Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: telex.hu/gazdasag/2024/04/27/v0-vasut-vonat-kina-szijjarto-beruhazas-epites-ferihegy-hitel "„A ko... (2024.04.27. 09:29) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.07.30. 01:46 Fabius

Indul a Zsiga modell - melyik képviselő házáig érjen új aszfalt?

Címkék: kampány útfelújítás Fidesz miniszteri biztosok

Pártunk és kormányunk a döglesztő uborkaszezonban szépen sunyiban előkészíti a legújabb kampányelemet: kérj magadnak útfelújítást. Nem vicc, tényleg, a Hivatalos Értesítő 35. számában jelent meg Laciné 27/2013. (VII. 19.) NFM utasítása, hogyaszongya:

A központi államigazgatási szervekről, valamint a Kormány tagjai és az államtitkárok jogállásáról szóló 2010. évi XLIII. törvény 38. § (2) bekezdés b) pontja alapján a közutak műszaki állapotának javítására és fejlesztésére irányuló koordinátori feladatok ellátására 2013. június 15. napjától 2013. december 14. napjáig az alábbi személyeket miniszteri biztossá (a továbbiakban: megyei útügyi biztos) nevezem ki: - itt következik a 19 kinevezett miniszteri biztos neve, erről később - majd:

A megyei útügyi biztos összegyűjti és koordinálja a települések és a lakosság részéről felmerülő igényeket a közutak műszaki állapotának javításával kapcsolatosan, és azokat továbbítja az illetékes közútkezelő (területi) vezetője felé. A koordinációs munka során javaslatot tesz az egyes feladatok prioritására vonatkozóan, amelyeket a közútkezelő a munkaterv összeállítása során – a rendelkezésre álló forrásokra tekintettel – figyelembe vesz

Teccikéteni? Kívánságműsor lesz, kedveslakosság, kit szeressen pártapuci illetve a helyi samesz annyira, hogy megdobja egy útfelújítással, ezzel is bizonyságot téve: nem kell a friss aszfaltozáshoz zsigamarcinak lenni. Legalábbis elvben, mert ugye trafikországban meglepődnénk, ha valahogy, véletlenül, minden szentekre megesküdve mégis csak a képviselők és kilistázott hűbéreseik házáig érne a felújítás, és oppardon, elfogyna a keret? 

Ha a kinevezettek névsorára nézünk azért eszünkbe juthat egy és más. Baranyában a Gery Greyhound által választási csalással leleplezett Csizi Péter, Veszprémben a gyereke diplomaügyével elhíresült Lasztovicza Jenő, Tolnában az az állampolgárságot szerzettek adatairól szóló jogszabály mismásolós módosítójával ismertté vált Potápi Árpád, Győr-Moson-Sopronban a kónyi időközi választás kapcsán zsarolásban való részvételbe keveredett Gyopáros Alpár, Hajdú-Biharban a képviselő asszonyok réme, a Fidesz kőbunkója, Tasó László, Szabolcsban pedig a Fidesz álláshalmozó gumiembere, az ittasan balesetező Tilki Attila tömködheti aszfalttal rondán kikátyúsodott renoméját. 

tilki attila.jpg

Derék jómunkásemberek ezek, de télleg. Én például szó nélkül elhiszem, hogy Tilki Attila a tizenvalahány közfeladata és számtalan társadalmi funkciója mellett még az útügyi biztossággal is simán megbirkózik. Fehérgyarmaton se föld, se víz, se tűz nincs Tilki ellenőrzése nélkül, most pont az aszfalt legyen kivétel? Hogy nézne ki egy nem teljesen kerek kiskirályság a választások előtt, he? Na ugye. 

Ügyesen ki lett ez találva. Ugyan Lajosék nemrég húztak be egy 30 milliárdos útépítést, de azért csak jobb nem a vakvéletlenre bízni a jövőt. Mit lehet tudni, ugye, ha a Bajnai Gárda az utolsó emberig elmegy szavazni és a nertagok meg beragadnak a Nemzeti Blázoldák előtt mesterségesen kialakult sorba, akkor még meglepetés is lehet. Biztosra kell menni, mert ahogy a félázsiai dakota bölcsesség tartja: az asszony nem ember, a sör nem alkohol, az oligarcha nem játék!!

590 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr595433013

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.07.30. 10:52:05

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lesz nagy siras-rivas, amikor a kartalanitasra meg ramegy a frissen utazott haziko, mert a tagas csalad szepen letagadja majd, hogy csak penztmosni kapta a kedves tisztviselo urtol a kozgepes milliokat :( Szivem szakad meg ertuk, csigolyaik meg majd nekik fognak :(((
Ez a névsor,a Kozma utcai intézmény lakóié?
@a kormány embere: Ha a magyar nem lenne genetikusan alattvalónak teremtve, az lenne.
Azt hiszem penteken a hirekben hangzott el, hogy 7 honap alatt 60 km foutat es alsobbrendu utat sikerult felujitani. Ez a szam ezzel a kinevezosdivel 0-val fog noni. Maximum. Kishazank megujul?!
ez a világ legnagyobb pénz lenyúlása, 2-3 hónap amíg begyűjti az adatokat, bejárja a területet felméri az elvégzendő munkákat, kiírja a közbeszerzést, és akkor már a mikulásnak kell szánkózódombot építeni, nem aszfaltozni:), ez 19x 300e ft netto + a járulékok felesleges elköltése, plussz a kiszolgáló személyzet, mert az biztos(miniszteri), hogy nem ezek az elvtik végzik el a munkát!:)
mindezt közmunkásokkal? rezsicsökkentés címén? vagy bebetonozzák a biztost biztos ami biztos mint a Kőmíves Kelemenné-t anno hogy megálljon a zút addig legalább amíg hazaér rajta a zútfelelős

brühüyyy

és mennyibe fog ez kerűlni?

a mai adósságállomány 116.52%-a a GDP nek ami 1977-1000 milliárd HUF azaz 26000 milliárd pedig 38500 milliárddal kapták meg 2010 márcilusábany

brühüyyy

hogy van a krokodil?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

azt a 60 km-t, erős fenntartással fogad el, 1998-2002 között is építettek autópályát, nemzetiszínű szalag és az (Emberek) átvágásával, aztán kiderült hogy 7 km, annak is az egyik fele (M 7), jónagy jánosunk milen büszke vót:)
@rodeo36:

hol lenne, te mint világjáró tudhatnád:)
"Baranyában a Gery Greyhound által választási csalással leleplezett Csizi Péter, Veszprémben a gyereke diplomaügyével elhíresült Lasztovicza Jenő, Tolnában az az állampolgárságot szerzettek adatairól szóló jogszabály mismásolós módosítójával ismertté vált Potápi Árpád, Győr-Moson-Sopronban a kónyi időközi választás kapcsán zsarolásban való részvételbe keveredett Gyopáros Alpár, Hajdú-Biharban a képviselő asszonyok réme, a Fidesz kőbunkója, Tasó László, Szabolcsban pedig a Fidesz álláshalmozó gumiembere, az ittasan balesetező Tilki Attila"

Pontosan ezen eposzi jelzők állandó használata hiányzik az ellenzék kommunikációjából. Gusztustalan? Az. Le lehet máshogy győzni a fideszt? Nem, csakis a saját fegyverével, aminek szerves része az ellenfél (náluk ellenség) lejáratása és - akár - rágalmazása is (mire megszületik a jogerős ítélet, hogy alaptalan volt a rágalom, már rég megvoltak a választások, a zemberek fejében viszont csak az marad meg, hogy rossz ember, lásd még libajnaizás).
@tristen2005: engem meglepett, hogy a szam a 0 es az 1 meteren tul van.:)
@Yobbágy Fery: jonne a pont az ellenzek beszrl? Hagyo, sukoro, szemkiloves, nemzetvesztok. A jo magyar atlag ezekre ugy mukodik mint pavlov kutyaja. Rogton komcsizik, gyurcsanyozik es szivebe zarja a szerinte kevesebbet lopo fidrazest.
Kishitűek vagytok, nem mertek elég nagyot (veszteséget!) álmodni.
Ez a sok balfasz, akik itt-ott lecsippentenek egy pár milliárdocskát mindenhonnan, nemár'hogy a tehetségüket és a PÁRT iránti elkötelezettségüket ne mutathassák meg. Piktor segge igaz kipállott már, no meg a nyelveik is egymásba gabalyodnak az altájon, de KUSS, ő így szereti!

"A Sólyom Airways még a legoptimistább feltételezéseket alapul véve is durván veszteséges lesz, írta a Capitol Consulting Group tanulmányára hivatkozva a hvg.hu.
A Capitol Consulting Group (CCG) azokat az információkat vette figyelembe, melyek a sajtóban elhangzottak, például az egy repülőgépre eső évi utasszámot, a Boeing 737-500-as gépek átlag feletti, 80 százalékos kihasználtságát, és azt is, hogy a gépeken a 110 ülésen 12 business és 98 turista utashely lesz. Ehhez hozzávettek bizonyos üzleti sztenderdeket, például azt, hogy egy hálózati légitársaság egy gépe naponta négy egyirányú utat tud lebonyolítani, ez alapján állapították meg , hogy ennyi embert ekkora gépparkkal nem lehet egy évben elvinni.
A CCG számításai során irreálisan magas blokkóra/nap mutatók jöttek ki (a blokkóra a tényleges repülési időt és a gurulási időt jelenti). Jelenleg egyedül Southwest Airlines amerikai fapados képes 13 feletti blokkóraértéket elérni, a Sólyom vezetői által megadott adatok alapján a hagyományos légitársaságnak beállított Sólyom Airways ezt a mutatót is felülszárnyalná, állítja a CCG.

A jegyárak és a módosított utasforgalom 26,2 milliárdos bevételt eredményeznek az első évben, a becslés szerint 21 milliárd érkezhet be az economy, 5,2 milliárd pedig a business utasoktól, áll a CCG elemzésében. A várható költségek és bevételek alapján a Sólyom Airways még optimista feltételezések esetén is már az első évben 4 milliárdos veszteséggel kalkulálhat, melynek további növekedése várható az üzlet fenntartása esetén. 2017-re a veszteség 33 milliárdra hízhat, öt év alatt 93 milliárdos mínuszt hozna össze a társaság még a rendelkezésre álló információk alapján felállított legjobb forgatókönyv szerint is."

index.hu/gazdasag/2013/07/29/ezert_lesz_veszteseges_a_solyom/
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

úgy is lehet értelmezni,a fél autópálya az a 0 és az egy között "konvergál"
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Rólam már rég megállapították okos jobbikosok, hogy nem vagyok magyar.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

neked se mind1, félpályát evezel vagy teljesül a vágyad az egészre:)
@tristen2005: "Istvánnal talán öt éve találkoztam először, a szüleit viszont már korábbról ismerem, édesapja orvos, jól működő gazdaságuk van. A fiatalok döntöttek arról, hogy a Tiborcz család birtokán legyen a menyegző. István szüleinek tanyáján, ahol van egy lovarda is, megoldható a tekintélyes vendégsereg fogadása, kiszolgálása. A mi felcsúti portánk ehhez kicsi lenne – árulta el a kormányfő. A miniszterelnök nem száll be az esküvő szervezésébe, bár, mint mondta, megvan benne a készség."

Megnyugtató, hogy a felcsúti porta kicsi is lenne az esküvőhöz. :)
@nemecsek ernő áruló: Na jó de ebben a kérdésben nem a hülye jobbikosok szava számít, hanem egyedül csak a tiéd.:) Nos?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Nos mivel én az ilyen Döbrögi uraságos tekintetes uraktól mindig hányni tudtam volna, az átlag magyar meg úgy tűnik nem csak, hogy elfogadja, de vágyik is arra, hogy kékeres lóbránert toljanak le a torkán, és uralkodjanak fölötte, lehet, hogy van benne valami, hogy nem vagyok magyar.
@tristen2005: "Tiborcz István lesz a miniszterelnök elő veje. [...] A zenét illetően a miniszterelnök örömapa ragaszkodik egy helyi cigány bandához."
Cigány a cigányhoz - érthető.

Egyébként milyen csodálatos neve van az úriembernek: Tiborcz. Keveredik benne a jobbágyság, és a főnemesi cézé, hogy kapocsként ékelődjön a Kedves Vezető és az istenadta nép közibé. :D
@nemecsek ernő áruló:

és meghallgatja, Tiborc panaszát?:) a BÁN(or)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: ráadásul valami jól lestrapált, használt gépeket lízingelnek.
A 737-500-as sorozatból 14 éve gyártották az utolsót.
Most hallom, hogy az idő előtti IMF hitel visszafizetés plusz kamatterhe 14 milliárd Ft úgy nagyjából fél évre.
Na, megyek is dolgozni, megkeresni a rávalót.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Egyébként szerintem ezért gyűlöli az átlag magyar európát. Túl nagy ott a szabadság, senki nem mondja meg, mit kell gondolni.
@tristen2005: akarod mondani a felsomocsoladra vezeto ut fel savja?:)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: miiii?! Talan mi vizionalunk ungarische hawk down forgatokonyvet?!
@Mariann19:
Na, de kedves Mariann!
Maga az Úr mondá Bálványoson:
"Az ehhez szükséges összeg rendelkezésre áll, mert az elmúlt három évben a magyarok megtermelték ezt a pénzt."
Mit akarsz Te még megtermelni?!
@Mariann19:
olvastad a számaimat?

116.52% tartozás GDP 26000 milliárd 1977-1000 milliárd
és mindezt 38500 milliárdról sikerűlt növelniük

valami olyan volt irigálva, hogy 2.7 milliárd EURO amit ki kell nyögni: az 788 milliárd HUF azt honnan a zannyukból tépik ki és ki termelte meg?

nemcsak kamatot kell törleszteni a tőkét is

brühüyyy

szép kis a szfa lt.
@elmeherceg:

biztos lezuhan...valami abszolút biztos is lesz legalább levédiában

és ki fog vele repűlni és hová?

mennyiért? és ki fizeti a promóciót? csaknemte?

brühüyyy
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Mijafaszért kötekedsz? Ha az arab befektetők erre akarják kidobni a pénzüket, akkor engedd meg nekik. :)
@AKIsTUDATLAN: "Mit akarsz te megtermelni?"
És ha nem elég?
Mert tőlem luxus adó nem fog befolyni, és nem akarok lemaradni a javak előállításában.
Honleányi öntudatból.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

nem, az most következik, kb 1 hónapja olvastam valahol, nagy az átmenő forgalom felcsúton, (napi 2500) gépjármű, ezért agy kerülőt fognak építeni az M1-M7 becsatlakozással! összekötik a kettőt! legyen már meg a menekülő Útvonal:)
@rodeo36: Szia Rodeo!
Olvastam a számaidat, oké vagy!
Én már lassan nem is a számokat nézem, hanem a prózában elmondottakat, évvégi hír:
"Soha nem volt ilyen magas az államadósság, mint 2013. novemberében.
Most sem csökken, tegnap hallottam Varga Misikétől, hogy az IMF hitel forrása az újfent kibocsájtott belföldi kötvénykibocsájtás, plusz a devizatartalék az MNB-től.
Marha jó, ugye?
Remélem, javulgatsz, figyelemmel kisérem, hogy hogyan áll az egészségi állapotod.
Vigyázz magadra.
Előző országlásuk alapján is tudni való volt,hogy gyenge a csapat,most még akik értettek kicsit a dolgokhoz azokat is lecserélték elvtelen pubikra,így aztán elmondható ezek tényleg teljesen hülyék bármihez amibe belefogtak és abszolult erkölcs-morál nélküliek.
@Mariann19:
a zegészségem már majdnem egészben vagyok szeptember végére várható a teljes renováció

tehát, te is én is tuggyuk, hogy rablás és a hülye agynélküliek szarral etetése folyik

a devízatartalékból ellopni (kibaszni az ablakon) 788 milliárd HUF-nak megfelelő pénzt az gyalázat és butaság meg pökhendiség...a magyar kötvényeket ki jegyzi? mert azt meg fel kellene jegyezni a falra krétával mert ezt sohasem fogják készpénzben látni a nagy ígéretként kerűl majd be a történelembe mint a BÉKEKÖLCSÖN

szép kis herce hurca

brühüyyy

kösz a figyelmet
@rodeo36: nem a lezuhanástól kell félni, hanem az üzemeltetési és karbantartási költségek a durvábbak, mint az új generációs gépeknél.
@tristen2005: a lenyeg meszaros allati telephelyen van, szerintem. Egy ilyen huzas mellet felesleges stadiont epiteni, ha traktorral lehet mekozeliteni. Elriasztja azokat, akik ott ruhaznanak be, mert vonzza oket a mittom en mi.:)
@rodeo36: A belföldi kötvényeket is nagyobb hozammal bocsájtják ki a lakosságnak.
Az ilyen kidobott pénzeknél mindíg az jár a fejemben, hogy hány kisboltosnak kell összekuporgatni havonta az adóit, hogy így ki lehessen vágni az ablakon.
Indulok itthonról, délután folytatás.
Szia!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

a gábris még nem válaszolt a kérdésemre, hogy a napa milen doktor, mert ha állatorvos akkor nagy lehet a forgalma:)
@Mariann19: @rodeo36: most miért mondjátok, hisz szárnyal minden:

Az első félévben 2680 új lakás épült, 40 százalékkal kevesebb, mint egy évvel korábban. A kiadott lakásépítési engedélyek száma 3401 volt, ami 30 százalékos csökkenés év/év alapon − derül ki a KSH legfrissebb gyorsjelentéséből. A megyei jogú városokban az országos átlaghoz hasonló (41 százalékos) az építés visszaesése, a többi városban és a községekben az egy évvel korábbinak még a felét sem érte el a használatba vett lakások száma. Növekedés csupán Budapesten következett be, ahol az előző év azonos időszakához képest 13 százalékkal több − 882 −, az összes új lakás egyharmada épült. 
A növekedés teljes egészében két-három nagyobb beruházáshoz köthető, amelyek befejezéseképpen a második negyedévben közel 500 lakás kapott használatbavételi engedélyt. Az első hat hónapban a fővárosban 567 lakás építését engedélyezték, ez 43 százalékos zsugorodás, a községekben 44, a többi városban 33 százalékos az esés, a megyei jogú városokban viszont 4,2 százalékkal nőtt a kiadott engedélyek száma.

