Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: rtl.hu/belfold/2024/03/28/osvath-zsolt-hajdu-peter-varga-judit-hangfelvetel?utm_source=hirkereso-h... (2024.03.29. 09:37) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2009.09.08. 21:03 úriparaszt

Árpádsávos pedofília

Címkék: oktatás hit erkölcs kötelező

Úgy vélem igen szerencsések vagyunk, mivel a pottyantós ülőkéje ugyan beszakadt alattunk de a gödörben lassan erjedő trutyi csak az állunkig ér. Egyelőre.  Picit nehezít a dolgunkon a lelkes de annál ostobább szomszéd, aki tisztes távolból adja a jótanácsokat, elvégre a kibicnek semmi sem drága. Szórakoztat, s egyben tartja bennünk a hitet.

Isteni szerencse, avagy az úr keze lehet a dologban, hisz a szomszéd igazi szittya, van neki olyan ősmagyar íja is, azt nyújtogatta felém -megmentendő a szarbafulladástól- egész addig amíg sikerült a fülembe aloe verás, ám igen használt törlőkendőt pöckölni, utána pedig hangyafasznyi híján kiszúrta az egyik szemem, a fene a balfasz hadonászásába. Nos, ekkor lett elegem belőle. Pedig a szomszéd nem akar rosszat, így nőtt fel, ritkán veri a nejét, akkor is csak a gyomrát üti, meg a bordáit rúgja, ne mutassunk má' rossz példát a szomszédoknak, hisz ugye tiszta udvar rendes ház. Templomba is jár minden vasárnap, nem türelmetlen, végigüli amit megkövetel az úr, s tudja lesz még a kocsmában fröccs mire a mise végetér.

A múltkor egy picit összezördültünk ugyan, hisz amikor már hetedszer emlegette Szent Istvánt és a Szentkorona-tant, bátorkodtam megjegyezni, hogy emlékeim szerint valami Koppány nevű pogány volt az aki balga módon visszanyúlt a gyökerekhez, és holmi ősi jogokra, szokásokra, nevezetesen a szeniorátus és levirátus elve alapján nemhogy a hatalmat követelte, hanem még Sarolt punciját is lefűzte volna nemezes bélyeggyűjteményébe. Ez utóbbi önmagában is érthetetlen, volt ott punci elég. No erre az öreg éktelen haragra gerjedt, majdnem olyan dühös lett, mint amikor a kocsmáros vizes ujjával viccből dávidcsillagot skiccelt a tubákos szelencéjére. Tudd meg fiam, hit és erkölcs nélkül burjánzik a bujaság és a gátlástalanság, néppé züllik a nemzet. Ez az ország megrontója.

Csendesen gondolkodtam ezeken, miközben férgek igyekeztek friss falathoz jutni szarban ázó testemen. Jó ötlet higítani az anyagot, arra hivatkozva, hogy ha híg akár úszhatok?

Tán' mégis jobb a rezervátum, állítólag mostanában oda nem engedik be a hittérítőket.

 

 

 

 

 

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr41369638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

+pogány őseink nemzetalapítása óta (a kereszténység ájtatos árnyéka alatt) folyamatosan zsugorodni látszik ez az ország
@azallamenvagyok: mondjuk István módszeresen irtotta a környék urait. Koppány után jött Gyula (Prokuj) bukta Észak-Erdélyt, Keán elvesztette Dél-Erdélyt, a kavarok-at is lenyomta(Baranya, Bodrog, Bács, Tolna területe), végül Ajtony került sorra (Marosvásár, Csanád). elvileg ezzel kialakult a 'homogén', az egész Kárpát-medencét magába foglaló ország.
azt nem látom be, hogy ez mennyi jogalapot ad nekünk a nagymagyarország képre, hisz csak az a kérdés meddig nyúlunk vissza az időben. ennyi erővel a törökök is lobogtathatnának néhány iratot/térképet, jó sokáig pihengettek itt nálunk, cserébe megismertették az arra fogékonyakat a fürdés szépsségével ;-D
ráadásul a vallásunk is elég szagos, sok embernek kellett meghalni mire 'önként' felvették a népek a kereszténységet. bár az egyháztól sosem volt idegen az erőszak ha újabb 'hívek' toborzásáról volt szó...
@úriparaszt: volt szerencsém több törökkel is beszélgetni Magyarországról. Tiszta meggyőződésük, hogy Magyarországnak a legjobb a török uralom alatt volt: a külső hatalom elnyomta a magyarok önpusztító belső viszályaitn (nézd meg a mai országot), és a hatalom gyakorlásán felül istenigazából nem szólt bele semmibe. A mindennapi élet mehetett tovább, nem volt ránk erőszakolva a vallás, a nyelv. Meg lehet nézni az egyéb helyzeteket: jelenleg a nyugati "vallást" kell követnünk, a liberális vén kontinens önpusztító elveit, a németajkúakról, meg a szovjetekről ne is beszéljünk.

