Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/03/28/gulyas-gergely-miniszter-mutet-gyogyulas-fajdalmak-kormanyinfo "Vélet... (2024.03.28. 18:56) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.07.02. 05:04 Fabius

L. Simon tanári módon aláz

Aki kicsit unja a nyolcaddöntők sivár, védekezést kimaxoló és hosszabbításokba csúszó ásítozós unalmát, annak felüdülés lehet ha átkukkant az ország elsőszámú komédiacsatornájává vált RTL-re megnézni, mivel szórakoztatnak éppen minket kormánypárti politikusok. Mert ott lassan tényleg minden este buli van, akkora börleszk, hogy felmerül a kérdés, Mr. Bean és Benny Hill szerelemgyereket nemzett ide a Balkán sarkára?

L. Simon László szerintem tegnap este óta inkább lenne "szétbaszott zsidó kurvák seggéről gipszlenyomatot" vevő művészember, mint önmagát tanári módon megalázó micsinálsz-titkár és törvényszövegező. Mert a zsidó kurvák seggéről ábrándozás legalább saját, az ertéelt és az internetes multiknál hirdető civileket megszívató törvénymódosítás meg nem az.

l.simon lászló.jpgTök cuki volt a pici szentem ahogy a szembesítésnél belefagyott a szó, és éppen csak azt nem mondta, hagyámá', én voltam éppen strómanügyeletben voltam mikor írták! A szemem is olyan már, mint a Semjén alá rendszeresített bányalónak, honnét de főképpen minek kellene azt nekem pontosan tudni, milyen vonzata van a fecninek amire a nevem ráírták? Énnekem azt mondták tikteket fogunk megszívatni vele, oszt'jónapot. Majd nemes egyszerűséggel bekósázott a kamera mögé, hogy a rekeszizmaink ne maradjanak szétszaggatatlanok egy este sem.

A telefonos segítségkérés utáni cenzúra kísérlet meg már csak megszokásból is ment.

Rettentő vidám dolog lehet most híradó riporternek lenni az RTL-nél, és kicsit kevésbé vidám lenni Orbán Viktornak. Fénylő Csillagunknak sokadszor okoz szomorúságot a kiválasztottak serege, akik még egy rendes vendettához is hülyék. Előbb a Századvég Napi Gazdasága csinál barmot magából, most meg elsimon néz ki úgy, mint aki továbbra is "marékszám dobálja magába a szpídet", és vendetta felelős helyett inkább látszik inasnak egy félázsiai bazárban. Vezérünk nem ehhez az öngólhalmozásokhoz van szokva. Ha például ő megmondja, hogy a földrajzi neveseknek veszni kell, akkor elveszejtik őket röviden és gyorsan. Nincs ez a nyilvános megszégyenülés izé, amit a mámorba és ellenzék hiányba belekényelmesedett pancser brigád művel. Elég neki, hogy a Ráhel jány bulikájának képei ott lapulnak valami idegen fiókban, Brüsszel megint genyózik és szégyenpadot emleget, a forint beszakadt és az einstand játszópénz háromezer milliárdjából is alig maradt mára rongyos 177 millió.

Csoda lesz, ha a VB döntő után megfáradtan összecsúszik, mint borotva hab a napon?

568 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr226465393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ááááááhahahahahahahahaha! Jobban járt volna, ha azt mondja, hogy ha kivágják azt a részt, amikor elhangzik, hogy ez egy logikátlan kérdés, akkor benne maradhat az a telefonon kapott válasz, hogy CSAK!
Tisztára legyen ön is milliomos, van meg egy válsz felezése, meg a közönség megszavaztatasa.
... es ha most lenne ellenzekunk :) Igy, csak mi 6 millioan ertjuk, hogy merre az annyi, de szavazni csak kb. 2-3 millionyian emeljuk fel a seggunket. Tanulsag: ha nincs ellenzek, akkor az ostoba, kurva szanalmas nep inkabb szavazzon, mint 1 ev mulva kapaval-kaszaval kaszabolja ezt sok vagohidi barmot a kormanyban.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
ha meg netán felcsökken, az sem probléma, hiszen -amint az köztudott-, a negatív csökkenés is csökkenés.
naugye!
@Megdobbent: Van ellenzék, csak a franc se akar rajuk szavazni. Gyurcsanyahibas! Szóval most ez van. Büntiben vagyunk. Addig, amíg saját döntéseink következményeiért másokat hibaztatunk.
...előbb-utóbb az lesz a vége, hogy nem adnak interjút az rtl-klubos híradósoknak. csak kutyafutta lesz, mint a hvg, stb kamerája előtt megszokhattuk.
viszont az rtl kikúrja majd élőbe, hogy -...ma a következő politikusok nem válaszoltak az Önök kérdéseire:
És aki a nyolcaddöntők mellett a fityeszt is unja, az hogyan múlassa az időt? Álljon juhászbojtárnak, vagy nézze, hogyan túr a vakond a kertben?
A NerHuszárok egy csodálatos példányát láthattuk tegnap T.Adófizetők!
A ner eme gyöngyszemei atletikus termetükkel, busa fejükkel, hihetetlen értelmi képességükkel tűnnek ki az őket imádók és hivatalba helyezők közül.

ŐK A LEGJOBBJAINK!

Na, ezért tart itt ez az ország, mert pl. ilyen "remek" emberek a vezetői.
Csak azok nem állnak meg a kamerának...
@huzzadneki shakespeare:
Speciel én munkával, meg egy kis evezéssel...
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
Eladólány koromban én is sokat eveztem.
Az arlói tónál meg is nyertem a házi döntőt! Valamiféle táblás csoki volt a fődíj, de én annak is nagyon örültem.
Ja, és Zánkán is taroltam vizibicikliversenyen. Csúnya zöld színe volt, de a győzelembe repített!
Volt ott még kis Obtimus fejbekoppintós vitorlás, meg mindenféle kóserság. :-)
L.Simon egy balfax
endresy.blogspot.hu/2014/06/l-simon-kaderkepzoben.html

A VB alatt azonban csak ez jut.
Majd utána, a Vezér kiheverte az izgalmakat. Utána lesz CÖF, Békemenet, Szoborállítás, Tv-gyújtás (ja az már volt), minden.
Ezek eltapsoltak 3000 milliárdot az elmúlt években,ma már csak az a kérdés putin orális kielégítése hoz-e 3000 milliárdot az elkövetkező években...
erős mezőny, mivel tegnap átsiklottunk ez felett is, azért bemásolom megint:

Jaj, megint jó nyomon van a magyar külügy

Azért kell a teljes átalakítás, mert a diplomaták eddig nem tudták megvédeni a magyar kormány álláspontját. Na, majd most.

Teljes átalakítás van a külügyminisztériumban, Navracsics Tibor és Szijjártó Péter viszik saját embereiket, Martonyi bizalmasai meg mennek. A Népszabadság úgy tudja, hogy az utóbbi időben 200 új belépőt adtak ki. Azért kell irányváltás, mert

“a miniszterelnök összességében elégedetlen azzal, ahogy a diplomaták védték a magyar kormány pozícióit, törvénykezési gyakorlatát.”

Majd Navracsics és Szijjártó (és az embereik) jobban elmagyarázzák, hogy kell jól érteni a dolgokat. Mert a külföldi újságíolvasó közönség tök vevő a magyar kormány fizetett alkalmazottainak álláspontjára, mondjuk a saját kedvenc lapjukéval szemben.

444.hu/2014/07/01/jaj-megint-jo-nyomon-van-a-magyar-kulugy/
@toportyánzsóti: mennyi is a paksi hitel?
köszönöm, nincs több kérdésem
:D

L. Simon, leülhet

Munkájához hülye és lusta, strómannak alkalmatlan, egy elsős kötelességtudatával sem bír. L. Simon László minek van?

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20140702_L_Simon_leulhet
@GeoCracker: ideteszem az eredeti cikket:

L. Simon saját kollégáinak cégeiben bízik

nol.hu/kultura/l-simon-sajat-kollegainak-cegeiben-bizik-1471609

ha már tanár, akkor tanult valahol. ezt talán simicskától?
Véletlenül az előfő poszthoz ment, de át copy ide is.

Most számoltam ki, 72 óra alatt a nemzeti valutánk az euróhoz képest köbö 1%-ot romlott.
Így Putyin Putyonovicsnak már 30 milliárd huncut forintocskával többel tartozunk.
Ebből az összegből 3.000 darab átlagos méretű budapesti panellakást lehetne vásárolni.
Jó üzlet, nem mondom!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ukrajna is elesett putinka szarrágó viselkedése miatt,ez nem túl biztató a csuti jövőjére nézve.
jobbra L. Simon ?

szájmon mongya ?
Orál Viktor meg csak szop szop szop szop...
nehéz az ormányfők élete !
Gyorsan akart dönteni, kollegái cégeit hívta meg egy tenderre L. Simon László

Közvetlen munkatársaihoz köthető cégeket hívott meg egy 9,4 milliós kommunikációs tenderre L. Simon László fideszes politikus - írja a Népszabadság. L. Simon László a lapnak azzal indokolta a pályázók kiválasztásával kapcsolatos döntését, hogy a pályázatot a lehető leggyorsabban szerették volna lebonyolítani, így olyan cégeket akartak meghívni, akikről "nem kell hosszasan referenciákat begyűjteni".

hvg.hu/itthon/20140702_Gyorsan_akart_donteni_kollegai_cegeit_hiv
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: és melyik lap nem közli le a magyar kormány fizetett alkalmazottainak véleményét fizetett hirdetésként?
Pénz meg nem számít, van dögivel...
@toportyánzsóti: Az általad említett 3 000 milliárd csak egy szelet volt. Ennél sokkal többet tapsoltak el. (Nem sorolom fel, de pl. szerintem ide sorolható a MOL részvényvásárlás nevezetű bombaüzlet is az azóta bekövetkezett 40%-os árfolyamveszteséggel.....)
És még mennyivel többet fognak, ha hagyjuk.
Ez az el Simon így lett szebb reményű költőből seggkemény politikus. Vagy seggreményű költőből seggkemény politikus?
Lelketlen vagy Fabius, nincs benned semmi kímélet. [:-)]
És ilyenekre bízzák az ország kulcsát.
Ennek az L. Simonnak benne van a munkaköri leírásban, hogy témával tömje Fabiust. Másról nem lehet szó.
szóval akkor ma is troll mentes nap lesz a varanuson.... -)
Atomjaira robbantotta szét a sérült gyerekek ellátását a központosítás

erdelyip
ma 8:53
oktatás
158 581

Embertelen, horrorisztikus körülmények között próbálnak segíteni a sérült gyerekeknek a velük foglalkozó állami intézményekben. Több intézményvezető pályázatába olvastunk bele: olyan állapotokról írnak, amikről azt hittük, hogy csak a harmadik világban léteznek.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2014%2F07%2F02%2Fatomjaira-robbantotta-szet-a-serult-gyerekek-ellatasat-a-kozpontositas%2F
@jaegtoer: mondjuk inkább versművelőt, az volt. most költő, közpénzköltő.
​Akkora hülyeség a reklámadótörvény, hogy még L. Simon is annak tartja

Nem lehet eleget beszélni L. Simon RTL Híradós pofáraeséséről. Mert nemcsak ő, de Orbán Viktor is arca esett itt, és csodásan lepleződött le a kormánynak nevezett gazdasági lobbicsoport.

cink.hu/akkora-hulyeseg-a-reklamadotorveny-hogy-meg-l-simon-1598967803
na de majd Paks2, vagy inkább nem

Az áram 40 százalékát külföldről hozzuk

Nincs itthon elég erőmű? De, csak drágák, inkább importálunk.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2014%2F07%2F02%2Felkepeszto_az_aramunk_40_szazalekat_kulfoldrol_hozzuk%2F
@parti_giano:

Komolyan vetted? az legfeljebb seggművelő.

A szépreményű költő az nálam erősen jövő időt hordoz, egy olyat, ami az esetében nem következett be.
szabadságharcos alelnök, igazi fideszes fából vaskarika :D

Magyar siker, ember! Pelczné lett az EP egyik alelnöke

Már az első körben! És még csak nem is a legkevesebb szavazattal!

444.hu/2014/07/02/magyar-siker-ember-pelczne-lett-az-ep-egyik-alelnoke/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"_"Embertelen, horrorisztikus körülmények között próbálnak segíteni a sérült gyerekeknek a velük foglalkozó állami intézményekben. Több intézményvezető pályázatába olvastunk bele: olyan állapotokról írnak, amikről azt hittük, hogy csak a harmadik világban léteznek."_"

Ja.
'Senkit nem hagyunk az út szélén' -mondta a nagy szabadságharcos és fülkeforradalmi nemzetvezető, s azóta szabadságharcos és nemzetvezetői minőségében saját népét kaszabolja módszeresen szabadságharcos igyekezetében, hogy senki ne maradjon... az út szélén.
@Megdobbent: Miért ne lenne ellenzék?? Van, csak le se szarjátok. Sokkal egyszerűbb sápítozni és fikázni.
@jaegtoer: igen, és csak az eü-t, vagy az oktatási területeket kell megnézni, ahol pedig mind a kettő terület meg van, ott a csúcsra jár a fidesz Taigetosza.
@iii: hmmmm, "le se szarjátok" ez olyan kevélyesen úriasan dölyfösre sikeredett, majdhogynem nerresre.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Gratulálok Pelczné G Ildikónak, és munkájához erőt, és egészséget kívánok. Bízom abban, hogy szorgalmával tovább emeli hazája jó hírét.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Szerintem meg nincs nekik semmi bajuk. Ha lenne, már ott héderelnének valahol a parlament környékén, mint más civilizált országban. Ők meg leveleket irkálnak.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ez olyan általános alany, nem a konkrét személyre vonatkozik.
A konkrét ügyben, hogy mennyire "nincs" ellenzék:

parbeszedmagyarorszagert.hu/hir/sajtoszabadsagot-tamadja-kormany-lex-rtl-celja-szabad-sajto-elhallgattatasa-es-fideszkozeli-oligarchak-helyzetbe-hozasa

"Az Együtt-PM tiltakozik a lex-RTL ellen, mellyel a kormány nemcsak a sajtószabadságot igyekszik még tovább korlátozni, de saját oligarcháinak pozícióit is javítani akarja.
A kormány, miután elsőre nem sikerült a törvényt úgy megfogalmazni, hogy az kizárólag azokat büntesse meg, akiket a kormány ellenségeinek tart, ma nagy hirtelenjében úgy módosították a reklámadó-tervezet, hogy az csupán egyetlen szolgáltatóra, az RTL-re vonatkozzon. Nyugodtan nevezhetjük tehát ezt a törvényjavaslatot lex-RTL-nek.
Hazugság az az érvelés, hogy az Orbán-kormány az igazságosabb közteherviselés jegyében akarja kivetni az új terhet a médiaszektorra. A valóság az, hogy a cél a nemfideszes vélemények elhallgattatása, a magyar sajtó szabadságának további korlátozása. Az sem elhanyagolható persze, hogy a minden bizonnyal a Simicska-Nyerges tengely által felvásárolt TV2 számára nyilvánvalóan kedvező, ha legnagyobb konkurensét megsarcolják.
Az Együtt-PM Szövetség szerint a kormány célja a lex-RTL-lel tehát kettős: egyrészt a vele szemben kritikus vagy csupán nem irányában elfogult sajtót akarja ellehetetleníteni, közben pedig saját oligarcháit helyzetbe hozni. Az Együtt-PM tiltakozik a brutális reklámadó, a lex-RTL ellen, és a továbbiakban is minden politikai és jogi lehetőséget megragad, hogy az soha ne lépjen életbe."

Ugyanerről az ATV-ben:
www.atv.hu/videok/video-20140701-maris-modosul-a-reklamado
@jaegtoer: jutalom, azonnal olvasandó, kávét és egyéb folyadékokat a billentyűzettől távolrakva

cink.hu/hihetetlenul-tragar-de-pontos-leiras-az-uj-mobil-park-1598511053

brühüyyy
@iii: kommunikációs egyszer egy, ha így fogalmazunk, akkor garantáltan visszatámad a másik, és joggal. Szépen tetten érhető a megosztás és a különbségtétel, na meg az általánosítás, ezt vitte mesteri tökélyre a fidesz agitprop, ebben kár velük versenyezni, még ha ez a fajta gondolatiság mindenkiben ott van.

-én a jó, ki értetek küzdök, miközben ti hálátlanok nem értékelitek eme erőfeszítést
@rodeo36: Tegnap épp parkoltam, már az új rendszerben. Szembeötlő volt, hogy a tranzakciós díj 75-ről, 99 forintra változott.
@Penivaldes: "Gratulálhatunk" Schulz úrnak is, aki érettségi nélkül is újra EP elnök lett. :)

alfahir.hu/erettsegi_nelkul_vezeti_az_europai_parlamentet_martin_schulz
Azért az mond valamit, hogy az Origon egyetlen egy L.Simonos hír sincs. Pedig tegnap óta dúskálunk benne.
@iii: nincs már régen jogi lehetőség megállítani őket.
Ébresztő!!!!!
Na ezért lenne égetően szükség az "Európai Egyesült Államokra"
A mostani EU leszarja, hogy diktatúrát építenek az egyik tagállamában.tegnap is írtam, lmár az alaptörvény elfogadásajor lépniük kellett volna de leszarnak minket.
Bezzeg a hiánycél!az fontos!
Rájött erre orbán is és tűzzel-vassal,manyuppal,különadókkal, csúcs áfával stb 3% alatt tartja a hiányt.
Az EU meg mosolyog.
Hey,diktatúra épült az EU- belül!!!
A hiánycélt tartják?
Igen.
Akkor rendben!
a taláros bologatójánosok megint megszolgálták a kiszolgálást:

AB: Oké a takarékok bekebelezése

Az Alkotmánybíróság szerdán kimondta: nem volt baj, hogy államosították a takarékszövetkezeteket. Németh Lászlóné belevetheti magát a munkába. Alakul az új OTP.

444.hu/2014/07/02/ab-oke-a-takarekok-bekebelezese/
ez az ország ILYEN:(( megérdemlik az ILYEN kormányzópártot...lehet beledögleni:((

ps: a jó csak az, hogy alapvetően a rájuk szavazó agymosottak többsége fog /meglepetésszerűen / pofára esni...
hungarian botnet reloaded

Kiosztották az utolsó miskolci ingyenlaptopokat

A programot ősztől Salgótarjánban folytathatják, aztán jöhet az egész ország.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Ftech%2F2014%2F07%2F02%2Fkiosztottak_az_utolso_miskolci_ingyenlaptopokat%2F
@V-PORT:
Miért? Azt a szart még olvassa valaki? Mazopista...
!!!!!!!!!!!!!!!!

:D :D :D :D

A Facebookon röhög a TV2-n az RTL-vezér

Dirk Gerkens RTl-vezér mostanában nagyon aktív a Facebookon, legutóbb a Napi Gazdaságot küldte vissza az iskolapadba a közösségi oldalon, most pedig a TV2-ből gúnyt űző cikket osztott meg a falán.

hvg.hu/itthon/20140702_A_Facebookon_rohog_a_TV2n_az_RTLvezer
ennyi:

Gyanús körülmények között semmizték ki a kishantosiakat, és tették még gazdagabbá Mészáros Lőrincet
meszarosrtl

A földpályázatok kezelőjének értékelését nem könnyű megismerni. De az látszik, hogy a szubjektív értékelés mindig letarolt minden objektív szempontot.

444.hu/2014/07/02/gyanus-korulmenyek-kozott-semmiztek-ki-a-kishantosiakat-es-tettek-meg-gazdagabba-meszaros-lorincet/
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:" "Gratulálhatunk" Schulz úrnak is, aki érettségi nélkül is újra EP elnök lett. :)'

Persze, nektek a papír számít, az sem baj, ha plagibácsis:
Lehet, hogy Schulz úrnak több van a tökében, mint neked a fejedben, b....a/sz...stb.( ide mindenki azt gondol, ami neki jól esik ). Én a legrövidebbre gondoltam.:)
aki szerint ez az ország és benne mi, normálisak vagyunk, annak adok helyet magam mellett, itt a gumiszoba sarkában...

