Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/2024/04/28/ki-kell-adnia-az-mvm-gazkereskedojenek-hogy-kik-kereshettek-az-orosz-magyar-gaza... (2024.04.28. 17:47) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.08.16. 12:53 Fabius

Ki állítja meg Somogyi Ábelt?

Nálunk forgatják az Expendables négyet. Az aprónál valamivel nagyobb szívás, hogy mindannyian ingyen statiszták vagyunk, akik nélkülözni kénytelenek a gondos tervezés, alapos szakemberek nyújtotta biztonságot ezen a forgatáson. Fő a spontaneitás, a mi részünk forgatókönyve alapján köztünk egy pszichopata balfasz mászkál, és a vakszerencsén múlik ki lesz a rendszerből feláldozható

Nálunk ugyanis az a divat, hogy a bredpitt játékpisztolyait meg az egyetemi gólyafilmes szkájvóker lajost lekapcsolja a TEK, de a pszichiátriai kezelt - tehát tudott dolog, hogy a búrájában zavaros az agyvíz -  simán éles lőfegyverhez jut egy sportorvosi engedéllyel. Kieszeli mekkora móka lenne 22 embert lelövöldözni a francba, lebukik, előzetesben és az igazságügyi elmemegfigyelőben lehúz másfél évet, első fokon elítélik, de - hogy máshogy?? - szabadlábon várja a másodfokot. Aztán egyszer csak bekattan megint, fegyverhez jut, és köszönjük meg a vakszerencsének, hogy a plafont küldte tele golyóval és nem az érintett Meki személyzetét vagy a vendégeit lőtte takaros halomba. 

s.ábel.jpg

Nem sokat javít az összképen, hogy Somogyi Ábel a kezelőorvosánál várta az utána kutakodó rendőröket. Remélem a friss ügyet is elvállaló Futó Barnabás ügyvéd ismét kiáll a nyilvánosság elé, ártatlan bociarccal belemondja a kamerába, hogy nyugi, a bűnismétlés veszélye nem áll fönt, demosmá'téllegigazán, ez az Ábel srác nem egy pszichopata barom, csak egy ártatlan, összezavarodott egyetemista akinek egyszer-kétszer az életében támadt némi rossz gondolata. 

Félve kérdezem, fegyvere vajon honnan lett megint ennek a pszichopatának? Az már a kérdést sem éri meg, hogy elkezdjük firtatni miért nem tűnt ez fel senkinek, se a bűnismétlést lehetetlennek tartó ügyvédnek, se a szüleinek. 

Ettől sokkal jobban érdekelne, hogy a kezelőorvosában vagy az igazságügyi elmemegfigyelő "szakembereiben" hogy alakult ki az a vélemény, hogy az Ábel srác szabadon bocsátható, mert istenuccse nem vesz fegyvert a kezébe? Mert az van, basszátok meg, hogy szakmából nullásra vizsgáztatok mind, és ideje hálaimát mondani védőszenteteknek, Mázlinak. Továbbá érdekelne még az is, hogy ha ti nem, akkor vajon ki a lófasz fogja megállítani Somogyi Ábelt? 

990 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr685463514

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Meg kell állítani Ábelt? 2013.08.17. 09:38:27

A Varánuszon azt taglalja a szerző, hogy az ilyen "pszichopata balfaszokat" csak a balfék kormány miatt nem zárják be. Kedves Fabius, hatalmasat tévedsz! Az, hogy S. Ábelt büntetőjogi felelősségre kell-e vonni, nem kérdéses. Csak ahelyett, hogy m...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Honnan szerzett magának fegyvert..?
de hiszen aszonta a sandri, hogy két hét alatt rend lesz!

Vajon kikre értette?
Szóval mindenki hülye, a rendőrség, a bíróság, az orvosszakértők, mert varánusz már az elején tudta, és örökre lecsukta volna.

Szép náci filozófia, a gondolatrendőrséget mikor fogod követelni?
@különvélemény: előkészület és időben lekapcs, most nem célzott lövések, miért kell megvárni amíg valaki meghal?
@különvélemény:

"A férfi az eljárás során egy év nyolc hónapot töltött előzetes letartóztatásban, illetve az igazságügyi elmemegfigyelő intézetben, ám 2011 novemberében kiengedték. Futó Barnabás, a férfi ügyvédje akkor az Indexnek azt mondta, a Fővárosi Ítélőtábla azért helyezte szabadlábra védencét, mert „semmiféle bizonyíték nincs a bűnismétlés veszélyére”."
@különvélemény:

Követelni semmit nem fogok.

Kívánni legfeljebb.

Azt az egyet, hogy ha Ábelnek legközelebb szabadlábon rossz napja lesz, te légy az első aki szembe jön neki.

Faszkalap.
Érdekes ez a dolog. Ha mindenképpen ölni akart volna a gyerek akkor simán megtehette volna.
Az iskolai mészárlós tervet sem nagyon titkolta, mintha direkt le akart volna bukni.
Persze ettől még bármikor lehet az, hogy meggondolja magát és nem a levegőbe fog lőni.

De hogy nem totál százas a srác és nem bíznám rá a kisfiam hogy vigyázzon rá az tuti.
@Fabius:

Láttál már riportot sorozatgyilkos azonosítása után a szomszédok véleményéről?
90%-ban az szokott lenni, hogy ilyen rendes, meg olyan segítőkész, meg amolyan kedves embernek ismerték meg.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Igen és? Volt bizonyíték? Nem. Ennyi.
Persze utólag mindenki nagyon okos szokott lenni.
@Baldrick68: Valószínűleg csak meg akarta mutatni, hogy ha kell, akkor van töke ahhoz, hogy meghúzza a ravaszt.Azt akarta, hogy tiszteljék, mert a sajtó alapján egy olyan kép alakult ki róla, hogy egy nagyszájú senki.Bántotta a büszkeségét, hogy nem vették komolyan, ráadásul az utóbbi időben a média sem foglalkozot vele.Szóval vágyott a figyelemre
hmmm... és ezt hová sorolnátok, ha már betegek futkároznak fegyverrel az utcán?

A devizahitelek miatt tüntetett együtt a HaHa és Koppány Csoport

hvg.hu/itthon/20130816_A_devizahitelek_miatt_tuntetett_egyutt_a
@különvélemény:

Láttam, de ettől még a rendszer szar.

- Alapnak kéne lennie, hogy pszichiátriai kezelt ne kapjon éles lőfegyverhez engedélyt.

- Alapnak kéne lennie, hogy a pszichológiai alkalmasságot ne egy sportorvos döntse el egy laborvizsgálat és EKG alapján.

- Alapnak kéne lennie, hogy legkésőbb az ügyben szereplő egymástól független pszichológiai szakemberek felismerik, a bűnismétlés veszélye fennáll.

Annak is alapnak kéne lennie, hogy egy Ábel ne juthasson fegyverhez félóra alatt, de ezt hagyjuk. Gondolkodjon rajta Pintér.
@sírbateszezazegész: "te mit javasolsz? "

Én?
Azt, hogy meg kellett volna figyelni az idiótát, ezt elmulasztották, viszont a posztban ez nincs megemlítve, mindenki más viszont igen.

De sokat ne várj egy olyan blogtól, amelyik ezt írja:
"bredpitt játékpisztolyait"
Előtte meg ezt:
"Bodnár Zsolt hangsúlyozta: a fegyvereket a magyar jogrend szerint nem hatástalanították. Ezt a sajtótájékoztató után éleslövészeten mutatták be."
@különvélemény: igen, és a szomszédok véleménye számít a bíróságon, mikor arról döntenek, szabadlábon védekezthet-e továbbra is.
egy pszichiáternek azért illene az ilyent előre látnia.
@Fabius:
Szerintem most nem kapott engedélyt, és én nem tudok róla, hogy törvényes fegyver törvényesen volt nála.

"Alapnak kéne lennie, hogy legkésőbb az ügyben szereplő egymástól független pszichológiai szakemberek felismerik, a bűnismétlés veszélye fennáll."
Nem egzakt tudomány, ha egy őrült mellette IQ-s is, simán átveri az összes szakértőt.

"Annak is alapnak kéne lennie, hogy egy Ábel ne juthasson fegyverhez félóra alatt, de ezt hagyjuk."
Ja, de sajnos ezt egy országban sem tudták még megoldani.
@bella _ciao: "egy pszichiáternek azért illene az ilyent előre látnia."

Az orvosnak is illene helyesen diagnosztizálni, a tanárnak rendesen tanítani, a rendőröknek elkapni a betörőt, stb...

De ez nem csodaország.
Hogy ki állíthatja meg ?
Hát természetesen egy mesterlövész, miután célkersztbe fogja.
@különvélemény:
"Az ügyészség vádirata szerint a fiúban először 2008 tavaszán, a finnországi, németországi és amerikai iskolai mészárlások híreinek hatására merült fel, hogy lőfegyvert szerez, és az egyetemre berontva több diákot megöl, majd saját magával is végez. Elkezdett készülni a terve megvalósítására: belépett egy lövész sportegyesületbe, hogy fegyvert szerezzen, és 2009 áprilisában gázpisztolyt és gázálarcot is vett. Miután megszerezte az ehhez szükséges engedélyt, egy 9 mm-es Parabellum maroklőfegyvert vásárolt. Egy búcsúlevélben és a blogján is írt a terveiről, míg végül csoporttársai értesítették a rendőrséget."

"A vádhatóság szerint az egyetemista édesanyját és nagyanyját rendszeresen bántalmazta. 2006 szeptemberében a nagyanyját annyira megverte, hogy súlyos egészségromlást okozott az asszonynak, az ügyészség ezért emelt vádat a fiú ellen testi sértésért is. 2009 decemberében a lakásuk bejárati ajtajának ablaknyílásán keresztül egyszer kilőtt egy gázpisztollyal."

www.origo.hu/itthon/20130816-a-gyorsetterem-plafonjaba-es-a-levegobe-lott-egy-ferfi-a-budapesti-moricz-zsigmond-korteren.html

Egyéb kérdést okoskavélemény?
@különvélemény:
Ennek is kicsit jobban utána kéne nézned. De a szövegben benne van a lényeg: "a magyar jogrend szerint" nem voltak hatástalanítva a kellékfegyverek, más állam előírásai szerint meg igen.
@különvélemény:

...és mit várjon attól a kommentelőtől, aki csak félig idéz:

"A lefoglalt fegyveres ládákban lőszert nem találtak a TEK munkatársai – mondta Hajdu János."
@Bakter:
Ennek mi köze ahhoz, amit írtam?

Nem mellesleg közölném, hogy az ügyészség a vádló, az ő szava pont annyit ér, mint a védő szava, a végszót a bíróság mondja ki.
Tehát téves elképzelés a vádiratból tényeket leszűrni. Ez csak a blikkben menő.
@különvélemény:

Aha.

Szóval az Ábel gyerek annyira zseniális, hogy szépen sorban mind átbaszta az összes őt vizslató pszichológust 2006-től.

Na persze.
@Fabius:
"a) lőfegyvert vagy lőszert engedély nélkül készít, megszerez, tart vagy forgalomba hoz,
b) a lőfegyver vagy lőszer készítésére, megszerzésére, tartására vagy kereskedelmére vonatkozó engedély kereteit túllépi,"

A VAGY nem egyenlő az ÉS-sel, de ezt nyilván te is tudod.
Ilyenkor csodálkozom, hogy:
- akiknek a börtönbe kéne vonulniuk rendőrnőt ölnek,
- akik tömeggyilkosságot követnének el jól kiposztolva, azok tovább birtokolhatják az éleslőfegyvert,
- akik milliárdokat sikkasztanak, mindenkit szabadon kioktathatnak,
de a hülye cuslág meg meg hány éve ül illegális zsebpénz elköltés miatt.
(A fenti felsorolás gondolom még hosszan folytatható lenne.)
@Fabius:
Nem.
Direkt engedték ki, hogy lövöldözni tudjon.

Na persze.

Nem értem mit akarsz bizonyítani. Hazudtak a szakértők?
@különvélemény: Mer a szomszédok állítják ki az elmeorvosi szakvéleményt, mi?
Idiot.
@különvélemény:
Azt írtad, tudomásod szerint nem lehetett nála törvényesen fegyvert. A cikk bizonyítja, hogy igen, lehetett, és volt is.
Azzal védekeznek, hogy nem állhatott fenn a bűnismétlése veszélye. Hát aki már korábban is kilövöldözött az ablakon, és félholtra verte a saját nagyanyját, az a későbbiekben sem fog megváltozni, igen jó eséllyel "bűnt ismétel".
Tehát qrvára nincs igazad, hogy csak most okoskodik mindenki utólag. Volt előzmény, ami alapján ezt a korcs gyökeret indokkal minimum zártosztályon lehetett volna tartani legalább a jogerős döntésig.
@különvélemény: (Törvényes keretek között) megfigyelték. Több, mint 1,5 éven keresztül.
Vagy rendőrségi megfigyelésre gondolsz?
Na, arra nem érnek rá, mert a közszolgákat kell csekkolni. :(
"...vajon ki a lófasz fogja megállítani Somogyi Ábelt?" - Nem ki, hanem mi. Egy 9 mm-es ...
lexarom s.ábelt a rengetegben...

orbán takaroggy...
pl ha orbánt akarná lelőni akkor "két legyet egy csapásra"...
@különvélemény:

Nem hazudtak a szakértők jóember. Ez már olyan ovis.
Nem jól szakértettek!!!!!!!!!
Mi lenne a véleményed ha ennek a szegény beteg embernek, aki fel akarja hívni magára a figyelmet és plafonba lövöldöz,mondjuk úgy sikerül lődöznie, hogy gellert kap a lövedék és valakit halálosan megsebesít. Hallottunk már ilyenről nemde-bár. Megtörténhetett volna most is. Akkor is itt lennél? Szegény nem akarta, de összejött neki.
Bíróságon találkozik az egyik legerősebb és a leggazdagabb magyar

Kezd komolyra fordulni a korábban kommunikációs villongásként értékelt Lázár-Csányi ügy, miután az OTP vezére bejelentette: uzsorás megjegyzéséért feljelenti és perbe hívja a miniszterelnökséget vezető államtitkárt. A Hetek cikke.

www.atv.hu/belfold/20130816-birosagon-talalkozik-az-egyik-legerosebb-es-a-leggazdagabb-magyar
megvilágosodtam, az az okoska ott a nyilatkozó ügyvéd maga, más lehetőség nem lehet, éljen a Nagy Magyar Dilettáns Ner Köztársaság.

Mindez nem fordulhatott volna elő, ha a Nagy Vezényló Tábornok figyelte volna meg a terheltet, hisz nála jobban senki nem ismeri a rejtett jeleket...
@különvélemény:

Nem. Azt, egy lyukas kétfillérest nem érnek ezek a "szakértők".

Pech, hogy ezt nem én bizonygatom róluk, hanem az Ábel eset - meg a pécsi lövöldöző - beszél magáért 2006 óta.
@különvélemény: szerintem a posztban benne van a megfigyelés hiánya, mikor a szakértők felelősségét kéri számon.
eszementtel az a probléma, hogy eszement. Normális embernél vannak a tett elkövetésének racionálisan magyarázható indokai. eszementnél nincs célszemély. Bárki lehet áldozat, nem kell személyes kontaktus, indok. Ezt pedig mind az ügyésznek, bírónak, szakértőnek tudnia kellett volna.
Az más kérdés, futó barni mi a búbánatos f@szomat keresett az ügyben. Nem ebben utazik a háziügyvéd. Népszerűséget meg nem szerzett ezzel. A magyar rendszer nagy hibája, Ő ki tudta hozni eszementet.
Tudod azért szeretem uk-t, mert gazdag/szegény/fehér/színes mindenki egyenlő a törvény előtt.
@különvélemény: @Fabius:

annyit szeretnék csak közbeszúrni, hogy meglehetősen sok adatot tartanak rólunk nyilván különböző helyeken.

ez a fickó jogi normát sértett, minimum bele kellett volna kerülni a rendőrségi nyilvántartásba azzal a megjegyzéssel, hogy ez gyengefej soha sehol nem viselhet lőfegyvert, legfeljebb antant szíjat, azt is legfeljebb a saját nyakán, nemhogy...
Miközben milliárdokat költenek a terrorelhárító kp-ra, addig könnyített eljárásban közveszélyes seggfej lőfegyverhez juthat.
ez elég beszédes tény annak aki meg akarja érteni.

olyan ez, mintha a egy gyújtogatónak, havonta vinne a tűzoltóság tíz liter kerozint. kell a meló.

arra hivatkozni pedig, hogy a közveszélyes állapotára nem volt elégséges bizonyíték, arra azt tudom mondani, hogy a kedves hivatkozók váljanak bizonyítékká, csak legyenek megfelelő időben a megfelelő helyen, a megfelelő elkövetővel szemben
@Fabius: Az még hagyján, hogy egy potenciális gyilkos kiengedése miatt felháborodsz de egyszer azért szánhatnál posztot a tényleges rablógyilkosságokat elkövetők kiengedésére is.

Röhögve búcsúztak a rablógyilkosok a börtöntől

www.blikk.hu/blikk_aktualis/nevetve-bucsuztak-a-rablogyilkosok-a-bortontol-2186619

www.blikk.hu/blikk_aktualis/kisetalnak-a-bortonbol-a-sorozatgyilkosok-2185801
@Marcellusca:

Ezt a gyereket ha meglátják az utcán legközelebb esélyes, hogy rátolat egy Kamaz. Véletlenül.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: szia Gábriel:)
Igazad van, de nincs, ismétlem NINCS olyan ügy amiben négy év alatt ne lehetne ítéletet hozni. Moon nem működik, soha nem is működött az európai normák szerinti igazságszolgáltatás. Még egy bejegyzést a kontra oldalon...
innen volt fegyvere:

"Az ügyvéd szerint az, hogy májusban S. Ábelt nem jogerősen elítélték, nem befolyásolja a korábban megszerzett fegyvertartási engedélyét, vagyis elvileg jogosan tarthatott fegyvert. S. Ábelt az ellene hozott - igaz, nem jogerős - ítélet ellenére is szabadlábra helyezték 2011 novemberében, mert a bíróság úgy látta, hogy nem áll fenn a bűnismétlés veszélye - mondta kérdésünkre Futó Barnabás." (origo)

no comment
@putty0:
Vannak olyan országok a világban, ahol Futónak csak annyit mondanának: hallgass, vagy fuss!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: sirbatesszel értek egyet. kinevezem szóvivőmnek. remélem hasonlít a selmeczire, mert akkor gyühet a fan klub.
@Bakter: Persze, hogy ugyanaz a különbség "csak" annyi, hogy ott tényleges sorozatgyilkosokat engedtek ki, de akkor valahogy nem emlékszem felháborodott posztokra. Persze lehet, hogy csak én nem figyeltem eléggé. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Gábriel, ott nincs mérlegelési jogod: vagy kapsz egy ítéletet az előzetesbe helyezéstől számított 4 éven belül, vagy kiengednek. Szvsz a négy év is felháborítóan hosszú! Ítélet nélkül! Mert a bűnüldözők impotensek? Mert a bíró nem ér rá? Gondolj bele, 4 év! Felháborító!
Itt lehetett volna mérlegelni. Nem tették. futó ki tudta hozni. Más nem biztos. Ezen kell elgondolkozni.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Lehet, hogy nem voltak posztok. De nagyon jól tudod, hogy én ezeket genetikailag vonnám ki a társadalmi és evolúciós fejlődésből, ergo velem nem kell különösebben vitatkoznod.
@bella _ciao: vezérem! Jól szóltam helyetted?:))

Szvsz az csillagban is azt mondanák én jobban nézek ki, mint selmeczi:))
@sírbateszezazegész: akkor biztos borotválod a lábad. semmi vezér! max alhonvéd.
@sírbateszezazegész:
Persze, hogy nem érnek rá, amikor megint gyúúúcsáááányt idézgetik be Sukoró miatt. Ferencet kell baszogatni, mert politikai tényező, és potenciális ellenfél, a lakásában agyonvert Lujza néni várjon a sorára.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: azaz állandó sértődöttség, gyanakvás ne bújkálna benned, mint az kisördög.
HaHa: rajtad röhögünk, nem veled

Ha olvasóink közül valaki ismeri Soros Györgyöt, kérjük, jelezzék neki, mi lett a kis barátaiból. Ami a HaHa-val történt, az - a Bajnai-párt, meg az ahhoz kapcsolódó chávezista PM-esek szánalmas vergődésével együtt - arra mutat, hogy az ellenzéki szervezetek egyre rövidebb felezési idővel, egyre nagyobb önmegsemmisülési potenciállal rendelkeznek, felvetve annak a gyanúját, hogy ezt az egészet Habony Árpád távvezérli egy budai zebráról.

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20130816_HaHa_rajtad_rohogunk_nem_veled
"A GKI kutatása szerint az utóbbi két évben lényegesen több korrupciót érzékelnek a magyarok."

Azt a kibaszott tollaskgyóját neki, betiltani az összes nem orbániumi médiumot! Hát mit képzelnek ezek! Hiteles orgánumaink megfeszített erővel, Pinokkioként próbálják elmondani nekünk az igazságot az emelkedésről, a javulásról és a jobbanélünkmintholnapról, miközben ezek mocskok öntik a képünkbe a hazugrögvalóságot. Qrva Bajnai. Meg eu. Meg Bajnai. És Gyurcsány. No meg főleg Bajnai. De Bajnait se hagyjuk ki a felelősök közül.
Eközben meg: :)

A rendőrség közleményéből kiderül, hogy valójában pont a buzi támadt rá az őt az üzlet elől elküldő bolti eladóra, ugyanis kifogásolta a hangnemet, és csak a társai tartották vissza ettől.

Ennyit a közösség tagja elleni "erőszakról"

www.police.hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/kozrendvedelem/alaptalan-hiresztelesek
@sírbateszezazegész: semmi rang, csak beosztás. szóvivő, de úgy általában. ehhez elég gyakorolni szerintem, hogyan kell egyensúlyozni egy tálcán hat ötliteres kriglit. persze ezt mindegyikünk megtehetei, ha egyszer a sors összveri egy társaságban a blog piásait. jég és cirbi már valami szesztesvérséget emleget.
@bella _ciao: Igen ilyesmi csak bennem fordul elő itt a blogon is. :)
@Bakter: tény: a nem megrögzött bűnözőt és a nem indulati bűnelkövetőt az tartja vissza legjobban a bűnözéstől, hogy sikeres a rendőrség felderítése és gyors az ítélet. A társadalomnak is ez az igénye. Moon ma egyik sincs meg.

A rendőrség politikai szerepe és kormány általi kézi írányítása meg demokráciában elképzelhetetlen. Normális helyen soha nem neveznek ki rendőrt/katonát a belügy/hadügy élére. Nemhogy maffiozót.
Akkor jeleztem, mi a véleményem moról.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: a kormány közleményéből meg az derül ki, hogy kurva jó nekünk. és?
persze nem tudom, mi az igazság itt a homo kontra kereskedő afférban, de nem is érdekel. de te nagyon rámelegedtél a témára.
@bella _ciao: azért a hierarchiát tisztázzuk: görény ifiúr felettem vagy velem egy szinten van-e (a harmadik lehetőség fel sem merült)? :)
@sírbateszezazegész:
Japánban a bűnelkövetők szinte 100%-át rövid úton elkapják, bíróság elé állítják, és megbüntetik - esetenként kivégzik.
A pitiánereket maga a yakuza veszik kezelésbe, és rendszabályozza meg.
Ezért mondhatja az útifilmben Tokió sötét sikátorából éjjel kettőkor kisétáló brit lány, hogy itt nem fognak kirabolni senkit, Tokióban ilyen nincs.
Az összevetést rátok bízom.
@bella _ciao:
Lehet, hogy a meleg zsidó volt.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Egyszer régen, egy messzi-messzi galaxisban járt erre egy ember, aki válaszokkal szolgált mindenféle kérdésekre az igazságszolgáltatás menetét illetően. Ez alatt találod:

varanus.blog.hu/2010/01/21/mit_erdemel_az_a_bunos_6

1: azóta nincs külön poszt minden esetnek az értelmetlensége okán.

2: ettől még a spanyol viaszt nem ti találtátok fel.
@sírbateszezazegész: lényegtelen. de, ha már kérdezed, nincs hierarchia. ha volna mégis, kit érdekel pár kör után.
@Bakter: no, akkor összevetek. suzuki gyárunk van, a yakuza meg már alakul. mondjuk azért nem rajonganék, ha a szaké elöntené az országot. azért annál még a bokorszaggató is jobb talán.
ricibacsi, 2013. augusztus 16., péntek 15:14

Ha valaki dühöng az a balliberálisok.
Őrjöngenek, hogy sem a brüsszeli idióták, sem az IMF nem tudja megmondani a magyaroknak, hogy mit csináljanak.

