Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: telex.hu/gazdasag/2024/04/27/v0-vasut-vonat-kina-szijjarto-beruhazas-epites-ferihegy-hitel "„A ko... (2024.04.27. 09:29) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.02.10. 16:26 Fabius

Minden, amit az MSZP szerint tudni akarsz a Simon ügyről

Címkék: mszp álláspont simon ügy

Érdekes levelet hozott a drótpostás. Nem nekem szánták és nem is a nyilvánosságnak, de aki a kampányban elhiszi, hogy bármi titokban maradhat az hülyének született és monnyonle. 

Szóval az van, hogy a szocik kitanálták mi legyen a kommunikációs irányvonal Simon ügyben. Jólfigyeljél, aszongyák: (eredetiért katt

Alap:

Simon Gábor és az MSZP útjai szétváltak. Simon Gábor mostantól magánemberként áll a vizsgálat elé és magánemberként felel a vagyonnyilatkozata tartalmáért.

Kifejtés:

Az MSZP maximálisan abban érdekelt, hogy a Simon Gábor körüli helyzet tisztázódjon és derüljön ki a teljes igazság. Ezt kívánja a közélet tisztasága és az MSZP jó híre is. Simon Gábor 2014. február 6.-án minden MSZP-ben viselt tisztségéről lemondott, kilépett a pártból és egyértelművé tette, hogy a képviselőjelöltként sem indul a közelgő választásokon. Simon Gábor tehát minden kapcsolatot megszakított az MSZP-vel. Ezek után Simon Gábor magánemberként áll az ügyében folytatott vizsgálat elé és magánemberként vállalja a felelősséget a vagyonnyilatkozatának tartalmáért. Az MSZP álláspontja tehát az, hogy bármilyen kérdés merül fel Simon Gáborral kapcsolatban, azzal keressék meg őt, mert a vele kapcsolatos ügyben csak ő tud érdemi információval szolgálni.

Ennyi, nem kell túldimenzionálni, köszipuszi. 

Úgy különösen nem kell, hogy a kommüniké melléklet kísérőszövegének utolsó mondata így hangzik: "Az elektronikus level tartalma nem feltetlenul tukrozi a Magyar Szocialista Part hivatalos allaspontjat az adott ugyben."

Naugyehogy. Már csak az a kérdés, hogy ha kommunikációs melléklet nem feltétlenül tükrözi a párt hivatalos álláspontját, akkor vajon mi a kékeres paripabrét tükröz? Esetleg a párt hivatalos álláspontja úgy hajlik a következőkben, mint a rohadt nád? 

Kedves Tökfejek!

Csak el kéne dönteni végre, hogy mi a lófasz lesz ezzel a Simon üggyel. Mert, ha nem világos segítek: ezzel a kismiújsággal a tisztábatétel nem fog menni és csak annyit értek el, hogy nála is nagyobb hülyének fogtok látszani. Ami nem kis teljesítmény az igaz, de a közvélemény aligha erre vágyik. 

 

537 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr845807906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ennyi barmot a politikai "elitbe" hihetetlen, rablók, hülyék, széljobbalok, nem hiszem el, hogy ennyi idióta van ebben az országban, vagy de?
Ugyhogy szivják csak erősen a bránert. Megérdemlik.
index.hu/belfold/2014/02/10/tizbol_hat_ember_szerint_nem_fer_bele_a_kampanyba_a_bohockodas/

" A jobboldali szavazók körében természetesen alacsonyabb az esemény elutasítása (Fidesz 23 százalék, Jobbik 32 százalék),"

Bezzeg ha Orbán mellé settenkedne valami figura, a sajtótájékoztatón az ujságíróknak mentőmellényt kellene viselni, nehogy belefulladjanak a nyálhabba.
Tök jó lesz ez a kampány. Amit négy év alatt nem tudtunk kikönyörögni, a fidesz két hét alatt megoldja.

Simon a pódiumon, fölkészül Tóbiás!
@Habakuk999: de szeretnék a többi pártban is ilyet, tudom énbredjek fel, de akkor is
Kedves Fabius!
Mióta is vagy te az MSZP levelező listájának tagja?
Mert azért elég nagy zavar az erőtérben, hogy neked mennek MSZP-s kommunikációs javaslatok,ámde véletlenül? Nekem, meg ősmszpsnek meg nem:-))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ls szerinted mit jelent, hogy egy tanárember nem találja meg azt a 9. oldalon található rubrikát, miszerint oda kellene tennie az összeget? Na, csak úgy mondom. Az index újságírói is bölcsészek, Simon is az. Mit súg ez a kicsi szívednek?
@Habakuk999: Biztos, hogy Tóbiás?

stop.hu/bulvar/keleti-gyorgyi-ha-letezne-kormanyparti-lenne-a-politikus/1215451/

Nekem kapásból eszembe jutott, hogy Keleti "kisasszony" története nem tegnapra és múlthétre datálható. :P
@Marcellusca: nem vagyok otthon a celebek, a kurvák és a narkósok között sem, de a madarak nagyon csicsergik
miközben:

Itt van Matolcsy hatmilliárd forintba kerülő hirdetése

A Magyar Nemzeti Bank megbízásából elkészült a Növekedési Hitelprogram 2. hirdetése. Az egész hirdetési kampány, amellyel a kedvezményes állami hitelt népszerűsítik, hatmilliárd forintba kerül.

hvg.hu/enesacegem/20140210_Itt_van_Matolcsy_hatmilliard_forintba_ker
@Marcellusca: Egy másik hírben vagy blogon már Molnár Zsolttal is összehozták az ügyet. Ki kéne már találni, kinek szexbomba a felesége.:-))
@Habakuk999: Énsenem. :)
De most kicsit utána néztem, úgyhogy egyes híradások szerint:
"Györgyi ellen azért emeltek vádat Magyarországon és Olaszországban is, mert 2006 és 2008 között pénzért segített magyar prostituáltakat olaszországi munkához, amiért közvetítői díjat kapott."
Szóval '06 és '08 között. Kikokákok is vótak akkó ellenzékben? :)
@CSENDES:

Nem vagyok tagja semmilyen levlistának :-))

Ennek ellenére a levél

a: nem véletlenül,
b: ám nem közvetlenül az emeszpétől jött.

Amúgy sokminden érdekes beesik a postaládámba minden párt irányából.
@Habakuk999: A madarak azért csicsergik, mert Keleti "kisasszony" már évek óta írt róla. Ugyan emlékeim nem MSZP-s politikusról írt, hanem politikusokról, ahogyan Havas is beszélt már erről jó pár évvel ezelőtt. Úgyhogy Tóbiás szerintem nem feltétlenül fér ide, mert mondjuk tíz éve, amikor még Györgyike is kelendőbb, Havas meg olvasottabb volt, már előfordult a téma. Az illető felesége már az "öregecskedő" feleség kategóriájában lehet, Míg a viharos kan sem lehet topon. De mindegy rágjuk Habony taknyát-nyálát.
@CSENDES: Van azé ottan jónéhány "szúrható" asszonyság. :)
NEM, neeeem Gabikára meg Ildikó nénire gondútam!!! :DDDD
@Fabius: Eztet mindenki mondhatja:-)))
@Marcellusca: Itten konkrétan bombázó MSZP-s feleségről esett szó......, nem MSZP-s tagról.
A Tonyó lesz az, bárki meglássa!
@CSENDES: Nu, akko' pontosíccsunk:
1) NEM emeszpés feleségről, hanem ELLENZÉKI bombázó asszonyságrúl vo't a szó;
2) csak azé' említettem eme két nőnemű egyedet, mint biztos kivételt, mer' a sok perverz állat tuti ezzel gyönne.
:DDDD
@Fabius: "Amúgy sokminden érdekes beesik a postaládámba minden párt irányából."

A jobbiktól miket szoktál kapni? ;)
@Marcellusca: Alakul már ez a történet is. :)

Az MSZP-s Tóbiás lehet a drogozó, kurvázó ellenzéki képviselő - "férfiakkal is volt intim kapcsolata"

privatkopo.hu/WebArticleShow.aspx?MN=Hirmix&AGM=Joghalo&AN=tobiaskivancsisag&LN=Hungarian
@tristen2005: Őőőőő, izé, Cilike azé S+. :)
A Magyar Nemzeti Bank megbízásából elkészült a Növekedési Hitelprogram 2. kampánya. A teljes kampány, amellyel a kedvezményes állami hitelt népszerűsítik, hatmilliárd forintba került.

Ma felhívott egy társaság, hogy segíteni szeretnének munkahelymegőrző támogatás kiközvetítésében, akár a bruttó bér 90 %-ig.
Tényleg szét kell szórni egy kazalnyi pénzt hülyébbnél hülyébb célokra, csak be tudják mutatni, hogy kurvára fellendítik a gazdaságot?
@Marcellusca: Lehet, hogy tévedek, de én azt olvastam, hogy azért volt meglepő az MSZP-s képviselő viselkedése a könyv írójának (értsd: kerítő), mert a képviselőnek bombázó (gyönyörű)felesége van.
@CSENDES: Mi köze ehhez Habonynak?

ő csíkozta ki a kokót?

Én nem értem ezt a hozzáállást. Négy éve ment a sírás rívás, az ilyen hozzám hasonló mintegy egymillányi fafej réséről, hogy megtisztulás kéne.
semmi nem történt, viszont látszódik a kurva sok csontváz az üvegajtók mögött.

Erre nem a szocik a hülyék, hanem én, aki beveszi Habony propagandáját.

Pazar logika.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ne erőlköggyé mán, Gábris!
2006 és 2008 között ellenzéki politikus (ha egyáltalán arról van szó) volt az "áldozat". :)
De megnyugodhacc, jobbikos nem kerülhet szóba ezen időszakból. :P
@Marcellusca: "A volt honvédelmi miniszter lánya, akit prostitúció elősegítése miatt felfüggesztett börtönre ítéltek Olaszországban, könyvében nem nevezte meg az ellenzéki politikust, személyéről annyit írt, hogy gyönyörű felesége van."

Ma most, jó néhány ellenzéki és kormánypárti képviselő fellélegezhet.:-))
@Marcellusca: hazaárulók ne kurvázzanak. szépen húzzák meg magukat.
@CSENDES:
"Ma most, jó néhány ellenzéki és kormánypárti képviselő fellélegezhet.:-))" - Ammán biztosis! :D
@Habakuk999: Basszus. Én nem fogom megvenni a Keleti Györgyi könyvet. De, a FIDESZ megvette.

"A fideszes vezető szerint Keleti György honvédelmi miniszter lánya, Keleti Györgyi könyvében foglaltakat is figyelemmel kísérik: Keleti Györgyi azt írta, egy budapesti ellenzéki politikus rendszeresen prostituáltakhoz járt, és drogot fogyasztott. Az ügyben a rendőrség vizsgálódik, állítólag Keleti Györgyit is meghallgatják, akár a napokban nyilvánosságra kerülhet az illető neve. A Fideszben úgy gondolják, miután az MSZP szombathelyen kokainfogyasztással vádolta egy alpolgármesterüket, ennek az ügynek az eszkalálódása különösen pikáns lenne. Igaz, hátulütői is lehetnek, egyrészt a Fideszben nem biztosak benne, hogy Keleti Györgyi egyáltalán elárulja a nevet, másrészt „a nőügyek megítélése a magyar közvéleményben mindig is ellentmondásos volt”."
@Marcellusca: ellenzéki bombázó asszonyság? Most Olaszországról van szó vagy a franciákról?

Bocs, azt hittem hazai dolgainkról beszélünk.:(
@Penivaldes: Helló, Hercegnőm!

Akkor csukd be füled/szemed! :)
@Marcellusca: a fülemet nehezen csukom be, mert nem dumbós. :)
@Habakuk999: Áááá, f@szom, kevered itt Gizikét a gőzekével! :P :)))
@Penivaldes: Ja, bocs. Csak nem mindegy, hogy egy profi kerítőnő véleménye szerint, vagy valamelyik képviselő szerint.
@CSENDES: Hát igen, egyik megbízhatóbb hírforrás, mint a másik.:)
@CSENDES: Nekem nem meglepő, attól, hogy valaki bombázó, még a férjura kirúghat a hámból hivatásos hölgyeknél.
@Habakuk999: csak a szemednek, orrodnak, és a kezednek higgy:)
@Habakuk999: Inkább azok húzzák meg, akik valóban azok. :)
@Penivaldes: Nekem meg tapasztalatból nem meglepő. Nem erre utaltam. Csupán arra, amit a cikk írt. Nekem ugyanis nem tisztem megítélni, hogy ki kicsodát tart gyönyörűnek.

"én egyik sem vagyok. probléma?"
Nem, nem probléma. Mindenki lehet valaki számára gyönyörű. Nem ezt akartam kiemelni.
A kerületi Városkép nevű közéleti krumplipucoló lap már a bukta után, febr. 6-án címlapon "Összeomlás" címen elemzett. Szerintük a titkos vagyon összefüggésbe hozható a kerületi szoci politikusok 2000 és 2010 közötti zavaros ügyeivel.
És a konkluzió: az elmúlt két évtized talán legnagyobb politikai botránya a kerületi mszp teljes vezetőségét is a mélybe ránthatja.
És ez két teljes oldalon keresztül.

Egy biztos, itt a kerületben "Azonnali magyarázatot követelünk" címen több pontban várnak válaszokat és a 2010 óta elfideszesedett önkormányzatban az előző húsz évi szoci vezetés belét is kitapossák egy kis sikerélményért.
@Penivaldes: Nem az igazamért. Nő vagyok, (kicsit tapasztaltabb, kicsit érintettebb mint kellene) ezért rezignáltabban tudok véleményt alkotni a témáról:-))
@CSENDES: Nem lennék a helyedben asszem. bár a magaméban sem.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ezek szerint kilépsz a blogszférából, orosz rudifaló?
@Habakuk999: l@
Penivaldes: fülemnek nem szabad? és a hatodik érzékemnek?

úgy gondolom amúgy, van bőven titkolnivaló minden csapat háza táján.
Orbán már ősztől kiadta mindenkinek ukázba, nem szabad inni, példás családi életet élni kötelező.

ha a szocik ennyire hülyék, megérdemlik a második levadászást is.
@CSENDES: érdekes, férfinak gondoltalak.
@Habakuk999: na jó. a fülednek is.

nem isznak? de akkor kiszáradnak, és egyévb ronda dolgok lesznek.
@Sir Bates dö Hól: mit csináljon, ha összekeverte a túró Rudival, abban is van vörös pötty.
@Habakuk999:
off: én alapjáraton mindenkit férfinak gondolok itt elsőre.
@Penivaldes: tényleg? pedig szerintem több nő nyomkodja a billentyűket, mint férfi.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Van neked spanod a fideszben is:

Vidéki válaszolt neked:

@nincs_itt: Rádjött a fasisztázás, elkezdesz a a Bonsai Duce-ről fantáziálni.

A szándékod eléggé átlátszó: Magyarország befeketítése, lejáratása, annak a téveszmének általános elterjesztése, miszerint Magyarország csaknem 70 évvel a a nácizmus totális veresége után is napjainkban egy náci ország, amelytől egész Európának rettegnie kell.

A fasisztázás csodafegyverét, már jó régen alkalmazták a megszállókkal kollaboráló elődeid.

Rákosi és Gerő Ernő mindketten zsidó emberek, a szovjet megszállók által helytartóként a legmagasabb pozíciókban szolgálták a megszállókat.

Sikerült nekik kimutatni, hogy a két világháború közti

Zsidó Tanács tagjai

valamennyien Gestapo ügynökök (tehát fasiszták) voltak és

hogy a sok ezer zsidót megmentő Raoul Wallenberg gyilkosai az 1944-es Zsidó Tanács tagjai közt keresendők.

Gerő Ernő Rákosihoz írott, 1953. március 1-jén kelt feljegyzésében olvasható:

"A kihallgatások anyagából világos, hogy a két világháború közti

Zsidó Tanács tagjai valamennyien Gestapo ügynökök voltak. (…)

A tárgyaláson majd ki fog derülni, hogy nem antiszemitizmusért tartóztattuk le őket, hanem

mert Gestapo ügynökként a szegény zsidók gyilkosai és amerikai imperialista kémek."

Gerő elgondolásából eredt az a fantazmagória is, hogy (a szovjetek által 1945-ben elhurcolt)

Wallenberg gyilkosai az 1944-es Zsidó Tanács tagjai közt keresendők". (Wikipédia)
@Habakuk999: tényleg. Én az internetes világban elsőre mindenkiről azt feltételezem, hogy férfi.
@Habakuk999: Szerintem meg nem azok, én meg pláne nem.
@nincs_itt: jajj, basszus, épp elég baj, hogy Angyal és a Kán kiszabadult a tahósításból, most ezt muszáj?
@Habakuk999: Élvezettel figyelem, ahogy eltűnnek, amint érveket kellene hozni, esetleg vitatkozni, a nemes értelmében.
Gábris, érdekes egy figura. Lassan kialakul a kórkép róla is!
Beszarás! Saját stadionját veszi meg Sopron, hogy ne vesszen el a stadion fejlesztésére nyert pénz.
@nincs_itt: kartonja is van?

érdekes? nem vagyok benne biztos...
@Habakuk999: nem kekeckedésből, csak a túró rudi nem tudja megvédeni magát: piros alapon fehér pötty.
@Penivaldes: Jóvanna, engem érdekel, hogy lehet valaki ennyire eccerű...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ha nem fogod fel, mit jelent feltett kézzel és széttárt lábakkal odamenni egy oroszhozhoz, akkor nem egyszerű hazaáruló vagy, hanem ostoba hazaáruló.

ez se jobb, mint a másik.
@nincs_itt: ezt dobta a gép.
vagy szerepjátékot játszik.
@Habakuk999: hagyjad már, mindegyik indul Cognitive Dissonance World Cup sorozatban, ott a novícia győzelmére nem fizetnek sokat a bukik... 1:00,8 arányban áll most:-)
@Spániel: ok, elnézést a Túró Ruditól.:)

Egyébként nem tudtam, csak azt, hogy pöttyös, piros és fehér.

És ha fejbe csapna valaki, akkor se tudnám megmondani, milyen színűek a pénzeink.:(
@Habakuk999: én is hasonlóan vagyok, a franc nézegeti a csomagolást. meg kell enni. nincs idő másra.
@nincs_itt: nagy gyűjtögető ő... minden fóbiát bespájzolt már...
@Habakuk999: Nem tudok ilyesmiről. Amúgy már elég sokat írtam erről és a hivatalos álláspontjaikról is.
Másrészt ha valaki te igazán tudhatod, hogy mi zajlott 89-90 óta ebben az országban és ezek alapján kik az igazi hazaárulók.

