Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/03/28/gulyas-gergely-miniszter-mutet-gyogyulas-fajdalmak-kormanyinfo "Vélet... (2024.03.28. 18:56) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: @pollutio: naná :) (2024.03.21. 08:26) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2015.01.10. 10:48 Fabius

Az összefogás mártírja meg van mentve

Címkék: török zsolt zugló

Aztamegbasztajóbüdöskurvaéletberohadnamegezazösszefogás! - pityergett Török Zsolt összefogás mártír - 66 ezret keresek ti köcsögok, amíg emezek meg dúskálnak! Elveszett az igazság, oda az egyenlőség, pöcegödörben a szolidaritás, a régi jó viszonyokból nem maradt csak egy havi 66 ezret érő parizervég! Mikor! Pedig! 

Aztán bebizonyosodott, csodák márpedig vannak.

TóCsa csettintett kettőt az ujjacskáival, és Török Zsoltnak máris kifizetődő volt Zuglóban tolni a TóCsa és Karácsony szekerét: minnyá lett neki állás az önkormányzat Zuglói Cserepes Kulturális Nonprofit cégénél. Merhát a szentem annyira jómunkásember, hogy mindenhez ért, miért pont a rendezvényszervezéshez és a kultúrához lenne láma? Amúgy meg a "filmiparban" is otthon van, és úgy mutat be ábrákat tévényilvánosság előtt, mint senki más a szakmában. Ezen kívül köztéri rendezvényeken senki hasonlóan nem tud úgy ellenfél lejárató guminőt tartani a magasba, ahogy ő.

torok.jpg

Kell egy ilyen ember nekünk, ezt asszem akárki beláthassa.

Ahogy lassan azt is, hogy Karácsony Gergely egészen pontosan mivé vált/válik TóCsa bábáskodása mellett. Mert immár nem csak Rogánfalván vannak mindenféle adminisztrációs véletlennek elkönyvelt "ügyletek", de Zuglóban is sikerült kinevezni a Vagyongazdálkodási Zrt. élére a szocialista alpolgármester sógorát, aki helyettesének egy Hagyó árvát szeretett volna, mert mi mást? Hogy mindkettő TóCsa lekötelezettje? Ugyan kérem, ez merő képzelgés és összeesküvés elmélet.

 

542 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr197058253

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Nem kell útdíj, fizessenek az állami vezetők az autóhasználatért! 2015.01.10. 23:29:34

Tegnapi rádióinterjújában Orbán Viktor arra kért mindenkit, most tiltakozzunk az elkerülő utak fizetőssé tétele ellen, most szóljunk. Akkor most szóltam: az útdíjakban január elsejével bevezetett változtatások hazugságokkal, anomáliákkal és rendszerhib...

Trackback: A francia elnök kivégeztetné Európa politikai elitjét 2015.01.10. 16:57:38

Világ terroristái, ide lőjetek! - tépte fel mellén az inget a baloldali érzelmű Hollande, majd meghívta az uniós tagállamok vezetőit és egyéb potentátjait a Charlie Hebdo-merénylet áldozatainak emlékére rendezett tömegtüntetésre. Nyilván minden kormán...

Trackback: Nem kellene ezeket a folyamatos hazaárulás miatt betiltani? 2015.01.10. 16:55:26

Támadást hirdettek a saját hazájuk ellen. EP-képviselőik a lehető legtöbb külföldi politikust rá akarják venni, hogy a lehető legrosszabb véleménnyel legyen hazánkról a nemzetközi sajtóban és minden egyéb fórumon, ahol megfordulnak - tudtuk meg nyilatk...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

meg kéne próbálni az egészbe beszervezni che szellemét, oszt addig ütni őket, amíg melegek.
Akkor lehet más a politika, ha Karácsony Gergely esik hó helyett.
Így megy ez Tönkölypaszulyfalvától Budapestig, miért lenne Zuglóban másként?
Kisvárosom hatalma/vagyona is egy rokonkolónia kezében/tulajdonában van.
Egy rohadó társadalomban mit vársz?
@parti_giano:
ez szép volt! )))))))
"Mi is csak türelmet kértünk volna és ráadásul hibahatáron belül voltunk."

He?! Türelmet, azt kaptatok. Szavazatot nem, mert ritka ostoba faszok voltatok, így aztán azt nem érdemeltétek ki. Meg milyen hibahatáron belül voltatok? Statisztikain? Tűrésin? Na, az lehet, hogy tényleg "hiba"...

Szervezett már néptánctalálkozót?! Fasza, én meg házibulit! Akkor mehetek én is?
@Gábris szomszéd:

Azért a vezéred a tragédia kapcsán mindent megtett, hogy bekerüljön a hírekbe.
Gusztustalan ez a hozzáállás.

index.hu/belfold/2015/01/09/parizsi_terror_a_jobbik_halalbuntetessel_es_a_bevandorlok_tavoltartasaval_reagalt/
őszintén megkönnyebültem, nem kell gyűjteni neki.
@jaegtoer: Török jajgatott a 66ezer Ft keresete miatt? Szegény Habony Árpádnak meg semmi jövedelem bevétele nincs, pedig.....
@KÁTÉó53éúétr6: szegénynek nem telik másra csak Guccira:(( ekkora nyomort elviselni..
@Gábris szomszéd: a nagy kommentelők többségének nem kell sorvezető. te ebben is kivétel vagy.
@Gábris szomszéd:

Na, lássuk:

1. A szörnyű merénylet - jogos
2. A diktátor Orbán Viktor -jogos
3. A szemét magyar nácik - jogos
4. Rikárdó - jogos
5. A Jobbik - jogos

Kiegészítés:
Alfahír linkelése - lesújtó.

Ui.
Szálasi idézése- megbocsájthatatlan.

Van még kérdés?
@jöttem: "Van még kérdés?"...kérdés?! ugyan már! egy exszálasi unokának?
Szegény Török Zsolt lengette be a Gyurcsány-kormány idején a nyakkendő-adó bevezetésének ötletét. Talán még emlékszik rá valaki?
off (itt)/
endresy.blogspot.com/2015/01/parizs-es-mi.html
/off

Bocs hogy nem volt kedvem napokkal visszamászni :-)
@Penivaldes: Eltartják őt a fényevők és ahonnan ők jönnek, ez kapható
Azon gondolkodom már egy jó ideje, ki lehetett az, aki Fabiust irányba állította Tócsa ügyben. Az úgy szokott lenni, hogy jóbarátok összejönnek, sörözgetnek, borozgatnak, és akkor az egyik elkezdi: "Képzeljétek, mi történt!". Ezután jön az elbeszélés, mégpedig a jóbarát szemszögéből, kissé eltúlozva, ezt kicsinyítve, azt felnagyítva (a sérelem akkor jó, ha himalájányi), és a többiek előtt megjelenik a főnök/a beosztott/a vetélytárs/a fenetuggyaki a hétfejű sárkány/boszorkány kombinációnál negatívabb kiadásban. Ezzel a dolog eldőlt, és a többiek agyában, akik szeretik a haverjukat meg bíznak is benne, az így leföstött egyén, akármit csinál is, mindig a beégett képhez lesz igazítva.

Másnak nem tudom tulajdonítani, hogy ebbe a képbe Tócsa is belekerült, mégpedig csakis azon az alapon, hogy Fabius tuggyakiőám! Várnai László a haver? Akit az LMP kirúgott? (a bajai videóhoz hasonló ostoba célozgatás)
@Penivaldes: ugyanaz, mint a szappan- vagy samponadó. Ő akart a a nyakkendőkre különadót kivetni, amikor nagyon-nagyon kellett a píz a költségvetésnek. Persze nem lett belőle semmi.
@GluGluGlu:

1./ A nyakkendőadót nem szegény Török Zsolt, hanem Schiffer János vetette fel (ha nem is emlékszem rá, de utána tudtam nézni).
2./ Ezzel a Nemzeti Kulturális Alapot akarták célzottan támogatni évi 700 - 800 mFt értékben a dizájnolt ruházati termékek megadóztatásával.
3./ ma erre nincs szükség, mert az ÁFA 27 %.

A többi stimmel.
@Gábris szomszéd:

Melyik kijelentéssel van kegyednek konkrétan baja, és mi lenne az?
@Gábris szomszéd: Kivezényeltek a falafeles szponzoraid hikikomori?Lenne szakszervezeted nem hagyná hogy így kizsákmányoljanak ezek a gyermeklefejező szabadságharcosok.
Török Zsolt szomorkodik.
Sanyarú életre kell berendezkednie még akkor is, ha 66 ezer Ft helyett most 206 ezer Ft-os jövedelemmel kell beérnie.
Nem szokott hozzá az ilyen ínséges életmódhoz.
Miért is?
Egyszemélyes tulajdonosa a Bonus Progressive Szolgáltató KFT-nek, amely az MSZP-től 5 megbízást kapott tanácsadó feladatok ellátására.
2011-ben kommunikációs tanácsadásért egész évre 4.9 milliót, ez év szeptember és október hóra "Tanácsadás,társadalompolitika" cimen 900 ezer Ft-ot.
2012. szeptember végéig 4.o50 miilió Ft-ot kommunikációs tanácsadásért, majd év végéig további 1.350 millió Ft-ban részesült.
2013. március végéig további 1.350 millióért osztogatta magvas tanácsait.
Miután tevékenységét az MSZP megbízásából végezte, kvázi, saját magának /is/ tanácsokat adott.
Összesen 12.550 millió forintért.
Szegény Török Zsolt. Nem számított ilyen ínséges időkre, valamint arra sem, hogy nagyívű tanácsai eredménytelennek mutatkoztak, és ennek saját maga is áldozatául esett.
@vakapad: Bocs, akkor rosszul emlékeztem, de ezek szerint T.Zs. volt akkoriban a szóvivő, mert valahogy összekapcsolódott vele a fogalom. Úgyhogy nagy valószínűséggel igazad lehet.
.
Számtalan állam- és kormányfő mellett Orbán Viktor miniszterelnök is elfogadta Francois Hollande francia elnök meghívását.

A Demokratikus Koalíció közleményéből kiderül, hogy a párt elnöke, Gyurcsány Ferenc is meghívót kapott.
.
Török Zsoltot sem hagyják az út szélén.

Így megy ez.
@Gábris szomszéd:

"__@vakapad: Kegyed? :)__"

Már ennyire hozzászoktál a fostalicskához?:)
@Mariann19:

Igen. Az MSZP saját pénzéből eltartja saját embereit. Az összeg négy évre elosztva kb. 280 eFt bruttó (-TÁNYA, -SZJA, stb.). Most viszont csúnya dolog történt, mert közpénzből lesz eltartva, ugyanis az MSZP-nek nem telik már.

Akkor se irigyeltem, most se.
@Gábris szomszéd:

1./ Mi a baj a szóhasználatommal? (még véletlenül se nézem nőnek kegyedet).
2./ Mi a konkrét válasz a kérdésemre?
@Gábris szomszéd:
Anekdota?
Legenda?

Alkalmasint az iraki megszállás előtti szenátusi meghallgatáson de facto hazudtak inkubátorból kidobott csecsemőkről és hasonlókról. A CNN valamelyik kikötőváros megszállásról egy héten háromszor adott hírt. Arról sosem, hogy ezek szerint háromszor ki is verték a nyugati hatalmakat.
Bejárta a világot a video, amint felkoncolnak egy járőrdzsippet. Arról nem, hogy előtte bementek a házba igazoltatni, és sebtében megerőszakoltak pár muszlim nőt (vö. Aldzsazira vs. CNN). Elfeledkezve arról, hogy Irak nem Vietnám, és eltelt pár évtized Vietnám óta.

De be is fejezem, mert úgyis jön majd pár olvtárs, aki le fog engem is fasisztázni. Csak mert a másik oldalt is olvasni merem.

Bár továbbra sem értek egyet a mészárlással és a Jobbikkal sem.
@Gábris szomszéd:

"_Hát eggyel több hazugság rólam már igazán nem árthat meg. :) _"

Igen, magam is úgy gondolom, hogy a 'Kegyed' megszólítás az mégis csak erős túlzás egy fostalicska vonatkozásában, bár Vakatyát menti az, hogy nem hazugságnak szánta:)
@jaegtoer:
.
Orbán Meggyesivel sem repült együtt. Rossz ómen ez neki.
@Gábris szomszéd:

No, tehát az jelenség, amikor valakinek -mondhatni- óránként kell bizonygatnia hogy nem faces transzfereszköz, ellenkezőleg jó keresztény, emberbarát, stb, akkor az énkép vagy önkép alkotásába csúszhat némi hiba, így fordulhat elő hogy a fehér neki fekete, s a fekete fehér.
Ez a helyzet a Kegyed vs fostalicska esetében is.
@Gábris szomszéd: Nagyon buta fejed van munkásőr unoka.
@jaegtoer: @Gábris szomszéd:

Írod, hogy legyek pontos, máris...
faeces az a faces:)
Bocs, az előbb lemaradt a szájli:)
Pótolom:
:)
@GeoCracker:

Mint ez ma már nagyon valószínű, Irak megtámadásának oka az USA félelme attól, hogy Szaddam támogatásával 2001.09.11. megismétlődhet (friss volt az élmény még 2003-ban). Szaddamnak az olajból pénze is volt meg lehetősége is az al-Káida támogatására, és az USÁ-nak semmilyen befolyása nem volt rá, ezért kellett mindenáron megdönteni.

Hogy a háborút az USA törvényhozása jóváhagyja, ahhoz sok hazugságot be kellett vetni, és ezt meg is tették a titkosszolgálatok.

Megjegyzés: Szaddam egy diktátor volt a legócskábbik fajtából, de ennek ellenére ma is kérdés, hogy mi lett volna jobb, a háború vagy a békén hagyás. Viszont az USA elleni támadás azóta nem történt.
@vakapad:
Gyanítom, hogy Török Zsoltnak nem ez volt az egyetlen bevételi forrása.
Azonban nem is ez a lényeg.
Török vállalkozásának megbizatásai arra mutatnak rá, hogy milyen trükkökkel lehet pénzelni valós teljesítmények nélkül tetszés szerint kiválasztott pártkatonákat.
A hónapokra lebontott 280.000.- Ft/hó jövedelem bemutatásoddal hibásan közelíted meg az esetet.
Én a szumma 12.550 milliót tartom a szemem előtt, mert ez a mi pénzünk volt így, egy az egyben.
Az sem mellőzhető körülmény, hogy amennyiben lettek is volna tanácsai, azok hibásak, selejtesek voltak, mert nem hoztak eredményt.
Munkavállalóknak selejtet a civil életben nem fizetünk ki. Persze, ez mellék szál.
A hülye is látja, hogy ez egy adomány volt.
@vakapad:

"_Igen. Az MSZP saját pénzéből eltartja saját embereit. Az összeg négy évre elosztva kb. 280 eFt bruttó (-TÁNYA, -SZJA, stb.). Most viszont csúnya dolog történt, mert közpénzből lesz eltartva, ugyanis az MSZP-nek nem telik már._"

Annyit mindenképpen meg kell jegyezzek, hogy azért nem telik, mert elapadt a költségvetési támogatás, ami meg közpénz.
Ha ez így van, akkor az azt is jelenti, hogy az MSZP olyanokra herdálta el a közpénzes támogatását, akik 'saját lábukon képtelenek megállni', de a kollektív akarat utat talál arra a szűkös időkben is, hogy az érdemteleneket tovább istápolja...
Ezért felesleges kérdezgetni, hogy Tóth Csaba felől ki honnan tájékozódik. Ő maga a válasz.
@Mariann19:

1./ A "gyanítás" nekem valahogy nem jön be. Ahogy Fabius gyanításai se.
2./ Nem közelítem meg hibásan az esetet. Török Zsolt 4 évet dolgozott az MSZP-ben, pártmunkát végzett, és azt talán csak Gyurcsány végzi ingyen egyedül (ő is csak azért mert megteheti, ugyanis családostul éhenhalni nem lehet cél senkinek). Török cége az általad megadott adatok alapján 4 (négy) évre kapott ennyit bruttó (mínusz adók).
3./ A demokráciák elismerik a pártokat. Elismerik, hogy az is munkavégzés, nem csak a cipőtalpalás. Ezért minden párt, amely adott számú szavazatot kapott, ezzel arányos ellátmányban részesül a demokratikus Magyarország törvényei alapján. Attól kezdve az a saját pénzük, és azt csinálnak vele amit akarnak. Általában a kiadásaikat fedezik vele és a párt tisztségviselőit fizetik belőle. Hogy hogyan, az az ő dolguk.

Az pedig szerintem ... khm ... helytelen, ha valaki egy másik ember négy éves bevételeit összeadja, mert úgy jobban felkeltheti vele az irigységet, amellyel, hálaisten, az emberiség bőven el van látva.
@GeoCracker: a válasz egyszerű
messze van, és ezért nem hír, és ha hír is nem érint meg annyira meg mint az ami közel van..közel a lelkünkhöz.
@jaegtoer:

Igen. Elapadt. Ahogy például az oktatásban is, és mivel a tanárok szintén közpénzből élnek, nekik se megy valami jól.
Corinna Milborn: Európa-az ostromlott erőd
@vakapad:

Értelek én, de azért a tanárok és Török Zsolt párhuzamba állítása enyhén szólva is necces.

