Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: 24.hu/belfold/2024/03/28/trocsanyi-laszlo-alkotmanybiroi-felkeres-karoli-gaspar-reformatus-egyetem... (2024.03.28. 12:52) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: @pollutio: naná :) (2024.03.21. 08:26) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2015.08.19. 10:47 Fabius

Lázár, ne add fel, van remény!

Címkék: fidesz lázár jános

Lázár János megállja a helyét. Mindig. Mindenhol. Ahol még nem állja - mint az üzleti életben - ott is megállná. Tuti. Legalábbis a német barátai szerint. Mert neki ilyenek is vannak. Érdekes, hogy magyar "barátai" meg olyanokat mondanak, hogy szétfeszít, deprimál, közösségtelenít. Sebaj, a lényeg, hogy Lázár talpraesett és tettrekész ember, aki Rapcsák András faroldalától a miniszterelnöki miniszterségig bárhol otthonosan mozog. Szemrebbenés nélkül jelenti be a földprivatizációt, és ha szükséges a Jobbik vakításnak bedobott "határvadász század" helyett egyedül is szembeszáll a migránsok özönével.

lazar_hatarvadasz.jpg

Vidáman csörtézik Tarlóssal és Csányival, megnyakalja L. Simon államtitkárt mikor lebukik a hazudozással, és úgy szólítja fel üzleti érdekeltségei felszámolására, hogy neki magának is vannak ilyenek. Kicsit nagy a fejében az összevisszaság, de innen üzenem: ne add fel, János, van remény!

- Mesterséges agyat növesztettek egy ohioi laborban!

Amerika barátunk és szövetségesünk, szerintem nem állnak majd a hiánypótlásod útjába. Mármint nem állnak majd, ha szép visszafogottan tartózkodsz az olyan ostoba kijelentésektől, hogy az amerikai követség átvette a magyar ellenzék szerepét. Bajban legfeljebb akkor leszel, ha megkérdik a korrupciós-kitiltási botrányt kiváltó ügyekben tettetek-e bármi érdemi lépést, visszaszorítottátok-e már az áfacsalást.

Mert erre annyit mondani, hogy a vidaildit már kivágtuk, félő kevés lesz.

507 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr347717368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mehet Isten hírével, de az ellopott javakat haladéktalanul szolgáltassa vissza a nemzetnek!
Lázár János megállja a helyét. Mindig. Mindenhol.

Visítva rohan a rendőr: megállj, megállj! az az én biciklim!!
Kéne nekem egy krampácsoló szakember. Jöhetne megállni a helyét. Ha elég ügyes és belevaló, délben kap lsimonmagot ebédre. Éjjel meg elalhat a pengedróttárolóban. Legalább vigyáz rá, mert már tele a tököm, hogy gazsik folyton elhordják borotvának az egész kacatot, reggel meg rajtam keresi a semjén.
Egyébként pedig megvan az új funkciója is:
"A Videoton közös megegyezéssel szerződést bontott a nyáron kinevezett Bernard Casonival, olvasható a klub honlapján.

"A legutóbbi, Vasas elleni bajnoki mérkőzés után klubunk vezetősége megkezdte az egyeztetéseket a francia szakemberrel a szerződés felbontásáról. Hosszú és nehéz tárgyalássorozat után a mai napon a felek között megszületett a megegyezés ez ügyben" - szól a közlemény."
Aztat tuggya-e valaki, hogy a főnök haverja által összetört még átnemvett troli kárát átutalta-e már a gyártó a békávénak? Vagy packáznak velünk előbb egy sört?
Működnek a reformok is, mint a safhauzen:
A Fornetti után elkelt a Fornettiből kivált Pek-Snack Kft., a tulajdonos Galántai család egy luxemburgi székhelyű befektetési alapnak adta el a céget még februárban. A Pek-Sncaknek komoly magyarországi és horvátországi hálózata van.
Látod, János, posztot kapsz, nem is akármilyet, és ezzel együtt kilenc hsz-t vesztegettek el itt, ma 10:47-től, ezekből is 5 köthető hozzád.

'Mondd, te kit választanál?'
Szerintem sokkal több komment volt, csak azokat Lázár már mind beperelte.
A gyereke már úgy is csapatatja a himnuszát ennek a gyökérnek,tele a svájci bankszámla!

B.O.S.S. , #SWAG
ezt üzenem az összes vesztesnek
minden nap elnök, de nem unom
míg van nálam dollár meg euró
MR. P.I.M.P.
há' megmutatom neked, azt hogy ki a jampi
élére vasalt a nadrág
a fogkövemet is Swarovskiból rakták
a nyaklánc a fejemet húzza le
há' rajtad meg mi ez a gúnya, te?
felkapom a pulcsit, a Guccsit
a bull is pucsít, ha bejön ez a bullshit

Apu, vedd meg nekem a várost
automata váltós
kocsival szelném a dombokat
enyém lenne a kilátó
tudná, aki látott
hogy jó sok pénzünk van

B.O.S.S., #YOLO
a kocsival a fába belerongyoló
pedig a spoiler a legfainabb lett
irónia, mi az, egy tablet?
Bármi is az, kettő jöhet
meg a DiCaprionak egy mentőövet
kicsapom az ingből a mellszőrömet
meg a bimbit, csak a buli kezdődjön el
a wc lehet szétinstázva
aranyásók a szép kis házba'
csak pózolok, hogy legyen lájk
hogy lásd, mit csinálnak a legendák

Apu, vedd meg nekem a várost
automata váltós
kocsival szelném a dombokat
enyém lenne a kilátó
tudná, aki látott
hogy jó sok pénzünk van

B.O.S.S, #SEX
a sztori, mivel holnap henceghetsz
néha talán ihatnál keveset
a nőid szépek, mint egy diszkóbaleset
sukárság, rajság, fainság
VIP vagyok, ne is nézd a listát
nem tárcát hordok, talicskát
itt van a kártyám, lazíccsá'
a számlát meg se kérdezem
két koktél negyvenhétezer
a hetem fele csapatás
de sima ügy, mint a herevasalás

Apu, vedd meg nekem a várost
automata váltós
kocsival szelném a dombokat
enyém lenne a kilátó
tudná, aki látott
hogy jó sok pénzünk van

Minden lépésem elnök
Minden nézésem elnök
Minden kérdésem elnök
...elnöki ügy

Apu, vedd meg nekem a várost
automata váltós
kocsival szelném a dombokat
enyém lenne a kilátó
tudná, aki látott
hogy jó sok pénzünk van

www.youtube.com/watch?v=gDAQ5hUUzRo
@Spániel:
Ne'má! Ez a pofátlan figura volt sokáig a parlamenti költségtérítések lenyúlásában a csúcstartó, valamelyik jobbikos csicskájával együtt, amikor is milliókban mérték (18 millió!) a behasalt összegeket, amit utazásokért, autózgatásokért lézerblokkolós korában kifizettek neki. Igaz fizikailag is képtelenség lett volna annyit autózni, de ő akkor is megoldotta! Ti meg olyan kishitűek vagytok... :(
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: mé', olyat nem hallottál, hogy egy politikus elszégyellte magát és visszavonult?

Egyébként nem zörög a haraszt:
hvg.hu/itthon/20150819_Lazar_kiszallna_a_politikabol_a_Figyelo_s
@Spániel:
Ez a ...? Ennek a cinikus te..nek a pofabőréért sorba állnak a hadi- és űripari trösztök, mert annyira...
Nem lép le magától, hisz védettsége csak a politikusi léte alatt adott. Külföldön meg egy senki lenne, ott azután végképp nulla az esélye a "tehetsége" alapján nem éhen döglenie.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: jóvanna, ne hergeld magad, lehet, hogy csak belengette azé, hogy rogányt elűzze a főni a rákba négyzetmétert számolni.
@Spániel:
Nem herg... Ez a féreg ennyit sem ér. Most hallom a pici csücsöri szájából ennek az eccerinek, hogy több ezer rendőrt vezényelnek a déli határra. Miközben kevés az országban a rendőr... Szóljon valaki ennek az ecceri táskahordozó kreténnek, hogy fingja sincs, mit hebeg össze. Szánalmasan hülyének kell annak lennie, aki ennek a balfasznak egy szavát is elhiszi.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

"Mindenki nyugodjon le a picsába a traffipaxosok fedélzeten maradnak:))
@gazoló:
Kell a zsé, van trafi felénk is. Alig feltűnő, néha tilosban állva. Okosak, de télleg... :)
pofátlan egy cinikus alak ez a Lázár, de nem hülye, nem lehetséges, hogy érzi a nyakán a virtuális kötél sulyát, s úgy gondolja, ha kioson üzletembernek németbe, akkor elfeledkeznek majd róla, mikor az ég zengeni kezd nekik?
@evasanyoca:
Szerinted anyó, ezzel a cinikus kisköcsög stílussal mennyi esélye lehet valkinek az üzleti életben, tőlünk nyugatra? Nulla...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: van elég pénze, hogy négerezzen, ő meg sütteti a hasát a napon....lényeg, hogy ne legyen a köztudatban itthon. ..bár, azt mondják, szemesnek áll a világ, vaknak az alamizsna, lehet, hogy pont a szemtelensége tetszik meg egy mogulnak, franc se ismeri a nagytőkések mentalitását...biztosan nem azért lettek ők sem milliárdosok, mert apácaruhában szégyenkeztek, ha láttak egy f....t...kkkk
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: valaki hivatkozta, miszerint "zsarolás" állhat a háttérben, csak halkan merem ajánlani az oknyomóz vénájúaknak, hogy Rapcsák(nem Papcsák) svejczi számláit is merte kezelni ez az őőőőőő, szóval humanoid, majd halálát követően egy-két aprósággal elfelejthetett elszámolni...
nemhinném, hogy xaros 1-2 millióval sarokba lehetne szorítani...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: pont ezt vezeti le PuPu a mai posztjában, amit te is mondasz, hogy a határvadász ezredeket ki, hogyan szereli fel, eteti laktatja, stb, képezi ki, mert nincs ember....
@evasanyoca: mogulnak lenni könnyű, megmaradni már nehezebb.
@Penivaldes a hercegnő és a topmanager: hát azért egy mogul már sok mindent megtehet...tudod, van az a pénz + korpa = ő meg tud fizetni, van nekije miből, végső esetben egy kis helyeske bérgyilkosra is tellik nekije...kkk
@nincs_itt:

viszont ha kiderülne esetleg, hogy a félmilliót két hímkurvára költötte Milánóban, akkor azért lehet hogy mégis kiesne a pikszisből. Semjén Zsolt lehet hogy berágna :)))
@evasanyoca: @Boli – Ch.T. is, meg hát!:

"Nem tudhatom nektek mit jelent e táj, nekem munka helyem volt e vásárhely, ahol még Rapcsák volt a KIRÁLY, Lázár pedig az udvari bohóc! Szegény mint táska hordozó, szolgálta a KIRÁLYT, majd halála után, átvette a sikerekben gazdag, vagyon gyarapítást!:)
@DarthVader: kidumálná! nyugi, semmilyen zsó-fikának meg ott van, hogy már a határra is lehet vadászni! tuggyafaxom mijaz - gondújja - de van olyan jó mint a gyöngytyúk... pláné árc-hív pozitív puskával.
hímkurvák, asztat is ösmerheti...
@evasanyoca:

Ugyan öreganyám! Eteti a nép, mint a taxis blokád idején!:)
@DarthVader: Vagy elkérné a címüket!:)
@nincs_itt:
Te, lecarom ezt a kretén táskahordozó cinikus majmot.
Hihetetlen, milyen aljanép a magyar "elit" nevű barna fekáliaréteg. Élősdi, szarházi népség, nulla felelősséggel, hatalmas zsebbel.

