Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Imádom a magyar covidtesztmizériát. Megvettem kurva sokat, ugyebár. Aztán megsemmisítettek kurva s... (2024.04.18. 10:02) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2015.12.28. 09:17 Fabius

Dagilaci igazsága

Házmester urunk, a gender-elmélet rettegő ismét megosztotta velünk az ő végtelen bölcsességét:

 

  • Már azt a követelést is furcsa hozzáállásnak tartom, hogy senki ne szóljon bele a másik életébe. 
  • Miről szólnak a társadalmi együttélés jogi és – egyre fogyatkozó erejű – erkölcsi szabályai, ha nem arról, hogy a közösség, a társadalom „beleszól” tagjainak életébe. Előírja például, hogy aki motorkerékpárra ül, annak bukósisakot kell viselnie.

 

Én azt tartom furcsa hozzáállásnak, hogy a bukósisak viselése még csak motorkerékpáron kötelező. Például kötelező lehetne a szülőrobotok számára is, mert nem rongálódna egészségük, ha házastársi és háztartási kötelességeik teljesítése közben átesnek a vak komondoron. Ezen kívül azt is mondta még, hogy:

  • Utoljára a nyolcvanas évek közepén volt a közérzetem ennyire rossz.

 

Tudod, Laca, ezzel sokan egyetértünk. Legfeljebb az nem világos, hogy mifasznak kellett másfél ciklus alatt a halódó Kádár érához hasonló szarhalomra visszaformálnotok az országot, ha ebben még te is ennyire rosszul érzed magad.

 

 

312 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr48205824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ahol a szar van, ott meleg is van. Attól, hogy sokan fáznak, még a meleg halom marad.
Fabius, a te blogodon él a kádárizmus, ahol a csicskásaid undorító hangnemben társalognak,/taga20, boli/ az ellenvéleményezőt meg kizárod.
Meddig szennyezed még a magyar szólásszabadságot, demokráciát, toleranciát? Vagy te fideszes vagy, és az a célod, hogy senki ne szavazzon rátok?
Szerencse, hogy az ellenblogomon /fabolius. kontrablog/mindent elmondhatok rólad meg a blogodról.
Ilyen véleménnyel meg főleg képekkel Magyarországon nem mész semmire. Kommentelőid kesernyések, kiábrándultak, ezért támadóak. Te már leszerepeltél, változtass!
Kíváncsi vagyok, mersz e válaszolni, és mikor leszek ezért megint kizárva.
azért a gyermekvállalás kérdése kapcsán pont a motor és a bukósisak jut eszébe, az sokmindent elmond kövér szexuális elképzeléseiről. szóval, nem káma szutra, illatos kert, boccaccio, hanem kresz könyv.
@Imola Helyesi: szerencse, bugsy, nagy szerencse. ha már senki sem dícsér, legalább magadat szopd le.
Persze a trágyarakás időnként meg is szokott gyulladni. Saját belső hőjétől.
@parti_giano:
.
Most mi a bajod?
Megihlette a fekvőrendőr, a piros lámpa.
Az otthon melege és a behajtani tilos is lehet összhangban.
.
@dr. jenőke (jenőke): igazad lehet, de a kiegészítő táblával, kivéve célforgalom. nem csodálom, hogy rágja a bajszát.
@parti_giano:

A 'kötelező' haladási irány megihlette.
Vissza a jövőbe?

Emlékeim szerint azért csináltak anno hetvenhét nyilvántartási számot, hogy az állam hivatala ne tudjon minden adatunkhoz automatikusan hozzáférni. Hehehe.

ripost.hu/cikk-igazolvanycserevel-kezdodik-az-ujev-csak-egy-maradhat/?source=hirkereso
Még sem tudjk nyereségersre hozni a vállalatot. Persze ha a bérhez alkalmazzák a munkást, és nem a végzett munkához a bért, akkor nem kell csudálkozni.

www.vg.hu/vallalatok/kozlekedes/huszonheten-keresnek-havi-egymillio-felett-a-bkv-nal-463076
"Ma reggel indult el 52 rendőr Szlovéniába."

faktor.hu/faktor-52-magyar-rendor-ment-szloveniaba?source=rss

Ha ennyire sok fölösleges rendőrünk van, akkor mijafészkesfenéért jönnek ide a csehek, lengyelek, meg a szlovákok, he?
Eddig azt gondoltam, hogy a világgazdaság negatív hatása a magyar gazdaságot nem bírja megérinteni ( lásd Gyurcsányék idején sem a világgazdaság hatása miatt alakult a válság nálunk ). Miknemvannak!

"Ugyanakkor Varga szerint több pozitív és negatív hatás is van a világgazdasági környezetben, ezek pedig befolyásolják a magyar gazdaságot. Kedvező, hogy a nyersanyagok és az olaj ára tartósan alacsony, negatív viszont, hogy a feltörekvő piacok helyzetét kedvezőtlennek látják a befektetők."

faktor.hu/faktor-varga-mihaly-stabil-novekedesi-palyan-a-magyar-gazdasag?source=rss
Ez is sztatisztika, de ez valós.

"Összesen 1,7 millió kifizetetlen közműszámlát tartanak nyilván, 77,6 milliárd forintos a tartozás."

www.vg.hu/vallalatok/energia/masfelmillional-tobben-nem-tudtak-kifizetni-a-kozmuszamlaikat-463072

Az unokák olyan világba nem szeretnek születni, ahol a közműszámla kifizethetetlen. Mert...
@Imola Helyesi: Gondolom, Te legalább érted a zagyvaságodat!
Pont a nyolcvanas évek közepén kezdett összeomlani a diktatúra...
Talán ezért érzi most is olyan rosszul magát kövérelvtárs!?
Megint új se@@et kell keresnie!
ha lacusnak volt is valamennyi esze, az mára végleg eltűnt belőle !
@Imola Helyesi:
hogy ne csak az általad említett jóemberek beszólásai bántsák a füledet:
elmész te a picsába, kedves imola, imádott fideszeddel és főleg orbánoddal együtt, a szar, olvashatatlan, hónaljszagú szervilis blogoddal meg töröld ki a segged.
mindezt barátilag tanácsolom néked.
amúgy pedig -ha kissé megkésve is- áldott, békés és boldog karácsonyt és hányásmentes újévet kívánok neked és a kedves családodnak.
Szent István intelmei jobbak, mint Imoláé, bár ha Illig nagyobbat álmodik, talán ő sem volt:)
@Orica Középföldi:

Vannak ezeréves álmodók is. Sőt.
@parti_giano:

igen. és vannak a megfontolandó hülyék, az elgondolkodtató hülyék, a szóra sem érdemes hülyék, stb.

Tessen rendszerezni őket. katalogizálni, ha úgy tetszik, ha már fiók iszonya van.
@jaegtoer: @parti_giano:

Egyetértek:))

Ps: máig nem értem mit talált ebben Fab szórakoztatónak két nap után. De hát nem ez az egyetlen dolog amit nem értek. Megyek is tanulni.
@jaegtoer: nézze, van, mikor felesleges finomítani a dolgokat. főleg, ha hülyéknek elég annyi, hogy a krumplileves legyen krumplileves. ezeknek tárkony?
@Orica Középföldi: jaj, mindig azok a rejtelmeia léleknek. rajzolj imolára bajcot, oszt jó lesz kövér lacának.
Várom a válaszod, fabius, ne bújj a kommentelők háta mögé!
Hja, ahhoz jellem is kéne, mi?
@Imola Helyesi:

Hümhmhm...Imola kérlek! Ahogy olvasgatni szoktam itt, nekem úgy tűnt, hogy nem mész a szomszédba mocskolódásért. Az hogy vérnarancsos vagy az elfogadható, részemről tolerálható egy bizonyos határig. Az viszont már nem illik, hogy a itt orbákolsz szólásszabadságról, demokráciáról stb. amihez jogod is van, de jobban örülnék, ha néhány keresetlen szóval ecsetelnéd azt a sok szemérmetlen lopást, hazugságot amit a jelenlegi kormányzat művel. Jobb lenne, ha követnéd Kövér uram és Ákos útmutatását és népnemzeti anyaként növelnéd egyre fogyó népességünket.
@vitéz Vályogházhy Pocista:

Inkább ne. Így is túl nagy a puffer.
@parti_giano:

hova gondol!? közjogi méltóságot ne keverjen bele.
@jaegtoer: Na jó! Üsse dolomit! Eltekintek a javaslatomtól.
@Imola Helyesi: Fabius is válaszolni fog, de nekem van egy-két észrevételem a kommenteddel kapcsolatban. Ad egy Fabiusnak nincsenek csicskásai. Te összekevered a Felcsúti Fodballbáróval. neki van az a Havasi Bertalan nevű. Ő igazi csicska. Nem tudom mivel szennyezné Fabius a szólásszabadságot. Amikoe te és Gábriel (bár ő egyre ritkábban baromságaitokkalal szétoffoljátok a posztot, és a sokadik figyelmeztetést sem veszitek észre?
Légyszíves add meg rendesen a Varánusz ellenblogjának a linkjét, mert nem találom.
Abban az egyben van igazad, hogy a blog kommentelői kesernyések és kiábrándultak. De mond már meg mire legyünk optimisták és bizakodóak? Arra, hogy az év végén a kormány újabb 70 milliárdot szór szét faszságokra, és az egészségügyre egy fillér nem jut már megint?
"Utoljára a nyolcvanas évek közepén volt a közérzetem ennyire rossz."
Kicsit "hosszúra sikerült" tanulmányai (jogi egyetem neki 8 év alatt), vagy mi miatt?

Ugye arról a kövérelvtársról beszélünk, aki aktívan szocialistának vallotta magát (amennyiben rajta múlt volna, anno a fidesz nevébe a "szocialista" szócska is bekerült volna) és 1986-ban a Magyar Szocialista Munkáspárt (MSZMP) Központi Bizottsága Társadalomtudományi Intézete ifjúságkutató csoportjának munkatársa volt?

Az eléggé a '80-as évek közepe?
Bakker... ez tényleg ennyire...

Szegénykém... frissen végzett ilyen kiváló mszmp tagkönyves jogászokat, pláne a nem aktív seggnyaló párttag elvtársakat anno mind oda vitték melózni... tudom én!

Volt kollégiumi társa így jellemezte:
„Kövért is, Viktor (Orbán) is, azt hiszem, nagyon zavarta, hogy vidékiek. Ebben egymásra is találtak. Fájlalták, hogy középiskolás korukban sok mindenről lemaradtak, mert vidéken nem voltak olyan lehetőségeik, mint a fővárosban.”

„Kövér Lacit eleinte nem ismertem, több évvel fölöttünk járt és különböző okok miatt hosszabbra nyúltak az egyetemi évei. Sokszor nagyon rossz kedvvel nézte a világot, olyan mindenkit utálok és magamat is utálom típus volt. Igazából a közösségi problémák érdekelték, és a világot rossz emberekre és jó emberekre osztotta fel fekete-fehér alapon. Jók alig voltak."

De'télleg... én szégyenlem magam, neki meg tablettákat kéne szednie... valami másra...
@The Ghost Wolf: te, azért a nagymama lehet, hogy kesernyés volt, de ne feledd, eredetileg piroskára pályáztál.
@Imola Helyesi:
Tündér kis büdös bogaram!
Veled és a hasonló élősdiekkel ellentétben vannak, akik ilyenkor is dolgoznak, hozzájárulnak a GDP-hez, nem csak a fajtádhoz hasonlóan elvesznek állami pénzeket.
Te ide is kevés vagy, nem hogy egy ellenbloghoz, vagy miféle ökörséget hadoválsz össze.
A témához amennyiben nem tudsz, vagy nem akarsz hozzászólni, akkor tipli.
Véleményed lehet, azért még nem lettél kivágva - amennyiben trollkodni kívánsz, mész a lapátra.

