Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.szeretlekmagyarorszag.hu/hirek/hadhazy-akos-ket-szerzodest-kotottunk-kinaval-es-a-kinai-rendor... (2024.04.26. 11:14) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2015.03.18. 08:38 Fabius

A Nemzeti KözröhejTéVé megmagyarázza

Pontatlanul röhög a BBC a Magyar Nemzeti Közröhejcsatorna tizenötödike óta tartó ámokfutásán! Abcúg, tessék pontosan idézni a titulusokat és nem összekeverni szezont a fazonnal, meg az összköltségvetést a műsorgyártásra fordított milliárdokkal. Meg amúgy is, genyózni nem ér, hisz csak az nem hibázik sorozatban aki nem csinál semmit, hüpp, .'-) !

Hogy nem a Nemzeti BennyHill Csatorna megalkotása volt a cél?

Kit érdekel, több tiszteletet a keményen dolgozó közröhejszolgálati kisembereknek! Tessék annak örülni, hogy Áderből csak Ádár lett és nem Káder vagy - Jézus ereje - Kádár, ahogy hívják sokfelé netszerte. Az ilyesmi nem súlyos tévedés, csak egyszerű baki. Az ideológiai kiképzés alatt nem volt idő mindenre, a hellye sírás szabályainak és a technikai eszközpark használatának elsajátítása majd megy útközben, senkinek kétsége ne legyen. Addig meg monoszkóp lesz vagy parlamenti üresjárat, akkor amikor.

monoskop.jpg

Amíg a keményen dolgozó kisemberek belejönnek a keményen dolgozásba, addig megelégszünk az időnként 0,0%-ot elérő nézettséggel, ami igenis eredmény!!! Naná, mert ez azt jelenti, az otthon tévéző kedveslakosságot még nem sikerült felidegesíteni annyira, hogy a hamutállal akarja letörölni a képernyővigyort valamelyik magasan képzett munkatárs amúgy önelégült pofázmányáról. Aki esse'tuggya az annyit ért a műsorgyártáshoz, mint Harrach Péter a Szent István óta vásárnapozó magyarok lélektanához. Amúgy meg nem hazudunk!

Csak. Akkor. Amikor. Akarunk.

293 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr227279913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lehet, hogy így kell érteni: AKKOR basszák el, AMIKOR csak lehet.

Eddig minden napra jutott valami bénázás, és nem, kedves Fideszesek, ez nem egy kezdő tévécsatorna botladozása, amit elnéz az ember, hanem egy állami milliárdokból évtizedek óta létező állomás vergődése a politikai akaratból kiadott ostoba önfényezés terhe alatt. Gépházzaj, ha úgy tetszik.
cubanítas que se puedan converter a ser hungarobatas
- 6 de la mañana, Londres-Inglaterra; se despierta un londinense, abre el refrigerador, saca un huevo, se lo fríe y se va a trabajar.
- 6 de la mañana, Washington DC-USA; se despierta un gringo, abre el refrigerador, saca un huevo y lo hierve y se va a trabajar.
- 11 de la mañana, La Habana-Cuba; se despierta un cubano, abre el refrigerador, se rasca los huevos y se va a la Calle a inventar.

brühüyyy
Na azért a Hírtv is részt vesz a kenyér helyett cirkuszban!
444.hu/2015/03/17/a-bikini-basszusgitarosa-szerint-nem-jo-arrol-irni-hogy-orbanek-lopnak-mert-ez-rombolja-az-agyunk-kristalyszerkezetet/
Ez léassan kezd a Siriuszról érkezett magyar DNS pördületére hajazni!
Én a tanulóvezetőkkel úgy vagyok, hogy mindig nagy körültekintéssel megyek előttük, mögöttük, mellettük, mert attól, hogy még balra indexelnek, egyáltalán nem biztos, hogy jobbra mennek.

Az M1 olyan most, mintha enyhén szedált, nullkilométeres tanulóvezetőket fék, - és kormányhibás Lamborghini Huracanban küldenének a csúcsforgalomba, én már szinte sajnálom őket néha.
Kíváncsi vagyok ERRŐL majd milyen tudósítás érkezik. Esküszöm kezd jobb lenni, mint a cirkuszban!
nepszava.hu/cikk/1051401-bekemenet-indul-sumegre/
No nem gyalog, á nem! Kocsis zarándoklat, amúgy politikamentesen. Csak a szokásos!
De legalább annak örülnél FAB, hogy Böröcz már nincs ott. :)
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): ez tortenik ha a hozzartesnel fontosabb a parthuseg. ime a kontraszelekcio iskolapeldaja. ha belegondolok, hogy m,ikent fog paks2 uzemelni ezzel a bandaval, lehet, az 1000 km nincs eleg messze?;-)
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
Na azért a heti 3 csütörtök se kutya (bocs kutyulik)
Ezek tényleg "csütörtököt mondtak" Hát maga megbolondult, hogy mindent háromszor mond?
Ez is a nemzeti cirkusz része?

mandiner.hu/cikk/20150317_juhasz_peter_ez_orban_bune_nem_kerdes

"http://mandiner.hu/cikk/20150317_juhasz_peter_ez_orban_bune_nem_kerdes"

A személyes érintettség? Á, nem, csak nem szeretné, ha az mszp-sekre előkerülne valami (70-30 arányban)
@kekex: Ismerd be, hogy ez még jobb válasz a vasárnapi bolt bezárásra. :)

alfahir.hu/tudja_kik_ellen_szol_a_vasarnapi_zarva_tartas
Lajos kihúzta a csuti orálmuzsik alól az általa szőtt varázsszőnyeget,analfabéta tákmatyijai belépője hozta a szintjüket ami abszolult verhetetlenül a legaljára sikeredett.Ezekkel nehéz lesz az elkóborolt narancsbircákat visszaterelni,érdekes lesz nézni a zombikokkal vívott harcot a hatalomért,lehet kérni 1 kávét és rötyögni azon amit nemzeti keresztény polgáraink előadnak.
Ez viszont nem annyira vidám:
"A Jobbik történelmi csúcseredményéhez szükség volt arra, hogy a kormányzó párt a maga idegenellenességével (legutóbb a bevándorlók elleni kirohanásokkal), a bankok és a multik támadásával, a törzsi típusú (reflektálatlan) nemzeti odaadással előkészítse a talajt a Jobbiknak. Eddig a rendezettség és a kormányzás képessége szólt az uralkodó párt mellett e körben, de e tekintetben egyre több kételyre van ok."
nol.hu/velemeny/sokk-1522703
P.S. Baloldaliként nekem meg az a sokk, hogy a Népszabinak EDDIG netán voltak illúziói! Még ha csak 30-70 arányban is.
@Gábris szomszéd:
Ez nem jó, hanem zsidózó válasz. "Méltó" hozzád és az alfahírhez. Gratula!
@kekex: El vagy tévedve. Ez egy ATV-ben elhangzott válasz, amely a boltbezárás mögé is antiszemita világösszeesküvést viziónál. Megint nem figyelsz? ;)
Alacsony vérnyomás emelésére kitűnően alkalmazható:
444.hu/2015/03/18/het-elkepeszto-pelda-a-kormanykozeli-alkotmanybirok-szakmai-munkajarol/
A "szépségdíjas":
"“A szólás- és sajtószabadság jogával való visszaélés tömegessé válása alkalmas a köznyugalom megzavarására. Súlyosabb esetekben hozzájárulhat a demokráciába, illetőleg a demokratikus intézmények működésébe vetett bizalom megrendüléséhez is."
Tehát pofa be, kuss. És tessék bízni a "demokráciában" meg a "demokratikus intézményekben"
Tessék hozzá mikroszkópot beszerezni!
@Toportyán Zsóti: Hát ha végre valahára elveszik majd a mentelmi jogát, gondolom igen. :)
@Gábris szomszéd:
"A hülyeség pártsemleges"
"Néha az üldözési mániásnak is lehetnek üldözői"
Egy kicsit off:
Vasárnap átsétáltam az Astoriától a Kossuth térre. Útba ejtettem a Zrinyi utcát (rég nem jártam arra) és lehidaltam. Egymást érik a kulturált, téliesített teraszok. Tetszett!
@kekex: "A hülyeség pártsemleges"

Na látod ebben egyetértünk. Viszont az egyiknél itt világvége és az ordaseszme, míg a másiknál spongyát rá hiszen "csak hülyeség". :)
Azért látszik, hogy a "csúnya" valóság már mennyire negatívan hat a Fidesz prominenseire és híveire, ha tényleg ilyen otromba módon kell győzködni magukat. 5,3 milliós "nézettség"?! Tényleg elhiszi bárki is közülük, hogy az ország felét érdekelte az új "hír"csatorna? Hogy összeadva a különböző időszakok felméréseit kijön az, hogy mindig más százezrek nézték éppen a műsort?

Ebből csak az látszik, hogy egyetlen egy koncepció volt az m1 átalakítása mögött: kellett egy csatorna, amit a kritikák, a negatív vélemények vagy éppen csak a kudarcok (ún. "valóság") elől menekülő Fideszes a nap bármely szakában bekapcsolhat, és ott kellemesen simogató kényelemben hallgathatja, hogy mindenki más hülye és/vagy hazudik, mert itt minden rendben van. A saját eszképista műsorukat csinálták meg ezzel, és ebben az sem volt akadály, hogy így a Dunára kellett bepasszírozni mindent, ami a közszolgálati tévé műsoraiból bárki mást is érdekelhet.

