Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: ripost.hu/fules/2024/04/gaspar-gyozo-uj-gyozike-show-ez-varhato?utm_source=hirkereso%3Fxml_output_... (2024.04.24. 20:15) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2015.12.31. 11:40 Fabius

2015: a félelem éve

Az idei tagadhatatlanul Orbán éve volt. Nincs mese, el kell ismerni akkor is, ha még oly gusztustalanra sikeredett is feltámadása, hogy rettegésből és idegengyűlöletből épített pilléreket hozzá.

Az év eleje még kitiltási botránytól és útdíjkáosztól volt hangos. Majd jött SzörnyetegLajos, vele a G-nap, és nehéz lett volna megjósolni, a felrúgott geciputtony hullámai kit hogyan sodornak el. Ha ez nem lett volna elég, akkor kiderült, hogy a Kusza Szem elnökölte jegybank orra előtt tízmilliárdokkal sétáltak el kormány és focializmus kompatibilis brókerek, az ügyfelek meg akkorát buktak, mint kádéenpés magáncsőd a való élet tesztjén. Lett vasárnapi zárva tartás és baszódjál meg KDNP, nem lett viszont semmi más. Ellenzék mintha nem is létezett volna.

Ekkor jött Ibizai Mámorban Szipogó és kitalálta a tutit: építsünk arra amire a magyaroknál fixen lehet: a félelemre és idegengyűlöletre.

A nép, ami a pirézeket is gyűlöli meg azt hozta üzembiztosan amit vártak tőle: félteni kezdte a zsebét, viszonylagos jólétét, kultúráját és vallását. Amiket amúgy nem túl sokat gyakorol, de annál jobban félt, ha megjelennek határain a migráncsok. Akik illegálisak. Potenciális vírushordozók. Látens terroristák, szarnak, szülnek és szemetelnek. Határállomást ostromolnak és nőket pocsíkolnak amerre járnak. Szorgos népünk félni fog! - mondotta SzippÁrpád, és milyen igaza lett.

A befosástól nem jutott idő és nem maradt energia semmi másra.

Matolcsy úgy vesz szállodát a jegybank pénzéből, mint más kerti szerszámost a Praktikerben? Semmi gond, szorgos népünk épp azon izgul, időre elkészül-e a gyodálatos műszaki határzár. A Horváth András dossziéval nem történik semmi, a kitiltási botrány üggyel meg csak a maszatolás van? De Viktor hogy megmondta a kurva labancoknak meg horvátoknak a tutit! Földmutyi, újabb dohánymutyi, rohadó egészségügy? Jó, oké, de lehet menni aláírni a migráncs kvóta miatt, a sorállás után meg kinek van ereje piszlicsáré baszokkal törődni?

Ehhez képest sovány vigasz, hogy volt azért közösségi finanszírozású plakátkampány és néhány tucat olyan honfitársunk is, akik pl ételt, takarót vittek a menekülteknek. 2016 kérdései, hogy lesz-e ilyenből több, és alakul-e valami koherens társaság, ami a rendszer komolyan vehető ellenzékének látszik majd? Meglátjuk, jövőre, veletek, ugyanitt!

BÚÉK!

 

593 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr128215882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Gábris szomszéd:én nem Imola csesztetésére tettem fel az életem,amikor téged csesztetnek, vagy bárkit, azt is rühellem.
@evasanyoca: Én nem venném csesztetésnek, inkább tényközlésnek. :)
Prioritások. :(

Sportcsarnokra is költ a kormány a gyermekétkeztetési pénzekből

propeller.hu/itthon/3181359-sportcsarnokra-is-kolt-kormany-gyermeketkezetesi-penzekbol
@Gábris szomszéd: kevesebb "neofasisztázás" és "wagneri totális diktatúra" - bár nem tette világossá, hogy melyik "wagnerre" gondol - és több önkritika!
orbán nem ok! következmény!