Eddig háromszor röfögtél ma ide, egy sem tudott eddig hozzászólni a blog témájához.
Szóval finoman célzok rá, hogy vagy kifejted véleményedet, miben téved Fabius és képes vagy ellenvéleményt hasonló formában megfogalmazni, vagy húzol a náthás ..csába!
Tisztelettel!
@Imola Helyesi:
Ja igen... melózok még (lehet, hogy Fabius is), szóval kicsit vegyél vissza, mert bármilyen hihetetlen is, de nem körülötted forog ez a világ sem...
Imola úrhölgy ritkán szokott a témához szólni, neki nem az van kiosztva. Elég régen olvasgatom a blogot, van mire alapoznom. Megtaláltam az ellenblogot, de őszintén szólva kár volt munkára bírni a guglit.
Azt mondja a rádióban ma a hírmondó, hogy egy fideszes liba ( a neve nem emlékezésre méltó ) szerint az unió sérti a nemzetállamok jogait, és az uniónak közösen kellene döntéseket hozni.
Miután felkeltem a földről megkérdezem, hogy eddig nem közösen hozták az uniós döntéseket? Ja, hogy nem kell mindenhez egyhangúan 2/3-ad? Emmán nem az unijó baja.:D
@nandras01: Na de kedves@nandras01......

Most nagyon eldobtad magad...

Helyettem is...:-)))))
@Imola Helyesi: van saját blogod...ez nem tecc....

MIJAF ASZTOT keresel itt????
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Röfögni te szoktál, meg büdös is te vagy, hozzád nem szóltam egyébként, mocskosszájú.
Fabot várnám, de minek is, ahhoz gyáva nagyon, csak mocskolódni tudtok. A blogomon pont annyi poszt van, ahányszor kitiltottál ok nélkül.
Undorító, tehetségtelen alak vagy, karácsonykor halált kívánsz az ellenoldalnak.
Tiltsál csak le nyugodtan, csak így éred el, hogy csak ti látsszatok. De inkább vegyél fel piros gúnyát, az feltűnőbb, meg a fejedre egy biborkoszorút.
@Imola Helyesi:

Felőlem azt mondasz rólam meg a blogomról amit akarsz, ahol akarsz. Az ellenblogod még szórakoztat is, már amennyire a vég nélküli tagán meg bolin vinnyogás szórakoztató tud lenni.

Viszont ide járni továbbra sem kötelező, ahogy nem kötelező elviselni a bánásmódot sem. Megszoksz vagy megszöksz, te választasz.
Eszem ágában sincs Kövért meg Orbánt szidni és undorító jelzőket aggatni rájuk.
Ez nem magyar szövegnyelvészet, hanem mocskolódás a javából.
Én csípem az Imolát ezt vegyétek tudomásul! :))) Sajnosmég nem sikerült kiderítenem, h nőnek álcázott férfi avagy férfinak álcázott nő! Mert nem mindegy! Stílusa után ítélve férfi jelleg dominál a zsákfalui kocsmából, akit a tulaj menetrendszerűen kivág az utcára. Lásd hasasa macska esetét.
@Imola Helyesi: szerelmem, most mér teszed eszt?
nem volt jó a stuccfarhát, amit az ünnepi asztalodra tettem a verejtékes munkámmal:))))
@Fabius:
Helyes ezentúl a posztjaidat fogom elemezni, ui az elég elrettentés lesz a normális embereknek..
Engem te meg a trágárjaid nem tudtok, magatokról állíttok ki ui.bizonyítványt.
Nagyon bátor fiú vagy a csicskásaiddal együtt, hogy csak a ti kommentjeitek látszanak.
Sokat mondó számok arról, hoyg ki is vitte el a tejfölt.

"Az uniós támogatások sorsát követni hivatott Egységes Monitoring Információs Rendszer (EMIR) adatai szerint Közép-Magyarország a maga 2461 milliárd forintnyi kifizetett támogatásával a tervezett 8% helyett 31,6%-át kapta meg az uniós pénzeknek, míg a vidéki régióknak a tervezett 92% helyett csak 68,4% jutott, és ebből a legleszakadtabb régióknak a torta felét sem adta oda a Magyar Állam, Dél-Alföld, Dél-Dunántúl, Észak-Alföld és Észak-Magyarország összesen csak 48,5%-ban részesedett a hazánk régióinak felzárkózását szolgáló pénzből."

berkeczbalazs.blog.hu/2015/12/27/unios_merleg_orbanek_nagyon_elszurtak

Mielőtt bárki bármit a szocikra szeretne kenni, olvassa el:

"A pénzek felhasználásának hibáiért sok mindenkit lehet okolni, de leginkább azokat a kormányokat, akik a pénz nagyobb részét szétosztották. Az Állami Számvevőszék 2007-2013. évi EU költségvetési időszakban Magyarország részére juttatott közösségi támogatások összefoglaló bemutatásáról, értékeléséről című tanulmányából kiderül, hogy a Fidesz-kormányok időszakában használták fel az uniós pénzek több mint 86%-át, vagyis ez a jelentős aránytalanság egyértelműen Orbánék számlájára írható."

Nahát!

Talán így jobban érthető, hogy Körvér nertásr miért ragaszkodik az unijóhoz annak ellenére, hogy szerinte az nem is annyira jó.
@Imola Helyesi:

Mi ez a nagyon bátorozás? Vegyük fenyegetésnek?
@Imola Helyesi: ÜDV!

MAGAMAT TUDOM IDÉZNI...

"
magándemokrata (gábriel! menj te a p.csába!) 2015.07.20 17:03:41
@Imola Helyesi:
igen tisztelt? kormány párti kommentelők!
avval ugye tisztában vagytok, hogy a politika, az nem egy futball mérkőzés?
tehát, nem arról szól, hogy akkor is a csapatunknak szurkolunk, ha szarakodnak, és nem jól játszanak!
az itt fikázott, "balllibsi" oldal, megtette azt, 2010-ben, amit ti nem tudtatok 2014-ben!
na ezért szégyelljétek magatokat, de nagyon!
lehet gyurcsányozni, bajnaizni...
de, a mai kormány tetteknél, a nevet cseréljétek ki, tehát, orbán intézkedéseit, vizsgáljátok úgy, hogy ezeket a gyurcsánybajnai teszi!

eltűnt egy telefon...

a gyurcsány lányának az esküvője után, dns minta mindenkitől, aki ott volt...

bajnai, barátja, 4 év alatt, bekerül a 100 leggazdagabb ember közé...

az mszps haverok nyerik a caszinó, bizniszt, mert az nem átlátható....
bajnai haverja, megírja a trafik törvényt a laptopján... ja, és be is terjesztik, és el is fogadják!

gyurcsány veje, kurva jól teljesít, a világítás bizniszbe...
ja, és épít egy stadiont a kert végébe, nem közpénzből...

közérdekű adat ló.asz, semmi közötök hozzá...!
keresgessetek, minden nap, egy öszöd, csak ti süketek vagytok!
tök egyszerű, minden fidesz bulinál, cseréljétek ki a neveket, egy általatok gyűlölt politikus nevére!

elmentek ti a jó.urva.nyátokba!
nem ciki mi?
még ezek után is hajrá viktor!"

megy a név csere??
tudatig eljut?
értelmezés?

vélemény?
He ecer Imola reagál pl. ilyen témákra, mint az, hogy a fidesz osztotta szét a 2007-2013. közti uniós támogatás több, mint 80 %-át úgy, hogy az ország nagy része abból sokkal kevesebbet látott, mint ahogy azt az unió szánta, akkor harangoztatni fogok, mert csoda történt. Addig meg jobban tenné, ha nem inna annyit, vagy csak vizet, ha már ihatnékja van.
@Imola Helyesi: "Engem te meg a trágárjaid nem tudtok" dehogynem, pedig szőrös is vagy, de a gyerekeknek megígértem.
@taga20:

Máskor ne edd ki a harhátból a heréket, mert...:D
@magándemokrata (gábriel! menj te a p.csába!):
Befoghatod nyugodtan, ami itt folyik ezen a blogon, az bosszúhadjárat, nem politikai vita, mert a tehetségtelen ballib oldal megbukott.
Egy miniszterelnököt a külpolitikája igazol leginkább, ezért a neve fennmarad a történelemben, Bajnai meg Fletó pedig cincoghatnak kedvükre.
A belpoltikáját meg igazolja, hogy nincs forrongás, tüntetések, a pártja meg vezet, míg az ellenoldal lassan eltűnik.
Van a miniszterelnöknek külpolitikája? Nem is tudtam, aszittem az a Szijjártójé. Jééé.
Gyanus szárnyalásba kezdett a forint a portfolio.hu szerint. Műxik az unortodox gazdaságpolitika, le kell vinni az árfolyamot mert gondban lesznek az adósságcsökkentési kritériummal. Majd januárban visszatornázzák, de első a statisztika. Jelzem, a forintban névlegesített adósság állomány 2010 óta kb. 6000 csilliárddal nőtt.
@vitéz Vályogházhy Pocista: aki meg az olimpiai pályázat mellett kampányol, aszt le kéne csukni kb. húsz évre.
ilyen lesz kábé az egész, ha megnyernénk, az fiksz!

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2015%2F12%2F28%2Frogan_szomszedja_most_a_mob-tol_nyert_millios_munkat%2F
@Imola Helyesi:

sikerlt válaszolnod..
nagyon fájdalmas lesz az ébredésed!

valaki, üdvözöl, kérdez..
és egy szuper, hajrá viktor pattan ki a kis buksidból..
na ezért küldelek el a p.csába!
Melesleg egy nép a belpolitikai sikerek eredményét tudja megenni, a külpolitika ehhez csak csekélyke eszköz lehet.
Kedves Imola úrhölgy!

Mielőtt nagyon elszaladna veled paci, emlékeztetnélek arra a nevezetes elszólásra, miszerint minél rosszabb, annál jobb. Mármint a fidesznek. 2010 nyarán a Fényességes nagyurunk még dicsérte Bajnait Merkelnél a válságkezelésért, aztán valaki súgott neki. Azóta mindenért Gyurcsány és Bajnai, no meg az emúttnyocév a hibás.
@taga20:
Ez is egy nagy kamu! Még nem volt nyereséges olimpia, kivéve a csonkát Los-Angelesben, de csak azért, mert a NOB támogatta a megrendezést. Itt meg kizárt, hogy kijöjjön a 780 milliárdból. Minimum a duplájába vagy a triplájába fog kerülni. Jó példa erre a vizes vb. költsége, ami a nyertes nap után rögvest a duplájára emelkedett.
@taga20: Én már csak azt nem értem, miért kell a bolhából struccfarhátat csinálni? :)
@Gábris szomszéd: őt is a jóisten teremtette.
persze csak az nem termel selejtet, aki nem dolgozik:))
@taga20: és hogy sikerült átvészelned a sáskajárást? :)
Gyerekek hagyjátok a picsába Imolka ekézését. Nincs értelme. Meg kell nézni blogjának olvasottságát.
Egyetlen komment nem látható. Ennek két oka lehet. 1.) Cenzúrázza a saját blogját... 2.) Lófasz sem kíváncsi a nyűves blogjára...
Nem kell etetni a trollt, és akkor elunja magát és eltakarodik oda ahol Morcos Bajusz látni szeretné a hasonszőrű asszonyállatokat, a szülészetek folyosóira.
Így írtok ti, hahaha!
Ahogy a szerzőtök, meg a csicskásai, vita helyett mocskolódtok.
Zsák a foltja...., amilyen a mosdó...., nézd meg az anyját, vedd el a lányát....,ki mint él, úgy itél...stb.
@Imola Helyesi:

Imola, kiléptél a fényből mint Szűz Mária!!! :-)

Bevallom, a blogodra néhanapján rápillantok.
Így volt ez karácsonykor is, és mi tagadás, megint megdöbbentem!!!!

Hogy Orbán Viktor jó szónok? Igen, Hitler is az volt.

Te mint Imola, zsigerileg, kényszeresen utasítasz el magadtól minden olyan tényt, bizonyítékot, információt, ami az általad nagyra becsült személy rátermettségét, tisztességét a legkisebb mértékben is megkérdőjelezné.