Önhipnózis. Akkor. Amikor.
Azt senki se felejtse el, hogy saját magának kell megmagyarázni miért nézi a királyi adót. Én nem nézem, de nem is kell magyarázkodnom.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
pedig egyértelmű: ez egy hoszútávú időjárásjelentés, a vasárnap utáni harmadik csütörtökön lesz 35 fok.
@Secnir:
Szerintem meg orbánista naptárreform, ahol az egyszerűség kedvéért a hétköznapokat mind csütörtöknek fogják hívni.
az is elgondolkoztató, hogy már saját mamelukjaiknak is közmunkásbért fizetnek, miközben 80 milliárd a költségvetésük. teljesen eltorzítják a bérszerkezetet.
Ennyire durva még nem volt a Népszava

Németh Péter Népszava-főszerkesztő elképzelte, hogy Orbán Viktor szíve szerint mit tenne az őt ügynökügybe keverő Simicska Lajossal: ilyen randa káromkodás még aligha szerepelt a Népszava címlapján.

hvg.hu/velemeny/20150318_Ilyen_randat_meg_aligha_olvasott_a_Nepsza
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
A költségek, melyek a hatalom fittogtatására pazarétoltatnak, e hatalom alapjait ássák alá. De a legrosszabb, legszemtelenebb kormány, ha azon kívül csapás nem éri, sokáig nem tartathatja fel magát!”Eötvös József Eszmék, gondolatok 1876. sorszámú gondolat.
MTV. Akkor. Amikor. Majd megtanuljuk kezelni a berendezseinket. Esetleg. Addig. Parlament.
igazán vissza kéne hozni, sőt, egyetemi szintre kéne emelni a házmesterképzést:

A Fidelitas úgynevezett provokátorfigyelő csapatot alakít - közölte a Fidesz ifjúsági társszervezetének elnöke. Egy e-mail címet is létrehoztak, ide kérik elküldeni a provokátornak tartott személyek nevét és fotóját.

hvg.hu/itthon/20150318_Provokatorokat_lehet_feljelenteni_a_Fidel
"A BBC és az MTVA tagja a European Broadcast Union-nak, ha a BBC információt szeretne kapni az MTVA-ról, készséggel állnak rendelkezésére – tette hozzá."
[Szabó László Zsolt]

Gondolom élő, egyenes adásban. A szokott módon.
Aztán a BBC lesz a hibás.
@Gábris szomszéd: na, ezért a hozzáállásért beküldelek. fuccs a jobbiknak.
@dixietsalvavi: Egy nem régóta itt élő angol ismerősöm mondta, milyen fura neki, hogy a magyarok egy egyiényú úton gyalogosan átkelve is rendszerint mindkét irányba néznek, holott csak egy irényból jöhet forgalom... Mi pedig, "házigazdák" csak mosolyogtunk :)
@parti_giano:

Azt hiszem ez kissé alkotmányellenes.
Mintha rendészeti feladatokat venne át a rendőrségtől egy politikai szervezet.

Mit szól ehhez Sanyi Bácsi?

Merthogy amit mondani kellene, azt nem mondhatom, amit tenni kellene, azt nem tehetem.

Sanyi Bácsi, tényleg mit tudhat arról, kinek lett szánva az az ominózus 'két pofon', és melyik 'két hétre' gondolt?
@kekex: Magyarország jobban teljesít.
@parti_giano:
444.hu/2015/03/18/provokatorfigyelofidelitas-hu/

frankón keresek a garázsban micisapkákat és kiosztom ezeknek
@jaegtoer: megkérdezhetnéd tőle, mikor lehajolsz a cipődhöz...
@Secnir: szarakodnak, elég lenne megkérdezniük kubatovot.
@parti_giano: Nekem annyi ha megteszed.:) Megvalósulna magándemokrata álma is, hogy végleg eltűnjek innen.
@parti_giano:

"_ megkérdezhetnéd tőle, mikor lehajolsz a cipődhöz.._"

Miért kellene lehajolnom? és miért pont a cipőmhöz?
@ausländer Sipi:

"_van meg ennel lejjebb vajon?:-) _"

Ha most nincs is, holnapra már lesz:)
OFF

Ez volt már?

Baltával támadt a rendőrre a körözött férfi - agyonlőtték

Úgy tudjuk, hogy a körözött férfi baltával támadt az előállítására érkező rendőrre, aki szolgálati fegyverével lelőtte, a férfi meghalt. Ezután csak a készenléti rendőrség több száz tagja tudott rendet tenni a cigánytelepen. Pattanásig feszült a helyzet. A helyszínen tartózkodik tudósítónk, cikkünk folyamatosan frissül.

alfahir.hu/baltaval_tamadt_a_rendorre_a_korozott_ferfi_agyonlottek

ON
@Gábris szomszéd: Maflahírnek nem kell bedőlni,őket putingazda találta ki az atlantiak dezinformálására.
@Toportyán Zsóti: Gondolom az MTI-nek és a Központi Nyomozó Főügyészségnek sem kell bedőlni. :)

Önvédelemből, jogszerűen lőtt, s kézre célzott az a dabasi járőr, aki egy rá fejszével támadó férfivel szemben lépett fel kedd késő este Örkényben – közölte a halállal végződő eset elsődleges vizsgálatának eredményét a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője szerda délelőtt az MTI-vel.
Nagy Andrea tájékoztatása szerint az intézkedés alá vont férfi azért halhatott meg, mert a lövedék célt tévesztett, s a keze helyett a mellkasát találta el. A szóvivő a rendelkezésre álló adatok alapján elmondta: amikor a Dabasi Rendőrkapitányság állományába tartozó négy rendőr intézkedni akart a körözött férfivel szemben, az fejszével támadt az egyik járőrre. A rendőr a támadás elhárítása érdekében szolgálati fegyverével a férfi kezére célzott lövést adott le, de a lövedék a mellkasán találta el. A lövés következtében a férfi életét vesztette.
A bűncselekmény helyszínén az éjszaka ügyészi részvétellel helyszíni szemlét tartottak, a rendőrre támadó férfi cselekményének kivizsgálására a Központi Nyomozó Főügyészség szerdán hivatalos személy sérelmére elkövetett emberölés bűntettének kísérlete miatt nyomozást rendelt el – közölte Nagy Andrea. Az elsődleges adatok alapján a rendőri fegyverhasználatra önvédelemből, jogszerűen került sor – hangsúlyozta. A nyomozást annak ellenére lefolytatják, hogy a gyanúsított meghalt.
Ha kétséget kizáróan bebizonyosodik, hogy valóban bűncselekmény történt, s azt az elhunyt követte el, a haláleset miatt lezárják a vizsgálatot – tette hozzá a szóvivő.
@Gábris szomszéd: Jól gondolod,ezek a magyar nemzet árulói,a nemzetet kifosztó narancs g e c i k kiszolgálói.
@jaegtoer: na de mi vagyok én, cavinton nepper? vagy nemzeti emlékezet?

jaegtoer 2015.03.10. 15:09:00
@hacsaturján:

"_nem köll vele kekeckedni, ippeg csak föltenni neki az 5000 forintos kérdést. a bölcs pediglen a kicsiér is lehajol. _"

Hát épp ez az, nem lehet felnyitni az 5000 forintos kérdést tartalmazó borítékot, az apróért még csak-csak lehajolnék, mint a tényleg takarékos Csányi a 120 millió ficcses ingyen kamatért, ahogy a hvg is említette volt néhány éve.

varanus.blog.hu/2015/03/10/mit_nem_mondott_orban_g_viktor/full_commentlist/1#c26426683
@ausländer Sipi: előbb-utóbb összehozzák a cöf szellemi honvédelmével. és akkor unokák-nagyszülők együtt savazhatnak.
@Toportyán Zsóti: Elég nagy lüke vagy ha ezt most komolyan írtad. Azért még bízom benne, hogy mégsem. :)
@hacsaturján: ez a jelenet a hitler filmből olyan, mint a svalbárdi fókafing, mindenre betegségre jó.
"Magyarország, én így szeretlek!"
Egy érdekes kiskapu a vasárnapi zárvatartás ügyében. :)

A rendeletben – a korábban bejelentetteknek megfelelően – nem jelölnek meg a törvénytől eltérő semmilyen mentességi feltételt. Így az ott leírt eljárás is felesleges (a mostani rendelkezések szerint), hiszen nem is indulhatna el. Valójában azonban érdemes lehet próbálkozni.
A rendelet szerint a kereskedőnek kell nyilatkoznia arról, hogy megfelel a mentességi feltételeknek, és ezt a nyilatkozatot kell benyújtani az önkormányzat jegyzőjének. Ő egyrészt bejegyzi a nyilvántartásba a kereskedő adatait, aztán eldönti, hogy a jogosultság fennáll-e. Ezt követően viszont csak akkor szól (mégpedig öt napon belül), ha nem. Ha nincs jelzés, akkor az üzlet nyitva lehet.

Az üzlet vasárnapi és éjjeli nyitva tartásához tehát csak annyi szükséges, hogy a jegyzőnek benyújtson a kereskedő egy nyilatkozatot, hogy megfelel a mentességi feltételeknek (mivel ezek nincsenek, tulajdonképpen bárki megfelelhet nekik). Érdemes lehet átvetetni a nyilatkozatot, hiszen onnantól már csak öt napot kell várni és nyitva is lehet az üzlet, ha a jegyző nem utasította el a határozatot. Kérdés, hogy a fogyasztóvédelmi hatóság fel tud-e lépni ez ellen, bár kétségtelen: a törvény szellemével és a jogalkotó szándékával ellentétes a gyakorlat. Ha viszont a jegyző beírja a kivételezett üzletek közé a kérelmező boltot, akkor már a hatóság biztosan nem büntethet.

