Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Ha volna egy kevés remény, a lelketek megmenteném, ti drága-drága szentek, kik ültök otthon tétov... (2024.04.26. 13:07) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.12.27. 08:46 Fabius

Kétarcú fideszkarácsony

Címkék: fidesz karácsony gyűlölet bayer zsolt

Érdekes tapasztalat volt megnézni mivel készültek a Párt tagjai az idei karácsonyra:

- Orbán Viktor igyekezett a cukinál is cukibbnak látszani,

- Bayer Zsolt meg a maga alá trottyantott szarhalmon trónolva izomból próbálta megfékezni, hogy ne üsse meg a gyűlölet-guta.

Viktorkám, minden hiába. Ha fideszkereszténynek lenni ma azt jelenti, hogy a szenteste, a szeretet ünnepe hajnalán árad az emberből a fenyegetőzés és gyűlölet, akkor ott valamit már visszafordíthatatlanul elbasztatok. Szomorú és dühös karácsony - mondja Bayer az agyvérzés szélén, vidám és örömteli, mondjuk mi rajta röhögve. Ha mink eccer megindulunk....- fenyegetőzik ő, ...akkor legyetek bátrak és gyertek annyira közel, hogy a jogos védelmi helyzetbe kerülésünk bíróság előtt is megálljon - válaszoljuk, ha nektek karácsonyra az kell, hogy valaki ezt így kimondja. 

- Mert fenyíteni édesmamát otthon, vagy egymást unalmatokban, pöcörők.

Így aztán az van, hogy a Fidesz karácsonyáról tényleg érdekes a kép ami kialakult. Viktor Orbánovics cukiság maxolása furán veszi ki magát a Párt karácsonyfája körül úgy, hogy utálkozva acsarkodó függelékeket kell elhajtani a kincstári mosoly útjából. orban_karacsony.jpg

Áldott karácsony, békesség, boldogság, szeretet. Ahha. Pedig a felebaráti szeretet a keresztény erkölcsiség alapkövetelménye. Állítólag.

485 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr567013559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bayer tényleg egy külön halom. Azonban a Párt klerikális tagozata is a hallgatásával tiltakozott.
endresy.blogspot.com/2014/12/kdnp-s-karacsonyi-kaptafa.html

Alkalmasint híven leközölve az MTI nyomán a horthysta református püspököt. Mely református egyházhoz szerzett frissen talált kereszténységet a Vezér is, és amelynek lelkésze rombolja az oktatást és munkaerőpiacot.
No'dehát... Egy kis gyűlölködő, fröcsögő senkiházi exNépszabadságos újságírót ennyire komolyan venni?
Persze úgy kell, hogy tudjuk, ezzel a szarházival mondatják ki vicsorogva, amit egyébként nem mernek kimondani, a szalonképtelenség ott meg úgysem játszik.
Hiába kacsintanak mellé, a vállalhatatlan, vicsorgó, fogatlan kutya mondókáját tesztelni kell, hátha beesik vele pár agyhalott csodaváró szavazata, seggnyalása a Vezérnek.
Most minden apró örömre szükség van, vagy legalább pálinka legyen, meg Orbán-kép!

magyarinfo.blog.hu/2014/12/25/orban_viktor_begyujtotta_a_karacsonyi_memgyar_raketait

Evégre amikor a lefolyóból a végtermék még vissza is pofázik, az elég égő... akárhogyan is hívják... akármilyen rendszámú autóval közlekedjen és mindegy, hogy miért "nemfizetek adót" szöveggel villogjon is...

"Stadionokban gazdag ünnepeket!"
@GeoCracker:
A netes mémgyárak meg sokkal-sokkal gyorsabbak voltak. Hiába, a nép amikor felkarolja édeshülye gyermekeit... :D
"A házelnök szerint vannak olyan elméletek, hogy az első világháború nem ért véget, hanem a másodikkal folytatódott. Ezt továbbgondolva a második sem ért véget, a folytatása a hidegháború volt, és visszatekintve az elmúlt huszonöt évre megállapítható, hogy a negyedik világháború zajlik."
index.hu/belfold/2014/12/27/kover_zajlik_a_negyedik_vilaghaboru/

Mi lenne, ha bolsevik elvtársainknak még netán más komplexusai is lennének? Szörnyű, hogy már lopni sem lehet nyugodtan, szóváteszik!
Kellenek a korrupt szövetségesek, azokkal együtt lenyomjuk azokat a rohadtmocskosimperialistákat...
Jó pénzért persze megalkudhatunk! Mármint az EU 2015-re ide szánt 34 ezer millió euróján kívül!
Ja, és különben is zombiapokalipszis, meg hasonlók... a zsidók és a gyurcsány miatt van az is, ez meg egyértelmű!
szóval, azok a rohattimprilista usákok hergelik azt a húszezer bértüntetőt, meg persze a gyurcsány*, aki a gmo felbérelt ügynöke.
azt hiszem ezután nem kétséges, hogy az időgépet már régen feltalálták és a lendvay utca pincéjében üzemeltetik.csak aztán bayer nehogy összetalálkozzon a népszabis önmagával, mert akkor felrobban a fluxuskondenzátor és összeomlik a téridő kontinuum.
azt hiszem a túlvilágon már javában dörzsölik a kezüket a völkischer beobachter szerkesztői és várják bayert...

*istenem, még mindig itt tart ez a szarzsák bayer...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Ha mar szamolgatunk, akkor a negyedik is befejezodott, az energia mar kerdes a fejlett allamoknak, sztem most a piac haboruja kezdodik, kelet es nyugat kozott.
Mondjuk ez a nyitókép gyomorforgató... :(
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: "az első világháború nem ért véget"

Ez a mai fősodrat szerint ugye konteó. Emeszempés Lacának ajánlom figyelmébe az eredetit.

Hernádi Tibor "A II. világháború igaz története" c. munkáját.

www.magtudin.org/Hernadi_Tibor_%20A_masodik_vilaghaboru_igaz_tortenete.pdf

Pár apróságot a szerző logikusabban ad elő, mint a törikönyvek. Molotov Ribbentropp paktum, furcsa háború időszaka, Jalta, ... Biztos nem is fontos.

Viszont. Ha Hernádi úr történelme az igaz, akkor a háborút ellenünk pont hogy az oroszokkal és az amikkal kollaboráló fityisz, további homályos egypártállami múltú többpártunk és a sajtónk folytatja ellenünk. :-(
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Ez mar a veg. Varom a cicas, kolyok kutyas posztokat. Gondolom husvetkor cuki nyuszikkal pozol majd.
@glinolid: itt kimarad ...az energia mar NEM kerdes...
@rdos: Ja, és a lényeg. Az amik és a szojvetek (azóta az oroszok is?) titkos szövetségesek voltak. Ha ez így volt (van?), akkor most a célpont, helyesbítek, a célterület Oroszország és hajdan volt tagállamai és szatellitái.

Jóbarát András, ha van egy csöpp szerencsénk, a nálunk máig megmaradt orosz befolyást kívánja visszaszorítani. Nálunk remélhetőleg már csak politikával, keleti szomszédainknál sajnos durvábban. :-(
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
kövérben átszakadt a gát. orvos kell neki, vagy sikerül két hónap alatt leépítenie a fidesz szavazótáborának tíz százalékát...
Narancsmaffia vezetők között nincs már normális egyed,ma már csak annyi a kérdés hogy a csuti orálmuzsik a Várban végzi vagy a Dunában várhatóan leginkább Azerbajdzsánban.
@Secnir: vagyis semmikepp sem kell orvos ;-)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Fab kihozta az orgovanyi rebe borzalmas vonasit. igazi svab arcel, nemde?
@Secnir:

Még egy demizson házi pálinka és Kövér lovag hadba indul a szélmalmok ellen.
"De már az, hogy „Jézus születésének fényét csak az egyszerű emberek látták meg, az önteltek, gőgösek, azok, akik a törvényeket saját személyükre szabják és önmagukba zárkóznak, nem” – ez ugyebár mi akar lenni, mire megy ki itt a játék. Nota bene, el tudja képzelni valaki, hogy mindebből akár egy szót is magára vesz nem csupán Rogán Antal és kísérete, de a legfelső keresztény úri osztály? Hiszen nincsenek az ilyen szavakhoz hozzászokva, legtöbbjük a tízparancsolatból is csak kilencet ismer el (a Ne lopj! van törölve)."
nol.hu/velemeny/beszelt-a-papa-1506489
@rdos: Pedig az amik mindig csak azon munkálkodtak, hogy felemeljék az elmaradott népeket, hiszen már Kissinger is megmondta vala;

"Amerikának nincsenek barátai, csak érdekei."

Na hogy tetszik a katpolos cikksorozat? :)
@rdos:

Hernádi úr történelme sajnos nem igaz :) (Amúgy ahány úr, annyi történelem).

1, az "igaz történetek" általában nem igazak.
2, a Magyarságtudományi Intézet maga egy vitz.
3, Csak a Molotov-Ribbentrop paktumról irtakat olvastam el belőle, ez maga baromság. Állitása szerint az amerikaiaknak volt érdekük, ha jól vettem ki, hogy egy időre a szovjetek kiegyezenek Németországgal, és ezért kötötték a paktumot az amerikai zsidó érdekeknek megfelelően :))
A paktumot azért kötötték, mert Chamberlain és Daladier jobban utálta Sztálint, mint Hitlert, és amikor kiderült Moszkvában, '39 nyarán, hogy az angol-francia-szovjet együttmüködés megkötésére az angol és francia küldöttség úgy érkezett meg, hogy semminek az aláirására nem volt felhatalmazásuk, ezt Vorosilov (a szovejt tárgyaló fél) jelentette Sztálinnak, ebből Sztálin arra a következtetésre jutott - jogosan - hogy a másik két félnek nem nagyon van hajlandósága garanciákat adni, és időre volt szüksége. Ezért rövid időn belül megkötötték a németekkel a paktumot.

Jelzett "irodalom" a magyarságtörténetkutatók antiszemita és amerikaellenes (ami ugyanaz) attitüdjét prezentálva irja meg a történelmet :))
@DarthVader: Igen általában mindig a másik hazudik, mi pedig az igazat mondjuk. :)
@jöttem: szerintem a házipálinka kövér esetében már teljesen mellékes, nem oszt, nem szoroz...
@DarthVader: Mi az igazi töri? Jó kérdés. Mondtad. "ezért kötötték a paktumot az amerikai zsidó érdekeknek" Nem ezt állította a szerző, hanem a cionisták érdekei miatt. A kettő nem azonos fogalom. Valaki lehet cionista úgy hogy nem zsidó. És sajna ebből van több. :-(

Amúgy meglehet téved, de pl a SzU ugyanazért a disznóságért (Lengyelország lerohanása) NEM kapta meg a hadüzenetet a szövetségesektől, amiért dolfi megkapta. Ez sajna makacs tény. :-( Magyarázni lehet, de igencsak elgondolkodtató.
@Gábris szomszéd: Merül az aksid artudituka?Vegyiali mellett te szoktál tirádázni,na meg a gyermeklefejező forradalmáraidért hálaimát mondani.Cserélj aksit ez már bakugrást okozott a tartalékáramköreidben.
@Gábris szomszéd:
azért ne essünk át a ménes túloldalára!
@Secnir:
Ugyan... Régi bolsi család, a hagyományok, a Párt... Komcsi akármiből így lett házelnök. Én szégyenlem magam ezek miatt...
@toportyánzsóti: Hát az is sokat elmond, hogy állandóan te emlegeted őket. :)
@Gábris szomszéd: Az amik terjeszkedése tény, világhatalmi státusza ma megkérdőjelezhetetlen. Lehet őket szeretni lehet nem, de mint az időjárás. Semmit sem tehetsz ellene.

Katpolt elolvastam. Hát? Az atom ütőerőt leszámítva nem nagy durranás. Rendezték a védelmi szféra béreit (2-3x-osára), mára a szerződéses katonájuk 180 ezer lett, tisztikar vízfejét levágták (eddig előremutató), a csökkenő létszámú és szolgálati idejű sorállomány és a csicskáztatás viszont maradt.
@Kdo Je Ugasnil Luč:
Ugyan! Az a sok sváb rendes, dolgos ember, ellenben ezzel a pártcsürhével.
Azért szólok előre, hogy aki átviszi megint orosz propagandaműsorba a blogot, annak ebben az évben nem kell már bejelentkeznie, más néven sem! Köszönöm!
@rdos: Értem és köszi. Mondjuk sokáig a római birodalom is olyan volt, mint az időjárás aztán hol vannak már? :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: putyin szopóágon van és az itteni csicskái is:)
remélem ez a vonal mehet?
ja, és még ez is:)))
www.napiszar.hu/showPost/Jezuska_hozta
@taga20: Igaz, hogy a hatásait tekintve te is szopsz majd, de legalább boldogan csinálod, hiszen ő is szopik közben. :)
@rdos: Meg ugye, ahol nem lehet bedobni a terrorizmus elleni harc és a demokráciterjesztős kártyát ott jön a korrupció elleni "harc" meséje. :)
@Gábris szomszéd: má vártalak talpas, az anyázást estére tartogatom!
ja és:)))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
"No'dehát... Egy kis gyűlölködő, fröcsögő senkiházi exNépszabadságos újságírót ennyire komolyan venni?"

Anno, úgy 80-90 évvel ezelőtt is sokan, sokáig mondták, hogy ugyanmá' azt a kis mitugrász müncheni izgágát a maroknyi csapatával komolyan venni?
@Secnir:

Igazságod van.
Spájzoljuk a demizsont rosszabb időkre. Ahogy elnézem, az ámokfutás még csak most kezdődik.
@rdos:

Miért nem kifogásolták Lengeyelország Szovjetunió általi megszállását? Egyszerű okból. Sztálin a Cruzon-vonalig terjesztette ki a befolyást, amit az antant is elfogadott (volna) még 1920-ban mint határt, a lengyelek viszont nem. (Lengyelország is megtámadta '20-ban a Szovjetuniót, és területi nyereségre tett szert.)
Volt ott akkora kavarodás, hogy csak na.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Azért szólok előre, hogy aki átviszi megint orosz propagandaműsorba a blogot, annak ebben az évben nem kell már bejelentkeznie, más néven sem! Köszönöm!

Éljen Putyin! Kenyéren és vízen!
@taga20:

"KORÁN" van! Még nem ittál eleget!:)
@tristen2005: te! ne húzgáld az oroszlán bajuszát, me rábaszol!:)))
@tristen2005: gondolom, a kulturált alkohol fogyasztásról még nem hallottál! majd mesélek neked róla:)
mi van haver, hozott a jézuska neked új guminőt, vagy csak egy javítókészletet kaptál?:)))
@bioLarzen:
Talán mások a feltételek, de igazad van, a szarháziakat nem szabad alulértékelni. Pláne az ilyen köpönyegforgató, gyűlölködő kis senkiket.
@taga20:

"Sallert" kaptam, mert sok a selejt!:)
@taga20:
Huuuu... Az a könnyű szellő ráfújna, de a vihar le nem tépne róla típus ...
"Máshol kell szövetségeseket találni. Olyanokat, akikkel ugyanabban a hajóban evezünk, méghozzá az alsó fedélközben. Ők a kelet-közép-európai országok. "

Drága Kövér úr! Ezek az országok elutasítják az orbáni utat.