Ja és a jobbik is támogatna egy népszavazást Paks ügyében. Remélem nem lesz gyorsan a nép is egyből hazaáruló. :)
Kellemes csámcsogást!
Annyira undorító ez az egész, szépen besétáltatok, mert be akartatok!, a fityesz szartengerébe.
@Habakuk999: "Másrészt ha valaki te igazán tudhatod, hogy mi zajlott 89-90 óta ebben az országban és ezek alapján kik az igazi hazaárulók."

Ezt a dumát!:-)... azonnal a hiúságodra játszik:-)... magyarul: a többi hülye itt a blogon, de te más vagy, te okos vagy, én felnézek rád! :-)... van aki ezt még beszopja?:-D
@nincs_itt: személyesen is találkoztunk, nem gép ő.
az oroszok alá fekvése betette a kaput nálam
@Sir Bates dö Hól: nyavalyát. nem tudnak három napnál tovább visszaemlékezni, így fel sem tűnik az agyuknak az ellentmondás.
@Penivaldes:

Te a Kinder tojást is egybe eszed? Csak a sárgája ne lenne olyan kemény!:)
@nincs_itt: Ja kb. mint a erkélyre mászó E14PM-é. :)
@Penivaldes: idő éppen lenne, csak sajnáljuk az agysejteinket a haszontalan feladatoktól.

ezért is nem érdekelt tegnap a félórás Gyurcsány beszéd, csak az öt bővített mondat.
Az igaz, valaki meg is rótt ezért.:)
@tristen2005: én tyúktojást eszem:) sütve.
a Kinder tojás hagymával nem ízlik:)
@AKIsTUDATLAN: maradjunk annyiban, hogy a tóbiás-rába kombó életszínvonalát nem igazolja bevételeik nagysága... azt innentől kezdve levadászhatók...

meg a főtávos kovácsot sem azért mentették fel, mert nem követte el azt, amivel vádolták, csak nem tudták bizonyítani...

simon meg egy szót sem ér...
@Sir Bates dö Hól: Ezt is rosszul látod. Nem a hiúságára játszom, csak azt is tudom, hogy melyik korosztályhoz tartozik és emiatt írtam, hogy pontosan tudja mi zajlott le a módszerváltás óta.
@AKIsTUDATLAN: Annyira jó, hogy figyelmeztetsz, ismét a fidesz szekerét toljuk, mi fidesznyikek.

Nem vettük volna észre nélküled.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:, Minek méricskéled máshoz? Önmagában súlyltalan.
@Habakuk999: Pedig pont az lenne a jó, ha mondjuk az ország energiaellátásával kapcsolatos véleménykülönbségből nem kreálnál egyből "lefeküdtekaruszkiknak hazaárulók" kitételt.
@Sir Bates dö Hól: Tudod, hogy sokáig védtem őt a törzsgárdával szemben, pont azért, mert ő is Magyarország egy része.

Az oroszfansága miatt tahósítottam, most kiszabadult valami miatt, még szép, hogy keresi a régi "szövetségest".

Csak azt nem veszi észre, attól, hogy sokszor korrekt módon szóba álltunk, még nem szövetséges.

És nem mellékes az emberi tényező, a malévet együtt sirattuk itt hárman négyen.
@nincs_itt: Persze mint a többi ellenzéki párt. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: nem értek egyet a népszavazással.

viszont dolgozom több. mint húsz éve oroszokkal.
@Habakuk999: Továbbra is mindnyájan Magyarország részei vagyunk. Attól, hogy némely dologban egyetértünk nem nevezném magunkat szövetségesnek. Az "Oroszfanságot" meg nem nagyon tudom értelmezni. Gondolom továbbra is elfogadod, hogy eltérő vélemények is lehetnek a jelenlegi Oroszországot illetően.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: kérd vissza a pénzt a kommunikációs tréning után:-)... emberforma, én nem egy mlm-célközönség vagyok!
@Sir Bates dö Hól: Amúgy meg Angyal mostantól a barátom, ő az egyetlen, aki tisztában van a képességeimmel.:)

(Ennek ellenére az első orosz testvériséget támogató kommentjével megy vissza a ketrecbe.)
@Habakuk999: és ha ennyire negatív a tapasztalat, akkor miért dolgozol velük olyan régóta? :)
@Sir Bates dö Hól:
Ahh! És ez elmondható szinte mind a 386-ról, de különösen a reflektorfényben lévőkről. Még ha a prostik fenekéről szippantanák a kokót, mint a Wall street farkasai, akkor sem annyira érdekes és fontos, mint mondjuk PAKS, amit máris sikerült a közbeszédből kivonni, mer'csakasimoncsakatóbiás...meg...ésatöbbi. Most már reggel...délben...éjszaka kicsörömpöl egy csontváz.

Figyelem, lehet, Bajnai is kokózott. Neki is szép a felesége?!
@Habakuk999: beférkőzött beléd, mint kígyó az almába.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: a magyarokról negatív a tapasztalatom.
Az oroszokról nem.

Csak ha erő nélkül akarsz partner lenni, fölfalnak egy tizedmásodperc alatt.

És itt kezdődik a hazaárulás.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: annyit is ért... bár a te helyedben inkább egy agy-transzplantációra gyúrnék... a te esetedben, ha a donor egy csirke, az is előrelépés...
ez a választás le van pacsizva :)))

az összes magyarnak anyni...

amugy szerintem a fideSS vérengzeni fog a közszférában...
a mindennapi lopnivalót nehezen foglyák már előteremteni
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Men kérdezel te semmit, csak hajtogatod. a marhasàgaidat. a pàrtod is kuncsorgott az oroszoknàl de kibaxtàk az àl-történészt mint a macskàt
@Habakuk999: képzeld el azt a létformát, amelyik felnéz a faékre!:-DDD
@Habakuk999: Ez egyre érdekesebben hangzik. Amúgy jelen helyzetben szerinted van olyan partnerünk, akikkel szemben erős partnernek számítunk? :) Arról van esetleg elképzelésed, hogy lehetne Magyarország ismét erős?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Van, húzni kell minél gyorsabban minden gondolatunkkal Európába, oktatásostul mindenestül, mint a vadlibáknak.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Amúgy tán Nagy Lajos óta nem nagyon hallottam erős Magyarországról.
Az viszont meglepetésként ért, hogy az mszp a tagjaikról azt vélik, nem elég szóban elmondani, " simlis simon kilépett, mint magánembert kérdezzék"... bár önmagukat és szellemi kapacitásukat ők ismerhetik legjobban... azért remélem nem lesz olyan, aki papírból olvassa fel a "saját véleményét"...:-)
@Habakuk999:
Te nem is, soha, hiszen sajátmagadról van szó.
De azért én elmondom, hogy te igenis egy tudatalatti?(nem, igazi!)fityeszcsodáló vagy.
Annnyira jól csinálják, viktorral az élen! Ezt voltál kedves számtalanszor kinyilatkoztatni.
Én pedig már régóta nem vitatkozok veled, és nem is fogok, mert tök felesleges.
@Habakuk999: rám is számíthatsz... domboldalon lakom, a kézifék meg nem jó a verdában..:-)
@Habakuk999: Vannak tapasztalataid az orosz oktatási rendszert illetően is? :)
@AKIsTUDATLAN: Nagy kár, mert a vita segít tisztázni a tisztázandókat.

A csontvázakat mi fidesznyikek pakoltuk be az üvegajtók mögé?

Csak kérdem.
@Sir Bates dö Hól: én meg dombtetőn laktam, és mindig jöttek a nyuszik, meg az őzek.
@Habakuk999: Azt már látom, hogy hirtelen Svájc is balkáni ország lett a fejlett, felvilágosult, ájropéerek szemében. :)

jobbegyenes.blog.hu/2014/02/10/a_helvet_coming_out
@AKIsTUDATLAN: szerintem mind a 386, meg mindenki aki a büdzséből kapja a havi fizetést, mind az én alkalmazottam, szabhassak már firm policyt, ha üzletrészem van... nem azért ikszelnék rájuk, mert elégedett vagyok velük, mert a minimumot sem teljesítik, ők is odaszarnak az asztalrak, a különbség csak annyi, hogy ők nem akarják megetetni velem erőszakkal... bár szeretnék...
@Sir Bates dö Hól: erősen..bár tőlem aztán:)
virágozzék sok virág, és szülessenek kisbabák:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "Mi a bajod a csirkékkel? :)"

Figyelj, te kis hazaáruló Orbánista majom: csinálj úgy, mint a kiscsirke!
@Habakuk999: "A csontvázakat mi fidesznyikek pakoltuk be az üvegajtók mögé?"

Igen, mert ostobák vagytok. Üvegajtó mögé csak retardáltak pakolnak.
@Penivaldes: " bújjon a tyúk alá?"

Nem. Nőjön meg, legyen belőle kiskakas és bassza meg az anyját!
@Orbán Mutyin: rosszabb. wannabe rózsafüzéres faszpumpa a srác
@Orbán Mutyin: mi a kakasokat kinyírtuk, és megettük.
vagyis..
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "Orbánista? El vagy tévedve.:)"

Na persze. Akkor meg mit rángatod itt állandóan a liberálisok farkát? Fizetnek érte, mint a többi degeneráltnak?
@Sir Bates dö Hól: Könnyekig meghatódtam, Te olyan rendes vagy:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Nincsenek, csak volt kollégáim tanultak orosz egyetemen.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Na mivan, köcsögbura? Elakadtál, mint tegnap az állampolgársággal? Esnél pofára a lágy meleg tehénszarba.
@Habakuk999: én is meghatódtam. mindig is tudtam, hogy érző lélek lakik benne.
bár engem utál.
@Orbán Mutyin: nem csoda, hogy ostobák vagyunk, amikor nem kapunk ijjen szép tájékoztatást, mint amit Fabius is betett ebbe a posztba.

Csoda, hogy üveg mögé dugjuk őket?:(
@Habakuk999: a nagy szívem, az lesz a végzetem:-)
@Habakuk999: "mint amit Fabius is betett ebbe a posztba"

Nem olvastam a posztot, én a troll bandára vadászok. Ki az a Fabius, haver?
@Penivaldes: vágod, hogy a mandin is osztja az áldást?
@Orbán Mutyin: Aki a gyíkot írja. Tudod, ilyen mindenféle szövegeket, hogyasszondja: "minden_amit_az_mszp_szerint_tudni_akarsz_a_simon_ugyrol":)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Nem vagyunk svejc nem is ide akarnak jönni a népek hanem oda menni. Amúgy nem tagállam és nem biztos hogy jól járnak vele!
@AKIsTUDATLAN: Én viszont fogok veled. Épp ma jutottam arra az elhatározásra, ha az Összefogás és Bokros aláír, akkor választás előtt két napig nem eszek, nem iszok, nehogy elhányjam magam, amikor voksolok az összefogás jeles jelöltjére, aki az ország egyik legnagyobb gazembere. Az első tízben benne van, tuti.

Amennyiben nem teljesíti az összefogás a Bokros féle megállapodást, ugyanolyan kártékony féregnek nyilvánítalak benneteket, baloldali híveket, mint a békákat vagy az Angyal-féle hazaárulókat.
(Jelenleg még csupán gondolom, fennen nem hangoztatom.)
@Penivaldes: Miért utál? Nem olyan családból származik ő, hogy csak úgy utáljon.
poszter:"a tisztábatétel nem fog menni és csak annyit értek el, hogy nála is nagyobb hülyének fogtok látszani. Ami nem kis teljesítmény az igaz, de a közvélemény aligha erre vágyik"

Én rühellem a szockókat, de kénytelen leszek befogott orral rájuk szavazni. Csak mert a bringások úgysem fognak bejutni a parlamentbe, tehát nem akarom elpocsékolni a szvazatomat. Ilyen megfontolásból viszont leszarom a közvéleményt, ugyanis ez a "közvélemény" adott kétharmadot a felcsúti kommunista vajdának.
Szóval, legyen már vége ennek az agymosásnak! Miért is kell bármelyik ellenzéki jelöltnek tökéletesen megfelelnie az orbánisták elvárásainak? Talán rájuk szeretnének szavazni? Ha meg nem, kik azok akik a Simon-ügyet nyomják: akik nem akartak vizsgálatot indítani az adócsaló milliárdos cégek ellen?
Jó reggelt, urak! Hagyjuk Simont a fenébe, ehhez nincs az orbánistáknak semmilyen erkölcsi alapuk. Főleg, hogy még a hazát is elárulták. Szóval még egyszer: JÓ REGGELT!
@Habakuk999: mert rosszat gondoltam róla egyszer.
igen, ő az egyik legtökéletesebb férfi itt. én csak a lábát foghatnám meg.
@Penivaldes: Miért pont a lábát? És melyiket?
@Penivaldes: zanzi Gébnek 615 kommentje van. de Te most gondolom arra a szelepesre gondolsz, aki Ouroborosnál próbálkozik ;-)
@Penivaldes: "Fabius? Ő írta a posztot."

Upsz! Hogy én milyen figyelmetlen vagyok! :)
@Habakuk999: " Miért pont a lábát? És melyiket?"

A harmadikat.
(Bocs, Peni! Túl magas labda volt, le kellett verni.)
@Orbán Mutyin: nyugodtan. elmúltak azok az idők, amikor számított a 3. láb.
@Orbán Mutyin: "Miért is kell bármelyik ellenzéki jelöltnek tökéletesen megfelelnie az orbánisták elvárásainak?"

Ha nem is tökéletesen, de azért valamennyire feleljen már meg az elvárásaimnak. Az azért nagyon kevés, hogy nem fidesz/jobbik aspiráns. De most ez van, ez igaz. Azért szerintem ezt sosem árt jelezni...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Te. meg egy sötét gyalog! Azt is tudod, hogy a helyi "jobbik" kezdeményezte? Ismered Svàjcot? Azt sem?!
@Habakuk999:

"kártékony féregnek nyilvánítalak benneteket, baloldali híveket,"

Ezt tán gondold át.Méltatlan.
@Habakuk999:
Ne haragudj, nem vagyok képben, mert annyira elundorodtam, hogy elhatároztam, nem pazarlom az időt ilyes haszontalanságokra, mint polityika. Ezért ma inkább moziztam.
De majd utánanézek.
Előzetesen annyit, hogy Bokrost tisztelem, elismerem.
Jó lenne, ha végre ezek az öszefogásosok is használnák az eszüket.
Az viszont kiábrándító, mennyire nem kell a magyariaknak egy ilyen fazon. Meg ki hallott azokról az "iskolákról", akik állítólag már, Lengyel László szerint, összerakták, mit és hogy kell csinálni?
Amúgy az ellenzék tényleg két nulla. Azért is vagyok ennyire kiábrándult, reményvesztett.
@Orica Középföldi: Nem, nem méltatlan Orica, minden tiszteletem mellett sem.

A méltatlan az, hogy létrehoztak egy 18 %-nyi jobbikot.
A méltatlan az, hogy 43% gdp növekedés helyett sikerült 6,7%-ot csinálni hét év alatt.
A méltatlan az, hogy a kétharmad pusztítása ellenére egy mocskos csirkefogó gazemberre szavazhatok.

Akik ezt lehetővé teszik, védik, tapsolnak hozzá, és ugyanezt folytatják abban az esetben is, ha -pusztán elméleti lehetőségekről beszélünk - győzelem esetére ismét becsapnak és sutba vágják a demokráciánk megújítását, akkor bizony azok.
@Orbán Mutyin:

Az orbánisták elvárásait pont leszarom. De az nem baj, ha a szavazatomra ácsingózó egyéb jelölt és jelölő pártja az én igényeimnek megfelel.
@AKIsTUDATLAN: jobban jársz a mozizással:)

két hónap nagy idő még
@Habakuk999:

A baloldal hívei nem feltétlen a pártelit hívei.Sőt.
Féregnek nevezni néhány millió embert, több, mint túlzás.
@Orica Középföldi: nem pármillió ember, bocs. Csak azok, akik megakadályozzák a változást.

Hmm, a fidesz és a jobbikos hívekkel szemben kevésbé elnéző vagy, pedig semmi különbség.
@Sir Bates dö Hól:
Bakker... ÉN SE TALÁLTAM... Most akkor, tulajdonképp, hová tartozom?
Orbanisztánban tudom, sokat nem érek, hisz az a Lézeres hülyegyerek is megasztonta, hogy ki, mennyit... Nekem meg nincs ennyim, pláne nem svájci bankszámlám, mint őkelmének + édes pici gyermekének (miből is?) meg a többi párttársának, ott, a távoli, kies Svájcban.
@Fabius:
Lécci! Nekem is szólj, ha valami hasonló felbukkan! Mert egyenlőre vakoskodok...
@nincs_itt: Nem mondod, hogy a helyi jobbik már ott is meg tud nyerni egy ilyen népszavazást? :)
a poszthoz:
a fidesz milyen kommunikációs irányvonal szerint számol el -hogy csak két ügyet említsek- a MANYUP 3000 miliárdjával és a paksi kölcsön 3000 miliárdjával.
az utóbbit tudjuk 10 évre titkosították.
az előbbi meg elfolyt...
de szerencsére mi tudjuk ki és mi teszi tönkre az országot.természetesen a simongáborok...
közben meg az ellenzéket balfaszozzuk, hogy nem üti le a magas labdákat.
mi bezzeg tudjuk...azt csináljuk amit a fidesz akar...
@DarthVader: Egy kicsit utána kapargattam ennek a baljós bohóc motívumnak. Jó régi téma, a leghíresebb megnyilvánulása a Batman-ból a Joker, aki Batman egyik gonosz ellenfele.

en.wikipedia.org/wiki/Joker_(comics)

Úgy, hogy az a fideszes kampánymanus, aki ezt kiötlötte, jól választott, a figura híven kifejezi, amit sokan a fideszről éreznek-gondolnak.
@épészmérnök:
Most már csak egy tökös ellenzéki ötletcsapat kéne, akik leütik a labdát és mondjuk Bajnait, vagy valakit Batman szerkóban jelenítenek meg.
A sok eccerinek is leesne?? :D
@punkfrog: Miért, leütik? Bocs, kevés hírt olvasok mostanában.
@Habakuk999: "Mi köze ehhez Habonynak?"