A kormány ezzel tulajdonképpen csak egy újabb eszközt ad a helyi önkormányzatok kezébe, hogy maguk döntsenek arról, nyitva lehetnek-e az üzletek náluk. A jegyző ugyanis már most is nyilváníthat piacnak, vagy vásárnak egyes területeket, ahol minden további nélkül nyitva lehet lenni bármikor. Mint megírtuk: ugyanez a helyzet, ha fesztivált rendeznek az egész településre kiterjedően. Most pedig az is a jegyző döntésén múlik, hogy elutasítja-e a település kereskedőinek nyilatkozatait vagy sem.

www.vg.hu/gazdasag/vasarnap-kiskaput-nyitott-a-kormany-446398
@Kijelölt Önkéntes: jut eszembe, múltkor láttam valami infogarafikát, mely az mutatta, melyik országban melyik sört szeretik a legjobban. nálunk a borsodi volt az.
@Gábris szomszéd: csak nézzük a számokat:

14 ország 162 főzdéje vett részt a megmérettetésen, mintegy 1500 tétellel versenyezve.

A magyar indulók összesen 163 díjat, 6 Év Párlata, 7 arany-, 62 ezüst- és 88 bronzérmet nyertek el, így Ausztria (568) és Németország (286) után a 3. legtöbb díjat a magyar nevezők nyerték.

azaz az 1500 tételre jutott minimum 1017 díj. ugye most a negyediktől lefele nem látjuk a díjak számát. szóval, aki arra járt, ha volt nála pia, ha nem, a nyakába akasztottak valamit. hurrá!
@parti_giano: Már semminek nem tudsz örülni? ;)
@parti_giano:

"_ na de mi vagyok én, cavinton nepper? vagy nemzeti emlékezet?_"

Nemzeti Emlékezet Manager. (azaz: NEM)
@parti_giano:

Lehet, az is kapott díjat, aki csak arra járt, megkóstolta, megitta és nem esett össze, és nem is járta el a guggolóst. Vagy ők is, újraélesztés után, annak örömére.
Ugyan nem illik a fenti témához amit írok, de kényszert érzek tudatni veletek a déli nyitás első bombasztikus export ügyletünket, mely bíztatást jelenthet a haza fellendüléséhez.
Eritrea a célország, ahová sikeredett 100 ezer napos csibét és szaporításhoz tojás szállítmányt is csatolnunk.
Ebből rekord bevételünk mintegy 60 millió Ft lesz.
Viszont vannak averzióim, mert a lakosság nomád pásztorkodással és halászattal tölti az idejét, honnan lesz a csibéknek ennivalójuk?
Hiába csatolunk használati utasítást, a lakosság 75%-a írástudatlan.Vélelmezhető, hogy a 25% viszont nem a napos csibe neveléssel foglalkozik.
Kétségek lehetnek affelől is, hogy megkapjuk-e a lóvét a szállítmányért, mert a jelzett államforma: átmeneti kormány, amúgy elnöki köztársaság.
Bár kiegészítő tevékenységük a gyöngyhalászat, így azért még van remény, hogy hazánk fényre derül.
Örvendezzetek!
@parti_giano:
Ez nagyjából olyan szisztéma, melyet a spanyolok már kb. 20 évvel ezelőtt alkalmaztak a szocializmusból a kapitalizmusba történő átalakulás rögös útját választó országokkal. Különböző ágazatokban tevékenykedő cégeket arról értesítették, hogy eredményes munkájukkal kiérdemelték - mondjuk - az Arany Bika díjat, amelyet x helyen és y időpontban, ünnepélyes keretek között vehetik át. Az "értékes elismerést" kifejező díj átvevői költségeit (utazás, szállás, étkezés és költőpénz) a /bóvli tárggyal/ díjazott cég viselte. Az egész buli csak a rendezőknek volt jó, mert lekötötték a holtidőben egyébként kihasználatlan kapacitásokat, vagy azok jelentős részét.
A balekok pedig saját hazájukban - a semmilyen rangot nem képviselő - trófeát elhelyezték a kirakatban, vagy vitrinben, sőt gyakran a média segítségével tájékoztatták a nagyérdemű közönséget rendkívüli sikerükről...
@jaegtoer: még mindig jobb, mint a nemzeti cavinton. mindig szedjük, csak a történelmi visszaemlékezéseknél köpjük ki.
@Mariann19:
.
...hazánk fényre derül.
Ja.
Mint a napos csibe éjjel.
@Mariann19:
Csak nehogy az legyen a vége, hogy igazgyöngyök helyett - szintén előnyös üzlet keretében importált - üveggyöngyökkel fizessenek nekünk!
@parti_giano:

Richter Gedeon programozott bosszúja az emlékezetkiesésre.
Viszont már dolgoznak köpésgátló kifejlesztésén.
A fejlesztési költségek nagyobb hányadát a NER-kompatibólintás hatóanyagának kutatása emészti fel.
@dr. jenőke (jenőke):
Úgy néz ki, hogy a kormányunk a kicsi haszonállatok export-import ügyleteiben látja a
felemelkedést.
Spanyolországból malacokat hoztunk a Minden Gyermek Lakjon Jól mozgalomhoz, most a napos csibe export fogja bővíteni a gazdaságot.
Úgy néz ki mégis, hogy a végén senki sem lakik jól.
@Kijelölt Önkéntes:
Ahogyan utána néztem Eritreának, nagyon kell drukkolnunk, hogy sikeres legyen az igazgyöngy
halászás, mert így van remény, hogy megtérül a csibe befektetés.
Ugyanis a világ egyik legszegényebb országa.
Ezt az exportot miért nem nevezzük inkább segélynek. Igaz, ahhoz összegben kevés lenne.
@Kijelölt Önkéntes:

"_Csak nehogy az legyen a vége, hogy igazgyöngyök helyett - szintén előnyös üzlet keretében importált - üveggyöngyökkel fizessenek nekünk!_"

Csak álmodozzon!

Jó lesz még a birkabogyó is.

Az alábbi idézetet és az alatta levő linket nem feltétlenül ajánlatos erősebb gyomrú és idegzetű net sorstársaknak sem elolvasni. Csak azért tettem ide, hogy nem légből, hanem kibertérből kapott. A birkabogyóra tekintettel.

["Vajon mennyi idő kell ahhoz, hogy közvetlenül nekünk, embereknek is ürüléket akarjanak „felszolgálni”?

Sajnos ez a nap közelebb van, mint sokan gondolnák. Japánban már dolgoznak azon az eljáráson, aminek segítségével „húst” lehet előállítani az emberi ürülékből.

Érthető, ha ez sokak számára hihetetlen. A DailyTech.com a következőket írta:

A Tokiói Szennyvízszolgáltató 13 millió ember szennyvízéről gondoskodik egy 2200 négyzetkilométeres területen. A cég egy különleges problémával kereste meg Mitsuyuki Ikedát, az Okayama Laboratórium kutatóját: túl sok „szennyvíz üledék” (közérthetőbben fogalmazva emberi ürülék) gyűlik össze náluk.

Tudvalevő, hogy az emberi ürülék nagyon sok baktériumnak szolgál táptalajként, így Ikeda úr szokatlan megoldással állt elő: gyártsanak ételt az ürülékből. (Lásd az erről készült videót: ITT)

A folyamat első fázisában megfőzik az anyagot, hogy a baktériumok elpusztuljanak, majd különböző technológiákkal kinyerik a belőlük származó fehérjét. Ízjavítóként szójafehérjét adnak a keverékhez, ami ezt követően egy „reakció erősítőn” megy át (ami valamiféle kémiai reaktor lehet), ahol a hús szerkezetét utánzó állagot kap, majd végül egy „robbantón” sajtolják át.

Az ízletes „hússzelet” végül kap egy kis piros ételfestéket, hogy színe bizalomgerjesztőbb legyen. Ikeda úr szerint az első kóstolók alapján a legtöbb ember a marhahúshoz hasonlónak mondta a terméket.]

idokjelei.hu/2012/11/etel-vagy-urulek-esetleg-mindketto/
@Mariann19:

Utazási, nyaralási segédlet Eritreához:

Eritrea adatok
Egészségügyi információk
Az országban az alábbi betegségekkel kell kiemelten számolni

Hastífusz
Hepatitis A
Hepatitis B
Járványos agyhártyagyulladás (Meningococcus meningitis)
Malária
Veszettség

Javasolt oltás (nem fontossági rendben, hanem betűrendben)

Hastífusz elleni védőoltás
Hepatitis A fertőzés elleni védőoltás
Hepatitis B elleni védőoltás
Járványos agyhártyagyulladás elleni védőoltás
Malária elleni gyógyszer

Javasolt oltás bizonyos területeken vagy fokozottabban veszélyeztetett utazóknak.

Veszettség elleni védőoltás

Kötelező oltás, nemzetközi oltási igazolvány szükséges

Nincs

Kötelező oltás, ha fertőzött országból érkezik/országon át utazik

Sárgaláz elleni védőoltás

Javasolt emlékeztető oltás

Nincs

Fontos!

Tetanus és diftéria elleni oltásból 10 évente ismétlő oltás szükséges. Amennyiben 10 éve nem kapott diftéria és tetanus elleni védőoltást, annak felvétele javasolt. Továbbá utazás előtt javasolt a szükséges, kötelezően kapott gyermekkori védőoltások megismétlése.
Hazatérés után

Ne felejtse el a malária elleni tabletták szedésének a folyatását, ha valamilyen betegséget észlel, mielőbb keressen fel szakorvost!"

Fentiek ismeretében teljesen érthető a Déli Nyitás sikere.

