Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: index.hu/belfold/2024/03/29/magyar-peter-varga-judit-bayer-zsolt-valas-interju-balhe/ "És ugyanol... (2024.03.29. 14:36) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.07.30. 01:46 Fabius

Indul a Zsiga modell - melyik képviselő házáig érjen új aszfalt?

Címkék: kampány útfelújítás Fidesz miniszteri biztosok

Pártunk és kormányunk a döglesztő uborkaszezonban szépen sunyiban előkészíti a legújabb kampányelemet: kérj magadnak útfelújítást. Nem vicc, tényleg, a Hivatalos Értesítő 35. számában jelent meg Laciné 27/2013. (VII. 19.) NFM utasítása, hogyaszongya:

A központi államigazgatási szervekről, valamint a Kormány tagjai és az államtitkárok jogállásáról szóló 2010. évi XLIII. törvény 38. § (2) bekezdés b) pontja alapján a közutak műszaki állapotának javítására és fejlesztésére irányuló koordinátori feladatok ellátására 2013. június 15. napjától 2013. december 14. napjáig az alábbi személyeket miniszteri biztossá (a továbbiakban: megyei útügyi biztos) nevezem ki: - itt következik a 19 kinevezett miniszteri biztos neve, erről később - majd:

A megyei útügyi biztos összegyűjti és koordinálja a települések és a lakosság részéről felmerülő igényeket a közutak műszaki állapotának javításával kapcsolatosan, és azokat továbbítja az illetékes közútkezelő (területi) vezetője felé. A koordinációs munka során javaslatot tesz az egyes feladatok prioritására vonatkozóan, amelyeket a közútkezelő a munkaterv összeállítása során – a rendelkezésre álló forrásokra tekintettel – figyelembe vesz

Teccikéteni? Kívánságműsor lesz, kedveslakosság, kit szeressen pártapuci illetve a helyi samesz annyira, hogy megdobja egy útfelújítással, ezzel is bizonyságot téve: nem kell a friss aszfaltozáshoz zsigamarcinak lenni. Legalábbis elvben, mert ugye trafikországban meglepődnénk, ha valahogy, véletlenül, minden szentekre megesküdve mégis csak a képviselők és kilistázott hűbéreseik házáig érne a felújítás, és oppardon, elfogyna a keret? 

Ha a kinevezettek névsorára nézünk azért eszünkbe juthat egy és más. Baranyában a Gery Greyhound által választási csalással leleplezett Csizi Péter, Veszprémben a gyereke diplomaügyével elhíresült Lasztovicza Jenő, Tolnában az az állampolgárságot szerzettek adatairól szóló jogszabály mismásolós módosítójával ismertté vált Potápi Árpád, Győr-Moson-Sopronban a kónyi időközi választás kapcsán zsarolásban való részvételbe keveredett Gyopáros Alpár, Hajdú-Biharban a képviselő asszonyok réme, a Fidesz kőbunkója, Tasó László, Szabolcsban pedig a Fidesz álláshalmozó gumiembere, az ittasan balesetező Tilki Attila tömködheti aszfalttal rondán kikátyúsodott renoméját. 

tilki attila.jpg

Derék jómunkásemberek ezek, de télleg. Én például szó nélkül elhiszem, hogy Tilki Attila a tizenvalahány közfeladata és számtalan társadalmi funkciója mellett még az útügyi biztossággal is simán megbirkózik. Fehérgyarmaton se föld, se víz, se tűz nincs Tilki ellenőrzése nélkül, most pont az aszfalt legyen kivétel? Hogy nézne ki egy nem teljesen kerek kiskirályság a választások előtt, he? Na ugye. 

Ügyesen ki lett ez találva. Ugyan Lajosék nemrég húztak be egy 30 milliárdos útépítést, de azért csak jobb nem a vakvéletlenre bízni a jövőt. Mit lehet tudni, ugye, ha a Bajnai Gárda az utolsó emberig elmegy szavazni és a nertagok meg beragadnak a Nemzeti Blázoldák előtt mesterségesen kialakult sorba, akkor még meglepetés is lehet. Biztosra kell menni, mert ahogy a félázsiai dakota bölcsesség tartja: az asszony nem ember, a sör nem alkohol, az oligarcha nem játék!!

