Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 24.hu/fn/gazdasag/2024/04/19/nagy-marton-posta-bezaras-leepites-beszamolo/ "2023-ban 246 milliárd... (2024.04.19. 12:31) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2017.03.10. 08:40 Fabius

Orbán, takarodj!

Elég csúnyán állon verte az Unió és a Európai Néppárt a lengyel kormányt, bónusz az odacsapó kemény ököl egyik összetartó ujja Orbán Viktor volt.

Mire az eddigi lelkes rajongásból jókora turhafürdő lett a lengyel interneten

Néhányan addig merészkedtek, hogy Viktor monnyonle mostazonnal, mert így megpocsékolta a lengyel-magyar barátságot. Mer'ugye ők jöttek mikor kellett, jöttek bizony különvonat számra, vonultak és skandáltak, demonstrálták mekkora király ez a Viktor, nehogy bánccsa' őt valaki. Aztán mikor az ég zeng, mikor a genyó Brüsszel csak a PiS ősellenség Tuskot erőlteti az Európa Tanács élére, akkor bezzeg Vitya elpincsisedik.

Nem, hogy békemenet különvonat nincs, de feltartott mutatóujj vagy felemelt szó sincs.

Úgyhogy az van, Orbán egy szégyen, aki miatt kár volt itt vonatozgatni. Egy cserbenhagyó áruló, aki addig barátkozik amíg neki úgy kényelmes. Egy gyáva, aki az elnémulásig berezelt. Ahogy nézem Jarosław Kaczyński innentől majd átgondolja kivel barátkozik, és mennyire szorosan.

Nekünk meg legalább nem lesz kit vonatoztatni és etetni legközelebb.

 

344 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr7812326589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fab: D

"Nekünk meg legalább nem lesz kit vonatoztatni és etetni legközelebb."

Mi lesz velünk,itt pusztulunk mind!?
A polákok meg járhatják majd a "mangalicacsárdást mazurka ritmusra)

booktime.ro/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=57547&category_id=618&option=com_virtuemart&Itemid=1&vmcchk=1&Itemid=1
No kiszabadult a palack az országból, és hinti a szellemét az uni jóban is.
A gondja az, hogy az uni vissza szólt, és a szellem beszorult. Beáta meg hőbörög. No de akinek az ördög a barátja, az ne csudálkozzon, ha nem idvezül. Ottan a nagy katolikusban.

Gondolom a lengyelek ezek után a magyar csigát nem várják, mint kiváló magyar terméket.
Az a néhány elhivatott OGV fan meg elfér egy mikrobuszban. 25.000 Forintért majd jól elszórakoznak.
@gazoló:
ez milyen pénznem?

Mangalicacsárdás
( Krzysztof Varga )
Ár: 2990,0 CAD $
2541,5 CAD $

tudtommal a kanadai dollár jele a CAD (igaz a dollár jelet ahhoz nem tesszük hozzá)

brühüyyy
kkk
mostakkor milesz? ötszáz imádónak meg a kivezényelt tekeseknek fog a kiskakas kukorékolni kétezer fütyülős gyűrűjében?
Jó móka lesz.
@Amelanchier: Az nagyon jó lenne ha a lengyel barátaink hoznának magukkal fütyülőt :)
MIVAN? ÖSZÖD?????

Csal a statisztika? Mert ugyé ha a külföldi adatokat szembe állítják a magyar adatokkal, nincs magyarázat az eltérésre.

"Gebhardt eredeti cikke azon alapult, hogy az ENSZ kereskedelmi adatbázisában nem stimmelnek a Magyarország által lejelentett külkereskedelmi adatok a más országok által a Magyarországgal folytatott kereskedelmükről leadott adatokkal. Ebből pedig, amint az Átlátszó-interjúban ismét elmondta, arra következtetett, hogy a magyar kereskedelem jelentős része fiktív: papíron utaztatják a dolgokat, hogy elcsalják az áfát, de valójában az áruk nem utaznak."

ÉS! Minderre az eltérő elszámolási mód az uniós magyarázat? Szóval öszöd polgár?

index.hu/gazdasag/2017/03/10/az_eu_is_reagalt_a_gdp-csalas-vadakra/
@avanivi: ja és azt ordítanák, hogy orbántakaroggy.
Könnyű lenne megtanulniuk, csak be kell állni a kórusba.
@látjátok feleim szümtükkel: hol élnek ezek?nem hallottak a magyar kreativitásról? mi már tudjuk, hogy az lenne meglepő, ha egyeznének az adatok. Persze az is a magyarok fassága, hogy úgy már nem tudnak csalni, hogy minden adat klappoljon.
@gazoló: turulpökölt...hogy ez milyen telitalálat. Minden benne van ami után egy pörzse vagy bayer megnyalhatja a zsíros szájaszélét.
@Amelanchier:

) plusszbónuszként a tállalj-r'szili is rophatja a mangalicacsárdást fásy-á't'kos zenéjére))
@Amelanchier:

A lengyelek meg majd jól ott lesznek hagyva a vicinálison a nagy büdös nyiltpályán valahol a felvidéken,rághatják a csokiskockát körbe oszt jó napot)
@gazoló: jó kis buli lesz, nem fogunk unatkozni.
Kár, hogy nem tudok kimenni.
Jesszus, ez a blog még létezik? De minek...
gondolom el is élveztél rá. ettől függetlenül még 2022-ben is csak egy ellenzéki idegroncs libsi blogger maradsz, a turhás hasonlataidból jól lehet következtetni milyen egy undormány ember lehetsz. remélem belebolondulsz az orbánfóbiádba :D
"Mire az eddigi lelkes rajongásból jókora turhafürdő lett a lengyel interneten.
Néhányan addig merészkedtek, hogy Viktor monnyonle mostazonnal, mert így megpocsékolta a lengyel-magyar barátságot. "

Hát ez az...:) Hogy az "interneten" és "néhányan"...
Mert valljuk be, az "interneten" és "néhányan" mindig akadnak az elmebeteg/provokátor fajtából...
De azért a ballibák ne örömködjenek:ennek dacára a lengyel-magyar hagyományos és örök barátság cseppet sincs veszélyben.

Sorolom hogy miért: a józan lengyelek is pontosan tudják, hogy 27:1 az bizony 27:1.
Mert ennyit kapott a szavazáson Tusk illetve ellenfele. Ha Orbán nyíltan szembement volna frakciója, az Európai Néppárt szavazásával,akkor lett volna 26:2. Na zagson, mit értek volna el vele.

Másrészt, a józan magyarok is látták pl. ezt a minap:
index.hu/kulfold/2017/03/08/kelet-europai_diplomatak_washingtontol_kertek_segitseget_oroszorszag_ellen/

És csóválták a fejüket, hogy minek drága lengyel barátaink ez az eszetlen orosz-fóbia(mert a baltiakat még csak-csak értjük).

De ettől még az "internetet" nem árasztotta el "néhány" elmebeteg, mondván hogy Jarosław Kaczyński "monnyonle mostazonnal, mert így megpocsékolta a lengyel-magyar barátságot. "
@Sütemény1975: "De minek..."

Legyen hová hányotok, pedig jobban tennétek, ha a saját házatok környékét okádnátok tele. A ti vezéretek szarta le a lengyeleknél a hámát, és a nem a blogger.
@MACISAJT: "De ettől még az "internetet" nem árasztotta el "néhány" elmebeteg, mondván hogy Jarosław Kaczyński "monnyonle mostazonnal, mert így megpocsékolta a lengyel-magyar barátságot."

Nem keverted te össze a szezont a faszoddal?
Ja, mellesleg 22 hszr van 2187 letöltés. Nem is annyira rossz. :D
@Sütemény1975:

Hogy az ilyen magadfajta idóta barlangi trollok néha becsodálkozzanak ide. Üdítő színfolt a törzsközönség számára. Szétnézünk, majd össze: né'má',mekkora tulok! És jót röhögünk.
Hubazz, most látom, Index cimlap, megjött a kommandó, de ahogy látom, kurva sok dolguk lehet, mert nagyon gyengén muzsikálnak. Benéz, beköp, rohan tovább, mert egyre több a meló. Alakul ez :)))
nem tudjátok..meg lett rendelve már a kaja a Várban ??

nagy só lenne : viktor a múzeum lépcsőn kalapból huzigálná ki azok nevét akik felmehetnének ingyen zabálni.....
@MACISAJT:

"Ha Orbán nyíltan szembement volna frakciója, az Európai Néppárt szavazásával,akkor lett volna 26:2. Na zagson, mit értek volna el vele." Talán azt, hogy elégedetten bólogattak volna: "Orbán végre egyszer nem csinált segget a szájából." De hát megint segget csinált. Evvan. Ő már csak ilyen seggszájú.
Mintha én fogalmaztam volna....
@skribler200:

Attól már csak az lenne a nagyobb só, hogy kihúzza, felolvassa, és nem jelentkezik senki :))
@MACISAJT: "ennek dacára a lengyel-magyar hagyományos és örök barátság cseppet sincs veszélyben."
Percig sem gondoltuk,, hogy a több évszázados történelmi összefonódásunk, barátságunk pont két ilyen kretén balfasz miatt fog megszakadni. Ez a kettőjük ügye, brusztolják is le egymás között.
Azért Orbánt jól bekergették az erdőbe, alig talál ki onnan.

Ez viszont nagyon "szép" magyarázat:

"Józanságot persze méltatlanság kommentelőktől elvárni, de finoman jeleznénk, hogy Magyarországnak is vannak érdekei, jelen esetben például az, hogy legalább ott ne törje meg az uniós egységet, ahol megvan. Közösségi szinten ugyanis merőben közömbös, hogy mik Kaczyński vélt vagy valós – és jobbára személyes – sérelmei, a magyar kormányfő pedig egy zéró-negatív játszmába sétált volna bele, ha Tusk (és Angela Merkel) ellen szavaz."

Hahaha. Legalább ott ne törje meg az uniós egységet, ahol megvan. MI??????? Másholt törje csak bátran? Mondjuk úgy, mint ennél a szavazásnál a lengyel-magyar egységet?

valasz.hu/publi/sajnaljuk-a-lengyel-kormanyt-de-orban-viktor-jol-dontott-122910
@nnnnnnnn:

ebből a turhás hozzászólásból pedig ragyogóan kitűnik, hogy te meg egy Orbán szarcsimbókos seggéből kitekintgető
agyatlan fideszpatkány vagy. (Jobb esetben fizetett kommentkurva, mert akkor legalább nem meggyőződésből, hanem pénzért baszatod magad. )
@látjátok feleim szümtükkel:

Hát valamit mondani kell, baeg, mert már mindenhonnan húzzák az ívet, és a baráti orrbabaszás jobb anfáj, mint az elllenséges. De hát Viktorunk nyomott oda a lengyelek szeme alá először :))
Afene sé tudta, hoyg a rendőrség alapjog alkotói joggal rendelkezik.

"Új alapjogot, a nemzeti ünnepen méltóképpen történő megemlékezés alapjogát konstruálta a rendőrség, amikor megtiltotta Juhász Péteréknek, hogy ellendemonstrációt szervezzenek március 15-ére, ráadásul olyan alapjogként, ami szerintük egyenértékű a békés gyülekezés és a véleménynyilvánítás alapvető jogával. De a határozat egyéb sebekből is vérzik."

