Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: rtl.hu/belfold/2024/03/28/osvath-zsolt-hajdu-peter-varga-judit-hangfelvetel?utm_source=hirkereso-h... (2024.03.29. 09:37) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2015.05.06. 08:58 Fabius

Menj a picsába, Vlagyimir!

Apa, kezdődik!

Vlagyimir Vlagyimirovics beleunt a hacacáréba és befelé fordította pincsije nyakán a szöges nyakörvet:

"Ártana Magyarország nemzeti érdekeinek, ha lemondana a paksi atomerőmű bővítéséről Oroszországgal kötött megállapodásról "

poraz_orban2.jpg

Nem édes ahogy a Krím annektáló, donyecki medencefoglaló Putyin a mi nemzeti érdekeinkért aggódik? Legutóbb mikor ennyire aggódtak az oroszok a nemzeti érdekeinkért levertek egy forradalmat és itt maradtak évtizedekre vigyázni az érdekeinkre. Puszta szívjóságból, ha már ilyen kis balfasz nép vagyunk, és nem tudunk vigyázni az érdekeinkre mi magunk. Nyilván a véletlen műve, hogy ez megint akkor jut eszébe egy orosznak, mikor a csatlósállamok közé állítana be minket az ember, aki a ruszkik hazától 25 év politikuslét alatt eljutott a daragíje ruszkik, curük-curük hajtogatásáig. A nyelvkeveredés nem véletlen, ő így fejezi ki Angela Merkel és az ide autógyárakat telepítő németek számára mit érez éppen.

Legszebb, hogy Viktor és gazdája szemmel láthatóan tényleg elhiszik, nekünk attól lesz jó, ha a legnagyobb titokban adósodunk el Vlagyimiréknak néhány évtizedre. Paks nem biciklitáróló - prüszkölte Káder János a titkosítás aláírása közben - hogy azt is tudjuk hányszor kenték le a vasat Budaprimerrel. Meg nyilván az is a nemzeti érdekeink közé tartozik, ha az áram kiskereskedelmi árába belebeszélhet az Orosz Illetékes Elvtárs. Az is nemzeti érdekünk, hogy 300 milliárddal kerüljön többe a móka csak a titkosításnak köszönhetően. Az is nemzeti érdekünk, hogy sose derüljön ki Viktor tényleg jelentett-e Lajosról és a többiekről, és zsarolható-e a moszkvai akták tartalmával vagy a lengyelek által belengetett bukkake partin készült képekkel.

Abban Putyinnak biztosan igaza van, hogy sérülhetnek ezek az úgynevezett "nemzeti érdekek" ha Viktorék rosszalkodnak. 

Én viszont azt gondolom, hogy az utolsó amit látni szeretnék itt, az egy zsarolhatlak kártyákkal jaszkarizó és kacsintgató ex KGB ügynök. Te ne figyelmeztessél minket, Vlagya! Ez itt egy szabad ország, ahol bár átszabták haverjaid a választási törvény saját képükre, de az időközik tanulsága alapján el lehet őket is zavarni a francba. Veled és a haverságoddal együtt. Az a kétharmados világ is megszűnt már, ahol akár alaptörvénybe foglalható lett volna népeink örök barátsága. Úgyhogy menj szépen a picsába, és azzal foglalkozz ami rád tartozik!

190 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr777433856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Orica Középföldi:

Kit vinne? A legnagyobb állatokat. Válogathat, nagy a kínálat.
Eddig nem tudtam, hogy mitől jobboldali egy jobbikos, no most már tudom. Csak azt nem értem, ha a mélyszegény azért bűnöző, mert valamiből élnie kell, akkor azzal, hogy kizárjuk a szociális bérlakás lehetőségből, kizárjuk a társadalomból is? Oszt miből gondolja az önkori, hogy ettől majd jobban fizetik a kintlévőséget akiknek nincs miből élni?

hvg.hu/itthon/20150506_A_jobbikos_Ozdon_kemeny_szabalyokat_hozta?s=hk
@Kovacs Nocraft Jozsefne:

Én utálom Orbánt, de nem erre hivatkoztam.
@Orica Középföldi: én voltam a pijonyir, csak utánozni lehet:)))
@Orica Középföldi:

Szia!

