Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/04/20/lajtania-bezenye-beruhazas-nagy-istvan "a hitelezőknek – ingatlancége... (2024.04.20. 07:55) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2015.04.30. 11:04 Fabius

Viktor, bazmeg!

Viktorom!

Te nem unod még ezt a sok faszságot? Mert én már nagyon. Tudom, ellentétes oldalon állunk és az ízlésünk  sem közös: te magadat imádod én meg a pokolba kívánlak. De a rezsicsökkentés meg a kamupártok szövetsége úgy hozta, hogy megint te lettél a miniszterelnököm, úgyhogy - esetleg - lehetnél rám, ránk is tekintettel némiképp. Sokat nem remélünk tőled, az elvárás minimális: legyél néha férfi!

Tudod aki képes kiállni és aszondani: hibáztunk, wazze!

Olyan férfi, aki nem rántja magára a halálbüntis szaros vödröt inkább, mint elismerje, csodálatos kormánya valamit elkúrt. Nem kicsit, nagyon. Én tudom, hogy a halálbüntit nem gondoltad, nem is gondolhattad komolyan, csak tüzet oltani kellett valami baromság, amiből még sokkal nagyobb baromság lett. De az már nem csak a miénk, hanem a kontinensé is. Muszáj ezt? Tényleg? Értelme zéró, haszna zéró, következménye annál több van.

A trafikrablás cunami után meghalt egy lány. Ezen nem változtat semmi.

Nem támad föl, mert te hülyeséget beszélsz, nem támad föl mert a félhülyék most lehazudják égről a csillagot fólia, beláthatóság ügyben. Nem támad föl attól sem, ha kovácszoltán olyan kemény a téged fikázó Guardiannal, mint a napon felejtett takonyzselé. De te tartoznál annyival a családjának, hogy abbahagyod a faszságszajkózást és tényleg teszel érdemben valamit azért, hogy a jövőben ne legyen ilyen támadásnak kitéve egy trafikban dolgozó sem. Tudod, elismeritek férfimód, hogy ezt elkúrtátok, és írtok új szabályozást, betartható - életszerűt.

Vállald végre a felelősséget valamiért, bazmeg!

 

Üdv: Fabius

987 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr957415002

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Lesz-e belátás trafik ügyben? 2015.04.30. 20:51:03

Belátható időn belül változásra van szükség   a nemzeti dohányboltok arculatára vonatkozó előírásokat illetően. A trafikosok elsődlegesen a kirakatok és ajtók átláthatatlanságát kifogásolják, - mégpedig teljes joggal. De a biztonsági szakemberek is r...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Az ügyben (mint annyiszor kis hazánkban) teljes gondolati káosz uralkodik. A fóliázás ugyanis nincs előrva a törvényben. Mint ahogy taggyűlés se volt, és Simicskának se FIDESZ-cégei voltak.
A törvény megfogalmazása (surprise, surprise) félreérthető, de lehet úgy is értelmezni, hogy kívülől ne lehessen látható a dohányáru (de lehetne másképpen is). Abban azonban, hogy ezt úgy értelmezték, hogy le kell fóliázni vagy más módon takarni (remélem azt senki nem vonja kétségbe, hogy a baj nem a fólia mint olyan, hanem hogy nem lehet belátni az üzletbe) abban az államilag ajánlott kialakítási mintának vvolt döntő szerepe. Tehát a FIDESZ mosakodása hazug (és most udvarias voltam).
Viszontellenbenámbátor ha most kitalálják, hogy ugyan meg van tiltva (tényleg és egyértelműen meg van), hogy az üzlet külsején megjelenhessen a dohányáru képe vagy reklámja, és hogy dohányáru (kivételektől eltekintve) nem lehet olyan üzletben, amelyik nem célzottan dohánybolt, és ezt azzal indokolják (igaz vagy nem, irreleváns), hogy ha a fiatalok nem látják a dohányárut, kevésbé fognak rászokni (nem igaz, hogy irreleváns, tényszerűen egy komplett baromság), és ezután azt mondják, hogy lehet belátni az üzletbe (ahol a törvény értelmében a pulton láthatóan, címkével kifelé valamennyi ott árult dohányáru dobozát be kell mutatni), akkor értelmetlen az egész (jó, enélkül is az, csak így átlátszóbb).
De a legaljasabb, hogy a törvény vége felé még azt is leírják, hogy ez a törvény az EU egységes piaci előírásának való megfelelést szolgálja. A folytatasától eltekintek, mert nem szalonképes.
Orbán:

"a halálbüntetés kérdését napirenden KELL tartani"

Kovács:

"A kérdést nem a politika "akarja" napirenden tartani - hanem a választók, a magyar emberek teszik ezt, erre reflektált a miniszterelnök is."

A választók TESZIK ezt. Kijelentő mondat.
napirenden KELL tartani. Felszólitó mondat.

Olyanok már, mint Dadan a budiban a Macskajaj-ban. Ficánkolnak a szarban, de nem tudnak kimászni belőle.
Ez konkrétan hullarablás, amit a dagadt lókötő művel.

A temetésre meg gondolom kiküldik Balog Zoltánt, a hüllőarcú fideszest.

@Kuviklacz:

Hibás a gyilkos, a ballibek, a törvényt "félreértelmező" trafikosok, Gyurcsány, a 444!, Bolgár úr, valamint az EU.

csak a Lótolvaj Úr nem tehet semmiről.
@Kuviklacz:
Kis hazánkban nagyon sok mindenben gondolati káosz uralkodik, nemcsak ebben.
Gyilkosság mindenhol történik, nemcsak lefóliázott trafikban, lakásban, hivatalban, erdőn-mezőn, stb. Nem akarom védeni a béna ötleteket, de ha nem fóliázzák le, akkor is lehetett volna több betörés, rablás, még gyilkosság is, esetleg több is, ki tudja.
A halálbüntetésről való vitát meg pont a liberálisok ne vonják kétségbe.
Arról is lehetne vitázni, mit tesz a sajtó, a média pl a verbális erőszak ellen, ami a testi erőszakot erősítheti.
Csak egy tipp.
@DarthVader:
Igen, a választói akarat, az köti gúzsba ezt a szegény kormányt...
@DarthVader:
Itt is napirenden tartja egy csomó kommentelő. Lámpavas, akasztás meg egyebek.
@DarthVader:
Juj, de nehéz: Azért kell napirenden tartani, mert a választók teszik ezt.
Nincs másik? Tényleg ennek kell teleszarnia minden nap az agyatlanságával ezt a blogot? És semmi szégyenérzet benne basszus!!!
@Imola Helyesi:
vitatkozni egy eldöntött, és a jelen helyzetben meg nem változtatható tényről pontosan annyira értelmes dolog, mint homokot hordani a szaharába.
lehet, de akkor nem kell csodálkozni, ha értelmesebb lények nagyon hülyének nézik az embert.
"“-eldöntötted, hogy megteszed?
-el
-biztos vagy a döntésedben?
- tökéletesen biztos vagyok.
- de tényleg, komolyan gondolod?
- abszolút. és már meg is tettem!
- jó, akkor most vitatkozzunk róla.”
@Imola Helyesi:

"ha nem fóliázzák le, akkor is lehetett volna több betörés, rablás, még gyilkosság is"

Ha nem fóliázzák le nagyban csökken a rizikófaktor. A létező legszarabb döntés volt beláthatatlanná tenni egy helyet, ahol jelentős készpénzforgalom van a dohánytermékek átlagárának -1000 Ft/db - köszönhetően. Kevesebb esélye van a kirablásodnak a Bérkocsis-Fecske utca sarkán mikor kilóg vagy másfél milla a farzsebedből, mint a trafikosnak.
@Imola Helyesi:

Aki Kovács Zoltán kormányszóvivőt idézi, az nem lehet sikeres ember.
@Fabius:

Viszont azt el kell ismerned, hogy tényleg kevesebb cigit szívunk. Legálisan.
@nandras01: Olvastam a lapokban, meg láttam a tévében, hogy a választók akarják napirenden tartani. Nem ám Viktor, á dehogy. Hiába tűnt úgy, hogy a választók szájával ez a féreg mondja a kamerákba a dolgot, pont ahogy a párizsi felvonuláson is bevándorlózni kezdett a marhája, miközben ott született terroristák pont az Orbán-féle populizmus egy más irányzatának köszönhetően gyilkoltak pl bevándorlókat.
Nagyon szomorú, és kurva nagy szégyen ennek az embernek a léte, és hogy még miniszterelnök lehet, pláne hogy a csahos horda még mentegeti naponta quaestor, kun-mediátor, putyin, konzultáció, netadó, mészároslőrinc, tiborcz, stadion, paks2, oktatás, felsőoktatás, egészségügy, halálbüntetés, bevándorlóügy, gáz, stb ügyben.
Fabius, Ez a kotonszökevény (magyarul Geci) semmiért nem képes vállalni a felelősséget. Ha végignézed a parlamenti jegyzőkönyveket a kétharmados törvényeket szinte soha nem szavazta meg. Legyen szó akár az alaptörvényről vagy a trafiktörvényről vagy a földtörvényekről. Azt hiszi ez a gyáva szar, hogy ha neve nem szerepel a parlamenti jegyzőkönyvekben az igennel szavazók között, az valamit segíthet egy esetleges felelősségre vonásnál?
Ő maga jelentette ki a kormányzása elején, hogy a kétharmados felhatalmazás miatt minden felelősség őt fogja terhelni.
Erre gondoljon Geci és vállalja a felelősséget legalább egy rossz döntéséért.
@Imola Helyesi: "Nem akarom védeni a béna ötleteket, de ha nem fóliázzák le, akkor is lehetett volna több betörés, rablás, még gyilkosság is, esetleg több is, ki tudja."

No látom repül a bálna.:D

Tudod amikor szegény nagyon a nép, akkor több a lopás, úgymint tüzelő, áram, gáz, élelmiszer. Eccerűen azért, mert enni, fűteni, látni akar.

Ha nagyobb a sansz arra, hogy nem látják meg mit csinálok, akkor bátrabban megyek lopni, rabolni, esetleg eljutok a gyilkosságig is, mert ugyé üzemi baleset mindenhol van.

Meg olyan is, akinek repül a bálna, mert szól a parancs.
@miva?:
egyezzünk ki abban, hogy orbán egy orbitális nagy geci. a gond csak az, hogy nekünk kell lenyelni...
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): "Igen, a választói akarat, az köti gúzsba ezt a szegény kormányt..."

Melyik? az ami maradt a kétmillióból? No de már azok se mennek békemenetelni, így honnan tudják, hogy a nép akarja, ha sajátja sem?

Egyébként a Viktor biztos úgy gondolja, kabbe Fabi, nem vagyok én Gyurcsány aki elkurtuk nem kicsit ( mondjuk ettől lett nagy politikus és szerintem igazi államférfi ), nix itten ugribugri, mögöszöd?
@Imola Helyesi: Te meg azt ne vond kétségbe, hogy a trafikok lesötétítése (fóliázással, lefüggönyözéssel az ablakok bedeszkázásával vagy akármivel) nem felhívás bármilyen rablási szándékkal betérőnek. Most nincs kadven a statisztikáknak utána nézni, de atrafik törvény hatályba lépése óta ugrásszerűen megnőtt a dohányboltok elleni támadások száma. Innen már csak egy lépés volt, hogy előbb utóbb az első emberölés megtörténjen. Az csupán a puszta szerencse a szerencsétlenségben, hogy majdnem két év kellett az első emberöléshez. Mert súlyos testisértéssel járó trafik rablás már volt korábban is.
Érteni? MOST.

"Most, hogy már a rendőrség is nyomoz, a Miniszterelnökség minőség-ellenőrzése is bekeményített."

index.hu/belfold/2015/04/30/a_miniszterelnokseg_visszadobta_az_orban_vejere_kiirt_kozbeszerzest/
Valamelyik nap volt az RTL Híradóban: az első évben - gyakorlatilag - NAPONTA volt trafikrablás (majd 365 eset volt), az elmúlt egy éveben kicsit csökkent (még mindig majd 300 eset). Mindezeket az adatokat a Rendőrségtől kapták.

A vasárnapi Heti Hetesben mondta valaki a meggyilkolt trafikos hölgy esetére: azt is a vádlottak padjára ültetné, akinek köze volt ehhez a törvényhez! Mindenkit, aki megszavazta!
Egyetértek!
Felelősséget vállalni? Hibát beismerni? Kizárt. A NER alaptörvényei:

- Hibát beismerni tilos. Fideszes kormánypolitikus nem hibázhat, ergo nincs mit beismerni.

- Felelősséget vállalni tilos. Mert az számonkérhető. Mert az idézhető. Mert azzal szembesíthetnek.

- Ellenfeleink eredményeit, erényeit és erősségeit elismerni tilos - mert akkor magyarázni kéne, miért nim mi csinátuk, miért nem úgy csináltuk, miért ne szavazzanak mégse rájuk legközelebb.

- Nincs túl nagy, túl pimasz, túl átlátszó, túl nyilvánvaló, túl vállalhatatlan hazguság. Hogy mi köze lehetne Gyurcsánynak és az mszp-nek a trafikos halálhoz? Hogy már kétjegyű IQ-vel is nyilvánvalóan látja mindenki, hogy ez alami elemi baromság? Sebaj. Ha MI mondjuk, el fogják hinni azok, aki csak nekünk hisznek. Ha decemberben azt mondjuk, hogy július van, azt is elhiszik.

- Bármiféle rugalmasság, deviancia az ördögtől való. Mindegy, mennyire járhatatlan az út, amin megyünk, mindegy, hogy szemlátomást vagy falnak, vagy szakadékba vezet, menni kell tovább előre, a pofonerdőn keresztül is. Mert, ha váltanánk, az végső soron egy hiba beismerése lenne, az meg, ugyebár, tilos, lásd az 1. pontot.

- A NER fontosabb, mint az ország. Tehát, ha valami a NER-társaknak jó, akkor azt csinálni kell, mg, ha az ország beledöglik is.
@The Ghost Wolf:
Na, ammeg a másik, hogy viktorka egyetlen fontos törvényt nem szavazott meg. Tényleg ezzel akar majd védekezni?
Szánalmas.
@látjátok feleim szümtükkel:
Ne mondjad már, akkor az öregeket miért támadják falun?
Pedig nincs lefóliázva az ablakuk.
@The Ghost Wolf:
Ezt majd akkor fogjuk megtudni, ha leveszik a fóliákat / márpedig le fogják venni/, hogy akkor majd történik-e rablógyilkosság.
Lehet, hogy több lesz, mert a rablógyilkos nyugodtan leskelődhet, és megtippelheti, mennyi pénz lehet a kasszában.
@miva?:
Én fordítva látom, az ellenérv csak neked és egy pár másiknak teleszarás.
@Marcellusca:
Sőt, el is mehetünk a 19-es megtorlásokig.
@Imola Helyesi:
Viszont kb. nulla a közvilágítás, egymástól távol eső házaknál, meggyengült kerítéssel, éjszaka aligha figyel fel egy besurranóra bárki, és az akár magányos idősek fizikai gyengesége is rizikófaktor. Vagyis pontosan azok, amik egy lesötétített, mindössze egy fiatal lányt tartalmazó trafikban is fennállnak.

Sötét, ismerős?!
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
Aha, pláne, amikor nappal gyilkolnak.
Sőt fényes nappal, villamoson vernek villamosvezetőt, tanárt, orvost, stb.
Azok miért? Hol a fólia?
@Imola Helyesi:
Sajnos valószínűleg fog, ahogy eddig is raboltak ki utazási irodát, lottózót, postát, közértet, ékszerboltot, stb., és gyilkoltak is közben. De mivel egyet kiveszel a rizikótényezők közül (a lesötétítést), míg a többi tényező változatlan marad, ez összességében kevésbé teszi vonzó célponttá a trafikokat, mint a többi hasonló jellegű üzletet. Vagyis arányaiban fog csökkenni a trafikrablás, és azokból kevesebb lesz a rablógyilkosság is.
@Fabius:
Aha, a leggazdagabb negyedben fényes nappal lopták el a lezárt autóból a GPS-t, hogyan?
De majd meglátjuk, mi lesz, ha nem lesz fólia. Sajnos én arra tippelek, több lesz a rablás.
UI. szerintem a dohányzásról leszokni nem tudók, pláne ha nincs dohányuk, bizony akkor is be fognak törni.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
Kihagytad a szenvedélybetegséget, mint rizikófaktort.
@Imola Helyesi:
A fejekben.

A nappali gyilkossághoz, erőszakhoz minimum az erős érzelmi felindultság, vagy a csökkent láthatóság. A sötét lényege nem a fény hiánya, hanem ez. Ha nincs senki az utcán, vagy senki nem néz oda, akkor akár a Hősök terén rablógyilkolhatnak.

És mert mára a fóliára vagy ráindulva, ugyan áruld már el, melyik a nagyobb, vállalhatóbb kockázati tényező: az, hogy egy fiatalkorú kizárólag attól rászokik a dohányzásra, hogy elsétálva egy trafik előtt meglát egy cgisdobozt vagy reklámot, vagy az, hogy a takarás miatti csökkent láthatóság gyakoribbá vagy erőszakosabbá teszi a trafikrablásokat?
@Imola Helyesi:

Soha a büdös életben nem hallottam még olyat, hogy valakit a trafikban levő pénz helyett egy doboz cigiért rablógyilkoltak volna meg :D !
22000 Ft volt csak a kasszában, az illetőnek valószínűleg nem volt pénze, és cigizni akart, ráadásul egy undorító, erőszakos bűnöző, az ilyet nem fogja megállítani semmi és senki.
@Imola Helyesi:

"UI. szerintem a dohányzásról leszokni nem tudók, pláne ha nincs dohányuk, bizony akkor is be fognak törni."

Azt hittem, poén, de így :D :D :D :D :D :D LOL ROLFMAO!!!!!
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
Fogadjunk, hogy nem dohányzol, nem narkózol, nem italozol.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
Poén is, meg tapasztalat is, látom a szegény csavargókat itallal meg cigivel nap mint nap, sajnos.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Össztársadalomra nézve, ja. De nyilván megéri, nem hiányzik a kieső adóbevétel a költségvetésből.
@Imola Helyesi:

Na, de "komolyra" fordítva a szót:), mitől lenne több trafikrablás fólia nélkül? Csak mert amellett van egy pár érv, hogy a fólia hiánya miért csökkentheti (a rizikófaktor csak lehetőség) a rablásokat, de hogyan növelné szerinted?
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
Sőt körmönfontabb gyilkosságok lesznek ezentúl, pl beöltöznek dohányszállító céges alkalmazottnak, zárva tábla, függöny, aztán annyi.
@The Ghost Wolf:

A történelemkönyvekbe úgy vonul be, ahogy, ott kurvára semmi jelentősége, hogy ő maga, vagy csak a kétharmados parlamentje szavazott meg valamit.

Én mondjuk beérném azzal is, ha nem akarna mindenáron Európa kreténjének látszani.
@látjátok feleim szümtükkel:

Ez a dagadt hülye mielőtt észbekapna, az egész családdal előzetesben lesz.
nem mintha Lézerrel sokkal jobban járnánk.
@Imola Helyesi:

Összekevered a trafikrablást a bűvészmutatvánnyal, de mert ezek szerint te is tudod, hogy az "érveid" a fólia mellett a vicc kategóriában vannak, így akkor én ki is lépnék ebből a beszélgetésből :) .
@Imola Helyesi:

A kirakaton át megtippeli, mennyi van a kasszában.
te hülye vagy bazmeg.
@Imola Helyesi: "az illetőnek valószínűleg nem volt pénze, és cigizni akart".
És ezért nyakonszúrta a trafikoslányt. OMFG.
@Imola Helyesi: "Sőt fényes nappal, villamoson vernek villamosvezetőt, tanárt, orvost, stb.
Azok miért?"

A ballibek miatt.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Nem hülye. Csak egysíkú, demagóg, és a fizetéséért ezt tudja nyújtani. Ha nem lenne kötelező, tán nem is csinálná.
Azt sem értem, hogy amennyiben nincs köze a fóliázásnak a bűncselekményekhez, akkor a nyilvánvalóan fideszes trafikosok miért tiltakoznak ennyire, valamint miért szabad egyből levenni a fóliát Rogán szerint is.
@Imola Helyesi:

Te gomolya tényleg nagyon sötét vagy. Ha te lopni akarnál, akkor a falu bikájához törnél be? No ugyé, nincs ki a négy kereked? Elopták? Pedig Viktor valaha azt mondta, mindenkinek jár négy kerék.:D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér.@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Mondasz valamit, ott terjed ui a verbális agresszió, rossz példa , de nagyon.
Pl én már szívesen felpofoztam volna egy-két kommentelőt, aki sérteget, mert nincs érve.
@látjátok feleim szümtükkel:
Téged meg a bálna kerített a hatalmába, csak testtömege van, gondolkozni nem tud, de harapna mindig.
@Imola Helyesi: Néhány kérdés: Miért háborognak a trafikosok?
Miért szabad egyből levenni a fóliát?
Nem lehet, hogy mégis köze van a fóliának a rengeteg bűncselekményhez?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Kifigyeli, te nagyon hülye, egysíkú.
@Imola Helyesi: "...ráadásul egy undorító, erőszakos bűnöző, az ilyet nem fogja megállítani semmi és senki."

Hallottad, azért ölte meg, mert félt, hogy a lány elmondja mit tett? Ha nincs a belátás megnehezítve, akkor tartott volna tőle, hogy az utcáról benézve valaki meglátja és lebukik. Ez az igazi visszatartó erő, nem a szájkarate.
@Imola Helyesi: Jé, eltanulod az új szavakat? Dícséretes! Esetleg a 3 kérdésre válaszolnál?
@Imola Helyesi:

A balneológus Pokorni is megmondhatná, hogy a bálnák nem tudnak harapni, mert nincs foguk:).

Ma még a szokotthoz képest sem vagy formában:).
Érdekes, hogy a pécsi rendőrhölgy meggyilkolásakor nem volt ekkora vehemencia "szeretett" vezérünkben.:(
@miva?:
Te értetlen, és csak a másikat minősíteni akaró, de ahhoz is gyenge képességű..
Nem zártam ki, hogy nincs köze hozzá, keresd ki, viszont más érveket is felsorakoztattam, mert nem vagyok olyan egysíkú, mint ti.
Most a ballibek megmondták : a fólia a hibás, punktum, kész.
Minek ide rendőrség, nyomozás, majd ti megmondjátok.
Pláne, ha a tettes vak is volt, netalán, ti mindent mindig tudtok, okot, következményt, csak tudnám, mi a francért nem választ meg benneteket meg senki.
Talán éppen ezért?
@Imola Helyesi: Tán így gondolhatják sokan mások is, ha Rogán is leszedeti a fóliát, nem? Erre válaszolj, nagytudású debil trágártróger!
index.hu/gazdasag/2015/04/30/8_millio_to_kukoricara_elegendo_gmo-s_vetomagot_foglaltak_le_kecskemeten/

Ja, amerikai erdetű a vetőmag.

Ért itt valaki ahhoz, hogy mennyi idő alatt és hogyan állapítják meg GMO-s e egy mag? Engem érdekelne.
@Imola Helyesi: Mert 700 trafikrablás volt a remek ötletetek óta, pontagyú seggnyaló urasszony.
@miva?:
MIért rakták fel? Akkor miért nem háborogtak?
Vagy mégsem hülye trafikmutyis fideszes mind?
@Imola Helyesi: Mert kötelező volt felrakni, ugyanis szarrá büntették őket ellenkező esetben. Most csak hazudják, hogy nem így volt.

Esetleg a kérdésre valamit?
Na van olyan is, akit nem fizetnek ezért, így lépek. Ha eddig nem bírtál válaszolni, innentől nem is érdekel. Akármit is üzennek a pártszékházból, ÁVÓ2 kisasszony.
@miva?:
Égsz megint , mint nyelvtanból, tehetetlenséged nyilvánvaló, azért jelzőzöl, nemcsak engem, másnak is jelzel.
Szerintem is le kéne venni a fóliákat.
De Fabius újabb agymenésehez annyit elmondanék, hogy amerre lakom, és az nem számít kifejezetten rossz környéknek, az elmúlt tíz évben két kis boltost is késeltek halálra nappal. Nem dohánybolt, semmi fólia , hanem egy agyament gyilkos volt az oka!!!
Persze nekem akkor eszembe nem jutott azért is Gyurcsányt szidni.
De jó pár ballibsinek, már annyira elvette az eszét, hogy az a tudat, hogy úgy néz ki nem kerülhetnek újra a hatalom közelében sem, hogy már mindenért Orbán a hibás. De tényleg mindenért!
Rém szánalmas!!
Másrészt meg annyira buta vagy Fabius mint a hazát bármikor két fillérért kiárusító elvtársaid, hogy annyit nem értesz a politikához se te se a többi úgy látszik, hogy ami kemény megjegyzéseket tesz a kormány van Orbán, az már mind a jobbik elleni harc része! Mint a halálbüntetés felhozása is. Úgy se lesz belőle semmi nyilván, ezek már mind kampány dolgok. Mert már a Jobbik az ellenfél.
Az országot bármikor eladó ballibsi "ellenzék vagy mi" szerencsére már a kanyarban sincsen, és már a jobbik is egy maga lenyomja az egész brancsot.
És ennek az az oka, hogy se te, se az elvtársaid nem fogják fel, hogy a napi Orbán ellenes gyűlölködésetek már annyira unalmas, hogy azzal már max azt kb jó milliónyi megmaradt ballibsit lehet hülyíteni, akik már sírjukra is csak azt fogják felirtani, hogy életem értelme annyi volt, hogy utáltam Orbánt.
Gomolya arra is reagálhatnál ( már ha tudod mit jelent ez a szó ), hogy a pécsi gyilkossággal összefüggésben miért nem óbégatott halálbüntetésért Orbán de Viktor?
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
Harapna -írtam, ja igen régen tanultál feltételes módról.
@irógép:

Te is válaszolhatnál a gomolyának címzett kérdésre. Biztos tudsz, mert jó nagy a fejed, a hszedből ez jól látszik. Sok betű fért bele.
Helyeskének terelőtársa akadt?:D
@Imola Helyesi: Neked van igazad! No meg az Orbán Viktornak, mert Gyurcsány a hibás .....Bajnai a libás ..... Juhász Péter a drogos ..... és a többi.
Persze igaz hogy a Fidesz 12 pontjában szóról szóra bent van , hogy a Fidesz ahol tud ... ott lop! vagy nem is ....amint azt ma már annyi tény bizonyítja. ....no meg a Marcsika UNORTODOX befektetéseiről is az MSZP tehet ....mert ha pl az MSZP ad 20 milliárdot azaz Húszezer - millió Ft Marcsikának akkor lehet hogy nem, de ugye az MSZP cserben hagyta Marcsikát s a FAZEKAS meg segített neki mert mi mást tehet egy Fideszes? ....ahol tud lop!
A Tarsoly Csaba személyesen volt a Kovács László alsógatyájának a nagynénje ..... TEHÁT a Qeastor ügy is a szocik bűne. .....csak azt tudnám Rogánné Cecillia hogy tud olyan nagyot pukizni - fingani hogy növekszik a lakásuk ....csak úgy Tarsoly nélkül vagy nem?
@Imola Helyesi:

Mellékállásban cirkuszban keresed a kenyérrevalót, ugye?
@miva?:
Az a helyzet, hogy időnként belőled is kijön a bunkó.
Mi lenne, ha egy témát egyszer politikamentesen járnátok körbe?
Miért nem kell fólia, vagy miért kel?Mi a bűn oka, hogyan lehet meggátolni? Kellene-e nálunk halálbünti vagy nem? Ha nem, akkor mit lehet tenni a bűnmegelőzésért? Ezek elsősorban szakmai és nem politikai kérdések.
Ti azonban ellenségként, bérkommentelőként tekintetek minden ellenvéleményezőre, és árad belőletek az ocsmányság.
De a tüntetéseken is csak az agresszívítás árad belőletek.
Meg az undorító tulajdonságaitok vannak előtérben, rohanni Brüsszelbe, világsajtóhoz, árulkodni, fenyegetőzni.
Képtelenek vagytok értelmes szakmai vitákra, sajnos. Ezért soha nem fogtok nyerni.
@irógép:

Én direkt örülök, hogy a ballibsik helyett ez a szarkaként tolvajkodó, betegesen hazudozó cinikus bagázs marad a nyakunkon a világ végéig.

Isten őrizz, hogy visszajöjjön Gyurcsány!
@látjátok feleim szümtükkel:
Találó a neved, ennyi vak közt nem árt látni, még a félszem is jó.
@Imola Helyesi:

Tehát a bálna nem tud harapni, de a lelke mélyén mindig is szeretett volna:)?
A bálnapszichológia doktorához van szerencsém:)?
@búvár kondér:
Menjél már el vikkendezni Fletó vagy a többi szoci házába, egy sem kisebb, sőt.
@Imola Helyesi: Még mindig nem tudjuk, van-e szakmád. Azt sem, hogy hány kila vagy! Azé' kérdezgetem ezeket, mert ezekre lehetnél büszke!
Viszont te olyanokra vagy büszke, amiért semmit nem tettél: magyar vagy (sajnos), + amit szégyellned kell Európában ( arra meg nemigen jársz): isteníted g. o. v.-t ...
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
Lehet, hogy harapna is, de csak nyelni tud, meg repülni:))
Nem zárhatjuk ki.
@Imola Helyesi: "Mi lenne, ha egy témát egyszer politikamentesen járnátok körbe?
Miért nem kell fólia, vagy miért kel?Mi a bűn oka, hogyan lehet meggátolni? Kellene-e nálunk halálbünti vagy nem? Ha nem, akkor mit lehet tenni a bűnmegelőzésért? Ezek elsősorban szakmai és nem politikai kérdések.
Ti azonban ellenségként, bérkommentelőként tekintetek minden ellenvéleményezőre, és árad belőletek az ocsmányság."

Csak az amit én írtam neked:

"Tudod amikor szegény nagyon a nép, akkor több a lopás, úgymint tüzelő, áram, gáz, élelmiszer. Eccerűen azért, mert enni, fűteni, látni akar.

Ha nagyobb a sansz arra, hogy nem látják meg mit csinálok, akkor bátrabban megyek lopni, rabolni, esetleg eljutok a gyilkosságig is, mert ugyé üzemi baleset mindenhol van."