A legfőbb, hogy nem a megemlékezés, hanem a kormány ellen tüntetnek, márpedig a kormány se nem ünnep, se nem méltó. Politikai alakulat, amelyik a hatalmon lévő párt megtestesítője. Méltónak csak a párttársak és a szavazóik előtt lehetnek. A többi polgár meg majd választ magának tetsző méltót.

hvg.hu/itthon/20170310_A_melto_emlekezes_mint_alapjog#rss
@látjátok feleim szümtükkel: "http://valasz.hu/publi/sajnaljuk-a-lengyel-kormanyt-de-orban-viktor-jol-dontott-122910"

"Közösségi szinten ugyanis merőben közömbös, hogy mik Kaczyński vélt vagy valós – és jobbára személyes – sérelmei, a magyar kormányfő pedig egy zéró-negatív játszmába sétált volna bele, ha Tusk (és Angela Merkel) ellen szavaz."

Ha bármilyen esélye lett volna Kaczyński jelöltjének és Orbán szavazata akadályozta meg abban hogy megválasszák..azt mondtam volna talán megérte volna tengelyt akasztani Merkelékkel.
De így hogy 27:1 lett a választás vége...világos hogy Jacek Saryusz-Wolskinak (akit még a csúcsra sem hívták meg, előzőleg pedig az Európai Néppártból (EPP) is kizárták) annyi esélye volt mint Szálasinak a főtárgyaláson.(És kiállni mellett ugyanolyan káros lett volna mint Szálasinak utolsó csatlósként kitartani...)
Jellemző hogy még Jarosław Kaczyński saját frakciója az EP-ben, az Európai Konzervatívok és Reformerek sem szavazott a jelöltükre.Még Theresa May sem, pedig annak már szinte mindegy..:)
Akkor a Juhászéknak ezért tiltotta be a kirá...izé...kollaboráns rendőrség a fütyülők osztogatását a Nemzeti Múzeumnál.

Apropó, miután az orbánék a nemzeti szócskát (nemzeti=fideszes) is kisajátították, nem kéne átkeresztelni a Nemzeti Múzeumot? Mégis, hogyan hangzik már, hogy fideszes múzeum?
Mellesleg érdemes azon is elgondolkodni, hogy Orbán és külügyminisztere nem ért egyet az oroszok elleni szakciókkal, de Or bán még sem él a vétójoggal ( ami van nekie ugye, mert az minden miniszterelnöknek jár ), amivel ezt a szaknciót egy csapással megszüntethetné. Fél valakitől? Vagy a jó kérdés, hogy kitől fél jobban?
@MACISAJT:

Egyik tv csatornán azt mondták, hogy Orbán próbált egyeztetni a lengyelek jelöltje és más úniós tagállamok közt. Bár ez a hír lehet, hogy pont annyit ér, mint amit idéztél?

Az viszont biztos, hogy korábban hallatszottak olyan hangok, hogy a magyarok nem támogatják Donald Tuskot.
Az esetről nincs közvetlenül véleményem, mert fogalmam sincs, hogy melyik jelölt jobb nekünk, a Lengyeleknek, vagy az EU-nak. Az meg lényegtelen, hogy XZ pártnak csak a saját jelöltje felel meg.

Az viszont nem tetszik, hogy ha a kormányunk, vagy Orbán Viktor beszéde, tette miatt minket negatívan ítélnek meg. Sajnos sokan képtelenek különbséget tenni az ország és az ország vezetője között. Én idiótának és konkrétan veszélyesnek tartom Trump-ot, de ettől még nem gondolom azt, hogy minden "amerikai" ugyanolyan hülye. Remélem a Lengyelek nagy többsége csak OV-re mérges, nem ránk.
Nicsak. ;)

A Mazsihisz rabbitestületének elnöke nem osztotta Köves Slomó véleményét a Jobbik hanukai üdvözletével kapcsolatban. Szerettük volna megtudni, hogy miért, hogyan látja a pártot most, és mit szólna hozzá kormányon. A Mazsihisz Síp utcai székházában találkoztunk, ahol a szovjet megszállásról, Trianonról, Wass Albertről és az Izraelhez fűződő viszonyáról is kérdeztük.

alfahir.hu/2017/03/10/radnoti_zoltan_rabbi_mazsihisz_jobbik_vona_gabor_wass_albert_trianon_szovjet_megszallas

ON
@DarthVader: "Talán azt, hogy elégedetten bólogattak volna: "Orbán végre egyszer nem csinált segget a szájából.""

Nem drágám, akkor az lett volna a szöveg ugyanebben a blogban, hogy "Orbán megint szembe megy az európai többséggel, ismét kisebbségbe kerültünk!"

Akkor senki nem hivatkozott volna a lengyel-magyar barátságra meg az elvekre, akkor jött volna a b oldal a Realpolitikkal.
@Jazo:

Persze-persze...

A magadfajta Gyurcsnyista ballib agyhalottakat bizos nagyon szeretik a Lengyelek, hisz cirka 4-7 éve fikázzátok őket, csak mert átjönnek a nemzeti ünnepet közösen ünnepelni velünk, és nem füttyügnek, mint Juháász csürhéje.
@Gábris szomszéd:

Dicsak:P

"Vona Gábor: "a zsidó olimpiával kapcsolatban bennem semmi ellenérzés nincs"

Nincs ellenérzés a Jobbik elnökében az úgynevezett zsidó olimpiával kapcsolatban, sőt, azt mondta, "ha ez megvalósul 2019-ben, akkor én szurkolni fogok azoknak a zsidó honfitársaimnak, akik a magyar színeket fogják képviselni ebben a versenyben". Vona Gábor abban is bízik, hogy e rendezvénynek köszönhetően erősödni fog a zsidó-magyar párbeszéd, továbbá annak a szándékának is hangot adott, hogy "a XIX. századi közös hazaépítés vízióját" építené "újra" fel."

Hamarosan Zazrivecz tollboával a seggében vonul majd az Andrássy úton, akárki meglássa..:P
@MACISAJT: bár fizetett kreténekre inkább poénnal szoktam reagálni, de ma nagylelkű vagyok :)
Ha ovi tökös akart volna lenni, odamegy Merkelhez és azt mondja, nem komolyból, de a lenygelekkel szavaz, ahogy te is írtad,27:1 vagy 26:2 édesmindegy, de ovi azt mondhatta volna hogy faszagyerek. De a helyzet az, hogy itthon höbörög, de kint már azt figyeli hogy Merkel merre rezdül. Ez a ti nagy nemzetvezetőktök igazi jelleme. Ti pedig bekajáljátok, ez az igazán szomorú.
A lengyelek is tudták, hogy esélytelen, ám egy mellettük kiálló partner jól esett volna. Na ezt nézték ki oviból hibásan.
Hisz tudjuk, "a hála nem politikai kategória"....na, ennek fényében kell nézni, a dolgot.
@sírjatok:

Édesszivem, h
szemmel láthatóan az értő olvasással problémáid vannak, fussunk neki mégegyszer.

Macisajt:

" a józan lengyelek is pontosan tudják, hogy 27:1 az bizony 27:1.
Mert ennyit kapott a szavazáson Tusk illetve ellenfele. Ha Orbán nyíltan szembement volna frakciója, az Európai Néppárt szavazásával,akkor lett volna 26:2. Na zagson, mit értek volna el vele."

Tehát a józan lengyelek mit értek volna el vele. remélem, eddig tiszta.

Na most erre válaszoltam, hogy "légedetten bólogattak volna". Tehát nem a Varánusz közönsége, hanem a józan lenygelek bólogattak volna, hogy nem csinált segget a szájából. De mivel azt csinált, igy anyázzák meg fikázzák.

Remélem, ettől nem kell mélyebben kifejtenem, mert azért mindennek van határa.
@MACISAJT:

ezért lenne célszerű már eleve pragmatikusan, de azzal együtt elvszerűen politizálni, nem becefrézve pávatáncolni a baromfiudvarban. és akkor nem kéne mindegy egyes alkalommal, amint a létező legcsekélyebb pofon kinéz, boltzártól olimpián át, netadón keresztül a konzervatív frakció elleni szavazásig, bátran elfutni.

szóval kiírni reggel, hogy "harcra fel!", aztán 1,5 óra múlva becsicskulni, ez olyan "vicces mellékszereplő vagyok a Gyűrűk Urában" stílus.

(abból egyébként még súlyosabb gondjai is lesznek a Kedves Vezetőnek, hogy azzal hitegeti P. Elvtársat, hogy keresztbefekszik az Oroszországgal szembeni szankcióknak, aztán valahogy mindig sikerül megszavazni.)
@MACISAJT: Azzal sem fogok egyetérteni. ;)
Jobb ha eltérítik Bicskére nehogy elszabaduljon a varsói gyors!
@DarthVader: a józan lengyelek szégyenletesnek tartják, hogy egész Európának jo a Tusk, csak nekik nem, így komoly nemzeti büszkeség helyett mindenki hülyének nézi őket.
Minden partnerem gyakorlatilag így értékelt, persze ezek kupecek egytől egyig , nem diszlengyelek.
orbán is megnyilvánult, hogy ""mindent megtettünk, hogy ésszerű kompromisszumra jussunk", ez azonban olyan csata volt lengyel részről, amely nem megnyerhető."

www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=206587

Szóval mindent megtettek, oszt végül Tuskra kellett szavazni.
és mi van azokkal a lengyelekkel akik megköszönték ovinak? se Magyarországon se Lengyelbe nem olyan egysejtűek élnek, mint ti
@MACISAJT: Szerinted nem emlékeznek már a II. Világháborúra és Katynra? Mert ugye Katynban Sztálin kivégezettette a lengyel vezérkar nagy részét, 1944-ben pedig az orosz csapatok ölbetett kézzel nézték végig a warsói felkelés leverését. Ez ugye olyan emlékek az oroszokkal kapcsolatban amiket olyan könnyen elfelejtenek az emberek és egy egész ország?
Mond te egyedül vagy ilyen hülye, vagy valaki segít neked?
@The Ghost Wolf: az nem úgy van, mert a négy páncélos és a kutya a hős vörös hadsereggel harcolt, és az többet ér mint a Katyin
@látjátok feleim szümtükkel: na és ez a benyali? pávatánc már ide nem elég.

"Európa minden nehézség ellenére továbbra is a világ legjobb helye, és ennek a pozíciónak a megőrzése a cél – mondta az Európai Unió jövőjéről pénteken Brüsszelben Orbán Viktor"
24.hu/belfold/2017/03/10/orban-europa-meg-mindig-a-vilag-legjobb-helye/
Orbán Viktor MINISZTERELNÖK ÚR ISTEN földi hejtartója sőt sok hazafi szerint ő maga ISTEN földi megtestesülése is amivel én egyetértek!

A MI Viktorunk egy alyándék Magyarországnak európának és a világnak mert ő mentette ki a válságból az egész világot amibe gyurcsány és soros taszította. És csökkentette a rezsit növelte a GDP-t meg a gazzaságot és megbüntette soros áskálódó multijait és bankjait.

Halyrá Orábn Viktor _Halyrá FIDESZ!!!!!
@Putyinpárti Gyorsnaszád: beleolvastam a blogodba. A tartalommal nem is foglalkozom, úgy szar ahogy van, de a helyesírással nagy kűzdelmek árán ott sem sikerül megbirkóznod.
Komolyan azt hittem, viccelsz, de nem.
@MACISAJT:
Helló !

De akkor most hol van a szsbadságharc a lipsi , brüsszelita , gyíkemberek párhuzamos gyuribá.... ellen ?
Ja meg ha magyarok a török ellen is ezt csinálta volna ,
nem érdemes háborúzni úgy is többen vannak , akkor most hol lennénk .
Ez egy gyáva féreg lépése volt !
@Skankhunt42: Bizony barátom többen vannak akik mekköszönték! Sokkal töben!!!! A lengyelek hálásak Orbán Viktor MINISZTERELNÖK ÚRnak hiszen őket is megmentette az összeomlástol!!