Erről mesélj inkább, szesztestvérem! :D
www.youtube.com/watch?v=Fww0OPfyOfg

(Jó, tudom... :D, de azért érdemes végigröhögni!)
@tristen2005:
Elsétált a kasszakulccsal? Rágalom... :(
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Sok minden előfordult abban a zűrzavaros helyzetben!:)
@tristen2005: max. a békemenetes csókák, mert a "nép" is éhezik már..:((
@evasanyoca:

Nem tudsz teát főzni, meg pogácsát sütni?:)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: dehogy xarod!
azé' maradok a Hacker-Pschorr Münchner Kellerbier Anno 1417!

most ez adatott...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: ha nem is komplett kulcscsomóval, de azért a lényegi sperhaknikkal sikerült észrevétlenül elódalogni!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

"Hihetetlen, milyen aljanép a magyar "elit" nevű barna fekáliaréteg."

azé a víz, akik ezeket milliónyian megválasztották, se rózsaszínűek.
csak a pontos helyzetértékelés gyanánt:)

végre, vége ennek a redvás nyárnak, és ezerrel nő a füvünk:)))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: ja, rebesgetted, hogy "nyugaton" csapna bele a letschobha. háááát, ahhoz kellene valami szakma, meg gyakorlat, némi megbízható előélet... maraggyunk annyiba', hogy a madzsary elit általában, nem próbálkozik nyugaton - szerintem még egyetlen ilyen izének sem sikerült, átlendülnie Hegyeshalmon -, mivel ismerik őket, nem mongyák, de ismerem pl. a németeket, nem anyádzanak csak eccerűen nem állnak szóba veled, ha eccer lejárattad magad... semmi cafrang
@taga20:

Melyik fű? A szomszédból látom a sárga foltokat!:)
@taga20: nyuszi ül a fűbe'... de nem szívja!!!!
@nincs_itt:

Úgy bántás nélkül? Te hogy kerültél oda, mint madzsri!
@evasanyoca:

Ilyen korban, én is gyúrnék!:) Tésztát!:)
@tristen2005: ájnc: sosem tartoztam a zelitbe(madzsary politikai/gazdasági)
cváj: van/volt szakmám+miazmás ilyen olyan keményfedeles okiratok, meg respektálható előéletem.
drály: híttak, oszt' itt ragattam.
fír: B1 szintnél jobban bírom a német nyelvet
a többit a fantázijádra merem bízni...
@nincs_itt:
Ezek szerint valamilyen előéleted volt, mert a korod alapján nem mindenki rendelkezett ezekkel a, kritériumokkal!
@Penivaldes a hercegnő és a topmanager:
Már begyógyúlt... :D

@nincs_itt:
Ezeknek egy "rendes piacgazdaságban" annyi esélyük lenne, mint Szaljosánnak a főtárgyaláson...
Ezért melóznak a kis saját bolsi kamuvilágukban, bacnak szét mindent egyéni kis érdekeik alapján. Oszt időnként rácsodálkoznak a pofonokra, meg arra, hogy körberöhögik őket külföldről. Olyankor jön a hazai sültparasztoknak a vakítás, hogy "báncsák a magyarikat"!
@nincs_itt: haver elárulok egy titkot(nem kéne). tegnap behúztam a fater rönoját a szervizbe:)))
@nincs_itt:
.
.
.
Dreixig: Bier
.
.
.
.
.
.
Fünfzig: Bier
.
.
.
@tristen2005: a súlyomat és koromat nem birizgálni, mert a férfi 1 mázsa felett kezdődik! mija kérdés?
@taga20: backi! tijédet nem hagytad ottan schrottnak? hamá' eccer arrajársz!
ja, hétvégin csorgattam helyetted is a nyálamat
Maserati, apám az szép volt, mint állat!!
@evasanyoca:
"@taga20:
Évikenéni már ott vár a másikon, induljál."

véggyé meg ebolától, me bánt. eszt írta nekem:))
@taga20: noooo! hibli, MC Stradale!!
@taga20: drága babám! nem indulok én sehová, mert Imola nálam jó régen már tahósítva vagyon, kvázi én őt nem olvasom. valaki mást kell megkérned, ami roppantul sajnálatos, dehát mit is tehetnénk?...kkk
@Gábris szomszéd: válasz: 3/4 millió menekültet fogad be Németo. a súlyponti feladat, a menekült fiatalok iskoláztatása és munkába állítása...
érdekel még valami?
@nincs_itt: ájájáj, kurva jó!

mutkor lementem a shell kúthoz, nálunk érden az M7-nél. mellém állt egy ilyen és??? zámbodzsimi szólt a gépből:)))

azé az egyik legpatentabb márka, az fiksz:)
@Gábris szomszéd:

Ez most hogy jön a poszthoz? Lázárról van szó, nem a menekültekről! A golyószóró zavart meg?
@taga20: azé' csak a macskazabálók kókányojják, de durvára ott van!
ahogy asztat, mondani szoktam, ha majmod van, legyen pízed banánTra is!!! dajjer, meg rögeny...
szóval, igen baba cucc!
@taga20: imi feltámadt? kirúgták fentről, mikor eldanyolta a nézz le rám-ot?
@evasanyoca: a szándék a fontos, drága évikém:))
@tristen2005: betonozó.
remélem mielőtt hazamentél, meglocsoltad a betont:))
@parti_giano: te, ne erőltesd eszt a kocsidolgot, nem áll jól:)

gyököljél inkább ebolával:))
@nincs_itt: haver, ez a bugatti nem flancia volt véletlenül?:)
@taga20:

Melyik vége? Kocsma közel van?:)
Koko még egy kicsit gyakorol és helyettesítheti Lázárt. Vele ellentétben ő szerethető és fejlődőképes.

444.hu/2015/08/19/a-vilag-leghiresebb-gorillaja-a-korai-beszed-jeleit-mutatja/
@tristen2005: alsó széle közepe!

az esztergályos utca végén volt a harcálláspont, előtte meg a lőtér.

most levendulaföld, tegnap sétáltam arra:)))
@Eszter jött: mingyá elolvadok. ne csinájjátok má!:)))
max. a négy fal között!:)
@Gábris szomszéd: te csöves, bedobsz a közösbe?
egyébként, nem, pedig az önkormányzati képviselő evvel kampányolt:)
@Gábris szomszéd: ""Szép vagy gyönyörű vagy Magyarország" - magyar zsidó szerzők művei
Goldmark terem · szeptember 01. (19:30)"

nem futunk össze? bár gondolom, te a félszigetre mész:)
@Gábris szomszéd: csak azé teszem, hogy neked is legyen sikerélményed:)
@lényeglátó: "A legnagyobb ellensége minden fejlődésnek, visszakövetelője minden rothadásnak."
faszkalap, einstein csókoltat.
@lényeglátó:
"Cicero 2000 éve: ezt írta:
[...] — Voltaire"

gratulálok :D
ez olyan, mint a rádiókabaréban a hülyegyerek:
-petőőőfi sáándóór, anyám tyukja. donászi magda verse.
@Gábris szomszéd: azt, aki 300 év után felhasznál egy hibás nézetet. hülye-e vagyol?
@parti_giano:

" hülye-e vagyol?"

Látom, napok óta kínoz a kérdés, noha rendre van válasz:)
Értem én, hogy van aki a zsidókkal kel és fekszik, meg akinek Lézerdzsonniról is a "zsidók..." ugrik be, de kedves öreganyja vasporos hátsójával foglalkozzon inkább... Elmebetegek...
Egyébként csodálatos, szép őszi(es) napot, Mindegykinek!
@Marcellusca:
Korán jött az október... :(
Du.napsüti is lesz, meg 20 fok!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: most mond aszt, hogy nem örülsz velem, me szépen fejlődik a füvem? bontok is egy bambit:)

azé ne bánkogy, jövőre is lesz nyár:))

www.napiszar.hu/Thumbnails/25389.w-800.h0.q100.jpg
Istvánoknak, jó egészséget, sok ölelést és nyugalmas szeretetben bővelkedő napokat!

akiket érdekel, azoknak a Bánk Bán operafilm változataival adok egy kis ünnepi hangulatot.

offforever.blog.hu/2015/08/20/erkel_ferenc_bank_ban_az_operafilm_valtozatok
bele olvastam a szózuhatagokba és ha csúnyán beszélnék akkor azt mondanám:

kibaszott egy banda, de jól játszik!
@Orica Középföldi: tudom, csak ilyan jó látni, hogy lényegében kihozza az igent. d:
Szerintem amúgy buzikormányból még ő a legvidámabb figura. Amit cinizmusnak láttok az nem más mint egy vigyori pofa . Már mint alapból valószínűleg egy vidám pali lenne, ha tehetné. Na de posztja nem engedi meg túlzottan a hülyéskedést mert akkor nem tűnnek komoly embernek .
Kb ennyi.
@Diorella Queen: szerintem fekügy vissza, me hülyeségeket beszélsz:)
@taga20: Miért ?
Tudsz e mondani még egy vigyorit a fideszből ?
Na ugye.
@taga20: Kiváló emberismeretem van. Lázár valószínűleg egy roppant simulékony természetű ember . Na meg nem kicsit okos is .
@Diorella Queen: hát azé lézerdzsonit se a humora miatt szeretjük, hogy baszna bele a villám!:)))
@taga20: Azért komolyodnak ők is ahogy öregszenek .
Nem tudom mennyit dolgozhat amúgy, de nyilván k sokat . Viktor folyton a nyakába varr mindent .
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
összeállítanál egy listát a hisztériádat kiváltó témákról? és arról is, hogy valami magyar egészségügyes tudna e segíteni neked ebben...
nem pontosan kényszerzubbonyra gondolok, hanem kellemes meleg helyekre ahol sok a gőz de ki is lehet engedni aszt

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

brühüyyy
@Diorella Queen:
A cinizmus, az a sunyi tenyérbemászó idióta vigyor, majd a menekülés az újságírók elől nekem nem ezt mutatja, de ízlések és pofonok...

@taga20:
Váááúúúú... du. már lehet menni evezni, legalább nyugi lesz a vízen, nem tolonganak a motorcsónakosok.
@Rodeo36:
Szerintem hagyd a francba öreg, ha eddig nem értetted meg a moderálási és viselkedési szabályokat, ezután se fogod. Amennyiben valami nem tetszik, akkor meg így jártál...
@Diorella Queen:

"Tudsz e mondani még egy vigyorit a fideszből ?"

Fazekas, Kósa (ha nem zavarják össze kérdésekkel), Szijpeti, Selmeczi,Dajcs, Lezsák, stb.

Azért Lázárnak nem akármilyen vigyora van, és ezt a pályaívet cinizmus nélkül nem lehet befutni. Vigyorinak semmiképpen nem becézném.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Némely agyatlan újságíró hülye kérdési elől én is menekülnék .
Nem tudja jól kezelni az ilyen helyzeteket, ezért a vigyor . A nevetés oldja a feszültséget .
@Orica Középföldi: Olyan a vigyora amilyet beleképzel a nagyközönség egy mosolyba .

Én nem láttam más fideszest mosolyogni még .
Meseházi Attila volt még hasonlóan vigyori .
De ő nem tudom hogy a francba tűnt el végleg.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: külgyé neki bolhairtót, tuti, hogy bolhás:)))

azé mamá, nem kapnánk össze, hogy kimenjen ki a svehátra a bolhásért.

mennyit fordul a világ két év alatt:))
@Diorella Queen:
:) Mondjuk, akkor meg minek tart sajtótájékoztatót? Egy téglafalnak is felolvashatná az aktuális győzelmi jelentést az elvtárs, majd elégedetten távozna az őt fedező még viccesebb kormányszóvivővel...
@Diorella Queen:
Ne már, hogy pont az a másik szerencsétlen hiányzik? :O
@Diorella Queen: te tényleg komplett hülye vagy, vagy csak szopacc minket:)

más magyarázat nem lehet.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Nem hiányzik, simán csak eszembe jutott .:)
@taga20:
Értem én, csak akkor vakargassa, vagy nyalogassa, vagy tudom is én. Szerintem nem voltam kíváncsi a bölcseletére, majd szólok neki is, ha tanácsra lesz szükségem. Addig írja fel a kéménybe, korommal.
@taga20: Nem bírom már ezeket a marha komoly szigorú vonású politikusokat mint Orbán meg Tarlós stb stb .
_Lehet hogy emiatt pl Lézer Janó szinte már felüdülés .DDDD
@Diorella Queen:

Egy akkreditált újságíró elől nem menekülhet a politikus. A sajtóosztály megkérheti az adott lapot, ne a leghülyébbet küldjék. Ha mégis, alázza le, de válaszoljon. Kutya kötelessége.
@Diorella Queen:
Nagy kő esett le... Valahogy azok az elhasználódott szoci majmok sem hiányoznak, pl. nem hiányolom Baja Ferikét, vagy a hasonlókat. Sőt, sok gyurcsányozó agyhalottal szemben, nekem eszembe se jut Ferenc, legfeljebb a Vámház téri gödörből történő kimémesedésnél röhögtem rajta...
@Orica Középföldi: Én nem tudom mi van a munkaszerződésében a Janinak. Ha benne van hogy minden újságírónak válaszolnia kell, akkor köteles betartani azt .
Bár nekem a folyosón odanyomuló újságíróról mindig az a beteg jut eszembe, aki betámadja az orvost a kórház folyosóján .
Kb ugyan az a szitu .
Mindkettőt lekoptatják. :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Nincs szimpatikus karakter a szocik közt.
Aztán meg az is kevés ha csak szimpatikus egy ember. Kellene hogy kiváló kommunikátor is legyen + nagyon okos , gyorsan vágjon az esze stb stb .
Azért egy ilyen posztban nem csak nekünk , az ország lakosságának kell megfelelni hanem tárgyalni kell egy rakás vízfejű EU-s politikussal is .
@Orica Középföldi: mert egy kibaszott szolga, a mi szolgánk, papíron!:)
@Diorella Queen: te eszt komolyba nyomod bakker, vagy csak lárpurlárba:))

ha a második, ako kurva jó!
@taga20: Szolga ám, aha. És most én röhögök cinikusan . :)
Örülj hogy valaki intézi helyetted az ország ügyeit .
Köszönd meg szépen nekik hogy helyetted pályáznak és gályáznak az ország jobbá tétele miatt .
Oké, ez csak tényleg vicc volt , de minden hazugságnak legalább a fele igaz .D
@taga20: Komolyra fordítva a szót.
Figyelj !
Engem valamiért sokkal de sokkal jobban idegesít az, ha egy gázszerelő lesz méltatlanul gazdag , mint egy olyan, aki legalább tanult hozzá, tesz az országért valamit, még ha az nem is mindig jön össze vagy alakul úgy, ahogy el volt tervezve.
Jobban hergel az, ha ostoba kretén semmirekellő, behízott nyakú vén trógerek kaszálnak nagy állami pénzeket, mint sem az, hogy Lézer hogy s mint vigyorog vagy menekül vagy kamuzik az újságírók előtt .
@Diorella Queen: huuuuuuuuuu, ha nem lett volna a débetű a végén, még tényleg be is szoptam volna:)

ne idegesícs má kora reggel!
@Diorella Queen: "mint egy olyan, aki legalább tanult hozzá, tesz az országért valamit, még ha az nem is mindig jön össze vagy alakul úgy, ahogy el volt tervezve."

