Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: telex.hu/gazdasag/2024/04/27/v0-vasut-vonat-kina-szijjarto-beruhazas-epites-ferihegy-hitel "„A ko... (2024.04.27. 09:29) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.10.27. 10:56 Fabius

Régen még a székházostrom is jobb volt!

Címkék: fidesz netadó székházostrom

- Kár, hogy a régi jó dolgokból nem maradt semmi!

- Na, Főnikém, azért a Bencsik állandó! Ő aztán képes az intézményes korrupció fennmaradásáért és az adókivetés szabadságáért is menetelni hóban, fagyban, nyugati ellenszélben mindhalálig!

- Ó, igen, de mi ez, ki ez az ultrákhoz képest? Ők átálltak, minket támadnak, engem szidnak - hüpp. Urbán Flóri képviselőjelölt lett, a Szőke Feri minket védett legutóbb, de...Most nézd meg mit csináltak!

- Lásd meg a zsenidet a bajban, Főni: ha a mi székházunkban van a Túró Rudi ótómata akkor be is jönnek, de szerencsére áthelyezted időben az IKSZ székházába! Mi ez, ha nem a géniuszod tündöklő előrelátása?!

- Milyen jó, hogy vagy nekem, Berta!

- Khm...Berci, Főnök.

- Értsd jól. Most el vagyok keseredve, nem tudok minden apróságra figyelni.

- Semmi baj, Főni. Amúgy kitaláltam a kommunikációs stratégiát: ezt is ráfogjuk a Bajnai Gárdára.

- Hogy?! Hogy?! A Bajnai Gárda feloszlott, Gordon visszament civilnek!

- Akkor  elővesszük a fanatizált déká nyugdíjas kártyát. Az is bejött már néhányszor.

- De a videókon látszik, ezek fiatalok, életerősek, olyan könnyedséggel hajigálnak képcsöves monitort fél kézzel, ahogy mi basszuk ki plusz milliárdokat a közmédiának, Berta! Láttad, nem? Te is láttad mi történt!

- Ő....Berci, Főnök. Láttam, persze, a kiszakított kerítést, a bevert ablakokat meg a sörrel leöntött Császár Attilát is.

- A szerencsétlen örüljön, hogy csak leöntötték és nem lehugyozták. Bár, amilyen kényelmetlenek tudnak lenni ezek is az utóbbi időben...lehet nem ártott volna egy kis tanulópénz. Ha tudtam volna erről előre...régen minden jobb volt, kurvaéletbe!

- Még szerencse, hogy a tüntetés előtt bejelentetted: az internetadó bevételét a rendőrök és egyéb fegyveres testületek jelentős béremelésére használnád fel! Komolyan, Főni, ilyen még nekem sem jutna eszembe!

- Nem is neked jutott, Berta. De nem véletlenül én vagyok a miniszterelnök. Csak azt utálom, hogy mindent nekem kell kitalálnom és megcsinálnom egyedül. Ha elérném, a talpam is magam masszíroznám.

- De szerencsére nem éred el, Főni!

- Így van, ezért is vagy hasznos és nélkülözhetetlen tagja a csapatomnak, Berta.

- Berci...Főnök, minden tisztelettel.

- TE SZENT ATYA ÚR ISTEN!

- Na, ne túlozz Főnököm, a Berci is elég....

- Hagyd már abban a neveken nyígást, baszki! Már a Russziatudéj is LÁZADÁSNAK minősíti a tegnapit! Te meg itt vakarászod a talpam, mikor a nemzetközi helyzet fokozódik?!

- Nyugi, legutóbb mikor néztem, már Sanghajtól Jamaicáig erről beszélt az egész világ. Semmiség, megint azt mondják antidemokratikus intézkedéseid ellen lázad a magyar nép. *ásít*

- Ne ásítozz itt, Berta, mikor már az ultrák is ellenünk, és Putyin meg a kínaiak szemében a gránit talapzaton álló ner éppen meginogni látszik! Ne ásítozz, hanem haladéktalanul hívd össze akiket ilyenkor kell, adj ki közleményt, mondd, hogy mi nem félünk és nem hátrálunk, nem eresztünk, nem alkuszunk, mond: imperialista, háttérhatalom, tudjukkik, nemzeti függetlenség, adószuverenitás meg a faszomtuggya mit szoksz ilyenkor mondani, nem is érdekel, csak mondjad! De nehogy te is akkora hülyeséget csinálj, mint a kovácszoli, akit rommá égetett Jóbarát André a Twitteren!

- Mi a...ki engedte meg ennek a gyökérnek, hogy megmukkanjon?! Mit képzel ez, asziszi ő a dajcstamás? Ej, régen még a székházostrom is télleg jobb volt! Bezzeg Gyurcsányéknak nem kellet megküzdeni a közösségi médiát rendszeresen félreértő félkegyelműekkel!

 

466 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr386836547

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Csak az erőszakból értetek 2014.10.28. 12:44:05

Ha valamit megtanultunk az elmúlt évek kormányzásából, akkor az a tegnap esti masszívan cinikus Fidesz közlemény pontos ellentéte: kurvára nem vagytok nyitottak az érvekre, békés párbeszédre, és hallgatjátok meg barátsággal és türelemmel azokat, akikne...

Trackback: Autópálya mindenáron? 2014.10.27. 11:57:36

A tegnapi tüntetés és a mögé elképzelhető nagy globális gondolatok (oroszok, amcsik, állami szintű korrupció stb.) után egész kisszerűnek hat billentyűzetet ragadni egy egyszerű közlekedési kérdésben, de nincs kétségem afelől, hogy ma az M1–M7 bevezető...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Azért Semeczi Gabriella vihetett volna egy kis süteményt.
@V-PORT: Mint az Erdő Kapitányában Pimpikének?
és a vénhülye:

Boross Péter szerint aki a kormányt támadja, az országot támadja

Ami amúgy is olyan baloldali tempó. De azért az Egyesült Államokkal még ő sem akasztana bajszot, mert az USA mégiscsak nagyhatalom, és ez “veszélyes lehet Magyarország számára”. A volt miniszterelnököt hallották, a szó a stúdióé.

444.hu/2014/10/27/boross-peter-szerint-aki-a-kormanyt-tamadja-az-orszagot-tamadja/
@Penivaldes: Múltkor is vitt, amikor a savas bácsi volt, meg a Bajnai gárda.
@V-PORT:
Selmeczi talán megtanulta végre, hogy is néz ki egy székháztámadás, ha azt nem transzparenses-törökülő bölcsészek csinálják.
.
Kis dolgokból nagy eredmények születnek.

1789. július 14-én azért ostromolták meg a Bastille-t, mert úgy tudták puskaport tárolnak benne.

Most viszont nem volt túrórudi sem?

Minek is mentek oda?
Na ezért is kell a szabad információáramlás.
.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: a Tanúban mondott valami ilyesmit a Virág elvtárs, nemde?
Közeleg a nyugdíjasok éhséglázadása

Az idősek leülnek majd a kereszteződésekbe, és eltorlaszolják az utakat. Mészáros Róbert szerint elkerülhetetlen a nyugdíjrendszer összeomlása.

www.origo.hu/gazdasag/20141021-kozeledik-a-nyugdijasok-ehseglazadasa.html?utm_source=origo-nyito&utm_medium=sec-top&utm_campaign=sec
Lehet, hogy sokan beveszik, ezt "az egészért a bukott ballibek a hibásak" dumát, de nekem csak egy kérdésem volna. Hogy a fenébe lehet az, hogy ez a magyar baloldal dróton mozgatja Amerikát, az Eu-t, de az utóbbi 7 választást elvesztette Magyarországon?
Csak remélni tudom, hogy a felújítást közadakozásból tervezik. Minden békemenetes vigyen duncosüveget, hogy maradjon a hatalomból tavaszra is! És az onokáknak addig semmi süti, amíg el nem kísérnek minket a békemenetre! Felháborító, hogy tüntetnek itten. Mink sose tüntettünk, nem hugyoztuk szét a parlament környékét, és a falkmiksába se jártunk szarni hónapokon át, ezek meg a papírzsepit is eldobták tegnap a nyílt uccán! Miért nem lövet ilyenkor a bajerzsólti?! Hát ne adjunk zsebpézt a fiataloknak, meg irassuk a lakást egyenesen Szíjjártóra, úgyis szegény szüleinek kellett azt a garzont is kifüzetniök. Remélem a misén majd megkapják a magukét. Csak mióta a pápa is a büdösgyurcsány embere, már sokkal nehezebb beleérteni a prédikációba az Úr valódi akaratát.
'lehetkeddenlelesszrendezve:))

"- A szerencsétlen örüljön, hogy csak leöntötték és nem lehugyozták. Bár, amilyen kényelmetlenek tudnak lenni ezek is az utóbbi időben...lehet nem ártott volna egy kis tanulópénz. Ha tudtam volna erről előre...régen minden jobb volt,
kurvaéletbe!"

www.youtube.com/watch?v=Ct270LyuA60#t=51
:)))
@Penivaldes: az az időszak jött vissza, és még nem állunk a folyamat végén, lesz még itt hortista felvonulás és éhség lázadás, lásd mint fent.
@V-PORT:

Tényleg egy 'savasbácsivalnénivel sem lehetett találkozni:))

Holt kihalt,fekete és sötét volt a székház:)
A székháznál minden azé' volt csak, mert a selmeci gabi nem ment oda pogácsát osztani. ha sg pogácsát osztott volna, még a nap is felkelt volna este. Az biztos.

Mindenestre figyelemre méltó, hogy általában többezres tüntetésről tudósítanak, miközben a tízezer-tizenötezer is elég alulbecsült.
Vagy az Andrássy út képes tágulásra mint a Tóni lakása, és amikor a békemenet vonul, akkor százezreket képes befogadni, az ellenkezők esetén meg összeszűkül, és már tízezer embertől bedugul? Nem is tudtam, hogy ilyen flexibilis ez a sugárút.
@jaegtoer: Attól van, mert sok jó ember kis helyen is elfér. A tegnapi sok rossz meg nagy helyen fért csak el. Eh!
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

Ez csak provokáció volt. Egy támadás másként néz ki.
@miva?:

Az anyám úristenit és a hűjje fiát. Igazad lehet!!:)
Meg ezek nagyobbrészt amerikaiak voltak. Onnajd tudom, hogy az oktogonon lebuktak sokan, amikor tudtak angolul a turistákkal beszélni. Az amerikaiak meg nagyobbak is. A mi tüntetésünkön bezzeg senki nem tud angolul, mink színmagyarok vagyunk! Nem ilyen tisztességtelen, farmernadrágos, rendezetlenhaju csőcselék. Az onokám meg a tévét sem képes beállítani, oszt mindég a pax megy, mert nem ér rá. Ide bezzeg ráért elmenni, na majd adokénneki!
Fabius!

Azokból a drón fotókból neked már nem jutott, vagy az a Pintér Művekhez mentek?

Kellene egy teli totál Andrássy utas!
A drón is csak rohadjon meg ám! Mióta leszakadt a fregoli drónja már teregetni se lehet rendesen. Le is fotóztam, de nem jön. Majd a Viktor szerelje meg azt is? És még bátcsa is az amerika, pedig ott nincs is apekosunk, akkor meg honnajd tunnák hogy lopott valamelyik?! Ha be se mehet, akkor hogy lopott volna már töllük? Ez tisztán ballibsi mocskolódás. Bezzeg mi nem vádoltunk soha senkit! Így hogyan szálljunk szembe a libsibolsi vagdalkozással?! Eh!
@jaegtoer:

kissé összekeveredtek a ragok, mint a székház ablakokon a redőnylécek, b+
A forint se a Matolcsy úr miatt gyengül, hanem mert a kapitalisták kevesebb eurót meg dollárt akarnak ugyanannyi forintért adni! Mert ők megtehetik! aztán pont ők kenik az egészet a Fideszre!
Eh!
megy a kapkodás, és a hidak felégetése:

11:25
Hende bejelentette a katonák illetményemelését

Négy év alatt 50 százalékkal emelik a katonák illetményét jövő júliustól – ezt hétfő délelőtt jelentette be Hende Csaba honvédelmi miniszter Budapesten újságíróknak.
Rovat: Itthon
Szerző: MTI

hvg.hu/itthon/20141027_hende_bejelentette_a_katonak_illetmenyeme

11:20
Jogsegély az USA-tól: Németh szerint már kértük, Répássy szerint nem

Tovább mélyült a káosz az amerikai kitiltások ügyét illetően a parlament külügyi bizottságának hétfői ülésén: Németh Zsolt elnök, korábbi külügyi államtitkár szerint a magyar fél jogsegély keretében már kért információkat az USA-tól, viszont Répássy Róbert igazságügyi államtitkár azt mondta, ez még szerinte nem történt meg. Az ülés egyébként csúszással indult, mert nem csak az ellenzéki, hanem a kormánypárti képviselők is késtek.

hvg.hu/itthon/20141027_Jogsegely_az_USAtol_Nemeth_szerint_mar_k
Fabi olyan cizellált lettél, azóta görgök a röhögéstől

szegény B erc IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

és...

brühüyyy

a teljes szenilitás tünetei haspóknál
''Ha mégis történik valami, akkor majd a Polt, a Pintér vagy az Orbán meg fog védeni'' - 11:29
[Hallgassa meg] Hallgassa meg
Horváth András volt adóellenőr szerint olyannyira nincs kontroll az adóhatóság felett, hogy a kormányhoz közel álló erős emberek tudják, hogy nincs kockázata annak, hogy ha valamilyen ügybe keverednek, mert annyira elszakadt a hatóság a kormányzati irányítástól, hogy önállósodott és NAV vezetőket úgy lehet megkérni szívességekre, hogy a kormány nem is értesül róla. Az adócsalások ügyét kirobbantó volt NAV-os a Klubrádió Reggeli gyors című műsorában azt mondta, nem csak felülről, hanem oldalról is megkereshetnek embereket, ha kapcsolattal bírnak abban a hiszemben, hogy ha valami gikszer van, akkor a Polt, a Pintér vagy az Orbán meg fogja védeni őket. Ha másért nem azért, hogy a politikai blamát elhárítsák – fogalmazott Horváth András.

www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=180518
Most örültök? Mikor két ilyen jóvágású, fess ember hebeg-habog? Kellett ezt csinálni velük? Ti sem tudnátok dolgozni, ha közben aggódnotok kellene, meg Viktor se mondaná meg a véleményeteket!
Semmi tisztelet nincs bennetek, ha már a megválasztott parlament kormánypártjával is így bántok! Mikor támadtunk mi választott képviselőket, vagy kormányt?
Eh!
@V-PORT:

Pedig egyszerű. Hatalomban akarják tartani a Fideszt, hogy így jobban le tudják őket járatni, aztán átmenet nélkül behívják az amcsikat, hogy azok belőlünk csinálják az USA 52. államát.
@jaegtoer:
Ejnye kihívom a 'redőnységet:))
Most még kezdjetek csúfolódni amiatt is, hogy hirtelen hogy megnőtt a fenekük! Mint ha nem tudnátok, hogy most pelenkát hordanak! Ennyi rosszindulatot!

Eh!
ezen is sokan átsiklottak, pedig nem kellene:

11:51
Bármit adóztathat a város, de a vállalkozásokat nem

Jószerivel csak a fantázia szab határt az új adóknak, ha az Országgyűlés a javasolt formában hatalmazza fel az önkormányzatokat a települési adók kivetésére. A vállalkozások azonban elvileg megússzák.

hvg.hu/vallalat_vezeto/20141027_Barmit_adoztathat_a_varos_de_a_vallalkoza
Csak ha belegondolok, hogy az excellenciás urunknak hány szájat kell etetnie: Ott a család, asztán ugye az inas vagy a komorna mindenkinek, az intéző, a kocsis, a kertész, az udvari fodrászra már nem is jut. Járjon inkább bőrbekecsben rolleron?! Hát már azt a kis pénzt is sajnáljuk tőle, amit értünk lop tőlünk? Kivándorlok üzbegisztánba, aztán ha már egymillióan elmentünk, akkor ki fog takarítani meg árkot tisztítani ebben az országban? A sok romkocsmai bölcsész, akik csak atomot tudnak dobni a japánra?
Egyébként meg tessék olyan kérdéseket feltenni a tüntetéseken, amikre pozitív válaszokat tudnak adni!
Eh!
Egy ilyen jó apát bántani! Semelyik másik nem ültette a vb-döntőn vip-páholyba a gyerekét. Melyik másik lopott még szart a vejének? Ahelyett, hogy mindenki igyekezne rokonságba kerülni Vele, ilyen méltatlan piszlicsáré ügyekkel háborgatjuk, hogy külföldre szökik a korrupcióval vádolt adóhatósági vezetés, meg hogy mutassa a PaksII szerződést. Mint ha nem ő lenne a legjobb atomenergetikus is az országban! Akkor ki?!

Nem járja ez, aranyoskáim!

Eh!
Brasilia-ban 106 millióan járúltak a urnákhoz ebből 54, valamennyi Dilma Rouseff az 51 millió + aprszentek a Aecio

tanulni kellene tőlük ők elmentek választani brasilia teljes lakossága 150 millió közel a 160-hoz azaz majdnem minden voksolásra jogosúlt elment

brühüyyy

oglobo.globo.com/brasil/minas-gerais-nordeste-foram-decisivos-parareeleicao-de-dilma-14370371
csak a kavarás:

Poltnál pattog a labda kitiltási ügyben - 12:18
Jogsegély keretében adhatják át a kitiltással kapcsolatos adatokat az amerikaiak – véli az igazságügyi tárca államtitkára. Répássy Róbert erről az Országgyűlés külügyi bizottságának ülésén beszélt. Ha az amerikai hatóságok rendelkeznek az általuk feltételezett gyanúsítottak nevével és bizonyítékokkal, bűnügyi jogsegély keretében adhatják át azokat a magyar hatóságoknak – közölte.

www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=180521
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Idő kell. Evégre takarítás folyik. Mondjuk azoknak a bankszámla mozgásoknak a kontrollja meg van az USA-ban is, amelyik érdekes lehet. Ezek hallottak már a netről, meg a giro rendszerről? :)
Azé, a Túró Rudi ótómatával nem illik viccelődni!!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: takarítás, ühüm, miközben 2006-ban nem voltak ilyen mértékű károk, ellenben most:

12:38
Tízmilliósra becsüli a kárt a Fidesz a székházában

A Fidesz nyitott minden vitára, a vandalizmus és az erőszak azonban semmilyen vitának nem lehet elrendezési módja - mondta Kocsis Máté, a kormánypárt kommunikációs igazgatója a Fidesz Lendvay utcai székházánál, ahol előző este, az internetadó elleni tüntetés lezárása után erőszakos cselekmények történtek. Szerinte a kár tízmilliós nagyságrendű lehet.

hvg.hu/itthon/20141027_Tizmilliosra_becsuli_a_kart_a_Fidesz_a_sz
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

A fideszben valószínű azért ragaszkodnak az 'argumentumok átadásához' mert módfelett szeretnék kideríteni a forrást. Persze amikor egy komplett kormány és kormányzópárt korrupt, nem kis dilemma, ki legyen a 'bűnbak', legyen-e vezéráldozat, vagy tulajdonképpen a villanyoszlop is korrupt, mert nem fizet villanyszámlát.
Tényleg, a tegnapi ostoba barom, aki verte magát, hogy nem lesz senki a tüntetésen, hol bass.a a rezet?
Még nem küldte át az iroda az új direktívákat neki?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

A fiúk már régen rátették a kezüket a Giro Zrt-re.

Persze ettől még Uncle Sam láthat ezt-azt:)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Várható volt, hogy tovább szopatják a Viktort... :-)

Innen már nehéz visszakozni, hogy akkor mégsem kérjük.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

"Fosol, hogy rád kenik... :D"

Magyarországi korrupcióról lévén szó csak a bűnösök érezhetik biztonságban magukat.

Horvát Andrásból is milyen gyorsan és egyszerűen lett vádlott, meghurcolt pária?

Úgyhogy teljes joggal tarthat bárki bármitől és annak ellenkezőjétől is.
@miva?: "Egyébként meg tessék olyan kérdéseket feltenni a tüntetéseken, amikre pozitív válaszokat tudnak adni!
Eh! "

Azt majd a Békemeneten!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

simán megvan az kár tíz milla, ha a közgép vagy a mészáros megy helyreállitani még több is lehet a ceh... :)
oops: pofa az van:

Varga egyeztetne az internetadóról

Varga Mihály szerint a kormány készen áll az egyeztetésre az internetadóról. Támogathatónak véli a Fidesz kezdeményezését, hogy korlátozzák az adó legnagyobb mértékét. Szerinte az adó a távközlési szolgáltatókat terheli majd. Ezt még egyszer elmondta.

“Az erőszak használata viszont teljes mértékben elfogadhatatlan” – mondta, és azt is, hogy megdöbbentette a vandalizmus. Mindezt napirend előtt, a parlamentben mondta.

444.hu/2014/10/27/varga-egyeztetne-az-internetadorol/

-----
a király ellenzéke.....

Fantasztikus retorikai csúcsrekord

Schmuck Erzsébet (LMP) az imént jelentette be, hogy “az LMP sajnálatos módon elítéli, hogy a tegnap esti esemény vandalizmusba torkollt”. Gratulálunk az új rekordhoz!

444.hu/2014/10/27/fantasztikus-retorikai-csucsrekord/

-----------
a főnetbaromhuszár:

Ötödvonalbeli CIA-ügynök volt az amerikai ideiglenes ügyvivő, írja Deutsch Tamás

Be kellett szállnia Deutschnak is a Goodfriend körüli hisztibe.