Ja, és ezt el ne felejtsük:
www.youtube.com/watch?v=FDyOruGN76Y
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):" A bálnapszichológia doktorához van szerencsém:)?" - nem pontosan D
Ne etesd Imcsicsit, gondolom nem tetted ezt a nála sokkal fineszesebb Moncsicsivel sem DDD
@látjátok feleim szümtükkel: "Ha nagyobb a sansz arra, hogy nem látják meg mit csinálok, akkor bátrabban megyek" ... a Varánuszra trollkodni ( gondolja Imolka) Ezér' titkosít olyan egyszerű dolgokat is, amire mások büszkék szoktak lenni DDDD
@látjátok feleim szümtükkel:
"Tudod amikor szegény nagyon a nép, akkor több a lopás, úgymint tüzelő, áram, gáz, élelmiszer. Eccerűen azért, mert enni, fűteni, látni akar. "

Ne hazudozzál, már, harmadannyi a rezsi most, mint volt a szociknál.

"Ha nagyobb a sansz arra, hogy nem látják meg mit csinálok, akkor bátrabban megyek lopni, rabolni, esetleg eljutok a gyilkosságig is, mert ugyé üzemi baleset mindenhol van.""

Ha meg nincs sötét, akkor jönnek a furmányos betörések, gyilkosságok, erről szól az amcsi gagyi filmsorozatok jó része, üzletet csináltak ebből is.
Amihez hozzányúlnk, profittá válik, ld: banki csalások, devizabűntények, filmművészet elsekélyesítés, forradalmak kirobbantása területért

A fóliázást én szimpla hülyeségnek tartom.
A bálna téged biztosan megharapott már, amekkora a tudásod.
@Imola Helyesi:

"Téged meg a bálna kerített a hatalmába, csak testtömege van, gondolkozni nem tud, de harapna mindig._"

A bálna planktonon él. Nem harap.

hu.wikipedia.org/wiki/Szila

Amelyik harap, az a cápa.
@Imola Helyesi: @jaegtoer:

Csak azért jegyeztem meg, hogy az értesüléseid nem állnak biztos alapokon. Lehet, hogy a bálna mégiscsak eszes állat. Rajtad mindenesetre túltesz. Legalábbis nem állítja, hogy planktonon élsz.
@Imola Helyesi: "Ne hazudozzál, már, harmadannyi a rezsi most, mint volt a szociknál."

Nem hazudok, kimutatásom van havi bontásban 2007. óta, így azonnal látható a különbség. Nincs igazad, majd vedd elő a 2009-es számláidat, no meg a 2010-2013. köztieket és majd magad is meglátod. Húzd ki a fejed a homokból! Mert még majd úgy jársz, mint az ecceri juhász akit az "isten" tréfából jól seggberúgott.
@Imola Helyesi: "A bálna téged biztosan megharapott már, amekkora a tudásod."

Akkor ne irígykedj, bújj a bálnába, tudod abba amelyik repül.

Én maradok a tanulásnál, annál jobb módszer az okosodásra nincs.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Moncsicsi egy japán gyerekjáték volt, amit gombokkal lehetett "etetni", "gondozni"
@pianolight:
Azt hittem, ez valaminek a fórumnevét takarja, de akkor már azért sem értettem, mert az a tamagocsi:). A moncsicsi az ez :):
www.youtube.com/watch?v=f2PpFHeYSKE
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): OK, mellényúttam, a lényeg a nemetetésen vót' DD
@Imola Helyesi:

Talán azt akartad írni, harmadával kevesebb, bár az se igaz.

Sajnálatos módon viszont megszűnt a kéményseprés meg a szemétszállítás, de hát valamit valamiért.
@Imola Helyesi: A szocik háza sem kisebb ez igaz , de egyik sem a pukizástól terebélyesedett ki mint a Rogánéké. .....mert ugye a fizetéséből nem tudta volna növelni az alap területet, jövedelmével nincs arányban .....akkor csak a Qeastor vagy a pukizás jöhet szóba. No a Qeastor azért csak ellopott 130 ezer-millió ft-ot alsó hangon. ..... vagy jutott a Rogán családnak belőle vagy nem .... a másik ami talán hihetőbb hogy Cecília asszony a Tónival sűrű bab evést folytattak éveken keresztül és pukk pukk pukk ....megrepedni nem repedtek meg a falak csak kinyúltak-fölfújódtak!
@pianolight:

Az a tamagocsi.

Fú de öreg vagyok, basszameg... nem kell gugliznom a moncsicsit...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: 0:2 a tamagocsi javára DD Na, én most gugliztam, lehet, hogy én sem játszottam vele ( vagy csak nem emlékszem)? DDD Etetni a moncsicsit sem jó DDD ( gondolom)
@látjátok feleim szümtükkel:
Nekem is van kimutatásom róla, ezért írtam, hogy hazudsz.
@Imola Helyesi: Ne itt oszd az észt, hanem menj el a mutyitrafikba és dolgozz ott !
Kapj te is minimálbért és ha hátbaszúrnak, akkor majd megmagyarázzuk hogy miért is jó a trafikmutyi és miért is kell a fólia.
Tudod, hazudni, valótlanságot állitani legalább annyira szégyenletes, mint egy ideges helyen és társaságban nagyot fingani és ráfogni a szomszédra !

Bár a fideszesektől nem lehet mást várni , csak ezt. Lopj csalj hazudj és a haza zsebbe kerül !!
Hajrá Magyarország ! Hajrá Magyarok !
Sehol nem láttam, kerestem törvényt, szó nincs sehol fóliázásról. Arculat kialakításról igen, de ott sincs fólia. Ne lehessen látni a dohányterméket, ez a kritérium. Nem is fóliázott minden trafikos.
De csak nyugodtan nézzék ezentúl az árut, inkább, minthogy gyilkoljanak érte meg az ellenértékéért.
@janos551:
Akkor miért hazudod azt, hogy hazudtam? Semmit nem hazudtam, és pláne még fideszes sem vagyok, csak gondolkodó.
a búbánatba már! Megint teljesen olvashatatlan a kommentfolyam, mert mindenki ezzel a pestis imolával foglalkozik!!!!
@janos551:
Jancsika 3diplomával négy szakképesítéssel, 4 nyelv tudásával / nem perfekt/ miért is kellene trafikban árulnom?
@látjátok feleim szümtükkel:

"mennyi idő alatt és hogyan állapítják meg GMO-s e egy mag"

Azonnal, és könnyen. Egyrészt brekeg, másrészt három farka van.
@elmeherceg:
Addig kommentelek, amíg tisztességes magyar emberhez méltóan nem tanultok meg társalogni.Pestises vagy te, esetleg, de hogy nem elmeherceg, az biztos.
@Imola Helyesi:
Ja, meg költői vénával, ezt kihagytam.
@Gábris szomszéd:

Ja. Szóval lófaszt akarjuk mi bevezetni, nem vagyunk hülyék, csak napirenden tartjuk a kérdést.

régi vicc:

Kohn átmegy a piroson, rendőr odainti, uram, ez 5 ezer forint. Kohn:
- A Magyar Népköztársaság űrhajósának nem lehet átmenni a piroson?
- Háááát, annak igen. Viszontlátásra.
Grűn hallja ezt, megkérdezi:
- Hé, Kohn, mióta vagy te a Magyar Népköztársaság űrhajósa?
- Nü, hát kérdezni csak szabad?
@Imola Helyesi: "Jancsika 3diplomával négy szakképesítéssel, 4 nyelv tudásával "

Hát ez még tőled is durva volt.
@Gábris szomszéd: Persze hogy híve a halálbüntetésnek amikor abban bízik , hátha fölkötik Orbánt egy lámpavasra a bűnei miatt amit a magyarság ellen elkövetett. Lásd. lopás - lopás hátán, a 4 millió szegény a sok sok mutyi stb, stb....
@Imola Helyesi: Na figyu okostojáska !
Ha jól tudom, akkor a 2/3 meghatározta hogy a trafikokat be kell fóliázni !!
Erre tegnap egy debreceni trafikos azzal erősitett rá, hogy a "lángeszű " Kósa még belőlről is fóliát rakatott fel, nem csak kivülről.Nem én találtam ki.
Hogy mid van,bocs,de mindaz az ici-pici kóbor kiskutyát sem érdekli. Felőlem lehetsz orbán bilimelegtője is. Felőlem beszélhetsz húsz nyelven, lehet ezer diplomád, attól még ha hazudsz, attól nem leszel ember, csak hazug. És itt most hazudsz ! Olyat állitasz, ami nem valós.

És hogy dolgozhatsz-e mutyitrafikban, az miért lenne sértő ? Hiszen a bölcs csúti dakota megmondta, hogy a keményen dolgozó kisemberek azok fontosak. Mert ők termelik meg azt, amit orbán és Tsi zrt ellopnak !
Hajrá Magyarország ! Hajrá Magyarok !
@janos551:
Nem határozta meg, nincs rá törvény. Hozd ide a törvényt, akkor elhiszem.
Nem csuti dakota, hanem MO. miniszterelnöke, szoci!
Te kérdezted, én csak válaszoltam, miért nem dolgozom trafikban.
Elég gyenge a logikád.
@Gábris szomszéd:
Példát veszek rólad, neked is van kitartásod. Ha valaki nagyon undormány, kinyomom, oszt annyi.
Sajnos a műveltségük feleannyi, mint a beképzeltségük.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Mér, mer neked csak kettő jutott?
Mivácska, mielőtt valakit ledebileznél, tanuld meg: dicséretes mindig rövid i.
@Imola Helyesi:

Írtad volna azt, hogy van egy diplomád, meg középfokon gagyogsz angolul.
Azt sem hiszem el, de az legalább nem lett volna ilyen nyilvánvalóan kamu.
@Imola Helyesi: Ez részlet egy ellenőrök által készitett és felvett jegyzőkönyvből. Olvasd el és gondolkozz el.

Másfél hónappal ezelőtt említett üzletünkben járt a Nemzeti Dohány Zrt. ellenőre, aki elégtelennek találta a sötítítést, ezért utasított, hogy az ablakot és az ajtót BELÜLRŐL IS fóliázzuk le. Hogy ez megtörtént, arról 10 napon belül (valamennyi irányból készített) fényképes dokumentációt kellett eljuttatnom részére a büntetés elkerülése végett.
Hát ennyire nem kötelező a fóliázás, tisztelt nagytudású urak!
Az általam üzemeltetett két dohányboltban (rajtam kívül) váltásban egy 21, egy 23 és egy 26 éves fiatal nő dolgozik. Minden este imádkozom értük.
Egyéb észrevétel rubrikában:
A dohánybolt fóliázott felületei sötétedés után átlátszanak.
Orvosolni fogják, fényképpel igazolják az ellenorzes@nemzetidohany.hu címen
Előzmény
Kósa Lajos, a Fidesz ügyvezető alelnöke az origónak úgy nyilatkozott, félreértés a trafikok kötelező fóliázása. Az a lényeg, hogy ne látszódjon kintről a dohányáru. Ezt azért érték el fóliázással az üzemeltetők, mert az volt a kényelmes.
A közelmúltban Kaposváron hidegvérrel meggyilkoltak egy 21 éves dohánybolti eladót. A trafikos azóta leszedette az üzletről a fóliát, ugyanis él a gyanú, hogy ha be lehetne látni az üzletekbe, a veszélybe kerülő eladókon könnyebben tudnának segíteni a járókelők.

Na akkor hogy el ne tévedj az erdőben, soha nem voltam sem szoci, sem liber. Csak logikusan gondolkodó ember. Olyan aki nem hazudik mint te !

Ha ennek az ellenkezőjét amit itt bemásoltam, cáfolod, akkor hiszek neked. Ha nem akkor hazug vagy !

Ja és egy öreg bölcs mondta a következőt. A bolond azzal is dicsekszik amije nincs, az okos még azt is letagadja amije van !

Tudod, én vagyok én, te vagy te. Na ki a bolond, én vagy te ?! Gondolkozz , jobban jársz !
És ne égesd le magad ország világ előtt !
@Imola Helyesi:

nekem csúti dakota. Továbbá dagadt, bipoláris lótolvaj, rosszarcú dögkeselyű, focibuzi kleptomániás pávián.
@janos551:

A törvény jó!
Mindössze annyi történt, hogy az előterjesztő azzal számolt, a trafikokban T800-as Terminátorok fognak kiszolgálni.
Erre nem kiderül, 40 kilós nők???
Mindenre ők sem gondolhattak, de Tóni már mondta is, hogy le lehet venni, sőt, holnaptól fel se voltak rakva.
kiváló imolázást kívánok a t. közönségnek, ettől duzzad a magyar! boli helyében már rég kibasztam volna magam a blogról, de fátylat rá, több is veszett a fostalicskánál.
a nazarbajev klónnak pedig kívánok még több ilyen heccett, talán így indulhat már egy matador választáson, mielőtt valamelyik samesza alulról szétnyalja a manduláját.
@Imola Helyesi: Ismerd már be baszd meg, hogy most a védhetetlent véded. Ezt az egész fóliázást, lesötétítést el sem kellett volna kezdeni. Valameyik Fideszes éceszgéber kitalálta a hülye dumát, hogy a fiatalkorúak, és a nem bdohányzók védelmében kell ez a faszság. A sok gondolkozásra képtelen birka pedig megszavazta, mert ez a hivatalos álláspont.
Ezt a kitételt a törvény hatályba lépése után, az első trafik rabláskor kellett volna megsemmisíteniük.
De ezek olyan balfaszok, hogy az egy gyilkosság kellett hozzá, hogy ezen elgondolkozzanak, és most kapkodnak, mint barát a ménkűhöz.
@janos551:
Az ellenőr milyen törvényre hivatkozott? Nem kellett volna elfogadni a kifogásait. A Nemzeti Dohány ZRT egy cég, ilyet nem parancsolhat törvény nélkül. Jelentsék fel!
MIért csak most jött elő a trafikos ezzel?
Én sem hazudok, de nincs olyan mocskos szám, mint neked, ráadásul, aki először jön ide és minősítgeti a másikat.
@The Ghost Wolf:
Nincs ilyen törvény, nincs a törvényben fóliázás, még hányszor kell leírnom?
Azt írd le, hogy mi van a törvényben.
@hacsaturján:
Ó, de szép volt, mester a köbön, maga meg a demokrácia, undorító maga nagyon.
@látjátok feleim szümtükkel: Nagy betükkel rá van írva a zsákokra, hogy GMO vetőmagot tartalmaz.

De a viccet félretéve, ránézésre sehogy.
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:
Én már régen elfelejtettem volna a témát, de mindig akad egy-két izmozó, tudod, teher alatt nő a pálma.
Majd gondolod, hogy a kedvükért a Fidesz le fog borulni imádkozni bűnbocsánatért, pláne, ha ilyen stílusban támadják.
Ezek azt is utálják, aki nem fideszes, fő,hogy utáljanak valakit.
Ilyen volt az ÁVH, meg 19 után ilyenek voltak.
@Imola Helyesi:
"Mi lenne, ha egy témát politikamentesen járnátok körbe?"
Amennyiben tejbegríz összetevőit tematizálnánk, politikamentes lenne a diskurzus.
Van egy trafiktörvény, amely előírja, hogy láthatatlanná kell tenni a trafikok portálját, mely azt jelenti, hogy láthatatlanok azok az események, amelyek az üzletben zajlanak.
Ez a körülmény kiemelten vonzó a rablásoknak és az ehhez köthető gyilkosságoknak is.
Amennyiben ezt a hibás törvényt a kormány elismerné, módosítania kéne a törvényt, mely a sajnálatos gyilkossághoz való közreműködését elősegítette.
Orbán elterelő hadmozdulattal bedobta a halálbüntetés napirenden való tartását azzal a szándékkal, hogy a lakosságot megtévessze.
Ezzel a lépésével felkorbácsolta az indulatokat az eu-ban is, mert ez homlokegyenest megy az eu vonatkozó szabályaival.
Ma már az eu a 7. cikkely érvényesítését követeli, mely akár az ország eu-s kizárását is jelentheti. Ma olvastam a hírfolyamban.
Mi ez, ha nem politika?
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:
Elégedj meg hacsaturjánnal, egy kicsit hasonlítanak:))
@Imola Helyesi: ""Tudod amikor szegény nagyon a nép, akkor több a lopás, úgymint tüzelő, áram, gáz, élelmiszer. Eccerűen azért, mert enni, fűteni, látni akar. "

Ne hazudozzál, már, harmadannyi a rezsi most, mint volt a szociknál."

Te ididóta, amikor magyarországon a KSH szerint is több mint 3 millió szegény van akkor milyen harmadakkora rezsről beszélsz? Az áramot ezeknél az embereknél már régen kikapcsolták, a vidéken élők nem gázzal fűtenek, minimális mennyiségű vizet használnak.Ha megnézed a statisztikákat, ezekben a régiókban magasabb a vagyon elleni bűncselekmények száma, de ez valahol érthető is. Ezt nevezik megélhetési bűnözésnek, és ezek az emberek ha be is mennek eg trafikba akkor elsősorban a bevételre mennek rá, és a megszerzése után nem kezdenek gyilkolászni, hanem a menekülésen jár az eszük
@Imola Helyesi: Egy állami hatóság a törvényben rögzitett, a 2/3 által elfogadott és kiadott rendeletet miért is ne tartasson be ? Az a dolga .
Egy állami ellenőrző szervet feljelenteni ?
Hol élsz te ember ?

Hogy miért most jött elő a tarafikos ezzel? Mert bújócskázott az ilyen értelmetlen és érthetetlen emberekkel mint te is vagy. Ha jól emlékszem már 2014 január 20 körül elmondták az aggályaikat, de senki még csak meg sem hallgatta őket.

Már elnézést de ha azt irom hogy nem mondasz gazat vagy azt hogy hazudsz valójában csak stilisztikai különbség van a kettő között. A lényegen ez nem változtat. Mert ha nem tudnád, akkor most elmondom neked. Ha a sz@rt stanecli papirba csomagolod, az akkor is sz@r marad, ha kakaónak fogod felcimkézni !
Hogy mocskos a szám ? Szerintem nem. Csak azt viselem el és azt szeretem amikor az okos hülyéskedik, és rosszul vagyok attól, amikor a hülye okoskodik. Ez ilyen egyszerű , mint a faék.

Hogy minősitettelek ? Bocs nem téged , neked szántam, hanem a mondandódnak.
És hogy először vagyok itt ? Talán tévedsz, mert voltam és még szeretnék sokáig lenni. Itt is és máshol is.

De várom a cáfolatot !! Hol késik ?!
@Mariann19:
Amit lehetett , már leírtam, nem fogják Magyarországot kizárni, akármit olvastál a hírfolyamban, ui. vitázni lehet erről.
Nem azért vetette be Orbán a halálbüntetésről szóló vitát, hogy elterelje erről a szót, hanem azért, mert a pl.a kaposvári lakosság követeli.
Mint ahogy itt is sokan követelték már.
És gondolom az eus lakosság többsége is követelné, kivétel az ultraliberális kis országokat, mint pl. Luxemburg vagy Dánia, Svédország.
Az elsötétítés a termékek nem láthatóságát célozta, ezt valóban ostobaságnak tartom, mint a- hogy leírtam, valamint azt is leírtam, hogy egy gyilkosság elkövetésekor sokféle szempont felmerülhet, nemcsak a fólia. Ezt ne tudnák a jogvédő liberálisok?
Ez politika, igen, mert a hazai sajtó mindenből politikát csinál, teljesen mindegy most már, mit mond Orbán, Simicska óta geciznek mindenkit, Orbánt, fideszeseket, pártolókat, civileket, mindazokat, akik nem az ő sületlenségeiket szajkózzák.
Mondhatnám, ezzel a túlzott fóliabeszéddel is tk-en a bűnözőt védik. Nem kell gyilkolni se sötétben, se világosban.
@janos551:
Teljesen olyan a stílusod, mint mivának meg szümtükkel-nek. Befejeztem veled, amit lehetett, leírtam. Dedós oldalnyi szöveged nem érdekel.
@The Ghost Wolf:
Idióta vagy te. Annyi gyermeket kell szülni, amit el tudnak tartani. Nyilván 8 gyermek mellett én is szegény lennék.
Nem az a megoldás, mert szegény vagyok, lopok, ölök.
Orbán Viktor erről beszéljen, ne a halálbüntetésről. Mi az, hogy nem kaphat életfogytiglant, mert még nem töltötte be a huszadik életévét? Nagykorú? Igen, minden másban azonosak a nagykorúak jogai, akkor a nagy bűnüldözés meg a három csapás során erről miért nem döntött a fidesz, mint nem egyenlő elbánásról???

"Az egykori szinkronúszó családja ellenezte, hogy a lány a trafikban dolgozzon, veszélyesnek tartották. A szülők fájdalmát talán még inkább fokozza, hogy nem sokkal a gyilkosság előtt Fruzsi beszélt édesapjával telefonon, édesanyja pedig járt is bent nála az üzletben.
A temetés után többen is felháborodva vitatkoztak azon, hogy Fruzsi gyilkosa, B. Péter megúszhatja az életfogytig tartó börtönbüntetést, mivel még nem töltötte be a huszadik életévét."

velvet.hu/helyszinelo/2015/04/30/kaposvari_lany_temetese/
@Imola Helyesi:
Egyébként régen nem adtak ingyen étkezést, tankönyvet meg segélyt a sok gyermeknek, mégsem loptak ennyien, mint most.
@Imola Helyesi: "...teljesen mindegy most már, mit mond Orbán, Simicska óta geciznek mindenkit,"

B+ gomolya!
Hát nem a Simicska az elmúlt öt év legnagyobb haszonélvezője? Ha valaki, akkor ő igazán tudja, hogy Orbán és kormánya milyen jelzőt érdemel. Miért baj, ha a libsibolsikomcsi ellenzék átveszi a hiteles simicskai jelzőt? Nem mi találtuk ki, csak alkalmazzuk, mint tiszta forrásból származó infót.

Mellesleg sosem jár le a műszakod? Neked kifizetik a túlórapénzt?
@Imola Helyesi:

Honnan tudod, hogy régen nem loptak ennyien, mint most? Statisztikázták? Akkor nézd meg azt is, régen mennyien voltak mélyszegények, és mennyien azok most.
@Imola Helyesi:
Orbán a halálbüntetés lebegtetésével a népharag elől menekül.
Az emberek világosan látják, hogy a trafiktörvény lehetőséget teremtett és teremt a bűnözőknek akár a rablógyilkosságokhoz is.
Ezt a veszélyt a trafikmutyi bevezetésekor az érdekvédelmi szervezetük vezetője világosan megfogalmazta.
A tényváladék /mert ez az/ arra mutat rá, hogy Orbán és kormánya a felelősség eltussolása érdekében még nemzetközi botrányt is képes kavarni mentve a bundáját.
Az, hogy a halálbüntetés kérdését Orbán úgy dobta be, mint a népakarat megnyilvánulását, ez a stílus a gyáva emberek eszköze, mert szövetségeseket keres és mert egymaga nem tudja kivédeni magát.
Ugyan mondd már meg, hogy Orbánt mikor érdekli a nép akarata. Amennyibe érdekelné, már elhúzna rapid módon a közéletből.
amennyibe = amennyiben
@janos551: Heló tesó a stílusklubban.
Jotanáts: Elycsünk néhány hejesírási hibát boszantázsképen, hiszen a hejesírás a fideszeseknek annyira szent dolog, hogy egyből Palibát kenték főfele őrzőjéül. Akkor aztán mindenbe hasonlítunk imola szerint.
@Mariann19: Megjegyzem Lázár Igazmondó János szerint Orbán Igazmondó Viktor közölte az EU illetékeseivel, hogy nem vezeti be, sőt! esze ágában sincs bevezetni a halálbüntetést.

Akkormeg?

Ugyehogy?
@Imola Helyesi: Na ide figyelj te sötét kurva, nekem nincs 3 dplomám és négy továbbképzésem, és csak angolul beszélek a magyar mellett, de belöled most lett végképp elegem. Ha akarod úgy véded a fecsúti Gecit ahogy akarod, de nehogy azt hidd, hogy csak azok szegények ebben az országban akik sok gyereket nevelnek. Ebben a kibaszott országban 1 millióan keresnek a létminimum alatt. Ez tudod mit jelent? A minimálbér nettó összege nem éri el a létinimumot, ami a KSH szerint 87500 Ft. A bölcsödei dolgozók 30 év munkaviszonnyal viszik haza a létminimumot. És nem csak ők keresnek ilyen keveset.
Szóval hogy is van ez? Most amikor "Magyarország jobban teljesít", akkor miért van egyelőr több kivándorló, mint betelepülni akaró? Az én két unokaöcsém is a dübörgő gazdaság miatt mentek ki Skóciába.
Hagyd már ennek a felcsúti Gecinek és mocskos rezsimjének a védelmét. Vagy takarodj a picsába, és ne szennyezd a blogot a jelenléteddel. Eddig olvasgattam a hülyeségeidet, de mindennek van egy határa.
@látjátok feleim szümtükkel: az ennyien és a mint közé nem kell vessző. Tudja-e a zurasszon?
Kézi labdások! orosz-magyar a sport1-en!!!
Elolvastan a 2012. évi CXXXIV. tövényt, és igen érdekes dolgokat találtam:

3.§.
5. elkülönített hely: az üzletben fenntartott olyan, térben leválasztott helyiségrész, amely a dohányterméknek az üzletben kötött egyéb jogügyletektől elkülönített módon történő értékesítését teszi lehetővé úgy, hogy a dohánytermék az üzletben megforduló fiatalkorú számára sem a dohánytermék fogyasztó számára történő értékesítésekor, sem azt megelőzően, illetve azt követően ne legyen látható; ÉRTHETŐ?

8.6 dohánybolt: nem mozgó (és részekre bontás nélkül nem is mozgatható), más üzlettől elkülönült olyan önálló üzlethelyiség, amelynek külső felületére tekintve dohánytermék nem látható, csak az üzlethelyiségbe belépve, és amelyben kizárólag
a) dohánytermék,
b) dohányterméket kiegészítő termék,
és meghatározott más termék
forgalmazható.

12. § (1)36 A dohánybolt külső felületén mindössze a következőket lehet és kell jól láthatóan megjeleníteni:
a) „Nemzeti Dohánybolt” felirat;
b) olyan kör alakú jelzés, melynek átmérője legalább 40 centiméter, és amelyen fehér alapon fekete nyomtatással megjelenítésre kerül a következő szám: „18”, azzal, hogy a kör alakú jelzés külső kerületén legalább egy 4 cm vastagságú külső, piros gyűrű látszik;
c) a dohánybolt nyitva tartására és üzemeltetőjére vonatkozó, jogszabályban meghatározott adatok;
d) a koncessziós szerződésben meghatározott, a dohányboltra utaló egységes jelzés;
e) jogszabály alapján dohányboltban forgalmazható termék(ek) forgalmazása esetén az ilyen termék(ek)re utaló felirat vagy ábra azzal, hogy a (2) bekezdésben foglaltakat mindenkor alkalmazni kell.

(2)37 A dohánybolt külső felületén - ide nem értve az (1) bekezdés a) és d) pontjában foglaltakat - semmilyen olyan kép, látvány vagy szöveg nem jeleníthető meg, amely dohánytermékre, dohányterméket kiegészítő termékre, illetve dohányzásra utal.
EBBŐL KÖVETKEZIK, HOGY A KÜLSŐ FELÜLETEN NEM SZABAD ÁTLÁTNI, MERT AKKOR KÍVÜLRŐL IS TUDNI, MILYEN CIGI VAN A TRAFIKBAN.:D
HA NEM FÓLIÁT, MINIMUM NEM ÁTLÁTSZÓ FÜGGÖNYT RAKNI KELL MINDEN TRAFIK ABLAKÁRA.

EZÉRT nem ugrálnak a trafikosok az ellenőrzés után:

18. § (1) A vámhatóság dohánytermék-kiskereskedelmi ügyben - az e törvényben meghatározott eltérésekkel - a közigazgatási hatósági eljárás és szolgáltatás általános szabályairól szóló 2004. évi CXL. törvény (a továbbiakban: Ket.) szerint jár el azzal, hogy újrafelvételi eljárásnak, valamint fizetési kedvezmény engedélyezésének nincs helye. A bírság végrehajtására az adózás rendjéről szóló jogszabályok az irányadóak azzal, hogy fizetési halasztásnak, részletfizetés engedélyezésének, valamint méltányosság alapján mérséklésnek, illetve elengedésnek nincs helye. ÉRTHETŐ?

A következőt nem értem, mert általában engedély nélkül üzletszerűen értékesítenek a csempészek, és tapasztalás szerint ezek olyan emberek, akiknek semmijük nincs, ezért kérdés, miből fizetik ki azt az 5 milliós minimális bírságot, amit KISZABHAT velük szemben a hatóság. Vagy majd behajthatatlanként leírja a Nav?
22.§. (3) Ha valaki az e törvényben foglaltak ellenére dohánytermék-kiskereskedelmi jogosultság, vagy engedély nélkül folytat dohányáru üzletszerű értékesítésére vonatkozó tevékenységet, úgy őt a vámhatóság 5 milliótól 500 millió forintig terjedő bírsággal sújthatja.
a Nemzeti Dohánykereskedelmi Zrt ellenőrei, túltolták a megfelelni vágyást!
lehet értelmezni:

"...(2)37 A dohánybolt külső felületén - ide nem értve az (1) bekezdés a) és d) pontjában foglaltakat - semmilyen olyan kép, látvány vagy szöveg nem jeleníthető meg, amely dohánytermékre, dohányterméket kiegészítő termékre, illetve dohányzásra utal..."

net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=A1200134.TV
BASSZÁTOK MEG!!!!

IGEN.

MINDENKI AKI (én is, ha ...), SZÓBA ÁLL EZZEL A ...(inkább nem írom le, ne csámcsoghasson rajta, tudjátok anélkül is)!

Komolyan mondom, hogy egész nap szétcseszi a kommenteket, percenként cáfoljátok az állításait, de ő akkor is erősködik, terel.
Ha személyeskednek vele, mindjárt besértődik, de ő nyugodtan megteszi. És még csak észre sem veszi.

Tudom, egy senki vagyok itt (is), de KÖVETELEM az eltávolítását!
Demokrácia meg szólásszabadság, de már uncsi, hogy 3 azaz három ember tematizálja, ill. próbálja tematizálni a kommenteket.
És ez a b@szatlan fap.na viszi a prímet.