mi a faszt tesz ez a tróger?
szarrá adósította városát, utána meg befenyítette a hitelt adó bankot?
V10 audival száguldott, lézerblokkolóval a mi pénzünkön?
szarrá lopta magát és a kölkére is íratott egy 70millás kecót?

eszednél vagy? ennél a lézerszarnál, csak gecivitya kártékonyabb!
@gazoló: esz gyönyörű! má tudom mé szeretem a pinát:)))
Azért arra kíváncsi lennék hogy a jelenlévők közül hányan lennének képesek ellátni Lázer Jani posztját ?
Átlátni az EU-n és ami mögötte van poltikán a 10 km hosszúságú szerződéseket, ott lenni a szeren ha pénzt osztanak, elviselni az egész napos telefoncsörgést, kivédeni az ellenzék állandó támadását, úgy fogalmazni hogy azt ne tudják félreértelmezni emberek, sem kiforgatni . Állandóan tárgyalásokra mászkálni meg repkedni és szállodákban lakni itt ott és a sok agyatlan vízfejű politikussal egyeztetni , meg tudja a fene még mit csinálnak ezek .
A jelenlévő fröcsigépek közül hányan lennének képesek a poszt betöltésére ?
@Diorella Queen: ne legyel naiv. ez egy szimpla, komplexusos torteto geci

kiskoraban a suliban halalra szopattak a kisse tulsulyos janikat. most bosszut all. az egesz orszagon. a tobbinel is hasonlo a keplet
@taga20: Te mit csinálnál másképp ha a helyében lennél?
Mesélj.
@Diorella Queen: XDDDDDDDD

szerintem lazits egy kicsit
@Kurvahošigutntag: Én csak reális próbálok lenni és megpróbálok mérlegelni .
@Kurvahošigutntag: És ki nem komplexusos törtető geci ebben az országban ?
A tescos pénztáros srác aki folyton be akar csapni engem , de sosem jön össze neki ?:)
@Diorella Queen: állj! az itt kommentelők többsége nem vágyik lázár posztjára, a maguk helyén végzik a dolgukat. lázár ezt akarta/vállalta, s a miniszter szóban benne van a posztja lényege. tehát semmi kifogás, fizetést kap érte, végezze jól a feladatát. az, hogy ennyit pakoltak rá/vállalt, megint csak a saját felelőssége/hatalomvágya.
emlegetted mesterházyt, mint vigyorit, mivel elvtelen mindkettő, bármikor helyet cserélhetnek. nincsenek se baloldali, se jobboldali értékeik, sima karrieristák, akik a taposás révén jutnak oda, ahova.
@Diorella Queen: ertelek, de ne ess at a lo tuloldalara. ketsegtelen, hogy dzsoni nem a kontraszelektalt tahok taboraba tartozik, de foldontuli kepessegekkel sem kell felruhaznod ;-)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Te Boli, mondta neked valaki, hogy a németeknél nincsenek cinikus kisköcsögök? Nanemá.
@parti_giano: Akkor most azért kell utálni mert karrierista, vagy azért mert mosolyog néha vagy mert vannak kiváltságai a munkája miatt ?

Hány ilyen poszt van ebben az országban ami nem politikai jellegű ?
Hány ilyen szállodaigazgató, gyárigazgató , kórházigazgató stb poszt van, ahol a tag cinikus, kiváltságai vannak, és karrierista ?
Akkor Lézer mivel rosszabb mint azok ?
@Diorella Queen: az csak szimplan viszi a magyar proli virtust. ebben az orszagban mindenki at akar baszni mindenkit. alle gegen alle
@Kurvahošigutntag: Nem ruháztam fel földöntúli képességekkel , simán csak imponálnak egyes tulajdonságai.
Ha ő nem lenne politikus és én nem lennék az ami , még akár mint pasi is bejönne nekem.
Sajnálom, nőci vagyok , adok a külső megjelenésre is és az alfa hímek nekem is tetszenek .:)
Remélem a pasim ezt a részt nem fogja olvasni .DDD
És akkor még Vitézy Dávidról nem is esett szó.
Sajnálom, de ő is pl szimpatikus nekem.
Velem lehet a baj .

És mindez teljesen pártfüggetlen .
@Diorella Queen: egy harakirivel nyitnék, ha én lennék lézerdzsoni.

pl. nem vegzálnám a civileket, vagy nem a haverom írná a dohány bizniszt, vagy...!

barom vagy?
@Diorella Queen: nem mondanám, hogy utálom. bírálom, mert úgy dolgozik a köz érdekében, ahogy például a trafiktörvény mutatja, tehát visszaél a kiváltságaival.

sajnos egyre kevesebb azon helyek száma, ahol a kormány/fidesz ne akarná a politikai érdekét érvényesíteni a szakmai hátrányára.

a privátszférában eldöntik a tulajdonosok, ezt hagyjuk. a többire lásd fentebb.
@taga20: Gondolom ez lenne a jelmondatod ;
-Barom vagy ?

Nagyon kulturált miniszterelnök lennél, tényleg . Erősen tolnád előre az ország szekerét .
De ez még mindig csak arról szólt hogy mit nem tennél, arról meg nem, hogy mit tennél máshogy mint ő .
Semmi konkrétum, semmi elképzelés aminek hangot adj . A fröcsögésen és a szardobáláson kívül. De te már szerintem álmodban is ezt kiabálhatod amit itt irkálsz.
Orvoshoz kéne menned.:)
@parti_giano: Ha a tesco árulja a cigarettát, vagy a shell kút és kiviszi az országból a hasznot, az mivel jobb neked ?
Nem jobb ha inkább magyar polgárok gazdagodnak a külföldi helyett ?
A vasérnapi zárva tartást kivéve.
@Diorella Queen:

"_Kiváló emberismeretem van._"

Nem vonom kétségbe.

"_Lázár valószínűleg egy roppant simulékony természetű ember ._"

Azért vannak smirglis pillanatai amelyeket nyilatkozataiban tesz közhírré.

"_Na meg nem kicsit okos is ._"

Na, akkor itt álljunk meg, mert mindennek van határa!

Ez egy alattomos, dörzsölt, pénzsóvár úrhatnám, mindazonáltal pökhendi paraszt.

Persze ezek a jelzők föltehetően egyes komolyabb tudományos fokozattal rendelkező trógerekre, (!oppardon!) professzorokra is igazak lehetnek, akik között tényleg akadhat olyan, aki valóban okos.
[sietve jegyzem meg, elsősorban nem a Professzorok Batthyány Körére gondoltam, hanem csak pusztán elvi síkon siklattam síkosított gondolatként lázári elme halott havába ágyazott jánusz agyánuszt szemlélve, de ha már szóba kerültek, ezek gyakorlatilag is benne vannak a táskában. A táskahordozóéban is, meg még amilyen táska csak akad, olyaténképpen, hogy ők a nyalánuszok.]

Szóval, szerintem az 'okos' az egy másik vonulat. Ne erőszakoljunk jelzőket olyan replikákra, amelyeket sem egyelőre, sem egyenlőre, sem kettőre, sem jövőre nem érdemelnek ki valamint meg.
@Diorella Queen:

Igazad van, a fonnyadt zőccségné nincs randább látvány.:D
@Diorella Queen:

"Velem lehet a baj ."

Hát, ezt nehezen tudnám cáfolni:))
@jaegtoer: Oké, Meseházi kicsit okosabb volt a wikipédia szerint legalább is, de nem dörzsöltebb .
A dörzsöltség nem biztos hogy annyira nagy hátrány a politikában, elvégre a többi ország politikusai sem kispályás hülyék, ugye.

Nem tudom mennyire lehet pökhendi valójában , ezt csak akkor tudnánk megállapítani ha személyesen ismernénk őt .

Kicsit több alázat valóban jót tenne neki .:)
@Diorella Queen: Komolyan megsajnáltam szegény Lázár Jánost.
@Kurvahošigutntag:

Well hello!

Én is stájerékhoz akarok szökni:)
'Mentski innen:)))))
Na elegem van Lézer Jani védéséből,főleg mivel megint csak tök ingyen dolgoztam .DDDD
Ez nálam valami perverzió lehet hogy ingyen melózom mindig .)
@Diorella Queen: "És ki nem komplexusos törtető geci ebben az országban ?"

Te esetleg?
@Diorella Queen:

Te nagyon naív vagy, ha azt gondolod hogy Janó csinál mindent, fel sem bírja fogni ésszel egy ember mind azt, ami a keze alá van rendelve. No de ezt a főni is tudta, és ezért adott a keze alá államtitkárokat, akikért Janó felel. Szóval a tikárok meg azt tesznek elé, amit akarnak, sem ideje, sem lehetősége azok valóságtartamának az elleőrzésée. Látod még azt sem tudta elérni eddig, hogy a csicskásai vagyoni helyzete ne legyen hátrányos a fideszre. A főni röhög Janón, mert a kormányzás nagy részéért nem ő, mint főni felelős, hanem a csicskás. Így ha valami félre siklik, bele lehet rúgni jó nagyot. Meg akkor is, ha a főni székére hajt. Hehehe.
@Diorella Queen: ajánl valakit, de ne a tijedet, me az egy kontár:)

szerintem hagyuk egymást, me valamelyikünk hülye.
@Penivaldes a hercegnő és a topmanager:
De én is.
Az más tészta hogy nekem nem jön be az élet .
@Diorella Queen:

Na még erre vesztegetek egy-két mondatot:

"_: Ha a tesco árulja a cigarettát, vagy a shell kút és kiviszi az országból a hasznot, az mivel jobb neked ?
Nem jobb ha inkább magyar polgárok gazdagodnak a külföldi helyett ?_"

Amíg a tesco és a shell is árult cigarettát, több adóbevétel folyt be a költségvetésbe belőle, mint a trafikgyalázást követően.

Téveszme, hogy a lopott haszon az országban marad. 25-30 éve folyamatosan áramlik ki az adóparadicsomokba. Ebben is a politikusok járnak az élen, lásd az előbb szóba került okosnak mondottat.

Ha nem tudnád, a magyar polgári vállalkozók a lopásra vannak szakosodva. Ez egy pártfüggetlen jellemvonás. Sőt ez működteti az országot. A lopási láncolat. Az alaptörvény.
@Diorella Queen: az élet senkinek sem jön be, és mindenkinek bejön
@látjátok feleim szümtükkel: Nyilván emiatt kellenek a minisztériumba hűséges és megbízható emberek . Nyilván nem fogja elolvasni a vaskos tanulmányokat amiket elé raknak hanem kb nagy vonalakban elmondják neki hogy mit tartalmaz és aláírja . Nyilván emiatt nem dolgozhat neki más párt béli szakember , egyébként átvágnák és ő meg tarthatná a hátát .
A főni meg csak a szalonnát zabálja és a kolbászait nézegeti és ezzel ki is merült minden tevékenysége . A melót rápakolja a minisztériumokra, dolgozzanak a fiatalok azt jól van !
@jaegtoer: Mert más országokat mi működtet?
Az emberszeretet?
@jaegtoer: éppen ezt akartam írni. s tegyük hozzá, az a számítás sem jött be, hogy a fiatalok így nem jutnak cigarettához.
@Diorella Queen:

"_A dörzsöltség nem biztos hogy annyira nagy hátrány a politikában,_"

Ha azt akartam volna kiemelni, akkor azt írtam volna, hogy diplomatikus, de a lókupec dörzsöltsége egy másik világba vezet.
Ez a Diorella nem ebola/gomolya álruhában?:D
@Diorella Queen:

"_Mert más országokat mi működtet?_"

Jah, vagy úgy?! Az mindjárt más. Szia.
@Diorella Queen: nem, de legalább törekednek az átláthatóságra, az elszámoltathatóságra, s következményei vannak a lebukásnak.
@jaegtoer: és ako még a vasárnapi zárvatartásról még nem is beszéltünk:))
@Diorella Queen:

Ja, mert a nertársak nem verik át egymást. Télleg nagyon buta vagy.
@Penivaldes a hercegnő és a topmanager:

"_ az élet senkinek sem jön be, és mindenkinek bejön_"

Pontosabban:

Az élet nem mindenkinek jön be, de mindenkihez ellátogat.
@parti_giano: de legalább törekednek az átláthatóságra, az elszámoltathatóságra, s következményei vannak a lebukásnak.

