Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Édesdrágakincs, szív szakad őt hallgatva és látva... www.youtube.com/watch?v=rRAOmbVHHiw A sok sz... (2024.03.18. 23:07) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: @Neytiri1: szerintem is kurva jó. :) Félálmos vagy "olyan" szintre kerülős zene. A klippek is jók... (2024.03.01. 09:25) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2016.06.20. 08:01 Fabius

Orbán Viktor azt üzeni

Orbán Viktorban megfagyott a vér mikor elmagyarázta neki valaki, a Brexit arról szól, a britek gondolhatják úgy: "van élet az Unión kívül is". A vak is láthatja, tenni kell valamit, kéne valahogy szólni nekik, hogy nahelló, azért gondolkodjanak már picit!!!!!

orban_lecci1.jpg

Mivel a kopaszokat kiküldeni körülményes lenne ezért marad az üzengetve belekampányolós módszer, és közben nyilván föl sem merül, hogy épp azt engedi meg magának, amiért visítozni szokott. Kettős mérce? Lárifári, egyrészt mérce csak egy van, ő maga, másrészt meg aki nem látja a cselekvés idejét, az hülye. Ha az egyik legnagyobb befizető kiszáll a buliból, akkor az egyik legnagyobb haszonélvezőnél megcsappan az uniós források közpénzjelleg mentesítésének lehetősége. Ráadásul 200 ezer éhes száj hazatérése nem vicces, nincs arra felkészülve itt senki, a közmunkaprogram szorgos kezei így is lassan egyesével tépkedik a fűszálakat munkaidőben, most is annyian vannak.

Úgyhogy Viktor üzen. Viktor beleszól, mert ő Viktor.

Csak nehogy valamelyik kövesse a példáját az ő népszavazása ügyében, gondolván ő Angela, Dévid vagy Franszoá, és ezen a jogon simán meggórhatják a Népszabadságot egész oldalas hirdetésekkel.

1484 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr28824058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Gábris szomszéd: na belenéztem a cikk alatti hozzászólásokba is... azok alapján, gaucknak igaza van!
már, ha azt a "fordítást" veszem alapul, amit odalöktek a nagyérdeműnek!
@habakuk000:

A mi "vitánk" inkább süketek párbeszéde.

"nem keverném a szabadosságot, a nicknév mögé bújtat mégannyira sem a liberalizmussal"

Kizárólag Fab szándékára utaltam, amikor liberálisként jellemeztem a blogot. Egyben jeleztem, bár nm fejtettem ki, nem gondolván, hogy szükséges, hogy ennek vannak következményei. Szabadosság, stílustalanság, érték- és mértékvesztés, nyelvgyilkolás, személyeskedés (vaj'h ki kezdte?), etc.

Helyesbítenem kell. Ez nem liberális blog, ott azért vannak korlátok. Ez a szólásszabadság blogja, annak minden következményével. Anno Hyde Parknak neveztem.

"útálom az ilyesmi szólamokat, hogy nekünk Mohács kell, meg a magyar az árvalányhajas rasszista vagy sorosbérenc hazaáruló,"

Én is. Mint, minden általánosítás, ez is fals.

" de nem nagyon tudom sajnos másképpen megfogalmazni a tapasztalataimat, minthogy a magyar nép többségének génjeiben még nem nagyon rögződött az egyéni szabadság és egyenlőség amúgy csodaszép eszméje,"

Ez az eszme - Dawkins nyomán - a mémekben rögzül, igen hosszú idő alatt, ha van utánozható minta. Volt? Van?

"klikkesedés, kireesztés stb: Te általában tiltakozol, amikor a blog résztvevőiről.."

Te is pontosan behatároltad. Más is, aki figyelmesen követi a blogot, én csak jeleztem, hogy minden látszat ellenére ez nem lehetséges.

," mint csoportról beszél bárki is, halvány gőzöm sincs, a hivatalos definiciók szerint csoport-e avagy nem,
- bár úgy gondolom, ha pár évvel régebbi könyvekből tanultál esetleg, azok elavultak lettek,"

Nem csoport.Pszichológiai értelemben a legfrissebb definíciók szerint sem:))
(Megjegyzem, a szociálpszichológia egyik axiómáját akár úgy is értelmezhetem, hogy az.)

