Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/03/28/gulyas-gergely-miniszter-mutet-gyogyulas-fajdalmak-kormanyinfo "Vélet... (2024.03.28. 18:56) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.09.24. 08:47 Fabius

A KGB már Vona spájzában van

Címkék: index kgb jobbik titkosszolgálat kovács béla

"A Béla bácsi egy trükkös fiú,
hiúnak hülye, hülyének hiú."

(via)

 

Viharfelhők gyűlnek a szélsőjobboldal felett. Itt van megint ez a kampányizé idén már harmadszor, és menetrend szerint megérkezett vele az aktuális botrány is:

KágéBéla is KGB kém, vagy csak a neje? Mit szól a keresztény konzervatív Jobbik Béláné Szvetlána többférjűségéhez?

kgbéla.jpg

 

Bár, utóbbival kapcsolatban elsősorban az lehet kérdés, mit szól hozzá Béla maga, mert állítólag ez még neki is új. Elég hangsúlyos itt ez az állítólag, mert Béla úr amnézia szintje a mindenkori széljárásnak megfelelően változik. Hol emlékszik mikor lett osztrák állampolgár a nacs'sasszony, hol meg nem. Meg hol így, hol úgy. Aztán itt van ez a "könnyített osztrák állampolgárság szerzés" vs osztrák maffiózóval kötött névházasság dolog, ami már akkor történt, mikor Szvetlána asszony és Kovács között évek óta vadul dúlt a lamúr. De ettől a faszitól legalább elvált a futárasszony, mikor az állampolgárság birtokában, új névvel futkoshatott az orosz titkosszolgálatnak - KágéBéla asszisztálása mellett - iránymutatás szerint tovább. Hisz Kovács a saját szájával mondta: egészen jól ismeri a feleségét, higgye el mindenki: 

 

Legszebb az egészben, hogy Kovács a kiásott és asztalra dobott kágébé címeres szaros gatya mögött titkosszolgálati akciót sejt

Jól figyeljél: Kágébéla nem cáfol hanem aszongya, a cikket jegyző Dezső Andrásnak tollba mondta valaki a sztorit. Vagyis minden úgy van, ahogy, csak annyi biceg benne, hogy a C. -ként emlegetett édesmama nem egy falu szélén szolgáló orosz tiszttől esett meg, hanem megerőszakolták magyarul beszélő latrok. Legalábbis Béla így tudja, illetve a folyton változó amnéziaszintű memóriájával most éppen erre emlékszik. Innentől pedig az a legnagyobb probléma, hogy az Index újságírója tényleg maga ásta elő a szennyest, vagy valaki(k) súgott neki? Csubakka védelem rulez, muhaha.  

A kiásott szarhalom fényében pedig egészen más megvilágításba kerül egy rakás dolog:

- A Jobbik 2010 előtti pártfinanszírozása,

- a pártvezetés és szimpatizánsaik putyinizálódása,

- Kovács EP-ben folytatott oroszokért lobbizása,

- a paksi bővítés megszavazása. 

Szegény Vlagyimir Vlagyimirovics. Egészen kipállhatott a makkja annyi nyáltól. A komplett magyar jobboldal a slicce körül matat állandóan, pedig ott Orbánon és a magyar külügyön kívül le kell könyökölni a frissen kirúgott egykori brüsszeli tudósító, most magyar nyelvű Russia Today-ért rinyáló Lovas Istvánt, és a szívhez szóló nyílt levelét szolidaritásból leközlő kurucinfót is. Ha Putyin lennék most aggódnék, hogy ezek a nagy lökdösődésben nehogy állon verjék valahogy az éppen kényeztető szívószerv gazdát, mert ha puszta szorgalomból eunuchhá harapnak az kurva gáz. Ha meg Vona Gábor lennék, akkor el kéne döntenem, enni adok a spájzba költözött KGB alakulatnak, vagy az ajtót kulcsra zárva hagyom őket éhen halni inkább. 

548 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr796726329

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Bojkott és reszketés a diktatúrában 2014.09.25. 09:57:43

Úgy terveztem, lesz egy magával a bloggal foglalkozó nyitóposztom, de az élet felülírja a tervet – hasonlóan ahhoz, amikor a népszerű lövöldözés játék elején a szovjet főhőssel nem tudjuk végigcsinálni a kiképzést, mert már közben megtámadnak a hitleri...

Trackback: Mandiner blogajánló 2014.09.24. 12:39:02

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Trackback: Mandiner blogajánló 2014.09.24. 12:26:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ajtót bezárni, több lakattal vesszen az egész bagázs
Bélástúl, Vonástúl, Gábristul.
Jippiájé így legyen lottó ötösöm. :)

Ez kirívóan komplex cikk a honi újságírásban.
Hót ziher, hogy betolta valaki az Dezsőkének készen az egész csomagot. Vagy ha ilyen profi újságírók szaladgálnak itt, nyilván jönni fog majd cikk a Moszad és a CIA jelenlétéről is.... :)

Bár azért vannak benne kapitális bakik is. PLd. hogyan írhat olyan marhaságot a szerző, hogy KB "a mai napig" vezeti a Jobbik külügyi kabinetjét, amit 2010. tavasza óta Gyöngyösi Márton vezet.
Több tiszteletet! Több tiszteletet. Legalább a spájznak.
Anyuci nagyobb játékos mint a Bela ? Beszervezte Belát az ágyába is és gügyögte,hogy kicsikém.
Eladhatják a filmezés jogát
@MZ/X hip hip hurrá: Tőlem nyugodtan bezárhatják, de halkan megsúgom az ország problémái ettől kurvára nem fognak megoldódni.
Amúgy nekem is kb. ez a véleményem az "ügyről". :)

"Amikor ma reggel kinyitottuk az Indexet, és végiggörgettük a kilométeres hosszúságú cikket, azt gondoltuk, végre kiderül, kicsoda valójában Kovács Béla, és mit ártott az EU-nak vagy Magyarországnak. Az írás két ügynököt leplezett le: Kovács Béla feleségét és az újságíró Dezső Andrást.

Mert azt ugye senki nem gondolja komolyan, hogy az Index ablakába csak úgy befújta a szél a Mainicsi Simbun 1975. augusztus 28-i számát, meg hogy Dezsőt „egykori külügyminisztériumi dolgozók és titkosszolgálati szakértők" informálták arról, Kovács felesége milyen osztrák néven utazgatott a 80-as években. Nem kisebbítve az oknyomozás fáradságos munkáját, mielőtt az év tényfeltáró újságírója díjat képzeletben odaítélnénk Dezső Andrásnak, azt azért jegyezzük magunkban, hogy a lényegi információk kizárásos alapon csak a magyar titkosszolgálatok kezén keresztül érkezhettek. És ez még az optimistább verzió. Tegyük hozzá azt is: Kovács az édesapja orosz származására vonatkozó információkat cáfolta, ráadásul úgy, hogy nyilvánosságra hozott egy rettenetes családi tragédiát. Nincs az a sanda érdek, ami erre rávenne egy embert. Dezső minimum ebben az ügyben tartozik egy bocsánatkéréssel. Ha van kérdés, amiben az újságírót nem illeti meg a tévedés joga, akkor az az intim szférának ez a legbelsőbb régiója.

Az ártatlanság vélelme természetesen mindenkit megillett, és ezt nem akarjuk elvitatni Kovács Bélától vagy a feleségétől sem. Az őt delegáló Jobbiktól viszont politikai szűklátókörűség lenne pozícióban tartani egy olyan embert, aki ellen akár évekig elhúzódó tárgyalások során havonta jöhetnek elő újabb kínos részletek, amelyeket éppoly nehéz cáfolni, mint bizonyítani.

A Jobbiknak akkor érdemes kitartania Kovács Béla mellett, ha száz százalékig meg van győződve ártatlanságáról, amely – valljuk meg – a mostani helyzetben meglepő lenne. Ellenkező esetben minden kezet el lehet engedni."

jobbegyenes.blog.hu/2014/09/23/belaim_az_urban_gondolkodjunk
@avanivi: Brad Pittnek és Robert Redfordnak sem tudnak ilyen lélegzetelállítóan rejtélyes kémfilmet kitalálni Hollywoodban, mint amit Béláék előadnak.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

" ha ilyen profi újságírók szaladgálnak itt, nyilván jönni fog majd cikk a Moszad és a CIA jelenlétéről is.... :)"

Aztabazmeg, eddig nem is mondtad, nem csak orosz, de nemzetközi kémhálózat is vagytok párt helyett :-D :-D

Amúgy évek óta mondom - pont neked, pont a pártfinanszírozás bulik óta - hogy aki egyszer megkaparja kágébélát az találni fog valamit. És lám-lám.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

"_Jippiájé így legyen lottó ötösöm. :)_"

... a skandináv lottón.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

"_Amúgy nekem is kb. ez a véleményem az "ügyről". :)

[...]_"

Nem hazudtolod meg magad. Egy egyszerű véleménymásolat vagy önálló és saját gondolat nélkül:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Azt azért ugye észrevetted, hogy Kovács Béla a cikk egyetlen, KGB-s kapcsolatok szempontból irreleváns körülményt igyekezett megcáfolni, vagyis a születéséét, ezzel az egy dologgal próbálva aljas koholmánynak beállítani a cikk minden állítását? Amit egyébként szerintem a cikkből is érdemes lett volna kihagyni, mert egyfelől izzadságszagú a kapcsolat a talán-KGB-s orosz katona és a talán-KGB-s Kovács között (azért ez ritkán öröklődik apáról fiúra...), és mert olyan személyes adat is, amit nem illik vegzálni.

A többivel, a japán évektől kezdődő pályafutásának sugalmazásaival viszont nem tudott semmit kezdeni, ahogy te sem. Pedig tulajdonképpen csak azt a kérdést kéne lerendezni, hogy a szerelem vakította el vajon Kovácsot annyira, hogy az "elég jól ismerem" neje a hitvesi ágyból átruccanhatott Osztrákiába egy kis névházasságra, vagy azért lehetett róla tudomása, mit csinál.

Van egy rossz hírem: a KGB-nek Magyarországon még mindig rosszabb a híre, mint akár a Moszadnak, akár a CIA-nak. Úgyhogy a bezzegezés meg az "a mi orosz talán-kémünk jó kém, mindenki másé meg manipulatív, aljas köcsög" duma sem jön be mindig. Nektek persze, szép dolog is a kognitív disszonancia...
@Fabius: "de nemzetközi kémhálózat is vagytok párt helyett :-D :-D"

Mi ez a többesszám?:) Viszont most, hogy egész "véletlenül" az önkormányzati választás hajrájában sikerült ezt a világvégét is túlélnünk, izgatottan várom, mondjuk az izraeli/magyar kettős állampolgársággal rendelkező parlamenti képviselőkről szóló cikksorozatot is. Persze a nyugaton, netán sorosgyuri pénzen tanult, egyéb káderekről szóló sem lenne érdektelen.
Amúgy, mivel rosszabb egy orosz "kém" egy amerikai szervezetek által pénzelt és működtetett "magyar" pártnál, hacsak nem annyi, hogy most éppen az oroszok az "ügyeletes és fekete seggű rosszak"? :)
@MZ/X hip hip hurrá: Képzeld milyen izgis lehet az életük,mi meg nyomjuk a robotot napi 8-10 órában ,semmi titok ide oda röpködés, két három férj szimultán :)
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Nyugi mindjárt vége az önkoris választásnak is, és négy évig semmit sem fogsz hallani Béláról. :)
@jaegtoer: Ezt is rosszul látod. A többi megszólalás tolmácsolásával, csak színesíteni akarom a véleménypalettát. Tudod amolyan "több szem, többet lát alapon". :)
@avanivi: Most, hogy mondod, belegondoltam.
Hol lehet jelentkezni valami kém tanfolyamra.
Rögvest pályát változtatok:-)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

"Amúgy, mivel rosszabb egy orosz "kém" egy amerikai szervezetek által pénzelt és működtetett "magyar" pártnál, hacsak nem annyi, hogy most éppen az oroszok az "ügyeletes és fekete seggű rosszak"? :) "

Semmivel, csak a panaszaitokat hitelteleníti el. Állandóan a nyugati befolyáson, sorosgyurin meg a Moszad-CIA-n megy a pörgés, hogy ezek a szemetek elveszik a magyarok önrendelkezési jogát, befolyást akarnak gyakorolni a belpoiltikai dolgokra, bábjaikká akarják tenni Magyarországot, amit kizsákmányolhatnak. Már ugye bocs, de az orosz talán-kémek nem pont ezt csinálják, nem pont ennek érdekében dolgoznak?

Már évek óta ezt szeretném tudni, hogy valaki magyarázza el, miért jobb az orosz-kínai befolyás, mint a nyugati-amerikai?

Lehet, hogy nem rosszabb, de miért jobb?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Részemről ez az info nem bír befolyásoló erővel. Az önkori választás utáni nyugi, ha addig ki tudjátok húzni, inkább nektek lesz jobb és fontos, mert ha tényleg nem lesz a Béla téma, akkor azt a bizonyos kezet sem lesz olyan sürgős elengedni.

Persze hacsak nem a szimpatizánsok egy részének mégis befúrja magát a fejébe a gondolat, hogy a tisztamagyarnak mondott érdekek mögött esetleg mégiscsak orosz érdekek integetnek...
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): "Te figy ez tök jó. Végre emberi hang, normális érvelés. Te egy kész kincs vagy." :)

Na szóval:

"Már évek óta ezt szeretném tudni, hogy valaki magyarázza el, miért jobb az orosz-kínai befolyás, mint a nyugati-amerikai?"

Én még az sem mondanám, hogy minden szempontból jobb. Egyszerűen csak az ország érdeke, hogy az ismét bipolárissá váló világban mondjuk az általad említett orosz-kínai oldallal is jóban legyünk, főleg gazdaságilag de diplomáciai szempontból is. Ezt belátni szerintem nem olyan nehéz. Szerinted?
ambörök ambörök...van megint egy aktuális konteo helyhatósági választásra időzítve...ez hótt zicher ami tutti...hogy van igazság is benne az nagyon valószínű, csak nem eszik hanem isszák és nem hegedűlik hanem brácsázzák és a fuvola helyette is trombont használnak...egyébként nem zöld hanem kék és nem is halványlila hanem pirospozsgás

éljen a fidex most megint győzni fog...be van dobva a gumicsont ezt rágjátok ne az 1700 milliárdos halálos ítéletet, meg a zoktatás helyett gügyögést és a zeü helyett szociális temetést adózva

brühüyyy

éljen a fidex propaganda most a simlicska orbán meg a kijafaszállamtitkár konteo is háttér lesz
@jaegtoer:

".. a skandináv lottón. "

Ennek olvastán Hacsaturján kiköpte a rénkumiszt:))
akkor ismét a lényeg:

2014. augusztus 26. kedd
Nemzeti radikális hírportálok: Oroszország magyar hangjai

www.atlatszo.hu/2014/08/26/nemzeti-radikalis-hirportalok-oroszorszag-magyar-hangjai/
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

"Tudod amolyan "több szem, többet lát alapon". :)"

A jobbegyenesen kívül milyen szemre gondolsz?
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Szerintem itt lenne az ideje elengedni azt a kezet. Béla nem lehet olyan értékes a Jobbiknak, hogy ne kellene leépíteni. Akármilyen orosz kapcsolati tőkéje van, akármennyire is megilleti az ártatlanság vélelme. Egy ekkora méretű pártnak, hibás döntés ilyen hatalmas felületet adni a támadásokra.

Mondjuk arra azért kíváncsi lennék, hogy jutott eszébe egy újságírónak, hogy utánanézzen, vajon mi szerepel egy Tokiótól 300 km-re lévő város, helyi lapjának 40 évvel ezelőtti számában.
Tök életszerű, hiszenr egy átlag firkász még egy tíz évvel ezelőtti magyar cikket is alig tud előbányászni, nem hogy egy még régebbi japánt.:)
@időtolvaj: PLd. ők is. De inkább arra gondolok, hogy ti szállítjátok mondjuk az index vagy 444 "szemeit" én meg esetleg a másik oldalról "szemezgetek". Így mindenképp színesebb a paletta nem? :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Ahogy a baloldal "mocskosságairól" sem. Ilyen a csúti vezette maffia módszere.
Csak azt nem értem hogy ti idióta jobbikosok miért bújtok állandóan a csúti végbelébe :D
@rodeo36: "éljen a fidex most megint győzni fog...be van dobva a gumicsont ezt rágjátok ne az 1700 milliárdos halálos ítéletet, meg a zoktatás helyett gügyögést és a zeü helyett szociális temetést adózva
brühüyyy
éljen a fidex propaganda most a simlicska orbán meg a kijafaszállamtitkár konteo is háttér lesz"

Megint sikerült megragadnod a lényeget. :)
erősen gondolkodom azon, hogy gárielt visszarakom a kosárból, mert kíváncsi vagyok arra, milyen putyin szájának, akarom mondani kezének lenni? ő most radikális jobboldalinak képzelte magát, erre kiderül, hogy baloldali megbízott. nem hiszem, hogy a szovjetuniótól balra lenne valami :D
(kína, esetleg, de akkor nem blogolhatna itt)
Putyin lesújt a külföldi tulajdonú médiára Oroszországban
(VALERIY MELNIKOV / RIA NOVOSTI)

Egy új törvény szerint a szektorban maximum 20 százalékos lehet a külföldi tulajdon.

444.hu/2014/09/23/putyin-lesujt-a-kulfoldi-tulajdonu-mediara-oroszorszagban/

-

Barack Obama a Clinton Globális Kezdeményezés gáláján szólalt fel. Egészen pontosan ezt mondta:

„Oroszországtól Kínán át Venezueláig könyörtelen rajtaütéseket láthatunk, amelyekkel a jogos véleménykülönbségeket próbálják bomlasztó nézeteknek beállítani. Olyan helyeken, mint például Azerbajdzsán, törvényekkel próbálják ellehetetleníteni a civil szervezetek működését. Magyarországtól Egyiptomig szabályozások végtelen sorával és nyílt megfélemlítéssel zaklatják a civil társadalmat. És szerte a világban zaklatják, támadják és ölik azokat a bátor férfiakat és nőket, akik fel merik emelni a szavuk.”

444.hu/2014/09/24/obama-magyarorszaggal-peldalozott-amikor-a-civil-tarsadalom-elnyomasarol-beszelt/
@közrabszolga: Hagyjál már ezzel. :) Én ugyanúgy elítélem egy csomó mindenért piktorunkat, mint elég sokan mások, széles -e hazában.
@Secnir: felesleges, semmi értelmeset nem tud mondani, és hol van már az orosz emlékmű lebontásának igénye is? ;)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "Putyin lesújt a külföldi tulajdonú médiára Oroszországban"

Pedig ha tudná, hogy onnan állandóan csak a színtiszta igazság ömlik. Főleg ha a ruszkikról van szó. :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Én nem a lebontást támogatom, hanem egy oda illő helyre költöztetését. Ilyen lehet pld. egy meglévő orosz katonai temető, mondjuk a fiumei úti sírkertben.
Egyébként meg cirkusz kell a népnek, mert az a hatalomgyakorláshoz jutás és megtartás legkézenfekvőbb eszköze. PLd. a romániai elnökválasztás is kémterhes.

www.maszol.ro/index.php/belfold/35816-miert-lett-a-valasztasi-kampanybol-kemtortenet
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

...miért jobb az orosz-kínai befolyás...

A kínai érthető. Sokkal olcsóbb pálcikával táplálkozni, és ha böfögsz, veled örülnek, hogy jólesett a pattogatott sáska, pirított hernyó-körettel.

Az oroszt csak tippelni tudom. Előnyösnek látszik, hogy jeles vezetőikről vodkát neveznek el, így népszerűsítve a rendszert.
Viszont - nálunk - nem tudom beválna-e a "fütyülős Viktor" pálinka, vagy a "Kövér Barack" barna sör?
Mókás, hogy ismét egy választás előtt bukkan fel a KGBéla ügy. A fidesz részéről ez nyilvánvalóan veszélyes játék, mert aki emiatt nem szavaz a jobbikra, az várhatóan rájuk sem fog (ahogy Varánusz is leírta, az orosz kérdésben azon megy csak a verseny, hogy ki szopik több nyállal).

Egyébként egy jó példa ez a jelenlegi ellenzék töketlenségére. A "Ha nem akarsz orosz gyarmat lenni, szavazz ránk!" mottóval egyszerre tudnák ütni a fideszt és a jobbikot.
@Secnir:
a szovjetuniótól balra a második ajtó.
kopogjon erőteljesen.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

" én meg esetleg a másik oldalról "szemezgetek". Így mindenképp színesebb a paletta nem? :) "

Kié színesebb? Az esetleg nem szinonimája a kizárólagosnak.
Mostanában - nem tudni miért - Orbán nem szól a keresztény gyökerekről.
(nem személyekről beszélek!)

Mit tippeltek mióta?
@dr. jenőke (jenőke): "Orbán nem szól a keresztény gyökerekről."

tényleg nem szólt sem semjén zsoltról, sem harrach péterről. most hogy szólsz, igen, feltűnt.
@időtolvaj:

... és azt Kegyed honnan tudja, ha nem Róka?:)
@jaegtoer: Vagy ezt kéne inkább nézegetnem. :)

Videó: Ettől a tükörtől örökre megváltozhat az önképe

hvg.hu/plazs/20140924_Video_Ettol_a_tukortol_orokre_megvaltozha
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

megint belehallgattam (najónéztem) a comdey channel éjjelijébe...aszongya sokcsillagos tábornok, volt vezérkari izé...hogy az utóbbi 45 évben még eccer sem sikerült eltalálniuk azt, hogyan lehetne a lebombázott területeken normális országot csinálni és a mostani bombázás is ugyanolyan fölösleges nem fog megoldani semmit...de sok bomba lehullik...az arab országok (aszöveccségesek???) nem csinálnak semmit sajnálkoznak meg nagy lélegzetet vesznek, a flansziák is szépen énekelnek de még semmi lényegset

szóval megy a kavarás

brühüyyy

majd a szijjgyártófucsáloska megolgya zsebből vagy séróból
én meg esetleg a másik oldalról "szemezgetek"

Ha már a másik oldalról akar szemezgetni, akkor segítek: (fárasztó, de hát akkor is a másik oldal...)

Látni kell, hogy a nagy nyomulás mögött milyen gyülekezet áll, kik kérik a szavazataitokat!
Ahhoz, hogy megértsétek a tegnapi napot, ismerni kell az előzményeket!
Szabocs-Szatmár-Bereg Megyében széthullott a jobbik! Szisztematikus és tudatos demoralizálás és furcsaságok sorozatával! Olyan embereket, szervezeteket likvidáltak, akik dolgoztak, gondolkoztak és ezáltal elértek részsikereket és, ami a legveszélyesebb volt, többre is vitték volna! Emellett a megyei választmány 1.5 éve nem volt határozat képes. A tavalyi év sincs lezárva, de a kassza ürül, bár csak az kap belőle, aki jó fiú, persze felétek és nem az emberek felé! Véletlenül, hiába volt tegnap jelen, Vona Gábor pártelnök úr és Szabó Gábor párt igazgató úr, nem volt határozatképes a megyei választmány! Miután mi, a Nemzeti Őrsereggel karöltve bevonultunk, megállt a levegő bent! A bent lévők nagy többsége, persze örült neki, de azok a személyek, akiknek bizony valós félnivalójuk volt, elkezdtek drasztikusan izzadni! A bent lévő fejesek, persze többször felszólítottak, hogy menjünk ki, mert mi nem oda valóak és oda tartozóak vagyunk. Érdekes, hogy Szilágyi etikai urat még a pártigazgató is csak nehezen tudta visszafogni, hogy ne hívja ránk(50% mindig párttag) a karhatalmat!!!!! A másik reakció egy idősebb, vezetőségi tagtól érkezett, arra a kérdésre, hogy miért nem hallgat el a 6 osztályával, az volt, hogy neked mennyi van! Ezek az emberek a megyei vezetés tagjai voltak, hiszen lemondtak, mert tudják, hogy a működés képtelen megyei rendszert egy új, választókerületi rendszer váltja! Ebből is látható, hogy ők kellenek a felső vezetésnek, nem pedig az igazságért, bátran, tűzön-vizen át, erőszakmentesen, egységese kiálló és fellépő emberek! Tudomásom szerint, nem a mi megyénk, az első, ahol mindezek megtörténtek, de sajnos, nem is az utolsó! Vona Gábor! Miután megkérdeztem, hogy tegye fel a kezét, akit nem érdekel, hogy mi történt itt, te sem tetted fel a kezed! Kíváncsiak voltak, hogy emberek veszítették el az állásukat, megélhetésüket a 3.sz.vk. jelöltjének az elmebeteg ámokfutása miatt! Kíváncsiak voltak, hogy, pofátlanul, a meghallgatási lehetőség megadása nélkül oszlattatok fel minket! Kíváncsiak voltak, hogy miután a mi körzetünkben a jelölt kizárt minket a kampányából, minden módon, mi más választó kerületekben induló jobbik jelöltek kampányában vettünk részt! Kíváncsiak voltak rá, hogy emberi mivoltukban rendszeresen megalázta, a képviselő jelölt úr, azokat a rendes és hazafi embereket, akik, saját utolsó kettőezer forintjukat tankolták el, azért, hogy a jobbik mellett kampányoljanak, plakátozzanak, szóró lapozzanak! Miután újra rákérdeztem, hogy tegye fel a kezét, akit ez nem érdekel, senki sem tette fel a kezét! Te Gábor, te kezdtél el összepakolni és a másik Gábor pedig cigaretta szünetet rendelt el, ami saját szavaival élve, több hónapos is lehet! Azzal védekeztél, hogy itt kérem szabályok vannak és ezeket tartsuk be?! Amikor az Ország házáról beszélsz, borsozik a hátad, hogy mennyire szent hely számodra, annak az Ország Háznak a szabályait megszegtétek, a földtörvény szavazásakor, amit maximálisan támogattunk és büszkék voltunk rátok, ti megszeghetitek, de mi semmilyen szabályt nem szeghetünk meg az igazság érdekében? Vona Gábor! Te voltál az az ember, akiért az életemet adtam volna, messiásként tekintettem rád, benned volt az utolsó reményem és még sok embernek is! Te jössz, a saját tagságod elé testőrrel?!? 2006-ban Sólyom László Köztársasági Elnök Úr kiment az emberek közé testőrség nélkül és ti nem mertek a sajátjaitok közé menni egyedül? Hol van az a Vona Gábor akiért harcoltunk, aki szavára mindent megtettünk volna????? Utoljára kérlek, kérünk, csapj az asztalra és légy önmagad!!!!! Nem ezért lettünk jobbikosok!!!!! Mi nem érdemeltünk meghallgatást hetek óta, akik a jobbik befizetői vagyunk, azokkal szemben, akik a jobbikból élnek????? Kimondjuk, megoldjuk????? Öntsünk tiszta vizet a pohárba????? Hogy is van ez, kérdezem Tisztelettel és Becsülettel????? Miért mentek el villámsebesen a gyűlés berekesztése után, azonnal a sunnyogó személyek, akiknek addigra csavarni lehetett a ruháját az izzadtságtól, miközben a mi homlokunk is száraz volt? Mi lesz akkor, ha ez más megyében is bekövetkezik????? Nem tűrjük tovább, hogy szétverjenek több megyét, így! Elég a kiskirályokból, akik büntetlenül megtehetnek mindent, mert valaki(k)töl minden védelmet megkapnak! Mi elkezdtük, a többiek előtt nyitott a lehetőség! Látjátok, élünk, nem haltunk bele a tegnapi napba és erősebbek lettünk, hogy egy igazi egységes csapatként kiálltunk az igazságért! Köszönöm minden Bajtársamnak, akik tegnap jelen voltak és részt vettek az igazság napján! Kifejezhetetlen öröm volt veletek egy ügyért tenni és nem állhatok, nem állhatunk meg!
Tárczy Zsolt
Sobri Joe – magyarhajnal.com
@dr. jenőke (jenőke): sőt, az egész kdnp-t kihagyta...
@Tűzfal: Zajlik az élet a mégjobbra oldalon is. :)
@rodeo36: Meg majd erre is azt mondják, biztos Assad küldte őket oda élőpajzsnak. :)

8 civilians, incl. 3 kids, killed in US-led strikes on Syria - monitor

rt.com/news/189872-children-killed-strike-syria/

és mindeközben mit mond a szír külügyminiszter? :)

But Syrian Foreign Minister Walid Moualem says he is “confident” that those airstrikes will not be “effective, if there is no coordination of actions on the ground and if no ground military operations are carried out.”

