Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/04/27/gyurcsany-ferenc-dk-polip-beszelgetes Gyurcsány nem akar tanulni a mú... (2024.04.28. 08:22) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2015.01.15. 13:51 Fabius

Lengyelországból Viktornak, szeretettel

Címkék: orbán lengyelek megítélés

Azt lassan megszokja az ember, hogy különleges, egzotikus idiótának számít magyar létére szerte Európában. Azt is, hogy a külföldi ismerősök hol borzadnak hol poénkodnak hazai nagyjaink méltán híres cselekedetein. Elvégre ők a szocializmus ízű "reformjaikkal" és kacagtató ostobaságukkal, ízléstelenségükkel lettek az európai közélet surstrommingjai, amikhez csak akkor mész közel, ha hányni vagy röhögni akarsz.

Különösen igaz ez a visegrádi blokk népeire, akik sacc/kb ugyanazt az utat járták amit mi.

A lengyelek kormányszinten röhögnek azon, hogy Viktor szájjal kényezteti a medvét, akit a zöldségembargó kihirdetése hirdetés után ők almaevéssel szívattak. sawiki.jpg

Elképzelhetőnek tartod, hogy Fazekas Sándor földminiszter nyilvános almaevéssel - vagy akármi mással -  leckéztesse Vlagya Putyint? Na, ők sem. Sajnos nem csak a lengyel politikusok, de maguk az emberek is úgy látják, belőlünk magyarokból kiveszett a kurázsi. Nekünk mindegy, hogy Viktor csattogós fingóst jár ott is, ahol a többiek gyászolnak, meg az is, hogy a szólás és véleményszabadságért életüket adók példájából csak annyi jut el vezéreink fejébe, hogy kurtítani kéne szólásszabadságot. Náluk ez akkor sem volt divat, mikor a vallásukat és a pápájukat kritizálták karikaturisták:

147687_600.jpg

Éppen ezért gondolták úgy, hogy meglepnek engem és Viktort egy stílszerű ajándékkal. A csomagot kibontva meglepődtem, ők pedig kajánul röhögve elmagyarázták a "miért van egy agysejttel többje a nőknek, mint a tyúkoknak" vicc analógiáján, hogy miért is van szüksége erre a célzást segítő készségre Viktornak akár itthon, akár külföldön:

viktor_pissoire.jpg

Nekem mindössze annyi maradt, hogy megkérdezzem: Ti tényleg elhiszitek, hogy ettől majd nem hugyozza körbe az összes klotyót ahol megfordul?

384 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr827076405

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: 5 milliárd forintnyi eurót kaszált alkalmazottai halálán a Charlie Hebdo egyetlen nap alatt 2015.01.15. 20:07:43

Előre megtervezett üzleti húzás volt a fél szerkesztőség lemészároltatása, ami után a lap következő heti bevétele a szokásos 43 millió forintnyi euróról közel 5 milliárdnyi euróra ugrott - miután 5 millió példányt adtak el a lapból egyetlen nap alatt? ...

Trackback: Öt kereszténygyalázó címlap a Charlie Hebdo-tól, amivel nem dicsekszik a média 2015.01.15. 20:04:42

Mielőtt elkezdenénk összekeverni a szólás szabadságát a nettó, alpári, öncélú mocskolódással, érdemes megnézni a lentebbi gúnyrajzokat. Csak hogy értse az ember, mi bajuk a radikális iszlamistáknak a prófétájukon gúnyolódó firkászokkal. (Szenthároms...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lassan egy országor hugyoz körbe, megjelölvén saját területként.
@Fabius: remélem továbbküldöd a kedves vezetőnek :D
Böriben van piszoár? A sárgaházban?
ide is illik:

KÖZLEMÉNYEK, ÁLLÁSPONTOK
Levél a köztársasági elnöknek

Az Eötvös Károly Intézet levele válaszul Áder Jánosnak, a napelemekre kivetett környezetvédelmi termékdíj ügyében tett megszólalására

Tisztelt Köztársasági Elnök Úr!

2015. január 14-én, tegnap, Ön nyílt levélben kifogásolta a napelemek brutális termékdíjáról szóló Ön által aláírt és kihirdetett salátatörvényt.

Most mi is írunk Önnek. Mindenekelőtt szeretnénk biztosítani arról, hogy tiszteletreméltó gesztusként értékeljük, hogy elismeri az ügyben személyes felelősségét, tévedését.

Ugyanakkor felhívjuk figyelmét a levelében található több tárgyi és tartalmi tévedés közül egy számunkra is fontos részletre. Úgy fogalmaz, hogy „(h)ibázott a környezetvédelemért felelős ombudsman, mert nem jelezte időben a korrekció szükségességét”. Ön ezzel nem létező személyt bírál, ugyanis a Nemzeti Együttműködés Rendszere más ombudsman intézményekkel együtt megszüntette a környezetvédelemért felelős ombudsman intézményét is. A helyén működő helyettesnek - a neve most nem jut eszünkbe - önálló intézkedésre, így a jogszabálytervezetek bírálatára sincs joga. A Nemzeti Együttműködés Rendszerében alkotmányos ellensúlyt, független működést általában sem érdemes keresnie.

Budapest, 2015. január 15.

Tisztelettel:
Eötvös Károly Közpolitikai Intézet

www.ekint.org/ekint/ekint.news.page?nodeid=762
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Naná, hátha bekerül majd ez is valami maúzeumba a táska mellé :-D
'alaphangon:))

ez az elbaszott kormány mondjon le a picsába :((((
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
tisztára, mint amikor a Nemzet Szégyene meghirdette az anyanyelv védelmét úgy, hogy egy szót nem tud helyesen leírni.
nagyon-nagyon ciki.
@Fabius: remélem előkóstoló mintájára elővizelő is lesz, tán maga a NagyHajdu, nehommá szétvesse a piszoárt a kapuba továbbodó laszti :D

@penna: szánalom, és ő államférfinak tartja magát, "áj em míting" én kérek elnézést...
@parti_giano: "lassan egy országot hugyoz körbe..."... már megtette!
...és nekünk egy ilyen hitvány, bunkó, bitangok vezette országban kell élnünk!
az új Fradi pályán, hasonló kaput+labdát, applikáltak a piszoárokba, de használhatatlanul!:)
a kapu a piszoár függőleges oldalára van felerősítve, a labda pedig a felső kapufáról lóg le!
szóval csak álló üzemmódban lehetne gólt lőni, de úgy meg...:-)))))))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "A helyén működő helyettesnek - a neve most nem jut eszünkbe - " :-)
'jajj,de csúszik az a banánhéj:)))
@parti_giano: :-) Az "antilop" is elmegy, de az "anti lop" szöveg találóbb lehetne. De nem kekeckedek.
@parti_giano:

Na ezt, a galambok kikérnék maguknak:))
@Orica Középföldi: majd semjén elereszt egy békegalambot, oszt nyugton lesznek.
@rdos: pedig mintha a Káderjani is létrehozott valami ilyesmi hivatalt...

Az Országos Környezetvédelmi Tanács ülésén tartott előadásában javaslatot tett a kidolgozás alatt álló Alaptörvény környezeti koncepciójának tökéletesítésére, szerepet játszott abban,

>>>>hogy Alaptörvényi szinten rögzítették Magyarország elkötelezettségét a fenntartható fejlődés előmozdítására irányuló nemzetközi együttműködésben<<<<<<, valamint a szennyező hulladékok behozatalának tilalmát.

www.greenfo.hu/hirek/2012/09/28/szabo-marcel-johet-fulop-sandor-helyere
@rdos:

Ráadásul az nem antilop, hanem gazella de én se kekeckedek. :)
@parti_giano: Skiccpalibá? Ááá. :-) Jut is eszmebe. Ez most vicc vagy sértés? Mert sértésnek (és persze sertésnek is) elég durva. :-)
@rdos: a világért sem akartalak megsérteni, kérsz engesztelés vaníliás karikát?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "Alaptörvényi szinten rögzítették Magyarország elkötelezettségét a fenntartható fejlődés előmozdítására irányuló nemzetközi együttműködésben"

Jaj Cirbi! Te még hiszel a mesékben? Tán még Te linkelted a "nagyjaink" gyanús gázmutyijait. Jól megadóztatják a napelemet, csak hogy inkább a ruszki olajat és gázt vegyük. :-(

@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ha Te mondod? És van Ella keresztnevű legalja legfelelül? Mert ha van, akkor ez is találó.

"Gaz Ella". :-) Elismerem, recseg-ropog, mint a favicc, dehát ha egyszer ez az? Akkor persze hogy recseg.
@rdos: :-) Vaníliás karika? Zseniális volt. On. Jártam az EuroShot.pl url-en. Ez télleg egy létező termék. Szotyialista - focialista kishazánkban minden hivatal illemhelyében van a helye. :-)
@parti_giano: Boccs, az előző 15:39:42-i komment neked ment volna, ha el nem néztem volna.
@rdos: Ez tényleg egy gazella.Az viszont jól
látszik,hogy keresztezve van anti lop-pal!:))
Szellemes megoldás a célzássegítővel ellátott piszoár, de remegős kéznél nem sokat ér.
A korábban ápolt - és további kezelésre szoruló - célszemély részére az egészségügyben használt "kacsa" mintájára egy XXL nagyságú, népnemzeti motívumokkal díszített, zenélő "páva" kellene...
@rdos:

Nekem egy olyan állat ugrott be, hogy kilencöves lázár jános a kurva anyád! tatu. :)
@látjátok feleim szümtükkel:

Ki kell vizsgálni, honnan volt pénzük ilyen jó minőségű transzparensekre.
@rdos: ismersz már, mindenem a jó mese, de ez se nem jó, se nem mese, sajnos

ez meg csak úgy érdekességnek:

Ingyenes jogsegélyt ajánl a kuruc.infónak a TASZ

Bár nagyon nagyon messze áll egymástól a nyíltan náci lap és a TASZ, utóbbi szerint a történelemhamisítás ellen nem a büntetőjog a megoldás. A holokuaszttagadó cikkek blokkolása pedig a szólásszabadságot sérti.

444.hu/2015/01/15/ingyenes-jogsegelyt-ajanl-a-kuruc-infonak-a-tasz/

---

14:51
Orbán sajtóirodája kikéri magának, hogy a miniszterelnöknek lenne cége

A Miniszterelnök Sajtóiroda válaszolt a Demokratikus Koalíciónak az Orbán Viktor esetleges energetikai cégeit firtató kérdésére.

hvg.hu/itthon/20150115_Orban_sajtoirodaja_kikeri_maganak_hogy_a
Ez tragikus. De igaz.
@ornagy50: :-)

@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Mit vétett az a szerencsétlen tatu? Állatvédők megtudják hogy "lelázároztad". :-( Nem lennék a bőrödben. :-)

@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Jó fejek lehetnek ezek a TASZ-osok.

"sajtóirodája kikéri magának" Ügyes, de végül is nem válaszolt, csak fenyegetőzött. Strómann, sógor, koma, ipa, napa, gyerek számolatlan, ... mire van ha nem erre?

De persze nem állítom, csak kérdezem. :-) Ha ott lettem volna, lehet még egyet kérdeztem volna Berciszóvívő "úrtól". És a kedves édesanyja jól van? Ismeretelenül is csókoltatom, hogy ilyen naccerű szóvívőt nevelt e honnak. :-)

Komolyra fordítva. Nem maradt más, mint a metsző - rideg - gyilkos humor. Nyilván mindig csak kérdés formájában. 5 év alatt elvették a hircsarda.blog.hu témáit. :-(
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ezzel bemutatta azt is, hogy mennyire érdekli a törvényhozás, és egyáltalán a törvények. Mert ha nem csak a Skiccpali cserejátékosa lenne, akkor legalább aláírás előtt elolvasná azt amit eléje tesznek. Mert még én is elolvasom az elém tett papírokat, mielőtt aláírnám őket. Vajon Viktor halálbüntetését is ilyen könnyedén fogja aláírni?
@The Ghost Wolf: mit nem gondolsz, a sajátja előtt, vagy után?