Ha imádott vezetőd egy AK-47-es gépkarabéllyal, eszelős vigyorral a képén, a szemed láttára mészárolna le huszonöt ártatlan embert, téged az se tántorítana el semmitől (elég jól ismerem az emberi lélek és elme sötét bugyrait, így ebben egészen biztos vagyok).

Ha éppen szíriai férfiként látod meg a napvilágot, a könnyen torzítható jellemed alapján simán lehetnél akár hithű, lefejezős dzsihádista is.

Igaz, a látni képtelenek, illetve nem is akarók rengetegen vannak, de te egy tájékozott nő vagy, művelt, és még az is lehet, hogy intelligens. Ezért döbbenek meg néha!

Ja, és nem vagyok se jobbos, se balos, se libsi, semmi.........
@Gábris szomszéd:
Aztán miért is esik a jobbik népszerűsége?
Erről is biztos a zorbán tehet.
@Imola Helyesi:

A belpolitikáról dagilaci asztat tanálta mondani, hogy tiszta nyócvanas évek közepe, és rossz nekije a közérzete ettől.

Isteni szerencse, hogy neked ettől még bejön.
@Fabius:
Majd elolvasom, hogy mit mondott. De én nem azzal kelek meg fekszem, hogy ki mit mondott, hanem nézem, hogy mit csinált.
Mert akkor pl naponta hányhatnék, midőn hallgatom az ellenzékiek magyartalan, kulturálatlan ostobaságait a Parlamentből.
Hja, ha te vagy a tanítómesterük, nem csoda.
@Fabius:
Te, a csicskásaid meg a kommentelőid az ide betévedt jobbosokból csinálnak kollektív bűnöst, na ez a Kádár-rendszer, meg az ávh-s kitiltási módszered túlhaladja a három t-t, legfeljebb a három tetünek felel meg.
@Imola Helyesi:

"Egy miniszterelnököt a külpolitikája igazol leginkább, ezért a neve fennmarad a történelemben,"

apád, bátyád egyazon személy, ez fix... nem te tehetsz erről...
@Sir Bates dö Hól: francnak ágazzon sokfelé a családfa. csak egy törzs, mint olajfúrótorony.
"Utoljára a nyolcvanas évek közepén volt a közérzetem ennyire rossz."

Hát már lassan hatodik éve lapátolják a szart hűvös halomba, aztán csodálkozik köteles laca hogy rossz a közérzete.

Hát még annak a betegnek milyen rossz a közérzete akinek Karácsonykor is büdös halat adnak ebédre.
Kövér László:
"már azt a követeléstis furcsa hozzáállásnak tartom, hogy senki ne szóljon bele a másik életébe."
Ez a mi kormányunk ars poeticája.
Kövér csak azt nem tette hozzá, hogy a beleszólás csak egyirányú lehet, a kormányé.
Amit a Fidesz kormány tesz, az nem a szelíd beleszólás, hanem a zsarnoki kényszer, amely behálózza életünk minden szegmensét. Fogalmak sajátos értelmezését törvényesíti, megszabja alattomos adózási technikákkal, hogy mit együnk és igyunk, vegyünk-e művirágot, a családban ki tartson el kit, mikor vásároljunk, és így tovább.
Ami a legdrámaibb, hogy a Parlamentben egy akarat érvényesül kizárólagos érvénnyel, a Fideszé.
Megkérném Kövér Lászlót, hogy jelöljön meg csak egyetlen egy területet, ahol a nép beleszólással bármit is képes elérni.
@Imola Helyesi:

*ásít*

Mint mondtam: nem kötelező ide járni.
@Imola Helyesi: Nem is annyira ez a kérdés, sokkal inkább az, hogy tudják nagyságrendekkel jobban kilopni a te szemed is, miközben lelkesen csápolsz tovább azoknak, akik még jobban hazudnak, mint az előző bagázs. Jut eszembe, ha úgy tartja kedvem én is lebűnözőzhetlek ugye? ;)
@Gábris szomszéd: nanana! nem durvulunk, ez egy visszafogott blog, visszafogott törzskommentelőkkel.

erre vagyunk a legbüszkébbek, ja és a felcsúti stadionra:)))
@taga20:
"Nemzeti konzultáció."
Ugye hülyéskedsz?
Miközben az országban nő az idegengyűlölet, ennek ellenére az ebben a témában kiírt össznépi konzultációra is csak 1 millió válasz érkezett. Ennyire veszik komolyan a kormányt. Még a Fidesz hívők sem teszik ki a válaszolókat.
Ez az MKB ügy kiborító. Mit nekünk 17 milliárd a kukába?
@taga20:

Mi ez a 'csacsiság,felcsökkent az értéke 'oszt jó nagyot:)

...........
www.facebook.com/AsesinoMusic/videos/10152876061073768/?theater
@taga20: Pedig az ellen igazán nem lehet Imolnak kifogása, ha ugyanúgy beszélek mint a viktátor. ;)
Két dolog jut ecembe 'dagilaci 'ízigvérigkomcsi bizalmiettársról:))

www.youtube.com/watch?v=I4N97YJeWxc

kepkezelo.com/images/2ge8lusozxgq4ki1nh76.gif

Ja meg,hogy 'bekaphassa:))
@gazoló: apám, te nagy fasz vagy!:))

ja és eszt tuttad?:))

www.napiszar.hu/showPost/Tudtad_70
@Gábris szomszéd:
Én nem vagyok fidesz-párttag, se jobbikos párttag.
Hogy a pártok minek hordják le egymást, közöm?
Viszont Novákék megint jól jártak a Fidesszel, szinte semmit nem adóznak 3 gyermek után, és most házat is építhetnek, ha még nincs nekik.
Imola Eördögh Tünde egy buta provokátor.
Nem kell komolyan venni.
@Gábris szomszéd:
Gábrisom, mintha a Jobbik tenne folyamatosan feljelentést a Fidesz ellen, márpedig azt bűnözők ellen szokták tenni.
@CsekklisztNo.10Reloaded:
Bújj csak vissza az igazi bőrödbe, úgy izgibb vagy.
@Imola Helyesi: "De én nem azzal kelek meg fekszem, hogy ki mit mondott, hanem nézem, hogy mit csinált."

No akkor nézd csak, hogy Laca bajusz mit csinált a haverjaival, mert az elmúlt öt és fél év ( már majdnem hat ), és a korábbi négy is benne van abban, amitől nem érzi jól magát. És sok mindent ők csináltak, mégse tecci a Lacának. Neked teccik? Tucc egyenesen válaszolni?

Megkérdezheted a zalaegerszegieket is, ki csinált nekik fasza közvilágítást. Azt ténleg csináták, nem csak monták.:D
@CsekklisztNo.10Reloaded:
Tán fordítva, ti provokáljátok az ide betévedőket.Erre fel vagy elmegy magától vagy kizárjátok.
"Viszont Novákék megint jól jártak a Fidesszel, szinte semmit nem adóznak 3 gyermek után, és most házat is építhetnek, ha még nincs nekik."

Nanebassza! Legközelebb bejelentik, hogy a gyereket is megcsinálják a polgár helyett, ne maga fáradjon vele.
@látjátok feleim szümtükkel:
Honnan tudjam, nem vagyok lélekelemző. Tény, hogy a ballibes média közbeszéd hagy némi kivetnivalót maga után.
De lehet, hogy öregszik.
Én különben jól éreztem magam a 80-as évek közepén, és most is. Felfogás kérdése.
@CsekklisztNo.10Reloaded: mi van skac, megetted az összes bejglit és utána ide tévecc?:))
@Imola Helyesi:

Jah, akinek a nyolcvanas évek diktatúrája jó közérzetet tudott okozni, azon most sem szabad csudálkozni, hogy lubickol a gyönyörtöl.
@taga20:

"Az enyhe idő miatt még nem aludta téli álmát a medve, egy polgármester bánta a találkozást."

'Magyariba is elférne egy pár 'bundástestvér az önkormik környékére vagy a parlamentbe:))

Eszter jól van?:))

hvg.hu/vilag/20151228_Medvetamadas_volt_Szlovakiaban
@taga20:
Éreztem, h veszélyben a haza:-))) jöttem!!
Még teli pocakkal is:-)
@CsekklisztNo.10Reloaded: és még mondja valaki, hogy nem vagy hazafi!

szerintem ebola félreismert:))
Azért van annak valami varázsa, h Kövér rosszul érzi magát abban az orbáni rendszerben, aminek szolgálatában áll immár 30 éve. Neki, mint őskommunistának tényleg szörnyű lehet látni, h ez az idealisztikus rendszer is a veleéig rohadt, orban nem egy államférfi, hanem egy végtelenül lepusztult maffiavezér, hogy a régi bajtársak helyett ilyen Habony percemberek viszik a prímet és hála az uniónak nem sikerült még véres katonai diktaturaba vezényelni a magyarokat. Tényleg szar lehet neki.
Előbb ígérnek 20 millát, aztán meg adóztatnak, hogy legyen az ígéretre pénz?

"...Hornung Ágnes, egy NBM-es államtitkár a Magyar Időknek elárulta, hogy az egészet előbb jelentették be, mint hogy tudnák, hogy miből lesz rá pénz. Azt mondta, hogy a lakásáfa csökkentéssel együtt..."

Ágnest nem rúgták még ki locsogás miatt.:O

index.hu/gazdasag/2015/12/28/nincs_fedezet_szuperprogramra/
@CsekklisztNo.10Reloaded: én sokszor úgy érzem magam,
hogy ezek valami házibajnokságot rendeztek.

ki mond nagyobb állatságot az évben, az szakítja a legnagyobb lovét, a közösből.
@látjátok feleim szümtükkel:
Nem ez a lényeg, volt, van családom, hazám, bátorságom, és nekem soha nem kellett csicska saját magamhoz. Ennyi elég.
@Imola Helyesi: aszt tudod, hogy most estél ki a pikszisből kövérevtársnál evtársnő?:))
@Imola Helyesi: azért az ápolódat ne nevezd már csicskának, halló.
@látjátok feleim szümtükkel:
Akkor már abszolut nem volt diktatúra, csak annak, aki hagyta magát.
Itt van most egy új típusú liberodiktatúra, amit meg akartok honosítani.
Sajnos, a Fidesz ezt nem veszi észre, vagy nem tudja megakadályozni, mert a kultúra a gyenge pontja.
@Imola Helyesi: "Akkor már abszolut nem volt diktatúra, csak annak, aki hagyta magát."

elmész a picsába, te tetves munkásőr! a kibaszott pártkönyved legyen a szemfedőd, te selejt!
@vitéz Vályogházhy Pocista: kemény kettő próbálkozás után sem leltem, de azért kíváncsi lennék.
@Imola Helyesi: a gugli nem seggít, súgjál má', hun a honlapod??? úgy megnézném!
@Imola Helyesi: cicám te melyik tévét nézted akkortályt???
@Imola Helyesi:

Na Te 'sűrűnbaszatlan kövérelvtársnő!

"Fidesz ezt nem veszi észre, vagy nem tudja megakadályozni, mert a kultúra a gyenge pontja."

