Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Édesdrágakincs, szív szakad őt hallgatva és látva... www.youtube.com/watch?v=rRAOmbVHHiw A sok sz... (2024.03.18. 23:07) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: @Neytiri1: szerintem is kurva jó. :) Félálmos vagy "olyan" szintre kerülős zene. A klippek is jók... (2024.03.01. 09:25) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2017.08.05. 13:01 Fabius

Vér, könnyek, letépett herék a medencében

Véget ért a híres neves, csilliárdokból megrendezett vizes vb. Azt gondolnánk elülnek a hullámok, elnyugszik mindenki szépen magának, de nem: Akkora a zajongás és csörömpölés, mintha az úszás körül mindenki egyszerre rugdosná a szaros bádogbilijét a medence szélére, hogy aztán a tartalmát beleborítva igazi szarfürdővé váljon a sztori. Amiben már nem víztisztán átlátható kinek melyik sebe vérzik, és kié a letépett here, amit kihalászott a szűrő.

Bienerth Gusztáv monnyonle! Gyárfás csaló, hűtlen kezelő, amúgy meg egy kisstílű genyó!

Tépik, marják, harapják egymást egy ilyen rossznak nem mondható, de nem is túl eredményes hazai vb után. Az világos volt, hogy a FINA-nál erős emberként megmaradó Gyárfás nem hagyja ennyiben a dolgot, ahogy az is, Bienerth majd elharcolgat és megpróbálja elviselni a megaláztatást amíg tudja. Az úgynevezett szakma meg majd megint arra hajlik, mint a rohadt nád, amerről a szél fúj. Azzal meg, amivel tényleg kellene, megint nem foglalkozik senki.

Hogy mivel? Pl ezzel itt ni:

verraszto_mix.jpg

Balra Verrasztó Dávid Rióban, jobbra Budapesten. Bálnahájjal borzasztó égés az olimpián, úszó kinézettel gyönyörű ezüst itthon a vb-n. Elég kontrasztos különbség, ugye? Amiben nincs különbség az az, hogy "edzőbá" mindkét állapotért és eredményért megkapta a fizut függetlenül attól, hogy az elnököt éppen hogy hívták. Most meg megint azért lázadnak, hogy az aktuális elnökkel se'nem lehet együtt dolgozni, mert brühühü. Igen, ezek képesek dolgozásról beszélni úgy, hogy a hazai rendezésű csilliárdos vb-n kétszer felcsendülő magyar himnusz egy amerikai edzőnek - nerszótárban: migránsköcsög - köszönhető. Szóval, mókusmackók, csak ideje lenne eldönteni egyszer és mindenkorra, kivel is tudtok ti dolgozni, és menni kéne a picsába tenni a dolgotokat.

Mert ezt a huzakodást már baromira unjuk!

22096 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr4612721628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Azt gondolom, hogy az apai pofonok, vagy nem pofonok minden politikusban nyomot hagy.
Gyerekekkel foglalkozókat tesztek, pszichológiai vizsgálatok alá vetik, miközben országokat irányító, világot befolyásoló politikusok jó része nem lenne alkalmas még egy zöldséges bolt vezetésére sem. A hatalom és a pénz az emberek többségét megőrjíti, embertelenné teszi.

index.hu/kulfold/2024/03/07/visegradi-negyek-talalkozo-orban-viktor-petr-fiala-donald-tusk-robert-fico/?token=043922fb0eae7a5a7853e815bafe5c2e

Nos, én már réges-rég ordítoztam volna a lengyel piperkőccel, sőt mást sem tudnék, így inkább nem is találkoznék vele.
A cseh, szűz jegyű középkorú pedig azt mondja, hogy „A mi érdekeink nem egyeznek Orbán Viktor magyar miniszterelnök érdekeivel. Nekünk más érdekeink vannak ahhoz, hogy megvédjük biztonságunkat és jólétünket. Ennek megfelelően kell cselekednünk, és cselekszünk is”
Ellenben ha egy másik államfő más érdeket hoz fel, ami nem egyezik az övével, ordítozik és nem akar találkozni, és igazából azon dolgozik, hogy a közös oviban ezt a másik embert és érdekeit tapossák el, és tereljék be abba, amit ő(k) akarnak.
A v4-nek értelme így már nincs. Két ország besimul brüsszel ölébe, két ország meg renitens, ezt is sikerült elérniük azoknak, akiknek ez fontos volt.
Sajnálatos eredmény…
www.borsonline.hu/aktualis/2024/03/mesterseges-intelligencia-uralom-datum

Azt gondolom, hogy ennek az említett „atyának” fogalma sincs, hogy milyen borzalmat zúdítanak a világra. Ha pedig van, akkor ő is egy nagy borz alom.
Szélsebesen haladunk a háború, éhezés, gépek által irányított világ felé, ami a gyerekeinkre nézve szörnyű és még elképzelhetetlen kínokat fog hozni, de amilyen sebesen jön, még nekünk is. Érzékelitek ezt?
24.hu/belfold/2024/03/08/sulyok-tamas-laszlo-apa-mult-vadak-reakcio/?fbclid=IwAR3ol6vrG8W6emtJaNzlDTIMfVcq1LyEf_dXlI2l94e4SGGYb2nVK9R_Zbw

„Az édesapámmal kapcsolatban elhangzott vádakat nemtelen támadásnak tartom”

Milyen kis mimóza lett ez a bácsi.
Vajon ha kutat az emlékei között, ő sosem volt nemtelen életében? A közelmúltban például. Amikor az apjáról nyilatkozott, hogy ki-mi volt. Vagy az eddigi munkájában sem soha?
Az apja múltjáról senki sem tehet. El kell fogadni azt, ami és aki volt. Mert nem tehet róla a gyermeke. Azt viszont teheti, hogy vagy őszinte, vagy hallgat, amikor kiderül valami, mintsem még neki álljon feljebb.

_________________________________________________________

www.agroinform.hu/hazikert/a-vilaggazdasagi-forum-azt-koveteli-hogy-a-kormanyok-tiltsak-meg-az-embereknek-hogy-a-kertjukben-zoldseget-gyumolcsot-termesszenek-71266-001?utm_source=hirkereso&utm_medium=cpc&utm_campaign=HIRpromo&utm_content=71266

Az új bűnbak az emberek kiskertje.
Egye mindenki a bolti szart, amit akárhonnan tesznek elénk, éretlenül, permetezve íztelenül, vegyi anyagokkal tartósítva, hogy féléretten ne kezdjen már rohadni.
Ne segítse ki a családok pénztárcáját az, hogy megtermeli és nem kell drágán megvennie.
Ne szépítse meg az emberek napját a munkával való gyümölcsként a saját termés, és a szép, fejlődő kert.
Bezzeg a műfű…
Sajnos már sok éve nincs szép kert az időjárás drasztikus változási miatt. A növények még nem regenerálódtak a légköri aszályokhoz, és azt a kerti öntöz nem ellensúlyozza.
Még soha nem láttam, hallottam, hogy februárban kezdjen virágozni a sárgabarack. Idén megtörtént.

A 2023-as ősz nagyon esős volt, ezért a kerteket sok felé nem lehetett megfelelően előkészíteni, és vannak vidékek, ahol kevés a talajban a víz, az erős napsütés és szél nagyon gyorsan kiszárítja.