590 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr805433013

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.07.30. 10:52:05

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@szgy:

Egyébként ki a faszom akar veled élőszóban beszélgetni? Nem vagyok én trafikos, hogy dolgom legyen a hasonszőrűek szóvaltartása.

Amúgy meg rohadt konstruktívan hosszászóltál a témához, a releváns, témába vágó véleményeden szájtátva ámulunk.
@magándemokrata: sajnos.
szerintem 100 év múlva is aktuálisak lesznek Máraival együtt......
@vitéz Thapóccay néma bárány: ez a szgy a szarügy rövidítése lehet.
nem, nem ezzel volt a sound-on, a csávónak akkor közgépes gyűlése volt, nem ért rá.
@szgy:
Nem, dehogy... Ebből is látszik, tök felesleges neked ilyeneket olvasnod, még mindig nem esik le, miről is szól ez!
Iszol te rendesen?
Fabius pl. nem, ez lehet a gond vele!
@bella _ciao:

Sebaj, végül is most olvasom ők nem egy klasszkus pár, szóval belefér mással faszdörgőlőset nyomni fesztivál vipben.

Az volt már, hogy szegény Sára hugival mennyire kibasztak? Most szeptemberig növeszthet magának minimum olyan segget, mint a Pippa Midletoné, ha le akarják pipálni a királyi esküvőt.
@Penivaldes:
Bakker... Bejön a csávó neked?
Van egy ízlésed cicuka! :O
@vitéz Thapóccay néma bárány:

"Egyébként ki a faszom akar veled élőszóban beszélgetni? Nem vagyok én trafikos, hogy dolgom legyen a hasonszőrűek szóvaltartása."

nem arról beszéltem hogy veled akarok beszélni, de ilyen paraszt stílusban tuti biztos lehetsz benne hogy nem. csak úgy általában gondoltam hogy nem jó dolog olyan "nyelven" beszélni ami nem illik bele semmilyen civilizált formába. kocsmában oké, de ott meg ki nem sz*rja le.

"Amúgy meg rohadt konstruktívan hosszászóltál a témához, a releváns, témába vágó véleményeden szájtátva ámulunk."

ilyen poszthoz konstruktívan hozzászólni? ordít az egészről hogy egy patásgyűlölő fröcsögésgeneráló iromány.
@Mariann19:

és kaptál már piros lapot:)
"Nem akarom senkin elverni a port, közemberként én se agyaltam (akkoriban) azon, hogy jó-e a közvetlenül választott elnöki rendszer, vagy sem. Nem is kell. Legalábbis eddig azt hittem. Mert jöttek a pártok, és megmondták. Beköszöntött hát a többpárti-demokrácia hangzatos kora. Egyvalamire azonban senki nem figyelt: hogy a demokrácia nem eldöntendő kérdés. Ezt tanulni kell(ett volna), de megragadtunk a háromszínű fogkrém problematikáján. Na persze a jó öreg kádárkorban ez pontosan elég volt. A Gabi fogkrém ugyan egyszínű volt, azon is lehetett agyalni, annyi különbséggel, hogy aki hamarabb rájött, hogy hátulról töltik fel, az a továbbiakban feladat nélkül kussolt. "

kard.blog.hu/2013/07/30/a_nemletezo_demokracia

Outisz jót írt.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: nem azt mondtam hogy bejön, de hogy nem iszik az nálam előny pont
@szgy:

Ha a jobber haverom élőszóban hülyeségeket kezd beszélni, a barátság kedvéért elterelem a szót másra.
@Mariann19:

nesztek itt van nektek csajok!!

http://www.osszesrecept.hu/k/mallorcai-nyúl-—-spanyolország-recept.html
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: fINOMAN SZÓLVA: lófaszt STOPPOLOM SZARRÁ.