+egészségügy ,kül-belpolitika,oktatás,

++ész,tisztesség,igazmondás,hozzáértés,empátia,hazaszeretet(igen jól olvasod)gerincesség,más javainak eltulajdonítása.........és még folytathatnám mely dolgok terén küzd erős kihívásokkal:((
@nincs_itt: remélem valami portás állást kaptál valahol:))

fabolius-kontrablog
@taga20: van annál rosszabb, alkoholmentes sörgyártásban kóstoló.
@taga20: na megis vónák, kióvastam a zegészet... ja, ja alhelyettes-segéd portás inas!
@parti_giano: alkohol menteset a @taga20: iszik, mer' neki van gummi nőlye!
@parti_giano: ez majdnem olyan szar, mint guminőgyárban tébécésnek lenni:))
@nincs_itt: a víz levert, hogy megint autók közelébe engedtek:))

egyébként, jó telik az évvégéd?
@taga20: híttak, mondták, hogy értek hozzá - én meg szerényen elhittem -, oszt megint valamit fabrikálni köll.

jól telik, végre pihenek, meg a zasszonnyal is van idő beszélgetni...
@parti_giano: akkor a zalkoholmenteset se nyittya ki?
@nincs_itt: eszt a beszélgetést ne nagyon erőltesd, me a végén kiábrándul belőled:))

a verdákat meg szépen mosd le, me kiraknak:)))
@taga20: ne irigykedjél! velem beszél a zasszony, a kocsikat majd mossák a céencés vítíszíszí rajongók...

télleg, milyen érzés nyugodtan beülni, akár nappal is, az autódba és tudni, hogy BIZTOSAN nem romlik el útközben?
És lőn, megjöttek a kocsma töltelékei is.Tagológazosék, akik itt sincsenek.Erősítés alulról.
@Imola Helyesi: ne fúdd a pofádat! megnéztem a zanti blogodat! neked tényleg ennyi időd van? ahhoz képest meg elég gyönge!
@Imola Helyesi: télleg neked mit üzent a kis bajszos MSZMP káder?
@nincs_itt: idegesítő, főleg itt orbanisztánban.

nem is értettem, hogy az érdi emelkedőn mé ment kétkilóval, és csak brummogott:))
@Imola Helyesi: most mé teszed eszt? holnap el akartalak vinni piknikezni felcsútra, hogy meg tudd hálálni aszt a sok szépet, amit tőlem kaptál egész évben:))

www.napiszar.hu/showPost/Paranormalis_jelensegek
@taga20: az a szürke, unalmas japó...
@taga20: sok a zirigy mi? pedig csak vettél egy AUTÓT...
A kulturálatlan érdi azt sem tudja, hogy a lakóhelyén ősemberek éltek több millió évvel ezelőtt. Ezt fel is dolgozták, a spektrumon megnézhető.
Ő csak annyit tud, hogy Hagyó meg Tóbiás él ott.
@Imola Helyesi: és fásyádám:))))

ebola, neked nem lenne nagyon jó a helyzeted, ha most ősemberek lennénk:))
@taga20: Stadijony,stadijony haggyá mááá!!!
én a cserkészvasútra élvezek!!!:DDD
@ornagy50: .
.
Mond szépen, hogy pionyir, ha már nem tetszik az úttörő.
Emlékezz: Саша был пионером...
@ornagy50: jó! de téged mindig azé szerettünk, me perverz vagy, és mindig úgy írsz, hogy senki ne ércse:))

www.youtube.com/watch?v=aQlFN6suTp8&list=RDaQlFN6suTp8
"Nemzetgazdasági érdek volt 17 milliárdot bukni"

"A 17 milliárdért államosított, aztán nulla forintos eladási árral meghirdetett MKB-ról kérdezte a Portfolio az MNB-ből átigazolt Balog Ádámot, az új vezérigazgatót.

Balog Ádám szerint a 17 milliárdos bukás működtetése nemzetgazdasági érdek volt. Arról nem beszélt, hogy miért ne adhatták volna el olcsóbban piaci vevőnek a több százmilliárdos veszteséget összehozó, és egyébként ezzel együtt is működő MKB-t."

További kérdés?
Igen, ezek mind ilyen REMEK SZAKEMBEREK!
Persze normál, piacgazdasági viszonyok közepette ezek a remek szakemberek max. egy takarítói állásra lennének egy banknál alkalmasak.
Viccország viccszakértői = politikai seggnyalók.
Amúgy meg mit van úgy oda mindenki, csak szaros 17 ezer millió forintról beszélünk... ott...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: haver, én is eszt kérdeztem batyútól a deficiten.
erre aszt írta, hogy nem pszichológus. na ilyennek ezek.

ezek mindent benyelnek, mint majagold:))
@taga20:
Atomfizikusnak se néztem azt a szerencsétlent... :)
Viszont a szart legalább lelkesen lefetyeli, "csoki" címszó alatt, ha valami fideszköcsög rápottyantja.
Igazi "elvtársi légkör" alakult ki mára a sok elvtelen szarrágó közt.
Amúgy nekem a 80-as évek közepén pont, hogy sokkal jobb volt a közérzetem, mint most. :)

youtu.be/YJ60bDeTuAI
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: és erről még nem is dumáltál! nálatok ilyen kerekszájú csajok lapátolnak:))

www.voluta.hu/fototar/vajko_lacitol/kepek.html
"...nekem soha nem kellett csicska saját magamhoz. Ennyi elég."

Csicska legyek, ha értem ezt miért írta.;D
@ornagy50: haver, bármily meglepő, az ott nem helikopter, hanem szitakötő:))

úgy hogy nem hatalmas, hanem mozgékony:))
,,...Az ember néha azt érzi, hogy nincs is remény, mert benne ülünk egy olyan csónakban, ahol körülöttünk mindenki idióta, vagy legalábbis annak tetteti magát. Hiába kiabálunk, ordítozunk, hogy talán nem össze-vissza kéne az evezőkkel csapkodni, hanem egy irányba húzni, s talán abba az irányba kéne haladni, ahol a part látszik és nem az ellenkezőbe, úgy tűnik, ez senkit nem érdekel...''
index.hu/belfold/2015/12/23/kover_furcsa_koveteles_hogy_senki_ne_szoljon_bele_a_masik_eletebe/

Csónak!? És hová lett a gyorsnaszád? Februárban még gyorsnaszádon hasította Abszurdisztán a vizet:
sso.nol.hu/gazdasag/lenduletet-veszit-a-gazdasag-1514429

Pedig egy hajóban evezünk...igaz, én gályarabként.

A migráns téma már lecsengett: sso.nol.hu/data/kepgaleria/nol/Kicsit_tultoltak_a_pakolast/RTR4R80A.jpg
kell valami celebes gumicsont.
A hajók állapota egyébként elsősorban az üzemeltető személyzettől és a kapitánytól függ, nem?
@taga20: Most hasogassak Rajtad fát???:)))
@The Ghost Wolf: még csak az kéne! Könyörülj rajtunk!
Imolkából egy fél is sok!
www.youtube.com/watch?v=vBmDhQoeMdY
@graphics:
No igen, de ott elmebetegeket nem is engednek a kormányhoz.
@Imola Helyesi: Nem arról volt szó, hogy a pártok miket hordanak össze, hanem arról, hogy viktátorod áttételesen lebűnözőzött kb. 1 milla szavazót.
@dr. jenőke (jenőke): A Felcsúti happáréra gondoltam!!!
@Gábris szomszéd:
A te logikádat követve a Jobbik meg feljelent sűrű rendszerességgel 2.5 milliót.
@Imola Helyesi: akkor miért írtad a blogodon azt, hogy ,,...mi jobbikosok...''? Helyesírásodat nem annyira nyelvtannáciznám, de pl. a vessző előtt soha nincs szóköz, ,,tapad'' a megelőző szóhoz, a pont után pedig mindig tszünk egy szóközt. A megfelelő térközöket a dokumentumszerkesztő automatikusan beállítja.
(Gyök)Magyarosként nem égő ilyeneket nem tudni?
@ornagy50: záhonyból ott lesz az átrakó, már csak a széles nyomtávú pályát kellene kiépíteni.
hu-hu.facebook.com/Indexhu/posts/622121434487832
@graphics:
Idézz, hol? Ilyet én nem írtam.Egyébként rögtönzök, nem szövegszerkesztek.
A forma nem azonos a tartalommal. Tudod, a tudósok írása sokszor olvashatatlan volt.
@Imola Helyesi: Bocsáss meg nekem -- ganajos lábujjúnak--, ó Isteni Fényben Fürdő Mester!
@Imola Helyesi: te szerencsétlen csöves, még mindig nem tanultad meg, hogy szóköz?

nálad még smittpali is jobb:))
@Imola Helyesi: Azt tudod, hogy hívják, amikor egy kormányfő tud bármilyen jogsértésről, de mégsem tesz feljelentést? :)
@graphics:
Ki nem ... le, hogy a world szövegszerkesztő mit talált ki a magyar mondatszerkesztésre IS. Ha a magyar írásban szóközt hagyunk a szavak között, akkor akár van vessző, akár nincs közte, akkor is ott a szóköz NEKEM. Neked meg nincs, írd egybe.
@Imola Helyesi:

"_Tudod, a tudósok írása sokszor olvashatatlan volt._"

Neked.
Nyomtatva is.
@graphics: Már az első megszólalása után "megreptettem"(az volt az ötödik).
A "válaszaitokból ítélve kitűnő az intuícióm !!!:)))
@jaegtoer:
Bezzeg te, még a nyomokból is tudsz olvasni.
Ha rajtad van a szemüveged.
@Imola Helyesi:

"_Egyébként rögtönzök, nem szövegszerkesztek._"

Tudja mindenki. Te - gyökölsz.
(amúgy nagy marhaságot tetszett írni is - gondolni is.

"_A forma nem azonos a tartalommal.-"

'A tartalom és a forma egysége (harmóniája).' Ez gondolom számodra ismeretlen.
@Imola Helyesi:

Én még a töltött káposztából is képes vagyok olvasni.
@taga20:

máshol voltam elfoglalva:)
@Imola Helyesi: Ja és világosíts fel minket léccike, hogy a nemzet gázszerelőjének, miért érte meg bevásárolnia magát Orbán apjának bányagödrébe? Előre is köszi. :)

alfahir.hu/de_megis_mieert_meszaros_lorinc_bevasarolta_magat_orban_apjanak_banyagodrebe
@jaegtoer:
Biztos, ha te mondod, de vigyázó szemedet itt ne rám vesd, nem én vagyok a főszereplő, hanem fenn.
@graphics:

Vammég remény, csak türelmesnek kell lenni!!! :-)
Galaxisunkhoz hozzávetőlegesen 36.000 Km/órás sebességgel közelít egy gigantikus méretű fekete lyuk.
Az az önmagába roskadt, roppant sűrűségű anyaghalmaz másodpercek alatt, mohón fogja elnyelni a földünknél egymilliószor nagyobb tömegű napot.
Aztán csak jön tovább, és elnyeli a felrepülve gágogó libákat, Helyesi Imolát, Dagilacát, a stadionkirály OGV-t, a kemény orrnyergű ibizai Don Juan-t, és a mások becsületét hosszú nyelű lapáton elhordó valamennyi Csató Pistát. :-))
@Imola Helyesi: Ha ráérsz ezt is fusd majd át.