Hát az, kedves Habakuk, hogy a fidesz már olyan magasra tornászta az érzékenységi küszöbünket, hogy ilyen Simon-féle történetekre már meg sem rezzenünk.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Egyelőre sehun semmi, és ahogy elnézem ebben változás nem várható.

Ellenben van egy örök dilemmám: a változást akaró szoci szimpatizánsok vajon miért nem azt értik meg, hogy nem minket kell nesimongáborozzatokmározni, hanem a pártjukat győzködni arról, hogy ha tényleg változást akarnak akkor a simongáborozás nem merülhet ki abban, hogy az alelnökünk lopott 250 milkát, de kirúgtuk és minden meg van oldva. Innentől magánszemély és készpasz, semmi dolgunk vele.
@Habakuk999:

Te kevered a politikusokat, és a politikával nem foglalkozó, ámde szavazó tömeget, és azt minősíted féregnek.

Nagyanyó attól nem féreg, hogy a jobbikra szavaz.
G se amiatt az.

Sajnálom, de néhány millió féreg szavazni fog, és nyilván, aki mindettől utálkozik és távol marad, az pedig nem.
Várja, hogy valaki tabula rasat csináljon neki, és akkor majd megmondja, kik legyenek az ország vezetői.

Hát lehet, hogy van ilyen ország. Ez nem az.
@nincs_itt: "Gábris, érdekes egy figura."

Gábris egy figura, akit többen, felváltva személyesítenek meg.
@Orica Középföldi: ne beszélj félre. Nem a négyévenként szavazó Jóska bácsikról beszélünk, hanem a kongresszusokon és a különböző pártrendezvényeken hájpolókról.

A második rész hajója pedig már elúszott kedves Orica, szavazunk nagy valószínűséggel.
Majd akkorra időztünk egy jó kis méregtelenítő kúrát.
@épészmérnök: ebben tévedsz, ő ezt egyedül is meg tudja csinálni.
@épészmérnök: Tényleg nem nagyon háborodunk fel, csak a balfaszságon, nem is a tolvajláson, igazad van.
@Fabius:
Miért, miért?
Mert maguk sem hiszik, hogy a tolvaj csürhe megváltozna, pláne, ha "szépen kérik".
Különben is, "lopnak a fideszesek" is, tehát... :(

Nem értem, hogy a "megtisztulást" pl. miért nem ott kezdik, hogy takarodjon mindenki, aki lopott?
Ha annyira szeretik a coci elvtársakat, akkor az lenne a minimum, hogy először is elvárják a sajátjaiktól eme "apró kis jellem- és becsületbeli" minimumot.
Azért mert ez a mostani csürhe (szerintem is) nagyon lop, nem lehet mentség, hogy "bezzeg azok csak kicsit loptak".
Persze lehet, hogy én vagyok tök naiv...
@épészmérnök:
A fenéket! Ugyan az az egy szerencsétlen ecceri, komplexusokkal küzdő szalonnáci.
"Az, hogy valaki bevezeti a zsarnokságot, említésre sem érdemes, de az, hogy berúg, rossz helyen parkol vagy a nem megfelelő asszonynak udvarol, az főbenjáró bűn."

hvg.hu/velemeny/20140210_TGM_Idiotak
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Mert rágja azt a jobbos agyadat a narancsos agyrágóbogár.

nem értheted te eztet a magas ploitikát.
Közeledik április 6-a, sokan módosult tudatállapotba kerültek, frusztráltakká válunk, pulzusszám emelkedik, valamiért kevesebb vér jut az agyba (bár ez sub kavicsnál konstans állapot, inkább viagrát kellene használnia a befőttesgumi helyett). Mindezek miatt tán van, aki azt gondolja, hogy a "vállalható" ellenzék hibáinak említése a fidesz támogatásával/erősítésével egyenlő. Én máshogy gondolom. Azt remélem, hogy itt többségben vannak azok, akik reális képet tudnak/hajlandóak alkotni a valóságról, s nem vakhittel rendelkeznek. Ne próbáljuk meggyőzni egymást/hazudni arról magunknak és a másiknak arról, milyen tiszta az ellenzék! Értelme nincs. Az ellenzéki reprezentánsok többsége egy paraszthajszálnyival sem jobb, mint a fideszé. Csak az ő mutyijaikat már elfeledtük vagy nem akarunk azokra most éppen emlékezni, illetve hagytak minket is simlizni.
S ez, a jelen helyzetben már egy nagyon nyomós érv a ma moán, hogy rájuk ikszeljünk. Ez tény, ez ma a realitás moon.
(ja, a fidesz és holdudvara semmivel sem lopott kevesebbet, mint a másik oldal, ha a '88-tól máig eltelt időszakot nézzük... ha korrektek akarunk lenni:-))
@Fabius: Ja, ahelyett, hogy a város főterén, nagy nyilvánosság előtt leütnék a fejét, karóbahúznák, felakasztanák, négyfelé vágnák. Tömeg őrjöngene a gyönyörűségtől.
A szerencsétlen lúzer szocik ebből(sem) tudnak jól kijönni. Ha azt teszik, amit most, akkor a nagytiszták felháborodnak.
Ha elkezdenek kapirgálni, az meg még sokkal rosszabb, mert máris bizonyítják a zembereknek, mekkora tolvaj gazemberek mind
egy szálig.
Fityeszke meg páholyból néz, és betegre röhögi magát.
(Mellesleg, az Összefogások most az egyszer télleg ugyanazt mondták az ügyről Karácsonytól Gyurcsányig. Azt, amit a lúzer szocik.)
Meg még nem tudom, hogy vajon a Sátán ellen elég-e a szenteltvíz?
@Habakuk999: mi mit rágunk itt már vagy a harmadik poszt alatt?
az országvezetők milliárdos csalásait?
nem.
simongábor nem tüntetett fel a vagyonbevallásában 240 milliót.rettenetes.
orbán viszont feltüntette a 1,5 millió forintos megtakarítását.
ahhoz egy szava sincs senkinek.
mikor a budija mellett épül egy több milliárd forintos stadion.és emellett még félre is tudott rakni 1,5 milliót!!!gratulálok.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Nem azt mondtam, hogy a helyi "jobbik" nyerte, hanem azt, hogy az kezdeményezte! @Sir Bates dö Hól: -nak baromira igaza van! Gőgös Gúnár, Ablak Zsiráf, Mosó Masa Mosodája ezek valók neked!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Erős gyerek! Megint ki verte pofán? Nem volt szerencsétek, az orvosi eskü, az orvosi eskü...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Nincsenek komplexusai, az egyedfejlődésben nem jutott tovább. Megragadt azon szinten, ahol a eccerű hívószavak, eccerű reakciók... Pavlov?
@nincs_itt: Svájccal semmi gond. fél év alatt rájönnek, hogy hülyeséget csináltak, aztán visszanépszavazzák. ott az úgyis nemzeti sport.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: tényleg nagy sár van az erdőben, mi a jövő héten aszfaltos túrára megyünk, úgysem láttunk semmit a nagy büdös ködben a hegyen, csak a sarat dagasztottuk.

a bokatörésbe nem nagyon szoktak belehalni, de fájdalmas dolog nagyon, az tény.
@vitéž munkášőr: Gábris nem érti, azt szavzták meg, hogy 3 azaz három éven belül tárgyaljanak az EU-val, a szabad munkaerő áramlás kérdésében.
Szóval Svájc legalább akkora szakember hiánnyal küzd, mint Németország. A mai napig 3-4 emil naponta, svájci fejvadászoktól, azokban 5-10 állás ajánlat.
Ha korlátoznák, akkor hamar vége lenne a jólétnek...
A helyi "jobbik" ott sem okosabb...
@épészmérnök: Ahhoz képest elég koherensen hülye... Szerintem ugyanaz az ember, csak időnként sok pofont kap, ettől megjuhászodik egy cseppet...
@punkfrog: szerintem én azt rágom, hogyan lehetnek olyan tehetetlenek a szocik, hogy az 500 milliárdos bolt helyett vacak 240 millás majomságról zeng a sajtó.

de lassan kiköpöm, unom már ezt csócsálni
@Sir Bates dö Hól:
Kedves Szőr, kissé holdkórosnak teccik lenni.
"ja, a fidesz és holdudvara semmivel sem lopott kevesebbet, mint a másik oldal...", amit, ugye, senki sem állított, hanem eellenkezőleg: tízezerszer annyit, tízezerszer pofátlanabbul.
Ezzel nem mentegetném eme tolvajokat, de merték volna csak megcsinálni pl. a lopások törvényerőre emelését, a state capture-t. Mertek volna csak tizedannyira pofátlanok, gátlástalanok lenni! Nem, ezek csak pitiáner zsebtolvajok voltak a simlicskákhoz képest.
Meg nem csak a lopás, hanem a többi...
@vitéž munkášőr: Biztosan Sipi miatt lett az a 0,4%.
Ráért volna választások után kimenni.

( Bocs Sipi:) )
Jóccakát, lett egy csomó Anatole France könyvem.
@AKIsTUDATLAN: igazad van, elírtam, helyesen : a fidesz és holdudvara semmivel sem lopot TÖBBET, mint a másik oldalon... köszönöm, így érthető:-), ez a tény...

más.
"A szerencsétlen lúzer szocik"... egyrészt, ha szerencsétlen lúzerek, akkor ne aspiráljanak országvezetésre, másrészt, s ez fontosabb, ne próbáljuk meg beállítani őket áldozatnak... ordas tolvaj-rabló banda az is...
@Habakuk999: Igen a sár valóban nagyon nagy ilyenkor. A bokáját akarták műteni és a gerincbe fecskendezett érzéstelenítése miatt valamiért a felső teste is lebénult, a légzése is leállt, gyakorlatilag megfulladt, de aztán szerencsére közvetlenül az eszméletvesztés után lélegeztetőgéppel megmentették.
@AKIsTUDATLAN:

A szerencsétlen lúzer szociknál amúgy szokás negyedmilliárdot elfelejteni osztrák számlán, oszt' nem elszámolni vele hunnét van és miért tagadjuk.

Ezt mintha el teccenénk felejteni.

Amúgy meg jól kezdték a dolgot azzal, hogy habozás nélkül kibaszták, csak a folytatás lett kibaszott kamu. Ha én vagyok Mesterházy Attila akkor nem félek tisztességesnek látszani és bizony én magam szólítom fel Simont, hogy mondja meg honnan a pénz, és nem fogadom el magyarázatnak ami nyilvánvalóan hülyeség.

Amúgy összefogásék innentől akkor is egybehangzóan fognak állítani bármit, ha mittom Mesterházyról kiderülne, hogy a csecsemőevésben látja az örök fiatalság titkát.

Nincs más választásuk ugyanis, mint azt mondani: inkább ez, mint Orbán. Csak ez kevés, sajnos.
@nincs_itt:
Pavlov? Evégre mostanság nagy cimborák úgy is orosz elvtársaikkal... :D
@nincs_itt: Nem verte senki pofán, műtét közbeni komplikáció volt.
@Fabius: "Amúgy összefogásék innentől akkor is egybehangzóan fognak állítani bármit,..."

basszus!
kampány van.összeálltak.
ha mindegyik mást mondana akkor az frankó lenne?
akkor tuti azon háborognál, hogy:
ezek még egyeztetni se tudnak, hogy mi a közös álláspont!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: kicsit visszafogottabbnak tűnik. olybá tűnik, azt csak félgőzzel csinálja
@punkfrog: akárhogy is, iszonyatosan töketlennek, sőt sík hülyének tűnnek ezzel a kutyakomédiával, hogy kitoljuk a csávót az ajtó elé, oszt jónapot
@vitéž munkášőr: mit kéne csinálniuk?
kibaszták maguk közül.
a bíróság meg majd ítélkezik.meg a szavazók.
@vitéž munkášőr: nagyon ki vagyok akadva a részeg bróker esetén. basszus, eddig is egy sötét alaknak tartottam resziszilárdot, de most... úgyhogy:

vakkomondor.tumblr.com/post/76248093522
@parti_giano: jah, olvastam. nernyik tempó à la lázár
@punkfrog: ha jó az nekik, mármint, hogy a szavazók...
@Habakuk999:

Csak halkan megjegyezném, hogy ki akarta bevinni Bokrost az Összefogásba? És ki mondott rá határozottan nemet? Na? És:

MSZP 30%, DK 5 %.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: nekem. van. olvastad a mandineren, oltják a kis mazas bogret. vegre kitolta hervadt testet es ossze ist torte magat. vicc mint a partja
Amikor agysebészek piszkálják a kanócot...

"Véletlenül robbantott az al-Kaida

Bombaépítés közben, egy hiba miatt halt meg az al-Kaida 25 tagja Irakban, a szunniták lakta Szaláheddín tartományban, írja a Xinhua. A terrorszervezet egyik öngyilkos merénylője teherautóba rejtett pokolgéppel követett volna el merényletet, de a robbanószerkezet műszaki hiba miatt hétfő hajnalban, azaz idő előtt működésbe lépett. A bomba éppen akkor robbant, amikor a csoport egy propagandavideót forgatott a jövőbeli merénylő főszereplésével.

A 25 halotton kívül számos terrorista is megsérülhetett, de ők elmenekültek, mire az iraki védelmi erők a helyszínre értek."
@Orica Középföldi:
No, megint az éjszaka közepén kívánok szép álmokat. Gondolom, aktuális.

Váci Mihály: Sugárzás

Az órák lengő kengyelébe
emelem könnyedén a lábamat,
nyergébe vesz és elporoszkál vélem
egy-egy selymes sörényű pillanat.

Döcögő szekerek jönnek el értem,
s mint részbe mért gabonás zsákokat,
lomha napok csikorduló keréken
széthordanak nagy porfelhők alatt.

Úgy fogyok el, mint a folyamkanyarban
nyárfák alól a vízbeomló hantok,
a szívverésem omlaszt szakadatlan,
mint tengerdörej öklözi a partot.

A vágy bennem, mint az uránium,
csendesen és fénytelenül sugárzik,
és észrevétlen a semmibe szórja
a sóvárgástól bomló test molekuláit.
@punkfrog:

Fassetuggya. Ha már Mesterházy nem, valamelyik másik éppen tehetne úgy, mintha lenne töke.
@vitéž munkášőr:
A pöcsért erőlködik, aki nem bírja?
Fotelhuszárkodott volna inkább. Tomcat nem is volt ott, hisz akkor 2 füles is kinézett volna neki? :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: a tyirityán taposhatta ki előtte a sarat. az se bírja, így készült a merény, bizony
@Fabius: nem tud egyik se.
Mesterházyt tették meg górénak.nem ehetik meg reggelire!
legalább a választások végéig így lesz.
@punkfrog: amilyen agyhalott a szoci nyugger is, meglehet - bár a rezsikausztnál nagyobbat nem nagyon lehet durrantani
@punkfrog: a "legalább" itt időhatározó
@vitéž munkášőr:
Majd jön, hogy valami álcázott zsidó elgáncsolta, a második kilométeren...
@vitéž munkášőr: Ja Tyirityánék se bírják a fizikai megterhelést te meg vagy a hekikopáter. Amúgy Ty-ék ott se voltak aznap, Előd meg pont egy lánynak akart segíteni, amikor elcsúszott a sárban és kifordult a bokája.
@vitéž munkášőr: nem vagyok se szoci se nyugger, de nekem nem volt bajom az ügy intézésével.
nem kezdték el mentegetni meg relativizálni, hanem kibaszták.
meg nem történtté persze nem tudják tenni, de legalább volt következmény.
a szavazók meg majd döntenek.ha lesz lehetőségük...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
lánynak akart segíteni!
szólt, hogy kioldódott a cipőfűzője!:)))
szánalmas kampány-baleset.kampány riporttal.
nem akarok a honvéd kórházba menni, hiába ismertetek fel!:)))
a mentősök meg mint a taxi, viszik oda ahova a beteg akarja!
de ő nem él az előjogaival.hanem???
hornt és a koronáját nem tudja überelni!
@punkfrog: hogy szoci nyugger lennél, nem is feltételeztem. nekem úgy tűnik, hogy kidobták partvonalon kívülre - onnan már hiába mutogatna vissza a többi tolvajra - a bentmaradtak meg szépen összezártak és omerta. de hagyjuk is, mert nekem kurvára nem fáj mit csinálnak, mivel csak hajszálnyival kevésbé tetvedék banda, mint a regnáló, ráadásul azt is nekik köszönhetjük...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: csak azért, hogy te is nevethess:

Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu
2014-02-10 23:05:30
@vitéž munkášőr: Ja Tyirityánék se bírják a fizikai megterhelést te meg vagy a hekikopáter. Amúgy Ty-ék ott se voltak aznap, Előd meg pont egy lánynak akart segíteni, amikor elcsúszott a sárban és kifordult a bokája.
@vitéž munkášőr:
Geci dolog a kinyomott droidot ideidézgetni nekem... de majd még... lesz ennek böjtje... :(
Álmodj szépeket - ahogy Gábris szökell a réten, kézenfogva vérmagyari Novák tezsvérrel, miközben téged hívogatnak...
@Sir Bates dö Hól:
Szerintem meg igen. Sokkal-sokkal többet loptak/lopnak.
Jó, akkor irtsuk ki a mocsadék, tolvaj szocikat most! Jó lesz. A választások előtt. Marad ott az ellenzék térfelén valaki, akire szavaznának is a zemberek? ? Na, majd Fodor Gabika fogja megakadályozni a Boniparte Szálasit.(by Parti Nagy)
"1989 óta politikai garnitúra soha még nem generálta és használta ki úgy a kocsmai csibészséget, a tahó erőszakosságot, a militaritást nemzeten-családon belül és kívül, mint az Orbán-rezsim középkorú férfiakból álló, magukat decens és módos polgárokká közügyérkedő élcsapata, nómenklientúrástúl.
A Fidesz a családfővel az élén megszerezte magának Magyarországot, s most azt csinál vele, amit akar.
E garnitúra számára a politika nem más, mint csata, háború, zsákmányszerzés, ami férfidolog. Minden cselekedetük a legyőzés, a legyűrés körül forog, s hogy ehhez jogot használnak, nem pedig erkélykorlátot, az szinte technikai kérdés. Csak az erő legitimál, az erő legális, ha másból ők sem értenek, miért értene más, az erősebb kutya baszik. Néha kínos, de a bőrükből nem kell kibújni, hallgatni kell az ösztöneikre, amit el kell nevezni küldetésnek, a haza és a Terikék üdvének."
@Habakuk999: most hallottam Pusztai E-t a MOMA-tól a Klubban, egyeztetnek és alá is fognak írni, főleg a demokratikus minimumot foglalják írásba, és nem kifogásolta ezt senki az összefogásból, talán lesz valami, szeretném, nagyon. Kell a kontroll mindenkinek, ez vastagon látszik most a 2/3-os fidesznél...
Schmuck Andor lebukott, sutyiban ő is teljesítette a kitörés túrát. :)

t7.hu/13kd-schmuck_andor_kitorestura
a putyunisztikusszotyializmus ékes példája, valahonnan ismerős, és ezt tolja most ezerrel a fidesz és pincsije a jobbik:

Berágott Putyin az egyetlen független tv-re
Furcsa kérdést tett fel az orosz TV Rain, a kábelszolgáltatók kiveszik a csomagkínálatból.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fkultur%2F2014%2F02%2F11%2Fmegsertette_putyint_az_egyetlen_fuggetlen_teve%2F
Asztatat montam mán, hogy sugárban hányok?
Reggel bekapcsolom az m1-et (tudom, qrva rossz szokás), oszt' men Az Este ismétlése, benne majd' negyed órán keresztül (tovább nem bírtam, TV kikapcs) simonozás, ezerrel.
Brrrroooáááááffff!
@Marcellusca: meg is érdemled, akkó ha agyvérzést akarsz gyorsban, miért nem az ekkót nyomot, teeee? :D
@Marcellusca: itt is a simonozás megy:)))
@poszt: ez egy ún. kommunikációs protokoll, amit minden kampánycsapat rendszeresen kibocsát magából és ez természetszerűleg nem egyenértékű a hivatalos nyilatkozatokkal. Ezen tehát nincs mit csodálkozni.

