Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: hang.hu/belfold/varga-judit-megszolalt-miutan-allitolagos-valasarol-irtak-nem-kivanunk-reagalni-12... (2024.03.28. 08:57) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: @pollutio: naná :) (2024.03.21. 08:26) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2016.10.08. 11:03 Fabius

Viszlát NOL, helló valóság!

stat.bmp

387 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr4111780331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sosem voltam szocialista, de a pusztulatos Fidesz-disznók bisssztos fel lesznek ültetve Kháron ladikjára.
Sose voltam szocialista, de ezek a pusztulatos Fidesz-disznók bisssztos jegyet nyernek Kháron ladikjára.
Azt hittem, durván fogalmaztam! :-)
444.hu/2016/10/08/rogan-helikopterezeserol-es-a-matolcsy-vajda-zita-kapcsolat-ujabb-reszleteirol-irnak-az-utolso-nepszabadsagban

Az utolsó népszabi,(akinek van, tegye el emlékbe) azért még odabasz rendesen a g..iknek, de aztán beszántják mint Kishantost.
Mészarosaszád lőrincz nem véletlenül körözött már felette hónapok óta, most végre lecsaphat rá. Persze majd újra lesz népszabadság, melyből megtudhatjuk, hogy kinyílott a pitypang.

Hajrászarszagúmagyarország, hajrámagyarok.
Fab!

A'népszabinak,mint újságnak is voltak korszakai Fab!
Összemosva biztosan bele lehet kötni,de'sztem nem volt egy olvashatatlan,vállalhatatlan sajtótermék,főleg a helyére nyomor'uló többit látva(
ELŐRE A PUTYINI ÚTON!

KÖSZÖNJÜK UTÓLAG A 3.3MILLIÓ AGYHALOTTNAK, HOGY MÉG MINDIG RAJTUNK ÉLŐSKÖDIK A GECI ÉS BANDÁJA!
@gazoló:

"Bolye Ferenc tizenéves volt, amikor édesapja halála miatt családfenntartóvá vált. A lovas fogattól a hatalmas Rába traktorig minden mezőgazdasági eszközzel dolgozott. Amikor három testvére felnőtt, akkor – már családapaként – szerezte meg 5 év tanulással a mezőgazdasági technikusi végzettséget. Sokszor előfordult, hogy éjjel dolgozott, majd leszállt a traktorról és ment az iskolába."

Vajon a mai mezőgazdaság országos gazdája is így okosodott mezőgazdaságügyileg? Megnéztem:

"Végzettség:
1987-ben a szegedi József Attila Tudományegyetem jogi karát cum laude eredménnyel végezte el.
Szakmai tapasztalat:
1987-től a SZIM Karcagi Gépgyár Rt. jogi előadója, majd jogtanácsosa.
1990-től 2010-ig Karcag város polgármestere.
1989 óta a Fidesz tagja, 2010-ig a párt Jász-Nagykun-Szolnok megyei alelnöke.
1998–2002-ben, majd 2006-2010 között Jász-Nagykun-Szolnok megyei országgyűlési képviselő, részt vett több parlamenti bizottság munkájában. 1998–2002 között frakcióvezető-helyettesként is dolgozott.
1994–től 1998-ig, majd 2002-től 2010-ig a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés tagja, 1994–től 1998-ig, illetve 2002–2006-ban a Fidesz-frakció vezetője.
2010-ben, a parlamenti választások első fordulójában a Fidesz–KDNP területi listájáról kapott mandátumot.
2010 júniusától 2014-ig vidékfejlesztési miniszter.
2014 júniusától földművelésügyi miniszter.
1998-tól a Kunszövetség elnöke, majd tiszteletbeli elnöke
2009-2010-ben a Magyar Önkormányzatok Szövetségének társelnöke"

www.kormany.hu/hu/foldmuvelesugyi-miniszterium/a-miniszter/eletrajz

Hiába, a fideszből nem veszett ki a múlt tisztelete, minél jobb elvtárs, elnézést nertárs valaki, annál gyorsabban halad a létrán ( asse baj, ha nem ért a szakmához, tehát jól megvezethető ), jó magosra.
Ezért békemeneteltetek? Cöf-cöf-cöf (ez itten sírás a hazáért és nem a cöf-ért ).
@Oxica:

Biztos, hogy a gázszerelőé lett az újság?
@látjátok feleim szümtükkel:

Én még azt sem tudom, azt sem értem, hogy egyáltalán kié volt eddig.
@taga20: pubi azé' ne szájjá elfele. még két évig tuti a tiétek ogv!
@nincs_itt: haver, a seggemet a földhöz verem örömömben!

más esetleg?:)
@gazoló:

Tőlem minden újság - vagy internetes lap - azt ír amit csak akar, azzal nincs bajom. A Népszabival sem volt, ha meg igen, akkor egy adott tartalommal nem értettem egyet. Az Origót is addig néztem, amíg, a GyéBé féle seggnyalást nem olvasom oszt'jónapot.

Bajom a fogyasztható tartalmat önállóan előállítani képtelen - ripost,888 stb stb - így összelopott vagy állami pénzből portfóliókat felvásárolni kénytelen szarháziakkal - vajnagé, szaroslőrinc - van.
@látjátok feleim szümtükkel:
Biztos, hogy BÁRMI is a gázszerelőé?
@taga20: Most épp annak örülök, hogy szép idő van és lehet menni a szabadba. Te minek örülsz?
@KorlátlanTollpárna: tele a has, asztán más nem érdekel, mi!?

én annak örülök, hogy felfúrtam a kertkapuhoz egy ütközőt, és annak, hogy rózsi behúzta a polt:)
@Fabius:

A web-et is le fogja kapcsoltatni a geci,csak idő kérdése vagy a kapcsolót fogja'tállalj vagy'gázcsapgéniusz kezébe nyomni(
Az időzítéshez,nincs sok érzékük,mert ma Kossuth tér,holnap Rómaipart,egymásra rakódhatnak,esetleg eszkalálódnak,bár illúzióim nincsenek,de kerekedhet forró ősz!
@Fabius:

Az Origo munkatársainak túlnyomó többsége /hírcsatorna, freemail, koponyeg, etc...értelmes emberkék/.
Hogy ők meddig maradnakl a cegnél, az már más kérdés.
@KorlátlanTollpárna:

Te pedig négyéves korodban piszkáltad az orrod és levakartad a 'varat a térderől)
mindent de mindent meg mernek csinálni. Már semmiféle gátlás nincs bennük
Egy kilométerre lóg ki a lóláb!
Üzennek, hogy mindenki így jár, aki fel meri ellenük emelni a szavát, vagy akár csak az igazat merészeli leírni róluk.
Ez már túlmegy minden határon!!!
De a magyariak döntő többsége ezt is be fogja nyelni.
Innen eredezik a gátlástalanságuk.
Persze, lehet mondani, hogy "a fák nem nőnek az égig", de nekem csak ez az egy életem van.
Hiába írják majd le, mondjuk száz év múlva, mekkora tatárjárást csináltak, én azt már csak az égi mezőkön fogom olvashatni.:)))
@gazoló: A Néphazugság már a teljes cégcsoport eredményeit negatívan befolyásolta

A kiadó Mediaworks MTI-hez eljuttatott közleményéből az is kiderül, hogy a jelenlegi üzleti modell működtetésével a Népszabadság a teljes cégcsoport eredményeit negatívan befolyásolja, és ez várhatóan hosszú távon így maradna, amennyiben működése nem kerül teljesen új alapokra. "A cégcsoport és több mint ezer munkavállaló hosszú távú jövője, valamint a cégcsoport kiadványai a szerkesztőségeken, az olvasókon és a gazdasági sikerességen múlik" - fogalmaznak. A kiadó felidézi: szeptember 30-án megvásárolták a Pannon Lapok Társaságát (PLT), és ezzel "valódi regionális kiadóvá váltak, markáns jelenléttel a sportlapok és magazinok piacán". Tájékoztatnak arról is, hogy jelenleg is zajlik a Mediaworks budapesti működésének költségtakarékos székhelyre történő költözése a Bécsi úti "Népszabadság-épületbe", ahol több mint 400 munkahelyet alakítottak ki. A Mediaworks szerint "mindez lehetőséget teremt a stabil gazdasági alapok megteremtésére, ami a minőségi újságírás legfőbb garanciája". A jelenleg tervezett évi 25 milliárd forint forgalmával és közel 1150 munkavállalójával a Mediaworks és a PLT tizenkét megyében rendelkezik regionális sajtókiadvánnyal. A regionális sajtótermékek a társaság legnagyobb bevételi forrását adják, 50 százalékot meghaladó részesedéssel. A Mediaworks-PLT csoport által értékesített napilapok mintegy 75 százaléka regionális napilap, ezen felül a cégcsoport országos napilapokat és magazinokat is megjelentet, mint például a Nemzeti Sport, a Világgazdaság és a Hot! magazin. Az osztrák Vienna Capital Partners (VCP) 2014 januárjában vásárolta fel a Ringier és az Axel Springer egy jelentős média-portfólióját, köztük a Népszabadságot, nyolc megyei napilapot, a Nemzeti Sportot és a Világgazdaságot. A VCP ezt követően, szintén még 2014-ben bejelentette, hogy Mediaworks néven megalapította Magyarország egyik legnagyobb médiavállalatát, amely akkor azt közölte, a Ringiertől és az Axel Springertől is átvették a munkatársakat, a széles portfóliót pedig nemcsak megtartani, hanem fejleszteni is akarják.

gyor.offmedia.hu/belfold/a-nepszabadsag-nyomtatott-es-online-feluletet-is-felfuggesztik
@KorlátlanTollpárna:
Nézd, valami kis intelligenciát azért feltételezhetnél az olvtársakról! Merthogy némi bugyutaság szükséges ahhoz, hogy elhiggye bárki is, hogy ÍGY szoktak gazdasági döntéseket átvinni a gyakorlatba. Miszerint költözést állítva az egyik helyen leszerelnek, a másik helyre meg már nem engednek be.
De egyébként mit lehetett várni egy ilyen szöveg után?
mandiner.hu/cikk/20161007_a_szerk_a_kormanyfo_meztelen
"Orbán Viktor szereti magát bátor szabadságharcosként bemutatni ország-világ előtt. Valójában gyáva.

Másokkal végezteti a piszkos munkát, legyen szó népszavazások megakadályozásáról, civilek megfélemlítéséről, választói csoportok felhergeléséről vagy éppen a Felcsút környéki földek és ingatlanok felvásárlásáról. Rendszerének elsődleges feladata, hogy eltitkolja Orbán Viktor aláírását, amellyel a hatalom aljas húzásait elrendeli. Ő a metróban játssza el a terrortámadásra is felkészülő bölcs vezetőt, az apparátusa pedig letagadott utasítására ver le fegyvertelen, békés civileket.”
@KorlátlanTollpárna: te agyatlan barom, mégha így is lenne, akkor is szerinted ez az elintézési mód??

te meg itt csorgatod a nyálad, te pondró!

hvg.hu/itthon/20161008_A_Becsi_uton_varakoznak_a_Nepszabadsag_munkatarsai
@kekex: és azt ki mondta neked, hogy én elhiszem? :) Amúgy meg az Internet korában egyre kevésbé van jelentősége a hagyományos lapoknak a lényeget továbbra is el tudják mondani akik akarják.
Egyébként ez már a Jobbiknak is sok(k)
www.napi.hu/magyar_vallalatok/nepszabadsag_ez_mar_a_jobbiknak_is_sok.622203.html
"A Fidesz egyetlen célja, hogy vagy saját uralma alá hajtsa a hazai sajtóorgánumok száz százalékát, vagy ellehetetlenítse azokat. Ez az eset egyben figyelmeztetés is az összes ellenzéki és független sajtótermék számára, hogy bárki bármikor ugyanígy járhat, mert nem véletlen, hogy a helikopterező Rogán Antalt lebuktató Népszabadság néhány napon belül erre a sorsra jutott. A hazai baloldal állapotát pedig hűen tükrözi, hogy saját médiáját sem képes már megvédeni."
@taga20: Nem csoragtom de most, hogy szóltál lehet megnézem őket, mert nemsokára arra lesz dolgom. Képet küldjek majd? :)
@KorlátlanTollpárna: " A Néphazugság már a teljes cégcsoport eredményeit negatívan befolyásolta"

"néphazugság"?

Birka.

A zacskóstóni bulibáró helikopterezése mióta hazugság? A kuszaszem gyuri közpénzen (elveszítette közpénz jellegét mi birka?) tartott kurvája mióta hazugság?
Birka. Ez a népigazság. Ezért kellett elnémítani a lapot.
@KorlátlanTollpárna:
És akkor meg tudnád mondani, hogy mi indokolja a NOL.hu bezárását is? Merthogy máre több napilap is csak online jelenik meg, mert az OLCSÓBB!! Nincs nyomda és terjesztés, stb.
És mi indokolja EZT A RIHERONGY ELINTÉZÉSI MÓDOT?
@Oxica: Ez a jelző (néphazugság) szerintem több évtizedes és nem néhány hónapos távlatban született. :)
lesz kenyérjegy, tejjegy és húsjegy majd lehet ezekete a jegyeket is jegyre kapni...valamint fodbal meccsekre jegyet kapcsolt áruként a tejjegyhez

kialakúl ez nagyon szépen és lesz lódenkabát, gummicsizma pufajka és usánka műszőrméből és vitorlavászonból meg viharkabát

és úttörő dalok lesznek kötelezőek a suliban: egy a jelszónk a konyha melybe korgó gyomorral megyünk

vagy
felmászott a nyúl a fára
jajj be szépen kukorékol
piros csizma van a lábán
nem süt a nap a szemébe'

ez a logika tanszék éves tananyaga amit Régens Récsel alszakács és felrektor vezet és ad elő zsebből (fejből nem tuggya, mert az nincs neki)

brühüyyy
kkk

ugye mussolini az egy kedves vidám fickó volt ??? ha összevettyük orbángecivel?
@kekex: Semmi nem indokolja. Én csak arról beszélek, hogy a neten tovább tudnak majd létezni. Lásd pld. mennyi pénz jött össze 1 nap alatt a kétfarkúak plakátjaira.
@taga20:

A kis nyilas prosztó még nem tudja, ha elfogy az "ellenség", akkor ők következnek. Őket fogja ledarálni a g..i.
Na de legalább nyertek a svájciak, hogy a g..inek se legyen jó napja. A svájci migránsok jól megszopatták a csuti rámszesz csapatát.
@KorlátlanTollpárna:
Noch einmal: MIÉRT kellett kizárni az újságírókat az új helyről? Hogyan fog így online létezni az újság?
Noooormális vagy, Lujza? (a kérdés költői, az eddigi szövegeid meggyőzően cáfolták!)
@Rodeo36: "lesz kenyérjegy, tejjegy és húsjegy majd lehet ezekete a jegyeket is jegyre kapni...valamint fodbal meccsekre jegyet kapcsolt áruként a tejjegyhez

kialakúl ez nagyon szépen és lesz lódenkabát, gummicsizma pufajka és usánka műszőrméből és vitorlavászonból meg viharkabát

és úttörő dalok lesznek kötelezőek a suliban: egy a jelszónk a konyha melybe korgó gyomorral megyünk"

Ha ez mind megvalósul, akkor bizony forradalom is lesz, meg akasztások.
Amúgy a g..ik nem kis lépésekkel masíroznak a forradalom felé, mert már annyira beleőrültek a hatalomba, hogy nem veszik észre, hogy már rég túltolták a biciklit. Ez lesz majd a vesztük. Csúnya lesz a bukásuk, ezt már most mondom.
@KorlátlanTollpárna: "Ez a jelző (néphazugság) szerintem több évtizedes és nem néhány hónapos távlatban született. ":)

Ez a jelző max. a fejedben született meg, abban a zavarosban.
Nem véletlenül kellett megpuccsolni a népszabit ilyen sürgősen, mert nagyon ráégett már pár nap alatt a helikopter a fideSSre. Már a migráncsozással sem tudták levakarni. "Luxusbaloldal" mi birka. Akkor mit mondjunk a jobboldalra?
@Oxica: nem érti a baromja.

"Pastor Martin Niemöller (1892–1984): "Először eljöttek a
zsidókért, nem szóltam, mert nem voltam zsidó. Aztán eljöttek a
kommunistákért, nem szóltam, mert nem voltam kommunista. Aztán eljöttek a
szocialistákért, nem szóltam, mert nem voltam szocialista. Aztán
eljöttek a szakszervezetisekért, nem szóltam, mert nem voltam
szakszervezetis. Aztán amikor értem jöttek, már senki sem maradt, hogy
szóljon értem.""
@Rodeo36:

Mit nyafogsz?
Te É- amerikában ugyanollyan migráns vagy, mint a kínai, lengyel bevándorló, vagy az afrikai lottó-csaló kocsog!
Nincs kulumbség!!!!
@kekex:

"És mi indokolja EZT A RIHERONGY ELINTÉZÉSI MÓDOT?"