" hiszen együtt tanuljuk a virtuális világot (amely bámulatosan gyorsan alakul át adott esetben valósággá, lásd arab tavasz, vagy a szurkolói zónák őrülete), de kicsit kisarkítva, kicsit direktebben, kicsit gyorsabban, agresszívabban zajlanak ugyanazok a folyamatok,"

Nem gondolnám, hogy a virtuális világ valósággá alakul. Egy eszköz.Csak a gyorsaságát, szélességét használják ki/fel.

"úgy gondolom mellesleg, hogy ennek és a következő évtizednek nagyon fontos kutatási területének kell, hogy legyen a virtuális élet és annak lehetséges következményei"

Ezt már évtizedek óta kutatja a szociálpszichológia.
@nincs_itt:

"_tennap itten rohatt meleg vót (32 fok) de mára normalizálódott, 20-25_"

Ma, szombaton, itthon is normalizálódik a hőmérséklet, átlagosan csak 35°C várható árnyékban.
A napon, a villamos sínek és az aszfalt fölött valamivel több.
@jaegtoer: akkor csak óvatosan! mert az már igen nagyon kibebaxott rohatt meleg ám!
@Orica Középföldi:

Egy korábbi megjegyzésedre reagálva széljegyzetelem csak, hogy semmi nem feküdte meg a gyomromat, igaz, az nem zárható ki, hogy én feküdtem meg a gyomromat. Sőt... és valamint. Rohadt szélmalmok.

Ma viszont már ki vagyok aludva, és meg vagyok reggelizve.
@nincs_itt:

Jól jön ez a meleg a forró helyzetre.
Lesz honnan hűlni és hüledezni.
@parti_giano:

Majdnem úgy van. 300.000 karakter, cca 140 oldal... alsó hangon. plusz ez+az... Imádom.
@jaegtoer:

Éljen a germanizmus:))

Bár Nádasdy szerint a beszélők döntik el, milyen a nyelv. Persze megjegyzi, ő ezt nem használja, mert csúnya.
@Orica Középföldi: a meccs vasárnap van, így nem keverednek a múzeumok éjszakái szurkolói a magyar csapat szurkolóival. meg a közös halmaznak nem kell választania. jó ez így.
én meg ma reggel megkaptam a hírt, hogy kedvenc barátom, a ropi, sikeresen elhalálozott. picinykét rüheltem is magam, mer mindig is utálta, ha ropinak titulálták. anno decebál mélységesen részt vett a romániai sajnálatos eseményekben, minek folytán szecskává lőtték a valagát, ezért kapta meg a románoktól a hős titulust, és-miután kolozsvárról magyarhonba költözött- büdös lipsi lévén, elnyerte megtisztelő szekus címet a magyaroktól. kicsit eszedmbe jutott, hogy mindennek ellenére a fostalicska vígan gurul és vastagon akadnak, akik tójják is. nos, kedves honfitársaim, miután én mán elkeseregtem magam a retyón, kívánom nektek, hogy basszátok meg valahányan a megbaszni valót és dögőjjetek meg a születésnapotokon!
@parti_giano:

Egyre bizonytalanabb vagyok, hogy mi, honnan jöhet.
Ugyan erősen gyanakszom, de mindig elvetem:)

Ha tényleg leszakad az ég, annyi drukker fogja esőbeállóként használni a múzeumokat, mint soha.
A polgári konzervatívok is megunták. Mi lesz ebből, ha senkinek nem teccik?

"– A Polgári Konzervatív Párt elvárja Orbán Viktor miniszterelnöktől, hogy nyilatkozatban erősítse meg, továbbra is az Európai Unióban, és nem azon kívül látja biztosítottnak Magyarország jövőjét – olvasható a párt közleményében."

nol.hu/belfold/orbantol-unios-elkotelezettseget-varnak-el-1621065

Egyébként ez a párt hol van? Én sosem hallottam róluk.
@Orica Középföldi:

Direkt volt. tudom, hogy 'kedveled':)
Amúgy a magyarságtudatomat próbáltam élesztgetni vele.
Mit mondjak? Szarul állok.
@hacsaturján:

Fontolóra veszem. Muszáj rögtön, vagy van valamennyi haladék, esetleg kérelmezni kell?
@Orica Középföldi:

Feltéve ha kiállításaik mellett egy vagy több megfelelő televízióval egészítik ki a látnivalót.
@hacsaturján:

És még gyöngyözik itt a halálba menőknek.

