Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/2024/05/04/kormany-ellenzek-100-avagy-egy-atlagos-kampanyszombat-az-mti-vilagaban?utm_sourc... (2024.05.04. 20:48) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2015.10.05. 08:38 Fabius

Előre az internetrezsi-adó csökkentésért!

Jippiájé, dajcstamás internetügyi főcsipogó és konzultátor elvégezte amit kiróttak rá a nerben, megkonzultálta a nemzettel mi legyen internet ügyben. Na mit mondott a nemzet? Há'hogy adóztatva a ziternet ne legyen, cserébe lehetne cseppet olcsóbb. Totya pedig az elmúlt hónapokban összesítette a válaszokat és sose találnád ki mit jelent be:

- Internetrezsi csökkentés!

internet_1.jpg

Ötletes, mi? És cseppet sem kiszámítható. Szerintem is kellett ehhez egy miniszterelnöki megbízott, konzultálós honlap - muhaha - meg a többi hacacáré. Kellett hozzá sok hónap és szükséges volt egy olyan rátermett személy is, mint Totya, aki azért otthon van az internetben, mint surjánlászló a migránspolitikában. Ő azért vágja a csíziót:

- Internetadó = Orbán rossz!

- Internetrezsi csökkentés = Orbán jó!

Ha meg így van akkor legyen egy kis áfacsökkentés meg szociális alapcsomag a rászorulóknak. Legyen a netszámlán feltüntetve vastagon, hogy mennyit spórolt az egyszeri troll, hadd legyen neki meg a fészbúkforradalmároknak is világos, hogy rájuk is gondolt a Rezsinemzeti Csökkentés kormánya. Ezek amúgy tényleg lehetnek, ha már így bekakkantottatok a felpiszkált internetnéptől. Amire nem volt szükség az az online jurtaszínház, Tomi bohóccal a kínpadon.

192 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr267892646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Többek között már a jobbik is javasolta már, hogy egy alapszintű internet hozzáférés járjon mindenkinek ingyen.
Abban tökéletesen egyetértünk, hogy a most megszült rezsicsökkentős ötlethez egyáltalán nem lett volna szükség tompikára, ahogy az erre kidobott "konzultációs" milliókra sem.

Jut eszembe, ha Zuckerberg bácsi hozzánk is elhozza az ingyen netet, azon is lesz majd rezsicsökkentés? :)
Dajcstomi?
nem dízeles ez is?
@dr. jenőke (jenőke): nem, nem!!! ez felül vezérelt, alul szelepelt eccerű nerhajtány!
Faék typ. ecceri pártszopotnyik.
Nem is drogozott!
KOMOLYAN!
A rezsicsökkentés problémája ott van, hogy akinek 15 év munkaiszony után is csak havi 110 ezer a havi fizetése ( ja és műtős-beteghordóként nagyon sok a túlórája ), az leszarja ezt. A kiagyalújával együtt.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Persze, hogy nem, csak egy kis bolha írtást akart végezni, de a duma nem jött be. Hehe.
Ez most igazi rezsicsökkentés, mert a kormány nem más ... pénzén csökkent, hanem a saját bevételéből enged el.

Az egy más kérdés, hogy a veszteséget valahol be kell hozni, és ilyenkor a behozás terepe kétfajta lehet: kevesebb lélegeztetőgép vagy kevesebb stadion.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
-
Nem is drogozott!
KOMOLYAN!
-

Ez múlt idő.
-

Értem. Drogozik.
-
@The Ghost Wolf: Sajnálom mivel a NET a mai világban már tényleg alapszolgáltatás kellene, hogy legyen.
@Gábris szomszéd:

Ahogy a bableves is. Több ember problémája, mint a háló.
.
Internetrezsi csökkentés
Magyar módra? Csakis Tompikkával.

Lengyeleknél, ha vendég vagy, például Honey Hostel Kraków:
Ha magával hozná négylábú kedvencét, semmi akadálya.
3 072 Ft / fő / éj (ellátás nélkül)
Ha számítógépét is magával hozná, saját maga is csatlakozhat az internethez, vezeték nélküli internet-hozzáférés (WiFi) áll rendelkezésére.

Szallas.hu kedvezmény.
Ha a szállását a Szallas.hu-n keresztül foglalja le, díjmentes korai érkezés 13 órától, díjmentes késői távozás 13 óráig, korlátlan teafogyasztás és korlátlan kávéfogyasztás.
@Gábris szomszéd: Ez a kép egy rágalom, pont azért izzad, mert rohanvást ment drogtesztre, nehogy valaki azt higgye róla, hogy ő drogozott vagy drogozik. :-)
Aki mást mer állítani azt felkoncolják...
khm.
ha már internetadó, illetve rezsicsökkentés, akkor ugyanebbe a kalapba tekintve tompika a körmére nézhetne eleve az internetszolgáltatóknak is. tudom, az kicsit keményebb dió, mint egy ötvenforintos weboldal fake kérdőívvel, ezenkívül némi szakértelmet igényel, ami tompikánál nem feltétlenül van meg, de nagyobb sikereket érhetne el, mint az adócsökkentés.
példa. példákok.
-ahol van telefon, és van net (adsl), de le szeretnék mondani a telefont, azért ne kelljen büntetést fizetni "telefonvonal megszüntetése" címen, hiszen a réz marad.
-ahol van ún. szélessávú net, és a szolgáltató egyúttal telefont is szolgáltat, ingyenesen adjon/cserélhessék le VoIP számra/telefonra.
-a VoIP telefon, mint szolgáltatás/bekötés ne legyen százszor drágább, mint a net. és ne legyen havidíja.
-a szolgáltató a meglévő telefont (ha van mellette net) cserélje le ingyen VoIP telefonra/számra.
-ha a szolgáltató emebrei bejönnek lelkendezve, hogy "örömmel értesítem, hogy településükre bekötöttük az optikát, és önnél is lesz", akkor ne meredezzen riadt tekintettel, ha közlöm, hogy "rendben, akkor az optikával álljanak fel az oszlopra, majd én hozok ide optikai konvertert", és ne derüljön ki öt percen beül, hogy tulajdonképp a központ lett bekötve optikával, onnan a faluba ugyanúgy rézzel/adsl-el osztják vissza, mint eddig (GVH ugrik az ilyenekre)

és így tovább.
@vakapad: Maradjunk a realitások talaján. :)
@vakapad:
-
Bejön a csökkentés, ha két hétig nem nyírják a stadionok műfüveit.
OFF

Emelkedett hangulatú videóklippet készített a határmenti kerítések építési munkálatairól a Zrínyi Katonai Filmstúdió.

444.hu/2015/10/04/hosies-videot-forgatott-a-honvedelem-a-keritesepitesrol/

ON
Zseniálisak ezek a fideszes srácok!

Miután az internetadóhoz hasonló ötleteikkel naponta seggbekúrják a szavazókat,ráadásként még le is nyalatják a társadalommal pucukájuk szaros végét is.

És mindehhez jóképet vág mindenki. Mosoly az arcokon,öröm és boldogság.
Remekül játszanak a magyar néplélek hangszerén.

Szeretem ezt az országot,jól szórakozunk itt mindannyian.
@Wikus Van De Merwe: "Szeretem ezt az országot, jól szórakozunk itt mindannyian."

Mi az amit még annyira szeretsz nálunk? :)
@Gábris szomszéd:

Mindent.
A hülye migránsok nem tudják mit hagynak ki azzal,hogy az unalmas és hideg Nyugatra vágynak...
@Wikus Van De Merwe: Hát hideg azért itt is szokott lenni, unalmasak viszont tényleg nem vagyunk. :)
ennyi idiótát:

A NER törvénnyel már koronázni is kíván – visszamenőleg.

Úgy látszik, már azt is a Fidesz és a KDNP dönti el, hogy ki volt magyar király. Az országgyűlés ugyanis a héten tárgyal egy pár napja benyújtott határozati javaslatot, amely „november 15-ét, Bethlen Gábor erdélyi fejedelem és magyar király születésének napját a Magyar Szórvány Napjává nyilvánítja.” Ennek jegyében „felhívja az intézményeket, szervezeteket, és egyúttal felkéri a polgárokat, hogy a nemzetünk szerves részét alkotó szórvány magyarság támogatásának egy kiemelt napot szenteljenek”.

