Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/2024/04/19/hatarozatban-tagadja-a-srebrenicai-nepirtast-az-orbant-kitunteto-dodik-es-a-parl... (2024.04.19. 07:21) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2017.04.15. 09:11 Fabius

Kövér Laca agya ledobta a szíjat

Úgy látom Morcos Bajusz házmester nertársnak szépen lassan mentális problémái lesznek. Az elmúlt időszak eseményei úgy megviselték szegényt, hogy csúszni és füstölni kezdett az ékszíj a fejében.

kover_orult.jpg

Az ő kis saját külön világában nem csak elnézni kell a lopás-csalást amit művelnek, hanem egyenesen tisztelni is kell(ene) őket ezért. A nép legyen hálás, mert épp kinyírják az ország legmagasabban jegyzett egyetemét, tapsikoljon, hogy Pénztáros Lőrinc ugrott megint leggyorsabban, és az ötmilliárdos kempingtámogatás hírére megvette a fél Balatont. A nemzeti oligarchák újabb és újabb gazdagodása jó hír a nemzetnek, úgyhogy hálával telt szívvel örvendeni kéne.

Erre bazmeg ezek lejánosozzák Kádert és Putyin csicskázzák a Mindenórást.

Kurvaannyukat, naná! Mi a faszt képzelnek? Csak így, semmi tisztelet, semmi odaadás? Semmi hála? A tömeg meg vonulgat a városban ide-oda, hogy a kormánysajtó hazugság-hadosztálya nem győzi követni őket? Bulinak képzelik a tüntetést, viccnek a ner bajszának tépkedését, és azt merik mondani: elegünk van?! Picsábamár, régen minden jobb volt! Nem űztek gúnyt pernahajderek az emberből, Kádárt "apánk"-nak szólították és nem Jánosnak, a MISZOT-ban elfért az összes ifjúsági szervezet és megtűrték maguk felett a pedellust.

Itt meg már semmi sem szent senkinek?! - dübörög dagilaci fejében a gondolat, és visszasírja azokat az időket, amikor egy oldalon álltak mind. Nem volt kilengés, nem volt hangoskodás és a rendszerváltás pillanatáig azokat tisztelték Pozsgay védőszárnyai alatt, akiket épp kellett.

597 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr3312427769

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fab@ D

gyilkos ez a vidijó)

ööööööö

u.i

onscreenbajszosszarkettő,mindentvisz
Jah kérem, ha mi fogjuk a kormányt, akkor legfeljebb kiszop, és nem miszop lehet. De ha mi fogjuk, akkor senki nem ítélhet el senkit, főleg nem minket, mert mi már elítéltük, és annyi pont elég. A többinek kuss!
gepnarancs.hu/2017/04/orban-szerint-a-magyarok-erdeket-csak-az-o-kormanyzasa-szolgalhatja/

Gondolom, "esztet" már Gratzból üzente a felcsúti teknyővájó a magyaroknak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
A pápai vérkomcsi család bajszi niemandja egyre ostobább, egyre szánalmasabban kontrollálatlan.
Végül is csak azt a formát hozza, amiben szocializálódott, ami a bajusz mögötti űrben összeáll.
Szánalmas valahol, hogy lehet ilyen ország, ahol egy ekkora niemand "valaki" lehet... :(
Baszki...most kitiltana a szerencsétlenje??
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Persze, hogy ki, nem kell ahhoz még a parlamentbe se bemennünk..
Nos, hát utólag bebizonyosodott, hogy az asztalnál ülőket jobb lett volna távol tartani a politikától és a közélettől.
buziorigo :D
haha nem bírtak egy trollal és inkább kikapcsolták a kommentálást a gecigyárban :D
"Pénztáros Lőrinc ugrott megint leggyorsabban, és az ötmilliárdos kempingtámogatás hírére megvette a fél Balatont."
www.youtube.com/watch?v=Hb7CjhnyckQ
@penna:

Persz, mert a volt tulajdonosokat a fejükre ejtették, és ijedtükbe mindent eladtak, mert nem szerettek volna olcsó/ingyen állami támogatáshoz jutni. Nehogymán piszkos legyen a kempingjük.;D
még annyit: ez a szegény hisztiző, szerencsétlen beteg lény annyit talán még felfoghatna a világból (nem fog fel), hogy hatalmi pozícióból sok mindent ki lehet kényszeríteni. de egyet biztosan nem: a tiszteletet. azt bizony egy vezetőnek a munkájával és emberi tisztességével kell kiérdemelni.
@látjátok feleim szümtükkel: ja, nyilván ők is kaptak egy visszautasíthatatlan ajánlatot.
Most mondta Or bán, hogy a magyar törvényeket mindnekinek be kell tartania.
Törvény, hogy a jogerős bírósági ítéletet is be kell tartani.
Sanjánalos módon a saját párttársaira ez nem vonatkozik. Feltehetőleg Bánki Erik az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának az elnöke Or bán kijelentését nem hallotta, nem olvasta, nem mondta neki senki.

Márpedig Or bán pártelnök is, és ebéli minőségében oda kéne hatnia, hogy a parlamentben ülő párttársai is tartsák be a magyar törvényeket. Gyorsan. Minél előbb.

24.hu/belfold/2017/04/15/vegrehajtast-kertek-az-orszaggyules-gazdasagi-bizottsaga-ellen/

Ja, mellesleg Körvér nertásr vajon a bizottság törvényt nem tisztelő elnökét mikor, és mennyire bünteti?
CEU

Filozófia
Kognitív tudomány
Környezettudomány és környezetpolitika
Középkortudomány
Közgazdaságtudomány
Közpolitika
Matematika
Nacionalizmus tanulmányok
Nemzetközi kapcsolatok és európai tanulmányok
Politikatudomány
Szociológia és szociális antropológia
Társadalmi nemek tanulmánya
Történelemtudomány
Ez az egyetem mindent visz.
A sok hasznos karával együtt.
hú, így Krisztus Urunk feltámadásának ünnepe előtt megint rendesen telenyomták ezt a világ tolvaja, hantás Gecit lóbaszó nyugtatókkal és skizofrénia elleni drogokkal Grazban.

azt mondja a lótolvaj Geci, kezdésként a nyelvét a Bolond végbelébe nekifutásból az ütközésig feltoló Fidesz Idők-ös újságíró egyik "kérdésére": „nekem is tudomásul kell vennem, hogy a demokráciát választottuk a modern magyar állam létformájaként”.

érted, neki, az országrabló, összevissza hazudozó, uszító tolvaj geciládának "tudomásul kellett vennie a demokrácia" nevű lipcsi hisztit. ez a kemény, nem az alkesz huthgeri meleg társkereső oldala pesti seggnyaló fideszesek számára.

vajon mennyi drogot nyomhattak ebbe a retkes tolvaj féregbe az elmúlt napokban Grazban a dilidokik, hogy ezt így bemondja?
gepnarancs.hu/2017/04/die-welt-juncker-fekete-listara-tette-orbant/

“mivel a bezárkózás politikája nem működik ellenségkép nélkül, és Magyarországnak nincsenek természetes ellenségei, ennek a politikának az EU-t kell megtennie ellenségnek, éppen azt az EU-t, amelynek legnagyobb haszonélvezői közé tartozik Magyarország”.

Április 29. én felteszik a teknyősnek ezt az egyszerű kérdést, hogy kereszténydemokrata vagyol e még? Vagy már egy szélsőjobboldali populista.
Azt hiszem, ezen a ponton fog véget érni a pávatánc.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
lófasz és kűrt, anno még a honvédségben volt egy mondás:

- a rangot csak viselni kell, a tiszteletet viszont ki kell vívni!

úgy hogy a nemigen tisztelt fasztapló viktátor és csicska káder, valamint nem utolsó sorban ez bajszos házmeter lázló, tehetnek egy szívességet. Jahhh jut eszembe, ilyen szánalmas idiótákkal még szóba sem állok, nem hogy illessenek bármimet is :D
A Fidesz-média húzása elemi undort váltott ki sok emberből, a Ripost egyik volt munkatársa egyenesen bocsánatot kért azért, hogy valaha itt dolgozott.

Fekő Ádám, aki másfél évvel korábban három hónapot dolgozott itt, a tumbleren írt dühös posztot erről. Azt írja, akkor még inkább csak egy „kissé komplexusos tróger bulvár volt az egész”, bár a migráció-témára már érezhetőn figyelni kellett. A direkt, célzott lejáratások viszont akkor még nem indultak be. Fekő azt írja, a „mostani színvonal (félreértés ne essék, akkor se volt magas) elindulásakor” jobbnak látta, ha nem áll többé szóba Ómolnár Miklós főszerkesztővel,

444.hu/2017/04/15/a-ripost-volt-munkatarsa-bocsanatot-kerek-minden-leutott-billentyuert
A Fidesz a legsuttyóbb, legalpáribb módszereket használja

„Ezek sokkal jobban félnek, mint eddig hittük” – a festékes aktivisták szerint ez az ügyük legnagyobb tanulsága. Áder egy bélyegzőgyár, az ország ügyészállam.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2017%2F04%2F15%2Fgulyas_marton_varga_gergo_vlog_fidesz_autokracia%2F
@taga20: DDD

hüjjjee))

Nem jössz a buliba az angyalos emlékműhöz?
Itt hasadok meg rögtön,mert nem látom a fradi csajok meccsét,de remélem Mariann este jó hírekkel fogad majd)
@Oxica: várjámá' ezt bírta mondani önszájával és nem fulladt meg közben:

"A demokráciát választottuk a modern magyar állam létformájaként. A demokrácia pedig olyan rendszer, amelyben mindenki szabadon gondolkodhat, szabadon alakíthatja ki a véleményét" - fejtette ki. - "Egy érvelés- és vitaalapú rendszerben elkerülhetetlen, hogy véleménykülönbségek legyenek. A kérdés csak az, hogy megvan-e bennünk a békés egyet nem értés képessége".
hvg.hu/itthon/20170415_A_kampany_foprobaja_zajlik__Orbaninterju_a_Magyar_Idokben
444.hu/2017/04/15/a-szakma-felhigitasaval-kezelne-a-tanarhianyt-az-emmi

Állítsuk meg Brüssz..., akarom mondani a tanárhiányt.

Szerintem a felcsúti sámán egyedül elég lesz tanárnak.

Egész népemet fogom, nem középiskolás fokon, tanítani.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.

Amúgy jó látni, hogy rohad le az egész ország, így hamarabb vége lesz ennek az őrületnek.
A teknyősék hatalmának csúf vége lesz, valahol 2018 és 2022 között.
@Amelanchier:

A teknyősben biztos hogy nincs meg a békés együtt nem értés képessége.
Ha valami nem úgy sül el, ahogy a teknyős szeretné, nem győzik benyugtatózni, mert különben kitörne belőle az állat.
Anikó asszony tudna erről bővebben mesélni.
444.hu/2017/04/15/az-allami-televizio-hiradojaban-reklamozzak-schmidt-maria-holnap-megjeleno-sorosozasat

Előre röhögök, mikor egyszer a pofájukba robban ez a sok szar, amit 7 év alatt összehordtak.
Ezt a sorosozást is rég túltolták a g..ik, visszafele sült el.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
a tisztelet nem összekeverendő a hízelgéssel, alázatossággal, csúszómászósággal

honnan tudná ezt egy olyan embernek nevezett lény, aki utóbbi tevékenységeket ifjúkora óta gyakorolja.
Épp Kövér Lacánál (0:25)"Elítélik a hatalom kizárólagos birtoklására irányuló törekvéseket."
444.hu/2017/04/15/ott-tart-a-magyar-jogallam-hogy-vegrehajtas-indult-a-parlament-gazdasagi-bizottsaga-ellen-mert-nem-tartja-be-a-torvenyt

Na most ilyenkor hol vannak a nyilvánosságot óbégató fideSS g..ik elvtársak?
Vagy ilyenkor nem számít a nyilvánosság elvtársak?
Csak a "soros" civilek legyenek átláthatóak, mi elvtársak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Gábris szomszéd:

Ha jól tudom, a CEU tüntetésen L. Ritók Nóra volt az egyik felszólaló. Vagyis téma volt a gyermekéhezés és a leszakadó régiók problémája is.
Az írást olvasva azon gondolkodtam, milyen kár, hogy a cikk írója /politológus, tanár!!!/ nem tudja átlépni saját korlátait.
Milyen kár, hogy csak a budapesti liberális értelmiség szapulása köré építi gondolatait.
Ritók Nóra érti azt, amit ez a tanárember sajnos nem. Történetesen azt, hogy már nincs külön problémája a vidéknek és fővárosnak, értelmiséginek és munkásnak.
A probléma közös, az Orbán-kormány esztelen intézkedései.
@Eszter68: és milyen jól, profin beszélt

bajszosbunkó parlamenti elnök úr zokogva sóhajtozhatott volna, ugyanis a Hősök terén szinte fogható de mindenképpen érezhető volt a Ritók iránti tisztelet
@Eszter68: egyébként nem értek veled egyet, ugyanis valódi probléma a cikk mondókája szerintem is, társadalmunk szolidaritása meglehetősen béna kacsa
@gazoló: a masik poszton leirtam a szitut, olvasd el!:)
@habakuk000:

Sem tavaly, sem az idei évben nem kapott állami támogatást a Toldi Tanoda működéséhez. Saját lovagkeresztjét árvereztette el, nemzetközi alapítványok támogatásából működnek.
Ennyire értékeli az állam több évtizedes munkáját.
Ha elfogadják a civil törvényt, ezek a források is elapadnak.
@Csaba Szikora: droid, igazan haszontalan vagy, meg is jol tartunk.
@Gábris szomszéd:

Nem is tudom, valahogy nem hangzik túl hitelesnek az a fanyalgás, ami olyantól hangzik el, akik nem tudtak ennyi embert az utcára vinni semmivel. Mer'hát ugye Barkóczi úr sem ma kezdte a politikát:

www.youtube.com/watch?v=eFxSRnxo0UI

Aztán most tényleg azon kell fanyalogni, hogy ez a nemzedék még nem állította meg a gyermekéhezést, és posztol a közösségi médiában? Wazze, mi tartotta vissza a politikus Barkóczit, hogy csodát tegyen fanyalgás helyett?
@habakuk000:

Évek óta szisztematikusan verik szét a társadalmi szolidaritást. Nem épp most kellene ezzel a problémával foglalkozni.
A CEU melletti tüntetésen szerinted is csak a budapesti liberális elit vett részt?
Tudod mire jók a hasonló hangvételű cikkek? A tüntetések ellehetetlenítésére, a formálódó egység megosztására.
@Eszter68: nem csupán a liberális elit, hanem nagyobb arányban a diákság - fővárosban tanuló, élő - és Angyal

milyen formálódó egységről beszélsz? nincs formálódó egység, tegnap ugattam le itt minden pártszimpatizánst, mert elképzelhetetlennek tartanak zsigerből egy közös "vissza az m1-et és Kossuthot" tüntit, természetesen a többiek hülyeségére hivatkozva

a diák és civiltüntetések támogatására képtelenek értelmesen reagálni még a pártok, legalábbis számomra nem látszódik az erőfeszítésük

ettől még a cikkben felvetett gondolatokon érdemes morfondírozni, bár ez nem a tüntető diákok dolga
@Gábris szomszéd: angyal, szerintem egyeztessel torockaival!:)
@habakuk000:

Ez nem pártokról szól, hanem egyénekről. Az utóbbi hetekben x számú fotelforradalmár kapcsolta ki gépét és ment ki tüntetni.
Ezt én előrelépésként értékelem. Egységnek nevezem, értékesebbnek tartom bármilyen pártrendezvénytől, mert mindenkinek saját önálló döntését tükrözi.
@Eszter68: ? ugyan. a fiatalok mentek ki, s ma is a fiatalok vannak kinn
plusz azok, akik általában ott szoktak lenni

persze, hogy előrelépés, de a fanyalgó cikk mit befolyásol és hátráltat? nagy semmit,
a 444 úgy fogalmaz, a ceu helyett már általános rendszerkritika fogalmazódik meg a tüntiken, s nincs abban semmi rossz, hogy megpróbálja felhívni a figyelmet a gyengék, a szólni képtelenek problémáira is
@habakuk000:

"persze, hogy előrelépés, de a fanyalgó cikk mit befolyásol és hátráltat? nagy semmit,"

A budapesti értelmiségi elit ostorozása szúrt szemet. Miért feltételezi a tanár ember, hogy őket nem érdekli a vidék problémája?
Az egész cikk tele van gunyoros, rosszindulatú feltételezéssel. Csak hangulatkeltésre alkalmas.
@Eszter68: azért bazzeg, mert a rendszerváltás óta -több mint 20 éve - a kakukktojás Ritók és tsai kivételével csak a jobbikot érdekelte, annak is csak a baromság része, senki más le sem kakecolta

ami neked nem teszik, az gyunyoros, rosszindulatú, hangulatkeltő, személyeskedő

igazi liberális attitűdű vitapartner vagy:)
@habakuk000:

A múltkor már írtam ez ügyben, de nem reagáltál rá. Én meg nem forszíroztam tovább.
1990-től kezdve a magyar oktatáspolitika az integráció, az esélyegyenlőség elvén alapult. Ezt 2010 után szüntette meg a fidesz.
Továbbá szintén 2010 után szüntették meg a munkanélküliek átképzését, bevezetve a közmunka programot. Mindaddig lehetősége volt az állástalanoknak új szakmát tanulni és elhelyezkedni.
Ezek ugye, mind-mind a vidék problémaihoz tartoznak.

A jobbik cigányság kriminalizálásával foglalkozott.

Ha már személyeskedünk, téged valamikor nagyon átverhetett egy budapesti liberális értelmiségi nő, azért utálod őket ennyire masszívan. )))
@habakuk000: volt Nóra közveten kolleganőm. Csodálatos pedagógus, és remek ember, a nap 24 órájából 36-ot dolgozik a legnehezebb körülmények között a legnyomorultabb és legjobban elnyomott gyerekekkel, szülőkkel.Hál'Istennek van egy még ma is jól működő hálózat Magyarországon, bár több is elférne, ami bentlakásos módszerrel segíti főleg a cigány származású gyerekeket.
@Eszter68: "Ezek ugye, mind-mind a vidék problémaihoz tartoznak."
Hogy érted ezt? Tehát Budapesten nincsenek munkanélküliek? Közmunka-programban résztvevők?
@evasanyoca:

a válasz ott van a habával eddig folytatott beszélgetésemben.
@Eszter68: azt csak szeretnéd:) mármint az átverést

az a nagy büdös helyzet, odatartozónak érzem magam, ha esetleg "ez nem jött át" ezeken az oldalakon, az én hibám,

ettől még az ország kettészakadása, a magyar társadalmi szolidaritás aggasztóan alacsony mértéke úgy vélem, tényekkel megalapozott

nem véletlen a migráncsellenesség, a szolidaritást tanulni kell, s nincs jó példa ebben a hazában
@Eszter68: már megbocsáss, ha semmi kedvem a rengeteg ocsu közül a pár darab búzát kipiszkálni.
@evasanyoca: a lélek anyó, a lélek..nem fogadtad meg a kereszténydemokraták szavát? sürgősen el kéne menned templomba vagy legalább behúzódni a hálószobádba
@evasanyoca: aki budapesten munkanelkuli az egy barom.

szerintem masba kene belekotnod:)
@evasanyoca:

Márpedig aki a kicsit nem becsüli, az a nagyot sem érdemli.:D
Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek.
@látjátok feleim szümtükkel: volt elég nagy, már nem hiányzik...kkkkk
Nyugi, ma csak szépp hangokat, vidám fiatalokat és időseket kell látni, hallani.

www.youtube.com/watch?v=5KdLTxOD1KM
@evasanyoca:

Még szerencse, hogy nem értem félre.;D
@látjátok feleim szümtükkel: ó de kár, pedig hogy számítottam rá, egy kis félrekacsintás így ünnepekben...))nézem az élőt, rengetegen vannak és egy db autó sem ég..)
@evasanyoca: megmondta a kdnp, hogy a magyarok lelke új magasságokba tör a szabad nagypéntek miatt, a kérdésedből úgy következtettem a te lelked még nem érte el jézusilag azt a szintet, amiről a kdnp-s papoló papolt, így neked még templomban a helyed s mivel vannak akik a hálószobájukban rendezik le találkozásukat istennel- sokszor én is ilyen vagyok - ezért ment a "vagy a hálódban"

mellékesen jegyzem meg taga ma kétszer is volt s menne harmadszor is csak a kántor már berekedt a szép fehérvári huszárok és a női szentek bensőséges kapcsolatát felemlegető szakrális énekek dudorászása következtében
@habakuk000: az én katolikus hívő lelkem barátságban van Istennel és arra a megegyezésre jutottunk, hogy amíg ez a "hamis próféta" had ki nem lesz zavarva a templomokból, addig én oda nem teszem be a lábam. Mikor lefekszem elalvásig szoktam beszélgetni Istennel. Egyébként tudnám ajánlani a Beszélgetések Istennel cimű ragyogó 4 kötetes könyvet, ami egy teljesen más megvilágításban ábrázolja az Istent.
@evasanyoca: na látod, csak jól írtam a hálószobát

Istennel szívesen beszélgetnék, bár vannak kétségeim, hogy megértenénk-e egymást
Hűha, de ronda az ábrázata. Mi dobta le a szíjat, az agya??? Nem hiszem, hogy volt neki olyanja!
@látjátok feleim szümtükkel: majdnem, olyan szép mézes-mázas sonkát sütöttem, hogy ihajjj

ahhoz kell egy kis bor, ha nem is mise, de saját:)
@evasanyoca:

Én pedig ezt tudom ajánlani, megéri elolvasni. Tizenévesen nagyon bejött. Léo Taxil francia író műve: Szórakoztató Biblia
Gulyás Márton épp most hirdetett meg egy választási mozgalmat, amelynek célja egy arányos választási rendszer létrehozása az idei év végéig.
@látjátok feleim szümtükkel: olyanom nincsen, bár nem lenne rossz csöcsös kancsóból borozni

snassz üvegballonjaim vannak:(

a máz a sonkán van, szépnek szép, az ízére kiváncsi leszek
@habakuk000:

olyan csöcsös csalikancsóra gondoltál? Mire megtalálod a csöcsit, addigra kiszáradsz.?;D
@látjátok feleim szümtükkel: olyanra, valahol láttam egy nagyon szépet

meg nem is rossz az, betyárként szívni magadba a finom nedűt:)
@Eszter68: hol hirdette meg? most mondta be a tüntetés lebonyolitója, hogy uton van a két fiu, és ahogy megérkeznek, rögtön a színpadra lépnek. élőben nézem.
@evasanyoca:

A tüntetésen. A 444 közvetítését néztem /fb/.
@látjátok feleim szümtükkel: nahát!!!!!!!!

bajszosbunkó házelnök úr biztosan kitagadná a házból az írót.. 12 évig becsapni a szentatyát???

a mostanit azt be lehetne, az olyan migráncssimogató sorosista, de Leót, a csalhatatlant???

na neked biztosan nincs is hálószobád..
@Eszter68: akkor valószinű több helyen van a dzsemboree, mert én meg a hir 24. közvetítését nézem.ott még nincsenek ott.
24.hu/belfold/2017/04/15/a-ketfarkuak-bevetettek-a-csodafegyvert-megerkeztek-a-plakatevo-lovak/
@evasanyoca: látod ez a különbség a fejlett Szlovákia és a fejletlen Észak-Magyarország között.. ott sokkal gyorsabban terjed a hang
@habakuk000:

nekem van egy, azt írta rá a mester, ha megtalálod lyukamat, megihatod boromat.
@habakuk000: a Mátra alján születtem, nem volt semmi bajom a fülemmel:)))
@evasanyoca: szerintem keresse fel gyogyszereszet!:)
Szerintetek a parlamenti főcsősz megbünteti a Bánki Eriket, aki nem adta ki az igényelt adatot az ujságírónak? ( letelepedési kötvénekkel kapcsolatban )
Ja, persze emiatt végrejhajtást kértek a parlamenti bizottság ellen. A főcsösz szerint ez nem a magyar törvények nyakonszarása? Mert ugyé a tövény rendezi, hogy a közérdekű adatot mikor és kinek kell kiadni. Ha nem adja és bíróság kötelezi, akkor meg pláne ki kell adni. Vagy mégsem?
Ez nem büntetést érdemlő huba, a parlamentben trszparenseket felmutató választott képviselőket meg agyba főbe büntetgeti?
@taga20: valószínű, hogy egy korábbi beszédükből idéztek, mert kezdettől fogva nézem a mai tüntetést, és bemondták, hogy uton vannak, és rögtön a színpadra jönnek, ha megérkeznek. szószerint idéztem.
küldtem a linket a közvetitésről.
@látjátok feleim szümtükkel: Kizárt!
Azok rossz fijjug voltak, pedig nem is Janó volt a plakáton! Ezek pedig NER-kompatíbilisek... Mennyit fizettek volna, ha Bakker Janó-t írnak?
A tegeződésért mennyi jár?
@evasanyoca: valoszinu, osszevissza suketelsz.
@taga20:
evasanyoca 2017.04.15. 20:59:16
@Eszter68: akkor valószinű több helyen van a dzsemboree, mert én meg a hir 24. közvetítését nézem.ott még nincsenek ott.
24.hu/belfold/2017/04/15/a-ketfarkuak-bevetettek-a-csodafegyvert-megerkeztek-a-plakatevo-lovak/

Eszternek irt kommentem végén ott a link az élő közvetítésről. Beszélj velem normálisan, süketelsz te! Én még egy tiszteletlen szót hozzád nem szóltam, de ha te nem tudsz normálisan velem kommunikálni, akkor tahósítlak.
@evasanyoca:

Valószínűleg elakadt a közvetítés, mert mikor ezt írtad, akkor Gulyásék már lejöttek a színpadról. Előtte Röszkén jártak, ott nem készült felvétel.
A mai Szabadság téri volt az első megszólalásuk tömeg előtt.
@evasanyoca: a sukelessel mi a gondod?

meg vissza is fogtam magam:)
@Eszter68: szerintem bivalybasznakon darabos a benzin:)
@taga20:

szerintem meg lapozzunk. )))
a végeken vendégeskedsz?
@Eszter68: valószínűleg ez történhetett, sajnálom, mert nagyon szerettem volna látni őket beszéd közben. no biztosan lesz, akinek megvan.köszönöm.
@Eszter68: hallod itt is szamoljak az orakat, hogy mikor megyek:)))
@Eszter68: most elbucsuzott a riporter, hogy " amikor Gulyás megjön, a mai nap sztárja" folytatjuk a közvetítést. akkor ez mi?
@taga20:

))))))))))))))))

és a nejed még nem vágott kupán?
@evasanyoca: közben meg lemaradtak a feltamadasrol is, itt mar úgy harangoznak mint a pinty.