Hehe. "bot és vászon"
Miért pont a születésnapunkon? Érti valaki?
@hacsaturján:

" bamba balladák"

Ez az alliteráció örökre beégette magát, egy pillanat alatt.
@jaegtoer:

Ha jól rémlik, a Múzeumok éjszakája szombaton van. Vasárnap este a köztisztasági akármi, és a döbbenet tudja betolni a szurkolókat a múzeumokba.
@Orica Középföldi: a fáma szerint egyszer a fradi b közép betévedt a nemzetibe, mert kergettek valakit, aki oda menekült.
@Orica Középföldi:

A szurkolókat? legfeljebb a 'szükség'.
@Gábris szomszéd: Szép szavak Angyal. A tettek mát mutatnak. Szélsőjobb az euszkeptikusok támogatása az Eu-ban az oroszok által, ezek meg a tettek. A pap is vizet prédikál.
@látjátok feleim szümtükkel: a kelet-európaiság kigúnyolása piszkálta az agyamat, nem az, hogy hol lehet olcsón ezt és azt venni:)

francia barátaim rendszeresen kinéztek valami kis éttermet, panziót a Michelinből, elmentek az isten háta mögé ol kacsasültet enni, eltöltöttek egy hétvégét, megismerték az országukat
szabadidős program ma már a gasztronómia

a sok mindenféle fesztivál pedig ünnep, a sok-sok kis helyi közösség ünnepe

Szinte az összes manapság divatos Agatha Raisin könyv másról sem szól, de pl a Midsummer-i gyilkosságok Barnabyja is, hogy valamelyik falu valamelyik fesztiválján megölnek valakit, itt most nem a gyilkosság a lényeg, hanem a kis közösségek rendezvényei, ami természetesen nem direkt módon előbb-utóbb generálja az önkormányzás igényét, bizonyos polgári gondolkodást.

Na szóval, ha valakit zavar, hogy lenézik a kelet-európaiságáért, az ne menjen olyan helyre - az mondjuk igaz, hogy látványosan lemarad csodaszép helyekről és néznivalókról - .
Az menjen olyan országba, ahol ő néz le másokat, erre pl remek példa a Szlovákiában és Romániában rajcsúrozó magyar "turisták" ocsmányul lekezelő viselkedése.

Még hosszú évtizedekig leszünk gatyás, ostoros rablóbanda a nyugat szemében - csak mellesleg jegyzem meg, a mostani viselkedésünkkel is fokozottan bizonyítjuk ezt-.
@Rodeo36: Ki a legújabb barát? Az előző nagykövete vagy inkább ügyvivője neve is ez volt, jóbarát. Andre Goodfriend.

Jó, tudom, Goo=/=Go .

Ttip-t így már értem de hogy ehhez mi köze brexitnek? Amit eddig Eu-val kellett tárgyalni azt brexit után Eu-val + (már nem is nagy) Britanniával + Skóciával kell, kicsit kényelmetlenebb. Szerintem csak ennyi.
@Gábris szomszéd: Megnéztem, mondtam is hogy meglepődtem az őszinte - egyszerű (és persze arrogánsan cinikus) megfogalmazáson.
@rdos:
baráttya a hóhér, a ttip ezzel -legrosszabb esetben- éveket csúszik, azaz az "előnyei" nem tunak realizálódni a kurva annyát annak aki kitalálta

brühüyyy
kkk

legjobb esetben hamvába hól az usa ban sem mindenki "rajong" érfte el van ültetve a rettegés az ismeretlentől

szvsz: egy rohadt kibaszás az egész, mint a NAFTA és a többi hasonló bullshit
@Rodeo36: Barátságunk "egy kicsit" asszimetrikus az igaz. A 6 USA-ból kitiltott "nagy ember" nekünk még jó lesz, de az USA levegőjét ne rontsa. :-(
Lehet hogy nem is lefutott ügy?