Mára olyan picire zsugorodott a lakásépítés, hogy egy-két projekt átadása már jelentősen módosíthat az arányokon, vagyis a visszaesés ütemének a lassulása sem feledtetheti, hogy a trend csökkenő, azaz továbbra sincs változás a folyamatokban − mondta lapunknak Petz Raymund, a GKI ügyvezető igazgatója. Trendváltás az árszint kapcsán sem merülhet fel, Petz becslése szerint még legalább 2015-ig.

www.napi.hu/magyar_vallalatok/ekkora_zuhanas_korabban_elkepzelhetetlen_volt_magyarorszagon.560642.html
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

ha jól tudom, a sertéstelep Csákvár közelébe van?:)
Aki mostanában belefutott néhány nagyobb ingatlanos cég elemzésébe, mely a belvárosi ingatlanpiaci lehetőségeket taglalta, azt hiheti, hogy a válság után végre beindult a mozgás, s akár még bérbeadási céllal is megéri ingatlant vásárolni a belső kerületekben. A helyzet azonban közel sem ilyen reménykeltő - hívta fel a figyelmet Balla Ákos, a Balla Ingatlanirodák tulajdonos-ügyvezetője.

www.napi.hu/ingatlan/all_a_belvarosi_lakaspiac_menekulnek_a_kozvetitok.560648.html
@Yobbágy Fery: hogy az ellenzék ordítson teli tüdővel, ahhoz sok segítség kellene, ...a mi segitségünk, /és az utcán, mert másutt nincs helyük/ ahhoz, hogy túl tudja ordítani sukorót, hagyót, gyurcsányozást,bajnaizást.Nem kellene minden bénázást az ellenzék nyakába lökni, amikor mi is bénák vagyunk
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: találó volt a tegnap esti szaki magyarázatod, tapasztalatbú mondom :D

Az Álmosos álturul há' turul meg felejtős, akkora pofára esés lesz belőle, mint ide Lacháza, a burnuszos sem akkora idióta, hogy ész nélkül dobálózzon az euró és dollár milliárdokkal.

Szép lista, és kérdem én ez a pályázatósdi olyan államismásolásosra hajaz nekem:

Nyílt pályázatot ír ki a Sólyom Airways

Augusztus 1-jén kétlépcsős, nyílt pályázatot ír ki a Sólyom Airways 51 árucsoportra – gépjárművektől a számítógépekig, ásványvíztől a szállodai szolgáltatásokig – a minősített beszállítói adatbázis létrehozásához – írta a Világgazdaság kedden.

hvg.hu/kkv/20130730_Nyilt_palyazatot_ir_ki_a_Solyom_Airways
@tristen2005: Én is csak annyit tudok amennyi a cikkben van. :)
@KÁTÉó53éúétr6: jaja, simlicska média és egyéb czézarománnal is a háttérben főleg, tömeg meg nincs az utcán és nem is lesz egyhamar, fásultság, beletörődés az ami a diktatúrák kiépülését működteti, íme az ember, és nem csak a magyar, ez általános tendencia. Vannak a kevesek akik küzdeni próbálnak, ez egy darabig megy, utána nem marad más, csak a befásulás, vagy a menekülés.

egy másik siker:

www.napi.hu/magyar_gazdasag/fontos_hatarido_kozeleg_az_iskolasok_szuleinek.560654.html
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

te írtad, ismered Pistikét, orvos az apja, de milyen orvos?:)
meg ez is:

Kijátszható-e az állam szigorú tekintete?

Egy hónap van a kasszák átállítására. A váltás
a kisebbeknek anyagilag megterhelő, és van,
aki ugyanúgy trükközne, mint eddig. Ez nehéz lesz: azt sem fogják tudni, mikor figyeli őket az adóhivatal.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2013%2F07%2F30%2Fpenztargep_nav%2F
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Csak nehogy kiderüljön, hogy a stadion azért készül a kert tövében, mert csak ott fér el a család.
@tristen2005: én csak idéztem a Blikk cikkből, amely szerintem Viktor szavait tolmácsolta. :)
@E.Csaba: A sólyom pedig a nászút miatt ajánlotta fel hirtelen, hogy önköltségen repteti Viktorékat??? :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
aki a pénzt aggya az viszi a hasznot, ezek a turlt adták hozzá meg a rötyipapírt,

hasznuk nincs és nem is lesz, meg szavuk sem

hogy fogják ezt bírni amikor a gömböcnek nagyhírtelen mehetnékje támad valami focirangadóra az összes gép tengeren túl vagy a tenger alatt lesz és akkor lekési egyébként is leszarják a gömböc hisztériáját ...ha akar mennyen turullal annak lehet fészke alcsútbasznádon

brühüyyy
Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu 2013.07.30. 07:46:01
@tristen2005: "Istvánnal talán öt éve találkoztam először, a szüleit viszont már korábbról ismerem, édesapja orvos, jól működő gazdaságuk van. A fiatalok döntöttek arról, hogy a Tiborcz család birtokán legyen a menyegző. István szüleinek tanyáján, ahol van egy lovarda is, megoldható a tekintélyes vendégsereg fogadása, kiszolgálása. A mi felcsúti portánk ehhez kicsi lenne – árulta el a kormányfő. A miniszterelnök nem száll be az esküvő szervezésébe, bár, mint mondta, megvan benne a készség."

Megnyugtató, hogy a felcsúti porta kicsi is lenne az esküvőhöz. :)
hát, a hülyék azok hülyék. főleg, ha szurkolók és ultrák. itt az a cikk a bama-n, amelyikben beszámolnak az orfűi fradi rongálásról. ezt tudtuk. de az ultrák képviselője írt nekik egy levelet, amelyben az egészet a haha-ra keni. érdemes elolvasni, mosolyt az arcokra!

"A cikk kapcsán írt hírportálunknak a Jövő Generációja Egyesület elnöke és az Ultras Liberi pécsi szervezetének képviselője, amelyet alábiakban teljes terjedelmében közlünk"

www.bama.hu/baranya/kek-hirek-bulvar/orfun-strandoltak-volna-a-fradistak-balhe-lett-a-vege-508870
Legyen aszfalt Tiborczék tanyájáig is, zsákutcát jelző és megfordulást tiltó KRESZ-táblákkal!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: és szép csöndben, befásultan menetelünk egy totális diktatúrába, amikor a változtatáshoz már csak a kapa, kasza puska marad, vagy.....boldogok leszünk, mert az orbánlányféjhezmegy és láthatjuk a bulit a közszolgálatin, innen tudjuk, hogy Mo jobban teljesít.Az értelem ez ellen elmenekül az országból, maradnak a diktatúra fenntartói, élvezői és közmunkarabszolgák,
nem ezt csinálja a közútkezelő?????
:))

„Eddig csak besétáltam a helyi boltba, kértem egy cigit, aztán mehettem a dolgomra. Most meg üljek buszra, utazzak le Tolcsvára, ami 12 kilométeres út, ráadásul oda-vissza több mint 600 forintba kerül a jegy” – panaszolja az egyik közmunkás, vagyis „statisztikai munkaerő”, ahogy egy társa emlegeti magukat. „Mi vagyunk azok, akik a munkaügyi statisztikát javítják” – magyarázza a férfi a fogalmat. Keserűen teszi hozzá: nekik, vagyis a 49 ezer forintot kereső embereknek kerül többe még a cigaretta is.

magyarnarancs.hu/kismagyarorszag/ketszeresen-is-gazdasagtalan-egy-trafikmentes-falu-szivasa-85876
megyei útügyi biztos, igen, ki kell szűrni a rossz utakat. de már csak a me. múlt pénteki beszéde alapján ugyanezt kéne tenni a közepes tehetségű hallgatókkal is. úgyhogy biztosokat a felsőoktatásba is, akiket lássanak el "közepes tehetségű diákokat felismerő" detektorokkal!
@bella _ciao:

majd a rendőrség megállapítja, csak a
Jövő Generációja Egyesület testi épségét óvták a HaHások. ha ez a jövő generáció, elég szarban vagyunk:)
@Yobbágy Fery:

"Pontosan ezen eposzi jelzők állandó használata hiányzik az ellenzék kommunikációjából. Gusztustalan? Az. Le lehet máshogy győzni a fideszt? Nem, csakis a saját fegyverével, aminek szerves része az ellenfél (náluk ellenség) lejáratása és - akár - rágalmazása is (mire megszületik a jogerős ítélet, hogy alaptalan volt a rágalom, már rég megvoltak a választások, a zemberek fejében viszont csak az marad meg, hogy rossz ember, lásd még libajnaizás)"

+1

Kereken megfogalmaztad. Egy elmentendő gyöngyszemet írtál.

Hogy értsd:
Nem ironizálok, valóban respektnek szántam.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

"Hagyo, sukoro, szemkiloves, nemzetvesztok."

=> Hagyót elmarasztalták (Gyurcsány alatt)

=> Mint kiderült, Sukoró még sem egészen az volt, amit állított a fideszmaffia.

=> Szemkilövetőzni a török gikszer után khmm...

=> Nemzetvesztők. Ez miez?
@KÁTÉó53éúétr6:

"Az értelem ez ellen elmenekül az országból, maradnak a diktatúra fenntartói, élvezői és közmunkarabszolgák"

És (éssel nem kezdünk mondatot) maradnak a:

=> fideszmaffia rokonok és haverok.
=> felszopó leányok és legények.
=> birkamenet-honvédek.
=> 3millió nyugdíjas.
=> 1millió cigány.

Kihagytam valakit?
@KÁTÉó53éúétr6: ennyi:

Kiábrándult magyarok és a lopakodó tekintélyelvűség

A gazdasági növekedés legfőbb akadálya az önmaga hasznára játszó, a vállalkozást és az újítást elfojtó elit – állítja történelmi példák sorára hivatkozva két amerikai közgazdász, Daron Acemoglu és James Robinson. „Miért buknak el nemzetek?” című könyvük most jelent meg magyarul is. Elméletükről a HVG eheti száma közöl cikket. James Robinson a hvg.hu-nak a többi között arról beszélt: milyenek a növekedés esélyei Magyarországon?

hvg.hu/gazdasag/20130730_Kiabrandult_magyarok_es_a_lopakodo_tekint
@Inkább_a_Lázár_maradt_volna_ott: 1-3 milla nincs ennyi, és tevőlegesen és passzívan is folyamatban a csökkentésük, és az átfedések is jelentősek
fidesmaflaálam

a valaha volt legsötétebb bűnszervezet tartya fogva az országot
bíróság előtt fognak mind felelni a BŰNSZERVEZETEBEN elkövetett KÖZTÖRVÉNYES BŰNCSELEKMÉNYEKÉRT (mafiabűncs.)
11:00

EUR 299.00 USD 225.25 CHF 242.20
BUX 18054.23 -0.60% MOL 16350 -0.27% OTP 4304 -1.06%
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"A fiatalok negyede nem talál állást"

Negyede jelentkezik munkanélkülinek. Aki pedig nem, az már kint van a szomszédos ország(ok)ban. Sajnos ez nálunk így van,a kurva életbe...
@Inkább_a_Lázár_maradt_volna_ott:
az első 3 a diktatúra kiszolgálói és élvetói,a nyugdijasokról, cigánypkról majd tesz az egészségügy és gyógyszeripar, hogy ne legyen, csak a fele
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ez is mehet előolvasásra.
különben ez az előolvasás veszélyes, a marha tellér biztos zanzásította neki a rokonokat is.
Máris igazi vicc született az Orbán-ház királyi esküvőjéről

"Vajon mi lesz a nászajándék az Örömapa családjától? Tippem: Tiborcz István elindulhat az NB1-ben."

cink.hu/maris-igazi-vicc-szuletett-a-z-orban-haz-kiralyi-eskuvo-959553128
@Yobbágy Fery:

Mit tudom én, szerintem a választási csalásban való dokumentált részvétel, az időközin hangfelvétellel bizonyított zsarolási szándék és az ittas vezetés gusztustalan, nem az ezekre emlékezés.

De lehet én látom rosszul.
@Inkább_a_Lázár_maradt_volna_ott:

=> 5 millió szegény ebből 4 millió modern szegény
Ugye a miniszteri biztosok közmunkások és nem kapnak pénzt?
Indít valaki népszavazást, hogy a parlamenti képviselők se kaphassank egynél több forrásból állami pénzt?
@Online Távmunkás: a közmunkások kapnak bért, így inkább azt a populista varit javallanám, hogy csak azt kapják a biztosok.
mennyi bukott meg, és keményen bezárnak kettőt, eszem megáll, itt is csak nevet cserélnek majd, nagyi után jön a gyerek, oszt csók:

Bezártak két nemzeti dohányboltot
Lecsapott a fogyasztóvédelem két trafikra,
mivel fiatalkorúakat szolgáltak ki.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2013%2F07%2F30%2Fbezartak_ket_nemzeti_dohanyboltot%2F
@bella _ciao:

Csöndben kérdem: ha Ráhel a táncika videóhoz nem közszereplő, akkor a blikkes nászbejelentéshez hogy lett mégis az?
Közgépes cég igazgatósági tagja Orbán Ráhel vőlegénye

Nincs rés a pajzson, hála istennek! Tiborcz István ügyvéd, és a Közgép-leányvállalat E-OS Innovatív Zrt. igazgatósági tagja. A tesója, Eszter 157 hektár szántót nyert állami pályázaton a család lovasklubjának közvetlen közelében.

cink.hu/kozgepes-ceg-igazgatosagi-tagja-orban-rahel-volegenye-959757667
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: A begyöpösödött agyammal nem tudom felfogni,a kádári diktatúra megszüntetésének előnyét, amikor csak a hátrányát látom.Tudom, abban a formában nem volt fenntartható a rendszer, Ez fenntartható?, nem lett volna elég egy gazdasági reform?, biztos nem lenne ennyi fásult, életkedvet vesztett, sőt éhező ember.Igaz, simicskák, nyergesek, mészárosok,orbánbirtokok sem.Egyre többször jutok arra a következtetésre, hogy Kádár politikai hozzáértéséhez képest a mai politikusok a fasorban se nincsenek /önimádó szarbagázs/
@Online Távmunkás:

"a parlamenti képviselők se kaphassank egynél több forrásból állami pénzt?"

Tisztázzuk előbb mi számít nálad egynél több forrásnak. Ez már annak számít?

1: Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 10. választókerületének országgyűlési képviselője.

2: Fehérgyarmat polgármestere.

3: A parlament külügyi és határon túli magyarok bizottságának tagja.

4: A parlament önkormányzati és területfejlesztési bizottságának tagja.

5: A parlament önkormányzati és területfejlesztési bizottság hatáskörébe tartozó ellenőrző albizottság elnöke.

6: A Fidesz Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei elnöke.

7: A Tisza-Szamosmenti Közmű Kft. felügyelő bizottságának tagja.

8: a Fehérgyarmati Köztestületi Tűzoltóság elnöke.

9: A Szatmár Leader alelnöke.

10: A Fehérgyarmati Többcélú Kistérségi Társulás elnöke.

