Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/03/28/gulyas-gergely-miniszter-mutet-gyogyulas-fajdalmak-kormanyinfo "Vélet... (2024.03.28. 18:56) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2015.03.30. 09:13 Fabius

Tarsoly megörökölte Hagyó Miklós celláját

Címkék: fidesz quaestor tarsoly csaba

Tegnap előzetesbe vágták Quaestor Csabát. Az oligarcha és szarember sittes pályafutását ikonikus helyen, Hagyó Miki cellájában kezdi, legalábbis a blikkújság szerint.

tarsoly2.jpg

Közben pártunk és kormányunk tovább hazudik, szerintük ők úgy nem rendelkeztek bennfentes információval, hogy letagadni azért nem merik a "tényfeltáró" Tarsoly levelet. Ha a "csődöt jelentek bazzeg!" - levél nem számít bennfentes információnak, akkor tényleg nem tudom mi számíthat annak. Nem mondom, hogy majd a rendőr-ügyészség kideríti, mert szerintük eddig is minden faszagányosan ment, mindenki rendben tette a dolgát, és mégis itt tartunk ahol.

Az előzetest elrendelő bíróság szerint fennáll a szökés, elrejtőzés, összebeszélés veszélye. Az ügyészség szerint meg egy hétig ki se kellett Tarsolyt hallgatni, végig kellett nézni tétlenül az Orgován-stróman sztorit és a két hétig tartó bazzeg gecó, nem tudok rendesen csődöt jelenteni sem tragikomédiát. Lázár János a maga cinikus vigyorával elintézi a komplett sztorit annyival, hogy istenkám, ezek a Tarsoly félék mindég csak nyalakodnak mert találnak hozzá felkínált segget, és azért bízni kell a rendőrségben-ügyészségben, mert abból baj nem lehet.

Mondhatta volna azt is, hogy Tarsoly minden, ami ellen Orbán G. és a kormánya állítólag eddig küzdött, oligarcha, offshore lovag satöbbi, de nyilván nem akart a szentem ennyire drámai lenni, amíg Vitya és Szijjártó le nem sikálja a seggéről Tarsoly nyálból azonosítható déenesét. Ja, és addig sem kellett válaszolnia az asztalán fekvő írásos kérdésre, hogy miért nem értesítette akár ő, akár Orbán a befektetőket mikor tudták, hogy ég a ház? Erről mondjuk azóta annyit tudunk, hogy szerintük nem nettó genyóság volt, hanem rémhírkeltés lett volna szólni. Engem azért a "bennfentes információ" tisztázása mellett az is érdekelne, hogy vajon a csődöt jelentek, gecc! - levélben tett önvallomás mennyiben számít rémhírnek?

Szóval amíg Tarsoly Hagyó neve mellé kaparja a nevét a cellafalba, kellene néhány válasz, mókusmackók.

240 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr177318940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

De hogy került állami pénz a brókerházba? Vajon adót fizettek az árfolyamnyereség után? Ebben a sztoriban nem csak a vége büdös, hanem a legelejétől az egész.
@miva?:

Az ilyenre mondták felénk az öreg bölcsek, hogy szar vót az mán akkó is, amikó mögötte.:D
Köszönet az eszetlen kormánytöbbségnek. Erre mit mondana Rogán? Vegye meg szombaton a virágot?

holden.blog.hu/2015/03/29/temeto_vasarnap_delutan
Mit szól ehhez a jobbik, és mit szól a kisemberekből álló nép?

"A Nemzeti Dezintegrációs Rendszer jelen egyensúlyi állapotából ki kell zökkenteni magunkat és az ellenzékiséget! Ezért kezdeményezte a PM az Országgyűlés feloszlatását. Erre hívjuk az ellenzéki pártokat és a még minimális lelkiismerettel rendelkező kormánypártiakat, hogy csatlakozzanak. El kell válnia annak, hogy ma ki demokrata és ki nem, hogy mit gondolunk magunkról, szavainkról, a képviseletről.

A parlament feloszlatása az első lépése annak, hogy az emberek kezébe adjuk jövőjüket. Hogy végre ők dönthessenek a folytatásról. Nem színfalak mögötti egyezkedéssel, nem veszekedéssel, hanem választással.

A „Quaestor-botrányért” és az elvett évekért az Orbán-kormánynak vállalnia kell a teljes politikai felelősséget. A választók elé kell állnia, hogy azok mondjanak ítéletet a kormány tevékenysége felett. Az országgyűlési határozati javaslattal és az Országgyűlés feloszlásával végre megnyílik az út az előrehozott választások előtt."

szabotimea.blog.hu/2015/03/29/miert_kell_feloszlatni_az_orszaggyulest_a_quaestor-botrany_miatt
szóval akkor folytassuk ezen a héten is a Q-sagát:
www.portfolio.hu/vallalatok/kozpenzbol_spekulacios_penz_miert_volt_a_quaestornal_allami_penz.1.212032.html
és ez már kicsit összeszedettebb, mint a tv-ben/rádóban nyilatkozók. emellett: www.vasarnapihirek.hu/fokusz/orban_svajci_bankara
ez ugyan kicsit blikkszagú dolog, de lehet valóságalapja. a kérdés továbbra is az: szíjjártó és orbán (+matolcsy +varga) mikor kerül tarsoly mellé a vádlottak padjára?
véleményem:

sunyi hallgatások... időhúzás minden téren... szivárogtatás sincs... adatok "lenyelése"... a MNB ahol a főügyész neje alkalmazott, már védelem alatt is áll? hiszen semmit nem tudni miként lehetett "átruházni" azt a céget ahol a bank "vizsgálódik"... "szóvivő" terelő szóforgatása és játék a dátumokkal...

felháborító!
pedig csak annyit kellene tenniük, hogy nyilvánossá tegyék (persze az illetékes bizottságnak is bemutatva!!!) az idevonatkozó részt a kormányülés jegyzőkönyvét és a hangfelvételét.

ja, hogy ilyen nincs?
így fázik rá az aki, a saját szavait, döntési folyamatokat "szégyenli" és így sok táptalajt ad a zavarosba halászás megteremtéséhez!
@Secnir:

tegnap mentettem más dolgokkal együtt. a megdöbbentő "kapcsolat" értékét ez jellemzi a legjobban, ami még a döbbenetes oldala mellett még humoros is:

"2014 februárjában Orbán épp Pekingben tárgyalt, amikor környezete megkapta a hírt, hogy a szaúdiak lemondták a márciusra tervezett látogatását. A hír úgy szólt, hogy Orbán mehet ugyan az ott megrendezendő befektetési konferenciára, de magas szinten nem fogadják. A külügyesek nem is merték megmondani a rossz hírt a miniszterelnöknek, hanem hívták Nagyot, vesse be befolyását Rijadban. És Nagy meg is tette, amit tőle elvárnak: Orbánt fogadta végül a szaúdi király is, cserébe a delegációban két nagykövet is helyet kapott, a Szaúd-Arábiába akkreditált magyar diplomata mellett a protokoll-lista előkelő helyén ott szerepelt Magyarország svájci nagykövete is."

Read more: offforever.blog.hu/2015/03/29/a_titkos_svajci_kapcsolat#ixzz3Vr2dMEFV
@látjátok feleim szümtükkel: Parlament feloszlatása? Új választások?
Lenne ám anarchia, tök üresre fosztott ország és a meglévő állami szervek segítségével menekülő patkánytömeg
@KÁTÉó53éúétr6:

+1
bár más indok is van tömegével.

viszont:

Három hónapig senki nem zavarhatja Orbán Viktort

www.origo.hu/itthon/20150330-harom-honapig-senki-nem-zavarhatja-orban-viktort.html
Hende átvehetné a hatalmat egy katonai puccsal :D
@látjátok feleim szümtükkel: A Jobbik feljelentést tesz, az LMP szerint Orbán vagyonát is zárolni kellene, a PM feloszlatná a parlamentet. Az MSZP és a DK az iratok, adatok nyilvánosságra hozását követeli. Az Együtt gőzöm sincs, mit csinál, de benne van az ellenzék mínusz Jobbik oszlassuk fel a parlamentet buliban. A Fidesz erre válaszul: a brókerbotrány "szocialista". A többieken szemmel láthatóan nem is próbál fogást találni. Érdekes idők elébe nézünk...
.
Fabius!
Ha a "csődöt jelentek bazzeg!" - levél nem számít bennfentes információnak, akkor tényleg nem tudom mi számíthat annak.

Ez talán segít:BÜNTETŐ TÖRVÉNYKÖNYV

Bennfentes kereskedelem
410. § Aki
a) bennfentes információ felhasználásával pénzügyi eszközre vonatkozó ügyletet köt,
b) a birtokában lévő bennfentes információra tekintettel mást azzal bíz meg, hogy a bennfentes információval érintett pénzügyi eszközre vonatkozó ügyletet kössön, vagy
c) előnyszerzés végett bennfentes információt illetéktelen személynek átad, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Készpénz-helyettesítő fizetési eszköz hamisítása
392. § (1) Aki felhasználás céljából
a) készpénz-helyettesítő fizetési eszközt meghamisít,
b) hamis készpénz-helyettesítő fizetési eszközt készít, vagy
c) az elektronikus készpénzhelyesítő fizetési eszközön tárolt adatokat vagy az ahhoz kapcsolódó biztonsági elemeket technikai eszközzel rögzíti, vétség miatt két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(2) Aki készpénz-helyettesítő fizetési eszköz hamisítására irányuló előkészületet követ el, elzárással büntetendő.
(3) A külföldön kibocsátott készpénz-helyettesítő, illetve elektronikus készpénz-helyettesítő fizetési eszköz a belföldön kibocsátott készpénz-helyettesítő fizetési eszközzel azonos védelemben részesül.
@dr. jenőke (jenőke): Akkor pontosan mi is lehet itt a bűncselekmény? Csökönyösen úgy gondolom, hogy állami pénzek fiktív kötvényben tartása brókerháznál, majd a nagyközönség által nem ismert információk alapján annak kimenekítése nem jogkövető magatartás, szóval lennie kellene más tényállásnak, ami alapján lecsuknák a szarházi bandát, nem?
@miva?: juj, azonnalj tolj magadba még egy adagot !
@guma: Ez jó hír.....ennyire fél az "ország és a magyar kisemberek védelmezője?????".. bizonyíték arra, hogy csak néhány sárkányfejet kellene négyszögletű vas közé dugni és a többi hüllő megszelídülne. Ám ezzel az ügyészséggel?,... ezzel a belüggyel? így viszont várjuk tisztelettel, hogy a hullát is kirabolják
@guma: mit mondhatnának? hogy jól megszoptátok, muhaha ?
Nekem naponta sokszor eszembe jut a drága miniszterelnökünk. Mikor kifújom az orrom és a pzs-be nézek, egyből rá gondolok.
húha
címlap!
...a mandineren :)
végre nem depressziósnak nevezik ezt az "ámokfutót".
(javítsatok ki de a depressziós másra nem csak önmagára veszélyes...)

