Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: wmn.hu/kult/61888-a-rajzfilm-varazslat-es-tundermese--macskassy-gyula-tortenete Macskássy Gyula m... (2024.04.19. 16:33) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2015.06.26. 09:27 Fabius

Maffiózók a Fideszben

Címkék: fidesz maffia tiffán zsolt

Azon is szánakozva röhög az ember, mikor a nép egyszerű fideszhitű fiaitól hallja, hogy Viktor a zisten, a magyarok megmentője, a szabadságharcos, csak rossz emberek veszik körül és az összes lopás meg genyóság tőlük származik. Viktor meg nem tudja ezeket, mer'ha tudná, akkor odacsapna és lenne itt rend mindjárt.

Aztán jön egy képviselő, egy ember aki sokadmagával faragja a rendszert az orbánimázsnak megfelelőre, és ordítva közli ugyanezt: Kedves Dúcse vedd már észre, EZEK MAFFIÓZÓK!!!!

Mintha nem ott ülne, ahol a döntések megszületnek, mintha nem maga is megszavazná az összes agymenést egyenbirka módra. Mintha nem ebben az országban élne. Mintha nem neki és társai elvtelenségének köszönhetnénk, hogy az orbánlás olyan, amilyen.

sopranos.png

Tiffán sikít. Mert azt hiszi a szentem, hogy ha hangosan kiabál az majd eljut Viktor fülébe, a főni pedig előveszi varázsvesszejét és nekilát végre a csudacsinálásnak.

"Csak egy ember van talpon: Orbán Viktor. Aki, ha kell, a világgal szembeszáll a magyarok védelmében. Egyszerűen, tisztán, mégis érthetően beszél. Hogyan harcoljon ő, ha Dél-Dunántúl semmit sem tesz a saját boldogulása érdekében? Kiemelt nemzeti program lett az Ős-Dráva, mégis naponta kell megküzdenünk a »mit-miért-nem« tökfilkókkal.."

Szerintem nem annyira figyelt oda, mikor Ángyán beszélt földbérletet és agrártámogatást uraló maffiacsaládokról, az ország trafikmaffiáról, és most sem figyel rendesen, mikor a faluvégi sánta kutyából is oligarchát faragnak bármibe is kerül. Elkalandozott a figyelme, vagy elfelejtette kinyitni maga fölött a doboz tetejét mikor ezek mentek, most meg egyszeriben ő is fölfedezte a maffiózókat a pártban. Mert - gondolom - mohóságukban ráléptek a lábára és nem tekintik a méltóságos képviselő urat Orbán Után Az Elsőnek a választókörzetben. Micsoda tragédia, hogy lehet azt túlélni, hogy mások lopás közben nem várják meg képviselő úr jóváhagyó bólintását minden bizniszkére? Ezek a mindenfélék nem értik, hogy első a rend, a fegyelem, és nem lopkodunk összevissza.

Egy ilyen helyzetben már csak az Orbán személyi kultuszába vetett vakhit segíthet!

234 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr877574202

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2015.06.26. 13:52:03

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Talán súlyosan méltánytalannak érezhetik egyesek és sokak, hogy nap mind nap, újra meg újra egyre éhesebb szájak állnak sorba, újabb és újabb zsíros konc után epekedve, pedig a fű se nő oly gyorsan, hogy este újra lehessen vágni.
bacsmegye.hu/kozelet/hirek/fejlodik_a_tiffan_pinceszet_is

elfogyott a lóvé, oszt kéne még neki! Ez egy felhívás, h "régen nyertem főni, nekem adj mert már nagyon szaros nyelvem!"
A közös kondér szép lassan kiürül, előbb-utóbb a srácok egyike-másika énekelni kezd, hogy ő is odaférjen.
lesz meg itt siras-rivas, nemzetkozibaloldalikarvalytokezes, ne bantsd a magyart meg cofos bekement brusszelben hamarost:-)

index.hu/kulfold/eurologus/2015/06/26/eddig_turte_brusszel_a_dohanymutyit/
Hallod Fabius, miért nem arról írtál, hogy mekkora sallert kapott az összes "magyar" ballibbant a mindig hőn dicsért EU-tól! Akinknek a seggébe minduig tövig van a nyelvetek, hogy mondjanak már valami rosszat rólunk!
Hogy még ők is felfogták és belátták, azt a mait a kormány mond!! Hamar felfogta az EU azt , amit a kormány mond a menekültekről, mint az itthoni ballibek! Akik még mindig ontják a hazug cikkeiket az indexen vagy HVG-be, meg ahol tudják.
Igaz a déli határon már félnek az emberek, ezt már még a Klub rádióban a nagy Bolgár ÚR műsorába is is elismerték a jobboldalinak nem nevezhető szegediek is!
Szóval míg a ballibantak még mindig a hazugságaikkal jönnek, és plakátokat rongálnak, addig az az EU, akinek fényesre nyaljátok a seggét nap, mint nap hamarabb felfogta, hogy nagy a baj!!
Ezzel bebizonyítván újfent a hazai ellenzék ballib része, hogy menyire gerinctelen és szánalmasan rövid látó!
Amúgy ajánlom mindenki figyelmébe Az általam sem kedvelt Bayer Zsolt tegnapi cikkét, amiben leírja, hogy két éve pl. a Népszava milyen tárgyilagosan számolt be a Görög, Spanyol vagy Bolgár kerítés felhúzásról, és arról, hogy ezt meg kellett lépniük.
De, ha a mi kormányunk teszi, bezzeg akkor!! Na ezért szánalmas a magyar ballib oldal úgy ahogy van! Tíz éve még a saját vérétől riogatták az országot, hogy majd a magyar elveszi munkánkat és így tovább, most meg napi több ezer mindenféle embert fogadnának be! Szánalmas, szánalmas, szánalmas!
És még az EU is belátta, hogy nem hiába mondja a kormány azt, amit mond, ez meg kurva nagy saller a ballib oldalnak!
Ja és gerinctelen hazug viselkedéssel még azt is elérték, hogy fél év után újra nő a kormány népszerűsége! Mert szerencsére am már az ország döntő többsége ignorálja a ballib oldal sokszor direktbe ország ellenes hazug dolgait! Ez az ország szerencséje.