@rdos:
megy a jogászosdi a maffiakormányban és társszerveiben, a vezénylót ki kell szolgálni:

16:39
Vasárnapi zárva tartás: Gyurcsányék népszavazását is elbuktatták

A DK népszavazási kérdését megelőzte a Szepessy Zsolt-féle Összefogás Párt hasonló tartalmú kezdeményezése, amivel kapcsolatban még nem hoztak jogerős döntést. Ezért utasította el az NVI Gyurcsányék kérdését, amely így szólt: "Egyetért-e Ön azzal, hogy a kiskereskedelmi üzletek vasárnap is nyitva tarthassanak?"

hvg.hu/kkv/20150115_Vasarnapi_zarva_tartas_Gyurcsanyek_nepsza
Az előzőbe írtam,hogy kit érdekel,hogy mit mond,viszont sajnos ez a faszkalap itt a főnök.:((
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: az antilop az ugye az amelyik folytonos tripla csavarttal közlekedik?
Gyújtsunk fáklyát a magyar kultúráért!

„Egy nemzet ereje a kiművelt emberfők sokaságában rejlik.” Gróf Széchenyi István sokat idézett megállapítása ma is megállja a helyét, de korunkat mégsem a kiművelt emberfők sokasodása, hanem fogyatkozása jellemzi. Bár a közszolgálatban dolgozók reálkeresete 2008 óta egyharmadával csökkent, a 2015-ös költségvetésben sem szerepel számukra béremelés. Ma már nem csak dolgozói szegénység van, hanem dolgozói nyomor és éhezés is. Ez nem csak a mi, és méltatlanul lenézett szakmáink szégyene, ez az egész ország szégyene!
A művelődés a rendszerváltás óta egyetlen kormány számára sem jelentett prioritást. A látvány-beruházások, megaprojektek árnyékában a kultúra intézményei és a bennük dolgozó szakemberek egyre mostohább körülmények között vegetálnak. E tendencia hatására a teljesítmény minősége és a szellemi értékek iránt fogékony, a kulturális szolgáltatásokra igényt tartó felhasználók életminősége is romlik.

2015 január 20-án a Magyar Kultúra Napja előtt két nappal a Közműlelődési és Közgyűjteményi Dolgozók Szakszervezete (KKDSz) civil szervezetek és a társszakszervezetek bevonásával demonstrációt szervez Budapesten.
Mi minden tüntetésen ott vagyunk veletek, és - bárki sérelméről van szó - veletek együtt kiáltjuk: NEM HAGYJUK! Azt kérjük, hogy minket se hagyjatok magunkra.

Előzetes program:
17:00 h
Gyülekezés a Magyar Tudományos Akadémia
(1051 Budapest, Széchenyi István tér 9.) előtt.
17:15 - 17:45 h
Beszédek és műsor. (Témák: Visszaélnek Gróf Széchenyi István nevével. A Magyar Kultúra Napja a Himnusz születésnapja. „Balsors akit régen tép” - a magyar művelődés helyzete a 2015. évi költségvetés tükrében.)
17:45 - 18:15 h
Fáklyás felvonulás az Akadémiától a Szalay utcáig. (Az Emberi Erőforrások Minisztériuma érintése után végállomás a Néprajzi Múzeum melletti színpad.)
18:15 - 19:00 h
Műsor és beszédek. (Téma: Visszaélnek Gróf Klebelsberg Kunó nevével. A kultúra szabadsága, ismét „támogat-tűr-tilt” a politika? Múzeumi negyed, avagy Ligeti Veszedelem! A kultúra és az internet, az információ szerzés szabadsága. Hol az alagút vége, avagy a kulturális intézmények és munkatársaik tényleg feleslegessé váltak?)
19:00 h
A KKDSz rendezvény végének bejelentése.
Utána: Fakultatív program civil szervezésben a Kossuth téren: „Szabad a mikrofon - Mondd el magad!”
@jöttem: "Az a civilizáció, amely elhidegül a tudománytól és a művészettől, vagyis a kultúrájától az pusztulásra van ítélve. Az életet adja föl, elsorvad, elpusztul atombombák nélkül is"

Bay Zoltán
@Penivaldes:

Hát ennyire nem néztem utána, de az antilopok sokkal erősebb testfelépítésűek, meg nagyobbak is.

"Az a civilizáció, amely elhidegül a tudománytól és a művészettől, vagyis a kultúrájától az pusztulásra van ítélve. "

Kár, hogy a modern tudományt azok specialistáit leszámítva nem nagyon érti senki. De terjed is az új sötétség.
@jöttem:

A budapesti demonstrációhoz kapcsolódva más településeken is lángok gyúlnak a magyar kultúráért:

- BRÜSSZEL, Bartók szobor. 2015. 01. 20. 18 h.

- DEBRECEN, Péterfia utca 1-7. 2015. 01. 20. 16:30 h.

- KAPOSVÁR, Nagy Imre tér, 2015. 01. 20. 18 h.

- KECSKEMÉT, Deák Ferenc tér. 2015. 01. 20. 18 h.

- KISKUNHALAS, Könyvtár. 2015. 01. 20. 9-18 h.

- NAGYKANIZSA, Széchenyi tér. 2015. 01. 20. 17:30 h.

- NAGYRÁBÉ, Rétszentmiklósi út 2/A. 2015, 01. 19. 18 h.

- NYÍREGYHÁZA, Benczúr tér. 2015. 01. 20. 18 h.

- SZEGED, Klauzál tér. 2015. 01. 20. 18:00 h.

- SZENTENDRE, Főtér, 2015. 01. 20. 18 h.

- SZOMBATHELY, Kossuth utca 1-3. 2015. 01. 20. 18 h.

- ZALAEGERSZEG, Deák F. tér 6. 2015. 01. 20. 17:30 h.

A demonstrációt támogató szervezetek:

Európai Közszolgálati Szakszervezeti Szövetség (EPSU)
Magyar Szakszervezeti Szövetség (MaSzSz)
Szakszervezetek Együttműködési Fóruma (SZEF)
Magyar Szakszervezetek Országos Szövetsége (MSZOSZ)
Közszolgálati Szakszervezetek Szövetsége (KSzSz)
Közművelődési és Közgyűjteményi Dolgozók Szakszervezete (KKDSZ)
Pedagógusok Szakszervezete (PSZ)
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Magyar Zeneművészek és Táncművészek Szakszervezete
Könyvtári Dolgozók Független Szakszervezete (KDFSZ)
Felsőoktatási Dolgozók Szakszervezete (FDSZ)
Bölcsődei Dolgozók Demokratikus Szakszervezete (BDDSZ)
MOL Bányász Szakszervezet
Helyiipari és Városgazdasági Dolgozók Szakszervezete 2000 (HVDSZ 2000)
Egységes Közlekedési Szakszervezet (EKSZ)
Sajtószakszervezet
Független Egészségügyi Szakszervezet (FESZ)
Belügyi, Rendvédelmi és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezete (BRDSZ)
Magyar Szolidaritás Mozgalom Egyesület
Hálózat a Tanszabadságért
Magyarországi Régiókért Egyesület (MARÉG)
Szakszervezetek Együttműködési Fóruma Ifjúsági Tagozata (SZEFIT)
Magyar Szakszervezeti Szövetség Ifjúsági Tagozata (MSZSZ Ifi)
Értelmiségi Szakszervezeti Tömörülés (ÉSZT)

www.facebook.com/events/1537694759825061/
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: van amit én sem értek, de próbálok barkácsolni, és talán a végén majd kapok egy szál virágot amit elfúj a szél.
na ennyit a költészetről
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: nem is a polihisztorok korat eljuk. en inkabb azt tartom szomoru dolognak, hogy mar nem is akarjak megerteni.
@Penivaldes:

@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Hányszor kell még megvívni ugyanazt a csatát, hogy világosság gyúljon a fejekben?

A kérdés természetesen költői.

Kesergés helyett: www.youtube.com/watch?v=5VElbhRu7yE
m.hir24.hu/hirek/belfold/Bayer-Zsolt-Nem-vagyok-naci

Szerintem sem az. Nem üti meg ott a "mércét".
Szimpla szarházi kisnyilas csicska csak ez az aljadék.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Vigasztaljon az a tudat, hogy az ő kezét is elengedte OV.

Bye-bye Zsóti))))
@jöttem:
Engem ez a szarházi senki igazából csak azért érdekel, mert a magyar közélet leggusztustalanabb, sunyi kis kútmérgezője. Viszont emberszámba ezt a pondrót nem venném. Máig csak annyi maradt, mint ahogy kipottyant Piktor hátsójából.
Jöttem, téged nem a szlovák kultúra érdekel?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Én meg próbálom megérteni azokat, akik azt hiszik, hogy ha valaki nincs nyakig Orbán seggében, azoknak a "haza semmit nem jelent".
Nem nagyon megy.
Még ilyet, a magyar kultúráért tüntetnek, de fogalmuk sincs a magyar nyelv gyöktermészetéről sem az ellenzéknek sem a kormánypártoknak, csak a finnugor sódert nyomják. A kereskedelmi tévék gagyisorozataiért is tüntetnek vajon?
@Penivaldes:
És téged meg a szexológia, ahogy látom.
@Penivaldes:

Fel kell dolgoznia, hogy elvették a cicit.
Így járt.
El tudom képzelni a kultúra jegyében a szónokok hogyan fogják művelni szép magyar nyelvünket, mint eddig is a tüntetéseken /ld: most már menjetek a 3.14-be, ba...ják meg, stb /
@Imola Helyesi: nos valamelyest igen, tudod az összefüggések
@Imola Helyesi:

Minimum hússzor elmagyaráztam neked, sok-sok körmondatban. De sebaj, fussunk neki még egyszer. Tedd fel a kérdéseidet ez ügyben. Fél óra múlva jövök. Addig talán sikerül kipréselned magadból.
Nyelvében fog élni a nemzet a következő tüntetésen is.Csak abban.Nem hagyjuk, nem hagyjuk, dühösz vagyok, stb.
@Imola Helyesi: ők bizonyára nem beszélnek így, mint te, de miért emlegeted a 3, 14-t? Az egy új hajszínkód? Jaj ez olyan édi.
@Imola Helyesi: hát Moly, én még mindig úgy tudom, hogy az életet adó szervek ott alul középen vannak, de lehet, hogy ma már nyelvvel is lehet...
@Imola Helyesi: ne sírasd a kultúrát, menjél, írjál verseket, de nem mutasd meg senkinek, elég, ha te szenvedsz.
Pennike, unatkozol, nincs beszélgetőtárs?
@parti_giano:
Gujáno, mi az, nem mutasd meg? Új magyar nyelvezet, ezért fogsz tüntetni?
Gujano, te tudsz verset írni?
Parti, sirasd: így kell írni.
@Imola Helyesi: ja, igazad van:))
ORBÁN TAKAROGY!!!!
@Imola Helyesi:

Hogy jönnek ide a sorozatok, háztartásbeli?
@Imola Helyesi: Dehogy unatkozom, kellemes nézni téged, ahogyan próbálsz beférkőzni közénk.
@parti_giano:

Az én hazám kopott kabátú,
de nékem zizzenő dzsoging,
szemében egy-egy szívlapát bú,
csuklik kicsit, kicsit meging,
a forma rácsán rendre átbú,
(bár össze kéne tartanom)
a szertelóbált kezü-lábú,
de hazafias tartalom,
mit illenék kiköltenem:
hazám hazám te min -- de nem.

www.google.hu/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&ved=0CCEQFjAA&url=http%3A%2F%2Fparti-nagy.irolap.hu%2Fhu%2Fszivlapat&ei=F_y3VJOnEorlaJT6gugK&usg=AFQjCNFsiF69Mt7KviUc8KBQDrJTyzV0Bw&sig2=8LSIVRy1X1YwO02BDSt4sg&bvm=bv.83640239,d.d2s&cad=rja
@Penivaldes:
Közéd beférkőzni? Viccelsz? Nem vagyok én beteg!
@taga20:
Jól vagy, egyébként? MIért kiabálsz?
Fabius, szerintem a vallás és a pápa gunyolása, illetve kifigurázása nem egészen ugyanaz. Nem hiszem, hogy a lengyeleknél tul sok, a teljes kereszténységet kicsufoló (nem az egyházat, hanem tényleg a vallást) munka terjedt el széles körben.
"Nekem mindössze annyi maradt, hogy megkérdezzem: Ti tényleg elhiszitek, hogy ettől majd nem hugyozza körbe az összes klotyót ahol megfordul?"