444.hu/2014/10/27/otodvonalbeli-cia-ugynok-volt-az-amerikai-ideiglenes-ugyvivo-irja-deutsch-tamas/

-------------
és ehhez már nincsenek szavak....

Lázár szerint a kitiltás nem közügy

Különben pedig az Egyesült Államok adja át a bizonyítékokat!!4!

444.hu/2014/10/27/lazar-szerint-a-kitiltas-nem-kozugy/
@jaegtoer:

Az amcsik nagyon jól csinálják.

1. Viktorék vagy nem lépnek, és játsszák tovább a hülyét, hogy még azt sem tudják, ki ez a hat ember, de ebben az esetben teljesen nyilvánvaló, hogy hazudnak.
2. Lépnek, de akkor megint csak nyilvánvaló lesz: pontosan tudták, miről van szó, csak eddig nem zavarta őket, plusz a botrány kirobbanása után hetekig folyamatosan hazudtak.
3. Polt jogsegélyszolgálatot kér. Na, ez az, amire nagy összegben fogadnék, hogy nem teszik meg, onnantól kezdve ugyanis az ügyészség kénytelen lenne lépni, vagy nem lépni, de mindkét eset felérne egy tételes beismerő vallomással. Arról nem is beszélve, fogalmuk sincs, milyen anyagok vannak MÉG az amcsiknál, meg főleg kiről.
4. Polt nem kér jogsegélyszolgálatot: lásd 1. pont.

Két lépésen belül matt.
és még hírek:

Internetadó: a 700 forint éppen 700 forinttal több, mint kellene

Az internethez való hozzáférés jogáról az ENSZ három éve mondta ki, hogy alapvető jog. A határozatot az országok más-más szinten kezelik: valahol mindenkinek ingyenes internet jár, máshol pedig legalábbis nem zargatják a netezőket. Aztán vannak olyan, kevésbé fejlett demokratikus berendezkedésű országok, ahol jogilag, vagy pénzügyileg próbálják megnehezíteni a mára a gazdaság és a társadalom egyik motorját is jelentő internetet. Gigabájtonként 150 és havonta 700 forintos internetadóval is ez utóbbihoz fogunk tartozni.

hvg.hu/tudomany/20141027_internetado_a_700_forint_eppen_700_forint

-

Egész hétre szabadságot vett ki a NAV elnöke

A kitiltási botrányban vélhetően érintett Vida Ildikó szerdán utazott el, titkára állítja a hvg.hu-nak, hogy ezen a héten sem dolgozik az elnök

hvg.hu/gazdasag/20141027_Egesz_hetre_szabadsagot_vett_ki_a_NAV_eln
egy seggel két lovat, íme a sokadik bizonyíték, hogy a fideszjobbik az egy:

A Jobbik nagyon tart attól, hogy az internetadó elleni tüntetés kommunista ésvagy euroatlantista trükk volt!

A jobbikos Farkas Gergely szerint az embereket a Fidesz köpönyegforgatása háborította fel, vagyis az, hogy az internetadót, amit ellenzékben még elleneztek, kormányon már bevezetnék. Utána zavaros fejtegetésbe kezdett arról, hogy nagyon helyesen követelték a szervezők a pártsemlegességet, de nem lehet-e az, hogy valójában az MSZP próbál civil álca mögé bújva szervezkedni. Utána azon háborgott, hogy Andre Goodfriend is kinézett a tüntetésre. “Milyen alapon szól bele?” – kérdezte. Az se tetszett neki, hogy EU-zászlókat is lengettek. “Ez felveti az euroatlanti nyomásgyakorlást, akár titkosszolgálati vonalon is” – mondta.

444.hu/2014/10/27/a-jobbik-nagyon-tart-attol-hogy-az-internetado-elleni-tuntetes-kommunista-esvagy-euroatlantista-trukk-volt/
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Na miért, főokos? Talán volt senki a tüntetésen? Naugyeugye

Eh!
Lecserélve a békemenetelő néni szerepét a valódira azért megkérdem halkan, hogy ha a NAV botrány nem közügy, akkor miért írt róla hazugságot a Századvég faszagyereke? Ennyi is elég lenne egy alapos félmilliós tüntetéshez a hanyatló nyugaton ám! Olyan most a fidesz, mint a Svejk-beli mohó kutya, amelyik megpróbált lenyelni egy olajba áztatott szivacsot, ami megakadt, és most se kiköpni, se lenyelni nem tudja. És kire zabosak a fiúk? Hát a magyar választókra, akik akadékoskodnak itt, amikor ünnepelhetnék is a saját szabadságjogaik korlátozását, amit egy olyan politikai elit visz véghez, amelyik nyíltan elismeri a saját végtelenségig korrupt voltát.
Eh!
“A burzsoázia az egyetlen forradalmi osztály. Továbbra is.

Ma este a József Nádor téren egy tüntető táblájára ez volt írva: “Eddig levegőnek néztünk titeket, de mostantól az ellenségeink vagytok!”"

librarius.hu/2014/10/27/ahogyan-netet-ugy-barmi-mast-elvehetnek/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Figyeljük meg, mit csinál a kormány: feláll valami eleve inkompetens pojáca, és habzó szájjal követeli a "bizonyítékokat" erről a konkrét ügyről, tudván tudva, hogy egyrészt nem adhatók ki, másrészt a proklamáció alapján történő kitiltáshoz nem kellenek konkrét "tárgyi" bizonyítékok. (Egyébként pontosan ezt kompenzálandó nem adja ki a lovagiasság jegyében harmadik félnek a kitiltott adatait az USA.)

Mi az AMIT VISZONT NEM CSINÁL A KORMÁNY?

- Nem kér hivatalosan jogsegélyszolgálatot a magyar korrupciós ügyekkel kapcsolatban, ideértve ezeket az eseteket. Magyarul: egész egyszerűen NEM INDÍT NYOMOZÁST.
- Nem szólítja fel hivatalosan az érintetteket, hogy nevezzék meg magukat, és kérjék ki az USA nagykövetségétől a kitiltásuk okairól szóló indoklást, majd éljenek panasszal és támadják meg, erre ugyanis, csak ez elsikkadt a nagy hangzavarban: AZ ÉRINTETTEKNEK JOGUK VAN!

A következtetéseket mindenki vonja le. Nem mintha egyébként olyan sok kérdés maradna azután, hogy az érintettek mindegyike egy hete kussol. Ha engem életem végéig kitiltanának az USA-ból, akkor azért csak megfutnék még egy kört, hátha tévedésről van szó, már csak a lelkiismeretem megnyugtatására is. Az meg természetesen teljesen nonszensz, hogy mondjuk a kormányzat a NAV hivatalban lévő(!) elnökéről nem tudja, adott esetben beutazhatna-e az USA-ba mondjuk egy konferenciára, meg egyáltalán, hogy hol a picsában van a helyetteseivel együtt.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Jó eszmefuttatás.
A Fiúk mindig elfelejtik, hogy más országokban nem kötelező a NER, ellenben azt még elérhetik, hogy Magyarországot gránitba vésik.
Roppant kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a következő német/usa infóbomba :D

Ti nem izgultok?

Szerintem ez végre egy olyan ügy, ami egységbe kovácsolta az országot, mert a békemenetelőkön keresztül a Fidesz prominensekig ugyanúgy izgatottan, az időt sürgetve várják a következő - valószínűleg az elsőnél jóval nagyobbat robbanó - sztorit, ahogy a többiek. Élvezzük ki ezt a nagy összetartozást!
Szívem szerint meg is veregetném Lázár vállát, és mondanám neki, hogy: Janó, izguljunk együtt :D!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

"_Ha engem életem végéig kitiltanának az USA-ból, akkor azért csak megfutnék még egy kört, hátha tévedésről van szó, már csak a lelkiismeretem megnyugtatására is._"

Ebben az egyetlen mondatban benne van az a 3 ok, amiért az érintettek lapulnak.
Másrészt elég sokan érintettek lehetnek, de majd eljön az egymásra mutogatás napja is.

1) Eszük ágában nincs futni akár egyetlen kört is,

2) Szó nincs tévedésről,

3) Lelkiismeret megnyugtatása?????? kac
@miva?: Igen, én is. Remélem, hogy még egy kicsit várnak, amíg a kormányzó elit még mélyebbre ássa magát a pöcegödörben, aztán jön a következő kübli szar a nyakukba...
@rdos:

Valahogy csak meg kell zabolázni a gondolatok és az információk szabad áramlását úgy, hogy az emberek közvetlen és közvetett kapcsolattartását feltételekhez kötik, más esetekben megnehezítik, -és ez lesz a következő kísérlet- ELLEHETETLENÍTIK.
@hun-bug: Én most akarom! Nem akarok várni! Majd lesz botrány holnapra is, amekkora gerinctelen és pofátlan meg mohó alakok ezek. Szeretném, ha magánügyben a komplett KDNP + Fidesz frakció bécsből hajnalban ismeretlen helyre távozna, miközben a Bencsik vakarja össze a békemenetet ingyenbuszokkal, iskolások kirendelésével, stb, hogy a békemenetelők az ingyentrip alkalmával odasétáljanak a Lendvay utcához, és lebontsák az épületet alagsorig! :D
*
*
Elárulná valaki, hogy az ATV miért néhány ezres demonstrációról tudósított este a rendkívüli kiadásban jóval a tüntetés után?
*
*

Sandrinak* se tetszik az internet? vagy ez a történelmi egyházi státusz elismerésének ellentételezése?

Németh Sándor (HIT)
Kocsis, Lázár, Varga, Rogán. A mai megszólalásuk után le akartam írni a véleményemet. De inkább nem. :(
@miva?: Jó, én is szívesen látnék egy gyors összeomlást, de ez nem érdeke sem az USÁ-nak sem az EU-nak. Nem kell egy Jobbik a hatalomba. Az látszik (3 általuk nyert választás után), hogy a magyar közvéleményt fokozatosan kell meggyőzni arról, hogy bűnözők kezében van az ország. Úgy tűnik az amerikaiak eldöntötték, hogy ez így nem mehet tovább, bíztak Orbánban, de rájöttek, hogy kígyót melengettek a keblükön.

Időt kell hagyni az embereknek, hogy ezt felfogják. Én nem hiszem (vagyis inkább nem akarom elhinni), hogy Magyarországon több mint kétmillió ember tudatosan, meggyőződésből Fideszes, ezek legnagyobb része egyszerűen tájékozatlan, mert elvágták az információszerzés lehetőségétől is (ha egyáltalán volt ár igényük). Nekik kell az idő és a (kezdetben) lassan, de folyamatosan érkező botrányok. Ezt az érzelmi alapú kötődést csak fokozatosan lehet lerombolni és erodálni a Fidesz és Orbán köré épített nimbuszt.

Bízom benne, hogy a következő botránynál (vagy ennek a botránynak a következő lépésénél) már valamilyen módon konkrét nevek is elhangzanak (ne feledjük, az ügyvivő azt mondta a kitiltottak listája bővülhet, szóval ez csak az első vízbe dobott kavics lehetett).
@V-PORT: Ugyan! Minden ilyen megszólalással egy bástyával kevesebb marad a Fidesz védelemben. Most iratkoznak fel a következő botrány érintettjei :D

Az lenne a legjobb, ha André nyílt levélben tenné fel a kérdést, hogy:

Akar még valaki megszólalni, kedves Fidesz? Ha igen, akkor hamar, mert küldeném a mélt, hogy személyre szóló ajándékcsomagot kaphasson minden magát exponáló álamférfi!
@jaegtoer:

Kíváncsi vagyok, jelenleg Vidával hogy kommunikálnak. Valószínűleg "teve-nyelven", a TOR-protokollon keresztül.

Hö.
Höhö.
@miva?: Az elmúlt 4 év is erről szólt. És mégis rengeteg embert meg tudtak szólítani. Ők csak akkor veszítenek, ha valós alternatíva lesz. Addig viszont mindent megtehetnek, és meg is fognak tenni.
@miva?:

Én még hadd élvezzem! Olyan kevés örömünk van, de ahogy ezek egy hete hebegnek-habognak, azt még hadd nézzem egy darabig!
napi.hu

14:41 KT: nincs alapvető ellenvetés a 2015-ös költségvetéssel kapcsolatban

14:24 Kettest kapott Magyarország - Itt az új bizonyítvány
@jaegtoer: A megnehezítést a regisztrációhoz között kommenteléssel még moszkoVitya előtt elkezdték a netes sajtó híreinél.

Az internet annyira a hétköznapjaink, az ipar, az oktatás, ... része lett, hogy ezt szerintem nem fogják meglépni (tüntetéssel, vagy nélküle is így gondolnám). Annyira abszurd hogy ezzel szinte É-Koreát előzzük. Terelés ez szerintem a jóval nagyobb botrányról, a maffia-államról. :-(
és még nincsen vége!!!!!!!!!!!!

Az üzleteket és a nagykereskedőket terhelnék az élelmiszer-felügyeleti díj emelésével, amitől húszmilliárd forint bevételt remélhet a kormány. A kereskedők élelmiszerár-emelkedéstől tartanak, de a statisztikai adatok azt mutatják, a vevőknek - szemben az érintett cégekkel - nem kell túlzottan aggódniuk.

www.napi.hu/ado/itt_a_kormany_uj_adoemelesi_otlete_celkeresztben_az_elelmiszer.588671.html
@hun-bug: Sztem meg a dolgoknak megvan a maga dinamikája. Olyan ez, mint a hegyomlás. Nagyon lassan indul el, és nagyon gyorsan kezelhetetlen és jósolhatatlan eseménnyé válik.
Tegnap láttuk mindannyian, hogy érdemes felemelni a szavunkat. Legközelebb sokkal többen lesznek, mert mindenki szívesen nézi a gusztustalanék vergődését, mert jó a hangulat, mert nem csak 700 erőtlen és megosztott, régóta a politikából élő ember volt ott tegnap.
Olyan mémek is egyre többen lesznek, amikért már önmagában is elmennek az emberek. Ráadásul szerencsére Vargamisi elintézte a barátságosan meghallgatást annyival, amennyivel.
Szarunk rátok, tüntetők! Vandál banda!
Ezután gondolom sokkal jobban szeretjük őt is, meg a NAV nem közügy Janót is, a többiekről nem beszélve.

Jól is van ez így. Ne tartson karácsonyig! Induljon a tömeg - de úgy, hogy vanuatun is a fideszen röhögjenek - és hulljon az áldás, derüljenek ki a dolgok. Ez egyszerre nagyon kellemes lehet.
Keleti államunk van nyugati árakon

Nagy átalakítást tervezget a kormány, ezért megmértük, hogy a magyar állam mennyire hatékony és mennyire drága. Lehangoló lett a végeredmény.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2Fdefacto%2F2014%2F10%2F27%2Fkeleti_allamunk_van_nyugati_aron_defacto%2F
@V-PORT: Ez is egy vélemény. :)

"Jöttem, láttam, tüntettem. Amit láttam, annak egy része nagyon tetszett, egy másik része meg nem. Tetszett, hogy sokan voltunk. Hogy sokfélék voltunk, mégis meg tudtunk mozdulni egy ügy érdekében. Hogy határozottak voltunk. Igazából azzal sem volt semmi gond, hogy pár monitort behajítottak a Fidesz-székház ablakán. De azért helyes, hogy hogy ennél több nem történt. Ennyit ért az ügy, többet nem.

Mert, aki most CIA-puccstól parázik jobbról, vagy épp "demokratikus forradalomról" álmodozik balról, az teljesen félreérti a helyzetet. Tegnap a tömeg döntő többsége azért ment utcára, mert a kormány egyrészt ostoba javaslatot terjesztett be, másrészt szembeköpte alig hat évvel ezelőtti önmagát, harmadrészt mindezt olyan arrogáns módon kommunikálta, amit tanítani kellene - elrettentő példaként.

A tegnapi nap sem nem egy puccs, sem nem egy forradalom kezdete nem volt. valószínűleg nem volt a kezdete semminek. Nagyon remélem, inkább a vége volt valaminek: a kormányzati ámokfutásnak és arroganciának. Orbán Viktornak és társainak most szépen le kell ülniük néhány palack jó bor mellé, és alaposan át kell gondolniuk, mint rontottak el az elmúlt hetekben. A kormányfő szereti, és valószínűleg érti is a futballt. Most éreznie kell, hogy ez egy sárga lap volt. Az első. A másodikat nem osztják olyan könnyen, de négy év múlva még megkaphatja, ha van még olyan jó politikus, mint amilyennek eddig látszott, nem várja meg...

jobbegyenes.blog.hu/2014/10/27/sarga_lap_820
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: nagyon kiismerted a fijukat:

Kitiltási botrány: Polt megkereste az amerikaiakat

A legfőbb ügyész hivatala közölte: a hatályos törvények alapján nem lehetséges jogsegély-kérelem, mert az csak már folyamatban lévő konkrét büntetőügyben kérhető. Polt Péter ugyanakkor megkereste az amerikai legfőbb ügyészt és André Goodfriend ideiglenes ügyvivőt, és kérte a kitiltási üggyel kapcsolatos, kiadható adatok átadását.

hvg.hu/itthon/20141027_Kitiltasi_botrany_Polt_megkereste_az_amer
@miva?: "Sztem meg a dolgoknak megvan a maga dinamikája. Olyan ez, mint a hegyomlás. Nagyon lassan indul el, és nagyon gyorsan kezelhetetlen és jósolhatatlan eseménnyé válik."

Pontosan! Ezért kell a folyamatot a lehetőségek szerint megpróbálni irányítani és ezért nem akarták azonnal a teljes szippantós kocsi szart a nyakukba önteni. Az amerikaiak csalódtak Orbánban, de nem akarnak egy Vonát a helyébe. Én sem akarok. És őszintén szólva, azokat a szocikat sem akarom, akik Orbán marionett bábjaiként, az ő kegyelem fillérjein tengődnek, kompromittálódva, zsarolható emberekként, akiknek az expénztárnoka (meg a családja) Simicskáékkal üzletel. Nagyon nehéz lesz (ha egyáltalán sikerül) ezt a Fideszes rákot kipucolni a magyar politikai élet testéből, mert valamilyen mértékig minden parlamenti párt érintett és függ Orbánéktól.

De azért örülök, hogy legalább már eddig eljutottunk, ahol most állunk, hogy fiatalok kimentek tüntetni (és nem csak az internet adót emlegették, hanem a NAV botrányt is). Kíváncsian várom a fejleményeket.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Így legyen ötösöm! :DDD

Hogy tettetik a hülyét! Csak az a kár, hogy ezt persze 10 ember közül kilenc simán beszopja.

"Polt Péter ugyanakkor megkereste az amerikai legfőbb ügyészt és André Goodfriend ideiglenes ügyvivőt, és kérte a kitiltási üggyel kapcsolatos, kiadható adatok átadását."

Maximum trolling. Ez tulajdonképpen szinte szép.
@V-PORT: Egyszerű: senki sem próféta saját hazájában ;)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Túrórudi-automatával nem illik fosztogatni?

Hogy milyen fura illemszabályok vannak...
A fideszes szerint „nettó büdösbogarak” tüntettek az internetadó ellen
Deutsch Tamás hozta a formáját.

civishir.hu/kozelet/a-fideszes-szerint-8222netto-budosbogarak8221-tuntettek-az-internetado-ellen/1027141158
A fideszes szerint „nettó büdösbogarak” tüntettek az internetadó ellen
Deutsch Tamás hozta a formáját.

civishir.hu/kozelet/a-fideszes-szerint-8222netto-budosbogarak8221-tuntettek-az-internetado-ellen/1027141158
Valaki összefoglalná bájos szavaival tegnap mi volt a tüntin?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

beutazhatna hivatalos ügyben - ezt az ügyvivő ov-ral kapcsolatos kérdésre, hogy mi van akkor, ha rajta van a listán? - mondta...
ilyenkor az országot képviseli és nem magánszemély státuszban van...

akkor, így már érthető a lapítás, neked is?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"Jelentősen csökkenhet
a cafeteriakeret

Az adóemelést a munkavállalók fizethetik meg."

Lehetséges, hogy tudatos "népirtás" a cél, a szociálpolitika és a munkaerő kizsákmányolás segítségével? 30%-a az országnak hogyan, miért lett "menthetetlen" szegénységbe taszítva?

már a KSH adatai is kormányellenesek?

Meghökkentő számok Magyarországról - Már a létminimumot elérő fizetésért is harcolni kell

offforever.blog.hu/2014/10/27/a_munkabol_nem_lehet_megelni_a_magyar_berek
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Röviden: sok ember és ezért néhány redőny javításra szorul.
A kár mintegy tízmillió forint, ebből a kárszakértő díja kilencszázezer-hetven forint.
@dr. jenőke (jenőke):
Es muss nicht immer Kaviar sein.
Mi a pöcsért kell gy.f.nek ezt is szétqrni? :(
@dr. jenőke (jenőke): Hagyd. Deutschot semmilyen, valós döntési körrel és tvékenységgel járó poszthoz nem engedik oda, mert rég kiderült, hogy - a gyerekcsináláson kívül - semmihez sem ért és semmit nem tud jól csinálni - szegénykémnek valahogy csak ki kell engednie az ösztrogént...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: :D

"bájos szavaival" hahahahaha jó a humorod! :)

én azt szűrtem le, hogy spontán, nagyon rövid idő alatt megszerveződött a több tízezres jó hangulatú demonstráció, amibe még a fociultrák pár tagja is becsatlakozott.

a tüntetés végén pár ezer ember átment a Lendvai utcai székházhoz, ahol ez történt ( a poszton a második hír videókkal erről szól):

Székháztámadás lett az internetadó elleni tüntetésből

offforever.blog.hu/2014/10/26/milyen_allam_az_ahol_a_kormanyt_levaltani_nem_lehet
@hun-bug: lehet , hogy a következő kübli szar olyan helyről jön, hogy arról koldulunk:

Visszavonulót fújt a legnagyobb hitelezőnk.
Jelentősen csökkent a harmadik negyedévben a Franklin Templeton magyar állampapír-kitettsége, az amerikai alapkezelő több mint 800 millió dollárt veszített a dollár jelentős erősödésén. Viszont még így is közel 12,2 milliárd dollárnyi magyar kötvénye van hazánk legnagyobb magánhitelezőjének.
.... ami várhatóan a magyar hozamok emelkedését vonja maga után, ez pedig további rossz hír lehet a hosszú távú befektetők számára, és a magyar eszközök részleges leépítésére ösztönözheti a Franklin Templetont.
orientpress.hu/134967
Tállai államtitkár - Z.Kárpát jobbikos képviselő "Meddig tart az adó cunami?" című kérdésére - nyugisan felállt és rezzenéstelen arccal közölte, nyugi a netadót csak a szolgáltatók fogják fizetni. Végül kifejti, hogy szükséges és fontos a netadó.

