Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: hirklikk.hu/kozelet/tetelesen-cafolja-orban-kampanynyito-beszedenek-allitasait-az-euronews/431552/... (2024.05.03. 21:25) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.10.16. 14:11 Fabius

A focializmus felfalja gyermekeit

Címkék: fidesz foci mlsz

Az valami egészen szürreális ahogy az elmúlt hét és a tegnap eseményei után a focialista forradalmárok egymásnak estek. Jó, a tegnapi meccs után, a tüdőbeteg szúnyog vehemenciájával harcoló magyar csapatból Koman Vladimir az egyetlen tisztességesen letüdőzött levegővételt is arra használta, hogy az andorrai amatőrrel ordítozzon, nem csoda, ha Wintermantel Zsolt dühében egyenesen Lázár Jánosnak képzelve magát beleállt az Elnök Úrba.

Nem Isten Után Az Első elnök úrba, marhák, hanem Isten utáni első Fénylő Csillagunk  utáni első páholytársba, vagyis Csányiba. 

Ezt meg annyira nem kellett volna. Neki sem. Mert az elnök úr az őt uzsorásozók kitépett szárnyát szokta reggelizni, és ha közben megzavarják akkor fölmegy benne a pumpa. Wintermantelt elrendezte egy kiafaszezzel, dajcstominak megüzente, akkor ugasson ha majd a beléptető kapuk síkapuk nem porosodnak a székházraktárban, mert a székházban temperált levegőben a róluk szálló por mennyisége meghaladta az egészségügyi határértéket, pályabezárató Kocsis Máté meg találjon valami más témát ahol kedvére hazudozhat. 

Ez van, srácok, a focializmusban gáncs által vész, ki gáncsot ragad. 

orbán csányi.jpg

Elnök úr egyébként is egyértelműen tisztázta az erőviszonyokat: nem kívánok lemondani, természetesen az elnökségből sem fog senki lemondani, megyünk tovább. Világos, mókusmackók? Nahátakkor! Orbán Viktor még néhányszor agyrázkódásszerű élményhez jut grátisz, és akkor mi van? A magyar futball így hálálja meg a beleöntött milliárdokat, eltaózott adóbevételeket. Semmivel nem unortodoxabb ez, mint a sok évtizede uralkodó mezeyzmus, ne tessék annyit hánykolódni meg posztírással baszkódni a faszbúkon. 

Engem már tényleg csak az érdekelne, hogy Orbán vajon valaha megérti, mennyire tökön rúgta magát ezzel a focialista kísérlettel?

orbán foci_1.jpg

Mert ha valami halvány eredménye lenne bárminek a foci körül akkor - talán - megúszhatta volna a stadion mizériát, a telekhatáros zsebstadiont, de még a Felcsút körül kóricáló kisvonatot is. Csakhogy a Nemzeti Bundaligás csapataink elvéreztek nemzetközi szinten gyakorlatilag az öltözőből kilépve, a VB-re kijutás álmából meg történelmi vereség és a focialista forradalmárok marakodása lett a moslékosdézsa körül. 

Dajcstomi Csányinak írt válasza szerint a győztes viccet mesél, a vesztes sajtótájékoztatót tart. A logikája szerint akkor a némaságba burkolózót minek kell tekinteni? Bukottnak? 

519 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr415575352

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.10.17. 13:00:04

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Trackback: A Magyar Futball Bukása 2013.10.16. 20:40:27

A vezérkar tájékoztatja Orbán Viktort a holland-magyar vb-selejtezőről. A mozgóképet nagy méretben és hangerővel méltóztassék megtekinteni.        

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

épp most posztoltam ki mandira, de mehet ide is:

ami a három okostojást illeti: épp itt az ideje, hogy rájöjjenek:
1. nem ők szopták kúposra a piramisokat
2. maradjanak meg annál, amihez értenek
(ja, bocs, ez a második egyenértékű azzal, hogy elmennek hajléktalannak)

ami a szöv. kap.-t illeti: rendben, legyen külföldi. viszont
3. NEM elvárás 2018-ig semmiféle nemzetközi helytállás, 2020-ra építsen fel egy sikeres csapatot
4. a szerződésében benne foglaltatik, hogy NEM mehet máshová 2020-ig
5. a szerződésében benne foglaltatik, hogy 15 és 20 év közötti játékosokkal KELL indulásnak foglalkoznia, és őket kinevelni 2020-ra
6. szerződésében benne foglaltatik, hogy szabad kezet kap, ha egy játékos kell neki, akkor a klubnak el KELL engednie
7. a szerződésében benne foglaltatik, hogy kap havonta 8 napot a leendő válogatottat összeszoktatni, ligán kívüli időszakban (nyáron-télen) 15 nap
8. a szerződésében benne foglaltatik, hogy az MLSZ biztosít neki havonta egy edzőmeccset magyar csapattal, háromhavonta külföldi ország válogatottjával - eredménytől függetlenül
9. a szerződésében benne foglaltatik, hogy CSAK az MLSZ elnökének tartozik beszámolással, senki másnak

ami a 'jól képzett' edzőkérdést illeti, belga felmérés helyett:
10. átvenni a német/angol stb. edzővizsgáztatási rendszer valamelyikét, és magunkévá tenni, majd
11. kijelenteni, hogy a mostani licencek 2015. év nyaráig érvényesek, addig tessék levizsgázni az új rendszerben. ha edző akar lenni, vagy levizsgázik, vagy megy. mehet tanulni is, az MLSZ a tandíj 50%-át állja - sikeres vizsga esetén.
12. az edzővizsgáztatási rendszert hasonlóvá tenném a pilótavizsgákhoz: ott ha 3 hónapig nem repülsz semmivel, újravizsgázik. itt, ha egy évig nem edzősködik sehol, újravizsgázik.

indulásnak ennyi volna. nem nagy meló, csak akarat kell hozzá. ja, hogy az mlsz küldöttgyűlése ebből egy pontot sem szavazna meg, mert érintettek ők is? én kérek elnézést....
Fabius! A jövő heti Heti Választ aztán megvenni! :))
a fődakotának lesz elég összegyüjtött pénze hogy a BUKÁS után
a rohadó fastadion ingatlan+különadóját
biztonsággal tuggya utalni a gráci külön szobából ?
@Fabius: alakul a buli:

A Magyar Nemzet erősen megválogatta Csányi szavait, Deutsch már reagált

Az mno.hu közvetítésében Csányi csak finoman üzen. Kár, hogy az egészről van videó is, amivel a szöveg köszönőviszonyban sincs.

cink.hu/a-magyar-nemzet-erosen-megvalogatta-csanyi-szavait-deu-1446269580/@klagdavid
off...

"Feljelent az MSZP Baja miatt
A párt szerint megint csalással nyert a Fidesz." Basszus... az éhesdisznyó esete. Hát nem aztat gondoltam a hír olvastakor, hogy az MSZP megkezdte a rendcsinálás, oszt a kultúrházruhatáros Zsurki votkagyárosnak annyi? :-) ...on
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Az mno szereti a cenzúrát és nagy barátja a pártatlan hírszolgáltatásnak.

Mióta újság ez?
@V-PORT:

'sztán mi lesz abban érdekes? :-)
Én már tényleg csak egy kávét kérek. :)
Az legalább szórakoztató lesz, ha Csányit kóstolgatják.:)
@Fabius: Viktor kedvenc lapja és kedvenc MLSZ elnöke is össze ugrik, miközben pályára lép kedven twitter haverja, és kedvenc szóvivője is ;)
@Fabius: neked is uff/off... ma reggel TV2 telszavazás... eszemfaszom megállt: 39% szavazott arra, hogy Brüsszel ellen kell megvédeni a Bányász Rezsó csökkentést....
@Secnir:

Szép ez, szép.

Csak köszönő viszonyban sincs a szándékokkal.

Amúgy javaslom mindenkinek egyszer nézzenek el egy mai fiatalokat nevelő "akadémiára", üljenek le csöndben valahová és rémüljenek meg mekkora baj van a focista gyerekfejekben már 10 éves kortól felfelé.
még honnan nem estek ki?

brühüyyy
hmmm... "ne a kezemet nézzék, hanem a fejemet és amit mondok. Ha a kezemet néznék, látnák, hogyan lopk...

"Orbánék helyreigazítást kértek
a Telegraphtól
Nem olyan lehet, mint Putyin, hanem olyannak tűnhet."

Hamvassteffy Berci megint ordibálisat gurított...

"Orbánék helyreigazítást kértek a Telegraphtól
ORIGO2013. 10. 16. 12:21
22
KOMMENT
CÍMKÉK:
Orbán Viktor
Nem arra van esély, hogy olyan legyen, mint Putyin, hanem arra, hogy olyannak tűnjön – a Miniszterelnökség szerint Orbán Viktor ezt mondta a másra utaló Telegraph-interjúban. Az erről szóló megjegyzésüket a Telegraph a cikk végén fel is tüntette.
A magyar Miniszterelnökség kérte a Telegraphot, hogy tisztázza a Vlagyimir Putyinnal kapcsolatban leírt cikkrészletet. Orbán Viktor szerint nem arra van esély, hogy olyanná váljon, mint Putyin, hanem arra, hogy olyannak tűnjön – ez olvasható a Telegraph szombati interjúja végén, amellyel a cikk publikálása után frissítették (itt foglaltuk össze az interjút).

A függőbeszédben közölt interjúban arra utalt a szerző, hogy Orbán szerint van esély arra, hogy olyan autoriter vezetővé váljon, mint Vlagyimir Putyin, de erre kevesebb az esély, ha a gazdaság jól teljesít. A cikk megjelenése után Havasi Bertalan, a Miniszterelnökség sajtófőnöke azt írta az Origónak, hogy a Telegraph lerövidítette és félreérthetővé tette az interjú bizonyos részleteit.

Nehezen értelmezhető levelében ennyit írt: „Ha gazdasági értelemben a jövőben sikeres tud lenni Magyarország, sokkal korlátozottabb a veszélye és kisebb a kockázata annak, hogy valaki a nyitott világ felé fordulás helyett ’nemzeti erős emberként nem tisztelné a szabadságot’ (idézet a riporteri kérdésből!).”

"Mivel Havasi azt írta, hogy megvan nekik az interjúról készült hangfelvétel, kértük, hogy küldje el nekünk a pontos kérdést, és az arra adott pontos választ, de hiába írtunk neki több e-mailt szombat óta, és hiába hívtuk őt is, és munkatársait is telefonon, nem reagál a kérésünkre."
Kieg: Ha a számat, akkor látják, hogy hazudok... szóval, az élet bonyolult...
hehhe:

"http://25.media.tumblr.com/bd76f34d923b86b16c2b343a5980fa76/tumblr_mupvcvDltS1syf2f2o1_500.jpg"
hah! fociban is az emlékeinkből élünk:

Fotó: Ezer négyzetméteres tűzfalfestmény készült az évszázad mérkőzéséről

hvg.hu/kultura/20131016_Felavattak_az_evszazad_merkozeset_abrazol

csak a korrektség kedvéért mondom, ez a tűzfal nem az a tűzfal, aki kommentelni szokott
Néha arra gondolok, hogy ez a Csányi bácsi valami beépített ügynök ... egyszer csak kilép a fedésből és olyat borít, hogy dájcstompikocsismártatélikabátzsolt hirtelen a partvonalon kívül találja magát!

Nem bírom a fószert különösebben, de tény: sosem volt jó ómen a rágcsálóknak az oroszlán bajszát huzigálni.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: nézzük és tudjuk kik ezek, na deeeeeeeeeeeeee..........

Nézőpont: a Fidesznek 17 hely hiányzik majd a kétharmadhoz

A Nézőpont Intézet legfrissebb közvélemény-kutatása és mandátumbecslése szerint a Fidesz-KDNP 116 mandátumot szerezne, ha most lennének az országgyűlési választások, ez a szám tizenhéttel kevesebb, mint a mandátumok kétharmada.

hvg.hu/itthon/20131016_Nezopont_a_Fidesznek_17_hely_hijan_nem_le
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: a helyderutyutyuigazítástot meg majdnem szorul szóra besírtam a másikra én is
Orbán népszerűségét boncolgatják a külföldi lapok

A Der Tagesspiegel című német liberális lap Jan-Werner Müller eszmetörténésznek, az amerikai Princeton egyetem kutatójának a magyar kormány tevékenységét elemző tanulmányáról közölt cikket, a cseh Lidové Noviny pedig Orbán Viktor népszerűségének okait boncolgatja.

hvg.hu/vilag/20131016_Orban_nepszeruseget_boncolgatjak_a_kulfol
Csuti dolomitbányász seggszáj és szektája csak a közpénzek felnyalásához ért.Focihoz kb annyit mint a kormányzáshoz,pánikolnak is már rendesen,tavasszal papcsák wc ülőkével kapnak pár sallert ezek az eszetlenek akik elfelejtették lopásért,csalásért,hazudozásért lettek 2002-ben is elzavarva!
@Fabius:
" és rémüljenek meg mekkora baj van a focista gyerekfejekben már 10 éves kortól felfelé. "

arról nem a patásördög és nem orbán meg vivianreding tehet, hanem az edzők. ezért írtam azt, hogy edzők is kezdjék elölről. zárkózzanak föl először a XX. század végéhez indulásnak.
a szülőket, akik az esetlegesen félrement gyereket meg még külön támogatják is, karóbahúznám. ha az edző nem ismeri föl, hogy agyerek kétballábas, az nem tűnik fel apukának az első két meccsen, hogy y gyermek egyedül magára veszélyes?

erzsébeten a kontakta alatt volt a honvéd edzőpályája (amíg el nem adták). 4(!) felnőttpálya meg 2 gyerekpálya + épületek (ma valami logisztikai központ van ott, meg egy edzőpálya).
ha az ember lenézett a HÉV-ről, akkor azt látta, hogy reggel 6-tól este 8-10-ig (!) gyakorolnak ott a kölykök. egyszerre mindig volt ott vagy 50. meg a pálya szélén felnőttek diskuráltak.
ez ment a 90-es évek közepéig. na azóta nincs a honvédnak például utánpótlása. most jól megy, viszont a játékosok színe megy a mezszínhez. mármint a feketére gondolok. saját nevelés asszem van egy (1, uno, ágyin, ein one) darab a keretben.

fradi utánpótlás? most fektettek bele pénzt a szszentmiklós I.-be, hogy ott neveljék ki. és a többi?
=0
A Demokratikus Koalíció (DK) felszólította Orbán Viktor miniszterelnököt, hogy számoljon el saját, valamint családi- és baráti körének vagyonosodásával.

Az ellenzéki párt felszólítását Kerék-Bárczy Szabolcs elnökségi tag fogalmazta meg szerdán az Átlatszó.hu keddi cikke nyomán.

hvg.hu/kkv/20131016_Vagyonelszamolasra_szolitottak_fel_Orbant#rss
és a szegény embert még az ág is húzza:

hvg.hu/kkv/20131016_Vagyonelszamolasra_szolitottak_fel_Orbant#rss

Ugyan jót röhög a markába a pocakos, de legalább elkezdődött a karaktergyilkolászás meg a számonkérés ideje.
Lesz hebegés, habogás, hazugságcunami, gyűlöletkeltő bukottbaloldal, gyurcsányahibás, de ha sikerül a témával felszálló ágba kerülni, még lehet ebből valami. Még időben.
nepszava.com/2013/10/magyarorszag/ujabb-fasiszta-szobrat-avatta-tarlos-budapesten.html

Arató Gergely, a DK fővárosi ügyvivője szerint Urmánczy a hazai irredentizmus egyik vezéralakja volt, és közismerten rokonszenvezett a fasizmussal: a kezdeményezésére fölállított Szabadság téri szoborcsoportra is egy Mussolini-idézetet vésetett. Emlékművének fölállítása újabb gesztus a magyarországi szélsőjobboldalnak, amelynek jelentős része mára a Fidesz szavazótáborában talált politikai otthonra.
@Secnir: ó de sokszor láttam én is, arról a dicső tujáról, mostanra lakópark, logisztikai bázis jégpálya, és uszoda lett arra.
és ezért is az Or5bán Viktor a hibás?
Budapest, XIX. ker., Gránit-(foci)pálya lebontva. Erről Knósszosz talán többet tud, van még a Budapest, II. ker. Szabadság utcai sportpálya, amelyt 2013-ban számoltak fel,
ámde itt van még 306 darab lebontott:

www.magyarfutball.hu/hu/stadionok/lebontott

És nincs hír az edzőpályákról és más kisvárosi, települési "grundokról".
Most az a játék lényege, hogy kin vezetődik le az emberek dühe. Azaz az "ezeknek épít stadiont, miközben a ....-ra nincs pénz" felkiálltásokat valahogy túlkiabálják. Ne vikorra haragudj, hanem a játékosokra, egervárira, csányira. Ezért központi utasításra, egyszerre ugrottak nekik a fideszes politikusok és un. újságírok mindezeknek a mérkőzés után. Mintha nem az ő elvárásuk lett volna ez a rózsaszín köd, önbecsapás, nem ők tolták bele a pénz a min.e. hobbijába és ezt ellensúlyozandó nem ők akartak volna fejlődést látni a nihilben.
Szóval undorító ez az egész, és a politikai kommunikáció része.
egyébként fejszével kéne rendet vágni foci terén
@Spániel:
Hol, mikor?
Csak a Maglódi úton, a kispesti Ady Endre úton és a József körúton jártam.
@Dr. jenőke (jenőke):

A X. kerület Taurus pálya, 1993-ban került a Bp Honvéd tulajdonában ahol épp, a közgazdasági vénával meg áldott Bálint László/ alias "Báró", Váradi Béla ketrecharcos sporttársa/ ügyvezetőként tevékenykedett. Áldásos munka eredményeképpen, 1994-ben felépült egy Aral kút, 1 Mc Donald,s, és egy bevásárló központ.
@Penivaldes:

Stadion helyett, Tűzhányót!:)
Olyan bájos: az ügyeletes minuteman szóhordozó beszól annak a tótumfaktumnak, aki már akkor milliárdos volt, amikor ő még csak a csattogó szemfogú pinokkiófejet tologatta a füllentőde lakótelep kutyaszarta homokozójában.
@V-PORT: tegnap mtalálkoztam egy heti válasz gyüjtővel
@Dr. jenőke (jenőke): @Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
medicor pálya is megszűnt, de helyette legalább felerészben focipálya lett.
Orbán:"Magyarország egy laboratórium."
A laborban felrobbantak a foci görebek.
Ebből már nem lesz szabadalom.
Úgy hallom összetartás van kuminiában. Lázas sietséggel meg az agyviharozás, hogy miként lehetne a nyócegyet összefésülni a hírhedt és rettegett szobordöntögető Bajnaival, illetve a sötétülésteremre ítélt Ferenccel.
@Fabius:

Őt nem a foci, a rezsicsökkentés vitte el!

