Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: @pollutio: A társasház tetejére ha ráveszed a népet, hogy építsetek medencét és csak ti járhassato... (2024.05.15. 12:00) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • s: Tie a yellow ribbon 'round the ole oak tree www.youtube.com/watch?v=7-RlLFxgCkk (2024.05.13. 23:00) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.07.01. 03:17 Fabius

Érpatakról a buzifesztre

Címkék: közmunka érpatak buzifeszt orosz mihály

Orosz Mihály Zoltánról, az érpataki Rambóról azt eddig is tudtuk, hogy gyakorló elmebeteg. De én azért csak rácsodálkoztam a videóra, amin mongol traszvesztitának öltözve kiokosítja a 8-10 éves gyerekeket, hogy vagy ez, vagy el lehet húzni a picsába buzifesztezni. 

érpatak.gif

Azt talán hagyjuk is mekkora szerencséje ennek az egybitesnek, hogy mindez nem az én gyerekeim osztályában zajlott, mert akkor most arról szólnának a hírek, hogy nemzetközi orvoscsoport az érpataki kőtörők buzgalmával egy hete próbálja paintezett szikével kioperálni Orosz seggéből a negyvenötös túrabakancsomat. Mert nála a mongol traszvesztitának öltözve pofázás hagyomány, nálunk meg a gyerekeinket ostoba faszsággal traktálók halálfaszára elküldése az, de ahány ház annyi szokás. 

Sokkal érdekesebb a szemlélet, hogy a kis világában vagy Orosz hívő leszel vagy liberálisbuzi. Más opció nincs, a szimplán és unalmasan normális nem szerepel a választékban. 

Érdekes kis világ az övé: amikor orvoshoz mész tiszteld a hagyományokat, de ha rendőrhöz fordulsz akkor egyenesen kötelességed a magyar hagyományokat szeretni. Szeretném érteni mire gondolhat vajon, de mire odáig jutok a gondolatmenetben, hogy az orvoshoz fordulás hagyománya nála szemmel láthatóan kimerült a jelképes trepanáció elvégeztetésében - csak megszaladhatott a kaparóvas és oda lett a homloklebeny - máris összezavar a következő mondatával, miszerint ez nem kötelező. Ne mondd, hogy neked ez magas, mint hithű alkesznak a 12 Malligand fokosra föltuningolt kumiszrecept: Úgy kötelességed a magyar hagyományokat szeretni, hogy az nem kötelező. Érted már? Még mindig nem? Nem baj. 

Mert, ha a nem kötelező kötelesség (WTF??) is terhes még mindig választhatod a buzifesztet és nem köll bonyolítani. 

Pech, hogy az érpatakiak azt nem választhatják, hogy egy jelmezes idióta ne traktálja marhaságokkal a gyerekeiket. Ne grasszáljon se deszantosnak se Batu kánnak öltözve, és ne várjon csodát a Szíriuszról. Esetleg nézzen ki embernek és viselkedjen is úgy. Igaz, utóbbi szemmel láthatóan túl nagy elvárás valakitől, aki szerint a közmunka = kőtörés és a munkavédelmi felszerelést elég ráfotosoppolni a képre. Elvégre aki a felpattanó követ nem bírja levenni homlokkal, az annyit is ér. Lehet velem van a baj, de ezt látva nekem bizony Gubinyi elvtárs, Pék elvtárs, Csomai, meg az átnevelőtábor jutott eszembe.

Mi lett volna ebből az Oroszból ha néhány évtizeddel hamarabb születik? Valszeg ma büszkén mutogatná a Matyi bácsitól kapott "éltanuló" érdemérmet. 

 

471 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr115385469

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Hol a dohány a Hegyvidéken? 2013.07.01. 13:50:40

Nem értem a balliberális ellenzék szűnni nem akaró ajvékolását trafik-ügyben. A Hegyvidéken ezen a téren is minden a legnagyobb rendben van. Az eredeti célkitűzéseknek megfelelően nálunk családok nyertek koncessziót, de rajtuk kívül nyert egy mozgásába...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vidám hajnalt?
Igen!! Vidám hajnalt!
... es aztan rajonnek a csakanyozok, hogy egy ilyen felig elrohadt fejet feltorni sokkal konyebb es veget is er ez a tundermese.

Hetek kerdese es megtudjuk ott kiloccsantva, mi a faszt hordoz egy ilyen klasszikus jobber a fejeben :)
A Pulitzer-emlékdíjas tényfeltáró újságíró emlékeztetett: miután korábban az atlatszo.hu-n “Egy Szálasi hívő polgármester ámokfutása” címmel cikksorozatot írt Oroszról, tudósítani akart a nyilvános, önkormányzati eseményként meghirdetett “Becsület Napi” – a németek és a magyar nyilasok 1945. eleji kitörésére emlékező – rendezvényről, melyre február 9-én Szöllősi Gábor helyi TASZ-aktivistával látogatott el. A település általános iskolájában állítása szerint mintegy harminc, a betiltott és illegális újhungarista félkatonai alakulat, a Magyar Nemzeti Arcvonal, valamint az Új Magyar Gárda szerelését viselő nem érpataki személy gyűlt össze, majd egy órás késéssel befutott a polgármester is. Az Érpatakon immár harmadszorra megtartott rendezvényen Orosz Mihály Zoltán katonai egyenruhára emlékeztető öltözetet és rohamsisakot viselt.
Részletek:
rosszabbik.com/2013/02/16/elmentek-otthonrol-a-jobbikos-politikus-teljesen-meghulyult/
a történelmi üzemszünet ideje alatt nézegesse archivumunkat! széles választék a buditól a gyakorló elmebetegig és vissza.
Mivel a kommentelők tegnap foglalkoztak olyan aprósággal, mint 1 millió kisbetétes 800 mrd-os megtakarításának nyílt és pofátlan államosítása, úgy látszik Fabius ezt már túltárgyaltnak tartja, hogy inkább egy kisebb falucska elmebeteg polgijának kórtörténetével foglalkozik helyette. Nem is lenne ezzel baj, ha ez egy orvosi blog lenne.
Egyébként meg MINDEN fideszes elmebeteg, a pár normálisabb most kezd kiválni belőlük (Ángyán, és az állatorvos úr) Csak néhánynak van még annyi esze, hogy nem öltözik be hozzá madárijesztőnek.
@kekex:
Az "államosításról" meg annyit, hogy e tekintetben hivatkozok egy autentikus nyilatkozatra: "Olyat a kommunisták csinálnak"
(gyengébbeknek: El Tolcsy a manyup lenyúlásról).
Ergó: ezek KOMCSIK! De még annál is rosszabbak, mert azok legalább a közösség érdekében nyúltak le mindent: ezek meg majd kiosztják a haveri körben. Azaz: feudálkomcsik.
Most sajnálom, hogy nincs időutazás. Visszaküldeném az általa oly szeretett korokba, és megnézném, hogy mit tenne Árpád vagy Horthy korában.
Ha azok a korok olyan jók lettek volna, még mindig ott élnénk. Magyarnak lenni sohasem a kirekesztésről szól számomra.
Ja, és egy kis adalék erről. most.444.hu/2013/06/30/erpatakon-retusaljak-a-munkavedelmi-felszerelest-a-kozmunkasra/
@kekex:
Nyugodtan nevezd fasisztáknak őket.Nem tévedsz.
Azért ezeknek a gyerekeknek is érdekes szüleik lehetnek. Ha tudták azért, ha meg nem azért.
@V-PORT: mindket korban agyonlottek vagy agynvertek volna. Az elmebetegek es a tullihegok minden civilizacioban zartosztalyon vagy eroszakos halallal vegzik. Ez az elet rendje: az ilyenek nem eletkepesek meg ebben a kornyezetben sem :>

@kekex: egy talpraesett bank semmi perc alatt el tudja intezni az ilyesmit. Ha a tsz hagyja magat, akkor a beteteseinek kell otthagyni a francba.