Ezt mondjuk a tulajdonostól kellene megkérdezni, mert bár sok minden elképzelhető, nehezen hiszem, hogy a vevő vagy az új tulajdonos kérésére történt így...ahogy.
@Behaton:

"nehezen hiszem, hogy a vevő vagy az új tulajdonos kérésére történt így...ahogy."?

te hülye vagy, vagy csak rájáccol?
@taga20:

Meg tudnád mondani, hogy ez miért volt "így" jó az új tulaj részéről?
@Behaton: szerinted ki a lesz az új tulaj?
@taga20:

Csak találgat mindenki.
Olvasni Mészárost, Habonyékat és még sok mindent.
De a kérdés még így is marad.
Miért volt ez így jó?
A botrányt sikerült elkerülni?
Nem.
Könnyebb lett volna szép csendben, tulajváltás után szétaprózva megoldani?
Igen.
Ha az említett két figura vette volna meg, akkor a szerkesztőség magától távozott volna.
Miért volt ez valakinek így jó?
@Behaton: miért volt az jó, hogy lenyúlták a manyupot?
miért volt jó, hogy ofsorcégek(a geci és bandája) gazdagodnak a letelepedési kötvényeken?
ésatöbbi ésatöbbi!

miért kérdezel hülyeségeket?
a geci és bandája ki akarta lőni a nolt. ennyi.

szívesen!
@húzzad neki shakespeare:
én nem nyafogok, én röhögök és főleg rajtad meg a hasonszőrüeken hacsak nem vagy te is segghajú?

most hába provokálsz nem mondom meg mi a státuszom és hogy hol...maraggyunk abban, hogy te vagy a helikopáter

brühüyyy
kkk
gyáva seggfej
@KorlátlanTollpárna: szerintem ez nem az az idő, mikor a szerelmedet iderakhatod!

haver, a négy fal között aszt csinálsz, amit akarsz, de itt ne buzuljál!:)
@taga20: Szépen vagyunk, ha már egy igazi demokratát sem lehet hájpolni egy libsi blogon. :)
@taga20:

"...a geci és bandája ki akarta lőni a nolt..."

Ezt megtehették volna simán, ilyen balhé nélkül, új tulajként, az átadás után is.
De ha azt akarod mondani, hogy a statuáláson van a hangsúly akkor talán elfogadható...bár én ki tudtam volna találni rosszabbat is.
@Behaton: A főesztergályos imádja az összeesküvés elméleteket és a teátrális nagyhalált. :)
@Behaton: ".bár én ki tudtam volna találni rosszabbat is."

meséjj, te szép reményű! hátha tanulnak a geciék tőled.
@KorlátlanTollpárna: angyal, kicsit unalmas má, hogy te minden nap itt maszturbálsz ferire.

remélem nem a lányod előtt csinálod, van benned ennyi jóérzés.
@taga20: Itt most rólad volt szó haver. :)
@KorlátlanTollpárna: azé ártu csinájjunk má úgy, hogy
normális vagy és nem egy szervilis fasz!

jó?
@taga20: Nem vagyok ártu de te még lehetsz kevésbé barom. :)
@taga20:

Nem fogok nekik tippeket adni. Fejlődjenek, okosodjanak maguktól, ha tudnak.

@KorlátlanTollpárna:

Pláne, ha nincsenek benne. Most dörzsölhetik a markukat.
Mindenki ötletel, találgat. Van sírás, jajgatás, fogaknak csikorgatása. A konteo blogon meg ünnepnap és bejegyzésdömping.
@Behaton: hülye vagy bákszi, és még el is hiszed magadról!

egy szavad sincs arról, ami itt megy hatéve!

csak süketelsz, te ostoba muzsik, hogy ez miért jó!

remélem nincs gyereked, akinek eszt a szar, szervilis gerincedet átadtad!
@taga20:

Tudnád idézni, hogy hol mondtam, hogy ez jó?
@taga20: Én de Nirot mindig is csíptem. Ezért is lenne jó ha Trump lenne az elnök. Gondold el, hogy minimum 4 évig mennyi móka és kacagás lenne az osztályrészünk. :)
@Behaton: "Tudnád idézni, hogy hol mondtam, hogy ez jó?"

haver, kit nézel te hülyének? itt tolod, hogy ez kinek jó, meg te gecibb lettél volna.

nem aszt tolod, hogy ez felháborító, geci rogán, geci matolcsi, ecetera!

szerintem keversz a vidéki sutyerákokkal, akik beszartak a migráncsoktól, pedig életükben nem láttak!
@KorlátlanTollpárna: ártu, szerintem az orcánkra fagyna a mosoly:)

persze aszt vágom, hogy a megmarkoljuk a pinát, neked teccik:))
@KorlátlanTollpárna: na ő az a lény, akit ha elütnék, visszatolatnék.
@taga20:

Hol "toltam", hogy ez jó?
De most komolyan, terelés és mellébeszélés nélkül.
Értem én, hogy szeretnéd, hogy mindenki ahhoz a vehemenciához és stílushoz igazodjon, amit te képviselsz, de én már rég, nagyon rég kinőttem ezt a gyerekes és dacos viselkedésmódot.
@Behaton: nem érted, nem szeretném.

jó, csináljuk komolyan!

mi a véleményed arról, hogy van egy ellenzéki lap, amelyik nap-nap után feltár szemét lopásokat a geciéknél, erre elkussoltatják?

egyenes választ kérek, nem szarkenést!

"én már rég, nagyon rég kinőttem ezt a gyerekes és dacos viselkedésmódot."

ilyet meg ne, me ez mindennek az alja.

egyébként jó veled vitatkozni:)
Mi van, ha nem is a gázszerelőé lett vagy lesz a lap és a netes felület? Mert ugyé ügyes üzletember és a még ügyesebb politikus nem kiabál farkast, hanem csapdát állít neki.
@taga20:

Látod, már arra sem emlékszel, hogy hol kezdtük.
Feltett valaki egy kérdést:
"És mi indokolja EZT A RIHERONGY ELINTÉZÉSI MÓDOT?"
Amire én ezt írtam:
"Ezt mondjuk a tulajdonostól kellene megkérdezni, mert bár sok minden elképzelhető, nehezen hiszem, hogy a vevő vagy az új tulajdonos kérésére történt így...ahogy."

Innen te eljutottál odáig ,hogy én ennek örülök, mert nem azt mondtam egyből, hogy a geci gecizett megint. Én készséggel elhiszem, hogy végletekig leegyszerűsített világképed és életviteled nem igényli, hogy a színpad díszletei mögé láss vagy csak egyszerűen kérdezz és kételkedj, de enged meg másnak azt, hogy bár lehet, hogy nem tetszik neki az előadás, de ő nem akarja a színészeket megdobálni és egyszerűen csak úgy dönt, hogy ebbe a színházba nem megy többet.
@Rodeo36:

Te lenni a kanadai polszkii!!!

Köbö úgy hiányoztál British Columbia-basznádnak, mint üveges tótnak a hanyattesés!!!
Eeeee....
@látjátok feleim szümtükkel: ne igyá többet, me hülyeséget írogacc!
@Behaton: "hogy a vevő vagy az új tulajdonos kérésére történt így."

aki eszt olvasta, az vágta, hogy ilyen terelős szart, csak egy fityesztroll írhat.

süketelhecc naphosszat, de kilóg a pata a reverenda alól!

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2016%2F10%2F08%2Forban-ugy-szerzi-meg-a-nepszabadsag-kiadojat-hogy-massal-vegezteti-el-a-piszkos-munkat
most nem gúnyolódom a témán, hanem engem komolyan foglalkoztat egy ideje a kérdés. ezek, ugye, "hívő embernek" tartják magukat, miközben lopnak, csalnak, hazudnak, uszítják az embert az embernek, a legaljasabb módszerekkel nyírnak ki bárkit, aki az útjukba kerül.

na de egyszer meg kell halni is, ugye. a halálosan komoly kérdésem: ezek hogy az úristenbe nem félnek a pokoltól? nem vagyok istenke, de én úgy saccolom, hogy ezért poki fog járni (márha létezik túlvilág, menny és pokol), és még a purgatóriumról is le fognak csúszni.
@xyxyxy71: egyszerű barátom!
ezek ugatják a kereszténységet, ezé nem is fosnak a pokoltól, ezek maksz a lámpavastól fognak félni, pedig nem fog fájni:)
@taga20:

Hát akkor még végezetül annyit elárulok, hogy egy olyan emberrel vitáztál, aki a múlt vasárnapi szavazáson az igent jelölte be, mert úgy gondolta, hogy nem teheti meg, hogy a demokrácia alappillérének tekinthető eseményt a passzivitásával rondítja be.
Úgy gondoltam, hogy mivel tagjai vagyunk egy szövetségnek, melynek szabályait és működési feltételeit a felvétel és a csatlakozás időpontjában vállaltuk, így a feltett kérdésre ez a helyes válasz.
Úgy gondoltam, hogy ha az Unió dönt a menekültek befogadásáról, akkor nekünk kötelességünk ebben részt vállalni, és ha az Unió ehhez rendeli a kvótarendszert, akkor nekünk ez ellen nem lehet kifogásunk.

Míg te otthon maradtál.
Győztél, győztek az otthon maradók?

Gondold végig ennek fényében a Népszabadság sztoriját és nézd meg hol lóg ki a lóláb, és hol lehetett volna elkapni a patást.
Sajnálom, de nem érted és nem értesz engem.
Nem baj. Talán majd ha olyan idős leszel, mint én, akkor máshogy látsz majd dolgokat.
Örültem.
@taga20:

Most olvastam, hogy a főszerkesztő tájékoztatása szerint most tárgyal a tulajdonossal, és azt nyilatkozta, a lehetőségek szerint szeretné egyben tartani a szerkesztőséget. Ma még többet fog közölni arről, hogy mi lesz.

Mondtam már, hogy mielőtt ugatsz, olvass!
@látjátok feleim szümtükkel: mi a k.anyád van?(má cenzúrázom magam, mielőtt lelöknek a tranbulinról:))

te tényleg full hülye vagy!:)
@Behaton:

Ez a bugyuta soha nem fog semmit másként látni, mert mindig előbb jár a szája és caósak utána gondolkodik.

De ebben az elmentem-nem mentem vitában nincs igazad. Győztek, akik otthon maradtak, mert a fidesztörvény szerint érvénytelen, azaz nem történt eredményes népszavazás. Ők maguk írták a törvényt, vitának ezért nincs helye. Ha mégis valaki a részükről ezt vitatja, az saját magát köpi szembe.
@taga20:

Azt hiszem ezzel befejeztem a veled való társalgást. Majd akkor szólj hozzám legközelebb, amikor és is ilyet irok neked, hogy a "mi a k.anyád van?".
A g..i nem tudta megemészteni a bukott népszavazást, ráadásul még itt van a zacskóstóni helikopter ügye is, meg a svájciak elleni 2:3.
Ez így együtt már átlépte a g..i ingerküszöbét és most tisztogatásba kezd, ahogy erdogán mester szokta.
Semmi kétség, hogy ez a legújabb aljas húzás mögött is a g..i áll.

Hajrászarszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Behaton:
Na látod, azt én sem hiszem, hogy szakmai befektető kérésére született volna a döntés. Ehhez több köze van Orbánnak, akiről azt írta a NOL, hogy meztelen a király és még gyáva is.
“Ennél gyávább megoldás nincs”

"Ezt már a lap főszerkesztő-helyettese mondta riporterünknek szombaton délután a Népszabadság székháza előtt. Pető Péter a 24.hu-nak azt is elárulta, hogy a következő számban nagyon erős sztorijuk lett volna Rogán Antalról, amit egyelőre úgy néz ki, nem tudnak már felgöngyölíteni. "

Akkor meg kell jelentetni a 168 órában, ugyanis a magyar népnek jogában áll tudni, hogy mit is művelnek ezek a fideSS g..ik.
Ebből is látszik, hogy a fideSS g..ik legnagyobb ellensége a nyilvánosság.

Hajrászarszagúmagyarország, hajrámagyarok.
Miért volt útban a Népszabadság?

Vajon az olvasóit és befolyását folyamatosan elvesztő lap volt a valódi cél a kilövéssel, vagy valami egészen más áll a leszámolás hátterében?

alfahir.hu/miert_volt_utban_a_nepszabadsag
@látjátok feleim szümtükkel: "Mondtam már, hogy mielőtt ugatsz, olvass!"

eszt írtad nekem, én meg válaszoltam hasonló stílusban.

mi a gondod?
@Behaton:
Mivel az egyik portál már hallelujázott, hogy "Váratlan fordulat, talán mégis érvényes lett a népszavazás" akkor most jól pucsíthatsz, hogy érdemlegesen közreműködtél benne. Ja és pusziltatom a Kétfarkúakat is a 10 %-on felüli közreműködésükért.
@Gábris szomszéd: mi van párna, kezditek érteni a szitut?

látom kezd elapadni a nyálcsorgásod haver:)
@KorlátlanTollpárna: ez mire jó ártu? csak magatokat égetitek.

"Miért kilőtték őket? :)"

nem bazdmeg, alájuk nyúltak, és tele tömték köszpénzel!
lee harvey oswald, hol vagy ilyenkor?
Akkor vajon a prostisrácok, 888.hu, magyar(fasiszta)idők, miért nem piaci alapon működik?

Na nem baj, elég nekünk az RTL Klub. Arról visszapattantak a g..ik, pedig azt is megpróbálták kinyírni.
Ezeket a jobboldali szarokat meg úgyis csak az a pár ezer agymosott fideSS panelproletár olvassa.

Hajrászarszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@Gábris szomszéd: minek, úgy is vétkezel állandóan?:)

persze ha má templom, ako nekem ez.

www.youtube.com/watch?v=_yer-9MCQG0&list=RD_yer-9MCQG0
Hasonló ( hason ló? ) stílusban.

Látjátok feleim szümtükkel, ezért nem megy ez a blog. Illetve megy, csak nem arra, amerre kéne nekie. Vajon a kedves hason ló a lányával is így beszélget? Kérdezte ezt ő egy másik látogatótól.

Szóval az a szegénységi bizonítvány kiesett a szájából. Kapanyél formában.
@Gábris szomszéd: miért is? mé nem te?
neked több van a rovásodon:)
Hét kedves elvtársak!!

Ez a kapitalizmus!

A tulaj fújja a passzát szelet!

Ha valakinek valami nem tetszik, akkor vegye meg a Népszabit, és akkor azt fogja írni, amit ő parancsol..

Ennyike....
@ulpius66: szeva tik, jól vagytok tik?:)
@taga20: Hallod tagamester vedd meg a népszabót és minden ok lesz. :)
Ha így haladunk 2 év múlva előzzük Észak Koreát. :-(

Jönnek a tömbházmesterek, a heti nyilvános és kötelező önmarcangoló szeánszk, hogy mit vétettem - vétettünk a világot megváltó narancsbolsevik eszmerendszer ellen. :-(

Nagyon nagyon régen voltam balos (ma már jobbos se). De szerettem a nol.hu-t.

Kár érte. Kár a nép szabadságáért.

Ui.: Az valami félelmetes, hogy az ember egy fél napot kihagy és újabb disznóság(ok) dőlnek ki. :-(
@Gábris szomszéd: te meg vedd meg a magyarhírlapot, a 888-at, és a pestikurvákat!

ember, te eszednél vagy?

remélem nincs gyereked!:)
@rdos: és az önkéntes rendőrök, aszt se felecsd el!

én még emlékszem rájuk a nyolcvanas évekből:)

vagy:(
Kedves elvtársak!

Tik tényleg úgy gondoltátok, hogy úgy müxik a dolog, hogy én megveszek 1,5 milliárdért egy lapot, majd a tulajdonomban lévő lap napi 24 órában engem fikáz?

Tik tényleg így gondoltátok?
@ulpius66:

No, úgy látom, neked információid vannak.
Na lökjed csak, hogy ki vette meg a Népszabadságot?
@ulpius66: kedves tik és ulpius666, tik úgy gondoljátok, hogy közpénzből vesztek száz dolgot és aszt csináltok amit akartok?

TIK HÜLYÉK VAGYTOK?

u.i.: a tik-et vágod te szerencsétlen barom?
Engem két komment után kizártak a Nol.hu-ból.