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20151005_Gabor_kiraly
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ez már a teljes leépülés. Kíváncsi vagyok, mikor nyitják újra a Lipót királyi szárnyát ennek a csürhének. Imolka is bemehetne velük, úgyis oda van értük.
@The Ghost Wolf: ennyi agyhalottnak kevés a hely, mehetnének a Szíriuszra
félek nagyon sokba fog ez nekünk kerülni:

A határozathozatalok után kerülhet terítékre a Miniszterelnökség közigazgatási bürokráciacsökkentést tartalmazó javaslatcsomagja. Lázár János csütörtökön tucatnyi állami eljárási díj és járulék megszüntetését javasolta. Így január 1-jével eltörölhetik például az okmánycsere, a gépjármű-üzembehelyezés, a forgalmi engedély és a törzskönyv kiadásának, továbbá a cégkivonat, az adóigazolás, építésügyi engedélyek, az erkölcsi bizonyítvány, a tulajdoni lap kiadásának és a felsőoktatási felvételi eljárásnak a díját, valamint a környezetvédelmi és műszaki matricákkal kapcsolatos költségeket. Jön az e-kártya, rövidülnek az ügyintézési határidők, és több dolgot intézhetnek majd elektronikusan a hivatalok.

index.hu/belfold/2015/10/05/simicsko_istvan_uj_feladatot_kap/
@vakapad: A stadion már sooooo last week, mostanában a pályaudvar/vasútállomás megy.
és a kerék csak forog, forog....félő, hogy tényleg megfertőzi az egy rohadt alma a többit és hősként, pajzsra emelve hurcolják körbe Europában, rémálom.

A Fidesz már keresi a témát, amivel Európa újra Orbánra figyel majd
vs.hu/kozelet/osszes/a-fidesz-mar-keresi-a-temat-amivel-europa-ujra-orbanra-figyel-majd-1005?utm_source=hrkrs&utm_medium=rss&utm_campaign=main
@Gábris szomszéd: Ez olyan szánalmas volt. Régi Krazok, Zilek, lejárófélben lévő szakszolgálati engedéllyel rendelkező helikopáter. Kinek kell ez? Kit akarnak lenyűgözni ezzel a "haditechnikával, az ISIS-t?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Ha jól tudom, II. József is magyar király volt (a kalapos), akkor pedig Bethlen is.

Hogy visszaadta a koronát és ezzel a lehetőséget Habsburgéknak, az nagyszerű taktika volt, mert ők, elég erővel bírván, fel tudták szabadítani Magyarországot a török uralom alól (= a 150 év vége), viszont nem a legjobb stratégia, mert ezután az ismert 400 év következett. De ezt ő, szegény, nem tudhatta. Vagy talán ...
@Spániel: Szerencsére az európai országok túlnyomó többségében átlátnak a Felcsúti Fodbalistán, ez látszik is az őt érintő meghívások számában is, ha elmegy az EU csúcsra, ott is legfeljebb a portások foglalkoznak vele komoly politikus nem szívesen mutatkozik egy társaságban személyével. Azerbajdzsán, Belorusszia és Törökország pedig nem számítanak jelentős tényezőnek, bármennyire is szeretnék magukat annak látni.
@vakapad: részben:

II. József 1780. november 29-én lépett trónra, azonban saját elhatározásából lemondott a koronázásról és az ezzel járó eskütételről. A kalapos király mentesült minden kötöttségtől, amik elődei és a rendek egyezségeiből származtak: nem kellett garantálnia a rendi szervezetek, jogok megmaradását. Ez elengedhetetlen volt ahhoz, hogy saját elképzelései szerint átalakíthassa az államberendezkedést. Édesanyjához hasonlóan rendeletekkel kormányzott, országgyűlést egyszer sem hívott össze.

-

Bethlen Gábor

1620 elején a pozsonyi országgyűlés felajánlotta neki a koronát, de nem fogadta el. Aztán bő fél év múlva a besztercebányai országos gyűlés megválasztotta királynak, de ő nem koronáztatta meg magát, mert elég okos volt ahhoz, hogy lássa: nincs ereje az ország egyesítéséhez, továbbá király is csak a szultán jóváhagyásával lehetett volna, ahogy erdélyi fejedelemségének is ez volt a feltétele. 1622-ben a nikolsburgi békében ezért – jelentős engedmények fejében – lemondott az amúgyis üres királyi címről, és visszaadta a koronát az ország török uralom alá nem került részén uralkodó Habsburg Ferdinánd királynak.
@The Ghost Wolf: de látod, egyre többen mondogatják, hogy van valami igaza és nem csak portások. Most kell ütnie a vasat, hogy ne feledkezzenek meg róla. Úgy kellett neki ez a migránsügy, mint a levegő. Mivel lecsengőben van, ezt már nem lehet tovább csócsálni, kell az újabb gumicsont.
@Spániel: Amilyen beszűkült szegény nem nagyon fog más gumicsontot találni. A menekültkérdésnek vége, mert ő sem hajlandó regisztrálni a menekülteket, így már nem játszhatja az Európ megmentőjének szerepét. A foci pedig kurva kevés ahhoz, hogy újra európai tényező lehessen. Szóval most tényleg nagyon fel adta a leckét a thinktankjeinek. Persze ha nem rúgta volna össze a port mindenkivel Európa kulturáltabb felén, akkor most nem lenne ekkora córeszban.
@The Ghost Wolf: A haditechnika sok tekintetben valóban elég szánalmas, a szolgálatot teljesítő katonákat viszont elismerés illeti.
@Gábris szomszéd: Jogos, de akkor is nevetséges, hogy negyven-ötven éves katonai eszközöket mutogatnak. Legalább pár újabb Humveet odatehettek volna.
@The Ghost Wolf: Egy két villanás erejéig mintha láttam volna, igaz már azok is kb. 30 éves konstrukciók. :)
@Gábris szomszéd: Ugye hogy ugye? De még azokat is eldugták, nehogy Putyin elvtárs megorroljon rájuk.
@vakapad: "viszont nem a legjobb stratégia, mert ezután az ismert 400 év következett. De ezt ő, szegény, nem tudhatta. Vagy talán ..."

tudhatta, hogy a felsőbbség nem a fejlődő/döglődő nyugatra, hanem a távoli keletre kacsintgat, mint ahogy most is teszi.
@The Ghost Wolf: megnyugtattál. Már rágtam magam, hogy ennek a kis pöcsnek kezd minden bejönni.
@Gábris szomszéd:

A realitás az volt, még az átkos gyurcsánybajnaiban, hogy a szegény kevesebbet adózott, a gazdag meg többet. És ez nem virtuális, hanem kőkemény realitás volt. Az egykulcsossal sikerült tönkretenni. Megjegyzendő, hogy a háló olcsítása se azokat célozza, akiknek bableves problémái vannak.
@Spániel:
ez ugyanaz a lófasz, mint sok mindenki más is csinál, otthon sikertelenek és tönkrebasszák az országot de a fontos, hogy a külföld pofázzon róla...ettől nem lesz olcsóbb a benzin sem a gázolaj pedig lassan már ingyen osztogattyák és az elektromos energia is az olcsó fűtőanyagok miatt már régen 1/3-dára kellett volna vinni az árakat, de szarnak rá mert van rezsidili ami hazugság és pofánköpködés semmi más

dehát ugye nincs ellenzék meg senki sem akar szólni csak a morgás a polgárportálokon, amit mindenki leszar de assziszi, hogy tett valamit

brühüyyy

kkk
A blog témájánál maradva, ha kérhetem az urakat!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Hátbizony, a blogtéma rengeteg megvitatandó kérdést vet föl. Itt is van mingyárt az első ... hogyasztmondja ... ugyebár ... khm ...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: a dajcstompika egy nagyon szép eu képviselő és a rezsihez nagyon ért, az mijaz, hogy internet rezsi? és mijazhogy internet adó
a zinternet az egy szolgáltatás tehát ÁFA(sz) és még mi???
ha 6000Ft/hó a díj akkor azon mennyi a teher? mert a 6000 az kurva olcsó, lehet, hogy lopják? a 18000 az meg kibaszott sok de állítólag van 22000 -ért is, az goldplated? vagy főz is meg takarít?