Zuglói áldozat!
index.hu/belfold/2013/10/16/papcsak_a_rezsiharc_aldozatanak_nyilvanitotta_magat/

Az írás annak is nagy teret szentel, hogy Zuglóban milyen flottul mennek az önkormányzat ügyei.
@Penivaldes

És mit kérdezett?
@Penivaldes:
Nem érdemes Termálvizeik hasznosítását egy magyar cég (kisszövetkezet) oldotta meg igen magas színvonalon. Itthon nem kapott munka-lehetőséget sem.
Nem is értem, Szeretett Vezérünk hogy lehetett annyira amatőr, hogy olyan területen akart sikereket elérni, ahol időnként tényleg ki kell menni a pályára, élőben adja a TV, a szabályokat még Selmeczi is érti, és a végén az eredményt háromméteres betűkkel írják ki egy mátrixtáblára???

Felfoghatatlan.

Az viszont egyszerűen undorító, hogy még fél éve is minden további nélkül pofázott negyedóráig a fociról, adott tízoldalas interjúkat, dicsekedett futballokosságával, meg, hogy ő az átlagszurkolónál talán mélyebben... most meg bazmeg, mintha neki köze nem lenne az egészhez.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Mit nyüglödtök, hétvégén jön a Mennyei bajnokság, válogatott elfelejtve!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Hajrá FIDESZ! Előre a 17 mandátumért!
Ha már "csak ez hiányzik", van az a mennyiségű tűzifa, továbbá egyéb promóciós ajándék, valamint rezsicsökkentés, hogy azt a 17-et behúzzátok, s bukjatok el.
YES!
@Penivaldes:

Ezt jelenti az Unortodoxia. Mivel arra sanszunk nincs, hogy úgy legyünk sikeresek, mint pl Svájc, találjunk ki valami "mást". Innentől kezdve, amit mi csinálunk, az nem kurva szar, hanem "más". Csak hát ez ugye a fociban (egyelőre még) nem megy. :)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
Kivonatoltad Orbán londoni beszédét, de Putyin autoriter emlegetésén kívül a szövegkörnyezetből más is kiolvasható.
Orbán arról beszétl, hogy az eu és az eu vezetői alkalmatlanok a feladataik ellátására.
A beszéd aazt sugallta, hogy Orbán a nagy felismerő, a kivezető út meghatározója, kvázi ő az, aki Európát képes kivezetni ebből poshadt, hanyatló állapotból.
Miután a Kárpátok Géniusza projekt nem jött be, ambiciói szerint felívelőbb politikai karriert vizionál magának.
Sajnos, vannak követői, Cameron eleve cimbi, mivel ő sem igazi támogatója az eu-nak.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: de megy, lefogjuk győzni őket, főleg az ilyen hozzád hasdonló dékéista gyurcsányivadékokat.
Arra kiváncsi leszek, hogy a kocsisnak tett megjegyzést valójában mi indokolta (mint fideszes szóvivő hazudhat eleget)... a többi szóra sem érdemes... csányi ugyan úgy a kontraszelekció terméke, mint majd minden moon... cca. annyit is ér a valódi piacon...
index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F10%2F16%2Fkocsis_mate_hazug_-_mondja_csanyi._de_mit_mond_erre_kocsis%2F

Kocsis szerint Csányi stílusa olyan mint Szanyié. WTF? Akkor Kocsis stílus olyan, mint ???
*Szarevő Nyócker polgármester?
*Szarevő kis MIÉP ejtőernyős?
*Szarevő és idióta FIDESZ szóvivő=hazugsággyáros?
*Szarevő és soha nem dolgozott FIDESZ-csicska?

A szarevőhöz ragaszkodom (eposzi állandó jelzőnek tekintem)
@Penivaldes: szia kincsem:) rovásírást még nem találtam a telóban, de keresem:)
@CSENDES:
Kula Bácsi felhívott, hogy a nevében jelezzem: kikéri magának. Ő nem hajlandó ilyen senki szájában megfordulni.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: "a szabályokat még Selmeczi is érti,"

na, azért ne szaladjon el veled a ló!
@Spániel:

Na jó, a lesszabályt leszámítva. A Lesszabályt Csak A Férfiak Értik. :)))

Gondoltam, annyit védtük Teket Melindát, meg Komondor Józsi feleségét, korrekt leszek, kinézem belőle, hogy ért a focihoz.
A válogatott gyalázatos bukaresti szereplésén és a hollandok elleni 8-1-es XXXXXXL-es zakón teljes joggal van kiakadva az egész ország. Politikusaink is megtalálták eddig gondosan rejtegetett edzői licencüket és az elmúlt napokban alaposan odamondogattak az MLSZ-nek. Akár igazuk is lehetne – ha a magyar futball állapota nem tükrözné lakmuszpapírként az egész ország állapotát.

jobbegyenes.blog.hu/2013/10/16/futbolia_tundoklese_es_bukasa
@Mariann19:
Jaj-jaj! Remélem most egy kicsit tévedsz!
Sutem Cameron nem cimbije V-nek, az eu-val való vitája is más természetű.

Orban amugy is akkora hülyeségeket beszélt Londonban hogy arra max. a jobb/bal ultrak vevők, civilizált világban ez nem játszik.
Remelem, mert hova fussak?
@saravad: én is ezt gondolom... habár szerintem Mariann csak orbán vágyaként jelezte a cimbiséget, az ő és nem cameron szemszögéből...
@saravad: @sírbateszezazegész:
Orbánban és Cameronban is fellelhető az eu ellenesség, csupán az okok eltérőek.
Cameron már megválasztásakor is éreztette, hogy nem ért egyet az eu diktátumaival.
Már írtam arról, hogy a londoni City a világ pénzvilágának központja, és Anglia éves bevételének 12%-a /óriási mérték/ származik e pénzügyi tevékenységéből.
Már akkor látszott, hogy az eu integrálni kívánja a banki tevékenységet, mely nem esik egybe Anglia gazdasági érdekeivel.
Ime, 2014. év végéig létre is jön az eu.ban a bankúnió.
Tehát az eu iránti antipátia egybeesik a két miniszterelnök gondolataival, Orbán értékeléséről fentebb írtam.
Orbán szövetségest lát Cameronban, a várható szövetségesekre sajnos lehet is számítani.
A Kedves Vezető végre rendbe tette szeretett országunk legfontosabb ügyeit, ezért felülmúlhatatlan érdemei elismeréseként és kiváló sportszakmai tapasztalatainak kamatoztatásaként az UEFA elnöki pozíciójába kell juttatnunk a korrupt, enervált Platini helyett.
Az európai (és benne a magyar) labdarúgásnak hozzáértő/igazságos/agilis/megértő tulajdonságokkal rendelkező, karizmatikus első emberre van szüksége.
Aláírásgyűjtést most, népszavazást gyorsan!
@Mariann19:
Cameronnak nem ez az első és nem is utolsó húzása amikor GB valódi erdekeit vedi. Ez nagy kulonbseg kozte es OV kozt.
Mondjuk Viktor szerintem is alkalmasnak hiszi magat az eu vezetesere. O a mi Sauronunk.
Abban is egyetertek hogy keresi a lehetseges szovetsegeseket mert a diplomaciai kapcsolatok.kb. a lengyel bekemenetelokre korlatozodnak.
@DR. INKVIZITOR:

Az UEFA-ból nem tudja egy személyben megmenteni a hanyatló Európát. A Barroso széke jár neki minimum.
@sírbateszezazegész: teló? hol élsz te? én rúnákat vések puszta körömmel a sziklákba:)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: ez igaz, én pl igen nagy vehemenciával szoktam focizni, de a les az vmi érthetetlen ügy számomra.)
@Husz_János_Puszita:
Jó megállapítás!
A Tavarest pedig lecserélhetné a Sousara.
@saravad:
Cameron védi a GB érdekeit, látszólag ez elismerendő politikai magatartás.
Gazdasági oldalon nem vagyok eléggé a képben, hogy melyek a fent említetteken kívül azok a területek, melyekben érdekeik nem esnek egybe az eu elvárásaival.
Ugyanis sokszínű a kép. A németek például nagyon berzenkedtek a görögök támogatása során, és ezt mi jogosnak tartottuk. Merkel viszont a németekhez ez ügyben való reakciójában bebizonyította, hogy számukra milyen gazdasági előnyöket jelent az eu központi hatalmának lenni, meglehetősen uralni a piacokat, ebből eredően a befektetések profitját hazahozni.
Itt van a mi példánk, nem kell részletezni. Az egyik oldalon az áll, hogy nem kellenek az eu diktátumai, korlátozzák az állam szuverenitását, a másik oldalon viszont két kézzel kapunk a támogatások után.
Vagy. Várhatóan a jövőben eu-s központi témája lesz a bevándorlás politikája. Az eu emberjogi oldalról közelít, viszont nem tud azonosulni a bevándorlás terheit viselő országok ellenállásával.
Mindenesetre az orbáni új szövetségek nem fognak használni az ország megitélésének, ott jönnek majd a tövisek, ahol szubjektíve dönthet az eu.
Lásd: Paczolay hazai visszahívásának revansa a Velencei Bizottság tiszteletbeli elnökének való megválasztásával.
@Penivaldes:
"S" méretű téliesített (beépített korcsolya és teleszkópos síléc) vehemencia akciós áron kapható a BKV jegyárusoknál.
@Dr. jenőke (jenőke): S méret???
ma nagyon rossz volt, hogy rájöttem ez a város tele van kis emberekkel. mindenki alacsonyabb volt.
@Penivaldes:
Hagyta hogy Saruman az orkjaival kivágassa a fákat.
Ez hiba volt.
Engem nem zavar, hogy Békéscsabán nem indul az ellenzék. Felesleges.
@V-PORT:

Nagyon kiváncsi leszek a részvételi arányra. Arra gondoltam, lehetne egy bojkott főpróbája. Mikor lesz, nem tudod?
@Secnir: nem.
ebből így nem lenne semmi.
a szöv.kapitány nem tud játékosokat nevelni.
a válogatottat nem lehet így kezelni.
a legjobb formában lévő játékosokból kell csapatot csináljon.
a nevelést a klubokban kell elvégezni.
de legfőképpen a legkisebbeknél kezdeni.
15-20 év közötti játékosok már el vannak rontva.az alapokat nem ismerik.labdakezelés, labdavezetés, szabályos becsúszó szerelés stb.
ezeket senki nem tanítja meg nekik rendesen.
először a foci alapjait kell elsajátítani.és nem mindegy, hogyan!
a rosszul rögzült mozdulatokat szinte lehetetlen korrigálni 15-20 éves korban.
nem a válogatottnál kell kezdeni.ott tudomásul kell venni, hogy ennyit tudnak ezek a játékosok.
az edzőképzést kell radikálisan átalakítani.
megfizetni az utánpótlás edzőket de megkövetelni tőlük minőségi munkát....
röviden:
felülről nem tudjuk megjavítani ezt a szart amit itt focinak hívnak!
@Mariann19:
A VB akciója tetszett!
A bécsi színház meg nyilatkozatban közölte, nem jön Bp-re. Inkább meghívták Alföldit.

Sok ilyen lesz még.
@saravad: igen, ez igaz. Saruman nem volt teljesen épp
@Husz_János_Puszita: November 10.
Én várom a Dk kirohanását. Már unom, hogy úgy próbálnak több szavazatot szerezni, hogy állandóan az E-Pm-et csesztetik.
@saravad: "Mondjuk Viktor szerintem is alkalmasnak hiszi magat az eu vezetesere. O a mi Sauronunk."

Kis ország, kis Sauron.
Mondjuk most szívesen kifejteném a két figura képességei, valamint taktikai és stratégiai húzásai közötti minőségi különbséget, de belelovalnám magam és unalmassá válnék. :)

@Penivaldes: Sőt, a Tétlen Lest, még a férfiak közül is csak a beavatott Testvérek értik. :)
és rossz tanácsadói voltak Sarumannak.
Férjhez megy?

A kormányfő homlokára helyezett piros pötty az úgynevezett "bindi", a Terebess Ázsia Lexikon ezt írja róla:
"A bindi elnevezés, a szanszkrit bindu szóból származik, aminek jelentése: pont. Ez rendszerint egy higany-szulfát porral festett cinóberpiros illetve narancsvörös színű pötty, melyet az indiai asszonyok homlokukon szemöldökük közé festenek.

A bindi eredetileg a férjezett nők szimbóluma volt. A homlok közepén elhelyezett bindi azt jelezte, hogy a nő házasságban él és a férje is életben van (nem özvegy)."

www.hir24.hu/belfold/2013/10/16/nap-kepe-orban-viktor-pottyos-lett/~~fokusz

KÉP:
www.hir24.hu/Root/Shared/Pictures/2013/10/16/Orban-Indiaban(650x433).jpg
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: na én azért Sauron barátunkat nem hasonlítanám viktorhoz.
ki sem tudom mondani: tétlenles

ne szívass engem ilyen nyelvtörökkel
@Dr. jenőke (jenőke): manemno.
a tegnap ugyanaz mint a ma és a holnap csak máshonnan:)
sírbatesz????
elkészült a vacsora!!!
@Penivaldes:
Egyszerűsítsünk: ma sem. Majd holnap.
Tied a "bindi".
@Dr. jenőke (jenőke): holnap csütörtök

nekem volt bindim. pár éve részt vettem egy ilyen táborban, ahol minden nap más ország volt, és volt India is.
@V-PORT:

Jaaa, hogy a Papcsi mosdatást is napirendre vette a rendszer hullamosójává előlépett lap?

Cuki kis sorozat lesz ez, Hernádi után Papcsák, aztán sorban a többi.

Megveszem, naná.
@Penivaldes:
Emelem a tétet. Holnapután péntek.

Én is voltam táborban, többször is, de nem ragasztottak rám semmit.
Úgy tűnik - pontatlanul - kevés sikerélményem volt gyermekkoromban.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Jójó, de mind2 orkokat vezet. Ezt legalább eltaláltam?
@saravad: ők nem vezettek, hanem terveztek. vezetni a nazgúlok (kedvenceim) vezettek
@Fabius: Én is megvenném, de azért olyan mélyre nem süllyedek. :) Majd ha Bajnai vagy Schiffer lesz a címlapon. :)
@Penivaldes:
Matolcsy videotáviratban tiltakozott a piros pötty szakszerűtlen elhelyezése ellen.
Ha szakszerű, az nagyobb baj - mondta a piros pötty szakértő.
@V-PORT: tegnap metrón láttam egy gyüjtőt. sorban húzta elő a HV-ket a táskájából.)))
@Penivaldes: Egy baloldali szavazó. :)
@V-PORT: attól még nem kéne magával cipelnie a komplet gyüjteményt.:)
Javaslom az MLSZ-nek, hogy ne álljon meg a külföldi edzőnél, a játékosokat is külföldről hozzák!
@Penivaldes:
Túró Rudolf szintén fél és ázsiai?
@punkfrog: "a szöv.kapitány nem tud játékosokat nevelni."