Állami földprivatizáció – intézményesített földrablás – 2015

alfahir.hu/sites/default/files/kepek/allamifoldprivatizacio.pdf
@jaegtoer: ne vetícs haver!
tégedet meg hívtak valahová?:)))

na boldog ünnepeket, me a végén megszeretlek:))
@Gábris szomszéd:
Hát, lehet, hogy példát vett arról, ahogy bevásárolták magukat Bajnai libásának, Fletó kádkövesének, meg Vona brácsásának.
@Gábris szomszéd:
Ne vetítsél nekem, nem vagyok a szövegolvasód, szociknál lehet, hogy bejön ez.
Három t-t nem alkalmaz egy hiteles nemzeti párt. Mármint hogy mit kell elolvasni.
@Imola Helyesi: Csak nem azt akarod mondani, hogy egy ugyanakkora bűnözőt szolgálsz itt éjt nappallá téve, mint egy Bajnai vagy egy Gyurcsány? Nem arról volt szó, hogy egy fényességes és igazmondó vezírt támogatsz? :)
@vitéz Vályogházhy Pocista:

2014.dec 29-én a forint 0,79 %-ot erősödött az EURO-hoz képest. (313-ra. Utána visszament. Majd 2 hét után csúcsot döntött 328 Ft-on.)). Ma 0,70 %-ot. Csak a szokásos, csak a szokásos. Öveket bekötni, Január 04-én forint short indul.
@Gábris szomszéd:
És csodálkozol, hogy úgy csusszantok lefelé, mint a sikló a Gellérthegyről vagy mint a sí az Alpokban?
@Imola Helyesi: Most pont a TÉNYEKKEL és azok cáfolatával kellene foglalkoznod, persze csak ha megy az ilyesmi. Mivel te mindenképp meg vagy róla győződve, hogy jól teszi, amit tesz, így az ilyesmi neked gyerekjáték lesz. :)
@látjátok feleim szümtükkel:

Mit nem értesz? Az Unió közösen kell hogy hozza a döntéseket, amig azok megfelelnek a Fidesz érdekeinek. Amennyiben a közösen hozott döntések nem felelnek meg a Fidesznek, akkor az Unio sérti a nemzetállamok jogait.
@húzzad neki shakespeare: má megint más takariccsa el a szemetet? tipikus szittya vagy haver!
a láncspréd foggyon ki haver!!!:)))
@Imola Helyesi: Akkor most kezdjük el azt játszani, hogy az almáról kérdezlek és te elkezdesz beszélni a vadkacsák nemi életéről? :) Így elég csúnya vége lesz a pályafutásodnak, már ami az érdemi cáfolatok művészetét illeti. :)
@Gábris szomszéd:
Eltévesztetted a házszámot, pont , mint az egész pártod.
Nemán, hogy ezen a blogon gyere elő a tényekkel, mert mindjárt nevetésre birsz.
@taga20:
Legyünk igazságosak a kialegnagyobbfaszsagot mondó Fidesz háziverseny nevezési listája kapcsán: külön kategória az echte őstulok, igazi kolesz komcsi társaság (bocs, Lala, de ezt beszoptad), meg a van a hogy ne-kúrjanak-seggbe-a-milliárdokért-amit-elloptam new wave megölöm-Orbánt-csak-nem-hagyják kategória, aki megpróbálja űberelni a született marhákat, de ezért még sok faszt kell szopnia-de-celebet játszik legalja technokrata ganéj.
@taga20:

"_na boldog ünnepeket, me a végén megszeretlek:))_"

Neked is. Mert minden közönséges nap amelyet megélünk ünnep lehet, ha a végét is megérjük, és a következő reggelre is a saját világunkban ébredünk.
@Gábris szomszéd: HAJRÁ ÁRTU, CSAK A FEJÉT, HOGY MEG NE SÁNTULJON!:)))
@Imola Helyesi: Miért hol jöjjek elő?? Írjak inkább a nulla látogatottságú sajátodra??? Úgy tűnik én inkább tudok nevetni. Tényleg létezik olyan hely, ahol te a felvetett tényekre, érdemben tudsz (akarsz) válaszolni?? :)

Pld. az ilyesmikre?

Magyarországon nincs megszorítás

„Megszorítások azért nem lesznek, mert a megszorítások nem vezetnek sehova. (...) Jól látható, hogy a megszorítások nem vezetnek semmire” – mondta Orbán Viktor 2011. május 1-én a TV2 Frizbi című műsorában.

Legvégül maradt ez az állítás, amivel nem lehet mit kezdeni. Csak egy táblázatot csatolnánk (a teljesség igénye nélkül) a „nem megszorításokról”.

http://m.cdn.blog.hu/te/tenytar/image/orban%20kormany%20megszorító%20csomagjai(2)_3.png
@Gábris szomszéd:
Sajnos, egy nyaligátor vagy.
Én régebben sok nyilvános Jobbik gyűlésen voltam, de sehol annyi részeg nem volt.
Trianon felvonuláson is mindig részt veszek, de szégyent hoznak az egészre azok, akik menet közben kihullnak a sorból.
És ne támadjátok Orbánt, először ki kellene magatokból hozni egy ilyen vezetőt.
Először tanuljatok, de ne a ballib oldaltól, mert most ez látszik rajtatok sajnos.
@jaegtoer: olyat mondott neked valaki az életedben, hogy néha kimondottan érdekes vagy? nem okos, érdekes, mint a ronda nő:))
@DarthVader:
Elvileg Dec 30-ÁN már kéne shortolni a forintot, mert hátha erősíteni akarják az államadósság számítási kozmetika miatt, de tavaly se jött ez be, mert államkötvény fiktív atpakolásokkal megolfották ezt. Ettől függetlenül jó akár az év eleji forint short, jövőre Uber hatalmas tőzsdei esés és EM tőkekivonás lesz, forint irány 350, szerintem!!!
Ui
Ez nem befektetési tanács, hanem én véleményem. Azaz, amikor az EUR/HUF 400 lesz, be tessék engem okolni:-))
@Gábris szomszéd:
Táblázat, nocsak!
Régen volt ilyen.
A kis munkahelyi pártseggencs tergetett így másoknak órákig.
@taga20:

Ha már a megváltóra se számíthat az ember! :-(
@CsekklisztNo.10Reloaded: az baj, ha néha nem vagyok komilfó?:))

egy őstulok vagyok, ha szétbasszák eszt a szemétdombot még jobban.
@húzzad neki shakespeare: na jó! egy ikszikszet kapjál jövő karácsonyra, vagy egy hajabusát:))
@Imola Helyesi: te egysejtű! soha sem a hagyjad már az elütéseid miatt szóltunk be! hagyjad már ezeket a manírokat!:))
@húzzad neki shakespeare: az a legnagyobb szélhámos:)

és szerinted norbi első számú lesz a japóknál jövőre, vagy csak biodiszlet?

szerinted a honda tudd kocsit készíteni, vagy csak az emlékekből él, mint a magyarok?:))
@taga20:

Rendes vagy amigó!!! :-)

Hayabusával vagy tíz évvel ezelőtt mentem először, azóta se.
Be voltam elég rendesen karcolva, de nem volt semmi gond és nagyon tetszett a gép.
Sporttúra, szép, kényelmes, kezesjószág.
Az új modellt aligha tudnám visszautasítani.:-)))
@Imola Helyesi: Érdekes látni, hogy konkrét tényekre, érdemi érvelés helyett, úgy kezdesz el velem beszélni, mint amit mondjuk a poszt elején itt habzó szájjal kikértél magadnak. :)
@taga20:

Minden a reklámról szól. Az a baj, hogy kis piac vagyunk, kevés Honda lel gazdára idehaza, úgyhogy fifti-fifti.

Most a fronszijáknak egy a szekér....
De a Renaultnak is ment még egy pár éve, most meg semmi.
@húzzad neki shakespeare: látom láttál má motort élőben:)

valóban a hajabusa egy jó motor, mégha kurvaronda is.

én a tándöréjsz után egy zx12 szerettem volna, de egy kurva csaj keresztbe feküdt.

utáltam, ma meg örülök, hogy itt a feleségem mellettem.

érdekes a világunk:)
@Gábris szomszéd:
Egyszerű, nem szeretem, ha kihasználnak.
Te minden mondatod mögé odasinkofálsz egy hírt. Téged nem érdekel a vitapartnered -egyik sem-, így én sem veszlek komolyan.Egy nemzetitől nem ezt várná az ember.
Te úgy beszélgetnél, hogy nyomod a propagandádat.
Se szümtük, se te nem tudsz befolyásolni, mit olvassak el, Elég nagy kislány vagyok, tudok választani.
Nyilván neked most nem habzik, mert te már jófiú lettél itt.
@Imola Helyesi: ebola, ha beszólsz valakinek, ako csináld rendesen. ne úgy, mint gecivitya!

itthon keményfaszú, brüsszelben kis köcsög:))
@Gábris szomszéd: ha most meglepődtél, ako nem ismerlek:)))
@Imola Helyesi: Szerintem ez itt nem a szadomazo helye és ideje, szóval senki nem akar téged itt kihasználni. :)
Én írtam neked néhány olyan tényt, amely a jobboldali szavazókat is teljes joggal felháboríthatják. Erre te mindenre válaszoltál, csak épp a konkrét kérdésekre nem.
Végül pedig eljutottál oda, hogy te engem sem veszel már komolyan. Ezek után mi alapján várod el ugyanezt itt bárkitől? :)
@Gábris szomszéd:
Majd ha te egy szót szólsz, vagy legalább szót emelsz, mint igaz nemzeti az itteni, nőket ért trágár sértések ellen.Sőt!
De mivel sohasem, így nem is várok tőled mélyreható gazdasági poltikai elemzést, mert a pártod sem védené meg az állampolgárait.
Sohasem.
.
@Gábris szomszéd:
Nos, látom már fogadatlan prókátor is lettél.Nem várom el itt senkitől, hogy komolyan vegyen. Nem is tudnának, nem olyanok.De neked azért nem kellene a verbális agresszió pártjára állni.
Annak örülnék, ha nem lennének trágárok.
Dehát ez is a tehetetlen támadás egyik fajtája.
@Imola Helyesi: Továbbra sem érted, de ez egyre inkább nem újdonság. Nem tudom mi alapján sír a szád a sértések miatt, miközben te épp ugyanezt műveled velem kapcsolatban?
@Imola Helyesi: majd ha te egy szót szólsz, vagy legalább szót emelsz, mint igaz nemzeti az itteni, nőket ért finom megbecsülés ellen. Sőt!

De mivel sohasem, így nem is várok mélyreható politikai elemzést, mert a pártod sem védené meg az állampolgárait.
Sohasem.

téged senki nem becsül, a családod se. egy szerencsétlen vagy!

én szánlak, tiszta szívemből.
Ilyenek ezek mind, Laci bá'!

Az istennek se' mennének a kis mentőcsónakból az ismeretlen partra, mert félnek az afrikai kani báloktul, a tenoristáktul, no és még a muszlim többnejűséget se bírnák anyagilag (fizikailag se), mer' az ifiasszonyok kikövetelnék a betevőt! pedig akkó aztán lenne gyerök dögivel! De ki a fene bírna naponta hatszor imádkozni?

Térkép nélkül még a part se biztos: mi van, ha zátonyra fut a mentőcsónak és gyünnek a tőzsdecápák?

És ha elérik is a partot, mi vár rájuk? Kiderül, hogy visszamenőleg rabszolgák voltak az őseik is. Nem
csoda ha vizslatják a bozótost! Int-e, kitekint-e Kunta-Kinte?

Néhányan meg inkább az OVI & Co. feliratú tartalék jachtokra várnának, mások meg elszegődnének halászhajókra, teherszállítóra is! csak ne az imbolygó, lyukas mentőcsónakban a tűző napon étlen-szomjan.

Azé, ha elsüllyed, cethal gyomrába aligha kerül (mer' az ausztrál TESCO ugyan érdeklődik iránta), de olyan mélyre nem süllyedünk, hogy egy büdös multié legyön, inkább Marianna-árka, oszt jónapot!
@Gábris szomszéd:
Sír a szád? Hm, fejlődsz, nagyon.
Gerenda, szálka?
@húzzad neki shakespeare: Imolkát inkább egy vizimanó vinné magával, arra nem kéne annyit várni és nem tolná szét a blogot sem.

gpsgames.hu/data/games/1887/1887_4.jpg
@CsekklisztNo.10Reloaded:
mekkelene néznyi, milyen nemzetközi regulációk léteznek a az ilyen jellegű nyerészkedés ellen, másrészt meg a nemzetközi tőzsde is egy nagy slamposch lófasz, mert kiveszik a részüket és röhögnek a veszteseken, valamint "jól" tűrik a nyerészkedőket, GHágában mijalórfaszról ítélkeznek, he ezért sem jár 6000 év börtöny meg a kaja nyista hozzá???

kedves drága kapitalizmus, nemdebár???

most lelőtte a rendőr a 12 éves mulatto fiút mert volt valami a kezében és mikor kiderült, hogy minimum vizipisztoly, addigra a gyerek már hideg volt, és átadta annak a lekét aki erre várt, és az ügyész aszongya: a rendőr semmiféle kriminálisat nem csionált, ez is egy baleset, hogy nem tud rájuk borúlnio a zempájersztéjtbilding???