Már várom, hogy a veszettség jelei mikor mutatkoznak sportos, merész, nyerész és kreatív külü gyérünkön.
@jaegtoer:

Most akartam vacsorázni, ez után még gondolkodom rajta.:D
@jaegtoer:

Reménykedjünk, hogy főként külügyérek, és magyar oligarchák veszik majd igénye ezeket az egzotikus utakat.:D
Van bünbak?

index.hu/kultur/media/2015/03/18/kirugtak_a_marcius_15-i_benazas_rendezojet_a_koztevebol/

Persze a fidesz elfelejtette/nem is tudta-tudja, hogy tapasztalatlan kezdőkkel nem lehet sem hivatalt, sem vállalkozást, sem országot működtetni. Kellett a bizonyíték? Megkapták.
@jaegtoer:
"Továbbá javasolt a szükséges, kötelezően kapott gyermekkori védőoltások megismétlése utazás előtt."
Nagyon fontos, mert pl. a mumpsz idegrendszeri szövődményekkel járhat, és ilyen emberünk már van.
Csak nehogy szabadkereskedelmi egyezményt kössünk Eritreával, mert jön az import és vele a felsoroltakon kívül a trachoma.
Már így is elég sötéten látunk és csak tapogatózunk a fal mellett.
Ez utóbbit jobban szeretjük pálinka fertőzés miatt gyakorolni.
@jaegtoer: hiába no, pirospöttyösök a japánok is. matolcsynak is küldhetnek ilyen unothodox húst.
@parti_giano:
Matolcsy maga az az ... unortodox hús! Essetunni...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: aham, mondasz valamit, ez utalhat rá:

"Az ízletes „hússzelet” végül kap egy kis piros ételfestéket, hogy színe bizalomgerjesztőbb legyen."
@parti_giano: haver, most látom, hogy milyen baba nóta van a nickneved mellett:)
bellacsao:)))
@taga20: téged sem vennének be egy gyorsreagálású hadtestbe, nem lehet rokonod chuck norris sem.
már évek óta ott van. szerintem azt is tőlünk tudod, hogy elhagytad az esztergagépedet.
Sziasztok!

Csak érdeklődni szeretnék, hogy ma /is/ bedőlt-e a Nagy Nemzeti TV?
Utaztam egész délután.
@parti_giano: én olyan vagyok, mint orica. évekig ülök hangtalanul a sarokban, asztán egy váratlan pillanatban lecsapok:)

inkább annak örülj, hogy valaki észre vette:))
@taga20: " én olyan vagyok, mint orica. évekig ülök hangtalanul a sarokban" jaja, ilyenkor csak a guminő halk sziszegése rontja az összhatást.

még imola is észrevette. beelőzött téged, mint a aquafresh a fogszuvasodást.
Nem tudom, erre hogyan kellene reagálni az elődök sűrű emlegetése nélkül.

www.bumm.sk/kulfold/2015/03/18/provokatorokra-vadaszik-a-fidelitas-erre-buzditjak-a-nepet-is
@parti_giano:
A Fideszcsicskák Rákosi Mátyás Úttörőcsapata megbízható besúgókat keres.
Ha te:
- genetikai defektus okán nem rendelkezel gerinccel
- a magyar átlagnál hosszabb a nyelved
- jól tűröd az orrfacsaró bűzt
- anyagi előmenetelért akár az anyádat is...
- harcos putyinista vagy
- kedvenced a foci
... akkor köztünk a helyed!
Most felvételi vizsga nélkül csatlakozhatsz egy kreatív, jó csapatszellemű társasághoz. Ha nem értesz az égvilágon semmihez, de azért ebből később is jól szeretnél élni, ne habozz! Jelents!!
Hajrá vamzerország, hajrá vamzerok!!

Ez a legalja. Közben a fácse oldalt törölték...
@parti_giano: jó, ako eszt megdumáltuk.
de ebola, mint hivatkozási alap, eszednél vagy?
@Knósszosz:

A monnyon le- korszakban nem zavarta a fiatal demokratákat, ha megzavarták a miniszterelnök beszédét?
@taga20:

Nana:)))
Egyre kevesebbet vagyok itt, és még annál is kevesebb hsz késztet megszólalásra. Az én ízlésemnek G túlságosan belakta ezt a homokozót.
@Orica Középföldi: azé látom, a pók hasonlat ült:))
angyal, a varánusz rákja. szájrák:)
@parti_giano:

Ez isteni! Köszi! )))
@Knósszosz:
Ugyan... hidd el, lesz még lejjebb, ennyi takonygerincű szarrágó kis féreg még sok meglepetést tartogat. Amúgy meg komoly tévedésben vagy, hogy nem lesz ott felvételi:
- bizonyítandó párthűségét le kell köpnie egy Gyurcsány képet (könnyítésképp lehet Bajnai, vagy Horn)
- bizonyítandó párthűségét le kell pippantania egy önkéntes vezető ettársat, majd utána szimpla seggnyalás
- ha további tagokat és hasonló férgeket talál, mint ő maga, akkor bónuszok vannak és következő hónapban az újak már őt pippantják le
- faszságokat és sületlenségeket, esetleg náci dumákat nyomathatsz (sőt gyengébb képességű balfasz hívek el is várják, hisz a "tuggyukkiket" szapulni kell), akár a pártoldalakon is hozhatod, persze "magánemberként", majd találunk hasonló férgeket, akik megpróbálják megideologizálni, hogy az csak egy faszság volt, nem is nácikok vagytok mint a jobbikos agyhalottak, csak annak látszotok
- előny, ha már voltál netán miépes kistetű, itt lehetsz fideszes nagy csótány
- mielőtt jössz a fideszhez, a gerincedet operáltasd ki, ha netán nem genetikailag anélkül születtél volna
@Orica Középföldi:

Amikor azt mondod: "Feladom!", gondolj arra, hogy ilyenkor másvalaki azt mondja: "Egek, micsoda lehetőség!"

H. Jackson Brown
@jöttem:
Azok akkor még -talán- fiatal demokraták voltak, mára vén diktátorok lettek.
A Don elutasításától a Don imádatáig...
Csoda egy társaság.
@jöttem: bocs, de eszt én kaptam!
:))
@Orica Középföldi:
Ides, kinyomod a parasztját, meg azt is aki válaszol neki. Nem kell olvasnod. Te ne menj el azért!
@jöttem:

Feladásról szó sincs, csak hasznosabbra használom az erre irányuló energiáimat:))
@parti_giano:

Holnap ezt fogja fütyülni az ország.
@Knósszosz:
Akkor sem voltak azok, mára még vén, egyre debilebb faszok lettek.
@Knósszosz:

Az ideális állapot a Csendes Don lenne. Nagyon csendes.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Hogy lesz lejjebb, abban nem kételkedem.
25 év alatt egyfolytában azt mondtam: na, ennél mélyebbre aztán nem lehet süllyedni!
Az élet rácáfolt erre, nézz körül!

Csak a kölköket sajnálom, akiknek nem adatik meg, hogy elhúzzanak innen a ferde faxra. Sajnos nem mindegyik tud élni evvel a lehetőséggel. Ráadásul ott van egy nagy számú Farkas Flórián "pártfogolt", nekik esélyük sincs... nagyjából semmire. Cipeljük tovább a megoldhatatlan problémákat, pedig 80 milliárd az sok mindenre elég lett volna, például a cigányok gondjainak enyhítésére, de nem, inkább elbaszták közröhejtévére.

Csak már röhögni sem lehet ezen a giga balfaszságon, az a baj...
@taga20:

Egykoron a guminődet is felajánlottad nekem.
Esett az ázsióm? )))
@Orica Középföldi:

Hiányolni foglak Orica és visszavárlak.
@jöttem: cink.hu/el-tudnad-kepzelni-hogy-novak-elod-a-belugyminiszter-1692097140

G. Fodor Gábor ennyivel elintézi az egyre népszerűbb Jobbikot. És te el tudtad volna képzelni öt éve, hogy Szijjártó Péter lesz a külügyminiszter?

Olvastam tegnap az Angyallal folytatott polémiát, és erősen gondolkodtam, hogy beleszóljak-e, de csak benne van a bögyömben.

Téves, hibás az a mód, ahogyan mi itt és az ún. ellenzék kezeli a jobbikot.

A nácizás ugyanis nem segít. lepereg róluk. Tudjuk, hogy nácik, tudjuk, hogy ordas eszméik vannak, de nagy őszintén: kit érdekel? Kit érdekel a minimum három-négymillió ember közül, akiknek napi kérdéseikre csak ők adnak - embertelent, az igaz - választ.

Szóval ezt évek óta érzem, nincs jó, nincs eredményes elvi vita a jobbikkal, csak a tettek számítanának, ha lennének.
@jöttem: na jó, a felét meghallgathatod:))

és mi van az orális valamiddel?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Már rég nem látom, de ettől még megüli a blog hangulatát, egy tucat érdekes embert elüldözött.
@jöttem: nem hinném, hogy olvastak volna Solohovot. Reymontot még kevésbé.
@Gábris szomszéd: faszfej, ez nem olyan vicces!
lehet, hogy a katolikusoknak az, nekem nem.
ez a tróger még mindig képviselő.
egyébként hanyagolj, mer unom a náci pofád!
@taga20:
Az elképesztő, hogy egyeseknek mindenről a zsidógyűlölet jut eszükbe.
Elmennek Tel Avivba, na és?