Ez a fiatalember, (1971-ben született, 44. évét tapossa) éppen úgy nem vitte semmire a civil/verseny szférában mint a fideszbrancs.
Országgyűlési képviselőként sem ingyen dolgozott, költségtérítése is csak akadt, s erre jöttek rá az említett milliók...
Nem csoda, hogy nincs az a pénz ami elég lenne...
Így az sem csoda, ha óvakodnak az emberek az mszp-től.
És mennyi törökzsolt van minden oldalon, ahelyett, hogy tényleges szakértői munkára fordítanák az arra címkézett pénzt, bár még mindig nyitott a kérdés, hogy a 'minisztériumokban' mire való a szakirányú képzettség és végzettség, hacsaknem arra, hogy a nyakukba ültetett komisszárok erodálják, amortizálják és anullálják, mert különben a törökzsoltok éhenhalnak.
@vakapad:

"_ Ezért minden párt, amely adott számú szavazatot kapott, ezzel arányos ellátmányban részesül a demokratikus Magyarország törvényei alapján. Attól kezdve az a saját pénzük, és azt csinálnak vele amit akarnak._"

Én már nem is szóltam, mindent visszavontam.
@vakapad:
Török Zsolt a fentebb említett időszakban nem állt alkalmazásban az MSZP-nél.
Miután ott tüsténkedett - nem vitatom, hogy nem meggyőződésből - az MSZP honorálta az említett módon a jelenlétét.
Ám ki állíthatja, hogy Török Zsoltnak ebből kellett megélnie?
Politikai meggyőződését aktivistaként is érvényesíthette volna, gratis. Nem?
Vajon megérdemel-e és méltó is ilyen anyagi juttatásban olyan ember, aki életművészként tanári diplomát hazudott magának, holott csupán érettségivel rendelkezik számítástechnikai folyamatszervezőként?
Az általa felvállalt tanácsadói feladathoz eszerint nincs megfelelő képesítése.
Sajnálom, hogy nem érzed ki az ügyből az MSZP általi, haveri alapon történő juttatásainak fonák voltát.
Kár, hogy nem látod a tendenciát és azok technikáját a Török ügy példájából, hogy a nagy szövegek milyen álságosak és szemforgatóak.
Török Zsolt esete csak egy a sok közül, és ha nem helyezi magát nyilvánosan a mártíromság állapotába, az MSZP sanda gyakorlatára nem derül fény.
@vakapad: Ez kimaradt, bocs:
"Attól kezdve az a saját pénzük és azt csinálnak vele, amit akarnak.
Hogy hogyan, az az ő dolguk."
Fatális tévedésben vagy.
A pártfinanszírozás a költségvetés terhére történik, és az ebbe a körbe tartozó felhasználások a közpénz szabályai szerint szigorú elszámolások alá tartoznak a végső felhasználásig bezárólag.
@GeoCracker: dehogy vagy fasiszta... csupán nem tudsz különbséget tenni a makro- és mikroszint közt... és betegesen píszí akarsz lenni ("előítéleteidet" meg nem is hoztam elő:-))... de nincs ezzel gond:-)...
@Gábris szomszéd: honnan a lófaszból tudod, hogy "ex munkásőr unokák"? (mostviszont pozitív élmény is ért az alfahírrel kapcsolatban... hisz a cikkíró, így kinézetre elég nagy szarban lett volna imrédy alatt... persze, lehet, hogy a többi jelentkező hozta az átlagos széljobbos formát: funkcionális analfabétizmus... ti is elmondhatjátok a "borzalmas tagság/támogatók" klasszikust nap nap után...)
@Sir Bates dö Hól: én pölö nem vagyok hiszi a
piszi de ha azzá válnék már azon sem csodál-
koznék!:(
@vakapad: akkor legyünk szabatosabbak: ez egy megbízási díj, mely mellett vagy volt az mszp-hez bejelentett munkaviszonya vagy sem... ha már pártmunkáról beszélünk (a tanácsadás az nem pártmunka, hanem piaci alapon ellátott tevékenység)... egy biztos: a magyar parlamentben szereplő egyik párt tudatosan és rosszhiszeműen folytatta azt a gyakorlatot, hogy kikerülje a mindenkire egyformán kötelező járulékfizetést (én is ezt tettem, viszont senkit nem kapacitáltam arra, hogy bízza rám a szavazatát)...
@GeoCracker:

"De be is fejezem, mert úgyis jön majd pár olvtárs, aki le fog engem is fasisztázni. Csak mert a másik oldalt is olvasni merem. "

Ugye, ezt viccnek szántad. Még hogy lefasisztázni! Azért keményen meg kell dolgozni.
Egyikünk sem gondolja, hogy az USA fehér ruhás szűzlány, aki olajágat tart a kezében.
Viszont nem minden kérdésre, nem minden helyzetben a mocskosamerikázás a válasz.
Én is olvasok mindenféle oldalakat. PL. tegnap az ominózus idézet után kutatva eljutottam a hungaristák oldalára.
@Gábris szomszéd: "Miközben mind a ketten tudjuk"

Amennyiben ez nem a közismert axiómára vonatkozik (gábriel hüje), akkor kicsinyt óvatosabban a ragokkal... te mit tudsz?... a smittelésen kívül?...
@Gábris szomszéd: ez nem hasonlat volt... "hülye vagy, mint a seggem" , ez egy hasonlat...
@ornagy50:
még egy kiadós lobotómia után sem.
Istenkém, hogy ezek az iszlamisták a párizsi vicclap-szerkesztőség helyett miért nem a zuglói önkoriban ismerték fel a Hit Ellenségeit?!

Írjon már valaki az ISIS-nek, vagy a Boko Haramnak, hogy Karácsony más a nevében is iszlámellenes!:)
@Gábris szomszéd: Amiatt az egymilla emlegetése miatt már lepocskondiáztak itten. Azóta sem láttem a forrást, hogy szűzlányok megmentésére ajánlották volna fel.....
@jöttem: Mondjuk ippeg a minap szállította le egy olvtárs az ázsiómat. Csak mert le merftem irni mást, mint amit a hivatalos mainstream harsog.

Az az ominozus idézet tényleg Sz.-tól származik. Egyébjént a hungaristák is fura ketrecben élnek. Anno a könyvégetés miatt keveredtem el arrafele. Olyan érzésem volt, hogy a 60-nál magasabb IQ kizáró körülmény, és kötelesek háéromnapos, félromlott pörköltet enni zsiroslennyárrel, hogy kellő világundorral nézzék a világot.
@jöttem: Helló Prágám.:)
Örvendezel a szép időnek?:)
@Sir Bates dö Hól:

Hozd elő. Még megporosodnak a sarokban :-)))

Amellett a makro és mikro dolgokat is emberek csinájják. Márpedig az ember egy tökéletleb állat
@GeoCracker: ne legyünk mimózák, s a mártírkodás sem áll jól neked:-)...
@Sir Bates dö Hól:
Nem vagyok mimoza, és talán mártir sem. Csak a a "csak" száémomra sosem volt elég indok.
Tudod, a "hülyeséget írtál, mert..." s itt jöhetnek az ellenérvek, adatok, stb. mindig jobban kezelhető.
Makro és mikroszinten is.
@GeoCracker:
Nem erről szól a blog? Írsz, hozzászólnak. Aztán vagy megerősít, vagy elgondolkodtat. Esetleg 2in1.
Aztán újra írsz.
@ornagy50:
Hi darling! Élvezném, ha nem fújna orkán erejű szél. Most voltam bevásárlani. Majdnem repülve jöttem haza.
Sosem értem meg, hogy lehet síkságon élni. Hiányoznak a hegyek-dombok.
@GeoCracker: mint geci kapitalista hiéna: tönkren@sszák a befektetésemet, hagy tegyek meg mindent a károm minimalizálásáért!... mert holnap, már senki nem lesz elnéző velem, mikor a számlákat kell fizetnem... (bár nem gondolom, hogy ez megfordult volna a kiadók fejében... viszont attól még tény... a virágboltosokat is pellengére állítod halottak napja előtt?:-))...
@jöttem: Dehogynem erről szól. Éppen ez jelzi, hogy nem vok mimoza :-) Mimozaként már lehutztam volna a rolot, meg Fab is. meg szinte az összes olyan blog, ami a tul van a tizedik iráson :-)
@Sir Bates dö Hól: "a virágboltosokat is pellengére állítod halottak napja előtt?"

Ezt tettem volna? Még a tulajokat sem. Pusztán besoroltam a C.H. zulajait a haszonélvezők sorába. AZok? Azok. Csak nem voltam olyan széplélek, hogy ne tegyem meg a besorolást.
@GeoCracker:
Lehet, hogy kitartó mimóza vagy. Kicsit irigyellek benneteket a blogozásért.
@jöttem: Ja,ja,látom hatvan ötös szél kellemetlen oldalvágással.
@GeoCracker: megértem én zsigeri ellenszenved az imperialista karvalytőke és képviselői iránt, én sem karácsonyoznék velük, ám van a realitás, hogy mégis csak miattuk és pigmenthiányos alapom miatt tudok most is netezni gond nélkül... tán egy opportunista görény vagyok, de nem a leghülyébb...
ha nem érted, hogy a krím annektálására miért nem az "amerikában verik a négereket" az adekvát válasz, akkor a mikro és makro közti differenciát sem fogod... (szaddám egy makroszintű gazember volt, az erőszaktevő dzsíájdzsók meg mikroszintű rohadékok...)
@ornagy50:
Nálad még a szélnek is száma és vágása van!!!
Hogy te milyen okos vagy!
Hol olvashatok a szelek számozásáról?
@Sir Bates dö Hól:
A 16.38 h-kor kelt hozzászólásodat terjeszteni kéne. Mint alapelvet.
Megszűnne a multik iránti antipátia, amelyet a Fidesz terjeszt.
A "kitalicskázott" profit megfogalmazása hamis.
@GeoCracker: érzed a haszon és a kárenyhítés közti nüansznyi defferenciát?... nem véletlenül nem szinonim fogalmak:-)...
@Gábris szomszéd: nováktól elhatárolódott már a jobbik?... inkább azt a linket toljad, b+!... (ha a vollner jános: cégeim igaz története eposzt nem találod még mindig)...
@Mariann19: áá, csupán most mutatom ki a fogam fehérjét:-)...
@ornagy50:

Most jöttem rá, hogy a 65, az km-t jelöl.
Ne szólj szám és nem néznek hülyének! ))))))
@jöttem: Láthatod,hogy már hetvenes.A beton
fekvéséhez képest oldalnyírással :)
(Schwechat)!
@Sir Bates dö Hól:
"csupán most mutatom ki a fogam fehérjét."
Az vitatott témánál csattogtasd is, mert nagyon elférne a világosság profitügyben.
@jöttem: A kitartó remélem nem a mazochista szinonimjája ebben az esetben :-)
@jöttem: Elspejzóltam!
Köszi möszi!
Majd holnap!
Nagy lélegzetű ügy!:)
@ornagy50:

Szeretem az esőt, a havat, a ködöt, a fagyot és a forróságot is. A szelet nem szeretem. Az nem szól semmiről. Kifújja a fejemből a gondolatokat.)))
@GeoCracker:
Ha mazochistára gondoltam volna, azt írnám. Volt már olyan, hogy tudtad, hogy nem helyes a gondolatmeneted, de vitte a hév /nem a vonat!/ az ujjadat?
@jöttem: Ígzen azzé egy kissé más a baba
fekvése!!!
www.youtube.com/watch?v=ge_Sf6ZgPdE
@Sir Bates dö Hól: Természetesen ismerem a különbséget, a jelen esetben a mockosz kisz kapitaliszták szemszögéből nem. A jeln haszonból retorikai szinten lehet kárenyhítést csinálni, de valójában a kár, bármilyen cinikusan hangzik, nem a halál, hanem az eladások visszaesése.
Az a páyla amit a C.H. választott a rajzokkal egy zárt pálya. Egyre harsányabb, egyre izléstelenebvb kell, hogy fenntartsa a blikkfangos érdeklődést. Miközben minél harsányabb, minél izléstelenebb, annál jobba marginalizálódik. Ennek a licitnek van egy határa, a,kikor a visszaesés nagyobb, mint amit a hasányság behoz. No innentől akkor is kára van az olyságnak, ha mindenki jó egészségnek örvend. Ráadásul nehéz is félreállítani a társaságot, neház proflit-visszaváltani. A táérsaság most félreállt, és erre hivatkozva profilt lehet váltani. Ráadásul olyan felvezető PR kampánnyal, amit különben nem értek volna el.
Tudom, ez nem a széplelkeknek való fejtegetés volt, de várom a cáfolatokat. Mármint a "cúnagonoszcinikusautisztabáci" szintjáén túlmutatókat.
Amúgy nem zsigeri antikapitalistaleninsta kérdéés. De attól, hogy a keselyűt díszpintynek hívod, attól még keselyű marad.
@ornagy50:
Majd, ha lesz időd rá. Nekem tetszett. Olyan voltam, mint a buldog. Nem tudtam letenni. Hajnalig olvastam.))))
@jöttem: Volt. Pontosabban volt olyan, hogy a hév elvitte a gondolatmenetet. Bár nincs nagy különbség. De spkat segít az, hogy mire elkezdek gépelni, addigra fejben nagyrész összeáll a dolog. De ettől még igen, volt olyan.
Olyan is, hogy első indulatból nagyon meg akartam mondani a frankót. Aztán kétz villamosmegállóval odébb már nem. S olyan is, amikor az első indulatból egy második indulat lesz. Na így voltam a tüntiket kritizáűló kritikusokkal legutóbb.
De szerintem a legtöbb csóka van így az irományaival :-)
@Gábris szomszéd: Itt csak te erőlködöl,ha nem teljesítesz nincs falafel és lerepül a bucid a nyakadról.
@ornagy50:

Hát így már szeressem a szelet is))))
@Gábris szomszéd: Bizonyos forumok bizonyos szerzőivel elvből nem csevegek. A nyilasok, hungaristák ilyenek.
@Gábris szomszéd: én igértem volna ilyet valaha is?... toljad a hsz-t!... sunnyogó fostalicska voltál, az is maradtál...
@vakapad: Anno, mondanám visszakereshető, de nem mondom, mert szétbaxták az index forumát, azt mondtam, hogy az USA-nak a Bish-kormányzat után van tíz éve eldönteni, hogy vállaja a birodalamsodást és annak minden külsőségét, vagy felörlik a belső ellentmondásai, aminek részleges exportja jó ötlet, de tartósan nem megoldás. Lassan, de biztosan látszanak a repedések. Nem lehet megszálló birodalomként és demokrataként viselkedni egyszerre úgy, hogy a belső feszültségeknek közé dobják a gyeplőt.
Jelenleg a belső feszkók nyilvánvalóak, Obama nem vonult ki Irakból és a héjjáknak verebek kellenek. Nincs már sok idejük a döntésre, ha jól saccoltam. Ha rosszul, akkor van. De valószínűbb, hogy a látszatdemokrata Obama-korszakot egy nagyon kemény, szinte fasisztoid rendszer fogja leváltani. Ahhoz meg ellenségképek kellenek. Mint pl. az ISIS, a boko haram és a töbiiek.
@GeoCracker:
Csak politikáról szoktál írni?

Én fejben írok/fogalmazok/ kommenteket. Ma bevásárlásból hazafelé ballagva írtam a Gábrisnak egy szép nagyot. Hosszú kifejtésekkel. Ezzel szórakoztatom magam. Aztán mikor gép elé kerülök rájövök, hogy mind rólam szól. A témához kevés köze van. Beleszövöm az életem. Arra meg ki kíváncsi? ))))
@Gábris szomszéd: akkor most jött el a pillanat, hogy az uborkaszonnak tulajdonított novák bejegyzéssel kapcsolatban jelezzem: a jobbikosok basszák telibe a retkes kurva anyjukat!... (csak, ha érint, vedd magadra, gyökér)...
@jöttem: Ha belelpozol a blogba, akkor nem csak politika. S még a politikás szöveg mögül is olykor kibujik az ismeretterjesztő szándék. Néha talán tulírtak is emiatt a szövegek.
Egyébjként nem is akartam polztikáról irni, de az nem enged.
S még politikailag sem mindig a politika és viszont. Ahogy Aquinói Tamást is ritkán szokták oktatási reformerként kezelni. Ezért, hát megírtam. Még a "blogelőtti" korszakban. www.euroastra.info/node/742

"Beleszövöm az életem. Arra meg ki kíváncsi?"
Mindenki így van vele. S az aki elolvassa.
A steril adathalomnak ott a google.
@GeoCracker: bocs, de azt hiszem másként definiálunk azonos hangalakokat... (eufemizmus, de jó szívű hiéna vagyok:-))...
Kedves Fabius! Alapvetően egyetértek a bejegyzéseddel, mert a Zuglóban játszódó történések is alátámasztják, hogy a politikai elit pártszíntől függetlenül a velejéig korrupt! Nem tisztem védeni Török Zsoltot, DE véletlenül tudom, hogy rendezvényszervezőként tartotta el magát idáig! Ez persze ha szubjektív akarok lenni, akkor nem feltétlenül jelenti azt, hogy ért is hozzá, DE véletlenül vettem részt olyan rendezvényen, amit Török úr szervezett, és én nem találtam kivetnivalót. Persze ez jelentheti azt is, hogy az én igényeim a bányászbéka alatt vannak, DE jelentheti azt is, hogy az ominózus úr, esetleg ért hozzá!
@Sir Bates dö Hól: Mi a baj a hiénákkal? Nagyon fontos szerepük van. Különben a keselyüknek is.
@Gábris szomszéd: pofátlan kis geci... s az is, aki az ilyenre szavaz...
@jöttem: senki! :)))
hallgasd inkább a latint, a klubrádión:)
@GeoCracker: nekem semmi gondom nincs velük... miből gondolod hogy lenne?...
@taga20:

Kevés vagy, mint turul alatt a tojás!:)
@tristen2005: szeva haver, má hiányzott a hülye fejed:))
egyébként a spárgát szereted?
www.napiszar.hu/Thumbnails/22215.w-800.h0.q100.jpg
@Gábris szomszéd: a tökéletlen és a rasszista közt van különbség... ezért nem trendi személyeskedés, hanem tényközlés a fostalicska...
@taga20:

Egész héten azt ettem!:) Nem érek rá blogolni, sajnos dolgozom! Sokba kerül a bagett meg a jobbikos pártlista!:)
@taga20: @tristen2005:

Szasztok 'fijjuk,nem minden muzulmán harcos olyan,amilyennk kinéz:))

kepkezelo.com/images/ddhh1pkzgeq01uvrprzj.jpg
@gazoló:

Olyan mint a jobbik, háturul!:)
@tristen2005: "sajnos dolgozom"
hülye vagy bakker? inkább helyettes államtitkár akarnál lenni?
asztán mikor ott vagy szentpéter előtt, mit modc? loptam egész életemben, tessék beengedni:)))
@tristen2005: :))

'hát turul,'mekkeverném én is a spárgát a konyhában:))
@taga20:

Pétert utoljára hagyom, addig élni szeretnék! Az életemet nem loptam, csak hülyén használtam ki a lehetőségeket. Biztos az én hibám!:)
@gazoló:

mekkeverném én is a spárgát a konyhában:))

Nem tudlak sajnálni, ha neked ennyi elég!:)
Fordulj @taga20:-hoz!:)
@Gábris szomszéd: nem tisztáztuk ezt, amit tisztáztunk, az az axióma (gábriel hüje)... ne csúsztass...
@Penivaldes:

Este van este van ki ki b@..k ágyban, feketén bólingat ......
@gazoló: hogy a poszthoz is hozzászóljak(nem szoktam), bakker az az én guminőm, eszt keresem má egy ideje!:)))
@Gábris szomszéd:nem rossz, hanem szar! én charlie vagyok!!
te egy szar alak vagy!
@Gábris szomszéd:

Már csak a tartalmára emlékszem. Szétfoszlott a gondolatsor. :)))
@taga20:
Dolgozom. Este nincs zenehallgatás. Nénihallgatás van. Ha muzsikálok, nem hallom a bébifont.)
@Penivaldes:

Nem vagy te egy elveszett lány! Miért sajnáltatod magad!:)))
@taga20:

Ha nem tudsz franciálul, kérdzed de holt!:)

Je suis Charlie
@jöttem: azé durva, hogy valaki honnan indul és hova érkezik. remélem én nem leszek ilyen szar. remélem előtte lerendezem magam.
de addig hagy szójjon! és hogy aktuális legyek:)))
www.youtube.com/watch?v=4KASk4V2XC4
@tristen2005: ő se tud. ako mit kérdezzek?:)
de a lényeget mindenki érti. nincs hova hátrálni!
@Penivaldes:
Gondozó vagyok szívem, nem bébicsősz. A földszinten a mama szobájában van a bébifon. Ha valami rendkívüli történik, ugranom kell éjjel-nappal.
@Penivaldes:

Sejtettem hogy nem vagy egy elveszett lány!:)
@taga20:
ezt most mire érted? a dm-t alig ismerem.
@GeoCracker: R.I.P.
bírtam a csókát, de kurvára idegesítő volt ahogy beszélt.
@GeoCracker:
Isten vele! Elmennek a nagy öregjeink. Szegényebb lesz nélküle a világ.((
@Penivaldes:
Peni! Mit nem értesz? A bébifon egy készülék. Látom, hallom rajta, hogy mi történik a földszinti szobában.
@jöttem: nagy hiba.
mire értem?
élvezd a csendet. párizsban volt ez a koncert.
ez az én világom. soha nem szeretnék egy kibaszott iszlám világban élni! se egy orbániban! ha kell harcolok ezek ellen, de soha, de soha, ilyen szar, szemét alakok ne mondják meg nekem, hogy hogy kell élnem!!
@taga20:
Ilyenek a guminők? Nincs bennük semmi nőies. Leginkább egy NDK-s úszónőhöz hasonlítanak.
@jöttem: El. A januári melegfrontbetörés...