"A szlovákoknak és a románoknak sem a magyarkérdést kellene politikájuk első számú rendezőelvévé tenniük."

Egy ideje már nem rendezőelv. Mondjuk, ahhoz tájékozódni kellene.

"Elgondolkodhatnának azon, hogy a legfontosabb kihívásokban – gazdasági és társadalmi problémákban – nem osztoznak-e velünk."

Nem osztoznak. Ezek az országok normális viszonyokat ápolnak az USA és az EU-val.
Mindennek megvan az eredménye. Sajnos,rég megelőzték MO-t.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Te is csak egy Tanga(taga) vadász vagy!:)
@tristen2005: Legyen inkább az, hogy aki először leírja Putyin nevét innentől az repül. ;)
@jöttem:

"Csipkerózsika" Egyszer majd felébredsz!:)
@tristen2005: hát, a jézuska kemény, de igazságos:))
@tristen2005:

már megtörtént. járóképes vagyok.:)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: "köpönyegforgató" itt a különbség: a mitugrász müncheni egy irányba indult és "zúgva bőgve tört" amíg a mi cerkófmajmunk ahány útkereszteződéshez ér....
@tristen2005:

A biztonság kedvéért megkérdezem. Ez csak egy sima üdvözlés, vagy a kognitív képességeim minősítése is? :)
@rdos: Ahogy elnézem a "zord időjárás, ami ellen nem tehetünk semmit" máshol is szedi áldozatait. Persze ha egy ártatlan áldozat netán afgán civil az annyira már nem mozgatja meg a békeszerető nyugat ingerküszöbét. :(

Ismét civilekre mért halálos csapást a NATO

Az ENSZ adatai szerint egyedül 2014-ben legkevesebb 3188 polgári áldozatot követeltek a NATO vezette nemzetközi békefenntartó erők által végrehajtott támadások Afganisztánban.

mno.hu/kulfold/polgari-aldozatokat-kovetelt-a-nato-legicsapas-1265157
@Gábris szomszéd:

Nem szoktam neked válaszolni, de most ráléptél a varázs szőnyegre. Neked előkészített kliséid vannak, minden felvetésre 1 percen belül vála szólsz, bármilyen kérdésre van egy linked. Ezek után te ne meséld nekem, hogy nem pénzért csinálod! A google nem ilyen gyors!((
@tristen2005: Olyan sokszor mondtam már, hogy nem kell túlértékelni engem sem a blogot meg pláne. Egyszerűen csak én is belefutok hírekbe és hangot adok nekik. Pénzt, ahogy eddig úgy továbbra sem kapok.
@jöttem

Valamit akartam írni, de elfelejtettem! "INRI"
@taga20:

"jézuska kemény, de igazságos:))"

Melyik tája?:)
@rdos:

" világháború igaz története"

Nem akarok kötözködni veled, de engedj meg néhány gondolatot.

Bennem eleve gyanút kelt egy ilyen cím.
Amennyiben elfogadjuk, hogy a történelmet mindig a győztesek írják, így nyilván van a veszteseknek is egy történelme, a többiről nem is szólva.
Tehát ilyen, hogy "igaz", nincs:)

ld. a vandálokról kialakított képet, mai kutatások, ásatások árnyalják erősen - cca. 1500 év után. Ami persze a római történetírás kapcsán további kérdéseket vet fel. De ezt szakemberekre kell bízni.

Másik megjegyzésem, az igaz szóval nagyon óvatosan kell bánni.Az igazság a valóság és a tudat megfelelése egymásnak,és mint ilyen,máig legvitatottabb fogalma a filozófiának.
@taga20:

Olyan vagy mint a Mumia!
A Mumia elmegy a kuplerájba, mondja neki a csaj 50 dollár.
A Mumia elkezdi magáról tépni a gyolcsot, 2 perc múlva megszólal, tudod mit, ha segítesz levetkőzni, adok még + 20 dollárt!:)
@Gábris szomszéd:

Látod, látod, igy van az, ha valaki a MNO-ból tájékozódik.

unama.unmissions.org/Default.aspx?tabid=12254&ctl=Details&mid=15756&ItemID=38492&language=en-US

mert ugyan

"Ms. Gagnon announced that the number of civilians killed and injured in the first eleven months of this year in Afghanistan total 9,617, with 3,188 civilian killed and 6,429 injured."

tényleg 3188 civil áldozat, viszont

"These casualties resulted mostly from ground engagements between parties to the conflict, improvised explosive devices, and suicide and complex attacks. Insurgents were responsible for at least 75 per cent of the casualties, said Ms. Gagnon."

Tehát a 3/4-éért az önkéntesek voltak a felelősek, és az öngyilkos merénylők áldozatai valamint az aknák által megöltek is szerepelnek. Tehát nem a békefenntartók támadásainak áldozatai.

Na ezért vagy te egy faszkalap :)
@Gábris szomszéd:

Tudom, hogy a zemberek szeretik az információkból azokat kiszemezgetni, amelyek nekik tetszenek, de nem lehetne esetleg valamelyest tájékozódni több forrásból is, mielőtt idehányod? Mert magadból csinálsz hülyét. Csak az aggódás vezet engemet, hidd el :)
@taga20:

Népművészeti agyagedény! Ment a galambposta. Indiai mail!:) Magyarul: köcsög!:)
@Orica Középföldi:

"Nem akarok kötözködni veled, de engedj meg néhány gondolatot."

Most úgy belegondoltam, milyen borzasztó lehet, amikor te verekedsz!:)
@tristen2005:

Csak verbális csatákat vívok, megfelelő ellenfelekkel, ahol természetszerűen időnként kapitulálni kell. Ilyenkor a vereség igazi nyereség:))
@tristen2005: nem is tudtam, hogy a kapitánnyal így összejártok:))
merre csináljátok?
@taga20:

": gondolom, a kulturált alkohol fogyasztásról még nem hallottál! majd mesélek neked róla:)"

Így dél tájékán még te is tudsz szívből röhögni ezen, ugye??
@taga20:

Valahova tartozni kell, hogy dőljön a lé!:
Szerinted ezek után a haverom?:)
@Orica Középföldi:

" kulturált alkohol fogyasztásról még nem hallottál!"

Meséljek?
@tristen2005: azé a békepipát még el tudjátok pipantani:))
@Orica Középföldi: közben meg olvasom a napi penzumomat. csak a negyedik oldal végén mindig elfárad a mutatóujjam:))
@taga20:

Ha én adom a pipaszárat!:)
@taga20:

Lapozni kell B+, rögtön a végére érsz!:)
@tristen2005: ja, az nem mindegy, hogy a bré melyik végén állsz:)))
@Orica Középföldi: és ez mire jó? ez valami hátkaparó?:))
@Gábris szomszéd: Logikai képességeidnél csak a memóriapaneled hibásabb artuditu,terelésben vagy csak a toppon.
@Orica Középföldi:

La razón es la facultad o capacidad humana que permite resolver problemas de forma más o menos satisfactoria.

Así, el grado de satisfacción es el criterio por el cual decidimos quién tiene más o menos razón, puesto que pueden haber muchas soluciones para un determinado problema.

La lógica es la herramienta que pone a nuestra disposición el comportamiento termodinámico de nuestro cerebro,

siendo lógico toda línea que conserve una traza de seguimiento entre causa-efecto-solución.

La razón dicta si la lógica aplicada puede ser o no, universalmente aceptada.

La racionalidad es un modo de pensar que criba el modelo lógico a aplicar en la resolución de un problema y es el sello del comportamiento intelectual en el Mundo Occidental.(!!!)

Así se es razonable cuando al aplicar el patrón lógico se han tomado en cuenta los aspectos emocionales propios, por lo que nuestro interlocutor nos dará la razón, tanto en cuanto comparta el transfondo emocional.

La lógica cumple un papel fundamental en la filosofía.

Es una ciencia instrumental porque se utiliza a la lógica para poder manejarse dentro del saber, las demás ciencias dependen de esta, ya que esta enseña como proceder o

actuar en el saber, también ayuda a poder llegar al saber.

Se ubica dentro de los principales problemas de la filosofía. Esto se debe a que la tarea del filosofo es adquirir el saber y para llegar a este necesita de la razón.

BRÜHÜYYY
@Rodeo36:

Te is tolmácsot kérsz, mint a Vida?:)
ÓVAKODJ A TÖRPÉTŐL! Meg az elmebajos bayerzsótitól!
@tristen2005:
én magam vagyok a tolmács de csak akkor ha nem egyik anya(vagy apa)nyelvemen szól a szöveg

brühüyyy

te hogy vagy ezzel...neked kódisbot és mankó kell?
@Hegyi Zerge:

Mi történt? Lekergettek az Alpokból?:)
@Rodeo36:

Ugan, hagyjál már googli vadász!:)
@Rodeo36:

Olaszország 60 millió lakos, az 50 ezer biztos meghozza a 2/3-ot!
@jöttem:
Evezés az alsó fedélközben? Az a rabszolgatartó társadalmakban volt divatban! Én inkább sétafikálnák a nap alatt a fedélzeten. De abban szívesen benne vagyok, hogy Kövérék húzzák közben az evezőt odalent!
@tristen2005:

mondtam már hogy nem vagy mérvadó és nem tartozol máshová, mint a "nemolvasottak" közé

de csak firkálgass, persze kurvára bosszant,. hogy egy árva betűt nem értesz az egészből

dehát aki nem tanul az nem is tud csak böfögni

brühüyyy
@Rodeo36:

Ide figyelj 6diplomás, ki a tökömet érdekel a te nyomorod, ott hátsóhátasztánba! Ha unatkozol, keres magadnak egy eszkimó házaspárt, ott felajánlanak egy édes-kettest neked is! Hogy a fóka szopjon le!:)
@Rodeo36: öreg, nézegettem tavalyi kommentjeidet. ordító a különbség. téged tuti elvittek az ufók és kicserélték az agyadat patakiattiláéval. csak az ő burájába nem fért bele a te agyad, ezé egy tyúkét rakták bele:)))
mé jó ez neked?
@tristen2005: ááá szóval te vagy itten a lóf@szjóska :)) változzál fává mintamesébe az legalább csöndbevan
@taga20:

Mindjárt kapsz a pofádra te is, famegmunkáló!:)
Olyan vagy mint az Ácsok, csak te keményfával dolgozol. Facél!:)
@Hegyi Zerge:

Milyen az a "mintamese"?:) Azt még nem olvastam! Különben, hülyéskedtem, ha nem vetted volna észre!:)
@tristen2005: ja, elkezd süketelni pirézül:)
én legalább egy évvel ezelőtt is ilyen sötét voltam:)))
@tristen2005: honnan vetted a neved te kis okostóni :D ???? tristan és izolda mese illene tudni
amúgy én is hüjéskettem de pont te vagy aki nem veszed észre
@tristen2005: jóska, mindig gyanús votá nekem, hogy lófasz vagy!:)))
@taga20:

Nem! Én a ló vagyok, te meg a végtagom rágcsálod!:)
@tristen2005: hát elég nagy ló vagy ammáigaz :D
@Hegyi Zerge:

"Szenvedélyek viharában" ha mond ez neked valamit?:)
@Hegyi Zerge:

Hunna gyütté, ilen tászólássa, taljan dörögd:)
@tristen2005: mond, de az a bradpitt vót te marha :D
és amúgypedig nbem véletlenül hívták Tristannak
nézd meg az eredetitörténetet
nemcsak egy évvelezelőtt vótál ijen sötétt :D :D
@Hegyi Zerge:

Találd meg a másik hülyét(@taga20:) és a főadminunk nem rúg ki a blogról, (@Boli – Ch.T. is, meg hát!:) Ha csak nem vagy Anti és szemita!:)
@Hegyi Zerge:

Olan ízes a szád, mit nyalakodtál?:)
nyalika is vagy ?:D főadminunk az ISten?
nem tudom kiaza taga nemisérdekel
amúgy én Interkontinentális vagyok és szamaritánus
azér beszélek szépen veled is :D
@Hegyi Zerge:

Miattam lehetsz szamár is, nálam nem jutsz egyről a kettőre, csak hátúrú szeretem, közelegj a mennyei cseppekhez!:)
@Hegyi Zerge: te zerge, nem ebola vagy véletlenül? ez az IS nagyon ismerős:)
Bayer Zsolt a Fidesz tömegkommunikációjának szócsöve, és mint ilyen, írását akár a kormány üzeneteként is értékelhetjük.
Karácsony szentestéjének napján írta meg opuszát, gyilkos nyilait hazugságokra alapozva
küldte embertársaira megkülönböztetés nélkül.
Ordas hazugságaiból egyet emelnék ki:
"Azt a Gyurcsány-féle gazemberek és elvtársaik képzelik csak jónak, hogy legyen néhány milliárdos és a segélyeken tartott prolik tengere."
Hol is van a prolik tengere karácsonykor?
Az utcákon, hosszú tömött sorokban, megalázottan várakozva az egy tányér levesért, a fővárosban és szerte az országban.
Plasztikus képsorok igazolják a híradásokban a népfelség jóléti állapotát.
Érdemes visszatekinteni Orbánnak a középosztály felemelkedését célzó, kezdeti lelkesedését, melyet szinte azonnal sutba vágott.