Magyarország az IMF kifizetésével és hazaküldésével megnyerte a gazdasági szabadságharcot

Beindult a GDP növekedés 0,5%-al EU élmezőnyébe tartozunk
Csökken az államadósság
Csökken a munkanélküliség
Rekord alacsony az infláció
Növekszik a reáljövedelem és a nyugdíj

Nem a nép, hanem a bankjaik és nem termelőágazatú multijaikat kopasztja Orbán az MSZP által hagyott 8% költségvetési hiány miatt.
Ráadásul a rezsicsökkentés is további pénzt vesz el a luxusprofitjaikból
@különvélemény: Milyen bizonyítéka lehet a bűnismétlés veszélyének? Tényleg nem tudom.., ha néhány példát mondanál
@különvélemény:
aki fegyvert hordoz -bármi okból vagy alapon- az lőni is fog vele!!!
ámerika a fegyveresek hona ahol törvény van rá lehet neki!!!

parkolóban gyerekek rap zenét hallgatnak az autójukban, melléjük parkol egy egy 40-es fehér embör és követeli haélkíccsák le de nem mert joguk van, erre neki is joga van alapon kiszáll a kocsiból és addig lövi a csukott kocsit amíg a hulla nem bukik le majd elmegy és ma joga van és stand your ground alapon önvédelmet jelentett a bíróságnak és napont 50-80 fiatal hal meg mert van fegyvere, mert joga van rá és lehet neki akár harckocsija is

brühüyyy

nem is kell skizónak lennie csak bekatannia
Ez a gyerek simán be akar kerülni a tv-be. A kis nyomorult arra vágyik, hogy inkább gyűlöljék és rettegjenek tőle, mint hogy folyton kiröhögjék. Ahhoz nem elég hülye vagy bátor, hogy elsőre tényleg embert öljön (hálisten), ezért a debil verseivel majd a plafonbalövöldözéssel hívja fel magára a figyelmet. Amatőr színjátszó tömeggyilkost játszik. Egy iskolai lövöldöző light, jó lenne most megállítani. Szerintem Ő lenne a legboldogabb ha mint a magyar brejviket mutogatnák a nagyérdeműnek, kapna 20 évet és a sitről talpig bilincsbe „hanniballacteres” maszkban adhatna interjút a trutkónak.
@bella _ciao:
Az ungarnjakuza csak egy tetves pénz- és hataloméhes alpári politikusbagázs. Amaz kissé másként működik. Azt hallottam, hogy amikor Kobéban volt a nagy földrengés pár éve, a yakuza reagált elsőként: élelmiszert és gyógyszert meg hasonlókat helyezett el a város egyes pontjain, amíg az állami apparátus működésbe nem lépett. Most az árvíznél nem láttam lézeragyút vizet és egyebeket osztani a zaudiból.
Ja, és még pár gazdasági géniuszterv, és Suzuki gyárunk sem lesz. Mert a Duna legnagyobb úszódarujával a japcsi átemelteti az egészet a túlpartra. (Amikor meggylepényes kancsó köcsögösködött vele néhány éve, ez majdnem megvalósult!)
@bella _ciao: @sírbateszezazegész:

off

["ha egyszer a sors összveri egy társaságban a blog piásait. jég és cirbi már valami szesztesvérséget emleget."]

néha nem ártana komolyan venni az ivást, mint kihívást.
"Lázár János lemondana a mentelmi jogáról"
Inkább a vagyonodról, kedves János. Mert akkor pont annyit fogsz érni, amennyit valójában.
@jaegtoer:

on

a fontos dolgokat mindig komolyan veszem, akár kihívásnak.
@Bakter: jaja, a bejáratott maffiáknál megfigyelhető szociális érzékenység. nemcsak a yakuzánál, mert hallottam ilyenekről a camorrával kapcsolatban is. de itthon egy unorthodox yakuza épül. nem levágják az ujjaikat a vétkeseknek, hanem még egy kezet varratnak rá, jobban tudjon lopni.
@tristen2005:

beeeee. nekem is van ilyenem:

propeller.hu/itthon/2760500-kenyer-hus-gatyankat-rafizetjuk-osszel

részlet: [nem szavalva, nem énekelve, értőn olvasva]

"A gabonafélék termelői ára például 9,2 százalékkal kúszott feljebb. A folyamat a kenyér árában a fent említett okok miatt nem érhető tetten: júliusban átlagosan 284 forintot kértek egy kiló fehérért, míg tizenkét hónappal korábban 287 forintot. Nem véletlen, hogy a szakmai szervezetek arról beszélnek, hogy ha a pékek és a malmok nem akarnak tönkremenni, akkor ősszel egy markáns, akár 20 százalékos áremelést kell érvényre juttatni. A rekorder egyébként a krumpli, amit 121,3 százalékkal drágábban húznak ki a földből, mint 2012 azonos időszakában. Ilyen mérvű drágulásnak már a kereskedők is csak részben tudnak ellentartani, így kilóját most 181 forintért vesztegetik, míg egy évvel korábban 107 forinttal érték be."
Visszarúg a Puskás Akadémia

Az akadémia honlapja felvilágosító kampánya részeként létrehozta "Rúgófal" című rovatát, amelynek mottója: Így pattannak le rólunk az igaztalan támadások”.

fn.hir24.hu/itthon/2013/08/16/visszarug-a-puskas-akademia/~~fokusz
@Fabius: Becsülöm az igyekezeted, de ebben hol vannak az elengedett sorozatgyilkosok??? :)
@bella _ciao: @Bakter: a szociális érzékenység, szolidarítás minden olyan szervezetre jellemző, amely a nem helyesen működő állam szerepét veszi át (taliban, muzulmán testvériség), hisz a hozzájuk való tartozás adja a biztonságot tagjainak...
breivik esetében a norvég alvilág már másnap vérdíjat dobott fel a fejére...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: figyelj, törvény (jogszabály) írja elő, hogy előzetesben nem lehet senki többet négy évnél... most már érted? :)
@sírbateszezazegész: hmmm... a magyar gárda is kiment árvízelni. meg osztogatnak ők is. meg húznak mézesmadzagot, amire rárepül néha egy-egy angyal is.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: másik: még nincs papírjuk arról, hogy sorozatgyilkosok. Ellenben a jobbiknak van arról papírja, nem náci párt.
A következtetést vond le magad. Tudom, te soha nem alkalmazol kettős mércét :)))
@bella _ciao:
A yakuza másként működik, mint a többi ilyen jellegű szervezet. Egyébként legálisan, hiszen maga a yakuza nem tiltott szervezet, tagjai, vezetői nem rejtőzködnek, "büszkén" vállalják hovatartozásukat, és főként építőipari vállalkozásokban vannak érdekeltségeik.
@Bakter: nem vagyok napi kész, de hem úgy van, hogy hiába mond le, még a parlamentnek is ki kell adni, és a fijuk nem adják ki, akkor lószar és ködkürt. Vagy az a büntető és a polgáriban lemondhat?
@bella _ciao: ha jobban belegondolsz, akkor a gárda is abba az űrbe masírozott bele, mely az emberek biztonságérzetében keletkezett a balfasz politikai elit és a feladatának ellátására alkalmatlan rendőrség tevékenysége következtében. Ők csak ennyi szerepet vettek át az államtól.
egy kis maffia hírek:

15:45 A nemzeti trafikhálózat kivégzi az újságosokat
A nemzeti trafikhálózat kivégzi az újságosokat

A trafiktörvény finoman fogalmazva is érzékenyen érinti az Inmedio, illetve Relay név alatt működő újságbolt-trafik hálózatot, ahol a nyomtatott sajtó mellett a cigaretta volt a legkeresettebb termék. Az üzlethálózatot tulajdonló Lapker Zrt. 645 saját boltot üzemeltet, amelyek több mint a fele a szóban forgó hálózatokhoz tartozik. A régi újságosok számára egyelőre az ajándéktárgyak és apró játékok maradnak "húzóterméknek", ám arra senki sem számíthat komolyan, hogy ezek kiválthatják a cigi- és újságbevételeket, és megállíthatják a leépülést.

--------------------------------------------
meg egy kis érdekesség:

Rovat: Vállalkozás
Szerző: hvg.hu
15:42
A kórházszövetség kiáll a miskolci kórház mellett

A miskolci megyei kórház gyermekegészségügyi központja és újszülött-koraszülött intenzív osztálya nagyon nehéz feladatokat vállalt, és kiemelkedő eredményeket produkált az elmúlt évtizedekben - írta a Magyar Kórházszövetség elnöksége pénteki közleményében.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Nem, nem mondhat le. Propaganda az egész.
De vagyonáról önként lemondhat, és szétoszthatja. Ezért javasoltam neki.
Folyik a koraszülöttek halálának vizsgálata
A miskolci koraszülöttosztály tovább működik, de a 37. hét előtt szülőket Debrecen is várja.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F08%2F16%2Ftovabb_keresik_a_koraszulottek_halalanak_okat%2F
@Bakter: ok, heles
még adhatom az én számlaszámomat is, elfér a tied mellett? :D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
"és kiemelkedő eredményeket produkált az elmúlt évtizedekben"
Most speciel csecsemőhalálozásban.
A tetves anyjukat, ezek sem tudják mikor kéne kussolniuk. Legalább a vizsgálat végéig.
@tristen2005: Kedves Valaki!
Itt mindenki ismeri a folyamatokat, tud olvasni,következtetni és válaszokat tud adni a "mit miért"-re. Szépen kérlek ezzel a szöveggel ITT ne kampányolj,mert üres fecsegések a tőmondataid.Ha te így látod ahogy leírtad, örülj neki... én nem örülök.Kész!
"Kell egy külföldi kibocsátású és számlavezetésű bankkártya, és máris megússzuk a tranzakciós adót."

Ahol sokmillió vándorol - cégek - ott ez működik/működni fog. A gazdasági géniusszimuszok nagy-nagy bánatára. Magyarország jobban menekít.
@tristen2005: Ne haragudj!.. én vagyok itt az egyetlen, aki nem tud olvasni, mert nem vettem észre az iróniát.
@bella _ciao: akkor ez azt jelenti, hogy tudnak rúgni? igaz nem a labdába, de rúgni ez már egy kezdőlépés...már aközmunkabért mexolgálták

brühüyyy
@KÁTÉó53éúétr6: azt hiszem félreértetted tristen2005-t. Csak idézet valahonnan. Persze most sem adta meg a forrást pontosan:)
@KÁTÉó53éúétr6:
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Én is majdnem nekiestem, mert azt hittem megtért oranzsiába. De aztán láttam ,hogy más tollával zseniskedik.
köszönjétek a scientológiának és a saját hülyeségeteknek...OPNI bezárva őrűltek -minden mennyiségben- az uccán flnagálnak és tudnak lőni azt normálisék nem teszik de a tek meg a tök meg tik meg a tak mind zakkant és kurvasokfegyvere van és ha már van miértnelőjön...hátha arra emgya zorbán és lelövik csak úgy cum trucc

brühüyyy

a római császárokat is a saját testőreik folytották párnába meg hasonló izé
@KÁTÉó53éúétr6:

tévedésben élsz, nem akartam neked örömet szerezni, de amint látom kész lettél:)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: kösz már látom, hogy dühömben elhamarkodottan válaszoltam
"A globális felmelegedés megkönnyíti a Kína és Európa közötti kereskedelmet"

Látod, Gábrish, nem kell bántani a melegeket, világgazdaságilag hasznosak.
@KÁTÉó53éúétr6:

bakker, a golyók elkerülték egymást:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Te Gábris, az nem lehet, hogy a buzizó szavahihetősége is pont olyan, mint annak a jobber némbernek, aki a buzifelvonuláson inzultált egy buzigyereket, és az egészet premier planban mutató kamerába hazudva vartyogta , hogy "ő kezdte"?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
nem plagizál, FAB nem te már egyébként is ideposztoltad vala

brühüyyy

hát nem megelőzted saját magad?
@Bakter: szerencsém, hogy legalább udvariasan "osztottam" szegényt
@Bakter:
kitört a jólét a zemberiség butább felének legalábbis nincs már más gongyuk mint a melegség pedig mindenki vágyik egy kis melegségre? vagy van aki hidegen szereti?

brühüyyy
@tristen2005: ugy-e nincs harag? máskor jobban figyelek!
@Bakter:

"Lehet, hogy a meleg zsidó volt."

Hahó! Kéretik nem adni muníciót Gébnek. Így is korán rácuppant monomániája két elemére, tematizálva megint.

Legalább izzadjon meg érte, hogy fűzheti rá a zsidókat is.
Egyszer hátha talál valami szellemes megoldást.
@sírbateszezazegész: ami forrást megadott, azt is figyelmen kívül hagytam
@tristen2005: én megszoktam anszanyi-levél óta:)
@KÁTÉó53éúétr6:

nincs, azért írtam a golyó elkerülést:)
lázár jános szívesen megküzdene a csányival de, a visszavonulót azért megfújta:)

"Áll a bíróság elé Lázár János, ha Csányi Sándor beperli, bár most már finomított az eredeti véleményén. Szerinte most a devizahitel az uzsora, és nem a bankvezér uzsorás."

nol.hu/gazdasag/lazar_megkuzdene_csanyival
Origo: Áder miatt 3 takarék kibújhat az államosítás alól

Három takarékszövetkezet villámgyorsan kibújt a szektort ledaráló államosítás alól, és kihasználva, hogy Áder János visszadobta a takarékszövetkezeti törvényt, kérvényezték bankká alakulásukat – számolt be az Origo.

hvg.hu/gazdasag/20130816_Origo_Ader_miatt_3_takarek_kibujhat_az_al
@tristen2005: ám örömet mégis okoztál, nevezetesen azt, ahogy a többiek védelmükbe vettek téged
@KÁTÉó53éúétr6: há miért is ne ismernénk már egymást, ennyi idő után ;)
@sírbateszezazegész: Gondolom Ábelnek sincs papírja arról, hogy gyilkos lenne ugye???
@tristen2005:

méltóságnélküli jános rájött, hogy a szája nagyobb volt mint a mellénye, valamint azt is felfogta, hogy még tejszínhab se lehetne Csányi desszertjén, nemhogy szálka a szájában.
Érdeklődve várom, kiknek a felelőssége lesz megállapítva?
Már GyurcsányBajnain kívül.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: látod, milyen jókat tudsz írni:)) mindazonáltal, amellet, hogy beismerem, megfogtál egy picit :), azért senki nem állította azt, hogy eszement gyilkos lenne... de az szemmel látható, bizonyított tény, szereplőnk nem normális, gyógyóban a helye...
@tristen2005:

mindkét linkedhez jól illik ez a harmadik is tokfalvitól a hvg-n:

hvg.hu/velemeny/20130816_Lazar_Janos_uj_partja

részlet:

"__Ahogy az MSZMP sem kizárólag a 45 előtti kommunisták pártja volt, úgy ma már a Fidesz sem az alapító kollégisták játszótere. 2006 óta önálló tényező lett az alapítókhoz személyes kapcsolatokon keresztül már nem kötődő helyi erők szövetsége. Ez a társaság, nem tudja nemzetgazdasági méretekben érvényesíteni politikai befolyását, hanem sokkal inkább magából a politikából él. Érvényesülése és jóléte egyenes arányban volt a daccal és lelkesedéssel, amelyet a Fidesz 2006 utáni ellenálló hadviselésében tanúsított. Lázár János e „párt” tipikus képviselője és ránézésre most már vezéralakja.__"

ha már volt, akkor bocs.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

"Gondolom Ábelnek sincs papírja arról, hogy gyilkos lenne ugye??? "

ne keverje a litert a kilóval, és az almát a körtével.

az említett group valós társadalmi problémákra adott -önmaguk által- helyesnek gondolt, ám erősen vitatható válaszokat. a bíróság feloldotta a csapatot a nem minden alap nélküli gyanú alól.
Csakhogy az a gyanú nem ekvivalens a gyilkolászásról való nyílt álmodozással, amely aztán nem rendeltetésszerű lőfegyver használatba torkollik.

Vagy az említett szervezet tagjai szintén tettek közzé tömeggyilkossági óhajokat?
Majd megállítják ezt a délbudai zakkantat akkor, ha Orbán elvtárs saját kezébe veszi az ügyet. A gátak, a szülészetek, a házi fasiszta motorosok rendbeszabályozása után majd saját hatáskörbe Ábelt is lerendezi.
Esetleg kap egy tűzoltócsap lezáró közkúti csapot ajcsiba.
@jaegtoer: "Vagy az említett szervezet tagjai szintén tettek közzé tömeggyilkossági óhajokat?"

Nem ők "csak" hajnalban csuklyával a fejükön az idős emberekre rúgták az ajtót, áldozataik fejére lepedőt dobtak. Vascsövekkel verték őket, amíg ki nem szedték belőlük, hol rejtegetik kis érté­keiket. Ezután gúzsba kötötték őket, majd sorsukra hagyták a haldoklókat. Volt, akinek megkötözött testére ágylábat tettek, majd az ágyra rá is ugrott az egyik mintegy 100 kilós férfi. A görbeházai K. Károly (†80) tizenkét órát szenvedhetett, mire meghalt, tőle fagyasztott húst vittek el. :(
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
ha tényleg így történt, akkor az ügyészség miért nem tudta bizonyítani 4 év alatt sem?
ha esetleg téged is 4 évig tartanak fogva ítélet nélkül, akkor megkérdeznélek újból a témáról.
veled is megtörténhet.nem kell hozzá bűnt elkövetni.
ezzel nem az elkövetőket védem, hanem azokat az ártatlanokat akiket ítélet nélkül, csak gyanú alapján tartanak bezárva évekig.
de tudom, hogy félre fogod magyarázni.
@jaegtoer: Semmi gond. A nagyobb probléma tényleg az, amit sírbatesz írt. Ezeket az állatokat számtalan bizonyíték és beismerő vallomások dacára is szabadon kellett engedni, mivel letelt az előzetes letartóztatásuk határideje.:(
@punkfrog: Állítólag valami szakértői vizsgálat eredménye húzódott el és azért. :(
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Üröm a bánatban, hogy mondjuk a 80 éves görbeházai K. Károly bácsi esetleges hozzátartozói, sosem fognak kárpótlást kapni a magyar államtól, de jeles magyar színészek sem fognak mondani érte megható monológokat a médiában. :(
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

nézte a fene:

"___________

sírbateszezazegész 2013.08.16. 16:26:32
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: másik: még nincs papírjuk arról, hogy sorozatgyilkosok. Ellenben a jobbiknak van arról papírja, nem náci párt.
A következtetést vond le magad. Tudom, te soha nem alkalmazol kettős mércét :)))

Tahótlanítok Válasz erre

________"

erre válaszoltam ezt: @jaegtoer:

menj a sunnyogóba.
----------------------------

de ha már betoltad.

miért erőszakolod a bloggazdán a sorozatosok szabadon engedését amikor ábel szabadon engedése részben szakértői gondatlanság, másrészt vitatható ügyvédi gátlástalanság eredménye.amíg a másik bírói eljárási hiba.

ez egy másik típusú probléma. égbekiáltó, de akkor is másik típusú.
erről linkelt neked feljebb Fabius korábbi posztot, ahol épp az igazságszolgáltatás lassú malmait ostorozza.

Mi a problémád? miért mosod össze a kettőt?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Én tisztára aszittem Magyar Róbert és a fekete sereg sorozatban gyilkoltak, és Magyar egy ilyen szabadlábra helyezés következményeként lépett meg.

De biztos tévedek.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

na. lapozznk. tény, nem voltam elég körültekintő, és alapos. úgyhogy mégeccő: bocs.

de.
"A nagyobb probléma tényleg az, amit sírbatesz írt. Ezeket az állatokat számtalan bizonyíték és beismerő vallomások dacára is szabadon kellett engedni, mivel letelt az előzetes letartóztatásuk határideje.:( "

mint írtam feljebb, bírói eljárási hiba, de most hozzáteszem, súlyos ügyészi mulasztás is.
a szakvélemények készítői megérnek egy misét, és az ügyvédek is erre játszhattak.
szóval ezt az ügyész is és a bíró is beszopta.
@Fabius: Nem tévedsz, ez ugyanúgy felháborító.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: veled az a baj, hogy mindig összetéveszted a szezont a fazonnal:) de mindenki így szeret.
@tristen2005:

hogy a rák egye le a húsát!
@taga20:

Maradjunk annyiban, hogy a "mindenki így szeret", egy barokkos túlzás:))
@punkfrog:

különösen most, hogy kimondottan, dokumentáltan is presszió alatt van a bírói kar. ez a skandallum csak olaj a tűzre.

Az más kérdés, hogy az összes ügyészt már az Főnökék nevezték ki.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: @jaegtoer: @punkfrog: az, hogy valakit 4 év előzetes után kiengednek, ha nincs ítélete, függetlenül attól, hogy mit követett el, az helyes. Habár, mint írtam, a 4 év az felháborítóan hosszú. Semmi sem indokolja.
Igazságszolgáltatás. A nevében is benne van, hogy szolgáltatás. A társadalom a megrendelő. Mit tesznek a hatóságok 4 évig az én adómból, vakarják a töküket?
@sírbateszezazegész:

"Mit tesznek a hatóságok 4 évig az én adómból, vakarják a töküket?"

Inkább csak keresik:))
@Orica Középföldi: köszönöm a helyesbítést, drága hölgyem:) a héten is vot észosztás rendesen. egy-két troll, de má a troll se a régi:)
@Bakter:
"Inkább a vagyonodról, kedves János"

Na, azt önként soha. Az már valóban megfelelne a csoda valamennyi kritériumának.
Jut eszembe: hát hiszen nincs is neki,szerintem minden a családtagok nevén van.
hmm

Kirúgták a baseballütővel buzizó eladót
Zavaros, indul-e eljárás. A rendőrség mást mond a megtámadottnak és a nyilvánosságnak.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F08%2F16%2Fkirugtak_a_baseballutos_homofob_eladot%2F
@taga20: Én meg az itt megjelenő személyek sokszínűségét szeretem, amely sokszor gazdagít a párbeszédek közben.
@tristen2005:

Több tízezer pályázat átvizsgálása 7-8 hónap alatt? Na, ez alapos és komoly vizsgálat lesz :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: te szivárványgyerek te, még a végén a zsidó nyári fesztiválon is találkozunk:) rád férne, mert kicsit gyűlölködő vagy!
@Orica Középföldi: @jaegtoer: Örök vita is marad a gének vagy nevelés a tuti, mivel nagy valószínűséggel mindkettő hatással van.

De képtelen vagyok jobban osztani az észt ebben a témában, csak arra akartam fölhívni a figyelmet, hogy veszélyes mozgalmak tűzhetik zászlójukra a géneket, s úgy már nem is igaz.

Amúgy a sörök, borok és egyéb finomságok elfogyasztásával maximálisan egyetértek, most alkalmam van gyakorlatozni, a horvát pincér ugyanis nemes egyszerűséggel egy tálca pályinkát, likőrt és fityfenét hozott ki ajándékképpen, ráadásul egy üveg ház borát is, hogy el ne keseredjünk, amíg hazaérünk.

nem rossz szokás, bár az otthoni nulla tolerancia nem nagyon támogatná ezt.
@taga20: nem kell, anélkül is jó nő vagyok.í.)
@jaegtoer: Amennyire ismerem az ügyet inkább ügyészi mulasztás. Ugyanis a tettek egy része simán bizonyítható eltt volna arendelkezésre álló bizonyítékokkal, tanukkal. Ellenben az ügyészség "nagy ügyet" akart csinálni. Mindent bizonyítani, és mindne mellékszálra is tanut keríteni. S ez az, ami indokolatlanul nyújtotta el az ügyeket. Ha az ügyészség kevésbé akart volna demonstratív cigány-ügyet králni, akkor "simán" bevarta volna a társaságot 15-20 évre.

Ha távedek, akkor majd jön Gábriel is kijavít :-)
sziasztok, egy kis OFF(?):

"Baj van, Magyarországon, nagy baj. Mert az, hogy gyakorlatilag korlátlanul találok magyar munkaerőt Ausztriában, az baj. Nem olyat, aki már itt dolgozik, hanem olyat, aki még nem, de szeretne."

forgoajto.blog.hu/2013/08/15/magyar_vilag_ausztriaban

"Rohadt internet és rohadt külföld még ellenáll, de majd a szaúdi és kínai elvtársak segítségével kitalálnak valamit, ha meg nem sikerül, akkor lekapcsolják az egészet, mert az elektromosság megszüntetésével elég rendesen lehetne rezsit csökkenteni. Vizet is csak oda, ahol Fideszesek isznak!
Ha megingást érzékelnek, vagy nem úgy alakulnak a statisztikák, ahogy szeretnék, biztos, ami biztos alapon, hamisítanak párszázezer külhoni szavazatot, amit szükség esetén előszednek, nehogy már meginogjon a jobban teljesítő Magyarország, még jobban teljesítő kormánya.
Fusson, ki merre lát."

nepszava.com/2013/08/velemeny/para-kovacs-imre-a-velunk-elo-pszichopatak.html

és a hab a tortára:

"A költségvetési tartalékból közel egymilliárd forintot csoportosít át azonnal a kormány a Rákay Philip ötletére szeptemberben a köztévén tervezett, Itthon vagy – Magyarország szeretlek című kulturális műsorfolyam megvalósítására."

m.napi.hu/magyar_vallalatok/a_kormany_egymilliarddal_tamogatja_rakay_phillip_otletet.562261.html
@tristen2005:
idézet a linkből: "hogy jó Magyarországon itthon lenni"
Ismerősöm 6 évig külföldön élt, most megpróbálja itthon. A férje nem magyar, nem is eu-állampolgár. Intézik a letelepedési és munkavállalói engedélyét (a feleséggel ugye nincs ilyen probléma, már munkája is van, addig nem is jöttek), és az ügyintéző kb. 500.000 Ft-os bankszámla-egyenlegtől teszi ezt függővé... Ugye, milyen jó itthon élni? És ilyenkor hol van a sokmillió forintból létrehozott, hazatelepedést segítő szervezet?
@taga20: Ok kimegyek ha te meg eljössz a nagymarosi katolikus ifjúsági találkozóra vagy esetleg egy Ismerős Arcok koncertre.;)
@GeoCracker: Szerintem helytállóak az infóid.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: :-)) Köszönöm..

@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: :-) Köszönöm a megerősítést. Tényleg. Mivel akkortájt olvastam utána, amikor szélnek eresztették a bandát. S esetleg kiderülhetett volna más is időközben.
@sírbateszezazegész:

"Igazságszolgáltatás. A nevében is benne van, hogy szolgáltatás"

Értelek én, és egyet is értek veled, de Mo-n nem igazságszolgáltatás van, hanem jogszolgáltatás (a végzett jogászok erre tesznek esküt). Nem ugyanaz... :(
@GeoCracker:

"Ha az ügyészség kevésbé akart volna demonstratív.... "

az a fránya megfelelni akarás görcs!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

:D
Én mondjuk lehet hogy elmennék, de nem biztos hogy katolikus találkozóként fejeződne be:D
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: a katolikus valamire kimegyek veled a náci valamire nem fogok:) mikor találkozunk?
@Penivaldes: Attól függ kinek mi tetszik. Én szeretem őket és szerintem jó szöveggel, jó zenét csinálnak.

Arról még nem nyilatkoztál, milyen palacsintát szeretsz. ;)
@Penivaldes: nagyon felszívtad magad:) múltkor még ostoroztad magad.
@jaegtoer:

Hanem? Milyen kreatív ötleted van?
@Penivaldes:

youtu.be/2d7Y0MXf4Uc

a szittyabizniszes rokkot meg betiltanám, mint tarsolyos konzumidiotizmust
@taga20: Ok szavadon foglak. Most összel lesz a következő. A nácis dolgot nem értem. Ez szerinted az??

www.youtube.com/watch?v=zKLVL00efN8&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DzKLVL00efN8
@Penivaldes:

puszták népe drang nach gebirgen
@vitéž munkášőr: nekem arról a láncfürészelés jut eszembe vmiért
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: és akkor a dohány utcában találkozunk augusztusba:)
@Penivaldes: de, itt szenvedtél korábban:)
@taga20: a liftben meg fürdőben ha egyedül vagyok tükör előtt szoktam próbálgatni hogy mijjen arckifejezéssel és mijjen hangosan tudom ordítani...

az ember sose legyen felkészületlen...
@Penivaldes: jó, spongyát rá:) jobban szeretjük az ilyen Penit, mint az olyat.
@gipsz.jakab: egyre jár az agyunk, de én tudok disztingválni:) orbánteszeméttroger! tisztán látszik:)
@gipsz.jakab:

Nagyon hülye vagy:)))))))) Majdnem leestem a székről a röhögéstől:)))
@Orica Középföldi: rend a lelke mindennek...

amugy egyáltalán nem viccelek...

kb 2015-ben felkötésre kerül:) a nép által - szerintem...

addig van ideje kb megadni magát pl. megmurgelni önként...

nem kívánom a meggebedését... de mégis az ő érdekében...
ez lenne a legjobb megoldás midnenkinek... win-win-win...
@Habakuk999:

jó gyakorlatozást!

itthon még éhínség is lehet a teli üzletek ellenére
@Penivaldes: na most biztos nőt az orrod:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: holnap megnézem és megmondom. remélem nem futsz el:)
@jaegtoer:

Nem lehet, már elkezdődött:(
@Penivaldes: te ne szemtelenkedj, me elverem a fenekedet:)
@jaegtoer: Igen. Ahogy megannyi másban is sokszor életbe lép a csinovnyik-reflex.....
@gipsz.jakab: ezt az ábelt a NERgetegből igazán felvehetnék a TEKbe (de csak belső használatra)
@Orica Középföldi: @Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Még kamasz koromban a barátommal jókat beszélgettünk (azóta is) Isten vallás egyház témakörben.

időnként felcseréltük a szerepeket, volt hogy ő volt az ateista én a hívő, volt hogy én az ateista, és ő a hívő.

és akkor még nem is említettem, hogy szívügyem a napimádók üdvözülése és itt jöhetne az összes többi felsorolása, beleértve a nemhívésben hívőket is. Szóval ha szóhoz jutok hamar egy 'ellentétes előjelű' Savanarola-val találkozhattok:D

És már Rodeo-tól is sokat tanultam:) útyhotty én nem csak hiszek, hanem tudok is!:DDDD

Most nem kezdek bele egy prédikációba de ha megjön az ihlet elég jó vagyok, jobb ha sörözök.
Nézd csak, tudom, hogy nincsen mibe hinnem
s azt is tudom, hogy el kell mennem innen.
de pattanó szivem feszitve húrnak,
dalolni kezdtem ekkor azúrnak,
annak, kiről nem tudja senki, hol van,
annak, kit nem lelek se most, se holtan.
Bizony, ma már, hogy izmaim lazúlnak,
úgy érzem én, barátom, hogy a porban,
hol lelkek és göröngyök közt botoltam,
mégis csak egy nagy, ismeretlen úrnak
vendége voltam
Nincs mese, Somogyi Ábel jobban teljesít!
Mán úgy értem, hogy a bűnüldöző és igazságszolgáltató apparátusnál, akik képtelenek egy társadalomra veszélyes balfaszt kikapcsolni a mindennapokból, ezért aztán Ábel a hülyerengetegben teheti/tehette azt, amit.