Amikor katona voltam, és kórházban ..., na mindegy, rohadt régen.
Ott ezt a január közepén rendszeresen jövő melegfrontot januári gyilkosnak hívták. Egy éjszaka alatt nyolc ágyról vittük le az intenzív osztály "bérlőit" :-((

Réti Ervin, Hankiss Elemeér,,,,, S még ki tudja.
Mindenkiért kár :-((
Fabius, nem tudom mi a rosszabb. Ha Karácsony egy gerinctelen báb, vagy ha ilyen mutyis. Akárhogy is, 2014 legnagyobb csalódása ő lehetett neked.
@GeoCracker:

Holnapra elfogy a könyvem. Nem keresek másikat. Elolvaslak blogilag. Elejétől a végéig.
fordulat. a szabadág tér éppen átnevzésre szorul.

Tarlós megígérte Moszkvában, hogy lesz egy újabb Moszkva tér

hvg.hu/itthon/20141212_Tarlos_megigerte_Moszkvaban_hogy_lesz_egy/
@Penivaldes:
Nem kioktatásnak szántam.
De először ez a babák, aztán a csecsemőotthon. Azt hittem, valamit nem értesz.)
@jöttem: de legalább nem feleselnek, mint ezek a juropnők, mint te:)) még a végén áttérek a mohamedánra!
a szart! éljenek a csajok miniszoknyába:)))
és még egy.
www.youtube.com/watch?v=Q3PuxiuQIFk
@jöttem: mert nekem azt jelenti, vagy újszülöttosztályt.
@GeoCracker: Eccő láttam élőben,kisföldalattin.
Amikor 80 volt csodálkoztam,hogy: már ennyi idős?
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: akik e megnyilvánulások után rájuk szavaznak, azok tudják, hogy mire szavaznak... gondolom nem csak a dicsőségben kívánnak osztozni, hisz ők karakteres emberek, szemben a libsikkel... vagy nem?...
@Penivaldes: húgi mi a farokért sértőccbe?
@taga20: igazad van. sok mindent át kell értékelnem
@taga20: igazad van, basszák meg az olajukat! (csak jelzem, ők valami hasonlót gondolnak velünk kapcsolatban:-)...)
@Penivaldes: de bugyi nélkül! csak hogy odabasszunk a mohamedán és a katolikus:)))
@GeoCracker: amit a birodalmasodásról írsz egyetértésemmel támogatom, hozzátéve, hogy sok vonatkozása van, asszem tennap némelyiket érintettem böffeneteim valamelyikében. engem az a gondolatod állított meg, mely szerint ha nincs karikatura (pamflet vagy gúny) akkor nincs gyilkosság sem erre adandó válaszként.

namost, kérdésem (türelmesen fogok olvasni bármilyen hosszú leszel, ne linkeljél ide semmit, itt akarom megvitatni)
egy karikatúrára (bármilyen is az) mi az adekvát válasz, és az milyen?

valami ok okozati összefüggést szeretnék tőled arra, mi minek és miért az oka és milyen szerepe van ebben sértődött és eltévelyedett valamint önmagukat társadalomból kirekesztő fiatalok randalírozáshoz pláne gépfegyverrel...

még egy megjegyzés ehhez a thézishez: nem minden fiatal használ tanulás vidámság helyett gépfegyvert a feszültségei levezetésére

kíváncsian várom elemzésedet 5000 vagy többször 5000 karakterben.

üdv...innen a hidegból ahol a vér is lassabban forr föl

brühüyyy
@taga20:

Sosem hagyott cserben! Biztos vagy te ebben?:))
@jöttem: Legalább valami töményet készíts oda :-)
@Sir Bates dö Hól: Hát ne haragudj de egyelőre a szavazatom az övék.
Bár legutóbb szavaztam még a volt szoci képviselőre is.Egy ide-egy oda.
De én ilyeneket a fideszbarmoknak szoktam írni.
Majd he 40%-ot kapnak a választásokon és jelentősen részt vesznek az ország irányításában,akkor majd újraértékelem a munkájukat,és úgy szavazok utána.
A szélsőségesekkel meg az a baj,hogy előbb utóbb igazuk lesz.:((
Bár ne legyen így!
@Sir Bates dö Hól: segítek haver, me haver vagy. ha találkoznánk száz év múlva, ako az arabok az emésztőben sem lennének, szaudarábia tízezer hercege a szart lapátolja a bentlibe.
sír, amíg aszt gondolják a nőkről amit, addig egy percig nem félek tőlük.
persze lehet, hogy egy barom elkap és végem. ez van, egyszer úgy is vége mindennek.
de inkább állva, mint térden!
.
800 millió forintból épül a legújabb stadionunk 500 nézőnek.
Pénteken a Pápai Városi Sportcsarnok előadótermében dr. Áldozó Tamás, Pápa város polgármestere mutatta be a Nemzeti Stadionfejlesztési Program keretében megújuló Perutz Stadion lenyűgöző látványterveit.

Találgatok: Gyurcsány, vagy Kövér lobbizott ezért?

Nemzeti Stadionfejlesztési Program ... olyan jól hangzik!
@taga20: Hát igazából azon gondolkoztam,hogy zsidózzak e egy kicsit.Asse tudom az volt e.
Tudom bunkó dolog de ez van.
Most kérdeztem anyámtól,szerinte valószínű az volt.
Ő inkább ismerte a munkásságát.
Annyit tudok róla,hogy a 80-as évek óta ismerem,tudok róla.
De emlékeim szerint semmi rosszat nem hallottam róla.
Azé meg 86 év az szép hosszú idő.
@GeoCracker:

Többet kellene ismeretterjeszteni. Arról írni az embereknek, hogyan ismerhetik fel a manipulációt és mit tehetnek ellene.
Mit tehetnek az ellen, hogy birkaként megvezessék őket.
Ez a feladat is rátok hárul, írástudókra.
@taga20: Ezt én se szeretem bennük.
Mármint a nőkkel való bánásmódot.
@Penivaldes:

az idősgondozásban is használjuk.
@GeoCracker:
nem lehet, dolgozom. 2 hétig nem iszom alkoholt. ))
@Gábris szomszéd:
a mai globális világban (lassan galaktikus is lesz) az "exportőrök" valami információ hiány miatt elfelejtik, hogy egy adott pillanatban az exporttermékek hozzájuk és megérkeznek szépen becsomagolva azaz az export import továbbra is fergetegesen műxik mindenki hatalmas megrökönyödésére...attól rettegnek (nem is kevesen) hogy az a rendőr aki NYNY-ban a polgármesternek hátat fordított annak gyászbeszéde alatt (a lemészárolt rendőrök gyásszertartásán) az a rendőr tegnapelőtt még oka volt 46 nagyváros összességében milliós tüntetéseinek, mert azoknak meg az nem tetszett, hogy a jogrendszert felrúgva a rendőr lett az utcán a bíró és az ítéletének végrehajtója is és egy kis sarki tolvajt, vagy ugricsáló hülyegyereket ezért a "bűnéért" ott és azonnal halálra ítélt és az ítéletet végre is hajtotta, ez a módszer már évtizedek óta folyamatos, de még senki nem utazott Gázából NYNY-ba, hogy egy ilyen tüntetésen részt vegyen egyetértése kinyílvánítása okán, vagy Tripoliból és sorolhatnám honnan, és egyetlen iráni sem utazott egyetlen usa nukleáris fegyvert gyártó üzeme elé tüntetni, a nuklearitás ellen...de ez nem mindíg lesz így...

brühüyyy

gondolataid welcome linkjeidet nem nyitom ki
@Mariann19: MSZP életpályamodell. Ők se hagynak senkit az út szélén. Az MSZP jobban teljesít. (bocs, ez plágium)
@taga20:
@guma:
Ehh,volt olyan gyanúm,hogy valami fejes is volt ő,csak azt nem tudtam mikor.
@Gábris szomszéd: Az tény és való,hogy egy olyan világban,ahol ez szokatlan,az ilyen esemény sokkal nagyobb megütközést kelt.
A közel-keleten meg: csak egy újabb bomba.
Sajnos ez van.
Na további jó mulatást,viszlát és jó éjszakát mindenkinek!
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: és a többi jöhet?
apám, te hülye vagy?
:)
@taga20:
a mohamedánságban max. a hárem vonzhat. az is csak bizonyos életkorig.)))))))
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: aztán anyukád kézfején nehogy meglásd a vonalkódot! te kis szegedicsanád:)
@jöttem: még csak az se.
én olyan vagyok, mint egy orka, egyet választok és vele élem az életem le:)
Azért a zuglói guminő mutyi még messze van ötker anti milliárdos ingatlan panamáitól.

Döntsd a tőkét, ne siránkozz!
@Rodeo36: "mely szerint ha nincs karikatura (pamflet vagy gúny) akkor nincs gyilkosság sem erre adandó válaszként."

Szerintem ezt nem én írtam.
Olyasmit fejtegettem, és nem fogom a vlogról idemásolni, hogy egy rosszul működő rendszer kigunyolása és egy, rendszernek csak alapjául szolgáló vallás kigunyolása közt van némi különbség.
Ahogy Jézus gúnyrajzva foglalása rossz válasz lett volna az inkvizíció műlödési szélsőségének bemutatására, kigunyolására.
Ezt a véleményemet fenntartom. A dzsihadista erőszak-kommandók működése kb olyan viszonyban van a koránnal, mint Torquemada Jézussal és a Bibliával. Lobogtatják, és legfeljebb fejbeverésre használják.
Wnnek megfelelően Mohamed, mint avvlásalapító kigunyolása nem a dzsihadistákon, hanem az iszlámon élcelődik. Ami rohadt nagy különbség. Amit a C.H. rajzolói ezügyben tettek, az szimplán taplóság.
Egy karikatúrára mi az adekvát válasz? Szerinted? Az ötlet nem az enyám, de ha a kedves mamádat ábrázolnák nagy példányszámba repedtsarkú bárcás prostiként és kifejtenék, hogy a vicc szereplőihez ghasonlóan örülj, hogy nem ugatsz, akkor Neked mi lenne a válaszreakciód? Az általad írt köszönő levélben, amiben kifejtenéd nagyravecsülésed, nem hiszek. S mit szólnál a tizedik rajz után, amikor nyilvánvaló, hogy kifejezetten a türelmed határait feszegetik, és minél inkább vagy türelmes, annál durvább rajzokat szórnak a nép közé. Már a szomszéd kutyájával is meghágatva a kedves mamád.
Nem, nem tudom mi lenne az adekvát reakció. A géppuska nem. Még akkor sem, ha emberileg megértem az iszlám hívőz, ha a küszöböt is gyűlölték, amin a rajzolók átléptek. S gyanítom, hogy nem csak az iszlám fanatikusok nem morzsoltak szét krokodiulkönnyeket, hanem egyik megsértett vallás követői sem.
S miközben megértem a halmozódó gyűlöletet, még mindig igyekszem megpróbálmni a fizikai kiiktatáson kívüli adekvát válaszokat kitalálni.
Habitusomnál fogva, azt hiszem a jogi útra terelés mellett döntöttem volna. A vallási értékek kigunyolása és lejáratása alapján. Pont azt hozva fel példaként, hogy mit szólnának fordítva.
Erre az rossz válasz, hogy miért nem rajzoltak hasonlókat Jézusról. A taplóságra nem okvetlenül a taplóság a legjobb válasz. Bár egy hasonkó rajzsorozat hatását a Reims-i katedrális kapujában kiállítva érdekes lett volna lemérni. Szerinted hányan rántottak volna kést? 1-2 biztos akadt volna.
Közben továbbra is töprengek az adekvát válasz kérdésén. Lehet, hogy van egy olyan szintje a tehetetlen gyűlöletnek és az azt kiváltó lenéző bunkóságnak, maikor valójában nem lehet emberi keretek közt választ adni? Szerinted?
Azt tudom, hogy a szentek története tele van asszisztált öngyilkosságot elkövető mártírokkal. Holott ők nem is készítettek gúnyrajzot Jupiterről. Tehát ismert az a fajta viselkedés, ami egyirányú utca a gyakorlatban.
Nem, azt hiszem nem tudok olyan választ adni, ami emberi keretek között marad. Valahol biztos kilógna a humánum takarója alól. Az is, ha elrabolják őket és a Korán megtanulására kényszerítik a társaságot. Ami ott is sántított volna, hogy fenntartom: a rá hivatkozók sem ismerik a Koránt. Legfeljebb tudják kivülről. Főleg a kiragadott részeit.
Ítos: "miért az oka és milyen szerepe van ebben sértődött és eltévelyedett valamint önmagukat társadalomból kirekesztő fiatalok randalírozáshoz pláne gépfegyverrel"
Bár korábban nem írtam ilyenekre hivatkozást, tehát mégis csak összekeversz valakivel, de azt hsizem a fenntiek még erre az ok okozati összefüggésre is adnak némi magyarázatot. Még akkor is, ha a tutit nem tudom, csak "hangosan gondolkodtam". Éppen az általad írt emberkék fanatizálhatók, aktivizálhatók bármivel bárki ellen. Egy iszlám közösségben ebbe az irányba mozdultak. Ha Miskolcon születnek, akkor betyárseregtagokká válnak. Ha jegesmedvének akkor a fehérszőrüek nevében acsarkodnának a barnabőrüekre. Ezt is írtam már bayerzsóti kapcsán vmikor, de mindegy, hogy nyilaskereszteseknek vagy bokoharamnbak hívják, és mindegy, hogy a Turulra vagy a Koránra hivatkozva gyilkolnak. Ezen a szinten már csak kifogások a rajzok.
Azt hiszem valahol itt van a megoldás. Az egyik oldalról kellene tudni annyira emberszámba venni a másikat, hogy nem rajzoljuk le a mésik anyjét a szomszéd kutyájával szeretkezve. A másik oldalon pedig csökkenteni azt a szociológiai (nem csak szociális) gap-et, ami bármivel fanatizálható csürhélvé degradálhat embereket.
De ez a mindkét oldalon működtetendő társadalmi nevelés nem célja a jelen állapotok haszonélvezőinek, Egyik oldalon sem.
Így néha az oroszlánok megesznek néhányat az arénába leveredők közül. A lelátón pedig borzongunk és együttérzünk. Hol a gladiátorral, hol az oroszlánnal.
Ha gondolod kiteszem a blogra is mindezt :-)
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: dehogy haragszom... novák, majd a lápi-magyar linkelte videón vona is számomra elfogadhatatlan dolgokat mondott... dns-szortírozók, ezt nem lehet mentegetni... ez egy tiszta választóvonal: nem érdekel a gazdasági elképzelésük, nem érdekel a programjuk ezek után... az alap náluk mindenhol az, hogy vannak a magyarok és a cigányok... a hazámat viszik végromlásba, s a szavazóik ehhez asszisztálnak... csomagot veszel: lehet, hogy egy gyönyörű karajt egy darab szarral... vagy bármit behelyettesíthetsz a karaj helyett, de a darab szar a konstans...
@taga20:
helyes a bőgés, te oroszlánkirály!))
@taga20: nem érted... nem ők erőltették ránk a saját kultúrájukat, hanem fordítva... és ezt nem is akarjuk megérteni... te mit tudsz az iszlámról?...
@GeoCracker: te egy fasz vagy! egy métely!
@jöttem: :) na nem kell a púder:)
@explanatus:
Szia Explanatus!
"MSZP életpálya modell."
Tudtuk, hogy ott is gyakorolják a teljesítmény nélküli adakozást a kiválasztott híveknek.
A kivitelezés technikája ebben az izgalmas, mely
igen változatos formában nyilvánul meg.
üdv.
@Sir Bates dö Hól: sír, te aszt írtad, hogy az olajuk.
milyen kultúráról pampogsz? a halál kultúrájáról?
semmit, de remélem nem a te család tagjaid halálán tudok meg többet!
@Oxica:

Még. Messze. De "ígéretesen" indul. Túlbecsülitek Karácsonyt és nagyon alá TóCsát.
@GeoCracker:
kiegészítő kérdésem (kösz a majdnem kimerítő, engem nem szólásodért)

mi a véleményed Voltaire tevékenységére, Leonardo és környezete titkos boncolásaira orvosi ismeretek megszerzése címén, Hyeronimus Bosh alkotásaira, Dante La Divina Commedia illusztrációira vonatkozóan

azaz a gyermeknevelés néha makarenkói pofonokat is citál és CH -szvsz- egy ilyen kis emlékeztető hogy körmös lesz és utána seggrepacsi+++

hallgatlak

brühüyyy
@taga20:
becsüld meg a jó szót taga, mert ha ma nem, holnap valaki biztosan elküld a fenébe. akkor talán jólesne.)
@Gábris szomszéd:
és mikor válaszolsz? most kétségeim támadtak...hol a rendőr holtteste vagy hol él?

de a kérdéseimre ez nem válasz

brühüyyy
@taga20: A kettő együtt nem megy. Egy nételyről sem tudok, amelyik alkalmas lenne nőnemű gerincesek megtermékenytésére
@vakapad:

Tudod az van, hogy van nekem ez a saját véleményalkotás képességem, nem kell a másé. Várnait is meghallgattam személyesen és TóCsával is néztem már farkasszemet fésztufész. Ahogy Bartával, Karácsonnyal meg a többiekkel is.

Oszt ez a véleményem, ami. Lehet megsértődni rajta bátran.
@Gábris szomszéd:
keresd meg ott ahová linkeltél

brühüyyy
@taga20: elnézést, én fogalmaztam helytelenül... pont, pont, vesszőcske... eddig ződ?:-)...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Tudod mikor a PM anno megalakult ott voltam mint meghívott vendég. Na, ott kurvára nem erről volt szó.
@jöttem: Kárpi bácsiról nevetve mondták,hogy
szigorú de igazságtalan.
PADLÓT fogtam!:(
@Rodeo36: Hyeronimus Bosh az egyik kedvencem :) S az is hülye aki Leonardo-t nem ismeri el. Dante nem a kedvencem, és Voltaire is csúnyákat írt a szegény Johannáról.