Egyéb kérdés? :(
@guma: Ne bántsd ÉdesViktort. Éppen a pánikszobájában reszkethet. Mást nem tudok elképzelni, hiszen egyéb esetekben ő az aki megmondja a tutit, amit aztán lakájmédia azonnal világgá kürtöl.
@dr. jenőke (jenőke):

hahahahaha
ez valóban "bájos" összefoglaló, csak lemaradt az eredeti számlánál is és nálad is, hogy + AFA!
még a végén áfacsalók lesztek, véletlenül :)))
@No pasaran!:

hol van még a pénteki rádiómonológ ideje?
csak nem gondolod, hogy túlórázik tutimondásra?
:)
@dr. jenőke (jenőke): akárhogy osztok, szorzok, a tétel alapján az jön ki, hogy Dajcs és hordája a bruttó büdösbogár.
Nézve a parlamentet, azt látni, hogy a tegnapi események után a kormány támadó stratégiát tart hathatósnak, és a parlamentben ennek tanújelét is adta.
Lázár a fő válaszadó, habzó szájjal, már majdnem ordítva hárít minden ellenzéki bírálatot.
Egy-két gyögyszem.
A kérdés a NAV elnökének gyors elutazására vonatkozott.
A rendreutasító válaszban Lázár kioktatotó stílusban közölte, hogy senkinek semmi köze, hogy valaki a szabadidejét mivel, hol, és hogyan tölti.
Hát igen. A szomszédom is elment welness hétvégére, de őt Amerika nem tiltotta ki az országából, nincs is a világsajtó címlapjain.
A másik reakciója, hogy a NAV-ot ne bírálja senki, mert tavaly is rekord mennyiségű adót szedett be.
Inkább a kormányt dicsérte volna, amely ezerféle új adót vezetett be, vagy emelt meg. A matek szerint ez már garancia a rekordra az előző évhez viszonyítva.
A rekord adóbevételnek van egy viselkedés formája, ha bejön. Rekord életszínvonal emelkedés, vagy óriási gazdasági kilábalás. Nem? Kedves Lázár úr!
Máskor tessen folytatni a levezetést idáig.
@dr. jenőke (jenőke):

erről írt TUAREG.

"már látom, hogy kezdik írogatni a fikacikkeket némely Fideszhátterű hírportál elvileg liberális tollnokai. Ha a megélhetésért teszik, mert alkalmazkodnak a tulajdonosi érdekhez, akkor ugyebár ezt kollaborációnak nevezik, ha meg a mindentudás felsőbbrendűségű komplexusából eredően, akkor meg ostobaságnak."

tuaregblog.blogspot.hu/2014/10/ez-igy-nagyon-rendben-van-sracok.html
@guma: Igazad van. Bár addig minden megtörténhet. Sőt annak az ellenkezője is. Lehet, hogy nem is kell bemennie a rádióba. Ki tudja?
@bioLarzen:
Elcsíptük Tompika rövidített politikai önéletrajzát::-)))
Megcsaltam gyerekeim anyját és feleségem a házinyúlért, akit elhagytam azért a nőért, akivel azóta nem vagyok együtt. Röviden ennyi.
és itt a példa mennyire okosak a fiúk! tessék csak a rejtett oldalát is átgondolni:

Nem csak az internetadónál kérdés, hogy van vagy nincs rajta sapka

Az állam szeme mindent lát, minden adótárgyat. Bármilyen kicsi is, nem tud elbújni az állam adóztatási vágya elől.

A mostani adócsomagban is bőséggel vannak olyanok, amelyek eddig csendben meghúzódtak a sarokban, vagy egyszerűen a kutya se akart belőlük sápot szedni, vagy akart, de nem mert. Azt, hogy az állam figyelme milyen szerteágazó, a születéstől a halálig minden életszituációt felölel, ha adóztatni valót keres, jól mutatja a termékdíjtörvény módosítása.

A tervek szerint eztán a szappan, a mosópor, a dezodor és a művirág sem kerüli el ezt a közterhet. Az aprólékosságot mutatja, hogy a jogszabályalkotók az elektromos vibrációs masszírozó készülékekről sem feledkeztek. Lássuk be, ezek az eszközök eddig méltatlanul kisiklottak a közteherviselés alól. Még mondja valaki, hogy kormányunk nem az élet minden területére kiterjedően szabályozza a gazdaságot.

Már csak az a kérdés, hogy ez az aprólékosság hol volt, amikor gigabájtonként 150 forintos adót terveztek az internethasználatra. Ez tényleg akkora hülyeség, mint ide Lacháza retúrban, és egy laikus számára is hamar bebizonyítható, hogy akik kigondolták és leírták, azoknak nem sok fogalmuk van az internet működéséről.

A bárdolatlan favágás mellett ugyanakkor itt is megfigyelhető a finom részletek kimunkálása. Ezt az adót ugyanis a szolgáltatók leírhatják más adójukból, így a vastag nyereségű telekomcégek akár el is bírhatják (legföljebb egy jóval alacsonyabb szinten), különösen úgy, hogy az alacsonyabb nyereségű konkurenseik padlót fognak tőle, és velük szemben ledolgozhatatlan versenyhátrányba kerülnek.

Bizony-bizony ebben az adócsomagban is van jónéhány lex X szabály, szinte vagy teljes egészében konkrét vállalkozásokra szabott paragrafus – pluszban és mínuszban egyaránt. Így nemcsak az internetadónál kérdés, hogy van vagy nincs rajta sapka, hanem a cégeknél is.

www.vg.hu/velemeny/jegyzet/nem-csak-az-internetadonal-kerdes-hogy-van-vagy-nincs-rajta-sapka-437839
@Spániel:
A büdösbogárról nekem a lapos, zöld mezei poloska jut eszembe.
Szerinted?
még egy téma aminek 4 éves évfordulójáról nemrég megemlékeztünk.

mai napig békétlenséget okoz a vörösiszap segélyezésének módja.

olvassátok el:

"Lepukkant putri helyett most ideköltöztették őket"

A vörösiszap-katasztrófa után négy évvel még mindig izzik a levegő Devecseren, ha a tragédia és a kártérítés szóba kerül: sokan keveslik az elszenvedett kár megtérítésének nagyságát, miközben úgy látják, hogy akadnak olyanok, akik a putriból egyenesen kacsalábon forgó palotába költözhettek. Többen úgy vélik, hogy az újonnan megválasztott jobbikos polgármester a kampányában is ezt az ellentétet lovagolta meg, azt hangoztatva, hogy minden devecserinek jár még 400 ezer forint, mivel a kármentő alapban levő pénz egy részét nem a lakosok kapták.

folytatás:

hvg.hu/itthon/20141027_devecser_jobbik_vorosiszap_mal
@guma:
Szerintem az internetadó mellett eltörpül a valódi hír: Orbán fél, egyre inkább az erőszakra akar támaszkodni, mert ez a pénz a lakosság ellen bevethető állami erők lefizetésére kell. Nekem ez ijesztőbb, mint a netadó !!
@dr. jenőke (jenőke):
Nekem meg a parlamenti élősdik jutnak eszembe róla.
Hungarikum? :(

Nem tudunk annyit adózni, amennyit loptok

Van egy ország, ahol az adóhivatal szervezi az adócsaló maffiát, ahol a söralátétes-egysávos adócsökkentés kormánya évek óta a legkifacsartabb unortodox adókkal húz le, a bevételekből minden sarki óriásplakáton rezsicsökkentést hirdetve. Egyszer biztos készül belőle egy durva szitkom.

apuokolbeszoruloarca.blog.hu/2014/10/22/nem_tudunk_annyit_adozni_amennyit_loptok
@dr. jenőke (jenőke): szerintem is, van velük elég bajom, most költöznek be minden résen, esténként zümmögnek a fejem körül.
És ugyanúgy utálom őket, mint a tompikát.
@CsekklisztNo.10Reloaded:

a jól teljesítő állam "feje" évek óta fél szerintem.
ráadásul annyira nincs fogalma az ország lakóinak helyzetéről, hogy képes nyilvánosságra hozni, hogy azért kell ez az adó, hogy a karhatalomnak fizetésemelést adjon...

azt gondolja, hogy majd lelkesen kiverik ezt a pénzt a tüntetökből az egyenruhások?
azok is tudnak számolni, sőt a szavahihető kormányzati intézkedésekből is van tapasztalatuk...
(tényleg+ mi van a szakszervezeti vezetőnőjükkel? ítélet volt már? vagy még mindig házi őrizetben van?nagy a csend körülötte... pfejj)

mutass olyan európai országot, ahol hónapok óta védik azt az utcát ahol a pártvezér háza áll...
ez mindent elmond...
VÁÁÁÁÁÁ! :)

kep.cdn.index.hu/1/0/705/7052/70529/7052969_7de39d5b3ed2dae8c5f2655a410de8c1_wm.jpg

"Az egy dolog, hogy Kim Dzsungun éppen belehamuzik egy gyerekágyba az árvaházban. De mit csinál a sarokban a plüssmaci a plüsscicával?"
@Marcellusca:jesszus! Ez is esélyes a hogy basszuk szét a gazdaságot, hogy növekedni tudjon magyar nagydíjra. Mesélik azt is, hogy az Hugó e-díj is mennyire szivatasra megy...
@miva?: "Az onokám meg a tévét sem képes beállítani, oszt mindég a pax megy, mert nem ér rá. Ide bezzeg ráért elmenni, na majd adokénneki!"

Jóvanna!
Csak a Toldit korszerűsítették. Tudod írta a Jani, no nem ab lézeres, hanem az Arany, hogy repül a nehéz kő, ki tudja hol áll meg, s kit hogyan talál el. No ezök azunokák meg gondolták, megpróbázzák millen az, ha a monitort dobják el. Azé mégiscsak más, mint egy nehéz kő.:D
Hopppp...

"Nem lehet igényelni a MagNet Bank több kölcsönét, köztük lakáshiteleket sem október 27-től, vagyis a mai naptól – közölte a magyar tulajdonú pénzintézet. Az én pénzem szerint a meglepő lépés indoklása alapján a fair bankolásra vonatkozó szabályokra vár a bank.

Tájékoztatásukban úgy fogalmaznak: „célunk, hogy a jövőben is olyan hitellehetőségeket kínálhassunk, amelyek a 2015. év elején megújuló fogyasztóvédelmi előírások maximális betartása mellett is egyszerű és könnyen elérhető finanszírozási megoldást biztosítanak hitelt felvenni kívánó ügyfeleinknek”.
A pénzügyi elemző portál azt írja, a lakossági hitelezést nagyon éles piaci helyzetekben szokták leállítani a bankok (például a válság idején történt ilyesmi)."

hvg.hu/gazdasag/20141027_Hirtelen_befekezte_a_hitelezeset_egy_magy
A 444 kommentjeiből hoztam:
"Említsük meg, hogy Pécsett és Miskolcon is volt ugyanabban az időpontban demonstráció. Én a miskolciról tudok beszélni.

Nyilván kevesebben gyűltek össze, mint Pesten. A helyszínen úgy hallottam, 200-ról beszéltek. Később többen is lehettek, de nem sokkal. A demonstráció végig egy téren maradt, azt töltötte meg. A vége felé már ritkultak a sorok, mert még ha az amatőr beszédek fel is tüzelték őket, azért hideg volt (szerintem közelebb volt az öt fokhoz, mint a tízhez), és a hólyag pártsemleges szerv.

Nem voltak ultrák, sem szélsőbalosok, vagy ha igen, akkor dicséretesen nyugodtak maradtak. Egy helyi szocialista politikust felismertem a tömegben, szerencsére nem szólalt fel.

Nem volt amerikaink sem - volt viszont, aki Kazincbarcikáról utazott ide fagyoskodni, hogy közölje, hogy "Barcika velünk van". Miskolc környéki faluból is találkoztam ismerőssel. (Ezt helyi Sólymárnak tessék elképzelni, a településnév mindegy.)

A szervezők civilnek tűntek a szó jó (független, ismeretlen) és rossz értelmében (egyikük az elején kínosan ügyetlen volt, egy megírt szöveget sem tudott rendesen felolvasni, szerencsére később magára talált, és megmutatta, hogy magától is tud beszélni).

Maga a rendezvény abból állt, hogy az utca népe odamehetett a tömeg elé, és elmondhatta egy megafonnal a kezében ("hangosabban! most jó? tartsd közelebb a szádhoz! hátul semmit sem hallani!"), hogy miért nem akar internetadót. Voltak diákok, munkanélküliek, családapák. A felszólalók és a jelenlevők nagy része fiatal volt, de a sorokban álltak nyugdíjasok is. Felhoztak anyagi okokat és mondták, hogy a Fidesznek mennie kell. Beszéltek érzelemből és racionálisan, percekig vagy csak pár mondatot.

Összességében nyugodt, jó hangulatú esemény volt - leszámítva az okot, amiért összegyűltünk.

Kiegészítés:
- Veszprémben is volt tüntetés tegnap, erről csak most hallottam.
- Elfelejtettem köszönetet mondani a miskolci szervezőknek, bárkik is ők. Nélkülük nem lettünk volna ott.
- A rendőrségről sem szóltam, mert fel sem tűntek. Korrekten jártak el. Azt tették, ami a dolguk volt, se többet, se kevesebbet: biztosították a helyszínt. Köszönet nekik is. A jelenlétük nem volt zavaró. Volt, aki hozzájuk szólt: a kormány össze akar minket ugrasztani azzal, hogy nekik ígéri az adóbevételt."
"

Ott voltam en is. Elgondolkodtato volt az a pillanat, mikor egy 50 ev koruli ur is a megafonhoz lepett, hogy elmondja a velemenyet, meglatasait:

"Sziasztok! Nem mutatkozom be, mert a gyerekeim a miskolci egyetemen tanulnak, es szeretnem, ha be is tudnak azt fejezni!"

Bosszut allhatnak rajtad vagy a csaladodon, mert kritizalod a hatalmat, hangot adsz a velemenyednek? Sajnos kozelebb van Moszkva, mint gondoljuk. Na ez Magyarorszag igazi szegenysegi bizonyitvanya, pontosabban a mienk, mert hagyjuk ezt :("

"Van meg valami a miskolci tuntetessel kapcsolatban, amii kikivankozik belolem:

Felment az emelvenyre egy kozepiskolas lany, elsirta magat es ezt mondta:

"17 eves vagyok, gimnazista. Engem nem erdekel a netado, nem erdekel a politika sem. Csak adjatok vissza a ket batyamat, akik elmentek Angliaba dolgozni, mert csak igy tudunk megelni! Szeretem oket es nagyon hianyoznak!"

Aztan eltunt, en meg csak szegyelltem magam, nem is ertem miert...
Ugye, te is hallottad?:("

444.hu/2014/10/27/internetado-tuntetes/
@guma: De jól értem, hogy egy rész kerítés, pár ablak és redőny sérült csak meg a támadás során? (Biztos nem volt a focis tünti kielégítő az ultráknak... vagy nem volt elég nagy a tömeg eltünni)
bakker, ugrott a békemenet, pedig olyan kiváncsi lettem volna, mi lesz a molinón.
@CsekklisztNo.10Reloaded:
Ezek tényleg nem normálisak!

Annyira életszerű lesz. Egy kisboltos, Bivalybasznádról napközben beugrik a közeli nagyváros nagykerébe áruért, mert éppen kifogyóban (pölö hosszú hétvége miatt) az árukészlete, de addig nem viheti haza az 500e Ft-ot meghaladó áruját, amíg be nem jelenti a NAV-nak. Persze indulás előtt, a nagyker parkolójából/rakodójáról, mobil NET-en.
Ja, és fizesse hozzá - és minden bejelentés után - a NET-adót is!

Gondolom (remélem) lesz majd "békés" kamionos tüntetés is!

És mi lesz a következő bejelentési kötelezettség?
Aki saját autójával egynél több személlyel kíván utazni, azt előre, pontos útvonaltervvel, személyek adatainak megadásával, üza. számla utólagos csatolásával teheti majd meg? Ha elutazik a család 2 felnőtt + 1/2/3 gyerek, kirándulni/nyaralni/nagyihoz, előtte bejelentésköteles lesz? Engedélyt kell majd kérni a lakóhely elhagyásához? Határövezetbe külön engedély szükségeltetik majd?!
@látjátok feleim szümtükkel:
Informatikai szempontból a tegnapi nap:
Lelkes, információra éhes fiatalok számítógép össze- és szétszerelési képzést tartottak a narancsbolsevik párt központjánál - szabadegyetem jelleggel. (Bár állítólag a Tatabányáról érkező és kissé csalódott focialista köménymag mekkora informatikai képzettséggel rendelkezik...)
Röpködtek az ötletek (és billentyűzetek, mausok, PC házak, HDD-k, DVD-k, sőt lelkes gyűjtők a múlt technikáját, a katódsugárcsöves monitort is megmutatták), sziporkáztak a mondókák (a q...a anyádtól, a "Viktor takarodj"-ig) és a bitek áramlása folyamatos volt.
Egy kicsit megrezegtek az ablakok, de hát - mint azt tudjuk - lelkes fiatalok csak a vélemény nyilvánítás egyik unortodox formáját választották, hogy felhívják a figyelmet az információs sztráda fontosságára.
Na, pufff, ez most a Lendvay utcán át vezetett... vezethet persze máshol is. Rövidesen fog is...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Már rég kiderült, hogy nem fociultrák voltak.
@Spániel:
Szemléletesen írtad le a "moszkovita" módszert.
@Kágébriel ürgebőrben: Sejtettem. Se komoly anyagi kár, se utcakő felszedés, se vízágyú nem volt.
Szuper idézet 444!rol
Baldrick Ganészedő
Ezt még valamikor 2000 környékén mondta Kéri László
"
. Ez a garnitúra jóvátehetetlenül magányra, csalódásra, paranoiára van ítélve. Írva vagyon a jövõje. Minél tovább marad hatalmon, annál paranoiásabb, annál gonoszabb lesz. Annál bosszúállóbb lesz a tízmillióval szemben, aki nem érti õket.

Ez a tizenöt ember, ha most megnyeri a választást, meg aztán megint – akkor egyre inkább büntetni fogja a magyar társadalmat saját mássága, jóvátehetetlen magánya miatt.

– Meg fogják nyerni a választásokat?

– Legyõzhetõk, de az is könnyen elõfordulhat, hogy az MSZP elveszti nekik a választásokat, és akkor rettenetes négy év vár ránk. Elszúrják az európai csatlakozást, és totális káoszba, anarchiába döntik Magyarországot.

– Miért? Miként?

– Mert nem fognak tudni túllépni saját paranoid gondolkodásukon. Ha megnyerik a választást, akkor is az fogja érdekelni õket: ki az, aki nem segítette õket. Mindig lesz ellenség. Mi nem tudunk úgy gondolkodni, mint õk, hogy a csoportnak mindig szüksége van aktuális ellenségre, mert csak úgy tud létezni. Ha nincs ellensége, aki ellen lehet harcolni, akkor nem tud élni. Így sokakra vár még ez az ellenség-szerep. Mert Orbánék
nem képesek feloldódni, nem tudnak bízni. Aki nem volt velük együtt, az nem lehet velük. Érdemes tanulmányozni a jakobinusokat! Ott a minta, leginkább õrájuk hasonlítanak. Mélységesen jakobinusok; ha rajtuk múlik, ugyanúgy eljutnak
Thermidorig, eljutnak oda, hogy új idõszámítást vezetnek be,. 1963. május 31-e, Orbán Viktor születése lesz a nulla év nulla nap, onnan kezdõdik majd az idõszámítás"
@csakmostjöttem:
Ez egy ilyen szánalmas ország, tetű, szarházi vezetőkkel.
Napi szinten lebegtetik - pl. szarházi dagadt elvtárs - az eu kilépést. Ennek készítik elő a terepet, próbálják felkorbácsolni az eu elleni hangulatot és keresik, honnan tudnak pénzt szerezni, amivel kihúzhatják.
Szerinted a seggnyaloncaik ma miért tűntek el innen is?
Szarházi, szervilis nethuszárjaik miért nem mernek ugatni a tegnapi nap után?
Már tegnap is a netadó elleni tüntetés csak határmezsgye.
Evégre kiállás az európai értékek, gondolkodás mellett, vagy ... mehetünk keletre, éljen a kínai modell - mint nyugdíjban (ja, hogy az ott nincs?), mint cenzúrában.
A mocskos szarháziak... ha nem állunk ki magunkért, akkor ezek a szarháziak elszigetelik az országot.
Amúgy gyerekek nem lehet, hogy csak egy újabb pontjánál vagyunk a Simicska - Nulladik csörte show műsorban?
Evégre...
"Mi kint voltunk vasárnap, mert nem értünk egyet az internetadó tervezetével. De se Gulyás Balázs, sem az Egyenlítő, sem az MSZP nem képvisel minket.