11: Az Észak-alföldi Regionális Fejlesztési Tanács tagja, NGM miniszteri képviselő.
@Fabius: fanyalogsz csak! happy legyél, most már nekünk is lehet királyi bébink!
na, komoly leszek. a kurmánypárt sohasem volt a következetességről híres.
off. nászajándék: vak kommondor?
@Fabius: Én meg azt kérdem csöndben, hogy a táncika videóban vajon a völegényével ropta Ráhel??? :)
@Fabius: megelőztél, pont eztet akartam kérdezni, remélem a böröc gárda teljes létszámban ott lesz, úgy igazi köz szolgálatilag és polgári demokratikusan.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Őőőőőő, mit is motyogott Ángyán a földoligarcha maffiacsaládok összefonódásáról? :-))
@Fabius: Ne légy szőrszálhasogató. Ez nem több forrás csak 11. :)
@gipsz.jakab: ki fogja bíróság elé állítani és melyik bíróság itéli el őket? Ne álmodozz!
@Fabius:

Csomón is kákát....
A hír OV-ről szól. Férjhez ad, zenészeket rendel, elégedett, boldog, büszke, etc.
@bella _ciao:

"nászajándék: vak kommondor?"

+ vargapistától egy kézzel hímzett "szültél ma már?" falvédő :-D
Viktor anno építettet hidat a Duna fölé a nagy semmibe M) autópálya híd.
Csak autópálya nincs azon a környéken.
Hihetetlen.
Mindegyik kormány lopott és szponzorálta az alattvalóit, valamint kedvezett a felettük álló pénzembereknek, csoportoknak.

Csak hát piktor és csapata ezt arcátlanul,hihetetlen mértékben tette.

Majd most lesz Nemzeti lakodalom a viktorinának az mennyibe fog fájni, hova fogják elszámolni?
A Sziget fesztivál idejére a főbejáratnál lévő Mol-kúthoz költözött az egyik III. kerületi trafik. Nem lehet eltéveszteni.

most.444.hu/2013/07/30/nem-mutyibol-keszult-mar-latszik-a-trafik-a-sziget-bejaratanal/
@Fabius: Gondolom egyikért se kap egy fillért se :)))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

...és akkor még a társadalmi dolgait meg sem említettük:

1: A Rákóczi szövetség tagja.

2: A Kürt-Gyarmat Hagyományőrző Íjász Egyesületnek tagja.

3: A Keresztény Értelmiségi Szövetség fehérgyarmati szervezetének tagja.

meg a kátyúfürkészség is kimaradt, de ez tényleg kukacoskodás lenne :-))
@Orica Középföldi:

...és biztosra megy, cigánynótára nem lehet szeNvicsben nyomni a denszet :-)
hírek párban:

11:13
Nem sok jóra számítanak a kisvállalkozások

A kisvállalkozások 37 százaléka számít arra, hogy likviditási helyzete a következő időszakban romlani fog, ráadásul a valóságosnál lényegesen rosszabbnak ítélik külső forráshoz jutási lehetőségeiket az OTP Ingatlanlízing frissen közzétett kutatása szerint.

hvg.hu/kkv/20130730_Nem_sok_jora_szamitanak_a_kisvallalkozaso

11:10
Selmeczi: "ez az összeg ketyeg a bukott baloldal árcéduláján"

A Nemzetközi Valutaalaptól (IMF) 2008-ban felvett hitel előtörlesztése jó üzenet a magyar gazdaságról a világnak és a piacoknak, mert növeli az ország iránti bizalmat - mondta Selmeczi Gabriella, a Fidesz szóvivője kedden Budapesten.

hvg.hu/gazdasag/20130730_Selmeczi_ez_az_osszeg_ketyeg_a_bukott_bal
Sziasztok!

Új vagyok itt, de Fabius rovatát régóta olvasom. A mostani írás is telitatlálat, köszi.
Tk. az ehhez hasonló írások tartanak életben.

A vőjelölt Tiborcz az, akinek családja engedély nélkül irtja a fákat, illetve a lánytesónak több hektárnyi földre szottyant kedve Fejérben?
"– Az elsődleges célom a szertartáson, hogy fegyelmezett apuka legyek, ne szipogjak, ne törölgessem a szemem. Ez az asszonyok dolga. Aztán majd meglátjuk, sikerül-e betartani."

Viktor, neked ne sikerülne betartani? :)
A "Mongolvier-testvérek" röhögve lógatják a lábukat egy felhő szélén... ők már látják a Magyar Lufit:-)

"Óvodát, orvosi rendelőt és sportcentrumot is építtetne dolgozóinak a Sólyom
Bár egyelőre még csak a beszállítókat pályáztatják."

www.origo.hu/gazdasag/20130730-ovodat-orvosi-rendelot-es-sportcentrumot-is-epittetne-dolgozoinak-a-solyom.html
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Nos, a képet nézve, s feltéve, hogy nem szőkítette ki a haját a fiú azóta, akkor nem az arájával táncolt a leány, mert mindkét srác barna.
@Online Távmunkás:

Naná, csak a szívjóság, önfeláldozás meg közszolgálat :-D

Amúgy a népszavazásos ötletedre eszembe jutott, hogy ammá megvót, mikor a Kereszténydemokrata Pénzpárt beleradírozott a képviselők javadalmazásáról szóló törvénybe:

varanus.blog.hu/2012/04/16/legyoztek_orbant
@Lilili: Csókdosunk... Nincs kedved egy kicsit trollkodni? Nagyon szűkös mostanság a felhozatal, így kénxtelenek vagyunk egymás tökét vakargatni, rosszabb esetben a világot megváltani:-)
Amúgymeg, de:-)
@Lilili: üdv neked köztünk, igen pontosan ő jaz, tudjuk régről, suba a subához, guba a gubához, ha már a colib védelem nem mén ;)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Szerintem Selmeczi valami kísérlet, hogy mikor szakad el a cérna.

Most halál komoly, hogy egy csődbement vállalkozást azzal akarnak kifizetni, hogy "gyurcsányahibás!"? :DDD
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: ööööö izéééjétnekije, én maradnék a rönós cuccosnál te gaz galád, utolsó naposos nyaralbatávozó :D

Pályázzunk mán, van ott minden szép és jó ami mosthatja a fekete pízeket, ámítógép, vasmadár, építkezés, borítékos orvosok, igazi nagy magyar valótlanság.

-

haverok buli hanta:

Kiraboltak egy budai dohányboltot az éjjel

A rendőrség megerősítette az információt, de közelebbi részleteket nem közölt az ügyről. A rabló a támadás után elmenekült.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Bakker, elsőre nem esett le:))))))))))))))
Ünneprontó!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Az első képen a paprika dekor falikép mekkora :-D :-D
@Mariann19:
Nemsokára eljön az idő mikor is a törpe utasítja kuszaszemet, hogy kezdjen az arcmásával 50 000-es bankókat nyomni.
Lesz itt olyan hiperinfláció, hogy csak na.
Ebben is világelsők voltunk a pengővel.

Most majd még jobban teljesítünk.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Erről az jutott eszembe:"házasodj Ausztria" Orbán Rahel férje mégsem lehet egy közmunkás jogász, csakis egy közgépes
párhuzamokat vélek felfedezni, kertvégi sztadijon, szójom stb-stb

Ultramodern repülőteret épít Észak-Korea

Mire van szüksége egy éhínségek sújtotta diktatúrának? Egy 200 millió dolláros reptérre.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Ftech%2F2013%2F07%2F30%2Fwe_3_eszak-korea_szarba_villamharitot%2F
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: hádehonne... steffike óta akut hiánybetegségem van, ami lassan krónikásáá változik:-)
"A kormányfő ragaszkodik egy helyi cigánybandához, aki akarja, majd annak zenéjére járhatja a csűrdöngölőt. – A fiatalok a tanya másik végében a saját zenéjükre szórakoznak – mondta Orbán. "
A Fehérvári Utászok a tanya melyik részén lesz?
@Fabius: betűzgetem a cickós feliratot, még hasalok el rajta, de alakul, hátha valaki jobb szemű mint én :D

A raboláskori mosoly a leányzón is ütős ;)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Még két rablás, és tervezik az egyenrácsokat.
@Fabius: Csak az a baj, hogy régen volt aktuális a napi rajz. Szegénykémet már kb. 15 éve elvitték az Ufók... és lássukhát... mit tettek vele... hogyan atták vissza... és szerintem mosmá a lánya sem örül:-?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Közel van hozzánk a helyszín. Szerinted milyen bevétele lesz a fesztivál alatt?? ;)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: hjaaaa, dzsipiesz kordikat kérnénk, ne kelljen annyit küzdeni a programozással, híínye mennyi tek erős hajdú lészen ott, lehet dohánybolt is kitelepül majd mint a sziget bejáróhoz?
@Fabius:

de remélem nem éri el a 2 milliót?:)))
@rodeo36: Köszi! Ezen nagyot röhögtem! :DDDDDDD
@Orica Középföldi: tájékoztatlak, az mán meg van, amiket én láttam, vagy kívül vagy belül!!! rácsozva van, de ki nem szarja le a rácsokat, ha bent történtekből a fólia miatt senki nem lát semmit, max majd leszedik a takarást, úgysem számít a fiatalok védelme a mutyi maffiának.
figyelem figyelem, fontos információ következik:

2013. július 30., kedd 11:46 Nagy László Nándor
Rohamot várnak a bankok az új törvény miatt
Hiteleznének a bankok az új földbirtokosoknak; az elmúlt hónapok történései nyomán növekedett a termőföld fedezeti értéke.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/rohamot_varnak_a_bankok_az_uj_torveny_miatt.560669.html
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Istenem, milyen jól mutatna ez a táj a Warhammer 40 000-ben, amikor ráküldöm a tankokat... (elsírja magát)
:D
@tristen2005:

Az alvás a gyengék menedéke! A köz igaz szolgája mindig éber és tettre kész! :-))
@nemecsek ernő áruló: Elég érdekes elképzeléseid vannak az "átlag magyar"-okról.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

...honnan tudod, hogy űttet atták vissza, és nem egy leklónozott mását?

Nekem régóta gyanús, hogy a patakiattis is másolat, az eredeti meg a Tatuinon taníccsa a Kodály móccert.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Nemzet tudatosság! Cigány zenekar? Miért nem néptáncosok és magyar népdalok???

Viktornak a Nemzeti= Cigány ????
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ez de nagyon jó. d: közgép nagyszínpad. basszus. azért az is egy lehetséges opció, hogy a lagzi előtt a két család között egy barátságos kispályás focimeccsre is sor kerül.
@koborvadász: ez ugye költői volt, ha származás technikailag netalántán nem is, na de gondolkodási séma alapján, általános jelzői szinten, mindenképpen
mióta ugatom a kombinált kommer-széljobb mentalitást, melléklet sokadik:

Miniszterelnök a történelem mellékutcájában

Szűcs Jenőé helyett valószínűleg egy amerikai balos professzor gondolatmenetét idézte föl Orbán Viktor Tusnádfürdőn, hogy igazolja unortodoxiáját. Immanuel Wallersteint már a kádári kommunisták is nagyon szerették, pont ugyanezért.

hvg.hu/velemeny/20130730_Miniszterelnok_a_tortenelem_mellekutcajab
@koborvadász:

Faszt... valahol olvasta, hogy a tökös magyar gyerek cigányzenére mulat, és szereti a focit... a cigányzenével amúgy patkányt lehetne irtani, igazi igénytelen szar, a hegedűn elkövetett nemi erőszak.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

De...nagyon is...igazából lassan már csak erre lesz kedvem ebben a széles szép hazában...
@Fabius: Figyu! Amilen az eredeti alapanyag vót, a klón csak jobb lehetett. És a Pusziriusziták sem önmaguk ellenségei. Volt egy erőtlen kiséretűk:-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ugyan már! az előovasó nem jelölte a forrásokat, amikből zanzázott. mondo, hallani fogunk még tőle a kommunista kiáltványból is, mert tellér éppen azt olvasta.
@Fabius: Oszt lehet, hogy még egy bicikliklont is attak vissza vele, csak azt elsinkófálta a rezsidémony.-)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Mármint arra gondolsz, ami a saját korában a lakodalmas rock volt? Arra a csárdáskirálynős izére?

Mert az igazi cigányzene szerintem semmivel nem rosszabb, mint a szerb, görög, vagy bármely más nemzetiség népzenéje.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

De...nagyon is! Éppen most pötyögök Piktorkánknak egy levelet amelyben az ígárt 1 millió munkahelyből kérek szépen egyet...

Szerintetek megadja?! Vagy testáljam rá inkább a két gyerekem nevelését???
bocsánat...ígért-et akartam írni

Szóval szívesen trollkodom
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: mondasz még ilyneket, oszt megdugnak a fehérvári huszárok. meglásd!
@Fabius: "Nekem régóta gyanús, hogy a patakiattis is másolat, az eredeti meg a Tatuinon taníccsa a Kodály móccert. "

Háde persze... az inonizált kilencöves tatuk hálás tanítványok:-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Tök fain, hogy szegény amint megpróbál kilépni a közhely-zsidóvicc-népmese Bermuda-háromszögből, azonnal szénné égeti magát. :D
házmester alkot...

Kövér rendet teremt: Dupla átvizsgálás van, dress code nincs

Tilos enni, inni, a földre ülni és a karzaton tüntetni – egyebek mellett ezeket a szabályokat tartalmazza Kövér László új házirendje. A házelnök adós maradt viszont a hivatalos dress code-dal, így csak találgatni lehet, milyen öltözet méltatlan az Országgyűlés tekintélyéhez. Mint összeállításunkból kiderül, sok ország parlamentjében sokkal lazább a szabályozás,bár a „kövéri szigorra” is van példa Európában.

hvg.hu/itthon/20130730_Kover_parlament_akcio
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
te csak arra figyelj, nehogy közel menj a naphoz, úgy jársz mint ikarusz, aztán lesz papa dadajlosz:)j
@Lilili: Mecsoda egy szűllő vagyol!!! Két ártetlan lelket rábiznál? Jézusom. Kiköszönök belőled:-))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"itt is csak nevet cserélnek majd, nagyi után jön a gyerek, oszt csók"
@tristen2005: butuska, az a kreténei minitauroszos mondakör... és a rododendroni kolosszus helyére pályázom:-)
@bella _ciao: Ezért szar az, ha az előolvasó szir-szart összeolvas. 'Oszt keveri, mint Marcsi néni a moslékot a máléval.
és így kiált az ifjú vő:)

Tiborc panasza.

Ő csorda számra tartja gyülevész
Szolgáit! éppenséggel mintha minden
Hajszála egy őrzőt kívánna; sok
Meránit, olykor azt hinné az ember,
Hogy tán akasztani viszik, úgy körül
Van véve a léhűtőktől, s mi egy
Rossz csőszt alig tudunk heten fogadni.

Ő táncmulatságokat ád szüntelen,
Úgy, mintha mindég vagy lakodalma, vagy
Keresztelője volna: és nekünk
Szívünk dobog, ha egy csaplárlegény az
Utcán előnkbe bukkanik, mivelhogy
A tartozás mindjárt eszünkbe jut.
A jó merániak legszebb lovon
Ficánkolódnak - tegnap egy kesej,
Ma szürke, holnap egy fakó: - nekünk
Feleség- és porontyainkat kell befogni,
Ha veszni éhen nem kívánkozunk

Ők játszanak, zabálnak szüntelen,
Úgy, mintha mindenik tagocska bennek
Egy-egy gyomorral volna áldva: nékünk
Kéményeinkről elpusztulnak a
Gólyák, mivel magunk emésztjük el
A hulladékot is. Szép földeinkből
Vadászni berkeket csinálnak, a-
Hová nekünk belépni nem szabad.
S ha egy beteg feleség, vagy egy szegény
Himlős gyerek megkívánván, lesújtunk
Egy rossz galambfiat, tüstént kikötnek,
És aki száz meg százezert rabol,
Bírája lészen annak, akit a
Szükség garast rabolni kényszerített.

Katona József: Bánk Bán
@CSENDES: tegnap tán sencir volt az, aki nagyon érzékletesen festette le tellér munkáját. különben meg maguk is előszeretettel hivatkoznak a törvényalkotás során a zanzásításra(lsd. médiatörvény): egy kicsit innen, egy kicsit onnan.
@Inkább_a_Lázár_maradt_volna_ott:
én nem szeretnék olyan országban élni, ahol csak ilyen módszerekkel lehet hatalomra kerülni!
ha ezt eltűrjük, sőt buzdítunk rá, akkor ne csodálkozzunk ha velünk is ilyen eszközöket alkalmaznak ha valakiknek az útjában leszünk!
@tristen2005: HD-ben nézném amikor bejelentenék neki, és elé állna a jegyes pár :D

@CSENDES: disznónak megy, ez is meg az is, akkó'meg nem mindegy ;)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: látom most már megelégszel azzal, ha lábaid között hajók járnak. hiába, öreg bika. bocs, dehogy bika, baknyúl.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Annak a Nagy Attila gyereknek lesz igaza, biztos, hogy szúnyog, nem darázs, mert látni oldalt a billéreket, ami a kétszárnyúaknál van csak. A csápja meg azért olyan, mert hím.