Nem. Ő az ebédlőben fogja elintézni. Az asztalon állva
@Imola Helyesi:
"Közéd beférkőzni? Viccelsz? Nem vagyok én beteg! "

Az utóbbira ne fogadj nagy tétekkel :-)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: hát ja, parti. köszönöm. cserébe küldök egy imola rettenetest.
@parti_giano:
Mondjuk először nem ártana a helyesírás mélységeibe elmerülnöd, ja hogy az nem fontos -neked se.
@Imola Helyesi: Nyewlvében, illetve inkább nyelvével az ilyen fröccsöntők élnek
endresy.blogspot.hu/2014/12/nyomor-es-karacsony-bayer-modra.html
Meg amennyire Orbnán nyelvmozgását látom a felvételeken, ő is.
@Imola Helyesi: ha TÉGED látlak itt, rohamosan romlik az állapotom, te félkegyelmű.
na erre válaszolj!
www.youtube.com/watch?v=cDqTcen_4HM
@parti_giano: én szeretem Molly verseiben rejlő szenvedést
Látom , úgy kitört itt a sajtószabás, hogy csak a nyelvvel foglalkoznak, pedig itt inkább az ujjakkal és a betűkkel kellene.
@parti_giano:
Csak olyat tudnék, amit az önjelölt álnok álelnöknek, juhászpetikének írtam.
@taga20:
Ócska zenéket szeretsz, Bródy már avitt nagyon.Már a múltadban élsz?
@Imola Helyesi:

Juhásszal mi a baj azt leszámítva, hogy hülyére szopatja Tónikát?
@Imola Helyesi: én nem tartom vonzó pasinak, de attól te még izgulhatsz rá.
@Penivaldes:
Hiányérzeted van, Penni?Mindenről csak a férfi jut az eszedbe, én csak mint gagyi politikus jelöltről írtam
verset róla, amikor még nem volt az, dehát gagyi politikus is lett.
Penni, ha már férfiakról akarsz beszélni, mit szólsz pl.Bruce Willishez, vagy Hong Gil... hoz?
@Imola Helyesi: legalább nekem férfi jut az eszembe, ellenben veled.
@Imola Helyesi: gondolom ez kurvára progresszív, és csorog a nyálad, ha meghallod!
www.youtube.com/watch?v=eP-h4o1rYXc
A lengyelek nagyon irigykednek a magyar kurázsira, a csehekkel együtt.

a POSZT A SZOKÁSOS HAZUDOZÁS
@taga20: erre rázhatja:) nincs abban semmi rossz.)
@taga20:
Kár, hogy nem voltam ott, leénekeltem volna őket.
@Penivaldes:

Szia+

Látom'ba@atlanpi@a osztja az észt a 'katedráról:))
@koala kóla: "POSZT A SZOKÁSOS HAZUDOZÁS"
erre bazdmeg? hülye vagy te agyhalott!
@Penivaldes:
Ne haragudjál, de nekem Juhászról soha nem jutott az eszembe az, hogy férfi. Nincs ki- csak besugárzása.
@gazoló: neki már csak a helyesírási szótár maradt:)
@taga20:
Akkor magyarázd el nekünk, miről szól, mert nem értjük. Szép egyszerű mondatokban trágárság nélkül. Azért nem merünk a cikkről írni, mert ha rosszat írunk a szólásszabadság jegyében kizárnak bennünket, jót viszont nem tudunk.
@Penivaldes:
Bizony, a hangom is szép, nemcsak a stílusom, a külsőm.
@Penivaldes:
Pennike, jött neked a keresztapus gazoló beszélgetőtársnak.
@Imola Helyesi: olyan mint a csengő kecskebéka?
ja, képzelem:)
Penni:
Már csak a közrabszolga hiányzik neked.
@Imola Helyesi:
Béla, nekem meg miért jut eszembe rólad, hogy Béla vagy?
Mert nő egy szál se vagy, olyan tapló-tirpák stílust nyomsz az ájtatosmanósgyöknyelves fos mellett, hogy visszasírom SSteffykét.
@Imola Helyesi: ebola, most komoly leszek.
arra válaszolj, te egyszerű, hogy a MET, hogy a faszba van?
ilyenért, normális országban tíz éves börtön jár minimum a főnöknek és csapatának.
@Penivaldes:
Butuska vagy nagyon, és mivel nem vagy érzelemdús egyén, ezt te nem is értheted, mert neked nincs hallásod. Akiknek a hangja szép, annak a lelkivilága is gazdag, és ez a szövegén is meglátszik. Te inkább a testiségre hajtasz, a külsőségekre - így gondolom.
@taga20:
Mi az a MET, még ha nem érted, hogy mi a f-ba, meg hogy is van, akkor sem tudom.
A cikket elemezd, jó?
@Imola Helyesi: ebola, most komoly leszek.
arra válaszolj, te egyszerű, hogy a MET, hogy a faszba van?
ilyenért, normális országban tíz éves börtön jár minimum a főnöknek és csapatának.
@taga20:
Írd le, mi a MET, minek a rövidítése, akkor majd esetleg megfejtem neked, de foglalkozz inkább a napi sza...aiddal.
@Penivaldes:
Aha, jó volt a maga idejében. Én meg ezt imádom, tudtad, hogy énekelni is tud?
www.youtube.com/watch?v=nDXkd2NyCCE
@Penivaldes:
Fogalmam sincs, mi lehet: Magyar Egyesült Tüdőszűrés vagy mi?
@taga20: biztos ők is szépen énekelnek, és a belső értékekre helyezik a hangsúlyt, ellenben ugye velem,
@Penivaldes:
Lehet, hogy taga20 sem tudja, csak zsibbaszt vele minket.
@Penivaldes:
:)))))))))))))
lökött vagy))
@taga20:
Na, ezzel kellett volna kezdened. Bármilyen hihetetlen, nem olvasom sem az indexet, sem az átlátszót. Te se olvasd, mert előbb-utóbb infarktust kapsz.
@jöttem: tudod én a külsőségekre helyezem a hangsúlyt, és nem nézegetek röntgenképeket:)
@Penivaldes: a bőr hűljön rájuk! vityára és bandájára. remélem ebola az árok partján végzi!
@taga20:
Hazajössz a munkából és egy évvel ezelőtti index-cikken - ami átlátszó is / és tudjuk kik pénzelik/ húzod fel magad.
@taga20:
Kijött belőled a tiszta vér, átkozódó farok? Nyugodjál le , hülye majom.
@taga20:
Anyukádat átkozd , te undorító féreg.
@Imola Helyesi: lehet, de úgy látom te is elhagytad a finomkodó úrinő stílusod cicus..
Nem lopni kellene e tisztelt kormánynak, hanem segíteni a rászorultakon, mint például Horvátországban.

"Horvátországban a kormány döntése alapján elengedik azoknak a polgároknak a tartozásait, akik legfeljebb 35 ezer kuna adósságot halmoztak fel a bankokkal és a közműszolgáltatókkal szemben - jelentette be a csütörtöki kormányülés után Milanka Opacic jóléti és ifjúsági miniszter."

www.parameter.sk/rovat/kulfold/2015/01/15/horvatorszagban-elengedik-legszegenyebb-allampolgarok-tartozasait
@Imola Helyesi: na húzzál a faszba ráncos bocskor!
mára elég volt a debil agyadból, ha tovább rugdoslak, ako még elkapok valamit tőled és holnap mindent elbaszok.
Felénk is esik... a hitelesség...

"Az alvilágtól a fényes belvárosig

Pintér Sándor közvetlen közelébe is elvezetnek az V. kerületi ingatlanbotrány szálai – cikkorozatunk első részében a belügyminiszter egykori üzlettársa, Rack László ingatlanügyeit ismertettük: e szerint legkevesebb három belvárosi ingatlanhoz jutott a 30 százalékos akciós kiárusításon. Rámutattunk néhány párhuzamra a sajtóban csak Portik-közeli Károly körúti mutyiként emlegetett ingatlaneladással, illetve az egész értékesítés-sorozattal kapcsolatos jogi aggályokra. A következő, harmadik részben a másik nagy belvárosi kedvezményezett a józsefvárosi kínai piacot egykor működtető Szetlik-Pápa család kapcsolatait mutatjuk majd be: az átfedéseket a Rack-sztorival és a kötődést úgy a budapesti éjszakai élet, mind a legmagasabb politikai elit irányába."

atlatszo.hu/2015/01/14/belvarosi-ingatlanmutyi-ii-mi-lenne-pinterbol-egy-rejto-regenyben/
@Penivaldes:
Az egyik legjobb. Múltkor láttam egy 10 pontost, pedig az nagyon ritka errefelé.)))
@taga20:
Nem mondod, mi a fene vagy itt te? Senki. Legfeljebb egy csúnya fekete száj, akit kihasználnak, mint egyetlen dolgozót. Ráncos bocskor meg esetleg az anyukád. Viselkedjél , paraszt!
@jöttem:
Moszkvában pedig Mercedeseket osztogatnak. Vagy fosztogatnak, hát nem mindegy?
@Imola Helyesi: na húzzál a faszba ráncos bocskor!
mára elég volt a debil agyadból, ha tovább rugdoslak, ako még elkapok valamit tőled és holnap mindent elbaszok.
Úgy látszik politikai holtszezon van, mert a tisztelt portálok évekkel ezelőtti cikkeket halásznak elő, pl. az Origón tegnap megjelent egy 14 évvel ezelőtti cikk Orbánról. Meg látom az Orbánt gyalázó dalocskák és mémek is virágba szökkentek. Nevetséges, mondanivaló hiány.
Csodás vagy, hogy a Lengyel nép nevében beszélsz ! Próféta Polák ! Nekem speciel van vagy 20 Lengyel barátom és mind rühellik a magadfajta fröcsögő, gyűlöletet szító prolit.