De gondolom nem ez érdekelt :-)
Leonardo boncolásai nem is voltak annyira titkosak, és gyanítom, hogy balkezessége és homoszexualitása nagyobb, ugyanakkora veszélyt jelentett számára.

Azt írtam azt hiszem, hogy a mártírattitüd régóta ismert. Sokan, sokfelé próbáltak eljutni a határokig. Mármint a saját koruk elfogadhatósági rendszerének határáig. Ami nyilván csak a hülyék szemében binárisan jó és rossz.
Sosem fojuk megtudni milyen lenne a világunk, ha Columbust nem üldözi el az inkvizíciótól való félelme, ha Leonardo-t megégetik, mint fajtalankodót, ha Galilei nem vonja vissza úgy a tanításait, hogy azok pont ettől terjedtek el kézen közön, ha Hyeronimus Bosh nem festi meg a gyönyörökkertjét (sem), ha Dante baráétságosabb, ha Voltaire nem akar volna pukkasztani.
Ahogy sosem tudnánk meg, milyen lenne az a közel kelet, ahol a Babiloniak konfliktusok nélkül és tömegesen bekevertetnek a zsidókkal. Lehet, hogy ma pont annyit tudnánk Salamon népéről, mint a szabinokról. Ergo, a mártírattitüd sem mindig káros globálisan.

A többire lásd a reimsi gondolatkísérletet.
Jelentősen bővül az Oktatási Hivatal (OH) feladatköre, ezentúl az OH látja el a pedagógusok minősítő vizsgájának, minősítési eljárásának szervezését, országos pedagógiai-szakmai ellenőrzés szervezését, szaktanácsadói névjegyzék vezetését - többek között ezt tartalmazza a köznevelési törvény január 1-jén életbe lépett módosítása.

A hivatal nem csupán a köznevelésben, de a felsőoktatásban is nagyobb szerephez jut azáltal, hogy több feladatot is átvesz az oktatási szolgáltatásokat fejlesztő és üzemeltető Educatio Kft.-től. A Magyar Nemzet szerint a lépéssel a cég lényegében beolvadna az OH-ba, ezzel pedig az oktatási ágazat leghatalmasabb háttérintézménye jöhet létre.
Lényeges változás az is, hogy kötelezővé teszik etikai kódex elkészítését és alkalmazását, amely "követhető és világos erkölcsi, etikai értékmérőként" funkcionálhat majd már nemcsak állami, de magánintézményekben oktató pedagógusok számára is. A lemorzsolódást csökkentő intézkedésként pedig módosították a tankötelezettség megszűnésére vonatkozó szabályozást, amely így a jelenleg hatályos 16. életév betöltésének napja helyett a tanév végéig határozza meg a tankötelezettséget.

Mindemellett magasabb fizetést ígérnek a pedagógusoknak. Czunyiné Bertalan Judit köznevelési államtitkár szerint január elsejétől több mint 22 ezer pedagógus léphet "pedagógus II." vagy "mesterpedagógus" fokozatba, így ők az ígéretek szerint számíthatnak béremelésre. Az államtitkár ugyanakkor arról nem beszélt, hogy január 1-től már nem a mindenkori minimálbérhez, hanem a kormány által meghatározott vetítési alaphoz kötik a pedagógusok bérét. Az Eduline számításai szerint pedig ezzel így nemcsak hogy nem nő a tanárok bére, de akár havi 3-6 ezer forinttól is eleshetnek. Ikotity István LMP-s képviselő szerint a kormány ezzel eddig háromszor csapta be a pedagógusokat: elsőként akkor, amikor 2013 őszéig halogatta a béremelésüket. A második ígéretszegése az volt a kabinetnek, hogy ekkor sem az eredetileg tervezett emelést kapták meg, ugyanis a növelést 2017-ig kitolták. A politikus úgy véli, a tanárok összességében 237 milliárd forinttal kaptak kevesebb pénzt, mint amennyit ígértek számukra, s amennyi járna nekik.

Forrás: Népszava/Stop | STOP

SUNYINÉ...EGY PÖKHENDI, SZEMÉT, CINIKUS ROHADT ZSIDÓ KURVA !!!!!

ennyike.
@Sir Bates dö Hól: zöd! ja barna. mi a faszér szopod a faszt? remélem vityával vonulsz vasárnap.
@jöttem:
Igen az előbb írtad, hogy felügyeksz életőrként.
Míg a leggazdagabb európai országokban alig tucatnyi személyautó áll a teljes államigazgatás rendelkezésére, a magyar kormány több száz állami vezető számára biztosít személyes használatú gépkocsit, indokolatlanul. Ez az értelmetlen és pazarló urizálás évente sok milliárd forintba kerül az adófizetőknek. A PM felszólítja kormányt, hogy azonnal vizsgálja felül az állami autóhasználati gyakorlatot!

Tegnapi rádióinterjújában Orbán Viktor arra kért mindenkit, most tiltakozzunk az elkerülő utak fizetőssé tétele ellen, most szóljunk. Szólunk: az útdíjakban január elsejével bevezetett változtatások hazugságokkal, anomáliákkal és rendszerhibákkal terheltek. Az elkerülő utak és a bevezető szakaszok fizetőssé tételével a kormány szerint költségvetési többlet érhető el, úgy, hogy közben "mindenki jól jár". Orbán Viktor téved. Amit hall, az nem a próbaüzem gépházzaja, az a tiltakozók hangja. Nem csak az újabb sarc miatt háborognak, hanem az elvek megtámadása ellen is.
A PM szerint az új útdíj, nem más, mint agglomerációs adó. Elfogadhatatlan, hogy amíg a kormány újabb sarcokat vet ki az autósokra, addig az állami vezetők díjmentesen használhatják, gyakran személyes célokra szolgálati járműveiket.

A PM szerint a kormány eltúlzott szolgálatiautó-osztogatási gyakorlásának megszüntetésével kényelmesen meg lehetne takarítani azt a pénzt, amit az egyszerű autósok újabb megsarcolásából vár az állam.

A PM felszólítja az Orbán-kormányt, hogy azonnal vizsgálja felül a megmagyarázhatatlanul bőkezű állami autóhasználati gyakorlatot, az indokolatlanul megítélt szolgálati autókat vegye vissza a kedvezményezettektől, a magáncélú használtra pedig adót vessenek ki.

Mach Péter a PM elnökségi tagja,

| STOP
ez így igaz ! a pm-et meg leszarom !
@ornagy50:

"PADLÓT fogtam!:( "

attól amit a tagának írtam?
miért?
@GeoCracker: és mi olyan országban élük,ahol 2008-2009-ben hat romát ,köztük egy kisgyereket gyilkoltak le agymosott hülye állatok a származásuk miatt :(
@GeoCracker:

Igen. Már második éve.
@avanivi: Ha egy soromból az következik, hogy fel vannak mentve a gyilkosok, csodálnám....

Nem a dolog másik oldala, hogy a gyilkosok gyilkosok, és pont.
Belvárosi CBA biznisz - Rogán kiadja, majd Lázár 380 milliót keres rajta

Újabb ingatlanmutyira derült fény, az ügyet az LMP belvárosi blogján közölte dr. Csonka Krisztián, a párt 5. kerületi elnöke. Az írása szerint egy ingatlant a CBA évekig bérelt, amit később a bérlők számos kedvezménnyel, áron alul, 51 millió forintért megvehettek egy vélhetően erre alakult cégként, majd az ingatlant most 430 millióért árulják.

www.hirhatar.hu/index_cikk.php?hh=belvarosi-cba-biznisz-rogan-kiadja-majd-lazar-380-milliot-keres-rajta
Környezetszennyezési adót vetett ki a kormány a napelemekre

A környezetszennyező termékekre kivetett adó, vagyis környezetvédelmi termékdíj terheli január óta a napelemeket - írja a 444.hu.

hvg.hu/gazdasag/20150110_Kornyezetszennyezesi_adot_vetett_ki_a_kor#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso&utm_content=default
@ornagy50:
Jóvanna! Geo blogját olvasom, az van a fejemben.
Lesz még jobb is. A végét nagyon fogod élvezni.))
@jöttem: te ennek az örnagy gyereknek van legalább egy macskája vagy egy guminője?:)))
www.youtube.com/watch?v=TqmManfUlk0
Galéria: Az arab lapok karikaturistái sem kímélték a terroristákat

Az arab lapok karikaturistái is megemlékeztek a Charlie Hebdo elleni támadásról, és némileg együttérzőbbnek tűnnek a kivégzett rajzolókkal, mint egy-egy magyar kollégájuk.

hvg.hu/kultura/20150110_Galeria_Az_arab_lapok_karikaturistai_sem
@GeoCracker:
ezt én sasszénak látom részedről....nem szeretem a milett volna ha című nehéz drogosoknak való kérdéshalmazt (úgymint: ha nem veszem be akkor is zöld eget látnék e?)

namost a mindkettőnk által nagyratartottak a saját azaz a kedves drága (a kurva annyát neki) katolikus métely ellen szóltak, szatírával, majdnem nyíltan gay ségükkel (michelangelo megszoborta Leonardo meg is dugta) karikatúra köteteikkel és szónoki tevékenységükkel és azért van ma egy szekuláris La France ahol a templom a népé és lehet benne misézni is...

namost automatikusan aggya magát a következő kérdés hogy Torquemada és rtársainak nagyoon kedves szívhezszóló tevékenysége ellenére is létrejött mindez mialatt a mai másik monoteisztikus hazugságözönben nem lehet rendet vágni sem gépfegyverrel sem benyalással ők lennének a szirek a sziriuszról? vagy ők a kis zöld turbános burnuszos kedves szomszéd aki őrjöngve tiltakozik amikor megkérdeztem tőle (valóban!!!!) hogyn hol lakik allah és az ő prófétái nála otthon az állami pénzen ajándékként kapott 6 szobás kétszintes mansion-ban ahol mint afgán menekült tengette életét és a 8 tagú csalággyáét és kurvára útálta aza egészet mert csak és mert mások nem imádták azt aki egyébként sincs azaz allah elvtársat vagy elvtársnőt

erre mongyál nekem valamit, ez XXI. századi személyes is....kkkkkkkkkkkkkk

brühüyyy
Budaörs polgármestere dugós képpel üzent a kormánynak – fotó

Egy közlekedési dugóról készült fotóval reagált Wittinghoff Tamás budaörsi polgármester Tasó Lászlónak, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) államtitkárának korábbi megállapítására, miszerint nem bizonyítják vizsgálatok azt, hogy az útdíjrendszer kiterjesztése miatt ne a gyorsforgalmi utakat választanák az emberek.

hvg.hu/itthon/20150110_Budaors_polgarmestere_dugorol_keszult_kep
Budapestre költöztette gépeit egy orosz légitársaság – fotó

Hat Boeinget költöztetett át Budapestre az orosz Orenair légitársaság, mert a lízingcége itt látja "biztosnak" a tárolásukat – jelentette a Budapest Airport a Facebookon, ahol fotókat is közölt az eddig nálunk csak ritkán látott utasszállítókról.

hvg.hu/gazdasag/20150110_Budapestre_koltoztette_gepeit_egy_orosz_l
@avanivi: és egy olyanba, ahol egy cigány horda szét szed egy embert a gyerekei szeme előtt. na erre varrjál gombot!
@taga20:
Kinek, mi?
Neked tokmányod, neki vezérsíkja.
Most mitizélszmán..?
Ja, és ne becézd már a szart, Vitya... nooormális?? Hülegyermek:)))
@guma: és mi van a tupoljevvel? és mi van az orosz dinamikával? szét porlatt?
@guma:

tudod van ahol a gyep a kertben arra szolgál hogy kiheverjünk hűsölni és van ahol a fejeket boríttya mint levédia felcsútbasznád alsón

kibaszott jó rajzok, még a netán yahoo -t szeretném látni amint egy gépkarabély kilóg a valagából amint felhúzza burnuszát

brühüyyy
@taga20: Feladatod a következő a böffenésed
után!!!
KÉR!
JELENT!
STIMT???:)
@GeoCracker: Nem!!! csak azért írtam,mert itt ahol élünk ahhoz hogy legyilkoljanak az is elég hogy romának születtek.
@Knósszosz: le teszem a fegyverem előtted( az agyam:))) szeretem az utosó miget látni a mételepen. gyagyás vagyok?
na zenéljünk, drága te!
www.youtube.com/watch?v=XmSdTa9kaiQ&list=RDXmSdTa9kaiQ
@taga20:
Nem tettem fel neki indiszkrét kérdéseket. Kapcsolatunk teljesen nyilvános.
Vannak bombázói /lehet irigykedni/.))
@Gábris szomszéd:
azóta eltelt kb egy egész óra, arra sem méltatsz, hogy elolvasd amit neked írtam és amiben kértem hogy ismertesd saját gondolataidat

jobb tudni

ez tudod mit jelent? nem? na majd megtudod

brühüyyy
@guma:
Meg itt van egy gárda, akik olyanokból állnak, hogy a szakszójuk az adott típusra érvényesek.
Volt MALÉV-es szerelők reszelték Moszkvában nem olyan régen a volt coccialista maradvány légitársaságok nyugati gépeit, Domogyedovón.

Nem kitaláltam, első kézből hallottam.
@Knósszosz: HI Knoszi.Mi a helyzet a Hihetetlen
Győzelemmel?
Török Zsoltnak máris kifizetődő volt Zuglóban tolni a TóCsa és Karácsony szekerét: minnyá lett neki állás az önkormányzat Zuglói Cserepes Kulturális Nonprofit cégénél.

ÍGYEN MŰXIK A KAPCSOLATI TÖÖÖKE MA AGYARORSZÁGON...MINDENKI LÁTHASSA....UGYE...
@kvadrillio: "A toledói rabbiszék és a kapcsolati tőke - Lativ Kolel
lativ.hu/a-toledoi-rabbiszek-es-a-kapcsolati-tke/
A hit, az elhivatottság és a tudás mellett a kapcsolati tőke is fontos. ... Az utóbbi az “Arbá Turim”vcímű zsidó törvénykönyv szerzőjeként vált ismertté, róla egy ..."

UGYEHOGYUGYEHHH...
@Rodeo36:
S mi a fészkes nyavalyát szóljak. Mintha a nagyon bölcs népvezér korában nem lett volna olyan párttag aki a párt által kiutalt pártpénzen felépített nyomorkégliben szidta volna a lusta semmirekellő bandát.
Szerinted hány kedves bigottan kersztény barátunk hánynak kardélre jasonló szintű kérdésért. Megmondom: sok. Jehovistákkal próbálva. Mert negyed óra után keresztbe mertem nekik kérdezni.
De a többség békés őrült.
Amúgy az egyház sem volt egységes. A sátánistán szadista kutyák rendjétől lepraépolókig széles volt a skála. Még a papok mindegyike sem szeretett mindenkit. Hallgatólagisan nem égették meg fent nevezett urakat/hölgyeket

Egyébként a mindennapokra qrva egyszerű a recept: apa itt élsz, ez a jogrend érvényes rád. Itt nem lopsz, nem ölsz, nem eszel embert, és nem anyázol, világos? Mert amennyiben megteszed, kiváló börtöneinkben próbálkozhatsz pár évig túléléssel.

Amúgy a középkorban is voltak hirtelen megtért és szerzetesnek állt delikvensek. Alig hiszem hogy ott kevésbé szerették a fiukat, de nem voltak szem előtt, miközben csak fél kézzel másolták a kodexeket.
@ornagy50: haver, látom a közepébe tenyereltem. bocs.
jöttem jó csaj, így virtuálisan. csípd meg:)
egyébként, ha nekem ilyet ír valaki, ako a szemébe röhögök.:)
@taga20: Bárki követi el,elítélek minden erőszakot.
@taga20:

Méghogy nem kell a púder!

"na zenéljünk, drága te!"

Ez egy egész sminkkészlet. ))))

Ahogy Jézus mondja: Amit nem kívánsz magadnak, te sem tedd embertársadnak!
@taga20:
Most mit izélsz???
A 29-es az neked például egy szar?
Fairfordból háromszor hozta el a trófeát, ahol F-16 volt a csúcs, meg a Hornet, a Dassault Rafaele és egyéb ilyenek.

Ja, gyagyás vagy, hamán kérdeszted b+!!:)))
Deazé szeretlek, hülyemarha:)
Leisztinger megszerzi Újbuda legértékesebb telkét? avagy ...
portal.jobbik.net/index.php?q=node/3535
2006. dec. 13. - Gyűlölködő zsidó vers a magyarokról... lesz-e elhatárolódás a Dahány utcában? ... nagyvállalkozók kapcsolatrendszereit, ebben ő a non plusz ultra. ... A kommunizmus a zsidók lényegében ugyanazok. ... Marx: A Tőke, 1867 ...
Zsidó betelepítés Magyarországra
www.freepress-freespeech.com/holhome/kiscikk1/zsidbetel.htm
Itt, a stabil országban, ahová a válságövezetből menekül a tőke, a bankárok .... a rendszerváltást irányítók, vagy azok egyes köreinek kapcsolatrendszerére, ...
@kvadrillio: AZÉÉÉÉJÓÜFEJVOLT EZA CSURKAPISTAHHHHH...LÁTNOKI KÉPESSÉGEKKEL RENDELKEZETT.....
@GeoCracker:
ez elég tömör (mint kedvencem:::)
Egyébként a mindennapokra qrva egyszerű a recept: apa itt élsz, ez a jogrend érvényes rád. Itt nem lopsz, nem ölsz, nem eszel embert, és nem anyázol, világos? Mert amennyiben megteszed, kiváló börtöneinkben próbálkozhatsz pár évig túléléssel.

felhívnám a figyelmed hiányzik egy "n"

delinkvens (nem vitaképpen csak javítás)

akkor részedről le is ...van...???

brühüyyy
@jöttem: feleségem után téged szeretlek legjobban:))
(bocsánat orica, guma, mariann,peni...)
www.youtube.com/watch?v=XkKulSH2nNc&list=RDXkKulSH2nNc
@jöttem: Pierre Berton:Aranyláz Alaszkában.
Szaladj néki Prágám!!!
Kollabálsz tűle!!!
Az idézetedet is megtalálod!:)
@taga20:
ne sztreccselj ezekkel a linkekkel! mondtam már, hogy tilos a muzsikálás este 8 után.
nemcsak virtuálisan. élőben is jó.)))
@ornagy50:
Nem láttam még, költözöm már vagy három hete.
Örülök, hogy lyuk van a Kuznyecov NK-8-as hátuljámon, ebből adódóan azt sem tudom, hány kompresszor fokozatom van az én bableves hajtóművemben. Esetleg lencse is lehet, de a zajterhelés miatt kitiltanának Kastrup-ról, szóval egy RR-Trent talán jobb megoldás lenne.