Főnéni kérem,ketrecbe Vivaldi vörösborral?:))

'Fidessoponcnénak meg ottmarad 'vidaildi:)
@Kovacs Nocraft Jozsefne: nem, nem vagyunk kíváncsiak a véleményedre, mi lenne, ha mondjuk mindenkit tahótalanítanál és viszont?

@taga20: hékás, a fasz után nem kell vessző.

jöttem (törölt) 2015.05.06. 20:42:09

@gazoló:

Vivaldi! Hogy én milyen jókat szenvedtem rá, mikor reménytelenül szerelmes voltam. Az ősz utolsó tétele, az a zaklatott rész.
Ajánlom mindenkinek!
@tanga20: ha kell, ha nem, kapd be a faszt te gerinctelen valami!
@tanga20:
Amennyiben majom taga ingerlése csak a cél, megoldom a gondot.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: szerinted mi? a női fehérnemű szagolgatása, vagy a tangó népszerűsítése?:)))
Az Atévén éppen Papcsák izzad kegyetlenül, a privát klozettja is szóba került (siker és büszke rá - detélleg!:), egyelőre Karácsony állja a sarat:)
@taga20: jaj, de most meg kellett volna!

@Boli – Ch.T. is, meg hát!: á, nem, csak szeretem a tangákat.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: de, hogyne!
sőt, lehetne az is, hogy
Boli-Ch.t. is, meg értetlen is!

öreg, nem lehet annyi protekciója az itteni hülyéknek, hogy egy egyértelmű provokációt rövidre zársz?

amióta kevesebbet iszol, kezdesz hülyülni.

:)))
@Kovacs Nocraft Jozsefne:
Szóval akkor vegyünk fel egy rakás milliárd kölcsönt hátha húsz év múlva megéri ami most még úgy néz ki, hogy nem.....aha....értem már a logikát, azért lett sok csudijó stadion is....honnan tudnánk már előre, hogy 2030-ban nem leszünk világverőek.
Irigylem ezt a Kovács Jóskát, hogy ilyen penge csaja van.
@Knósszosz: én is BÜSZKE voltam reggel a
"papcsák"-ra!
(a saját "privát)omon!:D
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Figyu már! Te ehhez úgy is értesz....ez a Kovácsné is imola,nem?

Vagy én látok mindenhol fogszabályzóval szopó baszatlan kurvákat?
@ornagy50:
Olyan jól sikerült, hogy beszélni is tudott?:)))
@Kovacs Nocraft Jozsefne: "ők többnyire úgyis csak Orbánt utálják, az atomot csak azért, mert Orbán azt képviseli."

Gyurcsány egy őszinte ember az ilyenekhez képest. Mikor kitört a Paks2-hiszti, ő egyből azt nyilatkozta, hogy az atommal nincs baja, csak a szerződés körülményeivel.

Hegyi Gyula: "Sajnos a demokratikus ellenzék egy része és az úgynevezett független média is alárendeli a külpolitikai stratégiát a belpolitikai indulatoknak, és most ők váltottak át heves orosz- ellenességbe, hidegháborús hangulatkeltésbe. Pedig éppen most kellene megmutatni, hogy a demokratikus erők hosszú távú, higgadt nemzeti külpolitikai stratégiával rendelkeznek."
@ornagy50:
Válaszom elszállt a szélben, akkor újra:
Beszélt is, mielőtt leöblítetted?
@látjátok feleim szümtükkel: "Azért megérne egy misét, hogy miért kellett z elmúlt öt évben a kormának hintapolitikát folytatni,"

Hegyi Gyula:

"Ha Orbán Viktor nem vesztette volna el teljesen a realitásérzékét, akkor szereplési vágyát most a hazai kolbászfesztiválokra tartogatná, és külpolitikai téren csendesen belesimulna ebbe a közép-európai csapatmunkába. Vida Ildikók miatt kvázi hadat üzenni Amerikának akkor, amikor egy igazi európai háború kockázatától kellene finoman és diplomatikusan visszatartani az Egyesült Államokat és Oroszországot – nos, ez olyan abszurd aránytévesztés, amelyet a magyar külpolitika történelmi mélypontjaiban sem igen produkált."

www.eszakonline.hu/-life-and-style/80-igy-latjak-masok/20576-hegyi-gyula-kuelpolitikai-zuhanorepueles
@Knósszosz: NEM!!!Csak én Beszéltem!!!
"vidd-vidd a gyalázatot":)
@jöttem:
Hőjjj, bizony!
De inkább légy vidám, Mendelssohn e-moll hegedaversenyének harmadik tételétől, keress rá, garantáltan nem bánod meg!

A többit a szokásos módon...:)
@ornagy50:
(P)uff, én beszéltem?
Hahaha...:)-bele a fagyanxba?
@Knósszosz: NU-NU!Azzé távolábrúl!!!:)
Atomerőmű ügyben is az ördög a részletekben van elrejtve. Mivel tényleg sok energiát fogyasztunk, ezt lehet importálni, vagy saját erőműben előállítani. Az import jelenleg olcsó, viszont a jövőbe nem látunk. A saját energiaelőállítás tervezhető, a fogyasztói árak központilag megállapíthatóak, tehát a rendszer nem lesz veszteséges. Esetleg csak az itthon előállított termékek lesznek versenyképtelenek.
Az eddig közzétett tanulmányok nem adnak elég pontos választ arra, hogy az atomenergiát hogyan lehetne leváltani.
DE!
Nem kell 2000 MW. Kevesebb is elég lenne. Ráadásul rossz az új erőmű üzembehelyezésének időzítése (sokáig párhuzamosan kellene működni Paks1-gyel, ami köztudott, már nagyon olcsón termeli az áramot). Érdekes dilemma lesz eldönteni - ha áramtúltermelés esete mutatkozik - hogy melyiket állítsuk le!
@jöttem:

Csak a mai viharral,és az említett 'reménytelen szerelemmel kapcsolatban jutott eszembe:)
Kár,hogy nincs beceneved,sokan szeretnek itt Téged:)

Radnóti Miklós

Bájoló

Rebbenő szemmel
ülök a fényben,
rózsafa ugrik
át a sövényen,
ugrik a fény is,
gyűlik a felleg,
surran a villám,
s már feleselget
fenn a magasban
dörgedelem
vad dörgedelemmel.

Kékje lehervad
lenn a tavaknak,
s tükre megárad.
Jöjj be a házba,
vesd le ruhádat,
már esik is kint,
vesd le az inged.
Mossa az eső
össze szívünket.

www.youtube.com/watch?v=PcPmokVbz3A
Végre Manuel Neuer felavatva,Messi által:))
Tényleg, most, hogy a nem oligarcha, nem stróman Mészáros 1.8 milliárd, azaz 1 800 000 000 millió forintocska pénzt vett ki a cégéből (LOL) megérdemelt munkája jutalmául, remélem felhangzik az "errőlisazamocskosgyurcsánytehet" mondóka! Há'merhá...
Mire leírtam,Boateng balra el...Messi 'mégeccer:)) zseni!
@ornagy50:
:DD
Ez az egész már nem érdekel - polityik - de persze még is csak.Nem lehet elmenni a szar mellett anélkül, hogy ne csavarná az orrodat.