És mégy egy jó pofa sztori a végére:) Az egyik volt osztálytársam, aki nagyon jól keres és él itthon nagyon úgy gondolta, hogy nem lehet itthon élni , úgyhogy mentek ki Németbe. Először Kölnbe aztán Berlinbe azt nagy gyorsan vissza ide, mert zavarta őket a sok bevándorló kint!:))))) Pedig perfekt német a gyerek:))) Na hát igen így megy ez...., hogy egy klasszikust idézzek:)
@Gábris szomszéd: @irógép:

Ezt hívják úgy, hogy terelés?
@irógép: "És mégy egy jó pofa sztori a végére:)"

Asztat nem mondotta neked a volt osztálytársad, hogy a németeknél dolgozni is kell munkaidőben?
@vakapad: ez a kumini propagandstrategia.
kumin ferenc mondta anno, hogy az a lenyeg, hogy mindenhol ott legyenek az aktivistaik, mintden portalon, minden forumon es nyomjak tele a forumokat, kommenteket a tematol fuggetlenul a kormany ellenzekkel szembeni "gyozelmeivel", a valosag fideszes verziojaval.
@Gábris szomszéd: nekem nem a vendeglatoim, te kis szociopata beltenyeszett mutans:-)

en itt elek:-)

mellesleg ti mikor kertek bocsanatot a bevagonirozott 600.000 zsidoert es 200.000 egyeb "untermenschert"? mert svajc mar 20 eve megtette jelentosen kisebb bunokert. ugyhogy majd akkor ugass, ha nyilvanosan bocsanatot kertel a zsiddoktol, ciganyoktol, melegeketol, szocialistaktol a vagonirozasert.

na mesz is a tahotlanitoba gyorsan.

ugyhogy viszonlangos:-)
Ide szántam, rossz helyre tettem elsőre.:D

Hiába, a kor észvesztéssel jár. Még nála is.

index.hu/sport/2015/06/26/blatter_megorult_most_mar_azt_mondja_o_nem_is_mondott_le/
@Sipi [CH]:

Most hallottam a szlovák közszolgálati rádióban, hogy a magyar kormány eddig 3 millió eurót kapott az EU-tól a menekültekre. Július-augusztusban további 4 millió euró várható.
Ezzel nem nagyon dicsekszenek.
@Gábris szomszéd:

" Én a saját múlasztásaimért vagy bűneimért kérhetek max. bocsánatot."

Rajta!
@Gábris szomszéd: nyugi, en allandoan exkuzaltam magam a hozzad hasonlok miatt..:-)

aztan leszoktam rola. szerencsere itt nem ugy gondolkodnak mint te. felfogjak, hogy pontosan a hozzad hasonlok emberi patkanyoktol akarom tavoltartani magam:-)

mikor mondjak a hirekben, hogy pl. ujra vasfuggonyt huztok, akkor csak megertoen ramneznek, hogy ahha.. mar ertik, miert nem maradtam ott:-)

melleslegt, ha mar belinkelsz valamit akkor vegig is olvashatnad...

"A "zsidópecsét" alkalmazása miatt 1995-ben Kaspar Villiger államszövetségi elnök nyilvánosan bocsánatot kért. "

ugye nem Herr Villiger bocsatotta ki a zsidopecsetet? nem o hozta a torvenyeket 50 evvel azelott? nem o forditotta vissza szemelyesen a zsidokat?

megis bocsanatot kert. na latod, itt a kulonbseg kozotted es egy civilizalt, europai ember kozott.
@Gábris szomszéd: a svajci munkaeropiac 24, azaz HUSZONNEGY szazaleka B (5 eves, meghosszabithato), C (vegleges), illetve L (3-12 honap, hosszabbithato) engedellyel rendelkezo kulfoldi. a vilag minden reszerol. afrikabol, del-amerikabol, kozel-keltrol, tavol-keletrol.

a bocsanatkeresrol meg annyit, hogy te dagonyazol tovabb a sajat mocskodban, ha nem vakarod ki magad belole:-)
Megállapítom, hogy Gábrisék részéről a terelés sikeres volt, Tiffánról, meg arról amit mondott, immár semmise.
@vakapad:

"_Megállapítom, hogy Gábrisék részéről a terelés sikeres volt, Tiffánról, meg arról amit mondott, immár semmise. _"

Ne viccelj már! Nekik elidegeníthetetlen demokratikus, véleménynyalási, és egyéb számlálatlan szélsőjobboldali propagandista jogai vannak a Varánuszon.
Amikor ez szigorúan korlátozva van, akkor Fabiusnak rinyál, zokog, panaszkodik, és fellebbez, hogy az mégsem járja, hogy az eltérő 'véleményét' nem hangoztathatja és az alfahír linkjeit se lökdösheti be 20 percenként. Micsoda világ?! Micsoda méltánytalanság?!

Az, hogy a villányi borászok annyi pincét, alagutat fúrhattak a a meglévők mellé egybeépítve azokat, hogy tolna-baranya beleférne, az mellékes.
Most már elérkezett az ideje, hogy Villányt össze kellene kötni alagúton Somlóheggyel, Badacsonnyal és Tokajjal.
@Gábris szomszéd: "Mesélj már, hogy svájc mennyi menekültet fog most befogadni?"
ügyesen terelsz, de elmondom: százalékos arányban annyit, ahány százalékos mértékben EU-tag.
@Secnir: "A földközi-tengeri menekültdráma és a személyek szabad mozgása volt Heinz Fischer osztrák kancellár és Simonetta Sommaruga svájci elnök bécsi találkozójának fő témája. "Legfőbb ideje egy szolidaritási kvótát bevezeti Európában. Ebben Svájc is részt fog venni" - mondta Sommaruga.

Európai válaszokra és egyenlő bánásmódra van szükség - mondta a svájci elnök és úgy vélekedett: nemzetállami megoldás nem létezik, európai koncepcióra van szükség. Hozzátette: a helyzetre nincsen egyszerű és gyors recept. Svájc nemrég az elkövetkező három évre szólóan további háromezer szíriai menekült befogadásáról döntött, a már az országban tartózkodó tízezer menekültön felül."

www.hir24.hu/kulfold/2015/05/06/svajc-es-ausztria-kitarja-kapuit-a-menekultek-elott/
@Sipi [CH]: akkor mellélőttem. de ez a "Európai válaszokra és egyenlő bánásmódra van szükség" ez nem túl demokratikus és liberális gondolkodásmód?
@jaegtoer:

Nem személyekre vonatkozott a hozzászólásom. Egy jelenségre próbáltam rámutatni.