Viszont, ami van, abból megpróbálhatná a viszonylag legjobbat kihozni. Kérdés: hogy lehet az, hogy mi oda-vissza verjük Andorrát, Andorra a hollandoktól két meccsen mégis csak ötöt kap, míg mi tizenkettőt???

Úgy, hogy az andorrai szövkap legalább minden meccsen azt játszatta a csapattal, amit az legalább tud is. Sanyi bácsi viszont akkora dilettáns, annyira elhiszi a saját faszságait a fejlődésről, meg a szerethető válogatottról, hogy ahelyett, hogy beásná a csapatot a tizenhatosnál... áhh, hagyjuk a picsába.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: nem vertük őket tönkre, úgy kellett volna őket elverni ahogy minket a hollandok...
Sziasztok, linkelem, ami a lényeg:
index.hu/gazdasag/2013/10/16/usa_megvan_a_nagy_megallapodas/

Amúgy meg Paralt (zseniális csehszlovák író), hogy értsük ezt a lábvizet, ami a mi hazánk.
hu.wikipedia.org/wiki/Vladim%C3%ADr_P%C3%A1ral
Rájöttem, hogy mi az a Beszerzési Stop. A gyerekek szoktak ilyet játszani, mikor lestoppolnak valamit egy újságban.
Ha már Gyurcsányt nem sikerült elitélni, jó lesz Biszku is.
@V-PORT: én gyerekként mintákat vágtam az újságba
@V-PORT: öööööööö ez izé kissé övön aluli volt...
@saravad: "Jójó, de mind2 orkokat vezet. Ezt legalább eltaláltam? "

Szó szerint azt akartam írni, hogy "S. is arra baszott rá, hogy hülyék vették körül", csak nem akartam belemenni. :)
Különben engem kurvára nem érdekel a foci, az egyik legsötétebb, legkorruptabb dolognak tartom a versenysportot az egész világon.
Szóval azt nem csodálom, hogy Orbán szívének ez kedves. Ezen nagyon sokat tud keresni (korrupció, közpénzek magán és párt zsebbe szivattyúzása), valamint a hamis hazafias pátosz kitünő terepe, amiben ő nagyon otthon van.

Csak azt nem értem, de kurvára nem értem, hogy napok óta nem tudok semmi másról olvasni a magyar neten, csak erről a szar, hazug, korrupt fosról, a fociról!!!!!!
@Penivaldes: Miért is. 24 évig itt élhetett. Nem tudták, hogy mit tett? Vagy, hogy hol lakott? Ő nem Csatáry volt, itt volt mindig Pesten.
@aritus: tévedés, én pl másról is tudtam olvasni
@V-PORT: az a baj, hogy 24 éven át nem történt semmi. tudod jól, hogy engem nem érdekel ki hány éves, és egyebek. Csatárynál és Biszkunál sem. őket sem érdekelte.
"Egy apa saját lánya vérét szívta és húsát ette. A "Fekete Jézus" szektát épített a nemi erőszak, kannibalizmus és vérivás köré. A babonaság korántsem halt még ki"
/hír24/

Ideje lenne felvenni Pápua-Új-Guineával a külgazdasági kapcsolatokat. Indiából átugorhatna egyből a delegációnk.
@aritus:
A gyilkosok és szeretőket olvastam tőle réges-rég. Pont aktuális.
@Husz_János_Puszita:

"Börtönbe is úgy került, hogy a terrort megelégelő falusiak elfogták és átadták a rendőrségnek.

Szökése után azonnal visszatért korábbi tevékenységéhez, és ámokfutásának ismét nem a rendőrség, hanem helybéliek vetettek véget. Szeptemberben egy tinilány meggyilkolása után éppen újabb áldozatára vetette magát, amikor Gal falu férfiai rárontottak. Az, hogy a "Fekete Jézust" kivégezték, nagyon enyhe megfogalmazás. A férfit kiherélték és gyakorlatilag darabokra vagdalták."
@Penivaldes: Pontosan. 24 év? Mi történt eddig? Semmi.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
amióta Mezey kisajátította az edzőképzést...1986-tól
itt az eredmény.látjuk minden évben...
tényleg hagyjuk...
@aritus:
Kapcsolódj ki régi trafik és földosztás cikkekkel, esetleg "ki nyert ma pályázatot" (ezt nem Cigány György vezeti) vetélkedővel.
De mi az, hogy külföldi edző? A Magyar Nemzeti Válogatott élére egy idegent? Mikor mi magyarok ügyesek, és eszesek vagyunk? Fel vagyok háborodva!
@saravad: jaja, minden sora aktuális.
@Dr. jenőke (jenőke): :)))) igazad van, az is hervasztó.
@Fabius: Lázár holtából életre mosdatása is lassan aktuális lesz. Bár az erkölcsi hullák nemigen szoktak feltámadni...
@Dr. jenőke (jenőke): Az a néhány kiütés... csak gyerekkori ballépésből eredt:-)
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Az NMHH elkérte a közmédia vezérigazgatóját
Böröcz Istvánt váratlanul kérte fel Karas Monika a médiahatóság vagyongazdálkodási vezetőjének.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fkultur%2Fmedia%2F2013%2F10%2F16%2Faz_nmhh_elkerte_a_kozmedia_vezerigazgatojat%2F
@V-PORT: Gyurcsány és Bajnai előzetesbe helyezésével február-márciusig várnak. Szerintem Polt fiókjában a vallomást már belepte a por:-)
@punkfrog:

Azért az nem véletlen, hogy ezeket a 0:6-okat, 1:7-eket, 0:3-akat, 1:8-akat valahogy mindig mi kapjuk...

Lehetsz szar focista, de bazmeg, legalább tudjál róla...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Látom felizgultál a hírre:-) Pedighát micsodi jódoli lesz, amikor a legújabb távküzlési technológiai stratégiai fejlesztésként az erdélyből ideszalasztott Maunika meg a szépmúltú ügynökkutya, elkezdi importálni a róvásírásbotfaragó hegyimócokat, és azok szakmányban farigcsálják a II.világháborúból ittmaradt ENIGMA titkosítógéppel az MTI híreket, meg a Nemzeti Hitvallás 39. módosítását, és szilaj Semjénhuszár egyenruhába öltöztetett fullajtárok elindulnak kézbesíteni a szerjózsa minden irányába:-)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ha a magyarok is beálltak volna a tizenhatosuk elé és rugdalták volna orrba szájba a focit, amerre állnak, nagy valószínűséggel megúsztuk volna néhány góllal.

De nem, mi unortodoxul fölpörgettük az országot, nekünk ismét aranycsapatunk van, támadó szellemben játszunk a hollandok ellen.

Hülyeség bántani a focistákat, pont egy hellyel végeztek előbb, mint ami a realitás, megelőzték a törököket.

Undorító dolog szerintem, amit jelenleg művel a sok gyökér, akik pár hete dicshimnuszokat zengtek a focisták fenomenális győzelméről, most vért isznak.

Ez a helyzet tök reális, szerintem túlteljesítettek.
@Habakuk999: Na látod... bosszút álltunk a 150 éves elnyomatásér':-))
Szegény Viktort senki se érti meg:
www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/hungary/10373959/Viktor-Orban-interview-Patriotism-is-a-good-thing.html
" Mr Orbin intended to assent to there being a risk that he could come to seem like a Putin of Hungary, not actually to become one."
Ehem, egy szűk hete volt viktorunk Londonban? :D
Most, hogy nem kell a 900 millió forintos prémiumot kifizetni, azért, hogy kijutottunk a VB-re, vajon mire költsük a pénzt? Építsünk egy újabb stadiont?
Csak a szokásos FIDESZ-tempó. Ha ugatsz éhendöglesztünk...

"L. Simon visszaszólt Lovasinak
hozzászólások 7 hozzászólás
A Nemzeti Kulturális Alap elnöke jelzi Lovasinak, hogy mostantól korántsem fog olyan jól keresni."

hvg.hu/kultura/20131016_L_Simon_levelben_alazza_Lovasit_NE
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: Szia Mókuci, téged is látni errefelé?! :D
@V-PORT: Ebből kijön bivalybasznádon egy stadion, és egy autópálya felcsútra. :D
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: Dobó István boldogan lóbálja a lábát valamelyik felhő szélén:)
Ha már Grosics és Buzánszky tanácsadóként több százezret felvesz havonta, nem kéne tanácsokat adni? Tudom ez csak egy fal megbízás, de akkor is.
Legyen Kemény Dénes a szövetségi kapitány!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Mostanában ritkábban... országítiszt kaptam, már majdnem hatott a leszarom tabletta...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Helikópáterleszállópálya lesz az... vagy űrcsikló kilövőpálya...
Gyurcsány Ferenc örök életében hülyeségeket beszélt. :)

Puch László a Gyurcsány által emlegetett rejtélyes MSZP-s pénzekkel kapcsolatban a bukott miniszterelnök felelősségét fejtegette. A szocialisták volt pénztárnoka elmondta, Gyurcsány volt a párt elnöke ha bármi szabálytalanság volt, utána tudott volna nézni, miniszterelnökként, pártelnökként meg tudta volna tenni a feljelentést. Szanyi Tibor elmegyógyintézetbe vagy börtönbe küldené Gyurcsányt.

www.pecsma.hu/pecs-aktual/titkos-penzek-mentek-a-pecsi-mszp-nek-is/
@V-PORT: Mikor hallottad utoljára beszélni ezt a két embet? A demencia, már 3 éve erőt vett mindkettőn... gyakorlatilag eszenek, böfögnek, szarnak,alszanak, csorog a nyál a szájuk szélés és bávatagon boldogan mosolyognak... és azt hiszik egy szép világban élnek.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: áááá, űrcsikló nem lehet, mert ezek sose találnának meg egy csiklót sem...
Na, a berci rákúrt a rózsacsokorral... hogy szúrhatja majd a seggét... és ráadásul nem is egyszál, egy egész csokor. Itthon meg lesz mit a kólásdobozba tenni:-)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: nálad csak majdnem?! :D
Ide nemcsak akkor lehet ám jönni, mikor politizálhatnékod van, ugye tudod?:D
Imádunk offolni.
@V-PORT: Szerintem nem nagyon. Az az ötven éves amortizáció erősen megkérdőjelezi a tanácsadás minőségét.:)

Képzeld el, ha egy ötéves számítógéppel akarod használni a mostani alkalmazásokat. Nem lesz egyszerű.

Nézd, a foci is ugyanolyan mesterség, mint az összes többi.
Ha mi magyarok csak csalással, a munka könnyebb végének elmismásolásával foglalkozunk gyakorlatilag minden ágazatban, akkor miért háborodunk fel, hogy a focisták ugyanolyan lusta csalók, mint mi valamennyien.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Rosszindulatú rágalom! Csiklós nemzet vagyunk, vagy mijaszósz:-)) Ezt is a Gyurcsány-Bajnai tengely terjeszti:-)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: @Habakuk999: Ezért is írtam, hogy ők az Aranycsapat tagjai és ezért kapnak pénzt.
És Nyilasi? Ő miért nem?
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: Valóban, a népesség felének van ilyenje. Csak a jobboldali másik fél nem találja.... :D
@V-PORT: Jól látom, hogy a fehér pizsis pasi alacsonyabb viktornál?! Ilyen is létezik?! :D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Na, abban nagymester vagyok. De lehet szórakoztató, mert emiatt eddigelé még se a naffönök, se a plebs nem ugatott le:-) Különben is... én vagyok itten a kisszínes és a ált. kultúrovat felelős:-) A gasztronómiáé Knosszi, a klasszikus zenéjé Rodi, hülyetaga a többi musicallagymatagnótafa, sorolhatnám még ezerrel, de ettől élablog:-)
Bakter a szofisztikált humorfelelős, sírbatesz a világszemtágító jogtörő... nem is tudom, Gabriella meg az ügyeletes hülye...
@V-PORT: Tibnike? Na ne röhögtess... akkor már inkább a botladozvatáncolj Törő:-))
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: látom perspektívikus összemenésről még nem hallottál. Pedig az életszínvonalodban is ez a jövő:-)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: Hát igen, ő a mi kedvenc hülyegyerekünk. :D
Mindenkinek megvan a maga kis szeletkéje, amivel jól tudunk marhulni. Kell is, ha már ellaposodik a téma.
@V-PORT: Szerinted Guardiola megengedné, hogy Viktor állíccsa össze a csapatot? :-))
@toportyánzsóti: "lopásért,csalásért,hazudozásért lettek 2002-ben is elzavarva! "

ja ja ahogyan a maszop szadesz is... 2010-ben
meg előtte 1998-ban, meg előtte a lopós mdf 1994-ben

ez úggy láccik ősi magyar-dakota-kommancs szokás...

lopni lopni lopni...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Mariann szofisztikált közgáztanfolyamait se feledjük, nameg jenőke elmés és monomániás beszólásait. Az üzekedő Peni pedig külön szégyenfolt ebben a liberálbolseViki mételyben:-)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: Most ő vagy Mourinho. Kivel tudna jobban együtt dolgozni Orbán? Gondolkozz!
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: Így felsorolva ismerjük el, hogy hozzánk képest egy hippi kibuc konzervatív klub Londonból. :D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: esetleg sírbatesz disznóhúszabáló maghrebieket, valamint romániai ágyrólszakadt cigányokat tömörítő lakókocsi tábora:-)
Ebből is látszik, semmit sem értetek a focihoz!
Jó, egér még pedzegeti, de a tutti CSAK A PIKTOR!!!
Lököttek... :D

@Fabius:
Müxik a kis helyi projektünk, felavattuk tegnapelőtt a wassert! :)

kanu-leitha.eu/

Az első átkelés a vízicsúzdán:
www.youtube.com/watch?v=7Y7TikNa5js&feature=youtu.be

www.youtube.com/watch?v=lTQt64XBrUw&feature=youtu.be
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
bár bevallom, elég régóta töröm a fejem, hogy
a:-) sírbatesz milyen szolgáltatónál fizet elő internetre
b.) aztat meg mibú fizeti
c.- hol tölti fel a internetre alkalmatos ketyeréjét,
4.) hogy-hogy nem lopták még el tőle:-)

SZÁMOMRA EZEK MISTANÁBAN A LÉT NAGY KÉRDÉSEI:-)))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: szia Boli! Ugye te nem akarsz most fociról értekezni?! A foci uncsi. És ráadásul a magyar béna is. :D
Ja, szombatra... Ha valamelyik nyominak van kedve eljönni, itt a program:

www.duoinfomovar.hu/?view=programajanlo&article=1730&page=2&PHPSESSID=6924f70be3aaf817d

A ti nénikéteket! :)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Miért? Van olyan, hogy MAGYAR FOCI?
Na, ebből is látszik... :D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Lassan már ide vágyom:-) És a rezsit sem én fizetném. És micsoda hely, micsoda erkölcsök...

biztos jobb hely, mint ez.

i1.trekearth.com/photos/111158/_dsc6768.jpg
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
Azért arany kis makim, mert neked csak a demenciások jutnak, még nem kell ilyen irigy Vérmakinak lenned!
Beszélgess Gézukával, hátha egymásra találtok... :D
Mai költői kérdés. Vajon amikor Biszku meghal majd az ő temetési menetét és koporsóját szállító járművét is megtámadják majd a nagyondemokraták és rettegéskultuszosok, vagy ez csak a nem komcsi háborús bűnösöknek kijáró kegy a toleranciabajnokok részéről? :)

www.atv.hu/kulfold/20131016-tobb-szazan-tuntettek-nem-engedtek-eltemetni-az-ss-tisztet

www.jogiforum.hu/hirek/30534
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: hát csak kellene hogy legyen, ha már ilyen sok stadiont rittyentünk ide-oda.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: csak házisárkány, hajó nélkül. :D
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: a du 5-ös Deák téri 3-as metró mozgólépcsőjére vágysz?! :O
Perverz. :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: De nagyarcod van azzal a picsányi lábmosós mosolynyi Duma-ágaddal... inkább hívd meg a szombati motoszka-estre díszvendégnek az érpataki tajtparaszt pógármajsztert...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: mégis volt olyan hely, ahol engedték volna elkaparni azt a szemetet?! Biztos, hogy nem a polgármester gondolta meg magát, és nem akarja hogy azt ott eltemessék?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Ja, de mi még cukibbak... :))
Bár Mirkót majdnem kilöktem a kenuból, amikor a hajó hátuljában felállt és nézegelődött.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: bár, ha jobban belegondolok, a nagybüdös nihil is mennyország ehhez képest:-)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: ha kínozni akarnánk, kitöltetnénk vele az érpataki hólyag kérdőívét. :D
De mi nem vagyunk ennyire gonoszak, nemde?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Ecsém, a nagyarcos 156-os IQ-d az itthonihoz képest maxium kisegítőiskolára elég:-)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Most gondolj bele, ha rendesen akarná kitölteni. Egyből 80 évre titkosíkosítani kellene:-)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: :) Gondolom őket külön szokatni kell, hogy nyugton maradjanak a kenuban. De megéri, mert cuuukiiiii:D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Ja, marha olaszok, sőt az olasz katolikus egyház is ilyen finnyás, ezzel a szarral nem akarják szennyezni a földjüket... Gábris látom továbbr is a Szánalmas SC aktív játékosa. :(
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: öööööö

Tíz elég okos híresség Hollywoodból
conan

Sharon Stone 15 évesen ment egyetemre. Ez mondjuk még mindig semmi ahhoz képest, hogy James Franco most doktorál a Yale-n.