és van jog meg szabaccság és most lehet tiltakozni igaz a gyerek temetését sem állja a rendőrség, viszont jókis újság a kábultnyúszon

rohadt gecik

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@Gábris szomszéd:
Mintha te kezdted volna, te szóltál hozzám pártügyedben.
Semmi közöm hozzá.
Nemán, hogy a jobbikkal meg az mszp-vel együtt ekézzem Orbánt. mert csak.
@graphics:
namost a törököknek kúrvára nem teccik, de elfoglalták Ramadi-t (is) asztnemtudommjijalófasznakmentekazamikodaszétbaszniarendet, és dugványozni a pisiseket, most le lesznek győzve de akkor mi lesz?

el tudom képzelni a nagybajúszúkövérlacát amint teljes impotensségében és hálósipkában mamuszban és hosszú hálóingben mekközelíti Zulejkát és az meg el kezd röhögni...

valaki tuiggya az OGV az utóbbi 15 évben eccer is látta a pöcsét??? mármint nagy flanszia falitükör nélkűl és ha volt nagyító meg sűrű fésű

tele vagytok pöcsökkel, a Zulejka meg ott nedvedzik és várja Del baszna de Bamba nevű vőlegényét (hátha meg tuggya nekijje mutatni, hogyan kell és mi a vége???)

levédiabasznád az már nem is aktuális, a kispöcsökpuhafőggye lesz a helyes a kereszcségben vala

brühüyyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

ha kiláccik pisilnek, ha nem láccik bepisilnek

ez a fidexkft napi cselekedeteik könyvének 56. bőrbekötöttye
@Gábris szomszéd: a csajokat nem baszogatjuk!:)

ez valami cserkész valami pont lehet:))
@Gábris szomszéd:
Mégis ti vagytok a vesztesek. Meg lesztek is.
@Imola Helyesi: válaszodtól egy lepke pukija is erősebb
@Rodeo36: nem érint, de sajnos igaz.
off

Dicsekedjek: 2 hónapos a legkisebb lányom. Mindegyik rám hasonlít, a szomszédé nem ;)
on
@taga20:
igen, le vagy maradva... ez a bocsánatkérés már volt soxor, igaz itt nem írtották az indiánokat, hanem drogoztatták és a papok megbnaszták... és közben mekktanították őket kesztyűbe dudálni

most áll a bál és semmi sem változott

de kibaszott nagy probléma, a migráncsok seggének kinyalása sokkal fontosabb... és most várjuk hol és mit fognak dolgozni???
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

beeeeeeeeeee nektek van Hegedűs zsuzsátok nekünk katolikus egyházunk és az egyik a cigányokat szereti a másik meg az indiánokat nyersen és bután

kapitalizmus

ugye ismered???L

és Marx mit is mondott erről már annó decibel???

jaaaaaaaa, hogy te meg nem tucc olvasni
és rádfröccsen a szikra meg a zizzó forgács

és hogy pattokc

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

a hír egyébként minden évben előkerűl év vége tájon, az utóbbi 120 évben

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@graphics: száz és ezer, néha jobb neked, mint nekem:))

eszt küldöm nektek! nem neked!:))

www.youtube.com/watch?v=A3bUQPhGIOI&list=RDA3bUQPhGIOI&index=1
@graphics:
2 hónaposch korában még senkire sem hasonlít, önmagára sem
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

de a te istened éltesse sokáig egészségben, és még lássa amint fütyűl a szél a lábaik alatt

bhrühüyyy
@ornagy50: gondolkozom én is, hogy elküldöm wellness-re :))

Hátha híres leszek: beír a blogjába! :D
Az már valami! ;)
@taga20:
évvégi maradék nedves picsa lankatt fasszal gitározva és a pléh dobok peremét csapkodva???

vagy valami hasonló tag ásított baromság???

brühüyyy
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

beléd is ugyanaszt csak szárazon
@Rodeo36: vannak olyan jegyek, amelyek miatt le sem tudnám tagadni!
jókívánságokat köszönöm!
@Rodeo36: és nem igaz, te gaz?

ahogy vergöcc az szánalmas, kábé, mint a cocializmusért.

nem lenne egyenes, az egyenes?

kóbor ötlet részemről:)
@taga20: miért? a szomszéd gyereke is rád hasonlatos? :)

zenét köszönöm a nevükben is.
Még mindig gyógypedeztek Imolával???!!!
@Rodeo36: és te dumálsz, hogy ne nyitsz meg ilyet?

téged idegesít az alternatív zene!

bazdmeg, te egy rohatt komcsi vagy:) bakker lebuktál:)))

mámegint
@graphics: a matekérzéküket és a szépérzéküket tőlem örökölték, ako nem lesz sivár életük:)))
@taga20:
én legutóljára a gyalugépet láttam alter4nálni, a "zene" milyen mikor alternál? és miből hová???

valami szaxerű magyarázat kellene hozzá,

be vagy alternálva??? még korai OPNI vagy máriagyögyölle???
brühüyyy
kkkkkkkkkkkkkkkk
@taga20:
mit akarc mondani, egyenes??? na olyan nem létezik, minden vonal görbe, csak a rádius-ának végét nem tudod mert végtelen

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

te -egyébként- tudod mit is akartál mondani nekem?
@taga20:
szóval???
pléhdobok pléh peremén faütőkkel ipari zaj, cintányér amit fordítva használnak mert egyébként alternálva a sűlt csirke való bele kolompérral...

és minek a zusánka a fején egy ipari vállakozás lerobbant csarnokában???

olyan zenei a zegész??? meg taga!!!! ezutóbbi legfőképpen

és ha már bedugtad akkor már csak alternálnod kell emléxel??? mint a guminőddel alternálás 20 perc, majd lankadás 1*/2 óra és puhapöcs +3/4 óra

taga alternálódzik

brühüyyy

kkkkk

kornyikálnak is valamit, vagy te sem érted?

nagyméretű zenei művelcségedet tedd ki a polcra és kenyd be valamivel
@Imola Helyesi: Nem drága az ország a vesztes, mert egy olyan kormánya van, aki az előzőn is túltesz pld. hazugságban reggel, éjjel meg este.
@taga20:
látod??? nem látod??? na látod!!!!

írtál 3 baromságot csak mert nem tudtad megállni, hogy ne írjál nekem ( a te régi szerelmed irányomban, pedig én nem is vagyok gumiból) most elküldted és ki vagy elégítve?

legyen ez elég a következő évre

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@Rodeo36:
Már megint elszállt valamelyik wasp rendőr pisztolya? Már nem is tudom követni.
Tutkó, hogy ezt tanítják a rendőrakadémián: feka, -> lő, -> kérdez?

Ha az állam csinálja a bennfent kereskedést és manipulációt a tőzsdén v devizapiacon, akkor az nem bűn, hanem matolcsyzmus :-( és még kívánatos is Zombilandben.

Ps
Az underlying termékekkel bíró cash részvénypiac nem zéró összegű játszma.
@CsekklisztNo.10Reloaded:
wasp az egy betegség
a néger meg hülye, ahelyett, hogy tüntetne, meg nyafizna abba kellene hagyni a sportokat kb 2 évre utána mekkérdezni: feka lő, wasp hullik

cash részvénypiac???? mongyuk az nem rossz ötlet: a tőzsdék bezárása és gyermekmenhelyekké átalakítása (régi ötletem, és kis részesedésért át is adom kkk)

brühüyyy
@CsekklisztNo.10Reloaded:

attenschőn, attenschőn attenschőn:

www.washingtonpost.com/opinions/capitalists-should-listen-to-bernie-sanders/2015/12/27/e16ebaa0-ab2b-11e5-bff5-905b92f5f94b_story.html?wpisrc=nl_draw2

last wakeup calls???

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

duknow?

suicide action: THE WRONG PROFITSHAREING METHODE: MYWAYORTHEHIGHWAY?

without the stock exchange bullshit the problem would resolve itself: fair share of the produced profit

but instead of wasp + wasp + wasp = suiccidio

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@CsekklisztNo.10Reloaded:
THE MOST IMPORTANT IS:

When Sanders defined his own brand of socialism this year in a speech at Georgetown University, he made clear he’s in this camp. “The next time you hear me attacked as a socialist, remember this,” he said.

“I don’t believe government should own the means of production, but

I do believe that the middle class and the working families who produce the wealth of America deserve a fair deal.”

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkk

nem gyermekeknek és fidexkft-eseknek ajánlott irodalom delem balom bilem bolom
@CsekklisztNo.10Reloaded:
WASP + STUPIDITY

www.washingtonpost.com/news/the-watch/wp/2015/12/28/federal-judge-drinking-tea-shopping-at-a-gardening-store-is-probable-cause-for-a-swat-raid-on-your-home/?tid=pm_opinions_pop_b

It was on the basis of those tests and Harte’s patronage of a gardening store that the police obtained the warrant for the SWAT raid.

But, of course, they found nothing. Lab tests would later reveal that the “saturated plant material” was actually loose-leaf tea, which Addie Harte drinks on a regular basis. Why did the field tests come up positive for pot? As I wrote back in February, it’s almost as if these tests come up positive whenever the police need them to. A partial list of substances that the tests have mistaken for illegal drugs would include sage, chocolate chip cookies, motor oil, spearmint, soap, tortilla dough, deodorant, billiard’s chalk, patchouli, flour, eucalyptus, breath mints, Jolly Ranchers and vitamins.

megmarad a kérdésem, miért törvénytelen a marihuana, és minden egyéb kábítószer, amikor az alkohol és a nicotin szabad és annyian döglenek bele (velem együtt) amennyien akarnak...

vagy ha nem lenne törvénytelen akkor az uccákon nem lehetne hülye neppereket alkalmazni akik csiszolt gyémánt áron aggyák a szart (hamisított és higított gipsz vagy búzaliszt???)

és az usa néphadserege nem tudna heroint meg cocaint termelni afganisztánban és haerci szállító gépekkel az usa ba szállítva ott hatalmas haszonnal értékesíteni???
vagy esetleg tévedek???

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

ebből lehet fenntartani a SWAT team-eket amelyek azután az
állampolgárt basztathattyák amiért az állampolgár az adójával is hozzájárúl
.
Megvagyunk gazdagodva - csak nem vettük észre.

A lakosságnak október végén már 39 574,4 milliárd forintja volt, amely háztartásonként több mint 9,6 millió forintos megtakarítást jelent. Levonva a lakossági tartozásokat, minden háztartásnak csaknem 7,7 millió forintnyi tartaléka van.

vs.hu/gazdasag/osszes/haztartasonkent-7-7-millio-forintnyi-tartaleka-van-a-magyarnak-1229?utm_source=hrkrs&utm_medium=rss&utm_campaign=main

.
@CsekklisztNo.10Reloaded:
ha ez sem aljas, aki mi az???

íme:
And, of course, we can’t have the media looking into critical public safety initiatives like “Operation Constant Gardener.” If such scrutiny revealed that cops consider merely shopping at a garden supply store to be suspicious behavior, that drug testing field kits are more about circumventing the Fourth Amendment than accurate results or that a sheriff’s boast of having shut down a drug operation run by an “average family” in a “good neighborhood”

was actually a terrifying raid in which SWAT cops held two kids at gunpoint because their mother enjoyed drinking tea …

well, some people might begin to question the wisdom of the drug war.

én már régóta kérdezem, de most itt és ebben a cikkben le is van leplezve: egy valagra való idióta aki utcasöprésre sem malkalmas nem kaphatna csillagászati számokkal kleírható fiizetéseket és korai nyugdíjazást meg mindenféle privilégiumot, ha a kábítószert drogériában hozzáférhetővé tennék, és bárki otthon termelhetné saját felhasználásra

szóval a társadalom szemettye, az ügyészek kiválcságos kasztya mehetne kapálgatni ezekbe a kertekbe ahelyett, hogy ki tudna baszni bárkivel, bármikor

megakadályozták (na ez is egy szép arkansas -i baromállat swat állatok) hogy a törvény el legyen fogadva, miszerint hamisított és rossz ellenőrző készleteket tilos használni abban, hogy egy a szemétben hetek óta rothadó tealevélről bebizonyíccsák, hogy az márpedig heroin vagy marihuana...

ilyen alapon (ADEMOKRŐÁCIACSIMBORASSZÓJÁBAN)
bárkire rá lehet bizonyítani bármit és ugyanannak az ellenkezőjét is és sohasem tudhattya meg miért is tették villamos székbe

a kurva annyukat

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

és ez a legutolsó Washington Post cikk alapján íródott általam

csak hogy a sokdilinyós fidexkft-s beütésűek befogják a kereplőiket
@dr. jenőke (jenőke):
ez meg honnan derűlt ki???
elosztották a kávézaccot a szomszéd pőistike pisijével és köbre emelték???

a matolcsyékat már ideje léenne gipszbe önteni és kiállítani valami múzeumban

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

tehát a számok alapján ma jelenlegi államadósság közel 90000 milliárd HUF, ebből a számok szerint közel 40000 milliárd az állampolgároknál rejtve

el kell venni!!!!!!!!