és micsinál a tompika? mindezzel

brühüyyy

kkk
a nemzetközi energiahordozó árak kb 50 - 75%-kal csökkentek az utóbbi kb egy évben, a rezsi csökkentés mennyi arrafelé a duna és a tisza környékén, víz alatt vagy víz felett?
@vakapad:
nekavard meg...a dajcstompika izzadásáról van szó és hogy nem is annyira de majdnem és hogy a tonyó meg a bunyó

nem világos? gyertyát alája

tudod a híres mondás: a gyertya alatt mindíg sötét van

brühüyyy

kkk

valaki letette a gyertyát már csak lángra kell lobbantani
@vakapad:
a zinternetnek is van kulcsa? és mekkora? hogyan kell bedugni?

brühüyyy

egy kulcs vagy több kulcs egyébként is Judith -ot kell mekkérdezni ő dugta el a kékszakállú tompika elől am kulcsot...attól van rezsije neki de a gyógyszert meg kinnhagyta a kastélyból ami közben bezárt, mint a lerobban trafikok

brühüyyy
kkk
@Rodeo36:

index:
"A szocialista párt, mintha választási időszak lenne, olyan mélyre ment le kutyába, amikor pár napja zseniális kampányt kezdett, követelve a „gázárcsökkentést” és a „fizetésemelést” (így, minden különösebb cifrázás nélkül). Az MSZP 20 százalékkal vinné le a lakossági gáz árát."

Követeljék? Hát mindenki rajtuk röhög, ha követelik. Ostobaságokat teccik beszélni.
@Rodeo36:

Jabocs, az index szösszenetet írta Haász János úr, 2015. szeptember 30-án.
@Rodeo36:

mszp.hu/video/ami_jar_az_jar

úgy hogy le ne tessék még egyszer írni azt a baromságot, hogy:
" ... dehát ugye nincs ellenzék meg senki sem akar szólni csak a morgás a polgárportálokon, amit mindenki leszar de assziszi, hogy tett valamit."
@Rodeo36:
Szia Rodi!
Azt nem mondanám, hogy a gáz árát 1/3-ra kéne csökkenteni.
Egy szakpolitikus szerint az elmúlt évben 35%-kal csökkent az orosz gáz ára, az energiahordozók árcsökkenése miatt 100 milliárd Ft kumulálódott így az országban, amit a lakosságnak illene visszaosztani.Erről hallgatnak.
Pedig roppant egyszerű lenne, mert már nem hatóságilag szabályozott az árképzés, már egy miniszteri rendelettel is megoldható lenne.
Vacakolnak itt a net ÁFA-val, mint már írtam, ez nekem 3.000.- Ft előfizetés mellett havi 213.- Ft-ot jelentene. Szarok rá. Legfeljebb egy napon nem zabálom meg a kedvenc jégkrémemet, és máris pariban vagyok.
@vakapad:
é saminiszter mit csinált?

brühüyyy

kkk
@vakapad: Itt is jól látható volt,hogy Tóth Bertalan klasszulfelépítette kérdését/interpellációját, amire Fónagy válaszában csak hebegni-habogni tudott. Az már nem volt rajta a videón, hogy a kormánypárti képviselők pártfegyelemből szó nélkül elfogadták az a választ, amire egy átlag gimnáziumi tanár akkora elégtelent adott volna, hogy a naplóból kilóg.
@Rodeo36: Ha itt élnél, és em valahonnan külföldről kommentelhetnéd az idióta brühüy és kkk kommnetjeidet, akkor megértenéd, hogy miért nincs ellenzék és miért van döbbenetes Fidesz túlsúly.
@Mariann19:
3000 Ft -ért milyen neted van? gyalogos?
én maradnék a jégkrémnél és leszarnám a kormány pofáját

brühüyyy

kkk

nézd az olaj hordónkénti ára nem is olyan régen 170 doll
ár volt manapság 40 körűl vesztegetik és future sales nem valami jól megy, a kóbor kutyát nem érdekli

Alberta belerokkant és a konzervatív pártot ott fel is számolták mert a szar olajukra bazíroztak most meg megy a zokogás
ha lemegy 25 dollárra akkor mennyi lesz a magyar import ár, tudnak ezek üzletelni vagy csak saját zsebre és a vásárlónak lófasz a seggébe fizessen + ÁFA

és a gáz és az elektromos is mert nagyrésze ezzel generálódik valamint a Paks ami már amortizálódott nagyon régen szinte ingyen van ha a karbantartást nem nézzük

át van a magyar pó'gár baszva a palánkon és még ki is röhögik

(nem mintha itt az üzemenyag árakon mindez látszana vagy a többi energia árán, ugyanaz a tolvaj geci banda)

brühüyyy
kkk
@The Ghost Wolf:
elég ha ti nem értitek a tietek én nem szavazok arrafelé, megvettétek egyétek meg
brühüyyy
kkk

és csak neked: kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@Spániel:

Fostok, hogy Orbán Viktor megbuktatja egész Európában a libsi pártokat, mi?! :))

Márpedig előbb-utóbb eléri a célját a Miniszterelnök, lásd majd vasárnap: Bécs.

Ez még csak a kezdet lesz! :)
@The Ghost Wolf:

A bajor elnök is portás? David Cameron is? H.C. Strache is? Márpedig ők Orbánnal értenek egyet.
@Spániel:

Azért ne nyugodj meg teljesen. Ha a liberális politika megbukik Európában, abban benne lesz Orbán keze is! :)

Meg persze a migránsoknak is rengeteg köszönhetünk.. :D
@ördöngös pepecselés:

"_Fostok, hogy Orbán Viktor megbuktatja egész Európában a libsi pártokat, mi?! :))

Márpedig előbb-utóbb eléri a célját a Miniszterelnök, lásd majd vasárnap: Bécs.

Ez még csak a kezdet lesz! :) _"

Egyáltalán nem.
Ugyanis, ha mindenütt nacionalista, és befelé forduló, a toleranciát nélkülöző tényezők kerülnek hatalomra, és prioritássá válik a saját nemzet jóléte, megszűnik az uniós támogatás, hiszen azt liberális elvek "szülték", és milyen alapon kellene angol, francia német adófizetők pénzén fenntartani egy olyan magyar kormányzatot, amely folyamatosan pocskondiázza az Uniót?
@jaegtoer:
Az EU-nak hamarosan annyi. Az emberek értelmesebbik fele rájön hogyha tovább szavaznak liberális pártokra, akkor hamarosan nem Keresztény Európa lesz iszlám. Aztán viszlát karácsony meg húsvét! Majd vasárnapi mise helyett lehet hallgatni a müezzint! :D

Előbb-utóbb Berlinben is megbukik a liberális vezetés, pedig ott mindig is erős volt a liberalizmus.
@Gábris szomszéd:

Nem az egykulcsos adórendszer, hanem a többkulcsos adórendszer alatt halmozódott fel a mérhetetlen adóssághegy (már Bajnai is észrevette, hogy túlságosan magasak az SZJA terhek).
Tehát hamis és hazug állítás az, hogy a többkulcsos adórendszer visszaállításával fel lehetne számolni bármilyen hiányt, az azonban igaz, hogy a beszűkülő forrásokat olyan mértékben lehetne bővíteni a többkulcsos adórendszerrel, hogy a "nagybani" lopást szinten lehet tartani újabb pár évig, egészen addig, amíg újabb egymillió kvalifikált munkavállaló menekül el az országból, és csak néhány ezer szakmunkás, 2-3 milló segéd- és betanított munkás marad, meg az analfabéták. No, és a nyugdíjasok.
Választási humbugnak ellenben elmegy.

Mindig figyelemre méltó, hogy korrupció csökkentése prioritásként sosem előzi meg az szja csökkentést, vagy többkulcsos adó visszaállítását.
@ördöngös pepecselés:

"_Az EU-nak hamarosan annyi._"

Kár a karakterekért.
Mint írtam, abban az esetben előbb köszönt be a córesz itt, Magyarországon.
A legfőbb liberális ellenzők fognak a leginkább átkozódni, ha a keresztény konzervatív nacionalista attitűd érvényesül majd az EU bel- és külpolitikájában.

