Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: hirklikk.hu/kozelet/tetelesen-cafolja-orban-kampanynyito-beszedenek-allitasait-az-euronews/431552/... (2024.05.03. 21:25) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2015.05.07. 04:42 Fabius

Ha a Századvég pénzmosoda, akkor Mészáros Lőrinc pénzmosó?

Címkék: fidesz pénzmosás mészáros lőrinc

Nem bűn pénzmosodázni a Századvéget, mondja a bíróság a Mellár ügyben, nekünk meg felcsillanhat szemünk: egyszer még azt is megérjük, pénzmosónak fogják itt hívni az embert, akit strómanoznak netszerte a népek.

penzmosas2.jpg

Lőrinc nem ott tart már, mint egyszeri gázszerelő korában, mikor a nagyfaluban járva éhesen méregette a ligeti vattacukrost. Egy ideje csak nyer és nyer számolatlanul, hogy csatornát kell építeni, védművet vagy földet kell művelni az gyakorlatilag tökmindegy addig, amíg nem lámpatenderről van szó. Okos ember ez, nem véletlenül került föl a milliárdosok listájára alig pár év alatt, tudja ő melyik tányérba nem kell beleenni jelképesen sem.

Szerinte mindennek a titka a munka, a szorgalom meg a hozzáállás. Mármint a Viktor és a Család fartájékához állás, gondolom.

Azt azért én nehezen hiszem, hogy mindez a véletlen, a szorgalom és a munka gyümölcse lenne. Mert ha az lenne, akkor nem kallódna itt se cég, se milliárd szanaszét. Az alulról felkapaszkodó embernél az ilyenek szép sorban bestokizva állnak, inkább van "óbazmeg, ez is az én nevemen van?" kinézete  az egésznek. Most is milyen szépen kimarkolta a cégéből az osztalékot gyakorlatilag maradék nélkül. Egyesek már az új Simicskát látják benne, ami nem lenne túl meglepő: kipróbált ember aki irányítható, nem beszél vissza és nem önállóskodik. Meg esze sincs annyi, mint a geciputtonyt Viktorra borító Lajosnak. Nem hangoskodik, van türelme kivárni amíg adótartozás bulival helyzetbe hozzák, és nem vinnyog akkor sem, mikor a fejére olvasnak vagyonnyilatkozatból hiányzó milliárdot vagy eltitkolt céget.

Tudja, hogy nem azért barátkozik ennyire a Családdal, hogy bármi bántódás érje. Nem is éri.

Cserébe ő gründolhatja az Új Közgépet családi vonalon. Kész szerencse, hogy a Tiborc gyerek után a Lőrinc lányának is ennyire talpraesett udvarló jutott. Az ilyen fiatalok viszik előre az országot, törik az utat a jólét felé. Mikor az öregek megdicsőülve visszavonulnak Mangalicafalvára, ők már kitanítva és kistafírungozva vehetik át a stafétát. Addig meg csak eldöntik, ki kinek lesz a négere.

259 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr737436028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

azé' bekaphatná nekik valami harapos ló...kár, hogy itt és ma esélye nincs annak, hogy ezek a szar alakok érdemeik' szerinti méltó helyükre kerüljenek
anno horváth balázs mennyire tiltakozott a pártvagyon magánosítása miatt. már nem érte meg, hogy a fidesz is a privatizátorok útjára lépjen a székházzal, mostanra csúcsra járatva a pénzszivattyút. századvég? de nem, országvég ez, a mészáros már a darabolásnál tart, a vezér nagyban tölti a kolbászt.
Srácoknak már nem működik az életösztöne elhitték magukról hogy 3 lépésre előre gondolkodó istenkirályok,de annyi agyuk nem volt hogy ne törvénykezzenek visszamenőlegesen.
@guma:
Ugyan, le is térdelhetett volna a kamerák kereszttüzében és matathatott volna a mini.szter elnökkúr sliccénél. Viszont a szerénysége és jólneveltsége visszatartotta! Essetunni... :(
Amúgy meg a nemzettyesch fostévé elmegy a .üdös .icsába ezzel a szánalmas szinttel:

comment.blog.hu/2015/05/06/a_nemzeti_hirteve_szakertoje_elbukott_a_matekerettsegin

Viccország vicctévéje... Nem olyan viccesen kis pénzért ennyire fostalicska az egész.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

olyan országban ahol 62 féle adó van, már az a csoda, ha valaki számolni tud...

látod lőrinc is mindig belegabajodik, hogy mennyi az annyi.
@Toportyán Zsóti: "Srácoknak már nem működik az életösztöne "
pont. ennyi.
pláne úgy, hogy olyanokat nyilatkoznak a tévében/rádióban, hogy az felér egy beismerő vallomással. elég lesz az ügyészségnek lejátszani a kossuth/M1 adásait.
@Secnir: Megtehetik velünk, /néppel/ hogy beismerő vallomást tegyenek, így sem történik semmi......beismerték és kész
Ha Mészáros pénzmosó, akkor a magyar jegybank (MNB) is pénzmosó? Csak azért kérdezem, mert a Matolcsy nevü bankrabló éppen 2milliárdnyi, azaz 2 ezer millió forintnyi közpénzt ad a Századvégnek.

Csak összehasonlításképpen:

2.000 millió forintból egy darab 1.000 lakosú falut fel lehetne építeni, csak úgy random.

Ez egyébként mi, ha nem hütlen kezelés?
@guma:

"olyan országban ahol 62 féle adó van"

62-62...de legalább ráfér egy söralátétre, baszki :))))
Mészárosról a három majom jut eszembe. Nem lát, nem hall, nem beszél.
www.atv.hu/belfold/20150507-megbuntette-vajnat-es-habonyt-a-rendorseg/hirkereso

"A Budapesti Rendőr-főkapitányság a portálnak elárulta, bírságot szabtak ki az ügyben. A rendőrség tájékoztatásában azt írja, Habony nem közszereplő, így a bírság pontos okát és összegét nem hozták nyilvánosságra."

No most, aki a parlamentbe jár a kormánynak tanácsokat osztogatni, az mitől nem közszereplő?
Utoléri a bosszú az Angliába gazdasági kivándorló magyarokat:

index.hu/gazdasag/2015/05/07/kivandorolt_magyarok_utan_menne_a_sor/
"Az állami pénzmosási programnak az a lényege, hogy ha valaki legalább ötmilliót rak be egy ilyen Stabilitási Megtakarítási Számlára, akkor annak a pénznek az adóhatóság nem nézheti a származását, és nem is firtathatja az adófizetést. A bankoknak van ugyan adatszolgáltatási kötelezettségük, de mindezt le lehet bonyolítani a számlatulajdonos adatainak kiadása nélkül."
index.hu/gazdasag/bankesbiztositas/2015/05/07/tobb_hazai_mocskos_penzt_moshatnak_tisztara/
Teccik érteni?

Előbb lenyúlják, majd haza utalják, aki meg itt dolgozik keményen, annak még a seggelyukába is benéznek, nincs-é benne egy kis megadóztatható valami, utána meg mehet a bíróságra, mint adócsaló.
Jól ki lett ez találva. Vajon volt hozzá tanácsadó?
Ezeknek a mocskoknak van pofájuk a keleti nyitással es Kínaval peldalozni, ahol ezeket a geciputtonyokat siman felakasztjak korrupbio vadjaval.
Ez is a bűnözőket támogató rendelkezés, aki meg nem tud sokat "keresni", no az majd legközelebb nézze mg kire és mire szavaz.