és csinálni másik staisztikát de nem lúdtollal hanem pávatollal

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkk

ugye levédiabasznád mexünt van helyette libafosch generátor
@dr. jenőke (jenőke): Most már tényleg beszélnem kell az asszonnyal, hogy hová dugta azt a hétmillát. ;)
@Rodeo36: Mindig csak a rosszra gondolsz. ;)
@dr. jenőke (jenőke): Arra vagyok nagyon kíváncsi kinél van
a mi 7,7 millánk????
@Gábris szomszéd:

kkkkkkkkkkkkk
It’s easy to buy into the Trump mirage because his rising poll numbers indicate he’s actually doing well. But polls are historically misleading, and his supporters will eventually desert him. Many, such as Tom McCarthy in the Guardian, have laid out the statistical reasons Trump can’t win, complete with graphs that show polls from past presidential candidates who were doing even better than Trump at this stage of an election, only to fade into political irrelevance, like Rudy Giuliani, Howard Dean and Ross Perot. In 2008, Hillary Clinton was also a front-runner who unexpectedly got beat for the nomination by Obama.

brühüyyy
@avanivi:
Kutyut kérfdezted, mit szaggatott tennap este a csont után???

vagy Cathlyn-t a macskát hogy egér helyett mit csámcsogott???

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

persze ha elköltötted 2007-ben???

OTP sem tuggya?
@avanivi:
Akik "saját lábukon"... Essetunni! :(
Te lábad? :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
.
Ennek a talpig becsületes Orbán vezérelte kormánynak mindent elhiszek, mert olyan becsületes képük van, mintha Picasso festette volna.
Mondom: talpig...
@Gábris szomszéd:
.
Örülj, hogy hagyott nálad hetesszázezret.
@dr. jenőke (jenőke):
jenci... hogy tanuljatok, a cikkíró egy néger és NBA minden idők egyik legjobbika

tanulni sosem szégyen, a finkelstein helyett mondjuk Kareem Abdul-Jabbar-tól???

www.washingtonpost.com/posteverything/wp/2015/09/02/kareem-abdul-jabbar-this-is-the-difference-between-donald-trump-and-bernie-sanders/

Americans may flirt with the preppy life of the frathouse partier because he’s poked sacred cows, said stuff we all wish we could say (except that reason keeps us from doing it), and acted buffoonishly entertaining. But when you wake up the next morning and he’s saying you’re now in a four-year relationship, reason comes rushing in, and it is time for the “it’s me, not you” speech. With over a year until the elections, there are too many Republican hopefuls that dilute the polls. Once the herd thins out (Rick Perry seems out of money; Bobby Jindal out of breath; Huckabee out of touch), other candidates with more substance will have their voices heard. And when it comes down to just three or four candidates, Trump’s blustering inarticulation and dodging of questions will seem untrustworthy.

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@avanivi:
.
Pofa kell egy ilyen statisztikát közzé tenni.
Érdekesebb lenne megbontva: ennyi embernek van 5 milliárd felett, ennyinek meg semennyi, és annyi embernek meg hatvanhárom forint.
Mást mutatna, mint ez az értelmezhetetlen halmaz.
@dr. jenőke (jenőke):

Én feljelentést teszek, hogy ellpoták a 7,7 milliómat, mert sehol nem találom.:D
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
.
Mi van?
Ellopták a lábát?
Akkor több saját lábon állnak?
@Imola Helyesi: csak egy gyors elemzés:

ogv-t idézem (szabadon, mert akarja a faxom keresgélni az eredetit):"ha az euró árfolyama tartósan 300 forint felett van, akkor a miniszterelnöknek le kell mondania"

csak halkan kérdezem, mióta is van 300 forint FELETT 1 euró???

segítek:

hirek.animare.hu/gazdasag/arfolyam.aspx
@látjátok feleim szümtükkel:
.
Helyes.
De gyorsan! mert ehhez fogják igazítani az adózást és a közműterheket.
Cserébe lemondanak a gyalogosok járdakoptatási matricájáról, amelyik csak az állandó bejelentett lakcím közigazgatási határán belül lenne 6.000,- forint, minden más helyen 10.000,- forint.
@dr. jenőke (jenőke):
tegonoccccccccccc

és ami a talpa felett van (bármilyen alacsonyan is???)

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

a számok mágiája és Rodolfó, emléxel azokra az ürgékre anno a MNB-ből akik a fejszámolási képességeikkel hülyítettek bennünket? de azok legalább tudták hogy 2x2= 7,19 cel (jaaaaa, hogy ez ma van???) kááááááááááááááááár
@Imola Helyesi: Ez mondjuk nem egy elemzés, de neked nyilván ez is bejön. :)

A budapesti olimpia első bajnoka a Rogán-szomszéd: ezúttal a MOB közel félmilliárdos közbeszerzését nyerte el.

blog.atlatszo.hu/2015/12/rogan-szomszedjanak-is-boldog-karacsonya-volt/
@dr. jenőke (jenőke): 18-20 ezer főnél van 300-500 milliárd,8 milliónál pedig 63 Ft .A kettő között lévők még vegetálnak valahogy.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Az én lábamon is és még van négy, őket is a lábunkra kell állítani.
@nincs_itt: Orbán: "majd akkor foglalkozunk a korrupcióval, ha a 10 leggazdagabb magyarból 5 fideszes lesz"

valamint: "Nem vagyok hajlandó Romániát csinálni Magyarországból"

alfahir.hu/orban_majd_akkor_foglalkozunk_a_korrupcioval_ha_a_10_leggazdagabb_magyarbol_5_fideszes_lesz

nyugatifeny.blog.hu/2015/12/14/ne_hazudj_orban_nyiltan_szembemesz_a_valasztok_akarataval
@Rodeo36: Nincs tartozásom, tehát nem 7,7 hanem 9,6 millát keresek.
@avanivi:
mert te olyan ügyetlen vagy???

a 9.6 milla helyett lehetne 500 milla tartozásod 12%-os havi kam attal és máris kibaszott gazdag lennél???

a kormány által használt számmisztika szerint ebből akár 650 milla is lehet, de nem kellene annyit lustálkodnod

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@Rodeo36: millleny igazad van,kellett nekem kettő állást is vállalni,nemhogy pénzt kerestem volna.

Arra még nagyon kíváncsi lennék,hogy az uraknak mennyi van a svájci bankszámlán és itt-ott Offshore cégekben.
@avanivi: mennyi lenne? még NEM elég sok.
@Rodeo36:
Bár (régi mániám, és kivételesen:-) tényeken nyugszik, h) a globalizáció elhozta, h a világ "nyomorúság" mutatói soha nem látott mértékben javultak (gyermek halálozás, születéskor várható élettartam, minimálbér, szegények száma és mindez világviszonylatban!!, aközben a gazdagság és a profit olyan fokon koncentrálódott, h az nyilván új társadalmi robbanásokhoz fog vezetni. Mikozben érdekes módon Afrikában (igen) kezd kialakulni egyfajta (mérce saját) középosztály, pont Amerikában kezd szárnyalni az un középosztály, de azert köszönik ők is jól vannak. Nem lehet a tőkét szétosztani, ezt megpróbáltak, sose volt jó ötlet, ha nincs jó gondod tulaj, ezért valamilyen profitsharing lenne jó, mondjuk USA kezdhetné a healthcare programmal, mert kurvara el vannak maradva a fejlett világtól. Egyébként a kapitalizmus is olyan mint a demokrácia, mindenki utalja, de jobban működőtőke még nem találtak ki nála... Ami szerintem a legszebb benne, már ha a fogyasztás tulhajszolása es a környezet felélése miatt nem totál zsákutca az egész :-(, hogy folyamatos megújodásra késztet: a világ legnagyobb vállalata (Apple) 30 évvel ezelőtt nem létezett, csak a szíriai bevándorló agyában, és 30 év múlva ez is sehol sem lesz, jön egy új ötlet "ipari forradalom", ami valami szükséglet által gyártott megoldás lesz (vagy fordítva), hol van már az a vagyon, amit az aranyásók, a gőzgépek, a vasút, elektromosság hozott össze? Sehol, ahogy olaj vagyon is felélődik, Carnegie-ket, Rotschildokat lemossa egy jottment Steve Jobs, Tusk, vagy majd valami más fickó....

Jaaaa, tökéletesen igazad van marcsihuána ügyben...
@Gábris szomszéd: ezeket a tényeket, sokan 1998 második felétől látták... az egyedik szécsényi terv volt az első lépcső.

2002-ben lefagyott mint a winfosch, 2 évig nem is tudták újra bútolni a manust. de mostanra(2010-re) kiokosodott, és marad ameddig csak él!
... Bocs, elírtam, az előzőhöz: USA-ban nem szárnyal, hanem sorvad a középosztály ...
@avanivi:
könnyedén ki lehet deríteni...némi pénzügy ismeretek kellenek és ki sem kell menni az országból...

a számok mágiája, én a magam részéről már csináltam ilyen hatékonysági tanulmányt, és
kb annyi jött ki, hogy (űlj le mielőtt olvasod)

97524 milliárd HUF nak megfelelő értékek, értékpapírban, a biztosítási kötvények árai amiket a Matolcsy elvtárs műkincsei és palotái fedeznek és amit bármikor cash-be lehet fordítani (nem kell elolvasnom a spec szerződést ez így megy, vagyon a biztosítási kötvény is!!!!)

ezen kívűl mindenféle jelzálog kölcsön váltó ügyletek amik persze rangos bankok széfjében és kezesként aláírva

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

kellene kapitalista közgázt is tanulnotok nem csak mattolcsy félét???? már Marx is megválaszolta...

az ilyen számfejtés volt a szocialista MNB hatalmas erőssége

de egyesek nem tanulnak sohasem semmiből
@Rodeo36: ja, csődbe is ment a cicializmus, annyira tuttak számfejteni.

az a kurva malac mindig tízet fialt, pedig az ötéves tervbe mindig 14 volt bekalkulálva:)))))))
@CsekklisztNo.10Reloaded:
mindeszt én vitatom, MINDET!!!!

a tőzsde és csatolt részei nem hoznak létre értéket, hanem felhőt, amiből nem eső esik, hanem nukleáris bombák!!!!!!!!!!!!!!!!

amikor (hogy mikor én nem vagyok Sybilla!!!) majd ez kialakul és a süsüasárkány nem annak a 300 millió hülyének a kifosztásából hoz létre 5000 (felfelé tévedek!!!) szarházit akik szintén nem hoznak létre értéket...
a tőzsdei hírekkel hülyítik a köznapi embert, akinek halvány lila fingja sincs annak lényegéről még akkor sem ha elég sokan munka nélkűl cetlivagdosással sok sexpírt keresnek amiből még egy darab ig lehet valós értéket is létrehozni azaz mexerezni

lásd egyébként ugyanitt előzőekben általam írottakatr

és annyit (szerényen) megjegyeznék, hogy a süsüasárkány normálisabbja már régóta próbálja de amíg Donald Trump-ok lesznek gazdagok és nem olyan mint aki feltalálta az életmentő akármit, szvsz a steve jobs egy seggfej és hiába akarják itt isteníteni (napokban lesz teljes műsor róla nem nézem meg)

MIT IS ADOTT(????) STEVEJOBS A TÁRSADALOMNAK? szvsz semmit ezek a kommunikációs eszközök és minden ami hozzá tartozik várhatott volna magára legalább 300 évet és akkor azalatt lehetett volna kiegyenlíteni (a vége úgyis az lesz!!!!!!!!!!!) az emberi lét egyenetlenkedéseit éás kialakítani egy kb 10 milliárd ember befogadására alkalmas egészséges bolygót... és nem aszt ami ma van

usa ban nincs középosztály (mint beismerte3d te is)ű

brühüyyy

klkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@taga20:
abból a csődből élsz te most jobban, mint megérdemelnéd

kuss
barom állat vagy

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@taga20:
hogyan is volt az a csőd???
részleteznéd(???), nem a 14 malacot amiből te vagy a 13.