Egyidejűleg megcélozta a gazdagok felemelkedését, és Orbán teremtette meg a milliárdosok szűk rétegét, melybe harcos társait és saját magát is beszuszakolta.
Kénytelen vagyok számokkal igazolni, hogy milyen folyamat zajlott le a felső 2/5 javára, mellyel egyidejűleg a gazdaságot is rombolta.
Olyan SZJA adózást vezetett be, amely 573 milliárd Ft-tal növelte a magas jövedelműek nettó keresetét, miközben az alsó hét jövedelem tized adóterhelése 134 milliárd Ft-tal csökkent.
Akkor kis teremtette meg a milliárdosok csoportját és a proletárok tömegét?
Ráadásul az adakozás nem a gazdaság eredményeiből valósult meg, hanem úgy, hogy elvette az alsóbb osztályoktól.
Közben szép lassan építgetni kezdte neofeudalista rendszerét, mert abba a közegbe illik a saját maguk számára elképzelt főnemesi vagyon és életmód.
Végezetül Bayer Zsolt karácsonyi üzenete a tüntetők felé:
"Felesleges kaparékok."
Mint embertársi üdvözlet Fidesz módra.
hát ezt a hátulrúl dolgot valahogy sejtettem...de nembaj a másokat is szeressük nemgond
@taga20: nemtom ki a fertőző ismerősöd de az IS-t csak véletlenül írtam így..
@Mariann19:

Csókolom az összes kezét!:) Őszinte igaz szó, mindaz amit le tetszett írni.
@Hegyi Zerge:

Fagyival kezded, nyalókával folytatod!
@tristen2005: te csak azt szeretnéd...álmodj kirájlány
@taga20:

Az Öreg juharfa huszár is bevette a féllityi Castrumot és elpilledt!:)
@Hegyi Zerge:

Figyelj Kerge Zerge, örülnél még a csoki fagyinak de késő, "hol van az a nyár"
@Hegyi Zerge: eszt megdumáltuk öreglány.
dobjál fel valami témát, hagy tejjen az este.
én várom a havazást, me havat szeretnék hányni, az uccalámpa fényénél, nagy kussban:)
zergék nem nyalnak, szembeveled:D mikor nembírod a tempót a Főadminnak nyalsz:D nemgáz ércsük...romantikus hajlam :D :D
@taga20: na viszszatérve
óvakoggy a törpétől
@tristen2005: sirattya kubát, most hogy obama fel akarja oldani az embargót.
www.youtube.com/watch?v=JcPm5Rn36Kw
@tristen2005: de elég beszédes! nem?:))
@Rodeo36:
Rodi!
Te most annak drukkolsz, hogy Olaszország lépjen ki az eu-ból?
Bele gondoltál, hogy először is magukba kéne, hogy nézzenek a romló viszonyaik láttán?
Nem vitás, hogy az egyik legnagyobb bajuk a nyugdíjasok magas részaránya, hiszen 100 aktívra 70 nyugdíjas jut.
Azonban a szegénységi szinten élők nyugdíja
223 ezer Ft-nak felel meg.A legalacsonyabb, mint mondám.
Kaptak özön pénzt az eu kohéziós alapjából, melynek célja az elmaradott régiók felzárkóztatása volt. Jó alkalom lett volna pl. Szicilia gatyába rázása, de ott maradt minden a régiben, az egyenlőtlenségek fennmaradtak.
Az államadósságuk folyamatosan nő, olyan 130% felett van, ha jól emlékszem.
Ott regnált a jó Berlusconi papa, Orbán kedvenc miniszterelnök barátja, aki "áldásos" működésével csak ártott az országnak.
Fentiek csak szemelvények acélból, hogyha szarul mennek egy országban a dolgok, nem az eu-t kell okolni saját felmentésük érdekében, hanem egy hosszadalmas köldöknézés után belátni, ki a vétkes.
@taga20:

Majd elrepíti a mi Gyurink Cubába! Gondolom Knosszosznak is ez a kedvenc száma!:)

www.youtube.com/watch?v=cg26l6pJPRQ
@Mariann19:

Felejtsük a munkát! Bedobni egy felest, meg 6 ablakot! Éljen a nihil!:)
@tristen2005: haver, te má bartókbéla mellett is ott lehettél erdélyben, amilyen poros számokat nyomsz itt nekünk:))
@tristen2005:
Szia tristen!
Csak így méláztam a Bayer Zsótin, hogy milyen nyegle búrája van.
@tristen2005:
A 6 ablakkal mit kell csinálni?
Én az enyémeket lemostam, ott limbóztam a létra tetején egész nap.
@Mariann19: valld be, teccik a tutajos szeme és a szlovák rencáma!:))
nembírlyátok ikúval megértem :D a tályszólásom belyött mi ?:D asztis megértem bódogkarácsonytés úlyévett főleg!
és legfőképpen
ÓVAKOGGY A TÖRPÉTŐL!!!!!
Nem a témához tartozik, de mikor lesznek nagyobbak az avatárok az oldalon?
EGYÁLTALÁN LÁTTÁTOK ASZT A FILMET???? mikor az albinó benéz a könyvek mögül???
@taga20:
Igen, bevallom, tetszik a táskás szeme, különösen amikor másnap /os/-an olyan távolba néző, kifejezést nem tükröző pillantással néz a perspektívába.
Bár lehet, hogy rosszindulatú vagyok, és beteg, pajzsmirigy túltengésben szenved, és elkapta a Basedow kór.
Minden beteg embert sajnálok.
@Hegyi Zerge:
Ki a törpe?
Egy kis koboldra gondolunk?
Mondd ki!
@V-PORT: volt má egy kísérlete fabnak pár hónappal ezelőtt, de a nyuggercsapat szétszedte a csókát és meghátrált:)
@Mariann19: a törpe egy nyomorék, aki bibliát árul...és a végén egy kukában végzi..mikor kidobják az ablakon
@Mariann19:

én nem drukkolok annak, hogy kilépjenek, de az idézett cikkhez hozzászóltam (már el is fogadták moderáció nélkül) és azt tartom mérvadónak a témában

Olaszországot sem lehet önmagában szemlélni mert akkor ez jön ki amit írsz és annak semmi köze a valós okokhoz

ugyanúgy mint a csökkenő olajáraknak sem "a természetben" kell keresni az okát, hanem egy céltudatos szemét aljas akciósorozatnak és az hogy a világon egyedűl a szaudiak kitermelési költségei 5-6 dollárban vannak meghatározva (ez kb olyan, mint mikor a bácsi sétál a botjával és elesés ellen beböki a sétabotját a homokba és feltőr a fekete arany...LOL, mindenki annyit mond amennyit akar 900 milliárd dollár tartalékkal könnyen csinál bármit)

na akkor erről valamit ha írnál?

brühüyyy
@taga20:

Juharfa vitéz elmélkedik!

Szegények Az Emberek De Mégis Jól Elnek
Három Üveg Rum Után Egy Szivarral Betépnek
Ha Kubai Srácként Az Utcát Járnád
Cadillec-Ed Lenne Vagy Régi Orosz Verdád
Isten Hozott Nálam Öcsém Ez A Cuba Világ
Nem Voltam Még Soha Ott Nekem Is Ugy Mondták
Az Öreg Gengszter From New York City
Leült Fidellel Egy Spanglit Szívni
Megbeszélték Együtt Mi Az Amerika Szarság
In Cuba No Jeans No Mcdonalds
Csak Maradjon Meg Nekünk A Chico Latino
A Buena Vista És Az Ocho Macho

www.zeneszoveg.hu/dalszoveg/47356/ocho-macho/viva-cuba-zeneszoveg.html
@Hegyi Zerge:

Illen rövid önéletrajzot még nem olvastam.
@Rodeo36:
Olajügyben tegnap kivitatkoztuk magunkat.
Olaszországról én leírtam két fő csapást, ami a bajokat okozza, most írjál te!
Mindíg engem szólítasz fel okfejtésre, aztán jól letolsz, ez a te reakciód.
Lépjél te is!
@Mariann19:
nem akarsz olvasni?

2014 december 27
9:17 de.
a jelen (globális?????) körülmények között az euro szerepe teljesen marginális az amerikai hamispénzhez képest, a fed annyit és olyant nyomtat amit nem szégyell és amerika államadósságának mértéke is mutatja, hogy nem is igen törődik vele az a réteg amely magántulajdonban tartja az egész gittegyletet, és fedezetlen azaz hamis váltókkal és sexpírrel fizet értékekért…ezt amíg nem lehet megváltoztatni és egy egységes értékmérőt elfogadni ami természetesen nem a hamis zöldhasú addig semmi értelme gazdálkodj okosan-t játszani európában sem és a világ többi részén sem, minden beszállító ingyen szállít mert végülis a barter műxik a zöldszínű portörlő csak ott van…az olaszok nincsenek ezzel egyedül…2015 a boldogság és örömök éve?

brühüyyy
@Mariann19:
olajügyben nem mérvadó ha egyetlen olajtermelőnek 5-6 dollár a hordónkénti (preferált) önköltsége...

a globális átlag ennél sokkal magasabb LOL azaz semmit sem mondtál a szaudi olajminisztert idézve...

téma nincs lezárva csak abbahagytad és megállapodtál a viceházmesterrel hogy...

brühüyyy

a többi meg a fentiekben le vala írván firkálva (ez még csak a magyar ???he?)
@Orica Középföldi: Igazad van. Javaslatom, ne csak a címet olvasd, hanem a szöveget is. Nem állítom, hogy a szerzőnek igaza van. Egy valami viszont elgondolkodtató. Az általunk ismert tényeknek van több olvasata is. Olvasd azt amit akarsz. De kamion.

@Gábris szomszéd: A felszabadítóknak (liberátor, négy motoros bombázó) csak kisvárosomban több áldozata volt az utolsó nagy háborúban, mint ez évben Afganisztánban összesen. Lehet legújabb "szövetségesünket" kritizálni, csak nem érdemes.

Az erő velük van.

Na jó, miután velük vagyunk, ezért velünk is. :-)
@taga20: itt reggelre mindent hó lepett...
@Sir Bates dö Hól: te, te. neked csak megszületni volt nehéz!
apám, most irigyellek:)
egy kis hóért, mit nem adnék, ja és a kussért:)))
@Rodeo36:
Rodi!
Neked mindíg nagy szívfájdalmad volt a FED fedezet nélküli pénz kibocsájtása.
Az USA kb. két éve gazdaságilag elég nagy kakaóban volt, és erre a lépésre szánta el magát.
Nyomtatott pénzt, bedobta a gazdaságba, nőtt a fogyasztás, a kereslet miatt beindult a termelés, amely a foglalkoztatottságot is indukálta. Mi ebben a kifogásolni való?
Az, hogy rendhagyó a módszer?
Bejött az USA-nak a terve, éppen ma olvastam, hogy gazdasága stabilizálódott, a FED visszaszivornyázta a pénzt, egyidejűleg a FED
visszavonult a szabályozó szerepéből.
"Olajügyben nem mérvadó, ha egyetlen olajtermelőnek 5-6 dollár a hordónkénti /preferált/ önköltsége..."
Tisztázzuk a fogalmakat. Az 5-6 dollár nem szumma, hanem a kitermelés közvetlen ráfordításairól van szó.
Az olajár teljes önköltsége más kategória, de ebbe ne menjünk bele.
Annyit hozzáteszek, hogy az alacsony fajlagos kitermelési költség versenyképesebbé teszi árügyben a kitermelőt a piaci részesedésben, és mint a minap írtam, most ezért megy a harc.
Te ilyen témákat a viceházmesterrel beszéled meg? Mert én nem!
Akkor most már sok mindent megértek.
@rdos:

Kösz:))

Annyira ez a téma nem érdekel, hogy Ormoson/Romsicson és körén túlterjeszkedjek.

A nemzetiek megfelelési kényszere meg taszít.
@Mariann19:
tökéletes...lenne, ha igaz lenne...a statisztika a világ leghazugabb számtengere...a mindennapok (innen közelről) egészen másképpen mutatkoznak (a FED ugye magánbankok szövetsége semmi köze az államhoz)

namost akkor beismerted, hogy az 5-6 dollár az nevetséges és semmire sem jellemző, sőt nem is lehet célkitűzés

szóval akkor most mi van? hatalmas kavargás és sokaknak nem teccik az a pár tízezer akik a felhők fölött laknak a Wallhalla-ban azokat ez sem érinti, ugyanúgy mint sok minden más sem de jó tátszani a mások életével

szóval nincs megoldásod?

kösz

brühüyyy
@Mariann19:
azért hozhatnál kis számszaki elemzést, hogy az 5-6-ban mi van benne és mi nincs, és a többieké miért olyan különböző?

krumplit a selyeminghez hasonlítani nem ildomos

brühüyyy
@taga20: az én örömöm annyira azért nem volt felhőtlen... főleg, hogy egy átmeneti vászoncipőben kutyagoltam ma egész nap... viszont a lábmosás az mára kipipálva:-)... (itt most nem untatnálak a részletekkel, ám nem ide indultam el otthonról, mikor legutoljára használtam a lakáskulcsom:-)...)
@Sir Bates dö Hól: segítek haver, ha legközelebb decemberben kimozdulsz egy fél napra, nézd meg előtte a radart, és lehet hogy csizmában indulsz el.
:))
@taga20: nem december volt, mikor utoljára bezártam a kégliajtót közel hozzád:-)...
@Rodeo36:
'Azért hozhatnál ki számszaki elemzést, hogy az 5-6 dollárban mi van benne és mi nincs."
Szarban vagyok, mert számokkal nem tudok szolgálni, miután ebben a városban nem folyik olaj kitermelés.
Amiről szó van, az a közvetlen önköltség, amely a termék előállításához közvetlenül kötődik, és a termék tárolóhelyéig számolandó el.
Nem azonos a teljes önköltséggel, mert abban benne lehet az olajsejk macskájának az eledele is.
Az, hogy a többieknek másként alakulnak a költségei, az a kitermelés műszaki adottságainak a függvénye. Minél magasabb a termelékenységi mutató, annál alacsonyabb az egy egységre eső fajlagos költség. Pl.
@Penivaldes: majd január egytől. ako tesz fogadalmat az ember:)))
2015-ben a fijúkat szeressem?
@taga20: én már megtettem a fogadalmam jovő évre.
@taga20: falat építek magam köré és csak magammal foglalkozom. nem fog beleférni egy férfi. röviden ez lesz.
@DarthVader: Na mesélj faszkalap mielőtt odamentek a nagy felszabadítóid hány merénylet és egyéb civil áldozat is volt Afganisztánban és mennyi azután, hogy odamentek demokratizálni? Ja és akkor most mi a rák van? Csak nem azt akarod mondani hogy a dzsiájdzsóid már a legalapvetőbb biztonságot sem képesek szavatolni és bónuszként "csak" 800 civilt bombáztak le 2014-ben biztos ami biztos alapon?

Vagy mi történt Irakban? Csak nem az, hogy 13 év háborúzás után még szarabb lett minden és egy ISIS-t is sikerült szárbaszökkenteniük a világ megmentőinek?

Olyan jó, hogy te segítesz nekem. :)
@jöttem: 2016-ra leszek kész rá, vagy legalábbis 2015 őszére.
@Penivaldes: csak nehogy meglepődj, és szerelmes legyél. én eszt kívánom neked, és ne legyen viszonzatlan:)))
@Gábris szomszéd:

Bakker G. Az egész karácsonyt ezzel a témával körítetted. Baromi unalmas már. Képtelen vagy néhány gumicsontot kiengedni a szádból, százszor visszatérsz, mint egy rögeszmés.

