Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: index.hu/belfold/2024/03/29/magyar-peter-varga-judit-bayer-zsolt-valas-interju-balhe/ "És ugyanol... (2024.03.29. 14:36) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2016.07.16. 08:46 Fabius

Megőrült a világ?

Bazmeg.

Egy hétig nagyjából el voltam szeparálva a hírfolyamtól. Erre ma reggel kinyitom az internetet és amit látok az úgy ver le a lábamról, mint egyszeri belvárosi polgármestert a felé guruló terhelő vallomások. Egy beteg fasz Nizzában gázolt halálra ártatlanokat, mert csak, és megtehette ezt a válsághelyzet ellenére. Erdogan Ratyipot megpróbálták megpuccsolni az éjjel, tankok vadászgépekkel keringőztek Ankarában és Isztambulban, amíg az Erdogan hívek meg nem verték a puccsistákat, néhol szó szerint. Itthon meg Vizoviczki nagyfőnök adott ki "közleményt", miszerint őt látásból sem ismerheti a rogántonyó annak ellenére, hogy az V. kerületben halászott a zavarosban, és a 13 oldalas Alku Ajánlatban arról beszélt, "egy országgyűlési képviselő-polgármesternek juttatott, milliárdos kárt okozó, rendszeres, nagy összegű kenőpénzekről számolt volna be, amennyiben nem teszik lehetővé, hogy kijöjjön a börtönből."

Erre mit tesz a Jóisten személyesen, hát nem házi őrizetbe engednék Vizoviczkit?

A Jóisten amúgy is kegyeibe fogadta ezt a maffia politikai közösséget: földi helytartóján, a Pécsi Egyházmegye püspökén keresztül bekussoltatta a vlogger papot, merhá' ne érdekeljen már egyházi személyt olyan apróság, hogy kicsoda a habonyárpád. "Az lenne jó, ha olyan lenne az egész, mint egy bohóctréfa. " - írta egyik termelési regényében a most elhunyt Esterházy Péter ( RIP! ) és tényleg jó lenne, ha a kopasz bohócok Kunfalvi Nórával olyan sztorit hazudnának, amiben a sértett és "vádlott" 50 méternél közelebb van egymáshoz. Ekkora távolságból ugyanis egy 4 cm pengehosszúságú késsel alkar bibit okozni viszonylag problémásnak látszik. Az is jó lenne, ha Kunfalvi leállna a kamusztori gyártással, de ilyen ábrándot kergetni felesleges hiábavalóság. Az ő elkötelezettsége csak a

- Sittről is a kormánystabilitásért aggódó Vizoviczkiéhez mérhető.

206 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr1008892912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

na végre! kell má az új lap nekem:))
Csak a rogán!
Mecsoda propagandaminiszterünk van nekünk!
Maffiában Maffia.
ugyan Fabius, nem jó helyen tájékozódsz.

a királyi tv-ben megmondták - magyar időkre hivatkozva -, olyan jó nekünk, hogy duplájára nőtt az eladott tégla mennyisége, s az aggódó riportert megnyugtatta a szakértő, hogy ne aggódjon, a téglagyárak berendelnek összesen tíz dolgos cigánygyereket, és ismét duplázni tudják a termelést -ezt nem pont ezekkel a szavakkal mondta, de az értelme ez -

nagyszerű gazdaságpolitikával rendelkező kormányunk szorgalmas munkájának eredményességét ismét bizonyítottuk
Ennek az utolsó maffia bagázsnak sikerült azt elérnie, amit a Kádár rendszer 40 év alatt képtelen volt.
Ma már ott tartunk, hogy a becsületes dolgozó emberek napról napra egyre kevésbé akarnak ítt élni.
Ennek az utolsó mocskos bagázsnak sikerült teljesen élhetetlenné tenniük az országot.
Megőrült a világ? Igen. De nagyobb baj az, hogy mind lokálisan, mind globálisan kontrol nélkül folynak az események, az ellenoldal mindenhol gyenge, max. követő üzemmódban működik. Ez a világra és országunkra is igaz. A világ egyetlen problémáját sem oldották meg az utóbbi évtizedben, és jönnek hozzá újak állandóan. Egyre kilátástalanabb.
Na már megint ezek a fideszpincsi jobbikos nácik ássák alá a demokráciát. :)

"Az N1TV ma újabb videót mutatott be, melyben a Vizoviczki-ügy negyedrendű vádlottja arról beszél, hogy ügyészségi kihallgatásakor hiába említette többször is Rogán Antal nevét, azt nem jegyzőkönyvezték, és kinevették, amikor azt kérdezte, a politikusból mikor lesz gyanúsított."
@habakuk000:

Ez most az a 10 dolgos cigánygyerek lesz akit közgaztépésből odavezényelnek, vagy az, amelyiket 100 ezer másik társával éppen betelepíteni készül a gazdasági kormányzat?
@Fabius: egyik sem, ők azok a tízek, akiket dolgos népünk világszínvonalú munkamoráljának megközelítése céljából uniós állampolgárok befizetett adóiból hosszú hosszú, stratégiával, oktatáspolitikával ésmindenféle alapítványi milliárdokkal kikövezett úton vezetett vissza kormányunk a munka világába
Ilyen a liberális világrend, sok ember halálát okozza.
@a BircaHang Média szerk.: Aha, a diktatúrák számára bezzeg az ember a legfőbb érték.
Gondolom a nizzai merénylő is elvetemült liberalizmusa miatt gázolt a tömegbe
@habakuk000:

Jaaaa, így már minden világos.
@a BircaHang Média szerk.:

Ahham.

A nizzai merényletet vállaló Iszlám Állam és az Erdogan vezette Törökország is a liberalizmus híres fellegvárai.

Te tényleg alkalmatlan vagy még hülyének is.
@a BircaHang Média szerk.:" Ilyen a liberális világrend, sok ember halálát okozza."

Jaja, lápimagyar.

Törökországban is kurva nagy liberális világrend uralkodik mi? Azért hullanak az emberek mint a legyek.

Hajrálápimagyarok.
@Zoltán Farkas: @taga20: @Fabius: @Oxica: Hagyjátok szegény trollt, kemény munkája van hétvégén sem hagyja békén a Fidesz, ilyenkor is meg kell védenie az illiberális demokráciát a gonosz liberálisokkal szemben, akik a létére törnek.
@Oxica: kezdődik az nb-1, ajánlom figyelmedbe, ott sztár lehetsz a hajrázásoddal, istenként fognak nézni rád a 14 éves suhancok

abszolút nem szívesen, de ha már megígértem:

hajrá sudribunkók!
@Sir Bates dö Hól: Aztán csodálkoznak a g..ik, hogy a fiatalok és a munkaerő menekül az országból. Már 250 ezer szakmunkás hiányzik.
Valljuk be őszintén, kinek is van kedve itt dolgozni, adózni, családot felnevelni ebben a tetves, lepukkadt, fasiszta kis maffiaállamban?
Senkinek. A fideSS maffia halálra ítélte az egész országot.
@habakuk000: Lápimagyar.

Az nb1, cseppet sem érdekel mióta a g..i számolatlanul önti bele a milliárdokat.

Hajrálápimagyarok.
Meg még a micsoda világhoz az is hozzátartozik, hogy a basinak nem jutott eszébe valamit kinyögni Esterházy Péter haláláról.
Vagy igen, csak én nem találkoztam vele?
@Fabius:

Magyarország visszavonta a vendégmunkások meghívását

www.168ora.hu/ausztriarolunkirjak/magyarorszag-visszavonta-vendegmunkasok-meghivasat-147278.html

ja és el ne felejtsem, nyitva egy út a "felemelkedéshez":

Erzsébet királynő álláshirdetést adott fel, ennyiért keres mosogatónőt

www.vous.hu/hir/20160715-mosogato-erzsebet-kiralyne-buckingham-palota
- és akkor Gulyás Márton 4 cm pengehosszúságú késével...
- de az nagyon kicsi...
- bedrogozva...
- 50 méterre állt magától!
- és poltergeist is!!!
@Oxica:

S szerinted ki áll a puccs mögött, ha nem a brüsszeliták?
@AKIsTUDATLAN:

a basi tisztában volt vele, hogy EP minek tartja, azzal dettó, hogy ő száz év múlva is lesz valaki. innentől kezdve sajnos a jóízlés és a stílus teljes hiánya megakadályozta basinkat abban, hogy szóljon pár méltató szót, nekem nem is hiányzik. sőt, direkt undorító lett volna, amint valami papírról felröfögött volna valamit, nem kihagyva persze a migránsokat, Sorost és a rezsicsökkentést. jobb ez így.
@AKIsTUDATLAN:

@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

az emmi megszólalt (képviseletében?!), de nagyon durván...
@Fabius:
aszongya valamilyen szagember, hogy a francia hadsereg egymaga képes lenne az isis-t semmissé tenni seperc alatt, tehát nem az erő hanem az akarat hiányzik?
és ez az atlanti oldalon mindenhol ugyanaz a spagetti...