De nyilván ezt Te ne érted... :(
@taga20:
Te fekete farok, tudod, ki a hazaáruló, a fletókád meg szanyikád, aki idegenben ekézi a magyarokat.
Orbán Magyarország miniszterelnöke, és kussoltok tőle, mert akkor minden magyart, Magyarországot áruljátok el.No, persze, itt aztán alig egy-két ember magyarországi. Te vagy egy hazaáruló, mert beállsz a sorba.Az offshore-t meg a szoci kormányok terjesztették el, náluk reklamálj. Ráncod neked meg bizonyára több van még azon a bizonyos részeden is, mint nekem.
@jöttem:
Nálunk ez úgy zajlott, hogy a havi 600.000-es rezsit fizető barátom közölte, hogy csak 500.000 a rezsije a XII. kerületben (medence, fűtött garázsbeálló, 3 szint...), szóval ne mondja senki, hogy nem történt rezsicsökkentés! :)
Jó, hozzátette, hogy ritka ocsmány dolog amit ez a csürhe művel...
@Penivaldes: te, húgi nem dumálunk? hagyuk a picsába ebolát! ő egy orbánc:))
@Penivaldes:

Ne vicceljél már, miért lennék rosszul?
@taga20:
Nem pofázol, hogy ki beszél velem, te bolibérenc.
@taga20: ok, bátyus:) képzeld kiszívták szép piros vérem:)
@Imola Helyesi: te boszokány, mi van veled, utógyújtásod van?
keress má valami bikát, aki megrajzol, de rendesen:)))
Béláknak:

"Ha van 3 perced:

Habony-Heim buli
Közös céget működtetett méghozzá Luxemburgban éveken keresztül a kormányfő tanácsadójaként emlegetett Habony Árpád, és a milliárdos kormányzati megrendeléseket elnyerő Századvég elnöke, valamint helyettese. Az eddig titkos cégről az RTL riportja számolt be, 2010-ben jegyezték be a kedvező adózásáról híres országban, és az iratok szerint befektetési tanácsadással foglalkozott. Heim Péter, a Századvég elnöke az RTL Híradónak azt mondta, igazából semmire sem használták a céget, de minden díjat és adót befizettek utána.

Százmilliós haszon egyetlen üzleten
A Népszabadság a belvárosi ingatlanbotrány újabb fejezetét mutatja be: eszerint 100 milliós hasznot hozott egyetlen ügylet a Fehérvár FC-hez köthető cégnek. Ekkora kedvezményt kapott egy kiskörúti üzlethelyiség megvásárlásához a székesfehérvári futballklub korábbi, adócsalásért elítélt ügyvezetőjének érdekeltségébe tartozó vállalkozás. A két helyiségben ma Spar üzlet működik.

Dézsávü? Na, ne!
Újrakezdődik, az elejétől fogva a Kulcsár-botrány bírósági tárgyalása. Igen, már egy évtizede indult a 2003-as botrány utáni eljárás, amely többek között azért húzódik, mert a bírósági ülnök kiöregedett belőle, egyesítettek vádiratokat, és egy szakértő is meghalt. Elsőfokú ítélet hozzávetőleg fél év múlva várható. A vád továbbra is az, hogy Kulcsár a KH Bank brókercégének dolgozójaként offshore cégeken keresztül, jogosulatlanul forgatta az ügyfelek pénzét. Többek között az állami autópálya cégét is.

Egy oligarcha bukása
Magán üzleti érdekeltségeire hivatkozva távozik az Államadósság-kezelő Központ éléről Töröcskei István. Ez a magánügylet valószínűleg az érdekeltségébe tartozó Széchenyi Bank becsődölése volt. Az Átlátszó blogja a vadregényes karrierrel rendelkező üzletember életútját írja le a világháború utáni Németország legnagyobb csalásától (amit nagyon közelről látott) a Simicskával és Nyergessel való kapcsolatáig.

Állami karcsúsítás
Duplájára dagadt a Miniszterelnökség állománya, írta meg a Világgazdaság, annak ellenére, hogy a politika folyamatosan karcsú államról beszél. Lázár János tárcájánál ma háromszor annyian dolgoznak, mint 2012-ben, de ha levonjuk ebből az NFÜ beolvasztását akkor is kétszeres a szorzó. Összességében se jobb a helyzet: mintegy 10 százalékkal bővült a minisztériumok apparátusa csak az elmúlt három évben.

Bukott trafikmutyi-per
Első fokon egy volt trafikosnak adott igazat az Emberi Jogok Európai Bírósága Strasbourgban, mert az ítélet szerint a magyar állam megsértette a magántulajdont megillető védelmet, amikor 2013-ban megfosztott egy soproni trafikost engedélyétől, hogy dohánytermékeket áruljon."

mutyimondo.atlatszo.hu/2015/01/14/szazmilliot-kaszalt-a-belvarosban-de-nem-mondja-el-hogyan/
@Penivaldes: ki volt az? ad meg a címét!!!

megdicsérem:)))
Je suis fabius.... nem szabad itt kommentelni?
@taga20: úgyis a belső értékekre helyezi a hangsúlyt........:D
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Átlátszót Amerika pénzeli, el is ismerték. Még mindig kurva szar az idő- ezt biztos érted.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: haver ez mind csúnya.
de szerintem a MET viszi a primet:(
@Penivaldes: ha belehelyezi, ako belső értéknek is lehet nevezni:))
@Penivaldes: te, az esztékába ne kügyé el:)))
@Penivaldes: és mé engedted? csak nem beteg vagy? ne idegesícs!
A budapesti demonstrációhoz kapcsolódva más településeken is lángok gyúlnak a magyar kultúráért:

- BRÜSSZEL, Bartók szobor. 2015. 01. 20. 18 h.
www.brusselsremembers.com/memorials/bela-bartok
- DEBRECEN, Péterfia utca 1-7. 2015. 01. 20. 16:30 h.
www.facebook.com/events/885886868128981/?pnref=story
- KAPOSVÁR, Nagy Imre tér, 2015. 01. 20. 18 h.
www.facebook.com/events/326949040840958/
- KECSKEMÉT, Deák Ferenc tér. 2015. 01. 20. 18 h.
www.facebook.com/events/849072801819719/
- KISKUNHALAS, Könyvtár. 2015. 01. 20. 9-18 h.
www.facebook.com/events/417705568403598/?ref=22&pnref=story
- NAGYKANIZSA, Széchenyi tér. 2015. 01. 20. 17:30 h.
www.facebook.com/events/663603710415944/
- NAGYRÁBÉ, Rétszentmiklósi út 2/A. 2015, 01. 19. 18 h.
www.facebook.com/events/1529681430650376/?ref=22&pnref=story
- NYÍREGYHÁZA, Benczúr tér. 2015. 01. 20. 18 h.
www.facebook.com/events/1616744921886798/?pnref=story
- SZEGED, Klauzál tér. 2015. 01. 20. 18:00 h.
www.facebook.com/events/1536456486617767/
- SZENTENDRE, Főtér, 2015. 01. 20. 18 h.
www.facebook.com/events/310238092501440/
- SZOMBATHELY, Kossuth utca 1-3. 2015. 01. 20. 18 h.
www.facebook.com/events/989468017748991/
- ZALAEGERSZEG, Deák F. tér 6. 2015. 01. 20. 17:30 h.
www.facebook.com/events/1388367608131535/

A demonstrációt támogató szervezetek:

Európai Közszolgálati Szakszervezeti Szövetség (EPSU)
Magyar Szakszervezeti Szövetség (MaSzSz)
Szakszervezetek Együttműködési Fóruma (SZEF)
Magyar Szakszervezetek Országos Szövetsége (MSZOSZ)
Közszolgálati Szakszervezetek Szövetsége (KSzSz)
Közművelődési és Közgyűjteményi Dolgozók Szakszervezete (KKDSZ)
Pedagógusok Szakszervezete (PSZ)
Művészeti Szakszervezetek Szövetsége
Magyar Zeneművészek és Táncművészek Szakszervezete
Könyvtári Dolgozók Független Szakszervezete (KDFSZ)
Felsőoktatási Dolgozók Szakszervezete (FDSZ)
Bölcsődei Dolgozók Demokratikus Szakszervezete (BDDSZ)
MOL Bányász Szakszervezet
Helyiipari és Városgazdasági Dolgozók Szakszervezete 2000 (HVDSZ 2000)
Egységes Közlekedési Szakszervezet (EKSZ)
Sajtószakszervezet
Független Egészségügyi Szakszervezet (FESZ)
Belügyi, Rendvédelmi és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezete (BRDSZ)
Magyar Szolidaritás Mozgalom Egyesület
Hálózat a Tanszabadságért
Magyarországi Régiókért Egyesület (MARÉG)
Szakszervezetek Együttműködési Fóruma Ifjúsági Tagozata (SZEFIT)
Magyar Szakszervezeti Szövetség Ifjúsági Tagozata (MSZSZ Ifi)
Értelmiségi Szakszervezeti Tömörülés (ÉSZT)

www.facebook.com/events/1537694759825061/
Még hogy Orbán kurtitja a szólásszabadságot - vagyon írva eme posztban, és a gyíkból csak úgy vágják ki a más véleményen levőket sorban.Jaj, mert az magántulajdon, azt hiszem, a Hepdo is az.
@jöttem:

Kommenthasználati kiskáté:

Ne tegyél ötnél több linket egy kommentbe, mert előmoderálásra küldi a bloghu spamszűrő akkor is, ha amúgy nincs bekapcsolva előmoderálás a kommenteknél. Ilyenkor kézzel külön kell beengednem, és nem látszik amíg ez meg nem történik.
@jöttem: te milyen kis szorgalmas vagy:)
köszönjük, drága zsötem:)))
@Imola Helyesi:

Kit vágtak ki véleményért és mikor?
@Imola Helyesi:
"Mondjuk először nem ártana a helyesírás mélységeibe elmerülnöd, ja hogy az nem fontos -neked se."

Te, ha már ilyen jól elszórakoztatod magad, azért ügyelned kellene arra, hogy ne kövess el olyan hibákat, amiért másokat pallérozol.

Szevasz.
@Imola Helyesi:
vagy?

ez a nagy magyar szabaccság meg szóxálmédia (ez meg gyök angol a kurva...hát hugy mikvannak)
a Magyar Egyesűlt Tüdőszűrés is egy gyökös valami de a
szóxálmédia az még csak a zódeangolgyökösssy

brühüyyy
@jöttem:
Aszta, Nagyrábéra elmegyek, és viszek egy táblát: ne nézzétek az amcsi gagyisorozatokat, a valóvilágot, éjjelnappal budapestet se, sőt mondjátok le a tévé előfizetést, nem érdemes nézni a csatornákat, ne olvassatok hirportálokat, mert a szókincseteknek a nyelvtudásotoknak, ízléseteknek, a magyar kultúrának ártanak, ne hallgassatok politikusokat, mert semmitmondó töltelékbeszédek, ne olvassatok magyar-nemzetgyalázó verseket, irodalmi alkotásokat, stb.
@Fabius:
Elnézést kérek és köszönöm a felvilágosítást.
@taga20:

Ne szívass, taga. Nőből vagyok. Ha valami nem megy, akkor erőltetem.))
@Fabius:
Engem, Boli többször. Most meg azt hiszem, Gábrist is kivágta.
@Imola Helyesi:
Lesz a Kossuth téren lehetőséged megnyilvánulni. Elmondhatod a véleményed bármiről. Akár a gyöknyelvről is. Húzzál futócipőt!
@Fabius:
Annak ellenére, hogy ő hív engem Bélának, banyának, stb, és itt kiskirályoskodik.
Fabiusz, meg ha már itt vagy a keresztapusoknak felhívhatnád a figyelmét a szép magyar beszédhez nem illik a mások sértegetése, mint pl. közrabszolga, gazoló meg taga 2000000 jeleskednek ebben.
@jöttem: kicsit magas a labda, de mellé vetődők:)
erőltesd csak, te nőci:))
@taga20: te folymatosan mellévetődöl, má' a zasszony is mondta, menjél el szemészetre.
@Imola Helyesi: mi van mószer aranka? árulkodunk? árulkodunk?
majd én is szólok szentpetinek, hogy mekkora tróger voltál, asztán mehecc a pokolba:)
@Knósszosz: HI!Amint látom ma mindenki fel-
csapot gyógypedagógusnak.:)
@Imola Helyesi:
Nem tehetek róla, hogy minden ostoba kretén szövegértési képessége, továbbá agyi kapacitása nem terjed odáig, hogy megértse a moderálási elveket. (Részletezzem, vagy fel tudsz nőni a "feladathoz"?)
2-3 ilyen balfasz van azonban csak... Találgass, hányadik ostoba vagy te közülük?
@jöttem: rossz megoldás.
akik nem adósodtak el, azok kapnak 35.000.- kunát?
@taga20:

bocs, így jött ki. mindenképp ki akartam plakátolni, hogy nemcsak BP-n lesz fáklyás felvonulás. nem ment át. nyomtam a gombot, mint az eszeveszett. aztán meguntam és bepötyögtem. ))))))
@parti_giano: te, a partizánokat még nem tiltották be? nem vagy te má avítt? csak szólok, me ebola a fejünk felett repked:)))

www.napiszar.hu/showPost/Taplalkozastudomanyi_rovat
@Boli – Ch.T. is, meg hát!
Ne hazudj, te sérted a moderálási elveket, te sértegetsz, provokálsz, én csak az undorító szövegekre válaszolok mindig. Őket nem zártad ki. Nem bírod elviselni a más véleményt, ahelyett, hogy megtiszteltetésnek vennéd, hogy ide is írunk néha.Kirekesztő elveket vallasz: ne válaszoljatok neki, biztatod a sértegetőket, és még neked áll feljebb.:
@punkfrog:
nem kapnak. ez egyszeri segítség a rászorulóknak.
az ideális megoldástól messze van, de legalább valamit tesznek értük.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Mi az, hogy ostoba kretén? Ki a fene vagy te? Mit kell rajtad megérteni?Tudod , ki vagy? Egy kakas a szemétdombon.
Nem való vagy adminnak, lecsökkented a kommentek számát a butaságod miatt.
@Imola Helyesi: igazad van! sőt még potya sörre is feni a libsibolsi fogát:))) éljen rétváribence! guminőn:))))))
@jöttem:
Nocsak, csak nem megint verekedni fognak a békés tüntetőid a kultúra jegyében?
@Imola Helyesi:

Bolinak dolga rendet tartani, én kértem meg rá és adtam jogot hozzá.

A moderálási elvek egyszerűek mint egy fakocka, ha tiltás lesz a vége az meg csak figyelmeztető és nem örökre szól. Ez egy viszonylag nagy és sokszínű közösség. Úgy játszatok, hogy az sacc/kb ne vezessen kéthetente örihari-kurvaanyázáshoz.
@taga20:
biztos vagy te abban a guminőben?
@Imola Helyesi:

azon sem csodálkoznék, annyi az elkeseredett ember.
@Fabius:
Akkor írja le Boli, miért zárt ki. Az, hogy ostoba, kretén meg banya meg béla, az nem érv. Semmi olyat nem írtam, amiért ki kellett volna zárnia. Ellenben engem sértegettek itt milliószor.Ha szólásszabadság van, és azt kritizálod, akkor itt is legyen az. Ne legyen kettős mérce.
Nem kell vele szívózni, gomolya nem olvas ilyeneket, vagy ha olvassa sé vallja be:

"Mint egy hete megírtuk, a távhősök támogatásának árnyékában offshore cégeket juttatott olcsó gázhoz az állami MVM kereskedőcége. A szálak kajmán-szigeteki, ciprusi, svájci cégekhez vezetnek.

Hogy levigye az árakat, a kormány rátenyerelt a nyugati irányból érkező olcsó gázforrásra, azt ígérve, hogy abból közintézményeket, megszorult távhőtermelőket segít. Segített is, ezzel egy időben viszont helyzetbe hozott egy homályos tulajdoni hátterű magáncéget is, a MET Magyarország Energiakereskedő Zrt.-t (MET), amelynek korábbi neve Mol Energiakereskedő volt."

Szerintem assetuggya mi az, hogy offshore cég meg asse, hogy kormány előírta ilyenekkel nem üzletelhet állami szerv. Asse tuggya, hogy a pógárt átvilágítják, még az önkéntes biztosítónál is felfüggesztki a számláját, ha elmarad a világítás, csak ezt a MET Zrt-t nem világíttyák.

Elég gyökös vótam?
@Imola Helyesi: egy ismerős szöveg.

"Kijött belőled a tiszta vér, átkozódó farok? Nyugodjál le , hülye majom."
Az nem kettős mérce, hogy hányingert okoz a gomolya, amikor elkezd büdösödni, miután már ötször kérdeznek tőle valamit, oszt még eccer se válaszol rá, csak mellédumál.
Eddig a troll kapná a sárga trikót ma:-)...
@gazoló: :)))))))))))))
te komplett hülye vagy:)))
@jöttem: inkább az igaziakat szeretem:)
Fábiusz!
És még egy utolsó . Ha te ilyen posztokat megengedsz magadnak, ami a Varánuszon van,/ tele trágársággal, mások sértegetésével/ akkor milyen alapon állítja magát piedesztálra az adminod? Pláne, ha nincs is alapja.
"Nem bírod elviselni a más véleményt, ahelyett, hogy megtiszteltetésnek vennéd, hogy ide is írunk néha."

No most ezen nevessünk, vagy sírjunk?
@Sir Bates dö Hól: szerintem max. a pöttyös az övé:)
@taga20:
azt elhiszem.))
bocs, zavarosan fogalmaztam.
még egyszer nekifutok:
biztos vagy te abban, hogy a bencefijú a műanyag segédeszközök közül pont a nőket szereti?
@taga20:
Aha, annak írtam, aki az árok partjára küldött előzőleg.. Biztos csak tréfából, mi? Ahogy Szentmihályit is gyaláztad azon a napon,
amikor meghalt.
@látjátok feleim szümtükkel:

el van foglalva. most fabiust oktatja ki illem, illetve gyöknyelvből.
hosszú lesz ez az este.)))
@jöttem: műanyag kereszt? ákciós kinai?
néztem eszt a szart egy darabig, de feladtam. egy kérdés. ő is magyar?
@jöttem:
szerintem, kérdezz meg néhány rendesen törlesztő, vagy esetleg el sem adósodó embert, hogy mit gondolnak erről.
orbánék is átvállalták a nyakig eladósodott önkormányzatok adósságát.
a felelősen és takarékosan gazdálkodók meg így jártak! 0 Ft!
minden bajba jutott adóst, külön eljárásban kellene vizsgálni,stb,stb,...
ez így, színtiszta populizmus.
Nem csodálom, a lengyeleknek az orosz kb. olyan mint nekünk a román.

Szóval ezügyben a lengyel nem igazán jó tanácsadó.
@taga20:
melyik carra gondolsz, drágám?
abból van elég.
csak óvatosan a jelképekkel!
az erény nagyasszonya itt köröz a fejünk felett.
)))))))))))
@Imola Helyesi: a csóka minden nap gyalázott, sok embert. hülye vagy te ostoba?
@Imola Helyesi: Nem mindenki képes elviselni, ha valakinek más a véleménye.

Rossz szocializáció, mentális problémák, stb. Sok minden lehet az oka.
@punkfrog:
benne volt a cikkben, hogy egyéni kérelmeket kell beadni. gondolom, azokat átvizsgálják, aztán döntenek.
ez a kezdeményezés az egyéneket segítené. ne hasonlítsd a fideszes önkorik megsegítéséhez.
@jöttem: jajjjj! mingyá visszahúzom a fity...m:)
kezdek visszavenni, me jön haragpéter és leharapja :)))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Nálunk pedig úgy, hogy az átlag 4 gyerekes család a lakótelepen havonta kb. 3-5000 Ft-al kevesebbet fizetett.

2014-ben már úgy szavaztak, hogy ez ne változzon meg.
@♔bаtyu♔: szevasz batyu! lenne egy kis meló az emeszpében, tudod úgy, mint régen. van egy lityi borom, meg csinálod:))
@taga20: Köszi, de most nem szopatok:)
@taga20:
:)))))))))))))))))))
@látjátok feleim szümtükkel:
Nem gyökös, gyíkos voltál.Engem az érdekel, hogy a távfűtés és a villanyszámla harmadannyiba kerül most, mint a szoci kormányok idején. Arról mikor fogtok cikkezni, hogy Demszki miatt kell majd dugódíjat fizetni? Miért tartott olyan sokáig a 4-es metró építé?.Kinél indult el az offshorozás, a pályázatokkal való visszaélés. Ki alkotta ezeket az alaptörvényeket? A fékek és egyensúlyok ő/r/si rendszerébe belefért ez, hogy a bíróságok egyszer így egyszer úgy ítélkeznek? Miért tartanak 10-15 évig egyes bírósági ügyek? Ki teremtette meg ennek a rendszernek az alapjait? Mire volt jó az állami vagyon elherdálása?
@♔bаtyu♔: nem szopsz? nekem meg úgy tűnik permanens szopáson vagy.
birka mondta, hogy oda nyalsz, ahol folyik a lé:)))
@♔bаtyu♔:
Farkast kiáltanak, kert alatt kullog.
@jöttem: mea maxima culpa!!!
elolvastam a cikket.(jobb későn, mint soha!)
nem minden adós kap, hanem célzottan, a legjobban rászorulók.ráadásul a bankokkal a közműszolgáltatókkal és a telefontársaságokat is bevonva!
ez így OK!
még1x sorry,elnézést,pardon!:)
@taga20:
Te meg a költészet! Maradj a napi szaraidnál, és szagolgasd.
@jöttem: na ennek örülök, má aszt hittem kiestem a pikszisből:)))
@Imola Helyesi:
építése /szümtükkel miatt/
@♔bаtyu♔:
Szerinted...
Persze ha előszednék a 2010 előtti számláikat, akkor meglátnák, hogy még mindig több, mint 2010 előtt.
Szimpla parasztvakítás, látod, nálad is müxik... :)
@punkfrog:

tudnád, hányszor jártam már így.:))))))
@taga20: Ez azért már elég erőltetett. Szerintem maradj a politikánál, ne itt akarj fiúzni.
@Imola Helyesi: te meg a művészet! ebola, te még az esztergapadot is berágatnád, ha a közelébe engedne valaki:)
SENKI NE ENGEDJE EBOLÁT A TERMELŐ ÜZEMEK KÖZELÉBE!!!
népnemzeti igény:))
Na most képzeld el, ha minden évben rezsi emelés is lenne, hol tartanának.

5-ik éve nem emelkedett.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Nyilván, hogy a hegyekből az nem látszik - neked. Sok idegen, nem is itt lakik, de belelátnak a számláinkba. Aszta....
@taga20:
Mondtam, hogy pattanjál le rólam, átkozódó.
@♔bаtyu♔:
Itt szedi fel a nőit meg a fiúit két káromkodás között.
@♔bаtyu♔: ha nem szerecc, hát nem! pedig tudom, hogy szereted a kannást, ezé bekészítettem:)))
www.youtube.com/watch?v=MKx-ugZkStI
Na jó éjt hölgyek és urak.
@jöttem: tudom!
olvaslak minden nap!:)))
@Imola Helyesi: te cica, még nem élünk szaudarábiában! ezé, ha te beszósz, ako vica. zöd? te orbánc!
@Imola Helyesi:

A szólásszabadság nem azt jelenti, hogy az asztalra szarhatsz csak mert beszélsz közben. Ezt néhányan gyakran elfelejtik.