Mint nagyon magyar, nagyon keresztény nem akarnál az itthoni dolgokkal foglalkozni? Éhező gyerekek, öregek, szétvert civilek kórházak, iskolák,etc?
Örömmel olvasnám, amikor a karitatív tevékenységedről számolsz be.
@Penivaldes:
gratula. ez egy reális terv.
@jöttem: a hiba bennem van, és ideje kijavítanom.
@Orica Középföldi: karitatív tevékenységről beszámolni...tudod a jobb és bal kéz esete.
@DarthVader: Itt tovább tudsz matekozni. :)

en.wikipedia.org/wiki/Civilian_casualties_in_the_War_in_Afghanistan_(2001%E2%80%93present)#Civilian_casualties_.282001.E2.80.932003.29

Na jó nézzük rögtön az elejét 2001-2003 közötti adatokat:

Compiled by and excerpted from Marc W. Herold, "A Dossier on Civilian Victims of United States' Aerial Bombing of Afghanistan:

The number of Afghan civilian "impact deaths1' is estimated to be 3,100 - 3,600.

pubpages.unh.edu/~mwherold/AfghanDailyCount.pdf
@Orica Középföldi: nem akarlak meksérteni, de mi ez a hülyeség? angyal és a karitatív, keresztény tevékenység???:)))
margit!
@Penivaldes:

csak profitálhatsz belőle
@jöttem: csak attól félek hogy kissé befogok csavarodni az egészbe...
@Penivaldes:
kicsit. de ne félj tőle. majd lelevelezzük.
www.youtube.com/watch?v=lQmg3xXyLag
@jöttem: A fociultrák mindig hülyék voltak így a diósgyőriek is. Másrészt szerintem tök felesleges átvenni a cigányok “Meghaltok, büdös magyarok!” stílusát, mivel az a független bíróság szerint is rasszizmusnak minősül.

pestisracok.hu/rasszizmus-es-rongalas-miatt-iteltek-el-a-sajobabonyi-ciganyokat/
@Orica Középföldi: Tőled kéne engedélyt kérni arra, hogy válaszoljak mondjuk Vader kollégának? :)
@Penivaldes: hiába bámulok, biztosan a sok hó....

@taga20: milyen tábla van ott?
@Penivaldes: az ötlet nem rossz, de nehogy ne vedd észre véletlenül azt, akit be kell engedni :)
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: ha mégegyszer párba válaszolsz nekem, nem ismerlek punci!:)
@Gábris szomszéd:

Miért kéne? Csak jeleztem - mielőtt végleg kinyomlak, - hogy baromira unom századszorra ugyanazokat a linkeket.
@Mariann19:

ez olyan NER típusú elemzés fidex stílusban
ha azt sem tudod, hogy (@boliviceházmesterrel egyetemben) az 5-6-ban mi van benne és miért, akkor hogyan merészeled (te mint közgazda???) összevetni ezeket az adatokat mint mondám a 900 milliárd hamis zöldhasuból én is olyan termelési mutatókat hoznék ki, hogy a többieket a sárga irígység ölné meg nem is kellene lebombázni sem szankcionálni őket, ugye?

tehát ott tartunk, hogy kikaptál a wiki-ből egy számot vagy valamelyik angol (Economist) lapcihőből..., egyik elemzéséből (ahol más számok nincsenek célzatosan)
tehát levontál következtetéseket cum trucc kredenc ami konyhaszekrény a vájdling megett alapon

teljesen világos mintha rétváribencusésharrachpetya mondta volna, hogy akkor basztok amikor én megengedem és azonnal egyházi adót nektek 25% mert a ködmönösök ilyen kedvesek

szóval van itt színvonal mint amikor hangya elvtárs a himaláját ugorgya

(plágium!!!KMH)

brühüyyy
@Gábris szomszéd:

a Magyar Gárda egy finom kis pacifista szervezet. ugye?
etess mást ezzel a carral.
@Penivaldes: a lehetőséget ne zárd ki (amúgy meg ajánlanám kihasználni a pasikat - esetleg)
@taga20:
korál.
nem tetszik, ne hallgasd.
@Penivaldes:
egyénfüggő. csak dolgozz magadon! az én gyakorlataim nálad talán hatástalanok lennének.
de ha megakadsz, akkor írj!
@jöttem: egy kalap szar. ráadásul balázsfecó egy fityesz seggnyaló.
u.i.:szeretlek:)
@Orica Középföldi: Még szerencse, hogy Vader linkjeit nem unod. Amúgy ezeket még sosem raktam be, úgyhogy okosodhatsz belőlük te is. ;)
@Penivaldes: ne izélgess, me kezdek bepöccenni:) hülye korál. max. kölykök a hátsó udvarból:)
@taga20:

Korált a 80-as években hallgattam. Akkor sima zenészek voltak. Szerettem a dalaikat.
Ráadásul a Kőfalak leomlanak, az Taurus dal.

Hallgasd ezt. Jól nyomják. Csak ki ne derítsd, hogy ők is fityeszesek. :)))

www.youtube.com/watch?v=KX14smq21HE
@Gábris szomszéd: haver, véder patent, te egy fasz vagy. eszt te is érzed:)
@Gábris szomszéd: mi van, túl sok mákos bájglit toltál, azt megütötte a kis fejedet?... ez a baj a mazsolákkal, jön a hétvége, azt' minden edzés nélkül tolják...
@Sir Bates dö Hól: Áááá dehogy, most épp óriás palacsintázni voltunk és remek lazacos cuccot ettem.
@Penivaldes: az oké, de ettől függetlenül nem szabad hagyni, h az esély elmenjen melletted...
Ahogy látom, a bejárónő is lazázott máshol, mert ott meg a bárszekrényt nem zárta be... vagy a pirulákat nem rakta ki... hiába, karácsony van...
@jöttem: patakiattila a non pluszultra volt anno. a szimatszatyromon strasszból ki volt rakva, hogy edda.
ma egy szar, tróger alak. zöd?
@taga20: és attól, hogy most szerinted tróger annak idején letett az asztalra nem? Ugyanez vonatkozik BalázsFecóra. Öreg ne légy már ilyen paranoiás, másrészt mijafasznak engeded be még oda is a politikát magadban, ahová egyáltalán nem kéne? :)
@jöttem: A 80-as években a nem magyarok közül kik voltak a kedvenceid? ;)
@Gábris szomszéd: tuti romlott volt... kreténnek kretén vagy mindig, de legalább nem vagy agresszív... a bayer-cikket már bekeretezted?... ott lóg a falon, a feszülettől balra, putyintól jobbra?... vagy a könyvespolcra tetted be, a mein kampf és a cion bölcsei közé?...
@Gábris szomszéd: "Öreg ne légy már ilyen paranoiás"
ez meg, hogy? te érted, amit ide hánysz?
@Sir Bates dö Hól: a gyerek feje alá tette, nehogy valaki báncsa:)))
@Gábris szomszéd:

"__@taga20: [...]Öreg ne légy már ilyen paranoiás, másrészt mijafasznak engeded be még oda is a politikát magadban, ahová egyáltalán nem kéne?

...ezt kigondolta, összerendezte és leírta G.

Ez volt a 2014. évi Karácsony vicce - G-től.
@taga20: azért az megvan, hogy milyen környezetben azocializálódik a kölök?... elmegyek pszichológusnak, tuti aranybánya lesz:-)...
@jaegtoer: vágod a helyzetet haver, ráadásul a kis blökim itt fekszik mellettem és ő se érti angyalt, csak ő okosabb. mint én, me szarik gábrisra!!:))
@taga20:

Nem fogom a hamvaslelkű tinédzserkori rajongásomat felülbírálni.
Ződ?
Az Eddát csak addig szerettem, míg Slamó játszott benne. Első 2 lemez.
@Sir Bates dö Hól: ha felnő és megússza az apját, ako ő lesz miszfrajd:)
@Sir Bates dö Hól: Na ezekből a sorokból egy dolog igaz velem kapcsolatban, az pedig az, hogy nem vagyok agresszív. Elég rossz az arányod. :)
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: cica, ha hülye vagy és besértöcc. ako így jártunk, ha okos nő vagy, ako leszarsz!:)
mégegyszer! szeretlek:)))
@taga20: Ugyanolyan vagyok mint te. Tudod nem ellened hanem érted vagyok. :)
@Gábris szomszéd:

Police, Stones, Pink Floyd, Scorpions, Genesis.
Már amennyi eljutott hozzám belőlük.
@jöttem: Nagyon helyes. Szegény taga jövőre is igen nagy kínban lesz, amikor F1-et kell majd néznie azon az adón, amit ő elvileg bojkottál ugyebár. :)
@jöttem: téged is szeretlek:))
nincs érvem ellened!
@Sir Bates dö Hól: "elmegyek pszichológusnak, tuti aranybánya lesz"

Bár csak így lenne de sajna egyenlőre csak a szájkarate megy. :)
@Sir Bates dö Hól: Nem volt romlott sőt, szuper finom volt.
@Gábris szomszéd: angyal, tudod hogy szoktam le a bagóról?
egy nap elhatároztam, hogy kibaszom a picsába. másnap óta, ami 15éve volt, megtettem.
az M1-gyet is kivágom, ha felbaszol.
@Gábris szomszéd:

"Szegény taga jövőre is igen nagy kínban lesz, amikor F1-et kell majd néznie azon az adón, amit ő elvileg bojkottál ugyebár. :)"

Már vártam, kibe szúrod bele a bugylibicskád.
@Gábris szomszéd: szerintem üljél le, vegyé elő kockás papírt!
mi nem vagyunk egyformák! te templomba én kocsmába járok, te hazug igét hirdecc én csak pofázok:)))
@jöttem: @taga20: Komolyan ne már. Negyed annyira sem zrikálhatom az öreget, mint amennyire ő szokott? Lazuljatok mér el.:)
@Gábris szomszéd:

Na figyelj, faszkalap. Volt egy cikk, amely azt állitota, hogy "Az ENSZ adatai szerint egyedül 2014-ben legkevesebb 3188 polgári áldozatot követeltek a NATO vezette nemzetközi békefenntartó erők által végrehajtott támadások Afganisztánban."

Tehát a békefenntartók által vezetett támadások. Ezt lobogtattad. bebizonyosodott, hogy ez ferdités, mégpedig rosszindulatú. Erre te jössz a süketeléssel.

Nem tudnád egyszer azt mondani, hogy "rossz helyről linkeltem, tényleg nem annyi az annyi. "

Az összes linked ennyit ér, link link mind. Most őszintén, tényleg azt akarod, hogy tahótlanitsalak?
@Gábris szomszéd: dehogynem vagy agresszív... csak próbálod leplezni...
@taga20: Amúgy ez egy hülyeség. Tudni kell ebben a dologban is kellő módon válogatnod.
A kormánypropagandát már én is elég régóta kibasztam belőle, de egy Virtuózokat vagy a Napfivér Holdnővért igenis megnéztem rajta. :)
.
Kicsit korábban a szokásosnál, de ez az esti vers. Viszont nem kötelező az ágyba zuhanni.
A lovak például állva alszanak.
.
.
GARAI GÁBOR: VÉGÜL...

ha úgy érzed, nem bírod már tovább,
mint héjából a narancs, kifordulsz önmagadból,
és kővé zsibbadnak érzékeid;
s ha gyanítod, hogy ez már a halál lesz, -

látogasd meg a földet, ahol születtél,
ülj le egy padra és süttesd arcod a nappal;
ne szólj egy szót se, beszélgess csak a tájjal, -
s nyomban föltámad ottfeledett gyermekkorod:

színe lesz az égnek, szaga a virágnak,
valóságos fűben nyomorognak valódi barna lombok,
hamvas vadgerle tipeg át bókolva az úton, szemet szed;
földszinti ablak-rács mögött fekete macska szundít;
s egyszerre oly csodás lesz minden, ami él,
mint ama korban, mikor a dolgoknak először kerestél
nevet...

Im, újra mindent nevén kell nevezzél,
hogy ismét azonos légy önmagaddal,
s levetkezd azt a másikat,
azt a rajtad kívülit,
azt a gond-gubancos feszes idegenséget, -
mint a pilóta, ha földet ér,
s szétrántja a cippzárt
tetőtől-talpig zárt overállján.
.
@Gábris szomszéd: majd ez vigasztaljon, mikor befosol...
@DarthVader: Ne fáraszd magad ott vannak a pontos adatok, helyszínek stb. hogy csak bombázásban hány civilt öltek meg adott időszakban. Persze tudom, hogy sokkal könnyebb hazug linkekről meg tahótlanításról hadoválni de már megszokhattam ezt is. Másrészt mit várjak egy furcsán nyerenc fantól? :)
További szép estét neked is.
@Gábris szomszéd:

Ne nézzük, bazeg, ne nézzük. Maradjunk a 2014-esnél, az általad idézett cikknél és a tényeknél. Szóval amit idéztél, a nettó hazugság. Erre válaszoljál már valamit, kettőt tusz, igen, vagy nem. Kurva egyszerű választás.
@Gábris szomszéd:

Itt van a szellemi közösséged felhívása. Gondolom, azonosulsz velük és te is részt veszel ebben a mocsok műveletben.

kuruc.info/r/6/137414/
@Gábris szomszéd: meg valamire kell tenni a házi hímzést is, mi?...
@DarthVader: Hát ha te is válaszolsz a te ferdítéseidre akkor én is. Kezdheted is. :)
@Gábris szomszéd:

Ember, rámutattam egy tényre, egy cikk hazugságára, erre te jössz az oroszok által a második világháborúban Magyarországon a nőkön elkövetett erőszakok - ja nem, várjál, azzal most nem jössz, hanem jössz egy teljesen más év, mit év, évtized adataival. Érted, bazdmeg? Most nem a 2003-as éven, meg a mohácsi vészen vitatkozunk, hanem egy konkrét link igazságán vagy hazugságán. A többit majd máskor.
@jöttem: aranyos vagy, de nem ráz meg gábris:)
szar alak, de segítjük a gyenge jellemeket! nem igaz?:))
@Sir Bates dö Hól: Ha te mondod akkor biztos úgy van. Na szóval mikor kezded el a pszichológiát? :)
@taga20: nem sértődök, csak megállapítottam a választ, amire kíváncsi voltam, úgymond :D

Embereket meg nem szoktam leszarni :P
@DarthVader: Nem kedves nagyúr. Mi azon vitatkozunk, hogy az összes civil áldozat, akár NATO bombázásban, akár útszéli bombában, vagy egyéb okból esett annak ki a fő felelőse.
@Gábris szomszéd: ha hitler megsimogatta a németjuhász kutyáját, ako is utálom, mint a szart.
pedig tavasszal a lányommal veszünk egy kis németjuhász kölköt.
érted, te fogyatékos?
@Gábris szomszéd:

Nem, bazdmeg, mi azon vitatkozunk, hogy igaz-e az az állitás, hogy az összes civil áldozat - mind a 3188 - a NATO erők támadásaiban halt-e meg.
Igaz, vagy nem?
@taga20: "szar alak, de segítjük a gyenge jellemeket! nem igaz?:))"

Ezért szoktam én is segíteni neked a tájékozódásban. :)
@taga20:
nem cukiságból csinálom, taga. a módszer, amit Gábris használ, elfogadhatatlan számomra.
kedveskedek, kedveskedek, hátba szúrlak, kedveskedek.
@Gábris szomszéd: dánkesön, a végén még putyin lesz a példaképem, ha rajtad múlna má ma az lenne:))
@DarthVader: Hát ha szerinted az az igaz, amit te küldtél, akkor neked van igazad. Ha pedig azokat nézed amit én küldtem, akkor meg nekem. Kapischi? :) Ja és ha a te állításodat vesszük alapul, akkor most kezdjünk el örülni, hogy az átszámolás után nem 3000 hanem "csak" 800 ártatlan élet írható közvetlenül a számlájukra, közvetve meg a maradék? Tényleg frankó, hogy állandóan én hazudok te pedig a színtiszta igazságot tolod.:)
@jöttem: nem is eszt mondtam. gábris túl átlátszó fasz a hátba szúráshoz:))
@jöttem:

AD1. Mióta olvasol te kurucot? :)
AD2. Nyilván ha őket leszedethetik a facebookról, akkor gondolhatnak arra, hogy hasonlóval próbálkozzanak.
AD3. Számomra amúgy közömbös, mindenki azzal próbálkozik amivel akar.