Orbánék elintézték, hogy olyasmiről szóljon a közbeszéd (mégpedig minden szinten), amelyben az ő álláspontjuk védhető, az olyanokról pedig, amelyekben nemhogy a lóláb látszik ki, hanem egy komplett ördögcsapat dübörög rajtunk keresztül acélpatkós lábbal, és úgy a pofánkba van röhögve, hogy még egy fél óráig csorog a nyál az arcunkról (lásd dohánynagykereskedelmi "pályázat"), nulla disputandum est.
@Sipi [CH]:

Írógép, de milyen nyelven ír?
@irógép:

Arról a sallerről meg tetszett feledkezni, amit viszont a sógorok meg a németek basztak le Szógyártóéknak, és ami után gyorsan kiderült, hogy "jajhá' kiskeziccsókolom, há' milyen lib... akarom mondani, dehogyse mondtuk fel a Dublinhármat, e!".
@Secnir: kb ket evek elek itt es tapasztalataim alapjan ez egy kifejezetten liberalis es demokratikus orszag:-)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: en speciel arra gondoltam, hogy gepiesen ir olvasas es megertes nelkul...:-)

ha fel is fogta volna amit belinkelt, nem verne ugy a segget a foldhoz oromeben.
@Sipi [CH]:
értem én, de nem túl demokratikus és liberális egy orbánviktor & co. számára?
Helytelen Tiffán szóhasználata.
Nem maffiózók, hanem hiénák!
@Gábris szomszéd:

Ne szívd mellre!
Időközben Vakszülő rámutatott, hogy nem személyekre, hanem jelenségre mutatott rá.

Úgyhogy húzd ki magad, mert jelenséggé léptél elő az általad agyonfikázott Varánusz blogon, vazze, -miközben annyira rossz itt a közeg, hogy folytonosan itt képzeled el a jelent, a jövőt, és a Mennyek Országát. Vazze. Továbbá mindazonáltal. s valamint.
@Sipi [CH]:

"_"svajc-es-ausztria-kitarja-kapuit-a-menekultek-elott"_"

Én is kitárom Svájc és Ausztria kapuit a menekültek előtt:D

Sőt. Az egyesült államok is kitárhatná. Leginkább.

Végül, nekem nincs kapum. Ellenben építik a kerítésem.
@Secnir: oo.. dehogynem:-) nekik minden tul liberalis es demokratikus, ami hegyeshalomtol balra van:-) zahonytol jobbra.. na az mar szimpatikusabb. belorusszia, kazahstan, azerbajdzsan, kina, oroszorszag anyacska...

nekik a a harommajmos (ne las, ne hallj, ne szolj), valamint a "kussolj, vagy nyakonb@szlak egy KAMA3alvazzal" tipusu liberalis demokraciak a menok:-)
@Sipi [CH]: illetve maradjunk annyiban, hogy a svájci bankok eléggé konzervatívak a számukra (még)
@jaegtoer: ugye sokszor kifejtettem mar, hogy a tettek hatarozzak meg az embert. ha valaki a svajciakhoz, osztrakokhoz hasonlo akar lenni akkor hasonloan kell viselkedni:-)
@Secnir: haaaat.. azert ez mar nem egeszen igaz.
2013ban svajc alairt egy egyezmenyt ami kotelezi a penzugyi adatok hatosaggal torteno megosztasat.

es muveli is rendesen, ugy egy honapja bismarck egykori birodalmi kancellar unokaja szivta meg rendesen, amikor kiadtak a penzugyi adatait:-)
@jaegtoer: na igen.. akik csak a tuzet szittyak....(bocs...)

:-D
@jaegtoer: Az USA kitárta (most nem keresek rá, de ott is befogadtak több tízezer menekültet az iszlám világból).
Terelés sikeres: már egy FIDESZ-fan maffiázásához is bevándorlásos/menekülltes kommentek tömege érkezik (és én se vagyok kivétel, hogy rúgjam magam hátsón).
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: "de milyen nyelven ír"nem tudja,mert másol
@Kuviklacz: mondjuk a maffia-kapcsolat teljesen nyilvanvalo volt akkor, amikor pinter belugyminiszter lett 1998-ban...
@Sipi [CH]: ott a pont, es amikor simlicska apeh gore, a kor bezarult
@Secnir: Menekült befogadásról kvótájáról írod:
" %-os arányban annyit, ahány %-os mértékben eu tag."
Úgy tudom, hogy az eu felállított egy képletet, melyben - szerintem - igazságosan állapította meg a tényezőket.
Lakosságszám, 1 főre eső GDP, munkanélküliek száma, és az, hogy eddig mennyi menekültet fogadott be.
Próbáltam a képletet megkeresni, mert nem mindegy, hogy az egyes tényezőket hogyan súlyozzák, de így nem találtam meg.
Számomra az is kérdés, hogy a folytonosan változó menekültek száma miatt ezt a képletet hogyan lehet folyamatosan aktualizálni.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: igen.. a meglepo annyi lehet, hogy most megint felsirt egy, a husosfazektol odebblokdosott capodecina, hogy keves a konc...
@Kuviklacz: Mennyi komment kell egy Orbán-vagy Fidesz-fan tevékenységének véleményezéséhez? Öt éve minden hétre jut vagyon-ingatlan-vállalkozás vagy pénz átcsoportosítás és "lenyúlás" "arra érdemeseknek".Nyugi, holnap és holnap után is lesz, viszont a bevándorlás/menekülés-nek hamarabb vége lesz mint a kormányszintű rablásnak
@Sipi [CH]: már eltelt két év?! Hogy repül az idő.
@Sipi [CH]: ezekszerint minden oké veletek?
@aritus: koszonom kerdesed, nagyon jol megvagyunk. szepen kialakitottuk az egzisztenciankat, az orszag gyonyoru, az emberek udvariasak, kedvesek, segitokeszek, meg ha nem is nagyon baratkozosak - igazabol egy svajci hazasparral vagyunk olyan kapcsolatban, hogy meglatogatjuk idonkent egymast.

utazgatunk, kirandulgatunk, a felesegem eppen most kezdett el egy diplomas kepzest, hogy kesobb jogat oktathasson, tervezzuk, hogy jovore hazat berlunk egy kis kerttel, aztan 1-2 even belul a gyerekvallalas is tervben van.