“The US is mocking the whole world when they say that they are going to coordinate their actions not with the Syrian government, but with the moderate Syrian opposition. This is funny. What moderate opposition are you talking about?” Moualem told RT Arabic. “This moderate opposition is killing Syrians just like al-Nusra or ISIS.”

If the US wants to have positive results in their “fight with terrorism” they should “immediately” change their approach, he said.

“[The Americans] said that they want to put an end with ISIS, just like they put an end to al-Qaeda in Afghanistan. But here is a question: has al-Qaeda in Afghanistan been really annihilated? After 10 years of the US and NATO’s interference in the situation in that country al-Qaeda has spread its influence, intensified and started action with even more violent methods,” Moualem said.

However, he said there are doubts in Syria that the US and its allies are really interested in fighting terrorism as they claim.

“If intentions to target ISIS and al-Nusra in Iraq or in Syria are sincere, we only welcome them. But I want to say that we have doubts on that – not concerned, but have doubts about the sincerity of the US, Israel, Turkey and Saudi Arabia, which created the coalition,” Moualem said.
@jaegtoer:

".. és azt Kegyed honnan tudja, ha nem Róka?:) "

Most jártam ott ellopni az aurora borealist, és láttam, ahogy rohan felfüggeszteni a lottózók adószámát:)

www.google.hu/search?q=aurora+borealis&espv=2&biw=1366&bih=667&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=RIciVMTsMpKf7gbx3IHgCw&ved=0CDoQsAQ
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Te csak ne legyél izgatott, különösen kettős állampolgárság ügyben ne.

Mert ugye nyilván nem akarod azt mondani, hogy a román-magyar fasza, a szlovák - magyar is fasza, a szerb-magyar is király, az ukrán-magyar meg egyenesen netovább, és kizárólag az izraeli-magyar problémás.

Úgyhogy vissza a témához: mondd, milyen érzés egy KGB által közvetetten irányított pártnak tagja lenni? Nem genyózok, tényleg érdekelne mit szólnak ehhez a jobbikosok túl az elvárt szolidaritáson.
Nyihahahahaahaha! Az már volt a de legyen cikk a MOSZAD IMF CIA ügynökökről is? Meg hogy USA bruhuhuh a hibásbrühüjjjjj ?

Mosdassátok a szerecsnt! Tessék megdolgozni a betevő rubelért! Égjen a kezetek alatt a munka!
Hehe!
"Végre" egy poszty Gábrisnak. :)

Oszt', Ű meg küzd, mint desznyó a jégen. :D

MUHAHA
(Popcorn, sör bekészítve.)
@Tűzfal:

Akkor -minden privát érzelem és gondolat mellett is- azt kell mondjam: - Ez meg van mondva. Respect.
@Tűzfal:

"Vona Gábor! Te voltál az az ember, akiért az életemet adtam volna, messiásként tekintettem rád, benned volt az utolsó reményem"

Ezen csak iszonyúan röhögni tudok :-D
@Fabius: "Úgyhogy vissza a témához: mondd, milyen érzés egy KGB által közvetetten irányított pártnak tagja lenni? Nem genyózok, tényleg érdekelne mit szólnak ehhez a jobbikosok túl az elvárt szolidaritáson."

Nem veszem genyózásnak. Ha te hülyeségnek tartod, hogy mondjuk az Együttpéemet az amerikai pénzügyi támogatások miatt, bárki is CIA által közvetetten irányítottnak tartsa, akkor a kágébés "irányítást" ugyanilyen marhaságnak tarthatja egy átlag jobbik szavazó. :)
@shinichi:

Ha erre gondolsz:

" ha ilyen profi újságírók szaladgálnak itt, nyilván jönni fog majd cikk a Moszad és a CIA jelenlétéről is.... :)"

akkor ezen már régen túl vagyunk :-))
@Fabius: Van ott még sok szép csemege: valami 6 osztály, stb... :)
@Tűzfal: hú, és mindezt így egyszuszra.
Nagyon tele lehet a töke a csókának.
Az már volt, hogy aki a mi kis testvérünkben nem bízik, a nagy testvérünkben sem, és aki a nagy testvérben nem bízik az cionista bankárbérenc CIA Moszad nemzetaruló?
Jah, hogy egész héten? Nyihaahahahahahaa.

Na de ne legyünk ennyire elfogultak, kikapcsolódás képen egy kis ízelítő az orosz demokráciából:

www.nyest.hu/hirek/nepek-bortone
@Fabius: Akkor megnyugodtam. Csak mert aggódom, hogy éhen ne maradjon a szentem..... :)
@Marcellusca:

"(Popcorn, sör bekészítve.)"

Öreg kártyás barátom egy felhő széléről üzeni, álló kibicnek lóg a töke:))
@shinichi: Amikor néhány hétre kivágott FAB, akkor sem haltam éhen. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Nonono.

Egyrészt mutass egy együttpéemest akinek CIA ügynök az élete párja évtizedek óta,

másrészt meg a jobboldali reformerek tanulmányait támogató Soros Alapítványt legitimnek tartjuk, ha mást is támogatnak azt meg nem? Cöcöcö.

Ja, és jobboldali reformerek alatt nem Orbánt meg a satöbbit értettem, hanem az eltén, "idegen hatalmak" pénzén nevelkedett jobbikos krémet. Merhogy őket, a tanulmányaikat a:

"Kanadai Állam, a Soros-alapítvány, a hollandiai Windesheim Chirselijke Hooschool, az amerikai Cardozo Law School, a North-Caroline University és a Germain Marshall Fund segítette az infrastruktúra és a tanterv kiépítését."

támogatta. Hupsz.
@időtolvaj:

Szép munka. Csakhogy ott a jobb sarokban észrevettem egy Aurora Mohn-t is,
[ www.google.hu/search?q=aurora+borealis&espv=2&biw=1366&bih=667&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=RIciVMTsMpKf7gbx3IHgCw&ved=0CDoQsAQ#facrc=0%3Baurora%20mohn&imgdii=_&imgrc=_ ]
pont az Aurora Borealis Moon mellett jobbra kettővel a fölső sarokban az első sorban és nem tudom eldönteni az vajon a rén, vagy kumisz, esetleg komisz, vagy mindhárom, és ha a Mester ilyen jól elvan ilyen környezetben, sőt ilyeneket pökik, akkor még a gondoltnál is többet tudhat, és már egyáltalán nem meglepő végzetes vonzódása 'Svalbárdhoz', továbá egyből megértem, hogy az efféle rének mellől nem kívánkozik a holmi hungry ebektől pettyezett kies magyari rónákra.:)

Az még megérne egy misét, hogy mit szólt ahhoz, hogy a feje felől szőrén-szálán egyszer csak eltűnt az A B, bár csak maradt -ha nem is fölötte- de legalább egyenesen mellette egy kis vigasznyújtó természeti csoda, még ha kissé platinaszőke is:)
@shinichi:

Te, én tudom mivel foglalkozik civil életében, és az nem a szótagszám után fölvett apanázs a bérkommentelésért.

Mondhattok rá bármit, de ennek - tudtommal - nincs alapja. Önszorgalomból ilyen.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Azt, hogy nem igazán látom azt az első "is"-t a Jobbik politikájában.

Az "is" óvatos egyensúlyozást jelentene, kvázi-semlegességet, meglapulást, hogy tulajdonképpen észre se vegyenek. Nem pávatáncot, mert az a mai médiában röhejes és kétszinű, hogy egy vezetés úgy csinál, mintha nem hallanák a két oldal felé tett nyilatkozataiban az ellentmondást.

Az "is" viszont nem az, amikor égnek az EU-zászlók, amikor megy a fenyegetés/ijesztgetés az amerikai-izraeli befolyással és kizsákmányolással, és amikor a "keleti nyitás" jegyében bármilyen orosz előnyszerzésre megy a bólogatás. Azzal akartok gesztust gyakorolni, hogy azt mutatjátok, mennyire szar az EU-n belül, hogy a magyarok az EU áldozatai, és mennyivel jobb lenne Oroszország Anyácska minél szorosabb ölelésében.

Ez viszont nem "is".

Éppen ezért él a mondás, hogy "egy seggel nem lehet két lovat megülni". Ti letettétek a garasotokat, meg mások is a magukét. Az ilyen viták meg évszázadok óta úgy mennek, hogy mindenki a maga igazában látja az ország felemelkedését, a többiekében meg vérmérséklettől függően különböző szintű pusztulását.
@Fabius:

[OFF

varanus.blog.hu/2014/09/23/alkotmanybirot_ezekbol/full_commentlist/1#c24542213

Csak felhívom a figyelmed, hogy meglehetősen várják a válaszod, hiszen a jövőd illetően meghatározó lehet.

ON ]
@Fabius: Tudom én, csak egy kicsit ugratom, érezze a törődést. Olyan cuki, amikor beleáll pont azokba a dolgokba, amibe kell...
@Fabius: Na neeee. Akkor most már kettös ügynökök is? ;)
@Fabius:

"__
@Tűzfal:

"Vona Gábor! Te voltál az az ember, akiért az életemet adtam volna, messiásként tekintettem rád, benned volt az utolsó reményem"

Ezen csak iszonyúan röhögni tudok :-D
__"

Az lehet, hogy mulatságos, de az ideák porba hullásáról és a kiábrándulásról elég őszinte 'vallomást' olvashattál, úgyhogy ne vidd túlzásba a röhögést, mert dafke-t szül, az meg senkinek sem jó. (szerintem)
@Fabius: Én mindíg jókat mosolygok, amikor túlértékelnek, miközben csak egy blogrobot vagyok ugyebár. ;)
@Fabius:

" Önszorgalomból ilyen."

Kissé befejezetlennek érzem a mondatot:))
Mint munkáltató, már az első 5000 komment után kirúgtam volna, így csak a következtetés marad, nem a piacról él.
@Tűzfal:

Milyen az "erőszakmentes" Nemzeti Őrsereg?

Két tanulság:
- Messiásként bálványozni bárkit is elég veszélyes, már csak a későbbi csalódás miatt is;
- Mindentől van még jobbra;
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
@Fabius:

"_Én mindíg jókat mosolygok, amikor túlértékelnek, miközben csak egy blogrobot vagyok ugyebár. ;)_"

Tévedsz.
Amit te túlértékelésként élsz meg az valójában leértékelés, és még Fabius pártfogása ellenére is az a véleményem, hogy téged nem lehet eléggé leértékelni. Mondhatni akciós termék vagy.
@jaegtoer:

Na, meghatároztam a jövőmet :-))
@Fabius: még annyit: a címben a 'spajzában' legyen inkább 'spejzában' vagy magyaroschabban 'spájzában' :)
de a legjobb a 'kamrájában', ha bizonytalan vagy.
@Fabius:

"Önszorgalomból ilyen. "

Van ettől rosszabb?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Kettős ügynököt én nem mondtam...Most akkor elszóltad magad, hogy nem csak a nyugat finanszírozta a sulibulikat, hanem...:-D
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):

Közhely, de mindig van rosszabb!
Csak bízni kell benne, mint a Fideszben!
:)))))))))))))))"Szegény Vlagyimir Vlagyimirovics. Egészen kipállhatott a makkja annyi nyáltól. A komplett magyar jobboldal a slicce körül matat állandóan, pedig ott":))))))))))

Vlagyimirnek ideje lenne felplasztikáztatni még három mellet két bránerrel:))
@Spániel:

Tele lehet, csak kár, hogy nem ír le mégsem mindent, amit tud, vagy tudni vél.
@jaegtoer: Akciós kattintásnövelő. Még FAB-nak is ingyen "dolgozom". ;)
@Tűzfal: @időtolvaj:

Hogy pontosan milyen azt mindenki eldönti maga. Azt azért nem árt nem szem elől téveszteni, hogy mai állás szerint kb 1 millió ember "ilyen". Vagy ilyesmi.

Én tudni akarom mit gondolnak.

Ahogy azt is mit gondoltok ti, a határon kívül élők, mint Rodeó, Sipi vagy Épész. Hogy a véleménykülönbségek időnként súrlódáshoz vezetnek? Na még olyat. Ez egy szabadszájú közéleti blog, és nem az angolkisasszonyok lányneveldéje.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

" Még FAB-nak is ingyen "dolgozom". ;)"

Nekem viszont milliós agysejt-pusztulást okoznál, ha elolvasnálak, mint színesítőt, mint "Több Szemet".
@Secnir:

Egye fene, spájzában lett.
@Tűzfal: igaz, ez a tízoldalas, lényegretörő monológ csak úgy, elő dühében jött ki belőle, de a cérna már elszakadt!
És mennyi tüske lehet még benne.
Meg a többi szektatagban..
ide sorvatt a nemzeti identitás, a véres kard ünnepéjes körbehurcolását fölváltotta a fostalicska rituális taszigálása cia/moszat/hubazmeg alapon. nem akármijen vircsaft, szó se róla!
nomármost, ha az enyhén kopaszodó vlagyimir vlagyimirovics először rámered újsütetű külügyérünk gondosan zselézett kokastarajára, hát istenuccse, választási gumicsontnakfogja tekinteni legott. s még él a méla béla!
@Fabius:

"nem az angolkisasszonyok lányneveldéje. "

Na, ez a posztjaidből teljesen egyértelmű:)))

A mindenevés egészséges. Pont minap mondta Csányi, nem is volt allergia régebben, míg nem volt ilyen finnyás az ember.
@Fabius:

"_Hogy pontosan milyen azt mindenki eldönti maga. Azt azért nem árt nem szem elől téveszteni, hogy mai állás szerint kb 1 millió ember "ilyen". Vagy ilyesmi. "

Nem lehetne G mellett egy olyan képviseletet megjelenítő nicket is "beszervezni*" akinek önálló gondolatai vannak, s azokat saját szavaival be is pötyögi, nincs identités zavarban a Copy General és nickje vonatkozásában.

*Kágé Béla biztosan segít:)
a jövőnk, ami tiszta szépbajobbos fideszjobbikos putyini diktatúra:

10 dolog, amit nagyon gyorsan meg fogunk tanulni Latin-Amerikától

444.hu/2014/09/24/1-dolog-amit-nagyon-gyorsan-meg-fogunk-tanulni-latin-amerikatol/
Már tény: devizatartalékból mentik meg a forintot az összeomlástól

A Magyar Nemzeti Bank 3 milliárd eurót, vagyis mintegy 900 milliárd forintot áldoz be, hogy a bankok visszaadhassák a pénzt a hiteleseknek.

tovább

http://vs.hu/gazdasag/osszes/ma-meg-bemutathatjak-elszamolasi-kepletuket-a-bankok-0924#!s0
@Fabius:

elkeserítettél...
ez a hit az inkvizíciót vezérelte, bár az nem volt ennyire nyálasan alattomos, ismereteim szerint (ami mindig hiányos)...
@100 kóbor kutya:

Az itt általában uralkodó liberális fertőfelhő elviseléséhez különösen ellenálló szervezet szükséges :-) Vagyis azzal kell beérni, aki nem irtózik ettől, mint kiállítási bobtail a száraz sampontól. A többiek rendre elvéreznek.
melléklet:​

Megszüntettek 4 parkolóhelyet, mert egy fideszes nem tud vezetni

Rogánföldön az átlagosnál is jobb fideszes képviselőnek lenni. A Nyáry Pál utcában, a parkolóínség közepén azért számoltak fel 4 helyet, hogy a képviselőnek ne kelljen sokat rükvercelnie, mert azt utálja.

cink.hu/megszuntettek-4-parkolohelyet-mert-egy-fideszes-nem-t-1638480606
@hacsaturján:

Képzelje Tisztelt Nagy Svalbárdi Réntenyésztő és Aurelia Boralis nyilvántartó, kezelő és leltárfelelős Atya, hogy a magának szánt pálinkát a falka -útban Svalbárd felé- már Gyöngyösnél megitta az utolsó cseppig, így szégyenünkben visszakullogtunk Eger érintésével az M3-as mellett egészen a bevezető szakaszon is átvergődve Herminamezőre és onnan figyeljük és követjük az eseményeket. Iszákosságunkat nem szégyelljük, azt viszont mélységesen bánjuk, hogy nem vittünk magunkkal több és nagyobb hordót.
Remélem megbocsátja a kutyafalkának ezt az intermezzot, jövőre megfelelő logisztikai felkészüléssel vágunk neki a Svalbárdra vezető úttalan utaknak.

A Kutyatanács nevében

tisztelettel

Vau2
@hacsaturján: :)

"nem akármijen vircsaft, szó se róla!"
nem tudsz egy kis nyugalmas szállást biztosítani ott svalbardon pár hétre, kiszellőztetni a fejem?
:D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

:))
a videón 8:51-től vagyunk ismét megdícsérve, a 'zoroszokkal stb-kkelegyütt,megígérve a civil társadalmak fokozott támogatását:))

'Clintonné az első sorokban:)
A mi 'Janónk meg valahol egy erkély mögötti oszlop mögött pirulgat:))
Házhoz ment a 'faxxé,én meg szégyellem,hogy magyar vagyok,még '82milláspetike sem fogja tisztára mosni akárhol nyalva(ha egyáltalán még fogadják értelmes helyeken...)ezt a megalázást:((((
@100 kóbor kutya:

azt a "kiskésit"! :)))
már a kutyákban sem lehet bízni? remélem a bernáthegyit nem rontottátok még meg és a kis kis rumoshordója éritetlen?
Kossuth téren és környékén hallotta mostanság valaki zúgni a régi mondókát?
HAZAÁRULÓK!
HAZAÁRULÓK!
Pedig ennyire egyértelműen kevés figura van, aki "idegenszívű".
A nyugat így leír bennünket, a GAZ teherautók gyártója meg nem akar itt befektetni... az orosz gyarmaton? Minek?
néhány mai hír, és hol van még az este...

Gyűlöletkampánnyal vádolták az Indexet a parlamentben

Maffia osztogatja az állampolgárságot - Semjén még a cikkünk időzítésébe is belekötött.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2014%2F09%2F24%2Fparlament%2F
-

DK: Polt adja át az EP-nek a KGBéla-dossziét!

Ha nem adják át az iratokat, akkor az a DK szerint azt jelenti, Orbán nem mer Putyinnal újat húzni.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2014%2F09%2F24%2Fdk_polt_adja_at_az_ep-nek_a_kgbela-dossziet%2F

-

Nem fejhetik tovább a médiát a rendőrök

Igazi abszurd hungarikum volt, de az AB ma véget vetett a nevetséges gyakorlatnak és kimondta: nem jogsértő, ha a rendőrről felismerhető fotót közöl a sajtó.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2014%2F09%2F24%2Frendor_kepmas_alkotmanybirosag_hatarozat%2F
@gazoló: én már régen szégyellem, és az a nem minősítem miniszter, akinek a nevét ki nem ejteném, kb annyira rühellem, mint a hülyepicsa kirúgott klikk kreállmányt, hiába no, a kontraszelekció diadalt ül, és a hibbant Vezénylónál csak a hülyébbek maradhatnak a permanens harci frontvonalban.
@gazoló: Ha már ideraktad a nagy demokráciaexportőrt és békeharcost. :)

Hamid Karzai, Afganisztán leköszönő elnöke szerint az Egyesült Államok pusztán a saját érdekei miatt támadta meg Afganisztánt 2001-ben, és valójában soha nem akart békét a régióban.

www.nytimes.com/2014/09/24/world/asia/hamid-karzai-afghanistan.html?_r=0
elég egy kép is:

cink.hu/ezen-a-foton-egy-magyar-kulugyminiszter-tekintheto-meg-1638484980

Gyorsan lerendezte Szijjártó minisztériuma Obama nyilatkozatát

A Külgazdasági és Külügyi Minisztérium szerint „nincs ténybeli alapjuk” az amerikai elnök megjegyzéseinek, amelyeket a magyar civil társadalom állítólagos kormányzati korlátozásával kapcsolatban tett. „A magyar nép egy szabadságszerető nép, ezért nem viselné el szabadságának semmilyen korlátozását” – fogalmaznak a tárca szerdán kiadott, szűkszavú reakciójában.

hvg.hu/itthon/20140924_obama_civilek_kulugy_reakcio
kármentés a jobbikban:

A Jobbik előkapta a szovjet emlékművek ügyét

Magyarország területén az első világháború korszakából 130, a másodikéból pedig 1030 szovjet emlékmű vagy katonai temetkezési hely van – derül ki a honvédelmi miniszter válaszból, amelyet a jobbikos Sneider Tamás kérdésére adott írásban. Az áthelyezésüket csak az illetékes önkormányzatok kezdeményezhetik Hende Csaba szerint.

hvg.hu/itthon/20140924_jobbik_szovjet_emlekmuvek_hende
és megint a cöf

Felhívás állampolgári kezdeményezésre

Egyre világosabb, hogy veszélyes eszmeiség ütötte fel a fejét az EU parlamentjében. Már-már a liberálfasizmus jeleit látjuk.

ha akarod olvasni itt a teljes "agymenés" szövege:

civilosszefogas.hu/felhivas-allampolgari-kezdemenyezesre/
@100 kóbor kutya:

nemtom mirül teccik ugatni, erre minálunk csak a ruszkik járnak kutyával, mink őshonosok leginkább ivással vagyunk elfoglalva, ezér asztán nem köpköggyük ki a rénkumiszt, mejjnek előállitása amúgy is emberpróbáló feladat és akkor még nem is beszéltem a legeltetés fáradalmairól. azér meg kívánom jegyezni, miszerint tisztába vagyunk azzal, hogy a legkiválóbb minőségű rénkumiszt is ugyanúgy hugyozzuk ki, mint bármi mást, oszt az okosságot nem onnan vesszük, hogy mijet hugyosztunk ugye, mer a kidobott sárgával maximum angyalkát lehet a hóba rajzolni és eszt az alapvetést még a svalbárdi ovisok is alkalmazzák, hanemhát attul vagunk okossak, hogy jégen tartyuk el a tojásos nokedlit nem pediglen lassú tűzön.
Vidéken már a Jobbik az eredeti, amelyet mindenki másol

Ötven polgármesteri poszt megszerzésére számít az őszi választásokon a Jobbik, amely igyekszik a helyi igényekhez szabni üzeneteit. Ezt a cél a párt még akkor határozta meg, amikor nem zavart be a kampányba az újabb Kovács Béla-ügy.

olvad el itt:

http://vs.hu/kozelet/osszes/videken-mar-a-jobbik-az-eredeti-amelyet-mindenki-masol-0924#!s1
@guma:

itten nálunk az ás iglut magának, aki nem röpképes.
@guma:
Ostoba csicskák ostoba röfögése csak. Békemenetet Brüsszelbe! Hármat is.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

ez pont ojjan, mint amikor a fostalicska riposztozik.
@Fabius:

A liberális milliő nem zavaró, ellenkezőleg a liberális feeling fantasztikus, és az is kedvünkre való, hogy itt állati számba menő emberi eseteket vethetünk össze a kutyavilág eseményeivel, bár olykor a legvénebb falkatagok is csak álmélkodni tudnak egyes nickek arroganciáján és történéseken, bár elugathatjuk egykutyaként, hogy mi sem az angolkisasszonyoknál jártunk kollégiumba.