Ha nekem lenne modom donteni a szovetkezet ugyeit illetoen, pentekre mar 1 kurva filler nem lenne az orszagban es pajzson hordoznanak korbe a betetesek.
@Megdobbent:
Csakhogy ott vérzik a lófej az ágyukban: megvonják a (magyarországi) működési engedélyüket, ha nem paríroznak. De én is áttenném a székhelyemet mondjuk Szlovákiába, ha Tak.szöv lennék. Vagy kivenném a pénzem lóhalálában, ha lenne náluk betétem.
@V-PORT:
Hát persze, hogy "érdekes" szüleik vannak. Hiszen megválasztották!
Tisztázzuk: Orosz Mihály Zoltán azt mondta, el lehet menni. Gyurcsány óta tudjuk, hogy ez olyan dolog, amiért az embert gyűlölni kell. Segítenétek felfedni nekem a transzparensekkel, és árpádsávokkal díszített jobbikos csőcseléket, amint követeli Orosz Mihály Zoltán lemondását? Vagy az csak parancsra megy, mert a Jobbik funkcionális analfabétákból áll, és önálló gondolatuk nincsen?

Válaszoltam a kérdésemre, köszönöm. :D
@Megdobbent:
Egyébként még van EGY húzásuk: Rendkívüli közgyűlés és a Takarékbank végelszámolással történő megszüntetése. Ehhez (most még) megvan a szavazati arányuk. Ugyanis a Takarékbankon keresztül nyúlnák le a betéteiket. Csak szerintem ehhez nem elég tökösök. Pedig minden Tak.szöv vezető széke inog, de persze mind azt hiszi, hogy ő majd egyedül, egyénileg, valahogy kibekkeli. Jó magyar szokás szerint. Nem is tudom, miért van a szótárban az összefogás címszó, talán mert más nyelvben megvan a megfelelője.
Szemben a szolidaritással amelyet magyarul csak körül tudunk írni. Minden nép arra alkot szót, amit fontosnak tart (állítólag az ómagyarban több, mint 20 név volt a lószínekre) A szolidarítás tehát "nem fontos"
@nemecsek ernő áruló:
"MÉG" Amíg le nem zárják a határokat a környező Uniós országok.
@kekex:
Egyébként a világ legjobb üzlete: (nem egészen) 3 milliárdért 800 mrd. Mert Demjánt előre kitamponozták, ezért csak pofázik és nem cselekszik. Pedig a 3 kismalac is elmondhatná, hogy nem érdemes a farkas lábát beengedni.
ÉN nem aludnék nyugodtan, ha EZEK tőkeemeléssel részesedést szereznének nálam, mint nála a Gránitban. A tákolmány óta tudjuk, hogy a gránit "porlik, mint a szikla"
@kekex: egy nyelvet beszelunk. Ennyi ordenare atbaszas utan, ha ezeknek nincs egyetlen epeszu gondolatuk, amivel nemcsak a beteteseiknek, de maguknak is civilizalt orszagban tudnanak kiszamithato es prosperalo penzugyi biztonsagot nyujatni, nos akkor tokeletesen raszolgalnak arra, hogy

- Kirugjak oket a francba es nyalhatnak segget egy portasi allasert
- Minden kisbetetes azonnal es rohamszeruen kiveszi, kiutalja, kivasarolja (latszolag) a penzet

A bankszektorban orban sk. alairasaval csinalt magabol szart (annak, aki esetleg debil es nem jott ra addig), tehat egyik tsz. vezeto sem mondhatja majd egy het mulva, hogy "de hat en igazan azt hittem..."

Demjan meg egy hitetlenkedo belassult faszi, a helyeben nekem lenne 3 hatarozott tanacsadom, tehat mostanra egy filler erdekeltsegem sem lenne az orszagban ilyen kormany alatt.
@kekex: Ha a takarékokból nyomtalanul eltűnik a pénz, arra a piac, és a bankok nem reagálnak valahogy? Nem vezethet az bankpánikhoz? Vagy valami hasonlóhoz? Csak azért kérdem, mert egy ilyen esemény egyenes út az államcsődhöz, ami két hónappal a választások előtt mondjuk baromira nem jönne jól a Kedves Vezetőnek. Egyetlen ember sincs a környezetében, aki erre felhívná a figyelmét? Stabilan vezet, mostani kilátások szerint ha két fűszálat nem tesz keresztbe akkor is megvan a következő kétharmad. Miért kell neki a takszöv pénz? Miért kell így most Demjánnal is tesztelnie annak tűrőképességét, és hűségét?

Neked nem hiányzik a válasz?

Már a bukásra készül, és annyit rak el belőle svájci frankban saját célra, amennyit csak lehet, aztán utána a tűzözön, lelép az országból, ahogy korábban jósoltam?
Na igen:
hvg.hu/gazdasag/20130701_Megtamadtak_az_eutdij_informatikai_rends#rss
Nem pedig a határon belépő kamionosok próbáltak engedélyhez jutni egy nem erre méretezett, nem tesztelt rendszerben. Nem ám (az ángyom térde kalácsát nem!)
... de azt meg tovabbra sem ertem, hogy par szaz imbecillis, meghasonlott, frusztralt buzi hogy meri magat jobboldalnak nevezni?!

A vilagon mindenutt a jobboldal egy kemenyen financialis megfontolasokkal biro es legkevesbe erzelmi alapon politizalo, szigoruan logikus eszervek mellett felsorakozo nepseget jelent.

Ez a frusztralt homoszexualitas a meghasonlottsagbol erdeo duhhel egyutt szintisztan a kreten fasisztak jellemzoje, ami a XXI. szazadmar kb. annyira szalonkopes, mint orban egy fedett, padloval rendelkezo helyen.
@kekex: gondolod sajat magat ddosolta le par sql req-val? :>>>
Vegul is valaszthattak, valasztottak. Nekik ez a falu bolondja kellett. Ha meg meg senki nem kivanta a kapanyellel palyamodositasra birni, az szomoru.
profitline.hu/hircentrum/hir/291461/Eszrevette-hogy-rosszul-jar?-A-bankbetet-veszteseget-hozhat-rovid-tavon
(hosszú távon is, amikor beindítják az inflációt, hogy ezzel is "csökkentsék" az államadósság forintban fennálló részét)
@nemecsek ernő áruló:
Á, dehogy. MOST majd csak a haveri körnek kiosztott kétséges megtérülésű hitelek jönnek, ha azokat nem fizetik vissza, az majd csak a választások után derülne ki. És most hozták a törvényt, hogy a bankkonszolidációt a betétesek viselik. Ki van ez találva (az is hülye, aki egy petákot is otthagy!)
Es a remalom meg mindig tart, egesz jol mutat az osztrak matrica az auton, fent hagyom, mert emlekeztet a lenyegre, kulonosen a blog es a kommentek olvasasa kozben.
Már bocs, de egy alsó hangin is egy év óta diagnosztizálható
endresy.blogspot.com/2012/07/miniszterelnoki-tunetlicit.html
paranoid skizofrén alattvalójaként mi várható.
A folt megtalálta a zsákját.
@kekex: nekunk most jar le egy hitel torlesztese. Eredetileg a reszleteket lekotottuk volna a szamlan. Hat most inkabb felvesszuk, mert igy kevesebbet bukunk... thx varga elvtars. Szulinapomra malacperselyt kerek....:)
@Megdobbent: a jobboldal mindenutt homofob. Lsd franciakat mikor elfogadtak a meleghazassagot.Naluk ez a normalis hozzaallas. Alap.
@nemecsek ernő áruló: inkabb a lenyeg, hogy a kadari bankrendszerre terjunk at. Mnb, otp,ttakszov. Minek ide az a sok mocskos multi, mikor jo a hazai, es nagyon modellerteku a kozmunkasokkal vagy barkivel kovet toretni. Sok rohadt multi fuj.
@Megdobbent: ha jol olvastam a demjan bankja es a takszov nem jarrosszul. Gondolom ezert is csak a szavazas elotti nap tiltakozott. Mert mi van, ha meglatja a fenyt orban orban es ugrik a granit bank tokesitese?!
fidesmaflaálam...