Az emúttkéthét az mán emútt három éve, szóval ideje lenne ezen a területen is valami építő jellegű izébe belefogni, vagy ha ez esetleg nem megy, elhúzni a náthás faszra.
Én, ha belügyminiszter lennék, csak megkérdezném magamtól:
- Te Sanyi, azt mondják rólad, hogy egy seggfej vagy. Hogy érzed, de tényleg?
- Gyurcsány-Bajnai!
- Khmm…?
- Mondom: Gyurcsány-Bajnai! Amúgy meg kérdezd a Hoppált, ő tudja én miket gondolok majd, ha esetleg mégse. Ne zavarjon, az az idült kokósra hajazó tekintete, ő így működik, NER-kompatibilis megmagyarázó emberként. Beledobod a tantuszt a megfelelő nyílásába és reggelig gajdolja az aktuális pártdirektívákat, érted?
- Kösz, most már értem magamat, meg Mátét is… talán.

Szóval, mi lesz evvel a skizo-seggfejjel?
Lesz végre valakinek bátorsága kivonni a forgalomból úgy 216 évre, vagy meg várja, amíg az ő családjából végez valakivel?

Demagóg duma?
Akkor az. De a kérdés akkor is nyitva marad.
@Knósszosz: öcsém, te magaddal beszélgetsz! de igazad van:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Komolyan érdekel, mi a szent szarral foglalkozol te?
Merthogy egész nap a neten lógsz, az eddigi 227 hozzászólásból te szerintem 80-at vittél.
Fabius fizet tégedet itt, vagy a Párt?
Valamelyik...
Nincs még egy ember, aki ilyen masszívan terjeszti az agymenését és folyamatosan zsidózik, buzizik, majd ájtatosan a hitről és a keresztyéni szeretetről hablatyol frázisokat.
A keridömi képmutató tagozat sehol sincs képmutatásban hozzád képest.
Igaz, anno abban a jobbikos munkaanyagban benne volt, hogy ilyen elvhű és elkötelezett, egész nap a neten lógó agitátorokat keresnek. :D
Ebből élsz???
Mert úgy néz ki...
@Knósszosz:

Ez volt a vacsi előtti éhes kirohanás???
@Knósszosz:
Vannak ott olyan szép, nagy családok.
Különben is, ez az ecceri primitív balfasz, Kovácsnéval a földszint 3-ból nem lesz híres, de ha egy híresebb, mondjuk az aktuális politikában sokat futtatott alakra akadna rá... az mégis csak. :D
Merjen már nagyot álmodni!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: haver, te gondolat olvasó vagy:) pont ezen gondolkodtam, hogy gyesen van, vagy gyeden? én elmegyek melózni reggel, hazaérkezem délután és látom, hogy egésznap dumál:) nahát!
@jaegtoer:

Részemről bármikor jöhet a prédikációd:)
@Orica Középföldi: @jaegtoer:

Nem tudom, ez szóba került-e:

hvg.hu/gazdasag/20130815_Ez_mar_a_Balkan

igen, megcsináltuk, lezárkóztunk a bolgárokhoz, új cél: Grúzia
@Penivaldes:

"vendége voltam"

nem, tévecc. kishitű vagy:)

Kutakodunk szüntelen végtelen utakon,
hegynek fel, hegynek le, erdőkben, réteken,
hajózva távoli, végtelen vizeken,
keresve az Egyetlent, Mindenek Urát
elszáll az életünk és azt látjuk, nincsen
és túlságosan későn tör ránk a tudás
Mi magunk, egyenként vagyunk az Isten
@Habakuk999:

Ez tán tegnapi hír, már érintették páran.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Én??? Fab maximum...
Baszki, 1 hét alatt írok annyit, mint te egy nap!
Én a meló mellett benézek, mert számítógépen dolgozom, hálózatokban, itt-ott.
Te egész nap a neten vagy, folyamatosan nyomod a leggyengébb és néha komolyan szánalmas jobbikos mantrákat, terelsz, még a lepkefing szagáról is a zsidók jutnak az eszedbe.
Még én értékelnélek túl?
Valamit félreértesz, én szánlak... :(
Persze leginkább a gyereked, hogy ilyen környezetben kell felnőnie.
@Habakuk999:

idézet a cikkből:

" A magyar gazdaság teljesítménye lényegében a 2005-ös szinten ragadt, az uniós csatlakozás óta nem volt képes érdemi növekedést produkálni. "

ez pont arról szól, ami: felvevő piacnak kellettünk, és mi ennek igyekeztünk megfelelni. meg is feleltünk.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: nem akarom lájkolni Bolit, mert ő a második mögötted:)
@taga20:
Nyaligép vagy, de én akkor is a csajokat lájkolom... :D

Ezt olvasgasd.
hataratkelo.blog.hu/2013/08/16/a_hataratkeles_ket_eve

Nemrég estem haza evezésből. Erre mit látok?
Na, semmi dolgotok?
Nyuszi mit rinyált, már visszaszámlál?
@jaegtoer: ez valami vicc? milyen felvevőpiac az amelyik egyfolytában zsugorodik?
@jaegtoer:
helyes!!! mi ketten -legalábbis- nem fogunk belépni az ateista egyházba...sem...

azzal szoktam felbosszantani a hívőket, hogy megkérem bármelyiket, legyen szíves lokalizálni az ő istenkéjét!!!

ugyanis nincs számára hely, vagy ha van akkor nem isten!!! (paradoxon) ugyanis a VILÁGEGYETEM bármelyik is a MULTIVERS VAGY A MONOVERS tele van anyaggal, egyszerű, anyaggal semmi isteni csak anyag és a vacuum is anyag azaz az anyag része tehát ott sem lehet senki aki nem anyag azaz nem kis eccerű isteni hatalom és képességek nélküli vagy csak kókler és hazudik...

ezt még a háziszárnyastól sem kérdeztem meg mert félek képes lesz rá mondani valamit és akkor kurva szőrös lesz a hátam és fel is mered

brühüyyy

ugyanezt szoktam a bigbang-gel kapcsolatosan is kérdezni de arra sem érkezett válasz pedig olyan sokat dumálnak róla és állítólag már csináltak is kis bang-eket a CERN -ben vagy csak be voltak rúgva?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: én Penit próbálom (fel) virtuálisan:) egyébként találtam neked másodállást:)www.napiszar.hu/showPost/Keszul_az_anusz_tetko_
@taga20:
Ugyan nem egy üdítő társaság vagyok, de ez van.
Jó estét!
@rodeo36: papa szerintem te má mást is megkérdeztél magadtól, csak nyomod a kemény gyereket:) én is kezdek belecsúszni, a második félidőbe:)bocs
@taga20:

a felvevőpiac azért zsugorodik, mert folyamatosan ki van lopva minden lehetőleg külhonba, mert a lopott zsé csak ott van biztonságba.. ha helyben maradna, akkor nem lenne feltűnő, mert visszaforogna a gazdaság "vérkeringésébe". így olyan az egész mint egy leszúrt disznó, előbb utóbb csak kivérzik.
@Knósszosz: remélem azé nem sértődsz be:) te kis üdítő:)
@Orica Középföldi:
Nem, dehogy!-:)
Bár a vacsi kétség kívül arrébb van, meg éhes is vagyok, pusztán csak Fabius posztjára reagáltam volt.

Ja, és szomjas is vagyok, itten mindenki piált ma, ahogy elnézem...
Csodálatos még mindig ez a Varánusz bagázs! Csak így tovább!
@jaegtoer: én úgy látom, ha 14-ben marad vitya te pattansz! az utoso kapcsolja le:)
@rodeo36:

:D

"és állítólag már csináltak is kis bang-eket a CERN -ben vagy csak be voltak rúgva? "

olyan mintha a kiscicának a bajuszát rángatnák, aztán eccer csak rádöbbennek, hogy egy oroszlán, amilyet még sosem láttak, és még csak nem is képzeltek.
@taga20:
Előtte veled nyalatták sterilre??? :)
@Knósszosz:
Sör? Bár és a vízen föccsöztem ma, idehaza meg egy kis spanyol vöröst toltam a holland sajthoz, a magyar szalámihoz, az ismerőstől kapott fürtös paradicsomhoz.
Utána főtt kukorica volt, a disznók is attól híznak! :)
@taga20:
a magyar, ha nem tunnád?
nincs vásárlóerő, akinek van pííííízze az nem költ vagy nem otthon mert tele van, akinek meg kellenének dolgok attól ellopták a píííízzét

ez ilyen eccerű mint a kalapács

brühüyyy
@jaegtoer: francokat, a visegradiak, a románok, bolgárok, egytől egyig fejlődnek, pusztán a mi forintunkat akarja az egész világ?

de jó nekünk...
@István Kun: mé nem mentél le a Balatonra? mé nem?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Én álmodom... egy szép új világot látok.
Nincs benne szar, nincs benne fidesz se KDNP... szóval álmodom.
@taga20:

van még itt egy kis dolgom, konok egy dög vagyok, dögöljön bele az erőfeszítéseibe és túlélem a kurvapecért!
@taga20:
Kellene? Miért??
Igyá, az hasznos!-:))
@Habakuk999:

"pusztán a mi forintunkat akarja az egész világ?"

nem. de mi vagyunk a leghülyébbek, és a mieink a legkorruptabbak.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: te kis genya:) nem velem izgatták fel a vénuszdombot, te meg evezzél:) szerintem a kedvesed nem érti, hogy mé szereted jobban a klaviaturát, mint őt:)
@rodeo36: Kérdezhetsz nyugodtan de ha válaszolok, előbb utóbb úgyis Tautológiát kiálltasz. ;)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Ebben az időben kurva jó lehet evezni, nem döglesz a melegtől, természetet jársz és van fröccs is, irigyellek bazz!
Máz-lista és nem kubatov...
@István Kun:
Bélám! A tökömnek se hiányoztál!
Piktornak hasmenése volt, hogy kiestél onnan?
@jaegtoer:
azért én megcirógatnám a cicust, tudni akarván hogyan dorombol?

azt amit akarnak úgysem tudják megtalálni amit viszont nem arra meg majd rálelnek

végűlis ezek is bérmunkások és hetente vagy havonta jelenteniük kell milyen eredményük van....erre mindíg van egy közlemény készen, hogy már ott kacsintgat de még a szempillája takarja az íriszét...de majd legközelebb addig is hadd keringjenek azok a részecskék...a sarokban ott űdögél a belze Buby és kuncog...ugyse találtok meg mert álcázom magam

a Tesla Tornyokat sem fejlesztették tovább? vagy a pterol business gyilkolja, amíg van crude addig nincs delej ingyen?

sem szél, sem Nap sem árapály sőt a geotermikust is limitálják pedig mi mindent lehetne vele csak beszondádzani a Vezúvio-ba és máris egész Itália felszabadúl Petrol lajos alól...de akkor ...bánatosak lesznek Texas-ban?

brühüyyy

pénz beszél istenke ugat
@rodeo36: papa nekünk általában nincs vitánk, mert vagy te nem értesz engem(néha) vagy te nem értesz engem(gyakran):) azé egyszer találkozzunk! szerintem érdekes lenne:)
@Knósszosz:

ha sört iszol, hogy lennél üdítő társaság?
@Knósszosz: Hidd el, hogy az még nagyon nem elég egy szép új világhoz.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
legelsősorban: kiáltassz (a kiálltasz az hottentotáúl vagyon) magyar helyes írás nem is helyes még csak nem is csinos

de azért megpróbálhatnád annyira izgulok hátha kibirom röhögés nélkűl

kezdheted de használd a nagy magyar helyesírási útmutatót vagy csak a magyar Thesaurus-t a gúglival, az olyan baráti

brühüyyy
@taga20:
én téged általában meg szoktalak fejteni mint kisrébuszot...addig is mennyél portálmaróra

brühüyyy
@jaegtoer: te most engem froclizol! csak szolok:)
@rodeo36:

így van, texas, baku, kuvait egyre megy, egy a jelszó
@jaegtoer:
Na, ezért se...
Bár van egy nemzeti kóla, ma láttam a Penny-ben. Két hete ugyanaz a négy palack szomorkodik ugyanazon a polcon, hát, nincs túl nagy sikere.
Valami elixír, vagy mi a tököm, te ismered?
Nem jut eszembe.
@jaegtoer: ez így igaz, valami gyalázatosan ostobán sikerül irányítani ezt az országot,
@rodeo36: ja, mint a nőiesztergályost:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
íme a kérdésem:

az Universumban hol helyezkedik el istened (a többiek isteneiről most nem kell nyoilatkoznod, mert ugye vannak néhányan és kurvára nem értenek egyet már a 70 vagy septuaginta is foglalkozott vele

szóval itt ülök tűkön és várom a...ide bele telibe

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Lehet, de ha már Cortez utódai nincsenek a képben, az önmagában reményt ad arra, hogy valami jobb világ gyön velünk szembe.
@taga20:
egyelőre ne esztergájj csak marjál (savat nem haszná'hacc)

brühüyyy
@taga20:

"te most engem froclizol! csak szolok:) "

eeeegen? ha üdítő vagy, semmi dolgom veled. ha sörözöl, az mindjárt más. az olyan emberi:D
@Habakuk999:
Bizony! Ezek a zsidó ufók már csak ilyenek, mind! :)
Mond szépen Gábrisnak, hogy empiriokriticizmus és egyből tud egy hozzá kapcsolódó hírt Izraelből, ahol a a jobbik megvilágosodást hozna...
Híres jobbikosok: Csanci, Lovas... és még hány, aki nem comingoutolt, de bevándorolna, oda...
Márait is olvashat ez a "művelt magyar" réteg?
Vagy csak Tormayt? (Meleg..ség járja át szívem...)
@taga20:
A suliban, ahová jártam, voltak csajok a drehás osztályban!
Kérdezd csak Bolit, ő is oda járt.
Nem is véletlen, hogy mára bezárt az intézmény...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Most miért bántod ezt a Pista gyereket, aki Béla??
@taga20:
Majom!
A family alszik már, én meg éjféli bagoly vagyok. Olvasgatok, néha meg rátok nézek, hogy elszörnyedjek a ... libsibolsi fajtátokon! :D
@Knósszosz: egy szép hozzászólás. mit szóljak hozzá:)ilyen Bolikba ne higgyél:)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: öcsém az egy négyzetcentiméterre eső kommentjeid befedik egész nyugatmagyarországot:) jólnyomod, néha csak miattad olvasom a kommenteket! de nem akarok buzulni! te troger:)
@Knósszosz:
Baszki, a Zalkát, az üllőin is ledózerolták, pedig csak másfél évig bactuk ott a rezet.
Igaz, ott még a leszerelésünk előtt, néhány órával is a felüljáró alatt takarítottunk... :S
A Párt és a KISZ titkárok legnagyobb dicsőseggére.
@rodeo36:
Az Arcturustól százezer űrkilaméterre van egy egyenrangú kereszteződés, ott balra fordulsz, aztán a 66-os úton szpész ándzseleszig mész, na, ott a határtáblánál lévő kozmikus fizető klozettnél megtalálod, sorszámmal a kezében.
Pisálni neki is köll, ha teremtő akkor is.
@taga20:
Nyalogasd Gábrist... Ne engem szopkodj, hiába, esélyed sincs, masszív puncihívő vagyok! :)
Az viszont nagyon.
@Knósszosz:
Te meg a gyp-s részlegbe jártál??? :DD
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Volt előtte egy ágyú, talapzaton. Te loptad el? -:)) Mosmá mindegy, elévült.
Egészségedre, én száraz Martinit lőtyölök. Módjával, holnap keresztelőre kell fuvaroznom a familiát hajnalban.
@Knósszosz:
másik kérdésem az szokott vala lönni, hogy mit teremtett és hogyan?

brühüyyy

ott a nyílvános rötyielőttsorbanállva húgyozásra várva szorongatva a Nagy Pöcsét-et
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
kurva-e vay?

brühüyyy
a háziszárnyasnak empiriocriticismus-t? mire megtalálja a Nagy Webster-ben addigra kihullik a haja is...látod most kérdeztem tőle erre felszívódott mégis én vagyok a jó ....m ismerő
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: azé azzal nincs lerendezve a dolog, hogy megvetted az asszonynak az elektromos házibarátot, te meg napestig netezel:)
@rodeo36:
Én is hívő vagyok... de nem tudom.
Talán megcernik ott a cernben, vagy nem.
Most inkább bontok egy sört, utsó ma. Holnap reggel vezetnem köll.

Kend iszik má, vagy még mindig szenved?
@Knósszosz:
Ne zizeg, 2 volt. Az a főkapú volt, ott csak félévente adtunk őrséget, amikor a hallgató ettársak nyalni..., akarom mondani nyaralni vóttak.
Egyszer, amikor ott őrparancsnok voltam, az egyik őröm (190 centis, kőfaragó gyerek) szájon kapta az egyik líbiai hallgató ettársat, mert az részegen, az igazolása helyett egy kést akart elővenni. :D
Buli volt, a srácra hónapokig vigyáztunk.
Bár mentem én be a hallgatói szinte kihozni egy másik saját emberünket is úgy, hogy a folyosó elején, szép hangosan betoltam egy tárat (üresen) az AMD-be, majd csőre töltöttem.
Komolyan utat adtak! Abból is értettek. Másból nem..
@taga20:
USB-s is van? Akkor lehet, de mobilnak álcázták... :((
@rodeo36: Kb. arrafelé van mint mondjuk Wagner lelkében a Parsifal. Szerintem tuti, hogy az nem csak anyagból van. :)
@rodeo36:
kis hamis vagy papa... Olyan hiperirrealiszikus elvárásaid vannak.
Látszik, nem szereted a szeszt ... :DD
Keresek valami skót párlatot a hűtőben. Kéne, mi??? :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: @rodeo36:

empíriokriticizmus??!! miről beszéltek?!
moldova óta mindenki tudja, hogy az egymilliókicsikrisztus
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

milyen párizsi falról beszélsz?!
ha még Walhalla-t mondanál:D Wagner-Wagner? asszed ezzel letudtad a választ?:D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Jaja, főkapu volt, ma meg az egész helye pusztaság.
Olvastam, hogy egyszer a cinege elvtárs kurvára leégett ottan. Valami ünnepségre volt hivatalos, de a szervezők nem gondoltak rá, hogy esetleg eshet is. Hát, esett...

Lajos meg kirúgta az akkori fél vezérkart ezért, mert csak. Nem ismerős ez a történet?
Első cáratyuska uralkodása; Malév gép késett - lemaradt a zámerikaji csatlakozásról -, vezetőknek szárnyakat adtak a vágyaikhoz.

A történelem ismétli önmagát, ugye?
Ő sem fogja túlélni magát, hiába szeretné.
@jaegtoer:
Elbactam, na...
Ahogy a "hiperirrealisztikus"-ból is kihagytam egy t betűt.
Fáradok.
Ket evet ult artatlanul. Ugyhogy egy szabad lovoldozeshez szerintem joga volt. Mondjuk ugy, hogy elore leulte.
@taga20:

Bor? miért ne lenne jó? nem vagyok fundamentalista!
@Knósszosz:
Nekem a kisebbségi komplexusban szenvedő tiszt elvtársak tetszettek a legjobban... :D
Amikor ordított velem a parasztja, kihúztam magam, előre néztem és ... nem láttam, mert a tányérsapkája sem volt a látómezőmben.
Olyan kis cukik voltak, ahogy hepciáskodtak! :)
@Ramil Safarov:

gondolod, ki vagyunk fáradva?
@Ramil Safarov: igazad van, nálatok az udvarban! a családod felét, mégse olyan vagány!www.youtube.com/watch?v=wU_n-ddqHn4
@Ramil Safarov:
Az ilyen balfasz, selejtes lényeket, miért nem éri "fegyverbaleset"?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
miért? az szerinted hol vala?

a Parsifal egy egyszerű pogány tavaszvárás mintahogy a Húsvét is az a kereszténység csak adoptálta mint hülye gyerek az annyát

vagy te ....szóval hogy is van ez szerinted?

brühüyyy

Wagner-t ilyenekkel megvádolni miután felkű"tte a zisteneket a Walhallába és mikor mind ott voltak akkor gyütt Brünnhilde a Grané-n és leégette az egészet a többi rőzsével együtt....Götterdämmerung-ban

brühüyyy

szóval nincs elfogadva válasznak amit írc
@rodeo36:
:))) Mi lenne, ha még innánk is??? :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

én se figyeltem eléggé

az népnyelven van amit az előbb írtam, eredetiben egymilliópicikrisztus,

amaz a gyerekek miatt van, hogy az apróságok is ki tudják mondani.
Egy mekdonáldban lövöldözött. Nem lehet, hogy a szar kaja miatt rágott be. Hihetetlen, hogy az ilyen helyeken milyen moslékot adnak. Múltkor volt a hírekben, hogy több mekdonáldban is fekáliát találtak, az ételben.
@taga20:
valaki penget és 3 félhangon mesél

nemszeressük

brühüyyy

www.youtube.com/watch?v=kRaFkKd0fvs
Egy mekdonáldban lövöldözött. Nem lehet, hogy a szar kaja miatt rágott be. Hihetetlen, hogy az ilyen helyeken milyen moslékot adnak. Múltkor volt a hírekben, hogy több mekdonáldban is fekáliát találtak, az ételben.
@jaegtoer:
Na, neki kell állnom olvasni újra az öreg komcsit, mert nekem sem jött le elsőre.
Pedig a "Beszélő disznó" ma is aktuális... :D
@Hajdú Peter:
Péterem, így jár, aki trash kaját fogyaszt.
A sarkára kell, hogy álljon valaki...
@rodeo36: ez annyira szörnyű, hogy szép:) kimegyek önért a ferihegyre csak ezt ne:)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

akkor?

www.youtube.com/watch?v=p8TkBM5DeHM

valahol a végtelen pereme közelében egyensúlyoznék a kezemben egy Red Breast-tel persze fél literes kupában sok jéggel

és mosolyogva nézném istenkejózsikát amint nem találja a lábát

brühüyyy
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: öcsém te ugrasz a legkisebb puncira is:) te egy igazi partizán vagy! ezt minden hátsószándék nélkül mondom:)
@taga20:
Elbökted, leszedem az öreget már in Wienna.
Nem hülye, világvárost akar látni, meg a Mosoni-Dunát... :D
@rodeo36:
Bakker... ez a fél literes kupa komolyan mély nyomot hagyott bennem.
A sógor kapott múltkor nálam literes cserépkorsóban, cseh Staroprament.
Majdnem elsírta magát a gyönyörtől!
@Hajdú Peter: De az is lehet, hogy hasonló problémákba ütközött és kiborult. :)

youtu.be/xL-hmol_v3I
@rodeo36: Pedig sajna nem fogom tudni neked körzővel meg vonalzóval megrajzolni Isten pontos helyét. :)
@rodeo36:
Kösz barátom!
Nekem most a az igazi megfejteni való a Das Rheingold - persze nem a te szinteden - viszont fantasztikus mű, asszem linkeltem is egy videót, ami nekem kiverte.
A biztosítékot, természetesen.

Soha az életben nem hallgattam bele Wagner-be, mert azt tudtam, hogy Siklgruber úr kedvence volt.
Hát, félre az előítéletekkel, ez a mű (ahogy olvastam, egy négy darabból álló sorozat első része), szép élményeket adott. Általában ledögölve az ágyra, villanyt lekapcsolva szoktam hallgatni az olyasmit, ami tetszik. Ezt például.

Csodás élmény, bár nyilván te nem érted, hogy ha ezt én... akkor olyan szart mint a rock, meg a blúúz, meg egyebek, azt hogyan?
Nem tudom, ez van.

Üdv neked efendi, amottan a nagy pocsolya másik felén, szunya leszen most, reggel dolgom van.
Szép napot neked ott az van, nem?
A többieknek meg, jó éjszakátot!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: te a gyerekkora ide köti sóskuthoz. olyat mondott(riminyák) csak néztem! vigyed, ha soha nem találkozom vele akkor is csodálom! a hülyeségét:))))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

én nem nagyon kedveltem az öreget, mert amikor ment a szekér, nagyon anyagias volt, de a könyveit szerettem, éppen mint Rejtőt. A ferencvárosi koktél klasszikus, bár szerintem csak lejegyezte.

De a gengszterváltás után megkedveltem, mert felvállalta a baloldaliságát és emellett megkérdezte, na hol vannak azok a remekművek, amiket az íróasztalfióknak írtak. (tudod? TTT+aczél et.) Most már elő lehet venni, senki nem tiltja. senkitől nem jött ki akkoriban semmi elfekvő tiltott, ha csaknem a felfekvés tályog...

Volt egy nagyon jó haverom, Cs.Józsi, és véletlenül rám indított egy automata gépet, majdnem levitte a fejemet. reflex, szerencse.
vettem egy mély levegőt, és megkérdeztem tőle: Jóska, olvastad a beszélő disznót? aszonta: Aha, értem. és jobban el volt sápadva mint én. aztán söröztünk egyet a Kötönyi csárdában.
@taga20:
ja...Des Baches Wiegenlied azaz a: A Patak bölcsődala...ugye az örök vándor, az ember keresve végzetét ballag a patakban melyet tudni honnan gyütt de senki sohasem látta hová megy ki látta már az Óceán "végét" és akkor a patak felemeli a vándort és ringatva viszi mint falevelet ősszel

www.youtube.com/watch?v=6Q9fBU5ICxc

a halott Hold fényében akékesfehér fényben és a végtelenbe majd csak megérkezik...

brühüyyy
@Knósszosz:
www.youtube.com/watch?v=6Q9fBU5ICxc

igen Wagner világtörténelmet írt amelyben a jövő is benne van...talán az Odysseia és az Iliász lehetett együtt hasonló de sohasem érheti el ennek nagyságát...ássál benne kincseket lelsz amit senki sohasem tud elvenni tőled

brühüyyy
Ha évekre börtönbe zárnának ártatlanul, én is lövöldözni kezdenék.
@Bakter: Cusi kb. öt hét múlva szabadul! (2007 szeptember 21-én vették őrizetbe és hat évet kapott).
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

ha nincs a fejedben baszhatod a körzőt, vonalzót. nem olvasol? Te jobb sörre izé sorsra érdemes?
Te még az új szövetséget se olvastad. Jézus megmondta a frankót, te meg nem veszed észre, mert a gané papok eltitkolják előled, különben nem lenne rájuk szükség. nemcsak holkausztipar van finkelsteintől, hanem vallásipar is a vatikántól. meg mindennek az eltitkolása.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
persze mert ami nincs azt nem is lehet megrajzolni sem

ugye?

brühüyyy

tautológia?
@rodeo36: ha egyszer igazán haza akarsz jönni, szojá! nem szégyen! www.youtube.com/watch?v=UMPC8QJF6sI
@Knósszosz: Látod látod mint a csokító reklámban. Ne ítélj elsőre. Siklgrubernek is volt azért ízlése, meg aztán Karajan is volt tagja egy ideig a náci pártnak. :)

Szóval ettől még nincs itt a világvége. :) Amúgy Wagner szerintem is egy zseni volt.
Ez az egyik kedvencem tőlük.

www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=LTyj856BtWY&t=130
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Ezbazmeg, mára mit sem változott.
Ugyanakkora "nagyságok" feje fölött nézel át, csak az ideológia lett más, meg az akkori elvtársak mocskossága emelkedett a tizenhatodik hatványára.

Ma is ők vannak hatalmon, a plebs meg ezt szívja, mert jól esik neki??
Tényleg jól esik?
Hofi mondta:
"a magyar akkor érzi jól magát, ha szaros a szája" - na, akkor most boldog lehet, telecsinálta a fidesz a száját.
@jaegtoer: Mondjuk a szentírást nem elég elégszer olvasni. Egyébként attól még, hogy tékozló fiú és egy esendő ember vagyok, még pontosan tudom hogy szeret az Isten. Erről pedig nem olvasmányaim, hanem személyes tapasztalataim vannak.
@videki gyerek:

ha a 6:20-sal jöttél és csak most szólsz, akkor elég lassú lehetsz agyban, mi már lassan lefekvéshez készülődünk, de ha elkezdenél mégis lövöldözni, akkor a sajátjaidra szíveskedj célozni, ne egy hülye hamburgerzabálóra, vagy ártatlan szerelmesekre akik csak behúzódtak a hűvösre.
@taga20:
kösz de nálam ez le van tiltva valószínű szerzői jog meg hasonszőrű

kár...

brühüyyy

eccer bizonyosan
@rodeo36: vágom ezt a hülye dumát:) ne mentegetőzz!
@jaegtoer:
addig is míg háziszárnyas keresi...

neked:

www.youtube.com/watch?v=0FYSuN3h0mQ

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Az "előítélet" felülvizsgálata nem azt jelenti, hogy meghajoltam Siklruber úr előtt. Csak Wagner munkássága okán írtam azt, amit. Aminek egy részlete tetszik például. Később, lehet majd több is.