Na, cső, majd jövök.
(Vagy nem.)
@Marcellusca: Teljes mértékben osztom a kolega álláspontját.
I-vel kezdődő nevűeknek kérdés: Ha Orbán az EU-nak aszongya hogy dehogy, akkor igazából masszívan halálbüntetés ellenes? Mi más oka lenne különben az akciójának? Akkor a barnanyelvűek pont Viktor ellen hadakoznak? Nem értem ám :D
@miva?:
Ejnye miva!
Nem figyeltél. Ezt Schultznak mondta, és amit az eu-nak üzen, az homlokegyenest eltér a hazaiaknak szánt retorikától.
Merthogy itthon meg azt mondta, hogy a három csapás és az életfogytiglan nem hozta a várt eredményeket, ezért kell a halálbüntetést napirenden tartani.
Tudod, sasszé jobbra, sasszé balra, ő a pávatánc nemzetközileg is elismert előadója.
@Marcellusca: áááááááááááámen ....bár én már kilőttem ezt a baszatlan "fogazó" fapinát, de kéjes érzés olvasni amikor valaki elküldi ahová való.
@Mariann19: Nodehát a sereg a vezér ellen vonul!
@pianolight:
Már nézem is a meccset. Majdnem elfelejtettem itt a vitában.
De jó, hogy szóltál, köszi.
@Mariann19: De mégis, most vacsorakor nem mozog a csutiban a dolog? Szerinte ez rendben van? Vagy a nem is fizetett habony szívja száz romkocsmában merengő bölcsész vérét, hogy karika legyen a dolog?
Azt el is felejtettem, hogy olyanná tették az országot, ahol az MNB elnöke nyíltan hazudhat a vagyonnyilatkozatában. Máshol ennyiért komplett kormányok buknak.
@miva?: ilyentet én is akarok jáccani, lehet?....milyenk itt a tér, a milyenk, a milyenk, a milyenk, jáccunk ilyentet....kkkk
@Mariann19:
Kedves Marianna!
Én így látom - mint ahogy leírtam-, meg még így.
Eddig a trafikok kapcsán csak a mutyit emlegették, fóliáról nem nagyon olvastam. Most, hogy megtörtént a baj, folyik az egymásra mutogatás. Ez emberi tényező, ilyenek vagyunk, utólag okosak sokszor.
De. pl ahol én lakom, most megnéztem, nem látok be a kis teszkóba, a CBA-ba a hirdetések miatt, egy dohányboltba beláttam, egybe nem. Nem lehet belátni a fodrászhoz, a manikűröshöz, viszont a pénztárost pl. sehol nem védik a világos nagy bevásárló áruházakban , állnak szerencsétlenek, senki nem néz rájuk, mert a biztonsági őrök azt lesik, melyik vásárló lop.
@Marcellusca:
Ne izgasd magad, nincs miért eltávolítsanak. Csak a témáról írtam.
Fabius meg hitet tett a szólásszabadság mellett.
Nekem vannak érveim, az miért baj?
Foglalkozzál a saját szegzuális életeddel, lehet, hogy ott van a hiba.
Üdv:
@Mariann19: Irígykedve csodálom a vitatürelmedet DDD
A meccs meg jó... de eddig hálistennek annyival jobbak vagyunk... remélem nem lesz hullámvölgy!
Na, ezér szeretem a kézit ( is): Nagylaci ( 34) ma még mindig a világ egyik legjobbja; Csaszi ( 31) úgyszintén!!!
Dzsdzsák sokkal fiatalabb, és ...
@The Ghost Wolf:
Még a te kedvedért sem fogok elmenni, mert ideges vagy, mint a többiek, és csúnya a szád.
A létminimumot folyamatosan emelik, és elég sok rétegnek emelték a fizetését , ellenben 2012-tól 2010-ig nem nagyon, hanem belekergették az embereket a devizahitel felvételbe./ kivétel Medgyesi, aki elég jó fej volt, meg is fúrta ezért a pártja, majd később Gyurcsányt is/.
Én is elmennék 3-6 szoros fizetésért, de majd visszajönnék. Így volt ez már a középkorban is, elmentek, majd visszajöttek pl. a céhekbe.
De azon kellene inkább agyalnod, miért áll a nyugat sokszorosan előrébb az életszínvonalban? Nem játszott-e közre ebben pl. Magyarország / és sok más ország/ tönkretétele is?
Most már elég a mélyrepülésből, ismét a több tisztelettel övezett jobban teljesítés folytatása következzen!
www.napi.hu/magyar_gazdasag/menesztettek_a_zenemuveszeti_kancellarjat.597190.html#sl
@Imola Helyesi: Látom, ám, hogy leselkedel, hirtelen lett 4 diplomád, meg 3 nyelvtudásod ddddddddddd Vagy fordítva? a nyelv a négy a di( e)pi meg 3 ? A dipinél a klasszikus kettő mellett a harmadik a " Hygienic Manager" , Anyel vek meg az "Io amore" és az " I love" mint " szeretlek"? Dddd
Azéé' azt még én sem gondoltam, hogy ennyire mélyen van az oktatásunk DDDDDDDDDD
@kentauri:
Miért is kéne, mert te nem "fogazol". Az nagyon a témába vág.
@miva?:
Jaj, istenem , akkor ki cáfolna meg téged, ki se bírnád.
@miva?: Ki ez a hülyeséget büffentgető okostojásnak is kevés akárki-bárki ? Ő itt az ész ? Vagy pénzt kap a szerencsétlenje a válaszokért ?

@Marcellusca: Hagyd rá, hiszen elhiszi azt amit ír. Az ilyeneket hagyni kell. Itt éli ki magát, mert a kutya sem kíváncsi rá, meg az ezer diplomájára és a kétezer nyelvvizsgájára.
@miva?:
"No dehát a sereg a vezér ellen vonul."
Élen Lázárral, aki megfúrta Tiborcz baba tizenvalahanyadik projektjét az ideiek közül.
Úgy néz ki, hogy ezután nem a közvilágítás lesz az, amitől a haza fényre derül, hanem lehet, hogy Lázár?
Szegény Orbán, a mostanában egyre gyakrabban felvillanó - mesterkélten - dévaj mosoly lelohad az orcájáról, nem fog dőlni a lé Ráheléknál.
A mi Habony Árpinknak lesz min merengenie a romkocsmában, hogy hogyan pofozza ki az ármánykodó Lázárt.
@Mariann19:
Nem igazán, mert Orbán mellett vagyunk.
@Imola Helyesi:
Ma már kiveséztük mélységében ezt a témát. de annyira parciálisan gondolkozol, hogy a legkeményebb érvelés sem győz meg.
Igaz, hogy én nem tudok vetélkedni a lakásmédia
hazugságáradatával, te pedig azokat ismételgeted.
Saját gondolat esetleg logikába rendezve?
@pianolight:
Az adrenalin szintem ezelőtt pár perccel még a O szinten volt, 15:8, most meg már csak 3 a különbség.
Kezdek felpörögni.
@Mariann19:
Ne zavarjon, hogy ma még semmit nem olvastam el egyik médiában sem.Nem is volt időm.Kommenteltem és házimunka!
Lehet, hogy egyformán gondolkozunk mi is / lakájmédia/ .
Egyébként földhöz ragadt gondolkodásra utal, miszerint bértopicoló vagyok, mert akkor legalább 10 főnek itt kellene lennie.
A vélemény kizárólagosságának hamis tudata gátat szab az erkölcsösségnek, igazságosságnak és az objektivításnak.
Egy lány halála kellett ahhoz, hogy a Fidesz megbukjon 2018-ban (vagy előbb, ha lesz előrehozott választás) Ez azért valahol szomorú.

Felkészül a Jobbik... Az embereknek már nem a Fidesz a legkisebb rossz mint tavaly, hanem a legnagyobb rossz. Ezért fognak bukni.
@Mariann19:
Csak az objektív tények győztek meg a múltban, és győznek meg most is.
@Mariann19: Én megnéztem a szeged veszprém kupadöntőt. Most egy évig nem nézek ilyent. Kislány kérdezte, hogy miért mérges a tévére apa :D
A poszthoz.

Történt egy tragédia, amit a kormány a legfelháborítóbb módon kezel.
Ebből is politikai tőkét akar kovácsolni.
Ha leszedetnék a trafikok fóliáit, vagy minden trafik mellé egy rendőrt állítanak - elfogadhatóbb lenne, mint a halálbüntetés gumicsontja.
Egyik fenn említett megoldás sem pótolja a hiányzó felelősségvállalást.
Legalább valamiféle cselekvést feltételezne.
De nem.
Marad a gumicsont és a nyilatkozatözön.

Margóra jegyzem meg, itt Ausztriában egyik trafik sincs befóliázva.
Micsoda műhelytitkok. A bérkommentelő 10 fő csapatban?
@jöttem:
Meg az ellenzék és a sajtó is.
@jöttem: Hollandiában, Franciaországban, Belgiumban, Németországban sincs fólia. Igaz, itt nem is egy haveri cég gyárthatná csak azokat, ha kötelező lenne.
Olvasok. Rajzolok. Felírok állításokat, mint tanultam. A) állítás, B) állítás. Elemi logika. Kijön, hogy "legyen vita a halálbüntetésről És amit mi semmiképpen nem vezetünk be ÉS pedig akarnánk ÉS de nem akarjuk.

Hö?
Engem 2 dolog érdekel de nagyon! Miért tűri el a Néppárt a soraikban a fideszt, és miért puszipajtáskodik még mindig Merkel Orbánnal?
Neki tényleg szimpatikus ez az alak?!
@Nyekenyóka: N. darab szavazat. Jól jön olyankor, mikor hol a liberálisokkal, hol a baloldallal kell alkalmi szövetséget kötni.
@miva?:

És Merkel miért szimpatizál Orbánnal? Konkrétan amikor jött meglátogatni semmi komoly nem történt, pedig elég sokan Orbán bukását várták tavaszra.
@Marcellusca:

Ugyanezt gondoltam reggel, délelőtt, délután, mikor benéztem ide.
A fapina műsora megy folyamatosan.
Kár.
@Nyekenyóka: Mert tilos beavatkozni. Ezt a majmot mi 2/3-dal választottuk miniszterelnökünknek. Nincs az a Merkel, aki vállalná, hogy egy személyben helyesebben dönt, mint a magyar választók. Ilyenből én csak egyet ismerek, és az épp Orbán.
@miva?:
Látod?
Mert soha nem a jó meccseket kezded el nézni.:))
Még a kislány is csodálkozik ezen a lazaságon.
@Mariann19: Kidrukkoltuk, Juhhéééj! Megvolt a " meghalás" de. attól függetlenül, hogy ez nem vót' egy kemény orosz társaság, a mieink játéka győzalamre érett volt. Tehát: Hurráhhhh!
Erősebb állítás. Ott van a Navracsics. Senkinek nem hiányzik egy ilyen alak, főleg nem arra a posztra. Mégis az a helyzet, hogy tudomásul veszik, hogy mi ilyen alakkal akarunk hozzájárulni a közös jövő építéséhez. Mert vannak olyanok, akik viselik zokszó nélkül elődeik tetteinek következményeit.
@Mariann19: Nálunk a Pick meccsek voltak a legfontosabbak már 20 éve is, vagy az elektromos.
@Imola Helyesi:
"A vélemény kizárólagosságának hamis tudata gátat szab az erkölcsösségnek, igazságosságnak és az objektivitásnak."
Imola!
Hiánypótlásként tedd be annak a gondolkodónak a nevét, aki ezt a bölcseletet megfogalmazta.
Mert hogy nem te voltál, az biztos!
@Mariann19: Fordítok, azt úgyis gyakorlom mostanában:

Inkább haljon meg tízévente két ártatlan ember, mint hogy a nyilvánvaló hibámat elismerjem!
És ha már eddig eljutottunk, jöhet végre a matematika! 10ezer és 2 között kisebb a különbség, mint 0 és 2 között, szóval lehet megkezdeni az aggódást!
@Mariann19:
Kösz Marianna az elismerést, de én követtem el.
Talán itteni tapasztalataim alapján.
@Imola Helyesi: ""A vélemény kizárólagosságának hamis tudata gátat szab az erkölcsösségnek, igazságosságnak és az objektivitásnak."

Jézusnak mondhatnád, biztos örülne.
@miva?:
Tudod, mennyi háború lett az ellenkező hitből? Rengeteg, ebből állt a történelem.
@Imola Helyesi: ez mind szép és jó, de kit érdekel, h kinek milyen végzettsége van? Nem a diploma teszi az embert.

Sőt!

Manapság már mindenkinek lehet, tehát ezzel felesleges hencegni. Nekem egy van, kevesebb vagyok ettől?
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:
Neked nem hencegtem, mert nem is kellett. Csak annak hencegek, aki megérdemli.
OFF

Piketty: A tőke a 21. században c. könyve megjelenése alkalmából konferenciát rendezett a Kossuth Kiadó.

Felcsuti mint szaklektor vezette a disputát. Előadók: Andor, Bokros, Ferge, Szelényi, Surányi , Vértes, Csaba László,Tóth István György.

Hamarosan megtekinthető lesz a tubin.

ON
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:
Nem biztos, hogy kevesebb vagy, attól függ, mit tudsz, és a tudásodat hogyan alkalmazod. Én úgy gondolom, hogy elég jól alkalmazom a tudásomat minden téren, már amit tudok, abban.
Pl a kommunikációban biztosan nagyon jó vagyok, ezt tudom.
@janos551: Egy hülye vénasszony ,aki fossa a szót megállás nélkül.
@Imola Helyesi:
Nagyon érzékeny vagy: „Nem csuti dakota, hanem MO. miniszterelnöke…”
Szóval, kijár a legfőbb közjogi méltóságnak a tisztelet! Igazad van!
Mielőtt azt kezdenéd fejtegetni, hogy coccialista bérenc lennék, közlöm veled: leszarom a jelenlegi pártok összességét, tehát ennek tükrében kérdezem, Gyurcsánynak nem járt volna ki ugyanúgy? Vagy Medgyesinek? Hornnak, Antallnak…?
Dehogynem! – a logika szerint…
Őket is kutyázták tisztességesen, akkor most miért van kiakadva minden kormánypárti szimpatizáns, ha a nevén nevezik a szart?
Szóval??
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:
+ Éneklésben is kiváló vagyok, és van még egy pár terület.
Te mit tudsz nagyon jól?
egy gerinctelen,erkölcstelen kis pöcs maffiózó strici.
sosem fog engedni,-xarember marad haláláig.
@Knósszosz:
Mondjuk én mindig csak Fletónak hívtam, de ő mondta ezt magáról.
Hívták azonban bohócnak / valljuk be, van benne igazság, szeret szerepelni/
Más nem jut eszembe.
@Imola Helyesi: tudom, h nem vagyok kevesebb, na de szted, az vagyok-e, ez érdekelne.

Én teszek rá, h kinek hány papírja van, és saját magamtól sem esek hasra, h jogi diploma van, mert mire?
@Knósszosz:

Trollbán Piktor, Majomország miniszterelnöke.
@Diorella Queen:
a sok többi vénasszonynak és vénembernek - tedd hozzá-de mitől is lennél te Quenn? Ugye, viccelsz?
@Imola Helyesi: hozzád képest semmit, azt hiszem.

A szakmám jól megy, pl.
@Knósszosz: szia, szia, szia :-)

Hiányoztál, hát még a leveled. (kuncogok) :-*
@Imola Helyesi: "Pl a kommunikációban biztosan nagyon jó vagyok, ezt tudom."

Mint a vombat szuperóriás-műlesiklásban.
@Imola Helyesi:
"Köszönöm Marianna az elismerést de én követtem el. Talán az itteni tapasztalataim alapján."
Őszintén örülök, hogy hozzátehettünk valamit észbeli képességeid fejlődéséhez.
Most már értem, hogy miért vagy itt köztünk annak ellenére, hogy milyen hányattatásokban van részed. Neked is.
@Imola Helyesi:
Attól, hogy nem állok neki bizonygatni a magadfajtáknak semmit .
Reggel óta fosod a marhaságaidat itt .
Unalmas vagy már, csak mint ahogy a legtöbb fideszes, te sem veszed észre magad akkor sem, ha mondják .
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:
Nem tudom, annyira nem ismerlek. Elég objektívek a megszólalásaid, de nem szoktál sokat írni, csak egy-két mondatot, és ebből nem tudok következtetést levonni.
@Diorella Queen:
Mi az hogy: "a magadfajtáknak", csak nem rasszistának tetszik lenni egy liberális blogon? Kirekesztés, meg minden?
@Imola Helyesi:
Nem csak őt hoztam szóba.
Akkor az objektivitást azt le is lehet húzni a klozeton, nem csodálkozom.
@miva?:
Tíz évenként 2 ártatlan ember?
Vedd hozzá, hogy hány volt trafikosnak vették el szimbolikusan az életét, akiket megfosztottak az egzisztenciájától.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Most ástad el magad, ilyet mondani MO miniszterelnökéről?! Nem az M nulláséról - bár az is hasonlóan egy rakás szar itt-ott - hanem a Grande Don-ról:O

Hogy bírod a bezártságot? Én elég szarul...
Ahogy látom, a kommentelői túlfeszítik Fabiuszt. Mert azért ő végülis a maga SAJÁTOS stílusában pont azt írta le, amit én -nem kell, sötétítő fólia, és ezen változtatni kell.
A kommentelői meg túl akarják licitálni, vinnék magukkal, repítenék hazug világukba.
@Mariann19:

Plusz a kisboltok tulajdonosai, akiknek hatalmas bevételkiesést okoztak a nemzeti dohányboltok.
@Imola Helyesi: Nem fog menni terelés, mert nem lesz rá lehetőséged nálam . Kevés dolgot tartok mocskosabbnak, mint amikor a mondandót kiforgatják .
Szét offoltad az egész blogot, elégedett lehetsz magaddal .
A továbbiakban nem kívánok veled kommunikálni , mert ha bár szerinted te profin kommunikálsz, szerintem meg simán egy ostoba, öntelt és idegesítő ripacs vagy, nem ütöd meg a minimális szintet sem .
@Knósszosz:
Nem fogom itt most az összes szoci miniszterelnököt elemezni.
Pláne, hogy a másik kettő ügynök volt, az említettnek meg a nagyapósa.
A trafikosok már a legelején felvetették, a fólia kérdést. Panaszkodtak, hogy pl sötét van bent. Érdekes, hogy akkor nem nyilatkozott senki, arról, hogy igazából nem is kellene fóliázni! Miért kellett ehhez egy haláleset????
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:
Szia!
Sürgős ünnepelnivalóim voltak, kissé elhúzódott a dolog. Most a rekreációs fázisban vagyok éppen, olvasni lassan-lassan már tudok:)))

Éppen készül a Tafelspitz, megfelelő mennyiségű alapanyagból, hogy legyen még két napra. Mondhatnám marhahúslevesnek is, de van bennem egy kis sznob vér is, szóval ezt most így... Ja, persze a húst nevezik így, a lé az említésre sem méltó, pedig az legalább olyan ötcsillagos. A hülye labancok... ugye.
@Imola Helyesi: mesélj már valamit inkább a sülökről,ha már ilyen tehetséges vagy...
@Diorella Queen:
Ezek szerint mégiscsak jól kommunikálok. Nem offoltam, a témáról írtam, válaszoltam mindenkinek, álhercegné.
Ja, neked ez off, de inkább paff.
@safranek: az a csoda, hogy egy is elég volt...
@Knósszosz: így van, utólag is boldog szülinapot :-*

Leveled várom. Most. :-D
@Imola Helyesi: á, hát még mindig nem tanultad meg a leckét! :))

A sülök az te vagy, a sülök pedig (egyes szám alanyeset: sül), azok meg olyan kis állatkák. A sünök rokonai...
@tralalalla:
Én sülök, te sülsz, ő sülök, vagy mi?
@Imola Helyesi:
Akkor elemezd a nem coccialistákat! Azokat sem tilos. Vagy... khmm.

A fóliázásról meg annyit kívánok megjegyezni, hogy siralmas a Lázár erőlködése (ő az új kormányszócipelő - vagy mi?), a lényeg: el kellett sötétíteni a boltokat, hogy ne láthasson be senki. Ezt lehetett volna OSB lappal, rétegelt lemezzel, esetleg tutira menve, a beltérben Ytongból falazott paravánnal, de a sok hülye trafikos azt a kurva fóliát választotta. Ezért lehet őket kormányzati szinten bemártani a ganajba, mert ők maguk akarták.

Őszintén... álmatlan éjszakákon, amikor a legmélyebb bensődben kutakodsz, nem merül fel a kérdés, hogy lehet egy kormányzat ennyire aljas szemétláda? Nem?
Akkor baj van...
ISMÉTLÉS!

HELYES(i) lenne hozzátenni a SAJÁT véleményed hiszen jól tudsz kommunikálni ( már ha van ). Itten Csintalan nertásr véleményére lehet ugrani. Ő talán neked is szavahihető(bb) nem úgy, mint a libibolsikomcsi kommentelők.:D

"Orbán környezete naponta megéli a Habony-féle terrorizmust"

"Az idős pár brutális befenyítése mellett Csintalan azt sem érti, miért titkolózik Orbán a tanácsadó kormányzati szerepéről. Ez különösen a kormányfő közvetlen környezete felé lehet sértő, hiszen
ők naponta megélik a Habony-féle terrorizmust, Habony jelenlétét, Habony hatalmát."

index.hu/belfold/2015/04/30/csintalan_sandor_jotanacs_borsa_miklos_habony/
@tralalalla:
Juj, nyelvtan, inkább énekelj, trallalala.
Egyesszám alanyeset, az meg mi? Honnan tetszik zagyválni? Mék országból?
@Imola Helyesi: a kedvedért:

lá lá la lállálááá
@látjátok feleim szümtükkel:
Ne vicceljél már, Csinyti a szoci pártból avanzsált jobboldalivá, utána meg vissza.
@tralalalla:
Ez már lejárt lemez, kb 4napos. De: alanyeset magyar nyelvben nincs, honnan okoskodsz?
@Imola Helyesi: ne kúrj már fel, hát mi a te anyanyelved?

alanyeset: anya
tárgyeset: anyát
birtokos: anyáé

...stb
@Imola Helyesi:
A hülyeség és műveletlenség örök - mint azt a példád is mutatja!
@Imola Helyesi:

No de nem akárhová, egyből a legbelső körbe, hát ő talán jobban ismeri emiatt a dörgést is. De nem a Csintalan avanzsálása a lényeg ebben a linkelt írásban, hanem a habonyizmus, mint jelenség. Erről hallgatsz, mint szar a fűben. Valami a felfogásoddal nincs rendben. vizsgáltasd ki.
@tralalalla:
Valami szőröstalpú román bevándorló ez is... Essetunni...:(
@tralalalla:
Nem egészen: magyar nyelvben tárgyrag van és tárgy mondatrész Birtokos személyjel vagy személyrag van a szón, birtokos eset sincs, birtokos személyjelezés van, ez mint mondatrész különféle lehet, legtöbbször állítmány. A magyar nyelvtan nem ismer eseteket. Németnek tetszik lenni? A magyar nyelv nem angol, német, olasz , orosz és egyebek, a magyar nyelv sajátos ősi nyelv.
@Knósszosz:

Magyarország.
Haza mennénk.
De itthon vagyunk.
@látjátok feleim szümtükkel:
Nulladik izé Piktor
- 5 laza évig komancs ifjú takonygerincű kiszmajom - bolsi
- 8 laza évig a Liberális Internacionálé európai alelnöke - libsi
Ti meg rohadék libsibolsik, ha ezt fel meritek hozni, miközben nem voltatok elvtársai ennek a takonygerincű szarnak.
Minimum... Kérdések még?
@Knósszosz:
A kormány bölcs előrelátással kezelte az ügyet, mert egyszerű, gyorsan kivitelezhető és egyben olcsó megoldást várt el a trafikosoktól.
Előírhatta volna a fiatalkorúak távol tartására a - látótávolságon belül időleges vakságot okozó -generátorok beszerzését és alkalmazását is.
A vásárlásra jogosultak pedig a személyazonosságukat igazoló kártya - ellenőrző készülék nyílásába történő - behelyezését követően a detektoros kapun át léphettek volna az üzletbe.
Újra beigazolódott, hogy "Jó tett helyébe jót ne várj!"
@látjátok feleim szümtükkel:
Én? Fogalmam sincs , ki Habony? Te tudod, aha.
@Imola Helyesi:
Tükörbe néztél - borotválkozás után - mostanában?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:Nahát, nem is tudtam, hogy csak a szőröstalpúak értik a magyar nyelvtant. Még ilyet!
Add már be az Akadémiára, hogy aki nem ismeri el, hogy a magyar nyelvtanban nincsenek esetek, az csak szőröstalpú román.
Lementettem trallala és BOli párbeszédét az esetekről. Ilyen nincs, emberek ... és mégis van.
@látjátok feleim szümtükkel:
A cipőfűzőm is többet ér. :)
Annyi dolog, közösségi érték, segítség csoportokon-közösségeken van, amivel kitöltheti az ember az idejét, erre ezt a parvenű majmot még én is megválaszoltam. Ma is segítettem sok embernek, csoportnak - önzetlenül. Ellenben ezzel a kreténnel, aki szimpla csicskaként, hosszú nyelvvel, szaros segget nyal.
Ízlések és pofonok. Evvan...
Ja, ma is fenn van az indexen a poszt, csak más címmel. Nahát!
Nem merik vállalni az eredetiséget? Még ilyet!
@Imola Helyesi:
Spicli elvtársnak teccik lenni?
Akkor értem - bolsevik elvtársam - a szorgalmadat! Ostoba szerencsétlen. Senkinek lenni se egyszerű, mint azt a példád mutatja.
Esti nyugtatónak és gomolyátlanítónak egy kis csoda:

www.youtube.com/watch?v=bJTNUIuassY
@látjátok feleim szümtükkel:
Unom ezt az offoló kotonszökevényt, még pár röffenés és megoldom egy hétre a kreténmentesítést.
Összeszámoltam, kb 80 hozzászólásom volt, és többnyire válaszok voltak a 80 kérdésre, ez 160. Na miért is lennék spicli?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Úgy gondolom, hogy a hozzászólásai minősítik, és aki olvassa, az látja és tudja kiről és miről van szó.
Nem kell komolyan venni, de válaszolni pont azért kell, hogy >lássátok feleim szümtükkel< milyen emberek vannak.:D
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: "Amit ma megtehetsz
ne halaszd holnapra"!!!
Nagyon korrekt poszt!
@látjátok feleim szümtükkel:
Ühüm, alanyeset a magyar nyelvben, meg Csinyti jobboldali, értem én.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Tedd azt, aztán majd bebizonyítod, hogy "kotonszökevényt" miért iktattad ki.
@Imola Helyesi:
Banyek, bizonyítás? Hol? Ti, spiclik, ezt tanuljátok, vagy genetikailag vagytok erre kárhoztatva?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Én, spicli, miért is? Ja, mert nem ismerem el az alanyesetedet? Lehet.Nem érek én fel hozzád, nem vagyok én olyan jó.
Tényleg az indexen miért van más címe a posztnak?
Bűnmegelőzés magyar módra- ha már nem jut munkahely, meg nem jut lakás, legalább a börtönben legyen elég hely.:(

www.hir24.hu/belfold/2015/04/30/nepszavazast-akarnak-a-komloiak-a-bortonrol-a-polgarmester-lebeszeli-oket/
@ornagy50:
Az a szívlapát! Kavicspakoláshoz, hülyék gyepálásához...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Bolikám, egy felvilágosult liberális demokráciában még vannak spiclik? Nem is tudtam.Csak azt, hogy ti kikéritek magatoknak az illiberalizmust.

Aki nem a ti vélt igazságotokat hangoztatja, az spicli? Ez éppen olyan érdekes, mint az alanyeset.
@tralalalla: ne haragudj, de a magyar nyelvben nincsenek esetek, amivel összekevered, az a rag, jel, képző, szemben pédául, mivel én szlavisztikus vagyok, az orosz nyelvben használatos 6 esettel:alany,tárgy, birtokos, részes, eszköz-és társ, előljárós esetek, mi magyarban a ragokkal, jelekkel és képzőkkel fejezzük ki ezeket....kkkk
@Imola Helyesi:
Gyengébb képességű imolabélák tegyék fel a kérdést az indexnek. Ehhez is segítség kell? Kevesebbet igyál, gyógyókat szépen, sorrendben szed... Nyelvedet próbáld meg egyszer lefeszegetni a bolsevik haverjaid seggéről!
@évásanyó: Off:@Imola Helyesi: hányan vagyunk itt, a jó édes anyád közül, akinek henceghestz?
itt továbbra is Imol vezeti a ranglistát...szomnorú-
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Én egyre inkább nem.
Ha turulszárnya is van a kerti budinak, az attól még nem lesz norvég wéczéé, ahol a szar sem olyan büdös, mint itt - talán.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: 1 hét?? le kell dobni egy magas helyről, aztán ennyi.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Ez milyen eset bolikám? Megesett már veled?
Nyugodtan evezzél az ünnepeken, ennyi elég volt belőletek egy darabig, te jó ég, alanyeset és sötét fóliavita, a hét varánuszi csodája a sülök után. Belesülünk, vagy beleő-sülünk.
@Kijelölt Önkéntes:
Szerintem volt még pár ötletük ezeken kívül is, kreatívak.

A kreativitás persze nem feltételez automatikusan vállalható szellemiséget is, de próbálkoznak vele. Egyesek. Kar lendít, és árvízvédekez... persze...
@Knósszosz:
Knoszikám , nektek ez a lényeg mindenben, a szar. Na, csak írjatok róla.
Már taga sem díjaz benneteket, nem is írt.
@pianolight: nem értelek, mi a baj velem?
@Imola Helyesi:
Most saját magadat minősítetted, mindösszesen ennyit értettél meg? Kár...

Pedig nem, mert nem vagy te... de ezt már kifejtettem, szóval csak a magad szórakoztatására - de élvezed. Ha én is ezt csinálnám, kurva jókat röhögnék magam is! - magamon:)
@Imola Helyesi:
Szerintem is vérciki sületlen suloknak lenni. Ennél már csak pártgecinek lenni cikibb. Illetve a kettő halmazának. Oszt itt vagy mégis te...
@Imola Helyesi:
Van aki nem seggnyalásból él, hanem melóból.
Ezt persze érteni kellene, sőt, gyakorolni.
Kevesebb idióta döntést hozna a kormány.

Majd most leülök és keresztet vetek... ha gombot varrnak rá a keresztényhipokrita néppárt prominensei.
@Penivaldes:
Kösz Peni!
Nem dicsőség ez, fél évszázad...
Csak ünneplésre - piálásra - alkalom.
Az meg is volt:)) Bogrács meg szombaton lesz, egy másik haver meg akkor...