komcsi náci feudál
@kekex: @Megdobbent:
egy le nem tesztelt rendszer élesben simán bedőlhet. pláne, ha 'országos', értsd a routeolások nem kiteszteltek (volt részem hasonlóban), az adatforgalom alá volt becsülve, stb.
megmondom őszintén, én nem hittem el, hogy elsején itt bármiféle indulás lesz...
@kekex: normálisabb fideszes? Ángyán? Miről beszélsz? Mert a sok hazaárulással felérő törvényből egyet nem szavazott meg?
Ugyanúgy kötelet érdemel, mint a többi narancsos elvtárs.
@kekex:
"úgy látszik Fabius ezt már túltárgyaltnak tartja, hogy inkább egy kisebb falucska elmebeteg polgijának kórtörténetével foglalkozik helyette. "

lehet, hogy a takszöv-sztorinak jár éppen utána, addig bedobta ezt, nemdebár?
@Secnir: éjjel 3-5 között technikai ok miatt állt a rencer...

akkor ingyen volt az útdíj :) toll free...
@Buga.Jakab:
technikai ok. igen. a bajnaista hálózati kártya nem volt hajlandó kommunikálni az orbánista switch-el.
@Secnir:
Szombat és vasárnap ezért melóztam ezerrel, mert nálunk is be kellett indítani azokat a cégeket, akik ezt kezelik. Úgy, hogy vasárnap este még nem tudták, mikor fog indulni pontosan (elmélet volt az éjfél) és nem voltak meg a belépési azonosítóik sem! :)
KOMOLY RENDSZER!!!
A saját ügyfélszolgálatosaik csak folyamatosan türelmet tudtak kérni.
@Yobbágy Fery:
Igazad lehet, max. talált magának egy pontot, amin ki tudott menekülni a hordából! Ugyan olyan gerinctelen, csak hallgatott az "idők szavára".
A poszthoz:
Ez az érpataki jelmezes bohóc valami komoly komplexussal küzdhet.
Langyi lehet? Hisz egyfolytában a buzikkal van elfoglalva... :) Meg olyan kis cukin tud kiöltözni, hogy akár a "melegmenetben" is vonulhatna... Kijár külföldre buzulni, idehaza meg marad a turulosch sámánidézés?

Azokról a gyakorló elmebetegekről nem is beszélve, akik isszák szavait és felvállalják ezt a balfaszt.
Hihetetlen egy ország vagyunk tényleg, hihetetlen primitív népekkel és ecceri balfaszokkal fűszerezve. De hát ezek szerint igény az van erre.
A földön az IQ állandó, a népesség folyton gyarapszik.
@Secnir:
A bajnai-gyurcsány tehet erről is, hisz egy ilyen jól felkészült és kivitelezett rendszer nem lehetett bug-os - max. bajnaista partizánok támadták kis vízipisztolyaikkal a nagyvezír képmását.
Szörnyű ez a kishitűség! Igen is, a Vezényló azt mondta, hogy MUKOGGY, akkor az müxik is! Essetudni...
A kreatív trafiknyitás képei megvannak?

www.facebook.com/photo.php?fbid=679809432046222&set=a.283510651676104.88459.213847585309078&type=1&theater

Na, a trafikok lesznek, ahová még nem teszem be a lábam önszántamból, max. munka miatt.
Eddig sem bagóztam, most meg - amikor készül már az új felirat: AKI MAGYAR VELÜNK SZÍV! - végképp kiröhögöm őket.
Apránként a budipapír is NEMZETI. Szánalom ez az ország, tényleg...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
egyértelmű. ha egy elképzelt informatikai rendszerre maga a nagy Lászlóné azt mondja, hogy jó, és működni FOG, az működni fog. nem is értem, ki gondolta másképp!
pláne annak fényében, hogy magát a RENDSZERT azt nem más, mint viktorunk ötölte ki, innentől pedig egyenes út volt az, hogy sem megtervezni, sem tesztelni nem kell (lásd se hatástanulmány, se egyeztetés az érintettekkel).
és ez milyen kis eseményecske volt? Farsang van és álarcosbál, vagy kurva hideg, hogy szőrmesapkában kell járni nappal nyár közepén? és miért kellett a gyerekeknek elmenni buziba? nem volt más? Igeggyógyászok, meg a sarki rendőr ilyenkor hol van, hogy a bolondot eltakaríccsa a gyerekek közeléből?

nagyon szép kis falucska lehet és vidám dolgokkal, amint a polgibácsi bevonúl rohambiliben és gépágyúval a közgyűlésre és előaggya a lopott holmit?

brühüyyy

vidám ország levédia és hogyan teljesít?
@Secnir:
olyan helyzet nem állhat elő, hogy senki sem regisztrál, és tovább autóznak? bezárják az országot? vagy már be van?

jó kis izé, hogyan lopjunk digitálisan GPS-szel

brühüyyy
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
lehet, hogy a két trafik egy családé? vagy a konkurrenciáé?

brühüyyy

nem kell dohányozni és akkor megbaszhattyák a dohányboltyaikat...is
hüje aki fidesznyik trafikban vesz valamit is !

42 dobozzal (800 szál) hozhacc vihecc az eu ban bármerre..
@rodeo36:
"olyan helyzet nem állhat elő, hogy senki sem regisztrál, és tovább autóznak?"

dehogynem, az lesz. tovább autóznak, csak éppen főutakon, kistelepüléseken keresztül. kicsivel tovább tart, de ingyé'.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Ezt láttad már???

Elegem volt a rendőrségből! Leszerelek.

Egy értelmes, intelligens fiatalemberrel beszélgetünk, aki a rendészeti szakközépiskola elvégzését követően letette az esküt, rendőri szolgálatba állt, majd másfél év után leszerelt. Édesapja is rendőr volt, mindig erre a pályára készült, szerette is hivatását, de sem szakmailag, sem anyagilag nem voltak számára elfogadhatóak a feltételek és a körülmények. „A rendőrségen többszörösen szegték meg a szabályokat, például a fegyveremet a zsebemben kellett hordanom, mert nem adtak hozzá tokot, és többször is a szállásomon kellett tárolnom……”

www.fovarosi-hirhatar.hu/hir/elegem-volt-a-rendorsegbol-leszerelek
Nagyon kíváncsi lennék, hogy mit szól ehhez a Kuno-intézet?

Messziről nézve, két percig a pali egy szórakoztató hülye. Na de ott élni és megélni ezt?!
Mennyi ilyen lehet akiről nem tudunk? Ha nincs jelmezben, már fel sem tűnik.
@rodeo36:
Nyári Mikulás magyarosított imitátora jelent meg, de - útravalóul - nem ajándékokat, hanem
bölcsességeket osztott.
Szerintem még most is sokan az átélt élmények hatása alatt vannak.
OFF
Miközben a rendőrök azzal szórakoznak, h áruházak parkolóiban megbüntetik azokat, akik előbb indítják a motort, és utána kötik be a biztonsági övet, illetve előbb kötik ki, és utána állítják le a motort, addig OV-nak természetesen nem kell bünti fizetnie a biztonságiöv nélküli vezetésért.
hvg.hu/itthon/20130626_Az_ugyeszseg_szerint_nem_gond_hogy_Orban
Ha a kőhalom is csak vetítve volt, akkor rendben van a photoshop védősisak, de így, a mai technika mellett lehetne izgalmasabb feladatokat is adni a közmunkásoknak, pl "fiatal T. Rexet fognak be közmunkások Érpatakon", vagy "Kolompár József kábelvetőjével ártalmatlanná tesz egy birodalmi lépegetőt", esetleg "Lakatosné és Szabóné fejbelőtt zombikkal a vízelvezető árok mellett" stb.