Látászavaros pszichopata ült a pilótafülkében

nol.hu/kulfold/a-masodpilota-latasaval-voltak-gondok-1524823
@miva?: Ez esetben én szoktam gondolni Polt-Pintér-Matolcsira és még néhány csicskásra is akik "életben" tartják
@miva?:
.
Ez a kérdéskör az, amit senki nem akar nyilvánosan megválaszolni.
Például: pénzhelyettesítő eszköz mindaz, amely értéket fejez ki, ilyen a hitelkártya, csekk, utalvány, takarékbetétkönyv, de az értékpapír is.
Kérdés, hogy miért kapott készpénzt, ha csak az értékpapirt "deponálta" - Gírószász szerint.
A Questrnak nem volt engedélye értékpapír nyomtatásra.
Ha készpénzt adott, akadálymentesen seggre is esett.
Sehogy nem egyezik itt semmi semmivel.
Több van ebben, mint ami most látszik - gondolom.
Abban is lehet valami, amit Boli linkelt be tegnap (svájcisapka).
@dr. jenőke (jenőke): Na de mégis miben lehet bűnös Orbán? Vagy aki tudta, hogy 1. több kötvényt ad el a Tarsoly, mint amennyire engedélyt kapott, mert eleve többet vett töle a nagyember és sleppje, 2. hogy a kisbefektetők pénzén nyert a befektetéséből, akiket ezzel kisemmiztek, stb
@miva?:
Mielőtt illúziókba ringatnád magad (másokkal együtt) egy korábbi, követésre érdemes intelem Hofi Gézától:
"Ha ébren vagy, ne álmodj!"
Egy kis válogatás, amit bárki elolvashat a 2012. évi C. törvényben ami a büntető törvénykönyvünk.

Hivatali visszaélés

305. § Az a hivatalos személy, aki azért, hogy jogtalan hátrányt okozzon vagy jogtalan előnyt szerezzen
a) hivatali kötelességét megszegi,
b) hivatali hatáskörét túllépi, vagy
c) hivatali helyzetével egyébként visszaél,
bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Közfeladati helyzettel visszaélés

306. § Az a közfeladatot ellátó személy, aki azért, hogy jogtalan hátrányt okozzon vagy jogtalan előnyt szerezzen
a) közfeladattal kapcsolatos kötelességét megszegi,
b) közfeladattal kapcsolatos jogkörét túllépi, vagy
c) közfeladati helyzetével egyébként visszaél,
bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Hűtlen kezelés

376. § (1) Akit idegen vagyon kezelésével bíztak meg, és ebből folyó kötelességének megszegésével vagyoni hátrányt okoz, hűtlen kezelést követ el.

Hanyag kezelés

377. § (1) Akit idegen vagyon törvényen alapuló kezelésével vagy felügyeletével bíztak meg, és az ebből eredő kötelességének megszegésével vagy elhanyagolásával gondatlanságból vagyoni hátrányt okoz, vétség miatt két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(2) A büntetés három évig terjedő szabadságvesztés, ha a hanyag kezelés különösen nagy vagy ezt meghaladó vagyoni hátrányt okoz.

PÉNZMOSÁS

Pénzmosás

399. § (1) Aki más által elkövetett büntetendő cselekményből származó
a) dolgot átalakítja, átruházza, vagy a dologgal összefüggésben bármilyen pénzügyi tevékenységet végez, vagy pénzügyi szolgáltatást vesz igénybe abból a célból, hogy
aa) az ilyen dolog eredetét eltitkolja, elleplezze, vagy
ab) a más által elkövetett büntetendő cselekmény elkövetőjével szemben folytatott büntetőeljárást meghiúsítsa,
b) dolog eredetét, az ilyen dolgon fennálló jogot vagy az e jogban bekövetkezett változásokat, az ilyen dolog helyének változását vagy azt a helyet, ahol az ilyen dolog található, eltitkolja, vagy elleplezi,
bűntett miatt egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(2) Az (1) bekezdés szerint büntetendő, aki a más által elkövetett büntetendő cselekményből származó dolgot
a) magának vagy harmadik személynek megszerzi,
b) megőrzi, kezeli, használja vagy felhasználja, azon vagy az ellenértékén más anyagi javakat szerez,
ha a dolog eredetét az elkövetés időpontjában ismerte.
(3) Az (1) bekezdés szerint büntetendő, aki bűncselekményének elkövetéséből származó dolgot ezen eredetének leplezése, titkolása céljából
a) gazdasági tevékenység gyakorlása során felhasználja,
b) a dologgal összefüggésben bármilyen pénzügyi tevékenységet végez, vagy pénzügyi szolgáltatást vesz igénybe.
(4) A büntetés két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztés, ha az (1)-(3) bekezdésben meghatározott pénzmosást
a) üzletszerűen,
b) különösen nagy vagy azt meghaladó értékre,
c) pénzügyi intézmény, befektetési vállalkozás, árutőzsdei szolgáltató, befektetési alapkezelő, kockázati tőkealap-kezelő, tőzsdei, elszámolóházi, központi értéktári vagy központi szerződő fél tevékenységet végző szervezet, biztosító, viszontbiztosító vagy független biztosításközvetítő, illetve önkéntes kölcsönös biztosító pénztár, magánnyugdíjpénztár vagy foglalkoztatói nyugdíjszolgáltató intézmény, szerencsejáték szervezésével foglalkozó szervezet, vagy szabályozott ingatlanbefektetési társaság tisztségviselőjeként vagy alkalmazottjaként,
d) hivatalos személyként vagy
e) ügyvédként
követik el.
(5) Aki az (1)-(4) bekezdésben meghatározott pénzmosás elkövetésében megállapodik, vétség miatt két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Lehet még válogatni, mert vannak a tarisznyába más bűncselekmények is, amelynek lehet segítője is bárki. Magyarul bűntársa a Tarsolynak, akit állítólag a csalással gyanúsítottak meg. Az összeget nem tudni, de amik megjelentek, az igen csak a büntetés felső tételét vélelmezi.
Ja, még a kedvencemet a sikkasztást nem is említettem, márpedig aki a közpénzt sajátjaként kezeli, azzal szabadon garázdálkodik, az bezony sikkaszt.
@Kijelölt Önkéntes: Én csak tájékozódni szeretnék jogtudós felebarátaimtól. Vágom, hogy miért nem b. kereskedés meg b. infó a tényállás, de nehezen hiszem, hogy nincs másik egyértelmű definíció, amit tisztelt vezetőink éppen telibe találtak - túl a nyomozati munka akadályozásán, bizonyítékok eltűntetésén.
@Secnir:

CSudálatos pillanat, mikor a mandi kommentelőinek fejébe - agyat ugye nem mondunk - kergethetem a vért.

Má'megérte ma felkelni.
@guma:

Basszus, mit fog ezek után mondani a Bayer, aki szerint ( láttam a tv-ben ) disznó dolog egyből öngyilkosságot emlegetni, lehet, hogy csak agyvérzést kapott a szegény pilóta. Persze, csak előtte bereteszelte az ajtót, hogy kívülről a kódot tudó pilóta sem tudott bemenni.
@miva?:

Azok apró részletek majd menet közben a tettestársak kiköhögik.:D
@látjátok feleim szümtükkel: Na emmán valami. Kellene egy lista büntetési tételekkel.

Aztán induljanak a zsurnaliszták keményen, és kérdezzenek meg pereljenek addig, amíg vagy ki kell húzni a listáról egy cikket, vagy vád nem lesz belőle.

Valahogy Polt - Handó - Matolcsy nem túl meggyőző ezügyben nekem.
Tarsoly Gyurcsány kottájából játszik.
@miva?:

A zsurnaliszták olvassák el elébb a hivatkozott törvénykönyvet, utána lesz mit kérdezniük.
@maybach:

Basszus, csak azt a kótát még nem látta senki.:D
Még reménykedni sem mertem abban hogy ezek ennyire hülyék,városaik pénze után azemberek pénzét is eltőzsdézték,pedig városaikkal is összehoztak 6-800 milliárdot,azemberektöl meg lesz a végén 1000 milliárd is.
@Fabius: az a kérdés, honnét kergeted azt a vért a fejükbe?
Hogyisvanezaz off, de nem shore fideszeseknél?

"Bár a Fidesz korábban harcot hirdetett az offshore-lovagok ellen, ebből a tettek szintjén vajmi kevés látszik. Az állam továbbra is előszeretettel köt adóparadicsomokban bejegyzett, átláthatatlan tulajdonosi hátterű cégekkel szerződést, elég csak a letelepedési kötvényekre gondolni."

www.hir24.hu/belfold/2015/03/29/offshore-cegek-tarsoly-csaba-es-a-quaestor-eros-emberei-korul/
@maybach: "Tarsoly Gyurcsány kottájából játszik."

ez rögvest látszik, mert a budacash és a Q-ügyben egyedül még ő nem szólalt meg.
@Fabius: Bocs ez még a múltkori poszt témája de ajánlom őket a figyelmedbe. :)

"Már csak sajtó kéne a nagy átváltozáshoz Gabesznek, de nagyon. Annyira nem lennék meglepve, ha ez a kellemes hangulatú Nemzet-interjú egy szép Simicska-Jobbik barátság kezdete lenne. Ha csak Viktornak bassza szét az agyát Jobbik-promóval három évig, a nagyon pipás és magát átkúrva érző Lajosnak már akkor is megéri."

mentalisdeficit.blog.hu/2015/03/30/vona_gabor_bejelentkezett_miniszterelnoknek

Ezek után meg itt van egy 444-es !!!! Gyöngyösi interjú is, ami szintén elég pikáns. :)

Keleten senki nem bízik Orbánban

- Nyilván most Orbán tud egyedül kormánypozícióból tárgyalni, de azt én is tudom – mert visszahallom -, hogy Orbán Viktorra – kétharmad ide vagy oda – hogyan tekintenek keletről. Onnan, ahol hosszútávú bizalomra épül minden, ezt a fajta mentalitást nem részesítik előnyben.
- Köpönyegforgatónak tartják?
- Abszolút. És hiteltelennek is. Ezt persze felülírhatja a rövid távú, kölcsönös érdekazonosság, de ez nem egy stabil külpolitikai alap.

