Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: hang.hu/belfold/varga-judit-megszolalt-miutan-allitolagos-valasarol-irtak-nem-kivanunk-reagalni-12... (2024.03.28. 08:57) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: @pollutio: naná :) (2024.03.21. 08:26) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2014.01.25. 15:29 Fabius

A komcsik amnéziája

Címkék: fidesz bencsik andrás komcsik

Na, Feleim, azért nem volt, nincs és belátható időn belül nem is lesz lusztrációs törvény Magyarországon, mert a seggnyaló szekértolásra igény mindig van, a rendszerszolga komcsik meg ottsevótam memóriával bírnak. Ráadásul a szerencsétlen balfasz mintapéldánya azt is elhiszi, hogy 1990-ben minden újságot bezúztak, és nem maradt idézhető, mutogatható momentuma egykori remekléseinek

Putyin (1).jpg

Bencsik Andrásnak nagyjából mindegy is ki vezeti a szekeret, ha azt a ruszkik felé tolhatja. Mikor megszólítják, hogy nemzeti vitéz úr, akkor mostan nagy az öröm bódottsá', hogy 24 év  után ismét a megfelelő irányba álltunk, és mikor teccik a Békemenetet átnevezni Magyar - Szovjet Baráti Társasággá, akkor felháborodik és közli: Ő komcsi sosenem volt, meg amúgy is 1990-től itten másik időszámítás van, amiben ő jobbódali vitéznek számít, istenuccse de télleg. 

Nem is lenne érdekes a féleszű tündöklése, ha egyedül lenne. De nincs. Nem kell ahhoz még csak különösebben politikabuzinak se lenni, hogy a következő muhahafaktoros okoskomcsiba belebotoljunk valamelyik nyomtatott újságban, amint egykori MSZMP KB tagként felszólítja az utódpárt jelenlegi elnökét, hogy szövetséget csak azzal kössön akivel azt a jobboldal és a komcsik is üdvösnek tartják. Hogy Szűrös Mátyás is egészen véletlenül annak a CÖF-nek írt alá, ahol Bencsik is tótumfaktumnak számít? Istenkém, egy a tábor egy a zászló, legalább lesz aki kalauzolja Bencsikéket mikor Moszkváig meg sem áll a марш мира. 

907 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr505780924

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Ne rémisztgess engem Paks miatt a Szovjetunióval! 2014.01.26. 10:16:37

. A választókorú lakosság 40%-a a Szovjetunió felbomlásának évében még vagy meg sem született, vagy kiskorú gyerek volt. Felesleges rémisztgetni a fél országot a vörös terrorral. Így szerintem nem csak vicces, de értelmetlen hiszti is az, hogy a balo...

Trackback: Terroristákat toboroz az Amerikai Népszava a magyar balos ellenzékből 2014.01.26. 10:08:52

. Azt írja, a Szabadság térre tervezett emlékmű felrobbantása alkotmányos és morális kötelesség, és aki megteszi, nemzeti hős lesz. A cikk, amelyről a lenti printscreenek készültek, hét alkalommal szólítja fel olvasóit a készülő emlékmű megsemmisítésé...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: @gazoló:
Nem melyik év. Melyik évszázad? :-))
Sátor, FKK Stimmt :-)
Rostock nemzetközi diákszállós bulija :-)
Istenem, de rég volt.....
@ephart:

"Jézus egyszer így korholta a farizeusokat: Jaj nektek, képmutató írástudók és farizeusok! Olyanok vagytok, mint a fehérre meszelt sírok, amelyek kívülről szépnek látszanak, belül azonban holtak csontjaival és mindenféle undoksággal vannak tele. Így ti is kívülről igaznak látszotok az emberek előtt, de belül tele vagytok képmutatással és gonoszsággal.
Jaj nektek, képmutató írástudók és farizeusok! Sírboltokat emeltek a prófétáknak, feldíszítitek az igazak síremlékeit, és kijelentitek: „Ha atyáink napjaiban éltünk volna, nem lettünk volna bűnrészesek a próféták vérében.” Ezzel ti magatok tanúsítjátok, hogy a próféták gyilkosainak fiai vagytok. Nos, fejezzétek hát be, amit atyáitok elkezdtek!