Mivel általában van 15-20 máspdperc egy képre, emiatt a függőleges-vizszintes állapotot kicsit be kell lőni. Persze az elfogyasztott sörmennyiség sem működik célzóvízként. Aztán többnyire VISSZA KELL VENNI!!!! a szindinamikából, mert túl jók az objektívek. Ha kell akkor vágok rajta, mondjuk egy félproli a balszélen elég szarul mutat. Egy egészről már nem is szólok. Ezután a képméreteket egységesítem, hogy a keret ne összevissza álljon. Az igényesebbeknél , na jó, egy kis hordóeffektus korrekció, de zet imkább mellőzöm, majd a legvégső egy rendesebb fájlméretcsökkentés, mondjuk a 4 Mb-s eredetiből lesz egy kb 1,5 Mb-s. Ha a Picasára tesezem akkot végül a képméretet lecsökkentem 1600 pielesre, hogy a teféle hiénák ne tudják órjásplagátnak elhasználni:-) Ez képenlént kb. 10 perc. Ennyi.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: "tök felesleges neked ilyeneket olvasnod, még mindig nem esik le, miről is szól ez!"

tényleg, igaz. egy ideje nem követem az eseményeket - elég jelentős részben a blog.hu hatására. van elég f*szság anélkül is hogy ezeket olvasgassam. sajnos valami hír miatt véletlenül az indexre keveredtem, onnan meg ide. de ennyi elég is volt bőven, biztos nem jövök ide magamtól jó ideig.

gondolom valaki még biztos írni fogja hogy mennyire sajnálja és hogy mekkora veszteség :-)
@szgy: kár, pedig biztos megbarátkoztál volna velünk:((
hüp
@Mariann19: Neked folytatva a választ. Valamelyik program (valszeg a winfos7 eltünteti a kép készítési idejét, rejtve ugyan az exif állományban megbogarászható, emiatt, ha több gépet használok, kénytelen vagyok a könyvtárstruktúrát gépenként kialakítani, ami eléggé macerás, mert megszakítja az időfolyamot, így eléggé nehéz geazonosítani a helyszíneket. Tehát emiatt is van egy kicsi gond.
@Penivaldes:
Sörözés, csajozás, Piktor anyjának a szidása egy derűs délutánon!
Áááá, nem is sejti mikről marad le! :D
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
"mert megszakítja az időfolyamot"... :DDD
Váááááááááááááááá!
Időtörés lesz belőle! Most mi lesz, aggódom...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: nézd mi hívtuk, nem jött, nincs sértődés, nem ette meg a fene:)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: meghát... töki, ha van 8 napod és 9 városod, 3 gépet használtok, ne tudd meg mekkora kraval van a végén a fejedben...
@Penivaldes:
Egy jó francia, egy csinos csajjal... Hmmmm... :D
@Penivaldes:
Zokogni fogunk, a véleménye hiánya okán... :(((
@Penivaldes: "kár, pedig biztos megbarátkoztál volna velünk:(("

néhányszor nekifutottam, de sajnos(?) nekem sok az ami az index blogokon általában megy. nem az hogy az ellenzék fikázza a kormányt, hanem az egresszív, káromkodós, csípőből anyázós, kocsmai szöveg. nem azért hogy álszentkedjek vagy önkéntes mérvadó legyek, egyszerűen ez nekem nem jön be. néha mókás, hosszútávon inkább fárasztó, undorító, igénytelen. igen alacsonyan kell lenni ahhoz hogy valakinek ez az épülésére szolgáljon.