Vau2
@Fabius: Érdekes, hogy az itt zajló beszélgetések hatására én sok szempontból már átlátom, hogy hülyeség a liberálisok vagy akár a zsidók démonizáló általánosítása. Ugyanilyen üdítő lenne látni hasonló pozitív változást az itt komentelők között, amikor a nem ballib szavazókat vagy netán a mai Oroszországot helyezik a mérlegre. Igazi változás akkor fog elindulni, amikor ugyanazt feltételezzük a másikról, ami jóindulatot magunknak elvárunk.
írogatunk, írogatunk? cöf után ov is???

Orbán a Teremtő segítségét kéri a zsidó értékek megőrzéséhez

Négy magyarországi zsidó szervezet vezetőjének írt levelet Orbán Viktor miniszterelnök. Mint közölte, kéri a Teremtő segítségét, hogy a zsidó értékek továbbra is színesítsék nemzetünket.

vs.hu/kozelet/osszes/orban-a-teremto-segitseget-keri-a-zsido-ertekek-megorzesehez-0924
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Matolcsy a jegybankelnök, Szijjártó a külügyminiszter, Semjén a minelnök-helyettes... még a végén Havasi "Kólásdoboz" Bertalanból is miniszter lehet...

Kivéve Lázárt. Én még mindig tartom, hogy visszasírjuk majd Orbánt, ha Lázár lesz a miniszterelnök... nem mintha egyébként a mostani hatalmához képest ez akkora előrelépés lenne; a Miniszterelnökség vezetőjeként azért nem tenném le a garasomat, hogy ki kivel is bábozik ebben a leosztásban.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

támogatjuk egy kis városnézés céllal, teljes ellátással (kopizva a lengyelbarátokat :D)?
Hiába a félretett, kitalicskázott, offshore cégekbe mentett vagyon: ezek a függő birodalmak összeomlanak, ha a hatalom összevonja a szemöldökét. Ez különbözteti meg az igazi, tehetséges nagyvállalkozót a szerencsétlen nemzetek élősködő Potrohaitól. Ezeknek csak arra elég az eszük, hogy lessék a szultán szeszélyeit, és gyorsan felírják azokat az étlapra. Most nézhetnek szembe azzal, milyen kisszerű, érdemtelen és védtelen alakok valójában. Lecserélhető bábok, mint bármelyik iskolaigazgató. Ebben a csatában nincs esélyük nyerni.

Tetszettek volna fair versenyben hízni ekkorára. Aki tápszeren éri el a vágósúlyt, az bajban lesz, amikor jön a böllér. És nem sokan fogják sajnálni.

hvg.hu/w/20140924_Vagosulyban
:))Ne erőlködj Gábris,húsz másodperce nem látlak végre,a múltkor is csak rendszerhiba miatt lettél újra látható:((

Tetszettetek volna kiköltözni 'Afganiszánpakisztánbnaésaztánhátasztánba még idejébe:))
'Oszt két fidex&vlagyimir cidázás közben harcolhattatok volna Obama úr ellen vállvetve a dzsihádistákkal:))))))))))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Hoztad megint a 9-ik szintet szokás szerint,ideje formál logikát tanulnod akkor talán sikerül 8-ik szintre feljutnod a csatornából.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): lézerlázár is már miniszter, és én is tartok tőle hogy gátlástalanabb mint vezényló, de még messze nem akkora a befolyása mint a főgóréjának, az első sorba csak akkor kerülhetne, ha a vezényló ágyúlapon és sírórívó nervilág előtt távozik tova. Addig nem.
Ha a libikóka megszűnik a kiválasztottak között, gyorsan egymásnak fognak esni a fiúk, a bomlott elme meg sokáig tud játszani a bábjaival, számos példa van erre a történelemben.
@guma: Hát egy ex pufajkás segítségét már sikerült begyűjteniük. :)

Zoltai Gusztáv azzal a felkiáltással távozott a Mazsihisztől, hogy megviselte a német megszállás emlékművének üzenete. Most annak a kormánynak lett a tanácsadója, amely az alkotást megrendelte – miközben lánya továbbra is ott tüntet a Szabadság téren.

valasz.hu/itthon/szora-birtuk-zoltai-gusztav-lanyat-104441
@hacsaturján:

Ezt akkor úgy vesszük, hogy nem bánkódik a megígért barackpálinka elmaradásán, anélkül sikerül erősen illuminált állapotba logisztikázni becses személyét, a svalbárdiakéval szemben a kutyafalka okosságát leginkább az jellemzi, hogy a falkának esze ágában nincs jégre tenni a tojásos nokedlit, ha egyszer meg is lehet enni, sőt többször előfordült már az is, hogy egyenesen a tyúkokkal kezdtük, és a kakasokkal fejeztük be a menüt, így sikerült optimálisra rövidíteni a nokedlikészítés fáradságos műveleti idejét, bár egyes gazdák valamiért vasvillával és köpködő bottal űzték szerte széjjel békés és becsületes falkánk jóhiszemű tagjait, akik csak a tyúkszaros udvartól akarták tehermentesíteni a kunsági tanyákat az EU által is preferált falusi turizmus fejlesztésének elősegítése érdekében...
@toportyánzsóti: a logika egy hanyatló nyugati ármány, ellenben az ukázzal ugye ;)
@toportyánzsóti: Hozzád úgysem fogok felérni, akárhogy igyekszem. Már beletörődtem pedig vegyialit sem szeretem. :)
@guma:

"remélem a bernáthegyit nem rontottátok még meg és a kis kis rumoshordója éritetlen?"

Az volt az első egység amin az első etap közben megosztoztunk még az M0-s magasságában.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Nem igyekszel sajna,csak floodolsz és terelsz.Lehet ennyit tudsz.
@100 kóbor kutya:

ez azért durva :) remélem a sintéreket ki tudjátok még kerülni!

egy kis pihentető olvasnivaló :

Tóta W.: Vágósúlyban

Állami szoptatás nélkül az udvari tőke megdöglik, mert versenyképtelen. Simicskával az élen.

hvg.hu/w/20140924_Vagosulyban#rss
@toportyánzsóti: Én is ezt érzem gyakran, amikor írsz nekem. :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Kavarc van:). Én inkább csak arra céloztam, hogy ha végignézek a mostani minisztereken, úgy nagyjából kettő van, aki nem az uborkafára felszopódott "én már az oviban is azt szerettem volna, ha Orbán Viktor a jelem" takony és/vagy stróman-szerű figura: Lázár és Pintér. Esetleg még Varga odafér harmadiknak.
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): donpinter lehet, na de a masik ketto kizart, a fidesz nelkul sehol nem lennenek, semilyen szintu tudasuk sincs, vagy csak jol titkoljak, lasd navra atvaltozasat, mennyire eltunt a korabbi szakertelme, pedig volt neki, mara pedig o is egy senki lett.
Szánalmas történet ez. Még rosszul lenni sem érdemes
@Tűzfal: Azért nem irigylem a bácsit/nénit...hogy ekkora csalódás érte. Mindenesetre szép megfogalmazása az esetnek.
Mikor fogják megfilmesíteni? Mr bean játszhatná kgbélát.... :D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Nem szokásom, annyira szánalmas a magyarázkodás, hogy szinte..
a magyar nép egy szabadságszerető nép, ezért nem viselné el szabadságának semmilyen korlátozását.”
(SZP)

"'Azonfelül mi magunktól semmit se tudunk csinálni, ha mások ki nem kaparják nekünk a jobb időket, mert élhetetlen a magyar. Locsog a szabadságról, de azt se tudja, mi fán terem. Azt hiszi, a szabadság azt jelenti, hogy nem kell dolgozni. Innen is van, hogy mikor pihenni akar, szabadságot kér. A pihenést nevezi szabadságnak. A kocsisom szabadságot kér, vagyis inni megy a kocsmába, az írnokom szabadságot kér, vagyis hazamegy az anyjához és két hétig alszik a méhesben. Ez nekik a szabadság. És ez így megy föl egész a miniszterig, az is szabadságot vesz, elmegy fürödni Ostendébe. Ilyen szabadsággal elpusztul aztán a nemzet, és sehol egy vezető szellem, aki ebből felrázza"
(MK)
@Penivaldes: ugyan az a világ még most is, mintha nem telt volna el semmi idő azóta, szomorú ez :(
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "Én még az sem mondanám, hogy minden szempontból jobb. Egyszerűen csak az ország érdeke, hogy az ismét bipolárissá váló világban mondjuk az általad említett orosz-kínai oldallal is jóban legyünk, főleg gazdaságilag de diplomáciai szempontból is. Ezt belátni szerintem nem olyan nehéz. Szerinted?"

Szerintem ahhoz is hülye vagy, hogy ma szabad napot vegyél ki... nem, te ehelyt itt égeted szénné magad...
"ismét bipolárissá váló világban" az új fixa ideátok, ráadásul az orosz-kínai egységfront... te mi a lófaszt tudsz erről, azon kívül, hogy nem usa meg tuggyukkik...
@Sir Bates dö Hól: "te ehelyt itt égeted szénné magad..."

Nálad jobban sosem sikerül. :)
@időtolvaj: "Kié színesebb? Az esetleg nem szinonimája a kizárólagosnak."

Micsoda görény vagy te!:-)... szted mit ért meg a névelőn kívül?...
@guma: Mi a fene?! Elfogyott a gyógyszer a vigyorgóban? :D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: ne szóld le a bálnakutatást. több tiszteletet a bálnáknak
@guma: szellemi honvédelem...addig volt rendben a világ, míg a szellemek a lámpásban laktak.
@rodeo36:
A 9.46 h-kor írt kommenteddel megelőztél.
A Kovács Béla ügynek ez a szüzséje, nem más.
@Penivaldes:

Wow... Tudom, hogy nem illik bevallani a műveletlenséget, de honnan az idézet? Az "MK"-t azért értem :) ...
@Fabius: Tudod engem nem zavar a kgb-s jobbikos kiccsalád, ami ennyire ..... kozmopolita spioni értelemben? ;) Ahogy az Internacionálé is mondja 'és nemzetközivé lesz holnapra....'
:)
@Penivaldes: Teljes mellszélességgel támogatom a bálnakutatást. Még akkor is, ha nem balneológiának hívják hivatalosan. Tudod mit? Én azt is támogatom. :D
Tök laikus vagyok nemzetbiztonsági ügyekben, de mint átlagos magyar állampolgárban felmerül a kérdés, hogy hol volt pl. a titkosszolgálat, amelynek már régen fel kellett volna deríteni Kovács Béla múltját és jelenét?
Akkor, amikor nálunk már a Knorr levespor magasabb sótartalmát is nemzetbiztonsági kockázatnak itéli meg a kormány, egy elég egyszerűnek tűnő kémügy pedig maga rejtelem?
@Penivaldes: mellédumálni és terelni tudni kell, ebben is jó tanoncai a jobbikosok a fidesznek...
@100 kóbor kutya:

amint aszt korábbi kijelentésemben kifejteni voltam szíves, a barack pálinkával szemben semmiféle kifogás nem merült föl bennem, mitöbb, a "beígért" kitétel sem támasztott kételyeket lelkem fölemelkedését illetően, azaz hun az a kurva pálinka, hadd oncsam vérit a butéliának! s mivel macskák embere vónék, nem bocsátkozom kétértelműségekbe.
OFF

Az erős porszívók után, újabb szörnyű közellenségeket találhat magának az EU. :)

Betilthatják a kenyérpirítókat, vízforralókat és hajszárítókat is

www.penzcentrum.hu/vasarlas/betilthatjak_a_kenyerpiritokat_vizforralokat_es_hajszaritokat_is.1042007.html

ON
@jaegtoer: "Mondhatni akciós termék vagy. "

De nem promotált, hanem sérült...
@Mariann19:

a titkosszógák dógoztak, az ügyésség mán régen kérte brüsszeltül az ipse mentelmi jogának fölfüggesztésit, ottan meg egyelőre kotlanak.
@Mariann19: na tessék, van még kérdés?

Matolcsy tankönyvet ír
Fotó: AFP / Kisbenedek Attila

Tavaszra itt az új ismeretterjesztő Matolcsy-kötet, amiből tanítani is fognak.

444.hu/2014/09/24/matolcsy-tankonyvet-ir/
@100 kóbor kutya: ezzel maradéktalanul azonosulni tudok... semmit nem tudunk meg arról, hogy mit gondol cca. 1 millió, ám naprakészek vagyunk a kreml agitpropjából... erre meg a tököm sem kíváncsi (hogy ti is értsétek: arra sem érdemes, hogy lehugyozzátok)...
@Mariann19: "felmerül a kérdés, hogy hol volt pl. a titkosszolgálat"

Isten éltesse Orbánt Viktort, és az ő kormányát! ( ez ett a Varánuszon haszbálatos libsibolsi imám, hogy az ellenérdekűek jobban érezzék magukat )

Szóval, amikor OV ment a paksi szerződést megtárgyalni, a titkosszolgálat előtte volt, és söpörte tisztára a járdát nehogy valami kavicsba megbotoljék, oszt füstbe nemjen tőle a szerződés.
csak egy kis mellék szál, és nem ő az egyetlen, a 2006 nem kődobálást és a stadionokat meg borítsa jótékony homály:

A Fradi keménymagjától Orbán belső köréig

Benne volt a hírhedt 2-es szektorban, Medgyessy miatt kezdett politizálni, ha nem lép be a pártba, ma nagyon más lenne a Fidesz. Portré Kubatov Gáborról.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2014%2F09%2F24%2Fkubatov_portre%2F
@hacsaturján:
"A titkos szógák dógoztak."
Elég szarul, a hatékonyság meg elmaradt.
Kovács Béla az idén valamelyik választás előtt volt már bonviván a magyar politikai életben, jól időzítve.
A minap néztem a magyar térképen a Jobbik várható esélyeit bemutató színes pontokat, hát bizony nyomul, de nagyon.
Ezt a Fidesz is figyeli, és nosza, elő is jött a mi Bélánk.
Október 6-a után az egész ügy megy a levesbe.
@Mariann19: Miért kellett volna? Vagy épp miből gondolod, hogy rég nem tették meg? Hiszen az ilyen széljobber gyülevényeket hivatalból szemmel tartják.
Bár az tuti politikusi döntés volt a bili kiborítása. Hiszen, ha el akarták kapni, akkor nem teregetik ki a sajtó nyilvánossága előtt. Pláne, ha nemzetközi nyomozás volt.
Amúgy meg jogunk van tudni, hogy az egyik képviselőnk ruszki kém. Azt hiszem ezt nevezik közérdekű adatnak. :D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ne légy ilyen. én megértem, annyi benne a tudás, hogy szeretné végre átadni a jövő nemzedékének. remélem lesz benne cuki illusztráció is, az unortodox gazdaságot támadó csúnya liberálokról.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Mi mást?! Talán szakácskönyvet írjon?! :)
De az is lehet, hogy az nem tankönyv lesz. Hanem unortodox válasz a két herceges mesekönyvre. :D Mert mint egy absztrakt mesekönyv tökéletes lenne. :D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: szakácskönyv..remek ötlet, abba kéne elrejteni a számokat, a receptben.
Én maradnék a három kismalacnál, aminek a végén megfőzik a farkast. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Van is mit gyógyítani. Mert vagy orosz spion a pártod külpolitikai irányítója, vagy még jobbikos és széljobber mércével mérve is mérhetetlenül hülye. Nem tudom melyik rosszabb.
@Penivaldes: Nem tudom te milyen szakácskönyvet láttál, de azokban is vannak számok. Ki tudja, lehet hogy ilyen nukleáris konyhát űz, és lehet van benne pár kémiai képlet is. Vagy lehet, hogy képletekkel nem fárad. :D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: arra gondoltam hogy a receptben szereplő számok valójában az unortodox gazdaság számai lennének.
egyébként én a szakácskönyveket olvasni szoktam, de abból főzni....)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "Igazi változás akkor fog elindulni, amikor ugyanazt feltételezzük a másikról, ami jóindulatot magunknak elvárunk."

Ez már be is következett... szerintetek a "rejtett erőforrások" és a "holokamuzók" a bajok okozói (dns-alapon), s így kevesebb jogot nekik, szerintem meg a lápi-magyart kell bebaszni a karanténba (intellektuális -bár az okán sokan másokat is- és morális alapon... a dns-alap a felmenők emlegetése)...
@Mariann19:

a titkos szógák azok ojjan, de ojjan titkosak, hogy a hatékonyságukrul ölég nehéz kibicként bármit is nyalatkozni. hogy bélánk a választási cirkuszok gumicsontyává vált, ahhoz semmi köze az ellene fojó nyomozásnak, mintahogy az eggész hacacárénak ijjen alapon nincsen köze a jobbik nyomulásához. úgy tünik egyelőre, hogy az ügy túlmutat az aktualitásokon.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: jaj Matolcsyt meg lehet csinálni jóra. a villanó szemüveg..
@hacsaturján: Az angoloknak olyan orosz kém jutott, aki végigdugta az egész kormányt. Nekünk meg egy öregecske ruszki kémházaspár jut, akivel senki nem dugna.
Mi mindig az unalmas ócsított változatot kapjuk. :(
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: az biztos, bár Matolcsy nem jön be, de ezt tudjuk be a korkülönbségnek:)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

mellesleg én is tanáltam vóna jobb gumicsontot a belügyminiszter úr személyiben.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:"Mi mindig az unalmas ócsított változatot kapjuk. :("

Engem nem zavar... én szívesen dumcsizok veled is:-)...
@látjátok feleim szümtükkel:
A paksi szerződés előkészítésében és ügyében Kovács Béla az egyik fő korifeusa volt az ügynek és Orbán Viktornak.
Jelenléte ebben a kapcsolatban folyamatosan emelte az oroszokkal való kirobbanó barátság fényét.
Volt ez évben egy konferencia amely az Únió és Oroszország közötti energetikai együttműködés jegyében zajlott, ott Kovács Béla volt a főszervező.
Nem kéne az ország és az eu képviseletében eljáró személyek múltját és jelenét leellenőrizni?
Kovács Béla emblematikus figura a politikai palettán, most kiderül, hogy egy flekkes ember.
Nem látok tisztán ebben a szövevényes ügyben.
Segít valaki felnyitni a szemem?
@hacsaturján: Maffiózó már nem izgi, csak ha smukkot árulnának az orfk lobbijában. :D
Nem rossz a kémsztori, kész Le Carré regény. Vagy a balek fafej férj, avagy az ember aki túl keveset tudott a feleségéről. :D Kit érdekel Pintér?!
@Sir Bates dö Hól: Mielőtt még elásatlak Bolival, megadom a lehetőséget, hogy rájöjj, hogy izgalmas vagyok. :D ;)
@Penivaldes: Fura ízlésed van. Egy ilyen kinézetű pasit még bottal se piszkálnék, még fiatalon se. :D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
"Hiszen a széjobber gyülevényeket hivatalból szemmel tartják.
Ha el akarták kapni, akkor nem teregetik ki a nyilvánosság előtt."
Ott van a bajom megértés tekintetében, hogy a Jobbik a Fidesz megátalkodott ellenfele.
Ugyanakkor a paksi eljárásban Orbán egyik embere, aki, ha orosz kém, akkor nem a hazai érdekek képviselője.
Az még zavaró számomra, hogy a Kovács Béla ügy jelenlegi sajtóban való megjelenésének körülményeit mi indukálta?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

csak ne tessen lebecsülni a belügyminiszter urat!
Vegyük úgy, hogy az egészet csak kitaláltuk, nincs olyan, hogy CÖF, nincs olyan, hogy Szijjártó Péter, olyan meg pláne nincs, hogy Szijjártó Péter külügyminiszter. Higgye el, mi sem merünk belegondolni, hogy mindez komoly. Noha viccnek kissé durva.

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20140924_Level_Obama_elnoknek
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: én sem, bár én senki férfit és nőt nem piszkálnék meg. :)
@Penivaldes: Hidd el, aki ebből isteni sztorit tudna írni, az ő. :D
De akkor sajnos nem mondhatnánk, hogy az élet nem egy Le Carré regény. :D
@Penivaldes:

Matolcsi könyv címe: Az unortodos gazdaság politikától- a feleségem Akarattyáig!
@hacsaturján:
"Hogy Bélánk a választási cirkuszok gumicsontjává vált."
Ez itt a lényeg.
Nézd meg a várható megszorításokról szóló híreket. Valahogy be kellett jelenteni, hogy mire készül a kormány, de máris a hír fölé raknak ilyen botrányszagú ügyeket, hadd álmélkodjon a nép.
Annyira agyonhasznált, ócska trükk, és a népp jó része még mindíg beveszi, hagyja, hogy hülyét csináljanak belőle.
@Penivaldes: Mert még fiatal vagy.
@hacsaturján: Hát azért nem ő Brando a keresztapából, és sajnos már kgbéla se lehet. :D Nehéz a sorsa hiába, egy rendőrfőnökből lett maffiózóból rendőrfőnőkból lett belügyminiszternek.
@Penivaldes: a megalázás az lenne, ha azt mondanám, hogy majd a filmben kgbélát mondjuk brosnan játsza majd. Az tényleg megalázó lenne brosnannek, meg a világ összes heteró nőjének, és meleg férfiának.
@Mariann19:" hol volt pl. a titkosszolgálat, amelynek már régen fel kellett volna deríteni Kovács Béla múltját és jelenét?"

jajjj, nemlehecc ennyire naív!

Ha egy nevesincs dezsőandrás magánszorgalomból ennyit tud Bélánkról, akkor szerinted az egész titkos szoli nem fújja kivülről a sztorit?

Minden csak a gumicsont bedobásának időzítésén múlt.
Eddig ugye - fidesz-jobbik két jómadár, borsó meg a héja- kéz a kézben bandukoltak a kies Dunaparton, a Nagy Uborkafa tövében.
Néha egymás szemébe nézve, egymás vállára borulva, ínséges időkben egymást kisegítve és nagyokat bólogatva értettek egyet.

Csakhogy a kisebbik jóbarát - bár ugyanazt mondta mint a nagyobbik, mégis veszélyesen kezdett felkapaszkodni ugyanarra az uborkafára, főleg választási időszakokban.

És mint tudjuk, ez már Simicskának is minimum selyemzsinórt jelentett.
@guma:

Igen találó az az imént tálalt Tóta cikk. Asse sokáig kuruckodik ottan.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: mint egy femme fatale... vagy fatálas alfonzín?:-)...
@Spániel:
Most te fogadd mély elismerésemet azért, ahogyan rendszerbe szedted és összefoglaltad a titkosszolgálat, és a Fidesz-Jobbik olthatatlan barátságát.
Álságos két banda!
Obama beszédében ugyanis olyan országok közé sorolta hazánkat, melyek között Putyin Oroszországa még a pozitívabb példák közé számít.

Fontos szempont az is, hogy a tíz, Obama által elrettentésként felsorolt ország közül

Magyarország az egyetlen, amelyik tagja a NATO-nak és az Európai Uniónak.

444.hu/2014/09/24/obama-a-legsotetebb-diktaturak-koze-sorolta-be-magyarorszagot/
Jajj, még ez is:

Kitálal a volt MSZP-s nagyágyú: ezért jobb a Fidesz
– Ön 2011 júniusában azt írta a Fideszről, „egy dicső Rákosi-rendszert már átéltem, nem akarok és nem fogok egy újabb Rákosinak a moziban vagy a TV előtt felállva tapsolni”. Még oda is akarta láncolni magát a parlamenthez. Mi történt 2011 és 2014 között?
valasz.hu/itthon/kitalal-az-mszp-s-botranypolitikus-ezert-jobb-a-fidesz-104685
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
"Matolcsy tankönyvet ír."
Remélhetőleg a félévenként megjelenő könyvei inkább brossúraként fogják kilehelni a lelküket,
ugyanúgy, mint a korábbi években kötelezően járatott szovjet "Fáklya" nevű - talán - havilap.
Csak ne legyen merített és fényes a nyomdatechnika, mert a további felhasználás úgy nem biztosított.
@Mariann19: ezek szerint ez nem is fontos?... (csak paks dőlt el egy picinyt rajta...)
@tristen2005:

"Matolcsi könyv címe: Az unortodos gazdaság politikától- a feleségem Akarattyáig!"

Ez zseniális:)))))))))))
Hol voltál eddig?
@Sir Bates dö Hól: Nem hittem volna, hogy ennyire bántani fog, hogy ha kevesebbet leszek itt. Ennyire megrázott?! :( Sajnálom, de tényleg.
@Sir Bates dö Hól:

"@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:"Mi mindig az unalmas ócsított változatot kapjuk. :("

Engem nem zavar... én szívesen dumcsizok veled is:-)..."

És még szádra mersz venni holmi görényeket:))))))))
A Jobbik mintha egy fokkal óvatosabban védené az oroszokhoz kötődő politikusát. Két tucat jobbikos dugta össze a fejét a Parlamentben, de azt mondták, ez Kovács Bélától teljesen független. Az ügy előzményét a videó alatt találja, ha eddig lemaradt róla.

index.hu/video/2014/09/24/belaval_is_fogunk_beszelni/
@Mariann19:

bokros lajos óta nem figyelem a megszor...izé, takar...na, hogyishíjják, rezsinövelő? a fletora fölkaptam a fejem, oszt most megin a lajosnak írtam alá a veszettfejszét (személyesen!), kérdi a lajos, akkor rá fogok-é szavazni, montam ja! ennyit a kgbélárul, aki ugyebár már régóta fszb.
@Mariann19:

Szia:)

Annak 'fényében,hogy Hitler is festett,a 'csutilókupec is focizott,nem lep meg:))
öööööööööööööööööööööööö, akkor nem hiába mondom, hogy én bolond vagyok, ellenben velük...

Rogán szerint bolond az, aki gazdasági növekedés idején megszorításokra gondol

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2014%2F09%2F24%2Frogan-szerint-bolond-az-aki-gazdasagi-novekedes-idejen-megszoritasokra-gondol%2F
@Sir Bates dö Hól:
"Ezek szerint ez nem is fontos? /csak paks dőlt el egy picinyt rajta..."
Nézd el nekem a véleményem tétovaságát, komolyan mondom, még nem tudom rendszerbe foglalni az egész ügynek sem a szereplőit, sem a céljait.
Te hogyan látod összefüggéseiben, komolyan kérdezem.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Ugyan már, bojond, bojond, bojond! Rogán mióta normális amúgy? Sosemvót...