Az Emirates azt használja az A 330-asain, amivel ide gyönnek naponta. Szép madár, bár nem Fighting Falcon, de más is a ketegória!:))))
@Knósszosz: ha rosszul emlékszem magyar pilótával:)
@Knósszosz: :)))

szia!

a napokban olvastam, hogy megint megpróbálják az utolsó MALÉV gépet eladni, amiből esetleg az elmaradt béreket kifizethetik majd... :(((

közben meg Kréta bedugult! nem semmi káosztokozott ott a hó:

offforever.blog.hu/2015/01/09/megbenitotta_kreta_szigetet_a_hokaosz_miatt_kialakult_oriasi_dugo
@taga20:

jóvanna! elférünk a csajokkal így egy sorban.)))
@Knósszosz: és ako a rambo egy szar volt?:))
@ornagy50:
Keresem, hátha fenn van valahol a neten pdf-ben.
KÖSZI)))
@guma:
Melyik utolsó MALÉV gépet?
Az összeset kirepülték a Mojave sivatagba bontásra, a nagyvasakat (Boeinng 767-esek..) eladták a p-tschába, a 800-asokból meg sikerült eladni ide-oda, de mi maradt??

Van a füvön még Tupi 154-es... esetleg? Azt kinek?
Nem tudom de tényleg, szóval??
Maszovlet korszakból maradt szélmalom...?
@Knósszosz: jaja:)) a régi szép idők, amiko még ártidétu is laza vot:))
@taga20:
Most éppen megnéztem a zexpendábelesz hármat, abba nem is vót a Rambó.
Nem vagy naprakész, beeee:))
@taga20:

Te közveszélyes vagy verbálisan. ))))
Házaséletet a hálószobában élj, ne a neten!
Ha tanácsra van szükséged a témában, fordulj a srácokhoz.))))
@jöttem: jó kis buksza vagy:) ha valami kan megkap, jó jár. remélem rendszeresen beretválkozol:)))
Nem kell útdíj, fizessenek az állami vezetők az autóhasználatért!

Míg a leggazdagabb európai országokban alig tucatnyi személyautó áll a teljes államigazgatás rendelkezésére, a magyar kormány több száz állami vezető számára biztosít személyes használatú gépkocsit, indokolatlanul. Ez az értelmetlen és pazarló urizálás évente sok milliárd forintba kerül az adófizetőknek. A PM felszólítja kormányt, hogy azonnal vizsgálja felül az állami autóhasználati gyakorlatot!

A PM szerint az új útdíj, nem más, mint agglomerációs adó. Elfogadhatatlan, hogy amíg a kormány újabb sarcokat vet ki az autósokra, addig az állami vezetők díjmentesen használhatják, gyakran személyes célokra szolgálati járműveiket.

A PM szerint a kormány eltúlzott szolgálatiautó-osztogatási gyakorlásának megszüntetésével kényelmesen meg lehetne takarítani azt a pénzt, amit az egyszerű autósok újabb megsarcolásából vár az állam.

A PM felszólítja az Orbán-kormányt, hogy azonnal vizsgálja felül a megmagyarázhatatlanul bőkezű állami autóhasználati gyakorlatot, az indokolatlanul megítélt szolgálati autókat vegye vissza a kedvezményezettektől, a magáncélú használtra pedig adót vessenek ki.
@taga20:

értem én taga, mit akarsz mondani. én is csíplek.
máskor próbálkozz naturista képek nélkül kinyilvánítani a szimpátiádat!
))))))
@Knósszosz:

Nem kell senkinek az utolsó Malév-gép

A becsődölt Malév utolsó gépére január 6-ig lehetett ajánlatot tenni, de a felszámoló tájékoztatása szerint ezúttal sem érkezett be ajánlat.

www.vg.hu/vallalatok/turizmus/nem-kell-senkinek-az-utolso-malev-gep-419162

Árulják az utolsó Malév-gépet

A Malév felszámolója június végéig kapott lehetőséget arra, hogy megpróbálja eladni a légitársaság egyetlen repülőjét, ha sikerrel jár, újabb forintokhoz juthatnak a volt dolgozók – írta a Napi Gazdaság csütörtökön.

www.tozsdeforum.hu/uzlet-2/gazdasag/aruljak-az-utolso-malev-gepet/

Senkinek sem kell az utolsó Malév-gép

mno.hu/hirtv_gazdasagi_hirei/senkinek-sem-kell-az-utolso-malev-gep-1204391
@jöttem: nem megy. a vénusz az a vénusz:)))
nyalom a dombodat:)))
@Knósszosz:

'jóestét!

Ha jól látom az M1 jobban teljesít!
'onscreen:Keresztapa

Mennyivel tisztességesebb éra volt:)
@gazoló:

apám! engem jól felébresztettél a berakott zenével...

de nem "voltál" Kubában? elmaradt a zene a pia, stb... :DDDD

offforever.blog.hu/2015/01/10/a_kozosseg_ereje_kuba_627
ha nem megy, akkor megoldom én.
jó éjt mindenkinek!
@taga20: ma különösen hülye vagy :(
@guma:

Drága vagy ,de épp most értem végére a Tanár úrral készült beszélgetésnek!
Majd holnap remélem lesz rá időm és akkor "együtt szívunk":))
A pia folyamatosan megy,de sajnos nem cubai táj'jellegű:)
Kuba után ezt se hagyja ki senki. mindkettőnek jelentősége van a maga módján:

Goodfriend, mint férfi Mona Lisa

dr.Máriás a Facebookon tette közzé két újabb képét: az egyiken Szijjártó Péter várja párbajra André Goodfriendet, míg a másik rusztikus egyszerű vonásokkal ábrázolja az ügyvivő karakteres vonásait bombákkal szinesítve. Másfél éve a pogácsazombik támadása utáni tárlatvezetés sikerén felbuzdulva, a művészhez fordultunk, hogy kiderítsük, hogy mit szimbolizál az akutálpolitikai kérdéseket gyakran feszegető művész két legfrissebb alkotása.

index.hu/kultur/2015/01/10/goodfriend_mint_napi_politikai_szappanoperam_mona_lisaja/
@guma: ja és szeretem az okos nőket! pfuhhh!! szar alak vagyok.
száz nőt, mintegy tagát!:))))))))
@gazoló: ez jól jött most! :)))

lelkesen megyek aludni... :D

mindenkinek szép álmokat!
@guma: melyik részem a hülye? az amelyik beleköp a tükörbe és szembe néz vagy az amelyik kinyalja a csajok punciját? segics drága guma:))
.
ROGÁNBÓL hivatásos rettegő lett.

A Fidesz frakcióvezetője szerint az országvédelmi akciótervnek része lehetne az is, hogy kiderüljön, "ki húzódik meg" a mostani tüntetések mögött.

Ki finanszírozza ezeket az egyre drágább demonstrációkat, és milyen érdekből? - tette fel a kérdést Rogán Antal a HírTV P8 című műsorának adott, szombat este sugárzott interjúban. Szerinte ha a parlamenti pártoktól elvárják, hogy a nyilvánosság elé tárják a gazdálkodásukat, akkor az ezektől a politikai érdekcsoportoktól is elvárható.

www.hirado.hu/2015/01/10/rogan-deruljon-ki-hogy-ki-finanszirozza-a-tunteteseket/?source=hirkereso
@dr. jenőke (jenőke):

Mondjátok meg 'gülüszeműatomantinak én,mi akik elmegyünk finanszírozzuk amikor dobunk a papírdoboz perselybe amit a lányok körbehordanak!!
KÖZE??????????

Számla nélkül 'basznászájba a 'táguló pasaparkit a parasztkölyke!!

Csak úgy mint a templomba!!
Ők legalább elszámolnak vele,a papok megeltüntetik faszságokra,mercikkel rohangásznak,nem hogy 'kajátruhát osztanának belőle!!
@GeoCracker:
köszönettel vettem a lehetőséget beleírtam amit erről eddig..., és ha lesz további vita folytatom most már ott

brühüyyy
@Sir Bates dö Hól: melyik a könnyebb?
európában muszlinként élni, vagy szaud-arábiában európaiként?
@GeoCracker: "@Rodeo36: "mely szerint ha nincs karikatura (pamflet vagy gúny) akkor nincs gyilkosság sem erre adandó válaszként."

Szerintem ezt nem én írtam."

De!ezt írtad.
.
Franciaország az utcára vonul. Milliónyi tüntető fog vasárnap hitet tenni a liberális demokrácia, a sajtó- és szólásszabadság mellett. Európa vezető államfői, a brit, az olasz, a spanyol, a német, vagy például a lengyel kormányfő is személyes jelenlétével fogja demonstrálni szolidaritását és elkötelezettségét az alapvető demokratikus jogok mellett a Charlie Hebdo szerkesztősége elleni véres támadásra válaszul.

gepnarancs.hu/2015/01/orban-nest-pas-charlie-mit-keres-parizsban/
.
BATSÁNYI JÁNOS: A FRANCIAORSZÁGI VÁLTOZÁSOKRA

Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek,
Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!
@punkfrog: nem tudom, nem voltam még ott... (te most egy vallást állítasz szembe egy megfoghatatlannal... azt tudod, ugye)...
@Sir Bates dö Hól: akkor helyesbítek:
melyik a könnyebb?
európában arabként élni, vagy szaud-arábiában európaiként?

"_Szaúd-Arábiában a hivatalos és egyedüli elismert vallás az iszlám. A mecsetekbe történő belépés, a két iszlám szent hely, Mekka és Medina meglátogatása, nem-muszlimok számára tilos.
Tilos a disznóhús, az abból készült készítmények, az alkohol tartalmú italok behozatala, és fogyasztása. A kábítószer-csempészetet halállal büntetik. Úgyszintén tilos az olyan sajtótermékek, kiadványok, könyvek behozatala, amelyekben más vallások jelképei, alkoholos italok és olyan élelmiszerek képei találhatók, amelyek egyértelműen, vagy feltételezhetően disznóhúsból készültek. Szintén nem megengedett az olyan sajtótermékek, könyvek behozatala, amelyek sértik, vagy bírálják az iszlám vallás előírásait, a szaúdi szokásokat.
Fényképezés, filmezés a mecsetek környezetében tiltott, az utcán, a bevásárlóközpontokban nem tilos, de személyek fényképezését kerülni kell.
A szigorú vallási szabályok miatt a viselkedési és öltözködési normák, különösen a nők számára rendkívül konzervatívak. Nők egyedül nem közlekedhetnek az országban. A szaúdi nőket férfi családtagnak kell kísérnie. A külföldi nőt szintén férfi családtagnak, vagy az üzleti partnerének kell várnia az országba történő belépéskor, és kísérnie az országban történő mozgás során. Az utcán, a közösségi tereken, bevásárlóközpontokban az európai nőknek is kötelező a bokáig érő, a karokat is eltakaró fekete lepel (abaya) viselése. A haj kendővel történő lefedése a külföldi nőktől is elvárt, de már nem kötelező. A nők gépkocsit Szaúd-Arábiában nem vezethetnek. Olyan nyilvános helyekre, mint az éttermek, cukrászda (kivéve a nagy szállodákban található létesítményeket) csak férfi családtag kíséretében léphetnek be, és csak az arra a célra kijelölt helyiségben az ún. "family section"-ben tartózkodhatnak. A bevásárlóközpontokban már kísérő nélkül is mozoghatnak, de hivatalos ügyeiket, így pl. pénzváltás a bankban, vagy egyéb, hivatalos ügyintézést, csak a hölgyek részére fenntartott helyiségekben intézhetik, amennyiben ilyen kijelölt.
A férfiak az utcán rövidnadrágban nem közlekedhetnek. Nőt nem szólíthatnak meg, csak a kísérőjét.
Az iszlám vallás előírásai szerinti napi ötszöri ima idején a hivatalok, üzletek bezárnak. A programok tervezésekor célszerű előzetesen tájékozódni a naponta változó ima-időpontokról, amelyeket egyébként a napilapok (köztük több angol nyelvű) is közölnek.
Az országban mozik, színházak nem működnek, nyilvános helyeken tilos a tánc és a zene.
A böjti hónap, a Ramadán idején a böjti időszakban (hajnaltól kora estig) nyilvános helyen mindenki számára tilos az étel, az ital fogyasztása, és a dohányzás. A viselkedési és öltözködési előírások betartását a vallási rendőrség felügyeli._"

konzuliszolgalat.kormany.hu/azsia?szaud-arabia

ha tudsz hasonló előírásokat, az európai értékrend betartására, az itt élő arabok részére, akkor beszélgethetünk arról, hogy ki erőltet a másikra és mit!
@Gábris szomszéd:

Ne hülyéskedj! Mióta "felvidéki" a Rumcajsz mese?
Az cseh. A jičíni /jicsíni/ erdőben játszódik Észak-nyugat Csehországban.
Semmi köze a szlovákiai magyarokhoz.
@Gábris szomszéd:
Neked Csehszlovákia egyenlő volt a Felvidékkel?
@punkfrog:

Ha úgy tekintesz rá, mint két nagyon eltérő kultúrára, akkor kulturáltság/tolerancia kérdése az egész.
Ha innen elmozdulsz, vagy el se érsz ide, akkor nagyon nehéz.
@punkfrog:

"melyik a könnyebb?
európában muszlinként élni, vagy szaud-arábiában európaiként?"

Európában a muszlin válogatott kínzásokon megy keresztül, igaz Szaúd-Arábiában is ugyanaz a sorsa:DD
@Orica Középföldi: pontosan úgy tekintek rá, mint két nagyon eltérő kultúrára.
arról beszélek, hogy ki erőlteti rá a másikra a saját értékrendjét.
toleranciát meg egyáltalán nem látok irányukból felénk.
@punkfrog:

"__@Sir Bates dö Hól: akkor helyesbítek:
melyik a könnyebb?
európában arabként élni, vagy szaud-arábiában európaiként?__"

Alma-körte. A feltett kérdés meg tejbegríz.
@Gábris szomszéd:

Az Osztrák-Magyar Monarchia része volt a kiegyezéstől Trianonig.
Ez a bajom veletek, ott a szélső jobbon. Homályos fogalmakat használtok.

Ha már linkelsz valamit, nézz utána. Esetleg ismerd be, hogy tévedtél.

De ha eddig nem ment, most megteheted.

www.nyirseghir.hu/vadon/vilagjaro/rumcajsz_nyomaban_a_jicsini_erdoben/17428

www.pagony.hu/rumcajsz

unciklopedia.org/wiki/Rumc%C3%A1jsz
@jöttem: megkaptad a választ.
Te vitted félre a dolgot!:))))
kérjél bocsánatot!:)))
@jaegtoer: akkor, helyesbítés 2.0:
melyik a könnyebb?
almák között körteként élni, vagy körték között almaként?
tejberizs?:D
@Gábris szomszéd:

Kijavítottalak, nem vittelek félre. Sokan olvassák a blogot kis hazámból is.
Fejcsóválásra ad okot, ha egy cseh mesét felvidékinek nevezünk.
Látod, ezért használom én a felvidéki helyett a szlovákiai magyar megnevezést.
Sokkal pontosabb.
@punkfrog:

Elég lesz így ülve, vagy le is kell térdelnem hozzá? Kézcsók is szükséges a végén?
@Gábris szomszéd:

"_Fontos tévhitek a spanyol inkvizícióról amikkel érdemes tisztában lenni._"

Tévhit ide vagy oda, a spanyol inkvizíció 1834-ben 'szűnt meg'.

Ki gondolná? Pedig ezzel is érdemes tisztában lenni.
@punkfrog:

Lassan azt kezdem hinni, disznó vagyok a hattyúk között:)
@punkfrog:

Igazából nem nagyon akartam ebbe a polémiába beszállni, mert a kérdés sokrétű és bonyolult.
Amikor Merkel belátta, hogy a multikulti nem működik, akkor kimondatlanul kimondta azt a problémát, amivel ma Európa szembesül.
Erre vagy találnak közös megoldást, vagy előbb-utóbb baj lesz.

Egy szigorúan zárt eszmerendszer találkozása a mára eléggé felhígult felvilágosodással csak problémákat fog szülni. Az egyik vallásháborúnak tekinti, a másik felvilágosításnak.Egyik oldalon van elég fanatikus, a másik oldalon nincs. A fegyver és a toll harca.

Hogy a kérdésedre is válaszoljak. Mindkettő a másikra akarja erőltetni a maga értékrendjét, csak az eszközeik/módszereik különbözőek.

Ehhez képest érdektelen, hogy te, én, mások kultúra és tolerancia kérdéseként tekintünk-e erre.
@Gábris szomszéd:

"_Én inkább maradok a felvidéki magyaroknál.:)_"

Miért nem Luxemburgi Zsigmondnál?
@jöttem: bocsánat, tegnap este egy kicsit túltoltam.
nem ígérem, hogy nem fog legközelebb megtörténni, me ismerem magam:))
@punkfrog: nagyon úgy néz ki, hogy nem költözök oda.
csak aszt nem értem, hogy aki meg ideköltözik onnan, az mé akarja itt aszt, mint ami elöl ideköltözött?
@Orica Középföldi: ahogy sír írta nekem korábban, egy kicsit én is relativizálok.
tagai viszonylatban kicsi vot:)))
@taga20:

Örömmel konstatálom, hogy okosra aludtad magad.
Én tudom, hogy nem fog még egyszer megtörténni a tegnapi eset.
Mivel legközelebb nem a harmadik, hanem az első figyelmeztetésem után ketrecbe teszlek. Aztán majd kiengedlek, ha észhez tértél.
Haver vagy, de te sem léphetsz át egy határt ízléstelen megjegyzésekkel.
Jusson ez az eszedbe normál és felpörgött üzemmódban is.
Ennyi volt a mondandóm. Most már lapozzunk! :)
@taga20:

Nem erre írta Sir:))
Azon cseppecskét meditálhatnál, hogy a tagai viszonylathoz képest jó blogon kötöttél-e ki. Gondolom van olyan bőven, ahol nem kell másnap elnézést kérni.
A vénuszdomb még nem került a geostratégiai játszmák látókörébe:))
@jöttem:
.
Hagyd. Sohasem téved, ha mégis, akkor egy ideig nem jelentkezik, nem válaszol.
Hamis önbecsüléssel rendelkezik.
@parti_giano:

" tipikus peldaja az empatiahianyba oldott tudatlansagnak."

Ezt melyikre hsz-ére írtad? Nem tudom eldönteni:)) Költői volt a kérdés.
@punkfrog: Hol? Tényleg hol. De végső soron valamilyen foremában igen. Ld. a kifejtős esszét itt vagy a kicsit javított, elütésmentesített verziót a blogon, Így, ebben a formában tényleg kár karikaturát rajzolni.
A rajztehetséggel nem jár együtt a moralitás, a társadalom viszont morális kategoria.