szoval soha jobban:-)
@Gábris szomszéd: ez csak neked kerdes...:-)

de gondolom azert, mert magadbol indulsz ki.
@Gábris szomszéd: nezd, ha neked ervek kellenek ahhoz, hogy miert viselkedj civilizalt modon akkor cseszheted. valoszinuleg nincs is olyan erv, ami teged meggyozne arrol, hogy szociopatanak lenni nem ereny.
nemtom mér köll kekeckedni má megin, máshol és máskor is előfordult mán, hogy a führer semmirül se tudott, mint vonagábor a szegedicsanádrul. az meg, hogy ez a tifán nevű a gyurcsány kottája alaptyán jobbikliberális szociopatológijába ferdült, aszt az ember simán zsebrevágja és megy vissza fostalicskát paszírozni, a lényeg a bevételen múlik, hajrá felsőszentmárton, hajrá lakócsa!
(sellye, vajszló felejj neki!)
@Sipi [CH]: örülök, hogy jól vagytok, remélem, hogy nyugodtabb vagy. Itthon már nagyon hergelt voltál, legalábbis a kommentjeid ezt mutatták (amit tökre értek, nekem is nagyon nehéz elviselni ami itt van, és most sokkal sokkal rémesebb).
@Gábris szomszéd: ne gondold, hogy a te elvarasaidnak kivanok megfelelni. az enyemek sokkal jobban passzolnak hozzam:-)
@Sipi [CH]: ja, és azzal a hüjével meg ne küzdj, nem érdemes. Nem kell reagálni rá.
@aritus: mas itt elni. levetkoztem sok parat amik miatt agresszivebb voltam. sokat szamit, hogy nem kell allandoan a hatam moge tekingetni, hogy van jovokepem es jovom. hogy tudok tervezni, vannak kilatasaim. hogy az emberek korulottem kiegyensulyozottak, harmonikusak es ezt sugarozzak magukbol.
@aritus: jaja. tipikus troll:-)

igazad van, be is fejeztem vele a kommunikaciot:-D

mar regen a tahotlanitoba kellett volna dobni. na majd most:-)
@Mariann19: "" %-os arányban annyit, ahány %-os mértékben eu tag."
Úgy tudom, hogy az eu felállított egy képletet, melyben - szerintem - igazságosan állapította meg a tényezőket. "

igen, csak elsiklottál a tény felett, hogy svájc kevésbé eu-tagország. mondhatni nem nagyon eu tagország. élc volt csupán.
@irógép: általában, a sok szerencse vadász magyar, aki perfekt német, néhány hónap után, amikor rádöbben, hogy a többi perfekt német, aki szintén aszitte, hogy itt azonnal derögtön 6-7000 eurós nettó bére lesz, igaz releváns szakma, diploma az nincs nekik. Csak az egymásnak vetítés, amúgy fidióta módra, hogy a zunokka tessóm, meg a haverom, meg a Jóska, azok már hűűűűwazze, 5-6 ezret visznek haza. arról az apróságról nem is akarok beszélni, hogy jó magyari kivándorlónak a perfekt nyelvtudás kimerül, néhány főnévi igenév és a sájsze, gott, kájneánung szavak ismételgetésében. ha kap egy munkaszerződést, akkor persze "átbaxták", igaz egy mukkot sem ért belőle, továbbá Mo.-on is kurva jól keresett, 1200 forint/óra volt nettó a bére, így összejött 4-500 ezer havonta netto! ha megtalálod a "hibát" - hejesen hazugságot - akkor küldök nyelvleckéket. ingyé!
Én is úgy látom mint Tiffán, bár kissé lógatom az orrom, hiszen eddig erős hitem volt abban, hogy Orbán szeme mindent lát, és most meg kell tudnom, hogy nem...na de remélem, hogy végre közéjük csap mint "igazságos" Mátyás királ.
@Fabius: nincs itt kérem maffia

Papcsák lesz az MNB felügyelőbizottságának az elnöke

A Cink szerint azért, mert egy év után úgy döntöttek, mégis csak kellene ellenőrző bizottság a jegybankba.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2015%2F06%2F26%2Fcink_papcsak_lesz_az_mnb_felugyelobizottsaganak_az_elnoke%2F
@Penivaldes: nem, nem! a Tiffán cáládnak, van cíp nagy borászattyuk, ami csak dagad, mint a lakások arrafelé! belátom, legalább értenek valamihez - nem is akárhogy! - de azért jobban mutatna, ha csendesen meghúzódna és élvezné, amit eddig összelapátolt...
szóval te egy icipicit másképp látod! hacsak nincs neked is borászatod, néhány 10 hektárnyi szöllővel,
Jogerős pert nyert az Index egy alkotmánybíró ellen

Kiss négymillió forintot követelt, amiért beszámoltunk a Emberi Jogok Európai Bírósága (EJEB) 2013-as döntéséről (a részletekről lejjebb olvashat). Kiss értelmezésében amikor az Index megírta – az ő és az állambiztonság kapcsolatáról cikkező – Ungváry Krisztián strasbourgi pernyertességét, azzal lényegében azt híreszteltük, hogy ő ügynök volt.

A jogerős ítélet szerint a jogi eljárások keretében felmerült adatokról az Index tényszerűen, és a vonatkozó legfelsőbb bírósági állásfoglalással összhangban számolt be.

index.hu/belfold/2015/06/26/jogeros_pert_nyert_az_index_egy_alkotmanybiro_ellen/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: na vééégre! megnéztem mit ír a wiki errül a zegyedrül, naszóval a mókus vegyész szakmunkásnak tanult, majd éreccségi estin, asztán egyetem, Bibó Kollégium, ahogy azt kell! ügyvédjelölt, szakvizsgát tesz! majd dolgozik, mint ügyvéd.
demijalófax köze lehet a bankvilághoz?
@taga20: oszt? legalább a floridai füttésszámla nem lesz magas!
@Gábris szomszéd: Merkelnek igaza van abban, hogy igen, aki Németországba megy az illeszkedjen be, tanuljon meg németül. Nem hiszem, hogy van olyan aki nem így gondolja. Az egymás élésben nem hiszek, az együtt élésben viszont igen, és abban mindig van kapacitás.
@Secnir:
"Csak elsiklottál a tény felett, hogy Svájc kevésbé eu-tagország."
Bocs. Én Svájcot meg sem említettem, hanem kizárólag a kvótáról beszéltem.
@Gábris szomszéd: teccik ez a boldog tudatlanság! a törököktől csak akkor engedik ki németbe az arkadash-t, ha minimum A2 szinten gagyog dojcsul!