Nem jobbikos véletlenül a polgarmesteretek? Akkor érthető a lelassult idő feletek
@Eszter68: de, ma azon tul vagyunk:))
jaj, hogy én mennyire gyűlölöm, mikor félretájékoztatnak hivatalos helyről.Hát miért írják ki, hogy élő közvetítés, mikor ezek szerint csak egy rohadék ismétlés?? szétvet a méreg!!
@Eszter68: aszt mondta, ha nem hagyom abba az igehirdetest, elmegy haza:)
Képzelem, hogy a Fénylő Csillagunk mit érezhet, ha megtudja, hogy Albánia miniszterelnöke 2 órát tárgyalt az Óprerencián túliakkal:

twitter.com/ediramaal/status/852950721469329409/photo/1

rtsh.al/lajme/senatori-mccain-viziton-tiranen/
@taga20:

akkor holnap a családi béke érdekében, már reggeltől gyere a gyíkra. ma lerendeztem a főzést, lesz időm bőven.
@Eszter68: ebedig kell maradnunk, me a videkiek oda vannak a zabalasert:)
puszilok mindenkit:))) megyek hederelni, me itt mindenki a tyukokkal fekszik:))
@graphics:

Csapás csapás hátán.
Milyen snájdig politikusok vannak Albániában!
@taga20:

Jó éjt! Kitartás! )))
@penna: Nemrégen valaki az EU-t is tiszteletre szólította fel - plakátokon. Aztán meg - tisztelet a bátraknak - óbégatást írta táblájára. Lehet, hogy valami baja lehet ezekkel a fogalmakkal, vagy mögöttes tartalmukkal? Netán - nem ok nélküli - hiányukkal?
Ez az ember egyre előrébb lép a gecihorda kilövési sorrendjében. Bár inkább az egész kezd egy párhuzamos, mint soros ( :-) ) bulinak tűnni majd.
@evasanyoca:

Szép reggelt!
Netán az igazmondó tv-t teccettél nézni?ÖÖÖ
Utókori hála?:(:(:(

sztarklikk.hu/kozelet/gyalazat-gazdatlanul-rohad-gobbi-hilda-hires-villaja/323106/

"A visegrádi nyaralót, az úgynevezett Patkó-villát pedig a hazai színházi szakmának adományozta, hogy alkotóház legyen belőle."

1988. július 13. óta alkotnak. Persze tudom, jó munkához idő kell. A szarhoz még több. Csak ezek után ne nevezzék magukat értelmiségnek, vagy ahhoz tartozónak.
Miénk a Föld?

"Sokan ma is istállóba küldenék a migráns Jézust"

index.hu/kulfold/2017/04/16/a_papa_szerint_maria_es_magdolna_banata_olyan_mint_a_migransoke/

Azért a nagy álszentségben ünnepé nyilvánították a nagypénteket. Miért is? Mi történt ezen a napon?
Kormányt buktatni: buli. Fideszesnek lenni: ciki.
Nem a nagyszombati volt a legnagyobb tüntetés. Nem szombat éjjel volt a legnagyobb balhé és vonulás sem. De a Szabadság téren kézzelfoghatóvá vált, hogy ezt a kormányt megbuktatni nemcsak kötelesség, nemcsak fárasztó, nehéz munka, hanem buli. Hogy nemcsak hosszú beszédek végét várva lehet kiállni ellenük, hanem énekelve, sípolva, cintányérozva, végeérhetetlen vonatba kapaszkodva, vidáman kurjongatva, hogy BAJSZOS SZAR! És a bajszos szar már nem is gyűlölet meg pátoszos küzdelem tárgya, nem rettegett ellenség, hanem egyszerűen szánnivaló, nevetséges bohóc. Akit nemhogy Jánosnak szólítunk, hanem Jancsikának, ha majd egyszer megunjuk a bajszos szart.

Nehéz megunni.

Így járnak a bajusztalan szarként lapító kormánypropagandisták is. Nem felháborodott közleményeket váltanak már ki azzal, ha Soros ingyen repjegyeiről delirálnak, hanem papírrepülőkkel dobálózó, jókedvű tömeget, akik kettéröhögik őket. Szívet melengető hallani, hogy ami konferenciák és elemzések témája volt, azt tömegek látják át, és kiabálják magától értetődően: ruszkik haza! Húsz- és hatvanévesek együtt bólogatnak a zenére, és egymásnak magyarázzák a szlenget és történelmet. És apró fecnikké röhögik a konzultációs ívet, a migránsozást, buzizást, nyomtatnak maguknak Soros-pénzt, meg olyan transzparenseket, amiket ennek a rezsimnek az emberei fel se fognak, mert egy szatyorban élnek. Abba a szatyorba próbálták begyömöszölni Magyarországot.

Hentesbárddal láttak neki Magyarország megcsonkításának. Az ő világukban nincs kreativitás, nincs egyéni kezdeményezés. Nincs mobilitás, nincsenek vidékről vagy külföldről érkező tehetségek – hiszen ezek őket veszélyeztetnék. Nincs helye senkinek, aki nem ért egyet, mert akkor elveszne az alapelv, hogy mindenben igazuk van – ezért nincs helye a szabadságnak úgy általában. Nincs helye már a múltnak sem: saját archívumuk után a lerabolt szerkesztőségek múltját is eltörlik, mert hiszen tegnap is azon röhögtünk, mit magyarázott Oroszországról meg legvidámabb barakkról az a másik szar, a bajusz nélküli, ámde pocakos.

De Magyarország nem fért bele abba a szatyorba, ahol ők élnek.

Dühösen, idegesen robbant ki belőle. És megmutatta, hogy de: van kreativitás, van egyéni fellépés, jönnek vidékről és jönnek meg visszajönnek külföldről. És van olyan világ, ahol nem muszáj egyetérteni, mert ha nem kell egy szatyorban élnünk, akkor elférünk egymás mellett. És van múlt, amire emlékszünk, és amiért felelni kell hamarosan. Mindenekelőtt megmutatta azonban, hogy van egy jókedvű, az idegengyűlölet és a kamu szabadságharc görcsét hanyagul ledobó, szép Magyarország. Él nemzet e hazán. És sokkal, sokkal gazdagabb, tehetségesebb, vidámabb és főleg jobb társaság, mint az a beteg klikk, amely ellen lázad.

Ők a buliból kimaradnak. És aki ebben nem tud részt venni, annak a napjai meg vannak számlálva. Mindaz fordult ellenük, amit megtagadtak, ezért tehetetlenek ellene. És ez az erő már most cselekszik. Még kedvesen, simogatóan, festékes palackokkal és finom célzásokkal.

Nem volt olyan régen, amikor egy hasonlóan elaggott, ciki, beszűkült garnitúra felismerte, hogy ennek valahogy vége lesz. Még épp maradt annyi eszük, hogy ráébredjenek, azzal járnak a legjobban, ha szabad választáson buknak el. Amíg még kér a nép. Talán meghallották, amit egy fiatal, nyegle, irritáló, kezdő politikuspalánta mondott arról, mi vár azokra, akik nem tárgyalnak."

hvg.hu/itthon/20170416_Temetni_jottunk_es_rohogni
@gazoló: TüntiFesztivál /a jelzőt loptam/ ahol fehér tulipánnal hangulatos zenei aláfestéssel nagyon kemény kritikát "hangoskodik" több ezer ember.Elhiszem, hogy jó volt ott lenni
444.hu/2017/04/16/unios-zaszlot-es-szabad-orszagot-feliratot-tuztek-ki-orban-viktor-budai-hazara

Ezek szerint a beteg teknyős tényleg Gratzban van, ha ilyen laza a "védelem".

Éberség elvtársak, éberség!

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
faszpsaraszt viktor

Orbán: Döntő összecsapás készülődik

Nem érti, hogy a magyar professzorok miért nem a saját egyetemeiket védik Soros György helyett.

444.hu/2017/04/16/orban-donto-osszecsapas-keszulodik
" Az utóbbi egy hétben nemcsak az említett törvények miatt érintettek vagy a velük szimpatizálók mentek utcára, hanem azok is, akik felismerték, hogy összefogás kell a jelenlegi antidemokratikus rezsim ellen, mert összefogás nélkül egyesével ledarálnak mindenkit. Most mérföldkőhöz ért a folyamat. Ez egy stresszteszt a hatalom számára, hiszen ha a tüntetések nem érnek el semmilyen hatást, a kormánypárt zárja sorait, és 2018-ban ismét nyerni fog, lehet, hogy kétharmaddal."
mno.hu/belfold/gulyas-marton-osszefogas-nelkul-ledaralnak-mindenkit-2394783
444.hu/2017/04/16/orban-donto-osszecsapas-keszulodik

Hát igen, utoljára goebbels szólt így a német néphez a rádión keresztül és bizony milliók beszopták, hogy a kommunisták és a zsidók az ellenségek.
Most itt a teknyős g..i, Sorost jelölte ki ellenségnek a lápimagyarok számára.
Tessék itt van, őt kell gyűlölni, ne azt aki szétlopja az országot.
Ezzel az ideológiával csak egy baj van, hogy békeidőben kurva nehéz fenntartani ezt a háborús retorikát.
Mert hát lássuk be, már 7 éve megy ez a "háborúskodás" a kurmányzás helyett és bizony a legkeményvonalasabb lápimagyarok is belefásulnak már ebbe a háborús retorikába.
Ezért nincs már békemenet, meg hasonló faszságok, mert már vérciki kimenni az utcára a tolvaj teknős g..it éltetni.
Már csak a szélsőjobbos, fideSS közeli szerkesztőségekből, a fotelban ülve okádják ki ezt a szart, amit a g..i eléjük önt, de az utcára már nem mernek kimenni.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: nagyon jol szórakoztak rajtam, mert kiderült csendben cegighallgattak ahogy fennhangon kommentalgattam orban húsvét beszédét.

Stabilan hazudozik a vadbarom
@Oxica:
Á, erre még én is tudok fizesdes reakciót írni!
Miszerint a gyűlölködő ellenzék nem tisztelt sem Istent, sem embert (és annak családját) mert vallásos elmélyültség helyett a családi otthont gyalázták meg.
Persze a másik verzió, hogy a sajátjaik előtt elhallgatják.
Mert véletlenül még elkezdenének GONDOLKODNI (pedig másképpen szinte kizárt) ha az orbánházat nem tudják megvédeni, hogyan védenék meg az országot?
@kekex: lesz provokáció az ma mar teljesen egyértelmű
@habakuk000:
Tévedsz, nem stabilan hazudozik, csak éppen soha nem sikerül igazat mondania!
@Oxica:
Nono. Azért az utóbbi napokban már a jobbos (konzervatív) értelmiség köréből is hallatszanak értelmes hangok:
gepnarancs.hu/2017/04/konzervativ-reflexiok-orban-viktor-husveti-interjujara/
@gazoló: ilyen egy sorosista istentelen libsi migrancssimogato .. ahelyett hogy templomban adna hálát istennek vezirunk feltámadása ért - sokáig éljen a gráci orvos gárda- zajong az utcán és tiszteletlen fotókat készít

Jo volt gondolom
Azért a magyar Gulyásban van még csípős paprika is!
(és valahogy szimpatikusabb a fizesdre szavazó Fekete-akármi orbánjuniornál!)

"Gulyás szerint olyan parlamentre van szükség Magyarországon, amelyben valós társadalmi erők jelennek meg. Gulyás Márton szerint "2018-ban arányos és egyenlő feltételek járnak mindenkinek, ez még Gyurcsánynak, Vonának vagy Karácsonynak is jár".
www.origo.hu/itthon/20170415-valasztasi-mozgalmat-hirdettek-a-demonstracion.html
@kekex: @KÁTÉó53éúétr6:

Tudjátok,jobban érzem magam olyan társaságban,ahol körülnéz az ember és többek között maga mellett láthatja Presserpicit,Bródy Jancsit,Péterffy Borit és számtalan élettől vidám melegszívű embert,mint egy március 15-i siratóson haragpetivel,kövérlacával temetni a fasztuggyamit))))

kolozsvaros.com/2017/04/15/francokat-nem-lehet-levaltani-ezeket/
@Gábris szomszéd: mi a picsa ez az áldott? Kikérem magamnak, hogy áldott ünnepet kivanjanak nekem, mar a Kossuth rádiónak is dünnyögtem erősen.
Nekem vadparaszt terroristáknak atomot adó majomparadeval együtt parádézott megalkuvok csak ne ajtatoskodjanak, nem kell az áldásuk
@habakuk000:

888-ra beköszöntem ezügyben,mikor ott sírtak,rííttak,hogy mi az,hogy tánc van nagyszombaton)

dzsízasz egész biztosan velünk ropta volna))

Egyébként hatalmas ováció volt akkor,mikor bemondták a hangosba:

Jézus él)) és Krisna is)) és a tanításaik)))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Ja, hát némi józan paraszti ész (meg némi elenyészően értelmes szakgárda) kellene annak megértéséhez, hogy más az Amerikában működő egyetem - és más a szakok amerikai akkreditációja. Ami nincs elzárva a többi magyar egyetem elől sem, de legalább a professzorok tudják, hogy (nem azt, hogy más a kampány és más a kormányzás = hazudtunk)
hanem, hogy "SOKAT AKAR A SZARKA,DE NEM BÍRJA A FARKA"

Jó magyar szokás, hogy nem a jóhoz akarunk felzárkózni, hanem a kiemelkedőt is lerángatni a posványba.
@gazoló:
Ez most egy nagyon optimista cikk. Miszerint nem tud hinni abban, hogy kiviszik az országot az unióból.
Amikor nyakra-főre "közvéleménykutatják" hogy áll a nép a kérdéshez?
Amikor Varga gazdasági miniszter olyat szól, hogy "Müködik a magyar gazdaság uniós pénzek nélkül is"?
888.hu/article-varga-mihaly-unios-forrasfelhasznalas-nelkul-is-nohet-a-magyar-gazdasag?source=hirkereso

Na ja: csak akkor kizárólag a magyar költégvetésből lehet lopni, és az nahgyon beszűkítené a lehetőségeket.
De ha az Unió tényleg a közvetlen vállalkozási juttatások mellett dönt, akkor az unióüs lopásoknak is beszűkül a lehetősége - és akkor már az anyagi érdek sem tarthatja ezeket a faxokat az unióban!

Egyedül Putyinba bízhatunk, hogy neki érdeke egy unióba ékelt 5-ik hadoszlop. Meg Trumpban, hogy a NATO-ból nem hagy kisasszézni senkit.
@Oxica: amúgy van igazsága , ha veszít egyenes az útja a bortonbe
@kekex: nem kérlek szépen nem Putyinban. Csak magunkban bízhatunk. Nem lenne baj, ha végre tudomásul vennénk a világ vezető gazdasági és kulturális népeinek része vagyunk.
Akkor is, ha a Tescóban tényleg nem olyan nagyon szép emberek is vannak
@gazoló: "Jézus él és Krisna is..."....és most nekünk is ismét jó élni Ezek a nagyszerűen komoly ám jókedvű emberek nemcsak nevetve gúnyolják ki a hatalmat és felsorolják a gazemberséget de azt is tudják, hogy hol a gyökér amit az arányos választási rendszer követelésében jelölnek meg A pártoknak most szerintem egy feladatuk lenne mégpedig az, hogy hagyják "dolgozni" és védjék meg őket, ha szükséges
@habakuk000: Korán reggel hülye vagy? :) Egy ilyen jókívánságnál, nem az én áldásomról van szó.
@gazoló: Én a helyükben néhány nappal eltoltam volna ezt a tüntetést. Úgy kevésbé lógott volna ki a lóláb. :)
@Gábris szomszéd: senki nem a te áldásodról beszélt, én konkrétan arról pampogok, hogy a nagyonkeresztények ne pofázzanak bele az én ünnepi lelki életembe mindenféle áldásokkal

ha már annyira rajtuk van az áldáshatnék - megesik ez ilyen bódító illatokkal teli tavaszi zsongásban - áldják a szögesdróttal bezárt placcon csámborgókat
@gazoló:

Ez jó:"...amit egy fiatal, nyegle, irritáló, kezdő politikuspalánta mondott arról, mi vár azokra, akik nem tárgyalnak."
Csak már nem emlékszik rá.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"A miniszterelnök elmondta: "békés és derék keresztény embereknek is" viszket már a tenyere. "Erőpróba ez mindannyiunk számára." De ő azzal szeretné nyugtatni a jóérzésű magyar embereket, hogy Magyarországnak egy nemzeti kormánya van, ez a politikai erő garantálja a közbiztonságot, és nem a provokátorokat védik, mint annak idején a szocialista-liberális kormányok."

Szegény Göncz papa, ha ezt tutta volna, akkor nem ad a kerítésbontásért közkegyelmet egynek sem. Ennyit arról, hogy a szocialista-liberális kormányok kiket is védtek.

Ezt a viszket már a tenyér kijelentést nem értem, készüljünk arra, hogy verni fognak minket?

tegnap láttam egy filmet a nácikról, akik gyüjtötték a nekik nem tetsző embereket, és azok is verték akiket összegyüjtöttek. Már itt tartunk?

egyébként meg akinek viszket a tenyere, gyorsan menjen orvoshoz, vannak viszketésre jó gombaölők, tb-re is adják.
Ne bax! Akkor ez a név sajna kizárva:
Veronika Laska • 18 órája
Azért ezek a hasonlóságok Szálasi és Orbán közt eléggé félelmetes.
A Szálasi-kormány (vagy önelnevezése szerint a Nemzeti Összefogás Kormánya) volt Magyarország egyetlen hungarista kormánya, mely német segítséggel, puccs révén került hatalomra 1944. október 15-én.
kolozsvaros.com/2017/04/15/a-kis-pasas-retteg/
@habakuk000:

remélem kellően készülnek kamerákkal a provokátorok felvételére.
@habakuk000:

egyébként is tavaszünnep már akkor is volt, amikor jézust még meg se csinálták a vallásával együtt. Talán a vallástalanok tavaszünnepe is érhet ezért annyit. Meg talán valamivel többen is vagyunk, akik nem istent, hanem a természetet hisszük/imádjuk.
@habakuk000: "áldják a szögesdróttal bezárt placcon csámborgókat"

Kérjük inkább közösen az áldást mondjuk ezekért az áldozatokért.

www.blikk.hu/merenylet-egy-egyiptomi-kopt-kereszteny-templomban/mgpsxbq
@habakuk000: Szerinted miért nem ma tartották a zajos bulis tüntit? Gondolom a húsvétvasárnapot azért tiszteletben tartják, ha már a nagyszombatot nem. :)

nepszava.hu/cikk/1126747-ma-tartjak-az-elet-menetet/
@habakuk000: tudod az amelyik a reverenda alol log ki:)
@Gábris szomszéd: artu, most unneplitek egy zsido feltamadasat, erre itt zsidozol.

egy igazi kereszteny vagy haver:)
@taga20: Nem mondod, hogy a sok libsi, (kötük sok zsidó is) leszarták a sírban fekvő másik zsidó emlékét (nagyszombat) és szarrá bulizták magukat a szabadságnak nevezett téren? :)
@Gábris szomszéd: tudod haver, az egy mese, a holokauszt viszont a fustos kozel mult.
hamá biblia))hamá Jézus))

3Jaj nektek, írástudók és farizeusok, ti képmutatók! Bezárjátok a mennyek országát az emberek előtt. Magatok nem mentek be, s akik be szeretnének jutni, azokat meg nem engeditek be. 14Jaj nektek, írástudók és képmutató farizeusok, mert felemésztitek az özvegyek és árvák vagyonát. Közben nagyokat imádkoztok, ezért nagyobb ítélet vár rátok. 15Jaj nektek, írástudók és farizeusok, ti képmutatók! Bejártok tengert és szárazföldet, hogy egyetlen áttérőt szerezzetek, s ha sikerül, a kárhozat fiává teszitek, kétszerte inkább magatoknál. 16Jaj nektek, vak vezetők! Azt mondjátok, hogy ha valaki a templomra esküszik, nem érvényes, de ha a templom aranyára, akkor az kötelezi. 17Esztelenek és vakok! Hát mi több, az arany vagy a templom, amely megszenteli az aranyat? 18Ugyanígy: Ha valaki az oltárra esküszik, az nem érvényes, de ha a rajta levő áldozati ajándékra esküszik, az kötelezi. 19Ti vakok! Hát mi több, az ajándék vagy az oltár, amely megszenteli az ajándékot? 20Aki az oltárra esküszik, rá esküszik és mindenre, ami csak rajta van. 21Aki a templomra esküszik, rá esküszik, s arra, aki benne lakik. 22Aki az égre esküszik, az Isten trónjára esküszik és arra, aki rajta ül. 23Jaj nektek, írástudók és farizeusok, ti képmutatók! Mentából, kaporból és köményből tizedet adtok, közben ami fontosabb a törvényben, az igazságosságot, az irgalmat és a hűséget elhanyagoljátok. Ezt meg kell tenni, azt nem szabad elhagyni. 24Ti vak vezetők! A szúnyogot kiszűritek, a tevét meg lenyelitek. 25Jaj nektek, farizeusok és írástudók, ti képmutatók! Tisztára mossátok a pohárnak és a tálnak a külsejét, belül azonban tele vagytok rablással és mértéktelenséggel. 26Te vak farizeus! Előbb belül tisztítsd ki a poharat és a tálat, akkor majd kívül is tiszta lesz. 27Jaj nektek, farizeusok és írástudók, ti képmutatók! Fehérre meszelt sírokhoz hasonlíttok, amelyek kívülről szépnek látszanak, de belül tele vannak a halottak csontjaival s mindenféle undoksággal. 28Így ti is kívülről igazaknak látszotok az emberek szemében, de belül tele vagytok képmutatással és gonoszsággal. 29Jaj nektek, farizeusok és írástudók, ti képmutatók! A prófétáknak sírboltot építtek, az igazak síremlékeit feldíszítitek, 30s azt mondjátok: Ha atyáink idejében éltünk volna, nem lettünk volna részesek, mint ők, a próféták vére ontásában. 31Ezzel magatok is megvalljátok, hogy a próféták gyilkosainak vagytok a fiai. 32Töltsétek csak be atyáitok mértékét! 33Kígyók, viperák fajzata! Hogy is kerülhetnétek el a kárhozat büntetését? 34Nos, prófétákat, bölcseket és írástudókat küldök hozzátok. Közülük némelyeket megöltök és keresztre feszíttek, másokat megostoroztok a zsinagógában és városról városra üldöztök. 35Ezért rátok száll minden igaz vér, amelyet a földön kiontottak, az igaz Ábel vérétől egészen Zakariásnak, Barakiás fiának véréig, akit a templom és az oltár közt öltetek meg. 36Bizony mondom, ezek mind utolérik ezt a nemzedéket."
@gazoló:

Farizeusok ezek. Nem olvassák a bibliát, mert félnek, hogy még esetleg be találnák tartani a tanításait.
@taga20: Nem az a lényeg, hogy ki mit tart mesének, hanem hogy a jódemokraták ugye különbek és tiszteletben tartják pld. a nagyszombatot. Ja mégsem. ;)
@gazoló: Mindig azokkal a rohadt keresztény farizeusokkal volt a baj. ;)
"Kérjük inkább közösen az áldást mondjuk ezekért az áldozatokért."

IS.

Vagy a keresztény vallás válogat? Van aki méltó az áldásra, és van akire meg viszket "békés és derék keresztény embereknek..." a tenyere?

MILYEN VALLÁS AZ ILYEN? HELYESEBBEN MILYEN VALLÁSOS EMBEREK VAGYTOK TI?

Fentebb, mintha a bibliai idézetben Jézus ilyeneket, főleg másokra történő tenyérviszketést nem emlegetne.
A vallás önmagában nem képmutatás, de a vallásos emberek többsége képmutató. Mert arra gondosan ügyel, hogy az ő nagyszombatját, vasárnapját tartsák tiszteletben azok,is akik nem hívők, de ők a nem vallásos/más vallású emberek ünnepeit, érzéseit nem tartja tiszteletben már önmagával ezzel a nekünk jár a tiszelet kikövetelésével.

Mellesleg pl. a görög keletiek, itt élő hinduk és más vallások ünnepeit miért nem teszik nemzeti ünneppé?
@Gábris szomszéd: helyes Angyal. Ez a Freudi elszolasod teljes egészében megmutatja a magad és a hivatalos kurzus talmi kereszténységet.

Husvetod tisztességére bazmeg az ajtatossagodat.

En a nem keresztény több jézusi tanítás elfogadásával bírok mint te az ajtatos manó.