Na kb. ennyit a liberális sajtószabadságról....
@Harry Hole: látom olvasol a sorok között haver:)

ezt a turha önkéntesrendőr ulpiust lecidáztattad:)
@ulpius66:

Annyira sajnálom...de nyomjad csak, hogy ki vette meg a Népszabit?
@ulpius66: és mit írtál te anyaszomorító?
@taga20:

Kopj le taga!
Inkább kérj bocsánatot szümtük-től az anyázásért.
Néha sajnálom a nejedet, hogy egy olyan nagy gyerekkel él. mint te.
Rendszeresen túltolod a bringát.
Ésszel taga, ésszel.
@Harry Hole: "No, úgy látom, neked információid vannak.
Na lökjed csak, hogy ki vette meg a Népszabadságot?"

Hát a tököm se tudja ki vette meg a Népszabit.

Aki megvette, annak nem tetszett az újság irányvonala..

...és mint jól tudjuk, akié a lap, az mondja meg milyen legyen, vagy milyen ne legyen....

Gondolom az nem zavar, hogy a liberál-fasiszta Soros elvtárs tulajdonában lévő lapok kizárólagosan azt írhatják meg amit a gazdijuk megenged....
@Harry Hole: "Mondtam már, hogy mielőtt ugatsz, olvass!"
@ulpius66:

"Aki megvette, annak nem tetszett az újság irányvonala.."

Ezt meg miből gondolod?

"Gondolom az nem zavar, hogy a liberál-fasiszta Soros elvtárs tulajdonában lévő lapok kizárólagosan azt írhatják meg amit a gazdijuk megenged...."

Aztán melyik újság van Soros tulajdonában?
@taga20:

És ezért arányosan egy anyázás jár?
Így gondolod?
@ulpius66:

Igazad van, rák egye meg az összes vót komcsit!!
Úm.: Orbán apuka, Orbán anyuka, Víkor geci, Kövér geci, Rogán geci, Pintér geci, meg a retkes telibevert, hazug, rühes, mocskos, képmutató, kétszínű jó kurva anyádat, aki a kulturált, értelmes világ ízlése ellnében a méhéből kitoltl!!!!

A szavazatra jogosult fajtád kártékonyabb mint a himlő!!
@Harry Hole: vesézzük ki!

"Most olvastam, hogy a főszerkesztő tájékoztatása szerint most tárgyal a tulajdonossal, és azt nyilatkozta, a lehetőségek szerint szeretné egyben tartani a szerkesztőséget. Ma még többet fog közölni arről, hogy mi lesz.

Mondtam már, hogy mielőtt ugatsz, olvass!"

erre reflektáltam visszafogott stílusban.

szerinted ki az aránytévesztő?

és kérlek rakd félre a tagautálatod fél percre:)
@taga20: Te meg mijafaszért nem emeled fel a segged, amikor a Kossuth tér visszatér és indul a forradalom? :)

index.hu/belfold/2016/10/08/az_orszaghaz_elott_tuntetnek_a_nepszabadsag_megszuntetese_miatt/
@húzzad neki shakespeare: +1! haver én csak durvábban tuttam volna eszt előadni:)
@taga20: Polgárőrség éppen most is van. Csak a polgárok fogyatkoznak. :-( Lassan tehát nem lesz szükség a polgárok őrségére. :-(
@Gábris szomszéd: ártu, én és a nejem ott volt a zuhogó esőben, mikor pukli megvezetett minket.
@taga20:

Mos jöttem a Kossuth térről, be vok rekedve!!! :-)
Kispest, metró, 15 perc!!
@taga20:

Visszafogott stílusban...
Tudod mit? Igazad van. Semmi gond az arányérzékeddel.
Legfeljebb majd húzogatjuk a strigulákat a "taga megint koppant és bocsánatért esedezik" táblára, miután már csak az ilyen ulpius félék állnak majd szóba veled.
...Ja, és Gábris, mert neki kell a közönség...mint neked is. Kis primadonnák.
@rdos: szerintem az önkéntes rendőr a 80-as évekből, nem ugyanaz, mint most egy polgárőr!
persze igény lenne rá:)
Boccs fiúk, azt hiszem elmegyek. Még a vége egy jó kis korcsmai szájkarate lesz. A miről is?

Kirőlt nem kérdeznék. :-(
@ulpius66: "Hát a tököm se tudja ki vette meg a Népszabit.
"

de ha ilyen tájékozatlan balfasz vagy, minek ugatsz bele?
@taga20: Igény? Ahogy a polgárságra is, a polgárosodásra is, de sajnos jól láthatóan ma szigorúan csak "narancsbolsevik színekben" mehet a "polgárosodás". :-(

Csak mondom. A rablólovagnak talán ha az ükonokája lesz polgár. :-( Már ha addig megmarad a rabolmány. :-) Persze ezt az ecceri nem érti. Majd rájön. :-(
@Harry Hole: tudod mit? igazad van!

persze újra találkozunk, mongyuk nov. hatodikán.

köszönjük heripotter, hogy őrződ a lángot!

mekkora egy gyík vagy, engem vegzálsz állandóan, amit nem bánok, csak fáj, hogy ennyire szarfaszú vagy.

semmi bajod a fityesszel, csak velem:)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: pénzé tolja a droid.
nem kamu, ő mondta. XI. kerületben rendőr.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Elvtársak!

Figyusz!

Nem az van, hogy az MSZP adta el jópénzért a Népszabit?
@taga20: Na b+ meg mi lesz így a köztársasággal, ha a fiai már ki sem mennek és meg sem unják, hogy hazamenjenek? :)
Ja és most nem is esik.
@Gábris szomszéd: áru, te szánalmasabb fasz vagy, mint ulpius köcsög!

ő meggyőződésből, te péndzé csinálod.

ja és most nem is esik:)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: ő dicsekedett vele, én meg elhittem.

a faszoddal mi van?

na segítek:))

www.napiszar.hu/showPost/Egy_jo_kis_atveres
Elvtársak!

Mért baj az, ha valaki rendőr a 11 kerben, és a kevéske szabadidejében kicsike pénzért itt-ott kommentelget?

remélem nem irigylitek tőlem ezt a kicsike pénzt?

Egyébként azzal mi van, hogy a Népszabit az MSZP adta el jópénzért a vevőnek?

Az MSZP-nek nem volt fontos a Népszabi?
@ulpius66:

RIHES, ORBÁNISTA , KOMCSI FATTYÚÚÚ!!!!
Apád bizt köpönyegforgató, munkásőr volt.
@ulpius66:

az új tulajdonos nem új irányvonalat szabott meg, hanem bezárta, emiatt kár volt megvenni... szóval a szándék nyilvánvaló.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: "az új tulajdonos nem új irányvonalat szabott meg, hanem bezárta, emiatt kár volt megvenni... szóval a szándék nyilvánvaló."

Nyugodj le, aztán gondolj arra, mennyi fa menekült meg ezzel!!

Nem kell kivágni a fákat, hogy azt az eszméletlen mennyiségű gyűlöletet rányomtassák, ami ömlött a Népszabiból!
@Gábris szomszéd: te mè nem tüntetsz?
mondjuk az alkotmanymódosítás ellen!
@húzzad neki shakespeare: szerintem kutya volt orbángyőző párttitkárevtárs dolomitbányájában.
@punkfrog: zázrivecz gábor oda tette magát seggjukilag, ártu érzi a célzást, ezé pucsit:)

bakker, vizuális típus vagyok!:))
@taga20:

Nem volt grhóóf, az biztos.
Én azt ellenszélből, harminc mérföldről megismerem! : )
@taga20: Nekem fizetni ezért a szarért? Ne röhögtess. :)
@ulpius66:
ha nem írtyák a fákat akkó hová lesz az a sok sírkő telepítve a mobilgátak és a lebetonozott moszkva tér alatt?

meg a lakóparkok amik tágúlnak és a sohamegnemművelt uradalmi birtokok eutámogatásból parlagon?

nagyon szép kis gazdaság...

brühüyyy
kkk
@punkfrog: Még ki sem jött a normaszöveg baszod. Amúgy ha már tüntetni kéne akkor az pont nem az alkotmánymódosítás, hanem pld. a szegény üldözött libsi médiák üldözése érdekében. :)
@Rodeo36: Mobilgátat ne is említsd, hetente többször járok a rómain. :(

youtu.be/tYhYJSu8_Sk
@KorlátlanTollpárna: na gábris, kámingáutot nem vártam, de jól esett:))
@Gábris szomszéd: "Még ki sem jött a normaszöveg baszod."

baszod, kurva vicces vagy!
@ulpius66: "Nem kell kivágni a fákat, hogy azt az eszméletlen mennyiségű gyűlöletet rányomtassák, ami ömlött a Népszabiból! "

Narancs birka.

Az mióta gyűlölet, ha megírják a zacskóstóni bulibáró piszkos ügyeit, meg cikkeznek a kusza szem közpénzes luxuskurvájáról? He birka? Az nem gyűlölet narancs birka, hanem az igazság.
Azért kell beszántani, ne hogy véletlenül értesülj az igazságról és ne maradj ennyire ostoba.
Persze te csak hülyén vagy hasznos a g..iknek és mindent el is követnek hogy hülye is maradjál.

Hajrászarszagúmagyarország, hajrámagyarok.
@taga20: Az még viccesebb lenne ha olyasmi ellen tüntetnél, amit még nem is ismersz. Amúgy meg vonagabi meg a seggjuk ugye? :)

youtu.be/x8SFX18bDFk
@taga20: Ne szarj be neki sem fizetnek. :)
Olvastam! Mert tudok olvasni. Sőt el is szoktam mondani néha, igaz ez másnak hülyeség lehet, de ki le nem szarja?

"A Mediaworks haladéktalanul tárgyal a Népszabadság finanszírozásáról vagy újraindításáról, amennyiben a szerkesztőség vezetése olyan stratégiát és üzleti tervet tesz le az asztalra, amely alapján biztosítható a hosszú távú gazdaságos működés - ezt az ajánlatot tette a lapot kiadó társaság a Népszabadság szerkesztőségének."

index.hu/belfold/2016/10/08/ha_mukodokepes_a_mediaworks_ujrainditja_a_nepszabadsagot/
@taga20: Nem mondtam, hogy tudom csupán csak magamból indultam ki :)
@Gábris szomszéd: az nem egy és ugyanaz?

neked miért jó, hogy itt egy páran tugyuk a nickneveidet, de te rendszeresen eljáccod a szűzkurvát?:)
@taga20: Nem ez lesz az utolsó, amit rosszul tudtok.
@taga20: Ez a valóság a rémképeiddel szemben. ;)
@Gábris szomszéd: trollpárna, mi van a rémképeiddel?
@taga20: nagy tér,lehet rajta mászkálni,levegős. szerintem jó.
@PeniValdes: szerintem neked az alföld faszább lenne. kicsit nagyobb. ott kóborolhatnál kedvedre:))
@Gábris szomszéd: aha!
tehát azért vették meg, mert egy kalap szar!
beszüntetik az egészet.
de felkérik ugyan azt a szerkesztőséget, hogy csinálják tovább!
és szerinted ez a valóság!
szerintem meg tapsikoljál hangosabban!
vagy még nem jött meg a "normaszöveg" a központból?
@PeniValdes: Az előző elrendezés jobb volt. Ez most csak egy 'szott nagy betonplatz.
Próbálta már valaki beütni a nol.hu-t? Mert hogy tokkal vonóval eltűnt! Kicenzúrázták a régi számait is. :-(

1984. a lacánakafaca ehhez képest. :-(
@punkfrog: Gondolom hamarosan összeül az ENSZ BT, megszólal az izraeli nagykövet, közös dékás és jódemokrata élőlánc a szerkesztőség védelmében,.... ja nem. :)

Magyar időket égettek a Kossuth téren

index.hu/belfold/2016/10/08/nagyon_szeretnem_mar_lerohanni_a_parlamentet/

Képzelem mi lenne ha a jobberek népszavát vagy hávégét égettek volna.
@rdos: Ne szarj be. :)

Jól jött az ingyenreklám: Ajánlatot tett a Mediaworks a Népszabadság szerkesztőségének - közölte a kiadó szombat este az MTI-vel.

Hozzátették, hogy a felek megállapodtak: vasárnap folytatják az egyeztetéseket az üzemi tanács és a szakszervezet bevonásával. Közleményük szerint szombaton a Mediaworks menedzsmentje azonnali egyeztetést kezdeményezett a Népszabadság felfüggesztésével és újraindításával kapcsolatban Murányi András főszerkesztővel. A kiadó ajánlatot tett, mely szerint a Mediaworks haladéktalanul tárgyal a lap finanszírozásáról vagy újraindításáról, amennyiben a szerkesztőség vezetése olyan stratégiát és üzleti tervet tesz le az asztalra, amely alapján biztosítható a hosszú távú gazdaságos működés. A Népszabadság főszerkesztője ismertette a menedzsmenttel a szerkesztőség álláspontját, amely szerint a szerkesztőség határozott célja, hogy "együtt maradjon, kizárólag az eddigi, független szakmai minőséget állítsa elő". Hogy ez lehetséges-e és milyen formában és konstrukcióban, arról tovább egyeztetnek a felek - olvasható a Mediaworks MTI-hez eljuttatott közleményében.
Tagabácsi meg biztos az überálleszt hallgatja a királyi négyesen. :)
@látjátok feleim szümtükkel:
2 nap alatt üzleti terv???? Tollas a hátam??? Akkor meg miért nézel madárnak?
Csak hogy ne halj meg hülyén: az ÖSSZES papíralapú újság kiadása veszteséges. Csakhogy a kormánypárti lapokat államköltségen tömik ki hirdetésekkel - ezért nem látszik.
Viszont nem is idegesítik a jónépet mindenféle helikopterezéssel. Te is csak azért tudsz róla, mert idejársz.
@Gábris szomszéd: te tényleg ilyen gyökér vagy, vagy csak provokálsz?

szerinted mit jelképez a magyaridők?

és miért is égetnének bárkik hávégét?
@kekex: és még büszke is rá, hogy mekkora sötét:)
@taga20: Haver tök mindegy mit jelképez egy újság a kis fejedben. Arra válaszolj - de őszintén - mi történne ha jobbosok ballibsi újságokat égetnének? :)
@rdos:
meg egyébként is: négy láb jó! két láb rossz!!!
Ezt tudja több mint 3 millió áll.t.
@taga20:
Jóhiszemű feltételezés, hogy ingyenhülye, szemben a korpás hajjal?
@Gábris szomszéd:
Ezt majd kérdezd meg egy kormányváltás után, amikor bezárnak egy jobbos lapot hasonló "'gazdasági" húzással!
@Gábris szomszéd: mi más, mint hogy lángba borulna a város!?

angyal, ezután a kérdésed után, tisztán láccik, hogy hülye vagy.
ennyi

Oroszországnak nem tetszik, hogy egy ENSZ-főbiztos bírálni merte Trumpot

Amiatt a beszéde miatt panaszolták be hivatalosan is Zeid Raad al-Huszeint, amiben Trump mellett már orosz kedvenceket, például Marine Le Pent, Nigel Farage-t és Orbán Viktort is bírálni merészelte.
A Tilos Rádió munkatársai között is keresik a Teréz körúti robbantót

sarkadizs
október 8., szombat 14:49
bűnügy
160
560

Azt mondják, minden egykori zavargót felkeresnek.
-------------------

Úgy hasít végig a világon a magyar újságbezárás, ahogy az orosz és török médiahírek szoktak

Hogy néz ki kívülről, amikor valahol leállítják a legnagyobb ellenzéki napilapot? Pont így.
kimondható, hogy a fideszjobbik nacionalista-kommunista diktatúra kiépült, kb. 6-8 évünk van, hogy esélyünk legyen elzavarni az egész bandát,
@taga20: Na kiscsákó akkor emeld fel a segged és indulj forradalmat csinálni. ;)
a jobbiknak be kell nyalni a vezénylónál, különben nekik is végük, minden zokszó nélkül meg fogják szavazni a diktatórikus alaptákolmányt a narancsmaffiának, és majd lészen csodálkozás, mikor ők kerülnek majd a darálóba. Ne legyen kétsége senkinek erről, jönmmajd a hosszú kések éjszakája a fideszmaffiával, mint annó
@taga20:

komolyan elhiszed, hogy különbséget akar (vagy tud) tenni jobb oldal és közpénzes kormányszócső között?

miért sétálsz be mindig az utcájába?

különben is (ezt loptam neked!)

66.media.tumblr.com/1b2fca34fcf2e1e27c537631e069ddbb/tumblr_inline_oer499Eq1C1rm14bs_540.jpg
Nem olvastam a Népszabadságot, sem a nol.hu-t, de azért ez így csúnya volt, srácok. Nem halszagú ez a Magyarország. Azt csak szeretnénk. Szarszagú ez. Bizony.