bizony! minőségi csere zajlik itten! ahogy előbb is mondtam, aki nem beszél németül minimum A2, az nem kap munkát! eccerűen megolgyák: letesznek a delikvencs elé egy munkavédelmi tesztet, olyan bonyolult németséggel, hogy a bennszülött is vakaródzik tőle. ez egyből IQ teszt is, ha kitöltöd és helyesen, akkor tiéd a meló. ha nem, akkor tutmirlájd.
vagyis, a munkaadó már válogathat a szakképzett németül tudó magyar és a handabandázó jó magyari szerencsevadász között. de ez igaz minden nácijóra!
@Gábris szomszéd: jaj, majd elfelejtettem, de a legnehezebben, sőt egyáltalán NEM beilleszkedő bevándorló csoportok egyike éppen a török! "gettósodnak", ahogy az igen nagyszámú orosz is, akik mind kazahsztánból jöttek, ugyanabból a pár ezer lelkes faluból és mindnek a nagymamája volt német! vannak ezek az érdekes eredetűek lassan 1 millióan! na ők senem integrálódnak...
@nincs_itt: hja a narancsmaffia tagjainak mindent lehet:

Nem akart az alaptörvényre esküdni, ezért nem lett doktor

444.hu/2015/06/26/nem-akart-az-alaptorvenyre-eskudni-ezert-nem-lett-doktor/
@nincs_itt: de nézd meg majd a villanyszámlát, amikor csúcsra járatják a klímákat:)))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: na arra én sem esküdnék! igaz, nem is vagyok doktor...
@taga20: vagy guminő/férfi fújó ótómatákat!
@Penivaldes: asse rossz! csak okosba kell tunni beszállítani! bulizzá' egy nemzeti cipőbót törvénytot. máris ott a zokosság!
@Gábris szomszéd: most őszintén, alig páran vagyunk itten, mijafaxér' foglalkozol te ennyit a buzikokkal?
vannak, amióta világ, a világ. ne legyen kötelező és passz! maradok a konvencijonális megoldásnál!
ha nekik jó, akkor legyen!
@nincs_itt: a Habony féle magazin szerint lenne az a 20.000 fő, akikből mi kapnánk 307 személyt, és lenne egy másik program, ahol már nem lenne személyi korlát, hanem kvóta lenne, és ezért több 1000 menekült érkezne kies hazánkba.
@Penivaldes: na szóval, sajnálom, hogy habony félét nem olvashatok, de már idéztem a német hivatal dolgait ez ügyben, akkor mégeccer:

privatbankar.hu/makro/egymillio-ember-kert-menedekjogot-nemetorszagban-husz-evvel-ezelott-282870

a cikken belül ott van a BAMF(német bevándorlási hivatal) linkje, ahol a számokat is érteni fogod, ha nem megy a német annyira.
@Penivaldes: na tessék, echte fideszes vagy! lebuktál!
@Penivaldes: dehogy, az enyémet lopta el, úgy kellett visszakeresni. Szó szerint visszaloptam.
@Penivaldes: aszittem már a bőröd is narancs...
de mit varrattál és hova?
@Penivaldes: de úgy nem látod! illetve aki igen, annak meg elmegy a kedve.
@Penivaldes: "...remélem, hogy végre közéjük csap mint "igazságos" Mátyás királ."

Hogy te milyen ferde lettél. Nézz már egyenesen, mert úgy nem látszik összehasonlíthatónak Mátyás királlyal a kivéve a gyevi bírót.:D
Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Papcsák lesz az MNB felügyelőbizottságának az elnöke..."

Zsák a foltját, avagy megfelelő szakembert a megfelelő helyre.
miközben lopnak, nem illik kíváncsiskodni:

Az állam az adatigénylőre terheli a költségeket

Itt az új sarc. A jogvédők abszurdnak és jogkorlátozónak tartják a kormány tervezetét.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2015%2F06%2F26%2Fitt_az_uj_sarc_az_allam_az_adatigenylore_terheli_a_koltsegeket%2F
@nincs_itt: de látom, mert mindig van nálam tükör.
@látjátok feleim szümtükkel: nincsen tökkelütött ember. kivéve a gyevi bírót.

főleg hogy a Mathias Rex nem is volt igazságos:)
@Gábris szomszéd: ugrasz, mint a gyöngytyúk... akkor te foglalkozol vele
@Penivaldes: csak ezért tükröt hordani magadnál... de legalább velencei?
@nincs_itt: tegnap osztotta az észt, hogy mi a természetes, meg mi a nem. gondoltam hozzá teszek a témához valamit.
az amcsik az ilyen dolgokban nagyon gábrisosak, asztán egyszer csak átlépik az árnyékukat.

egyszer ártu is átlépi:)
@nincs_itt:
Szia!
Elég nehezen tudtam elővarázsolni Goldberget, nem vagyok e szakmában virtuóz, de sikerült, és köszi, a küldött linket is.
Majd írsz, ha ráérsz.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ne feledd, kb. ötszáz év után, rehabilitálta dzsordánobrunot a vatikán.

a remény hal:))

de lehet, hogy csak galileit.
@Mariann19: 2016-tól a százalékok (sötétebb színnel a kvótát elutasító országok)
bilder.bild.de/fotos-skaliert/fluechtlinge-fluechtlingsquote-eu-infografik-infographic-refugee-45261234-40953756/4,w=559,c=0.bild.gif

Ami szinte sehol nem jelenik meg, és legalább olyan borzalmas, ha nem jobban, hogy van egy másfajta menekültáradat is, a saját országon belüli menekültek, kiket földjükről, lakóhelyükről üldözöttek el. Ők annyira szerencsétlenek, még embercsempészeket se tudnak megfizetni, vagy azt várják, hogy rendeződjön a helyzet, mert visszamennének. Csűrhetjük csavarhatjuk, az ember leginkább otthon érzi magát „otthon”.
bilder.bild.de/fotos/fluechtlinge-im-eigenen-land---infografik-38555464-35963428/Bild/7.bild.jpg
ja és jut eszembe.