minek a következménye? a bal- és liberális pártok teljes impotenciájának!
ugyanis éppen ott gyökereznek, ahol orbán is! (mszmp, kisz, hnf, stb) nehéz kritizálni a volt "eftársakat"! nehéz kiborítani a bilit, ha maguk is a "tartalomhoz" tartoznak.
Hihi, Novák olvassa a kritikámat? Ma megdicsérte a kormányt.
@Gábris szomszéd:
Ma Novák nyalt be neki, de ne is izgasson!.
Egy vérből valók vagyunk- mondta ma Vona Gábor.
Ezek úgy otthagyták Gábrist / aki már a hvg-t nyalja/, mint szódás a lovát. Hálistennek.
@nincs_itt: Igen a szokásos köröket ő sem tudja levetkőzni, de nem is azokban értek vele egyet.
@Imola Helyesi: bocsánat, de a szódás nem hagyta ott a lovát...: "veri, mint szódás a lovát" ez a magyar szólás.
@Imola Helyesi: Másrészt miből gondolod, hogyha finom a fánkod, akkor az orbán imádatod is dícsérendő lenne? ;)
@evasanyoca:
Hát finom akartam lenni, nem akartam írni, hogy verik Gábrist.
Már Emőkézik is, szerintem tuti, hogy nem jobbikos.
ha Elődke mindent tud a szülésről, akkor lehet Emőke is.
propeller.hu/itthon/3181604-novak-elod-elmondta-mi-szules-alapelve

Az egy más kérdés, hogy
1. Előd véleménye akkor érdekel a témában, ha megszült egy ötös ikreket.
2. Kétlem, hogy amennyiben a baba cigány családban születik, akor elment volna oda ez a rasszista barom .
@GeoCracker: BUÉK 'Geo!

Emőke:

"kormányzatnak ösztönözni kellene....... .........................támogatni kellene a szoptatást segítő eszközöket."

:))sajnos rajta vannak,az ügyön,de nem abban az értelemben!
Vajon az új évben kik lesznek még megszopatva? :(

...

mentalisdeficit.blog.hu/2015/12/31/igy_mukodik_az_orban-kormany_a_10_legjellemzobb_huzas_2015-ben

"Az év egyik legnagyobb szégyene volt, ahogy rászabadította a kormány a civil szervezetekre a hatóságokat. A Kehi, amelyről átlagember eddig azt sem tudta, hogy mi a büdös franc – és nagyon jól is volt így – tankként meg neki az Ökotársnak, mert muszáj volt találni valamit a Norvég Alap pénzeit leosztó szervezetnél. Hát mekkora ciki, hogy szart se találtak. Fű alatt suttyomban be is fejezték a vizsgálatot. A civileket, akik milliárdok felett diszponálnak igenis vizsgálni kell, mégse osszák le szirre-szarra a pénzt. Ám mondjuk jobb lenne a Gyermekrák Alapítványhoz hasonló bagázsokra rászállni, és kőkeményen kinyomni a csalókból a szart ahelyett, hogy korábban nem sok vizet zavaró szervezeteket csinálnak ki. Persze a cél nyilván csak annyi volt, hogy le lehessen nyúlni a Norvég Alapok pénzét, ez sajnos, sikerül is, hiszen az Alap a jövőben egyeztet a kormánnyal, ki legyen a pénzosztó"
@Imola Helyesi: Nagy szerencsénk, hogy a te válaszaid viszont mindig, "jók". ;)
@Gábris szomszéd: ha már novák, akkor meg szabad kérdezni, hogy majdnem éreccségivel mihez nem ért?
mert semmi gond nincs, ha valakinek nem sikerült az érettségit megszerezni, de mondjuk van egy szakmája.
de ha egyik sincs...
Új év alkalmából egy értelmező kéziszótárt a kétharmad minden tagjának... szükségét látják...
@Imola Helyesi: Csak neked röviden és tömören a lényeg, amit az arckönyvön leltem. :)

"Így válhatott ez egykori Soros-kedvenc Orbán Viktorból a szegény ember Hunyadi Jánosa, a „bevándorlók réme” (lelki szemeim előtt fel is sejlik néha, hogy a kalifátus mélyén Terror Pistáné valahogy így fegyelmezi renitens gyermekét: „Juszuf, ha nem eszed meg a piláfot, szólok Orbán Viktornak!” – bár arrafelé Putyin ma nagyobb mumus)...