"A megtakarítási számla másik vonzereje az idősávos adókulcs: ha valaki az első három évben kiveszi pénzét a számláról, a kamatadó kétszeresét fizeti, ezt követően a kulcs a harmadik és a negyedik évben megegyezik az adott évre vonatkozó kamatadó mértékével, ami jelenleg 16 százalék.
Amennyiben a kifizetés a negyedik vagy az ötödik évben történik, már csak 8 százalékkal kell adózni, az ötödik évtől pedig az összeg adómentessé válik, sőt a mindenkori állampapírhozamokkal kamatozik."
@látjátok feleim szümtükkel:

Ha-ha-ha. Kutat a "NAV"?! A vidás "NAV"?! A NER "törvényesen" bevethetö megfélemlítö- és kiiktatófegyvere "NAV"? A NER saktáblájának feket futója, "NAV"? Na ne viccelj...!
@Baszki, nincs már mit ellopni...:

Ne tessék kérem röhögni!
Vida Ildikó állítólag a Simicska embere, a Habony meg az Orbáné. Nem sírni kéne inkább?
@látjátok feleim szümtükkel:
A kitalálása óta lehet tudni, hogy a Stabilitás Megtakarítási Számla akár az "A magyarok a svájciaknál is tisztábbra mossák!" szlogennel is futhatna. Mindez állami pecséttel.
Hagyjuk már ezt a pénzmosós szöveget!
A Századvégnél kitartó, szorgos munka ellenértékeként kapták/kapják azokat az összegeket, amelyek sokszorosan megtérülnek a tényleges vizsgálatok alapján végzett értékelések és következtetések - a napi gyakorlatban és a távlati célok elérését előkészítő intézkedésekben történő - alkalmazása során.
Mészáros (régebbi falusi gúnynevén: Hugyozós) Lőrinc egyéni vállalkozóként kezdve éjt nappallá téve, tengernyi munkát végzett el. A t. Miniszterelnök úrral való ismeretsége több évtizedre nyúlik vissza és nyilvánvaló, hogy ha valaki fontos pozícióba kerül, akkor nem az ellenségeivel veszi körül magát. Ehhez még - bónuszként - hozzájárult az is, hogy a szerencse mellészegődött.
Jellemző a magyar mentalitásra, hogy a vért, verejtéket és a könnyet nem akarja észrevenni, csak az elért eredményekhez/sikerekhez gyárt összeesküvés-elméletet, de ha valamilyen szerencsejátékon nyerték volna a sok pénzt, akkor az nem jelentene problémát.
Ne irigykedjetek, hanem álljatok meg a saját lábatokon!
@Kijelölt Önkéntes:

Mindezt röhögés nélkül kibírtad? Oscaaaaaaaart!!!
@látjátok feleim szümtükkel: A negyedik évben kétféle adókulcs van?
össze kell őket adni vagy összeszorozni?
Nagyon úgy néz ki, hogy még a milliárdokkal kitömött Mészáros Lőrinc sem bízik ebben a narancsmaffia rendszerben és ahelyett, hogy befektetné a lopott milliárdokat inkább felveszi osztalékként és elviszi ki tudja hova.
@Baszki, nincs már mit ellopni...: @látjátok feleim szümtükkel:

A lenyugvó NAV-nak is van ereje?

2015. május 06., szerda • Utolsó frissítés: 19 órája

Vida Ildikó távozását már eldöntötték, a kormánnyal immár a nyilvánosság előtt folyó alkudozásának az a tétje, hogy békében távozhat-e, előveszik-e később őt valamilyen intézkedése miatt a „vidátlanított” adóhivatal érájában – értesült a HVG.

HVG aktuális hetilap 2015 / 19
A cikk teljes terjedelmében a hetilapban olvasható.
"Orbánnak az adhat új erőt, ha előlép egy veszélyes ellenfél"

Török Gábor és Mráz Ágoston Sámuel egyetértett abban, hogy a Fideszben elbizonytalanodtak, Mráz szerint a jobboldalnak új célokat kell találnia, Török pedig úgy fogalmazott a Heti Válaszban, hogy a "keményen dolgozó kisemberek" szlogen ismételgetése nem sztori, a választói félelmekre alapozott ötletelés pedig nem stratégia.

hvg.hu/itthon/20150507_Orbannak_az_adhat_uj_erot_ha_elolep_egy_v
@Baszki, nincs már mit ellopni...:
Nem kekeckedni akarnék, de ha 2 millióért építenének 1 házat - akkor rajta. De 2 ezermillióból jó ha 100-200 kijön (és nem 1000). Ha közművesíteni kell a területet, akkor még annyi sem. És akkor még az ellopandusz részről nem is szóltunk.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Szerintem már az ellenfélnek-ellenzéknek is van annyi esze, hogy nem dobják be idő előtt az Orbánra veszélyes ellenfelet. Gyurcsánytól meg amúgy is félnek.:D
Régen a vascsöveket ) nem akarták ellopni. Talán megfontolandó lenne, hogy muszáj ennek a réznek a használata?

index.hu/belfold/2015/05/07/robbanas_hazrobbanas_gazcso_gazvezetek_kozveszelyokozas_tat/
"Ennyi fajta adót még soha nem fizettünk.

...19 ország adórendszerének főbb pilléreit vizsgálva arra jutottak, hogy az élőmunka adóterhei még mindig elképesztően durvák nálunk, egészen pontosan a legrosszabbak."
index.hu/gazdasag/ado_es_koltsegvetes/2015/05/06/ado_osszehasonlitas/

Előre! Hogy hová? Ki tudja, remélem nem a Lenini úton.
@látjátok feleim szümtükkel: talán van annyi esze, az utóbbi éveket elnézve vannak kétségeim...
Általában a világ felfogása nem az, hogy a nagyobb tudás megnehezíti az illető számára a létért való küzdelmet

- így is lehet érvelni a gimnáziumok bezárása vagy az egyetemi férőhelyek csökkentése ellen.

Mármint nem ma, illetve nem csak ma.

Ez, a közoktatás szűkítése elleni szöveg nem egy HaHa-s tüntetésről van, hanem a Pesti Napló nevű újságban jelent meg. 1930-ban. Klebelsberg Kuno írta. A Horthy-rendszer legismertebb oktatáspolitikusa, akit az elmúlt 5 évben szinte fetisizált a kormányzat, akiről a legfontosabb új közoktatási intézmény, a KLIK a nevét kapta. És akinek valószínűleg egyáltalán nem tetszenének az átalakítások, amiket a nevében hajtanak végre.

tldr.444.hu/2015/05/07/akik-mar-nem-akarnak-egyetemre-menni-akik-mar-a-kozepiskolat-sem-fejezik-be/
Orbán és Simicska a NAV-ban csapna össze

A kormány mindenhonnan kisöpörné Simicska Lajos embereit. A NAV-elnök inkább küzdene.

dex.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2015%2F05%2F07%2Forban_es_simicska_a_nav-ban_csapna_ossze%2F
@Eszter jött: viszont simán kinyalja a kakálás után a maradékot a vezér ül-epéből!
Orbán veje, Martonyi veje, de kinek az anyósa?
Borkereskedő céget vett Orbán Viktor veje. A társaságot Martonyi János volt külügyminiszter lányának anyósa alapította, akit fogalmam sincs, milyen néven kell rokonítani. Talán az a nászasszony? Martonyi veje Orbán vejének érkezéséig maga is vezető szerepet vállalt a társaságban, ő volt az igazgatóság egyik tagja. Ma már csak édesanyja látszik a cégadatokban.

mutyimondo.atlatszo.hu/2015/05/07/orban-veje-martonyi-vejevel-de-hol-a-naszasszony/
@istvankah:

Ezzel kiegészítve kész a következő emlékmű terve. Természetesen, a Szent Ülepet aranyból készítik.
itt tartunk:

Bármikor leállhatnak a műtők Szegeden

A központi műtő 28 fős személyzete nem hajlandó a törvényesnél több túlmunkát végezni, amiért még pluszpénzt se kapnak, így sztrájkolni készülnek, leállhatnak a műtők.

hvg.hu/itthon/20150507_Barmikor_leallhatnak_a_mutok_Szegeden
@kekex: Az ellopanduszt gyorsan védesd le, mielőtt megjelenik a költségvetési tételek sorai között.
@István Tamasi: "felveszi osztalékként és elviszi ki tudja hova."

Hogy ki tudja, hova? Orbán.

Engem lassan már csak két dolog érdekel: nyer-e még az életben bajnokságot az Arsenal, és hogy TÉNYLEG el lehet-e egy uniós országban ennyi pénzt büntetlenül lopni.
hogy mik vannak:

Orbánnál veszélyben vannak Simicska emberei
Origo2015.05.07. 12:184

Még ebben az évben minden, Simicska Lajoshoz közel álló hivatalnoktól, cégvezetőtől megválhat Orbán Viktor. Ezt konkrétan még nem jelentette be senki, de az államigazgatásban dolgozók azt mondják, több vezetői poszton is érik a személycsere.

www.origo.hu/itthon/20150507-orban-viktor-megvalhat-simicska-lajos-embereitol.html
hozom a teljes Gomperz írást, mert ide illik

Nemzeti extraprofit

1,8 milliárdot szakított Mészáros Lőrinc. Vagy valaki a nevében. Nem épp nonprofit társaság ez.