Amúgy a gazdasági okokból lekapcsolt nol.hu a 66. leglátogatottabb magyar honlap volt. Csak hogy érstük, álljon itt néhány jobbos médiaorgánum helyezése:
112. 888.hu
127. mno.hu
189. magyaridok.hu
304. magyarhirlap.hu

Ezek mind sokkal kevésbé olvasottak mint a nol.hu, mégsem zárják be őket. Sőt.

Mindenki tudja, hogy a maffia áll a bezárás mögött.
Sokáig úgy voltam vele, hogy adjunk ennek a kormánynak esélyt, hátha jobb lesz mint a korábbiak voltak. Aztán láttam, ahogy lépésről-lépésre építenek le mindent ami az útjukban áll. Hogy falánkak. Falánkabbak az előzőeknél is. Hogy semmi sem elég nekik. Hogy olyanok mint a veszett kutyák. Habzó szájjal ugranak mindenre és mindenkire, aki nem tapsol nekik állva.

Borzalmas bűn az, amit tesznek az országgal. Évtizedekre vetnek minket vissza. Alapvető társadalmi kötelékeinket, struktúráinkat rombolják le, tépik szét és nem építenek helyettük semmit, csak üresen kongó stadionokat és senkinek sem kellő kisvasutakat. Lassan a hazug, képmutatásuk lesz a norma. Csoda, hogy még hisznek a törvényekben az emberek. Csoda, hogy még nem szabadult el a pokol. Ekkora szenny régen nem szakadt erre az országra.

Nem a Népszabadság bezárásával van a gondom. Leszarom a Népszabadságot. Az a baj, hogy hazudtok reggel, éjjel meg este. Hogy már nem is kormányoztok, csak loptok. Mindent, ami mozdítható. És minden hangot elnémítotok. Aki nem örül a tolvajlásnak, az mind Soros ügynöke és mind idegen ügynök. Pedig ti ártotok ennek az országnak.

És fel sem fogjátok, el sem hiszitek, hogyan fog ez az egész mocsok rátok visszaszállni. Minél kevesebb szelepet hagytok, annál nagyobb lesz a robbanás. És akkor hiába lesz kajmán szigeteki bankszámlátok és arany vécékefétek. És az összes senkiházi, aki kollaborál, aki félelemből vagy egyéni haszonlesésből asszisztál ehhez. Majd ők is futkoshatnak. És őket nem veszi majd fel a helikopter sem.

Kitagadlak titeket a nemzetből. Hiába állítjátok, nektek nincs alkotmányossági identitásotok.

Hazaárulók vagytok.

proszektura.blog.hu/2016/10/08/hazaarulok_vagytok
@guma: nem sétálok bele, inkább próbálom bedönteni a bejáratot, hogy mások ne sétáljanak be.

a képet köszi, szerintem erről a bűnözőről mintázták látatlanban is.

egyébként, remélem jól vagy, annak ellenére, hogy ezerrel megyünk a putyini minta után.

pusz:)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

úgy járnak mint az mdf?

amig szükség van rájuk ott lesznek minden, országot romboló törvény megalkotásánál, majd itt, ott egy zsíros állásban bukkan fel 1, 1 tagjuk - a többi meg járhat évekig a bíróságra?

szép jövő...
@taga20: :)))

hogy lehetnék, amikor folyamatosan hányingerem van...
@kekex:

Ja, azért nyugodj meg az emberek sokkal több piszkos tényről tudnak és beszélnek, mint ami a sajtóban megjelenik (csak ezek a tudások kisebb körben maradnak, de léteznek, é főként a helyi potentátokról szólnak ( De végül is minden politikus valahol helyi is ) úgy, ahogy a párttitkár elvtársakról is szóltak. Osztán néha a paraszt megrázza nem csak a harasztot, hanem a fát is.
Azért az megfizethetetlen, hogy hirtelen az összes fideszjobikkos a piacgazdaság legnagyobb rajongója lett!:)
@taga20: volt valaki, aki eccer régen aszonta, hogy aki könyveket éget, az nemsokára embereket fog...

semmiféle nyomtatott dolgot NEM szabad elégetni! mert jó lehet még másra, pl elrettentő példának!

a nol., értem, hogy fontos lenne, hogy legyen egy igazi, demokratikus és liberális értékeket valló és azok alapján működő sajtótermék, a konzervatív világnézetet, már nem is merem említeni.

de mo.-on olyan mértékben harapózott el a gyűlölet a "másik oldal" iránt, hogy erre remény sincs!

ezért nem csak a zemberek a felelősek, hanem az összes politikus és gazdasági potentát...

kár a népszabóságért.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: volltreffer! de már benne is vannak a darálóban! éppen most futottam bele a hírecskébe, miszerint az egyik fityeszos aszonta, hogy a dzsobbik európa legnagyobb korrupciós ügyébe keveredett...

amennyi eszük van, szinte biztosra vehető, hogy valamelyik dolmányos agyatlan benne is van/volt...
@punkfrog: Nem mondod, hogy a libsik és jódemokraták krémje már a nácikat utánozza? ;)
@punkfrog: érdekes, hogy a magyaridőknél, a pestikurváknál, a magyarhírlapnál, a tévékettőnél, etc. kurvára nem szempont.

oda a közpénzt döntik ezerrel! broáf!
Ami a nol.hu-val történt az kimeríti az (vélemény t)errorizmus fogalmát. :-( Vagyis nem cenzúra, hanem annál sokkal rosszabb. A cenzúrázott hír "nem érzékeny" része az azért megjelenhetett. Itt meg minden tokkal vonóval megszűnt (teszem azt sport, autó, kultúra, ... rovatok is). :-(

hvg.hu/kultura/20161008_grecso_krisztian_nepszabadsag_bezaras_leallitas#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2016_10_8

Kétségem nincs, mindez Mo-on ma már sajnos törvényes lehet. :-( Vagy ha nem akkor a kicfijúk utólagosan "visszamenőlegesezik". :-(

Mondjuk erre nem gondoltam, pedig milyen logikus. :-)

tumblr.sztupy.hu/post/151524575231/voltm%C3%A1r

Érdekes kezdeményezéssel állt elő átlátszó. Még jól is elsülhet. :-)

hvg.hu/itthon/20161008_atlatszo_nepszabadsag_ujsagirok

Ez meg kolipáteres arrogántonyónak egy kis fricska. :-)

www.facebook.com/magyarinfo/photos/a.10150201675448467.330467.85568463466/10154501218448467/?type=3&theater
Nagyon hülyének kell lenni ahhoz, hogy valaki elhiggye, hogy a veszteségesség miatt nyírták ki a népszabót.
Másfélen egy kommentelő megadta a nol webarchív linkjét. :-)

444.hu/2016/10/09/nagyon-eros-rogan-riporttal-keszultek-hetfore-a-nepszabadsagnal

https://web.archive.org/web/*/nol.hu

Véletlenül ezt szedtem le.

web.archive.org/web/20161004145003/http://nol.hu/
@taga20: Már csak ennyi "érvre" futja? Akkor megint igazat szóltam haver. ;)
@Gábris szomszéd: te bazdmeg, mindig!
nálad má csak a geci mond többször igazat, ja és a besenyőpistabácsi:)
@Gábris szomszéd: "a szerkesztőség vezetése olyan stratégiát és üzleti tervet tesz le az asztalra, amely alapján biztosítható a hosszú távú gazdaságos működés"

Ezt nem az ingyenreklámnak nevezett gerilla-leállítás - letiltás után szokták csinálni. Ugyanis önmagában egy ilyen leállítás ha máshol nem a hirdetőknél már arcvesztéssel - piacvesztéssel jár. :-(

Emtéiből tájékozódsz? Jobb is hogy nem linkelted. :-(
@kekex: :-) Jaja. Gágogtak is a libák. :-) Igaz, az egy másik "mese" volt (Állatfarm ha jól emlékszem). Na. Velünk mindkettő megtörtént és még történni is fog. :-(
@rdos:

ott van ez is:

Rogán, a bulibáró

Rogán Antal igazi bulibáró. Ennél pontosabb politikai karakterrajz ma nem készíthető a Szabó ­Zsófi lakodalmába luxushelikopterező propaganda­miniszterről. Az összegzésben legföljebb annyi a meglepő, hogy Kis Grófo előadóművész készítette, miközben – slágere szerint – a nézésének és a járásának a szakértőjétől alapesetben nem feltétlenül várható el ilyen tűpontos analízis. Az is igaz persze, komoly mélypontot mutat, hogy egy Facebookra elhelyezett, majd onnan gyorsan eltávolított bejegyzés fölöttébb egyszerű mondata mindent elmond Rogán Antalról.

Arról a politikusról, akinek a családja most éppen helikopterrel ment lagziba. A mondás persze az, hogy a família nem fizetett a szolgáltatásért, a segítőkész szállító ugyanis bartermegállapodást kötött Rogán Cecília cégével. Magyarországon már csak így van ez, itt sohasem a politikusoknak vannak üzleti kapcsolatai, hanem a feleségnek, az anyának, az apának, a tesónak. Itt sohasem a politikusnak van hatalmas vagyona, hanem a feleségnek, az anyának, az apának, a tesónak. Ahogy itt van, az szinte mindig jogszerű, épp csak a korrupció gyanújának árnyékát veti sokakra. Például Rogán Antalra.

Arra a politikusra, aki tökéletes gátlástalansággal és őszintétlenséggel felelget a média munkatársai­nak a helikopteres utazásról, annak biztos tudatában: nincs jelentősége annak, igaz-e az, amit mond. Miként annak sem, hogy komplett közéleti munkássága nem szól másról, mint mocskos ügyek menedzselésétől, a belvárosi ingatlanbulitól a letelepedésikötvény-bizniszig. Lehet hogy ma mindennek semmi jelentősége, ám Rogánnak érdemes azzal számolnia: egy napon lesz még Magyarország. Lesz egy hely, ahol megbüntetik a közéleti árulást, hogy nyomorult cigányokat riogatnak egy tízmil­liárd forintos gyűlöletkampány keretében azzal, hogy elveszik a segélyüket a migránsok miatt, miközben a propagandaminiszter, akinek fizetéséből egyszerűen nem jön ki egy ilyen akció, helikopterrel megy mulatozni. Lesz egy hely, ahol nem tűrik el azt a sötétlelkű gátlástalanságot, ahogyan egy párt – szenvtelen szolgák sorát csatasorba állítva – honvédelemnek becézi, hogy szétlop egy országot. Lesz egy hely, ahol nem hazudják majd azt, hogy ezek a ficsúrok nem olyan luxusjobboldaliak voltak, akikhez képest az úgynevezett limuzinszocialisták legjobbjai csak tékozló koldusnak látszanak. Lesz egy hely, ahol a kormánynak kormányoznia kell, nem pedig mindenféle rémálom megvalósításán ügyködve bizonyítani, hogy az érvénytelen érvényes. Lesz egy hely, ahol a politikusoknak el kell számolniuk tetteikkel, nem lophatnak, nem áldozhatják fel a közösséget sohasem egyéni gazdagodásukért. Lesz egy hely, ahol szörnyű szégyen lesz Rogán Antalnak, Habony Árpádnak, Mészáros Lőrincnek lenni. Lesz egy hely, ahol aztán Rogán Antal tényleg igazi bulibáró lesz.

Csak éppen azon a helyen, azt a bulit már nem Magyarországnak, hanem zárt körű partinak hívják majd.

web.archive.org/web/20161004072024/http://nol.hu/velemeny/rogan-a-bulibaro-1634675
@guma: Köszi a linket a cikket. Szinte gyerekként örülök annak hogy lám, mégsem tudták "leradírozni" a nol.hu-t. :-) Pedig korábban nem olvastam sokat, igaz, naponta azért ránéztem, ahogy a többi netes periodikára is (mindent olvasó vagyok).

Jogállása nem érdekel, az "org" domain-ből kiindulva ámerikai szerver, moszkoVityáék pont nem tehetnek ellene semmit. :-) Csak az amik, de náluk a sajtószabadság még a kuruc esetében is működött ha jól rémlik.
1914----
A kivételes törvények életbeléptetése.
A hivatalos lap közli a honvédelmi miniszter rendeletét, amellyel a kivételes törvényeknek a hadi szolgáltatások iránti kötelezettségeinek kezdetére az elmúlt vasárnapot jelöli meg. A törvény értelmében a kormány a közigazgatás feladatok végrehajtására kormánybiztosokat
nevezhet ki. Egy-egy kormánybiztos hatásköre egy vagy több megye és város területére terjedhet ki. A kormánybiztosok rendelkezhetnek saját területükön a csendőrséggel és a pénzügyőrség alkalmazottaival. A kormánybiztos intézkedéseit az alárendelt közegek azonnal és feltétlenül tartoznak teljesíteni. A belügyminiszter felfüggeszti a törvényhatóságok minden olyan határozatát, amely a hadviselés érdekeit sérti. A kormánybiztosok az illető katonai parancsnokok szándékaival összhangban kötelesek eljárni.
@taga20: Persze továbbra sem adsz arra választ, hogy a libsiknek szabad újságot égetni, másoknak viszont nem. ;)
@GeoCracker: A Cserny féle Lenin-fiúktól nincs esetleg valami jóféle idézeted? ;)
@rdos: Látod látod már a nol online is a kuruc.info útjára lép. ;)
@Gábris szomszéd: Nem pontosan, mert a webarchív az csak a régi tartalomra vonatkozik. Újat hogy fognak-e, tudnak-e csinálni az a jövő zenéje.

Újságégetés. Ellenzem. Helyi heti (ingyenes) heráldból tájékozódhatnék (32 ab A3-as lapon) arról hogy mit adtak át a héten, amihez a polgimesternek vagy köze volt vagy sem (talán inkább nem). A hír mindössze az átadás, és hogy egy nemzeti színű hosszú szalagból kettő vagy több rövidebb lett. :-(

Mióta nem csippantják össze a lapokat azóta gyűjtöm is. Nagyon hasznosak lesznek csomagolni, szobafestéskor ...
@Gábris szomszéd: mi ez a kényszeres, válaszoljak a hülyeségedre hülyeség?

te évek óta aszt csinálod, hogy kérdeznek tőled valamit, ami ciki neked, erre te elkezdesz beszélni valami teljesen másról.

de ha ennyire akarod akkor válaszolok.

a lipsik tegnap a diktatúra egyik jelképét égették el, viszont ti nácik, anno és most radnótit és bertolt brecht-et.

remélem tiszta és világos voltam, te kis barnainges?
ha a maffiafőnök mondja akkor ez így is van:

10 40
MTI Itthon
Orbán szerint nem hibáztak a magyar hatóságok a 200 ezer SIM-kártya ügyében

A miniszterelnök szerint ami a határ lezárása előtt történt, az nem Magyarország felelőssége. A Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában azt is elmondta Orbán, hogy hétfőn nyújtja be a miniszterelnök a kvótareferendummal összefüggő alaptörvény-módosítást az Országgyűlésnek. A Népszabadságról nem kérdezték a szombaton felvett műsorban.
@guma:

Azt szívesem megnézném, amikor a ma és holnap is toljuk házasságoknak osztják a vagyonát.

Mert ugyé a feleségek/rokonyok akik dolgozonak keményen, apjuk csak miniszter meg bankvezér, meg stb., így az nyomon követhető bevételük.
@taga20: Milyen diktatúra Isten barma? Ha az lenne, már rég a gyorskocsiból kommentelnél. ;)
@Gábris szomszéd: te anyaszomorító, neked teccik amerre megyünk, te barom?

amikor má ott leszünk, ako fogsz igazat adni?
tanultál te történelmet, te hígagyú?
@Gábris szomszéd:

bazmeg, te tényleg ennyire ostoba vagy? ha nem visznek el (rögtön) egy politikai viccért, akkor az már demokrácia?

médiapiac letarolása megvan? közpénzből pártpropagandát folytató "köztévé"? érvénytelen de "politikailag érvényes" megvan? kohéziós alapok dézsmálása? kopaszok a választási irodánál? földrablás? magánnyugdíjpénztár? Matolcsy? Rogán? Mészáros? most meg a Népszabi? folytassam? tudnám reggelig...

fú, de buta ember vagy...
@taga20: Megint hülye vagy, de ez már nem újdonság. :)
@taga20: "neked teccik amerre megyünk?"

Sok minden nem tetszik amerre megyünk, de tök felesleges diktaturát sikoltozni. Inkább kellj fel a fotelből és hajrá. :)
@KorlátlanTollpárna: te két macska, ne égesd má magad!