Király Andrásnak volt igaza: ezt a folyamatos turbójobberkedést csak úgy lehet elviselni, ha az ember időnként ki is tud kapcsolódni, mondjuk a kanadai buzifesztiválon.
@rodeo36: eddig minden agyszulemenyeikre ez volt a valasz. Csokkent a fogyasztas. A hazai legalavbis.:)
@rodeo36:

Ezeket a dagadt, terepruhás faszokat félévente elküldeném egy közepesen intenzív hadgyakorlatra, hogy kicsit érezzék a törődést... (Ja, és jobbulást!) :D
"Kibertámadással indult az e-útdíjfizetés
Hajnalban túlterheléses támadást indítottak az e-útdíjfizetést kezelő informatikai rendszer ellen."
hvg.hu/gazdasag/20130701_Kibertamadassal_indult_az_eutdijfizetes

Országos cimborám és Kíberszakértő Occam Elvtárs, visszaesküvési szakértő tájékoztatott a tényekről.

Röviden közölte:

Lófaszt mama! Nem kíbertámadás. A Lázár Boldika és Gány Béla NER-társak által vezetett konzorcium kivitelezésében megvalósult rendszer beüzemelése, a várakozásokkal ellentétben, meghaladta az abacus-tologatás bonyolultságát. Az eddigi ráolvasások és Uri Geller-féle "MÚÚÚKGGY" felszólítások ellenére a bizbaz, makacsul ellenáll. Ezt viszont bevallani orbitális égés lenne. De egy jó ellenség, mint a NER rendszerében minden elbaszott dolog magyarázata, mindig kéznél van.

A probléma csak pillanatnyi homok a rendszerben, a TEK Q7-es hibaelhárító kocsijai a stratégiai pontok felé már úton vannak, és a Parlamenti Gyászhuszároktól kölcsönkért egyenruhában feszítő problémaelhárító állomány kitelepítése folyamatban van.

Munkatársunk jelentése szerint az M3, M7, M2, M0 és M00 utak bevezető szakaszán az útzárak, sorompók és géppuskafészkek elhelyezésre kerültek, és az állomány a problémakezelést piros-zöld tárcsákkal a forgalmat irányítva, valamint a vasúti kalauzlyukasztóval érvényesített vonal-, és menettérti jegyek értékesítését megkezdte.

Fegyelmezett NER állampolgárként, aggódva a költségvetés bevételi oldalának teljesüléséért ( és az újabb nemmegszorítás elkerülése érdekében, bár tudom, úgysem úszom meg), két megoldási javalatot is teszek az itt olvasgató "szemlészek" részére megoldásként.

1. Le kéne nézni a szerverterem melletti közterületre, és az ott lószart sepregető sárgamellényes NER-munkások közül kiemelni az éppen ott dolgozgató egyik állástalan informatikust. Két virslivégért és egy szárazzsemléért sec-perc alatt megoldja a problémát.
2. Előte esetleg meg kellene keresni a szervergép hálózati csatlakozóját és egy erőteljesebb mozdulattal a konnektorba dugni. Lehet, csoda történne:-)

Lázár Boldit, Gány Bélát és Loppert Dávidot, pedig azonnal más fontosabb beosztásba helyezni! Selmeczit reaktíválni! Sajtótájékoztatót tartani! Békemenetet összerántani :-) NEM LESZÜNK ÚTGYARMAT, A NEMZETKÖZI JUDEOLIBERÁLIS KARVALYTŐKE MAGYAR A MAGYAR UTAT INGYÉÉÉ ENM HASZNÁLHASSA!
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: :))))

kibertámadás... ja...
több ezer teheratós eccere összehangoltan július elsején megtámadta a kormány útdíjas szerverét :))))

ez öngól ez a kibertámadás szöveg
vagy kamuból le kell tartóztatni egy szemüveges rencergazdát...
@nemecsek ernő áruló: Hülye vagy!

"Nem vezethet az bankpánikhoz? Vagy valami hasonlóhoz? Csak azért kérdem, mert egy ilyen esemény egyenes út az államcsődhöz, ami két hónappal a választások előtt mondjuk baromira nem jönne jól a Kedves Vezetőnek. "

Miért ne lenne neki jó? Azonnal rendkívüli állapot és statárium kihirdetve. Az összes magáncég azonnal állami felügyelet alá helyezve, a választások bizonytalan időre elnapolva...Kész passz, csuszpajz.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
kösz, de én -ha már- akkor lőtéri célpontokká alkalmaznám egy két napra őket

brühüyyy
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Hehe, akkor ez ugyanolyan, mint a KELLO-nál a tankönyvrendelő: az is az első (második, harmadik, negyedik ....) pillanatban összeomlott, amikor az arra kijelöltek használni szerették volna ....meg utána még tucatnyiszor.
@nemecsek ernő áruló: "Már a bukásra készül, és annyit rak el belőle svájci frankban saját célra, amennyit csak lehet, aztán utána a tűzözön, lelép az országból, ahogy korábban jósoltam? "

Csak az előbbi hsz-m végrehajtása után sunnyog be a páncélozott BMW-be, vagy helikopáterbe és irány Horány. Kisgömböc félmunkát nem végez. Szamoa népe már várja új királyát. Be lett nekik igérve az ingyenbanán.
kopipészt, és a következőről valami tudtok, mert a "hírekben" semmit nem olvastam róla szombat óta:

"A Szövetség aktivistái és politikusai csütörtökön kezdtek tiltakozó akcióba
a Sándor-palota előtt."

Tisztelt Honfitársunk! Kedves Szimpatizánsunk!

Elég a Fidesz-maffiából! A Fidesz székháza előtt tüntetünk a földrablás és a trafikmutyi miatt

Az Együtt-PM Szövetség július 1-jén hétfőn, 18 órakor a Fidesz Lendvay
utcai székháza elé várja közös tiltakozásra a változást akaró polgárokat!
A tüntetésen beszédet mond az Együtt-PM Szövetség vezetője, Bajnai Gordon.

A Szövetség aktivistái és politikusai csütörtökön kezdtek tiltakozó akcióba
a Sándor-palota előtt. Arra akarták felhívni a figyelmet, hogy az államfőnek
nem szabad aláírnia a nem csupán rossz és erkölcstelen, de a házszabállyal
ellentétesen elfogadott földtörvényt. Miután péntek este kiderült: Áder János
nem mer, vagy nem akar ellenállni a Fidesz akaratának, Jávor Benedek,
az Együtt-PM Szövetség társelnöke a helyszínen tüntetést jelentett be,
amelyet hétfő este meg is tartunk.

Várjuk a Fidesz székháza elé mindazokat a változást akaró polgárokat,
akik úgy gondolják, a trafikmutyival és a földrablással végleg betelt a pohár.
Várunk mindenkit, hogy együtt mondjuk el: elég volt a Fidesz-maffiából!

További részletek, fejlemények: https://www.facebook.com/events/657024640981299!

Adja tovább, hívja meg ismerőseit! Találkozzunk július 1-jén, hétfőn 18 órakor a Fidesz-székház előtt!