Szerintem nagyon aranyosan tudják előadni magukat:) A nagy gond amúgy itt is a kettős mérce: mert amíg a zsidó állam egy évezredes történelmi jogra alapozva jött létre, addig a magyarnak legyen bűntudata ha egy csupán 100 évvel ezelőtti állapotot sír vissza?

Meggyőződésem, hogy a történelmi igazság hangoztatása egy bullshit, így alakult, békében kéne tovább élni, viszont ennek egyoldalú elvárása képmutatás, és olaj a tűzre.

Mint a roma kérdés: ha a romák védelmében jogosnak látják egyesek, hogy embereket sértsenek, előítéletesek legyenek velük szemben, azzal biza náci propagandát folytatnak, hisz kiirtandónak pecsételik meg a velük nem egyet értőket, ami általában egyszerűen mérsékeltebbséget jelent...

legyen már egyenlőség, etika, korrektség, minden oldalról

(kurvanagyok az elvárásaim, mi?)
@úriparaszt: én mindig kapok, amikor azt mondom, h az Osztrák-Magyar monarchia volt igazán jó, és ma nem tartanánk itt, ha még mindig az lenne:) Ja, tudom, hülyeség, meg kell az önálló állam stb. dehát mire mentünk?
A revizionista eszméket hülyeségnek tartom, megvolt, letudták, ma már abból kéne gazdálkodni JÓL, amink van, és nem további területekért sírni bele sem gondolva, h azon területek lakosait is a magyar államnak kellene dotálni. Hiszen ebben a kis országban így is káosz van, csúszunk lefelé a szarba. ha valaki tényleg magyarkodni akar, dolgozzon becsületesen, fizessen adót, tb-t, tegye meg, hogy a magyar szót nem egy olyan kisebbségre használja, ami kirekeszt bizonyos embereket (a magyar lakosság jó részét, de még azokat is,a kik seggbe dugják az asszonyt), és nem tömörül erőszakszervezetbe azért, h ha másként nem, majd így "rendet" teremthet. A magyarsága jogán/címén nem aláz és kisebbít más embereket, nem üldöz másokat azért mert másként élnek, másban hisznek, mint ő maga. Eh, újabb kiborulás.
@azallamenvagyok: igen, nagyok az elvárásaid:)

OFF: A szörnyű az, h a saját családomban vita van erről:( Az öcsém nagyon félrecsúszott ebből a szempontból, és hiába beszélek neki én, a szüleink, egyszerűen szemellenzősen cigányozik, buzizik, zsidózik, amit csak el tudsz képzelni. És nem egy tanulatlan tuskó, csak azt hiszem a saját buktáit is könnyebb valami külső "akadályra" fogni, mint elismerni, h hibázott, vagy nem volt elég jó vagy mittudomén. én már azon is filóztam, h igazából megértette, amit annyiszor elmondtam már neki, csak nehéz bevallania még önmagának is, h a kis elképzelései elhasaltak.
Varánusz!

Annyi agyad sincs mint egy csigának.Sőt,hülyébb vagy mint a Balog Artúrka,pedig az már ritkaság.
@"G"-pont: lehet igazad van, de az egysejtűek közt király vagyok, tudok írni/olvasni :-)
@úriparaszt: én azé' kivi lennék, mé van idijelben a gé...
süti beállítások módosítása