Szia:))
@Imola Helyesi:
Elmegyek evezni, visszajövök arra, hogy többek szerint valami kretén szétoffolja a blogot és legyen türelmem a szerencsétlen fajtáddal? Ugyan... türelmes vagyok, de nem olyan ostoba, mint te.
Amennyiben maradni akarsz, korlátozd a hozzászólásaidat a témára, vagy kiváglak, ahogy kell! A lelked sem érdekel, meg a förtelmes írói munkásságod sem.
@Knósszosz: éltessen az Isten sokáig erőben, egészségben szeretteid körében!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Nem vagyok fideszes, ha netalán erre kívánt célozni őfő varánuszi méltósága.
A sületlen sulokot nem tudom értelmezni, mert nem tudom, mi az a sulok, a kettő elegyét így meg pláne nem tudom.
Szerintem ez egy sületlenség.
@évásanyó:
Köszönöm!!
Már annyi jókívánságot kell beosztanom, hogy jövő ilyen korig is elég lesz. :))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Nézd végig, hogy nem a témával foglalkoztam-e. Nyugodtan minden indulat és téveszme nélkül. Csak azzal foglalkoztam, mert a kérdéseikre válaszoltam.
De ha ilyet írtak, hogy pl szőröstalpú román- e, vagy baszatlan picsa, kurva és egyebek-e vagyok, nyilván arra is válaszoltam.
Üdv, további jó evezést és munkát neked!
@Knósszosz:
Munka? Ne'ba! Nem érti a jelentését sem, pártgeciknél egymás leszopásában ez náluk kimerül. Van egy képzetük a "munka világáról". Kapa, kasza, apjuk fa...
@Imola Helyesi:
Nem vagyok a te gyámod sem, nem a kelki üdvötökért élek!
Szimplán kivágom a parasztot, aki nem érti a játékszabályokat.
Kapischi? Lekottázzam? Auf deutsch?
@Imola Helyesi:
Párt? Keversz a Liberális Internacionálé volt alelnökével, te kis hízelgő...
Erről te tehetsz Knosszi! Ha nem lennél ilyen remek ember, nem köszöntenénk lépten-nyomon. )))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Már mondtam, ne idegeskedjél, evezzél nyugodtan társadalmi munkában, holnap megyek úszni a Döbrentei térre, nem leszek, kipróbálom a koedukált Rudast, mivelhogy egyébként a nudistáknak tartják fenn a legszebb kilátású csillagos ötös fürdőnket, erről cikkeznétek inkább!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

A lelki üdvüket már eladták egy tál lencséért. )))
@ornagy50:

Bocs a tegnapi kirohanásomért! Legközelebb átlélegzem.)
@Imola Helyesi:
Ideges? Gondjaid lehetnek, mert nyugodt vagyok, ha ideges leszek, nem akarod tudni, hogyan gyalázom a belterjes fajtádat. Hidd el.
Amennyiben buzulni mész, miért érdekeljen ez bennünket? Tartsd meg magadnak ezt is... Beleszarunk. Légy más. Amíg nekünk nem kötelező, addig csak lazán vedd...
Gyorsan tegyünk mosasaurust a Rudas gyógyfürdőbe!
Csak egy alkalom lesz, ezt most nem baszhatjuk el!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Egy szimpla alien tojás is megteszi a gőzbe, ez ráül kotlani.
@Gábris szomszéd: "Amúgy tényleg elgondolkodtató, hogy egyes kommentelők sokszor hányadék módon beszélnek másokkal, miközben ha ők kapnak hasonló beszólást, akkor felháborodottan picsognak és kérik ki maguknak a tisztességes és emberséges kommunikáció hiányát."

önismereti-tréningen voltál?...
Sajnos igaz, a trafikos gyilkosság a Fidesz (és az elkövető) közös bűne.
@pianolight:
estas completamente endrogado o tomaste algo muy fuerte?

kkkkkkkkkkkkk
brühüyyy
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Munka-??
Marcika, a tipikus narancsszarházi az tudja mi az?
Vagy a többi tetű, akik mind jogászként (lejáratva a szakmát a végletekig) kerültek fontos pozíciókba??

Lófaszt sem értve semmihez??
Te is költői kérdésként dobtad, ugye...?
Orbán Viktor: Megvalósítjuk a polgári berendezkedést
Az Echo TV pénteken sugározza a kormányfővel készített interjút

Pindroch Tamás – 2015.04.30. 14:23

A tavalyi választásoknak az volt a tétje, hogy ellenforradalom alakul-e ki, vagy megvalósítjuk a 2010 és 2014 között végigvitt sikerese forradalom berendezkedését. Kiderült, hogy ellenforradalom nem lesz, ugyanis három választást is meg tudtunk nyerni. Ebből az következik, hogy egy új, polgári berendezkedést kell megvalósítanunk – erről is beszélt Orbán Viktor miniszterelnök Bayer Zsolt, Mélymagyar című műsorának mai felvételén. A több mint háromnegyed órás interjú pénteken 20.30-tól kerül adásba az Echo TV-n.

MILYEN POLGÁRI BERENDEZKEDÉST VIKTORKA ??? MÉSZÁROS-LŐRINC-FÉLÉT....TE BAROMÁLLAT VIKTORKA ????! ENNYIRE HÜLYE NEM LEHECC TE FÉLNÓTÁS ?!!!!! DE !!!!!!!!!
valaki magyarázza már el nekem, hogy mi ez a fóliázás dolog? mit kell fóliázni és minek?
a magyarázatot annak tekintetében várom, hogy amerre én járok, tele van nemzeti dohánybolt reklámmal. a liftben is van, amivel feljövök a sokadikra. az utakon is sokszor látok kitámasztott reklámplakátokat.

akkor miféle ál-marhaság ez a fólia?
@kvadrillio: ENNEK A PIKTORNAK...TÉLLEG ELBORULT AZ AGYA TELJESEN !

ÉS MÉG EL IS HISZI, HOGY EZ A TÁRSADALMI KATYVASZ AMIT "MEGALKOTOTT" ÖRÖKRE ÍGY MARAD ?!!!!! :o)))))
@Bambano: ORBÁNT KÉNE BEFÓLIÁZNI EZZEL AZ ÁLTALA KITALÁLT ÚJ KÖRÖSZTYÉN-DEMOKRATIKUS-KONZERVATIV SZAR-KOFÁGGAL, AMI ALATT NYUGODTAN MUMI-FIKÁLÓDHATNA A HÁLÁS UTÓKORNAK...NEK....TEK...:o)
@Imola Helyesi: te ostoba ribanc!!! a világ minden pontján árulnak dohány neműt! de sehol a világon, olyan beteg módon NEM teszik, ahogy Háccsó Szotyisztánban a "törvény=néhány idióta fideszes" előírja!!!
látogass el Bécsbe, pl...
ne dumálj mellé, ne hazudozz, egyszerűen ismerd be, hogy a trafik-törvény és a szegénység/nyomor okozta a halálesetet. az elsőért a fidesz a felelős a másodikért durva sokat tett, de nem vitatom az előző "kormányok" teljesítményét sem, azon a téren, miként fosszák ki a T.Kocsog Szavazópógártot!
@Bambano: az IQ teszttel már ne is bajlódj! Hagyd a 3,14csába, neked elég a szobahőmérséklettel megegyező...
@janos551: "Na akkor hogy el ne tévedj az erdőben, soha nem voltam sem szoci, sem liber. Csak logikusan gondolkodó ember."

És ha én meg szegfűs vagyok vagy madaras (vagy mi van most)? Nehogy már szégyen legyen ma Magyarországon demokratának és szocialistának lenni!!

Az a szégyen, ha valaki sz@r ember, ráadásul náci és fasiszta.
Egy rablópárt végnapjai.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

DDD

"Nehogy már szégyen legyen ma Magyarországon demokratának és szocialistának lenni!!"

Amellett,hogy én sem vagyok 'szoci ezt mindig szerettem!
Szép május elsejét mindenkinek!!

www.youtube.com/watch?v=4yUhT1-
Mert még sohasem gyilkoltak meg senkit lefóliázatlan kirakatú helyiségben. Sem élelmiszer boltban, sem bankban.
Mikor vállaljátok a médiában megjelenő, ordas balos, liberális hazugságokért?
@vigyüktúlzásbaadolgokat: Tudod, már valóban ott tartunk mint a Horthy-féle korszakban.
Ahol élek, ott a nyálas fideszes pöcsök--a csúti jelentgető és geci parancsára tönkretettek mindent.

Nincs már működő kórház, lassan nincs semmi csak hazug és patkány fideszesek. Semmi mást nem tudnak csak feljelentgetni és hazudni, lopni csalni. És talán a nevüket leirni, mint @Imola Helyesi.

@Imola Helyesi: Azt irtad hogy nem ugatsz ha nem tévedek. Akkor miért is vauzol bele a mások dolgába te agyonművelt , mélyen szántott és megtrágyázott csigagerincű, hazug senki?
Külföldi kibicnek kuss legen !
@Knósszosz:
"Ha nem lennél ilyen remek ember, nem köszöntenének lépten-nyomon" /jöttem: egyetértek/
REMEK EMBER! a következő lépten-és nyomon köszöntelek én is: legyél sokáig egészséges, sikeres és boldog
@Shabby Bear:
Még pár év tanulás, oszt talán akkor sikerül egy értelmes mondatot összeraknod - na, akkor majd gyere vissza. Hihetetlen mélyről jönnek kubatovka új talpasai... Legalább magyarul össze kéne tudni rakni egy mondatot, nem a Szász Jenő féle élősdi intézetben lógatni csak a seggeteket.
Üzenem a ballibes fröcsögőknek. Felelősségük a dohányboltok elleni támadásokban legalább annyi, mint az elcseszett elsötétítési előírásnak.
Egyetlen okból. Már évek óta megy a dohánybolt mekkora kib.szottnagy üzlet, a Fidesz el is mutyizta duma.
Ez a görény is csak a dohányboltok között válogatott, mígnem talált egyet, ahol csak egy ember volt, az eladó.
Választhatott volna más olyan üzletet is ezret, ahova nem lehet belátni, (ajándék, bio termékeket árusító, virág, egyéb) van belőlük bőven Kaposvár belvárosában, és egyikbe sem lehet belátni, de k.vára nem. Miért mégis csak a dohányboltok jutottak ennek a féregnek az eszébe ?
Mert osztja a "dohánybolt mekkora kib.szottnagy üzlet a Fidesz le is nyúlta" nézeteteket.
Ezzel szemben mivel kellett beérnie ? Azzal a kib.szottnagy 22000 Ft-os napi bevétellel.
@Imola Helyesi: Látom, hogy a feladatodat az éjjel sikeresen teljesítetted újra. Megdicsérted magad és jól szórakoztál.
Elérted, hogy csak kb ......db hozzászólás volt amit érdemes volt elolvasni
@lékek és ellensúlyok: "ballibsi fröcsögők"??? szerinted a dohánybiznisz nem nagy üzlet??? DE AZ! és ezt nemcsak az üzletet lenyúló hatalom csürhéi tudták, hanem a gyilkos is. Nem kellett ehhez egy darab "ballibsi" sem
@évásanyó: Sry a félreérthetőségért, Imolának szólt a kérdés,( ki vagyok kapcsolva nála) semmi bajom veled !!!
@KÁTÉó53éúétr6:

Jó reggelt!

Beszéljünk inkább a hüvely...'esek vagy termesztéséről vagy a gombákról:),de ne 'szőröstalpúba@atlankurafapinákról:))

Már beindult a folyópartokon...is:))

www.google.hu/search?q=g%C3%A9vagomba&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=Qw1DVbKvNovhaJ3QgMAF&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1366&bih=631
@janos551: ....és még fogaz is a tetvedék.
Egy 'utolsó baloldali:))

www.atv.hu/videok/video-20150429-hova-lett-a-munkasosztaly

Mindenkinek boldog 'sörvirslikómát!
@pianolight:

Láttam tegnap 'kéziztetek Mariannal:)
Veletek és a fiúkkal voltam,de nem értem rá írni:)

(de nem is volt érdemes,beszállni 'ebolandba!!)
"Vállald végre a felelősséget valamiért, bazmeg!"
Na itt a lehetőség, hogy kormányváltás után halálra ítéljék. Illetve nincs itt....
@Shabby Bear: Ennek fuss már neki mégegyszer....csak most úgy, hogy értsem a mondatot....vagy inkább mégse.

Hogy van ez veletek? Nyomjátok a sületlenségeiteket, véditek a védhetetlent aztán egyszer fordul a kocka és magatok előtt is csak szánalmas, használhatatlan érv marad és ekkor új regisztáció?

Nem gondoljátok, hogy mindenki tudja, hogy március 14. előtt te voltál xy faszkalap?....tök mindegy a nicknév...egy kaptafa vagytok...kár ézért nevet váltani csak szánalmasabb amikor friss reg.-el folytatjátok azt a pofátlan seggnyalást amit műveltek.
@lékek és ellensúlyok:

Örülök, hogy sikerült megideologizálnod ennek a faék egyszerűségű gyereknek a tettét.
Sokat agyaltál rajta mire kijött, hogy így akarnak ártani a ballibsik a fidesznek?

Megsúgom, ezt úgy hívják paranoia.
@gazoló:

"'ebolandba!!) "

Ez jó:)) De inkább agysejtpusztító cunami volt. Olvashatatlanná tette a blogot.
@Rodeo36: Sí, la segunda, he tomado rum fuerte DDD. A hencegés imolának szólt...
@gazoló: Hi, jó meccs vót, a végére még izgalmas is. A tegnapi Imola moncsicsi kiakasztott DDDDD
@Orica Középföldi:.... a haverodnak dettó.
Ez a kretén még frissebb.
Saját magukat mattolják amikor ideböfögnek új néven.
Nem gondolják, hogy levágja mindenki, hogy csak azért váltottak nevet mert saját maguknak kell ellentmondani?
Libsiznek, komcsiznak, de elég rég hallottam itt bárkit a szocikat vagy Gyurcsit fényezni, pedig ők az ellenzék. Ellenben ezek a ganék egyfolytában a bolsik picsájában turkálnak.
@Imola Helyesi: Kedves Imola! Most, hogy visszaolvasom nyelvtani fejtegetéseid, egészen elszomorítasz. Te lennél itt a nemzeti oldal harcos védelmezője, és a saját anyanyelved alapvető szabályaival nem vagy tisztában?

Hogy állíthatsz olyat, hogy az éppen az aglutinációról híres magyarban nincsenek egy főnévnek esetei?! Épp ellenkezőleg, egy angol főnévnek van 2 esete + egyes szám-többes szám (összesen tehát 4), amiből 3-at azonosan ejtünk (mother, mothers, mother's, mothers'), egy magyarnak 24*2 'egyszerű' (bár többfajta számítás is van) és még kombinálni is lehet (pl. tárgy+birtokos). Oroszul nem tudok, de a németben pl. 4*2 (Nominativ, Accusativ, Dativ, Genitiv). A latin hasonló de a declinatiók miatt bonyibb, mert szótőtől függően másként ragozol szavakat.

Mielőtt leoltanál másokat, ajánlom figyelmedbe:

hu.wikipedia.org/wiki/A_magyar_nyelv_eseteinek_list%C3%A1ja

www.nandor-net.de/paloc/gyermekneveles/gyermekneveles-14.htm
@KÁTÉó53éúétr6:

"a dohánybiznisz nem nagy üzlet??? DE AZ! és ezt nemcsak az üzletet lenyúló hatalom csürhéi tudták, hanem a gyilkos is. Nem kellett ehhez egy darab "ballibsi" sem"

délután zárás előtt 22000 Ft (A tulaj a napi bevétellel várta a csajt) nagy napi bevételnek számít szerinted ? Ha 100 %-os a haszonkulcs, még akkor se.
@Imola Helyesi: Egy novella jut eszembe rólad, meg néhány rád hajazó kommenthuszárról:

IN MEMORIAM DR. K. H. G.

- Hölderlin ist ihnen unbekannt? - kérdezte dr. K. H. G., miközben a lódögnek a gödröt ásta.

- Ki volt az? - kérdezte a német őr.

- Aki a Hyperion-t írta - magyarázta dr. K. H. G. Nagyon szeretett magyarázni. - A német romantika legnagyobb alakja. És például Heine?

- Kik ezek? - kérdezte az őr.

- Költők - mondta dr. K. H. G. - Schiller nevét sem ismeri?

- De ismerem - mondta a német őr.

- És Rilkét?

- Őt is - mondta a német őr, és paprikavörös lett, és lelőtte dr. K. H. G.-t.

(Örkény István)
@kentauri: valami látens homoszexualitás lehet a dologban...

@pianolight: remélem, legalább a sült megtanulta végre. HOlnap kikérdezem...
@tralalalla:
Szimpla fontoskodó, önfényező cserencsétlen a fennen megszólított izéke. Nem túlértékelni, mert még verselni és gyökölni kezd, ha ennyire felmagasztaljátok. Az meg eléggé eördöghtől való dolog már!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: tudom, de hátha ragad rá valami a magyarságból. Ha már szerinte ő az, mi pedig.....
@Sir Bates dö Hól: Ez jó cucc: tiszta víz angyal poharába DD
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: de hallod, ezt az egypercest Örkény tutira róla írta. Mérhetetlenül büszke valamire, amiről mit se tud.
@Orica Középföldi:
"Sokat agyaltál rajta mire kijött, hogy így akarnak ártani a ballibsik a fidesznek?"

Nem, a ballibsik úgy akartak (akarnak) ártani a fidesznek, hogy trafikmutyiról beszélnek, azt a benyomást keltve, hogy az mekkora nagy üzlet. (Megjegyzem, a trafikok nagy részénél, csak nagyon erőltetetten lehet kimutatni pártpreferenciát. "A tender nyertesének a rokonának a haverjának az unokahúga fideszes pl. (Olvastam a ballib oldalról ilyet)"
Ennek negatív, és csúsztatásokkal teli kampánynak a mellékterméke, a trafikok elleni fokozott érdeklődés a primitívebb gondolkodású bűnözők részéről.
@lékek és ellensúlyok:
Ha sikerül majd a cikket és a történéseket értelmezned, akkor megérted. Addig viszont ilyen marhaságokat írogatsz. Dolgozunk dohány területen, a napi haszonkulcs ennek a 4-5 szöröse. Nem a forgalom. Tehát a te logikád szerint - 900-1000 ft körüli átlagáron- egy trafikban naponta 22-25 doboz cikt adnak el?
Gratulálok, leülhet fiam...
@tralalalla: Ő, és a tanulás ....
Olyan, mint a viccbeli, aki a halálos vicc meghallgatását követően egy hét után halt meg: akkor értette meg a halált okozó poént DDD
@tralalalla:
Szép, okos, kommunikatív, vezető alkat, irigylik a népek... mint a Győzike, dikkmán! :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Tegyük hozzá, hogy cca. 20000 dohányárusító helyből lett 5000, az új tulajok száma ennél jóval kevesebb ( egy "újdohányos" 5 trafikot is kaphatott, ráadásul itt nem kell családtagnak árusítani DDD), a forgalom tehát koncentrálódott, miközben a kereslet nem csökkent szignifikánsan.
@Bambano: valaki magyarázza már el nekem, hogy mi ez a fóliázás dolog? mit kell fóliázni és minek?
a magyarázatot annak tekintetében várom, hogy amerre én járok, tele van nemzeti dohánybolt reklámmal. a liftben is van, amivel feljövök a sokadikra. az utakon is sokszor látok kitámasztott reklámplakátokat.

akkor miféle ál-marhaság ez a fólia?

Válasz erre ;

Ez olyan mint az iskolaköpeny volt anno a szocializmusban . Valamelyik őskommunista fideszes nem szereti vagy nem bírja elviselni a változatosság szépségét és egyen külsőt talált ki a dohányosoknak . Kb ennyi. Mindegyik legyen egyforma és ugyan olyan , mint a régi szép időkben a kisdobosok .)
Lószart Fabius, az egész az elmúttnyócév meg Gyrucsány miatt történt, mert akkor járt az elkövető iskolába, ahol nem nevelték meg kellőképpen, de ha kell még tíz másik indokot is tudok sorolni.
@tralalalla: Most nem ér rá művelődni, mert elment a csoffadt testét áztatni a Rudasba. Reménykedjünk benne, hogy a víz alatti maszturbálásáról nem tart élménybeszámolót nekünk.
@pianolight:
Azért genyó dolog ilyen komplex feladványokkal beterhelni egyesek szinapszisait! Jó, hogy mindjárt nem kéred a komplex matematikai levezetését, hogy hányszorosára emelkedett ekkor egy trafikos fotgalma... Komolyan... :(
@lékek és ellensúlyok:

"a ballibsik úgy akartak (akarnak) ártani a fidesznek, hogy trafikmutyiról beszélnek, azt a benyomást keltve, "

Igazad van. Ez egy jól megindokolt, sokoldalúan egyeztetett, senki érdekét nem sértő, az állampolgárokat nem korlátozó döntés volt.
Mo jobban teljesít.

Te honnan tájékozódsz? Szűknek tűnik a merítés.
Forgalma... Android billenytűűűű...
Én is szeretném már látni, ahogy a liberós média felvállalja a felelősségét a gyilkossággal kapcsolatban:
- Megélhetési bűnözők mentegetése
- Általában a deviáns viselkedés támogatása
- Közvélemény trafikok ellen hangolása (minden félhülye azt hiszi, hogy ott van a sok zsé)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Na látod, ez van, ha a pénteki ébresztőim hajnalban keltettek, és nem találtam a snooze gombot DDD Mentségemre szóljon, hogy nem említettem a haszonkulcs állami megemelését DDD
@Orica Középföldi:
Honnan, honnan? Rongylábtóni habogásából, meg az ecceri qrmányszóvivő makogásából. Szánalmas ez a narancsbolsevik csürhe, a régi komenyisták sokkal kreatívabbak voltak. Hiába no, a belterjesség miatt van még lejjebb...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: haver,mi afasz van itt?
elmegyek ballagásra, bekarmolok,errearra ébredek, hogy....szomjas vagyok:)))
@midnight coder:
Ezt így egyedül? Vagy többen lapátoltatok ennyi bölcsességet össze, hogy ezt kivajúdtátok?
Sokszor elmondták, gyurcsányahibás... Szánalmas magyarázkodás, pökhendi és ritka tetű cinikus betámadás amit műveltek, nem véletlenül rühellik a fajtátokat.
@Diorella Queen:
:)
' Mijóta eszemet tudom a Rudas így működik:)
'Magyariország én így sz.........."
@Sir Bates dö Hól: Akkor a szándék, meg az eredmény szerinted sem mindig egy síkbeli egyenesen található ? DDDDD
ÉJJEN MÁJUS ELSEJE!
("Csak sok a kötsög.") :D

www.youtube.com/watch?v=eXHCaPu7UIc#t=16
@janos551:

"Ahol élek, ott a nyálas fideszes pöcsök--a csúti jelentgető és geci parancsára tönkretettek mindent. "

Ez a folyamat érezhető a virtuális térben is. Pont ezért nem kellene hosszútávon etetni a trollokat.
Ez a blog egy sziget. Gondolkodó emberek fordulnak egymás felé. Olyan kevés hely maradt mára. Próbáljuk megőrizni!

Azt akartam kinyögni, hogy ne etessétek minden percben Imolát, mert derékig fogunk járni a szarban és mindenkinek felforr az agyvize!

Jó reggelt mindenkinek!
@gazoló:
Majd a banya bemegy és hab testével bevetődik a wasserba. Durva lesz, lebontják inkább a Rudast... :)
@tralalalla:

'tralalalla,nagy 'welcome:))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

'Nefürggyéle:))

Inkább kigyullad a 'zészaki szárny,mint hogy ezt a 'fapuncit lefürössze:)
@Marcellusca: tezsvérem fojik azinfláció:)
köszönöm neked eszt a szép reggelt:))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Muszáj neked jókor reggelre ilyen képekkel bombázni az agyam?
Beszélhetnél valami szépről is.
@Marcellusca: DDD

Hi! Attól még éljen!
'Mingyá indulok wazz! Akkora 'rakenrol lesz ma,mintállat:))))

'Knósszinak is megünneplem félszázát:))
@jöttem: "Azt akartam kinyögni, hogy ne etessétek minden percben Imolát, mert derékig fogunk járni a szarban és mindenkinek felforr az agyvize!"

A blogon kívüli világ is tele van imolákkal, ott sem forrhat fel az agyvíz minden percben.

Ezt a blogot olyanok is olvassák, akik nem szólnak hozzá, nekik azért meg kell mutatni ki is ő valójában. Ez fontos feladata a gondolkodó embereknek. Valamikor beszélgettünk arról, hogy az öncélúság nem elég. Most meg különösen nem, mert különben vissza jutunk az ötvenes évek világához. Gondolkodásban is.

Aki nehezen viseli ne olvassa el amit írt, és főként ne reagáljon rá. Aki meg kötélidegzettel viseli, az majd helyére teszi. Majd nézd meg, amikor kérdéssel, tényekkel kéne szembesülnie, soha nincs véleménye, sőt válasza sem. Ez a demagóg ember jellemzője, de csak akkor derül ki, ha van rá lehetőség, hogy szembe állítsuk a valósággal.

Szép napot neked, és mindenkinek.
@taga20:
Akko' irány a majális! :)
Sör hideg, virsli meleg. Vagy fordítva. :D
@jöttem:
Ugye-ugye... vizuális típusként nekem is felfordult a gyomrom.
@Orica Középföldi: DDD

"agyelszívórohasztóenergiavámpíírgeci!!!!
@lékek és ellensúlyok:

Hol jártál április 6. előtt?

Mi volt az ami megadta a végső lökést, hogy most már elég és neked is meg kell védened a Gecit?

Mert nem is feltételezem, hogy nicket váltottál.
@Gábris szomszéd:

'Egyfact bár a Lordot csípem,de van az a pénz:))
@Gábris szomszéd: a pártod meg a moszkoviták bréjére a halál fasza helyett...
@Marcellusca: ("Csak sok a kötsög.") :D

Ez a szép keresztes lovag honnan tudja ki a kötsög, és hogy az sok?;D
@pianolight: nézőpont kérdése... mióta hajlik a tér:-)...
@Gábris szomszéd: Gondolod, újdonság a titkosszolgálatok beszervezési módszereiről írni???
Az újságíró, meg a troll hasonló, de a szó eredeti értelmében messze áll egymástól, a troll mindig egyoldalú, a blogger, meg az újságíró nem szükségszerűen ...
Látom felvonulást rendeltek el a trolloknak. Egészen nagy lett a választék. Mégis csak tud ez a blog valamit.:D:D:D
@jöttem: Magába is, Szépasszony! :)))

@látjátok feleim szümtükkel: Addig OK, hogy egy-egy ember válaszol neki, rámutat a faszságára.
De, mikor már tizen, tizenöten teszik és még mindig nyomja a hülyeségét, és csakazértis, és még mindig van, aki fel akarja homályosítani .... szélmalomharc. Uncsi, fárasztó.
Ez a baszatlan fapina egy agyatlan barom. Fejszével és 5 kilós kalapáccsal sem tudnád/tudnánk normális embert faragni belőle és értelmet verni a fejébe.
Időnként elgondolkodom, hogy direkt csinálja. Minden az érvei ellen szól, mindent megcáfolunk/megcáfoltok, de ő akkor is kitart mellette. Szóval vagy direkt csinálja vagy ennyire agyatlan. (Ki, ki döntse el! :D)
@Sir Bates dö Hól: Haggyyy nagymagyarkodni kicsinyt, nálam Bolyai óta DDD
@látjátok feleim szümtükkel:

Részben igazad van.
Én azt hiányolom, hogy sokkal kevesebb az a hozzászólás, amit nem értek. Nálam ez egyfajta mérce. Amikor utána olvasni egy-egy kifejezésnek és azon gondolkodni, miről is szól a komment.
Vagy azon kuncogni, milyen frappánsan ugratják egymást a regek.
@pianolight:
Neki magyarázod? :)
Ő (is) egy beépített, orosz troll. :D
@gazoló: Nagyon nagydarab ember lehetsz, hogy ilyen sok meglepetés lakozik benned /univerzális/
Imádom a gombákat látni,szedni enni....gyönyörűek ezek is, mint minden amit "idehozol"
@Gábris szomszéd:
Most szólok,hogy mész a halál faszára a zsidózásoddal, de kurva gyorsan!
@Gábris szomszéd: Szerintem, ha vannak is, itt nem láthatsz ilyet .. hálistennek
Bizonyos ügyeknek nincs szüksége trollokra DDDDD
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Akkor gyorsan gondoljunk gyönyörű dolgokra. Te pl. a fodrozó víztükörre, én meg .................... ))))
@Marcellusca: tudom, nem magyarázom tényközlök DDD
Figyú gyík! Nem gondoltam hogy ennyire el vagy szakadva a valóságtól. Mikor fog Orbán beismerni bármilyen tévedést is?
@jöttem: .... én meg a p.... :DDDDDDD
@jöttem:
Nem egy gondolatsíkon vagyunk így kora reggel... :)
@Shabby Bear: Hányadik nikked ez már? Utolérted már az MNO-s belekottyot az ötszázzal?
@Diorella Queen: na azt azért nem szeretném hallani :)
@Gábris szomszéd:

:)Meg 'vonavirsliseggbőlszájba:))
@Gábris szomszéd: Neked ritkán szokott sikerülni, mert abban a fiókban vagy, ahol a helyed van... DDD mindamellett elismerve, hogy nálad a stílus emberi, de a tartalom ...
@Gábris szomszéd:
Kurvára leszarom a nagyképű cinikus dumádat! Hamar rövidre zárom a mai propagandaműsorod, utána meg rinyálhatsz érte. :)
NEM A JOBBIKOS OLDALAK PROPAGANDA BLOGJA EZ ITT!
Amennyiben ezt sérelmezed, azt is leszarom.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Miért nem lehet ezt a gyökeret végleg kibaszni?

Tán Fabius haverja?

Csak nehogy úgy járjon mint én az egyik emberemmel akit évekig bevédtem, pedig tudtam, hogy egy rakás szart se ér a munkája csak visszahúzza a többieket.
Aztán olyat csinált, hogy majdnem a fejembe került.
@Gábris szomszéd: hát öreg, márpedig a fenti hozzászólásod közönséges zsidózás. Kár hogy saját magad se tudod, mit írsz.

@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]: azzal önmagában semmi baj, ha több/új nickja van. Egyrészt szórakoztató, másrészt ez is mutatja, hogy az előző elkopott, megmérettettek nagyszerű trollkodásai és kevésnek találtattak.

Apropó, hol bújkál pl. batyu?
@Gábris szomszéd: álmot láttál, melyben dialógust folytattunk?... ébredj fel, ne inszinuálj kommenttel... (bár, a freudék zsigája-féle ráutaló kámingáutod legalább kijött, lápi-magyar...)
@Gábris szomszéd:

Szép is ez az önámítás.
Te vagy az a magánzó, aki csak az alfahíren, és a szélsőséges honlapokon tanyázva érzi jól magát.