De ha már kurucot nézegetsz gondolom ezt is láttad.

kuruc.info/r/4/137518/
@taga20: Számból vetted ki a szót. Én ahhoz túl szelíd vagyok, hogy bárkit is hátba szúrjak. Őt csak zrikálni szoktam, de elég jól veszi is a lapot. :)
@Gábris szomszéd:

Na szóval, akkor tehát szerinted is az általad idézett MNO cikk - amely, még az is lehet, hogy az MTI hírén alapult, mert az Index ugyanezt az adatot ugyanebben a tálalásban az MTI-re hivatkozva közölte - tehát az idézett cikk hazugságon alapul.

Phühh (homlokot töröl). Ez azért fontos, hogy lásd, még akkor se hivatkozunk látatlanban valamire, ha az a mi (pre)koncepciónkat látszik alátámasztani, mert a végén még el kell ismernünk, hogy nem voltunk elég alaposak, és ez a beismerés, mint láttuk, kurva kínos procedúra bír lenni :)

Amúgy a felelősség kérdése, meg hogy hány ártatlan élete elfogadható, az más tészta. Arról viszont én nem szóltam egy szót se.

Afganisztán mindenki Vietnamja. Az oroszoké is volt, az amerikaiaké is, meg akárkié, aki oda beteszi a lábát.
(Amerika jobban és olcsóbban járt volna, ha minden évben felvásárolja Afganisztán teljes máktermését, és a parasztok maguk verték volna ki a talibánt. )
@Gábris szomszéd: kipróbáltam a fácsén és ez jött ki: (egy nyeltani zseni aki mint hivatásos....)

14 acertos de 15 questoes. Você pode ser considerado um gênio em gramática!
Você tem
14 acertos de 15 questoes. Você pode ser considerado um gênio em gramática!
Com este resultado você realmente atingiu um feito incrível. Seus conhecimentos gramaticais estao bastante atualizados, pois temos que confessar que apenas linguistas especializados são capazes de responder a este quiz. Você é tao bom quanto profissionais e pode tranquilamente lecionar aulas de gramática. Te parabenizamos por esse resultado fabuloso. Duvidamos que um amigo seu seja capaz de conseguir tal feito, portanto encorajamos você a desafiá-los, assim como você foi desafiado aqui.

Compartilhe no Facebook

brühüyyy

csak azért hogy a hitetlenek pukkaggyanak meg
@jöttem:
Stimmel!:))
Nekem valami más irányba ment el az ízlésem így ötvenedikben, de azért a régieket sosem fogom tagadni! Életem részei voltak a Korál, Hobó, Karthagó, Ricse ésmég... na meg a nem magyarok közül is sokan, például amit te is...:
www.youtube.com/watch?v=2aJ2Vh_e2dQ&list=RD2aJ2Vh_e2dQ#t=3

Ugye?!!
Ezek maradnak, és néha előveszem őket, mert...
De változott az ízlésem, arról meg nem tehetek. Sőt, eszemben sincs tenni ellene. Orica jól tudja mi az, amitől... mert ő maga is.

És ezt lehet izélni, meg nem izélni, meg lehet leizélni érte, de ez van. Meg valaki, aki ért hozzá és ebben jó pedagógus itt.
@jöttem: sorvezető kell nekik... bár szerintem hasznosabb lenne a következő:
1/ letolod a nadrágod (az alsót is!);
2/ csak ezután ülsz rá a deszkára!;
3/ életed projektje indulhat;
4/ előbb a papírt tépd le és a tenyeredbe helyezve törölj! ne feledd, papírral!!;
5/ a nagyméretű kefe nem fogmosásra való (bár tudjuk, pofátokba belefér, amekkora van nektek, kitartás!), nem is hajkefe, de még csak belső tisztításra sem használod, hanem a csészéről tolod le vele a maradékot! (de előtte húzd vagy nyomd meg a kallantyút!);
6/ a fedél lehajtása egyéni ízlés kérdése, ne legyünk maximalisták, tisztában vagyunk hardveretek kapacitásával;
7/ fontos!!! a nadrágot vedd vissza, mielőtt elhagyod a helyiséget!
@taga20:

Nem bennünket, hanem -visszaélve a szólás szabadságával- Fabiust szúrja hátba .
@jöttem: akkor miért beszélgetsz vele?... a kombó negligálása miatt csupán a legegyszerűbb tőmondatokat érti, azt is inkább felszólító módban, a család és erotika témakörben...
@DarthVader: Nagy kő esett le a szívemről. Kár, hogy ettől még az ártatlan életeket nem tudjuk visszaadni. Azt is sajnálom, hogy a nyugat ha afgánokról netán kelet-ukránokról, stb. van szó akkor több ezer halott esetén sem zokog, de pár száz nyugati ártatlan áldozat már nagyon fel tudja háborítani. Ha jól sejtem az lenne a "természetes" ha minden áldozat ugyanúgy fájna. :(
@Gábris szomszéd:
Ne terelj!
A jobbik a kuruc infón keresztül most kezd uszítani a tüntetők ellen. Ma már a második cikkük jelent meg ez ügyben.
Ez lenne az a híres "ellenzéki" politizálás, amit folytat?
Közömbös a számodra?
Még megéljük, hogy pártatlannak kiáltod ki magad.
:)))
@jaegtoer: jég, most olyan voltál, mint egy hantaboj!
szerintem gábris a farkát se tuggya kiverni úgy hátbaszúrosan:)))
@jaegtoer: Ezt el is felejtettem, köszi a segítséget. :)
@Gábris szomszéd: nekem egy könnywm se lenne, ha valaki fwjbebaszna téged és/vagy elvbarátaid egy szívlapáttal/ácskapoccsal... szerintem teljesen normális reakció...
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA: ha paraszt voltam, ako ne haragugy rám. én ilyen leszek jövőre is:)))
@taga20: meg ilyen voltál tavaly is:-)...
@Sir Bates dö Hól: Hát mivel semmit sem tudsz rólam, akár még ezt is írhatod. :)
@Sir Bates dö Hól: ilyen rég óta ismerjük egymást?:))
2015 is elérkezik lassan. Párat kell már csak aludni, és jöhet a pezsgődugó-röptetős, tűzijáték-füttyös visszaszámlálás, a füstöltcsülök-ízű csókok, és az ordenárévá üvöltött Himnusz pillanata, aztán telefonálás a rokonyoknak az agyonraterhelt mobilhálózaton, hogy hát nálatok is újév van?, micsoda meglepetés! Ez a visszaszámlálás lesz azonban a végső, és nem azért mert világvége lenne, annak a meghatározásába a maják is belebuktak.
A klímakutatók azonban éppen ezt a remekbe szabott dátumot jelölték meg, amikor a globális felmelegedés visszafordíthatatlan lesz.
Persze lehet azon vitatkozni, hogy miért pont ez az év lenne az, miért nem épp a 2016-os, vagy inkább a 17-es lenne jobb, de ez a lényegen mit sem változtat. Aki a decemberi kellemesen tavaszias viharok láttán amúgy sem csóválja a fejét, hát annak mindegy. Az időpontot amúgy James Hasen, a NASA klímakutatásért felelős egyik agytrösztje lőtte be, amiért is többszörösen is kompromittálta magát Ámerikában, olyannyira, hogy esetenként korlátozták a szabad véleménynyilvánításban a demokrácia hazájában. Így megy ez ott, lehet finanszíroznunk kellene ott valamelyik utcai ellenzéket… Esetleg a fergusonit, azok belevaló gyerekek…

www.tutiblog.com/2014/12/vegso-visszaszamlalas.html
@taga20: én is ilyen leszek, vagy még durvább, én nem falat építek, hanem bontok ;)
@Knósszosz:
Ehhez nem tudok mit hozzáfűzni. :)))
@Sir Bates dö Hól: te meg egész évben délben keltél! én is tudok turkálni a múltadban:)))
@Sir Bates dö Hól:
miért beszélgetek vele?
nagyon lecsupaszítva itt a valóság. grafománia, magamutogatás, önkifejezési kényszer.
@Rodeo36:
Rodi!
Mi ez a bősz kritika felém!
Igen, a sajtóból és a szaklapokból informálódom,
honnan is tehetném.
Az olvasottak alapján kialakítom a véleményemet, és azokat itt /is/ megbeszélem, ha van kivel.
Sajnos, egyre kevesebb a társ.
Te ezt hogyan teszed?
Bele nézel a saját kútfejedbe, és onnan kiguberálsz valamit és blindre közzé teszed?
Na, megyek, szétnézek a nagyvilágban, hátha
okosabb leszek.
@taga20: nagypofával átrágod magad a szaron?

ezt csináld meg

pt.what-character-are-you.com/d/pt/927/result/4877.html

és másold ide az eredményedet 15 percen belül

seggfej

brühüyyy
@Rodeo36: na haragudjon kedves uram, ismerjük valahonnan egymást? ha nem, ako boldog karácsonyt:)))
ha igen, ako szopd le putyint!
@taga20: Nem hallottad mit mondot a házmester korábban? ;) Putyint nem szabad szóba hozni.
@taga20: sosem aspiráltam sztahanov nyomdokaiba lépni:-).
@Mariann19:

van valami irodalmi mű, amelyben az van, hogy kritika nem érheti fenséges személyünk...

namost (te egyébként tudod, ugye?) az információk arra valók, hogy az ember deriváljon és kialakítsa saját számsorait, kis excel tábla matrix meg hasonló (pár perces számszaki játék, amit én anno 2010 -ben meg is csináltam és kiszámoltam...csodálkoztak sokan mikor a végeredményeket leadtam közösbe)

én nem téged kritizállak (azaz nemcsak téged) hanem azt a trendet, mely szerint létezik az abszolút igazság (@orica írta fenn, hogy ez filozófiailag nem tartható fenn, mert majdnem mindíg tautológiához vezet és adtam egy nagyon szép spanyol disszertáció részletet ami ugyanezt igazolja)

viszont ahhoz, hogy valamit tudjunk, ahhoz le kell ellenőrizni a saját anyagunk valóságtartalmát és én ezt csinálom...

végkövetkeztetésem: a világ 98%-ának nem jó az ami ma van de különféle okokból nincs változás és akik változtatni akarnak azok fekete seggűekké lesznek festve

a hegedűs atyánál nincs undorítóbb féreg széles e honban (ott a belvárosban) és ha valaki a fennálló izét (mondád: milyen firnyák a FED megengedheti magának, hát nyomtat csilliárd hamispénzt és lesz belőle hamis statisztika ami kurva jól hangzik...)

másrészt nem tudom ép ésszel felfogni azon kívűl, hogy el akarják venni tőle mindenét minden azaz bármi áron festik putyint ördögnek

nem jó ember sokat téved de valaki aki az összes szarral a népet tartja elől és nem ...(hogy neki is van vagyona??? LOL, melyik atlanti politikusnak nincs?) enged abból, hogy oroszországnak joga van létezni és útálja azokat akik nem akarják megengedni neki ezt

a többi vodka

brühüyyy

az a csodálatos kibaszás amit aláiratott a zalcsútbasznádi gumicsizmással atomerőmű mcímén az iskola példája annak, hogyan lehet megakadályozni a korrupciót és ez fáj a legjobban a vityának is meg a bandájának mert csakis teljesítés után folytatódik a finanszírozás és keményen meg fogják nézni

na jó elemezd ezt is magadnak, és ne légy fidex azzal, hogy most téged személyes támadás ért

brühüyyy
@Sir Bates dö Hól: saul se. asztán mi lett belőle:)
sose mond, hogy sosem:))
@jöttem: írhatnál naplót (grafománia), lehetnél rúdtáncos (magamutogatás), mindkettővel kifejezheted önmagad:-)...
@taga20:
nem kedves nem uram, nem ajánlok semmit, gyógyíthatatlan kend

butaságból Masters digríííííííííí meg a patyolat és az OPNI

brühüyyy

ha akarod nem ismerlek de addig is pukkaggy meg
@Rodeo36: öreg, rossz úton jársz. így nem fogsz megalázni. ez lepereg rólam. tudom, hogy okosabb és műveltebb vagy, mint én, de ha lebasznának valahol a pusztában, te meghalnál én később:))
öreg, mé próbálkozol annyit?
@Rodeo36: putyin jót akar a világnak?... az orosz nép érdekét tartja szem előtt?... elutasítja a korrupciót?... az ő útja a megoldás a 98%-nak?... ne bomolj má' főnök!...
@Gábris szomszéd: szevasz haver, szerintem ötödikén hétfőn látlak legközelebb.
az a te bajod, hogy olyan suttyó vagy, mint rodeo, mint batyu, mint ebola, mint etc.
@Sir Bates dö Hól:

az mind magányos műfaj. nincs interakció. nekem pedig arra is szükségem van többek között.
@Mariann19:
egy tréfa csak +18 éveseknek

amikor utánaszámoltam, hogy az ingatlan csomagok mit is jelentenek a valóságban akkor önmagamnak nem hittem, de (utánaszámoltam és kijött hogy a tőzsde az kurva nagy szar léte alapján és a világgazdaság gyilkosa)

egy olyan alsó Messzecsúszotti folyóparti bungalóóóóóóóó ami 850 négyzetláb és teljesen használt használt kartonpapírból meg pudvás 2*4 ból van összeeszkábálva az 25 év részletfizetés után a csomagban 50 millió azaz ötvenmillió USD-t ér (a valóság ugye 17500 USD) a többi ...szóval nagyon ügyes a FED és a hamis pénz nyomtatása is bevált mit is termeltek? azt amit kihelyeztek (OUTSOURCING) Kínába, Malaysi-ába, Indiába, meg a Dél Kóreába...szóval erről azért tudhatnál