A Heti Válasz megvédi a kormánypárti közpénzmutyit

Én igazából nagyra értékelem, hogy Stumpf András 444-es-cinkes őszinteséggel megmondja, hogy haveri cégeknek kamutenderen milliókat leosztani okés, sőt támogatandó dolog. A Fidesz-uralom új szlogenje a "mennyivel lenne jobb".

Hatalmas ötlet volt a Heti Választól, hogy Rosta náven csinált magának egy kőkeményen underground, beszólos, fiatalos, kormányseggnyaló mikroblogszerűséget a valasz.hu-n. Az ilyesmi csak jól veheti ki magát, hiszen ez az egész netes szubkultúra a hatalom felszopásáról szól.

cink.hu/a-heti-valasz-megvedi-a-kormanyparti-kozpenzmutyit-1598982018
ezek egyre szánalmasabbak...

Videó: Tarlós nem mer dátumot mondani a BuBira

Az új kukásautók avatásán próbáltuk megtudni, mikor lesz használható a fővárosi bérbringa rendszer. „Rövid időn belül” – válaszolta konkrétumok nélkül Tarlós István főpolgármester.

hvg.hu/itthon/20140702_tarlos_nem_mer_datumot_mondani_a_bubira
Egy bolond százat csinál – és L. Simon?

L.Simon: költő, politikus, ember, földbirtokos, borász, képviselő, államtitkár, kormánybiztos. És nincs nála ostobább. Az új országgyűlésre új törvénykezési folyamatot ígértek, átfontolt, megfelelő ütemű törvényalkotás, nem lesznek egyéni képviselői indítvánnyal gyorsított eljárással átrúgdosott törvények stb. stb. stb.

vastagbor.atlatszo.hu/2014/07/02/egy-bolond-szazat-csinal-es-l-simon/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: úgy látszik, itt a nagy rtl háborúban komolyan kell venni a szerepeket, nincs semmi kiszólás párton belülről, összetartás van. bármekkora hülyeséget kell megvédeni, stumpf andris nem játszhatja az őfelsége ellenzékének álszent szerepét.
@parti_giano: éljen a kontraszelekció, és értem is, miért nem nyilatkozik senkinek Vezényló ettárs, ha a szolgái ennyire hülyék nyilatkozásban, akkor mennyire lehet hülye a főhülye.

Igaza van Zérónak:

"Már régóta mondom, pártállástól függetlenül minden politikust beszéltetni kell, mert senki sem tudja úgy vágni alattuk a fát, mint saját maguk."
@punkfrog: Az egyesült álmoknak nem vagyok ellene, de ha lesz, az évtizedes folyamat. Arra nincs idő. Amíg az emberek többsége nem veszi le a kezét a Fideszről, addig itt nincs mit tenni. Amíg még a romák is rájuk meg a Jobbikra szavaznak, addig marad a katasztrófa.

De egyébként van esély az EU segítségével megfordítani néhány dolgot, se a reklámadó, se Paks-2 nincs még lefutva. A reklámadó ellen nem lenne kifogásom, ha az ésszerű mértékű lenne és nem a Fidesz hatalmi céljait, cégek tönkretételét szolgálná.
"A magyar nyelvű honlapok persze ugyanekkora hátrányt szenvednek a külföldiekkel szemben a hirdetési bevétel tekintetében, ráadásul a nyelvi határ még itt a legkevésbé átléphetetlen: egy új szoftver angol nyelvű célzott hirdetése pont úgy célhoz ér, mint a magyar portálra kirakott magyar banner, csak az előbbi reklámadótól mentes lesz.

Azaz a szabályozás közvetlenül a magyar székhelyű szereplők magyar nyelvű gazdasági kommunikációja ellen, közvetve pedig minden magyarországi székhelyű internetes vállalkozás ellen dolgozik majd.

Ennek komoly szereplő esetén nem nagyon van más gazdasági feloldása, mint a székhely áttelepítése egy másik uniós tagállamba."

igyirnankmi.atlatszo.hu/2014/07/02/reklamado-2-0-a-tularado-hala-es-a-magyar-internet-bedontese/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "mert senki sem tudja úgy vágni alattuk a fát, mint saját maguk."
ezek már kiírtották amazóniát, ha feltétlen ragaszkodunk a fa szimbólumhoz. elszájmon tegnapi rtl-es blamázsa is ütött a képernyőn, sőt a sir robint lepipáló menekülése judoba ippont érne, ám ezt egy "leomlott a házfal, majdnem meghaltunk" típusú híreken szocializálódott néző nem érzékeli.
a múltkor meg pont ezen gondolkoztam a fidesz devizahitel-mentése kapcsán, hogy a végtörlesztők megint jól járnak.

Végtörlesztők: egyszer már milliókat nyertek, de most is van keresnivalójuk

hvg.hu/gazdasag/20140702_Vegtorlesztok_egyszer_mar_milliokat_nyert
beállt a barmok sorába VMisike, a szövegezőket biztosan az 50-es évekből hozták a mába.

“Szó sincs arról, hogy Magyarország ellen túlzottdeficit-eljárás indulna – mondta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter újságíróknak szerdán a Magyar Kézműves Remek díjak átadó ünnepségét megelőzően, Budapesten.”

A nemzetgazdasági miniszter a Magyar Kézműves Remek díjak átadó ünnepségét megelőzően beszélt arról, Magyarország világosan elmondta, hogy a közteherviselést átalakította, >>>>másfajta rendszer van, ebben szempont a különadók működtetése.<<<<

444.hu/2014/07/02/szo-sincs-arrol-hogy-magyarorszag-ellen-tulzottdeficit-eljaras-indulna-mondta-varga-mihaly-nemzetgazdasagi-miniszter-ujsagiroknak-szerdan-a-magyar-kezmuves-remek-dijak-atado-unnepseget-megelozoen/
Ehhez a Simonhoz pont pászol a kollégája:

index.hu/gazdasag/2014/07/02/maklar/

„ A miniszterelnök jelenlétében átadták Makláron a Stühmer csokigyárat.

A térség parlamenti képviselője, Nyitrai Zsolt is… :
Egyebek mellett elmondta, hogy szerinte olyan vállalatokra van szükség, akiken "nem uralkodott el a hideg kereskedelmi és ipari racionalitás". Helyette valamiféle "kézműves" hozzáállást javasolt. Ezek a cégek egyébként Magyarország motorjai is, ők hoznak létre "működőképes iparágakat", amik "csökkentik a gazdaság kiszolgáltatottságát".
A megerősődő polgárságról tartott gondoltamenetében pedig az volt újdonság, hogy leszűkítette a sokat vitatott középosztály fogalmát. Ők azok, akik:
tisztelik a hagyományokat, megőrzik az értékeket
kreatívak és újítók
stílusosak ("nézzünk csak körbe")
döntésképesek, mert "a döntések viszik előre a kompániát"
változatos a közösségük, sokszínűek. „
@látjátok feleim szümtükkel: hehe, okééé, nincs több kérdésem :D

"Ők azok, akik:
tisztelik a hagyományokat, megőrzik az értékeket
kreatívak és újítók"
pedig ez az elszájmon ilyen egyszerűen is elmondhatta volna, akkor sem lenne hülyébb most:

csattogoslepke.tumblr.com/post/90546132642
Az atv-n aztat is elmondta, hogy a reklámadó az extraprofitra kivetett adó.
1. olyan, hogy extraprofit, nem létezik.
2. Az az adó, amit egy költségre raknak rá, az nem profitot adóztat, hanem költséget. Kb. mint az ÁFA
3. Ráadásul progresszív. És még mindig nem a profiton progresszív, hanem a költségen.
Nehezen tudom elképzelni, hogy ez semmilyen nemzetközi jogi akadályba nem ütközik.

Ja, ... és akkor csak arról beszéltem, hogy gazdasági szempontból baromság, a sajtószabadsági vonulatot nem is említettem.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
@látjátok feleim szümtükkel:
@parti_giano:

Orbán szavaival egyetértünk

részlet:

Vannak akik "attól félnek, hogy visszatér az a világ, amikor a magángazdaság is az állam ellenőrzése alatt állt. Amikor egy trafikengedélyt is csak akkor adtak valakinek, ha bebizonyította nemzethűségét.

Ezeket a vádakat mi túlzásnak tartjuk, bár vannak olyan esetek, amikor feltűnő a párhuzam. Azt is nehéz lenne tagadni, hogy vannak olyan erők a kormányzó pártok házatáján, akiknek a liberális jogállam iránti elkötelezettségük erősen kétséges. De szerencsére ezeknek sem az ereje, sem a tekintélye nem elegendő ahhoz, hogy megvalósítsák kétes céljaikat."

Orbán megjósolta a trafikmutyit, de úgy gondolta, hogy a kétes célokat követőknek nincs elég ereje ehhez. Aztán 21 évvel később ő csinálta meg a trafikmutyit.,,,

További tanulságos hosszabb részletek a beszédből.
A teljes beszéd a Politikusportrék - Orbán Viktor című könyvben olvasható (Századvég, 1994, 176-189. o.)

fideszfigyelo.blog.hu/2014/07/02/orban_szavaival_egyetertunk
Hazai cégek lobbistái lesznek nagykövetek

A nyáron lecserélik a külképviseleti vezetők harmadát. Az új embereket már nem csak klasszikus diplomáciai feladatokkal küldik ki.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2014%2F07%2F02%2Fmagyar_cegek_lobbistai_lesznek_a_nagykovetek%2F
@guma: már 1989-ben ezt láttam és ezt értettem ki belőle, és tessék. Mindent előrevetített, mindenről beszélt, de kevesen hallották meg ezt, sőt most mikorra elkészült a NAGY mű, még most is kevesen hisznek a saját szemüknek.
Orbáni mátrix

részlet:
A mesterséges álom, ahol minden szép, ahol mindig harcolunk, és mindig győzünk, ahol a nagyok vagyunk, a világ minket követ, nagyok leszünk és még nagyobbak. A kormány a helyén van. Megoldja mindenki helyett, és mindenki más nélkül. Éljen és virágozzék a Nemzeti Együttműködés Rendszere!
A valóság az ellenkezője: a megkerülés, a kihagyás, a ráerőszakolás, a harácsolás és lenyúlás rendszere. A látszatok, az elhallgatás, az elhallgattatás, a lejáratás világa.

modernmagyarorszag.blog.hu/2014/07/02/orbani_matrix
Tóta W

L. Simon, leülhet

Munkájához hülye és lusta, strómannak alkalmatlan, egy elsős kötelességtudatával sem bír. L. Simon László minek van?

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20140702_L_Simon_leulhet?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_media_201407
@guma: igen a momás linken is pont ez van kifejtve, pont ezeket mondtuk itt mi is ezerszer, de nincs meg a kritikus tömeg, és ami van, az is morzsolódik egyre gyorsabban.

melléklet a behodoló ellenzékhez:
/ide ezekbe a körülményekbe, NORMÁÁÁÁLIS?????/

"Hazaváró" programot indít a szocialista Ujhelyi István

A külföldön dolgozó több százezer magyar intézményesített uniós érdekképviseletéért fog dolgozni, s a hazatérésüket segítő "Hazaváró" programot indít Ujhelyi István, az MSZP európai parlamenti képviselője - közölte maga a politikus szerdán Strasbourgban.

hvg.hu/itthon/20140702_Hazavaro_programot_indit_a_szocialista_Uj
Na, meg van oldva sírók picsogók problémája, hogy nincs egy közös jelölt az ellenzéki oldalon:
index.hu/belfold/2014/07/02/el_tudja_kepzelni_hogy_budapestet_ne_egy_feher_ferfi_vezesse_ahogy_az_elmult_140_evben_mindig/
Mivel mindenki mindenkire húzza a száját, hát tessék beállni az LMP jelöltje mögé, mindenkinek.Schiffer majd óbégat egy sort, és úgy általában rosszul vagyok az egész LMP-s miliőtől de a főváros érdekét kell nézni és le kell szarni, hogy az LMP mit fog majd ajvékolni.Így be lehet "fogni" az LMP szavazókat a közös vödörbe és Tarlóst le lehet váltani...
-no comment-

Andy Vajna megint és újra és ismét kormánybiztos lett
vajna palácsik gundel

Embert ennyiszer ugyanarra még nem nevezett ki Orbán Viktor.

444.hu/2014/07/02/vajna-megint-es-ujra-es-ismet-kormanybiztos-lett/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

ezért vagyok lassan itt többet, mint otthon :D

(most különben nálam hemzsegnek, mert címoldalra kerültem, csak mindig átneveznek(?!) valamiért minket...)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

ennél a hírnél az megvan, hogy milliárdokkal segítettük pl a Di Hard filmet és sok másikat?
(tegnap valahol olvastam a tételes felsorolást)

Elfocizott , elmozizott milliárdok

A cégek különböző sport- és kulturális támogatásaik révén adókedvezményeket vehetnek igénybe, ami nyilvánvalóan csökkenti a büdzsé bevételeit. 2012-ben mennyivel romlottak az ilyen felajánlások miatt a költségvetés bevételei? Szilágyi György jobbikos parlamenti képviselő kérdésére Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter adott írásos választ.
adozona.hu/tarsasagi_ado_innovacios_jarulek/Elfocizott__elmozizott_milliardok_ZLKV2T
@parti_giano: Ősi vágya az emberiségnek, hogy megtalálja a lélekhez vezető utat.
A franc se gondolta volna, hogy az ánuszon át vezet......
@parti_giano: kár lenne az ebédemért, ezért küzdök a bennem feltörő ingerekkel...
@christvhu: pedig-pedig a lélek is azon az úton (igaz, ellentétes irányban) jelzi hangos trombitálással, hogy létezik.
@parti_giano:

@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

félelmetes...
komolyan itt vagyunk még Európában???
@guma: TAO, és igen ez is a pénzek haveroknak való becsatornázása, ezek a narancsmaffia pénzmosodái, pont olyan mosodák mind az igazi maffiák, szerencsejáték, dohány, alkohol, építkezési vállalkozásai.

jahhh, és erről se feledkezzünk meg:

Kormánytagok az adóparadicsomban – Az egyszámjegyű szja előhírnökei

magyarnarancs.hu/belpol/kormanytagok-az-adoparadicsomban-az-egyszamjegyu-szja-elohirnokei-90778
@parti_giano: Érdekes lehet, amikor OV lelkének símogatói találkoznak a fenséges lélek létezésének hangos jelzésével))
@guma: már régen nem:

A "Kis-Közgép" bámulatos karrierje

2014. július 02., szerda, 14:59

Építési és felújítási munkákban megkerülhetetlen szereplő lett több megyében a Kis-Közgépnek is becézett He-Do Kft. - áll a csütörtökön megjelenő HVG-ben.

Fotó: HVG

„Személyesen Bíró Márktól, a Fidesz régiós igazgatójától kaptam fejmosást, mert nem a He-Do, hanem egy olcsóbban dolgozó cég ajánlatát fogadtam el egy útszakasz megépítésére” – mondta a HVG-nek egy korábbi észak-magyarországi fideszes polgármester. Ő ezzel megmagyarázta, miért uralja a térség útépítési piacát az alig több mint 150 dolgozót foglalkoztató He-Do Útépítő, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Ha építésről, felújításról van szó Nógrád és Heves megyékben, illetve, mostanában már Miskolc környékén is, a He-Do megkerülhetetlen szereplő.

Még a tavalyi rekordösszegű, csaknem 8,2 milliárd forintos árbevételét is túlszárnyalhatja az idén a pálosvörösmarti székhelyű családi vállalkozás, amivel a közbeszerzési pályázatok állandó nyerteseihez – a Simicska Lajos Fidesz-oligarcha által tulajdonolt Közgéphez, a Strabaghoz, a Colas Hungáriához vagy a Swietelskyhez – hasonló dinamikus növekedést produkál. Mindezt úgy, hogy a legnagyobb értékű beruházások közelébe csak a közbeszerzési piacot uraló nagyok árnyékában, konzorciumi tagként jut.

A Kis-Közgépként emlegetett a He-Do Kft.-ről a HVG e heti számában olvashatnak.
@parti_giano: na fejezd abba, tényleg megindul az ebédem retúrba...
melléklet:

Kvázi-ország - 11:25
Az ünneplő közönségnek alig volt mit ünnepelnie. A nagyerdei szabadtéri színpad ugyanis még nem készült el.
Így az átadásra meghívottakat építési terület fogadta munkagépekkel, szerszámokkal, munkásbarakkokkal. Valamint Kósa Lajos. A debreceni polgármester beszédében mindenkit megnyugtatott, hogy higgyen a szemének. A létesítmény ugyanis még nincs kész. Az egész parkerdő rekonstrukciója majd egy hónap múlva, július közepén fejeződik be. Ha minden a tervek szerint halad. Ha jól alakulnak a dolgok. Ha a csillagok állása megengedi. Ha, ha, ha. Kósa Lajos még azt is mondta, tulajdonképpen ez egy kvázi beüzemelés és megnyitó.
Őszinte szavak. A polgármester - aki nem mellesleg a Fidesz ügyvezető alelnöke is - olyasmit árult el, amit az ő köreiben nem szoktak. Hogy kvázi. Hogy sok minden olyan, mintha - de inkább csak a látszatra adnak. Ha éppen az jut eszükbe. Ha éppen az áll az érdekükben.

Kvázi-országban élünk. Egykor úgy hívták, unortodoxia, de aki ezt kitalálta, más fontos beosztásba került, talán hivatalosan már nem is jobb kéz. Kósa Lajos megtartotta pozícióját, sőt pozícióit, amit ő mond, azt tekinthetjük hivatalos állásfoglalásnak. Néhány hete ugyancsak Debrecenben ott állt a legfőbb vezető mellett, amikor felavatták a nagyerdei stadiont. Az elkészült teljesen, nem csak félig, mert ebben az országban a stadionokkal nem viccelünk. Azoknak állniuk kell, a színpadok meg egy kicsit ráérnek, azokat fel lehet avatni kvázi is.
Ugyanez a helyzet sok minden mással is. A gyerekek kvázi tankönyvekből tanulnak, egy részük nem készül el időre, a másik részükben meg vitás tételek szerepelnek, de nekik jó lesz így is. Az egészségügy kvázi működik, bár időnként infarktusos betegeket órákig váratnak, mert egyik kórház sem fogadja őket, a nem életmentő műtétekre meg hónapokig kell várni, mert sajnos a kapacitások szűkösek. Kvázi mindenkinek van kvázi munkája, de persze akadnak kivételek. De a kormány kvázi mindent megtesz, legfőképpen az adatokat kozmetikázza úgy, hogy jobban nézzenek ki. A parlament kvázi a demokrácia letéteményese, de ezekben az időkben - köztudottan - ellenzék nélkül is működik, ha pedig az ellenzék mégis ott van, akkor biodíszletnek használják. Ha viszont látványosan tiltakozni mernek, akkor jó nagy büntetéseket kapnak, de nem csak kvázi. A választási eredmények ugyanis felhatalmazták a győzteseket, hogy kvázi azt csináljanak, amit akarnak. Hiszen kétharmaduk van az országgyűlésben, noha a szavazóknak csak kvázi többsége, vagyis kevesebb mint fele voksolt rájuk. Viszont ez visszamenőleg és előre is kvázi igazolja valamennyi ténykedésüket.