@Rodeo36: Válaszoltam ott a drotokról. Megvannak azok. Egyszerűen humánetológiailag rögzültek. Biztos van olyan mutáns, akiben nincsenek, de azook előbb utóbb marginalizálódnak és börtönben vagy diliházba végzik, illetve öngyilkosok lesznek.
@Orica Középföldi: a felvidek hibas megnevezese. ugyanis azt sohasem alkalmaztak pl. pozsonyra, csallokozre. olyan mint, mikor hisba kertek orbant a kettos sllampolgarsag elhalasztasara.
@Gábris szomszéd:

Szíved joga. Én is szoktam használni a felvidéki kifejezést, ha úgy hozza a helyzet. Pl. olyan társaságban vagyok, ahol nehezen viselik a szlovákiai magyar megnevezést. Nem élek vissza a vendégszeretettel.

Gondolkodtam rajta, miért idegen nekem a felvidékizés.

Rájöttem azért, mert otthon sosem hallottam.
Mint minden határon túli gyerek, én is átestem az útbaigazító kurzuson.

8 évesen - Anyu! A bácsi/néni miért beszél szlovákul. Nem mindenki magyar?
Vagy: Mi miért nem lakunk Magyarországon, ha magyarok vagyunk? - kérdéseimre annyit válaszoltak, amit befogadott az értelmem.

10-12 évesen már jöttek a fogósabb témák. Miért csatoltak minket Szlovákiához? Mikor fognak visszacsatolni?
"Soha! - hangzott a válasz. A határok csak háború árán változnak meg. Azt meg ne akard!"
Aztán jöttek a történetek az első, majd a második háborúról, a kitelepítésről, a rejtett elnyomásról.
De a végén mindig elhangzott az axióma: "Magyarok vagyunk, azok ia maradunk. Ide születtünk, itt élünk. Békében a többi néppel. Magyar vagy. Ne kérkedj vele, ne is tagadd meg soha!"

A felvilágosító kurzus harmadik fázis párválasztás környékére esik.
"Bárkihez is mész férjhez, a gyerekeidet magyarnak neveld, magyar iskolában taníttasd!"

Ezek az alapmondatok, amelyek minden határon túli magyar családban elhangzanak.

Nálunk otthon nem felvidékiztek.
Talán ezért nem érzem közelinek ezt a kifejezést.
@jöttem:
Paraszt vótt? Tudd be a guminőre való féltékenységének... A fenti kép miatt eshetett szét? :)
@dr. jenőke (jenőke):

ROGÁNBÓL hivatásos rettegő lett.

"_"A Fidesz frakcióvezetője szerint az országvédelmi akciótervnek része lehetne az is, hogy kiderüljön, "ki húzódik meg" a mostani tüntetések mögött.

Ki finanszírozza ezeket az egyre drágább demonstrációkat, és milyen érdekből? - tette fel a kérdést Rogán Antal a HírTV P8 című műsorának adott, szombat este sugárzott interjúban. Szerinte ha a parlamenti pártoktól elvárják, hogy a nyilvánosság elé tárják a gazdálkodásukat, akkor az ezektől a politikai érdekcsoportoktól is elvárható.

www.hirado.hu/2015/01/10/rogan-deruljon-ki-hogy-ki-finanszirozza-a-tunteteseket/?source=hirkereso "__"

Rogán Antal talán saját vagyonosodásának okairól adhatna valós, hiteles tájékoztatást, mielőtt másokat vizsgáltatna pénzügyi helyzetükről.

Különösen azért, mert a rendelkezésre álló adatok alapján Rogán Antal, a fidesz országgyűlési képviselője egy csaló, korrupt, hivatali hatalmával visszaélő politikus. Egy a többiek közül.

Érdeklődéssel várom, beperel-e.
@jöttem:
Csókolom! Ez így vagyon. Sok jobbikos baromnak azonban magyarázhatod...
Nálunk estére lett szél, melóztam sokáig, még a telephelyünk lévő sorompó tartólábát is letörte.
Gábris szomszéd:
Az inkviziciót szentesítő pápai bulla tény,
Torquemada hivatal tény.
Az általuk kivégzettekről elég pontos adat van. Ha a tizede tulzásként került a munkajelentésekbe, akkor is bőven sok.
.
„Ha Áder János valóban ENSZ-főtitkári címet szeretne, akkor az esélyeit éppen a saját pártja rontja [...] Bármely nemzetközi fórumon megnyilvánul, bárki nekiszegezheti: miért nem a saját portája előtt söpröget inkább? Magyarország nemzetközi megítélése ezeken a fórumokon nagyon rossz, ami csökkenti az esélyeit”

vs.hu/versus/mire-lesz-jo-ha-zold-a-koztarsasagi-elnok/illes-zoltan-ader-janos-fotitkari-eselyeit-a-sajat-partja-rontja-0111?utm_source=hrkrs&utm_medium=rss&utm_campaign=main
@jöttem: Egyik dédnagyim, akit máig nagyon szeretek és tisztelek osztárkként született, a másik, akit nem kevésbé szerttem és máig tisztelek ezer okból, érsekujvári volt. Sosem tótozta, felvidékiztek a családban. Ennek ellenére magyarabbnak tartom magam, mint sok vértahó, akiknek a magyarság csak jogcím. Karikaturák helyett.
.@jaegtoer:
.
Nem perel be. Az Átlátszón van kétrészes tényfeltárás és pontos adatok. (például kiderül ki is Portik volt élettársa, kinek az unokaöccse Habony, de nem pletyka szinten)
Ma is jelent meg egy 2007-ben értékesített ingatlanról adat: cbá-nak adott el, amit nyolcszoros áron adtak tovább.
Gondolom, ezek elsőbbséget élveznek.
Egyébként korrupcióról szó nincs. Mondom: szó!
@jöttem:

Szia!

Amikor
Árva,Szepes,(Krasznahorka),Déva,Zólyomlipcse váraiban vagy a Tátra-Fátra csúcsain megállok büszkeség és hála tölt el,hogy ott lehetek,enyém,a szlovákok történelmileg építészetileg,turisztikailag nagy gondot fordítanak rá!!
Európai vagyok,és Ők is!!

Beszélnek a levegőbe ezek a 'mélymagyarok,de arra nem vennék a fáradtságot,hogy tavasszal-nyáron megcsodálják a Vág,Árva vagy Garam folyót,hegyeiket szépen rendben tartott városaikat:))
@jöttem:

Imádom Kassát,a körülvevő hegyeket a Rozsnyót, a rozsnyóikarsztot,a szepességet a szlovák paradicsomot,a borovicskát,sztrapacskát és a kitűnő szlovák sört,a turulok meg'bekaphassák 'oszt igyanak mézeskumiszt!!:))

Létezik olyan matrica,tudod?:)
@gazoló:
A történelmi ismereteik meg, hogy úgymondjam, enyhén hiányosak.
Persze szelektíven.
Mondjuk az, hogy a jobbik legnagyobb magyarkodó balfaszai szlovák nemzetiségűek, sokat mond... Novák, Zázrivecz... Persze ők akarják megmondani, ki a MAGYAR. Hogyne...
@gazoló: az én anyai őseim az egykori Árvából jöttek
@Orica Középföldi: "Mindkettő a másikra akarja erőltetni a maga értékrendjét, csak az eszközeik/módszereik különbözőek."

rengeteget vitáztam erről a széljobbos ismerőseimmel.
az hogy valami nem tilos, az nem azt jelenti, hogy kötelező!
európa már multikulti.nem lehet visszafordítani.
így kell működtetni minél jobban.

úgy élnek itt európában, ahogy akarnak.akár a saját vallásuk törvényei szerint is.
viszont értelemszerűen látják, érzékelik, néha beleütköznek a szabad világ dolgaiba.
ezt ők úgy tekintik, hogy el akarjuk téríteni őket.
ha ez nekik nem tetszik, akkor van lehetőségük ezt az életformát nem követni, vagy esetleg visszatérni egy számukra szimpatikus országba.
én viszont nem tudok hova (és nem is akarok!)hátrálni!
nekem Európa a hazám.
@Penivaldes:

Árva várában mindig ráz a hideg a történelmi kisugárza,földrajzi csodája miatt:)
@gazoló: és besztercebánya, ahogy felmész a macskaköves úton a parkolóhoz:)
most nézem, ezek leaszfaltozták!
@gazoló:
Ugyan, ő volt - Zázrivecz szerint - a "Párt Ökle".
Jó, másképp hogyan hívhatta volna még? Ráadásul a pénzén éltek. A kitartójának mégse hívhatta... Tezsvére vótt, na! Ez is csak toleráns mikéntjüket mutatja. Essetunni... :(
@taga20:

Viszont bájos a városközpont és remekül megoldották az elkerülő utakat,'ingyé:))
De pályamatrica ára sem halálos!!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Szép kis társaság ezek,Hegedűsékkel,'Kágébélákkal,'faszpumpás hökösökkel,betyársereggel,idióta polgimesterekkel'fidessegébe átlógó 'savazóbázisukkal együtt:))

Magyarország én így útállak!!
@gazoló: arra kulturnépek élnek, nem úgy, mint itt. (mondom eszt én:))
és anton, hogy teccik?
@taga20:

'Kijafa@om az az Anton??
@taga20:
Ja,tudom,de csak átutazóban voltam ott!
Viszont a közeli "Bajmóc,Nyitra is megér egy misét!!
@gazoló:
Érted Bélám, csak érted Bélám! :))

"Bátorság

A Jobbik országgyűlési képviselői január 31-ig − sajátjuk mellett − nyilvánosságra hozzák a velük egy háztartásban élő hozzátartozóik vagyonnyilatkozatát is, és ezt elvárják az összes többi parlamenti képviselőtől is, mondta szombaton Szilágyi György, az ellenzéki párt képviselője. Ezt egyébként már tavaly decemberben felvetették.

Munchausenparokaja.tumblr ezen felbuzdulva levelet írt Vona Gábornak, a párt elnökének, ha már a pártnak nincs takargatnivalója: „Nem lehetne ezt kiterjeszteni az EP-képviselőkre is? Konkrétan Kovács Bélára és feleségére gondolok, ha már úgysincs takargatni valójuk − ahogy mondják. Úgy gondolom, ezek a vagyonnyilatkozatok sok minden, eddig nyitott kérdésre választ adnának" − írta.
Kicsit kevesebb bátorság

Vona Gábor pedig meglepő módon a következőt válaszolta:

„A hozzátartozók vagyonnyilatkozatát képviselőink önkéntes alapon hozzák nyilvánosságra, és szóba került természetesen annak kiterjesztése is. Kovács Béla és felesége vagyoni helyzetét illetően egyébként semmi olyan gyanú nem merült fel tudomásom szerint, ami tisztázásra szorulna."
index.hu/belfold/2015/01/11/a_jobbik_batorsaga_kovacs_belaig_terjed/

Ilyenkor komolyan felmerül bennem, hogy ennyire hülyék, vagy szimplán ennyire hazug trógerek? Evégre jóindulatú vagyok, a hazaárulást majd később akartam volna megemlíteni...
@Gábris szomszéd: Adolfot is sokan támogatták..mégsem adott mínőséget a világnak..sőt.
@Gábris szomszéd:

Sajnos az országot jellemzi,'szegénységi bizonyítvány:((
@GeoCracker:
és eljöve a húsvét és még mindíg ott sétál a kertvégiben nyulambulam és nem tojt meg...
felhívnám figyelmed arra a másik tényre, hogy a majdnem vakon hívő JSBach sehol sem ábrázolta (és volt rá alkalma) a feltámadást és az úton szembejött velem jézus című pauluspál drogos kijelentését meg a lovának oldalán fénylő legyeket csoportban...(a festmények mégis szépek mert a festmény is kitalációóóó a fénylő lóról) a temetéssel vége az áldozat megvolt kell majd másik ha ez megkopik ami ma folyamatban van, le kellene zserélni már nem is olyan hamvas és a többi alfalfák sem

brühüyyy
@Rodeo36: most mi bajod van a nyuszival?
Egyébként nem önellentmondás amit irtam, csak te nem akarod elhinni, h.biologiailag ember vagy. Legfeljebb :-)
@GeoCracker:
már itt a blogon is sokan kétségbevonták és vonnyák

de én is olyan vagyok mint a dongó nem olvastam a brittudósok tanulmányát a repülésképtelenségemről és elrepűltem

drót nélkül

brühüyyyy
@GeoCracker:
én látogattam "kedves beteg"-et az OPNI-ban azaz már láttam belülről, és tanítottam olyan oskolában ami a mexüntetett helyi OPNI ból lett átalakítva...
hiába vakaródzok nem találom a derótottyaimat sem etó sem más ló gika szerint...azaz valószínű én nem vagyok derótos...jobb is így nem kaphatok rövidzárlatot egyébként a te deróttyaidban van biztosítéktábla becsavarható vagy automata kallantyús, mert ha eccerre megjelenik Zaratusztra és Jézus meg Buddha akkor átdrótozást igényelsz és lehet nem is tudod? a moha bácsi aki med az másik derótrencer nálad?

hogyan is van ez 12 dimenziós derótozás és milyen derót? réz vagy ezüst esetleg rozsdás vas?

brühüyyy
@jöttem: "Ezek az alapmondatok, amelyek minden határon túli magyar családban elhangzanak"
Reálisak, egyértelműek, tiszták és mentesek minden politikai huncutságoktól. Ezt hallottam a délen élő és elcsatolt területeken élő magyaroktól is.Magyarságukat természetesnek élik meg melldöngető "magyarkodás" nélkül
@punkfrog: nem csak az arabok a muszlimok...azt gondolom, hogy európaiként kevesebb inzultusban van részed szaud-arábiában, mint arabként pl. froban (analóg a helyzetük a moi cigányságéval)... mindazonáltal értem a kérdésed: mint írtam, a felvilágosodás nem képzelhető el a görög-római individualizmus nélkül... nem is kezelhető/érthető/átélhető anélkül... ennyi a véleményem)...
@punkfrog: "úgy élnek itt európában, ahogy akarnak.akár a saját vallásuk törvényei szerint is.
viszont értelemszerűen látják, érzékelik, néha beleütköznek a szabad világ dolgaiba.
ezt ők úgy tekintik, hogy el akarjuk téríteni őket.
ha ez nekik nem tetszik, akkor van lehetőségük ezt az életformát nem követni, vagy esetleg visszatérni egy számukra szimpatikus országba.
én viszont nem tudok hova (és nem is akarok!)hátrálni!
nekem Európa a hazám."

a burka például tiltott viselet froban... elfogadják... ezek az emberek nem tudnak hova visszamenni, nem azért jöttek el onnan, mert ott olyan jó volt... s a radikálusok nem európát akarják leigázni/iszlamizálni, ők a harci cselekmények színhelyét hozzák át európába... azt szeretnék, ha a transzatlanti világ kivonulna az ő térségükből, azt akarják bemutatni, hogy mit élnek át a térség lakosai minden egyes nap (paradox, de leginkább pont nekik "köszönhetően")... persze nem nyerhetnek, viszont a mi kultúránk sem győzhet...
@GeoCracker:
én evoluúúúúúúúúú be cionista vagyok, te meg -úgy tűnik- a kre ááááááááá cionisták közűl vagy való

mert akkor ha van derót azt oda tette Belfegor I.

(a kérdés fennmarad, hogy a semmiben amiből Belfegor I. csinálta a valamit hogyan érezte magát a drága ...a sok deróttal a kezében és csípőfogóval és nem volt hová bedugnia)

szóval???

ez az a mire valaki aztatatatatat merte aszondani hogy akkor istenbizony nem volt semmi csak Belfegor I. kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@Sir Bates dö Hól: azert ne altasd magad, ha kijonne a muszlimoktol nyugat, a terroristak mar csak ideologiajuk miatt is helybe jonnenek.
@Rodeo36: mondjad geonak, hogy beled drotok max egy korhazi beavatkozaskor kerulhetnek.
@parti_giano:
a blog nyilvános...te is mondhacc akármit

brühüyyy

eeeee toló giai LAG
@Gábris szomszéd:

Bloomberg elemzést használtam, de Cassandra effect lett belőle

brühüyyy

25 év előtt semmi realitása sincs még a kutatásoknak sem
@Gábris szomszéd:
az utóbbi években (képzeld) az USA panaszkodik, hogy a canada északnyugati területeiről kirabolt sárral kevert olaj (tarsand) nem kell nekik, most Obama meg is vétózza a vezetéket, de hogy jobban szóljon ugyanannak a kanadai cégnek egy olajlepárlója (cumtrucc) tegnap leégett OHIO-ban a tarsand csak 145 dolláros hordónkénti olajáron kezd kifizetődő lenni ha nincs más!!!!

a rablók akiknek már nem maradt semi alibaba kincseiből a folyókat erdőket szétbasszák mert ők profitot akarnak és toporzékolnak hozzá szar állatok (ugyanez aranybányában is a mai aranyá-rakon ott sem éri meg)

brühüyyy
@KÁTÉó53éúétr6: én mindig azt mondtam, hogy az az igazi amikor valamit nem kell bizonygatni.
@Gábris szomszéd:
magyarázd el ezt az itteni zseniknek a nagy oroszellenségeknek, az amerikai olaj csak 35-55%-os hitelekből tudja magát 50 dollár körül tartani és a hitelezők hiába vártak hosszú ideje a pénzükre most megtagadták a hitelfolyósítást és a vállalatok sorra mennek csődbe mint egy láncreakció a saját hülyeségükre

de ezt ne mondd meg senkinek, mert itt a blogon mind a ketten fekete seggűek leszünk

ha valaki iedológiai matematikával sem tud nyerni akkor ordítozni kezd és aszongya öregkori szenilitásom van...

közben a vállalatok szép csöndben csődbe gyalogolnak

brühüyyy
@parti_giano: miért jönnének helybe?... ad1) nem azért vannak itt, mert iszlamizálni szeretnék európát, hanem azért, mert a saját helyük kormánya üldözi őket (többnyire a saját helyük kormánya a nyugat által támogatott), s így kénytelenek a toleráns nyugatra menekülni; ad2) társadalmi támogatottságuk meglepően csekély, valamennyire normális közegben (hezbollah gázában van, ami nem normális hely); ad3) a "nyugat" nem vonulhat ki onnan, ennek több oka is van, ám most főleg nem hátrálhat...
@Gábris szomszéd: nováktól nem elhatárolódó, dns-szortírozó jobbikot támogató gyökerek kussoljanak a krokodilkönnyes témák felemlegetése helyett!...
@Rodeo36:

"_de ezt ne mondd meg senkinek, mert itt a blogon mind a ketten fekete seggűek leszünk_"

Tényközlésért itt még senkinek nem lett fekete a segge, hacsak - nem tévedek.
@Sir Bates dö Hól:
pedig ahogy fentebb elemezted az egyetlen megoldás a sok túrista rabló (a kereszteslovagok balfék utódai) mennyenek haza annyuk picsájába és kereskeggyenek az országokkal, háborúval elfoglalni és tönkrebaszni majd kirabnolni az csak a fegyvereladást növeli nem a világbékét és attól tartanak ha normális kereskedelem és kooperáció alakulna ki a nyugat és közelkelet között akkor gyorsabb lehetne az ő belső ideológiai fejlődésük is

mert önként vennének át fejlettebb és modernebb dolgokat...

brühüyyy

de akkor sokak extraprofittya mexünne nullára kackac
@jaegtoer:
jéééééééééééé csak nem? ezt a @boli viceházmester és a @taga elvtárs is tuggyák?