A trollság, a környezet ítélete. Nem lemosható.
@Gábris szomszéd: Sose zsidózol explicite, csak a "megfelelő" linkeket/ idézeteket hozod, ha kell, ha nem :-(
Tegnap majdnem megkérdeztelek, hogy az o-m kézimeccsen az usácska, vagy Ukrajna ellen szurkolsz ? DDD
Mert ez a jellemző rád!!!
@KÁTÉó53éúétr6:

Kicsi és jelentéktelen ember vagyok,de szeretek élni és 'élnihagyni:))

www.youtube.com/watch?v=eN0zk7korzg
@pianolight: Igen azt el kell ismerni, hogy annak ellenére, hogy idióta, legalább seggnyaló, és mindenkiét nyalja nem csak akitől a fizut kapja.
@gazoló: "Hova lett a munkásosztály" /láttam az esti műsort" Moldovának ismét igaza van/mint már ötven éve/ a rendszerváltás első dolga volt szétverni, a következő a mezőgazdaság, a következő......
Találó a jobbikról: "addig vegetáriánus, amíg nem örököl egy konzervgyárat
@kentauri:
Nem, szimpla jobbikos propagandista, aki keveri a szezont a fas.ommal. kissé el szokott tévedni, leginkább abban, hogy mit szabad neki, meg mit nem. No meg mikor sunnyoghat... rácseszett, mert ma ráérek és mocsok gyorsan lapátra teszem, ha nem tudja hol a helye.
@Gábris szomszéd: még 16 év sem telt el a XXI. századból, hüjegyerek... (az a te bajod, hogy a bránereket szaglászod elsődlegesen... mert mindig kell egy segg, mi?... anélkül elvesznétek a világban, mi?...)
@KÁTÉó53éúétr6:

Sok év óta május elsején nem hagyom ki a 'ligetet,csak azért,hogy Vele kezet szoríthassak!
Hát, kész vagyok. :(

Melyik hüjjje imádkozott, hogy: mindennapi idiótánkat add meg nekünk ma!"? :D
@Gábris szomszéd: nem, te szimplán egy ütődött bigott vagy, aki még mindig nem tudja feldolgozni, hogy barabás több lájkot kapott... pedig a sztori akkor kezdődött...
@kentauri: Hívatlan belepofázóként: nagyban támogatom Fabiust a szólásszabadságról vallottakkal kapcsolatben, a kérdés: van-e, és havan, hol a határ?
Erről mindig az jut eszembe, amit Hofi-Kós-ban asszem Koos énekelt, macskaként: " Tudom, hogy nem imádhat engem minden egér,
Viszont én azért vagyok, hogy te ne is legyél"
Mindenki azt gondolhassa, amit akar DDD
@Gábris szomszéd: anyád ma is dolgozik, hogy velem akarsz beszélgetni?...
@kentauri: (Sajnos) ő már régen megkezdte a rosszabbik cukikampányát :-(((
@Gábris szomszéd:
Elég büdös paraszt dolog egy beszélgetésfolyamba belepofátlankodni, azt széttrollkodni és a csúccsán még sértődött majomként pampogni is. A te szinteden persze nem...
@Gábris szomszéd: ó hidd el, elég pontosan tudom, mi a cionizmus, de amit írtál az akkor is zsidózás. Ez most kb. olyan, mintha arról kéne meggyőzzelek, miért nem illik társaságban finogni.

(Lehet persze kritizálni az izraeli külpolitikát, csak te nem azt tetted. Vagy kifejtheted, hogy mi bajod a cioniuzmussal, és akkor kiderülne, hogy tudod-e, hogy mi az, mert a jobbikosoknak általában fogalma nincs, csak mantrázzák, mert olyan gyűlöletesnek tűnik.)
A hülyéjét kivágtam, unalmas hogy valaki ennyi kretén módon folyamatosan provokáljon és ne értsen a szóból. A rajongói keressék 1 hét múlva!
@gazoló: Mindegy, hogy nézel ki, a köpönyeged alól kilátszik a jóóólólábDDD
Nekem is dolgom van, egy kis munka közben azért majd rátok nézek. Hülyéből ma is volt felhozatal, evégre Magyarországon vagyunk.
@Sir Bates dö Hól: A barabásválasztás szemléletes
@Marcellusca: évente 1-2x imádkozom, de soha nem a rosszabbik istenéhez, pláne nem ....
@tralalalla: érdekes, ez itt is jellemző (képtelenek különbséget tenni a zsidók/cionizmus/izrael politikája közt... a legrövidebb a "juifs", biztos hangszál-kímélés okán ez az első és azonnali válaszuk... )
@pianolight: pedig, mint már írtam volt, a jobbikhoz közelebb áll: radikális, nemzeti elkötelezettségű szabadságharcos... erre? inkább lájkolják a kis ballibsit:-)...
@jöttem:
Húúúúú, Erato újság ...
Cekcuális csipanyitogatásom, fejlődésem egyik lapja (volt). :DDDDDDDD
@látjátok feleim szümtükkel: Neked is szép napot!
"...demagóg ember jellemzője, de csak akkor derül ki, ha van rá lehetőség, hogy szembeállítsuk a valósággal" értem a szándékod, de ő csak egy szélhámos.Figyeld meg: ha linkelsz információra érdemes hírt, akkor ő beszól "azok is ezt tették akkor ezeknek miért nem lehet" blöfföt és ettől kezdve szó sem esik az általad hozott információról
Miért jó ez?
@Imola Helyesi: biztosan más is leírta már neked az elmúlt hónapokban, meg 24 órában is, de kibaszott ostoba véglény vagy, bazdmeg.

Beakadt a lemez....fólia, fólia...buta fasz orbán-hívő geci vagy, hálistennek itt a tahótlanítok gomb, életemben először használni is fogom.

Rád kár minden billentyű-leütés.
@gazoló: A jelentéktelen helyett nagyszerű, a többit mind elhiszem
@KÁTÉó53éúétr6:

Mert az emberek ilyenek és olyanok. Azért nézd meg, hogy vannak, akik nem törődnek az idiotizmusával, továbbra is csak a tényekkel és az információkkal foglalkoznak. Meg kell tanulni ideg nélkül elviselni, azt valahogy nehezen viseli.
@Sir Bates dö Hól: A tudatlanság jóindulattal megspékelve (+ tanulásvággyal), számomra lehet szimpatikus is. Úgy érzem, tudok különbséget tenni... DDD
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:"...kivágtam, unalmas hogy valaki ennyi kretén módon folyamatosan provokáljon és ne értsen a szóból. A rajongói keressék 1 hét múlva!"

www.youtube.com/watch?v=qSgsW9GLerA
@irógép: amíg te is ballibsizel, kurva nehéz komolyan venni az írásodat...fideszeském.
@gazoló: Örülök, hogy megteheted.Kívánom neki, hogy veled együtt nagyon sok kézszorítást kapjon
A Kedves Vezető imponáló fellépéseinek titka: olyanokkal találkozni, akik alacsonyabbak, vagy kövérebbek. Az utóbbira egy példa:
444.hu/2015/05/01/mekkora-reunion-ujra-duborog-a-banda-orban-viktor-meglatogatta-szeles-gabort/
@Marcellusca: "Időnként elgondolkodom, hogy direkt csinálja."

Egészen jól látod, tényleg direkt. De csak azért mert van akit ezzel felhergel, és nincs is más célja vele. ezért kell lerázni, mint egy kullancsot.
"Viktor bazmeg! Vállald végre a felelősséget valamiért, bazmeg!"

Nem kívánsz te túl sokat ettől a felcsuti paraszttól?
Akkora egy féregbanda vagytok ti ballibsik hogy az valami elképesztő!! Képesek vagytok még egy szemét gyilkosságot is Orbán Viktorra meg a Kormányra kenni. Baszki, belétek annyi értelem meg becsület sem szorult mint a Fletóba!!

Érdekes sok boltba is beszoktak törni ahova még be is lehet látni!! Akkor biztos a fólia az oka ugye?!!

A folia pont azért van hogy a gyerekek ne láthassák a cigitermékeket.

Semmi köze a befóliázásnak a gyilkossághoz!!

Ez a szemétláda akkor is ölt volna ha be lehetett volna látni!!

Ti meg szokás szerint minden mocsokságot a Fideszre kentek!

Szemét liberális banda!!
HálIstennek Magyarországon már soha többé nem lesz libsi párt hatlamon, ugyanis a magyarok többsége nem kér a liberális politikából meg a cigányok zabáltatásából meg a homokosok pátyolgatásából meg a züllésből!!

Aki liberalizmust akar az menjen el Hollandiába vagy Svédországba élni ha annyira jok ezek a liberális országok, de Magyarország nem lesz liberális, bevándorlók által lakta ország!!
Valaki tényleg imádkozott. :)
@midnight coder: "Én is szeretném már látni, ahogy a liberós média felvállalja a felelősségét a gyilkossággal kapcsolatban:
- Megélhetési bűnözők mentegetése"

Te biztos nem láttál még megélhetési bűnözőt közelről.

Tudod amikor azt mondja, azért csalja az adót, mert őt, mint kisebbséget kihasználják többségi vállalkozók, és mint az alvállalkozójuknak csak annyit adnak, amiből nem tudja eltartani a családot, akkor minden előfordul. Gondolom nem tudnál neki mit mondani. ÉS. Veled is előforduhat, ha ilyen helyzetbe kerülsz, az esélyed neked is meg van rá. Ennyit a megélhetésiek mentegetéséről.

Mellesleg ez mitől a liberós média felelőssége? Nem a mindenkori kormányoké? Mondjuk öt éve a fideszé?

Ja tudom, a sok stadijonyépítés az generálja a munkahelyeket. A görbelábú fijúknak mi?
@Bukott liberális demokrata: "...a magyarok többsége nem kér... a cigányok zabáltatásából meg a homokosok pátyolgatásából meg a züllésből!!"

No erről konzultálhatnál - nem a néppel - hanem a miniszterelnökkel, meg a pártjával. Majd ők megmondják neked a tutit.

Egyébként meg a haverjaid nem szerveztek neked majálist züllésügyileg?
@látjátok feleim szümtükkel:

Azé a liberós médija felelőssége, mer űk megírgyák.
Esse tuttad, vaze? :)
@Marcellusca:

Húúú! Én csak a verset akartam elküldeni nektek, lehetőleg linken, nehogy borzoljam mások kedélyét a kiplakátolással.
Na, mindegy, ez így sikerült. )))
Egyszer valaki már komolyan elgondolkodhatna azon, miért hal meg egyre több sportoló fiatalon? Úgy, hoyg rendszeres ellenőrzés mellett teljesen egészségesnek találják?

index.hu/sport/kezilabda/2015/04/30/a_kezivalogatott_siman_lenyomta_az_oroszokat/

Lehet, hogy ez már nem sport, esetleg a libsibolsikomcsi, ja a komcsi már nem divat , sajtó a hibás?
Ilyet én is tudok és az enyém még igaz is!!

Gyurcsány, bazmeg!

Gyurcsányom!

Te nem unod még ezt a sok faszságot? Mert én már nagyon. Tudom, ellentétes oldalon állunk és az ízlésünk sem közös: te magadat imádod én meg a pokolba kívánlak. De a sok hazugság meg a kamuÁFA csökkentés 25%-ról 20%-ra úgy hozta, hogy megint te lettél a miniszterelnököm 2006-ban, úgyhogy - esetleg - lehetnél rám, ránk is tekintettel némiképp. Sokat nem remélünk tőled, az elvárás minimális: legyél néha férfi!

Tudod aki képes kiállni és aszondani: hibáztunk és hazudtunk reggel, délben, meg este, wazze!

Olyan férfi, aki nem rántja magára a 23 millió romános szaros vödröt inkább, mint elismerje, csodálatos kormánya valamit elkúrt. Nem kicsit, nagyon. Én tudom, hogy az ÁFA csökkentést nem gondoltad, nem is gondolhattad komolyan, csak tüzet oltani kellett valami baromság, amiből még sokkal nagyobb baromság lett. De az már nem csak a miénk, hanem a kontinensé is. Muszáj ezt? Tényleg? Értelme zéró, haszna zéró, következménye annál több van.

A 2006 augusztus 20-ai tüzijáték után a budapesti viharban néhány meghaltak, sokan megsebesültek. Ezen nem változtat semmit.

Nem támadnak föl, mert te hülyeséget beszélsz, nem támadnak föl mert a félhülyék akkor lehazudták az égről a csillagot rendezvény biztonság, tüzijáték szervezettség ügyben. Nem támadnak föl attól sem, ha kókajános olyan kemény a téged fikázó Hírtv-vel, mint a napon felejtett takonyzselé. De te tartoznál annyival a családjuknak, hogy abbahagyod a faszságszajkózást és tényleg tettél volna érdemben valamit azért, hogy ne haljanak meg emberek az augusztus 20-ai tüzijáték alatti viharban Budapesten. Tudod, elismertétek volna férfimód, hogy ezt IS elkúrtátok (mint az országot is), és már 2006-ban lemondtatok volna!!
Gyurcsány, vállald végre a felelősséget valamiért, bazmeg!
@Orica Középföldi:

Igen, emlékszem. Valahol olvastam régebben, hogy a mai kormány a vezérrel együtt, az egykori TSZ elnökök stílusát jeleníti meg.
Ez most is beigazolódott.
@Marcellusca:

Hát, néha egészen sütét van, oszt nem látok jól benne.:D
"Meztelen a király" kiáltaná a posztíró, csak nincs követő, mint a mesében.
@Bukott liberális demokrata:

"..de Magyarország nem lesz liberális, bevándorlók által lakta ország!!"

Ezt hogyan oldjátok meg?
Deportáljátok a másként gondolkodókat és elkezdtek újra DNS-t szortírozni?
Volt már olyan rendszer errefelé, de nem igazán kedvező a történelmi megítélése.
@Bukott liberális demokrata: "Gyurcsány, vállald végre a felelősséget valamiért, bazmeg!"

VállaLta, elmondta a hatalmon léVő párt tagjainak, hogY elkurtuk, meg le is váltották.

No de inkább arról beszélj, Simicska miért gecizte le kedves szobatársát, nertársát, miért esett ki a pikszisből, miért került abba bele a vőm, miért dőlt be a közpénzzel a questor, miért csökkent drasztikusan a fideszre szavazók száma az elmúlt egy évben, ja meg már 2014-ben is?
Talán elmúlt öt év? Ne izgulj, lesz ez még elmúlt nyóc is.:D
@jöttem:

Mondom, költözz el Hollandiába vagy Svédbe, hátha az egyik szomszédod arab, a másik kinai lesz!! :DDDD Sajnos ez még Pesten is előfordulhat, de nyugaton sokkal gyakrabban!
@jöttem:

Kikérem az egykori tsz elnökök nevében. Akinek ilyen volt a stílusa, azt az esedékes választáskor nem kérték meg újabb bizonyításra.:D
@látjátok feleim szümtükkel:

Igen, egy ZÁRT TÉRBEN mondta el pár embernek, ami aztán legnagyobb bánatára kiszivárgott.
@Bukott liberális demokrata:

A gyurcsányozás olyan, mint az aszpirin. Univerzális.
Hiába, a kottagyáros tud valamit. )))))))))))))))))))))))))))))))
@Bukott liberális demokrata:

Nem lehet mindenkinek Orbán Viktor, meg Mészáros Lőrinc a szomszédja. Gondolom neked sem ők azok.:D
@látjátok feleim szümtükkel:

Hát a quaestor az konkrétan a szocik bűne, erre bizonyitékok is vannak, Simicska meg megőrült, ennyi.
Néhány gondolat a trafikok elsötétítéséhez. Eleve miért kellett a haver által gyártott „szabványosított” kerek világító táblát kötelezővé tenni? Még jó, hogy egy benzinkút állomás pilonjához hasonló logót nem találtak ki. Se baj a világító micsoda az elsötétítéssel, szinte hívtaz elkövetéket: „ Gyere itt vagyok, nem lát senki.” Miért nem volt elég a 18-as karika a kirakaton, az ajtón?

Miért nem tudták eleve ajánlásként megfogalmazni a lehúzóredőnyös szekrényeket /mint pl. gyógyszertárakban, vagy a távirányítású garázskapukon, kenyértartón, stb. van/, ha már nem akarták az utcán „lézengő” tizenéveseket „kísértésnek kitenni”. A cigarettát kívülről nem látni /a lehúzott szekrényroló miatt csak az látja aki bent van/, viszont belátni az üzletbe. Vagy a kirakathoz/bejárathoz viszonyítva 45 fokos szögben elfordíttatni a cigarettás szekrényeket. Megint csak az láthatja aki a boltban van és megkerülte az eladó pultot. Könnyebben egységesíthető lett volna a belső arculat is /amelyhez haveri ajánlásokat próbáltak elfogadtatni/, miközben a boltba belátni, az árut meg nem látni kívülről. /Ja, hát ehhez gondolkodni kellett volna, meg némi idő, ami egyikőjüknek sem áll rendelkezésre. Meg sürgettek a bútorgyártó, fóliázó haverok./

Ez lett volna az igazi visszatartó erő az erőszakos cselekmények vonatkozásában. Imigyen bűnsegéddé vált mindenki, aki az elsötétítésre igent mondott. /Haverok végezték a fóliázást?/ Persze a fóliázás nem volt törvényi előírás, de mégis mire gondoltak? Sötétítő- vagy szalagfüggönyre? /Persze ez volt a legegyszerűbb és leginkább „balesetveszélyes” megoldás./ Egykutya. Emberölés elősegítésében bűntárs mindegyik parlamenti hordalék, aki erőltette. Miközben „védte” az ifjúságot /egy frászt/, növelte a feketekereskedelmet, az erőszakos bűncselekmények számát, csökkentette az állami adóbevételeket, életveszélynek tette ki a trafikok dolgozóit. Most már /Pécs okán/ szándékos emberölésben is bűnrészesek, hiába tolják majd a pofánkba, hogy nem volt kötelező a fóliázás, meg nincs oksági összefüggés a fóliázás és trafikrablások megjelenése, növekedése között.

Jól kérdezték a médiában, hogy az hogy van, hogy a trafiktörvény bevezetése óta az ékszerboltok, valutaváltók, bankok esetében nem nőtt az erőszakos elkövetések száma? Ha halálbüntetést nem is, de egy-két év rácsos járhatna ezeknek az álszent országgyűlési bűnelkövetőknek, halmazatul anyagi megfontolásból.
@Bukott liberális demokrata:

No de Viktorovics cárevics még zárt térben sem tudja kimondani, hogy elkurtuk. Márpedig aki tévedhetetlennek hiszi magát, meg a csapatát, azt diktátornak, meg diktatúrának szokás jobb vidékeken nevezni.

Egyébként a te lakásod nőtt mostanában?
@jöttem:

Hát ha a trafikos gyilkosság Orbánék bűne (szerintetek), akkor a 2006 aug. 20-ai káosz és halálesetek a viharban Fletó bűne.
@Bukott liberális demokrata:
Hahó Éljen az Illibsibolsi Pártunk és Kormányunk!....amíg meg nem bukik.A lebukás már megtörtént....sokszor
@Bukott liberális demokrata:

Mi van te bukott? Terlőjuhászt csináltak belőled?:D
@Bukott liberális demokrata:

Én Szlovákiában /csak neked: a Felvidéken/ élek. Nekem már Vitéz Kő- akarom mondani Nagybányai Horthy Miklós elintézte, hogy ne Magyarországra szülessek.

A mondanivalóddal menj inkább az alfahírre. Ott ujjonganának érted.
Itt max. felmossuk veled a padlót, vagy gurigázunk egy kicsit. )))
@látjátok feleim szümtükkel:

Ez igaz. Innen kérek elnézést a mindenkori tsz elnököktől.
@jöttem: Cö-cö, na, persze. :)

Egyébként engem is a vers mondanivalója, szépsége fogott meg.
Csak előtörtek az emlékek is. :D
@Bukott liberális demokrata: "Hát ha a trafikos gyilkosság Orbánék bűne (szerintetek), akkor a 2006 aug. 20-ai káosz és halálesetek a viharban Fletó bűne."

A szezon, meg a faszod nm azonos kategória.
A trafiktörvény bevezetésekor már szóltak sokan, hogy nm lesz jó, aztán akkor is, amikor kezdődtek a trafikrablások. Nem reagált rá senki. Egyébként meg olvasd el a törvényt, korábban idéztem belőle, kötelező a sötétítés.
Gondolom éjszaka te sem a lámpavas tövében szoktál szarni, elvonulsz oda, ahol nem látnak. No látod? Én meg nem megyek arra, mert tartok tőle, hogy beléd lépek.
@irógép:

Öröm-bódogság, hogy már nem a Gyurcsány bandája trombitálja el a korán kelő, vizeszsömlén, és kenőmájason szocializálódott kisemberek adóforintjait (arra má' ott vannak, a volt kommenista, köpönyegforgató,gerinctelen,kapzsi,cinikus,Fidesz-bolsevikok).
@nemszólokmégegyszer:

De miért kell egy trafikot elsötétíteni vagy lefóliázni. Főleg, mikor a kedves kormány olyan sokat kaszál a dohánytermékeken?
A kupiba is csak az megy be akinek dolga van ott. Ugyanez vonatkozik a trafikokra is.
@jöttem: Neszójjá hozzá!!!!
Ez agyatlanabb, mint imolka meg batyu együttvéve.
(Érted, ugyi? Imolka:0 + batyu:0 = 00.)
MUHAHAHAHAHAHAHA.............

Ez kész: @Bukott liberális demokrata: :DDDDDDDDDDDDDD
@Bukott liberális demokrata:

Ja. A két világháborút is idegenek veszítették el.

Csak egy kis emlékeztető:

Teleki Pál miniszterelnök öngyilkossága előtt Horthy Miklóshoz írt búcsúlevele

1941. április 3.

Főméltóságú Úr!

Szószegők lettünk – gyávaságból – a mohácsi beszéden (*) alapuló örökbéke szerződéssel szemben. A nemzet érzi, és mi odadobtuk becsületét.

A gazemberek oldalára álltunk – mert a mondvacsinált atrocitásokból egy szó sem igaz! Sem a magyarok ellen, de még a németek ellen sem! Hullarablók leszünk! a legpocsékabb nemzet.

Nem tartottalak vissza.

Bűnös vagyok.

Teleki Pál
@látjátok feleim szümtükkel:

Ezért kell kilépni az EU-ból meg az ilyen olyan fisz-fasz egyezményekből hogy be lehessen vezetni a halálbüntetést!! Aki embert öl az bűnös, és fel kell akasztani, nem pedig etetni a börtönben az adófizetők pénzéből!!

Szerintem Orbán is egyetért ezzel, csak maximum nem mondhatja ki nyíltan mert akkor lenácizzák, meg lefasisztázzák a libsik.

Akkor a liberálisok szerint az Egyesült Államok nem demokrácia, hanem egy fasiszta állam, mert ott van halálbünti?!
@Bukott liberális demokrata:
"Akkora egy féregbanda vagytok ti ballibsik hogy az valami elképesztő!! Képesek vagytok még egy szemét gyilkosságot is Orbán Viktorra meg a Kormányra kenni."
Figyelj te f@sszopó, , ha ezt a barom törvényt a Fletóék találták volna ki, te lennél az első, aki Fletóra fröcsögnél és kennéd a szart. Már maga az ötlet is egy faszság, hogy a fiatalság ne láthassa a cigit, mert az utcán bagózók és otthon a családban dohányzók cigijét ugye nem látja, de a piát persze ki lehet rakni a kirakatba.
@csak egy néző:

Jaj kérem, a piatermelésben a Viktor nertárs is érdekelt.:D
@Marcellusca:

Hát igen! Az a fránya emlékezet! De nem féltelek, elég kreatív vagy. ))

Egy kicsit gonoszkodtam a trollal, jól esett.)))
@jöttem:
Én Szlovákiában /csak neked: a Felvidéken/ élek. Nekem már Vitéz Kő- akarom mondani Nagybányai Horthy Miklós elintézte, hogy ne Magyarországra szülessek.

A mondanivalóddal menj inkább az alfahírre. Ott ujjonganának érted.
Itt max. felmossuk veled a padlót, vagy gurigázunk egy kicsit. )))
Az ilyeneknek, mint ez ott, meg Imola .. . liberálisként azt a büntetést gondolnám : olyan netjük legyen, aholcsak olvasni tudnak,
írni nem. Bár, belegondolva, írni most sem tudnak... jobbik esetben ismerik a betűket DDDDD
@Bukott liberális demokrata:

Engem nem zavarnak a buzik!
Ha egy Fideszest vagy egy Jobbikost minden nap összeragadva látnék kecskével az se érdekelne, legföljebb röhögnék rajtuk.
@Bukott liberális demokrata: "Ezért kell kilépni az EU-ból meg az ilyen olyan fisz-fasz egyezményekből hogy be lehessen vezetni a halálbüntetést!"

Én nem bánom ha kilépünk, no de akkor a Lázár minisztériuma mit fog osztogatni? Ugyé a lába közti nem lesz elég mindenkinek?
Meg a jobbik Bélájának is haza kell jönni a jól fizettet unijós állásból.
Ezek után ha bevezetjük a halálbüntetést, és évente kettőt kivégeznek az mennyivel lesz jobb neked?

Azért a megélhetési bűnözésre nem válaszoltál, pedig kérdeztem tőled!
@pianolight:

Lehet, hogy csak kopizni tanítják őket a trollképzőbe. Reggel megkapják az "anyagot" a központból, aztán elvannak egész nap.
A fejlettebbek le tudják írni, hogy Gyurcsány, oszt kész is az érvelés.)))
@jöttem: Bírom, ahogy te is türelemmel vagy a hüjjékkkel : a tények nem barátaik, ne éljünk az ő álomországukban ! DDD
No ezért eszi a penész itten a sok fidesztrollt, a gyík nekik a majális.:D

"A Jobbik a Hajógyári szigeten, az Együtt a belvárosban, az összes többi párt a Városligetben ünnepli május elsejét. Fórumok, beszélgetések és sajtótájékoztatók egymás hegyén-hátán. Egyedül a Fidesz nem szervezett mára programot, legalábbis sem az MTI-ben, sem a honlapján nem hirdette meg. Kövesse velünk az ünnepet!"
vs.hu/kozelet/osszes/majalis-0501?utm_source=hrkrs&utm_medium=rss&utm_campaign=main

vs.hu/kozelet/osszes/majalis-0501?utm_source=hrkrs&utm_medium=rss&utm_campaign=main
@látjátok feleim szümtükkel:
"Egyedül a Fidesz nem szervezett mára programot,..." - 'sztán, vajon méris nem? :)))
No én meg ügyelek a paradicsompalánták biztonságára, ezért munkával ünnepelve a napot, elültetem őket. Folytatás később.

Küzben ezt hallgatom:

www.youtube.com/watch?v=FDyOruGN76Y
@látjátok feleim szümtükkel:

Ne aggóggyá, ha ezek nyernek '18-ban is, majd lesz ... kötelező ... felvonulás.
@Bukott liberális demokrata: "ugyanis a magyarok többsége nem kér a liberális politikából"

Így van, hisz te is lefosod a bokád, mikor önálló, sorsot meghatározó döntést kell hoznod: big mac vagy cheeseburger?... a sor meg csak nőttön nől megetted...

"
Aki liberalizmust akar az menjen el Hollandiába vagy Svédországba élni ha annyira jok ezek a liberális országok, de Magyarország nem lesz liberális, bevándorlók által lakta ország!!"

Ki tekinti célországnak moot? Csupán a család génállományát mindenképpen megőrizni vágyók, mint családod... csak szólok: nem a kannibalizmus az egyetlen tabu az európai kultúrkörben... vérvonalad reparálásához egy tíz generációt felölelő időszakot javaslok, kizárólag nobel-díjas külsősök bevonásával... akkor, tán egyik leszármazód eléri a debil szintjét, ami hatalmas eredmény lenne, tekintve a mostani állapotod...
Ültetés előtt, mert ezt nem lehet kihagyni. El is küldeném a főkülügyért tanulmányútra:D

nol.hu/kulfold/allamositottak-az-idojaras-jelentest-kinaban-1531435
@Bukott liberális demokrata: hogy te mekkora hülye vagy apám, visszasírom Imolát...

A halálbüntetésnek, és általában a büntetés szigorúságának nincs visszatartó hatása.

Ami meg Svédországot meg Hollandiát illeti, valóban lehet példát venni az életszínvonalukról...
@Bukott liberális demokrata:
"Tudod aki képes kiállni és aszondani: hibáztunk és hazudtunk reggel, délben, meg este, wazze!"
Tudod te köcsög, aki képes kiállni és azt mondani, hogy ő még sosem hazudott.

"23 millió román vs több százezer megélhetési bevándorló.

"A 2006 augusztus 20-ai tüzijáték után a budapesti viharban néhány meghaltak, sokan megsebesültek."
Már egész nap mondta a rádió, hogy vihar várható. Köteleztek valakit is arra, hogy ennek ellenére kimenjen nézni a cirkuszt?

" Hát a quaestor az konkrétan a szocik bűne, erre bizonyitékok is vannak"
Akkor vezesd elő a bizonyítékokat?

Egyébként csak kérdezlek kretén komám, te élvezed, hogy csak szopni jársz szinte mindegyik blogra?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
A döbenetes, hogy egy hét múlva meg visszajön és folytatja tovább.

Engem már elég sok fórumról kitiltottak, de még eszembe se jutott, hogy visszaoldalogjak..
@pianolight:

Volt időm gyakorolni.)))

Ilyeneket olvasva mindig Hofi jut az eszembe:

"Mi a különbség a jobb f. és a balf. között?
Mind a kettő feláll de a balf. hozzá is szól."

))
@kentauri:

Honnan tudod meg, ha kitiltanak egy fórumról?
Bocs a hülye kérdést.
@jöttem: Amikor megpróbálsz hozzászólni, kiírják, hogy x idejig nem szólhatsz hozzá az adott fórumhoz.
@jöttem: vagy ebbben a blogban jelenleg nem kommentelhetsz.

@Marcellusca:

nem tán meló van neked?:(
@kentauri:
A "hivatásos kislánykák" viszont már csak ilyenek.
Szop, nyal, gombot varr...
@csak egy néző:

"Már egész nap mondta a rádió, hogy vihar várható. Köteleztek valakit is arra, hogy ennek ellenére kimenjen nézni a cirkuszt?
"

Na azt a Fletó banda milyen jól megszervezte azt a bizonyos pesti tüzijátékot, igaz?!
@Bukott liberális demokrata:
"Tudod aki képes kiállni és aszondani: hibáztunk és hazudtunk reggel, délben, meg este, wazze!"
Tudod te köcsög, aki képes kiállni és azt mondani, hogy ő még sosem hazudott.

