Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/03/28/gulyas-gergely-miniszter-mutet-gyogyulas-fajdalmak-kormanyinfo "Vélet... (2024.03.28. 18:56) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2015.07.21. 08:00 Fabius

A Fidesz ellenségei: népszavazás és átláthatóság

Pártunk és kormányunk két dolgot nem akar különösen mostanában: népszavazást a vasárnapi nyitva tartásról - és általában bármiről - meg átláthatóságot. Meg is tesz mindent annak érdekében, hogy elkerülje ezeket. Még úgy is, ha ettől sokkal nagyobb hülyének látszik, mint amekkora valójában.

A "ne zavarj, épp lopok 2.0 rekord gyors keresztül verése a Nagy Büdösön akár azt a célt is szolgálhatta többek között, hogy a földmutyi iránt érdeklődő Sallai Róbert Benedeknek be lehessen nyújtani egy közel nyolcmillás csekket. Nesze baszki, ennyiért kaphatsz egy Ifa platónyi értelmetlen papírhalmazt kitakart nevekkel és bírálati jegyzőkönyvek nélkül. Az üzenet elég világos, tényleg csak a hülyék nem értik:

src_fazekas.PNG

Kuss, ők így harcolnak a korrupció ellen és az átláthatóságért. No meg úgy, hogy SRB családját a honfoglalásig átvilágítják, kiderítik, hogy vannak az állam szolgálatában álló rokonai, ő maga képviselőként állami pénzből él így megállapítják: az állam pénzén éppen kussolni is lehetne. Mert még baj lesz. Pluszbónusz azt már tudhatjuk, gazdálkodóként ő mennyi pályázatot adott be és ebből mennyit nyert, de hogy mindenki másnál hogy áll a mérleg azt csak 8 milla kifizetése után tudatnánk meg.

De semmivel nem átláthatóbb, hogy ki hazudott vidaildi két hónapja benyújtott felmondásáról. Ráadásul azt sem lenne érdektelen megtudni, hogy vajon mire kérte Orbán a jómunkásasszonyt, amit ennyire vállalhatatlannak érzett? Mi lehetett az, amire az utóbbi hónapok vesszőfutását is bevállaló vida is azt mondta: ez már nekem is sok, bazmeg, nem akarom, nem csinálom oszt'jónapot!

Ami meg a vasárnapi boltzár népszavazása körül zajlik egyenesen tragikomédia.

Patyi András NVB elnök most bizonyára a gazdi lábainál hever aki a füle tövét vakargatja: óóóóókos vagy, jól van, a kiszámíthatatlan és összevissza meghozott döntéseiddel megint összezavartál mindenkit. Sose fogják kitalálni a szerencsétlenek éppen mi alapján számít elsőnek valaki, hehe. Ha akarjuk a Kúria döntés nyilvánossága, ha akarjuk az épületbe lépés időpontja, és ha minden kötél szakad akkor majd az érkeztetés sorrendje lesz mérvadó. És akkor még az egyértelműségi problémákról nem is beszéltünk, ugye, ami simán bevethető a valahogy mégis elsőként kihozott kérdés elutasítására. Ilyen bonyolult dolog ez, nem lehet csak úgy összevissza kérdezgetni, legyen vagy ne legyen vasárnapi boltzár. Pálffy Ilonka törvénymódosítást kezdeményez az "egyértelműtlenség" nemzeti feloldására, őszig is telik az a drága idő. Ami alatt hátha megszeretik a zemberek a vasárnapi zárvát még akkor is, ha már a fideszesek kétharmada is együtt dudorogja Apa zenéllel, hogy:

Baszódjál meg kádéenpé és külön semjénzsót!

 

 

247 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr887643170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@vigyüktúlzásbaadolgokat: haver, általában egy kretén vagy, de most nyomok egy +egyet:))
@jaegtoer: Balaton, eszednél vagy te?

Ócska kiselejtezett kád a kertben, feltöltve kútvízzel.

De azért kifejezem a szolidaritásomat a Balcsinál nyaralók felé, nagyon sajnálom őket, mikor a tévébe mutogatják, hogy bezsúfolódnak Boglár egyetlen családi kisboltjába.
A poszthoz:

" Mi lehetett az, amire az utóbbi hónapok vesszőfutását is bevállaló vida is azt mondta: ez már nekem is sok, bazmeg, nem akarom, nem csinálom oszt'jónapot!"

Nincs több tolmács! -ezt mondták neki.

A vasárnapi zárvatartás meg jó. különben is vasárnap is szombati kenyér van, meg pénteki tej és csütörtöki hús.
A rohadt elem a távirányítóba meg már hétfő óta ott röhög a polcon. Négy hete hétfőtől.

[:-)]

Ilyen melegben nem kellene ezt mellre szívni. Hágában, Brüsszelben úgy is elbukják, itthon meg előbb utóbb úgyis elfogy a lopni való, akkor meg kiderül ki a lógni való.
Ki kell várni:)
@Knósszosz:

Csá!