azért kár, mert így kiesik az a néhány néha kivétel is amikor civilizált beszélgetés folyik. nekem nincs időm, energiám arra hogy a hülyeségen átverekedjem magam, főleg hogy nem látom semmi célját vagy értelmét. na mindegy, további jó szórakozást.
@bella _ciao: Megnéztem!!!!
Hogyan is gondolod, hogy nem nézek meg olyat, ami nyulacskákról szól.
Elég hosszú előadás volt.
@szgy:
Mi is így vagyunk VELED! Na pá! :)
@gazoló: "Nehéz életed lehet kedves Mariann!
Ellenkezőleg, csupa napfény és derű.
Nekem minden hétvége a Függetlenség Napja a meccsek okán.
Nem jó, ha a cellatársak folyton együtt vannak.
Éljen a személyi autonómia!
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Olyan sokat most sem értek belőle, lényeg , hogy a végeredmény nagyon klassz, és érzem, hogy heroikus amit értünk teszel.
Majd még kérdezek, ha megengeded, cserébe tartok neked egy kisebb tájékoztatót az adóharmonizáció kérdéseiről.
Máris várom az elutasítást. Ha-ha-ha!
@tristen2005:
"És kaptál már piros lapot."
Van egy márványalapon nyugvó sípja, amit valami féle elismerésként kapott.
Ha valamivel el akar marasztalni, azt adom a kezébe, mondván, egy kurta sípszó rövidebb, mint egy maratoni hegyi beszéd.
Ilyenkor elröhögjük magunkat, és az élet újra szép.
@szgy:

"azért kár, mert így kiesik az a néhány néha kivétel is amikor civilizált beszélgetés folyik."

itt mindig civilizált beszélgetés folyik. az előfordul, hogy néhány kevésbé civilizált esetleg affektálós alak beesik ide, ilyenkor bizony elszabadulhat a pokol, nem vitás, szóval itt teljesen szépirodalmi mederben folynak a dolgok (még a szar is) de ezen felül magam is tanúsítom, mint ahogy itt akárki más is megmondhatja, volt már többször olyan egymást követő két nap is, amikor egy lófaszt, vagy p[(s)í(p)]csát le nem írtam, és nem is mondtam, sőt még csak nem is gondoltam, bár az igazat megvallva akkor nem is kommenteltem, annyira el voltam foglalva Mással.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Most jöttem vissza, kimaradtam valamiből.
Ki az a szgy.
Csak nem a Szöllősi Gyuri?
@Mariann19: Fenéket utasítok el. Mindenki azt teszi az itteni asztalra, amihez ért, vagy érteni vél. Ettől vagyunk nem egyenzombik. A stíl... azmeg olyan, amilyen, de szépelgő kimért, megfaeagott mondatokkal operálva odalenne a blog életszaga és spontaneitása. (ez utóbbi részben szgy kukacnak szól.
@szgy:

"ez direkt lett ilyen gyengeelméjű stílusban írva? visszafejlődik aki elolvassa. "

Tipikus gyerekes gondolkodású troll vagy. Bejössz, idetojsz a szoba közepére, azután reklamálsz hogy nem beszélgetnek veled kulturáltan.
@Husz_János_Puszita:
Ebből is látszik, hogy milyen dögök vagytok... :D

@Mariann19:
szgy? Ki nem sz....le gyurikát?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Jól fizethet az agitprop osztály, egyetlen árva trollal kell beérnünk. Elmentek nyaralni.
@szgy: @jaegtoer:

önző módon csak magamat említettem, holott -tanú rá minden bit és minden byte és minden server- a törzsvendégek, -a galériatulajdonosról nem is szólva- olyan ritkán ragadtatják el -kellő ok nélkül- magukat, hogy abból nemigen lehetne az IMF hitelt visszafizetni.
amúgy meg a szókészlet változatosságára kifejezetten figyelnek, s ha valamely kivételesen nyomós okból mégiscsak szükséges az érzelmi állapot plasztikus megjelenítése alfabetikus formában -nagy eskü alatt- tanúsítom, hogy sosem kaptam még rajta senkit, hogy szóismétlést követett volna el, bármilyen körkörösen körbeszőtt, többszörösen összetett, alá és fölérendelő mondatrészekben bővelkedő időjáráselemeket, családfákat és veteményeket is hordozó gömbmondatok szövevényét is osztotta meg e szalon arisztokratákat is megszégyenítő úri közönségével.
Olyan izék vagytok... idetéved egy fából faragott kulturlény, ami lássuk be egyre ritkább esemény a környéken, oszt tik meg kifikázzátok, leugatjátok, elüldözitek... most meg visszaosont
egyéni képviselői inditványt fabrikálni. Holnapra szívni fogtok istenadták:-)
@Husz_János_Puszita: "Tipikus gyerekes gondolkodású troll vagy. Bejössz, idetojsz a szoba közepére, azután reklamálsz hogy nem beszélgetnek veled kulturáltan."