"23 millió román vs több százezer megélhetési bevándorló.

"A 2006 augusztus 20-ai tüzijáték után a budapesti viharban néhány meghaltak, sokan megsebesültek."
Már egész nap mondta a rádió, hogy vihar várható. Köteleztek valakit is arra, hogy ennek ellenére kimenjen nézni a cirkuszt?

" Hát a quaestor az konkrétan a szocik bűne, erre bizonyitékok is vannak"
Akkor vezesd elő a bizonyítékokat?

Baromarcú, melyik unióba is léptünk be népszavazással?
@kentauri:
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:

Kösz a válaszokat. Remélem, nem kerül rá sor. Legalább is itt.
@Bukott liberális demokrata:
"Már egész nap mondta a rádió, hogy vihar várható. Köteleztek valakit is arra, hogy ennek ellenére kimenjen nézni a cirkuszt?
"

Na azt a Fletó banda milyen jól megszervezte azt a bizonyos pesti tüzijátékot, igaz?!

Köcsög, arra válaszolj, hogy kinek tették kötelezővé, hogy odamenjen??
@Bukott liberális demokrata:
Miért te köcsög, neked munkaköri kötelességed itt szopni?
@csak egy néző:

Nem kötelessége. De amíg eteted, addig itt töri a fene. :)
@jöttem: Közben rájöttem, hogy amit rólad tudok, abba többek között pont a türelem is benne van DD
Hofiról meg minimum annyit, volt idő, amikor a szilveszteri buli első csúcspontja az volt, mikor ő volt a tv-ben ...
Régi szép idők DDD
@jöttem: 6 éve ballagtam...ugyanabba a ruhába amibe 14 évesen
Én azt se bánnám ha ezek a faszok 2018 után újra hatalomban valami nagy adót vetnének ki,mert rájöttek hogy elkúrtak valamit.
De ezek olyan barmok,hogy ezt se tennék,merthát ők sohase tévednek.
@jöttem:
@pianolight: És basszus,még mindig aktuális!
Itt tartunk lassan 40 éve!
Asszonyék hallgatták,a lánya meg azt hitte,hogy csak valaki más beszél Hofi hangján.
Mert a mai dolgokra is tökigaz volt amit mondott.
@Penivaldes:

A trollokat elűztük, a fiúk elmentek holnaputánra virágot szedni.
Beszélgethetünk a szoknyáról. Szín? Fazon? a méretet ne írd, nem akarok sárgulni. ))))
@jöttem: világos rózsaszín, de nm barbis, inkább az a finom, elegáns, A vonal. ne sárgulj:)
@pianolight:

Türelem???!!!!

Időről-időre elkövetem azt a hibát, hogy elfelejtem átlélegezni az első felháborodásomat. Aztán már csak a bocsánatkérés marad.
Egyébként pedig egy utolsó tetves elvtelen hazaáruló szarházi banda ez!
@Penivaldes:

Olyanom még nincs. B+, hogy nálam már megint bokroscsomagos a költségvetés!!
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:

Higgadj le! Még a végén mesterséges légzésre szorulsz!
Bödőcs is jó, a Böllérbalett.
@Penivaldes:

Inkább várok a következő hónapig. ))
Milyenek a gyerekek?
@lékek és ellensúlyok:

Annyira hülye vagy, hogy a kiskutyám, Lili felvonyított, amikor megnézte a kommentedet. Pedig csak 4 hónapos.

1)
Tarthatnál egy előadást -nem túl hosszút- a trafikpályázat korrekt és törvényes voltáról.

2)
Aztán a jövedelmezőségről.

3)
Az elsötétítéses, eltakarásos, fóliás faszság olyan mellékszál csak, ami éppen neked való rágódnivaló, ha valami szalmaszálba szeretnél kapaszkodni, mentve a menthetőt. Viszont itt nem fog menni.
@Penivaldes:

Isten éltesse őket!
Mennem kell. Majd jöttem. :)
@Imola Helyesi:

"__@miva?:
Az a helyzet, hogy időnként belőled is kijön a bunkó.__"

Belőled meg folyamatosan. Az bezzeg nem zavar!?
@jaegtoer: hagyd szegényt, még az alanyeset sincs meg neki :)
Na és ki melyik majálisra megy?
Milyen érdekes, hogy szinte egyszerre tűnik el az összes fidióta troll az összes blogról.
@csak egy néző: Jaja én is teljesen el vagyok képedve. Már megint az a kurva május elseje. :D
@Nefos_Sámán: Ahol kis területen sokkal több punci van mint nempunci..Pl? Veresegyházi Asszonykórus.
egy tökös legény!!!

Nem hajlandó Felcsúton játszani az Omega basszusgitárosa

Szerinte annak mögöttes jelentése van, ha valaki ott lép fel.

Júniusban Omega-koncertet tartanak Felcsúton, az Orbán Viktor háza mellé épült Pancho Arénában. A zenekar azonban nem lesz teljes: Mihály Tamás basszusgitáros a Klubrádióban beszélt arról, hogy nem fog elmenni.

A zenész azt mondta: már az Omega oratórium-koncertsorozatában sem vett részt, mert sem a formájával, sem a céljával, sem a helyszínekkel nem értett egyet, szerinte a rockzene a templomba, a mise a stadionba nem való.

Felcsút ráadásul szimbolikus helyszín – mondta Mihály Tamás, aki hozzátette: nem akarja megbántani azokat, akik ott élnek és az az otthonuk, mert ők nem tehetnek róla, de a jelenlegi helyzetben ha valaki Felcsútra megy koncertezni, annak mögöttes jelentése van.

www.youtube.com/watch?v=XZJYWeTHfBo

www.hir24.hu/belfold/2015/05/01/nem-hajlando-felcsuton-jatszani-az-omega-basszusgitarosa/
@taga20:
Eszabadút a zasszony? :)))
@guma:
Szerencsétlen Kóbornak valahogy meg kell hálálni Shitt Palinak és a felcsuti suttyónak a kierőszakolt Kossuth díjat. Majd megtöltik közmunkásokkal a Szancsó Panna arénát. Legalább így talán egyszer lesz telt ház.
@Marcellusca: @taga20:

8 másodpercet bírt fent maradni, mint a rodeós!:)
@Marcellusca: és vitte az összes csöcsét:))

na addig is, hamá azeju kiakarja tiltani a műanyagzacskókat:))

lamaszeme.blog.hu/2015/04/30/muanyag_mentes_jessica
@Nefos_Sámán:
Ez is elmebeteg, kicsit kuvaitban érzi magát? Sok hülye politikusnak vannak még ötletei, mit adnának "ingyen"?
@guma: tényleg tökös!
egyébként, szép ebolamentes hétvégénk lesz:)
@jöttem: "elfelejtem átlélegezni" - ez velem is szokott így lenni, csakhogy én sokkal lustább vagyok a válaszadásban D
@taga20:

b+! ne emlegesd mert megjelenik! :((((

ez meg aranyos:

Azt hallottam, ilyenkor az emberek kívánhatnak mindenféle dalt

http://vs.hu/magazin/osszes/azt-hallottam-ilyenkor-az-emberek-kivanhatnak-mindenfele-dalt-0501#!s3
@guma: nefélj drága margaríta! a tutajos továbbképzésre küldte gábrissal egyetemben, ha jó vettem le a tutajos keménykedését:)))
Figyeljétek majd Viktor fejét, amikor néhány napos kijelentése kapcsán, ezt kell majd kimagyaráznia. Mármint, hogy miért is nem kell róla vitatkozni. :D

A jobbik parlamenti vitanapot kezdemé­nyez a halálbüntetésről

webradio.hu/hirek/belfold/majus_1_-_vona_a_jobbik_parlamenti_vitanapot_kezdemenyez_a_halalbuntetesrol-2015-05-01
@jöttem: OFF Mostanra én is búcsúzom, ezzel:
youtu.be/H997IZkkO4Y
MOndjuk lehetnél te is a szöveg szerint Rosy DD
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Tökös legény, aki kergeti a remélt népszerűséget. :D
@jöttem:
"De miért kell egy trafikot elsötétíteni vagy lefóliázni? Főleg, mikor a kedves kormány olyan sokat kaszál a dohánytermékeken"
82%-ot kaszál a kedves kormány tételes adó, értékadó és ÁFA jogcímen minden doboz cigin.
A trafiktörvény bevezetésekor 500 milliárdos piacról volt szó, a kereslet azóta minimum 25%-kal esett.
A tegnapi 20.27-es válaszodra:
"Plusz a kisboltok tulajdonosai, akiknek hatalmas kiesést okoztak a nemzeti dohányboltok."
Pontosan. Ezzel a törvénnyel durván szűkítették a kisboltok élettereit, fennmaradási esélyeiket - különösen kistelepüléseken.
Utána a vasárnapi zárvatartással szemforgató módon a kisboltok javára hozott intézkedésre hivatkoznak. Janus arcú alakulat ez!
@taga20:
A banyát még nem vágtam ki, valahol sör-virsli versenyben okádik szerintem. Utána a tiéd...
@taga20:

nem félek, csak unom, hogy olvashatatlan lesz minden...

rendezgetem a lakást meg csavargok, hogy ne unatkozzam... :D

ha már a munka és a munkásosztályünnepe van akkor itt van pár emberi munkahely, ami már már túlzás, de érdemes:

offforever.blog.hu/2015/05/01/ezek_is_munkahelyek

most pedig nézzük meg a szenzációs magyar jövedelmeket:

offforever.blog.hu/2015/05/01/majus_1-en_beszeljunk_a_jovedelemrol

de ha lazítani akarsz, akkor a tangóharmonikának a szerepét is megfigyelhetjük a népzenékben:

offforever.blog.hu/2015/05/01/harmonika_a_nepzeneben
@Nefos_Sámán:
Inkább csak egy populista hülyének nevezném azt, aki tényleg ilyen ostobaságokkal képes a politikai palettán rálicitálni a másik elmebetegre.
@Bukott liberális demokrata:
"Aki liberalizmust akar, az menjen Hollandiában és Svédországba élni."
Te hülye!
Mennek is a magyarok, mi több, tódulnak.
Kormányod megalapozta ezt a kivonulást a dilettáns politikájával, óriási kárt okozva.
Most csábítja vissza a kinti munkavállalókat 2 millió Ft/fő fejpénzért, azokat az embereket, akiket őmaga lökött ki a hazájából.
Azokat az embereket nem az eszmék űzték ki az országból, hanem a puszta létük fenntartása érdekében kényszerültek elmenni.
@Mariann19:
Speciel inkább ánus arcúnak nevezném őket és elvtelen nyaloncaikat.
@csak egy néző: :)

sírnia kellett, mert megvette a Korda palotát az új (fiatal)asszonyának, de nem bírta fizetni...

most is ingyen busz lesz? mert azt már elmondták, hogy nem kell a rémhíreket terjeszteni a több ezer forintos jegyekről, mert valóban csak 2015 lesz a belépő, ahogy eredetileg is meghirdették...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: tijed a csaj haver, engem má dobott! ezen, csak nem kapunk össze:))
@jöttem: "Spongya rá"Prágám!
Nem "haraxom".:)))
@guma:
" mert valóban csak 2015 lesz a belépő, ahogy eredetileg is meghirdették..."
Úgy érted, hogy ennyit kap, aki hajlandó elmenni a koncertre?DDD
@pianolight:

Köszi! Imádom a srácokat!

Miattam már senki sem szaladgál a rendőrségre.
Bár, felfordulást még tudnék okozni. ))))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
"Speciel inkább ánus-arcúaknak nevezném őket."
Tényleg, a tied plasztikusabb kifejezés.
Nekem is kell itt finomkodnom ilyen bandával szemben, holmi római mitológiából szedett hasonlattal!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

"Azt is el akarják érni, hogy a minimális szükségletet fedező mennyiségű ivóvíz és áram ára nulla forint legyen – mondta Gyurcsány."

A populista hülyéje azt akarja, hogy akinek semmilyen bevétele nincs, az ne legyen kénytelen víz és áram nélkül élni. Ez valóban hagymázos elképzelés, sokkal jobb az, ha az ilyen se vízhez, se áramhoz nem jut hozzá, mégpedig semennyihez se, mert még a végin megfürödne és kimosná a gatyáját.

Grat. a gyors észrevételhez és az újságok remek címadásához, amivel a nemolvasókat úgy viszik be az erdőbe, ahogy akarják.
@taga20:

"engem má dobott!"

ez nem lehet akadály! :D
@Mariann19:

Egyre jannusabb.
Én drukkolok nekik! Haladjanak gyors ütemben lefelé a lejtőn! ))
@ornagy50:

Köszönöm! Nagyvonalú vagy.)
@jöttem: :)

gratulálok.
a szlovákmagyarok kisfilm megverte ov-t már az első 5 napban a 60 feletti nézettségével.
(nekem az volt meglepő, hogy a németektől sokan nézték meg. ezt csak azért tudom mert bármelyik nap, ha kíváncsi vagyok, hogy most éppen honnan mit néznek - őket láttam. :D)
@csak egy néző:

Nem hiszem, hogy az Omegának bármit is meg kellene hálálnia. Hatalmasat alkottak a magyar könnyűzenében, kijárt nekik a Kossuth-díj.
akik nem itthon élnek, egy kis beszámolót dobhatnának a mai napról, hogy mit csinálnak az ottani népek...

majálisoznak?
esetleg felvonulnak? stb, stb...
@jöttem:

Ha kijárt (egyébként szerintem is), akkor miért hálálkodnak? Most, a hálálkodás miatt, úgy néz ki, hogy nem járt ki nekik.
@guma:

Gratulálok!
Németországban nagyon sok magyar él, a határ mindkét oldaláról. Olyanok, akiket nem fertőzött meg a turul álom.
@ornagy50: azé a térdemre fektetném a helyedben, és a kis seggét elporolnám!:)

milyen decens lettem, öreg koromra:))))))))))))
@vakapad:

A jó ég tudja! Ennyire beléjük ivódott volna a vazallusi viselkedés?
@taga20:

"milyen decens lettem, öreg koromra:)))))))))))"

Mit fogsz írni 20 év múlva? Tervezed a leépülést?:)))
@vakapad:

Na igen, csak hát Gyurcsánynak volt vagy hat éve, hogy legalább elkezdje védeni a keményen dolgozó kisembereket, meg megszervezze az ingyen áramot, de ha jól emlékszem, ő is inkább kormányzati negyedet épített volna.

Amúgy a mindenkori kormányok elmebeteg költségvetéseinek minimális, az elemi emberiesség mentén végrehajtott átalakításával lényegesen lehetne pont a legszegényebbek helyzetén javítani, de ez aztán valahogy mindig csak ellenzékben jut a politikus urak eszébe.

Ettől függetlenül persze igaz, hogy Gyurcsány csak tehetségtelen, de nem gonosz, és alighanem ennyi pénzt elbaszni baromságokra mint a Viktor, akkor sem tudott volna, ha direkt akar.
"Kivégeztek egy korrupt hivatalnokot Kínában"
"Kivégezték Csungking tartományi jogú város igazságügyi hivatalának egykori vezetőjét, akit áprilisban ítéltek halálra korrupció és szervezett bűncselekményekben való részvétel miatt."

De szép is lenne ezt megérni, még, ha csak életfogytiglannal és vagyonelkobzással is.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: "meg megszervezze az ingyen áramot, de ha jól emlékszem, ő is inkább kormányzati negyedet épített volna."

Ja, és a liberálisok visítottak volna a legjobban, hogy "nincs ingyenebéd"! Amúgy meg pont a vérliberálisoknak, pl. hvg, nem tudom mijafasz baja volt-van a kormányzati negyeddel.

Sokkalta-sokkal értelmesebb beruházás lett volna, mint az anakronisztikus Vár csillagászati áron való felújítása vagy a Liget csakazért is tönkreb.szása. És még munkahelyeket is teremtett volna a beruházás ...
@lékek és ellensúlyok: Mi ez? Nem akartam ebbe belefolyni, de ez már szint alatti, és úgy tűnik, komolyan gondolod. Ki mondta, hogy a napi bevétel 22 eft volt. Ennyi készpénz volt. Hallottál már kártyás fizetésről? Mielőtt közölnéd, hogy te tudod, hogy a trafikokban készpénzzel fizetnek, holnap 120 eft-t fogok otthagyni, és nem a megadóztatottan kivett készpénzemmel fizetek.
@janos551: "Tudod, már valóban ott tartunk mint a Horthy-féle korszakban."

Elmondhatjuk, hogy az utóbbi száz évben akárhányszor került uralomra a "nemzeti-keresztény" jobboldal, eddig mindig leszerepeltek.

Jól mondta József Attila: "Él az, aki eleven". Ha az "ezeréves magyar királyság" eszméjét vallók után MINDIG halálhörgés és hullaszag maradt-marad ebben az országban, akkor elgondolkozhatnának a jobberek, hogy egy halottkultuszt imádnak ...
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

Mi lenne, ha a mindenkori kormány seregnyi szakértőjével normális tervezeteket dolgozna ki és nem negyedeket építene az uralkodó osztálynak.

Ne haragudj, de ezzel a folyamatos liberálisozással megütöd a trollok szintjét.
@csak egy néző: "Köteleztek valakit is arra, hogy ennek ellenére kimenjen nézni a cirkuszt?"

Le is fújhatták volna az illetékesek a cécót. (Igaz, akkor meg azér' lenne a Gyurcsányahibás.)

Az atv-ben Kálmán Olga ott siránkozott a minap Tarjányival, hogy ők már egy csomószor foglalkoztak a műsorban azzal, hogy nem kéne befóliázni a trafikokat ... Tehát nem igaz a kormány állítása, hogy nem szólt senki.
@Orica Középföldi: nézd meg húsz év múlva!:))

egyébként, soha nem kérek olyantól bocsánatot, akit szarnak se nézek, ezért nem gyerekes a dolog.
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: ez kicsit olyan, mint a nincs ló(knoszi), jó a szamár is(taga):)))
@jöttem: "normális tervezeteket dolgozna ki és nem negyedeket építene az uralkodó osztálynak."

Én is kisember vagyok, de ettől még égetem magam ilyen demagóg, olcsójános dumával!! :)))) Ha az őseink is csak lakóházakat építettek volna ebben az országban, akkor most nem lenne jáki templom, Margit-híd, vagy barokk kastélyszálló sem stb. kishazánkban.

A saját politikai oldalamat meg ott kritizálom, ahol akarom, és ehhez neked az égvilágon semmi közöd nincs. Cáfold meg inkább, hogy szerinted miért nem kontraproduktív a hvg nyavalygása kormányzati negyed-ügyben. Csak hát ahhoz érvek is kellenének, amik neked szemmel láthatóan nincsenek ...
@Nefos_Sámán: 'Gyurcsány ingyen adna vizet és villanyt" Jelző: "a minimális szükségletet fedező" ez sem több, mint ami most a rezsicsökkentés
@vigyüktúlzásbaadolgokat: nem tudom nem észrevenni, hogy az -izmusok tekintetében kisebb zavar van az erőben... olyan angyali... (a szubjektumodban bespájzolt fogalommeghatározások kapcsán/olvasván nem az explicit kifejezés az első, mi eszembe jut... a káosz, az jóval gyakrabban...)
@Penivaldes: kösz húgi, rád mindig számíthatok:)))
@vigyüktúlzásbaadolgokat: elmész a jó anyádba, az állandó liberális gyűlöleteddel!
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

Na mi van?
Elmennek a cirkuszi majmok összeugranak az idomárok?
Akkor inkább jöjjön Gábris és filézzük ki.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

Mi a lófaxtól demagóg duma azt elvárni egy kormánytól, hogy oldja meg az ország dolgait?
Hogy ne kormányzati negyedet építsen magának Budapesten, ahol a alacsonyabb a munkanélküliség, hanem mondjuk vidéken teremtsen munkahelyeket?

Leszarom, hogy égő vagy nem ez a duma. Ezt gondolom és kész.

Vissza kellene térni a normális állapotokhoz és gondolkodáshoz!!
@gazoló: Nekem az volt a kedvencem, hogy "lent hol a tölgyek őrzik a völgyet, kúszik az erdei út". :)

Nem tudom, te mi vagy. Én zöld vagyok elsősorban, mert úgy gondolom, hogy a modern gazdaság környezetrombolásával egyik hagyományos politikai rendszer sem törődik.

Amúgy politikailag liberális vagyok mindenképp, gazdaságilag meg balos. :))
@jöttem:

ahol a alacsonyabb a munkanélküliség = ahol a legalacsonyabb a munkanélküliség
@taga20: a szamár a kedvenc állatom a vidra mellett, csak mondom és nem is így értettem.
@kentauri: te aszt vágod, hogy akinek válaszolunk, annak a "válasz erre" rublikára kattintasz?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Na igen, ha valaki csak úgy átabotában lózungokat hangoztat (mert hallott valamilyen harangozást), akkor ez a végeredmény, amit írtál.

1./
a./ Gyurcsány a hat év alatt fenntartott egy szociális segélyezési programot.
b./ Alatta jött létre az „Út a munkához” program.
c./ Ugyancsak az ő regnálása alatt dolgozta ki Ferge a gyermekszegénység elleni programot, amelynek összefoglalója:
nol.hu/belfold/20111003-biztos_kezdettol_a_vegig-1224851
d./ Gyurcsány alatt többkulcsos volt az SZJA, amelynél a kevés keresetűek jobban jártak (és még az ÁFA is kisebb volt).

2./ Ha jól tudom, az Orbán kormány hatalmas népszerűség növekedést ért el a rezsicsökkentéssel, és a sok okos mindig azt kéri számon a demokratikus oldalon (jól lebarmolva őket), hogy ilyen klassz lépésekre képtelenek/impotensek/imbecilisek/stb., ezért a népszerűségük béka-alsó szinten van (okosék csak tuggyák, nem?). A rezsicsökkentés aztán annál több támogatást biztosított, minél kevésbé szorult rá az, aki kapta.
Gyurcsány azt mondta most, hogy EHELYETT abszolút értékben biztosítsák a minimumot ingyen mindenkinek (magyarán NEM FOGYASZTÁS-arányosan kapják az emberek), azaz így a támogatás sokkal inkább oda megy, ahol az szükséges.
Persze legalább három diploma és egy akadémiai nagydoktorátus kell hozzá, hogy az ember észrevegye, hogy ez nem egy újonnan kitalált program, amely bármikor bevezethető, hanem egy válasz az ostoba (vagy tudatos?) rezsicsökkentésre, plusz egy valóban népszerűségnövelés érdekében tett lépés, mégpedig további többletkiadás nélkül, hiszen csak átalakítják a meglévő rendszert (ha alacsonyan állapítják meg az ingyenességi határt, még költségcsökkenés is lehetséges). A nem nagydoktorokat nem is kárhoztatnám a félreértésért, azaz ez csak egy magyarázat a nem nagydoktoroknak.

3./ A kormányzati negyed gondolata (akár hiszik a kedves hozzászóló társak, akár nem), például a Bálnával ellentétben nem presztízsberuházásnak, hanem költségcsökkentő beruházásnak indult. Nem írom le, hogy mik voltak az indokok (bárki elolvashatja a hálón, persze ebben egyáltalán nem bízom), viszont a probléma az lett, hogy a főváros (kezét dörzsölgetve) egy rahedli fővárosi fejlesztést akart belezsúfolni ebbe a projektbe (x db új trolijárat, y db új metró, z db új parkoló, útfejlesztés, stb.), és az már nem érte meg. A veszteség kb. 600 mFt volt (az egy fél Hagyó), ennyibe kerültek a tervek, tanulmányok, stb. Ha bárki milliárdokról beszélne, ne higgyenek neki, mert hazudik). Fentiek fényében javasolnám a visszafogottabb fogalmazást, hogy Gyurcsány hol akart volna pazarolni.

4./ „Amúgy a mindenkori kormányok elmebeteg költségvetéseinek minimális, az elemi emberiesség mentén végrehajtott átalakításával lényegesen lehetne pont a legszegényebbek helyzetén javítani, de ez aztán valahogy mindig csak ellenzékben jut a politikus urak eszébe”
Szóval szerinted Gyurcsány kormányon nem az „elemi emberiesség mentén” alakította a költségvetést, azaz Gyurcsányban olyan nincs. Merész kijelentés, én nem merném vállalni, mert rendkívül sokat kárhoztatták a túlzott segélyezés miatt „ebben a nehéz gazdasági helyzetben”.

5./ Emlékeim szerint Gyurcsány 2008. augusztusára rendbe hozta a 2006-ban rossz állapotú gazdaságot, mégpedig az EU-val megállapodva a konvergencia program mentén. Ha valaki másképp tudja, szóljon. Ha ebben nyilvánul meg a tehetségtelensége, akkor nem kell magát olyan nagyon szégyellnie.
@jöttem: "Hogy ne kormányzati negyedet építsen magának Budapesten, ahol a alacsonyabb a munkanélküliség,"

Mondjuk pont az építőiparban jellemzően nagyon sok vidéki munkavállaló dolgozik ilyen pesti megaprojekteken, már ha vannak iylenek.

Lehet persze vidéki autópályákat is építeni a semmibe, de azt sajnos nem lehet megenni, és gyalogosan se lehet rajta közlekedni (ha nem jut pénz benzinre).
@Sir Bates dö Hól: Néha az van, néha meg hasmenésem.

Szoktam hányni is, de azt nagyon ritkán.
@taga20: nem tisztem, ám szerintem ő nem a liberalizmus ellen van, hanem az szdsz-ben -annak is a '90 körül felülkerekedő, neoliberális közgazdászok dominálta szárnyában- csalódott (ezzel nincs egyedül, s szíve joga, hogy ezt jelezze), ám gedeon-masa revansot vesz mindazokon, kik negligálták őket annak idején...)
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: cica! vagy legyél kemény, vagy legyél mézédes! de ez a se ilyen, se olyan elég gáz.
zöd?:))))
@taga20: A MI kettőnk dolga!!!
A Tiéd a NAGY H !!!:)))
@kentauri: "Elmennek a cirkuszi majmok összeugranak az idomárok?"

Ez mindig így szokott lenni. :) Ha nem a trollokkal foglalkoznak a kedves olvtársak, akkor a szocikkal. Ti. a hazai ellenzéki blogokon egyesek legalább úgy utálják a "komenistákat", mint a fideszesek.
@taga20: nincs rendben ez a domina, most inkább domino, mint domine
@vigyüktúlzásbaadolgokat: Szerintem ez a boldog távoli jövő problémája. Ha ott tartana az oktatás, a kkv-kre épólő gazdaság, az egészségügy, az állam szerepének definiálása, a szívesen építendő közös jövőbe vetett általános hit, stb. hogy pont egy ilyen jákitemplommal akarnánk már megüzenni a jövőnek, hogy micsoda fasza hely ez a mi korunk, az persze más. Szerintem 30-40 év múlva lehetne róla szó.
@Sir Bates dö Hól: szerintem ő a liberalizmus ellen van. a bicska kinyílik a zsebemben, ha ő ideböfög. hozzá képest ebola és ártu iparitanuló.

ja, és evvel aszt akarod mondani, hogy anno nekik, ma van igazuk?:)
@Sir Bates dö Hól: "ám gedeon-masa revansot vesz mindazokon, kik negligálták őket annak idején...)"

Mi az, valami Mosó Masa? '89-ben tízéves voltam, nem ismerem az akkori politikai szlenget.

Én a doktriner liberális megmondóemberekben csalódtam. A közgazdászaikat mindig is utáltam, ellenszenvesnek tartottam őket.
@taga20: a kettő bőven megfér egymás mellett :-)

A szívem meg nagy. :-D Belefér mindenki :-)
@taga20: Ne is gondolkozzál, még megártana!

Örüljél, hogy ma is beszóltál imoláknak, és hidd azt, hogy ezzel miylen sokat tettél az országnak ...
@ornagy50: bocs tizedes. má aszt hittem, hogy bedobtad a közösbe a csajt:)

bocs jöttem drága nő:)))
@taga20: nem, ezzel azt akartam jelezni, hogy a szociáldemokraták (solték) teljesen háttérbe szorultak a piac mindenhatóságát vallókkal szemben...
@miva?: "hogy micsoda fasza hely ez a mi korunk, az persze más. Szerintem 30-40 év múlva lehetne róla szó."

Szerintem meg oylan ez, mint az osztályharc. Ne legyen eldöntve, hogy kinek van igaza. De ne is akarja kinyírni egymást a két csoport!

Most az van, hogy se a luxusépítők NEM kerekednek felül, se a demagógok. Aztán jön a fidesz, és mindenkit helyretesz ...
A sok hülye meg nézheti az aranyozott-gyémántkavicsos Várat. :))))

(Konkrétan: mit építettek a szoclibek az elcseszett 4-es metrón kívül? Se szép Nemzeti Színház, se kormányzati negyed, csak a nevetséges Demszky-szarkofág, meg valami kiüresedett homokos óra hirdeti a "nagyságukat".)
@vigyüktúlzásbaadolgokat: örülök, hogy annyit érsz, mint ebola.
te egy ritka szar egy valami vagy.
ezeket a pontokat meg ne utánozzátok! ez sír sajátja.

meny a picsába, vagy ahogy a pap mondta a felesre, "menybe":)))
@taga20: Kösz, hogy szóltál.....de mikor is?
@Sir Bates dö Hól: ako most örülsz haver, me most minden állami kezelésbe kerül, itt ebben a defektországunkban.
egy kérdés. ki az a solt?
Olvasom a 444.hu tudósítását a május 1-i Gyurcsány performanszról. Valami Herczeg Márk nevű írta (hogy kik lehetnek ezek, és honnan szalajtották őket …), és a következővel kezdi:

„Orvost!
A DK elnökét elképesztő víziók gyötrik, vagy lehet, hogy romlott volt a május 1-i kolbász, mert brutális beszédet mondott.”

Mint az a cikkben látható, a HM nevű (a virsli kolbásszal való helyettesítése mellett – fiatal még, nem tudhatja) a gyurcsányi brutalitásokat külön kiemelte kékkel:

1./ „A DK olyan programot készít, ami rájuk hívja fel a figyelmet, és amikor a párt kormányra kerül, ezek az emberek („az elfeledett hatmillió”) az ország tisztességesen megfizetett, megbecsült tagjai lesznek.”
HM-nek itt nincsen megjegyzése, én meg magamtól az ebben rejlő gyurcsányi brutalitást nem tudtam kihámozni. Ha segítene valaki …

2./ „Kijelentette, hogy kormányra kerülve „nyakunkba fog szakadni” egy ország, amelyik „fáradt, csalódott és reménytelen”. (Fun fact: Gyurcsány miniszterelnökként lemondott, nem épp ideális helyzetben átadva a kormányt Bajnai Gordonnak.)”
Emlékeim szerint Gyurcsány a válság miatt mondott le (mert látta, hogy neki a szükséges megszorításokat már sem az MSZP sem az SZDSZ nem szavazza meg), azaz fun fact-ról akkor beszélhetnénk, ha most is az lenne, egyébként HM fun fact néven hülyeséget ír.