444.hu/2015/03/30/jobbik-kulpol-gyongyosi/
@miva?:

Ezt egyébként automatikusan kellene az ellenzéki lófaszoknak tenniük. Hogy miért nem teszik mégis?! Mert baszki ez senkinek nem érdeke. Valamiért...
@miva?:

TÜRANNOSZ

A türannosz-szörny figurája a mítoszok, néphagyományok, legendák és rémálmok jól ismert motívuma szerte a világon, tulajdonságai lényegében mindenütt megegyeznek. A közjóból gazdagodik a saját javára. Az "enyém és csak az enyém" kapzsi elvét valló szörny. A mítoszok és tündérmesék szerint cselekedetével mindent tönkretesz, ami az uralma alá tartozik. Ez lehet csupán a közvetlen háztartása vagy a saját zavart pszichéje, vagy azoknak az élete, akiket a barátságával vagy segítségével megmételyez; de akár az egész civilizációra is kiterjedhet.

~ Joseph Cambell
az eddigi gyakorlat szerint, ki kap két év előzetest szerintetek?

Rózsa Magdi - Börtön dal

www.youtube.com/watch?v=Haj8pmpRwk8

Most csak két évet kaptál,
Kegyes az élet veled.
A sarki bankból pakoltál,
Látod a veszted ez lett.
Bent majd lesz jó barátod,
Ki néha rágyújt veled,
A magányt többé nem leled.

Cellád sötét falára,
Jegyezz fel minden napot!
Itt sokat dolgozhatsz vállra,
Alakod formálhatod.
És ha válaszra várva
Bűnbánó arcokat látsz,
Csak egy imát mondj, mert

Síkos a szappan, és csúszik a kő,
Csíkosra barnulsz, áll az idő.
Talán ez csak egy rémálom,
- Igen ébrednem kell!
De a lakat a celládon
Vigyázz rád minden éjszakán.

Gondolsz-e még Elizára,
Azóta milyen lehet?
És hosszú szőke hajára,
Nem a szél játszik vele.
Tudom, megbántad mára,
Napsugár ízére vágysz.
Csak egy imát mondj, mert

Síkos a szappan, és csúszik a kő,
Csíkosra barnulsz, áll az idő.
Talán ez csak egy rémálom,
- Igen ébrednem kell!
Csak egy igazi rémálom
- Tudom ébrednem kell!
De a lakat a celládon
Vigyázz rád minden éjszakán.

És ha válaszra várva
Bűnbánó arcokat látsz,
Csak egy imát mondj, mert

Síkos a szappan, és csúszik a kő,
Csíkosra barnulsz, áll az idő.
Talán ez csak egy rémálom,
- Igen ébrednem kell!
Csak egy igazi rémálom
- Tudom ébrednem kell!
De a lakat a celládon
Vigyázz rád minden éjszakán.
Váncsa ma nagy volt a reggeli ATV műsorban..
csak a szokásos:

Vasárnapi boltzár: az NGM elárulja a tutit a pékről és a túró rudiról

A vasárnapi zárva tartás szabályait a kereskedők sok esetben még mindig képtelenek értelmezni – és ez valószínűleg nem az ő hibájuk. A hvg.hu-hoz az elmúlt napokban sok egyedi, cifrábbnál-cifrább eset futott be, amelyeknél első látásra szinte eldönthetetlen, mit tegyen a boltos vagy a szolgáltató. Megkértük a szaktárcát, hogy értelmezze ezeket. Sokatmondó, hogy nekik is három napba telt, a boltokat ellenőrző fogyasztóvédő hatóság pedig nem vállalkozott a válaszadásra.

hvg.hu/gazdasag/20150330_illetekes_elvtars_valaszol_a_pek_arulhat
@miva?:
Most miért?
Hisz Tarsoly személyéből is adódik, hogy szimpla coci brókerbotrány ez csak, a fidesznek semmi köze hozzá, csak a közpénzt mentették meg!
Gyurcsányésabajnainál kéne házkutatást tartani, az ügyészség csak ott hibázott... kihagytam valamit?
444.hu/2014/05/29/400-ev-utan-alapjaiban-megujulhat-a-koton/

Ezt nálunk mr régen feltalálták. A p...*k a fejükre húznak valamit, oszt azt hiszik nem is láccanak::D

*szabadon választható betük tömkelege
Kedveseim! kicsit: off, bocsánat érte, de öreg szívemet melengeti, hogy ebben most nem"nyugger" vagyok:
ttp://www.pupublogja.hu/
@látjátok feleim szümtükkel: kérdezni lenne mit bőven-de mersz nincsen hozzá.ki lenne az aki merne belevágni és vállani azt,hogy egy héten belül földönfutó munkanélkülivé válik?

..és ezt nagggyon jól tudják.
@évásanyó: azért ez se semmi:fn.hir24.hu/gazdasag/2015/03/30/igy-nyultak-le-a-penzt-a-buda-cashnel/
ez nem dalra hanem sírásra fakaszt...

és valószínű,hogy ezt nem egy ember tudta,hanem több.
hallgattak!
sokáig.
"Szemben másokkal, én nem gyűlölöm Orbán Viktort. Egy volt közülünk. Jobb is lehetett volna, ha jobb a köztársaság, amelyet – és ezt jól tudta – már nem lehetett megmenteni. „Hát akkor inkább ellopta”, mondaná az ember. De nem. Ami már nincs, azt nem lehet elrabolni.
A szánandó és visszataszító bontási anyagból eltett magának és cimboráinak ezt-azt, tagadhatatlan. De a köztársaság árváin nem kellett volna taposni. Ez nem bocsánatos bűn.
Menthetetlen és gyógyíthatatlan Magyarország. Orbán Viktor nem az orvosa volt, még a bírája se, csak a hóhéra. Nem vagyunk benne egészen ártatlanok, hogy az lehetett."

hvg.hu/velemeny/20150330_TGM_Az_evtized_kepe
14:55
Összerakta Orbán paksi aktáját a Reuters

Különjelentésben írt Magyarországról (mint az oroszok EU-n belüli szövetségeséről), illetve az új paksi atomerőmű építésével kapcsolatos aggodalmairól a Reuters. Illés Zoltán megint bevadult.

hvg.hu/gazdasag/20150330_Osszerakta_Orban_paksi_aktajat_a_Reuters
höhö, nagyon belezavarodtak a fijúúúk

Sallai R. Benedek Szijjártó és Tarsoly szaros összefonódásáról beszélt

Csak nyelvbotlás volt, de így is majdnem röhögőgörcsbe fulladt a parlament hétfői ülése. Aztán Sallai korrigált, és mindennél világosabban összefoglalta a botrány lényegét.

444.hu/2015/03/30/sallai-r-benedek-szijjarto-es-tarsoly-szaros-osszefonodasarol-beszelt/
@látjátok feleim szümtükkel: Magával viszi Mészáros (talpig becsületes) Lőrincet és annak b. nejét, s remélem nem jön egyik sem vissza.
A külügy államtitkára megint megpróbálta elmagyarázni, hogy hogy is volt a Quaestor-ügy

Nem igaz, hogy közvagyon lett volna a Quaestorban! Amúgy pedig a minisztérium erkölcsösen járt el, mert közvagyonról volt szó! Értik? Nem értik.

444.hu/2015/03/30/a-kulugy-allamtitkara-megint-megprobalta-elmagyarazni-hogy-hogy-is-volt-a-quaestor-ugy/

--------
eeeegggggyyyyy vezénylói stróóóóman:

Mészáros Lőrinc azt állítja, hogy a vagyonnyilatkozata a valóságnak mindenben megfelel

Felcsút polgármestere azután reagált az MTI-nek, hogy a múlt hét végén Lázár Jánost egy interjúban róla kérdezték.

444.hu/2015/03/30/meszaros-lorinc-azt-allitja-hogy-a-vagyonnyilatkozata-a-valosagnak-mindenben-megfelel/

----------------------

kettttőőőőő vezénylóistróóóman:

Mészáros Lőrincet és feleségét is magával viszi Orbán Kazahsztánba

Csaknem százfős delegáció kíséri a miniszterelnököt kedden Asztanába. A delegáció egyetlen tagja, aki a feleségét is magával viszi, Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester. Mészáros azért megy, hogy cégét, a Búzakalász 66 Kft.-t képviselje.

hvg.hu/gazdasag/20150330_Meszaros_Lorincet_es_feleseget_is_magaval
@vörösbor(de)minőségi:
pol-beat

Politikus beat, égető társadalmi problémák témakörében mozgó, haladó törekvésű beat-zene.

Read more: www.kislexikon.hu/pol-beat.html

Magyarországon 1967-ben volt az első pol-beat fesztivál,, azután valahogy ahogyan mentek az évek, elmaradtak a dalok, most pedig megint feltámadóban van a műfaj, a politikai környezet hatására. Tehát ezek a dalok nem jókedvből fakadnak hanem harcosságból, rendszerellenességből....
@évásanyó: persze persze én sem "úgy"értettem csak olyan frappánsnak gondoltam nna..:))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Hirtelen úgy értettem, hogy a 100 tagú cigányzenekart viszi magával, akik helyett egy ál-banda lépett fel valahol Nyugat-Európában:-)
@guma:

Egy zárt helyen jobban meg tudnák védeni. Nem ragaszkodnék a 3 hónaphoz.
Mindenki jól járna.
@KÁTÉó53éúétr6: "Lenne ám anarchia, tök üresre fosztott ország és a meglévő állami szervek segítségével menekülő patkánytömeg"

Ezt annak a néninek is mernéd mondani, akinek Kiskunborzasztón elfekélyesedett a mellében a csomó, mert nincs, aki bevigye a kórházba vizsgálatra (újsághír)? És a rohadtak nem fektetik be két hétre, hogy kivizsgálják és megműtsék, mint az "átkosban"?!
Emberek tengődnek az országban az árok szélén a rendszer hibájából, ennél mi lehet rosszabb??

Pár hónapos anarchiával nem a négymillió mélyszegény járna rosszul, hanem a megalkuvó ballib középosztálybeliek, akik még bíznak a jelenlegi "ellenzékben", és nem engedik, hogy a rendszer összeomoljon ... !!!!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
"Csaknem százfős delegáció kíséri a miniszterelnököt kedden Asztanába. A delegáció egyetlen tagja, aki a feleségét is magával viszi, Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester. Mészáros azért megy, hogy cégét, a Búzakalász 66 Kft.-t képviselje."

lásd a viccet: és ki van a boltban?
@látjátok feleim szümtükkel:Most Kazahsztánba megy, majd ennek erwedményeképp hamarosan Svájcba, valami gyerekkórus előadására, ugye.
@guma: "(javítsatok ki de a depressziós másra nem csak önmagára veszélyes...)"