Válasz erre
Nagyon nagyon ritkán . Valóban . De nagyon ritkán ,általában választások előtt kibuknak ilyen rozsdás szögek a zsákokból .
Az oroszoknál pl soha .:)
@jaegtoer: más jelentéssel bír a te mondatod mint az enyém
@Diorella Queen:

A fidesznél sem, mert minden szöget vissza kalapálnak, a népet meg vakítják.
@Diorella Queen: nemis állítom példának a kormány elé, de ők ragaszkodnak hozzájuk.
Mindenkinek ÜNNEPET!

A DUNÁNÁL

A rakodópart alsó kövén ültem,
néztem, hogy úszik el a dinnyehéj.
Alig hallottam, sorsomba merülten,
hogy fecseg a felszin, hallgat a mély.
Mintha szivemből folyt volna tova,
zavaros, bölcs és nagy volt a Duna.

Mint az izmok, ha dolgozik az ember,
reszel, kalapál, vályogot vet, ás,
úgy pattant, úgy feszült, úgy ernyedett el
minden hullám és minden mozdulás.
S mint édesanyám, ringatott, mesélt
s mosta a város minden szennyesét.

És elkezdett az eső cseperészni,
de mintha mindegy volna, el is állt.
És mégis, mint aki barlangból nézi
a hosszú esőt - néztem a határt:
egykedvü, örök eső módra hullt,
szintelenül, mi tarka volt, a mult.

A Duna csak folyt. És mint a termékeny,
másra gondoló anyának ölén
a kisgyermek, úgy játszadoztak szépen
és nevetgéltek a habok felém.
Az idő árján úgy remegtek ők,
mint sírköves, dülöngő temetők.

Én úgy vagyok, hogy már száz ezer éve
nézem, amit meglátok hirtelen.
Egy pillanat s kész az idő egésze,
mit száz ezer ős szemlélget velem.

Látom, mit ők nem láttak, mert kapáltak,
öltek, öleltek, tették, ami kell.
S ők látják azt, az anyagba leszálltak,
mit én nem látok, ha vallani kell.

Tudunk egymásról, mint öröm és bánat.
Enyém a mult és övék a jelen.
Verset irunk - ők fogják ceruzámat
s én érzem őket és emlékezem.

Anyám kún volt, az apám félig székely,
félig román, vagy tán egészen az.
Anyám szájából édes volt az étel,
apám szájából szép volt az igaz.
Mikor mozdulok, ők ölelik egymást.
Elszomorodom néha emiatt -
ez az elmulás. Ebből vagyok. „Meglásd,
ha majd nem leszünk!...” - megszólítanak.

Megszólítanak, mert ők én vagyok már;
gyenge létemre így vagyok erős,
ki emlékszem, hogy több vagyok a soknál,
mert az őssejtig vagyok minden ős -
az Ős vagyok, mely sokasodni foszlik:
apám- s anyámmá válok boldogon,
s apám, anyám maga is ketté oszlik
s én lelkes Eggyé így szaporodom!

A világ vagyok - minden, ami volt, van:
a sok nemzedék, mely egymásra tör.
A honfoglalók győznek velem holtan
s a meghódoltak kínja meggyötör.
Árpád és Zalán, Werbőczi és Dózsa -
török, tatár, tót, román kavarog
e szívben, mely e multnak már adósa
szelíd jövővel - mai magyarok!

... Én dolgozni akarok. Elegendő
harc, hogy a multat be kell vallani.
A Dunának, mely mult, jelen s jövendő,
egymást ölelik lágy hullámai.
A harcot, amelyet őseink vivtak,
békévé oldja az emlékezés
s rendezni végre közös dolgainkat,
ez a mi munkánk; és nem is kevés.

1936. június
@taga20:

Kösz,de én sem tudok 'eccerre három dologra koncentrálni,legfeljebb kettőre:))
@gazoló: :))))))

igazad lehet, vegyük ünnepélyesre a napot.
nesze a hatodik nótám:)

www.youtube.com/watch?v=_yer-9MCQG0&list=RD_yer-9MCQG0
@parti_giano: szerintem az, nem figyeltétek meg, hogy itt is mindig ránk akar sózni vmit? áááá, csak én figyelek rátok:)
@Penivaldes a hercegnő és a topmanager: üveges lehet a srác, csak mindig homályos, amit el akar adni:))))
@Penivaldes a hercegnő és a topmanager: az a főzés-sütés-üst mániájábol eredeztethető, hogy állandóan sózni akar.
@gazoló: ha esik ako jó lesz, ha nem ako azért.salom.

ez a negyedik:)

www.youtube.com/watch?v=4ib-QA3hADU&list=RD4ib-QA3hADU
"a kopaszok szervezőjének tűnő ember egy idős hölgyet fel is pofozott."

Volt egy kis ünnepi hangulat "... Kocsis Máté ünnepi megemlékezésén...", arról nem is beszélve, hogy nem mindekit engedte be az ünnepség helyszínére. Vajon ez a kormány és a fidesz ünnepsége vagy egy nyilvános, az állampolgéroknak közpénzen szervezett ünnepség volt?
@parti_giano: nem én voltam, én gumiban utazok:))

ja, hamár itt baszod a rezet, mint én, ako ehhez mit szósz more?:)) van még remény?

444.hu/2015/08/20/ne-futyuld-ki-a-roman-himnuszt-cimmel-indul-kezdemenyezes-a-szeptemberi-magyar-roman-meccs-elott/
@látjátok feleim szümtükkel: mi van, a szőke herceg má is talált melót magának?:)))
@taga20: ha már itt baszod a gumit, szerintem esélytelen.
@taga20: Dehogy inkább a blog lelkiismerete. :D
@HüpHüpHüpBarbatrükk: ebola, ne égesd magad! te jó vagy olyan feketén, ahogy vagy:))
@HüpHüpHüpBarbatrükk: inkább arról beszéljetek ti ketten, hogy mi a szar az avatarotok?

egy esz betű? szopás? vagy mi a szar ebolák?:))
@parti_giano: egyszer az életben, értelmesen tudnál válaszolni, more?:)

nesze!

www.youtube.com/watch?v=jQcNiD0Z3MU
@taga20: Fassetuggya. Lehet tényleg vírusok vagyunk, akik vírust kaptak? :)
@csokoltanyad: Anyádért loptad el az avatarom te görény!!!
@HüpHüpHüpBarbatrükk: beszéld meg csokoltanyáddal, vagy magaddal:)

bazdmeg, legalább az avatarotok legyen más!
Na tessék a náci megszállást és a fasz nyilasokat is a jenkiknek köszönhetjük.:(

index.hu/tudomany/tortenelem/2015/08/20/amerika_provokalta_ki_a_nemet_megszallast/
@HüpHüpHüpBarbatrükk: nem magunknak, hanem mindenki másnak?

te ide vagy beosztva ma? újnak tűnsz:)))
@taga20:

": üveges lehet a srác, csak mindig homályos, amit el akar adni:))))"

Az nem az áru hibája:)))
@taga20: Ja rábasztam, pont huszadikán. Ha elolvasod láthatod a választ a kérdésedre.

"...Magyarország sorsa az esetek többségében jórészt külföldön dőlt el. Ebben a történetben egy ekkora országnak, mint mi, ritkán van esélye alapvetően magának alakítania a sorsát. Inkább csak az lehet a kérdés, hogy a szűk lehetőségek között sikerült-e legalább akkora mozgásteret kiharcolni, mint kelet- és közép-európai versenytársainknak.
Borhi erre a jellegzetes kisállami helyzetre a relatív szuverenitás fogalmát használja, de például a második világháború alatt nagyon arrafelé mentek a dolgok, hogy ennyi se maradjon – és Borhi szerint ebben az angolszász hatalmaknak is komoly felelősségük van. "
@taga20: most mit csináljak, hatással van rám a szuggesztív személyiséged.
@HüpHüpHüpBarbatrükk:

bővíteni kellene azt a mozgásteret, nem kiharcolni.
@HüpHüpHüpBarbatrükk: Megelőztél a linkkel. Már a Jóbarát André fél tucat jómadara kapcsán filóztam azon, az amiknak már annyira gáz a 6 gonosz, hogy hozzájuk nem mehetnek, de nekünk azért még jók lesznek. :-( Aztán még rá is tettek egy lapáttal, finkimester éppen most nácít, tanít meg gyűlölködni minket, nem mintha eddig nem sikerült volna számtalan árkot ásni közénk. :-(

Addig is míg kiderül a tutti, próbálom megfejteni - illetve paraméterezni a "relatív szuverinitás" (RSz) fogalmát. Matekolva, RSz=Sz*R, ahol R=0,1? Vagy 0,01? :-(

Csak egy kérdésem van. Azt hogy csinálod, hogy a blogmotor szerint nulla kommented van eddig a blog.hu-n? Ha már a számok szóba kerültek. :-)
@rdos: Igen a fékek és ellensúlyok, már akkor is remekül működtek. :(

"A szövetségesek a német csatlósokkal, így a Magyarországgal szembeni politikát a háború megnyerésének és az oroszokkal való nagykoalíció megőrzésének vetették alá.
Az angolszász stratégia lényege az volt, hogy a német csatlós Magyarországot és Romániát a lehető legnagyobb ellenállásra buzdítsák, ezzel kiprovokálják a német megszállást, és így minél több német hadtestet kössenek le, gyengítve a Harmadik Birodalom erőit a tervezett normandiai partraszállásnál. Mindez a Bodyguard nevű megtévesztő hadműveletbe illeszkedett: ennek az volt a célja, hogy a németek olyan területekre telepítsenek jelentősebb haderőt, ahol nem zavarják a szövetségesek lényegi hadműveleteit."
@rdos: "Azt hogy csinálod, hogy a blogmotor szerint nulla kommented van eddig a blog.hu-n? Ha már a számok szóba kerültek. :-)"

Most írtam le tagának, hogy csinálom. Mára ide osztottak be a Lendvai utcai faszok.
@parti_giano: rám is, így legalább ketten szenvedünk:))

de, csak egészség legyen!

küldöm a nyolcadik nótámat(ha kell, ha nem:)

www.youtube.com/watch?v=JcPm5Rn36Kw&list=RDJcPm5Rn36Kw
@Penivaldes a hercegnő és a topmanager: hülye vagy hugi? akkor inkább lézerdzsoni ölelgesd!:))
@HüpHüpHüpBarbatrükk: Olvastam az egész cikket Barba.

Lendvai utca? Erre nem külön pártoktól hivataloktól "független" szervezeteket szokás használni? Tegnap Guma linkelt is egy orosz sztorit. Ja, hogy akkor nem voltál szoliban? :-)
@rdos: Fasse érti már ezeket. Kezd elszabadulni a fejetlenség, mint annak idején a führer bunkerben.:)
@HüpHüpHüpBarbatrükk: Nem értelek. Nem ilyenkor kell megkérdezni finkimestert, vagy magyari szárnysegédjét; hogy akkor most hit hablatyoljunk?
@HüpHüpHüpBarbatrükk: aki a tűzzel jáccik, aszt megbassza a villám:)

na küldöm neked a negyediket, pedig nem érdemled:))

www.youtube.com/watch?v=wU_n-ddqHn4
@Penivaldes a hercegnő és a topmanager: igazad van, de pontosítanék.
mindenkiben van ebola, csak nem mindegy mennyi:))
@Penivaldes a hercegnő és a topmanager: Végre valaki, aki egyből látja a lényeget. Pusszantás. :)
@Orica Középföldi:
bergman: tükör által homályosan - filmtörténelem
jég: üveg által homályosan - kommenttörténelem
@HüpHüpHüpBarbatrükk: hát, konkrétan egy fos ez:) pedig én is nagy nemzeti libsi vagyok., mint pl. kossuth:)

na erre varrjál gombot!

www.youtube.com/watch?v=vCsPdBBCQv0
@parti_giano: félre ment, tudom. de 12 guáno egy tucat jég nálam:))
@taga20: A faszt, tök jó hangja van a srácnak.

youtu.be/YF3zBsYsDWg

Ja és ha már te is nemzeti libsi vagy ezt kapd el. :)

youtu.be/dYT7CfoqIFo
@taga20: most komolyan, bár veled nem lehet. azért az a töltött káposzta recept, úgy, ahogy leírta jég, mesteri volt.azóta is illegeti magát a dög, örömömre, csak baszik eljönni hozzám.
@HüpHüpHüpBarbatrükk: csárli, bakker ez egy majom!
ha szépet és tartalmasat akarsz hallani, ako inkább eszt.