A Fidesz számára a bevándorlás – noha hazánk egyelőre nem cél-, csupán tranzitországa a migrációnak – egy valóságos kommunikációs főnyeremény, jó érzékkel ki is aknázták már az év elejétől fogva, mintegy megsejtve az európai közhangulat várható változását. A számításuk be is jött (úgy tűnik Habony Árpád két ibizai kiruccanás közt azért értelmes tanácsokkal is ellátja a gazdáját), hiszen (kissé kisarkítva) Nyugat-Európában a tavaszi „Willkommenskultur” helyén év végére csak a felgyújtott migránstanyák füstölgő romjai maradtak. Így az ősszel még a Keletiből migránsokat furikázó osztrákok is – érdekes, hogy a szlovénekhez már nem küldtek Bécsből autókat a jövevények elé – ma inkább kerítést (ami igazából nem is kerítés...) építenek és visszaküldenék tegnapi kedvenceiket, mintegy Orbán Viktort igazolva, aki „Európa kesznyéteni gazdájából” karácsonyra már az „év embere” lett, s akinek Konrád Györgytől kezdve Paul Lendvaiig mindenki tapsol.

A migráció tehát remekül eltereli a figyelmet a belső problémákról (elsősorban a kivándorlásról, de ezen kívül van még bőven), miközben pártunk és kormányunk a haza és Európa utolsó védőbástyája – rendkívül hálás és kifizetődő – szerepében tetszeleghet. Egy honmentő hőst ugyanis nem illik a hon-, és kontinensmentésben olyan pitiáner dolgokkal zavarni, mint korrupció, földmutyi és hasonlók, hiszen aki ilyet tesz, az nyilvánvalóan hazaáruló, terrorista, antiszemita, illetve Brüsszel, az MSZP, az Iszlám Állam és a Jobbik fizetett spiclije, ezért intenzíven szégyellje magát. És éppen ez az a momentum, ami a kormány szándékának őszinteségét megkérdőjelezi.

A migráció kérdése olyasmi szerepet kezd betölteni az Orbán-rendszer önlegitimációjában, mint Horthy alatt Trianon (minden rossz forrása) és a revízió (megoldás minden problémára). Ez az a kérdés, amelyben a hatalom maga mögött tudhatja a politikai spektrum legnagyobb részét, amelyre hivatkozva minden kritikát a nemzeti egység megbontásának és árulásnak tud beállítani, elfedve az orbáni uram-bátyám világ minden mocskát."
@Sir Bates dö Hól:
kkkkkkkkkkkkk
van nekijjek, de még ők semn tuggyák használni

ők csinálták!!!

brühüyyy
Jó reggelt,kis 'szélsőballer:) provokációval!

www.youtube.com/watch?v=XyLyyngVBuE
@Gábris szomszéd: vajh' miért nem ezt idézted: "Posztmodern fasizmus ez azért is, mert nincs valódi ideológiája. Lényegében még ideológia-pótléka sincs, néhány régi, naftalinos kacatot vesz elő. A „Nyugat alkonya”; fröccsöntött ezotéria és „keleti spiritualitás”; hun-magyar mítosz; „az ősi rög”; „kultúrfölény”, a „mi, magyarok” álközössége; állami szintre emelt rasszizmus, felvilágosodás-ellenes romantika – csupa Coelho-idézetté butított Spengler és Nietzsche, meg némi eredeti Pósa bácsi. Hóman Bálint pas de deux-t táncol Bogár Lászlóval."?... bár minden kockázat nélkül nyelnék rozsdás pengét, hogy egy szavát sem értetted... a kombó-alap, az hiányzik...
@Gábris szomszéd: "Csak neked röviden és tömören a lényeg,": ki a f@szom az a hős polgàrmester, kit év eleje óta hájpolsz a "migráncsaid" miatt?...

(mintha lehagytál volna egy "bazmeg, ezt jól benéztük, bocsika" + szmájli/máté-jános-torquemada-coelho idézet kombót, nem?...)
@Sir Bates dö Hól: ehhez betűt se nagyon kell ismerni:

www.mupa.hu/multimedia/digitalis-irodalom/esterhazy-peter-est-i

van több kortárs író est is, a müpa multimédia jó szerintem
@Sir Bates dö Hól:

"mert nincs valódi ideológiája. Lényegében még ideológia-pótléka sincs, néhány régi, naftalinos kacatot vesz elő "