Jó éjt, kora lesz a reggel.
@rodeo36: Figy. Ha ezt felrakod szerintem minden letiltott szart meg tudsz nézni. :)

hvg.hu/tudomany/20130816_netcenzura_bongeszo_piratbrowser#rss
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

kétségbe vonom, ha megengeded ha nem...a tapasztalataidat...és a byblos superioritását meg tagadom...rosszúl összeollózott gyermekmese és hamis történetek a nép hülyítésére és ami jó lehetett volna annak alkotóját kivégeztétek

brühüyyy

és azt ünneplitek? hogy meghalt? gyalázat!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

csak részben vicceltem. tdom, hogy olvastad, de nem jól. ezt legalább másodikra érteni kell. dehát tudom... a papok...

Peninek már beírtam de Te is megtalálod itt:
21:24:18-nál
@jaegtoer:
@jaegtoer: azért voltak ott tiltott dolgok, amiket aztán "kihúztak a fiókból". Zenei téren: Hobo Blues Band: Tiltott Gyümölcs, Beatrice: 1978-1988, stb. Viszont sokakat meg is fojtott a nagy szabadság, pl. Hofi nem találta a helyét az új rendszerben.
@rodeo36:
Te, Wágner úr Rejtő klasszikusa... :D
Eredeti neve: Wagner Rinaldo-Rinaldini.
"Szokása mindenkit sztrovacsek névvel illetni, de a szó értelmét senki nem tudta megfejteni.[2] Másik szokása, hogy operaáriákat énekelt, illetve operákra hivatkozott, némileg pontatlanul. Apja egy vándor operatársulat zenekaránál működött, ő hordozta a hangszereket, innen adódik Wagner úr neve és az operairodalom terén szerzett műveltsége.
Fülig Jimmynek bevallotta, hogy többször nősült, de nem rosszakaratból, hanem pénzért"
Na, ezt nem lehet überelni... :D
@Knósszosz: Nem gondoltam, hogy meg kéne hajolnod bárki előtt is, csupán arra utaltam, hogy érdemes lehet a dolgok mögé nézni, elvetve nekünk elég gyakran és kötelezően kijelölt hamis kereteket.:)
Remélem az általam linkelt zene is tetszeni fog majd. Jó éjt.
@rodeo36: Inkább azt, hogy még a halálnál is jobban szeretett minket, ezért aztán fel is támadt. :)
@rodeo36:

Köszi, ez pont jól is jött, vissza akartam már vonulni csendesedni.
jó éjszakát neked.
Kérdés: egy emberölési kísérlet miatt már elsőfokon elítélt, szabadlábon védekező embernél hogyan lehetett fegyver??!
Jó éjszakát Mindenkinek.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: néha félek előszedni, pedig néhány kéznél van, mert akkor könnyesre röhögöm magam...persze az oka az, hogy valós karakterek görbetükörben készűlt másolatai

brühüyyy

az egyik legnagyobb Wagner rajongó George Bernath Shaw tudott olyan dolgokat mondani Wagnerről, hogy a beavatottak a hasukat fogták
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ja...feltámadt? a Föld -ugye- forog kb 2000 km/óra sebességgel és az évszakok változnak megállíthatatlanúl azaz tél után mindíg lesz tavasz azaz a halott természet mindíg újraéled (sohasem teremtődik) és ez a Húsvéti Varázs (lásd még Parsifal)

brühüyyy

rohadt politikai gyilkosság volt semmi más és pár száz évvel utána már legenda lett meg gyalázat...attól függ kit hallgatsz meg a gyilkosokat vagy azokat akiknek nem lett a királyuk?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

kötelező olvasmányok is vannak e tárgyban.
most hétvégére

Ördögh Szilveszter: Koponyák hegye
R. Graves: Jézus király

a többit a jövő héten.
Gyurcsány simán meg tudná állítani. Ő még Ábelnél is betegebb.
Az lenne a titánok harca!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

vedd már észre az életet nem lehet elpusztítani, az anyagot sem lehet elpusztítani mindíg újraéled, mert nem teremtette senki hanem VAN és ez borzasztóbb vagy sokkal érdekesebb, mint holmi mesemesemátkaszarikamadárka legendárium óvodás kölköknek

brühüyyy
Jó éjt! Itt rajtam kívül mindenki leittasodott:))
@jaegtoer:
na akkor nem látjuk egy darabig a háziszárnyast: Robert Graves-t? neki?

és akkor a mesekönyveit hová temeti?

brühüyyy
@sírbateszezazegész: persze, én magyarkènt voltam a versenyben:)
Egyébként a cikk szerzője egy vérbeli idióta.
Nyílván beteg a gyerek (talán feltünési viszketegségben szenved?), de azért azt vegyük észre hogy 2 lehetősége is volt vérfürdőt rendezni és még csak egy legyet sem lőtt meg.
Főleg a tegnapi eset bizonyítja hogy nem akar senkit megölni, hiszen minden lehetősége meg volt rá mégsem tette. Sőt még a táskáját is szándékosan ott hagyta.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: igen, egy kicsit talán pongyolán fogalmaztam:)
Mindettől függetlenül ezt sem lehet máshogy nézni, mint egy kereskedelmi ügyletet, mint egy szolgáltatást. De értelek:))
@párnalárva: szerintem eszement hősünk költözzön a melletted levő lakásba/házba, hamár íly toleráns vagy...
Első perc óta zárt osztányon lett volna a helye.

Csak ugye azok nagy részét bezárták. Miért is??
@Baldrick68: 15 perc hírnévre vágyott... se barát, se barátnő, le volt tojva és azt akarta, hogy végre foglalkozzanak vele is. Még ha ily módon akár.
@Penivaldes: én jobban sajnálom, drága:)) imádlak:))
@rodeo36: Ja igen a rend meg rendező nélkül. Kb. mintha a Rajna kincse vagy a Lohengrin csak úgy lepottyant volna a "semmiből" ami van, nem pedig Wagner komponálta volna. :)
offoláson kívül volt más komment is???

most komolyan, ha egymással akartok beszélgetni, miért nem chateltek facén vagy skype-on, vagy ahol akartok???
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ne hagyd magad:)... amiben hiszel (most nem a konteókra gondolok:)), az a tied... ha neked az úgy jó, akkor nincs semmi baj... csak légy toleráns... na, de akkor mi lesz a konteókkal?:)... én örülök, ha neked jó abte istened...
@JohnHenry: szvsz a bloggazdát nem zavarja, a többieknek is megfelel, alapjában meg mindenki elmondja a véleményét a témáról... hosszú hétvége, lazíts...
Azt hiszem, sőt majdnem biztos vagyok benne, hogy ez az első eset, hogy szerző minden szavára csak egyetértőleg bólogatni tudtam.
Kinek a kölke ez a pszichopata őrült?! Sok a pénze netán a papának, ezért juthatott újra fegyverhez? Min múlott, hogy nem lőtte halomra az embereket? Gumiszobában, rácsok mögött a helye! Soha ne engedjék ki!
@párnalárva: Megszerette a börtönt. Nem is olyan rossz az annak aki szereti a ...
Érdekes az eset, én igazából azt várom, hogy a gyerek jogait megsértő hatósági személyek mikor kezdik majd letölteni a börtönbüntetésüket!

A tegnap esti eset meg abszurd... ha bűnelkövető lenne, miért hagyta ott a helyszínen a személyes iratait?!

Ez az egész kezd egyre furcsább lenni, mérgezési tüneteket produkáló gyerek, tréé orvosi ellátással?! Amerikai jelkép elleni támadás?!

Különösen védett információk alapján akarják felelősségre vonni?! Még csak a sértettekkel sem tudják szembesíteni, mert nincsenek...

A vád bizonyítékait sem tudják felmutatni, mert már nem léteznek, és sosem voltak!

De ha ezzel világhírt akart kieszközölni, amiről az USA-ban is beszélnek, akkor végül is egy nem fegyvernek minősülő airsoft fegyverrel belelőni egy étterem mennyezetébe jó húzás...

Akkor gyakorlatilag nemzetközi nyomásra gyorsan sittre fognak kerülni a bűnelkövetők, és a bíróknak magát a btk. paragrafust kellene felfüggeszteniük végre, és megköveteltetni a törvényhozókkal a valós bűn fogalmát a paragrafussal szemben!
@JohnHenry:
hát te ki vagy? kijafasz kérdezett mi vagyunk a VIP és azt csinálunk ami nekünk teccik trollokkal nem szoktam de te pofátlan vagy

brühüyyy

bye
Az is furcsa, hogy ő fegyverhez juthat legálisan. De egyáltalán, milyen indokkal tarthat bárki is? Azért, hogy lövöldözzön a sportpályán, cserébe néha bekattan valaki és lelő egy másikat az utcán? Akkor inkább senki se lövöldözzön sportból se, még ha 10000-ből 1 is ilyen.
"és köszönjük meg a vakszerencsének, hogy a plafont küldte tele golyóval"

Ja a vakszerencsének köszönhető... igazából emberekre célzott, csak a vakszerencse eltérítette a golyókat a plafon irányába :D
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

na akkor sajnálattak kell konstatálnom, nálad az eset sokkal előrehaladottabb...majdnem kezelhetetlen? sajnálom...valamint ha téged megnygtat akkor hordd ezt is magaddal mint koloncot...én már apró gyermekkoromban megszabadúltam ezektől a koloncoktól

talán egyszer neked is sikerűl olyan megkönnyebbülés maradt

brühüyyy
Ez az ember meg senkit nem bantot. Inkabb a valodi bunosoket kene uldozni, akik tenyleg emberek halalaert felelosek.
Pl: Bajnai Gordon, Gyurcsany Ferenc, Mesterhazi Attila
Ezekre kene naponta rarugni az ajtot.
@Mc Master:

Bors Jenő munkássága egy kicsit karakteresebb volt, de arra az elektronikus média és a fiatalok vírusmentességének biztosítása miatt volt szüksége a rendszernek. a zenészekkel csúnyán elbántak, ez kétségtelen.
Moldova az irodalmárokkal kapcsolatban tette azt a szimpatikus kijelentést.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: @taga20: :)
nagyon jókat kuncogok, ahogy @rodeo36:-n "veszekedtek"...
qrva kapós lett az öreg:))))
esetleg sorsjegy nem lesz rá???:DDDDDD
@párnalárva:

igazad van. meg kell várni amíg történik valami.
amúgy ha elolvastad volna a posztot, akkor vágnád, hogy a "szakmából nullára vizsgáztatok mind" kijelentés a felelősség kérdését állította középpontba.

így aztán megállapítható, hogy állításoddal szemben nem a szerző, hanem te magad vagy "egy vérbeli idióta"
@rodeo36: Miért lenne ez kolonc? Én pont úgy érzem, hogy szabaddá tesz.
@guma:

ők még sehol se voltak, amikor Rodeo-t lestoppoltam. ha erre jár a közelben (300 km-es körzeten belül), és nem szakít rám időt, kitiltatom a Naprencerből.
@jaegtoer: :DDDDD

bacca meg!!!:)

mi lesz itt a végén? csak nem álltok neki "versenyezni"?
és ha a konzervatórium lestoppolja előletek, mit tudtok csinálni???? :)
@JohnHenry:

Sir John aki Henry!

Mire ez a méltatlankodás?
nehéz lehet a sorsa annak, aki szombaton napon reklamálja a pénteket.

Vagy maga censor? mert az más!:D
@guma:

az más. a Konzervatórium az más.
@rodeo36:

"Robert Graves-t? neki?
és akkor a mesekönyveit hová temeti?"

úgy vagyok vele, hogy a kor nem érdem, ellenben felelősséggel jár. így aztán beszélek össze vissza, hátha megérti valaki, és időnként elgyengülök, s könyveket ajánlgatok...
olvasni, nem tüzelni:D
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
ha már belebonyolódtunk mint kismacska a csipkefüggönybe, akkor -tényleg csak neked- abbeli sajnálkozásomnak kell hangot adjak, miszerint ha valaki "hisz" az mankóval jár és a lábai -következésképpen- elsorvadnak, valamint mint Hoffmann ("a meséiben" bedrogozva) rózsaszínű szemüvegen át lát bármit és a valóság messze elkerüli és a végén rettegni kezd tőle, mint a narkós aki már nem tud "visszajönni" de rájött, hogy tulajdonképpen "ott" sem az igazi...mert csak azt nem találta amit keresett de sok borzalmat és még szédűl is tőle

na ilyen a hit amint lapozod azt a szerencsétlen irathalmazt és attól várod, hogy megolgya gongyaidat akkor már eccerűbb ha veszel egy I Ching-et és abból mondatod meg magadnak mert az legalább pragmatikus...igaz, kurva nagy türelem kell hozzá

szóval ha mindíg mástól várod, hogy megáldjon meg megsegíccsen akkor szerencsétlen egyedként a tenger viharán fogsz hányódnai és csakasikolymarad...vagy szerencsés esetben elsűllyecc

brühüyyy
@jaegtoer:
én azzal szoktam bosszantani bizonyos egyedeket, hogy olvassanak Hérodotos-t meg az Íliászt és az Odysseiá-t...mert azok tényeket írnak le...míg a byblos (bármelyik "kiadása") csak átbaszás

brühüyyy
@rodeo36:

"[...]olvassanak Hérodotos-t meg az Íliászt és az Odysseiá-t...mert azok tényeket írnak le.."

nem rossz:D

tényleg mi ez a schwechat, meg bécs meg győr meg mi a túró? csak nem tervezed jövőre, hogy európába jössz? esetleg még magyarországra is?!
@párnalárva:"feltűnési viszketegségben szenved" akkor vakarózzon egy gumiszobában az őt vizsgáló szakértőivel együtt.Hisz nem játékpisztoly volt a kezében te nagyokos
@jaegtoer:
www.youtube.com/watch?v=CkWB4VYoIdU

kedves barátom, aki a Budapesti Kórus-ban énekelt sok pletykát mesélt...ebben a műben ugy sok a nehézség és Réti Dodi volt a tenor Faragó András a bariton a Réti aki úgy blattolt hogy csak kevesen vitte magával a partitúrát a próbára a Faragó meg -bízva magában, és hogy tudta a szólamát- nem, de a karmester össze vissza részeket akart meghallgatni és összecsiszolni és a Faragó belegabalyodott az egészbe, mert ő elejétől végig tudta de nem összve visszva és odaszólt a Dodi-nak (aki énekprofesszor is volt a Zeneakadémián) hogy mutasd má' meg..az meg röhögött, látod, sohasem lehet tudni mire jó ez a sok papír...

brühüyyy
@JohnHenry: engem az offolásuk is érdekel és ha téged nem, hát szevasz!
@jaegtoer:
ez egy végtelen számú ismeretlenes függvényrencer -egyelőre- bizonyos cigánygyerek "léte" is az egyik ismeretlen...én az eddig nem ismert izéket preferálom meg hátha...szóval ...majdmegláttyuk...van egy kis noteszem abba minden kedves barát be van jegyezve senki sem marad ki...

olvastam gumával folytatott eszmecserédet, egészen elérzékenyűltem

brühüyyy
@KÁTÉó53éúétr6:

egy-két hozzászólásod alapján, úgy érzem(nem megbántás gyanánt)mint ha te a Varánusz kővér lacija lennél! be jössz, kiosztasz pár sallart aztán arriva dercsi, beteg a tercsi, el is tűnsz.:)
kirúgni az összest aki kiengedte legutóbb, meg visszavenni a diplomájukat!
@jaegtoer:
itt röhögök és nem tudom abbahagyni:

mandiner.blog.hu/2013/08/15/cinkes_krisztus_a_gordon-teton#comments

ha megnézed, és még nem láttad? persze a háziszárnyasnak kellene ezt is megnézni..Makovecz uccsó áldásával készűlt

egymilliópicikrisztuspléhbőlkilátónakálcázva

brühüyyy
Aki fegyvert adott el neki, azt szintúgy 20 évre bezárnám, mivel tudta hogy ettől a kreténtől mire számìthat!!!!!!

Mivel szar a rendszer + ahogy az ábra mutatja bármikor fegyverhez juthat egy ilyen bolond, a társadalom megvédése érdekében sima életfogytiglan.
@tristen2005: szia! sosem tűnök el, csak írásban vitatkozni véleményt formálni.... tudom magamról, hogy béna vagyok, ám minden és mindenki érdekel.Amikor feldühit egy félrevezetett "meglátás"......hát egy mondatig "elég" vagyok.
kövérlacitól viszont hányom kell.
Kedves vagy, hogy rám figyeltél és szégyellem, hogy tegnap összetévesztettelek mással, pedig régóta itt vagyok
@rodeo36:

ezt én is láttam már. gyönyörű egy darab:)
@KÁTÉó53éúétr6:

gond egy szál se, mint patakinak haja!:)
Időnként azért a jóltartott, kihízlalt TEK-es legények házkutatást tarthatnának az ilyen nyilvánvalóan beteg egyéneknél!
Ha már egyszer a Kövér Laci - féle parlamenti gárdának is van jogosítványa házkutatásra, és előállításra minden külön felhatalmazás, és jogosítvány nélkül. Persze az nem megy nekik, mert nyilvánvaló, hogy azért kapott az összes erőszakszervezet nagyobb hatalmat, hogy megfélemlítse a lakosságot, a politikai ellenfeleket lehessen baszogatni, az egyszerű közalkalmazottakat, és az egészséges állampolgárokat le lehessen hallgatni, megfigyelést, és terhelő adatgyűjtést lehessen végezni mindenféle bírói végzés nélkül.
csajok nem ide nézni :D

kis játék a fiuknak:
velvet.hu/szex/2013/08/16/valodi_vagy_szilkon_a_kepen_szereplo_pornos_melle/

nekem:

Helyes válaszok: 14 Olvasóink átlaga: 11,75
Azt a 2 istenbarmát azonnal felfüggeszteném, aki szabadlábra helyezte ezt a kretént, meg aki aláírta az orvosi papírját, hogy emberek közé mehet.
Igazán lehetne mindenki toleránsabb ezzel a fasszal, hisz örüljünk, hogy nem géppisztollyal lőtt a tömegbe. Há'denem?
Mi lenne itt, ha Sintér elvtárs nem tett volna rendet 2 hét alatt?
Az volt már, hogy a gyurcsánybajnai tehet erről is???
@lobster thermidor:

hogy találnák meg Ábelt a rengetegben, ezek mindig máshoz csengetTEK:)
@lobster thermidor:
Csak nem emiatt a kretén miatt volt nemrég az a nagy pesti letapizós razzia?
Amikor a rendőrök a fél fővárost bactatták.
Nem merték bevallani, hogy info jött, kreténke szabadon járkál és csúzlit szerzett?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Látom igazi hétvégés hírt találtál - magatoknak:))
ehhh,

“bizonytalan tudású, de szorgalmas diákok”

“bizonytalan tudású, de szorgalmas diákok”

Klinghammer Isti már megint odatette magát. Jönnek a közösségi főiskolák a “bizonytalan tudású, de szorgalmas diákok”-nak. Próbálom értelmezni ezt a kijelentést, de ez akárhogy is nézem, ez a dolgos hülye definíciója. Magam nem vagyok egy nagyon szorgalmas ember, de a középiskolai tananyagban bizonytalan tudásnál azért picit előbbre jutottam. Mármost azt, aki szorgalmas, de bizonytalan a tudása, azaz sokat ült az anyag felett, de az mégsem fért a fejébe, a mi időnkben szimplán hülyének hívták.

szamizdat.cink.hu/bizonytalan-tudasu-de-szorgalmas-diakok-1153351563
@mortX:
Még majd összevesznek a pohárfedélen...

@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Pártiskolák lesznek, ahol a "nem elég, hogy hülye, de még szorgalmas is" egyedek - persze ha megfelelően bizonyságot tesznek a PÁRT iránti elkötelezettségükről - megtanulhatnak helyesen seggetnyalni, a jutalékukat kiszámolni, a Főnököt előre engedni az ajtóban, ...
Olyan hülye értetlen tucc lenni! :)
Bazz...
Sötét népek, sötét idők, sötét és igénytelen pártmajmok.

"Hullagyalázás? Wikipediáról másolt nekrológgal emlékezik a KDNP az alapító elnökére

A bizonyítottan plagizáló Semjén Zsolt pártjától nem vár az ember komoly szellemi teljesítményt. Most azonban az emberi minimumot sem sikerült hozni, amikor meghalt a párt alapító elnöke, Keresztes Sándor. A KDNP MTI-nek kiadott pársoros kötelező részvét nyilvánításában egy szó sincs Keresztes Sándor tevékenységéről és életéről. Pedig a 94 évesen elhunyt Keresztes tiszteletre méltó pályát futott be: Erdélyben magyar katolikus ifjúsági egyesületeket szervezett, a nyilas uralom idején üldözötteket mentett, 1956-ban pedig a megszállás után is küzdött a demokráciáért. 1989-ben pedig ő szervezte újjá a KDNP-t. A közleményt lett volna idő rendesebben megírni, mivel a párt juttatta el a sajtóba a hírt - egy nappal Keresztes halála után.
semjen_Zsolt_plagium_doktori_torzsanyag_Schmitt_Pal_bukott_elnok_alamfo_keresztenydemokrata_parlament.jpgKép: [origo]
A rövidke MTI közlemény se dicsőség, azonban a párthonlapon ezt is sikerült alulmúlni. A címlapra tett emlékezést egyszerűen összemásolták. Elejére tették a rövid MTI-közleményt, aztán a wikipedia Keresztesről szóló szócikkének néhány bekezdésének másolták át szóról-szóra. (Egyetlen helyen írtak hozzá négy szót, hogy a rövidítés értelmes maradjon). A wikipedia szócikke elég színvonalas, azonban a forrásmegjelölés nélküli átvétel a legkevésbé sem az. Még szócikk hivatkozásainak számait is benne hagyták a szövegben (persze a hivatkozások nélkül). Így emlékeztek meg alapító elnökükről, akit 1990-ben tiszteletbeli elnöknek is választottak."
fideszfigyelo.blog.hu/2013/08/16/wikipediarol_masolt_nekrologgal_emlekezik_a_kdnp_az_alapito_elnokere#comments

Még a wikis link, hivatkozás is benne maradt a közleménybe, annyira nem voltak képesek, hogy... Igaz, egy ilyen alibipárttól és kretén tömjénes zsótti féle ecceritől mit is várna az ember?
hogy tortenhet ilyen. raeg a fideszre
@guma: ja, az tényleg vicces lenne, hogy míg mi összeverekszünk, Rodeot eltojja valami 18 éves buksza a repülőtérről:))) ez kurva nagy poén lenne:)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Ez különösen nagy szégyen, ha belegondolsz ki a sajtósa a kerdemeknek:)))
Pálffy ,az újságíró!
Hogy a többiről pl. Rózsika ne is beszéljek.

A hitvallásukról meg pláne ne essék szó.
"Kövér László vagy a polgi nyúlt az igazgatónő alá?"
A fene tudja, de ha élvezi a kicsike, akkor hajrá...
atlatszooktatas.blog.hu/2013/08/16/kover_laszlo_vagy_a_polgi_nyult_az_igazgatono_ala?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2013_08_17&utm_campaign=index
Szépek ezek a pol.kinevezettek, csak qrva szánalmasak.
Viszont zenghet újra az "ÉLJEN RÁKOSI! ÉLJEN RÁKOSI! ÉLJEN RÁKOSI! ..."
@Orica Középföldi:
Pálffy borvirágos ecceri szánalmas, addig volt valaki, amíg fel nem fedezte magában a kereszténydemokratát.
@taga20:
Eltolja... még félreértik ezek, mert olyanok! Amúgy te ritka marha vagy, nem tolókocsis a papa. Szerintem simán pic.ánrúg téged a csavarjaival.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Asszem a történés úgy helyes, egyre inkább senki lett, mire felfedezte magában az egyetlen lehetségest.
@Orica Középföldi:
www.portfolio.hu/vallalatok/penzugy/devizahitelek_itt_a_tokeletes_mentocsomag.1.187950.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox

"Örökre megszabadítana az árfolyamváltozásoktól, és azonnal a negyedével csökkentené a törlesztőrészleteket. Kezdetben évi mintegy 47 milliárdba kerülne, később viszont egyre olcsóbb lenne, így ésszerű elosztással az állam és a bankok számára is elviselhető terhet jelentene."
Örökre 180 forinton.

Persze én is fizethetem más hitelét akkor... Értem...
Melyik barom mondta, hogy az ingyensör illuzórikus?
@taga20:

Hja, a virtuális és a valós cselekvés különbsége:)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: te ne udvarolj nekem:) viszont a három szőke nagyon jó! csak nem férnének el az ágyban, még akkose, ha asszony közben főzne:)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

"Sötét népek, sötét idők, sötét és igénytelen pártmajmok"

ezt csekkoltad már?:

most.444.hu/2013/08/15/havasi-bertalan-oszinte-pillanata/

XDDDDDDDDDDDDDDD

"Az iPhone készülékemről küldve"
@taga20:
MERT AMATŐR VAGY! :)
Ezentúl előre köszönhetsz és rebeghetsz hálaimát, ha rád nézünk csak.
Bazze, amúgy mit tanítgatunk, okítunk téged itt... ráadásul mennyien... és semmi hatása... áááá... komolyan...
Valamit szedsz ellene?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Itt az a paradox helyzet áll elő, hogy más issza a sört és neked lesz keserű a szád íze.
@Orica Középföldi: ez igaz, ma még nem ittam, de má úgy érzem, hogy de:)
@taga20:
Nem férnének el az ágyban?
Ez a te bajod, az örökös kifogáskeresés.
OLD MEG!
Marha maradi is tudsz lenni - nem vagy te valami begyöpösödött keridömi?
Aki csak titokban, hátul, a sekrestyében?
@vitéž munkášőr:
Szegénykén már tegnap röhögtünk. SSteffyke kiötlői és üzemeltetői kezdenek szétesni.
Hiába no, a belterjesség visszaüt!
A kólásdobozok se jönnek abban a tempóban ahogy kéne, már a szájában sem úgy fut össze a nyál, mint régen, amikor Piktor mögött lépdelt és stírölte...
@wmіkі:
Jobban járna, mint veled, aki netán meglepné hátulról, megmarkolná a seggét és... Na, pfújjjj mikike, húzzál vissza kis meleg vackodba.
Stíröld ezt, hátha kevesebb gond lesz addig is veled.
velvet.hu/blogok/gumicukor/2013/08/16/sok_pucer_futo/
@Orica Középföldi:
Kicsit nagyon unalmas, hogy mások miatt a mi ... izénkkel verik a csalánt. Ez a mocsok sok, jólmegmentünkmindenkit c. agyrém a maradék mozgástereket is agyonvágja, arról nem is beszélve, hogy a felelősségérzetét egy csomó embernek totálisan le is nullázza.
Aki meg olyan "hülye volt", hogy nem vett fel hitelt, az is vegye ki a részét mások hitelének a visszafizetéséből? Remek... tényleg...
@taga20:
Ha esse'tudod, akkor minden tök hiába... :((
A napokban volt egy szőke macs, perfekt cicikkel, remek lábakkal, egy szál magassarkúban, kicsit túlexponált háttérrel.
Na, az mindent vitt, feltörtek az emlékek... bár sötét hajú volt anno a leányzó, de ... ihajjj, csuhajjj... majdnem, mint egy jó evezés... :D
@vitéž munkášőr:
Mit vársz tőle? Aktív, gyakorló meleg (majdnem elmebeteget írtam, de rájöttem az nagy sértés lenne az elmebetegeknek), milyen képe legyen fenn?
Népnemzeti tangás-motoros?
hmmm

Bábiné nem szégyelli
akiraly

hogy mennyit keres miniszterelnök megbízottként. A fideszes képviselő a védőnői szolgálat megújításáért felelős miniszteri biztosként egészíti ki havi 350 ezer forinttal képviselői fizetését, de szerinte a dologtalanoknak kéne szégyenkezniük, nem annak, aki elvégzi a kínálkozó munkát.

most.444.hu/2013/08/17/babine-nem-szegyelli/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Mé? Eddig hol volt? Az élet melegebb oldalán számolgatta a tangákat, nem?
brééé king!!!!!!!!!!!!!!!