és ez számomra nagyon gyanússá teszi az egész izét...

ha (még nem a haha) Erdogán megint lefejezi a hadseregét akkor ki fog isis contra lenni a házi hadserege akik rendőrnek vannak álcázva (lásd levédiabasznádon a TEK) nem mennek a harctérre csak katona gyerekeket kísérgetnek karonfogva a kóterba

érdekes kis libikóka ott ez most (azóta az OVÁL OFFICE már nyolc hat és hétszögletű is és még nem tuggyák de nagyon találgattyák!!!! nyugdíjas tábornokok és a CIA nyugdíjas feje is egymásnak ellentmondó "véleményt" hangoztatott a Fareed Zakaria is beleszólt elmondta és mialatt mondta az események pont a képernyőn élőben pont az ellenkezőjét mutatták erre lett neki is másik

brühüyyy
kkk

az Oval Office ban nem perzsa szőnyeg van?
@a BircaHang Média szerk.:" S szerinted ki áll a puccs mögött, ha nem a brüsszeliták? "

Lápimagyar.

Hát nem a Soros György? Ennek akkor még utána kell nézned a pártházban, de siess vissza.

Hajrálápimagyarok.
@a BircaHang Média szerk.:

Téged is ott kezeltek, ahol a nizzai "terroristát"?
@guma:

ja, Balog Zoltán megint okoskodni próbált... nem sikerült...
@Oxica:

Konkrétan Soros nem szokott foglalkozni török ügyekkel, így z nem valószínű. Viszont nyilván ugyanaz a lobbi áll a puccs mögött, melynek Soros is az egyik alkalmazottja.
@a BircaHang Média szerk.: birka, téged nem környékezett meg ez a lobbi, me kurva patentnak tűnsz itt évek óta?:))))))))))))
@a BircaHang Média szerk.:" Viszont nyilván ugyanaz a lobbi áll a puccs mögött, melynek Soros is az egyik alkalmazottja. "

Lápimagyar.

Ugye mondtam én, hogy Soros György. Viszont a háttérhatalmakat megint kihagytad. Ezt nem nézi ám jó szemmel a gazdaállat, ezt a hanyagságot. Tessék normálisan bemagolni a propagandát.

Hajrálápimagyarok.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Igazad van.
De én azt hittem, hogy EP olyan valaki, akiről még neki is szólnia kellene ilyenkor "hivatalból", minden magyarok miniszterelnökeként.
Függetlenül az ő (basi)valakiségétől, és személyes véleményétől.
De ő most is adta önmagát: egy felfúvalkodott, műveletlen, parlagi vaddisznó.
a kis grofót meg rabosították.
A Vizoviczki-ügy negyedrendű vádlottja több órán át beszélt kendőzetlenül az N1TV-nek adott exkluzív interjúban arról, hogyan működött a diszkópápa birodalma hosszú éveken át az önkormányzatok és a rendőrség asszisztálásával. A sorozat második részében arról beszél, hiába említette többször is kihallgatásán Rogán Antal nevét, sőt meg is kérdezte az őt kihallgató ügyésztől, hogy a politikusból mikor lesz gyanúsított, a hatóság embere kinevette őt.

youtu.be/e3QWH8LhVO0
@AKIsTUDATLAN:

egyszer (többször) beszólt Orbánnak (finoman, semmi "geci"), innentől amíg ez az adminisztráció van, EP nem létezik, ugyanúgy, ahogy Jancsó se pl. (ha Kertész, ő tudta miért, élete végén nem tesz gesztusokat ennek a kormánynak, neki is csak egy EMMI nyilatkozat jutott volna három nappal később.) ebben az országban kétféle ember van: 1: aki Orbán seggét nyalja, 2: aki nincs.

kíváncsi vagyok, ki lesz ott a temetésen.

ez szerintem kurvára beteges, de ez van, és ez mondjuk egyben elég ijesztő is, hogy egy komplett állam viselkedik úgy, mint egy dackorszakát élő óvodás.

végtelenül deprimáló, hogy ebben a nyomorult országban hat éve minden létező eset kapcsán TUDOD bazmeg, hogy mi lesz, hogy ellopja, hogy kivágja, hogy elcsalja, hogy szétveri, hogy leszarja, és bazmeg másnap reggel felkelsz, és TÉNYLEG az lett.

a Liget fáit vágják tovább, Orbán a Vár terveit szemléli (ezer milliárd, minimum, ne hidd el, ha valaki kevesebbet mond), este Mezőkövesd - Gyirmót, kötelező szülőtartás, kopaszok, meghalt valami író, a Kosztolányi Dénes vagy ki, ja nem, a Dezső. felkészül a Gellérthegy.
@a BircaHang Média szerk.: te birka gyerek, te ojjan hüllye vagyol, hogy a hullámos vázsúton(nem az al/felcsútin!) is főfele sikítassz!
@habakuk000:
"A királyi TV-ben megmondták - a magyar időkre hivatkozva - olyan jó nekünk, hogy a duplájára nőtt az eladott tégla mennyisége."
Szinte nem akarom elhinni, hogy a nyilatkozó hogyan lehet ennyire amatőr.
Valószínű, hogy az építőipar fellendítését célozta az építőanyagipar tégla keresletét illetően. Jelzem, ha a tégla eladás nő, akkor a cserép értékesítése is növekszik.
Ismerem a durvakerámia ipart, és tudom, hogy Európa egyik legkorszerűbb téglagyára áll vagy 6-8 éve.
Úgy privatizáltuk, hogy azt megelőzte egy hatalmas rekonstrukció, majd jött az eladása bagóért.
A befektető -gondolom - a büdös életbe nem fektet be többet Magyarországra, mert a magyar gazdaság kiszámíthatatlan.
"Az aggódó riportert megnyugtatta a szakértő, hogy ne aggódjon, a téglagyárak berendelnek 10 dolgos cigánygyereket..."
A szakértő összetéveszti a vályogtéglát az égetett téglával. Nálunk már nem manufakturában termelnek ebben az ágazatban, hanem korszerű technológiával.
A 80-as évek lakásépítési bummja idején minden gyárat átállítottak a széntüzelésről a gáztüzelésű technológiára óriási állami pénzek mozgósításával.
Hol él ez az ember?
@a BircaHang Média szerk.: figyejjé erősen mert csak eccer mondom el!

a puccs mögött az áll, aki érzi a szagát!

kérdés: kinek van tele a hamupopócskája erdogan gyerekkel?

a válasz: eu+usa+oroszok...(kurdok szerény 20 millió lélek)

ugye arra is bisztosan emléxel, hogy ez a faxagyerek(erdogan) éppen egy katonai punccsal jutott hatalomra?!
@a BircaHang Média szerk.:
nemcsak a hangod birka. és nem a gyapjadra gondolok. és nem is a barátnődre.
@Mariann19:

Egyébként meg senki nem mutatta meg azt az értékesítési statisztikát. Csörcsil ( nem a kutyámra gondoltam ) óta meg tuggyuk, hogy melyik statisztika mond igazat.:D
@taga20:

"Most komolyan, hülyék ezek a csehek?! Az eszükbe sem jutott, hogy letérkövezzék ezeket a területeket? Vagy kiöntsék betonnal és parkolót csináljanak belőlük? Hogy a múzeumok áttelepítéséről már ne is beszéljünk! Ezeket semmit nem tanulnak tőlünk, sosem lesz így belőlük a régió legilliberálisabb állama.

Gondolom a térkőipar, a parkolók, meg a múzeumok nem a rokonság kezében vannak.:D
Megőrült az ENSZ? Vizsgálat nálunk? Mit képzelnek, sértegetik a szuverenuóitásunkat? Nahát!

www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=201138
@látjátok feleim szümtükkel:
Nem mondom, hogy megdöbbentő ennek a szakembernek a nyilatkozata, hiszen tudjuk, hogy az egész országban Orbán embereit pozicionálták a különböző szintű vezetői körökbe.
Inkább az az érdekes, hogy soha nem találnak maguk közül egyetlen értelmes fazont sem, aki szakmailag legalább közepes szinten áll?
@Mariann19:

Találnának, csak akkor úgy járnának, mint a kádárizmus. Amikor elkezdték beengedni az értelmes fazonokat, akkor jött a kredencváltás, oszt most itt tartunk.
Megőrült...? A világ, vagy a katonaság?

A szakértő: "Hogy lehet egy puccsot ennyire rosszul végrehajtani? – tette fel a kérdést, hozzáfűzve: nem véletlen, hogy a hadsereg nagy része nem állt a szervezkedők mellé."