Együtt 2014 ? Párbeszéd Magyarországért Választási Szövetség

Csatlakozzon, és hozza el ismerőseit is!
w.egyutt2014.hu/csatlakozz_fb
parbeszedmagyarorszagert.hu/csatlakozz

Egyenként elbuknánk, de együtt győzni fogunk!
Miért is nem vagyok meglepve,hogy ez a szélsőliberális cionista blog lecsapott erre a témára?! XD
@rodeo36: ha már volt, bocsi. Férj és feleség a két tulaj. Rosszba lettek, így leválasztották a kockaház tisztaszobáját. Mostmár külön bótolnak:-)
@Buga.Jakab: Montam asszommak ezt a 42 dobozost. Mefg aztat, hogy lgfeljebb holnapig, mer már készül a Sánta-féle előterjesztés. Behozni csak egy dobozzal lehet felbontva, zsebben. Erre : Nem lehet. EU-s szerződések rrendelkeznek erről. Mire én: Érdekelte ezeket eddig is bármiféle EZ norma? Legyintett... igazad van.
ennyi:
/bábu vagy, és naiv, valaki irányít/

Áderhez fordultak a takarékszövetkezetek

hvg.hu/gazdasag/20130701_takarekok_ader_integracios_torveny
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ha a dohányosokat is meghívták volna pártoktól függetlenül, a Dózsa Győrgy út is betelt volna...
VG: megnehezítik a pelenka házhozszállítását

A jövőben kizárólag személyesen vihetik ki a betegeknek a pelenkákat, kötszereket és sztómazsákokat a gyógyeszközboltosok – írja a hétfői Világgazdaságban. Ezzel több tízezer olyan beteg ellátását lehetetlenítik el, akik vidéken vagy szociális intézményben laknak.

hvg.hu/egeszseg/20130701_pelenka_hazhoszallitas_szigoritas

-----------

Lengyelországban is felszámolják a magánnyugdíjpénztárakat - közölte a Napi Gazdaság. A Donald Tusk vezette kormány a Gazeta Wyborcza című lap szerint Orbán Viktor nyomdokaiba lépne.

hvg.hu/gazdasag/20130701_Orbant_masoljak_Lengyelorszagban
"rányomtatni a dobozok 80 százalékára, hogy Magyarország jobban teljesít"

hvg.hu/velemeny/20130627_Magyarorszag_nem_hagyja_a_dohanyzast
nekem ma ez ugrott be:

Itt az Idő, most vagy soha! – (És ez már tart egy ideje.)

Kedves Barátaim!

Itt az Idő, most vagy soha! – (És ez már tart egy ideje.)

Rendkívüli energikus időket élünk, egyre mágikusabb a valóság. Soha nem látott igazságtalanságok, hazugságok, és ostobaságok záporoznak ránk, rosszindulattal átitatott báj-vattába csomagolva, és ugyanezzel egy időben, de egy finomabb dimenzióból, óriási varázslehetőségek, gyógyító erők, bölcsesség-energiák áradnak felénk, amelyek a tiszta, igaz szeretet fényét sugározzák.

“Rabok legyünk, vagy szabadok?
Ez a kérdés, válasszatok!”

Tényleg ez a kérdés… Átlátunk végre a szitán, vagy hagyjuk magunkat még tovább kábítani?

folytatás itt:

laarandras.hu/blog/laar-andras-itt-az-ido-most-vagy-soha/
Fkfe:
Az Állami Autópálya Kezelő Zrt., mint a HU-GO elektronikus útdíjszedési rendszer üzemeltetője 2013. július 1-jén 7:30-10:00 óráig üzemszünetet rendel el. Az üzemszünet elrendelésére a 209/2013. (VI. 18.) Korm. rendelet az autópályák, autóutak és főutak használatáért fizetendő megtett úttal arányos díjról szóló 2013. évi LXVII. törvény végrehajtásáról 9§ (2.) bek. alapján kerül sor. Ennek megfelelően 7:30-tól 10:00 óráig a 3,5 tonna megengedett legnagyobb össztömeget meghaladó tehergépjárművek díjmentesen használhatják a teljes díjköteles úthálózatot.
Az új útdíj-törvény végrehajtási rendelete módosítja a KRESZ-t is: a7,5 tonna megengedett legnagyobb össztömeget meghaladó tehergépkocsi, vontató, valamint e járművekből és pótkocsiból álló járműszerelvény főszabályként csak autópályákon, autóutakon és főútvonalakon közlekedhet. Kivétel a célforgalom (áru fel- és lerakás, telephelyi ki- és beállás), illetve különleges felépítmény esetén munkavégzés céljából való közlekedés. Az autópályákat, autóutakat, főútvonalakat a célforgalomban legfeljebb egyszer lehet keresztezni.
Viszont nincs térkép.
Kérek szépen mindenkit, hogy nézze meg pl. a - "mérsékelt, kultúrált jobboldal" lapjaként számontartott - Mandineren az olvasók milyen kommneteket fűznek a teljesen bolond figurához. Kb 40% lájkolja és olyanokat ír, hogy inkább süveget viseljen, mint kipát és persze teljesen igaza van, liberális buzik, a gyerekeket nem Ő rontja el, hanem a nemzetietlen oktatás stb. stb. És ez nem a magyar hirlap internetes oldala vagy a kurucinfo, ez a normális fideszesek internetes újsága. Ez a majom simán polgármester lenne számos egyéb magyar településen is. Simán lehet szociális vagy munkaügyi miniszter belőle ha így folytatja.
Ha a nemnormális langyik tovább harapóznak, kihal az emberiség. Az emiatt kitörő forradalmat viszont a Birodalom nem lesz képes megfékezni.
tirpakbokretas-migrations.blogspot.nl/2011/03/valaszcsapas.html
"Azt talán hagyjuk is mekkora... "

ez a bekezdés büntet. :D
Csak az emberiségellenes nyilas ökörség és az emberiségellenes, gusztustalan homok baromság között lehet választani?
@Doomhammer:

Ne aggódj, nem hal ki. Akkor se, ha a hülyék "tovább harapóznak".
Legfeljebb kicsit még visszamásznak a fára.
-no comment-

Semjén: Akinek nem tetszik a rezsicsökkentés, akár el is mehet innen

A miniszterelnök-helyettes egy interjúban azt mondta, a rezsicsökkentésben érintett szolgáltatók sajnálják az extraprofitjukat, de "el kell fogadniuk, hogy a magyar kormány számára viszont a magyar emberek érdeke az első".

hvg.hu/gazdasag/20130701_Semjen_Akinek_nem_tetszik_a_rezsicsokkent
@nemecsek ernő áruló: szép ecsém, aztán azt tudod-e, hogy kinek és miért mondta? Nem mint ha képesnek tartanálak megkeresni, vagy értelmezni a szavait, inkább legyen ez egy költői kérdés.
@maxval, a gondolkodni igyekvő birca:
Miért, talán a homofóbia elleni fellépés azonos a buzulás kötelezővé tételével?
Büdös zsidó, szeretnél te csak a polgármester úr kapcarongya lenni. Véget ér hamarosan a korszakotok.
@Orica Középföldi:
Mar megbocsass, de 20 evvel ezelott hol volt ennyi homoszexualis? Soha nem lehetett roluk hallani, plane nem vonultak fel hatalmas kamionokkal.

Nyilvanvalo, hogy egyre tobben vannak. Akkor pedig honnan lesznek a gyerekek?
Tetszik az ősi szittya szemüvege. Hol lehet ilyen nyereg alatt puhított ókulát venni? Biztos ősmagyar sámánnál volt szemvizsgálaton.
Tényleg nem értem, hogy a buzikon kívül a buzizmus, meg annak az állandósult állandó reklámozása még miken, meg kiken segít, és mi benne a haszon a pénzen túl.