Az MSZP nagyon gyorsan megtette, amit tennie kellett, kitette Simon szűrét. Aki azt állítja, hogy a pénz korábbi időszakából származik. Ezt kideríteni az adóhatóság és/vagy rendőrség dolga.

Nagyon szép, hogy ezen lovagolunk, a Kossuth rádió is megteszi napi több órában, miközben arról egy szó sem esik, hogy a gázmutyiban 55 milliárdot lopnak el tőlünk évente. És akkor a többi disznóságot nem is említem. Hol van ehhez képest a 250 millió?

Habony Árpi röhög a markába.
@punkfrog: Még ha az menne (hamár erről szól a poszt).
De, NEEEM, a kommentfolyam tele van Gábrissal meg a faszságaival való foglalatossággal. :(
@Marcellusca: Jaj ne légy már ilyen negatív. :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Naaa, azé mindennek van határa! :)
(Meg nem tudom, az hányas csatornán van. :D)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Nem vagyok negatív. :P
De nézd vissza a posztokat! Ahol csak megjelensz és beböfögsz valamit (ami nem a poszthoz tartozik, csak terelés), mindjárt mindenki azzal van elfoglalva. :(
Az előző linkeskedéseddel (smukkandoros) mit akartál kifejezni, sugallni?
Kíváncsi vagyok, bár választ ne várj, nem foglak "etetni".
@Marcellusca: Az a baj, hogy itt nagyon sokan túl komolyan vesznek. :) Ez a Schmuckos kép is csak poén volt. :)
Ezt láttátok már? :)

A vak ember addig lát, amíg az ujjai érnek – Dér Veronika és Orbán Viktor találkozása

szegedma.hu/hir/szeged/2014/02/a-vak-ember-addig-lat-amig-az-ujjai-ernek.html
@iii: "Habony Árpi röhög a markába"....minden oka meg van erre.Tömény Simon Gábor megy itt is, ujságban, tv-ben, mindenütt /aki pedig ma már nem politikai tényező, hanem hatósági/ és megy a nyavalygás az ellenzék töketlenkedései miatt.Csak halkan kérdezném? a tegnapi tiltakozást /Paks2 ellen/ mennyien segítették? kétszázan? jogos volt? igen!akkor kétszázezernek kellet volna ott lenni. így bizony csak töketlenkedni lehet, ha a túlképpeni elégedetlenkedők csak nyavalyognak,"mikor tesz már értem valaki valamit" mert 250 millió az nagyon gyanús, de az ország lerablása szót sem érdemel.
@iii:

Ne kezd te is ezt a mihez képest kevés negyedmilliárdot kipucolni az országból szöveget.

Amúgy szarok rá Habony min röhög. Ti azzal legyetek elfoglalva, hogy szavazókat szerezzetek minél többet. Én csak szóltam, így nem fog menni. Ha leesik jó, ha nem, akkor ÍJ esete van, oszt'jónapot.
csak úgy:

Seres: Orbán rendszere menni Eurázsia

Legkésőbb a látszólag puccsszerűen végrehajtott, valójában jó egy éve előkészített paksi paktummal mindenki számára kiderülhetett: Orbánnak nemcsak az orosz gáz és az orosz atom kell (szó szerint bármi áron), hanem az orosz hatalomgyakorlási modell is.

hvg.hu/velemeny/20140211_Seres_Orban_rendszere_menni_Eurazsia
ez is:

FT: a tűzzel játszik a magyar jegybank

A Financial Times feltörekvő piacokkal foglalkozó blogja szerint frusztráló lehet a kormánynak látni a magyar fizetőeszköz gyengülését, mivel a foglalkoztatottság nő, és valódi jelei vannak a gazdasági kilábalásnak. A blognak a Nomura térséggel foglalkozó elemzője elmondta, hogy a magyar jegybank "a tűzzel játszik" a kamatcsökkentéssel.

hvg.hu/gazdasag/20140211_FT_a_tuzzel_jatszik_a_magyar_jegybank
Ideje lenne megérteni, hogy a simonozás (a teljes ügykezelés) azoknak igenis fontos, akik a tolvajokat nem tolvajokra cserélnék.
@Marcellusca: én este hallottam fél füllel. a simonozásnál is ótvarabb volt a jobbanteljesít mantra
Gyurcsány Ferenc
kb. egy órája
Olyan primitíven esett nekem a beléptetőrendszeres Tamás mert megvakartam Orbán zavaros vagyoni helyzetét, hogy most már tudom: jó helyen keresgetek.
Van egy ajánlatom: Orbán és én is tegyük ki az asztalra, hogy mire vittük 1990 óta, és fillér pontossággal számoljunk be nyilvánosan, hogy miből futotta minderre.
Én készen állok. És Orbán?
@Fabius: "bizony én magam szólítom fel Simont, hogy mondja meg honnan a pénz"

és ha pont az mszp kérte, hogy tartogassa ott azt a pénzt ? akkor pont így tudnának csak reagálni ahogy tették.

simon nem akarja bemártani a pártot ezért meg kell várni míg hazajön a főnök, hogy mit mondjunk.

persze akkor sem lesz jobb, valamit mondani kell vigye el simon a balhét. de ő meg nem tud mit mondani.

hogy lehetett volna ezt jobban kezelni ? talán kirúgni egy helyi kampányigazgatót is, rákenve, hogy a kampányra spórolt, de nem tudott róla a főnökség ... és az eredete meg akkor sem tiszta ...
Szép, új világ ....
www.osztalyfonok.hu/cikk.php?id=1339

"Tanulhatnak a pedagógusok az ősmagyar értékek jegyében az egész Kárpát-medencei magyarság vallástörténeti és jogi, népi orvoslási, vagy harcművészeti hagyományairól. A 120 órás képzés nem olcsó, de indokolja az, hogy a legjobb szakértőktől tanulhatnak a jelentkező pedagógusok. Az ő nevük biztosíték arra a szervezők szerint, hogy a leghatékonyabban menjen majd át a gyakorlatba, a gyerekekbe az ismeret. A Szentkorona országa nevében.
(...)
A képzés kínálatában először megakad a szemem a „szabályos szexuális életen”. Merthogy erre kell majd megtanítani többek között a gyerekeket. Hosszasan gondolkodom, mi lehet ez? Ki dönthet arról, mi a szabályos ezen a téren és mi nem. Aztán tisztul a kép, kezdem érteni, de újra és újra olvasom, mert nem hiszek a szememnek. A képzés célja ugyanis a népesedési tendencia szemléletváltása, a NÉPESEDÉSI ELKORCSOSULÁS megakadályozása jegyében. A kiemelést most én tettem, a fogalom, amit használ a szövegben a többivel egyforma méretű betűvel szedett. De nekem ordít belőle így is."

Én megfulladok, ez borzalom ...:-(

Egyre tutibbnak tűnik, hogy innen menekülnie kell mindenkinek: pedagógusnak, gyereknek, szülőnek egyaránt!!!!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: a foglalkoztatottság növekedése lenne a valódi jel? mert az LOL!
mostantól magánember, de a kérdés az, hogy honnan volt pénze, miért nem vallott róla mikor MÉG tagja volt az MSZPnek.

ezt pedig "jóindulatúan" el akarja feledni a párt. nem kéne hagyni...
Az a rohadt balliba blog állandóan az emeszpét ekézi! Őöööö... emeszpét ekéz egy balliba? Ajaj, jobbos barátainknak zavar fog támadni az erőben.
@vitéz Thapóccay néma bárány: "Ideje lenne megérteni, hogy a simonozás (a teljes ügykezelés) azoknak igenis fontos, akik a tolvajokat nem tolvajokra cserélnék."
- csakhogy nem tolvajok gyakorlatilag nincsenek a palettán.
@belekotty: illetve, honnan tudjam, hogy aki "nem néz ki" annak, a hatalom birtokában nem válik azzá?
Amíg Simon még meleg, gyorsan megvakarnám a többit is, de az SZDSZ-eseket is.

Nem csak negyedmilliárd tűnt el.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Nem tudom a NOMURA milyen adatokkal dolgozik, gondolom amit adott ország a rendelkezésére bocsát. De a foglalkoztatottság csökkent, a "gazdasági kilábalás" pedig csak annyit jelent, hogy a nulla azaz zérus(0) fölött teljesít, mivel a mocsokmultikok kicsit többet tudnak exportálni a honos gazdasági fellendülés miatt. Tehát a német gazdasági élénkülés, meglökte az autók iránti keresletet Németo.-ban. A MNB vezetése pedig dilettánsokból áll(tisztelet a nyomokban megmaradt hozzáértőknek), mivel a defláció reális esély Mo.-on, mi több sokan már erről beszélnek. Akkor debil, retardált, imbecil ökörség az alapkamat további csökkentése...
@tristen2005: Erre mi is készen állnánk, mert Orbánék is szépen gyarapodtak.

De akkor már a többiek is.
@♔bаtyu♔: Kivételesen egyetértek! Az összes! csibészt, fidesztől az fkgp-ig, akik 1990-től megfordultak a parlamentben, alaposan megvakargatnám!
@Fabius: Nem akarják tudomásul venni, hogy nem elég az ellenoldal démonizálása. Az a válasz az új arcokat követelő embereknek, hogy a fideszben is régi arcok vannak, az a válasz a simon ügyre, hogy a fidesz többet lop, az a válasz az ellenzéki oldal megújulása iránti igényre és arra, hogy hagyják szabadon a teret eddig nem befeketedett formációknak, hogy a fidesz is ráhasalt az egész jobboldalra. Nincs más kontextusuk, csak a fidesz is....
@Evezős:

Ez valóban ótvar,valóban tragédia.

A legnagyobb tragédia, hogy 10 millió ember nem tud kivándorolni. Itthon kell megoldani, eltakarítani ezt a mélységes, lélekmérgező mocskot.
Amig ezzel a pár százmilliós uggye foglalkozunk,...elsikkadnak az 50 - 100 MILLIÁRDOS Fideszes tolvajlások....
Kéretik a nagysagrandeket figyelni !!!

Lopott a genya,...akasszák , vagy lojék fejbe,...DE A NAGYSÁGRENDEKKEL NAGYOBB FIDESZES LENYÚLÁSOK addig "árnyékban" vannak ?
@dr kíváncsivagyok: nincsenek árnyékban, csak az ő szavazóik ezt elfogadhatónak tartják. Nagy különbség.
A plitikai korrupció PÁRTSEMLEGES !!!!!!
Mindet át kellene világítani, Orvbántól -Gyurcsányig...pártatlanul !
@GeoCracker: Bocs de az első mondat hibás.
Az az épület már évek óta nem zsinagóga, de szerintem ezt te is tudod :)
@dr kíváncsivagyok: Keller évekig kutakodott és nem talált semmit. Te pedig jól elhitted.
@dr kíváncsivagyok: Látom nem érted. A bizonytalan többség nem akar a régi vállalhatatlan politikai elitre szavazni. A fidesz éppen elég erős tábora lenyeli az MTVA igazgatótól a gázbizniszen keresztül paksig az egész szarhalmot, ha erre Viktor kéri őket. Nem ugyanannak a közönségnek játszik a két zenekar.
@miva?:
Régóta elmélkedek a Fidesz-hívok valóság és tárgyilagosság - tudatán , érzekelésén...
@Evezős: Húúú, bazzeg, nem semmi! :(
És 2001-től erre készültek, 2002-ben adták ki a könyvet/anyagot.
Gondolom a sz@rszemétmocskos emeszpés oktatásügy meg ült rajta, nem csinált vele semmit, mert ...
De, majd most, efftásak ... :(((
Ha MSZP politikusként lopott 2008-ban, akkor most MSZP politikusként álljon a bíróság elé is!

Így kívánná a becsület!

(Ha lenne olyan az MSZP-ben)
Jobbikosoknak: az EU parlamenti költségtérítés kb azonos nagyságrend 4 év alatt, mert évi 6millió az havi 2000 ajró, és ezzel még durván alul is becsültük az összeget :P
@♔bаtyu♔: Itt a probléma, Budai? is kutakodott de nem talált "semmit"... Közben a csontvázak, dülöngéltek a szekrényben, igény szerint előrángatva az éppen megfelelőt. Gyakorlatilag a szemünk előtt zajlott a kéz, kezet mos akció. Belógatjuk ezt a Simont, aki "nem emléxik" csekély 240 millióra, de majd nem bukik ki valami más... Ez az amitől sokaknak, nekem is hányhatnékom olt ott...
elbaftam, évi 60 millió az havi 20000 ajró, amennyit meg simán eltüntetnek a becsület lovagjai összesen, ezek a szemét nullák! megzavarnak teljesen.
@tristen2005: Jó kis blöff GyuriFeri részéről. Ha valaki ő pontosan tudja, hogy ilyesmire sosem fog sor kerülni, így nyugodtan szájkaratézik ebben az ügyben is. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

" Az a baj, hogy itt nagyon sokan túl komolyan vesznek. :) Ez a Schmuckos kép is csak poén volt. :)"

Téged, a jobbikos sasjózsit komolyan?
LOL, LOL, LOL
@miva?:
"A bizonytalan többség nem akar a régi vállalhatatlan politikai elitre szavazni. "

Akkor szavazzunk a még erosebben vállalhatatlan jelenlegi politikai elitre ?

Olvastad az MAB - ról szóló mai cikket ?
Egyetlen , ismétlem EGYETLEN Európai szervezet , amely politikai csurcsavarás nélkul , a tényeknek megfeleloen értékelte Orvbánt és bandáját :
EGYSZERUEN 2 ÉVRE FELFUGGESZTETTÉK a magyar tagságot !!!!
@dr kíváncsivagyok: Hmmm, nehéz, nehéz megfejteni, mint a nők lélektanát. :)
Bár, szvsz, az utóbbi könnyebbnek tűnik. :D
@miva?: az igazi különbség az, hogy míg Simon eltitkolt számlája tény, addig az "50-100 milliárdos lopások" csupán soha nem bizonyított agitprop panelek. Soha, semmi konkrétum nincsen. Gondolkozzál józan ésszel. Vajon mekkora volumen lehet az, amiből 50-100 milliárdot ki lehet lopni, úgy, hogy azért valamit teljesíteni is kell. Meg ez is: 50 vagy 100 milliárd? Nem mindegy. A kettő közt van potom ötvenezer millió különbség.
@dr kíváncsivagyok: Akkor válasszunk bűnözöket közös ügyeink vitelére. Igazságod vagyon. Ha a másik oldal hülyébb, akkor jó nekünk ez a banda is. Így lesz szép és kerek az ország. Nagyszerű.

Ha valaki az én szavazatomat akarja, akkor tessék olyan formációval előállni, ami teszemföl finnországban is elfogadható lenne.
Minden, amit az MSZP szerint tudni akarsz a Simon ügyről:

.

Felsorolás vége.
@nincs_itt: Ezt a szerencsétlen Simont most úgy kezelik, mintha ő lopta volna el a maradék
1000000000000000000000000000000000 milliót is.

Az MSZP gyorsan elhatárolódik, ő volt az, mi ottsemvótunk.

A csóka pedig úgy védekezik: Mentem, mentem, egyszer csak valakik átdobtak a ház kerítésén. Dehogy is akartam betörni.
@VT Man:
"Ha MSZP politikusként lopott 2008-ban, akkor most MSZP politikusként álljon a bíróság elé is!"

Ha meg keresztény,...akkorkeresztényként ? akkor az osszes keresztény tolvaj ?
@zobod: Mekkora különbség?

És honnan lenne adat, mikor a bíróságtól a belügyön keresztül a médiáig mindenki zsebben van? Mekkora az OLAF szerint a magyar korrupció állami szeletkéjének mértéke?

Jaj már!
@dr kíváncsivagyok: Nem érzelmi beállítottság, hanem szervezet tisztségviselője kérdésről beszélünk. Ha egy heteroszexuális gyilkol, attól még nem leszek gyilkos, de ha a nemzetközi heterószövetség alelnöke csinálja ugyanezt, én meg lenyelem a szervezettől, hogy ez oké, akkor minimum cinkos vagyok.
@Orica Középföldi: Hát ha nem rinyálnátok naponta miattam, nem fordulna meg ilyesmi a fejemben. :)
Elképzeltem tökösként Mesterházyt, Molnár Zsoltot meg Szanyit, ahogy a lekötözött Simont vallatják a körömletépőt lobogtatva (ahogy ez ott szok).
@zobod: az 50-100 milliárd forintot légy szíves számold át euróba, szabadon választott árfolyamon 260-310 ft/euró között, máris láthatod, hogy az EU-tól érkező támogatásokból (is) remekül eltüntethető ekkora összeg. Nem egy! "projektből" sikítanak ekkora pénzeket.
a 260 millió, az 1 millió euró kb...
24,91 MILLIÁRD eurót különítettek el Mo.-nak
az ottani viszonyokat ismerve, simán ellopják a felét. 12 MILLIÁRD=12x1000 millió = 12x300.000 millió forint = 3.600.000 millió forint
Érdekes látni, hogy milyen hozzáállással írogatnak MSZP és Fidesz szimpatizánsok:

1. MSZP: Ne már hogy a választások előtt vakargassátok a keléses testünket! Hát így nem fogunk nyerni ( mert az elmúlt 4 évben olyan remekül használták ki az ellenzéki pozíciót, hogy a diadalmenetet most tönkremenni látni igazi tragédia, ugye?)