Felénk volt egy mondás, hogy bolod lyukból bolond szél fú.

www.hirado.hu/2016/07/16/nogradi-hogy-lehet-egy-puccsot-ennyire-rosszul-vegrehajtani/
@Mariann19:
Téglából most is sok van!
@látjátok feleim szümtükkel:
Igen.
Nemcsak a politikai életben, hanem a civil szférában is az van, hogy a - titokban - kisebbségi érzettől szenvedő, valójában buta emberek gyűlölik az értelmes egyedeket.
Irígység van bennük, konkurrálni akarnak, és mivel nincsenek megfelelő képességeik, az uralkodáshoz folyamodnak.
Ilyenkor kiépül a falka, amelyet a vezér eb szervez meg.
@Malter Valter:
Gondolom, hogy nemcsak az építőanyagra gondolsz, hanem élő funkciós téglára is.
Ez utóbbiakból mindig van és volt bőven.
Kiváló és jövedelmező foglalkozás, és a kapcsolatrendszer sem kutya.
@Mariann19: lásd vizot, aki soha nem találkozott tonival.

csak egy kérdés. rógán mé nincs előzetesben?

tudom, birka mingyá elmagyarázza bulgáriából, ha igaz:)
@taga20:
"csak egy kérdés. rogán mé nincs előzetesben?"
Hát hogy lenne kicsi kis tagám, te oktondi.
Most jön ki vizo is az előzetesből, amit valaki csak elintézett nekije.
Hogy nézne ki, hogy vizo ki, rogán tonya be?
Hallod, vizonak azért vannak tartalékai, vagy jó pénzes haverjai, akik elintézték a házi őrizetét 250 milla kemény forint ellenében.
Azért féltem is, ha kijön, nehogy baleset érje.
@látjátok feleim szümtükkel:
szó szerint ugyaneszt kérdeszta a CNN-en élőben a CIA volt igazgatója és a NATOvolt főparancsnoka

semmi új nincs a világon

brühüyyy
kkk
@Rodeo36:

A francia hadsereg hiába lenne képes egymaga letarolni az Iszlám Államot addig, amíg olyan, hogy Iszlám Állam nincs, csak Szíria meg Irak elfoglalt és ellenőrzés alatt tartott részei vannak. Azt meg picit bonyolultabb politikailag csak úgy letarolni bármilyen hadsereggel.

Az éberség és a tömegrendezvény megfelelő biztosítása nem lett volna ilyen bonyolult.
"Szijjártó szerint..." a török katonai lázadást "...az áldozatok számából és az elkövetés módjából terrorcselekménynek is lehet nevezni."

Kérésem, hogy ezen logika mentén mikor lesz a lázadásból/terrorcselekményből ellenforradalom, és mikor lesz forradalom? Amikor Szijjártó azt mondja?
Van másik nézete is:

"A pénteki puccskísérlet után Erdogan biztos, hogy valamivel közelebb került az elnöki rendszerhez, meg ahhoz, hogy leszámoljon legpotensebb ellenlábasaival. Azt azonban azért túlzás lenne feltételezni, hogy ő maga robbantotta ki a puccsot, még ha elsősorban ő profitált is belőle politikailag."

index.hu/kulfold/2016/07/16/ezer_serult_754_letartoztatott_a_torok_puccskiserlet_utan/
Megőrült a világ?

Talán nem, csak jelentősen megváltozott. Üzenjük a kormánynak, hogy kéne vele haladni.:D

"...ma már a pénzügyeket és a kapcsolattartást szinte mindenki számítógépen intézi. Emiatt a bűncselekmények bizonyítékai (könyvelés, levelezés, hatósági döntések, adóhatósági dokumentumok) is digitálisan állnak a hatóságok rendelkezésére. Ha a bíróság képtelen ezeket feldolgozni, a fehérgallérosok sorra megússzák majd a felelősségre vonást." ????????

nol.hu/belfold/adathaboru-a-birosagon-1623901
@Mariann19:
Sokakat fog baleset érni, ha egyszer valaki(k) kiborítja a küblit. Olyan színfalak mögötti összefonódás van az elvtásak között, hogy mindenki tud valami kompromittálót valaki más(ok)ról, amivel pöcegödörbe taszajthatná. De nem teszi, mert... Vizoviczki...
Például én is tudom ki dugja a szomszédasszonyt mikor a Feri munkában van, de nem ugatok, mert a csaj meg azt tudja én kit, amikor a zasszony elmegy melózni. Egyszerű ez, csak túl van magyarázva.
@látjátok feleim szümtükkel: az Al Jazeera szerint majdnem 3000 főt tartóztattak le. Akárhogy is van, számukra vége az életnek, simán eltüntetik őket. Valószínű, hogy a kurdokat is további támadások érik majd.

A lázadóknak a kommunikációs vonalat is teljesen meg kellett volna bénítaniuk, majd az új hatalom megszilárdulása után átvenni fölötte az irányítást. Enélkül ma már esélytelen.
@Knósszosz: nahát! Még valaki szó szerint veszi a példádat és neked annyi!
@graphics:

De beleèlted magad! )))
@graphics:
Az "én" példám csupán analógia!
(majd hülye leszek beismerni...)
@Eszter jött: én tökre, elkezdtem hegyezni a cerkám:)))
@Knósszosz: Szia!

Tudom,hogy lenne olyan aki miatt bevállalnál egy 'ajtócsapkodást:)

www.youtube.com/watch?v=BbzvvwIFXF0
@Fabius:
már megint igazad van...vannak gyalogos nukleárisok is mint ahogyn az a BBC képein látszott a falanszter és a az egyszál néger anya...ugyanezeket a falansztereket odavinni gyalog és aszondani hogy addig nem kapnak enni, amíg van isis meg pisis meg naftalin eftalin, alkaloida boko haram és a a többi

dehát???
ugyanezek sehol máshol sem tudtak sikert elérni (hacsak a földigrombolás és milliós gyilkosságok nem azok?) és akkor felvetődik a kérdés? mijafasznak léteznek

brühüyyy
kkk

egyelőre egyszál őrűlt aki 85 +200 eredményt bérelt teherautóval erre az egész NATO nem képes
@Knósszosz:
Mostanában azt lehet megfigyelni, hogy a kormány már nem is leplezi a panamáit, mi több, nem is próbálja megvédeni a haverjait.
Cinikusan folytatja tovább az égbekiáltó disznóságait, mintha mi, a nép, nem is lennénk.
Rogánt nemcsak Vizoviczki leplezte le, hanem Juhász Péter is, aki cáfolhatatlan bizonyítékokkal fordult az igazságszolgáltatáshoz.
A folyamatos síbolás - úgy néz ki - elképesztő további mohóságba megy át.
Ami a kis pajzánkodást illeti. Nagyon helyes, hogy kölcsönösen hallgattok a szomszéddal.
Amikor jön egy kis liezon, azt az élet ajándékának kell felfogni, és nem szabad megszakítani, mert úgyis elmúlik magától.
@gazoló:
Bizony!-:)
Csodálatos, már majdnem olyan jól fújja, mint a lagzilajcsi. Persze van még mit tanulnia... Akkor cserébe egy másik hangszer és egy másik kedvenc, na persze a szerző sem akárki!

www.youtube.com/watch?v=MenIhT7umeM
@Mariann19:
Csak hülyéskedtem, nem vagyok én olyan...-:)))
Amúgy meg igazad van, lassan a pofátlanság olyan magasságait ostromolja a kormányzat, hogy szinte az arcodba tolja: "oszt? - mi ezt is. Közöd?"
Ennek a stílusnak a leg undorítóbb szarházi képviselője annyit is ér - amennyi. Azt imádom, amikor a hivatásos optimisták azon agyalnak, hogy majd ezek egyszer megkapják a magukét és jön a kóter. Naivitás...

Először is, ezeket demokratikusan eltávolítani...? - most komolyan? Akkor meg ha nem, jön valami olyasmi, amit a hátam közepére sem kívánok, viszont annak sem lesz hűvös következménye, házon - országon - kívül lesznek addigra, ha csak-? Ezt a " ha csak"-ot kellene valahogy...
Nehogy már megússzák!
@taga20:

A cerkád nem foglalkoztat. De még mindig a poszt első mondatán tűnődöm.
"Egy hétig nagyjából el voltam szeparálva a hírfolyamtól."
@Eszter jött: írói munkásságának része, költői túlzás. nem kell mindent beszopni, cica!:)
@Knósszosz:
"oszt? - mi ezt is. Közöd?"
Pontosan így gondolom - szó szerint - én is.
Nem is lehet itt változásra számítani, amikor a hatalom saját magának szabja meg törvényeket.
Ebből az jön le, hogy aki felemeli a hangját ellenük, az megsérti az élő törvényeket.
TGM-et hallgattam a múltkor, aki szerint az alulról szerveződő civil megmozdulások hozzák el a kormányváltást.
Látjuk is a törött ujjakat, a raklapos fejbekólintást, ilyesmit, amikor pár ember félszegen elrebegi, hogy mit szeretne.
@Knósszosz: DDD lélegzetállító:)

Volt már 'birkisztánnak hasonlóan hazug,cinikus,vezetése valaha?
vótmávót?