Na, akkor fussunk neki még egyszer. Az eddigi próbálkozások ugyanis nem jártak sikerrel. Ezt onnan lehet tudni, hogy sehol nem látni a forradalmi tömegeket.

Mészáros Lőrinc 1,8 milliárd forint osztalékot vett ki a céges forgalma után.

Fideszes szóhasználattal ekkora extraprofitra tett szert. Mivel az ő cége szinte kizárólag az állammal üzletel, az extraprofitját a nép dobta össze neki. Ami tehát 1,8 milliárd forint. Idén. Tavaly csak 1,6 milliárd volt. Mint tudjuk, az a cél, hogy mindenki lépjen egyet előre.

Gyors ellenőrzés, forradalmi tömeg még mindig sehol, akkor próbáljuk másképp: az állam megbízza a miniszterelnök barátját egy (sok) munkával. Aki ezért kap (sok) pénzt. Abból fedezi a munka elvégzéséhez szükséges kiadásokat. Na, ezen felül maradt meg az 1,8 milliárd, amit hazavitt. Amennyiben nem úgy viselkedne, mint egy utolsó vérszívó multi, hanem tisztességes nonprofit vállalkozásként működne, akár a kormány által megálmodott közműszolgáltatók, akkor ennyivel kevesebbe kerülne a népnek vele dolgoztatni.

Az utca csendes, senki nem megy sehova, valamit biztosan nem jól csinálok.

Az osztalék, az jövedelem. Ha a miniszterelnök kedvenc gázszerelője állami alkalmazottként tevékenykedne, akkor nem kereshetne többet havi kétmillió forintnál. Így viszont 150 milliót keres havonta. Pusztán azért, mert úgy teszünk, hogy ez egy piaci cég, és nem az egyes számú állami építőipari vállalat, amelynek a piacon nagyjából annyi esélye lenne a túlélésre, mint Conchita Wurstnak az Iszlám Állam rögtönítélő bírósága előtt.

Úgy látszik, ettől sem nyílik ki a zsebekben a Molotov-koktél.

Vessünk egy pillantást akkor erre a szupervállalkozóra. Ő nem tartozik a párt neopiperkőc vonulatához, Habony Árpád Prada titokzoknija többe kerül, mint Mészáros Lőrinc teljes öltöny- (1 db tsz-elnök stílusú) és nyakkendő- (1 db piros csíkos és 1 db kék csíkos) kollekciója. Drága autói nincsenek, a Századvég frissen diplomázott elemzőjének jobb órája van, még a háza sem kerülhetett sokkal többe, mint egy pasaparki babakocsi-tároló.

Ezen az emberen nem látszik, hogy felvesz évente közel kétmilliárd forintot. Akkor hova kerül az a pénz, vajon hova?

Föladom.

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20150507_Nemzeti_extraprofit
Mindenki álljon a lábára! Orbán Viktor lábára. Esetleg tyúkszemére.
Mészáros Lőrinc tyúkeszével pont egy tyúkszem.
@Kijelölt Önkéntes:

Ha nem írod oda, hogy "Hugyozós", biz´ isten azt hiszem, hogy komolyan beszélsz :))))
@Baszki, nincs már mit ellopni...:

Lehet hogy nem beszélt komolyan, ellenben komolyan írt.
Tessék szőni a selymeket elvtársak, és akkor eljön a kán anál, azaz a kánaán. Minta: Minta Lőrinc.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Azt bárki komolyan gondolja, hogy a Viktor szakmai alkalmatlanság vagy tán visszaélés miatt léptei le a Vida nevü gengszter cigányasszony?! Na ne vicceljünkl má´...
@kekex:

ha 1db lakás = 10millió
akkor 200db lakás = 2.000 millió

ha 1db lakást 5fö (lakja)
akkor 200 db lakást 1000fö (lakja)

Mit nem értesz...?
@kekex:

Ki beszélt 1000 (ezer?) darab lakásról?
Ne keverjük a fogalmakat. A nemzet (fidesz) gázszerelője azért stróman mert az a sok píz nem az övé, az orbán vagyonát kezeli. Persze egy stóman is lehet pénzmosodás, és viszont...
A Századvégre szabta pályázatát az MNB?

Összesen 1,8 milliárd forintos, konjunktúrakutatásra szóló megrendeléshez jut a kormányközeli Századvég 2018-ig a Magyar Nemzeti Banktól.

hvg.hu/gazdasag/201519_a_szazadvegre_szabott_mnbpalyazat_muhelyre_
Többek megnyugtatására közlöm, hogy a felvett nagy summát karitatív és szociális célokra fogják fordítani, sőt megkezdődnek a Felcsúti Üdvözítő elnevezésű katedrális építési munkálatai is.
A gigantikus beruházás használatba vételéig az alábbi linken található - létrehozója szerény anyagi körülményein messze túlmutató, de hasonlóan igényes - létesítményen lehet gyönyörködni:
www.ingatlanbazar.hu/blog/design/gyoziketol-szeretettel-szeplotelen-fogantatas-kapolna-az-udvarban/?utm_source=hirkereso&utm_medium=rss&utm_campaign=blog
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Konjunktúrakutatás évi 600 millió. Nem olajkutatás a befagyott Barents-tengeren, nem aranyérc utáni kutatás az őserdőben, nem, hanem konjunktúra utáni kutatás iróasztal mögött. 600 millió/év. Viktornak igaza van, a kurva anyját, rövid időre, de be kellene vezetni azt a halálbüntetést, és ezekkel kellene kezdeni. Az akasztást javasolnám, azt 6-8x is meg lehet csinálni egy delikvensen.
13:48
Die Zeit: Így megy pocsékba Magyarország

Magyarországon megfigyelhető, hogy miként megy pocsékba egy ország és a politikai kultúrája, amikor egy kormány levetkőzi minden gátlását - írta az Orbán-kormány nemzeti konzultációjáról a Die Zeit című német lap kommentárja.

hvg.hu/velemeny/20150507_Die_Zeit_Igy_megy_pocsekba_Magyarorszag
@DarthVader: az túl humánus, közmunka nekik gyferi kertvégi wc-jében élethossziglan ;)
húúúbakker..........

A Buda-Cash vezetője alkoholproblémái miatt nem tudta, hogy mi történik a cégnél

A Figyelő értesülése szerint a Buda-Cash két korábbi vezetője, Pintér Zoltán és Pál Gyula sincs előzetesben. A lap szerint Pintér cukorbetegséggel és májproblémákkal is küzd, de olyan pletykák is keringenek, amelyek szerint Pintér az eljárás során is hivatkozott arra, hogy alkoholbetegsége miatt
korábban nem tudta, hogy mi folyik a cégnél.

Ez a lap szerint egyébként egy közúti balesetnél súlyosbító körülmény lenne, de a Figyelőnek nyilatkozó jogászok szerint az üzleti életben eltérő egy ilyen helyzetnek a megítélése: ha egy cégnél az egyik igazgatósági tag azért nem tudta, hogy mi történik a céggel, mert mindig részeg volt, az egy ilyen esetben enyhítő körülmény lehet.

index.hu/gazdasag/bankesbiztositas/2015/05/07/a_buda-cash_vezetoje_alkoholproblemai_miatt_nem_tudta_hogy_mi_tortenik_a_cegnel/
@István Tamasi: "Mészáros Lőrinc sem bízik ebben a narancsmaffia rendszerben és ahelyett, hogy befektetné a lopott milliárdokat....."

Hahaha, ez a pénz addig a Lőrincé, míg haza nem viszi, a morzsákat meg minek befektetni.
Bár szeretnék azon a morzsákon eltengődni.
hmmmm, fideszjobbik ellen beszél a pápa...