Le is írtam mi történt: ideogliaiszivcsakrahirjei.blog.hu/2017/03/10/a_halatlan_lengyelek_nem_ertekelik_miniszterelnokunk_gesztusat
@DarthVader: "Tehát nem a Varánusz közönsége, hanem a józan lenygelek bólogattak volna, hogy nem csinált segget a szájából. "

Ahogy mondod....És bólogatnak is a józan lengyelek:
www.origo.hu/nagyvilag/20170310-orban-viktor-nem-ment-be-egy-nagy-zsakutcaba-az-europa-tanacsi-szavazason.html

Ja hogy a varánusz(ok) közönsége erről nem értesül, azt már megszokhattuk...
Neki(k) ugyebár az az érdekük hogy " az eddigi lelkes rajongásból jókora turhafürdő lett a lengyel interneten"....
@The Ghost Wolf:" Szerinted nem emlékeznek már a II. Világháborúra és Katynra? "

De .Biztos.
Éppen ezért csodálkozom most 2017-ben az egyoldalúan túlzó russzófóbián és párhuzamosan a németpártiságon...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: "(abból egyébként még súlyosabb gondjai is lesznek a Kedves Vezetőnek, hogy azzal hitegeti P. Elvtársat, hogy keresztbefekszik az Oroszországgal szembeni szankcióknak, aztán valahogy mindig sikerül megszavazni.) "

1. Nem lesznek, mert nem hitegetett senkit.
Simán elmondta a magyar kormány álláspontját, mely szerint a gazdasági szankciókat károsnak tarja( a magyar mezőgazdaság szempontjából kifejezetten azok is.)

2. No de Orbán egy felelős politikus , aki elsősorban az országa érdekeit tartja szem előtt.
Egyedül, a teljes EU+USA által diktált/követelt gazdasági szankciók ellen szavazni...az kb. ugyanolyan reménytelen lábon lövés lett volna mint most a lengyelek Tusk elleni akciója...

Ehelyett a szankciókat, jó német példára, szépen hátsó módon, okosan kikerülik.
Hogy hogy..annak nézz utána.
@Indriq: " bár fizetett kreténekre inkább poénnal szoktam reagálni,"

Én meg manifeszt elmebetegekre a legritkább esetben.
Ez most nem a legritkább eset.

Ugorgyunk.
@MACISAJT: Akkor olvass utána, hog mi történt Katynban és mi történt 1944-ben. Azért ez elég volt ahhoz, hogy a lengyelek ne szeressék az oroszokat. De ha te nem így gondolod, akkor biztos te tudod jobban.
Benyalták, mint Torgyán dr. az argentin cseresznyét
Ballibbantéknál ez már csak ilyenformán műxik. Ami úgy kezdődik hogy Orbán az nem lehet jó. Ha megszavazza Tuskot akkor azért, ha nem szavazza meg akkor meg amazért. Mer azorbán blablabla
444.hu/2017/03/10/csalodott-lengyelek-randaliroztak-orban-viktor-facebook-oldalan

Most akkor lengyel testvéreink, tapsolni vagy fütyülni jönnek 15.-én?
Meglátjuk.
Juhász Péter szeretettel várja a fütyülőket. Lehet hogy még Duda elvtárs is dudálni fog.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@The Ghost Wolf: "Akkor olvass utána, hog mi történt Katynban"

Szükségtelen.

Éppen Katynt szoktam példaként felhozni arra hogy milyen káros büntetőjogi eszközökkel átverni vélt vagy valós történelmi igazságokat...

Mert évtizedekig úgy kellett tudni hogy a németek voltak..,.
@The Ghost Wolf:
Ha a történelmi példákat veszed alapul, akkor nekünk ünnepelni kell, hogy az oroszok bekebelezték a Krímet a krími tatárokkal. Merthogy a krími tatárok évszázadokon keresztül olyan durva mészárlásokat csináltak Magyarországon, amihez képest Katyn csak egy ujjgyakorlat
@MACISAJT:
A Katyni igazság helyreállítása nem lehet teljes addig, amíg nem rehabilitálják Orsós professzort, aki anno a feltárásokat vezette. Ha jól tudom erre pillanatnyilag a zsidó szervezetek ellenállása miatt nem kerülhet sor
444.hu/2017/03/10/negyedevel-csokkentene-a-kormany-a-kozmunkasok-szamat

Szép lassan de biztosan bedől a felcsúti teknyős "munkaalapú társadalma"
Hiába, ha a kurmányzás helyett, csak a lopáshoz értenek, meg az uszításhoz, nem is lehet más a végeredmény.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
Ki a t@köm az a tikkelő bonsai cézár orv-bán nyiktor?
Nem kell vele törődni.
Frady Endrétől:

Mao Csútung
444.hu/2017/03/10/a-helyiek-szerint-a-tiborcz-orban-csalade-lesz-pharaon-egykori-seregelyesi-kastelya

Valahogy mindenből, még pharaon "professzor" halálából is a felcsúti teknyővájó família húzza a hasznot.
A lápimagyarok meg közben Sorosra uszulnak.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@DrGehaeuse: ismerned kell, ő éli fel a jövődet a bandája támogatásával.
@MACISAJT:
Igazából ez fájhat a gyíkblog ballibber törzsközönségének:

"Lengyelországban egyébként 2005 óta gyakorlatilag a két nagy jobboldali párt, az Európai Néppártban lévő Polgári Platform és az európai konzervatívok frakciójában lévő Jog és Igazságosság küzd a hatalomért. A baloldal teljesen eltűnt a politikai térképről, a 2015-ös parlamenti választáson nem sikerült megugraniuk a bejutási küszöböt"
@Oxica: nem mondod komolyan, hogy eddig azt hitted, Faraon magának vásárol be. A Cinege utcai villa is le van már stipistopizva valamelyik családtagnak.
Pár retkes szavazatért még ezt is elnézik neki az eu-ban.
Nem baj, innen lesz szép bukni.
@Erő e-meló: nem jellemző, hogy foglalkozunk a lengyelekkel,egyék meg a Kaczynski levesüket maguk. A Az, hogy mikor milyen kormány alatt nyögnek, azt köszönjék maguknak.
Viszont van itt egy Pávatáncos nevű legjobb cimbora, harcostárs, eu-ellenes naszádkapitány, Varsó legfőbb támasza, na ő taposott bele a lengyel barátai gyomrába.
Mi meg csak kiröhögjük őket, hogy egy percig is bíztak ebben a politikai szélhámosban.
Ebben a történetben nekem csak az nem világos, hogy orbán viktor, mint valóban rutinos politikus hogyan tehetett Kaczinskynek olyan ígéretet, ami betarthatatlan volt? Mert orbán az ígéret pillanatában is tudhatta, hogy Tusk az esélyes. Vagy azt hitte, hogy még itthon van és a hívei előtt bármikor-bármit ígérhet?
Azt hiszem ez komoly ébresztő volt nemcsak a lengyelek, hanem a csehek és a szlovákok számára is.
Ennyit ér OV szava.
@Erő e-meló: "Igazából ez fájhat a gyíkblog ballibber törzsközönségének:"

Fáj már ezeknek minden..:P

Ha Orbán nem szavazza meg Tuskot: fúúúj, cserbenhagyta az EU-t és az Európai Néppártot...

Ha Orbán megszavazza Tuskot( 27 másik tagállammal együtt): fúúúj, Orbán cserben hagyta a "lengyeleket", akik az "interneten hisztiznek"...

Ha Orbán nem szavazza meg az Oroszország elleni gazdasági szankciók folytatását: fúúúj,Putyin pincsije/falova , mekkora baja lesz belőle mert szembefordult " Európával"...

Ha Orbán megszavazza az Oroszország elleni gazdasági szankciók folytatását: fúúúj,Putyin árulója, mekkora baja lesz belőle mert szembefordult vele...

Melyik manapság az agyonvert ballibák legvadabb rémálma?
Hosszú a lista (és unalmas) ezért aztán csak a legbanálisabbat említeném: a zsigeri, 1993 óta tartó Orbán gyűlöletükkel kapcsolatos .
Ami azóta veszi el a józan eszüket(ha egyáltalán valaha volt nekik ilyen), amióta Orbán szakított a sorosok által neki szánt, "szdsz ifjúsági tagozata" szereppel. Orbánnal kelnek és fekszenek, ő áll minden gondolatuk és cselekedetük középpontjában.Próbálkoztak itthon és külföldi cimboráikkal kinyírni, volt kendepéter és májeraranka meg debreczenijózsef és ferenczikrisztina, popperpéter és kohnbendit meg ronwerber..hadd ne soroljam.
És ennyi, idáig tart a tudomány.
@Eszter68: ugyanmár, mind pont olyan, mint a csúti. Nincs mit egymás szemére hányniuk, azért is olyan nagy az egyetértés.
@MACISAJT:

Hogy az Isten csudájába tudtad belekeverni Popper Pétert? ))))
@Eszter68: "hanem a csehek és a szlovákok számára is. "

Akik szintén megszavazhatták volna az ellenjelöltként bedobott Jacek Saryusz-Wolskit.
Ja nem.:)

Ami pedig nagypolitikában az adott szót illeti(leszámítva azt a tényt hogy Orbán sehol nem ígérte meg hogy a PiS jelöltjére szavaz ), eszembe jut az EU csatlakozás döntő fordulója, Koppenhágában(2002 december)...
Ahol éppen Lengyelország úgy hagyta faképnél a V4-ket némi plusz agrártámogatásokért,mint Szent Pál az oláhokat...
A D209 és a h.kovács lászló meg bámultak ki a fejükből...
@Amelanchier:

Lehet, hogy olyanok. Viszont a mozgásterük merőben eltérő.
@MACISAJT:

B+, Gyurcsánnyal nem lehet kelni ( ele a fidesz kelt anno ) mert nem az ő kormánya csinálja amit úgy mellesleg a jobblibeknek is kifogásolniuk kéne. Ha lenne bennük/benned/bennetek tisztesség.
@Eszter68: "Hogy az Isten csudájába tudtad belekeverni Popper Pétert? )))) "

A nagy alijázót?:P
Bár már meghótt, de a 168 órának és tsainak köszönhetően még mindig kísért Orbánozása a pokol fenekéről is:

https://www.google.hu/?gws_rd=ssl#q=popper+p%C3%A9ter+orb%C3%A1n+viktorr%C3%B3l&*
@MACISAJT:

Ennyit értettél meg a szavaiból?
Nincs több kérdésem. ))))
@MACISAJT: nekem az fáj a legjobban, hogy nem tudom, előbb Mészáros veszi-e meg a magyar Faraon tulajdonokat vagy rögtön a Tiborc ingatlanbirodalomba vándorol át.
A seregélyesi vadászkastély /444.hu/2017/03/10/a-helyiek-szerint-a-tiborcz-orban-csalade-lesz-pharaon-egykori-seregelyesi-kastelya/ már a vejkó kezében van szinte, nade mi van a többivel?.......
@látjátok feleim szümtükkel: "Gyurcsánnyal nem lehet kelni "

Én személy szerint őszintén hálás vagyok neki. De tényleg, nem vicc.

Ugyanis az apró-klános elmebeteg böszme olyan mint egy lebutított vírus, arra jó hogy ébren tartsa a társadalom egészséges immunrendszerét ...
Megjelenésére, böffeneteire, őrjöngéseire százezrek ugranak talpra, hogy visszatérését megakadályozzák mondván hogy na ne, ezt azért már mégsem...