@GeoCracker:

Igen, a lakodalmas izére gondoltam... :D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"itt is csak nevet cserélnek majd, nagyi után jön a gyerek, oszt csók"

Ez illik a mai magyar rendszerre:

Akitől bevonták az engedélyt, azokról valszeg időközben derült ki, hogy nem is (annyira) NER kompatibilis, és a boltja ráadásul kimagaslóan nagy forgalmat bonyolított...
Értsd, kurva jól ment a szekér.

Ez a szitu egy NER-rokonnak/havernak szemet szúrt, majd jelezte a PÀRT felé, hogy szívesen lenne a továbbiakban ő a "jól működő üzlet" tulaja. S lám, jöttek az ávéhá...akarom mondani máshonnan ellenőrizni.

Volt bolt, nincs bolt.
@Lilili: Üdv a "klubban". Kérni szépen (pl munkát is) lehet. Sajna a tények makacs dolgok :-(

index.hu/gazdasag/magyar/2011/01/20/egymilliomunkahely-szamlalo/
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
@Lilili: Mecsoda egy szűllő vagyol!!! Két ártetlan lelket rábiznál? Jézusom. Kiköszönök belőled:-))

A trollkodásra gondoltam. :)
Ó, én csak a felnevelés költségeire pályázom.
Esetleg egy darabka föld árára. Vagy egy trafik éves, adózott nyereségére. Istenuccse, böcsületesen befizetném a zadót utána. Nem hiszitek?! :)
@rdos:
@Lilili: Üdv a "klubban". Kérni szépen (pl munkát is) lehet. Sajna a tények makacs dolgok :-(

Igen, a tényekkel sikerül szembesülnöm nap mint nap. Azér' írok levelet, mert lehet, rossz helyen keresme a melót ebben a szépen teljesítő országban. És nagyon zabos vagyok, hogy ÉN speciel nem tudok ilyen gyönyörűen teljesíteni.
@GeoCracker:

Eltévedtél, a Csárdáskirálynős izé a termelői piacok ajánlása:

"Ezen keresztül időnként lehet szólni a közönséghez, illetve egy-egy 20 percre a Kárpát-medence zenéiből lehet sugározni. ( népzene, tánczene, operett ) Fontos, hogy ne végig szóljon a zene, legyenek csendes időszakok. Véleményem szerint az is fontos, hogy a zene ne harsogja túl a beszélgetni szándékozókat és hogy ne az u.n. duc-duc „világzene” dübörögjön. "

helyipiacok.hu/?page_id=24
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: jahhh, tényleg szúnyog lehet, pórias verziójával majd minden este közelharcot kell vívnom, mert olyan hangja van, mintha a gyerek infrás helópittere osonna a hálószobánkba :D

@Fabius: ej de szép kollekció lesz ebből is, kell ez a kis örömködés ennek a szegény népnek, ilyen politikusok mellett ;)
Valaki mondja már meg, miért nem megyünk még ki az utcára???!
@punkfrog:

"én nem szeretnék olyan országban élni, ahol csak ilyen módszerekkel lehet hatalomra kerülni!"

Az alapvetéssel van a probléma:
Ugyanis nem akarom, hogy bárki hatalomra kerüljön.

Egyébként pedig "amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten".
@Lilili:

1. kurvamelegvan
2. fújaszél
3. nemfújaszél
4. kurvaghideg van
5. esikazeső
6. nemesikazeső
7. ua. mint 5-6, csak hóval
8. ua. mint 7. csak jéggel
9. ua. mint 8. csak kisbaltákkal.
@Lilili:

"Valaki mondja már meg, miért nem megyünk még ki az utcára???!"

Az én utcámban nem értené a sok labanc, amit üvöltözök :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

hogy fogják hívni a kicsit, Bajnai Gedeon(gőgős):)
@jaegtoer:

és akkor még az időjárásról nem is beszéltünk:)
@Lilili: ha beszélsz több emberrel, akkor a következőket mondják:
- nem lehetnek olyan rosszak, annyi követőjük van
- nem lehet olyan rossz nekünk, hisz a tévé rádió, újságok mind mind mást mondanak
- minek kimenni, úgy is az van amit ők akarnak
- egy fecske nem csinál nyarat
- féltem az állásom, a főnök kirúg, a gyereket nem veszik fel az oviba/iskolába/munkahelyre
stb-stb
- és a lényeg: - jó ez így, majd lesz valahogy, és még gondolkodni sem kell...
@Fabius: basszus, ez hihetetlen. ezek nem normálisak. beleolvastam a helyi piacos izébe:

"A helybéli plébánost, és/vagy lelkészt is fel kell kérni, hogy alkalmanként hirdesse meg a piacot, ahol jó emberek találkozhatnak és vásárlás közben is a szolidaritásukat fejezhetik ki egymás iránt."
@Inkább_a_Lázár_maradt_volna_ott: igazad van!
rosszul fogalmaztam.:)
a "fogadj isteneknek" azonban így sosem lesz vége!
állandó harckészültség lesz!
@Lilili:

"Vagy egy trafik éves, adózott nyereségére. "

könnyelmű, meggondolatlan kívánság.

tessék strukturálni.

pl.

egy fővárosi, vagy megyeszékhely közepes forgalmú, egész évben üzemelő trafikjában eladott valamennyi termék áfa+jövedéki adójának éves összegével egyenlő jövedelemre szeretnél szert tenni, Forintban, de ha nagyon nem megy, jó lesz a font, a svájci frank esetleg euro is. (különböző címletű aranyrudaktól sem zárkózol el végszükség esetén, de dollárban is rád tukmálhatják, ha nem szűnik a recesszirossz.

tessék precízen megfogalmazni a kívánságot, mert az Úr vicces Valaki, aztán a lehetséges 2500 veszteséges trafik valamelyikének a"jövedelmét" ítéli meg neked.
@Lilili: mostan ne munkahelyet igényelj, hanem utat. most az van soron.
@Lilili: melléklet:
/naívság mintapéldája, ennyi pofás után is még remélni/

"A bankok nélkül nem megy" - bízik Orbánék együttműködésében az Erste

A bankokkal való együttműködés szándékában bízik a magyar kormány legutóbbi jelzései alapján az Erste Group vezérigazgatója.

hvg.hu/gazdasag/20130730_A_bankok_nelkul_nem_megy__bizik_Orbanek

--------------------------------------

szervilizmus, és érdekek:

Trafikos támadt az ATV stábjára

A szalkaszentmártoni trafikokat üzemeltető házaspár férfi tagjának nem tetszett, hogy ott forgat az ATV stábja. Rendőröket kellett hívni.

hvg.hu/itthon/20130730_Trafikos_tamadt_az_ATV_stabjara
@bella _ciao: nem gondolod, hogy összekoszolom? Mit mondanék a Hampel Katinak? A pufajkámat meg szerintem lenyúlta a Zsolti. Csak azt nem tudom, hogy a Bayer-e, vagy a Semjén...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Bezzeg amikor a cigók támadnak az N1 stábjára. :)
@Lilili: Nem:-) Detélleg próbálkozz be vmelyik visszabontott trafikengedély lepályázásával:-)
A pályázat alatt értem a helyi fideszgóré megkeresését és beajállani mongyuk 20% nettót. Ez csak akkor működik, ha ez, meg a rokonyság kimerítette az 5trafik/kopf keretett. Amúgymeg harangoztak:-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

látom kattantuk a felvetésre:D

és nem is említtük:

annyi dolgom van,
nem bírok elszabadulni
otthonról,
munkahelyről
olyan ciki amikor mellettem
kiabálnak
meg se mukkannak
főznöm kell
mosnom kell
takarítanom kell
rendbe kell tennem a kertet
.....
bocs, viktor előolvasója vagyok
bocs, viktor utóolvasója vagyok
@Fabius: őspiacibunkó előternyesztő... "az u.n. duc-duc „világzene” " Duc-duc (sic) meg világzene... Analfa Béla... mintha csak egy aranyTelér köpetet olvasnék...
@Inkább_a_Lázár_maradt_volna_ott: Jól látod, a ner-es hívek nem veszik észre, ők ma a "labancok". A hajdanvolt szojvet, ma orosz állam és plusz bónuszként 23. éve az egybe sült államok labbancai.
@vitéž munkášőr: Van még ucca? Legfeljebb keskeny sikátor. Abban is Asasinok leskelődnek.
@Fabius: Elnézést. De akkor én nem vagyok piac-kompatibilis. Nem igazán szeretem a bazseválós rokkot.

@Dr. Gy. Dr. Fűegér: O.K. :-)
@tristen2005: A lagzin meg a Gordonkások lesznek túlsúlyban. Meg a Schmuckh Undor:-)
@jaegtoer: ha meg valami gáz van (gumibot, paprikaspray, szemkilövés): "különben is, minek mentek oda?"
@punkfrog: ez egy nagy dilemma. Így lehet, hogy olyan országban fogsz élni, ahol a Fidesz használja tovább, még gátlástalanabbul ezeket az eszközöket. Nekik ez nem okoz meghasonlást.
Hehhe... bemenék má egybe. (lassan elfogyika spejzolt előzmény), oszt veszek vagy két csík mutyit:-)
@tristen2005:

jajajajaaaa! az időjárásról meg ne feledkezzünk!:D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Jaaa? Ez az a bót, ahol leválasztották a kockahát tisztaszobáját, oszt kibontották az uccafronti 2 abolakot? :-)
Már csak annyi kérdésem lenne, ennyi idő alatt hogyan lett mongyuk erre építési engedély, szakhatósági hozzájárulás, szabályozási terv módosítás, használatba vételi engedély, működési engedély... persze csak nagyon halkan, nehogy tek-intetes legyek:-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

de az üzlet folyamatosan üzemelt, asszon pajti a szomszéd:)
@vitéž munkášőr: Köttön kötfelü huzigálták:-) A Tömjény meg a szabad kezivel a sliccedet markotányozta:-)
@punkfrog:

ne izélj már. már is útban vagyunk. a tulajdonosi réteg kicserélése, mnyp, takarékszöv, trafik, patika, mind erről szól.
A nemzet útban van. ki kell cserélni droidokra, trollokra, és seggnyaloncokra.
@jaegtoer: és a végső érv: különben is csak egy pizzáért ugrottam le:-)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: húhh, vazz, tudtam, hogy nem kellett volna magunkkal vinni az Oktoberfest-re... A fotókat remélem törölted!
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

ébren vagy és álmodsz? azt direkte úgy tervezték, 2002-ben, mint a szölösi nagy foci kommentátor szerint, nem a stadion épül orbán háza mellé, orbán vett telket a felcsúti sportpálya mellett!:) nem mid1:)
@tristen2005: "és mondjuk ki kerek perec, hogy a magyar labdarúgás helyzete Lichtenstein, Andorra, Luxemburg vagy Málta szintjén van.”

Azzal a különbséggel, hogy ott több a néző, és kevesebb a fogadási csalás. :D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"Trafikos támadt az ATV stábjára"

Helyes. Szólok majd a Poltnak, hogy ejtsenek a "támadóval" szemben minden vádat.

Egy apró "garázdaság" pedig minden reputációba belefér, nem-de-bár... :)))
@bella _ciao:

"hol vannak a trollok libajnaizni?"

Ha a NER-Honvédekre gondolsz, őket szabira engedtem Maldívra a Széles Gabihoz.
@Habony: nagyon lökött vagy.
egyébként szeretném megkérdezni az illetékes levtársat, téged, árpi! ha már megtisztelt bennünket jelenlétével. miből élsz? azaz ki fizeti a révészt?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

az is borzacskó, de pont ő mondja?:)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: és a jobbikos asszisztensek belépőit mikor adja vissza?? :)
@vitéž munkášőr: Learchiváltam:-) Ki tudja? Nehhány kompressziumos fotó mindég jól jön a sublódfiában:-) Jön még a munkásőrbolsikutyára dérrel-durr mega szalonna:-)
@tristen2005: Johnny Walczer halesen... Détárú az Aranybotlábú hipszter Gödény? :-) Waohhhh:-)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: majd ha, szépen és jól viselkedtek, és kerdemesedve teszitek azt amit kell
Nem kell sokat várnotok már rá ;)
@Habony: Hehhe elképzeltem: Ecceri vevő, kécsoklom... hosszú Maroloborolo aggya e? Hétenyik haj! Mit nem kívánsz? a Hosszú... a szomszéd trafikáriusé:-) Ottan keressed beste!:-)
így kell ezt:

Újabb mélypontra esett ma a Magyar Telekom részvények árfolyama, úgy tűnik, a befektetők megunták a kormány sorozatos lépéseit, amellyel a távközlési szektor terheit emelik. A Magyar Telekom az elmúlt években különadót, távközlési adót és közműadót is fizetett, ami jelentősen rontotta a vállalat profitabilitását, emiatt a társaság osztalékának és részben az energia kiskereskedelemre is építő üzleti modelljének a fenntarthatósága is sérült. Ma ismét bedobták a törölközőt a befektetők, meredeken esik az MTel részvények árfolyama. A papírok kifejezetten olcsók, most mégsem érdekel senkit, mekkora osztalékhozammal kecsegtet és milyen alacsony szorzókon forognak a Magyar Telekom részvények.

www.portfolio.hu/vallalatok/telekom/bedobtak_a_torolkozot_a_magyar_telekom_reszvenyesei.3.187264.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox

--------------------------------------

300 felé araszol az euró
Nem bír erőre kapni a forint, noha a nemzetközi hangulat segítene.

www.portfolio.hu/deviza_kotveny/deviza/300_fele_araszol_az_euro.3.187255.html
@bella _ciao:

"miből élsz? azaz ki fizeti a révészt?"

Ez keresztkérdés, de megtaláljuk a módját, hogy "emberarcúan" tisztázzuk.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Azééé buli lesz, amikor verőlegényeket küüüd a konkurrenycijára:-))
@Habony: " de megtaláljuk a módját, hogy "emberarcúan" tisztázzuk. " VOLT emberarcúan, már amennyiben egy bézbólütős kezelés után emberarc marad:-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ezt azért elírta, hiányzik egy "h" betű.

"mint Orbán Viktornak a templomba járók felé kinyújtott pallosa"
@bella _ciao: lebuktam,h.oda is átvesznek a blogról. Azért remélem nem mentem össze a szemedben :-)
@bella _ciao: köszi! GeoCracker, jó írás!
@vitéž munkášőr:

de tudod miért úgy néz? mert ha letakarná a szemét nem látna:)
Eközben

EURÓPA MÁSODOSZTÁLY
- veszélyes hulladék lerakása szabad

Már az anyabankok is panaszkodnak.
A Raiffeisen Bank International vezére, Karl Sevelda sérelmezi, hogy egy „devizahiteles” rendezés költségei esetleg a bankokra hárulnának.
Az, hogy a magyar ügyfelek elsőként tisztességes elszámolást követelnek, nyilván nem az ő dolga. Az ő dolga megvédeni az extraprofitot, aminek nincsen szaga. Sajnos. Mert akkor valami nagyon bűzlene Ausztriában.
Javaslom a Cinege utcát télen fűthető útburkolattal ellátni,(cserébe meg lehet spórolni a hótoló járművek üzemanyagát és só általi környezetterhelést)valamint az utca sorompóval-vagy inkább bombabiztos vaskapuval-történő ellátását az ott lakók nyugalmának megőrzését a tüntető balos tüntetőktől.
Így jelentős papírmunkától is mentesítenénk a TEK alkalmazottait mert így nem kellene műveleti területnek minősíteni a környéket.
@GeoCracker: a szemeben nem. sőt, szálka sem vagy benne!