www.vasarnapihirek.hu/fokusz/maffiaallam_titkai
@gazoló:
Egyértelmű, hogy Kallmann továbbra is a kedvencem, Bombac nagyon leengedett az utóbbi meccseken.
Az én Jonasom meg egyenletes teljesítményt nyújt, és baromi biztos keze van.
gazoló! Akkor mi legyen? A Pick mellé tesszük le a voksunkat? Nekem ez jönne be.
Feltetted Helsethet, imádom őt, mert magát a hangszerét is favorizálom.
Alison Balsom még ilyen nagy sztár nálam.
Hallgasd meg őt is, ha ráérsz majd.
Mindkettőnél a Libertango a lenyűgöző.
Egyre inkább úgy néz ki, hogy ez egy jól megszervezett önpuccs volt erdogán mester részéről, mint tudjuk ő bármire képes.
Most bevezetheti a statáriumot, visszaállíthatja a halálbüntetést, totális háborút indíthat a kurdok és a belső ellenség ellen és sajnos újabb tömegek fognak elindulni a török menekülttáborokból Európa felé. Hát bizony nem kevés hozadéka van ennek a kis puccsocskának. Pár száz embert feláldozott a hívei közül, de mit számít az mikor a nyeresége sokkal több.
Ha igazi puccs lett volna, akkor nyilván ott támadnak először ahol erdogán mester a nyaralását tölti.
Sztálin elvtárs idejében sem számított, ha pár millió ukrán éhen halt, csak a hatalom maradjon szilárd. Aztán még ezt a Törökországot kellene felvenni az unióba mi? Na meg a g..i ilyen alakokkal barátkozik, ez nem kicsit szégyen az országra nézve.

Hajrálápimagyarok.
@Mariann19:
Gazsinak igaza van, de kérdem én, hol a ferde f@szban van az a civil izé? Vagy akár csak a kezdeménye? Nyomokban tartalmaz... tudod, mint a termékcímkék.

Nem Budapestből áll ez az ország, ahol nincs arra idő és kapacitás, hogy komolyan utánad nézzenek (cáfolat némiképpen kubatov elvtárs), hogy elmentél-e szavazni és ha igen, akkor kire? Borsodi kis falu - Józsi nem egy el szavazni, a bügemájszter hivatalban ezt rögzítik, majd amikor közmunkára jelentkezel... v azelin mellőzésével kapod az emésztőtraktusod kijáratába a ló... azt.

A radikális megoldást sem szeretném, de mi maradt más?
@gazoló:
Erre válaszolni... inkább kitekerek egy rozé csavarzárat, beizzítom a grillsütőt, és hallgatok valami zenét.
@Mariann19:

Egy rugóra agyunk:)

Persze a tied utánozhatatlan,szuperszámítógépeket megszégyenítő:)(mindjárt jön,hogy nyaligátor)

"Hallgasd meg őt is, ha ráérsz majd."

Széthallgattam,töltöttem már mindkettőt!

Egyezzünk meg akkor,hogy idén Pick Szeged lesz a kedvencünk..
@gazoló:
Jó, akkor Pick Szeged.
Nagy reményeket fűzök hozzájuk, különösen, hogy megújulnak.
Félig hallgattam a csodás Balsomot, hihetetlenül gyönyörű Paganini ezen a hangszeren.
Most még egyszer meghallgatom az elejétől.
Neked is szép estét!
@gazoló: haver, a csajok ledobják a cuccot, vagy ne erőlköggyek?:)
@Knósszosz:
Azért Knósszi nem egy őrület, hogy ilyen félelmek között élünk?
Olvastad gazoló linkjét, Csepeli György elemzését?
Látod, hogy milyen tudatosan uralja le az állampolgárokat a kormány lélekben és testben.
Talán - hozzád hasonlóan - én is megyek egy kis vacsiért, de nem grillezek, mert lusta vagyok.
Neked jó étvágyat!
@Knósszosz:
vágyom egy nagy pacalra sok velővel és leveshússal benne krumpli és nokkedli körettel, sűrű szaftyon nyári vegyes salátával és tejfölös uborkasalátával kis Rozé helyett Balatonlelle i világos félszáraz

és K 503

brühüyyy

kkk

meg Dionysos dalolja a bordal t
@Mariann19:
De, őrület!
Viszont könnyebb lenne elviselni ha látná az ember, hogy van egy olyan erő, amelyik eltakarítja a ganajt az útból.

Kivárom. Mi mást tehetnék?
@Mariann19:

"és nem szabad megszakítani, mert úgyis elmúlik magától. "

Felírtam a falra. ))
Szerintem már maguk a puccsisták se tuggyák, mit is akartak:D

"Földi László szerint a péntek esti törökországi puccskísérlet egy jól megtervezett, kétlépcsősnek tervezett akció lehetett,..."

www.hirado.hu/2016/07/16/foldi-ez-mentette-meg-erdogant/
@látjátok feleim szümtükkel: földilaci megaszonta:))))))))))

margit, NORMÁLIS!
@Rodeo36:
A magyarossch... mi? Jó is az, én ezeket (is) imádom, amitől taccsot dobok az a mentalitás és a politikai kulturha.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Na ja, a Gellérthegy.
Azért ezt nem gondoltam volna.
444.hu/2016/07/15/a-kormany-belecsap-a-gellerthegy-atalakitasaba
Mit nem vesznek még elő annak érdekében az elvtársak, hogy a haverok cégeit tovább stafírozzák csilingelő csilliárdokkal? Mert, hogy erről szól a történet, azt csak a hülye nem vágja. De ha már hozzányúlnak, volna egy javaslatom:
ne szarakodjanak vele, szedjék szét mázsás kődarabokra, szállítsák el, aztán építsék vissza az egészet Felcsúton! Most már annyi minden van (meg lesz) ott, hogy csak egy hegy hiányzik az összképből, arról nem is beszélve, ha marad a helyén, elfogja a kilátást a Karmelita Kolostorból dél irányában, így nem lesz látható onnan az olimpiai falu világraszóló építkezése.

Szóval, ott, ahol a Vál-völgy IC szerelvényei Sári Ángyom Eperfája - Pista Koma Kukoricagóréja viszonylatban a leterheltség okán napi 12 vonatpárral szolgálja ki a nagyérdeműt, ott látványosságként igen csak jól mutatna a Gellérthegy. Na jó, a tetején az emlékművet azt ki kellene cserélni valami NER kompatibilis alkotásra, mittudom én… „Matolcsy György sperhaknival a kezében lopódzik az MNB trezorterme felé, a háttérben Bokros Lajos ingatja a fejét” - című kompozícióra, amely minden egész órakor eljátssza Gioachino Rossini a tolvaj szarka nyitányának kezdő taktusait. Van udvari szobrász aki szívest-örömest megszoborná. A Dunát is meg lehetne oldani a hegy lábához, pont mint az eredeti helyszínen, csak annyit kellene csinálni, hogy Nyergesújfalunál elterelik egy szép méretes csőbe, átvezetik a Gerecse alatt oszt mán ott is vannak vele Felcsúton. A NER előtt nincs akadály, ráadásul így megoldódna a Tarlós Pista gondja is avval a kurva mobilgáttal. További turistacsalogató látványosságként - ha már úgy is ott van a víz – ki lehetne mélyíteni a falucska utcáit és Velence mintájára lagunákat kialakítani. Igazi hungarikum lehetne az egyetlen magyar falu, ahol az ember a szomszéd utcába vaporettóval megy disznóvágásra és ismeretlen a munkanélküliség, mert mindenki el tud helyezkedni köz gondolásként. Csupán azt az apróságot kellene szem előtt tartani, hogy még Paks előtt visszatérjen az eredeti medrébe a folyó, de hát ott van a Lőrinc! Az mindenhez ért. Ha kell megépíti a Hoover Dam-ot is az alföldre, nehogy má’ egy Duna kifogjon rajt!? A tervek megvannak, a kormány titkos csodafegyvere lesz, a majdani 119%-os gazdasági növekedés alapja, forradalmi újítás. Unortodox erőmű, visszafele működik. Nem áramot termel a víz segítségével, hanem áramot vezetnek bele és vizet fakaszt. Közös projekt a Széles Gábor elvtárssal, ő is energiában utazik… Mekkora bizniszt lehet hamarosan csinálni vele az araboknál?! Végre lesz valami látszatja annak, hogy Szaúd-Arábiában is jártak valamikor a fiúk üzletelni[…]

Merjünk Gellérthegyet álmodni, hajrá Magyarok!

öregmatróz (törölt) 2016.07.16. 21:44:26

@Knósszosz:

Juuuuuuj. Ha ezt ezek elolvassák, meg fogják csinálni.-:))

csillogó fantáziád van.....gratrula.....
@Gábris szomszéd:
vigyázó szemedet az előző bejegyzésre: MSZP megvan a...

ott megy a hirig és sokan assziszik, hogy ...pedig csak némi ész és agyhiány esete forog fenn

brühüyyy
kkk
@Rodeo36:

Rodi! Azt hiszed nem olvasta? Szerintem itt les órák óta. Ha nem vennéd észre, mindig ezt csinálja veled. Magadra hagy a legnagyobb konfliktusok közepette. Gondolom, közben e-mailben adja az instrukciókat.
Neked is küldött családi fotókat?
Nekem a kislányáét küldte el és a nyaralási fotót. Meg ugye linkeket.
Alig tudtam levakarni magamról.