3./ „Kormányra kerülésük után öt éven belül szeretnék elérni, hogy a minimálbér ne legyen kevesebb a mindenkori létminimumnál. (Fun fact: a DK egyedül nem biztos, hogy elérné a parlamenti bejutáshoz szükséges szavazatszámot sem.)”
Halálra keresgéltem magam, de bizony nem találtam egy olyan mondatot se, hogy Gyurcsány azt mondta volna, miszerint egyedül akar a DK-val kormányra kerülni. Érdekes, hogy HM-nek a minimálbérrel meg az öt évvel kapcsolatban nem jutott fun fact az eszébe.

4./ „Az emberi élet minimumához szükséges legalapvetőbb javakhoz, némi vízhez és áramhoz mindenki ingyen jusson hozzá. (Fun fact: :DDDDD)”
Itt HM már nem magyarázkodik, helyette jelzi, hogy ez már önmagában akkora brutálság, hogy magyarázni se kell. Az a véleményem, hogy neki nem is lehetne.

Ha valaki a 444.hu-ból tájékozódik, akkor látható, hogy Orbán érdekében minden megtétetett. Még egy pár szavazó mínusz a DK-nak, hálisten. Nehogy má Orbán táborának a csökkenését ne kompenzáljuk!
.
A 2014 júniusában lezárult elsőfokú eljárásban a Debreceni Törvényszék N. Norbert Barnát, a Csongrád Megyei Bíróság volt tanácselnökét vezető beosztású, hivatalos személy által üzletszerűen, kötelezettségszegéssel elkövetett vesztegetés elfogadásának bűntette miatt 10 év letöltendő szabadságvesztésre ítélte, a közokirat-hamisítás vádja alól felmentette.
A vádlottat – aki 2009 és 2011 között ügyvéd barátja ajánlatát elfogadva a vád szerint 300-500 ezer forintnyi juttatás fejében kedvezőbb döntéseket hozott az ügyvéd védencei számára – a törvényszék továbbá 8 évre eltiltotta a közügyektől, másfél millió forint pénzbüntetésre és 3,3 millió forint vagyonelkobzásra ítélte, és 8 évre eltiltotta a jogi foglalkozás gyakorlásától is. A bíróság elrendelte a nyomozás idején lefoglalt kétmillió forint elkobzását, illetve kötelezte az elsőrendű vádlottat 951 ezer forint bűnügyi költség megfizetésére.
A másodrendű vádlottat, K. József Gábor bírót a bíróság bűncselekmény hiányában felmentette a társtettesként, hivatalos személy által elkövetett közokirat-hamisítás vádja alól. Őt csak ezzel a bűncselekménnyel vádolta meg a Szegedi Nyomozó Ügyészség.
A vádirati tényállás szerint N. Norbert Barna nyolc esetben hozott kedvezőbb ítéletet ügyvéd barátja, K. Zoltán védenceinek ügyében. Az ügyvéd szintén részesült a pénzből: a gyanúsítottak, vádlottak hozzátartozóitól kapott összeget megfelezték.
N. Norbert Barna a Csongrád Megyei Bíróság csoportvezető bírájaként, tanácselnökeként a vád szerint például házi őrizetre vagy lakhelyelhagyási tilalomra változtatta másodfokon az előzetes letartóztatást; a végrehajtandó szabadságvesztést felfüggesztettre, a felfüggesztett szabadságvesztést pénzbüntetésre mérsékelte. Egy másik ügyben ítélkezési szünetben “szembeötlő sietséggel” hatályon kívül helyezett egy elsőfokú ítéletet, és új eljárásra kötelezte az elsőfokú bíróságot.
Az első fokon eljáró bíróság szerint egyértelműen bebizonyosodott az is, hogy az elsőrendű vádlott tanácselnökként önállóan szövegezett meg határozatokat, az előadó bíróval konzultált ugyan, de a tanács harmadik bírája csak aláírásával látta el a végzéseket. Az indoklásban elhangzott: ez a magatartás a határidők betartása érdekében gyakorlat volt a Csongrád Megyei Bíróságon, ezt az ügyben meghallgatott bírósági dolgozók tanúvallomásai is megerősítették. A közokirat-hamisítás bűncselekményként így nem állta meg a helyét, a gyakorlatot követő bírák legfeljebb fegyelmi vétséget követtek el.
Az ügyvéd, bár ő hajtotta fel az ügyfeleket, csak tanúként szerepelt a bírósági eljárásban. A törvények értelmében korlátlanul enyhíthető annak a büntetése, aki korrupciós ügyek feltárásában közreműködik. Az ügyvéd még a nyomozati szakban ennek alapján lett gyanúsítottból tanú, együttműködésére való tekintettel ugyanis megszüntették vele szemben az eljárást – indokolta a lépést az elsőfokú eljárás bírája.
A másodfokú eljárás elején, csütörtökön a vádlott és védője több mint tíz bizonyítási indítványt nyújtott be. A Debreceni Ítélőtábla Ficsór Gabriella vezette tanácsa valamennyi elutasította. Csütörtök délután az ügyész vádbeszédével kezdődött meg a nyilvános tárgyalás, majd a védő 92 oldalas perbeszéde következett.
.
.
Debrecen, 2015. február 11., szerda (MTI) – Hatályon kívül helyezte a K.-né J. Judit nyíregyházi bírót hét év szabadságvesztéssel sújtó első fokú ítéletet a Debreceni Ítélőtábla Elek Balázs vezette tanácsa szerdán, és új eljárás lefolytatására utasította a Debreceni Törvényszéket – közölte a táblabíróság szóvivője az MTI-vel.
Az első fokon eljáró Debreceni Törvényszék szerint K.-né J. Judit 2008-2009-ben ellenszolgáltatások fejében kivételezett egy felszámoló céggel Nyíregyházán. A bíróság ezért 2014 júniusában fontosabb ügyekben intézkedő, vezető beosztású hivatalos személy által elkövetett kötelességszegés, folytatólagosan, üzletszerűen elkövetett vesztegetés és folytatólagosan elkövetett hivatali visszaélés miatt hét év börtönre, egymillió forint pénzmellékbüntetésre ítélte, és öt évre eltiltotta a jogi foglalkozás gyakorlásától.
A másodrendű vádlott H. Attilát folytatólagosan, üzletszerűen elkövetett hivatali vesztegetés és befolyással üzérkedés bűntette miatt a törvényszék első fokon öt év börtönre, egymillió forint pénzmellékbüntetésre ítélte, és öt évre eltiltotta a felszámolói hivatástól.
@taga20: solt ottilia... (nem, nem ezt írtam... én hiszek a szabad versenyben, ám vallom, hogy a szolidaritás nem negligálható...)
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
Ez egy ilyen bicikli....talán el kéne ezen gondolkodni mert bizony ezek valamikor a szocikra-szdszre voksoltak, és most is szívesen védenék ezt a lúzer, töketlen bandát ha védhetőek lennének, de nem nem azok.
@ornagy50: eltolom, bár nemtudom miért kell.
akit bírok, azoknak majd mindent megteszek:)
@vigyüktúlzásbaadolgokat: nem valami, hanem pontosan a mosó és a gőgös az, akire gondoltam...
@Penivaldes: áh, éppen milyen hangulatom van, most érzelgősebb vagyok, sok a gond, akkor néha nem árt.
@Sir Bates dö Hól: röstellem magam, mert nem ugrott be.
solt ottilia a szabd kezdeményezések hálozatának és az eszdéesznek is alapítója volt.

én is aszt gondolom, hogy legyen eggyel kevesebb autóm, mint hogy ne legyen a szerencsétleneknek egy szelet kenyere.
@Penivaldes: hagyjad már rám, h mikor csöpögök, nem vagyok jó passzban, most nekem így jó.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: bazdmeg, én aszt hittem, hogy 89-ben
50 éves voltál. és ez nem szívatás:)
@ornagy50: ako eszt megdumáltuk, bár érzek valamit a hangodban:)
@Penivaldes: hallod! nem vicceltem, aszt hittem évásanyóval együtt motoroztak pannoniával:)))
@taga20: én is így képzeltem, évásanyó a pöttyös pörgős szoknyájában, hófehér kendőben...meg együtt fürödtek a Balatonban:)
@ornagy50: ne haragugy haver, néha túltolom. aki ismer itt nem veszi szívre. elküld a picsába, én leveszem a pályát és hülyülünk tovább.

mégegyszer, bocs, ha paraszt voltam:)
@Penivaldes: ja, ahogy mondod. nekem még a retropunci is bevillant:)))

máskülönben, hogy vagy húgi?
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:

Tudod mi tenne neked most jót?

Egy kiadós, brutálisan elkövetett, órákig tartó, szaftos.....pizza házhoz szállítás.
@taga20: csodásan vagyok:)) hiába a tavasz a szerelem ideje
@taga20: A pisiszag nem attól volt....
@taga20: Rendben!!!Meg tárgyaltuk.:)
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

Éltem Magyarországon, Budapesttől 80 km-re. Naponta ingáztam, mert csak Budán kaptam munkát. Reggel 5-kor indult a vonat és este 7-re értem haza.
Már Tatabányánál is sokan várakoztak, Biatorbágynál alig volt ülőhely.
Szóval nem csak az építőmunkások dolgoznak Pesten. Emberek tömege ingázik nap mint nap.
Tapasztalatból mondom, hogy az nagy szar volt, nem élet.

Minden kormányzati épületre szánt pénzt kidobott pénznek tartok, a karbantartáson kívül.
Az ország nincs abban a helyzetben, hogy megengedjen magának ennyi felesleges beruházást.

Szerinted ez demagógia.
Szerintem pedig így gondolkodik MO-n a vidéki ember.
@kentauri: világosics má föl, me nem vágom, hogy mi ez a pisiszag!
ezeket a pontokat meg hagyd a picsába, me nem áll jól.
@ornagy50: :) rendes gyerek vagy! szeretlek:)))
na nem úgy!
@jöttem: én nem sajnálom senkitől sem a díszpalotát, ha cserébe nekem is jó.
@Penivaldes: és szerelmes vagy? remélem nem belém:)))
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
"A közgazdászaikat /SZDSZ/ mindíg is utáltam, ellenszenvesnek tartottam őket."
Úgy látom, te a liberálisokat utálod, egy gond van ezzel, hogy nem tudod, hogy az az eszmerendszer miről szól.
Hogyan lehet az, hogy te ideológiában liberális vagy, gazdasági vonatkozásban baloldali?
Amennyiben tanulmányoznád a liberalizmust, a szellemisége ideológiailag és gazdasági tekintetben azonos alapelven nyugszik.
Egy másik gyöngyszemed:
"Lehet persze vidéki autópályákat építeni a semmibe."
Arra nem gondoltál, hogy a vidéket be kell vonni a gazdaság forgásába, és ennek az alapja az kellően kiépített infrastruktúra?
"Mit építettek a szoclibek a 4-es metrón kívül?"
Tételesen sorolhatnám, de a feljegyzéseim közül egyet emelek ki, pl:
A 2004-2007. évben 687 km autópályát tervezett az akkori kormány, ez ugyan a tervezett időszakra 76.1%-ra teljesült, de utána 2009-2011. között még átadtak 188.5 km-t. A 2011-ben átadott útépítéseket is a szoclibek kezdték építeni.
A liberálisokat pedig ne káromold!
@taga20:

Látom, megbeszéltétek.
Én sok mindent elnézek neked, de az őrnagyot más fából faragták.
Jó lenne, ha bevésnéd az eszedbe! :)
@kentauri: oh, ha pesten vagyok, és pizzát rendelek, pont ez szokott lenni :D

@Penivaldes: nem vagyok a földön, csak nem lehet mindig a toppon lenni, ennyi :)

És néha kedvesnek is kell lenni.

Sok lett a lenni, de nem baj.
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: törekedni kell minden nap jobbnak lenni az előző napi énednél. más nem számít.
@Penivaldes: mondtam oylat, h nem törekedek? Szimplán annyi a lényeg, h nem mindig lehet minden tökéletes az életemben, és most pont nem az :D
@jöttem: ne kontrázz gázsi!:)
parancsra nem tudom, belevésni:))
@Penivaldes:

Én igen. Legyen nekik jó az, ami az elődeiknek is megfelelt.
@taga20:

Írd rá a guminődre, vagy esztergályozd bele! :D
@Penivaldes: "ha cserébe nekem is jó."

ugye milyen könnyű elhagyni a sárgaköves utat?...
@jöttem: nem is vagy annyira hülye, mint ahogy elsőre kinézel.
má megint túltoltam, az az érzésem:)

de nem bírom ki:)))
@taga20: Ez egy savazás az idősebb korosztály felé....akiknek már hajlott koruk miatt vizelettartási problémái vannak és cúgos marad a gatyesz.
Bár nekem is már kicsit szakaszos a piszuár felett és az asszonyt se tudom már arcon lőni csak köldökig.
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:
Szoktál Pesten járni?
Legközelebb erre jársz szólj....ráférne már az egómra egy kiadós, diminanciális verés.
@jöttem: ezzel nem feltétlen értek egyet, mivel a fejlődés alapja, hogy ne elégedjünk meg azzal amit a múlt nyújtott, hanem lépjünk magasabb szintre. viszont ez nem úgy müködik, hogy felszik az ágyon a Döbrögi, és szívd fel begyem a sok pénzt, mert megérdemlem, meg mert jár. mert semmi sem jár, mindenért meg kell dolgozni.
@kentauri: te gázabb vagy, mint én!
eszt én mondom tagagáz és bugajózsi:))
@Sir Bates dö Hól: sosem gondoltam magamról azt hogy minden pillanatban a sárgaköves utat járom, pontosabban véve a sajátomat járom
@taga20:

Tudjuk, ismerünk. ))))
Na, meg szeretünk is. Ezért van a folyamatos feloldozás.
@Mariann19: drága főkönyvnéni, hagyd eszt az agyatlan barmot! ez az se tuggya, hogy kossuth komonista volt:))
@jöttem: én hogy bírom a vallásos arcokat!
fel is vettem a mormon vallást:))
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: szájkaratés a srác! gyesen van otthon, unatkozik:))
@Penivaldes:

Peni! Az aktuális kormányzati pénzszórásról írtam.
Ez olyan, mintha én a fizetésemet utolsó fillérig elkölteném egy csodálatos bőrkosztümre.
Aztán hazavinném és azt kérném a családomtól, hogy étel-ital, költőpénz helyett nézzék azt egy hónapig.
@kentauri: egyszer ismertem egy férfit, akinek az volt a fétise, hogy jelentsem fel...
@taga20:
Igazad van tagám, csak azt a gondolati káoszt nem tudtam megállni megcáfolni.
Megyek is, az anyáknapi tortámat bekenem, nehogy úgy nézzen ki a nagy mű, mint Nepál.
@taga20: Ja-ja.....aki ismer az bunkó,nagyképű,parasztnak tart, de a melósok szeretnek..... pedig rugdosom őket keményen.
@Mariann19: remélem, azé anyáknapján megnézed norbit!:)))!

nem csak a bamba kézilabda, kocsismátéval az élen!
@kentauri: túloznak! nem is vagy nagyképű:)))
@Penivaldes: ....nem én voltam....asszem.

Megtetted neki?
@kentauri: nem tudom, h mennyire megoldható most, mert tényleg csak rohanok és jövök. A többit privát, itt nem akarom.
@taga20:
A főúr biztosan megnézi,és ha vége a köszöntésnek, és is lógatom majd a lábam, és nézem Norbit.
@Penivaldes: Aztán az, hogy nézett volna ki?

Viszi a postás az idézést és előkapja a himbi-limbit?
@kentauri: haver, tudod mi a különbség a krumpli és a zsiráf között?
hanem, ako ne meny a piacra, me nagyon átfognak baszni!:)

"Privátozni, hogy lehet?"

ez most komoly?
@kentauri: a regelt emil címed él?

mert akkor küldök én üzenetet neked.

(egyébként rámész a nevemre, jobb fent, üzenetküldés.)
@kentauri: a postás, a delikvens, vagy mindkettő?
nem tudom, ez már a gép dolga lett volna.
él még a címem igen.....miért van az az érzésem, hogy most jól meg leszek szívatva...mint ilyenkor általában.
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: tapasztalat:)

persze előtte és utána lehet dumcsizni:))

persze, tudom nem vagyok túl korszerű:))))
@kentauri: nem bazdmeg, egy atomtengeralattjáró kijön a budidból és egy kibaszott kínai lefröccsönti neked az üzit!
te, mióta nem szagoltál puncit?:)))
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: pont ő írta, hogy de. és neked írta!
ennyi gyagyást:)))
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA:

Megváltoztattam az e mail címem légyszi küld el újra.
@taga20: te szagolgatod a puncit?.....és még én hittem magam perverznek.
@taga20: tudom, h más mit ír :D

Inkább a karnist tennéd fel, minthogy kötekedsz, dikk.
@Penivaldes:

most már értem, a nefürgyélle-t. eddig homályos volt az üzenete.
@jöttem: taga igazi ősvadférfi, ilyenekből lettünk mi .
@jöttem: jó pap holtig tanul, mi?:)))
@jöttem: nekem is minden világos most már....
taga volt aki telefonált.
@kentauri: nem akarok a részletekben elmerülni, de amikor nyalod , ako ott van az orrod előtt:)))
@Penivaldes: aranyos vagy. de jobb, ha nem:)
@taga20: aranyember vcagyok...van egy indián legenda.
@Penivaldes:

Én még érzem időnként a véremben a tam-tam dob ritmusát.)))
@Penivaldes: meséd má el:)
remélem nem dakota!
@kentauri:

telefonilag elérhetetlen vagyok. ))))
mindjárt lehúzom magam, de nem a wc-n!
@jöttem:"ELSŐ FOK" van !!!20,21-nél!!!
@tanga20:

nem kell mindenről tájékoztatni a közt! az ismeretterjesztés az még hagyján, de az élő közvetítést ki kellene hagyni! )))
@taga20: arról szól, hogy a törzsfőnők bearanyozza magát, és belefekszik a folyóba
@ornagy50:

Jaja! Remélem, ennyiben marad. A mondandója a régi. )))
@tanga20: ebola, vártam má eszt a pillanatot, hogy mikor jön egy ilyen gyökér, mint te.
és eljött a pillanat!
de mé nem taga.20 lettél te agyatlan fasz? mert így mindenki láttya, hogy mekkora szar vagy!
@taga20:

Na, bakker! Én simán tagát olvastam. Ezért is válaszoltam neki.

Imol rendesen rád van kattanva!
@jöttem: látod, a fityesz moccer működik:)
@taga20:

párosulva az elmebetegséggel.
Mit nyafogtok??

Melltartó nélküli mellszélt villantott Beyoncé.
Bréking! Éden Marianna meztelenül zuhanyzott.
VV Edina mellet villantott.
Végre Éden Senci is levette a bikini felsőt
Éden Milán is meztelenül zuhanyzott a kamerák előtt.
@jöttem: na de beszéljünk inkább a hüvelygombáról(gecivitya):)

"Keleti nyitásunk koronagyémántja, a Kínai Népköztársaság például üzemben tartja a halálbüntetést, és nemritkán a korrupcióra sújt le vele. A maguk részéről úgy gondolják, hogy ne erőszakolják rájuk a nyugati puhaságot, hanem ha valaki ellop magának egy megyét, és ne adj' isten kisvasutat meg csónakázótavat építtet magának közpénzből, akkor annak hulljon le a feje. Ahogy annak is, aki komplett üzemágakat sajátít ki, olyan bölcs szabályozással, amely a csempészeken kívül leginkább a gyilkosoknak kedvez. Nemcsak az a néhány gyilkosság vált ki közfelháborodást, és nemcsak azok elkövetői látszanak javíthatatlannak.

Én nem forszíroznám a helyükben a halálbüntetést. Elegánsabb, európaibb, és főleg hasznosabb megoldás lekísérni a színpadról a vén bolondot."

ez a tótawé, egy humánus egy mókus:)
@jöttem: Csak akkor ha tudsz rá idhttp://www.atv.hu/videok/video-20150501-friderikusz-2015-04-30ő szakítani:)
@jöttem: Csak akkor ha tudsz rá idhttp://www.atv.hu/videok/video-20150501-friderikusz-2015-04-30ő szakítani:)
@taga20:

Ma nyilatkozta az ananászfejű, hogy vége a keleti nyitásnak.
Remélem nem észak felé akarnak nyitni, mert azt nem élném túl.
ejj már viccelni se szabad? nekem pedig tetszett :))
@taga20: ja és teljes vagyon elkobzás. récsöl ingyenkonyhán dolgozzon éveket, a bikája árkot ás nyolcadik alvállalkozóként, gáspár viszi a szappant a zuhanyba, stb.
ás a világrendje helyre billen:)

ja és felkeltem és még mindig gecivitya van a trónon:)))

jöttem (törölt) 2015.05.01. 21:05:07

@ornagy50:

Esterházy!!!!
Köszönöm. Most már nem lehet, alszik a ház. De holnap ezzel kezdem a napot.
Imádom a linkjeidet!! ))
@tanga20: ebola, kezdek bepöccenni.

jöttem (törölt) 2015.05.01. 21:12:21

@taga20:

pedig már majdnem feldíszítettem a fát. egy hét ebola és gábris nélkül!
azt hittem, itt a karácsony.))
@taga20: Baszki...olyan hülye vagy, azt sem veszed észre ha éppen legendává válsz....én speciel királynak érezném magam ha másolnák a nickemet.

Valaki lettél te barom...
@tanga20: ezért regisztráltál új névvel és e mail címmel......szerintem te nem csak fogazol, de még baszni se tudsz.
@kentauri: haver, a barommal igazad van, de nem azé amié te gondolod.

tudod, én olyan országban szeretnék élni, ahol nem ismerem a jegybank elnökét.

de értem, amit mondasz:)
@Sir Bates dö Hól: a kurvaanyádat haver, persze csak ezé me tégedetis szeretlek:))
@huzzadneki shakespeare:
Azt még nem is mondtad, hogy éden X és éden Y a farkát mutogatta a kamerák előtt, feltett szándékuk, hogy lehelikopterezik auréliót a celeb státuszról.

Fontos hírek ezek, de ennél röhejesebb a jobb-bal-balabb-jobbabb majális történései. Nem volt elég az alapjövedelem ötlete... - azt hittem ezt megkontrázni lehetetlen - erre ma jött az ingyen víz, meg az áram vagy gáz - mindegy is - ötlete. Azt tudjuk, hogy populidiotizmusban verhetetlen a császár, de ez még neki sem jutott eddig az eszébe(?)...

Hol van ennek az alja?
Van a Mariana-ároknál eddig nem ismert, mélyebb hasadék? Nem értem.
@taga20: Te a haverokat is anyázni szoktad? Ha igen mi van az ellenségekkel? :D
@jöttem: persze ezek a férgek, más nicknéven újra és újra előbújnak az emésztőből.
neked pünkösd már smafu?:))
@Nefos_Sámán: Akinek a nevét nem mondjuk ki mert azonnal megjelenik.
@Nefos_Sámán: haver, a két anyázás köszt mérföldek vannak!
aki haver tuggya:)

bakker, haver. patent a nickneved, irigylem is:)))
@taga20: Ja bírom én is. A trolloktól meg nem kell beszarni.
@Knósszosz: tezsvérem, röstellem magam, de én még nem nyálaztalak körbe.

ezé, csak annyit kívánok neked ötvenéves barátom, hogy ilyen kispárnád legyen a badzsi új galériádon, amíg áll a répád:)))

www.napiszar.hu/Thumbnails/23842.w-800.h0.q100.jpg
@Nefos_Sámán: nem szoktam, de a biztonság kedvéért a sötétben fütyörészek:)))
Mozgolódik a kisgömböc. Érzi már a vesztét, ezért jönnek az újabb hazugságok. :D

hvg.hu/itthon/20150501_Orban_uj_jobboldali_media_kell?s=hk

youtu.be/cMoA1d9AO_c
@taga20: Neked amúgy mi bajod van ebolával meg gábrissal?
@Nefos_Sámán:
Nem fogadok, tényleg jók!
Lejjebb olvashatod az ercsájná mai járatnyitását, újabb széles törzsű madár gyött. És jön az Air Transat is Kanadából, meg oda fog ingázni a görög illetőségű Sky Greece is 767-es vassal.

Kíváncsi vagyok, meddig bírja a Csájna? A Hainan is elhúzott, pedig akkor még több lehetséges utas volt mint ma. Van kinn haver, ő tudja... már Ferihegyen.
Kína nem lesz szerintem annyira érdekes, aki Ázsia felé utazik vagy Ausztrália irányába, azt már elhappolta az Emirates. Nem igen lehet überelni őket - szerintem. Dubaj visz mindent, itt nálunk is minden tekintetben ők lettek a top légitársaság, pedig nincs egy éve, hogy ide járnak.

Megláttyuk...
Amúgy erről beszéltem délután. .D

"Továbbra sem igazán értem, hogy mit gondoltak a Fidesz koponyái, amikor úgy vették elő ezt a témát, hogy tudták: ők nem tudnak lépni, de a Jobbiknak kapóra jöhet. Továbbra is úgy látom: nem a vitorlából fogják ki a szelet, hanem a szőnyeget terítik..."

Vona: "Még Bayer Zsoltnak is szerzünk megfelelő állást". A Jobbik pártelnöke parlamenti vitanapot akar a halálbüntetés kérdéséről.

hvg.hu/itthon/20150501_Ketszazan_hallgatjak_Vonat_a_Jobbik_unnep
@taga20: tudod, baszki!!! a láncfűrész és a tanga közötti alapvető egyezés:

"Egy rossz mozdulat és két ujjad megy a picsába!!"
@taga20:
Kösz, hatalmas tokmányhuszár!!:)))
Mán csak aszt mongyad meg, egy ilyennel mit köll csinálni? Nincs rajta programkapcsoló, és csapágyat se látok rajta, szóval...?
@Nefos_Sámán: ami gecivityával, szíjtartóval, rogántónival, dajcs-für ringyóval.

egyébként, neked teccene, ha valami vírus itt vageszkodna, mondjuk Lefos Sámán néven?

zöd, haver?:)

www.youtube.com/watch?v=fsLdhijtdwI
(nem is vagyok imola, bár most van a senna halálának évfordulója...)
@nincs_itt: ma láttam egy fehér 420dét és szerelmes lettem:)

szevasz öreg rozmárhaver, hogy ityeg a fityeg?:))

u.i.: ha lesz ennyi pénzem, csak benzinest veszek.
az a traktor hang fájó:)))
@tanga20: eddig még vicces is voltál ebola, de ne légy csótány.
@Lefos Sámán: he?
ha te saját magad vagy, ako hülye vagy. ha más, ako egy tróger!

zöd?
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: volt múltkor?
hogy volt múltkor, amikor ma regisztrált ebola evvel a nicknévvel:)
@taga20: Nyugi. Ekkora hülye azért én sem vagyok. Szóval ha jól látom, utánad én is beszoptam a névátírást. :)
@Knósszosz: rólad most húsgombócok jutottak eszembe.
@Nefos_Sámán: bocs, ha meginogtam, de kezdek paranoiás lenni:))

www.youtube.com/watch?v=ZEPq0FvFm3g
@taga20: sztem, ugyanaz a személy, aki engem is legutóbb. A nickmásolók mindig újat regelnek.
@Knósszosz:
Valami elromlott, segíts neki kérlek!

www.pinterest.com/pin/107453141082233788/

Boldog szülinapot!
@Knósszosz: Valami elromlott a mosógépben, kérlek segíts neki!

www.pinterest.com/pin/107453141082233788/

Boldog szülinapot!
@Penivaldes: szó se róla szép kis gombócokat kapott taga20-tól :D
@graphics: dehogy romlott, csak mélyre rakta be a zoknit. és rövid a karja.
@graphics: de most a mosógépnek, vagy esetleg a ruháknak, vagy talán a libusnak?
@graphics:
Nagyon köszönöm!
De azért a szárítógépek világában nem vagyok otthon - utálom - viszont segítenék megtalálni a zoknit!:)))
@Penivaldes: jó, hát akkor tolja be!
@Penivaldes: mmmmmmm... máris elindult a... fantáziám! :)
@Knósszosz: csapágyasra hajtsd haver!:))
@taga20: ha pénzed lesz, akkor vegyé egy mergát! haggyad a bömöstöt a virslinyakúaknak...
szép-szép, de egy Maybach...
na mindegy! egy jó japán benzines, 2,4-es Honda Accord SType...

de ha bömös 4 akkor az M4(nem ótópája) acélkékben
@taga20: Nem tudom, hogy teljesíti-e a HACCP előírásokat? Mióta van felbontva? Asse mind1...
@Penivaldes: akkor Te vagy a cukros néni? :)))
@nincs_itt: mergát? nem ittam mérget!
akkor inkább a titkos szerelmem:))

www.youtube.com/watch?v=avCWzkNiXok
Ennyi hülyét egy rakáson. Ma nem akartam írni.
taga20, tanga nem imola, én vagyok az. Hüvelyesi se az.
Egyszer elzavarnak, utána meg utánoznak, skizofrén banda.
@graphics: szerintem, kábé 14éves kora óta fel van bontva a csaj:)))
@taga20:
"Kinek van erre energiája?" - Alfonso...:))
@taga20:
Te mindenkiben engem látsz?
Lehet, hogy ródlipapa viccelődik veled.
@Knósszosz: hirtelen aszt hittem, hogy rodolfo:)))

azé a ferka jön fel, mint a talajvíz, kicsi csira. ne tagadd!:)))
@Imola Helyesi: ha nem te voltál, ako bocs.
@taga20: hüle vagy!! olasztól kávét, meg pizzát veszünk!! orosztól kalasnyikovot, töröktől dönert...
autót japántól és/vagy némettől!!!
a mi családunkban az "és" jáccik...
@nincs_itt: azé nem olyan vegytiszta a képlet, mint ahogy a begyöpösödött agyad gondolja.
egy audilambo, azé igazi. vagy audiducati?
remélem kristálytiszta voltam?:)

u.i.: hondát nem veszek, me balfaszok:))
@nincs_itt:
és az árdiferencián vehecc egy házat...HONDA ACCORD Észak Amerika legnépszerűbb autója...a BÖMÖ meg a MERGA egy a sok közűl az uccán, a NISSAN MICRA kkkkkkkkkkkkk utánanéznek és akkor a KIA, Hyunday-ról nem is beszéltem

Porsche az szinte olyan kevés van, hogy nem is láccik, ha meg van akkor öreg, mert nem vesz újat, a régi még jó alapon

kkkkkkkkkkkkk

brühüyyy
@taga20: cica virágom! arra költöd a pízedet(amit a gummicsimmás Rámszesz nálad hagy), amire csak akarod!
Lambo-t nem fogsz venni, asszem! Ha igen, akkor többe lesz az első átvizsgálás, mint a verda új ára...
ducati, nem rémlik sok autót gyártanának... de egy Monster tervbe van véve, ha a zasszony kicsit nem figyel, veszek is egyet.