[Mt 23,27-32]

A farizeusok elleni vádbeszéd utolsó részletéhez érkeztünk. Jézus talán ebben fogalmazza meg a legvilágosabban, hogy mi a problémája a farizeusi lelkülettel, viselkedéssel. Képmutatónak tartja őket. Ezt mondja róluk: „igaznak látszanak az emberek előtt, belül azonban tele vannak képmutatással és gonoszsággal” (Mt 23,28). Ítéletét kár volna megkérdőjeleznünk, hiszen mindenkinél jobban tudta, hogy mi lakik az emberek szívében. A farizeusok „igaz volta” és vallásossága csak látszat, s ezzel nem az Isten kedvében akarnak járni, hanem csak az embereket akarják megtéveszteni. Ezt nevezzük a vallási szóhasználatban képmutatásnak. Nem tagadhatjuk, hogy a látszatvallásosság bűnébe bárki könnyen beleeshet. Vallásos cselekedeteinknél a külsőségek látszata nem feltétlenül egyezik a belső összeszedettséggel.
A szakasz második részében a prófétákkal szembeni elutasítást is a farizeusok bűnei közé sorolja Jézus. A korábbi időkben ugyanis nem hallgattak Isten küldötteire, a prófétákra, akik Jézushoz hasonlóan szintén felemelték szavukat a látszatvallásosság ellen, s leleplezték azok kétszínűségét, akik Isten szándékának teljesítése helyett az emberek tetszését keresték. A farizeusi lelkület mögött meghúzódó emberi gonoszság Jézusnak, a Messiásnak, az Isten Fiának megölésével, keresztre feszítésével éri el betetőzését. Az ő elítélése Isten elutasítását jelenti."
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: nekem is szimpi, még az ajtó mellett, a fogas alatt is... ;-)
@GeoCracker:
Genyózunk?? :D
Nem voltam én "nemzetközi". :)
Dessau, '82.
@OPHELIA: A gyónás egyébként sem szükséges a szó egyházi értelmében. Isten az örökké veled való szellem. A bűn megvallása, amit ephart emleget nem a papi gyónást jelenti. Még csak nem is hitéleti ügy. Erre mondta Spinoza emlékeim szerint, hogy mindenki istene önmagában leledzik. Az elsődleges mérleg tehát a benned jelen való szellem. Azaz a lelkiismeret. Igaz Spinoza moralista volt. S manapság morál.... :-)
@ephart: Hát ezt a pópánk sem monhata volna szeben. Na tesék, elérzékenyültem. Goszpogyi pomiluj.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
'79 Warnemünde.
Saját szervezés volt osztálytársakkal.
Érkezés Berlin. ->csövezés egy diákszállón másnapig
emeletes vonat Rostock
Busz Warnemünde.
Aztán találkoztunk egy magyar diákcsoporttal. Velük voltunk bulizni az ő ismerkedési estjükön.
Mi is ismerkedtünk.
Aztán az ottfelejtett esernyőmet egy leányzó utánam is küldte.
Azt követően egyszer láttam csak sajnos.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Ez biztos mind tök így van, Boli!
Most aztán jön az eszméletlen csűrcsavarás, hogy majd csak kapkodjuk a fejünket a galambocskáktól, meg a holt lelkektől. Kiszabadítottad a dzsinnt a palackból. Csak legalább Bombay lenne.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: csalódásként ért az inkvizíció már megszünt volta, ezért léptél vissza?... vagy azt mondták, inkább gondold meg magad, mielőtt a szaró macska útjára kerülnél?
@ephart:
Ugye biztosan nem kevered aranyom a bölcsességet és a képmutatást?
"Amikor a hülyeség szorgalommal párosul..."
[Boli 13,13-13]
@Sir Bates dö Hól: Egyébként azt tudtad, hogy francia klarisszák indították újra Magyarországon a rendet?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Busszal fűtitek a főteret?