444.hu/2013/10/16/tiz-eleg-okos-hiresseg-hollywoodbol/
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: nem olvasok politikát, de utsó infóm szerint Biszku még él...
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: ezért fizetnénk az Anonymusnak, hogy megszerezze. :D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: ááá nem kellene fizetni. Miután magukhoz térnének a röhögéstől, elárasztanák vele az összes médiákokat:-)
Ezen felül arról is döntés született, hogy a Klebelsberg Intézményfenntartó Központnak kötelezően integrálnia kell a tanuszodákat az oktatásba - mondta Giró-Szász András, megjegyezve, hogy azokon a településeken, ahol van tanuszoda, ott a köznevelés keretein belül az általános iskola végére minden tanulót meg kell tanítani úszni.

www.origo.hu/itthon/20131016-a-kormany-elvarja-hogy-az-altalanos-iskolas-tudjon-uszni.html?sec-2
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: bántja a kicsi lelkét, hogy bálványát sehol se fogadják be, még a szülőhelye se akarja ott látni, még a náci barátságáról elhirhedt Argentinának se kell. Nehéz ezt megemészteni egy holokauszttagadónak, ismerd el.
De legalább ennek ürügyén lehet cikizni. :D Ha kellően felpiszkáljuk Fabe kivágja. :D
Az egészből az nagyon érdekes, hogy Csányi azt mondja MLSZ elnökként (ez egy társadalmi szervezet, ami nem függ a miniszterelnöktől), hogy nem mond le, mert a miniszterelnök ezt nem kérte ( kérheti?) mi a tök van itt?
Újpesti vagyok, gyerekkoromban a Chinoin gyár focipályáján a következő meccseket néztem és élveztem: kövérek a soványak ellen, nősek a nőtlenek ellen. A Vízművek pályáján a Tungsram válogatottja a Ganz hajógyár válogatottja ellen. A győztes többnyire egy hordó sört kapott, amit aztán együtt ittak meg. Drukkoltunk, üvöltöttünk mint az állatok.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Igen én is úgy tudom. Csak közben még beugrott, hogyha jól emlékszem Sztálint, Caeausescut, és hasonló szemeteket is eltemették azért végtisztességben. Az ilyesmi pld. a magyar forradalmároknak sem járt ki és - micsoda véletlen - azt is a komcsiknak köszönhetik az akkori hozzátartozók.
Néhány kérdés az érpataki munkára jelentkező által kitöltendő kérdőívről:

Mi a véleménye azon törekvésről, hogy a Szent Korona Tanra való utalás kerüljön be az alkotmány praeambulumába?
Mi a véleménye a történelmi jogfolytonosság helyreállításáról?
Kizárólag az önkormányzatok szempontjából értékelje a Gyurcsány kormányt?
Kizárólag az önkormányzatok szempontjából értékelje az Orbán kormányt?
Mia véleménye a szabadkőműves szervezetek titkos háttérműködéséről?
Kit tart a legnagyobb árpád-házi uralkodónak?
Mi a véleménye a liberalizmusról?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Örülök, hogy te magad világítottál rá, hogy egy náci háborúsbűnös még annyira se kell a világnak, mint egy bukott román kommunista.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Ja hogy azt mondod, aki komcsi de milliókat nyír ki az kevésbé bűnös mint aki százakat de náci? :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: : cink.hu/ilyen-erpataki-kvazi-aljegyzok-lennetek-ti-a-legvicce-1446355312
:D
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: látom nem érted. Tömeggyilkos és tömeggyilkos között is van ezek szerint különbség. Mint te mondtad egy bukott román miniszterelnök is szívesebben látott a temetőben, mint egy náci.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: hehe

Ez a tartalom jelenleg nem érhető el
A keresett oldal nem jeleníthető meg. Az okok a következők lehetnek: az oldal ideiglenesen nem érhető el, megtekintése nem engedélyezett, vagy a hivatkozás hibás/már nem létezik.

Vissza a kezdőlapra
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Nem is tudtam, hogy temetkezésben és halottaskocsik megtámadásában is szakértő vagy. :)
@Dr. jenőke (jenőke): igen Tavasz utca X Munkásotthon utca.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Te most komolyan egy nácit védel? Ez már a legalja!
De cukiiii ez is. :)

A Fidesz trükkös menekülőutat épít

Egy törvénytervezetbe csempészett félmondat havi félmilliós álláshoz juttathat jelenlegi fideszes képviselőket.

hvg.hu/itthon/20131016_Rendorsegi_panasztestulet_Fidesz
@V-PORT: Értem tehát a nácikat nem kell eltemetni, ellenben a komcsikat igen, stimt. :)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: @Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Nekem megnyitja...
Bár a másik böngésző nem, csak amelyik alól bejelentkeztem a facebook alá... :D
Amúgy a facebook-on is meg van osztva.
@V-PORT:
Szerintem komoly tévedésben vagy vele kapcsolatban!
Lesz ez még lejjebb is... :(
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Senki se mondja, hogy ne temessék el. Csak senki se akarja, hogy egy ilyen nácit nála temessenek el. Ki mint veti ágyát, úgy alussza álmát.
Ez most nagyon is találó, nem gondolod?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: de én nem tudom megnézni, mert hol nézzem. Én egyszerű kislány vagyok, nekem link kell.:D
@Dr. jenőke (jenőke): a kérdések elképesztőek, viszont nem tudom, miféle az az "érpataki munka"?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: @Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Viszont ahogy bejelentkezel a face-re, már müxik is... Informatikusok gyöngye! :D
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Angyal, basszus, ez azéé elég mélyre sikerül.

Ahelyett, hogy örülnél, hogy a bukaresti vonattal mentálisan fölkészült siserehadként mentetek az "életveszélybe", amit egyik vadmajom kollégéd volt szíves megemlíteni.:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Sztálint ugyan eltemették, nagyobb sírba, mit Mauzóloszt, de amikor kihajították onnan, azt már nem kisérte senki. Ugyanigy Ceauceascut sem kisérte sem a gyászoló család, se a barátok "utolsó útjára". Csendben elkaparták őket. Mindenféle szertartás nélkül.

Majd Biszku temetésén ti fogtok dobolni a koporsón, oszt jónapot :)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Ez akkor azt jelenti, hogy más előjelű háborús bűnösöket szintén nem illet majd meg, hogy a család kívánsága szerint egy adott helyen tartsák meg a gyászszertartását. Tehát egy kommunista gyilkos kevésbé bűnös mint egy nem komcsi gyilkos. Értem.:)
Ami a hazai focit illeti, tudva tudja mindenki, hogy szar. Ez megy már évek óta. Erre jön egy megszállott, aki a nemzeti jövedelem egy mérhető részét stadionokra fordítja, mert teheti. Ez valami olyan, mint mikor a seggfej lottó-milliárdos a pénzét sörre költi. A baj ott van, hogy a megszállott a mi pénzünkkel szórakozik. Szégyellem magam, de nekem jól esett ez a 8:1. Mert igazságot szolgáltatott. Remélem, ezután minden másképp lesz, és amikor megint foci-milliárdok odaítéléséről kell dönteni, mindenki elszégyelli magát és elmosolyog.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: nekem úgy sem...:O :((((( :'(
@DarthVader: Ezt mi nem érthetjük, hisz az ő szemszögéből egy szentet ért most ilyen alávaló bánásmód.
Biszku koporsóján dobolni az a minimum nekik, az hogy odamennek hőbörögni, az természetes.
@DarthVader: Ceaușescu stadionját is a gaz lepi.
Inkább örülnétek, hogy stadion épül Felcsúton, irigy balliberek, hiszen lehetne ott felhőkarcoló is.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Lemaradtál, akár a KITE részvényekről Bige.

Az nem tűnik fel senkinek, hogy most kerül gyakorlatilag egy marokba az agrárium döntő többsége?
@DarthVader: Ebben nagyon tévedsz. Nekem nem szokásom hallottakat gyalázni, ellenben mondjuk a jeruzsálemi embervadászközponttal, akik már időközben azt is követelték, hogy semmisítsék meg az illető porhüvelyét.
@Habakuk999: ezek a faszok úgy gondolták, hogy akkor most lerohanják Romániát.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Látom, nem bírod megfogalmazni azt a kérdést, hogy 1 család kérdése vs a közösség vágya arra, hogy a szeretteik mellett ne egy ilyet temessenek el fontosabb-e. Én se szeretném, ha ilyeneket akarnának eltemetni ott ahol az én rokonaim nyugszanak.
Az a valami egész életét arra fordította, hogy két kontinensen ne legyen temető, ne legyen város ami jó szívvel befogadná mikor meghalt. Ez pedig - főként a te példáid nyomán - nem semmi.
@Vicca Verza: majd a vezényló szállodája majd lepipálja a dubai-i kisviskót. :D
Legalább a hazai celebeknek és gárdistáknak nem kell messzire menni dubai-ozni...:D
Foci=szobordöntés=érpataki kérdőív
Ugyanannak a színvonalnak a megnyilvánulásai.
Még el sem halt a szobordöntés megcsámcsogása, már itt is van a 8:1.
Hogy a fene egye meg! Hát nem szégyenlik magukat a csámcsogók, hogy ezekkel a csatorna-ügyekkel ANNYIT foglalkoznak?
Ez sajnos ugyanazt a színvonalat jelenti, mint az érpataki kérdőív. Mármint MAGA a kérdőív. Mert arról nagyon is lehetne tárgyalni, hogy milyen jog- és ízléssértő, valamint MENNYIRE HÜLYE kérdéseket tartalmaz.
Éhen fogunk dögleni.
@Habakuk999: Légy megértő. Az ő szellemi színvonalukon még az is életveszély, mikor reggel felkelnek az ágyból. :D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Béna...

Kiírja, hogy "Ez a tartalom jelenleg nem érhető el", felül bejelentkezel és egyből dobja a videót... Tanulni, tanulni, tanulni... :D
@Kandabula: ne hidd, minden ugyanígy fog menni, és ismételten nem lesz eredmény.

Eredmény legkorábban tíz tizenkét év múlva lehetne, ha valóban szakmai, modern, világszínvonalú szakmai alapokon kezdenék el az akadémiákon a gyerekek nevelését.

Ma azt se tudják, mi fán terem az utánpótlás nevelés.
@Kandabula: Régi idők focija...Minarik a helyi mosodás pedig ingyér mosta a stampedlit:-)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Vagy megkeresel engem ott a nagy képes arckönyvön...

@Vicca Verza:
UGYE!!! Ilyenek mondtam nekik én is, meghogy örüljenek, hogy nem Űrkikötőt építtet a Miniszterelnö Kúr, nem az UFÓ kukkolás a hobbija!
Ennek a libsibolsi hordának azonban beszélhet az ember... :))
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Kezdem kapizsgálni. Ez azt jelenti, hogy majd Biszku végakarata sem lesz számodra fontos. Van azért itt haladás. :)
Esetleg a strumpfedlit:-)) Tartok tőle a mai mosodások a sturmfedlit - a lelkes roham után összeszart kamáslikat - mossaingyér.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Most el vagyok bizonytalanodva akkor... Tényleg nem szőke??? :o)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "Ez a tartalom jelenleg nem érhető el
A keresett oldal nem jeleníthető meg. Az okok a következők lehetnek: az oldal ideiglenesen nem érhető el, megtekintése nem engedélyezett, vagy a hivatkozás hibás/már nem létezik."

proliboli hozta lénye lényegét... átmeneti üzemzavar:-)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Az pedig még nagyobb, ha belefekszenek.:)

Héjhó, Angyal, mi a helyzet újdonsült barátaitokkal?
nagyon nagy a csend mostanában...
Tudna adni vki egy linket arról a kérdőívről? Kíváncsi lettem.
@Kandabula: Vazze az Újpest prolinegyede volt, a BUBIV mellet... a sarkon egy naggyon tisztességes becsületsüllyesztővel, ahol a nagymellű nelli mérte a házipáleszt, meg a kőbányait.... tudom, a szomszéd házban lakott a nagyanyám, a nagybátyámat, meg tizenegy évesen onnan kellett hazavonszolnon este tízkor a délután kettőkor, a kisbrúgógyárban letelt sikta után, vacsorrállani:-)
@Kandabula:
Jegyzői munkára tippelek, vagy jegyző mellett valami. A többi kérdés alapján gondolom.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Te! Félidióta! És aki nem akar/mer berelaxálni a faszbúúkra? Az örök tudatlanságra ítéltetett? (De legalább a reménye megvan, hogy nem posztolják ki, mint a haverom baknyula ketrecének a rácsára: 2012. augusztus 08-án baszot! :-)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: küldtem mélt.:D
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Őszintén? Nem. De ha valaki háborús bűnösként, lelkes náciként, az általa elkövetett borzalmakat tagadva hal meg, annak a végakarata annyit se számít, mint lepkefing a szélben. Se életében, se halálában nem érdemel tiszteletet, mert semmit nem tett, hogy kiérdemelje.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: A perzsák és az arabok.

csak érdeklődöm, én lassan fél éve vesződöm velük, kurva jól elbeszélgetünk, csak dógozni ne kelljen
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: te is itt vesződsz ingyen és bérmentve Angyallal, pedig van ám karrier lehetőség szép hazánkban:

nol.hu/belfold/egy_ifju_holgy_draga_tanacsai_orbannak
@Habakuk999: Nem nagyon tudok erre válaszolni mert nincsenek ilyesmi barátaim.:)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: UGYE!!! Ilyenek mondtam nekik én is, meghogy örüljenek, hogy nem Űrkikötőt építtet a Miniszterelnö Kúr, nem az UFÓ kukkolás a hobbija!
Ennek a libsibolsi hordának azonban beszélhet az ember... :)) "

Hehhe... Debilapidárius agyhalott.... az űrsíkosítoth már előtted kb. 2 órával elsütöttem:-)
@saravad: cink.hu/erpatak-eszement-kerdoivvel-keres-maganak-jegyzot-tolt-1445553931
@Habakuk999: Csekk a külpolban is otthon van?? .)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Érdekes amit írsz. Amiket eddig hallottam Biszkutól az szintén minden volt, csak nem megbánás. Viszont így már tudom, hogy az ő végakarata is lepkefing lesz. :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: igen, és sikerült ilusztrálnom, miért nem jó ha ketten jelentkeznek be egy gépről. :D
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
Cseszed, te mereszted egész nap itt a segged, meg a lompos... izédet!
@Habakuk999: nrw.varosatyak.hu/imgs_kepviselok/80/6684.jpg

Hja, így múlik el a viág dicsősége... Schnellzizi kartársnő kistaffirozva, Pelcézéné birodalmi hadsedég Brüsszelbe száműzve, (legalább nem köccségvetési pénzzel lett kielégítve) és itten a friss hús... és millyen egyformák... a forradalmi hevület után is van élet... csak legyen elég viadalragma...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ha szemtelenkedsz, akkor elásatlak Bolival... :P
@Habakuk999: Áááá, erre Angyalnak nagyobb esélye van. 2010 óta a 3H szabály van érvényben. Én túl okos vagyok a fidesznek.:D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Éééén??? nebasszmá... van amikor napokig felétej senézek, sehallok... jobb is így nekem... TI! debilitásgyorsítók! Rosszabbak vagytok, minta Gina:-) Nem is alszom, mégis mindég megkeféltek:-)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: A fideszben nagy ázsiója van a fiatal kerek képű barna lányoknak. De huzamosabban csak a szikadt szolárszőkék tudnak megkapaszkodni. Franc se érti, de perverz disznók.:D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Mi az a 3H szabály?

szegény Angyal most jó keresztény módjára kezdheti morzsolgatni a rózsafüzért, amiért őt választottad a fidesz helyett:)
Jó éjszakát Uraim, holnap folytatjuk. Addig is csak óvatosan a foci tárgyalásával. Nem szeretném ha gutaütés miatt kihalna a blog. :P
@Habakuk999: mit érnék egy olyan pasival aki a rózsafűzérével van meghitt kapcsolatban?! :D
3H: hülye hülyét hoz. Régi jó kádár szabály átmentve a fülke forradalomba.:D
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
Lehet, hogy a kicsike olyan, mint a búvárszivattyú és hát most az kell a Miniszterelnö Kúrnak!
Irigy vagyol, az a baj! :D

@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Szőke, 180 cm, ... izé, nem folytatom... :D
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: Tényleg egy kaptafára vannak méretezve, az egy szőke p. bocs hölgy kivételével.

van nektek Pelcné helyett másik üdvöskétek Zsócáról
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Lám lám, itten már megvalóshul a kommenyizmus, mintaz eszkimókáknál... a jobb csajokat bedobják a közösbe. A KDNP azért is párttárs, mert nem uyganaz a vadászteület. Azok a kerekded fiúpopsikra hajtanak:-) (És van is előnye: bővül és gyarapodik az impotenciális választói kör. Hogy meg mibe kerül? Ki nem szarja le... legfeljebb benomunk még egy kis különadót... (metresszpénz, lukadó, nyalogatási illeték, tudja tökömadó, de a lényeg: neazemberek fiizessék meg! Ehhez képest Czinege asztaltáncoló riherongyai a vadászházban... evccer voltak, felnyalták a lét oszt huss... ezek meg... életjárulékot kapnak) )
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: NE feledd a kapafogú szolárszőke szaxofonos kiflicsücsökzabáló, nagy idők tanúja... már nem tudják/akarják betömni a száját, csak befogni... )
Jó éjszakát azoknak, akik aludni térnek!