Mintha csak Orbán ellen beszélne Ferenc pápa

Miközben a magyar kormány benvándorlóellenes nemzeti konzultációt hirdetett, Ferenc pápa a menekültek befogadására szólította fel az európai egyházakat abban beszédében, amelyet Erdő péter bíboros is személyesen végighallgatott.

hvg.hu/vilag/20150507_Mintha_csak_Orban_ellen_beszelne_Ferenc_p
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Merkel állást foglalt: helybe jött megsimizni a kis csínytevő buksiját.
@Spániel: simizni? ő ilyet?
Már megint lemaradtam, vagy az em1-et kellene néznem? :D
Uniós jogba ütközhetnek a magyarországi valutabejelentési szabályok

Legalábbis így véli az Európai Bíróság leendő ítéletéhez készült főtanácsnoki álláspont. A bíróságot ez nem köti ugyan, de érveket szállít a döntéshez. Eszerint a magyar szankciókkal az a baj, hogy nem veszik figyelembe, legális forrásból van-e a készpénz, amelyet nem vallanak be a határátlépéskor, ráadásul a bírság nagysága gyakorlatilag elkobzással ér fel.

http://vs.hu/kozelet/osszes/unios-jogba-utkozhetnek-a-magyarorszagi-valutabejelentesi-szabalyok-0507?utm_source=hrkrs&utm_medium=rss&utm_campaign=main#!s2
hogy mi van???
"megsértette a tulajdonos – a Nemzeti Földalapkezelő Szervezet - jogait"

Egy vagyonba került a lázadás a kajászói gazdának

Törvényellenesen ment az állam földjére, és megsértette a tulajdonos – a Nemzeti Földalapkezelő Szervezet - jogait a 31 éves kajászói gazda Fejér megyében, amikor 2013 áprilisában azzal demonstrált, hogy napraforgót vetett. A bíróság 1 millió 324 ezer forint kártérítés megfizetésére kötelezte. Az ítélet jogerős.

nol.hu/belfold/karteritest-kell-fizetnie-a-lazado-kajaszoi-gazdanak-1532583
na ne! ezt az irigységet! már ebbe is belekötnek?
:DDDD

Kiírták a lakók a faliújságra: nem kíváncsiak a 3 órán át tartó szex részleteire Győrben

www.kisalfold.hu/tudosito/kiirtak_a_lakok_a_faliujsagra_nem_kivancsiak_a_3_oran_at_tarto_szex_reszleteire_gyorben/2428675/?utm_source=hirkereso&utm_medium=feed&utm_campaign=hirkereso
Napi ciki! „Szar ügy ez, Zsolt!

A Simicska-Orbán-háború elérte a szárnysegédeket. Csintalan beszólt. Bayer visszavágott. Csintalan erre bevetette az energiacellát.

www.hir24.hu/belfold/2015/05/07/napi-ciki-szar-ugy-ez-zsolt/
Öngyilkos lett az ozorai polgárőr, mert nem akart börtönbe menni

"Egy dolog miatt csináltam ezt a videót. Hogy nem ment el az eszem, nem őrültem meg, nem vagyok bedrogozva, nem vagyok terrorista, nem öltem meg senkit, nem is fogok megölni senkit, egyetlen oka van ennek az egész dolognak" – így indul a napokban öngyilkosságot elkövető polgárőr videója. A felvételt ő maga készítette az autójában. Elmondta, hogy 2010 szeptemberében „csinált egy hülyeséget", megfenyegetett egy uzsorást. Zsarolás kísérlete miatt ítélték el, első- és másodfokon is három év letöltendőt kapott. „Azt, hogy egy országban meg lehet azt csinálni, hogy a bíró letegez tárgyalás közben és egész tárgyaláson a feleségemnek a melleit nézi, valamint hogy meg lehet csinálni azt, hogy nem veszik figyelembe, hogy az elmúlt öt évben én mindent megtettem annak érdekében, hogy bebizonyítsam, hogy nem vagyok veszélyes a társadalomra, sőt..." – folytatta...

www.hir24.hu/sotet-oldal/2015/05/07/ongyilkos-lett-az-ozorai-polgaror-mert-nem-akart-bortonbe-menni/
Kutyának sem kell a nemzeti közmű

Hiába a kormányzati propaganda, a háztartások egyelőre nem szerződnek tömegesen az állami közműcéghez. A három külföldi tulajdonban lévő gázszolgáltató vállalatot eddig összesen alig százhúszan hagyták el.

nol.hu/gazdasag/nem-vonzo-a-nemzeti-kozmu-1532501
Itt van a rablási statisztika: tényleg nagyon veszélyes üzem a trafik

Akár a fóliázás az oka, akár nem, a rendőrségtől kapott adatok elemzésével arra jutottunk: az elmúlt évben több mint tízszer akkora esélye volt egy trafikosnak, hogy rablás áldozatává váljon, mint bármely más üzletnek. És a friss adatok még rosszabb helyzetre utalnak.

http://vs.hu/kozelet/osszes/itt-van-a-rablasi-statisztika-tenyleg-nagyon-veszelyes-uzem-a-trafik-0507#!s0
Új tantárgy lesz a Közszolgálati Egyetemen, a tudományos lopsizmus.
mára be is fejeztem, mert ehhez már szerintem pofa kell!

Katartól kért pénzt Szijjártó az új orosz gázvezeték továbbépítéséhez

http://vs.hu/gazdasag/osszes/katartol-kert-penzt-szijjarto-az-uj-orosz-gazvezetek-tovabbepitesehez-0507#!s1

MNB: Bankok, tessék összeolvadni!

http://vs.hu/gazdasag/osszes/mnb-bankok-tessek-osszeolvadni-0507#!s1
Nagyon sürgős dolgom mellet csak szakaszokban tudtam nézni Lázár János és Giro-Szász sajtótájékoztatóját. De így is nagyon élvezetes volt.

No nem amit a kormányzásról mondtak, hanem az, amikor a Lázár kereken előadta a témát, és azt a Giro-Szász kiegészítette. Mindaddig, amíg ezt Lázár gunyorosan szóvá nem tette, és a végén megkérdezte tőle, az újságírókat nem akarja-é kiegészíteni?

Szóval dúl háború?
@látjátok feleim szümtükkel: csak meg akart dolgozni a pénzért, na, mint ahogy rendes pénzmosodában ez szokás.
@guma:

"_"MNB: Bankok, tessék összeolvadni!"_"

Ez csak azt jelenti, hogy a fiúk a már megszokott nagyságrendet kicsinek találják, és még nagyobb tételben óhajtanak lopni. Nem szeretnék elaprózni magukat az apróval, ami bankonként külön-külön van.
Valaki utána nézhetne a Bibas kollégiumi osztálytársak összjövedelméről is--meglepő lenne.
@maxval bircaman szerkesztő http.bircahang.org: "Nesze bazdmeg itt vagyok!" és mit szólsz? az 1.8 milliárd osztalékból miért nem jár az alvállalkozók munkavállalóinak csak a minimálbér?...és az is esetenként 1-2 hónap késéssel
@jaegtoer: :DDD

mondasz valamit... fárasztó lehet 1, 2 milliárddal rohangálni Svájcba...
:((((
@látjátok feleim szümtükkel: :)

fogalmam sincs, hogy a VS.hu mit szórakozik, mert másnál is tapasztaltam, hogy itt nem linkelhető módon jelenik meg...

én azt szoktam tenni, hogy kijelölöm mintha másolnám és akkor megkérdezi azt is a gép, hogy megnyitás új lapon vagy ablakba. ott meg máris olvasható lesz...
bocs, én csak ilyen béna tanácsot adhatok :D
@KÁTÉó53éúétr6: mérmér, mert még azon melegében tovább kell adni a tudodkinek. Némi koncot azért kap a strómankodásért.
@jaegtoer:

Mint a Lőrinc fenn a fán....?
Milyen szép életkép!
@Spániel: Mi meg "boldogok" vagyunk, mert van minimálbérünk és "tudodkinek" és családja a saját lábán áll, ám ehhez szükség lesz az újraelosztás /támogatások/ csökkentésére is
Béna/gyáva népnek nincs hazája!!
@Eszter jött: a lámpavas jobb, csak nem jön ki a rím.
@nicktolvaj:
Mert most annyira jó kedvem van, hogy annak is örülni tudok akit annyira utálok mint téged.
ott a lőrinc fenn a fán
péklapáttal vágd pofán
@kentauri: nem baj, én is útálom magam ;)
@nicktolvaj: Pedig nem kéne....nem tehetsz róla.
@kentauri: de azért téged is.