'Hűsüljünk,még angyal kimegy a fürdőszobába 'lefürgyeni:))

www.youtube.com/watch?v=QrdeD8LLoCM
@taga20: Ja, azt kifelejtettem, hogy sánta nagymamát, tanköteles kiskorút a családi boltba berugdosni nem bűn (kdnp szerint).

Legközelebb mennek a gyerekek markot szedni suli után, mert "kombájnnal aratni bűn"?
Oszt ez az ostoba fasz ma itt kormányzati tényező:

"Az Indexnek nyilatkozó hírszerzési szakértők szerint Lázár nyilatkozata következtében ez a fontos munka ellehetetlenülhet, vagy csak sokkal visszafogottabban folytatható. Ukrajna ugyanis – ha például nem is utasít ki senkit emiatt az országból – számtalan eszközzel akadályozhatja a magyarok kinti munkáját. Például azzal, hogy operatívan ellenőrzik és befolyásolják azokat a cégeket vagy intézményeket, szervezeteket, ahova magyarok szoktak kiutazni. Esetleg utasítják ezen cégek vagy szervezetek vezetőit, hogy mit szabad csak mondaniuk, ha egy Magyarországról érkező „vendéget” fogadnak. Ezenkívül a magyar „vendég” ott tartózkodását is számtalan módon megnehezítheti, kényelmetlenné teheti az ukrán elhárítás.

„Akármennyire is szar helyzetben vannak most az ukránok a háború miatt, Magyarországnál nagyobb ország lévén a titkosszolgálatuk jóval nagyobb potenciállal rendelkezik, mint a magyar.

Ha ezek után például az lesz a deklarált céljuk, hogy egy évig blokkolják a magyar hírszerzők munkáját, akkor, akár az erőik koncentrálásával, ezt is képesek megtenni

– érzékelteti a helyzetet egy volt hírszerző. Ebben az esetben pedig a magyar nagykövetség semmit nem tud lépni egy évig, „legfeljebb csak malmozni tudnak majd”."

index.hu/belfold/2015/07/21/visszafele_sulhet_el_lazar_dicsekvese/

Gratulálok!
Végül is, amikor a külpolt meg egy balfasz amatőr nyócadosztályú focicsapat viszi, akkor mit várhatunk ettől a szerencsétlen ecceri muzsiktól?
HU jobban tejjesít! Kb.ezen a szinten...
@gazoló: láttam nálatok nagyon füllett az erotika.
szép volt, ahogy beköszöntél a pélókkal:)))
hmmm...

http://vs.hu/kozelet/osszes/orizetbe-vettek-a-szegedi-diaklany-tamadojat-0721#!s2
@taga20: nem tom, de megint hüje vagyol! igyá' valami édeset, oszt' talán felfogod, hogy durvára mindegy Mo.-on, hogy zárva van-e bót, vagy nyitva, mert lóvé az nem nagyon akad a vásárlásra... csak azért hisztizel, mer' a kádéjenpé meg a semmilyen zsóti is hejeseli.
@nincs_itt: Azért egyvalamiben "nagyok" ők, hogyan kell megfingatni, halálra szekírozni, aki nem tapsol a vezér láttán.

Váradi András birkahodálya mellett röhögve álltak a rendőrök, míg a Mészarosék beszántották a trágyáját a saját földjükbe!

És volt utána pofájuk azt nyilatkozni, hogy a "beszántott trágya eredete nem bizonyítható". Egy-két hülye közszolga minden országba jut, na de itt többségbe vannak.
@taga20:

'Erotomán és 'tourette szindrómás vagyok,)baccameg,Grácban kezelnek a szomszéd szobában:))
@nincs_itt: Éppen az a baj, hogy legközelebb mit vezet be a kdnp?

Kötelező hittant? Ja, azt már bevezették ...
@nincs_itt: "csak azért hisztizel, mer' a kádéjenpé meg a semmilyen zsóti is hejeseli."

csak azé, mé másért bazdmeg?

szép még lehecc!:))))))
@gazoló: mindig gyanús voltál nekem, hogy összejársz vityával, valahol!:)))
@taga20:

"_@nincs_itt: és a cirka 50 európai és a világ többi részén, hol nincs nyitva bolt. tételesen faszikám, me eddig ez csak egy szar kádéjempés, max. jeges erőlködés._"

Húzódjál árnyékba és mérd meg a napsugarak beesési szögét a pupitásszal.

Már mindenki elmondta -a zárvatartást nem nemzeti tragédiának tartók is, hogy mi a baj a nyitva-zárvatartással.
ha neked is brutto 550 HUF-ért kellene sizni a pupitászt vasárnap is, meg hétfőn is, úgyszintén csütörtökön is, akkor nem nagyon rakosgathatnál föl hetente új karnist, miegymást.
Mindenki tudja, hogy nagy szar az egész, és
1. A jelenlegi társadalmi berendezkedésben nem életszerű,
2. Eleve diszkriminációra épül,
3. A kitalálói is járnak vasárnap vásárolni.