@GeoCracker:

"Átkos'79'82 Warnemünde,dűnék,csővázas hátizsák,fehérkolbász,sörhegyek megezaz!!
@GeoCracker:
Még szerencse, hogy csak az esernyődet hagytad el, másod hozzád volt nőve... :)
@GeoCracker: Bizony-bizony, a lelkiismeret. Bárhol el tudsz magaddal számolni. Nem kell képmutatóan verni a templomban a melledet, hogy "én vétkem", közben meg hallani a melletted sutyorgókat, amikor a harangozóra mondják, hogy az a rohadt szemét, miért nem döglött még meg.
@gazoló:
Részben @GeoCracker:
Bezony. Kamping a homokon.
A világítótoronyban is lehetee kajálni. Csak mindig sor állt.
Így valóban sokszor sültkolbi volt.
S perszehogy sörökkel.
@gazoló:
Most irigykedsz, vagy nosztalgiázol - cseszed alássan? :)
@ephart:
"Ni qui scit facere insidias nescit metuere."
@OPHELIA: szerintem az egyház ezért nem is kedvelte a moralistákat :-))
@ephart:
Amúgy nyugodtan, mert mindannyiunkat meg kell ítéltetnie, mindannyiunknak van ÉRTÉKE!
Kinek több, kinek kevesebb...
@OPHELIA: érdekes dolog ez a lelkiismeret.érzékeny műszer Isten teremtette belénk.mindig jelez ha ellene megyünk Jézus akaratának.ám az a bibi hogy el is romolhat.ha tudatosan figyelmen kívül hagyja valaki végül már nem jelez.nos akkor már játszva megy a bűn nincs védelem
@GeoCracker:
Pont ez? Amint jelmondatként sokan felírhatnának? :(
@ephart: az Isten nem teremtett bele az emberbe semmit. A gyenge ember teremtette meg magának az Istent, kapaszkodófának:)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Az jó lesz! Csak random lökd, ahogy a sör adja, nem kell túlragozni.
@ephart: érdekes dolog ez a kereszténység, egyfolytában az elbizakodottság bűnét gyakorolja.
Azt hirdeti, hogy csak annak van lelkiismerete, aki keresztény vallású.

A görögök ezt hübrisznek hívták.
@vitéž munkášőr:
Látod? Most akkor okítás van! Rátok fér, én si tanulok egyfolytában, nektek se legyen jobb... :D

Amúgy minden kedves és kevésbé kedves emberkének egy dolgot szeretnék figyelmébe ajánlani:

"Unos pro omnibus, omnes pro uno!"

Amíg ezt nem értik meg EBBEN az egy országban élők, egy kultúrát magukénak vallók, addig sajnos egy ILYEN ország a végeredmény...
@ephart: Így is van! A töritanárunk mondogatta mindig: aki hazudik, az lop, aki lop, az mozdonyt rabol. Hitler is így kezdte. Hát nincs igaza?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Szerintem nem ostoba, Boli. Sőt, még azt is el tudom képzelni, hogy komolyan gondolja ezeket a dolgokat. Tiszteletben is tartom a világnézetét addig, amíg nem akarja rám oktrojálni.
@OPHELIA:
"az Isten nem teremtett bele az emberbe semmit. A gyenge ember teremtette meg magának az Istent, kapaszkodófának:)"