és ezeket az 50 milliós csomagokat adtőák vették kamatos kamatokkal az AIG aminek jelenleg is van 500 milliárd adósságmentes szilárd vagyona bejelentertte, hogy csőd és segítség mert ők a legnagyobb biztosító és kaptak adófizetők pénzét semmire és röhögtek mmai napig röhögnek (amikor én beszéltem telefonon az egyik alelnökhelyettessel, hogya akrja e folytatnio azt a megkezdett üzletet amit már aláírt akkor nem lehetett elérni telefonon és a titkárnő sikoltozott, hogy nem hívjam

brühüyyy

szóval számoljál, excel jól és gyorsan dolgozik
@Sir Bates dö Hól:
mongyá' számokat amik ezt cáfolják Óh Nagy Csökök Hatalmas Atyja

brühüyyy
@Rodeo36: ez nem számok kérdése, te is tudod... de adok, ha akarod: szocsi olimpia rendezése 15 helyett 50 mrd$; putyin vagyona cca. 55-70mrd$... nem a fedet lájkolom, ám a gondokra nem ő a megoldás... te a szart cserélnéd le fosra... inkább ruházz be egy új protkóra...
@taga20:
adtam neked lehetőséget gondolkodásra, nem éltél vele

ez végzetes

már nem is olyan kár érted

valaki egyszer azt mondta nekem nem vagyunk egyívásúak...hát te sem velem

sajnálom...

pedig lehetett volna ugyanez másképpen

és most hagyjál elmerűlnöm Bellini Norma Maria Callas élő felvételében...kis sztolycsnaya nem árt mert... néha mintha sajnálnállak, de nem érdemled meg

brühüyyy
@Rodeo36: a ráncos picsádba sincs kedvem sokszor belerúgni!
nem sajnállak, pedig megérdemelnéd:))
@Sir Bates dö Hól:
csodálkozni fogsz: minden egyes fogam eredeti és műxik

ezek a számok nem mondanak semmit

az amerikai államadósság 13 billió USD (az ő számrendszerük szerint trillió)

amit senki soha sem tud kifizetni csak háborús megoldása van

és akkor jöössz a putyin rosszasságával .-..miért is rossz? mert orosz és imádja az Orosz Anyácskát

www.youtube.com/watch?v=la7Bmg58sOY

mint Ivan Szuszanyin ...mutass egy magyart

brühüyyy
@jöttem: kigúvadó szemek a gogózáat nézők részéről?... mi ez,ha nem interakció?:-)...
@Sir Bates dö Hól:

inkább beszélgetnék a nézőkkel, mint táncolnék nekik. :)
@Rodeo36: te olyan vagy, mint a gravitált retard... saját magad igazolására válogatod az adatokat, tudomást sem véve azokról, melyek nem a te rögeszmédet igazolják/támasztják alá... te nem véleményt akarsz cserélni, hanem kinyilatkoztatsz... te tudod...
@Rodeo36: mongya egy másik!
beléd baszom az atomot! te akartad:)))
www.youtube.com/watch?v=qrv5X6NPx7s
@Sir Bates dö Hól:
mondjál egyetlen egyet ami az enyémnek ellentmomnd, és add ide bele...hadd lássák

én érvelek, neked meg kurvára nem teccik, mert mnincsenek ellenérveid? vagy ha igen? idevele most

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

brühüyyy
@jöttem:

Sosem voltak ellenzékiek ezek a nyomorultak!
Fidess hátsójából lógó 'betyárkörte és ezt nem lehet levetkőzniük,mert ők ugyanazok!!
Halálra röhögtem magam az egyik millatüntetésen amikor a szerencsétlen civilekre támadtak az "ellenzéki(hah)politizálók!
Nyomorult fogalomzavaros,stupid kis nyilasok voltak és maradnak is!!
@Sir Bates dö Hól:
jó a ritmusérzékem.
de a rúdtánc épp olyan magányos műfaj, mint a naplóírás.
@Rodeo36: ad1/ már adtam (hogy kevés vagy ahhoz, hogy megértsd, ez nem az én gondom); ad2/ én nem akarok "győzni" egy vitában, mert nem ez tart életben... bár megjegyzem, egyetlen számot sem adtál/mutattál fel... emlékszel a 42-re?... hasadra ütve hozol ide számokat, s sokan ezt régen elhitték, ma már viszont nem akarnak cáfolni... ha egy két évtizedet visszamennénk az időben, akkor te "nagymenő" voltál hozzám képest... ma viszont már nem vagyunk egy súlycsoportban... sem osztályban; ad3/ mi értelme volt Mariannal így beszélni, ilyen durván?... ő mindig kedves volt veled... bár, azt láttuk, hogy milyen határozottan küld el a picsába egy hasonló höbörgőt, mint te vagy... nem érzel semmi megbánást ilyenkor?... te nem egy megnemértett zseni, hanem egy igazi tapló vagy...
@Sir Bates dö Hól:
ne akarj csőbe húzni! :))
nyilvános rúdtáncról beszéltél eddig.
@jöttem: arról, arról... bár, meglepően tájékozott vagy a rúdtáncot illetően:-)... (nem vagyok úriember, de a magas labdáz most nem ütöm le)...
@Sir Bates dö Hól:

pedig kíváncsi lettem volna, a leütés módjára.:))
az sokat elárul egy emberről.
láttam a demi moore filmet és jó a fantáziám. ennyire vagyok jártas rúdtáncolás terén.
@Sir Bates dö Hól:
az is. de nem hiszem, hogy jól viselted volna, ha elkezdelek meggyőzni arról a tényről, hogy úriember vagy. :))
@gazoló:
bármennyire is szeretnék palástolni, időnként kilóg a lólábhalmaz. :))
@jöttem: pedig az vagyok... lumpenproli, de talpig gentleman:-)...
@Sir Bates dö Hól:

ippeg ezt írtam Sir, csak elsiklottál fölötte:
"...ha elkezdelek meggyőzni arról a tényről, hogy úriember vagy. "

átjön a dróton.
nekünk, eccerű szexistennőknek, kiváló a gentleman érzékelő műszerünk. :)))
@Sir Bates dö Hól: Az előbb épp azt írtad, hogy nem vagy úriember, most meg azt, hogy gentleman vagy. Miért zavarod össze a hölgyet? ;)
@gazoló: Megint kiderült, hogy fingod sincs róluk, csak a szokásos paneleket böffented fel ismét. ;)
Mi lehet Orbán kedvenc pornó műfaja?

Demokráciának nevezhető-e még az az ország, ahol a Kedves Vezető személyes ízlése, hóbortjai meghatározzák a törvényeket, és döntő hatással vannak a költségvetésre?

gepnarancs.hu/2014/12/mi-lehet-orban-kedvenc-porno-mufaja/
Orbánéknak '89-ben még tetszett a norvég-pénz
(részlet)

Most azonban Kenedi János publikált egy jelentést arról, hogy a Fidesz 3000 dollárt kapott egy norvég alapítványtól. Hegedűs István a Fidesz akkori politikusa tisztázta is, hogy a bergeni egyetemhez köthető díjról van szó, amit Molnár Péter át is vett (a Rafto-díjat az emberi jogokért és demokráciáért küzdők kapják 1987 óta). Hegedűs és Molnár egyébként 1993-ban elvszerűségből kiléptek a Fideszből. Nem tetszett nekik az addig liberális Fidesz jobboldali fordulata.

fidesz_orban_szelkakas_alszentseg_1989_norveg_penz_3000_haromezer_dollar_lebukott_lebukas_kulfoldi_tamogatas_kulfoldrol_penzelt_aktivista_part_3_harom_per_harmas_jelentes_titkosszolgalat_hegedus_istvan_molnar_peter.png

fideszfigyelo.blog.hu/2014/12/28/orbaneknak_1989-ben_meg_tetszett_a_norveg-penz_dokumentum
A magyar ültetvény

Orbán Viktor tegnap beszélt. Sokat beszélt, és van egy olyan érzésem, hogy őszintén. Ha hihetünk annak, amit mondott – és miért ne hihetnénk, ő még sohasem hazudott – esztendőre rabszolgák leszünk az ültetvényein. Már, aki megéri. Közben, szavait hallgatva, egyre bizonyosabbak lehettünk abban, hogy kísértet járja be a Kárpát-medencét, Joszif Visszárionovics kísértete, ugyanis világosan körvonalazódtak a rövidesen kezdődő koncepciós perek, amelyek egy ázsiai diktatúra alapjait vetik majd meg. Körülbelül erről volt szó Tusványoson, pár részletkérdéstől eltekintve.

gepnarancs.hu/2014/07/a-magyar-ultetveny/
Szén-monoxid mérgezés a rendőrség székházában

Szén-monoxid belégzése miatt többen rosszul lettek a rendőrség fővárosi Teve utcai székházában szombat este, kilenc embernél enyhe mérgezést állapítottak meg.

www.origo.hu/itthon/20141227-szen-monoxid-mergezes-a-rendorseg-szekhazaban.html
Tavaszi Vihar - Az első széllökés

Az Orbánbúcsúztató Szilveszter az első azon események sorában, melyekkel újra mozgásba hozzuk az utat tévesztett, és az eredeti létszám töredékére esett tüntetési hullámot. E folyamat végén, Március 15-én, az Ultimátum Napján, pedig 100 ezren kényszerítjük rá a Kossuth téren az Orbán Rezsimet a távozásra.

tuaregblog.blogspot.hu/2014/12/tavaszi-vihar-az-elso-szellokes.html
Deutsch Tamás: „Mostanában többnyire csereként lépek pályára”

A Fidesz-KDNP Európai parlamenti képviselőjét 2010 májusában választották meg az MTK elnökének. A politikusi pályára lépése óta magát konzekvensen „emtékásnak” valló egykori sportminisztert a 126 éves klub pár száz fősre apadt szurkolótáboráról, a sportpolitikáról és a raktárban maradt stadionkapukról kérdeztük, de terítékre került a vénaszkenner átkeresztelése, és még az ufók is szóba jöttek.

http://vs.hu/sport/osszes/deutsch-tamas-mostanaban-tobbnyire-cserekent-lepek-palyara-1227?utm_source=hrkrs&utm_medium=rss&utm_campaign=sport#!s0
Több európai országban bajban vannak az autósok

Franciaország Savoie megyéjében mintegy 15 ezer gépjármű akadt el az utakon a havazás miatt a helyi hatóságok közlése szerint. Az Alpokban autózókat arra szólították fel, hogy a lehető leghamarabb álljanak meg és keressenek szállást éjszakára. Több városban, így Albertville-ben, Chambéry-ben és Aix-les-Bains-ben átmeneti szállásokat létesítettek az elakadt autósok - köztük sok üdülni induló ember - számára.

Nagy-Britanniában sok autós járművének elhagyására kényszerült, többen pedig a havazás miatt órákon keresztül autóikban rekedtek. Egy Sheffieldből Londonba tartó buszjárat több tucat utasa arra kényszerült, hogy egy templomban töltse az éjszakát, miután autóbuszuk a hó miatt elakadt.

Anglia egyes részein 11 centiméteres hó hullott. A havazás miatt mintegy 36 ezren maradtak áram nélkül, és további csaknem 70 ezer fogyasztó számára akadozott az áramellátás. A liverpooli John Lennon repülőteret, valamint a leedsi Bradford nemzetközi repülőteret pénteken késő este a havazás miatt lezárták, azóta azonban mindkét repülőteret újból megnyitották.

A meteorológusok további hóesést jósoltak elsősorban Nagy-Britannia északi részein, valamint Németország délnyugati részén, a Fekete-erdő magasabban fekvő területein.

http://vs.hu/kozelet/osszes/tobb-europai-orszagban-bajban-vannak-az-autosok-1227?utm_source=hrkrs&utm_medium=rss&utm_campaign=main#!s1
mindenkinek szép napot!

Minden idők legjobb karácsonyi ajándéka – videó

A New York-i app-fejlesztő srác kifizette szülei lakáshitelét.

A legjobb karácsonyi ajándék – így írnak a lapok arról a meglepetésről, amely az alábbi videóban látható. Hát... nem egy átlagos szuvenír, az biztos.

A háttérsztori: Joe Riquelme tavaly végezte el az egyetemet, majd New Yorkban létrehozott egy céget, és megalkotta a Videoshop nevű applikációt – az iPhone-ra készült alkalmazással videókat lehet vágni, szerkeszteni.

A videó főszereplője tehát ez a fiatalember – valamint a szülei (továbbá egy kiskutya is látható, de ez most lényegtelen). Joe átnyújt egy borítékot az anyjának, amelyben – mint utólag kiderült – banki bizonylatok találhatóak, és egy kézzel írott szöveg: "A házatok ki van fizetve. Boldog karácsonyt. Joe."

Azóta az is világossá vált, hogy a srác mindig félretett a bevételeiből, hogy szülei lakáshitelét kifizesse. A megható videót egy nap alatt több mint két és fél millióan nézték meg. A Facebookon Joe a következő bejegyzéssel osztotta meg a képeket: "Néha a leggagyibb csomagolás rejti a legnagyobb ajándékot."

www.youtube.com/watch?v=kAOm3APJopM

www.hir24.hu/elet-stilus/2014/12/27/minden-idok-legjobb-karacsonyi-ajandeka-video/
Látom azért tegnap is heveny trollkodás, terelés volt.
Komolyan mondom, öreg rodeo egyre bugyutább és egy hisztis HP szintjén puffog. Szánalmas, meg az is, amikor nem veszi észre magát.
@guma:
Hát, idén a narancsbolsevik Jézuska rátett pár embernek még a lakáshitelére inkább:

michaelknight.blog.hu/2014/11/10/a_forintositas_margojara
Amúgy meg ÉLJEN A PÁRT, jobban élnek, mint 4 éve:

"Ez lett Orbán "olcsóbb állam" ígéretéből: soha ennyit még nem költöttünk fejesekre

Az államtitkárok közel háromszor annyian vannak, mint a 2010-es kormányváltás előtt, helyetteseik száma duplája az akkorinak."

propeller.hu/itthon/3039512-evi-3-milliard-allami-vezetok

Sok szarkavaró, semmittevő pártszaki, akik jópénzért fröcsögnek ökörségeket.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Visszaolvastam a posztot: "átléptem" ha Gábris, Rodeo szólt vagy hozzá szóltak.....elég gyorsan ideértem
@KÁTÉó53éúétr6:

Pedig amit most jelzek, az egy érdekes írás. Különösen tollashátúaknak, akik ( még mindig ) hisznek az orosz segítségben:

www.atv.hu/egyeb/20141228-a-bukas-felelosei-a-magyar-tortenelemben/hirkereso
@látjátok feleim szümtükkel: Nincs új a nap alatt és a nagyhatalmak most is át fognak lépni rajtunk.
Esetleg még azon igyekezhetünk, hogy amikor összecsapnak a fejünk felett, minél kevésbé érjen el minket a pofozkodásuk szele.
@Gábris szomszéd: kinanak a szarnyaszegett, gyenge, putyin-fele oroszorszag a megfelelo nyersanyaglelohely. Hulye lenne kihagyni egy olcso, kezivezerelheto nyersolaj- es fgaz forrast. Igy olcsobban tudnak az kinai-unios es kinai-us vegyesvallatok az euba es az usaba termelni.
@Gábris szomszéd: " ott jön a korrupció elleni "harc" meséje"

Angyal! Hol élsz te? Ez tényleg egy velejéig korrupt ország. Szó szerint a születésünktől a halálunkig tart a cia-cia paraszolvencia. És akkor csak az eü-ről beszéltem.