Reméljük ritka az ilyen eset, de volt pár éve a családapa, aki láncfűrésszel lett öngyilkos, miután baltával végzett a családtagjaival. Állítólag ez a "kiterjesztett öngyilkosság".
De a pilótánál súlyos személyiségzavar is lehetett, ma ezt mondták az indexen a pszichológusok.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Örüljünk neki, hogy a mangalicákat nem utaztatják ki közpénzen.
Bár az is lehet, hogy ők egy kicsit emelnék a küldöttség értelmi színvonalát.
Nagyhét van. Remélem, a nagyon keresztény KDNP bűnbánatot tart.
@jöttem: a mások bűneit bánják, mert ők bűntelenek.Állítólag lesz újra körmös meg kukoricán térdepeltetés alsóbb osztályokban az erkölcsi tartás megerősítése végett, és rászorulóknak kiutalt vak komondor
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

"__Pár hónapos anarchiával nem a négymillió mélyszegény járna rosszul, hanem a megalkuvó ballib középosztálybeliek, akik még bíznak a jelenlegi "ellenzékben", és nem engedik, hogy a rendszer összeomoljon ... !!!! __"

Vissza. vegyél vissza. Mert amit állítasz az egyszerűen nem igaz.

Itt -a Varánuszon- pont az szokott lenni a konzekvencia, hogy az az ellenzék, ami van, még szarnak se való, de arra épp megfelelő, hogy legitimálja a többpárti demokráciát, és a maradék erőforrásaikkal elállják az utat azok előtt, akik esetleg mégis tennének valamit.

Szóval rossz a címzés.
A minap társalogtam egy egyházfival épp bűnökről, és megtudtam, hogy a kvesztor ügy nem ellenkezik a tízparancsolattal, mert nem úgy lopás. Mert az annakidején arra találták ki, hogy mikor a sivatagban ellopsz egy vizestömlőt, akkor azzal megölöd a károsultat :D

Kérdeztem, hogy akkor a paráználkodással mi a helyzet. Hát ott a modern időkben is érvényes a dolog kérem, mert ha nem a nejemmel élek nemi életet, akkor az bizony paráználkodás. Kérdeztem, hogy a nejemmel sehogy nem az? Mondta hogy úgy nem. Akkor mostantól mindenki beveheti a buliba a szomszédot, a kecskét, meg amit csak megkíván, csak a neje is ott legyen! Megharagudott :(
@Gábris szomszéd: Hú, de ostoba ez a Gyöngyösi! :))

Az oroszok seggéből kikiabálva hirdeti, hogy ők milyen ügyesen lavíroznak Nyugat és Kelet között! Közben tele pofával szidja az EU-t meg az USA-t.

Ez a Mentális deficit nem tudom, mit lát ebben olyan "ügyes kampánynak". Vona elkezdte ásni a saját sírját, hiszen bejelentkezett, mint az ország új megmentője, vátesze, prófétája. Rövid távon ez sikeres lehet, de innen lehet nagyot bukni ...
@jaegtoer: "Szóval rossz a címzés."

Mi van, magadra vetted?
@miva?:

Ez a Márai sor jut eszembe róluk:

"A kifelé hordott, feltűnően mutogatott és bizonyítgatott vallásosság mindig mély és
gyáva kapzsiságot és nemi éhséget leplez."
@jöttem: Nálad sem működik a követés?
@jöttem: én is erre akartam nála kilyukadni. Érdekes, hogy senki nem kíváncsi mások nemi életére, csak az ilyen egyházfik. Engem a barátaim elhajtanának a halál faszára ha olyanokat kérdeznék, mint ő. Pedig a barátaim, és ez a faszi csak mellém került, nem gyónás volt, vagy hasonló. Nagyon gáz. És megértettem a KDNP keménymag motivációját:
Ha ennyire gázok vagyunk, akkor kifelé a legszilárdabb erkölcscsősz szerepében kell tetszelegnünk, hogy a kérdéseink és viselt dolgaink ellenére se merüljön fel annak a lehetősége, hogy ennyire gáz alakok vagyunk.

Csillagos ötös.
@miva?: "mikor a sivatagban ellopsz egy vizestömlőt, akkor azzal megölöd a károsultat :D"

Kérdezd meg legközelebb, hogy ha valakinek ellopják a nyugdíját vagy az orvosra szánt pénzét, az mi? Abba is bele lehet halni, mert nem tudsz kaját venni a boltban, vagy kifizetni a hálapénzt (magánrendelést stb.) ...

Erdő Péter rendkívül leszerepelt ezzel a szememben, hogy brókercégre bízta a hívők pénzét, miközben teli pofával hirdették a kis kedvencei, hogy a bróker, bankár az kb. a tömeggyilkossal egyenlő.
Ezzel egyébként kipukkant a Fidesz egyik legnagyobb kommunikációs lufija is, a "mocskos oligarchákról és tőzsdézőkről". A "kisember" is látja mostantól, hogy ezek offshore-lovagokkal keltek-feküdtek, a bulikról és bahamai nyaralásokról nem is beszélve.
Könyörgöm bukjon bele ebbe az a orbán geci, lécci lécci lécci!!
@jöttem:
"Örüljünk neki, hogy a mangalicákat nem utaztatják közpénzen."
Pár perce olvastam egy szellemes kommentet.
Maga a küldöttség a mangalica csorda, és Mészáros felesége azért csatlakozott, mert kell egy koca is.
Kac-kac
Kedves Fabius! szerinted van-e hasonlóság a mostani Qestor ügy és a hajdani Tocsik ügy lefolyása között? Elsősorban abból a szempontból, hogy akkor és most hogyan nyilvánult meg a kormány? És ha van, akkor kiszámolható-e a következő lépés?
Köszönöm.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: láttál már sírt ásni? A sírásás általában lefelé mélyülő gödröt hoz létre, a jobbik viszont emelkedik, mint a hajderménkű
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
Szerintem pár hónapos anarchiával mindenki rosszul jár.
A "fekélyes csomókat" kellene börtönbe zárni és ehhez még pártok sem kellenének ám népek igen
@vigyüktúlzásbaadolgokat: Igaz. A probléma ott van, hogy a választható magatartásformák közül véleményem szerint az a gyümölcsözőbb, ha elfogadom egy nyilvánvalóan hamis állítás igazságát, majd azzal szembesítve az illetőt egy másik aspektusban, szépen elzavarom a francba.

El lehetne zavarni az elején is, de akkor nem, vagy nem úgy elmélkedne a tapasztaltakról.

Mindenesetre megérdemelné. Szóval egy állásponton vagyunk.
@miva?:

Ezek az áhítatos fapofák /kdnp/ örökké a kereszténységre, Istenre, a Bibliára és a népre hivatkoznak.
Nincs egy önálló gondolatuk, az egyéni felelősség pedig hiányzik a szótárukból.

Mifelénk nem nagyon firtatják az egyházfik a hívek nemi életét.
Öt év leforgása alatt a harmadik katolikus papot helyezik el tőlünk botrányos viselkedés miatt.
Nők, alkohol és egyéb élvezeti cikkek.
Egy időben rendszeresen jártam templomba. Feloldozásként a világbékéért kellett imádkozni.
Mindig Sandra Bullock jutott az eszembe.
@Mariann19:

Mint tapasztalt sertéstartó mondhatom, hogy annyi kanra egy koca nem elég.
Bár, ezek az összes szexuális tevékenységüket a dolgozó kisembereken élik ki.
Viktor ismét mellébeszélt ügynökügyben

youtu.be/RPGrwxExBxk

és persze a Bróker botrány kapcsán is. :)

youtu.be/m4otFQaWMro
@jöttem: nagyon fickósak a felvidéken a papok, most is van valahol botrány
@habakuk000:

Nyugat-Szlovákiában, Jókán. Értelmetlen dolog ez a cölibátus.
@jöttem: nem értelmetlen, cölibátus nélkül nem lenne ekkora egyházi vagyon
@vigyüktúlzásbaadolgokat: A Mentális deficit írása pedig tök korrekt a franc egye meg.
Reális alternatíva lehet Simicska háttérmunkája is.

(Erre nem is gondoltam)
@jöttem: Hát az rég rossz ha a papok miatt jártál a templomba. :)
@Gábris szomszéd: és csodálkozik, hogy át kell festeni a haját.

nem akartam ugyan lecsapni a labdát, de ha már kisütött a nap...:)
@habakuk000:

Ez igaz. De közben egészséges férfiakat nyomorít meg.
Úgy tapasztaltam, hogy ha a pap talál magának egy független házvezetőnőt, akkor a hívek nem szólnak bele a viszonyukba. Elfogadják a hölgyet és a közös gyerekeket is.
Csak kirívó esetekben tesznek lépéseket.
@jöttem:
"Annyi kanra egy koca nem elég."
Nem is, de minek delegáljanak államköltségen még egy párat, amikor helyben ott lesznek a bacchánsnők gratis.
.......én megdugnám. Kiről is van szó?
Újabb átverés.

Rogán Antal frakcióvezető közölte, olyan módosító indítványt adnak be, amely világossá teszi, hogy a vagyon zár alá vétele szempontjából vizsgálhatók azok a tranzakciók is, amelyek a büntetőeljárást megelőző egy évben történtek.

A büntetőeljárásról szóló törvény szerint a zár alá vétel a dolog, a vagyoni értékű jog, a követelés, illetve a szerződés alapján kezelt pénzeszköz feletti rendelkezési jogot függeszti fel. Zár alá vételt a bíróság rendel el.
Ha az eljárás olyan bűncselekmény miatt folyik, amellyel kapcsolatban vagyonelkobzásnak van helye, illetve ha polgári jogi igényt érvényesítenek, és alaposan tartani lehet attól, hogy a kielégítést meghiúsítják, ezek biztosítására dolog, vagyoni értékű jog, követelés vagy szerződés alapján kezelt pénzeszköz zár alá vétele rendelhető el. A zár alá vétel elrendelhető a vagyonra, a vagyon meghatározott részére vagy egyes vagyontárgyakra is.
Ugyancsak a büntetőeljárásról szóló törvény szerint nincs helye elkobzásnak a cselekmény büntethetőségének elévülésére megállapított idő, de legalább öt év elteltével.

Mindenki számára világos, hogy az eredeti szabály a cselekmény büntethetőségének elévülésére megállapított idő, de legalább öt év elteltével állapít meg határokat és az új szabály bizony nem kompatibilis.
Hogy miért? Azért, mert vagyonelkobzást kell elrendelni arra
a) a bűncselekmény elkövetéséből eredő vagyonra, amelyet az elkövető a bűncselekmény elkövetése során vagy azzal összefüggésben szerzett,
b) a vagyonra, amelyet az elkövető bűnszervezetben való részvétele ideje alatt szerzett,
c) a vagyonra, amelyet a kábítószer-kereskedelem elkövetője a bűncselekmény elkövetésének ideje alatt szerzett,
d) a vagyonra, amely a bűncselekmény elkövetéséből eredő, a bűncselekmény elkövetése során vagy azzal összefüggésben szerzett vagyon helyébe lépett,
e) a vagyonra, amelyet a bűncselekmény elkövetése céljából az ehhez szükséges vagy ezt könnyítő feltételek biztosítása végett szolgáltattak vagy arra szántak,
f) a vagyonra, amely az adott vagy ígért vagyoni előny tárgya volt.