A golgotai kereszt az a gerenda, melyen az élet hajótöröttjei a földi lét hullámverésén át a mennyei partra menekülhetnek.
@épészmérnök:
Onnantól ostoba, amikor megpróbálja ráerőszakolni másra a saját világnézetét.
A malaszttal teljes semmitmondás is egy mesterség...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: A keresztény az egy térítő vallás. Kötelező neki.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: jól mondod, de már teljesen atomizálva vagyunk, a Halál-tó elnyel mindent :-(
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: köszönöm, nem nézem meg, mert még véletlenül belinkeled saját magad, mint ahogy már megtetted:)
@ephart:

"John Lukacs óva inti Orbán Viktort
Paks Vobiscum? Nem: Pax Nobis!
Immár majdnem 67 éve, hogy elhagytam szülőhazámat. Azóta országom és nemzetem sorsa sokszor ragadta meg, szorította össze a szívemet, de a magyar politikával nem foglalkoztam, arról nem írtam."

nol.hu/lap/hetvege/20140125-paksvobiscum__nem__pax_nobis?ref=sso

Ezt olvastad?
Csak érdekelne a véleményed.
KOMOLYAN! NEM RÖHÖG!!!
Ha már "liberális EU vs. keresztény Oroszország" c. megjegyzésed volt anno...
@OPHELIA: Pedig tetszene a kép és a szöveg. :)
@ephart: Leírtam már, hogy nem vagyok vallásos, nem olvastam bibliát. Tartozhat az alapműveltséghez, de akkor sem. Nem tudom, mi az a golgotai kereszt és nem készülök a mennyekbe.:)
@épészmérnök:
Egy szintig működik, de onnantól azután nevetségessé válik. Persze ha megéri, sokak szemet hunynak a mese felett...

@OPHELIA:
A kis ravazdi.
@OPHELIA: Ó, Ophelia, eredj kolostorba, és ne botránkoztasd meg a kisdedeket! :-D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Nem véletlenül van a blogon is, ha megnézed :-)

Ha csak egy "könyvből" ismered a világot hamar érzed úgy, hogy mindenki más iránt bizalmatlan kell elgyél, aki más könyvet néz. Más nézőpontból vizsgál, és más véleményt alkot.
A bizalmatlanság bizalmatlanságot szül. A háború egy "i" miatt is kitörhet. Mert a bizalmatlanság egyben ítéletet is alkot. Vö. @ephart:
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

minden tiszteletem ellenére ellent kell mondanom John Lukacs úrnak.Szent István idejében a választás valóban a bizánci vs római kereszténység kérdése volt.ám az analógiája a mai valóságra sántít.Ny Európa ui. megtagadta fundamentális alapját a görög-zsidó- keresztény hármas pillérét.ellene megy ellene tesz mindannak ami Isteni vagy Istennek tetsző.Emberuralom torz rosszul értelmezett szabadság(szabadosság)dekadencia morális züllés.a halál kultúrája.Oroszország jelenleg keresztény alapokra értékekre építi önazonosságát
@épészmérnök: gyorsan ki lennék onnan seprűzve:)
@GeoCracker: Ez nagyon frappáns összefoglalása az ideológiai dogmatizmusnak, és a belőle fakadó paranoiditásnak.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: köszönöm, ne fárszad magad. Foglalkozz egy kicsit az asszonnyal, mert még féltékeny lesz rám:)
@ephart:
Püffff... na'bazzz...

Inkább alukálok, neked meg ezt ajánlom:

"Animae scrinium est servitus."
@OPHELIA: Esélyesnek tartod magad ilyesmire? :)
@épészmérnök:
Szeretném is elkerülni.
Régen egy rabszolga állt a császár háta mögött és mondogatta, hogy nem vagy isten.
A blogra magamnak is írtam azt a mondatot. Hogy sose érezzem: csak az én világom a fehér, és mindenkié fekete. Mert a világ a szürkék árnyalatai valójában.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