Honda, ne a F1-es RC(távirányítású autó, csak súgok) "verseny alapján ítéld meg a gyártót!
Valaha, volt CBR900RR Fire Blade is zötyögött alattam, meg Starlet is vót, a jelenlegi Accord is hibamentesen teszi a dolgát.
@Rodeo36: szave fater!!! na végre!! azért a futásteljesítményt se haggyad kifele a dologból!
csak halkan merem mondani, hogy az ódi+bömös+merci többet adott el a zusában a luxusból, mint a kedilekk!
@nincs_itt: aki hondát vesz, az luzer! a sevrolé és a szitroen is legyalázta őket. szegény alonzó, megint szopóágra került:)))
jó éjt mindenkinek!
@taga20: ezt tudhattad volna már akkor, mikor a nicked választottad:-)...
@nincs_itt:
emmög a treffa, a Caddy küzd de már későn a legújabb modelljei már beférnek a Buick Verano, és hasonlók mellé, némelyik tényleg nagyon attractive...de ha megnézed a Nissan Micra SR -t ami nem is a csúcs akkor mindened megvan és 15000 dolcsiból hazaszállíttyák, az, hogy a Honda nem fut jól az F1-en az semmit sem jelent, az uccán kizárólag az Infinity-t látni ezek közűl, de annak az áráért meg lehet venni 2 Volvo S60-at vagy a Merdzsó C sorozatot és akkor a Mitsubishi-t kihagytam a 10 éves garanciájával, itt a Fiat 500 az luxus ugyanúgy mint a MINI

szóval az én választásom Volvo s60, Nissan MICRA SR vagy Krom, Honda Accord feltupírozva de mindegyiket csak leasingel-ve mert akkor akár évente ingyen megvan a legújabb model egy bérautó áráért

a biztosítást meg meg kell csinálni ügyesbe és akkor egy villamosbérlet árából van kocsid???? kkkkkkkkkkkkkkkk kis treffa de a villamosbérlet 135/hó, a leasing meg 250-320 és abban minden benne van és akkor nincs autód de mégis

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

hagyd a tagát álmodni holmi Por se maratt utána című cipődobozról
@Sir Bates dö Hól: tuttam haver. de mertem remélni. és csalatkoztam.

nem először, és nem utoljára:)
@látjátok feleim szümtükkel: mert elhunyt, csak azért linkeltem... (a jó zene, előadótól nem függ... sz'tem...)
@Rodeo36: öreg, aszt hittem múltkor megdumáltuk!
én ahoz tartom magam.
@taga20:
álmodni szabad, most milyen járgányod van? Lada 1600???

kkkkkkkkkkkkkkkk
brühüyyy
Imola nem hord tangát. Én hordok imolát.
@Mariann19: "A liberálisokat pedig ne káromold!"

Miért, levágod a kezem, vagy mi? Liberáliséknál így szokás, Lengyel László is megmondta. Aki nincs velük egy falkában, azt kiközösítették, és gettósították a rendszerváltás óta mindig.

(Gyengébbek kedvéért nem általában a liberálisokról van szó, hanem az ún. volt szdsz-es köménymagról.)
@kentauri: "talán el kéne ezen gondolkodni mert bizony ezek valamikor a szocikra-szdszre voksoltak,"

Te melyik fórumot olvasod? Két-három törzstagot tudok, aki itt nyíltan vállalja az mszp-szimpátiáját, a legtöbben vagy volt szdsz-esek vagy polgári konzervatívok.

Van itt oylan is, akinek a szemében az mszp egyenesen "bolsevik" párt, és kizárta volna őket a Nemzeti Kerekasztal tárgyalásokról (ha már akkor megalakultak volna).
@taga20: Ezek szerint 80 éves nénikéket simán le szoktál "szaralakozni", ha nem tetszik a mondandójuk.

Ilyen egy gavallér ...
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
mindenkinek lehet véleménye, azonban a vélemény valóságtartalma szubjektív és nálad erősen az...
a liberalizmus az nem mszp, nem szdsz nem egyéb mint liberalizmus és az egyetlen elfogadható és élhető politikai formáció, a többi merő baromság össze vissza hablatyolni szarságokról és aszondani az libsibolsi meg hasonló kutykurutty értékű seggségeket

az amerikai kormányt és korméányzást (csimborasszó) a YMCA egyik 25 éves négere kritizálta olyan krista tisztasággal, hogy aszt senki előtte az élő cnn-en azaz a fennálló akármi minden csak nem domokrácia és ha elnyomják rasszista alapon (ott még ki kell írni bármilyen személyi kartonon az etnikumodat...ez már rasszizmus maga)

és akkor te jössz holmi baromságokkal

liberális és demokrata az egy óvodában evez a történelem során ami nem az megbukik előbb utóbb

brühüyyy
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@Rodeo36: Nem mindegy neked?

Múltkor elküldtél mindenkit itt a fórumon a halál f.szára, aki itthon maradt, most meg itt mosdatod a pártokat.

Szdsz-nek annyi köze van a szabad és méltóságteljes viselkedéshez, mint egérnek a motorbiciklihez. Oda is küldtem a többi kiábrándult szavazóval együtt, ahová való: a történelem szemétdombjára!!
@Sir Bates dö Hól:
a demokrácia csimborasszója: (usa kérdőív)
ha nem töltöd ki kidobják és nem veszik figyelembe a jelentkezésedet)
be kall vallani, hogy példáúl én: örmény zsidó spanyol indián ősökkel rendelkezem és ha valakinek ez nem kommilfóóó akkor megyek a levesbe

szép kis demagrácia

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
te agyalágyúlt picsa én pontosan annak ellenkezőjét írom te barom állat

brühüyyy

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
tebaromteállat: ebben hol van az amit te írsz te szemét picsa

"a liberalizmus az nem mszp, nem szdsz nem egyéb mint liberalizmus és az egyetlen elfogadható és élhető politikai formáció,"
kkkkkkk
brühüyyy
@Rodeo36: Majd legközelebb jobban meggondolod, mielőtt a magyarországi szavazókat elküldöd a halál f.szára!!

Tudod, itt "Levédiabasznádon" is tudják a zemberek, hogy van oylan, hogy Szabadság, egyenlőség, testvériség.

Na nem a magyar "liberális" párttól tanulták meg, hanem könyvekből!

magyarnarancs.hu/egotripp/k_tortenetei_nemetora-67729
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
kurva anyád
brühüyyy
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

ilyen szemét picsát mint te nehéz találni
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
én nem beszéltem magyar liberális pártról, én a liberqalizmusról beszélek te meg magyarázod a segg agyatlan lényed alapján

a kurva anyád

kkkkkkkkkkk
brühüyyy
Ha még nem volt. :D

És a nagy titok: minden ilyen furfangos hadművelet újabb és újabb tízezreknek nyitja fel a szemét. Látják, hogy úgysem lesz ezekből semmi. Látják a tétova tántorgást, a szánalmas kuncsorgást, ahogy tetszeni próbál, és rángatja elő a cilinderből az ellenségképeket. Fáradtan legyint már a saját talpasuk is.

Keleti nyitásunk koronagyémántja, a Kínai Népköztársaság például üzemben tartja a halálbüntetést, és nemritkán a korrupcióra sújt le vele.
Én nem forszíroznám a helyükben a halálbüntetést. Elegánsabb, európaibb, és főleg hasznosabb megoldás lekísérni a színpadról a vén bolondot.

www.hvg.hu/w/20150430_Halalmetal
@Knósszosz: "..erre ma jött az ingyenvíz meg az áram.."
Knószi! - ha nemcsak a címet olvasod, akkor: a"minimális szükségletet fedező" is ott van. Ebben az esetben azok is megkapnák a "rezsi csökkentést" akiknél már kikapcsolták a víz-és villanyórát ...nem Gyurcsány miatt kérdezem, de mi ezzel a baj?
Csak erős idegzetűeknek...
Ilyen az, amikor a médiaprosti bepucsít és eljátssza a seggből szájba figurát, nagy nyilvánosság előtt.

propeller.hu/itthon/3097954-orban-uj-jobboldali-media-kell#v1322665

Hihetetlen, hogy ez a (párt)"geci", ezzel a primitív szinttel szét tud baszarintani egy országot. Tehát akkor az Istenadta nép szintje...
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
Valahogy csak el kellene olvasnod, hogy mit jelent a liberalizmus, mint eszme .... nem SZDSZ,MSZP, FIDESZ vagy JOBBIK
@graphics: ez nem a playboyos egyik liba, aki a valóságshowban is benne volt? Kendra, v mi?
@KÁTÉó53éúétr6: Az eszmével nincs gond. A probléma azokkal van, akik libsinek mondták/mondják magukat, miközben semmi közük nincs hozzá. Kb. ugyanez vonatkozik a hazi bal és jobboldalra is.
@Penivaldes: jó sok reklám sok pénzért.

A playboy-villa lányai volt, beugrott :-)
@Nefos_Sámán: olyan ez a pasiknak, minzt a nőknek a cosmo, tele van tanácsokkal:)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
pfejj!

Wazz" Boli meg akarsz gyilkolni ezzel a két koton(cella)szökevénnyel 'korahajnalban:)

cigi-öblít:))

www.youtube.com/watch?v=4BOdU8QMhJI
@Penivaldes: láttál te mostanában playboyt? :-) Konkrétan alig van benne vmi, egy pár írás, egy pár agyonretusált kép és iszonyat mennyiségű reklám.

Mint a joy, cosmo és társaiban. Konkrétan nézhetetlen. :-D

Sztem.
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős, Katgimis DOMINA: ízlések és pofonok, egyébként nem én szoktam nézegetni.

igen a joy meg a cosmo, meg a glamour valóban uncsik, és szerintem túl sok bennük a szextanács.....és kevés a divat. az instyle az még jó.

jöttem (törölt) 2015.05.02. 09:03:55

@gazoló:

Hú, de jó! Pont illik ehhez az esős reggelhez.
Egy kis szívfájdalom.))
napot!
szerbusztok.

érdemes elolvasni!

Hiányozni fog, ha nem jön az ingyenebéd

Magyarországnak olyan miniszterelnöke van, aki nem bír magával, amikor állami pénzek közelébe kerül. Ilyenkor elveszti az önuralmát - véli az Élet és Irodalom (ÉS) főszerkesztője. Kovács Zoltán szerint egy újságnak az a dolga, hogy megírja ezt. Komolyan kéne vennünk magunkat - teszi hozzá. Csakhogy a lapok jelentős része valamely párthoz kapcsolódó birodalom része. Nincs független és erős polgárság, egy új kormány mindig új polgárságot csinál magának. Így hiányzik a független gondolkodás általános igénye is, ez magyarázza, hogy alig van független sajtó.

nepszava.hu/cikk/1055995-hianyozni-fog-ha-nem-jon-az-ingyenebed

ezt meg érdemes megnézni:

offforever.blog.hu/2015/05/02/a_vilag_legszebb_konyvtarai_227
@guma: jaj, de tündi-bündi ez a szám!
remélem a hideg föld alánál, vityára gondoltál vagy ebolára:)))
@guma:

:))
Fizetős ez a kurzus?

Jó 'regvelt,Margarita,meg belétek is többi 'gyíkokok!

www.youtube.com/watch?v=YrXzm-cgD34
index.hu/belfold/2015/05/01/az_mszp_nem_akar_visszafele_nyilazni/

az első kép mindent elmond a cocikról: elnök, bp-i elnök, baja... vajon miért nem őket választják a kiábrándultak?...
@gazoló: haver ez nagyon ott van a szeren. komolyan, libabőrös lettem:))
@gazoló: :)

ma nem veszek semmit komolyan és semmiért nem fizetek! (zöd???)

www.youtube.com/watch?v=p9VzSOHHr9o

:DDDDDDD
@taga20:

ettől a spárgától meg kiver a víz? :)

www.youtube.com/watch?v=8LW0sioDcSo

@gazoló: :)

remélem neked is tetszenek a lányok :D
@Sir Bates dö Hól: haver, azé neked fóbiád van, de rendesen. pl. mi a bánat bajod van a csajjal?
tobiással meg a mutkor dumáltam, mikor kecót néztünk. elég közvetlen volt a csóka.
@guma: és én hol vagyok? nem láttam magamat:))
@taga20: :DDDD

"nem láttam magamat:)) "

te kis keszekusza! a női mezőnyben kerested? milyen meglepetés lett volna, ha szembe jön veled...
@guma:

:)ahh kösz!

Nem vagyok 'pedopapa!
A :)lányok gimnasztikai tudása az nagyon tetszik:)
@guma: félelmetesen gyönyörű volt. azok az izmok a ...:)
beleborzongok, ha rá gondolok:)))
Nem fognak együtt szotyizni 'feliscsúton:((

"Egyik délután megyek az utcán
És látom, nem köszöntök már
Hátam mögött még fütty se szól mint rég
Úgy érzem, elfelejtették

Óh, a régi csibészek nem ismernek engem meg
Nézik, mit nézek, aztán tovább mennek

Közel volt egy grund, mindig ott voltunk
Vagy messze elcsavarogtunk
A kék ég alatt ránksütött a nap
Rágcsáltuk a tökmagokat

Óh, a régi csibészek nem ismernek engem meg
Nézik, mit nézek, aztán tovább mennek

--

Óh, a régi csibészek nem ismernek engem meg
Nézik, mit nézek, aztán tovább mennek

Hullott a könnyünk, annyit nevettünk
Azt tettük, amit szerettünk
Bámultuk sokat a kis csajokat
Így éltünk boldog napokat

Óh, a régi csibészek nem ismernek engem meg
Nézik, mit nézek, aztán tovább mennek

A régi csibészek nem ismernek engem meg
Nézik, mit nézek, aztán tovább mennek
@guma: kedves vagy:-)... (miért/miről us jutottam eszedbe a cikket olvasván?)
@taga20: sz'tem az érdi talponálló pultosa is közvetlen... a csaj? azon kívül, hogy csaj, mi szól mellette? (mert a kiemelkedő intellektusa és brilliáns dipkomamunkája nemigen... ezeket az elnöknél sem keresném hosszabb ideig...)

Nem kell a legtündöklőbb elméknek vezetni egy országot a demokráciában, ám annyi értelme legyen legalább, hogy minimálisan felfogja, mit mondanak azok egy-egy felmerülő kérdés/probléma/megoldandó feladat láttán (t'om, tautológia, de beszippant a klaviatúra)... biztos a hübrisz miatt, ám nem repít a fellegekbe az, hogy szemmel is jól láthatóan gravitált retardok kezébe helyezzem a szülőhazám jövőjét meghatározó stratégiai kérdések meghatározását... fóbia? nem hinném...
@Sir Bates dö Hól: meggyőztél haver, én rád szavazok:))

de ma kimnovák hétvégét tartok.

www.youtube.com/watch?v=OwuQcBFi5Ug&list=RDOwuQcBFi5Ug
@taga20: Igaza van, hagyd őket. A cocik már régóta veszett fejsze nyelének számítanak.
@Nefos_Sámán: hallgatok rád, de ako ajánlj valami más idolt:)))

addig is.

www.youtube.com/watch?v=iBSEDWeg2H8
@taga20: Tudod csak szerényen. :)

Orbán fia németországi ösztöndíjat kapott, albérletbe készül

hvg.hu/itthon/20150502_Orban_fia_nemetorszagi_osztondijat_kapott
@Sir Bates dö Hól:

- Kérek egy adag ambróziát á la Helené és egy üveg nektárt a legjobb évjáratból.
- Az sajnos momentán nincsen, uram.
- Mi van?
- Krumplifőzelék fasírttal és mérgezett ürülék.
- Egyiket se szeretem. Nem is rendelek akkor.
- De úgy éhen tetszik halni.
- Ebben igaza van. Tudja mit? Akkor én nem választok, hozza azt, amit azok többsége rendel, akik tudnak a kettő közül választani.
- Érdekes. Rengetegen mondják ugyanígy, és bizony, uram, ennek van egy fontos következménye.
- Mi lenne az?
- Már sok éve mindenki mérgezett ürüléket eszik, és ez még sok évig így is lesz.
@guma: iszonyat kemény munka van emögött, úgyhogy nagy respect a csajoknak.
Ha ez igaz, akkor az elég nagy gáz. :(

Origó: kokaint találtak két magyar kajakos vérében

hvg.hu/sport/20150502_Origo_kokaint_talaltak_ket_magyar_kajakos
@Nefos_Sámán: az első tegnap volt, marszellusz rakta be. nem figyeltél!

ako most egy klasszikot rakok be, tessék végig nézni, nagyon állat:))

u.i: állatvédők kíméljenek!:)))

www.youtube.com/watch?v=XlbRFt2CH7U
@vakapad: tán még én is megértem a parabolát, ám a krumplifőzelék fasírttal helyén én hígfost látok...

linkelje már be valaki, hol cáfolják/utasítják el a cocik azon logikát, mely szerint a fidesz most csak behozza '88-98 közti -életkorból adódó- hátrányát... ahhoz el kellene ismerni, hogy igen, mi mind a volt mnk-vagyon ellopásából növekedtünk nagyra, kapolyi-máté-puch-boldvai csicskái/kesztyűbábjai vagyunk... a múltat végképp eltörölni(negligálni) nem csupán a fidesz vágya:-/...
Egí kis "nosztalgia"

"A sakkot legáltalánosabban „játék”-nak nevezik, mégis ez a bonyolult, szép játék magában foglalja a sport, a tudomány, sőt a művészet számos elemét. Figyelembe véve a sakk múltját, jelenét, sokirányú társadalmi hatását, túlzás nélkül mondható, hogy az emberiség kultúrájának szép hajtása, és annak mellőzhetetlen része. A sakk társadalmi hatása a népek életében a tekintetben is fontos és növekvő, hogy a dolgozó embernek szabadidejében és az idősebbeknek, a nyugdíjasoknak talán még inkább kulturált szórakozást, valódi pihenést nyújt....
A sakkjátékot megkedvelő fiatalnak a vele való foglalkozás a szellemi kibontakozást serkenti, jellemét pedig állhatatosságra, önfegyelemre, tárgyilagosságra neveli. Gondoljunk arra, hogy a sakkban – szemben a legtöbb közkedvelt játékkal – a véletlennek nincs szerepe, hiszen mindkét játékos azonos számú és értékű induló anyagot kap, a játék nyíltan és szellemi eszközökkel folyik. El kell sajátítani a logika, a variációs számítás, a stratégia és a taktika elemeit a gondolkodásban. Meg kell tanulni, hogy előbb kell gondolkodni, azután lépni, cselekedni. Végül, meg kell a fiatalnak tanulni a vereséget és a győzelmet is megfelelően elviselni; tudjuk, egyik sem könnyű tudomány."

sakkozzmindennap.blog.hu/2015/05/01/eljen_majus_elseje_689

Az idézet utolsó két mondata ma nagyon aktuális. Talán egyetemen >a közszolgálatin különösen< is lehetne ezeket a gondolatokat terjeszteni.
@Nefos_Sámán: kibaszott parasztvakítás az egész. a sok gyagyás megy ilyenre ki:)

eszt nézd, ez valami!

www.youtube.com/watch?v=Qhb6RbGapmw
@Sir Bates dö Hól:

"linkelje már be valaki"

Tudod, hogy nem lehet:)
Hm, megint megöltek Pesten egy fiatal lányt, ezért vajon ki a hibás? Á, nem a bűnöző, mint a trafikos gyilkosságnál.
@Nefos_Sámán: ezzel egyetértek, a jobbikoldal pedig a legnagyobb katyvasz
@Orica Középföldi: (kissé recsegős hangon) "a krumplileves az legyen krumplileves, elvtársak", a hígfost meg ne nevezzük krumplifőzeléknek ...

(nem lehet, nem lehet... mitt'om én, ennyi önjelölt mosztvantid közt akadhat egy, kinek több köze van stockholhoz, mint az ikeás cipőkanál az előszobában:-)... )
@Sir Bates dö Hól:

Akkor neked mindegy, és jobban is jártál, mert ez egy stabilabb rendszer, mint a hígfosos lenne. Ezennel elnézést, én úgy gondolom, hogy minden szempontból fölényesen jobb lenne a demokratikus ellenzék kormányzása, de ha szerinted nem, akkor az ellenzék elleni propagandádat, bár kissé túlzónak tartom, de megértem, és elfogadom. A te "Hajrá Orbán"-od is éppolyan demokratikus, mint az én ezzel ellentétes felfogásom.

Azt a félelmetes fölényt, amellyel letekintesz, persze nem teljesen értem, de biztos valami nagy ember lehetsz valahol.
@Imola Helyesi: szarjál sült, te sült paraszt!

MÉ NEM MÉSZ A PICSÁBA INNEN?
@taga20:
Tanulok tőletek..., hogy szerintetek ki a paraszt, ki szarjon sült vagy sünt, és ki menjen a picsába.Ki miért és hogyan.
Aztán majd továbbadom a tanulságokat.
Más?
@Sir Bates dö Hól: :D

a fáradhatatlan felvilágosító készséged mintha országos hiánycikk lenne...
@Sir Bates dö Hól:

Kiürült.
Előállt az a faramuci helyzet, hogy nem a pártelit irányítja a pártot, hanem a szavazók legitimálják a nagy semmit.
@KÁTÉó53éúétr6:

valamikor az állomásokon, városokban voltak ívókutak...
falukban az artézi kutak az utcákban...
ma már szinte sehol semmi...
és azt gondolom én is, hogy a minimális vízmennyiséghez mindenkinek hozzá kellene jutnia szabadon...
@Imola Helyesi: ebola, csináljunk úgy egy-két percre, mintha értelmes lennél.

"Hm, megint megöltek Pesten egy fiatal lányt, ezért vajon ki a hibás? Á, nem a bűnöző, mint a trafikos gyilkosságnál."

ako ez mi a turha, szívem szerelme?
@taga20:
Erről írtam egy csomó hozzászólást, és erre kaptam tegnap azt, amit a másikban leírtam, nem ismételek -bár te nem voltál itt.
@Orica Középföldi: meg jegesember, meg drótostot, meg vajákos birinéne:))

ha nem teccet vona észrevenni, a világfejlődik:)
@taga20:
Akkor te voltál a legrendesebb, kellemesen csalódtam benned:)))
@vakapad: semmi "Hajrá Orbán!"-t nem írtam... én inkább sztoikusként jellemezném magam, míg nálad pragmatizmusnak álcázott opportunizmust vélnék beazonosítani, bár ezt kijelenteni, csupán az itteni kommentjeid alapján, nem venném magamnak a bátorságot... mindenesetre azt gondolom -bár nem hinném, akárkit érdekel-, azt a nagy semmit (mit semmit! nihilt!) legitimálod fenti magatartásoddal, mely az ún. "demokratikus ellenzék" lényege (mely, számomra, se nem demomratikus, se nem ellenzék, amennyiben a klasszikus definíciót tekintem alapnak), morális alapértékeink vélhető egyezősége ellenére...

ja, egyhetvenöt felettiként nagyobb vagyok, mint napoleon...
@guma: "fáradhatatlan felvilágosító készséged" alatt gondolom nem a "menj a deszkán telib... .... anyádba" toposzt érted... viszont azt mindenki megérti:-)...
@vakapad: nem akarom védeni sírt, me egy fasz. de szerintem most jukra futottál haver:)
@Nefos_Sámán: ártu, ne kontrázz, nem vagy te cigány!:))

ma tényleg boldog vagyok, ezé kapsz tőlem valamit.

www.youtube.com/watch?v=oAiUrfww4j0&list=RDoAiUrfww4j0
@taga20: Hagyd már ezt a hülyeséget. Na várj én is küldök valamit.

Édes, ékes apanyelvünk!

tudnodkell.info/a-magyar-a-vilag-legbonyolultabb-nyelve-edes-ekes-apanyelvunk/
@taga20:
Már megint kezded? Bár, lehet, hogy sámán vagyok, ki tudja.
Boli egy egész hetet ígért, ami mentes lesz. Már vége?
@látjátok feleim szümtükkel:
Ne irigykedjél Gábrisra, mert okosabb, mint te.
@Sir Bates dö Hól:

1./ Valóban nem írtál konkrétan „Hajrá Orbán”-t, amit írtál, annak „csak” az eredménye az.

2./ Hát, ahhoz a „sztoikus” egykedvűséghez, amellyel saját állításod szerint a csapásokat viseled, valahogy nem passzol a stílus, amelyet használsz. Mintha némi indulatot vélnék benne felfedezni az erős kifejezésekből következően.

3./ Szerintem az legyen, ami szerintem jobb (főleg az én, de a meglátásom szerint az ország érdekében is), ne pedig az, ami rosszabb (sokkal). Ez a pragmatizmusom, amely szerinted csak álca, az opportunizmusom álcája, mely opportunizmus (mint tudjuk – tanultuk a zisibe!) valami nagyon csúnya dolog. Különben nem köllene álcáznom, nemigaz?

4./ Opportunizmus az, mikor elfogadjuk a rosszat, holott tehetnők ellene. Én is tehetnék, például kinevelhetném villámgyorsan azt az angyalsereget, amelyik átlag IQ-ja 200 feletti, kreativitása világrengető, birtokában van a bölcsek kövének, soha nem lopott még semmit, és népszerű, de nagyon. Egyénileg is, meg összességében is. Köztük lenne Pallász Athéné is, aki nem járt se óvodába, se iskolába, és még nem dolgozott sehol, így aztán nem lehet előásni róla semmi dehonesztálót, még a legnagyobb rosszindulattal se. De én (szemét opportunista) ahelyett, hogy így juttatnám hatalomra a kies hazánk számára ideális pártot, elfogadom a „kisebbik rosszat” (szerintem persze nem is olyan rossz). Hát nem megvetendő, amit csinálok?

5./ Senkinek nem vonom kétségbe azon jogát, hogy bármilyen véleménye legyen, és azt bárhol közölhesse. Véleményed szerint az ellenzék (Jobbik exclusive) nem demokratikus, nem ellenzék, és maga a nihil, sőt, (korábbi bejegyzésed alapján) ők is lopással jutottak vagyonhoz, hatalomhoz, és ahelyett, hogy bocsánatot kértek volna érte, még fel vannak háborodva, hogy most a FIDESZ lop, holott ők most csak behozzák az MSZP eddigi előnyét (ez persze az első botrány, a székház ügy ismeretében igen érdekes állítás). Hogy ezt a sommás állításhalmazt én tényszerűen minek minősítem, azt hagyjuk (max. annyit, hogy kb. azonos azzal az állítással, miszerint Magyarország en bloc piti, ócska és koszos ország a lakóival együtt), hogy messze nem értek vele egyet, az is egyértelmű, magyarán, ha „legitimálni” akarom, akkor az egy részemről egy abszolút normális törekvés. Egyébként nem akarom „a nihilt legitimálni”, mert szerintem nem nihil. Világháborút még nem robbantottak ugyan ki nemes céljaik elérése érdekében, de véleményem szerint vannak átmenetek, ugyanis a világ nem bináris. Ha ennek ellenére neked nem tetszenek, az a te dolgod, de a sztoikus nyugalom az meg a te opportunizmusod, mert (velem ellentétben) tudnál tenni Orbán ellen, de nem teszel. Persze, ha neked mindegy, akkor nem is kell, és akár orbán érdekében is tevékenykedhetsz. Nagy kár, hogy ez a tevékenységed az én életkörülményeimre is hatással van.
@vakapad: ahogy érzed:-)... (majd, ha lesz rá igény, mindkettőnk által tudottan félreértelmezett hsz-emre adott "l'art pour l'art"-válaszodra reflektálok:-)... )
@guma: ugye? és a gyertya-petróleum helyett a minimális világításhoz is A nagy házak, paloták garázsok rezsicsökkentése terhére is akár
@vakapad: "Ha ennek ellenére neked nem tetszenek, az a te dolgod, de a sztoikus nyugalom az meg a te opportunizmusod, mert (velem ellentétben) tudnál tenni Orbán ellen, de nem teszel. Persze, ha neked mindegy, akkor nem is kell, és akár orbán érdekében is tevékenykedhetsz. Nagy kár, hogy ez a tevékenységed az én életkörülményeimre is hatással van."

Ezek igen talányos szavak, de nem látni mitől lenne igazad. Főleg az utolsó kér sorban írtakkal összefüggésben.
?????
Ez az orbánviktor névre hallgató foshalmaz a felelősséget soha nem fogja vállalni semmiért, ahhoz túl gyáva és túl beteg. Csak a felelősségre vonásában bízhatunk.
@KÁTÉó53éúétr6:
Perszepersze... ott van, de én ezt akkor is a sci-fi kategóriájába sorolom, mint például az alapjövedelmet. Én azt aláírom, hogy ígérni kell, de ez szerintem erős túlzás.

Nem ingyen víz-gáz-áram kell, hanem egy olyan gazdaság ígérete, amelyben a melós is simán kifizetheti a közműcégek számláit. Az nem megoldás, hogy a hónom alatt hazaviszek az ELMÜ ügyfélszolgálatáról 25kWh áramot, mert ugye semmire sem elég. Ugyan ingyen tölthetem a kapuzárás után az asszony vibrátorában az akkut (hurrá!), na de azon túl enni is kellene valamit... Vagy esetleg járna élelmiszer is ilyen alapon? Azt meg milyen alapon osztanák? Aki 48 kiló az kevesebb lósóskát kapna mint aki 56? Nem is értem az egészet de egy biztos; diszkriminatív. Mert akkor legyen ingyen sör is, hamár!!

Akkor egy szavazatot biztosan kap Feri pluszban, az enyémet. Szóval, kissé szarszagúnak érzem én ezt a populista tőről származó vadhajtást, de végül is miért ne? Ha elbírja a dübörgő gazdaság... legyen!
Utalni lesz kinek, nem haszontalan.
süti beállítások módosítása