összemenni meg más szokott, mondjuk ejakuláció után, ha nevezhető egy posztolás szellemi orgazmusnak.
@jaegtoer: @Lilili: tanulságos, főleg a befejezés, és az is, hogy hogyan látják az országot azok, akik el akartak vagy akiknek el kellett menni:

www.origo.hu/nagyvilag/20130726-a-magassy-csalad-tortenete.html
@jaegtoer: róka fogta csuka.
mi nekik, ők nekünk vannak útban!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
A lakásprogram megoldása nem minden esetben a lakásépítésekben kerülhet megoldásra.
Amit leírok, eretnek gondolatnak számíthat a hazai gyakorlatot figyelembe véve, azonban ehhez a feladathoz nem ártana figyelembe venni a hazai körülményeket és sajátosságokat.
Mint tudjuk több százezer eládasra váró és kihasználatlan ingatlan van Magyarországon, hasznosításuk döcögős, vagy reménytelen, az ingatlanos egy részének a sorsa az enyészeté.
Szabad-e hagyni az emberi munka eredményét pusztulásra itélni akkor, amikor a lakások esetében igény van a lakhatásra?
Meg kell fordítani a folyamatot. A fent vázolt okok miatt prioritást kell, hogy élvezzen a meglévő állomány aktíválása.
Tudjuk, hogy nálunk a beruházások egy részének az a célja, hogy legyen munkahely, és új érték.
Ez a cél helyes, de a megvalósulás olyan helyen vagy ágazatban valósuljon meg, ahol ez indokolt és van mérhető társadalmi előnye és pozitív haszna.
De Gaulle-nak volt a reformjai között a lakáshelyzetet illetően olyan újító jellegű megoldása, amely egy tollvonással megoldotta a franciák aktuális lakásprogramját.Akkortájt /1968 körül/ náluk is kihasználatlan lakások indokolták az építkezések mellőzését.
Sajnos, nem találtam rá most a megoldás mikéntjére, pedig kerestem legalább egy óra hosszáig.
Még nem adtam fel.!
@Mariann19: Szia! Látom tegnapról,, sikerült a "lényeget" megfognod:-) A "nem érdekeltek" ha élvezted, annak szólt, hogy végre tudjak balami lelkileg felemelőt adni néktek, ergo, tik meg le vagytok... mer más okból kifolyólag az érdeketekben szakadok széj-jjeel, meg a papppal:-)
@Mariann19: a lakhatás és a lakhattatás csak egy rész összetevő, ha nincs a közelben munkahely, és normális infrastruktúra, akkor értelmetlen az egész mentősdi, akkor már inkább az enyészet, lásd Detroit, Ócsa stb-stb.
@bella _ciao: Ez egy falfirka Miskolcon kb. 10 éve a Kiss tábornok ucca 10-es panel falán, :-) Amikor naponta meglátom és elolvasom... mindég röhögök-)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: nesze neked katarzis, csak mert rá találtam, és gyerekkorom megzuhanása visszatért az elmémben, azóta semmin és senkin nem csodálkozom:
/külön kiemelve a Fürdős ledér Vezényló beszédjit mostanában, mint ahogy az oldal írójának is párhuzamolódottak a gondolatok/

reszegbroker.tumblr.com/

www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=JQ8p-SpsS-A
@Fabius: Figy FAB és Budapesten ki lesz az útügyi népbiztos?? Mert azt nem látom a listában. Vagy lehet, hogy a Pest megyeihez tartozik majd a főváros is?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Köszönöm, tanulságos volt.

Lehet, megvettek érte, de én is szeretném a családommal elhagyni az országot. Jelen pillanatban az tart vissza, hogy a párom pár hónapja, én pedig alig két hete lettem munkanélküli, a házunkat elvitte a bank, rokonok nincsenek (szülők, testvérek, nagynénik és bácsik, stb).
Ez nem önsajnálat, hanem tény. Egy 3 és egy 7 éves gyermekkel egy szűk albérletben semmilyen kiltásunk nincs itthon. Viszont tőkénk sem, amivel mondjuk el lehet indulni.

A kérdésem, miszerint miért nem megyünk ki az utcára nem naív akart lenni, mert tudom, hopgy mindenkinek van vesztenivalója, illetve amiket írtatok okokat, nagyon is kézzelfogható, jelenlévő. Én még tudom etetni a családot néhány hétig. Talán az albérletben is kihúzzuk addig. Viszont szeretnék előrébb látni, is noha a napokban írtak arról, hogy a Maslow-piramis már trúlhaladott, nálam még mindig "nműködik".
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Most már értem, hogy a "nem érdekeltek" kijelentésed csak az ellenség megtévesztésére szolgált, nevezetesen, demonstrálni akartad , hogy itt nincs veled összetartozás.
Ezer bocsánat! Most már értem, hogy inadszakadtáig fáradoztál és fáradozol értünk, hogy gyönyörűségben részesítsél bennünket.
Nem is érdemeljük meg talán.
@bella _ciao:
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

"tehát, ha megtalálsz, hasba rúgsz. értem."

Mi ez a paranoia, libbantkáim? Emberarcú, ergo nem politikusarcú.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ő sem fogja érteni, hogy szeretett népe miért AK-akárhanyasokkal áll elé a betonfal előtt... és persze a Sólyom mentőhelikopáter kacajos üzemzavarát sem fogja felfogni, de legalább a Zsil-völgyi bányásszekercések hada valami emlékfosz-lányt felgerjeszt "ve bene":-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:@Habony:
nnem emberarcú... nemfizetéstkapó, nemtanácsadó, nemközszereplő, mémárpi meggondolásból adódóan:-)
üdvözlettel: Balta-zár:-)
@Lilili: itt megvetni nem fog senki ezért, a többségünk pont ezzel gombolkodik sokideje, különböző stációkban állunk a folyamatban.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

A kép tiszta, mint írtam, olvasgatlak már benneteket egy ideje. Nálunk is folyamatosan dolgozunk ezen, bízom benne, előbb-utóbb sikerrel.
Ezt láttáok?

index.hu/belfold/2013/07/30/ezer_forintert_vert_meg_egy_gyereket/

Miért érzem azt, hogy vagy a gyámügy nincs tisztában a feladatával vagy hazugság van a cikkben?
Egy körözött 13 éves gyereknek pénzt adnak, hogy "ülj má' fel Karcsika a 13.20-as buszra, oszt' mennyél vissza a zotthonba, mert itt röfögnek nekünk a nyomozók állandóan."
oops:

A békemenetesekkel tárgyalja meg Varga a devizahitelesek megsegítését

Az NGM szerint a Civil Összefogás Fórum-Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány képviseli a devizahitelesek jelentős részét, így a velük megvitatott információk birtokában ülhet le tárgyalni a Bankszövetséggel a nemzetgazdasági miniszter.
Rovat: Gazdaság
Szerző: hvg.hu

14:26
A bankokról és Matolcsyról cikkeztek a külföldi lapok

A magyar bankszektor helyzetét elemezte a Wirtschaftsblatt című osztrák gazdasági napilap, míg a pozsonyi Új Szó az MNB elnökéről írt.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Asztakireleizumát!

Nemleszünkgyirmót békemenetesek elfoglalják a gazmulti bankokat. Bankokat serélüm bunkókra:-) Egyenértékek cseréje:-) A lagzi elől már minden akadály elhárult. Ráhel moshatja pici lábait, a masamódtanfolam után Párissal:-)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Eligazításra rendelték a takarékok vezetőit

Tájékoztatásra rendelte a takarékszövetkezetek első embereit a szektor átalakítását levezénylő integrációs szervezet igazgatója. A kétórás konzultáció az új alapszabályról szól majd, amit a takarékoknak augusztus végéig kell elfogadniuk az integrációs szerv által meghatározott szöveggel.

hvg.hu/gazdasag/20130730_Eligazitasra_hivtak_a_takarekok_vezetoit

-----------------------------------
vannak kétségeim, mert ezek alapján mink......

Intelligensebbek lehetnek a sokáig szoptatott gyerekek

A sokáig szoptatott gyerekeknek magasabb lehet az intelligenciaszintje és a nyelvi fejlődésük is jobb – ezt állítják egy frissen publikált amerikai tanulmány szerzői.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ezt meg tudom erősíteni, mivel a mi kislányunk is jó sokáig élt anyatejen.;)
laciné meg most szerződött vele live a királyi tévén:

Összeomolhat a Forma–1 urának a birodalma

hvg.hu/gazdasag/20130730_Apropenzen_bukhat_Ecclestone_birodalma
Igazából azért a békementtel tárgyal a kormány, mert ők is békét akarnak, és ezt az érzést legjobban ebből a körtől lehet elsajátítani.
Ne bántsátok szegény meneteseket, egészen jól teljesítenek.
Na, ezt szépen megmagyarosítottam. Szóval ebből a körből lehet...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"A békemenetesekkel tárgyalja meg Varga a devizahitelesek megsegítését"

A Gyalog-Honvédekkel, nyílván.

A Szellemi-Honvédek ugyanis Maldívon vannak, már mondtam. A Gabinál.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!posztho!!!!!!!!!!!!

Nem is tudta, hogy kinevezték útbiztosnak
Már másfél hónap eltelt féléves hivatali idejükből,
de a 19 fideszes még nem kapott eligazítást.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F07%2F30%2Fnem_is_tudta_hogy_kineveztek_utbiztosnak%2F
@bella _ciao:
"Ápolni is kell a lelkecskéjét, mert agresszív lesz."
Soha meg nem bántanám. Nem merem.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Az szerintem jó ha a károsultakat is bevonják a tárgyalásokba a kérdés csak az, hogy ezek a "civilek" valóban azok a civilek -e.
@Fabius: :D

Az NFM-es kinevezésekre elsőként rábukkanó Varánusz blog szerint a miniszteri biztosok kiválasztása is érdekes logikát követ: nagy részüknek az elmúlt években ugyanis volt nagyobb médiavisszhangot kiváltó „ügye”. Szabolcsban pedig a Fidesz „álláshalmozó gumiembere”, Tilki Attila lett a kátyúfelelős.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ugye te sem gondolod komolyan, hogy ők lennének az illetékesek, oké, köszönöm válaszod, nem szeretnék még jobban csalódni benned ;)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Tényleg nagy vagy. Idáig néztem a fotókat, és este még egyszer elmélyültebben fogom.
Nicsak nicsak. ;)

Nem is tudta, hogy kinevezték útbiztosnak

Már másfél hónapja ketyeg a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium útbiztosainak féléves megbízatási ideje, de a kiválasztott fideszes politikusoknak valójában még fogalmuk sincsen, mi is a pontos feladatuk.

www.index.hu/belfold/2013/07/30/nem_is_tudta_hogy_kineveztek_utbiztosnak/
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: olvassák a varánuszt, oszt megtudják. habony kiadhatná nekik kötelezőbe.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "Intelligensebbek lehetnek a sokáig szoptatott gyerekek

A sokáig szoptatott gyerekeknek magasabb lehet az intelligenciaszintje és a nyelvi fejlődésük is jobb – ezt állítják egy frissen publikált amerikai tanulmány szerzői. "

hehhe már értem Gábriella szuperintelligenciáját... és a bronzdémonét is:-)
@bella _ciao: Miért mondjuk egy fogyasztóvédelmi békéltető tárgyaláson szerinted pont a megkárosított ügyfelet nem kéne meghívni?? ;)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: itt a cöf-ről volt szó. ne tedd a naívat, mert lefokozlak alangyallá! :)
@bella _ciao:
Akkor Fabiusnak is jár a havi 600 ezer.
@bella _ciao:

"hasba rúgsz."

Egy sajtóorgánumot már elmarasztaltak ennek a témának a boncolgatásáért, ha érted mire gondolok...

Ajánlom figyelmedbe a Jani perét (is) a Délmagyarral.
@Habony: ja, boncolgatni nem is a sajtóban kell, igaz. bár a magyar egészségügyet elnézve, a patológiát kiszervezhetitek nyugodtan a heti válaszhoz.
@Lilili: pszt. fab nem tud róla, kibulizzuk inkább neked.
Várhatóan 170 ezer forintba kerülnek majd az első online pénztárgépek, ugyanakkor a boltosoknak fel kell készülniük arra, hogy nem csak magukat a készülékeket kell kifizetniük, hanem az úgynevezett adatforgalmi díjat is. Ezt leginkább az okostelefonok mobil-adatforgalmának díjához lehet hasonlítani, hiszen az online pénztárgépek működési elve, hogy információkat küld a forgalomról az adóhatóságnak, mobilhálózaton keresztül.

www.penzcentrum.hu/kkv/ez_is_fajhat_a_magyar_boltosoknak_sokat_fizethetnek.1037240.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox
ehhhhhhhhhhhhhhhh

Gyurcsány hibája, hogy minden magyar csapat kiesett. Jó, köszi, 444, le lehet állni ezekkel az ócska komcsi paródiákkal, tökre nem vicces. Nem, nem érted. Tényleg ez van odaírva.

most.444.hu/2013/07/30/gyurcsany-hibaja-hogy-minden-magyar-csapat-kiesett-jo-koszi-444-le-lehet-allni-ezekkel-az-ocska-komcsi-parodiakkal-tokre-nem-vicces-nem-nem-erted-tenyleg-ez-van-odairva/
Olvasom, hogy a megyei útügyi biztosok – varánusz szerint – mindenféle obskúrus fideszes politikusok, no, de ezen ki csodálkozik; vagy azon, hogy a biztos urak, és a díszhölgy, bizonyos Czunyiné dr. Bertalan Judit még nem tudják, mi is lesz a feladatuk pontosan.

Először is szögezzük le: a miniszter asszony még kifejezetten visszafogott is volt, hiszen a hivatkozott NFM utasítás szerint a biztosok – e tevékenységükért – díjazásban nem részesülnek.

Az más kérdés, hogy miért pont aktív politikusokat kellett kinevezni megyei útügyi biztossá, amikor az alapul szolgáló törvény szerint miniszteri biztossá – az államtitkár, a közigazgatási államtitkár vagy helyettes államtitkár kivételével - szakember is kinevezhető lett volna, persze, aki szerint a szakértelem komcsi trükk, attól ez nem újdonság.

Azt is kezdjük megszokni, hogy abból a kevés fideszesből, akire rá is lehet bízni valami komolyabb feladatot, olyan kevés van, hogy ezek a kevesek kénytelenek rengeteget dolgozni.

Feladat pedig van bőven, miután ugyanis Orbániában az állam mindenen és mindenkin rajta akarja tartani a kezét és a szemét, annyi kormánytisztviselő viszont nincs, a munka java részét annak a néhány épkézláb politikusnak kell ellátnia, aki úgy tudja ellopni a közpénzt, hogy elsőre nem venni észre, és még a munka társadalmi hasznosságát is képes elhitetni a vaksi választóval.

Ha csak arra gondolunk, hogy tegnap már az idei 302-edik kormányrendelet jelent meg a Magyar Közlönyben, vagy, hogy az idén már ugyanott 136 törvényt tettek közzé, és a minisztériumok többsége is ötven körüli rendeletnél tart, kormányhatározatból pedig szintén tegnap már az 1498-adikat (!) ünnepelhette, aki akarta, érzékelhetjük, hogy mekkora jogalkotó gépezet dolgozik a nemzeti együttműködés bársonyos felszíne alatt.

Nyilvánvaló, hogy ennek a gépezetnek az üzemben tartása rendkívüli erőfeszítéseket követel meg mindenkitől, aki része a rendszernek, az is nyilvánvaló, hogy a blogbejegyzésben hivatkozott miniszteri biztosok díjazása nélkül is rengeteg pénzt emészt fel; mégis, mindent összevetve, ez a rengeteg jogszabály szerintem azt jelzi, hogy a kormányzó többség szerint ebben az országban nem mennek rendben a dolgok, és minden áldott nap meg kell valamit változtatni, át kell valamit alakítani, pontosítani és módosítani kell; én pedig kénytelen vagyok a nagy klasszikushoz folyamodni, és szegény jó Hamlettel kérdezni vissza:

„Üljünk le; s aki tudja mondja meg,
Mért e szoros, e pontos őrvigyázat,
…..........
Mi készül, hogy ez izzadó sietség
Munkába fog mind éjet, mind napot?”
Oppá, most kapom észbe, hogy azt nem is Hamlet, hanem Marcellus kérdezte, de mindegy is.
Már megint a hivatal osztogatás? "Ha vége ennek a háborúnak, a feladatok mérhetetlen sora vár reánk, el kell temetni a halottakat, el kell takarítani a romokat, kenyeret kell adni az éhezőknek, valamilyen államfélét kell építeni a cserepekből, amit a rablógyilkos horda, melynek nagy része megszökött már, ránk hagyott. De ez a kisebbik feladat. Ahhoz, hogy Magyarország megint nemzet legyen, megbecsült család a világban; ki kell pusztítani egyfajta ember lelkéből, a "jobboldaliság" címkéjével ismert különös valamit, a tudatot, hogy ő, mint "keresztény magyar ember" előjogokkal élhet a világban, egyszerűen azért, mert "keresztény, magyar úri ember", joga van tehetség és tudás nélkül is jól élni, fennhordani az orrát, lenézni mindenkit, aki nem "keresztény magyar", vagy "úriember", tartani a markát s a keresztény-magyar markába baksist kérni az államtól, társadalomtól: állást, kitüntetést, maradék zsidóbirtokot, potya nyaralást a Galyatetőn, kivételezést az élet minden vonatkozásában. Mert ez volt a "jobboldaliság" igaz értelme. S ez a fajta nem tanul. Aki elmúlt harmincéves és ebben a szellemben, légkörben nevelkedik, reménytelen: talán megalkuszik, fogcsikorgatva, s mert önző és gyáva: bizonnyal hajlong majd az új rend előtt: de szíve mélyén örökké visszasírja a "jobboldali, keresztény, nemzeti" világot, amelyen belül olyan szépen lehetett zsidó vagyont rabolni, versenytársakat legyilkolni és aladárkodni a nagyvállalatokban, képzettség és hozzáértés nélkül. S lehetett "előkelő közhivatalnok"-nak lenni és sérthetetlen, páncélinggel védett katonatisztnek; s mindezért nem adni semmit, csak becses létezés tényét. Ez a fajta sohasem változik meg. De amíg ezeknek szavuk van, vagy befolyásuk, Magyarország nem lesz nemzet." MÁRAI
@bella _ciao: előszőr pufók seggű Murillo angyalka lehet, kicsi pöccsel, ámde nem nélkül, azután legfeljebb alangya, merugyi, főállásban arl-angyal:-) Belőlük meg ha jól emlékszem volt vagy négy... pufilufiseggűbűl meg hadnyi:-)
@lyia: Tőlem akár a Szabózsófi is kérdezhette vón az aktuálbaráttyától:-)
ennyi:

Maradj középszerű! - üzeni Orbán

Aki közepes, maradjon is közepes?! Mi segíthet a fiataloknak a középszerűségből kilépni, ha nem az iskolázottság (amelyet nekik nem érdemes Orbán szerint megadni)? Mondjuk a magyar foci? Vagy a békemenet?