www.youtube.com/watch?v=hst6j4qrqJ4&list=RDhst6j4qrqJ4
@parti_giano: ott a pont nálad.
az annyira klasszik, hogy majdnem leveri a stárvorsz indulabakterház kombot:))

jég olyan, mint szamantafoksz. volt egy száma, azóta meg a csöcséből él:))))))))))))
@taga20:

tegnap zavart a 2 darab jóéjtes komment.
ez a szívküldi nem zavar?
@Eszter jött: tegnap tegnap volt, ma meg ma van, bibe:)))
@Eszter jött: ja és ott volt a szmájli isis:)))
@parti_giano: jó, ako a testéből. ne légy má értetlen:)))
Ez a taga egy bolond, mindenkiben engem lát.
@taga20:
Nem csodálkozom az agyadon, ha ilyen idióta zenékkel tömöd.
@Imola Helyesi: ez tiszta,
nem úgy, mint a retkes lelkivilágotok vityával, lézerdzsonival, stb szarral együtt!
taga
Most ez aktuális, és rád is rádfér:Mármint a világosság:
www.youtube.com/watch?v=KooqRIMQamQ
@taga20:
Tisztítsd meg néha a lelkedet, és ez a szókincseden is látszani fog. Ajánlanék neked egy tisztítókúrát.
@taga20:
Negatív töltetű szavaid a lelked gonoszságát tükrözik.
@taga20: mármint akkor samantha testéből él jég? azt nem mondta még a strici. mostanság felkophat az álla, te sem élnél meg kiszel tündi testéből, maximum a wilkinson.
@taga20: de miért van víz alatt? levegő van a melleiben, oszt így nem lóg?
@parti_giano: hülye vagy:)

még egy találós, csak neked. talán megugrod:))

www.napiszar.hu/showPost/Keresd_a_hibat__2
@Imola Helyesi: ha má nagyon viszket, ako köcsön adom a faszkalapot:))

mi van hüphüppel ebola? aszik?
@taga20:
Ja a hüphüppös nicknév? Biztosan valamelyik szerelmed álcázza magát így.
Hipp-hopp, hüphüp, gyere elő, hiányzol tagának
@taga20: olyan, mintha a bal alsó sarokban megrepedt volna a telefonom kijelzője.
@Imola Helyesi: te redva, ne mórikáld magad! kzrvára átláccó vagy:)))
@taga20:
Most mi van, kettőt akarsz belőlem, vagy csak kettőt látsz már?
@parti_giano: nézd a film+-ot, kurva jó, kurva szép:)
@taga20: ne villogtassad, hogy mennyire nem ösmered a verdákat! bugatti flanszija... hámáhogyapitschába ne!
@nincs_itt: én aszt kérdeztem pubi, hogy ettore bugatti ki volt. bár rosszul tudtam és olasz volt.

aszt vágom, hogy most a vágen a tulaj:)
@taga20: nem tehecc róla, na! nem az erősséged a zótók.

csak a Piech-nek eszébe ne jusson faragni rajta valamit, mer abbó golf+ gétéjí lesz az sicher!
@parti_giano: akkó aggyá neki leukoplaszttal!!!
@Imola Helyesi: télleg a lázár az olyan echte, bestimmte, durchschnittlich, mustermann ungarisch???

mer a válaszod csak nem gyön definícillyó formájába sem, meg verses alakban sem érkezik...
@taga20: kupétot ne vegyé!!! mer a gyerek, ha megnő 1,2 méteresre, akkor már nem fér be hátra...

de te se legyél magasabb 1,7 m-nél, mer akkor a zösszes gödröt a fejed tetején fogod érezni!
@Imola Helyesi: a mai találós kérdés:

A LELKEK TEMETŐJE

E föld a lelkek temetője,
Ciprusos, árva temetője,
Sok vér ömlött itt valaha
S maggyilkos méreg lett belőle.

Itt azok éltek, kik nem éltek,
A legkülömbek sohse éltek,
Itt meddő a nagy gerjedés
S százszor boldogok a vetéltek.

Ez a szomorú magyar róna,
Halálszagú, bús magyar róna,
Hány megölt lélek sikoltott
Bús átkot az egekig róla.

Óh, boldogok itt, kik nem éltek,
A legkülömbek sohse éltek,
Itt meddő a nagy gerjedés
S százszor boldogok a vetéltek.
@taga20: ja, nem sodródok ám!!! mer összkerekes járókerettel terrorizálom a népeket!
.
Francisco Macías Nguemáról Egyenlítői-Guinea elnöke az ellenzéket - karácsonykor - egy stadionban végeztette ki.
Jean-Bédel Bokassa, a Közép-afrikai köztársaság elnöke, később a Közép-afrikai császárság császára Napóleon mintájára császárrá koronáztatta magát. A ceremóniát egy nyitott stadionban tartották, 40 fokos hőségben, 90%-os páratartalom mellett. Bokassa nem sajnálta a pénzt a bulira, bár eközben az ország népességének kétharmada éhezett. Csak az előkelő vendégek szállítására 60 vadonatúj Mercedes limuzint vásárolt az ország. Az ünnepség két napon át tartott, ez nagyjából az ország éves GDP-jének egyharmadát jelentette. Más források szerint az egész éves nemzeti összterméket.
Az ország, úgy ahogy van, csődbe ment az ünnepség költségeinek kifizetésében.
A császár ezzel együtt még két évig hatalmon maradt, amikor is francia beavatkozással eltávolították a hatalomból, és újra kikiáltották a köztársaságot.

Bővebben:
index.hu/tudomany/til/2015/08/08/akkora_bulit_csapott_csodbe_ment_bele_az_orszag/
@nincs_itt:
.
Éppen ideje lánctalpas terepjáró járókeretet beszerezni, elől bicikli-csengővel, hátul vasutas tárcsafékkel.
(felemeled, fékez a vonat)
@taga20: áááá, kicsi a motorgya, csak 3,2-es... de nem csak az ódi csinyál összkerekestet!!!
látom megint belebonyolóttál, mint hüje gyerek a hózentrógerba...
@nincs_itt: haver, te nem nyaralsz épen? ako mi a bánatot vakerálsz?:)
@taga20: én má' nyarallok, de ja zasszony még nem... majd hónaptó lesz szabad, osztán el is tűnök, mint a zaranyóra
@nincs_itt: ne kekecelj velem, mert ráderesztek egy epilátort.
@taga20: héééé! jut eszembe, te meg nem itten vagyol má' rendmánijás asszonykáddal - csókolom a kisztihangyát, ismeretlenül is - dájcslándbá'?
@parti_giano: lefulladna, mint a flanszija ótó terhelés alatt...
@nincs_itt: remélem is:)
töltőgy fel, me a végén a következő 365 napban is hülyeségeket fogsz beszélni:)))
@drjenőke: brékó, brékó! emilben megvan a kommentod, de itten nem látom!!!
@taga20: óóóó, az megy simán, pihenés nélkül is!
tőled lesem el a trükköket!

lesz ultra nagy döglés, mer' má baxottul efáradtam.
@nincs_itt: nem haver, potyázni akartam nálatok, de nem jött be:)

viszont télen elviszem dájcsba, me az akkor a paradicsom:))
@taga20: akkó gyertek! potyázhacc is, de persze nem ingyen!!!
@HüpHüpHüpBarbatrükk:

"A szövetségesek a német csatlósokkal, így a Magyarországgal szembeni politikát a háború megnyerésének és az oroszokkal való nagykoalíció megőrzésének vetették alá"

Tudtam, hogy valami marha ide citálja!

Hogyezek mekkora szemet vótak, apám!! Képesek vótak rá, hogy nyerni akarjanak, és leszarták, hogy egy egyébként ellenséges kis állam mijalófaszt akar. Skandallum!

Amúgy ezért jó, ha több irányból tájékozott az ember, mert ha több forrást is olvas, akkor tisztában van vele, hogy pl. az "angolszászok" kifejezés igy egy nagy bullshit. Ugyanis voltak az angolok, meg az amerikaiak. (Az oroszok másik playgroundon játszottak, a többi pedig futott még kategória.) És pl. a balkáni partraszállás ügyében az "angolszászok" se tudták, mit csináljanak. Az angolok szerették volna, az amik meg a délfrancia ill. később a normandiait preferálták, sokáig baszkódtak rajta, aztán partra szálltak Sziciliában.

(Ha elolvassa valaki Rick Atkinsonnak a háromkötetesét a nyugati hadszintérről, akkor igen erősen elgondolkozik, hogy ezek a töketlen balfaszok hogyan is nyerthették meg a háborút? )

Ajánlom mindenki figyelmébe a témában Deborah Cornelius nemrég megjelent könyvét, a Magyarország és a II. világháború-t, még nem fejeztem be, kiváncsi vagyok, mi lesz a vége :))) (De befejeztem, csak vicceltem. Szar vége lett. )

Ja, még1. Éppen a Borhi-cikk kapcsán gondoltam, hogy Csehországot a nácik rögtön az elején bekebelezték, megették, megszünt létezni, protektorátus lett, ennek ellenére sokkal kevesebbet szenvedett összességében, mint Magyarország a végső 6 hónap alatt, és sokkal kevesebb kár érte, mint Magyarországot. Úgyhogy lehet hogy mégis jobb lett volna nem belelépni.
@nincs_itt: jó, a rönot megkaphatod:)))
@DarthVader: Ja vagy jobb lett volna nekünk is gyorsan protektorátussá válni rögtön az elején? ;) Látod ezért nem örülök a tervezett 50 db jenki harckocsinak sem.
@taga20: Azt sem bírnám. Ha lehet mradjunk ki a nagyhatalmak faszveréséből.
@HüpHüpHüpBarbatrükk: jó, hogy csináljuk?
ja és nato tagok vagyunk. gondolom el kéne ismernünk a krimet?
@taga20: nem csoda ha el akarod sózni... de köszi nem kell több gond,
@nincs_itt: nem akartam haver, elég bajod lehet a bömössel:)

ja és most készítünk egy cseh cégnek, egy bömöshöz, egy szerszámot. valami stekker lehet.
@taga20: Annak nagy jelentősége már nem nagyon van, úgyis a ruszkiké és elég sokáig az is marad. Valami semlegesség felé kéne mozdulni. Te, hogy csinálnád?
@HüpHüpHüpBarbatrükk:

Hát, előbb-utóbb megszálltak volna bennünket.
Az igaz viszont, hogy akkor a románok a Tisza vonaláig megszállták volna az országot.
Azt hiszem, erről szól Borhi is, ahol elefántok basznak, rossz hangyának lenni.
@taga20: montam má' nincsen bömösöm! nem is lesz!
@HüpHüpHüpBarbatrükk: hát úgy, hogy ne mi legyünk a következő krim, ha lehet kérni:)
@HüpHüpHüpBarbatrükk:

Kurva egyszerű. A parlament módositja a törvényt, hogy lehessen erről népsavazni, (a Dzsobbikkal csont nélkül átmegy), a nép savaz, és már ki is léptünk a NATO-ból. Leszünk semlegesek, mint Ausztria.
(Ja, hogy Ausztriának nincsenek olyan szomszédai , mint nekünk? Hát, ilyen az élet. A szomszédait nem válogattya az ember )
@taga20: Most komolyan minek kellenénk mi a ruszkiknak? Viszont ha harceszközök vannak itt, könnyen célpont lehetünk.
@HüpHüpHüpBarbatrükk: te itt élsz bakker? pakskettő, hármasmetro mond valamit?
@gazoló: ha meg nem sértelek, nekem az a tizenegyedik:))

és jobb, mint az eredeti!

www.youtube.com/watch?v=TqmManfUlk0
@taga20: A krimben is van pakskettő és hármas metró? ;)
@HüpHüpHüpBarbatrükk: nem ott nincs, ott apád fasza van!

bazdmeg téged tettek ide idegesíteni minket?
mennyi a pénz? korpásodik a buksid?
@nincs_itt:
.
Mi tűnt el?
Illetve mi nincs itt?
@nincs_itt: hát haver, soha nem az ízlésed miatt szerettünk:)

hol van ez a szar, péterfy boritól?
@dr.jenőke (jenőke): eccerűen nem láccik amit írol, itten a felületen...
@taga20: Az élet nem habostorta baszod. ;)
@HüpHüpHüpBarbatrükk: pakskettő baszod:)
felcsúti kisvasút baszod:) mészaroslörinc baszod:)
@taga20: Nekem egyikük sem hiányzik baszod. :)
@taga20: Pedig igen. Nekem egyik fasz sem hiányzik és atomerőmű párti sem vagyok.
@HüpHüpHüpBarbatrükk: a végén még félre ismerlek.
te nem ebola vagy?:))
@taga20: Nem. Ők a másik troll szobában melóznak, egy emelettel feljebb. :)
@taga20:

Mi történt? Újabban mese figurákkal játszol?:) Guminőd tönkrement?:)
@HüpHüpHüpBarbatrükk:
Látom, jól elvagytok. Most jött rá, hogy nem te vagyok én.
@tristen2005: te is az vagy és bírlak csöves:))
@HüpHüpHüpBarbatrükk: ne kontráz gázsi, nem áll jól:)
@taga20: nehommá megvezessenek! sienumeric-ba tojjad nekik a zigétot!