Amúgy:
"Több orosz képviselő is javaslatot tett arra, hogy korlátozzák az IP-telefonhívásokat az országban. Szerintük az online programokkal intézett telefonhívások veszélyt jelentenek az országbiztonságára.
A technológia széleskörű elterjedése nem csak szociális és gazdasági kockázatokat hordoz magában, hanem veszélyt jelent az állampolgárokra és a közbiztonságra is.
Ezzel érveltek az orosz dumában a javaslatot beterjesztő képviselők.
Az online programok segítségével intézett telefonhívások nem mindig ingyenesek, de általában jóval olcsóbbak, mint a hagyományos készülékesek. Több millió ember használja az ilyen alkalmazásokat az országon belföldi és külföldi hívások lebonyolítására, ami óriási veszteségeket okoz a helyi telekommunikációs cégeknek. A beterjesztett dokumentum szerint évente több millió dollártól esnek el a helyi szolgáltatók, ami az egyébként is gyengülő orosz gazdaságnak nem kedvez."

index.hu/tech/2014/09/24/betiltatnak_a_skypot_oroszorszagban/

Látod, így kell ezt, Piktornak is van még mit tanulnia!
@hacsaturján:
Komolyan a Lajosnak írtál alá?
Akkor te most Gulliver vagy a szememben, ha ez valamit is számít neked.
nééémáááá, mondom én, hogy a szélbal összeér a széljobbal a fideszjobbikban, úgy molotovribbentropposan...

SS-es pólóban pózol a Jobbik képviselőjelöltje

Takó Péternek nem szóltak a cukiságkampányról?

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2014%2F09%2F24%2Fss-es_poloban_pozol_a_jobbik_kepviselojeloltje%2F
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Hiába, okos fijúk ezek a jobbikosok. És ezek az ország legerősebb ellenzéke. Mit mond ez el a magyar szavazóról?!
@Mariann19:

várható megszorítások, közben, azonban, sőt:

444.hu/2014/09/24/rogan-szerint-bolond-az-aki-gazdasagi-novekedes-idejen-megszoritasokra-gondol/

már egy hete csak a bélára gondolok mindig.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Ugyan... buzikamionon is riszálhatott volna SS pólóban, mégsem tette! Na látod... :)
@gazoló:
Szia!
Milyen párhuzamokat vonsz Hitler és Csuti között?
Ja, csak a hobbijuk szintjén? Jó! Abból nem lehet baj.
Mit szólsz, hogy Triscsukot menesztették Érdről, és úgy, hogy nem nyilatkozhat?
Az okot sehol nem lehet olvasni.
@parti_giano:

De van. A mese nyomda, még tintával üzemel:)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: gyorsan követik majd ezt is a fideszjobbikosok

@Mariann19: egy kis adalék az őrülethez:

Itt hagyja az országot a külföldi tőke
2014. szeptember 24. 16:00

A számos iparágban tapasztalt tőkecsökkenésnek és -kivonásnak köszönhetően a külföldi közvetlen beruházások (FDI) kiáramlása felgyorsult Magyarországon, míg emellett az adósságtörlesztés üteme lelassult - erre hívják fel a figyelmet az OTP elemzői az MNB legújabb jelentése kapcsán.

www.portfolio.hu/gazdasag/itt_hagyja_az_orszagot_a_kulfoldi_toke.204089.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox
@Mariann19:

életemben akkor váltam először hazaárulóvá, amikor a bokros féle reformokról hozsannázó cikksorozatot írtam. nu, abban az időben egy kalocsai kocsmában fölpofoztak egy bajszos, szemüveges ipsét, otthona nejem meg nem merte fölvenni a telefont.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

hülye vagy? hogy lesz akkor nekem rénkumiszom?
@hacsaturján: sokan tudtuk, hogy több van az álarc mögött, mint ami látszik ;)
-no comment-

A bankszövetség "pökhendi és agresszív" megnyilvánulásai ellenére a kormánytöbbség végigviszi a bankok elszámoltatását - mondta Rogán Antal, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője szerdai budapesti sajtótájékoztatóján.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/rogan_visszaszolt_a_bankszovetsegnek.587214.html

-

Több mint hárommilliárddal tartozik a Honvédkórház

www.napi.hu/magyar_gazdasag/tobb_mint_harommilliarddal_tartozik_a_honvedkorhaz.587183.html
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
... mondja mindezt ez pökhendi és agresszív kis fasz, akinek a csipás képe és cinikus hőbörgése láttán kinyílik a szívlapát a zsebemben!
@Mariann19:

Szomorú,de én még a fradi kiesésen sem tettem túl magam:((
Ekkora 'állatságok láncolata,na de láttunk már 'karonvarjút vesztettünk már öt gól előnnyel is vébédöntőt:((
azert a nemzetkozi toke betette az orosz holgybe a labat. ha kiderulne, hogy volt izraeli ferje is a lapi-magyarok kikoltoznenek ferenc jozsef foldre.
@hacsaturján:
Amennyiben itt lenne mellettem Rogán, rigmusoznék az alábbiak szerint:
"Én vagyok én, te vagy te
Ki a hülye, én vagy te?"
Szerinte bolondok vagyunk, mert itt bizony gazdasági növekedés van és lesz, nem megszorítások.
A jövő évi növekedésről Rogánnak illene legalább annyit tudni, hogy az idei magas bázis - mint viszonyítási alap - olyan magas, hogy azt túlszárnyalni jövőre nem lehet. Sőt még a kormány is 2.5%-ra tervezi, a hitelminősítők 1.5%-ra.
Csak megjegyzem, hogy a megszorítások egyik oka lehet, hogy a paksi hitelnél már gondolkozni kell azon is, hogy a hitelhez szükséges 20%-os önerő honnan lesz?
Mert ezt is nekünk kell előteremteni, aktuális.
Ezt a porhintést!
@Mariann19: nem kizárt, hogy én másik Magyarországon dolgozom, de saját és népes, gazdaságban dolgozó ismerősöm tapasztalata alapján kurvára nincs növekedés és kurvára eltűnt a pénz és a piac az országból.

Természetesen a gyevi bíró mindig kivétel, az uniós pénzek finanszírozta építkezések hozzák a statisztikákat.
@hacsaturján:
A Bokros csomag minden elemében és a végrehajtásában is egy szakmailag képzett elme és a reálpolitikus Horn Gyula elismerendő teljesítménye volt.
Elhiszem, hogy akkor egyik oldalnak sem volt elismerésre méltó, mert az embereket sújtotta, az akkori ellenzéknek jó propaganda alapot nyújtott az akkori kormány ellen.
Elismerésem, hogy akkoron ezt meg merted írni.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Szia Boli:)

'Atom'anti'anti nálam is 'topon van a "lapátnyitogatásnál:))
Olyan átéléssel és cinikusan hazudni,mint ő kevesen tudnak a 'honban,pedig végtelen a választék:))

'pofánrúgnámésazlenneapettingcíműfejezet:))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Szia Boli:)

'Atom'anti'anti nálam is 'topon van a "lapátnyitogatásnál:))
Olyan átéléssel és cinikusan hazudni,mint ő kevesen tudnak a 'honban,pedig végtelen a választék:))

'pofánrúgnámésazlenneapettingcíműfejezet:))
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

'Kétszermondomkétszermondom egy kis dunait juttathatnál,hozzám is,mert ritka szerencsétlen 'évad volt az idei evezős évad:))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Olvastam. Röviden ütősebb lett volna.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: az nem az ő dolga volt. Ő azt játszotta, hogy értelmesebb a betyárgatyában buzikamionra kívánkozó félkegyelműnél. :) Így ő lett az a félkegyelmű, aki azt játsza, hogy nem tudta 30 évig, hogy a felesége bigámista orosz kém.
Szia Boli! :D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Bezzeg az EU ilyenkor kussol! Nekik csak az számít, hogy milyen legyen az uborka görbülete, meg a tyúkketrecek, de az, hogy mi megy egy tagállamban már nem érdekli őket, semmi nem csinálnak!
@Nyekenyóka:

"de az, hogy mi megy egy tagállamban már nem érdekli őket, semmi nem csinálnak!"

BELÜGY!!:)) A mi szarunk, miért turkálnának benne könyékig?
@Habakuk999:
Szia!
Az egyik legnagyobb gondnak találom azt, hogy a jelenlegi multi ellenes kormányzati felállás miatt kivonulnak a befektetők.
Egy kicsit kalandozom.
Tudjuk, hogy a hazai munkabérek képezik a GDP részét, amelynek az aránya egy tizede, vagy negyede a nyugati országokéhoz viszonyítva.
A multik fizetnek a legjobban, kvázi, a náluk kifizetett munkabér nem elhanyagolható a hazaihoz képest.
A kormány azt mondja, hogy azért nem lehet béreket növelni, mert GDP-ben nincs meg a fedezete, ugyanakkor a megnövekedett bér növelné a GDP-t.
Erre miért nem lehet közgazdasági fordulattal reagálni?
"Eltűnt a pénz és a piac az országból."
A sorrend nagyon fontos! Először a pénz tűnt el, mint a fogyasztás alapja, az már következmény, hogy a piacok megszűnnek.
Erre mondjuk, hogy ez egy olyan lefelé húzó spirál, amihez csoda kell, hogy megálljon.
A környezetemben látom, hogy pl. a nagykereskedelem hogyan ül le kereslet híján.
Emiatt a bankok pl. mondják fel velük a szerződéseket, mert nincs biztosíték. További hitel nélkül már eldöcögni sem fognak tudni.
Bocs! Nagyon elkalandoztam, de berágok, amikor belegondolok, hogy sehol egy fénysugár.
@Sir Bates dö Hól: "Ez már be is következett... szerintetek a "rejtett erőforrások" és a "holokamuzók" a bajok okozói (dns-alapon)"

Ebből is látszik nem értetted meg amit írtam. Azért sajnálom.
@jaegtoer:

Ha belügy akkor miért szólnak bele? Pl. Obama? Ha nem belügy, miért nem tesznek szankciókat a kormány ellen? :)
@Mariann19: Adott egy párt - most tekintsünk el annak a diszkrét bájától, hogy ők a nemzetiek, 56 örökösei maguk szerint - akiket ősellenségünk, két évtizede még megszállóként és társadalmi rendszert alakítóként negyven évig országunkban tobzódó hatalom pénzel és akik önként ennek a hatalomnak - aki a mi szövetségesi és politikai rendszerünk ellenfele - szócsövévé, propagandistáivá és spionjaivá szegődtek.

Elég siralmas dolog, hogy ez a téma csak kampányfogásként jelent "ügyet", de mit várunk egy olyan politikától, ahol kopejkákat kolduló elvtelen lopós lehet az ország külügyminisztere.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Matolcsy ezzel a könyvírással olyan szerepet ölt, mint egy nemzetközi tudományos szakember, aki megmondja a világnak a tutit.
Szegény! Nemcsak a szeme áll ofszájdban, hanem az elméje is.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Angyal továbbra is kíváncsi vagyok, hogyan éled meg ezt az Oroszország magyar hangja szerepedet?

Úgy látom, Fabius is erősen érdeklődött, de kisiklottál az ő kérdései elől is.

Nem rosszindulatból kérdezem, valóban érdekel.
Ugye azt azért mindenki "tudja", hogy 1991 óta nem létezik KGB? :)
@Mariann19:

"A Bokros csomag minden elemében és a végrehajtásában is egy szakmailag képzett elme és a reálpolitikus Horn Gyula elismerendő teljesítménye volt. "

Hogy nem szakad le a kibertér tejutas álmennyezete!?
@Habakuk999:
"Akik önként ennek a hatalomnak szócsövévé, propagandistáivá és spionjává szegődtek."
Annak érdekében, hogy igazolják odaadó hűségüket, kiállnak a világ elé, és minden társadalmi és politikai értéket, saját magukat is meghazudtolva olyan retorikával élnek, amellyel veszélyeztetik Európa egységét, az országot, mert elszigetelődik.
Több vélemény elhangzik, hogy milyen érdekviszonyok motíválják Orbánt és a Fideszt
ehhez a magatartáshoz?
Valós az a feltevés, hogy a paksi beruházásból elsíbolható vagyon lehet az ok?
Netán Orbán izgága személyisége, aki ki akar tűnni sajátos húzásaival az európai vezetők közül, és fővezér akar lenni?
Hiszen hasonló hatalomvágyó vezetők könnyen követik Orbán tanait, ezt találom vészesnek, és csodálkozom, hogy az eu miért nem lép.
Hiszen
@Habakuk999: Hát erről akkor tudnánk elkezdeni beszélgetni, ha a mai Oroszországot nem tekintenéd a volt Szovjetúniónak, vagy ha az elnöke neked is több több lenne egy moszkovitának tartott ex KGB ügynöknél. Nem vagyok tisztában azzal, hogy ezekkel a kérdésekkel most, hogy állsz.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ugyan miért akadályoz ez meg téged abban, hogy igennel vagy nemmel válaszolj arra a pofonegyszerű kérdésre, hogy nem szégyelled magad orosz propagandistaként?

Amúgy ugyanaz a hatalmi centrum, ugyanazok a nagyorosz hatalmi álmok, ugyanaz a brutalitás.

Szerintem próbáltam emberi módon kérdezni, egyszerűen érdekel a motivációd, a gondolkodásmódod, a lelkiismereted elaltatása.

Ugyanis Angyal ez a muzsikságod nekem legalább annyira elfogadhatatlan, mint zsidó embereknek a holokauszthoz való viszonyod.

Számomra felfoghatatlan és egészen egyszerűen bűn, valódi hazaárulás az orosz érdekszféra hazai segítése, amit te most olyan jópofán szmájlizol.
@jaegtoer:
"Hogy nem szakad le a kibertér tej utas álmennyezete?"
Rohanjak hozzád piócákkal, hogy a vérnyomásodon segítsek, ha már a józan belátásod cserben hagyott?
Az akkori gazdasági vészhelyzetben nem kívánság-műsoron múlott az elhárítás.
Államcsőd közeli helyzet volt.
Az jobb lett volna, ha pl. nem kapod meg hó végén a munkabéredet zsinórban?
@Mariann19: A vagyonszerzés fontos tényező. A fidesznél ebben a ciklusban már a talpasok is be akarnak szállni a lopásokba, el is fognak lopni minden mozdíthatót és utánuk a vízözön.

(Szerintem lesz egy új rendszerváltás előbb-utóbb, s nem maradhat el a számonkérés és a vagyonok eredetének tisztázási folyamata sem.)

Másrészt Orbán álmai számára Magyarország már kicsi, ő jelentős politikus akar lenni, ehhez keresi a szövetségeseket - és a pénzt-.

Az oroszok nem restek ígérni, de bárki bármit is hisz, végképp nem Olcsó Jánosok.
@Habakuk999: 1. Nem vagyok propagandista csak úgy látom, hogy a fősodratú médiákból elég egyoldalú képet festenek, mondjuk Oroszország és főleg az Ukrán válság tekintetében.

2. Szerintem te kevered, ahogy a nyugat is a nagyorosz hatalmi álmokat azzal, hogy szeretnék ők is megvédeni saját nemzeti érdekeiket, netán növelni saját gazdasági és katonai erejüket, amelyre, ahogy elnézem egyre inkább meg is van/lesz az okuk. Remélem nem kell részleteznem, hogy miért.

3. Pont, hogy a lelkiismeretem elaltatása nem játszik, sőt inkább próbálom tompítani azt a démonizálást, ami már-már háborús uszítással ér fel itthon és nyugaton, s amely semmiképp sem szolgálja az ország érdekeit. Az egyébként hasznos, ha te is emberi módon tudsz kérdezni.

4. A holakausztot elítélem, mint ahogy azt is, hogy 65-70 évvel a tragédiájuk után, vannak akik ezzel próbálják igazolni embertelen agressziójukat ugyanazt a rasszizmust és apartheidet megvalósítva, mint amit kikérnek maguknak a múltra utalva.

5. Ezt is félreérted. Nem az orosz érdekszféra hazai segítésén munkálkodok, hanem egyszerűen támogatom és Magyarország érdekének tartom, hogy ezzel az egyre inkább meghatározó keleti hatalommal is jó gazdasági és politikai kapcsolatokat építsünk ki. Szerintem mi Moszkvának kapu és híd lehetünk a nyugat felé, Oroszország pedig hatalmas piac, valamint ellensúly lehet az egyoldalú euroatlantizmussal szemben.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: I. beszéltél már orosz emberrel?
Boltoltál már eggyel is?
Van tapasztalatod, hogyan gondolkodik a talpnyalókról?
Van ismereted az orosz piacról, a finanszírozásról, termékekről?
Tudod, hány német, olasz, lengyel cég van kinn és hány magyar?
Tudod, merre zajlanak a szállítások?

Szóval van lövésed, mit és hogyan akarsz elérni? Szerintem nincs, mint ahogyan a fideszeseknek is csak lázálmaik vannak a szemük előtt lebegő konc láttán. ( bár a gázboltot elég jól megszervezték )

II. A tevékenységed nem erről szól, amit most leírtál, hanem egyszerű propagandista belinkelgetéseiről. Szerintem.

III. Ez a hidas dolog nevetséges, van épp elég hídépítő német, olyan, aki erős, nem különösebben megalkuvó, és akire az oroszok is partnerként tekintenek, nem kutyaként. Sobaka, ha mond neked valamit ez az orosz argó. A haverjaid és te is soha nem lesztek partnerek ezzel a hajbókolással, csak sobákák. És hidd el, ez nem olyan fényes szerep.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ja, kurvára nem keverem az orosz nagyhatalmi törekvéseket az érdekeikkel.

Mint ahogyan nem keverem össze a magyar és európai érdekeket sem az üveggolyókat osztogató orosz érdekekkel sem.
@Habakuk999:
"Orbán számára Magyarország már kicsi, jelentős politikus akar lenni, ehhez keresi a szövetségeseket és a pénzt."
Ez az egyik hipotézisünknek a lényege.
Ezt az ambíciót lehetett olvasni már dr. Kende Péter Orbán. c. könyvében. Orbán Bill Clintoni méretekben gondolkozott.
Ezek a törekvései most is felbukkannak pl. a V4-ek eseményeinél. Miután kissé langyosodott ennek az együttesnek az együttműködése, Orbán felvett egy irányítói szerepet, és Szlovénia valamint Horvátország bevonásában ügyeskedik.
Ismerve Orbánt, egy ilyen integrációban ő nem az együttműködést preferálja, hanem vezér szerepet szán önmagának észrevétlenül.
"Szerintem lesz egy új rendszerváltás előbb-utóbb."
Ennek a félelmét azért látni lehet az Orbán kormányban. Az erőszakos hatalom megtartás fokozása a félelmekkel arányos.
Ugyanakkor az ország nagy átalakításában ez a kormány egyre több sérelmet okoz saját híveinél is, jönnek a reformok, az eddigi kedvenceket is el kell küldeni, további egzisztenciák biztosítására nincs lehetőség.
Ráadásul olyan sértett egyedekről lesz szó, akik foglalkozásaik által hatással voltak az emberekre, most meg jön az ellenbogen.
@Habakuk999: Nézd. Megkérdezel kétszer is, hogy mondjam el a véleményemet. Aztán miután ezt megteszem, lazán odadobod, hogy

1. fingom sincs semmiről
2. meg amúgy is amit leírtam az nem számít hiszen én szerinted, csak propagandista vagyok

Ezt én nem igazán nevezném "beszélgetésnek", s főleg nem érzékelem, hogy bármi is érdekelne téged bármi is érdemben a mondandómból :)
Nálad is meg vannak már a kész válaszok, amit rám akarsz húzni. Így nem fogunk túl messzire jutni.

Ez a "sobáka" dolog is abszolút tévképzet. Én nem hajbókolok, hanem igyekszem meghallgatni másokat is. Másrészt halottnak lenni egy háborúban szerintem még ennél is "kellemetlenebb" tud lenni. Főleg ha nem a hazámért, hanem egy tengerentúli nagyhatalom érdekeiért kell áldozattá válnia a gyermekeinknek.
@Habakuk999: "Ja, kurvára nem keverem az orosz nagyhatalmi törekvéseket az érdekeikkel."

Gondolom az USA érdekeivel ugyanígy lehetsz. :)

Másrészt a nyugati üveggolyók, gondolom egyből eszedbe jutnak, ha jártodban-keltedben rátekintesz mondjuk a Bélapátfalvi cement műre.:(
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
I, cáfold meg, saját szavaiddal
II. Olvasd vissza magad és cáfolj meg olyan kommentjeiddel, amikor saját szavaiddal bizonyítod, miért is nem ?agyarország érdeke (is) az orosz befolyásolási övezet határainktól minél messzebb tolása.

III. "A nagyhatalom érdekeiért áldozattá váló gyerekeimre" fölmegy az agyvizem, tisztelj meg annyira, hogy nem írsz ilyen baromságokat.
@Habakuk999:
visszatettem, hogy olvassam, mit reagál.
Szánalmas... vagy képtelen értelmezni az írásod, vagy hónaljig az orosz valagából kilógó cobaka. Tényleg!
Reménytelenül nulla és értetlen.
Nekik ez megfelel, végül is az ő képességeikkel...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Most nem bántsd, legalább magát adja, nem oroszország hangját linkelgeti.

Ritkán fordul elő.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Egy trafik kérlek szépen. Egy zürichi trafik ára.

Matolcsy volt ebben is a főmester.

A nyugati üveggolyók nem jelentik azt, hogy az orosz üveggolyók is legitimek vagy elfogadhatók lennének.

Egyik sem az.
Természetesen a jobbik is elveszítette a szüzességét s így már ő sem alkalmas a söprögetésre.
@Habakuk999:
Ez?
Szerep, könyörgöm, ráadásul ócska ripacs!
büdös rohat feudál komcsi náci dakotamafia
@Habakuk999:
Dehogynem alkalmas!
Ha rendesen teszik itt a ház előtt (falevelek) adok egy 200-ast nekik
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Ha ennyire telik, miért nem neveltétek meg a laktanyában?

Most már süthetjük.:)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Én nem bíznám szívesen rájuk, még beköltöztetnének egy oroszt az istállóba.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: mint a 220, mikor villanyt szereltem:-)... (viccet félretéve: persze, hogy hiányzol -bár ritkán egyezik a véleményünk, de az megtermékenyítő vita (ez biztos a zsia mondatja velem:-)), miképpen Nyúl is... a blog vidám voltának eltűnését én a kreml itt is megjelenő agitpropjának tulajdonítom...
@Habakuk999:
Cseszed, nem tudom ott mit művelt, csak egy épület volt. Most már nem tagadhatom le a seggnyalóját... :(
@Habakuk999:
Az sajnos nincs, de a spájzot majd jobban zárom ezek után! :D
@Sir Bates dö Hól:
Csezd meg, igaz! Rohadjon rá az alsógatyája...
@Habakuk999: "A nyugati üveggolyók nem jelentik azt, hogy az orosz üveggolyók is legitimek vagy elfogadhatók lennének."

Így van. Bár az elmúlthuszonban, pont azok árulták el (hazai lakájaikkal együtt) a fényes üveggolyó álmainkat, akikről azt hittük soha nem tennének ilyet, főleg, hogy cserébe egy zürichi trafik árát adták oda magyar családok évtizedes munkájának "ellentételezéseként". :(

"Magyarország érdeke (is) az orosz befolyásolási övezet határainktól minél messzebb tolása."

Nézd te állítólag sokkal jobban ismered az oroszokat, mert ugye sokat kereskedsz is velük, stb. Szóval akkor képzeld oda magad a Máltai találkozóra, ahol ugye a nyugat azt ígérte Gorbinak, hogy cserébe a Kelet-Európai országokból való kivonulásért nem terjesztik tovább a NATO-t az orosz határok felé. Ezt szerinted hányszor szegte meg a nyugat? Ennek fényébe kinek az érdeke folyamatosan benyomulni az orosz érdekszférába? Kinek az érdeke ovis érveléssel Iráni fenyegetésre hivatkozva, rakétákat telepíteni az elmúlt évtizedekben az Oroszok köré? Kinek volt az érdeke elutasítani, amikor az oroszok felvetették OK rendben, akkor ők is közelednének a nyugati katonai tömbhöz? Nézd meg ezt ha van 4 perced.

youtu.be/RWjJvZ6Tofs
@Mariann19:

"A Bokros csomag minden elemében és a végrehajtásában is egy szakmailag képzett elme és a reálpolitikus Horn Gyula elismerendő teljesítménye volt."

Ez a megfogalmazás még népmesei szemszögből is necces:)
@Mariann19:

"_Az akkori gazdasági vészhelyzetben nem kívánság-műsoron múlott az elhárítás.
Államcsőd közeli helyzet volt. _"

Az nem fura, hogy itt folytatólagosan elkövetett államcsőd helyzet van?

Amikor államcsődöt kezelnek véletlenül folyamatosan kimaradnak az alábbiak:

1.)
Az intézményesített korrupció felszámolására megtett intézkedések,

2.)
Az áfacsalás, az adóelkerülés visszaszorítására megtett intézkedések,

3.)
Az offshore cégek kiszorítása az állami pályázati pénzek felhasználásakor és az állami beruházásokban való részvételből,

4.)
Az állami intézményrendszerrel összefonódott szervezett alvilág ellehetetlenítése.

Minden más, csak a bérből, fizetésből élők, azaz az alkalmazottak és a becsületes vállalkozók adóterheinek növekedését, és életkörülményeinek ellehetetlenítését hozza magával, egyidejűleg a fentiekbe való integrálódást ösztönzi, és a korrupció, az adócsalás, a szervezett alvilág feltételeinek továbbélését segíti elő.