Megint elhalasztják a pénztárgépcserét

Harmadjára módosul az online pénztárgépek bevezetésének határideje, immár december 31. az a határidő, ami után minden kereskedőnek az adóhatósághoz online kapcsolattal bekötött pénztárgéppel kell rendelkeznie - írja a szombati Népszabadság.

hvg.hu/gazdasag/20130817_Megint_elhalasztjak_a_penztargepcseret
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Még nem tudtad? Már tegnapelőtt megmondták kollégának... Totális a káosz, nem is tudják felmérni, milyen háttér kéne, a GSM hálózatra meg mekkora terhelést fog feltenni, becsülni se bírják. Lesznek frankó összeomlások.
Állítólag 250.000 kassza fog majd feljelentkezni, mind GSM alapon a hálózatra. Kalkulálj, micsoda forgalom és terhelés lesz, amikor ezek dolgoznak.
No meg micsoda bevétel a mobil szolgáltatóknak. A legolcsbb adatcsomag 2.600 Ft+Áfa/ hó.
Van ismerős, ahol 20 kassza van. Egy része csak időszakosan használt, tehát...
Nem őszinte a mosolya mostanság.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: már a T is rácuppant komplett csomagot és kasszát ad, és tudom mekkora az összevisszaság, anyáznak a népek rendesen, köztük mi is
/van egy bótunk, ami döglött már 2 éve, vevő alig, oszt oda betóni egy ilyen péznyelő NAV automatát..../
így megy ez:

Három újabb takarékszövetkezet alakulhat bankká
Így nem kellene betagozódniuk az új integrációba.

Az éppen bankká alakulás folyamatában lévő (a kérelmet a PSZÁF-hoz már beadó, az átalakulási engedélyt legkésőbb év végéig megkapó) szövetkezetek elkerülhetik az új állami ernyőszervezet alá kerülést a törvény alapján. Ilyen jelenleg a Takarék Szövetkezeti Hitelintézet, a Buda Takarék Szövetkezeti Hitelintézet és a Dél-Dunántúl Takarék Szövetkezeti Hitelintézet is.

Korábban, pontosabban egy hónappal a takaréktörvény benyújtása előtt a Garancsi István vezette Duna Takarék adta be bankká alakulási kérelmét, míg a Polgári Takarékszövetkezet ezen kérelme több mint két éve húzódik. A fent említet három szövetkezet viszont frissiben, már az új törvény fényében adta be kérelmét, de még azt megelőzően, hogy Áder János a parlamentnek való visszadobást követően aláírta volna a jogszabályt.

A három, a Buda Cash befektetőcsoportjának érdekkörébe tartozó szövetkezet ily módon Áder Jánosnak "köszönhetné", hogy kimaradjon az új integrációból, csakhogy a felügyelet a lap információi szerint 60 napos hiánypótlásra szólította fel őket. A bankká alakulásról ugyanis közgyűlés dönthet csak, amire az idő rövidsége miatt nem kerülhetett sor a kérelem benyújtása előtt. A három takarék sorsa így a PSZÁF kezében van most.
@vitéž munkášőr:
Pfúúújjj... perverz... áááááááááááááááá....
kamúszóliom:

Így nem fog repülni augusztusban a Sólyom

Charterezéssel akarnak indulni, de csak olyan utazási irodát találtunk, ahová bejelentkeztek, tárgyalás még nem volt. Még leendő dolgozóikat sem választották ki, csúszás lehet a tervekben, ismerik el.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2013%2F08%2F17%2Fsolyom_charter%2F
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Ezt olvastad?

"Beszállhat az állam az uniós pályázatírásba, és a pályázóknak ingyen nyújtaná a szolgáltatást. A cél a forrásfelhasználás gyorsítása és hatékonyságának növelése, valamint a pályázatíró cégek korrupciójának visszanyesése. Pályázatírói vélemények szerint ez kommunista ötlet, és a kormány csak az irányítása alá tartozó fejlesztési ügynökség korrupciós ügyeit ellensúlyozná a piaci szereplők megvádolásával."
hvg.hu/gazdasag/20130815_Allam_palyazat_ingyenes

Aki ilyent már látott, annak azért vannak elképzelései, milyen is az "állami", mármint a korrupcióban...
Evégre ott kenik meg a külsősök is.
Innentől majd egy kézben lesz, egyszerűsödik a korrupció!
Az sem elhanyagolható! :(
hűűűbakker:

„A frontend az egy pokróc, a backoffice pedig egy olyan harmónikaajtó, mint a panelokban a főzőfülkén szokott lenni” – írta. A trafikban egyébként „ha kártyával fizetsz, akkor addig várnia kell a vonalra a közért pénztáránál kártyával fizetőnek.”

Ön is látott hasonló trafikot? Vett már cigit szavazófülkére emlékeztető bódéban? Keressük az ország legfurcsább, legkisebb, legnagyobb, legtájidegenebb trafikját! Küldjön képet, vagy videót a tema@mail.index.hu címre!

kep.index.hu/1/0/466/4661/46618/4661840_6a1bd61baa8d1f37d20d71d857636689_wm.jpg
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: lézerjani oszt, és ők is írják a pályázatot, ennek pre alfa verziója volt a trafikmutyi, most intézményesítik.
Olyan vagy, ezt nem érteni.

A képviselő, aki még Orbánnál is jobban keres

Több mint egymillió forintot vihetnek haza a miniszteri biztosok, van aki még költségtérítést is felvehet, pedig hivatali autóval jár - írja a Blikk.

hvg.hu/itthon/20130817_A_kepviselo_aki_meg_Orbannal_is_jobban_ke
az a marha t.t.t.t.t.t.t pedig müxik.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

"Nem őszinte a mosolya mostanság."

Ez egy jó mondat,és nagyon-nagyon sokakra igaz.
Nem ennyire egyszerű a helyzet.
Eleve nem volt pszichiátriai kezelt.
Az elmeorvosi vélemény se volt olyan egyértelmű.
Egy nagyon intelligens fiúról van szó.
Érdemes megnézni a tegnapi Egyenes beszédet:
www.atv.hu/videok/video-20130816-zamecsnik-peter

Meg Végh Józsefet is.
Szóval a blog írása előtt azért érdemes lett volna elmélyedni az ügyben.
@▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒: milyen érdekes:

2011.11.21 13:39:26Lacapc

Ehhez a cikkhez már nem lehet hozzászólni.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ezmiez? nemzeti osb-lap? gyönyörű, mint az ötletgazdák a nerben...
De az indexes videot is érdemes megnézni, ami korábban készült vele.
@kulcsar2011: húúú, megint egy relatívizáló lélek. Ted Bundy is felettébb intelligens volt...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Limitált idejű, legalizált lopások, amiből egy bizonyos százalékot úgyis le kell adniuk, a tuggyukkiknek.
Hidd el, nem irigylem tőlük, szar lehet a tudat, hogy mint a leprásra néznek rájuk, ráadásul mindig van újabb fartúró, aki bármikor leszopná a főnöküket azért a posztért - mindez érdemi tudás nélkül, filléres pártcsicskaként.
@kulcsar2011:
A német háborús bűnösök kimagasló IQ teszteket produkáltak. Nem véletlenül voltak ott, ahol, anno - persze a "miért" sem elhanyagolható.
Most akkor tulajdonképp holnaptól lövöldözzön mindenki a plafonba, meg tervezgessen jófajta tömeggyilkosságot.
Legyen a te szomszédod. Akkor mindenki nyugodtabban alszik.
@vitéž munkášőr: nézd meg először a videókat.
Én arról próbáltam írni, hogy ügyesen átverte a hatóságokat és nem lehetett 100%-osan megállapítani, hogy baj van vele.
Nem Ábelt védtem, hanem a hatóságokat.
@tristen2005: Te vagy a magyar, faszkalap, te vagy?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Az első esetben tudod mit csinált?

Megnézted a videokat?
Utána hasonlítsd össze a háborús bűnösökkel.
@kulcsar2011:

Elítélték emberölés előkészületének bűntette miatt, de azért lehet lőfegyvere!!???
Ez hol nem egyszerű helyzet?
@kulcsar2011: te ebben az országban véded a hatóságokat? húvazze, megaLOL!

XDDDDDDDDDDDDD
rengeteg patológiás eset van aki S. Ábelhez hasonlóan veszélyes, csak nem "PISZTOLY" van a kezében, ami egy misztikus eszköz, hanem mondjuk egy BMW X6 kormánya.

mérjünk egyenlő mércével.
@kulcsar2011:
Öööö... gyilkosságot készített elő?
Igazad van.
Nem szabadott volna korlátozni.
Ennyire liberálisnak már csak kéne lennie valakinek!
Értem én!
Igen, az állam avatkozzon be állampolgárai védelmében, ha egy beteg elme épp kiborulni készül.
Illetve, egyesek szerint, hagyni kellett volna, hogy tényleg megteszi-e???
Csak vicc volt... há'depersze!
Vicceskedjék veled.
@kulcsar2011:

" és nem lehetett 100%-osan megállapítani, hogy baj van vele."

Ezzel arra akarsz utalni, ha valaki lőfegyver engedélyt igényel és az van a pszichológia vizsgálati papíron, hogy 99% hogy pszichopata, akkor azt ki kell pipálni, hogy kaphat, mert van 1% esélye, hogy mégsem az...
Gratula!
@MikeBoy:
:) Ha valakinél, csak 1%-ban felmerül, hogy bármiért is, de gond lehet vele, akkor talán rá kéne beszélni pl. a sakkra, vagy valami hasonló extrém sportra inkább.
@kulcsar2011: nekem elég ránéznem a pofájára, hogy lássam, baj van-e vele. van baja
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: ismerek én is fegyverbuzikat, sőt késeseket is, oszt még pukka is volt nékije a kezében ;)
Ehhhh, hogy mik vannak :P :D
Az az apró tény mindenki figyelmét elkerüli, hogy NEM éles lőfegyverrel lőtt, hanem gázpisztollyal?
Tudom ez nem mentesít a cselekmény alól, de ezt a sajtó is csak jó későn közölte, holott 1 perc alatt megállapították.
Ha nem nézitek meg a vidokat, és nem ismeritek a konkrétumokat, akkor dühöngjetek tovább.
kb:

Emberek, ha fontos maguknak a költségvetés helyzete, már most elkezdenek spórolni Szilveszterre!

Ismét, immár negyedszer tolták ki az adóhivatalba bekötött, online pénztárgépek kötelező bevezetésének határidejét. Eredetileg január 1-én kellett volna átálni, ezt előbb április, majd szeptember 1-re tolták ki. A legújabb határidő december 31. A költségvetésbe 45-50 milliárd forint plusz bevételt terveztek be az online pénztárgépek bevezetéséből, elképesztően sok pénzt kell költenünk Szilveszterkor, hogy ez összejöjjön! Via Népszabadság
@vitéž munkášőr:
Nézd, ha ezzel a debilséggel és ránézésre nem 100-as stílussal átment a dokin, akkor no comment a dokira.
Talán akkor el kellene kezdeni az ő felelősségét is firtatni már.
Ügyvéd Úr szerint pedig nem állt fenn a "bűnismétlés veszélye". Gondolom felvenné a gyerekei mellé is...
@kulcsar2011:

"Ha nem nézitek meg a vidokat, és nem ismeritek a konkrétumokat, akkor dühöngjetek tovább.
"

Ez a konkrétum:
Elítélték emberölés előkészületének bűntette miatt, de azért lehet lőfegyvere!!???
Ez hol nem egyszerű helyzet?
@vitéz Beverneky: Erről van szó. Mindenki ír itt hülyeségeket.

Mi volt az első esetben?
Állítása szerint (sűrítve): tesztelni akarta a hatóságokat, hogy mi lesz. Blogbejegyzésben leírt egy tervet, meg írt verseket.
Ennyi.

Most bizonyítsd be, hogy hülye, vagy tényleg tesztelni akarta a hatóságokat!
@kulcsar2011: figyi, ha a műanyag pukkás dzsediző okostojást az előadóban letekkelik, akkor mit számít a videjó? Csak félve kérdem.
@MikeBoy: azt a konkrétumot tudod, hogy most honnan szerzett NEM ÉLES lőfegyvert?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Talán inkább bungee jumping.
Az jobban oldja a stresszt! :)
@vitéz Beverneky:
Közterületen csak engedéllyel viselhető, használni meg azután végképp...
Ez a kis apróság se kerülje el a figyelmedet.

@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Bezony... Rendesen ellenőrizve is voltunk anno, merthát... oszt így is volt 1-2 aki állandó konyhaszolgáltra került egyszer csak, valamiért.
Amúgy "arra" is bepróbálkoztak a szolgálatok nemrég, szóval... :D
@kulcsar2011:

"Most bizonyítsd be, hogy hülye, vagy tényleg tesztelni akarta a hatóságokat! "

Ki a f...t érdekel?
Az egyik internetes oldal szerint F.B. azt nyilatkozta, hogy S.Á-nál jogszerűen lehetett lőfegyver, mivel a Rendőrség nem vonta be a fegyvertartási engedélyét. Hát ezt aztán nem értem: a bíróság bizonyítottnak látta az emberölésre történő előkészületeket ( és nem egy haragos irányába, hanem tömeges méretben), ezért első fokon két és fél év börtönre ítélte, a rendőrség ennek ellenére nem vonta be a fegyvertartási engedélyét? Már annak elegendő oknak kellett volna lennie, hogy orvosszakértők korlátozott belátási képességet állapítottak meg S. Á-nál. Most a véletlenen múlt, hogy nem sérült- vagy nem halt meg senki, mert a vaktában leadott lövések is okozhatnak súlyos (halálos) sérüléseket. Netán valaki szólt az érdekében vagy csak egyszerűen következetlen (figyelmetlen) volt az illetékes hatóság?
@MikeBoy:
"Elítélték emberölés előkészületének bűntette miatt, de azért lehet lőfegyvere!!???"

igen, előzetesben le is ülte azt, amit kellett

www.atv.hu/videok/video-20130816-zamecsnik-peter
@kulcsar2011:
Próbáld meg külföldön egy műanyagpisztollyal tesztelni a rendőrt...
Előtte a hullazsákodat és a hazaszállítási költségeidet előrelátóan helyezd letétbe azért!
Volt valaha fegyver a kezedben, kaptál fegyveres kiképzést, láttál fegyver által okozott sérüléseket?
Ha igen, akkor nem beszélnél ilyen baromságokat.
@kulcsar2011:

"hogy most honnan szerzett NEM ÉLES lőfegyvert?
"

Irreleváns.
Az engedélyről van szó.
@kulcsar2011:

Erre a kérdésre:
de azért lehet lőfegyvere!!???"

ez hol válasz?
"igen, előzetesben le is ülte azt, amit kellett"
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: El kell különíteni a fegyvertartási és fegyverviselési engedélyt. Persze, az is igaz, hogy ha bevonták volna S.Á. engedélyét, akkor is tudott volna fegyvert szerezni, de akkor legalább nem róható fel múlasztás az illetékes hatóság irányában.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Ha elolvastad volna a második mondatom első felét is, most nem tűnnél hülyének.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Futó úr már annyi kretént védett, hogy ez a konkrét szelep már fel sem tűnt neki
@taga20:

ez nem kell a Bolinak, pöcse van!:)

Csókolom, Boli bácsi itthon van? :)))) csak azt, szeretném kédezni, hogy vele mit kö csinálni?:)index.hu/x.php?id=inxbkc&
@MikeBoy: "Az engedélyről van szó."

Egy internetes portál szerint.
Majd kiderülnek itt is a részletek.
Most már egyértelműen fekete és fehér a helyzet.
De péntek előtt nem volt az.
@czjanos:

"El kell különíteni a fegyvertartási és fegyverviselési engedélyt."

SÁ esetében nyilván nem.
Egyébként valóban a mulasztásról van szó....
@kulcsar2011: Ha a mennyezetbe is leadott lövést, akkor nyilván éles fegyver volt. Ez utólag percek alatt megállapítható a lövedék nyomából.
@Mesterlövész:

mi van b+, vissza jött a tejbegriz? tudom téged anyád csúzlival etetett mert olyan büdös voltál, ezért ne a Chat Noirra haragudj!:)
@kulcsar2011:

"Egy internetes portál szerint."

Erről vitatkozunk, ha nem vetted volna észre!

És a nagy baj az, hogy nem lett cáfolva.
Lehetséges, hogy nincs így.
De egy igen erős u.n. indirekt bizonyíték, hogy ez a futótűzként terjedő hír nem lett megcáfolva a hatóságok által.
És amíg nincs cáfolat, sajnos azt kell feltételeznünk, hogy igaz.

De hidd el, itt mi mindannyian annak örülnénk, ha nem lenne igaz....
@czjanos: "Lövésnyomokat nem látni, az álmennyezetet feltehetően azóta kicserélték."

valószínüleg gyorsan álmennyezetet cseréltek, ez volt a legfontosabb másnap reggel
@MikeBoy: kiskapuk vannak, és lesznek, az összeset nem tudod bezárni; valahonnan szerzett gázpisztolyt

a lényeg itt az első esetének vége

szerencsére nem olyanok hoztak ítéletet, aki az arca alapján ítélték volna el
@kulcsar2011:

"a lényeg itt az első esetének vége"

Ez már szánalmas ne haragudj!

"szerencsére nem olyanok hoztak ítéletet, aki az arca alapján ítélték volna el "

Ez pedig mellébeszélés.
A fegyvertartással kapcsolatban senki nem hozott ítéletet.

Akit így elítélnek, mint SÁ-t, annak elvben nem lehet fegyvere. Ha Te úgy gondolod, hogy mégis, akkor nem tudom, hogy szerinted egyáltalán kinek nem lehet?
A másik nagy tévedés az ügyvéddel kapcsolatos.

Az ügyvéd feladata nem az, hogy mindenáron felmentse, stb.
Hanem az, hogy a legmegfelelőbb büntetést kapja az elítélt.
Találja meg az enyhítő körülményeket, stb.

Mert az ügyész meg inkább a súlyosbítókkal foglalkozik.

kutyabacsi (törölt) 2013.08.17. 10:30:50

rakd ki facebookra az aggodalmad, ha egyáltalán reagálni fog rá valaki, vagy kiröhög vagy elhatárolódik.
tapasztalat.
@kulcsar2011: mit akarsz azzal a videóval, jogilag megbűnhődve, csak ismét félve teszem hozzá, még csak első fok, tehát nem jogerős, azaz a másodfokon lehetnek szigorúbbak is vele. Amíg pedig a jogszolgáltatás folyamatban van, azért a hatóságoknak vannak kötelező dolgai, mint például ellenőrzés, felügyelet, engedélyek bevonása, vagy megadása. Lehet meg fogsz lepődni, de adott bűnelkövetőket, még a letöltött büntetéseik után is alkalmasint ellenőrizni kell. Utó gondozni, szép szóval.
@MikeBoy:
""a lényeg itt az első esetének vége"
Ez már szánalmas ne haragudj!"

A mostani varanus blog arról írt, hogy miért van egyáltalán szabadlábon az első esete után.

"szerencsére nem olyanok hoztak ítéletet, aki az arca alapján ítélték volna el "
Ez pedig mellébeszélés."

Lehet, hogy nem te írtad, de itt korábban valaki már azt írta, hogy a pofája alapján lecsukatta volna.
@kulcsar2011: nem írtam, hogy lecsukatnám, csak azt, hogy rá van írva a pofájára, hogy kepoti cerebri. van ilyen
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ismétlem magam
"A mostani varanus blog arról írt, hogy miért van egyáltalán szabadlábon az első esete után."

Majd idővel az engedély-mizériára is megkapjátok a választ.
@vitéž munkášőr: ok, bocsi, csak azt tudod megállapítani valakiről, hogy baj van-e vele
@kulcsar2011: Cui prodest? Kicserélték, mielőtt rögzítették volna a nyomokat?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Itt felvetődhet a kérdés, hogy az első fokon ítélkező bíróság miért nem vonatta be a fegyvertartási engedélyt? Nem volt róla tudomásuk? Nem szerepelt a nyomozati anyagban? Egyáltalán, ha valaki 22 ember likvidálására készül, akkor nyilván lőfegyver vagy robbanóanyag alkalmazásával tervezi azt.
@kulcsar2011:

És te miről írsz?

Mert erre:
" és nem lehetett 100%-osan megállapítani, hogy baj van vele."

Ezzel arra akarsz utalni, ha valaki lőfegyver engedélyt igényel és az van a pszichológia vizsgálati papíron, hogy 99% hogy pszichopata, akkor azt ki kell pipálni, hogy kaphat, mert van 1% esélye, hogy mégsem az...
Gratula!

Nem reagáltál!

erre:

Akit így elítélnek, mint SÁ-t, annak elvben nem lehet fegyvere. Ha Te úgy gondolod, hogy mégis, akkor nem tudom, hogy szerinted egyáltalán kinek nem lehet?

nem reagáltál!
@MikeBoy: "az van a pszichológia vizsgálati papíron, hogy 99% hogy pszichopata"

pont ez a lényeg, hogy nem volt ráírva a papírjára

az engedély-kérdésre is majd megkapod a választ,
biztos, hogy volt engedélye?
gázpisztolyra milyen engedély kell?

namégeygszer utoljára:
varanus azzal indít:
"a pszichiátriai kezelt - tehát tudott dolog, hogy a búrájában zavaros az agyvíz - simán éles lőfegyverhez jut egy sportorvosi engedéllyel"

nem volt kezelt és nem volt éles lőfegyvere

erre az apró csúsztatásra hívtam fel a figyelmet, továbbá nézendő Zamecsnik videoja
@kulcsar2011: ki vagy te ha ezt mondod:

"Majd idővel az engedély-mizériára is megkapjátok a választ. "

A posztot pedig olvasd el még egyszer, mert nem arról szól, hogy miért van szabad lábon, hanem hogy miért kaphatott/tarthatott meg fegyvert.

De mindegy is, én kérek elnézést, hogy kétségbe vonom a szakszerű és következetes rendvédelmet. Aminek, ha jól gondolom részese vagy, mert más esetben nem védenéd ennyire a mundért.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
mégegyszer elolvasva:

"simán éles lőfegyverhez jut"

nem éles

" de - hogy máshogy?? - szabadlábon várja a másodfokot."

akkor mégis az a kérdés, hogy miért van szabadlábon?

"köszönjük meg a vakszerencsének, hogy a plafont küldte tele golyóval"

vakszerencse és az, hogy NEM ÉLES, hanem gázpisztoly
@kulcsar2011:

Az a baj, hogy bizonyos vitákban bizonyos színvonal szükséges.
Ha írsz valamit és annak nincs értelme, vagy Te magad sem tudod, mit jelent, akkor nem lehet Veled vitázni!

Ez az állítás két dolgot jelent:

" és nem lehetett 100%-osan megállapítani, hogy baj van vele."

1. valami nem 100%-os
2. de úgy tűnik, annak kellene lennie

Erre én logikusan abból, amit írtál egy célzást akartam tenni kérdés foemájában:

Ezzel arra akarsz utalni, ha valaki lőfegyver engedélyt igényel és az van a pszichológia vizsgálati papíron, hogy 99% hogy pszichopata, akkor azt ki kell pipálni, hogy kaphat, mert van 1% esélye, hogy mégsem az...

Erre most te:

"pont ez a lényeg, hogy nem volt ráírva a papírjára"

ennek az utolsó mondatodnak semmi köze ahhoz, amit először írtál és amire én reagáltam!!
MAGYARUL NEM VITÁZOL SEMMIRŐL, MERT NINCS ÖSSZEFÜGGÉS A MONDATAID KÖZÖTT!!
Lehet, a kiinduló mondatod volt egy zöldség, de bocsi arról nem tehetek és reagálni nyilván csak ara tudtam.
@kulcsar2011: linket, ahol az a gázpisztoly van, vagy talán belső infó?

Nem tudsz meggyőzni, az hogy gázpisztoly, semmit nem változtat a felvetésen:

Bűnismétlés megvolt? -megvolt,

Kellően körültekintően jártak el a szervek? -nem

Vakszerencse, hogy nem sérült ember? -az
/Ugyanis gázpisztollyal is okozható akár halálos sérülés is./

Első hasonló eset ez? -nem

Át kellene gondolni a jogszolgalátásunkat, ítélkezési időtartamunkat, utógondozásunkat, büntetés végrehajtásunkat? -igen
@MikeBoy: hagyd, én már megbocsátottam neki, mert csak egy retardált szófosó. vagy maga s. ábel, akit hagynak az őrizetben kommentelgetni. ha már eddig fegyvere is lehetett...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
"Bűnismétlés"

első esetben blogban írt hülyeségeket
@MikeBoy:

"és nem lehetett 100%-osan megállapítani, hogy baj van vele."
1. valami nem 100%-os
2. de úgy tűnik, annak kellene lennie

Emiatt a pszi.vizsgálati papírjára a 2. pontot nem lehet ráírni. OLyat nem írhatnak rá, hogy x%-ban esélyes, y-ban nem.
Könyörgöm, zárják már be egy elmegyógyintézetbe!!!!!!!
@vitéž munkášőr: "ezt az ábelt a NERgetegből igazán felvehetnék a TEKbe (de csak belső használatra) "

amijen TEKkelütött kölök... odavalló ponty...
@kulcsar2011:

Józanodjék már ki kend!
Egy piti kis okirathamisításért is bevonják az fegyvertartási engedélyt, a fegyvert pedig le kell adni.
@gipsz.jakab: egy kis szteroiddal felpumpálják, s lőn tekker ábel
@lobster thermidor: én az engedélyről nem sokat írtam. Szerintem most nem is kapott engedélyt. Ez valami fals infó lehet. Biztos korábbról eldugta, vagy valahogy ismerőse révén kibulizta.

Arról írtam, hogy nem volt pszichiátriai kezelt és a jognak megfelelően nyugodtan szabadlábon várhatta a másodfokot.
Továbbá első tette annyi volt, hogy blogban írt hülyeségeket.
@kulcsar2011:
Te, most akkor a Futó Barnabás szavaid és tudását vonod kétségbe:
"a férfi ügyvédje akkor azt mondta, a Fővárosi Ítélőtábla azért helyezte szabadlábra védencét, mert "semmiféle bizonyíték nincs a bűnismétlés veszélyére" www.magyarhirlap.hu/szokesben-van-somogyi-abel#sthash.rh3Zx1j5.dpuf

Segítek, ha továbbra is szövegértési nehézségeid vannak: "bűnismétlés"
Szerinted akkor a blogban írt hülyeség bűn...
Értelek...
Életfogytos leszel akkor.
Kicsit nagyon kevés vagy te ide... valamit szedned kéne...

"Bűnösnek találta, és két és fél évre börtönbe küldi a bíróság S. Ábelt, aki a vádirat szerint tömeggyilkosságra készült. S.-t kétrendbeli emberölés előkészülete, testi sértés és garázdaság miatt ítélték el első fokon. Az eredetileg 22 ember megölésének terve miatt perbe fogott egyetemistát egy védőügyvéd nélküli nyomozati vallomás alapján ítélték el. A 22 rendbéli emberölési kísérletből azért lett kettő, mert a 22-t nem láttak bizonyíthatónak, de azt igen, hogy egy embernél többel akart végezni. A fiú nem jelent meg az ítélethirdetésen, ügyvédje enyhítésért, az ügyészség súlyosbításért fellebbezett."

Tényleg... koholt vádak lesznek ezek, koncepciós eljárás, meg a zufó rémuralom miatt lesz ez.