Így élünk kvázi-országban, kvázi jól, ha úgy csinálunk, mint a három majom: nem látunk, nem hallunk, nem beszélünk. És főleg nem gondolkodunk. Mert ha megtesszük, akkor viszont csak kvázi érezhetjük jól magunkat.

www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=176096
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Nem régen mondta nekem saját szájával egy kivállalkozó, aki tiszteli a hagyományokat, megőrzi az értékeket, kreatív és újító, hogy kénytelen volt leújtani az összes alkalmazottját, mert nem tudott annyi bevételt elérni, amennyiből a bérüket fedezni tudta volna. Ő egy bútorgyártó kisvállalkozó egyébként.
Nincs probléma, majd képviselő úr megmondja a tutit, oszt attól minden rendbe is jön azonnal.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Ezt most nagyon szépen összefoglaltad. Kvázi.
@iii: én minden különadót ellenzek!
Ha ott megengedjük, akkor holnap az én vállalkozásomat sarcolják.
Az egységes eu nyilván hosszú folyamat de mindenképp abba az irányba kell menni.
Itt az élő példa az orrunk előtt.
Szétlopják és eladják az országunkat, mi meg tehetetlenek vagyunk.
Ha sokáig nem tudjuk orbánékat eltávolítani, akkor az eu-n kívül, ráadásul az oroszok fogságában találjuk magunkat!
@christvhu: nem az én alkotásom, én látszat országozom már egy jó ideje
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: @christvhu: oké, cirbi. lezárásként, mintegy összefoglalólag, egy szép idézet nektek.

"A lelket kell meggyógyítani ahhoz, hogy a sejtek egészségesek legyenek."

wass albert
ááááááááááááááááááááááááááá, és akkor inkább visszaalszom álmodni:

Magából kivetkőzve, a kamerák előtt bőgve kért bocsánatot a korrupt japán politikus

Na ilyet vajon mikor láthatunk az RTL Klub Híradójában?

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2014%2F07%2F02%2Fmagabol-kivetkozve-a-kamerak-elott-bogve-kert-bocsanatot-a-korrupt-japan-politikus%2F
@parti_giano: de nem, wass korábban élt, tehát coelho a brazil wass.
@parti_giano: Ok, értem, tök jó. De ezt a lélekgyógyászatot esetünkben jobb volna Grazra bízni.
@parti_giano: Pont ezt akartam volna én is írni. Mondjuk Wass fordítást még nem láttam portugálul, de biztos eccerű lehet....
@christvhu: Kb olyan, mint hofit fordítani. Vagy JA-t. Vagy akárkit, aki egyébként képes (volt) a magyar nyelv mélységeit megfelelően - értsd irodalmi szinten - használni.
@E.Csaba: Baromság. Nem lehet egy olyan párt mögé beállni, amely ezt nem vállalja és nem képviseli azok szempontjait, akik őt támogatnak. Ez tipikusan lila értelmiségi hablaty.

Úgy amúgy Osztolykán pedig nem alkalmas főpolgármesternek, bár ez már részletkérdés. Akkor már sokkal inkább Karácsony, aki az indexes szavazáson első helyre is került.
@jaegtoer: naná, hogy nem hagyják az út szélén ott láccana! szépe belelövik a zárokba, azt meg már szügyig érő gaz benőtte...
ehhh, kár a szóért:

Elképesztően visszaesett a bűnözés, ragyogóan teljesít a rendőrség

Tavaly még minimális kritika megjelent az anyagokban, idén ez teljesen elmaradt. Kérdés, jövőre miként produkál majd a mostaninál is fényesebb számokat a rendőrség. Értékelni nagyon nincs is mit az anyagokon, de az azokban szereplő szép adatokat nem árt ismerni, meg persze a beszámolókban megcsillanó nyelvészeti bravúrok is tanulságosak.

...

Cselek a regisztrálásban

A bűncselekmények száma 2010-ben 428 ezer volt, 2011-ben 451 371 bűntettet, 2012-ben 472 236-ot, tavaly pedig 358 ezret regisztráltak – derült ki a Legfőbb Ügyészség tájékoztatójából. Valójában apró Btk.-módosítások vannak a bűnügyi statisztika jelentős javulásának a hátterében: mintegy 81 ezerrel kevesebb okirattal és készpénz-helyettesítő fizetési eszközzel való visszaélést regisztráltak 2013-ban az azt megelőző évhez képest. Ennek oka: az ellopott dokumentumokat már nem külön-külön bűncselekménynek számolják. Ezekkel együtt tavaly 439 ezer lett volna a regisztrált deliktumok száma. Korábban egyébként írtunk arról, milyen trükkökkel élnek a rendőrök annak érdekében, hogy lehetőleg minél kevesebb üggyel kelljen foglalkozni, sőt egy rendőr ellen azért indult eljárás, mert kiderült, hogy saját maga írt jegyzőkönyveket kihallgatásokról, hogy az ügyeket le tudja zárni.

...

hvg.hu/itthon/20140702_elkepesztoen_visszaesett_bunozes_ragyogoa
@iii: bocsi, te ellenzéknek nevezed mongyuk a dzsobbikot? esetleg az maszopra gondoltál? vagy a többi megélhetésire? ugye ez most csak vicc?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: mivel rosszabb mint novák? annak sincs, de legalább hüje is!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

van még kérdés?????????????????

Kreatív: az Origo egyesülhet a Sanoma egy részével

Közös céget hozna létre a Magyar Telekom és a Sanoma új tulajdonosa, a Centrál Csoport - tudta meg a Kreatív.hu.

hvg.hu/kkv/20140702_Kreativ_az_Origo_egyesulhet_a_Sanoma_egy
@nincs_itt: Tényszerűen a Jobbik is ellenzék, még ha a hozzáállásuk sok tekintetben elfogadhatatlan. De nem rájuk gondoltam, hanem elsősorban az Együtt-PM-re vagy akár az LMP-re. De a DK vagy az MSZP is az, miért ne lenne?

Mitől lennének "megélhetésiek"? Te nem az vagy? Konkrétan idéztem például a PM álláspontját a jelen blogcikk ügyében, ami a hangos kijelentéseddel ellentétben, nagyon is létezik.
@punkfrog: talán kevésbé sarkos, nem sokkal sarkosabb az én véleményem!
Azért xarja le az EU, mert Mo.-on nincs SEMMI, ami miatt érdekelné! Van egy két multi, azok meg úgyis megoldják. A hiánycél, meg azért fontos, hogy a többi kurvulásra hajlamos is ércsen belőle! Vagyis, "Pistának mondom, István is értse!"
Tényleg senkit nem érdekel Mo!
@iii: ha létezik, akkor jó! csak nem nagyon láccik, esetleg nem figyelek eléggé? az lehet...
mert az mszp, megmutatta, hogy csak annyiban tér el a fidesztől, hogy nem rajtkőről hugyozik a medencébe...
a többiek akiket felemlegettél, azok meg az mszp osztódással szaporodott részletei, amik biza elsősorban megélhetésiek!
Ja, én is megélhetési vagyok, hogyne! Csak én nem handa-bandázhatok összevissza, különben ugrott a megélhetés...
@iii: Hát persze, hogy hablaty.Az persze nem hablaty, amit az EGYÜTT produkált eddig.Egyébként pont tőled vártam, hogy elsőnek reagálsz, de azt azért nem vártam volna, hogy aktivistaként közös jelöltként ide nyomod megint Karácsonyt, amikor már a félhülye, vak, sánta kutyának is egyértelmű, hogy olyan jelölt bukásra van ítélve, aki a három ellenzéki párt valamelyik politikusa, de hát aktivista vagy, ez a dolgod..
Simicska-közeli cég 150 millióért kommunikálhatja a nemzeti útdíjfizetéssel kapcsolatos nélkülözhetetlen tudnivalókat

Tavaly is az IMG nyert hasonló tenderen, akkor még 377 millióért tették mindezt.

444.hu/2014/07/02/simicska-cege-150-millioert-kommunikalhatja-a-nemzeti-utdijfizetessel-kapcsolatos-nelkulozhetetlen-tudnivalokat/
jahhh, jut eszembe, mi lesz eme összeg reklámadójával??? csak úgy kérdemén...
@guma: a kultúrlény, és anyázik már, mert annál többre úgysem képes :D
@guma: áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá ez gonosz volt, nem akartam ránézni, de ez mindent visz :D

másolat következik onnan, csak hogy más is vigyoroghasson:

♔bаtyu♔ 2014.07.02. 15:42:22
@VadMacs: Miért sírnék, én pedig ballibsinek a ballibsit. Ebben pedig benne van "minden".

Amúgy önkormányzatin a Jobbikra fogok szavazni, ahogy EU szavazáskor is.

Én mindig (vélt) ÉRDEKEIM mentén szavazok.

-

♔bаtyu♔ 2014.07.02. 15:45:16
@♔bаtyu♔: Főpolgármester "jelöltem" pedig Tarlós.

Szóval ezek közül éppen egyik sem fideszes.
@E.Csaba: Miért lenne hablaty, amit az Együtt csinált? Én elmondtam, hogy konkrétan miért hablaty ez a javaslat.

Lehet, hogy Karácsonynak kevés esélye van, de akkor mennyi van Osztolykánnak? Hmm?

Ennek az egésznek meg semmi köze nincs az aktivistasághoz, mint mindig, ez a saját véleményem. Ugyanis az aktivista is ember és ugyanúgy civil, mint bárki más.
@nincs_itt: Persze hogy nem látszik, mert se pénze, se saját médiája. Jobban kell figyelni, ez kétségtelen.

Az Együtt-PM és az LMP se az MSZP osztódásából származik, de a DK is pont azért vált ki, mert számos kérdésben nem értettek egyet. Attól még nagyon is léteznek.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: :DDDDDD

ezen röhögtem én is... és nem is anyázik! nálunk valamiért visszafogják magukat :)
@guma: ja csak mi hozzuk ki belőle, és csak itt a hegyitrollt :D
@látjátok feleim szümtükkel:

Elnézést egy s kimaradt, szóval kisvállalkozó az a kivállalkozó, de ha így folytatódik, lehet, hogy tényleg kivállalkozóvá válik.:)
bréééking:

Teljesen váratlan fordulat: újra módosítják a reklámadótörvényt

A legújabb módosító szerint nem 25 ezer, hanem csak havi 2.5 millió forint reklámra költött pénz felett kell majd adózni.
Tovább

444.hu/2014/07/02/egy-teljesen-varatlan-fordulat-ujra-modositjak-a-reklamadot/

-

Kiszállt a NAV az RTL Klubhoz
rtl nav

Varga Mihály rendelte el a vizsgálatot. Aki amúgy elutasítja a nyomásgyakorlást.

444.hu/2014/07/02/kiszallt-a-nav-az-rtl-klubhoz/
és az ide kapcsolódó korábbi hír:

Egyesülhet az Origo a Sanoma egy részével

Közös céget gründol a Telekom és a Centrál csoport. Lehet, hogy megszünik vagy az Origo vagy a Hír24. Itt zajlik körülöttünk az online történelem.

cink.hu/egyesulhet-az-origo-a-sanoma-egy-reszevel-1599029842/all
@iii: figyelj akkor kellemes estét kívánok, ezzel a megnyugtató tudattal, hogy DE, igenis van ellenzék! engem nem kell agitálnod, a formációk amiket felsoroltál, nálam az említésre sem méltó kategóriában vannak. Miért? Nagyon egyszerű, ha valóban tenni akarnának, akkor szépen leülnének egy asztalhoz és elhatároznák miként tekerik ki ennek a briganti fidesz bagázsnak a nyakát. Ezzel szemben... Na ezért sem szavazok 20 éve! Kire? Ezekre? Azokra? ugyanmár, még összetévesztenének velük!
Ha minden így marad ott, Mo.-on, (miért ne maradna), hiszen az általad felsorolt ellenzék létének alapvető feltétele a fidesz, illetve az örök ellenzékiség...
@nincs_itt: Ja hogy te nem szavazol 20 éve? Akkor tényleg nincs értelme beszélgetni. Neked marad a fikázás, én meg teszek érte, ahogy lehet.

Amúgy év elején leültek egy asztalhoz és elhatározták, miként tekerik ki a fideszbagázs nyakát. Aztán ez lett belőle.
@E.Csaba:

iii-nek írtad:

"@iii: Hát persze, hogy hablaty.Az persze nem hablaty, amit az EGYÜTT produkált eddig.Egyébként pont tőled vártam, hogy elsőnek reagálsz, de azt azért nem vártam volna, hogy aktivistaként közös jelöltként ide nyomod megint Karácsonyt, amikor már a félhülye, vak, sánta kutyának is egyértelmű, hogy olyan jelölt bukásra van ítélve, aki a három ellenzéki párt valamelyik politikusa, de hát aktivista vagy, ez a dolgod.. "

Több dologban nem értek egyet iii-vel, mint amiben igen, de mégis azt gondolom, hogy ez nem volt szép tőled, bár igaz, szokott igyekezni.
@iii: figyelj ez nem érv, hogy fogjam be mert 20 éve nem szavazok, tudod azért nem mert nincs kire/mire!
továbbá, az általad favorizált "ellenzéki" pártok nem léteznek, ugyanis kizárólag az amortizálódó, darabjaira hulló pártokból verbuválódtak. Leültek és arra az "eredményre" jutottak, hogy öljük egymást, mindenki kizárólag a saját ambícióival foglalkozzon, mert akkor van bevétel, meg lázas semmittevés... a fidesz 2/3 meg pont arra jó, hogy semmi felelősség se legyen!
Tégy, ha ettől jobb a lelkednek! de ne ríjjá, ha megint új ellenzéket kell majd választanod, igaz a nevek maradnak, esetleg a logó változik...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Szia Cirbi!

'bud+rágcsi bekészít:)))
:))))tízévalatt nem néztem ennyi 'ertéjelt mint két hét alatt:)))
@nincs_itt:

Ad 1. Nagyon is érv, hogy aki annyit nem tesz meg, hogy négyévente elbattyogjon a szavazóhelyiségbe és ott egy X-t tegyen, az valóban ne sírjon a közállapotokról. Ezzel gyakorlatilag másnak adtad át a döntési jogot és cserbenhagytad azokat, akik tudnának változtatni. Amíg egynél többen indulnak egy választáson, addig mindig van arra lehetőség, hogy a jobbat válasszuk.

Ad 2. Miért ne léteznének attól hogy akárhonnan verbuválódtak? Ezt nem is értem. Miért gondolod, hogy a pártok nem szűnhetnek meg és alakulhatnak át?

Ad 3. Nem igaz, az Együtt például semmilyen darabjaira hulló pártból nem verbuválódott, a PM tagjai is szintén egy meglehetősen fiatal, korábban nem létezett pártból alakultak ki.

Ad 4. A pártoknak az a lényegük, hogy különböző emberek különböző véleményeit képviselik és ezek a közvélemény terepén megküzdenek egymással. Aki ezt vitatja, az nem érti a demokráciát.

Az Együtt-PM-nek konkrét, részletes programja van arról, hogy mit kellene csinálni, tehát a semmittevés vádja is meglehetősen hamis. De ha nem, akkor kíváncsian várom, hogy mi lenne a "nem semmittevés".
@iii: mielőtt túlpörögnél a nomen est omen-t kéretik a vitapartnerre alkalmazni, és így tisztulhat a kép ;)
hmm

Vesztegetés miatt elítéltek egy volt fideszes alpolgármestert

Első fokon vesztegetés miatt két év felfüggesztett börtönt kapott Máthé Attila volt fideszes ahjdúsámsoni alpolgármester.

hvg.hu/itthon/20140702_Vesztegetes_miatt_eliteltek_egy_volt_fide
Visszanéztem az RTL Most-on az interjút.
Ez az el Simon hülyébb, mint egy barcogó jávorszarvas!!
@iii: "Miért lenne hablaty, amit az Együtt csinált?"
Azért, mert amit csináltak az elmúlt években az kudarc volt, ergo utólag kiderült, hogy felért 2év "hablattyal". Tudom erre az aktuális válasz, hogy de hát 2 év alatt felépítettek egy pártot a semmiből.Ami valójában úgy fest hogy folyamatos lejtmenet mellett elérkeztek a 14%-ról a 4%-a, ami rákényszerítette őket, hogy fülüket/farkukat behúzva végre rászánták magukat az összefogásra.Ez a véleményem az EGYÜTT-ről, de ezt már szerintem itt végigzongoráztuk az elmúlt években sokadmagunkkal, kinek ni a véleménye az egyes pártokról.Ebből a szembenállásból következik, hogy fehéren feketén kiderült, hogy ha a pártokból állítanak ki egy embert, az bizosan bukta.
"Én elmondtam, hogy konkrétan miért hablaty ez a javaslat."
Azt írtad azért lila értelmiségi hablaty, mert nem állunk be olyan ember mögé, aki nem a mi nézeteinket támogatja.Szerinted mit csináltunk április6-án, amikor Együtt-PM-SZOLI-LIB.-DK beálltunk Mesterházi mögé?
A cél érdekében függetlenül attól, hogy milyen értékeket képvisel behúztuk rá az x-et.
Az eredményből látszik, hogy ez a személyi garnitúra nem elég, hogy győzzön az ellenzék.
Tehát kell egy olyan személy, aki ezen kívül van.Hogy mitől jobb Osztolykán, mint Karácsony?Hát attól, hogy, neki van olyan elkötelezett szavazóbázisa, ami kívül van Karácsony szavazóbázisán.Pont kb annyi, ami a fővárosban bőven elegendő lenne a győzelemhez.Ez tiszta matek.Hiába műlt el a választás, a körülmények ugyanolyan szarok, a választási törvény még szarabb lett, erre feldobod Karácsony nevét.Nyilvánvaló, hogy Karácsony már régen az EGYÜTT titkos "favoritja" az önkormányzatira, azért próbálták őt védeni április 6-án. és tudom, hogy megint az EGYÜTT lesz a kerékkötője, hogy valami olajozottan működjön.
@iii: akkor részletesen szerelem szét ezt a közhely gyűjteményt!

1. A demokrácia része az IS, hogy ha nem találok megfelelőt, igazán nekem valót, akkor nem választok a fos és a szar közül.

2. Ezeknek a pártoknak az összes politikusa megfordult, de legalább megpróbált valamelyik korábbi/jelenlegi nagy pártba bejutni, zömüknek sikerült is. Tehát, szimpla logika, ha nem tetszett akkor miért voltak benne? Ha meg igen, akkor most miért nincsenek ott? A válasz egyszerű! Több a pénz, van szereplési lehetőség, nem kell 2., 3. sokadik vonalban maradni.

3. Mivel nem ismerem(szerencsére) az összes aspiráns, pártalapító és egyéb félvilági alak nevét, ezért ezt akár el is hihetném. De sajna, ezeknek a "fiatal, új alakulatoknak" a prominensei nem tegnap óta szerepelnek a médiában.

4. a demokrácia lényege NEM a vita, hanem az ország irányítása demokratikus eszközökkel. Te nem érted a demokráciát! Ugyanis az nem vita, hogy: Veled nem beszélek, mert te jobban húzol oda, ahova én nem. Emberek sorsa forog kockán, nem a személyes vélemények, szimpátiák, sérelmek, vonzalmak a fontosak! Lásd: CDU/CSU+SPD, naponta ezt élem meg, jó régen ahhoz, hogy világosan lássam ez működik. Ott pedig nem!

Továbbá, nem vagyok már első bálozó, nagyon nem. Szóval engem ne kábítson egy olyan párt részletes programmal, amelyik 2 értelmes előremutató gondolatot nem tud váltani egy másik "ellenzékivel".

Ha érdekel a demokrácia, kérdezz bátran!
@jaegtoer: Nem volt szép, nem volt szép.Ha megint azt csináljuk, hogy az egyik Bajnai, a másik Gyurcsány, a harmadik meg Mesterházyért küzd, akkor ba*szhatjuk és az említett nevek helyére akárkit teszünk be a körön belülről az eredmény ugyanaz lesz..
@E.Csaba: Jó, már csak egy apró kérdésem van: Osztolykán szerinted nem pártpolitikus?