Kérdés: Ki kivel fog kereskedni, ha mindenki ellenség?
@jaegtoer:

Kereskedéshez nem kell liberalizmus. Az oroszokkal is kereskednek a németek, franciák, amerikaiak, mégsincs liberalizmus Oroszországban.
@jaegtoer:

Javaslom a nettó adósságállomány nézegetését (megj.: 2008. végétől világgazdasági válság volt).
Egyébként különösen a "mérhetetlen adóssághegy" tetszett.

www.mfor.hu/cikkek/makro/GDP_revizio_miatt_nagyot_csokkent_a_magyar_allamadossag.html
@Rodeo36:
Rodi!
A netes ÁFA csökkentés bejelentésén minden szemlélődő ember kuncogni kezd, mert akkora szemfényvesztés.
A kormány a politikai uralom megszerzése érdekében csökkentette a rezsit úgy, hogy a szolgáltatókat veszteségessé tette.
Igaz, hogy kevesebb lett az ÁFA bevétel, de a kiskereskedelmi forgalom ugyanennyivel nőtt, ezzel arányosan az ÁFA is, tehát a végeredmény null szaldo.
Ennek az a magyarázata, hogy az ország nagy része hónapról-hónapra él, az elkölthető pénze nem változik, feléli, így tök mindegy, hogy energiát vesz, vagy két kiflivel többet.
Most látszik ki a kormányunk foga fehérje, amikor ténylegesen lenne fedezet a rezsicsökkentésre az energia árak zuhanása miatt, mégsem adja oda a lakosságnak ennek a kedvező szitunak az eredményét.
Bocs, hogy későn válaszoltam, de éppen Szívnek írtam egy levelet, amikor bedöglött a gépem. Fél óráig az asztal alatt addig baszogattam, amíg csak beindult végre.
@Mariann19:
akkor ebben egyet is értünk, rablókat választott az ország (mindegy, hogy hamis vagy valós)
és most nem ereszti a megszerzett mézesbödönt

egyetlen megoldás van: szétlőni a bödönt a rablók maguktól eloldalognak és eközben azokat is szépen be lehet zárni 4000 év előzetesre meg 500 szoros életfogytiglanra

brühüyyy

kkkk

és kötelezni kőbányában kőfejtésre kenyéren és vizen, mint a közmunkásokat
@ördöngös pepecselés: mégis, ki az az orbánviktor, aki csak úgy, félkézzel megbuktat nagy, régi múltú pártokat?
Álmodik a nyomor.
Ő csak egy kis házi pukkancs, akinek hangyaf...nyi hatása sincs bármelyik ország bármelyik pártjára. Eu parlamentire meg pláne nem.
Ő a mi Nemzeti Szájkarate Hősünk, már csak az ilyen kis misimókusok, mint te nyakalják be a sok katyvaszt, ami kijön a szájából.
Meg a sleppje, akik jól megélnek belőle.
Egyébként, nem rémlik valami? úgy 1992-2000 között, valami liberális izé...na....liberális internacionálé, aminek a törpe az alelnöke volt?
@Rodeo36:
"És kötelezni kőbányában kőfejtésre kenyéren és vizen."
Azokra a kőbányákra gondoltál, amelyeknek Orbán Győző a tulajdonosa?
Nem fog menni a dolog.
Még a magyar lápvidékekre sem lehetne elvinni a vétkeseket, mert azok is Győző bácsi tulajdonában vannak.
@Mariann19:
akkor nem értettél, a győző bácsi is rabosítva mert lopta a vagyonát és neki is a kőfejtés vagy a lápvidéken lehet kísértet

brühüyyy

kkk
@ördöngös pepecselés:
.
Igazad lehet.
Orbán szerint az arab világban szeretik a magyarokat.
A magyar-arab kapcsolatokról és a gazdasági együttműködésről tárgyalt Orbán Viktor miniszterelnök Hoszni Mubarak egyiptomi elnökkel Kairóban. A kormányfő azt mondta, hogy az arab világ olyan sarka a földgolyónak, ahol szeretik a magyarokat, hozzátéve, hogy ennek gyökere a kommunista idők nagy fejlesztéseihez nyúlik vissza. A miniszterelnök beszélt arról is, hogy a magyarok Egyiptomban acélt gyártanak majd.

Az egyiptomi látogatáson tartózkodó magyar kormányfő a találkozó után magyar újságírók előtt - utalva Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök korábbi nyilatkozatára - azt mondta: Magyarország néhány évvel ezelőtt elveszítette az arab világ jóindulatát, amikor "idétlen megjegyzésekkel a terrorizmus és az iszlám közé egyenlőségjelet tettünk". Azóta dolgozik a magyar diplomácia azon - folytatta -, hogy Magyarország visszaszerezze a jó kapcsolatok lehetőségét a térségben, és miniszterelnökként az EU-elnökség átvétele után ezért tette éppen Kairóban az első olyan látogatását, amely az Európai Unión kívül van.

A kormányfő úgy fogalmazott: az arab világ olyan sarka a földgolyónak, ahol a magyaroknak kifejezetten jó híre van. Ez nem mondható el a Föld mindegyik sarkáról, "itt azonban szeretnek bennünket" - hangsúlyozta.
@Rodeo36:
Jó, így már világos.
Pusztuljon a férgese!
@ördöngös pepecselés:
.
Tényleg lesznek itt müezzinek és mások.
Lehet, lesz olyan, hogy bölcs kádi megsemmisíti a magyar Kúria ítéletét.
Amikor Safarovot lefegyverezték és előállították, azonnal beismerte a gyilkosságot és hozzátette, amint szabadlábra kerül, újra örményeket fog ölni.

Nomármost:
A kereszténység felvétele, az örmény nép számára oly fontos esemény 301-ben történt. A kereszténység felvételében elsődleges szerepet játszott Világosító Szent Gergely, aki később az örmény egyház első katolikosza lett.

Ésakkor hír 2014. november 11., kedden:
Megérkezett Orbán Viktorhoz Ilham Alijev, Azerbajdzsán elnöke, majd közös sajtónyilatkozatot tettek. A két ország stratégiai partnerségre lépett.

Azerbajdzsán a muzulmán világ első világi demokratikus köztársasága 1918-ban jött létre.

Na, ilyen alapokon vesszenek a libsik.

Pepecselj még!
@dr. jenőke (jenőke): úgy érted, hogy füstöl, mint az urasági trágyadomb?
@vakapad:

Természetesen nem szükséges a mondandóm kontextusába helyezve vizsgálni az adósságállomány növekedését.
de azért:
"____
1. § Az Országgyűlés az államháztartás központi alrendszerének (a továbbiakban: központi alrendszer) 2010. évi
a) bevételi főösszegét 12 662 680,6 millió forintban,
b) kiadási főösszegét 13 533 026,8 millió forintban,
c) hiányát 870 346,2 millió forintban állapítja meg.
_____"
Ekkoriban az államadósság 21 és 22 ezer milliárd forint között ingadozott, azaz, 12,7 ezer milliárd forint bevétellel szemben 21 ezer milliárd forint adósság állt szemben, úgy, hogy még 870,X millió forint hiányt be kellett tervezni a működéshez(legyen elég pénz a korrupcióra.)

******
"____
1. §2 Az Országgyűlés az államháztartás központi alrendszerének (a továbbiakban: központi alrendszer) 2015. évi

a) bevételi főösszegét 16 359 724,5 millió forintban,
b) kiadási főösszegét 17 252 128,6 millió forintban,
c) hiányát 892 404,1 millió forintban
állapítja meg.
____"

Jelenleg a bevételi főösszeggel, 16,4 ezer milliárd forinttal szemben lébecol 25 ezer milliárd forint adósság.

Ha ez nem mérhetetlen adóssághegy, miközben offshore-ban röhög 252 milliárd+N dollár, (a.m.
252 000 000 000$ * 278 = 70 056 000 000 000 HUF), akkor minden tényleg bagatell. sőt vili. tényleg be kell indítani az adóprést, hadd dögöljön meg mindenki minél előbb, és inkább tegnap, mint ma.

Csakhogy viszont akkor nem értem, mi a probléma Matolcsyval, Orbánnal, az unortodoxiával és az illiberalizmussal? Hiszen minden rendben volt, van, lesz.

Az hogy százalék nem fizetőeszköz, senkit ne zavarjon.
Az adósságot sosem % nevezetű valutában, hanem mindig dollárban, euróban, svájci frankban vagy egyéb nagyon is kézzelfogható konvertibilisben kell visszafizetni.

Arról meg, hogy sose volt elég a zseton, kérdezze mindenki Manócskát a Futrinka utcában. Na.