@DarthVader: "Cruzon-vonalig terjesztette ki a befolyást"

Ilyen logika mentén a nemzetközi jog szerint ma Oroszország joggal kebelezte be a Krím félszigetet. Abban igazad van, hogy ment ott a kavarás rendesen. Annyival egélszíteném ki és ezzel kövérlacival kerültem egy térfélre (a francba, ezt is megértem), megy a kavarás még ma is. :-)
@glinolid: Ugye milyen jó hírek ezek, hiszen, ahogy az utolsó mondat is helyesen írja, voltaképpen Kína tart el titeket. :)
@rdos: Ja de igazán kitalálhatnának valami más ürügyet a beavatkozásra és a nyomásgyakorlásra, mert ezzel az erővel ugye.... :)

(Washington, DC) – Judicial Watch today released its 2013 list of Washington’s “Ten Most Wanted Corrupt Politicians.” The list, in alphabetical order, includes:

Speaker of the House John Boehner (R-OH)
CIA Director John Brennan
Senator Saxby Chambliss
Former Secretary of State Hillary Clinton
Attorney General Eric Holder
Former IRS Commissioner Steven T. Miller / Former IRS Official Lois Lerner
Former DHS Secretary Janet Napolitano
President Barack Obama
Senator Harry Reid (D-NV)
Health Secretary Kathleen Sebelius

www.judicialwatch.org/press-room/press-releases/judicial-watch-announces-list-of-washingtons-ten-most-wanted-corrupt-politicians-for-2013/
@Gábris szomszéd: Persze mindenkinek kifizetodo az uzlet. Az eu az us es kina is jol jar ezzel
@látjátok feleim szümtükkel: és Rákóczi óta semmit tanultak a történelemből azok, akik az oroszokhoz fordulnak segítségért a hatalmuk megtartásához
Megint szólok, ha a blogot a mocskosusa, idesorosz ártatlan anyácska vonalra próbáljátok eltolni (vagy fordítva), rövidrezárom az illetőket...
@glinolid: meg a ruszkik is pld. az orosz-kínai gázüzlettel.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Ez csak akkor szokott bekövetkezni, amikor elindulnak az USA a világ megváltója és a ruszkik a patás ördögök kommentek. :)
Amennyiben valaki nem érti a blog témáját, akkor mégegyszer:

"Érdekes tapasztalat volt megnézni mivel készültek a Párt tagjai az idei karácsonyra:

- Orbán Viktor igyekezett a cukinál is cukibbnak látszani,

- Bayer Zsolt meg a maga alá trottyantott szarhalmon trónolva izomból próbálta megfékezni, hogy ne üsse meg a gyűlölet-guta.

Viktorkám, minden hiába. Ha fideszkereszténynek lenni ma azt jelenti, hogy a szenteste, a szeretet ünnepe hajnalán árad az emberből a fenyegetőzés és gyűlölet..."

Amikor a kínai, orosz (ahol mint tudjuk nincs is korrupció) és amerikai vonal megy, akkor a blogra idejövők nem erre az oroszországanyácska és mocsokimperialista dumára jönnek, majd...
Ezért aki nem bír itt maradni, az megy...
@Gábris szomszéd:
Vagy amikor elkezded a terelést. Időben szóltam MOST, hogy ne tessék AZUTÁN csodálkozni!
@KÁTÉó53éúétr6: Akkor akik a II. VH végén kiugrást akartak a németek ellen a ruszkikkal tárgyalva szintén történelmi hibát követtek el? :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Ha ilyesmitől "félsz" akkor alapból a téma bedobását kéne tiltanod, mert egy adminnak pláne pártatlannak kell lennie. Az elég gáz, hogy egy témában csak egyféle vélemény hangozhat el. Szóval vagy tiltasz egy témát, ami megítélésed szerint nem a poszt témájához kapcsolódik vagy ha mégis engeded, akkor az arra adott pro és kontra válaszokat is engedned kell.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Köszi. Még szédelgek egy kicsit, pedig láttam már ezt-azt. Ez piszok erős és tömény volt. Nem véletlen hogy az átkosban a nomenklatúra a csemetéit a (titkos)szolgálatok irányába terelte. Gyanítom ma sincs ez másképpen. :-(
@Gábris szomszéd:
Erre próbáltam célozni, hátha magadtól észreveszed... Másoknak ez könnyebben megy! :(
@jöttem: hiába ezek a generációs különbségek.)
@rdos:
Gondolom. Egyik szomszéd Kádár egyik volt testőre volt. Érdekes beszélgetéseim voltak vele, mondott dolgokat... Pedig ő alapból sváb volt, német rokonokkal. :)
@Gábris szomszéd: " kitalálhatnának valami más ürügyet"

Angyal. Már boccs, hogy ilyent mondok, de ha neked az "ürügy" hogy amikor szó szerint "a legalja kerül legfelülre", akkor te nem vagy normális. Igaz, én sem hogy eddig szóbaálltam veled.

Ez nem ürügy, hanem ez "az ügy".
@Penivaldes:

Melyikre gondolsz, kedves? Fejtsd ki kérlek, mert még a reggeli bambaságban leledzem. Viszont, érdekel a mondandód. :)
@jöttem: @Penivaldes:
Csókolom CICABOGARAK! :)
Pihikével hogyan álltok?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Évekkel ezelőtt a Duna TV-ben volt egy riport Rabinovics Nádjával (janibá titkárnője volt). Ott kotyogta ki, hogy azért szeretett a különvonatán utazni, mert akkor elérhetetlen volt (nem igaz, volt a vonatnak rádió telefonja) és szeretett a kísérő szojvet elvtársakkal dominózni. A lényeg a "kísérő szojvet elvtársak"-on van. Milyen szojvet eftársak kísérhették? És mi célból? Szomszédod erről többet tudhat én arra tippelek, hogy janibá rab volt élete végéig, igaz az aranyketrece volt az egész ország + Jalta vagy Szocsi.
@Gábris szomszéd:

"Az előbb épp azt írtad, hogy nem vagy úriember, most meg azt, hogy gentleman vagy. Miért zavarod össze a hölgyet? ;) "

Gábris! Kizárólag téged zavart meg ez az infó. Rajtad kívül mindenki értette. :))))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Szép jó reggelt az uraknak!
Félig sikerült felébrednem. Agyi kapacitásom negyedének a felét használom, ami beillik a vidám és szórakoztató, csacsogó szőkített nő kategóriába.
Ez vagy változik, vagy így töltöm a vasárnapot. Ígérem, az utóbbi esetben módjával kommentelek, nehogy a regek elmeneküljenek. :)))))
@Penivaldes:

már ázik a római tálam. fél órán belül belevarrok a kácsa hasába pár almát, hagymát és citromot. piros káposzta és zsemlegombóc lesz a köret.
@jöttem: hát ugye én mást hallgattam ifjúként, mint te:)
@Rodeo36:
Mariann akárhonnan vette az adatokat, mégiscsak megalapozott ténynek látszik, hogy a szaudiaknak a legkönnyebben - tehát legolcsóbban kitermelhető az olaja. És ha tényleg megnyomták tengervízzel, akkor nem is igazán állhatnak le a termeléssel. Azaz megalapozott lehet az "akár 20 dolláros" szaudi nyilatkozat is. Ami akkor is szívás a többi termelőnek, ha az a 20 esetleg 30!
@Penivaldes:
Ez evidens. De az általam felsorolt zenekarok muzsikája időálló. Ismerkedj meg vele! Nem fogod megbánni!
@Gábris szomszéd:
"Akiknek nem az a fő gondjuk, hogy ez az ország egyre szarabb hely (pedig tényleg az), hanem az, hogy nekik egyre elviselhetetlenebb, hogy nem a baloldal van hatalmon."
Ez egy elég eszetlen elemzés. A baloldalnak is az a gondja, hogy ez az ország egyre élhetetlenebb és elviselhetetlen, csak a véleményük az, hogy ez NÉMIKÉPP összefügg azzal, hogy nem a "baloldal" értsd a demokratikus oldal van hatalmon!
@jöttem: az finom, bár én alma nélkül enném meg
@rdos:
Tavaly meghalt... Amúgy az oroszok ott voltak mellette, "összekötő" címmel.
@jöttem: "Ígérem, az utóbbi esetben módjával kommentelek, nehogy a regek elmeneküljenek. :)))))"

a víz levert!:))
előre is köszönjük:)))
@taga20:

lehet, hogy kizárólag pedagógiai szempontból te többet kapsz belőlem. :)))
úgy jobban fogod értékelni a kedves nejed habitusát.
eszedbe jut, milyen jól választottál. :)))
@taga20:
Ne reménykedj, nem pucérkodik... :) FŐZ!!
@rdos:

A kérdés az volt, miért nem támadta meg Anglia és Franciaország a Szovjetuniót, amikor az területet szerzett Lengyelországtól. Azért, mert azt a határvonalat tiszteletben tartotta, amit még a lengyel-szovjet háborúban (merthogy ilyen is volt, és a lengyelek kezdték, ugyi) ők, mármint az angolok és franciák javasoltak határvonalnak.

Ennek a ténynek a mára nézve semmi relevanciája nincs.

Gyerekek, ha olvastok valamit, olvassátok már, ne csak lessétek :))
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA:

Jer, kedves! Ha nem zavar, hogy pár macska időnként az öledbe fog ülni, garantáltan kellemes napunk lenne.
Írhatnánk egy kézikönyvet közben, Hogyan gubancoljuk össze az életünket címmel. :)))
Érdemes olvasni:
444.hu/2014/12/28/hosszu-interjut-adott-az-mti-nek-semjen-zsolt/
Nyugi! Az egész csak 2 mondat. Na de a hsz-ek!!

444.hu/2014/12/27/mi-magyarok-udvariasan-de-hatarozottan-visszautasitjuk-a-ma-esti-havazast/
" Nemet mondunk arra a kiszerűségre, miszerint bármilyen megpróbáltatást, szürkeséget és latyakot tűrnünk kell. Jogot formálunk arra, hogy meghatározzuk saját időjárásunkat."
Legalább annyira világos, mint az "Állatfarm" de persze akinek az csak egy állatmese, annak ez sem fog leesni.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Forró tűzhely mellett nem pucérkodom. De előtte, utána, bármikor. :))
@jöttem: szerintem ne tegyél ilyen ígéreteket, mert még bevasalják...)
@Penivaldes: aham.

@jöttem: abból enciklopédiám van már, bár készülhet lexikon sorozat :-D
@jöttem:
Igaz... veszedelmes lenne... :)

@kekex:
A lóról pedig nem is tettek fel indiszkrét kérdéseket...
@Penivaldes:

Gondolod? Minő perspektíva!! :))))
@jöttem: biztos vagyok benne! tudom milyenek az itteniek:_)
@DarthVader: 1. Amennyire tudom az éppen aktuális állapotot szokás a diplomáciában elfogadni. 2. Lengyelországon túl volt Észtország, Lettország és Litvánia, meg talán Besszarábia lerohanása, plusz egy véres Finn-Orosz háború szojvet területi nyereséggel. Akkor a SzU ugyanolyan "feketeseggű" volt mint a németek. Miért nem kapták meg a szövetségesektől a szojvetek a hadüzenetet? Hacsak nem azért, mert titkos szövetségesei voltak még a háború kirobbantása előttről? Nem állítok, csak kérdezek, hangosan gondolkodom, ...
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős Katgimis DOMINA:

Kigyomlálnám a nem helyénvaló gondolatokat belőle. Hidd el, kézikönyv lenne belőle. :)))
@taga20:
Abból nem főzés lenne... Persze TE nagyobb önuralommal lehetsz! :)
@jöttem: na, kezdi felvenni az agyad a fordulatot!
vágod, mi kell itt a forró hangulathoz:)))
egyébként én a magam helyében nem támogatom a meztelnül főzést, mivel nagyon belátnak.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: te, móricka! neked mindenről az jut eszedbe?:)))
@Penivaldes: én meg aszt hittem azé nem, me belelógna a cickód a mártásba:)))
@Penivaldes:

Férfiak, drágám! Okos, értelmes férfiak. A legjobb kategória. Velük játék az élet. Bár időnként tesze-toszák, elméleteket gyártanak, mégis elragadóak.
Zárom soraimat! Megyek varrni a kácsát. :))))
@taga20: belelóg a...mindjárt hozzádvágok vmit
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
"Megint szólok, ha a blogot a mocskosusa, idesorosz ártatlan anyácska vonalra próbáljátok terelni."
Nagyon díjazom terelő fellépésedet, hiszen ez egy politikai blog, ahol ehhez a szellemiséghez illően kell a kommentelőknek igazodni. A fenti téma valóban egy lerágott csont, csak forgunk körbe-körbe, újdonság már nemigen hangzik el.
Úgyhogy szót fogadok, és egy Guma által feltett linket értékelnék. Ebből egy idézet:
"Demokráciának nevezhető-e még az az ország, ahol a Kedves Vezető személyes izlése, hóbortjai meghatározzák a törvényeket, és döntő hatással vannak a költségvetésre?"
Az is tragédiája a magyar népnek, hogy ezekre a nem éppen úri passziókra százmilliárdok úsznak el, azonban az igazi dráma az, hogy egyetlen ember birkák módjára terelget 10 millió embert, megalázva állampolgári mivoltukban őket.
Orbán az angol nyelvtanulás elsődlegességét elutasítja, nosza tanuljanak a gyerekek latint és németet./Hoffmann Rózsa agymenése orbáni útmutatás alapján/. Igaz, hogy angol nyelvtudás nélkül már nehéz a mindennapi életben is eligazodni, de legyen meg az Úr akarata.
Igyunk bort, pálinkát, nyáron a pezsgőivásra volt késztetés, mert Orbánnak ez a heppje, és még a szőlővesszejei is virulnak Tokajban.
Orbán utálja közgazdászokat, mert hivatkoznak mindenféle törvényszerűségre, mifenére.
Jó lenne, ha tudná fogalmilag, hogy a gazdaságpolitika és a közgazdaságtan két különböző kategória.
A stadionok, a foci, mint sportág mánia pedig nem csupán a jelenlegi beruházási ráfordítások miatt jelent óriási veszteségeket, hanem távlatokban improduktív voltuk miatt és a fenntartásuk érdekében hihetetlen költségeket emésztenek fel.
Ami ugyan nem tárgyiasult vagy kézzelfoghatóan kártékony az orbáni akciókban, az a bóvliba való átfordulás, amely megjelenik a szóhasználatban, a közönséges, földhözragadt stílusban, amelyekkel az ország megítélését romokba dönti.
@taga20:

Remek hangulatjavító vagyok. Még mindig jobb, mintha politikai mélyelemzést végeznék. :)))
@Gábris szomszéd: "kiugrást akartak" érted? AKARTAK....miután az egyik segget már jól kinyalták, hát akarjuk a következőt,úgy hol ide , hol oda /mint, most is/. nem érdekel ez a témád, mindenkit hülyének nézel
@Penivaldes:

Eszedbe ne jusson őket játékszernek tekinteni! Ezt most komolyan mondom.
Sok kényelmetlenségtől kíméled meg magad.:)
@jöttem: jaj tudod,. hogy engem nem érdekelnek a fáérfiak sem:) én egy gonosz lélek vagyok.
@Penivaldes: aham, szétrobbant a gáz főzőlapunk ;-)

@jöttem: oh, lassan jegyzet lesz az ;-)
@Penivaldes: inkább pofozz meg az ikrekkel! büntess meg!
de előtte, töröld le a mártást:)))
@taga20: hát az nem fog menni. nem pofozásképesek, ugyanis nem lengenek mint hinta a szélben. úgyhogy buktad:)
mártás nincs.
@rdos:

"Hacsak nem azért, mert titkos szövetségesei voltak még a háború kirobbantása előttről?"