Nem kell kalapácsvető bajnokként hajigálni a sertést, mert a végén kipukkan a gumicsaj, oszt akkor mihez kezdesz?
@gazoló: nem láttam, me nincs tévénk és csak a nesönelt nézem:)

kurva jó, csak nem tuttam még eldönteni, hogy eza csóka,én lennék, te vagy a geci?
@gazoló: apám, neked mekkora mázlid van, csak szójá az asszonynak, hogyha átmész hozzá tekerni egyet:))
@jaegtoer: te bolháskutyu, ne erőlködj, me a végén aranyered lesz vasárnap asztán rábaszol a zárvatartásra.

szerinted az rendben van, hogy egy kibaszott maffiacsapat aszt csinál amit akar?
bakker szerinted meddig van nyitva a cébéá, meg a többi hat napig? este tízig, nyista pluszpénz!

ha az 550 froncsi a baj, ako aszt kell betámadni!

zöd? a kiskésit nekije!:)))))))))
„A felhívásra történt javítás ugyanis éppen arra utal, hogy a jövedelmek feltüntetésének szükségessége a feljelentett személyek tudatában a benyújtáskor nem jelent meg” – közölte a Fővárosi Főügyészség."

mno.hu/belfold/sajat-maganak-mond-ellent-az-ugyeszseg-1296322

He?
Ja, kivéve a gyevi bírót, meg Matolcsyt.:D
@gazoló:
Nekem ettől inkább melegem lett...
Voltam a haverral egyszer még a szép coccializmusban arrafelé, ahol ezt a kasztanyettát használják - szeretem a spanyol nyelvterületet - na, ottan megnéztünk egy Flamenco műsort, nem volt megfizethetetlen - csempésztünk egy rakás deutsche fizetőeszközt - szóval volt miből.

Ezek az előadások persze a turistáknak készülnek, de volt már szerencsém másikat is látni, szóval kellemes volt és virtuóz. Kaptunk egy vödröt tele jéggel, bele egy üveg pezsgőt. Ha kifogyott, csak fejjel lefele vissza kellett tenni a vödörbe az öveget, a személyzet azonnal hozta az úja - ez benne volt a belépő árában. Ott, akkor a távozásunk után, ezt a promó-izét valószínűleg újragondolták, viszont mi nem voltunk már szomjasak a Flamenco buli után.

Egészségedre!
Azért jó lehet más tudatába látni. Bár valaha az ilyen embereket nem ügyésznek, hanem látnoknak nevezték.
@taga20:

:)

Már elmondtam. El kell rendelni mindenki számára a vasárnapi munkavégzést.

Aztán ha letelt a műszak, mehet mindenki vásárolgatni:) aztán meg az esti misére*:) Csak a vasárnapi bért be kell tenni a perselybe, kivéve, ha befizeti stadionépítésre a vasárnapi dolgoz ó.
:)
* Mise helyett lehet választani esti foci meccset is.
@Knósszosz:

"Egészségedre! "

Na,ez tényleg hűsítően hathatott,csak a személyzetet verhette a víz:)
@jaegtoer: vasárnap mardjon a fűnyírásé és a sarokköszörűé.
@jaegtoer: ne lázaggyá má' te is! leírtam, hogy itten gazdaságilag nem vannak nyitva a bótok, mer' durva drága lenne a bóttulajnak.

és értem aszt is, hogy azé' nem teccik mer' csak. de! akkor merjél belegondolni, hogy kereskedelmi dógozó 550 kemény magyar forintért óránkint, még 10-12 órát szív. remek üzlet! nem? de! az hogy a politikai és gazdasági "elit" elmegy ausztriába vasárnap vásárolni, az meg szimpla fasság, ugyanis csak kávézni tud ottan is... esetleg londonia jöhet szóba.. esenem tom bisztosan.

röviden, értem a felháborodást, de semmi értelme
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Van itt jobb is.

index.hu/belfold/2015/07/21/lazar_janos_kormanyinfo_18_tajekoztatoja/

"Egy újságíró felvetette Lázár múlt heti megjegyzését az élelmiszeripari és dohányipari cégek különadójáról. Lázár a múlt héten megfenyegette a Spart és a Philip Morrist, hogy hiába fordulnak az Európai Bizottsághoz, ha ezt az adót elmeszelik, akkor más adót fognak fizetni. Hogy ennek mekkora lesz a mértéke, Lázár erről ezt mondta:
Többet fognak fizetni. Annyit, amennyi elveszi a kedvüket, hogy feljelentsék a kormányt Brüsszelben."