és felkelek a fotelből és lenyírom a füvet!

tudod az ingliseknél is 400 éve nyírják a füvet, a demokráciát:)
@taga20: Fűnyíróval harcolsz a g..i ellen? Nem is tudtam, hogy ilyen kemény csávó vagy. :D
Az áldemokrácia miatt a 4K feloszlik. Egyben ezt javasolják az összes "ellenzéki" pártnak. Valahol igazuk van, ne legitimálja az "ellenzék" ezt a látszatot. :-(

Ártu "majdnem minden rendben demokráciailag" (csak megjegyzem janibá is mindig ezt mondta, csak a demokráciát egy "népi"jelzővel megfejelve) és hajrá-ja alapján az a tippem, hogy jobbklikk nem tekinti magát ellenzéki pártnak (eddig is tudtuk hogy nem az) és nem fogja feloszlatni magát.

A többiből (a balnak titulált térfélen sok kis törp plusz maszop csinál úgy mintha csinálna valamit) még akár ki is nézem az önfeloszlatást.

propeller.hu/itthon/3245889-feloszlik-4k-ezt-ajanljak-tobbi-ellenzeki-partnak-is#v1715086
@Gábris szomszéd:
a jobbik meg 2/3-ot biztosit a gecinek!
@rdos:

talán Marosán mondta, az biztos, hogy valami MSZMP-s funkci, hogyaszondja: "Épp az jelzi, hogy a Népköztársaságban szólásszabadság van, hogy meg lehet írni, hogy nincs szólásszabadság."

("Ha John Lennon Magyarországra születik, még mindig élne!")
@punkfrog: Ez is hazugság, hiszen volt amikor a déká meg a maszop is a fidesszel szavazott, persze akkor lapultál, mint szar a fűben és nem kétharmadoztál. ;)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Pontosan. Miközben a tömegeknek nem kötötték az orrára, hogy az akkori államformánk a szó szerinti "proletárdiktatúra" volt.

Mondjuk ezek a mostaniak is meglehetősen "prolik". :-( Monjuk attól hogy vuittonban koptereznek első ránézésre akár nem is, de már ha csak bottal egy kicsit megpiszkálod. :-(

Lennon szerintem innen elmenekült volna úgy 1966-tól máig, bármikor élt volna itt és hát a politikai közbiztonságot egy Váradi András vagy egy Welsztamás szerintem másképpen látná, na persze ez a fene nagy közbiztonság az még az átkosban volt.

Amúgy akkor sem volt. "Preszitizs ügyet" szerintem már linkeltem, az még rendesen az átkosban volt. Kicsit hosszú, talán mert majd fél évszázadot ölel fel. Majdnem napjainkig, pl moszkoVitya is benne van, mint jó ellenzéki eftársnak lakáskiutalás.

privatkopo.hu/WebArticleShow.aspx?AGM=&AN=totkokszolgak&MN=Fooldal&LN=Hungarian
@Gábris szomszéd: Mit is mondtál? Mikor oszlatja fel magát a jobbklikk a demokráciadeficit miatt? Vicc volt. Tudjátok a dolgotokat. :-(

Mellettetek moszkoVitya mintha "középen állna". :-(
@rdos: Én inkább mástól rettegek. ;)
@taga20: Haver ameddig te itt fotelhuszárkodsz én lassan lépek megmenteni a rómait. :)

youtu.be/tYhYJSu8_Sk
lassan megérkeznek a fideszjobbikos nemzetikommunista kopaszok:

A Népszabadság újságírói megpróbálnak bemenni dolgozni az új irodába

Fel akarják venni a munkát, száznál több szimpatizáns van velük.

444.hu/2016/10/09/a-nepszabadsag-ujsagiroi-megprobalnak-bemenni-dolgozni-az-uj-irodaba
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Nem úgy volt, hogy ők szombaton nem dolgoznak? :)
@Gábris szomszéd: te kis nyilas, ma vasárnap van!
@taga20: ha zsidózni kell, akkor mindegy is, ilyen a magyar népnemzeti kommenista.

Pedig a jobbikos fideszszatelit politikai marketingel és szavazatokat remél szerezni. Pedig felfoghatné, hogy a fideszkisgömböc őt is felzabálja hamarosan:

A Jobbik közleménye szerint: "Bár a napilap a Jobbik szellemiségétől határozottan távol áll, mégis azt üzenjük minden tisztességes baloldali embernek, hogy a Jobbikot ilyen maffiamódszerekkel nem lehet megállítani, s amint leváltottuk ezt a velejéig korrupt és gátlástalan Fidesz-kormányt, helyreállítjuk Magyarországon a sajtószabadságot."
/muhhahhhahaahhhaaa, röhögnöm kell/

www.napi.hu/magyar_vallalatok/nepszabadsag_ez_mar_a_jobbiknak_is_sok.622203.html
addig kellenek, amíg velük megvan a 2/3 a diktatórikus alaptákolmány megszavazásához, utána ők is mennek a levesbe a kisgizdák, az mdf, a kereszténydemokraták után...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: és ezek az arcok, angyallal együtt, keresztet állítottak karácsonykor:)

édes istenem, és ezek akarják irányítani az országot!
@Gábris szomszéd: én se DK-s, se maszopos nem vagyok!
ellentétben veled, aki bevallottan jobbikos és ezért elnézed a pártodnak, hogy segít ezt a geci rendszert fenntartani!
@rdos:

ezt elteszem.

különösebb illúzióim mondjuk eddig sem voltak.
@taga20: Vasárnap nem bűn bicajozni. ;)
@punkfrog: Ne legyenek illúzióid a déká és a maszop, sokkal inkább fenntartja ezt a rendszert. ;)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ja, hogy valós közleményei csak a baloldal viccpártjainak lehetnek. ;)
@Gábris szomszéd: nem az volt, hogy mész megmenteni a rómait?

ako mit baszod itt a rezet?
dozert vigyé, me az a megoldás:)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: :-( Üdvözöllek a "rombolt illúziók klubbjában".

Azóta szóviccet is gyártottam rá. Már mint arra, hogy az átkosban ugyan ki "gyárthatta le" - szervezte meg a szervezett alvilágot? Nem bonyolult ugyanis, már persze a magyar nyelv logikája szerint. Az SzASzSz. :-)

A "Szervezett Alvilág Szervező Szervezet". :-(

És azt is kisakkoztam, hogy ez csak valami titkos szervezet lehetett (volt-van ám ilyen az un. titkos szolgálatok). Régi telefonkönyvben nyomukat sem találtam ugyanis az SzASzSz-nek. :-)

Logikailag természetesen sántít, de most először és utoljára megkérdezem.

Igazam van, vagy igazam van? :-)

Vicc vót csak. :-) Hát hiszen ennyire nem lehet estét. :-)
@Gábris szomszéd: ők nem beszéltek, hanem lőttek.
Egyébként minden rendszernek megvan a maga alja. A nyilasok, az SS, a Horthy-féle titkosrendőrség szerintem több embert ölt meg száznál. Ami természetesen a Lenin-fiukat sem menti.
Viszont: A nyilasokat nem szálasi, a rongyosokat nem horthy, az ss-t nem hitler ítélte el. Viszont a Lenin-fiukat még '19 májusában a TK fegyverezte le.
Másrészt Cserny maga református volt.
Orbán is reformátusnak tekinti magát.
A jelen hatalom felkapaszkodó neoSS-esei (kopaszok és gárdisták) ????
@Gábris szomszéd: "helyreállítjuk Magyarországon a sajtószabadságot."

szerintem azé ezen még te is behaltál!:)
@taga20: Most is itt vagyok baszod épp mentjük a rómait, nagy a tömeg. Gazoló nem jön? ;)
@Gábris szomszéd: jézusom, hova keveredtél!

azé remélem egészséges faszbőr koncert is lesz!:))
@taga20: Nem tartom valószínűnek, bár jobbikos képviselőt már láttam. ;)
@Gábris szomszéd: asztán ne kezgyé el ott zsidózni, me
kinéznek!:)
@taga20: Reméljük magyarozás sem lesz. ;)
@taga20: Janó épp a filléres emlékeimet énekli. ;)
A szent piac döntött, ez van mesügék!
:D
Remélem a vidéki mocskoknál is rendet raknak a néphazugság kivégzését követően.
Ha megtörténik, pezsgőt bontok!
@Éhes ló: én akkor fogok pezsgőt bontani, ha a gazdádat a gecit végzik ki:)

hülye állat!
@taga20: Na szóval ismét egy korrekt vélemény. :)

A romokban heverő baloldal, és az épülő fideszes kleptobolevizmus korában ugyanis sokkal fontosabb, hogy az első négy oldalon leleplezzék az országrablást, mint, hogy a nyolcadik oldalon mekkora baromságot ír TGM, Tanács István, vagy más, napról napra kevesebb befolyással bíró veterán komcsi.
Nekem nem jelent elégtételt, ha nem kell értesülnöm az ő elcseszett véleményükről - ha közben nem tudok a hazám kifosztásáról sem.
Most ez a két dolog van a mérleg két serpenyőjében, és számomra nem vitás, hogy melyik a súlyosabb.
Nem szerettem, és most sem szeretem a Népszabadságot. Azt sem hiszem, hogy megszűnése a sajtószabadság és a demokrácia végét jelentené. De tudom, hogy ezután eggyel kevesebb kő lesz Mészáros Lőrinc, vagy Andy Vajna szívén, amikor újabb milliárdokkal rövidít meg minket, és Rogán is nyugodtabban rendelheti meg a következő bulira a hidroplánt, ha a helikoptert már unja. És emiatt kurva dühös vagyok. Sokkal dühösebb, mint amennyire örülhetnék, hogy egy balliberális lappal kevesebb.
Lehet most pezsgőt bontani a Népszabadság kidőlése miatt. Tettek érte bőven az elmúlt évtizedekben. De a másnap nem csak nekik fog fájni - hanem mindannyiunknak.

jobbegyenes.blog.hu/2016/10/09/pezsgot_bontasz_mert_megszunik_a_ballibsi_nepszabadsag_csunya_lesz_a_masnap
@Gábris szomszéd: mit sírtok nácik, vastagon benne vagytok, hogy ide fajultak a dolgok.

szánalmas picsogás, amit előadtok!
@Éhes ló: "A szent piac döntött, ez van mesügék!"

Ja. A szent piac egy-két havernak kiosztja az állami reklámokat, jelentős felárral. Ez neked a piac? A te pénzed is benne van. Nem zavar? Vagy te is az egy-két haver kategóra vagy? Úgy persze érthető a szent piac.
@látjátok feleim szümtükkel: majd sorospapa bedob a gépbe egy kis zsetont, és a verkli mehet tovább.
Más néven persze, ugyanazokkal a gázolásos cserbenhagyókkal, tellerlevélhamisítókkal.

Monduk előveszik a szabad népet, az kóser volt nekik anno.
@taga20: addig ne vegyél levegőt!
Valóban ez történhet Európa közepén 2016-ban????
@Eszter jött: merre jártál? má hiányoztál:)
@Gábris szomszéd:

Épp annyira abszurd mint az, hogy a varánuszon te viszed a szót.
@Éhes ló:

Ja, meg a viktorovicsoknak is a soros ösztöndíj.He?
@látjátok feleim szümtükkel:

Azt már elfelejtették, vagy megmagyarázzák. ))
@Eszter jött: na, meséjj!
persze csak a szaftos részletek érdekelnek:))
@taga20: a beteges vágyaiddal te tűnsz annak.
Minden esetre addig ne vegyél levegőt, míg ezek a beteg vágyaid be nem teljesülnek.
@látjátok feleim szümtükkel: nem értelek, megvette őket a soros anno kilóra egész életükre egy fos ösztöndíjjal?
Felétek ez így megy?
Felénk nem.
Ahogy nézem buktoréknál sem.
@taga20: annyira sikeresen, hogy királyság, meg monarchia, meg a bözsi(a kalapos) személyesen nyissa meg a parlamentiális izékot évente, mert hermadzseszti, meg mijazmás...

tudod mér' mosolyog a 20 penny-s béjegen a bözsi nénnye? mer hátulról nyajják, előről meg nyomgyák!
@Éhes ló: mondod te, aki óda van a gyönyörtől, hogy egy geci és bandája szétlopja, és szétkúrja az országot.
@taga20:

Olyan nem volt. Csak világmegváltó beszélgetések és tánc hajnalig. ))
@Eszter jött: pedig aszt hittem má, hogy találkoztál egy szuperhőssel.

egy ilyennel:)))

www.napiszar.hu/showPost/Napi_szuperhos_2
@taga20: hazudsz.
Nem kedvelem a fajtádat, de buktort sem a bandájával.
Ők 19 ti meg 20-1 vagytok az eltelt 71 év után.

Ettől eltekintve a szabad népet bezárni hasznos dolog, már régen kellett volna.
Szóval bárki tette, jól tette.
@taga20:

A barátaimnál voltam, taga. Végre hús-vér emberekkel töltöttem pár napot, mindenféle virtualitás nélkül.
Három éve találkoztunk utoljára. De olyan volt, mintha pár napja váltunk volna el.
A sok szar mellett ne felejtsünk el élni, kapcsolódni!!!!!
@Éhes ló:

Igazad van! Nem kellene húzni az időt mindenféle látszat megoldásokkal.
Csukjátok be az összeset! Fogjátok be mindenki száját, aki mást mond, mint amit szeretnétek hallani.
@Éhes ló: figyu dakotta ló! a hullámvasúton nem fölfele kell sikítani! ez igaz alcsút és felcsút aprócska fáraójára nézve is. ez a bonsai dúcse azért elég ciki? nem?!
@Éhes ló: hát szomorú vagyok, hogy nem szereted a fajtámat, pedig nekem olyan selymes a szőröm:)

a te fajtád milyen paci?
@Eszter jött: Dehogy azt inkább te viszed, főleg amikor beesel. :)
@Gábris szomszéd:

beszélgessél a többi, hozzád hasonló barna inges haveroddal! lassan eléritek a célotokat. kivéreztetitek ilyen vagy olyan módszerrel az összes fórumot, ahol még nyomelemekben él az általam kedvelt stílus.
előre jobbikosok, egy új világért!
Végre kimondta valaki!

"Egy valódi demokráciában egy parlamenten kívüli párt célja az lenne, hogy bejusson az országgyűlésbe. Azonban ha számot vetünk a helyzettel, azt látjuk, hogy a NER országgyűlésébe nem is szeretnénk bekerülni, nincs semmilyen különösebb értelme ott lenni, a fontos társadalmi célokért nem lehet a parlamentben hatékonyan küzdeni. Így viszont nincs értelme indulni a választáson.

Csak papíron létező pártból van bőven elég az országban. Mi nem szeretnénk csatlakozni hozzájuk, ezért megszüntetjük a Negyedik Köztársaság Pártot.

Nem egy vidám döntés ez, de ebben a helyzetben ezt látjuk korrekt lépésnek.

Mindabban, amit a 4K! képviselt, továbbra is hiszünk. Nem azért oszlatjuk fel a pártot, mert már nem tartjuk igaznak a köztársasági eszméket, hanem éppen mert igaznak tartjuk őket. Tovább statisztálni ehhez a rendszerhez éppen az eszméink megtagadását jelentené.

Ezért azt javasoljuk a többi ellenzéki pártnak is, hogy hagyják abba Orbán rendszerének legitimálását, és ne játsszák tovább a parlamentben díszellenzék szerepét."

negyedikkoztarsasag.hu/
"Veletek vagyunk, Népszabadság. Ezzel a címlappal jelenik meg holnap a Dennik N szlovákiai napilap."

hvg.hu/itthon/20161009_Szokatlan_modon_alltak_ki_a_Nepszabadsag_mellett?s=hk
@Eszter jött: valamit elrontottál. A szocik passzolták el, mert nem volt lé a veszteségeikre a szociknál.
Az új tulajoknál se volt.

Az, hogy becsukatnám magánvélemény.
A tulaj tette meg, mert nem akarja a végtelen veszteségeiket kiköhögni.
Nem én, nem buktor.

De ha nem érted, kérdezd a rebét!
@nincs_itt: nekem nem ciki, mert közöm nincs hozzá se pénztáros lórinchez.
A bandádat viszont utálom.
A szabadnépet is.