A vagyonelkobzást el kell rendelni arra a bűncselekmény elkövetéséből eredő, a bűncselekmény elkövetése során vagy azzal összefüggésben szerzett vagyonra is, amellyel más gazdagodott. Ha gazdálkodó szervezet gazdagodott ilyen vagyonnal, a vagyonelkobzást a gazdálkodó szervezettel szemben kell elrendelni.

Aki írásbeli szerződés alapján fennálló követelés fedezetéül szolgáló vagyont részben vagy egészben elvonja, és ezzel a tartozás kiegyenlítését részben vagy egészben meghiúsítja, vétség miatt egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

A csődeljárásra kérelmet formanyomtatványon kell benyújtani, amely 2015. január 1-jétől kizárólag elektronikus nyomtatvány lehet.
Ezt - ha jól tudom -, még nem nyújtották be.
Ha benyújtják, valószínű, hogy felszámolás lesz belőle.
A felszámolás sem ismer egyéves határidőt.

Ha a cselekmény elbírálásakor hatályban lévő új büntető törvény szerint a cselekmény már nem bűncselekmény, vagy enyhébben bírálandó el, akkor az új büntető törvényt kell alkalmazni.

Az új rendelkezés azért nem ütközik a visszamenőleges jogalkalmazás tilalmába, mert kedvezőbb.
@Amadeus62:
Az megvan, nem, amikor két balliberális megy az utcán?

- Gec! Beleléptem a kutyasz*rba!
- Várjál, ezt most nem értem!
- Mit nem értesz?! Beleléptem egy nagy adag kutyasz*rba!
- Jó jó, de ez most erősíti, vagy gyengíti a Fideszt?
@jöttem: nálunk a keresztény ovoda vezetőnő és a pap érezték kellőképpen egymást
ettől még jó volt az óvoda, s különösebben nem pampogtak a szülők, sa ahogy hallgattam a kismamák plezykáit a hívek közössége sem

De a vagyon az vagyon
@Gábris szomszéd:

Te már csak tudhatod! Az, hogy huszonéves korodban megtértél nem jogosít fel arra, hogy megítéld bárki hitét.

Abból lett elegem, hogy hülyének néznek a papok. Én felkészültem a gyónásra, ők meg mondattak velem 1 Üdvözlégyet és 2 Miatyánkot a világbékéért.
Csak azzal törődtek, hogy a fürdőszobájuk átépítésére és a gázszámlájuk kifizetésére adakozzunk.
Bocsi, ebből nem kérek.

Közben eszembe jutott, mit mondtál nemrég jégnek: Akkor nagy baj van Istennel lévő kapcsolatodban.

Nem is csodálkozom a véleményeden.
Hozod a formád.
Hát ami azt illeti, elég tág határidőt adott nekik a főni. Bezzeg a polgároknak sokkal rövidebb határidőkkel kell kínlódniuk, olyanokkal, amit a 2/3-ad hétfőn megszavaz, Áder kedden aláír és szerdán kihidetve hatályos is. Arról nem is beszélve, hogy a hatóságok sem értik a szabályokat, pl. a fogyasztóvédelmisek a vasárnapi zárva tartást. ( olvastam ma egy írásban )

index.hu/gazdasag/2015/03/30/csutortokre_derul_ki_megvan-e_minden_kozpenz/
@Mariann19:

Ez inkább valamiféle jutalomkirándulás a Mészáros família számára.
A felcsúti kisboltban dicsekedhet vele a méltóságos polgármesterné asszony.
Azt hiszem, a bacchásnők szabadnapot kapnak. Nem lesz igény szolgálatukra.
Csak az Isten, csak a haza, csak a család jár a küldöttség fejében. Meg a családi vagyon.
@jöttem:

1. Nem ítélem meg a hited így a tiéd sem.

2. Mi ugye elsősorban ezért járunk a templomba:

"Aki eszi az én testemet, és issza az én véremet, az bennem marad, én meg benne" (Jn 6,56)

Nos ettől semmilyen hülye pap nem tántoríthat el, bár elismerem, hogy egy vidéki kis községben vagy faluban nehezebb a helyzet ha máshová akarsz elmenni, de azért vagy te olyan talpraesett. :)
@habakuk000: Az alapszitu amúgy az, hogy nem a vagyon miatt.
@Gábris szomszéd: Akkor mi a nagy büdös lópikula miatt Angyal???

Próbálgatod már fal előtt a hajlongást Jahvé-t duruzsolva?

Tudod, az új haverok:)))
@habakuk000: "A sírásás általában lefelé mélyülő gödröt hoz létre, a jobbik viszont emelkedik, mint a hajderménkű"

Miért, Orbán nem így kezdte? Nézd meg most a népszerűségét a "kisemberek" körében! :)

Nekem személy szerint az LMP ideológiája tetszik (nem az LMP), hogy "legyen inkább 6-8 kispárt", minthogy két nagy néppárt mondja meg a tutit.

Megeszem a kalapom, ha a dzsobbik "levetkezi a cigánygyűlöletet", ahogy a Mentális deficit írja. Max. átáll a "dologtalan cigányok elleni gyűlöletre", és az mennyivel jobb?? Nettó fasiszta programot hirdetett meg a Vonáska. Akár a töritankönyv Gömbös-fejezetét is olvashatnám, mert szinte szó szerint ugyanazt mondják, "minden társadalmi rétegnek ígér valamit" = nem rétegpárt, nem tucatpárt".
@dr. jenőke (jenőke):

"a Quaestornál, a Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt.-nek pedig állampapírja. Ez utóbbit felhatalmazás nélkül adta el a brókercég, de a pénz visszakerült, így az adófizetőket nem érte kár.'
index.hu/gazdasag/bankesbiztositas/2015/03/30/szijjarto_adott_diplomatautlevelet_tarsolynak/

ha lehet világosíts fel, mert valamit kurvára nem értek.

eddig minden gazdasági oldalon azt olvastam, hogy az állampapír tulajdon névre szóló.
tehát el sem veszhet!
értékét az állam szavatolja...

mit és hogyan, ki adott el akkor valamit ami más nevén van?

(kösz a sok ismeretterjesztést. :))))
@Mariann19:

csak óvatosan' azokkal a mangalicákkal...

"Vallások: szunnita iszlám 57%"

ilyen helyre picit nyűgösnek tűnik a zsírszalonna export :)
peti, viki + a nemzetszínejava' lemondott e már? cella szomszédok mikor lesznek? nem tudom már követni ezeket a csavarokat a mellédumában. :)
@jöttem: "Ezek az áhítatos fapofák /kdnp/ "

kihagytál egy 'r' betűt a 'p' előttről, csaxólok.
@batka manó: van egy nagy csomó orosz, és ugye van az orosz embargó, és valami rejtélyes okból kifolyólag a kazahok északi szomszédai az oroszok,

eltűnt a sapkás Kiss, új útvonalra van szükség

nincsenek itt olyan nagy csodák, nem becsülném le a mangalicákat
@vigyüktúlzásbaadolgokat: nem tudom, miből van a kalapod, de próbálj meg csokiból szerezni egyet

engem meghat az a nagy bizonyosságod, amit csak a békemeneten dobogó szívvel mászkálók bizonyosságához tudok hasonlítani

akkor is, ha valóban szimpatikus az 5-6 kispárt alapú politikai rendszer
@habakuk000: Erre nem emlékszel? Ez az alapszitu.

youtu.be/8QPWHqTOQaM

Hajlongást még nem gyakoroltam. :)
@KÁTÉó53éúétr6: "Szerintem pár hónapos anarchiával mindenki rosszul jár."

Az biztos, hogy az előrehozott választásokkal a Jobbik járna jól.
De azzal miért járna rosszul az alsóosztály, ha a fideszesek menekülnek a süllyedő hajóról? Nekik (a minimálbér alatt tengődőknek) már nincs mit veszíteniük, már segély sincs.
Régebben írta itt valaki, hogy elég ha egyszer nem fizetik ki a közmunkásokat, és egy hónap alatt megbukna az Orbán-rendszer.
@habakuk000: ekkora nagy konspirációt nem néztem ki ezekből a mákvirágokból :)
tud még valaki nevetni? - ez már viccnek is durva

Tarsoly Csabát emberi jogai miatt nem hallgatták ki két hétig, miután borult a Quaestor

444.hu/2015/03/30/tarsoly-csabat-emberi-jogai-miatt-nem-hallgattak-ki-ket-hetig-miutan-borult-a-quaestor/
@habakuk000: "nem tudom, miből van a kalapod, de próbálj meg csokiból szerezni egyet"

Tőlem várhatod, hogy a szélsőjobb egyszer leszokik a gyűlölködésről. De ne csodálkozz, hogy ha majd fölébredsz, és bilibe lóg a kezed.
és különben is:

"Orbán az ügynökaktákról: A Fidesz a nyilvánosság híve" na

444.hu/2015/03/30/orban-az-ugynokaktakrol-a-fidesz-a-nyilvanossag-hive/
@guma:
.
Az állampapír az állam által kibocsátott, hitelviszonyt megtestesítő értékpapír. Állampapír vásárlásával az államnak adunk kölcsönt, előre meghatározott kamatra és előre meghatározott időre.
Lejáratkor a tőke teljes összegére és az esedékes kamatokra az állam ÉRTÉKHATÁRTÓL FÜGGETLENÜL garantálja a kifizetést, mely követelés az állammal szemben nem évül el.
Mit is javasolt Rogán Antal módosító indítványa? A vagyon zár alá vétele szempontjából vizsgálhatók legyenek azok a tranzakciók is, amelyek a büntetőeljárást megelőző egy évben történtek.
A Magyar Államkötvény, a Prémium Magyar Államkötvény, és a kétéves futamidejű Kincstári Takarékjegy egy éven túliak!
Példa: Bónusz Magyar Államkötvény
A Bónusz Magyar Államkötvény 4, 6 és 10 éves futamidővel kibocsátásra kerülő, dematerializált, változó kamatozású állampapír.
A dematerializált értékpapír olyan névre szóló értékpapír, amelynek nincs sorszáma, a tulajdonos nevét, egyértelmű azonosítására szolgáló adatokat pedig az értékpapírszámla tartalmazza.
A Bónusz Magyar Államkötvényt belföldi és külföldi magánszemélyek, belföldi civil szervezetek (pl. alapítvány, egyesület), belföldi non-profit cégek vásárolhatják meg.
@batka manó: ez nem konspiráció, mindenki lelkesen keresi a menekülő útvonalakat, a fehéroroszokon keresztüli jó drága, a szerbeké se kevésbé, és Kazahsztán tényleg nem egy hithű muszlim ország (most még)
OFF

Ismét egy "remek" statisztika világcsendőrék elmúlt 14 évéről. :(

Body Count Report Reveals At Least 1.3 Million Lives Lost to US-Led War on Terror

www.commondreams.org/news/2015/03/26/body-count-report-reveals-least-13-million-lives-lost-us-led-war-terror

www.ippnw.de/commonFiles/pdfs/Frieden/Body_Count_first_international_edition_2015_final.pdf

ON
@guma:

nevetni, itt?