De ne lelkizzünk már, elég ritka az, hogy valamit komolyan mondanék/írnék, azt is többnyire véletlenül.
csemegézzetek!

Az érpataki polgármester eltűnt a Facebookról

444.hu/2015/05/07/az-erpataki-polgarmester-eltunt-a-facebookrol/

Orbán: A különadók maradnak, örökösödési adó nem lesz

444.hu/2015/05/07/orban-a-kulonadok-maradnak-orokosodesi-ado-nem-lesz/
@Eszter jött: :)))

nótás kedved van? :D
(láttad nálam a legyen szebb napod? posztot... a videó végén azt a meglepett arcot amit az "öreg" vág, nehezen lehet elfelejteni. pedig csak "apróságot" kaptak 3 embertől)
@Orica Középföldi: :)

kösz! többször benéztem pakolás, mosás közben, hogy van-e már új írása - ezek szerint van csak máshol...

ez meg kihagyhatatlan és nem jó gondolatokat támadtak bennem...

Lefulladt a főpróbán Putyin csodatankja

Lefulladt az új T-14-es orosz tank a Vörös téri díszszemle főpróbáján. Azzal próbálták magyarázni a dolgot, hogy ez is a gyakorlat része volt, bár a tank gyártója elszólta magát, amikor arról írt a Twitteren, hogy lámpalázas volt a harckocsi vezetője.

hvg.hu/vilag/20150507_Lefulladt_a_foproban_Putyin_csodatankja
@nicktolvaj: azt miért csinálod?
unod magad?
@guma:

Láttam. Mostanság nálad kezdem a napom.
Jégé az érdem, ő az ötletgazda. Én csak tovább ragoztam a gondolatot. ))
@látjátok feleim szümtükkel: linket légyszi mert megnézném...bár lehet felkúrna .
@Spániel:

Igazad van. Jobb a lámpavas.

Ne bántsd a fát, hisz ő is érez,
szép gyöngén nyúlj a leveléhez.
Ágát ne törd, lombját ne tépjed,
hagy annak, ami, épnek, szépnek.
Szeresd a fát!
@guma: Kész! Nálam átvette az első helyet.
Szerintem ez a csávó(Orosz Mihály Zoltánnak) a világ legnagyobb gyökere......Bayer Zsolti lecsúszott a második helyre .
@kentauri:

Ha jól emlékszem középiskolai tanár volt. Legutóbbi ügyködése után azon meditáltam, hol árt kevésbé ez az elmeroggyant.
Ha a Lázár féle sajtótájékoztatóra gondolsz, azt az ATV egyenes adásában láttam délután. Gondolom a neten is meg lesz előbb-utóbb.
@taga20:

Tegnap gazoló vetette fel az ötletet, ezért nevesítettem magam.
Volt bennem egy kis drukk. Féltem, hogy kóbor nicknek néztek, aztán újrateszteltek.
Ami kb egy hónap. )))
@Orica Középföldi: én sem tudom eldönteni, hogy szórakoztató vagy kínzóan fájdalmas.
@Eszter jött: bírom az eszter nevet, ha bunkó lennék, ako aszt mondanám, hogy sunáználak:) de nem vagyok az:))))
na Drágáim...
volt ottan Háccsó Szotyisztánban/Hátasztánban
sok-sok "mé'szaros lőrinc"-ből tucatnyi, oszt'???
lopják a pénzeteket, igaz ennyire pofátlanul még senki nem tette.
van még kérdés?
persze, hogy van!
mijatejendő?!
minta a mellé kelt ábra is mutassa(-ccsa): Elégedetlenkedtek egy kicsit, asztán szépen hazaballagtok, ahogy a pap jön kia a templomból: "Mintha mise történt vóna."
@Eszter jött: Te most komolyan mond már el kibe zúgtál bele?
@Eszter jött: :)

van pár percem és most ez fektetett ki. régen komoly tanulmányt olvastam arról, hogy miként és hogyan vezették be kábítószerek közé - elkezdett csökkeni a fájdalomcsillapító gyógyszerek forgalma...

Elismerték: a kannabisz hatékony az agydaganat ellen

www.hir24.hu/elet-stilus/2015/05/07/elismertek-a-kannabisz-hatekony-az-agydaganat-ellen/
@nincs_itt: hétköznap kötelező, tiszta bástyaevtárs vagyok:))
@guma: mit csinálsz te, este kilenckor, ami miatt nincs időd? melegíted a cukrostejet lefekvéshez?:)))
ez is megér pár percet. hátha okosabb leszel tőle, mert nekem azért nagyon gáz az utolsó "szakértő" mondat:

Pintérék mondták meg a rendőrségnek, közszereplő-e Habony

A rendőrség nem tudta eldönteni, el szabad-e mondani a sajtónak, hogy Habonyt esetleg megbüntették. Nem fogják kitalálni, hogy döntöttek.

Íme a rendőrség válasza:

"Tekintettel arra, hogy a közszereplő, mint olyan, jogilag nincs meghatározva, az Országos Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálata állásfoglalásért fordult szakirányító szervéhez, a Belügyminisztérium Kommunikációs Főosztályához. A Belügyminisztérium Kommunikációs Főosztály vezetője, Samu Attila sajtófőnök arra az álláspontra helyezkedett, hogy Habony Árpád a következetes joggyakorlat és jogértelmezés szerint nem tekinthető közszereplőnek, mert közhatalmat nem gyakorol, gyakorolt; közhatalom gyakorlásával járó tisztségre nem jelölték, illetve a politikai közvéleményt feladatszerűen nem alakítja, alakította. Az Országos Rendőr-főkapitányság Kommunikációs
Szolgálata válaszának kialakításakor a szakirányító szerv vezetőjének állásfoglalását követte."

www.hir24.hu/belfold/2015/05/07/pinterek-mondtak-meg-a-rendorsegnek-habony-kozsszereplo-e/
@taga20: Ha valamit szeretek Benned az a
szerénység!!!:D
@taga20: :D

lakberendezek :)

átpakoltam más helyre a virágállványt és a kisebb szekrényeket (amit kiürítettem. ne tudd meg mi van most itt nálam... hasonlít a költözésedhez, mert megpróbálok "gyomlálni", de valamiért nem csökken a "lom")
@nincs_itt: összeszorítom a fogam és remélem, hogy felbukkansz:)))
@guma: átérzem a kínodat, én is így vagyok a karnissal:))
@kentauri:
Ha szabad kérnem, ne keverd a polcelebeket!
Vitéz Érpatakhy Fehérlóalja Mihály nem gyökér!
Azt a címet egyesegyedül csak a sokkoló házmester birtokolhatja. Nála nagyobbat... csak ha alaszkai mammutfenyő mélységében keresgél az ember.

Orosz nem gyökér, ő szimplán egy egyszerű arcú verbális Völkischer Beobachter, a cukivona párt leendő valamelyik minisztere. Ne keverjük a "rangokat"!
@ornagy50: ja, aszt én is. sőt nekem még az is teccik bennem, hogy nem káromkodok és bírom a piát, vagy a pinát:)))
@taga20: éééésss! tessék!!
na szóval mijahelyezet heidelberg fronton? esetleg a RC autók világa??
@taga20: kine felejccsem! lopgyák a pízedet!!! csak szólok!
@taga20: "Kurvára megy a pénz, mondta anyám is és apám is. Csak más hangsúllyal!"
@taga20: Jesszum !!A plafon miatt elhagyom a szobámat!!!
@nincs_itt: hétvégén norbi behúzta a ringen amit kellett.
remélem a mostani hétvégén, pedig a ferrari húzza be:))

veled mi van? még mindig olyan kis genyó vagy?:)))
@taga20:
Gagyi galéria, kihagyták belőle ápdétrékát
:)))
@taga20: ajvééé, az a fosch honda...
a ferrari?? az meg mijafax? valami potyolinó kapugarancijás?
tudod, a zótó itten kezdődik:

www.google.hu/search?q=maybach&biw=1280&bih=657&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=brlLVaijG8f7ywOEm4HoDA&sqi=2&ved=0CAYQ_AUoAQ

ugyan már, én kicsi?
@kentauri:

Abc sorrendben, vagy időrendben kéred a listát?
Az óvodáskori szerelmeim is érdekelnek?
@Knósszosz: te értesz a mosogatógépekhez is??
@nincs_itt: vicaajvé! nem te vetítettél egy hete, hogy accordod van?
@taga20: ja! a zasszonynak! nekem komoly ótóm van! bezony!
lófaxt!
szerelem az a járgány! az ACCORD! télleg kibebaxottul eltalálták a japók!
@taga20: ja kimaratt, hogy nekem meg opelom van... bocsi O-operiert, P-pünktlich, E-ewig, L-lauft
@nincs_itt:
Ha akartam volna, akkor igen.
De nem akartam.
Két alkalommal belekóstoltam, de a rendszerbe rohadt mákos tészta és az ismeretlen eredetű húsétel maradékától kidobtam a taccsot, majdnem olyan büdösek voltak mint a fidesz, szóval örökre feladtam, sajnálom.
@nincs_itt: " ajvééé, az a fosch honda..."
ako szívod vissza!

nem mondod, hogy opelod van! remélem nem a mokka, me az mokkás lenne:)))
@taga20:
Te, itt még nem is mondanék rá semmi csúnyát.
Nekem a mai kinézete a sokkoló.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Majd a tömjéneszsótti kiátkozza ezt a libsibolsi (jezsuita!) pápát!
Ez a Ferenc egyre szimpatikusabb nekem. Mintha direkt szopatná a hazai bolsevikiket, meg a képmutató szakosztályát.
@guma:

Pl. a rákbetegeknek engedélyezném. Anyukám hasnyálmirigyrákban halt meg. Azt terveztük a nővéremmel, ha már nem hat a gyógyszer, füvet szerzünk neki.
De nem került rá sor.

Nem próbáltam, csak láttam a hatását. Minden tudatmódosítótól idegenkedem.
@Knósszosz: no csak azé' mert, szerintem, egy program (normál menetben) nem szok 6 órát futni...
na de sebaj, majd gyün a techniker és megszakérti..
köcsögöm széken!
@Knósszosz: szerintem a mosogatógép az igazi parasztvakítás a fityesz után:))
Most estem haza a wasserról. Lemaradtam valamiről?
@Eszter jött:
Jaja... Csajos duma, hogy "a barátnőm mesélte...". :)
@taga20: én montam már a mút héten is, hogy ótót japántul, vagy némettű vesz a zépeszű!
nem mokka, asztat reggel szoktam 3-4cer!
2 liter alatt nincsen autó!!! eza köpcenti!
@taga20: ne dumájjá, műmájjer! a zasszony fittyent, te meg rohanol a mosogatni!
@nincs_itt:
Lehet, hogy dzsuvás volt a tepsi? A söreid meg beszáradtak... :(
@nincs_itt:
Tán nem fűt... esetleg - és azért.
Vagy prg. hiba, az meg kuka.
@taga20:
Majd ha elcsinálja a szarrá égetett marhapörköltes lábost... Addig télleg csak baromság!:)
@nincs_itt: és mi az a köpcenti?
má majdnem aszt hittem, hogy a két liter az ablakmosó tartály térfogata:))
@Knósszosz: KÖSZI! majd a okos szerellő megaszongya.
ha kuka, akkor garancijális...
@Knósszosz: majd ha a guminőmet tisztára suvickolja, na majd ako:)
addig kézihajtány, vagyis én mosógatok:))))
@taga20: de télleg! mer meyek aludni, és érdekel is..
ahhoz mitaszondasz, hogy 26. éve pofátlanul átbaxnak?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Tömpe azt írja
zsotiról "Az áruló elit"-ben,hogy akkor látott
utoljára keresztet amikor belenézet a puskája
távcsövébe .:)
@taga20: rá se ránccs! vagy mégis...
@ornagy50: zsótti többet iszik az orvosánál => alkesz...
@nincs_itt:
Felétek a "szerelő" asztat szokja mondani, hogy dobd ki, add ide a kiszállási díjat és tschüss!
Vagy/esetleg mond egy olyan árat, hogy te mondod neki: tschüss.

Ottan nyomorországban nem divat javítani.
Mennyibe kerül egy ilyen szar az ottani bérekhez képest? Naugye...
@nincs_itt: nem így indult a dolog anno, egyébként lepattanni talán könnyebb, mint szenvedni itthon:)
@taga20:
Képzeld, én is magam mosogatok!
Mióta - hálisten - szabad vagyok, ezt (is) megoldom.
A mosogatógép azoknak való, akik nem főznek csak hozatják a kaját (vagy anyuka viszi nekik), és semmi mást nem kell elmosni a tányéron-villán-poháron kívül. Arra tényleg fasza.

A tepsi meg megy a helyi vas-fém átvevő telepre...
De ez is megoldható, kevés melóval, mosogatógép nélkül. A kissé leégetett lábas-tepsi miegymás, belehelyezendő a mosogatóba és beáztatandó. Másnap nem kell hozzá kis balta kirobbantani belőle a cuccot, elég egy szivacs és nanézzedmá'... tiszta leszen!

Csak a lustaság faktort köll száműzni, ráadásul jóval kevesebbe is kerül. Oszt jónapot.
@Knósszosz: haver, mi ketten milyen jól eldumálunk a hüvelygombárul:))

de legalább igazunk van.
egyébként omegakoncertre mész a pancsóba?

:)))))))))))
@Knósszosz:

"_A kissé leégetett lábas-tepsi miegymás, belehelyezendő a mosogatóba és beáztatandó. _"

Kispályás kezdő.
@taga20:
Hülye vagy??
Szerinted kihagynám??!

Jól hiszed!:))
A környéket is nagy ívben, pláne oda sem találnák már könnyen, a minixterelnök úr házát kitakartatták a gúglin, szóval semmi tájékozódási pont nem maradt innentől kezdve. Legfeljebb az orrod után mehetsz.
@Knósszosz: dugja a bejárónőt, úgy:)))
@Knósszosz: hülye flanc, én is rühellem!:)
@Knósszosz:

Nem égetem le:) Véletlenül sem:)
Ha főzök, még az atomrobbanás is kussol.
Fukuyima is csak másnap szállt el, amikor már rég el volt mosogatva.
@taga20:

Gondolod, hogy ide egy nő csak úgy jöhet-mehet? Mit képzelsz te? Ezt a helyet még a TEK-esek is csak messziről figyelik:)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Bocs, erősre sikerült az előző hsz.

Szóval:

Mi csajos van abban, ha idegenkedem a tudatmódosítóktól?
Muszáj mindent kipróbálni ahhoz, hogy eldöntsem szükségem van rá, vagy nem?
@Knósszosz:

Nem győztél meg.
Továbbra is vágyakozom a mosogatógép után.
@Eszter jött: nem egy mosogatófaszi után?:))
@jaegtoer:
Akkor én is leszokom róla. Eddig csak azért csináltam, mert valamiféle perverzitás okozta gyönyör folytán égettem le szinte mindent. Belátom, téves volt az irány.

Ezentúl nem teszek ilyesmit, és talán elgondolkodom egy mosogatógép vásárlásán is.
@Knósszosz: ÁRULÓ!!!!:)))

na megyek durmolni, me holnap mégcsak péntek.
persze szombat reggel, má a hétfőt várom:))

jóéjt gyíkok és gyíkcsajok!:))))))))))
@taga20:

attól még, hogy egy nő egyedül él, nem jár állandóan azon az esze, hogy tudna egy pasit bevonszolni a házába, bármilyen ürüggyel.
@Eszter jött:
Ha minden áron csalódni akarsz...
Nem biztos, hogy az, aminek látszik.
Ha meg elromlik, drága javítani... bár általában stabil, de néha debil tud lenni.
@taga20:
Héé!! Barcelona lesz hétvégén, nem nézed?!
akkor újra:

jó éjt mindenkinek!

(kellett nekem visszanézni... ez a lökött szövegláda kiakasztott, inkább veletek dumcsiztam volna. :DDDDDD)
@guma: Szóval ezért szoktál annyit linkelni.

Mert a fogalmazás nem nagyon megy ...
@Kijelölt Önkéntes: Utálom a "magyarok irigykednek mások sikereire"- kezdetű mondatokat.

De a szoclib elitnek tényleg csak az a baja a fidesszel, hogy azok ügyesebben lopnak, mint ők.