Az az igazság, hogy a Fidesz székház ablakát monitorokkal bedobáló dühös fiatalok sokkal inkább képviselték a tömeget, mint az MSZP-s szervező, Gulyás Balázs. Aki annak az MSZP-nek a tagja, akik 2008-ban ugyanezt az adót készültek bevezetni."

korutonkivul.blog.hu/2014/10/27/en_a_vandalokkal_vagyok
@Marcellusca:
Hihetetlen. Es az e utdijjal csak a kijelölt útvonalon mehetsz, ha letérsz, akkor autómatice 140e Ft bünti, kivéve ha van valami beépített boxod á50e, amit mindig fel kell előre lovéval töltened.

A magyarok zsenik h működik a gazdaság még
Már emlegettem Toldit, most megint ő jutott eszembe. azt írja a Jani, nem a lézeres, ahnem az Arany, hogy egy, csak egy legény van talpon a vidéken....

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2014%2F10%2F27%2Fkiakadt_egy_biro_a_bankok_elleni_peren%2F

Azt sajnos nem értem, hogy a bírságokon miért csak egy?
Essen a nav-ba a mennykőcsapás!
na. ennyi.
Embörök!
Géza?
Sehol?
Komolyan vágyom rá... na, kuss, nem ÚGY!!!
... csak hiányzik a lelkes és csillogó szemű HITe.
De'télleg...
Idesanyja jól lehet?
Mert amennyit emlegetik...

A zsidókat amúgy még mostanság a történetben nem hallottam.
A CIA már volt, sok ostoba paraszt anyja vala is, de a zsidók még sehol???
Há'kérem, mi ez a hátrányos megkülönböztetés?
@guma:
Múlt heten voltam ott, már nem védik:-(
Szegeny feje, saját paranoia áldozata! Az összes sötét lelkű diktátor a legnagyobb rettegő mert ismeri saját lelkületét és pont magafajtájától retteg.
@CsekklisztNo.10Reloaded:

Mi van, ha a kijelölt úton fél napig nem tud menni, mert baleset miatt ott tökölnek a hatóságok, és közben az élő jószágot meg várják a vágó üzemben, az meg pont azon az úton van, amelyiken nem mehet?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Bazzeg multkor láttam: van Blogger Gézáné nick is. De az sztem poén :-€€
@látjátok feleim szümtükkel:
140 rugó, mondom! Eutdjból ugyanannyi bünti folyt be,int díj! Korrekt, jó a rendszer? Jó, tudjuk ki találta ki.... igen, pont az a magyar múlti akinek jó, h konkurencia ezzel csak szív
@CsekklisztNo.10Reloaded:
Én láttam valahol Blogger Bélát is. :)
@Marcellusca:
Az agyi egysejtuek osztódással szaporodnak, ez alap :-)
@CsekklisztNo.10Reloaded: "Eutdjból ugyanannyi bünti folyt be,int díj!"

Látod, mégsem tüntetnek a kormány ellen, sem a fuvarpzók, sem a fuvaroztatók, sem a vevők. Beszámolják a büntit is a költségbe, oszt nekünk így minden annyival többért jön. Mindenki boldog.
@CsekklisztNo.10Reloaded:
Megvan, Mariann épp oktatta az ecceri csúszómászóját... :)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: de Bástya eltárs ma is itt van közöttünk.
Reggel hallottam a jereváni rádióban, hogy egy vidéki kisváros alpolgármesterének kulcsa van az uszodához, zárás után akkor meg be amikor akar.
Úszni, kondizni, szolizni, jakuzzizni, szaunázni, miegymás.
Azt nem tudom, hogy testőrök mennek e vele.
@Penivaldes: @CsekklisztNo.10Reloaded:
Énnemtúúúúdom, de semmisenem van kizárva. :)
@látjátok feleim szümtükkel:
:-) Ezért is bírom a rezsidémont!! Nincs is olyan
@Spániel:
Nono, nem ollan kisváros az! :)

hvg.hu/itthon/20140911_oroshaz_furdo_kulcs_alpolgarmester/

És megen beszavazták a testületbe, és megen megválasztották alpolginak. :(
@Marcellusca: téged nem zárnálak ki egy esős éjszakán:) na de hagyjuk a hanyatló.. a nyugatnak:)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Hát neki van türelme ! De minek? Ezek energiavámpírok, téged leszívni jönnek ide!!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: csak a Windows biztonsági réseit tesztelték.
@CsekklisztNo.10Reloaded:
Pirézek, cigányok se... SZörnyű ez!
Nem kéne?
Mégiscsak...
@CsekklisztNo.10Reloaded:
Ezt finomítanám!
Nem, max.csinosabb hölgyekkel lennék csak hajlandó (négyszemközt) a fenti aktusra.
Hagyom én magam... :D
A pöcsért kíváncsiskodtok ti meg...
Ilyenek vagytok, csak ugattok róla - csinálni kell!!!
@CsekklisztNo.10Reloaded: nem hittem volna, hogy a háromkaréjú, vagy milyen ősrákok neve egykor összefonódik egy személlyel...
@elmeherceg:
Meg a Lendvay utcai putri réseit...
Mert elég szakadt, egy koszmók, ótvarul omladozó falú putri az - kár ezt szépítgetni.
@Marcellusca: Sőt, ha reggelente saját autóddal két szomszédot is elviszel, még meg is büntetnek, mert így azok nem vesznek jegyet, nem fogyasztják a benzinüket, tehát áfát sem fizetnek utána, s ezzel megkárosítják az államot.
@Penivaldes:
:-) én se hittem, h 2/3 + 2/3 = 3/3
@Marcellusca: a riport elejét nem hallottam, a lényegre kaptam fel a fejem.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: A vezetők jellemzésével egyetértek, az országéval nem. 2010-ben elhitték az emberek, hogy valami jobb jöhet. Hittek.
Hittek és reméltek. Szerintem akkor senki sem gondolta, hogy a Fidesz egy diktatúrát akar kiépíteni. Jól működött a NER, a propaganda, a manipuláció. Sikeresen megosztották az embereket szétforgácsolták a közösségeket.
Közben ott lebegtették a Nagy Magyarország romantikus eszméjét, mindig volt ellenségkép.
Ez működött 5 évig.
Ezalatt ellustultak, elszemtelenedtek.
Most pedig nem értik, miért lázadoznak az emberek. Ezt abból szűrtem le, hogy tegnap este óta csak kapkodnak. Nincs egy értelmes reakciójuk a történtekre. Remélem, nem is lesz sokáig.
@elmeherceg:
Mijjazhogy! Illegális taxizás, kéremalássan! :D
Rohadt imprlista németek szerintem direkt csinálják!
ILYENEK EZEK!
Csak azért, hogy bosszantsanak bennünket...

"Mint azt a Cleantechnica megírta, a térségbe 1991 óta mintegy 9 milliárd eurót fektetek be a napenergiába, és olyan cégeket tettek naggyá, mint az Innotech Solar, a Hanwha Q-Cells vagy az Enercon. A régióból 2011-ben már azt jelentették, hogy az elfogyasztott villamos energiának több mint 60 százaléka megújuló forrásból származott, így nem meglepő, hogy ez a hely vált ideálissá egy ilyen projekt számára. A mostani beruházás ráadásul a tervek szerint pusztán az első az épülő új tipusú, óriási méretű akkumulátor-rendszerek közül, melyekkel Németország még távolabb kerülhet a nukleáris energiától.

A szász-anhalti projekthez méretét tekintve nem, de céljában hasonlóra van máshol is példa. Az északnémet Mecklenburgban a közelmúltban kezdte meg működését egy 5 megawattos energiatároló rendszer."

hvg.hu/gazdasag/20141027_Gigantikus_akkut_epitenek_Nemetorszagban
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: így van fiam! Közé kell csapni a lovaknak, aztán uccu neki!
Bocsi itt a hazisárkány:-)) léptem!
@Penivaldes:
Én csak akkó mennék be/engednélek be, ha a masszázs grátisz. :)))

www.youtube.com/watch?v=_fq7VcldmvE
Ja, és ha már adó, a 40%-os alkoholra (kivéve pálinka és gyógylikőr) ráugró literenkénti 700 forintos termékdíj? + 27% áfa természetesen.
@dr. jenőke (jenőke):

A Feri visszafoghatná magát. Olyan lett, mint a döglégy, ami azért rárepül a cukrosvízre.
@CsekklisztNo.10Reloaded: nagy zöld? vagy kis piros típus van meg neked???????
@Spániel:

Az a Templetonos info fontos, épp a napokban beszéltem róla valakinek.
Mi kerülhet 10 millióba a Fidesz székházban? Gondolom a Közgép csinálja. Akkor viszont értem.
@V-PORT:
8 misi okosban, 1 a kár (vastagon, 40%-os árréssel), 1 a kárszakértő.... Hol a pöcsbe élsz?
Iszol te rendesen?
@jaegtoer:
Azért ha ő lép (amerikai, jó állampolgár?), akkor Piktorunk megszorongatja a zabszemet.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Ezt az Usa-ban nem korrupciónak hívják?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Tegnap délután túl gyorsan és túl keményen gyaláztad le a fideszorkokat.:) Csak lassan, finoman adjál nekik. De túl hosszú ideig se lacafacázz, mert ha megjön taga20 meg fog marni amiatt, hogy eteted őket! Tudod Ő szigorú, de igazságtalan. Azt gondolja ezt csak Ő teheti meg.
@V-PORT:
Neee... Hungary... Ott a helyi népművészeti agyagedény réteg subkultja. Essetunni... Bezzeg a Pentagonban, meg Langley-ben ezt vágják. Te meg itt értetlenkedsz... :)
Szolgálati közlemény!
Nem ér csufolodni a papucsállatkán
De most tenyleg lépek, mert anyóst is hozza ...
@No pasaran!:
Na, basszatok le... :(
Amúgy az agyhalott fideszork valamiért nem jött vissza. Pedig még ugrálnék rajta.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Tudom ballibsi vagyok! Nehéz is ez.
Ezzel a tüntetéssel is úgy fogunk járni, mint a HaHa tüntetéssel. Sehogy. Én nem érzem azt, hogy itt valami csoda fog történni. Jön a Halottak Napja, Advent, hideg lesz, és máris elfelejtődik az egész.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Csak nyugalom. Idő kérdése és házhoz jönnek a pofonokért. Azért tényleg zavar lehet az erőben, ha még mindig nem tudják a fideszorkok, hogy mi is ma az álláspontjuk.
HUTH GERGELY az atévén.
Háááááááááááááááááááááááááááát....
@látjátok feleim szümtükkel:

Leszögezem a bíró érvelését helytállónak találom, annál is inkább, mert én nem vagyok az, ezért bírói felelősségem nincs.

Ugyanakkor hadd jegyezzem meg: minden visongás ellenére a bankoknak van annyira meggyőző volumenű költségkeretük, hogy akár öt évig is tarthasson a mindenre kiterjedő és alapos érvelésük, hogy a bíróság előtt képviselhessék jogos érdeküket, miközben egyidejűleg képtelenk néhány egyszerű kérdésre válaszolni:

Miért adtak minimálbérre bármilyen hitelt, amikor köztudomású, hogy az a napi megélhetésre sem nyújt(ott) fedezetet?

Miért hirdettek kezes és jövedelem igazolás és ingatlanfedezet nélküli hitellehetőségeket, és ilyenből mennyit nyújtottak? jaaaa, ez üzleti titok.

5 évet írtam? Nevessünk együtt.
@No pasaran!:
Megnyugodtam... Üthetem szívlapáttal is a parasztját?
@V-PORT:
ezt kérdeztem tegnap, hogy lehet túldobni a vasárnapi kirándulást, mit lehet még hozzá tenni, hogy a sok fütyi fideszes elgondolkodjon és a fővezér farkára lépjen. egyszerűen nem látom a hogyan tovább, mert ha csak annyi történik, hogy holnap is kimegy 10-20-30 ezer ember az utcára a fityisz ugyanúgy beleszarik ahogy eddig, pedig nagyon kéne valami okos lépés mert eltakarítani való volna bőven, csak ez a mostani adócsomag egy döbbenet és az eddigi szemétségekről még nem is beszéltünk...
@dr. jenőke (jenőke): Én is tátom a szám rajta. Ekkora hülyét!
bocs, de állandóan szakaszosan vagyok csak jelen...

mindig itt ragadok aztán kapkodhatok a melómmal. most annyira kíváncsi voltam, hogy amikor visszajöttem a tv-t is bekapcsoltam...

megy a vita, mert pesti srácok szerint ez baloldali tüntetés volt.
a műsorvezető pedig azt mondja, sehogy nem kapnak választ arra: miért nyitott utat a rendőrsorfal a Lendvai utca felé?

ez az ürge hülye... kamu civílmozgalomról beszél!
@No pasaran!:

No, csak figyelj, szerdára majd megjön a hangjuk, és mekkorára nővekedik a pofájuk?!:D
@Mariann19:
Ott se vótam... a'ssetudom mirő' van szó! :D
Ez a szerencsétlen Géza majom sokkal-sokkal ostobább és oktondibb, mint elsőre tűnik.
Szánalmas szervilis majom csak.
Tényleg államtitkár, vagy vmi hasonló szarrágó pártmajom.
Vicc... durva, ecceri, közönséges és balfasz.
"A Fidesz képviselő csoportja azt kéri a kormánytól, hogy ahhoz a több százmilliárdos programhoz, amit elindít az internet mindenkihez való eljuttatásáért a kormány, az ott felhasználható uniós forrásoknál ezeket a bevételeket önrészként vegye figyelembe, mert azt gondolom, hogy ezzel nemcsak az internetet juttatjuk el mindenhová, hanem ezeknek a cégeknek piacot csinálunk, akik ebből még nagyobb nyereségre tesznek szert, ennek a nyereségnek egy részét igazán befizethetnék a költségvetésbe."

propeller.hu/itthon/3009246-rogan-azt-mondja-netado-arra
@jaegtoer: Akkor jól fogunk szórakozni. Boli tegnap is jó formában volt, és ma is pezseg. Nem félek a szerdától! :)
@Kágébriel ürgebőrben: Miért keresitek a kifogásokat. Ne menjetek ki. Kész. Ennyi. Miért nem egy volt Fideszes, vagy Jobbikos szervezte?
@No pasaran!:

@dr. jenőke (jenőke):

a szemében először látok félelmet és a száján sem tud az a lenéző mosoly eluralkodni (ami szokása), pedig igyekszik nagyon...

a szövege pedig... no comment
@dr. jenőke (jenőke): AZONNAL KAPCSOLJ EL!!!! KI FOG SÜLNI AZ AGYAD ATTÓL AZ IZÉTŐL!
@No pasaran!:
Annyi dolgom van napközben, ki sem látszom!
Holnap pláne, de szerdára is durva a terv.
Azért majd rátok nézek, nehogy jól érezzétek magatokat!!! :D
@guma: Akkor ezt a kretént hívják Huth Gergelynek? Megpróbálom memorizálni. Egyébként a vitapartnere és a riporter keményen alázták.
És a riport vége a Tanú című klasszikusra hajaz. Az amerikai titkosszolgálat emberei ürgebőrbe bújva... HaHaHa!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Oké! Ezt igazolt hiányzásnak vesszük.:) Na de hol van taga?!
Hát, igen sokat gondolkodtam a tegnapi történéseken. És arra jutottam, hogy mindenki bekaphatja. Aki ott volt, az is, aki nem volt ott, de ott szeretett volna lenni, az is, aki nem is szeretett volna ott lenni, az is, akit nem érdekelt az egész, az is, a maradék (aki magam lennék, ugye) szintén.

Amikor beletenyereltek a felsőoktatásba, és Pokorni megmondta, majd ők döntenek arról, hány bálnatenyésztő kell Magyarországra, akkor nem volt ott senki.
Amikor olyan mértékű nemtandíjat vezettek be nagyon sokaknak, amihez képest a Gyurcsány-Bajnai-féle tandíj kávépénz, nem volt ott senki.
Amikor egy tollvonással elvették többmillió ember nyugdijmegtakaritását egy majdani ködbe vesző állami nyugdij igéretével, nem volt ott senki.
Amikor kiderült, hogy több tizezer ember megélhetését elvéve a cimbiknek osztották ki a trafikokat, nem volt ott senki.
Amikor kiderült, hogy fél megyéket osztanak ki a cimbiknek koncesszióba, nem volt ott senki.

Ezerféle basztatás történt 4 év alatt, és soha nem volt ott senki.

(A Milla-féle tüntetésen összejöttek pár tizezren, aztán hazamentek, és nyammogtak két napig, hogy milyen faszányosak voltak. )

Aztán egy 700 forintos havi plussz költségtől kiborult a bili. De ne feledjük, most se volt ott igazából senki. 15 ezer ember még egy nevesebb meccsre is elmegy.

És nem, nem lesz folytatás. Nem lesz forradalom. Lesz még pár hétig némi tüntetésecske, egyre kevesebb résztvevővel, aztán kifullad az egész.

A Gyurcsány-kormányt se a népharag söpörte el. leváltották egy demokratikus választáson. Orbánt se a népharag söpri el. Leváltani pedig nem lehet. A külföld baszik elsöpörni Viktort. Legfeljebb felfüggesztik az uniós támogatásokat. Attól még nem lesz kormányváltás. Csak szarabb lesz az élet.

Majd ha egy tüntetésen negyedmillió ember fogja üvölteni, hogy Orbán, takarodj, akkor lehet elgondolkodni azon, hogy valami történik. És akkor is összejön négyszázezer birkamenetes édesviktorkitűzős fogalmatlan idióta,és megmutatja országnak, világnak, mekkora a mikrotitán támogatottsága. A világ pedig ásitva legyinteni fog egyet.

De most is azt mondom: fenékig ki kell üritenünk azt a keserű poharat. A birkamenet népének is rá kell jönnie, hogy rossz lóra tett. Az pedig csak akkor fog bekövetkezni, ha kilépünk (és nem kirugnak) az EU-ból. Ami a jobbfaszoknak se lenne ellenére. Meg kéne próbálni.

De azért, királyfik, fantáziáljunk tovább. Az még ingyen van.
@No pasaran!:
Nem olyan nehéz...
Klasszikussal társítjuk: "Jabba the Hutt"
Van ahol Huth, van ahol Hutt. Ilyen apróságba nem veszünk el.
www2.mintinbox.net/site/actus/10-01/0108sidejabba/1.jpg

Bár amikor jön Leia hencegnő, akkor szorul a hurok.
Pennike hencegnőről oszt akkor még nem is beszéltem!!!
@No pasaran!:
Majd azzal a fals dumával jön, hogy dolgozott. Figyeld meg! Ilyen ez... :)
@DarthVader:
Teljesen igazad van!!! Lofasz lesz itt mama, nem forradalom, előbb zárják le a határt.
Olvasd Bartust, hátha feldob:-((

nepszava.com/2014/10/velemeny/tollhegy-lesz-elet-az-union-kivul-is.html
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Arra bóklásztam, és minden második kommentben szórt olyan baromságokat, hogy nem tudtam megállni, hogy ne cáfoljak.
Ezt nem akarom elhinni!
Államtitkár vagy ilyesmi?
A 84 éves szomszéd néni jobban vágja a témát.
@Mariann19:
Szimpla pártmuzsik.
Ilyen szarházi szociban is létezik, pl. felénk, hányok tőle, a víz kiver a faszitól.
Ennyire hülye egy ember magától nem lehet, csak ha megfizetik érte!
Döbbenet, hogy ezek az ecceri és demagóg balfaszok a hétköznapokban köztünk járnak és önállóan egyáltalán tudnak lélegezni.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: De ha nem fals a dumája akkor jogosan pályázhat a Kapitalista Munka Hőse kitüntetésre. Egyébként mit kell tudni Penni hercegnőről? Amolyan domina típus?
@dr. jenőke (jenőke): @guma: @No pasaran!:
Jááááááááááááááááájjjjjjjjjjjj!!!!!