én meg majd kontrázok, heidelbergben!
@Imola Helyesi: te imolka, nem érzed úgy, hogy adós vagy egy-két-há' durva sok válasszal??? nem igazán értelek, jáccod itten a vér-madzsari honlehánytot és problémás a definícillyó??
@nincs_itt:
Haggyámá, ünnepnap este 10-kor. Te valami kápó lehettél.
@nincs_itt: nem traunreutban, dr. heidenhainnál?:))

néha jó hülyének lenni, olyan könnyű és légies.

má értem ebolát:))
@Imola Helyesi: bakker, mi lesz este tízkor?
@HüpHüpHüpBarbatrükk:
Én vagyok én, te vagy te, ki a szamár, hát taga.
@nincs_itt:

ez a nap klipje. taga erőlködhet, hogy utolérjen.)))
@Imola Helyesi: ki az a marha, akit ez még érdekel?
@Imola Helyesi: te kis benihill, egyem a zúzádat:)
@Eszter jött: ahogy boli mondaná:)

NYALIGÁTOR:)
@taga20:

persze, ha neked írtam volna, akkor őszinte elismerés lenne :)))

ezt hallgasd, bakker!
a cimbalmos őrjítő. nem kevésbé Lovasi és kis rezignált mellette.

www.youtube.com/watch?v=tD38UzIXVX8
@Eszter jött: vágod a pályát okosnő, ezé szeretlek:)))
Golgota tér, tíz óra előtt tíz perccel dumcsiznak a rendőrök mobilon meg a belső használatú levélnehezékeiken, aszondja az egyik bele a technikába: „ ja… olyan Fradi szurkolók ezek…” – utalva a megjelent önjelölt(?) ismeretlen biztonsági(??) emberekre.

Igen, olyanok voltak. Na nem az egész táborra gondolok - azért meccsre nem csak agyhalottak járnak -, hanem azokra, akik pusztán csak a balhé kedvéért szédelegnek ki a mérkőzések előtti és utáni ökomenikus kurvaanyázásokra zikkájlozni, meg a rendőrökkel arcoskodni. Az igaz, hogy nem volt a nyakukban a kedvenc klubjuk nevével kivarrt sál és nem is skandálták, hogy Kubatov takarodj, de ennek ellenére sem lehet összetéveszteni ezeket az urakat egy késő délutáni bridzspartin menta teát szürcsölgető joviális társasággal, akik ugye csak a blattolás kedvéért jönnek össze időről időre. Természetesen hugyosmáténak fogalma sincs róla mi fán teremtek ezek az önkéntes(…) rendfenntartók és én el is hiszem neki… most. De mi lesz, ha reggelre tova tűnik a leendő vejem által prezentált házi szilva hatása?...

Ott voltam, érdekes volt a buli.
Az „ünneplő” közönség létszámához képest tekintélyes mennyiségű rendőr volt jelen, nem úgy nézett ki a dolog, hogy a gyanútlanul arra sétáló polgár egy elsöprő támogatottságú és magabiztos hatalom hurráoptimizmusos felhőtlen ünneplésének a közepébe csöppent volna. Kívülről nagyon nem ez látszott. Kíváncsi vagyok Tuareg hogyan értékeli majd, minden esetre nekik nagy grat! Maroknyi ember azokkal az arcokkal szemben… kell hozzá bátorság!
@taga20:

próbálj már valami rendszert belevinni ebbe a "szeretlek"-be.
naponta megszeretsz minden reget. Imolát legalább 3x.

a dal szerintem jobb, mint az eredeti. így, hegedűvel, harmonikával, cimbalommal.
@Knósszosz: köpni kell! és hóbagoly, ez a szemét kibaszott ügynök, havonta másfél misibe fáj nekünk. remélem a pokolba jut ez a szar!!!!!!!!!!
@Eszter jött: a szerelem, a szeretet szertelen, ezé nehéz bele rencert vinni. ha egyszer elkap majd megtudod:))

a zene perfekt! kösz.
@Knósszosz:

Én csak a hajnali posztját olvastam /tuaregblog.blogspot.co.at/2015/08/bevallalod-igen-vagy-nem.html/,
aztán a hírt, hogy megütöttek egy nőt.
Tuareg megítélése elég vegyes. De tény, hogy csak az ő csoportja aktív. A posztban írtakkal teljes mértékben egyetértek.
@taga20:
Ha ennek az országnak Boross havi apanázsa lenne a legnagyobb baja, én megtripláznám neki. Nem azt mondom, hogy jóleső meleg érzés áraszt el amikor a nevét hallom, de ő huszad rangú probléma a fidesz tolvajaihoz képest. Vagy nem?
@Knósszosz: haver, a feleségem a ledlámpát lekapcsoltatja velem:)

az ilyen szarokat összehordanánk, szép kis lovét spórolnánk.
@Eszter jött:
A megítélése vegyes... ja.

A nemzeti(...) oldal részéről tudjuk mi az álláspont vele kapcsolatban - érdekel? A magam részéről leszarom.

A másik oldalról nézve meg, az ezerszeres higításban sem létező ellenzéknek semmi erkölcsi alapja nincs őt és a csapatát kritizálni. Mi a faszt tettek 2010 óta a narancspestis eltávolítása érdekében?? Na jó, próbálták ők a maguk módján, de sajna ennyire futja nekik. Szabó Gábor viszont majdnem reménytelenül beleállt és csinálja lelkesen - meggyőződésből. Igaza van, szerintem belőle kellene még egy pár, akik olyanok mint ő. Ja... és persze a nagymagyarnak így az államalapítás ünnepén le kellene vetnie a beszariságát, és a szent jobb mellet odaállni a Szabó Gáborok mögé, ha kedves az életük!!

Apropó, azt hiszem Szív anyám is rendszeresen kotkodácsolt velük/mellettük - szóval ha van olyan ügy ami mellé ő odaáll teljes mellszélességgel, akkor az tiszta és támogatandó! - csókolom ezúton is...

Hajrá Tuaregék!!
@taga20:
:)) Jó fej az asszony!
Legalább neki a spórolás fogalma nem azt jelenti, hogy ő nem fizet egy vasat sem, hanem azt, hogy... nem nyalok, mert még elmondod neki:))

Sok Boross költségvetést győz - ebben igazad van, a népi bölcsességre érdemes odafigyelni.
Söröd??
@Knósszosz: hajrá! és hajrá nagy navvaro balázs!

becsülöm az ilyen embereket.
@Knósszosz: meleg, de így finom:)

comedit remélem nézed:)))))
@Knósszosz:

Emlékeztetlek arra, hogy az is Tuareg volt, aki 2008 tájékán azt nyilatkozta: „Kocsis Máté a fogadott öcsémmé vált” . Gyakorlatilag ő találta ki, állította pályára.

Ezért enyhén szólva abszolút komolytalannak, közéleti pályafutását tekintve szarkeverőnek gondolom a palit.

Sajnálom, de nem rövidtávú a memóriám.

magyarnarancs.hu/belpol/tuareg-szabo-gabor-ogym-93336
@Knósszosz: Váll lazúltam Néked:
08.18.15.56.
@parti_giano: volt valami szar? elégették a 300misit? mikor haggyák má abba eszt a szart?
Látom, a gravutáltat megint kirakták... sz'tem már megvette az ohiói jegyet...
eszt nektek augusztus 20-ra beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

kanadaihirlap.com/2015/08/20/apokalipszis-idejen/

brühüyyy

és persze: kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@Rodeo36: Na és nálatok, hogy telt az ünnep? Volt felétek is országkenyere meg tortája, tüzijáték, stb? :)
Hajnalban indult összehangolt rendőrségi akcióra került sor tegnap Röszke térségében, roma embercsempészek tucatjait fogták el az egyenruhások.

nemzeti.net/volt-egy-kis-razzia-roszkenel-roma-embercsempeszek-tucatjait-fogtak-el-3347167.html

alfahir.hu/igy_dolgoznak_az_embercsempesz_cigany_bunbandak
@Gábris szomszéd:

volt és van is friss ropogós kenyér, portugál bor, igaz én ezeknek a magyaroknak csúfult szentfazekaknak (álnok, aljas, egymás szemit kiárúlják, pletykás..) a közelükbe sem megyek, már vagy 25 éve...az ilyen ájtatos senkiháziakat akik önzőek és nagyképűek majd csak viaszmúzeumban

brühüyyy
neveccségesek és gusztustalanok
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@Rodeo36: Nem is tudtuk, hogy álnok magyarok léteznek felétek (is). :D
@Gábris szomszéd: nem mindenki szenteltvizet iszik. de a hatása látványos.
@Rodeo36: ez jó. ott nem vagy hajlandó beszélni sem a barom nacionalista ájtatosokkal, itt meg fecserészel vele. kurva következetes vagy.
@parti_giano:
Hajlamos vagy a túlzásokra, én nem nevezném még fecserészésnek sem brühühü mai teljesítményét.
@Gábris szomszéd:
Tegnap valami tuareg próbálkozott megint, én láttam, ahogy üvöltözött márc.15-én, most meg elmegy egy díszünnepségre botrányt okozni.
@Imola Helyesi: csak tudd, kocsi máté sokat köszönhet ennek a tuaregnek. két köcsög harcát látod.
@parti_giano:
Tuareg olyan a baloldalon, mint a jobboldalon néhány feltűnősködő. Üres fecsegés , feltünési mánia, prófécia, semmi tömegbázis.
@parti_giano:
Azért tartom az ilyeneket szerencsétlen alakoknak, mert semmit nem tudnak felmutatni. Vannak ilyen befutott politikusok is, szajkózzák a nagy semmijüket, pl Fodor, stb.
Viszont Orbán egy nagy néppártot létre tudott hozni, valamint egy erősebb országot. Nyilván, hibák is vannak, és nem baj, ha kritizálják őket, de amikor tuaregfélék próbálnak a helyére nyomakodni, az az egér és oroszlán tipikus esete.
És visszataszító, hogy mindig a nemzeti ünnepen okoz botrányt. Lehet, hogy külföldi ügynök -ki tudja.
@Sir Bates dö Hól: Hülye voltál és az is maradsz. Támogasd csak serényen a bűnözőket, akik hasznot húznak az emberi tragédiákból, félkegyelmű.

Én pedig inkább őket támogatom.

www.facebook.com/laszlo.toroczkai/photos/a.152103624970939.1073741826.151665991681369/462446510603314/?type=1
@Imola Helyesi: azt nem hibának, hanem bűnnek nevezném, ha szétlopják az országot. és én meg emlékszem arra, mikor a gój motorosok rendeztek balhét egy nemzeti ünnepen. részemről egyébként belefér.
@parti_giano: Igen pártszínektől függetlenül szerintem is bűn, ha szétlopják az országot.
@parti_giano: Ismét le vagy maradva mint a borravaló. Csodák csodája vannak, akik már rég tudják, hogy én nem az vagyok, aminek lefestesz, ahogy Rodeo sem az aminek gondolod.
@Gábris szomszéd: ja, nincsenek csodák csak az acta sanctorumban. azért, mert néhányan megsimogatták kiskretén fejed, még maradtál fostalicska az alfáddal, nemzetineteddel, hídfőddel együtt. csak most van kihez törleszkedned.
A Jobbik és csatolt szervei eldönthetnék, hogy most cigányoznak, vagy sem.
Tegnap még Novák Előd Mórahalmon a cigányokkal együtt akarta megvédeni a települést.
Ma meg cigány bűnbandákról ír a pártportál.
Hogy is van ez?
@Eszter jött:

Bocs. nem Mórahalom, hanem Martonfa
@Eszter jött: a főnöke nemrég még ezt mondta:

"az iszlám az emberiség utolsó reménye"
@parti_giano: Ja ezért vagy te is fostalicska és neked is van kihez törleszkedni.
@Eszter jött: Pedig ez egyszerűbb mint az 1x1. Ha a cigányok között vannak bűnözők azt is megírják és bemutatják, ahogy a tisztességes cigányokat pedig partnernek tekintik. Előbbi pedig egyáltalán nem jelenti azt, hogy általánosítanának, lásd az utóbbit. :)
@parti_giano:

1. nem főnököm
2. sosem veszed a fáradtságot, hogy meggyőződj róla milyen kontextusban hangzott el és mi a pontos értelme. Ehelyett kisbölcsisként mantrázod a hülyeséget.
@Gábris szomszéd: nem törleszkedem, te hülye. nem mutogatok senkire itt, hogy ő ismer igazából, s tolom magam elé védőpajzsként. ez a te műfajod.
szövegértés? eszter novákról beszélt, arra reagáltam. nálam nem te vagy a központ, fostalicska.
@Imola Helyesi: Na már a macedónok is benácultak.

index.hu/kulfold/2015/08/20/rendkivuli_allapotot_hirdetett_macedonia_a_menekultek_miatt/

Meg ugye a brüsszeli uborkagörbítő bajnokságban is zajlik az élet. :)

Calaisi kerítés jó kerítés, szerb határon emelt kerítés rossz kerítés

tutiblog.com/calaisi-kerites-jo-kerites-szerb-hataron-kerites-rossz-kerites/
@parti_giano: Már megint túl logikusch vagy? Az én nevem szerepel a válaszod előtt, de Eszternek reagáltál. Stimmt. :) Ja és a "ki ismeri igazán a másikat" versenyben hidd el, hogy én csak hátul kullogok. Ebben többen is megelőznek itt, főleg a bölcs eszek. :)
@Gábris szomszéd: hol szerepel a te neved, szerencsétlen?!

parti_giano · www.youtube.com/watch?v=4CI3lhyNKfo 2015.08.21. 10:09:16
@Eszter jött: a főnöke nemrég még ezt mondta:

"az iszlám az emberiség utolsó reménye"

hülye-e vagyol? az.
@parti_giano:

Olvastam, olvastuk.

Nem tudom, mit ajvékolnak ezek után. Itt az iszlám, az utolsó reménység. Házhoz jött.