Hiába van neki egy marginális külön szavazóbázisa, sokkal kevésbé ismert és kedvelt politikus, mint Karácsony. Teljességgel esélytelen. Vagy ahogy Schiffer mondta, a szavazópolgárok nem birkák, hogy terelgetni lehet őket, attól, hogy a baloldali pártok támogatnák, nem szavaznának rá ezen pártok hívei sem. És nem tartom olyan felkészültnek sem, mint KG-t, de ez szinte mellékes.

Az pedig kizárt dolog, hogy részletes politikai megállapodás nélkül Magyarország 2. legfontosabb politikusát meg lehet választani. Ebbe pedig az LMP nem megy bele, mert az ő szexeplijük a különállás. Ezt neveztem lila hablatynak. De mondhatom finomabban is értelmiségi naivitásnak is.
@iii: ezt nagyon sokszor olvasd el! magad írtad! keresd meg a hibát, mi több ez nem hiba, hanem bűn!

"Magyarország 2. legfontosabb politikusát meg lehet választani."

nem fog menni! segítek! végre valahára Magyarországért kéne szavazni, NEM egy újabb tyúkmellű, kijafaszagyerekre. Mert nem fasza gyerek! Baromira nem, ha nem fogja fel, hogy az ország a fontos, nem a tyúxaros személye!
@iii: Mi soha nem fogjuk egymást megérteni, gyakorlatilag semmiben sem étek veled egyet.Mindenesetre az jólesett, hogy értelmiséginek tituláltál, még akkor is,ha negatív kontextusban tetted.Köszönöm:-)Nem kívánom folytatni a vitát, további szép napot!
"http://444.hu/2014/07/02/l-simon-nincs-ugy-es-alkalmas-vagyok-a-feladatom-ellatasara/"

Tulajdonképpen igaza van. Jó, párszor leállt válaszolni a riportereknek, de ezt tudjuk be a lámpaláznak. Legközelebb már jobban fog menni. Ezt leszámítva a feladatára (gerinctelen hazaáruló gombnyomogató mocsári ork) tökéletesen alkalmas.
@nincs_itt:

1. Hát hogyne, megteheted, csak akkor ne panaszkodj.

2. És azt nem tudod elképzelni, hogy
a/ változik az ember véleménye
b/ változik a párt
c/ egyik sem változik, de nem sikerül a céljaimat megvalósítani

Nem igaz, hogy az összes politikusa megfordult a korábbi nagy pártokban, Szabó Tímea, Juhász Péter, Karácsony Gergely, Kónya Péter, stb. nem volt semmilyen korábbi nagy párt tagja.

3. És?

4. De, a demokrácia lényege a vita. Ha nincs vita, akkor önkényuralom van. A CDU és SPD között is van, nem is kicsi, más kérdés, hogy ők meg tudnak egyezni és egyetértenek a közös demokratikus alapokban. Ezért tartanak ott, mi meg itt.
"Az ülésen újabb módosításról döntöttek, a legújabb változat szerint az fizet reklámadót, aki legalább 2,5 millió forintot költ havonta Google- vagy Facebook-reklámra."
444.hu/2014/07/02/l-simon-nincs-ugy-es-alkalmas-vagyok-a-feladatom-ellatasara/

Vagy fogpiszkáló, ha el nem basszuk. (Fidesz-sajtóosztály)

Hö.
Höhö.
@nincs_itt: És ki mondta, hogy nem Magyarország a fontos? Hihetetlen demagóg dumát nyomsz itt. Ettől még mégiscsak egy konkrét személyt kell megválasztani, nemdebár?
Vajon ki számlázott ki 25 milliót, amiért a törvénytervezetben arrébb tolta a tizedesvesszőt???

Még sosem éreztem ilyen intenzíven, mint mostanában, hogy valahol nagyon elcsesztem valamit. :(((
@iii: hallottál engem panaszkodni?
figyelj teljesen értelmetlen, mert csak a lényeget nem érted!
de ez már legyen a te bajod. én köszönöm megvagyok a demokráciában. csak gondoltam megosztom, hogyan is csinálják mások!

továbbá, NEM konkrét személyre szokás szavazni demokráciában, hanem arra a pártra/eszmére/világlátásra, ami nekem tetszik. Az sem igaz, hogy egy személy jeleníti meg!
Tudod, arra azért nem válaszoltál, sejtésem igaznak bizonyult, amit tőled idéztem!
Maradj meg az iszapbirkózásnál, "majdeccercsak jobb lesz" szövegnél, ja meg annál az irgalmatlan demagógiádnál, miszerint 1 személy megváltoztathat bármit. Az ellenzék teljes ereje is kevés lehet jelen állapotban, gondolkodj tovább... már ha megy!
@iii: a 4. pontra adott válaszod önmagában is jellemzi a mo.-i állapotokat. A lényeg a vita, VITA! miért? mert akkor úgy néz ki, mintha...
itt súlyos csend volt, csak néhány részletet osztottak meg a nagyérdeművel, 3 hónapig vakarták egymásét, utána kiálltak és elmondták, hogy mire jutottak!
Úgy néz ki, megint kicsit jobban fog menni errefelé. A zemberek meg elégedettek.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

"http://444.hu/2014/07/02/l-simon-nincs-ugy-es-alkalmas-vagyok-a-feladatom-ellatasara/"

Nem lepődnék meg, ha hirtelen kamerafóbiája keletkezne L. Simonnak...
Két nap alatt ekkora öngólokat lőni - ez még A Pártnál is szokatlan jelenség.

Hibázni persze lehet, csak nem érdemes a maf fiúgyermekénél...
Hmmm...

"Július elsejétől tilos káromkodni az orosz médiában és művészetben, a törvényt Putyin már alá is írta. Nem lehetnek csúnya szavak a színdarabokban, az újságcikkekben, blogbejegyzésekben, a könyvek borítóján figyelmeztetést kell elhelyezni, ha káromkodás van bennük, a törvénynek nem megfelelő filmeket pedig be sem mutatják a mozik.
...
A törvény az internetet sem kíméli, jelentések szerint a rendőrség külön káromkodásszűrő programmal keresi majd a csúnya szavakat az írásokban és a hozzászólásokban."

index.hu/kultur/media/2014/07/02/putyin_betiltotta_a_bazdmegelest/

Vajon itthon mikortól...?
@Csaknézek...:

Szegény, megpróbálta érvekkel alátámasztani a kabinet fércművét... hiba.

Rá kellett volna mutatnia, hogy elmúltnyolcév.

Nem lehet mindenki Hoppál Péter.
@Csaknézek...:

Felteszem, a rendőrségnek ott sincs jobb dolga.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
a hazánk naggyai:

Pop Si Món Hopp

DOK Thór Áll Pé Ter

Ke Ré Nyihahahaha Im Rus Kakakaka

és a többiek hová lett a papucskájuk meg a tejácskájuk

brühüyyy
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

"megpróbálta érvekkel alátámasztani a kabinet fércművét... hiba."

Ja, képzetlen játékos.
Bár némi hoppáliskola felismerhető volt, mert kétszer is megkérdezte, hogy "Mi a kérdés?"
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
hogyan találják meg?
ugye szoftos ver nem tud mindent...ha külön írom és közéje teszek egy és-t

ba és 'zmeg

az találat vagy nem?

akkor meg is bolondult a szoftoska

tanulékony szoftosakat kell készíteni milliókért

nabaz'meg

brühüyyy
@rodeo36:

"nabaz'meg

brühüyyy"

Mondatod első fele 3 kilót fog kóstálni, ha (ebben is..) követjük a Nagy Medvemódit.

Várhatóan magyar specialitás lesz viszont, hogy a "brühüyy" az eredeti törvényből ki fog maradni, de aztán jönni fog a lex brühüyy, és akkor...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

"Felteszem, a rendőrségnek ott sincs jobb dolga. "

Nyilván.
Ott is vannak don-ok.
Még ha kanyargósak is...
@rodeo36:

De valaki majd jót kaszál a szoftveren, a kurva életbe.
@Csaknézek...:

Igen jó taktikai érzékre vall 2014-ben az internettel, a pornóval és a trágárkodással felvenni a harcot.

Még pár hónap, és megkorbácsoltatja a tengert.
@rodeo36:

Azért az mégiscsak "szép" lenne, ha már egy kibaszott káromkodást sem lehetne dekódolás nélkül elsütni...

Ja, és vajon lenne-e nemzetileg unikálisnak nyilvánított, ergo védett és engedélyezett káromkodás? Mint pölö a "Terembúráját!", vagy a "Rézfánfütyülőjét"?

És ha igen, hogyan bírálandó el a "Terembaszottbúráját!" avagy a "Rézfaszúfütyülőjét!" kifejezések...? :o)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

"Még pár hónap, és megkorbácsoltatja a tengert."

Azért az elég nagy ki(censored) lenne, mert szegény Vitya csak egy vacak tavat tudna ütlegelni... :o)
@Csaknézek...:

A "censored"-hez némi magyarázat: ahogy ezeket a ge(censored) urakat ösmerem, a mi törvényünk visszamenőleges hatályú lesz, hogy a kánya vigye el*.

(*Engedélyezett Nemzeti Káromkodás)
@Csaknézek...: Nem tudom mi bajuk, tudhatnák, hogy a káromkodás, főleg a Felsőket emlegetik, az abszolút kereszténydemokrata.
"Mi a megoldás egy ilyen felsülésre? Hát az, hogy - a 444 posztja szerint - L. Simont most gyárt egy módosítót a frissen elfogadott törvényhez benyújtott módosítójához, ami - csiricsiribá - havi 25 ezerről havi 2,5 millió forintra emeli a határt.
Mit jelent ez? Hát például azt, hogy az ország adótörvényeit annyira sem átgondoltan és tervezetten szabják meg, ahogy én tajtrészegen eldöntöm a pultnál, hogy okés, még egy viceházmester simán belefér. Ott legalább mérlegelem, hogy van-e annyi a tárcámban és képes leszek-e hazabotorkálni. Micsoda tudatos háttérszámításokra utal, ha egy adó határértékét 10 poszt, 5 újságcikk és 3 cikizős videó miatt egy nap alatt a százszorosára emelik? Ezek alapján el lehet képzelni, milyen szellemi munka előzte meg a reklámadó 40 százalékosig felmenő sávos adótételeinek a meghatározását."

cink.hu/megint-modositjak-a-reklamadot-hogy-l-simonnak-ne-ke-1599120129
"hogy miért az ismerőseim kapták az állami megbízásokat...? jaj, ne legyünk már álszentek!"

(magában:) "ostobák. gyíkok. ha akarnánk, az értünk rajongó menetelő prolik száját tele is szarhatnánk, csurig, a kibuggyanásig, azok akkor is ránk szavaznának, és még vigyorogva meg is köszönnék. nem értetek ti semmit, büdös magyarok. 50 évig fogjuk a fajtátokat meglopni, köcsög magyarok, és még hozzá bele is fogunk ülni a nyakatokba. kaptok majd a pofátokba olyan feudalizmust, hogy arról koldultok. na, majd akkor megtanuljátok a rendet, köcsög magyarja!"
Amikor Orbán Viktor megszületett, egy vörös csillag hullt alá a felcsúti tanácsházáról.

Orbán Viktor 4 másodperc alatt rakja ki a Rubik kockát a szemhéjával, úgy, hogy közben nem is pislog.

Orbán Viktort nem a gravitáció tartja a földön, csak szeret néha gyalog járni.

Chuck Norris nem fél Orbán Viktortól, de azért a biztonság kedvéért ő is rá szavazott.

Orbán Viktor csak a magasságához képest alacsony.

5 gyerekéből 3-at maga Orbán Viktor szült.

Orbán Viktor a seregben szájjal kapta el a tanklövedékeket és a föld-levegő rakétákat. A levegőben!

Orbán Viktor a felcsúti pályán egyszer leszúrt egy szögletzászlót, és amikor kihúzták, nagy sugárban tört fel a tej, a méz és a kánaán.

Orbán Viktor egyszer mosolyt fakasztott Áder Jánosból.

Orbán Viktor képes járni a tejbegrízen.

Orbán Viktor soha nem néz kérdőn, csak felkiáltón.

Orbán Viktor 2 000 000 magyar szót ismer fejből, de ennél jóval többet használ.

Orbán Viktor egyszer egy Felcsút-Balatonlelle meccsen kezezett, és az arannyá változott labda betörte az ellenfél játékos fejét, de az nem haragudott meg.

hircsarda.blog.hu/2010/07/04/9212_orban_legends
@Csaknézek...:

meg van ez hekmekükütyűlve úgy, hogy a radairossebb sem ismeri ki magát ebben a nerszekérben hogy teknék meg tövig a kotmánnyal

brühüyyy

majd ha iszom utána olvassátok addig csak számoljátok
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
pájáz'megbaz'meg

hátha megkapod és akkor nekem jár a findersfee meg a pofám haboschra

brühüyyy
@Csaknézek...:
meg lehet a szoftost kavarni mert variálni fogom az "y"-ok számát 4 és 12 között, majd nagyhírtelen árváltok '/x'-re...és ha már azt is megtalálja és még nem ítéltek halálra (vagy nem röhögtem magam halálra)

akkor lesz helyette:

"gógyigyagya"

és ezt ne merjétek plagizálni mert copyright-osch

brühüyyy a szencségit

és ha helyessíráschi hibákkal operálunk akkó' mi lesz a szoftikával leszopja?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Nédd mán! Ennek a szardarabnak van érettségije:
img8.hvg.hu/image.aspx?id=c417b5a0-fbfa-41c1-a870-b361b618dfa6&view=7fcefbf8-ac48-4ee6-aef5-32203afa118c
Osztán még csak egy rakás gennyes ürülék.
@közrabszolga: süt a gyerekről, hogy látens.
@közrabszolga:

néééémmmmmmmmmáááááá'
Dr Dr Dr BSc MSc PhD Novák Emőke

hogy miből arra nem emléxik

brühüyyy

szép csíkos nyakkendője van fussa a magyar népből nekijje isch
@xvxvxv:
figyeld a kéztartását meg a szép egyenfrizuráját, ugyanúgy mint a szijjgyátónak az is doktorka? de miből?

brühüyyy
Gyerekeknek rendez ketrecharcot a Betyársereg

A régiós klánok edzőtermeket üzemeltetnek, ahol a tagoknak kötelező a fizikai-harci képzés. A múlt hónapban egy tizenhat éves fiúnak leszakadt a tüdeje. Többen súlyos sérüléseket szenvedtek. Az egyik versenyző kis híján megfulladt a viadal következtében. És ez csak a kezdet.

index.hu/x.php?id=inxinx2&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Findex2%2F%23bloghu%2Fboszanett%2F2014%2F07%2F01%2Fsotet_erok_208

-

Hiába hálálkodott a spanyoloknak, a lengyeleknek a jobbikos

Megköszönte, hogy nem támogatták a Pride-ot. Nem kellett volna ezzel villognia.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2014%2F07%2F02%2Fhiaba_halalkodott_a_spanyoloknak_a_lengyeleknek_a_jobbikos%2F
A T-Systems és a Synergon üzemeltetheti a nagy sikerű Futár rendszert

5 éven keresztül tartják működésben, amiért 5,3 milliárd forintot kapnak cserébe. Ez havi 88 millió 250 ezer forint. A két cég működteti és javítja majd az informatikai hátteret, a wifi-hálózatot, a járműveken lévő fedélzeti egységeket és utastájékoztató eszközöket, a közterületi kijelzőket, a jelzőlámpa-befolyásoláshoz szükséges modulokat, a mobilos utastájékoztató alkalmazást. A rendszer üzembeállítása két évet késett és hétmilliárdba került, és a Synergon kivitelezte. (MTI)

444.hu/2014/07/02/a-t-systems-es-a-synergon-uzemeltetheti-a-nagy-sikeru-futar-rendszert/
Hajrá RTL!
EUretolt helyörség???
Egyesülhet az Origo a Sanoma egy részével

Közös céget gründol a Telekom és a Centrál csoport. Lehet, hogy megszűnik vagy az Origo, vagy a Hír24. Itt zajlik körülöttünk az online történelem

cink.hu/egyesulhet-az-origo-a-sanoma-egy-reszevel-1599029842
@közrabszolga:
miért feltűnő ez?
az orbánnak is van, semjénnek is, szijjgyártónál nem vagyok biztos, hogy a dajcstami már legálisan is elvált tőle, a kövérlaca meg hát ugye az örök orbánbaesett és titokban a festett képe előtt maszturbál...és a többiek sokat a popsimonért semadnék és akkor még mindegyiket nem is mondtam

a katasztrófális múzeum izgazgatónője is lesby csak rá kell nézni olyan katonás mint egy tűzoltó

és a többi?

brühüyyy

a Rafael Nadal nak is több jachtja van mint nője
@nincs_itt: Na jó de ő az EP elnöke a másik meg csak egy magyar parlamenti képviselő.:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

éppen tegnap volt nagyba'szó a Dr Hoppál-ról mijafaszra is jó egy doktorátus...feldugta és már csak mozgatnia kell

brühüyyy

mint kedves fűegerünk mondá: Einstein nem igen írta ki, hogy Dr és Heisenberg sem, pláne, hogy nem is találják mióta helytelen" lett
@rodeo36: Tudod mit? Inkább hajrá Kolumbia és Costa Rica. :)
@közrabszolga: erről beszéltem, ennek a humanoidnak nincs éreccségilye! megvan a 4 gimnáziom, de az abitur csak nem sikeredett...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: mehetnél kirándulni a budai hegyekbe, pilisbe, megnézhetnél egy múzeumot, strandolhatnál is.
@rodeo36: eccerű az wazze(naerre szűrgyetek rálya!) ánnó decibell szílygyártó volt a legfiatalabb kép vi sellő, miközben hongatya, aközben oskola. meg dísz és doktori issch!
@nincs_itt: Ezek alapján vezethetné az EP-t is. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: áááá, Dzsibriel! ne fárasszá! há' mijaza EJJU? mi? ott képen is láccik, hogy "Tagok legyünk vagy szabadok?" ő szabad, mentes bárminemű ismerettől és a gerinctől szintúgy. Te asztat tuttad, hogy Miskolciában zsidó származású a dzsobbikos polgármester jelölt? csak nem betette a kezét a tuggyukkik lába, oda is???
ne mentegesd, 3 doktorival, tudod amilyet a dzsobbiknál is divat vásárolni, sem lenne más az a szénalapú életforma!
@nincs_itt:

a zemőke egy nagyon fájintos kis buzi...

mi'csinyált életében? tiltakozott, bármi ellen, mert ha nem tiltakozik akkor észre sem veszik, hogy létezik

alkotásra képtelen selejtes szénalapú tákolmány

biodegradavel

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: cica bogaram, ugattam volt már egy párszor, hogy német iGZ által meghatározott legkevesebb órabér, szakmunkásnak 10,22 bruttó. ha igaz, hogy a magyar akár 2 eurót is meg mer keresni, akkor azonos havi óraszám mellett azért markáns a különbség! illetve van egy magyar kollegám, kalandvágyó ürge, ezért gyakran látogat Mo.-ra. Közölte, hogy az üzemanyag drágább, a sör és egyéb alapvető élelmiszerek is drágábbak, mint itten.
ha nektek ez jó?!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
van ahol ez 2 egész hétig van és minden nap és éjszaka és milliárd dolláros bevételekkel, mert mindenhonnan jöttek

van ahol és van ahol nem

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: aha, falura elmegy városban meg nem nézik? csak gyűjjön az a píz, mer' kitrákotty!
@rodeo36: felőlem! az sem zavar, ha zsebében kipattog a kukorica, annyira meleg a csávó. remélem, rinyálni fog egy kört a prájd mijatt! ja, mert az összes cimbi résztvevő lesz! ki ne derüljön...
Egy kis külpolitikai érdekesség. :)

Tudták hogy Barack Hussein Obama amerikai elnök volt az aki szabadon engedte a világ legveszélyesebb terroristáját ki később az ISIS terrorszervezet vezetője lett? Már hivatalosan a Daily Mail szerint is!

www.dailymail.co.uk/news/article-2657231/Revealed-Obama-RELEASED-warlord-head-ISIS-extremist-army-five-years-ago.html
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: számára a következőket javaslom, mint vezethető dolgok:
- kecske (egyébre is jó nekijje)
- ipari áram, lehetőleg 3 fázis
@rodeo36: egyébként ha már végképp disznóként fetrengek, jöjjön az Év Legnagyobb Coming Outja!

a csontmeleg kollégám szerint a Zsoca olyan forró, mint egy vasaló, "nekem elhiheted! :DDD"
@nincs_itt: Na de kérlek, ő egy egyetemet végzett tanár ember. :)

youtu.be/Y5JwRIPXvio
@punkfrog: annyira butus, annyi értelmes dolgot csinálhatna mondom, de nem, hanem elmegy hülyéskedni
@Penivaldes: óóó, ne má'!!! az ilyenkor A HÍRFORRÁS! egyébként, meg a pirézek és tuggyukkik áfiuma!
@punkfrog: Én normalitás és családpárti felvonuló leszek. Amúgy ellentüntetés szerintem nem ott lesz.:)
@nincs_itt: én úgy tudom, hogy nem az a újságírás csúcsa
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: kija micsoda? áááá, a tuggyukki dzsobbikos, ájvé! de nagy córesz! kiugrott a maceszgombóc a libanyak levesből!
Chábád Szegedi után ez má' smafu! szimplán hücpe! ahogy azt kell egy dzsobbikosnak!
@nincs_itt: Ne légy butus. A cikkben meg vannak jelölve egész pontosan a tények forrásai is.
Másrészt miért teszel úgy, mintha te sem tudnád pontosan, hogy mi zajlik a háttérben? :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: aran barátom, drága cimborám! ne hivalkoggyá' csinyájjad!
elviszed a gyerököt is? hurrá! ajánlhatok?
mongyuk, ha jó idő van, strand, állatkert(igaz itt neked kifelé lehetnek gondjaid), kirándulás, piknik a szabadban, városnézés, beszélgetés a sokszínűségről usw, usw, usw
@nincs_itt: Te is tudod, hogy nálam ez már rég nem jön be.:) Amúgy teljesen korrekt a levele Slomókának.