Most nézem ezt a "csodás" Hírvitát.
Borzalmas ez a Huth! Nevetséges.
@Marcellusca:
Szimpla, tehetségtelen ember, csak egy pártribanc.
Kurvának ezek szerint jó. Másra nem.
@Marcellusca: Gumigerincű,senkiházi, aljas nyalonc. A fityeszes fajta mintapéldánya!:((
@DarthVader: Párszor már belefutottam ma a tiédhez hasonló hangvételű kommentbe. Mindannyiszor kinyílt a Shogun késkészlet a zsebembe.
Mit kell gondolni, amikor valaki a süllyedő szarhalomban akar bevágódni főninek?
@ornagy50:
Kis finnyás... amikor a "kályhacsövön" repültél, akkor bezzeg... :D
@miva?:
Azt, hogy hátha lepattan a szarról...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: @No pasaran!:
Ki az a (másik) idióta, aki kamerák elé engedi ezt az elmeroggyantat? Mitől meghatározó, hogy őt hívják meg? Mert van egy netes oldala? (Ilyen alapon Fabiust vagy gumát is meghívhatnák (jobban járnánk).)
Mondjuk, hogy mire tartják a vitapartnerei (ide veszem a műsorvezetőt is), azt a non-verbális kommunikációjuk jól elárulta. :)
@Marcellusca: De tényleg! "Ki a f..szom ez a Huth Gergely"(copyright: Deutsch Tamás)?! :(
@Marcellusca:
Nézd, ha neked is egy szánalomhalmaz, szimpla és ostoba emberrel kellene "beszélgetned", azzal a primitív szellemi nívóval... le mégsem lehet csapni a kamera előtt, meg lehülyézni sem elegáns.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Ahogyan olvastam a kommentjeit, az volt az érzésem, hogy tényleg szándékos az, hogy befolyást gyakoroljon az ottaniakra az olvasókat is beleértve.
A Fidesznek nem elég a közmédia feletti uralma?
Még a blogokba is küldi az agitátorokat.
@Mariann19:
Most meg kellene lepődnöm?
Ez régi történet. SSteffyke bogaram se elsőáldozó szűzlány volt, az egyik fidesznyik kisköcsögre rendesen rá is volt gerjedve rendesen - de mivel gfg féle kis buzi volt ő is, ez egyértelmű.
Ma miért hanyagolja a blogot az a tegnapi sulokparaszt, meg Tündike őnaccsága?
Csak nem beremegett a kiskacsó tegnap este?
@DarthVader:
és ha egy szívlapáttal szájon törlöd a lézert amint habzik a pofája parlamenti homokozóban? az sem,?

brühüyyy

vagy árvíz alcsúton?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Nem nagyon volt
miből válogatni.A mentőmellény ugyan piros volt
de nem hajtott a vágy a megtekintéséért !:DDD
A NAV elnökasszony korrupciós ugye magánügy Jankó szerint ;)
Sztem inkább közmunkára megy ezután Blogger Géza :D
@jaegtoer:

Nem a hitelezésről szól a bíró érvelése, hanem a jogról, meg az alkotmányosságról, meg a bizonyítás szabadságáról, meg a bírói függetlenségről. Mi köze van a hitelezés gyakorlatának ahhoz, amit a bíró fejteget? Mondjuk lehet róla beszélni, de én azt emeltem ki, hogy végre akad egy tökös bíró, aki mer is élni a jog adta lehetőségeivel.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Tegnap már egy kicsit elment a kedvem az új jövevények miatti hangulati atmoszféra változása miatt, azért húztam el a beleimet egy kis kitekintésre a nagyvilágba.
Ott meg ott volt az édes Géza.Az egész életem egy nagy tévedés.
@miva?:
Valamelyik főút mellé, torkoslánynak.

@ornagy50:
Lengyeleknél volt az éleslövészetetek?
Olvastam pár beszámolót azokról a neten.
A tenger felett pláne nem lett volna üdítő egy ugrás.
Én csak Meteorral (picit kisebb, meg lassabb, RF távirányítós tüzérségi "idomító") bohóckodtam Csornapusztán, meg őrkutyáskodtam a Zalkán. De a MIG nagy szerelem...
@Mariann19:
Ma valamiért lapítanak. Fosik a csürhe.
Tegnap megijedtek.
@Mariann19: érdekes, te akkor jöttél, amikor én mentem. egyoldalú ismeretség a miénk, mert én olvaslak, te meg ugye nem tudsz, mert nem írok. De tudnod kell, hogy a 6 nagy közözz zartalak számon, amiben gábriel, rodeó nem fér bele.Magyarán a hiányzást csak orvosi igazolással fogadhathatom el még akkor is, ha minden karaktereddel vitáznék?

Dologra, nem besértődni!
@miva?:
"De tudnod kell, hogy a 6 nagy közözz zartalak számon, amiben gábriel, rodeó nem fér bele"

közözz helyett>>>között?

és akkó' miva'?

brühüyyy

és kik azok a 6-ök
@miva?:
Szia!
Nem volt semmi, ami engem érintett volna.
Csupán zavaró a szokásostól eltérő közvetlenkedő hangnem, vagy a fölényes hangvétel.
Ezt hagyni kell, az ember egy kicsit remetének megy, aztán vissza araszol.
Orvosi igazolásom nincs, most attól félek, beírsz az ellenőrzőmbe, és kikapok itthon.
Magatartás: 1-es ?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
"Fosik a csürhe!"
Figyeld meg, úgy kedden éjfélig.
Ha nem lesz balhé, szerdán kaján dumájuk lesz, kinyilnak és vigyorognak, mint a tökvirág.
@rodeo36:

Én már annyi embert pofán vágtam a szivlapáttal gondolatban, hogy el sem hiszed. Legutóbb pl azokat a zöld, kék, piros, barna, hupilila és szivárványszin környezetvédőket, akiknek a beleugatása miatt a balatoni vizesek nem merték beállitani a tó téli vizszintjét, és a mostani vihar miatt kiöntött a déli part, szarrá áztatva mindent. Valamint azt az idióta balfaszt, ismeretlenül, aki kitalálta, hogy a 90 éves ágyban fekvő szenilis mamókának a pelenkája felirásához echte szakorvosi javaslat szükséges, mert a feltehetően félalkoholista vagy tán egészen az szenilis 70 éves háziorvos nem tudja eldönteni, hogya mamókaának szüksége van rá, vagy nincs.

Na, ezt elmondom, hogy is van, mert annyira magyarosch, és annyira jól mutatja, miért élhetetlen pöcegödör ez az ország.
Szóval pár éve kiderült, hogy néhány piszkos csirkefogó orvos (kollégát mégse irhatok, nem azok) sumákolt a gyártókkal összejátszva a pelenkákkal. (Nagy tételben öregotthonoknak elszámolták, csak nem adták oda). Ezért - és innentől magyarosch a történet - az OEp kitalálta ezt a szakorvosi javaslatos baromságot, és nem a pár csirkefogót szopatta meg, hanem az egész országot orvosostól, betegestől.

Lézer Janit minden este szivesen pofán verném, annak dacára, hogy racionálisan felfogom, hogy az első pofánverés után a többi már hullagyalázás lenne.
Döbbenet...
Ez a ... izéke EU biztos!

"Az EUrologus őszintén reméli, Navracsics Tibornak több véleménye van az európai politikáról, mint a veszprémi elefántház – egyébként örvendetes – megnyitásának megosztása."

index.hu/kulfold/eurologus/2014/10/27/navracsics_twitter/
@Mariann19:
Szerintem is!
Lapítanak, mint nagy barna a fűben.
Utána meg majd... színük kialakul. Szarrágó népek.
@DarthVader:
Ugrálhatunk is rajta... :)
De nem, a szart nem pofozgatjuk.
.
KÖZÉRDEKLŐDÉSRE
(nem mertem azt írni, hogy közkívánatra)

Hírvita - 2014.10.27.
A műsor vendége Trencséni Dávid és HUTH GERGELY.

www.atv.hu/videok/video-20141027-hirvita-2014-10-27
.

EgyetemistaPartyzán (törölt) 2014.10.27. 21:12:16

Petőfi Sándor
A kutyák dala

Süvölt a zivatar
A felhős ég alatt;
A tél iker fia,
Eső és hó szakad.

Mi gondunk rá? mienk
A konyha szöglete.
Kegyelmes jó urunk
Helyheztetett ide.

S gondunk ételre sincs.
Ha gazdánk jóllakék,
Marad még asztalán,
S mienk a maradék.

Az ostor, az igaz,
Hogy pattog némelykor,
És pattogása fáj,
No de: ebcsont beforr.

S harag multán urunk
Ismét magához int,
S mi nyaljuk boldogan
Kegyelmes lábait!

Pest, 1847. január
A bloggazda, fúegér, boli, alfonzin, knosszosz meg marian akit akkor is elolvasok, ha nincs időm
sokan vannak még, akiket szeretek, de valahol meg kell húzni azt a vonalat, ha csak kevés időm van

libsibolsi banda
@EgyetemistaPartyzán:

Aszonták nekem annakidején, hogy ez az igazi himnuszunk

- Petőfi Sándor -

A SZABADSÁGHOZ

Oh szabadság, hadd nézzünk szemedbe!
Oly sokáig vártunk rád epedve,
Annyi éjen által, mint kisértet,
Bolygott lelkünk a világban érted.
Kerestünk mi égen-földön téged
Egyetlenegy igaz istenséget,
Te vagy örök, a többi mind bálvány,
Mely leroskad, egy ideig állván.

S mégis mégis számkivetve voltál,
Mint a gyilkos Kain bujdokoltál,
Szent nevedet bitóra szögezték,
Érkezésedet hóhérok lesték.

Megszünt végre hosszu bujdosásod,
Sírba esett, ki neked sírt ásott,
Bevezettünk, s uralkodás végett
Elfoglaltad a királyi széket.

Te vagy a mi törvényes királyunk,
Trónusodnál ünnepelve állunk,
Körülötted miljom s miljom fáklya,
Meggyúlt szíveink lobogó lángja.

Oh tekints ránk, fönséges szabadság!
Vess reánk egy éltető pillantást,
Hogy erőnk, mely fogy az örömláztól,
Szaporodjék szemed sugarától.

De, szabadság, mért halvány az orcád?
Szenvedésid emléke szállt hozzád?
Vagy nem tettünk még eleget érted?
Koronádat a jövőtül félted?

Ne félj semmit, megvédünk... csak egy szót,
Csak emeld föl, csak mozdítsd meg zászlód,
S lesz sereged ezer és ezernyi,
Kész meghalni vagy diadalt nyerni!

S ha elesnénk egy szálig mindnyájan,
Feljövünk a sírbul éjféltájban,
S győztes ellenségednek megint kell
Küzdeni... kisértő lelkeinkkel!

(Pest, 1848. március 27-e előtt.)
@miva?:
... csürhe, kérem, csürhe, ha már se libsi, se bolsi nem vagyok!
Legalább valamit hagyj nekem! :D
Voltam én már proli is, valami ecceri hölgyike nevezett el - utána büszkén viseltem, hisz az olyan balfasz ecceritől az biza dicséret volt!
A szélsőjobboldali pártok nem gyűjtöttek sok szavazatot. Az előzetes és még nem végleges eredmények szerint a demokratikus értékeket és az Európai Unió által is kívánatos jogi reformok szükségességét hangoztató pártok szereztek többséget az új ukrán parlamentben.

A szavazást követő első reakciók között volt az orosz külügyminisztérium állásfoglalása, ami szerint a választás a béke esélyét is jelenti a harcok sújtotta országrészben, de emlékeztet a parlamentbe került nacionalisták jelentős számára is, ami alááshatja a folyamatot.

Az oroszbarát szakadárok közül nyilatkozók azt mondták, hogy ignorálják a vasárnapi választásokat, és kitartanak a maguk tervezte szavazás mellett. Továbbra is számítanak a Kreml támogatására, annak ellenére, hogy Petro Porosenko ukrán elnök erős kormányzást ígér.

hu.euronews.com/2014/10/27/moszkva-ervenyesnek-tekinti-az-ukran-valasztasokat/
@DarthVader:
Most a röhögéstől való rázkódás miatt összefolynak a betűk itten előttem: "mikrotitán" - kösz!:DDD
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Felvágós proli, akinek mán a szépapja is csak feltűnési viszketegségből volt tábornok a 48-as szabadságharcban! Mennyivel nagyobb magyar pl Kövér?!

Eh!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
"Utána meg majd.... a szinük kialakul."
Amit Gézának mondtál, az már valami batik eljárás?
Szerintem az ő szine most momentán zöld.
Nagy vagy!
@Mariann19:
Ugyan, még fog a kisköcsög kékülni is...
@Mariann19:
Szia Mariann!
Csak egy rövid izé; ugye tegnap az volt a kamunikációs fősodor, hogy a netadó az azért kell, mert abból finanszírozáz pl. a rendőrök és egyéb rendvédelmisek fizetését, amit ugye négy év alatt... majd. Persze.
Az ígéreteiknek még bedől valaki? A munkavállalói oldalról ha van valaki aki belecsap a tenyerébe Don Vittorionak, az jobb ha utána megszámolja az ujjait, hogy megvannak-e mind, de azért hisznek még. Van az a pénz?:o

Na, erre most mondja Bolgárúr Rádió (semmi pejoratív felhang), hogy a rogányosiantika meg azt mondta éppen, hogy a netadó az majd a net fejlesztésének az önrészét fogja fedezni...

Én sok szemétséget hallottam már ezektől, de ez mindenen túlmutat. Ezt majd elemezze valaki (például Te kedves Mariann) mert nem akarok vulgáris lenni, nekem ezek után csak az menne, de azt sajnos megtettem valamelyik nap - szokásomtól eltérően m,ert kiakadtam.. - szóval ehhez mit szólsz?

Nem kell ma, késő van, majd, ha...
@jaegtoer: bizony bizony, használjuk ki ezt a kis időt, mert nemsokára ki lesz osztva kinek, hány internet-perc jár
@Knósszosz:
Knósszi!
Ez a rendvédelmi béremelés célú net adó rabló duma.
Ezt a Rogán féle indoklást még nem hallottam, de ebből az tűnik ki, hogy a nagy ad hoc tempóban nincs a hazugságok összehangolására sem idő.
Egyszerűen arról van szó, hogy olyan adóemelés dömpinget hoztak össze, amelyre elterelésként különféle magyarázatokat dobnak be hülyítési céllal.
Azt hiszem, hogy a hiánycél betartása a fősodor, hogy nem tartható másképp, csak rendkívüli eszközökkel.
Amikor végig nézzük az adóemelés területeit, és a várható adókat, látható, hogy még piti bevételekre is rá kell hajtani.
Egy komoly kormány nem röhögtetné ki magát szappan- és művirágadóval. Már az adóalap megnevezése is röhejre fakaszt.
Úgy tudom, hogy a IV. negyedévre esik ráadásul az adósságszolgálat jelentős törlesztése is.
A kormány a költségvetési hiányt mantrázza, de az eu az adósságcsökkentést forszírozza, ami
még komolyabb kihívás.
A net fejlesztésének önrésze? Erről nem is hallottam. Ki a generál kivitelező, akihez csatlakoznunk kéne önrésszel.
Holnap utána nézek.
Pussz!
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Kösz!
Tök jók, én imádok régi fotókat nézegetni - rokonokét meg pláne... genyarcz:))
Az internetadóból építjük PaksII-t is. Mit lehet ezen nem érteni?

Eh!
@Knósszosz: Megtaláltam neked egy majdnem tökéletes videót. A klasszikus zene és a másik "szerelmed" példás harmóniában. :)

www.facebook.com/video.php?v=665871340144651&set=vb.196749240390199&type=2&theater
Állítólag a net szektor totál profitja 70 milliárd. Ebből akar 200-at elvenni, megadóztatni a parasztgyerek. Hiába no, a számok csak úri huncutságok. Piktor ezt is jobban tudja.
@Mariann19: Látszik, hogy nem élnek "normális-ember" életet, mert akkor bevezetnék a pecabot és csali adót. Hallottam olyan pecásról, akinek több, mint húsz botja van. Ott lenne "kapás"
@miva?:
Meg az új felcsúti űrkikötőt is! Minimum, Piktor budija mellöl lehet startolni a Sziriuszra, haza.
@Mariann19:
Az jó lesz ha utána nézel, mert a rádióban hallottam és azonnal élő kérdőjellé változtam, hogy akkor ez most meg hogyan??

De komolyan, semmi félreértés, ezt mondta a szpíker, hogy Tóni azt mondta. Igaz, egy-két dolgot elütöttem az igyekezetben, de azért süket nem vagyok. Na, majd holnap átnézed, jó éjt Neked is!
@Mariann19: Nézz körül az MVM háza táján. MVMNET rettenetes erővel nyomul. Na és mit tudhatunk az MVM-ről? Hát csak annyit, hogy állítólag az is ÉdesViktorék játszótere.
Mekkora szerencse, hogy Viktor tud vezetni. Lenne kézifékbehúzási adó, meg tankolásgyakorisági adó, amiből a közmunkások azeri tanfolyamát fedezné.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Én baromira sajnálom, hogy a birkamenetet lefújták. Kár, hogy nem napalmmal, de mégis az van, hogy megnéztem volna hogyan viszi maga előtt a Bencsik a molinót, a többi retardált seggfejjel egyetemben.

Ugye az kiderült, hogy a lengyelek közben szép csendesen elküldtek minket a francba, már a jobboldali újságaik is megírták, hogy orbán egy idióta, szóval kíváncsi lettem volna, hogy helyettük milyen bértüntetőket hoztak volna ide? Esetleg Szkipetárokat Elbasan-külsőről, vagy addig kideríttették volna a történészeik, hogy 15000 éves rokoni szálak fűzik a magyar turult a Közép-Afrikai Burkina Faso-hoz és importáltunk volna tíz IC vagonra való fekete ősszittya testvért dzsungawanabawanamh-alsóról, a menet idejére?

Kár az egészért, mert olyan szép lett volna látni, ahogy Bayer elvtárs kézen fogva a Kerényi elvtárssal jól megvédik az internetadót, mert az nekünk tulajdonképpen jó. Közben segítségképpen a széles elvtárs kikapcsolja a gravitációt, ezáltal az ősellenség komenyisták felesnek az űrbe, ők meg addig lekötik magukat egy-egy lenin szoborhoz ott a budafoki szoborparkban.

Minden örömöt elvesznek az embertől... nem igazság!
@Knósszosz:
Rokony az rokony.
Te, Knoszi, jut eszembe, most akkor a kígyóval is rokonságba kerültél? :D
@No pasaran!:
Nem csodálom a játszóterét az MVM-nél.
Belekukkantottam most a gazdasági adataiba, én is eljátszadoznék ott.
12 éves adatokból látható, hogy van dinamizmus a cégben, biztos piac most és távlatokban, nyereséges, mi kell még?
MVMNET, ez azt jelenti, hogy kiegészül a főtevékenység, vagy mi?
Ez nálam kiesett.
@Knósszosz: Tényleg voltál kint? :)

www.airportal.hu/ap/viewtopic.php?f=97&t=23289&start=0&st=0&sk=t&sd=a&sid=42187e621c818a397128acb33832eb7e

Az egyik kép elég beszédes.

Az A330-200-as pilótafülkéjének kapitányi székében Bondor István, aki immáron 15 éve az Emirates pilótája. Korábban a Malévnél dolgozott, Tu-154-esen repült. A dubaji légitársaságnál volt A330-as pilóta is, de ma már a kétszintes A380-asokon teljesít szolgálatot.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
Te majom!:)))
A kídhjó az más tészta, meg a rokon se olyan közeli, csak van. Megadjam a mélcímedet? ChT-t lehet el is felejtenéd, mert ő aztán tudja, hogy kell a kígyóval:)
@miva?:
"Lenne kézifékbehúzási adó."
Te itt komolytalankodsz, én meg két napja gondolkozom, hogy hogyan kell majd kiszámolni a művirágadót, amelyben csak a műanyag számít bele.
Mondjuk veszek egy művirágkoszorút , de vannak rajta szabad javak /a természetből/ úgymint fagyöngy, toboz, száraz virág. Ez utóbbiak nem adóznak.
Most vagy szét kell szedni a koszorút, vagy műszaki becsléssel meghatározni a szabad javak súlyát, amely levonandó a koszorú összsúlyából.
Marad a nettó súly, mondjuk 1/2 kg 450.- Ft-ért, és erre jön az adó taksa 1.900.-Ft/kg, engem terhel a súly alapján 950.- Ft adó+ 450.- Ft koszorú ár.
Az ÁFA-t hogyan számolom?
Tele vagyok kétségekkel, már alig várom a törvény végrehajtási utasítását.
@Kágébriel ürgebőrben:
Ha a reptérre gondolsz nem.
Sajna meló volt. Tudtam, hogy jön a 330-as, csak azt nem mikor, mindegy már, bármelyik nap megnézhetem.

A capt. meg... ha 154-esen repült, akkor mindenen tud. Ezt nem én mondom, hanem a valódi szakma. Kösz!
Budapesten kívül Miskolcon, Veszprémben, Pécsett, Szegeden és Debrecenben is tüntetnek holnap. Hajrá !!! :))))
@Knósszosz:
.
Kösssssssssszzzzzzz!!!

Ez nagyon szép volt.
Felesnek...
Felér egy felcsökkenéssel!
.
@Mariann19: Gondolom az egyik leány megnevezése.
Uniós forrásból merítkezve (mi másból?)fejlesztik az optikai (üvegszálas ) gerinchálózatukat. Emellet magyarországi nagyvárosokban tervezik (Miskolciában amolyan pilot project-ként már kivitelezik) a kormányzati szempontból fontosnak tartott közintézmények (Pl. NAV,önkormányzati intézmények,ügyfélszolgálatok, KLIK intézmények, Rendőrség stb.) "ráfordítását" az optikai gerincre. Miskolcia esetében ez jóval 100 db feletti végpontot jelent.
Na most, ha ez kész azt hiszem az adott nagyvárosban a többi szolgáltatónak már nem terem fű ezeken helyszíneken.
Úgy hallani a következő város Pécs lesz.(már ha a jó Isten vagy az EU hajlandó finanszírozni.)
@Mariann19:
.
Pedig egyszerű.
Kérek egy csokrot, 70 deka fehér művirággal és egy koszorút 116 deka fehér szegfű művirággal.

Az örökzöld mű-páfrány hová számít?
A mai sajtó alapján az látszik kiderülni, hogy a Fidesz bérelte fel az ultrákat, hogy a füstadó-tüntetést kritizáló parlamenti megszólalásaik ne szóljanak egyébről, mint a barbár vandalizmusról ...

@DarthVader: "Aki ott volt, az is, aki nem volt ott, de ott szeretett volna lenni, az is, aki nem is szeretett volna ott lenni, az is, akit nem érdekelt az egész, az is, a maradék (aki magam lennék, ugye) szintén."
"Ne holt lelkek legyetek, hanem élők!" (Gogol)

"Amikor beletenyereltek a felsőoktatásba, és Pokorni megmondta, majd ők döntenek arról, hány bálnatenyésztő kell Magyarországra, akkor nem volt ott senki."
A bálnák a világ legintelligensebb emlősei közé tartoznak, és mégsem menekültek el a bálnavadászok elől. Farley Mowat kanadai biológus szerint azért, mert nem volt elég idejük evolúciós praktikákat kifejleszteni az új ellenséggel szemben. Ilyen az élet ...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Hát még az sem kizárt.:)))
Én nagyon lelkes vagyok. Ma az összes szabadidőmben hozzászólásokat olvastam. FB, 444 stb. Forradalmi hangulatom lett tőle.:)))
@No pasaran!:
A "Nem leszünk gyarmat!" tükrében elég szánalmas, hogy minden mondóka meg úgy kezdődik, "ha lesz rá eu pénz". Aminek minimum a harmadát ellopják.
@Knósszosz: "Közben segítségképpen a széles elvtárs kikapcsolja a gravitációt, ezáltal az ősellenség komenyisták felesnek az űrbe, ők meg addig lekötik magukat egy-egy lenin szoborhoz ott a budafoki szoborparkban."