2006 őszén volt Orbánnak egy zseniális csele az ultimátummal.
Pontosan tudta hogy dehogy fognak a böszméék lemondani.Sőt. Annál inkább összezárnak, összeláncolják magukat a böszméhez. Így is lett.
A ballibák ész nélkül rohantak fel az apró-klán hajójára, hűségesküt tenni és röhögtek azon hogy ők milyen ügyesek.
És még azt sem vették észre hogy a hajó oldalán az áll hogy Titanic és a sarki jégvidékre tart, az utasok meg szépen egymáshoz láncolva, ahogy illik...
A következmény ismert: 2010 , 2014 és azóta is.

Egyszer még az elmebeteg böszme MSZP elnökké megválasztásakor egy Indexes újságíró (spirk?)kitalálta/leírta egy soha meg nem nevezett fideszesre hivatkozva aki azt mondta állítólag akkor hogy " Gyurcsány egy lottó ötös a Fidesznek".
Álmában nem gondolta volna, mikor azt kitalálta/leírta, hogy tényleg úgy is lesz, önbeteljesítő jóslattá változik...:)

Nézzük az apró-klános böszme néhány tényleges érdemét.

1. Szétverte az MSZP-t, ráadásul olyan pénzügyi örökséget hagyott hátra (ott is) hogy azok most már a székházukat is eladták ...:)
2. kókája segítségével szétverte és megszüntette az SZDSZ-t ..:)
3.libaszakértő "gazdasági" minisztere segítségével szétverte az LMP-t(is), együtt, külön,pm bohózatokat létrehozva.
4. végül dk néven létrehozott egy alakulatot az apróantalli bolsevik hagyományok
"legnemesebb" , ám biológiai törvények miatt egyre fogyatkozó örököseinek.
5. nélküle a Fidesznek soha nem lett volna kétharmada.

Most őszintén: hát nem egy lottó ötös? :P
@Amelanchier: "nekem az fáj a legjobban, hogy nem tudom, előbb Mészáros veszi-e meg a magyar Faraon tulajdonokat vagy rögtön a Tiborc ingatlanbirodalomba vándorol át."

Irigylem a problémáidat..:P
De most őszintén: mikor Leisztinger vagy Simicska, netán Várszegi vagy az alábbi listáéról:
www.penzcentrum.hu/karrier/ok_a_leggazdagabb_emberek_magyarorszagon_itt_a_100_as_lista.1040282.html
tetszés szerint bárki tulajdonába vándorol át...
az is ugyanúgy "fáj"?:P
Mert akkor üvölthetsz minden nap...
@MACISAJT:

Kiscsillag!

Nemrég ültem le a gép elé. De annyit már leszűrtem, hogy ovis /OVI-s/ szemmel nézel a világra, magyarázod annak történéseit.

Pá!
@habakuk000:
Mondjuk közülük az egyik páncélos szovjet (pontosabban grúz) volt. A kormányos Grigorij.
@MACISAJT:"tetszés szerint bárki tulajdonába vándorol át...az is ugyanúgy "fáj"?

Igen. Erről beszélek.
@nnnnnnnn:

Orbán egy hazug tolvaj - előző kormányoktól függetlenül - , ezt mindenki tudja.
Hogy te imádod?? Elferdült lelkivilágú emberek voltak, vannak, lesznek. Valaminél fogva ez a rossz dolog hozzátartozik a világunk rendjéhez. :-(
Pl.: Hitler, Sztálin, Kim Dzsongun stb...
@Amelanchier:
"de a helyesírással nagy kűzdelmek árán ott sem sikerül megbirkóznod."
Hát neked sem...

@MACISAJT:
Ja, az Origó mint hiteles hírforrás... Pont mint az MTVA, az MTI és a többi Orbán-seggnyaló média. HAHAHA!!!

Öcsém, nem tudom, mennyit fizetnek neked, hogy folyamatosan szopni jársz ide, de remélem, megéri.
És azt is, hogy utána nem az asszonyon vered le a folyamatos szopást (te már nem is szopsz, baszd meg, hanem iszol, a Fidesz-fasz haverjaiddal együtt) a vak komondorral.
"Hun kiderül, hun beborul,/Az én szívem gyászba borul".
@Erő e-meló:
Ezt a baromságot honnan szedted?

@MACISAJT:
"Akik szintén megszavazhatták volna az ellenjelöltként bedobott Jacek Saryusz-Wolskit."
Ja, mert a csehek meg szlovákok is szállították különvonatokkal a lengyel szélsőjobbot a minielnökük melletti tüntetésekre nemzeti ünnepeken...
Ja, nem.

Még mindig csak szopni jársz ide, koma.
@cardiobascuralis 3: ja, a hosszú ű, hát nagyobb hibám ne legyen.
@Ballib cenzúrázók réme 25:

Láttad te már azokat a díszlengyeleket,akiket ide esz a fene 15-én?
Kb..mint akik a falvédőről pottyannak ide "élőisten képpel a kezükbe.

Típusos békemenetes,birkavonulás az akciós társasútra a csirkefarhát levesért és ingyécsihuhus álszolidaritásért.
Ha valakit csürhének lehet nevezni akkor ők azok a bértapsoncokkal együtt.
Idejönnek ministrálni a despotának egy jogaiban,szabadságában meggyalázott nemzet azon ünnepén,amikor épp egykor vérrel kivívott,tiszta,pünkösdikirályság életű,de annál értékesebb forradalmára emlékezne!

Részemről azok a lengyelek 'bekaphassák..a főniét!
@Amelanchier: libsibolsi persze neked nem teccik mert rohadt soros bérenc vagy de én a tényeket írtam Magyarország óriási ütemben fejlődik Orbán Viktor miniszterelnök ÚRnak köszönhetően és miközben ti sorosbérenc kutyák ugattok a karavná halad!!!

Húzzál visza izraelbe!!!!!!
@MACISAJT:

Kevés vagy....

Vered azt a kurva billentyűt, végén megfájdul az ínhüvelyed!

Ja, téged hunnan lüttek, a minisztérijumbul?? :-)
@gazoló: hallod, mé nem vagyok nyugger!:)

ma is itt tobzódott egy rakat agyhalott fityesztroll, üthettem volna őket:))
@Putyinpárti Gyorsnaszád: haver, kicsit túltolod.

kilóg a pata a reverenda alól:))
@Putyinpárti Gyorsnaszád: húúúú, beletrafáltam valamibe, öcsi?
Mit tolsz, mert ez elég veszélyes, vigyázzá vele.
Najó, a kedvedre teszek: Éljen sokáig Orbán Viktor - a szegedi csillagban..
Egy biztos. Kurvára nem az a baj a g..vel, hogy megszavazta Tuskot. :)
@taga20:

Muszáj neki, mert vannak olyan... khm... lelkek, akiknek nem jön át az irónia meg a szarkazmus. Azoknak egggészen sarkítani kell a stílust.
@Gábris szomszéd: ha jó a pénz, az anyámat is eladom:)))
@Putyinpárti Gyorsnaszád:

Orbán úr komcsi volt és párttag, Putyin úr szintén komcsi volt és szinten párttag.

Akkor most mi van, he???

Anyázni, zsidózni nem ér, az minden parasztnak megy!!!
@taga20: D

"Pap leszel az kurvaisten" oszt tolhatod a sekrestyébül a trollkodást))
Remélem nem rám gondoltál nyuggerügyileg)
444.hu/2017/03/10/orban-uzent-az-index-tulajdonosanak

Hát ez szar ügy, mikor a teknyővájónak a nap 24 órájában hazudoznia kell, egy őszinte pillanata sem lehet.
Na meg Brüsszelben, a havasi pöcsberci sem tudja kibaszni a kritikus újságírókat a teremből.
Talán Brüsszelben is rendszeresíteni kéne egy függönyt elvtársak, ami mögé a "miniszterelnök úr" el tud bújni a kényelmetlen kérdések elől.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@DarthVader: ako még jobban nem vágják.

egyébként, én csípem az ilyen dolgokat, csak nekem a kovács gergely a mérce, ja és a múltkori puzsér sznobjektív:)
@gazoló: "Remélem nem rám gondoltál nyuggerügyileg)"

ez milyen nyugger kérdés tezsvérem?:)))
Kapcsolódó :)

Lengyelország sohasem fog beleegyezni "kétsebességes" Európába

alfahir.hu/2017/03/10/lengyelorszag_europai_unio_beata_szydlo
@húzzad neki shakespeare:

Nem akarom lebuktatni a fiút, de szerintem én már találkoztam vele vagy 6-7 évvel ezelőtt, akkor is ilyen stílusban figurázta ki a nyomott fideszfaszokat, de akkor is túltolta és lebukott. Valószínűleg nicket változtatott, de a stílus ugyanaz. Olyannyira jellemző,mint a belpesti biboldó nevű baromnak a stílusa, azt is meg lehet ismerni száz közül.
@Oxica:

Ja, ha ez egy mimiszterelnöki magánvélemény, akkor ott tartunk, ahol a kúria azt mondta, a nagyplakátokon n(s)em tényeket sorolnak.:D
@Gábris szomszéd:

Valószinűleg ha tényleg lesz kétsebességes Európa, akkor már Lengyelországnak nemigen lesz beleszólása, hogy elfogadja-e vagy sem, ha nem, lehet hazatakarodni.
Amúgy jó lenne ha nem lenne, csak akkor Orbánnak is visszább kellene venni. Pl.
@Gábris szomszéd: ako mi a faszér arcoskodtak tusk megválasztásával.

ezek a lengyelek legalább akkora faszok, mint mi magyarok.
@MACISAJT:

Jó, hogy te mindig másról beszélsz, mint Bodóné, amikor a bor árát kérik.

Arról miért nem beszélsz, amit a fideszes potentátok művelnek? Vagy te nem veszed észre, hogy alólad is kilopják a lepedőt? Bár, ha jól belegondolok, a kutya sem harapja meg a kezet, amelyik enni ad neki.
AKKOR MOST MÁR NEM JÖNNEK A LENGYEL TESTVÉREK TÜNTETNI A FIDESZ MELLETT A MAGYAR SZEGÉNYEK ELLEN??
@Amelanchier:
Mondjuk arra, hogy küzdelem rövid ü.