éppen csak azt akartam megtudni hogy ennek a nyelvezetnek van-e valami célja, háttere vagy csak valami öncélú izé. a felétől már nehezemre esett kihámozni a lényeget a sok töltelék szövegből.
a visszafejlődős megjegyzés talán túlzás volt, akkor éppen úgy éreztem hogy a végére érve mintha leépültem volna - erre is le lehet csapni :-)

sok olyan cikket láttam már amit az növelt háromszorosára hogy minden lehetséges helyre beszúrtak egy poénosnak gondolt szólást, közmondást, cifra jelzőt, aztán végül nem látszott a fától az erdő.
@szgy: hát gyvan ez már csak félművelt unintelligens barom körökben. Pedig mennyibel egyszerűbb lenne az élet, ha Julcsinak csak annyit kéne mondani: Gyüszösz basznyi? .-)
@szgy:

Fabius öncélú izéket szok írni maga és a mi szórakoztatásunkra.
@szgy:

"a visszafejlődős megjegyzés talán túlzás volt, akkor éppen úgy éreztem hogy a végére érve mintha leépültem volna - erre is le lehet csapni :-)"

dehogy csapunk, dehogy csapunk, örülünk hogy itt vagyunk, felépülésed egyetlen vágyunk és vigaszunk.
A problémát csak az a dolog képezi, hogy a gyüszk-kel válaszoló Julis viszont már nemiskell...ez van.
@szgy:

"sok olyan cikket láttam már amit az növelt háromszorosára hogy minden lehetséges helyre beszúrtak egy poénosnak gondolt szólást, közmondást, cifra jelzőt, aztán végül nem látszott a fától az erdő."

Pont mint az élet erdeje, kinek snassz, lexikon legyen az öröme.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Egészen meglepődtem, hogy a szokott férfias, markáns stílusodat felváltottad ilyen filozófikus elmélkedésre.
Azért gondolhatnál arra is, hogy itt most nem a szokott vájtfülűek vannak jelen, hanem betévednek egyszerű lelkek, és gőzük nincs, hogy miről beszélgetünk.
@jaegtoer:

"Pont mint az élet erdeje, kinek snassz, lexikon legyen az öröme."

Azért a kettő között van még pár grádics:)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: @Husz_János_Puszita:

szégyejjétek magatokat, itt igyekcek megmenteni egy lelket, oszt tik még aggyátok alá a lút, micsoda egy népség vagytok tik?! jókinézekveletek, asztadurva!:D
jó estét!:)

ha már Tiborc napirenden volt ki emlékszik arra, hogy miből fordította szó szerint Katona, mert ilyen kritika magyarul különben nem jelenhetett volna meg írásban.
a másik amit a cenzor miatt változtatott meg az író az eredeti témában otto szerepe volt. igen ám de a csábító az érsek volt ami szintén nem jelenhetett meg írásban.

szóval, szerintetek mi változott itt...
hol jelenik meg az ami a valósághoz valamennyire is kapcsolódik?
Fabius mindenütt ott van, zajlik körülötte az élet. index.hu/belfold/2013/07/30/leguan_nyiregyhaza/
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: "szgy? ... ki nem sz...ja le Gyurikát?",
Tényleg. Ki nem?
Olyan lelkiző tipus, mondhatnánk, nyafi.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

te képalkotó:)
holnapi poszt egy különleges lakótorony terv lesz amit már építenek.
kíváncsi vagyok majd mit szólsz hozzá:)))
@Orica Középföldi:

hát nem. a lexikonban minden strukturáltan, tömören, átlátható szószedettel van rögzítve. nem kell alámerülni, csak kinyitni, kikeresni, elolvasni megérteni esetleg megjegyezni.

itt meg kavarog az élet. mondjuk 700 kommentet végig olvasni nem egyszerű.
@szgy:

Itt nincs kocsmai szöveg, baszd szájba, kultúremberek vagyunk. Hát az meg mi a büdös lófasz ott, kuglóf?
@jaegtoer:

:D bocs ha nem voltam elég kifinomúlt
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

"Olyan izék vagytok... idetéved egy fából faragott kulturlény"

hát, lehet hogy éppen nem a legjobb helyen csaptam le a hosszú idő alatt kikristályosodott rossz véleményemmel a zindex blogokról... kezdek jól szórakozni, jól veszitek a lapot.