Ki a büdösebb.? Azt majd a történelem fogja megaszondani, de egy biztos: a mai rendszerben mosladékabb nincs a fidexnél, ez faktum!!!

jöttem (törölt) 2015.05.06. 22:48:55

@gazoló:

Isten a négyzeten. Olyat kiáltottam az első gólnál hogy felébredt rá a mama.))))

jöttem (törölt) 2015.05.06. 22:52:54

@Knósszosz:

Egy hét múlva. Ez a hely nem alkalmas az elmerülésre, meg a gépem is rosszalkodik.
@ostvan2:

"_ A saját energiaelőállítás tervezhető, a fogyasztói árak központilag megállapíthatóak, tehát a rendszer nem lesz veszteséges._"

Azért ennyire egyértelműen nem következik egyből a kettő, legfeljebb a négy:)
@gazoló:

Most már van.)))
Köszönöm, gyönyörű.
Akkor szolgálati közlemény következik.
jöttem voltam.
@tanga20:

"_á, nem, csak szeretem a tangákat._"

Ha ennyire odavagy értük, nem kell meglepődni, ha lófasz erdőbe tévedve nem tudsz belőle kikeveredni.
@kentauri:

"_Irigylem ezt a Kovács Jóskát, hogy ilyen penge csaja van._"

:D
@Kovacs Nocraft Jozsefne:

"_Galambom, én a saját kenyeremet eszem, amiért keményen megdolgoztam._"

Azt elhiszem, hogy mindig, folyton-folyvást valami keményen dolgoztál. De úgy mégis mennyin?
@ostvan2:
egy ekkora országnak, mint a miénk, nincs szüksége saját atomerőműre!
főleg nem, kettőre!
pláne nem, hitelből!
főleg pláne nem, orosz hitelből!
főleg nagyon pláne nem, teljes titkosítással, a világ, egyik legkorruptabb kormánya által!
@gazoló: "szegény" Boateng!nem tudtam eldönteni, hogy hanyatt esett, vagy hasra!:)))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

"__@Kovacs Nocraft Jozsefne:

De jó, hogy az atomfizikához is értesz.__"

Ezek már csak ilyenek. Atomfizikusok, csodacsatárok, biológus professzorok, matematikus zsenik, alkímista doktorok, kész, született talleyrandok, rezsitudorok ilyesmi. A 'diagnosztikáló' fenomént majdnem kifelejtettem.

Ezeknél akar egy normális labdába rúgni? Majd a Margit megmondja hacsak nem a Pista bácsi.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Az én fejlécemen évek óta ott van, hogy "Éden Edina megbánta a szexet Éden Mátéval", pedig csak egyszer olvastam a cikket.

Az érpataki toprongy lehet, hogy azért tanulmányozta a fiúszexet, hogy másokat figyelmeztessen, hova NE menjenek!

Ez a f.sza levél viszont nagyon tetszik, amit az ismeretlenek írtak a polgármestert játszó emberszabásúnak. (Ha az ügyvédje keresne, azesetben szigorúan elhatárolódom az újságírókhoz hasonlóan, "nagyon durva és fenyegető levél" ... :)
@punkfrog: "egy ekkora országnak, mint a miénk, nincs szüksége saját atomerőműre!
főleg nem, kettőre!"

Én akkor is ezt mondtam, mikor a szoclib pártok akarták ezzel megoldani az ország energiaproblémáit. Ámon Ada sokat mesélhetne erről.
@jaegtoer: :)))
ha ezt Talleyrand megérhette volna!
rezsitudorokkal egy mondatban szerepelni!
@gazoló: akkor gondolom ezek is ismerősek :-)

www.youtube.com/watch?v=KDwKaQQT90I

www.youtube.com/watch?v=VpUR9meaaPc

A keményen (kéményen) dogozó kisembereknek pedig ez lehet ismerős:

www.youtube.com/watch?v=vSkP5rIA3oQ
Nem tudom, Fab mit pattog állandóan a komenyista ügynökök ellen?