Elképesztően igaz és lépten nyomon tapasztalni a káoszt amit a fejekbe ültettek a közelmúltban!
A kettőskeresztek,rovásírástáblák,csöpögős világháborús 'emlékművek halmaza amikre képesek pénzeket elszórni és ezek csak a jéghegy csúcsai:(

Tegnap is 'sírvaröhögtem a Prédikálószékre igyekezvén!Dömösön a Rám szakadékra induló túristakiindulópontban Mária kútja(Kaincz forrás)pipec faragott esővédő pihenőhely,tele rakva Mária képekkel,keveredik a 'táltosiskola reklámjaival,'csakracuccokkal nagy egyetértésben:))

Az 'átkosban épült Wc-t benőtte a gaz,a túristajelzést nem találtuk,ja később igen az egyik asztalnak a sarkára festve('unyjós milliókból:(

Egyébként Máriaképek csorogtak még a fákról is:))

Meg is áldoztunk az egyik alatt jóféle 'hápésforraltborral:)
@gazoló: haver, eszt bugáztam a 444-ről, nézd meg!:)

hamá ekkora hó esett:))

imgur.com/zwK7XG6.gif
@gazoló: a Bükk-fennsíkon kinn vannak az új táblák, szépek, jól láthatók

(apró probléma, hogy össze-vissza mutogatják az irányokat:))) )
@Gábris szomszéd:
Nagyon aranyos vagy, hogy beteszed az olyan cikkeket, amit előzőleg ajánlasz, de nem olvasom el. Kis erőszakos.
@gazoló:
Még jó, hogy a hegyek, völgyek, dombok ott vannak a szemetek előtt, bejárod őket, különben azt is letagadnátok, mint a hun -magyar rokonságot és az ősi székely-magyar rovást. Meg, hogy beszélsz szép ősi gyöktermészetű nyelvünkön, bár azt csak imitálod, mert csak a fsz,szr, stb gyökök rögzültek a tudatodban sűrű rendszerességgel.
@gazoló: azt én is láttam, engem a táltosiskola valahogy jobban zavart,mint a Mária képek..
@habakuk000: ez jó:-)... bár nekik valami nyirő vagy tormay kellene inkább...
@Sir Bates dö Hól: ha még nem olvastak tőle,akkor nyugodtan. ítéletet csak azután mondhatnak
@gazoló: arra a zsibvásárra még emlékszem... de az jó, segített, hogy tudjam: b+, itt két elemivel is király lehetsz!... mo, én így szeretlek...
@parti_giano:

nu, maga varnyog itten a teológusokrul gábris szinten, nem csuda, vót nekem egy kisztitkár szomszédom, aki megtért. ez abbul állt, hogy hüjébb lett, mint a fostalicska, csak ződbe. történt eccer, hogy észrepillantotta a könyveim között megbúvó teológusok munkájit, oszt röktön kölcsönkérte üket óvasás céljára, penig akkor ű mán megírta a maga apoteózisát. nubazmeg, mondám magamba, de azér kölcsönadám kincsestáramat, hátha viszi valamire a jóember. hónapok teltek el, de az én kisztitkárom magasbul baszott visszaadni az óvasnivalót, de mégcsak mekk se nyikkant felőlük, akkor mondám én némi gyanakvással, hogy add vissza bazmeg a kincseimet, mer tökön rúglak. nu, akkor lettem én harcos ellenségnek kikiáltva, merhát mezitláb zabáltam a mártin napi libát.
@gazoló:

Milyen az a hápésforraltbor?
@hacsaturján: azért megkérném, hogy értelmezze már a teológiát, mint tudományt. mert persze köztük is akad egy-egy jótollú, amennyi van belőlük.
@parti_giano:

értelmezze a rosseb meg akinek három annya van. ezzel asztán asszem kifejesztem mondanivalómat, ámbár, ha akarja írhatok tanulmányt is, csakhogy akkor pont az a balfasz lennék, mint amire kegyed célozgatni merészel. jótündér meg tovább sírna a röhögéstül.
@Mariann19:

"Olyan vidámat szeretnék ebben az évben megélni. "

Én is, Mariann. De kétlem, hogy ehhez elég lenne a rózsaszín szemüveg kollekcióm.
Tán' ha buddhistává válunk, elkerülhetjük, hogy naponta leterítsen minket a hungarikusz fölgyükódusz szindróma.
@Gábris szomszéd:

Neked is BUÉK, Gábris!
Feleződjön meg a tavalyi kommentszámod, vagy világosodjál meg!
Úgy talán elviselhetőbb lesz ez az év.
@Sir Bates dö Hól: rosszat felebarátaidnak ne kívánj...