2. Fidesz: Nem is lopunk, mert nincs semmi bizonyíték az aszfaltozásra, az új földesúr robotoltatására, a földmutyira, a manyupeinstandra, a gázizére, paksra, esküvőre, simicskára. Majd ha lesz bírósági ítélet! (megjegyzem, ez nincs simon-ügyben sem egyenlőre, sőt nem is vagyok teljesen meggyőződve arról, hogy lesz valaha is, mert esetleg az ellenoldal is bukna az ügyön.

3: Jobbik: Látjátok, a régi elit velejéig romlott, mi meg nem vagyunk rasszisták meg antiszemiták. ( de visszahívhatók ugye vagytok! ugye nálatok nem borult ki pénz miatt a bili! Nem szavaztatok a Fidesszel az ügyek nagyobb részében! Ez a leggázabb hozzáállás sztem)
@zobod: kimaradt ez a pénz 2006-2013 között állt rendelkezésre...
@nincs_itt: dobjuk rá azt az összeget, amit az állam építkezésekre, tanulmányokra, stb-re költött! Csak hogy kerek legyen a dolog.
@miva?: OK! Most csak az EU-s pénzekre koncentráltam, az adó bevételek, meg a költségvetésbe Mo.-ról befolyó pénzek kimaradtak. Szóval, szerintem, 50-100 milliárd évek hosszú sora óta, szépen eltüntethető...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Az épület zsinagógának épült. Akkor is, ha ma kultúrház. De ezt gondolom Te is tudod :-)
@nincs_itt: 35% korrupciós felár jellemzi Magyarországot. Akkor mennyi is?
@Orica Középföldi:
(A cikket a Face-ra rakta fel valaki a Hívatlanul csoportban. Alatta egy másik hír, hogy elkezdték felmérni a KLIK-ben, hogy kik szánídékoznak portfóliót feltölteni. Van tantestület, ahol testületileg bojkottálják - konkrétan nyolcan tehetnék meg és nulla jelentkező van -, de nagyon sokan írják kommentekben, hogy náluk már elindult a portfólió-írási láz .... Nálunk is írják páran, olyanok, akiket leginkább gyerek közelébe sem szabadna engedni - de van közoktatásvezetői szakvizsgájuk, vagy más, hasonlóan semmitérő - és eddig nem is nagyon alkottak e téren. Most felvirradt a napjuk, lehet nyilvánosan segget nyalni. Na, ezek fognak elmenni ezekre a továbbképzésekre! :-( )

Nem, nem vándorolhat ki 10.000.000 ember, de jelenleg más módot nem látok arra - azokról beszélek, akik még megtehetik, én már pl. nem -, hogy ebből az abnormális világból ki tudja vonni magát. Pl. ha most lenne kis gyerekem, egy percig sem gondolkodnék!

Hiába buknának meg ezek áprilisban, amit az oktatásban műveltek, az hosszú időre ott lesz a rendszerben. Gyakorlatilag az ellenzék is azt kommunikálja, hogy NEM TUDNAK MINDENT megváltoztatni azonnal.

...és PuPu mai írását érdemes elolvasni: Miért vezet még mindig annyival a fidesz? A konklúzióban minden benne van. :-(
@Fabius:
"Ha leesik jó, ha nem, akkor ÍJ esete van, oszt'jónapot. "

Igen. Csak akkor te is ÍJ. Ezt azért te is tudod.
@miva?: erõsen kezd érdekelni!
@Marcellusca:
Nem tudom, hogy ez mennyire friss - a továbbképzés biztosan az, hisz a cikk is arról szól, hogy hirtelen megjelentek a piacon az ilyen és ehhez hasonló képzéseket hirdető cégek -, de egy biztos: számolatlanul olvasom, hogy hol mennyire elkeserítő a helyzet, hogyan aláznak porrá kollégákat és hogyan kényszerítenek rá sokakat arra, hogy ilyesmikben részt vegyen.

A másik: mindenki hallgat és tűr, pedig ezt az egészet csak egy bojkottal lehetne ellehetetleníteni. De mint írtam fentebb, vannak, akik most akarnak a többiek fölé kerülni és mindent elvállalnak, mindent megcsinálnak.
A hatalom pedig erre épít. És jól kalkulál.
:-(
25milliárd euróra ez olyan 2600 milliárd ft, ennek minimum a felét a fideszék tapsolták el, mert ugye általában a végén hívják le a pénzeket. Erre rádobnék még minimum egyanennyit, mert lehet ám minisztériumba fénymásolót is okosan venni. Akkor meg is vagyunk Fideszék harmadik 3000 milliárdos bizniszével. Ha nem lenne magasabb a dán korrupciónál a magyar, akkor megszorítások nélkül is működhetne az ország, lenne hitelezés, befektetés, oktatás, stb.
Nincs Simon ügy, soha nem is volt! MSZP ügy van. Fletó megmondta, hogy az MSZP pénzforrásairól jobb, ha nem tudunk. Az "egyéb" pénzek nem mehetnek csak úgy direkt az MSZP számlájára, egyből látszana a menyasszony töke.
@nincs_itt: őszinte leszek: nem ismerem az részt EU finanszírozású projektek részleteit, de azt erősen kétlem, hogy akár ez EU tagságunk óta kapott összes támogatásból 50-100 milliárdokat (hétköznapibb mértékegységgel: ötvenezer millió meg százezer millió) ellenszolgáltatás nélkül zsebre lehetne tenni, el lehetne lopni. Teljesen mindegy melyik kormány, ez kizárt.
@Bafana: A pártfinanszírozás rendbetételétől tudtommal az egyetlen töketlen LMP-n kívül minden párt sikítófrászt kap, és a 2/3 alkotmányozni tudott, de az egész világ számára nyilvánvalóan legfontosabb problémához nem sikerült hozzányúlniuk.
@zobod: ezeket a pénzeket olyan 10 év múlva kéri vissza majd az EU.

Emlékezz, a budapesti útfelújítási ügy is arról szólt, hogy műholdfotón látszott, hogy rövidebb és keskenyebb az út, mint a leadott jelentésben. El lehet, csak majd rábaszunk. De addigra ott lesz putyin, az igaz barát, akinek beleszólása lesz személyesen a magyar áramárba, mert szerződése van erről.
@Evezős: és ez még csak a kezdet:

Kieshet Európából
a magyar felsőoktatás

A rektori konferencia elnöke szerint komolyan kell venni a figyelmeztetést.

www.origo.hu/itthon/20140211-kieshet-europabol-a-magyar-felsooktatas.html?utm_source=origo-nyito&utm_medium=sec-2&utm_campaign=sec

--------------------------------------

és ezt is kérdeztem már néhány napja, mert a nyakamat teszem rá, hogy ott is olyan "zseniális" üzletet köt mint putyinisztánban.

Öt dolog, ami Kínába csábította Orbánt

Pekingből várhatóan nem egy paksi méretű üzlettel tér majd haza a miniszterelnök, de most is nagyon titokzatos a kormány. Mégis, miről lehet szó Orbán kínai tárgyalásain?

www.origo.hu/itthon/20140210-mirol-targyalhat-orban-viktor-pekingben-v0-gyorsvasut-turizmus.html?utm_source=origo-nyito&utm_medium=sec-top&utm_campaign=sec
@GeoCracker: és mivel jelenleg kultúrházként működik, ki is adták mondjuk a dékának vagy Bajnainak is rendezvényre, így elég egyértelmű, hogy a jobbiknak is ki KELL adni, ha ők is bérelni akarnak termet.
Amúgy látnék tőled sűrű reklamációt, amikor egykor keresztény templomnak épült helyszínen, nem oda való kiállítást rendeznek?;)

eventpoint.blog.hu/2009/02/07/obuda_igazi_kincse
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: aha, de akkor ha én kibérelhetem a jobbik székház dísztermét, akkor a nemzetközi beás konferenciának is kiadják. ugye?
@Evezős: Ott van a kommenteknél belinkelve (elég sz@rul) a könyvjegyzék. A zöm 1999-2000-2002-ben készült.
www.cylex-tudakozo.hu/ceg-hirek/a-csal%C3%A1di-nevel%C3%A9s%C3%A9rt-alap%C3%ADtv%C3%A1ny_87851.html#news
Jelen kommentem nem feltétlenül tükrözi teljes egészében a hivatalos álláspontomat.
@miva?: Tudtommal a Jobbiknak volt az a törvényjavaslata, hogy minden 1 milliónál nagyobb (az összeg lehet vita tárgya) támogató nevét nyilvánosságra kellene hozni. Ettől kapott mindenki sikítófrászt.
@miva?:
"tessék olyan formációval előállni, ami teszemföl finnországban is elfogadható lenne."

Tessék olyan formációt létrehozni. Szabad a pálya.
@Bafana: Nem szavazta le a jobbik az LMP javaslatát, tezsvérem? A fidesszel meg az mszp-vel együtt, ha jól emlékszem.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: nekem nem kell a saját szavazatom. nem aspirálok politikusi pályára, mert nem az én műfajom, de attól még nem kell szégyenkezve szavaznom, ugye?

vagy csak a politikusok szavazhassanak?
@zobod: Leírtam a nagyságrendeket, ezt a pénzt kb 6-8 év alatt kapta Mo. Vagyis simán lehetett ezekből "lecsipegetni".
@Evezős: vagy nem is akarnak, őszintén, ennyi gyerekhez kell ennyi tanár, főleg a felsőoktatásban, ahol már lassan épp hármas szinttel is belehet kerülni...
itt tartunk:

Rekordszámú cég zárja be a boltot 2014-ben Magyarországon

Rendkívül sok, 2641 cég szűnt meg Magyarországon januárban. Az Opten szerint ez az adat és egyéb számok is arra engednek következtetni, hogy 2014-ben minden korábbinál több, akár 40-45 ezer cég szűnhet meg Magyarországon.

hvg.hu/enesacegem/20140211_Rekordszamu_ceg_zarja_be_a_boltot_2014be

----------------------------

"Végre" alig alakul új cég

Egy átlagos januárhoz képest szokatlanul sok, az elmúlt félévhez képest viszont kevés cég szűnt meg 2014 első hónapjában. „A januári 2641 törlés bő tíz százalékkal kevesebb a 2013 második félévi havi átlagnál. Nem jó jel ugyanakkor, hogy még soha nem kezdődött ilyen rosszul az év” – vélik az adatokat közzétevő Opten céginformációs szolgáltatónál.

hvg.hu/enesacegem/20140211_Megugrik_a_cegfluktuacio_az_elso_felevben
hahahahaha, a nagy haver putyin, hagyni is fogja, aha

Hende: Hadiipari hatalommá tesszük Magyarországot

A magyar hadiipar nem volt, hanem lesz - ezt mondta a honvédelmi miniszter egy konferencián. Régen 35-40 ezer embert foglalkoztattak a magyar hadiiparban.

hvg.hu/itthon/20140211_Hende_Hadiipari_hatalomma_tesszuk_Magyaro
@Fulek: spiler.info/2014/02/top-5-gyurcsany-vagyonsztori/

Esetleg neked nem küldi el senki, az meg milyen szomorú lenne már
@miva?: Persze. Az apró bibi a dologban csak annyi, hogy a jobbiknak nincs székháza. ;)
@miva?:

Gyurcsány interjú, origo, 2009.02.23.
"- De a kampányfinanszírozást illetően lehet, hogy az MSZP is újra meg fogja sérteni a szabályozást jövőre.
- Szerintem állati egyszerű a dolog. Ön, az [origo] és a teljes magyar nyilvánosság igényelje azt, hogy legyen egy átlátható, korrekt, a világ által betarthatónak tekintett reális pártfinanszírozási törvény. Az MSZP elnökeként azt tudom mondani, hogy látatlanban aláírom. Önnek nem engem kell meggyőznie, ön ebben az ügyben ne velem kardozzon, nem én vagyok az ellenfele. Kopogtasson be egy másik nagy párthoz, és annak az elnökével beszélgessen, és kérdezze meg, hogy a szakértők által már tavaly márciusban elfogadott törvényt miért nem engedi aláírni. Ha azt mondja, hogy ő is aláírja, akkor holnapután van törvény. Ebben az ügyben a Fidesz mocskos játékot játszik a magyar közéletben. Nem tudom, mi takargatnivalója van. Nekünk nincs. A 2006-os választási győzelmet követően én a pártfinanszírozási törvény benyújtásával kezdtem. Nem én vagyok az, aki egyetlen kétharmados ügyben sem hajlandó megállapodni. Épp ezért ebben nem fair dolog a szocialista pártot bántani. Valakinek elég bátornak kellene lennie és ugyanilyen hangot használnia Orbán Viktorral szemben. Ha használ ilyen hangot, és ő pedig hajlandó beadni a derekát, akkor Magyarország jobb lesz."
@Evezős: ettől minden értelmes ember megfullad. köze nincs a magyar kultúrához annak a katyvasznaik amit művelnek.
@vakapad: ez volt az esti mese akkor...
@Marcellusca: simonozás...:)) hehehe..az valami huncutság?:)
@Marcellusca: ne hányj sugárban. nem jó az. megvizsgáljalak?
@Penivaldes: a légzésproblémákat nem lehetne a kitalálókra tolni, nagyobb szükség van az értelmes emberekre, mint ezekre a barmokra...
@Fabius: De, kezdem azt és folytatom is, hogy mihez képest kevés. Ez nem jelenti azt, hogy Simon esete megbocsátható lenne. De disztingváljunk már, b+!

Ez olyan, mint ha valaki a piti tolvajra mutogat, aki zsömlét lop a boltból, miközben ő maga hátul kirámolja a kasszát.

Aki ezt benyalja, az elfogadja a Fidesz kommunikációs stratégiáját. A Vastagbőr pontosan megírta, hogy mi a kettő között a különbség:

vastagbor.blog.hu/2014/02/07/simon_gabor_vs_offshore_gazbiznisz
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ok, legközelebb elhívom őket testnevelős órára. a tüdejük fogják kiköpni:)
@vakapad: volt egy 2004-2008 ciklus, ha jól tévedek. volt egy 2/3 akkor is. Mindenki sáros.

@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: akkor a budapesti pártirodát. na?
@vitéž munkášőr: Tudhatod. Tudhatod hogy azzá válik szükségszerűen Magyarországon. Móricz Zsigmond: Rokonok
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Az akkreditációból most két évre.
Az a baj, hogy egyik sültparaszt (a sokból, akik fenn ülnek hatalom csúcsán és papíron diplomásnak hazudják magukat, pedig egyik sem ér többet egy tunya, tanulatlan léhűtőnél) sem képes felfogni, hogy ez mit is jelent....
Valószínűleg ma megint a pesszimista lábammal keltem ki az ágyból, de úgy érzem, itt vége mindennek, valamint, hogy a bürökpoharat fenékig kell ürítenünk.
És ami utána jön ...
:-(
@♔bаtyu♔: "Amíg Simon még meleg, gyorsan megvakarnám a többit is, de az SZDSZ-eseket is."
- Én egészen a Fidesz székházig visszamenőlegesen megvakargatnám.
@CSENDES: hm..apámnak volt egy játék fakardja..meg keresem:)
@Penivaldes: Bizony, bizony. :)
Ollan jobboldali huncutság. Erre áll fel nekik és ... :D
@iii: Engem nem Simon lopása zavar. Kettő ügyről van szó:

1. Simon 240milliója

2. Az MSZP válasza

Nekem a 2. pont a bajom. Olyan van, hogy valaki lop, és gazdag irodalom áll rendelkezésre atekintetben, hogy ezt nem bűnöző politikai közösségek hogyan kezelik. Az MSZP viszont a sajátos csavaros magyar észjárásával új utat szeretett volna találni. Ez a bajom.
@♔bаtyu♔: Vakargasd már meg légyszíves a gáz-, föld-, trafik- és takarékszövetkezeti mutyikat is! Ahol ennek az összegnek az ezerszerese tűnik el - évente.
@miva?: Nem tudom, mit tartalmazott a javaslat. Viszont attól félek, hogy ez az egész kezd a Tocsik ügyhöz hasonlítani. Kezdtem már a végén sajnálni szerencsétlen Tocsik Mártát. Rajta vertek el mindent, a nagy halak, a valódi felelősök meg megúszták. Itt is Simon üggyel próbálnak etetni - lásd ezt a cikket - de Simon csak egy eszerű stróman volt, aki egy kis kavicsért a nevét adta. De a pénz nem az övé! Vicces volt, hogy a tegnap kitöltött bevallásába be sem írta.
@Marcellusca: én nem veszek részt az ilyen beteges játékokban:)
@miva?: Nekem se tetszik, de azért van a NAV meg az ügyészség, hogy kiderítse.
@Marcellusca:
Ja, bocs, a kommenteket ugyan még elolvastam, de az egész cikktől ötezer lett a vérnyomásom és a linkekbe már nem olvastam bele. Megnézem.
@miva?: 1994-1198-RA gondolsz talán.
2004-2008 ciklus nem is volt:-)9
@iii: kiderítse az MSZP reakcióját?
@Evezős: te vagy a hibás, nem voltam ma sem túl bizakodó, de olvasva a linked a tanfolyamról, na az nagyon betett nekem is. Az a méregpohár nagyon lassan fogy és lassan öl.
Az eü. majd tesz róla, hogy azért annyira nem tartson sokáig az agónia, a kintlevőségek elértek a borulási pontra.
@Bafana: Nem talált hozzá rubrikát.
@miva?:

Különösen a 2004 - 2008-as "ciklus" mag az akkori "2/3" érdekes. Kár, hogy én nem emlékszem ilyesmire.