Ébredj már fel! Csak ki/felhasznál téged!
@Eszter jött: Ne erőlködj pontosan tudja, hogy nyaralok és nem itt lógok egész nap.
@gazoló: a hűséges feleség Szent Péternél:
-- Hozzatok tollat!
-- De jó, angyalka leszek! -- mondja a néhai nej.
-- Dehogy, te liba leszel! -- hangzik a válasz.
jó éjt mindenkinek!
@graphics:

Én is. Képzelheted, hogy érzem magam, ha itt elszabadulnak az indulatok. )))
@Eszter jött:
szerintem nyaral, és egy viharos nap késő estéje lévén ránézett... a magánszférát ugye nem a blogon kell kitárgyalni??? ki kinek és mit küldött és hogyan, az nem blog téma

megpróbáltam leírni neked a magam szempontjait...

a többi már tőlem független

tényleg csinálok egy hiátust, kíváncsi leszek mi lesz?

brühüyyy
kkk
@Rodeo36: hajrá!
szerintem legyen legalább 1 év!
megkezdtem a visszaszámlálást

brühüyyy
kkk

a békák kórusza: brekekekekeke
legyen szép napotok!

el is indítom egy "szösszenettel" (ami nem személyeskedés! :DDDDD):

Konok Péter: Mordor hegyei

– Jaj, jó szolgám, Samu! Átkeltünk fél Középföldén, mindenféle gyorséttermi szeméten éltünk, legyőztük a Banyapókot, kicseleztük az összes sötét ork biztonsági őrt, és hol a Végzet Hegye?! Én csak egy térkövezett síkságot látok itt, egy rakás Fekete Lovasszoborral, meg egy gigantikus Szauron-büsztöt, ami félóránként uruk-hai harci indulókat harsog… “Jó napot kívánok, megjöttek az angmari nazgûlok”… Hát hol semmisítsem most meg a Hatalom Gyűrűjét? Baromira unom már cipelni…
– Szegény Frodó uram, te nem tudtad, édes gazdám? Mordor Kormánya kreatív újragondolási pályázatot írt ki a Végzet Hegyére.
– De akkor most hogy végezzem el a rám rótt roppant történelmi feladatot?
– Nézd, drága nagyságos Frodó uram, ez a Mordor már nem az a Mordor… fejlődtek, kupálódtak. A koponyakrikett-csapatuk nemrégen bejutott a Középföldei Bajnokságba is, és döntetlent játszott Gondorral. Rohant le is győzték.
– A rohaniak sehol sincsenek koponyakrikettben…
– Ez igaz, viszont remek lovasok, és szárnyal a lókereskedelem. No, nem ez a lényeg. Nézd, az orkok már szelektíven gyűjtik a hulladékot, nemes gazdám! Üvegek – Papír – Viseltes heroizmusok – Csávázott vető-sárkányfogak – Egy Gyűrű… Dobd csak be!
– És ha eljut Szauronhoz? Sokszorosára nő a hatalma…
– Csodálatos mesterem, te tényleg elhitted Gandalf mágikus varázshalandzsáját? A hatalom nem gyűrűkbe van kovácsolva, nagy buvana, hanem az olyan szervilis, mindenbe belenyugvó kis fickókban gyökerezik, mint mi.

huppa.hu/konok-peter-mordor-hegyei/
nulladik másodperc előtt kettő jiffy-vel... a püspök úr szavai nagyon hajaznak bizonyos "gyíkszemélyiségek" SZAVAIRA, MELYEKET ELŐSZERETETTEL ALKALMAZNAK (a kettő jiffy után távozok)
pecs.egyhazmegye.hu/downloads_2016/hirek_2016/melleklet_1993_2016%20sz_kozlemenyhez.pdf

én még ilyet soha de soha kivéve a gyíkot

brühüyyy
kkk

ídézet a dogmából:
"Ismételten figyelmedbe ajánlom az Egyház tanításának tanulmányozását, különösen is a
társadalmi tanítással és a lelkipásztor feladataival kapcsolatban.
Péter, tudom, hogy minden feltett kérdésre ismered a választ."

ugye elvtársak... ti is ugyanezt szoktátok kkk
@guma:
ebben van egy "Pájázat"

az a lényege

kolozsvaros.com/2016/07/15/a-liget-utan-a-gellert-hegy-is-kell-nekik/

brühüyyy
kkk
és azt a kapaszkodó nőt lecserélni a varnyúra...
@Rodeo36:

vagy fa mentesítést hajtanak végre, hogy térkővel borítani tudják a vár "védelmében"...

na, további szép napot!
@Knósszosz:

DDD

'Csípom az ilyen összefoglalóidat:))
Látom az este sikerült a 'míting ihlető rozétestvérrel
Kérlek ne adj nekik további 5leteket A Dunát illetően,mert gyanítom a Gellérthegy után a Dunakanyar szétcseszése következik:(

@graphics: :)
@Fabius:

Merre jártál egy hétig Fab áldásos,istenverte internettelenül?:)
@guma:
és mi lesz a püspökkel? lelökik hordóban?

brühüyyy
kkk
és lesz helyette saját lábon álló Magyar Nemzeti Tehén, koronával
"megőrült világ"

Nebassza meg a kurvaélet!!

Ez már nem azén világon!!!

www.facebook.com/JusztLaci/photos/a.430553813793301.1073741828.430333893815293/574118309436850/?type=3&theater

Wazz,elment mellettem a világ?!:)
@Oxica:

Ne felejtsd el, hogy ez a Törökország a NATO tagja.
Ez például, a szavaidat idézve, kire nézve szégyen?

Ezzel a Törökországgal egyezkedett Merkel, magát és az EU-t egy megalázó helyzetbe kényszerítve, a menekültügyben.
Ez kire nézve szégyen?

A "demokrata és liberális" Nyugat megszámlálhatatlanul sok esetben tárgyal, üzletel és szövetkezik ilyen diktátorocskákkal és országukkal. Ha az érdekek úgy kívánják, akkor egy Szaddam, egy Pinochet, a szaudi királyi család vagy a jelenlegi egyiptomi kormány (mely szintén katonai puccsal került hatalomra), is baráti szövetséges.
Ez kire nézve szégyen?

Az Ukrajnának belengetett EU tagság szerinted mi volt?
Egy ország jogos és kiérdemelt helyének ígérete, vagy egy politikai, gazdasági játszma része?

Ha te azt hiszed, hogy az USA és az EU most majd segíti a kurdokat saját országhoz jutni, akkor tévedsz. Senki nem fog egy NATO tag és stratégiai szövetséges ország érdekeivel ellentétes döntést támogatni. A kurdok megint le lesznek szarva. Ez kire nézve szégyen?

És azt vajon tudjuk-e, hogy ki jött volna a Puccs után Erdogan helyett? Ki ragadta volna magához a hatalmat?
Itt is az lett volna mint Szíriában, Líbiában vagy Egyiptomban? Jött volna egy polgárháború Európa kapujában?
Hibás döntés-e az, hogy egy, az iszlamistákat nagyjából féken tartó diktátort favorizálnak a nyugati hatalmak ebben a helyzetben?
@Philip F. Queeg: "Hibás döntés-e az, hogy egy, az iszlamistákat nagyjából féken tartó diktátort favorizálnak a nyugati hatalmak ebben a helyzetben? "

Csak hát erdogán már nem csupán diktátor, hanem egy tömeggyilkos, aki újságírók, bírók, katonatisztek, kurdok ezreit mészároltatta le vagy tüntette el örökre.
Amúgy a nyugati hatalmak nem hinném hogy favorizálnák, csak nincs más választásuk, vele kell egyezkedni. Persze a g..inek lenne választása, mert ő csupán kis hal a nemzetközi politikában. Nem feltétlenül lenne muszáj erdogánhoz dörgölőznie, persze tudjuk hogy erdogán mester az egyik mentora.
@Philip F. Queeg:

"Ne felejtsd el, hogy ez a Törökország a NATO tagja.
Ez például, a szavaidat idézve, kire nézve szégyen?"

1952-ben lett nato tag. hol volt akkor ez a tetű
erdogán?

"Ezzel a Törökországgal egyezkedett Merkel, magát és az EU-t egy megalázó helyzetbe kényszerítve, a menekültügyben.
Ez kire nézve szégyen?"

ha meg nem csinál merkel semmit, ako azért tépnéd a szád! ha a törökök tovább engedték volna aszt a kétmilllió menekültet, ako meg azé dumálnál!

nem folytatom, me hülyeség az egész kommented. tiszta szíjgyártó és a geciféle szarkeverés.