@Oxica:
Mondjuk nem sírnék sokat, ha az Indexet beszántanák.
Főleg az öntelt tahó firkászaik miatt (pl. sixx).
@Nigel1992:
Remélem, eljönnek, csak meggondolják magukat, ki ellen kellene tüntetni.
@Nigel1992: de jönnek, és együtt fogják megünnepelni a gecivel aszt, hogy a ruszkik leverték a szabadságharcot anno, és utána is.

asztán elmennek a ruszki követségre, és közösen leszopják a putyinevtársat.

azé látom, a polákoknál is elég sok a fasz:)
@Oxica: Orbán az igazi nyúl!!!! Ezt Brüsszelben és itthon is bebizonyította!!!
@Eszter68: "Azt hiszem ez komoly ébresztő volt nemcsak a lengyelek, hanem a csehek és a szlovákok számára is. "

Akik amúgy szintén Tuskra szavaztak, csaxólok...
@DarthVader:

Ezekért a bánat Fidesz-talpasokért kár volt fáradni a terentőnek.
Vaaaagy..., kár volt az ősrobbanás után a hidrogén és a héliumatomoknak nehezebb elemekké, vegyületekké, aminosavakká, stb.. alakulni, hogy elvessék az élet építőköveit a végtelen univerzumban! :-)
@cardiobascuralis 3: "Mondjuk nem sírnék sokat, ha az Indexet beszántanák.
Főleg az öntelt tahó firkászaik miatt (pl. sixx)."

ez most mi volt részedről?

mekhekkelték a fészbukodat?:
@DarthVader: "Tehát nem a Varánusz közönsége"

No most ha a Varánusz közönsége akkor is vonyít, ha Orbán A és akkor is, ha Orbán nemA, akkor a Varánusz közönsége buta sajnos.
Még a végén a lengyel vendégek fogják kifütyülni a hőst, akihez kivezényelt gyerekeken, igaz CÖF-hitűeken kívül csak a külföldi vendégek kerülhetnek közel...Jó poén lenne.
@Gábris szomszéd: miért, mit tud tenni azok után, hogy kézenfogva a csútival százszor elátkozva a zeut egyéni és önző érdekből szándékosan eltávolította Lengyelországot a közösségtől. Pedig néhány éve a legjobb partner volt.
A kaput fogja döngetni, amíg be nem engedik, mint a Frédi Béniben?
Pont úgy, mint mi.
@sírjatok: te szerencsétlen barom!
neked má az se mond semmit, hogy hülye vagy, mint a segg!

szánalmas muzsik vagy!
@sírjatok: ez egy olyan belterjes társaság, hogy komoly IQ felmérés után is csak bizonyos butasági fok elérése esetén veszünk fel új tagot.
Szeretünk ilyen buták lenni.
@Janossz:

Az ám, Juhász Péter és a polszkik. :-)
"Orbán egy szégyen, aki miatt kár volt itt vonatozgatni"

Most legalább ők is megtanulták hogy ezt a hazaárulót nem szabad támogatni. Mi már tudtuk eddig is. Legközelebb a MAGYAROKAT támogassk, ne egy komcsi KISZ titkár besúgót.
@sírjatok:

Nos, a magadhoz hasonló fideszpatkány pedig örvend, ha Orbán A, öt perc múlva, amikor pedig Orbán homlokegyenest ellenkezően B, a magadhoz hasonló fideszpatkány úgyszintén örvend. A magunkfajta pedig már akkor látja, hogy amikor Orbán A, akkor egyértelműen a lopásról van szó, amikor pedig homlokegyenest ellenkezően B, akkor a lopás mellett még a magadfajták szájának telibefosásról is.

Érted vonyítunk, ember, nem ellened, vedd már észre!
@Nigel1992: Ha lesz eszük, nem. Eddig nem volt.
@Amelanchier:

Nem tudom, ez a fajta népség mikor okosodna meg annyira, hogy olyan buta legyen hogy megüsse a belépő szintet. Szerintem soha.
@sírjatok:

Te gerinctelen bérhazudozó! Hiába szopod tövig az orbán gazdád faszát a húsz nickeden, már csak röhög mindenki rajtad. A gazdáddal meg a többi korrupt, tolvaj fideszgazemberrel együtt a sitten fogsz rohadni rövidesen.
@1ghost: A rendszerváltás után el kell kobozni a lopott közpénzt, a pereputtytól is, az elkövetőket pedig életfogytig kényszermunkára ítélni. Hogy előre lássa a következő tolvaj is hogy fogja végezni.
@sírjatok:
Mondjuk nincs is olyan versike, hogy
Polak, czech dwa bratanki.
Ahogy olyan sem, hogy
Polak, slovak dwa bratanki.

Szóval tőlük nem is vártak semmit.
Ellenben OGV-től igen.

Nem egészen ugyanaz (lelkileg - még ha fizikailag ugyanaz is), hogy egy idegen lő hátba, akitől nem is vársz mást, vagy a haverod, akitől arra számítottál, hogy védi majd a seggedet.

@taga20:
Nem fekete-fehér a világ.
Az, hogy ezeket nem szeretem, még nem jelenti azt, hogy azokat meg szeretem.
A sok hülye ezt nem fogja fel, ezért vagyok egyik baromcsorda szerint fideszes/jobbikos, a másik baromcsorda szerint meg MSZP-s/DK-s.
Pedig csak a két baromcsorda között vagyok. Csak hát egyik is, másik is úgy látja, hogy felőlük nézve a másik irányában.
@kolompa lole 1111: szerintem életfogytig közmunka!

lézerdzsoni meg élete végéig lézerblokkolókat szereljen össze recsken:)
@DarthVader:
A magunkfajta akkor örvendene, ha Orbán Viktort valaki megkennedyzné.
@DarthVader:
Ja igen, ez eszembe juttatja, amikor az AVH megy a párttitkárért:

Érted jöttünk, elvtárs, nem ellened.
@Amelanchier: Kéne valaki, aki ott lakik a múzeumnál. Felvinni hozzá egy erősítőt hangfallal, oszt hadd szóljon. :)
@cardiobascuralis 3: abban igazad van, hogy a szürkének sok árnyalata van.

de szerintem ne beszéljünk rébuszokban!

te az indexet kibasznád a kukába, szerintem fasz vagy.

te mit utálsz még? hvg-t, 444-et, varánuszt, klubrádiót?

és ki maradjon szerinted?

előre is köszönöm a válaszodat, ha érdemi lesz.
@DarthVader: Nem baj. Az ilyen, aki trollként hetente váltogatja a nicknevét, nem is baj, hogy nem ér fel hozzánk.
Mongyuk egyszer én is megváltoztattam.....
@Gábris szomszéd: á, ezt a témát a tek már rég levajazta, sajnos. Szerintem két km-es körzetben egy légy sem repülhet be.
@Amelanchier: most lebuktattad magad troll!

:))
@taga20: eddig sikerült titkolnom, de kibukott.....:)
Az a fránya pletykafészek nyelvem már nem bírt magával.
@Amelanchier: Hát ha ortodox zsidók lehetnek Izrael ellen akkor mások is ugye? :) Amúgy nézd meg a rövid beszélgetést a rabbival, ami a cikkben is ott van.

youtu.be/2SH8V16Y5E4

Teljesen korrekt és világos beszéd.
@Amelanchier: Spániel jókutya,ül,kommentel)))
@Gábris szomszéd: össze vagyok zavarodva, nem vagyok ismerős a témában, de ez olyan jó rendőr/rossz rendőr felállás? Ortodox zsidók kontra többi zsidók? És az ortodoxoknak mi a baja azzal, hogy van egy államuk?
@Amelanchier: "És az ortodoxoknak mi a baja azzal, hogy van egy államuk?"

Ezért javasoltam, hogy hallgasd meg a 12 perces beszélgetést.
@Gábris szomszéd: remélem a mocskos zsidó dzsézuszról is lerántják a torinói leplet.

felháborító, hogy ennek a hippinek a hívei, majd két évezredenen keresztül terrorizálták a lakosságot!

:))
@taga20: Ezzel készülsz a papságra? :)
@Gábris szomszéd: Meghallgattam. Néhányszáz zavaros fejű bácsi furcsa elméletekkel.Amit nem értek, hogyan jöttök ti össze ezekkel a zűrös fazonokkal annyira, hogy Londonban Vonával is találkoztak és ők a Jobbik mellett álltak ki az antifasiszta tüntetőkkel szemben.
.
@Gábris szomszéd: nyú vé:)

a régiek má be vannak rozsdásodva.

én eszt ígérem:)))

www.youtube.com/watch?v=NiqX77qR2bY&list=RDNiqX77qR2bY
@Amelanchier: Miért lenne zavaros fejű, aki igazi békét akar?
@taga20:
Az Indexet a tahói miatt simán.

És a Szily-féle majmokat (meg a Kövér által kitiltott videós faszkalapokat) a 444-ből is.

Fasz meg a kurva édesanyád, aki a hajléktalanoknak árulja magát a Gizella-Thököly sarkon.
@taga20:
Te vagy idióta?
Tudsz olvasni?
@Gábris szomszéd: Nem ragozom tovább a témát, távol áll tőlem.
@taga20:
Ja.
Ráadásul úgy, hogy a meséjük főhőse soha nem is élt.
@cardiobascuralis 3: haver, nem is mondtad, hogy a
gizelle-thököly sarkán szecc fel nyugdíjas nőket:)

miért nem szóltál, köcsön adtam volna a guminőmet?
alig használt:))
Pont nagyon nem érdekel, hogy vitya éppen kit támogatott meg az unió politikai intézményrendszerében.Lebélsarazom a témát, mert jobban érdekel, hogy kit támogat itthon, meg az union kívül.
Mindösszesen vityapárti farturdancsok ballibes felmorgásaira, hogy az is rossz ha tusk, az is ha nem tusk, csak mert orkbán. Nem, erről volt szó ! Hanem arról a nagy baráti szívmeleg összeölelkezésről, melynek keretén belül, már-már brezsnyevi csókolózásokat is megélhettünk saját nemzeti ünnepeinken, elhivatott lengyel és magyar orkbán fanoktól, az most ellibbent. Maradt helyette a kiábrándult szerelmespár egymásra okádása, ami vicces, pláne komoly keresztény jobboldali politikai alapon.
@cardiobascuralis 3: valld be, hogy minden este géfodorra vered ki!:)))

szerintem fasz vagy!
@MACISAJT:

Olyan cuki ez a lelkesedés, de tényleg. Szerintem hálásak is lesznek érte, mutterod az utolsók közt lesz kinek kilopják szájából az aranyfogat.

Mondjuk neked az sem fog feltűnni, hogy Lőrinc barát nem hollandert meghúzni jött kezében a csőfogóval.
@kolompa lole 1111:

Tök igazad van! Fején kalapáltad a szeget! :)
@Gábris szomszéd: á nem, sok a köcsög:)

én anno voltam a czabánsamutéren a volánstadionban.
én mindent láttam az ős depesmodból:)
@Amelanchier: Nem is kell, annyira egyértelmű és világos. :)
@taga20: Ne is mond. Nekem meg erre kellett volna elmennem nyolcvankettőben. :)

youtu.be/uhNrxnebxWo
@Gábris szomszéd: nyolcvankettőben te még a csattogós lepkét toltad, nem ultravox koncertre jártál, ne etess!:)

de jó ez a zene, kösz:)
@taga20: 15 évesen a lepke azért már odébb volt. :)
@taga20: Ha már Jézust szóba hoztad, gondolom erre is emlékszel. :)

youtu.be/NyoTvgPn0rU
444.hu/2017/03/10/ujabb-atv-s-musorvezeto-megy-at-a-hirtv-hez

Még Mészáros Antóniának kell átmennie (ami csak idő kérdése) és akkor ráfanyalodok a Hír-tv re. :)

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.

Lajos nem csak a legokosabb de ízlése is van. :)
@Oxica: valld be, hogy sunáznád antóniát!:)

én reggel este:)))
@Gábris szomszéd: Ostoba migráncs simogató muszkabérenc,krími népszavazást is hitelesítette a hazaáruló fajtád,magyar ember nem tesz ilyet.
@taga20: Valld be, hogy Nena mellett őt is csípted. :)

youtu.be/P6Agwu_5J14
@sírjatok:

Igen, de ők nem pampogtak a szlovák-cseh-lengyel barátságról, ahogyan "támogatókat" sem utaztattak nemzeti ünnepek idején Lengyelországból.
@Toportyán Zsóti: csak nem a koszovói "függetlenség kikiáltására" gondolsz, ahol még egy nyamvadt népszavazás sem vót? :)
@Gábris szomszéd: nem, szerintem arra gondol, amikor a tetves ruszkik lerohanták ukrajna részét, a krímet.

természetesen a krímben volt népszavazás, de a muzsikok túltolták, és 123% amellett szavazott, hogy a ruszkik csatolják el ukrajna egy részét.

bazdmeg, oroszország kibaszott nagy, de ezeknek a tetveknek még több kell!
@taga20: mivan? Tán te is libsibolsi gyurcsányimádó sorosbérenc vagy??