Vona most vagy egy elvtelen gazember, vagy egy szenilis hülye.
Egyik sem jó opció egy pártelnöknek.
Bár, ilyen tagság mellett???!!!!
@parti_giano:

Jobban jársz, ha az állatkáidat eteted:)

****
A Mocsaira írt szövegedet én is írhattam volna, de megtetted helyettem is. Kösz:)

***

A mai hsz-ed egyikére: az inség nagy úr. ( Most végképp nem tudom, hogy hosszú vagy rövid i-e, de nekem rövid:)))
@Gábris szomszéd: bakker haver, te ilyen tutiblogokat olvasgacc??

belenéztem. nyomok onnan egy mondatot.

"Az viszont jól látható, hogy mi a különbség egy államférfi (Orbán) és egy retardált bürokrata (Wigand) között."

remélem minden világos mindenkinek:)
@Gábris szomszéd:

Kényszeres komplexus kompenzációd kivagyisággal kettőzve kínkeserves konteókba kerget.
Lötyögj csak, s álmodozz tovább, hogy fosból talán még szarrá is válhatsz. Ígéretes karrier. Neked.
@Orica Középföldi: csak kérdezz, grammatikából mindig jó voltam:)))
@Orica Középföldi: nana! most már egyből meg is válaszolom a feltett kérdésemet.
a görények megkapták a reggelit, most hermelinről álmodoznak.
@taga20: áááá ennél sokkal jobb blog idézetet is tudok. :)

"Itt van például Abdullah, ez a derék, komoly, afgán fiatalember, aki 3000 kilométerről érkezett Európa kapujához. Szorgalmas férfiú ő, éveken át őrizte a falu összes kecskéjét, esténként meg is itatta őket – sohasem volt panasz a munkájára. Mit akar ő? Semmi rosszat. Szép házat szeretne, benne négy vidám feleséget, akiknek szeme hívogatóan csillog a burkából, és akik hazavárják, hogy számos fiúgyerekkel ajándékozhassák meg. Szép nagy, csillogó mecsetet is szeretne, tüzes szavú imámokkal, hogy hirdessék Allah dicsőségét. Autót is szeretne, olyat, amilyet az amerikai katonák után maradt színes újságokban látott. Azt is szeretné, hogy nyugodt békés élete legyen, rendezett, így azután szeretné, ha Allah megbízható törvényei uralkodnának körülötte, annak rendje és módja szerint megköveznék a házasságtörőket, agyonvernék a buzikat – normális életet szeretne, na. Ki ítélhetné el ezért? Mikor elér az ígéret földjére, hamar belátja majd, hogy csak mi, európaiak állunk álmai megvalósulásának útjában, bűnös szokásainkkal, érthetetlen nyelvünkkel és felfoghatatlan gondolkodásunkkal."

@jaegtoer: a te karriered sosem fogom tudni lepipálni. :)
Jé, most olvastam, hogy tuareg ellen bírósági eljárás folyik a közvagyon elsibolása miatt, és a közterület felügyelettel akadtak össze.
@taga20:

A kérdés ellibbent, de válasz nem érkezett (tőled):))

Ugyan nagyon alpári és egyéb tudsz lenni, de ezeket - grammatikából mindig jó voltam:))) - a kristálytiszta felismeréseket nagyon tudom díjazni, karniskirály:)
@Gábris szomszéd:
Figyelj csak, most olvasom, hogy Izrael bombázta Szíriát, beavatkoznak, háború lesz?
@Imola Helyesi: jé, most olvastam, hogy obángecivitya a legnagyobb parazita.
@parti_giano:

Az álom, többnyire szép, bár a hermelinem veszélyes és szeszélyes:)
@Imola Helyesi: pakojj ebola, menned kell megvédeni a szentföldet:)))
@taga20:
Neked nem gyanús ez a nagy népvándorlás? Megijedtek, és elindulnak, azokban a térségekben már sok háború volt.
@taga20:
Pakolok, megjött Boli, egy kicsit hallgatok most, mert a másikban dühöng.
@HüpHüpHüpBarbatrükk: nem, én maradok. a bérrettegőknek itthon van dolguk:)

egyébként, szarok erre a jézusos mesére. a zsidók meg tökösek, és simán elpicsázzák a sok barom arabot.
@Gábris szomszéd: bűnözők?... akkor miért helyezed a hangsúlyt a "roma" és "cigány" jelzőkre?... mikor jobbikos az elkövető, akkor meg lapítasz, mint szar a fűben... mint a fostalicska... gyáva kis geci vagy, egy naposcsibe agykapacitásának a tizedével...
@Orica Középföldi: kezdetben a nőstény görényem szétharapta a kezemet. azóta már kifogástalan a kapcsolatunk, tehát legtöbbször szarik rám.
@Gábris szomszéd: ne csillogtasd logikai géniuszod, b+!...
@HüpHüpHüpBarbatrükk: ja, rendesen odabasztak az argentinoknak anno.

azé nem tudom, mit szólnál, ha rakétákat lőnének rád, csak úgy viccből.
Szerintem a fostaliscska propagandista mindegyik klónját kivágom. Az érzékenyebb lelkű balfaszok meg rinyálhatnak.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: haver boncsá má valamit, me nagyon felspanoltad magad:)
@parti_giano:

" kezdetben a nőstény görényem szétharapta a kezemet. azóta már kifogástalan a kapcsolatunk, tehát legtöbbször szarik rám."

Ilyesmit olvastam a házasságról is valahol:)))))))
hvg.hu/velemeny/201534_l_ritok_nora_a_gyerekszegenysegrol

"Ami az utóbbi időben rémisztő, hogy ezek a szegregálódási folyamatok felgyorsultak, és az állam nem tesz lépéseket ellenük. A szegregálódó iskolák pár év alatt leamortizálódnak, szakmai értelemben és fizikai környezetükben is. Amit legkevésbé értek, az az, hogy ezeket a folyamatokat hogyan gerjeszthetik épp az egyházak. Egyre nagyobb ellentmondások feszülnek az egyházak szegénypolitikája és az oktatási szegregáció körüli vallási megközelítések között. Úgy tapasztalom, az egyházakon belül sem egyértelmű az állásfoglalás. Sokan értik, látják, érzik, hogy baj van, kétségek gyötrik őket az ellentmondások miatt, de az egyházi kommunikáció még mindig kényszeresen bizonygatja: nem igaz, ők nem szegregálnak vagy nem fejtenek ki szegregáló hatást. Az iskoláik mindig azzal védekeznek, hogy mehetne hozzájuk cigány is, ha akarna, miközben a helyi kommunikációkban mindenki tudja: ez nem igaz, rejtett (sokszor nem is titkolt) csatornákon biztosítják be, hogy ne kerülhessen oda olyan, aki gondot okoz. Magasabb szinten pedig újra és újra meghallgathatom az egri egyházkerület példáját, ahol igenis fontosnak tartják a HHH gyerekek oktatását, mintha ez elfedné a többi megye gondját. Talán minden egyháznak van egy-két pozitív példája, amit sértődötten felmutat, ha kritika éri, és nem beszél a mellette fenntartott negatív helyzetekről.
Nem tudom, mikor és mitől lesznek hajlandók beismerni a valós helyzetet. Most gyakran érzem úgy, hogy épp az egyházak törlik ki az esélyegyenlőség szót a közoktatás szótárából."
@parti_giano:

": ja, régebben gyékénynek nevezted."

Ha elnyálkásodik, akár annak is nevezhető.
@parti_giano: háát, azzal még nem próbáltam...
@Sir Bates dö Hól:
Közöd, vagy te vagy a farkas, hogy a kosaramat szemlélnéd?
Vigyázzál, nehogy bekapjon a nagymama, ha ilyen kíváncsi vagy.
@Orica Középföldi: mert össze-vissza olvasol mindent. én meg csak a szépre emlékezem...
@Eszter jött:

Ennél már csak az a rémisztőbb, hogy a sajátos nevelési igényű (SNI) oktatás fejlesztési lehetőségét is sikeresen és teljesen tönkretették az agyonfetisizált szegregáció mentes oktatás elleni ostoba ám számos hátrányt generáló vagdalkozásban.
Az egyik ilyen hátrány, hogy gyakorlatilag felszámolták azokat a tanulói státuszokat, ahol a jó képességű de a normál tanmenetben elvérző fiatalok tanulhatnának, kibontakoztathatnák a nem mindennapi képességeiket, és a társadalom hasznos, hacsaknem kiemelkedően hasznos tagjaivá válhatnának. Így marad számukra a segély, vagy még csak az sem, és a teljes ellehetetlenülés, és a társadalom számára meg a csodálkozó szemek tágra meresztgetése és forgatása amikor extrém esetekben bekövetkezik egy-egy tragédia, amelyet az oktatás- és nevelés politikusok mentegetőzést célzó hazug csúsztatása és álszent hazudozása kísér, de abban egyetértés van, hogy mindenki rendőrért és súlyosabb büntetési tételekért kiált.
De kiállni az oktatásügyért, azt már nem, mert éppen akkor, mindenkinek sürgősebb dolga akad, mint kiállni a gyerek jövőjét meghatározó oktatásügy lerohasztása ellen. Mindenki abban bízok persze, hogy majd a sajátjának kiügyeskedi a kiskapu(ka)t.
A társadalom büntetlen tolvajainak persze mindez nem számít, büszkén veszik át egymás kezéből a baksist és a kitüntetést egyaránt.

Konkrétabban a hsz-edre:

Az nem megy, hogy szegregációt visítanak úton útfélen meggondolatlan ködevő balfaszok, és egyen tanulási rendbe akarják kényszeríteni mindazokat, akik erre bármilyen okból képtelenek, és esetleg nem csak azért, mert van nyamvadt Három H-juk, hanem azért, mert ott sorakozik az egész ABC.
:
@parti_giano:

" én meg csak a szépre emlékezem..."

Ja. Én most felköptem, és alá álltam,majd elvonulok meditálni. Pá:)
@parti_giano:

És akkor bagoly mondta verébnek, hogy nem az üveg a homályos.
@Orica Középföldi:

Elvonulni? Még mit nem!? Tessék állni a sarat. PG csak a levegőbe beszél tejüvegen át lát, de nem átlát, hanem átló, más olvasatban segéd esetleg gör íny.
@jaegtoer:
Ez volt az év kommentje, gratula.Okos, szakmai és politikamentes.
@parti_giano: nekem nem kell segédeszköz... kicsit sárgább, kucsit savanyúbb, de az enyém...
@jaegtoer: mi van, mi van, visszaolvasgatunk? legalább nem kell cavinton, emlékeztetlek. sebaj, vodkát rá.
@Sir Bates dö Hól: "kucsit savanyúbb" hiába, a saját tapasztalatot nem illik megkérdőjeleznem.
@Imola Helyesi: ebola, ebből az évből még négy hónap van! hogy lenne ez az év kommentje, márgit?:))))

NYALIGÁTOR! / bajboli/
@taga20:
Nem kell mindig naptárban gondolkozni, számolj vissza 365-t
@parti_giano:

Ne vess meg, csak nevess. Ablakot pucolok. Ha már üveg.
@jaegtoer: így múlik el a világ dicsősége:))

amiért ilyen rendes gyerek lettél, mint én, küldöm a kilencedik nótámat:)

www.youtube.com/watch?v=hLhN__oEHaw
@parti_giano: te haver, olyanról má hallottál, hogy szellemi táplálék?
tudom, nem élsz vele, de legalább hallottál róla?:))))
@Orica Középföldi: én meg azt hittem, eső esik. ezek szerint új népszokás ez a felköp-alááll, de ahogy elnézem nem mindig sikerül a sajátot eltalálni.
@taga20: szellemi táplálék?! jobb az alkoholmentes sörnél?
@parti_giano: ütősebb. próbáld ki, de csak óvatosan, me fejbe basz:)))
na azé, me jókedvem van küldöm neked a hetedik nótámat:)

www.youtube.com/watch?v=ei0XIkSK86Q&list=RDei0XIkSK86Q
@parti_giano: ne gondold, minden évben 12 rugót küldök a klubrádiónak:))))

hagyszójjon!
@taga20:
Te nem vagy normális, inkább küldd a varánusznaik!
@Imola Helyesi: ja és én vagyok a 3712., természetesen messze vagyok báyerzsocától, me ő az ötödik:)
@jaegtoer:

Ott, ahol a kormányzat ennyire egyértelműen elengedi kezét a legrászorultabb rétegnek - mélyszegénységben élő gyerekek-, nem kell visítani a szegregáció miatt.
Ott szegregáció van.

Az iskolai integráció- együttnevelés- pont az SNI-s tanulók érdekében lett kitalálva.
@Eszter jött: nem a módszerrel van baj, hanem az erre felkészítetlen tanerővel, a hiányzó infrastruktúrával.
@Gábris szomszéd:
.
Tudod, illett volna egy linket is betenned, így most te lettél link.