Mióta Boli moderátor nagyobb a rend és kisebb, kevesebb a kurvaanyázós vita. A trágárság itt nem probléma. De egy poszt alatti kommentfolyamot szét lehet offolni gyöknyelvezéssel és oroszországházazással is. Bolinak ezek kezelése is dolga. Én kértem meg rá. Sztán tartsa magát mindenki ehhez, és értsen belőle amikor a figyelmeztetés megérkezik.

uff.
Batyu, remélem, te itt laksz, mert majdnem mindenkiről kiderül, hogy nem is Magyarországon él, de azért sajnálnak bennünket a csökkenő rezsi költségek, Magyarország biztonsága, kultúrája , gazdasága és minden miatt.
@Imola Helyesi:
"Úgy látszik politikai holtszezon van, mert a portálok évekkel ezelőtti cikkeket halásznak elő."
Nem értek veled egyet. Például egy tegnapi poszt címe baromian aktuális:
"Épül a nyomoralapú társadalom."
Képzeld, még a trollokkal is egy platformon voltunk több kérdésben.
Biztosan már ezek a trollok is abban az 1 millió Fideszt elhagyó táborban leledzenek.
@taga20:
szeretlek téged, taga! ettől függetlenül bármikor ketrecbe duglak, ha nem tudsz leállni. aztán pitizel egy kicsit és kiengedlek.)))
@Fabius:
Gyöknyelvezéssel, nahát! Én csak válaszolok a gyök nem hívőknek. Hát akkor tiltsd le. Érdekes lenne.
A trágárság itt nem probléma, na baszd meg az elveidet! Nem azért mondom, de ma nem volt kommentfolyam erre a cikkre, de erről csak te tehetsz. Írj olyat, hogy legyen rá érv meg ellenérv.
@punkfrog:
ajvé! )))))))mostelbújtamaföldalá szmajli.))))
@taga20:
Dögölj meg, most írta Fabiusz, ezt lehet, csak gyökölni nem. Persze ő mindennap használja a MI SZÉP MAGYAR NYELVI gyökeinket.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
a 2010-es árakat is figyelembe kellene venni.
az is szempont.
@jöttem: nagyjából minden pasi így jár általában:))
és a békülős szeksz, az az igazi:))))
Még mindig Orbán faszán pörögtök?

Ö SZ e Fo Gást!!!!
@taga20:

gondolom, ez otthon sem műxik, ha 125x követed el azt az ostoba hibát.
vagy 1x egy nagyobb volumenűt.)))
@Imola Helyesi:"a távfűtés és a villanyszámla harmadannyiba kerül most, mint a szoci kormányok idején."

Te gomolya ne hazudj!

Én 2007 óta nyilvántartást vezetek a rezsikről ( gáz, áram, víz, központi fűtés, szemét ) és látom, hogy a 2009-es szintre mentünk vissza. Folytonos rezsiemelkedés volt 2010-11-12. években, 13-ban kezdett csökkenni, és 14-ben jutottunk vissza a 2009-es szintre.

No persze a fizetések nem emelkedtek annyit 2010-12 években, ami az áremelkedéseket fedezte volna.
Ha lenne eszed, néha gondolkodnál, bár én még azt is kétségbe vonom, hogy fej van-é a nyakadon.
Fábiusz, szerintem jobb kommunikációs készségű admint kellene alkalmaznod, nem tehetünk róla, ha néha mi visszük a prímet helyette. Egy jó beszélgetés, meggyőzés valamely témáról nem jelenti azt, hogy negligálnánk ezt a blogot, ezt csak szűklátókörűek gondolhatják így.Írj olyan posztokat, amelyek gondolatébresztőek, nem csupán trágárak és személyeskedőek. Akkor sokkal nagyobb lesz a látogatottságod is.Ha egy okos kommentelőt a más véleménye miatt kizár egy kakaskodó admin, az neked sem lehet jó.
@dont be such a jew: kérdezi egy, aki pörög nap, mint nap:)
haver, te egy bennyihill vagy.
@jöttem: eszedbe ne jusson!
10 pontból 9-re állsz, a kommentjeid színvonalát tekintve.
egyedül ez a populista 35.000 kunás ront rajta.:)))
@látjátok feleim szümtükkel:
Figyelj már szümös, azért ne zavarjon, hogy volt egy válság is közben, és egekig mentek az energiaárak.
@Imola Helyesi: fábiusz, keményebb admint kéne alkalmaznod, aki az ilyen barom ebolákat, batyukat, stb. egyből kibassza az országból:)))
@taga20: FEL TÁ MA DUNK!

ö SZE F O G ÁST?!
@Imola Helyesi:
Bélám, nem "alkalmaznak"... tudom én, hogy ezt neked felfogni már-már relativitás elméleti szint (magyarán számodra végképp elérhetetlen), de a "kakaskodó admin" ezentúl is úgy kivág, ha nem értesz a figyelmeztetésből, mint cirmikét kakilásra.
Amennyiben ez meg nem tetszik neked, hát... így jártál... ki nem szarja le a kis lelked???
@Imola Helyesi:

Mikor volt válság 2010-től? Én csak a 2008-9-esről tudok, te tudsz másikat is?
@punkfrog: nagyjából egyetértek, viszont csak egy dolgot vizsgálnék: a felettes hatóság (moon pszáf) mit tett... a segítség meg a szociálpolitikai részlegre tartozik...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Akkor majd elhíresztelem mindenhol, hogy a kakaskodó a gyöknyelv miatt vág ki, mert nem érti.Jaj, de jót teszel Fabiusznak ezzel.Egyébként te vagy Béla, már a gyöknyelv szerint is, tudod, boli, béla, bólé, báli, buli, bili, stb. Na vágjál csak ki, hogy ne szenvedj annyit.
Az persze egy jó vakító stratégia, hogy előbb szorítunk, aztán engedünk ( előbb elemlünk, aztán visszacsökkentünk ). Közben azt hazudjuk, hogy nem megszorítunk, azt csak a libsibolsik tették, és nekik nem is volt világválság, az is a fidesznek volt csak.
@Imola Helyesi:
Hazudozz aranyom, bár egyszerűen visszaolvasható, hogy hazudozol...
Pici tablettáidat be kéne rendesen szedni, oszt emlékezni teccik akkor, talán.
@Sir Bates dö Hól: "a segítség meg a szociálpolitikai részlegre tartozik..."

amikor itt mo-n én ilyeneket mondok, rögtön elküldenek a...
szerintem a családi adózás is kuka.helyette, ld. mint fent.
@látjátok feleim szümtükkel: 'Az persze egy jó vakító stratégia, hogy előbb szorítunk, aztán engedünk'

- bizony jó, kár hogy nem sikerült a buta bolsiknak

- most már baszhatják
@dont be such a jew: te még ebolánál is gyagyásabb vagy!
A svájci frank jobban teljesít: 319,-Ft

Lázárék Boldikája spórol...
.
Jó éjszakát, szép álmokat, jó reggelt, vidám hajnalt - kinek hogy...
.
DÉRY TIBOR: VERS

Fáradságosat, nagyot és boldogtalant
alkotott az ember. S szemlét tartani
színtelen birtokain, melyek ferdén eldűlnek
szenvedélye szelében, s megszólaltatni őket
ujjai alatt mint betűit a vak,
olykor felkel s szavakat
mond melyeket nem ért s melyek mint a habok
egymás vállán ülnek és alaktalanul
lefelé csorognak. Azonban hallgatnak
a megszólítottak.

S e csönd egyre nyomasztóbb,
s oly tömörré lett már, ahogy múlik fölötte az idő,
hogy a körben ülő természet megütközik és fényt vált,
s ti ott fenn, szelíden ődöngő csillagok!
ti ragyogó és hatalmas lények, ti teljesek!
ti is megrendültök és fénykoszorútok
csörögve széthull mint az őszi lomb.

A szavak pedig, a szavak, a rosszul táncolók,
tovább mossák a partot s nőttön-nő a zavar
és a képmutatás.

Hogy pedig el ne merüljünk
a gazban amely az elhallgatott válasz
fölött sárgán kinő és gorombán
dörögve már befutja a teret
s hogy kibékítsük - szerényen mint az alacsonyak
a feszengő mindenséget melynek dallama
romlandóbb a virágnál: ideje lesz
csöndesebbnek lenni s meghajolva
felvenni képét ama gyermeknek
ki hatalmas anyjához este hazatér
s elsimul benne mint avarban a levél.
.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

A cikk utolsó mondata: "Lehet, hogy az állam átvenné, neki kevésbé fontos, hogy nyereségesen üzemeltesse."

No azóta már látjuk, hogy az államnak valóban kevésbé fontos, hogy nyereségesen üzemeltesse, de a haveroknak nagyon is fontos. Márnint a nyereség. Akár offsorban is mehet, csak csurogjon a lovetta, és tele legyen az a talicska. No nem a gyurcsányos.:D
@punkfrog:
köszönöm az elismerést. nekem azért eszembe jut néhány, ami sűrű fejcsóválásra ad okot.
de próbálom magamból kihozni a legjobbat.
egyszer csak sikerül:))
@dont be such a jew:
"- bizony jó, kár hogy nem sikerült a buta bolsiknak

- most már baszhatják"

Gondolod, hogy ők baszhatják, és nem te, meg úgy mindenki aki nem haver?
@látjátok feleim szümtükkel:
Páran 50 milliárdot tettek el... persze csurran-cseppen olyanoknak abból, akik azt lehetővé tették.

tldr.444.hu/2015/01/14/a-legtobb-penzt-most-igy-lehet-csinalni-magyarorszagon/

"De kik a tulajdonosok?

Ezt nem lehet pontosan tudni, a MET Magyarország Zrt-t vezérigazgatóként irányító Szabó Gergely decemberben a Figyelőnek sem árulta el.

Ami bizonyos: Svájcban jegyezték be a MET Holding Ag-t, amelynek számos leánya van. A holding 40 százaléka a Mol tulajdonában van. 10 százalék a MET ManCo Ag. nevű svájci cégé, amely Lakatos Benjámin érdekeltsége. A 38 éves Lakatos a MET Holding vezetője is, korábban a Mol-nál dolgozott, és Hernádi Zsolt Mol-vezér bizalmasaként tartják számon."

A szálak azért összeérnek...

"Magyar tulajdonú, de offshore hátterű cégcsoportra hívta fel a figyelmet két svájci lap is. A MET-csoport - amelyben a Mol Nyrt. mellett tulajdonos Garancsi István a Videoton focicsapatának birtokosa és az exwallisos Nagy György is - vezetője azzal büszkélkedik, hogy a néhány évvel ezelőtti 200 ezer eurós befektetésből az idén több mint 3,8 milliárd euró bevételre számít.

Lakatos Benjámin, a MET-csoport vezetője a hivatalos tulajdonosa két svájci vállalatnak, amelyek együttesen az energiakereskedő cég ötödét birtokolják - írta a Tages Anzeiger című svájci napilap. Mint arra az Átlátszó felhívta a figyelmet, a Mol energiakereskedő cégéből kinőtt nemzetközi vállalat Magyarországon arról ismert, hogy egy kormányrendelet által biztosított olcsó gázbeszerzési lehetőségnek is köszönhetően ötvenmilliárdos adózott eredményt ért el 2012-ben. A svájci lap azért foglalkozott a MET-tel, mert az újjászervezett csoport több cége és központja is az alacsony társaságiadó-kulcsairól ismert svájci Zug kantonban található - tette hozzá az Átlátszó."
Nem csípem a Szanyit, de ...

" ... nem is tudják a nézők, ki az a Garancsi István! - mondta kezeit széttárva, most már hangosabban. - Hát Orbán Viktor egyes számú aktatáskája - folytatta. - Konkrétan évtizedek óta együtt fosztogatják a különböző állami zsákokat, és ma már kimondható, hogy évente körülbelül egy olyan 50 milliárd forintot vág zsebre ez a bizonyos Garancsi István, kizárólag az Orbán Viktor által speciálisan neki gurított labdákból."
@punkfrog: van ez így... nekem ez így komplex, ez az általam preferált társadalmi berendezkedés... másnak meg más... kinek mi az érdeke... bár, én vagyok olyan helyzetben, hogy az elveim szerint éljek:-)...
"hvg.hu: Mit gondol, lesz szobra valaha Magyarországon?