( ma is szedtem egy kenyerzacskonyi szemetet)
@taga20: az apácák ruháját is reverendanak hívják?
@habakuk000:

Pedig én a hüje libsibolsikomcsi elveket valló vagyok (?).:D
@Gábris szomszéd: mivan? Itt olyan éktelen zajongast rendeztek a hit testvéreim tíz körül, a szavainkat nem lehetett hallani, harangoztak, zúgtak mint a hajdermenkű
@látjátok feleim szümtükkel: ja, olvasgattam a könyvet, amire tegnap hivatkoztal, szórakoztató az ősz fejjel is.

Nagy csoda ez a net.
@habakuk000: hülye telefon testvérei angyalnak
@habakuk000: Nem kedves haba a freuid elszólás pont a tegnapi tüntetés időzítése volt egy református templom mellé, a mai nap helyett.
@látjátok feleim szümtükkel: Értő olvasás egyes. Ha nem tudod mit jelent az "IS", arról sajnos nem én tehetek. Ugyanígy a kereszténységről benned kialakult torz képért kérdezd orvosod és gyógyszerészed véleményét. :)
@Gábris szomszéd: kik vagytok ti bigott szemfényvesztők, akik meg akarjátok szabni a többség életet?
Milyen jogon? Milyen alapon? Amikor saját szentnek tartott tanitasotok szellemiséget okadjatok telibe minden nap minden orajanak minden percében?
@Gábris szomszéd: bizony ám IS. Menj hallgasd meg égi összekötőd a Pápa szavait. Értőn.
@habakuk000: Megszabni inkább azok szokták, akiknek a saját megemlékezéseik mindenkinél és mindennél fontosabbak. Fogadjunk, hogy tudod kikről van szó. :) Na de a mai ökörségeid és becsípődéseid olvasása helyett, lépek inkább a szabadba.
@habakuk000: a vallásszabadság fogalmát ugyan úgy nem érti, mint a szólás és véleményszabadságét!
@Gábris szomszéd: te mit tartasz tiszteletben ramadánkor?
@habakuk000: hogy hogy kik, hát a setét középkor dicsőítői, az volt nekik a menyország. Ez várják vissza, akkor voltak a papok élet és halál urai, álságos istenük nevében. Pont mint mostanság, az allah hívő agyhalotjai. Azok a csodálatosan fénylő tisztító máglyák, amik a hitetlen libsiborsikat megtisztították, amik ellene mentek istenük tanításának.
444.hu/2017/04/16/latolgatjak-a-brusszeli-fideszesek-hogy-ki-lesznek-e-zarva

"Az Állítsuk meg Brüsszelt! kormányzati kampány rossz vért szült."

Mert, mire számítottak elvtársak? Hogy majd ott Brüsszelben is tapsikolnak ehhez a pofátlansághoz, ahogy a lápimagyarok is szoktak.
Mikor szarosmagyarország (pontosabban a fideSS g..ik) az unió legnagyobb haszonélvezője.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.

Most majd elválik, hogy a néppárt komolyan gondolja e az uniós és keresztény értékeket, vagy csak a 12 szavazat számít.
melléklet a fentiekre:

Ahogy Tibi atya megvédi Bayer Zsoltot, nem védi úgy senki

Finomabban buzdíts pogromra, mert minél keményebben szítod magad alatt a parazsat, annál nehezebb lesz a tömeg ellenében eloltania annak a maréknyi embernek, aki velem együtt még hisz a humánumban-üzente Tibi atya a lovagkeresztes publicistának.

hvg.hu/elet/20170416_Ahogy_Tibi_atya_megvedi_Bayer_Zsoltot_nem_vedi_ugy_senki
@gazoló: :)

hamá... - lopok ide okulásnak én is!

Orbán Viktor Magyarország miniszterelnöke fontos interjút adott, napjaink égető kérdéseire keresve a válaszokat.
Ennek során a húsvét teológiájáról fejtette ki kormányfői nézeteit: „A nagyhét emberi ésszel nehezen fölfogható történet. Hogyan lehetséges, hogy virágvasárnaptól, amikor az emberek ünneplik az Isten fiának bevonulását Jeruzsálembe, néhány nap alatt eljutunk a kereszthalálig? Rejtély, hogyan fordulhat ekkorát a világ, és még nagyobb rejtély, hogy utána három napon belül hogyan fordulhat még nagyobbat. A húsvét a legradikálisabb megújulás, amit az emberi történelem valaha ismert, külön szavunk is van rá: feltámadás.”
Tekintve, hogy már a biblikus hagyományban a zsidók határozottan elkülönítették a királyi és főpapi hatalmat, jobban örültem volna, ha a kormányfő az ünnep apropóján nem Ferenc pápának vagy Gerhard Ludwig Müllernek, a Hittani Kongregáció prefektusának a helyébe képzeli magát, hanem számot vet az egyház társadalmi tanításának egyes fejezeteivel.
Segítek neki, mostanában mik jöhetnének szóba. (Az idézetek kivétel nélkül különböző pápai körlevelekből, apostoli levelekből, zsinati dokumentumokból, a Hittani Kongregáció nyilatkozataiból valók. Orbán Viktor és teológiai segédcsapatának külön kérésére készséggel megadom a pontos lelőhelyeket.)
1. A keresztény tanítás párbeszédre lép a különböző szaktudományokkal, amelyek az emberekkel foglalkoznak, és azok hozadékát magába integrálja.
2. Az Egyház társadalmi tanításához jelentősen járulnak hozzá a humán és a társadalomtudományok is: az igazság nem zár ki semmilyen tudást, lévén minden tudás az igazság hordozója.
3. A társadalmi tanítás... rámutat az igazságtalanságra… s e kritikai szerep gyakorlása során, különösen a szegények, a gyermekek és a gyengék jogai semmibevevésének és megsértésének bírájává válik.
4. Az Egyház az emberben – minden emberben – Isten élő képmását látja.
5. A férfinak és a nőnek ugyanaz a méltósága, és azonos az értékük.
6. A személy soha nem gondolható el úgy…mint puszta sejt egy szervezetben, amelynek legfeljebb csak az a dolga, hogy valamilyen funkcionális szerepet töltsön be a rendszeren belül.
7. A keresztény hit arra szólít fel, hogy mindenkor az ember javát és méltóságát keressük.
8. Úgy kell tekintenie a felebarátra – mindenkire kivétel nélkül -, mint önmaga másikára, elsősorban azzal, hogy számot vet a másik életével és a méltó élethez szükséges eszközökkel.
9. A személy semmilyen tekintély nyomására sem válhat gazdasági, társadalmi, politikai jellegű cél tárgyává.
10. Az államhatalomnak nagy gonddal kell őrködnie azon, hogy a személy cselekvési szabadságának soha semmilyen korlátozása vagy megnehezítése ne sértse a személy méltóságát.
11. Kizárólag olyan emberek és népek egyetértő cselekvésével érhető el valódi egyetemes testvériség, akik őszintén elkötelezték magukat az összes többi ember és nép jóléte érdekében.
12. A hátrányos helyzetű személyek teljes értékű emberi szubjektumok, jogok és kötelességek alanyai: éppen korlátaik, a testükbe és képességeikbe írott szenvedések emelik még magasabbra az ember méltóságát és nagyságát.
13. Nem csupán az egyes emberi jogokat kell védelmezni, külön-külön, hanem azok együttesét is; részleges védelmezésük ugyanis a jogok hiányos elismerése lenne.
14. A közjó elérése iránti felelősség az egyes személyeken túl az államra is vonatkozik, mivel a politikai tekintély létének értelme a közjó.
15. A javak egyetemes rendeltetésének alapelve megköveteli, hogy különösen nagy gondot fordítsunk a szegényekre, a peremhelyzetben lévőkre, illetve azokra, akiket életkörülményeik akadályoznak a megfelelő fejlődésben. 16. A szubszidiaritás elve védelmezi a személyeket a felsőbb társadalmi tekintélyek visszaélésétől.
17. A homoszexuális embernek a maga méltóságában teljes tiszteletet kell élveznie, és bátorítást kell kapnia.
18. A szabad piac egyike a társadalmi szempontból legfontosabb intézményeknek, mert ez tudja biztosítani a javak és szolgáltatások termelésének hatékony eredményességét. Az állam rombolja a társadalmat, ha túlságosan mélyen avatkozik be a társadalom struktúráiba: ez a polgárok felelősségének felszámolásához és az állami hatóság mérhetetlen túlburjánzásához vezet, amelyet inkább a bürokratizmus logikája irányít, nem pedig az egyéni szükségletek kielégítésének a célja.
19. A hatalomnak el kell ismernie, tekintetbe vennie és támogatnia kell az alapvető emberi és erkölcsi értékeket.
És akkor még három:

folyt.köv
20. A POLGÁR LELKIISMERETÉBEN NINCS ARRA KÖTELEZVE, HOGY A CIVIL TEKINTÉLY ELŐÍRÁSAIT KÖVESSE, HA AZOK ELLENTMONDANAK AZ ERKÖLCSI REND KÖVETELMÉNYEINEK, A SZEMÉLYEK ALAPVETŐ JOGAINAK… HA VALAKI LELKIISMERETI ALAPON ÉL A TILTAKOZÁS ESZKÖZÉVEL, ANNAK NEM CSAK A BÜNTETŐJOGI, HANEM BÁRMIFÉLE HIVATÁSBELI, GAZDASÁGI, FEGYELMI KÁROSODÁSTÓL IS MENTESNEK KELL MARADNIA.
21. JOGSZERŰ ELLENÁLLÁST TANÚSÍTANI A TEKINTÉLLYEL SZEMBEN MINDENKOR, AMIKOR AZ A TERMÉSZETJOG ALAPELVEIT JELENTŐS MÉRTÉKBEN ÉS ISMÉTELTEN MEGSÉRTI.
22. A POLITIKAI KÖZÖSSÉG ÉS A CIVIL TÁRSADALOM, BÁR ÖSSZEKAPCSOLÓDNAK EGYMÁSSAL ÉS SOKOLDALÚAN FÜGGNEK EGYMÁSTÓL, A CÉLOK RANGSORÁBAN NEM EGYENRANGÚAK. A POLITIKAI KÖZÖSSÉG LÉNYEGÉBŐL ADÓDÓAN A CIVIL TÁRSADALOM SZOLGÁLATÁBAN ÁLL, VÉGSŐ SORON AZOKNAK A SZEMÉLYEKNEK ÉS CSOPORTOKNAK A SZOLGÁLATÁBAN, AMELYEKBŐL ÖSSZETEVŐDIK. A CIVIL TÁRSADALMAT NEM LEHET TEHÁT MINT POLITIKAI KÖZÖSSÉG FÜGGELÉKÉT VAGY VÁLTOZATÁT TÁRGYALNI, SŐT ELLENKEZŐLEG: NEKI VAN ELSŐBBSÉGE, MERT A POLITIKAI KÖZÖSSÉG LÉTÉT ÉPPEN A CIVIL TÁRSADALOM INDOKOLJA.
Milyen kár, hogy Orbán főpapnak és templomi szolgáinak a fentiekkel összefüggésben nincs mondanivalójuk.

Gábor György

www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1297569383654325&id=100002038264412
@punkfrog: asszondja a Topál József - biológus, etológus-, hogy vizsgálták politikailag elkötelezett személyek agyműködését a saját és az ellenzékük beszédei közben,

arra jöttek rá, hogy az eleve elkötelezett emberek agyának más más része kapcsol ki attól függően, ki beszél

persze ez pongyola, de nem véletlenül nem akarjuk megérteni a másikat
@Gábris szomszéd:

"a freuid elszólás pont a tegnapi tüntetés időzítése volt egy református templom mellé, a mai nap helyett."

A templom nagyszombaton üres volt.

Nagypénteken 10.00 istentisztelet és úrvacsora és
18.00 istentisztelet és úrvacsora
Húsvétvasárnap 10.00 istentisztelet és úrvacsora
Húsvéthétfő 10.00 istentisztelet és úrvacsora

http://www.hazankert.hu/hirek-programok/

A gyülekezet hívei otthon voltak esetleg a tüntetésen vettek részt. A reformátusok másféle szokások szerint ünneplik húsvétot pl. nem hallgatnak el a harangok nagypéntek idején és a böjt sincs egységesen szabályozva.

Amennyiben bármelyik bigott katolikust nagyhéti elmélkedésében zavar a világ zaja, kapcsolja ki elektronikus eszközeit.
a narancsdiktatúra újabb jelei:

Garázdasággal vádolja a pécsi önkor­mányzati média a saját szobrát leöntő Böszörményi Istvánt

Megrongálta-e, vagy csak átalakította a saját műalkotását a szobrász?

dex.hu/x.php?id=inxinx2&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Findex2%2F%23bloghu%2Fgyomberbela%2F2017%2F04%2F15%2Fgarazdasaggal_vadolja_a_pecsi_onkormanyzati_media_a_sajat_szobrat_leonto_boszormenyi_istvant
ez a luvnya is végévényesen megbuggyant:
/jobbiknak is kedves vélemény, gondolom nem fognak tiltakozni ellene/

Schmidt Mária esettanulmánya szerint ez itt nem Magyarország, hanem Soros Birodalom

A CEU pedig a káosz keltetője.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2017%2F04%2F16%2Fschmidt_maria_esettanulmanya_szerint_ez_itt_nem_magyarorszag_ez_a_soros_birodalom%2F
@látjátok feleim szümtükkel: ne sértegess, vén vagyok, de nem cöffös banya..DD
@habakuk000:

Én húsz körül jártam, amikor olvastam. Nagy élmény volt.
@látjátok feleim szümtükkel: én, mint hívő, katolikus ember, azt az elvet vallom, hogy a hitem csak rám tartozik, az életem diszkrét, hanem a legdiszkrétebb része.Senkire nem tukmálom rá, ez az én dolgom, csak és kizárólag az enyém. Az államnak meg pláne semmi köze hozzá.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Bezzeg, amikor a Soros pénzből részesült, akkor nem volt baja Sorossal.
Persze most mondta a bálványa Or bán, hogy vannak akik irigyek. Ezek szerint ez a nő is irigy, ha más kapja a soros pénzt és nem ő.
Mellesleg, ha azt vesszük számba, hogy a jelenlegi vezetésből, elitből mennyien nőttek fel a soros csecsen, tényeg soros birodalom van.
A félreértések elkerülése végett, én meg lettem kersztelve és bérmáltam is. Tehát nem kell kioktatni róla.
Nekem nem a hittel van a bajom, hanem az álszent hívőkkel.
@látjátok feleim szümtükkel: az irigység és a gyűlölet a fideszjobbik bagázs alapvető működtető ereje.
FAS: Orbán aljas játékot játszik

A német konzervatív lap szerint a magyar miniszterelnök egyre gátlástalanabb. Az Observer úgy véli, váratlanul érhette őt az ellenállás ereje.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2017%2F04%2F16%2Ffas_orban_aljas_jatekot_jatszik%2F
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Ezeknek a hülyéknek az "írói munkássága" pszichiáterek nemzedékeinek fog témát adni a szakdolgozatokhoz.
@Eszter68: Ez a kommented ismét brutál jóra sikeredett Eccuka drága.

Tehát a 17.30-tól 22:00-ig tartó kimondottan hangosra tervezett tüntetés, biztos nem zavarta a 18 órakor kezdődő istentiszteletet. Gondolom ma sem zavartak volna senkit, ha 16 óra körül, mondjuk a Clarck Ádám téren nyomják a zenéstechnós tünti büntit. Lehet, hogy neked kéne néha kikapcsolni az elektronikus eszközeidet, persze csak ha nem akarod állandóan szénné égetni magad. :)
@Gábris szomszéd: vallásszabadság van. akkor tartanak istentiszteletet, amikor akarnak.
és én is akkor tüntetek, amikor akarok.
Nincsen új a nap alatt:
orulunkvincent.blog.hu/2017/04/16/idegen_nepelemek_avagy_fasiszta_barom-e_orban_viktor

"ijontichy 2017.04.16. 13:05:52

... éés a régi trükk (voltam olyan hülye, hogy ránéztem az origora)
"Schmidt Mária leírta a Soros-receptet:
Teremts káoszt, majd tűnj föl megmentőként - ez a Soros-taktika..."
Nem, ez a fityesz taktika... mint a 2002-2010 megmutatta. Persze azóta is folyik a permanens ellenségkeresés, a fidesz "támad saját nemzetére", és ásná el szívesen azokat, akikben csak a gondolat is felmerül, hoyg talán más is kormányozhatna, mint isten kegyelmébül vitya."

és nem egészében a komment:
Alzheimer Fauna · fauna.ingyenblog.hu/ 2017.04.16. 15:44:39
"..."idegen népelemeket engednek be a világ más részeiből" mondta a rádióban.
Jusson eszedbe, a tavaly öszi 7. (sikertelen) alaptörvény módosítás szövege: "...Valljuk, hogy a történeti alkotmányban gyökerező alkotmányos önazonosságunk védelmezése az állam alapvető kötelessége."
Aztán erről jusson eszedbe ez: "...ez a törvényjavaslat a nemzettest idegen elemekkel való túlzott áthatása ellen jogos önvédelemből korlátoz jogokat..." Ez a mondat a Teleki miniszterelnök által benyújtott 1939. évi IV. törvénycikk ("2. zsidótörvénykény") indoklásában volt."
éééés
"...Vajon készül-e remake a 1944. évi 1.270. M. E. számú rendeletéről (a zsidók utazásának korlátozásáról), vagy a minisztérium 1944. évi 3.840. M. E. számú rendeletéről (a zsidók vagyonáról), ami így kezdődik: 1. § (1) A zsidók minden vagyona a nemzet vagyonaként az államra száll át..."

Jó ötlet. Remélem már készül törvényszöveg a "2010-es alkotmányos puccsban résztvevők vagyonának államra szállásáról" lévén erkölcsi hullák?
és a fagyi visszanyal:
vastagbor.atlatszo.hu/2017/04/16/2010-es-phd-jeben-meg-alkotmanyellenesnek-velte-a-garazdasag-bunteteset-a-biro-aki-gulyas-martont-es-varga-gergot-elitelte-garazdasagert/
"“Határozott álláspontunk, hogy a garázdaság, mint bűncselekmény felett eljárt az idő. (…) A garázdaság tehát olyan cselekmény, amelyet nem szükséges büntetőjogi büntetéssel fenyegetni. A társadalmi együttélést zavaró súlyosabb megnyilvánulások azonban érdemelhetnek szankciót – erre a szabálysértési jog megfelelő kereteket biztosíthat.” (177.o.)

“A garázdaság tényállásának „kihívóan közösségellenesség” eleme sérti a jogbiztonságot. A kihívóan közösségellenesség megállapítása a jogalkalmazásban meglehetősen esetleges, gyakorlatilag az eljáró szervek diszkrecióján múlik, hogy sor kerül e a büntetőjogi felelősségre vonásra. A tényállási elem határozatlansága emiatt jogbiztonsági problémákat vet fel, amely szintén azt erősíti, hogy az ilyen jellegű cselekmények bűncselekményként való megítélése nem tartható” (196.o.)"
@punkfrog: Jaja mindenképp, főleg ha toleráns jódemokratának akarsz látszani, aki figyel másokra. :)
@punkfrog:

Tévedsz, mert neked tiszteletben kell tartani a mise idejét, mert te nem a viszkető markúak közé tartozol, te csak egy választópolgár vagy.
Egy kis kiegészítés a nem is olyan rég zajlott világvége hangulathoz. :)

Röviden összefoglalom, kérem,

a 444-től kezdve a teljes ballibás sajtóig hülyének nézik Önt, kedves Olvtárs, meg amúgy mindenkit, aki az országban él. Akkor vicceljünk mi is.

Aztán csinálnak nemzetbiztonsági botrányt, Szél Bernadett – aki természetesen, mivel, a párkapcsolati összetartó mintákról írta a doktoriját a szociológián, tehát ért a nemzetbiztonsághoz – elsírja magát a kamerák előtt, Kálmán Olga tragikus arcot vág. (Családszociológiai nemzetbiztonság, – az ügynök aki szerette őt.) Diktatúra. fasizmus, Putyinnácizmus.

A kedves Olvtársak bizonyára jobban tudják, mint én, hogy a Yandex nevű orosz szolgáltató kódját megtalálták a 444.hu, kedves programokhoz értő munkatársai a nemzeti konzultáció honlapján. Először is, ha az ember újságot ír, akkor mi mást elemezne, mint a nemzeti konzultáció honlapjának nyilvános kódját? Hát természetes, az ember újságíró fia honlapok kódjait elemzi. Egy újságban. Hiszen a honlapok kódelemzése az újságírói munka legalapvetőbb forrása, mondhatni Bibliája. (Koránja, Tórája, satöbbi.) Szóval, csak arra akarok rávilágítani, hogy valljuk be, nem gyakori a honlapokat így vizsgálni. De legyen, vizsgáljunk együtt!

Aztán jön a yandex nevű orosz szolgáltató jelentése az orosz titkosszolgálatoknak. A helyzet úgy fest, hogy ez az állítás igaz. A yandex, pont úgy, mint a gmail a CIA-nak, jelenthet az FSZB-nek. Szóval az a nagyon rossz hírem: aki például a google, a facebook, a yahoo – szóval gyakorlatilag bármelyik amerikai szolgáltató bármelyik programját, alkalmazását stb. használja, az bizony közvetlenül a CIA, az NSA stb. mindenkori elemzőinek adja le a drótot. Súgok, az Xkeyscore nevű program (utódain)-on keresztül – mivel a kedves 444-es ojságíró urak/hölgyek is olvasnak minket, meg a gazdáik is, csak a miheztartás végett -, szóval, a kedves ámerikai kiberkém urak mindent látnak, amit ezek az alkalmazások használnak.

(A rossz hír az, hogy a magyar nemzetbizonytalanok ezekben a kis játszmákban eléggé hátul kullognak a sorban, de most épp nem őket kutyázom, üdv az RC Galileóhoz, ami meg az olaszoknak jelent, gondolom már tudjátok, remélem már nem használjátok, mosolyjel, szevasztok!)

A 444.hu egyik eleme éppen ezt csinálja a google-nak. Nem hiszik, Olvtársak?

Megmutatom:

tutiblog.com/lehallgat-nemzeti-konzultacio-vagy-444-hallgat-le/

ON
@Gábris szomszéd:

Tegnap, nagyszombaton nem volt istentisztelet. Ez világosan kiderül a templom honlapjáról.

Húsvét:

Nagypénteken 10.00 istentisztelet és úrvacsora és 18.00 istentisztelet és úrvacsora
Húsvétvasárnap 10.00 istentisztelet és úrvacsora
Húsvéthétfő 10.00 istentisztelet és úrvacsora
www.hazankert.hu/hirek-programok/
@Eszter68: arra emlékszel még mit jelent a szerinted "üres templom" nagyszombaton vagy elmeséljem neked? :)

youtu.be/dJa2hHFmk6M
@punkfrog:

A tegnapi tüntetés nem zavarhatott meg semmiféle templomi eseményt, mert a reformátusok nagyszombaton nem tartanak istentiszteletet.
A szervezők, nagyon helyesen, ezért választották a szombati napot.
@Gábris szomszéd: ennyi volt a feltámadás, tavaszünnep stb... goszpogyin angyalovics,

minden cikk megemlítette, hogy a guglitól kezdve mindenkinek vannak kódjai, szóval nem újdonság

ezt a szombati misét jól benézted, bár sok jelentősége nincs, remélem elismered Eszternek, tudod, ahogyan szoktad
@Eszter68: Prágám!)
Mik ezek a ciril betűs nyavalyák a"start lapon"és ,hogy
tudok tőlük megszabadulni?!?!?!HELP!!!
@Eszter68: szerintem halvány gőzük sem volt róla, csak így sikerült, amúgy tökmindegy

majd ha s sok szentfazék otthon böjtöl s nem az áruházakban és a welnessekben tömö a fejét kétpofára, akkor és csak akkor kell figyelembe venni áhítatukat
@Gábris szomszéd:

Feleslegesen csűröd-csavarod.
Ezt írtad:

"Tehát a 17.30-tól 22:00-ig tartó kimondottan hangosra tervezett tüntetés, biztos nem zavarta a 18 órakor kezdődő istentiszteletet."

Ez pedig egy nagy marhaság, mert akkor nem volt istentisztelet, egész nap.
Ezt benézted jó alaposan.
@Gábris szomszéd: Hankiss Elemérnek van egy Tízparancsolat című könyve.