"Brexit: már több mint egymillióan követelnek új népszavazást"

24.hu/kulfold/2016/06/25/brexit-mar-tobb-mint-egymillioan-kovetelnek-uj-nepszavazast/
ez szíven ütött:

Ellehetetlenülhet a múlt megismerése, ha egy levéltárat megbüntetnek azért, mert iratokkal szolgált a Kiss László-ügyben

444.hu/2016/06/25/ellehetetlenulhet-a-mult-megismerese-ha-egy-leveltarat-megbuntetnek-azert-mert-iratokkal-szolgalt-a-kiss-laszlo-ugyben

a naih-nál nem normálisak, komolyan.
@rdos:
hááááát baráccságnak nem állja meg a helyét

a többi tyuxar

brühüyyy
kkk
@parti_giano: Az átkosban de különösen az ötvenes években a leghétköznapibb dolog volt hogy az akkori rendszer a saját törvényeit sem tartotta be. Az "Ávósok" c. betiltott dokumentum film alcíme is ez volt. "Törvénytelen szocializmus". 3x45 perc hosszú, rossz minőségű de a semminél jobb.

avosok.atw.hu/

Ma már nincsenek kínzások (remélem), hanem csak az a pénz. Az "újbolsevikoknak" ez a mindenük. :-(
@Rodeo36: Volt nekünk már a SzU is a "barátunk". Te is tudod én is tudom hogy igen csak korlátozott önrendelkezésünk van.

A fő "korlátozó"-t nyugodtan nevezhetjük barátunknak. Tökre mindegy amúgy hogy minek nevezzük. Ja és nem az Eu az, az ugye a kormányzati terelő maszlag.
@rdos:

Azért az nem mindegy, hogy az önrendelkezésünk egy részét népszavazással önként adtuk át az uniónak, és nem dalolva, mint 56-ban a SZU-nak ( ezt Orbánáknak illenék tudomásul venni a nagy szuverenitásozás során ). Utóbbihoz hasonló kilátások megint feltüntek, remélem a fiatalság nem keletre néz, és nem is akar oda tartani.
@parti_giano:"Ellehetetlenülhet a múlt megismerése, ha egy levéltárat megbüntetnek azért, mert iratokkal szolgált a Kiss László-ügyben..."

Mivel törvény írja elő, hogy milyen büntetőügyeket kell levéltárba tenni az nem szabadon választott, az ott lévő ilyen iratok törvény alapján kutathatók. Mellesleg ha a Kiss személyiségi adatait védeni kell, akkor a Pipás Pistáét is, pedig ő már régen meghótta magát.

Nem kell bűnözni, és akkor nem kell a személyiséget sem szégyelni.
@habakuk000: "...francia barátaim rendszeresen kinéztek valami kis éttermet, panziót a Michelinből, elmentek az isten háta mögé ol kacsasültet enni, eltöltöttek egy hétvégét, megismerték az országukat
szabadidős program ma már a gasztronómia

a sok mindenféle fesztivál pedig ünnep, a sok-sok kis helyi közösség ünnepe..."

Nem értetted amit írtam. Itt is voltak a környéken 2010. előtt kis közösségi ünepek, és volt tömeg is, de. Ma nincs rá keret, mert ugyan nem inflálódunk, és a magyar gazdaság is jobban teljesít, csak az a kurva családi pénztárca nem akar jobban teljesíteni.
Ha már lúd, legyen kövér.:D

"Mit játszik Putyin az Eb-n?"