Azért majd szóljon valaki, ha megtalálta benne már az emberiség maceráinak gyógyírját, mert addig szkeptikus maradok, csókolom.

Ha pedig a poszter azt akarja, hogy az ő gyereke buzi legyen, hát áldásom rá. De azt már ne akarja, hogy a gyerekeknek teljesen hivatalosan ne meséljék el, hogy mi az a buzi. Ha már ez az állítólag nagyon gyűlölt, állítólagosan nemzeti-keresztény kormány magasról tesz a porblémára.

@hardenberg:

+1
@Ensiada Arkoveitie:

Nagyon nehéz kérdést tettél fel neki:)))
Azért kemény hely lehet ez az Érpatak...
@Doomhammer:

Az, hogy valamiről nem tudunk, nem azt jelenti, hogy nincs.
20 éve is volt.
Gyerekeik is vannak.
A felvonulók jelentős része nem is homoszexuális, brahiból mennek:))

A gyerektelen heterók esetében miért nem aggódik senki a jövő nemzedéke miatt?
Gondoltam, hogy erre epet fognak hanyni a kibaszott libsik. :D Nembaj, okadjatok csak, most 20-30 evig jobb ha ehhez szoktok, mert a libas nem jon vissza! :D
@Megdobbent: Nagyrészt egyet értek veled, kivéve Demjánnal kapcsolatban.Nehogy már sajnáljam őt azért ,mert akihez dörgölőzik egy bő évtizede, az úgy baszta őt is át mint szart a palánkon.Demján úgy bízott ebben a hülyében(Orbán), hogy majd ő rendebe teszi az országot, ami persze azt jelentette volna Demjánnak, hogy lesz az országban plusz egymillió szakmunkás, aki neki meg a hozzá hasonlóknak kubikol.Előszeretettel szidta az eddigi 20 évet, azt a 20 évet , amiben milliárdos lett a neki oly kényelmes körbetartozások világában. Ez mellett ő akart lenni a TSZ-ek vezetőjeként az ország mecénása (vagy minek mondják őt).Szóval ne legyünk már elájulva Demjántól, ha kérhetem.Nagyon sok olyan kijelentés hagyta el a száját az elmúlt években, ami kiverte/kiverhette a biztosítékot, csak azok a mostani helyzethez képest tűnnek feledhetőnek, egyébként néha ugyanolyan maradi felfogású, mint a Pocakosé..
csak nehogy erről az érpataki csávóról is kiderüljön hogy egyszál tangában táncikál hétvégente valami swingerklubban mint a gárdakapitány vagyki volt.
jól értem, hogy választhatok a buzifesztivál és az ázsiai őseink (akikkel már csak távoli genetikai kapcsolatot tudnának felmutatni a mai magyarok) viselete között?

azon mosolyogtam, hogy a "buziparádén" a provokálni akaró felvonulók polgárpukkasztásból öltözködnek, viselkednek úgy ahogy és semmi esetre sem veszik komolyan magukat. ezzel szemben kiáll ez az úriember és látszik, hogy ő halálosan komolyan veszi a bohóckodását... elszigetelt esetként viccesnek tartanám, de mivel terjed ez a kor, kezdem inkább aggasztónak tartani ezt a hozzáállást...
@$$$=$$$: Hát szerintem tuti. Legalábbis nagyon szeretne valami hasonlót. Az ilyen figuráknál általában az elfojtott "unortodox" vágyak generálhatják a hülyeséget.
Ha minden igaz, az érpatakiak választottak önként maguknak két lábon járó sz*rdarabot polgármesternek. Hát akkor lehet szagolatni. Mondjuk az is igaz, hogy a bűze elér sajnos messzebbre is sajnos.
@Kotkodus: Ez nem "ázsiai őseink" viselete.
Ez valami mongol lovassal melegházasságban élő "dévikrakit".
Ez tényleg Dzsingisz Kánnak öltözve szokott parádézni?
@parrre:

:)))))))
Is. Széles a jelmeztára:)
Fabius, Kicsi Gyík

Azt nem tudom, hogy Orosz Mihály Zoltán, Érpatak polgármestere gyakorló elmebeteg-e, mint ahogyan állítod, de ez nem baj, mert majd megtudom a becsületsértési pert lezáró bírósági ítéletből.

Az nem lehet vita tárgya, hogy OMZ messze túlterjeszkedett azon a körön, amelyre, mint polgármester felhatalmazást kapott és nagyjából két perces kutatómunka kell ahhoz, hogy kivadászhatóak legyenek azok a jogszabályok, amelyek alapján (önkormányzati törvény, gyermekvédelem stb.) nehéz perceket lehetne okozni neki egy hatósági eljárásban. Külön szomorú ebben, hogy ez az ordenáréan nyilvánvaló magaslabda könnyen lecsapható és nem csodálkozhat senki azon, hogy a fidesztől a dk-ig, Népszavától az ATV-ig, Piroslapoktól a Varánuszig és tovább, mindenki le is csapja, (le fogja csapni) aki be akar küldeni egy gyors gyomrost, értelemszerűen a Jobbik ,balos megmondók esetében, általában a jobboldal ellenében elérve a találatot.

OMZ gyalázatos ostobaságot csinált: a jogosan várható (esetleg, de nem törvényszerűen bekövetkező) szülői felháborodásokon kívül politikai kárt okoz, lejáratja, megszégyeníti, kínos és vállalhatatlan magyarázkodásra kényszerítheti azokat, akik eddig mögéje álltak, vagy védték őt. Szégyen rá, szégyen az ún. ideológiai oldara, amennyiben elfogadjuk, hogy van ilyen, szégyen a településre, szégyen az országra. Nem lehet politikai-ideológiai agitációt folytatni gyerekek előtt, ilyen ocsmány stílusban pedig különösen nem, sem a hely, sem az idő, sem a mód nem alkalmas arra, hogy valaki a még oly szent magabiztossággal képviselt vélt vagy valós igazságait az ifjú nemzedék fejébe paszírozza. De ha már próbálkozik, legalább a magyar nyelv és fogalmazás szabályaival legyen tisztában.

De mindezen túl, azért érdekelne engem valami: Kicsi Gyík, te aki saját bevallásod szerint egy grizzly és egy hegyomlás gyermeke vagy magyarázd már meg nekem, hogy ,mint láthatóan a magyar lovas népviselet-szokás-hagyomány-tradició-múlt ügyeiben is jártas véleményvezér, miből szűrted le azt, hogy Orosz Mihály Zoltán mongol transzvesztitának öltözött?

Sajnos, veled ellentétben és semmit sem tudok népünk öltözködéskultúrájáról, plusz nagyon gyenge és gyáva is vagyok, ezért nem szeretném, ha kérdésemet támadásként értelmeznéd, tehát pusztán kiváncsiságból érdeklődöm, avass be engem ebbe a titokba.

Miért pont mongol?
Miért pont transzvesztita?
És öltözékének mely része árulta el számodra ezeket a fontos, jellemrajznak is beillő részleteket?
@Secnir:
Bajnai titkos közleményben köszönte meg a nemzetközi balliberális számítógépgyártó kartellnek azt az 561545813 számítógépet, mellyel gárdistái összehangolt támadást intéztek a multinacionális vállalatokat igazságosabb teherviselésre kényszerítő e-útdíjrendszer ellen. És felkészültek arra is, hogy fiatalkorú különítményeik felhasználásával jégkrémfelvásárlási rohamokat intézve lehetetlenítsék el a frissen nyitott dohány boltokat.