öregmatróz (törölt) 2016.07.17. 11:22:52

@taga20:
+1
@taga20:

A schengeni szerződés alapján az aláíró tagok kötelessége az EU-s határ védelme. Te is megnézheted, hogy mely országok ne tettek eleget a szerződésben vállalt kötelezettségüknek. Nem kicsit égő, hogy a törököknek kellett pncsolni azért, hogy megállítsák azt, amit az EU tagok nem tudtak. Ez rendkívül megalázó.

Az, hogy Törökország 52 óta tag, nem jelenti azt, hogy adott esetben nem rúgható ki.
Öööö....de igen! Nem rúgható ki, mert a nagyhatalmi érdekek úgy kívánják. És bármennyire is nem tetszik ez neked, ezt te nem tudod elintézni, ahogy a geci sem. Apró, jelentéktelen porszemek itt nem játszanak.

Persze a lényeges kérdésen te is átsiklottál, ahogy @Oxica: is.

Tehát:

"És azt vajon tudjuk-e, hogy ki jött volna a Puccs után Erdogan helyett? Ki ragadta volna magához a hatalmat?
Itt is az lett volna mint Szíriában, Líbiában vagy Egyiptomban? Jött volna egy polgárháború Európa kapujában?
Hibás döntés-e az, hogy egy, az iszlamistákat nagyjából féken tartó diktátort favorizálnak a nyugati hatalmak ebben a helyzetben?"
@taga20: Erdogánnak és aszadnak már rég a hágai börtönben kellene rohadni, ahol milosevics is megdöglött.
Az ilyen faszok miatt jött létre az ISIS is, akik miatt milliók szenvednek a térségben és kényszerülnek otthonaik elhagyására.
@Philip F. Queeg: "Hibás döntés-e az, hogy egy, az iszlamistákat nagyjából féken tartó diktátort favorizálnak a nyugati hatalmak ebben a helyzetben?""

A nyugati hatalmak azt favorizáljk, aki éppen hatalmon van. Beavatkozni nem tudnak, ezért alkalmazodnak. Ahhoz akihez kell az egyensúly fenntartsáa érdekében kell.
Az iszlamisták meg Erdogant már régen jégre tették volna. Ha akarták volna. Az elmúlt évek terrortámadásai ezt a feltételezést kellően igazolják.
@Philip F. Queeg:" A schengeni szerződés alapján az aláíró tagok kötelessége az EU-s határ védelme. Te is megnézheted, hogy mely országok ne tettek eleget a szerződésben vállalt kötelezettségüknek. Nem kicsit égő, hogy a törököknek kellett pncsolni azért, hogy megállítsák azt, amit az EU tagok nem tudtak. Ez rendkívül megalázó."

Akkor meséljél. Magyarország mit tett a görög határ védelmében? Annyit, hogy a g..i a csuti putriból mutogatott a görögökre segítségnyújtás helyett.
Itt meg felhúzott egy kurva drága kerítést, mikor Magyarország nem is célország.
Aztán a kerítésnél hány terroristát fogtak el eddig? Egyet sem, viszont a menekültek szenvedését tovább fokozza ez a kerítés.
Csak hát mást nem is várhatunk egy nyilaskeresztény kurmánytól, amely még arra is képtelen, hogy 1200 menekültet befogadjon, (még a 330 ezer lakosú Izland is fogad be menekülteket) miközben 6 milliárdért építtet a g..i luxus sportcsarnokot a lepratelep falujába.
@Philip F. Queeg: "Az, hogy Törökország 52 óta tag, nem jelenti azt, hogy adott esetben nem rúgható ki."

aki például ilyet leír, az nem százas, szerintem:)

ilyen alapon minket is kivághatnának az euból.
@látjátok feleim szümtükkel: gondolom az esőre gondolt, csak későn kelt:))
@taga20:

Én spec rád gondoltam, meg a túltolásra.:(

Bár lassan úgy néz ki, tolni sem tudod már túltolás nélkül.
@látjátok feleim szümtükkel: és ez spec kit érdekel?

peniről volt szó, ne tolakogy!
@taga20:

Hát nem erről szokott az itt álmodozó kommentelők többsége Írogatni?
:)

Meg arról, hogy a geci kilép az EU-ból?

@Oxica:

Igen, Magyarország sem tett semmit ami a szerződés szerint kötelessége lett volna. Az más kérdés, hogy amikor akart valamit - és persze azt sem jól - akkor itthonról és külföldről is kapott hideget meleget.
Nagyon úgy tűnik, hogy az EU bürokratái azt az elvet vallják, hogy az a probléma, ami nem oldódik meg magától, az nem érdemli meg, hogy foglalkozzanak vele.

@látjátok feleim szümtükkel:

Nem. A nyugati hatalmak igenis bele tudnak szarni a ventillátorba, ha kedvük tartja, ahogy az "arab tavasz" eseményei is igazolják.
Most nem tartotta kedvük.
@PeniValdes:

Itt már napok óta háborúznak.

Az a háború meg, reméljük nem kezdődött el.

Taga meg ne dugdossa a lábát mások elé, akkor nem ütik a tyúkszemen.:D
@látjátok feleim szümtükkel: szerintem meg igen. nem a béke korszaka jön,hiába akarjuk azt hinni
@Oxica:

Az IS támogatói között megtaláljuk az öböl menti olajállamok többségét, élükön a szaudi királysággal. Assad bukását több szomszéda örömmel vette volna.
Az amerikaiak például szaudi segítséggel juttatnak fegyvert az FSA-nak. És még számtalan példát lehetne hozni.

Erdogan a kurdok miatt nem lép fel úgy az iszlamisták ellen, ahogy azt sokan elvárnák. Addig, amíg az YPG az IS ellen harcol addig nem lehet stabil háttérbázisa a török területen akciózó PKK-nak.
most ugye muszály volt kiderítették gyorsan radikalizálódott az mégsem megy, hogy sima köztörvényes őrűlt...már 7 egyedet le is tartóztattak és azok mesélnek...milyen gyors is volt (kamuhamu)

kibaszott probléma most a zerdogán és bandája... demokrécia soha de lesz vallásos köztársaság (fából vaskarika) és diktatúró töményen mint Idi Amin vagy Bokassa (de lehet utóbbi a geciből lesz???)

szép kis szarkeverés és még a gellérthegybe be is faragják a geci fejit??? a vár felé néző lejtőbe

brühüyyy
kkk

levédiabasznád nyersen
@PeniValdes:

Ne legyél ennyire pesszimista. A a háborúhoz több kell. Félnek tőle a nagyhatalmak, elég nekik néhány kisebb és távolabbi tűz is.
@Philip F. Queeg:

"És azt vajon tudjuk-e, hogy ki jött volna a Puccs után Erdogan helyett? Ki ragadta volna magához a hatalmat?
Itt is az lett volna mint Szíriában, Líbiában vagy Egyiptomban? Jött volna egy polgárháború Európa kapujában?
Hibás döntés-e az, hogy egy, az iszlamistákat nagyjából féken tartó diktátort favorizálnak a nyugati hatalmak ebben a helyzetben?"

Törökországban a 20. század második felében számos katonai puccs fordult elő, és mindig a katonai junta rázta gatyába az országot.

hu.wikipedia.org/wiki/T%C3%B6r%C3%B6korsz%C3%A1g_t%C3%B6rt%C3%A9nelme#Az_1971-es_katonai_beavatkoz.C3.A1s

Törökország - és Európa -nagyot veszitett azzal, hogy a puccs elbukott. (Már ha nem tényleg önpuccs volt. A Békemenet nagyon arra hajaz!)
@DarthVader:

A katonaság az alkotmány szerint a szekuláris rend védelmezője Törökországban, ha Erdogant az iszlamista vonal támogatójának tartod, akkor jogos az utolsó mondatod, ha nem akkor...
@Philip F. Queeg: emlékeztetlek, hogy milyen idézettel(ami állítólag nem is volt a vers része) lendült be a politikai karrierje erdogan gyereknek. persze a földrengés okozta problémák kezelése is szerepet játszott...

az is-vel való üzletelgetés, az is-vel szemben valóban harcolni képes kurdok baxogatása, iraki területen történt katonai akciói, az nem arra utal szerinted, hogy az iszlamistákat "támogatja" - esetleg fel kívánja használni a vallási fanatizmust, céljai eléréshez? -
@Gábris szomszéd: nem is csoda, piros taliga nem stimmel a képbe!
@nincs_itt:

Nem csak ő üzletel az IS-el...és ne felejtsd el, hogy Törökország egyáltalán nem bánta volna, ha Assad bukik.
Szinte röhejes, de a helyzet kaotikusságát jellemzi, hogy a szír kormány is "vesz" olajat az IS-től, hogy később ezt az IS-t támadó tankjaiban égesse el. És akkor még nem beszéltünk a szaudi határon át távozó olaj mennyiségéről és vásárlóiról.