Hagyjuk taga, mert eldurran az agyam ettől a sötétségtől. Most aki hazaffyas zsidógyűlölő, az lesavazza a Tankcsapdát? Annyukpith... Ez sehová sem vezet. Mozartot is utálta a katlik egyház...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Akkor senki sem marad, akivel beszélgethetne:)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Javítottam, kösz!
@parti_giano:

Köszönöm. Ha dolgozom, nem nézegetek képeket. Így erről is lemaradtam.
Nagyon örülök, hogy idehoztad.
@taga20: Nem viccből küldtem. Gondoltam örülsz neki, hogy elküldték tiszteletet tenni. A pofás dumát meg szerintem hagyjuk mert normálisan szóltam hozzád.
Nekem az ilyen típusú sikersztorik és hazugságok tetszenek legjobban ezektől a szerencsétlen barmoktól:

"1. Az indulás napján, március 15-én 3,5 millió fő volt a csatorna összesített elérése a Nielsen Közönségmérés szerint. Az öt közszolgálati adó együttes napi elérése az idei év megelőző tíz vasárnapi napjához képest 12%-kal nőtt március 15-én, ami azt jelenti, hogy a kumulált elérés mutató szerint, összesen 5,3 millióan kapcsoltak a közmédia műsorára."

Még 1-2 hét és 14 milliós nézettséget hoznak ki, szerényen megjegyezve, hogy igazából még éreznek tartalékokat!
Tegnap a lányom csak a röhögés miatt kapcsolt oda a híradónál, szóval tényleg növekedett a nézettség! :D

@habakuk000:
Eldöntheti mindenki maga, hogy ITT mit tesz ezen ügyben.
Eldönthetitek, hogy akarjátok etetni, vagy nem.
Ennek azonban az országos gondokhoz, polémiákhoz és megoldásokhoz semmi köze.
Ne tegyünk úgy, mintha ettől a blogtól változna az ostoba ellenzéki politikusoknak a hozzáállása a jobbik féle jelenséghez.
Amennyiben ez a blog befolyást tudna gyakorolni rájuk, többször porig alázta volna már az itteni törzsgárda ötletei és riposztjai alapján az egész csürhét.
Ahogy az egész ellenzéki képmutató, semmittevő pártcsürhét is, akik önmaguktól nem tudnak negyed annyi szellemességet, és ötletet kiizzadni maguktól, mint a T.Blogtettestársak, kiskutyok, jegesemberek, dottórék, mosógéprobbantók, cnc tupír trá..gák, izé tagák, a Mariann által képviselt halkszavú, de annál ütősebb érveket, adatokat felsorakoztató szakiról és (bocsi, ha nem írtam ide mindenkit!) a többiekről nem is beszélve.
@Gábris szomszéd: ha valaha normálisan szolnál valakihez, akkor
nem raknál be ilyen szar geci alakokat, ha egyszer, csak egyszer a tükörbe néznél, akkor nem tennéd ezt amit teszel!
@Orica Középföldi:
A lehetőség adott neked is, le mehetsz arra a szintre, de nem hinném, hogy lenne gyomrod és annyi időd, mint annak aki reggel fél 6-kor már itt nyomja, este meg éjfélkor még itt cukiskodik. Persze nem HIAVATALBÓL csinálja, csak egész nap erre van ideje...
@habakuk000: Azért pereg le mert alapvetően nem azok.
@taga20:

"Többet nem szólok angyalhoz meg ebolához"

HÚÚ de rég volt!:) + napja!:) Na ennyit a szava hihetőségedről, és a becsületedről!:) Ennyit ér egy esztergályos!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: nem nézem, de ezt találtam

"Nemeth Balazs most mondta be, hogy az RTL Klub, nem mondott igazat a nezoi szamokrol es hogy az altaluk megkerdezett szakerto (Mraz Agoston Samuel :DDDDDDDD) szerint az m1 politikai tamadasnak van kiteve :DDDDDDDDDDDDDDD"
@habakuk000: Amúgy ők is elindították népszavazási aláírásgyűjtésüket.

alfahir.hu/a_neten_is_alairhatja_a_jobbik_kerdeseit
@tristen2005: már vártalak haver. rúgjál csak belém!
és te mit teszel az ilyen arcok ellen? az kevés, ha a retardált macák csöcsét csöcsörészed a krimóban:)
@taga20:
Majdnem megkérdeztem, hogy "az a faszi nem debil-e?"
Azután rájöttem, tök felesleges, hisz már bizonyított. :(
Nem a jobbikkal nincs vita emberek! Nincs jövőkép egyáltalán! Nincs mihez tartani magunkat, nincs terv, közös vágyak, elképzelt jobb ország, tennivalók lajstroma, stb...

Néha kósza ötletek formájában fölreppen egy két elem, de ennyi. Ilyen körülmények közt a bármit tenni akarás egyszerűen több, haladóbb, stb.

Az ellenzék a nyakunkra ültette kétszer Orbánt 2/3-dal, és most a jobbikot tolják, mert el vannak foglalva a pozícióharcaikkal házon belül.
@parti_giano:

Ez kurva jó:))))) Samu, mint igazmondó:)) Basszus nagyon el vannak ezek keseredve.
@parti_giano:
Mrázra hivatkozni, mint etalon... nem is tudom, mintha taga guminőjén a borotválkozás elmaradását kérnénk számon.
Persze tagán látjuk a kivörösödött pofáját, meg ahogy köpköd, de miért a pi.aszőrre gondolunk???
@tristen2005: Ne bántsd hiszen én írtam neki. :)
@Orica Középföldi: a legújabb számot, amit tagának küldtem, meghallgattad?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Szerintem ez a blog is leképezi részben - nem tökéletesen, hiszen túl kicsi a minta - nem a társadalmat, de a pártszimpatizánsok viselkedését, véleményét, korlátait.

A teli torokból ordított nácik haza csak Angyalnak kedvez.
@miva?:
Ellenzék... Melyik? Az a pár aktív LMP-s?
Egy-két kósza másik?
Talán ha van az egész parlamentben 5-6 ember, akit nem kéne a p.csába elzavarni. Ellenzék... csak azért, mert a patkó másik oldalán ülnek?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: ő debil? á dehogy! törnek fel, mint a talajvíz, másfél milla okos magyar már bennük hisz:(
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Erről beszélek. Amit tenni lehet, az a kívánt társadalmi keretek megfogalmazása. Ezt pl itt is meg lehet tenni kis mintán. Olyan dolgokra gondolok, amikben a dk-sok, egyetértyenek gábriellel, stb
@Gábris szomszéd: A szimpatizánsaitok egy része valóban nem, ti viszont azok vagytok.

És muzsikok, de ez most nem tartozik ide, lesztek ti gorálok is fél nap alatt, ha találtok hegyi finanszírozót.
@miva?: Van jövőképük. Lehet érdemes lenne beszélgetned olyanokkal, akik általuk vezetett településen élnek.
@parti_giano:
És te ezen röhögsz... jellemző!
A hétre jósolt 30-35 fok az igen is politikai szar, nem pedig szakmai balfaszság. Igyekeztek evvel is izenni a "másik oldalnak", hogy ha nem állnak be a szabóközmédialászlózsótti vonalba, akkor kurvára melegük lesz. Egyszerű ez...
@Gábris szomszéd: szerencséd, hogy első linked, ha még egyszer beteszed, ordítva tahózlak és nácizlak

ocsmány kérdések
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: te tutajos, ne baszogasd a guminőmet:))
tegnap néztem, eszt a getva mázt a csattban. szavam sincs az ilyen csókákra, pedig ez má nagy szó:)
@habakuk000:
Szerintem meg nem. A pártszimpatizánsok véleménye szerintem mára köszönő viszonyban sincs az un. politikusokéval. Az a sok semmittevő coci képviselő még a coci szavazók előtt sem áll meg, még az állhatatos cocik sem, max a régi kommerek hisznek nekik.
Szerintem is a minta tényleg túl kicsi, attól meg, hogy egy hangos szélsőséges nagy patáliát csap, még messze van a hitelességtől, amit ráadásul a saját, agyonreklámozott politikus szerűségei naponta csapnak agyon a tetteikkel, a megnyilatkozásaikkal.
A propaganda jellegű megnyilatkozásokat akkor sem fogom hagyni, amint arra megy ki a dolog, kivágom, mert ez nem a jobbik blogja, hirdetőfala.
@taga20:
Ne... múlt héten még egy milliót visszhangzott. :)
Na, akkor jövő héten készüljünk a 2 milliós szintre, júliusra meg, amikor elmegyek evezni, mire megjövök már javában a 8 milliónál fogunk tartani.
@Knósszosz: lehet, hogy egy világ omlik össze most benned, de már most jobbak, mint az atv, és verni fogják a hír tv-t, pedig hírekben a Simicska tévé volt a legjobb eddig

a csasztuskák még késnek, lassan megjelennek azok is
@habakuk000: Nem tudom szerinted ki az a ti, de én biztos nem.
@habakuk000:

Nézd haba! Úgy gondolom nekünk pont most kell kérlelhetetlenül és következetesen, napi szinten rávilágítani a Jobbik fasizálódására.
Mert a szó hatalom. Ki, ha nem mi, akik írjuk ezt a blogot? Akik a politikai árvaházat alkotjuk.
Ennyit tehetünk, más eszköz nincs a kezünkben.
Az ellenzék és a hatalmon lévő párt engem nem érdekel. Az a másfél millió ember sem, aki úgy gondolja, hogy politikai kalandorok fogják megoldani a problémáikat
Engem Orica érdekel,Marcelluska, meg az a tíz/vagy több/ reg, akit én nem ismerhettem, akiket olyan sokat emlegettek mostanában.
A GONDOLKODÓK
Ők elhallgattak/nak, a Gábris, Imola-félék miatt.
Ha ezt a terepet is átengedjük, hová fogjuk őket visszavárni?