én olvastam Tormayt, azt az unalommal fűszerezett baromságot még ellenségeimnek sem kívánom

Nyírő olvasható szerintem
@hacsaturján: az északi fény szemlélése avagy a réti zuzmó simogatása okozza Önnél a megvilágosodást?

nem ártana importálni hozzánk a kies Svaldbardról, kis ám annál vezérlőbb hazánk becses állampolgárainak tudata és lelke fejlődésének céljából, (bár éppen most olvastam - érteni ugyan nem nagyon értem, de ez az itteni kommentelőket figyelemmel kísérve különösebben nem degradáló - hogy a lelkünk csak a tudatunk ármánya, hogy ne unatkozzunk a táplálkozás és az utódnemzés közötti átmeneti időben)
@Eszter jött:

"Milyen az a hápésforraltbor? "
Nem fáztunk tőle:))

@taga20:

"ezt bugáztam"
Ilyenkor meginog 'macskahitem:)

@habakuk000:

Itt is volt festés,később 'jókedvvelbőséggel,csak az útkereszteződésekbe nem tettek következetesen,csak 100m-rel utánuk:((

@Sir Bates dö Hól:

A "zsibvásár" pontos kifejezés erre a katyvaszra ami az ország szinte minden túristalátványosságára jellemző,de csak tükrözi a mindennapokat:(
@PeniValdes:

Ezek 'faékegyszeriséggel mindent beszopnak akár a 'dzsobbikos,akár a 'fidessbarom 'spindoktoroktól csont nélkül,keverve is ha kell,ahogy azt Ibizán megálmodják:((
@Imola Helyesi: te imol! elárulod, hogy a hegy/völgy/domb stb. mi köze van a hun-magyar rokonsághoz, székely-magyar rováshoz, illetve az agglutináló magyar nyelvhez?

olyan vagy te mint az ecceri bakter!
aki ugye áll lenn a sínek között, az égen szépen száll a daru madár és énekel! a bakter meg nem tehet róla!
@Imola Helyesi:

"Nekem szülőhazám:)ahogy egy zsidó költőnk is megírta,Te meg szopkodjad 2016-ban is vitya falloszát 'jókedvvelbőséggel:))
@gazoló:

"csak tíz év múlva ne ez a dal legyen"!

www.youtube.com/watch?v=6d-1G1Hn17c
@hacsaturján: türelmetlen! hónapok alatt csak a beluga-dal érik meg! jókisztitkár nem kapkoggya el a megtérést sem! hátha megint ki kell keresztelkednie! a könyveket gondolom érintetlenül atta vissza...
@Eszter jött:

Kösz imádom,rendszeresen meghallgatom és örökre hálás leszek annak aki ezeket feltette:)))

www.youtube.com/watch?v=iPq7nXTvhBs
@Eszter jött:

Galkó Balázs súlyos beteg és innen kívánom Neki a jobbulást!!

www.youtube.com/watch?v=yFw-tDt_wvE
@gazoló:
Te meg a magadét szopkodd, amilyen nácionalista vagy.
De azt nem írta Radnóti, hogy az őslakosok hagyományait nem kell tisztelni.
A sárga irigység ne szóljon belőled mindakkor, amikor a mi ősi rovásunkról és hun-magyar rokonságunkról hallasz.
Én sem szoktam kétségbe vonni a betelepültek kultúráját.
@nincs_itt:
Az is rögvalóságunk.
Te csak imádd a német kultúrádat, de a hun-magyart ne vond kétségbe.
Hja, hogy nekik nem nagyon van, arról nem tehetünk.
@Sir Bates dö Hól: Azért mert arra itt vagy te ügyeletes félkegyelműnek. :)
@PeniValdes: @gazoló: Nem tudom ki, hogy van vele de engem a táltosiskola reklámjánál, sokkal joban zavar a fideszkorrupció és az orság további szétrablása. :(
@Imola Helyesi: Az mondjuk tényleg ütős érv a leírtakra, hogy nem olvasod el. :) Így meg is nyugodtam, hogy pontosan látod te a lényeget, csak nem szeretsz róla tudomást venni.
@Imola Helyesi: Te Imolka!