Ez ma biztos benne lesz a királytévéhíradóban egy aszaltbarnává sült szőke fogtündér prezentációjában.
@ekszvájzed:

"De azt már ne akarja, hogy a gyerekeknek teljesen hivatalosan ne meséljék el, hogy mi az a buzi"

Nem emlékszem az önk.-ról szóló törvény azon passzusára, mely a szexuális felvilágosítást a polgármester hatáskörébe rendeli.
@GeoCracker:

Azt hiszem, egy ALF-képregényben olvastam olyan nyári táborokról, ahol a gyerekek délelőtt törték a követ, délután pedig pillanatragasztóval újra összeragasztották. Ja, persze ez egy másik bolygón volt, hogy nehogy túl fantasztikusnak tűnjön.
Kimaradt, hogy ilyeneket tüntet ki Balog miniszter úr.
Ha már ki hogy öltözködik: fel lehet mutatni számos közéleti megmondóembert, aki alkalmanként középkorból vagy korai újkorból visszamaradt rituális tonzúrafödőben mórikálja magát a széles nyilvánosság előtt, még a tévében is, bár oda (is) tilos volna neki, és baromira büszke rá.

S aki még még alkalmibb módon a többi, szintúgy előírásos kelléket is felölti hozzá, nos az szebben is néz ki néha, mint egy fekete-fehér-kék karácsonyfa ... :)

Akik pedig továbbra sem szűnnek meg arról fantáziálni, hogy a buziellenesek is ún. "látens buzik", ajánlom figyelmébe ama szintúgy etaláló, bár a ratyibarátok által rendszeresen figyelmen kívül hagyni méltóztatott kitételt, miszerint akkor az antifasiszták meg titkos fasiszták ... :)))
Helyesen: "AZOKNAK ajánlom figyelmébe", ill. "találó".

Szóval hogy vagytok, ti seggberugdosós ki liberál-nácikáim, úgy is, mint a szabad véleménynyilvánítás, a felelős, felnőtt életre nevelés és széles körű nemi felvilágosítás feltétlen hívei?
Ez egy szimpla elmebeteg, legközelebb majd Napóleonnal képzeli magát, most Dzsingisz Kánnak, csak be kéne zárni egy puha falú szobába és kész.
Lehet h még húst is tesz a nyereg alá
@Kurt S. Earp:

Fölösleges úgy tenni, mintha OMZ homokszem lenne a jobboldal gépezetében: ő maga a rendszer, nem "ostobaságot csinál", hanem nem adhat mást, csak mi lényege: ez a magyar (szél)jobb.

A majom nem "hibázik", mikor az asztalra szarik, hanem számára egyszerűen nem létezik a szobatisztaság fogalma.
Az a baj, hogy ez a polgármester, mint oly sok jobboldali gyűlöli a másságot. Ők egy orwelli világot képzelnek el, ahol mindenki egyforma. Ha nem tudnak veled mit kezdeni akkor te nem vagy magyar. Azt viszont elfelejtik, hogy akárhol máshol mi vagyunk a mások nyelvünkkel, ruhánkkal, ételeinkkel. Ott viszont elvárják, hogy azonnal fogadjanak el minket. Furcsa, hogy itthon tűzzel irtanák a liberalizmust, de a világ más táján ezt várják el saját magukkal szembe.
@kekex:

A megtakarításokat nem államosítja senki. A Takszöv betétes kiveheti és átviheti a betétjét máshová - ezzel lehúzva Orbán álmait és a takszövöket a klotyón - de ha nem teszi meg is érdemli, hogy elmatolcsyzzák a betétet.
@Kurt S. Earp:

Szívesen segítek: keress rá mit jelent az asszociáció.

Ha megvan és még mindig nem érted csak szólj.
csak nem főcím?
ehhh, de szépek is voltak az ilyen egyszeriek a karanténban München főterén...
@Jenyei: Mármint melyiket, hogy Gyurcsány az OÉT ülésén a az ország elhagyásával, és munkanélküliek hadával fenyegető, zsaroló vállalkozóknak felelt sértetten, első indulatában, mert ő ilyen szenvedélyes ember, vagy hogy 8-10 éves gyerekeket küldött Orosz Mihály buzifelvonulásra?

Nagyon nem egy szint a kettő, Gyurcsány például nem hinném, hogy valaha politizált kisiskolások előtt.
Pusztuljon ez a barom a családjával együtt. Hogy jön ő ahhoz hogy a köcsög orbán csicskái által ellenörzött iskolában ilyeneket mond a gyerekeknek! Ki ez a szántóvetőtirpák bioharrypotter? Tűzre velük! Milyen elbaszott egy ország ez, ahol ilyen hobbit gnóm gecik, polgármesterek és miniszterek lehetnek?
@Kurt S. Earp: "kínos és vállalhatatlan magyarázkodásra kényszerítheti azokat, akik eddig mögéje álltak, vagy védték őt"

Azok, akik eddig mögéje álltak vagy védték, már az első pillanattól kezdve vállalhatatlan magyarázkodásra kényszerültek, ez az ő választásuk volt. Teljesen felesleges úgy tenni, mint ha ez a megmozdulása bármennyire is váratlan lenne - ellenkezőleg, pont erre lehetett tőle számítani.
Én sokkal megengedőbb vagyok az ilyen ámokfutókkal:

Ha egy község megválasztotta polgármesternek, akkor ott nyilván ő a legokosabb, képzelhetitek, milyen a többi!

Másrészt: miféle iskolaigazgató és tanári kar az, aki, amelyik hagyja, hogy a tanítványaikat ilyen eszementek vadítsák?

Harmadszor: miféle szülők azok, akik nem utasítják el felháborodva ezt a nyilas-turulista őrjöngést, és rugdossák ki a faluból a gyerekeik megrontóját?

Közös a felelősség!
@lyia: Az első állításodban benne van a kérdéseidre adandó válasz.
@Kurt S. Earp:
"miből szűrted le azt, hogy Orosz Mihály Zoltán mongol transzvesztitának öltözött?"

a zöld fölső több dolognak lehet a jelképe (mint ahogyan a svasztika is):
-a mongol transzvesztitáknak ez a hivatalos ruhadarabja
-a fradi drukkereknek (de azok nem hordanak a fejükön szőrös karácsonyfacsúcsot)
-a stüszi vadászoknak
-UFÓknak (de az a természetes színe, és nem szőrös a fejük, lásd vitézy myskolczy pataky attyla)

szerintem fabius kizárásos alapon választott.
208. § (1) A kiskorú nevelésére, felügyeletére vagy gondozására köteles személy – ideértve a szülői felügyeletet gyakorló szülő, illetve gyám élettársát, továbbá a szülői felügyeleti jogától megfosztott szülőt is, ha a kiskorúval közös háztartásban vagy egy lakásban él –, aki e feladatából eredő kötelességét súlyosan megszegi, és ezzel a kiskorú testi, értelmi, erkölcsi vagy érzelmi fejlődését veszélyezteti, bűntett miatt egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Ja, tudom, tegyek feljelentést az ügyészségen, mert ők egyébként nem indítanak eljárást - biztosan az indexet se' olvassák ...
magyarnarancs.hu/kismagyarorszag/tanarjuk-hivott-rendort-a-tiltakozo-kozepiskolasokraakokra-85456

Hát igen, a krétával mindenféle nagyon életveszélyes dolgot lehet csinálni, csak 18 éven felüliek kezébe adható... :-(
Csodálatos produkcióval kezdődött a homokosok nyitóbulija :)

youtu.be/hQkn1xA0rLg

Szerintem ha a színpadon szereplő "művészek" vállalhatók a ballibek részéről, akkor nagy gond Orosz Mihállyal sem lehet. :)
Ez a figure egy igazi divatdiktátor. A múltkor valami olyan felvétel keringett a neten, amikor a terepszínű katonai ruhához valami bazi nagy sárga védőszemüveget vett fel (egyesek szerint síszeműveg) és ebben üvöltözött falugyűlés címén.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Legalább lesz mivel húzni Bajnait. Látod milyen magas labdákat tudnak adni a jobboldalnak.
Szégyen, hogy ilyen primitív szittya majmok felléphetnek az iskolában!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
A felvételen látható szereplők melyik településen polgármesterek?
Azt gondolom, mindannyian számtalan hülyét tudnánk sorolni. Orosz Úr nem abban különleges, hogy nincs még egy belőle, hanem, hogy polgármester. Érted POLGÁRMESTER. Ez az ami szomorú. Meg persze az, hogy ezt a szerencsétlent egy parlamenti párt modelértékünek tartja és propagálja.
-no comment-