Kettős mérce, 2011.05.27.:
"Hétfőn a KORMÁNYPÁRTI TÖBBSÉG nem vette tárgysorba az LMP törvénytervezetét a kampány, és pártfinanszírozás átalakításáról. Bár tavaly tavasszal a parlament szándéknyilatkozatot fogadott el, egy ilyen törvény megalkotásáról, azóta se történt semmi. Pedig itt lenne az alkalom, de hiába hallunk a választási rendszer átalakításáról, a finanszírozási részről nagy a csend a Fidesz frakcióban. Pedig a demokrácia pénzbe kerül, és még mindig jobb, ha ezt a pénzt az állampolgárok fizetik ki, mint a nemtudjukik."
"Rogán Antal Mesterházy Attilához, az MSZP elnök-frakcióvezetőjéhez fordul, hogy érje el, Simon Gábor, a szocialisták volt elnökhelyettese jelenjen meg az Országgyűlés mentelmi bizottságának szerdai ülésén, és tisztázza honnan származnak a bécsi számláján lévő százmilliók - közölte a Fidesz frakcióvezetője kedden."(HVG)

Na, tessék. Figyelem trollok, változik a kommunikáció! Ideje fordulnotok.
@AKIsTUDATLAN: utána kellene egyszer számolni reálértéken, s akkor látnánk a valót... ez az "írtsuk ki az mszp-t" meg teátrális, ám nem ezt mondtam... azt hiszed, hogy tényleg befolyásol bárkit is simon pénze vagy a gáz-offshore?... a másik oldal iránti harag sokkal nagyobb, mint hogy eltántorítsa őt bármi is.... hát itt majd' mindenki protest-voksot ad le:-)... így nem is számít, hogy mit írok, tehát akár igazat is írhatunk:-)
@vakapad: és a képviselők 1/3-da nem tudott aláírni, hogy legyen. Csak a tényszerűség kedvéért.
@miva?: Nem, hogy kiderítse, Simon igazat mondott-e az eredetéről. Neki kell ezt megmagyarázni, nem az MSZP-nek.

De akármi is az igazság, akkor is fennáll, amit fennebb ragoztam: nem elég, hogy a közgépmédia ezzel foglalkozik napszám, akkor még a saját esélyeinket rongáljuk, hogy a valódi nagy disznóságok helyett ezzel foglalkozunk.

Nézd meg az Átlátszó honlapját, nem találod meg rajta a Simon-ügyet, mert annyi egyéb disznóság van, hogy ez egy pitiáner dolog azokhoz képest.

Vajon a 3000 milliárdos orosz hitelért ki mennyi jutalékot vett fel?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Írja ezt a keresztény kormány egyik - szerintem legsötétebb! - tagja ...
Halleluja!

Kivel akarnak háborúzni?
Kiknek akarják eladni(?) a termékeket?
Gyártsunk fegyvereket meg szüljük tele az országot ...és nem tűnik fel, hogy mi a probléma evvel a szemléletmóddal???
És emberek ezeket beszopják ...
:-(
@miva?:

Úgy tudom, a FIDESZ-nek több, mint 2/3-a van, azaz a kivonással előálló maradék kevesebb, mint egyharmad.

Persze tudom, a beleélés nagy erő, abból kirángatni bárkit nemigen lehet.
Látom ám, nem az a baj, hogy az mszp alelnöke/elnökhelyettese "jóhiszeműen" éveken át elfelejtette beírni a 240 millát, és még az sem baj ám, hogy az új vagyonnyilatkozatba se bírta beírni (nem találta a helyet, ahová be lehet írni; szánalmas), és az sem ám, hogy nem megy mentelmi bizottság elé, és még az sem, hogy az mszp a választók pofájába röhögi, hogy nekik semmi közük Simon Gáborhoz. A baj az, hogy 1. kiderült és hogyan, 2. de a Fidesz, de a Zorbán.
Szép bizonyítványt állít ki a balos kommentelő társulat.
@iii: De leszarom, hogy az a formáció amire esetleg szavaztam volna kisebb léptékben lop. Lop és kész, és ilyen gáz és semmitmondó válasszal áll elő. A másik oldalra természetesen nem szavaznék soha. A DK miatt már eltántorodtam, szóval velem nem vesztett sokat az összefogás, de mások talán eddig nem ezt gondolták. Ha fontos a választó, akkor ki kell szolgálni a tisztesség iránti igényét, és nem a "minden a legnagyobb rendben van, hiszen csak a szocialista fellegvár legerősebb embere magánéletileg került bajba" mantrát fújni testületileg.

Azonnal tisztázza Simon a pénz eredetét, addigis az MSZP feljelentést tesz, és elhatárolódik tőle, valamint felhívja minden kedves politikusának figyelmét, hogy aki hasonló ügyben érintett, az azonnal takarodjon a soraiból!

Kb ez lett volna a minimum
@Evezős: a vágóhídra csak a tudatlan birkákat lehet küldeni, és akkor, ha kellően meg vannak dolgozva ideológiával és nacionalizmussal, szélsőséges eszmékkel, na ennek az őrületnek vagyunk szemtanúi, igazi janicsár képző mentalitás.

Miközben az őrület gazdái röhögnek a markukba.
@CSENDES:

Kíváncsi vagyok, milyen eszközök állnak Mesterházy rendelkezésére (ha már a pártfegyelem se).
@vakapad: megpróbálhatták volna ugye?
@iii: édes egykomám, te a 240M (az most 1.000.000$!!!!!!!!!) metaforájaként a vizes zsemlét használod???... hülye vagy te is?... csak jelzem, hogy cca. 100$-t a kezed-lábad törik néhány helyen (nem az euban, az tény)...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Néha azt gondolom, nem kéne többet újságot venni, híradót nézni, meg egyáltalán, semmiféle közéleti dologgal foglalkozni.
Ez az egész itt, menthetetlen ... a helyzet kilátástalan, a jövő ... inkább nem ragozom.

Szóval nem tudom, honnan kéne erőt meríteni.
@iii: Hát igen, az mszp-nek semmi köze ahhoz, hogy az alelnöke eltitkolt néhány száz, kétes eredetűnek látszó (különben miért is titkolta?) millkát. De szánalmas vagy.
Egyszerűen meg lehet oldani a problémát.
Minden politikust el kell számoltatni a vagyonával, beleértve a külföldi számlákat, cégeket és offshore vagyont.
Utána pedig sűrű tömött sorokban elvezényelni őket a vesztőhelyre.
Egy-egy lapát a kezükbe és már áshatnak is.
A dózerok pedig ez alatt várakoznak...
És lőn egy tiszta, jobb magyarország.
@miva?:

A maximum meg az, hogy lelövik Simont.
@vakapad: erőltetni ezt a pártfinanszírozást. Az lehetetlen, hogy a magyar korrupció legfőbb okának tartott pártfinanszírozás szívügye a baloldalnak, de egy nyamvadt hangot nem hallottunk tőlük ezügyben.
@Evezős: a reményre már én sem nagyon alapozok, az amit látok és tapasztalok túlságosan is tendencia, a végkifejlet tudható. Ettől szól már régen a sziréna a fejemben,
@miva?: Ne legyél már demagóg. Miért kellene feljelentenie, hiszen már nyomozás folyik ellene. Elhatárolódott, ennél jobban már nem lehet. Netán likvidálnia kellett volna?
Ezen felül pedig honnan tudod, hogy négyszemközt (sokszemközt) nem szólította fel a többieket is??
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Pontosan.
Illetve: nem tudom, minek nevezzem azokat, akik ehhez asszisztálnak, akik kollaborálnak a hatalommal - miközben pontosan tudják, hogy mi folyik.
És ezek nagyon-nagyon sokan vannak, közülük pedig jelentős azok száma, akik ún. "véleményformáló" szereppel bírnak.

Egy példa: hír volt, hogy alá kell írniuk a kitüntetésre jelölteknek valami papírt, hogy átveszik - és gondolom azt is, hogy nem csinálnak botrányt.
Erre az kéne, hogy a válasz legyen, hogy SENKI NEM ÍR ALÁ ilyet és bojkottálják a kitüntetéseket.
De nem, kussolnak ezerrel.
Majd figyelj, kik kapnak kitüntetést idén ....
:-(

Mit üzen ez?
Azt, hogy nyaljál segget fényes nappal és majd megsimizik érte a fejed ...
B+!
@Evezős:
Megnéztem a szervezetet. Tanulságos:

Cégleírás
Családpedagógiai Alapismeretek és Módszertan tanfolyam OKM akkreditált pedagógus-továbbképzés. Békés konfliktus és pronblémamegoldást, betegség és bűnmegelőzést, családi életre nevelést, párkeresésre készülést
tanító családpedagógiai szakkönyvek kiadása. R. G. Erika: ŐSI KULTÚRA A JELENBEN, A Turul Népe c. szakkönyv, képzésünk és szakkönyveink terjesztése. INGYEN MUNKÁVAL ország és nemzetköziségi rendszerek irányítására szakértői javaslatok a kormányzat részére. Levelezéssel befolyásolás önálló MAGYAR nemzetállamért, MAGYAR MODELL megvalósítására. Elnök: Cs. F. NEMES MÁRTA pedagógiai -családpedagógiai szakértő, a családpedagógia szaktudomány képzési programjai, és szakkönyvei szerzője, MENSZT tag, UPF Békenagykövet.
vimeo.com/album/1471863
@CSENDES: Nem elég sokszemközt, ebben az esetben a legszélesebb nyilvánosság előtt kellett volna a nyilvánvalóan kötelező kört lefutniuk. Ők nem tűrik a korrupciót nyájon belül sem, és aki érintett bármilyen ügyben, az féljen. És nyilvánosságra hozzuk az összes pártpénzt érintő adatot, csak keresse a nép az aknát. Aki meg ebbe belebukik, az takarodjon!

Kb ezt kell lépni.
@Sir Bates dö Hól: A kasszához képest (55 mrd / év) bizony az.
oops

Ez rendezné át igazán a világot

Az indiai fiatalok több mint fele kivándorolna Amerikába, ha tehetné. 18 és 22 év közöttieket kérdeztek, 57 százalékuk menne. Nemcsak a gazdasági problémák (India gazdasága tíz éve nem teljesített olyan rosszul, mint tavaly), hanem a munkahelykeresés, a növekvő erőszak és a korrupció miatt is távoznának. India 1,27 milliárdos lakosságának a fele 25 év alatti. Becslések szerint most 25-30 millió indiai él külföldön, ez kevesebb, mint az összes indiai két százaléka.

444.hu/2014/02/11/ez-rendezne-at-igazan-a-vilagot/
@DFK: Nem mondtam, hogy semmi köze nincs. Épp ezért lemondott, kilépett, még a képviselői helyét is visszaadta. Szerintem meg te vagy a szánalmas és az a kormánypropaganda, ami ezzel takargatja az állami szinten űzött, ennél ezerszer nagyobb lopását. Amiről szavad nincsen, kisapám.
@iii: Az a gond, hogy az a pénz nem Simon pénze, hanem az MSZP pénze. Mint korábban írtam, Simonnal próbálják a bulit elvitetni. De ő csak egy porszem, aki kavicsokért adta hozzá a nevét. Lásd Tocsik Márta.
Tehát Simon nem azért nem írta oda az összeget, mert jóhiszeműen nem találta a rublikát, hanem egész egyszerűen azért, mert az nem az ő pénze!
@iii: nem az a kérdés. Az is gáz, de arra nem szavazna úgysem.

Akire szavazna, attól viszont elvár pár dolgot. Nehéz ez? Ennyire?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Az a baj, hogy egyrészt öregek vagyunk ahhoz (a férjem és én), hogy innen elhúzzunk, másrészt meg fiatalok, mert élnek a szüleink és őket sem vinni, sem itthagyni nem lehet ...

Egyre biztosabb, hogy másik szakmába kezdek, talán a nyáron - főleg, ha nem lesz változás - ott ki tudok szakadni ebből az egészből, de a jövő ettől még elég rosszul fest, mind anyagilag, mind lelkileg ....

Könyörgök a fiaméknak, hogy meneküljenek innen .... és sosem gondoltam volna, hogy egyszer erre vetemedek!
:-(
Az egész ügy a rezsicirkuszra hajaz. Miközben más úton a sokszorosát veszik ki az emberek zsebéből, a rezsiből visszacsorgatnak és orrba-szájba kommunikálják, hogy ez mekkora szabadságharc meg anyámkínja.

Nyilvánvaló, hogy fognak találni olyan embert az ellenzék soraiban, állami eszközökkel ez nem nehéz, aki sáros valamiben. És akkor ezt orrba-szájba lehet nyomni a fizetett nyaloncmédiában és még a magukat függetlennek tartó ellenzékiek is lesznek olyan gerincesek (mint az ábra mutatja), hogy ezzel foglalkozzanak a valódi bűnösök helyett.

Nekünk Mohács kell.
@miva?: Na és mi van a feljelentéssel? Azt is kellett volna tenni? Széles nyilvánosság előtt?
Tényleg ne fárassz már.
@Bafana: Ezek feltételezések. De még ha igaz is lenne, akkor is igaz az, amiket írtam a disztingválásról.
@Bafana: Csak azt lesz majd ölég nehéz bizonyítani, hogy kié.
@iii: Értsél már szót!

Az a bajunk, hogy undorodunk a fidesztől, legnagyobbrészt azért, mert nem lehet minket iii féle relativizálással megetetni, és nehezem fogadjuk el, hogy a saját oldalunk épp ezt teszi. A 240millió le van szarva, az MSZP hozzáállása viszont nem! Az a botrány, nem az összeg! És a gondolkodni képes választókat nem lehet azzal lerázni, hogy szavazz rám, mert a másik többet lop, és ne foglalkozz a botrányíunkal, mert akkor kevesebb szavazatot kapunk.

Ha fontos a választás, akkor tessék normálisan viselkedni!
@CSENDES: Szted mi lett volna a tisztességes eljárás?
@iii: ok... akkor, ha a bázist a kannibáloknál, idi aminnál vagy a ruandai népirtásban felelősöknél rakjuk le, akkor a jobbikkal mi a faszért nem szavaztok együtt?... hozzájuk képest konform kiscserkészek...
te tényleg lemész erre az mlm-szintre?... legyen már eszed:-)
@iii: Már megbocsáss, de azért több mint feltételezés. Ha egyszer nem írta bele a vagyonnyilatkozatba tegnap sem, akkor feltételezve, hogy nem hülye, erős a valószínűsége, hogy nem az övé az a pénz, vagyis nem az ő vagyona.
Részemről befejeztem, elmondtam, amit lehet. Már várom a simonos óriásplakátokat...
Mit lehetett volna tenni azért, hogy ne azt gondoljam, hogy :"Simon, légyszíves vidd el a balhét, és ködösíts sokáig. Nehogy a választások előtt belebukjunk ebbe a sztoriba. Nehogy valaki kibeszéljen gyerekek, mert ha a többi dolog is kiderül, akkor mehetünk dolgozni!"

Mert nyilván lehetett volna úgy reagálni és kommunikálni, hogy ez fel se merüljön bennem. Nem tették.
Csakszólok (havalakinemvettevónaészre): címlap. :D
@iii: Esetleg válaszolj arra, hogy mit lehetett volna tenni azért, hogy tisztességes társaság benyomását keltse az MSZP
@miva?: Nem vagyok szoci, ezt tőlük kellene megkérdezni.
@miva?: Szerintem nem tudjuk, hogy mi történt a színfalak mögött. Mindenesetre hülye pótcselekvéseket nem kellett megtenni, hiszen a legfőbb ügyészség szóvivője elmondta, nyomozást folytatnak.
Az ürge lemondott a képviselőségéről, így mentelmi joga megszűnik, tehát nem bújhat el a felelősségre vonás elől. A párt elbúcsúzott tőle, még tagja sem maradhatott. Mit kellett volna még tenni, amit nem tettek meg, s ami nem több mint szájtépés.
A számvevőszék nem talált fogást az MSZP-n, hiszen pont most zárult le egy ellenőrzés.
És gondolom azért csak megnézték amit tudtak, mert nem éppen baráti a számvevőszék.
@Marcellusca: az attól függ:)
na mond le a panaszodat!
Lázat mértél?
Mikor ettél utoljára, és mit?

Kérlek feküdj fel a vizsgálóasztalra!
@iii: Azért a feltételezésnél kicsit több. Inkább az erős gyanú a megfelelő. Aki egy megerőszakolt nő mellett áll letolt gatyával, akkor az kicsit több, mint feltételezés. A szocik helyében én is így viselkednék, hogy rátolnék mindent a madárra. De aki a Tocsik ügybe mélyebben belement, és nem ragadt le a tocsikolás szintű humornál, az az egész MSZP-től hányingert kapott. Azóta sem a vérből keletkezik a víz...
@CSENDES: ok, akkor a választóknak valamit, ha már kampány van.

Ennyi ugyanis nem csak kevés, hanem felháborító. Az a baja fabiusnak is, hogy ez így nem korrekt. Másnak is az a baja. Mi vagyunk a választók. Lehetett volna úgy csinálni, hogy ne ezt gondoljuk?
Nyilván. Akkor viszont miért nem azt tették?

Hogy neked is világos legyen.
Ez az egész valami döbbenetesen gáz.

Vajon ez az idióta Simon miért nem írta be az új vagyonnyilatkozatába a megtalált cirkálót?

Erre egyetlen épeszű magyarázat van: üzenni akar valaki(k)nek, hogy nem feltétlenül van meggyőzve arról hogy neki kéne elvinnie a balhét. Egyedül.
@miva?: ok, akkor a választóknak valamit,

Nyilvános kivégzés?? Az elég jó a választóknak?
@Ad Dio: Szerintem lesz erre "értelmes" magyarázat:-))
@Bafana: Csakhogy ott volt legalább szégyenérzet, Tocsik miatt többen lemondtak. Miközben később, ennél mondjuk az Ezüsthajó ügyben vagy a Vegyépszeres közbeszerzések ügyében ennek százszorosa tűnt el - kormányzati segédlettel. A szégyenérzetnek nyoma sem volt, az a gyengeség jele. Most meg pláne nincs.