Bocs, hogy közben elkeveregtek a gondolataim. Ez most így jött ki.
@habakuk000: Nagy kár, hogy ettől nem lesz kevesebb szavazójuk.
@Orica Középföldi:

Megüli vagy sem, április úgyis bolond hónap, addig ki kell tartani. Az élet nem habostorta! Na.

varanus.blog.hu/2015/03/17/lecsapnak_a_kemenyen_dolgozo_kisemberek/full_commentlist/1#c26505731
@taga20:

Fixáció. Kösz, jól van. Kávézom, cigizek, Egy kis alkoholt is vettem magamhoz a két heti szünet után.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Ez egyértelmű, ha visszaemlékszel a "kinevezésedre", bár te akkor pont dolgoztál, Oricával kezdeményeztük a túlzott propaganda miatt.

az nem való ide.

amúgy meg vitatkoznék, mert kekex, iii, sorolhatnám még a konkrét pártok szimpatizáns vonalát nyomja, ha nem is olyan keményen dolgozó kisemberként, mint Angyal

B+, ezt a szlogent tuti, hogy Angyal munkásságáról találták ki
@parti_giano:

én ugyan nem hallgatózok, de lásd @jaegtoer:

Készülődj:)
@habakuk000:

az a kérdés, mit olvastak egyáltalán.
bocs, cizellálom.
szóval: mit értettek meg abból amit /oly ritkán/ olvastak?
@jöttem: "Kávézom, cigizek"
MARGITTTTTTT!!!

biot vegyél a szádba, ne ilyen szarokat:)))
@jöttem: tévedsz.
a jobbik nem fasizálódik, a jobbik egy fasiszta párt, ami próbál szalonképessé válni, s tömegpárttá válni

ugyanakkor a nácizással nem fogod megfosztani őket a csalódott fideszesektől és a még csalódottabb egyebektől, mert őket nem érdekli a fasizmus, mert csak a tv-ben látták valamikor a négy páncélos és kutyában, hogy olyan is van

nem, a kérdésekre válaszok kellenek, illetve ez már elkésett, tettek kellenének, ezek pedig nincsenek
@Knósszosz: most népmeséljek, egyik szemem sír... de nem. ezeket az teszi tönkre, ha kiröhögöd őket. van ez a vicc:

a tudósok bizonyítani akarják, hogy összefüggés van a férfiak szexuális aktivítása és kinézete között, mégpedig egyenes, tehát minél többet szexel, annál jobban néz ki. behívnak egy sportcsarnokba 1000 különböző hímet, oszt felteszik az első kérdést:
-ki az, aki minden nap egy évben?
erre felteszi a kezét vagy hatvan, s tényleg kigyúrtak, egészségesek, jóképűek.
így haladnak lefelé, mire csak az a kérdés marad, ki az, aki évente egyszer.
egy darab pasi áll fel, a legcsodálatosabb példány a teremben, bőszen vigyorog. a tudósok kiakadnak, itt van ez a balfasz, aki összedönti a teóriát. rá is ordibálnak:
- maga hülye, legalább azt mondja meg, min röhög?
- éppen ma lesz. - jön a válasz.

szóval mindig van minek örülni, knoszi.
@Orica Középföldi:

Köszönöm, elmentettem. Mostanában a késő esti főzések alkalmával rászoktam, hogy zene helyett előadásokat hallgatok.
A múltkor megdöbbenten tapasztaltam, hogy a magyar őstörténet címszó alatt csupa Imola-féle zagyvaságot dobott a youtube.
Csak László Gyulát mertem meghallgatni. A többitől agyvérzést kaptam volna és kinek kell a baj?
@habakuk000:
Na, akkor tényleg le voltam-vagyok maradva, mert ezt nem tudtam, mármint hogy a te mancsod is benne volt! :)
@Orica Középföldi: A kutya könyvei aranyosak. Azt hiszem neki is Jeromosa volt, mint Jack Londonnak beszélője:) (vagy éneklője?)
@taga20:

Így szól az Írás: Mindennek megvan a maga ideje....
Annak is meglesz.))))
@jaegtoer:
Bazz... az is szép mondóka volt ottan! :)
@jöttem:

Csányitól bármit. Jelentős humánetológus, én nagyon szeretem.
@jöttem: csak asztán ki ne fuss belőle:)))
@jöttem: A Csendes Don jó könyv szerintem. A Parasztok se rossz, bár majdnem vetekszik a Gyűrűk urával a 100 oldalankénti történések számában.
@habakuk000:
Ez viszont messze igaz!
Ez az "ellenzék" pedig alkalmatlan ilyesmire, szimpla megélhetési üldögélők, akik imádnak meleg helyen, nagy pénzért üldögélni.
Mondjuk el is mehetnének ezzel az erővel buzinak a gőzbe, mert kb. annyi hasznot hajtanak az országnak, mint amennyit ott örömlánykodnának össze.
@jöttem: Annyira nem. mint 15-én, de tele volt hibákkal.
@habakuk000:

Látod, ezért vagyok varánus-függő. Mindig van valaki, aki a tévútra kanyaruló gondolataimat helyes mederbe tereli.

"ugyanakkor a nácizással nem fogod megfosztani őket a csalódott fideszesektől és a még csalódottabb egyebektől, mert őket nem érdekli a fasizmus, mert csak a tv-ben látták valamikor a négy páncélos és kutyában, hogy olyan is van"

Mindenkinek, aki feléjük fordul, van választási lehetősége. Ebből kifolyólag felelőssége is.
Tisztában vagyunk vele hogy egy normális országban kinek a feladata, joga, kötelessége lenne ellenük fellépni.
Mi csak lámpást gyújthatunk, aztán őrizzük a tüzet.
Ez is fontos.
@habakuk000:
Igazad van, ezek jobbak!
Értelek... de ettől nem vagyok bádog!:O
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Ne mondókázzon, hanem fixáljon! Óvodás maga?!:) Nahát?! Upgrade lesz:)
@Knósszosz: majd az leszel, csak nosztalgia kérdése az egész, pl ma ment egy riport, hogyasszondja azok a disznófülű amerikai tehenek több tejet adnak mint a mieink, de kiküldtük a dolgozókat Ámerikába, hogy ellessék a titkot

Jirzy Menzel: Én kis falum

meglásd előbb-utóbb visszajönnek a Balatonhoz is a barna szandálos, egy bambi beruházással lefektethető - ha nem is ndk-s - de eritreai lyányocskák
@jaegtoer:
Mikor? Mennyit kell hozzá inni? Gyötrő kérdések kavarognak...
@habakuk000: A mostani adatokhoz nagyban hozzájárulnak a hozzád hasonló téves értékelések.
@taga20:

Ebből nem lehet. Ahogy már mondtam, főnixmadár génnel rendelkezem. ))))
@Orica Középföldi: Ennyi ajánlás nekem épp elég.))
@Gábris szomszéd: Angyal, van határa a türelmemnek, hallottam anyád és apád fellépésén salamonos és gazsis vicceket mesélni

Ettől, hogy aljas, szemét bagázs vagytok, még nektek áll a zászló.
Tudod, hogy korábban nem mondtam ilyet, de a muzsikságotok jobban megfeküdte a gyomrom, mint a többi baromság.

A következő ilyen jellegű kommentnél automatikusan tahósítalak.
@Gábris szomszéd:

"Van jövőképük."

Ja. A jurta, a ló, a lóbaszó, valamint a Sziriusz.

A Jobbik programjában a költségvetési rész még számszakilag is hibás volt. Nem a szorzás, az osztás...
Még az összeadás se ment. Ez a jövőkép.
@habakuk000:

Édesanyám halálának harmadik évfordulóján /március 10/ azzal adóztam emlékének, hogy elolvastam Dosztojevszkij Bűn és bűnhődését.
15 évvel ezelőtt intett arra, hogy egyszer tegyem meg.

Volt benne üzenet.
@habakuk000:
Na, akkor mondom, hogy akit kiküldtek ámérikába ellesni a titkot, már megfogalmazta, hogy nem annyira kell majd neki hazajönnie, hisz kinti gyakornokként az itteni, 20 éve tanító egyetemi tanár fizetésének az x-szereséért gyakornokoskodik, a magyar diplomája után. Már most remek a pénz amit kap, a lakás, kocsi, megélhetés nem gond. Gyakornokként...
@habakuk000: @jaegtoer: További jó találgatást a miértekről.
@habakuk000:

"_@Gábris szomszéd: [...] Ettől, hogy aljas, szemét bagázs vagytok, még nektek áll a zászló._"

Tulajdonképpen ők is, választóik is megérdemelnék, hogy 2018-ban, vagy előbb a Jobbik váltsa a Fideszt.
Az ország ugyan belerokkanna, de lehet, hogy meg kell történnie.