[a belső eladósodottsági mutatót figyelmen kívül is hagytam. Mert 'minek' is belemenni rendszerszinten a részletekbe, mint a teherviselési képesség és hajlandóság viszonylatba, 'minek' következtében negatíve növekedik a népesség a biológiai fogyás mellett.
@dr. jenőke (jenőke):

A legtöbb amit tehetek a kormányzati minták után, hogy óvakodok stratégiai partnerségre törekedni önmagammal, hátha jutok is valamire.
@dr. jenőke (jenőke): Kicsit kapcsolódó a CÖF legújabb plakátakciója kapcsán. :)

A Jobbik szóvivője szerint a Civil Összefogás Fórum félmunkát végzett a plakátkiállításán. Mirkóczki Ádám, az ellenzéki párt szóvivője hétfőn azt közölte az MTI-vel: arra szólítják fel a szervezetet, hogy egészítse ki kollekcióját két Orbán Viktor miniszterelnöktől származó idézettel.

A jobbikos politikus azt javasolja, hogy kapjon helyet a kormányfő Abdel Fattah el-Szíszivel, az Egyiptomi Arab Köztársaság elnökével tartott sajtótájékoztatójának egyik mondata, miszerint "Magyarország az iszlámot az emberiség egyik nagy szellemi és lelki alkotásának tekinti, amely sok százmillió embert segít hozzá, hogy az emberi élet létezésének magasabb értelméhez eljuthasson".

A másik idézet pedig egy Bild Zeitungnak adott interjúból származik, s az szerepel benne, hogy "Én személy szerint tisztelője vagyok az iszlámnak. Az iszlám filozófia nélkül a világ egy része már rég a barbarizmusnak esett volna áldozatul".

www.hirado.hu/2015/10/05/a-jobbik-szerint-felmunkat-vegzett-a-cof
@Mariann19:

"_ amikor bedöglött a gépem. Fél óráig az asztal alatt addig baszogattam, amíg csak beindult végre. _"

Újabb oldaladról ismertünk meg. Ne fogd vissza magadat. Asztalláb megmaradt-e?:D
@vakapad: @jaegtoer:

ésmég a békeévből, amikor javában dúlt a többkulcsos:

"___
1. § Az Országgyűlés a Magyar Köztársaság 2004. évi költségvetésének végrehajtását - a 3. §-ban foglalt adósságtörlesztési kiadások, valamint a hitelfelvételek nélkül -

a) 5 333 097,5 millió forint, azaz ötmillió-háromszázharmincháromezer-kilencvenhét egész öttized millió forint bevétellel,

b) 6 237 618,4 millió forint, azaz hatmillió-kétszázharminchétezer-hatszáztizennyolc egész négytized millió forint kiadással, és

c) 904 520,9 millió forint, azaz kilencszáznégyezer-ötszázhúsz egész kilenctized millió forint hiánnyal

hagyja jóvá.
____"

ekkor mennyi hitelt kellett felvenni az államháztartás finanszírozására a többkulcsos szja mellett?
@nincs_itt:" ez felül vezérelt, alul szelepelt "

EZ JÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!!!!!
A "nem leszünk gyarmat" kormány és Focialista Hazánk fénylő footsaal csillagai ismét elveszítették a fonalat. Kissé...
Most akkor az a gyanús, ami nem gyanús?
Illetve van egy csimpánz legalább ott, aki nem szívott be a banánpálinka gőzétől?

"Rosszul emlékezett a külügy: mégiscsak keresték a Teslát

A Külgazdasági és Külügyminisztérium eddig nem kereste meg a Teslát, és nem is tartja reálisnak, hogy a luxuskategóriás elektromos autók gyártása átkerüljön Európába

– közölte vasárnap (TEGNAP!) a tárca sajtóirodája közvetlenül azt követően, hogy Elon Musk Hollandiában megnyitotta a Tesla első európai gyárát, és bejelentették: tervben van további európai gyárak felépítése is.

A külügy időközben rájött, hogy rossz választ adott ki a sajtónak.

A tárca legújabb adatai szerint a magyar diplomácia már fél éve dolgozik azon, hogy kapcsolatot építsen ki a világ egyik leginnovatívabb autógyártójával, és azt is kiderítette, mikor és mire lenne szüksége a Teslának.

Az első lépést Szemerkényi Réka magyar nagykövet tette meg március végén, amikor ellátogatott Kaliforniában a Tesla központjába.
Az olcsó Tesláknak kell majd új gyár

Egy hónappal később Szijjártó Orsolya hágai nagykövet – aki csak névrokona a miniszternek – találkozott az európai összeszerelő üzem vezetőjével. A diplomata a menedzserek finom utalásaiból tudta meg, hogy a Tesla autók tervezett olcsóbb, tömegszériája igényelni fog újabb összeszerelő üzemet vagy üzemeket, így a közép-kelet-európai térség elhelyezkedése miatt „logikus helyszín lenne”. Ez azonban a minisztérium szerint legkorábban 2016-ban merülhet fel az európai eladások felfutásának függvényében.

Szijjártó Péter a beérkezett információk alapján utasítást adott Czakó Judit New York-i külgazdasági attasénak arra, hogy egy célzott céglátogatást szervezzen a céghez, figyelembe véve hogy a jövő év elején elkezdhetik esetleges további európai gyártási központjuk helyszínének kiválasztását."

Értjük ettársak, olyan ravasz a NER eme fényló csillaga (természetesen a rettentően tehetséges és önzetlen D.Tompika UTÁN csak!), hogy simán megcáfolja saját hivatalát.
Titkos vót, na...
@vakapad:" vagy kevesebb stadion."

Na neeeeee.......

lélegeztetőgép.... természetesen.
@dr. jenőke (jenőke):
„ Megérkezett Orbán Viktorhoz Ilham Alijev, Azerbajdzsán elnöke, majd közös sajtónyilatkozatot tettek. A két ország stratégiai partnerségre lépett. „
Ez sem gyenge, de ha valamit nem szeretnék megélni az az, hogy megírja a Rodong Sinmun, miként fogadták Ferihegyen (oppardon; a Liszt Ferenc repülőtéren) a Kedves Vezetőt, aki egy code-share egyezmény aláírása miatt érkezett a testvéri Magyarországra, amelynek értelmében a jövőben az Air Koryo szállítja a keleti gulágra az innen internált ellenzékieket. Bár MALÉV már nincs, azért együttműködni még lehet. Nem?

Dajcs meg épp most hadovál az ATV-n…
Legalább olyan súlyos mint az a hír, hogy Győzike visszatér a pop szakmába...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: ha mekkérhetem a nertársat a poszt témájához:))
@jaegtoer:

"Nem az egykulcsos adórendszer, hanem a többkulcsos adórendszer alatt halmozódott fel a mérhetetlen adóssághegy (már Bajnai is észrevette, hogy túlságosan magasak az SZJA terhek)."

Korábbi hozzászólásomban csak annyit próbáltam mondani, hogy a nettó adósságállomány diagramja (amely a tényleges adósság) ezt a kijelentést nem igazolja.

Mint korábban már sokszor írtam, szerintem az egykulcsos adó a legigazságosabb, HA az ország megengedheti magának. Jelenleg az én szubjektív véleményem szerint nem engedheti meg. Hogy a többkulcsos vonalait hol kell meghúzni, abban Bajnai tervével értek egyet (emlékeim szerint 15 millió/év-től kezdődött nála a második kulcs).

Hogy offshore cégekhez mennyi pénz vándorolt ki, az egy becslés, ahogy például Horváth András "ezermilliárdja" is. Én ezekben elég kevéssé hiszek, főleg a mértékekben nem.
@taga20: "Quod licet Jovi, non licet bovi" :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: ez annyira titkos, mint amikor eldugja valaki maga elől a pénzét :D

Valaki homályosítsa már fel őket, hogy a) az occsóság nem minden az autógyártásban;

b) nem is vagyunk annyira occsók, de legalább nem is annyira jó az a termék, ami itt készül, okosba';

c) az ilyen egymásnak ellentmondó ,,nyilatkozatok'' elmélyítik az Abszurdisztánba vetett - eddig is töretlen - bizalmat;

d) jogszabályi/tulajdonosi/pénzügyi bizonytalanságok miatt nem ez a legbiztosabb terep;

d) végül pedig egy összeszerelő államocska soha sem fog a fejlődés útjára lépni, egész egyszerűen azért, mert az összeszerelés _nem_ beruházás.