őőőőőőő kaszon d 'ták és nyekk annak úgy kell lennie

akkó jó

brühüyyy
@Rodeo36: ja, gondolom te is szívesen lemondasz a luxusról és a "nyugati" szociális hàlóról... azért ezt az oldalt se hallgassuk el...
@jaegtoer: ne tessék rodeo bajtársat bántani!
esik a rubel, szar került a ventilátorba:)))
ja és angyal haverja itt siratja a gyerekeket. persze nem azokat akiket a papok elkaptak pl. írországban.
@Rodeo36: beléd nem belfi, hanem a hordában élt ösök dugtak drotot
@Sir Bates dö Hól:
senkinek nem kell lemondania semmiről számolj:

2008 ingatlan hitelbotrány
45000 dollárért bármekkora lécházat kartonburkolással fel lehet húzni

na ezeket az ingatlanokat már "pekidzsben" (be vagyok matolcsizva) már 25000000 azaz huszonötmillióért jegyezték és erre fizettek kamatos kamatot amivel 50 milliósra ment fel az ára igenám de aqkiknek ezeket eladták azok becsődöltek, mert az amerikai gazdaság már csak ilyen akár hajléktalannak is adtak "hitelt"...a többi

8000 milliárd dolláron felüli fedezet nélküli de kifizetendő váltó keringett és a drága Lehmann brothers tönkrementek a többit a FED kifizette két vagon sexpír kinyomtatásával

brühüyyy

ez hány %-os haszon a semmire?
@GeoCracker:
nem emléxem rá, nagyon be lehettem drogozva az 527. szúra belémszúrása után és két medve meg egy anyabocs

szóval bizonyos vagy benne mert te ott voltál most is onnan közvetítesz?

a barlang belső kanyarja ott az éneklő kutya mellett balra

erre milyen "tudományos" van? elolvasnám eredetiben, legalább a bevezetőt meg a tartalomjegyzéket

kurva izgalmas lehet, kisegítenél?

brühüyyy

milyen drótot használsz?
@Sir Bates dö Hól: tyúk meg a tojás esete.
a kivonulás nagyon egyoldalú lenne!
de nem is a harci cselekmények elől menekülőkről beszéltem.
kicsit egymás mellett beszélünk.
@taga20:
hová esett? nem láccik mert valaki összeszedte estében

a rubel a rubelhez képest ugyanannyit ér ma is mint tegnap

a többi az hófehérke és hét nagyfaszúúúúúúúú törpe meséje meg a Belfegor a kanyarban zöldre mázolva mint a kertvégi budi

brühüyyy
@punkfrog: én a személyes tapasztalataim alapján írtam az ő itteni problémáikról... hogy a törökökkel a határ túloldalán mi a helyzet, azt nem tudom, onnan csak simliseket ismerek, ez az igazság:-)...
@Rodeo36: ezt már annyiszor elmondtad és soha nem cáfoltalak e témában (miért is tagadnám a valót?)... ám nem erről beszéltem, te is tudod, s tudod, hogy igazam van...
@Rodeo36: "a rubel a rubelhez képest ugyanannyit ér ma is mint tegnap"
öreg, hozzád képest matocsi iparitanuló:)))
@Gábris szomszéd: egy normális ember.
nem olyan, mint te és az eszmetársaid, akik anno pl. richter gedeont is beleötték a dunába.
@Gábris szomszéd: ne haragudj..de egy nyilas hogy lehet emberséges?
Na, pocakos balfaszunkat megint megemlítették, a szégyenlistán "futott" szerencsétlenje.

"Franciaországban sokan elégedetlenségüknek adta hangot, amiért olyan politikusok is demonstráltak ma Párizs utcáin, akiket a sajtószabadság ellenségeinek tekintenek - írta a Cink.

A Le Monde szégyenlistáján szerepelt Ahmet Davutoglu török miniszterelnök, Szergej Lavrov orosz külügyminiszter, Ali Bongo gaboni elnök, II. Abdallah és Rania, a jordán királyi pár, Orbán Viktor magyar miniszterelnök, Sameh Choukryou egyiptomi külügyminiszter és Naftali Bennett izraeli gazdasági miniszter."

hvg.hu/vilag/20150111_Orban_miatt_is_magyarazkodott_az_Elyseep
@Penivaldes:
Sehogy. Képmutató, vicsorgó kretén csak.
@Gábris szomszéd: igazad lehet. tényleg volt egy-két nyilas aki elgondolkodott.
"azon, hogy szálasi nemzettárs, biztos büszke lenne rám!
vagy ma hoztam az átlagot?"
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: csak az a baj, hogy ez a szaralak minket is képvisel:(
@Gábris szomszéd: ó bocsánat, ők voltak a szentek..
francokat nagyrészük frusztrált nyikhaj volt, aki az életben nem dolgozott, és ezért gyűlölt mindent ami szorgalmas volt.
@Gábris szomszéd: mit szopok be? neked mi a piszi ökörség?
haver lassan szólok a gyámügynek, hogy komolyan veszélyezteted a lányodat mentálisan.
@Penivaldes:
Ne feledjük vezetőjüket, kinek apja örmény, anyja szlovák volt, csak ő lett (vesztünkre) már vérmagyar.
Ezt látjuk a szarházi jobbiktól manapság is.
@taga20:
Ugyan... nemrég egy hasonló jobbikos társaságban szóba került az ukrán fegyveres buli.
Rákérdeztem vérmagyari honfitársainktól, hogy hasonló helyzetben ki lenne hajlandó fegyvert fogni, önként jelentkezni a magyar haderőbe, ha mondjuk támadás érné az országot és katonákra lenne szükség.
Olyan szépen elvált a szar... "Hülye vagy, lelépnék nyugatra a tesómhoz..." meg hasonlók. Több kérdésem nincs.
Gyáva népnek nincs hazája!
@Gábris szomszéd: " Szálasi zsidópolitikája nagyságrenddel jobb, mint a német megszállás utáni Sztójay-kormányé. Azt hangoztatta, nem megölni kell a zsidókat, hanem dolgoztatni..."

ha eszt írta, ako karsai megbolondult, mint mostanában kertészimre.
ha neked meg ez önigazolás, ako csak szánni tudlak.

u.i.: gondolom megkérdezték erről pl. radnótit vagy richtert vagy...!
@Penivaldes:
Számít az édes!
Amennyiben ostoba, szarházi nyilascsürhe MAGYAR honfitársainkat gyilkolta és meg kívánta határozni, hogy szerintük ki lehet MAGYAR!
Számít...
@Gábris szomszéd:
1.
Amennyiben a nyilas propagandaszöveget kívánod folytatni, akkor egy hét múlva fog sikeredni!
az indukciós főzőlapnak van valami köze a filozófiához?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: én ritkán mondok ilyet, de baszd ki innen egy hónapra eszt a szardarabot.
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: életem egy részét azzal töltöttem, hogy ültem és körülöttem ültek a fiúk, hiába a népszerűség:)
@Gábris szomszéd: menj a deszkán telibaszott kurva anyádba... csak, hogy píszí legyek...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Tényleg egy hányadék.Mint egy pók, egész nap áldozatra les, majd lecsap.
Képes volt vasárnap este ilyen témában dagonyázni. Elképesztő.
@Orica Középföldi: öreganyám azt mondta, hogy ha csimaszt látunk, akkor azt vágjuk ketté a kapával
na ugyanez vonatkozik rá is.
@Gábris szomszéd: fostalicska, akkór lefordítom, hogy te is értsd: a porontyodat nem kell likvidálni, hanem kirakni a sarokra, hagy keresse a pénzt, s mindezt csak azért, mert barna hajú... az sem ment fel, hogy nem érted karsai mit ír... apropó: ha most karsait hájpolod, akkor mi a telibaszott anyádat kerestél a horthy-mellszobor avatásán, te gennyláda?... látod milyen ostoba kis pöcs vagy?...
@Rodeo36: El lehet hülyéskedni, de azt hiszem pontosan tudod, hogy nekimentél a falnak.

Röviden: Vagy elfogadod a teremtésmitoszt és ezze istent, és ezzel a feletted levő entitást, vagy nem.
Ha nem, akkor elfogadod az evoluciót, és ezzel a humánetológia létét és azt, hogy néhány millió áv alatt sikerült lekászálódni (tisztelet a kivételnek) a mocsári majomnak a fákról.
Ez van. Nem muszáj megbékélni vele, de attól még ez van. Úgyhogy döntsd el, hogy az evolució vagy Isten hat. Vagy az istenkép is az evolució hatása. Szabadon választhatsz.
Persze dönthetsz úgy, hogy Te nem az evolució terméke vagy, hanem egy kóboráram a Mátrixban. De akkor legalább olyea kemény anyagokat használhatsz, mint a kormányszóvivők.
Szóltam.
Aki olyan sudriparaszt, hogy nem érti, az meg így járt!
Köcsög nácik és hasonló csicskáik erre a sorsra jutnak.
EZENTÚL RÖVIDRE ZÁROM!
NEM SZÓLOK, NEM FIGYELMEZTETEK!

"1. Leszarom a származásod, rasszod, bőröd színét, honnan jöttél, kinek a kije vagy!
2. Nem érdekel a vallásod, a világnézeted, a pártreferenciád!
3. A következő alkalommal - ha nem értesz a szép szóból - ki leszel innen vágva, mint egy szaros macska!
4. Amennyiben nem tetszik ez neked, el lehet tolni a biciklit - hív a Mandiner, vár a Párt - bármelyik, őket is leszarom!
5. Nem tetszik? Így jártál..."

FAB szerint ez így drámai, de a gyengébb képességű versenyzők ezt úgysem értik.
Evvan... nem fogok 5 x szólni!
Megy a halál fa..ára a kisnyilas paraszt.
@GeoCracker: na a teremtésmitoszról annyit, hogy azt összevetni az evolúciós elmélettel, olyan mint a marhafelsált összehasonlítani a kötött sállal. az egyik ugyanis egy tudományos elmélet, a másik meg azért született, hogy vmi közösséget adjon egy szedettvedett társaságnak.
@Orica Középföldi:
Kibasztam! Ha valaki hiányolná...
Ha az "alteregója" most megjelenik, azt is kibaszarintom!
@Sir Bates dö Hól:
Majd egy hét múlva fog neked válaszolni.
Bármely reinkarnációja.
akkor most főzünk, festünk, dalolunk, mosakszunk?
Ja, meg szólok, hogy minden frissreges paraszt is erre a sorsra jut, hiába regisztrál "Lónyál26" néven, akkor is...
@Penivaldes:

" másik meg azért született, hogy vmi közösséget adjon egy szedettvedett társaságnak."

Ezt azért cizelláld:))
@gazoló:
Az I love Slovakia matrica egyszerűen eltűnt a placcról. Sem a neten, sem a benzinkutakon nem kapható. Pár embernek szóltam. Jelzek, ha meglesz.
Van I love porno, I love my golf, I love 69.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: ne menjünk tévútra... nem kommunikálni volt szándékom vele... (tudod, hogy én nem preferálom a moderálást, de mindennek van egy határa... ezzel most minden mértékben azonosulni tudok...)
@jöttem:
Az a 69 az már döfi! :)
tagának egy "I love javítófolt" c. kéne...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Ez olyan jól sikerült hogy ln sem létom, vissza pergettem délig hogy, miért basztad ki, de eltűnt!:)
@Sir Bates dö Hól:
Ugyan, te élvezed alázni. Alig látszik... :)
@Penivaldes:
Mi jutott cica eszembe? Mesélj, lécci, lécci...
@tristen2005:
Ez van! Legközelebb beneveztetem 1 hónaposra Fabnál.
@Penivaldes: gondolom, a tolnait is kihoznád vagy öt sorban:-)...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: na mi? hát egy évszám természetesen. és persze taga.
@jöttem:

I love 'gyík:))) olyanos?? :)
@Penivaldes: Nem tettem egyenlőségjelet. Rodinak támadtak kétségei a származását illetően , ha jól sejtem :-)
Ezért egy vagylagos ajánlatot tettem :-)
Hallom mennybe ment angyal,ott fekszik a 'deszkán?
@Sir Bates dö Hól: nem kell cseszegetned:) ne feledd én vagyok a kisebb.
egyébként kinézném magamból, anno az irodalomdogáim is rövidek voltak. van amit felesleges bonyolítani.
az a ti munkátok, hogy a mélységet kigombolyítsátok.
@Penivaldes:

Mind a kettő axiómán alapul. Ennyit a tudományosságról.
@gazoló:
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
@Penivaldes:

találtam egy netes boltot, ahol bármilyen matricát legyártanak. csak a szöveget kell e-mailben beküldeni.
ezek a szlovákok valóban komolyan gondolják a piacgazdaságot.)))
@jöttem:
Tudod mennyit dolgoznak a magyar politikai elit söpredékei, hogy fellendítsék a szlovák online kereskedelmet?
Sokat!
Eleve a CD, PEN drive és hasonló apróságok eladása szinte reménytelen, evégre olyan adókat, "jogdíjakat" nyomtak rájuk, hogy harmadáért lehet beszerezni Szlovákiából. Egyszerűen nem hiszem el, hogy egy ország ennyire hülye lehetne magától, hogy a saját kereskedőit így szivassa, ellehetetlenítse, külföldi áruházak javára, manapság. Szégyen...
@jöttem:
Ez itt a reklám helye:))
Kösz,hogy fáradtál vele!
@jöttem: A Pionírok Yukon Rendjének mottója:
"Amit akartok azért,hogy az emberek tiveletek
cselekedjenek,mindazt ti is úgy cselekedjétek
azokkal."
@gazoló:
Nem! Reklám az lenne, ha naponta 5x belinkelné a webáruházat. Jöttem egy korrekt csaj, kérlelned kellene érte, pedig csak a google kell hozzá és már dobja is. Minden féle matrica, vasalható, noti, ...
@Penivaldes: nem cseszegettelek... de ezt bűn lett volna kuhagyni:-)...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Ez lassan kimeríti a hazaárulás fogalmát.
@gazoló:
Akkor köszönd, ha elküldöm a matricát. Meglesz, csak egy kis időbe telik a beszerzése.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Lazuljál,csak viccesen írtam oda,már régebben beszélgettünk,arról,hogy ott Náluk létezik-e?
@ornagy50:

Nincs fent a neten az a könyv, amit tegnap ajánlottál.(

"Amit akartok azért,hogy az emberek tiveletek
cselekedjenek,mindazt ti is úgy cselekedjétek
azokkal."

Hmm. Ez jó motivációs gondolat. Megtartom.
Lyonban 300 ezres menet volt. Marseilleben 60 ezres. Szerte froban összesen 4 millióan vonultak.
@Fabius: Tisztelettel megjegyzem, hogy a 22 tagú képviselőtestületből mindössze 2 tagja van a PM-nek. Karácsony nem mint egyeduralkodó üldögél a polgármesteri székben, hanem meg kell egyeznie testületben levő pártokkal. Néha van amit meg tud opponálni, de nincs minden kártya az ő kezében. Ez hasonló az esztergomi esethez, gondolom, te se szeretnéd, hogy Zuglóban is kikapcsolják a villanyt, csak azért hogy tökösek legyenek.
Elgondolkodtató!!

" A probléma ugyanis nem a vallásban és a hitben van, hanem a fanatizmusban, az elmaradottságban, a komplexusokban és az előítéletben. Legyen az muszlim terrorista vagy romagyilkos magyar. Ha kijelentjük azt, hogy sok muszlim nem tud mit kezdni a nyílt társadalommal és a szólásszabadsággal, ez bizony igaz sok magyarra is."

www.parameter.sk/blog/csehszlovak-kem/2015/01/11/mi-szabadsagunkat-nem-terroristak-fenyegetik
@jöttem: Az Egyesült Államok 1867-ben
megvásárolta Alaszkát Oroszországtól.
Tudtad?
Így kezdődhetett el a NAGY MENETELÉS:
A vásárlásról tudtam. Eddig csak a Mao -féle Hosszú menetelésről olvastam.
A Nagy menetelésről most hallok először .
@guma:
"Környezetszennyezési adót vetett ki a kormány a napelemekre"

Erre biztosan sokan írtak már, én meg csak most jutottam el eddig, nem voltam ma gépközelben.
Egyszerűen nem találok szavakat, csekély elmém nem tudja felfogni, hogy hogyan lehetett pont a napelemeket környezetre fokozottan károsnak minősíteni.
Sokkos állapotban vagyok.
Persze, tudom én, kell az atomerőmű mindenáron... főleg, hogy azt a nép fizeti meg. Ha jó, ha nem.
@jöttem: Hideg egekbe nyúló szakadatlan embersor
az aranyláz legemlékezetesebb látványa
a Chilkoot-hágó lejtőin:(
@jöttem: A magyargyilkos roma es a palesztingyilkos izraeli miert maradt ki???
@GeoCracker: a fáról való lekászálódás és a humán etológia a Föld története 4,5 milliárd éves, az ember története 4,5 millió, és a random változások eredményei vagy fennmaradtak vagy nem millió féle élőlény osztály vagy nevezd aminek akarod eltünt az evolúció göröngyös útján, a kódoltság pontosan a kreációnizmus szüleménye csak annak "modernebb" emberszabásúbbnak tűnő változata...én indoklásként nem a "nagy légycsapót" vártam pont tőled, dehát ezt küldted...nincs tudományosan igazolt megoldása a kódoltságnak mert a "kód" ugyanaz mint isten "csak" én azt sem látom igazolva, ha van ilyen igazolásod idehozhatnád

brühüyyy
@Mariann19:
még nem, mi az?

brühüyyy
@guma:
"közben meg Kréta bedugult! nem semmi káosztokozott ott a hó:"

Hihetetlen képek, akikkel együtt voltam az ősszel Krétán, hülyének néztek, mikor meséltem, hogy mit láttam :)
Szerintem azóta ők is megnézték, és felmentettek a vád alól.
@taga20:
látom te matócsinál taú'tá'

eredmény itt van

brühüyyy
@Bicepsz Elek: kiváló helyzetértékelő képességéről adott tanubizonyságot újfent... (mo minden bizonnyal a gazdasági menekültek egyik vágyott célpontja, mind kimagaslóan teljesítő gazdasága, mind az előbbi eredményeire támaszkodó szociális és egèszségügyi rendszere miatt... az a hatszázezer meg kalandvágyból ment el, nyilvánvaló...)
@Sir Bates dö Hól:
nincs igazad, pontosan te mondod itt!!! a világ jelenleg forgalomban levő fizetőeszköze (az összes együttvéve) milliárdszor nagyobb szám mint a valós érték amit takar, azaz senkinek semmit sem kell feladnia, a nyomorgókat szerte a világban ingyen jólétbe lehetne átrakni de az akarat hiányzik, mert akkor honnan lenne a modern kor rabszolgája, mindenki rabszolga, kivéve pár száz talán pár ezer szarházit aki a pénzügyeket mozgattya (most ne gyere a bilderberg és hasonló agymenéssel) a számok ezt aggyák, JP Morgan egy héttel ezelőtt alapos elemzést adott közre melyben a jelenlegi pénzügyi monetáris politikát öngyilkosnak nyilvánította, azaz a kélgyó megharapta a farkát

attól még lehet "igazad" az nem létezik tautológia filozófiai nonszensz, szubjektív valóság

brühüyyy
@ornagy50:
Jack London: Aranyásók Alaszkában. Most olvasom. Ebben is van egy nagy menetelés.
@Rodeo36: Rektorom, ugyan már!... hisz az csak papír, abból nyomhatnak most is annyit, hogy mindenkinek adjanak egy-egy milliót!... és akkor mi lesz?... minden árához hozzáraknak 500$-t... a kérdés az, hogy te pl. feladnád-e a 15 éves matuzsálemet a likőripari vállalat gyártotta kékcímkés portórikóira?:-)...
@Bicepsz Elek:

Nem teszek különbséget a romagyilkos magyar és a magyargyilkos roma között. A bűn nem rassz kérdése.
@Rodeo36:
"Még nem, mi az?"
A rubel és jüan közös valutájának az igérete.
Az oroszok és Kína már egyeztettek e tárgyban.
Majd, ha beleillik egy témába, beszélünk róla.
Nézz utána addig is, légyszi.
@Mariann19:
namost @lepisiltem@ magam...tehát akkor a te infóid szerint is indúl a BRICS?
utána fogok nézni gyors kitekintés nem adott választ, asszem értem miért...amikor párizsira vettyük szömünket azt látunk amit mutatni akarnak a tuggyukkik, és az nem a tény és nem a valóság, csak az ő igazságuk, a kurva annyukat

köszi a hírt...ez is megingathatna néhány szagoslovat itt a krokogyélusmadáron de fenn van nekik a szemellenző meg vakok is és a szél nem fúj be a seggük likán pedig máshol nem kaphatnak infót, a szájuk tele van halál arra akit ők gondolnak

kkkkkkkkkkkkkkkkkk

brühüyyy
@Sir Bates dö Hól:
nem...!!!!!!!!!!!!!! de másnak is jutna, ha de hahahahahahahahaha van

erről ennyit

brühüyyy
@Rodeo36: ".nincs tudományosan igazolt megoldása a kódoltságnak"
Afrancba. Pedig azt hittem Watson és Crick nem a pálinkareceptjükért kaptak Nobel-dijat :-)

Nem kéne utánaolvasnod olykor 1-2 dolognak mielőtt beleszállsz? Nekem mindegy, csak kérdem.