R. F.: Csak, ha sassá változnék!"

hvg.hu/itthon/20150115_Nem_tudom_hogyan_tud_aludni_Balog_Zoltan
Az szépen látszik, hogy 2010. óta az országban egyre több benzinkút csukott be, no nem csak azért, mert...hanem azért is, mert egyre kevesebb embernek van lehetősége gépkocsival járni, így elég a MOL és az a néhány külföldi forgalmazó, aki még szóhoz juthat ezen a piacon. Az meg egyértelmű, hogy a MOL üzemanyaga nem az olcsóbbak közé tartozik. Nos, ha egyesek a az olcsón beszerzett üzemanyagot a népnek nagy föllel adják tovább, és a haszonból a külföldi/offsor bankszámlát hízlalják, akkor már csak azt kellene látni, hogy ki is viszi ki a pízt az országból? Kinek a tejfölös köcsögje hízik?
@jöttem:
.
A ReferYes Sourcer-t tudom ajánlani.
@Sir Bates dö Hól:
Ugyan, ostoba kretént túlértékeled... Magyarul se tud, meg még hejjessírásst is akarsz? Komisz vagy!
Persze az is lehet, hogy SchCopy Palinál tanult újmagyarul. Tilinkóztak, kicsit magyarkodtak, majd Biblia olvasása után kijelentették (mint Zázrivecz bevándorlóék ecceri gyermeke), hogy: „az iszlám az emberiség utolsó reménye”.
:D
@dr. jenőke (jenőke):

szerinted szükségem van rá?)
@jöttem:
.
Nem tudom, de engem meggyőztél.
Azt írtad:
''''próbálom magamból kihozni a legjobbat.
egyszer csak sikerül:))''''

Szegitek rajtad egy jó keresőprogrammal - gondoltam.
@gazoló: Szia!
Minden nap volt az egyik sport csatornán kb. félórás műsor erről, onnan tájékozódtam.
Mindenképpen európai csapatot szeretnék látni győztesként, szerintem lesznek nagy meglepetések.
Alig várom!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
.
Figyelmedbe ajánlom a Prohászka Ottokár Katolikus Gimnáziumot.
Iratkozz be, méghogy Zázrivecz!
@dr. jenőke (jenőke):

Köszönöm.
Ha valóban segíteni akarsz, két dolgot tehetsz. Többes számot fogok használni, mert ez minden kommentelőnek szól.
1. Sokat írjatok. Abból tanulok a legtöbbet, a szépen felfűzött okfejtéseitekből.
2. Jelezzetek, ha belefuttok valamelyik zavaros, vagy hibás mondathalmazomba.

Előre is köszönöm mindenkinek.))

A gyevi bíró jelen esetben a gyökkirálynő.
"A Charlie Hebdo-t támadva a terroristák a sajtószabadságot támadták meg, de mi nem engedünk a félelemnek, és megvédjük a pluralista társadalmat” – ezzel indokolta a meglepő lépést François Heuvé főszerkesztő, katolikus pap. Hozzátette: „Nem voltam az olvasójuk, és nem tetszett, ahogy a vallásról írtak. De most fontos megmutatnunk, hogy el tudjuk viselni a saját vallásunk kigúnyolását. A humor jó ellenszer a fanatizmus ellen, amely hajlamos mindig mindent szó szerint venni.” "

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20150115_Harrach_vagy_a_francia_jezsuitak#4977tf
@jöttem:
.
A szabadgyökök nem mind rosszak és az antioxidánsok nem mind jók!
Nem kell gyökkirálynő.
A légkörkémiai folyamatokban messze a legfontosabb szereplő az OH-gyök, amit szokás a légkör „tisztítószerének” is nevezni.
@fabius:
Lengyel-magyar.
Egyszer akkor voltam kinn Szcyrkben mikor a bányász sztrájk volt. Az üzletek tök üresek voltak, az éttermekben csak káposztalevest lehetett kapni.
Mit csináltak a sztrájkoló bányászok: sieltek! Külön soruk volt, mindenki előre engedte őket, jó volt a hangulat, senki nem zúgolódott csak a magyarok!
Nincs igazuk a lengyeleknek! Nem veszett ki a kurázsi a magyarokból! Nem is volt bennük!
@jöttem:

Jó reggelt!

Képviselőm vagy tizen'X éve a'savanya:((
Felavat.aláír,pecsétel,nyilván a régiót pozitívan érintő döntései is voltak,(egykezemen számolható)de az a figura akitől világos nappal is rémképeket látsz és gyerekek közelébe(semmi'olyanra nem gondolova) nem engedném.Tipikus megtestesítője az örömtelen,gonosz bosszúállóálló álkereszténységnek!

egy komment a HVG-ből:)

'Ha kiröhögnek egy sótlan farizeust, egy saját fontosságának illúziójába merevedett faszt, az nem vallásgyalázás.
A vallásgyalázás az, ha egy Harrach akarja megvédeni Jézust (pláne Mohamedet)."

öblít:)

Ellenben van itt valaki,akinek nincsenek trafikjai,aki nem lett 'csilliárdos,kedves,emberközeli:))

www.nlcafe.hu/foto/20140910/pasztor-bela-polgarmester-interju/
@gazoló:

Jó reggelt!

Most futottam át a tegnapi termést. A legjobb hsz - a kecskével - a tied volt:))))))))
@Orica Középföldi:

Szia!!
De csak így üvegen keresztül:::))))

kepkezelo.com/images/664g0vl3fbbbixj4yoz.gif
Reggelt, Népek!

Címlapos hír?
Bedőlt hitel?
szerbusztok! szép napot!

A keleti csukás

Welcome to the Legpocsékabb Nemzet!

Miután a főnök leadta a retorikai kezdőlövést a Magyarországon nemlétező gazdasági menekültekre, akik a bőkezűségéről világszerte híres magyar jóléti rendszer parazitái kívánnak lenni, megszólalt a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal főigazgatója.

Dr. Végh Zsuzsanna – önéletrajza szerint – Benkei András minisztersége idején kezdte pályáját az Országos Rendőr-főkapitányság Igazgatás-rendészeti Csoportfőnökségén (amikor leginkább Erdélyből érkeztek az akkori jogszabályok és a proletár internacionalizmus értelmében illegális bevándorlók), de az idők folyamán kiváló szakember lett belőle, demokráciában, jogállamban is hasznosítható szaktudással. Elvégezte például 1997-ben a „République Francaise Ecol Nationale d'Adminisztration” két hónapos tanfolyamát, bár kérdés, hogy milyen nyelven, ha még az intézmény nevét sem tudja leírni.

folytatás:

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20150115_A_keleti_csukas#3a1d6wg
Nem ciki, hogy 568 ügyvéd tartozik a NAV-nak?

Egy ügyvédtől alapból elvárható, hogy rendesen fizesse az adókat vagy nála is ugyanúgy becsúszhat köztartozás? – még taláros forrásaink is megosztottak a kérdésben, amit azután futtattunk meg, hogy kiderült: a NAV adóslistáján több mint félezer ügyvéd, ügyvédi iroda szerepel. Még az ügyvédi kamara elnöke is elhűlt a szám hallatán, ami minimum kínos, míg mások szerint morálisan aggályos.

hvg.hu/itthon/20150115_Nem_ciki_hogy_568_ugyved_tartozik_a_NAVna
Tóta W.: De gustibus

Európa méltóképpen emlékezik a Charlie Hebdóra. Élénk vitával, amely végigsöpör a kontinensen, és ezáltal segít azt egyesíteni.

hvg.hu/w/20150116_De_gustibus
Így magyarázta meg Rogán az ingatlanbotrányt

Minden egyes ingatlan értékesítésének megvan a logikus magyarázata, egyetlen esetben sem történt szabálytalanság, az őt támadó Juhász Péter nincs tisztában azzal, hogyan gazdálkodik egy önkormányzat – így magyarázta Rogán Antal az V. kerületi ingatlanbotrányokat. A volt polgármester több mint egy órán keresztül magyarázta az utóbbi hónapokban nyilvánosságra került ügyeket újságíróknak.

hvg.hu/itthon/20150115_Igy_magyarazta_meg_Rogan_az_ingatlanbotra
@Marcellusca: @guma:

'Szasztok!

444.hu/2015/01/15/pentektol-sokkal-konnyebb-lesz-kubaba-utazni-az-egyesult-allamokbol/

Nem mindegy,hogy hol szívjuk a szivart?:)
Gazdasági menekült akarok lenni:))
Csend, rend, fegyelem

Ezt szeretem ebben az országban. Nincsenek szürke hétköznapok, minden nap új baromságokat bugyog a felszínre. Nem kell kávé, sem más stimuláns, elég bekapcsolni valamelyik zajládát, vagy felkapaszkodni a világhálóra. A mégoly alacsony vérnyomás is az egekbe szökik egy pillanat alatt.

gepnarancs.hu/2015/01/csend-rend-fegyelem/
szia @gazoló: !

innen nem? :)))) hiába pitizünk tagának? :D
Orbán és a hazaszeretet politikája

(részlet)
Egyszerű a képlet.

Ha hazafi vagy, hazajössz.
Ha nem jössz, elérjük, hogy hazazsuppoljanak.
Ha kint maradsz, akkor szabunk rád egy adót, amit ha nem fizetsz, kiutasítanak a Földről.
Ha hazatérsz, meg fog neked bocsátani a hatalom, csak visszamenőleg fizesd meg az adót, kamataival együtt.
Ha nem fizetsz, szopni fogsz. Ha fizetsz, akkor is, de ez meg már alanyi jog öt éve…

shepherdszerint.blog.hu/2015/01/12/orban_es_az_ujkori_magyar_emigranspolitika_benzodiazepines_lazalma
@guma:

De jó,hogy 'jöttél,nem győzlek olvasni:)
Vigyél el innen:))))

Taga nem szívja:)hanem fújja:))
@gazoló:

nézz be ide is!:))) volt pici időm és kedvem, így "rendbe tettem" a posztot hogy valóban bámulatos csodákkal nyugalmas perceket szerezzek annak aki bekukkant:

offforever.blog.hu/2015/01/15/3_rejtelyes_kert_amit_latnod_kell
Óóóó, bazzzzz!
Alig jutok a kommentek harmadáig és onnantól imolka (és az etetői) nyomják a süketelést. :(((
F@sz kivan már!!!!
Áder a rengetegben (részlet)

"Először is, maga a köztársasági elnök fogalmazott úgy a levelében, hogy „salátatörvénybe rejtett”, ami ugye szándékosságot feltételez."

proszektura.blog.hu/2015/01/15/ader_a_rengetegben
@Marcellusca:

ők így élvezkednek! :)))
.@guma:
.
Egyre kevesebben fordulnak ügyvédhez, adószakértőhöz, mert:
- nem tudják megfizetni;
- adóügyekben pedig - nem tudni miért - a bíróságokon mindig az adóhatóság nyer.

Csak egy megjegyzés: láttam már olyan pert is, amelyikben az adóhatóság indoklása úgy szólt, hogy ha lenne ilyen jogszabály, akkor ez adóhiány - az igaz, hogy a bíróságon ez már nem ment át.
Jó reggelt, Zsolt!

“Én meg 444-gyel, a hvg.hu-val, az Indexszel, a Népszabadsággal indítok, különös tekintettel a Népszavára” – nyilatkozta Bayer Zsolt, publicista. Remélem, hogy ma is itt van!