Valószínűleg Mariann19 jobban össze tudná ezt foglalni, mint én... veheti felkérésnek is, mert érdekel a véleménye.:)
@öregmatróz: vagy a Széles-féle csoda hajtja a gyorsnaszádot :)
@Knósszosz: haver, hova tűntél az utóbbi hetekben? má aszt hittem, hogy beadtad a kulcsot a galériádon:))
@vakapad:

O.K.

Én pedig arra hegyeztem ki a dolgot, hogy a korrupció növekedése inkább befolyásolta az államadósság növekedését mint az 'egykulcsos'.
Ugyanakkor lényeges különbség, hogy amíg a szocik regnáltak, legfeljebb százmilliós volt a lépték, addig a fidesznél milliárdos, ugyanakkor a szociknál sok résztvevős volt a társasjáték, addig a fidesznél teljesen szűkkörű. Ebből az is következett, hogy a szociknál jobban 'szétterültek' a kisemberek részére is a zsetonok, míg a fidesznél 'nem szakad, tovább', hanem megáll, és csak a szűk kör élvezi a 'csurranó-cseppenőt' és annak hasznait.
@KorlátlanTollpárna:

Ma még a Barbatrükk és a Nagy ho-ho-ho nickkel is belépsz?
@KorlátlanTollpárna: látom, te má kurvára vágod a nert:))
@taga20:
Ne'má, hogy nem csatlakozott a NER fényességes csillagai vonalhoz ez?
Gábriska egyből ugrik is, mint gyöngytyúk a takonyra és csillogtatja latin tudását.
Amúgy mi van ebben off?
@graphics:
.
Azon gondolkodom, hogy mit is gondoljak. És most elképzelem: Találkozott a Pedagógusok Önértékelési Csoportja (PÖCS) a Fidesz Akció Szerveződésével (FASZ) és megtárgyalták a Programme for International Student Assessment (PISA) nemzetközi tanulói teljesítménymérés programját.
@graphics:
Hab a tortán, majd adunk nekik is negyven milliárdos állami támogatást és holnap a majomcsorda kiáll egy újabb kommunikációs varázslattal...
Dolgozzon meg a szaros kis pénzéért Rogány ettárs is!
Ne már, hogy mindent a D.Tompinak kell lekommunikálnia! Hát hol fizetik meg őt csak azért, hogy olyan 200 forintos kedvezményt most bejelentett?
Nektek se jó semmi... :(
@taga20:

"_ ha mekkérhetem a nertársat a poszt témájához:))_"

Hogy milyen aggályos gondossággal figyelsz?! Elgörbült a pupitasz?:)
@jaegtoer: a francokat, csak előtört belőlem a libsi, de már összeszedtem magam és újból a lényegre fókuszálok:))

www.napiszar.hu/Thumbnails/25160.w-800.h0.q100.jpg
@dr. jenőke (jenőke): még jó, hogy nőnemű nincs közte, ezek meg a sörfesztivál okán csorrantanak.
@graphics: egyik másik megbüntethetne, de a piros csöcsű az inkább ne:))
@taga20:
Ez+AZ...
Egészség és más izék, de nem tudok nélküled/tek/élni!:))
még nem szabadna, de rozét bontottam.

Mi van Te precízíós majom?
Pupi&tász...?
Bringás csajok???
Aggy az arcnak kicsit, egyszer élsz - nem?
@taga20: az ha beszorítana egy sarokba... szegény taga!
@Knósszosz: Hogyléted felől érdeklődtem a minap.
/prív/
De nem mondtál se bút se bát!:)))
@taga20: sátoroztam már párszor, de ilyen sátrat most látok először. :)
@graphics:
Remélhetőleg utoljára is... :(
Csúnyákat fogok álmodni!
@ornagy50:
Kösz!:)
Lányom nyüstölte a Varánuszt, tájékoztatási kötelezettsége volt. Nekem nem ment, de most már olvasok folyamatosan.

Már inni is tudok!:))
Persze csak pianoban... annyit nem tudok még, ami akkorát ütne mint a CÖF anál micsodája, de ilyen babért nem is akarok... Csizmadia szintjét leérni... az nagy meló lenne.

Elmentek a ruszki dupla svancok Sármellékről...
Igaz, vagy kamu?
@Knósszosz:
Bakker, lemaradtam... Elütött a villamos???
Drága szesztezsvérem, megmaracc? :)
Nicsak nicsak.

Az állami termőföldek eladása ellen demonstráltak az LMP kezdeményezésére az ellenzéki pártok a Kossuth téren, hétfőn kora este.
A néhányszáz tiltakozó részvételével zajló eseményen felszólalt a kezdeményező párt mellett az MSZP, a Jobbik, a PM politikusa, az Élőlánc elnökségi tagja, valamint Ángyán József korábbi fideszes agrárállamtitkár.

propeller.hu/itthon/3160703-allami-foldek-eladasa-ellen-demonstraltak-ellenzeki
@Knósszosz: bakker, má aszt hittem, hogy komoly bajod van:)

a rozét meg melegícsd meg, me kaparni fog a torkod és ágynak esel:)))
@Gábris szomszéd:

"_Az állami termőföldek eladása ellen demonstráltak az LMP kezdeményezésére az ellenzéki pártok a Kossuth téren, hétfőn kora este.
A néhányszáz tiltakozó részvételével zajló eseményen felszólalt a kezdeményező párt mellett az MSZP, a Jobbik, a PM politikusa, az Élőlánc elnökségi tagja, valamint Ángyán József korábbi fideszes agrárállamtitkár._"

Ha ezzzzt ilyen suttyomban, titokban csinálták, az ellenzéki pártoknak ugyanolyan lesújtó véleményük lehet a fideszpolitika ellenes népességről, mint eme népességnek az ellenzéki pártokról:)
további szép estét és békés álmokat!
@graphics: neked is, álmogy kiszeltüncivel:))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Úgy látszik, kaptam még esélyt.
Nincs szerencséd, a Hernád utcai macsók még egyszer találkozni fognak!:))

Voltam felétek egy "énelkő" Taurussal, fasza is az a vezérállásból:
www.youtube.com/watch?v=Q7Wj-GpXtPs
Ahogyan indul... skáláznak a frekvenciák a motorokon - fasza!!

Lassan vízum kell neked / nekem svehátba??
Mi lesz itt?
@taga20:
... egy rohadék vagy!:)))
@taga20:
.
De mit?
Üldözött legyen, vagy menekült?
Utóbbi eseteben az üldöző gazdasági üldözőnek minősül?
@jaegtoer: Közben épp most nyilatkozott a királyi tévében az elempés Sallai R. Benedek, hogy a mai közös demonstrációval szerinte sikerült felhívniuk a figyelmet erre a fontos kérdésre. Lehet csak mi nem vettük ezt észre? :)
Egyébként tényleg fontos kérdésről van szó, kíváncsi leszek, hogy mondjuk az alábbi ígéretből, mi fog majd megvalósulni.

alfahir.hu/a_jobbik_akar_fizikai_erovel_is_meg_fogja_akadalyozni_az_allami_foldek_privatizaciojat
@taga20: meg kell védenem bolit. a blog témája tompika. boli egy tompikáról kommentelt. sok tompika van. most ezt pont neked bizonygassam?
@Knósszosz: tudom, de még mindig jobb, mintha tompika lennék:)))
@parti_giano:
Na, ezek se sokat változtak, amióta kiejakuláltatták őket...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: haver, ezt a lekommunikál, meg kiejakulál szavakat, te találtad ki? te kis kázinci:))
Józanító a libsiknek (kíváncsi vagyok mennyien nézik meg közülük) :)

www.youtube.com/watch?v=xDcbW2GUbG8
@ördöngös pepecselés:
.
Olvashatnál plakátokat, hogy valami ragadjon rád is!
Például több tiszteletet a magyaroknak, ne vedd el a hivatásos trollok munkáját!