több értelme lenne - ha már ekkora nagy magyar honfiú vagy honleányzó vagy - ha a rovancsos írás helyett - ( tudod, hogy mi az? ) pl a magyar népzenét propagálnád, jan 31-én vagy 30-án lesz a napja a müpában
@habakuk000: na az Emberek a kövek között azért olvasható kategória.
@Gábris szomszéd:
Nem mondod, nemán, hogy hűvg-t, magyardenarancsot, ballib blogokat és egyéb neked való nyalánkságot olvassak.
Nem szeretném, ha meglátszana rajtam, mint rajtad.
@habakuk000:
Azt már propagálják, szerencsére. A rovásírás még nem jutott el hozzájuk, de majd fog!
@gazoló: jártam ilyen lakásban,ahol Jézus szobor mellett felelhető volt az összes létező istenség..gondolom, valamelkyik hátha bejön alapon..
@gazoló:

Csatlakozom a jókívánságaidhoz.

Annak idején az M2-n láttam a születésnapi meglepetéskoncertet.
Tegnap felcsatlakoztam a "nagy cuclira", Mándoky koncert volt műsoron.
@Imola Helyesi: Ne keseríts el Imol. Ez most tökre úgy hazngzik, mint amikor amiatt sírsz, hogy nem hallgatja meg senki az "érveidet", csak szimplán útálnak ha van rajtad sapka, ha nincs. :)
@habakuk000: és tavasszal még a virtuózok is újraindul. :)
@habakuk000: Csodálatos magyar fiatalok, komolyzenei tehetségkutató versenye.

youtu.be/AS2IHqz3iVQ
@Imola Helyesi: mit vontam kétségbe? utána parti van nálad?
csak kérdeztem, hogy a geológiai képződményeknek mi köze van a hun-magyar stb-hez!

nem nagyon van? az sem az én bajom, hogy te nem sokat ismersz a világból!
@Imola Helyesi: Imol, az tudod-e, hogy csak egy nyelv van a görögön kívül, ahol nem a vinum gyökből származik a bor elnevezése?
Most magyarázták a rádióban.

Ezek szerint csak mi vagyunk az istenek és szellemek kiválasztott népe
@Gábris szomszéd:
Amikor elkezdtem itt kommentelni, csodálkoztam, Eszter miért utál annyira téged. Most már rájöttem, ő már kiismert.
@Imola Helyesi: Így legalább egyre inkább megszerethetünk téged. ;)
@Gábris szomszéd:
Ahogy látom, igyekszel felzárkózni elég sikeresen. Hja, azt tudsz nagyon.
@Imola Helyesi: A nem érvelésben téged úgysem lehet lehagyni. :)
OFF

Móka és kacagás az új év első napjaiban is. :)

Közelharc lesz a Mahir-oszlopok bontásából

A főváros cége nekiállt, hogy gyorsan eltakarítsa a Simicska-oszlopokat, a Mahir viszont őrzővédőket fogadott. Balhé indul a belvárosban.

index.hu/belfold/2016/01/02/kozelharc_lesz_a_mahir-oszlopok_bontasabol/

ON
@Gábris szomszéd:
Érvből még nem építettek hazát, házat.
Orbán érvel és CSELEKSZIK is.
Nem gondolod, hogy nevetséges, amikor indexes kaliberűek elkezdik őt anyázni,/érvek/ erre fel az alfahír is rááll erre a hirgombócra, és nőnek, nőnek.
Az ilyenek azonban kipukkannak.
@Gábris szomszéd:
Ez neked, mint konzervatív nemzetinek miért jó?
Mert csak?
@Eszter jött:
"Kétlem, hogy ehhez elég lenne a rózsaszín szemüveg kollekcióm."
Nem vagy te olyan ember, aki áltatja magát, és nem a helyén kezeli a helyzetét.
Realista vagy - ahogyan itt megismertelek - és a vitalitásod is megvan ahhoz, hogy a kedvezőtlen ciklusokat is keményen kivédjed.
Mostanában úgy látom, egy kicsit kedvezőtlen periódusban vagy, de előtte vidám, erős és aktív voltál.
Ne felejtsd el, hogy nem vagy egyedül a forgatagban a családod által, na és mi is itt vagyunk neked, ha kell egy kis erősítés a lelkednek.
Még messze van a dobrú noc.
@nincs_itt:

nanáhogy! aszonta a drágája, hogy ő ijjen marhaságokatt nem fog elóvasni, mer asz csak meddő időtöltés lenne, neki meg készülni kell az órájira. lévén hitoktató a lelkem.
@hacsaturján:
Hacsa de hülye vagy! /11.03-as opusodhoz/
Szilveszterkor nem röhögtem egy folytában este 11-kor ennyit, pedig akkor már olyan voltam, mint V. Hugo Nevető embere.
@hacsaturján:
Neked is pussszantás!
Nem tudom, mivel tudnálak felajzani, hogy írjál még.
Az a baj, hogy marha messze vagy, így az eszköztáram a nullához konvergál.
@Mariann19:
Írjon a hóról, hogy irigykedjünk.
@habakuk000: nekem aztán egyik sem felebarátom... karácsonyi hipokritizmus ide vagy oda...
@Gábris szomszéd: anyáddal konzultálj a fogamzásgátlásról...
@Imola Helyesi:
Hacsa 1 négyzetméter hóról is tud úgy írni, hogy az ember halálra röhögi magát.
@Imola Helyesi:

irok neked bugsy a hórul, hogy irigykedhess:

segghüje vagy, bugsy!
@Mariann19:
Most nincs ihlete, úgy látom, mert csak bugsizik.
Elég fura alak.
Ha mindig ilyen az életben is, azt hogy lehet kibirni?
Akit szeret, azt még a halottas ágyán is megnevetteti.
Akit meg nem, annak csak ezt, bugsi, ami elég uncsi.
@Imola Helyesi:
Számomra egy semmihez és senkihez sem hasonlítható humora van, és ami tovább emeli a fényét, hogy a sorok között kiolvasható a nagyon kiművelt ember tudása.
Na, de hiába bíztatom, hogy írjon...
@hacsaturján: oszt visszatérgyepült a zalap törvény asztala elé...

te az a szerencsétlen bágszi nem volt ojjan ostoba ám!
maji napig etalon, igaz imolla lekörözte, gondolom mint etanol!
@Mariann19:

Köszi Mariann! Ez nagyon jòl esett.
Hát igen. Történtek dolgok. De tùlélő vagyok.
Zorba szerint:
"Táncolni kell, Uram! A zene majdcsak megjön valahonnan."
@Eszter jött:
Eszter!
Te egy nagyon tudatos ember vagy, nem hiszem, hogy szükséged lenne életvezetési bölcseletekre másoktól.
Ahogyan a kommentjeid sorai közül kiolvasom, most a téged körülvevő közeg befolyásolja a hangulatodat.
Ezek a dolgok azok, amelyek objektívek, és nem tudjuk érvényesíteni az akaratunkat, és ez borúlátó hangulatot hoz az életünkben.
Túl kell élni.
@Mariann19:

Használom őket, mint a kést és a villát. Mert minden érzést megélt már előttem valaki, minden gondolatot megfogalmazott.
a hangulataimat tudom kezelni. Nehezebb a dolgom akkor, mikor felismerem, hogy egy év elteltével is ugyanazokkal a problémákkal foglalkozom.
Mert vagy meg kell oldani, vagy elfogadni.
Olyankor mélyre kell ásnom magamban. Az operáció fájdalmas, de hasznos. Az egyetlen járható út.
Mindig sikeresen végződik. Ahogy korosodom, egyre rövidebb idő alatt nyerem vissza a megszokott formám.
@Eszter jött:
Eszter!
Szerintem nem a probléma- megoldó képesség változik meg az emberben, hanem maga a probléma.
Annak a nehézségi foka tűnik úgy, mintha te lennél a megoldásokban más.
Vannak alapvető tulajdonságok, amelyek meghatározzák a gondok megoldását, vagy elfogadását.
Sok vitám volt már arról, hogy az erős akarat vagy a gyengeség adottság-e, vagy az erős jellem tudatosan kialakítható-e az egyénben.
Én az utóbbit ismerem el.
süti beállítások módosítása