"Az EU és Oroszország fagyos viszonyának fényében felmerül: fanatikus szurkolók vagy a Kreml meghosszabbított keze pofozkodott Marseille-ben? Az eddigi jelek szerint minden bizonnyal az utóbbiról van szó.
...A támadás szervezettségéről árulkodik az is, hogy az oroszok fogvédőket használtak, valamint többen angol mezben vegyültek el az angolok között. Sörösüvegekkel, székekkel, vascsövekkel és kalapácsokkal rohamozták meg az angolok szurkolókat. 35 sérültje lett a rendbontásnak, ebből négy súlyos, akik közül ketten még mindig kómában fekszenek."

index.hu/sport/futball/2016/eb/2016/06/25/oroszok_putyin_marseille_huligan/
@látjátok feleim szümtükkel: Londonban kicsit több magyar él mint Moszkvában. Nem lehet véletlen. :-)

Ami az Eu szavazást illeti szerintem jól döntöttünk, piszok lassú, bürokratikus de "moszkoVitya királyságának" az egyetlen "féke" mára jóformán csak az Eu maradt. :-(

Amúgy meg sok mindent kennek az Eu-ra, amit az nem is írt elő. Csak a tágabb szakmámban települések százainak írták elő kötelező jelleggel a csatornázást - szennyvíztisztítást (nem mellesleg arany árban). Az Eu csak azt írja elő, hogy a (szenny)vizet úgy kell "visszaadni" a természetnek, ahogy azt onnan kaptuk - vettük. A csavar az egészben (úgy 20 évvel ezelőttig még ez volt a helyzet), hogy a szennyvíztisztító telepek nem tudták az ivóvíz minőséget biztosítani a természetbe - befogadóba vezetett víznél. :-(
@parti_giano:

A Mindenek Atyja megvédeti a ganékat a hatóságokkal, ha nem sikerül, akkor másokkal megbüntetteti azokat, akikre a ganék rámutatnak.
@látjátok feleim szümtükkel: Ha az ultrák valójában GRU-sok voltak, akkor az a csoda hogy (eddig) nincs halottja az akciónak. A GRU, na az a kemény, nem a Rolling Stones.
@rdos: azért jagger és keith egész jól tartja magát.
@parti_giano: Korukhoz képest tényleg jók a "gördülők".
@rdos: azért várom nógrádi biztonságpolitikai szakértő véleményét is. mostanság nagyon eltűnt.
@parti_giano: :-) Aki a migráncsok közé tenoristákat vizionált? Aztán csupa 3. generációs "francia" robbantott. Ezt nem szagolta ki a szagértő?

Á, ő biztos nem kagylózná le a mélységi felderítők stílusát (systema a Szpecnáznál, most néztem utána). Különben is mélységi felderítők közelében nem biztonságos egyetlen szakértőnek sem :-). Moszkovita múltja ellenére vezényszóra lett elkötelezett atlantista, de a régi szojveti jóeftársak és utódaik számára szerintem tabu téma.
@parti_giano:

Megöregdett, oszt az új módszerekhez már nem bír érteni.:D
@parti_giano: szerintem meghívták angliába, mint múltkor, ha jól emlékszem aszt hazudta, hogy az osztrákoknál valami stratégiai fasz:)

ha egy kicsit zavaros, az csak azé van, me most jöttem a melóból, és a műhelyben má reggel 34fok volt.:))
Nyongk már a fidesz házatáján.:D

"Gulyás Gergelynek az a nem túl konkrét ötlete támadt, hogy "valamilyen automatizmussal" kellene megoldani a csalódott angliai magyarok problémáját. A Brexit lényegét azonban sikerült leszűrnie, mint mondta: "az uniós költségvetés mintegy nyolc százalékát állja Nagy-Britannia, ennek az összegnek egy tört része az, amelynek Magyarország a haszonélvezője"."

nol.hu/belfold/fidesz-valamilyen-automatizmust-az-angliai-magyarsagnak-1621103

Viktorivocs is azt találta modani, hogy megvédik az angliai magyarok érdekeit. Hogyan????? Hiszen az angolok már a magyar cssatlakozáskor is tiltakoztak a magyar munkavállalók ellen, sőt most szorítottak a külföldi munkavállalók támogatásain.
@parti_giano: a faszom fűt, ez köcsög nap volt:)

egy jó dolog van ebben a kurva nagy hőségben, hogy a csajok nekivetkőznek:))