Rengeteg ember van, akinek nem ártana elolvasni, te az elsők között szerepelsz
@habakuk000: tussssé :D

"remélem elismered Eszternek, tudod, ahogyan szoktad
"
@habakuk000:

Arra nem veszik a fáradságot, hogy megnézzék az istentiszteletek időpontját.
A Gábris szövegét nyomja a fideszmédia összes szennylapja, ahogy a Mandineren látható.
@Eszter68: ebből és még oly sok dologból látszik, hogy a fideszjobbik bagázs ugyan az
@ornagy50:

Nem'tom, őrnagyom. Én is szívesen látnék vmi infót, mert nemcsak téged zavar.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ezt amúgy nem értem, nem harmadnapra támadt fel?
ha pénteken tették keresztre, akkor mi volt tegnap este ez a nagy zajongás a templomokban?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: valahogy meg kell hálálni, hogy ő szerezhette meg áron alul Spéder BIF-részvényeit, és azt is, hogy neki játszották át a Figyelőt.
A rendszerszolgák már csak így működnek, ez a ner lényege...
@Gábris szomszéd:
és ezek is elküldenek személyes adatokat a ruszkiknak?
Vagy nyasgem!
@Eszter68: Ha én is csak a honlapról "tájékozódnék" mint te, akkor benéztem volna. Pechedre viszont van olyan ismerősöm, aki szombaton este is ott járt istentiszteleten. Szóval kár a gőzért, ne erőlködj. ;)
@Gábris szomszéd: ühüm, nekem pedig olyan ismerősöm van, aki az Androméda-ködből jött haza, annyira hiányzott neki a közös ima
@kekex: Áááá semmiképp. Amikor gémélezel vagy arckönyvözöl, ott semmikép nincsenek személyes adatok. ;)
@Gábris szomszéd: linkelhetnél egyenesen a fidesz.hu-ról is! feleslegesek ezek a műblogok a pártvélemény terjesztéshez.
@punkfrog: Leszarom a fideszt, de ezt te is pontosan tudod. ;)
@Eszter68: Köszi!
A gutaütés határán tántorgok!!!
@Gábris szomszéd:

Normál szombaton. De nagyszombaton egyik református templomban sincs istentisztelet. Sehol, ahol magyar reformátusok laknak a világon.
@habakuk000:
csillagászati információid és harangjátékok valahogy hiányosak??? nemdebár?

olvastad a Gilgamés eposzt? Zarathusztra-t? és az örökmké meghaló és örökké feltámadó "istenségek" mint a búza(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) milyen világképet képviselnek

felőlem harngozhatnak olyan szép hangjuk van a harangoknak a mŰ Ezzin meg zeneileg alulképzett és nagyon recseg

aszongya fáma MTI vagy valami hasonló, hogy a buzik most buzizásba kesz'tek... elvégre ma már nem sokan firtattyák milyen szolgáltatásaiért kapta a doktororbánka a nonokisszakállas a dipolmáját és a többiekről akkor nincs is szó a dajcstami szijjgyártó párosvirsli sem téma...pedig milyen szépen éltek a kis párisi garzonjukban...

de ez engem nem érdekel... most tavasz lesz ha akrják ha nem de addig még havazik meg esik az eső és jéghideg szelek is jönnek de nem lehet megállítani a természetet

még arturó Uííííí nevű orbángecinek sem

brühüyyy
kkk
mindenkinek legyen az amit ő maga akar és assziszi ettől jobb neki
@Eszter68: jó, de reformátusok nem csak Trnavában laknak..angyalovics bábuska jobban tudja, mert van egy ismerőse..

de komolyan, hogy is van ez a harmadnapra feltámadás?
@Eszter68: egy tüntetés mindig megzavar valakiket!
tudni kell elviselni, még a hívőknek is!
@Eszter68: Ha te mondod, akkor biztos így van, meg ugye a bigott katolikusok. ;)
@Gábris szomszéd: te istencsapása, engem a kurva harangozás zavar 365 napon keresztül.

na erre varrjál gombot ájtatos!

u.i.: hazaértem:))

ja és, FETTEL!!!!!!
Emberek, végre van verseny az F1 ben.

Ezek a szélesebb gumik kurva jók.
@Rodeo36 11: meghallgattam ma a Rossini féle Stabat Matert tiszteletedre, tényleg cklassz

a zenéről: kiskoromban vonatozás közben zeneként hallgattam a sínek összetételeinek csattogását

a zene nagyobb misztikum, mint az összes egyház hókuszpókusza

de zene a bantuk ágcsattogtatása is szerintem, minden, ami bizonyos embereknek állatoknak növényeknek valamilyen életérzés változást okoz

nem vagyok vájtfülű, nekem kedvemtől függően vagy tetszik valami vagy nem, nem nagyon tudom megkülönböztetni egy tenor hangjának árnyalatnyi különbségeit

a zene számomra nem technika és harmónia, hanem érzelem,

Gilgamest olvastam, Kodolányi Vízözönjét követően érdekelni kezdett

Zoroaszter is érdekes, vele Vidal Teremtésében találkoztam először, utána figyelemmel kisértem:) )
@taga20: féldisznyó? pislog a csomagtartóból?
@taga20: Pedig mennyivel jobb, mint az érdi müezin. ;)
@habakuk000: ne is mond! ezek a vidékiek bolondok:)

de azé csipázom őket, me olyan bolondok, mint én:))
Azt olvastam, hogy a nagyszombat az örömünnep, a böjt örömteli befejezése. Szóval mi baj van ezzel a szombati tüntetéssel? Nem volt elég örömteli?
@Gábris szomszéd: én az összes csuhást kényszermunkára küldeném, lehet bármelyik mesehős, földi helytartója:)
@Eszter68:

Időnként nem lehet tudni, hogy a fidesznek, vagy a jobbiknak nyomja. Vagy mindekettőnek eccerre.
@látjátok feleim szümtükkel: Én meg azt olvastam, hogy az élet menete is egy örömünnep, hiszen az életet ünneplik. Látod én is olvashatok méretes ökörségeket. ;)
@habakuk000:
ma már hegesztik a sineket..., ha utánanézel milyen dolgokat is nevezünk "ütőhangszereknek" talán meg is fox lepődni...engem az terített le -úgy 10 en valahány éve- hogy élőben konga dobokat mint zenekart hallgattam testközelből, ugye csak a kezével üti de amit azokból (négyen voltak) ki tudtak csalni, hát nem akármi, azután a marimba különféle változatai .és -érdekes módon- amit a mai szimfónikus zenekar is elismer annak és mekkora választék a zeneszerzők rájöttek sokféle hangzásra...a hangvisszaadódid minőségét azzal tudod lemérni, ha a triangulum kihallaccik a zenekarból azaz amikor látod hallod is ez élő zene esetén nem is kérdés

szóval a bantuk pálcikái is zeneszerszámok

brühüyyy
kkk

de!!!! számomra az emberi hang a világ csodája...bár ha voltál napfelketkor vagy naplementekor trópusi őserdőben az ami ott hallik az is valami csodálatos
a blog címe téves, feltételezi, hogy a kövérlacának van agya, én kétlem

brühüyyy
kkk
@taga20:
én a fidex kft is és munkaversenyt írnék ki aki győz az kap kaját aki lemarad nem eszik

brühüyyy
kkk

csak vége lenne eccer
A KURVA ÉLETBE!!!!!

FETTEL!!!!!!!!!!:))))))))))))
@Gábris szomszéd:
Terelsz? Azt kérdeztem, hogy "azt is elküldik a ruszkiknak"?
Tehát marad a nyasgem.
@taga20: Haver már megint fasiszta himnuszokat kell hallgatnunk? :)
@Gábris szomszéd: azé az elég durva, hogy neked ezen a szent ünnepen is a dekadencia villan be az agyadba.

angyal, te vagy a legjobb referencia, hogy miért ne legyen vallásos az ember.

köszönöm eszt neked:)))
@taga20: Azért te is sokat segítesz nekem, hogy miért ne legyek "libsi". :)
@Rodeo36 11: voltam egyszer Amadinda előadáson, az is érdekes volt. Pedig csak mindenféle cuccot utogettek.
@Gábris szomszéd: nem szeretném, ha te, a geci, kövérlaca, a bajszos szar, vonagabi, torockai libsik legyetek.

szerintem maragyatok meg putyinfanoknak, az jól áll nektek.

mekkora egy farok vagy, ártu!
Azért köszönöm, itt a sok keresztény hívő s egyik sem tud válaszolni a dilemmamra, Honnan is számoljuk a három napot.
@Gábris szomszéd: megy az neked segítség nélkül is
@taga20: Nem mindenki akar érettésighiányos martinsulcra, vagy migszolos farkakra hasonlítani. :)
@habakuk000: Segítek.

Első nap: pénteken sírba teszik
Második nap: Nagyszombat
Vasárnap hajnal HARMADNAPRA feltámad.
@Gábris szomszéd: mekkora egy retek vagy, te katolikus retek!

és bazdmeg, nem is érted a krisztusi/ ferencpápai vakert!

én hozzád képest egy rendes vallásos fasz vagyok.

ja és, :)
@Gábris szomszéd: akkor miért ér véget a böjt nagyszombaton és miért zajongtok szombat este, amikor még hóttan fekszik a sírban?

mert nem bírtok ki egy napot sem zabálás nélkül, gondolom én
egyébként erősen sántít ez a számolás
Olvassatok "méretes ökörségeket"!

"A nagyszombati mise tele van különleges, ünnepi, örömteli rítussal. A szó legjobb értelmében túlmutat a katolicizmuson: ősi-emberi szimbólumok jelennek meg benne, a tavasz, az élet, a fény ünnepe ez. Annyi öröm és szépség van ezekben a szertartásokban, amelyet a kívülállók is megéreznek. Nem véletlen, hogy nagyszombat estéjén gyakran vannak tömve a templomok, azok is részt vesznek ezen a misén, akik alig kötődnek az egyházhoz."
bezzeganya.reblog.hu/husvet-szent-harom-napja-a-katolikus-nagyszombat

"Nagyszombat a húsvéti örömünnep kezdete."
hu.wikipedia.org/wiki/Nagyszombat_(kereszt%C3%A9nys%C3%A9g)
@habakuk000:

jaj, hát a hétfő a ráadás, essetunni.:D
@habakuk000: Igen ez jó kérdés. Szerintem vasárnap hajnalban kellene vagy mondjuk mint karácsonykor éjfélkor.
@látjátok feleim szümtükkel: angyal basszus, megvagyon írva Szümtük linkjében, hogy nagyszombat este vigadni kell, a magyarok engedélyt kaptak az alkony előtti misékre is, akkor meg mi a problémád? ünnepelni kell a feltámadást..zajosan, vidáman, ahogy olvasom Gazolót, ez történt

nekem ugyan fura, hogy nem vagytok képesek megvárni, hogy feltámadjon, s ünnepi vacsoráztok, de én nem is vagyok megvilágosodott keresztény csak rossz pogány
@taga20: Régóta tudjuk, hogy te mindenkinél jobb vagy. :)
@habakuk000: Biztos azt ünnepelték zajosan és "vidáman". :)
putyin diktatúra -pipa
erdogan diktatúra -pipa
viktátor diktatúra-?

Nem sokkal ugyan, de úgy tűnik, Erdogan igenjei nyernek Törökországban
@habakuk000:

Akik lőrincbaráti poziciókban voltak/vannak, azok mindent tudnak előre, még a feltámadást is.
Egy Szabadság téri tüntető levideózta, ahogy civil ruhás rendőrök követik

A mosdóba is utána mentek. Amikor videózta őket, hátrafelé menetben követték.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2017%2F04%2F16%2Fegy_tunteto_levideozta_ahogy_civil_ruhas_rendorok_kovetik%2F
@taga20: Ez a magyarozás meg katolikusozás, tökre olyan mint a zsidózás. :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Ez azért már az alja nagyon. Ennyire be vannak szarva az elvtársak?
@Gábris szomszéd: ember, ez a gyengék fegyvere.

de mekbocsátok neked, me elkapott engem a szeretet szele:)

tudod mi a baj veletek vallásos barmokkal?
hogy ugatjátok a szeretetet.

mint tömjénzsolt, vagy a gazdája a geci.
@Gábris szomszéd: hol magyaroztam most, te imposztor?

egyébként szoktam:)
@taga20: Nem csak neked. :)

Tényleg mindenki megbolondult? – kapkodja a fejét az ember az elmúlt napokban. A magyar közélet, vagy legalábbis ami maradt belőle, egyre jobban hasonlít valami egészen abszurd komédiához. Arra lassan már csak legyinteni lehet, hogy a kormányzati pénzből felpumpált sajtó két lejáratási kísérlet közt egy saját, alternatív valóságot épít, hiszen őket ezért fizetik. Csakhogy közben az önmagát demokratikusnak nevező oldalon is egyre inkább eluralkodik valami furcsa elmebaj.

Ennek tökéletes példája ez az egész Gulyás-ügy. És az, ahogy egyesek szinte már messiásként tekintenek a festékdobálásért közérdekű munkára ítélt, amúgy is kissé túlmozgásos aktivistára. Természetesen ez szívük joga, de a tiltakozások ügyének biztosan nem használ.

Ez a nekibuzdulás önmagában megmosolyogtató, az viszont egyenesen aggasztó, hogy néhány baloldali, liberális szereplőnél a tehetetlen düh olyan tébolyba fordult, amely Gyurcsány Ferenc kormányzásának végnapjaiban uralkodott el egyeseken a (szélső)jobboldalon.

mno.hu/velemeny/gulyas-ugy-jobb-lenne-lenyugodni-mielott-mindenki-atmegy-kurucinfoba-2394835
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Ez feltehetőleg nem a beszarás jele, hanem a teendő ellenintézkedések megalapozása.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: nekem van nyomozó ismerősöm, aki ott volt a tömegben, és együtt gecizett a tüntetőkkel. ez egy rég bevált módszer.
@taga20: angyalnak meg olyan, aki a bezárt templomban adott hálát istennek a feltámadásért

szóval csak óvatosan az ismerősökkel, angyalé is lehet magával vitte a szenteltvíztartót
@Gábris szomszéd: haver, nem akarom fokozni a trágárságot, de te full barom vagy!

eszt toltad nekem!

"Gulyás-ügy: jobb lenne lenyugodni, mielőtt mindenki átmegy Kurucinfóba"

komolyan mondom, hogy szétcsúsztál ártu!

remélem a buckalakók szétszednek:))
@habakuk000: Látod itt is tombol a diktatúra, főleg amióta kiűzték a navajonkik által gründolt terorista szabadságharcosokat.

mno.hu/kulfold/az-idei-ketszeresen-is-a-feltamadas-unnepe-az-aleppoi-keresztenyek-szamara-2394830

ON
@taga20: Látom megint előbb beszéltél és utána olvastál. Nálad ez sosem szerencsés párosítás. :)
@habakuk000: és beletaláltál.

ma reggel, reggel ötkor arra ébredtem, hogy nem vagyok álmos. gondoltam sétálok a faluba, hallgatom a madarak
ricsaját, ezért elindultam az uccán. sehol senki, mint egy horror filmben.

megyek-mendegélek, hát a helyi sünök nem megtaláltak, hogy ne az uccán, hanem a járdán menyek.

nem akartam gulyásmarci lenni, de megfordult a fejembe:)))
Sírni vagy nevetni kell?

"Korábban az építkezés zaja miatt, most azért álmatlanok a határtól nem messze élő lakosok éjszakái, mert a kerítés legkisebb szélre is beindul, hogy aztán nyolc nyelven közölje, menjenek a tranzitzónába."

24.hu/belfold/2017/04/16/nem-tudnak-aludni-az-okoskerites-miatt-a-hatar-mellett-elok/
@látjátok feleim szümtükkel:
Azért ennyire nyomást gyakorolni, nyíltan követni az a beszarás jele a hatalom részéről. Próbálják megfélemlíteni a kiscsajt.
@Gábris szomszéd: te állandóan eszt csinálod, és még te szósz be?

ha fész tu fész dumálnánk, ako megennélek manó:)))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ugyan, csak próbálom felfogni a húsvéti misztériumot
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"putyin diktatúra -pipa
erdogan diktatúra -pipa
viktátor diktatúra-?"

Ha a teknyős kicsit keletebbre születik, akkor ő lehetne a belarus vagy kazah diktátor.
Úgyhogy ez kurva nagy pech neki is, meg nekünk is.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "Nem sokkal ugyan, de úgy tűnik, Erdogan igenjei nyernek Törökországban"

Nyugi már a szabadság európai hazájában is készülnek a szabad választásokra. :)

alfahir.hu/2017/04/16/franciaorszag_elnokvalasztas_marine_le_pen_csalas
@taga20:

Haver több tiszteletet semilyenzsoltnak:'különsemmilyenzsolti a becsületes neve))

kepkezelo.com/images/x3mnif5eopzsq2s77ul4.jpeg
@taga20: miért nem kerestél egy fajin stadiont? mondhattad vóna, csak imádkozni jöttél a ner-szentélybe
@punkfrog:

"tudni kell elviselni, még a hívőknek is!"

a hívőknek pláne, hisz tűrőké és szenvedőké a mennyeknek országa.
olyan passzus nincs Jézus tanításai között, hogy kényszerítsd rá hitedet a körülötted élőkre és ítéld el őket, ha apellálnak ellene.
@habakuk000: haver, aszt mindig vágtam, hogy te képzettebb vagy a hülyeségből, mint én:))

zene mehet? persze, me jót nyomok, mint mindig:)))

www.youtube.com/watch?v=M_ciiCyxOJA&list=RDM_ciiCyxOJA
@Eszter68: azé eszt meséld má el semjénzsotinak, és a gecinek, me ezen a hittanórán nem voltak ott:))
@Gábris szomszéd:

"A harmadik és talán legfontosabb: ez az igény is jól jelzi, hogy egyes szereplők messze a tényleges jelentősége felett kezelik az egész Gulyás-ügyet, mintha ezen állna vagy bukna az egész magyar demokrácia.

Ettől ez az ügy ugyanis elég messze van."

Nincs is olyan messze.
A garázdaság tényállásán lehet vitatkozni. Viszont a 72 órás előzetes, a gyorsított eljárás,a tárgyalás körülményei, a vezetőlánc használata épp azt mutatja, hogy nagy baj van a magyar demokráciával.
Mindehhez tegyük hozzá Orbán mai tenyérviszketős fenyegetését.
@gazoló: haver, nyalom a szőröd:))

azé a román szőrös talpú(punciú csajok, megették a fradit)

:))

egyszer lent, egyszer fent!

ezé nézem én meg minden hónapban egyszer a pozsonyi csatát:))

www.youtube.com/watch?v=XHE0MAOgvRY
@Oxica: nagyon kemény lesz, a következő két hét a provokációról és megfelemlitesrol fog szólni, aktivizálódnak a kopaszok, bayerok, omolnek majd a hazugságok a médiából a
Az ellenzék tényleg főpróbat tarthat tud-e segíteni a diakoknak
@taga20:

Most miért kellet ez,miért vagy ünneprontó?
Hálásnak kellene lenned!))

kepkezelo.com/images/yr0ye4mewg6k82rccipr.jpg
@taga20:

Jobb dolgom is van a húsvéti szünetben. De én sem hittanórán tanultam. Érdekelt, sokat olvastam róla.
@gazoló: nem vágom haver, amit süketelsz!:))
@Gábris szomszéd:
valaki elmesélné nekem, hogy a politikában mi a baloldal és mi a jobboldal és mi az ami egyikse...és mitől???

brühüyyy
kkk

és a szélsőbal az már egy tarisznyarák amelynek nyolc karja van???? és azok közűl melyik melyik???

nagyon érdekelne
@taga20:

Bántottad a fradikát vacsi közben)
@gazoló:
az ami az alsó képen van az -szerinted- mit jelent???

brühüyyy
kkk
"Orbántól nem kell követelni semmit. Úgyse hallgat semmire és senkire Putyinon kívül. Az ellenzéknél kell kopogtatni az utca népének, ha változást akar. Sőt, nem is elég kopogtatni. Rájuk kell rúgni az ajtót: ha nem akarnak rendszert váltani, akkor majd őket váltjuk le először."

falramentaparlament.atlatszo.hu/2017/04/16/a-valasztoi-mozgalomnak-az-ellenzek-ajtajat-kellene-berugni-nem-a-kormanytol-kovetelozni/
@gazoló: plusz másfél bárt kellett nyomatni a piros autóba, hogy hazaérjenek, így is duplájára emelkedett a fogyasztása:)
@taga20: jót tett a vidéki túra, szedtél föl valami kulturát, Patty Smith jó, a sok béna zenédhez képest kiváló:)
@gazoló: má vágom:)

egyébként fettel!

haver, a digó szív és a germán precizitás legyőzi, a brit zsenialitást és a német precizitást:)

imádom aszt, ha a nem hiszem el nyer. mint 1848/49-ben.
@habakuk000: haver, azé most má elmondhatod, hogy félreismertél!:))

egyébként, bírom a vidéki arcokat.
te vagy a legjobb példa rá:)))
@gazoló:
és a kérdés eredetiben???

brühüyyy
kkk

a felső képen?
@Eszter68: nem értek egyet a Vágó féle, neres status quo-t elfogadó úgyse lehet megcsinálni gondolatokkal

föl kell függeszteni a ner törvénykezését, az utolsó nem neres alkotmány szellemében

a ner nem szokványos, bűnöző brigád, a megszüntetése sem megy szokványos
@Rodeo36 11:

A zistenér rodi haggyál már a hülyeséggel))
@habakuk000: a bánatot.
te is átérzed, mikor kilohatvannál levillogod a belső sávban a lassú bömöst:)))
@gazoló: apportként fogom kapni repülő jármű képében, csak nem tetszett a festés, átfestik Pollock stílusában
@habakuk000: "nagyon kemény lesz, a következő két hét a provokációról és megfelemlitesrol fog szólni, aktivizálódnak a kopaszok, bayerok, omolnek majd a hazugságok a médiából "

A következő két hét? Kicsit alá becsülöd a teknyőst.
Jövő áprilisig ezt fogja tolni a g..i, a kurmányzás helyett.
Ha győz, akkor utána is, egészen a gazdaság összeomlásáig. Még a bukása után is harcolni fog, a démonjaival, mert ez az ürge már gyógyíthatatlan.
@taga20: már nem, lenyugodtam, amúgy a nagy Audik tudnak menni, azokat nem egyszerű (mármint német autópályákon, itt csak mazsolák és néhány vadmarha van)
@gazoló:
jaaaaaaa... mostmár értem

brühüyyy
kristálytiszta
kkk
@habakuk000: D

Mi annyit lehívtuk,hogy a lányok a locsolóknak is ebből utalnak)

Persze csak akkor,ha bokaverő világoskék öltönybe lesznek(olyan mint tiborcé)a gomlyukba vöröstulipánnal vagy szegfűvel)
444.hu/2017/04/16/schmidt-maria-megirta-hogy-a-ceu-soros-utanpotlaskepzo-bazisa-pedig-a-sajat-fia-is-ott-vegzett

Azért ez se semmi. Mariska néni köpködi a CEU t, közben a fia is ott végzett, a "soros utánpótlás képzőben"

Hát nem lehet könnyű élete a gyereknek, ahogy a teknyős fiának, a Gazsinak sem az.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Oxica: a május 1.i majálisig, attól most már tényleg félnek, addig megpróbálják erőből megoldani

aztán persze, nyomják majd a kampányt ezerrel, de túl kell addig élniük ezt a két hetet, ha elvesztik az utcát, elvesztik a sok ökörségük legitimációját
@Rodeo36 11: és akkor mit mondjunk a szélsőközépről? :)
@Gábris szomszéd: a nácik meg a fasorban sincsenek.

na mesélj má magatokról!:)
@habakuk000:

Remélem a sok töketlen párt érti mi történik és nem a majálisos sörvirsli faszverésre fókuszál május elsején!
@habakuk000:

Hát ja, május elseje sosem volt a teknyős napja. Meg előtte április 29. én is jelenése lesz Brüsszelben, a néppárt előtt, ahol kemény kérdések várják a teknyőst.
Erős napok lesznek, nem kicsit kell nyugtatókkal teletömni a g..it.
@habakuk000:

Az a nagy kérdés, hogy Gulyás Márton által meghirdetett választási mozgalomnak csak a kormánypártokkal kell-e megküzdeni, vagy a parlamenti ellenzékekkel is?
@Oxica:

Biztosíthatlak, hogy már most megvannak a válaszai. A kemény kérdések nem fogják zavarba hozni. Olyan lesz, mint egy beprogramozott robot.
@taga20: Guy Ritchie filmzenékre lehet nagyon tempósan autózni, a Tarantinoé is jók:

www.youtube.com/watch?v=GrRbG9H818o&list=PLFBD70A9BF3B01E82&index=27
@Gábris szomszéd:
arra is kíváncsi lennék...

még a tök alsó valahogy...de a többi a teljes sötéccség

brühüyyy
kkk
@Gábris szomszéd:
volt a nagypénteki orbán szózat? és mit tudott???

brühüyyy
kkk
@taga20: egyszer erre mentem le Záhonyból az Olimposz alá egy éjszaka, mindmáig ez a csúcsom sebességben:

csak ordítva jó

www.youtube.com/watch?v=FXvYzE-abNE&list=PLgwxCrq2BvRxyLuMrbyzbE9EJA2Irj-4U
@Eszter68: "Biztosíthatlak, hogy már most megvannak a válaszai."

Nem biztos. Mikor kiterítik eléje az "Állítsuk meg Brüsszelt" plakátot és felteszik neki a kérdést hogy velünk vagy ellenünk, akkor nem hiszem hogy hatni fog a pávatánc és a mellébeszélés.
@Oxica: bizony nem.. kihúzták alóla a szőnyeget, nincs békemenetes támogatás, meg is vannak ijedve, hogy kinyomják őket a néppártból
@habakuk000: én mikor fiatal voltam, 270-et csavartam ki a jamahámból:)
@Eszter68: "Az a nagy kérdés, hogy Gulyás Márton által meghirdetett választási mozgalomnak csak a kormánypártokkal kell-e megküzdeni, vagy a parlamenti ellenzékekkel is? "

A nagy kérdés az, hogy egy egyre keményedő diktatúrában kivitelezhető e.
Persze, azt mindenki tudja, hogy nem de legalább szépen hangzik, hogy választási mozgalom.

A teknyőst ki kell füstölni a Cinege utcából, nincs mese, ezzel kell kezdeni, a többit majd utána.
Másképp sajnos már nem megy.
@taga20: túlélted ezek szerint..