@húzzad neki shakespeare: ajjas rágalom! Sem Orbán ÚR sem Putyin ÚR nem komcsi!! Demokráciák vezetői (a legnagyobb vezetők) ahol szabad véleménnyilvánítás van ahol a magadfajta sorosbérenc libsibolsik is elmondhattyák a hüjeségüket!!!
Komcsi a gyurcsányod aki kisz titkár volt, és a zsidó apró klánba házasodott

Orbán Viktort még a rendőrök is elvitték mert áskálódott a komcsi párt ellen 1989-ben!!!
Orbán Viktor egy igaz magyar hazafi aki növeli a GDPt adót csökkent fojamatosan kizárolagosan és kizárja európából a migráns hordákat meg rezsit csökkent ami lassan ojan kicsi hogy majdnem nincs!!!!!

Éjjen Orbán Viktor! A szent ember!
@Gábris szomszéd: nem, szerintem arra gondol, amikor a tetves ruszkik lerohanták ukrajna részét, a krímet.

természetesen a krímben volt népszavazás, de a muzsikok túltolták, és 123% amellett szavazott, hogy a ruszkik csatolják el ukrajna egy részét.

bazdmeg, oroszország kibaszott nagy, de ezeknek a tetveknek még több kell!
@Putyinpárti Gyorsnaszád: dehogy tezsvérem, én vagyok az elszabadult hajóágyú a mészaroslörinc jaktyán:))
@taga20:
Szerintem meg az édesanyád büdös kurva.
@taga20:
Nem én szedem fel, hanem a hajléktalanok. Én csak látom a 7-es busz megállójából.
@cardiobascuralis 3: süketelésben világbajnok vagy, mint a gazdád a geci.

még mindig egy kibaszott fasz vagy. anyád nincs, me berakott az inkubátorba az egyik kórháznál, me látta, hogy egy kibaszott fasz vagy:)))
@Gábris szomszéd: ez ki alul abban a idétlen kalapban, stirlic felesége?

ember te hülye vagy, vagy csak fested magad?
@taga20: Nem hagyom magam provokálni, amúgy is 1000-szer átdumáltuk ezt és sosem tudtuk meggyőzni egymást. Szóval relax. :)

youtu.be/u2TLAxTY9Xs
@Gábris szomszéd: ki provokál te istencsapása és mivel?

avval, hogy a ruszkik lerohanták a krímet?

te bazdmeg március 15.-én is ruszki zászlóval foksz mászkálni? és kiabálod, hogy nem hagyod magad provokálni?

bakker, és ti vagytok a jobbik?

eszemfaszom, istenfasza:)))
@taga20: Haver.

"valld be, hogy sunáznád antóniát!:)

én reggel este:)))"

Én délben is, az ebédlő asztalon. :) Fantáziába már meg volt. :)
@Oxica: ja úgy könnyű!
nekem így má selmecigabi is meg volt kéccer:)

ja és vajnatimi öccör:))
@Putyinpárti Gyorsnaszád: a "humorizálásod" saját egysejtűséged ékes bizonyítéka
@Skankhunt42: szarjál sült, te faszkalap fityesztroll!
@taga20: Haver.

Valld be, hogy már beleképzelted magad a tiborcz gyerek helyébe is. :)

Csak te nem a led ben és kastélyokban utaznál, hanem a nemzeti guminő bolthálózatban. :)
@taga20: Ne bomolj haver az usácska is lerohanta, Irakot, Afganisztánt soroljammég, pedig ott nem éltek többségben amerikaiak. :)
@taga20:

hány fronton harcolsz? ))))
@Gábris szomszéd:

Elvtárs.

Aztán az USA mikor akarta Irakot az USA hoz csatolni? Úgyhogy kurva szar a hasonlatod.

A büdös ruszkik azért rohanták le a Krímet, hogy a szovjet oroszországhoz csatolják. Az USA meg azért rohanta le Irakot, hogy kinyírják husseint, mielőtt atomfegyverhez jut.
Nem mindegy ám elvtárs, hogy vidd ki a bilit, vagy idd ki a bilit.
444.hu/2017/03/10/peticioban-koveteltek-autonomiat-a-szekelyek

"Az autonómia nem alku tárgya, az autonómia jár – hangoztatta a székely szabadság napján, pénteken Budapesten rendezett megmozduláson az Országgyűlés nemzeti összetartozás bizottságának elnöke. Pánczél Károly (Fidesz) szerint „az autonómia követelését egy őshonos nemzeti kisebbségnek nem szabad feladnia”, a román politikának pedig fel kell ismernie, hogy az autonómia nem szeparatizmus, „más jogainak csorbításával nekik nem lesz több”.

Hát ezt meg hogy, elvtársak?

A genetikailag homogén Magyarországon követelnek autonómiát a székelyeknek.
Akkor mi lesz a genetikailag homogén román nemzettel, elvtársak?
A felcsúti teknyős kijelentette, hogy szarosmagyarország, genetikailag homogén kell hogy maradjon, akkor gondolom Románia is az kell hogy legyen.

Hajráhalszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Oxica: Hülye vagy. A ruszkik azért rohanták le a Krímet mert Soros Gyuri féle társadalom mérnökök elmentek Majdanolni és demokráciát csinálni, hogy majd legyen mit privatizálni Ukrajnába.
@Ballib cenzúrázók réme 25: Na ide is betolom anyukádról készült képet, hagy lássa mindenki a fidesztrollok közös muterját:
kep.cdn.index.hu/1/0/1402/14025/140257/14025758_731846_31ad210e88faa284f987aae4f31907a3_wm.jpg
Tényleg, hogy van az öreglány? Még mindig űzi a mesterséget?
@Oxica:
mintn a mellékelt ábra mutíttya te már kiittad

brühüyyy
kkk
szerencsétlen
milyen fegyverei voltak szaddamnak? részletezd használd gwbush jelentését

beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Hát persze, hogy így szavazott a Zorbán!
Aszongyák a polákok: "kár volt itt vonatozgatni.", igen, mert rossz vonatra szálltak!
Bezzeg, ha felcsútira szállnak....
@Oxica: Kicsit le vagy maradva és az emlékezeted is kihagy "cseppet"? :)

Szóval kezdődött egy puccsal, amiben a törvényesen megválasztot elnököt kiiktatták az amcsik segítségével. Aztán jött egy kormány, amelyik szart az orosz nemzetiségű lakosok érdekeire. A többit már tudod.

Na de nézzük röviden a téma alapjait, melyek nélkül egy szót sem fogsz érteni az egész históriából:

1. 1990-ben volt egy máltai megállapodás, melynek lényege, hogy a NATO nem megy közelebb a (volt) szovjet határokhoz. Lehet tippelni, hogy megszegte-e valaki ezt és ha igen, akkor vajon ki volt az és hány alkalommal tette meg.

2. 1994-ben Ukrajna az USA-Egyesült Királyság-Oroszország trió védelméért cserébe lemondott atomfegyvereiről (Budapesti memorandum). A védelem viszont arra az esetre vonatkozik, ha valaki atomfegyverekkel fenyegetné Ukrajnát.

3. Ukrajnában gyakorlatilag három politikai csoportosulást különböztethetünk meg jelenleg: a “narancsos” EU- és USA-pártiakat (jelentős támogatással ukrajnai oligarchák részéről is, akik nem feltétlenül ukrán nemzetiségűek), az oroszokhoz húzókat (legismertebb alakjukként Viktor Janukovicsot emlegetik, ők is jelentős támogatással rendelkeznek ukrajnai oligarchák részéről) és újabban az ukrán nacionalistákat, akik gyakorlatilag teljes joggal nevezhetőek náciknak is. Ők annyira EU- vagy USA-pártiak, mint amennyire Oroszországért rajonganak: semennyire. Igazság szerint van egy negyedik csoport is, de ők nem igazán rúgnak labdába politikailag: igen, ők az ukrán átlagpolgárok.

4. Ukrajna gazdaságilag jobbára csődtömegnek nevezhető, ráadásul igen komoly függésben van (gazdaságilag) Oroszországtól: számos ukrán polgár dolgozik vendégmunkásként Oroszországban, illetve az ukrán export jelentős része is Oroszországba irányul. Azt nyilván nem kell magyarázni, hogy Ukrajnában kemények a telek és fűteni is kell, amit nem fával oldanak meg. Még… Ezen felül az ukránok vagy kapnak fizetést vagy nem, de ha kapnak, attól ugyan bizony nem mennek a falnak – és ez a nyugdíjakkal is ugyanígy működik.

5. Oroszországot a független Ukrajna nem különösebben zavarta, de a “narancsos” kormányokért nem igazán rajongtak, viszont tudtak egymással tárgyalni. Amikor Ukrajna kapcsán az EU és a NATO került szóba, az oroszok rohadtul felhúzták magukat, bár – meglehet, ez hiba volt – elég jól palástolták. Egy ideig…

6. Oroszországban a szomszédos (ex-szovjet) országokat “közelkülföldként” emlegetik. Ezt úgy kell elképzelni, mint a medve barlangja előtti tisztást: aki “odacsinál”, annak a medve előbb-utóbb beleveri az orrát – már csak azért is, mert pl. Jugoszlávia, Líbia, stb kapcsán az oroszok átverve érzik magukat az USA és az EU részéről. Hogy ez mennyire így van, azt a 2008-as a grúz öngyilkos támadásra adott válasz után már illett volna szem előtt tartani a jövőre nézve.

7. A 6. pontban említett átveréseket az oroszok már a szír polgárháború idejére elunták és bekeményítettek. Az USA-nak ez kapóra jött, így lényegében arcvesztés nélkül hátrálhatott ki a beígért bombázásokból, igaz, akkor már a tulajdon szövetségeseik sem hittek nekik.

8. Az USA beavatkozásai a hangzatos szólamokkal ellentétben az elmúlt időszakban jellemzően sehova nem hozták el a demokráciát és az emberi jogok érvényesülését, a polgárháborút és anarchiát annál inkább.

9. Az EU-csatlakozás a kelet-európai térségben eléggé vegyes megítélésű, de abban mindenki egyetért, hogy a térség nem lett a tejjel-mézzel folyó Kánaán. Ukrajnában ez a tény valahogy nem közismert. (Itt azért jegyezzük meg, hogy az EU-s csatlakozás ügyében tapasztalható csalódottság jellemzően nem az EU hibája, hanem az egyes országok kormányaié, bár a csodavárás eleve nem sok észre vallott. Mindez persze nem zárja ki, hogy az EU-nak ne lennének meg a maga hülyeségei.)

10. Ne legyenek kétségeink: a magára talált medve nem a gyengék és elnyomottak védelmezője, ahogy a demokrácia kifejezéstől is jobbára röhögőgörcsöt kap, hanem a saját érdekeit akarja érvényesíteni bárki rovására – pont úgy, mint a balhé összes többi résztvevője. Ha erre másoknak joga van, akkor nehéz elvitatni, hogy neki is."

transform.hu/index.php/elemzesek/elemzesek-kulfold/511-mi-tortenik-ukrajnaban-elso-resz

www.kerozingozos.hu/2014/05/02/a-szuz-es-a-medve-meg-a-tobbiek/
@Eszter68: "Vona vakarhatja a fejét."

A momentum miatt pedig a cocik és gyuriferiék. :)
@Putyinpárti Gyorsnaszád:

Buzinyúl!!!

Gyurcsány is KISZ-tikár volt, meg Orbán is KISZ-titkár volt.