"Ön távol a miskolci számozott utcáktól azt állítja, hogy a Jobbik a szegényeket akarja kikergetni Miskolcról. Téved. A Jobbik az igényteleneket akarja igényessé tenni, mert ezt várják el a ma még semmibe vett törvényeink. Akik ebben nem partnerek, azoknak valóban nincs keresnivalójuk nálunk, így Ön nyugodtan befogadhatja őket, hogy megismerhesse a bennük rejlő „értékeket”.

Ön azt állítja, a Jobbik összeírná a zsidókat, így engem is. Téved, többszörösen is. Magyar vagyok, és magyar állampolgár. Csak magyar. A Jobbik nem a zsidókat, hanem a kettős állampolgárokat akarja összeírni, hiszen egy képviselő nem szolgálhat két hazát. De ezt Ön is tudja, hiszen így van ez az izraeli Knesszetben is.

Ön azt állítja, hogy a Jobbik vezette be a származás szerinti kollektív bűnösség elvét. Ismét téved! A Jobbik soha nem állította, hogy akár a cigányság, akár más etnikum egésze mélyigénytelen, a bal- és jobbliberális véleményformálók mégis mindig a cigányság egészére asszociálnak ezen kijelentés hallatán. Ezt kérje számon rajtuk! A Jobbik a kollektív bűnösség elvét mélységesen elítéli, így elítéljük azt is, hogy a zsidó megmondóemberek a magyar nemzet egészét teszik felelőssé a zsidó holokausztért, elvárva azt, hogy honfitársaink olyan bűnökért is bűnhődjenek, amelyeket nem követtek el, sőt nem is éltek akkor, amikor azokat elkövették. Az én dédapámat nem a magyar nemzet ölte meg, hanem egyes emberek, akik ha máshol nem, az isteni ítélőszék előtt elnyerték méltó büntetésüket.

Büszkén vállaltam a Jobbik felkérését, mert évek óta tagja és önkormányzati képviselője vagyok ennek a közösségnek, és biztosan tudom, hogy ez a párt hozhatja el a szebb jövőt Magyarország számára. És ebben a szebb jövőben természetesen helye van minden tisztességes állampolgárnak származástól függetlenül. Ellenben mondok én valamit Önnek mint zsidó felmenőkkel rendelkező magyar ember: itt lenne végre az ideje annak is, hogy a magyarországi zsidóság és különösen annak vezető rétege magába szálljon. A szüntelen vádaskodás, önsajnáltatás és a magyarság megvetése helyett végre elgondolkodhatna, hogyan jutott oda és abban milyen saját felelőssége van, hogy önmagát szinte teljes egészében azonosította a baloldallal és a liberalizmussal, vagyis azzal a politikával, amely rendre beletapos a magyarság érdekeibe és értékeibe. Ha ezt a kérdést végre feltenné és őszintén tenné fel egy zsidó vezető? Nos, az lenne az első érdemi lépés a megbékélés felé.

Egyben egyetértek Önnel: minden ember csakis a maga tetteiért és cselekedeteiért felel. Éppen ezért ha az Ön döntéseit nem egzisztenciális, hanem erkölcsi szempontok határozzák meg, Ön is egyet kell, hogy értsen velem abban: nincs helye a kollektív felelősség kettős mércéjének. A magyar nemzet semmivel sem tartozik a zsidóságnak. Se bűnbánattal, se jóvátétellel. Ha Ön nem így gondolja, akkor én is aggódom. Egyszerű honpolgárként. Magyarként a magyarokért.

Jakab Péter, a Jobbik miskolci polgármesterjelöltje"
@Penivaldes: Ha tájékozódsz te is gyorsan tudni fogod.:)

@nincs_itt: Strandon és állatkertben is mostanában voltunk. Amúgy nyugi lesz egyéb programunk is a hétvégén. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: figyelj, engem az ilyen konteók nem érdekelnek. ugyanis ez a demokrácia része, hogy hibázik olykor az igazságszolgáltatás, mindkét irányba!
továbbá, mondottam volt, hogy igen gyengécske az angolom, mivel nem vagyok hajlandó marginális nyelvekkel foglalkozni!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: nekem a kettős állampolgár képviselők összeírásával kapcsolatban az érdekel, hogy a romániai magyarokat is összeírnák? vagy rájuk nem vonatkozik?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: csak átfutottam, soroljam a hibákat? csak azért mert "egyetemet végzett, tanárember"
a másik vége, hogy nem kell a melléduma, nem azért írta mercsak, hanem mert Köves Slómo megkérdezte tőle, hogy miért teccik hüjének lenni, drága hitsorsosom? Erre az "egyetemet végzett, tanárember" ennyit bírt összehozni...
csak azt nem írta oda, hogy: ez fizet errefelé a legjobban, de ha van jobb ötleted, küldjed!
@xvxvxv:
ha a tömjén-ről van szó akkó' már régóta ránézésre tu'tam...

az a bányaló amin körbehordozzák az is ügyeskedett nála

brühüyyy
@rodeo36: ne sértegesd azt az állatot, vannak szép kancák is arrafele!
meg a semmilyen zsófi el sem bírna egy ilyen (szömre, nóniusz) jószággal!
@Penivaldes: Általában az a hasznos ha többféle forrásból.
@nincs_itt: "Erre az "egyetemet végzett, tanárember" ennyit bírt összehozni..."

Slomónak bőven elég ennyi is. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: azért nézesd át a nyelvhelyesség ellenőrzővel(magyar fejlesztés), ha winfostot használd. utána csodálkozz! ez egy dzsobbikos! durvára magyarisch meg balkánisch!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: cicám, tudod egy ortodox rabbi, az nem "egyetemet végzett, tanárember", kicsit több...
ez azért átható a jakab leveléből is! legalább a középiskolás szintet megütné... de fogalmazni sem tud...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: igaz, mert minden forrás más és más, az egyik savanykás, a másik frissitő, és a benne lévő elemek is mások és mások
na pá! majd holnap eccercsak!
@Penivaldes: Persze. A javaslat lényege az, hogy a parlamenti képviselők kettős állampolgársága ugyanolyan nyilvános adat legyen, mint mondjuk a vagyonbevallásuk.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
nem ez nem ellentüntetés, csak véletlen egybeesés!
Nem volt más hely a városban?
"Mindenekelőtt örömmel tájékoztatjuk szimpatizánsainkat, hogy a bíróság hatályon kívül helyezte a rendőrség korábbi betiltó határozatát, így az eredeti terveknek megfelelően 2014. július 5. napján 14:45 órától 16:00 óráig a Kossuth tér és az Alkotmány utca sarkánál megtarthatjuk rendezvényünket."

"Budapest Pride Felvonulásra, amelyet július 5-én, szombat délután tartunk. A gyülekezés 15 órakor kezdődik a Kossuth Lajos tér és az Alkotmány utca találkozásánál, a felvonulás 16 órakor indul!
L. Simon megint jót szerepelt az RTL Klubon

Tegnapi lebőgése után megint az RTL Klub kamerája elé állt L. Simon László, akit a reklámadó módosítójáról kérdeztek, és azt is elmagyarázta, szerinte miért kézenfekvő, hogy ismerős cégeket hívott meg egy kommunikációs tenderre.

hvg.hu/itthon/20140702_L_Simon_megint_jot_szerepelt_az_RTL_Klubo
na mizu? orál viktor kiráj uralkodik még?
címlapos halálhír ? ma sem volt?
@Penivaldes: PLd. itt van ismét néhány érdekes részlet, más forrásból. :)

A Foreign Policy (FP) külpolitikai szaklap szerint Jordánia lehet a 21. század Szarajevója: abban az értelemben mindenképpen, hogyha az Iszlám Állam (IÁ – korábban: Iraki és Levantei Iszlám Állam) radikális fegyveresei benyomulnak a Hasemita királyság területére, olyan történelmi események vehetik kezdetüket, amelyekhez hasonlókat az első világháború kitörése vezetett. A szíriai és iraki háború egymásba fordult - írja az FP, és most egyre jobban úgy fest, hogy Basár el-Asszad, Irak, Irán, valamint Oroszország is beszáll a harcba az IÁ-val szemben.

www.foreignpolicy.com/articles/2014/06/30/the_real_red_line_in_the_middle_east_jordan_isis_islamic_state_iraq_syria
@nincs_itt:
1961 NYNY MET és egy néger énekesnő majd 40 percig a teljes 3500 közönség felállva tapsol

még a teljes felvételt nem találom de ezt hallgasd meg

www.youtube.com/watch?v=wp65VKrjNgU

brühüyyy
"A miniszterelnök politikai vetélytársai elcsendesítésére, megfenyegetésére használja az állami hatóságokat, állította Szijjártó Péter, a Fidesz szóvivője. A párt azonban mindenkit megvéd, akivel a hatalom ilyen módon akar eljárni. Szijjártó szerint hiába tagadják, hogy az adóhatóság vizsgálatának politikai okai vannak, az élet erre rácáfolt.
Szijjártó mindezt 2007 októberében mondta, miután APEH-vizsgálat indult Orbán Viktor Fidesz-elnökkel és Kubatov Gábor pártigazgatóval szemben. Akkor a Magyar Nemzet írt a tervezett vizsgálatokról, azt állítva, hogy azokat a miniszterelnök kezdeményezte, azonban a kormányszóvivő tagadta, jelezve Gyurcsány Ferencnek nincsen lehetősége ilyen vizsgálatok elrendelésére."
index.hu/gazdasag/2014/06/25/szijjarto_a_miniszterelnok_politikai_celokra_hasznalja_a_hatosagokat/

Ez a Szájtátó azért tökös gyerek... :)
Ja, nem... 2007.
Egy balfasz...
@nincs_itt:
ezt lehet, hogy megtalálod egészben

www.youtube.com/watch?v=-qNw3Nd5e5E

brühüyyy

jobbat ne keress
@nincs_itt:

Try to find three artists of their matched calibers, to sing Norma, today. .. Not gonna happen!!

brühüyyy
@rodeo36: Miért írsz marginális nyelven neki? :)
L. szájmon L. úgy osztogatja a közpénzeket a haverjainak mintha a sajátja lenne, az ügyészség meg csak néz bambán ki a fejéből.
Pedig úgy gondolom hogy itt lenne dolog felgöngyölíteni ezt a maffiahálózatot.

Akkor meg prüszkölnek a rohadékok ha a norvég pénzeket nem ők oszthatják.
@punkfrog: Az LMBTQ felvonulással nem az a legnagyobb baj, hogy a többségi társadalmat vizuálisan sokkolja. Igazi bűne, hogy egyszerre kriminalizálja a szexuális érintettség tekintetében többségi és kisebbségi társadalmat.
A kisebbséget azért, mert álságos módon azt próbálja elhitetni, hogy ilyenek a melegek. Ez pedig ordas nagy hazugság, mivel egy normális értékrendű, saját neméhez vonzódó fiatalnak vagy idősnek esze ágában sincs a Budapest Pride-hoz hasonló gusztustalan tangarázáshoz asszisztálni. A másik oldalról, a heteroszexuális többséget azzal bombázza, hogy ha nem fogadja el a szexuális exhibicionizmusnak ezt a szélsőséges fajtáját, akkor jó esetben homofób, de valószínűbb, hogy rasszista is. Így uszítanak minket szépen egymás ellen, normális gondolkozású heterókat és homókat. (Érdemes erre a linkre kattintva elolvasni annak a lánynak az írását, aki a tavalyi Pride szervezőjeként leírja, a többi rendező hogyan közösítette ki az egyenlőség nevében heteroszexuálissága miatt.)

pixel365.blog.hu/2012/07/26/budapest_pride_belulrol_kulonvelemeny
@Oxica:
Naná, hogy a haverjainak osztogat, nem az ellenségeinek!
@Oxica:
Ebből unortodox adócsökkentés lészen a végén!
Ami felcsökken...
Mindent a Népért!
Éljen a Párt!
Éljen a "demokratizálódó" nyugatbarát és az EU-ra ácsingozó Ukrajna. :(

Megszűnhet a magyar nyelvű felsőoktatás Kárpátalján. A kijevi törvényhozásban tegnap elfogadott jogszabály értelmében Ukrajnában a „felsőoktatás nyelve az ukrán”, s így majd’ minden tantárgyat ezen a nyelven kell tanítani.
A javaslatot még májusban nyújtották be a kijevi parlamentben. Akkor Orosz Ildikó a beregszászi II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola vezetője úgy nyilatkozott: a javaslat veszélybe sodorhatja az intézmény létét, hiszen ott a tantárgyak nagy részét magyarul oktatják.
Az ukrán kormány az óta annyi „engedményt tett”, hogy néhány tárgyat az országban élő kisebbségek nyelvén is lehet majd tanítani (pl. nyilván a magyar nyelv és irodalmat), ám ezeket is csak akkor, ha biztosítani tudják az ukrán nyelvű előadásokat is.
A tervezetet tegnap az ukrán törvényhozás elfogadta. Az ukrajnai eseményekre amúgy oly érzékeny magyar média ingerküszöbét ez ez esemény nem érte el. Különösen ordító a csend a kárpátaljai sajtóban. Szerda estig (tehát több, mint 24 órával a jogszabály megszavazása után) egyetlen egy helyi magyar nyelvű portál sem adott hírt arról, hogy veszélybe kerülhet az egyetlen magyar felsőoktatási intézmény. A kárpátaljai helyzetet jól ismerő forrásink szerint a régió sajtóját (beleértve a magyar orgánumokat is) szinte teljes egészében Viktor Baloga, a jelenlegi kijevi kormányhoz hű helyi oligarcha tartja kezében. Nos, a jelek szerint szoros a gyeplő...

jobbegyenes.blog.hu/2014/07/02/akcioban_a_demokratikus_ukrajna_felszamolnak_a_magyar_nyelvu_felsooktatast
@nincs_itt:
keess rá erre

www.youtube.com/watch?v=9xnxzJ44lKM

brühüyyy
ha nem tanálod szóljál, eltűnt...ott ül Isten Jobbján

isten nincs
Klikszámban vezet guma blogja:))
Nem ártana besegíteni, a paraziták ellepték rendesen. Help NERtársak!!!
"Nyílt levélben reagált Jakab Péter Köves Slomó ortodox rabbi üzenetére a Jobbik részben zsidó származású polgármesterjelöltjéhez. Ebben Jakab kijelenti, hogy Köves hiába aggódik, mert a Jobbik nem antiszemita párt."
index.hu/belfold/2014/07/02/nehez_a_jobbikosnak_nem_zsidozni_jakab_peternek_sem_sikerult/

IMÁDOM! :)))

Ez tényleg olyan szép és megható...
Csanci felkészül, hittezsvére úton van!
A megtérése fázisain majd lesz móka és kacagás.
Szerintem a Moszad direkte épített be ennyi zsidót a Jobbikba...
A következő ki lesz?

Viszont hazudni már rendesen tud legalább ez a szerencsétlen díszpöcs:
"Ezután Jakab jogosan rója fel, hogy Köves rabbi pontatlanul idézte Gyöngyösi Márton híres parlamenti felszólalását, illetve annak jobbikos értelmezését. Jakab szerint:
A Jobbik nem a zsidókat, hanem a kettős állampolgárokat akarja összeírni.
Ez azonban így szintén nem pontos: Pál Gábor szóvivő ugyanis azt mondta, hogy a zsidók összeírásáról beszélő Gyöngyösit félreértették, ő "csak a fontosabb közéleti tisztséget betöltő izraeli-magyar kettős állampolgárokról" beszélt."

Az a Schneider is gyanús, miből németesíthetett az??? :D
Szép, hiteles emberek ezek, olyan gerinccel, mint a csiga. Az elvekről meg ne is beszéljünk...
@Knósszosz:
Hülye perverz... miket nézegetsz Te?
Semmi egészséges életösztön nincs benned? :((

browhair.blog.hu/2014/07/02/vynessa

Csak, hogy "taníccsalak"! :D
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Nem érdekelnek az autók.
A Blue Danube viszont szép... Strauss kisujjában több volt, mint az egész BMW gyár tervezőgárdájának a fejében. Lehet vitázni, de nem érdemes.

Egy húszmilliós szar évek múltán szétrohad és megy a kazánba, de Bach, vagy Mozart mióta is... na.
@Knósszosz: na azért az sem volt semmi, amit a BMW tervezői csináltak, az is az emberi elme fénye
@Penivaldes:
Persze, csak azt egy team...
Nem rossz, nem mondom, de engem már nem érdekel. Van sokkal szebb és fontosabb.
Kipihented az éjszakázást? Nem egy jó meló, tudom, csináltam.
@Knósszosz:
mivan? Pennyke az éjszakai életben melózik?
Na, mesélj, lemaradtam. :)
@Penivaldes:
Nem, nem komoly...
Olyan nincs, hogy komoly, mert akkor van komolytalan is...?!
Én klasszikusoknak hívom, szerintem ez így van rendben, és van a másik oldal, amin meg felnőttem, nem tagadom le azt sem!
Így kerek a világ, de perze van amerre kerekebb lesz - idő kérdése:))
@Penivaldes:
Lusta dicnó ez is csak, azt hiszi mi mindig iszunk... pedig de.. :D
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
Neeem... ha jól sejtem rezidensként éccakára volt beosztva. Tévedek Peni?
@DR. INKVIZITOR: Akkor az miért volt baj ha Hagyó is osztogatta a lóvét a haverjainak?
@Penivaldes:
A jobbiknál? Netán egy jobbikos zsina... imaházban? Amennyi igazhitű, arabbarát ott van... kell egy kemény kéz!
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
Ne izélj már, a Fradi is jobban teljesít:
sportgeza.hu/futball/2014/07/01/sliema-ftc/

Na, most akkor oda lehet járulni a fiúknak az urnához, és beledobálni az utolsó fillérig azt a közpénzzt (oppardon TAO- izét), ami elment repülőjegyre, szállásra, masszázsra, zacsivasalásra, napidíjra és extra prémiumra.
Ezeket mikor küldik már el málenkij robotra, felásni Nyízsnyíj Novgorodi stadiont, uborkaültetvény létesítés céljából - persze közmunkás bérért?