Bokros Lajos milyen világra szóló eredményeket tudhatott a magáénak, azon kívül, hogy tönkre vágta a mind a magánszféra, mind a közalkalmazotti és köztisztviselői réteg életkörülményeit?
Melyek azok a világraszóló eredmények, amelyek az ország hozzáadott-érték teremtő képességét növelték, és annak profitja itt is maradt az országban, s a gazdaságba új beruházások formájában visszaforgatva, nem az állami megrendeléseket lefölöző, hanem a világpiacon is életképes, hogy ne mondjam versenyképes ipari, szolgáltatási cégek alakulását eredményezte volna?
Ez a szám=0.
@Habakuk999: "A nagyhatalom érdekeiért áldozattá váló gyerekeimre" fölmegy az agyvizem, tisztelj meg annyira, hogy nem írsz ilyen baromságokat."

Én mindig normálisan beszéltem veled, ez most is így van. Ettől függetlenül te mégis mire számítasz egy fegyveres konfliktusban?
Persze akik ennek a szálait mozgatják, azok most is egy kényelmes washingtoni irodából fogják majd végigelemezni a történéseket.
Mi viszont beledöglünk. Nem képletesen, nem gazdaságilag, nem morálisan – hanem úgy rendesen, ahogy egy háborúban megdögleni szoktak. Romba dőlt házak pincéiben, sáros lövészárkokban rohadva, vagy egy gránát által darabokra tépve. Vagy te nem nézel mostanában híradót?

Arról nem is beszélve, hogy mekkora különbségek vannak egy átlag Nyugat-Európai és mondjuk egy orosz netán kozák fiatal között.
Ezeknek akarnak szankciót? Kiröhögik. Nézzen meg mindenki egy kozák kadétiskolát. Ridegtartáson nevelik őket, már az anyatejjel magukba szívják a harcos mentalitást, itt meg pár önimádó- selfie-bajnok konditermi rambót lehet összeszedni, de azok sem képesek velük versenyezni. (A többi meg Fluor Tomin és ByAlexen szocializálódott nemtudomén, hogy fiú-e vagy lány kategória)
Minek hergelni feleslegesen olyanokat, akik ha arra sor kerülne nem csak a Don, hanem a Duna vízéből is különösebb akadály nélkül megitatnák a lovaikat, nyilván abban az esetben, ha ebbe az értelmetlen háborúba beavatkoznánk.:(
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

"_Főleg ha nem a hazámért, hanem egy tengerentúli nagyhatalom érdekeiért kell áldozattá válnia a gyermekeinknek._"

A sokkal közelebbi, ám szárazföldi és test-, és földközelből ismert nagyhatalom érdekeiért sokkal felemelőbb áldozattá válni. Gyorsabban is realizálható.
@Habakuk999: nem te seftelted magad dagadtra a posztszovjetekkel? oppardon a demokrácijájért birkózó ukránokkal?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
az utolsó bekezdésedben tökéletesen ábrázolod azt, ami miatt minél távolabb szeretnék lenni az ilyenektől, akik ridegtartáson tartanak embereket.
na meg azoktól is, akik ezt csodálják!
@jaegtoer: Nem felemelőbb. De ne keverjük a szezont a fazonnal. Te is pontosan tudod kik kezdték el a szarkavarást mondjuk Ukrajnában és kik nyomulnak egyre közelebb a nagymacihoz, persze kizárólag csakis azért, hogy az Ukránokat és a putyini diktatúrában sínylődő oroszokat is nyilvánvalóan "felszabadítsák".
@punkfrog: Nézd vágyálmai mindenkinek lehetnek, de te sajnos nem az USÁ-ba vagy mondjuk Hawaira születtél tisztes távolra Oroszországtól, hanem ide Magyarországra. Ennek okán az tűnik inkább logikusnak, hogy nem basztatok egy nálam erősebb hatalmat, főleg, hogy érdekem sem fűződik hozzá.:(

Na de nem kell emiatt "aggódni" hiszen itt van nekünk a demokrácia zászlóshajója, aki egyre inkább gondoskodik arról, hogy a mi farkunkkal is verhesse az általa elég régóta kiszemelt és meglehetősen értékes csalánost. :(
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Hagyjuk a ki kever mit mivel.

Másként mondom. Valóban felemelőbb ütköző államnak maradni kelet és nyugat között, minthogy ez az ütközőállam oroszok lakta területet is magába foglaljon 4-500 km-rel keletebbre.
@jaegtoer: jaj, jut eszembe, ha már a dzsobbik, akkor gondviselője a fidesz, mennyire lehet "érintett", az mszp-ről és társult szerveiről ne is beszéljünk (Familie Dobrev usw.).
A Lyames Bondes se tunná esztet ott kibgozni!
@jaegtoer: rossz hírem van, a döglött lőtéri blökit sem érdekli Mo. sorsa.
Ha kell, odalökik az "orosznak". Volt már ilyen? nem? De!('56)
Na szóval, lásd mint fent!
@punkfrog: csak halkan, nagyon, nagyon, nagyon halkan!
a zUSA cca 7000 km.re van Mo. határaitól, ezzel szemben Oroszország, gyakorlatilag szomszéd...
ezen el kellene gondolkdoni...
@nincs_itt:
Alig, alig, alig, mindegyiktől elhányok a falig... kb.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Aldersbacher Klosterhell!!! megóggya!!!
látod, látod. tennap erről tereferéltünk itten. oszt' gyössz te, a nullák és egyesek pásztora, oszt' csak úgy kilököd a frankót a netra...
@jaegtoer: Nyilván mindenki a saját érdekeit nézi. Pech, hogy ebben a játszmában mi bolhafingok vagyunk a ruszkikhoz képest is. Az igazi felelős viszont mindenképp az, aki a környékünkön megkavarja a szart, aki beledobta a kavicsot a vízbe.

Amúgy meg mi most ugyanúgy csak puffernek kellünk a nyugatnak, de ezt te is jól tudod.
@nincs_itt:
az ukrán terület az ütközőzóna.
Amikor bevonul az orosz oda, mi leszünk az ütközőzóna. Vagy én tévedek? :(
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: ja, ja! csak annyit pontosítok, hogy az "ukrán" terület kb. olyan ősi, mint a "szlovák"... szóval, a puffer raum az Ungarisztán...
@nincs_itt: és ezen mi faszt kell gondolkodni? ja, hogy szerinted le kell feküdni a ruszkiknak, brávó!!!
ako mé nem oda költöztél???
Az nem vitás, azonban a siettetett 'forradalom' mind Putyinnak, mind az ólomagyú amerikai stratégáknak kapóra jött, hiszen az EU-t gyengítik vele, ergo, Ukrajna destabilizálása az EU stabilitásának aláásása. Kína csendesen röhög.
@taga20: te meg ne fújjad a pofádat! má' megen gyüssz ezzel a gyenge dumával! melyiknél erősebb Mo.??? az USA-nál, vagy Oroszországnál?
csak erre akartam utalni...
mikó' látom a képedet errefelé???
@Nyekenyóka: szerinted én miért kalapálom itt? de van egy rossz hírem! Mindenki más, sokkal többen van!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "Kinek az érdeke ovis érveléssel Iráni fenyegetésre hivatkozva, rakétákat telepíteni az elmúlt évtizedekben az Oroszok köré?"

A mi érdekünk, mindazoké, akik nem a despotikus kelet és bizánc "örökségét" tekintik államszervezeti, társadalmi mintának... ezért vagytok árulók... egy folytonos, egyenes vonal vezet rettegett ivántól II. sándoron és sztálinon keresztül putyinig, semmi mentalitásbeli differencia nincs... ezért hívjuk őket moszkovitának, muszkának... s nem orosznak...
@jaegtoer: eddig mit szedtél logika ellen(nagyon hatékony cucc lehet), hogy erre most jöttél rá?
@nincs_itt:
te, egy kicsit olvass már ukránoknak utána. Különben magyarságról hogyan beszélünk, a nemzetállamok tekintentében? Amúgy holodomor, meg a szovjetunió éléskamrája c.dolgok megvannak?
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: Nem is tudom, de ha mondjuk orosz képviselők netán szenátorok elmentek volna az Occupy Wall Street tüntetésekre Manhattenbe gyújtó hangú beszédeket mondani a demonstrálóknak, természetesen csak és kizárólag a demokrácia kiteljesítéséért síkra szállva.:)

youtu.be/ugQhhJAUtuA

Vagy esetleg orosz hadihajók az USA netán Kanada partjainál gyakorlatoznának néhány Kínai, vagy Dél-amerikai ország hajójával, persze kizárólag a béke és a nyugalom fenntartása érdekében, ahogy történik ez a Fekete tengeren is.:)
@nincs_itt:

Rokonok szokták mondani nekem, hogy húzzak a picsába németbe, vagy osztrákba, vagy belgába, sötöbö mert az EU, meg Amerika, meg Brüsszel, meg a Jóistenke nem fog nekünk segíteni. Csak MI, magyarok, magyarországiak tudunk változtatni a jelenlegi helyzeten. De hát ebből semmi nincs már évtizedek óta. :(

Szar egy dolog ez, de hiába is cinikusak ezzel a szöveggel a rokonaim, lehet nekik van igazuk és lépni kell innen. :(
@nincs_itt:

"_eddig mit szedtél logika ellen(nagyon hatékony cucc lehet), hogy erre most jöttél rá?_"

Mire alapozod?

Te tényleg ennyire hülyének nézel?
Bazd meg a porszívódat.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: meg, meg. de azért hacsak a wikipedikűrtöt veszem... szóval, értem én a nagy szimpátiát. de az a baj, hogy biza ukrajna nem nagyon volt.
@jaegtoer: na! ez is hisztérika...
emléxel mit írtál? az usa ólommadárjairól és a zoroszokról? meg a többi?? ja és kína meg röhög?
na akkor világos lehet, amit eddig én is ugattam.
a porszívót pedig NEM! mert az családtag!
@Nyekenyóka: eccer szót fogadhatná' a cáládnak!
meglátod, egész más lesz a világ!
@nincs_itt:
A múlt? Ilyen kicsi HU sem volt... meg Németország sem volt, Poroszország meg merre is?
Ne komolytalankodjunk kérem....
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: forrás: hu.wikipedia.org/wiki/Ukrajna

A kijevi szláv állam

1019-ben Novgorod és Kijev egyesülésével létrejött a Kijevi Nagyfejedelemség, amely a Kárpátoktól egészen a Ladoga-tó partjáig terült el. Bölcs Jaroszláv nagyfejedelem felvette a kereszténységet. Egyéb keresztény jellegű építkezések mellett, ő alapította a Kijev melletti Pecserszka Lavra barlangkolostort is. Politikájával Róma helyett a görögkeleti Bizánc felé fordult. 1054-es halálával a birodalom fénykorának is vége szakadt, és 1125-ben az állam kis fejedelemségekre (Novgorod, Szuzdal, Lodoméria, Halics, Vlagyimir) esett szét. A legsúlyosabb csapást 1238 és 1240 között a Batu kán által vezetett mongol seregek mérték a keleti szlávokra: a későbbi ukrán területek – köztük Kijev is – az Arany Horda fennhatósága alá kerültek. A 14. században több szomszédos állam is terjeszkedni kezdett Ukrajna felé, északnyugatról a Litván Nagyfejedelemség, délnyugatról a Lengyel Királyság, északkeletről pedig a Moszkvai Nagyfejedelemség. A század közepére Halics Lengyelországhoz, Ukrajna északi vidéke Litvániához, a kijevi patriarchátus pedig Moszkvához került (1326). A mongol befolyás alatt lévő Krím-félszigeten található genovai birtokról, Kaffából indult 1346-ban az egész Európán átgázoló pestisjárvány, amely sok halálos áldozatot követelt magának Ukrajnában is.
Kamjanec-Pogyilszkij középkori vára

1386-ban létrejött a Jagellók által vezetett lengyel-litván perszonálunió, amely a lengyel dominancia miatt sokszor csak mint Lengyel Királyság szerepel, és amely a 15. századtól mind délről, mind keletről egyre nagyobb fenyegetettségnek volt kitéve. A terjeszkedő Moszkvai Fejedelemség a század végére elfoglalta a mai Északkelet-Ukrajnát, délen a gyengülő Mongol Birodalom három részre szakadt (Kazanyi, Asztrahányi és Krími Kánság). A Krími Tatár Kánság 1475-ben a Török Birodalom hűbérese lett.
miről is beszélünk?
@nincs_itt:

"_emléxel mit írtál? az usa ólommadárjairól és a zoroszokról?_"

Közelebbről? Belinkelhetnéd:)
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: cirka 100 évig létezett a XI. században "ukrajna".
bocs de ez van...
@nincs_itt: mind a kettőnél, nagyszájúságból:)
tavasszal lehet, me az asszonynak má sokszor mondtam, hogy eviszem németbe:))
@jaegtoer:
ezt kb 19 perce:

"Az nem vitás, azonban a siettetett 'forradalom' mind Putyinnak, mind az ólomagyú amerikai stratégáknak kapóra jött, hiszen az EU-t gyengítik vele, ergo, Ukrajna destabilizálása az EU stabilitásának aláásása. Kína csendesen röhög."
@taga20: akkor ketten lesztek jól tartva!
mi iszunk a zasszonyok meg isznak!
@Sir Bates dö Hól: Ja, hogy te úgy képzeled el a "barátságot" meg a "partnerséget", és a demokráciát, hogy kuss majd te megmondod, kinek hol a helye.

Tájékoztasd már lécci az érdekelteket ha ennyire tiszta volt a dolog, minek rizsáztak Iránról, amikor már az első percben arról volt szó, hogy a rakétákat az oroszok ellen telepítik.

Néhány dolgot megint csúnyán félreértesz. Az amcsik nem azért nyomulnak rá most sem a ruszkikra, mert annyira küzdeni akarnának azok ellen, akik
"a despotikus kelet és bizánc "örökségét" tekintik államszervezeti, társadalmi mintának", hanem kizárólag az orosz föld megannyi természeti kincséért és erőforrásáért. Ha ezt sem látod át az elég ciki. Most komolyan ébredj már fel lécci.
Sokkal őszintébb lenne ha erről beszélnél illetve arról, hogy ki kell rabolni őket is, és jó lenne végre ezt a "mi majd megvédjük a demokráciát" dajkamesét egyszer s mindenkorra elfelejteni ebben a világhatalmi játszmában.
@nincs_itt:

Jó.

Én:

"_"Az nem vitás, azonban a siettetett 'forradalom' mind Putyinnak, mind az ólomagyú amerikai stratégáknak kapóra jött, hiszen az EU-t gyengítik vele, ergo, Ukrajna destabilizálása az EU stabilitásának aláásása. Kína csendesen röhög."_"

Te:

"_" eddig mit szedtél logika ellen(nagyon hatékony cucc lehet), hogy erre most jöttél rá? "_"

Kérdésemre, hogy mire alapozod? jött a blöff egy homályos utalással :

"_"emléxel mit írtál? az usa ólommadárjairól és a zoroszokról? meg a többi?? ja és kína meg röhög?
na akkor világos lehet, amit eddig én is ugattam."_"

Örvendek, hogy neked világos. Milyen sörről van szó?
@nincs_itt: remélem vissza tudok élni a vendég szereteteddel, alkalomadtán:) de ako is, kapják be az oroszok és putyin a faszt!
A tegnapi Obama beszéd margójára. :)

"Az amerikai elnök kedden a Clinton Global Initiative rendezvényén tartott beszédében kiállt azon civil szervezetek mellett, ahol azok munkáját megnehezítik. Az USA elnöke szerint "Oroszországtól Kínáig és Venezueláig megfigyelhetők a civil szervezetek elleni fáradhatatlan támadások". Obama külön kiemelte hazánkat, mint olyan országot, ahol a "törvények egyre nehezítik a nem kormányzati szervezetek működését."
Nos ezzel az állítással valóban nehéz vitatkozni. Aki nem 80 dioptriás narancsszemüveggel szemléli az eseményeket, annak azért világos, hogy az (amúgy sokszor és jogosan kritizált) civil szervezetek elleni támadások mögött nem magasztos nemzetvédelmi, hanem egyszerű, száraz hatalmi érdek áll. Ahogyan a saját "civil" hátországot kiépítő és működtető rendszer (CÖF) mögött is e párhuzamos szándék húzódik meg.
Obama azonban - pontosabban inkább az amerikai külügy - kissé feledékeny volt az ördöggel kokettáló országok listájának összeállításánál, abból ugyanis véletlenül kimaradt néhány messze földön híres demokrácia és emberijogilag roppant elkötelezett ország.

A listából ugyanis olyan országok felejtődtek ki, mint a demokratikus államberendezkedéséről, valamint a civil szféra támogatásáról híres Szaúd-Arábia, Katar, Jordánia, vagy épp Törökország. Ezekben az államokban éppenséggel az a közös, hogy Uncle Sam baráti körének részei, fontos közel-keleti szövetségesei az USA-nak. De nem került rá a listára az eddig páriaként kezelt Irán sem - amely az Iszlám Állam előretörése miatt hirtelen felértékelődött Washington szemében.

A listát látva tehát egyszerű következtetésre juthatunk: azon országok kerültek fel a szégyenpadra, amelyekre Washington épp zabos, illetve olyan országok nem kerültek fel rá, amelyekre épp szüksége van. A jelentéktelen és picike Magyarország előkelő szereplése - az igen hangos hazai lobbi mellett - nyilván annak is köszönhető, hogy Budapest és Moszkva pompás kis energetikai üzletelése Washingtonnak is feltűnt, és nem is igazán örülnek neki.

Ami az egészben a legviccesebb: a civilek elleni kis magánháborújukhoz keresve sem kaphattak volna jobb muníciót Lázárék. Az „idegen érdekek kiszolgálásának" vádját (amiről tök mindegy, hogy igaz-e, mert csak eszköz a hatalom kezében a leszámolásra) az összeráncolt jenki homloknál egy képregény sem tudta volna egyszerűbben ábrázolni. Obama tehát e végtelenül primitív és álszent hegyibeszéddel legfeljebb a kormánynak segített, és ezzel valószínűleg tisztában is van. Csak épp nem érdekli. Mert az ő sakktábláján a lelkesen védelmébe vett civilek ugyanúgy parasztok, mint Orbánékén. Csak az egyik leütni akarja őket, a másik meg simán feláldozza őket egy jól kivitelezett vezércsel érdekében.

jobbegyenes.blog.hu/2014/09/24/felaldozhatok_289
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: te egy gyáva és sunnyogó evezős vagyol...hol a megfejtés a tegnapira? még Bar Koch Ba-ra sem mutattál hajlandóságot most meg le vagy ukrajnázva bokáig a fejed búbijától és millen "szagosch" szóval bit vagy bittelen? és hány???

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

jéééééééééééééééé, te obama 1-et hallgattál vagy a szönönö 2-őt esetleg a foxnyúszt? mind nagyon bölcsis

brühüyyy

még nem tuggyák kik a rebellisek szírlandiában de már fegyverzik őket a katonáik: tábornoktól felfelé sikító frászt kapnak, újabb izzzisszet fegyvereznek fel

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

nem értik amit @nincs_itt bemásolt wikilükéről az meg nem érthető számukra a 38000 éves turul birodalomnak akkor nincs helye mert ha nem a Holdon volt akkor hol...a többi el volt foglalva és hun nem volt hun nem volt a meseseses mátka

brühüyyy

nagy bőségesch a történelem és földrajz ismeret a lajt a alatt
@jaegtoer:
A Bokros csomagtól való elvárásaid a következők lettek volna:
Korrupció elleni szabályozás, adócsalás, adóeltitkolás megszüntetése, offshore cégek kiszorítása, az állami intézményekben lévő összefonódások megszüntetése.
A fentiek olyan állami irányításhoz kötődő követelmények, amelyeket a normál működés időszakában kell elvégezni.
Bokros Lajosnak nem ez volt a feladata.
Adott volt egy csődközeli állapot, amelyet rapid módon el kellett hárítani.
Nehogy már az ő nyakába varrjunk olyan kötelmeket, amelyek évtizedekig jelen voltak a gazdaságban, és a mindenkori politikai és gazdasági hatalom tespedten tűrte, mi több, részese volt ezeknek.
Azért, mert krízis helyzetekben a megoldások fájdalmasak, azt kell néznünk, hogy megakadályoz-e egy összeomlást, vagy preventív-e.
Bokros e két kritériumnak kellett, hogy megfeleljen, feladata az adott szituációban nem a népjólét fokozása volt, hanem az ország megmentése a lecsúszástól.
Teljesen más aspektusból szemléljük ezt a kérdést ahogyan látom.
Sajnálom.
@rodeo36:
Mivan? Értem, hogy nem értem, de még fárasztasz is? Inkább igyál, én portugál fehért a vacsihoz.
Felétek azokat, akik idegen országot, a szövetségi rendszerrel szembenálló hatalmat támogatnak, vagy csak annak a propagandáját nyomatják, minek nevezik azokat?
Tényleg érdekel...
Milyen véletlen, hogy a srác mindig épp a választások előtt orosz ügynök.

Mik voltak akkor Lendvaiék?
@időtolvaj:
"Ez a megfogalmazás még népmesei szemszögből is necces."
Barátocskám!
Ne engem elemezgessél és megfogalmazásommal foglalkozzál!
Ha nem vetted volna észre, Bokros Lajosról van szó, nem én vagyok itt a főszereplő.
Amennyiben viszont a vitához szólnál, állok rendelkezésedre.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Elég nyilvánvaló, hogy Sorosék nem fogják azt mondani, hogy a "magyar" libsik révén tudunk befolyást szerezni Magyarországon, persze ehhez civil szervezetnek álcázzuk embereinket.

Ne kínlódjál már, elég nyilvánvaló, te sem gondolod komolyan, hogy csak úgy önzetlenül támogatnak külföldről vérlibsiket.
@♔batyu♔:
Jaja... Soros bácsikád hány évig támogatta a volt KISZ tirkárt, a későbbi Liberális Internacionálé alelnököt?
Mintha kicsit sokan jártak volna a lyukra ezeknél a KGBéláéknál.
Vajon a feleségét egészen jól ismerő Béla, miröl beszélgethetett ezzel az igencsak kapós Jobbik Béláné Szvetlanával meghitt téli estéken a kályha mellett?
Béla vajon milyen legális pénzből tudta támogatni a pártját?
Vajon miért nem tünt fel Bélának, hogy nem is kosztpénzt az orosz ajkú arájának és mégis van pénze utazgatni a világban?
Vajon hozott e az ara valami vásárfiát az utazásairól?
Hajrá Béla.
@Mariann19:

Már megbocsáss, de az adóprés nyomásának fokozása és működtetése mióta elismerésre méltó?
Ezen az alapon Matolcsy, Varga egy klasszissal Bokrost, Orbán meg Hornt.
Akkor nincs probléma.
Amúgy te szoktad emlegetni, hogy rendszerben kell szemlélni a dolgokat, én meg azt is, hogy összevissza lyuggatott vödörbe kár vizet töltögetni, hogy a vízszint változatlan maradhasson, talán a lyukakat kellene megszüntetni.
Namindegy. Tegyük fiókba a rendszerszemléletet, legalább nem porosodik, a népnyúzás meg mégiscsak egy meghitt és hagyományőrző kedves tevékenység. Hajrá, munkára -azaz adóprésre- fel!
Addig-addig szorgalmazza az 'ellenzék' az igazságtalan adórendszert, hogy pusztán tréfából is megcsinálják hogy az ellenzék óhajának megfelelően végképp eltüntetik a középosztályt legalább így még táptalaja sem lehet egy mozgalom csírájának, anyagi bázisa meg végképp nem. Rajta. Csak kívánni kell. Meg lesz oldva. Még 70%-os is lehet a legfelső kulcs a plebs számára 6-700 ezer bruttótól, a haveroknak meg lesz mentessége, A csalókat és a ganékat meg eddig sem érintette. Legfeljebb futja még stadionra Pirtón és Tompán is. "Hozunk rá törvényt" csak ennyi.
@♔batyu♔:
Ne kínlódjál már, elég nyilvánvaló, te sem gondolod komolyan, hogy csak úgy önzetlenül támogatnak külföldről a vérjobbikosokat a ruszkik.
@csak egy néző:
Olyan hihető volt, pláne anno a szovjetnél, ahol a szomszéd városba is csak engedéllyel...
Az asszonyka meg felpakolva sifrírkulccsal, rádióval, mint Stirlitz Berlinben.
@csak egy néző:
Dehogynem!
Utána meg hivatkoznak a térségben tapasztalható szélsőjobboldali előretörés veszélyére. Ráadásul mindez önzetlenül... mint a mesében.
@Mariann19:

"Barátocskám!"

:))))))))
Lusta vagyok visszakeresni hsz-edet. Megjegyzésem az elméletileg felkészült Bokrosra vonatkozott.
Mennyire herélte ki a csomagot az AB?