Nyomdd anyádba, retkes paraszt!!!!
@Eszter68:

Nem alszol még Eszti?)
Wazz éjszakára ezt az állatkertet(
Sajnos a demencia a retardáltság olyan méreteket ölt itt nálunk,hogy egyenesen vágyom hozzátok!
A kibaszott mikropártoktól 'perfő tagdíjat vagy adót szednék és nem állami tőgyeket kínálnák nekik(
@Skankhunt42: mijen humorizálás? Nincs itt semmi vicces max ti libsi patkányok!!! Szpojad gyurcsány faszát de csak sorosé után!!!

@húzzad neki shakespeare: Orbán nem volt kiszes csak a te gyurcsányod mocskos libsibolsi!
Orbán szüntette meg a bolsik uralmát!!!
@gazoló:

Nézd! A recept adott. A diplomaosztó után be kell ülni a parlamentbe. Lehetőleg egy napot sem töltsenek normális kenyérkeresettel. Annyi birka mindig van a jobboldalon, hogy ezt a zavaros fejű frázispuffogtatót is beszavazzák ingyen élni.
@Putyinpárti Gyorsnaszád:

Sok mást megszüntetett, de épp azt nem.
Ne hőbörögj!
Inkább keresd elő a rózsafüzéred és indíts egy imaláncot ÉRTE.
@taga20:
hogy legyen némi egyensúly ebben a zügyben:
melyik állammal határos az usa a következők közűl?:
Afganisztán,
Pakisztán,
Lybia,
Szíria,
Iraq,
Dél Kórea,
Dél Vietnam,
Chile,
Colombia,
Yemen,
Etiópia,
Szomália,
Dél Szudán?
Németország?
Lettország?
Litvánia,
Finnország,
Ukrajna,
Lengyelország,
Egyiptom,
és még soroljam?
szóval melyik usa állammal van közös szárazföldi határuk ezeknek itt fenn a listában?

utána van még ötletem, hatlatom, sőt hétletem is
beeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kkk
brühüyyy
@Putyinpárti Gyorsnaszád:

Az egész Orbán familia komcsi volt!!!
Gondolod, az MSZMP-vel ellentétben a jómunkásember privatizálta a bányákat??

Köpönyegforgató párttikár fattya a felcsúti suttyó.

Nyehhh...
@Rodeo36 11:

Az USA északnyugati részén /nemalaszka/ "sok" cirill betűs emlék lelhető fel.
Annak idején tán még az apacsok is elvtársak voltak. :-)
Ennyi örömöd legyen, te taknyos hazátlan korcs!
Jovanna, a szuletese ota gyava szar nem lesz egyszercsak bator hos. Ilyen ez az elet, a valyogveto ciganyputri reszegeket alattomban a kocsmabol jovet kirablo gyava korcsa marad, ami mindig is volt, es akinek ez meglepetes: na ne bassz mar :)
@Putyinpárti Gyorsnaszád: "Orbán nem volt kiszes"

"Politikai pályafutását Székesfehérvárott, gimnáziumi alapszervezeti KISZ-titkárként kezdte", írja a WIKI Orbán Viktorról.

Télleg nem volt kiszes, csak kicsit.Mindjárt kistitkár lett.
Szerintem Orbán anyádat pocsékolta meg.
ez igen, méltó bemutatása jelen kommentfolyam az állatvilágból történő kiválásnak, az emberré válásnak

állatok nem képesek ilyen sok békés, bölcs, belátó, barátságos viselkedésformát bemutatni
@Rodeo36 11: De a végén még az is elképzelhető, hogy lesz amerikai elnök egy másik bolygón is. :)

index.hu/tudomany/2017/03/10/lehet_krumplit_termeszteni_a_marson/
@habakuk000: "E"még csak a kezdet!!!:(((
@Gábris szomszéd: te ismét nagyon hülye vagy, tedd már meg, hogy kirándulsz egyet visegrádi országok boldogabb háromnegyedébe, vagy tudod mit, nem is, ez túl látványos lenne, kirándulj a Balkán uniós részébe, aztán a nem unióséba is, aztán utána idézgess olyat, hogy a zunió így és úgy

és akkor meg lesztek sértődve, ha az embert olyan undor fogja el, hogy lófaszt fog közös jelöltetekre szavazni

lusztráció bazmeg lusztráció, az kell Szűz Mária országának, lusztráció, ja, gagyog, s ragyogva okádja magából az ősellenség propagandáját
@ornagy50:

Ne ijesztgesd itt apokalipszissel a jónépet, őrnagyom!)))
@ornagy50: Savonarola gyermekei, ezek habozás nélkül gyújtanák ma is meg a máglyákat, virtuálisan gyújtják is, de érdekes módon csak egyre nagyobb lesz tőlük a sötétség
@Eszter68: igaza van, szorul a hurok, a kampány ideges, ocsmány és végtelenül agresszív lesz
@gazoló: még szerencse, hogy ott az a rengeteg migráncs a gyűjtőtáborokban, majd beöltöztetik őket szőkés lengyel nemzeti örönködőknek 15-én

ja, vagy nem is, migráncs sincs annyi, hogy a Múzeum előtti tér negyedig teljen:(
@habakuk000:

Lesz?
Permanens kampány van.
@Eszter68: gondolod? majd fél év múlva gondolj vissza a permanenses kijelentésedre..

Goebbels munkássága kedves óvodai gyermekzsúr lesz összehasonítva a következő év orbáni kampányhoz képest
@habakuk000:
lesz-e olyan "jó" mint a krump lee -é meg a többi idiótáéié volt?

aszt nem lehet megoldani, hogy senki sem megy a kappanhangon kotkodácsoló idiát megnézni? üres térnek kotkodácsolna?

és rendezni egy másikat máshol nagy tömeggel

brühüyyy
kkk
@habakuk000: D

Szia Haba,kert remélem rendben,legyen szép a napotok,majd éjjel benézek)

..........

Majd én kimegyek helyettük örömködni,kurvéletbe már)
Ha csak a sajtószabadságért fütyülünk 'only már akkor is jogos,nem beszélve a többiről!

Sanyit már bejelöltem Ő is ott lesz))

drot.eu/sites/default/files/styles/large/public/field/slideshow/image.aspx__2.jpeg?itok=ga7gCQVz

www.youtube.com/watch?v=Vmy43d3VSUo
@habakuk000:

Ne sztreccselj, haba!
Elég lesz akkor végigélni, semmi kedvem előre belegondolni, gondolatban megfürödni a szartengerben.

Inkább Kányádival együtt sóhajtozom, mert szombat van és süt a nap.

Kányádi Sándor:
Sóhajtás

Kútnak lenni volna jó,
utasitatónak.
Diófának, vagy a fán
füttyentő rigónak.
Rigófüttynek volna jó,
lenni bár egy hangnak.
Jönni-menni volna jó,
akárcsak a harmat.
@Eszter68: GYÖNYÖRŰŰŰŰŰ

....................

"evvan,meg a gólya a folyóparton))

kepkezelo.com/images/4vcrett9etefv8puwli6.jpg
@Rodeo36 11: közszolgák közül néhánynak kötelező, van néhány hülye, aki örül, ha egy levegőt szívhat a szentemberrel, lengyelekre tényleg kíváncsi vagyok, mennek-e?
nincs nagy tömeg, tönkre vágták a nemzeti ünnep 90-es évekbeli frissességét, üdeségét, amikor közönséges földi halandó szívesen valóban ünnepelt

ma ugyanaz a nyögvenyelős szorulásos erőlködés van, mint a régi november 7-i ünnepségeken

Megjegyzem, én gyerekkoromban nagyon szerettem, mert felvonult egy nagy csomó tank, ágyú és tengerész valamint sokszor esett a hó, s láthattuk az adott év első havát
@gazoló:

Gólyát még nem láttam. De errefelé járhat, mert a rokonságban három fiatalasszony is babát vár. )))
@habakuk000: "Goebbels munkássága kedves óvodai gyermekzsúr lesz összehasonítva a következő év orbáni kampányhoz képest"

Elbocsátott origós: Hitvány hazugsággyárat csináltak a lapból

index.hu/kultur/media/2017/03/10/origo_elbocsatas_bucsulevel/

alfahir.hu/2017/03/11/origo_habony_muvek_ujsagiras
@gazoló: soha a büdös életben nem lesz rendben, bár gyönyörűek a virágok, s a szőlő lemetszve:)

én dolgozom 15-én, egy nyugis nap itthon, megyek Eszterékhez intézni dolgaimat
@habakuk000:

csaknem valamelyik gömöri menyecske szoknyája után futsz? ))
@Gábris szomszéd: azé megvan annak a sajátos bája, amikor az alfahír gondolom szörnyülködik, - nem nyitom meg, ne haragudj - a konkurrencia csúnyaságai miatt:)))
@Eszter68: Bajmóc felé megyek, s nemigen menyecske, habár Marian,
munka az munka, jobb lett volna Prágából jövet lerendezni, de igyekeznem kellett haza, s legalább nem idegesítem föl magam az ünnepi híreken:)
@Eszter68: jönni-menni jó, szép vers:) és itt a tavasz:)

mit jelent a sztreccsel?
@habakuk000:

Stresszel.

Be kell vallanom, hiányzik a kétheti helyváltoztatás.
De, ahogy a szólás tartja: Ki mit szakít, azt szagol. )))
@habakuk000:

Kár,hogy nem két héttel később mész Bajmóc fele(gyönyörűek a kastély körüli japáncseresznyék virágzás közben)
Úgy tudom ilyenkor rendezik mega a kísértetkastélyban a boszorkányfesztet is.
Eszter biztosan ott lesz)
Fáj a szívem,szívesen megnézném arra fele a kistapolcsányi angolparkot stbstb)
Jó utat!
@Eszter68:

Tagának meg jó lesz igyekeznie a fűnyírással))

kepkezelo.com/images/aceywqeqy4qgwm7giliy.jpg

Szasztok!
" Meg is érdemlik ezt a támogatást, és kell ez az itteni magyarságnak, mint a só, mert amióta elfogytak a Főnixes hűtőmágnesek, az eső leáztatta az óriásplakátjaikat, meg a reklámtollak is tönkrementek, azóta megint lohad a magyarság itt, Szlovákiában."

ujszo.com/online/velemeny-es-hatter/2017/03/11/kulcstarto-egyenlo-magyarsagtudat
@gazoló:

Már mindenütt térkő van és személykapu. )))
A boszorkányfesztiválos megjegyzésed megjegyeztem ám! )))
@Gábris szomszéd:
Perú a krumpli hazája, több száz féle krumplit ismernek és esznek

amerikai elnökre a Föld-ön sincs szüxég nemhogy a Mars-on

brühüyhyy
kkk
@Eszter68: miért? a boszorkányok szépek, ha itt lenne taga, idézhetne is a Francia históriából, milyen csudákra is képesek..

www.youtube.com/watch?v=nLgM1QJ3S_I
@gazoló: kösz, gyárba megyek tárgyalni, Brünn mellett tegnapelőtt még hófoltokat láttam, nem hegyen, hanem dombok alatt

a bajmóci kastély barlangjából jöttünk már ki telefon fényénél, pont nagy büdös áramszünet miatt:) rég volt, tán igaz se