A kreationizmus, az evolució és pár egyéb sallang nem eglszen van fedésben. Bár ha úgy lenne sem tudnád igazolni se pro se kontra.
Ha figyelmen kívül hagyjuk azt az apróságot, hogy a földi evolució fennmaradt sallangjai alapján is legalább 3-4 kísérletet tett az intelligens életformáékra, pontosabban az okságilag magasan szervezetttropizmuson alapuló kölcsönhatásokra.
1. lábasfejűek. : látásuk remek, eszközhasználatra alkalmasak. -- elbuktak az agyasodás és társadalmasodás terén;
2. hártyásszárnyúak. ha a bolyt tekinted egy élőlénynek (mivel az jelent egy szaporodási egységet) akkor igen magasan fejlett -- még csak eleve elbukottnak sem tartanám, de evoluciós hátrányban van a nagyon lassú generációváltás miatt;
3. cetfélék -- az eszközhasználatban és környezetalakításban lemaradtak, de nem véletlen hogy a neotén majom rájuk a legféltékenyebb; a társas IQ terén messze az ember előtt járnak;
4. Ja, és a homo taploensis -- egy aggresszív életforma, ami Gaia szempontjából egyre terhesebb. Meg is indult az immunválasz (AIDS, társadalmi neurózis stb.)
@Rodeo36: "tehát akkor a te infóid szerint is indúl a BRICS?"... nagyon ütős az anyagod:-)))...
.
Csak úgy. Éjszakára....
vagy reggelire

Kányádi Sándor: Ne félj!

Ne félj, ne félj!
Múlóban már a tél.

A nap, a nap
lassan erőre kap.

Remény, remény
ragyog az ág hegyén.

De még, de még
tartja magát a jég.

De már, de már
ripeg-ropog, akár

az ablak üvege,
ha labda töri be.
.
@GeoCracker:
Obama is kapott béke Nobel-t azóta számomra nulla az értéke
van más érv? ez a két ürge is dumál...a zevolúció meg leszarja és kihalunk vagy jönnek a hangyákm és akkor mi van a FÖLD szempontyából? semmi ugyanaz ...az, hogy intelligens élet meg nem intelligens élet az a FÖLD szempontyából brühüyyy

ugyanúgy ahogy számomra is

vannak komoly érveid? azt meghallgatnám 2000 karakteren belül

brühüyyy
@Sir Bates dö Hól:
és a véleményed?
ne sírjál mondd hogy dő hól vagy nem dpő de hól vagy akármi és tegyél

halaggyunk

brühüyyy
@GeoCracker: kedves drága barátom, vagy ahogy akarod...a MONOTEIZMUS nem akarja feladni bástyáit, próbál alkalmazkodni még brittudósok bevetésével is te meg eszed mint a főtt kukoricát milyen finom is vajjal...de baromság, na nem a főttkukorica, hanem a monoteizmus túlélési próbálkozásai a kódoltcsággal meg a többi baromsággal. most már bizonyos hogy rájuk sem keresek a neten basszák meg egymást és a monoteizmust ami a fasizmus melegágya és az orbánizmus keltetője és felnevelője

támogasd????????????????????????
még majd kideríted hogy a monoteizmus az meg demokrata hogy a kurva annyát nekijje

brühüyyy

gondolkoggy

az sohasem árt a párizsire vessétek szemeitek mert zamatos és még lőnek is meg hazudnak (hogy ki hazudik??? hááááááááááááát rád van bíííííííííííízzzva)
@Penivaldes:

Jó reggelt!

"_az indukciós főzőlapnak van valami köze a filozófiához? _'

Oh, hogyne! Igen,igen!
Miért kérdezed?
@Rodeo36:

Fogsz te még gyónni papnak!
...hogy feladja rád az utolsó kenetet, vagy egy 'ribancnak', hogy megihasd az utolsó wishkeydet:D
Aztán, ha majd meglátod az ajtót, reszket a lábad, hogy átléphess rajta, pedig az ajtó nyitva áll, akarod vagy nem, vár egy másik világegyetem.
@Rodeo36:

"_kihalunk vagy jönnek a hangyákm és akkor mi van a FÖLD szempontyából? semmi ugyanaz ...az, hogy intelligens élet meg nem intelligens élet az a FÖLD szempontyából _"

Annyit jegyeznék meg csak, hogy az ember csak részese a földi élet intelligenciájának, ha kihal, csak javulni fog a fajlagos átlag...ha élhetek ezzel a zűrös képzavarral...
@dr. jenőke (jenőke):

Szép volt így reggel is. Köszi.
@Sir Bates dö Hól:

A brics-es megjegyzésedhez...

Verne gondolatai a maga idejében a képzelet és az álom tartományába estek. Ma egy részük már valóság.

A világon Kínának van a legnagyobb valutatartaléka dollárban.

Kína az elmúlt hetekben ripsz-ropsz kisegítette az oroszokat néhány milliárd dollárral.

www.conclude.hu/aranypiaci-hirek/1314-kina-megnyolcszorozna-aranytartalekat.html

hvg.hu/gazdasag/20140115_Usznak_a_tengernyi_dollarban_a_kinaiak/

kitekinto.hu/europa/2014/12/23/putyin_kina_vedszarnyai_ala_menekulhet/#.VLNcP8lZ7IU

Nem csak az orosz törekvéseket kell vizsgálni.
@jaegtoer: Erre írtam, hogy Gaia már dolgozik a probléma megoldásán....
@Orica Középföldi: Eredetileg? Kertészmérnök, és mikrobiológiából (növényvédelmi mikrobiologia) írtam a doktorimat.
- aztán a szokásos életut, munkanélküliség, szakmaváltás, munkanélküliség, ....
De ez hosszú történet :-)
@GeoCracker:

Megpróbáltam követni nagy vonalakban az eszmecseréteket, és elröhintettem magam ettől:

"Afrancba. Pedig azt hittem Watson és Crick nem a pálinkareceptjükért kaptak Nobel-dijat :-)"
@Rodeo36: Rodeo, egy nagyon -bár részére kétsételenül előnyös- szemét gazdaságpolitika miatt a $ szerepe jelenleg megkérdőjelezhetetlen a világon, a brics pedig korántsem olyan stabil, mint azt a világ egy jelentős része látni szeretné... tolhatunk bármit, attól még a wishfull think nem lesz valósággá:-)... (a brics tagjairól leírtam múltkor a véleményem Mariannak)
@jaegtoer: a fednek meg van egy nyomdagépe:-)... peking miért nem renmimbit vagy jüant adott moszkvának?... (a megjegyzés nem a brics-re, hanem az "infód"-ra vonatkozott:-))...
@Sir Bates dö Hól:

:) jó, lehet ezen humorizálni, ami bizonyos, hogy a krízis addig tart, amíg Kína meg nem előzi az US-t. Aztán persze azért lesz krízis.:)
@jaegtoer:
nem gyónok...és akkor megyek amikor akarok..."oda"

brühüyyy

kösz hogy aggócc
@jaegtoer:

hát ha te is így akkor megjegyzem némely hangyaboly sokkal intelligensebb mint néhány fáról leesett majomszabású kiemelném a fidex kft és környéke de nem ez bővebb

brühüyyy
@Sir Bates dö Hól:
ez a vita nincs lezárva, és a válasz gyorsúlva érkezik...az nem megy hogy a farka csóválja a kutyát...
legalábbis nem sokáig

brühüyyy

az én próféta lelkem, tökig beigazolódott az első napi bejegyzésem a csárli-val kapcsolatban...a francia államfő is hazaáruló guillotine vár rá hamarosan
@jaegtoer:
OFF
The widely read columnist stated that the US “government tells Americans whatever story the government puts together and sits and laughs at the gullibility of the public.”
ON

folytatom

brühüyyy
@jaegtoer:
jönnek az amőbák (usa)

OFF

Charlie Hebdo and Tsarnaev’s Trial: Cui bono?
January 8, 2015 | Categories: Articles & Columns | Tags: | Print This Article Print This Article
Charlie Hebdo and Tsarnaev’s Trial: Cui bono?

Paul Craig Roberts

UPDATE: Well known writers Thierry Meyssan and Kevin Barrett see the “terrorist” attach on Charlie Hebdo as a false flag attack. See www.voltairenet.org/article186441.html and presstv.com/Detail/2015/01/10/392426/Planted-ID-card-exposes-Paris-false-flag

Update: According to news reports, one of the accused in the attack on Charlie Hebdo when hearing
that he was being sought for the crime turned himself in to police with an ironclad alibi.
www.intellihub.com/18-year-old-charlie-hebdo-suspect-surrenders-police-claims-alibi/

UPDATE: According to news reports, police found the ID of Said Kouachi at the scene of the Charlie Hebdo shooting. Does this sound familiar? Remember, authorities claimed to have found the undamaged passport of one of the alleged 9/11 hijackers among the massive pulverized ruins of the twin towers. Once the authorities discover that the stupid Western peoples will believe any transparent lie, the authorities use the lie again and again. The police claim to have discovered a dropped ID is a sure indication that the attack on Charlie Hebdo was an inside job and that people identified by NSA as hostile to the Western wars against Muslims are going to be framed for an inside job designed to pull France firmly back under Washington’s thumb. www.wfmz.com/shooting-at-french-satirical-magazine-office/30571524

There are two ways to look at the alleged terrorist attack on the French satirical magazine Charlie Hebdo.

........................

ON

brühüyyy
@Sir Bates dö Hól:
címsorok:

Suspicions are growing that the French shootings are a false flag operation (1/11/2015)
Glenn Greenwald nails the Charlie Hebdo affair (1/11/2015)
John Williams (shadowstats.com) on the December payroll jobs report and unemployment rate (1/11/2015)
The Latest Russian Fighter Jet Blows America’s Away (1/6/2015)
Global Offensive Strike (1/4/2015)

brühüyyy
@jaegtoer:
ezek olyan "kedves" barátok mindíg megaszongyák a tutti-t ha érdekük úgy kívánnya:
Another way of seeing the attack is as an attack designed to shore up France’s vassal status to Washington. The suspects can be both guilty and patsies. Just remember all the terrorist plots created by the FBI that served to make the terrorism threat real to Americans. reason.com/blog/2014/07/22/human-rights-watch-all-of-the-high-profi

brühüyyy
@jaegtoer: hogy be legyünk hangyázva teljesen

vérnyomásra vigyáz, jeges borogatást kéznél tart

This week the French president said that the sanctions against Russia should end (so did the German vice-chancellor).

This is too much foreign policy independence on France’s part for Washington. Has Washington resurrected “Operation Gladio,” which consisted of CIA bombing attacks against Europeans during the post-WW II era that Washington blamed on communists and used to destroy communist influence in European elections? Just as the world was led to believe that communists were behind Operation Gladio’s terrorist attacks, Muslims are blamed for the attacks on the French satirical magazine.

The Roman question is always: Who benefits? The answer is: Not France, not Muslims, but US world hegemony. US hegemony over the world is what the CIA supports. US world hegemony is the neoconservative-imposed foreign policy of the US.

brühüyyy
@jaegtoer: miben előzi meg?... az egy főre jutó gdp-ben?... az azért nem most lesz:-)... ez egy 22-es csapdája szitu... (és szvsz a kínai belső fogyasztás felpörgetése sem lesz olyan könnyű... nagyon könnyen lehet, hogy náluk is van egy belső pénzpiaci lufi, csak ugye ezt titkolják... azaz amit szorgos munkával megkerestek, annak egy jelentős részét el is tapsolták... hja, a korrupció és dilettantizmus csodákra képes:-)...
@Rodeo36: ne told és igyál egyszerre!... meg kevesebb szaniszlót kéne nézned:-)...
@Sir Bates dö Hól:

ha érted jó, ha nem akkor is

brühüyyy

tudod a Föld átlagos intelligenciája kis mértékben függ a gyalogos majmokétól

brühüyyy
@Sir Bates dö Hól:

vagy két szóval:
cui prodest

brühüyyy
@Orica Középföldi:

kibaszott rossz pálinkájuk lehet? meg a kódszámok sedm jöttek össze a majmoké és a humanoidoké közel azonos csak attól függ melyik fáról másztak le vagy fel és amikor megszámolták a kódot akkor fenn volt éppen vagy lenn a fáról

brühüyyy

ha jól megfizetnek én is írok olyan tanulmányt, hogy a Nobel bizottság attól kó'dul...megrendelés és pénz kérdése minden ilyen ideológiai DNS
@Rodeo36:

Ha nem vagy otthon egy témában, nem kell összezagyválnod mindent. Ettől nem lesz igazad, legfeljebb olvashatatlanná teszed magad.

Minden kételkedés jogos lehet, de csak hozzáértőktől.
@Orica Középföldi:

nem baj, attól még mindenki abban hisz amit megteremt magának, kutya, macska, nyulam bulam, belfegor, és olltárat is állíthat otthon a kredencen hozzá

te biztos hozzáértő vagy...

de eccer mindenki felnő? vagy nem

brühüyyy
@Sir Bates dö Hól:
A BRICS létrejöttének okairól nem nagyon beszéltünk a múltkor, pedig a napi események is magyarázhatóak, amennyiben a gyökerekből indulunk ki.
Úgy néz ki, hogy a BRICS és az orosz-kínai pü és kereskedelmi megállapodások veszélyeztetik a dollár árfolyamának dominanciáját, amely tulajdonképpen megalapozza az USA gazdaságát, mert fölényt jelent a többi országgal szemben.
Nem szabad elfelejteni, hogy a dollár tranzakciók minden esetben az USA-n haladnak át.
Napjainkban felerősödött a veszély az USA-ra nézve, mert a keleti nagyhatalmak felemelkedése fenyegeti a fent említett dominanciát.
Az USA-nak azért jelent hasznot a dollár, mint világpénz, mert lefölözheti a valutaműveleteket, övé a dollárkibocsájtás joga.
Mindennek kivédésére 2010-ben Kína és Oroszország lehetővé tették a rubel-jüan kereskedést, de az üzletemberek nem mutattak különösebb érdeklődést eziránt, ezért ez a terv nemigazán bontakozott ki.
Ezen kívül Kína 2015-ben azt reméli, hogy a jüan a harmadik meghatározója lesz a világkereskedekemben.
Arra kérdésre keresek választ vagy véleményt tőletek, hogy Kínának elsődleges célja-e a dollár világpénz fölényének aláásása, amelyet a BRICS és külön Oroszországgal is szorgalmaz, vagy a saját külön érdekeit fogja-e képviselni.
Ez utóbbit azért kérdezem, mert Kínának halomszámra állnak a dollárkötvényei az USA hitelezése kapcsán, mely tény komoly veszteségeket okozhat az országnak a dollár esetleges megingása miatt.
Vajon mi várható most a nagy keleti összeborulásban, miután az oroszok gazdasága meglehetősen leült.
@Sir Bates dö Hól: Sajnos ezek a dolgok nem (csak) a jobbiknál alap dolgok.
@Mariann19: a brics az nem veszélyeztet semmit... ok, a világ népességének mondjuk 40%-a lakik ott... ha ezt a világ csóróinak százalékában nézzük, akkor 80% sacc/kb... india mit fog tolni kínának?... lenvászont a strandpapucsért cserébe?... brazilok meg néznek, hogy nekik egyik sem kell... a legjobban sa jár, tovább menetelnek a csőd felé, miközben kína finanszírozza őket (bár mondjuk én nem nyelnék pengét egyetlen fekete-afrikai kormánnyal aláírt szerződésre sem)... te tudod, hogy mennyi gond van a kínaiak afrikai befektetéseivel (már elmúltak a mézeshetek, nem egy művezetőt vertek agyon a kollektív szerződés tolmács nélküli interpretálása során...)
@Sir Bates dö Hól:
"A BRICS nem veszélyeztet semmit..."
Erre voltam kíváncsi, hogy mi a véleményed erről.
Én is pontosan így gondolom a jelenlegi helyzetet értékelve, csak nem mertem kimondani.
Igaz, nem is voltam olyan biztos benne.
@Mariann19: gondolj bele... van egy mindenki által elfogadott árúból felhalmozott készleted, ami a befolyást/a súlyt biztosítja a számodra (ráadásul a legfőbb vevőd ezzel fizet)... mennyire kell elmebetegnek lenned, hogy az eddigi jasznodat lenullázd egy új értékmérő bevezetésével (az csak hab a tortán,hogy a vevőd értelemszerűen továbbra is csak -a most már értéktelen- ellenértékkel tud fizetni... honnan akasztasz le egy új piacot? [most nem 10 kismalac/év bizniszről beszélünk]:-))...
süti beállítások módosítása