Korszerű, modern üvegházba mellesleg akárkit nem is engednek be, nem hordhatja be senki a fertőzéseket, és jellemző a biológiai védekezés is. Szabad földön is hálóval árnyékolják a gyümölcsösöket, mert az erős napsugárzás károsítja a leveket és a gyümölcsöt.

Továbbá a kiskertekben nem lehet ellenőrizni, hogy a "paraszt" betartotta-e a permetezési előírásokat. Volt régebben egy szomszédom, aki porlasztós permetezővel dolgozott, és utána mindig kipotyogtak az eresze alatti fészekből a röpképtelen fiókák. El is tűntek abból a fészekből. Ma már nem permetezik azt a kertet és újra megjelentek.
Egyszóval nem egyszerű kérdés ez.
24.hu/belfold/2024/03/08/orban-viktor-god-samsung-k-endre-zabola/

"A fentiek alapján kérdezte arról Orbán Viktort, hogy az ország akkumulátor gyarmatosításán legaktívabban dolgozó politikusként akar-e példát mutatni, odaköltözni a gödi akkumulátorgyár közelébe, amely 2019-2022 között 88 tonna mérgező oldószert bocsátott ki a levegőbe. A kormányfő, hagyományosan, nem válaszolt."

Ezt kapták arra a kérdésre, hogy Orbán volt-e már a zabolai Mikes-kastélyban, amire az állam milliárdot
adott:

" A kormány nem vezet nyilvántartást, ezért nem is tud tájékoztatást adni a kormánytagok magánprogramjairól."

Persze, hiszi a pici. Hiszen egy miniszternek, felső vezetőnek történhet a munkahelyének olyan esemény, amiben neki kell azonnal dönteni, és ha nem tudják hol van, akkor ki dönt? Orbán?
Aztán, ha valamelyik miniszteriális nertárs "rossz" helyen nyaral, mondjuk Gyurcsány palotájában, akkor azt azért csak tudná a kormány. Vagy nem? Ha utóbbi a helyes válasz, akkor mit kormányoz a kormány? Csak az adófizetők bukszáját?
telex.hu/sport/2024/03/08/meszoly-geza-eltiltas-labdarugas-nb-i-mlsz

Na, így kell alakítani a közerkölcsöt. Csökkenteni a büntetést, ami nem is volt olyan nagy. De a sértettnek ki csökkenti a sérelmét?
index.hu/kultur/2024/03/08/bayer-zsolt-operahaz-bufe-botrany-carmina-burana-okovacs-szilveszter/

"Egy rakás »5 darab« elmebeteg kiment tüntetni az Opera elé. A szünet miatt. Na, arról nem volt szó. Hogy is lett volna? Ezek a szerencsétlen f*szkalapok életükben nem voltak operában, fogalmuk sincs a Carmina Buranaról és úgy általában az emberi kultúráról",

mondta Bayer Zsolt.

No, ezek után már mindenki tudhassa, hogy mi is az a kultúra fidesz módra.

Azért szégyellhetik magukat a fideszesek, hogy ilyen ember birtokolja az 5. számú tagkönyvet.
24.hu/belfold/2024/03/08/lombkoronasetany-fidesz-taso-laszlo-feljelentes-integritas-hatosag/

" Tasó László, a Fidesz országgyűlési képviselője közleményben reagált arra, hogy a kormány által életre hívott Integritás Hatóság súlyos szabálytalanságokat állapított meg, és feljelentést tett többek közt az ő nyíradonyi magánerdejében található lombkoronasétány-beruházás miatt....ez „a térségben és a választókerületben a családok, gyermekek, óvodás és iskolás csoportok, közösségek és természetkedvelők legkedveltebb erdei kirándulóhelye”."

Margit, nóóóóóóóóórmális?
24.hu/fn/gazdasag/2024/03/08/webaruhazi-postai-kiszallitas-nem-kell-regisztralni-postanal-sem-szerzodest-kotni/

Kár, hogy ebben a tájékoztóban nem esik szó arról, hogy a házhoz szállítási díjat fizető feladó mikor kapja vissza a házhoz szállítás elmaradása esetén a plusz díjat. Mert a kis faluban, az idős embereknek küldött csomagot nem vitték ki, be kellett menni érte a postára.
telex.hu/gazdasag/2024/03/08/t-systems-volt-vezerigazgato-koltsegvetesi-csalas-100-millio-ugyeszseg

"Ahogy egyelőre arra sincs magyarázat, miért kopott ki a vádiratból a 4iG, holott a nyomozók ott is házkutatást tartottak, a NAV nyomozói haszonhúzóként jelölték meg, a lehallgatási jegyzőkönyvek szerint pedig F. Zsoltnak bejárása volt a felső vezetéshez..."

Isten és ner útjai kifürkészhetetlenek?
24.hu/belfold/2024/03/09/kocsis-mate-deutsch-tamas-rendkivuli-ules-momentum-brusszel/

Állítás szerint négy év után felébredt az uniós képviselő, és kampányol, hogy tovább folytassa a semmittevést.
"Bannon saját szavai szerint a magyar miniszterelnök régi csodálója, többször járt Budapesten, emberei részt vettek a Fidesz 2019-es EP-kampányában is."

Na, akkor ki is mondja meg a magyaroknak, és a nem csak fideszeseknek, hogyan is éljünk? Republikánus módra?

444.hu/2024/03/09/egy-kolostorbol-ujitottak-volna-meg-a-populizmust-bannon-most-orbannal-targyalt-a-jobboldali-internacionale-uj-gladiatorkepzojerol?utm_source=hirkereso&utm_medium=cpc&utm_campaign=egy-kolostorbol-ujitottak-volna-meg-a-populizmust-bannon-most-orbannal-targyalt-a-jobboldali-internacionale-uj-gladiatorkepzojerol
@látjátok feleim szümtükkel:

bannon egy retek. szerintem akinek 80 felett van azikuja, eszt vágja!:))
"A kínaiakkal kötött rendészeti együttműködésről – tette hozzá – egy percig sem lehet azt gondolni, hogy turisztikai szempontokat szolgál: mindez arról szól, hogy Magyarország kinyitja az ajtaját egy másik, kifejezetten autokrata jellegű ország hatóságaihoz kötődő személyek előtt...„Kínai percepció szerint a kommunista pártnak és az álamnak kiemelt felelőssége és feladata van abban, hogy a kínai közösségeket külföldön felügyelje, a kapcsolataikat áttekintse, egyáltalán a kínai közösségek világában hatóságként lépjen fel a kínai határokon túl is”"

24.hu/belfold/2024/03/10/kina-rendorseg-egyuttmukodes-szuverenitas-belugyminiszterium/
index.hu/kulfold/2024/03/10/egyesult-allamok-nato-donald-trump-valasztasok/

Rémeket látnak a jóemberek? A hadiipar nem fogja engedni, mint ahogy nem engedett Trumpnak az elnöksége alatt sem. A hadiiparban hatalmas pénz van, és az mindig erősebb egy elnöknél.
Egyébként meg az USA-nak nem is érdeke, hogy csökkentse európai befolyását.
telex.hu/kulfold/2024/03/09/ferenc-papa-ukrajna-beketargyalas

"Zelenszkij hangsúlyozta: békét akar, de nem hajlandó egyetlen területet sem feladni. Az ukrán vezető béketerve szerint minden orosz katonát ki kell vonni Ukrajna teljes területéről, és helyre kell állítani az államhatárokat. A Kreml kizárta, hogy a Kijev által megszabott feltételek alapján tárgyaljon a békéről."