Lehet persze ezt relativizálásnak nevezni, én disztingválásnak, a dolgok értékükön nevezésének mondanám.
@CSENDES: ennyi fért ki? komolyan? semmi elképzelésed nincs?
@iii: de a választó a kérdéseire választ vár. na mit lehetett volna tenni annak érdekében, hogy ne érezzük ennyire hülyének nézve magunkat?
Alapvetően ott a hiba az MSZP logikájában, hogy ha valaki a lopott pénzt a felesége cégében mossa tisztára, akkor hiába válik el az asszonytól, attól még a lopásért neki kell felelnie.
Márpedig ha egy párt elnökhelyettese százmilliós nagyságrendben dugdossa a pénzt, akkor életszerűtlen feltételezni, hogy a párt vezetői nem tudtak vagy legalább sejtettek valamit a dologról.
Ha pedig Simon pénze nem lopott, vagy ha az MSZP-nek nincs köze hozzá, akkor végkép érthetetlen, hogy a szocik miért nem állnak a vizsgálat élére, és tisztázzák az ügyet amilyen hamar csak lehet.
Egy kampányban egy botránynál csak az szól nagyobbat, ha kiderül, hogy a botrány alaptalan. Ha Simont ártatlanul vádolták meg, az egyenesen aduász lenne a kampánystáb kezében. (Lásd: a bajai videó botrányból mennyit profitált a fidesz.)
Ehhez képest az MSZP az ügy tisztázatlan részleteit az emberek fantáziájára bízza.
A fantázia pedig határtalan ugye és kampányban fontosabb, hogy az emberek mit gondolnak annál, mint hogy büntetőjogilag le van-e fedezve az ügy.
Az MSZP viselkedése tehát vagy az önsorsrontó idiotizmus netovábbja (a bajai videó után azért erre is van némi esély), vagy a Simon ügy mögött súlyosabb dolgok húzódnak és azok elsikálása érdekében a szocik kénytelenek voltak vezéráldozatot hozni.
@miva?: Nem tudok mást felajánlani. Mert azok sem válaszok, amit te mondtál. Szerintem, mivel ezzel foglalkozik a teljes kormánypárti média, erre nincs jó, illetve tökéletes válasz, csak az ügy haladéktalan lezárása és azután agyonhallgatása (nem adni muníciót). Ez megtörtént.
Az MSZP felé egyelőre nem mutat semmi, legalábbis a pénz eredetét illetően, különben nem adóeltitkolás miatt menne a nyomozás.
@CSENDES: Akkor mi, akik nem vagyunk kifejezetten fidesz fanok, nem is érezzük magunkat átbaszva. Helyes. Ez volt a legjobb.

Na ez kettőnk közt a különbség.
@CSENDES: Ajánlom figyelmedbe ben2 hozzászólását.
@CSENDES: ráadásul hasonló helyzetben éppen ezt a magatartást várnám a fidesztől is, azaz ez ellen akarok szavazni.
@iii: De a Tocsik ügyben nem csak egyszerűen eltűnt a pénz, hanem kimondottan megloptak önkormányzatokat. Pont ezért volt sokkal súlyosabb, mint a Vegyépszer, vagy Ezüsthajó. Disznóságok voltak, nem mondom, de állami szintű kisember meglopás azért nem.
@CSENDES: Az szerencsére nem mutat az Mszp felé, hogy az elnökhelyettes minimum adócsaló.

Ezért is kellett villámgyorsan kibaszni.

'Nem ment el a mentelmi bizottság hétfői ülésére Simon Gábor, és kaján magyarázatot adott a bécsi bankszámláján lévő százmillióinak eltitkolására. Azt állította: nem talált erre megfelelő rubrikát a vagyonnyilatkozatban. Eközben a Magyar Nemzet újabb rejtélyes szálat derített fel a Simon-ügyben: az MSZP bukott elnökhelyettesének 2012-es bevallásában egy 80 milliós budai luxuslakás tűnt fel a semmiből, és akkor még feleségének azonos címen lévő, azonos időpontban vásárolt ingatlanáról nem is beszéltünk.'
@miva?: Elolvasva. Nem értek egyet. Miben is tudna az MSZP segíteni a tisztázást, ha egyáltalán nem tudott az ügyről. Ha pedig nekik nem mondta meg a tényleges tulajdonos személyét Simon, akkor mit tehetnének még.
Magyon fárasztó ez a konteózás. Figyeljétek a FIDESZ-t, mert ő sem tud semmit, naponta változtatja a kommunikációt. Hol esetleges bűnös kötvénykibocsátás, hol MSZP-zés.

No, mennem kell. Szasztok
@iii:
"Nyilvánvaló, hogy fognak találni olyan embert az ellenzék soraiban, állami eszközökkel ez nem nehéz, aki sáros valamiben."

Aha.

Mi lett volna, ha az ellenzék nem lop? Az miért is nem opció?

Nem kellett volna lopni, most ki lehetne állni tiszta mellénnyel.

Ráadásul nem "akárkit" találtak, hanem az egyik MSZP ALELNÖKÖT!!!

Simon Gábor: "2012-től az MSZP elnökhelyettese."
@CSENDES:

Hogy mit kellett volna tenni?
Barátilag megkérdezni Simontól, hogy honnan van a pénz.
Aztán kiállítani az újságírók elé, hogy mondja el. Ha pedig erre nem hajlandó, akkor kiállítani Mesterházyt, hogy mondja el ő.
Ennyi.
Ha már tisztázódott a pénz eredete, akkor a vagyonnyilatkozat hibás kitöltése miatt lehet etikai eljárást indítani Simon ellen, lemondatni a képviselőségről, stb.
Ehhez képest annyit hallunk Simontól, hogy becsszóra higgyük el, hogy a pénz tiszta, az MSZP-től meg annyit, hogy becsszóra higgyük el, hogy semmi közük hozzá.
Ez biztos meggyőzi a fizetett pártmunkásokat, de a célbavett bizonytalanokat tutira nem.
@miva?:
nem tudom észrevetted-e, lassan 4 éve orbán vezeti az országot 2/3-al.
pártfinanszírozás?
oldják meg!
miért nem teszik?
most indok is van.
gyerünk!
2002-2010 közötti időkről mindig úgy beszél mindenki, hogy mindegy mit csinált ellenzékként akkor orbán, a kormányzó erőknek mindent meg kellett volna oldani.
na most meg ellenzék sincs.
a kampányfinanszírozás meg, hogy is lett megoldva?átlátható minden?
Nem értik, hogy a nem fideszes választópolgárok, akik itt többségben vagyunk, magyarázatot követelnek. Azt akarják, hogy legyünk olyan jók, és vegyünk részt a kampányban azzal, hogy nem teszünk fel kérdéseket, és megértjük nehéz helyzetüket. Eszükbe nem jut, hogy nem fogunk feltétlen rájuk szavazni, azt ki kell érdemelni.

Hihetetlen.
@VT Man: "Az" ellenzék soha nem lop. Emberek lopnak. Selejt pedig mindig van, senki nem szent. Te sem kérsz mindig számlát, te is adsz jattot az orvonak.

Amikor viszont ez állami segédlettel történik, ennek ezerszerese értékben, azon nem rugózunk. Ez tisztára olyan, mint a Parkinson-törvény a biciklifészerről és az atomerőműről.
@punkfrog: ok. de én már 4 éve is azt mondtam - olvass utána - hogy a régi rezsimre nem szavazok. most sem fogok. inkább bökök valami minipártra.

engem nem fogsz protestszavazásra bírni.
@Bafana: Na ezt nevezem relativizálásnak. A Tocsik-ügynek pont ugyanannyi köze van a kisemberek pénzéhez, mint az Ezüsthajónak, a Vegyépszernek meg az összes többinek. Csak az előbbi nyilvánvaló volt, a másik viszont állami fedezettel, "okosabban" ment.
@ben2: tehát szerinted mesterházy tudja honnan van a pénz.
@miva?: Elmész te is ... (már megbocsáss!)! :)
Hirtelen játszod itt a kis naivat, miközben naponta olvasod, kommenteled a különböző blogokat, azaz tapasztalt vagy.
A bizonytalan választót meg majd meggyőzik (vagy nem) az utolsó héten.
Addig úgyis elfelejt mindent.
@iii: ha választást akarok nyerni, akkor válaszoljak az esetleg kellemetlen kérdésekre is.

attól amit itt századszor leírtál még nem tűnik el az a méltatlan helyzet, amibe az MSZP belelavírozta magát azzal, amit ben2 jól leírt.
@Marcellusca: egyáltalán nem vagyok naív. nem fogadom el a szituációra adott választ. ennyi.
@ben2: De olcsón adod :))
"lehet etikai eljárást indítani Simon ellen" Sőt, mellékbüntetésként a Hócipőben és a Sas kabaréban is viccelődjenek vele.
A két kezét összetenné, ha ennyivel megúszná.
@Marcellusca: ráadásul vannak azok a bizonytalanok, akik egy kevésbé töketlen és béna, most meg már egyenesen önveszélyes 4 év és kampány után el sem fognak menni szavazni. na ők hiányoznak a győzelemhez. Aki mindennek ellenére elmegy, azt tényleg nem zavarja az ügy, meg a ferkó ellopta buli, meg a többi.
@ben2:
"Egy kampányban egy botránynál csak az szól nagyobbat, ha kiderül, hogy a botrány alaptalan." - Lóf@szt!
Egy kampányban a botrány a lényeg (legalábbis Magyarországon). :(
És, ha ki is derülne, hogy alaptalan a botrány, akkor majd a m1-en, az éjféli Híradóban halkan elrebegik, hogy "bocs, tévedtünk". De már egy hete ez megy minden fideszes és közmédiumban. Ezt nem lehet csak úgy semmissé tenni.
Lásd: libajnaizás!
@miva?: az teljesen rendben van
különben se akarlak rávenni semmire.
de most nem simon az ország problémája.
olyan mintha a rákos betegnek eltörne a lába.
@Marcellusca: az arra fogékonyaknak mindegy. Aki fideszvak, annak nem kell észérv. Nekünk viszont kellene, de ezzel úgy látszik nem akarnak vesződni.
@miva?: Nem értelek.
Olyan kis mimózát játszol. :(
Ha ennyire finnyás vagy, akkor ne menj a tehénlepény közelébe! :)
De, hogy még vasvillával forgatod a trágyadombot is ... :D
@miva?: Lásd: @punkfrog: ! Sőt! Lehet, hogy el sincs törve a lába, "csak" kibicsaklott a bokája.
@punkfrog: a baj az, hogy az a párt ássa bele magát a szarba minden eltelt nappal, aki le akarja váltani a valóban rettenetes, vele egy lapon nem említhető konkurensét. De ha én megszavazom őket, akkor zéró erkölcsi alap, dzsembori 4 éven keresztül a parlament előtt, sátoros ünnepeken felgyújtják a várost, stb, és 2018-ban 90%-ot kap az akkor urnához járulóktól viktor.
@Marcellusca: 'És, ha ki is derülne, hogy alaptalan a botrány, akkor majd a m1-en, az éjféli Híradóban halkan elrebegik, hogy "bocs, tévedtünk".'

Ez bajosan derülhetne ki, lévén eleve tvsértő volt az utolsó 6 éves vagyonnyilatkozat, de legalább a most beadott is.

Persze ha az ügyész igyekszik, lehet ebből még nagyobb botrány is.
@Marcellusca: már melyik elvárásom lenne indokolatlanul túlzó, ha kérdezhetem?
@miva?: Az egész hozzáállásod (idegesítően) tulzóan naiv.
@miva?: Mind csak feltételezés. :P
@Marcellusca: Értsünk szót:

Én nem gondolom, hogy éppeszű ember számára a fidesz vagy a jobbik alternatíva, ezért amit ők mondanak, azt úgy veszem, hogy a saját hülyéiknek mondják. Nyilván nem nekem.

Ami a nem tök hülye emberek politikai elvárásainak általában minimuma az az, hogy kritikusan szemléljék saját pártjuk viselt dolgait, amire a párt reagáljon. Itt bukott el ugye az LMP.

Ha most lenyelem ezt a békát, akkor miben is fog különbözni a hozzáállásom a fideszeséktől? Vagy a saját tolvaj jó tolvaj játékot játszhatom én is? Vagy elégedjek meg egy olyan magyarázattal, ami a szigorúan vett fanoknak elég csak, mert nekik a kormányváltás bármi áron szent céljáért belefér ez? Nem. Sajnos nekem ez így nem megy, ugye megérted.
@CSENDES:

"Az MSZP felé egyelőre nem mutat semmi, legalábbis a pénz eredetét illetően, különben nem adóeltitkolás miatt menne a nyomozás."

Azért ha megkérdezel 10 embert hogy szerinte van-e köze az MSZP-nek ehhez a lóvéhoz, akkor ne lepődj meg ha mondjuk 9 szerint _valami_ köze van hozzá. Egy része szerint pártkassza, másik része szerint kormányon síbolt lóvé. Még ha magának lopta is Simon, akkor is az MSZP ideje alatt történt, nem történhetett a párt tudta nélkül.

Eltehetsz egy nokásdoboznyi lóvét úgy hogy a párt nem tud róla, de 3-400 milliót (itt tartunk a budai ingatlanokkal), már aligha. Ez már a magasból is "jól látható összeg". És az emberek nem hülyék. Itt az agyonhallgatás kevés.

Egyetlen lehetőség a terítés lenne: innen van. Pont. Még akkor is, ha síbolt lóvé. Be kellene bizonyítani, hogy nem a párt lopta, hanem Simon. Csakhogy Simon még azt sem ismeri el, hogy az övé lenne a pénz (ld második vagyonnyilatkozat) - lebegteti. Ez pedig az igazi muníció. Jobb nem is kell.
Ráadásul meggyőződésem, hogy még nem késő normálisan cselekedni. Béna lesz ugyan, de sokkal jobb mint így hagyni a dolgot. Ezért erőlködök.
@Sir Bates dö Hól: Ismétlés: költői túlzás.:)
Izé, én egyáltalán nem vagyok emeszpés, bár most ez a látszat, csak megpróbáltam alulról, mondhatnám földközelből szólni valamit.
Mert addig simonozunk, és bizonyos, hogy áprilisig a simonok végeláthatatlan sorokban fognak felbukkanni, hogy ismét kétharmada lesz ennek a rablóbandának. Akkor majd a sírgödörből mutogathatjuk a hüvelykujjunk körmét egymáshoz ütögetve, hogy de simooon!
@AKIsTUDATLAN: Tán ezért nem kellett volna rátelepedni 3 éve az éledezni kezdő mozgalmakra.
@Marcellusca: na, igen!
de az összes orvos a lábát vizsgálja.a rákot meg leszarják.:)))
tényleg felháborító, hogy egy Minden, amit az MSZP szerint tudni akarsz a Simon ügyről kommentjeiben a Simon üggyel foglalkozunk. Ekézzétek akkor Fabiust, hogy minek posztol ilyesmit!
@Sírköves Slomó: a vagyonnyilatkozat magyarországon a vicc kategóriában van.
kézzel körmölt papírok 2014-ben.
a tartalmukról nem is szólva!
mennyi valós adat szerepel bennük?
@miva?: Értem én a dilemmádat. Sajnos igazad is van. :(
De hol találsz szeplőtelent a mai magyar politikai világban? Bárkiről, bármit ki lehet gyűjteni seperc alatt. És még lehet, igaz is.
Persze, nekem sem tetszik (sőt!) a "mi kommunistánk jó kommunista" hozzáállás. Nem is mentegetem én Simont sem. De megint csináltak vihart a biliben. Nincs semmi konkrétum, de már megy a gyalázás. Másik oldalon meg NEM megy a szerecsen mosdatás! Kib@szták, kész, ennyi. A többi a rendőrség, ügyészség, NAV dolga (de főleg nem a kormánypropagandáé!).
Mondhatnám, hogy mégsincs annyira tele a hócipőd ezzel a bagázzsal, ha leváltanád őket, de jellegtelen pártra adnád a szavazatod (Schmuck Andor vagy Szili Kati nagyon várja! :D). Azzal a jelenlegieket tartod hatalomban.
@miva?: A szocik telepedtek rájuk?!
hahaha
Csakis suttogva mondom, hogy ezek(a szocik) már szinte nem is élnek, ezért teljességgel képtelenek akárkire rátelepedni.
Körülbelül az összes életenergiájuk akkortájt a gyurcsánymentesítésben kulminált.
@punkfrog:

Nem tudom, hogy Mesterházy tudja-e, hogy honnan van a pénz, de egy ellenzéki összefogást vezető párt elnöke csak meg tudja kérdezni négyszemközt a pártja elnökhelyettesét, hogy honnan van dugiba 240 milliója.
Simon önként távozott a pártból és az összes szoci megszólaló - Mesterházy-t is beleértve - hangsúlyozta, hogy bízik Simon ártatlanságában.
Márpedig ha Simon nekik sem árult el semmit a pénz eredetéről, akkor vagy a világ leghülyébb pártvezetésével van dolgunk, hogy érdemi magyarázat nélkül is nyilvánosan hitet tesznek a pont kampány időszakban balhéba keveredett haverjuk mellett, vagy tudják honnan van a pénz.
Ha viszont tudják és az MSZP tiszta az ügyben, akkor miért nem árulják el?