Továbbá még egy apró adalék, csak a te kedvedért, faék ecceriségi trollocska:
www.blikk.hu/blikk_aktualis/a-szmajlis-gyilkosnak-segit-s-abel-2077822
Na, egyes agyhalottak szerint ilyen egy "normális" ember, aki szerinte átvert mindenkit:

"A garázdaság, amiért elítélték, az volt, hogy egyszer kilőtt a lakása ablakán, amivel sokakat megijesztett. A testi sértés pedig, hogy 2006-ban bántalmazta a nagyanyját. A bíróság ezek megítélésekor enyhítő körülménynek tekintette, hogy mindkét tettét bevallotta és megbánta, illetve hogy megállapították, hogy nem teljes mértékben beszámítható. Súlyosbító volt azonban, hogy ölni akart, és hogy erre hosszan készült.

A vádirat szerint először 2008 tavaszán, a finnországi, németországi és amerikai iskolai mészárlások híreinek hatására merült fel benne, hogy lőfegyvert szerez, és az egyetemre berontva több diákot megöl, majd saját magával is végez. A merényletek végrehajtáshoz részletes tervet dolgozott ki az ügyészség szerint, belépett egy, lövészettel foglalkozó sportegyesületbe, hogy fegyvert szerezzen, és 2009 áprilisában gázpisztolyt és gázálarcot is vett. Miután megszerezte az ehhez szükséges engedélyt, egy 9 mm-es Parabellum maroklőfegyvert vásárolt. 2009 decemberében a lakásuk bejárati ajtajának ablaknyílásán egyszer kilőtt egy gázpisztollyal.

A fiúban az is felmerült, hogy nem az egyetemen, hanem valamelyik nagy bevásárlóközpontban követi el a gyilkosságokat, ezért "terepfelmérést is végzett több budapesti bevásárlóközpontban". Azért 22 embert akart megölni, mert minden életévéért egy ember életével kívánt bosszút állni a vádirat szerint. Az ügyészség állítja, hogy S. Ábel egy búcsúlevélben és a blogján is írt a tervéről, míg végül csoporttársai értesítették a rendőrséget.

S. Ábelt 2011 októberében a büntetés-végrehajtás Kozma utcai Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetébe (IMEI) szállították, miután a bíróság által kirendelt elmeszakértői vizsgálatok a vádlott együttműködésének hiányában eredménytelenek voltak."

Tényleg... Aha... Kívánom, hogy legyen a szomszédja, a rokona, a munkatársa. Mert hát ilyen nagyon normális és kiemelkedő emberek mágis csak megérdemelnek egy esélyt, egy remek önzetlen embert, aki a védelmükre kel.
Utoljára, egy ilyen hasonló elvont kis faszkalapot a katonaságnál raktunk meg, majd a végén bevágtuk a zuhanyzóba.
Másnap csak azt merte ugatni, hogy leesett a lépcsőn. Utána nem volt vele több gond.
Nem, nem Ábelkával kéne ezt tenni...
@kulcsar2011:
Leszarom... Nem jogászkodásra vagyok kíváncsi. Ez az ÉLET kiskomám, amiről fingod sincs ezek szerint.
Elkényeztetett zsúrfiú vagy, sterilszobában nőttél fel.
Ahol én felnőttem, a közvetlen utcabeli "gyerekekkel" ott ma már a fele a "kölköknek" nem él, 2 "országos hírű" is volt köztük.
Nem igazán vagy a toppon.
Tanulni kéne...
@kulcsar2011:
Na mégy egyszer, csakhogy segítsem a mentális fejlődésedet:
"illetve hogy megállapították, hogy nem teljes mértékben beszámítható."
Miről beszélsz innentől?
Magyarul nem értesz?
Auf deustch geht es besser? Dann kann ich für Dich es auf deustch sagen!
"Ki állítja meg Somogyi Ábelt?"

Ki állíthatja meg Kolompár Józsit, hogy öregeket öljön? Senki! Az igazi bűnözőkkel senki nem törődik, csak a büntetlen előéletű polgárokat próbálják besározni.
Szerintem a fodrásza miatt van ez az egész.
@kulcsar2011:

Emlékeztetnélek arra, hogy a tömeggyilkos norvég Breivik is először blogban írt hülyeségeket. Senki nem vette komolyan, ezért súlyos árat fizettek.
Vannak olyan normák, és dolgok, amivel a felnőtt európai társadalmakban nem szoktak viccelni. Ilyen például a gyilkossággal való fenyegetőzés.
Az, hogy éppen nem állt kezelés alatt, az pont nem jelenti azt, hogy nem volt beteg a srác. A mentális betegségeknek különböző stádiumai vannak, a tünetmentes időszakok egyáltalán nem azt jelentik, hogy valaki teljesen gyógyult. A legtöbb beteg élete végéig különböző amplitúdóval libikókázik a stabil, és az ön, és közveszélyes állapot között.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Szegénykém matt hülye - szétihatta, vagy nem is volt?
Ritka kretén emberke, visszasírom a régi bevált trollokat.
Boli újabb beteg:) kérjük dr. Bolit a műtőbe:)))
@Mindfield:
Most akkor ez is cigány? Vagy csak te vagy ecceri és értetlen?
Illetve zsidózni, hogyhogy nem zsidózol rögtön. Nem is értem... Pedig lehet, hogy az anyja ismert olyan, akinek zsidó volt a szabója. Ez már azért rögtön gyanús lehetne!
felesleges ez a nagy felindulás, az új média cézárunk majd mindent megmagyaráz, neki bizonyára lehet hinni, egy ilyen siker történettel nem minden halandó rendelkezik!:)

"Ha valaki a Hír TV-nél és a Magyar Nemzetnél, vagy épp Csurka úr kiadójánál szolgál évekig, arról joggal feltételezhetjük, hogy megfelel a poszttal kapcsolatos szigorú elvárásoknak: elfogulatlan, pártatlan, előítéletektől mentes, vagyis, olyan ember, aki minden körülmények között képes a köz érdekeit más szempontokat felülíróan képviselni. Az ne tévesszen meg senkit, hogy Karas Mónika az elmúlt években a Magyar Nemzet és a Hír Tv jogászaként mintegy ötszáz (értsd: félezer) vesztes pert tudhat maga mögött. Ez nem feltétlenül jogászi képességeit minősíti, sokkal inkább arról van szó, hogy eleve vesztett ügyekbe rángatták bele megbízói. Bajnai Gordon ellen több tucat elbukott perrel dicsekedhet, Gyurcsány Ferenc ellen is erősen negatív a mérlege, s mindent összevetve, számos esetben kellett helyreigazítást közölnie a Magyar Nemzetnek, melyekből rendre az derült ki, hogy a lap és Karas Mónika nem mondott igazat."

fsp.nolblog.hu/archives/2013/08/17/Mediahatosag_Monika_show/
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: enrico, bloggergéza,gábriel:) régi szép idők,hajjaj...
@taga20:
OKÉ! Hozom a szakócám! :)
Illetve modernebbek vagyunk annál, kisbalta, mert hát mégiscsak haladjunk a korral...
@lobster thermidor:
Hiába... Ez tényleg, ennyire... Nézd a jó oldalát, minden nap új neki! :(
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

bakker, te még szabadlábon, Velencében?:)

Ahol én felnőttem, a közvetlen utcabeli "gyerekekkel" ott ma már a fele a "kölköknek" nem él, 2 "országos hírű" is volt köztük.
@tristen2005:
Nézd, megalázkodni tudni kell. Megéri hülyének lenni?
Neki, maximum. Nekem égő lenne ennyire lealázkodni. Vagy szimplán élvezi... van olyan... üss, még, üss... :D
@tristen2005:
Bizony, csórók voltunk, rettentően. Ha mond neked valamit innen a Fecske utca. A harmada ... kisebbségi volt.
Sósra emlékszel? A '70-es évek.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: azt azé eddig nem mondtad, hogy az azeri a példaképed:) pfuuuuj...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Én Ábelről nem állítottam, hogy normális.
Annyit írtam róla, hogy ügyesen átverte a hatóságokat. Én ezeket védtem.
Varánusz bejegyzésének csúsztatására hívtam fel a figyelmet.

Ne olyan bulvárbejegyzésből tájékozódj, amit bemásoltál, mert abban is sok a csúsztatás.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: te gépész te, akko te még a csattogoslepkét totad:)
@taga20:

te meg körhintával tekerted az esztergát!:)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

a blog vonalvezetése nekem nagyon gyanús!
mintha olvastam volna valami hasonlót, valakitől!:)

orulunkvincent.blog.hu/2013/08/17/az_eltartott_kisujjrol

a szó összetételek, fogalmazás nagyon ismerős!:)
@kulcsar2011:
Bizony... Még jó, hogy a zügyvéd úr szavai szóról szóra igazak és hangyafasznyi csúsztatás sem fedezhető fel benne.
Szerintem is!
A "megállapították, hogy nem teljes mértékben beszámítható" hol van attól, hogy "ügyesen átverte a hatóságokat"?
Érthető?
Biztosan?
Ha a magyar nyelv alapjaival vannak gondjaid, azokat ne rajtam kérd számon.
Na, keress valaki mást, akinek az idejét pazarlod, hülyékre így is sokat szántam.

@tristen2005:
Nem, a rendőrgyilkos. :(
Komolyan, hol élsz te? Szatyorban, mint azt az itthoni 16 éves mondaná...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Nem cigányokról beszéltem, hanem bűnözőkről.
@tristen2005: nem! nálunk belevert az index a karterba:)
@tristen2005:
Hagyd már, jótündérnek én cigányozó vagyok! :))
Kaptam már érte. Most fejtegettem volna neki, hogy gyerekkoromban a szomszédban 6 gyerekkel voltak Somorjaiék, akikhez képest Kolompárék grófok voltak? :D
Amúgy imádom a stílusát és a beszólásait, teljesen egyetértek vele, csak a tűrésküszöbünk más. Amúgy leborulok előtte, nagy fej és beájulok tőle...
@tristen2005: azé látom te is unatkozol:) ménem fújod föl a guminődet?:)))
"Továbbá érdekelne még az is, hogy ha ti nem, akkor vajon ki a lófasz fogja megállítani Somogyi Ábelt?"

Az, aki szerint az orvos által tudottan, szívritmus szabályozóval élve, epilepsziával, magasvérnyomással és hasonló egészségi gondokkal küszködve alkalmas gépjármű vezetésére.
@Mindfield:
Akkor oké, én értettem félre. Bocsi!
Manapság apránként több "fehér" bűnözőt látok a kis városunkban, mint benszülöttet.
Mindegyikkel tele puttonyom, a lehúzós késes cigánnyal és a vérmagyari ügyvéddel is.
@taga20:

két hete nálad van ragasztás céljából, azt mondtad a minőségi ellenőrzést te végzed el!:)
@látjátok feleim szümtükkel:
Sajnos full igazad van. Ebben az országban ez nem manapság kezdődött, meg nem is mostanság fog véget érni.
Nemtörődömség, beleszarás van. Mivel mi vagyunk a "következmények nélküli ország". :(
@Mindfield: Ábel nem cigány, és még csak nem is igazi bünöző (még). ld @GeoCracker:
@tristen2005: bakker! jó, hogy szósz! melyik is a tiéd, a bajuszos, az kész van, viheted:)
@tristen2005: ez tu toltam:) remélem így is eviszed:) jó főz:)))
Csak egy kérdésem van :
Bírósági ítélettel a háta mögött - még ha nem is jogerős - hogyan maradhatott nála a fegyvertartási engedély és a FEGYVER ?????????????????
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: A katonaság más.
Anno, emlékszem, hogy volt egy csemete, aki nagyon beleélte magát a tiszthelyettesképzőbe. Egyszercsak, amikor (különben szabályellenesen) egyedül hevert a körletben, mert mindenkimás szoliban volt, akkor egy pokróc alatt találta magát. Miután vagy tizen verték hadtápkészlettel úgy negyed órát, husz percet, többé vele sem volt gond.
Ábel viszont, ha igazak a hírek, és tényleg borderline-os, akkor a legjobb uton halad a sorozatgyilkosok csapásán.
Mint irtam ott a fentebbi linken.
@tristen2005:
Mindig is kicsit fura volt a csóka, pedig próbáljuk nevelni, de hát... :D
Persze amikor nem itt van, hogy olyankor miket csinál, nem is akarjuk tudni, addig vagyunk nyugodtak!
lézer jhonny 2, B3 teremts munkahelyet és nem kell szégyenkeznem!:)

"A munkámat tisztességgel végzem, ezért az ágazati miniszter által meghatározott juttatást elfogadni nem gondolom, hogy szégyen lenne. Szégyen az, ha valaki annak ellenére sem dolgozik, hogy lehetősége lenne rá, vagy pedig nem tisztességes úton jut pénzhez."

mondta volt a miniszteri biztos!
@dr kíváncsivagyok:
Nem akarok reklámot csapni, de ha figyelmesen utána olvasol, akkor megtalálod a neten, hogy bizonyos helyeken, bizonyos piacokon akár, könnyedén tudsz bizonyos eszközöket beszerezni.
Persze ha már ide jutsz, akkor Ábelka a szint... :DD
A yard nem szokott olvasni? Vagy ők a Háború és békét, meg az orosz klasszikusok regényeire hajtanak? Netán az erotikus irodalom gyöngyszemeit listázzák?
@taga20:

egy előnye van, zsírt nem kell vennem!:)
@GeoCracker:
Anno mi is megtanultuk, hogyan kell valakit félholtra verni úgy, hogy látleletet ne tudjon magáról vetetni, merthogy orvosilag értékelhető nyoma ne maradjon. Van rá módszer...
Ezt szerencsére már nem kellett alkalmaznunk.
Pedig igény az lenne rá manapság is... :)
18 hónap, katonai őrszázadnál nem múlik el nyomtalanul.
@taga20: @tristen2005:
Nem, nyalnék ott! :))

Te meg ilyen oldalakat nézegetsz?
kamagra4sex.com/index.php?ref=napiszarhu

Ennyire nagy a gond?? :(((
@taga20:
Izé, nyaralnék!!! Bakker, ez a mocsok tudatalatti... :)
@taga20:
Alulról a harmadik, az a kis szöszi, valahonnan ismerős... :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: haver, csak szólok, véletlenül a mentődobozodat raktad ki:) gyorsan szój Fabnak vegye le, mielőtt sokan látják:) pl.guma,mariann,orica...:)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Előfelvételisként szintén őrszázad, előtte karhatalmi, mivel nagydarabka voltam akkor is. Aztán rájöttek, hogy mókás egy őr, aki a célzásnál nem tud távolságot becsülni, és végül leszereltek.
De számos, később klubrendezőként is alkalmas tűnő megoldást megtanítottak.

Azt hiszem aki ilyen heleyeken van az vagy nagyon humanista lesz, mert rájön, hogy az ember mennyire törékeny szerkezet, vagy nagyon cinikus végrehajtó, mert rájön, hogy milyen szívósan túlél sok mindent.

Egyébként a kiképzés része volt úgy lekötni valakit, hogy moccanni se tudjon, de akárhogy feszíti ne maradjon túl nagy nyoma. S miként lehet egy nyomot alig hagyó rugással elérni, hogy egy kicsit ne álljon talpra. DE nem nagyon szerettem.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: kérdezd meg a jobb kezed:) hátha ő má vot vele:)))
@taga20:

ennyi pisztolytáska a Bolinak való, ő volt katona4:) de ahogy mondja, akkor más volt az élvezet!:)
@tristen2005: ahogy ismerem, itta a bromos teát:)
@taga20:
mi van, te is a Fürge Ujjakat lapozod?:)
@GeoCracker:
:)) Az egyetlen voltam nálunk, aki nem szopatta szét a kopaszokat. Rendes, tiszta, alapos takarítást vártam el amikor én voltam a soros napos.
Amikor ezt szopásnak érzékelte 3 legényke, fülön fogtam őket, levittem egy szinttel lejjebb és benézhettek a folyosóra.
Mivel a folyosó vége ott nem látszott az Ultra portól és habtól sürgősen javasolták, hogy menjünk végre már vissza a harmadikra, evégre a szilikózis... :)
Olyan lelkesen takarítottak onnantól és a kétkedőket is lebeszélték, hogy tudni akarják, mi zajlik lejjebb.
Gábris pedig ott bacta a rezet valahol, akkor is egy szinttel lejjebb volt... :D
@tristen2005:
Sok kamionos tart ilyent, akik "keleten" autókáznak. Ezek bebuktak. Azért a véletlen nem annyira játszik itt sem.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: ez a soros napos, ez mi? csak ezé me én is votam katona. de ez nem rémlik:)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Gonockodol :-))
Egyébként az a szopatás is baromság. Kellő türelemmel visszafele is elsüthető. Mindig van olyan helyzet, amikor az előljáró, az öregbaka is visszaszivatható.
S rendszerint soggal jobban, mert súlypontosabb helyzetben kerülhet abba a helyzetbe, amikor rá lehet szorulva a "kicsik" jóindulatára.
@GeoCracker: gondolom pozsgayval és szűrőssel kezdik! hamá:)
Egy kérdésem lenne: vajon az őt vizsgáló igazságügyi elmegyógyászok miért nem tartották bent? Vagy esetleg valaki nyomta őket hátulról, nehogy elmeállapota miatt ne állhasson bíróság elé?
@tristen2005: nem! én az ezermestert lapozom. hogy ragasszunk guminőt ill. gumibelsőt:)
@GeoCracker: álmosít a vénasszony. ufoészlelés esetleg?
@taga20: gyorsan felejtesz, pedig vót olyan, tanúsíthatom vazsmegyébű :D
nagyon fasza, hogy ilyen elmeroggyantak szaladoznak az utcán... már az indexes negyedórás videón is látszott, hogy valami nem stimmel odabent. és nem, nem tekintem magam mindent tudó lélekbúvárnak, csak ez a véleményem.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: én belszolgára emlékezem:) de vot má vagy 23 éve.
@GeoCracker: tanulságos gondolatok, látom építkeztél az itt elhangzottakból ;)
Sokat nem tudok hozzá tenni.
@taga20: hja, olyan rég, akkor megértelek, nekünk bajtárs, osztán Úr ment a csillagvadászoknál, úgy hogy lehet jól emlékszel :D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: A wittnerianaról nem tehetek.
S. Ábel-e posztba be is van linkelve a Varánusz.
Sosemnem szégyeltem, hogy idejárok olvasgatni olykor :-))
@GeoCracker: te most egy vot katonatársadat lehazugosztad! igazad van, se gumi, se belső csak nő:) addig is töltsd ki a guminő tesztet!index.hu/x.php?id=inxv&url=http%3A%2F%2Fvelvet.hu%2Fszex%2F2013%2F08%2F16%2Fvalodi_vagy_szilkon_a_kepen_szereplo_pornos_melle%2F
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: te má láttál olyan embört aki vot katona?:)
@GeoCracker: nem szemrehányás volt, hanem dicséret, ezért mondtam, hogy nincs mit hozzá tennem :D
/jók vagyunk, nahhh :D :D/
@taga20: nálunk nincs tükör, ezééé megyek az öcsémhő, oszt az is megvagyon oldva :D
@taga20: Tényleg katonatársak lettünk volna? Hmmmm....
:-))

@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Tudom, hogy jó itt a banda :-) Az is bolond aki kétli :-)
Engedély nélküli megszerzéssel elkövetett lőfegyverrel és lőszerrel visszaélés bűntettével vádolják a Móricz Zsigmond körtéren lövöldöző férfit.

Az engedély nélküli megszerzéssel elkövetett lőfegyverrel és lőszerrel visszaélés bűntette miatt S. Ábel ellen eljárás indult a Budapesti Rendőr-főkapitányságon. A Fővárosi Főügyészség S. Ábel előzetes letartóztatásának elrendelésére a mai napon indítványt tett a Pesti Központi Kerületi Bíróságon - írták közleményükben.

S. Ábel a gyanú szerint csütörtök éjszaka három lövést adott le a budapesti Móricz Zsigmond körtéren és egy ottani gyorsétteremben, majd a személyes tárgyait a helyszínen hagyva elmenekült.

A rendőrség végül péntek délelőtt, amikor S. Ábel a pszichiáteréhez ment elfogták.

Futó Barnabás, a férfi védője a Hír TV-nek azt nyilatkozta: S. Ábelnél törvényesen lehetett fegyver, fegyvertartási engedélyét ugyanis nem vonták vissza. Futó Barnabás szerint semmi sem utalt arra, hogy lövöldözésre készül.

S. Ábel már korábban állt bíróság előtt, mert a vád szerint a budapesti Eötvös Loránd Tudományegyetemen több diáktársának megölésére készült 2006 és 2010 között. Az idén májusban kihirdetett elsőfokú, nem jogerős ítélet szóbeli indoklása szerint S. Ábel beszámítási képessége enyhe fokban korlátozott. A Fővárosi Ítélőtábla azért helyezte szabadlábra védencét, mert "semmiféle bizonyíték nincs a bűnismétlés veszélyére".

hvg.hu/itthon/20130817_S_Abel_letartoztatasat_kezdemenyezte_az_u
@GeoCracker: ez klassz, de sajnos ebben nem hallottam a marika néni mormogását, pedig azok a fránya u-2-esek őt is kihozhatták volna a böriből - viszont akkor nem lehetne a mai napig megélhetési halálraítélt. komoly dilemma, parajelenség ez kérem szépen!
@GeoCracker: gondoltam nem írok húsz sort. ha te votá katona meg én is és nem egy laktanyába, akko is gondoltam, hogy megtisztelsz:)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ne az öcséddel vageszkodj:) tedd oda magad, me beultrázok neked:)
@GeoCracker: nem akartam túl katonás lenni:) egy húron pendülünk, nekem úgy tűnik:)
@taga20:

hol voltál te katona ha ezt se tudod, én 95 napig voltam helybe topin, 24csaszként adtam az ügyeletet,!:) du. 16-kor leadtam, másnap 16-kor felvettem!:) de az a 40 liter megérte!:)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"A lőfegyverekről és lőszerekről szóló 2004-es törvény
értelmében nem kaphat engedélyt fegyvertartásra, aki bizonyos (a
törvényben tételesen felsorolt) bűncselekmények megalapozott gyanúja
miatt büntetőeljárás hatálya alatt áll, a büntetőeljárás jogerős
befejezéséig. S. Ábel esetében jogerős ítélet még nincs, de a
büntetőeljárás tart. Futó Barnabás, S. Ábel ügyvédje szerint félreértés
miatt jelenhetett meg több médiumban is, hogy szerinte S. Ábelnél
legálisan lehetett fegyver. A korábbi eljárásban be lett vonva a
fegyvertartási engedélye, mondta."
@tristen2005: az interneten, hol máshol:) meg érden a harcállásponton, heti váltásban.
Nyugi vkinek irtani is kell a libsi fattyakat.Majd Ábel megteszi.
Kürtös kikerste Ábel videóját:

index.indavideo.hu/video/S_Abel

Ha csütörtök estig csak ennyit tudsz, akkor
mit mondasz a hatóságról?

És még mindig nem Ábelt védem, hanem a hatóságokat.
@painkiller21: na végre, me má egymást gyepáljuk:)te úgy kellesz ide, mint egy falat kenyér, te faszkalap:)
@kulcsar2011: te ide picsánrugásért jársz? nekem úgy tűnik:)
@taga20: Nem, Jusztícia miatt. (-:
@kulcsar2011: jó! szerinted mi a helyzet?
@tristen2005:
Te, a Major Sanyit ismered? Faludbéli, illetve határeset (Várbalog), sínbohóc volt, ha jól emlékszem.
@taga20:
Baszki, te milyen kis hízelgő tudsz lenni. Elgyengülsz egy szótól, egy gesztustól. :)
@taga20: kérlek ne kérd további elemzésekre, már kurvára unom az eddigieket is...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: hülye vagyok, ezt soha nem tagadtam:) de hozzád soha nem tudok felérni:)
@vitéž munkášőr: bocs, de megakadt a bor a gégémnél, csak ezé kezdtem újra:)
@taga20: ez gyenge vot részemről, most nézem. enézést:)
@taga20:
Korán van még a borozáshoz.

subba.blog.hu/2013/08/16/norbi_megfejtette_s_abel_titkat?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2013_08_17&utm_campaign=index
Hozzászólás: "robot_ 2013.08.16. 16:19:54
Hogy megeredt a Norbi ilyen agyi teruleteken is... lefogy, izmos lesz, kurvagazdag lesz, rohadt ismert lesz, es most zseni lesz, egy rohadt geniusz... irigylesre melto.
(raadasul lovat dug! hell, yeah)"

Sötét Norbi tényleg mehet kockacukorral csalogatni a nőjét... :)
@taga20:
El vagy nézve... Volt már rá példa.
Bakker, besírtam a röhögéstől a kommenteken:

"Wasquez 2013.08.16. 18:47:25
Horseface réka úgy kapta volna el foggal a golyókat, mint a T3-ban Arnold."
"Pistike nem komp lett 2013.08.16. 21:50:20
most fasz van? lelőtt valakit? nem! lett valakinek baja? senkisem lett baja! akkor meg faszt rinyál ez a kis ratyi kitérdelt mackónadrág norbáj? sokkal nagyobb veszélyt jelent az emberiségre a felesége kibaszott lófeje amiből meresztgeti azt a kurva halszemeit"

Bazze... állatok... :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: a fene a bundádat, te miko meakulpáztá? mi van a család még mindig aszik, hogy itt vigéckedsz:)
@gipsz.jakab: jakab a tűre vigyáz, mer elkopik:)
Már a délutáni szunyóka is megvolt. Lustálkodás megy, elolvasom azt, amit egész héten nem volt időm.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

azt se tudtam hogy Várbalog Győr Sopron megyében van! én a szomszéd járás csendőreit izgattam, kicsit délre. bohóc az volt a környéken, csak sín nincs:), a vasparipát a szomszéd seriff elterelte Sabaria irányába, mert a mi parasztjainknak többet ért a föld mint a tranzit állomás. így kénytelen voltam Ikarosszal üldözni az acéltáltost, volt úgy hogy az Ikarosz szárnyai elolvadtak és a táltos nélkülem viharzott el!
@saunier: ügyvéd eztet mondja, más meg mást, volt nála, igen vagy nem, tette a dolgát a jogszolgáltatás és a rendvédelem, igen vagy nem?