"de szépelgő kimért, megfaeagott mondatokkal operálva odalenne a blog életszaga és spontaneitása."

talán félreérthető voltam, ezzel egyetértek. ne essünk át a másik oldalra. a k.rvaanyázás és a köcsög-bunkó szövegek nélkül is lehet civilizáltan beszélgetni, ami alatt nem a szépelgést, bájolgást, mesterkéltésget értem. régebben ez olyan mértékű volt általánosságban hogy nekem már elég volt. elég fárasztó rendszeresen belefutni olyanokba hogy próbálok valakivel beszélni valamiről, aztán a válaszok jellemzően kimerülnek az anyázásban meg valamilyen párt-bérencezésben.
@szgy: @Dr. Gy. Dr. Fűegér:

ugye, szgy? megmondtam itt:@jaegtoer:
ebben a saloon-ban alapos ok nélkül senki, de senki nem beszél alpári módon. tényleg hol van Alpár?
@Mariann19: nem tudom ki ez a szóban forgó Gyurika, de ne lelkizzétek le helyettem, én nem ő vagyok :-)
@szgy:

Mi nem a zindex blogok vagyunk, egyébként is megyünk menedékjogot kérni Indiába. Vagy Kanadába, vagy hova is?
Ahová a Csurka vitte a meggymagot ( Gizi néni szerint ).
Mert itt már nem bírálhatunk nemsokára.
@Husz_János_Puszita: "Mi nem a zindex blogok vagyunk,"

bocs, én onnan tévedtem ide.

"Ahová a Csurka vitte a meggymagot"

egyszer Torgyán intézett Braziliából cseresznyét.
@szgy:

" de ne lelkizzétek le helyettem, én nem ő vagyok :-)"

Nana! Azt majd itt a 2/3 eldönti:)
@jaegtoer: Nyilván Pár alatt. Felpárhoz képest az ellenkező irányba. A vasúti szárnyvonalat nem nyitották meg újra 2010-ben, de tervezik a négyes metró meghosszabbítását, hogy elérjen a település központjáig. Posta nem is volt soha, most már trafik sincs 20 kilométeres körzetben. A lakosság mintegy 100 fő, ebből 120 közmunkás, amit '14 tavaszáig 140 re növelnek, a rezsit ugyanennyivel csökkentik, bármi áron. Ennyit kell tudni Alpárról.
@szgy:

Ne zavard össze Gizi nénit kérlek, ő így látja a világot. És szavaz. :D
@Husz_János_Puszita:

Én Kanadába megyek. Majd kiülök Kertész Ákossal valami kocsmateraszra, és jól lefikázzuk a magyarokat. De szép is lesz. Meg van ott valami ismerősöm is.
@szgy:

"a k.rvaanyázás és a köcsög-bunkó szövegek nélkül is lehet civilizáltan beszélgetni,"

Egyetértek!
csak szólj, mikor mire van szükséged!

páros napokon suna, páratlanokon farok a menű, de igény szerint fordítva is lehet, mindenki jegyezze meg a sajátját,
a szabadnapokon,ünnepnapokon a'la carte, prímszámos napokon sütemény és gyümölcs is jár, de azt Peninek kell adni, valamilyen hagyomány alapján őt többen is szolgálják, amúgy Kirké a polgári neve
@shinichi:

értem. még stadion sincs?!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Oké, de aztán meghívót küldeni nekünk! Üdvözlöm a Mohácsit és az Ákost.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

"itt nincs kocsmai szöveg, b...."

még most is fel-felvonyítok ettől laza invitálástól:DDD
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Evvel sírbaistetted a ratatouille pusztító kollégát.
Degenyóóóó!-:DDD
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
"Hát az meg mi a büdös lófasz ott, kuglóf? "