De ezt szabad, igaz kis demokrata?
@taga20: magyar, goj.
De ha nem érted, kérdezd meg a rebét!
@Eszter jött: Sosem voltam barnainges, de lökjed csak a hülyeségeidet. :)

Eszter jött (törölt) 2016.10.09. 22:00:44

@Éhes ló:

Még szerencse, hogy a kormányt éltető média fájintosan megél az állami hirdetésekből.
Ne etessél ha kérhetem, ezzel a veszteség maszlaggal!
Nem tudok gyors ütemben annyira elbutulni, hogy bekajáljam. ))
@Eszter jött: nem etetlek, publikus adatok a sajtóból.
De megvehetted volna a szociktól te is, meg a cimbik, ha ekkora bolt.
Vagy nem?
Az EBESZ képviselője szerint nehezen hihető, hogy üzleti okok vezettek a Népszabadság végéhez

Dunja Mijatovic szerint nagy csapás érte a magyar sajtószabadságot.
Tovább
felkészül:

Georg Spöttle szerint a 444 cikkei ifjúságvédelmi okokból meg se jelenhetnének Németországban

Horváth Bence
október 9., vasárnap 18:15
idióta rekordok
812
1299

A kormányközeli ex-UFO-szakértő szerint az alkotmányellenesség határait súroljuk.
@Éhes ló:

Hát pedig buktorék többed magukkal soros ösztöndíjasok voltak. Sőt csak ők voltak, mert nekem sajnos sok másokkal együtt abból sem jutott. Igaz nem is volt az apám párttitkár sehol.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Nem is szabad a német fiataloknak olyat olvasni, hogy a hatalom miként lopja ki a nép szemét.
Hip-hip-hurrá!

Ami eddig is benne volt a nemzetközi szerződésekbe és a magar törvényekbe, ezután az alaptörvéybne is benne lesz. Óriási győzelem! Csak a kezem tessék figyelni!

Sikerült megtudnom mi is lesz a módosítás lényege. Nos semmi más, mint az, ami a menekültügyi törvényünkben van. Minden ide betelepülni szándékozó személy kérelmét egyedileg kell elbírálni.
Vajon a letelepedési kötvényeseket is egyedileg bírálgatja valaki? Mert arról azt tudni, ha van pénze, akkor egy offos cégtől megveszi, osz már jöhet is családostul. Ezekre is vonatkozni fog az alaptörvény módosítása? Mert ugye a család az már csoport.
@látjátok feleim szümtükkel: erre ma nyilván nem bücskék, mint a radikálliberális móltjukra sem.
Ettől még soros nem vette meg az ösztöndíjasait egész életükre.
A többségüket egészen biztoan nem, ahogy más ösztöndíjprogramok sem arról szólnak, hogy az ösztöndíjas egész életére eladja magát az ösztöndíjat adónak.
Felénk legalább is nem.
Felétek igen?
Vásárhelyi Mária médiaszakértő fb posztja ma 11:15-kor:

"Köszönjük Európai Unió! Akármilyen fájdalmas is, nélküled Magyarország nem juthatott volna oda, ahol ma tart. Ha te nem finanszírozod Orbán diktatúrájának felépítését és működését, akkor az már régen összeomlott volna. Mert akármilyen fájdalmas is, a sajtószabadság egyik utolsó bástyáját, a Népszabadságot nem másból, mint az EU által számolatlanul és kontrollálatlanul ideöntött pénzből tudták megvásárolni a bűnöző állam bűnöző oligarchái. A Népszabadság soha nem volt olyan tisztességes, becsületes, színvonalas és bátor, mint az elmúlt néhány évben! Ezt elégelte meg a putyinsita, erdoganista hatalom! Úgy döntöttek kivégzik a lapot, mivel annak munkatársai következetesen küzdöttek a maffia állam maffiavezérei ellen. Ahelyett, hogy Rogán mondott volna le a sorozatos sorozatos korrupciós-ügyekben való érintettsége és a nyilvánvaló hazudozása miatt, azt az orgánumot hallgattatják el, amelyen következetesen tette a dolgát és harcolt az államot foglyul ejtő maffia ellen. Ilyen csak diktatúrákban fordulhat elő. Nemcsak a mi szégyenünk, hogy egy ilyen hatalom elnyomását tűrjük, hanem az EU-é is, hogy nemcsak eltűri hanem finanszírozza is ennek a maffiának a működését. Az EU tagországok állampolgárainak adóját egy diktatúra felépítésére és finanszírozására költik. Olyan diktatúrára, amelynek vezetője magát az EU-t is naponta becsapja és elárulja. Nálunk még nem gyilkolnak a hatalom megbízásából újságírókat, nálunk még csak egzisztenciálisan teszik tönkre őket és számolják fel a már csak sporadikusan létező szabad sajtó utolsó maradványait. Ne csak gyászoljuk a Népszabadságot, hanem végre tegyünk is valamit, ha nem akarunk újra egy totális államban, egy putyinista diktatúrában élni."

Eszter jött (törölt) 2016.10.10. 09:12:55

@Éhes ló:

Ezt a dumát tegnap este n+1 alkalommal olvastam.
Publikus adatok a Habony-művek ajánlásával.
Az a baj veletek, hogy nem tűritek a kritikát.
Gondolkodni meg elég nagy feladat azon a szinten, ukázok nélkül.
@punkfrog: Néhány hülyével több vagy kevesebb. ;)
@Éhes ló:
Hehe! Ez magas labda volt!
jobbegyenes.blog.hu/2016/10/09/pezsgot_bontasz_mert_megszunik_a_ballibsi_nepszabadsag_csunya_lesz_a_masnap
"
Nem szerettem, és most sem szeretem a Népszabadságot. Azt sem hiszem, hogy megszűnése a sajtószabadság és a demokrácia végét jelentené. De tudom, hogy ezután eggyel kevesebb kő lesz Mészáros Lőrinc, vagy Andy Vajna szívén, amikor újabb milliárdokkal rövidít meg minket, és Rogán is nyugodtabban rendelheti meg a következő bulira a hidroplánt, ha a helikoptert már unja. És emiatt kurva dühös vagyok. Sokkal dühösebb, mint amennyire örülhetnék, hogy egy balliberális lappal kevesebb."
és a poszthoz (ami gyengébbek kedvéért a statáriumról szóló törvény kommentár nélkül):
kettosmerce.blog.hu/2016/10/09/iszonyatos_hazugsag_hogy_piaci_alapon_zartak_be_a_nepszabadsagot

"Másfél év után - ennyi ideje van a Népszabadság a Mediaworks tulajdonában - bezárni egy ilyen patinás lapot, mindenfajta rekonszolidáció kísérlete nélkül, mennyire tűnik gazdaságilag racionális döntésnek?

A dupla csavar a sztoriban pedig az, hogy mind a megyei lapokra, mind a Népszabadságra volt vevő, aki továbbvitte volna a lapokat, a Fidesz érdekkörein kívül, de legalábbis nem közvetlen Fidesz-irányítás alatt - ők azonban nem vehették meg ezeket.

Tehát a "piaci szempontok" emlegetése teljességgel hazugság a Népszabadság bezárása kapcsán."
@kekex: Múltkor már beraktam. (hehe)
Ja és Fletóékat az emberek, a választóik küldték őket oda, hogy képviseljék őket. Tehát az ő képviseletüket is bojkottálják, vagy csak a rájuk bízott munkát?
és még:
"Ráadásul a Mediaworks egy éve még ezt válaszolta az Átlátszónak: „A Népszabadság egy erős közéleti napilap, amelynek pozícióját a jövőben tovább szeretnénk erősíteni. Úgy gondoljuk, az az ideális, ha a print és az online változat kiegészítik és segítik egymást.”

Ugyanakkor már egy ideje lehetett hallani: a Mészáros Lőrinchez kötődő vállalkozás bevásárolhatta magát a kiadóba."
mno.hu/belfold/fukuyamaval-vitazik-kovacs-zoltan-1365537
@kekex: Egy kis érdekesség. :)

Minden ilyen ügyben elindul a demokrácia végéről szóló vita. Én pedig ahelyett, hogy szépen beállnék vagy ebbe a kórusba, vagy abba a másikba, amelyik kéjesen kacag és (a nyilvánvaló politikai megfontolás helyett) üzleti döntést emleget cinikusan, újra és újra megpróbálok - reménytelenül - érvelni amellett, hogy ami nem tetszik, ami nem szimpatikus, ami nem helyes, az nem feltétlenül egyenlő azzal, hogy vége a demokráciának, vége a sajtószabadságnak.
Hogy mi a demokrácia és meddig tartanak a határai, az gyakran értékválasztás, felfogás, világlátás dolga. Szerencsére azért vannak megkerülhetetlen támpontok, számomra három ilyen akad: a szabad részvétel, a szabad versengés és a szabad nyilvánosság. Az első kettőről most nem kell vitatkoznunk, az új választási szabályok kapcsán már megtettük. Hamarosan eljön majd ott az igazság pillanata: amikor megváltozik a közhangulat, egyértelmű lesz, hogy azok a szabályok nem a Fidesznek kedveznek, hanem a mindenkori legerősebb politikai erőnek. S amikor már nem a Fidesz lesz az, nem védeni fogják, hanem kényelmetlenül meggyengíteni. Diktatúrában nincs kormányváltás, nálunk lesz.
Ami a sajtószabadságot, a tájékozódás szabadságát illeti, nem most először kérdőjeleződnek meg nálunk ezek az értékek. A rendszerváltás után hosszú ideig a jobboldal visszatérő panasza volt a médiaegyensúly hiánya, egyáltalán nem alaptalanul. Amióta a Fidesz van hatalmon, a kormányoldal tudatosan dolgozik azon, hogy ezek az arányok megváltozzanak. Nyilvánvaló, hogy meg is változtak: a mindig pártos állami tévében a korábbiaknál lényegesen durvább pártpropaganda megy, a kormányhoz közelálló körök pedig egyre bővülő sajtóbirodalmat hoztak létre, alapvetően nem üzleti, hanem politikai megfontolásból. Ebbe a sorba illeszkedik az is, ami a Népszabadsággal történt: csak itt a jövőbeli új tulajdonosok nem építeni akartak, hanem rombolni. A lap megszűnése egyértelműen tovább változtat az arányokon: a politikai napilapok piacán a kormánypárti Magyar Idők és Magyar Hírlap mellett a korábbi három helyett már csak két nem kormánypárti orgánum (Magyar Nemzet, Népszava) marad.
Nem jó hír ez azoknak, akik szeretnék, ha nagyobb tere lenne a nem kormánypárti véleményeknek. Nem szép eset ez azoknak, akik hisznek abban, hogy a média nem csupán a politikai szolgálóleánya lehet. Nem örömteli ez azoknak, akik rossz szemmel nézik, ha az újságírókat nem veszik emberszámba.
De ettől miért lenne vége a demokráciának? Miért lenne vége a sajtószabadságnak? Hogyan lehet ezt az - ismétlem: nyilvánvaló politikai - döntést összemosni azzal, amikor újságírókat börtönöznek be, lapokat tiltanak be, laptulajdonosokat robbantanak fel? Hogyan lehet azt állítani, hogy a Kádár-korszak világa (=diktatúra), amikor csak szamizdatban lehetett ellenzéki véleményeket kinyomtatni, s amikor reménytelen volt más hírekhez hozzájutni, mint amit a párt propagandája terjesztett, azonos vagy összemérhető a mai állapotokkal, amikor minden újságárusnál kaphatók ellenzéki napi- és hetilapok, amikor a távkapcsolóval bármikor elérhetőek ellenzéki csatornák, és amikor az interneten tényleg minden vélemény szabad?
Ami nem tetszik, amit nem tartunk helyesnek, az ellen egy diktatúrában nem sokat lehet tenni. Egy demokráciában számos eszköz van: lehet tiltakozni, lehet szervezkedni, lehet másokat meggyőzni vagy támogatni, és végső soron lehet másra szavazni. Ha elegen teszik és gondolják ezt, majd másképp fognak menni a dolgok. Ha nem, akkor ez marad. Nem azért, mert diktatúra van, hanem azért, mert ez tetszik, ez jó, ez elég nekünk.

www.facebook.com/torokgaborelemez/posts/10153790184072312
@KorlátlanTollpárna:
Az illiberális parlamentet negligálják. Már éppen ideje volt. És bízd csak rá a választóikra, hogy ehhez hogyan állnak. Mert te nyilvánvalóan nem tartozol közéjük!
Viszont remélem, hogy végre elkezdenek valódi ellenzékként dolgozni: első lépés lenne egy Nemzeti ellenzéki kerekasztal és egy árnyékkormány alakítása. És szívesen látnék egy statáriális forgatókönyvet választásai győzelem esetére! Intézményi és személyi szinten is!
@kekex: Bocs, hogy belekotty de a választóik azt mondták az a munkahelyük. Szóval aki nem dolgozik az ne is egyék?Mondjuk sok fideszes is éhen halna azért. :)
@kekex: "Az Orbán-diktatúra szöges acélbakancsainak talpai alatt gyengén és kiszolgáltatottan nyomorgó nép csak nem akart ezek után sem kapni a történelmi alkalmon, hogy jogos dühét és forradalmi ellenállását egy Népszabadság-előfizetés formájában mutassa ki, így a lap két év után (ahogy ez amúgy a tőkeinjekciók esetében szokott lenni, mint volt anno a Gawker-gyermek Cink.hu-nál is) kimúlt.
A távolmaradók többségének logikája alapján a társadalom 99,99 százaléka a Népszabadság megszüntetését akarta." :)

tutiblog.com/bezart-bazar-baloldal-es-piacgazdasag/
@Gábris szomszéd:
Ja, és el lehet menni kukutyinba zabot hegyezni is!
Tehát demokrácia az, ha nem lövik és börtönzik be az újságírókat - legalábbis TG szerint. Csodás!
De mindenesetre érdekes október 23-ának nézünk elébe!
Kitiltották a 444.hu újságíróit a parlamentből

"Tájékoztatom Önt arról, hogy a 444.hu munkatársai, Ács Dániel, Botos Tamás és Herczeg Márk az »Ezek az újságírók bemerészkedtek Magyarország legsúlyosabb no-go zónájába, és befostak« című videójuk készítésekor megszegték az országházi sajtótudósítás rendjére vonatkozó 9/2013-as számú házelnöki rendelkezést. A Sajtóiroda munkatársának figyelmeztetése és felszólítása ellenére is folytatták tevékenységüket. Az engedély nélküli forgatás, valamint a szabályokkal való nyílt és tudatos szembeszegülés miatt házelnök úr 2016. október 10-től határozatlan ideig felfüggeszti három munkatársuk újságírói akkreditációját" - közölte a 444.hu-val Szilágyi Zoltán, az Országgyűlés sajtófőnöke.
A 444.hu kommentárja szerint bár valóban forgattak a Parlament azon részein is, ahol nem szabadott volna, de a fentiekkel ellentétben valójában senki sem szólt rájuk."

Úgy látszik most igen.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/kitiltottak_a_444hu_ujsagiroit_a_parlamentbol.622257.html
@Gábris szomszéd:
Te se vagy DK szavazó, akkor minek belekotty?
Sok DK-s szavazó szerint be sem kellett volna menni az Orbánházba, de legkésőbb akkor kivonulni, amikor mszp asszisztálással megakadályozták a frakció alakításukat.
Ugyanis "függetlenként" felettébb korlátozott a megszólalási lehetőségük, tehát ténylegesen ott csak biodíszletet alakíthattak.
Tehát légy erős: nem fogják őket munkakerülőnek tartani, ha végre elkezdenek ellenzékként dolgozni. Igen, igen!
parlamenten kívül!
@Gábris szomszéd:
a tutiblog.com és a jobboldali lapok előfizetőinek aránya?
Csak az összehasonlítás érdekében.
@kekex: "De mindenesetre érdekes október 23-ának nézünk elébe!"

Gyuriferi győzelemre vezeti a jódemokratákat. :)
@kekex: "Sok DK-s szavazó szerint be sem kellett volna menni az Orbánházba"

Atyaég most derül ki, hogy nem követik a saját szavazóik akaratát? :)
@Marcellusca:

"Minden megvehető, csak meg kell fizetni az árát, ahogy bármi el is tüntethető, akár örök időre.