"Óvodás kisgyerekeknek kellett versben dicsőíteniük a kormányablakokat"

444.hu/2015/03/30/ovodas-kisgyerekeknek-kellett-versben-dicsoiteniuk-a-kormanyablakokat/
@batka manó: Igen Viktor mindenképp a nyilvánosság híve. :)

youtu.be/RPGrwxExBxk
@habakuk000: lehet ebben valami, nem vitatkozni akartam, csak nem néztem ki ezekből ennyi rafinériát...bár ha a személyes gyarapodásuk a cél, akkor a csillagos ég se határ a fantáziájuk előtt.
@batka manó: ja, ide + elfelejtettem:

hogy a MBKA (mocskosbüdöskurvanyjukat) a gyökereknek.
.
@Gábris szomszéd:
.
Hamarabb látod nudista strandon működtetett piroslámpás szabadterületen cselekménydíjat szedni, mint ahogyan az ügynöktörvényt éppen megszavazza, mint a nyilvánosság és nyitottság híve.
@habakuk000:

úgy emlékszem te említetted "Az én kis falum" filmet.

van egy másik ami legalább annyira tele van humorral az élet fura helyzeteiben. ez is falúban játszódik, és olyan siker volt, hogy csináltak folytatást...

megkerestem és lassan majd frissítem posztban.
ha érdekel szólok, mikor teszem be.
@batka manó:

mindet agyon csapnám aki ilyent kitalál! :(((
@guma:
“Aki potenciális gyanúsított, az nem hallgatható ki előzőleg tanúként, ez minden emberi jognak ellent mond”.
Pofám leszakad ettől az ótvar, utolsó szar dumától, ami pont a legfőbb ügyésztől hangzik el!
Ez a faszi alkalmatlan még csak fűtőnek is, egy Kuala Lumpur-ba induló gőzhajóra!
Hisz - jogtudorok szerintem megerősíthetik - "szinte minden" (nagyon sok) gyanúsítottat pont "tanúként" vittek be, hogy a vallomásukat kiszedjék belőlük és csak utána lettek vádlottak. Mert "tanúként" köteles vallomást tenni, gyanúsítottként meg...
Erre ez a szánalmas alak ezzel a fostalicska dumával előjön?

Innentől a bűnüldözési szervek előtt ezzel a kreténnel lehet majd előhozakodni, hogy de a Legfőbb Ügyész elvtárs is aszonta, hogy “Aki potenciális gyanúsított, az nem hallgatható ki előzőleg tanúként, ez minden emberi jognak ellent mond”!

ANYÁTOK!

Ennyi ostoba, undorító, elb.szott pártkretént még nem hordott a hátán a Föld, mint ami most összegyűlt ebben az egy, kib.szott országban!

Elvtársak! Ekkora szarban leledzik Piktorotok?
Csak mert sikk... izé, eltűnt a pénz?
Hogy'demikvannak...
Nem baj, majd a cigánygyerekre rávarrjátok, a KajaOrbánovi... izé Orgovánra, na...
Komolyan! Hihetetlen!
A FIDESZ új indulója meg a

"Felnőttem a gettóba,
A mamám nekem azt mondta
Inkább fiam te vedd el
Minthogy tőled vegyék el
És tudom lopni nem szép dolog
De dolgozni azt nem fogok
Mindig jönnek az ötletek
Hogy hogyan szedjem el a pénzedeet
Ilyen az életem (ilyen az életem)
Tele a két zsebem (tele a két zsebem)
(és senki nem szól ránk)
Ilyen az életem (ilyen az életem)
De a te pénzeden (de a te pénzeden)
(és senki nem szól ránk)

[Első Versszak: Tyson]
Én tizennégy voltam, amikor megtanultam
Hogyha van egy jó vasam, egyenes az utam
Nekem a szem a hátamon, az csak a spanom lehet
A bűn a keresztem, a pénz a végzetem
Keresem,kutatom, az üzletet akarom
A főnököt, a munkát, meg a verebekre hagyom
Hát hiába dugod el tőlem a vagyonod
Én úgyis én úgyis ellopatom és úgy, ahogy akarom

[Második Versszak: Dopeman]
A tanítók mondták, hogy a bűn nem fizet
De iskola után a soron néztük a striciket
És amit tanultunk, bizony abban csalódtunk
És csak azt hittük el, amit a szemünkkel láttunk
Kilós fuxokkal, a Mercikben ültek
A gádzsik rodáztak, ők meg örültek
Kártyáztak, loptak, gépeztek és csaltak
De mi felnéztünk rájuk, mert gengszterek voltak

Refrén 2X
Lopni, megyünk lopni
A Pityinger, meg a Váradi
És lopni, megyünk lopni
(senki nem szól ránk)

..."

www.youtube.com/watch?v=I5JMu3MwvIY
444-ről kommentek:

" • Válasz•Megosztás ›
Avatár
vadállat • 40 perce
rohadj meg polt, pont ezzel szoktatok trükközni, hogy a gyanúsítottat tanúként hívjátok be, mert úgy igazmondási kötelezettsége van! ismétlem: rohadj meg!
1 • Válasz•Megosztás ›
Avatár
trécsi • 43 perce
Tarsolynak emberi jogai?
Mi van a befektetők emberi jogaival?
Mi volt a norvég alap emberi jogaival, amit lézerjankó zsandárjaival ész nélkül, bizonyíték nélkül blokkolt.
Már megszoktuk, hogy ebben az országban csak lézerjankónak és a fityfaxopóknak vannak emberi jogai.... fuck
Elmennek a qrva anyjukba....
A kisembereket pár ezer Ft kamarai tagdíj miatt vegzálja A NAV ezeknek meg pár ezer milliárdos csalása, lopása mellett vannak emberi jogai.?
A fityfaxopóknak anyjuk van nem jogaik....... csutakfalvi g*cik."
@batka manó: a kazahok nagyon nyitottak az agráriumuk fejlesztésére, várják a beruházókat, komoly programjaik vannak, csirkegyárak építése pl, növénytermesztésben már konkurrenciák olajos mag exportjuk pl a németek felé komoly

én sem vitatkozom veled, csak a szemünk láttára valósul meg úgy a közpénzek magánboltokká válásának folyamata, hogy észre sem vesszük.
Pusztán erre szerettem volna fölhívni a figyelmet.:)

És akkor a mélyen tisztelt görénytulajdonosnak: ilyen apróságokra gondoltam, amikor a ballib média lustaságán pampogtam, mert hiába a tény, mely szerint a hvg megírja, hogy Mészáros viszi az asszonyt is, de a kérdés minek?
Kinek hajt föl boltot az állami kereskedőház?
S ha póri halandóként be akarsz szálni a buliba, kinek és mennyit kell jattolni vagy mikor veszik el a tevékenységedet?
@Gábris szomszéd: gyakorlatozz, szükséged lesz rá villámgyorsan, Ferenc pedig pont engem igazol
@habakuk000: csótányos ez az egész oda-vissza, ideje lenne hívni a rovarirtókat , hogy egy klasszikust idézzek: el van ez qrva nem kicsit nagyon
@batka manó: most van egy nagyon lelkes, számomra szimpatikus legény az atv-n
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

:)

vicces tárgyalásokat láthatnánk, mit össze hebegnének, habognának...jobb lenne mint egy mónika só, ahogy kennék a másikra a szart :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

amennyit Gyurcsányt piszkálták az Apró vonal miatt, nem árt tudni a véleményét tehát a Polt familiával kapcsolatban...

ha nem hallottad:

mandiner.hu/cikk/20150330_gyurcsany_quaestor_kormanya_van_magyarorszagnak
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

:)

a tárgyalásuk meg jobb lenne mint egy mónika só, kennék a szart egymásra oda-vissza... :)
@batka manó:
Kérlek... Móunikaaa Sóúúú az!
Essetunni... :(
A többi stimmel!
@batka manó: hopsz előkerült az előző bigyom is...van ez így
A zsírszalonna alig necces, de picire nem adunk!
Higgyétek el, egy igazi sikertörténet lesz!

444.hu/2015/03/30/termeszetesen-a-felcsuti-polgarmester-es-a-felesege-is-orbannal-tart-kazahsztanba/

Ott a baltát nem keresik? Ne már...
@habakuk000:
Bazzzz... Borat után ezek is beköszönnek?

kep.index.hu/1/0/162/1620/16209/1620961_192c8e46983edbfd24fb19998e0548a8_wm.jpg

Durva lesz, ahogy a pocakos, másodosztályú focialista és strómanja a Borat féle fürdőruciban belibeg...

Értik a humort arrafele? :D
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
És ezt hol??
Valahol a mediterráneumban? Az elég gáz lesz, a Földközi-tenger élővilága kipusztul az undortól. Mehetne egy szakmai privi kérdésch??:
@Knósszosz:
Gyere... ne kímélj!
Telón eccerűbbb...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Ez volt már? :)

Megnyugodtam, szóval a Quaestor külön Gucci táskában tartotta a 150 milliárd kamukötvényt, s egy másikban az állami biztonságost, ezért kellett Orgován Bélát kinevezni, nehogy összetévesszék, elvégre a tápiósági kocsmában is mindig ő szokta szétválasztani a verekedőket egy késsel. Addig is Szijjártó csapattársa, a Dunakeszi gólzsákja, a Fradiból a Magyar Nemzeti Kereskedőház vezérigazgató-helyettesévé átigazolt Kunci elhozta egy nejlonzsákban a 190 ezer darab húszezrest. Vélhetően nem a Quaestor előtt sorban álló keményen dolgozó kisemberek sorfala között, mert igencsak felrúgták volna.

Pinokkió sírva könyörög a receptért.

www.facebook.com/Narancskod/photos/a.520993974646815.1073741828.520991577980388/883243435088532/?type=1
mindeközben legalább hasznosul 80mrd forintocskánk:

"Nielsen: A nullát közelíti a nemzeti hírtévé nézettsége"

hvg.hu/kultura/20150330_Nielsen_A_nullat_kozeliti_a_nemzeti_hirte

így elég nehéz lesz (tovább)hülyíteni a híveket, ha már ők se nézik a csodafegyvert' :)
@batka manó:
KEKEC!
Ez minden pénzt megér, az igazgató nevű ecceri is büszke rá!
Most ezen mit nem lehet érteni?
80 000 000 millió forintocska.
Élhetetlenek vagytok!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Nem olyan bonyi, mingyá megyen... KÖSZ!
ez kicsit durva, de sokat mond a magyar lélekről...