Shakespeara: LXXV szonett

Az vagy nekem, mint testnek a kenyér
S tavaszi zápor fűszere a földnek;
Lelkem miattad örök harcban él,
Mint fösvény, kit pénze gondja öl meg;
Csupa fény és boldogság büszke elmém,
Majd fél: az idő ellop, eltemet;
Csak az enyém légy, néha azt szeretném,
Majd, hogy a világ lássa kincsemet;
Arcod varázsa csordultig betölt
S egy pillantásodért is sorvadok;
Nincs más, nem is akarok más gyönyört,
Csak amit tőled kaptam s még kapok.
Koldus-szegény királyi gazdagon,
Részeg vagyok és mindig szomjazom.
Jó éjszakát mindazoknak aki aludni térnek!

Shakespeara: LXXV szonett

Az vagy nekem, mint testnek a kenyér
S tavaszi zápor fűszere a földnek;
Lelkem miattad örök harcban él,
Mint fösvény, kit pénze gondja öl meg;
Csupa fény és boldogság büszke elmém,
Majd fél: az idő ellop, eltemet;
Csak az enyém légy, néha azt szeretném,
Majd, hogy a világ lássa kincsemet;
Arcod varázsa csordultig betölt
S egy pillantásodért is sorvadok;
Nincs más, nem is akarok más gyönyört,
Csak amit tőled kaptam s még kapok.
Koldus-szegény királyi gazdagon,
Részeg vagyok és mindig szomjazom.
jó éjt !
kivéve a fődakotának :)
@Habakuk999: Nemtudom, ki most a hívatásos előkóstoló... A tompika ugyi eléggé kóklevélkókadt... egy ötletem van: a Bérkocsis Írma egyetlen üdvöskéje, a Málé... az erre a célra megfelel, a sort valszeg egy németh zárja, hijába Szilárd:-)
Pár év türelmet kérünk. :)
Minden fideszes ismerősöm kisfia fociedzésekre jár.
Extrém esetekben még ráadásul Nimródnak hívják őket.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
hallgas gaudi nagyot.neki a perzsák a példaképei!
te ismered a jobbikot?
@punkfrog: Annyira nem csak próbálkozom. A perzsákkal amúgy mi a baj??? :)

t7.hu/0ozd-perzsak
@zila5:
Eddig főleg hüle anyákról hallottam akik szépségversenyekre trenírozzák a kislányokat. Mért lenne jobb a kisfiúknak... :(
@V-PORT:
Nahát… ebben a videóban nem Bertalanka a hírérték, Ő az, aki nem változott.
Egy vezéri nyálpöttyért elhajtana egy sánta poloskát Mumbay-ig, szóval nem Ő az érdekes.
A közlekedési eszköz az, amiről leszállt a földre (a betonyra) a levéd illetőségű teremtő.

Kérdésem: mostanában menetrend szerint közlekedik a Travel Service Indiába, vagy csak oda importált hungarikum az a délibáb, ami a 737-800-as madárra volt föstve?
A spórelás jegyében nyilván csak menetrendszerinti járatról lehet szó, és köztudott, hogy a Travel rendszeresen ugrik át Mumbay-ba. Az igaz, hogy valahol meg kell szívnia púpot, mert Levédiából odáig nem elég a keró, de ezért is választják az üzleti világ szereplői ezt a járatot, mert kalandos. Nem csak úgy fölszállunk itten, ott meg le ahová készülünk, lófaszt! Közbe megállunk pisálni, tankolni, szendvicset zabálni, meg ilyenek. A monoton repülés az idegeire megy az embernek.
Szóval, vagy erről lehet szó, vagy arról, hogy semmi sem drága alapon kipengettük (megint) a külön röpcsi árát, most így október közepén amúgy is több a szabad kapacitása a Travelnek, lévén is, hogy a csárterszezon már lecsengőben van.

De ha mégsem erről van szó, akkor a csintalanbertalanka megmagyarázhatná, hogy tulajdonképpen mi a faszról is igazándibúl?!
@Knósszosz: Kishaver! A Travelszervíz nem indít saját járatokat, hanem bérbeadja a gépeit jó pízért... szóval lehet találgatni, hogy történt...
persze a Vitykosbutykos kedvéért valszeg egyszeri menetrendszerintit indított, csakúgy minta Kintatöke Kendtuckiban Sosehallott Egyedem-begyedem díszfaszdoktorijának felvételére:-)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: a perzsákkal mi a baj?semmi!amíg nekem, itt európa közepén nem kell úgy élnem mint nekik!
én EURÓPAIKÉNT szeretnék élni!és ebben a fidesz és a jobbik akadályoz!
Amikor a Viktor harci kutyái megtámadták Sólyom Lászlót,

csendben maradtam,

hisz nem vagyok alkotmányjogász.

.

Amikor Schiff Andrást kezdték szétcincálni,

csendben maradtam,

hisz nem értek a zenéhez.

.

Amikor átharapták Simor András torkát,

csendben maradtam,

hisz nem vagyok bankár, jó az vagyok, de együtt szoktam szotyolázni a gazdájukkal.

.

Amikor a pitbullok nekiestek Heller Ágnesnek, Esterházy Péternek, Nádas Péternek, Parti Nagy Lajosnak, Alföldi Róbertnek, Szörényi Leventének, az amerikai külügyi államtitkárnak, a Klubrádiónak, Esztergom városának, stb., stb.,

csendben maradtam,

hisz én nem politizálok, kivéve amikor azt mondtam a kétharmadról, hogy az „lehetőség, nem veszély”, vagy amikor ment a rádolgozás Ibolyára.

.

Amikor aztán az egész falkát rám uszították,

nem maradt senki,

aki tiltakozhatott volna.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
te meg ha annyira szereted őket,költözz oda!
nekem ne mutogass táblázatokat.
USA vs Irán!
döntsd el, hol jobb élni!
én Magyarországon USA-beli állapotokat szeretnék.te Irániakat?
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
Dejszen ponty erről tátogtam, Te világcsavargó! A Travel képzeld, repült ezekkel a vasakkal Délámerikába is.

Most meg menetrendessen Indiába, persze...
A Finnair spec lett a keleti desztinációkban és nyilván jó árat kérnek akkor, ha innen Helsinkibe és onnan tovább.
Na de egy császár, az mégse... pedig egy 330-as priznic klássza kényelmesebb, mint egy 737-esé, így viszont a borogatás ránk marad, b+!
Röhögök Kusza Szem beszólásán...

index.hu/belfold/2013/10/16/piros_potty_jelent_meg_orban_fejen/

Hisz anno megmondta, hogy a piros pöttyöt a seggünkön hordjuk...
Piktorra is érvényes! :)))
"Matolcsy a fenéken lévő piros pöttyökről és az el nem gurult gyógyszerről"
nol.hu/belfold/matolcsy_one_man_show?ref=sso
@punkfrog: Az usabéli állapotokról szerintem kérdezd inkább Rodeot, ő majd felvilágosít. Amúgy én voltam Kanadában és az USÁ-ban is. Ott is nagyon sok rendes ember él, ugyanúgy mint Iránban.

Érdemes neked is különbséget tenni és meglátni, hogy a legyártott wahabista iszlám, kinek az érdeke.

www.cartoonmovement.com/depot/cartoons/2013/04/faUPo77UQZO-AmvIYhE1Ig.jpeg

fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/q71/539697_739285786088946_1061624144_n.jpg

Nálam az iszlám sokkal inkább ez.

fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/q71/1379461_299547870184542_1926154680_n.jpg

Egy Palesztin asszony összegyűjtötte az izraeli hadsereg által lőtt könnygáz lövedékeket és mindegyikben ültetett egy virágot... Erősebbek a halálnál.
@punkfrog:
Te még ilyen baromságba belemész vele?
MERT MEGÉRDEMLED! :))
Hidd el, sokkal könnyebben megy a net, ha kilövöm az álaggódó és álvallásos képmutatóját...
Tudom, ő a liberálisabb! :D
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: nem rodeo véleményére vagyok kiváncsi(az övét ismerem.ő egyenes ember)
te mit szeretnél?
úgy éljünk mint egy amarikai, vagy mint egy iráni?
ne hantázz nekem rendes emberekről!
azok még a szovjetúnióban is voltak!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Hagyd már... egy normális demokráciában egy ilyen büdös paraszt, rég le lenne darálva. Ha nem is fizikai értelemben, de, hogy a lábát nem tehetné be a törvényhozás épületébe, az tuti.
Gané, szar alak.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
ugye!
amíg ezt írom már 3x volt igazam!na.felről le vagy leről fel!
ugye, hogy megérdemlem Angyalt.
de nekem ez hétköznapi.szinte az összes haverom széljobbos.
de ők vállalják is.
ez a szentéletű meg nem.csak maszatol...
1 lépés előre 2 hátra.
Csányi és Deutsch, Egervári és Kocsis, Wintelmayer meg Dzsudzsák, Koman és Mezey lódoktor egytől egyig töpörödött varangyok.

Meg a Knézy Jenőke is.
@aritus:
Ez rendben, de még nem elég!
Még mindig nem elég.

Azt mondták régen a magyar parasztról, hogy az aztán nem hagyja magát, mert a föld az az ő éltető eleme és bármire képes azért, hogy megvédje - meg ilyesmi. Na, akkor most, hogy nem csak a földjét, de még a szart is kilopja alóla egy szarházi tróger, miért nem ordít?

Bartus sok mindent jól lát, de hiába írja le, Józsi bácsi a paraszt nem olvassa és a baj az, hogy lassan már azok sem, akik megtehetnék. Ez a fidesz kovász, úgy látszik felér egy baromi drága parfümmel, mert például Baján is szeretik. Na nem mindenki természetesen, sokan vannak akik virsliért veszítik el a szaglásukat (qrvanjukat), de sok barom van azért rajtuk kívül is.

Aztán ott van, hogy városiak miért nem dühöngenek látványosan és lehetne sorolni...
A sikeres taktika következménye ez a szar apátia, de a legrohadtabb az egészben az, hogy az ellenzék még mindig a tökeit hajkurássza. Elképesztő!
@punkfrog: Te ne hantázz. Nem kell iráni de amcsi módon sem élni. Éljük inkább a saját életünket. Elég sok kincs van itthon is.
Bár lehet neked a majmolás jobban bejön de szerintem a saját út jóval értékesebb.
@Knósszosz: az ellenzékről szó se essék! Az olyan szégyenletes, a maszop, az együtt, az lmp, stb.
Buták, ügyetlenek, töketlenek, és pont ugyanazt a kádári dumát próbálják nyomni, mint a fidesz, csak sokkal ügyetlenebbül.
@aritus:
Én is így látom, abban nagymester Don Vittorio, hogyan kell az egykori - szívének oly kedves ideológiát - transzformálni a mába.
Ha érdekelné a szűk seggnyalói körének jólétén túl a komplett plebs boldogulása, akkor a kétharmadával csinálhatott volna valami hasznosat is amit annyian értékeltek volna, hogy nem kellene minden erőfeszítését arra fordítania, hogyan csalhatja el a választást.

Keserves lesz az ébredés, én már fenn vagyok, de ettől a kölkömnek nem lesz jobb.
Húsz, gránitba vésett év szopás vár Magyarországra. Bár erről az egész emútthuszonhárom év tehet, azért ennek a szarjancsinak kiemelt szerepe volt és van abban, hogy: jövőkép = lófasz.

Ne feküdj le haraggal a szívedben - valahol ezt olvastam - szóval mára elég.
Én örülök, hogy látlak újra itten, jó éjt Neked!
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
a) mindig másiknál, bár ez egy idő után probléma, ezért érdeklődöm italija irant;
b) itt neha dolgozunk, mint jeleztem nekem van egyedül londoni öltönyöm:);
c) csak veszel egy tiketet (ez még neked is menne, habár amennyiért te szoktad enni a low cost tourist menu-t :), néha kétségem van:));
4. 190 magas 100 kiló, nagyon rövid haj, 60-s zakó, 48-s nadrág, ha kell nem igazán megértő természet, elfogadható mozgáskoordináció... szerinted?:)
@aritus: ennek ellenére, akármilyen töketlenek is ezek az ellenzékiek: a legrosszabb mesterházy, bajnay, gyurcsány még mindig százszor különb, mint a legjobb orbán. rohadjon el a csüngő hasú disznaja
bocs, ha vki mar irta. lenyeg, hogy szar van a palacsintaban amit viki majszol. mi a teendo? az nem szar barataim, hanem kakao.
ellensegkent ep kapora jon egy ep szivmutet utani ellensegkep.
lenyeg, a hulye maniakus fasz fonok nyomja a focit, minek sikertelensege megfeleltetheto a part sikertelensegenek. ergo, haritani,terelni, kihatralni, hibast keresni a feladat. meg a vegen megutkozik a jobbagysag a fodesur pottyantosan ami akkora mint egy stadijon...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: csak barátságból, kicsik vadásza (:)), ne csak a wire legyen benned:), ha mán oda készülsz, pici minoritás...
www.youtube.com/watch?v=9d8SzG4FPyM&feature=youtube_gdata_player és
m.youtube.com/index?&desktop_uri=%2F
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:

Jó reggelt!

Nocsak. Az általánoson túl, útközben Dijon és Róma között, mi szülte ezt a niemölleri hangulatot?
Ez a " Bamba , de baszna" Kocsis Máténak, egy szavát se lehet komolyan venni, hazudik , de látszik a pofáján, hogy tudja, hogy egyszer nagyon fupfán lesz vágva, akkor majd vérbe borult fejjel menekül...... (ezt Csányi "vezér" is tudja..hogy kitől,...hát a Hüvelykmutyitól!
@Orica Középföldi:
www.youtube.com/watch?v=Pq2V4qsiDYM

brühüyyy

még ez nem történt -az nem jelenti hogy nem is fog- LEVÉDIÁBAN...éa mint tudod, eljön...a kővendég, és nagyon jól nevelt...ugyan ő nem...de "visszahívja" a kedves ...-t
@Kandabula:
Mérget vehetsz rá, hogy ezután sem lesz minden másképp a focimilliárdok odaítélését illetően. Legfeljebb kevésbé fognak hencegni vele.
Ugyanis a foci csak takaró a lopáshoz. Megy a visszaosztás rendesen, de arról a plebs mit sem tud.
Az egészet profi vonalra kellene terelni: tartsák el magukat a foci(ali)sták!
Amikor Csányit megválasztották, az őt most támadó urak tapsoltak, és úgy várták, mint a messiást. Pedig akkor sem volt más, csak akkor még nem uzsorás, hanem szövetséges volt, aki gondolom még pénzt is adott a kampányra.
Nem tudom, írta-e nár valaki, most nem olvastam el a kommenteket, de nekem az a gyanúm, hogy ezek a fityesz csahosok nem maguktól ugatnak Csányira. Ott ilyesmi nem történhet a főnök tudta/utasítása nélkül. Kezdődött lézerrel, folytatódik ezekkel.
Kicsit meg kell kapkodni Csányi sarkát, ne érezze magát olyan mindenhatónak, Kedves Betegünk fölött állónak.
Persze, Csányi ezeknek mindenkor a torkán akad, amint az kiviláglott.
Ám az számomra rejtély, hogy Csányi még mindig eljátssza azt a szerepet, hogy neki viknyesz, bármi történjék is, a legnagyobb kebelbarátja.
El is olvasom még egyszer Új Pétert Csányiról és lézerről, talán ott leledzik a magyarázat.
@AKIsTUDATLAN:

A felére csökkenő parlament hihetetlen képességeket, eddig ismeretlen bátorságot izzít fel:)
Egy kis leltár-szerűség
endresy.blogspot.com/2013/10/valasztashatalmi-leltar.html

Egyébként Csányi akkor szólt,amikor már mindegy. Gondolom nem teljesen ngyért késett a szólással.
"ÉRDEMEI ELISMERÉSE MIATT MAGASABB BEOSZTÁSBA KERÜL"
/de ismerős ez nekem..../

A vízműnél landolt a szippantósügy főszereplője
Wohner Zsolt, az FTSZV volt igazgatója ugyanakkora fizetéssel a vízművekhez került

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F10%2F17%2Fa_vizmuveknel_landolt_a_szippantosmaffia_feje%2F
ha első eset lenne, de nem, ezért ajánlom mindenki figyelmébe ezt az esetet is, nem árt tisztában lenni, merre is tartunk:

Öt órát töltött rendőrségi fogdában egy 61 éves rokkantnyugdíjas, akinek a bérletigazolványán a BKK-ellenőrök gyanúsnak találták a pecsétet, és szerencsétlenségére a nyugdíjasigazolványán kívül nem volt más irat nála. A bérletszelvény érvényes volt egyébként. A nőt okirathamisítással gyanúsították meg.