www.napiszar.hu/showPost/Van_aki_mar_a_partrol_jelentkezik
Eközben Egy átlagos angol tegnapi napja. Korán ébred, ma szavazni kell, természetesen a kilépésre. Élvezettel issza reggeli kávéját-teáját a bevándorlók által rendszeresen takarított nappalijában. Majd beül egy taxiba, vagy felül egy buszra, amiket jó eséllyel egy migráns vezet. Ha még elég józan, akkor kocsiba ül, ami jellemzően német vagy francia gyártmány. Mielőtt elindul megcsodálja a román kőművesek által megépített új kocsifelhajtóját, közvetlenül a magyar kertészek által szabályosra nyírt sövény mellett, valamint megelégedve látja, hogy a vendégmunkások ma is elvitték a szemetet és eltakarították a mocskot az utcáról a tegnap esti részeg hordák után. Leadja a voksát, majd beugrik a fodrászhoz, ahol egy bevándorló megigazítja a maradék három szál haját. Ezután kér egy időpontot a háziorvosnál egy kelet európai orvoshoz. Eszébe jut, hogy ideje lenne meglátogatni a bevándorlók által gondozott idős szüleit az otthonban. Majd betér a helyi pubba, ahol kér egy német alapanyagokból készült sört a migráns pultostól. Hazafelé még vásárol egy háromszög szendvicset, amibe a dán sonkát, a holland vajat és a spanyol paradicsomot egy lengyel munkás rakta bele és egy litván csomagolta. Elfogyasztása után megállapítja, hogy jó döntés kilépni az Unióból, ezután minden más lesz. :)
@Gábris szomszéd: apám, eszt most így előre megmondom,
hogy ez az ebé gólja:)

kurva szép.
@taga20: Hát ezt nem nagyon lehet majd überelni. :)
@Gábris szomszéd: ember, nem tudom honnan loptad, de az utóbbi napjaid legjobb lopása:)

minden héten megjegyzem, hogy nem vagy menthetetlen, de utána jön a sok szutyok, amit behánysz:)
@Eszter jött:
"Ez nem hülye szokás."
Azért nem célszerű, mert megosztja a figyelmemet a cselekmény és a filmrendezés technikája között.
Neked van igazad, hiszen a filmeket elsősorban a története miatt választjuk ki, és nézzük.
Sajnos más szitukban is ezt a szokásomat követem.
Remélem, "Egyszer megjavulok én" - mint a dal mondja.
Na még egy vélemény. Mondjuk szerintem inkább matt az, hacsak nem csinálnak gyorsan egy újabb népszavazást valahogy így. "Akkor is kilépjünk Eu-ból ha Skócia elszakad, Északírország elszakad, London elszakad és Nagy Britannia neve ezután csak Britannia lesz?".

"Brexit: tökéletes patthelyzetbe manőverezte magát London"

vilagterkep.atlatszo.hu/2016/06/24/brexit-tokeletes-patthelyzetbe-manoverezte-magat-london/
Igazi kgb-s putyini taktika, es meg ez is:
/a kommunista ettarsak jol osszefognak es az elvileg jobboldali es szelsojobboldali antikkomunista fideszjobbiknak nem bancsa a szemet/

A Brexitet látva Oroszország és Kína stratégiai megállapodást kötött
Egységben az erő.
Merényletet

dex.hu/x.php?id=inxpfb&url=http%3A%2F%2Fwww.portfolio.hu%2Fgazdasag%2Fa_brexitet_latva_oroszorszag_es_kina_strategiai_megallapodast_kotott.233910.html
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: nagy taktika. asztán néznek a ruszkik, mikor a sárgák kérnek egy részt szibériából:)
@jaegtoer:
A jobb alsóban megjelenő BTK képes szartól én is agyvérzést kapok (kapnék) de inkább teszek róla: keresd meg a KB3035583 című Win frissítést a telepített frissítések mappában, töröld a fenébe és restart. Nem idegesít többet és tárhely is felszabadul. Nem vagyok IT mókus, de olvastam bonyolultabb izéket is, én nem megyek bele mert a fentiekkel nem idegesít tovább. Ha ez nem lesz elég, majd kérdezek szakembert én is.