"Anyámtól is elvettek mindent, nagyanyámtól is elvettek mindent, csonka ország, hát kell-e mondanom? Mink már megszoktuk ezt. Hogy elveszik azt, ami a miénk. Megtanultuk, hogy nem szabad idegeskedni emiatt. A dühünket és keserűségünket a hétköznapokban szórjuk szét, mint a vetőmagot. Gyújtogatás helyett inkább kisebb adag mérgeket csorgatunk a körülöttünk élők poharaiba. Beosztjuk mi a gyűlöletet, haragot, azt a sok mérget."

.
.
"Össze kéne fognunk. Átjöhetnének hozzám, hogy magunkra gyújtsuk a házamat. Ebben az egyben benne lennék. Mert egyébként az erőszakot nem szeretem. Félek attól is. Félek, hogy még bajom esik. Igaz ugyan, hogy kiraboltak egyszer, kétszer, háromszor, és végül mindenemet elvették, de ez a félelem odabent, ez valahogy erősebb, mint a dühöm. Mint mondtam, nincs is nekem dühöm. "

www.hir24.hu/poszt-itt-gerloczy-marton/2015/03/30/gerloczy-egy-brokerkarosult-vallomasa/
@batka manó: A büdös útszéli nénikéjét a sok hitvány embernek!!!!!!!!!!

Már levették a videót a youtouberól, de valaki letöltötte a kommentek között látható
@batka manó: @Boli – Ch.T. is, meg hát!: én szoktam odakapcsolgatni, nem véletlenül vagyok ennyire okos
@Knósszosz:
Inkább csörögj meg, lusta vagyok... írogatni... :)
Nem elég ez? :D
@habakuk000:
Perverz vagy cseszed... nekem nem bírja a gyomrom, az asszony valami lónyál sorozatánál is felteszem inkább a fülhallgatót!
Inkább igyál, alkoholmentes sört, mint a taga nevű lókötő-guminődíler!
@habakuk000:

csodálkozol?
még a mandi népe is kiakadt rajta...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Jó, akkor told a számot privben, mert nekem is volt már itt rendszerpusztulásom, csomó dolog elveszett.
Kösz!
A gyurcsány miatt van ez is!
TUDTAM!

"Orgován Béla még egy Quaestor-cég vezetője lett

A tápiósági büntetett előéletű, volt közmunkás megkapta a Quaestor ingatlanbefektetéseit kezelő cég vezetői posztját is.

A központi Quaestor-cégen kívül Orgován Béla lett a vezetője a Quaestor-csoport ingatlanait kezelő társaságnak, a Quaestor Invest Kft.-nek is – írja a napi.hu. Orgován Tarsoly Csaba feleségét Tarsolyné Rónaszéki Erikát követte a poszton, és a változás március 9-től hatályos, attól a naptól, amikor először bejelentették a Quaestor Financial Hrurira Kft. öncsődjét.

Mint a hvg.hu megírta, március 16-án Tarsoly Csaba, a felesége és az apja lemondott a vezetésről és a tápiósági Orgován Bélát nevezték ki a Quaestor központi cége, a Quaestor Pénzügyi Tanácsadó Zrt. vezérigazgatójává. Orgovánról másnap kiderült, hogy nem egy tipikus vezérigazgató: büntetett előéletű, alacsony képzettségű ember, aki korábban részt vett a közmunkaprogramban is.

A vezetőváltást a Cégbíróság március 24-én jegyezte be, de március 25-én (múlt szerdán) újabb változás történt: az elektronikus cégnyilvántartásban azóta bejegyzés alatt áll Tarsoly Csaba is ügyvezetőként.

A Quaestor Invest Kft.-hez több Qaestor-ingatlanbefektetés tartozik, többségi vagy kisebbségi tulajdonosa a Bérc Hotel Ingatlanhasznosító Kft.-nek, az ETO Élményközpont Kft.-nek, az ETO Park Kft.-nek, a Győri ETO FC Labdarúgó Kft.-nek, a Kenese Golf Project Kft.-nek, a Q Hotel Management Kft.-nek és a Tatai Diana Kft.-nek."

hvg.hu/kkv/20150330_Orgovan_Bela_meg_egy_Quaestorceg_vezetoj
@habakuk000: Ezt olvastad már? :)

"Szemben másokkal, én nem gyűlölöm Orbán Viktort. Egy volt közülünk. Jobb is lehetett volna, ha jobb a köztársaság, amelyet – és ezt jól tudta – már nem lehetett megmenteni. „Hát akkor inkább ellopta”, mondaná az ember. De nem. Ami már nincs, azt nem lehet elrabolni.
A szánandó és visszataszító bontási anyagból eltett magának és cimboráinak ezt-azt, tagadhatatlan. De a köztársaság árváin nem kellett volna taposni. Ez nem bocsánatos bűn.
Menthetetlen és gyógyíthatatlan Magyarország. Orbán Viktor nem az orvosa volt, még a bírája se, csak a hóhéra. Nem vagyunk benne egészen ártatlanok, hogy az lehetett."

hvg.hu/velemeny/20150330_TGM_Az_evtized_kepe
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Inni csak mértékkel
és megfelelő tartózkodással szabad!
Mérték: Vödör.
Tartózkodás: Asztal alatt.:)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Ennyire útálsz? Miért itatsz engem alkoholmentes sörrel? Alkoholost sem nagyon.
Idén egy pohárnál tarok eddig egy pizzaevés ürügyéb.
ez is megt9rtént!

- Jó napot kívánok! Vasárnap szavazunk Navracsics utódjáról. Ugye eljön szavazni a Fideszre?

- Hát ezt most hanyagoljuk, jó! Majd akkor szavazok ismét a Fideszre, ha olyan órám lesz, mint Lázár Jánosnak.

hvg.hu/itthon/20150330_A_tenyek_makacs_dolgok_mely_godorben_a_Fi
@Gábris szomszéd: olvastam. régrn néztem már atv-t, most nagyon tetszik nekem Kéri László beszélgetése.
@Gábris szomszéd: Nagyon gyanús, hogy ha a hóhéra orbán, a sírásói vagy temetőszolgái ti lesztek.
@ornagy50:
Na... veled is asz'tán... :))

@habakuk000:
Nehogy'már neked jobb legyen! Genyó taga engem is azzal akart! Persze ha megfelő időpontban esz erre nyáron a rosseb, akkor egy csomó tündéri fogtündér lányka közt iszunk majd valami ütősebbet. Már szervezés alatt van, csak a csapatnéven dúl durva vita.
Imáolácska felmorzsolódott vgy nicket váltott?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

én kekec? soha nem lennék olyan ;)

amekkora marha vagyok befizetek minden sarcot, hogy ez a gyönyörűségességesen elqrt kupleráj működhessen...igaz az erre(is) elbaszott pénzecskémet qrvára sajnálom
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

"_"Orgován Béla még egy Quaestor-cég vezetője lett"_"

Csak javító-nevelő munkaterápián van. Az elvtársak támogatják az elesetteket. Miért fáj az neked?
@bioLarzen:
Kirúgtam a parasztját, evégre az olyan elkanászodott büdösbunkót nem annyira preferálom.
Órákon belül várható a visszaszarnyalása.
Hiányzik, mi??? :D
@habakuk000:

"_Alkoholost sem nagyon.
Idén egy pohárnál tarok eddig egy pizzaevés ürügyéb._"

Meg is ládcik. Ingább igyál.
A francba... elrontottam...

"...visszaszÁrnyalása". Durva... :D
@batka manó:
Nekem mondod? Sokba fáj nekem Piktorunk hülye hobbija, meg a NER.
Erre a Tarsolyra oly sok szót vesztegettetek, pedig a napnál is világosabb, hogy zsebes. A gazdáival egyetemben.
Reméljük az új börtönök már nekik épülnek.
@jaegtoer: Jólvanna... nézem a Kéri beszélgetést, a borom sem fogy, pedig tök finom
szerintetek hány évet kapjon az az elvetemült aki ezt bebifláztatta a gyerekekkel!

Alább következzen Kovács Katalin Mi is az a kormányablak? című versének leirata a felvétel alapján.

Mi is az a kormányablak?
(Kovács Katalin verse)

Nem tudtam, mit jelent az a kormányablak,
Nálam nagyobbak és okosabbak is vannak.

Megkérdeztem apát, ő csak annyit mondott:
"Egy hely, mely levesz a vállunkról sok gondot."
Nem értettem, milyen gondot, és milyen vállakról,
Odamentem anyához, biztosan válaszol.
"Anyakönyvi kivonat van minden babának,
a lakcímekhez pedig lakcímkártyák járnak.
Ha nagy leszel, és majd saját autót vásárolsz,
az átiratás miatt mehetsz az ablakhoz.
A forgalmi, jogosítvány mind fontos irat,
a beszerzése mind az emberre marad."

Még sok dolog lehet, de nekem elég ennyi.
A kormányablak munkája biztosan nem semmi.

Nem tudtam, mit jelent az a kormányablak,
nálam okosabbak és nagyobbak is vannak.
Mégis úgy gondolom, egy nagyon fontos dolog,
Szükség lesz rá addig, amíg a föld forog.

hvg.hu/itthon/20150330_Hatborzongato_video_Ovodasokkal_avattak_k
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Hát amiket írt a saját blogjában rólunk, örökösre kellene zároltatni, mert a madár se sz..ik a saját fészkibe....no jó, a Varánusz nem az övé, az is igaz.....kkkkk
@habakuk000:

Láttad a Lattmann Tamást? Egy ígéretes arc.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Kidobni a blogbohócot??? Hát az meg már milyen??? ;)
@évásanyó:
Neeeee... ennek a seggnyalonc szervilis nermajomnak saját blogja?
Tolongás lehet arra is!
taga már "rosszalkodott" ott? :D
@bioLarzen:
Aki megpróbál az asztalra szarni, azt egy rendes kocsmában is először pofánvágják, majd a miután kivágták a sárba és emberkedik még, meg is rugdossák. Én csak a hagyománytisztelet okán, de télleg... :)
Minek vernyákolunk itten???
Hol vannak azok, akiket kisebb-nagyobb összeggel átvertek?
Hol vagyunk? Megy itten ezerrel a szardagasztás minden szinten. A nagy többségnek jó ez a langyos mocsár, ahol még pont nem fullad meg, de kievickélni már nem tud magától.