Vona Gábor-miniszterelnök
Dúró Dóra -anyasági népbiztos
Novák Előd-fajnemesítési kormánybiztos
Kulcsár Gergely-esélyegyenlőségi sóhivatalvezető
stb...
@habakuk000:

Igen, Jeromosnak hívták a kutyáját Tudom, hogy a kutyákkal végzett munkája miatt lett nemzetközi hírű, de engem a humánetológiája jobban érdekel:) Fantasztikusan okos pali.
@Gábris szomszéd:

"_További jó találgatást a miértekről_"

Nem kell találgatni.
Mesélj a Jobbik fantasztikus gazdasági programjáról.
@jaegtoer: Mármint a nácik gazdasági programja érdekel? :)
@jaegtoer:
Te, legalább egy MAGYAR lesz a kormányban?
Vagy tele lesz szlovák, tót, meg... szóval másokkal?
Toroczkay - Tóth
Vona - Zázrivecz
Novák - szintén szlovák betelepült
Kulcsár - cipőügyi felelős
.
.
.
Bár az is lehet, tényleg megint Mohács kell ennek az országnak.
Ezen vérmagyari tezsvéreink majd megszabják ki lehet magyar.
Meg hogyan.
Persze a szellemakadémiai útmutatók ebben hatalmas segítségre lesznek... Essetunni...
@jaegtoer:

Több napja gondolkodom a témán, én is erre a következtetésre jutottam.
Ha valóban erre van igény, akkor ám, legyen!
Tapasztalják meg a zemberek, döntésük következményét.
Ha már az intő szó hatástalan.
@Gábris szomszéd:

Azt írtam, hogy:
"Mesélj a Jobbik fantasztikus gazdasági programjáról."

Szót sem ejtettem nácikról.
Beszéljünk a Jobbik gazdasági programjáról.
Makró szinten nemzetközi kitekintéssel és mindez miként érinti az újraelosztást?

Szóval?
@jaegtoer:
Mennyi időt adnál akkor egy faca kis államcsődnek?
Ismerős itteni közgizda - régebben radikális nézetekkel - nemrég azt mondta 1 évet adna egy reális csődnek. Addig viszont poklot járnánk - anno a Volner féle "gazdasági szakemberen" dobta el az agyát, meg a remek gazdasági elképzeléseken, EU kilépés, határok, a vámokon már kacagott... majd az ostoba fajtájukat emlegette.
Meg azt, hogy végül is csak nézőpont kérdése, mert a coci zsenik alatt is voltak szép "szakemberek", akiket végig kellett volna rugdosni a Közgáz lépcsőin, de azért ott volt olyan, aki számolni legalább tudott.
@Gábris szomszéd:

Semmi? Akkor ennyi. Lassúk a segédek vagy elakadt a link-lexikon.
@jaegtoer:
Google idézetekkel is ér, vagy komolyan a saját véleményére lennél kíváncsi?
Már furdal... de'télleg. Naívka vagyok... na...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Megvannak a saját kósáik és szijjártóik:) matolcsik is akadnának.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Zavar támadt a gépezetben, csak ideológiából vannak felkészülve.
@jaegtoer:

Egy percig se gondolom, hogy OV átengedi a hatalmat. Inkább koalát köt velük, majd leszalámizza őket. Ők fogják bemutatni, hogy a jobbik miért veszélyes.
@Gábris szomszéd:

Komolyan eljátszottam a gondolattal, milyen lenne Vona Gábor első szereplése Brüsszelben.
Miután kinyilatkoztatná, hogy: "Begyógyítjuk a magyar nép sebeit..", ízekre szedné a nemzetközi sajtó.
A mai bugris garnitúra miatt is eléget szégyenkezünk.
Na de akkor!!!
@jaegtoer:
Hidd el, izzik a billentyűzet most, készül az ideológiai magyarázat és a cáfolat kishitűségedre.
SchMittológiai képzés csődje?
Ugyan... :)
@jaegtoer:
Amúgy meg nem mondják el, mert TITOK!
BeBe... Piktor is titkolta, evégre ami nincs, az...
@Orica Középföldi:

Nem kétséges.
Amint az sem, hogy a holtpontról -úgy tűnik most- csak az összeomlás lendíti ki a passzív szavazókat.
@Orica Középföldi: és jól ír, nyugodt bölcsességgel és derűvel, engem kicsit Durrelra emlékeztet, bár az is igaz, hogy a kutyákra voltam "kihegyezve".
Azt írta, a feleségével együtt ketten voltak falkavezérek.
@jaegtoer: még van remény, '93-ban a fidesznek 42%-ot mértek. aztán pofára estek.
@jaegtoer: a választók ugyan nem érdemelnék meg, de erősen benne van a pakliban

Én nem gondolom azt, amit Orica lejjebb, Vonáék ugyanis annyira bénák, hogy képtelenek még hibázni is, az egymással harcoló fidesz megteszi nekik azt a szívességet, hogy tárcán kínálja a parlamentet, orbán két pofontja már rég nem elég
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Már volt a gazdasági programjukról szó itt, 4 vagy 5 egymásnak ellentmondó vagy egymást kizáró tételre mutattam rá, amit nem tudott cáfolni, jobban mondva elillant a válasz elől. Durva összeadási hiba is volt, nem egy. A koherenciát meg összetévesztették a vehemenciával:)

Csak az árpádsávval szabdalt mundér védelmére van, vannak felkészülve.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: de a fidelitasos az nem olyan, abban buzog a nemzeti öntudat, az inkább kiönti az amerikás tejet a sajtárból , de akkor is a magyar fog jobban fejni
@jöttem: Raszkolnyikov? Nem szerettem, nem tudom miért...
@Orica Középföldi:
.
Nem kellett visszakeresnem, hogy tudjam, kiről van szó.
csoda amikről mesél.
És....nekem is volt kutyám.
@parti_giano:

Én meg arra gondolok, bármi legyen is az eredmény, mindenképpen az összes választó jogú pofára esése várható.
@jaegtoer: adsz szegénynek ilyen kérdéseket, miért nem a Majdan és Netanjahu hatása a FED monetáris politikájára témalörben kérdezed?

A jobbik nem a földhözragadtak pártja, globálisan gondolkoznak, nem holmi matolcsyasan.
@jaegtoer:
Nézd, annak az igénytelen rétegnek úgy is megfelel.
Most akkor minek vesszenek el a számok rengetegében?
Elég annyi, hogy megy a hőbörgés, cigányozás, meg a nagyképű fellengzős duma, összekacsintós sunnyogás.
Minden ami rájuk ég, az nem is úgy volt, meg magánügy, meg csak faszság... Megy a relativizálás, sunnyogás. Képtelenek felelősséget vállalni, meg a saját maguk szarát felvállalni.
Mondjuk amikor a nagyképű, primitív Sneider féle ecceri bebukik, az azért sokat elárul a primitív fajtájukról. Az a szimpla hegyitahó meg egy vezető ott. Sejtheted lejjebb a szintet...
@habakuk000:
A Fidelitas-os balfasz inkább a szájával kényezteti a vezérbikát...
@habakuk000:
A szellemakadémia meg akkor még hol van...? :D
Gazdasági táltosképzés, szellemsámánok... ejj, a rothadó nyugatnak lövése sincs a JÖVŐRŐL!
Bezzeg keleti tezsvéreink!
@dr. jenőke (jenőke):

Nagyon tud mesélni, imádom hallgatni. A finom humorát külön díjazom.
Úgy néz ki már a bűnbak is megvan. A Kálmán Olga férje.
Kevesellték az "5.3 millás nézettséget" és kirúgták.
@Oxica:
Már az sem elég?
Azért vannak ott igények!
@jaegtoer: Pedig van amiben egyet tudunk értei. Ilyen pld., hogy ők is vissza állítanák a többkulcsos, sávos személyi jövedelemadót.
Nekem még az ökoszociális gazdasági elképzelésük is szimpatikus, ami ha jól emlékszem más pártnál is felmerült már.
Ezen felül szerintem folyamatosan voltak/vannak használható javaslataik, ilyenek a mostani bróker botrányhoz kapcsolódóak is.

youtu.be/oOX4m37U5Tg
@habakuk000: "A jobbik nem a földhözragadtak pártja, globálisan gondolkoznak, nem holmi matolcsyasan."

Ő tuti nem az, de rátapint a lényegre.

www.pupublogja.hu/2015/03/vakegerek.html
@Gábris szomszéd:

Ez nem gazdasági program.
A több kulcsos adót jónak említed.
"ökoszociális gazdasági elképzelésük" asztakurva!
Nem folyamatos javaslatok pr menedzselésére gondoltam.

Költségvetési fejezetek, címek, alcímek szerint...
Bevétel-kiadás, mérleg, egyenleg, hiány-többlet adósságszolgálat, adórendszer, korrupciókockázat elemzések... Szóval ahogy egy kormányzásra készülő kormányképes formációtól elvárható...

Az, hogy széllel fújjuk a passzátszelet, nem ér.
@jaegtoer: OK várj még lefekvés előtt gyorsan összedobok neked egy 2015-ös költségvetést. :)
@Gábris szomszéd:

Én arra gondoltam, hogy a Jobbik 2014-es választási program gazdasági fejezetének központi költségvetési megalapozottságáról ejtünk szót:)

Egészen konkrétan, ezekkel a szavakkal:

"Azt írtam, hogy:
"Mesélj a Jobbik fantasztikus gazdasági programjáról."