„A diktátor azt mondja: „Azt gondolsz, amit akarsz de soha ne írd le és ne beszélj róla. Ha átléped ezeket a határokat, akkor nem tudjuk garantálni a biztonságodat.” (Bangambiki Habyarimana)

Kormányzó pártunk retteg a következő választásoktól. De miért is lenne ez másképp? Félnivalójuk van bőven, hiszen az eredeti tőkefelhalmozásuk, azaz az uniós források és a magyar költségvetés forrásainak magánszámlákra terelése, zsebük degeszre tömése (azaz az új burzsoázia adófizetők kárára feltőkésítése) még nem évült el. Ki zuhanna Ikaruszként a mélybe, ha például egyik napról a másikra mégis bűncselekmény lenne az ingatlanvagyon áron aluli elkótyavetyélése? Ha a rendőrség-ügyészség végre elolvasná rendesen a büntető törvénykönyv vonatkozó passzusait és kiderülne, bizony a különféle mutyik szereplőinek cselekedete nemcsak egy, hanem akár több paragrafust is kimerít, ráadásul nem is az alapesetet? De ugyanezt tehetnék például a letelepedési kötvény miatti százmilliárdos állami bukta, a kaszinók furcsa adóztatása, az állami földek privatizálása és még számos ügy esetén, hogy a személyre szabott közbeszerzések túlárazásairól és a versenytársak kiirtásáról már ne is beszéljünk. Jópár kormánypárti káder csuklóján bilincs kattanhatna, ha végre az ügyészség azt tenné, ami elviekben a dolga lenne (például az elkövetők személyétől függetlenül üldözni a korrupciót) és prémium márkákhoz-luxuskörülményekhez szokott politikusaink folyamodhatnának nemzetközi segítségért annak érdekében, hogy mégse hatan legyenek egy cellában nagyszerű kilátással a klozetra."

karvalyokfoldje.blog.hu/2016/10/10/errol_is_az_unio_tehet
@kekex: "Várható módon a balmédia, élén a puccsot kiáltó újságírókkal, instant ráhelyezte hazánkat a Moszkva–Ankara tengelyre, és hatalmas sipítozás indult a sajtószabadság oltalmában. A reggeli esetet kb. azzal az idegállapottal dolgozza fel a balos facebook közönség, mintha a főcím az lenne, miszerint „Vállról indíthatós rakétákkal lőtték szét a kormánycsapatok az egymilliós olvasottságú, vezető ellenzéki lap szerkesztőségét.” A valóság azonban ezzel szemben az, hogy „Saját balos vezetője adta meg a kegyelemdöfést az egykor szebb napokat látott baloldali újságnak.” :)
@Gábris szomszéd:
A "sok" nem egyenlő a "mind"el!
És szerinted tényleg a balmédia helyezte hazánkat a Moszkva-Ankara tengelyre? Vagy Orbán és bandája?
@kekex:

hahaha
vagy a látogatottsága, olvasottsága???

röhejjjjj!

Vona, Simicska, a haszon, az üvegplafon – és a demokrácia

"Vona pedig a következő tíz jó évét akarja biztosítani… Belőle csak a véletlenek egyáltalán nem valószínű és ezért nem is várható összejátszása esetén válhatna miniszterelnök – ne feledjük: Boris „Brexit” Johnsonból sem miniszterelnök lett, hanem csak külügyminiszter! A dolgok – és a politikai logika – pedig ugyanúgy működnek mindkét, súlyos frusztrációkkal terhelt társadalomban: a britben és a magyarban is: a „hőbörgők” tömege felfordulást képes csinálni, de a hatalmat mégsem veheti át.

…És itt megemlítendő egy további igen fontos brit-magyar párhuzam: a „vegyük vissza az irányítást!” szlogenje és óhaja – éppen azon társadalmi csoportoknál, akik valójába soha a büdös életben nem irányítottak semmit, még a saját életüket sem, legkevésbé pedig a politikát. "

progressziv.blog.hu/2016/07/17/vona_simicska_a_haszon_az_uvegplafon_es_a_demokracia
@kekex: és te a sokba tartozol vagy a mindbe, esetleg azok közé akiknek mindig az a megfelelő, amit épp kitalálnak Gyuriferiék? :)
Na végre. :)

Népszabadság: újra megszólalt a kiadó, szerintük van remény

Tovább egyeztet a Népszabadság és a kiadója - közölte a Mediaworks hétfő reggel az MTI-vel. Kiemelték: a Mediaworks kijelentette, hogy következő pár nap során egy megállapodásra törekednek, mely megfelelő alapot biztosíthat a lap újraindításához.

www.napi.hu/magyar_vallalatok/nepszabadsag_ujra_megszolalt_a_kiado_szerintuk_van_remeny.622244.html
@kekex: A DK-sok tisztában vannak azzal, hogy a házelnök a távolmaradásért pénzbüntetést szabhat ki rájuk. Ennek ellenére sem fognak visszatérni a parlamentbe. Az alaptörvény ugyanakkor kimondja, hogy egy képviselő mandátuma megszűnik, “ha egy éven keresztül nem vesz részt az Országgyűlés munkájában.” Erre információnk szerint azt a megoldást találták ki Gyurcsányék, hogy egy “jelentéktelenebb” szavazáson egy év múlva bemennek gombot nyomni.”

Fergetegesen ügyesek ezek a dékás fijjjjuk. :)
@guma:
Ha az ellenzék végre elkezdene ÉRDEMLEGESEN politizálni (azaz nem csak akciózgatni) akkor lenne értelme a z orbánház bojkottjának.
Csak össze kellene rittyenteni egy Ellenzéki kerekasztalt, és megalapítani egy árnyékkormányt.
És valami NORMÁLIS választási szakértőt felvenni, és érzelmi akciókat folytatni. Értelmit nem kell, aki értelmes, már eddig sem a kormánymédiákból tájékozódott.
Érzelmi alatt értem:
1. a magyar állampolgárság ingyenes osztogatása. Ugyanis a letelepedési kötvényt VISSZA KELL FIZETNI, és közben a piaci feletti kamatokat fizetünk rá. Tényleg: hogy is van ez beszámítva az államadósságba?
2. magyar egészségügy mélyrepülésének bemutatása (rákbetegek kezelésének elsunnyogása, műtétek utáni magas vérmérgezéses esetszám, GDP arányos eü. kiadások aránya a szomszédos országokhoz képest.
Nem elég csak a "lopnak" szöveg, mert a jónép többsége abból nem részesül sem most, sem a múltban, azaz secko jedno a részükre. Viszont tudatosítani kellene, hogy TŐLÜK azaz az egészségügytől, oktatástól lopják - tehát az ő zsebükre megy!
@kekex: "Tényleg: hogy is van ez beszámítva az államadósságba?"

Miért lenne beszámítva?

1. Eladtunk, bevételünk van. Pont.
2. Aki megvette az annak adja akinek akarja ( ugyan is azt mondták állami részről nem régen, hogy nincs joguk ellenőrizni azt, aki megveszi ), és majd akkor kell kiadásként elszámolni, amikor az állam "megvásárolja" a csoportosan letelepedett bevándolótól. Pont.
3. Van még kérdés?
@Eszter jött: milyen kritikát "nem tűrök" itt beszélggetek olyanokkal akik érdemben képesek véleményt formálni és olyanokkal is, akik csak trollkodni és okáádni járnak ide.
Szóval ez a vádad üres és hazug.

Szimplán nem szimpatizálok azokkal (eufémisztikus voltam) akik teller nevét hamisították a kommunistáktól megörökölt mocskukban, meg azokkal sem, akiknek kóser volt a 2006 őszi vérengzés.

Ennyi.
Pokolra velük (ez kevésbé eufémisztikus).
@látjátok feleim szümtükkel: miből következtetnél erre (tévesen)?
@kekex: nem látom mitől lenne magas labda ez. A szent piac működött és az utolsók utáni leszek, aki sír a ballibbant hazugsággyár bármelyik szakmunkásáért.
Atyaég, mit nem látsz ezen?
Azt írtad, hogy pezsgőt bontasz, és meg belinkeltem egy ippeg pezsgőbontás ellenes linket. Ennél direktebb összefüggést tudsz?
@látjátok feleim szümtükkel:
Igen, van kérdés. Van fogalmad a "kötvény"ről, mint olyanról? Merthogy az lényegében egy határozott idejű HITEL, amit kamatostól vissza kell fizetni. Azaz nemcsak hogy lényegében ingyen osztogatjuk a magyar állampolgárságot, (mert az eladott kötvényt a futamidő végén vissza kell váltani) hanem közben még a piacinál is magasabb kamatot fizetünk rá.Viszont a fideszközeli közvetítők kövérre keresik magukat közben.
Tehát engem továbbra is érdekel, hogyan tartják nyilván ezt az állami visszafizetési kötelezettséget?
@Éhes ló: akkor ne szeressél! nem is tudom most mi lesz velem...
azért érzem benned a keserűséget, hogy mé'szaros lőrincet épp nem ismered, de hidd el, ha elég szorgalmasan libsizel+szabadnépezel, akkor eccer talán kinyalhatod neki is!
@KorlátlanTollpárna:

Gábris szomszéd 2016.10.09. 19:14:41
@taga20: Na szóval ismét egy korrekt vélemény. :)

A romokban heverő baloldal, és az épülő fideszes kleptobolevizmus korában ugyanis sokkal fontosabb, hogy az első négy oldalon leleplezzék az országrablást, mint, hogy a nyolcadik oldalon mekkora baromságot ír TGM, Tanács István, vagy más, napról napra kevesebb befolyással bíró veterán komcsi.
Nekem nem jelent elégtételt, ha nem kell értesülnöm az ő elcseszett véleményükről - ha közben nem tudok a hazám kifosztásáról sem.
Most ez a két dolog van a mérleg két serpenyőjében, és számomra nem vitás, hogy melyik a súlyosabb.
Nem szerettem, és most sem szeretem a Népszabadságot. Azt sem hiszem, hogy megszűnése a sajtószabadság és a demokrácia végét jelentené. De tudom, hogy ezután eggyel kevesebb kő lesz Mészáros Lőrinc, vagy Andy Vajna szívén, amikor újabb milliárdokkal rövidít meg minket, és Rogán is nyugodtabban rendelheti meg a következő bulira a hidroplánt, ha a helikoptert már unja. És emiatt kurva dühös vagyok. Sokkal dühösebb, mint amennyire örülhetnék, hogy egy balliberális lappal kevesebb.
Lehet most pezsgőt bontani a Népszabadság kidőlése miatt. Tettek érte bőven az elmúlt évtizedekben. De a másnap nem csak nekik fog fájni - hanem mindannyiunknak.

jobbegyenes.blog.hu/2016/10/09/pezsgot_bontasz_mert_megszunik_a_ballibsi_nepszabadsag_csunya_lesz_a_masnap

haver, most lebuktál, mint stirlic!:)
@kekex:

Írtam már, hogy sehogy, csak ezt a NAV meg ne tudja, mert akkor nagy lesz a baj.
Mellesleg ez az egész egy "kicsit" olyan, mint a váltó, hiszen a kötvényt a letelepedőnek nem mi adjuk el. Mi államként csak arra vállalunk kötelezettséget, hogy ha lejár, akkor visszavásároljuk. Nem visszafizetjük. Érted a kettő közti különbséget? Ezért mondják, hogy ők nem az ortodox közgazdaságtant művelik, és ezért azt is, hogy a kötvény nekünk bevétel. Hogy a faszba ne lenne az, amikor még arra sincs jogunk, hogy a kötvény megvásárlóját jó alaposan megvizsgáljuk. Ezt nem én, hanem valamelyik kormánytag mondta amikor firtatni kezdték, hogy bűnözők is vásárolnak letelepedési kötvényt. Mit gondolsz mi a fenéért offshor cégeken keresztül adják el? Reménykednek abban, ha balhé lesz valaha ebből, akkor nem találják meg az igazi nyerteseket. Pedig de.

Én még abban sem vagyok biztos, hogy ezt a kötvényt az államnak vissza kell vásárolni( látott már valaki ilyet? ). Örüljön a burzsuj, hogy ennyi pénzért az unió területén élhet.
@Éhes ló:

Aki a szent piacra jár, az igen csak a sorosoknál tanulta azt, hogy mindenért soros a hibás. Magyarul fideszes vagy, így nagy az esély rá. Mert a farkast mindig az kiáltja, aki még soha nem is látiott olyat.
@Éhes ló: a szeretet hiányát összekevered az utálattal.
Ez hiba mesüge.
De ha nem érted, kérdezd bátran a rebét!

Eszter jött (törölt) 2016.10.10. 21:38:35

@Éhes ló:

Üres vád és hazugság?

Mióta Lázár János szomorú lett az Origo cikk miatt, egyértelmű az irány.
Véget kell vetni a független újságírásnak Magyarországon. Nehogy megzavarja az emberek fejét.
@nincs_itt: az előző neked ment, mesüge.

@látjátok feleim szümtükkel: engem nem abrakoltat semmiféle qrmány.
Ez a fajtádnál volt/van szokásban, ezért is lett elzavarva sok sajtópatkány a szabadnéptől (is).

Ez van, amikor a kutyát sem érdekli mit hazudtok és nem fizet érte egy fityinget sem.

A sorossal kapcsolatos rémképeidtól kímélj meg, inkább fizess elő a szabadnépre.
Bocsi.
Erról lemaradtál.
Majd legközelebb megmutatod, hogy mellényzsebből kicsengeted az elmúlt 4 év 5 milliárdnyi veszteségét bármelyik ballibbant patkányfészek kipurgálásakor.
Sok sikert!
@Eszter jött: kár, hogy nincs így és sosem is volt, mert akkor nem kellett volna hozzá 4+6 év, hanem már 1999-ben megtették volna.
Sajnos nem tették.
Most is az osztyákok függesztették fel őket, miután a szocik eladták óket, mint kuntakintét a piacon.

De jobb későn, mint soha.
Szét röhögjük magunkat az ajvékolásotokon.
Ez nem semmi.
Ahol így fújják a sófárt, ott kemény lehetett a jobbegyenes a mesügéknek.
Ahol pedig íly nagy az ajvék, ott a gojok csak örülhetnek.
@Éhes ló:

Ügyesen terelsz, megérdemled a béred. terelújuhásznak én is alkalmaználak, ha nekem is eladtak volna ott a Hortobágyon némi legelőt. Vagy te már ott legesz?
@látjátok feleim szümtükkel: feleslgesen sértegetsz, mert leszarlak a szabadnépesekkel együtt.
@Éhes ló:

Persze ez is válasz, főleg, ha abból a pénzből fizetnek, akik nem tartoznak a fidesz szavazótáborához. Helyette dolgoznak, és adóznak, hogy nektek a kormány tudjon miből fizetni. Mindannyiótoknak érdeme szerint. Van akinek annyit, hogy táguljon tőle a választó szeme ( ne csak egyesek lakása ), meg annyit, hogy helikofferrel járjanak lakodalomba. Pórnépet örömmel tölti el, ha ilyet hall és olvas, mert legalább nekik tellik urizálása, ha már a pórnépnek még arra sem, hogy lakodalmat rendezzen a gyereknek. No ezt a kis örömet sajnálod a pórnéptől? Mert feleim a nerbe, a kormányközeli lapok ilyeneket nem írnak meg.
@látjátok feleim szümtükkel:
Ez a válasz:
lovasistvan.hu/2016/10/10/eleg-a-hazudozasbol-magyarorszagon-tombol-a-mediaszabadsag/

"...Az MSZP-SZDSZ-koalíció igazi sajtóterrort teremtett 1994-es uralkodásától kezdve. Sőt, azt meg sem várva: a választások első fordulóját megnyerve, a másodikat meg sem várva, ráparancsoltak a jellegzetes MDF-es gyávaság MTI reprezentánsára, Alexa Károly MTI-elnökre, hogy zárja el a hírcsapot, mely révén a Pesti Hírlap egyetlen nap alatt kénytelen volt megszüntetni működését.

A feledés homálya fedi ugyan, de tény, hogy a pufajkások oldalán 1956-ban géppisztollyal a szabad Magyarország ellen fellépő Horn miniszterelnök vezette MSZP-SZDSZ koalíció ezután egymás után likvidálta a sajtót, megteremtve totális hegemóniájukat – a nyugati lapok, rádió- és tévéállomások egyetlen nyikkanása nélkül.

A közszolgálatot hatalomra kerülésük után órákkal „szőnyegbombázták”, hogy idézzük a tévés Baló György tisztogatást kívánó ajánlását, majd terrortámadást rendeztek a Demokrata hetilap ellen úgy, hogy oda vasdoronggal felfegyverkezett bűnözőket küldtek, akik azonosságát ma sem ismerjük.

Azt is tudjuk, hogy mi lett más ellenzéki lapok sorsa, kezdve a Postabank tulajdonlástól a „jó kezekbe” adásig.

De nem felejtettük el azt sem, hogy az akkori „TEK-esek” miként rohanták le a Pannon rádiót, fizikailag verve szét Csurka István adóját.

A ma a sajtószabadságért üvöltők akkoriban másként üvöltöttek. Megsemmisítést követelve. Eörsi István, aki a német közszolgálati ZDF-nek ezt mondta a magyar jobboldalról: „A kommunisták legnagyobb bűne, hogyha nem is testileg, de szellemileg nem tudták kipusztítani ezt a söpredéket”. Mely ZDF inkább saját magát robbantaná fel, mintsem elviselné, hogy ma egy magyar jobboldali közszereplő ennek a fordítottját kiabálja e politikailag korrekt nyüszítésre ítélt gyomorforgató fórumon.