(Tisztelet a nagyon kevés kivételnek.)
@Spániel: Fab jó szíve lehet az oka, hogy külön posztot kapott nála ez az értelmezhetetlen figura.

Mészáros legnagyobb sikerét érte el ezzel, hogy valaki pénzmosónak tartja őt!

Ferenczi Krisztina riportja a másik, amivel bevonul majd a magyar történelembe.
@kekex: Nem kenyerem a szembedicsérés, már csak azért sem, mert a kedves olvtársak elmeállapotára sem vet túl jó fényt, mikor szerelmes leveleket írogatnak itt egymásnak a gyíkon.

Úgyhogy bocs, ha most színt vallok, de én őszintén is gondolom! Nagyon szeretem a kommentjeid, és sajnálom, hogy nem írsz többet. Van önálló véleményed, és ügyesen véded a saját értékrended, ami közel áll hozzám.

Guma pl. állítólag szakszervezeti vezető, de még két összefüggő egyszerű mondatot nem olvastam tőle pl. a munkásöntudatról vagy a munkavállalói jogok védelméről. Régebben nem tudom, miylen volt, de az utóbbi egy évben biztos nem írt semmit, amiből profitálhatna egy tapasztalatlan pályakezdő, vagy egy középkorú kiszolgáltatott. Persze, ha ő Gaskó egyik idomított majma, aki a Ligetben húzta a kötelet a minap, akkor én kérek elnézést!

Ezt azért írtam le, mert egyesek engem kezdtek üldözni imolák híján, de még egyszer kiemelném, régebben is ezt gondoltam, mint fent.
@Knósszosz:

"__Eddig csak azért csináltam, mert valamiféle perverzitás okozta gyönyör folytán égettem le szinte mindent. Belátom, téves volt az irány.

Ezentúl nem teszek ilyesmit, és talán elgondolkodom egy mosogatógép vásárlásán is__"
:DDD

Sejtettem én, hogy csakis a szabadidő unalmas tengerében pacsálva igyekeztél valami hasznos tevékenységet generálni magadnak a narancsszmogban tespedő pesti létben, örömöd lelve a mosogatólében, hiszen már a kispesti piac sem a régi, ahogy a kutyaugatás sem hallatszik az égig, hiába ugatják a teliholdas éjszakát végig, nem válaszol se Canis Minor, se Canis Major, mindössze a sunyi sintér figyel éberen mind a földi, mind a kiber tereken.

Mindazonáltal hagyd a mosogatógépet másra, úgyse tudja szépen elmosni a lábast, hacsaknem a zománcot, de ki kívánna ilyen románcot, ráadásul egy lélektelen géppel, többre jutsz egy lelkes női kézzel! Esetleg kettővel vagy néggyel:DD
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

"_Ezt azért írtam le, mert egyesek engem kezdtek üldözni imolák híján, de még egyszer kiemelném, régebben is ezt gondoltam, mint fent. _"

Ez szemenszedett rágalom, vedd észre, nem múló szeretetünk fojtogat.
@jaegtoer: te canis maior, bigamiaba hajtanad knosszit? s mindezt a mosogatogep hianyat magyarazva. na, szep. csak remelem, hogy mindezt vigyuktulzasba irant erzett szereteted fel-fellobbano redundanciaja okozza.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: ne remenykedj, te meg imola szerepet is tulzasba vinned. de szepre sikerult kekexnek irt szerelmes leveled, itt a gyikon.
@jaegtoer: :)

"Ez szemenszedett rágalom, vedd észre, nem múló szeretetünk fojtogat. "

nem baj, hogy az energiavámpírt még fojtogatni sincs kedvem?
@guma: csinalhatnal az energiavampiroknak egy szakszervezetet. vagy klubot. vagy mitudomen. ahol egymast szivhatnak.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

"Persze, ha ő Gaskó egyik idomított majma"

'Neviddtúlzásbaadolgokat!

Guma bal kezével a munkavállalói jogokért személyesen fog 'mekküzdeni a 'hétfejűsárkánnyal,'rezsidémonnal,jobbkezével tőrt döf a 'rencer szivébe,miközben szájával darabokra szaggatja a 'zalaptörvényt és előad a "munkásöntudatról vagy a munkavállalói jogok védelméről" :)) viccelsz?

Ja és közben krumplilevest főz az 'olvtársaknak:)
@parti_giano: :)))

játszóházba boldogok lennének, ahol egymást megmogyorózhatnák értelmi szintjüket meghaladó gyönyört szerezve egymásnak...
@gazoló: hülye! :DDD

nem szabad zavarba hozni értelmi fogyatékost. ezt sem tudod?

további szép napot!

www.youtube.com/watch?v=jrjl7HWjMjw
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: :DDDD

b+! :)))
még ebben is gyorsabb voltál. el is tűnök.
@guma:@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:@parti_giano:@vigyüktúlzásbaadolgokat:

Jó reggelt,napot meg 'mindengyíkokoknak akik 'jöttnek még:)

www.youtube.com/watch?v=QtgR3182CfE
@parti_giano: puzsért küldöm helyettem, mert sztárokhoz nem érek fel... :D

www.youtube.com/watch?v=pYTFvrSx9aU
A túlzásba vitt attak reggeli humorbombázása igazán üdítő volt:)

@gazoló:

De, halálosan komolyan gondol mindent.
Fab'kekeckukac.hu

Van a nyelv 'ráspolyosságának olyan fokozata,ami után ez 'meseország a korlátolt lehetetlenségek hazája a korlátlan lehetőségek hazájává változik-zik-zik:)
A hű vazallusok,vagyonok éber őrei elnyerik méltó jutalmaikat:(

bouvet.cafeblog.hu/files/2014/05/rollingels%C5%91.gif
@guma:

Ez a Puzsér-Benkő interjú több, mint büntetés:))

Egy kezdő ripacs próbál fogást találni egy idült idiótán. Méghogy sztárok:)))
@Orica Középföldi:

szerinted gasko (még ha csak) gondolat szintjén (is)nem az? :)

na jó! te mást kapsz:

www.youtube.com/watch?v=ti_RxulN2Eo
Ez azért sokat eláruló hír:

index.hu/belfold/2015/05/08/szijjarto_peter_ellen_vagyonosodasi_eljarast_inditott_a_nav/

Remélem olyan következetességgel fogja a nav megvizsgálni a szülők segítő képességét ( volt-é annyi pénzük ), mint a kisvállalkozónak segítséget nyújtó rokon anyagi helyzetét szokja.
@guma:

Mindent az előzőt is kösz!
Én is megyek mielőtt még ránkszólnak a 'perszekú'torok,hogy 'nyaligálunk:))

www.youtube.com/watch?v=T8dFVkChdXU
@guma:

Gaskóról nagyon rossz a véleményem. Az ő felelőssége más, több, ezért ártani is többet tud(ott).

A link szuper, köszönöm:)
"Jávor Benedek lett az első legaktívabb magyar EP-képviselő, ő a 750-ből a 20. lett, míg Szanyi Tibor MSZP-s képviselő a 73. helyet szerezte meg magának a listán. Vannak azonban olyanok is, akik nem szerepeltek ilyen jól az összesítés szerint.

A lista sereghajtói között jobbikos és fideszes politikusokat találhatunk."

nepszava.hu/cikk/1056595-millios-fizetes-munka-nelkul-ime-a-legpasszivabb-magyar-politikusok/
"Orbán becsapta Schultzot?