Szót sem ejtettem nácikról.
Beszéljünk a Jobbik gazdasági programjáról.
Makró szinten nemzetközi kitekintéssel és mindez miként érinti az újraelosztást? "

...és itt:

varanus.blog.hu/2015/03/18/a_nemzeti_kozrohejteve_megmagyarazza/full_commentlist/1#c26512421

Jó éjszakát.
@jaegtoer: Annak idején ha jól emlékszem az összes párt választási programját kielemezték.

www.mitvalasztunk.hu/igeretek-elemzesei/

Neked is szép álmokat.:)
@jaegtoer:
Más blogon is felreppent, a döglégykommandó meg rástartolt. Gábris csak bennünket tüntet ki figyelmével, a többi blognak mások a felelősei?

mentalisdeficit.blog.hu/2015/03/18/meddig_bir_majd_kormanyon_maradni_a_jobbik
Ja igen, jóccakát, ma is keményen dolgozó kisember voltam.
Gebedjen meg a sok pártmajom meg.
@Gábris szomszéd: Nem kérdés hogy lüke vagy,sajna nem adatott meg neked két agyféltekéd közötti kapcsolat hogy összerakd.
Unortodox piacszabályozás a vevők zsebére? Vajon miért írják, hogy a megvizsgált számlák mind megfeleltek az előírásnak? Lehet, hogy nem is a számlákkal volt a baj, vagy/és nem is volt szükséges az ellenőrzésük?

nol.hu/belfold/bianko-csekk-a-fidesztol-1522915
Ez a téma, mármint a kis falvak önkormányzata nem olyan fontos téma a kormányzó pártnak, mint a számlák felülellenőrzése? Vagy itt nincs akkora elérhető haszon?

nol.hu/belfold/jol-elvannak-az-ugyvivo-faluvezetovel-1522877
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: o a varanus sajat kis dedikalt kgbelaja:-)

gondolom ezt a blogotkapta megfigyelesre es jelentesre. hogy most putyintol, vagy vonatol...
vagy vona kapta putintol, gabris kapta vonatol az ukazt. inkabb igy tudom elkepzelni:-)
@ausländer Sipi:

Tudományos munka ez 'junó:)
'provokátorkutatás:)
@Gábris szomszéd: Elavult modell vagy,próbálj meg az ebayon pár logikai panelt felkutatni,talán ott még lehet találni.
@gazoló: jahat az nagyszeru. meg mindig nem tudtam napirendre terni rajta:-D

nagyon durva. gyakorlatilag a fidelitas atment kurucinfoba:-D
Volt egy fiú a múzeumnál,a magyar zászló közepén: 1984

Többször támadták,roppantul 'bacta a csőrüket!
Innen üdvözlöm!

A tempó immár rákosista,de lesz még rosszabb!

Felkészül Szálasi:((

444.hu/2015/03/18/a-kommentelok-nem-fogadtak-jol-a-fidelitas-kurucinfos-kisz-es-hazmester-talalmanyat/
@ausländer Sipi:

"Gyakorlatilag"eddig sem voltak senkik(ostoba pénznyelő birkák:)és ezután sem lesznek senkik:) vagy 'már 'akkorsemvoltaksenkimikorsenkikvoltak:)
@Gábris szomszéd: Tom Clancy könyveket ebből a szempontból érdemes olvasni, teljesen más füllel hallod a gyakorlatokról szóló híreket.
@gazoló:

Sajnos mi is a szemünket törölgetjük, de nem a röhögéstől.
Egyébként meg sokkal többen nézték, no nem az új csatornát, hanem a tv készüléküket, és forgatták a fejüket, hogy uramistenmivanitt?
Azt azért nem hittem volna, hogy Bencsik egy hajóban evez Gyurcsánnyal!
mandiner.hu/cikk/20150318_bencsik_gabor_tota_es_a_rasszizmusvad_uj_elmeny
@látjátok feleim szümtükkel:
"Az örkényi cigány lakosság szerint nincsen helyi cigány-nem cigány konfliktus. Többen mondták, hogy nincs ilyen jellegű feszültség a lakosság körében, senki sem piszkálja őket, nyugodtan élnek. Nem cigány örkényiekkel is beszéltünk, akik szerint szintén nincsen kirívó etnikai alapú konfliktus a környéken."

ööö...
...pusztavacson voltam katona még az átkosban. vonattal jártunk oda, örkényben volt a megállója, és örkénybe szóltak a rövid eltávok is. SÖTÉTEDÉS ELŐTT ajánlott volt visszatérni, hacsak nem volták gyári vacsi/örkényi/táborfalvi, és külön meg voltak jelölve azok a vendéglátóhelyek, ahová kiskatona nem térhetett be (többek közt a vasútállomási is). dabasi diszkóba nem volt tilos mennünk, de az öregkatonák felhomályosítottak bennünket, hogy rövid eltáv alatt katonaruhában be se menjünk diszkóba, ha véletlenül tudsz kicsempészni civilruhát, és átöltözöl, akkor meg hármasával menjünk mindenhová.
azóta csak romlott ott a helyzet. persze, a környéken semmiféle konfliktus nincs, á, dehogy.
nol.hu/belfold/szaz-helyen-fognak-tuntetni-az-orban-kormany-ellen-1522841
Na és kik nem akarnak tüntetni a korrupció ellen? Na kik? (LMP)
Remélem a "kimaradt 6 körzetben csinálnak önálló tüntit. Mert egyébként nehéz lemosni a fidesz-segédcsapat imázst!
@Secnir: "a környéken semmiféle konfliktus nincs, á, dehogy."

Tegnap előtt linkeltem egy csodás dal 3 feldolgozását. No ez így van más területen is, egy a dal ( egy a hazánk ), de sok az előadó, és mindnek más a nézőpontja. A baj csak az, ezek a dalok többségében hazugok, és nem szépek. De!

Visszatér a nap, ha előbb, nem akkor utóbb.

forditomadalt.blogspot.hu/2012/02/lenny-kravitz-aint-no-sunshine.html
@Rodeo36: A sútka jó, de azér ott mintha jobb lenne az időjárás ( nem clímát írtam :-)
@kekex: mar meg is van ra a valasz

hogy van az, hogy ezek a kozmunkasnak is kepzetlen es tudatlan balfaszok mindig igy lukra tudnak szaladni?:-DDD

hvg.hu/w/20150318_Nemzeti_kupleraj
@ausländer Sipi:

"Számoljunk együtt!

Az Országos Roma Önkormányzat az elmúlt három évben nyolcmilliárd forintot kapott a romák felzárkóztatására. (Majd még kiderül, mennyit loptak el belőle, és azon felháborodni sem cigányozás.) Ezzel szemben a közmédiára a kormány évente nyolcvanmilliárdot költ. Ebből tényleg lehetne csodát tenni. Elég lenne ahhoz, hogy létrehozzuk Európa legjobb közoktatását magyar, cigány és bevándorló gyerekeknek. De aki a pillanatra gyúr, az odáig lát, hogy csináljunk belőle párttévét. Az majd helyettesít minden épeszű politikát!"

Számoljunk, de ne csak itt, az utcán is. Amihez remélem az érintett népcsoport egyre nagyobb számban szándékszik csatlakozni. Számoljunk közösen, mert az több hasznot hoz, mint az elkülönülés!
"Az ügyészség korábbi közlése szerint a polgármester 2013-ban értékesített egy, a Gyilkos-tó partján álló 400 négyzetméteres telket, amely a gyergyószentmiklósi és a budapesti V. kerületi önkormányzat közös cégének a tulajdonában volt, ezért nem lett volna eladható." (
www.blikk.hu/blikk_aktualis/elozetesbe-kerult-gyergyoszentmiklos-polgarmestere-2339255 )

Mit szólt ehhez az eladáshoz a budapesti V. kerületi polgármester? Hová lett nekik jutó vételár?
"Mit titkol Orbán?

http://www.hetek.hu/belfold/201503/orban_szinte_lehetetlent_kert_lazartol"

És a saját népétől miért titkolja? Most hol van a Cöf? Ez az ő utódaikra is kiható szerződés!
@látjátok feleim szümtükkel:

Persze, hogy tudja. Külön erre a feladatra tenyésztették ki.

Az örökzöld gyanús slágert dúdolom, kicsit átköltve:

Hát, b..ódjál meg KDNP, s külön Semjén Zsolt.
És ha ott van Rétvári Bence, őt is b+ jól
@jöttem:

Te, mint vidéki lány, biztosan tudod, hogy mi az a csimasz (cserebogár pajor). Nekem az egyik legundorítóbb élőlény.
Na ez szokott eszembe jutni, ha meglátom Rétvárit.
@jöttem:
@Orica Középföldi:

Na de kérem hölgyeim!
Ezen a szép napon illyyyenek:)

Napi virág:
www.google.hu/search?q=le%C3%A1nyk%C3%B6k%C3%B6rcsin&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=XpAKVfn8MIn9UvK0g4AE&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1366&bih=631

Áprily Lajos:

Leánykökörcsin

Az est becsuk s egy fényes kéz kinyit,
mikor a nap a felhőtlen égre hág.
Becézem kelyhed érző bolyhait,
s tünődve kérdem: Lélek vagy, virág?
@gazoló:

Köszi:))) Gyönyörűek. A vers is.
Kedvencem a fekete, elképesztő bársonyos színe van napsütésben.
@Orica Középföldi: mikor szétvágod ásóval/kapával, kifolyik a bele. ugye-ugye, miből lesz a cserebogár?
@Orica Középföldi:

Ismerem, mi pajornak hívjuk. Rétvárihoz hasonlítva még az is magasabb rendű, mert abból lesz valami.
Ebből aligha.
@gazoló:

Köszönöm! Gyönyörűek! ))
@habakuk000: "Jirzy Menzel: Én kis falum" a film is, Bán is zseniális!
@habakuk000: "Tom Clancy könyveket ebből a szempontból érdemes olvasni," 2012-ben megírta Ukrajnát, csak a végét nem találta el...
@pianolight: és a szemed előtt megjeleníti a valóság a könyveiben leírt eseményeket, lásd orosz nehézbombázók angol díszkisérete, kíváncsi lennék az Északi-tenger alatti csúcsforgalomra is.

Túlontúl valóságosnak tűnnek.

Annak idején azt hiszem támadták őt a WTC elleni támadás ötletének leírásáért is.
@habakuk000: Hát, ugye ő asszem a capitoliumről írt, meg japcsikról, de ötletként sajnos "használhatónak" bizonyult... azt nem tudom, jogosan támadták-e, valószínűleg mások se
süti beállítások módosítása