Magyarország, jog(ász)állam, 2015.
@gazoló:
Nem úgy nézett ki, nem BMW-s Józsi szinten adtuk elő, csak fogyasztottunk az előírásoknak megfelelően:))

Elképesztő, hogy milyen véleményük volt már akkor is rólunk az ottani vendéglátó személyzetnek, pedig utoljára... cca. húsz éve voltam arrafelé. Már a repülőgépen egymásnak estek a bunkók (verbálisan), ott meg aztán kinn... akinek több Márkája volt, ő volt a császár. A spanyolok leszarták, rá is mosolyogtak mint a Németekre, nem volt különbség.

Józsiék ezt nem értették, és nem fogják sohasem.
A szartalicskájuk elején a négy karika nem ad semmiféle megbecsülést nekik, olyan izék mindenhol vannak, oszt? KV 503, és majd még valami, legfőképpen egy üde, hűs Stella!:))
@jaegtoer: Amíg a második Orbán-kormány alatt elfogadott Munka törvénykönyve van érvényben, addig jobban járnak a dolgozók, ha vasárnap otthon maradnak!!

Érdekes, akkor nem nyígott se a madaras, se semmilyen tecskó, mikor megvonták a dupla pótlékot a vasárnap dolgozóktól!! Fizessen duplán vasárnap, vagy ne nyisson ki, ha neki nem éri meg!
@nincs_itt: Azért az is érdekes, hogy Svájcban nem éri meg kinyitni, de Magyarországon megél(t) minden faluban a teszkó, meg szemben az abc ...
@vigyüktúlzásbaadolgokat: és ezt a folyamatos munkarendben dolgozókra is kiterjeszteném.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: haver, általában egy kretén vagy, de most nyomok egy -egyet:))

te mikor nyígtál akkor? bazd meg te egysejtű, nem azé nem nyít ki!

összevissza süketelsz!
@jaegtoer: na akkor megpróbálom világosabban.

egy írásjellel sem értek egyet, amit a fidesz mond, ír, gondol - ez igaz a többi csibészre is mszp, szdsz, lmp usw. - mert amit ezek a gazemberek művelnek/-tek Mo.-val, az több mint bűncselekmény!

Ferenczi Krisztina: Az Orbán-vagyon mögött alapos stratégia alapján felépített rendszer van

http://hvg.hu/itthon/20150720_ferenczi_krisztina_utolso_interju#utm_source=hvg_top&utm_medium=email&utm_campaign=newsletter2015.07.21&utm_content=top1&type-id=HvgTopHvg&user-id={@%28%22@%22%29sid}

ezek mellett a vasárnapi zárva/nyitva tartás, meg a gyöngytyúkok vadászhatósága igazán mellékes, mert amit a korábbi kormányok "meghagytak" - na az se sok - annak fosztogatását folytatják manapság!
ezért nem érdekes az egész szájról indítható gumicsirke kategóriába tartozó ügy
@vigyüktúlzásbaadolgokat: és miből is??? mert nem a fehér gazdaságból!
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Némelyik menekült szerintem oylan, mint a hajléktalanok, direkt örülnének pár hónap börtönnek, főleg télen.

De Lázárék tesznek majd róla, hogy a rabok ne henyéljenek:

- Dupla rumot kapnak, de a kapitány vízisíelni akar!
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
Ez az a tipikus hőzöngő nagybunkó tahó, aki tulajdonkép beszámíthatatlan, ahogy a kispöcsét méregetni szeretné, nagy nyilvánosság előtt - bár annál a kis sunyi somolygásnál egy rendes kocsmában kipattintják a fogait, ott azonnal, egy ilyen unortodox köcsögösködésért...
@taga20: Surányi azzal érvelt múltkor, hogy a vasárnapi nyitvatartás nagyobb bevétel az áruházaknak!

Szarnak ezek is a dolgozókra, mint a mostaniak. A fidesz csökkentette a túlóra pótlékokat már az előző kormányzása idején, de akkor bezzeg nem tudom, hol volt a Surányi.
@nincs_itt: Horváth András zöld dossziéja sokat tudna mesélni ...
@taga20: Na tessék B+ meg volt az úszás. Beszélgessünk? :)
@parti_giano: Most éppen tizenkétórázik a férjem, nem tudom megkérdezni, de tíz éve a folyamatos műszakba megérte bejárni, igaz volt benne egy jó nagy csalás.

Hat napot dolgoztak, kettő pihenő, így évenként vagy fél hónapot elsikkasztott valahol a agyár a pótlékokból.
@Gábris szomszéd: hihetetlen! gondolom a leptopot azé a hátadra kötötted:)))
@nincs_itt: Továbbfűzném Ferenczi gondolatát a csigalassú és béna ellenzékről.

A zemberek a fidesz felemelkedése elején kívülállóként jót röhögtek, hogy a Simicska hátba döfi és megfingatja a Pukkékat (persze akkor még nem volt iylen ismert a pártpénztárnok), mert legszebb öröm a káröröm. Meg hát az mszp kereste magának ezt a bajt, viseljék következményeit.