@Marcellusca:

Ha kiderülne, hogy a Simon elleni vádak mind koholmányok, akkor biztos, hogy az M1-en, HirTv-n, stb. menne a kussolás.
A Hvg, Klub Rádió, Atv viszont ettől lenne hangos, ezen hörögne vagy ezer balos blog, a baloldali megmondóemberek pedig Drágabolgárúrtól Heller Ágnesig bánatos kutyaképpel sóhajtanák a kamerába, hogy hát a zorbándiktatúra patyolat tiszta ártatlan embereket tesz tönkre, és ez már a vég, az osztrák közszolgálati tv meg rögtönzött összeállításban számolna be róla, hogy Magyarországon a Dunába lövik azokat a képviselőket, akiknek Bécsben van bankszámlájuk.
A lényeg, hogy uszítás van mindkét oldalon, tematizálni mindkét oldal médiája tud és aki ellen nem alaptalan a vád, azt az ellenfél médiája bizony levadássza. Ahogy elbukott Schmitt Pál a diplomájával, úgy elbukott Simon is a dugipénzével. És ahogy Schmitt is megdicsőülve jött volna ki a diploma botrányával, ha sikerült volna tisztáznia magát, úgy Simon is csak profitálna belőle, ha be tudná bizonyítani, hogy minden ellene felhozott vád hazugság volt.
@Marcellusca: Nem én vettem vissza Gyurcsányt, és nem én kezelem ennyire bénán a Simon ügyet. Ki kellene állni, és teríteni. Ha ugyanis így maradnak a dolgok, akkor 4 év balhé, + 80% viktor 2018-ban. Abban a szinte lehetetlen esetben persze, ha nyer az ellenzék. Azonban az ellenzéknek az az egyetlen erénye, hogy ellenzék. Amilyen bénák, még ennél nagyobb pofonokba is belefutnak még, miközben nem ütik le a Paks, a gázbiznisz és a többi labdát sem, hanem amolyan fideszesen védik a mundér becsületét, amit saját maguk játszottak el most is.
@punkfrog: Na, erről meg nem is beszélve!
Már 2000-től a fősulin MINDEN beadandó dolgozatot, esszét, kimutatást ámítógépre felvitt, majd kinyomtatott formában kérték/fogadták el (mondván: minden tanszéken van min 1 azaz egy darab gép), ezek meg bohóckodnak itt kézzel írt sajtpapírral.
De még ez sem lenne akkora probléma! Még védhető is (lenne). Ha valaki bukik, ott van: te írtad, saját kis kacsóddal! Kérsz írásszakértői véleményt?
A legnagyobb gond, hogy azt hazudnak össze, amit akarnak, senki nem ellenőrzi. És szankció sincs, ha valótlan adatok szerepelnek benne. (Most majd lesz Simonnak, de ez sem a magyar hatóságoknak, hanem a sógoroknak köszönhető. Meg miért most robbant és nem ősszel, mikor el kezdtek vizsgálódni?)
Részemről a teljes képviselői vagyonnyilatkozat vonatkozna a vér szerinti/közös háztartásban élő rokonokra is. (Lásd: lézerjani fijacskája!)
@miva?: nem értik, a gyűlölet a fidesz iránt elvette az eszüket.
@punkfrog: Hát Simon szerint biztos. Jól meg is szopta a balfasz. Rajta van az aláírása a 'sajtpapíron'.
@ben2:
"A Hvg, Klub Rádió, Atv viszont ettől lenne hangos, ezen hörögne vagy ezer balos blog, a baloldali megmondóemberek pedig Drágabolgárúrtól Heller Ágnesig bánatos kutyaképpel sóhajtanák a kamerába, hogy hát a zorbándiktatúra patyolat tiszta ártatlan embereket tesz tönkre, és ez már a vég, az osztrák közszolgálati tv meg rögtönzött összeállításban számolna be róla, hogy Magyarországon a Dunába lövik azokat a képviselőket, akiknek Bécsben van bankszámlájuk." - Ez lehet, de ...
És a DE-n van a lényeg: a választók döntő többsége még ma is csak az m1-RTL-TV2 szentháromságból szerzi be az infókat. Ezek közül - utóbbi időket látva - max az RTL hozná le, mint hírt.
@miva?: Éerem én, de lásd ezt is elbaszta a FIDESZ. Itt szerencsétlenkedik az ügyészség, az MNO közben komoly nyomozati cselekményeket folytat. Őket kellett volna kinevezni. Akkor mára minden MSZP-s bűntény fel lenne derítve.:-))
@punkfrog: Igazad van. A pártfinanszírozást nem akarják megoldani. Ahogyan egyes kormánypárti trollok szokták írni: Ennyike.
@Sir Bates dö Hól: @miva?: Bekaphattyátok! :P :DDDD

Tisztára, mint Rodeo papa. Nálatok van a bölcsek köve. :)
@miva?: Ajánlom az Egyiksem Pártot:-)) Szerintem ezzel a névvel tuti befutók. Mert, ah valaki bemegy a fülkeforr homályába, s eléggé kiidegelik, márpedig addigra ez meg lesz oldva, tuti ezt ikszeli be.
@tristen2005: És ezt SEM fogja lecsapni a zellenzék. :)
@CSENDES: Azé csodálom, hogy engedték őket ezzel a névvel.
Nagyon megtévesztő. Mert, hát, tuggyuk: az átlag választó ... :(
@Marcellusca: Mi bajod a tehéntrágyával? Az nem is büdös. Forgatná csak a disznószart.:-))
Egyébként megvan az a remek hír, amit egyébként már eddig is tudtunk, csak a KSH most meg is erősítette:"Magyarországon egyre több a marha"(HVG)
@AKIsTUDATLAN: nem tudom, hogy mi a költői túlzás:-)... ha az, hogy a fidesz és holdudvara nem nyúlt le több pénzt, mint a másik oldal '88-tól napjainkig, arra csak azt tudom mondani, ki kell számolni reálértéken, ennyi... a fidesz most csak egyenesbe hozza a dolgot, ennyi, ha korrekten és emociók nélkül nézzük a történéseket... mármint nominális/makró szempontból... ha érzelmi alapon, akkor persze más a helyzet... de az 1+1 az akkor is 2:-)... ilyen a helyzet:-)
@Marcellusca: Ebben most kivételesen nem adok igazat.
Azok a szavazók, akik bizonytalanok, vagy nem mennek szavazni, vagy nagyon is tájékozottak (ezért is bizonytalanok a felhozatal okán).
@CSENDES: nekem az MKKP pont megfelelt volna. Az együtt pm-is, de összebútoroztak az mszp-vel, amit még nagynehezen megemésztettem volna, de aztán jöttek a DK-val, ráadásul a nagytudású karizmakirály Attila vezetésével. Ez már kicsit sok volt. Aztán fortyogtam magamban, és mikor épp újra elgondolkoztam, hogy talán mégis, akkor jött ez az ügy. Őszintén mondom örültem neki, mert arra gondoltam, hogy egyrészt ennyi pénz nem komoly összeg, másrészt viszont most megmutathatják, hogy maradt valami az együtt-pm szellemiségéből az összefogásban is. Hát ezért akadtam ki annyira Szanyi és Mesterházy cinizmusán, ami a videón ugye bárki számára megtekinthető. Semmi: Nagyon nehéz helyzetbe kerültünk ezzel az üggyel, hiszen nyilván kampányban ez senkinek sem hiányzik, de természetesen együttműködünk a dolog nyilvánosság előtti tisztázásában, és levonjuk a konzekvenciákat.

Pedig ez nem lett volna olyan nehéz mondat. Simán jöttek, hogy nekünk aztán semmi közünk, lemondott, úgyhogy az MSZP nem érintett.

Hát felrobbantam.
@Ad Dio: Dehogynem, az MNO talált. Lásd még Sírköves urat, akinek valami ok folytán nagyon fontos volt, hogy ezt a hírt velem közölje.
@CSENDES: A bizonytalanok többsége nem a tájékozottsága miatt bizonytalan.
@miva?:
"Hát felrobbantam." - Na, ezt vettem észre. :)
@Marcellusca: Nem többségről írtam, ha észrevetted. Egyik része, másik része.
@Marcellusca:

Ha Simon ártatlansága megkérdőjelezhetetlenül bebizonyosodna, akkor a média kénytelen lenne lehozni a hírt, mert ha a téma már napirenden van, akkor kezdeni kell vele valamit.
A legjobb példa erre a Tocsik botrány. 1994-98 között a ballib média fölénye kb. 99%-os volt. A Tocsik botrányból azért lett egyáltalán ügy, mert akkoriban Horn Gyula kinevezte Suchman Tamást privatizációs miniszternek, ami nem tetszett az SZDSZ-nek. Az akkori jobboldal pedig úgy tálalta az ügyet, mintha az 100%-ig MSZP-s mutyi lenne. Az szdsz-es média kapott is az alkalmon, ment a balhé, hogy Suchmannak le kell mondania, "ha tudott róla azért, ha nem tudott róla azért". Amikor úgy tűnt, hogy a szocik elviszik a balhét, akkor a jobboldal előhúzta a Tocsik ügyben az SZDSZ-es szálat. Ekkor már nem lehetett az ügyet levenni a napirendről, hiába nyalt az SZDSZ-nek a teljes magyar média (M1-et is beleértve), hiszen pont azok az újságírók verték a tamtamot heteken keresztül Suchman ellen, akiknek hirtelen el kellett volna felejteniük az egészet.

Jelenleg mindegyik oldal médiája elég erős ahhoz, hogy tematizálni tudjon, de egyik sincs akkora túlsúlyban, hogy agyon tudjon hallgatni valamit. Ha pl. akkora lenne a jobboldal médiafölénye, mint ahogy azt a baloldalon szeretik beállítani, akkor még mindig Schmitt lenne a köztársasági elnök.
Persze 20 év monopolhelyzet után nehezen szokja meg a ballib médiaelit, hogy már nem a jobboldal felé leejt a pálya és ha eredményt akarnak elérni, akkor nem elég benyögni valamit a köztudatba, a papagálykommandó meg majd akkor is ügyet kreál belőle, ha nincs. Bizony melózni is kell vele, hogy az ügy támadhatatlan legyen és ha elcseszik, akkor visszafelé is elsülhet (bajai videó ugyebár).
Ezt a furcsa egyensúlyi helyzetet próbálják baloldalon 2010 óta a szólásszabadság halálának előadni, de hát az elmútnyócév olyan szinten hiteltelenné tette a "Nagy Elkúrást" kritikátlanul végigasszisztáló balos megmondóembereket, hogy a szűk baráti körükön és nyugati elvtársaikon kívül már nem nagyon hatnak meg senkit.
@ben2: A probléma a helyzettel ott van, hogy kiegyensúlyozottságról egyik oldalon sem beszélhetünk, sőt a jobboldal a látszatra sem ügyel. Eco írja, hogy akkor is lehet részrehajló a média, ha minden oldalról hitelesen számol be. Elég a hírek sorrendjét piszkálni. Na ettől jobboldalilag másik univerzumban vagyunk. Emiatt a sírás, ami jogos.
@miva?: Abszolute. :)
Egyébként én is hasonló dilemmán vagyok. :(
1./ Simon nem tagadja, hogy az ominózus számlák az ő nevén vannak, ugyanakkor még a javított vagyonbevallásában sem szerepelteti, ezzel jelzi, hogy nem az övé. Feltételezhetően arra vár, álljon ki az, aki megkérte, hogy tegye be a pénzt, nem akaródzik neki „besúgónak” lenni. Esetleg ő is sáros a segítés miatt. A javított vagyonbevallást azért készíti, mert tudja, hogy most vizsgálat következik, és nem szeretne újabb „kiderüléseket”. A vagyonbevallásban olyan rubrika nincs, hogy más pénzének szívességből való kezelése. A vizsgálatban természetesen felteszik neki majd a kérdést, hogy honnan van a pénz, és akkor valamit mondania kell, viszont láthatóan elhatározta, hogy addig nem mond semmit. Amikor betette, mezei országgyűlési képviselő volt, pártfunkció nélkül.

2./ Aki megkérte, eddig nem állt ki. Kérdés kicsoda ő, illetve kicsodák ők. Lehetséges változatok: a párt, a párt egyik belső köre vagy egy bizalmas haver, illetve rokon, aki lehet párttag, de lehet kívülálló is.

3./ A párt jelenlegi vezetése olyan nyilatkozatokat tesz, amelyek szerint mintha tényleg nem tudnának róla, legalábbis a „mondja meg Simon, hogy honnan van a pénz” szövegek alapján. Az valószínűtlen, hogy ha tudnának róla, így exponálnák magukat, mert akkor a végső összeomlás elég robajos lenne, ami egy ember megrettent, lesz, ami lesz kussolását tekintve még csak-csak hihető, de egy testületnél már nem annyira.

4./ Az MSZP összetett konglomerátum, azaz előfordulhat, hogy egy kisebb belső kör (lásd pl. az őszödi beszéd kiszivárogtatása) el akart tenni magának némi pénzt a rossz időkre, mégpedig a vezetés tudta nélkül. Ennek valamivel nagyobb a valószínűsége. Ismerve viszont pl. Puch dörzsöltségét, ő nem lehet benne, mert akkor a pénzt nem Bécsben teszi be Simon a bankba, az tuti. És hogy nem Simon, az is. A saját név és a Bécs mindenesetre azt jelenti, hogy Simonnak részeg álmában se jött elő, hogy ebből balhé lehet, de a megbízójának se. Vajon miért nem?

5./ MSZP-s haver. Kérdés, kivel volt annyira jóban Simon a pártban, aki bízott benne annyira, hogy a pénzéhez nem nyúl hozzá, holott megtehetné, mert az ő nevén van a számla. A bizalom nem volt hiábavaló, a számla azóta érintetlen. Nem ismervén a belső viszonyokat, ez ügyben nem nyilatkozhatok (megteszik majd itten mások, hajjaj).

6./ MSZP-n kívüli haver vagy rokon. Nagyon közelinek kell lennie, mert a bizalom kérdése itt is döntő. Akinek a megbízásából cselekedett, az valamilyen okból el akarta titkolni valaki(k) elől (feleség? NAV?), hogy neki ennyi pénze van. Ez a lehetőség számomra éppolyan fekete folt, mint az 5. pontban szereplő.

Lehet tippelni. A „Mit kellett volna az MSZP-nek csinálni énszerintem, mert az lett volna egyedül a tuti” megnyilvánulásokkal mostan nem foglalkoznék.
Most a Simon ügyet egy picit félre téve de annak nézzük egy másik aspektusát.

Ugye hírlett, hogy a tranzakciós illeték bevezetése után forint milliárdok indultak el a határokon túli bankokba.

Azokat hogy fogják megítélni a határon túli pénzmosás elleni szervezetek?

Nem kamu magyarázatok azok amik születtek Simon ügyből kifolyólag?
@vakapad: Ezt próbáltam eddig eredménytelenül "előadni".
Ceki, gáz, de ez nem az, amire rá lehet izgulni. Más kérdés, hogy üzenjek a baloldali, liberális megmondók felé: Össze akarták terelni az ellenzéket. Sikerült. Most az együttes ellenzék zátonyra futott, ne is tagadjuk. Nincs miért. Nem kéne már kurvára nyugdíjba vonulni ezeknek a megmondóknak?
Akiknek ilyen barátai vannak azoknak nincs szüksége ellenzékre.
@vakapad: Nézzük máshonnan!
Van a pénz. Kettő lehetőség van:

1. Az MSZP vezetése tudja, hogy sáros az MSZP, vagy valamelyik erős ember.

2. Az MSZP vezetése úgy tudja, hogy nem sáros az MSZP vagy valamelyik erős ember.

1.A. Azt teszik, ami most van, és bíznak az összezárásban.

1.B. Ráveszik Simont, hogy vigye el a balhét.

1.C. Terítenek, és tüntetőleg megtisztulnak, amilyen mértékben kénytelenek.

2.A Terítenek, és kénytelen Simon elvinni a balhét + 1.C

2.B. ?

Én így látom. Segíts, hogy miért lenne értelme a 2. esetben azt tenni, amit láthatunk.
@Sir Bates dö Hól: Milyen jólértesült Uraságod! Én csak egy mezei talpas választó lévén, semmi ilyesmit nem kötöttek az orromra, hogy ki mennyit lopott. Az egyszem cusin kívül persze, aki lopott valami pimf összeget, de azt meg be is kasztlizták.
De sejteni lehet ezt-azt. Innen az érzések.
Ha pedig a szocik annyit és úgy loptak volna, mint a fityeszmaffia, akkor tán nem állnának ennyire tréül. Mondjuk tudnának maguknak vásárolni egy kis észt.:)
Simon magánemberként kerül a vizsgálatba, viszont az MSZP vezetőjeként elkövetett tetteiért felel.

Bárcsak minden külföldi számla és offshore cég előkerülne minden parlamenti képviselő és polgármester kapcsán!
B@zdmeg Varánusz a site-od rendszergizdáját, amiért innen nem működik az "Ugrás vissza az előző oldalra" opció!
A simonügy a magyar politika állatorvosi lova; megmutatja, hogy
- a Fidesz miért került hatalomra,
-ahogyan, és amiért az ügyet most kezeli azt, hogy miért kellene eltakarodniuk,
-és leginkább azt, hogy miért nem fognak.
Simon mágus a varázsló
@poszt: Nem értem. Azt követeled, hogy döntsék el. De előtte meg leközlöd a döntésüket, és annak eredményét. Ezt döntötték. Láthatóan nem azt, amit te vártál. Na és? Muszáj nekik a te szádíze szerint dönteniük?

Elég gyerekes ez a követelőzés. Lehet írni, hogy nem tetszik ez a döntés, de azt állítani, hogy nem döntöttek, meg most már el kéne dönteni, ilyen lekezelő stílusban, az nálam konkrétan visszaütött rád.
@Vlad Attila: ja, ez az ügy tényleg az állatorvosi ló:
- a FIDESZ ugyanezt csinálja Közgépen át, nem százmilliókkal, hanem tízmilliárdokkal, aztán hülye szavazójával képes elhitetni, hogy nem is
- ez a hülye szavazó még itt osztja az észt, ahelyett, hogy eltakarodna
- és nem is fog eltakarodni soha, mert az emberi hülyeség örök
@is: nem tanultál sokat az elmúlt időben.
@AKIsTUDATLAN: kár gúnyosnak lenni, nem vagyok én jólértesült:-)... inkább az lehet, hogy mások nem akarnak látni, mert amit nem látok az nincs is, én nem vagyok felelős a döntésemért, hisz engem is becsaptak:-)... szerintem:-)
@Bafana:

Jobb ha tudod, hogy a Tocsik ügybe pont az MSZP volt na nem ártatlan, de tán a legkevésbé érintett.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
A nem idavalóság persze lehet szubjektív megítélés kérdése. Ahogy a szélsőjobboldallal kapcsoloatot tartó politikai erőkkel kapcsolatos a személyes viszony is. A fsaizmus eszméit nyiltan hirdető jobbikosokról már nem is beszélve. Túl sokat.
Azt, hogy Esztergom zsinagógája ma kultúrház jóréészt a jobbikos zsellemiséggel pártfogolt hungaristák szellemi jogelődjei "intézték el". Ezért a Jobbik jelenléte egy zsinagógának épült helyen pofátlanság. Nem azért, mert párt, hanem az elvei, és a vele szimpatizáló faiszta szervezetek, illetve az általa szimpatizált politikai kanapéfasiszták miatt (is).
Amúgy az imahelyekkel kapcsolatban egyáltalán nem tetszett sem a zongoraraktárnak berendezett keresztény templom Moszkvában, sem a sörgyárnak átalakított zsinagóga Drezda mellett valahol. A '80-as években.
S azonnal felzúdulok majd, ha az apácákat megerőszakolók egyesülete fog egy valamikori zárdában összejövetelt szervezni.
Mert a gárdákkal, és az ultrákkal, és a hajnalistákkal, és az egyéb söpredékkel körbevett jobbik jelenléte egy zsinagógában nagyjából ez a kategória. Szerintem, és morálisan mindenképpen.
@Bafana: Wikipedia
"Dr. Tocsik Márta (1952–2013) ügyvéd ellen 1996-ban csalás gyanújával büntetőeljárás indult. "

1996-ban milyen kormányzat is volt.
Majd szólj, hogy a Fidesz mikor indított eljárást Simicska vagy Mészáros L. ellen. Biztos elkerülte a köz figyelmét.
@CSENDES:

Az igazat megvallva nem olvasok MNO-t. Mit találtak a legények?
süti beállítások módosítása