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20130730_Maradj_kozepszeru__uzeni_Orban
@lyia: vulgárisabban:
"Mire is ez a nagy heney,
Hogy fojtom belém vered? :-)"
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Középszerű néptribunuelnek alantas nép dukál. Vakok közt féleszű a császár:-)
@magándemokrata: eztet monta kb 80 éve... oszt mi változott? Felnőtt 3 és fél genyaráció... a görnyedt hát, az alamizynát kérő kéz, a debil tekintet megmaradt. A GMO-t csak mostanában alkalmazzák. A korcsok korcsokat szülnek...
Nézem, már vagy kb. 3 órája címlpos. A Trollok Türdasztánban nyaralnak, vagy a Sehol-szigeteken ápolgatják repedtre száradt nyelvüket? Már Schnellcicinek is csak az uborkasezlon maradt? Másik opció: ollan jelentéktelenné váltunk, hogy a csaholás nem hallatszik az égig, a furikkaraván pedig háborítatlanul halad?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

nem tudom mit szed ez a szölösi, de kurva jó cucc lehet! én is kérek! ez az ember, egy gyakorló elmebeteg::)
Ezt a mostani Fidelitasos elnököt is elég izgágának nézem.

Belül, magában így okoskodhat: megdolgoztam érte,tettem le valamit asztalra, huszonévesen nekem is kijár egy negyven millás kéró, a kapuig sima aszfalttal leborítva. NEHOGYMÁN.....
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Sajnos nem változott semmi, de nagyon ide illett! Szinte bármikor be lehetne másolni!
nálunk is hálaistennek leaszfaltozták az utcát, mert a közelben lakik valaki

jövőre a fideszre fogok szavazni, mert ők legalább csinálnak valamit!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Köszönöm.

azt hiszem, ez örökre bevésődött a winchesterembe:

"Szerinte az Egyesült Államok különlegessége épp az, hogy itt otthon érezhetik magukat a különböző nemzeti gyökerekkel rendelkező emberek. "
@Lilili:

"Lehet, megvettek érte, de én is szeretném a családommal elhagyni az országot."

eszem ágában nincs. meg tudom érteni, el tudom fogadni.
@Ferenc_papa:

na ezt kár volt ide hánynod:)
@Ferenc_papa:
hülye gyerek, ez csak 99, mondtam hogy százszor:)
@Mariann19:

figyelemre méltó, hogy de Gaulle reformjaira rákeresve, semmi konkrét dolgot nem dobott ki a kereső, csak "lózungokat"

lakás, bérlakás etc- semmit.

Pedig a lakhatás és a lakáshoz jutás, lakáshoz juttatás a szabadság után az első...

TEN/484 [Raymond HENCKS/Antoine COCHET]
"___1. A lakhatáshoz való jog – általános elvek

1.1 A lakhatáshoz való jog biztosítása a tagállamok nemzetközi kötelezettsége, melyet az Európai Unió is köteles szem előtt tartani. Ez a jog ugyanis elismerést nyert az Egyesült Nemzetek Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatában, melynek értelmében „minden személynek joga van saját maga és családja egészségének és jólétének biztosítására alkalmas életszínvonalhoz, nevezetesen élelemhez, ruházathoz, lakáshoz, orvosi gondozáshoz, valamint a szükséges szociális szolgáltatásokhoz”. Az Európa Tanács átdolgozott szociális chartája úgy rendelkezik, hogy a lakhatáshoz való jog tényleges gyakorlásának biztosítása érdekében a felek elkötelezik magukat azon intézkedések meghozatala mellett, melyek elősegítik a megfelelő színvonalú lakhatáshoz való hozzáférést; a jelenség fokozatos felszámolását megcélozva megelőzik és csökkentik a hajléktalanságot; a megfelelő forrással nem rendelkezők számára megfizethetővé teszik a lakásfenntartást. A lakhatáshoz való jogot számos tagállamban az alkotmányba is belefoglalták ...)
Azt hittem lesz poszt a külhoni állampolgárok szavazásáról. Senkinek nem kell sehol személyesen igazolnia magát, hogy ő szavazott?????
lemaradt a vége, tegyem a szádba:)
Az volt már, hogy az aszfaltosztók közül volt aki azt se tudta ő ilyet elvállalt? :-D :-D

"Kiderült azonban, hogy az elvileg már hetek óta tevékenykedő biztosok valójában még nem kaptak eligazítást új munkakörükről. Lasztovicza Jenő Veszprém megyei és Becsó Zsolt nógrádi biztos szerint csak napok kérdése, és a minisztérium összehívja majd a csoportot. Sőt, a politikusok között olyan is akadt, aki azt sem tudta, hogy egyáltalán vállalt ilyen feladatot."
@miaturo: CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FCSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A FIDESZ!CSAK A FIDESZ! CSAK A
@Fabius: volt :)
Dolog is van, ezt az idiota droid stefikat ki kene aszni
@Fabius: Ne aorózd már! Orbán se fogta fel a mai napig, hogy ő Magyarország miniszterelnöke, a szíjártó pedig egy fojtában bújja az Enciklokodépia Britt Antikát, hogy melyik Közelkeleti országnak még nemmegbízott kapcsolattartó helyettes államtitkári mialófasza:-)
@magándemokrata:

azért ez egy elég sommás idézet Máraitól, és úgy kerek a történet, ha mellé teszed a "kommunistákról" alkotott véleményét is

"A kommunizmus megbukott minden értelemben, de a kommunistáktól nehéz lesz megszabadulni, mert senki sem olyan veszedelmes, mint egy bukott eszme haszonélvezője, aki már nem az eszmét védi, hanem a meztelen életét és a zsákmányt.”
"A kommunisták minden pillanatban hajlandóak feláldozni a kommunistákat, ha ezen az áron megmenthetnek egy nagy csalást és hazugságot: a Kommunizmust."

Aztán a középosztályról:

"Magyarország egyik végzete a közhivatalnok. Hungáriának ez a selyemfiúja! Ez a szájaló önkény, nyegle kitartottság, pökhendi önzés, ez a rémuralom, nemzet és egyén felett! (...) Ezek árultak, adtak el az elmúlt években mindent, ezek árultak hazát és jogot".
@Ferenc_papa:

Elhúzol anyádba magadtól kopipészt buzi, vagy basszalak ki én?
@Fabius: Lassan már az egész FIDESz-béketábor és minden külhinii magyar valamui megbízott tudjaatökömmialófasz lesz itten közpénzen, csak a Magyar Közlöny nemgyőzi papírral, meg vegytintával:-)
@Ferenc_papa:
BUZI!
BUZI!
BUZI!
BUZI!
BUZI!
BUZI!
BUZI!
BUZI!
BUZI!
BUZI!
BUZI!
BUZI!
BUZI!
BUZI!
BUZI!
BUZI!
BUZI!
BUZI!
BUZI!
BUZI!
BUZI!
BUZI!
BUZI!
BUZI!
BUZI!
BUZI!
BUZI!
BUZI!
BUZI!
BUZI!
BUZI!
BUZI!
:))))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Én csak most láttam, de kurvára röhögtem, mert annyira jellemző :-D
@Fabius: Leragadt a sávó a szépemlékű 15 évvel ezelőtti chat.hu floodolásos szinznél...
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

A külhoniak közül csak a válogatott talpnyalók azok, ők meg túl sokan nincsenek.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Te, Faliraki szélén ott a nudi strand, mehetsz riogatni a csajokat a lengőt.kével! :)
@jaegtoer: Mondotta írta ezt az a márai, aki aztán egy koszlott amerikai szállodaszobában csodálkozva nézte meg kiomoló agyvelejét. Inkább én nem írok ilyeneket...
@Ferenc_papa:

nincs erre szükség. szeretjük a fideszt. sütve is, főzve is, füstölve is. kicsit rágós, kicsit sótlan, kicsit gusztustalan, de a mienk. ezért a kukában mindig tartunk egy kis helyet a számára. mert a mienk. tehát kidobhatjuk. bármikor. rászolgáltak. nem csak a fidesz. azoknak is van hely.
@Fabius: Hát nekem az ideszalasztott megbízható elvtársak is túl sokan vannak... van itt parazita elég a határon belülről is, ezek végképp nem hiányoznak...
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Próbálkozni lehet. Már úgy értem édesmama picsájával otthon.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: NE írígykedj randa sperma-hayder:-) Montam már, megyek hős Herkulesként az otthagyott szarodat kilapátolni Auguszti-anusz istállójából:-) A kiszeraméra már csak jövőre marad:-)
@Fabius: Vajon a cuppantott fejű nyálbuzi melik Orbánlyányt akarja feleségül venni? Vagy a Gazsira hajt?
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Szász Jenők, Tőkések és Berényi Józsefek tényleg csak egy maréknyian vannak. Ráadásul a határon túliaknál kispadosak mindannyian.
@Fabius:

baszd ki,baszki úrjézus!!!!!!!!!!
énmárkibasztamatetűt!!!!
@Fabius:

valld be, bosszant, hogy csak a selejtje ért ide, aMi csak ennyit tud:D
@jaegtoer:
De Gaulle reformjait olvastam régebben, és zseniálisnak tűnt az a megoldás, ahogyan a meglévő fölös lakásállomány hasznosításával törvényileg megoldotta a helyzetet.
Kerestem még délután ezt az anyagot, és most már kiváncsivá tett a módszere.
Mint írtam, tudtommal olyan 400 ezer lakás van nálunk, amely eladó, vagy parlagon hever.
Sokkal eredményesebb lenne a meglévő állományt mobilizálni, mint további üres lakásokra beruházni. Rengeteg az új, eladatlan lakás is.
A beruházási forrásokat inkább infrastruktúrára, vagy termelő beruházásokra lenne célszerűbb felhasználni.
A poszt is az utak korszerűsítéséről szól.
Azonban a kormány itt is inkább tüneti kezelésekre készül, mint végleges kiépítésekre.
Az a benyomásom, hogy ez a felbuzdulás is inkább kampányfogás, most megmutatni a kátyúkban bukdácsoló népnek, hogy milyen demokratikus döntés alapján lesz eltüntetve néhány gödör.
@Fabius: Tőkés meg Unikum. 1989 óta élősködik a magyarpéniszen... csak a halál választja le az anyaország csecséről...
@Fabius:

az aszfaltot remélem ismerik?:)
@lyia:

+1

Nem egészen erre gondoltak az zemberek, amikor rendről, erős kézről álmodoztak. Az állandó vegzálástól még bizonytalanabbnak érzik magukat.
Egy intelligens politikus, aki történetesen nő :) www.noltv.hu/video/5061.html
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

bár azt is írta: "„Mindig nyugatra menj. És ne feledd soha, hogy keletről jöttél.” és mindvégig "magyar!" maradt, és súlyos rák betegségében is azt írta 88/89 évesen: „Várom a behívót, nem sürgetem, de nem is halogatom. Itt az ideje."
@Fabius: berényit egyszerűen hülyének nevezik a szlovákiai magyarok.
@Mariann19: hát maraiann, ezeket a kinevezett díszpintyeket inkább kátyú biztosoknak nevezném. nem lesz ebből nagy beruházás. tőgye közt a szarvát.
@Ferenc_papa:
"Úgy döntött a magyar kormány, hogy két héten belül előtörleszti a még hátralevő, 2,2 milliárd eurónyi IMF-hitelünket, erre Orbán Viktor miniszterelnök utasította Varga Mihály nemzetgazdasági minisztert. Egy újabb gumicsont, mi is tudjuk, de azért a tisztesség azt kívánja, hogy korrekt elemzői szemlélettel vizsgáljuk meg, hogy van-e turpisság ebben a hazafias tettben.

A miniszterelnök bejelentésével párhuzamosan egyébként Matolcsy György jegybankelnök kellemetlen hangvételű üzenetben jelezte, hogy nem csak a hitelektől, de magától a Nemzetközi Valutaalap (IMF) képviseletétől is szívesen megszabadulna. Úgy is lejár Irina Ivascsenko budapesti ország-megbízott mandátuma augusztus végén és az IMF vezetői vették az adást. Azóta magas szinten is bejelentették, egyelőre nem érkezik új illetékes Magyarországra, noha a magyar IMF-tagság természetesen fennmarad.

Mi is egyáltalán ez az előtörlesztés, mibe fáj ez nekünk? Magyarország a négy éve felvett IMF-hitel után gyakorlatilag évi 2,5 százalékos kamatot fizetett. A számolás nem teljesen tiszta, hiszen különböző években különböző volt a metódus, mind a kamatok mértékét, mind a tőke és a kamattörlesztés megosztását tekintve, de nagyjából a 2,5 százalék tekinthető átlagos forrásköltségnek. Magyarország az IMF-hitel előtörlesztését szintén forrásbevonásokból oldja meg, maga is kilép a nemzetközi kötvénypiacra, illetve elkezdett a magyar lakosságtól Prémium Euró Magyar Államkötvények elnevezésű sorozatával közvetlenül is eurót bevonni. Ezek forrásköltsége is eltérő, de alapvetően 4,5-5,5 százalékos sávra jönnek ki a kamatok. Még az is előfordulhat, hogy új devizaforrást nem is kell bevonni az előtörlesztés miatt, hanem forintforrásból tesszük meg, abból van bőven. Ennek költsége azonban a fentieknél még sokkal magasabb. 2,5 százalék helyett fizetünk 4-et, vagy akár 5-öt? Nem tűnik okos vállalásnak."