Örök érvényű sorok ezek, ha télleg így volt :)

"Részlet a Fejér megyei Rendőr-főkapitányság állambiztonsági szervének Orbán Viktorról 1982 májusában készített környezettanulmányából:

„…esetenként öntelt, beképzelt, rátarti magatartást tanúsít...társaihoz való viszonyában néha képmutató, érdek centrikusság jellemzi. Képességeit közepesre értékelik…ideáljai a szellemi foglalkozást gyakorlók, ezek közül is azok, akik nyilvánosan szerepelnek. ... Intenzitása mindenkori érdekeinek függvénye. "

www.pestiriport.hu/WebArticleShow.aspx?LN=Hungarian&AGM=Politika&AN=igyharcoltakorbanek&MN=Politika
@punkfrog:

Eklektikus élet, szecessziós vég.
Az utókor meg háztartási keksz. Visszanézve.
@jaegtoer: hacsa mester benyújthatná házassági igényét a hölgynek, ha már csalódott imolába. bigámia, tudom, de kovács jóskával legalább lenyomna pár rénkumiszt.
@parti_giano:

A Mester nem házasságszédelgő. ...vagyis....
@jaegtoer: gondolod, buga józsi nem szép ember, de gavallér?
@jaegtoer:

@parti_giano:

:-DDDDDDDDD

csak benéztem, de jó látni, hogy ébren vagytok és már kárára öntitek a tippeket. :)))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

"Az Önök bandája feltűnően hamar értesült az elkövető aljas trükkjéről, ezért a bűnügyi nyomozás során javasolni, fogom az Önök meghallgatását is."

Írta ezt egy jobbikos politikus az újságíró kérdésére. Teccik érteni? AZ ÖNÖK BANDÁJA.

Csak így tovább, hátha lesz annyi szavazó, mint 2014-ben volt.

Mellesleg mit szó az ilyenekhez Vona főtárs? Teccik neki, hogy elvtársa csak úgy lebandázza a magyar állampolgárok neki nem tetsző csoportjait?
@kentauri:

Ez a mindenhollátás valaminek a hiányára utalhat. Jó lesz intézkedni.:D
@gazoló: Jó reggelit! "Mire leírtam,Boateng balra el...Messi 'mégeccer:)) zseni! "
Én is így láttam, és 1 kis okoskodás: miután Neuer 2x is hatalmas spárgával védett, az elsőnél a bal alsóba rúgta zsenink ( nem a jobba, ahova szokta), ahonnan lábbal nem lehet kispárgázni. A másodiknál meg emelt, a rutinból spárgázó Neuernak, fej fölött jóval. Ez nálam már tudatos zseni is lehet, de mindegy, ha csak érzésből csinálta is DDDDD
@Eszter jött: "jöttem voltam." Nekem tetszik DDD
@kentauri: Dehogynem, ha az érdekük ezt kívánja. Mi több, örülnek az ilyesminek, mert zsarolási lehetőséget biztosít.
@Kovacs Nocraft Jozsefne:
Az ugye nem zavar, hogy pont egy szakértő nyilatkozta azt, amivel vitatkozni kezdtél? És azt szeretnéd elhitetni velünk, hogy a szakmai kizárása a vitából az pont a "nemzeti" érdek? És semmi köze a pár milliárd eltéríthető pénzecskéhez az ad hoc ötletelésnek?
Mindig szórakoztató, amikor egy új imola batyu jelentkezik.
@ostvan2:
Sajátságos (sajnálatos) nézőpont: " a fogyasztói árak központilag megállapíthatóak, tehát a rendszer nem lesz veszteséges" ????? azaz mafasz?
Ezt a szocializmus teljes gazdaságtana cáfolja. Attól, hogy a termelői árak alá lőjük be a fogy.árakat, attól még a veszteség fenn fog állni.
Ráadásul az ipari áramár versenyképtelenné fogja tenni a vele előállított termékeket is. Vagy eladósodással kell leplezni a veszteségeket (mint 89 előtt)
Ezzel szemben a DEVIZÁBAN történő hitelfelvételnek
megvan a maga bája, és a törlesztés nem engedi majd
a termelői ár csökkentését sem.
Arról már nem is szólva, hogy az alternatív áramforrások ára történelmi mértékben folyamatos csökkenést mutat.
Egyszóval: van miért aggódni.
Elismerték az oroszok: Buk rakéta lőtte le a maláj gépet