Csak most fagy mindenki arcára a mosoly, mikor mindnyájan sorra kerülünk ...
@jaegtoer: egyre hülyébb érveid vannak!
nem nagyon tudod, kik dolgoztak vssárnap és éjszaka a multiknál, de te azt gondolod, hogy az nekik rossz volt.
miért véded, ezt az idióta zárvatartást?
@parti_giano:

"_ vasárnap mardjon a fűnyírásé és a sarokköszörűé._"

Azt már nem! Békemenetre kell edzeni. Nincs lógás. És a csőcsaládmodellt is gyakorolni kell. Polgárilag.

indavideo.hu/video/Polgar_Jenohoz_a_hivatalba_a_Jeno_-hoz
@punkfrog:

"_egyre hülyébb érveid vannak!
nem nagyon tudod, kik dolgoztak vssárnap és éjszaka a multiknál, de te azt gondolod, hogy az nekik rossz volt.
miért véded, ezt az idióta zárvatartást?_"

Azért védem az idióta zárvatartást, mert egyre hülyébb vagyok valamint idióta idi óta.

Továbbá valóban fingom nincs kik dolgoznak a multiknál, és arról sincs fogalmam, milyen volt a szabad szombat előtti idő. Annyi jutott csak el a tudatomig hogy a vasárnapi nyitva tartóknál még a lábtörlő is kolbászból van, és az Orbán Viktor még azt is el akarja venni, mert már lusta kolbászt tölteni. És merő irigységből is ellenzem, mert nekem vasárnap nem kell dolgoznom, és azt akarom, hogy nekik is rossz legyen, hogy ne legyen jó... hogy egye őket a penész a munka után vágyakozva 500Ft/óra fizetésért. Mert az sokkal jobb fizetés 25500Ft/óra. Pláne vasárnap.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

"Az egyes munkaügyi jogszabályok változásáról szóló 2011. évi CV. törvényt még júliusban fogadta el a parlament, a mostani változásokkal már az idei szabadságokat is átrendezhetik a munkáltatók. Kevesebb rendes szabadság jár a szülési szabadságról visszatérőknek, és kollektív szerződésben akár 6 hónapos próbaidő is kiköthető - írja az Adó Online.

A napi munkaidőn felüli munkavégzésért (túlóráért) az eddig szabályozás szerint a munkabéren felül 50 százalékos bérpótlék vagy a felek megállapodása, illetve kollektív szerződés rendelkezése alapján a pótlék helyett legalább a végzett túlmunka időtartamának megfelelő szabadidő járt. A Munka törvénykönyvének mostani módosításával ezentúl a munkáltató egyoldalúan is eldöntheti, hogy a rendkívüli munkavégzés ellenértékeként pótlékot fizet vagy szabadidőt ad ki a munkavállalónak, azaz a túlórát megválthatja szabadnappal."

Ez volt a "csökkentés", tessen mondani?

Érdekes még Surányi besorolása az "ezek" (= jelenlegi demokratikus ellenzék) közé, és a felháborodás azon, hogy korábban nem kiabált a "csökkentés" ellen. Vagyis "ezek" nem kiabáltak. A rohadékok.
@punkfrog: Kik dolgoztak?

Az automata pénztárgépek pl. meg egy takarító.

Sajnálom a tandíjért güriző diákokat, és a hétvégén dolgozó kismamákat, de tipikus munkabér-leverő megoldás volt, hogy elvállalták szarér'-húgyért a hétvégi műszakot, már bocsánat a kifejezésért.
"Azt írják, a végleges hangszintet még az év végéig beállítják, és abban bíznak, hogy az majd hosszú távon sem fogja zavarni a környéken élőket."

index.hu/mindekozben/poszt/2015/07/21/bekescsaban_ugy_uvolt_a_vasutallomas_hangosbemondoja_hogy_nem_tudnak_tole_aludni_a_kornyekbeliek/

Gondolom ez megnyugttó válasz, hamarosan jön a húvös ősz, és csukott ablak mellett nem annyira zavaró az ájszakai üvöltözés. Karácsonyig meg majd csak sikerül azt a hangerőt beállítani.:D

Egyébként mi a jó fenét tud egy vasútállomás éjszaka üvöltözni, ha nem jár csak elvétve egy-egy vonat?
@vakapad: "Túlórát megválthatja szabadnappal" = szombaton bejössz dolgozni, és nem kell majd bejönnöd december tizenötödikén, amikor úgysincs munka!, hahaha.