Még az első világháborúból. Mindenki tudta, hogy a német katonai doktrina nem változott. (Schlieffen-terv). Tehát Németország mindenki elensége. Más kérdés, hogy utálták Sztálint, meg a bolsevizmust, ezért is hezitáltak, de az ellenség közös volt. És jobban fenyegette őket Németország annál, hogy emiatt tengelyt akasszanak az ellenség ellenségével.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: "összekötő" :-) Ha rosszalkodni egyénieskedni támadna kedve janibának akkor a sarkát - kezét szó szerint összekötő-kké válnának illetve váltak volna a szojvet eftársak. :-( Ennyit bólogató janibá meg a korábban általad linkelt "magyar" titkosszolgák + szervezett bűnözés mozgásteréről. :-(

Ezt a díszes bagázst elégelték meg az amik. Csak azt nem értem, eddig miért nem csípte a szemüket? Mindegy is, talán eltakarítják ezt a kollaboráns moszkoVityát, a fityiszt és csatolt részeit (maszop, jobbklikk, déká, nemgyütt, lehetettvolnamás, boccs ha valakit kihagytam).
@Mariann19:
A népet tudatlanságban kell tartani!
Most képzeld el - mindegy milyen idegen nyelven - a külföldi sajtót olvasnák, hallgatnák, kommunikálni tudnának azokkal a népekkel, akiknek a véleménye nem egyezik meg ezekkel itt.
Munkát tudnának azonnal vállalni, amennyiben besokallnak itt és váltanának országot, nem a NER dicsőségére fizetnének adót, mert úgy ítélnék meg, hogy a stadionbaromságok helyett fontosabb a jövője, a nyugdíja, a gyermeke életete, a saját és nem a Párt jóléte!
Hová lennénk kérem! Há'demit képzelnek egyesek???
A logika ugyan az, mint anno a coci ettársaknál, oroszt tanuljon a nép... ezt most azért vérciki lenne kimondani, ezért a latin baromsággal jönnek...
@Penivaldes: látom vége a karácsonynak, jézuska is elhúzott. nem baj, majd szülinapomra újra kérem:) persze a mártást:))))
@DarthVader:

Amúgy meg a XX. század fényében az Európai Uniónak önellentmondásnak kéne lennie, pedig - jól, rosszul, de - működik. És még a legrosszabb működés is jobb, mint bármilyen háború, ld. délszlávok.
@DarthVader: Ez is egy magyarázat. Meg az is, hogy ha egy tömbbe kerülnek az oroszok a németek és a japánok, akkor a szövetségesek bajban lettek volna. Nagy bajban.
@rdos:
Éles leváltás? Hisz gondolj bele, akkor "egyesek" azt hangoztatták volna, hogy "idegen hatalmak ügynökeit ültetik a nyakunkba".
Nem mintha így nem, csak benne van a pakliban a maffia típusú rendszer kialakítása és a befolyásolások rendszerének kialakítása, ami sikeresen meg is történt.
A "rendszerváltás" meséje...
Persze amikor az un. "elit" elárulja a szövetségi rendszer többi tagját, akkor elkezdődik a nyomásgyakorlás, hogy helló, helló... Hová is tartozol? Honnan jön a pénz? Hová tartozol? Ha nem akarja tudni a figura, jön a nyomásgyakorlás, így, vagy úgy...
@jöttem:
"Még mindíg jobb, mintha politikai mélyelemzést végeznék."
Bocsánat, én az imént ezt tettem.
Elnézést kérek!
@DarthVader: "És még a legrosszabb működés is jobb, mint bármilyen háború, "

Teljes igazad van. Magam is így gondolom.

@Boli – Ch.T. is, meg hát!: "jön a nyomásgyakorlás" :-) Csak fokoznák már a "bili kiborultáig".

Látom új posztot írt Fabius. Remek. Már olvasom is.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Az oktatáspolitikát Orbán most úgy irányítja, hogy valóban - ahogy írod - a tudatlanság legyen az irányadó.
Ez illik bele a neofeudalista rendszer kiépítésének terveibe.
Ne legyenek diplomások, hanem szakmunkások, akiknek a képzésébe már nem férnek bele a világi műveltség elemei, mert arra nem lesz tanóra kapacitás.
Valószínű, hogy Orbán nem veszi figyelembe azt, hogy az angol nyelv világnyelv, amely nélkül már nehézkes a világban mozogni.
Egy jobb drogériában már egy redvás testápolót sem lehet megvenni, ha az ember nem tudja a használati utasítást értelmezni.
Nézem az álláshírdetéseket. Egyszerűbb foglalkozásokra is kérik a nyelvtudást, és nem a latint.
Az új közgazdászképzés Matolcsy örökbecsű tanait fogja hírdetni, ebben is olyan spécik leszünk, de jogászok sem kellenek. Minek az?
Tényleg! Lassan már az igazságszolgáltatás művelőinek is Orbántól kell megkérdezni, mi legyen a határozat.
Úgy elmennék remetének ebből az országból...
@Mariann19:

Marianna, légy szíves ne érts félre! Én magamról beszéltem. Már megbocsáss, de tőled el is várom, az elemzést.
Röviden mondom, egyszerűen: Szívesen olvaslak.
Ugye, nem kell tovább magyaráznom? :)
@Mariann19:
KIM izéke ettárs útmutatásai... elképzelem, ahogy loholnak az Audi munkatársai Nulladik Piktor mellett a kis jegyzetfüzeteikkel, hogy a Vezér tanácsait követve... JA! Bocsi... tudom, hogy szeretné ez a csürhe, de ott ez nem müxik... :o
Bezzeg majd a közmunkás ettársak a helyi kisló.asz mellett... Na'ugye!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Majd a közmunkások, azok...
Mostanában jöttem rá, hogy miért szorgalmazza a kormány ezt a közmunkás programot.
Mert a munkabérük beleszámít a GDP-be.
Igaz, hogy értéket nem hoznak létre, de olyan jól mutat az 280 milliárd,amit erre szánnak.
Az Audi munkatársai le sem fütyülik Orbán ettársat, már nincsenek függő viszonyban őfelségével.
Zsebre vágták a munkahelyteremtésre adott állami támogatást, aztán csak el lesznek valahogy.
Csak az a kevés jól képzett szakember, az kéne nekik, de nagyon.
Az meg nincs, és nem is lesz, ahogyan az oktatáspolitika alakul.
Viszont lesznek profi anyagmozgatók, az igen, az lesz dögivel.
@rdos: Vedd már ki a kezed a biliből. Az amcsik nem a korrupció miatt kavarnak, hanem kizárólag a nagyhatalmi érdekeik miatt.
@jöttem: Ja értem. Tehát akkor vannak nem úriember úriemberek is. :)
@kekex: Ezt is rosszul látod. Ez nem egy eszetlen, hanem pont egy eszes elemzés, amelynek az a lényege, hogy akik most habzószájjal szidják a tüntetéseiken a meglévő pártokat, 85%-ban bármikor szavaznának rájuk. :)
@KÁTÉó53éúétr6: "miután az egyik segget már jól kinyalták, hát akarjuk a következőt,úgy hol ide , hol oda"

Az amcsik seggét 25 évig nyaltuk. Nem árt egy kis változatosság. :) Arról nem is beszélve, hogy a NATO tagság sokkal inkább a potenciális célponttá válásunkat segíti elő, ahelyett, hogy a védelmünket segítené elő.

Milyen jól is döntött mondjuk Svájc, Ausztria, Svédország és Finnország, hogy semlegesek maradtak. Utóbbi két ország hagyományosan nem vesz részt a „nagypolitikában”, önmagát a nemzetközi biztonságpolitika észrevétlen szereplőjének tartja. Ahogy elnézem ez a mostani fejlemények kapcsán nekünk is hasznunkra válhatna.

www.zmne.hu/Forum/04harmadik/finn_.htm
www.gecse.eu/s2.htm
@Gábris szomszéd: Igen, ezek a gaz imperialista, csak a nagyhatalmi érdekeiket néző amik, azt az általuk legyőzött Németországot (annak Ny-i felét) és Japánt segítették gazdasági talpraállásukban, akiknek a hadiiparát volt alkalmuk megismerni az utolsó nagy világégés során. A "védelmük alatti" Tajvan vagy Dél-Korea illetve pl. Thaiföld is virágzó gazdaság lett.

A szojvet, ma orosz expanzió mit eredményezett? Az ördögien embertelen szojvetet és posztszojvetet lassan kezdjük felismerni. Többpárti színekben itt "pompázik" előttünk három halmazati jelzővel egyetemben (köztörvényes, bűnszervezetben, folytatólagosan) és éli fel már a jövőnket is.

Jóbarát Andrást ez zavaraj, ahogy engem is és minden becsületesen élni vágyó honfitársamat is.

Akit pedig ez nem zavar, láthatóan téged alig, az pont ehhez a folytatólagos köztörvényes bűnszervezethez tartozik az imádott jobbklikkeddel együtt. A köztörvényes eftársaid "hálája" lesz a jutalmad. :-(
@rdos: Igen az fasza lett volna ha rendszerváltás után mi is úgy járhattunk volna mint a németek vagy a japók a háború után. Sajna nem így történt, pedig állítólag még az államadósságunk nagy részét is elengedték volna.
Amúgy mesélj már arról lécci-lécci valamit, mitől van az, hogy ahova az utóbbi évtizedekben az USA betette a lábát megdemokratizállak szándékkal, ott nem kis USÁ-k, Németországok, netán Angliák jöttek létre, hanem javarészt káosz, erőszak, és ártatlanok ezreinek halála lett az "eredmény"? (Irak, Afganisztán, Ukrajna, stb.)
Ez az igazi szégyen és nem az, hogy vannak akik már rég átlátnak ezen a nagyhatalmi szitán.

Amúgy jó lenne már neked is észrevenni, hogy most már egyre inkább a háború elkerülése kellene, hogy a legyen a közös cél és nem az, hogy új Marshall tervekről álmodozol.
@rdos: Ja és ha annyira meg akart volna minket menteni a nyugat, miért kínáltak fel minket tálcán a zsarnokoknak a jaltai és potsdami tárgyalóasztal mellett, később pedig 56-ban? :( Lehet, hogy akkor még nem izgatta annyira a nyugati világot sem annyira a fékek és az ellensúlyok rendszere sem?
@Gábris szomszéd: Komisszár eftársnak jelentem, négy láb jó, két láb rossz. Akarom mondani az orosz fegyveres beavatkozás az jó, az amerikai az rossz.

Remek példa, a "humanitárius" orosz fegyverek Csecsenföldön, Dél-Oszétiában, Abháziában Grúziában és újabban Ukrajna keleti részén nem ölnek békés civileket. Elég szelektív a komisszár eftárs memóriája, de segítek.

Az etnikai tisztogatás sajnos szerintem már folyik, a délszláv forgatókönyv van - lehet "leporolva". :-(

Nem álmodok én marshall segélyről, beérném annyival ha nem lopnátok el már a jövőmet is az eftársaiddal együtt. :-(
@rdos: Ne keverd a tényeket. A grúz és az ukrán beavatkozást sem ők kezdték. Ja és akik szétbaszták az országot az elmúlthuszonban, azok nem az én elftársaim max. a jóbaráté a szabadság téren.
@látjátok feleim szümtükkel:

elképzeltem, könnyem folyt. Jó írás :)
@Gábris szomszéd:

Bocsi, csak most érek rá gyógypedezni veled. Elég macerás volt ez a menü.
Na, szóval! Szövegkörnyezetben értelmezd az adott kifejezést. ne kiragadva abból.
Különben Sir szájából ez a "nem vagyok úriember" jelző ugyanolyan túlzás, mint az én "ecceri ápolónő"-m.
Érted már? A jövőben, ha meg akarod szúrni, jobban figyelj! Nehogy újra visszaüssön az a bumeráng! :)))
@látjátok feleim szümtükkel:

Nagyon köszönöm! Végigröhögtem. :)))))
@Gábris szomszéd: annyira ostoba vagy, hogy az már nekem okoz fizikai fájdalmat...
@jöttem:

Nézz be a blogba is, ha nevetni támad kedved, vannak megfelelő írások.
@Sir Bates dö Hól: Ismerem ezt az érzést. Én is meg szoktam ezzel küzdeni néhány kijelentésed kapcsán, de hát a blogszféra már csak ilyen. :)
@Gábris szomszéd: inkább a mitikus kis jelek titkainak megfejtésével küzdenél, b+...
@rdos:

Van egy kiváló Szénási interjú (168 óra) Sir Richard J. Evanssal , abból az apropóból, hogy megjelent magyarul a Harmadik Birodalom-trilógia (Park Kiadó).

Ha már történelem és történészek, őt érdemes elolvasni:))

Az interjú sajnos nincs fenn még, pedig nagyon jó.
@Orica Középföldi:

Én is köszönöm, csatlakozva @rdos: -hoz, az előttem szólóhoz.
süti beállítások módosítása