200 fölött én is vezettem, de nem sokkal

160 fölött már szerencse kell, hogy meg tudj állni

www.youtube.com/watch?v=vVHVvbnmgjM&list=PLB3E7B42E698D478A
@habakuk000: állat! viszont én tarantinora szoktam elborulni:)

ime!

www.youtube.com/watch?v=N3Esa7ohFpM
@taga20: érdekes módon erre is lehet ugrálni a kamionok között hótfáradan Nis után, pedig ez lassú

www.youtube.com/watch?v=673DwzEmBAY

(persze nőt mentem menteni, húsvéti lelkem lehetett:) )
@habakuk000: kibaszott jó haver. ha nem lennél ekkora fasz, még tezsvérek is lehetnénk!:))

mjúzik!

www.youtube.com/watch?v=9mOMmP_aKso&list=RD9mOMmP_aKso
@taga20: a filmek is jók szerintem, Tarantino is, Guy Ritchie is

egy időben a gyerekek azt játszották, ki tud többet a Blöffből, Kill Billből, Ponyvaregényből... és az örök klasszikus Keresztapa trilógiából:)
@habakuk000: én olyan öreg vagyok, hogy amikor gimibe jártam ako még a ki tud többet a szovjetunió ment ezerrel.

sohasem gondoltam volna, hogy 30évre rá szükségem lesz rá.

döbbenet ez az ország, ez a nép, a fajtám!

azé fettel odatette magát, nem mondhatod, hogy nem!:))

ja és zene!:))

www.youtube.com/watch?v=uCrf7IIqsQg&list=RDuCrf7IIqsQg
@taga20: orbánvezír és az állítsuk megbrüsszelt:

/www.youtube.com/watch?v=i-ZhWuvo3EQ
@taga20: a Djangóra Veronába mentem:) és Békéscsabára:)

a Klu-Klux-Klanos rész nagyon vidám

szeretem az osztrák hapsit, jó színésznek tartom
@taga20: hányadik lett? meccset néztem, az MU nak drukkoltam, már csak négy pont a Spurs hátránya
@Gábris szomszéd: ideges a jobbik&simicska zrt?:)))
Válasz Orbán Viktornak, avagy miért tiltakoznak a professzorok?
Tisztelt Miniszterelnök Úr!
Vasárnap reggel a Kossuth Rádiónak adott interjújában elmondta, hogy nem érti, hogy a magyar akadémikusok, tudósok, hazai egyetemeken tanító professzorok miért nem azért lépnek fel, hogy az ő egyetemeik is megkapják azokat a jogokat, amelyeket a CEU élvez, hanem amellett állnak ki, hogy „Soros György megtarthassa a privilégiumait".
Kérem, engedje meg, hogy néhány gondolattal segítsem ezt a valóban szükségesnek mutatkozó megértési folyamatot, annál is inkább, mert egykoron, mint ugyanabból az intézményben diplomát szerzett kollégák, nem egyszer beszélgettünk.
Mindenekelőtt szeretném hangsúlyozni, hogy professzortársaimmal nem Soros György privilégiumaiért álltunk ki, hanem a Central European University (CEU) égisze alatt folytatott oktatás, kutatás értékeinek megőrzése, s az ott tanító oktatók és hallgatók érdekei mellett.
A Nemzeti Felsőoktatási Törvény legújabb módosítását, ami legalábbis drámai mértékben megváltoztatja a CEU működésének feltételeit, egy hét alatt fogadta el az Országgyűlés, kivételes eljárásban. Sem a törvényjavaslat előterjesztője, sem az Országgyűlés nem vette figyelembe azokat az alkotmányossági aggályokat, amelyeket vezető alkotmányjogászok igen világosan megfogalmaztak. Sőt, látva az ellenvéleményeket és az erősödő tiltakozást, inkább úgy döntöttek, hogy a javaslatot kivételes eljárásban, gyorsított módon tárgyalják, és egyúttal még tovább szigorítottak a törvény rendelkezésein. Teljesen világosan kifejezésre juttatva, hogy Önöket már egyáltalán nem érdekli a felsőoktatás és a tudomány képviselőinek véleménye, hanem, „csakazértis” éppen az ellenkezőjét teszik, mint amire kérik Önöket.
Miniszterelnök Úr! Hol van itt a 2014-es választási győzelmet ünneplő beszédében emlegetett „alázat”?
A törvény elfogadása után lényegében az egész hazai egyetemi szféra érzi veszélyeztetve magát: Az általános vélekedés ugyanis az, hogy nincsen többé korlát, nincsen semmilyen határ, nincsenek fékek és józan szakmai megfontolások, egyeztetések, hagyományok vagy szerzett jogok. Az oktatás minősége sem számít. Lényegében nem maradt olyan pont a döntéshozatalban és jogalkotásban, ahol a legfelső politikai akarat józan mérlegelésére hívhatnánk fel. Elveszett a jogbiztonság és az előreláthatóság. Hát ezért tiltakozunk.
De az összefüggések még tágabbak, mert sok minden találkozott most: A felsőoktatásnak, a költségvetés kétségbeejtő szűkössége, szegénysége mellett, évek óta halmozódó sérelmei vannak. Egyebek között a (vas)kancellári rendszer bevezetése, s ezzel a bürokrácia felduzzasztása, hatalmának növelése a szerény egyetemi források terhére, és egyben a rektor hatásköreinek radikális korlátozása. Továbbá az „universitas” régi szellemi függetlenségét nem ismerő főiskolák egyetemmé emelése (Pallasz Athéné "Egyetem" Kecskeméten), illetve a "parancs, értettem" rendszerben működő Nemzeti Közszolgálati Egyetem létrehozása, és kizárólagos monopolhelyzetbe hozása számos képzésnél, valamint kiemelt finanszírozása. Ezzel szemben az állami támogatás drámai csökkentése más fontos területeken, így a jogász és közgazdász képzés esetében. Könnyen megtalálhatjuk a közös nevezőjét ezeknek az intézkedéseknek, ez pedig az autonómia közvetett vagy közvetlen módon történő korlátozása, elvétele. Mindennek a helytelen és veszélyes voltát sokan és sokszor teljes jó szándékkal elmondtuk, de hiába. Pedig a tudás átadása és újra-teremtése nemzedékről nemzedékre feltételezi a gondolkodás szabadságát és a vélemények sokszínűségét. A tudománynak szabadon kell tenyésznie, hogy elemző, kételkedő és vitatkozó lehessen, bármely területen. Ezért is fogalmazta meg 1988-ban, az Egyetemek Magna Chartája, hogy „az egyetem autonóm intézmény, amely a tudományos kutatásban és az oktatásban hozza létre, értékeli és adja át a kultúra értékeit. Hogy kielégíthesse a kor szükségleteit, kutatási és oktatási tevékenységének minden politikai, gazdasági és ideológiai hatalommal szemben függetlennek kell lennie.”
Szeretném még egy nagyon szomorú tényre felhívni a figyelmét. 2016-ban az utolsó hazai állami egyetemek is kihullottak a legjobb felsőoktatási intézményeket számba vevő Shanghai lista 500-as elit csoportjából. Ez nyilvánvaló kudarc. Mert Bécs, Krakkó, Prága patinás egyetemei bizony ott maradtak ebben az élbolyban. S most még a magas szintű oktatást és kutatást folytató, nemzetközileg elismert CEU ellen is harcot hirdetnek? Nem volna célravezetőbb legalább a nagy hagyományokkal rendelkező hazai tudományegyetemek, rangos szakmai műhelyek állami támogatását tartósan felemelni a CEU finanszírozásának szintjére, hogy versenyképesek lehessenek?

folyt.köv.
Végül tiltakozunk a külföldi tanulásra kényszerülő, kiemelkedően tehetséges magyar diákok érdekében is. Akik, a magyar felsőoktatás hanyatlását látva, inkább más országbeli egyetemeken próbálnak tanulmányokat folytatni, és jelentős számban végzésük után sem térnek haza. Pedig itthon is maradhatnának, és most még meg lehetne állítani elvándorlásukat. Például a CEU megtartásával. Például a felsőoktatás és a kutatás kiemelt, stratégiai területként való kezelésével, az ország jövője érdekében. Annak belátásával, hogy a tudomány művelése lényege szerint nemzetközi, de mára a felsőoktatás is az. Itt is tudomásul kell venni, hogy az Európai Unió tagjaként olyan politikát kell folytatni, ami nem bezárkózó, hanem kifejezetten értéknek tekinti a hazai és külföldi egyetemek közötti kapcsolatok szerves hálóját, támogatja annak erősödését, és egyben nemzetközi összehasonlításban is versenyképes finanszírozást nyújt. Sajnálom, ha mindezt eddig senki nem mondta el Önnek! Mi, tiltakozók, egy elhibázott felsőoktatási döntés és politika veszélyeire szeretnénk a figyelmet felhívni. Alapvetően téves és rosszindulatú megközelítés, sőt, a szomorú tények és valóság előli menekülés, bírálatunkat a „Soros birodalom” terjeszkedésének tulajdonítani.
Kérem, hogy ha alkalma lesz elolvasni ezeket a sorokat, fontolja meg az érveket, s ne rögtön a kellően kemény viszontválaszon és ellencsapáson gondolkodjon, hanem tegyen kísérletet eddig politikájának mérlegelésére és megváltoztatására! Hiszen Húsvét Ünnepe a lelkiismeretvizsgálat ideje is! Álljon Ön előtt Deák Ferenc intése: „Kockáztathatunk mindent a Hazáért, de a Hazát kockáztatni semmiért nem szabad.”
Üdvözlettel,
Dr. Király Miklós
egyetemi tanár
Mádl Ferenc Köztársasági Elnök volt tanácsadója

www.facebook.com/miklos.kiraly.754/posts/1477653015619500
@Eszter68: " Az ellenzéknél kell kopogtatni az utca népének, ha változást akar."
az utca népe eddig mindig azzal kezdte, hogy párt szinekben ne csatlakozzanak hozzájuk!!!
aztán most rájöttek, hogy pártok nélkül nem megy?
@habakuk000: "160 fölött már szerencse kell, hogy meg tudj állni"
ez igaz volt a zsigulival.
de már rég túlhaladtuk ezt.
@Eszter68: remek!
de ez az egész nem a CEU-val kezdődött!
akinek legkésőbb az alaptörvény elfogadásakor nem lett világos merre tartunk, és most is csak idáig jut:
"Kérem, hogy ha alkalma lesz elolvasni ezeket a sorokat, fontolja meg az érveket, s ne rögtön a kellően kemény viszontválaszon és ellencsapáson gondolkodjon, hanem tegyen kísérletet eddig politikájának mérlegelésére és megváltoztatására! ", annak semmi baja orbánnal és a rendszerrel!
kicsit most kényelmetlen neki, de nagy tisztelettel kéri az urat, hogy változtasson rajta! ők tartják életben az orbán-rendszert.
24.hu/belfold/2017/04/16/bekemenetet-szervez-a-ketfarku-a-kormanyert-es-oroszorszagert/

"A menet április 22-én az Oktogonról indul és “az ötágú kommunista csillag alakjában vonulunk majd, hogy ezzel is kifejezzük imádatunk az egyetlen igaz ország, Oroszország iránt” – írják az esemény Facebook-oldalán, azt ígérve, hogy a “tüntetőket ingyenes repülőjáratok szállítják majd mindenhonnan!”
www.pupublogja.hu/2017/04/a-szegeny-kis-diktator-panaszai.html

"Nagyon kell röhögni, mert szíve szerint szétveretné a fiatalokat a rendőrökkel, beleértve a fogalomba korunk ÁVH-ját is (bocsi, rendőrök...), megnyerve 2017-et, de akkor elveszítené 2006-ot, már kommunikációs tekintetben.
2006-ban egy békés természetű kormányfő ellen háborúzott, rombolt, gyújtogatott ugyanaz a csőcselék, amellyel most a fiatalokat fenyegetik, most meg a harcimarci ellen röhög az ország, csupa normális küllemű fiatal, akik nem dobálják féltéglákkal a rendőröket, nem hajigálnak rájuk Molotov-koktélt, nem fordítanak ellenük tankot, csak komoly követeléseket - Orbán, takarodj! - és olyan vicces és igaz jelszavakat skandálnak, mint „Undorító takony: Orbán – Lázár – Habony”..."
@punkfrog: tényleg remek, de ez a csóka hol volt, mikor josziptot, meg kajaibrahim feltűnt? vagy 2002es téefnél előadott uszításnál? vagy sorolhatnám napestig.

ja akkor ez az ürge még mádlferenc mellett, a geciviktort szolgálta.

kurvára bírom ezeket az arcokat, az okos agyukkal együtt. lásd. pl. a hétgyerekes ceus kismamát!
@kekex: Gondolom bankszámlád sincs és kártyát sem használsz. :)

Az amerikai titkosszolgálat meghekkelhette a globális pénzforgalmi rendszert

index.hu/tech/2017/04/16/az_nsa_meghekkelhette_a_globalis_penzforgalmi_rendszert/

ON
"Az MSZP valamiért a miniszterelnököt csak O. Viktorként emlegetve"
(o, mint nulla vagy nulladik, esetleg a személyiségi jogait tisztelve, mint a gyanusítottaknak)
"„Magyarokat uszít egymás ellen O. Viktor, amikor az ellene zajló tüntetések közepette arról beszél, hogy »sokaknak viszket a tenyere«. A strómanok révén milliárdossá lett kormányfő fenyegetése nyílt biztatás saját híveinek az erőszakra és az önbíráskodásra.

O. Viktor ezzel a kijelentésével megszűnt Magyarország miniszterelnöke lenni. Mostantól csak egy rettegő diktátor, aki még hazánk békéjét is feláldozná, csak hogy megtarthassa összelopott vagyonát és megrendült hatalmát."
444.hu/2017/04/16/mszp-o-viktor-a-reszketo-diktator?utm_source=hirkereso&utm_medium=cpc&utm_campaign=mszp-o-viktor-a-reszketo-diktator
"Csak vigyázzatok, hogy ne induljon el a Békemenet, a csendes, de mindent elsöprő tömegével. Ők a magyarok, a magyarság jövője."
mandiner.hu/cikk/20170416_stefka_istvan_orditsatok
"Pelso 2017. április 17. 06:39
Szánalmas helyzet. A köpönyegforgató bértollnokok sulykolnak a félbites híveknek, Mo. jövőjéről."
"a magyar kormány a maradék bizalmat is eljátszani látszik mind az Európai Néppártban, mind a német kormánynál; éppen azoknál, akikre elvileg legfőbb szövetségeseként tekint. (Hónapok óta képtelenek vagyunk összehozni egy külügyminiszteri szintű német–magyar találkozót, még a német–magyar barátsági szerződés 25. évfordulójára sem, miközben Angela Merkel Berlinben fogadja ugyanebből az alkalomból a cseh és a szlovák kormányfőt; ez mindent elmond a magyar kormány megítéléséről.)"
mno.hu/magazinpublicisztika/most-ez-az-egesz-mire-volt-jo-2394846
Valaki belinkeli Konok írását? Nincs feszbukom köszönöm
@Gábris szomszéd:
Ha jól tudom, a bankkártyámat és a bankszámlámat nem vonták be a "nemzetinek" csúfolt konzultációs körbe. És ezért nem igazán izgat, ha az adataimat külföldre továbbítják. Az én adataimmal még a kerekítésekbe sem férek bele.
Egészségükre!
@habakuk000: hvg.hu

ja és fettel húzta be a tegnapi futamot:)
@taga20: azt olvastam, de reagált a tenyerviszketesre is Fb-n
@punkfrog: nem gondolom, egyszerűen nincs idő és hatalmas erők hatnak a vezetői hiba aloszinusege ilyen viszonyok mellett sokszorosára nő
Nyomni a gázt nem nagy fegyvertény a megallassal szokott probléma lenni
@habakuk000: haver abban nem tudok segíteni, me nekem nincs olyan izém:)

tibiatyát olvastad? nem is olyan hülye ez a tag:))

hvg.hu/elet/20170416_Ahogy_Tibi_atya_megvedi_Bayer_Zsoltot_nem_vedi_ugy_senki
@taga20: olvastam, a szalonna meg is sértődött rá.
Viszont az ürge felekre radorrenni, hogy merre voltak itt és akkor nem túl elegáns.
@kekex: Lebuktál haver. Csak nem kitöltötted a g..iék kérdőívét? :)
@habakuk000:
Ez sem rossz válasz a tenyérviszketésre:
b1.blog.hu/2017/04/16/orban_viktor_10_legfontosabb_uzenete_a_husvet_alkalmabol

"Ha nem lenne teljesen világos, zanzásítjuk Orbán üzeneteit: Soros György, Soros György, Soros György, Soros György, Soros György, Soros György, Soros György, Soros György, Soros György, Soros György.

Hát, Viktor! A mienk is viszket!"
@Gábris szomszéd:
Tényleg hülyének nézel? Méghogy én? Méghogy kitölteni?
SŐT! Visszaküldeni?
De szórakozz inkább mással:
www.atv.hu/belfold/20170416-video-igy-tuztek-ki-az-eu-s-zaszlot-a-parlamentre/hirkereso
@kekex: Amúgy meg mióta aggódsz te a fideszhívők személyes adataiért? ;)
@Gábris szomszéd:
a zindex iciripicirit ferdít, a SWIFT a használatos válallatok egyéni vállalkozók között bonyolódó forgalomban is, bár kizárólag bankok kódolják és bankszámláról vagy bármi más forrásból bármi célra utalnak ezzel...ez végűlis bankközi bizalmi viszony nagyon rövidtávú hitel bankok között...hogy milyenek ennek a kölcségei és kamatai aszt szintén a bankok egymásköszt állapíttyák meg
tehát adott esetben rodeo36-11 elad 12 milliárd köbméter elsőosztályú húsvét hétfői fingot energiaszegény vevőjének beaggya a bankjának az okmányokat a bank megvizsgálja azokat és utána rodeo36 11 utasítása szerint jár el...azaz lehívja a veő oldali bankról a megfelelő összeget és azonnal megjelenteti rodeo36 11 bankszámláján még akkor is ha a két bank közöttidőbeli csúszás van bármi okból...persze a peritást figyelembe veszi

brühüyyy
kkk
azaz belelátott a nsa az én púzómba is amikor figyelte a fingforgalmat alsó dagesztán és felső hátasztán között via Zürich

most robbanás várható a nsa -nál a legkisebb szikra is levegőbe röpítheti őket

nem kell az anyák nagy bombája sem...ez nagyobbat szól teljesen szűrt és koncentrált fingról van szó
@kekex:

A fa testápoló is haatásoss a viszkető tenyér ellen.
www.atv.hu/belfold/20170416-oszko-az-unortodox-gazdasagpolitika-pangasba-vezeti-hazankat/hirkereso
Hej, ha már a gyerekek is az "orbáni pangásról" tanulnak, és nem is fogják érteni, hogyan vezethetett az országot egy
ilyen.

A jog egyébként az okozott károk körében értékeli az elmaradt hasznot is. Amit majd ki lehet számítani abból, ahogy lemaradunk a környező országoktól.
Ahogy anno Bajnai megmondta:Nem az a pármilliárd lenyúlt összeg a kár, ami a korrupció, hanem a többszöröse, amit ezzel okoznak"
@kekex: "Visszaküldeni?"

Mit, mert erre még nem járt a posta, és ezek szerint csak nyilvántartják a válaszolókat/nem válaszolókat? Aki eddig nem válaszolt, az nem is kap? Akkor kivel konzultának?;D
@Gábris szomszéd:
Az orosz kapcsolat miatt aggódom, (ahogy minden normális ember)nem a fideszhívők miatt. Azoknak triplán (hogy szorosan álljon)
@kekex: "Csak vigyázzatok, hogy ne induljon el a Békemenet, a csendes, de mindent elsöprő tömegével."

Látom feltámadni készülnek. Sajnos az már Jézusnak sem sikerül, mert azóta se látta senki, hogy a sírba betették. Önmagában az eltűnése nem feltámadás, mint ahogy a cöf eltűnése sem jelenti, hogy újra olyan lesz, mint volt. Megöregetek a béka menetelők, tolókocsi meg nincs elég.
Az exkisztitkár tenyérviszketegségére Canestent ajánlok, de elég lesz, ha nem recskázik annyit a putyin képre is...

"Andrásfalvy Bertalan, az Antall-kormány művelődési és közoktatási minisztere, aki 1992. február 25-i felszólalásában a háta mögött ülő „frakcióvezetőt” (Orbánt) jelölte meg a kereszténydemokratákat fricskázó ellenfeleként.

– A gyakran humorosnak tűnő megjegyzések mélyen sértik az alkotmányosságot – mondta Andrásfalvy. – Amikor a kereszténydemokrata oldalról valamilyen vallásos megnyilvánulás hangzik el, mögöttem a frakcióvezető elkiáltja: imához!; vagy: énekeljük el a Himnuszt!

A Fidesz elnöke Kaposvárott 2005-ben egy nyilvános rendezvényen arról beszélt, hogy házasságkötésével erősödött meg benne a vágy, hogy keresztény emberré váljon. Ez azért volt zavarba ejtő, mert Orbán 1986-ban nősült. Ehhez képest tréfált a parlamenti nyilvánosság előtt a papokkal 1992-ben."

nol.hu/archivum/20110430-csuhasok_terdre_imahoz-1054891
@látjátok feleim szümtükkel:
Fele beadta a kulcsot már, a többi meg gyógyszerei mellett a régi mszmp párttagkönyvét tartja. Volt spiclik, munkásőrök, bolsik - röviden a cöf. Faca...
"„...békés és derék keresztény embereknek is viszket a tenyere..” – mondta Húsvétvasárnap reggel a magyar miniszterelnök az elmúlt hetek tüntetéseire. Abba most ne menjünk bele, hogy én keresztény emberként akár ezt ki is kérhetném magamnak és számon kérhetném rajta a Tízparancsolat különböző pontjait, különös tekintettel a VII., VIII. és X. pontra. De a legfőbb bajom inkább az, hogy aljasul megint előjön az uszítás, a magyar emberek tudatos egymással szembe fordítása, az „amit szabad nekünk, azt másoknak nem” effektus""

Minden tiszteletem a nem viszkető tenyerű, derék keresztény embereké.

index.hu/belfold/2017/04/17/viszket_a_tenyered_mosd_meg_es_nyujtsd_oda_felebaratodnak._ha_mar_husvet_van./
@habakuk000: szerintem meg az nem elegáns, hogy csak akkor emelik fel ezek a tanult fityeszes droidok a szavukat, mikor értük jön a pobeda.

amikor előtte a szomszédokért jöttek, akkor meg a geci arcképét csókolgatták.
@kekex:

kösz kekec,ez megérdemli,hogy végig itt álljon)

Majdnem megsajnáltam.
Ő itt teljességgel önzetlenül a lelkét is kiteszi, és a hálátlan nép mivel viszonozza?
Hát kampányfőpróbával, melyet természetesen nem a civilek szerveztek, hanem "magukat civilnek nevező, de valójában NGO-knak mondott nemzetközi hálózatok hazai fiókintézményei" melyek "egy olyan Európát képzelnek el, amelyben részleges lakosságcsere történik, idegen népelemeket engednek be a világ más részeiből..."
Namármost a NGO jelentése Non-governmental Organization, ami nem kormányzati - civil - szervezetet jelent.
A franc tudja, hogyan is kellene hívniuk magukat, talán Soros -szervezeteknek, hogy a kormányfő magas ízlésének eleget tegyenek.
Azt is megpendítette a Magyar Rádió görcsbe rándult agyú mikrofonállványa, hogy ezek meg akarják zavarni a húsvéti körmenetet, de aztán azok saját körmenetükön vettek részt, és ott gyalázták az Istent, skandálva, hogy Orbántakaroggy!

Persze egészen más a helyzet, ha a kormányzat szervezi a civil szervezetet, mint például a Civil Összefosás Fórumát, melynek prominense már fenyegetőzött egy sort a médiában, miszerint ők is ki fognak jönni az utcára, és akkor majd megtudhatja minden migránssimogató, hogy mi az a félelem.Gondolom, erre utalhatott a kormányfő, mikor elmondta, hogy "békés és derék keresztény embereknek is" viszket már a tenyere.
"Erőpróba ez mindannyiunk számára." De ő azzal szeretné nyugtatni a jóérzésű magyar embereket, hogy Magyarországnak egy nemzeti kormánya van, ez a politikai erő garantálja a közbiztonságot, és nem a provokátorokat védik, mint annak idején a szocialista-liberális kormányok.
Gondolom, defektes haverjára gondolhatott, a lovagra, aki időnként lova helyett is toporzékol és ugyanolyan klinikai eset, mint ő, csak ő még sztk-ra kapja az elektrosokkot...
Similis simili gaudet, ugye...
Nagyon kell röhögni, mert szíve szerint szétveretné a fiatalokat a rendőrökkel, beleértve a fogalomba korunk ÁVH-ját is (bocsi, rendőrök...), megnyerve 2017-et, de akkor elveszítené 2006-ot, már kommunikációs tekintetben.
2006-ban egy békés természetű kormányfő ellen háborúzott, rombolt, gyújtogatott ugyanaz a csőcselék, amellyel most a fiatalokat fenyegetik, most meg a harcimarci ellen röhög az ország, csupa normális küllemű fiatal, akik nem dobálják féltéglákkal a rendőröket, nem hajigálnak rájuk Molotov-koktélt, nem fordítanak ellenük tankot, csak komoly követeléseket - Orbán, takarodj! - és olyan vicces és igaz jelszavakat skandálnak, mint „Undorító takony: Orbán – Lázár – Habony”...