Mszp és fidesz között egy különbség van: az egyik nemzeti-keresztény.
@látjátok feleim szümtükkel:

"_Egyébként mi a jó fenét tud egy vasútállomás éjszaka üvöltözni, ha nem jár csak elvétve egy-egy vonat? _"

Megfeledkeztél a tolató mozdony magányosságáról.
@jaegtoer:

Úgy tudom, hogy Békéscsabán nagy vasúti felújítás van, és ennek keretében kitelepítették a tolatási területet a városon kívülre.
@nincs_itt:

"_egy írásjellel sem értek egyet, amit a fidesz mond, ír, gondol_"

Látod, én minden írásjellel egyetértek, amit a fidesz ír, csak azzal nem, ami közöttük van:)
@látjátok feleim szümtükkel:

Akkor tényleg jó hangosnak kell lenni, hogy a tolató mozdony is hallja.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

Hát ez tényleg röhej. Először ugyanis komolyan vettem, amit írni teccett. Nem kellett volna. Inkább kabaré. Surányistul.
@irógép:
"Arról nem szólva, hogy a ballib média, mikor magyar lányokat vernek meg és molesztálnak, akkor mélyen kussol!!"

"Nőket meg sajnos naponta vernek meg, de azokkal a balliber média csak akkor foglalkozik, ha az nem magyar volt."

Egyszerűen képtelen vagyok felfogni, hogy miért kell olyan állításokat tenni, amelyekről kapásból tudhatók, hogy hazugság és amelyek nyilvánvalóan, szinte pár perc alatt cáfolhatók. Komolyan fel nem foghatom.

444.hu/tag/malina-hedvig/

nol.hu/velemeny/feny-es-arnyek-1459115

hvg.hu/velemeny/20131107_Bantalmazott_nok_es_a_rendorseg_kozonye

www.atv.hu/szines/090822_meg_akarta_eroszakolni__brutalisan_megverte_a_magyar_not_a_kollegaja

Ennyi elég? 30 másodperc Google... Nem ügy.
Szívesen.
@jaegtoer:

És mi van a többi csibész írásjeleivel?
@látjátok feleim szümtükkel: Egyes magyar üzletláncok dolgozói rosszul jártak, mert szombaton estig nyitva vannak.

Előtte csak délig voltak.
@vakapad: Akkor is így röhögnél, ha berendelnének szombaton, de nem pénzt kapnál érte, hanem "lecsúsztathatod"?

Idióta.
@vakapad:

Most a többi csibésznek még az írásjele sem játszik, ezért azokkal nem is foglalkozok, bár őszintén megrendültem valami 19 pontos népszavazási kérdőívtől (Gulyás-Lattmann_Vajda), amit -bevallom- végig sem mertem olvasni ebben a hőségben.
@The real Donky:

irógép ír, nem olvas. És azt írja, amit íratnak vele:)
@jaegtoer: a szabad szombat bevezetésekor pedig, bezárt az összes üzlet szombaton, ugye?
a vasárnapi nyitvatartás, úgy alakult ki, hogy igény volt rá.
először a kocsmákban, bisztrókban kezdtek, tejet és kenyeret árulni, és ennek sikeréből kiindulva nyitott ki fokozatosan az összes üzlet vasárnap.aztán jöttek az éjjel-nappal nyitvatartók.
na ebbe a piaci folyamatba tenyerelt bele a kormány, mert: CSAK!!!!
te meg próbálsz helyettük érveket keresni hozzá!
aki meg a kereskedelemben akart dolgozni, az tisztában volt vele, hogy mit vállal!
ugyan úgy, mint a rendőr, tűzoltó, orvos, stb.
egy személyes példa: én és a párom is, 2 múszakban dolgozunk direkt, mert csak így tudjuk megoldani a gxerek iskoláját, edzéseit és egyéb elfoglaltságát.
a te logikád alapján, ha minket "megkímélne" a kormány a 2. műszaktól, azzal egyszerűen megszívatna!
te meg helyettem örülnél neki!
@vigyüktúlzásbaadolgokat: tehát egy Tescot éjjel, tud üzemeltetni néhány automata pénztár, meg egy takarító?
a te agyadhoz meg elég egy gombelem!
nappal is.
@punkfrog:

Most még azt is elmagyarázhatnád, hogy van a cső és a lyuk sztori:)
@punkfrog:

"_te meg helyettem örülnél neki!_"

Igen. Feltétlen. Én azt szeretném, ha mindenkinek rossz lenne. Sőt rosszabb: kibírhatatlan.
@punkfrog: Pofád lapos te álliberális!

Mondjuk belőled kinézem, hogy olyan hülye vagy, hogy még örülsz is az automata pénztárnak, és hogy kitúrhatsz az állásából két eleven emberi dolgozót.

Esti műszak után mentünk, és még mi dolgoztunk ingyen a multinak, mikor sajátkezűleg húzkodtuk le a vonalkódokat, meg méregettük a zőccséget! Egy gépkezelő támasztotta a pultot a közelben, de csak azért, hogy levegye a lopásgátlót a ruhákról meg megnézze a söröző fiatalok személyijét. De olyan flegmán viselkedett, mint egy takarító.
@punkfrog: Ja, és ez nagy hipermarket volt egy nagy vidéki városban, tehát nem valami eldugott falusi abc.
@punkfrog: Te olyan szolgalélek vagy, hogy mutogatni kéne!