Ez a narancsbolsi csürhe.
Számolni tudsz?
Kéne...
@Husz_János_Puszita:
"Senkinek nem kell sehol személyesen igazolnia magát, hogy ő szavazott?"
A most kezdődő regisztráció után a külhoniak kapnak két borítékot. Az egyikbe belehelyezik a kapott szavazó lapot, és ezt a borítékot helyezik a másikba.
Nem kll személyesen elvinniük sem, egy-egy faluban pl. összeszedheti - mondjuk Pista - és továbbíthatja.
Vagy el lehet vinni a konzulátusokon lévő urnába, valamint postán is.
Ez tegnap hangzott el Tóth Zoltán választási szakértőtől.
Amit keményen kifogásolt, hogy az urnabontás, a szavazólapok ellenőrzése kizárólag a Fidesz
dolga lesz.
@Ferenc_papa:
Ja igen, te kis szánalom:
Mikor is indult a lakossági devizahitelezés?
Segítek: 2001!
Na, kiskancsó, ki volt akkor az űberokos ME?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"A békemenetesekkel tárgyalja meg Varga a devizahitelesek megsegítését"

Kizárt, hogy van még egy ilyen ország. Mindjárt lefejelem a monitort.
@Mariann19:

Csak egy lista kell az újdonsült állampolgárokról és indulhat a Kubatov kommandó. Nekünk reszeltek.
Orbán Ráheléknek óriási szíveket küld Schmuck Andor pártja

hvg.hu/itthon/20130730_Orban_Raheleknek_oriasi_sziveket_kuld_Sch

facebookon biztos jelölték egymást :))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Itt a kisvárosunkban megszűnt racionalizálás miatt a Telecom üzlete. Vállalkozásban működött, 4 embernek biztosított jó megélhetést. A tulaj most Ausztriában mosogat.
@Penivaldes: lehet, hogy nászajándékként megkapják ráhelék a tiszteletbeli szépkorú címet.
@Penivaldes:

merre jártál ilyen dolog időben, házasodna a gazda lánya, te meg beveszed fansziát:)
@jaegtoer:

"1. kurvamelegvan
2. fújaszél
3. nemfújaszél
4. kurvaghideg van
5. esikazeső
6. nemesikazeső
7. ua. mint 5-6, csak hóval
8. ua. mint 7. csak jéggel
9. ua. mint 8. csak kisbaltákkal. "

Azt hiszed viccelsz, pedig én ezt hallgatom napi 24 órában az utca népétől. :D
@tristen2005: mamapótlóként müködtem, és egy 5 éves kislánnyal foglalkoztam:)
@gazoló: "Nézted?"
Mi az hogy! Figyelted? 9-szer voltunk emberhátrányban, és meg se kottyant.
Azért kell szurkolni, hogy tudják ugyanezt a formát hozni.
De örülnék, ha a férfi- és a női csapat is aranyérmes lenne.
Tudom, hogy ez túlzás, de nem lehetetlen.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Eddig csak kb. a felét néztem meg, majd éjszaka nyugodtabban mélyülök el a fotókban, mert elég aprólékosan tudom csodálni ezeket a képeket.
Már meg szerettem volna kérdezni, hogy mielőtt feltennéd nekünk a képeket, mi az a sok teendő?
Válogatsz, rendszerezel, vagy keresned kell?
Tök laikus vagyok ezen a területen. /is/
@Mariann19:

a focistáknak is vízben kellene próbálkozni. az az előnyük meglenne, hogy a falábuk miatt nem kellene annyit taposniuk, s szerintem a sprint is gyorsabb lenne:)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
"Bezzeg a foci..."
Elég, ha annyit mondok, hogy a hitvesem futballbíró?
Ezért kedvencem a kézi és a vizisportok, a focitól távol tartom magam. Mostanság különösen.
@Mariann19:

lassan be fognak érni---érni!!!
@bella _ciao: vannak ezek a nagy csapások a földrengések, tájfunok, és ez a dal és éneklés
@bella _ciao:
Volt olyan falu, olvastam egy napilapban, hogy a mellékútjuk gödreibe muskátlis ültettek lázadásuk jeléül.
Szerintem a muskátlik még most is ott virítanak,
bár most, hogy jön a kátyú kommandó, megkezdhetik a muskátli aratást is augusztus 20-án.
@Mariann19:
Szarrá Photoshoppolja a cuccost! :))
"Drámai színek" és hasonlók bevetve - néha túlzásokba eszik... De nem ezért szeressük! :DD
NYÚÚÚÚL!
Ne szívd fel magad!
IGYÁ WAZZE! :)
@Husz_János_Puszita:
Ez a választási eljárás a remények szerint 300 ezer szavazót jelent a Fidesznek.
El is dönthetik a szavazás végeredményét elvileg.
@Mariann19:

"El is dönthetik a szavazás végeredményét elvileg."

és a fagyi is visszanyalhat
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: "Szarrá Photoshoppolja a cuccost!" nekem is ez jutott eszembe. persze, miután letöltötte valamelyik oldalról. :))

de nem, csak irigykedem. azért javasolni fogom valami év fotósa répa díjra.
@jaegtoer:
A focisták nem güriznének a víz taposásával, hanem kihasználva a víz felhajtó erejét, felfeküdnének a felszínére, és lazsa.
Nekik mindegy, hogy vizes, füves, vagy salakos a pálya, nem gólra játszanak.
Nincsenek hozzá szokva.
@Mariann19:

"Nincsenek hozzá szokva. "

ez jó!:D
@bella _ciao:
Szerintem is tök jók a fotói, tök feleslegesen játssza túl a színezéseket és árnyalatokat az utólagos munkáknál!
Mostanában nem iszik rendesen, ez lehet a gond... :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Dehát szeressük őtet!
Már nem sokáig lesz a köreinkben, azt írta, valami útravaló tablettát szed be, és már itt sincs.
Mi meg itt maradunk árván, nevelő szülő nélkül.
3 hétig!!!
Most már nem tudom visszatartani a sírást.
Már a gondolatra is.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: miért báncsátok a Tapsit?? irigykedtwk tt rá, mert ő tud fotózni:)
@Mariann19: nem arról volt szó hogy most már nem lesz?

különben is majd visszajön.
@Mariann19: jó ez a két mondat:

"Szöllősi György nem gyors ember, de megdolgozik a pénzéért: a magyar Four-four-two főszerkesztője, a Puskás Ferenc Akadémia kommunikációs igazgatója közel egy hétig dolgozott minden idők legrosszabb magyar kupaszezonjának felelősét keresve. Pedig a felcsúti Döbrögi-birtok mindenese olyan következtetésre jutott, amit a bármelyik közösségi oldal egybites kormánypárti trollválogatottja másodpercek alatt tök ingyen meg tud fogalmazni: a felelős természetesen Gyurcsány Ferenc."

hvg.hu/velemeny/20130730_Madl_Ferenc_Magyar_Balint_Orban_Gaspar
@bella _ciao: így van nem kell ide nagy kunszt. Ő a hibás pont. meg még az összeesküvés az étteremben is
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: pszt..szoknak ők egymás közt. jó lesz így? jó
aztán ennyi.
@Mariann19:
Már megint Viagrázik??? Nem mondom... :))
@Penivaldes:
Megértem, evégre széjjelnyal rendesen téged... :)
@jaegtoer: "És a fagyi is visszanyalhat."
Elemzők szerint ez is benne van a lehetőségekben.
De jót röhögnék!
@Penivaldes:
Doki ismerőstől kaptam kb. 10 csomag PEZ cukrot, ami kék volt és Viagra volt a címkén.
Amikor ismerősöknek adtam, óriási sikerem volt, pár simán elhitte, hogy az... :D
@bella _ciao:

Bella a 'veszélyes' kevés!!18+,és környezetre ártalmas jelzéseket is tehetnél is máskor,légy 'szi'!!
ez direkt lett ilyen gyengeelméjű stílusban írva? visszafejlődik aki elolvassa.
@gazoló: most már tudjátok mi a magyarokistene:)
@Penivaldes:
Lehet, hogy több asszonyka imáiba foglalja a nevem! :D
@szgy: juj, remélhetőleg nálad nem következett be a hanyatlás.
@szgy:
Fabius már csak ilyen perverz, küzd ezzel a szarral, ami a "Hivatalos Értesítő 35. számában jelent meg Laciné 27/2013. (VII. 19.) NFM utasítása" alapján.
Szerintem is szánalmas, hogy egyes minisztériumokban ilyen szánalmas, ecceri, primitív balfaszok fogalmaznak, arany áron, a NÉP legnagyobb dicségére!
Narancsbolsiktól mégis mi a lófa..t vársz? :)
@gazoló: mert jobban megnéznéd. ha még azt is odaírnám, hogy p..a, akkor le sem lehetne vakarni a linkről. :)))
@magándemokrata: nem kontrázni akarok...de sajnos máár több mint 100 éve...
"Aki élni, dolgozni és haladni akar ezért az országért, büszkén viseli a kozmopolita címet, amit klerikális nacionalisták adnak neki. Ha valamikor csakugyan lesz ebből az országból valami, ezeknek a kozmopolitáknak köszönheti, nem pedig a sújtásos, félig Ázsiában élő, a nyers hús és lótej daliás korán rágódó, zsidópüfölő s frázistgyártó hazaffffyaknak..."
( Ady Endre, Nagyváradi Napló, 1902. július 6.)
@bella _ciao:
Milyen szokatlan okfejtése van Szöllősi Györgynek, hogy a hanyatló magyar focit történelmi léptékben képes elemezni.
Vajon mennyi ideig gondolkozhatott az elméletén, hogy felmentő magyarázata megnyerje főnöke tetszését.
Sokáig. Ekkora marhaságot hosszú időbe telik kiötleni.
Szegény Gyurcsány, ezt azért nem gondolta volna!
@szgy:

Neked már nincs hova visszafejlődni. De látod, még te is megértetted, úgyhogy a célját elérte.
@punkfrog: Látod, Ady mintha a mai jobbikot irta volna le!
@Penivaldes: 3 hétről volt szó.
Persze, biztosan visszajön közénk.
@Mariann19:

Nehéz életed lehet kedves Mariann!!
Én kertész vagyok és kurvára imádom a velőspacalt!!
szabad másik blogot reklámozni? mindegy:

A magyar labdarúgás lehetséges reformjáról

orulunkvincent.blog.hu/2013/07/30/a_magyar_labdarugas_lehetseges_reformjarol

by jótündér
@bella _ciao:

Az gondolom volt már, hogy a Ráhel kisnaccságnak nem ezzel a férfiúval teccett picsarisza vonaglani a szandon.

Így már értem az akkori hisztit.
@vitéz Thapóccay néma bárány: "Neked már nincs hova visszafejlődni. De látod, még te is megértetted"

jajj de gyenge, alap válasz egy ilyen kérdésre, szinte vártam :-)

egyébként élőszóban részt venni egy ilyen stílusú beszélgetésben elég kellemetlen.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Aljas rágalom, bennem igenis van ez az empatika. Komolyan sajnáltam ezt a gyökeret amíg válaszoltam neki. Beleéreztem mennyire szar lehet ilyen szánalmas gyökérnek lenni és majdnem sírtam.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: "egyes minisztériumokban ilyen szánalmas, ecceri, primitív balfaszok fogalmaznak, arany áron"

ja, ha jól értem, ez válasz lenne valami hasonló stílusban íródott törvényre?
@Penivaldes: te most éppen melyik oldalon vagy,:)))))
@punkfrog:

Kár, hogy Ady óta semmi sem változott.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: és néha agresszív is a nemivástól. kb. ilyen (mariannak már küldtem, de nem nézte meg szerintem):

indavideo.hu/video/Mogacs_Daniel-agressziv_nyul

8.45-től
@szgy:

Egyébként ki a faszom akar veled élőszóban beszélgetni? Nem vagyok én trafikos, hogy dolgom legyen a hasonszőrűek szóvaltartása.

Amúgy meg rohadt konstruktívan hosszászóltál a témához, a releváns, témába vágó véleményeden szájtátva ámulunk.
@magándemokrata: sajnos.
szerintem 100 év múlva is aktuálisak lesznek Máraival együtt......
@vitéz Thapóccay néma bárány: ez a szgy a szarügy rövidítése lehet.
nem, nem ezzel volt a sound-on, a csávónak akkor közgépes gyűlése volt, nem ért rá.
@szgy:
Nem, dehogy... Ebből is látszik, tök felesleges neked ilyeneket olvasnod, még mindig nem esik le, miről is szól ez!
Iszol te rendesen?
Fabius pl. nem, ez lehet a gond vele!
@bella _ciao:

Sebaj, végül is most olvasom ők nem egy klasszkus pár, szóval belefér mással faszdörgőlőset nyomni fesztivál vipben.

Az volt már, hogy szegény Sára hugival mennyire kibasztak? Most szeptemberig növeszthet magának minimum olyan segget, mint a Pippa Midletoné, ha le akarják pipálni a királyi esküvőt.
@Penivaldes:
Bakker... Bejön a csávó neked?
Van egy ízlésed cicuka! :O
@vitéz Thapóccay néma bárány:

"Egyébként ki a faszom akar veled élőszóban beszélgetni? Nem vagyok én trafikos, hogy dolgom legyen a hasonszőrűek szóvaltartása."

nem arról beszéltem hogy veled akarok beszélni, de ilyen paraszt stílusban tuti biztos lehetsz benne hogy nem. csak úgy általában gondoltam hogy nem jó dolog olyan "nyelven" beszélni ami nem illik bele semmilyen civilizált formába. kocsmában oké, de ott meg ki nem sz*rja le.

"Amúgy meg rohadt konstruktívan hosszászóltál a témához, a releváns, témába vágó véleményeden szájtátva ámulunk."

ilyen poszthoz konstruktívan hozzászólni? ordít az egészről hogy egy patásgyűlölő fröcsögésgeneráló iromány.
@Mariann19:

és kaptál már piros lapot:)
"Nem akarom senkin elverni a port, közemberként én se agyaltam (akkoriban) azon, hogy jó-e a közvetlenül választott elnöki rendszer, vagy sem. Nem is kell. Legalábbis eddig azt hittem. Mert jöttek a pártok, és megmondták. Beköszöntött hát a többpárti-demokrácia hangzatos kora. Egyvalamire azonban senki nem figyelt: hogy a demokrácia nem eldöntendő kérdés. Ezt tanulni kell(ett volna), de megragadtunk a háromszínű fogkrém problematikáján. Na persze a jó öreg kádárkorban ez pontosan elég volt. A Gabi fogkrém ugyan egyszínű volt, azon is lehetett agyalni, annyi különbséggel, hogy aki hamarabb rájött, hogy hátulról töltik fel, az a továbbiakban feladat nélkül kussolt. "

kard.blog.hu/2013/07/30/a_nemletezo_demokracia

Outisz jót írt.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: nem azt mondtam hogy bejön, de hogy nem iszik az nálam előny pont
@szgy:

Ha a jobber haverom élőszóban hülyeségeket kezd beszélni, a barátság kedvéért elterelem a szót másra.
@Mariann19:

nesztek itt van nektek csajok!!

http://www.osszesrecept.hu/k/mallorcai-nyúl-—-spanyolország-recept.html
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: fINOMAN SZÓLVA: lófaszt STOPPOLOM SZARRÁ.

Mivel általában van 15-20 máspdperc egy képre, emiatt a függőleges-vizszintes állapotot kicsit be kell lőni. Persze az elfogyasztott sörmennyiség sem működik célzóvízként. Aztán többnyire VISSZA KELL VENNI!!!! a szindinamikából, mert túl jók az objektívek. Ha kell akkor vágok rajta, mondjuk egy félproli a balszélen elég szarul mutat. Egy egészről már nem is szólok. Ezután a képméreteket egységesítem, hogy a keret ne összevissza álljon. Az igényesebbeknél , na jó, egy kis hordóeffektus korrekció, de zet imkább mellőzöm, majd a legvégső egy rendesebb fájlméretcsökkentés, mondjuk a 4 Mb-s eredetiből lesz egy kb 1,5 Mb-s. Ha a Picasára tesezem akkot végül a képméretet lecsökkentem 1600 pielesre, hogy a teféle hiénák ne tudják órjásplagátnak elhasználni:-) Ez képenlént kb. 10 perc. Ennyi.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: "tök felesleges neked ilyeneket olvasnod, még mindig nem esik le, miről is szól ez!"

tényleg, igaz. egy ideje nem követem az eseményeket - elég jelentős részben a blog.hu hatására. van elég f*szság anélkül is hogy ezeket olvasgassam. sajnos valami hír miatt véletlenül az indexre keveredtem, onnan meg ide. de ennyi elég is volt bőven, biztos nem jövök ide magamtól jó ideig.

gondolom valaki még biztos írni fogja hogy mennyire sajnálja és hogy mekkora veszteség :-)
@szgy: kár, pedig biztos megbarátkoztál volna velünk:((
hüp
@Mariann19: Neked folytatva a választ. Valamelyik program (valszeg a winfos7 eltünteti a kép készítési idejét, rejtve ugyan az exif állományban megbogarászható, emiatt, ha több gépet használok, kénytelen vagyok a könyvtárstruktúrát gépenként kialakítani, ami eléggé macerás, mert megszakítja az időfolyamot, így eléggé nehéz geazonosítani a helyszíneket. Tehát emiatt is van egy kicsi gond.
@Penivaldes:
Sörözés, csajozás, Piktor anyjának a szidása egy derűs délutánon!
Áááá, nem is sejti mikről marad le! :D
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
"mert megszakítja az időfolyamot"... :DDD
Váááááááááááááááá!
Időtörés lesz belőle! Most mi lesz, aggódom...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: nézd mi hívtuk, nem jött, nincs sértődés, nem ette meg a fene:)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: meghát... töki, ha van 8 napod és 9 városod, 3 gépet használtok, ne tudd meg mekkora kraval van a végén a fejedben...
@Penivaldes:
Egy jó francia, egy csinos csajjal... Hmmmm... :D
@Penivaldes:
Zokogni fogunk, a véleménye hiánya okán... :(((
@Penivaldes: "kár, pedig biztos megbarátkoztál volna velünk:(("

néhányszor nekifutottam, de sajnos(?) nekem sok az ami az index blogokon általában megy. nem az hogy az ellenzék fikázza a kormányt, hanem az egresszív, káromkodós, csípőből anyázós, kocsmai szöveg. nem azért hogy álszentkedjek vagy önkéntes mérvadó legyek, egyszerűen ez nekem nem jön be. néha mókás, hosszútávon inkább fárasztó, undorító, igénytelen. igen alacsonyan kell lenni ahhoz hogy valakinek ez az épülésére szolgáljon.