Fel is háborodott szeretett Vezérünk, mondván, mulatságos, hogy egyes demonstrálók "borzalmas dolgokat skandálnak", becsületbe vágó, súlyos dolgokat vágnak az ország és vezetőinek fejéhez, miközben azt állítják, hogy nincs demokrácia.
Szerintem meg az mulatságos, hogy egy magát demokratikusnak bemutató kormányfő azt gondolja, hogy ő az ország, meg, hogy az a demokrácia non plus ultrája, ha a politikájával egyet nem értőket nem tárolják stadionokban a kivégzésükig.
Éppen ennyi erővel a humanizmus magas fokának minősíthetné a stadionok gyepének fűtését is, hiszen Chilében Pinochet alatt nem egy halálra váró embernek kiújult az aranyere a stadionok hideg gyepén, ameddig kivégzésére volt kénytelen várakozni, de a NER humánus körülményei között ilyen nem fordulhat elő.
Becsületbe vágó dolgokhoz meg becsület is kell, az meg neki már régen nincs.
Aztán persze előszedte régi becsípődését is, a migránsokkal való riogatást.
Közben olyan veretes hülyeségekkel szórakoztatta a Nagyérdeműt, mint, hogy Kofi Annan (az ENSZ főtitkára) hivatali idejében Soros embereként sürgette a migrációt, meg, hogy ez Magyarországon a sorsdöntő kérdés, jóllehet, ha én migráns lennék, lehet, addig gyakorolnék, míg át nem tudom ugrani ezt a középkori mentalitású, alsóbalkáni országot, dilis diktátorával az élén.
Szeretett miniszterelnökünk mostanában nem lógázza a nyelvét, cserébe viszont akkorára dagadt már a feje a gyógyszerektől, mint egy görögdinnye.
Miért szükségszerű az, hogy Magyarország miniszterelnöke manifeszt elmebeteg legyen?
És miért nem lehet az egészségi állapotát tisztázni, hiszen csak ami úgy ránézésből, kívülről látszik, az a laikus előtt is nyilvánvalóvá teszi, hogy szociopata, gigantomániás, paranoid és kleptomániás, akivel ő kezet fog, annak csak négy ujja marad...
Rögeszmés is, hiszen mindenkit, tán még a költöző vadlibákat is migrációval vádolja, hű csicskása meg Isten nevében ott lövöldöz rájuk a szőregi határban...

Lassan elrendeli a harmadik sor kerítés felépítését is, mert a kerítésgyár kapacitását nem lehet kihasználatlanul hagyni, minden fillérért le kell hajolni.
Viszont elmondta, hogy az ország saját lábán áll.
No, azért nem annyira, mint Rasi, akinek strómanja éppen most vette meg az egész Balatont, az összes kempinggel együtt - még szerencse, hogy nem tudott új medret ásatni a háza mellett Felcsúton.
Kár - át lehetne szállítani a vizet lajtoskocsikkal, a halakat meg áthajtaná lábon Mészáros.
Neki, mint a Nemzet Kondásának van ebben tapasztalata.
Nem lesz ennek jó vége, mert ezekkel a betegségekkel nehezen bírja majd a növekvő nyomást.
Vagy megbuggyan végképp és hadat üzen az Uniónak, vagy elkezd dobozokat hajtogatni, esetleg kardot ránt a Parlamentben és személyesen rendezi végre a Gyurcsány-problémát, melyet tehetségtelen szolgái képtelenek évek óta nyugvópontra juttatni - értsd: nyugodjon békében.
Mindenesetre a fiatalok most rágerjedtek a Vezérre, és kedden már megint tüntetni fognak, kíváncsi vagyok - és aggódom - mikor fröccsen az ejakulátum, hogy emlékezzünk egy pillanatra Simicskára is.
Aki csak ül a sarokban, mint egy gyilkos pók és azt tervezgeti, hogy csinál Anikó asszonyból is pókot.
A Fekete özvegyre gondol...
@gazoló:
Valahol a bayer nevű szarházi megnevezéseként használták, hogy , "orbán láncos tengerimalaca"... :D
@taga20:
Vannak még rendes NŐK. Nem gondolom, hogy a háziurat kívánnák meglocsolni. :-)))
@gazoló:
Akkor ezt is nézd meg:
gepnarancs.hu/2017/04/orban-husveti-uszitasa/
"Orbán kirekeszti a kereszténységből a tüntetőket. Egyfajta önhatalmú kiátkozással vonva meg tőlük azt a jogot, amelynek megadásához semmi köze. Hacsak nem hiszi istennek magát. Mely hit esetében nem a kormányfői poszton, hanem a zárt osztályon lenne a legbiztosabb helyen."
és így tovább...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Sokkal jobban skandálható az "Orbán láncos patkánya" és jobban alliterál az eredeti kutyájához.
@kekex: ne legyél má ilyen kádéenpés, a nők is emberek:))
@gazoló:
Egyébként ezt a keddi (19-i) tüntetést lehet, hogy benézte PuPu, én csak 2015-ös utalást találtam:
www.nyugat.hu/tartalom/cikk/aprilis_19_tuntetesek_napja_lesz

Valaki tud most keddi tüntetésről?
Pedig nem ártana akár beélesíteni akár a 2015-öst sem!
mandiner.hu/cikk/20170417_jambor_andras_tombol_a_polgari_keresztenyi_szeretet_husvetkor
"„Húsvét hétfőn az első dolog, ami szembejön G. Fodor Gábor gyülölködése, aztán két hirdetett Pestisrácok cikk arról, hogy a tüntetők mind a haza ellenségei. Majd szembejön, hogy húsvét vasárnap a miniszterelnök úr tenyere izzadt a tüntetők miatt, Schmidt Mária kiadta a cion bölcsei második részét, a TV2 pedig a CÖF közleménye kapcsán hazaárúlózza az Indexet, a 24.hu-t, és a 444-et."
@kekex: eszt olvastad? tényleg elképesztő amilyen rombolást végez a geci és bandája!

hvg.hu/kkv/20170417_orban_viktor_posfai_gabor_decathlon
@taga20: Decathlon különadó mikor lesz? ;)
@gazoló: haver, itt tuti én is feltámadnék:)))

egyébként láttad má a hét legnagyobb balesetét?

www.napiszar.hu/showPost/A_het_balesete
Újra divat a "vörös farok"? Mert egyébként számtalan ilyen értelmes jobbos kritikusra lenne szükség:
"De a semmi sem fekete-fehér jegyében azt se felejtsük el, hogy a kormány még a hónap végéig át akarja nyomni az áruházláncokat szívató törvényt, így akár ez is szerepet játszhatott abban, hogy az ügyvezető megírta a posztját."
mfor.hu/cikkek/vallalatok/Hergeles_helyett_emberiessegre_inti_Orbant_a_Decathlon_jobboldali_ugyvezetoje.html
@taga20:
más forrásból én is felraktam. Hja ha valaki előbb rakosgat, és csak aztán olvasgat...
@Gábris szomszéd: szerintem má fogalmazzák.

tegnap voltál, és találkoztál avval a jobbikos figurával, amelyik múltkor figurázott a cipőkkel?

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2Fhirek%2F2017%2F04%2F16%2Felet_menete_holokauszt_emleknap_lezarasok_bkk%2F
@kekex: ügyesebb voltál bakker!

most örülsz?:)))
@kekex: " "De a semmi sem fekete-fehér jegyében azt se felejtsük el, hogy a kormány még a hónap végéig át akarja nyomni az áruházláncokat szívató törvényt, így akár ez is szerepet játszhatott abban, hogy az ügyvezető megírta a posztját." "

ez milyen logika ember, részedről?
megírja ez a srác eszt a brutál véleményt és a geci beszarik, és lefújja???

margit!!!!!!!!!!!!!!
ha mán húsvét:
www.eletforma.hu/csalad/__trashed-20/
"14 viccesen pajzán locsolóversike, csak nagyoknak!"
Bár hogy ebben mi a pajzán?
"10. Kossuth téren jártam,
Nagy tömeget láttam.
Nem akart oszolni,
Szabad-e locsolni ?"
@taga20:
A lényeg elől volt: „Vörös farok a szöveg lényegétől független, valamely elvárásnak megfelelő kiegészítés."

és van az a példázat, ahol a tonnás bronzszobrot egy tollpihével is fel lehet borítani, csak megfelelő gyakorisággal kell vele lökdösni.
És igen: az állandóan ismétlődő tüntetések, vagy akár a jobboldalról érkező állandósuló kritikákat ilyen pihéknek látom. A vörös farok meg a "nehogy már azonosítsanak a közölt véleménnyel" mosakodás.
Nem engem minősít!
@taga20: Persze állandó program nekem. ;)
Mégiscsak lesz kedden is tünti. Meg szerdán és csütörtökön, meg szombaton és vasárnap...
Véletlenül csak sikerült igazad mondani a nulladik gének:
2017 a lázadás éve.
propeller.hu/nagyvilag/3278174-tuntetesi-naptar-hetre-magyarorszagon-vilagszerte?utm_source=hirkereso.hu&utm_medium=referral
@Gábris szomszéd: minden évben eccer elmehetnél, ha má olyan kurvanagy könyörületes keresztény vagy:)
@punkfrog:

Inkább örülni kellene, mintsem fanyalogni a hasonló nyilvános állásfoglalások miatt.
Fontos a konzervatív értelmiségiek kritikus véleménye. Nem kellene ítélkezni azok felett sem, akik történetesen őszintén elmondják, hogy 2010-ban Orbánra szavaztak.
gepnarancs.hu/2017/04/a-cof-os-lomnici-nem-lehet-atvagni-atlat-a-soros-szitan/

A 444.hu nagyon bassza a csőrét a g.iknek, mert sok ember tájékozódik onnét, mert széleskörűen tájékoztatnak.
Az egyik legjobb portál, persze csak a Varánusz után.

Ráadásul nem is olyan egyszerű eltaposni, mint a Népszabadságot.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.

Én például a 888.hun még egyszer sem jártam és nem is fogom olvasni a férgek fröcsögését, bármit is írnak.
@habakuk000:

Viktor, bazmeg, viszket a tenyered. Akire így húsvétkor hivatkozol, annak - úgymond - szöggel verték át a tenyerét, mégsem viszketett. Fájt, meglehet. A történet erről szól, hogy értünk fájt. Nem arról, hogy a lopós mancsok miként bizseregnek, hogy miféle pofonokat akarnak osztogatni képmutató helytartók és kótyagos császárok.
Én ateista vagyok, te borotvált szar, de Jézus nevét ne vedd a szádra!
K.P.
@Eszter68: viszont az ilyen arcok, mint pl. a ceus bige, azé avval kezdhetnék a megvilágosodást, hogy nyomnak egy meaklumpát.

nekik köszönhetjük, hogy a geci idáig jutott!
@taga20: Bocs de húsvétvasárnap máshová voltam hivatalos. Meg aztán az új vallásokat sem csípem annyira. ;)
@taga20: DDDDD

'igyá tenkezemből)

youtu.be/P_ecMFCxeXI

.......
ja,bocs,hogy 'mekkérdezem,nem értem,Eszti milyen borotvát emleget?)))
444.hu/2017/04/17/alapvetoen-teves-es-rosszindulatu-volt-hive-valaszolt-ceu-ugyben-orban-vasarnapi-radiointerjujara

Ébredeznek a fideSS birkák. Mikor már az ő egzisztenciájukat is veszélyezteti a teknyős, azért akkor már felébrednek.
Kár hogy azt le se szarták, mikor másokba rúgtak bele.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Oxica: a kis lomniciben meg a gajdics oti bácsiban az mókás, hogy ezek a végtelenül ostoba, bolsevik lelkületű emberek tényleg hisznek a félkegyelmű zsebes Geciben.

míg, mondjuk, az alkoholista (cop. széles gabi bátyánk) homoki paraszt huthgeri, vagy a szikszói parasztgyerek (a 21. sz. egyik legfontosabb politikaformáló gondolkodójáról beszélünk!), a géfodor mindközönséges férgek, és ha egyszer bukik a bolond tolvaj Geci, az elsők között lesznek, akik köpdösni fognak rá.
444.hu/2017/04/17/tobb-mint-huszezer-renszarvast-meszaroltak-le-orvvadaszok-oroszorszagban

Hát ez van, mikor a ruszkik kinyírják a civil szervezeteket, az állatvédő szervezeteket is. Utána már semmi nem szab gátat az esztelen öldöklésnek.
Lényegében ezzel saját magukat nyírják ki a ruszkik, hosszútávon.
Ami viszont a legborzasztóbb, hogy szarosmagyarország is ezt a mintát követi.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.

A teknyős már most is beláthatatlan károkat okozott és még mennyit fog.
@gazoló: szerintem a leszálló pályáról beszélt.

eszt ismered?:)))

www.napiszar.hu/showPost/Pistike_es_az_eger_
@xyxyxy71:
A kislomnici is évek óta küzd a komplexusaival, nyomasztja, hogy alig kíváncsi rá valaki, így azután időnként valamivel fel kell hívnia magára a figyelmet a "legtakonygerincűbb seggnyaló" c.versenyben.
Szó se róla ügyes nulla a figura, de sokkal ügyesebb szarrágók vannak nála, akiknek még fürgébb a nyelvük.
Persze a családfő megüzente "családja" nagyobbik részének, hogy sokaknak viszket a tenyere, lehet békében ünnepelni.
Azért az a kettő és fél milló valamivel csak kevesebb, mint akinek nem viszket a tenyere akkor sem, ha őket látja/hallja. Tényleg lehet békével ünnepelni.
@Gábris szomszéd: sugárban hányok, még egy purdé aki a mi saját lábunkra áll:)

és a komment? behaltam, szerintem ilyen agyfaszhalott nincs is. eszt habony írta.

"Minden rosszindulatúnak üzenem: Zöld erdőben jártam, Orbán Viktort láttam. Súgta a fülembe: Szavazz a FIDESZ re. Az 100%, hogy arra fogok és még nagyon sokan, legalább 2 millióan. A többi meg csak acsarkodjon és tüntikézzen. A mi nagy családunk pedig szeretetben ünnepel."
@Eszter68: "Nem kellene ítélkezni azok felett sem, akik történetesen őszintén elmondják, hogy 2010-ban Orbánra szavaztak."

No de kérem szépen, 2014-ben miért szavaztak Ob bánra, amikor már látszott, hogy bán?
@taga20: Szerintem ne purdézzuk le a kisunokát. A cári családot sem kellett volna kivégezni.
@Gábris szomszéd: angyal egyem a finom lelkedet! neked avval nincs bajod, hogy a hittársaid anno 600000 honfitársunkat vagonírozzon be.

az zavar, ha a purdét purdénak nevezem.
@taga20: Minden ártatlan áldozat zavar, gondolom téged is.
@Gábris szomszéd: nem tudod átlépni saját árnyékodat ártu.

te egy igazi farizeus vagy. minden nap a képünkbe tolod.

és aki nem hülye itt, az vágja, hogy milyen csóka vagy:)
Érdekes Kövér háborgása, meg az állandó kommunistázása. Annál is inkább, mert pár éve az egyik rokona nyilatkozott a 168 órában, hogy náluk a családban mindenki MSZP -és, csak Laci fideszes. Dehát Ő nem 100-as! Úgyhogy amikor családi ünnep van, és összegyűlnek, akkor nem beszélnek politikáról. Megegyeztek, és mindenki betartja. Ettől függetlenül, Ő vég nélkül komcsizik amikor csak alkalma adódik rá.
@taga20: tavalyi hó...nyugoggy le, valami oka azért lehet, hogy nem tartoznak a kedvencek közé, mint most a soros...őt ugyan nem vasgoníroszták, mert időben lelépett

és atrójai háborúk? azokhoz mit szólsz? hát nem borzasztó? és még cipők sem maradtak utánuk

brühüyyy
kkk

ne igyál annyit, megárt, nem bírod
444.hu/2017/04/17/orban-azok-a-felelosek-akik-belekenyszeritik-az-embereket-hogy-csak-elkergetni-lehessen-a-rendszert

Ez kurva jó. :)

„Ki kell jelentenünk kategorikusan, hogy az ifjúság ezért a csődtömegért amit összehoztak ebben az országban, nem felelős. Sem politikai, sem gazdasági értelemben.”

Orbán Viktor 1988.

Hát igen, ez ma fokozottan aktuális. Ez a sok szar amit a teknyősék összehoztak, csakis a teknyős a felelős. Vele kell felzabáltatni.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Rodeo36 11: stirlic fettel behúzta, örülünk?:))

alonso meg megy az idni500-ra, a honda egy szar.
@Rodeo36 11:

"ne igyál annyit, megárt, nem bírod"

ja és mester meséjj, hogy tudnék a te szintedre ugrani? évek óta csodállak, te fasz!:))
@taga20: Mc Laren szar...Alonso Profi és az eredményért meg azért amit érte kap...
kibasztak louis zal az 5 másodperc sok volt...Waltteri valószínű gyorsan ki lesz rúgva a Rosberg után aki senkinek sem hiányzik...
a többiek hisztérika Lance Stroll ütközött a többiek kiestek idő előtt...dehát ez a verseny, a világ legjobb autóversenye az Indy 500 ennek árnyéka

most lesz nagy ordibálás nemzetközben...közben a leugatott Kína 6,4% helyett 6,9% ot növelt a süsüék 1.4% alatt vannak... a tözsdések meg kapnak zsét de másnap már szart sem ér

szép kis harci szekér lett itt délre, jönnek a migráncsok a süsüéktől hozzánk nem győzzük fogadni

brühüyyy
kkk
@taga20:
tanújjál, az szokott segíteni

brühüyyy
kkk
@taga20:
példának okájért eszt tudd értelmezni

aszt nem kérem, hogy történelmi távlatban is tudd mindeszt, azaz a kettő forrásai honnan erednek és hogyan, valamint az egy főre eső beruházás az utóbbi 10 évben hogyan alakul a kettő összevetésében
a grafikon nagyon érdekes
csak, hogy legyen róla fogalmad

www.visualcapitalist.com/wp-content/uploads/2015/10/tale-of-two-economies2.html

a WP az a washington Post -ot testesíti tehát nem ellenséges sajtó

brühüyyy
kkk
@taga20:
a soxar helyett amit te ide bebaszol
tanulj zsidóúl (hegedűs a háztetőn)
++++
www.youtube.com/watch?v=d0PwTAEpDXM&ytbChannel=Guy%20Bayet

és tölccs egy két literes korsót tele a legjobb boroddal és azzal a kezedben

brühüyyy
kkk
@habakuk000:
ez konokul zseniális
mintha engem hallgatnál
www.youtube.com/watch?v=d0PwTAEpDXM&ytbChannel=Guy%20Bayet

és sok bort hozzá
a modernek nem érdekelnek

beeeeeeeeeeee
brühüyyy
kkk
@Rodeo36 11: este lesz a Bartókon elő MÜPA koncert Mahler zenekar Schuman est ha jol tudom

Ez jo de pl a bűvös vadászt is kedvelem
@habakuk000:
beeeeeeeeeeee az emberi hang győzelme
www.youtube.com/watch?v=hzAGb4w6YJg&ytbChannel=KapitoshkaMan
és én még csinálom utána

sikerrel

beeeeeeeeeeeeeeee
kkkkkkkkkkkk
brühüyyy
@habakuk000:
nekem van élő klasszikom

m ajd... de előbb Rebroffffffffffffffffffffffff
beeeeeeeeeee
te érted
én is tudom eszt
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@taga20:
www.youtube.com/watch?v=hzAGb4w6YJg&ytbChannel=KapitoshkaMan
sajnos(számodra)
eza magyar hegedőverseny győzött
éskó készz
brühü yyy
kkk
@habakuk000: jézus bekapcsolom
brühüyyy
kkk
Bujkálnia kell az orosz újságírónőnek, aki arról írt, hogyan üldözik a csecsen hatóságok a melegeket

A cikk megjelenése után csecsen vallási vezetők dzsihádot mondtak ki a Novaja Gazeta teljes szerkesztőségére.

444.hu/2017/04/17/bujkalnia-kell-az-orosz-ujsagirononek-aki-arrol-irt-hogyan-uldozik-a-csecsen-hatosagok-a-melegeket
@habakuk000: jézus bekapcsolom
brühüyyy
kkk
@látjátok feleim szümtükkel: de régen hallottam, pedig ezt is szeretem
@látjátok feleim szümtükkel:

Konkrétan Fekete-Győri András kijelentésére gondoltam.

Maradjunk a 2010-es fidesz szavazóknál. Akkor még valós kétharmaddal volt, határon túli voksok nélkül.
Ezek bizonyos része eltűnt 2014-re.

Lehet kérdezni a volt fidesz szavazókat késői ébredésükről, de nem hiszem, hogy sok értelme volna keményebben rájuk rontani.
Jelenleg mindenkire szükség van.
@Rodeo36 11: stirlic neked sem segített, ako nekem hogy a faszba segítene:))))
444.hu/2017/04/17/20-even-at-volt-fidesz-szavazo-a-mob-tag-mesteredzo-aki-szerint-ma-a-part-a-sotet-kommunista-idoket-idezi

Megint egy megvilágosodott fideSS birka. A g..it a sajátjai fogják felkoncolni, ha bukik a rendszer.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.

Most már eljutottunk oda, hogy vérciki fideSSesnek lenni és inkább megtagadják az "idolt"
444.hu/2017/04/17/bekemenetet-szervez-a-ketfarku-kutya-part

"Az esemény leírásából egyelőre nem sok minden derül ki, azon kívül, hogy az MKKP felsorolt egy csomó mindent, amiből elegük van, például, hogy az EU teletömi az országot pénzzel, a szólásszabadságból vagy hogy még mindig tartunk választásokat. "

A humor a legfontosabb, ez átsegít ezeken a szar kommunista időkön, mint régen.
Ezt az egyet nem tudja ellopni a teknyős.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.

Vajon hány birka szopja be, ezt az álbékemenetet? :)
@Oxica: ez is egy kibaszott idióta!
köszönyük neki is az elmúlt hét évet!
444.hu/2017/04/17/feltortek-a-puskas-akademia-honlapjat

Fegyverbe elvtársak!

Már a sasfészket támadják. Ezeknek a sorosbérenceknek "sem-mise" szent.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.

Már nagyon viszket a tenyerem. :)
@taga20: ? Nekem pl koszonheted a szadeszos időszakot. Komoly szegénységi bizonyítvány amikor mindenki hülye csak a mi kutyánk kölyke helikopter.

Voltunk ebben a hazában 10 millióan.
@látjátok feleim szümtükkel: telefonon nem tudok linkelni, de most a vadászok körusaval valaszolnek
@taga20: Haver!

Az hát, egy g..i, aki próbál kihátrálni.

Vettel - Lajos 2:1

Szerintem, ez egy jó szezon lesz. Végre elkergették azt a vén fasz "eklesztont". :)

Kár hogy a "mekláren", idén is csak egy fostalicska. Nagyobbat borult, mint amekkorát a teknyős valaha is fog.
444.hu/2017/04/17/ket-evre-szolo-specialis-vizummal-csabitanak-az-eu-s-fiatalokat-dolgozni-a-brexit-utani-angliaba

Jól csinálják.
Kicsemegézik a fiatal uniós munkaerőt, közben meg nem kell közösködniük Brüsszelben, olyan szar alakokkal, mint a teknyős.
Ha beválik, sok ország fogja követni az angolok példáját és az uniónak kampec.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@habakuk000: ???
haver túl locsoltad magad:)

amíg volt szadesz addig mindig rájuk szavaztam.
@Oxica: te kiért izgulsz csöves?:))
@Rodeo36 11:

sajnos már nem "élő" klasszikus...

Meghalt: 2008. február 27., Frankfurt am Main, Németország
@taga20:

Raikkonen, mert iszik és vezet. :)

Amúgy láttad, hogy Vettel is kiköpte a rózsavizet a dobogón? Elfelejtette, hogy nem pezsgő. :)
@taga20:

Azt nem értitek meg Oxicával együtt, hogy ennek a felébredt fideSS birkázásnak semmi értelme.
444.hu/2017/04/17/putyin-azt-allitja-tavaly-46-millio-forintot-keresett

Ó szegény, a muzsikjai biztos beszopják. A nagy putin cár is elszegényedett, mint a mi teknyősünk. Csak a Sorosnak van kurva sok pénze, nem ezeknek a puritán diktátoroknak. :)

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Gábris szomszéd:

"a mai libsi forradalmárok "

Gratulálok! Egy újabb jelzőt használsz a fidesz propagandaszótárából. Vagy fideszjobbik? Nincs sok különbség közte.
@Eszter68: "Azt nem értitek meg Oxicával együtt, hogy ennek a felébredt fideSS birkázásnak semmi értelme."

Nincs hát, azért mondjuk. "Esztet" tanultuk a soros egyetemen. :)
@Eszter68: Mond Eccuka minek nevezzük a festékező reppereket? Ha mondasz valami más jelzőt, bizony Isten azt használom majd. Amúgy mi bajod van a liberálisok becézésével? :)
@Gábris szomszéd:

Mi van fatálerror van a kurucon?)
Egyébként a figyelemfelkeltés céljából jobb 'targeteket kellene kiötleni szerencsétlen szovjetemlékműnél!

lelke rajta)
@Gábris szomszéd: hogyne!
asztán otthon ne hagyd a ruszkik haza molinódat!:))
@Eszter68: és minek van értelme cicamica?
annak, hogy egyesek eddig elvoltak a fityeszmaffiával, asztán mikor kibassza ezeket a barmokat a maffia, ako elkezdenek csuklani?
offforever.blog.hu/2017/04/14/valami_nagy_nagy_tuzet_jene_takni?utm_medium=indapass&utm_campaign=inda_notification&utm_source=notilayer&utm_source=fejlec_bloghu&utm_medium=noti-dropdown&utm_campaign=fejlec

'margónál jártam,pirostojást nem láttam de kincset találtam)

József Attila

TÉL

Valami nagy-nagy tüzet kéne rakni,
Hogy melegednének az emberek.
Ráhányni mindent, ami antik, ócska,
Csorbát, töröttet s ami új, meg ép,
Gyermekjátékot, - ó, boldog fogócska! -
S rászórni szórva mindent, ami szép.

Dalolna forró láng az égig róla
S kezén fogná mindenki földiét.

Valami nagy-nagy tüzet kéne rakni,
Hisz zúzmarás a város, a berek...
Fagyos kamrák kilincsét fölszaggatni
És rakni, adjon sok-sok meleget.

Azt a tüzet, ó jaj, meg kéne rakni,
Hogy fölengednének az emberek!