Apró részletkérdés, de én úgy sejtem, hogy ez a gravitáció-konteó is Rudolf Steiner elferdített tanaiból táplálkozik. Neki van egy félmondata egy nevelési könyvben, hogy az egyiptomiak miért építhették olyan könnyen a piramisokat (kisebb volt akkor) ... és ezzel nem a Steinert akarom égetni, csak úgy mondom. Vannak érdekes ötletei Steinernek. Pl. a szellemkutatásai alapján azt állította, hogy Schillert ólommal mérgezték. És a modern tudomány megállapította, hogy valóban ólommérgezésben szenvedett, állítólag a tapétától.

hu.wikipedia.org/wiki/Friedrich_Schiller#Hal.C3.A1la
@dr. jenőke (jenőke):
A tetves sírjára annak, amelyik kitalálta ezt is.
@No pasaran!:
Uniós forrásból! Ez remek!
Amikor aktíválják majd a beruházásokat, akkor lehet a ZRT-t államosítani, aztán magánvállalkozás birtokába eladni.
Nem ez lesz a szcenárió?
@dr. jenőke (jenőke):
Tényleg! Minek kell vegyes összetétel?
Az örökzöld műpáfrány szerintem művirágnak számít, persze, ha papíralapú.
Még ez is.
További problémákat vet fel az alapanyag.
Szívesen. A szervezőknek és az FB-nek köszönd. Én csak a hírhozó vagyok. :)
@Mariann19: Jó kérdés! Bár most ÉdesViktorék az államosítás lázában égnek, na de ha esetleg sikerül kigyógyulniuk belőle lehet, hogy lesz itt még magánosítás. Olyan bizonytalan vagyok...
@No pasaran!:
.
Nemzeti internetező és kávéház
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "Boross Péter szerint aki a kormányt támadja, az országot támadja
Ami amúgy is olyan baloldali tempó."

Minden fiatal baloldalinak küldöm, amit az előző topikban belinkeltem ue. témához. Boross nem történész (kocsmáros), Horthy-korabeli nosztalgiákban (kalandjai a kiszolgáltatott cselédlányokkal) és konteókban él, azt se higgyük el, amit kérdez! Károlyit 1923-ban ítélték el hazaárulásért az ellenforradalom győztesei, ilyen alapon a trianoni békediktátumot aláírók is hazaárulók lehetnének.

www.tenyleg.com/index.php?action=recordView&type=places&category_id=3052&id=178926
@csakmostjöttem: Nincs FB-m. Nem igazán tetszik. Bár ilyen esetben jól jönne. Nincs esetleg megfigyelői státuszú fiók? (Na nem NBH típusú)
@dr. jenőke (jenőke): "Nemzeti internetező és kávéház"

Nemzeti tejföl. A Magyar népmesékkel díszített tejfölösdobozra (ugyan mennyire lehet környezetkárosító a sok festék?) már csak az nincs ráírva, hogy magyar a tej, amit magyar tehenek adnak.
@No pasaran!: Nem tudom. Ennyire nem mélyedtem el benne. Én kérem, csak egy egyszerű nő vagyok. :)))
@csakmostjöttem:
""Én kérem, csak egy egyszerű nő vagyok.""

Nem baj.
Viszont ez jutott eszembe:

Hátulról nekem jött egy autó, miután jobb-kéz szabály miatt lassítanom kellett.
Kiszálltam, látható ütközési nyom nem volt, így kérdezem a pasit: - azért jöttél nekem, mert a te kocsid fehér, az enyém meg zöld?
Nagyon bután nézett egy kis ideig, majd azt rebegte: - én kérem villanyszerelő vagyok.
@csakmostjöttem: Végre! Eddig csak bonyolult nőkkel volt dolgom.
Félre a tréfával! Jó éjszakát mindenkinek! Ja, és NER mentes holnapot.
@No pasaran!:Mindenkit megkérünk, hogy az időponthatárokat pontosan tartsa be!
Nem kívánunk rendőri intézkedést és negatív fenn hangot kiprovokálni, aki ezeket a kéréseket figyelemben tudja tartani azt nagy nagy szeretettel várjuk! Infók lejjebb!

17:30-tól Gyülekezés, Városháztér virágóra
18:00-tól Megnyitó beszéd
19:00-19:30-ig A demonstráció vége (szabad foglalkozás mindenkinek :D)

Lehet készülni a transzparensekkel, zászlókkal, egyéb figyelemfelhívó elemekkel, ezek lehetnek:
-@-jel
-wifi jelzés
-UTP(internet)-kábel kreatív alkalmazása

Kerüljük az önkényuralmi, vallási, politikai, etnikai, gyűlöletkeltő jelképeket!
@No pasaran!: Jó éjt! Úgy legyen!:)
Én is bonyolult voltam, aztán leegyszerűsítettem magam. Így könnyebb mindenkinek. :))
@GeoCracker: Egyetértek veled abban, hogy a fidesz székház enyhe rongálását felülről engedélyezték. A környéken lévő rendőri erők, simán meg tudták volna akadályozni, ha akarják.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
Bocs, h bele... de Steiner látó volt!
Már ha hiszel ilyenben::)
@csakmostjöttem: "-@-jel
-wifi jelzés
-UTP(internet)-kábel kreatív alkalmazása"

A szólásszabadságnak nincs valami jele? Mert az internetadó sem csak a pénzről szól. Inkább a szabad véleménynyilvánítás korlátozásáról. És már ott is vagyunk az Alkotmány eltörlésénél. Alkotmányt a magyar népnek!
Dózsa Györgyöt a zászlókra! (Még mindig nem találtam meg a régi húszforintosomat.)
@CsekklisztNo.10Reloaded: Az intuíció csodákra képes, az biztos. :) Bár én felerészben mindig vitatkozom Steiner végkövetkeztetéseivel.
Közben megtaláltam a cikket, ahol szó szerint "mérgezést" mond Schillerről. Bár máshol meg "okkult" mérgezést említenek, kissé ellentmondás. A Wikin pedig azt írják, hogy Schiller hajszálain genetikai kutatásokat végeztek, akkor állapították meg az ólommérgezést is, és ez jóval Steiner halála után lehetett.
Szerintem a Kaspar Hauser-sztori is lenyűgöző, bár szegény Kasparnak nem lehetett az.

www.novalis.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=492&Itemid=1
drága @Mariann19: !:))))

egy szál művirág az esetek 75%-ban drótot is tartalmaz, koszorúknál pedig a gömbvas is szerepet kap, tartásból kifolyólag.

de ami a legszebb és nem győzök rajta röhögni, sőt csodálkozásomra a fiúk sem csaptak le a hírre, amit a művirág tételhez kapcsolva emlegetnek: a guminő és a rezgő műanyag masszírozókészülék termékadója is bejött a listára...

ne kérdezd, hogyan kell az adóját kiszámolni...
Tudom, hogy nem igazán szoktátok olvasni, amit linkeskedem (ez tennap is kiderült számomra, mer értetlenkedtetk a rogános ötleten :P), de most hátha:

444.hu/2014/10/26/fekete-dzsekis-nagydarab-kopaszok-lehetnek-a-fidesz-helyszineloi/
@Mariann19: "Tele vagyok kétségekkel"

Én nem. A művirág főként a szegényebb/igénytelenebb rétegek körében menő, és a falusi öregek közt, mint 90 éves apósom, mert az nem hervad el évekig. Szóval nekik "kedvez" az adóval a kormány. No nehogy már a kis pézecskéjükből itten dőzsöljenek. Mármint művirágügyileg.
@Marcellusca:

Ilyen mintha lett volna a korábbi székházas tüntetésnél is. Mármint nagydarab kopasz fickók.
@guma: ezt továbbgondolva, használat után nem ám a kukába dobni,. Az erre szakosodott cégekkel, úgy mint VESZÉLYES HULLADÉKOT ELSZÁLLÍTTATNI!!!! az érvényben lévő tarifával
@Marcellusca: :)

tegnap is olvastalak! beeee!

csak nem találtam azt az anyagot amit mellé akartam tenni, és közben meg el, el kell tűnöm...

nekem csak szakaszos jelenlétim van, amibe alig fér valami :)))
@OPHELIA: :)))

azt a nemjóját! ott is 27% az ÁFA?

mert én most a fűtés ellenőrzési papíromon, ha hiszed ha nem, ezt láttam (idézem!):

"a 104/2011.(VI.29) Korm. rendelet 17/E. § (3) pontja alapján a felhasználási hely fajlagos fűtési hőfelhasználásának 250%-val kell elszámolnunk."

jól teljesít a kormány rendeletileg és mindent a zemberek érdekében tesz.
te is így látod?
@látjátok feleim szümtükkel:
Ilyenek ezek!
Az állam mindent látó szeme egy pillanatra elfordul, erre ezek elqrnák a pénzüket művirágra.
Az annyuk hétszentségit!
Na, majd most költsék...
Durva lesz, ahogy az ukrán határon beindul a művirágcsempészet... :)
Na szóval akik nem voltak vasárnap, azok kapják össze magukat mára. :)
@guma: én a múlt héten azt láttam, hogy a rezsicsökkentett elszámoló gázszámlánkon odaírták, h fizessek 72e Ft-ot
a gyerekemék meg 90e Ft-ot - 2 minimálbér+1 gyerek után csp. Na ezt, hogy????
Hogyan kötelezik őket szülőtartásra??????
@OPHELIA:
A legnagyobb átqrás ez bizony.
A távfűtési, melegvíz számlával hallottam ismerőstől, rezsicsökkentés - 350 forint havonta, majd egyszer csak kap egy + 15.000 forint befizetendő éves "egyenleg" számlát, pedig havi olvasás van.
Mi van???
Magyar György az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.
Korrupció, bűnpártolás, USA és egyebek:

www.atv.hu/videok/video-20141028-magyar-nem-kell-bizonyitek-ahhoz-hogy-elinduljon-a-vizsgalat
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Nálunk az volt az oka, hogy a tigáz csupa kis betűvel csökkentette önhatalmúlag, milyen jogon? a havi felhasznált mennyiséget. Éves elszámolásnál bukta.

Ezt én még nagy köpködve kifizettem, de a gyerekét is nekem kellett fizetni, vagy elzárják náluk a gázt. Vejem szülei nem tudnak segíteni egy kanyi vassal sem.
És nem az irigységemről van szó, hanem a szolgáltató genya rendszeréről.
@dr. jenőke (jenőke):

Lázár nem azt a jogot tanulta, amit dr. Magyar.:D
-no comment-

Németország azt várja, hogy kötelezzük el magunkat a liberális demokrácia mellett

Komoly figyelmeztetést kaptunk a német külügy európai ügyekért felelős államminiszterétől.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2014%2F10%2F27%2Fnemetorszag_azt_varja_hogy_kotelezzuk_el_magunkat_a_liberalis_demokracia_mellett%2F

--------------------------------------------

A főbarom is megszólalt, bővül a lista, kell a Német, a Svéd, a Francia, az Angol, az Osztrák, a Svájci és a többi nagykövetségek elé is a nem független, nem civilek, nem ingyenes tüntetése.

Kövér örülne egy százezres tüntetésnek az amerikai nagykövetség előtt

De szerinte nincs itt az ideje. Nem cáfolta, hogy a Fidesz kérésére marad el a Békemenet.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2014%2F10%2F27%2Fkover_orulne_egy_szazezres_tuntetesnek_az_amerikai_nagykovetseg_elott%2F
@OPHELIA:

fordítva is igaz a törvény értelmezése! a nyugdíjas is tartsa el a gyermekeit, unokáit.
(pl iskolából kimaradt gyerek, ha munkát nem talál 1 évig nem kerül a munkanélküliek közé hivatalosan, de eü hozzájárulást havonta kell fizetni.)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: akkor meg kell adni a dagadtnak az örömet. Lehet az ami nagykövetség előtt tüntetni, annak háttal, arccal a vasút felé:)
ERŐSZAK

Mindenki forgatja a szemét amiatt, hogy a tüntetés során – valószínűleg a foci-ultrák – beverték a Fidesz székház néhány ablakát, meg a kerítést is ledöntötték.
A kár iszonyatos, a Fidesz szóvivője szerint húszmillióba is belekerülhet a helyreállítás, ami azért érdekes, mert menet közben nem hallottunk arról, hogy ennyire megdrágult volna az ablaküveg, vagy emelték volna a lakatosok bérét.

folytatás

www.pupublogja.hu/2014/10/eroszak.html
@csakmostjöttem:

Jó reggelt!
Te tudom,hogy nem lehetsz ott,de ébresszetek itt A blogon is mindenkit!!

MA ESTE AKI TUD CSALÁDDAL,BARÁTTAL JÖJJÖN A VÁROSBA.KÉRLEK SZÉPEN BENNETEKET:))

Nemzeti dal

Talpra magyar, hí a haza!
Itt az idő, most vagy soha!
Rabok legyünk, vagy szabadok?
Ez a kérdés, válasszatok! -
A magyarok istenére
Esküszünk,
Esküszünk, hogy rabok tovább
Nem leszünk!

Rabok voltunk mostanáig,
Kárhozottak ősapáink,
Kik szabadon éltek-haltak,
Szolgaföldben nem nyughatnak.
A magyarok istenére
Esküszünk,
Esküszünk, hogy rabok tovább
Nem leszünk!

Sehonnai bitang ember,
Ki most, ha kell, halni nem mer,
Kinek drágább rongy élete,
Mint a haza becsülete.
A magyarok istenére
Esküszünk,
Esküszünk, hogy rabok tovább
Nem leszünk!

Fényesebb a láncnál a kard,
Jobban ékesíti a kart,
És mi mégis láncot hordunk!
Ide veled, régi kardunk!
A magyarok istenére
Esküszünk,
Esküszünk, hogy rabok tovább
Nem leszünk!

A magyar név megint szép lesz,
Méltó régi nagy hiréhez;
Mit rákentek a századok,
Lemossuk a gyalázatot!
A magyarok istenére
Esküszünk,
Esküszünk, hogy rabok tovább
Nem leszünk!

Hol sírjaink domborulnak,
Unokáink leborulnak,
És áldó imádság mellett
Mondják el szent neveinket.
A magyarok istenére
Esküszünk,
Esküszünk, hogy rabok tovább
Nem leszünk!

(Pest, 1848. március 13.)
@guma: huh, ennek a bugyraiba nem menjünk bele, amióta megszületett az unokám, már a tartalékokat is lassan feléljük :((((
de már jön a második:))))))))
Tüntetés után, Fideszes úthenger elé

Hétfő dél van, és a Fidesz kommunikációs úthengere meglepően lassan indult be. A dízelmotor nehezebben indul a hidegben. De egy pillanatig se kételkedjünk: be fog indulni, Kocsis Máté már sajtótájékoztatót tart. És mikor beindul, akkor majd jön a vandalizmus, az amerikai beavatkozás és a centrális erőtér, amely most megint igazolva érzi magát a „két szélsőséggel” szemben, amely összefogott vasárnap este, hogy „megdöntse” a nemzeti együttműködés kormányát.

magyarinfo.blog.hu/2014/10/27/tuntetes_utan_fideszes_uthenger_ele
@guma: most képzik a szakmunkásokat, nem?
Ha már Kocsis nertárs "tiszteletben tart minden véleményt és nyitott minden vitára", de azért "ilyen tüntetőkkel, akik így viselkednek, nem szeretne semmilyen tárgyalóasztalhoz leülni", mi akadálya lenne egy bejáratott gépezet beindításának? Mármint egy ilyen cédula kiküldésének pármillió példányban:

Vannak, akik úgy vélik, a rendvédelmi szervek dolgozóinak fizetésemelése csak az internetadó által lehetséges. Mások szerint az internet megadóztatása egyértelműen felesleges, átgondolatlan és rossz, mert tovább mélyíti a Magyarországon amúgy is meglévő digitális szakadékot és elzárja az új felhasználókat az internettől. Ön mit gondol?

Ennyi. A kérdésfeltevés akár ügydöntő is lehetne.

kard.blog.hu/2014/10/27/pedig_egyszeru_lenne_ez
@látjátok feleim szümtükkel:
Lázár (és még sokan mások a fideszes vezetők közül, mint például Tompika, vagy Kövér is) jogot végzett, de nem jogász.
Sokan nem lesznek jogászok akár három-négyéves gyakorlattal sem.
Viszont jól mutat a Dr a nevük előtt.
Azt hiszed, hogy nyílik még a sárga rózsa
Azt hiszed, hogy hallgatunk a hazug szóra
Azt hiszed, hogy mindig mindent megbocsátunk
Azt hiszed, hogy megtagadjuk minden álmunk, minden álmunk

Virágok közt veled lenni
Tudom, szép volna, kedvesem
Virág sincsen, te sem vagy már
Miért hagytuk, hogy így legyen

Virágok közt veled lenni
Tudom, szép volna, kedvesem
Virág sincsen, te sem vagy már
Nem ad választ ma senki sem

El ne hidd azt, bárki mondja, hogy ez jó így
El ne hidd, hogy minden rendben, bárki szédít
El ne hidd, hogy megváltoztunk vezényszóra
El ne hidd, hogy nyílik még a sárga rózsa, sárga rózsa

Virágok közt veled lenni
Tudom, szép volna, kedvesem
Virág sincsen, te sem vagy már
Miért hagytuk, hogy így legyen

Virágok közt veled lenni
Tudom, szép volna, kedvesem
Virág sincsen, te sem vagy már
Nem ad választ ma senki sem

Virágok közt veled lenni
Tudom, szép volna, kedvesem
Virág sincsen, te sem vagy már
Miért hagytuk, hogy így legyen

Virágok közt veled lenni
Tudom, szép volna, kedvesem
Virág sincsen, te sem vagy már
Nem ad választ ma senki sem

www.youtube.com/watch?v=Bjq5186R1PE
@guma:

Ezek a 'fidessfijjuk ('szargyárt kocsis a'rogán stb.)egyáltalán emberek vagy táptalajról nevelt droidok?
Hol nevelték ezeket,hogy ennyire cinikusan,arcátlanul,hidegszívűen,logikátlanul,pofátlanul tudnak hazudozni:((

Egyfolytában hányni kell ettől a söpredéktől!!

Pusztulniuk kell innen "mindenórással"együtt!!
@OPHELIA:

"most képzik a szakmunkásokat, nem? "

a nyilvánosságra került anyag szerint a képzik szó szerintem túlzás...
Emberek! Ébresztő!

Ami most folyik az gyakorlatilag a média feletti teljes fidesz uralom megszerzése. Ennek az internetadó is a része. De nem csak az internetadóról van szó, a legtöbb médiafelület mára az orbán rezsim szája íze szerint tálalja a híreket!

fidesz székházdobálás helyett NÉPSZAVAZÁST AZ INTERNETADÓ MIATT! Már csak ez az 1 legális tiltakozás maradt!
Nem lehet? Miért ne lehetne? Végül is a nép mondja meg mi az amiről lehet népszavazást tartani és nem pár volt kollégiumi szobatárs.
De ha ezt a lehetőséget is elveszik jöhet a molotov... De addig NE!
@gazoló:

pár napja érdemes a szemüket, testtartásukat (vállukat!) nézni...
@guma:

ohhh:)

Figyeltem a testbeszédüket én is.
Tegnap a 'zaatévében 'rommászivatott Huht vörös feje lebiggyent ajka,riadt tekintete is megért egy 'mesét:)))
18 éven felülieknek!

Magyarország mi a fasz van veled mondd csak?
Beteg vagy vedd észre felment a lázad
Semmi okom nincs rá hogy pezsgőt bontsak
Mer' amit látok meg amit hallok az gyalázat

Asz'ondja nekem a sok keresztény hogy van
Pokol meg mennyország mer' ez tény de
Mi van akkor ha kamu a duma és az élet folyik csak ahogy a Duna
Nem volt eleje nem lesz vége
Az előző életeim összes emléke
Itt van velem és néha kísért ebből bárki bárhol bármit is ért
Attól hogy párszor má' bebasztál még
Nem lett belőled megasztár és még mielőtt jól lebasznál
Fordulj el balra a Vegasznál
Tudod a nyárnál meg a tavasznál nekem nincs jobb de a szevasznál
Jobban bejön a helló meg a szia és
Ha tehetnéd rám szavaznál, nem szaroznál...

Magyarország mi a fasz van veled mondd csak?
Beteg vagy vedd észre felment a lázad
Semmi okom nincs rá hogy pezsgőt bontsak
Mer' amit látok meg amit hallok az gyalázat

Amikor kölyök voltam még a magnón ment a rock
A tévébe' nem voltak mentorok
Nem tudtam milyen az a mélytorok persze mosmá' vágom
Kajak a rágóm csípnek a mentolok
Amiről nem tudom mi olyat én má' nem tolok inkább lemattulok
Ezt örököltem apai ágon
Ha sokat buksz a Bux-on üres a buksza a kerületi zaciba meg bekerül a fux
A büntetőnél ha lyukat rúgsz az annyit se ér mint egy lopott Doxa
Jobb ha dobsz a kalapba néha lehet a hajlékony lehet a béna
A hatalom úgyse' dob nekik semmit
Na erről ennyi... Na erről ennyit...