A kurdok baszogatása török szempontból nézve érthető. Biztos nem örültek volna annak, ha egy kurd autonóm terület vagy esetleg egy önálló kurd állam alakul a határ mellet, mintegy támogatást nyújtva a Pkk-nak.
A szír polgárháború lezárásának egyik legfontosabb kérdése a kurdok helyzete lesz majd.
Kihasíthatnak-e egy önálló országot szír, iraki és török területekből?
A történelem nem igazságos. Bár megérdemelnének egy szabad önálló hazát, erre vajmi kevés a remény.
@Eszter jött:
"Felírtan a falra."
"Bölcseletem" /hi-hi-hi/ bevezető részét is írd fel, mert ha hezitálnál, az felmentést is ad a kétségekre.
"Amikor jön egy kis liezon, azt az élet ajándékának kell felfogni, és nem szabad megszakítani..."
Pusz!
@Philip F. Queeg: az nem mentség, hogy más is a medencébe pisál! a kurdok meg 20 millióan vannak CSAK török területen. de érdekes, hogy talán 1926-os békeszerződésből kifelejtették ezt a csekély létszámú népet...

a pkk, meg pont olyan, mint az ira vót, innen szabadságharcos, onnan pedig terrorista.

de ha erdogán disznóságait is figyelembe vesszük, amit a kurdokkal szemben elkövetett, akkor vegyi ali nem is olyan rossz arc...
@taga20: ember, micsinász!!! ezt a bontó-szökevényt van arczod ide biggyeszteni???
@látjátok feleim szümtükkel:
Most hallgattam meg a tegnap küldött Torelli-t.
Nagyon köszönöm neked, olyan nyugodttá váltam ettől a zenétől.
Talán nem hallgatok most híreket, nehogy más dimenzióba kerüljek egy perc alatt.
@nincs_itt:

Ha Assad disznóságait összehasonlítjuk az IS által elkövetett dolgokkal, akkor Bassar nem is olyan rossz arc.
Igen...nem mindegy, hogy honnan nézzük. Az IRA - PKK analógia, amit írtál, nagyon ül!
@taga20: gondolom trélen bírták a fotó helyszínére vinni... de arra sem a "saját lábán" állt fel...
@Philip F. Queeg: azért assad sem kisebb/nagyobb gazember, mint erdogan... azon a környéken, ez a szokásos "ügymenet", ezt a stílust vette át ogv...

meg aztán, ismét hangsúlyozom 20 milliós népről van szó...
akiket gyakorlatilag jogfosztott állapotban tart a török vezetés. gondolom megtelt a műanyagpapucsuk homokkal, oszt most nyűgösködnek.

erdogan (sem) rohadtul nem akar a töröko. lakosságának 1/4-ét kitevő népet, pl a szavazáskor az urnákhoz engedni...
@Mariann19:

Országomat egy lóért!
@nincs_itt:

Egy ilyen urnához engedésből még a végén autonómia, azután meg elszakadás, kiválás lenne. Azután meg kapna a nyakába egy valódi katonai puccsot.
A NATO tagság, és így a stabilitás és a megbízhatóság a legnagyobb ütőlap Erdogan és a török kormány kezében ebben a kártyapartiban. A kurdok itt maximum annyit nyerhetnek, hogy a szír polgárháború lezárása után egy autonóm területet kapnak...valakitől...valahol...szír és iraki területeken...
@Eszter jött:
"Országomat egy lóért!"
A fogát nagyon nézd meg, csak utána a többi testrészét.
@Philip F. Queeg: de ugye, húúúú de nagyon demokratikus töröko.-nak, illene NEM elnyomni egy kisebbséget, ami nem is olyan kicsi...

ezt bele kell kalkulálni és letenni a "nagy oszmán" birodalom álmairól.

akciózik is erdogan, iraki területen is, meg szíren is éppen arrafelé, ahol kijelölhetnének egy kurd területet.

erdogan semennyire sem megbízható, aktuális családi és hatalmi érdekei határozzák meg a politikáját, némi iszlám beütéssel...

a nato tagság meg eleve vicces, de tényleg erős hadserege van, ami gyakorlatilag kézi-vezérelt.

a puccs pedig kinéz neki, most egy kicsit talán halasztott rajta, de a tömeges letartóztatások, a bíróságok lefejezése nem azt mutatja, hogy hó-tiszta a mókus...
@nincs_itt:

Törökország annyira nem demokratikus. De ez nem zavarja a nyugati hatalmakat, amíg a szokásos térségbeli ügymenet nem sérti érdekeiket. Török nacionalista is van bőven, így politikai szempontból öngyilkosság lemondani az etetésükről, nem is beszélve a támogatásukról.
Lehet álmodozni egy szép igazságos világról, de felesleges.
És amúgy sem a világ lett mára rosszabb és élhetetlenebb, csak a hírfolyam, a tájékoztatás lett jobb, gyorsabb.
@Philip F. Queeg: óóóó, álmodozik a fene! a világ rosszabb is lett, élhetetlenebb is. minderről legalább azonnal értesülünk!

a nagyhatalmak elmehetnek a picsába...
.
Úgy döntöttem, hogy a címét meghagyva leröviditem Fabius posztját.
Tehát:

Megőrült a világ?

Meg, Bazmeg.
@nincs_itt: Nem az enyém. A miénk különleges sötét színű. :)

Eszter jött (törölt) 2016.07.17. 17:44:07

@Mariann19:

Ha elkezdünk szortírozni, abból semmi jó nem származik.
Bátornak kell lenni.
Vagy vaknak.
@Eszter jött:
"Bátornak kell lenni.
Vagy vaknak."
Én egyszerre tudok bátor és vak is lenni, prózai döntéseknél is. Egy kis privát esemény.
A lakásfelújításom okán BÁTOR voltam, és rendeltem egy csoda ablakmosó szerkentyűt 10.000.- Ft-ért.
VAK is voltam, mert tudhattam volna, hogy átbasznak.
Két órája másztam le a létráról, az ablakokat konzervatív technikával kezeltem le.

Eszter jött (törölt) 2016.07.17. 18:27:49

@Mariann19:

Szerintem gazdag voltál. Volt fölös 10 000 forintod.
@Philip F. Queeg: "Hibás döntés-e az, hogy egy, az iszlamistákat nagyjából féken tartó diktátort favorizálnak a nyugati hatalmak ebben a helyzetben?"

ez igy nem teljesen pontos... az erdogan-felek pontosan a szelsosegesek megerosodesenek okai... az altala elorevetitett tisztogatas pedig alapvetoen serti a nato (s annak vezeto tagjainak) erdekeit...
"...Én jól vagyok.
Van biciklim.
Is.
Na de lássuk!
Mije van másnak?
Ha az emberiséget egy 100 lakosú falura redukálnánk, de a nemzetek arányát fenntartanánk, akkor a falu így nézne ki:
57 ázsiai
21 európai
14 amerikai (Észak- és Dél-)
8 afrikai
52 nő
48 férfi
70 nem fehér
30 fehér
70 nem keresztény
30 keresztény
89 heteroszexuális
11 homoszexuális
6-an birtokolnák a Föld gazdagságának 59%-át és mind a 6 személy az USÁ-ból származna.
80-nak nem lennének kielégítő lakáskörülményei.
70-en analfabéták lennének.
50-en alultápláltak lennének.
1 meghalna.
2 születne.
1-nek lenne számítógépe.
1-nek lenne diplomája.
Ha holnap reggel egészségesen ébredsz, akkor szerencsésebb vagy, mint 1 millió ember, aki nem éri meg a következő hetet.
Ha még sosem élted meg a háborús csatározást, a fogság magányát, a kínzottak haldoklását, vagy nem éreztél éhséget, akkor boldogabb vagy, mint 500 millió ember a világban.
Ha úgy mehetsz el a templomba, hogy nem kell támadástól tartanod, hogy elfognak vagy megölnek, akkor szerencsésebb vagy, mint 3 milliárd ember a világban.
Ha van étel a hűtőszekrényedben, fel vagy öltözve, van tető a fejed felett és ágyad, ahová lefekhetsz, akkor gazdagabb vagy, mint e világ lakóinak 75 %-a.
Ha van bankszámlád, némi pénz a pénztárcádban és kevés apród, akkor a jómódú emberek 8 %-ához tartozol ezen a világon.
E szöveg olvasásával duplán is áldott vagy, mert nem tartozol a 2 milliárd emberhez, akik nem tudnak olvasni.
És 1 vagy a 100 közül, akinek számítógépe van a Földön.
(Forrás: David J. Smith és Shelagh Armstrong -“Ha a világ egyetlen falu lenne …”
@Rodeo36:
Rodi!
Pontosan ilyen a műszer, amiről szó van.
Mr. Ti a márka neve.
@Mariann19:

akkor mi a baj vele, a lehúzóba hosszú nyelet lehet szerelni ami akár pár méter hosszú is lehet, a mosó bolyhos az ugyanarra a nyélre szerelve szépen alaposan lemossa (egyszerű konyhai folyékony mosogató szer cseppeket kell beletenni a vödörben lévő vízbe) és miután szépen megmostad szárazra lehúzod...mindez seperc alatt a profik is ezt használják, minden gond nélkűl a profik hullámvonalban húzzák le de lehet teljesen egyenesen is ügyelve, hogy ne maraggyanak csíkok és az alsó keretet meg a párkányt szépen újságpapírral letörlöd és még jó illata is lesz ha jól választod a mosószert a windex nem mindehova jó viszont a tömény fehér ecet is jó lehet de azt nagy koncentrátumban kell használni és csodaszépre mos

a bolyhos kefét meg mosógépben szépen kimosod, ajánlatos kétféle boholy egy durva és egy nagyon sima... az egyik kűlső üvegekhez a másik belső felületekhez és tükröket csodaszépre lehet seperc alatt

mi volt a gondod vele?