@kulcsar2011: "És még mindig nem Ábelt védem, hanem a hatóságokat." ha már védeni kell régen rossz, ki vagy te, hogy véded őket?
Tele a hócipőm a mundérvédőkkel, a faszé nem lehet beismerni, ha valamit elbasznak, jah, hogy minálunk így megy nagyon rég óta, azért is tartunk itt. Mindig más a hibás, mindig más miatt vannak a rossz dolgok velünk, pedig mi mindig a legjobbat tesszük.

melléklet:

Miniszteri biztos: Szégyenkezzenek a dologtalanok!
Bábiné Szottfried Gabriella nem szégyelli a fizetését. Szerinte az a szégyen, ha valaki nem dolgozik.
@taga20: Taga! Ma jó formában vagy! Tetszik a trollokkal való disputád.
Négyszáz gigás Wikileaks biztosíték

Három torrentet pakolt fel a Facebook oldalára a Wikileaks. A fájlok összesen több mint 400 giga helyet foglalnak, és persze le vannak kódolva.

most.444.hu/2013/08/17/negyszaz-gigas-wikileaks-biztositek/
@Mariann19: sommersby tetszett? aranyos vagy, a feleségem után téged szeretlek a legjobban:) hazudos is vagyok:)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ezt is sajnálod tőlem? hónapokig osztottak itt engem:) Mariann szavai olyan nekem, mint Mózes kőtáblái. ja nem vagyok vallásos:)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Egy véletlen adatsérüléssel az is csak egy kupac bit... Jóban van a kormánnyal a Facebook is.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Meg egy kis nyaligép is. Szerintem Knoszi pajti "pozícióját" irigyli, azért edzi a nyelvét.
Szálkásodik.
@taga20: A sommersby-t még nem néztem meg, de nem felejtettem el.
Nicsak, a kis hazudós kedveskedéssel hogy felkavartad a kedélyeket.
Még szegény Knósszosz is bekerült a pikszisbe, pedig itt sincs.
@Mariann19:
Irigy kutya a figura, amint kedvesen nézel rá, elkezd nyáladzani és ugrál. Dobjál neki egy kis csontot, el lesz vele.
Lehet, hogy most a farkát kergeti. Addig is csendben van... :D
Az engem jó érzéssel töltött el, hogy Wmiki -talán most első alkalommal- teljesen egyetértett a poszttal. Számomra ez azt jelenti, hogy azért vannak olyan dolgok/értékek/alapok, melyekre azért a későbbiekben lehet építeni. Szükség lesz egy kiegyezésre monak. Nem volt szép dolog, hogy rutinbók támadtátok.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: avval mi a baj, hogy szeretem az érett csajokat? bocs Mariann:)
@sírbateszezazegész: azé látom a héten sem sikerült Peniről levarázsolni a bugyit:)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Elismerően szóltam Tagához, így hát csak nem sérthet meg indokolatlanul.
Nem értem rajong, nézd meg, kezdődik a csörte sírbatesszel egy hölgy miatt.
Mi a háttérből értékeljük az esélyeket.
@taga20: az is megnyugvással tölt el, hogy nemcsak Gábriel monomániás:))
Azért nyugtass meg, élőszóban picivel több tiszteletet kapnak tőled a másik nem képviselői... már, ha szóba állnak veled:)... persze, akkor hálásnak is kell lenned a teremtődnek:)
@Mariann19: te segíts, hova üljek, ez engem is érdekel:) azt má megkaptam reggel, hogy Rodeonak hozok egy 18 éveset:) tévedsz, most má téged szeretlek, ezt ebasztad:)
@avanivi:
Belekeveredtem... látod? :))
Sanyi volt a kiképzőm. Egyszer a Tecsóban megbeszéltük, hogy van Isten. Amikor a hírekben volt, hogy lerombolták a Zalkát... :D
@sírbateszezazegész: ha azt mondom, hogy 2014-ben egy nőnek kell a miniszterelnöknek lennie, akko megzavarodsz:) a feleségem az én szerencsém:) nem akarok puncsolni, de ez így van. Egy szerencsénk van, hogy a muzulmánok a nőket semmibe veszik. a feletársadalmat semmibe veszik! éljenek a csajok...nem bonyolítom tovább.
@sírbateszezazegész: ez rosszul esett! imádom a nőket, mégha csak a vénuszdombról beszélünk is:)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: kicsi a világ:))))Rendes srác :)))

Amikor látom a sok gárdistát azt gondolom talán nem ártott volna, ha két évre behívják őket, és nem játszanának most katonásdit.

Olvasgatok, és egy pillanatra azt hittem nem jó poszton járok...../szép képek /

Boli ,valamit elnyomogattam a gépemen, zavarhatlak prvi?
Olvasva a kommenteket, azt látom, kevesen értik, hogy ez az egész ügy jóval túlmutat önmagán.
Számomra azt mutatja meg, mennyire önmagáért van az az egyik alrendszer (igazságszolgáltatás-bűnüldözés), mely miatt az államnak, mint olyannak létjogosultsága van. Sőt, talán ez a legfontosabb teendője az államnak. De nem működik ez a rendszer. S ezt nem a fidesz tette tönkre. Hanem az elmúlt 23 évben senkinek sem sikerült (vagy nem akarta) működővé tenni ezt a rendszert. orbán nem reformokat hajtott végre ennek vonatkozásában, csupán a szereplőket cserélte ki.
Márpedig az adófizetést minden esetben elsősorban két okkal lehet magyarázni: az államnak, mint entitásnak a területi védelme ésnaz igazságszolgáltatás biztosítása. A többi csak eztán jön, kinek-kinek ízlése szerint.
És ezek közül szemmel látható, hogy az egyik nem működik.
Ennyit még a poszthoz.
@sírbateszezazegész: ez mind szép, de Peni bugyija még mindig a helyén van:) ez a te hibád!!!
@taga20: én abban nem kételkedem, hogy ímádod/isteníted őket... csak -mivel mint azt korábban jeleztem: vannak korlátaim az értelmezés terén is- ez nekem nem jön át mindig egyértelműen:) de valószínűleg én vagyok a hibás:)
@sírbateszezazegész: na ebben egyetértünk:) ne engem basztass!
@taga20: most tényleg Mariannak csinálunk műsort?:)
Azt a dolgot meg nem én tudom elmozdítani a jelenlegi helyéről, hanem az, aki viseli... én csak tudomásul tudom venni, hogy miattam nem érez késztetést annak a pozicíójának megváltoztatására..:)
@sírbateszezazegész: ha azt mondom, hogy 2014-ben NŐ legyen a miniszterelnök, akkor meggyőztelek? mi hülyék vagyunk:) vitya meg klinikai eset!
@sírbateszezazegész: Nem akarok paraszt lenni, de mi a fasz köze van a vitánkhoz, Mariannak? ne legyél hülye! légyszi:)
@avanivi:
Persze, akár telóban is. AZON az oldalon ott a telószámom, csöröghetsz.
@taga20: Mariann jelezte, hogy kényelmesen hátradőlve s kuncogva figyeli a két kiskakas viadalát:)
@taga20: az a baj öcsém, hogy többet személyeskedsz, mint kell (vagy illik). :))

@sírbateszezazegész: lehet, hogy nem jó a módszered? (megsúgom volt egy jó meglátása Rodeonak, hátha az segít!):DDDD

egyezzetek ki a miniszterelnökbe aki nő, hátha megváltozik a világ...
@taga20:
Lécci, anyázás priviben, ha kell segítek abban is!
@sírbateszezazegész::)
"Hanem az elmúlt 23 évben senkinek sem sikerült (vagy nem akarta) működővé tenni ezt a rendszert. orbán nem reformokat hajtott végre ennek vonatkozásában, csupán a szereplőket cserélte ki. "

azért mintha sokkal többet tett volna, de lehet, hogy a szemem káprázik...
@Mariann19: :)))

nekem akkor is az az ütős ahogy Rodeon csaptak össze a fiúk nem az egyik lányon!

mond ez valamit rólunk? :DDD
@sírbateszezazegész:

Én is, bár nem találok rajta semmi derűset.
@guma: alapvetően csak "finomította" a rendszert, persze a saját céljainak megfelelően... azt viszont nem lehet elvitatni, előttük a cocikhoz közel állók töltöttek be pozicíókat... az sem volt jó... én valóban egy bekötött szemű Justitia-t AKAROK azon a poszton, mérleggel a kezében... ha a cocik ezt tették volna, akkor teljes joggal óbégathatnának, így azonban úgy is tűnhet, csak az elvesztett pozicíóikat síratják... persze lehet, csak én vagyok előítéletes:)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: köszönöm, te egy igazi úr vagy! te vagy a legnagyobb anyázos és te osztod az észt! eszem-faszom:)
@sírbateszezazegész:

"vannak korlátaim az értelmezés terén is"

Elegáns hárítás:))
@guma:
Rodeo papa egy jelenség, közelharc lesz érte, ha egyszer hazai földre teszi a fémcsavaros csülkét. :)
@taga20:
Ééééén? Olyan ártatlanka és szolid gyerek vagyok, hogy nem is értelek, miről röfögsz kedves ismeretlen... :-)
@guma: drága hölgyem, Mariann elküldött etikettórára, járok, de nehezen tanulok:) ígyekszem, de ne rúgjon belém, mer az ilyen Bolik felhasználják:)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: :)

jelenség egy frászt! :DDDD

I N T É Z M É N Y!
hivatkozási alap
néha döntőbíró
és
zenemű "kiadó"
ismeretterjesztő
és a varánusz opera baráti kör alapítója, patrónusa...
@taga20:
Te, arra az órára nem ráállni kell, meg meg sem süthető. Kikérdezzük?
Oszt enni késsel, villával már tudsz-e? Vagy ott még nem tartotok?
Szóval amíg a szék háttámláját lefűrészeled, mert a permetezőnek útban van, addig ne reklamálj! :)
@taga20::)
nem rugdosok senkit... nem illik:DDD
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
meg örül, hogy nyúl úr helyett van egy játszótársa.
tehát fel a fejjel, nincs veszve semmi, ha a nőket imádod!:)
@guma:
Ne fényezd, ne fényezd!
Nyusziról valami hír?

Az elmebeteg Ábelka táskájában éleslőszer, a kezében az étteremben meg 9 mm Parabellum volt, nem gázpisztoly. Erről ennyit.
@Orica Középföldi: tudod, én gentile vagyok:), viszont a gombot nem találom:)... habár lehet elbeszélünk egymás mellett (tudod, korlátok)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: nagyon élveszkedsz, te valaki:) látom a csajok a te béna dumádat veszik be:)
@sírbateszezazegész: :)
TE A MÁSIK VÉGLET VAGY AZ ELKÉPESZTŐ UDVARIAS FORMULÁKKAL.
bocs!
nem kiabáltam a gép szórakozott:DDDD
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: :)

nem tudok semmit, de izgulok érte, mert ez a tönkrement cég szállítja haza a kivitt utasokat.

remélem nem az ő "vendégük" volt!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
fényezi ő magát elégé!:)))
nincs rám szorulva!:DDDD
@taga20:
Nem hiszem, csak nem szoktam tiszteletlen lenni. Genyó igen, de az belefér. :)
Nem eszem a fagyit sem késsel, és az oviban sem szalonna volt a jelem...
@taga20: :)))

semmi gond! nem irigykedni:)))
mikor ki a jobb azt preferáljuk, sőt az ökörködésre is rászorulunk manapság:DDD
@taga20: Most egy kicsit kiszállok, mivel pont egy moralizálós vitában vagyok, és a két hangulat nagyon nem illik össze.
@Mariann19: hajrá, ha segíthetek! me itt bántanak:)
@guma:
Túszként ott tartják. Amilyen, még élvezné is.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: haver ez akkora mosakodás, mint ide lacháza! legalább te ne? ez kb. olyan mint semjénzsoti a keresztény valamivel:) ez a nap vicce:)))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

3. hétbe sok minden belefér:)))
még egy ilyen kaland is?
na te is kipihented ám magad, ha ezt összekapcsolód az élvezettel:D
(úgy vettem észre nyulam nem bírja a ketrecet:))))
@guma: én meg azt olvastam, hogy örökösödést:) hirtelen levert a víz:)
@guma: mit tegyek, mindenki hordja a maga keresztjét:))
@taga20::)))
mi a f@szt foglalkozol Bolival még mindig? itt egy kis ébresztő

www.youtube.com/watch?v=5s3mjvPyDoI

de ez sem rossz

www.youtube.com/watch?v=EFmAbvEUgm8&feature=player_embedded
@Orica Középföldi: önkéntelen, nem elegáns, önkéntelen:)) mint a rendszer:)
@guma: rokonlèlek:) azért élőben néha az ember picit karcosabb:)

És nem érdemeltem meg az emelt hangot, még most is remeg kezem-lábam :D (csak vicc:))
@sírbateszezazegész:

Elárulnád, hogy a gentile melyik jelentését használtad? Ezt ugyanis nem tudtam dekódolni:)

" például "gentil", mint melléknév, egyszerre jelent "pogányt" és "csinosat, takarost"; főnévként viszont "nemes embert" ( Újváry Béla, 1903.). Angolul a neki megfelelő "gentile" szó jelentése viszont a modern zsebszótárban már csupán ennyi: "nem zsidó" ( Országh László , 1977.). Mindkét kifejezés, illetve jelentésük láthatólag az újszövetségi "nemzetek=nem zsidók..."
@sírbateszezazegész: :)

Most elfelejtünk mindent
Viccet csinál a részeg
Valami csillagközi prérin, közben
Lángol egy darázsfészek
Utána nézek, hogy mi van

Voltál már igazán fenn
Dőltél nyugodtan hátra
Az égiek böngészése közben
Hánytál papír pohárba

Most nálad az idő
S mint patak felett a pára
Szállnál szerte széjjel
Ha egy szellő kapna vállra

Tavaszi fáradtság, nyári punnyadás
Őszi levertség, téli álom
Abrakadabra, csiribú-csiribá
Hókuszpókusz, ákombákom

Kerestem mindent, nézem a semmit
Találtam mindent, látom a semmit
Eldobtam mindent, érzem a semmit
Beláttam mindent, őrzöm a semmit
Őrzöm a semmit...
Őrzöm a semmit... (6x)

Quimby - Csillagbölcsi
www.youtube.com/watch?v=XPOIGhxO9D0
@guma: nem akarok ünneprontó lenni, de Rodeo má egy fél nappal ezelőtt evvel fárasztott:) okosított minket.
@guma:

Igen, ez kivasalja az ember lelkét:))
@sírbateszezazegész: ezt a gépemmel kell megdumálnod (ez is vicc!:DDD):))))))

na akkor egy kicsit komolyabb hazai a "lelkiállapotod" ápolásához...

Quimby - Hófehérke és a hét fő

Néha felfordul tőlem a gyomrod
Néha elfordul tőled az Isten
Időzavarban egy térben
Néha előfordul hogy nincsen
Senki sem

Van úgy hogy álmodsz egy jobbról
Van úgy hogy herceg van benned
De a kertedben törpék vadásznak
És te úgy várod hogy hétfőről keddre
Jobb legyen

Egyedül remekül élvez a lány
Holnapig van még egy hétfő
Kinyílik keddre a szíve talán
Hogyha ráugrik mind a hét fő

Néha felfordul tőlem a gyomrod
Néha elfordul tőled az Isten
Időzavarban egy térben
Néha előfordul hogy nincsen
Senki sem

Látod Hófehérke
Mily rút a világ kertje
Ha a nő hol álom
Hol meg húsevő virág benne

www.youtube.com/watch?v=ri4BIZTIhsk
@taga20: :)

no lám, csak nem innen "loptam" :DDDDDDDDDD

de szemét vagyok!
@guma: "Rodeon csaptak össze a fiúk, nem egy lányon.
Mond ez rólunk valamit?"
Van a nőknek egy csoportja, amelyikben van elegancia, és tudja, mikor kell az útból kitérni.
Erre gondoltál?
@Mariann19: csakis!:)))

komolyan rég kuncogtam ennyit a srácokon.:DDD
el tudsz ilyent képzelni más blogon?:)
@guma: csajok nekem ez jutott eszembe! és lehet, hogy ismétlem"magam":)www.youtube.com/watch?v=CsAr0EHGoc8
@guma: köszönöm szépen:) nagyon szeretem a quimby-t:)
@guma: "El tudsz ilyet képzelni más blogon?"
Ezzel a sajátos szellemiséggel még nem találkoztam, az atmoszférája nagyon emberközeli.
Ez adja a varázsát.
Egy kicsit otthagytam a másik szobában a társaságot egy kis vidámságért, pedig parázs vitában állunk, és hajtanék a nyerő pozícióra.
@taga20: :)
mi a gond? akarsz róla beszélni? :DDDDD

nekem meg ez: "mondhatta volna szebben..."

www.youtube.com/watch?v=xmKUZeJB_Nw
@Mariann19: akkor? hajrá!:)

nem feladni a pozíciót!
@guma: bántanak itt a népek. ez a gondom:)
@guma: Kell is a biztatás, az egyik vitázó jobb nálam.
Veszíteni meg nagyon nem szeretek.
@Mariann19: hol? segítsek? mi nyerünk:)
@Orica Középföldi: próbáld franciául megkeresni:) (most tanulom, sosem fogom megérteni:))
@taga20: a népet nem lehet leváltani:)

néha a fejeseket sem!:(
@Mariann19: :)
kenterbe vered ha kell! :D
a jobb az relatív és sosem derül ki mihez képest!
tehát, egy korty pihenő és hajrá!

látod még @taga20: is segít! kit verjünk meg (verbálisan)? :DDDDDDDDDDD
@guma: nálad a pont. cserébe, lehet hogy ismétlem magam:)www.youtube.com/watch?v=KWmETxWM0h0
most egy nem jó hírt kaptam, elhallgatok kicsit...

www.youtube.com/watch?v=ikBD3DcSGFM
@taga20:

" bántanak itt a népek. ez a gondom:)"

Ez csak akkor fordul elő, ha elfelejted - és ez gyakori - ez alapvetően egy közéleti blog. Még akkor is, ha kicsit oldottabb, barátibb a stílus.

Ez nem jelenti, hogy bizonyos határokat -témában, stílusban - büntetlenül át lehet lépni.

Nem vagy egyedül, de ez ne vigasztaljon:)
@Marcellusca: Ja,ja,ja!!!
Majd,amikor a pincében ,szol neki doktor kotász.
"Ne forduljon hátra!!!"
@Orica Középföldi: drága te:) szerinted depressziós leszek? bocsánat, szeretlek(csak plátói)www.youtube.com/watch?v=wU_n-ddqHn4
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
„Szóval amíg a szék háttámláját lefűrészeled, mert a permetezőnek útban van, addig ne reklamálj! :)”
Bazz..-:D-:D-:D

@taga20:
Bocs, nem bactatatni akarlak, de Boli fenti sziporkája… amúgy ő is jön egy pohár sörrel, kilötyögött a rötyögéstűűl.
a posztoló kimoshatná a száját...
@sírbateszezazegész:

Megnéztem:)
Szinte minden nyelven azt jelenti, goj, kivéve az olaszt. Ott valóban kedves a jelentése.

"A héber és jiddis nyelvben a gój semleges kifejezés, az angol gentile megfelelője."
@taga20:

Nem tűnsz hajlamosnak a depresszióra:)
@taga20:
Végem van!!
Megint elmértem a sör mennyiséget. Most gyalogolhatk két uccát, kilencig van nyitva a bót. Ennek is te vagy az oka, meg az a Duna vasalós izéé, hogyishíjják...?
@guma:
Nem venném lelkemre, hogy szomorúan kívánj jó éjt a blog közönségének, ezért fogadd szeretettel tőlem ezt a produkciót, remélem segít vidámságot csempészni vele a szombat estédbe:
www.youtube.com/watch?v=DvcAV4fVaK8

Ha ezek után még szóba állsz velem, azt kell mondanom akkora szíved van, hogy egy hentes házat vehetne rajta.
Meja kulpa...
@Penivaldes:
Szia Peni!
Mingyá, de szalannom köll, mer bé zár a bolt.
@Knósszosz: nahogy mégjobban összezavarjalak:) én a kis ateista!www.youtube.com/watch?v=9bkO1rbIm1g
@Penivaldes: fáradok, sok harcost, harcosnőt legyőztem:) mi a fasz eza bnm? előre szégyelem magam:)www.youtube.com/watch?v=OKFbB_kqpDI
@Orica Középföldi: hát lehet ez egy freudi elszólás:)) a másik kiskakasnak tett megjegyzést/felhívást magamra vettem:) csak vedd figyelembe hendikeppes helyzetem:)
@taga20:
Ha kitalálod, lecsúszik a bu..ija... :D
@Penivaldes: feltörném a kis bukszádat szívesen, de haragudna itt egy-két embör:) ne szívass, teríts!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: öcsém neked nem a fekete,barna,szőke,kopasz csajok találkozoján van dogod:)
@taga20:
Nem, de most mennem kell.

@Penivaldes:
Sosem mond, hogy sosem... :D
@Knósszosz: (@taga20: kedvenc "intelme" jutott eszembe! de hát nekem olyan nincs!!! :D)

öcsém! ezt nevezem. sikerült megnevettetned!:)))

úgy alakult a bulizós életem, hogy 95%-ban 1 szem nőként voltam csapat férfi közt általában.
(volt amikor 1-1 tag vagy főnök taxival akart "hazaküldeni", mert hát ugye sosem lehet tudni mi történik amikor a férfiak kicsit többet isznak... :D sosem történt semmi, csak másnap alig tudtunk dumálni mert a hangunk valahol elmaradt útközben.)

ezt a fajta mjuzikot, pár pohár után még élvezni is lehet csak azt a fásit ne lássam!
nekem ez az egyik kedvenc dalom vagy 10 éves koromtól (végig nézni! megéri :DDD)

www.youtube.com/watch?v=uVL16U16_sg

a másik pedig ez (az "átíratlan" szöveg miatt sajnos ezt a nem igazán jó zenés változatot kellett iderakni):

www.youtube.com/watch?v=oy1GaRyNCkU
@Penivaldes:
Még nem.
De sejtésem szerint megint az lesz, ami hosszú hétvégéken.
Az első-második napon döglik mindenki, aztán a vége felé kezd ébredezni a közönség, mert addigra már unja magát.

Szerintem evvel semmi baj se nincsen, jó az idő, ki köll hasznyáni amit lehet. Majd januárban, amikor nem tudsz hová menni, akkor lesz komment forgalom.
Szerintem...
@Penivaldes: helló!:)))

megjössz és a fiúkat már ki is teríted!:D
ezt nevezem.
@Knósszosz: januárban lehet hogy már nem fogok élni úgyhogy
@guma: kedves högyem, ne babráljon a gombokkal, me katasztrófa amit felhozott! szájjon magába, segítek:)www.youtube.com/watch?v=9bkO1rbIm1g
@Penivaldes: és még vallásos se vagyok:)
@guma:
NEEEM!!!
Most komolyan, valami olyat követtem el, amire nem emlékszem, ám de súlyos sérülést okozott neked mentálisan? Nem volt szándékomban (Semjén testvér lássa lelkemet), de ha még is úgy gondolod, hogy vezekelnem valamiért, ne ilyen rettenetes büntetést szabj ki rám, kérlek!!

Múlt szombaton a rokonom által nagyrabecsült mulatós izéit kellett végig szenvednem (fülembe forró ólmot öncsenek...) egy tányér bográcsos mahaperkeltért cserébe, pont elég volt.
Azóta Bunyós Pityuval fekszem és ha kurva rossz napom van, vele is kelek, borzalom!!

Most helyre billentem magam egy sörrel és valami Stones-nótával, esetleg szóba jöhet valami komolyabb is, mondjuk hallójárat regeneráló Orff, amit nagyon kedvelek.
Nem könnyű az élet errefelé...
@Penivaldes:
Ez, mi ez a negatív izé tőled?
Ááá, nem is veszem komolyan.
@Knósszosz: oops, micsoda megprobaltatasok, majd Rodeo vagy a tankosok meggyogyitanak ;)
sírbatesz elhagyott örökre. még megbánja
on
@Penivaldes:
Jaa.., így már rendben.
Azt hittem tervezett avulást vizionálsz, mint a mai háztartási gépekbe programozott, három év utáni harakiri funkció.

Megnyugodtam. Tényleg!
Az "ügyön" kiakadtam, most értem haza, gondoltam, elolvasom a posztot és a hozzászólásokat, aztán én is ... de közel kilencszázat?
Mindenkinek üdvözlet - és azért majd próbálkozom ...
:-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Magam is erre számítok!-:)) Rodi tán előbb, a Tank csak szeptemberben lesz a BME-buli fellépője.

Addig majcsak elleszünk... valahogy.
@Knósszosz: mit mondjak, fási nálam mindig kiveri a biztit.

de valóban röhögtem azon hogyan jutottál ilyen gondolatra, hogy józanul lehet ezeket hallgatni? :D
@Evezős: erdemi napkozben, konnyed ejjel, mindenkinek azt amit akar ;)
Jo szemezgetest.
@Fabius: (Akkor mégis)
...vagy legalább azt fel kellett volna ismerniük, hogy ez egy exhibicionista, figyelemre vágyó, magát mindenképpen a közfigyelem középpontjába szánó elmebeteg.
Ha jól emlékszem, anno, mikor először lekapcsolták, Végh József(?) ezt felismerte.
Miért nem hallgattak rá?
Akik nem látták, bár kivizsgálták: most visszaadják az ipart? (Költői kérdés volt ... nem fogják.)
:-(
@guma: utálom a vallásos faszságot, de azé cefirelli ott van a szeren. szerintem nem nyitunk vitát:)
@Penivaldes: ....ahogy Neked is! :-)
(Nekikezdtem az olvasásnak ....)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Köszi! Figyelembe veszem!
:-)
Próbálkozom ...
(attól félek, túl sokkal fogok egyetérteni és legalább ennyivel nem ...:-)
@Knósszosz:
a "hangok" ismeretében van egy gyanúm ezzel a boytajti-val...talán kitalálod...ha nem akkor sem baj

erre a zenére lehet jól taposni a szőlőt a mustkészítéskor...nem tudom még mi másra jó...a legyek nem hullanak le tőle és ez előnytelen...

brühüyyy
@Penivaldes: ezt a nem nyitunk vitát tételre írtad?
@rodeo36: neked valami az életbe tetszett? csak kérdem szemétségből:)
@guma:
Józanul?? - sehogy!!
Tudod mi a Fásly mulatónál még rosszabb?
A közönsége...

Az valahol borzasztó, hogy egy kultúrháznyi mennyiségű (rosszabb esetben sokkal több) haknira összegyűlt tömeg olvasottsági színvonala, kimerül a Gőgös Gúnár Gedeon szintjén, annak is egészen a harmadik oldaláig terjed.
Fásy ezért lehet valaki(?), meg a szponzorált "sztárjai", akiket a lófasz se hallott még sehol, csak a beavatott egybites közönségük, akik kísérik mindenhová.

Tisztára hálivúúd, csak reklámozni köll ezerrel.
@rodeo36:

"a legyek nem hullanak le tőle és ez előnytelen..."

Jó duma:)))))))
@Knósszosz:
a "boy"-tól tajtra mentem...de már gyü'ök vissza

brühüyyy
@Penivaldes: Peni bírom a hülye burádat:) nem kéne neked egy hús-vér pasi? hidd el nem bánod meg:)))addig is, hallgasd végig! szép:)www.youtube.com/watch?v=KWmETxWM0h0
@rodeo36:
Azért van némi sejtésem, a "kitaláládoddal" kapcsolatban...-:DD
Ha erre tapossák a szőlőt a szekszárdi lankákon, abból bor sose lesz, maximum némi alkoholtartalmú maró lötty, amivel poloskát lehet irtani.

Ha jön a következő menet a Gazeta W. és a Czöff szervezésibe, tán ki lehetne próbálni.
@Penivaldes:
Röhögni én is röhögök rajtuk, de kínomban... nem mind1!!
@Knósszosz: látom még adtak valamit a botban:) me elég sok hülyeséget beszsélsz:) bocs...
@guma: @taga20:
Velem voltatok a harcban. Nem volt látványos a győzelem, mert egy-két sarkos véleményemet korrigáltam, de azért nem kellett nagyon behúznom nem létező farkamat.
@taga20:
Képzeld, mi lesz egy óra múlva?!
Addig nem is mondok mán semmit.
Valami sértődésre adott okotot? Tán?
www.nol.hu/velemeny/20130817-a_nyar_oromei

"nomen est omen | 2013. augusztus 17. | 12:42:23

tódi! ez az egész sz@r ügy egy liberálbolsevista trükk. Ugye nem az a probléma, hogy beszartak a medencébe, hanem a róla való irkálás, na az az országimázs rongálása. Még tán az EU-ba is futkosnak, hogy szaros a medence. De mi, a nemzetiek büszkén pancsolunk a szaros vízben, nehogy már a az EU diktáljon. Annyira belejöttünk, hogy már hungarikumnak tartjuk, direkte jólesik. Ezért aztán Te se szarozz sokáig. Lassan úgyis a szádig fog érni, na majd akkor nyisd ki újra:-)"

Ojjan jó lesz újta otthon, lesz Kossuth rádió krónika és utána a rekedt hangú nagyrabecsültegyáltalánnemtalpnyalófideszkurvariporternő vitaműsora.
Alig várom.
@Knósszosz:

kis világsikerű Dudamel

Beethoventől megszédűlve

www.youtube.com/watch?v=h8oEUVh9HWw

bruhüyyy
@taga20: Sikerült már kitalálnod mikor és hol találkozunk a zsidó fesztiválon?? :)
@Knósszosz: mikor mondtam, hogy az egyszerű béna száddal mikor sértettél itt bárkit? bocs:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: azt hittem szájkaratés vagy:) holnap leteszem a progromot, elnézést programot. addig is www.youtube.com/watch?v=9bkO1rbIm1g
@Knósszosz:
www.youtube.com/watch?v=VDmCWrjE6Hg
nem fogod megbánni cca 40 perc csoda a karmester Beethoven bűvöletében

és ragyogó minőségű felvétel

brühüyyy

amint a Végzet bekopog: gúnykacajjal Ime itt vagyok
@taga20: Rendes vagy. A zenével megérkezett a harmónia is.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Még nem láttam az albumodat teljesegészében, de néhány mintha ismerős lett volna belőle.
Jól gondolom? Ti voltatok a zöldek?
@taga20:
Kösz, nem is akartam, amúgy.
Iszol rendesen?
Fontos!!-:)
@rodeo36:
Ezt holnapra hagyom, de a Rossini linket kétszer néztem meg, honnan tudod az ízlésemet?
Amúgy a dallam valahonnan a fülemben volt, de nem tudtam honnan és miért, meg mi az?