Origo2015.05.07. 11:320

Az orosz hadsereg is befejezte a vizsgálatot a Kelet-Ukrajna felett tavaly júliusban lelőtt maláj utasszállító ügyében. A jelentést megszerezte a Novaja Gazéta című független orosz napilap.

www.origo.hu/nagyvilag/20150507-elismertek-az-oroszok-buk-raketa-lotte-le-a-malaj-gepet.html
A Krímben büszkék Sztálinra

A Győzelem Napjára készülve került ki ez az óriásplakát „Emlékszünk, és büszkék vagyunk!" felirattal, Sztálin képével Sztavropolban:

Sztálinra persze sokan emlékeznek – a második világháború kapcsán is –, de viszonylag kevesen büszkék arra az időszakra.

index.hu/mindekozben/poszt/2015/05/06/a_krimben_buszkek_sztalinra/
@Eszter jött:

Eszter!

'Tudtam,hogy ilyen csodás neved van,de ez becézés nélkül a legszebb:))

www.youtube.com/watch?v=C8dtZGoYndg
@Isaac Trevize:

Isten hozott!

Minden linket loptam és kösz:))
@pianolight:

Jó estét!

...és Boateng(nagyszerű védő:) még azóta is keresi és keresi:)
@gazoló: :))))

elájulok! telitalálat!
(hogyan mondják a fiúk? nyaligép? hahahaha)
@guma:DDD DEGEC!!

Szia drága!
Téged is ugyanúgy szeretlek Margaríta:)
Látom ráértél ma 'bombázkodni:)Voltál a Fertőn,vagy fertőhöz elég végigolvasni a napi 'fidess'nyik bűnlajstromot?
@guma:

Ha el lennél még ájulva:))

www.youtube.com/watch?v=sak7xGlrUHY

énekeld tovább vagy vedd meg:) vagy töltsd le:)
@gazoló:

El vagyok kényeztetve.))))
@guma:

"hogyan mondják a fiúk?"

Kijafa@t:) érdekelnek a 'fijjuk a másik poszton ilyen szép napon?:)
'Orbánozzanak,'lörinceljenek csak kedvükre a 'gyökökkel:))
Éljen az élet!
Szasztok további legjobbakat:)

www.youtube.com/watch?v=02LNjJo29LY

www.youtube.com/watch?v=YbhPuRVy_w8

www.youtube.com/watch?v=uhxVpAjFsjc
@gazoló: Beléd is DDD
Úgy tűnik, kissé fáziskésésben vagyok... ám most egy kicsit nem is: ma: Sevilla-Fiorentina.
Messi ellen nincs jó, vagy jobb védő DDD
A kedvencem viszont : Andrés Iniesta, ő nem Messi, de szerintem ő is zseni, és emberként is valaki. Nem egyszer láttam, idegenbeli B. meccsen, ha lement, hogy az ellenfél közönsége megtapsolta...
@pianolight:

"A kedvencem viszont : Andrés Iniesta"

A fociban teljesen egy a hullámhosszunk!
Nekem is:)
@Eszter jött:

Szia!

Ki is méretett rám érte egy :)"nyaligátor:)
@pianolight

'Sza Bandi:)))))))

Csípom munkabírásáért,passzaiért és sportszerűségéért is.