Csupa hasznos tanács, te meg itt lopd a napot?
Művelődj!
Embörök!
"Reggel 6 óráig tartott a parlamenti ülésnap 2011. június 15-én, de volt egy képviselő, aki biztosan hiányzott legalább másfél órát a hajnali munkából."
444.hu/2015/10/05/szexleaks-luxusprostitucio-repas-lajos/

Zsóttink vótt akkor? Nem ám kiderül, hogy Tompika mintájára szétkefélte a Kossuth tér környékét.
Illetve Tompika a téren lévő hölgyeket dobta fel az asztalra, mert hát a család, mégis csak...
Tényleg, emlékszik még valaki, hogy valami debreceni nagyembernek volt már vmi hasonló ügye... nem jut eszembe...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Pedig nem olyan bonyolult ez az offtopicod sem. :)

"Az ügyészséggel ellentétben Répás Lajos úgy gondolja, hogy a tevékenysége nem meríti ki a kerítés tényállását: „Csak segítettem a lányoknak, bemutattam őket befolyásos barátaimnak. Hogy ezután mi történt, az magánügy, két ember önálló döntése. A lányok hálából fizettek nekem a segítségemért, de azt a pénzt nem a saját gazdagodásomra használtam fel, hanem visszaforgattam a szépségversenyek szervezésébe” – mondta Répás a Direkt36-nak."
A fidesz senkit sem hagy az út szélén

Családi csőd: élj meg napi 950 forintból!

Egészen rémisztő önsanyargatásra kényszeríti a családi csődről szóló törvény az adósokat. A csődbiztos egy kormányhivatalnok lesz, aki a Túró Rudit ugyan nem veszi ki a gyerek szájából, de a mindennapi életvezetéshez csak napi 950 forintot ismer el. A legjobban a jelzáloghitelezők járnak.

www.azenpenzem.hu/cikkek/csaladi-csod-elj-meg-napi-950-forintbol/2531/

Lejárt a kilakoltatási moratórium: tízezrek kerülhetnek utcára

index.hu/gazdasag/ingatlan/2015/09/30/kilakoltatasi_moratorium_devizahitel_ingatlanhitel_hitel/
@Gábris szomszéd:
az havi 133 canadai dollár ami pontosan a havi utazási bérlet ára
vagy kevesebb, mint 30000 királyi forint havonta, namost hya ezek mind mennek az uccára, akkor mi lesz velük, éhenhalnak? megfagynak?
és ki veszi meg a kilakoltatott ingatlanokat?

ilyen az amikor valakit átbasznak haszonszerzés céljából...az a hitelkonstrukció egy eccerű útszéli rablás semmi kevesebb

brühüyyy

kkk
miért nincsenek szociális bérlakások?
@ördöngös pepecselés: ájvé! há' felső ósztrija is elesett! de sebaj majd bécs! margit! nóóórmális? minap sokan tüntettek ottan, hogyaszongya még sokabb menekültot!
de majd a zseb-dúcse megmutassa...
@Gábris szomszéd: te ez a volner "gyerek" a nyugger rendőr tizedes? akinek "véletlenül" voltak olyan cégei, amik csődbe mertek menni, persze tök véletlenül, és valami hajléktalannak adták el a sok-sok köztartozással terhelt firmákat??

akkor már értem mitől ekkora szakértő, mert az okájés tanfojamos mérlegképes szöszi kislány má' nem támogassa a tanácsalyival!
@ördöngös pepecselés:
"Előbb-utóbb Berlinben is megbukik a liberális vezetés, pedig ott mindig is erős volt a liberalizmus."

te mindig a fasz rosszabbik oldalán állsz, mert csak bemásolgatod azt, amit eléd raknak, és ilyenkor mi -joggal- hülyének nézünk. elmondom miért: németországban a CDU van hatalmon, és merkel is a CDU tagja. CDU: kereszténydemokrata párt. ami a hazai KDNP megfelelője, csak nem súlytalan, önállóan is tényező, mert ott a kereszténységet komolyan veszik. na ennyire liberális németország és ennyire liberális a vezetés.
és hogy értsd, hogy miért utálja merkel orbánt: a fidesz és a CDU is az európai néppárt tagja (a teljesség kedvéért imho az ep listája: hu.wikipedia.org/wiki/Eur%C3%B3pai_N%C3%A9pp%C3%A1rt_(Kereszt%C3%A9nydemokrat%C3%A1k) )

(én tulajdonképpen azt nem értem, ez az ördöngös örül, ha valaki a faszával az orrára koppint?)
knyarodjunk eget a poszttól, mert ezt el kell olvasni! Azért az alábbi idézetnek van némi kötze ehhez, meg gyakorlatilag a többi poszthoz is.:D:(

"Én ezt a sárga narancsot nem egyszer, nem kétszer meghámoztam, és belül néha vérvörös volt, savanyú volt, és tele volt magokkal."

index.hu/gazdasag/2015/10/06/szeremley/
Azért, hogy a fiatalokban ne csak a propaganda szerinti éltekép alakuljon a kádári évekről:

Szeremley "1965-ben beperelte az államot, amiért osztrák felesége miatt állandóan "packáztak" velük a hatóságok. 1967-ben úgy látta, hogy itthon nincs esélye karrierre, ezért eladta betétkönyvön nyert Wartburgját, lakását, kajakját és vitorláshajóját, és egy barátja segítségével megszervezte, hogy kismotoros repülőgép várja az osztrák-magyar határnál."
@látjátok feleim szümtükkel: Ha már elkanyarodtál ez is egy "csemege". :)

Meg kell tanulniuk magyarul az amszterdami bordélyok tulajainak
A holland bordélyházak tulajdonosainak meg kell tanulniuk az alkalmazottaik nyelvén, ha dolgoztatni akarják őket – áll az Európai Unió Bíróságának legújabb ítéletében.

444.hu/2015/10/05/meg-kell-tanulniuk-magyarul-az-amszterdami-bordelyok-tulajainak/
TÉNYEK!

"Nem lesz azonban szükség a kormány fellépésére, mert az EP emberi jogi szakbizottságában ülő frakció-koordinátorok már azelőtt leszavazták az ötletet, hogy egyáltalán napirendre kerülhetett volna. Méghozzá a szociáldemokrata (S&D) koordinátor javaslatára, aki az ülésen azt szorgalmazta, hogy a hetes cikk helyett inkább csak tegyenek fel egy szóbeli kérdést az EU-s végrehajtó szervnek, az Európai Bizottságnak, hogy milyen lépéseket tett azért június óta, hogy az európai alapjogok ne sérüljenek tovább Magyarországon."

index.hu/kulfold/eurologus/2015/10/06/a_szocialistak_mentettek_meg_a_kormanyt_strasbourgban/
Egy éve kommentelek itt. Egy hős veszett el bennem, hogy ennyi időt kibirtam itt.
Ma gyásznap van, az aradi 13 vértanút ezen a napon végezték ki.
@Imola Helyesi:

Még jó, hogy fekete alsóneműt vettem fel reggel. Pedig nem is néztem a naptárba.
Tisztelet az aradi hősöknek!
A vérmagyarkodók figyelmébe ajánlom a származásukat.
Továbbá volt köztük aki még magyarul sem beszélt, de ide tartozónak vallotta magát, MAGYARNAK.

* Aulich Lajos
honvéd tábornok
(1793–1849)
német

* Damjanich János
honvéd tábornok
(1804–1849)
szerb

* Dessewffy Arisztid
gróf, honvéd tábornok
(1802–1849)
magyar

* Kiss Ernő
honvéd altábornagy
(1799–1849)
örmény

* Knezić Károly
honvéd tábornok
(1808–1849)
horvát

* Láhner György
honvéd tábornok
(1795–1849)
német

* Lázár Vilmos
honvéd ezredes
(1815–1849)
örmény

* Leiningen-Westerburg Károly
gróf, honvéd tábornok
(1819–1849)
német

* Nagysándor József
honvéd tábornok
(1803–1849)
magyar

* Poeltenberg Ernő
lovag, honvéd tábornok
(1808–1849)
osztrák

* Schweidel József
honvéd tábornok
(1796–1849)
magyar

* Török Ignác
honvéd tábornok
(1795–1849)
magyar

* Vécsey Károly
gróf, honvéd tábornok
(1803-1849)
magyar
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Látod, a magyarok soha nem voltak rasszisták. Ezer évig együtt tudtunk élni a nemzetiségiekkel, csak a francos nagyhatalmak közbeszóltak /Trianon/, éppen úgy, mint azóta is mindig, most is.
@Imola Helyesi:
Pont nem érted... Trianon sokban a szerinted "együtt tudtunk élni a nemzetiségiekkel" c. hazug toposznak köszönhető volt.
A tábornokok némelyike nem is itt született, nem "nemzetiségi" volt.
Hagyd a törit, az sem neked való... :(
@Imola Helyesi:

". Egy hős veszett el bennem, hogy ennyi időt kibirtam itt."