Orbán Viktor azt javasolja, hogy a halálbüntetés bevezetésének kérdése legyen tagállami hatáskör az Európai Unióban. A kormányfő szerint tehát minden tagállamnak magának kéne eldöntenie, hogy bevezessék-e a halálbüntetést avagy sem. Ezzel a kijelentésével láthatóan ellentmond annak, hogy a kormányfő nemrég Martin Schulzot, az Európai Parlament elnökét azzal nyugtatta meg, hogy nem tervezi a halálbüntetés bevezetését, Magyarországon pusztán vita folyik a kérdésről. A miniszterelnök a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában a menekültkérdésről úgy nyilatkozott, hogy az illegális bevándorlást törvénysértésnek kell tekinteni, az ugyanis nem egy "bocsánatos bűn"

nepszava.hu/cikk/1056596-orban-becsapta-schultzot/
Ez nem Kecskeméten, hanem Magyarországon tragédia.
De nincs itt semmi látnivaló lehet tovább menni. A stadijonyokba van elég hely, oda még egy nyomorult is bemehet ( ha bír ). Egy nyanvadt bérlakást meg nem tudott neki adni a kecskeméti önkormányzat. Kérdés ezek után, mit, és kit is önkormányoznak?

www.hir24.hu/sotet-oldal/2015/05/08/tragedia-kecskemeten-felakasztva-talalta-a-mozgasserult-berlot-a-vegrehajto/
Brit Választási rendszer és az arányosság:

SNP 1454436 szavazat - 56 mandátum
UKIP 3736717 szavazat - 1 mandátum
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

"Nem kenyerem a szembedicsérés, már csak azért sem, mert a kedves olvtársak elmeállapotára sem vet túl jó fényt, mikor szerelmes leveleket írogatnak itt egymásnak a gyíkon."

Persze az sokkal elegánsabb, ha azt kívánjuk külföldön élő honfitársainak, hogy toloncolják őket haza.
Próbálj olvasni a sorok között!
Amit te szerelmeslevélnek vélsz, az az egymás iránt érzett szimpátiánk kifejezése. Néha, játékos formában.

Üldözésről szó sincs. Úgy viselkedsz, mint a mérges pulyka, aztán sérelmezed, ha akként is kezelnek.
@látjátok feleim szümtükkel:

Szívesen mihelyst okot ad rá.

Ezzel a "ki megy Moszkvába ünnepelni" akcióval, új fejezet nyílt a pávatánc történetében.
A Szijjártó-féle magyarázatra gondolok.
Micsoda érvelés!
"Szijjártó szerint azért született az a döntés a kormányban, hogy a külügyminiszter képviselje az országot, mert Csehországot az elnök, Szlovákiát a miniszterelnök, Szlovéniát pedig a külügyminiszter képviseli."

index.hu/belfold/2015/05/08/szijjarto_elmegy_moszkvaba_a_gyozelem_napjara/
@látjátok feleim szümtükkel:

Ja! Mindjárt kinyílik az alfahír.)))
@Eszter jött:

Modern darab:
Viktor Viktorovics cárevicska bátyuska, nem megyen Moszkvába?
Nem lelkecském. Mit szólnának hozzá nyugaton?:D
@Eszter jött:

Az bizony:)) Romsics Ignáccal is van egy jó beszélgetés.
@látjátok feleim szümtükkel:

))))))))))))))

Most épp szempont a nyugat véleménye?
Mi lesz a "nem leszünk gyarmat"-tal?

A kormány reakcióit elnézve, egyre többet használják a Sötét zsarukból ismert villanós készüléket.
@Orica Középföldi:

A honlapjukon nem találtam. Lehet, hogy csak nyomtatott változatban olvasható?
@Eszter jött:

Egyelőre igen, de gondolom néhány nap múlva fent lesz.
@Eszter jött: A kormányt képességeimhez mérten
éléggé jól tudom befolyásolni !
Az igaz,hogy bot de mégiscsak KORMÁNY.:))
@ornagy50:

"képességeimhez mérten..."

Ne szerénykedj, őrnagyom! Te vagy a példa rá, hogy lehet jól irányítani, kezelni a kormányt.

Nyugtass meg, hogy nem a fellegekben netezel.)))
@Eszter jött: Nem a kunyhómban vagyok.:))
@ornagy50:

Kunyhó.))) Érdekes megnevezés egy szárnyasnak.)))
@Eszter jött: "Szeretni kell ennyi az egész és"
erről "engem lebeszélni nehéz":)))
jó reggelt...

Fabiny: "Szándékosan manipulatív" a bevándorlásról szóló nemzeti konzultáció

Ör éve még várta a Fideszt Fabiny Tamás evangélikus püspök, aki a Mandinernek adott interjújában most bőven kritizálta a halálbüntetés felvetését és a bevándorlással kapcsolatos nemzeti konzultációt. Arról is beszélt, hogy meglepte őt az érdemi konzultáció teljes hiánya és "elegánsabb, nyugodtabb" kormányzásra számított a kétharmadtól.

hvg.hu/itthon/20150508_Fabiny_Szandekosan_manipulativ_a_bevandor
@ornagy50:

)))))))))))))))))))))))))))))))))
Miniszterelnökünk megroggyant hatalmának következtében gondolatvilága meglehetősen zavarosan alakul. Már néhány mondatában sem képes egymással szembenálló állításait észrevenni.
Ennek alátámasztására érdemes elolvasni a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara taggyűlésén mondott beszédéből részleteket:
"Azok a cölöpök, amelyekre a magyar gazdaság építményét felhúztuk, nem fognak változni a jövőben sem. A különadók megmaradnak, bent kell tartanunk őket a költségvetésben, hogy tartani tudjuk a költségvetési hiányt és az államadósság szintjét.
A németek és a magyarok közötti kultúrális különbség lehet az oka annak, hogy bizonyos kérdésekben nem egyeznek az álláspontok.
A módszert, amellyel elértük az eredményeket, számos kifogás érte, de mi legalább nem a németek pénzén tudtunk sikeresek lenni. Magyarország továbbra sem akar más pénzére szorulni, mert annak előbb-utóbb a méltóságunk elvesztése, az irántunk érzett tisztelet elpárolgása és alávetettség lesz a vége. "
1. A különadókat nagyrészt a németek fizetik meg a szektorális adókban és vannak a bank adók. Akkor miért tartja meg, ha nem a németek pénzére van az ország rászorulva? Orbán itt fogalmazta meg, hogy e nélkül nem tudnánk a hiányt és az adósságot szinten tartani.
Az eu-s támogatások jó része is a német adófizetők pénzéből keletkezik.
2. Orbán Viktor pallérozatlan stílusa mutatkozott meg ezen a taggyűlésen, ahol szinte fennsőbbséges hangnemben oktatta ki az ott jelenlévő német vendégeket, miközben a német szereplők pontosan ismerik a helyzetet, és sajnos a jó modor szabályai miatt nem állt módjukban jól beolvasni ennek a kerge vendéglátó Orbánnak.
@jaegtoer:
Hagyom is másra, elegek nekem a nyikorgó kosarak, na meg előttük a tekenők elektronyos meghajtással, főként ha pont avval köll küzdenem.

Háá... nekem már a két saját kezemmel köll beérni, de ezt jelenleg nem is bánom, sőt! Most értem meg igazán Ambrus Attilát, milyen is szabadulni?!:))) Pedig én nem is raboltam, de jobban jártam volna, az kétségtelen.
@Knósszosz:

:)Meg tudom érteni:) mégis azt mondom, olykor édes a rabság.
@jaegtoer:
Börtönszimulátorban esetleg, a valóság elég szar tud lenni - néha. Előbbiből kilépsz, utóbbiba belekattansz. Az eleje édes általában, naná! - aztán... hacsak nem rendelkezik magas fokú empátiával a börtönőr. Úgy is lehet, elismerem. Én szigorítottból szabadultam, szóval most elvagyok:))
@gazoló: Na megmondtam, vagy nem megmondtam?? :))))

A szakszervezetisek -már akik ráértek, mert éppen nem linkeléssel töltik a napjaikat- úgy p.csán rúgták G. állítólagos "baloldalit", hogy öröm nézni!! :)
@Mariann19: "...Magyarország továbbra sem akar más pénzére szorulni, mert annak előbb-utóbb a méltóságunk elvesztése, az irántunk érzett tisztelet elpárolgása és alávetettség lesz a vége."

No már csak az a kérdés, hogy éppen az előbbnél, vagy az utóbbnál tartunk.
Mert a más pénze, az már világos.
@látjátok feleim szümtükkel:
"No már csak az a kérdés, hogy éppen az előbbnél, vagy az utóbbnál tartunk."
Mindkettőnél.
A más pénze megvan, melyet főként a német adófizetők gründolták össze számunkra.
"Az irántunk érzett tisztelet elpárolgása és alávetettség lesz a vége."
Ennél a mondatánál a jövő idő helyett jelenidőt kellett volna Orbánnak alkalmaznia, az alávetettség helyett a megvetettség a helyes.
A nemzetközi színtéren most igen szarul érzem magam.
süti beállítások módosítása