De érdemes felidézni Medgyessy Péter miniszterelnököt is, aki azt mondta, ha valakinek annyira kell egy tévéállomás, akkor vegyen magának.

Vagy ott volt a Népszabadság elleni, Parlament előtt rendezett tüntetésen természetesen a sajtószabadság szent ügyéért felszólaló Tamás Gáspár Miklós, aki saját társasága uralma idején még azokat az újságosbódékat is fel akarta borogatni, ahol a Demokratát árusítják. Korábban a toleranciáért tüntető, mára kimúlt Demokratikus Charta liberális felvonulói fekete esernyőkkel verték agyba-főbe a szólás szabadságával élő jobboldali tüntető Toldi Miklóst.

Avagy a közundornak „örvendő” Farkasházy nevű, a mai orbáni „sajtódiktatúrában” is rendszeresen a képernyőt nézhetetlenné tevő közszereplő Hócipője, amelyben Andrassew Iván azt írta a „Szégyenszürke magyar fajta” című cikkében: „Sosem gondoltam volna, hogy ez a mocsadék, hordalék népség, ami itt a parlamenti jobboldalon fröcsög, és az utcán is viríthat, valaha megjelenhet ebben az országban”.

Amelynek fordítottját a Népszabadság ügyében az Országház előtt szombaton tüntetőkről egyetlen mai jobboldali újság nem merné leírni. Beleértve természetesen az Andrassew-cikk címének kellő adaptációját.

Andrassew egyébként haláláig volt annak a Népszavának a publicistája, amelynek mai, 2016. október 10-i számában Friss Róbert a Népszabadság felfüggesztéséről „A sajtószabadság legyilkolása” címmel írt cikket. ...."

Nem csípem a kettős mércéteket.
Ezét örülök, hogy most a szabad nép megy a levesbe.
Annak a kádárkolbásznak a végére cuppantatok rá, amivel a jobbereket püföltétek éveken át.
Amilyen a mosdó, olyan a törölköző.

Ennyi.
@Éhes ló:
Elég lett volna a link, nem kell ideönteni a szart is!
@kekex:

Jó az, hoyg szájalt, mert a marjaha elszólta magát:
"Ezét örülök, hogy most a szabad nép megy a levesbe."

Érted? Nem az újság, hanem a szabad nép. Anyám mondta amikor már megértettem, 56-ban a főpap elkezdte a réádióban szórni az igét, aminek a lényege az volt, hogy visszadják a piroscserepes tanyákat. No akkor a parasztság megértette rögtön, azt a kis darabka földet akarják elvenni tőlük, amit 45-ben kaptak, ezért vidéken ők ki is hátráltak a forradalmárok mögül.
90-ben a nép ezt nem értette meg, mert mások voltak a körülmények. De majd előbb-utóbb megérti. Csau is azt gondolta, hogy örökké ammen ő lesz a főnök, oszt tévedett. Mert közben ilyen pofázós alakok kimutatták a fogukfehérjét, és a nép meglátta a valóságot.
@kekex:

már a wikiből is törölték azt amit a napokban ideraktam!

na ezért kell, az arhívumokra rátenyerelni (, hogy folyékonyan hazudhasson mindenki, amit akar)!

"1956.

“…A Népszabadság … nem bizonyítja kellő tényekkel az ellenforradalom tényét. Jóformán semmi sem került nyilvánosságra abból, hogy milyen “kiemelkedő” fasiszta személyeket tartóztattak le, hogyan és hol képezték ki őket, mi volt a céljuk itthon stb stb…. Rendkívül gyenge az antiimperialista propaganda. Alig van az imperialista sajtóval, rádióval vitába szálló cikk vagy rádiókommentár. … “Igen hasznos híreket, munkástanács elnökök nyilatkozatát, pozitív kezdeményezéseit az újság beküldése ellenére félreteszi. Ezen feltétlenül változtatnunk kell. [pl]: beküldtek tudósítást olyan munkástanácsról, amely 10-12 függetlenített főt tart el, külön konyhát rendezett be a munkástanácstagok számára. És ezt sem közölték.”. (Az MSZMP Bp-i IB 1956. december 21-i feljegyzése , in: ZBSZ)"

hu.wikipedia.org/wiki/N%C3%A9pszabads%C3%A1g
@kekex: zabáld, a szabad nép helyett.
Lehet használ a fajtádnak ha átálltok más étrendre.
@látjátok feleim szümtükkel: bizony, ennek a szennylapnak már rég a kukában a helye.
Remélem megérted, mert magyarul van írva:

lovasistvan.hu/2016/10/10/eleg-a-hazudozasbol-magyarorszagon-tombol-a-mediaszabadsag/

"...Az osztrák tulajdonosa által a zuhanó példányszámra és hatalmas veszteségre hivatkozva felfüggesztett Népszabadság legutolsó, szombati számának címoldalán a 2016. október 8-9 dátumot követően ott áll a Szabad Nép eredetet jelző „LXXIV. évfolyam * 237. szám” beazonosítás. Tényszerű büszkeséget sugallva.

A római számok tehát 74 év múltat jeleznek. E lap a világtörténelem legvéresebb szovjet rendszerében élte át fénykorát, emberek kínzásához és kivégzéséhez tapsolva, mint ahogyan a kádárista terrorkorszakban is, miután a gigantikus hazugságot kifejező Népszabadság nevet 1956. november 2-án vette fel.

A mai nyugati szólás- és sajtóterror világra jellemző, hogy a kommunista kataklizmában gyökeredző ezen hagyományápolást egy bíráló szó nem éri, de az elképzelhetetlen lenne, ha a német nemzeti szocialista rendszer lapja, a Völkischer Beobachter ma akár ugyanazon, akár más néven úgy jelenne meg, hogy évszámozásával utalna annak elődjére. ..."
s szófosó hülyéknek! kiket cseppet sem érdekelnek az adatok. (ja és miért hiányzik a Népszabadság, akkor is ha nem volt a legjobb, "minden" igényt meg távolról sem elégített ki, viszont jó pár éve innen tudhattál meg valamit bármelyik oldalról...)

itt vannak az adatok:

A Népszabadság csak útban volt Orbán új oligarcháinak

részletek

"(Az Orbán által a temetésén mondott beszédben hű katonának titulált Szalai Annamária 5 éve azért vétózta meg a Ringier és az Axel Springer magyarországi fúzióját, mert akkor a Népszabadság továbbra is egy tőkeerős külföldi tulajdonos kezében maradt volna. De az akkori hírek szerint megszüntetni nem állt szándékában, elsorvad az majd magától, ha magyar tulajdonos kezébe kerül vissza. Persze olyanéba, akit a kormány nem töm ki állami hirdetésekkel.)"

------------

"Amikor 2013-14-ben azonban a Ringier a fúzió érdekében nemcsak a Népszabit, hanem 8 megyei lapját és a Világgazdaságot is kiszervezte egy már akkoriban is csak átmenetinek nevezett tulajdonoshoz, akkor már lehetett sejteni, hogy Fidesz- és Orbán-közeli kezekbe kerülnek a lapok.

Ha más nem utalt volna erre, az mindenképpen, hogy a portfólióhoz hozzácsapták a Nemzeti Sportot is, amelyik nem volt veszteséges, politikai tekintetben nem sok vizet zavar, ellenben Orbán ezen nőtt fel, ma is ezzel kezdi a napot, Lévai Anikó időnként még kis vasalja neki, hogy megfelelően ropogós legyen.

Egy éve Simicska tulajdonképpen el is ismerte az Átlátszó újságírójának, hogy ő lett volna a kijelölt tulajdonos:

készen álltunk átvenni a Népszabit.

Csak ez a 2014-es összeveszés után tárgytalanná vált. Illetve, ha jobban "

b1.blog.hu/2016/10/10/a_nepszabadsag_csak_utban_volt_orban_uj_oligarchainak
@Éhes ló:

Akkor nem értem, te illetve ti miért utaltok jobboldali elődeitekre? Ráadásul úgy nevezitek, hogy a nemzeti hagyomány, csak éppen senki nem látta mikor alakult ki. Ugye nem baj, ha a múlt homályából nem sorolok most neveket, mint nagy jobboldali hagyományok örzőit, illetve mint a hagyományok megteremtőit?

Mert az a hagyomány már szépen kialakult, hogy a földet kevés kézbe összekotorták, és majd az unokám ha a család nem tudja taníttatni, mehet hozzájuk cselédnek, parádés kocsisnak, mint a nagyapám
tette a múlt század első felében. Ide vágytok vissza?

Nem az a baj, hogy jobboldaliak vagytok, meg az sem baj, ha mások baloldailak, hanem az, hogy mindkét oldalon elvakultak vagytok. Mindkét oldalon azt gondoljátok, hogy a másik oldalon, meg egyik oldalon sem élők,nem szólhatnak a közösség ügyeibe. Mert vindikáljátok a demokratikus többségre hivatkozással ehhez a jogot ( azért a szocik nem voltak ennyire sem kirekesztők, sem mohók ). Ez pedig a diktatúra egyik megnyilvánulása, még akkor is, ha úgy jelenik meg, hogy ellehetetlenítenek egy sok tíz éve működő lapot, és utána kikiáltjátok, hogy éppen ideje volt. Mellesleg azt az adót, amiből a kormány tömi a kormányoldali sajtót, az nem tartalmazza a nem kormányoldali 60 %-nyi választó adóját? He?

Véleményem szerint az agyatokat kéne egy kicsit tisztára mosni, annak lenne ideje, mert ez a kicsinyesség nem vezet sehová. Márpedig ez most kormányzati szintre van emelve, és majd ha a sötét feudalizmusban édredtek, mint népnemzeti csicska, ne sírjatok, hogy nem szólt senki.
@látjátok feleim szümtükkel: nem csak ezt nem érted mesüge. Sok minden mást sem értesz.
Mentésgedre szolgáljon, hogy a ballibbantak között nem vagy ezzel egyedül és ez a tudatlanságotok 2006 ősze óta vereségről, vereségre kísár benneteket.
Ezért is firkáltok ilyesmiket, amiket itt is összehordtál.
Feleslegesen.
Elsőre is nem írtam semmi olyasmiról, amiket itt (is) összehazudozol. Egyszerű üzenetet írtam el: a szabad népért nem kár, pokolra velük!
Ha nem érted, kérdezd a rebét, mesüge!

Én sehová nem vágyok VISZZA.
Ez a fajtádra jellemzó, akik 71 évvel a nagy háboró után is vívjátok a soha meg nem nyerhető háborótokat bárki ellen, aki nem ért veletek egyet.

Soha sehol nem írtam arról, hogy ne hazudhassatok, uszíthassatok. Tegyétek kedvetek szerint.
Sehol semmiféle jogot nem vindikáltam senkinek, max. emlékeztettem a beteg fajtádat, nem véletlen az, hogy 2006 óta bukásról bukásra csúsztok lefelé.
A demokratikus többség tény, ebben nem velem van vitád, hanem az OVB-vel. PEch, de a demokratikus országokban a válsaztások győzteseié a politikai hatalom, nem a veszteseké.
Ez kellemetlen a fajrtádnak, de ez van.
Tanuljatok a bukásaitokból.

Ne delirálj itt semmiféle diktatóráról, mert az csermanek, appel, rosenberger és eisenberger, meg a körmös bauer és rajk idején volt.
Ezek a kedvenceitek felmenői.
Nem jobber egyik sem.

Az persze szabadságotokban áll, ghogy a szabad népról hazudozzatok orrba-szájba, de ez kontraproduktív.
Nem buktor számolta fel, adta el, hanem a szocik, nekik panaszkodj, de valamiért nem akarátk fizetni a saját médiapatkányaikat. Ez nem az én gondom, ballibbant belügy.
Dobjátok össze a lét és vigyétek ha meg tudtok rá alkudni.
De nem volt se lé, se akarat megalkudni rá.
Hazudozni könnyebb nektek.
Szar ügy.

Véleményem szerint a magadfajták agyát kéne nem kicsit tisztára mosni, annak lenne ideje, mert ez a primitívésgetek és hazudozásotok nem vezet sehová:
kozvelemenykutatok.hu

Annak örülnék - minden elgéedetlenségem mellett - ha most kormányzati szintre lenne emelve a magadfajták pusztítása.
De sajnos ez messze nincs így, egyik szadeszos antimagyart a másik után emeli pozíciba a pufajkás munkásőrzsidó zoltai mellé.
@Éhes ló: haver, te beteg vagy. nem kicsit, nagyon.
@taga20: mesüge! már párszor leírtam neked, hogy nagyon nem vagyunk haverok.
Sőt.
Megvetem a magadfajta parazitákat.
Betegnek meg azt tartom, aki képtelen egyforma mércével mérni és itt ajvákol olyan ügyekben, melykehez 10-20 éve tapsikolt.
A kárádkolbász rosszabbik felére kerültetek 2010 óta.
Tartós lesz:
kozvelemenykutatok.hu
@Éhes ló: haver, hagyd má abba eszt a mesügézést, me má nekem ciki, hogy ekkora fasz vagy.

ja és a parazita dumámat, ne nyúld le haver, me nem vagy te smitpali!:)

te egyébként a kolbász jobbik felére kerültél 2010 után?
@taga20: mesüge! már párszor leírtam neked, hogy nagyon nem vagyunk haverok.
Sőt.
Megvetem a magadfajta parazitákat.
@Éhes ló: haver, ne csináld má! magyarok vagyunk, még ha te a szarabb fajtából is:))
@taga20: te nem vagy magyar, csak egy hontalan, sorstalan ávósfattyú, magyarokon élősködő parazita.
@Éhes ló: és, hogy csinálom eszt az élősködést haver?

érdekelne:)
nepszava.hu/cikk/1109226-bejon-a-forgatokonyv---jobbos-nepszabadsagot-varazsolnak/
"Állítólag Liszkay fel akarja majd támasztani a botrányos körülmények között elhallgattatott Népszabadságot, ám ez a lap már a jobboldalt szolgálná. Az még kérdés, hogy erre tudnak-e előfizetőket toborozni, bár forrásaink figyelmeztettek, Orbán Viktornak a pénz nem számít, különösen azért nem, mert az adófizetők forintjaiból építi birodalmát. A Magyar Idők kiadójánál már meg is van azok listája, akiket átvesznek az új napilaphoz"
@Éhes ló: éhesló egy lókolbász!:))
@kekex: erre bontom majd a következő pezsgőt!
Nagy buli lesz!
@Éhes ló: te a szarra iszol haver?:))
@taga20: mesüge! már párszor leírtam neked, hogy nagyon nem vagyunk haverok.
Sőt.
Megvetem a magadfajta parazitákat.

Ha nem érted, kérdezd a rebédet!
@Éhes ló: haver vezess má át a verestengeren!

ki az a rebe?

u.i.: asztán nehogy szegedicsanád börlekszet nyomjá később, me szarrá röhöglek parazita:))
Ami még az eszembe jutott. Nol pont hu, és a nép szabadsága kapcsán.

Kis és alacsony vállalkozóként a veszteséget, nopláne az éveken át tartó nagy veszteséget piszokul nem tartom viccesnek. Ami viszont szöget ütött a fejembe, a költözés és a "hangárnyi szerkesztőség", ami vélhetőleg a régi és az új helyen is megvolt. Miért érdekes ez? Hát csak azért, mert pont az újságírás egy olyan tevékenység, amire a legjobb - leggazdaságosabb szisztéma a távmunka (plusz bónusz ha jól rémlik adókedvezmény is jár utána).

Magyarul a szerkesztőség lehet akár 1-2-3, de max 3 szobás iroda, de nem nagyobb. Mondjuk annak sem kell a pesti belvárosban lennie, fizikailag lehet az akár egy zsákfaluban is (kitalálom hogy jóval olcsóbb).

Nyest.hu pont ilyen. Két tucat külsős küldi az anyagot a reprezentatív címen de a cselédszobában működő 2 fős szerkesztőségebe.

Nyilván nol-nál nem ez az optimális szerkesztőség méret, de ha valami, akkor az árulkodó hogy senki nem fért a gépéhez, tehát mindenki gépe a fizikai munkahelyén volt (nyilván mai világban otthon is van - lehet gépe).

Na mostan ha a székház ahol a szerkesztőség van és a népszabadság egy vállalkozó tulajdona a horribilis bérleti díjon keresztül a népszabit veszteségessé, a kettőt együtt pedig akár nyereségessé is lehet tenni. Nem állítom hogy ez történt, de hallottam már hasonló esetről.

Miért érdekes ez? "Csak" azért, mert ha véletlenül ez lett volna a szitu, akkor a veszteséges népszabadság mint indok egyszerűen nem áll meg!

Vette bárki is a fáradtságot az árulkodó nyom (nincs távmunka a nol-nál) után járni?
süti beállítások módosítása