444.hu/2015/01/16/jo-reggelt-zsolt/
Egy érdekes interjú:)

www.mediapiac.com/mediapiac/Bayer-Zsolt-akkor-mi-horogtunk-most-ok/112121/

Tóta így kommentálta a saját fácséján:

The beginning of a beautiful friendship!!!
@dr. jenőke (jenőke): szia! :))))

bicskanyitogató a peres világunk!:(((
nézd meg p Szilvásyt 7 év után mentették fel... micsoda pénz ez az adófizetőknek?

kulcsár ügy 12 év után most újra a startnál... és akkor arról dumálnak, hogy ki veszélyes ránk.
megmondom: ez a rezsim!

Blöffölt az adóhatóság, pert vesztett a Kúriánál

Jogtalanul állapított meg az állami adóhatóság egy adózónál társaságiadó-hiányt arra hivatkozva, hogy a bevétele bizonyos része nem a közhasznú tevékenységéhez kötődött, hanem a vállalkozási tevékenysége árbevételéből származott – döntött nemrégiben a Kúria. Azért találta megalapozottnak a felperes társaság által benyújtott felülvizsgálati kérelmet, mert az állami adóhatóság anélkül rótt ki adóhiányt, hogy konkrétumokkal, tényekkel alátámasztotta volna a megállapításait.

adozona.hu/tarsasagi_ado_innovacios_jarulek/Bloffolt_az_adohatosag_hatarozataban_pert_v_D803M8.aspx#rss
@gazoló:

Szia!))
Köszi az interjút. Üdítő volt napkezdésnek.
Mai fohászom:
A bigott keresztényektől ments meg Uram minket!
@guma:

:))

Lehet,hogy személyesen maga 'Bástyaelvtárs is olvas itt:))

www.youtube.com/watch?v=AVZ-BOfC5fI
van pofája ennek a valaminek, ilyent mondani? nem hiszem el!

Rétvári: kiböjtöltük a szabad vasárnapot

www.atv.hu/belfold/20150116-retvari-kibojtoltuk-a-szabad-vasarnapot/hirkereso
Jó reggelt mindenkinek!

Volt ma reggeli igehirdetés a Kossuthon?
Hiányolom fzs-t és a péntek reggeli összefoglalóit.
Gyere vissza fzs!
Dógod van/lenne!
@guma:
.
Jó reggelt!
Egy témát ajánlanék, és biztosan sikeres anyagot tudnál blogba szerkeszteni.
Van rá lehetőséged, és ha megnézed a videót, lesz hozzá kedved is.
Mit szólsz?
www.atv.hu/videok/video-20150114-kollath-gyorgy
.
Tisztelt Varanusz! Lengyelorszagnak es Romanianak teruleti kovetelesei kiteljesitese utjaban allnak az oroszok. Lengyelorszag tevesen azt hiszi, hogy Oroszorszagot legyozheti es kozepeuropa nagyhatalma lehet. Baltiaknak az orosz kisebbseg a bajuk. Magyarorszagnak nem ertem mert kellene rossz viszonyban lenni az oroszokkal. Nincs teruleti kovetelesunk. Ellensegunk ellensege a baratunk alapon Romania ellensege a mi baratunk alapon is joba kellene lenni veluk. NagyRomania *egyesules Moldovaval* igenis valos fenyegetes. Az erdelyi Magyarok szamara mindenkepp. Az USA mit tett ertunk elengedte az adosagunkat mint a lengyeleknek, nyalizik es segit orszaggyarapodasban mint a Romanoknak. Ket forradalmat es ket vh. vesztettunk ellenuk akarsz egy harmadikat. Es kikert a nmagyarelnyomo romanokert es fasiszta ukranokert?
@guma:

"_"Nem ciki, hogy 568 ügyvéd tartozik a NAV-nak?"_"

Nem ciki. Az ügyvédek éppen olyan emberek, mint bárki más, még akkor is, ha a bárki mások esetenként másként vélekednek róluk.

Persze, papcsákferencek, budaigyulák nem emelik az ügyvédi presztizst, de ahhoz mérhetetlenül kevesek, hogy kioltsák a szakma fényét.
@jöttem: :)))

"Mai fohászom:
A bigott keresztényektől ments meg Uram minket! "

a napokban olvastam valahol, hogy a legszemléletesebb példa a hit elvakult követői még a múlt században is hirdették, ha megjelent nekik...

ma már az ufó látogatja vagy viszi el őket...

nem is gondolom, mondom tovább.
a poszthoz:

"Azt is, hogy a külföldi ismerősök hol borzadnak hol poénkodnak hazai nagyjaink méltán híres cselekedetein."

szerintem: méltán h i r h e d t cselekedetein.
@jaegtoer: :)))

azt a kutyafáját! már megint igazad van. :D hogy utálom én magam ilyenkor...
@guma:
Elolvastam, s taga tegnapi megállapítása jutott eszembe: Éljen Rétvári! Guminőn!
Egyszer ez a vaskalapos egyed is eltűnik a süllyesztőben. Kiböjtöljük!
@dr. jenőke (jenőke):

csipem az öreget :))) maradi vagyok!
@guma:

Nem vagyok milliomos, de szívesen beszállok az ufók üzemanyagköltségébe.
kicsit kutyázzunk! :D

Harmincezres bírság jár a be nem jelentett kutyákért

Minden négy hónapnál idősebb ebet be kell jelenteni az önkormányzatnál, függetlenül attól, hogy van-e benne chip vagy nincs.

www.hir24.hu/belfold/2015/01/16/harmincezres-birsag-jar-a-be-nem-jelentett-kutyakert/

és

Pulikutyával reklámozzák Amerikában a kólát – videó

Egy magyar pulikutya a főszereplője a Dr Pepper márka legújabb reklámjának.

www.nlcafe.hu/szabadido/20150116/puli-kola-reklam-video/
@jöttem: :D

kiböjtöljük? :)))
még mindig a poszthoz:

"_ a szólás és véleményszabadságért életüket adók példájából csak annyi jut el vezéreink fejébe, hogy kurtítani kéne szólásszabadságot. _"

Ezt utólag mondjuk.

Előtte az a szabadság inkább volt szabadosság, csak a haláluk aranyozta be utólag szabadsággá.

A három millió példány pedig már profit. Azaz így nemesedik profit a szabadsággá vagy élesebb szavakkal: szent a profit szabadsága, add meg, Uram, ma.
@guma:

Afffeneee a gusztusukba! :DDD
@guma:

Ki. Semmi sem tart örökké. )
@guma:
Eszem, f@szom megáll! :)
Akárhányszor meglátom/hallom ezt a kis... (meg a harrachot) még a talpam is ökölbe szorul és nyílik a bicska a zsebemben. :(

@jöttem:

Guminő? Gumibaba! Illen:
erotikasziget-szexshop.hu/N%C3%A9ger-f%C3%A9rfi-gumibaba-3d-arccal---Tyler-Knight
@Marcellusca:

és böjtöltetjük őket milliókért, emelt szintű ellátással, stb....
ááááááááá. nem vagyunk ,mi normálisak! :(
Hivatalos: meghal a közmédia

„Egy előre bejelentett gyilkosság krónikája.” Gabriel García Márquez forog a sírjában. A Nobel-díjas kolumbiai – ha élne – csak lesne. Hát így is lehet? – kérdezné, mert nemcsak író volt, hanem újságíró is. Majd azt is kérné, ha már valaki nála „mágikus realizmust” emlegetett, ugyan nézzen már be a magyarokhoz. Ott egy mágikus kormányfő simán bejelentette, hogy győztes pártja saját médiabirodalmát lecseréli az országéra. Ez meg maga a realizmus, mert a párt belharcai közepette ez azért csak biztonságosabb. Már kevés kormányhoz közelinek lenni, a kormányhoz pedig csak hűségesebb az a csapat, amelyet etet. A közmédia már eddig is főleg a párt és a kormány üzeneteire koncentrált, most hivatalosan is kimondatott, meghal és jön a „Szerelem a kolera idején” a kormány és a saját hírtévéje között.

www.hir24.hu/poszt-itt-haztaji/2015/01/15/hivatalos-meghal-a-kozmedia/
@Marcellusca:
.
Szerencsés vagy. Gondold el, hogy a bicska szorul ükölbe, és talpad nyílik, mint a rózsa.
Így legalább szabad talpon vagy.
@guma:
.
A hir.24 szerint:
Kihallgatásra indultak vele, de útközben rosszul lett és meghalt. A hivatalos jegyzőkönyv szerint öngyilkos lett, méreggel ölte meg magát.
OLVASD EL, AZONNAL KÜLDD EL az összes ismerősödnek!

Valaki küld egy e-mailt, amely néhány piros táncoló cipőt tartalmaz (vagy láb nélkül is).
Egy nagyon szép zenét hallasz. A mail, felajánl számos dalt. Ne töltsünk le semmit!
Ez egy vírus:* Kleneu66!* * Ha meggondolatlanságból letöltjük, a merevlemezről 2
óra alatt mindent letöröl,megsemmisíti a merevlemezt.!!

Ez a vírus most került forgalomba , és még nem találtak rá antivírust .

SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT NE TÖLTSED LE!
Nem lehet össze hasonlítani egyik országgal sem Magyarországot! A hazai bolsevikokhoz hasonló patkányok sehol a földön nem léteznek akiknek az volt és mai az a céljuk, hogy az országot idegen kézre adják!
Sehol nem ellenségei az országnak olyan mértékben ezek az élősködő tetvek mint nálunk!
Ezért fogalmuk sincs arról, hogy mi zajlik nálunk!
Egyetlen bolsevik megszállt országot se raboltak ki annyira az usa (zsidó)és eu rabló haramiái mint minket!
Addig amíg a Lengyelek tudták, hogy Katyn a ruszkik műve volt addig nálunk az ocsmány hazug habsburg történelemmel tömték az emberek fejét és csak mostanában kezd terjedni újra a valós történelmünk nagyon lassan!
Ilyen szempontból a tótok é cselákok véleménye egyáltalán nem számít annál is inkább mivel náluk még a mai napig is a fasiszta dekrétumok érvényesek!
@guma:

Ez nagyon teccik:

"Szerinte Juhász azért támadja, mert nem tudja elfogadni, hogy ősszel a választáson vereséget szenvedett, és most ki akarja Rogán szerint kényszeríteni az előrehozott választást."

Ezt értelmezhetjük önbevallásnak is? Annak a bevallásának, hogy 2006-ban ők sem tudták elfogadni, hogy nem nyertek?
A karikatúra jó, van mondanivalója, értelme (szemben szegény Csárlival, ami meg sem közelítette ezt).

A "szólás és véleményszabadságért életüket adók" kifejezést kikre kéne érteni? (Remélem nem Csárlira, mert hogy a halottról igazat vagy semmit alapján ők sajnos a bunkó kötözködésért és a lófatért házhoz ballagásért adták az életüket, a szólás és véleményszabadsághoz köze nincs az esetnek - ez persze nem menti az elkövetőket, de nem is javít Csárli minőségén).

Az almaevés viszont nem bátorság, hanem botorság. Különösen, hogy patás-Putyin jobban látja az EU sorsát (mondjuk az usa-eu szabadkereskedelmi megállapodás, valamint a kínai-orosz közeledés árnyékában), mint például a lengyel kormány, szóval nem könnyű erényeket találni mondjuk Fazekas Sándor munkásságában, de a (dedós) "Putyin-leckéztetés" elmaradása speciel épp az.

A poszt vége jó, az elejét kellett volna összekapni, vagy akár elhagyni.
@dont be such a jew: Te titkosiràsban nyomod?
Mi ez oxo=o?
süti beállítások módosítása