Ne csináld, légyszi, majdnem beleköptem a söröcskémet a klaviba... Száz éve nem hallottam ezt a viccet...
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Marha!!-:)))
Kösz a ronda képeket, az alant levő tavacska kiszáradt a nagymelegbe? Az El Tajo mini szurdok kapitális látvány, sok képen láttam mán és a Puente Nuevo nem semmi, állítmányozom. Persze majd ha alany leszek, aki arrafelé láttya is igyenesbe. De van ott egy arab bridzs is, ha jól tudom. Namindegy, majd megnézem.
Gracias!
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

- Mondd kéhlek, kedves Ahisztid, te vehed a fahkadat?
- Nem... Pedig megéhdemelné...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Gyilkos!!!-:)))
Ez végszónak... ütős vót!
@Knósszosz: Nos, nem két, hanem 3 híd van. Kettőt említettél, az arab egészen kicsike, és van még egy római kori is, nagyjából az arabtól 100 méterre. Ezen lehet életvitelszerűen visszacaplatni sok-sok lépcsőn a városba. A tó megvan, talán vmelyik képen látszik is.

Na inkább megmutatom:

Az arab híd és a pocsonya:

lh5.googleusercontent.com/-Z14ry5Ade6Y/Ue773xNPH4I/AAAAAAAAkAs/nEaAYN7OXvc/s800/_DSC4824.JPG

a római híd:
lh3.googleusercontent.com/-SYU7GyWQbjg/Ue777wOBFMI/AAAAAAAAkBU/ShrfdVe3mtM/s800/_DSC4829.JPG

és a Punte Nuevo:
lh4.googleusercontent.com/-TtyAwTdUw7I/UfV4Yj98q2I/AAAAAAAAkdw/D1v5CzTRglk/s800/DSC02194.JPG

nnnya... és jócak
@jaegtoer: "önző módon csak magamat említettem..." basszus ezt a mondatot tuti, hogy nem tudnád még egyszer igy leírni...szgy-nek
az új posztnál szerverhibát jelez. fabius ügyködik valamit?
látom, hogy mások kommentelnek. nekem ezt írja ki:

Lehetséges, hogy karbantartás miatt nem működik, vagy helytelenül van konfigurálva.
Hibakód: 500

segítsetek már!
@KÁTÉó53éúétr6:

Így valószínű, hogy nem. de nézd el nekem azt, hogy elkapkodtam, egy kicsivel több időm lenne, bizony mondom, sokkal részletesebb, s egyben átfogóbb és szemléletesebb hsz-t sikerülne összehoznom... de ez az örökös kapkodás!?:)
@bella _ciao: Nálam is szerverhibát írt ki, kb. fél óráig.
Grat Fabiusnak, megint ütős témát talált és hát a kép sem utolsó.

Ha ezt kiegészítem azzal, hogy a Szatmáriak sem alszanak, akkor talán társadalmi megalapozottságot is adunk a posztnak! :))))
És mit láthat a figyelmes olvasó?

FIDESZES FENYEGETŐZIK. Mekkora a meglepetés?

www.hir24.hu/belfold/2013/08/01/hirdetesben-keresnek-tisztesseges-politikust-a-fideszes-helyere/

www.origo.hu/itthon/20130801-busz-oldalara-ragasztott-oriasmatrican-keresik-fehergyarmat-uj-polgarmesteret.html#comments
Fabius!

Te és összes kommentelőd nem a nép oldalán álltok.

A Megyei ÚÚÚÚtügyibiztos úr sajtótájékoztatót tartott 2013. 08. 14-én. (Na hol? Tarpán)

Ami különösen megragadott: az útügyi biztos úr a zemberek oldalán áll.

Ha ezt fontosnak látta kiemelni, akkor egyértelműen MI nem az emberek oldalán állunk.

somradio 2013. 08. 15. 11 órai hírek.
@Tűzfal:

tévecc. MI az út szélén állunk. az útról nézve. eminnen meg a szakadék szélén.
ezek a bisztosok lehet hogy lökdösődni akarnak, (mert!) senkit nem hagynak az út szélén:D
süti beállítások módosítása