A reálpolitikus Horn beáldozta Békesit,csúszott az idővel, lépéskényszerbe lavírozta magát .
@jaegtoer:
Igazad van, a Bokros ügy mgitélését nem érdemes tovább taglalni.
Te elmondtad az álláspontodat, én cáfoltam, másként itélem meg a helyzetet.
Valószínűleg csak forognánk körbe-körbe.
Ami a jelenlegi megszorítás politikát illeti, különös tekintettel az általad felvetett jöv.adó egykulcsosára és a középosztály lecsúszására.
A középosztály szereplőinek -úgy tapasztalom - az egzisztencia biztonsága jelenti a státuszát, melynek egyik eleme a teljesítményhez kötődő arányos adóterhek viselése.
Azonban ez a hierarchiában elfoglalt hely többet is kéne, hogy jelentsen.
Nekem pl. a döntések kizárólagos jogát, a kultúrához való hozzáférést, az anyagiakon túl
a korszerű életmódot, és a kényszerek nélküli globális közérzetet.
Korábbi vitáinkban az egykulcsos adón elméláztunk, és közgazdasági szellemben vitáztunk arról.
Nem tudom, emlékszel-e, engedtem a szoros álláspontjaimból, amikor elismertem, hogy az újraelosztás, és egyáltalán a javak felosztása
torz beütésekkel, nem az igazságosság jegyében történik.
Konkrétabban ez azt jelentette, hogy a bajba jutott emberek megsegítése, a szolidaritás érzékeltetése akkor igazságos, ha figyelembe veszi az egyén addigi, a társadalom számára értéket jelentő produkciót, és eszerint differenciál az érdekeltek között.
@jaegtoer: Csak a tények kedvéért: Bokrosnak úgy sikerült megállítania az állam eladósodását, hogy a gazdaság teljesítményét nem fogta vissza. Emellett elindította volna a szociális rendszereket az öngondoskodás felé, illetve megszüntette volna azt, hogy ezek a gazdagokat preferálják, de ezeket az elemeit a csomagjának a Sólyom-féle AB elkaszálta.
Emellett az ő pénzügyminisztersége alatt született Magyarország egyetlen első olvasásra érthető, tiszta szerkezetű adótörvénye.
Nem az adóprést fokozta elsősorban, hanem megfogta a kiadásokat, leértékelte a forintot (az akkoriban halálbiztosnak híresztelt devizaszámla-befagyasztás helyett), bevezette a csúszó leértékelést stb.Ha a későbbi kormányok nem látnak neki megint az osztogatásnak, fenntartható pályán fejlődött volna tovább az ország.
Magyarázó háttérmegjegyzés, vagyis disclosure: mint embert, politikust és főleg hiú és együttműködésre képtelen bozótharcost utálom. De ilyen több frusztráción keresztül lett.
@időtolvaj:
A "barátocskám" egy kissé ironikus, ám nem sértőnek szánt humoros megszólítás volt.
Remélem, nem voltam bántó.
@nincs_itt: Bogdan Hmelnyickij kimaradt valahogy...
Vitatott kérdésekben a Wikipédia nem irányadó.
Egyébként az ország- és nemzetfogalom a XIX. századig egész más volt, mint ma (valaki már emlegette Németországot, de Olaszország is felhozható, még kicsit több joggal is, hiszen névelges királyság/császárság se volt).
@jaegtoer:

Olvastam:) Egyetértőleg.
@nincs_itt: az megvan, hogy mi NATO tagként az USA szövetségesei vagyunk???
az USA megszállt már minket valamikor?
én inkább a McDonalds általi megszállást választom, a ridegtartás helyett.
méretünknél és súlyunknál fogva nem mi alakítjuk a világot!
de próbáljunk meg a civilizált részén maradni.
@Kuviklacz:

Nekem kilenc.
Az állam eladósodását némi privatizációval állította meg.
A magyar gazdaság teljesítménye meg a konjuktúrával és az exporttal függ össze, nem Bokrossal.
Kurva nagy ötlet volt kétségtelenül, hogy a kifosztott emberekre még a teljes öngondoskodást is rátukmálta volna.

Bocs, de a 'gazdagok' emlegetésétől mindig agyvérzést kapok. Amikor a gazdagokra hivatkozással történik valami, az mindig a középrétegeken csattan, és a 'gazdagok' meg jót röhögnek a markukba.

"_Emellett az ő pénzügyminisztersége alatt született Magyarország egyetlen első olvasásra érthető, tiszta szerkezetű adótörvénye._"

Ezt nem tudom. valahogy nem vettem észre. Különösen, hogy háromszor is el kellett olvasni az évvégi salátatörvénybe foglalt adóügyi kis ganéságokat

"_Nem az adóprést fokozta elsősorban, hanem megfogta a kiadásokat_"

Máról-holnapra. Ja, még a kismamák áldották a nevét is érte.

Egy kretén, nagy dumájú faszfej volt, aki jól menedzselte azt a keveset, amit tudott, de amikor szembesítették a valósággal, akkor pökhendiséggel palástolta az alapos ismereteknek, tudásának, és végzettségének hiányát.
Privát életben biztos egy kedves ember.
@Sir Bates dö Hól: szerinted tudja, hogy mi NATO tagok vagyunk?
és ebből következően az oroszok körüli rakétarendszer minket (is) véd?
@Kuviklacz: @jaegtoer:

Az még kimaradt, hogy abban az időben a médiában az volt a trend, hogy a rádiósok bedolgoztak a TV-nél, a TV-sek meg a Rádiónak, a felkapott újságírók meg mindenhova. A főállásban kapták azt a bért amit, a bedolgozásra meg a nagy zsetont. Szellemi szabadfoglakozás adókedvezménye mond-e valamit. Na az megmaradt.
Így aztán a Lajos jó gyerek volt. Mára legenda, mítosz. Majd most a Misi megmutatja.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ezt írtad válaszként@Habakuk999: -nak: "Mi viszont beledöglünk. Nem képletesen, nem gazdaságilag, nem morálisan – hanem úgy rendesen, ahogy egy háborúban megdögleni szoktak. Romba dőlt házak pincéiben, sáros lövészárkokban rohadva, vagy egy gránát által darabokra tépve."

én adom a linket hozzá: jobbegyenes.blog.hu/2014/0831mint_a_haboruban_a_foglyok?token=9580891ce4c40418581950a3e05219c1

ha te vagy bídzsi, akkor vállald fel, ha nem, ne plagizálj... picit normális helyen, ezek után, nem mehetsz a kaszinóba...
@jaegtoer: Bokros nem politikus.Ez ténykérdés.
iksz.beszolunk.hu/wp-content/uploads/2014/02/allamadossag_gdp_1990_2013.jpg
de!
ki tudott még ilyen csökkenést elérni?
ha 1998-ban nem a "orbántorgyánkormány" alakul,
hanem bármi más...
Írták: "de az a baj, hogy biza ukrajna nem nagyon volt."

Elfogadva a "logikát": németország sem... egész bismarckig...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ne csúsztass, ne terelj... vagy vedd elő gedeont... muzsik-lelkű lápi-magyar...
@Sir Bates dö Hól: Jaja én vagyok bidzsi, most lebuktam. :)
@punkfrog: Na addig állj majd féllábon, amíg megvéd minket az amcsi rakétarendszer. :)
@punkfrog: Szerintem a ridegtartás sokkal életképesebb mint a meki, de te tudod. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: akkor tartsanak téged meg a családodat ridegtartáson, ha te magad azt választod!
te tényleg nem érted amit olvasol!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: bezzeg az oroszok!azok már sokszor megvédtek!
b+!!!!
NATO tagok vagyunk!
érted?
tudsz róla?
tudod mi az a NATO?
hu.wikipedia.org/wiki/%C3%89szak-atlanti_Szerz%C5%91d%C3%A9s_Szervezete
KGBéláné ból mikor lesz miniszter ?
@jaegtoer:

Azzal a felismeréssel kezdem, hogy nem vagyok egyedül, aki szerint Blogger Géza mérhetetlenül ostoba. Talán a rajongói körök mintájára nekünk is kéne valami civil szerveződést létrehoznunk, és erre az alkalomra fejenként és naponta egy üveg gin adományra is számíthatnánk, mondjuk a norvégoktól. Támogatásuk indokoltsága ez esetben vitathatatlan, és ezért tökmindegy, hogy visszaigényelhetjük-e az áfát, vagy sem. Majd jönnek a jogászok, oszt (nem oszt) jónapot!
Köszönettel vettem tájékoztatásod jelenlegi állapotodról, miszerint konzervatív vagy. Tanácsot ez ügyben nem adok, igaz nem is kértél, de saját - átélt - élményemről beszámolok: a kádári diktatúra kellős közepén az volt a vágyam, hogy legyek kispolgár (nem termetre!), ugyanis a kezembe került Tolnai világlapja, Új idők és más kiváló sajtótermékek alapján arra a következtetésre jutottam, hogy a kispolgárság egyenlő az anyagi biztonsággal. Szerencsére jött a kapitalizmus és beláttam, ez nem így van. Nagypolgárnak sem jó lenni, nemhogy kicsinek. Itt van például ez a szerencsétlen Zsolt! már külföldre sem mehet, ugyanúgy, mint a kádári rendszerben. No, mindegy, csak félmosolyodra reagáltam, ami a várható 1700 milliárdos államháztartási kiadáscsökkentés hatására keletkezett, kínálkozik a kötelező udvarias formula: ne is törődj vele, majd elmúlik, és egészséges röhej lesz belőle, de ebben nem hiszek.
„Éljen a nyúl-kutya megbonthatatlan örök barátság! "

Ps: Gyermekfelügyeleti okokból csak most volt alkalmam válaszolni.
@Sejk a derék katona:

Talán át kellene operálni, mielőtt komolyan szóba jöhetne miniszternek.
@punkfrog: Vedd ki a kezed a biliből. ;) Amúgy elregéled, hogy az amcsik mikor védtek meg minket háborúban? Az sem ártana amúgy, ha leesne a tantusz nálad is, mivel jár ha mások kedvéért, mi válunk célponttá.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
az amcsik mikor szálltak meg minket?
az oroszok mikor védtek meg minket?
nem mi válunk célponttá, hanem az egész NATO!nagyon nem mindegy!
@Mariann19: kicsit később válaszolnék... ha nem gond, én vörösöm!:-)...
.@Kuviklacz:

"...az ő pénzügyminisztersége alatt született Magyarország egyetlen első olvasásra érthető, tiszta szerkezetű adótörvénye."
Mármint Bokros.

Melyik adótörvényre gondolsz?
Merthogy van áfa, szja, tao, jövedéki adó, stb. Ide sorolhatók a járulékok, az illetékek, de az Art. is.
@punkfrog: időpocséklás... vagy nem érti, vagy nem akarja... én ezért szoktam a muter iránt érdeklődni inkább:-)...
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:
mivel te nem válaszoltál arra amit kérdeztem, tisztán láccik, hogy azért, mert halvány lila fingod sincs róla és még azt a segíccségemet is elutasítod, hogy Bar Koch Ba-val bevezesselek a rejtély mélyébe megfejtvén azt...a válasz a kérdésedre az, hogy attól függ, hogy ki van hatalmon (korábban itt volt olyan miniszterelnök -kurvára népszerű- aki fel sem vette a forró drótot és semmilyen értekezletre nem ment el ha az az értekezlet olyan célból volt összerángatva amivel ő nem értett egyet...igaz ő a Liberális Párt elnöke is volt és a mai Liberális Párt elnök az ő neveltje és a Pierre Trudeau fia és az is hasonló...majd amikor a jelenlegi seggfejek a konzik mennek a levesbe -már félig meg is vannak pácolva sósavban- jövő tavasszal akkor majd válaszolok addig gondolkoggy ha sikerül, de úgy látom ez a fajta izé nem megy neked...a NATO téged mitől és mikor védett meg?)

brühüyyy

a kérdésem nem politikai és az is maradt ami és nem politikai továbbra sem ha te csak politizálni akarsz mert az fűti a Lajtát és a környező pocsolyt akkor tedd azt én nem iszom mostanában semmit ami etilalkohol tartalmú kivéve tegnap az étteremben ahol finom fehér bor volt a tengeri herkentyűkhöz és ott betoltam egy teljes palackkal a pincér nézett is, hogy ...pedig jólesett

te tényleg ilyen szerencsétlen vagy...maraggy IT-ben abban talán ...nem teszed tönkre mások PC-jét online?
@punkfrog:
az miért jó neked spec @punkfrog nevű blogtündérnek alsótirpákiában? vagy a focialistalopódiliben?

brühüyy

és mitől is védtek meg?
@Sir Bates dö Hól:
mindenki máshogy küzd!:)))
"Ő" meg egy magyar szuronyos katona, aki mint tudjuk többet ér 5000 amerikai rakétánál!:)
@Sir Bates dö Hól:
de akkor még nem volt délszudán meg északszudán...volt viszont szudán...és nem volt alkaloida sem ami betette az lábát a szátokba és ott mossa nyálatokkal és olyan kedves...ki is hozta létre a zalkalo IDÁ-t? ja hogy "ŐK" hát a Zíszisz"-t asztat is? nahát, hogy mik vagynak és a rebeldék szíriában is ki hozta őket létre? nahogy asztatis? hát a világ tele van ellenséggel frissen gyünnek kifelé a zellenséggyárból mert a hadiipar már nem tuggya hol raktározni a sok csúzlit és a mozikban és kereskedelmi központokban a tömeggyilkosságok nem fogyasztanak elég drónt meg interballisztikus rakétát meg tankokat bárkituggyameddignem...

szóval mi is a gondod nekednek kissíróshóldő? bateszvagynembatesz?

brühüyyy
@rodeo36: én is ezt kérdezem!az oroszok mitől vagy kitől védtek meg minket valaha is?
Ady Endre: ELSZÁLLNAK A LEPKÉK

Már nincs az Égen festék,
Már nincs a Napnak friss ina
S gyalogolnak az esték.

Néha még nincs hat óra
S már készítjük gyors füleink
Esti harangozóra.

Olykor még forr a gőgünk:
Ejh, mindegy: Élet vagy Halál,
De éjjel félünk, bőgünk.

De éjjel újra vesszük
Életünket és a napot,
Hogy újból eltévesszük.

Gondolkozunk, fecsérlünk
Kevésből, mit az Élet ad
És azt hisszük, hogy élünk.

Különös, furcsa lángok
S ezer, bolondos bántalom
Jön, ki sohase bántott.

Valamit tán szeretnénk,
Pillangó-élet hasonát
S tünnek tőlünk a lepkék.
.
@punkfrog:
nem, te nem azt kérdezed amit én kérdeztem tőled, de ha te sem válaszolsz mert nem tucc akkor kérdéssel nem lehet a hiatus-t elfedni

brühüyyy

ez olyan kiscsoportos taktika a bilin ülve...milyen típusú pelenkával pakolnak téged? kíváncsivá teszel...mert kurva nagy szarszag terjeng körülötted

IS

brühüyyy
@rodeo36: azért az karrier, hogy horváthpista csicskásából a lápi-magyar samesza lettél... Jég tegnap píszí volt és nagyvonalúan kegyes, mikor a jelenedet mutatta... mondhatjuk, eufemista... egy darab szart is linkelhetett volna... mindez, persze, csak szerintem...
@Sir Bates dö Hól:
és ami szerinted, meg jég szerint és még sokan mások szerint annak van valami jelentősége? jaaaaaaa, hogy nincs? hát e'vvan...bateszhóldősírmegbateszhóldő

de brühüyyy

szerencsétlen egy alak vagy...kitalász egy ilyen csicskást a saját mintádra...hogy milyen tapasztalataid lehetnek ezen a téren (na nem Klauzál tér hanem a Köztársaság tudod ott ahol stricheltél...)

van még nyálad, vagy ...áááááááááá
.
Tegnap befejeződött a Vosztok hadgyakorlat.

A Vosztok-2014 a folyó év legnagyobb méretű stratégiai hadgyakorlata Oroszországnak. Ennek keretében mintegy 100 ezer katona hajtott végre harci-képzési feladatokat Oroszország különböző részein.
.
@rodeo36: "(na nem Klauzál tér hanem a Köztársaság tudod ott ahol stricheltél...)"
hát, a teret te jobban ismered, de a strichelést (én nem foglalkoztam ezzel soha, bár nem vagyok egy grál-lovag) azt, csak, mint megrendelő láttad... (nem láthattad/láthattad volna kifejezéseket használtam... mindketten tudjuk, nem slamposságból, s slendrián sem voltam)
@Sir Bates dö Hól:

ennek má' olyan izzaccságszaga van...

brühüyyy

inkább sírjál az jobban hóldő
@dr. jenőke (jenőke):
de ugye nem Mexico-ban tartották? mert a NATO a Fekete tengeren randalíroz meg a Kinai tengeren és a Csendes óceán orosz partjai közelében...

brühüyyy
@dr. jenőke (jenőke):
majd ha a nato Arizona-ban tartya az évenként 4 hadgyakorlatát akkor emelj szót

brühüyyy
@rodeo36: ahogy érzed, a te életed, a te tükröd...
@Sir Bates dö Hól:
dehát neked viszket, én nem panaszkodtam...jól megvagyok, valszeg az basztattya csőreidet

meg a tüker

brühüyyy
@dr. jenőke (jenőke): te tudtad, bogy a fekete-tenger az orosz belvíz... ha kanadából nézed...
@rodeo36: én jó ideje nem szólítalak meg, míg ellenben te... csak a csőrbaszás okán...
@Sir Bates dö Hól:

Talajvízzel jobban megleptél volna.
Egyébként nem tudtam.
@Sir Bates dö Hól:
belvizek a fejedben vannak...NATO hadgyakorlatot lehet Arizona sivatagjaiban is ha gyakorlat? meg a Mexico-i öbölben ami szintén nem pocsolya de nem is beltenger

aluggy el szépen kisbatesz hóldővan hóldőnincs eccerrhól hólnemdőőtt

brühüyyy
@dr. jenőke (jenőke):
nem tudom, nem álltam alatta, de Arizona közelebb van ...nemdebár igaz, hogy nem spondeus-ban hanem dactilus-ban de ha abban sem akkor emelus-ban

eme lus je nő drdrdr kekekeke

brühüyyy

mozsmá'értegy?
Ma : Gyakran lesz erősen felhős az ég, ám kisebb eső, zápor csak elvétve alakul ki. A késő délelőtti óráktól fokozatosan megélénkül, helyenként megerősödik az ÉNy-i szél. Reggel 5, délután 17 fok körül alakul a hőmérséklet (hajnalban a keleti tájakon lesz nagyobb esély talajmenti fagyra).

tegnap nagyon dolgoztak:

Új adó jön, jaj lesz az RTL-nek és a TV2-nek, tovább titkolózhat Orbán

Politikusok ejtőernyősök lesznek állami bankokban, lesz újra iskolai papírgyűjtés, jön az EuroJackpot – és még egy sor fontos dologról döntött a parlament.

Elfogadott egy salátatörvényt a parlament kormánypárti többsége, amely több fontos törvényt is átír.

Lesz egy új adónk, amivel a 98 százalékos végkielégítés-adót fogja pótolni a kormány. Azokat sújtja az átalányadóval (15-40 százalék közötti adókulccsal), akiknek vissza kell adnia a „pofátlan végkielégítésük” miatt 2010-ben bevezetett adóval elszedett pénzt. A gazdasági bizottság javaslata alapján azonban a felsorolt százalékok csak a jogszabályban meghatározott, legkisebb mértékű juttatásra vonatkoznak. Ha munkaszerződés ennél magasabb juttatást állapít meg, akkor annak 75 százalékos az adója. Így például aki "hallgatási pénzt" kapott, az a 98 és a 75 százalékos adó közötti, 23 százalékos visszatérítésre jogosult. Bővebben itt találja a részleteket.

Megtiltják a tévéknek – és ez a két nagy kereskedelmi csatornát, az RTL Klubot és a TV2-t érinti húsba vágóan –, hogy pénzt kérhessenek a kábelszolgáltatóktól – legalábbis átmenetileg. Pedig mindkét cég ezzel szerette volna ellensúlyozni a reklámpiac zsugorodását, illetve a reklámadó miatt kieső bevételeiket így pótolta volna. A tiltás átmeneti, mert a kormány arra készül, hogy ő határozza meg a díjszedés szabályait. Bővebben itt írtunk erről.

Elcsúsztatják a jövő évi költségvetés nyilvánosságra hozatalát október végéig. Ezzel a kormány elkerüli azt, hogy az október 12-i önkormányzati választások előtt bezavarjanak az esetleges adóemelési és kiadáscsökkentés, spórolási kiszivárogtatások, hisz nem lesz olyan állapotban október közepén a törvény, hogy abban sok érdemi rész legyen. Itt vannak a részletek.

Az is új az elmúlt sok év gyakorlatához képest, hogy az önkormányzatoknak nem kell költségvetési koncepciót benyújtaniuk.

Politikusok ejtőernyőznek állami bankokba

Pártfunkcionárius, politikus is lehet ejtőernyős az Eximbankban vagy a Mehibben. A Magyar Export-Import Bank (Eximbank) és a Magyar Exporthitel Biztosító (Mehib) vezérigazgatója, igazgatósági, felügyelőbizottsági tagjai a jövőben párttisztségviselők is lehetnek. Egy másik új előírás 18-ról 12 hónapra csökkenti az Eximbank és a Mehib vezetőinek a poszt betöltéséhez szükséges vezetői gyakorlati idejét. A jövőben ugyanakkor szakirányú felsőfokú végzettség nélküli – de más felsőfokú képesítéssel rendelkező – szakember is kinevezhető az Eximbanknál és a Mehibnél vezető állásba, ekkor azonban nem 12, hanem 18 hónap vezetői gyakorlatot kell igazolni.

A jogszabály annak lehetőségét is megteremti, hogy a Magyar Fejlesztési Bank (MFB) tulajdonában álló gazdasági társaság, az MFB Földgázkereskedő korlátozott földgáz-kereskedelmi engedélyt szerezzen.

A közbeszerzési törvény módosítása azt tartalmazza, hogy a kormányzati kommunikációs feladatok ellátásával kapcsolatos közbeszerzésekre központosított eljárást lehet alkalmazni, ennek részletszabályait pedig a kormány határozza meg. Így a kabinet dönt arról, ki írhatja ki a kormányzati kommunikációra a közbeszerzéseket, illetve mely területek tartoznak ebbe a körbe.

Euromilliók üthetik a markunkat

Újdonság, hogy a Nemzeti Eszközkezelő az állam nevében és annak javára életjáradékot nyújtó cégeket vásárolhat a jövőben. A konstrukció lényege, hogy az ilyen cégek tulajdonosai lesznek idős emberek lakásainak, cserébe életjáradékot fizetnek a korábbi tulajdonosoknak életük végéig. Ha a Nemzeti Eszközkezelő ilyen, életjáradékot nyújtó céget vesz, akkor annak helyébe lép úgy, hogy a jövőben ő fizeti az életjáradékot, viszont megszerzi a lakások tulajdonjogát. Az eszközkezelő csak olyan céget vásárolhat, amely nem áll végelszámolás, csőd- vagy felszámolási eljárás alatt.

A hulladéktörvény mostani változtatásának lényege, hogy megengedi az iskoláknak évi kétszeri papírgyűjtés szervezését.

Egy módosítás révén a Szerencsejáték Zrt. október 4-én elindítja Magyarországon az EuroJackpot nevű európai lottójátékot.

hvg.hu/gazdasag/20140924_Uj_ado_jon_jaj_lesz_az_RTLnek_es_a_TV2n#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso&utm_content=default_hirkereso
beköszönt(ött) a hideg, ezért szerelmesen melengető napot kívánok mindenkinek a rosszfiúkkal:

www.youtube.com/watch?v=vmezIIrFQmY&list=RDvmezIIrFQmY&index=1
egy vélemény:

Róna: "kell a megszorítás, hogy legyen mit ellopni"

A Széll Kálmán Tervhez hasonlította a Varga Mihály által bejelentett 1700 milliárdos megszorítócsomagot Róna Péter közgazdász. Róna szerint ugyanakkor annak idején a Széll Kálmán Terv sem valósult meg, és a most bejelentett megszorításról sem tudni, hogy azt milyen formában, milyen elképzelések mentén szeretné megvalósítani a kormány.

Annyi bizonyos, hogy Orbán az Angela Merkellel kötött megállapodás értelmében 3 százalék alatt tartja a költségvetési hiányt, cserébe pedig a németek nem szólnak bele, hogy Magyarország a hiánycélt milyen eszközökkel szeretné tartani – mondta el a közgazdász, aki szerint a megszorítás lényege nem más, mint hogy legyen mit ellopni.

Róna szerint az is jó kérdés, hogy a kormány milyen alapon szeretne piaci munkahelyeket teremteni, amikor az állam kiszámíthatóságába és igazságosságába vetett bizalom alapvetően megtört, így pedig bizony a munkahelyteremtéshez szükséges beruházások nem fognak létrejönni.

A fekete gazdaság visszaszorításához pedig a kormánynak mindenek előtt az állami költekezések területén kellene rendet tennie, a rendszer ugyanis jelenleg óriási panamákra, lopásokra ad lehetőséget, elsősorban az építőiparban – vélekedett a közgazdász.

www.atv.hu/belfold/20140924-start-rona-peter/hirkereso
nem hiszed el milyen szenzációs rezsicsökkentés volt Erzsébetvárosban! ha valóban ennyiért kapható miért nincs ott minden óvódás, iskolás asztalán? :

Itt a tejrezsicsökkentés: kampányban csak 7 forint egy liter, ami pár éve még 180 volt

Erzsébetvárosban osztogatták a helyi Fidesz megbízásából, amíg meg nem jelent az Index fotósa. Agresszívan léptek fel ellene, majd inkább elmenekültek. Nem értjük.

Sor kígyózott szerda dél körül az Almássy téren a Vattamány Zsolt polgármestert népszerűsítő fideszes stand előtt – pontosabban a stand mellett, ugyanis nem éppen a narancssárga tollak és szórólapok hozták ennyire lázba a helyieket. Egy furgonról hét, azaz hét forintért osztogatták a termelői tej literjét. Az akciót pár nappal korábban postaládákba beszórt szórólapokon hirdették meg. Igaz, akkor még csak tíz forint volt egy liter.

Amikor kollégánk a helyszínre érkezett, hogy megnézze és lefotózza, vajon mi ez a nagy tömörülés a téren éppen ebédidőben, a tejosztásban részt vevők közül többen rögtön agresszívan léptek fel és megpróbálták akadályozni a munkájában. Az aktivisták valamiért idegesen telefonálgatásba kezdtek, miközben a tejesek pár perc alatt mindent bepakoltak a furgonba és elhajtottak.