brühüyyy
kkk

kíván legalább 10 perc gyakorlatot
@Mariann19:
ez a Mr. TI még nagyobb újdonság ebben a két elem össze van kombinálva és össze is gyűjti a koszos vizet...de ennél sem lehet -szvsz- megúszni az utómunkálatokat a kertek és a párkány letörlését, de ha a gumilappal lehúzod a párkányt is a padlóra folyatva a vizet ott úgyis felmosol és feltörlöd

az amit én küldtem az kétféle teddybear mosó és egy gumilappal ellátott lehúzó amiket külön lehet használni... eredmény ugyanaz... a Mr. TI egyben van a kettő, de ebben az esetben a lehúzáshoz más szögben kell teóartani a mosófejet vagvy koszos és nedves marad az egész a másik (a régi) megoldásnál ez semmiképpen sem fordúl elő és sokkal olcsóbb is... ha ecettel dolgozol akkor olyan csillogó lesz a felület, hogy a légy hanyattesik rajta

na.... jó munkát az egész ház egy pár óra cca 3 alatt rendbe tehető ha renoválás után sok a malteros por az már más eset és ott a bő folyadékos mosás ajánlatos és ahogy mondtam hagyni a padlóra folyni ...a falat is le lehet ügyesen húzni szárazra

kkk
brühüyyy

a renováláshoz jó leragasztani újságpapírral az összes ablakot és tükröt
ez az m1-en hangzott el. élőben cáfolták szíjjártót???:

Földi: Erdogan őrült

www.hirado.hu/2016/07/18/foldi-erdogan-orult/?source=hirkereso
Milliárdokat bukott a külügyes Magyar Nemzeti Kereskedőház, de azért van, aki jól járt

tldr.444.hu/2016/07/18/milliardokat-bukott-a-kulugyes-magyar-nemzeti-kereskedohaz-de-azert-van-aki-jol-jart
Felújításkor eltűnt műmárványburkolat, választási évben reklámra költött százmilliók, terembérlés a fideszes képviselő szállodájában = megszüntette a nyomozást a rendőrség

444.hu/2016/07/18/felujitaskor-eltunt-mumarvanyburkolat-valasztasi-evben-reklamra-koltott-szazmilliok-teremberles-a-fideszes-kepviselo-szallodajaban-megszuntette-a-nyomozast-a-rendorseg
"A kormánypárt eszközei: a piszkos pénzek, a manipuláció és a heccelés"

444.hu/2016/07/18/a-kormanypart-eszkozei-a-piszkos-penzek-a-manipulacio-es-a-hecceles
opera kritika talán nem is volt még itt :DDDD

Tony Curtis és a lila walkür

nol.hu/kultura/tony-curtis-es-a-lila-walkur-1605101
@guma:

A szagértő nyilván magasabb hatalomtól kapott felhatalmazást a kinyilatkozásra, mint a Szijjártó.:D

De az is lehet, hogy nem a miniszter által mondott a lényeg ebben az országban, hanem a főni tanácsadói és szakértői a meghatározók. Hehehe.
"Volt rosszabb, és egyáltalán nem biztos, hogy lesz jobb. Akkor meg mit akar az ember?"

Rendes kritikát. Az is volt már. Jobb.:D
mi a csodának nézek én be a hírekre? sírjak, dühöngjek vagy nevessek?

Több ezer évre kötöttek szerződést a Kliknél: évek óta törvényt sért a központ?

eduline.hu/kozoktatas/2016/7/18/Tobb_ezer_evre_kotottek_szerzodest_a_Klikne_WCOBNB
még jó, hogy nem vezetek...

Mindenkinek újra kell vizsgáznia a KRESZ-ből?

eduline.hu/felnottkepzes/2016/7/18/Mindenkinek_ujra_kell_vizsgaznia_KRESZbol_00LOTN
Mindig furcsán nézem azt a megdöbbenést, amellyel az átlagember a világ abszolút normális állapotához tartozó jelenségeket fogadni szokta. A szélsőségek bolygónk jelenségeinek kötelező részei. Az statisztikailag elképzelhetetlen, hogy adott időközönként ne akadjon egy frusztrált és agyilag kissé deformált (= az átlagostól eltérő gondolkodású) egyén, aki ne érezne késztetést a tömegbe kamionnal való behajtásra, vagy egy (esetleg több), magát megsértettnek érző tábornok, aki úgy gondolja, hogy az adott országban a hatalmi viszonyokat meg kell változtatni, és ehhez elegendő az ő szervező készsége, agyi kapacitása meg a rendelkezésére álló katonai eszközök (holott nem, de ez egy másik kérdés).

Ergo a világ egyáltalán nem őrült meg, hanem csak szokásos jelenségeit mutatja, business as usual, melyhez a nagy port felverő események is természetesen, sőt szükségeszűen hozzátartoznak. Az örökös tavasz csak a János vitéz Tündérországában fordulhat elő, normál esetben tüzesen lesütő nyári napsugárok is vannak, sőt rablók, háborúk és halál of course, ahogy Petőfi ezt helyesen látta. Ami érdekes: az emberiség egyre nagyobb sikerrel iktatja ki mindezeket, a védekezése egyre hatásosabb, és ma már nem sokezer halottas csatákról tudósítanak, hanem sokkal kisebb veszteségekről. Ezek a veszteségek így természetesen felértékelődnek (az érzelmi töltet mindig ugyanakkora), és valószínűsíthető, hogy száz év múlva egy erőszakos összecsapás után az egy db vérző könyökről szóló tudósítás a horror rovatban fog megjelenni.

Az ilyen negatív események ma már az internet révén azonnal köztulajdonba mennek át a „civilizált” (= számítógépes) világban, és a tömegével érkező vélemények ide-oda csapódva interferálnak, olyan érzelmi csúcsokat hozva létre, mely csúcsoknak nincs ésszerű indoka. Az, persze, magától értetődik, hogy a veszteség az mindig veszteség, de az Armageddon az még odébb van. Nem érdemes idevizionálni.

Érdekes lenne viszont megtudnunk, hogy Nizzában a partszakaszt (2*2 sávos út + plázs), melyre a tömeget ráengedték, hogy zárták el a járműforgalom elől (ahogy tudom, ilyenkor ez kötelező), a merénylő hogy törte át a zárat, illetve mit mondott a lezárást biztosító rendőrnek, hogy ő mit visz, és hova, valamint hogy ki volt az a rendőr, aki ezt elhitte. Ugyancsak érdekes lenne ismereteket szerezni arról, hogy egy nagymértékű gazdasági fellendülést produkáló országban, ahol mindenki azonnal népszerűtlen lesz, aki a rendszer ellen fellép (a helyi demokráciamennyiségtől függetlenül!), miért szervez valaki puccsot, hacsak nem akar ilyen módon öngyilkos terrorista lenni sok embert rántván magával a halálba.

A hazai események ezekhez képest a bakfitty kategóriába tartoznak, ha ugyan egyáltalán. A teljes ellopott összeg ugyanis talán vonalvastagság vagy annyi se ahhoz képest, hogy gazdaságilag hová tart az ország. Tőlem Rogán minden nap kaphatna négymilliót, ha a nettó adósságállomány csökkenne, ha az oktatás, az egészségügy és a BKV megfelelően lenne finanszírozva, lenne(egyáltalán!) valamilyen szociális ellátás, és a GDP stabil 3 százalékkal menne minden évben feljebb. Még azt is mondanám, hogy megérdemli, ne sajnáljuk tőle. Egyelőre sajnos nem ez a helyzet, azaz nekünk is van Armageddonunk. Kicsit kicsi, kicsit savanyú, de a miénk. Hogy a fene vigye el!
@vakapad:
Nagyon kedvelem a szemlélődő embereket.
Jól beszéltél!
Mindkét őrületről a helyszínen tudott mozgóképet készíteni egy őrülten nagyon szerencsés zsurnaliszta, "Richard Gutjahr".

index.hu/kulfold/2016/07/15/hos_motoros_probalta_megallitani_a_nizzai_teherautot/

index.hu/kulfold/2016/07/22/lovoldozes_egy_muncheni_aruhazban/
süti beállítások módosítása