Pótolom a "rettenetes" hiányt - nem mintha jelentene ez bármit is, vagy változna a világ.
Csak a rend kedvéért. Nem mindegy, hogy kitől származik az eredeti írás, és miért pont ezt a részt kedvelted meg.

aristo.pestisracok.hu/az-esz-csele/
.
@parti_giano:

Parti! Az 1994-ben életbelépett nemzeti alaptanterv már taglalta az együttnevelés feltételeit. Komoly szakmai viták előzték meg a bevezetését.
Folyamatosan alakították, pofozgatták, mígnem egy példaértékű rendszerré alakult.
Én 94-től 2011-ig dolgoztam a segédanyagaival,jártam a számunkra is elérhető workshoppokra. Fejlesztő pedagógus státuszt csak a magyar oktatásügyben találsz. A szlovák és cseh oktatásügyben nincs ilyen.
Na, azt is elvégeztem a Bárczin.
Az oktatási törvény kimondta, csak abban az iskolában lehet integrálni, ahol fejlesztő és gyógypedagus van.
Szóval a felkészítetlenség ki van lőve.

Az infrastruktúra. Az anyagiakra gondoltál?
@Eszter jött:

Az iskolai integráció a problémák szőnyeg alá söprése. A lehető legócskább, legképmutatóbb és legszakszerűtlenebb megoldás, amellett, hogy egyes, de csak kivételes esetekben célra vezethet, de 99 %-ban pont az ellenkezője következik be. A HHH és az SNI két halmaz, melyek között jelentéktelen az átfedés.
@jaegtoer:

Szerinted, jég.
Én hiszek benne, csináltam több mint tíz évig. Az volt az életem.
De csak a tanulásban akadályozottak csoportjánál működőképes.
A többi kategóriának speciális iskolára van szüksége.
@Eszter jött:

"_Az oktatási törvény kimondta, csak abban az iskolában lehet integrálni, ahol fejlesztő és gyógypedagus van.
Szóval a felkészítetlenség ki van lőve._"

Aha. Kacagnom kell. A törvények sok mindent kimondanak. Aztán lőn földügy, trafikügy miegymás.
Az oktatásban éppen így van. Mindig rühelltem, amikor egy egy divatba jött kifejezés mögé fölsorakoznak ködevő megváltóimitátorok és tűzzel-vassal, vérrel-könnyel keresztülviszik kerül amibe kerül, nagyobb kárt okozva, mintha meghallgatva helyt adnának az eltérő vélemények tudományos megalapozottságának.
Az eltérő mentális adottságú gyerekek, kamaszok, kisfelnőttekkel mit gezd az integráció. Még levegőt sem tudnak venni hozzá az újjákent tanerők, mert még a szakemberek is csak tapogatóznak és majdhogynem egyedi módszertan kell minden kölökhöz. Már tízezrekre tehető az aspergeres, és autizmus különböző stádiumaiban vergődő (integrált oktatásban) tanuló. Jaaaa! Hogy ezek se nem ilyenek, se nem olyanok, hanem amolyanok? Jah, kérem, az ABC-nek több betűje van, mint HÁROM HÁ, csak végig kell gondolni, ha már kimondani lusták az illetékesek. Csak a szokásos. Trendi az integráció, és szegregációt visonganak ott is, ahol nincs, mert derogál a harmadik, a kettő közötti feszültséget feloldó és megmagyarázó kifejezés.
Mindjárt gyógypedagógus? Miért is? Tán gyogyósokat tanít? Mindenki gyogyós? Hát kérem szépen elsősorban talán az oktatáspolitikusok és szagemberek 95%-át kellene ide sorolni. A szakember (g-nélkül) persze ritka mint a fehér holló.
Workshopok.
Ja.
Élet versus Workshop. Valamint segédanyagok.
Segédanyagok. Hmm. Segédanyagok - amikor az új mentális diagnózisok szakszerű megfogalmazásához még a szakkifejezések fogalomtára sincs meg. Keverik az aspergereseket az autistákkal, és mindkettőt a hülyékkel. Ájjunk má le, mert leesünk a rózsaszínfelhő széléről és úgy belebaszódunk a Kárpátok kies karéjába, hogy leég a Magas Tátrától a Bucsin tetőig a tótok meg a mócok összes haja fanszőrzettel integrálva a deal miatt, meg ami még csak tüzet foghat. Workshop, meg segédanyag. Azannya! Rózsa asszony meg a Szűz Mária!
@jaegtoer:

Az általánosítás sose jó. A módszer működik, ha 8-12 fős csoportokkal dolgozik min. 2 képzett tanár egyszerre. Egyébként valóban nem.
A mai (tegnapi) gyakorlattól nem csak a gyerek, hanem a tanár is szenved. Kifejezetten negatív.

Ma már jobban teljesít az ország. Nincsenek hátrányos helyzetű gyerekek. Ha mégis, kapnak töltött libanyakat a Hiltonban.( Nem írom le az átkaimat.)
@Eszter jött:

"_Én hiszek benne, csináltam több mint tíz évig. Az volt az életem._"

Eszem ágában nincs kételkedni abban, hogy megtetted akár naponta a száz csodát.
Csakhogy elmúlt a tíz év, és hozzánk már nem jutottál, és a többi csodatevő már messze jár, aki még van, azt épp most készítik ki.

"_De csak a tanulásban akadályozottak csoportjánál működőképes._"

Már írtam erről régebben hogy "szegregálva" még jobban megy, mert nem elég a tanulás, az életmódot is be kell vinni az életükben.
Kollégium ruha, kaja, kultúra...
Nem tudom, mi lett velük Zalában...

"_A többi kategóriának speciális iskolára van szüksége._"

Nincsenek. Nincsenek, mert az integráció a deal. Ezért volt a kirohanásom.
@Eszter jött: jártas vagy benne, elhiszem neked. meg persze bármit, leveszel a lábamról. d:
az infrastruktúrán az anyagiakat értem, az épületekt állapotától a tankönyvekig.
@Orica Középföldi:

"_Az általánosítás sose jó. A módszer működik, ha 8-12 fős csoportokkal dolgozik min. 2 képzett tanár egyszerre. _"

Persze, hogy nem. De én tudom, hogy inkább 28 fős osztály a jellemző és nem 8-12 fős. 10 fő?! Atyaisten. Ha ilyen oktatásunk lenne (8-12 fős osztályok) 25 év alatt lezúznánk Európát, az orosz cár a Kossuth téren előszobázna, a világcsendőr meg kérelmezne svájci közvetítéssel.
@Orica Középföldi: @jaegtoer:

Persze, a másik olvasat az, hogy lehetnek még 12 fős osztályok, de csak azért, mert már egyszerűen nem lehet több kölyköt összeszedni 3 városkából. Ebben az esetben is minden úgy lesz, ahogy az előbb írtam, csak a jelenlegi állapotok süllyednek további mélységekbe, És a min.elnök előszobázik a Kossuth téren a cár atyuskához, Amerika meg nem szőnyegbombáz, mert inkább kivár. Olcsóbb.
@jaegtoer: randa, pesszimista fráter vagyol. tíz év múlva minden gyökmagyarnak arany doxa ketyeg a mellényzsebében... londonban.
@jaegtoer: különben is, lehelj az ablakra, oszt írd fel ujjaddal, megyek a partihoz.
@jaegtoer:

Láttam és figyelemmel kísértem ezeket próbálkozásokat, igaz, nem tegnap. Tudom, hogy nem vált országos gyakorlattá, pénz és képzés hiánya miatt, pedig nagyon eredményes volt.

Hidd el, hogy ma nincs több aspergeres és autista, mint eddig, csak ma már könnyebb felismerni és meghatározni. Ergo, könnyebben is lehetne kezelni, ha valakit érdekelne. A felgyorsulás és leszakadás miatti zaklatott, elhanyagolt gyerekeket nem számítom ide. Hozzájuk is új módszerek kellenének, de elképesztően le van maradva a pedagógusképzés.

Nem is szeretek belegondolni hová vezet mindez.
@Orica Középföldi: azt nem értem, hogy az oktatáskutatók a húsz fős osztályokat tartják ideálisnak. most, a ratkó korszak lecsengése után, mikor megvalósítható lenne, még csak törekvést sem látok rá. szerinted?
@parti_giano:

Elszállt egy hosszú szövegem, később talán ismét leírom.
@Orica Középföldi:

Ne is. Viszont vannak szép számmal, akik bele vannak csöppenve a helyzetbe, és sehol semmi kiút, se remény, se segítség. És még mennyi lehet a fel nem ismert.
@Orica Középföldi: nem kell annyit okoskodni, az nem száll el:)))
@Orica Középföldi: vigasztalhatatlan vagyok, most egész nap a technika ördögét fogom szidni.
@jaegtoer:

Akkor haladjunk sorjában:

" Mindig rühelltem, amikor egy egy divatba jött kifejezés mögé fölsorakoznak ködevő megváltóimitátorok és tűzzel-vassal, vérrel-könnyel keresztülviszik kerül amibe kerül, nagyobb kárt okozva, mintha meghallgatva helyt adnának az eltérő vélemények tudományos megalapozottságának."

92-ben kezdtem dolgozni egy falusi osztatlan kisiskolában. Azt hiszem, nálatok egytanerős iskolának hívják.
Egy tanteremben tanul 4 évfolyam, általában húsz diák. Egy pedagógus tanít minden tantárgyat. Na, ezt csináltam tíz évig. Jobban mondva nyolcig, aztán kaptam napközist, aki átvállalta a nevelési tantárgyakat.
Akkor nálunk még híre-hamva sem volt az iskolai integrációnak.

Mégis azon az elven működtünk. Együtt tanult a kimagaslóan tehetséges / az is sajátos nevelési igény/ a diszlexiással, az enyhe értelmi fogyatékos a diszpraxiással.
Ezer szempont alapján kellett differenciálni.

Ezzel azt akarom mondani, hogy az integráció nem légből kapott divat, hanem válasz egy valós igényre, problémára.
Akkor is volt, mikor nem nevezték integrációnak.

"Workshopok.
Ja.
Élet versus Workshop. Valamint segédanyagok. "

Igen.

Ahogy tanítottam, egyre erősebb lett a felismerés, hogy hiányosak az ismereteim. Főleg a diagnosztika érdekelt. A probléma felismerése, besorolása, a fejlesztés módja, fokozatai.
Hála az égnek, nálunk jól működik a Szlovákiai Pedagógusszövetség. Folyamatosan szervezték a programokat. Jó, mi nem workshopnak neveztük, hanem továbbképzésnek. Szinte tobzódtunk az érdekesnél érdekesebb programokban. Tavaszi és téli szünetben egy hetesek voltak a fejtágítók. Nyáron jöttek a nyári egyetemek.
Ebben éltünk, jég.
Tanítottunk melóban, aztán mentünk meghallgatni, a szagembereket. Akik hozták az akkori magyar pedagógia /normál, gyógy, fejlesztő, alternatív / kincseit.
Így éltünk sokan. Rávitt a kényszer, a kíváncsiság, aztán később már az elhivatottság is.
@taga20:

"nem kell annyit okoskodni, az nem száll el:)))"

Na, ha most erre válaszolok, tuti megsértődsz, pedig a nyelvemen van és megérdemelnéd, de a hermelinem felpislogott a karnisra:)
@parti_giano:

el vagyok alélva.))))))
@Orica Középföldi: tegyél egy próbát! hátha bírom.
tudod nem az a jani, aki adja, hanem az aki állja:)))
@jaegtoer:

Felesleges gúnyolódnod, jég.
Nálunk megmaradtak a speciális iskolák. Emellett működik az iskolai integráció.
Kemény feltételei vannak, szigorúan ellenőrzik.
@Eszter jött:

Eszem ágában sem volt gúnyolódni, de meg szokott esni velem.

Mindazonáltal ne feledkezz meg te Szlovákiában tetted a csodát én meg Magyarországon élek.

Ha netán mégis felfedezhető csipetnyi malícia a hsz-emben az semmiképpen a szlovák gyakorlat eredményének szól, hiszen azt nem ismerem.

Az hogy Szlovákiában vannak sikerek, nem vigasztal, hanem inkább dühít, mert a Magyarországon (el)kallódó gyerekeknek is egy életük van.
@jaegtoer:

Nem nevezném sikeresnek, amíg vannak iskolák, ahol csak a pénzért működ
@Eszter jött:

Bocs.

Nem nevezném sikeresnek, amíg vannak iskolák, ahol kizárólag csak a pénz miatt múködtetik.

De ha akad legalább egy tanító, aki lelkiismeretesen csinálja, szuper dolgokat lehet belőle kihozni.

Tudom, a társaság nincs valami jó véleménnyel a pedagógusokról.
Kívülről talán úgy tűnik, mindenbe beletörődnek.
De belülről teljesen más a a helyzet.
Az, aki igazán szívből dolgozik, a gyerekekért, sok mindenre képes.
Még a dresszkódot is eltűri. Ha kell, csuklyában mengy tanítani. De Pistikét meg Marikát nem adja. Mert ők a fontosak.
@Eszter jött:

"Tudom, a társaság nincs valami jó véleménnyel a pedagógusokról."

Általában:)) A kivétel, mert van!, tiszteletet érdemel. Meg is kapja.
@Eszter jött:

"_Tudom, a társaság nincs valami jó véleménnyel a pedagógusokról.
Kívülről talán úgy tűnik, mindenbe beletörődnek._"

Oktatás- és nevelésügyről volt szó.

A pedagógus egy másik állat:) de róluk nem beszéltem és nem is kívánok.
süti beállítások módosítása