A meteorológusok szerint megfagyunk a jövő héten(
@taga20:

'huszonkét évig fidessre szavazott,stb.
'üljleegyes mondja a belső,de ha már most leflegmázzuk ürgét,dechatlont,profokat.............??? nem kéne!
@Gábris szomszéd:

Festékező reppereknek.
Egy dologba jó lenne belegondolnod. Azzal, hogy folyamatosan próbálod negatív színben feltüntetni a tiltakozáshullám résztvevőit / pl. a nem létező nagyszombati istentisztelet megzavarása/, a fidesz rezsimet erősíted.
A 888, ripost, TV2 pejoratív kifejezéseit használod, így időnként nincs különbség a fidesztrollok és a mondanivalód között.
Nincs harmadik út, Angyal! Vagy a fidesszel, vagy ellenük vagy. Olyan sokszor sóhajtoztál az árokásás beszüntetése ellen. Itt a vissza nem térő alkalom, gyakorolni!
@gazoló: haver, nekem nincs bajom a damaszkuszi úttal, de miután pálfordulok, egy bocsánat kérés jól esne.

gondolom, ha majd bájer zsóca is köpködi a gecit, ako neki is ilyen megértő leszel!

ne csináljunk úgy, mintha nem ezeknek az embereknek köszönhetnénk eszt az örületet!
@Oxica:

Még mindig ott világít momentumos plakát.
Tán nem szóltak nekik!? :-)
@Eszter68:

eccerű ez "eccuka,nem tudja megtagadni önmagát.
ők egy és ugyanaz a savazóbázis,mint ha homokórát forgatnánk,a radikálisaik a fidess fele tartanak,a cukijaik a fidessből a gabihoz!
reménykedtem,hogy van az a józan belátó ész ami az ellenoldal fele löki őket és talán lehetünk a országrontógeci ellenzéke együtt,mi magyarok,de sajnos nem(
@taga20:

Elsősorban nem baszta ki őket. Az elmúlt napok történései hangos tiltakozásra késztették őket.
Ha jobban belegondolok, el is sunnyoghatták volna.
Remélem, sok követőjük lesz. Mert botorság abban hinni, hogy a NER kívülről megdönthető.
A normális reakcióknak, annak lenne értelmük.
@Gábris szomszéd:
Javaslom a fülkeforr mintájára a festékforr(adalmárokat)
@taga20: gratulálok. Egy velejéig korrupt nagyképű bagázs rá szavaztál. Velem együtt. Szóval mindenkinek megvan a maga keresztje. A Fidesz sem volt mindig ekkora barom, mert lassan fejlődött le idáig.
@taga20:
Még mindig különbek azoknál, akik tovább menetelnek a nyájjal és béééégetik a habony-takonyt.
Jobb későn, mint soha!
@taga20:

Nem várok bocsánatkérést,rajtuk a szégyene és felellőssége ennek a gyalázatnak,de ha már előjönnek a fordulattal(és egyre többen teszik a jóérzésűek közül)nem kéne megvetni,gúnyolni őket,mert a folyamat kezdődik elölről((
@Eszter68: de kibaszta. lásd pl. a ceus bigét.

"Mert botorság abban hinni, hogy a NER kívülről megdönthető."

miért is? a ner a halálcsillag?

szkájvokernek sikerült:)

eszti drága, tudod mi lenne a normális reakció?
ha ezek az emberek bocsánatot kérnének, és utána tűzzel-vassal irtanák amit elvetettek!

na ennek lenne értelme, nem a pofázásnak!
@taga20: te kertel bocsánatot a Négyes metroert? Vagy azért, hogy húsz év alatt tulajdonképpen nem nagy változás következett be Bp kozledeseben? Vagy a leszakadó vidéki régióként, az oktatási kísérletezgetéssel frusztráltta tett pedagósusokert?

Szerintem nem kene ilyen nagy pofával bunkoskodni.
@gazoló: nem vetem meg őket nagyon, csak kicsit.
de ne csináljunk úgy, mintha semmi közük nem lenne ehhez a szarhoz!
@gazoló: :D

"'margónál jártam,pirostojást nem láttam de kincset találtam)"

ne lódíts!

tojás is van (sok) és nyuszi is (csak a nyulunk hiányzik)! :)))
de valóban "kincs" kicsit több...
@taga20: nem öcsi. Ezek az emberek nagyobb tiszteletet érdemelnek, mert képesek önkritikát gyakorolni, és meggyőződésüket, táborukat felülvizsgálni, amire te pl a mai napig képtelen vagy.
@habakuk000: mi a fasz bajod van ember?

te képes vagy összemosni a rendszer szintű lopást a sima faszkodással?

a négyes metró rég kész lett volna, ha a felcsúti geci négyévig nem szabotálja.

és mi volt a pedagógusokkal? te hülye vagy?
@habakuk000:
tudod 'dír haba,ma hamar fel fogja magát baszni,a nyilvánvalóan nem nulla maligánnal ide kommentelő gyíkokokon))

ebben minden(a jövő hét is)benne van)

kepkezelo.com/images/40r97coghtwxr8ofd5gd.jpg
@habakuk000: öcsi, ha te több tiszteletet érzel azok iránt, akik a geci szekerét tolták 30 éve, mint aki barmozza ezeket a barmokat, ako neked a fityeszben a helyed!
@gazoló: ez jo kép. Nem tudom, a húsvét miért jelent nyilvánvaló alkoholizalast, en speciel ma sem ittam.
@gazoló: ha most aszt mondod, hogy én voltam a fasz, ako tényleg abba hagyom egy életre:)
@taga20: nekem már Ángyán kiszállása is késői volt.
A mostaniak pedig már inkább menekülésnek tűnnek. Látják, hogy a fidesznek annyi és próbálnak túlélni! Nem volt muszáj hatalomban tartani a gecit de ezek 7 évig elnéztek neki mindent. Most én is élnézek felettük. Nem érdekel a nyavajgásuk!
1990-ben már elkövettük ezt a hibát a hatalom akkori szekértolóival!
444.hu/2017/04/17/dardai-fia-bemutatkozott-a-nemet-u18-as-valogatottban

Egy jó hír a nap végére.

"Az osztrákok ellen 3-0-ra megnyert felkészülési meccs 63. percében állt be Dárdai Palkó, a jelenleg a Herthát edző Dárdai Pál legidősebb fia. "

Igen is vannak tehetséges magyar játékosok. Persze kell hozzá egy olyan közeg mint Németország.
A teknyősék akadémiáiból ilyen tehetségek a büdös életbe nem jönnek ki.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@taga20:

"de ne csináljunk úgy, mintha semmi közük nem lenne ehhez a szarhoz! "

nem kell úgy csinálni... sőt!

viszont az a hatalom (ha teszik, ha nem!) még (ha nem is erős, de) nagyon alattomosan erőszakos.
azt gondolom így ők erős kereszttűzbe kerülnek, megváltozott véleményük miatt. ezt a vonalat talán nem kellene felerősíteni...
@taga20: jol van Lenin fiú, nyomjad, ma mar nem kell bayerzsottit olvasnom, ugyanazt a gyűlölködés adagot megkaptam.

Vége a gyereknapnak, jöhetnek a dolgos színes hétköznapok.
@punkfrog:

figyu panki,nálam aki csak félszer is rájuk szavazott,89-et kivéve..meg van a véleményem róla!
@punkfrog: tudod mi verte nálam ki először a biztit?

mikor dávid ibolya, mint az első gecikormány igazságügyi minisztere kijelentette, hogy nem ért a focihoz.

mondta eszt akkor, mikor a fradiemtéká meccsen a drága fradi szurkolok elkezdték az indul a vonat rigmust.
@habakuk000: haba nem fogok belesétálni kéccer az uccádba.

nem foglak elküldeni anyádba, hiába provokálsz.
@punkfrog:

"Most én is élnézek felettük. Nem érdekel a nyavajgásuk!
1990-ben már elkövettük ezt a hibát a hatalom akkori szekértolóival! "

több igazságot érzek gondolataidban, mint @habakuk000: "tiszteletet" érdemlő hivatkozásába...
@húzzad neki shakespeare:" Még mindig ott világít momentumos plakát.
Tán nem szóltak nekik!? :-)"

Meg nézd azt a kurva sok szponzort. Az Arsenalnak nincs ennyi, mint ennek a tyúkszaros falusi csapatnak.
Már itt el van kúrva a magyar foci.
@taga20:

"nem ért a focihoz."

jelentős lépése volt jogállamunkban, az orbán-torgyán hatalom értelmezésének, gyakorlásának - és egyen út ibolykának pártja szétrohasztásával a vádlottak padjára...
@guma: de akkor az életben nem kell többet picsogni arokasasrol, hülye megtévesztett birka kell.

Akkor tessék szives tudomásul venni, hogy ugyanolyan szurkoló csapat tagjai tetszenek lenni, mint a másik oldal, csak a zászló más.
De semmiképpen sem piros fehér zöld, sem kék csillagokkal.

És nem kell kiejteni a szájukon a demokrácia, liberalizmus szitokszavak át sem.

Éljen a kőbalta!
@gazoló:

Nagyon sok közvetítést néztem a tüntetésekről. Az első komoly provokáció szombaton volt, mikor a kopaszok egy csoportja Gulyás Márton közelébe ment.
A tüntetőknek emelt hangon, ugyanazt a példát hozták fel, amivel Gábris már harmadik napja etetett minket.
A futball huligánok letöltendőjét.

A jobbiknak ez a legrosszabb forgatókönyv, mikor Európát éltető tömegek vannak az utcán. Erre azt hiszem, nem számítottak.
Próbálják úgy beállítani, mintha csak a budapesti liberális értelmiség véleménye lenne mindez.
Ők viszont nincsenek ennyien.
@guma: végre egy értelmes ember:)

segícs má nekem! itt mindenki tök hülye?:))
@Eszter68: mar szerdán is volt, csak a rendőrök elvittek a lánccal felfegyverzett kopaszokat. Meg a ligetből, a térig nem jutottak.
@taga20: igen. És tök fölöslegesen játszotta az idiótát, orbán így is kicsinálta!
De a mostani hülyék nem látják még mindig, hogy orbán bárkit tönkretesz ha az érdeke úgy kívánja. És akik csak 7 illetve 19 ev után csodálkoznak rá, hogy orbán először megosztotta aztan szétosztotta a sajátjai között az országot, azokkal nincs mit kezdeni.
A 2002-es TF beszéd olyan vilagos volt mint egy alapkőletétel!
@punkfrog:

Értem, miről beszélsz.

DE!

Ha nem szólalnak meg a NER eddigi "éltetői", akkor sokak fejében a fidesz még mindig egységes pártként él tovább, ahol mindenki egyet ért a Vezér véleményével.
Nagyon fontos, hogy a kritikusok az európai szellemiség, EU tagság támogatói.
Ezt kardinális pontnak tartom, ugyanis nemcsak a fidesz, hanem a jobbik sem tud ezzel azonosulni.
@habakuk000:

Ez kimaradt. Kösz az infót.
@punkfrog: nincs még minden veszve, vannak értelmes arcok!
köszönöm eszt a kommentedet.

remélem a habagyerek is olvasta!:)))
444.hu/2017/04/17/erdogan-uj-nepszavazast-tervez-kiirni-ezuttal-az-eu-csatlakozasrol-es-a-halalbuntetesrol

Valaki szóljon már ennek a félkegyelműnek, hogy az unióban nincs halálbüntetés.
Egy erdogánnal megspékelt Törökország még pont hiányzik az unióból. :)

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Gábris szomszéd: ez mi a szar?
a film a sebhelyesarcú?

tényleg húznom kéne, de sok itt a köcsög:))
@habakuk000: @taga egy egyszerű választópolgár.
Dr. Király Miklós azonban az orbán- rendszer aktív építője és kegyeltje.
Ne keverjük a kettőt még indulatból se!
@taga20: olvasta meg is van a véleménye. Ami cseppet sem hízelgő rátok nézve.
@habakuk000:

komolyan akarsz kötözködni? nem tudsz!

nem árokásás mellett vagyok, ha tudsz olvasni és érted is amit írtam.
"át" kell lépni rajtuk "most"...
(én speciel sajnálom őket, hogy ennyire "gyors" a felfogó képességük!)
@Eszter68: megszólalniuk lehet és kell is! De egyik se gondolja, hogy ezzel resetelte a multját ès ott folytathatja majd ahol most tart. Nem. Kiestek a játékból és ezt csak saját maguknak köszönhetik. Legyen végre következménye a dolgoknak! Már nagyon itt az ideje! Csak így lehet egy normális orszagot építeni!
@taga20: Na figy most utoljára libsi leszek és küldök bucsúzóul egy kis zenét. :)

youtu.be/xGVb1yI2xcU
@habakuk000: haver, ahogy rodi szokta mondani, a kanyar a hibás.

na megyek alukálni, me holnap öt mingyá itt lesz.
és ha még sokáig olvaslak, az a csöppnyi agyam is elillan, ami még van:))
@Oxica:

Ezeknek a pénzeknek egy részéből, lehetne pl. normális utakat építeni. A fővárosban, de akár vidéken is mész öt kilómétert és széthullik alattad a kocsi, vagy a busz. :-(
@habakuk000:

csípőből,elsőre úgy gondolkodik vszínűleg mindenki mint taga,de nem cél a megsemmisítés,kiközösítés)
Mekkora megkönnyebbülés lesz az értelmesebbjének újra értékelve olvasni József Attilát,Radnótit,Petőfit,Adyt,amit most tiszta szívvel nem tehetnek meg.

Radnóti Miklós: Nem tudhatom...

Nem tudhatom, hogy másnak e tájék mit jelent,
nekem szülőhazám itt e lángoktól ölelt
kis ország, messzeringó gyerekkorom világa.
Belőle nőttem én, mint fatörzsből gyönge ága
s remélem, testem is majd e földbe süpped el.
Itthon vagyok. S ha néha lábamhoz térdepel
egy-egy bokor, nevét is, virágát is tudom,
tudom, hogy merre mennek, kik mennek az uton,
s tudom, hogy mit jelenthet egy nyári alkonyon
a házfalakról csorgó, vöröslő fájdalom.
Ki gépen száll fölébe, annak térkép e táj,
s nem tudja, hol lakott itt Vörösmarty Mihály,
annak mit rejt e térkép? gyárat s vad laktanyát,
de nékem szöcskét, ökröt, tornyot, szelíd tanyát,
az gyárat lát a látcsőn és szántóföldeket,
míg én a dolgozót is, ki dolgáért remeg,
erdőt, füttyös gyümölcsöst, szöllőt és sírokat,
a sírok közt anyókát, ki halkan sírogat,
s mi föntről pusztitandó vasút, vagy gyárüzem,
az bakterház s a bakter előtte áll s üzen,
piros zászló kezében, körötte sok gyerek,
s a gyárak udvarában komondor hempereg;
és ott a park, a régi szerelmek lábnyoma,
a csókok íze számban hol méz, hol áfonya,
s az iskolába menvén, a járda peremén,
hogy ne feleljek aznap, egy kőre léptem én,
ím itt e kő, de föntről e kő se látható,
nincs műszer, mellyel mindez jól megmutatható.

Hisz bűnösök vagyunk mi, akár a többi nép,
s tudjuk miben vétkeztünk, mikor, hol és mikép,
de élnek dolgozók itt, költők is bűntelen,
és csecsszopók, akikben megnő az értelem,
világít bennük, őrzik, sötét pincékbe bújva,
míg jelt nem ír hazánkra újból a béke ujja,
s fojtott szavunkra majdan friss szóval ők felelnek.

Nagy szárnyadat borítsd ránk virrasztó éji felleg.
@Gábris szomszéd: kösz haver, a néger bige nagyon ott van:)

na most már tényleg megyek. mindenkit puszilok, még a hülyéket is, ja és a főhülye habát is:)))

ja és viszont zene!

www.youtube.com/watch?v=XKhbI2XUob4&list=RDXKhbI2XUob4
@guma: nem akarok kotozkodni. Az orbant utalok halmazaba en is beletartozom veletek együtt.
De nem vagyok hajlandó szekértábor szinten eldönteni ki a jo és ki a rossz.

Tudomásul veszem a ti kobaltas gondolatisagotokat is csak számomra nincs különbség a fidesznyikek libsizese között.

Mindkettő intoleráns, kirekesztő, ellenség kereső .
@punkfrog:

Egyetértek veled bizonyos szinten.
Viszont a tisztogatásnak is van hátulütője. Én mondjuk nem a két profot ejteném ki a játékból, hanem az egyetemek kancellárjait. Valamint azokat a rektorokat, akik fenyegetéssel próbálták hallgatásra bírni a tanárokat és diákjaikat.
@habakuk000:

ja, és ne csinálj úgy mintha természetes volna az emberek megfélelmítése, sakkozás életekkel, egzisztenciákkal megléphető lett volna azzal a háttér hatalommal amit többek közt ezek az emberek is szolgáltattak.

és igen!

a 2002-es TF beszéd megadta az alapokat a többi már csak részletezte, miként kell illiberális államot létrehozni, fenntartani.

tehát valószínű, nem csak én ismertem ezeket az eseményeket és az ott elhangzó véleményt a vezértőé majd ezek megvalósítását sem csak én láttam...
(a pontosítást lásd a terror nagyasszony szövegében)
@habakuk000:

jó éjt!

kösz, hogy sikerült valahova betuszkold engem is.

ki a jó, vagy ki a rossz?

eldönti a sors, én nem. de azt azért látom: ki tud nagy kárt okozni sok, sok embernek.

részemről a többi mese.

szép álmokat!
@taga20: Haver fasza muzsika, de nem mondod, hogy már te is a Sputnik youtube csatornáját nézed? Nem félsz, hogy a személyes adataid a geciputyin karmaiba kerülnek? :)

www.youtube.com/channel/UCI4lx9retCL7_cBmmceEQ8g/featured
@habakuk000:

A kőbaltás gondolkodás eklatáns példája te vagy.
Megvártam hova fut ki a véleménycserétek.
Mi lenne, ha a változatosság kedvéért egyszer nem hurrognád le vitapartnered?
Vagdalkozásból jeles!
@guma: meglehetősen vicces, hogy olyan emberek törnek pálcát más politikai beállítottságú emberek fölött, akik 15 éve nem tudtak saját kedvenceiket általános kritikai szemüvegen keresztül nézni.

Nem. Szumtuknek volt pár napja egy jo hozzászólása a mi generációnk elkurta, át kell adni a stafétát viszont kutya kötelességünk támogatni őket.

És egyet nagyon beneztetek, itt meg csak pár fiatal mozgolodasarol beszélgetünk, nem arról, hogy összeomlott az orban rendszer és megjelentek az ejtőernyősök. A ner meg stabil, ugyanakkor nem ti és a kedvenceitek gyengítik, hanem azok, akiket oly nagy erkölcsi pátosszal ugattok le.

Szép almokat.
@Eszter68: na ezen már lehet gondolkozni, vitázni, hogy hol húzzuk meg a határokat!
De igenis legyen következménye a tetteknek!
@Eszter68: mi lenne, ha egyszer érdemben szólnál hozza vagy csendben maradnal?

Ne félj a kobaltas eltűnik.
Feltamadas volt, új világ következik.
@punkfrog:

Legyen!
Viszont ennek a rendszernek is lesznek nagy túlélői.
És azok, akik most embereken gázolnak át, na ők fognak leghangosabban tiltakozni a jövendő elszámoltatáskor személyiségi jogokra, emberi jogokra stb-re hivatkozva.
Kétszer néztem végig eddigi életem során.
@habakuk000:

Érdemben szóltam, a vélemény nyilvánítási stílusodról.
@habakuk000:

bazmeg!

kár volt visszanéznem kikapcsolás közben...

mutass egyetlen egy olyan szót vagy szöveget tőlem ahol én "kedvenceket" védek.

lehet, hogy neked felfoghatatlan, de nekem nincs, esetleg van aki szimpatikusabb - de ez sem tudod nálam kimutatni!

tessék komolyan venni, hogy nem tudok más szemüvegen át nézni a világra, csak úgy: miként teremti meg mindenki számára az élet méltóságát, feltételeit.
@habakuk000: "nem ti és a kedvenceitek gyengítik, hanem azok, akiket oly nagy erkölcsi pátosszal ugattok le."
Azért a "belülről bomlasztottam a rendszert" hagyjuk meg nekik.
Komolyra fordítva. A "te kedvenceidnek" eszébe se jutott orbán ellen fordulni, amíg nem kezdődött egy igen jelentős tiltakozashullám!
És Dr. Király Miklós FORRADALMÁR, így fejezi be a "rendszer gyengítése miatt" orbánhoz írt levelét:
"Kérem, hogy ha alkalma lesz elolvasni ezeket a sorokat, fontolja meg az érveket, s ne rögtön a kellően kemény viszontválaszon és ellencsapáson gondolkodjon, hanem tegyen kísérletet eddig politikájának mérlegelésére és megváltoztatására! "
Még most is orbánban bízik!
Pont mint annó: "sztálin elvtárs ha tudná, biztos cselekedne!"
@guma: ez pont olyan, mint a "migránssimogató" jelző azokra, akik emberszámba veszik a menekülteket.
Vírus terjeng a levegőben, vagy csak a gazoló elmélete igazolódik be, miszerint kicserélődik a nemzeti pártok tagsága? )))

"„Közlemény !

Alulírott Sarkadi Attila Ferenc, a Jobbik Pest megye 3. számú körzetének választókerületi elnöke, a pomázi alapszervezet alapító elnöke, közleményem megjelenése után a Jobbik Magyarországért Mozgalom és Pártban betöltött minden pozíciómról lemondok és a mai nappal kilépek a pártból.

Nehéz döntés volt, hiszen valaha nagyon szerettem a Jobbikhoz tartozni. Magyar, keresztény nemzeti értékeink és identitásunk ügyének radikális képviselete érdekében lettem e politikai közösség tagja. 2008-ban alapítottuk meg helyi alapszervezetünket, többen közülünk a Magyar Gárdába is beléptünk. Nagyszerű évek voltak. Nyílt, világos üzenetek, rengeteg közös munka, amit komoly sikerek sorozata koronázott.
Siker az Európai Parlamenti választáson; bekerültünk a Magyar Parlamentbe; komoly tényezővé váltunk a helyi önkormányzatokban. Erőnket az értékelvű politizálás és a tiszta beszéd jelentette, aminek ma már a nyomát sem látom.

Jó ideje látom, hogy nagy a baj.

Nem tartoztam a Jobbik legradikálisabb szárnyához; elfogadtam a néppártosodási törekvéseket is, amíg azok nem jártak elvtelen kompromisszumokkal. Maradtam, talán mert hittem abban, hogy még visszatérhetünk az eredeti értékekhez. Ennek érdekében az elmúlt hónapokban személyes találkozást kérve jeleztem Vona Gábornak, hogy sem én, sem az általam vezetett dunakanyari alapszervezeti elnökök döntő többsége nem értenek egyet a párt irányváltásával. Tiltakozásunkat petíció formájában is eljuttattuk a pártvezetéshez.

Miért most hoztam meg ezt a döntést? Úgy gondolom, hogy a Jobbik átlépte a Rubikont azzal, hogy a balliberális pártokkal együtt az alkotmánybírósághoz fordult a Lex CEU-val kapcsolatban. A demokrácia elleni támadás?! Miről beszélünk?! Féltjük Sorost és a mögötte álló üzleti körök egyetemét, ahol többünk szerint a közép-európai nemzetállamok ellenségeit képzik posztgraduális formában? Mostantól a MAGYAR ÉRDEK helyett a DEMOKRÁCIA féltése lesz az új hívó szó?!

A kormányra kerülés oltárán minden feláldozható? Tiszta beszéd és harcos értékképviselet helyett mára maradtak az arcpirítóan demagóg jelmondatok egy zavaros ideológia mentén, és az elvtelen megalkuvás akár a velünk ellenséges csoportokkal is, a szavazatmaximálás reményében.

Ma már nincs napirenden az elszakított magyarság ügye; a magyar nemzet, a keresztény Európa védelme; a kettős kereszt–állítás; rovásírásunk visszavezetése a köztudatba; nemzeti hagyományainkra való emlékezés; hallani sem lehet az „Attila unokái vagyunk” programról.
Van a magyarság érdeke helyett „A NÉP pártján”; „a jogállamiság védelme” és a létező legmélyebb lövészárkok ásása.

Sajnálom, hogy az egész parlamenti frakció cinkosa lett a párt vezetésének a LEX CEU kapcsán is , mert több, általam tisztelt és a keresztény értékek talaján álló bajtársam van közöttük.

mandiner.hu/cikk/20170417_sarkadi_attila_a_jobbik_atlepte_a_rubikont
@Eszter68: amikor még véresen komoly Fradi szurkolóként turnéztam végig Magyarorszag összes és Európa néhány stadionját, volt egy barátom, aki a következő keresztkérdést tette fel nekünk:
ti mit szerettek a Fradiban? azokat akik jelenleg tagjai, vagy a klubot?és mi lenne ha a komplett csapatot kicserelnék az újpesttel? Ez akkor annyira abszurdnak tűnt('80-as évek közepe)!
Most meg itt a szemünk előtt zajlik a jobbik szellemiségének lecserélése! Ez legalább akkora abszurdnak tűnt mondjuk 2008-ban!
Mostanában én kérdezgetem a jobbikos haverjaimat, hogy: "na! mi van?" Tetszik a zavarodottságuk!
@Eszter68: Gondolom ezt is olvastad már, főleg ha annyira szíveden viseled a "csalódott" jobbikosok sorsát. :)

Zsolt, nagyon sajnálom, hogy ide jutottál, hadd szögezzem le az elején. Hazaárulónak nevezel engem (és a képviselőtársaimat) csak azért, mert szerinted választani kell Orbán Viktor és Soros György között, szerintem/szerintünk pedig nem. Csakhogy ebben a történetben

nem mi kapunk júdáspénzt, nem árultuk el sem „pénzért sem számításból” a nemzeti ügyet. Téged kap fel hirtelen a fideszes média, és körbehordoz mindenütt, csak azért, hogy nekünk árthass. Eddig miért nem készültek veled "exkluzív interjúk"? Mert ma egész nap az este fél kilences szereplésedet reklámozza a M1.