De majd ez ki lesz köszörülve( a csorba), mert a Fradi stadion avatóra jön a Chelsea...
Már most beszerzem a hűsítő kendőket a homlokomra (olyan volt Malévos izéket...), meg egyéb olyan medicinákat, amelyek csökkentik a röhögőgörcs okozta nem kívánatos rekeszizom deformitásokat, és akkor még nem is voltam kellően óvatos... szóval majd figyelek.

Hajrá Far-di!
@Knósszosz:
És ócskavas thurul a sztadhióón előtte... azdeszép!:))
Majd a fideszjézus óriásplakáton megüzeni a fecebook-nak, a google-nek, Billgécnek, ET-nek, meg a belga szüfrazsetteknek, hogy Magyarország nem hagyja magát, és fizessenek!
@huzzadneki shakespeare:
Fideszribancok életmódját, igényeit finanszízozni nem olcsó!
Putyinnak meg fontos a tisztaság, ha már Orálka megy hozzá...
hogy rohadnának meg:

Nyugdíj: a gyerekszám alapján változhat a számítás?

Egyeztetést kezdeményez az új családpolitikáért felelős államtitkár azon nyugdíjjavaslat elemeiről, ami szerint az kapna nyugdíjat, aki elegendő gyereket szül.

hvg.hu/gazdasag/20140703_Nyugdij_a_gyerekszam_alapjan_valtozhat_a
és itt tartunk ma:

Hivatalos: Államosítják a Fővárosi Csatornázási Műveket és az FKF-et is

Az FCSM többségi tulajdonrésze felett jelenleg Budapest önkormányzata rendelkezik, míg 25 százalék plusz egy szavazatú tulajdonhányadát a német Berlinwasser Holding AG, valamint a francia Veolia Environnement S.A. birtokolja. Az FKF már jelenleg is nonprofitként működik.

hvg.hu/gazdasag/20140703_Hivatalos_Allamositjak_a_Fovarosi_Csatorn

-

Kisvárosnyi tömeg vár műtétre Magyarországon

A legtöbben, 27 ezren szürkehályogműtétre várnak, de térdprotézisre is majdnem tízezer beteg vár. Megugrott a mandulaműtétre várakozók száma is.

hvg.hu/itthon/20140703_Kisvarosnyi_tomeg_var_mutetre_Magyarorsza

-

a főcsaló off-soros már csak tudja:

Lefejezik az állami cégeket

Lecserélik azon állami cégek vezetőit, amelyek az új nemzeti fejlesztési miniszter szerint nem működnek hatékonyan.

hvg.hu/kkv/20140703_Lefejezik_az_allami_cegeket
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

Igazad lehet, ha Andy Vaja kisnyugdíjas lenne gurulósszatyorral meg csirkefarháttal, mindjárt nem volna az a fülig nagy szerelm.
Meg persze, a Lézer se lenne olyan kapós, ha a kincstár kulcsa nem lenne a nyakába akasztva, és a hasán kéne megspórolni a villanyszámlát.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Én nem tudom, civilizált országokban ez az egész pride nem téma. Elmegy rá boldog-boldogtalan, huszezer meleg meg százötvenezer hetero, inclusive polgármester, miniszter, stb, vonulnak, vigyorognak, integetnek, hazamennek. Jövőre veled ugyanitt. Ennyi. Csak Nyugat-Balkánon szoktak a latensek kiakadni, és frusztrációjukat kidagadt nyaki erekkel (és álló farokkal?) történő üvöltözéssel kiélni.

Én azt nem értem, ha valakit frusztrál a látvány, mi a fasznak nézi? Annyi szép hely van Budapesten, ahova el lehetne menni. De a tudat, hogy azok (!) ott vonulnak, és azok (!) mit csinálhatnak éjszaka, az valóban iszonyú !!!!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Rendben van, legyen. De hogy akkor ember nem lesz, aki nyugdijjárulékot fizessen, mert aki teheti, és eddig még nem azon volt, egészen biztosan minimálbéren lesz. A tököm fizessen nyugdíjjárulékot, ha nem kap belőle vissza.

Egyébként meg: a nyugdíjat amikor kitalálták, pont azért találták ki, hogy a dolgozó ember öregkorára ne legyen csak a gyerekeire szorulva.
Tehát akinek sok gyereke van, (akik tudnák segiteni) annak jár a jobb nyugdij, akinek meg nincs, aki öregkorára egyedül marad, annak nem. Fasza. Viszont akkor hagy tegyek már egy olyan javaslatot, hogy a gyerekteleneknek ne kelljen hozzájárulni a mások gyerekeinek a felneveléséhez, családi pótlék, gyes, adókedvezmény, mijafaszom. Pl kevesebb járulék fizetésének formájában. Vagy ilyesmi.

Basszátok meg, ebben az országban annyi árok lesz a társadalom egyes rétegei között (jobb-bal, aktiv-nyugdijas, dolgozó-inaktiv, gyerekes-gyerektelen) , ez az ország egyre inkább egy ótvaros pöcegödörré válik.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Tudom, hogy huszonévesen egy normális ember nem a nyugdíjával foglalkozik, amikor családot alapít.
Ahelyett, hogy az éhező gyerekek problémáival foglalkoznának, versenyt hirdetnek az ostoba ötletek terén. Egészen elképesztő.

Még egy-két ilyen ötlet, és tuti, hogy nem jönnek haza a fiatalok.
@Orica Középföldi: egy közülük, és a közoktatás, és az egyetemi kézivezérlés, és az egészségügy, és a magántulajdon, és és, lehetne folytatni...

Kivonulhat az állam a főiskolák fenntartásából

Az Orbán Viktor személyes közbenjárására kinevezett államtitkár megszüntetné a szerinte felesleges szakokat, és elvenné a pénzt az intézményektől.

444.hu/2014/07/03/kivonulhat-az-allam-a-foiskolak-fenntartasabol/
@DarthVader:

"Én azt nem értem, ha valakit frusztrál a látvány, mi a fasznak nézi?"

Pont ez jutott eszembe tegnap, amikor olvastam G nyomulását a témában.
Ahelyett, hogy örülne, ő nem meleg, kimegy az álszentek közé.
Ez az öngerjesztett frusztráltság igazolás számukra, nekik van igazuk. Ez pedig alap a további frusztrációra.
Ördögi kör ez:))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Nemcsak az igaz, hogy az ember ne beszéljen, ha iszik, de akkor se beszéljen, ha nem gondolkodik.

Ez az államtitkári antré azt jelzi nekem, ezt kapta feladatul. Micsoda mondat az, hogy szerinte felesleges?

Régóta vita tárgya a felsőoktatás szerkezete és a társadalmi igény/szükséglet összehangolása. Jellemző módon nem szakemberek foglalkoznak vele, hanem pl. Parragh és Demján mond megfellebbezhetetlen véleményt.

Tényleg tombol az ostobaság.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: elegendő számú gyerek...az se baj ha nyúl, csak röfögjön?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ennél már csak a buzilobbi néz ki faszparasztabbul. :)
horti egy barom, és azok nagyrésze is, aki hájpolja azt az idiótát
@Orica Középföldi: kontraszelekció, ennyi, a hülye csak nála hülyébbet vesz fel maga mellé

@Penivaldes: a kvótát teljesíteni kell, igaz az is, hogy volt valami képzettséges szorzó is, de a leendő szétcseszett oktatási rendszer alapján ennek sem lesz jelentősége

off

a műszakod vidéken, vagy Pesten van?
@Knósszosz: :)))

eszméletlen jót nevettem! csúcs vagy! :D
a segítőkészséged külön értékelem. fantasztikus...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: vidéki vagyok.
tudnom kéne, meg a többieknek is, hogy mennyit kell összeszülnöm
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): no, no! :)

azért ez nem ilyen egyszerű, te számítógépzseni! :DDD
azért az a barna, hol van a gejzától, akivel dumálni is lehet?
na ugye!
08:27
L. Simon tendere: a vesztes cégek az NKA-nál kaptak megbízást

Azok a cégek is megbízást kaptak az Nemzeti Kulturális Alaptól, amelyek nem nyertek az L. Simon László vezette Velencei-tó és Térsége, Váli-völgy, Vértes Térségi Fejlesztési Tanács kommunikációs tenderén. Az NKA alelnöke akkora L. Simon volt.
Rovat: Itthon
Szerző: hvg.hu

08:26
Megvan a paksi kormánybiztos – 40 fős titkársága lesz

Aszódi Attila fő feladata kezdetben a paksi bővítéssel kapcsolatos szerződések megkötésének felügyelete lesz. A 2003-as paksi üzemzavar után is kormánybiztosként felügyelte a területet.
@Fabius:

"Hiba történt a komment elküldése során, kérjük, próbáld meg újra! "

megpróbáltam, aztán:

"Hiba történt a komment elküldése során, kérjük, próbáld meg újra! "
hmmmm. csak nem, lehet kicsit késő ezt észrevenni

Az L. Simon László által az elmúlt napokban beszedett pofonok egy más helyzetben a politikus ellehetetlenülését eredményezték volna.

Ehelyett a megerősödését jelentik majd.

Mindez azért, mert a magyar politikában egyetlen mérce maradt: az akolhűségé.

velemenyvezer.444.hu/2014/07/03/elsimonosodas/
@jaegtoer: nekem is, igaz hozzászólni valóm ahhoz nem volna :)
@Orica Középföldi:

@DarthVader:

@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

@Penivaldes:

szép reggelt, mindenkinek!

egy napot sem akarnak kihagyni a fiúk, hogy ne másszanak be az agyakba, ágyakba?
szégyen!
'reggelt, Népek!

Itt is porbléma van?
"Hiba történt a komment elküldése során, kérjük, próbáld meg újra!" - Ja, az, vaze! :(
Műkszik.
Akkó csak a zúj posztynál sz@rakodik. :)
@guma:

Tegnap olyan volt a blogod, mint az OPNI leánycége:))
@Orica Középföldi: a koronás tökfödős alkotott, de meglepően visszafogott volt az elején :D
@guma: Az én ágyamat hagyják békén, ott én fekszem puha párnákon, selyem hálóruhában.
@Marcellusca: Jó reggelt Marcellusca, örömmel tölt el, hogy láthatotom.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ezek után nyilván a neked kedves, másoknak meg ellenszenves történelmi személyiségeket is ugyanúgy le lehet barmozni és kifigurázni. :)
@Penivaldes: Szintén, Hercegnőm! :)

Mi a helyzet a szalagsoron? :D
Az új poszthoz miért nem megy el a komment?
@Marcellusca: semmi:)
ó Marcell, ennyi év után be merem vallani, hogy azonnal meghódítota a szívemet kedveségével, de hát a kötünk tátongó társadalmi szakadék..:)
@Penivaldes: "kötünk" csak nem házasságot? ;)
mikor gratulálhatunk? :D
höhöhöhöhöhöhöhöhöhöhö

én már csak rágcsálni valót kérek, kár hogy ez is a mi bőrünkre megy, és nem lesz jó vége...

Visszavágott a Magyar Nemzet a belügyi államtitkár múltjának felhánytorgatása miatt. Tasnádi Lászlóról kinevezése után derült ki, hogy III/II-es volt, és például Nagy Imre újratemetésén sem abban a csapatban játszott, amiben a Hősök terén az oroszok kivonulását követelő fiatalember.

A Magyar Nemzet utánanézett a Jobbik Tasnádi Lászlójának. Ő komlói politikus, a párt helyi szervezetének elnöke, önkormányzati képviselő. És az állambiztonsági akták szerint III/III-as ügynök volt 1977 és 1985 között.

444.hu/2014/07/03/a-jobbiknak-is-van-egy-ugynok-tasnadi-laszloja/
hehehehehe, a magát felvállaló miskolci fószer erről tud? Tényleg szánalmasak ott a széljobbnál is, ugyan annyi idióta van közöttük is, mint az összes többi pártban.

​A Vitézi Rend undorítózza a magyar tumblrezőket

"Vegyetek vissza ebből a stílusból!" "Undorító, amit és ahogyan csináltok." Kiborult a főkapitány a kisminkelt Horthy Miklós képén. Molnár Gazsó János idézőjelben "urazza" a homoszexuálisokat, és szerinte meleg = zsidó.

cink.hu/a-vitezi-rend-undoritozza-a-magyar-tumblrezoket-1599577208
Ha nincs foci, jó lesz a kormányfingatás is

A focivébé szünnapján pont abban a sávban verte le a Tényeket az RTL Híradója, amiben a kormányt ekézték. Csak bejön a számításuk?

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fkultur%2Fmedia%2F2014%2F07%2F03%2Fha_nincs_foci_jo_lesz_a_kormanyfingatas_is%2F
micsoda áthallások:

A hat hónapos Hessy Taft fotóját választotta a Nemzetiszocialista Német Munkáspárt a tökéletes árja csecsemő megtestesítőjének. Göbbels propagandagépezete sosem jött rá, hogy a lány valójában zsidó volt.

„Most már tudok rajta nevetni. De ha a nácik tudták volna, ki vagyok valójában, ma nem élnék” – mondta a ma nyolcvanéves nő a Bild című német napilapnak egy interjúban. Taft az izraeli Yad Vashem holokausztmúzeumban mutatta be a náci újságot, címlapon gyerekkori képével, valamit elmesélte történetét: hogyan lett a harmadik birodalom posztergyereke.

index.hu/tudomany/tortenelem/2014/07/03/zsido_volt_a_tokeletes_arja/
@Penivaldes:
Millen szakadék, Csókolom?
Ugyanollan ecceri melós vagyok én is, mint kiskegyed. :D
Az új témában próbáltam hozzászólni a témához, de nem megy el a hozzászólásom.Van valakinek hasonló problémája, vagy csak ez nálam van?
@E.Csaba:
Szvsz direkte le vagyon tiltva ... akarom mondani: van porbléma, hogy ne lehessen egy "jót" cigányozni. :)))
nahhhh, ez gyorsan ment, egy piros pont a jobbiknak, kéretik nem elbízni magukat, már ha számít egy ballibsicigánybuzizidó véleménye :D

A Jobbiknak is van egy ügynök Tasnádi Lászlója - kizárták

A Jobbik kizárta soraiból és önkormányzati mandátumának visszaadására szólította fel Tasnádi László komlói elnököt, akiről kiderült, III/III-as ügynök volt nyolc évig.

hvg.hu/itthon/20140703_A_Jobbiknak_is_van_egy_ugynok_Tasnadi_Las
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Bazzzeg! :P
"Ja, mindez Kínában történt, még mielőtt." :)
Hehe, TPityu azt hitte, oszt mégsem:

Tarlóssal vitázó főpolgármester-helyettes lehet Tarlós felügyelője

A főpolgármester helyettesét tehetik meg a főpolgármester felügyelőjének - értesült a hvg.hu. Mivel György István áprilisban nem nyert Kőbányán és polgármesterjelölt sem lett, a következő ciklusban poszt nélkül maradhat. Viszont a fővárosi kormányhivatal élén üresedés van, forrásaink szerint a kormányban Györgyöt akarják megbízni a feladattal. A főpolgármester és helyettese viszonyát az elmúlt években több vita is megterhelte.

hvg.hu/itthon/20140703_Tarlossal_vitazo_fopolgarmesterhelyettes
ááááááááááááááááááááááááááááááááá :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

A Horthy férfias imidzsét féltőknek maga Horthy adott csattanós választ, többször is

444.hu/assets/horthy11.jpg

444.hu/2014/07/03/a-vitezi-rend-a-homoszexualisoktol-es-liberalisoktol-ovja-horthy-miklost/
Kádár János interjút adott a Napi Gazdaságnak
/3_sesztak_miklos_kdnp_fejlesztesi_miniszter_1/

Néhány mondat erejéig Seszták Miklós fejlesztési miniszter hangján szólalt meg.

444.hu/2014/07/03/kadar-janos-interjut-adott-a-napi-gazdasagnak/
-no comment-

Egy fillért sem adóztak a Seszták féle eltűnt cégek

Az adóelkerülések miatt Kisvárda már 2005-ben segítséget kért az igazságügytől. Seszták már akkor önkormányzati tag volt.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2014%2F07%2F03%2Fegy_fillert_sem_adoztak_a_sesztak_alapitotta_eltunt_cegek%2F
Szép napot mindenkinek!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Na látod. A fidesz meg a maszop mikor fogja ilyen hamar kibaszni a volt ügynökeit? :)
na elmegy vagy itt se?
az új poszton hiába teszem be nem aggya tovább hiba van a rencerben?
@rodeo36: Már órákkal ezelőtt én is próbáltam, ott nem megy el a hozzászólás, gondolom Fab. már rajta van ezerrel...
@Penivaldes: Hogy vannak a hercegnők mostanság?@rodeo36: na elmegy vagy itt se?
Eztetet nem értem.
@évásanyó: szia
hol jártál amíg az ég zengett

arrafelé nincs árvíz? it a folyók kiöntenek és jön hurrikán arrafelé nem takarít, alfúhatná a fideszt

brühüyyy
@rodeo36: Pihentem egyet, zenét hallgattam, volt restanciám, Te tehetsz róla:)).Nyalogattam a sebeimet:)).
@Penivaldes: Milyen kritériumoknak kell megfelelni nekik? Talán javallhatnék egyet-kettőt:).
@évásanyó: értsen a fegyverforgatáshoz, legyen hűséges stb
@Marcellusca: nyugodj meg M, a te helyed bíztosítva van, hiszen te vagy a preceptor
@GeoCracker: Na, kész az ebédem, megyek, harapok valamit, azután gyüszök vissza.)Peni még fiatal az ilyen rajzokhoz.:))
@Penivaldes: Milyen "fegyverre" gondolsz??.)
@rodeo36: Este volt egy kis égzengés meg eső, de árvíz nem volt szerencsére. Most meg már a napocska is sütöget.:)

www.earthtv.com/en/camera-destination/budapest-hungary/
@Penivaldes:
Mi vagyok? Hát, bántottalak én téged, hogy így beszélsz velem? :D
@Marcellusca: te vagy a lovagok vezetője, te felelsz értük.
@rodeo36: @E.Csaba:
Szerintem Fab észre sem vette, hogy mindenkit tahótlanított. :)
@Penivaldes: Szívesebben felelnék a lovaginákért! :D
@Marcellusca:
lehet? órákkal a poszt nyitása után egyetlen hsz sincs...nem veszi be

brühüyyy
@Marcellusca: sajnálom, de azok nincsenek. én vagyok az egyetlen nő:)
@Penivaldes:
először lóvalagoknak olvastam de azután rájöttem a szemem ugrált csak...
szóval lovagokat? páncélban vagy úszónadrágban esetleg anélkűl? és sok pénzzel vagy az nem számít lovagoknak nincs pénze azok rabolnak rablólovagok sziveket és pénzt meg ami a tarsolyukban elfér

brühüyyy
Egykutya mind. A turulos dzsobbik is ÁFA csaló! Most már bírósági papírja is van róla.

Cégtemetőben vált fantommá Volner János vállalkozása. Ennél is szomorúbb, hogy a Jobbik alelnök cégével együtt 21 millió forint közpénz is eltűnt. Miután mindezt kinyomoztuk és megírtuk, Volner pert indított az ATV ellen. A bíróság nekünk adott igazat. A per során az is kiderült, mikor és hogyan trükközött Volner.

www.atv.hu/belfold/20140703-tizmillios-afa-trukk-pert-nyertunk-a-jobbik-alelnoke-ellen/hirkereso
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

A Jobbik alelnöke azt is elmondta, hogy Tasnádi korábbi, a pártba való felvételi kérelmén is eltitkolta múltját, ez azonban összeférhetetlen a Jobbik alapszabályával, így az országos elnökség egyhangú szavazással döntött kizárásáról és önkormányzati képviselői mandátumának visszaadására szólította fel.