Ebedli Zolinak voltak anno hasonló nagy passzai,de Messi tegnapi 'tálalása Neymar elé sem volt piskóta!
@gazoló:

De gumától, aki még ezt is olyan szeretettel tudja írni, hogy ide érzem a hullámait.)))
@Eszter jött:

Ezt most csakl a 'nyál miatt csak NEKED,HOGY 'MEKPUKKAGGYON:))))))))

www.youtube.com/watch?v=KqJyIWiTYzA
@pianolight:

Úgy hírlik, jövőre visszavonul. A közönség tegnap is hálásan tapsolta.
Nagy kedvencem Puyol volt. Emberfeletti munkát végzett a pályán.
@gazoló: Na, asszmá nem, szigorúan, vagy komolytalanul : András DDD
Ebedli ZOLÍÍÍ!!!
Tudott azért olyan cseleket is, amit előtte csak ( a) brazilok ...
@Eszter jött: Remélem, matad még, xavinak is olyan évadja van már idén, hogy ritkán kezdő, de még mindig tud!
Andrés mágcsak 30, mintha 2018-ig szólna a szerződése...
2010 májusban hozattam egy 6-os ( válogatott) mezet, hát nem belőtte a döntőben a győztes gól DD???
Carles Puyol maga volt a harc, a csapat lelke !
MOst a Juvében van hasonló lelkű embör: Chiellini ...
@gazoló:

Lázadó hangulatodban vagy.))))
A Hot Jazz Band nagy kedvencem.
@pianolight:

Nekem a dél-koreai foci VB brazil válogatottja a csúcsok csúcsa. Különösen Roberto Carlos.
Minden meccsüket felvettük. Időnként csak azért rakjuk össze a videót, hogy megnézhessük őket.
@Eszter jött: Úgy tűnik, tudod miről beszélsz ...
Korosztályi eltérések miatt nálam a 70-es vb braziljai, de ugyanabból az időből az olaszok németek, sőt Peru is csudacsapat volt. Az olaszok felállása úgy hangzik, mint egy Patrarca vers DDDD
@pianolight:

Ebben élek. )))
Nálunk mindenki odavan a jó fociért.
@pianolight:

"Petrarca:)...............szonett 1970..

videa.hu/videok/sport/brazilia-olaszorszag-vb-1970-carlos-alberto-pele-sKhZ97PQZDTZv9tu

Döntő: Brazília–Olaszország 4–1 (1–1)
Mexikóváros, Azték-stadion, 108 ezer néző, jv.: Rudolf Glöckner (NDK-beli)
Brazília: Felix – Carlos Alberto, Everaldo – Brito, Piazza, Clodoaldo – Jairzinho, Gerson, Tostao, Pelé, Rivelino.
Olaszország: Albertosi – Burgnich, Facchetti – Bertini (Juliano, 73.), Rosato, Cera – Domenghini, Mazzola, Boninsegna (Rivera, 84.) De Sisti, Riva.
Góllövők: Pelé (18.), Gerson (66.), Jairzinho (71.), Carlos Alberto (86.), illetve Boninsegna (37.)
@gazoló: :)

mi esett volna jobban? :DDDDD
@guma:

Semmi,aranyos volt,nem sértő:))

"mi esett volna jobban?

Ezzz Karáditól:))

www.youtube.com/watch?v=VNKl2w2xq_M
@gazoló: Pontosan DDDDDDDDDDD
Nagy volt még az olasz-német 4:3 is, hosszabításban .....
@Eszter jött: A Puyol dolog sok jót árul el rólad, lelkileg is, meg ízlésileg is DDD
Mentem meccsezni, Jó éjt !
@gazoló:

www.youtube.com/watch?v=imfqiJHsaLc

vagy

www.youtube.com/watch?v=e_03twfTF80

de ha nem láttad, nekem ez a spontán dalolás is nagyon bejött:

offforever.blog.hu/2015/05/07/legyen_szebb_napod

na megyek aludni. mert holnap valamennyire rendet kell raknom...
jó éjt emberek! :)
Azé gáz tőlük jön,németekkel meg simán megegyeznek.
süti beállítások módosítása