azért kár, mert így kiesik az a néhány néha kivétel is amikor civilizált beszélgetés folyik. nekem nincs időm, energiám arra hogy a hülyeségen átverekedjem magam, főleg hogy nem látom semmi célját vagy értelmét. na mindegy, további jó szórakozást.
@bella _ciao: Megnéztem!!!!
Hogyan is gondolod, hogy nem nézek meg olyat, ami nyulacskákról szól.
Elég hosszú előadás volt.
@szgy:
Mi is így vagyunk VELED! Na pá! :)
@gazoló: "Nehéz életed lehet kedves Mariann!
Ellenkezőleg, csupa napfény és derű.
Nekem minden hétvége a Függetlenség Napja a meccsek okán.
Nem jó, ha a cellatársak folyton együtt vannak.
Éljen a személyi autonómia!
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Olyan sokat most sem értek belőle, lényeg , hogy a végeredmény nagyon klassz, és érzem, hogy heroikus amit értünk teszel.
Majd még kérdezek, ha megengeded, cserébe tartok neked egy kisebb tájékoztatót az adóharmonizáció kérdéseiről.
Máris várom az elutasítást. Ha-ha-ha!
@tristen2005:
"És kaptál már piros lapot."
Van egy márványalapon nyugvó sípja, amit valami féle elismerésként kapott.
Ha valamivel el akar marasztalni, azt adom a kezébe, mondván, egy kurta sípszó rövidebb, mint egy maratoni hegyi beszéd.
Ilyenkor elröhögjük magunkat, és az élet újra szép.
@szgy:

"azért kár, mert így kiesik az a néhány néha kivétel is amikor civilizált beszélgetés folyik."

itt mindig civilizált beszélgetés folyik. az előfordul, hogy néhány kevésbé civilizált esetleg affektálós alak beesik ide, ilyenkor bizony elszabadulhat a pokol, nem vitás, szóval itt teljesen szépirodalmi mederben folynak a dolgok (még a szar is) de ezen felül magam is tanúsítom, mint ahogy itt akárki más is megmondhatja, volt már többször olyan egymást követő két nap is, amikor egy lófaszt, vagy p[(s)í(p)]csát le nem írtam, és nem is mondtam, sőt még csak nem is gondoltam, bár az igazat megvallva akkor nem is kommenteltem, annyira el voltam foglalva Mással.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Most jöttem vissza, kimaradtam valamiből.
Ki az a szgy.
Csak nem a Szöllősi Gyuri?
@Mariann19: Fenéket utasítok el. Mindenki azt teszi az itteni asztalra, amihez ért, vagy érteni vél. Ettől vagyunk nem egyenzombik. A stíl... azmeg olyan, amilyen, de szépelgő kimért, megfaeagott mondatokkal operálva odalenne a blog életszaga és spontaneitása. (ez utóbbi részben szgy kukacnak szól.
@szgy:

"ez direkt lett ilyen gyengeelméjű stílusban írva? visszafejlődik aki elolvassa. "

Tipikus gyerekes gondolkodású troll vagy. Bejössz, idetojsz a szoba közepére, azután reklamálsz hogy nem beszélgetnek veled kulturáltan.
@Husz_János_Puszita:
Ebből is látszik, hogy milyen dögök vagytok... :D

@Mariann19:
szgy? Ki nem sz....le gyurikát?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Jól fizethet az agitprop osztály, egyetlen árva trollal kell beérnünk. Elmentek nyaralni.
@szgy: @jaegtoer:

önző módon csak magamat említettem, holott -tanú rá minden bit és minden byte és minden server- a törzsvendégek, -a galériatulajdonosról nem is szólva- olyan ritkán ragadtatják el -kellő ok nélkül- magukat, hogy abból nemigen lehetne az IMF hitelt visszafizetni.
amúgy meg a szókészlet változatosságára kifejezetten figyelnek, s ha valamely kivételesen nyomós okból mégiscsak szükséges az érzelmi állapot plasztikus megjelenítése alfabetikus formában -nagy eskü alatt- tanúsítom, hogy sosem kaptam még rajta senkit, hogy szóismétlést követett volna el, bármilyen körkörösen körbeszőtt, többszörösen összetett, alá és fölérendelő mondatrészekben bővelkedő időjáráselemeket, családfákat és veteményeket is hordozó gömbmondatok szövevényét is osztotta meg e szalon arisztokratákat is megszégyenítő úri közönségével.
Olyan izék vagytok... idetéved egy fából faragott kulturlény, ami lássuk be egyre ritkább esemény a környéken, oszt tik meg kifikázzátok, leugatjátok, elüldözitek... most meg visszaosont
egyéni képviselői inditványt fabrikálni. Holnapra szívni fogtok istenadták:-)
@Husz_János_Puszita: "Tipikus gyerekes gondolkodású troll vagy. Bejössz, idetojsz a szoba közepére, azután reklamálsz hogy nem beszélgetnek veled kulturáltan."

éppen csak azt akartam megtudni hogy ennek a nyelvezetnek van-e valami célja, háttere vagy csak valami öncélú izé. a felétől már nehezemre esett kihámozni a lényeget a sok töltelék szövegből.
a visszafejlődős megjegyzés talán túlzás volt, akkor éppen úgy éreztem hogy a végére érve mintha leépültem volna - erre is le lehet csapni :-)

sok olyan cikket láttam már amit az növelt háromszorosára hogy minden lehetséges helyre beszúrtak egy poénosnak gondolt szólást, közmondást, cifra jelzőt, aztán végül nem látszott a fától az erdő.
@szgy: hát gyvan ez már csak félművelt unintelligens barom körökben. Pedig mennyibel egyszerűbb lenne az élet, ha Julcsinak csak annyit kéne mondani: Gyüszösz basznyi? .-)
@szgy:

Fabius öncélú izéket szok írni maga és a mi szórakoztatásunkra.
@szgy:

"a visszafejlődős megjegyzés talán túlzás volt, akkor éppen úgy éreztem hogy a végére érve mintha leépültem volna - erre is le lehet csapni :-)"

dehogy csapunk, dehogy csapunk, örülünk hogy itt vagyunk, felépülésed egyetlen vágyunk és vigaszunk.
A problémát csak az a dolog képezi, hogy a gyüszk-kel válaszoló Julis viszont már nemiskell...ez van.
@szgy:

"sok olyan cikket láttam már amit az növelt háromszorosára hogy minden lehetséges helyre beszúrtak egy poénosnak gondolt szólást, közmondást, cifra jelzőt, aztán végül nem látszott a fától az erdő."

Pont mint az élet erdeje, kinek snassz, lexikon legyen az öröme.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Egészen meglepődtem, hogy a szokott férfias, markáns stílusodat felváltottad ilyen filozófikus elmélkedésre.
Azért gondolhatnál arra is, hogy itt most nem a szokott vájtfülűek vannak jelen, hanem betévednek egyszerű lelkek, és gőzük nincs, hogy miről beszélgetünk.
@jaegtoer:

"Pont mint az élet erdeje, kinek snassz, lexikon legyen az öröme."

Azért a kettő között van még pár grádics:)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: @Husz_János_Puszita:

szégyejjétek magatokat, itt igyekcek megmenteni egy lelket, oszt tik még aggyátok alá a lút, micsoda egy népség vagytok tik?! jókinézekveletek, asztadurva!:D
jó estét!:)

ha már Tiborc napirenden volt ki emlékszik arra, hogy miből fordította szó szerint Katona, mert ilyen kritika magyarul különben nem jelenhetett volna meg írásban.
a másik amit a cenzor miatt változtatott meg az író az eredeti témában otto szerepe volt. igen ám de a csábító az érsek volt ami szintén nem jelenhetett meg írásban.

szóval, szerintetek mi változott itt...
hol jelenik meg az ami a valósághoz valamennyire is kapcsolódik?
Fabius mindenütt ott van, zajlik körülötte az élet. index.hu/belfold/2013/07/30/leguan_nyiregyhaza/
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: "szgy? ... ki nem sz...ja le Gyurikát?",
Tényleg. Ki nem?
Olyan lelkiző tipus, mondhatnánk, nyafi.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

te képalkotó:)
holnapi poszt egy különleges lakótorony terv lesz amit már építenek.
kíváncsi vagyok majd mit szólsz hozzá:)))
@Orica Középföldi:

hát nem. a lexikonban minden strukturáltan, tömören, átlátható szószedettel van rögzítve. nem kell alámerülni, csak kinyitni, kikeresni, elolvasni megérteni esetleg megjegyezni.

itt meg kavarog az élet. mondjuk 700 kommentet végig olvasni nem egyszerű.
@szgy:

Itt nincs kocsmai szöveg, baszd szájba, kultúremberek vagyunk. Hát az meg mi a büdös lófasz ott, kuglóf?
@jaegtoer:

:D bocs ha nem voltam elég kifinomúlt
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

"Olyan izék vagytok... idetéved egy fából faragott kulturlény"

hát, lehet hogy éppen nem a legjobb helyen csaptam le a hosszú idő alatt kikristályosodott rossz véleményemmel a zindex blogokról... kezdek jól szórakozni, jól veszitek a lapot.

"de szépelgő kimért, megfaeagott mondatokkal operálva odalenne a blog életszaga és spontaneitása."

talán félreérthető voltam, ezzel egyetértek. ne essünk át a másik oldalra. a k.rvaanyázás és a köcsög-bunkó szövegek nélkül is lehet civilizáltan beszélgetni, ami alatt nem a szépelgést, bájolgást, mesterkéltésget értem. régebben ez olyan mértékű volt általánosságban hogy nekem már elég volt. elég fárasztó rendszeresen belefutni olyanokba hogy próbálok valakivel beszélni valamiről, aztán a válaszok jellemzően kimerülnek az anyázásban meg valamilyen párt-bérencezésben.
@szgy: @Dr. Gy. Dr. Fűegér:

ugye, szgy? megmondtam itt:@jaegtoer:
ebben a saloon-ban alapos ok nélkül senki, de senki nem beszél alpári módon. tényleg hol van Alpár?
@Mariann19: nem tudom ki ez a szóban forgó Gyurika, de ne lelkizzétek le helyettem, én nem ő vagyok :-)
@szgy:

Mi nem a zindex blogok vagyunk, egyébként is megyünk menedékjogot kérni Indiába. Vagy Kanadába, vagy hova is?
Ahová a Csurka vitte a meggymagot ( Gizi néni szerint ).
Mert itt már nem bírálhatunk nemsokára.
@Husz_János_Puszita: "Mi nem a zindex blogok vagyunk,"

bocs, én onnan tévedtem ide.

"Ahová a Csurka vitte a meggymagot"

egyszer Torgyán intézett Braziliából cseresznyét.
@szgy:

" de ne lelkizzétek le helyettem, én nem ő vagyok :-)"

Nana! Azt majd itt a 2/3 eldönti:)
@jaegtoer: Nyilván Pár alatt. Felpárhoz képest az ellenkező irányba. A vasúti szárnyvonalat nem nyitották meg újra 2010-ben, de tervezik a négyes metró meghosszabbítását, hogy elérjen a település központjáig. Posta nem is volt soha, most már trafik sincs 20 kilométeres körzetben. A lakosság mintegy 100 fő, ebből 120 közmunkás, amit '14 tavaszáig 140 re növelnek, a rezsit ugyanennyivel csökkentik, bármi áron. Ennyit kell tudni Alpárról.
@szgy:

Ne zavard össze Gizi nénit kérlek, ő így látja a világot. És szavaz. :D
@Husz_János_Puszita:

Én Kanadába megyek. Majd kiülök Kertész Ákossal valami kocsmateraszra, és jól lefikázzuk a magyarokat. De szép is lesz. Meg van ott valami ismerősöm is.
@szgy:

"a k.rvaanyázás és a köcsög-bunkó szövegek nélkül is lehet civilizáltan beszélgetni,"

Egyetértek!
csak szólj, mikor mire van szükséged!

páros napokon suna, páratlanokon farok a menű, de igény szerint fordítva is lehet, mindenki jegyezze meg a sajátját,
a szabadnapokon,ünnepnapokon a'la carte, prímszámos napokon sütemény és gyümölcs is jár, de azt Peninek kell adni, valamilyen hagyomány alapján őt többen is szolgálják, amúgy Kirké a polgári neve
@shinichi:

értem. még stadion sincs?!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Oké, de aztán meghívót küldeni nekünk! Üdvözlöm a Mohácsit és az Ákost.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

"itt nincs kocsmai szöveg, b...."

még most is fel-felvonyítok ettől laza invitálástól:DDD
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Evvel sírbaistetted a ratatouille pusztító kollégát.
Degenyóóóó!-:DDD
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
"Hát az meg mi a büdös lófasz ott, kuglóf? "

Ne csináld, légyszi, majdnem beleköptem a söröcskémet a klaviba... Száz éve nem hallottam ezt a viccet...
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Marha!!-:)))
Kösz a ronda képeket, az alant levő tavacska kiszáradt a nagymelegbe? Az El Tajo mini szurdok kapitális látvány, sok képen láttam mán és a Puente Nuevo nem semmi, állítmányozom. Persze majd ha alany leszek, aki arrafelé láttya is igyenesbe. De van ott egy arab bridzs is, ha jól tudom. Namindegy, majd megnézem.
Gracias!
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

- Mondd kéhlek, kedves Ahisztid, te vehed a fahkadat?
- Nem... Pedig megéhdemelné...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Gyilkos!!!-:)))
Ez végszónak... ütős vót!
@Knósszosz: Nos, nem két, hanem 3 híd van. Kettőt említettél, az arab egészen kicsike, és van még egy római kori is, nagyjából az arabtól 100 méterre. Ezen lehet életvitelszerűen visszacaplatni sok-sok lépcsőn a városba. A tó megvan, talán vmelyik képen látszik is.

Na inkább megmutatom:

Az arab híd és a pocsonya:

lh5.googleusercontent.com/-Z14ry5Ade6Y/Ue773xNPH4I/AAAAAAAAkAs/nEaAYN7OXvc/s800/_DSC4824.JPG

a római híd:
lh3.googleusercontent.com/-SYU7GyWQbjg/Ue777wOBFMI/AAAAAAAAkBU/ShrfdVe3mtM/s800/_DSC4829.JPG

és a Punte Nuevo:
lh4.googleusercontent.com/-TtyAwTdUw7I/UfV4Yj98q2I/AAAAAAAAkdw/D1v5CzTRglk/s800/DSC02194.JPG

nnnya... és jócak
@jaegtoer: "önző módon csak magamat említettem..." basszus ezt a mondatot tuti, hogy nem tudnád még egyszer igy leírni...szgy-nek
az új posztnál szerverhibát jelez. fabius ügyködik valamit?
látom, hogy mások kommentelnek. nekem ezt írja ki:

Lehetséges, hogy karbantartás miatt nem működik, vagy helytelenül van konfigurálva.
Hibakód: 500

segítsetek már!
@KÁTÉó53éúétr6:

Így valószínű, hogy nem. de nézd el nekem azt, hogy elkapkodtam, egy kicsivel több időm lenne, bizony mondom, sokkal részletesebb, s egyben átfogóbb és szemléletesebb hsz-t sikerülne összehoznom... de ez az örökös kapkodás!?:)
@bella _ciao: Nálam is szerverhibát írt ki, kb. fél óráig.
Grat Fabiusnak, megint ütős témát talált és hát a kép sem utolsó.

Ha ezt kiegészítem azzal, hogy a Szatmáriak sem alszanak, akkor talán társadalmi megalapozottságot is adunk a posztnak! :))))
És mit láthat a figyelmes olvasó?

FIDESZES FENYEGETŐZIK. Mekkora a meglepetés?

www.hir24.hu/belfold/2013/08/01/hirdetesben-keresnek-tisztesseges-politikust-a-fideszes-helyere/

www.origo.hu/itthon/20130801-busz-oldalara-ragasztott-oriasmatrican-keresik-fehergyarmat-uj-polgarmesteret.html#comments
Fabius!

Te és összes kommentelőd nem a nép oldalán álltok.

A Megyei ÚÚÚÚtügyibiztos úr sajtótájékoztatót tartott 2013. 08. 14-én. (Na hol? Tarpán)

Ami különösen megragadott: az útügyi biztos úr a zemberek oldalán áll.

Ha ezt fontosnak látta kiemelni, akkor egyértelműen MI nem az emberek oldalán állunk.

somradio 2013. 08. 15. 11 órai hírek.
@Tűzfal:

tévecc. MI az út szélén állunk. az útról nézve. eminnen meg a szakadék szélén.
ezek a bisztosok lehet hogy lökdösődni akarnak, (mert!) senkit nem hagynak az út szélén:D
süti beállítások módosítása