Mátyusföld is szép vidék, szó mi szó, egész Szlovákia az, Trencsényben voltam már régen, jut eszembe
@PeniValdes: idézel, milyen csodákra vagy képes? lelkesen várom:)
@Eszter68: nem streccs, tudomásul kell venni, kihalóban lévő állatfajta vagyunk, amire mellesleg büszke vagyok:)

nem jutottunk el az újemberré válás azon fokozatára, ahol jelen kommunikációt rezzenéstelen arccal, higgadtan, lelkiismeret-furdalás nélkül folytathatnánk

itt van például a tegnapi Váncsa cikk, aki tőle szokatlanul a megszokott sziporkázó szellemisége helyett kissé rezignáltan konstatálja a MOMO mozgalommal kapcsolatos pártoldaltól függő kategorizálásokat

nemigen merném összehasonlítani magam vele, de valahogyan úgy látom, hogy ez a fajta újmagyar neki is sok, egyszerűen nem tud vele mit kezdeni

pedig mi fogunk dönteni, ma még mi vagyunk a többség, nem ártana nem elfelejteni a mélyen nem tisztelteknek, hogy mi nem értünk újmagyarul
@Rodeo36 11: tudod, nekem pontosan ez a pozitív jelzés irányukban, ahogyan az összes bértollnok oldaltól függetlenül nekik ugrott
@PeniValdes: két ugrálás között?:)

vagy van valami csodagombád?
@MACISAJT: Lemondta a magyar nemzeti ünnepet lengyel külügyminiszter-helyettes
Miután a lengyel kormány megsértődött Orbánra, a lengyel díszvendégnek hirtelen egyéb elfoglaltsága akadt.
@PeniValdes: segít ugrálni, repülni vagy csak leszid?

a HIM is megszűnik

www.youtube.com/watch?v=JAdDkFx0_6o
@Rodeo36 11: Ha vagányak lennének az index bátor újságírói, összehasonlításképp elmenne belőlük 1-1 páros a világ több pontjára határt sérteni, mondjuk Kínába, az USA-ba, Szaud-Arábiába, Izraelbe és legvégén migránsnak öltözve a magyar határra! Na és ezen élmények alapján írnának egy cikket! Na az objektív tájékoztatás lenne! :)

index.hu/video/2017/03/11/hatar_menekult_eroszak_veres_rendor_gumibot_kerites/
@habakuk000: á elég háklis,múltkor is a mogyoró maitt
@húzzad neki shakespeare: kussolj rohat libsi! Ne hazudozzál itt összevissza!!!!!! Az Orbán család mindig is nemzeti konzervatív keresztény szellemiségü volt.
Így nevelték ki ezt a tisztaszívű igaz mértéktartó és elvhű zseniáls hazafit Orbán Viktor miniszterelök URAT!!!!
Kisvasutat épít ahova kell mert a bolsik lebontották és stadionokat hogy az emberek sportolhassanak benne mert a mi vezérünknek fontos az emberek egéssége!
Eltüntette az inflációt az álamhásztartási hiányt és növeli a gdpt és épül az ország!!!!!!

Büdös gyurcsánysoroscsicskák bizony a kutya ugat de a KARAVÁN HALAD!!!!!!!!!4444
@Putyinpárti Gyorsnaszád: és még a nap is kisütött, ezt elfelejtetted, nehogy baj legyen belőle..
@PeniValdes: ha elvetted a mogyoróit háklis is lehet, ne csodálkozz
@habakuk000: hogy mondta megboldogult Knézy Jenő: ilyen nincs és mégis van. Ideogliai alapon.
@Putyinpárti Gyorsnaszád:

Szépen játsszál.

Ha túltolod nem annyira szórakoztató, untat és elveszem a játékod megint, kedves Stefinaszád.
Külügyérünk járhat Varsóba fényesre nyalni a küblit.:D
Az a meglátásom, hogy amiatt ne fikázzuk Orbánt, hogy nem állt ki a félnótás Kaczyński mellett! Bizony, ezt most jól tette! Ezt a szégyenteljes, sötét alakot a förtelmes kormányával együtt negligálni kell, minden lehetséges módon. Reméljük, hogy a lengyeleknek megjön az eszük, és a következő választásokon eltakarítják őket.
@gazoló: Ezeket leírhatnád szlovák nevekkel is, mert így semmit nem jelent nekem sajnos :(
@PeniValdes: komor nyik. És vidám nyik nincsen? Hát persze!
Ezért olyan fapofa mind! :D
@habakuk000: aztán meglepődnél, ha tenne 1-két csodát veled...
@graphics: nem mondod, hogy nem ismered fel Bojnicet?
@PeniValdes: ajaj, elképzeltem... mit tettél a mogyoróival?
@graphics: Erdély mondjuk egyszerűbb , a románok nem sokat bajlodtak új nevekkel, leírtak a magyar neveket románul.
@habakuk000: nem a magyar név ugrik be elsőre és agyalnom kell, hogy hol is van. Nem könnyű úgy egy térképen gondolatban elhelyezni egy települést, aminek csak a szlovák nevét tudod. Mintha a Kaligangati-t emlegetnéd. Tudod-e ez melyik országban van? (India és folyó).
@graphics:

Gugli, drága barátom. Beütöd a nevet és megvilágosodsz. ))))
@habakuk000:

bús férfi panaszai... )))))
@Eszter68: Nincs cirógatós telefonom. Amikor Galántán dolgoztam, ott is olyan helyi falvakat mondtak a bejárók, hogy csak lestem ki a fejemből. A nagyobb városokkal nincs gond, azokat helyből leteszem a térképre.
OV a sajtótájékoztatón eléggé világosan elmondta mi történt.a néppártiak együtt szavaztak.ennyi
@FILTOL: OV újra bizonyította,hogy szavai bátrak max
@PeniValdes: És a Kedves Vezető & Co. indíthatja a majrémotort, hogy a korábban meghívottaknak van-e fütyülője...
@PeniValdes: és akkor mi lesz az edeskomenyes narancsos salátával? Az a rossz tulajdonsága megvan, hogy véletlenül se készül el magától.
@PeniValdes: pedig ha tudnád milyen finom, persze aki mogyorozik, annak könnyű.
Tegnap láttam a Metróban egy nagy zacskó pulykaheret, el nem tudom képzelni, ki ehet ilyesmit.
@PeniValdes: szerintem nincs répájuk.
Kissé megkésve(nem voltam gépközelben) Nőnapra minden bájos hölgynek:

ekladata.com/mF3L6tZV34XTmOf4yH3FjMO5_k0.png
@graphics:

Igazad van, a kedvesed kell cirógatni. ))
Itt a recept. Talán még habának is kiröppen az álom a szeméből.

Omar Khajjám
A MULANDÓSÁG MÁMORA
Száz rubáí 14 magyar műfordító 268 magyar változatában

Fűbe fekszem tavasszal egy hurival
és kancsómból élvet ád a borital;
a világ hadd mondjon bármit én reám,
kutya legyek, ha vágyom a menny után.

Erődi Harrach Béla

Midőn tavasz napja ragyog fenn az égen,
bort és forró ajkat nyujt felém a szépem, -
nevezzen akárki hitetlen kutyának,
ha az Éden akkor eszembe jut nékem...

Baktay Ervin
@PeniValdes: pedig a répa javítja a látást is: láttál már szemüveges nyulat?
@Eszter68: Jó recept, ismerem. Olvastam tavaly a verset.
Köszönöm!
@Putyinpárti Gyorsnaszád: Na de kedves Stefánia kisasszony! :D
@Eszter68: migráncssimogató:(

ahelyett, hogy valami lusztrált (frusztrált?, kasztrált?) keresztény imádságot idéznél

www.youtube.com/watch?v=xTiJHzVb3AY

Eszter68 (törölt) 2017.03.11. 14:02:47

@habakuk000:

Inkább Kiss Tibit. )))

Miért basszátok szét az országomat,
Miért rúgjátok hasba az ápolót,
Miért ültetitek szamárpadba a tanárokat,
Miért szarjátok szájba az álmodót?

Ti még a Sátánnak is túl gecik vagytok,
Még ő is megvet titeket,
Mert a Sátán bátran vállalja magát,
De ti hívőként lettetek hitetlenek.

Másfél millió káposztafej,
Hibbant elméjű hatalmasok,
Mocsár e táj és a Varangykirály
Ünnepli, amit alkothatott.

De ha lepihentek a büdös sárba
Ugyanúgy, mint a népetek
Én pióca leszek a pusztulásban,
És szívom majd a véretek.

444.hu/2017/03/11/a-quimby-enekese-valoszinuleg-varangykiralynak-nevezte-orbant-egy-dalszovegben
@Eszter68: elnótázhatta volna tavaly az erdélyi koncertjén, a fidelitaszosok pogózhattak volna erősen a káposztafejre és a varangykirályra:)
@Eszter68: A"gólya"meg a"lányok"?
Pfujj!!!Tiszta pornográfia!!!:D
@FILTOL: "OV a sajtótájékoztatón eléggé világosan elmondta mi történt.a néppártiak együtt szavaztak.ennyi"

Ne feledd el azt is elmondani, amit OV elfelejtett, hogy előtte meg bújtogatta a lengyeleket.Ennyi.

Mit gondolsz miért haragszanak? He?
@Eszter68:

Nem csuda, hogy berágtak a lengyelek, mert az írás szerint "Jaroslaw Kaczynski volt miniszterelnök egy korábbi interjújában azt mondta, Orbán megígérte neki, hogy Varsó beleegyezése nélkül nem támogatja Tuskot."

Ha ez nem a szájból segget esete, akkor mi? Azért jöjjenek csak azok a lengyelek, hátha hoznak magukkal fütyülőket is.
@taga20: ez a dékás terrornyugger humor??
@Skankhunt42: ja móricka, ez az:)

gondolom, te a géefgés, meg a tállai féle humort kajálod!

Eszter68 (törölt) 2017.03.11. 17:16:55

@látjátok feleim szümtükkel:

A habony-művek oknyomozói nemsokára kiderítik, hogy Bem apó zsidó/buzi volt és összejátszott az osztrákokkal.
@Eszter68: meg ruszki kém volt.

ja az most jó pont lenne a gecinél:)

Eszter68 (törölt) 2017.03.11. 17:29:06

@taga20:

Nem figyeltél, taga. Pedig Angyal már számtalanszor elmagyarázta nekünk, hogy azok a rossz oroszok voltak, a maiak pedig a jók. ))
@graphics: az kicsoda? Valami bajod van? Nem teccet az igasság amit mondtam? Libsi vagy? Azoknak nem tetcik az ilyesmi!!!
@Putyinpárti Gyorsnaszád: te egy idő után nem unod magad? me én szoktam magam:)

akinek van egy kis sütnivalója, az vágja a színészi teljesítményedet:))
@Eszter68: ja, ezek csak polóniumos csáját küldenek, nem jégcsákányt:)

az a baj a vallásos barmokkal, hogy aszt hiszik, hogy mindenki a hat húszassal jött, mint dzsézusz:)))
@taga20:én nem vagyok szinész hanem egy igaz magyar jobboldali konzervatív polgári hazafi és terjeszem az igasságot amit a magadfajta libsi hazaárulók elhalgatnak elferditenek hogy sorosnak lapátolják a pénzt!
Végetek van itt ti többet nem kerültök be a parlamentbe és nekünk ott lesz a KÉTHARMAD!!!
@Putyinpárti Gyorsnaszád: taps!!!!!!

te jobb vagy, mint hontihanna fénykorában:)))))))))
@taga20:
Azért, mert veled ez volt, még nem mindenkivel ám.
Azért, mert az édesanyád egy büdös kurva, aki inkubátorba rakott...
@cardiobascuralis 3: meséjj csöves!
se anyád se apád, csak a geci az éltető emlő:)

mekkora egy tetvek vagytok ti fityesztrollok!
süti beállítások módosítása