Az a cég, melynek furgonjáról a hétforintos tejet árulták, 2011-ben az önkormányzat lapjában, az Erzsébetvárosban még 180 forintért hirdette „tejeskocsiból, hozott flakonba″ a termelői tej literjét. A magyarázatot a szórólap adja meg, melyet az LMP-s Heltai László posztolt is saját Facebookjára: a tejosztás valójában „egyedülálló jótékonysági akció″ volt a kerületi Fidesz szervezésében. A helyieknek mindössze a lakcímkártyájukat kellett bemutatniuk.
Tejrezsicsökkentés

2011: 180 Ft -> 2014. szeptember 20. környéke: 10 Ft -> 2014. szeptember 24.: 7 Ft

A Kettős Mérce blog szerint a tejet „Szeretettel, Fidesz" matricával díszített flakonban osztogatták, a kistermelő pedig a rezsicsökkentett tejről azt mondta,

a kormány támogat minket, ezért ilyen olcsó a tej.

A tejosztással kapcsolatban kerestük telefonon Vattamány Zsolt polgármestert, de egyelőre nem sikerült elérnünk. Pedig szeretnénk megkérdezni többek között azt,

miért viselkedtek a tejosztók ennyire ellenségesen a fotósunkkal,
miért próbálták meg akadályozni a munkájában,
és az sem fér a fejünkbe, hogy amennyiben a tejakció minden szempontból rendben zajlott, miért menekültek el akkora hirtelenséggel a helyszínről.

Tényleg nem értjük.

index.hu/belfold/2014/09/24/itt_a_tejrezsicsokkentes_kampanyban_csak_7_forint_egy_liter_par_eve_meg_180_volt/
a reggeli készülődés, ébredezéshez még egy kis olvasnivalót ajánlok és továbbiakban, mindenkinek szép napot kívánok!

(ezt frissítésnek, hogy ne feledd!)
Kormányfő mint főoligarcha?

velemenyvezer.444.hu/2014/09/08/kormanyfo-mint-fooligarcha/

Gyurcsány nyomdokain Orbánék

velemenyvezer.444.hu/2014/09/24/gyurcsany-nyomdokain-orbanek/
visszajöttem, mert mindig meg tudnak lepni valamivel!

újabb visszamenőleges törvény!

ez így hogy?

Vége az illetékmentes ajándékozásnak

Illetékköteles lett a bankszámláról bankszámlára utalt, legalább 150 ezer forintnyi ajándék összeg. Igaz ez a szabály a takarékbetétes ajándékozásra is. 1991 óta az ilyen ajándék után nem kellett fizetni, most visszamenőleg is kell.

A gyakorlatban úgy működött a dolog, hogy a magánszemélyek között bankszámlán keresztül történő pénzajándékozás nem járt semmilyen adó- vagy illetékfizetési kötelezettséggel. Ezt a szabályt január 1-jével hatályon kívül helyezték – írta meg az RSM DTM blogján Fajcsák Gábor nemzetközi adószakértő. Kivétel egyedül az az eset, ha az ajándékozó és az ajándékozott egyenes ági rokonai egymásnak. Minden más tranzakció után 18 százalékos ajándékozási illetéket kell megfizetni.

A szakértő szerint az illetéktörvény visszamenőleg is fizetésre kötelezi azt, aki így kapott nagy értékű ajándékot, vagyis a törvény azokra az összegekre is illetéket ró ki, amelyeket január 1. előtt kaptak a bankszámla tulajdonosok, már ha nem jelentették be az ilyen ügyleteket az adóhatóság felé. Az írás szerint ugyanis a NAV-nál úgy gondolkodnak, hogy nem az ajándékozás időpontja számít, hanem a bejelentésé.

A bankszámlás tranzakciók általában kevés hivatkozást tartalmaznak, magánszemélyek között sok esetben még az „átutalás közleménye” vagy „jogcíme” sincs kitöltve – hiszen ez nem feltétele egy utalás indításának. Így, ha 150 ezer forint feletti összeg érkezik a számlánkra közlemény nélkül, az adóhatóság igazoltathatja velünk annak eredetét. Ha nem tudjuk bizonyítani például egy kölcsönszerződéssel, hogy a pénz egy korábbi baráti kölcsön visszafizetése és nem ajándék, akkor fizethetjük a 18 százalékos adót, mert a NAV ajándékozásnak fogja tekinteni.

Arról nem szól a rendelkezés, hogy hogyan ellenőrzik az esetleg utólagos "lepapírozásokat", és arról sem, hogy az ennél elvileg magasabb adóterhek elkerülésére bárki mondhatja, hogy a számlájára érkezett összeg nem jövedelemként érkezett, hanem ajándékként. Így elvileg 34,5 százaléknyi adó és járulék helyett fizet 18 százalékot.

kurir.hu/komoly/komoly-hirek/penznevelde/1910-vege-az-illetekmentes-ajandekozasnak
@dr. jenőke (jenőke):

Szép jó reggelt és napot Jenőke!

"_Köszönettel vettem tájékoztatásod jelenlegi állapotodról, miszerint konzervatív vagy._"

Az a kedves, mosolygós, megértő, fehér köpenyes idős úr, aki rendszeres időközben meglátogat egy ősparkos igazán kellemes, teljes ellátást biztosító, sokszobás, nagy házban azt mondta hogy állapotom kielégítő, a tünetegyüttes nem veszélyes, és van remény a teljes gyógyulásra, ezért hangulatomat bizakodónak, egészségi állapotomat reménykeltőnek jellemezném, ha bárki kíváncsi lenne rá, az említett idős úron kívül, bár ebben sem vagyok biztos, hiszen rendkívül udvarias, és valójában a felét sem értem sokszor, amikor meghitt beszélgetést imitálva szóba elegyedik velem, amit ő terápiának nevez.
Gézánknak véletlenül megint kiosztottam felmenői nemi szerveit, és magam is meglepődtem, ez miképpen lehetséges, ha már egyszer kiürítettem a fiókot, hogy sikerült mégis újra az ajándékozás? Ezt meg kell beszélnem a már fent említett idős úrral, aki olyan megértő és mindig meghallgat, kivéve, amikor a pszichiáterénél van jelenése. Ezt ugyan nem értem, de nekem nem is kell. Azt mondta.
A kispolgárságot és a nagypolgárságot sürgősen felejtsd el, feltéve ha nem akarod, hogy téged is ideköltöztessenek tőlem balra a harmadik üres szobába, ami azért szabadult fel, mert az ápoltnak nevezett, nem különösebben megnyerő alak 3 év terápia után azt mondta, kedveli Orbán Viktort és tenni szeretne valamit az önkormányzati választások sikeréért.
Én azonban azért kerültem ide, mert egy rövidke tanulmányban azt állítottam, hogy Magyarországon olyan hibrid társadalmi rendszer jött létre, ami a széles néptömegek számára '2 in 1'biztosította és fokozta a szocializmus és a kapitalizmus hátrányait, az ország irányítóira, családjaikra meg haverjaira pedig ugyanazon szisztéma szerint a szocializmus és a kapitalizmus előnyeinek halmozott terhét rótta. Most szólj hozzá?! Úgyhogy ne nagyon firtasd ezt a polgári attitűdre valló elmélkedést.

A nyúl-kutya megbonthatatlan örök barátságon pártolóan sokat elmélkedek mostanában, erre a már ismert fehér köpenyes idős úr is biztat, úgy hogy köszönöm a megerősítő visszacsatolást, -amelyet- nagyon kérlek semmilyen összefüggésbe ne hozz a leszakított nemzettestekkel, mert a varrásban nem vagyok járatos és ide is bevarrtak, tehát jobb az óvatosság.
Az a Zsolt meg egyelőre a falakon kívül van bezárva, mindenesetre jó széfje lehet értékes papíralapú adathordozókkal, de az is lehet, hogy digitálisa van a digitálisz ellen. Nem rossz mószer, de azért nem cserélnék vele. Mi lesz ha egyszer elrabolják és cserébe oda kell adni a MOL-t? Vagy Viktort? Mert ő kell a világépítési projekthez?!
Ja... a félmosolyom folyamatos, már evés-ivás közben is zökkenőmentes, és már álmomban is megy. Jobb profilból kifejezetten előnyös. Legalábbis a szomszédok ezt állítják.
Most befejezem, mert lépéseket hallok a folyosóról és újra fel kell vennem a félmosolyom, amit amíg itt klimpíroztam, pihenésképpen a fogasra akasztottam.
Szép napot.
jöjjön még pár érdekesség a nagyvilágból innen-onnan(ne csak mindig a komoly vagy szomorú híreket csócsáljuk :D)

Tilos szexszel fizetni a taxiért

Levélben figyelmezteti egy brit kisváros önkormányzata a személyszállító vállalkozásokat, hogy a szex nem megfelelő fizetési módszer a taxikban. Ugyan a helyi jogszabályok szerint csak a taxamétert nem szabad inzultálni, így nem tudni milyen indokkal rúgják ki a szexet elfogadó sofőröket.

kurir.hu/furcsa/8104-tilos-szexszel-fizetni-a-taxiert

Más unokáját vitte haza a nagypapa

Unokájáért küldték a nagypapát az óvodába, ám mindenki rémületére egy vadidegen gyerekkel tért haza.

kurir.hu/furcsa/8093-mas-unokajat-vitte-haza-a-nagypapa

11 ezer sms egyetlen éjszakáért

Zaklatás miatt állítanak bíróság elé egy nőt, aki nem tudott mit kezdeni a férfi nemmel. A szó szerintivel, mert a férfi egyetlen éjszakánál nem akart többet. Mégis kapott: 11 ezer sms-t és 139 telefonhívást, három hónap alatt.

kurir.hu/furcsa/8099-11-ezer-sms-egyetlen-ejszakaert
A Jobbik EU ellenes. Hát odavezényeltek egy KGB ügynököt. Egy szavatok nem lehet. Ügyes, ügyes.
@ ahhoz azért pofa kell, hogy az állandóan nem vagyunk nacik, ragalom, Jobbik milyen szépen kussban van, hogy Putyinek lenaciztak az egész országot!

Itt bújik ki a szog a zsákból hogy mi is a Jobbik valójában!

A világon nincs meg egy orszag ahol ilyen KGBela ügy előkerülésekor nem rúgják ki azonnal ...

De hat ha itt a melldöngető magyar oldal leszopja azt aki 40 ev megszállás után újra lenacizza az országot mit varjunk?

__________
index.hu/kulfold/2014/09/19/kisertet_jarja_be_europat_-_nacizmus_kisertete/

A nácizmus népszerűsítésével vádolja a magyarokat Putyin propagandagyára
Index
2014. 09. 19. 08:59

Bemutatták a Nácizmus Fehér Könyve című könyvet Moszkvában, amely a 19 európai országban végzett felmérések eredményeit osztja meg az olvasóval. A könyv alapján Magyarország a második helyen áll a fasizmust népszerűsítő országok listáján. A magát nemzetközinek nevező a Világ Nácizmus Nélkül szervezetet azonban kizárólag oroszok vezetik, és egy Kreml-barát oligarcha áll mögötte.
____________
www.origo.hu/itthon/20140922-putyinnal-lobbizik-a-magyar-nemzet-volt-ujsagiroja.html

Putyinnál lobbizik a Magyar Nemzet volt újságírója
____________
hogy legyen mire ébrednetek, mily kellemes kis Pindroch Tamás-otok van? hát nem édibédi? olyan, hogy ihaj

kanadaihirlap.com/2014/09/25/pindroch-tamas-propagandista-szerint-jonnek-az-amerikai-ugynokok/

brühüyyy
és akkó' bnasszál többet ma mint tegnap...lesz belőle is hajléktalan de a léccámot növeli skrabskymegkopp (kippkoppmega többi seggfej picsa)

media.mandiner.hu/cikk/20140924_trendive_tennek_a_gyerekvallalast_skrabski_fruzsina_a_kenyszerszinglikrol

ők szarták a ...viaszkot is bizonyosan nem spanyol mert ott ilyet??? hát ráderesztenék az első bikát

brühüyyy

mínusz 1700 milliárd tükrében
@jaegtoer:
Most csak a lényeg: Vagy Viktort nem adjuk, az hungarikum. A másikat adhatjuk, az ungarikum.
(de lehet, hogy il? Ilgatmatlanul nehéz ilyeneket észbentartani.)
@Sir Bates dö Hól: Nem akarlak nagyon elkeseríteni, de ha van itt aki igazán mindenkitől független és senkinek sem samesza, akkor az pont Rodeo.
Persze tudom, hogy nálad az "érvelés" sokszor annyiban merül ki, hogy személyeskedve hitelteleníteni próbálod a kiszemelt hozzászólót. Nagy kár, főleg egy "bölcs" észtől.:)
@a Ténytár: Utóbbi neked is sokat tudna segíteni. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Mi van kínos, hogy csak ennyire tellett tőled?

Putyin bírálni, te se mered, hiszen most ez az orbáni útmutatás.
@a Ténytár: Mennyire ennyire? Ha úgy érzem van miért őt is bírálom majd. Viszont jelen állás szerint a konfliktus elindításáért, másokat terhel a felelősség. Bár ezt neked mint a tények nagy tárjának illene tudni. :)
Szentpéterváron vita tört ki a Medvegyev elnök egykori lakhelyeként ismert Kun Béla utca átnevezéséről. Több ortodox hazafias szervezet régóta követeli, hogy a „véres kezű hóhér” neve tűnjön el a város térképéről. A városi hatóságok azonban nem tervezik az utca átnevezését...

ru.hu/cikk/116
A rezesova üggyel tudnék párhuzamot vonni. A hüpi ugye azt mondta, hogy miután kinyírt 4 embert, lányos zavarában meghúzta a páleszes butykost ami véletlenül pont ott volt valahol kézközelben. Ezzel védekezett, hogy nem ittasan vezetett.
Most kérdem, ki a fenét érdekel, hogy mikor ivott ha a baleset után a vérvételen alkoholt találtak, és kétséget kizárva ő vezette az autót??? De pár balfasz még képes volt az állításon elvitatkozni, hogy vezetés közben vagy utána iszogatott-e a némber!

Szóval a bélus tudott-e a felesége "munkájáról" vagy nem-e tudott-e? Ki a fszt érdekel? A béla így járt. Ennyi. A lobbik meg szintén. Várom a magyarázkodást. Nem a terelést, hogy hogyan jutott valaki az információ birtokába. Meg mért pont most.
Persze az időpontra lenne tippem. Kizárásos alapon a fidesz állhat a háttérben.
@♔batyu♔: "Elég nyilvánvaló, hogy Sorosék nem fogják azt mondani, hogy a "magyar" libsik révén tudunk befolyást szerezni Magyarországon, persze ehhez civil szervezetnek álcázzuk embereinket."

Balfasz fidesznyik! Most akkor a norvégok támogatják a magyar civileket vagy a Soros? Én leragadtam ott, hogy a vajdád a soros pénzén héderezett Angliában még az átkosba, oszt nézd meg mi lett belőle! Most akkor az orbán is külföldi érdekeket szolgál vagy mi? A végén még teljesen összezavarsz! Muhaha!
Azért van a neten is marhaság bőven.
Több, mint érdekes. Nem valószínű, hogy az MSzP ihlette ezt a hírt:

A Civil Összefogás Fórum a közelmúltban bizonyította magáról, hogy radikális atlantista ernyőszervezet, és a nyugati érdek kiszolgálása céljából az alapvetően nyugatellenessé váló tömegek lekötését folytatja. Alig egy hónapja Fricz Tamás, a CÖF egyik alapítója a "civil szervezet" nevében hivatalos kérvényt adott be Brüsszelben, hogy az Európai Uniót alakítsák át az Osztrák-Magyar Monarchia mintájára egyetlen központosított állammá, amiben a tagállamoknak nem lenne független hadügye, külügye és pénzügye. Utóbbi lépésük nyilvánvalóvá tette, hogy a Civil Összefogás Fórum, miközben ilyen-olyan indokkal tömegeket visz az utcára, a radikális atlantisták rövidtávú célja, az Európai Egyesült Államok megalapítása érdekében tevékenykedik. Fricz Tamás Brüsszelben kérvényezte a független magyar külügy, hadügy és pénzügy felszámolását, ami a hatályos magyar törvények szerint hazaárulásnak minősül.

www.hidfo.net/2014/06/25/megint-tasnadival-foglalkoznak-pedig-van-rosszabb
@dr. jenőke (jenőke):

"(de lehet, hogy il? Ilgatmatlanul nehéz ilyeneket észbentartani.)"

:DDDDDDD

hungaricum-ungarikum...

Hmmm.
Mi lenne ha zsolt mellé bónuszként adnánk viktort?

Árukapcsolás? Ha lúd, legyen kövér."Hozunk rá törvényt."
"És hogy ne csak feltételezésekkel éljünk, nézzük meg, hogy Dezső András a személyes Facebook profilján milyen bejegyzést tett közzé ma (ami csak az ismerősei számára volt látható, de azóta már törölte is). Szó szerint ezt írta: "Természetesen a legtöbb segítséget az amerikai titkosszolgálatoktól kaptam és most nyugodtan le is írhatom, mert mindenki azt hiszi, hogy viccelek, pedig nem."
A többi itt: kuruc.info/r/6/133556/
Hát jönnek a választások. Érdekes nyárom ez nem volt téma. Miért? Asszonyka akkor ok volt?
Indexkét ismerjük, ajvékoló, rettegő, mellébeszélő bértollnokcsapat.
Most már csak dacból is a jobbikra kell szavazni, hogy láthassuk másnap micsoda cikkek jelennének meg! Minnél több jobbikos győzelmet!!
@jaegtoer:
Nem is tudom. Van rá kereslet? Eléggé elhasznált, nem is garanciális, négyévenként meg kell újítani, de valószínű, hogy előbb-utóbb leszedik a rendszámát és nem vehet részt a forgalomban.
Norvégmintás, rövidujjú kardigánban, lánctalpas hótaposóval és éjszaka talán. Eddig csak két komolyabb érdeklődő volt: az egyik egy más világi sötét alak (szavát se hidd) a másik egy kiöregedett nyugdíjas zenész.
Ebben a kormányban az irritáló, visszataszító embertípusok mindegyike megtalálható, erre gondosan ügyelnek, kvóta van bizonyára. Van itt leplezetlenül cinikus gennyláda, simulékony, minden poszton vitézül törleszkedő csúszómászó, sima kapanyeles paraszt meg olyan fajta, aki költőből képezte át magát, csendesen korrupt tolvaj és nyihogó futóbolond. Meg Semjén Zsolt.

Ő a vallásos alak az oltáron. Persze a főalak meg a többiek is mind tökre keresztények, de a Zsolt, hát ő kurvára az, lévén a KDNP elnöke. Nemzetpolitikáért felelős tárca nélküli miniszterelnök-helyettesként egyéb dolga nincs is, mint ájtatoskodni időnként itt-ott, és megmondani a kormány intézkedéseiről, hogy az Isten akarata. A fennmaradó időben énekesmadarakra vadászik, ahogy tette a mi urunk Jézus Krisztus a Getsemáné kertben, shotgunnal.

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20140911_Utolso_itelet

brühüyyy
@rodeo36: Az utolsó mondat második fele nem fedi a valóságot. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Többek között a mi érdekünk, mi nemigen a kelethez akarunk tartozni.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
ez fidex evangélium, tehát...Jézus-nak nem is lehetett shotgun-ja...a Getsemane kertben nem tudni milyen madarak voltak ha példáúl turulok, meg griffmadár és magyarsasch és a bálna ami a balneológiai kutatások eredményeképpen három lábon járt sétálva ott a pálmák alatt amelyek teher alatt nőnek igazán azaz az összes griffmadár meg turul ott a pálmák tetjén leste, mikor gyün a zsóti és ecvcerre vezényszóra leszarták...láttál e már afrikai elefántszart? hát a griffmadáré 3x akkor pedig az afrikai elefánté 85 cm magas és 1 méter átmérőjű...és a büdösschégi faktora penetrancia a köbön

brühüyyy
@Hunyadi zokogna... ha látná......ezt:

"Érdekes nyárom ez nem volt téma. Miért? Asszonyka akkor ok volt?"

Ha nem igazak a vádak, majd testiletileg ki lesz engesztelve.
@Habakuk999: Senki nem mondta, hogy oda kell tartozni. Jelen állás szerint viszont az ország elemi érdeke lenne nem összeveszni velük vagy másként fogalmazva jó kapcsolatokat érdemes ápolni velük IS. Ez nem jelent sobakás hajbókolást és hazaárulást sem.

Egy gondolatkísérlet. Ha most a 30-as évek környékén élnél, támogatnád Hitlert és Horthyt a háborúba ugrásban, hiszen Putyinhoz képest egy igazi moszkovita bolsevik Sztálin ellen készültek hadba a tengelyhatalmak.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Tisztában vagy vele, miket irkálsz vagy másolgatsz ide?

Ilyen gyáván megalkuvó írást még nem nagyon láttam.
Nyalogasd a hős kozákjaid fényképét - érdekes, mennyire meg tud változni a világ, nem túl régen még német katonatisztek fényképeit mutogattad -.

Azt hiszem, választ kaptam a kérdésemre, bár nekem továbbra is hihetetlen ez az alattvalói mentalitás.
De bele kell törődnöm, nem vagyunk egyformák. Azért az csoda érdekes, hogy mindig a másik oldalt találod meg.

Nem sok idő múlva Orbánt is isteníteni fogod, ez lesz a következő lépés.
@Habakuk999: Egyébként ha tényleg érdekel, miért igyekszem a másik oldalt is meghallgatni vagy tolmácsolni a véleményüket, olvass bele ezekbe. Szerintem tanulságos lesz.

jobbegyenes.blog.hu/2014/08/31/mint_a_haboruban_a_foglyok

jobbegyenes.blog.hu/2014/09/16/ekozben_ukrajnaban_hazafiassag-ora_a_suliban_neonacikkal
@Habakuk999: Ne keverd a rideg tények közlését a megalkuvással. Attól hogy neked nem tetszik a különbség a nyugati és keleti netán kozák fiatalok között az még tény marad. Ezen az sem változtat, ha te ezek után alattvalói mentalitást vizionálsz.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Neked ez a bibliád? Már megint x-edszer linkeled ugyanazt.
Erre nem igaz a mondás: ismétlés a tudás anyja, és a jobbegyenes sem a tudás fája.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ezek nem tények, hanem mesék.
Ráadásul aljas indokból elkövetett mesék.

B+, rosszabbak vagytok, mint a hajdani agit-proposok.

Őszintén mondom.

Szerintem fejezzük be Angyal, eljutottál egy olyan szintre, amit nem tudok tolerálni, megpróbáltam, de nem megy.
Anyázni nem nagyon akarok, de már magamtól is kezdek undorodni, hogy szóba állok egy orosz pribékkel.

Marad a ketrec.
ez az óvasás dolog, ez nekem nagyon teccik. eccer óvasom a mindenszentek okosságait, másszor meg a klozet falára mázolt pinát, s máris eligazodok az igasság rögös úttyain. aham! ne legyek többet réntenyésztő, sokkal inkább falu bolongya! csakhogy inkább meg se próbálok a falra mázolt pina absztrakcióján elmélázni, minthogy fostalicskának híjjanak. másik ódal, mi? a macskám kinn ül a konyhába és a tükörajtón körösztül kommunikál velem.
@Habakuk999: Tévedsz. Nincs itt semmi agitprop, csak felhívtam a figyelmed a rideg tényekre.
@jaegtoer: "Ha nem igazak a vádak, majd testiletileg ki lesz engesztelve." miket bevállalsz?!
@parti_giano:

Nem én! A testület, amihez tartozik. Azért van úgy írva, ahogy, testület-testileg. Házon belül. Hát neeem? Mit okvetetlenkedjek én a tumultusban?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ühüm.. a tényekre..ja

valóban felhívtad, Hacsaturján kolléga már régen tudta: fostalicska, ez pontos jelző, jobb mint az én hazaárulózásom, holtig tanul az ember
na minden jót
mint a szovjet állampiztonsági szolgálat történetének tanult ismerője elárulom, minden kágébés úrhölgyet kiképeztek a tantrikus szesz legmagasabb művészetére, a túlélő szemtanúk egybehangzó állítása szerint, boldog ember, akinek szovjet titkosszolga asszony jutott, az űr váákuma hozzájuk képest morzsaporszívó...
@hacsaturján:

Miket nem mond, Mester!
Persze, hiába, a sztyeppék és a végeláthatatlan jégmezők üzenete... Én csak jaegkiskaes spájzáig jutok, de ott kolbászból van a stelázsi is. És azért valljuk be, még ha egy ilyen spájz interakrivitása nem is veszi föl a versenyt a klozett pinájával, azért ennek is megvannak a maga előnyei, még ha a perspektíva széle bele is akad a hűtőbe sréen meg az ajtókilincsbe.
@Habakuk999: Nézd eltakarhatod a szemed meg fostalicskázhatsz is, de ettől még ez a valóság keleten.

youtu.be/r8WaXjOfmxI

Nyugaton meg kb ez.

www.kiskegyed.hu/kikapcsolodas/szines-hirek/homoszexualis-mesekonyv-130175

Vesd össze mi fog történni ha harcra kerül a sor. :(
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
mint az most ragyogóan látszik semmilyen valós érvük nincs -EGYIKNEK SEM- csak morognak mint bolhás macska és vakaródznak...és mijákolnak csúnyán

egyetlen felvetést sem képesek megcáfolni de aszongyák a másik hülye és ezzel le is van zárva a rénistálló a rénterelő meg bennragadt a rén valagában...a többi ugyanaz csak hupililában edigg az eltelt pár hónapban egyetlen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ellenérvet nem tudtak összevakarni csak annyi, hogy hogyan képzeled azt amit tudsz...

az a baj, hogy halvány lila fingjuk nincs mit akarnak azt sem hogy mit nem de azt igen, hogy azt nem akarják hogy ezt bárki megmongya nekik és ki is röhögje őket mert nevetségesek és megpróbálnak kioktatók lenni pedig a homokozóból a kislapáttalm hiába kínálják a pisivel gyúrt sütit

és a pelenkák? hát szarosak meg hugyosak

brühüyyyű

na most megyek szellőztetnim mert olyan bőzbombák jönnek, hogy krkogyil legyen a karmain amelyik elbírja
@jaegtoer: elképzelni sem tudlak egy tumultusban, vagy teszem, száz kutya közt.
@Emmanuel Goldstein: "tantrikus szesz" eh, valami újat találtak ki az oroszok. ha ivásról van szó, nem ismernek lehetetlent.
@jaegtoer:

én is sokszor elgondulkodok azon, mi lesz akkor, amikor mán kerekes széken fogom magam előtt tóni a zagyamat.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: hogy mire kerül sor?
ja egyébként sok szerencsét a választásokhoz.
@rodeo36: "na most megyek szellőztetnim mert olyan bőzbombák jönnek, hogy krkogyil legyen a karmain amelyik elbírja"
oda kéne figyelni, ilyen idős korban már a bélműködés sem a régi. nem csoda, hogy saját szagodat sem bírod.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

nem tudom mit izgatod magad

a szijjártó is buzi, a zorbán is buzi meg a dajcstami is buzi a többit is tudod

azután, hogy a sok szszszszszszsz idoljaikról a Charlise Theron meg a Marilyn Monroe is lesbikus

most miről is van szó liberalizmus a nyerő

csak ezek a diktatúrát szeretik meg a heterót azt is csak úgy hogy ők mongyák meg hogyan heterózzon...ha nem úgy ahogy be van járatva akkor lesbikus

vagy buzi dehát a magyar parlamentben csakis buzik vannak sőt már onnan kívűlkerűlt egyedek is igaz már a nagy pocsolyán túlra eveztek

brühüyyy

és aKKOR JÖNNEK A RÉNEKKEL MEG A TÖBBI MACSKÁVAL az meg más fajta filia és a pedo-ról még nem is voltszó
@rodeo36:

nu, meséjjé mán, jeremiás, te mit tucc?
@parti_giano:
nyitva van a terasz ajtó, friss hajnal előtti levegő áramlik és fingról szó sincsen egyébként az enyém rózsaillatú

szóval dzsanika hugy vagy ott a levédiában a homokkal? te is homokos vagy csak leszbikus?