Sörmedencét!!!-
@gazoló:
Hát, nem...
Hol kellene keresnem??
@taga20: mar kertek es kaptak is, felvasaroltak teruleteket es olaj lelohelyeket is. Pont ugy mint afrikaban es ausztraliaban.
@Knósszosz: haver, nem vagy te mostanában túl sűrű?:))

zene!

www.youtube.com/watch?v=_yer-9MCQG0&list=RD_yer-9MCQG0
@taga20:
Helló haver!
Látom, a meleg ellenére a kedvenc tőzsdéden rendben mennek a dolgok, a DUX index nem zuhan...
@Knósszosz:

a MÜPÁ- ban

vagy ha nem hát...
van sok hely
Damrau ruléz

brühüyyy

kkk

La Traviata La Somnanbula, I Puritani, Lucia di Lammermoore, és az istennő?
Königin der Nacht

dvd-n persze
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Kösz!.)
Olvastam valahol, de eszembe nem jutott volna ha nem írod - AZ! Én el vagyok a törléssel, nem baxtat. Egyelőre.
Gösser van - híííídeg, mmmhhhh....
@Rodeo36:
Zauberflöte>Royal Orchestra - vezényel Sir Colin Davis, na az...
Az van nekem.
@PeniValdes:
Igen, nem lehet olyan forróság sem zimankó, hogy ne kísérné figyelemmel:))
@Knósszosz: olyasmi, mint a szelfi bot, csak ez bio:)))

ebét nézed?
@taga20: 15-30 eves viszonylatban ettol aggodnak a kremlben...

(az igeny csiraja a helyi lakossag reszerol mar most is letezik)
@habakuk000:
"A kelet- európaiság kigúnyolása piszkálta az agyamat.
Na, szóval, ha valakit zavar, hogy lenézik nyugaton, az ne menjen olyan helyre."
Újabban üzengetsz másoknak írt kommentjeidben, emellett jelzőket is hozzá toldogatsz. A legjobban a Borsókirálykisasszony megtisztelő címed fakasztott harsány röhögésre.
Na, szóval, én ezt írtam Knósszinak:
"Ne legyek lenézett kelet-európai, ha kimegyek nyugatra."
Itt egy ok-okozati összefüggés volt az adott szövegkörnyezetben, de te szokásodhoz híven az okozatra fókuszáltál, holott logikusan mindíg az okot kell értékelni, amennyiben az ok negatív, azt kell megszüntetni.
Az állampolgári önérzetről volt szó, te ezt nem tartod fontosnak, ennek elfedésére gasztroélményeket ajánlasz a probléma megoldására.
Térjünk át a magyar sajtokra is, mint életünk kardinális kérdésére.
Vettem ma is pálpusztai sajtot, tálcával szoktam vásárolni. Magyar termék! Gyártó: Brevico KFT Gödöllő
Amikor felfalom, rád gondolok.
Üdvözlettel
Borsókirálykisasszony
@Sir Bates dö Hól: ha akkora tótumfaktum lenne a kágébés ügynök, akkor nem franciaországba küldené a kutyáit, hanem szibériába.

porozzák be a helyi csajokat:)
@PeniValdes:
L-tök... gonosz teccen lenniPenny-:))
@taga20:
Nézem, én szeretem a focit azé'...
Mondom: a focit!
Érted, ugyi?
@Knósszosz: azé mikor a köcsög görögök megnyerték az ebét, ako könnyeztél, mi?:))
@Orica Középföldi:

Jó.
Változnak az idők, 'A futball minden előtt'
@taga20:

Van kifogásod ellene?
Vagy csak napszúrást kaptál, esetleg hőgutát?:) Nőguta nem lehetett, mert akkor mással lennél elfoglalva:) Nem feltétlenül a gumi változatra kell gondolni:)
Knoszi forever!
@jaegtoer: "Knoszi forever!"

szerinted a fanatikusokkal, mi a bánatot lehet vitatkozni?:)
A kabitos Orban szopja ki a faszom! Nem halad a napi politikaval se a facevel Pedig itt sok mindent megtudhatna!
süti beállítások módosítása