Ez a ... egy fél világ anyagi és katonai támogatásával sem képes győzni. A fél világ nyögi és fogja nyögni azt, hogy nem hajlandó tárgyalni.
Egy csomó politikus és katonai vezető apátiával nyilatkozik arról, hogy közeleg a harmadikvh.
A gyerekeinket, testvéreinket, apáinkat, férjeinket ebben az esetben viszik, a nők és öregek, és gyerekek meg élhetnek a pincékben (a miénk erre nem alkalmas).
Tényleg joga van ennek a ... úgy dönteni, hogy nem hajlandó tárgyalni, békét kötni területek elengedésével?
Szerintem igen.
Abban az esetben, ha egyedül harcol, a saját pénzükön, és semmilyen más ország pénzét, katonai eszközeit, esetleges katonáit nem használja fel erre, és nem várja el más országoktól országának az újjáépítését.
És akkor a saját népét győzze meg, hogy megéri nekik az áldozat.
Semmilyen más esetben nincs joga ehhez. Vagyis a mostani helyzetben nincs joga ehhez.
24.hu/belfold/2024/03/10/kina-rendorseg-egyuttmukodes-szuverenitas-belugyminiszterium/

A cikk feltesz néhány jó kérdést.
Kínai "rendről" mindenkinek a pontrendszere jut eszébe...
Ellenzéknek baromira hangosan kéne ordibálni, hogy miez!
Egy kínai rendőr egyébként csesztetheti a magyar állampolgárt?
www.portfolio.hu/global/20240309/nem-vart-tamogatoja-lett-a-nagy-vihart-kavart-tervnek-hogy-nato-katonakat-vessenek-be-ukrajnaban-673963

Ez a néhány ... miért akar háborút?
De ha már nagyon akar, akkor miért nem saját hazájában kérdezi meg a katonaköteles férfiakat, hogy akarnak-e
Ukrajnáért harcolni és meghalni?
Ha igen, akkor magánakcióban mehetnek.
Egy jó felmérés is lehetne, vajon hány férfi akarja, és mennyi nem.
És természetesen elsők között induljanak azok a politikusok, akik a bársonyszékükből óbégatnak, hogy háborúzni kéne már, mert régen volt a másodikvh.
A férfiak a dugás hiányát, vagy selejtes meglétét az autóvezetéssel és a háborúzgatással próbálják kompenzálni?
index.hu/belfold/2024/03/10/balog-zoltan-puspok-kegyelmi-botrany-pedofilbotrany/

"Az RTL több forrása is azt állítja, hogy Balog Zoltán az elmúlt hetekben többször arról beszélt egyházi eseményeken, hogy a kegyelmi ügyben nem erkölcsi, hanem politikai hibát vétett."

Ezt értsük úgy, hogy a politikába szabad erkőlcstelenkedni?

Ez sem kutya? "Mint ismert, a volt miniszter a botrány kirobbanása után azt mondta: nem azzal követett el hibát, hogy K. Endre kegyelmi kérvényét támogatta, hanem azzal, hogy a kirobbant ügy szereplőjeként kárt okozott a református egyháznak."

A kegyelmi kérvénnyel saját kormánya elveit sértegette, mely arról szólt, hogy első a gyermekek érdeke. Ezt lelkészként és hívő emberként valahogy elfelejtette. Talán ezért nem kért még bocsánatot sem a bántalmazottaktól?
Mit nem mondott Navracsics?

"A budapesti öreg gazdag népesség lemegy a Balatonra és felvásárolja a házakat, a Balaton menti településeken lakó fiatalok pedig nem tudják elkezdeni az életüket, nem tudnak lakást, házat venni, következésképpen elköltöznek onnan. A helyzetet súlyosbítja, hogy a jelenség ma már nemcsak a tópartot érinti, hanem a háttértelepüléseket is...Meg kell még vitatni azt, megtartható-e a Balaton lakóhelyként, vagy arra kell berendezkedni, hogy egyfajta magyar Floridaként, a jómódú magyar nyugdíjasok, illetve a felső- és felsőközéposztály nyaraló és pihenőhelye legyen, ahova néha leugranak vagy visszavonulnak."

24.hu/belfold/2024/03/10/navracsics-tibor-balaton-oreg-nepesseg-fiatalok-lakasarak-siofok-konferencia/

Talán a nernek kéne mindent megvenni kis hazánkban?
"Meg kell még vitatni azt, megtartható-e a Balaton lakóhelyként, vagy arra kell berendezkedni, hogy egyfajta magyar Floridaként, a jómódú magyar nyugdíjasok, illetve a felső- és felsőközéposztály nyaraló és pihenőhelye legyen, ahova néha leugranak vagy visszavonulnak"

www.valaszonline.hu/2022/02/03/aligai-magaspart-leborotvaljak-hotel-club-aliga-projekt-kiemelt/

magyarnarancs.hu/kismagyarorszag/terkepen-mutatjuk-hogyan-epiti-korbe-a-ner-a-balatont-260005

nepszava.hu/3169237_balaton-beruhazas-luxus-lakopark-tiborcz-keszthely
hvg.hu/vilag/20240310_ukrajna-reakcio-ferenc-papa-feher-zaszlo?s=hk

"“A következetesség nagyon fontos. Amikor harmadik világháborúról beszélünk, amely éppen most zajlik, tanulnunk kell a második világháborúból” – írja az X-en Ukrajna vatikáni nagykövetsége és hozzáteszik, “ha véget akarunk vetni a háborúnak, mindent meg kell tenni azért, hogy levágjuk a sárkányt!”."

Nos, éppen az ukrán említett emberek nem tanultak a másodikvhból. Először is nevetséges azt mondani, hogy most zajlik a harmadik (vagy tudnak valamit már?), mert akkor ezeknek fogalmuk nincs, hogy mivel jár egy világháború. Országuk háborúja nem egyenlő a világgal.
Hogy ki a sárkány, az mindig nézőpont kérdése.
Hogy ki volt az első sárkány (előzmények oroszokkal Ukrajnában, stb), még az is, de hogy sárkányosodás keletkezett, az bizonyos.
És az egyik sárkány elképzelése, miszerint világsárkány lesz a másik sárkányból, nem más, mint elképzelés, és eme elképzelés miatt berántani a legtöbb országot a saját kis sárkánykodásukba, amivel aztán tényleg kitör a valóságos vh, vajon megéri-e a világnak.
Persze katonai szarokból meggazdagodó, és azokból a pénzekből kapó, és közösen bunkerben biztosan túlélő néhány embernek biztosan.
Akik képtelenek elfogadni, hogy nem az egész világ áll a háború mellé, annak javasolt, a másodikvh néhány valódi filmkockáját és fényképeket nézegetnie.
Na, attól sokkal-sokkal durvább lesz.

"“Ajánlott bárki béketárgyalásokat Hitlerrel, őt meggyőzte volna a fehér zászló?” – írják egy második bejegyzésben."
Biztosan ajánlott. Bár akkor még azoknak sem volt fogalmuk, hogy milyen pusztító lesz ez a háború, de normális, élni akaró ember nem háborúzgatni akar, főleg nem más országokért.

Viszont ismerve a második pusztítását, és ismerve a mostani lehetőségeket, valóban lehet játszogatni ezzel a szóval, hogy harmadik...?