Csak azért csinál veled most egy beszélgetést a közszolgálatinak csúfolt csatorna, hogy minket gyalázhass meg hazaárulózhass, megvédve azt a Fideszt, amelynek a legtöbb vezetőjét Soros taníttatta ki, és amely Fidesznek mellesleg eszébe sem volt több mint 20 éven át bezáratni a CEU-t, és most sincs, megmondták már világosan, csak a szavazóikat hülyítik ezzel.

De szerinted ez „nemzeti ügy”. És tolod azt a baromságot, amit Habonyék, hogy ez most a Jobbikon múlik.... Miért, mi múlik rajtunk? De egy mondatot le nem írtál arról, hogy miért is baj, ha egy vitatott ügyben az Alkotmánybíróság dönt. Mi ugyanis csak ennyit mondtunk, nem többet. Az a baj a CEU-val, hogy nem tartja be a törvényeket, ugye? Akkor miért gond, ha az AB ezt a kérdést értelmezi? Miért?

Orbán Viktor azt mondta még ellenzéki vezetőként, hogy Magyarország olyan ország, ahol az Alkotmánybíróság döntései mindenkire kötelezőek. Nincs kibúvó, kiskapu, ez a magyar demokrácia egyik vastörvénye. Igen, ő maga mondta mindezt még 2007-ben. Miért jelenti ez azt, hogy a Jobbik eladta magát, hogy hazaárulók vagyunk, meg hogy Gyurcsányék mellé álltunk, satöbbi?

De arról sem hallottam tőled, hogy milyen precedenst jelent ez a törvény meg a „külföldről pénzelt civilekről” szóló ott, Erdélyben például. Sokkal jobban ismered a románokat nálam, remélem, nem akarod te is megmagyarázni, hogy a kettőnek semmi köze egymáshoz, mert „más a jogi helyzet”. Persze, hogyne, ez aztán baromira szokta érdekelni a románokat, a jogi helyzet, ha valami magyarellenes lépésre szánják magukat. És ehhez most Magyarország szolgál jó példával.

Igen, ez ma a közszolgálatiság, hogy egy műsor csak azért készül el, hogy lejárathasson egy ellenzéki pártot. Semmi másért, csak hogy az uralmon lévők érdekét szolgálja. Zsolt, Te meg ehhez asszisztálsz erkölcsbajnokként és független értelmiségiként.

Független értelmiségi, jut eszembe. Évekig hallgattam ezt tőled, erre tessék, ez lett belőle. Mondjuk neked legalább akkor nincs félnivalód a következő évektől, mert az, amit Bayer Zsolt pár napja leírt, az téged egyáltalán nem zavart. Megfélemlítéssel és üldöztetéssel fenyegetni a másként gondolkodókat. Így, szó szerint. De abba egyébként nemcsak a liberálisok értendőek bele, hanem mi jobbikosok is, és mindenki más, aki szemben áll ezzel a mocskos, hazug és bűnöző rendszerrel. Bayer ezt tette. Fenyegetett, és ezt a hatalom nevében tette, tőle a mai napig senki nem határolódott el a Fidesz részéről. De te sem, sehol le nem írtad, hogy normális országban ilyet nem lehet.

Hogy a kormánypárt egyik alapítója, fő megmondóembere és a békemenetek (!) egyik szervezője polgárháborút vizionál. Többes szám első személyben beszélve nyíltan és durván megfenyeget mindenkit, aki nem ért egyet a kormány politikájával – most éppen egy egyetem egy nap alatti ellehetetlenítésével. És számodra ez „nemzeti ügy”.
Nem, Zsolt, ennek semmi köze a nemzeti ügyekhez, ez csak egy eszköz és egy ürügy, amelynek kapcsán egy terebélyesedő diktatúra egyrészről átmozgatja a saját táborát, másrészről pedig már erőszakos fellépéssel fenyegeti a másként gondolkodókat.

Én nem akarok ilyen országban élni, Zsolt, ahol ezt lehet! Nem akarok! Ahol engem üldözhetnek és megfenyegethetnek a véleményem miatt. Az én családom megszenvedte ezt már pár évtizeden át, elég keményen, hogy mást gondolt a világról, mint amit a hatalom elvárt volna.

Meg még sok százezer másik magyar család is. Elég volt annyi!

Ma Magyarországon ugyanis egy ideje már nem az MSZP a kommunista utódpárt, hanem a Fidesz. Nem a baloldali erők folytatnak bolsevik hatalomgyakorlást, hanem a kormánypártok. A magyar nemzet szabadságának legnagyobb ellensége ma már nem Gyurcsány Ferenc, de még csak nem is Soros György, hanem maga Orbán Viktor és az általa működtetett maffiaállam.
De nem, nem fogunk össze baloldallal, eszünkben sincs. Kár, hogy még mindig nem akarod megérteni, hogy a magyar politikai élet nem két-, hanem háromosztatú. Hogy nem csak ezek meg azok vannak; hogy nem csak egy kisebbik meg egy nagyobbik rossz közül lehet választani; hogy az egyikkel való szembeszegülés nem a másikkal való szövetkezést jelenti, hogy a Fidesz politikáját nem csak annyiban kell mérni, amennyiben te méred, hogy jobb-e annál, ahogyan az MSZP kormányzott."
képmutató faszkalapok

Vallási kiadók terjesztenek egy könyvet, amiben technikai tanácsok vannak arra, hogyan verd meg a kisgyerekedet

Szily László
ma 6:19
ÉLET
0
0

„A Szentírás is azt mondja, hogy ne vond meg a vesszőt a te fiadtól” – reagált az Advent kiadó vezetője. „A magyar törvények szerint tényleg bűncselekmény a gyerekverés?” – kérdezett vissza az Első hét évet kiadó alapítvány embere.

444.hu/2017/04/18/vallasi-kiadok-terjesztenek-egy-konyvet-amiben-technikai-tanacsok-vannak-arra-hogyan-verd-meg-a-kisgyerekedet
A kiadó vezetője benézte, de erősen.

A testi bántalmazást több változatban is büntetik a magyar törvények, de sehol nincs olyan kitétel, hogy kivéve a szentírás vagy bármely más vallás szokásai alapján bántalmazott gyermek. Meg olyan sincs, hogy a szülő kivétel lenne, tehát sem a szentírás, sem a szülő ezen jogán nem bántalmazhat tettleg gyermeket, de nagyobb-felnőtt gyereket sem. Ebbe a zilalomba még a pofon osztás is belértendő.

Sőt a büntető szabályok kifejezetten súlyosabban büntetik azt, aki védekezésre képtelen személyt bántalmaz, máspedig egy gyermek védekezésre képtelen, főleg szülőjével, nevelőjével szemben.
888.hu/article-lomnici-soros-emberei-iranyitjak-a-444-et

nem szoktam böngészgetni ezt a csúszómászó pöcegödröt de most kinyílt a bicska!
szerintem jobban tennék,ha lépéseket tennének egy párkányi vagy komarnói szerkesztőség előkészítésére(
@látjátok feleim szümtükkel: Valljuk be mindnyájan kaptunk atyai pofonokat, persze ez nagyon nem ugyanaz.
@Gábris szomszéd:

Kösz, hogy idehoztad Szávay levelét.
A jobbiknak eddig nem tűnt fel, hogy mi folyik Magyarországon?
Nem látták előre a jeleket?
Úgy gondolták, ők kimaradnak a lejáratási kampányból?
@Eszter68: Mióta téged olvasnak, egyre inkább megvilágosodnak. :)
@Gábris szomszéd:

Felesleges mellébeszélni és személyeskedni.
@Eszter68: Neked pedig, "a van rajta sapka" hozzáálláson kellene már csak változtatnod a jobbikkal kapcsolatban. :)
@Gábris szomszéd:
Azon túl, hogy a Jobbik és az alfahír eddig mintha kevésbé lettek volna érzékenyek a másként gondolkodók fenyegetését, a véleményért üldöztetést illetően (még ha nem is a hatalom nevében tették ezt, hanem ideológiai, nemzeti alapon), de legalább van, aki kezdi kapiskálni, hogy túlhatalom idején bárki könnyen találhatja magát az "utca" rossz végén.
@habakuk000:
Szenilitás delektát. Aki képes volt elfelejteni a 98-2002 közötti arroganciájukat, akik a 2006-os puccskísérlet után is képesek voltak "ezekre" szavazni, az csak a szenilitást hozhatja fel mentő körülményként!
@Eszter68:
A jobbik radikális szárnyának önleleplezése. Miszerint a "magyar érdek" szemben áll a demokráciával!
Ritkán értek egyet a jobbikkal, de most nagyon. Demokráciát még nyomelemekben sem tartalmaznak!
@habakuk000:
Ja, nem hízelegsz, mert látván, hogy tankokkal támadnak, nem hagyunk fel az árokásással? Most, hogy már látszanak az árkok - kezdjük betemetni előzékenyen a fidesz érdekében?
Majd ha megállítjuk a tankokat - lehet betemetni az árkokat. De addig Te csak egy szimpla fidesz-szimpatizáns vagy a szememben.
Neked agyadra ment a Gyurcsány-ellenesség, ha már minden mértéket kezdesz elveszíteni!
@guma:
Én viszont az árokásás sőt árokmélyítés mellett vagyok. Csapataink harcban állnak a demokrácia érdekében, nem most van ideje a frontbarátkozásnak.
A néhány tiszteletre méltó kivételnek viszont nem árt az árkon átfektetni néhány deszkát.
@gazoló:
Pedig lehet gyöngyszemeket is találni a trágyában. Főleg mert máshol nem olvastam:
888.hu/article-a-baloldali-politikusok-beismertek-hogy-elkurtak?source=hirkereso

Úgy látszik kísérletet tesznek egy DK (és Gyurcsány) nélküli ellenzéki összefogásra.

A kicsik 1-2 %-al nem kerülnének a Parlamentbe, viszont az mszp hátán bejuthatnak, mert 3 vagy több párt összefogása esetén elég a 15 %-ot megugrani. Aztán majd kiderül, hogy az mszp többet taszít-e mint vonz a bizonytalanok közül?
@Gábris szomszéd:
Ha demokráciát nem is - némi józan észt mégiscsak tartalmaz a jobbik! Nomen est omen: csak jobbak, mint a fidesz - főleg, ha sikeresen leválik róluk a szar a májtól.
@kekex:

én pedig egy olyan minimum elfogadásának vagyok a híve ahol közös megegyezés születne az alapokról és számonkérésről.

árokásással ez nem megy.

eddig is volt lehetősége mindenkinek gondolkodni és tenni valamit, hogy ne forduljon ekkorát a világunk, kisemmizve az ország 2/3-t.

pl az első EU képviselő választásnál javasoltam, hogy nem szabad a két nagy pártra szavazni, csak azért, hogy mindegyik kapjon egy jó nagy atyai fülest amitől talán észre térnek.

a többi választásnál pedig szintén javasoltam (itt is!) hogy csak kicsikre szavazunk, hogy kibillentsük ebből a kezdődő agybajból (2002-es TF beszéd!)az országot.

és ha emlékszel a 2010-es átjelentkezett szavazók tömegére akik miatt volt, hogy hajnalig hosszabították meg a voksolást, akkor már mindenki elgondolkodhatott volna: milyen szemfényvesztés történik itt politika címszó alatt.
@guma:
Eddig olyan értelmesnek tűntél. Mert nem írtam ködösen, hogy a fidesz FELÉ kell az árkokat ásni tovább, mert velük nincs és nem is lehet kiegyezés - és nem a többi ellenzéki párt felé. Tehát csak akkor nem értettél meg, ha nem akartál.
Viszont felettébb naiv vagy, ha azt hiszed, hogy a fidesz szekta-hívőkkel vagy haszonélvezőkkel létezhet "kiegyezés"
De nem ártana a lényegről beszélni:
24.hu/belfold/2017/04/20/28-ezer-forintot-nem-lehet-30-napra-beosztani/
"Ferge Zsuzsa szerint Magyarországon mára megszűntek a közügyek, azokból a politikai elit személyes gazdagodását szolgáló és a hatalom megtartását szolgáló magánügyek lettek,

ami példátlan, még a Horthy-korszakkal összehasonlítva is. Ma a gyermekeknek kicsit több mint a harmada születik nyomorba, és a jelenlegi iskolarendszerben arra vannak ítélve, hogy ne is emelkedjenek ki innét: a semmittevés, a bűnözés, az önpusztítás áll előttük, legfeljebb közmunkások lehetnek."

vagy akár erről:
jobbegyenes.blog.hu/2017/04/19/bucsu_a_cirkusztol_vagy_most_is_leszunk_hetvenezren_az_utcan
"Mi lenne, ha nem csak a CEU, de a rabszolgasorba taszított magyar melósok mellett is kimennénk tüntetni? Mi lenne, ha Soros, meg Brüsszel mellett a magyar munkavállalókat szarért-húgyért félholtra dolgoztató nagytőkétől is megvédenénk a hazánkat?"
"Kérdés, hogy ki nevezhető ma fideszesnek Magyarországon. Az, aki az elmúlt 20 évben mindig rájuk szavazott? Az, aki Orbán Viktorra, mint megváltóra, Magyarország megmentőjére tekint? Az, aki jobboldali nézeteket vall, de a Jobbik túl centrista párt számára? Az, aki annyira gyűlöli Gyurcsányt, hogy inkább elviseli Orbánt, hogy előbbi ne jöjjön vissza? Vagy az, aki belépett egy liberális Fideszbe, és addig tátotta a száját, hogy bennragadt egy idegengyűlölő, diktatórikus eszközöket használó, szellemi holdudvarát szinte teljesen elvesztő kormánypártban? Mindegy is, hiszen manapság nem az a kérdés, hogyan lett fideszes egy gondolkodó ember, hanem, hogy miként tudna kifarolni onnan."
szeka.blog.hu/2017/04/19/nem_koveti_minden_fideszes_orban_viktort_az_autokracia_sotet_barlangjaba
@kekex:

valóban naiv vagyok mindig. értem mit mondasz, de mindig van apróság amiért nem vagyok az igazság letéteményese.

pl náluk sem tudom eldönteni, hogy ők az árok melyik oldalát képviselik szerinted:

„Eddig és ne tovább!” – Ketten is faképnél hagyták Balog Zoltán kerekasztalát

"Fontos eredmény volt például az, hogy a tanodákat érintő pályázatok körüli anomáliákat valamelyest rendezni tudtuk (ezekről itt és itt olvashatnak bővebben), sikerült új pályázati kiírást kiharcolnunk és azt, hogy a minisztérium felállítson egy munkacsoportot, ami azon dolgozik, hogyan lehet a tanodákban folyó munkát számon kérni, milyen jogszabályi átalakításokra van szükség és mi kell ahhoz, hogy állami támogatáshoz jussanak – vagy normatíva vagy feladatfinanszírozás formájában” – sorolja Szűcs Norbert kérdésünkre, milyen előnyökkel jár az, ha valaki tagja a kerekasztalnak. Hozzáteszi, így közvetlenebb módon és gyorsabban tudták az érdekeiket érvényesíteni.

De akkor mégis miért döntöttek a kilépés mellett?

Csak a kulcsmondatokat idézve a levélből: „Hiszünk a társadalmi integráció szükségességében. Hiszünk a civil szerveződések szükségességében. Hiszünk az Európai Unióban. A jelenlegi magyar kormány szemlátomást nem tartja fontosnak a társadalmi integrációt. Önök ellenségnek tekintik a civil szervezetek nem szervilis részét, mivel nem tűrik a kritikát – miközben a civilek egyik fontos, alapvető feladata az ellátórendszerek monitoringja, az esetleges problémák felismerése és megoldásának elősegítése. Az Ön kormánya az Európai Unió ellen is uszító propagandát folytat, „Brüsszel” ellen hangolva teleplakátolják az országot, teleszemetelik a postaládáinkat. Költik az adóforintjaikat és az Európai Uniótól kapott felzárkóztatási pénzeket, miközben azt a bravúrt is végrehajtják, hogy már a kérdéseikkel is hazudnak.” (A teljes levelet itt olvashatják.)

„Azt éreztük, hogy annyira fojtogató a kormány részéről a gyűlöletkeltő magatartás, hogy egy reprezentatív testületben nem tudunk együttműködni tovább a kormánnyal, még akkor sem, ha a kerekasztal résztvevői nem ezt a hangnemet képviselik. Mert bár sok vitánk volt egymással, mégis szakmai alapon közelítettünk a kérdésekhez – mondja Szűcs, és hozzáteszi –, jelezni kellett, hogy eddig és ne tovább, hogy a civil szférát, ami egy innovatív, menő, szerethető és progresszív valami, nem lehet kriminalizálni!”

Szűcs és Berki három napja írt levelére válasz még nem érkezett. A munkát viszont folytatják, a Tanoda Platformon keresztül továbbra is képviselik a tanodák érdekeit, erősítik az összefogást, és építik a hálózatot. Első lépésként pedig tanulmánykötetet szerkesztenek a deszegregáció magyarországi lehetőségeiről. „Összegyűjtjük benne jelen tudásunkat, továbbra is tematizáljuk a problémákat és nem engedjük el őket.”

magyarnarancs.hu/belpol/eddig-es-ne-tovabb-ketten-is-fakepnel-hagytak-balog-zoltan-kerekasztalat-103680
@guma:
Mivel nem tűnnek sem haszonélvezőnek, sem szektaHÍVŐNEK, AZ ILYENEKNEK KELL A DESZKÁKAT LERAKNI. bÁR AHOGY ELNÉZEM, EZEK LERAKTÁK MÁR MAGUKTÓL.
éS LEGALÁBB NEM DICSEKEDTEK AZZAL, HOGY 17-13-VAGY AKÁRHÁNY ÉVEN ÁT A FIDESZRE SZAVAZTAK!
@guma:
eLSŐSORBAN TÉNYLEG IDEJE LENNE SZAKÍTANI A JOBB-BAL FELOSZTÁSSAL, hiszen eltekintve a korrupcióval létre hozni kívánt "hazai" kapitalista osztálytól, a fidesz semmiféle értelmes jobboldali politikát nem folytat, sőt neorákosista vonásokat mutat - addig Gyurcsány és Bajnai olyan neoliberális-neokonzervatív, vagy akárhogy minősíthető, boldogabb országokban jobboldalinak minősülő politikát folytatott, hogy ihaj.
És Gyurcsány inkább volt az szdsz ME-e, mint az mszp-é, nem véletlenül szurkálták hátba. És az értékválasztása azóta is töretlen (lásd a külpolitikailag vértehetségtelen Nagy Imre választása Kádárral szemben)
Viszont bármely szdsz utódpártnak nincs 10 %-nál nagyobb támogatása hazánkban - és azon még a kis pártokkal kell osztozni.
Botka nem teljesen hülye, amikor balra húzná az mszp-t, csak hiányzik az izmozáshoz a karizma. És lassan kihal az a korosztály, ami még nosztalgiából rájuk szavazna.
Szóval sajnos egyet kell értenem azokkal, akik ilyen társulattal nem látják, hogyan lehetne 2018-ban nyerni?
Bolhacirkuszt egyszerűbb lenne idomítani.
"Rosszul vagyok ettől. És nagyon-nagyon örülök, hogy van végre néhány ember – legyen akármilyen politikai beállítottságú –, sportoló, színész, vállalatvezető, újságíró, értelmiségi, aki ki meri mondani, hogy ez az ország élhetetlen. És nem Soros meg Simicska meg a migráncsok miatt. Nem."
24.hu/belfold/2017/04/20/vona-szabo-krisztina-rosszul-vagyok-ettol/
Mondjuk minimális kis ésszel 2002-ben már lehetett látni, hogy merre tartanak - és hál'Isten akkor a többségnek még megvolt a józan esze. De jobb későn, mint soha!
"Ha valakit az Isten/ek el akar/nak veszejteni, előbb az eszit veszik el:
"Az igazi jobboldali értékrend védelmében a fenti nyilatkozattal egyetért:

Orosz Mihály Zoltán, Érpatak polgármestere
Tyirityán Zsolt, a Betyársereg vezetője
László Balázs, az Identitesz elnöke"
24.hu/belfold/2017/04/20/a-kormany-civilellenes-torvenyei-vegre-megkaptak-az-igazi-tamogatast/
Úgy látszik a mai gumicsont menü a Jobbik:
hvg.hu/velemeny/20170420_Cegledi_Jobbik_ellenzek_napirend_szelsojobb_valasztasok?s=hk
" A 2018-as választások egyik pozitív mellékhatása pedig az lehet, hogy a vizslakölykök mögé bújt szélsőjobboldal szavazóbázisa megroggyan. Maradnak elegen a Fideszben, de akkor is: egy zászlóaljjal kevesebb."
"Ha nem nyer a mai ellenzék elegendő szavazatot az alkotmány és a választási szabályok gyors megváltoztatásához, csak egy megosztott koalíciós kormány alakítható. Fennáll annak a veszélye, hogy az olasz Prodi-kormány története ismétlődik meg Magyarországon. Egy nagy nehézségek árán kivívott relatív választási győzelem után a sok kis pártból összeeszkábált kormány a legegyszerűbb kérdésekben sem tudott megegyezni, összeomlott és újabb hét évre segítette vissza Berlusconit a hatalomba"
hvg.hu/itthon/20170420_Orbant_ellenzekbe_alaptorvenyet_a_szemetbe?s=hk

Azaz az aránytalan választási rendszer kedvez a győztesnek (de azért a külföldön dolgozók levélszavazása és a jobbra torzított körzetek kiigazítása éppen elég municiót adna a közös ellenzéki támadásokhoz)

Eszter68 (törölt) 2017.04.20. 15:06:12

@kekex:

Csak azt nem értem, hogy a CEU tüntetés ellen fanyalgók miért nem szerveznek egy gigatüntetést a magyar munkások védelmében?
A parlamenti tiltakozó felszólalásoknak, láthatóan semmi eredménye. Itt a vissza nem térő alkalom!
Ettől nemzetibb ügyet keresve sem talál a jobbik. Mutassa hát meg, hogy valóban ő a legerősebb ellenzéki párt, hívja az utcára híveit!
@Eszter68:
Úgy nézed, hogy egyike vagyok a Jobbik híveinek? Mert akkor valamit eddig nagyon rosszul csináltam. És nagyon nem szeretném, ha az ő hívásuk miatt távol kellene maradnom egy értelmes tüntetéstől.

Május elsejére már mindenféle pártrendezvényekkel készülnek az ellenzéki pártok - talán itt lenne az ideje némi józan észt és együttműködést tanúsítaniuk.

Ha már a "jó hatalomtechnikus" Orbán pont ez elé időzítette a rabszolgaság törvénykönyvét. Ez végre olyan téma, amit civilek, szakszervezetek és ellenzéki pártok egyként felvállalhatnak.

Mert szép-szép az állandósuló kisebb létszámú tüntetések, de erőt a többszázezres egységes ellenzéki tüntetés mutathatna.

Eszter68 (törölt) 2017.04.20. 15:34:53

@guma:

Hatalmas respekt a levél íróinak. Nemcsak azért, mert 4 éven keresztül, a gondolom időnként fogcsikorgatva, részt vettek a Kerekasztal munkájában. Hanem azért is, mert érezték mikor kell elállni a további együttműködéstől.
Harmadsorban azért, mert nagyon fontos gondolatokat fogalmaztak meg.

"Önök ellenségnek tekintik a civilszervezetek nem szervilis részét, mivel nem tűrik a kritikát – miközben a civilek egyik fontos, alapvető feladata az ellátórendszerek monitoringja, az esetleges problémák felismerése és megoldásának elősegítése. Azonban az Önök paranoid szemlélete az ellenvélemények megfogalmazását politikai támadásnak tekinti, ami nem egy probléma jobbító szándékú megoldására irányul, hanem a magyar érdekek
ellen ármánykodik. Merthogy a kormányt azonosítják Magyarországgal, a kormány döntéseinek a kritikáját pedig a hazaárulással, amit nyilván csak fizetett külföldi ügynökként érdemes végezni. Mindezt a beteg gondolatot a
propaganda középpontjába helyezik, ellenségként azonosítva a civilszférát.
Nemzeti Konzultációnak hazudott gyűlöletkeltő kampánnyal az ország függetlenségét veszélyeztető erőként mutatják be a külföldi adományokat is elfogadó szervezeteket. Törvénymódosítást kezdeményeznek ezen szervezetek
átláthatatlan működésére hivatkozva, miközben minden épeszű ember tudja, hogy a megtámadott szervezetek többszörös kontroll alatt dolgoznak, nemcsak
a projektleszámolás során és az adóhatóság felé adnak számot a forrásaik felhasználásáról, hanem a bíróság felé is – bárki számára elérhető, nyilvános – éves jelentéseket készítenek, amelyben részletesen beszámolnak
támogatóikról, tevékenységeikről. A törvénymódosítás célja tehát a szervezetek stigmatizálása, az ellenük történő hangulatkeltés és a további ellehetetlenítés
előkészítése. "

Már várom azt a pillanatot, mikor a "jobboldali értékrendet" védelmezőket is nemzetellenesnek, liberális normafelforgató tevékenységgel / bármit jelentsen is a kifejezés/ vádolja meg a jelenlegi kormány.

Azért kíváncsi lennék, akár egyetlen egy elkötelezett jobboldali véleményére is. Mióta számít jobboldali értékrend védelmezésének a fidesz elmebeteg törvényének támogatása?????

Eszter68 (törölt) 2017.04.20. 15:42:55

@kekex:

"Úgy nézed, hogy egyike vagyok a Jobbik híveinek?"

Vesd le gyorsan azt az inget!!! ))))

Nem találnék abban semmi kivetnivalót, ha akár közösen, akár naponta más-más ellenzéki párt hívná utcára híveit.
süti beállítások módosítása