Kötelező volt? Továbbléphetsz, hogy megtanultál itt néhány dolgot? Pl. hogy a sül nem csak ige:)

Cserébe mi is megtudhattuk, hogy milyen egy okos úrinő, aki mára hős is.( Az egyenértékűséget mindenki maga dönti el:))
@Orica Középföldi:
"Cserébe mi is megtudhattuk, hogy milyen egy okos úrinő"

helyesen:

Cserébe mi is megtudhattuk, hogy milyen okos egy úrinő
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Á, nem az osztrákok háborús kedvének, meg a franciák irigységének, és a Szu meg Mo. komcsijainak, á, nem!!
Tényleg, hagyjuk inkább!
@Orica Középföldi:
Nektek is volt mit tanulnotok tőlem, történelmet, nyelvhelyességet, helyesírást, verselést, szerénységet, hazafiságot, hazaszeretetet, és még sok mindent.
@Secnir:

Akkor neked kimaradt, amikor kioktatta, talán Jéget, hogy nem tanul az ő okos kommentjeiből, ő se és más se.
A nap poénja volt:))
@Orica Középföldi:
Meg egy pár kommentelőt leszoktattam a trágár stílusáról, ez is valami, pláne, hogy ti csak adtátok alájuk a lovat.
A balos "okos" nők.
Na, pá, ennyi elég is volt egyelőre.
@Imola Helyesi:
"Meg egy pár kommentelőt leszoktattam a trágár stílusáról,"

mi a megbetegedett kurva anyádról beszélsz?
@Imola Helyesi:

"Egy éve kommentelek itt. Egy hős veszett el bennen."

Kemény vagy, hozzád képest még Xena is csak egy hugyos kis ötödikes.
A trágártalanításért viszont jár a kis ötös.:-)
@Imola Helyesi:
.
Igazad van. A negatív példának is lehet ösztönző hatása.
Normális ember szégyenkezik - helyetted - az általad bemutatott, hangoztatott halmozott, ámde tartalmában a nullához konvergáló ismeretek okán.
@Orica Középföldi: Atyaég én mióta is kommentelek itt? ;)
@Secnir:
Ki vagy kötve, tahó, embernek látszó valami.
@dr. jenőke (jenőke):
Még jó, hogy.. nem vagyok én marxista, hogy egyetértsek veletek..
@Gábris szomszéd:
Megnéztem, évek óta, te egy igazi hős vagy!!! Vagy csak az idegzeted erős!!!
Trollok dícsérete egyenes adásban?
Long time no seen:-)

Azért az is elgondolkodtató, h Trianon előtt úgy volt a magyarság kisebbségellenes ("egy politikai nemzet létezik" és ez a magyarság), h az ország lakosságának felét se adta.
@Gábris szomszéd:

" Atyaég én mióta is kommentelek itt? ;)"

Minek is? Hány embert sikerült elriasztanod? Kit érdekel a robotmunkád?
@Secnir: szerénység! ez az amit legjobban szeretnek magukban!
@Imola Helyesi:

"Nektek is volt mit tanulnotok tőlem, történelmet, nyelvhelyességet, helyesírást, verselést, szerénységet, hazafiságot, hazaszeretetet, és még sok mindent."

Fabius szerint a magad egyszerűségében szórakoztató vagy. Én másnak mondanám, ha mondanám:)
@Imola Helyesi: de megtaláltad! bakker, drága hősnő, lenne már olyan kedves és megosztaná velem, így négyszemközt, hogyan is fest az igaz magyari őstípusa?
várok itten lankadatlanul, a hősnőre, de az csak nem akarja kifejteni!
@Imola Helyesi:

Te nem vagy marxista, de a házelnök, a belügyminiszter, a miniszterelnök, Matolcsy, Martonyi, meg a többi mákvirág azok voltak!
Te ezt nem tudtad, neked nem szóltak??????
@graphics:
Kedves graphics!
A tegnapi Tesla ügyhöz mondanám el a véleményemet. Köszönöm, hogy megtiszteltél azzal, hogy érdekel, mit gondolok a külföldi befektetésekről.
Magyarország saját erőből képtelen beruházásokat létesíteni, ezáltal munkahelyek sem jöhetnek létre.
A sokat szidott külföldi befektetők viszont ezt megteszik, és az alábbiakból kiderül, hogy ez mit jelent a költségvetésnek a foglalkoztatottság tekintetében egy munkahelyre vetítve.
Egy új munkahely 3 millió Ft/év bruttó bérből kiindulva a levont adó 1.035 millió, a munkáltató általi befiz. 855 ezer Ft, ez összesen adóban 1.890 millió Ft.Keletkezik itt még egy relatív bevétel költségmegtakarítás címén, mert a munkanélkülieknek, közmunkásoknak eddigi javadalmazása megszűnik az új munkahelyek által, ezt 1.200 millióra becsültem.
Ehhez jön még az új és régi nettó kereset ÁFA-ja, 250 ezer Ft, így egyetlen munkahely külföldi befektető által létesített munkahely 3.340 millió F -ot hoz a költségvetésnek.
Így állunk most.
Tehát maradnak az összeszerelő tevékenységek, mert kormány képtelen a saját belső lehetőségeit,adottságait kihasználni, gazdaságpolitikája miatt nincsenek beruházásokra forrásai, inkább a külföldi befektetőknek támogatást ad /pl.két év alatt 45 milliárdot/, és kényelmesen hátradől.
Nézd meg a lengyeleket. Új profiljukban felfújták a mezőgazdaságot, Európa egyik fő ellátója ebben az ágazatban, és ügyesen feldolgozó ipart is létesítettek hozzá.
A kormánynak ez a punnyadt állapota szűk látókörű, képtelen távlatokban gondolkozni, és inkább vállalja a hazárd támogatásokat, lásd. Volkswagen, amelyben a támogatások elvesznek, és veszteségeket okoznak a gazdaságnak.
Ezt a kormányt nem inspirálja innovatív gondolkozásra semmilyen körülmény, nem képez magasabban kvalifikált szakembereket még a külföldi befektetők számára sem.
Orbán még abban a korban él, ahol a munka a kubikos talicska beüzemelésével kezdődik.
@jaegtoer
"Újabb oldaladról ismertünk meg. Ne fogd vissza magad."
Szót fogadok.
Annál is inkább, mert rájöttem mostanában, hogy egy jó kis káromkodás képes a legplasztikusabban kifejezni
a pillanatnyi lelkivilágomat.
Az meg egyenesen szárnyakat ad, hogy elnyerhetem az általam nagyra tartott tetszésedet.
Puszi!
@Mariann19:
Taps!
Persze kinézem itt sokakból, hogy ha ennyire szakszerűen - számokkal levezetve - nem is, de értik és tudják ezt.

Persze kinézem itt párakból, hogy akármilyen szakszerűen - számokkal levezetve - hiába minden, nem is értik és ráadásul meg is haladja képességeiket mindezt felfogni...

Igaz, nekik egyszerűbb a szokásos pártmantrákat motyogni, és diadalmasan hülyének maradni! :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Boli!
Őszintén szólva én is meglepődtem a számításaim végeredményén. És még Orbán beszél itt a profit kitalicskázásán, amikor egyetlen befektetői munkahely létesítésénél ekkorát lehet markolni.Ez az igazi profit ennek a béna kormánynak, még a seggét sem kell felemelnie, és dől a lé. /A stílussal egyidejűleg Jégnek akarok imponálni./Hi-hi
Jöhetnek a trollok, nem én, a számok beszélnek.
@Mariann19:
Most őszintén, melyik ecceri balfaszból nézed ki, hogy akár milyen szinten vitába tud szállni ezzel???

A számok amúgy randa komcsi csökevény, a HIT sokkal fontosabb, no meg persze gondolkozni ne kelljen, hisz van direktíva, amit csak mantrázni kell, megmondják az eccerijének, mit gondoljon, nehogy túlcsorduljanak a bitek...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
A mateknál legalább nehezen lehet ellenkezni, mert hogy jönne ahhoz a "Bezzeg a Gyurcsány és a Bajnai."
Sehogyan sem stimmelne az analógia.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Üdv, nem tudok csatolni file-t ezzel a blog.hu-val, küldj át címet, nagyokosan kitöröltem a korábbit.
süti beállítások módosítása