2013. október 4-én reggel 8 óra előtt néhány perccel egy kőbányai rokkantnyugdíjas nő felszállt az Éles saroknál a 62A jelű villamosra, hogy elmenjen a Bosnyák térre. Nem gondolta, hogy több órás, cseppet sem felemelő kalandban lesz része, írja a X. kerületi Hírhatár Online. (A lap leközölte a rendőrségi kihallgatási jegyzőkönyvet is.)

Néhány megállóval úti célja előtt BKK ellenőrök szálltak fel a járműre és utasunktól is kérték a menetjegyet illetve a bérletet. A 61 éves nő elővette a tárcáját és azt kinyitva megmutatta a bérletét. A BKK ellenőrzést végző munkatársnője arra kérte, hogy vegye ki a tárcából a bérletet és adja át, mert a bérletigazolvány hátulját szeretné megnézni. A bérletigazolvány kiállításának dátumát kereste. A bérletigazolvány teljes szétszedése után az ellenőr közölte, hogy hamis a pecsét a fényképen.
D MTZ20110111004
Fotó: Máthé Zoltán

A lap szerint ettől a pillanattól az ellenőr átment rendőrbe, kérte a személyi igazolványt. A nőnél azonban csak a nyugdíjas igazolvány volt, ezért rendőrt hívtak, és leszálltak a villamosról a Bosnyák téren. A kiérkező rendőrök a XIV. kerületi (Stefánia úti) Rendőr-kapitányságra vitték a nőt és fogdába zárták. Mindaddig - öt órán keresztül - ott kellett lennie, amíg a rendőrök által kihívott igazságügyi szakértő meg nem érkezett.

Megkerestük a BKK-t az ügyben, de egy nap alatt sem született meg a válasz. Nem hivatalos forrásból úgy értesültünk, hogy a rendőrség közbeavatkozására azért került sor, mert a nő nem volt hajlandó magát igazolni a közterület-felügyelőknek. Azt egyelőre nem tudni, hogy a hamisítás nem áll meg, mert erről még nem értesítették a BKK-t. Ha az ellenőr valamit hamisnak vél, köteles jelenteni.

index.hu/belfold/budapest/2013/10/16/elmosodott_berletpecset_miatt_fogda/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Egyre inkább elszabadul az érték- és mértékvesztés. Ez történelmi bűne OV-nak.
@Orica Középföldi: pontosan, erről van szó, és ennek a kijavítása nem 1-2 év lesz, feltéve ha lesz a javításra szándék. A hamis rendpártiság mindent visz, és közben elveszítjük amit nagy nehezen megszereztünk, és még csak gazdaságilag sem kerülünk jobb helyzetbe.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Mégcsak hamis rendpártiságnak se nevezném. Egyszerűen káosz.
Olvastam valahol, ezt mondta egy igazán hozzáértő EMBER:

"Olyan stabil fizikai és technikai alapokon nyugvó csapatjáték, amelyben a szenvedély teremt harmóniát a játékosok között. Ha egy csapatban a harmónia és a ritmus együtt van, az sikerre van ítélve."

Ez itt a kérdés, amelyre ez elhangzott: "...mi a kézilabdajáték lényege?"

A többi csak motyogás.:(
@Orica Középföldi:

"Egyre inkább elszabadul az érték- és mértékvesztés. Ez történelmi bűne OV-nak. "

az. csakhogy a fagyi visszanyal. ez mindig így volt, van és lesz.
@sírbateszezazegész: Így már tökéletesen érthető miértis akarja minden kancigány hozzád adni lyányát és per vagy feleségét, valamint az is, miért akarja minden nyeszlett délszaki testvérivé foggadni a nagy, erős, deli és okos keletejrópai őszesszőke vikingjellegű gyüttmentet:-) Az ángol úrituriból kikukázott Lordnelson öltönyben különössen:-)
@Orica Középföldi: Bocsi, a forrásmegjelülés lemaratt... hvg... tánzsüzsi.

2013.10.16., 19:08
Csányi Sándor dala
Halkan, bajusz alatt dünnyögve.

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20131016_Csanyi_Sandor_dala#rss
index

Levágott lófejet kaptak az energiacégek

Váratlanul nagyjából 13 milliárd forinttal vágja meg
a gázelosztó társaságokat az energiahivatal.
Aki gondolja, eladhatja cégét az államnak.
A versenyhivatal regulázása is ezzel függhet össze.<<<<<<

-

Némethné: Megállnak a lábukon
a gáztárolók
De azért nem zárható ki, hogy a 280 milliárdos vételáron túl még kell majd pénzt költeni a cégekre. <<<<<

-

5,5 milliárd jött be a letelepedési kötvényből
Egy hónap alatt többet adtak el, mint eddig összesen, év végére 4-500 letelepedő is összejöhet.

-

Orbán a bíróságokra mutogat
A devizahitelesek pereiben született ítéletek is
a kormányt erősítik, nyugtatta az aggódó EKB-t.

-

Az ócsai telep fele még üres
A fűtésért, őrzésért viszont fizetni kell. 2,5 milliárd ment el a lakóparkra, 2,5 millió jött be lakbérből.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: 1000 forint kiadásra 1 forint bevétel. Na ez az igazi rezsicsökkentés:-)
Másképpen: minden befizetett lakbérforintot 1000 jó adóforinttal támogat a hülyadózó műparaszt. Azért kíváncsi lennék, hogy ebből mennyi csordogál be néhány haverikutya cég zsebébe...
hvg

09:34
Orbán Indiában: Közép-Európa túl van a válságon, jó ott befektetni

A befektetőknek jó lehetőségeket tartogató régióként ajánlotta Közép-Európát indiai hallgatósága figyelmébe Orbán Viktor csütörtökön Újdelhiben. A kormányfő több miniszterrel együtt hivatalos látogatáson van Indiában.
Rovat: Világ
Szerző: MTI

-------------------------

09:32 Rezsicsökkentés: eltűnhet a jobb minőségű szén
Rezsicsökkentés: eltűnhet a jobb minőségű szén

Az áram, gáz és távhő rezsicsökkentésén túl a kormány a tűzifa és a szén árát érintően is az árvisszavágásról határozott. A várható piaci reakció: csak a lignit marad. Több a hamuja, kisebb a fűtőértéke és még a legbüdösösebb is.
Itt a kilábalás, de az öveket még be kell csatolni

Ne higgyünk a gazdasági előrejelzéseknek, általában ezek nem működtek, legyünk szkeptikusak - mondta el Martin Blum, az Ithuba Capital portfólió menedzsere a Budapest Economic Forum 2013 konferencián a globális gazdaság kilátásaira vonatkozólag. Az eurózónában megindult a kilábalás, de még vannak kockázatok. Magyarország is szorosan együtt mozog az európai fellendüléssel, a forintot jövő év végére pedig 300 forint fölé várja a menedzser.

hvg.hu/gazdasag/20131017_Itt_a_kilabalas_de_az_oveket_meg_be_kell
öööööööö, öveket bekötni:

Gyurcsány örök életében hülyeségeket beszélt

Ezt Puch László egykori MSZP-pénztárnok mondta arra, hogy Gyurcsány szerint olyan helyekről kapott pénzt a párt, amiről jobb nem beszélni.

444.hu/2013/10/17/gyurcsany-orok-eleteben-hulyesegeket-beszelt/
fentire rímelve:

VIP-elbánást kaptak a hamis nyelvvizsgát szerző politikusok
Bal- és jobboldali képviselők együtt ültek a padokban a Blikk szerint.

www.origo.hu/itthon/20131017-nyelvvizsgabotrany-vip-elbanast-kaptak-a-hamis-nyelvvizsgat-szerzok.html?sec-1

-------------------------------------

Orbán semmi máshoz nem ragaszkodik ennyire
Szlogenek jönnek-mennek, de egy dolog állandó a kormányfő szavaiban: a munka és termelés fontossága. Mire jutott három év alatt a nagy terveivel?

www.origo.hu/itthon/20131016-hogyan-velekedik-a-munka-fontossagarol-orban-viktor.html?sec-top
volt a foci miatt már háború. akkor miért lenne furcsa, ha kitörne miatta egy újabb fülkeforradalom? ugye mondják, lovas nemzet vagyunk. aztán a minielnök mondta, hogy a focit nekünk találták ki. ha ezt összerakom, akkor már a lovaspolónál tartunk. mégis a vizipolóban nyújtunk értékelhető teljesítményt.
és innét levonnám a tanulságot, előnyösebb lenne a stadionokat vizespoló versenyeknek szentelni. teszem hozzá sirbatesz kedvéért, hogy persze csak szerintem.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Pénz, kövérség, Gyurcsány – interjú Vadai Ágnessel

A DK képviselője szerint Gyurcsány Ferenc nem az MSZP illegális kampányfinanszírozásról beszélt, csak jelzett egy problémát. Vadai felül tud emelkedni Juhász Péter kijelentésein is, és pártjával együtt egy politikailag unalmas országot szeretne.

magyarnarancs.hu/belpol/penz-koverseg-gyurcsany-interju-vadai-agnessel-87041
Jó reggelt, szép napot mindenkinek!
@bella _ciao: hülyevagy! Vizilópólóban vagyunk a legnagyobb ászok! :-)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: te vagy a bolond! az ászok a pincében van a hordó alatt. legnagyobb ászok -meg gondolom- a legnagyobb pincékben vannak. még ezt se tudja. egy nyúl, aki csak a répájára gondol.
@bella _ciao: Ne ászkálódjál már itten néköm, mert hordódba akonámat bévágom:-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
a zorbán mikor megy eldolgozni egy sajtoló automata kezelőjeként
HUF85000/hó bérért szabaccság nincs, betegség nincs, kedvezmények nincsenek, robot van

brühüyyy

szeretném látni amint sajtol
@rodeo36: Te ennél abból a sajtból, amihez ez hozzáér? Már a vándorszellemilepra sem riaszt? :-)
Amúgymeg vizionalista vagyok... elképzeltem Orbánt, ahogy a böri konyháján kiskocsival ő a sajt-toló:-)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: :) aljas rágalom... egysoros a jermyn streetről... a csillogó gomboknak nem tudnának ellenállni...:))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Hát amit a főnöke rittyentett legutóbb, az nagyon nem volt az.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: ameg mi? barnító spré? lefújod vele magad, oszt megint nyúl leszel? csak azt hiszed. maximum egy agyon szoláriumozott aszfaltmókus.
@bella _ciao: Félfutóbolond! Essetunni: A tanninbraun, az idejekorán (2010-ben)-kikeresztelkedett kalotaszegi zsidó rabbi (Braun bácsi), vincellérré avanzsált rezsiharcos EU támogatott tulajdonosának, Viktor által megsüvegelt és szalagátvágott pincészetének, karácsony Idusánan kifejtett kannás veresbora:-) Leginkább Sopron környékén fellelhető ritkaság, a Lőrék környékéről.
@sírbateszezazegész: Szóval egy sima golfzakó:-) Erre vagy annyira oda? :-) A Bond streeten tényleg a kukából lehet ilyeneket előrángatni. És a többségük le sincs hányva:-)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
én messze elkerűlnék bármit amihez ez közelít...

de a sajtolásnak semmi köze a sajthoz...

csak, hogy a tréfa teljes legyen

brühüyyy
@sírbateszezazegész: Természetesen az információkat a low-cost supermarketekben beszerzett 10 fontos egyenízértékes szendvicsek rágicsálása közben szereztem:-))
öööö ??????????? :O :O

Varga: Kockázatos Matolcsy programja
Hosszabb távon nem kellene fenntartani, beleesnének az előző kormány hibájába.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2013%2F10%2F17%2Fvarga_kockazatos_matolcsy_programja%2F
@rodeo36: Elárulom Néked a nagy titokot: alapvetően gépész végzettségem van, ráadásul akkor nagymenő szakmában. Szerszámkészítő lakatos. Van fingom az illesztésről és a sajt-tolásról:-)
@sírbateszezazegész: Nemmellesleg, tudod, ez AZ a szendvics... a kicsi baguettre kent margarinra helyezett szeletelt uborkadarabos:-))
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: pedig szűkösebb napokban jól jön a már előre feldolgozott táplálék...:) különben csak azt teszem, mit a ner vezetői, bár előttük járok, mert ők a szubkontinensen keresnek befektetőket, én meg már az atlanti térségben fektetem be szerény tőkémet az arra alkalmas projektekbe, s ismertetem meg az itteni érdeklődőket az új és a jövőbe vezető technológiákkal, mintegy transzferálva azokat mindennapjaikba...:)
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: nem tudom, mit mondjak:)... sikerült az egypoundos boltban is adakoznod a triangle-sandwich-mékereknél??... ezért nincs moon pénz, paripa, fegyver, mer az ilyenek csak horgyák ki a pízt az országbú...:))
@sírbateszezazegész: bacod allássan, és eztet igy nekünk pacekba, nekünk szegények akik agyrokkantunk a nertől, ehh olyan vagyol...
Értemmár vérnyúlmókusunk meghasonlódását :D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: én ezt az indiai dolgot még mindig nem értem... jelenleg az egyetlen piacképes terméke a moi gazdaságnak a letelepedési kötvény... milyen területre akarnak ezek befektetőt... munkabérben fognak versenyezni a bangladeshiekkel, vagy punjabbal?... magyarázza mán el valaki, de komolyan:)
ennyi:

Magyarország búcsút mond Közép-Európának

Nagyon erős divergencia kezd kialakulni a régióban. Egészen más pályán halad a lengyel gazdaság, másképp tükröződik ez a napi lehetőségeiben is, mint például a régió déli részében, például Horvátországban, Szlovéniában, Romániában, vagy Magyarországon - mondta Seres Béla, a Deloitte pénzügyi tanácsadási üzletágának ügyvezető partnere a Budapest Economic Forum 2013 konferencián csütörtökön. Hazánk kezd elválni a régió északi, gyorsabban növekvő, gazdaságilag egészségesebb részétől. Románia, Szlovénia, Horvátország is hasonló helyzetben van, a perifériához közelítünk.<<<<<<<<<

hvg.hu/gazdasag/20131017_Magyarorszag_bucsut_mond_KozepEuropanak
@sírbateszezazegész: Most jön a mélyütés:-) Tudtad e, hogy 1562 óta Windsorban, alanyi jogon ingyér lakik egy cigánycsalád, közvetlenül Bözsinéne nellett. Mert valamelyik ősük, Henrik lóvát jó időben, jó helyen megpatkolta, ahelyett, hogy ellopta vón. Nem e akarod őket esetlegesen téliszállás-ügyileg meglátogatni? :-)) Ehetnél naponta skót heggiszt, tavipisztráng maradékot, esetleg pie-t, vagy fishendchipszet, netán a híres angol bornyúcsontból főzött angolkocsonyát... de nem is kotlettnyeleskedem tovább :-) Tobábbi ételjavaslatom: a brainstorming:-)
@sírbateszezazegész: Láccik, nem élsz mindennapjainkban. Jelenleg a páriák kiárusítása folyik nagykeráron... csal elfelejtette megmondani kisnagyurunk. itten a Szent Teheneket, kivéve Schnellcici úrelvtársnől, és kacagógerle Morvai Hisztinát, valamint Lábgomáspelczné Varnyasi Ildikót, le szokokták vágni.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Három év?
Utána néztem:

Orbán Viktor évértékelő beszéde (2004. február 11.)
A pénzalapú gazdaságból úgy tűnik, két szereplőt megpróbálnak kihagyni: az embert és a munkát. Az ilyen gazdaság szükségszerűen embertelen, pazarló és végső soron terméketlen. Nekünk újra az emberséges, munkára épülő, tehát értékteremtő gazdaságban érdemes hinnünk, mely nem a szegénységet növeli, hanem a biztonságot. Mindenekelőtt tehát vissza kell adni Magyarországon a munka becsületét.
[>>>]
Munkaalapú gazdaságra van szükség ismét.
[>>>]
Véget kellene vetni a gyakorlatnak, hogy mindig azoktól vesznek el, akiktől azt várják, hogy fizikai és szellemi munkájukkal, vállalkozó kedvükkel, erőfeszítéseikkel felemeljék az országot.
www.gondola.hu/cikkek/33057