Novák Előd hangsúlyozta, hogy bár a komlói politikus nem töltött be olyan magas tisztséget, mint az azonos nevű rendészeti államtitkár, a legalacsonyabb szinten is elutasítják az ügynökmúltat. A Jobbik alelnöke kifogásolta, hogy nem tudták volt tagjuk múltját ellenőrizni és csak történészi kutatások során került elő a hatos kartonja, az általa készített jelentéseket pedig nem lehet megismerni. Ismét azt javasolta, hogy tegyék nyilvánossá az állambiztonsági múlt 2060-ig titkosított aktáit.

index.hu/belfold/2014/07/03/ugynokmult_miatt_kizarta_komloi_elnoket_a_jobbik/
@Fabius: nem lehet kommentelni

dakoták üldözik a dakotákat

ja és a perui indiánokat !
nu pagagyi! akkor összekapcsolom a két posztot, ezt az elsimonost és a miskolci cigányost, ha már az utóbbit nem lehet kommentelni. És aki jól figyel, belekpézelheti a norvégokat, a balneológiát felsőoktatással, buzilobbit... ez a kis nostredamus előre megírta.

L. Simon László: hallgatásom okát

részlet

izgatásért újra börtönbe zártak
ahol verseket fordítottam
latinból
magyarból
törökből
és németből

megtanultam tizennégy cigány nyelvjárást is
cellatársam kutyafejeket tetovált
a karomra
és a szárnyaimra
intoleráns és antiszemita félvér istenekkel
találkoztam
ültek a hegytetőn
szotyiztak
egyszer az egyikük engem is leköpött
az utcán
mert nem hittem a megváltás erejében
sem az örök boldogságban
sem a szeretet erejében
mert én tudós vagyok s feltaláló
kutató
felfedező
s szabad elme
individuum
vagy valami hasonló betegség
kóros elváltozás
kelés
seb

évekkel ezelőtt tagja lettem
a nemzetközi bálnabizottságnak
a disznódelfinekkel
majd a hektordelfinekkel foglalkoztam
sajátos hangjaik megismerése
a füttyeik megtanulása után
kommunikáltam is velük
én voltam az egyetlen bálnául tudó ember a földön
ennek a sajátos őstudásnak a birtokosa

párosodni is próbáltam velük
de erre nem voltunk beprogramozva
én csak az ősi
fogakkal rendelkező cetek násztáncát ismertem
díjakat nyertem
jellemem tisztasága
politikusi alkatom és kompromisszumkészségem
korunk legnagyobbjai közé emelt
s életem derekán felavatták
daliás termetem első monumentális emlékművét
@Penivaldes: hmmm... elsimonnak, ha már monumentális emlékműről verselget, akkor az arcát javasolnám bronzba önteni.
@parti_giano:

Még olvass sok ilyet hangosan, és a görényed is leköp:)))
@Orica Középföldi: ne is mondd, még egy kritikát is elolvastam a mester egy verséről. tudom, perverzió...
@Penivaldes: na ja, két nagy költőfejedelem harca: elsimon vs. szőcs.
@parti_giano:

ez az elkövető - József Attila díjas. Nem tudom, mit szól hozzá J.A.
Merthogy J.L. mit szól hozzá, azt tudom.
Mégis sokkal és okkal szerencsésebbnek érezném magam, ha L.J. véleményét is ismerhetném. [a véletelen nem ugrik be, Lackfi János]
@parti_giano: szőcs is a költészet gyémátjai közé tartozik?
A KÉRDÉS
kint – érzed-e – mintha sóhaj vagy lehelet
inogna ég s föld közt mint a lélek
nézd ablakok
@jaegtoer: aztat nem tudom, mi lackfi véleménye, mindenesetre megférnek egy kötetben, pl. a 2009-es év verseiben, s a fisz-ben is együtt vannak. mondjuk, ettől még lackfi tarthatja bárminek simont.
@parti_giano:

"__
életrajz - L. Simon László

www.lsimonlaszlo.hu/eletrajz.html

L. Simon László író, szerkesztő, kulturális szakértő. Székesfehérváron született 1972-ben, szülei agrármérnökök, gyermekkorát a Velencei-tó környékén töltötte.

Szerintem ez az egész úgy esett,
hogy egy emse ügyesen ellett,
s a szülők örökbe fogadtak egyet,
s beleadtak apai-anyait
de a hálátlan dög felnőve
kimutatta disznó fogait.
@jaegtoer: ez simán díjat érdemel. még pár ilyen és államtitkár lehetsz.
@parti_giano:

míijafene?:)
hóttig nanul a zember:)
@parti_giano:

"... még pár ilyen és államtitkár lehetsz."

Ááááá! kissé avétosnak találom az utat az agyonhajszolt piréz sunák rímbe szenvedéséig:)
@Penivaldes:
ó jaj, érzem a vesztem, ezek az átkozott rímek egyszer tönkretesznek.
@jaegtoer: Hínnye, a betyárgyát! :)

Én nem értek az illen magasröptű, úri dógokhoz, de eztet jómegaszontad. :D
@jaegtoer: nem szenvednél, menne ez neked csiklóból, mint valakinek a reklámtörvény.
@jaegtoer: őstehetség vagy, én mondom neked. van benned több is.
@parti_giano:

csuklóból... elírás... ja. meg a mari néni pötsche!:D
@Penivaldes:

ami azt illeti, elég sikeresen bújócskázik:)
@Penivaldes:

'ne vígy a kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól,' lám simon is mivé lett, pedig fejjel született:)
@jaegtoer: bizonytalan vagy, miközben csábít a lehetőség. ezt beleírom a profilba.)
@parti_giano:
"Ki kell adni Lázár János luxusútjainak részletezését."
Ugye vársz egy kis pikáns részletezést, de rossz hírem van, ismerve kormányunk kibúvós trükkjeit.
Tehát az lesz, hogy Lázár János visszafizette a 2 milliót, és így már rejtélyes útjai nem közpénzből valósultak meg. Passz!
@parti_giano:

L. Simon és Szőcs versei?

Mi történt? Önként vállalt bünti vagy kiszabták rád?
Sajátos terápia? Az a nap szebb, amikor nem kell ilyet olvasnod?
Ahogy elnézem, a Pásztor Albert poszt, teljes siker!
@Penivaldes: Mi történt? Vagy mi NEM történt? :)
@Marcellusca: szia, te csavargó! :)

egy kis humor, ami lecsapja ezt a nem kicsi hízelgés, hogy finom legyek:

comment.blog.hu/2014/07/03/igy_kell_rendesen_benyalni_a_miniszterelnoknek

de a kommentekben ez a link, mindent visz:

www.blogcdn.com/travel.aol.co.uk/media/2012/09/putin107086093.jpg
ez meg olyan tökéletes, hogy muszáj megosztani:

Orbán: A diktatúra nem a mi műfajunk

Mi, magyarok vállalkozó nemzet vagyunk, és azért vállalkozunk, mert szeretjük a szabadságot – mondta Orbán Viktor kormányfő a Master Good Kft. baromfiipari vállalat új kisvárdai üzemének átadásán. A kormányfő szerint nemzetközi siker az új üzem átadása, a magyar kis- és középvállalkozások a foglalkoztatás motorjai, és csak akkor lesz megingathatatlan a magyar növekedés, ha megsokszorozzuk a magyar kkv-k számát. Orbán szerint emellett a diktatúra nem a magyarok műfaja.

hvg.hu/kkv/20140703_Orban_a_diktatura_nem_a_mi_mufajunk
a foglalkoztatási rekordot sem szabad figyelmen kívül hagyni:

Hatalmas hadsereggé duzzadt Orbán bürokráciája

Összesen 100 helyettes államtitkár dolgozik jelenleg a harmadik Orbán-kormányban, amely az elmúlt hetekben duzzadt ekkorára. Szerdán a miniszterelnök újabb kormányzati vezetőket nevezett meg: többek között előbbre lépett a sajtót támadó volt bécsi nagykövet, a Heti Válasz főszerkesztőjének felesége és Áder János húga is.

hvg.hu/itthon/20140703_Hadseregge_duzzadt_Orban_burokraciaja
@rodeo36:

Látom szereted a fraktálokat:))
@rodeo36:

nem egyetértésem jeleként, nem publikálom.
@guma: Fényes István a szerző, alias Pupu, övé a blog, szokott publikálni Bartusnál is meg a C.Hirlapban is.Nagyon jó fej.Én szoktam olvasni.
@Orica Középföldi:
igen
a zene maga is fraktál nem is akármilyen

brühüyyy
@jaegtoer:

kedves @kacifánt a matematika jelenlegi állása szerint ez egy pozitív végeredmény, nemdebár?

brühüyyy
a következő poszthoz akartam, de 123-szor is hibát jelzett..

nem tom' hogyan lehet direkte Fabiusnak címezni.

na szóval, amit a miskolci rendőr kapitány mondott, azt egy másik baloldali, meg megírta Moldova György: Bűn az élet című művében, éppen a miskolci helyzetre tett "finom" utalást 1986-ban!!! na mégegyszer ezerkilncszáznyolvanhatban! azaz 30 éve!
a tököm tele a sok ezüst kiskanállal a seggében született félnótással!
@guma:
és hová tette Bábolná-t

hazahordta?

brühüyyy

a többiről nem is beszélve
@rodeo36: milyen fraktál, hm? Mandelbrot?
@guma:
persze egy szóval is elmondhatom:
tyuxar

brühüyyy
@évásanyó: OK! én is olvasom jó ideje és néha ide is "hozom"...

csak az volt a meglepő, hogy most eltelt pár nap...
@nincs_itt:
valami ilyesmi

www.youtube.com/watch?v=3qZ3SadPxlk

brühüyyy
Johann Sebastian Mandelbrot Bach
@rodeo36: Bábolna, piha! komplett Háccsó Hátasztán tokkal-vonóval(na persze nem a származása és viselkedése miatt) csak mert annyira emlékeztet az egykori nyóckeres "itt a piros! hol a piros?" helyi bajnok temetésére(Hofi!): "Á hátámmegett látható sírbán fekszik, a legendás K...r Viktor "itt a piros! hol a piros?" menedzser, itt..., vagy, itt! esetleg itt? Kérem tegyék meg tétjeiket!"
@nincs_itt: ÓÓÓÓÓÓÓÓ!

ez mennyire igaz! már itt is többször szóba került 1, 1 eset vagy szöveg kapcsán...
@nincs_itt:

www.youtube.com/watch?v=k9yp-sVrOjo

brühüyyy

Johann Sebastiean Mastropiero Mandelbrot Bach
@rodeo36: lassan bevallhatod, hogy "megtértél", de csak kellő támogatással, Shiraz+rum, esetleg egy kis viszki!
hahahaha..
@rodeo36:

bábolna????

"vastag" állami segítséget kapott, amivel haza vágta Bajnaiék libás cégét, emlékeim szerint... csak azért tömte ki milliókkal, hogy a végén minden eltűnjön (mármint, pénz és liba itt és ott)???

komolyan nem tudom...
hülye vagyok én ehhez...
@rodeo36:

azt a mindenit!

nagyon választékos vagy ma! :)))

remélem azért jól vagy?
hahahaha
@nincs_itt:

valami netán, neked is feltűnt? :DDDDDDD

tegnap éjjel láttam egy kanadai kajákkal foglalkozó film egyik részét...
pont Torontóban zabáltak két pofára minden jó (még én is éhes lettem!)... a kaját leöblítették a sokat emlegetett kubai barna rummal.

na azt a viháncot látni kellett volna mindenkinek ami az asztaltársaságot elérte az első pohár után...
na mit gondolsz ki jutott eszembe?
@nincs_itt:

Pode-se exprimir o princípio da incerteza nos seguintes termos:

O produto da incerteza associada ao valor de uma coordenada xi e a incerteza associada ao seu correspondente momento linear pi não pode ser inferior, em grandeza, à constante de Planck normalizada.1 Em termos matemáticos, exprime-se assim:

\Delta x_i \Delta p_i \geq \frac{\hbar}{2}
onde \hbar é a Constante de Planck (h) dividida por 2π.

brühüyyy

akinek a sírkövén valami ilyesmi van németül

valahol itt nyugszik

er liegt hier irgendwo

persze a valódi sírkövön semmi hasonló sem szerepel, de kurva jó erről a hatalmas koponyáról ilyet kitalálni

mint az a tényleg létező magyar sírkőfelirat:

"ilyen sem történt velem még"
@guma: áááá, dehogy! csak mertem utalni sokat emlegetett kedvencekre!
én má' csak megmaradok a jó, öreg árpa dzsúsznál!
időnkit bele keverek egy kevés töménytot is, de az nem ajállot orvosilag!(ez a zasszony, konkrétan, mer a dohányzást még csak-csak tűri)...
@guma:
bábolna nem a rencerváltás szülötte, hanem jóval előtte lett világhírű és joggal

az ami a rencerváltás után történt az már fidesz és smuccmariska történelme

brühüyyy
ennyi:

Tényleg ez lesz: a politikusok Facebook-hirdetéseire nem vonatkozik majd a reklámadó

Nem csak az értékhatárba nyúltak be, hanem abba is, hogy kinek kell fizetnie a reklámadót. A képviselőknek például nem kell majd, függetlenül attól, hogy mennyit költenek.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2014%2F07%2F03%2Ftenyleg-ez-lesz-a-politikusok-facebook-hirdeteseire-nem-vonatkozik-majd-a-reklamado%2F
@rodeo36: Várgya, Lali, Lali várgyááá!(www.youtube.com/watch?v=qUj01fUJhwk)
tessék alaposan megtekinteni!
szóval az elejit a gugli fordító sem merte megsúgni... röviden nem értem!
de biztos nagyon igazad van! nem? DE! 1!
@rodeo36: jössz itt mindenféle patakkal...
maraggyá má', fraktál vagy sem, Mandelbrot szerint, az O.V.kormány is fraktál...
ez meg kibaxott gyönyörű!!!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: eggyiknek senem? mindegy, hogy NER-es vagy senem? ájvé! akkor ez is korrupció!!
@nincs_itt:
ha eztetetetetet belemásolod a gúgli keresőjébe és a wikin angolúl kikéred a heisenberg bizonytalansági képletének rövid leírását, esetleg magyarul de az szar szokott lenni... már megint elfelejtettem hogy nekem mindegy, hogy melyik nyelven van, mert értem

brühüyyy
@Orica Középföldi:

talán ilyen fraktál?

@rodeo36:
íme:

www.youtube.com/watch?v=CHEMb7VJEfM

brühüyyy

először magamnak küldtem, pedig sok lemezen és a partitura is itt van előttem (a zenekari nem a zongorakivonatos, mert a jútyúbon nem férne bele a 28 sor hahahaha)

remélem jó
@rodeo36: no akkor mégeccer, nem értek angolul(marginális nyelv) mint ahogy a mellékelt ábra is mutassa, ugyanis ékes bajorsággal fogalmazta meg Heisenberg a határozatlansági összefüggést, majd jött Schrödinger(kevésbé angolul) ééééés! Tessék!
Szóval, maraggyunk a lényegnél! Bach, Beethowen, ééés Wagner
@rodeo36: akkor mostan megyek csicsikányi, mert gyün a frejtog! de várhatóan zomsztóg is közeleg!
@nincs_itt:

ezen röhög Argentina már kb 30 éve

www.youtube.com/watch?v=Dbi5cifUzCc

kurvajó és fraktál
@rodeo36: nekem csicserged?

emlékszem a mozihíradóra, ahol a villámgyors japánkezek mogyorózták a napos pipit, félretéve a fiúkat...
hahaha
@nincs_itt:
ez valami délszász tájszólás? vagy a Schwarzwald mélyéről a Wolf?

brühüyyy

guten frejtog besser samstooooooog
@Penivaldes:
Carl Maria von Weber, Robert Schumann, Richard Straus

brühüyyy
Süssmayer, Mahler,
@nincs_itt:
Igen, és a "Tonunzer" úr sem beszélt hülyeségeket, de valahogy (egyébként mindig) átesünk a semjént cepelő gebe másik oldalára. Az 'Érik a vihar' 2009-ben jelent meg szintén Moldova mestertől az Urbis gondozásában, érdemes elolvasni azt is. De nagyon! Márhogy mi lett szarabb a 'Bűn az élet' megjelenése óta.

Szinte minden, ha a cigánykérdést feszegetjük. Ócska hozzáállás a problémához ez a jajj, csak ki ne mondjuk a kimondhatatlant, ettől semmi nem fog megoldódni, ahogyan attól sem, ha a fekete sereg masírozik és úgy vadásznak egyesek a cigányokra, mint negyvenszeresen terhelt főminiszter a fácánokra.

Valahol középen kell megtalálni a lehetséges utat, de ez itt...? ááá... de sok évvel vagyunk lemaradva. Gazsi mondta ma, hogy egyszer elszabadul a pokol és minden mindegy lesz a kirekesztett, megbélyegzett, gyűlölt etc... embercsoportoknak és akkor nézhetünk, mint kiszeltünde a negyven forintos kérdésre a 'kapcsoltam'-ban.

Bolgárháború... namáncsak az hiányzik, semmi más.
@nincs_itt:
also:
Über die Interpretation der neuen Theorie gab es kurz nach ihrer Entstehung intensive Diskussionen mit Niels Bohr in Kopenhagen, in denen sich Heisenberg schon als gleichwertiger Partner erwies. Bohr führten diese Gespräche zum Komplementaritätsprinzip, Heisenberg zur Unschärferelation, der Aussage dass wichtige physikalische Messgrößen wie Ort und Impuls (oder Zeit und Energie) nicht gleichzeitig scharf gemessen werden können.[11] Mathematisch fand das seinen Ausdruck darin, dass diese durch Operatoren bzw. Matrizen dargestellt wurden, die nicht miteinander vertauschten (kanonische Kommutatoren). Die Beiträge Bohrs und Heisenbergs bildeten die Grundlage der Kopenhagener Interpretation der Quantenmechanik (vgl. Varianten der Kopenhagener Interpretation).

brühüyyy

bayerischen spräche
Takarékos állam!

"Összesen 100 helyettes államtitkár dolgozik jelenleg a harmadik Orbán-kormányban, amely az elmúlt hetekben duzzadt ekkorára. Szerdán a miniszterelnök újabb kormányzati vezetőket nevezett meg: többek között előbbre lépett a sajtót támadó volt bécsi nagykövet, a Heti Válasz főszerkesztőjének felesége és Áder János húga is."
hvg.hu/itthon/20140703_Hadseregge_duzzadt_Orban_burokraciaja

ÉJJEN A PÁRT!
CSAK AFIDESZ!
Ánuszrózsa érdemrendet mindnek...
"A második Orbán kormány ugyanis 80 helyettes államtitkárral és 47 államtitkárral fejezte be a tevékenységét – legalábbis a kormány honlapja szerint. A kormányzati vezetők száma 2010 óta folyamatosan növekszik. Mint a hvg.hu 2012 végén – félidőben – kimutatta: az apparátus évről évre növekedett, holott 2010-ben úgy alakult meg a második Orbán-kormány, hogy megígérték: lefaragják a bürokrácia költségeit.

A Bajnai-kormány leköszönésekor a miniszterelnök mellett 15 miniszter és 20 államtitkár volt hivatalban, akik alatt 49 úgynevezett szakállamtitkár dolgozott, vagyis a legfelsőbb szinten 85 vezetője volt a kormányzatnak. Az új rendszerben 2010-ben csak 9 miniszter lépett hivatalba (a nyolc minisztérium élén, illetve Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettesként, tárca nélkül), de őket 8 közigazgatási államtitkár, 34 államtitkár és 56 helyettes államtitkár segítette.