AKI AZ OLIMPIÁT NYOMJA, AZ EGY SZAR TRÓGER!

hvg.hu/w/20150626_aki_gorog_velunk_tart
"A rendőrség elutasította a Mészáros Lőrinc elleni feljelentést, mert szerintük a felcsúti polgármester csak véletlenül hagyta ki az egyik cégét a vagyonnyilatkozatából."

ILYEN KURVAORSZÁG NINCS IS!!!!!!!

u.i.: mi a fasz van itt, ciánoztak?
@taga20:

A matolcsynak meg nem fogadta be a tudata, hogy tiszteletdíjat kap, és azt tovább is adja egy alapítványnak ( a bankvezérséget bezzeg befogadta a tudata ). Bezzeg amikor a polgár véletlenül nem vallja be az adóját, még a gatyát is lerántja róla a nav, az ügyészség meg minden skrupulus nélkül adócsalásért megvádolja.
@Gábris szomszéd: angyal ott az árnyékod, nosza:))

szarjál rája!
hidd el jobb ember leszel és az istened is csettinteni fog.
@látjátok feleim szümtükkel: ez a mi kis koszfészek magyarországunk.
olyan ahol az ilyen barmok emenbé elnökök lehetnek
@Gábris szomszéd: Messziről jött ember azt mond, amit akar. Ex-politikus is.
Viszont valóban téves az "ellenségem ellensége a barátom" logika.
És mekkora ajvékolás lenne főleg a bevándorlási cirkusz kezdete előtt még mereven iszlámbarát körökben (nehogy magadra vedd, Te mindig figyelmeztettél arra, hogy mekkora veszély, hogy nem Izraelt támogatjuk a muszlimokkal szemben :-)), ha Izrael nekiment volna az IS-nek.
@Sipi [CH]: Oszt meg is szavazták őket 2010-ben és 2014-ben is.
@taga20: közös EU-s ügyészséget, költségvetést, parlamentet!
Európai Egyesült Államokat, most!
csak ez által tudnánk, megszabadulni a politikai eli...,szarjainktól!
sajnos, ha megvalósul, akkor minket nem vesznek be!
aztán büszke nemzetállamként, fogunk éhen halni Európa határán...
@punkfrog: haver, nagyjából egy követ fújunk. de azé emlékszel willyclaesre?:))
@taga20: azzal együtt is, az egyetlen lehetőségünk lenne az európai életre.
lett volna más lehetőség is, de jött OGV 1998-ban és elkezdte lenullázni az országot.
@punkfrog: ahogy mondod haver. mindenki emlékszik a torgyáncsalád összeborul gecivityával, asztán a kés a hátban.
ja és 2002 téef. na ott kezdődött a tánc.
@Penivaldes:

A csípődre kellett volna.
@taga20: az a beszéd durvább volt, az őszödinél!
ogv akkori ellenzéke azonban, egy hét múlva megnyerte a választást.
és elkezdődött a hideg polgárháború a polgári körök szervezésével, a jobbik felszerszámozásával, az ország szándékos szétdúlásával, a szociális népszavazással, a keresztbefekvésnek minden elé, a szijjártó vezette papagáj-kommandó minden médiát elárasztó hazugság-kampányával, a puccskisérlettel, a vekkeres forradalommal, az Astoria kereszteződésébe(!) szervezett nagygyűléssel, a felhergelt tömeg elől, páncélautón való meneküléssel, kordonbontással, stb,stb...
és ezek, csak az ellenzékből az "ország érdekében" elkövetett, cselekvés morzsái.
és ezeket 2/3-al jutalmazta a sok, orráig sem látó, agyatlan!
gyurcsány a hibás!
@Gábris szomszéd:" A nagy lófaszt babám. :) Hol szoptad be, hogyha gecivitya nem lenne akkor itt lenne a kánaán?"

valld be, gecivityára élvezel el! jézus egy lúzer számodra:)))
@Gábris szomszéd: én az egész politikai "elitről" írtam.
te meg egyből gyurcsányozol!
látens gyurcsány (is) vagy!
@Gábris szomszéd: milyen hörgést rendeznél, ha izrael, bevonulna szíriába, vagy irakba , kiűzni az ISIS-t.
az arab testvéreidről, nem is szólva!
@Gábris szomszéd: angyal, a héten, talán szerdán, de lehet hogy csütörtökön néztem a tévét, talán spektrum.
néztem a lett zsidók szét trancsírozását. szégyeltem, hogy árja magyar vagyok.
szégyen, ahogy emberek szétszednek embereket, me náluk van a skulo.
@Gábris szomszéd: bazdmeg, te ha kivered a faszod, ako csak ruszki csaj jöhet szóba?:))

ártu, nagyon gáz vagy!
@Gábris szomszéd:
.
Ha erre gondolsz, még igazad is lehet:

''''Gábor Áron rézágyúja fel van virágozva.
Indulnak már a tüzérek, messze a határra.
Nehéz a réz ágyú, felszántja a hegyet, völgyet.
Édes rózsám, a hazáért el kell válnom tőled.
Véres a föld, magyar huszár vére folyik rajta,
Csak még egyszer gondolj vissza szép magyar hazádra!
Anyám, te jó lélek, találkozom-e még véled?
Holnapután messzi földre, hosszú útra kélek.''''

Tehát: csak gondolj vissza szép magyar hazádra!
Bizony nem volt itt mindíg ekkora gyalázat.
@taga20: na igen!
a jobbiknak az a szerencséje, hogy ezer lukat kell foltozni a fidesznek, így nincs ideje felszámolni vonáékat.
na meg, 5 év folyamatos fidesz kormányzást nem bír el az ország, így a fidesz is kezd gyengülni.
mint a rák, amelyik megtámadja az emberi szervezetet. eleinte megállíthatatlanul fejlődik, de elpusztítja az őt tápláló testet, így együtt pusztulnak el.
@Gábris szomszéd: "mindenkit támadnak csak épp Izraelt nem"
na azt a meccset megnézném!
izraelben, nem védtelen civilekkel találnák szembe magukat!
na ezért nem támadják meg!
@punkfrog: szerintem zenéljünk!

küldök neked egy buzisat:)) persze kurva jó!

www.youtube.com/watch?v=CNhLOfUPHa8&list=RDCNhLOfUPHa8
@Kuviklacz: "Most megvigasztaltál" pedig nem az volt a szándékom
@Gábris szomszéd: kék!
egy kérdés. melyik népet próbálták kiirtani szisztematikusan europában, az utolsó ezer évben?
@Gábris szomszéd: ja és miért utálod az istened fajtáját?
mindig hozzá könyörögsz, és nincs nap, hogy ne rúgj beléjük.
.
Jó éjszakát !
.
Áprily Lajos: Feldkirchi hangulat

Virradhatnál egy furcsa fényű napra,
nem várnál a dübörgő gyorsvonatra.