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@dr. jenőke (jenőke):

Azért ez sem volt rossz:
Tv-ben arról megy a porhintés, hogy a családfa kutatás jó, meg milyen jó, meg mégjobb. És egyszer csak azt mondja valaki, hogy azért vannak ebben bukkanók is. Valakinek amikor még kisgyerek korában azt mondta a nagyapja , hogy a héborúban ő tábornok volt. Valaki ennek megfelelően kezdi kutatni a családfát, oszt nem kiderült, hogy a nagyapa közönséges gyalogbaka volt.:D

Valahogy mi is így jártunk a fidesz családfájával, nem kiderült...
@látjátok feleim szümtükkel:
fidexkft=taga

brühüyyy
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

és még szikrádzik is
hirek.prim.hu/cikk/2015/12/29/a_nagy_testvertol_tartanak_a_netezo_fiatalok

"Sokan azonban félnek attól, hogy internetes tevékenységüknek nyoma marad, és a különböző szoftverek olyan információkat gyűjthetnek róluk, amelyek elraktározásához nem járultak hozzá. A fiatalok csaknem fele attól is tart, hogy a begyűjtött információkon keresztül az állami szervek beleláthatnak a magánéletükbe."

Ez jó, mert közülük fognak kiemelkedni a jővő azon politikusai, akik harcolni fognak az állami diktatúra ellen.:Ö
Nem értem, de a hiba biztosan bennem van.:(
Igaz, hogy nincs piros pöttyöm.

www.portfolio.hu/gazdasag/jobban_elunk_mint_gondolnank.224676.html
Mit kéne részletezni?
Azt, hogy többet fogyasztottunk, mint termeltünk?
Vagy azt, hogy anno kevesebb stadijony épült mint ma ( melyek majd a kihasználatlanság és a pénzhiány miatt elavulnak 10-15 év alatt )?
Vagy azt, hogy az 1 millió munkahely valahogy nem akar összejönni.
De dalra fel! Lesz nem sokára 1 millió focialista. Ja, hogy ők pénzt nem termelnek? No és kit érdekel az? Áll a stadijony.
Ez nem csalás szagú?

"A dolgozók beszámolói szerint a feltételek teljesítését ellenőrző tisztiorvosi vizsgálatok előtt ide-oda hurcolják az eszközöket, tüntetik el az elégtelen működés nyomait, de még így is sokszor félre kell nézniük az ellenőröknek, hogy tovább engedjék dolgozni a részlegeket."

"...az egyre nyíltabban lázadó fiatal orvosok viszont arra figyelmeztetnek: nemcsak béremelésre van szükség, hanem teljesen új szemléletű struktúrára is, mert a világ a járóbeteg ellátás fejlesztése mellett a kórházi gyógyítás csökkentése felé halad, miközben Magyarországon a kiskirályok érdekharca még mindig nem engedi kitörni ebből a körből az orvoslást."

nepszava.hu/cikk/1080776-egeszsegugy-ki-erti-itt-a-terveket
@Rodeo36:
ma folytatod az agyhiányosság bemutatódat???

én eszt is tudtam rólad

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

olyan vagy mint a donaldjtrump, aki rája rosszat mond az mind gonosz... és hülye...meg amit akarsz...szóval nem tudod???

tudtam!!!
Hehehe.:(

"Ha már Tiszadobon jártunk, meg akartuk keresni Ica nénit, akit a faluban hősként emlegetnek. Sajnos nem találtuk otthon, de egy hozzátartozója szavaiból arra következtettünk: nem biztos, hogy hősiességről volt szó. Az asszony tényleg nem ismerte Lázár Jánost, ugyanis nem néz tévét: takarékoskodnia kell, így pár éve lemondta az előfizetést."

Érdemes a cikk elejét is elolvasni.

nol.hu/belfold/ica-neni-kizarta-lazart-1582021
@taga20:
@Rodeo36:
ma folytatod az agyhiányosság bemutatódat???

én eszt is tudtam rólad

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

olyan vagy mint a donaldjtrump, aki rája rosszat mond az mind gonosz... és hülye...meg amit akarsz...szóval nem tudod???

tudtam!!!
@Rodeo36:
A tőzsde a közkedvelt mitosszal ellentétben nem a spekuláció terepe, hanem a hosszútávú befekteteseké, ezért abszolút értékteremtő. Ennek legjobb mérője, hogy a legnagyobb és legstabilabb szereplők a mutual fundok, azaz a nyugdíjpénztarak. A tőzsdék tőkepiaci kapitalizációja, azaz az Ida bevezetett cégek értéke folyamatosan nő, a tőzsde semmi más, mint egy lehetőség, h ne csak bankbetétben v államkötvény en tartsanak tömegek megtakarításokat (null közeli kamattal), hanem a gazdaság növekedéséből kivegyék részüket, persze ez buy and hold stratégia mellett valósul meg és kellő hosszú, években mérhető időtávon -erre vannak a nyugdíj es más alapok. Persze erre a vonatra sokan ülnek fel, a spekulánsok 99%a veszt!, és az termelési ciklusok kontraciklusa leráznak sokat a fáról, de a matek az matek, azaz az osztalekkifizeteseket is figyelembe véve (vegyük ezt) az amcsi fő részvényindex es market cap folyamatosan nő, és ez nem nullösszegu játszma.

Az Apple termékei a világ legjobb kommunikációs eszközei, es abszolút timely, hiszen tömegek élnek mozognak vásárolnak stb virtuális térben. Ennyi.
@CsekklisztNo.10Reloaded:
jujjjjjjjjjjjjjjj

szóval az Apple tegnapi zuhanása az 10 év múlva másként is szemlélhető

érdekes módon a nagy befektetők (mint említéd életbiztosítók és azok variánsai) termelő egységeket vesznek és olyan dolgokat amik valós értéket termelnek

a tözsde néha nagyon jól megmutattya (mint hőmérő) mi is a stájsz

de az extra profiton (ami kisebb mint a valós) kívűl nem sok hozama van

le vagyok maradva (akarattal!!!!!!!!) erről a virtuális térről (útálom)
eért másképpen látom a dolgokat

mindenki hozzáteszi a kis pici marzs-ját és te meg fizeted mert trendy és ez összesítve csilliárdra is rúghat

én a gazdaságot nem ennek alapján szemlélem és (minek 180000x eladni valamit amikor egy vevő van és egy termelő???? ki fizetgi mindeszt???
EZ INFLÁCIÓ AMIT UTÁBNA LEHAZUDNAK

számolj utána: egy egészséges infláció 5-7 %/év hajtya a gazdaságot az ennél kevesebb az (mint a mellékelt ábra mutíttya sok pénzbefektető rettegését hivatott lehalkítani és a gazdaság meg stagnál vagy recesszió és tstagnéáció között ugrabugrál és ez pontosan a tőzsdedi manipulációk eredménye

jó, hogy nem értünk egyet mert ez legalább mutat valamit az olvasónak

Roman Abramovics nem a Chelsea részvényeit vette meg, hanem a Chelsea-t

és hasonló dolgok

a gazdaság nagyon jól meglenne eme hőmérő nélkűl ami néha kiboríttyA A MÉRGEZSŐ HIGANYT AMIVEL TELE VAN

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkk
@Rodeo36: Olvaslak, elkeserít amit írsz.

A magyarok abból értenének igazán,ha olyan számokat tolnának az orrok alá,hogy pl. XY öt év alatt összelopott 700 milliárdot az általunk befizetett adóból.Ha figyelembe vesszük XY irigységét akkor jó lehet az összeg,mivel úgy gondolhatja neki kell a leggazdagabbnak lenni.
@avanivi:
a valóság borzalmai

ugye majd sokan szólnak???? (remélem)

de a meghatározás ez:
La palabra estética proviene del griego aisthetikós que significa

“susceptible de percibirse por los sentidos.”

namost a te esszéd aszt tartalmazza, hogy ki tud többet lopni kombinálva az irígység szubjektív kategóriájával az egy társadalmi mérce

az lehet...

szovjet kiállítás az Ermitázsban, a legújabb műalkotások amiket a munkásosztály tagjai létrehoztak

és Ivanuska csak slattyog és slattyog és eccercsak talál valamit (szobor???) valami hatalmas kavics, benne egy lyuk gondosan kifaragva és a lyukban egy másik kavics

A SZOBOR CÍME: ANYA

Ivanuska odarohan a vendégkönyvhöz, és beleírja:

az lehet, de a tied

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkk
@Rodeo36:
Neked mondjam? Navigare necesse est.

A pínz tulajdonsága, h forog, a tücsök hegedül, a földműves vet és arat. A pénzügyi és gazdasagi kerekek összekapcsolódva forognak és a reálgazdasági anomáliák hajtják besszbe a tőzsdét és nem fordítva. A 2008-ás válságban pl a Fannie Mae tőzsdei osszeroppanasa nem ok volt, hanem okozat. A tőzsde csak hőmérő. Vagy ha jobban tetszik, ő Kosztolányi híres kutyája, amely néha elérohan a gazdájának (de nem rántja bokorba).

Má hogyhogy nem élsz virtuális valóságban, most is egyfajta second life-ír nyomunk, az avatárjaink kötnek össze.

A Chelsea példa jo:/))

Egy gazdaságban (a mai tanok szerint) az 5-7% infláció nem "egészséges", mert az ezzel járó hitelkamatot nem lehet kitermelni,persze az előbb említett Kosztolányi szerint a jegybankok hujék, mert állandóan az inflációtól félnek, mikozben sz (szerinte) csak háborúkban van, akkor ugyanis elpusztulnak a reáljavak. Nem tennék most igazságot, mert az egész közgazdaságtan zsonglőrködés, a paraszthajszálon táncolás, sokkal inkább experimentális, mint tudomanyos, leginkabb expectation management.

Azzal persze egyetértek, h a "tőzsde", de helyesebben pénz és tőkepiacok tele vannak aknákkal, időnként fel is robbannak rendesen... Minél előbb tisztul meg valami annál jobb, de nem lehet ellene tenni semmit sem, mert legfőbb hajtóereje a fear and greed, oszt még az ellen semmilyen gyógymódot nem találtak fel a tudósok.
@CsekklisztNo.10Reloaded:
kurvajó!!!!!!!

és ez engem idéztél:
A tőzsde csak hőmérő. Vagy ha jobban tetszik, ő Kosztolányi híres kutyája, amely néha elérohan a gazdájának (de nem rántja bokorba).

namost honnan tudod vagy találtad a dobálósban, hogy az 5-7% az nem egészséges

most kibújik belőlem a paraszt a rossz értelemben vett paraszt, azaz RIBANCKURVA ANNYÁT MINDEN BANKÁRNAK AMELYIK ÚGY ÁLLAPÍTTYA MEG A HITELKAMATÁT AHOGY MEGÁLLAPÍTTYA, zsidó példa Salamon király és a két anya egy gyerekkel aki kettévágatná az nem az annya

aki 13% os meg kifizethetetlen uzsora kamatot számláz az köztörvényes útonálló orgyilkos

és ezzel be is fejezném

a záró fejezeted mintha újra engem ídéznél

greed and fear

az aknákat fel kell robbantani, ami elszáll vele sohasem érdemelte meg hogy létezzsen

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkk
látom, sokan törnek kusztó babérjaira... s nem is minden siker nélkül...
Régen nem jártam erre, most olvasom az utóbbi napok kommentjeit. Általában feláll a hátamon a nem létező szőr Imolkától, de most rendkívül jól szórakoztam az erőlködésén :)
Mégiscsak van helye itt a gyíkon :)
süti beállítások módosítása