Értem én az izgalmat, hogyha megadják amit kér az orosz, akkor feneketlen bendővel többet akar(hat) akár, de ha nem adják meg és ebből lesz még nagyobb baj, immár biztosan, akkor mi van?
Melyiknek van nagyobb esélye?
És soha nem lenne szabad figyelmen kívül hagyni semmilyen szempontból a kakukkamerikát, hogy éppen mit akar...

Vajon 30 év múlva, ha még lesznek iskolák, meg emberek, madarak, virágok, cicák, mit fognak tanulni erről az időről történelemórán a gyerekek?
Mi történt? Kivel mi lett? Mi győzött? Ki győzött?
rtl.hu/belfold/2024/03/10/ezert-kiserte-el-orbant-viktort-legkisebb-lanya-orban-flora-donald-trump

Szerintem nem baj, ha elkísérte.
Engem az jobban érdekelne, hogy mi a véleménye arról, ahogy KÓRmányozza az apja az országot.
@Neytiri1: " Nem fél itt senki annyira se a háborútól, mint egy női esernyőtől."
Rezeda Kázmér
(K.Gy.)
www.atv.hu/belfold/20240310/horror-itt-vannak-a-szamok-ennyit-emelkedtek-az-arak-a-maganegeszsegugyben

"Az egészségügyi költségek emelkedése már a gazdaság egészére is kihatással van: a szakemberek szerint mivel egyre nagyobb szeletet jelent a háztartások kiadásaiban, kevesebb jut az egyéb termékek fogyasztására, így azokon a területeken visszafogja a költéseket."

A vacak állami eü. ellátást látva a t.KÓRmány miért nem vezet be "ársoppot" a magáneü-ben, ha már a betegek érdekét nem nézi, legalább a "gazdaság egészére kiható" csökkenő költéseket kivédendő célból?
www.szeretlekmagyarorszag.hu/hirek/egyetlen-traktor-jelent-meg-a-vasarnapra-meghirdetett-budapesti-gazdatuntetesen/

www.szeretlekmagyarorszag.hu/szempont/azt-mondtuk-hogy-akkor-itt-a-vege-traktorokkal-vonultak-a-parlament-ele-a-gazdak-es-a-meheszek/

Nos, ezek után egyik gazda se pattogjon többé, hogyha valami nem tetszik neki.
A méhészek meg ne sírjanak, hogyha a KÓRmány örömmel fogadja az ukrán mézet, anélkül, hogy megbeszélte volna velük.
hu.euronews.com/2024/03/07/magyar-meheszek-ukran-mez-importtilalom-gazdatuntetes-magyar-politika-tiltakozas

Ez a néhány ember és egy traktor ez éppen azt mutatja a KÓRmánynak, hogy azt csinálhat, amit akar.
"Persze katonai szarokból meggazdagodó, és azokból a pénzekből kapó, és közösen bunkerben biztosan túlélő néhány embernek biztosan."

Azért az sem kell elfelejteni, ha világégés lesz, akkor a bunkerek lakói ha kijönnek a bunkerból, a pénzük szart sem fog érni, és kezdhetnek egy ásót és kapát keresni, hogy megtermeljék saját pénzzel teli kezecskéjükkel az ennivalót.
Mert a világégés a bunkeren kívülieket kiírtja, és csak a gazdagok maradnak, de a pénz nem ehető. Bulik sem lesznek, és még nem találták fel az örök ideig fogyasztható élelmiszert sem. Szóval a bukta biztos, de azzal nem lesz teli a hasuk.
Biztos vagyok abban, hogy ők sem felejtik el, és tisztában vannak azzal, hogy milyen lehetőségeik lesznek, ez azért is valószínű, mert annak ellenére, hogy egy világháború, amibe az atom is beköszön, számukra is egyértelmű kárt okoz a Földön, nem rettenti el őket attól, hogy háborúpártiak legyenek.
Abban hinni, hogy nem akarnak ők ilyet, hiszen akkor nekik is szar lesz, reménytelen, mert akarják.
Hogy mi az okuk arra, hogy nem félnek ettől, és jó lesz nekik akkor is, arra többféle elképzelés is született már, hogy melyik valós, azt csak ők tudják, mert meghalni egészen biztosan nem akarnak.
24.hu/belfold/2024/03/11/nyomoznak-a-sarbogardi-akkumulatorhulladek-miatt/

Vajon Orbán tar-e kihelyezett dzsemborit a kormánynak, és a fidesz vezetésnek, meg a farkciónak Sárbogárdon a akkumulátor hulladékot tároló telepen?

Vizsgálják vajon azt is, hogy egy hét alatt miként került papírdobozba a hulladék, amit az engedély visszavonása előtt egy héttel nem láttak?
Hahó magyar nép!

"„Nem volt szokás az alattvalói környezetben ellentmondani egy országgyűlési képviselőnek” – mondta a Simonka-per tanúja..."

Kell neked szabadon választani földesurakat?

24.hu/belfold/2024/03/11/simonka-gyorgy-fidesz-orszaggyulesi-kepviselo-bunteto-per-korrupcio-tanu-tularazas-beruhazas-europai-unio-pusztaottlaka-bekes-megye-paprikakert-tesz-magyar-termes-tesz/
index.hu/belfold/2024/03/11/pesti-kozponti-keruleti-birosag-elokeszito-ules-gyermekbantalmazas-altalanos-iskola-budapest/

"Vélhetően a XIII. kerületi önkormányzat van az ügy hátterében

– mondta Szadai, kiemelve, hogy szerinte nem véletlen, hogy a választások előtt alig pár hónappal indult meg a bírósági tárgyalás az ügyben. Majd megjelölt néhány olyan személyt, akinek a tanúkénti meghallgatását indítványozta, hogy bizonyítsa: volt olyan gyerek, aki bántalmazta az igazgatót, és nem fordítva.

Romák voltak az áldozatai"

Ocsmány védekezés, és még a bíróságot is "betámadja"?
Az elmúlt héten olvastam a neten, hogy a gazdák retoziótól tartanak, és ezért nem mennek tüntetni.
Azóta is azon töröm a fejem, vajon honnan jött volna az a retorzió?
24.hu/belfold/2024/03/11/kutyakajat-ettek-a-kisgyerekek-kiutesekkel-teli-testuk-szeklettel-vizelettel-volt-szennyezett-aztan-az-anyjuk-is-lelepett/

"Az apát börtönbe vitték, a nő pedig ott maradt velük jövedelem nélkül, és – a hatóságok segítsége ellenére – sem tudta ellátni a gyerekeket."

Vajon milyen volt ez a hatósági segítség, hogy idáig fajult a helyzet? A hatóság nem látta, hogy jövedelem nélkül nem, sok mindent tud kezdeni az anya?
"...a Nemzeti Sport hétvégi publicisztikájában a sportbarátoknak is segített eligazodni abban a kérdésben, hogy egy edző részéről szükség van-e tanítványai lelki és fizikai bántalmazására ahhoz, hogy kihozza belőlük a legjobbat."