Szerinted már a tatárok is azért jöttek be, mert "igény volt rá", mi? A piacgazdaságban szerinted nyilván csupa grállovag dolgozik, aki csupán kiszolgálja az igényeket, nem pedig felkelti azokat ...

Surányival sürgősen beszéljél, mert azt mondta az atv-ben, hogy ha vasárnap zárva lesznek az áruházak, akkor "kevesebb lesz a vásárlás", hiszen "ha nincs lehetőség vasárnapi vásárlásra, akkor nem mennek az emberek vasárnap vásárolni".
@vigyüktúlzásbaadolgokat: te még életedben nem dolgoztál egy percet sem, ugye?
a takarítókat, miért sértegeted?
menjél nappal vásárolni, amikor van pénztáros! vagy vásárolj eldugott falusi abc-ben.ott nem lesz sose automata pénztár.
@punkfrog:

"_a vasárnapi nyitvatartás, úgy alakult ki, hogy igény volt rá._"

Akkor olvasgass egy kicsit bazmeg. Mi van azzal a közgazdasági tétellel, hogy a posztindusztriális kor után egyre inkább előtérbe kerül az, hogy a kínálat teremti meg az igényt.
Igazad van, Magyarországon is évente százezrek döglöttek bele abba, amikor szombaton 14:00 óráig lehetett csak vásárolni, vasárnap meg egyáltalán nem.
Most is rémüldözve olvasom a statisztikákat hogy havonta ezrek halnak meg, mert a kedvenc műkenyerüket nem tudják megvenni vasárnap.

Amúgy meg ha a racionális érveket sem hallod meg, és az iróniát sem érted, akkor kívánom neked, hogy életed végéig dolgozz folyamatos műszakban, ne tudj elmenni a gyerek ballagására, mert be vagy osztva és szabadságot se vehetsz ki az esküvőjéről meg úgy rángassanak el, hogy halaszthatatlan ügy miatt nem lehetsz jelen . Ne legyél már hülye.

Miközben szociológusok ezrei óbégatnak, hogy a modernkori népesség miként zsákmányolja ki önmagát, és hagyja, hogy ezt mások is megtegyék vele, amikor az életminőség fogalmában a szabadidő védelme is egyre nagyobb jelentőséget kap, addig azért kardoskodnak százezrek, hogy mások vásárolgathassanak akkor, amikor nekik tetszik, mert a másiknak nem jár a vasárnap, az ott rohadjon meg a pult mögött, mert amannak jár az hogy valaki még nála is kiszolgáltatottabb legyen, és ha már nincs saját rabszolgája, akkor legyen egy közmegegyezéses köztulajdonú rabszolgasereg, aki köteles kinyalni a valagát ahogy csak elfingja magát.

Pontosan ilyen rabszolgának tekint Orbán is mindenkit, úgyhogy teccen akkor az is.
Vagy amikor a rabszolgaság saját bőrre megy, akkor már rohadt diktátor?
Orbánok vagytok magatok is. 10 millió kicsi Orbán. A kurva életbe!

Ha már kiharcoltad.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: Surányival összejárunk.most is itt ül mellettem Badacsonyban, és együtt fröccsözünk!
ráadásul én vettem a bort!
én töltöttem neki is!
tényleg egy szolgalélek vagyok!
@punkfrog: Aki foltos köpenyben dobálja meg csavargatja a rongyot, azzal nincs baj, ha takarító az illető, én is takarítottam évekig egy lépcsőházat.

Ha valaki ugyanezt a multi pénztáránál teszi egy kifizetett ruhadarabbal, honnan tudod, hogy az szar eladó vagy egy beugrott takarítónő?
@punkfrog: Surányi legalább őszinte.

De te gondolom kioktattad, hogy rosszul tudja, amit tud.
@jaegtoer: te miért kapaszkodsz egy napba?
nem az a lényeg, hogy vasarnáp nyitva vannak-e az üzletek, hanem az összes többi feltétel.
@jaegtoer: tudod, hány ember dolgozik, hogy neked kényelmesen teljen a vasárnapod???
@jaegtoer:

Te a +1 vagy?
Mármint a tízmillió felett.
@látjátok feleim szümtükkel: ez a 10 millió kicsi orbán + 1 jaegtoer nagyon szörnyű kép, nekem már a 101 kiskutya is sok volt.
@parti_giano:

Aha! Szóval ezért váltottál görényre:))

Átfutottam a tegnapi napot. A hőségtől lassan mindenki azt vizionálja, hogy az autópályán mindenki szembejön, mindenki rossz szemüveget visel.