Magyarország mi a fasz van veled mondd csak?
Beteg vagy vedd észre felment a lázad
Semmi okom nincs rá hogy pezsgőt bontsak
Mer' amit látok meg amit hallok az gyalázat

Lassan melegebb a helyzet mint a háborúban Bosznia
Ha szar a szitu hát oda kell baszni a hatalomnak és hogy
Jobb vagy bal az mindegy a kettő ugyanúgy szar
Hazudik éjjel hazudik nappal riogat a pénzzel riogat a pappal és ha
A félelmed nem ereszt el tudnod kell hogy
Nem a Pannon nem is a Westel ami napról napra tesztel hanem
A halál meg az élet meg a széjjelbaszott közélet
Nem a pornó nem is az erotika ami gusztustalan az a politika
Szavakkal és tettel tele gyűlölettel... gyűlölettel...

Magyarország mi a fasz van veled mondd csak?
Beteg vagy vedd észre felment a lázad
Semmi okom nincs rá hogy pezsgőt bontsak
Mer' amit látok meg amit hallok az gyalázat

Magyarország nem hallom a hangod
Pedig én is tudom mennyi minden fáj
Remélem nem hiába húzom a vészharangot
Mer' aki ember annak emberi élet jár
Minden embernek Emberi Élet...

www.youtube.com/watch?v=RQ0khiTLhk8
@gazoló:

tónival van egy olyan ahol a széken ülve szinte gombóccá változott a máskor "délceg" testtartása...
@DarthVader: Persze, de azt azért hozzáteszem innen a másik partvidékről, hogy elhiszem, hogy nagyon trendi, menő a nyaralót rögtön a vízpartra építeni, és reggel az előszobából azonnal beugrani í vízbe (bár ott nem ajánlom, mert az a déli part) Viszont igazság szerint az még a természeté lenne, és az időnként jelzi az erőviszonyokat.
@OPHELIA:

nekünk sem volt könnyű, de legalább kiszámolható volt valamennyire a holnap és a gyereked még "választhatott" utat...

a kis jövevényhez pedig gratulálok és legyen sok örömötök benne!
aki tud készüljön az esti sétára!

addig is, ha nincs jobb dolgod ismerkedj a világgal. :D

pl

Braziliában itt a legjobb élni: Flórianópolis

offforever.blog.hu/2014/10/28/braziliaban_itt_a_legjobb_elni_florianopolis
@OPHELIA:

A cseppséghez gratulálhatok,'szinténzenészegyunokás:))
:))))))))))))))
Szabad országban nőjön fel egészségben:))
okosodjunk! hátha valaki érti is...

Meglepő számmal rukkolt elő a kormány

Habár a jövő évi költségvetési törvénytervezet benyújtásáig még hátra van néhány nap, a Költségvetési Tanács legutóbbi hivatalos véleményéből számos fontos információt megismerhettünk. Ezek közül kiemelkedik, hogy az idei 2,9%-os hiánycél után "szigorúbb" lenne a kormány, 2,4%-os deficitet tűz ki. Az azonban sajnos nem derül ki a KT véleményéből, hogy vajon az október 20-án véglegesített költségvetési tervezetben vajon szerepelt-e már az internetadó 2015-ös bevezetése.

Alábbi cikkünkben bemutatjuk, hogy milyen főbb számokkal kalkulál a kormány a 2015-ös évre, hogy a költségvetési törvénytervezet pénteki benyújtásakor már ne lepődjenek meg, annyira.

A fő számok

Ahogyan az történt a 2014-es költségvetés tavalyi beterjesztése folyamán is, úgy idén is fontos információkat tudtunk meg a 2015-ös büdzsé tervezetéről, még a parlamenti benyújtási időpont (ami ezúttal október 31.) előtt. A Költségvetési Tanács ugyanis hétfő délután nyilvánosságra hozta hivatalos véleményét a jövő évi költségvetési törvényjavaslatról, és ebben több alapvető információt megtalálhatunk a kormány 2015-ös terveiről. A legfontosabb számok:

a kormány 2,4%-os költségvetési hiánycélt tűzött ki, ami alacsonyabb a tavaszi konvergenciaprogramban bemutatott 2,8%-os deficitcélnál
a 2014. év végi 76,3%-os adósságráta a tervek szerint 75,4%-ra csökken
jövőre a hivatalos kormányzati prognózis szerint 2,5%-kal növekedhet a magyar gazdaság
az önkormányzati alrendszer adóssága 160 milliárd forinttal növekszik, míg az alrendszer hiánya 15 milliárd forint lehet
az Országvédelmi Alap összege (ami egy biztonsági, extra tartaléknak tekinthető) 40 milliárd forintra rúg majd

De mit véleményezett a KT?
A háromfős testület (Kovács Árpád elnök, Matolcsy György jegybankelnök és Domokos László ÁSZ-elnök) október 20-án kapta meg a kormány által elfogadott tervezetet Varga Mihály nemzetgazdasági minisztertől. Az akkor átadott dokumentumot azonban sem a tárca, sem a Költségvetési Tanács nem hozta nyilvánosságra. Így a KT-nak átadott tervezet és a Parlamentnek benyújtásra kerülő tervezetet nyilvánosan nem is lehet megfelelően összehasonlítani. Ezzel kapcsolatos kérdéseinket múlt hét szerdán feltettük az NGM-nek. Aziránt érdeklődtünk, hogy a minisztérium közzéteszi-e a KT-nak átadott tervezetet még a parlamenti benyújtás előtt, ha igen, akkor mikor, illetve, ha nem, akkor miért nem. Azt is megkérdeztük, hogy a költségvetés ezen verziója miért nem nyilvános. Amint beérkezik a minisztérium válasza, azonnal közöljük.

folytatás

www.portfolio.hu/gazdasag/adozas/meglepo_szammal_rukkolt_elo_a_kormany.205571.html?utm_source=hirkereso_es_kapu&utm_medium=portfolio_linkek&utm_campaign=hiraggregator
még egy kis részlet onnan:

Figyelmeztet is a Tanács

A KT véleményének indoklásában azonban arra is figyelmeztet, hogy a 2,4%-os hiánycél akkor teljesíthető biztonságosan, ha a kockázatok fedezetére magasabb tartalékot képez a kormány. Az Országvédelmi Alapot a kormány 40 milliárd forintra tervezi 2015-ben, miközben 2013-ban 400 milliárdra, 2014-ben pedig 100 milliárdra rúgott az extratartalék összege.

A Tanács kockázatként tartja számon:

nem talált megfelelő magyarázatot arra, hogy az önkormányzati alrendszer adóssága - elsősorban a beinduló fejlesztések finanszírozása érdekében - 40 milliárd forintról 200 milliárd forintra nő, eközben viszont az alszektor hiánya a tervezet szerint csak 15 milliárd lesz
a strukturális hiánnyal kapcsolatban a tervezetben szerepel utalás, azonban a Tanács ezt illetően nem kapott elég információt az értékeléshez
jelentős kockázat azonosítható a fogyasztási adóknál, ennek oka az ÁFA bevételeknél a feketegazdaság, illetve az adócsalások elleni küzdelem eredményeként tervezett többletbevétel kockázata (a kormány jövőre tervezi bevezetni az elektronikus áruforgalom figyelő rendszert)
az inflációt lefelé mutató kockázatok övezik, ami negatív hatással van a költségvetés bevételi oldalára
a bevételekről alkotott vélemény kialakítását nehezítette, hogy a kormány nem mutatta be részletesen a tervezet általános indoklásában szereplő intézkedéseit
és nem ismerhette meg a Tanács a devizahitelek kivezetésének a pénzintézetek adókötelezettségét is érintő hatásszámait
az állami vagyoni bevételeknél az egyéb értékesítési és hasznosítási bevételek soron 169 milliárd forintos terv szerepel, azonban ez nincs részletezve
az ehhez kapcsolódó Beruházási Alap kiadásai évközben azonban nem állíthatók meg, így fennáll az elcsúszás veszélye
a kiadási előirányzatok értékelését megnehezítette, hogy a tervezet nem mutatta be a kiadási változtatások mögötti intézkedések tartalmát

A Tanács javaslata

A KT véleményében rámutat arra, hogy a kormány jövőre 0,9 százalékpontos államadósság-csökkentést tervezett be. Meglátása szerint ez a csökkentés kiinduló pontja lehet egy középtávú államadósság-csökkentési programnak. Úgy véli, hogy célszerű lenne egy ilyen programot legalább 2022-ig kidolgozni.
@vigyüktúlzásbaadolgokat: Még nincs jele. De biztosan kitalálnak valamit.Nagyon kreatívak a fiúk-lányok. Okosan érvelnek a fórumokon. Öröm olvasni.
@gazoló:

ilyen szétesett ürgékkel nem kell foglalkozni... ha ránézel tudod is, hogy miért.

én inkább ezt idézem:

"Mert ez a tünti tényleg jó érzés volt, nem volt passzív és lehangoló, a részt vevők tudták mit, akarnak: jogaik tiszteletben tartását. És ha ezt a dolgot sikerül továbbgördíteni, akkor ez a szocializációs minta minőségileg más lehet, jobb lehet, mint az elmúlt tíz év fiatalokat bevonó mintái: a pimasz politikuskeltetők, a szélsőjobbos közösségélmények és a nagyvárosi baloldali szegregátumok."
@guma:

DDD

Önmgáról akart írni nekrolólot:))))
@guma:

Rosszul valószínűsíted! A Fidesz-szólam az, hogy a békésen tüntető, esetleg csak arra sétáló futballszurkolókra a Bajnai-gárda HAHÁ-sai próbálják rákenni a saját vandalizmusukat, akik már nem átallották korábban megrongálni a Sándor-palotát, és Selmeczi Gabriella kezéből is majdnem kiesett a vaníliás karika, ahogy kimenve közéjük meglátta a szemükben a gyilkos, nemzetveszejtő gyűlöletet.

hvg.hu/itthon/20141028_Rogan_Nem_futballhuliganok_voltak_a_Fides

A Bayer-publi meg a Rogán nyilatkozat szépen meg is ágyaz ennek, és ebben az sem zavar majd senkit, hogy a kamerák felvételein egyébként mi látszik. Azok is biztos csak futballhuligánnak álcázott bölcsészek voltak!
Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter képviselte Magyarországot az infokommunikációs és távközlési tárcavezetők éves találkozóján 2014. október 19-én, a dél-koreai Busanban. A rendezvényen résztvevő 52 ország szakterületi miniszterei a szektor globális jövőképét rögzítő közös nyilatkozatot fogadtak el.

Többek között:
A miniszterek kinyilvánították abbéli szándékukat, hogy közös stratégiát hozzanak létre, amely javítja a hozzáférést és elfogadást. A korszerű technológiákat így a fejlődő országok növekedési képességük erősítésére használhatják, előnyeikkel élve a kiszolgáltatottabb és veszélyeztetett társadalmi csoportok (pl. idősek, fogyatékkal élők, szegények) is jól járnak.
.
.
Internetadóval valóban a kiszolgáltatottabb és veszélyeztetett társadalmi csoportok (pl. idősek, fogyatékkal élők, szegények) is jól járnak.
2014. II. negyedévében a regisztrált mobiltelefon-előfizetések száma meghaladta a 11,6 milliót. Ezen belül a havidíjas előfizetések növekedése tovább folytatódott, aránya 55% volt. Az összes telefonbeszélgetésre fordított idő több mint négyötödét mobiltelefonról kezdeményezték.A mobilhálózat adatforgalma 34%-kal haladta meg az egy évvel korábbit. Tovább növekedett az internet-előfizetések száma: 2014 II. negyedév végén meghaladta a 6,8 milliót, ennek 64%-a mobilinternet-előfizetés volt.

hirkozpont.magyarorszag.hu/hatteranyagok/ksh_20140915
Vida Ildikó (Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke)
Habony Árpád (Orbán Viktor személyes stratégiai főtanácsadója)
Heim Péter (Magyarország 30. legbefolyásosabb embere, az állami tulajdonban lévő Századvég Gazdaságkutató Zrt. elnöke)
Giró-Szász András (2014. júniusáig kormányszóvivő, többségi tulajdonosa a kormányzatnak is dolgozó Strategopolis Kft.-nek)
Seszták Miklós (országgyűlési képviselő, 2014-től a harmadik Orbán-kormány nemzeti fejlesztési minisztere)
Lázár János (a Fidesz alelnöke; korábban államtitkár és a Firdesz Országgyűlési frakcióvezetője)

Pedig tudjuk, hogy valójában az igazi lista

Bajnai
Gyurcsány
Gordon
Ferenc
B.G.
Gy.F.

Csak a németeket is Gy. irányítja, azért hamisították meg az információt.
Eh!
ma együtt mennek csürhülni a nácik meg a zsidók.jó móka lesz.fotelból fogom nézni már megvettem a killer popcornot is.egy szó mint száz jó buli lesz
@ephart: Van orbánsegg alakú fagyi? Ha igen, ki ne hagyd!
Nesztek, szerelem, mocskoshazugáldemokratalibsibolsicsőcselék:

magyarhirlap.hu/cikk/8337/Szerelem
@dr. jenőke (jenőke): @miva?:
Húúúúú, (ha igaz) ez nagyon durva!!!
Két miniszter is a listán???? (mongyuk nem csodálkozom, max, hogy "csak" kettő)
@ephart:

2006-ban te is ott csürhültél meg szartál a Kossuth téren?
@Marcellusca:

Genya:) wazz,sok szennyet összeolvasok reggelente,de ez most 'késssz:((
Elgyengültem,megyek a napra:))))
@Marcellusca:

Ez az ember és írása tipikus példája az elmehasadásnak. Nem a tudatnak, mert az csak ott tud hasadni, ahol van is tudat.

"De a vandál állatok terrorjából most elég."

Értem már, 2006-ban nem volt elég a vandál állatok terrorjából, egészen addig, amíg a kődobálókat, meg a tv székház gyújtógatókat meg nem dorgálta a rendőrség. Onnan meg már a kormány volt a hibás. Az összerandított Kossuth térért is.
@gazoló: :D

Most gondold el, én ezt 24 óra meló után kaptam a képembe! :(
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Látnok vagy. De egy látnok miért egerészik?! :DD

Hogy lehet ennyire suttyó Polt?!:)
@gazoló: Olyan érzésem van, mint 1989-ben a csehszlovákiai bársonyos forradalom kezdetén. A nép mozgolódik, a hatalom pedig nem tud mit kezdeni az adott helyzettel.
Nagyon örülök annak, hogy nemcsak Budapestre korlátozódnak a tüntetések. Itt már nem a zemberek szerveződnek, hanem a gondolkodó polgárok.

Menjünk barátaim! Vegyünk ma részt a tüntetésen. Így üzenjünk a politikusoknak: Itt vagyunk! Van véleményünk.
Nincs külső ellenség. A mi ellenségünk a megosztottság és a közöny.
2014-ben Európa közepén, ne féljünk élni jogainkkal. Érezzük meg a közösség erejét. Beszéljünk a problémáinkról.
Nem vagyunk egyedül.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"_ha tudod a választ, ne kérdezz ilyet_"

Nem, nem tudom a választ. Nem tudom, és nem értem, hogy miért és kiknek fűződik ahhoz érdeke, hogy egységesen mindenki, pártállásra és minden egyébre tekintet nélkül, folyamatosan alábecsülik a vasárnapi demonstráción résztvevők számát.
Ez érthetetlen.

Ugyanis amennyiben tényleg csak 10 ezren voltunk ott, akkor az a véleményem, hogy b_e__k_e_l_l__v_e_z_e_t_n_i a netadót. Nem lehet, KELL.
...és aztán lehet türelmesen nyűglődve várni, amíg felkel és jóllakik a Heppiendi.
@vigyüktúlzásbaadolgokat:
Intuíció, érzékfeletti individualitás:-) ez mind eufémizmus arra a hétköznapi valóság feletti képességekre, mely egy teljesen más minőségű megismerése formát tesznek lehetővé az erre "nyitott" (szo szerint is) egyének számára. Azt hiszem én az Újsöovetseget RS "Ötödik evangéliuma" után értettem meg, vagy került helyére (úgy is, mint a teozófián, nemcsak antropozófián belül Krisztus jelentősége). Elso találkozásra rám olyan hatást tett ez a nyugati ember által megélt szellemvilág, hogy egy hétvégén semmi mást nem tudtam csinálni, csak a neten elérhető összes művet (el)olvasni. Ettől függetlenül persze lehetnek neki is vitatható következtetései, pl nekem az is ilyen, h egy kisgyerek szellemi/lelki fejlődését gátolja a túl korai 2. nyelv.

Nem ismertem a linkelt folyóiratot, nagyon köszi és érdekes. Kasperben kapcsolatban sem voltam képbe és most a Rosenkraz sztori, mind a Shakespeare-i, mind a Tom Sheppard film is ujra felkeltette érdeklődésem! Köszi szép !!
@csakmostjöttem:
Tudod mi a jó az egészben még? Hogy ez "alulról jövő ", fiatalok maguk kezdik, nem a leszerepelt ellenzék, es ezert van benne erő. Nem véletlenül hívták vissza a CÖF kutyát. Egyszer a hallgatói demonstráció kapcsán a Fidesz meghátrált, most ugyanez a lehetőség itt van! Hajra!!
@ephart:
Köszönjük igen értékes hozzászólásod, legalább most nem "büdöscigózol", nagy fejlődés ez, hidd el. Nem kell minket judeobolsikat emlékeztetned, hogy a zsidók nácik, korábbi bölcs hozzászólásaid ebben a kérdésben iránymutatóak. A te Istened, akiben hiszel most büszke okos gyermekére. Gyere máskor is, de sokkal jobb talán hogyha magadtól hánynod kell, azt a klotyón végzed el, s nem minket mérgezel.
@Marcellusca:

Nyuzott kutyatetem Miskolcon....

Gondolom, nem a libsibolsikomcsi banda nyúzta meg szegény jószágot. Meg nem is az amcsik ideiglenes képviselője.
Ez egy mezei ( lásd: paraszt, és elnézést a parasztoktól ) jogász gondolkodása:

mno.hu/ahirtvhirei/szajer-szegyelljek-magukat-1255519

"Személyiségi jogokat sért az Egyesült Államok kormánya azzal, hogy bírósági ítélet nélkül tilt ki magyar állampolgárokat a területéről – mondta Magyarország élőben című műsorunkban Szájer József, a Fidesz EP-képviselője.
Tetszik a cikk? Ossza meg ismerőseivel is!
Szájer József hozzátette: elvárják, hogy az emberi jogok tiszteletben tartására mindig érzékeny Transparency International, illetve az Európai Bizottság fellépjen Washington eljárásával szemben. „Közösen be is nyújtottunk egy kérdést néhány képviselővel, és az Európai Bizottságtól választ várunk arra, hogy kívánja-e az Európai Bizottság megvédeni Magyarországot. Azok az ellenzéki pártok, akik pedig ebben a témában a személyiségi jogokat sértő oldalon szólaltak meg, szégyelljék magukat” – fogalmazott a néppárti EP-képviselő."

MIVAN????????????????????????????

www.atv.hu/belfold/20141028-az-orban-paradoxon-miatt-rossz-a-hangulat-a-fideszben/hirkereso
"Több fideszes politikussal beszélve úgy tűnik, a kormánypárti frakcióban jellemzően elhibázott és felesleges döntésnek tartják az internetadót, azt azonban nem tudják megfejteni, kinek az ötlete lehetett. Tájékoztatást pedig alig kapnak a politikusok.
Zavart okozott az internetadó a Fideszben. A nehézséget az úgynevezett Orbán-paradoxon okozza: az általunk megkérdezett képviselők elképzelhetetlennek tartják, hogy Orbán Viktor, aki szerintük mindenkinél jobban érzi a néplelket és zseniális politikai ütemérzékkel rendelkezik, ilyen „felesleges butáságot” találjon ki. Ugyanakkor a Fideszben a döntésmechanizmust ismerve azt is kizárja mindenki, hogy a miniszterelnök tudta nélkül ilyen ötlet felmerüljön, végigmenjen a rendszeren és előterjesztésre is kerüljön. A dilemmát fokozza, hogy a gazdaságpolitikai döntésekért felelős két kulcsszereplőről, Rogán Antal frakcióvezetőről, illetve Varga Mihály gazdasági miniszterről sem tudják elképzelni, hogy ilyen felesleges, az embereket irritáló, a rezsicsökkentéssel szembemenő ötletet „gyártsanak le”. Az viszont elképzelhetetlen, hogy egy mezei minisztériumi osztályvezető elgondolása a véletlenek sorozatának köszönhetően a Fidesz adópolitikájának részévé váljon."
@látjátok feleim szümtükkel:
Mivel személyesen Viktátor által lettek kiválogatva, mint önálló gondolkodásra és akaratra képtelen zsoldosok, én nem hiszem, hogy annyira el lennének szontyolodva, ez volt a deal: lophatnak, csalhatnak, hazudhatnak, dolguk csak annyi, h mindenre bólogatnak.
@guma:
"Az esetek 75%-ban a művirág koszorú fémet is tartalmaz."
Hogy te milyen okos vagy! Tényleg!
Ez a koszorúknál testidegen anyag.
Meg van a megoldás.
KÜLÖNADÓ!
Nem mondod, hogy a guminő és rezgő masszírozó gép is adóalap lesz?
taga megőrül!
Le kell mondania legkedvesebb játékairól, vagy
harmadik műszakot vállal, és a műszakpótlékból
fog áldozni kiemelt kedvtelésére.
Leválthatják az amerikai ügyvivőt...
Írja a válasz.hu

Bízunk benne, hogy a december végi szünet előtt tudnak foglalkozni Colleen Bell ügyével a szenátusban, s akkor akár a naptári év vége előtt megérkezhet az új nagykövet - mondta a Magyar Hírlapnak adott interjújában André Goodfriend, az Egyesült Államok ideiglenes ügyvivője.