Szégyen, hogy a rendszerváltás ellenére ott tartunk, ahol a leváltás előtt voltunk.Azért mert Orbánt verte az apja, nem kell visszatérni az embertelen gyakorlathoz. Nincs az a sport cél, és az a pénz. ami megalapozhatja a gyermekek megalázását, bántalmazását, szenvedtetését.

telex.hu/zacc/2024/03/11/gyerekbantalmazas-elsport-nemzeti-sport-publicisztika

"A cikk azért is bizarr, mert maga Ballai elmeséli, hogy saját lányát kimenekítette „a méltán legendás” utánpótlás-úszóedző, „Kóla bácsi” kezei közül, mert nem akarta, hogy „szenvedjen a gyerek”."
Ez valami vicclap-féle?
telex.hu/eletmod/2024/03/12/gyermekvedelmi-kisokos-gyermekotthonok-gyerekjogok-nevelo-neveloszulo

"Tényleg el lehet venni a családjától egy gyereket pusztán azért, mert szegények a szülei?"

Egy ombudsmani jelentés szerint "...minden harmadik gyereket szegénység miatt emelnek ki a családjából.

Hogyan dől el, hogy hová kerül egy családjából kiemelt gyerek?...

Legalább az evidens, hogy a testvéreket mindig együtt helyezik el?

A gyermekvédelmi törvény fő szabályként írja elő, hogy a szakellátásba került testvéreket együtt kell elhelyezni, de a férőhelyhiány miatt sokszor oda kerülnek, ahol éppen találnak nekik helyet, sokszor egymástól vagy a vér szerinti szüleiktől több száz kilométer távolságban. Így még ha szeretnék is a szülők, akkor is csak nehezen tudják látogatni a gyerekeiket, a testvérek számára pedig az elszakadás kifejezetten traumatizáló lehet."

No, itt egy lehetőség a gyermekek érdekeinek védelmére. Ingyen utazást kéne biztosítani a szülőknek a gyermekek meglátogatásához. Ehelyett kik kapnak kedvezményes utazást? Hát a külföldi kettős magyarok. Miért? Mert az ő utaztatásuk fontosabb a kormánynak, mint a határon belül élő szegény családok gyermekinek az érdeke?
Kik kapnak kedvezményes utazást? A nyuggerek és a zukránok... korlátlan számú ingyenességet...
24.hu/belfold/2024/03/12/gajdics-otto-k-endre/

Mint nem üzent egy ner tag egy másik ner pátyolgatottnak?

"Ezért a leghatározottabban fejezzük ki azon akaratunkat, hogy a volt bicskei igazgatóhelyettes tűnjön el a magyar közéletből! Ilyen áron senkit nem érdekel, ártatlan vagy sem. Kegyelmet kapott, éljen vele! (…) Menjen haza Erdélybe..."

Ezek a nertársak elfelejtik, hogy K. Enrde itthon van, miért kéne neki bárhová hazamenni?
Úgy látszik szegény az eklézsia, mert már nem párosával járnak a hívők.
www.atv.hu/kulfold/20240227/zelenszkij-figyelmeztetes-washington-tamogatas-orosz-ukran-haboru-donald-trump?utm_source=ProjectAgora&utm_medium=contentdiscovery

"amennyiben Washington felhagy Ukrajna támogatásával, "emberek millióit fogják megölni"."

Ez a pasi folyton zsarolja a világot. Szerintem amikor felébred éjszaka, akkor is csak azt képes sorolni, hogy melyik országnak mit kéne adnia, de azonnal neki.
Az nem jut eszébe, hogy amennyiben leülne egy asztalhoz az orosszal, adna esélyt arra, hogy ne haljon meg milliónyi ember a jövőben.
hvg.hu/itthon/20240313_lelki-bekemenetet-tartanak-bayer-zsoltek-marcius-15-en?s=hk

"Az esemény fizetős lesz."
Lelki békemenet pénzért?
Már ennyire szegény, vagy ennyire kapzsi?

És akkor ezen a lelkibékés napon Bayer nem fog csúnyákat mondani másokra sem?
24.hu/belfold/2024/03/13/biro-marcell-miatt-irta-at-a-torvenyt-orban-viktor/

Nem lehet rossz miniszterelnöknek lenni...
Kell egy ember, törvény nem adja, néhány perc, és már az enyém.
L’État, c’est moi!
„biciklivel nem tudom megjárni New Yorkot”
szijj ártó péter
ezért luxiluxidrága repülővel járja meg.
Vagyis a bicikli és a luxiluxidrága repül ő között nincs más lehetőség.
www.origo.hu/nagyvilag/2024/03/egyre-nagyobb-a-baj-a-nato-fotitkara-mar-targyalni-akar-macron-vilaghaborus-terverol

Az én javaslatom az, hogy azok a politikusok, akik a nato katonákat be akarják vinni a háborúba, azok a politikusok elkötelezettségüket, bátorságukat prezentálva az első sorban legyenek szívesek harcolni, utat mutatva az oda kötelezően kivezényelt szerencsétlen hullajelölteknek.
Mert egyetlen politikus sem pótolhatatlan, ha megbotlanak és elesnek, majd jön a következő.
index.hu/belfold/2024/03/13/mini-dubaj-rakosrendezo-kikoltoztetes-mav-vitezy-david/

Úgy látszik 14 év kellett Vitézynek, hogy kinyíljon az a macskaszem. Dicséretes dolog, hogy már kezd jobban látni, és nem a fidesz jobban teljesít szlogent tolja.
24.hu/fn/gazdasag/2024/03/13/kazanok-hadat-uzent-eu-2040-re-egy-sem-maradhat/

"2050-re pedig már egyáltalán ne terheljék a környezetet az épületek."
Az 26 év.
Reális elképzelés Európában, hogy nem lesz épület, ami terheli a környezetet?
Mi lesz Ukrajnával? Addigra már biztosan eu tag lesz.
Az eu vajon támogatja az átállásokat, vagy mindenkinek magának kell ezt a változtatást kifizetnie?
Vajon erre lesz pénz, vagy erre nem lesz pénz, mert "másra" kell?
Vajon a lábnyomok miatt az eu-s polikusok milyen módon szorítják meg magukat?
"Hazafias kötelesség volt végre filmet készíteni Petőfi Sándorról és a márciusi ifjakról és hazafias kötelesség megnézni"

filip hazafias lett, megcsinálta.

kepkuldes.com/images/01a3cc57d6731cf52f131190df8ee123.png
Te is hazafias leszel, ha megnézed.
Mert egyébként nem. :)
24.hu/belfold/2024/03/14/kozlony-orban-viktor-nemzetbiztonsag-biro-marcell/

Haladunk az egyszemélyes kormányzás felé? No, de mit szól ehhez a köztársasági elnök, Alkotmány Bíróság és az ellenzék? Hiszen nincs akkor veszélyhelyzet, hogy a parlament nem tudna törvényt hozni arról, miniszteriális jogokat kap egy főtanácsadó. Az ő személye vajon melyik törvénnyel van összhangban a kormány összetételére vonatkozóan?
index.hu/belfold/2024/03/14/balog-zoltan-puspok-kegyelmi-ugy-vargha-aniko/

Miért is nevezik ezt az egyházat reformátusnak? Megszokásból? Igaz már régen nem reformátorok.
444.hu/2024/03/13/rakay-philip-hazafias-kotelessegnek-tartja-hogy-mindenki-megnezze-a-61-milliardbol-keszult-petofi-filmjet?utm_source=hirkereso&utm_medium=cpc&utm_campaign=rakay-philip-hazafias-kotelessegnek-tartja-hogy-mindenki-megnezze-a-61-milliardbol-keszult-petofi-filmjet