Én is csak annyit értem el az elmúlt két évben, hogy egyszer egy sarlóval, most meg egy kalapáccsal basztam szét ugyanazt az ujjam.
Már csak a búzakalász hiányzik. Azzal meg majd kibököm a szemem.

Ja. Két hete autószervízben összefutottam a képviselőnkkel. A feleségem fogott le...
@guma: Nekem ezzel a hírrel egy bajom van, a hvg-t ismerve. Nem biztos, hogy a kínrímek zavarják a szerkesztőséget.

Vannak nagyon jó politikai versek a magyar irodalomban, de a liberálisok szerintem azokat is cikinek tartanák. A magyartanárunk szerint nagyon szép, amit Veres Péterről írt Nagy László, pedig az jó nagy komcsi volt! :)

Az Országház kapujában, 1946

"Péter és Julcsa a lépcsők legtetején,
háttal a kapunak harangszavú délben,
seregek a fényben, százezer fő meg szekér,
aknaszilánkos gebékkel fohászkodva állunk:

... s Péter ama tiszta ingben
megborzong a kőig, ...
s mutat ujjal a kőtornyok tumultusára:
AMIG EZ A HÁZ NEM A MIÉNK – nem a miénk,
visszhangzik bennem, aki könyöklök ott egy lovacskán ..."
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: priviben elküldtem neked legelőször mikor megjelent, hogy lásd, milyen csuful elhordt téged tagát és a varánuszt , de nagyon csunyán, ezek szerint nem kaptad meg, a facsen ird be a keresődbe, hogy imolahelyesi, ott megjelenik, és a z egyik beírása a blogja linkje, de én is keresem...
@évásanyó:
Bazzz... Ez a primitív fostalicska? :)
Hihetetlen. Mármint, hogy mindenféle szerencsétlen, aki SENKI létére VALAKINEK hiszi magát, ennyit rinyáljon rajta, hogy le se szarják ...
Ahogy nyivákol, hogy valaki már ... kommentelje meg.
Utána meg törli a kommenteket?
Nem taga simogatta meg? Az olyan perverz.
Miközben sértődött HP-ként rugózik a banya, hogy ecceri tahóként ki lett vágva?
Jó, nem egy IQ fighter, de ez... :D
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Node, ha közben ő az egyik fő szórakoztató a kocsmában? Imola hozzászólásain remekül lehetett szórakozni.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: azért gondoltam, hogy örökös kitiltást érdemel, mert minek horgya-vigye itt a sz..áraz levelet?.....kkkk
@évásanyó:
Ugyan... Kicsit lassú a felfogása, össze-vissza hazudozik arról, mit tett, meg mit nem, de tudjuk be pszichés állapotának, élemedett korának (pedig nem mindenkinek zápul meg a nyakán az a létartó edény).
Erre behazudik egy ordasat, majd vérmagyarkodik egy sort. Gondolom nagyfater ott is még törte a magyart, mint Csurkánál, Zázrivecznél, Tóthnál, vagy Nováknál. Most meg ez a szerencsétlen HP szeretné állandóan ITT eldönteni, hogy lehet-e magyar, akinek nem tetszik a narancsbolsevik párt szarrágása, tolvajlása és agymosása.
Ritka primitív jószág ez, nem véletlenül van kizárva, kapirgálni az udvarra. Ki, mire képes, a teljesítménye alapján.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: tudod Bolikám, önérzete se nagyon van, mert amit itt kapott, én annak a tizedrészétől már soha többé nem jönnék ide, ő meg kitiltod, visszajön, kitiltod, visszajön, nem is igen értem, hogy mit vár tőlünk, egy kurucinfós némber, én meg utálom a kuruc infót.Az, hogy az ember udvarias, hát én ilyen vagyok, dehát a lánglelkű taga bele a képibe , meg te is, hogy nem szalad a világ végéig?.....kkkkk
Beszarás... A könyvvizsgáló a vagyonával felel az ügyfele pénzügyeiért, miközben a felügyeleti szerveknek (MNB, állami felü.szervek) semmi...
MAAAAAARGIT! NOOOOOORMÁLIS?
@fzs.1933: "Hol vannak azok, akiket kisebb-nagyobb összeggel átvertek?"

Azért azt ne felejtsd el, hogy a havi negyvenhétezerből senki nem tud "megélni", nemhogy félretenni, tehát eleve sokan a partvonalon kívülről figyelik a történéseket! Igaza van TGM-nek a mai publicisztikájában, nem a korrupció az új a fideszben, hanem "a dolog jelenlegi mélysége és szélessége példátlan".

TGM szerint EZT elégelte meg a magyarországi közvélemény: "az államot az illegitim érdekcsoportok kezére juttató korrupciót."

És NEM EZT, pedig ezt kellene: "sajátosan kelet-európai, tekintélyelvű és sovén, álkonzervatív berendezkedést, a politikai és kulturális pluralizmus fölszámolását, a minden elképzelhető mértéken fölüli társadalmi igazságtalanságot, egyenlőtlenséget".
@punkfrog:
Szimpla agipropos, elég gyenge értékesítői vénával.... :)
Amennyien itt is megtértek miatta!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Illetve holnap pártunk és qrmányunk holnap ezt szeretné törvénybe. Elmebetegek ezek...
@évásanyó:
Sok dolog jár együtt. Amennyiben egyikben ennyire deficites, a többiben is gázos. Egy szervilis, csicska embertől mit vársz?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: akkor meg talán mégis annak van igaza, aki bohócnak veszi és porig alázza, mi meg kiröhögjük, ez a nagyobb szégyen.
mindenkinek jó éjt, megy hunyni az öreglány...pusz. drágáim....kkk
@jöttem: "Értelmetlen dolog ez a cölibátus."

Bábel Balázs érsek egy interjúban rámutatott, hogy az evangéliumokból ered a papi nőtlenség eszméje. De azt elfelejtette hozzátenni, hogy Jézus nem mondta, hogy papoknak kötelező.

Mt 19, 11
"Erre így válaszolt: „Csak az fogja ezt fel, akinek megadatott. 12 Van, aki azért képtelen a házasságra, mert úgy született. Van, akit az emberek tettek a házasságra alkalmatlanná. Végül van, aki a mennyek országáért önként mond le a házasságról. Aki fel tudja fogni, az fogja fel!”
Simicska új szintre emelte magánháborúját? Kivette a pénzét és ezzel beborította a politikai elit pénzszivattyúját, a Quaestort? :)

kard.blog.hu/2015/03/30/lehet-e_a_quaestor_az_orban-simicska_haboru_hadszintere
@évásanyó:
Aki provokálni, a blogot szétverni jár ide, azzal szemben bármi, bármi megengedett.
Az ilyennél mit kellene nézni? Vitaképtelen. Kukába vele. Nem csökkent értelmi képességű gondozó ez. Lehet érvekkel cáfolni Fab blogját, lehet vitatni az írását, rá lehet mutatni a tévedésére - ezekre mind képtelen, pedig a lehetőség nyitott.
Provokál, majd hülyegyerek módra nyivákol és okoskodik. Ezért inkább saját kis szemétdombján kapirgáljon. Én nem megyek oda röhögni, ő nem jön ide paraszkodni. :)
@Gábris szomszéd:

Hagyd a nyálas dumát!
Buzgó hívők és templomjárók hétköznapokon a tízparancsolat legtöbb pontját megszegik minimum kétszer.
Ezt a képmutatást nem bírja a gyomrom.
Jól megvagyok a hitemmel mindenféle intézmény nélkül.
@jöttem:
Hívő barátom a sok komcsi, meg munkásőr láttán mondta anno a templomban, a papjának -
Neki nem kell tolakodnia az első sorba, képmutatás nélkül a hátsó sorban, sőt a templomon kívül is hívő marad. Ellenben ezek a "látványosan" megtérők, amikor felfedezik ... :)
@Gábris szomszéd:
ez egy pofoneccerű regény: Dumas Gróf Monte Christo, amikor a matróz mint Főnix milliárdossá válik megérkezik Páris-ba és el kezdi megsemmisíteni azokat akik ártatlanul börtönbe baszták,,, egyikük a Danglars nevű kretén aki bankárrá vált, ahhoz bemegy és "korlátlan hitel"-t akarnyitni, a kretén meg levegőt nem kap...és el kezd habogni majd a gróf aszongya: akkor 13000000 arany sestercius...a többit tuggyuk, a börtönben Danglars kap finom kaját de minden étkezés 1 millió sestercius, (nála vannak a Rotschild bankházra kiállított és érvényes grófi váltók) és szépen elkölti kajára...majd a gróf meggondolja magát és koldusként kibassza az uccára

na ez legyen a sorsa ezeknek a szarcsimbókoknak is egyenként és összesen

nincs is annál szebb amint egy sziklabarlangban amit rablók őriznek Di Vampa vezetésével ahonnan szökés nincs csak kutyaeledelként

brühüyyy

és akkor nem kell más csak csak az M1 direktben közvetíccse időjárás jelentés helyett amint a matolcsi elvtárs egy milliárd forintért kap espresso kávét a cukor másik egy milliárd, a pohár víz ugyanúgy, és hugyozni meg szarni sem lehet ingyen... és 27% ÁFA van mindenen
@guma: "Az én kis falum" filmet." Nekem kedvencem Menzel, a Hóvirágünnep, Sörgyári capriccio, is klasszikusok, nem beszélve a fiatalkori, Szigorúan ellenőrzött vonatokról.
@pianolight: :DDD

szeretem őket én is. üdítő kikapcsolódás.

majd azt is "hozom". ma, ápr.1 előtt elégedj meg ezzel:

offforever.blog.hu/2015/03/31/szakits_ra_idot_es_nezd_meg_1984_1989_es_1991_a_cseh_gorbe_tukor_darabjai
@évásanyó: Alomi nem ér annyit ( sem), hogy eszedbe jusson:-)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Aki megpróbál az asztalra szarni, azt egy rendes kocsmában is először pofánvágják, majd a miután kivágták a sárba és emberkedik még, meg is rugdossák. Én csak a hagyománytisztelet okán, de télleg... :) És aztán az élet, meg néhány ideges matróz kése...
@vigyüktúlzásbaadolgokat:

sok helyen megtalálod ezt a "csodát". (azért a hvg-t linkeltem, mert ott nem a hsz-k közt volt...)

jöttem, már írt a polbeatról, nekem ez a harcos iskolai, "irodalmi színpadok" produkcióit juttatta eszembe...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: "Gondolom nagyfater ott is még törte a magyart, mint Csurkánál, Zázrivecznél, Tóthnál," azt írta, hogy nagyfater konyhájában joviális szovjet megszállók " csájáztak". Gondolom, már mielőtt az alomi megszületett...
@Rodeo36: Ezt jól kigondútad, kár, hogy Dumas is fikciót írt...
@guma: Kösz, itt nem tudok videot nézni.
süti beállítások módosítása