2012 végén már 10 miniszter, 34 államtitkár és 78 helyettes államtitkár volt hivatalban, vagyis a közigazgatási államtitkárokkal együtt 133-ra nőtt a kormányzati vezetők száma, ami másfélszerese volt a Bajnai-kormányénak, de ötödével meghaladta a második Orbán-kormány induló létszámát is."

SZÓTAGOLOM ECCERIBB NARANCSKURVÁKNAK!
TA-KA-RÉ-KOS ÁL-LAM!
Persze a nyelvükkel a Párt seggében nem olyan egyszerű ezt kiejteni...
egyébként milyen volt a sárkányodás Boli?
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):

mások másképpen csinálják:

News Release
Speech from the Throne: Building Ontario Up

July 3, 2014

Government Builds Opportunity and Security for All

The newly re-elected government's robust plan to build Ontario up was outlined today in a Speech from the Throne before the 41st Parliament of Ontario. The throne speech included details of the government's comprehensive plan to strengthen the economy and help create good jobs today and tomorrow. The government's plan will build opportunity and security for people at every age and stage, from childhood to retirement.

The government's plan to build on the talent and skills of Ontario's workforce will:

Help recent high school graduates gain valuable work experience with the introduction of Experience Ontario;
Extend the Youth Jobs Strategy to put more young people on the path to fulfilling careers;
Provide more postsecondary spaces for students;
Make full-day kindergarten available across the province this fall;
Improve education to achieve excellence.
The government's plan to build the modern infrastructure Ontario needs will:

Make a historic investment of more than $130 billion over the next ten years in public infrastructure, including hospitals, schools and transit;
Create two dedicated transit and transportation infrastructure funds totalling about $29 billion;
Commit $1 billion to strategic transportation infrastructure in the Ring of Fire.
The government's plan to support a dynamic business climate will:

Focus on local and international partnerships, including global trade missions, to attract new investments;
Foster growth through job-creating partnerships with business, supported by the Jobs and Prosperity Fund;
Balance the budget by 2017-18, with the help of the new President of the Treasury Board, who will champion transparency and accountability across government.
The government will also take steps to create the Ontario Retirement Pension Plan, to give millions of people in the province the retirement security they deserve. To help more children and their families succeed, the government will introduce a new poverty reduction strategy.

These initiatives are part of the government's plan to build a healthier, fairer, stronger province that offers opportunity now and a more secure future for every citizen.

QUICK FACTS

David C. Onley is Ontario’s 28th Lieutenant Governor. He represents Her Majesty The Queen of Canada.
This Speech from the Throne marks the beginning of the 1st session of the 41st Parliament of Ontario.
Kathleen Wynne is Ontario’s first elected female premier.

brühüyyy
@Penivaldes:
ÁLLAT! :))
Nézd meg a képeket... tagadom a jelenlétem... :D
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): De ezek is érdekes történelmi tények.

Az élet azonban furcsa forgatókönyvíró: három finn zsidó is Vaskeresztet kapott, miközben sebesült német katonák vallottak szerelmet zsidó nővéreknek, egy zsidó orvos pedig halált megvető bátorsággal mentette övéit és az SS-tisztek életét.

mult-kor.hu/20140311_a_zsidok_akik_hitler_oldalan_harcoltak
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!):
természetesen, a kormányzóhelyettes meg invalidus tolószékben közlekedik, a miniszterelnők nőnek meg felesége van

micsoda perpatvar

döntő többséggel nyertek a konzik majdnem mexüntek azóta is keresik ki lehet a párvezér a majdnem nem létező pártjukhoz, csak egy hülye jelszót mondott a kampányhoz!!!!!!!!!!!!!!
-100000 közalkalmazott...akkora volt a botrány...hogy a füstye messzeláccott

itt olyan nincs, hogy 2/3 meg 1/4 és egyéb baromságok...a szocik meg hallgatnak mint a szar füben...libsibolsik vannak errefelé
namostmivan? mindenki szunyálik?
hogy szunynátok meg kell a píííííííííízzzzzzzzzz

brühüyyy
@rodeo36: Itt hagyott mindenki mint eb a szaharát. :)
@nincs_itt: nekem se megy

Fabi

Az ellenzék, OK, a gittegylet, mert az minden csak nem ellenzék, most rohadtul mellényúlt.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
ez a provincia történelmileg liberális

arrafelé alsóbelsőhátasztánban ezt híjják libsibolsinak?

brühüyyy

sok szerencsétlen
@rodeo36: Arrafelé sok dologban más a libsi mint erre. :)
@rodeo36:
Nekem Má-hlerr...agad a szemem, mint toltam vala a nijagara thurulosschi fészekbe, de ülsz a tolyásokon, szóóval majd könnyezem magamba.
Késő van és korai a kelés... vagy az ébredés??
Szóval majd ezt... de addig is No4 és Abbado... csak mert valamitől nyelni kell az... azt
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
B+!
Te tényleg hihetetlen vagy!
Rögtön előkerülsz egy zsidót említő link után, és ideöntöd a gyorsan a saját marhaságaidat a te zsidóidról!
Beteg-e vagy?
@Knósszosz: szeretem, amikor zenéltek, olyankor más vagy te Knossz.
@Penivaldes:
Szia Peni!:)
Mitől vagyok más?
Én semmit sem, mert zenélni azt Rodi tud, én csak mű és élvező vagyok.
Legfeljebb találkoznak ízlések errefelé, na meg amarrafelé, ahonnan kapom azokat a csodákat, amikkel itt nagyképűsködök...:))

De ezt nem bánom, mert... most éppen itt a skacc az ölemben és nincs szívem ledobni... mocsadék...:)
@Knósszosz: ne szerénykedj, te mosógépszerelő. van füled a halláshoz
@Penivaldes:
Oké, kösz... de az én hallásom az más, mint az igazán értőké. De nem baj, én mindent szívesen hallgatok, ami tetszik - illetve érték.
Persze, hogy mi az érték, az szujjektív dolog, szóval ezt mindenki maga... szerintem.

Nem lehet erőszakot tenni, vagy "jön", vagy nem. Nekem jött valami.. és azóta másként nézem a világot - ha szabad ilyen fennkölten...
De most bableves, benne füstült oldalas és csípős kalbász karikák, kombinálva a klasszikust a jókaival. Pici lilahagyma is (ezt tanultam volt apósomtól)és tejföl+kenyér.

Ez ma az altató.
Zabálás után nagyon jól esik a szunya.. egészségtelen? Lehet, de tetszik!!
Jó éjt Peni!!
@punkfrog: Miről beszélsz? Ezek a te zsidóid is. :) Amúgy nem kell beszarni a történelmi tényektől, még akkor sem ha az ellenkezőjét tolják lassan 70 éve.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
BIZONY BIZONY HÁTSÓ HÁTASZTÁN ott alcsúttól 200 km-es rádiuszban

ez minimum az ÁLLAMTUDOMÁNYI EGYETEM TANANYAGA LEGYEN MINISZTERELNÖKÖKNEK

akiket doktor orbán viktornak hínak

brühüyyy

ezért akér egy PhD-t is lehetne nekik adni, kibaszott nehéz feladat
@Penivaldes: Inkább tanulni kell belőlük, főleg amikor tudatosan elferdítik őket.:)
@nincs_itt: Hehe, úgy látszik, hogy az egyetlen nyert körzetet is el akarjàk veszíteni az önkorivallasztáson.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: könnyen le lehet rombolni a derék vitéz tettekről szóló legendákat is akár
'szameg, most látom gebasz volt a kommenteléssel a mai alatt.

Bocsesz, holnap nem húzok el melózni amíg le nem tesztelem.
@Fabius: semmi gond...

gondoltuk hogy megláttad magadon

a lézer piros pöttyét...

és betojtál...

amugy sem akartad hogy dzsonni szomorú legyen....
@Fabius:
tik tak tek tök???????????
vagy csak a hosszúbájtok éccakája...valamikor pénzt is kell keresni...majd holnap megrohamozzuk újfent, ha addig nem találsz valami izgalmasabbat, mongyuk egy bulldózer átment alcsútbasznádon keresztben is meg hosszában is és feltört a talajvíz az ünnepi budiban?

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
nem, csak ti vagytok hülyék akik megeszitek a szart amit csokoládéként a zorbán éppen aktuális hígfosása rátok borít amikor ő volt libsi persze akkor az volt a tökély

ti alső bivalybasznádon minden szart megesztek amit a politikus aszond?

itt próbálta már mint írám és 24 óra múlva már a kampány közepén lemondott mert az uccán szemenköpték

a szocik meg dumálnak mindenfélét kéket ződet mint arrafelé hátasztánban a dzsobbik de soha semmit sem tudtak megcsinálni sőt ugyanannak az elellnkezőjét sem eccer megette a nép de félidőben kibaszták őket azóta nem sok vizet zavarnak

a libsik meg teljesítenek és mindíg (jó 99%-ban) őszinték elküldtem Boli nak a trónbeszédet az legyen neked is elég

valami ilyesmi a dzsobbiktól ódemagyarúl nem rovásírással jó is lehetne

brühüyyy
@rodeo36:

Szia!

Azért nem értek vele egyet, mert az írás szerzője következetesen és folytatólagosan elkövetett Andrássy úti panoptikumozással nem S.M-t, hanem a Terror Házát negligálja, s vele együtt azokat az áldozatokat, akiknek az emlékét, és történetét már csak kegyeleti okokból sem helyezném a bulvár ízű panoptikum homlokzata mögé.

Mert:

"Csak törpe nép felejthet õs nagyságot,
Csak elfajult kor hõs elõdöket;
A lelkes eljár õsei sírlakához,
S gyújt régi fénynél új szövetneket.
S ha a jelennek halványúl sugára:
A régi fény ragyogjon fel honára! "

[Garay János: Vezérhang]

Kétségtelen, S.M. nehezen mérhető Ormos Máriához, de hogy történész, és még csak nem is rossz történész, az kétségtelen. Az a véleménye, ami.

Jómagam nem értek egyet az épülgető műtárggyal, mert egy Szabadság térre nem építek megszállási emlékműnek nevezett műtárgyat, főként nem Gábriel arkangyalt belekeverve. Ahogy a szovjet emlékmű sem odavaló.

Úgy gondolom, hogy a tárgyban már nem az ellentéteket szító, azokat mélyítő cikkekkel kellene előrukkolni, hanem a konszenzust elősegítő, elfogultságtól mentes érveléssel operáló vélemények, álláspontok kifejtésével.

Mivel kanadai hírlapban megjelent szösszenet nem ilyen, ezért nem javasolnám olvasásra.

Szakadékaink, árkaink vannak bőven,ezért közösségi ügyeinkhez nincs szükség újabb ásókra és buldózerekre.
@Fabius:
Én még mondtam is magamban a nagy közöny láttán, na ennek a Fabiusnak is kiénekelte az RTL-Klub a sajtot a szájából. :-)
@jaegtoer:

"akiknek az emlékét, és történetét már csak kegyeleti okokból sem helyezném a bulvár ízű panoptikum homlokzata mögé."

szerintem ezt nem így érti a cikk író... szerintem, inkább az erős történelmi szelektálás a terror bemutatása kapcsán ami már, már személyeskedésbe torkoló karaktergyilkosságot is feltételezve (apa és fia?), a "mai" politikus ellenfélre lehet odacsapni...

a terror nem ott kezdődött és nem ott csúcsosodott ki... de "könnyebb" egy történelmi "pillanatot" a napi politika szolgálatába állítani és érdekeink szerint meglovagolni azt hiszem erre utal a panoptikum...
én nem vagyok egy ismeretekkel bővelkedő koponya, de tudom magam szégyelni, amikor csak érzelmekre hatva forgatjuk az időkerekét...
@jaegtoer:

a Lobo film kapcsán egy másik nagyon jó farkasokról szóló film jutott akkor eszembe, amit valamikor régen szintén posztoltam...

sajnos időközben a filmet nálam letiltották, de ajánlom, hogy keres rá valahol mert szenzációsan jó. vetekszik a Loboval.
a címe:

Ne féljünk a farkastól
@guma:

"szerintem ezt nem így érti a cikk író... "

Az lehet, hogy nem ezt gondolta, csak az elvakultsága okán ilyenre sikeredett.
@guma:

"_én nem vagyok egy ismeretekkel bővelkedő koponya,_"

erre egy kicsit később, mert fontos, de most mennem kell:)
egek, ennyi idiótát...

Tréfarépát reggeliztek a szélsőjobbon: jön a nemzeti radikális pride

A Hatvannégy Vármegye fellőtte a dilirakétát, szombaton a nemzeti radikálisokat sújtó megkülönböztetés ellen vonulnak.

444.hu/2014/07/03/trefarepat-reggeliztek-a-szelsojobbon-jon-a-nemzeti-radikalis-pride/
nahhhhh, mit is írtunk mi is a sesztáknemfizetekadótoffsorosról:

Simicska vitorlázva gondolkodik a válaszlépésen

Seszták Miklós fejlesztési miniszternek az a dolga, hogy a nagy állami cégeket és háttérintézményeket tisztítsa meg a Simicska- és Nyerges-bizalmasoktól - írja forrására hivatkozva a Népszabadság. Simicska állítólag már a válaszon gondolkodik.

hvg.hu/gazdasag/20140704_Nepszabadsag_Simicska_vitorlazva_gondolko
hmmm

Mégsem lefutott a „buktafalvi” jutalombotrány és a csányi kazánügy

Két, évek óta folyó, de valamiért nagyon vontatottan haladó korrupciógyanús ügy újra előkerült. Az egyik esetben 30-ból 19-szer jogtalanul kaptak közszolgálati jutalmat emberek, de a rendőrség szerint ez nem bűncselekmény. A másik ügyben 60 millióért szereltetett be egy önkormányzat kazánokat, amit 10 millió alatti összegből is ki lehetett volna hozni az új polgármester szerint. A régit nemrég gyanúsítottként hallgatták ki. A két fordulathoz az is kellett, hogy a Transparency International nem hagyta nyugodni az ügyészséget.

hvg.hu/itthon/20140704_Megsem_lefutott_a_buktafalvi_jutalombot
Taroltak a pénztárgépes cégek

Olyan is van, amelynek 92 millióról 1,7 milliárdra nőtt a bevétele. Mások kiestek a bizniszből.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2014%2F07%2F04%2Ftaroltak_a_penztargepes_cegek%2F
@jaegtoer:

"Úgy gondolom, hogy a tárgyban már nem az ellentéteket szító, azokat mélyítő cikkekkel kellene előrukkolni, hanem a konszenzust elősegítő, elfogultságtól mentes érveléssel operáló vélemények, álláspontok kifejtésével."

Jég! A konszenzus kegyelmi pillanatának a lehetősége egy percig se volt esélyes.
Született egy - valószínűleg egyszemélyi - döntés, minden előzetes tájékozódás, egyeztetés nélkül. A mű épül, kész lesz.A 2/3 nem tesz szükségessé konszenzust, ezért ez lesz a konszenzus hiányának emlékműve.

Utána(!!) megjelentek elfogultságtól mentes érvelések,vélemények. Ld .MTA,történészek,
művészettörténészek. Eredménye annyi, mint itt a Gébbel folyó vitának.

Teljesen természetes, hogy a nem szakember (pupu) csak érzelmileg tudja megközelíteni.
Nem szoktam olvasni az írásait, pont ezért.
Ízlés kérdése, de a stílusa nem tudja eladni a tartalmat - nekem. Akkor se, ha igaza van, vagy van igazsága.

A panoptikum ( noha műfaját tekintve az:)) pont annyira nem tetszik, mint a Terror háza kifejezés, de ez magánügy.

Pupu nem ás árkot, csak belemászott egy meglévőbe, kicsit tapicskolni.
(Mondom ezt úgy, hogy nem olvastam végig,akár tévedhetek is.).
@Orica Középföldi:

"A panoptikum ( noha műfaját tekintve az:)) pont annyira nem tetszik, mint a Terror háza kifejezés, de ez magánügy."

valószínű, hogy ez nem magánügy, hanem csupasz racionalitás...
és szerintem még ebben is igazad van: "Pupu nem ás árkot"

én azért olvasom, mert az érzelmi megközelítés ellenére se zsong be és nem tartja magát az igazság bajnokának...
@guma:

Az a nagy helyzet, ha EP három mondatban el tudja mondani azt, amit pupu százban, akkor Esterházyt olvasom.
Kényelmes vagyok, miközben szeretek gondolkodni:))
@jaegtoer: @guma:

no, eljött a később.

Azon állításodra, mely szerint te nem vagy egy ismeretekkel bővelkedő koponya, némi gondolkodás után hadd idézzek egy klasszikust: 'Lószart, Mama!':D
@Orica Középföldi:

Eccerűen rejtély, hogy miért értek veled egyet? Te tudod?
@jaegtoer:

Gondolom:)))

Bár azt hisszük, hogy külön ablakból szemlélődünk, ugyanazt látjuk.
@guma:

A Jég által idézett klasszikusnak - a te esetedben! - igaza van:)
@parti_giano:

Igazad lehet, különösen azokra, akik ma kezdik a szemlélődést.
De! Nekem nem OV, Rózsika, Balog, Semjén tárta ki az ablakot, és nincs módjuk becsukni:))
@Orica Középföldi: mert van valaki, akinek a fent emlegetett tettesek ablakot nyitottak?
különben az ablakos sztorik közül nekem elsőre horváth balázs ugrik be a taxisblokád idejéről. lehet, azért, mert városomból származott.
@parti_giano:

most éppen le vagy ittasodva, mint H.B.?
juszt is ide irkálok. mer nem nagyon hiszek az összeesküvés elméletekbe, viszont echte palóc levest szándékozom készíteni, l. simon ide vagy oda, mitöbb, két hangyalépésről nyalhatná a bal herémet, ha éppenséggel az érdekelne, hogy mit keres egy alanyi költő az élet zivatarában, hanem hát egy palóc leves elkészítése egész embert kíván, svalbárdon különösképp, lévén itten a zöldbab pl. hiányczikk. no, de hogy szavamat mégis egymásba őtcsem, kéntelen vagyok kijelenteni, hogy magyarországon a friss zőccség az akkora truvájj, mint ide lacháza, mást ne mongyak, tán knosszosz kollega igazolhatna, miszerint a három napos frisseségű görög zőccség unikumnak számítana a nagybanin és valamennyi honfitársunk kapcsibul meggazdagodna, ha venné a fáraccságot és hellászba éjszakai kukázásbul próbálná mekkteremteni a saját jólműkös egzisztenciáját, persze, ezzel is férre, mer a végin gyün nekem jégtőr kollega a tőtött káposztával, amibe télleg nincs akkora botulizmus mint ildikó asszon orcájába, no, de a félteértéseket elkeründelő mégis, mégis mekkérdem tőletek, szabad-e sírni a kárpátok alatt? mer a mintegy száz darab hejettes államtitkár csak röhög, az tuti.
@jaegtoer: még nem, de valaki fogdozza a bokámat, pedig nem az ablakban állok.
@parti_giano:

Az csak a görény lehet:)) Akarhat valamit.
@hacsaturján:

Mester, kedves Mester, csak hogy előkerült!

Hisz, nem hisz, tisztelt Mester, én meg azt mondom, ami itt folyik az színtiszta összeesküvés, hacsaknem nagybani lopás, ezért a friss zöldség esete érthetetlen, hisz ha lenne sokkal nagyobbat lehetne kaszálni vele mint így eldugdosva.
Könnyekig meghatott hogy említésre méltónak találta csaknem tökéletes töltött káposztámat, így aztán arra a felvetésre, 'szabad-e sírni a Kárpátok alatt, én azt válaszolnám engedelmével mester: Ó, hogyne! Csak meghatottságtól párás tekintettel emlékezhetünk meg arról, hogy akár négyelemis focisták netán professzori titulussal grasszálhatnak tanulás nélkül, de ennek az intézkedésnek is már éppen ideje volt, hiszen már most alig maradtak doktorok és professzorok.

...úgyhogy: szabad.
süti beállítások módosítása