Karim Jacques Ellul: Ahogy a hívő ember jócselekedetein keresztül biztosíthatja a maga számára azt, hogy a túlvilágon a paradicsomba jut, és ahogy a deszakralizált világ lakója munkáján keresztül próbálja meg a földi boldogságot elérni, úgy a "tudástársadalom" munkásai tudásuk által biztosíthatják a maguk számára az információs gazdaság termékeinek tetszés szerinti fogyasztását.
A tudástársadalom mítoszát - miként a másik két mítoszt is - legalább három szférának állhat érdekében fenntartani: a politikának, a gazdaságnak és a tudománynak.
www.pointernet.pds.hu/ujsagok/evilag/2003/01/evilag-04.html
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "Gyurcsány örök életében hülyeségeket beszélt"

Igen és ez a jövőben sem fog változni. :)
@tristen2005: tegnap hallgattam a rádióban, hát folyamatosan taplósodik ő is
bréééé king!!!!!
/a sok beszippantott mandineres miatt nincsenek kétségeim/

Matolcsy György milliárdos unokatesója állhat a Vs.hu mögött

Lehet, hogy Szemerey Tamás, az egyik leggazdagabb magyar pénzeli az új online híroldalt. Ez lesz a fideszes Index? Én kizártnak tartom. Ismerd meg a magyar Ewing-klánt!

cink.hu/matolcsy-gyorgy-milliardos-unokatesoja-allhat-a-vs-hu-m-1446936088/@szilylaszlo
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője: gondolkodtam azon is, de könnyebb szívvel indulnék neki, ha sengeniek lennének azok is... mútko is vagy két órát kvaterkáztam velük mire megértették, nagyon szerény és visszahúzódó vagyok, úgy állok a termelőtevékenységhez, hogy más is biztosan hozzáférjen... szerintem a végén az ezzel való alaptalan gyanúsítással szembeni elementáris felháborodásom volt, mely meggyőzte őket arról: ez tényleg csak a belső fogyasztást fogja itt növelni:)... még a smaragd-szigeten gondolkodom... vagy még, mint a hispán-félsziget egyesítője, ott számíthatok hálás fogaztatásra:)
@Fabius: :D

0:29-től papcsákónak látszó biodiszlet :D

Papacsák Ferenc interjút adott a Heti Válasznak.

Ön nem megy évnyitókra beszédet mondani?

Nem. Szerintem az bensőséges ünnep, nem politikusok felvonulási terepe.

444.hu/2013/10/17/papcsakot-odahamisitottak-egy-tanevnyitora/
Félrenézőpont után, egy kicsit más:

Ipsos: Kicsit feljebb jött az ellenzék
A MSZP támogatottsága 14-ről 16 százalékra nőtt, kicsit jobb az Együtt-PM és a DK eredménye is.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F10%2F17%2Fkismervu_ellenzeki_erosodest_mert_az_ipsos%2F
@sírbateszezazegész: Te kis perverz... Még hogy fogaztatás... Ali El Debaszna a szuahéli emír, nemmellesleg a Courdobai nagymecset meghízott őrizője, már a hír hallatán is csadorba öltöztette és szerájba költöztette nagyszámú és fogzásra alkalmatos feleségeit:-) Itten Te már csak eunuchként jöhetsz számba:-)
Magyarisztán. :(

"Ma egy olyan adósnál jártunk, aki képes lett volna kifizetni a tartozását. Konkrétan a kezében tartotta, de még ez sem érdemelt senkit, így is utcára dobták a családjával együtt."

www.youtube.com/watch?v=ohq4dBvYbhY
szarni bele:

Aszteroida ütközhet a Földnek 2032-ben

Krími csillagászok felfedeztek egy körülbelül négyszáz méteres aszteroidát, amely 2032-ben nekiütközhet a Földnek – közölte csütörtökön az ukrán és az orosz média.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Ehhehhe :-D

(indítsd el a videót és 0:28-nál álltsd meg. Ferdinandy és Papcsák egymás mellett, az arcuk és testtartásuk mindent elmond a viszonyukról)
@Dr. jenőke (jenőke):

"Munkaalapú gazdaságra van szükség ismét." (orbábviktor)

nekünk meg

1.) 1 fő normális, becsületes, jó eszű miniszterelnökre,
2.) 1 szakértői, korrupció mentes kormányra
3.) egy teljes garnitúra korrupciótól mentes, ésszel rendelkező, írni-olvasni-érteni képes országgyűlési képviselőre
4.) 9,9 millió normális, átlagos intelligenciával rendelkező állampolgárra van szükségünk. állampolgárságot igazolni csak anyakönyvi kivonattal lehetséges, számlával, pénzátutalási bizonylattal kizárt.

pályázatokat az "Enyves kezek, szennyes lelkek nélkül" jeligére várjuk, miniszterenlökért házhoz megyünk, képviselők jöjjenek tömegközlekedéssel (hív a vasút, vár a máv, ha mégse, ott a VOLÁN)szabadjegy nincs!; a választóknak szárnyakat ad a lelkesedés.
köztársasági elnöknek ne jelentkezzenek, egy trodat típusú "Szentkorona" feliratú névbélyegzővel helyettesítve. a bélyegző kezelőjét népszavazás útján választják a 4, pontba foglalt nyulak, mókusok, cirbik, bolik, sírok, nem sírok, rodik és tettestársaik, és a többiek, valamint mindazonáltal.

postacím és gyülekező:

Bp. XVII. Zsák ucca 1.
@Fabius: balra tőle, a kitoltam a székem az Ferdinandy? csak mert nem vagyok naprakész fizimiskában :D
@sírbateszezazegész:
Feltetted a kérdést, hogy mi a fenét keresünk mi Indiában, hozzátetted, hogy komolyan kérdezed.
Szót fogadtam - ha nem is tőlem várod a választ, és ha? - utána néztem.
Mit ne mondjak, nem vagyunk kispályások. Nem ám tevékről és szent tehenek importjáról van szó.
/Helyes, van itthon belőlük./
Ime: Űrtechnológiai megállapodás jött létre.
Az indiai Mars-program földi kiszolgálásához magyar cég szállít műszereket. Ezen kívül transzformátorokat és nagyfeszültségű gépeket is exportálni fogunk.
Mumbai és Budapest között közvetlen légijáratunk lesz Dubajon keresztül.
És egy farkinca a végéra, 200 indiai diákot fogadunk az egyetemeinken.
Boldog vagyok. Megismervén a megállapodás részleteit, egy valóságos nagyhatalomnak érzem az országot.
Ezek a szavak lenyűgöznek: űrtechnológia, közvetlen légi járat.Ez a kis földi kiszolgálás zavar egy kicsit, nehogy csupán bérmunkát vállaljunk, az olyan snassz.
Azért vettem a fáradtságot, mert te is szereted az angol szövetből készült öltönyöket, mint apukám, minimum 80%-os gyapjútartalommal. Na meg más egyébért is.
@jaegtoer:
A 4. pontban csak hímneműeket soroltál fel a normális, és átlagos intelligenciával rendelkezőknél az itteni garnitúrából.
Jelölni foglak a Vak Komondor díjra, aztán díszeleghetsz Balog, Varga és más nőverő társaságában.
@Mariann19:
"Az indiai Mars-program földi kiszolgálásához magyar cég szállít műszereket. "

"Ez a kis földi kiszolgálás zavar egy kicsit, nehogy csupán bérmunkát vállaljunk, az olyan snassz."

ezt úgy kell érteni, hogy az indiai ürközpont udvarának a takarításában és rendben tartásához kapunk lehetőséget. seprűt, porszívót vihetünk, a közmunkások adják ehhez a személyzetet 47 ezer HUF-nak megfelelő rúpia + 20 globus konzerv természetbeni juttatásért. a vállalkozó szellemű közmunkásokat Dubaj-ig viszik a menetrendszerű járattal, onnan úszva juthatnak el Bombay-ig öööö Mumbai-ba...
Lapátot vinni nem kell, azt ott kapnak...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Nézd meg jaegtoer alias jégtörő 13.17-kor írt hozzászólásából az utolsó két sorban szereplő felsorolást.
@Mariann19:

a 4. pontban állampolgárokat jegyeztem, mivel fogalmi és értékrendszerem szerint ebbe nem csak férfiak, hanem a nők is beletartoznak, annál is inkább, mert az állampolgárnő külön említése az AI rosszallását kiválthatta volna, hogy burkolt dísz kriminációt alaklmazok a női hölgy embertársaimmal szemben.
A másik lehetséges és megkülönböztetésre okot adható kitétel, nevezetesen az átlagos intelligencia említése a teljes egyenjogúság jegyében került említésre, mert a férfiakat nem akartam hátrányos helyzetbe hozni, ugyanakkor voltam annyira merész és bizakodó, hogy a nők félelmet keltően magas intelligenciájukkal belátják, hogy felesleges hivalkodniuk kiválóságukkal, úgyis felfogja minden értelmes férfi, hogy a nők nélkül semmire se jutnak, és nők nélkül szart se ér az egész felhajtás.
OFF: Úgy látom a keleti nyitás jegyében pár iráni bíró is elvégezte a Fidesz kommunikációs tanfolyamát:

"Az elítélt jelenleg kórházban van, a bíróság állítólag úgy határozott, hogy újraakasztják, amint „egészségi állapotát az orvosi személyzet kivégzésre alkalmasnak ítéli″.
index.hu/kulfold/2013/10/17/tulelte_a_kivegzest_ujra_felakasztjak/

Az ember, akinek az orvosi ellátására azért költenek pénzt, és kínozzák ezzel a családját, hogy gyógyultan megölhessék.
@jaegtoer: @Mariann19: tegnap linkeltem néhány indiából származó gazdasági hírt, hát ők sem vannak valami jó bőrben gazdaságilag sem. Nem velünk lesznek kisegítve az biztos.
@jaegtoer:
Beszélni kéne Szíjjártóval, hogy tegyen ajánlatot az indiai hagyományokra épülő energiaszektor létestésére.
Az élő munkát mi adjuk szerény 47.ooo.-Ft/nap/fő
díjazással.
A létesítés technológiája megismerhető Ignácz Rózsa Bengáli tűz cimű regényéből, mely forrásból megismerhető, hogyan kell összegyűjteni a tehénszart.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Jó, India nem egy szárnyaló gazdaság, de fejlődő képes, mióta Indira Ghandi leredukálta az évi 4 hónapig tartó vallási ünnepléseket rövidebb időtartamra.
Viszont informatikában egész jók, ahogy olvastam.
@Mariann19: akik jók voltak, azok nagy része már nyugaton van ott is
@jaegtoer:
Most már mosakodhatsz a női nem értelmi szintjének magasztalásával, kimutattad a fogd fehérjét.
Mégis örülök, mert jövőbeni parázs vitáinkban jól fel tudom használni mindezt ellened.
Hogy kedvenc szófordulatoddal éljek: Kac
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Igen, akik jók voltak, főként az USA-ban kamatoztatják éles elméjüket.
Ott sincs visszatartó körülmény az elvándorlás ellen.
@Mariann19:

ájszíííí, leesett. a nevesített felsorolás.

Mint már említettem volt nem szoktam az itteni kommentelőkre férfiként vagy nőként gondolni, hanem kibercimborákra és és fegyvertársakra, vagy esetlen színesvéleményűekre.

ez esetben is áll az előbbi, hogy olyan hülyén veszi ki magát a kibercimborina, vagy kibercimoranő, esetleg fegyvertársnő netán szinesvéleményűnő végső esetben színesvéleményűvő...

amennyiben a nicknevesítésű felsorolás szúrt szemet, erre azt tudom felhozni, hogy sörvedelési asztalaláig attitűd kiteljesítési önmegvalósító rekreációs projektben valóban nem jutottak eszembe a sem a nők sem az itt feltehetően nőnick ill nicknő fél és egész istennők mert idealizmusom nem teljesen alaptalan képzete szerint ez esetükben nem lehetséges, bár némely nőnapon más feltehetően fondorlatos megtévesztés áldozataként konstatálhattam, hogy nemcsak férfiak számára túl keskeny az utca, de ettől még nem érzem feljogosítva magam arra, hogy nyilvánvaló és túlzó általánosításokra ragadtassam magam, mint ahogy egy nicknévből sem állapítható meg senkinek sem a neme, sem a neve, valamint az sem, hogy péntek 13-án seprűre pattan-e, avagy biciklire.
ha kétségeidet nem oszlattam el, úgy tovább és újra gondolom a további opciókat.

Hogy ne kerüljem ki esetedre, személyedre vonatkozó konkrét utalást, erre azt tudom további mentségemre felhozni, hogy amint azt bizonyára észrevetted, a nickeket többesben használtam, és ugyan benne volt a fejemben és már itt volt az ujjam hegyén a mariannok, de mivel a nicked végén van egy 19-es, ezért zavarba jöttem, hogy "eztígyhogy" és egyáltalán meégsem tehetem, hiszen olyan egyedi és megismételhetetlen vagy, hogy teccik nemteccik ezt nem tehetem meg. szóval nickválasztásoddal te Magad akadályoztad meg, hogy egy felsorolásba belevehesselek.
ezahelyzet.
@Vérmókus, a Maghrebi Mogyorózabálók Őrizője:
na akkor "rokonok" vagyunk...én meg autóipari szerkezetekben

brühüyyy
@jaegtoer:
Hűha!
Lehet, hogy ez is elég lenne pillanatnyi pozitív
értelemben vett megrőkönyödésemhez, mert levegőt is alig kapok ettől a sziporkázó választól, nemhogy szavakat. Pedig tudok dumálni néha.
Pár sorban képes voltál összesűríteni jelenlegi fizikai léted jellemzőit, véleményalkotási szempontjaidat, nőkkel kapcsolatos filozófiádat, a blog résztvevőinek nacionáléját illető besorolásodat. Még leírni is sok a szempont.
Na és az utolsó megállapításaid....
Minden megbocsájtva!
@Mariann19:

"Mégis örülök, mert jövőbeni parázs vitáinkban jól fel tudom használni mindezt ellened.
Hogy kedvenc szófordulatoddal éljek: Kac "

demégmennyire kac!:D

fogam fehérjének emlegetése és az esetlegesen kilátásba vetített érvelési taktika felfedése nem rettent el, mert eddigi tapasztalatom szerint nem annyira szegényes az eszköztárad, hogy egy ilyen -gyengeségre utaló vagy azt palástolni szándékozó- megoldást alkalmazz valós vagy vélt igazad alátámasztására, annál is inkább, mert ezzel saját értékrended alapjait rendítenéd meg.
@Mariann19: te provokáltad ki ezt a cunamit ;)

egy kis gondolat kísérlet más vonulaton:

A nyolc magyarországi nagybankból kettőt vagy hármat öt éven belül el fog adni a tulajdonosa, de a bankrendszer többsége nem kerül magyar tulajdonba – erre szavazott a Budapesti Gazdasági Fórum jórészt bankárokból, vagy más pénzügyi intézmények szakembereiből álló közönsége a Portfolio.hu által szervezett konferencián. Szó volt hitelezési fordulatról, kiszámíthatóságról, és a jegybank által indított növekedési hitelprogram kockázatairól.

www.origo.hu/gazdasag/20131017-a-bankok-turelme-el-fog-fogyni.html?sec-3
@Mariann19: szia:) megtisztelsz a válasszal:)... ez is valami, amit sikerült megtudnom tőled, csak valamiért egy picit nem bízom abban, hogy minden a legjobban valósul meg... nem is értem, miért... mondjuk a wizzairrel kezd a hócipőm telelenni, ténykeg kiváncsi vagyok ki kapott a részvényekből...
Mégegyszer köszönöm:)
@jaegtoer:
"Egy ilyen valós vagy vélt igazad alátámasztására..."
Ez a "vélt" kifejezés az eb sírhantja.
Mi lesz, ha a vitában a kőkemény érveid előtt meg kéne hajolnom, és ez nem lenne részemről elegáns.
Akkor fogom elővenni a buta nők módszerét, átmegyek mártírba, és döntő érvem az lesz, hogy mindíg is nőgyülölő voltál.
Aztán ennek az ellenkezőjét bizonygatnád oldalakon keresztül, arról, hogy a vitában veszítettem, elterelődik a figyelem.
Mégis azt mondod, hogy ne tartsam rezervába ezt a harci cselt?
@sírbateszezazegész:
A Wizzairrel én sem vagyok képben, próbáltam utána nézni, de valahogy olyan érzésem van, hogy hiányosak a rendelkezésre nyújtott, nyilvános információk. Hipotézisekre meg nem szerencsés véleményt alkotni.
Az indiai megállapodásnál érdekelne, hogy megvannak-e már a hazai versenyszféra szereplői, amelyek a tevékenységeket elvégzik a majdani exportra.
Ugyanis hasonló megállapodások már voltak afrikai, indo-kínai , arab országokkal, de valahogy nem láthatóak a hazai teljesítések.
Mindíg szívesen beszélgetek veled én is.
@Mariann19:
hmmm

A Lufthansa elhúz Pestről, mint a vadliba
lufthansa

És átteszi a regionális központját Bécsbe.