Figyelem! André Goodfriend, az Egyesült Államok ideiglenes ügyvivője.

Akkor viszont a leváltás fogalmilag kizárt.

Mire jó ez a szójáték? Kevés primitív és primitíva veszi ezt be, ha már tud olvasni, és érti is a szavakat.
Hi mindenkinek!

Bocs', ha volt már.

Elsőre nem baj, hogy ránézésre megmoccanni látszik a társadalom egy része. Hogy ezt a netadó provokálta, nem pedig az államcsíny és a választási csalás, tekintsük bocsánatos bűnnek, egyesek szerint '56-ban is egy enyhének tűnő szikra robbantott.
Viszont az események aligha érték váratlanul az orbán bagázst. Nézzük csak meg, mit is nyilatkozott bulvár tóni:

index.hu/belfold/2014/1...

A rezsim már most teljes egyértelműséggel igyekszik elejét venni a jövőbeli tüntetések, esetleg lázadások hitelességének ÉS törvényességének. Ez egyben további, már nem is olyan burkolt fenyegetés a teljes társadalomnak, a nyílt erőszak kilátásba helyezése, hiszen ettől a nyilatkozattól már csak egy lépés a kémkedés és hazaárulás vádja minden valódi rendszerellenesség esetén. Az mszp (vagy bármely nem-fidesz, nem-jobbik part) emlegetésével és belekeverésével mellesleg meg lehet ágyazni egy, a többi pártot eltakarító rendőri akciónak is. Haladunk.
rogán nyilatkozatának fényében az is teljesen mindegy, hogy a vandálok egybites futballhuligánok, elkeseredett állampolgárok, a fidesz vagy más, zavarosban halászó alakulat által felbérelt provokátorok, vagy a fentiek bármilyen keverékei voltak.
@dr. jenőke (jenőke):

Nekem úgy tűnik ez az André érti a szavakat. A magyart is.
@látjátok feleim szümtükkel:
" Művirág főként a szegények körében menő."
Mikor meghallottam ezt az őrületet, nekem is egyből ez jutott az eszembe.
Mondaná meg valaki, hogy ugyan mennyi az az adó, ami befolyik ebből az agyrémből?
Piti, amatőr, kisszerű banda.
Tegnap egy blogon a mi Gézánkkal vitatkoztam, szerinte ez az adórendszer innovatív.A hülye!
.
Az ATV este 18.00-tól élőben közvetíti az internetadó elleni újabb tüntetést.
.
@látjátok feleim szümtükkel:
.
M. André Goodfriend Kaliforniában született és Arizonában nevelkedett. Főiskolai diplomát szerzett az Arizonai egyetemen filozófia, klasszikus görög nyelv, francia nyelv és rádió-televízió tárgyakból, mesterfokozatot szerzett kommunikáció szakon a jeruzsálemi Héber Egyetemen. Doktori kutatásokat folytatott Londonban az új média kormányzati használatának témakörében.

A. Goodfriend nyelvismeret: magyar, héber, francia, görög (klasszikus és modern), spanyol, hindi, arab és jiddis.

Külügyminisztériumi karrierjét 1987-ben kezdte, amikor alkonzulként és politikai munkatársként dolgozott Tel Avivban, Izraelben 1990 júliusáig. 1991 és 1993 között alkonzul volt New Delhiben, Indiában, majd 1994-től 1997-ig konzul Moszkvában, Oroszországban. 1997-től 2002-ig Washington, D.C-ben a Nemzetközi Szervezetek Irodájánál konfliktus megelőzési stratégiák kidolgozásán dolgozott.
@látjátok feleim szümtükkel:

Nem sk., de, mint felbujtó biztosssanis, hogy közreműködött. Illenek ezek a libsibolsik. :)
@dr. jenőke (jenőke):

Azta!

Van nekünk hasonlóan jól képzett külügyérünk?
@látjátok feleim szümtükkel:
Valószínű, hogy nincs, vagy ha van, nem is keresik.
@Mariann19: "Tegnap egy blogon a mi Gézánkkal vitatkoztam, szerinte ez az adórendszer innovatív.'

Persze, hogy az, csak előtte tisztázni kell, aki ezt állítja, annak mennyi a havi elkölthetője. Forintban.

Erről a gézavéleményről jutott eszembe, hogy:
a tsz-ben anno vagy 40 éve folyik a közgyűlés. Az elnök elmondja milyenek voltak a tervek, milyen lett az eredmény, majd kijelenti, hogy meg vagyunk elégedve a fizetésekkel. Szót kér egy parszt és azt mondja: Én meg vagyok elégedve az elnök elvtárs fizetésével, az elnök elvtárs meg az enyémmel.:D
@látjátok feleim szümtükkel:

"_Kérdés: A frakció csóválja a kutyát, vagy a kutya farka a frakciót?_"

Már megint...?!

Tisztelt Szümtükvau!

A Kutyatanács visszautasítja ezen nagy múltú szólás ilyetén értelemben történő használatát, amely a fidesz frakcióval, vagy azok farkával hozza kapcsolatba háziasított vagy a szabad életet választó vagy azt kényszerűségből megélő tiszteletre méltó fajunkat, amikor az 'ember legjobb barátja' titulust is méltán viselhetjük, amelyet nem mi, kutyák találtunk ki, és terjesztettünk, hanem az emberiség évezredes tapasztalatainak összegzése néhány, kutyaszívünknek kedves szóvakkantásban.
Mi, a Kóbor Kutya Falka Kutyatanácsa, a leghatározottabban elhatárolódunk azon kormányzati tényezőktől és azok bólogató kiszolgálóitól, akik embertársaikat nemcsak, hogy emberszámba nem veszik, hanem kutyába sem, ezért fajtánk, vagy fajtánk testrészeinek egy mondatban történő emlegetése ezen emberekre emlékeztető sejtkombinációkkal fajunkra, és kutyaságunkra nézve mélyen sértő, amelyet vakkantássá kell tennünk.
Va-va-vau.

Tisztelettel és jó cubákokat kívánva maradunk az emberek legjobb barátai

Vau2.

Post Scriptum:

...és ugyan mi a macskából fizetnénk ki akár 700 forintot is internetadóra a 27% ÁFA-t tartalmazó előfizetési díj mellett, még ha az hozzánk legyűrűzve már más elnevezéssel jelenik is meg a számlán? Azért a könyvelőnk nem hülye!
@dr. jenőke (jenőke):

Láttam reggel. Nagyon tényszerűen mondta el a jogi lehetőségeket. Kár, hogy a sok "jogész" nem akarja venni a lapot.
@dr. jenőke (jenőke):

Tisztelettel tájékoztatjuk kedves Jenőkevau, hogy mi értjük, egyben felhívjuk mindenki más figyelmét arra, hogy fentiekre tekintettel tartózkodjon vagy legalábbis erősen fogja vissza magát az olyan kiszólástól, hogy: A kutya se érti. Mi ugyanis értjük.

Lengőfülű törpe nyusziját üdvözöljük, s egyben ismételten tájékoztatjuk, tőlünk, a kutyafalka minden egyes tagjától biztonságban van, vagy biztonságban érezheti magát, kívülálló támadása esetén megvédjük, amennyiben a közelben kóborolnánk macskákat vagy más látnivalót esetleg lehetséges ennivalót stírölve.

Va-va.

Vau2
@látjátok feleim szümtükkel: "...Rogán Antal frakcióvezetőről, illetve Varga Mihály gazdasági miniszterről sem tudják elképzelni, hogy ilyen felesleges, az embereket irritáló, a rezsicsökkentéssel szembemenő ötletet „gyártsanak le”..."
basszus!cinizmus a köbön.
5 éve mást se csinálnak.
kezdve a forint 2010 júniusi bedöntésével...
nem sorolom mert nem fér bele 5000 karakterbe.
itt tömörítették:
fuckner.hu/
Nekem nem a kedvenc filmem az Igazából szerelem. És mostantól erre baromi büszke vagyok. Egyszer tudtam végignézni, azóta sem sikerült. Ellenben a Függetlenség Napját mindig megnézem, amikor elkapom valamelyik csatornán.
@látjátok feleim szümtükkel:

"Az viszont elképzelhetetlen, hogy egy mezei minisztériumi osztályvezető elgondolása a véletlenek sorozatának köszönhetően a Fidesz adópolitikájának részévé váljon."

Sőt, a "bakizó" minisztériumi osztályvezető erről törvényjavaslatot is nyújtott be!
Nooooormális?!
@gazoló: Messze lakom, de lélekben ott leszek :)
@100 kóbor kutya:

Megértő fülekre (nyuszival: lengő fülekre is) talált a kutyatársadalom képviseleti közleménye.

A lengőfülű azt üzeni, hogy 20 deka répája van arra, hogy megközelítőleg pontos számokat tesznek közzé a tüntetők létszámáról. Szerinte azok, akik az információ-áramlást közlekedési rendőrökkel kívánták terelgetni, nem vettek tudomást arról, hogy nem csak szelfizni, hanem dronfényképezkedni is lehet. Meglehet nem is tudtak róla.

Fokozottan ügyelj a beszédhibás kutyusokra, mert az elhangzott "VU...VU" ugatások után a VU2-nél alacsonyabb kategóriájú termékdíjat fogak rájuk kiszabni az ebadó mellett.
Nyuszika a pomponhasználati díj bevezetésétől fél, mert szerinte az nem demonstrációs eszköz.
@Penivaldes:

mindent el lehet róluk képzelni

brühüyyy

még azt is, hogy egyszer meg fognak tanulni magyarul helyesen írni?
@avanivi:

:))

Akkor ami kifér a csövön barátoknak,ellenségeknek,rokonoknak ismerősöknek:)))
@CsekklisztNo.10Reloaded: Ezért is van benne erő. De főleg azért, mert közös ügy az internetadó eltörlése. Terjed a tiltakozás. Ebben van az igazi ereje. Összehozza az embereket. Felrázza. Korra, nemre, pártszimpátiára való tekintet nélkül.
alabama-h2014-10-28 12:05:21

Nem tudom, Te hol szoktad a színházba vagy a koncertekre megvenni a jegyet - én az interneten. Márpedig ott ugyanúgy meg kell adni a személyes adatokat, mint a szurkolói kártya kiváltásakor (már csak az online fizetés miatt is).
Két hozománya lehet a szurkolói kártyának: 1. innentől kezdve SENKI sem juthat be jegy nélkül a stadionba 2. ha valaki az arénan belül követ el szabálysértést vagy bűncselekményt, az nem marad következmények nélkül.
Ha ezt a projektet végigviszi az MLSZ, akkor - ha a játék színvonalában nem is, de - szurkolói kultúra tekintetében közelebb kerülhetünk Nyugat-Európához.

..HMMMMM.....SZURKOLNI NEM LEHET ILLEDELMESEN !!! OTT,ÉRZELMI KITÖRÉSEK DOMINÁLNAK. AKI EZT NEM TUDJA, AZT NAPI 24 ÓRÁS VÉNASZKENNERLEL KELL ABUZÁLNI !!!

FASZKALAP...

AKI MEG NEM ISMERI AZ EMBERI GENOM MŰKÖDÉSÉT, AZ NE COMMENTELGESSEN.........RÖHEJ.
@kvadrillio: AJAHHH... AKI MEG EZT A SZAR VÉNAIZÉT KIKTALÁLTA, ÚGY RÚGNÁM ICSÁN, HOGY VISSZAESNE AZ ANYJA. P..ÁJÁBA.
DE AZT IS, AKI BEVEZETTE !!!

ANYJÁVAL KÍSÉRLETEZGESSEN.
MERHA...MARHA SZURKOL VALAKI, AKKOR NEM VIRÁGNYELVEN FEJEZI KI MAGÁT.
ÉS EZ ÍGY NORMÁLIS.

JÉÉÉÉÉZUSOM.......PHHH...
@kvadrillio: szurkolói kultúra.....:O))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
bazdmeg ! :O) beszarok !!! :)))))))))))))

ennyi idiótát egyrakáson !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Euronews: Civilnek tekinti magát? Most egy MSZP-s flottamobilon értem el, ez az ön száma.

Gulyás Balázs: Ez nem titok, ez egy ilyen mobiltelefon, hiszen édesanyámmal (dr. Gurmai Zita, az MSZP Országos Elnökségének tagja – a szerk.) ezen tudok ingyen telefonálni. Egyébként kiléptem a pártból, mert nem mindennel értettem egyet. Nem gondoltam, hogy nekem technikai dolgokban is demonstratíve kellene fellépnem. A tartalmi kérdéseket tekintem elsődlegesnek, a telefon egy technikai kérdés, a fideszes barátaimat is ezen a telefonon hívom.

...balázska....rosszul vezényelt, túl magasan szálltak a klaviatúrhák....., alacsonyabbra kellett volna venni az irányzékot ! :O)

ezt még tanulni kölllll ! :)(
@csakmostjöttem:
:-))
Azt is gondolom, h a forradalmak akkor törtek ki, amikor mar betelt a pohár és jött az utolso csepp, egy szimbolikus ügy. Az internetadó pont ez, sokkal több düh és másfajta elégedetlenség van mögötte. Ez is adja az erejét
@kvadrillio: A Gulyás az rendben, de az a másik csúnya zsidógyerek, az ki?
@kvadrillio:

Aki kimegy szar magyar bajnoki meccsekre, az meg is érdemli, hogy vénaizével baszkurálják.
@kvadrillio:

Nem azzal volt eddig sem a gond, ha kurvaanyáztak, vagy bazmegoltak ezerrel. Ott a bibi, amikor letépik a székeket, meg felgyújtják a stadiont. Na meg ha a fidesz kormány ellen írnak ki valamit egy lepedőre. Vagy egy fidesz kormánynak nem tetszőt. Például amit a Kispest szurkolók Felcsúton.
Balatont lehet rekeszteni velük – Oszterné Donatella menni polgármesterkedni

szerző
narancs.hu
publikálva
2014. szept. 09., 15:20
kommentek
2

Betűméret csökkentése
Betűméret növelése
Nyomtatás

Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

„Önkormányzati ihletettségű nép a magyar” – mondotta hétvégi beszédében Orbán Viktor Kötcsén, s lám, máris nyitott fülekre talált szava, mindenekelőtt Oszterné Donatella vadásznál és zongoraművésznőnél, hiába, akinek ugye van hallása, az meghallja a jót.

Mi is meghallottuk, s menten lőttünk két mondatot a magyar önkormányzatiság szebb jövőjének zálogát jelentő, mélyen ihletett tényezőktől.

„A kérdés úgy merült fel, hogy több, Akarattyán élő megkeresett: van egy jó csapat, már csak egy polgármesterjelöltre lenne szükség – és rám gondoltak” – így Matolcsy Gyöngyi, a Nemzeti Bank urának neje, akinek konkrétan leválasztottak egy falut a polgármesterkedéshez.
false

„Engem most többen megkerestek, hogy Balatonrendes polgármestere legyek” – így pedig Falioni Donatella szólt, Oszter Sándor színész és gépkocsizó vadász neje.

Ezt a „többen megkerestek”-et, úgy látszik, tanítják nekik.

szerző
narancs.hu
publikálva
2014. szept. 09., 15:20
kommentek
2

Betűméret csökkentése
Betűméret növelése
Nyomtatás

Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Megosztás

Cimkék:
Oszter Sándor
Matolcsy György
Matolcsy Gyöngyi
Falioni Donatella

Kommentek
Rendezés:
Fordított időrend szerint

Időrend szerint
Fordított időrend szerint

2 tiszapolgári

tiszapolgári
2014. szeptember 11., csütörtök 17:20
Ha lenne bennük önérzet, akkor Matolcsyné indulna Balatonrendesen, Oszterné Akarattyán, és figyelnék, hogy azok, akik megkeresték őket, észreveszik-e a cserét.

1 tuti44

tuti44
2014. szeptember 09., kedd 18:01
Remélem még többen gondoskodnak majd arról, hogy Balatonrendesen ne ő legyen a polgármester, Micsoda önbizalom! Gátlások nincsenek.

...HMMMM....EGY VADÁSZT IS TÖBBEN MEGKERESTEK, HOGY LŐJJE MÁR KI EZEKET A VÉRSZÍVÓKAT A FÁCÁNOK HELYETT !!!
Biztos, hogy nem a Kubatov-fiúk csinálták ezt a rombolást, az ellenzék számlájára?
@miaturo: deeee :-))))
pontosan ezt találta ki a Fidesz propaganda szörny
@látjátok feleim szümtükkel:

"_Nem a hitelezésről szól a bíró érvelése, hanem a jogról, meg az alkotmányosságról, meg a bizonyítás szabadságáról, meg a bírói függetlenségről. Mi köze van a hitelezés gyakorlatának ahhoz, amit a bíró fejteget? Mondjuk lehet róla beszélni, de én azt emeltem ki, hogy végre akad egy tökös bíró, aki mer is élni a jog adta lehetőségeivel._"

Olvastam.
Egy éremnek két oldala van és ezen felül éle is.
Leszögeztem, hogy egyetértek a bírói hozzáállással és állásponttal.
A jogi megközelítés az érem egyik oldala.
A politikai megközelítés a másik.
Az érem éle tehát a harmadik, tehát az a banki gyakorlat, amelynek üzletszabályzatát a PSZÁF jogi szempontból jóváhagyta.
Tehát egyáltalán nem távolodtam el a jogtól. Arra szándékoztam felhívni a figyelmet, hogy Magyarország népességének egészét, egy jól körülhatárolható és elenyésző kisebbséget alkotó társadalmi szeletének kivételével teljesen jogszerűen fosztották, fosztják ki 30 éve. Ha ez rendben van, akkor teszek a jogra.

Kalmár Lajos (törölt) 2014.10.28. 21:38:57

Varjú Ánusz azt hiszi most a komunisták következnek. Pedig nem lesz semmi. Megunják, hazamennek
@Kalmár Lajos:

"_Varjú Ánusz_"

Ennyi telik tőled? És ezen is ennyit kellett gondolkoznod 27-edike 11:00 óta? Vagy ezt is csak súgták?
@Kalmár Lajos:
Mindig megnyugtató, amikor látja az ember, hogy nagy a hit a KISZ titkárokban, MSZMP tagokban, spiclikben - röviden csak: a magyar kormányban.
Értelek én, ráadásul Piktor utána még a Liberális Internacionálé alelnöke is volt 8 évig... Na, neki sem egyszerű!
.
Három hozzászólás egy facéról
hu-hu.facebook.com/orbanviktor

.
Mondok egy viccet:
- Internet adó
.
- A Fidesz felszólítja a kormányt, hogy vonja vissza az internetadóval kapcsolatos javaslatát, mert az akadályozná az internet magyarországi terjedését
.
Tisztelt Miniszterelnők úr ! Látva ezt a szörnyű tüntetést az internet adó ellen kérjük, hogy engedje meg , hogy legyen béke menet a kormány mellett köszönettel
.
Olvastátok?

vs.hu/kozelet/osszes/9-855-605-ft-tal-olcsobb-volt-a-fidesz-szekhaz-ostroma-mint-mondtak-1028?utm_source=hrkrs&utm_medium=rss

Ez a k.rva matek megint.
Ilyen, amikor egy kis senkiházi, az életben soha nem dolgozó ecceri felröffen...
@dr. jenőke (jenőke): Mikor OV Erdélyben járt, egy öreg bácsi azt mondta neki: Maradjon itt miniszterelnök úr. Itt nem bántjuk.
Hmm. Talán már sajnálja.:)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
.
Nem, mert két nappal ezelőtt már írtam:
- kárérték 100,000,- forint;
- kárszakértő díja 990.000,- forint.
@csakmostjöttem:
.
Mikor volt az a mikor Erdélyben járt?
Tudta a bácsi, hogy kivel beszél?
@dr. jenőke (jenőke): Tus- akarom mondani Posványos. Gondolom, előtte tett egy kört a hódolók előtt.
Tudta. Komolyan is gondolta amit mondott.
@látjátok feleim szümtükkel:
" Azok az ellenzéki pártok, akik pedig ebben a témában a személyiségi jogokat sértő oldalon szólaltak meg, szégyelljék magukat” mondja Szájer.
Magyarán: A fideszmikutyánk kölykeinek személyiségi joga a lopás. Közöd?
@kekex:

A személyiségi jogokról való pampogást nyugodtan befejezheti a Fidesz, amikor Lázár János szűkebb környezetének kedvenc szórakozása volt, hogy az ellenlábasait névvel, címmel, telefonszámmal rakosgatta bele a helyi újságokba meg mindenfelé:

varanus.blog.hu/2011/04/03/lazarlandi_vendetta
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

"Magyar terelőkutya inkább"

Látom, fajtánk népszerűsége töretlen, bár az ilyesfajta hasonlatok egyáltalán nincsenek ellenünkre, kedves Bolivau:)[Nyali-nyali]
Vau-vau-va!

Vau2.
@jaegtoer:

Egyet értek.
Ez egy jó kifejtése a témának, különösen az, hogy 30 éve folyik a kifosztás, és az állam eddig nem lépett semmit. Sőt.
A bíró azonban a perben ezt az "élt" nem vizsgálhatja, neki a parlamentben megszavazott joghoz kell igazodnia.
@látjátok feleim szümtükkel:

"_A bíró azonban a perben ezt az "élt" nem vizsgálhatja, neki a parlamentben megszavazott joghoz kell igazodnia._"

Ez így van szerintem is, a bíró jogalkalmazó, nem jogalkotó.
@jaegtoer:

Én láttam már jogalkotó bírót is.:D
süti beállítások módosítása