Nanemár!
Már aszt is meg akarják mondani a népnek, hogy mikor és mitől érezze hazafiasnak magát? Talán ezt a jogot nem kéne egy kézbe tenni, mindenki eltudja dönteni, hogy mikor és mennyire akar hazafias lenni.
index.hu/kulfold/2024/03/14/egyesult-allamok-magyarorszag-jogallamisag-diktatura-jake-sullivan-szijjarto-peter/

Még szerencse, hogy csak aggódik az egylesültállamok KÓRmánya, ha több is lenne, mint aggódás, mit csinálna?
divany.hu/szuloseg/petofi-vers/
"Petőfi Sándor gatyába' táncol,/ felesége bugyiba', úgy mennek a moziba./ Leülnek egy padra, pont a kutyaszarba'."
Üss a szádra, ha igazihazafi vagy és elmondtad.
hvg.hu/ingatlan/20240314_matrai-eromu-meszaros-lorinc-megvasarlas-miniszterium-titok

"Végrehajtási eljárást kezdeményez az Energiaügyi Minisztériummal (EM) szemben Tóth Bertalan, az MSZP frakcióvezetője, mivel a tárca egy megnyert adatkiadási per ellenére csak kitakarásokkal küldte meg számára az MVM-mel kapcsolatos 2019-es és 2020-as tulajdonosi iratokat"

Ha valaki halandó elveszít egy pert az állammal szemben hivatkozzon a minisztériumra, hogy nem kell a perben leírtakat teljesítenie neki sem.
24.hu/fn/gazdasag/2024/03/14/meszaros-lorinc-maganegeszsegugy-birodalom/

Na, alakulgat, hogy az állam a maszekba irányítsa a sztk-st, és állja a cehhet is, és így a "bölcshiggadtésérzelmiintelligenciával"bővenmegálldottmészárost tudja támogatni, hivatalosan.
444.hu/2024/03/14/balog-zoltan-ujabb-poziciorol-mondott-le-nem-tiszteletbeli-elnoke-tobbe-a-kis-virtuozok-alapitvanynak?utm_source=hirkereso&utm_medium=cpc&utm_campaign=balog-zoltan-ujabb-poziciorol-mondott-le-nem-tiszteletbeli-elnoke-tobbe-a-kis-virtuozok-alapitvanynak

"Peller Mariann azt nem árulta el a lapnak, hogy Balog Zoltán milyen formában és milyen indoklással köszönt le az alapítvány tiszteletbeli elnöki posztjáról,...".

Nem elég indok, hogy valaki egy pedofília miatt büntető ügyben jogerősen elítélt embernek lobbizik kegyelemért?
Az ilyen pártfogó mit keres egy gyermekeket támogató alapítványban?
privatbankar.hu/cikkek/nemzetkozi/meglett-szijjarto-peter-kijevi-telefonjanak-az-eredmenye.html?utm_source=rss&utm_medium=referral

"lehetővé tesszük a kamionforgalmat a beregsurányi átkelőn."
Ez a szerencsétlen szijj ártó tisztában van azzal, hogy az M3-as egy katasztrófa már így is? Most még több ukrán kamion fog rajta dübörögni, csodálatos lesz.
Hát... mondjuk aki repülővel jár még wc-re is, annak fingja nincs arról, hogy mi van az utakon.
444.hu/2024/03/13/rakay-philip-hazafias-kotelessegnek-tartja-hogy-mindenki-megnezze-a-61-milliardbol-keszult-petofi-filmjet

"elkészült minden idők legdrágább magyar filmje, a Most vagy soha, amit Rákay Philipék 6,1 milliárdos állami támogatásból hoztak össze."
Elég sok helye lett volna ennek a pénznek, aminek értelme is van és segítség az embereknek.

"Petőfi Sándor azon kevés történelmi alakjaink egyike, aki egyáltalán nem megosztó, és „nélküle nem lenne az a Magyarország ma, amit rajongásig imádunk."
mondja kálmánka.

Ady:
"És egyszerre csak teljes vakmerőséggel már teljesen a magukénak hirdetik Petőfit éppen azok, akiket Petőfi legjobban utált.
Népellenes urak, apáca-telepítő mágnás-asszonyok, cifra reverendás papok, s nagyurak galád szolgái jönnek elénk - Petőfivel.
És azok, akiket Petőfi még jobban utált: a gyávák, az üres, hazug honfiaskodók és mindenek fölött a rossz írók, a tehetségtelenek.”
No, Ady mintha ezt most mondta volna...
kálmánka és a pénzt szórók ezt nem olvasták.
hirklikk.hu/kozelet/teljesen-felujitjak-a-leegett-silvanust/429445/

Ezigen!
Nem sopánkodnak, még több, még jobb, még csillivillibb lesz, mint volt.
Gondolom drágább is lesz.
Jól fizethet a biztosító.
@Neytiri1: www.youtube.com/watch?v=tvSB2Fcj5mI

Egy őszinte pillanat a fiatal kis kálmánkától.
Ma már Petőfivel kel és fekszik, jó kis pénzért.
444.hu/2024/03/15/bede-zsolt-letepte-a-momentumos-bedo-david-kokardajat-es-le-is-kopte-a-kepviselot?utm_source=hirkereso&utm_medium=cpc&utm_campaign=bede-zsolt-letepte-a-momentumos-bedo-david-kokardajat-es-le-is-kopte-a-kepviselot

Szégyen.
Ilyen emberek pártjának kell adni a kétharmadot?
Úgy látszik Bede nertárs nem fér a bőrébe.
444.hu/2021/03/12/vadat-emeltek-bede-zsolt-ellen

De sebaj, így is a 5-ös számú párttagkönyv a barátja. Persze van az a magyar mondás, hogy madarat tolláról, embert barátjától ismerni meg.
24.hu/belfold/2024/03/15/magyar-peter-partalapitas-zaszlobontas-marcius-15/

"Az influenszerek tüntetése után a Magyar-féle ünnepi megemlékezés tanulsága is az, hogy a virtuális népszerűséget nem lehetetlen tömegrendezvénnyé formálni. Az pedig a jövő zenéje, hogy lehet-e szavazatokra."

Talpra magyar?
telex.hu/belfold/2024/03/16/torley-katalin-tanitanek-tukor-nemzeti-muzeum-orban-lokdosodes

Az elmúlt 14 év után a Tanítanék mozgalom tagjai tudhatnák, hogy Orbán nyilvános beszédeit csak a nernek és nem az ország népének tartja. Kisajátítottak mindent, még azt is, hogy ki hazafi ebben az országban, és ki nem.
Nem a magánrendezvényeikre kell elmenni, hanem az emberek közé, és erről beszélni nekik, hogy tudjanak róla. El kell menni szavazni is. Nem úgy, mint a legutolsó választáskor.
telex.hu/belfold/2024/03/16/marcius-15-rendorseg-igazoltatas-garazdasag

Hétvégén nincs kihallgatás. Majd előbb megvizsgálják a feljelentést, oszt eldöntik van-e gyanú bűncselekmény elkövetésére. Lehet ebből egy év is mire megvádolják.
kolozsvaros.com/rovidek/unnepi-okolrazas/

"Megtudhattuk, Putyin valami nyugati libsi lehet, merthogy azok robbantották ki a háborút Orbán szerint."
www.youtube.com/watch?v=0cKDkAvMxt8

Ha vannak jogszabályok, amit teljesen egyértelműen megszegnek, akkor miért nem lép fel a hatóság?
index.hu/gazdasag/2024/03/17/orban-viktor-spar-oligarcha-kisajatitas-ado-svajc/

"A Spar Austria meg akarja védeni vagyonát Orbán Viktor karmaitól,
aki már kérte a kereskedelmi multitól:

engedje meg rokonának, hogy befektessenek a magyar leányvállalatba.