Fantasztikus zene, kösz!!
@Knósszosz:

tudod-e, hogy a fekete párduc is foltos? fekete alapon fekete

brühüyyy

a c-moll ról jutott eszembe amiben a Beethoven 5. van írva....főleg
@rodeo36: segíts nekem! az apávián bottal miér kö oda? ezen gondolkodom uszkve 20 éve:)kevésbé cizellált honfitársaimnak, ill. honfibukszáimnak:)www.youtube.com/watch?v=beV-7svAfOQ
Nem mondom, hogy puszta gyanú, illetve két vers alapján le lehessen embereket csukni évekre, de azt sem kellene mindig megvárni, míg valaki meghal.
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: te most komolyan a cikkre írtál valamit? papa ezt a fridriket tedd má valahová légyszíves:) ilyen nincs és mégis:)
@Mariann19: az a baj, hogy az se tudja mi a baj:) én vágom a kis ateista agyammal! úgy hiszem:)
@taga20:
törd azt a kis buksidat...ha másképpen nem megy akkó' kalapáccsal, ha előtte jégbehűtöd hatásosabb

ha annyit mondok, hogy a szólamok nem tudják az egészet és a'ssem, hogy mikor kell "belépniük" ha te olyan pávián lehetnél akkor nagyon büszke lehetnél magadra és a banánt is ingyen kapnád

egy partitura

imslp.org/wiki/Symphony_No.5,_Op.67_(Beethoven,_Ludwig_van)

az összes sort egyszerre kell olvasnia vagy megjegyeznie...lapozgasd ez az a mű amit éppen most hallottál ha nem vagy süket

brühüyyy

hogyan szereted a banántot? hámozva vagy héjában, feldugva?
@rodeo36: ne arcoskodj, me Wienbe hagyunk Bolival, valamikor:)
@rodeo36: akko se értem, hogy mi a faszé idétlenkedik valaki ott:) ménem reszel egy kalapácsot, annak van értelme:)ne basszál le, kultúra tudom:))))
@taga20:
ha tényleg nem tudod, akkor...kááááááár...ha csak cikizni akarsz engem ezzel az nem sikerült de kaptál egy hatalmas fekete pontot valószínűleg a seggedre...lemoshatatlan...tehát fekete seggűvé tetted magad

hülye kérdésre nincs válasz

brühüyyy
@rodeo36: :)))
ez a banános szöveg nem kell!

@taga20: :)))
te meg légyszíves ne ökörködj mindennel. van ami szent valakinek, és azt észre kell venned!
@Knósszosz:
Nem, mégsem maradt holnapra.
Belenéztem és az első tíz percnél zsibbadtam.
Holnap ezt a magamévá teszem, frenetikus!
Az élvezet azért ma estére megismétlődik, harmadszor is meghallgatom Rossinitől a La gazza ladra-t.

Ebben a műfajban olyan élmény elsőre, mint annak idején a Mehta dirigálta Vespri Sicialini nyitánya, pedig az vérgőzös valami, de a Caracalla falai között nyolcvanvalahányban... az eszméletlen élmény maradt.

Polárájsz, Martini és jég játszik??
Nem?
Nem baj, majd az is visszagyön!!!
És akkor lesz az igazi... brühüyyy, bezony!-:DDD
@guma: megadom magam! én mondom és egyre többen, Magyarországon egy női miniszterelnök kö! és ez nem vicc drága hölgy vagy hölgyeim:)www.youtube.com/watch?v=beV-7svAfOQ#
@rodeo36: :)
ha hiszed ha nem, nem olyan egyértelmű és egyszerű mindenkinek ez a zenei vonal.
azért is szenzációs amit itt teszel, de nem kell bevadulnod, ha nem értik "azonnal"!
és ne pöttyözz, ha okod is van rá szerinted, mert lehet, hogy még sincs:))))
nem nyílik ám olyan könnyen az az ajtó, hogy bekukucskálj egy másik világba...

ezt sose feled!:)
@guma:
a páviánok kedvenc eledele és meg is tuggyák hámozni, a conquistador-ok mikor Dél America-ban éhesek voltak héjastól ették és csak akkor kezdték hámozni amikor látták a páviánokat amint hámozva majszolják

na ennyit partitúra olvasásról és fekete seggűségről

nem kő' kipattintani a Pandora Selencéjét...nem egészséges

dolgok melyek 2 perccel ezelőtt jók voltak meg....tak

brühüyyy

sajnálom
@guma: anya, szeretlek, megvédtél ettől a csúnya bácsitól:) hülye vagyok, köszönöm:)
@guma:
tudod annak aki ajtót nyit neked és előre tessékel jól nevelcség okán azt nem szoktam arcúlköpni...vannak dolgok amiket a disznóólban is tudnak ott belűl ...is

brühüyyy

prókátorrá váltál?
@rodeo36: papa a kevesebb néha több! bakker pont én mondom ezt! hülye vagyok? igen,nem,igen
@guma:
akkor marad a boy tajti meg a fásshy

és a csűrdöngölő

brühüyyyy
@taga20:
mintha kiesett volna a kapa a szádból és pont az én fájós lábujjamra

számolj 3-ig mielőtt pofánszarsz valakit aki nem egy pávián

brühüyyy
@rodeo36: szerintem rozsdásodik a csavar:) csavarj rajta egyet:)
@Knósszosz:
ezt mintha nekem címezted volna

ha olvasni is akarod ugyanazt
imslp.org/wiki/Symphony_No.5,_Op.67_(Beethoven,_Ludwig_van)

ez a teljes (ami az oldal baloldalán egy vastag és egy vékony függőleges fekete vonallal össze van kötve az egyszerre szól) azaz egyszerre kell olvasni is...azaz mikor az egyik sor végére érsz lapozni kell

ugye az 5.-ről beszélsz?

brühüyyy
@rodeo36: szerinted erre mit kéne válaszolnom? ha nem tisztelném a korod érdekeset írnék:)
@taga20:
akkor most szünetet tartok taga ügyben, jó...

brühüyyy
@taga20:
ne válaszolj...jobb

brühüyyy
bye
@rodeo36: "nem kő' kipattintani a Pandora Selencéjét...nem egészséges"

Te sem pattintgasd, igaza van gumának. Valamikor nem tüzeltél csípőből, és akkor szimpibb is voltál. Kár, hogy ekkorát változtál.
@rodeo36: (annyira szeretlek, te hülye!:))))
úgy, hogy bocs amiért belepofáztam!

tudom, beleb@szott egy nagyot az érzelmi világodba, de neked nem muszály viszonozni egy "gyerek" hülyeségeit!

és nem hiányzik a fási sem meg a másik sem! eddig sem hallgattam, de pl szeretem a Tankot vagy a Red Hot Chili Peppers is...
@rodeo36: ezt most komolyan írtad nekem?
@rodeo36:
Neked címeztem, biz'a!
Igen, az 5-ről beszélek, de sajnos én nem vagyok művelt ezen a téren.
Kotta, partitúra, egyebek... érted?

Egyet tudok; figyelni azt, ami tetszik. Már pedig ebből sok van, ráadásul sok jött hozzá az utóbbi időben.
Na, ennek Te is az oka vagy, bazmeg!
Nagy kösz érte!
@látjátok feleim szümtükkel:

ez olyan orbánviktorosan hangzik: a kanyar a hibás? csak nem képzeled, hogy meg akarom védeni magam mert meg mertem említeni, hogy valami nem esett jól?

brühüyyy
@guma: ne bonyolícsd...beálltál védőügyvédnek...add át a védencednek...banánba csomagolva

brühüyyy
@rodeo36: én akko vagyok ilyen ha nem áll föl:) de látom ebeszélgetsz magaddal:)www.youtube.com/watch?v=beV-7svAfOQ#
@Knósszosz:
a Dudamel és a többiek (Sir Georg Solti) azért vannak, mert a zeneszerző (ha kinyitod a legelső oldalt) a sor elején megad valami meghatározót három "b" az a c-moll jele a megfelelő sorokban beírva...ez folytatódik mert van moduláció és akkor megváltozik a hangnem a 2/4 a ritmus amit egy metronom-mal együtt a karmester határoz meg hogy milyen sebességű de a 2/4 azt jelenti, hogy az alapritmus a negyedhangokra épűl és minden ettől eltérő hanghosszúság érték alá van rendelve ennek
azaz a karmester minden negyed hangra "üt" a 4/4, 2/3, 3/2, 1/16, 1/32 az mind más és más karlengetést kívánnak és ennek alapján tájékozódik a zenekari tag aki csakis a saját szólamának kottáját láttya tehát rá van utalva a mesterre aki persze a dinamikát is megaggya...mint azt jól láthattad, a szólamvezető akit a szólam tagjai figyelnek a karmesterre figyel és csak egy fél pillantással de tuggya mit mutat...és ez le van írva azzal a sok számmal betűvel és sok sok fekete légyppiszokkal

brühüyyy

ez nekem is egy reveláció volt megtalálni ezt a Dudamel felvételt az 5.-ről amely a nagyra értékeltek között is az első sorban van
@rodeo36: mutasd meg hol védtem!
@rodeo36: tudod mit mondott az ügyvéd? a gyerekek meg a nyugdíjasok egyformák! na te egy ilyen gyerek vagy:) mi a fasz bajod van? egyébként nem zavar ha, csak a többieket zavarja.
@rodeo36:
Egészen semlyénesen kenetteljes leszel már.:)

Nos, ki is taposott, és hová?

Tudom én, hogy az ember érzelmei hullámzóak, de itt most nem bántottak téged, szerintem kapj be egy kis vidítót, hogy jobban lásd.

Egyébként meg tudod, én leszarom a kottát ( pedig tanultam kottát olvasni ), de nekem a zene kell, főleg ha jó, még akkor is, ha esetleg az igényszintem nem lépi túl a Fásyt. A kotta a zenész dolga enyém, hogy a zenét befogadjam. Ez szerinted baj?
Nem jut mindenkinek belőled, meg nem is tarhat mindenki rád igényt. Ami mellesleg nagy kár, de sajnos tény.
@látjátok feleim szümtükkel:
akkó' téma lezárva

bye, szép éjszakát

brühüyyy
@rodeo36:

Neked is, már úgy is kezd fáradni a szümtük.:)
@taga20:

Te meg ne pimaszkodj! Mars az ágyba!:)
@guma: "TE A MÁSIK VÉGLET VAGY AZ ELKÉPESZTŐ UDVARIAS FORMULÁKKAL."

Talán mégis jobb, hogy ilyen vagyok, nem? Így könnyebb kikerülni helyzeteket. Viszont remélem holnap, s a következő napokon is, látlak majd. Addig is szép álmokat. És példamutató a magatartásod. Nekem legalábbis. Ha ez számít.:)
@Penivaldes: kedves, nagyon sajnálom, hogy nem tudtam veletek lenni, sajnálom, elnézést:)
ez az igazi lövöldözés, sőt le is van lőve

Magyarország szinte egyetlen fejlesztési forrása csaknem elapadt.

„Magyarország szinte egyetlen fejlesztési forrása csaknem elapadt. Az Európai Unió a 15 programból 13-ban leállította a kifizetéseket. A hír több hónapja ismert, de valahogyan csak lassan szivárgott át a hírfogyasztási szűrőkön. Az EU diszkréten nem beszélt a részletekről, a kormány pedig vékonyka magyarázatot adott: két pályázati követelmény, a magyar mérnökkamarai tagság és a magyar nyelv tárgyalási szintű ismerete a probléma.

Emiatt állt le szinte a teljes rendszer? Tegnap lapunk feltette a kérdést az Európai Bizottság budapesti képviseletének is. Egyenesen Brüsszelben válaszoltak, imígyen: »Fennáll a jelentős kockázata annak, hogy az EU-forrásokat nem megfelelően használják fel, például hiányosságok merülnek fel a projektek kiválasztásának átláthatósága kapcsán, és felmerül a diszkrimináció és az aránytalanság kérdése a közbeszerzések kiválasztási kritériumainak meghatározásánál«. Nehéz eurobürokrata nyelv, de mérnöki kamara vagy magyar nyelv nincs benne.”

brühüyyy

hazudunk nappal és éjjel és minden mennyiségben, jól átbasszuk önmagunkat a palánkon politikai okokból vagy csak néhány szarházi hülyeségéből?
@rodeo36:

"Rohan az idő..."?

Úgy látszik, itt mintha állna.
@taga20:

Tori Amos nagyon jó, bármikor jöhet. Kösz.:)
@guma:

"nem nyílik ám olyan könnyen az az ajtó, hogy bekukucskálj egy másik világba..."

Ez fájdalmasan szép mondat. Akár a credod is lehetne:))
Ebben a rövid hsz-ben egészében benne vagy, rólad íródott - ha jól gondolom:)
Dilinyakok, henkolitek itt egymast, mars a sarokba mind :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Frusztrációk találkozásából sose sül ki semmi jó.

Áldassék a tahógomb:))
@Fabius:

"Követelni semmit nem fogok.
Kívánni legfeljebb."

Az alábbiakban sem sarjadna egy kis követelni valód:

Jól elbeszélgettünk, hogy ki állítja meg ábelt, na de ki állítja meg viktor?! elvégre már vasárnap van.

"______

jaegtoer 2013.08.18. 07:05:21
Rendben van Gábor. Érthető amit írsz.

amilyen vehemenciával hivatkoznak parlamenti! 2/3-ra összemosva választói 2/3-dal, nyilvánvaló, hogy ez a gyenge pontjuk. A megoldás tehát az, hogy teljes választási bojkottot kell meghirdetni arra a valós tényre hivatkozva, hogy az új törvény szerint voksok ugyan egyenlőek, ám a leadásuk módja, a határon túliak számára oly módon könnyített, és eltérő a határon belüliekétől, valamint a külföldön munkát vállalókétól, hogy a szavazók személyétől függetlenül minden lehetőség és eszköz adott a kormánypárt számára a választás valós eredményének ..... megváltoztatása, meghamisítása.

Tehát:

Alapvetően minden az Orbán rendszer legitimációján múlik. AZ ellenszer az, hogy ezt a legitimációt kell megsemmisíteni választási bojkottal.

Amennyiben részt veszünk a választáson úgy elismerjük, hogy a választási törvény megfelel az általános jogi normáknak. A választáson való részvétellel legitimálnánk a választás eredményének meghamisítását is, és orbán viktor választási győzelmét.

Az ellenzéknek ezért kell meghoznia ezt az áldozatot, hogy egy-két év elteltével teljesen felszámolható legyen az egyre kiterjedtebb, egyre fojtogatóbb despotizmus.

Végül, annál is inkább megfontolandó amit írtam, mert sem liberális, sem baloldali nem vagyok, ellenben inkább konzervatív-keresztény "jobboldali"-ként határoznám meg az értékrendemet azzal a megjegyzéssel, hogy a semjén-féle pojáca egylethez sincs közöm.
Szép napot.

Gábor!

még öt éve sem gondoltam, hogy valaha is egyszer az életben ide írni fogok:D

_______"

fodorgabor.blog.hu/2013/08/17/tusvanytol_keletre/fullcommentlist/1#c20424200

véredény-vélemény??
@rodeo36:

igen. brüsszel kiszárítja az éltető forrást. nincs zsé, nincs eredmény.

következmény: nem lesz jól teljesítés, sem jobban teljesítés.

mi a véleményed az előzőmről?
a fodorosról?
@jaegtoer:

Ajánlom figyelmedbe a 168 óra interjúját Bruck Andrással. Egy diktátor sosem tud lazítani -alcímmel.

Nem néztem, hogy online fent van-e, nem hiszem, nekem jár a lap.
@jaegtoer:

Csak egy kérdés.
Szerinted, a fidesz kommunikációjában tenne különbséget az érdektelenségből távol maradók és a tudatosan távol maradók között?
@sírbateszezazegész: :)

ne reklámozd! nem jó példa! csak baj van vele:)))

@Orica Középföldi: _)))

jól!:)

ezt meg ajánlom mindenkinek mégegyszer

progressziv.blog.hu/2013/08/14/rendszervaltas_ujratoltve
Kevés esélyük volt – A miskolci kórházban falhoz állították az ápolónőket

Rendőrségi lefoglalás, falhoz állítás, gőzerőkkel folyó nyomozás. Miután kilenc koraszülött halt meg néhány napon belül a miskolci kórházban, az ország vezetése – úgy tűnik – demonstrálni akarja törődését. Az ügyben az egész ország megmozdult, vizsgálatok sora van folyamatban. Az eset megítélésekor megkerülhetetlen a tény: ebben a régióban különösen magas a koraszülések aránya.

www.vasarnapihirek.hu/fokusz/keves_eselyuk_volt_a_miskolci_korhazban_falhoz_allitottak_az_apolonoket
@guma: orbán hitler kiatta a zukázt... a waffen SS ráúszott...
@guma:

Már előre félek, milyen indulatokat szül ez megint, pro és kontra.
@sírbateszezazegész:

Némi zavart érzékelek az erőben. Baj van?
@Orica Középföldi: nagyon emlékeztett engem egy másik katasztrófára...

borzalmas, hogy itt minden lehet a politika játszótere:(
@guma: "nem olyan egyszerű és egyértelmű mindenkinek ez a zenei vonal" ez igaz, de Rodeo-nak az Istene a zene, és s zene apostolaként tanítgat akarja megszerettetni mindenkivel...és sikeresen. Imádom a linkjeit, pedig zenei analfabéta vagyok
YESS!!
Az olasz maffia álma válik valóra ebben az országban, még a Tákolmányukba is belevésik a "közeli fekete pénzek" mosását.

"Indul az állami pénzmosoda: teljes inkognitó a gazdagoknak

2013. augusztus 18., vasárnap 8:01
Az ősz egyik kíváncsian várt újítása lesz a stabilitás megtakarítási számla (smsz) bevezetése. A kormány kétharmados törvénybe betonozta azt a lehetőséget, hogy inkognitóban legálissá tehessék a magánszemélyek a korábban le nem adózott jövedelmeiket, s öt év után adómentesen felvehessék az értékpapírszámla hozamával, illetve az értékpapírok nyereségével növelt összeget. A bankokhoz intézett körkérdésünkből kiderül, több nagy pénzintézet is tervezi az új szolgáltatás bevezetését, de vannak közöttük olyanok is, amelyek azt közölték, nem kívánnak élni ezzel a lehetőséggel. Ugyan a törvény szerint akár már most is lehetne ilyen számlát nyitni, a bankok a részletszabályokra várnak, a nemzetgazdasági tárca két hónap alatt nem készült el a végrehajtási rendeletekkel.

Magyarország külföldi pénznemben fennálló adósságának csökkentésére hivatkozva találta ki a kormány az új megtakarítási formát, a stabilitás megtakarítási számlát. A számla legnagyobb vonzereje, hogy anonimitást ígér a majdani befektetőknek. Vagyis az smsz-t vezető hitelintézeteknek ugyan tájékoztatniuk kell az adóhatóságot a számla megnyitásáról, illetve az arra történt befizetésről, de a számlatulajdonos neve inkognitóban marad. Még akkor is, ha a számláról származó jövedelem után adót kell fizetni. Az adót és annak alapját ugyanis a kifizető hitelintézet vallja be, anélkül, hogy kiderülne, kihez köthető a kötelezettség."
www.penzcentrum.hu/ongondoskodas/indul_az_allami_penzmosoda_teljes_inkognito_a_gazdagoknak.1037423.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox

Imádni fogják ezt az orosz és egyéb ZÓNÁK, miközben, ha nem tévedek, akkor pont ezt rágják Európában, hogy nem kéne ezt a "titoktartást" engedni. Persze a kispénzek lószar, ide komoly fekete pénzek kellenek...
Amik persze idehaza vannak manapság...
@GeoCracker:
Szegény Navra, szánalom a figura, bár nem manapság züllesztette le idáig magát.
@KÁTÉó53éúétr6: :)))

ha nem az derült ki szövegemből, amit mondasz: akkor óriásit hibáztam!
@gipsz.jakab:
Ezzel azért vitatkoznék, Orbán politikája és módszerei inkább hasonlítanak Rákosiéhoz, mint Hitleréhez.
Csak egy példa; Hitler sosem "államosította"(nyúlta le) a saját népe nyugdíjmegtakarítását.
@Penivaldes: Szia Peni! Találtam egy jó programot, ahol esetleg megejthetjük a palacsintázást is. :)
Szerintem van olyan része, ami téged is érdekelhet.

www.kattars.hu/program.htm
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Én pld. Böjte Csaba, Gyurta Dani és Csókay András előadásaira igen kíváncsi leszek. :)
@taga20:
Na, te majom, ezt mondtam a múltkor! Téged is érdekelhet... :D

napierotika.blog.hu/2013/08/15/christina_863

Ez elég kellemes jelenség. Imádom ezt a stílust, az ilyen magassarkúban a lányokat!
@guma: Nem hibáztál.Csak az álláspontodat akartam megerősíteni.
@jaegtoer:
megoldhatóan jó

brühüyyy
Előzetesbe került S. Ábel
Egy elmemegfigyelőben a csütörtökön a Móriczon lövöldöző fiatal mentális állapotát is vizsgálják.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F08%2F18%2Felozetesbe_kerult_s._abel%2F
@jaegtoer: környezetemben az emberek /őket hívják nem politizáló egyszerűeknek/ ezt nem hívják bojkottnak, hanem azt mondják, nem mennek el szavazni, mert a törvényeik szerint mindenképpen a Fidesz győz, és ehhez nem adják a nevüket.
Lesz itt még törvény arra, hogy kötelező a választásokon megjelenni. Volt már ilyen.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Valami középkori elmemegfigyelő kéne, ami sajnálatos végeredménnyel zárul a részére, mert a megfigyelés túl közelről történt, a hóhér pedig elkezdett közben lövöldözni...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: középkor, hóhér, lődözni?
Csak nem megsütött a nap a vízen? Max hideg vas, te penge kontár ;)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
NEM VITATKOZNI!
A lőfegyverek régóta vannak. Verseny van, most nem lehet kimenni, evezőskupa.
Amúgy is dolgozok, bevállaltam egy hotel gépét, HDD csere + nyomtató javítás, szóval lazulj. :(
Holnap viszont egész délután kint leszek!
Nem jöttök el???
Ma este Magna Cum Laude koncert.
Holnap este Ákos. Nagyon nem vagyok oda érte, de kimegyünk enni egyet, meg belehallgatunk az elejébe, azután a tömeg előtt séta haza.
Kedden tök felhő lesz minden, 23-25 fok... :(
m.index.hu/belfold/2013/08/18/magabiztosnak_tunt_elvezte_a_helyzetet/

Megszólal a körtéri lövöldözés egyik szemtanúja. Volt, aki a földön kúszva próbált fedezéket találni S. Ábel elől a McDonald's étteremben.
Ez nehéz kérdés.
Azt a faszkalapot is hazaengedték aki kiirtotta a családot.
Amerikában is van szó a szigorításról.
Lehet de mi van ha egy ilyen embernek éppen meg kell védenie magát?
@vitéz Beverneky: igaz komcsibb, kevésbé náci... a rohat büdös dakota...

hót sötét feudalizmust épít
hitvány fidesmaflaálam
@Orica Középföldi:

nem lenne jelentősége, hogy a fidesz mit gagyog. a választók példátlan nagyarányú távolmaradása arra ösztönözné a "befektetőket", hogy kerüljék a kockázatot, az uniós buksza zárva, az egyre kevesebb zsén összevesznek a rendszer kedvezményezettjei (már most is vannak előcsatározások) a dunaferr az élő példa, hogy a keleti nyitástól mi várható, úgyhogy a rendszer záros határidőn belül finanszírozhatatlanság okán összedőlhet, a belharcok következtében a 20 százalékos részvétellel lezavart választások után viktor mindenhatóságába vetett hit megkérdőjeleződik.
a bűnözés és a hatósági túlkapások száma növekedni fog, zűrzavar, kapkodás. ez utóbbi már elkezdődött. mszp-s szakembereket hívnának már vissza az uniós pénzek elosztásához, hiszen magát valamire tartó szakember már nem piszkolja velük a kezét, ha megakarja őrizni a szakmai tekintélyét és a becsületét.
@KÁTÉó53éúétr6:

úgy is jó. nekem nem fontos, hogy bojkott legyen, ha eccerűen csak távol maradnak, mint ahogy nekem az se vész, ha törvényt hoznak a kötelező részvételről. mindkét esetben az én hajómat hajtja a szél.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

"Kedden tök felhő lesz minden, 23-25 fok... :(
"

nem szép, hogy mindig be vagy rúgva és mellébeszélsz, sőt félre.
mékhotty 23-25 fok. ja. Munrmanszkban.
Jajj, te zsidó blogger, már megint hogy rettegsz. Nem volt még elég rég a HC, ugye?
@Juhász Jácint:

te pedig fogd kézen magad, és vezesd el magad a halál faszára.
@jaegtoer: Mi a redvás lófaszér nem húzol el Izraelbe?

Ugye tudod, hogy Magyarországon 10 éven belül polgárháború lesz, de legalábbis akkora belső konfliktussorozat, amihez képest 2006 nem volt kutyafasza sem?

Én otthon leszek. Harcolni fogok. Talán meghalok, talán nem.

És te? Neked mi a jövőképed egy ilyen eshetőségre? Ha egyetlen szerencsétlen bolondtól így rettegsz, mi a meglátásod tízezer, százember emberrel kapcsolatban, akiket nem igazán élete, mint a te megrendszabályozásod izgat?
@Juhász Jácint:

örülök, hogy ez a nap sem telt el hiába, és jó napot szereztem neked. nekem nem kell lófaszért sehova sem utazgatni, van belőle raktáron bőven kaphatsz te is belőle, ha szépen kéred.
személyem nem annyira fontos, válassz inkább egy hozzád illőt az ellenkező nemből, vagy a sajátodból s hódítsd meg az ágyban, vagy harcolj vele, ha úgy tartja kedved, de engem ne zsibbassz ostoba szöveggel, meg százezres tömeggel, mert az emberek békét és nem vért akarnak, de te nagyon tévedsz ha azt hiszed be vagyok szarva, gyere csak, ha arra vágysz, jól pofán leszel baszva.

te meg a rendszabályozás? kac.
@jaegtoer: Na nicsak, végre egy majdnem őszinte zsiddancs!

Nem is volt még olyan rég a HC, így elfelejtettétek?
no, beszéljünk az üzletről! mennyi lófaszt parancsolsz, és mennyit bírsz el? vagy házhoz szállítással kéred? azt tudod, hogy pénztártól való távozás után reklamációnak nem áll módomban elfogadni? tudod, az özletszabályzat. a Versenyhivatalotok is jóvá hagyta. nincs apelláta. Nagy tétel listaárból engedmény nincs, de rabatt lehetséges.
@Ebben a blogban jelenleg nem kommentezhetsz!:

neked is jut még 985, kézben viszed, a hátsódban vagy a szádban?
@jaegtoer: A lófaszt a te seggedbe, zsiddancskám.
Zsidó, cigány, fúj.
Népünk kipusztulóban.
Harcolni fogunk.
@Juhász Jácint:
Őszintén....
Kinek fox hiányozni, hülyegyerek?? :))))
süti beállítások módosítása