én ezt a szcenáriót tartom igazságnak.de nem akarom ráderőltetni
@GeoCracker: Ha még itt vagy kérhetek tőled egy tanácsot? Ha elolvasod ezt az ordító kettős mércét, leírod nekem, te hogy írnál erről, hogy ne tűnjön antiszemitizmusnak? (szigorúan csak a tényekre koncentrálj, ne a körítésre) Előre is köszi. :)

kuruc.info/r/9/123146/
@ephart: "Oroszország jelenleg keresztény alapokra értékekre építi önazonosságát"... hol, a Kaukázusban?
@Orica Középföldi:
Nem manapság írták az alábbi verset, dehát régebben is voltak problémák.
Üdítő álmokat, jó éjt!

Tóth Árpád: SZÓLT EGY ÚR

...És szólt egy úr, aki csak ritkán viccel,
Bár jelenleg igazságügyminiszter.

Szólt, és a szívünk ettől kéjteli:
Leszek miniszter, s ha kell, éjjeli!

Bársonyszékemen, mint egy bíbor kancsón,
Merengek, s osztom szelíden parancsom.

Viruljanak a rendőri erények,
S a detektivek legyenek serények.

A Népszavának mondok egy halt wer dát,
S el kell kobozni, mint egykor Haverdát.

És aki balgán tüntetéshez nyúlna,
Oszoljon fel, s legyen e célból hulla.

Ezt kívánom, bölcsen, éjjelin, szépen,
S persze csak a "törvények keretében".

Így szólt egy úr, aki csak ritkán viccel,
Bár jelenleg igazságügyminiszter.
.
.
Nyulak, mókusok, medvebocsok, és egyebek! Kényelmes almokat és szép álmokat!
És:
Derűvel teljes boldog ébredést azoknak, akik nem tehetnek mást! Ne legyen rágyújtás két cigarettára és egy nótára és közben elszívni egy bögre kávét..
@Sir Bates dö Hól: ahogy olvasgattam a hozzászólásaid értelmesnek tűnsz.miért kevered ide Kaukázust?
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Tőlem szokatlanul:
Ha édesszüléd neutronokért árulná bájait, egész Paks az övé lenne.
Ésakkor finom voltam, te idióta.
mindenkinek szép álmot

Isten áldjon meg benneteket egy megtérő szívvel
@Knósszosz:
A neutronokkal engem is megleptél. Valóban szokatlan.
:)))
@ephart: "torz rosszul értelmezett szabadság(szabadosság)dekadencia morális züllés.a halál kultúrája"

Gyönyörű. Ez a szép a katolicizmusban, hogy mindent, és mindennek az ellenkezőjét is meg tudja magyarázni! Kiscsillag, mennyi ideig éltél valamely európai uniós országban? Milyen élményeid, tapasztalataid mondatják veled mindezt? Jártál-e Moszkvában, Pétervárott, éltél-e oroszok között? Hogy a viharban tudsz ilyeneket kijelenteni?

Segget csinálsz az aranyszádból csupán a célból, hogy Orbánnak igaza legyen, és ne piszkálják a paksi ügyek miatt. Ez igen, ez a katolicizmus legtisztább megnyilvánulása (a tisztát nem erkölcsi értelemben).