Alapvetően a magyar kormány részesedésen keresztül akarja átvenni a cégünk tulajdonjogát..."

Vajon melyik magyar hivatalhoz lehetne fordulni, amikor minden hivatal vezetője valahol elkötelezett, és félti a székét, ezért mindet meg tesz annak megtartása végett, még butának is tetteti inkább magát.
"Az ember lassan öregszik meg: először az
élethez és az emberekhez való kedve öregszik, tudod, lassan minden olyan valóságos lesz, mindennek
meg ismered értelmét, minden olyan félelmesen és unalmasan ismétlődik.
Ez is öregség.
Mikor már tudod, hogy a pohár semmi más, csak pohár. S egy ember, szegény, semmi más, csak ember és halandó,
akármit csinál is...
Aztán megöregszik a tested; nem egyszerre, nem, először szemed öregszik vagy lábaid vagy gyomrod, szíved. Így öregszik az ember, részletekben.
Aztán egyszerre öregedni kezd a lelked: mert a test hiába esendő és romlandó, a lélek még vágyakozik és emlékezik, keres és örül, vágyik az örömre.
S mikor elmúlik ez az örömvágy, nem marad más, csak az emlékek vagy a hiúság; s ilyenkor öregszel
igazán, végzetesen és véglegesen.
Egy napon felébredsz, s szemed dörzsölöd: már nem tudod, miért ébredtél? Amit a nap mutat, pontosan ismered: a tavaszt vagy a telet, az élet díszleteit, az időjárást, az élet napirendjét.
Nem történhet többé semmi meglepő: még a váratlan, a szokatlan, a borzalmas sem lep meg, mert minden esélyt ismersz, mindenre számítottál, semmit nem vársz többé, sem rosszat, sem jót... s ez az öregség.
Valami él még szívedben, egy emlék, valamilyen homályos életcél, szeretnél viszontlátni valakit, szeretnél megmondani vagy megtudni valamit, s tudod jól, hogy a pillanat majd eljön egy napon, s akkor egyszerre nem is lesz olyan végzetesen fontos megtudni az igazat, és válaszolni reá, mint ezt a várakozás évtizedeiben hitted. Az ember lassan megérti a világot, s aztán meghal. "
Márai Sándor A gyertyák csonkig égnek (részlet)
index.hu/belfold/2024/03/17/marki-zay-peter-mindenki-magyarorszaga-mozgalom-magyar-peter/

"...Magyar szólhatott volna korábban is ezekről a dolgokról, „de jobb későn, mint soha”."

Márki-Zay Péter Tudhatná, hogy mindennek meg van a maga ideje, mint tavasszal a pitének. Kérdezzen csak meg egy-két öregasszonyt!

Mitől hiteles Magyar? Hát pont attól, hogy a miniszter férje. Volt még a múltban. Már nem az. Azért él már 14 éve Orbán uralma, mert minden híve, kinevezett vezetője félti a kenyerét, ezáltal a beosztottak is. A rendszer ez által uralkodik mindenkin, aki a nerbe tartozik, a takarítónőtől a miniszterig. Magyar Péter már nem beosztott, nem kell félnie. Rá igaz, hogy csak a láncait veszítheti.
telex.hu/belfold/2024/03/17/a-fuggetlen-jelolt-szerint-milliok-megfizettetesevel-golyoznak-ki-a-partok-az-v-keruleti-elovalasztasbol

"... Állítása szerint „egy közpénzen kifejlesztett, létező szoftverért cserébe” kellene fizetnie. „Így kívánják ”megszűrni„ az előválasztáson indulók körét? Micsoda innováció! A Fidesz is megnyalná mind a tíz ujját!” "

Ebenguba?
mfor.hu/cikkek/kozelet/nagy-marton-allami-ingatlanok-egyhaz-tulajdonjog.html
"teljesen törvényes lesz
ha az állam egy ingatlan tulajdonjogát ingyenes átadja valakinek,
majd az ingatlant újra az állam fogja használni,
de már nem tulajdonosként és másra, mint amire eredetileg odaadták valakinek."

Ez a behemótnagymárton meg tudja magyarázni, hogy ez miért nem az állami közvagyon elherdálása, következmények nélkül?
Lassan nem marad semmi sem, vagy a ner, vagy az egyház kezébe kerül minden.
Döbbenetes és pofátlan az a fajta nemtörődömkivagyiság, hogy már titkolni sincs kedvük a szarságaikat.
Ha bárki, bármikor más lesz ebben az országban az "úr", már nem lesz semmi, hacsak nem azonnal einstandol mindent.
magyarnemzet.hu/kulfold/2024/03/macron-egyre-kozelebb-rangatja-nemetorszagot-a-vilaghaboruhoz

Mi történt makronnyal? Teljesen megőrült.
A lengyel piperkőc minek is erőltetne V4-et, amikor végre szóba állnak vele a nagyok és weimari háromszöget alkothat.

"A háború egy olyan hely, ahol egymást nem ismerő és nem utáló fiatalok ölik egymást, olyan öreg emberek döntése miatt, akik ismerik egymást, gyűlölik egymást, anélkül, hogy egymást ölnék."
Erich Hartmann

Érdemes kifestetnem a lakást vajon még...?
@Neytiri1: "Érdemes kifestetnem a lakást vajon még...? "

ha putler istened győz, akkor még a fiadat is odaadnád neki, te ostoba picsa, mi?;)
index.hu/belfold/2024/03/17/magyar-peter-varga-judit-fidesz-parkapcsolati-eroszak-rendorseg-uzengetes/

juci február 10 után most jött rá, hogy van egy FB oldala.
Természetesen nem lehet hozzászólni.
juci, aki manapság egy kétszerpeti méretű, és jóval gazdagabb akárkinek fogja meg a kezét (hová tette a szemét?).
juci, demiért? És miért most, ha miért?
juci, aki ismét kisbetűs lett.
jucijuci...
(hányós emoji)
Jucit miért nem engedték a FÉRFI főnökei/FELETTESEI elválni korábban, ha már annyira verte a Peti? Vagy első volt a párt? Mintha ezt már hallottuk volna sok tíz évvel ezelőtt?
Egyébként a kisportolt Varga nem úgy néz ki, mint akit a Peti olyan könnyen elverne.
24.hu/belfold/2024/03/18/lanczi-tamas-erdemes-lenne-atgondolni-a-hazaarulas-buntetojogi-ertelmezeset/

"Érdemes lenne kidolgozni és átgondolni a hazaárulás büntetőjogi tényállását, beszélni a magyar bíróságokkal, ők hogyan értelmezik ezeket a passzusokat
Mint mondta, nagy kérdés, hogy vajon minek minősül, ha valaki azon dolgozik, hogy Magyarországot megfossza a neki jogosan járó támogatásoktól, a saját hatáskörét, befolyását erre használja, ráadásul erre még büszke is."

Egyetértek.
De a haza árulásáról vajon mi a véleménye?
Azt lehet?
Az ingyen átadott értékek, amik a hazát teszik szegényebbé, a haza polgáraitól azt a lehetőséget veszik el, hogy használják, hogy pénz folyjon be a haza kasszájába, vagy a túl drága "kivitelezők", akik a hazát teszik kifosztottabbá, hogy a haza "értékeit" olyan emberek kapják, akik bezárják a kapukat, körbe kerítenek, ezzel is csökkentve a valódi méreteit a hazának.