444.hu/2013/10/17/a-lufthansa-elhuz-pestrol-mint-a-vadliba/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Nagyobb összegben mernék fogadni, hogy te is Gyuris Dániel véleményét minősítetted kiváló, összefoglaló és lényegi megállapításnak:
"A bankok türelme el fog fogyni a tulajdonosoknál, legyen az anyabank vagy tőzsdei kisbefektetők tábora, ha középtávon sincs olyan modell, amely mellett meférné egy magyarországi befektetés."
Nagyon sok év fog eltelni, amig nálunk egy egészséges bankrendszer fog működni.
Az eladósodott lakosság hitelezési aktivitása holtponton van, a kormány a növekedési program keretében az MNB-től bepumpál 2.000 mrd-ot, de ez csak halvány hitelezési jeleket jelent.
Különösen annak fényében, hogy a 2.000 mrd 60%át a korábbi, kedvezőtlen hitelek kiváltására használták fel.
A bankok kivonulása hű keresztmetszete lesz az egyéb befektetők várható kivonulásának.
@Mariann19: nyertél, és Puszitával jól meg is egyeztünk, hogy a bankokból jövő információk okán, amiket rokonoktól szereztünk mind a ketten, igen csak setét pénzügyi és gazdasági kép sejlik fel a nem is messzi távolból.
a választási megfigyelőkben bízóknak, sok sok szeretettel:

"Súlyos hülyeség" - választási turistákként utaztak az EP-megfigyelők

A European Voice uniós ügyekkel foglalkozó brit hetilap szerint csorbát szenvedett az Európai Parlament (EP) jó hírneve mint a demokrácia letéteményese és őrzője, mert az uniós parlament több képviselője is kesztyűs kézzel bánt az októberi azeri elnökválasztással.

hvg.hu/vilag/20131017_sulyos_hulyeseg__valasztasi_turistakkent
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Lufthansa! Még ez is!
Az ország egy rrésze külföldre menekül, a külföldi befektetők átlényegülnek vadlibává és ékalakban elhúznak.
Csupán mi maradunk itt, a nemzeti érzéstől áthatottak, mint a japán katonák a II.vh-ban, a magány erdejében.
@Mariann19: csodálkozol?

Végtelenített árfolyamgát jöhet
A bankok javaslatait lesöpörheti a kormány, rögzített árfolyam, elengedett tőketartozás jöhet.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2Fbankesbiztositas%2F2013%2F10%2F17%2Fdevizahitel%2F
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
"Abankok javaslatait lesöpörheti a kormány."
Úgy tűnik, hogy bankok most már nemcsak vonakodnak a megoldásoktól, hanem ellenállnak is, és ehhez bátorítást kapnak az eu Központi Bankjától is.
Nagy a valószínűsége, hogy az államnak kell lenyelnie az összes terhet. Csak miből?
@Mariann19: nem fogja lenyelni az állam, ugyan az lesz, mint a közmű cégeknél, csak lassabban, na és kit érdekel a zejú, újabb indok a szabadságharcra és az esetleges kilépésre.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

olvastam, de messziről jött vendégem volt és nem is lett volna időm válaszolni, ellenben rémlik, hogy az is írva volt, hogy akkor az előzmények szerint vagy összeomlik India, vagy forradalom lesz, vagy egyéb sorscsapás sújtja őket. ennél többre, rosszabbra, jobbra, balra, egyébre én se gondoltam, ezért magam részéről válasz nélkül hagytam.
@jaegtoer: gondoltam, hogy valami ilyesmi lehetett, meg pontosan én sem emlékeztem :D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: @Mariann19:

sejtésem szerint öregszenek a fiúk és nem csak a valóságérzetük, a látásuk, hanem ezekkel együtt a hallásuk is romlik. könnyen lehet, hogy amikor a bankokról beszélnek -miközben a laptopjukon pornó oldalakat néznek- nem is bankok, hanem bangkok visszhangzik fülükben így mosódnak össze a képernyőn látott dolgok, Bangkok és a bankok s Bangkok híján szívhatnak a bankok.
@Mariann19:

"_ha a vitában a kőkemény érveid előtt..."

akkor van bőven tanulnivalóm, mert szándékom szerint nem kőkemény érvekkel, ellenkezőleg - lágy, simogató, ringató háló szövésével veszem körbe-körbe az ellent addig-addig, amíg nem marad más számára csak annyi, hogy: -kaput. :D
@jaegtoer:
Nem lett volna szabad elárulnod a taktikádat az érvrendszered alkalmazásánál.
Ezek után kétséges, hogy a valóságot adod-e elő, vagy ordas módon, mint egy nagy pók, behálózod a vitapartneredet. Ejnye!
A fiúknak először térképet kéne adni ahhoz, hogy
el tudjanak igazodni, ha arra felé igyekeznének, lehet, hogy a földrajztudásuk sem offé.
A bankokat mindíg megtalálják, de úgy tűnik, valahogy nem nyitnak nekik ajtót a jövőben.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Nem tudom, hogy még milyen mértékű az a teher, amit a kormány a választási győzelem érdekében az ország nyakába varr.
Azt olvasom, hogy csak az adójóváírás kiterjesztése az alacsonyabb jövedelműek javára
230 mrd Ft.
A devizahitelesek egy évre eső terhe is jelentős.
Már ez a két tétel is sötét jövőt jelent, vagy az államadósság növekedését, vagy az ország jövő évtől való elnyomorodását.
@Mariann19:

"_A létesítés technológiája megismerhető Ignácz Rózsa Bengáli tűz cimű regényéből, mely forrásból megismerhető, hogyan kell összegyűjteni a tehénszart. _"

nem is tudom miféle ignác járhatott a fejedben?:DD és milyen összefüggésben?:D

Jaegkiskaes üzenetét tolmácsolom az alábbiakban:

'A Bengáli tűz írója G. Hajnóczy Rózsa, ahol is a G a Germanus nevet fedi, mivel hogy Germanus Gyula első felesége volt. Ő írta egy helyütt, hogy indiai nő miképp gyurta lábával az asztalon a tésztát, s felettébb hatékonynak bizonyult mivel kezei szabadon maradtak s azokkal egyéb munkát végezhetett.
Mivel nem idegen orbánviktortól az a kitétel, és szereti is kinyilatkoztatni: -mi az asszonyok dolga, valamint a vadakat meghitt ájtatossággal gyilkoló semjéntől tudható, hogy asszonynak otthon, s ott is konyhában a helye, különösebb képzelő erő sem kell ahhoz, mi lehetett a látogatás valódi célja.
Itthon persze ez úgy lesz eladva, azaz marketingolva, hogy: Reform és Forradalom a családokban, a magyar nők új utakon.'
@Mariann19:

"Nem lett volna szabad elárulnod a taktikádat az érvrendszered alkalmazásánál. "

a stratégiám a nyílt diplomácián, a nyitottságon alapul, mindazonáltal az őszinte ártatlanság, vagy az ártatlan őszinteség félelmetesen hatékony eszköz. Ha ehhez azt is hozzáveszem, hogy rendíthetetlenül hiszek és bízom beszélgető partnerem szellemi kiválóságában, továbbá nem legyőzni szándékozom, hanem bemutatni álláspontom mögöttes logikai rendszerét, könnyen belátható, hogy nincs semmilyen vesztenivalóm. én nem lehetek vesztes, s az ellenfelem pedig nem lehet legyőzött.

a trollok esete más. akkor jégtőrként funkcionálok. de ez sem titok:)
@jaegtoer:
Tényleg G.Hajnóczy Rózsa volt a könyv szerzője, és igazolván, hogy olvastam a könyvet, hozzáteszem, hogy Rózsa /csak így szabadon/ azért tetette be az asztalt, hogy ne a földön dolgozzon a kajával. Mikor hazament, megdöbbenve látta, hogy az alkalmazott az asztal tetején hétrét görnyedve készíti a kaját.
Helyretéve a szégyenletes hibámat, Ignácz a Róza leányasszony regényt írta, amelyből megismerhettük, hogy Petőfi milyen negatív figura volt.
Lehet, hogy ez az indiai út a magyar nőknek is új utakat jelent, most már nem táncolnunk kell az asztal tetején, hanem tésztát gyúrni az indiai együttműködés jegyében.
@jaegtoer:
"Én nem lehetek vesztes, s az ellenfelem pedig nem lehet legyőzött."
Meggyőztél arról, hogy milyen nemes attitűdökkel indulsz a vitákban.
Ritka ez a stílus, különösen azért, mert nehéz tudomásul venni, hogy a másik jobb nálam.
Én például elismerem, és meg is mondom.
@Mariann19:

"Nem tudom, hogy még milyen mértékű az a teher, amit a kormány a választási győzelem érdekében az ország nyakába varr."

még ők sem tudják. ezért kellett rátenni a lopós mancsukat a jegybankra, földalapra, bíróságokra, ügyészségekre, és mindenre, még arra is, ami nemhogy le van csavarozva, hanem le is van hegesztve. egyedül azzal van bajuk, hogy a szabad, alkotó gondolattal nem boldogulnak. ez egy rajtuk kívül és messze álló dolog. ez lesz a vesztük. akár nyernek 2014-ben, akár vesztenek. Hosszú távon a szabad, alkotó gondolat cselekvő birtokosai lesznek a győztesek. vagy itthon, vagy máshol. "ordító" szegénység mellett nem lehet a harácsolt vagyont sem élvezni, csak ideig-óráig.
@jaegtoer: Ami aggasztó a jövőt illetően, az a várható elszigeteltségből eredő főként gazdasági hátrány.
A külföldi befektetők kiűzésében lesz látható a legnagyobb veszteség. Nekünk nincsenek piacaink, hiába van netán termelői kapacitásunk, és van vállalkozói szándék is, nem tudjuk realizálni a munkánkat.
"Hosszú távon a szabad, alkotó gondolat cselekvő birtokosai lesznek a győztesek."
Igen, ciklikusan, de így volt a történelem során, és így is lesz, mert ez törvényszerűség.
Viszont ha a haladó gondolatokat korlátozzák szándékosan, az egy ideig csupán szunnyad és nem fejlődik. Nekünk még az érési folyamatot is ki kell várni.
Sajnos, igazad van. Hosszú távon.
Hajrá Olga, csak keményen (Szanyi kapitányt is a tökinél fogva, ha kérhetem!:-)!
@Mariann19: roviden, szarban vagyunk, es a szennyszallitok folyamayosan hozzak az ujabb adagot.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): inkább veled, mint rajtad, nem? :D
Szomorú vagyok, most senki sincs akivel szórakozhatnék. :(((
Hát nincs itt egy férfi se?!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: A fiúk a banyában dolgoznak (másrészt: inkább rajtam, mint alattam, súlyelosztásilag! :-)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: mindenkit el kell temetni tiszteséggel. tudod Kutozov marsall.
@Penivaldes: semmit sem kell. Csak valamit tenni kell az egészségünk szempontjából a holttesttel. Tisztesség pedig nem jár csak azért mert meghaltál.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): Ezért lehetek felül, igaz? :D
@Penivaldes: ezzel a közös pont ki is merült. Mármint a náci bűnös és miköztünk.
@jaegtoer:

minden jót az úton, ember! már csak a poklon kell átmenned, és vár az új világ. nem itt, ebben a civilizációban, egy megjavult formájában, mert ennek már annyi; ki fog múlni, mint ahogyan kimúltak elődjei is, és kimúlása lesz maga a pokol. nem, nem itt, hanem egy sarokkal odébb, azaz mögötte, de jóval. tiszteletem.
@riennevaplus:

ez a nem lehetek vesztes, és a vitapartner, vagy beszélgető/írogató társ nem lehet legyőzött verzió nem annyira naivitás mint látszik. azt azért tudni kell, kivel, mikor, hol lehet/kell/érdemes vele élni. kulturált közegben[:)] sok felesleges körtől, fáradságtól és félreértéstől kíméli meg a feleket. de két-három próbálkozást mindig megér... aztán mosdó törölköző..
hogy mennyire pokoli, az úgy tűnik az öszödinél kiderült... de az kristálytisztán látszik, hogy a hazudozások kora lejárt. Most ugyan még vigad és dáridózik és körbefon és fojtogat a szenny és a mocsok, de egyszerűen nem hihetem, hogy az elkövetkezendő évtizedben is ez legyen a trend és az etalon.
@rodeo36:

Köszönöm.

ellenben Te tudod a legjobban, hogy ez a hozzáállás hozta el a kiberbarátságunkat, kerülve és kiiktatva minden sallangot és szir-szart, pántlikát... még Tóta W-nél. nem most volt:)
@rodeo36: :)))

részlet:

Pilinszky János: Bach, – János-passió

Ebben a zenében, eszközeiben, nincs semmi romantika, semmi nosztalgia, semmi árnyék, feleselő dialektika. Semmi keresés: csupa találat! Semmi feleselés: csupán a centrum sodrása, a központ ereje, lüktetése. Mennyország-érv ez a zene, bizonyítéka annak, hogy ellentétek nélkül is van élet, sőt, az ellentétek nélküli életnek lendülete a leghatalmasabb, a “legizgalmasabb”. Klasszikus zene, s aki vonzásába kerül, annak a számára Bach az egyetlen klasszikus, mindenki más romantikus keresőnek hat az ő közelében. Örökös megérkezés ez a muzsika, s ezért nincs benne semmi szorongás, ezért merészel örökké útra kelni. Ahogy Szent Ágoston gondolta az öröklétet: örök útban-lét Istenben. Bach zenéje is: amit elhagy, azt se veszítheti el. A “centrum-zenéje” örökös birtoklás és dicsőséges szegénység egyszerre.
Másik csodája: a fenséges és az intim állandó jelenléte. Váltakozásuk se változatosságot jelent, hanem azonosulást. Ahogy az egyhelyben haladó mű is a legszédületesebb íveket írja le, s a legszertelenebb variációk is ugyanarról szólnak.
A Passió története, drámája soha még ilyen erővel nem jelent meg bennem, mint a János-passió tegnapi előadásán. A zene nyelvén Bach mintha teológiai problémákra válaszolna, a spekulatív elme kérdéseire. Az örökkévaló Istenben miként zajlik le a történelem? A Szentháromság időtlen boldogságában a Fiú-isten drámája, időbe vetett története? Zajlik a passió, drámaian, ahogy senki más tolmácsolásában, s az egész mű egyhelyben lüktet, mintha Isten szívverését hallanánk.

gondolkodom.hu/pilinszky-janos-bach-janos-passio/
és az előző gondolatsor folytatása:

Romantikusan kereső szívünkre induláskor jótékony borogatás a zene, aztán van egy pillanat, mikor elunjuk, kételkedni kezdünk jogosultságában. De Bach nem tágít: e pillanatnyi holtpont után jön el az ő ellenállhatatlan dicsősége. De az a dicsőség már nem is az övé. Mire a passió záró kórusa fölzeng: magát a Fiú által megdicsőített Atyát idézi, vitális istenérv e zene. A végén vagyunk a legbefogadóbbak, a harmadik órában a legfrissebbek. Pedig lényegében az egész mű végig ugyanarról szól, ugyanarról egyre forróbban, egyre időtlenebbül, egyre időtlenebb frissességgel, hogy amit első ütemeiben már közölt velünk, az az utolsókban váljék vadonatújjá. Most akár abba is hagyhatja: örökké folytatódik bennünk dallama. Megérkeztünk az öröklét zsengéire.
Aztán – kifele menet – zárórészekről beszélünk és kompozícióról. De aki csak ezt mondja, az is tudja, hogy itt másról van szó. Tudja és nem fogja elfelejteni többé.

Új Ember, 1963. április 21.
@guma:
a két passió szemléletében különbözik, a János alapján írtak forradalmiak, lángolóak, míg a Máté után írott az meg lírai és attól sokkal fájdalmasabb, mert itt sokkal univerzálisabbá teszi az emberi -anyagai érdekekből elközetett- aljas árulást és ami körülötte lebeg...erre jó az Erbarme dich altária ami ugye h-moll ban van, Berthoven szerint az öngyilkosok hangneme

brühüyyy
@rodeo36:
tudod miért raktam be Pilinszky szövegét?
olyan szépséges "egyszerűséggel", közérthetően beszél a zenéről (mint te), az általa kapott élményről, hogy annak meghallgatására ingerel...
süti beállítások módosítása