Még mindig meg tudok döbbenni.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Ezt valaki időről időre előcibálja. Itt ált Te :-)
A véleményem ezügyben nem változott:
Legutóbb Szakály kapcsán emlegettem
endresy.blogspot.hu/2014/01/torteneszi-magyarazkodas-szemetladabol.html
:
"
Az teljesen világos, hogy a megszállás során a civil lakosság automatikusan állampolgárságot vált. A józan ész, és az emberség jogán mindenképpen. Innentől nem tekinthető „idegen” állampolgárságúnak. Amellett az legalább ilyen nyilvánvaló, hogy a fegyveres erőkkel szemben a civil lakosság mindig kiszolgáltatottnak tekinthető. A kiszolgáltatottsággal visszaélők pont olyan szemetek, mint azok, akik gyermekeket erőszakolnak meg, lekötözött nőket vernek félholtra. S igen, a magyar csapatoknak azok a vezetői, akik ezt eltűrték, illetve még parancsot is adtak a teljes zsidó népesség eliminálására, kimerítik ezt a kategóriát. Nem menti őket semmi. Az sem, ha az ellenfél esetleg hasonló bűnökben találtatik bűnösnek. Legfeljebb egymással vitatkozhatnak a szemétládában való helyfoglalás sorrendjéről."
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Ma délben anyáméknál kosztoltam (húsleves, rántott karaj, sült krumpli)
Az öregem mondta, hogy ő meg úgy tudja, a Putyin valamivel zsarolja az Orbánt (KGB-s módszer).
Szerinte, Felcsútot vagy a Cinege utcát befogták egy rádió-interferométeres kémműholddal. Kiderülhetett, hogy a Vikac minden reggel belepisil a falikútba, minden este fődig veri az asszonyt,az árva gyerekektől ellopott pénzt meg a saját boldogulására használja.
Ezen információk birtokában, Putyinnak kézben van a Royal Flush.
Úgyhogy, Orbán most már két dologtól fosik igazán, az egyik a must, a másik meg a medve,az orosz medve!! :-)
@GeoCracker: Köszi. Mondjuk én nem pontosan erre gondoltam, hanem az alábbira. Szóval erről mi a véleményed?

Lengyel kiadatási kérelmek – izraeli elutasítások

1995-ben a Zgoda tábor ügye átkerült a Katowicei Vajdasági Ügyészhivatalhoz azzal a kéréssel, hogy Morelt vádolják meg.
1998 márciusában a lengyel igazságügy-minisztérium benyújtotta az első kiadatási kérelmet az izraeli kormányhoz. Ezt a kérelmet az izraeli kormány elutasította, mert az izraeli törvények szerint azok a bűncselekmények, melyekkel Morelt megvádolták, már elévültek.

Lengyelországban azonban tovább folytatták a vizsgálatot, újabb tanúkat hallgattak meg, és az IPN Katowicei Közoktatási Hivatala történészeinek együttműködésével olyan, a Zgoda táborral kapcsolatos dokumentumokhoz fértek hozzá, melyek addig ismeretlen voltak. A bizonyítékok alapján a Morellel szembeni vádakat kiterjesztették („kommunista bűncselekmények elkövetése a lakosság ellen”).
2003. december 19-én a Katowicei Regionális Bíróság elfogatási parancsot adott ki Morel ellen.

2004 áprilisában Lengyelország újabb kiadatási kérelmet adott át Izraelnek, alátámasztva friss bizonyítékokkal, kiegészítve a „kommunista bűncselekmények a népesség ellen” vádponttal.

2005 júliusában Izrael hivatalosan is elutasította az új kiadatási kérelmet. Válaszlevelében az izraeli kormány kifejtette, hogy az új vádak hamisak, bizonyára egy antiszemita összeesküvés részei, valamint újra arra hivatkozott, hogy az elkövetett háborús bűncselekmények már elévültek, és hogy Morel rossz egészségi állapotban van. Ewa Koj, a Nemzeti Emlékezet Intézményének ügyésze kritizálta az izraeli döntést, kérdezvén, „hogyan évülhetnek el az emberiség elleni bűncselekmények? A háborús bűnösök megítélésénél egy mércét kellene alkalmazni, függetlenül attól, hogy német, izraeli, vagy bármilyen más állampolgárságúak.” A lengyel kormányzat azonban úgy döntött, hogy nem erőlteti tovább az ügyet.
Morel 2007. február 14-én, Tel-Avivban, ágyban párnák közt halt meg.
@ephart: a más népek elnyomása a keresztény alapokra való építkezéssel nem ellentétes?... fideszt választod, mert legalább úgy tesz, mintha keresztény lenne... nem értelek... mintha fontosabb lenne a forma, mint a tartalom...
@Blogger Géza:
"Semmilyen hitelt nem vettünk fel, az letárgyalás alatt van, kis butus."
Kicsi Gézu!
Azt tudod úgy szoktuk, hogy először megállapodunk, abban rögzítjük többek között a folyósítás feltételeit és időpontját stb.
Ez nem hoci-nesze alapon megy mucus./hogy stílszerű legyek, utalva a kisbutusra/.
A kérdésem azért aktuális, mert az oroszok és Orbán ellentétesen nyilatkoztak a hitel jogcíméről.
Tájékozódjál a világ folyásáról, mert buta maradsz.
@OPHELIA: Semiképp sem venném el Jenőke kenyerét, de ez az Ady vers azért nagyon szép. :)