Elmegyek hűsölni. Talán meglepem Hacsát északon:))
@The real Donky: Ez a támadás szombaton történt. A lány "bűne" annyi volt, hogy nem adott cigit a retkeknek. Tippelj lécci, miért nincs tele a média ezzel a hírrel, de abban is segíthetnél, hogy őérte mikor tartják majd a "civilek" a szolidaritási tüntit. Előre is köszi.

kuruc.info/r/35/145893/
@Gábris szomszéd:
A kuruc talán beszámolt a másik nőverésről? Mármint az "ez úgyis kamu" stílusú "az nem is úgy volt" elemzéseken túl?
Akkor meg?

A lányt sajnálom, remélem, megtette a feljelentést, és elkapják a támadóit.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Egyetértek veled. Jó lenne ha minden média beszámolna az összes ilyen esetről. Én is abban bízom, hogy elkapják a támadókat.
@Gábris szomszéd: Miért tippelnék bármit is? Én egy konkrét állításra reagáltam. Erre a korrekt reakció az lett volna, hogy 'hm, tényleg, tévedtünk, a ballib média is foglalkozik a magyar nők bántalmazásával, köszönjük, hogy utánanéztél helyettünk, hamár ennek ellenkezőjét állítottuk.'

Nekem nem feladatom bármilyen szervezet adott eseményre történő reakciójának megtippelése, megtörténésének kiváltása.
A médiában megjelenő cikkek, hírek témáválasztására sincs ráhatásom.
Elnézést érte.
@jaegtoer: Azért egy minimumszintet elvárnék, hamár ők krém...
@Orica Középföldi:

sajnálattal közlöm, hogy valamennyi délre irányuló gleccserünket mintegy 4 méter magas jegesmedve fallal láttuk el a nem biztonságos országokból származó illegális telelnivágyók kiküszöbölése érdekében. kérjük szíves megértésüket, mert a fókáink ellopása közmunkások által svalbárdon elítélendő cselekedet.
@hacsaturján:

Elképzeltem a védelmi vonalat:))))))))))))
@The real Donky: Tendenciákról volt szó, de annyira ne lovald bele magad. ;)
@Orica Középföldi:

rémisztően bír brummogni. lefogadom, ez a találmány messze meghalaggya a 175 kilométert.
@Gábris szomszéd: Velem ezt felesleges elkezdeni, én erre immúnis vagyok.

Volt egy határozott állítása a kollegának, amit kétszer is kijelentett. Megmutattam, hogy nem igaz. Ennyi a történet, OPL pont lezárva.
@látjátok feleim szümtükkel:

"_Te a +1 vagy?
Mármint a tízmillió felett._"

Se nem +1, se nem tízmilliomodik, hanem álmodik. Syriusi vagyok. Már írtam.

Amúgy a magam módján én is kicsiorbán vagyok, hogy dögöljek meg. Pláne ebben a hőseggben.
@The real Donky:

"_Azért egy minimumszintet elvárnék, hamár ők krém..._"

Elvárna, elvárna?! Ráadásul minimum szintet. Tudja mit? Inkább a Messiást várja, mert hamarabb megérkezhet, mint ahogy az effélék a minimum szinthez. Ráadásul keverik a mínium színnel...
@parti_giano:

"_ ez a 10 millió kicsi orbán + 1 jaegtoer nagyon szörnyű kép, nekem már a 101 kiskutya is sok volt._"

Úgy vélem, hogy ehhez a 100 kóbor kutyának is lenne néhány vakkantása, de nekem azt ugatták, hogy ebben a kutya melegben inkább meglátogatják a Mester említette jegesmedve sorfalat Svalbárd határán, az sem lehet rémisztőbb, mint ez, ami itt folyik illetve nem folyik, mert be van fagyva, ráadásul ebben a kánikulában.
@jaegtoer: :)
A messiás már elérkezett, Szeretett Vezetőnk, Orbán Viktor Miniszterelnök Úr testében, hallelujjjjja.
Csak magának, kedves, csak magának. Majd a Rasi, a sajátlábonálló, majd az...
Népszavazási szöveg áttervezési közérdekű javaslat benyújtása:

Tisztelt Levélküldő!

A Köztársasági Elnöki Hivatalnak küldött üzenetét megkaptuk. Levelének feldolgozását megkezdtük, szíves türelmét kérjük.

Tisztelettel:

Köztársasági Elnöki Hivatal

Az Ön üzenete:

Közérdekű bejelentésként Áder Jánoshoz benyújtva:

Országos népszavazás elsősorban a migránsoknak méreggel helyet csináló, patkányméreg hatású kálisóval sózató terroristák, a kóser tanúsítványos kálisó Bonsalt és a hasonlók fogyasztására felbiztató terroristák büntetőbíróságon elítélésének a követelésére szükséges.
A kálisóval naponta meggyilkolnak kb. annyi magyart, mint amennyit eddig összesen meggyilkoltak Európában a mohamedán migráns terroristák. A hazai kormányok tudatos népirtásának bizonyítékait lásd a mellékletben!

Verőce, 2016. augusztus 11.

Tejfalussy András

Iratjel: adernepszavszovmod160811
süti beállítások módosítása