és milyen jó!!!!!!!!!! azonnal várakozás nélkűl seperc alatt igazoltad amit írtam Gábrisnak...kösz konfirmáltad ezx a móggya

brühüyyy
@rodeo36:
-
"_ezzel le is van zárva a rénistálló a rénterelő meg bennragadt a rén valagában..._"

Azért az is elég szemléletes, hogy valahogy mindig vagy leragadsz a valagaknál, vagy eljutsz odáig.
Hiába a látókör, meg a tudás, meg a determináció...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
egy hsz:
Katalin Hosszu · Követem · Kiemelt hozzászóló
A homoszekszualitásra vonatkozólag van a magyar nyelvben egy roppant jó kifejezés: ferde hajlamú.
De nem ez a lényeg. Ez engem egy emberben mindaddig nem érdekel, míg nem kérkedik vele, hogy ő eltér a teremtés szerinti rendtől.
Az viszont már messze nem tisztességes, hogy gyerekek kezébe olyan könyveket adjanak, amely összezavarja az eddig fontos világképét, amit a szüleiről alkotott.
Egy pár, az egy férfiből és egy nőből áll. Isten nem teremtett volna két nemet, ha ez nem így lenne természetes.
Nem beszélve arról, hogy a mai világban igencsak "ferdehajlamú" lett az oktatásról elképzelt fogalom is. Sokan azt hiszik, hogy az iskolának kell a gyerekeket nevelni is. Bizonyos szinten igen, ami a magatartást illeti, de a helyes út az, ha a magatartástól kezdve - jó példával járva elő -, minden másban is a szülő nevel, az iskola pedi... Továbbiak

elfelejti, hogy a természetben sohasem volt teremtés....csak változások és azt is hogy ha két azonos részecske ütközik abból is lehet egy szép harmadik

brühüyyy

meg a supernova meg a fekete ,lyuk amit mindent bevesz és hasonló nyalánkságok
@jaegtoer:

tudod ragadós, annyian üvöltöztök kifelé mendenféle valagakból, hogy érdeklődni kezdtem, miért is e hatalmas vonzalom nálatok???

brühüyyy

most már tudom hacsa jéggel???
@hacsaturján:

Erősen vizuális vagyok, nagyon hüüüüüülye vagy:))
@hacsaturján:

két rén meg egy hacsa az egy nagy hatalmas istálló

brühüyyy

és kiláccik nyerítve
@rodeo36:

és eszt most hosszas levezetéssel próbáld meg összehasonlítani a tanganyikai bocskoros legyek párzási szokásaival!
@parti_giano:

Örömmel látom, hogy görényeidnek jót tett ez a pár napos pihenő:))
@hacsaturján:

nincs is tanganyikában légy bocskorban mert papucs a divat...

és ugyanúgy párzanak mint te csak sokkal ügyesebbek, mert reptükben is tudnak te meg sehogyse csak rénesen

brühüyyy

még majd a réneket megkérdezem milyen is hacsa előlről és hátúlról?
@rodeo36:

Most mondjam azt buzifiú, hogy mindenbe beleképzeled a segget meg a faszt?
@rodeo36: a szaglásoddal valamit még kezdened kell. a hallásod rendben van.
@jaegtoer:
na most bemutatkoztál...végre...

már nem csak találgatni kell, hanem tudhassuk isch

jég egy aberrált opni szökevény...

namost...kiscuncimókus: milyen bizonyítékod van minderre?

ugye ...na látod? nem látod?

brühüyyy

szerencsétlen

ez a "végső" "érved" olyan jeges és most kurvára rettegek...még mi jöhet ezek után???
@parti_giano:
ezt honnan tudod?

brühüyyy
@rodeo36:

rossz válasz, nem ülhecc a brácsás mellé. de, hogy ne legyen kókatt a pintyőkéd, mesteri fokozatomat ezennel átruházom terád, viseld te a címet, mer megharcoltál érte! a papucsodat meg ne rágcsáld, nem tesz jót a protkódnak.
@parti_giano:

akkor hátha??? milyen előjegyzése van?

www.youtube.com/watch?v=wTMq-zzX3Cw

brühüyyy
@rodeo36: a szagodból. neked rózsaillatú, pedig nem. bár lehet, hogy bolgár rózsaolajat vedelsz, amit még zsivkov haverodtól kaptál.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ne fárassz már Angyal.

Ugye nem gondolod komolyan, hogy megpróbáljak veled értelmesen beszélni meséskönyvekről ukrán válság ürügyén?

Tudomásul vettem, hogy kanadai oltalmazóddal egyetemben szükséged van egy kemény kéz alá tartozás álmához, régebben a német katonákban láttad uraidat, manapság az oroszokban.
@hacsaturján:

namost nincs protkóm...neked van? mert nekem eszembe sem jutott...

a mesterfokozatom már 25 éves!!!!!!!!!

a másik az "csak" 17...a "violin de braccia" az mellé ülendő hanem alá...essem tudni???

nem használok papucsot csak egy könnyű szarvasbőr cipőt itthon...

a pintyőkém meg nagyon jól fütyül ha ügyesen fújod...nem szívni fújni...
brühüyyy
@parti_giano:

egyre zavarodottabb vagy...akkor mongyak le a zenei elemzésedről is?

pedig hogy vártam???

kár

brühüyyy

pedig elég lett volna ha elárulod miért 7 az a 6??? és mikor
@ "orosz nemzeti bolsevikok és egyéb jobbos kollektivisták nemzetközi konferenciát tartanak Budapesten

ez most akkor mit jelent. Betiltást? Itt azért még remélhetőleg nem tartunk. A JOBBIK-KÖZELI VENDEGEK be nem engedését Ferihegyen? Jól is néznénk ki (sőt, már most is milyen jól nézünk ki). Vagy a rendezvény hivatalos megnyitóján kiáll Selmeczi Gabriella, közli, hogy a magyar kormány ezt, ami itt most majd elhangzik, elfogadhatatlannak tartja, majd kekszet osztogat a résztvevőknek?

A helyzet sajnos az, hogy ennek a kissé lassan ébredő kormányzatnak nagyon kevés oka van kiakadni azon, hogy az egyik sztárvendég nem más, mint ALEXANDER DUGIN, "a közismerten radikális, rasszista, nagyorosz nacionalista, illetve ukránellenes nézeteket valló orosz politológus és ideológus".

Dugin és az ún. Új Jobboldal legújabb hajtása, az "identitárius" mozgalom ugyanis – explicit rasszizmusán kívül – nemigen mond mást Oroszország szerepről, az eurázsiai tér fontosságáról, az európai bevándorlásról, a nemzeti azonosságról, a globalizációról, mint a most kormányzó magyar párt, csak kicsit agresszívebben tolja.

Akkor most mi nem tetszik, a konkurencia?

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20140925_Arrol_hogy_mi_az_elfogadhatatlan?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201409
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Milyen érdekes, hogy ennek ellenére senki sem akar az oroszokhoz menni letelepedni - Ahogy TE SEM, pont ellenkezőleg - hanem pont a neked homokos Nyugatra (mondod éppen te, honnan is ;-)

Na ennyit arról ki is az erősebb...
.
- Mi a neve az orosz kommunikációs rendszernek?
- InterNyet.
- És az orosz számítógép-hálózatnak?
- Nyet-work.
@rodeo36:

további bölcselmeit kéretik leadni a házfelügyelőnél (orvosánál, gyógyszerészénél)!
@rodeo36: Felvetése válogatja, Rodeo.

van az a szint, ahová nem biztos, hogy kerülni akarok, Rodeo.
@Boli – Ch.T. is, meg hát!: pontosan, nehéz nekünk elhinni, hogy vannak ilyen humanidok, de vannak.
@Habakuk999:
miért? vagy valahol?

brühüyyy
@hacsaturján:
nevezze meg kérem a concierge-t ahová?

brühüyyy
@rodeo36: zavarodott? körülöttem nincsenek fehér köpenyesek. a zenei elemzést meghagyom neked, ahhoz nagyon értesz, én meg nem.
@rodeo36:

Mi van Rodi? Csak nem szégyelled? Itt mindenki megértő volt, hogy vonzódsz a seggekhez. Csak illő lenne türtőztetned magad, ha más nem az. Amúgy te hoztad szóba ma is 11:21-kor:

Ezt:
"ezzel le is van zárva a rénistálló a rénterelő meg bennragadt a rén valagában..."

Itt:

varanus.blog.hu/2014/09/24/a_kgb_mar_vona_spajzaban_van/full_commentlist/1#c24559027

Erre kaptad válaszul tőlem ezt:

"Azért az is elég szemléletes, hogy valahogy mindig vagy leragadsz a valagaknál, vagy eljutsz odáig.
Hiába, a látókör, meg a tudás, meg a determináció..."

Aztán felturboztad amit nem kellett volna, de a további hablatyoddal nem fárasztanék senkit.

Csak neked:
"namost...kiscuncimókus: milyen bizonyítékod van minderre"

Annak idején belinkelték, de annyira nem érdekelt a dolog, mert nem mentél a saját agyadra. Most sem érdekel, csak folyton előhozod. Így lettél Rodeo popópapó. Vagy legyen inkább Valagapó?
@jaegtoer:

még mindíg reménytelen vagy...nem hiszem hogy mérvadó lennél bármiben

brühüyyy

azért maracc seggfej...
@jaegtoer:
mint az a fidex frusztrált tagjaiból, belőled is árad az irígység valamint a féltékenység...te sem tucc mást mondani, minthogy kilőni a babát (még eccer sem sikerült) mert a mondandójával nem tucc te sem semmit kezdeni

brühüyyy
@a Ténytár: Jaja annak idején a németeknek meg a franciáknak sem fordult meg a fejükben, hogy oroszoba kéne költözni, aztán mind a ketten elvesztették a háborút. Nyilván mert jól mérték fel a lehetőségeiket és a végén ők voltak az erősebbek. :(
@rodeo36:

"_most már tudom hacsa jéggel_"

Döntsd el végre, rénnel, vagy jéggel?

Amúgy ha eszed lenne, nem kevernéd az aurelia borealis-t az arcus coloratus-szal, még ha szép is mind a kettő, a fokozatokról meg érdektelen vitát nyitni. Már ha érted, te hétnyelven beszélő és talán csak magyarul nem értő magyar bunkó.
@rodeo36:

"belőled is árad az irígység valamint a féltékenység."

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
@jaegtoer:

vársz rá reakciót? várjál

brühüyyy

csak egyre jobban belecsavarocc a saját seggfejségedbe

az neked a rokonod az aurélia borealis?
@Habakuk999: Nem vártam el, hogy a meleglobbi mesekönyvét összefüggésbe hozd az Ukrán válsággal.
Az említett "kiadvány" bemutatásával csak illusztrálni akartam, milyen jelenségek szegélyezik a nyugati "értékrendet", amelyek nem éppen a túlélésüket szolgálják.
Béla dossziéja

Jó ez az Index-cikk KGBéláról, persze. Bravó, tényleg érdekes volt. Ugyan melyik újságíró nem kapott még frankó dossziékat titkos forrásoktól? Ugye-ugye.

És ezeket szokták úgy alá-fölé írni, hogy „munkatársunktól”, és nem hősködnek azzal, hogy hónapokig kutattak, mi több, hírmozaikokat helyeztek aprólékos munkával egymás mellé, amíg az infók és az egymást igazoló források nagy rendszerében kezdett kirajzolódni a súlyos igazság és vele együtt a nagy oknyomozási műalkotás. Bár készséggel elhiszem, hogy az Index szerkesztőségében megvan bőrkötésben a Gamagóri Simbun nevű újság minden megjelent példánya egészen 1975-ig visszamenőleg, de azért ne nézzük már egymást teljesen hülyének! Bár az a fordulat tényleg nagyon jó volt, hogy Mario Schönt a riporter már nem tudta megszólaltatni az ügyben, „mert már csak a sírját találtam meg a bécsi központi temetőben”. Ilyet utoljára amcsi filmekben láttam. Jó, tudom, azt mégse lehet leírni a köszönetnyilvánításban, hogy köszönjük az Alkotmányvédelmi Hivatal „XY” munkatársának értékes információit, szakértő észrevételeit, illetve a „Z” titkosszolgálat közreműködő együttműködését.

mno.hu/celpontblog/bela-dosszieja-1249644
@jaegtoer:
jééééééééééééé

beismerés? végre valami

és üdvözlöm Auréliát...mondd neki ne söprögessen annyit, megárt

brühüyyy
@jaegtoer:

attól vagy te Bór eál Is

mivel kezelteted?

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Az említett kiadvány bemutatásával saját magadat illusztráltad.
ismét.
felejts el Angyal, ez már viccnek is rossz, hogy szóba állok veled, az orosz-bérenccel.
@rodeo36: Mai találós kérdések az ukrán demokrácia féltőkhöz. :(

Why does no western media mention mass graves of civilians in Donetsk in areas that were held by Ukraine's army?
‪#‎Donetsk‬ desolation: Uncovering mass graves of civilians killed by Ukraine‬ forces, 40 bodies so far.......‪#‎warcrime‬

The West continues to ignore the information about the mass graves of civilians near Donetsk
We just looking at Graves and Counting......
What before Grave ..how much they Suffered...any idea....Nope we Dont know....: (
18+ |

#Ukraine's Aidar Batt atrocities: Drowning civilians while eating ‪#‎US‬ military rations.
‪#‎Kiev‬'s mass grave contained an 8-month-pregnant woman shot in the back of her head.

VIDEO (ENG SUB)
youtu.be/da7dgfEejIs?a
www.1tv.ru/news/world/268345
es.rt.com/AL8
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
most mondta (2 perce) a pentagon szóvivője admirális, hogy várhatóan évekig el fog nyúlni az egész sziriai meg izisz...azt sem tuggyák mit bombáznak de bombáznak tegnap az iráni elnök és cameron találkoztak az enszben és az iráni azt mondta segítene ha ezek nem támogatnának egy másik ellenséget az ún. moderate rebelliseket szíriában...senki sem akar bemenni és egyelőre vakon bombáznak assem tuggyák mit

az ukrán helyzettel a tökeim tele vannak...már nincs arról új egy rakás hazugság és a lényeg a külföld fizesse meg amit az ukránok elbasztak 10 év alatt...de pénz nincs...legalábbis ingyen nem

brühüyyy
@rodeo36: Nincs új a nap alatt? :)

"ISIL completely fabricated enemy by USA", former CIA contractor

youtu.be/P_lN1fPfBkU
@dr. jenőke (jenőke): Csak az SzJA-t írták teljesen újra az ő idején. A többit csak módosították.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
sohasem gondoltam másképpen, az alkaloida is ugyanaz a disznóság

brühüyyy
Lepadlózok tőletek!
Én itt osztok, szorzok, hogy hogyan jön ki a mi Schmitt Palink a nemzetállami apanázsából, ti pedig a káderlapjaitokkal vagytok elfoglalva.
Mi tagadás, nagyon találékonyak vagytok az emberi minősítés szóhasználatát illetően.
Gratula!
Évődjetek még, olyan édesek vagytok.
@rodeo36: "egyetlen felvetést sem képesek megcáfolni"
Eddig te sem cáfoltad az anyád p.csájának redvás voltát... egy-egy...
@Sir Bates dö Hól:

ezek a te cáfolataid, és milyen cizelláltak...vagy csak rolytos?

mit is cáfoltál most? egyáltalán tudod e mit akartál leírni?

nem értem, elmagyaráznád?

brühüyyy
@jaegtoer: hát tudod, kemény munka lehet ennyi mindent elfelejteni ilyen rövid idő alatt, különösen akkor, ha a saját gondolataidról van szó.

semmiféle homály nem volt az utalásomban, ahogy a tiédben sem.
nem idézem megint.

összefoglalom, amit csak azért nem akarsz helyeselni, mert én is egyetértek:

az USA kavarja a xart sosemvoltrajnában(mert a jelenlegi helyzetében, durva nagy bajban van gazdaságilag), ezzel baxogattya az oroszokat, akiknek sok-sok nyersanyaguk van, az egyetlen gazdasági ellenfele az EU is szopórolleren... Kína meg röhög a markába
"Lázár Zoltán szerint semmi baj nincs azzal, ha egy jobbikos EP-képviselő felesége a KGB-nek dolgozott, ahogy az sem, ha Kovács is orosz kém. "Mi globalizacióellenesek, euroszkeptikusok, valódi keleti nyitás pártiak és antiliberálisok vagyunk. Ehhez képest Oroszország egyáltalán nem tűnik rémisztőnek. Így, ha valaki nekik "kémkedik" az EU ellen, maximum annyit mondunk: hajrá."

index.hu/belfold/2014/09/25/kihatral_kovacs_bela_mogul_a_jobbik/

A mi kémünk jó kém...
"Kiültek a vénasszonyok a padra, a padra.

Úgy is tudom, Béláról szól a pletyka, a pletyka.

/:Nem kérem én a jó Istent csak arra, csak arra.
Ragassza le valamennyit a padra, a padra.:/"
Egy jogállamban a gyanúsítgatás nem elég, bizonyítékokra van szükség.

Voltak és vannak közéleti paranoiások!

A közéleti paranoiásnak nincsenek bizonyítékai, de gyanúsítgatni azt tud!

Az ilyeneknek nagy hasznát vette a sztálinista diktatúra,

ahol a területileg illetékes állami szervezeteknek ki volt adva a norma,

hogy illetékességi területükön évente hány halálos ítéletet kell produkálniuk és hány embert kell a kényszermunka táborokba juttatni!

A kommunizmusban mennyivel könnyebben derítették fel a hasonló ügyeket Sztálin elvtárs idejében.

Egy diktatúrában nincsenek fékek és ellensúlyok.

Ha kellet tíz ártatlant is kivégeztek annak érdekében, hogy egy csoportban benne legyen a valódi elkövető.

A magyar igazságszolgáltatás, már nem ott tart, mint egykor a kommunizmusban, amikor a vádirat és az ítélet egyszerre született meg!

A gyanúsítgaás nem elegendő, bizonyítékokra is szükség van.
@Vidéki:
Nektek?
Bolsevik muzsikoknak?
Mióta, cicabogár?
Te, tényleg, egyáltalán van olyan a kormányodban, aki nem volt komcsi, ifjúkomcsi, spicli, vagy ügynök?
Legalább egy? Onnantól már büszke bolsevik muzsik lehetnél... ostoba seggnyalonc...
@Vidéki:
Ja, és ne picsázzatok, üzenjetek hadat az usácskának! :)
"BEKÉRETTE A KÜLÜGY AZ AMERIKAI ÜGYVIVŐT OBAMA BESZÉDE MIATT"
Szerintem is megijedt a washingtoni adminisztráció, fosnak most azután...
@Boli

A washingtoni adminisztráció nem annyira ijedős, mint ahogyan azt Móricka elképzeli.

Ha hazudni kell/muszáj, arcizmuk sem rándul.

Ha a nyilvánvaló hazugságon rajtakapják, hajuk szála sem görbül.

Dr. Khidhir Hamza és Jeff Stein műve 2002-ből:
Szaddam bombáját gyártottam

E könyvben először tárja nyilvánosság elé az Irakból szökött tudós rémisztő történetét, melyet végül az amerikai tisztviselők is elhittek, mert el akarták hinni és hitetni:

Azt, hogy Szaddam még mindig lázasan dolgozik az atombombán és veszélyes biológiai fegyvereken, és ha sarokba szorítják, használni is fogja.

A könyv borítójának fülszövegéből megtudhatjuk, hogy Dr. Khidhir Hamza jelenleg (2002-ben) az Egyesült Államok energiaügyi minisztériumának tanácsadója.

Sztárvendégként szerepelt a 60 Minutes, az NBC Dateline és CNN műsoraiban, valamint a New York Times címlapján.

Jeff Stein az USA katonai hírszerzésének volt vizsgálótisztje, aki jelenleg (2002-ben) a nemzetbiztonsággal kapcsolatos cikkeket ír a Salon, a Talk magazin és sok más kiadvány számára.

A könyvben közölt híreket alátámasztandó nagy tudományos nevek fűztek recenziókat (A Nukleáris Ellenőrzési Hivatal elnöke, John Dinges Columbia Egyetem, Garry Clifford People magazin stb.)

A lehengerlő sajtókampány annyira megmunkálta a lelkeket, hogy mindenki szükségszerűnek tartotta, hogy végül ezekre a veszélyekre hivatkozva a szövetségesek megrohanják Irakot és sikeresen megdöntsék Szaddam rendszerét, 1 millió iraki áldozat halála árán.

A megszállt Irakban vizsgálódó vizsgáló bizottság később megállapította, hogy az atombombára és veszélyes biológiai fegyverekre alapozott állítások teljesen alaptalanok voltak, így a „casus belli” is tömegesen terjesztett hazugságon alapult.

A hazugságok tömeges terjesztői viszont boldogan élnek, míg meg nem halnak. Az egymillió iraki viszont már meghalt, mikor az állítólagos "veszélyt" elhárították.

Arcizmuk sem rándul, a hajuk szála sem görbül.
@Vidéki: Pontosan, ahogy mondod.
Annyi világos, hogy ebben a cikkben is egy ügynök azt állítja egy nőről, hogy ügynök.
Más nem.
Tehát Bélát le kell csukni. És pont.
Ha meg kinézel az ablakon, azt látod, hogy demokrácia van, európai, (sőt amerikai) értékeket sodor be a friss légáram és a Mainicsi Simbun 1975. évi egyik száma mellett ott egy könnyekig ható, izgalmas halivúdi kémregény.
@Penivaldes:
"gépelni tud, papírja van, hát könyvet ír."

Mer'persze saját szentséges kezeivel veri a billentyűket, hogyne! Titkárnője mire való? Diktálás után majd szépen leírja, akár munkaidőben is, főnökének úgysincs semmi dolga napközben. Naponta öt percet foglalkozik a hivatalos dolgával, de szerintem annyit sem kellene.
KáGéBéla, moszkoVitya, keleti nyitás rajongóinak egy adalék.

Út menti falatozók Ny-ról K-re. Direky nem osztrák, vagy német utat - falatozót választottam, akkor nagyobb lenne a kontraszt.

Olaszország, Calcinelli March, SS3 2. rendű út mellett, "Bar Centrale", (San Marinótól 50 km-re DK-re)
https://www.google.hu/maps/@43.751293,12.918862,3a,75y,292.16h,90.21t/data=!3m4!1e1!3m2!1sqr59IyGNd42rpesyeRI8mQ!2e0

Magyarország, Mecsknádasd, régi 6-os mellett, "Grill Büfé"
https://www.google.hu/maps/@46.2250869,18.4709493,3a,75y,104.84h,95.11t/data=!3m4!1e1!3m2!1stAt89Wa1OKTk21ORSQnuaA!2e0

Oroszország, Dubovyy Obrag, M6-os út mellett (Volgográdtól D-re), "Káfé Dagesztán"
https://www.google.hu/maps/@48.3274989,44.6243364,3a,60y,89.6h,84.38t/data=!3m4!1e1!3m2!1sfzt9nYrLscxGr_iosG1NpQ!2e0
@

index.hu/kulfold/2014/12/02/van_bizonyitek_arra_hogy_az_orosz_titkosszolgalat_penzelte_a_francia_szelsojobbot/

Van bizonyíték arra, hogy az orosz titkosszolgálat pénzeli a francia szélsőjobbot
Dezső András
Dezső András
követés
2014.12.02. 21:49

Kétmillió euró (612 millió forintot) utalt át Jean-Marie Le Pennek, a francia szélsőjobboldali párt, a Front National tiszteletbeli elnökének az orosz Juri Kudimov egykori KGB-s hírszerző - derítette ki a francia Mediapart nevű újság, ugyanaz a lap, amelyik nemrég feltárta, hogy a Front National 9 millió euró hitelt kapott egy Kreml-közeli cseh-orosz banktól. Moszkvában nem kérdés, hogy egy ilyen hitelügyletet Putyin jóváhagyása nélkül nem indított volna a bank.
süti beállítások módosítása