Istenhez hanyatló árnyék

"Mint az árnyék, mikor elhanyatlik, el kell mennem és ide s tova hányattatom, mint a sáska." (Zsoltárok könyve 109.)

Akaratomból is kihullassz
Én akart, vágyott Istenem,
Már magamat sem ismerem
S Hozzád beszélni rontás fullaszt.

Üldöztetésimben kellettél
S kerestelek bús-szilajon
S már-már jajomból kihagyom
Neved, mely szebb minden neveknél.

Szent Képzelés, örök hit-balzsam,
Ki létlenül is leglevőbb,
Meghajlok szent Szined előtt
S akarom, hogy hited akarjam.

Megűzeték s nem nyugszom addig,
Míg hitedet meg nem nyerem.
Mert kockán van az életem,
Mint árnyék, mikor elhanyatlik.

S hányattatom, miként a sáska,
Mert csak Tenéked van erőd
S mert nem láttam régen előbb:
Nem szabad hinni senki másba.
@huzzadneki shakespeare:
Jó fej az öreged, közel jár a valósághoz... :)
Na, pancsolás megvolt, nyugodalmas és szép álmokat, gazdag ...lelki életet mindenkinek.
@Mariann19: Nézted a döntőt? Franciák nagyon jók voltak.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: JAjj,má' té' Jó ám a lépcsős osztrák, de gyere csak errefele, kapsz olyan Edelstoff-totot, hogy csak pislogol!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Faxom se talággya már amit nekem irányítottál, de röviden:

Valaki merte neked ajánlani a Gőgös Gúnár Gideont(na backi zsidózok má megen), meg a Mosó Masát is. Illene belecsapnod ebbe a két alapműbe, mert a szövegértés igen silány, arra a jobbik felé...
Választani(szavazni, mert választásod jó ideje nincs)sem indultam el ott(cca 20, nem vazzeeee! jubilálok! pont 20 éve!!), Mo.-on/ban, nem hogy a szavazásON induljak.
Nem tom' mennyi telet számlálsz, de ha te még hiszel a mesékben, akkor én kérek elnézést!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Biza' jól láttya Sékszpír örege! Mit mondhatott Putyin, amitől O.V. sietve leszögelte, hogy bizony a kelet az igazi!!!
@GeoCracker:
Érdekesen alakul a vitakultúra, és most nem a te vitakészségeden csodálkozom, hanem megpróbálok általánosítani.
Te, mint blogger, megírod a véleményed a dunai kavicsról, és ezt sokan elolvassák. Vagy van véleményük, vagy sem. Akinek egyetértése van, többnyire nem is jelentkezik, aki más véleményen van, ha ezt közli, akkor igen hamar eljutunk odáig, hogy az Amazonas partján talált kavics egészen más, ezért te csak idióta leszel, ha ezt nem veszed figyelembe.
Ha továbbra is véded a dunai kavicsot, mert arról írtál, nem másról, jó esetben csak további 40 folyó kavicsával ismerkedhetsz meg, de senki sem szól ahhoz, ami dunai.
A vita végeredményben nem arról fog szólni, amit írtál, hanem arról, hogy nem értesz semmit, mert máshol másként van.
Igaz, mások a körülmények minden vonatkozásban, de vitapartnered ez egy cseppet sem fogja érdekelni.
Ez nem olyan, mint gyermek a homokozóban, akinek szebb a kislapátja...beeeeeeeeee...
Sokkal rosszabb.
@V-PORT: Az éhezés (akár gyerek, akár felnőtt) elfogadhatatlan egy viszonylag gazdag országban Európa közepén. Magyarország semmilyen mutató szerint nem olyan szegény, hogy a 10 millió lakosból 3-4 millió ember (számítás módjától függően) a szegénységküszöb körül vagy az alatt legyen.
Nyilván te sem fogadod el Bogár L-nak azt a nézetét, hogy van kb. 3 millió ember az országban, akivel nem kell foglalkozni, mert reménytelen eset, és csak lehúzná a többséget.
@dr. jenőke (jenőke):
a meghatározásod sebészileg precíz (agysebészileg) egyetolen iciripiciri kiegészítést javallanék: azt a szót, hogy: "kultúra" ebből valahogy ki kellene mellőzni? lehet?