Volnál kedvvel kelő feldkirchi polgár,
talán poéta, tán ill-parti molnár.

Harangvirágszín ég alatt, vasárnap,
felintenél a gleccseres határnak.

S mezítlen térdű társakat keresve,
indulnál a kalandos zerge-lesre.

Ha néped ünnep-este táncra csalja,
ujjonganál a hangos jódli-dalra.

Vagy hallgatnád, ha kedved szebbet áhít,
zöld patakok szilaj rapszódiáit.

Mikor megtép a bánat csipke-bokra,
néznél sziklákra plántált Krisztusokra.

S ha már a szíved rossz ütemre dobban,
csitítgatnád vén-csendű templomokban.

Keresztet minden angelusra vetnél
és minden embert tisztábban szeretnél.

S ha otthonodba vándort küld a távol,
hallanál néha Transsylvaniáról...

...A svájci erdőt zord echó zúgatja:
dübörög már a sorsod gyorsvonatja.
.
.
@Gábris szomszéd: angyal, feltettem egy egyszerű kérdést. szeretnék egy választ kapni rá. utána válaszolok a kérdésedre.

érted a menetrendet? kék?
@taga20: mint azt már a múltkor megállapítottam, a zenei ízlésünk halmazainak, csak egy nagyon szűk, közös metszete van.
ezért elküldöm, hogy nálam, mi az origo.a korszak ugyan az '80-as évek eleje:
www.youtube.com/watch?v=d3-ITn0e00U

sommervillen jókat röhögtünk annó a videó-diszkókban!
viszont kívülről fújom az összes akkori hasonló szinti-pop előadót, mert a katonaság alatt stúdiós voltam, így muszáj volt nyomnom őket!
ez viszont király, és szintén meleg:
www.youtube.com/watch?v=WfHKgcTaU_4
az igazi, a 14 perces verzió, de annyit már nem tud átfogni senkinek az agya!
@Gábris szomszéd: természetesen lehet. de te természetesen minden áldott nap beléjük rúgsz.
a zsidókat ezer éve zargatják, legfőképpen azé, me tehetségesek.
erre számtalan példa van.(lásd magyar nobeldíjasok)

szeretnék olyan országban élni, akire rátámad három szomszédja, és hat nap alatt térdre kényszerítenénk őket.

nem, olyan országban, olyan europában szeretnék élni, ahol nem húznak fel 28nméteres román zászlót ott ahol a magyarok 80 százalékban élnek.

olyan europában szeretnék, ahol a románokkal együtt ünnepelnénk a székely autonómiát.
@dr. jenőke (jenőke):

Köszi, jenőke! Végre van egy fénysugár Gábris "igazságai" között.
@taga20:

te is gereblyézed a vizet, ezerrel.
csöcsös nőket is elfelejtettél linkelni.
@punkfrog: ne etess, hogy hálidzsonzon a kedvenced! szerintem csak kompenzálsz.

na küldök valami szépet:))

www.youtube.com/watch?v=KC-OCynlZqw&list=RDKC-OCynlZqw
@Eszter jött: a héten kimelóztam magam, nem vagyok formában:))

de a nyár tombol, valahol:))

www.napiszar.hu/showPost/Mert_nem_mindegy_hogy_hogy_telik_a_nyar_
@taga20: így voltak annó a kazetták a kocsiban:
Motörhead,Slayer,Dead Kennedys,F.G.T.H.,Exploited...
nem vicc!
@Gábris szomszéd: és ako egy hétig nem leszel itt?

irigykedem. de hogy csinálod?:))
@taga20: igen éles kanyar vettél!
@punkfrog: azé ez viccnek kicsit durva:))

és a dzsudász hol marad?:))))

www.youtube.com/watch?v=nM__lPTWThU
@taga20: hú b+!!!
másszunk bele a ska-ba, amit szintén imádok!
az első 10-böl az egyik:
www.youtube.com/watch?v=IbqiCxEIeEo
@punkfrog: lehet, de mégsem. csak szeretnék egy őszinte, következetes országban, europában élni.
tudom, hülye vagyok.:)
@Gábris szomszéd: jah, a nemzetünk ellenben bevagonírozta őket... kretén...
@taga20: a dzsúdász is meleg!:)
de ez, a legjobb albumuk címadó dala!
@punkfrog: ennyi buzit egyrakáson, de jó:))

na figyú! az igazi. csak neked:))

www.youtube.com/watch?v=7wn5ENPY7oc

(ha nem esett le, ako ez a téjtidláv:))

itt van eredetiben:)))

www.youtube.com/watch?v=1nO_P4BH4pA
@Gábris szomszéd: milyen népirtásokat csináltak a biboldok?
olyanokat, mint a nagyapád vagy az enyém biztos nem.

kurvaanyád köcsög!
@taga20: a Madnessen nem fogunk összeveszni!
@punkfrog: eszt vágom.
űlassan beszunyálok, de csak neked, me má nem vagyunk idegenek:))

www.youtube.com/watch?v=PSTHMxBttlU&list=RDPSTHMxBttlU
@taga20: most má' húzzá' aludni, mert ez megint a night boat...
mondjuk, megunhatatlan!:)
@punkfrog: olyan vagy, mint a feleségem, mindenben igazad van:))

na, hogy jól aludjál bajtárs, nesze neked!:))))

www.youtube.com/watch?v=sNsujqIPDkU
@Orica Középföldi: ez kurva jó! ako én folyamatosan helyesen írok 40 éve, csak a bürokrácia lassan tud követni:))
OFF

gyurrika vagyok, gyurrika vagyok, junópekidzs!
könnyen azonosithatnak a kusza szememrül meg aa pöttyös valagamról, nohátpekidzs.
az történt kedves ügyésség, hogy egy bohókás májusi éjszakán oldalba pisáltam a bazilikát, majd kisdolgom végesztével a farkammal együtt véletlenül elrámoltam a bazilikát is, junópekidzs. ne agóggyon ezér a tisztelt ügyésség, mer mindezek ellenére a bazilika kiválóan alkalmas maratt a fürer lelkiüdvéér szóló zsolozsmák alkalmazására. még az a baloldali elhajló tifán is cicncoroghat alássan, csak nem sokáig.
polt petit üdvözlöm, junópekidzs, de tiszaroffon én mondom az igét.
sejde, minek turbékoltok búgó vadgalambok?
@hacsaturján: az ont elfelejtetted a végén:)
@taga20:

Figyi!
Neked muszáj minden nap posztolnod, hogy mi történik veled?

www.napiszar.hu/showPost/Kiveteles_nap_a_mai_szamomra_

:DDDDDD
@Marcellusca: irigykecc geci, me nekem sínen van az életem?:)))))))

na, kívánok neked ilyen nyaralást.:)))

www.napiszar.hu/Thumbnails/24642.w-800.h0.q100.jpg
@Marcellusca: REGGELT?
bakker te bejelentkezel ebéd előtt, és aszt mondod, hogy reggelt?:)))
@Penivaldes: húgi, nálatok is, me nálunk is:)))
@taga20:

Nocsak, nocsak! Lassan kiderül, hogy te vagy a NYEST bloggazdája:)))
@Marcellusca: így kell ezt, bérelsz egy hajót, aztán lógatod bele a botod, amire ráharapnak a halak:)
@Marcellusca: én 9 órától számítom a délelőttöt, addig reggel van:)
@hacsaturján:

"sejde, minek turbékoltok búgó vadgalambok?"

A lehetséges opciók:
- megtévesztés gyanánt
- nem fogja át a tudatuk gyurrika látványát
@Penivaldes:

Gondútam, nem vagyon még - annyira - késő a reggel(t)hez. :)))

www.napiszar.hu/showPost/Ket_dolog_kell_egy_jo_reggelhez_
@Orica Középföldi: én meg aszt hittem,hogy éjszakánként farkasember vagyok:)))
@taga20:

Farkasember, mi? Csak ippeg a Zasszony nem tuggya, tapasztata. :D
@Marcellusca: nem farkasember, vérszívó. ezért dobta ki a guminőt.
@Marcellusca: dehogynem, amikor éjszaka átnyúl taga oldalára nem talál ott semmit, mert az ura éppen az erdőben ordít félmeztelenül......)
@parti_giano: nem fog születni görénybaba?
:(
megyek is megfőni
@Penivaldes:

Nekem Marci ajánlata jobban tetszik. Ha már nyársról van szó, ne szalonna forogjon rajta.)))
@Eszter jött: ok, téged érdekel a másféle nyársalás, engem nem.
A poszthoz:

Baranyi Ferenc

A feltörekvés balladája

Ha korsó vagy, sose feledd:
kútra ne járj, hogy el ne törhess,
magadban friss buzgás helyett
poshadt ürességet lötyögtess
és ettől életed örök lesz,
bár csöpp értelme sem marad...
Ne tégy egy lépést sem, ha törtetsz -
s a csúcson találod magad!

Ha kurta vagy, kaparj sokat,
s neked is lesz, több mint remélnéd,
kalász már egy sem bólogat
s cséplésre oldva, ím, a kévék,
de földre pergett számos érték:
kaparj - s hombárnyi lesz javad!
Szedd fel, amit kínál a mélység -
s a csúcson találod magad.

Ha fecske vagy, hitesd el azt,
hogy egymagad nyarat csinálhatsz,
állítsd, hogy zörög a haraszt
szélcsendben is, mert ráhibázhatsz...
Minden hazugságból kimászhatsz,
ha nincs igazán igazad,
mellékutakon körbejárhatsz -
s a csúcson találod magad.

Herceg, ha mindez mégse használ -
még egy tanács, hogy megfogadd:
sirasd soká a ravatalnál,
akit titokban elkaparnál,
gödröt toronymagasra rakjál -
s a csúcson találod magad!
@parti_giano:

". hermelin hogy van? "

Ahogy a görények, csak szebb:))))
@taga20:

" én meg aszt hittem,hogy éjszakánként farkasember vagyok:)))"

Miért, a lemezlovasok ezt gondolják magukról?

Bár a szólásszabadság eredményeként előálló ciánozása után ki tudja, hogy egy kicsit mátos esztergályos mit gondol magáról:)))
Istenem legalább értelmes posztokat írnátok.

1. Nincs duce!

2. Nincs személyi kultusz!

3. Nincs diktatúra, akár tetszik, akár nem a kétharmad nem az, és már kétharmad sincs.

4. Milyen maffiózók? Még a maffiózó fogalmával sem vagytok tisztában. Még a Portikra és a Tasnádira is erős túlzás.

5. Ami van, mindig is volt, és lesz az korrupt politikus pártállástól függetlenül, megvesztegethető hivatalnokok akik kormányokat szolgálnak ki, lobbicsoportok, akik hol egyik, hol másik politikai csoport mögé felsorakoznak a későbbi zsíros állami megrendelésekért.

A többi csak néhány idióta orbánfóbiás agyszüleménye!

Ha Orbán diktátor és maffiózó, akkor ezt mindegyik miniszterelnökről elmondható! :D :D
És nincs traffikmaffia sem, vannak leleményes fideszesek és mszpések akik kijártak maguknak egy-két trafikot, ami megmondom nem az az álompénzfialó!

Az agrártámogatásos maffiáról meg annyit, az sincs, de az említett családok között szép számmal vannak mszpések és mszp közeliek is, szóval ez is eléggé pártfüggetlen.
@filmcézár: endi, mé nem mész anyádba, okosba?
@taga20: Bocs, kulturálatlan, primitív emnerek megnyilvánulásaival nem kívánok foglalkozni!

És mi az az endi? Az mit jelent? Csak azért, mert nem vagyok otthon a hozzád hasonló primitív emberek által használt szlengben!
@filmcézár: bazdmeg, te még droidnak is selejt vagy!

"Bocs, kulturálatlan, primitív emnerek megnyilvánulásaival nem kívánok foglalkozni!

És mi az az endi? "

MARGITTTTTTTTT! filmcézár-endi, hörcsög-filmcézár!

ma ne meny a lendvai uccában, me ma nem lesz zseton neked:)))))))
süti beállítások módosítása