"„Én azt gondolom, hogy ezen szigorítani kell: be kell vezetni egy értékhatárt a civil szervezeteknél és az afölötti készpénzgyűjtést egész egyszerűen meg kell tiltani. Aki adományt akar gyűjteni, az gyűjtse digitális módon, ellenőrizhető módon” – jelentette ki Lánczi Tamás, hozzátéve: mindez nem vonatkozna az egyházakra."

És ismét az egyházak, amik kimaradnak abból, hogy ellenőrizhetőek legyenek. Miért?
Az egyház ingyen kap a hazából.
Az egyház ingyen kap a hazára fordíthatókból.
Az egyháznak nem kell digitálisan láthatóvá válnia.
Mi folyik itt???
index.hu/belfold/2024/03/18/lanczi-tamas-szuverenitasvedelmi-hivatal-bayer-zsolt/

"Lánczi Tamás erre úgy reagált, hogy párhuzamot állított az Egyesült Államokban 1938 óta lévő jogszabállyal, mely szerint bármilyen külföldi ágens ügye, aki megpróbál beavatkozni az Egyesült Államok életébe, büntetőjogi kategóriába tartozik.Amit szabad a Jupiternek, nem szabad a kisökörnek

– vonta le a következtetést Lánczi Tamás."

No, akkor értsük ezt úgy, hogy Jupiter elment a bukott barátjához és kampányolt neki, az nem beavatkozás? Ki engedte ezt meg Jupiternek? Előfordulhat, hogy a jövőben nem mehet be az USA területére?
telex.hu/belfold/2024/03/18/gyerek-gyerekpornografia-vademeles-gyor

Na, ezt faggyúzza meg a fidesz! Nem egyszerű ez a téma, ezért nem lehet azt mondani, hogy a pedofil az homoszexuális. Ez az elkövető egy gyerek. Még is a közösségi forrásokból ( mily álszemérmes megfogalmazás, nincs nevük a közösségi forrásoknak? ) szerezte a felvételeket. Nem hallani, hogy családvédelmileg tettek ez ellen valamit.
www.origo.hu/gazdasag/2024/03/remek-hir-jelentos-valtozas-lephet-eletbe-a-nyugdijosszeg-megallapitasanal#google_vignette

"Mint korábban írtunk róla: az idei valorizáció 14,2 százalékkal lehet magasabb a tavalyinál."

Arról is írjanak, hogy közben az idősödő nyugdíjasok nyugdíja elinflálódik. Mert ez a valorizáció csak egyszer történik meg. Utána jön évente a meglepetés.

Valahol olyat olvastam, hogy a lakosság 1 harmada nyugdíjas.
index.hu/gazdasag/2024/03/18/adatszivargas-magyar-posta-egyeni-vallalkozo/

Hogyan történhetett ez meg?
Nekünk halandóknak kismilliószor kell klikkelgetni a "Az Ön adatainak védelme fontos a számunkra" felugró ablaknál/ra, miközben egy kis malőrrel rögtön 1300 vállalkozó adata kerül éppen a magyar posta birtokába.

" A vállalkozók március 15-től már regisztrálhattak az oldalra"
A Magyar Posta március 16-án törölte is a nagy „céget”, így a probléma már megszűnt"

Hahaha. Megszűnt, csak egy napig volt a birtokukban, és ők mindent töröltek.
"A Magyar Posta az okozott kellemetlenségért az érintett ügyfelek elnézését kéri."
Kit érdekel az elnézést kérés?

Volt egyszer, hol nem volt egy covid oltás regisztrációs oldal.
www.szabadeuropa.hu/a/a-kormanyzati-vakcina-regisztracios-oldal-ellentmondasai/31031719.html
Az érdekessége az, hogy hová kerülnek az adatok, a cikk is írja, pipáld vagy ne pipáld, reklám, de mégsem, de pipáld mert csak akkor, de mégsem...
Ha mégis pipálsz, pedig nem is biztos, hogy kellett volna, vagy akartál, akkor:
"A nyilatkozat elfogadásával Rogán Antal hivatala a visszavonásig kezelheti az adatokat. A visszavonáshoz közvetlenül a Kabinetirodához kell fordulni emailben vagy levélben. Az adatainkat az a cég kezeli, amelyik a választási szoftvert is."
Vagyis írjál levelet drogánhivatalnak, hogy visszavonod.
Én el is hiszem, hogy törlik... :)
És nemcsak hogy nyugdíjas, hanem szegény nyugdíjas.
index.hu/belfold/2024/onkormanyzati_valasztas/2024/03/18/nemeth-szilard-borbely-lenard-onkormanyzat-csepel-fidesz-osszefogas-valasztas/

"Érdekesség, hogy az ATV műsorában Ábel Attila bemutatott egy levelet is, amelynek alapján a csepeli önkormányzat vezetőinek a koronavírus-járványhelyzetre hivatkozva át kellett adnia Németh Szilárdnak mintegy 12 milliárd forintnyi önkormányzati vagyont. Ábel Attila úgy látja, hogy

ŐT ÉS A CSEPELI POLGÁRMESTERT IS AZÉRT ZÁRTÁK KI A FIDESZBŐL, MERT NEM LOPTAK NÉMETH SZILÁRDNAK."

Ez nem egészen érthető. Mármint az, hogy miért kellett a koronavírus-járványhelyzetre tekintettel Németh Szilárdnak átadni 12 milliárd forintnyi önkormányzati vagyont? Miként függ össze a kettő? A vírushelyzetben kinek volt arra ideje, hogy ezt a vagyonátadást kitalálja, ha már helyzet volt?

Mit kellett lopni Németh Szilárd számára? Ez elég homályos. Valaki, vagy valakik loptak neki?
hvg.hu/itthon/20240318_magyar-peter-es-varga-judit-veszekedese-ugysem-hisznek-majd-neked

Amikor egy ellenzéki lap csinál ki egy ellenzéki "politikust", és közben elfelejtődik ezzel a húzással még a KÓRmányi kegyelmi botrány is, akkor ki és hogyan akar KÓRmányváltást?

Van ember, akinek nincs a múltjában valami, amibe bele lehet köpni, úgy egyébként?

És csak olyan házasságok vannak, ahol nem volt veszekedés, bőröndözés, ordítozás, így tényleg ennyire nagy hangzavarnak kell lenni ettől?

És mindez nem történik meg, ha jucira nem jön rá a közlési vágy, ami egyébként sunyi módon még nem is tényként közlése valaminek, hanem csak lebegtetés, majd újra elhallgat, miközben kitör a botrány és az ellenzéki "politikus" teljes gőzel bele is veti magát (hibás lépés), és nekiáll még nagyobb cirkuszt csinálni.

Eközben drogán és társai jót röhögnek, na ez a gyerek is kicsinálva?

Vajon mit gondol és érez juci? Most boldog és elégedett?
Édesdrágakincs, szív szakad őt hallgatva és látva...
www.youtube.com/watch?v=rRAOmbVHHiw
A sok szaros vipellátott ha ebben a helyzetben lenne, mit szeretne?
És még az életben maradása sem az sztk-s ellátásnak köszönhető.
süti beállítások módosítása