és akkor akadémiai székfoglaló is lehetne...ha nem adják akkor küldök széket hozzá azzal azután szét is verheted a sok a barom állattyát

brühüyyy
@GeoCracker:

Remélhetem, hogy nem hagyod magad manipulálni angyal által?

Levegőt nem kapok ettől a pofátlanságtól, hogy veled akarja magyaráztatni a kurucot itt a Varánuszon.

Nem elég, hogy álló nap tematizál, még íródeákká is fogadna nagy érdeklődésében.
Finkelstein a tíz ujját megnyalná az ötlettől:)) Vagy tőle származik.

Egészen szép és szórakoztató képes beszédet írt erről @dr. jenőke (jenőke): :))))
Baccatok meg, megint, kar a borsoert, nekem eleg latni es hallani vonaettars inalasat Londonfolden.:)
@dr. jenőke (jenőke):
Az, hogy mennyire így van, érdemes az Amerikai Népszavát és kommnetjeit megnézni. Van egy mára legördült cikk az ellenzéki kommunikáció ostébaságáról. Na ott volt olyan, hogy maga a főszerkesztő vitte el a vitát az amazonaszi kavicsok irányába. Majd jött a sok bojkott-védő, és csupán 1 azaz egy olyan volt, aki később vette a fáradtságot, és visszaolvasva elnézést kért amiért belement abba a vitába, ami nem is azzal indult.
Ergo, ez téma és politikai oldalfüggetlen.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Minden tömeggyilkos és a mentegetői szépen sorszámot kérhetnek a szemétládában. Sosem írtam, hogy az egyik oldalon csak szentek ülnek. Ez a fiúka is lehetett szemét és bosszúálló. De ez nem menti sem a jobbik, sem horthy antiszemitizmusát, sem szálasi fasizmusát. De, mint azt többen javasolták, ezt a témát a kurucokkal kellene lefolytatnod. Ők alkalmaznak kettős mércét. Miszerint ez a csemete egy piszok disznó volt, de bezzeg horthy -- igy kisbetüsen--, mekkora angyal. S ne gyere azzal, hogy mennyire védte a zsidókat, miközben falvakat irtottak ki.
@Orica Középföldi: Jenőkének igaza van, és Neked is.
Pedig Gábielnek valamelyik nap már írtam, hogy hagyja abba az ivást, mert nem tesz jót
@épészmérnök: ezzel a hamleti idézettel erősen vigyáznék.

"a kolostor semleges terület a nagy párharcban, de bordélyház jelentése is van."
emc.elte.hu/almasi/hamlet4.html
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Meglepő fordulat a franciák győzelme.
Jók voltak, megérdemelték.
süti beállítások módosítása