Segítséget kért a kuruc.infótól a rendőrség

Segítséget kért a BRFK Bűnügyi Főosztálya a szélsőjobboldali kuruc.info portáltól egy nyomozáshoz - közölte az atv.hu. A rendőrség megerősítette, hogy segítséget kértek a hatóságok által évek óta vizsgált oldaltól.

hvg.hu/itthon/20130701_Segitseget_kert_a_kurucinfotol_a_rendorse
Azt a sok ostoba díszmagyar fogyatékost nem értem, akik odaengedik a gyerekeiket ennek a pasinak a közelébe.
Meg valaki szóljon már neki, hogy nincs farsang.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Majd szólj, ha homokosok állami alkalmazottként, közpénzből, általános iskolákban fejtenek ki propagandát.

A videót nem néztem meg, de látatlanban rávágom, hogy bármikor szívesebben mennék el velük sörözni, mint Orosszal.

További szép napot.
@nedudki74: hagy, úgy sem akarja érteni, felesleges időpocsékolás az ész érvrendszer
Az a borzasztó,hogy Budapesten július 6-án bőrtangás, repedt valagukat riszálják a buzik a járókelők orra elé.
ha a szart székletnek nevezzük, attól az még büdös és barna marad....
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Múlt hét München főtere, amíg azt nem látom itthon, mint ott, jöhet nekem fideszes, jobbikos, faszom tudja melyik barom, semmik számomra.
@nedudki74: Én többször beszélgettem már vele és elég normálisnak tűnt. Persze, ahogy a mellékelt ábra mutatja néha szereti a jelmezbált és egy picit exhibicionista is lehet. :)
@Farkasokkal táncoló:

"Rajzolgatunk, rajzolgatunk? Kérem a személyi igazolványokat!"
@qrisz: Gondolom akkor már megvetted a tojást.
@Jenyei: ja, kb. ez. Visszavontam a dehonesztáló megjegyzésem :) A hátam közepére se kívánom vissza Gyurcsányt, de ez a folyamatos agymosás az eltorzított mondatokkal szétb...a az agyam. 'Merjünk kicsik lenni', 'el lehet innen menni' brrrrrr.... amikor a magyar hírlapban előjön, akkor a fejem bukik a lecsóba.
minden ilyen alkalommal állcsúcson kéne baszni aztán a sokadik után már magától csitulna
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Tehát ő egyszemélyben a turbómagyarok buziparádéja... nem is lenne ezzel baj, ha otthon, a négy fal között csinálná, na de gyerekek előtt??? Hová fog ez vezetni???
@Orica Középföldi:
Vagy esetleg azt jelenti, hogy nem hallottunk roluk, hogy kevesebben voltak! A gyerektelen heterok miatt is aggodunk!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: "Majd szólj, ha homokosok állami alkalmazottként, közpénzből, általános iskolákban fejtenek ki propagandát."

Gyorsan szólok. Szetey még államtitkár is volt, igaz ő nem iskolában, hanem a nagy nyilvánosság előtt fejtette ki véleményét, közpénzből :) Ehhez képest egy kis település polgija szerintem kismiska. :)
Hú bazmeg bántották a homokosokat.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Nem tudom az az apróság feltűnt-e, hogy rendezvény helyszíne nem egy iskola, és a nézőtéren sem 8-10 éves gyerekek ülnek kötelező jelleggel?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Miért a buzifelvonulók, a négy fal között csinálják és nem mondjuk gyerekek előtt is az Andrássy úton??? Arra már nem kérdezed meg, hogy "hová fog ez vezetni"??? ;)
El nem tudom képzelni, hogy miért ássa még mélyebbre magát az ellenzéki csűrhe azzal, kiállnak a melegek jogaiért! A franc se törödne ezekkel a szerencsétlen betegekkel, ha a liberális média fattyúk nem tólnák a képünkbe a kérdést naponta. Gondolom vérszemet kapnak attól, hogy a világ legszemetebb országában (USA) pörög ez a téma. Na de ott vagy 80 éve hülyítik az embereket, itt csak 20 valahány éve. A magyarok ezt sose fogják természetesnek tartani. Azon egyszerű okból, mert nem az!
"Pech, hogy az érpatakiak azt nem választhatják, hogy egy jelmezes idióta ne traktálja marhaságokkal a gyerekeiket." Dehogynem választhatják, 2014-ben megint lesz polgármester-választás. Érdekes, hogy a legutóbbin őt választották. Ki érti ezt?
@Fabius: Amennyire én tudom ezen a sportnapon nem volt kötelező részt venni. :)
@Lindalinda: Ti például állandóan velük és a romákkal foglalkoztok, vagy a baloldaliakkal.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: ne sertegesd kerlek a meleg honfitarsainkat, hogy egy kommentben emlegeted ezekkel az emberi hulladekokkal.
Lehet hogy hivni kellene A Takaritot. Kiontott a csatorna es itt hullamzik a szenny.:(
ennyi:

Krétával tiltakoztak középiskolások a kormány oktatáspolitikája ellen. Két vidéki nagyvárosban a rendőrök a helyszínen vetettek véget az akciónak.

magyarnarancs.hu/data/cikk/8/54/56/cikk_85456/janus.jpg

magyarnarancs.hu/kismagyarorszag/tanarjuk-hivott-rendort-a-tiltakozo-kozepiskolasokraakokra-85456
@Sir Galahad:
" Érdekes, hogy a legutóbbin őt választották. Ki érti ezt? "
nem biztos, hogy 2010-ben a kampány része volt az, hogy szittyamagyar jelmezben, bal kezében kürttel teletrombitálta a várost, hogy "árpád vére, gyere szavazz rám", mert különben ápolót hívtak volna rá, és kizárják a szavazásból.
Már megint marha nagy valagot kerítetek az ilyen ügyeknek. Ahelyett, hogy küldenétek egy taxit vagy mikrobuszt, esetleg echósszekeret a pógiért. Hiszen csak a titkos vágyálmát öntötte eme szavakba: ott szeretne lenni a buzifeszten. Az már részletkérdés, hogy a leszbicicik vagy melegmacsópopók miatt.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: legalabb az ures autopalyan repeszthetnek. Mas ugyse hasznalna, nem tudna megfizetni.
Vajon ogy kepviselonek is ingyen lesz? :O
" amikor orvoshoz mész tiszteld a hagyományokat, de ha rendőrhöz fordulsz akkor egyenesen kötelességed a magyar hagyományokat szeretni"

Orosz szerintem is egy fasz, de azért neked is gondjaid vannak a szövegértelmezéssel. Szerencsétlen ország ez, a politikusokkal meg a bloggerekel együtt.
Az is mókás, hogyha én röhögöm ki a másságot (pld. öltözködésben) akkor ilyen-olyan fóbiás vagyok, de ha ugyanezt teszik a ballibek akkor ők már haladó demokratának számítanak. :)
lassan nincs szó arra az őrületre ami itt történik, én maradok ennél a másolásnál, mert mindent elmond amit kell:

Cirbolya_sentinel Narancs himnusz - · indavideo.hu/video/Coolio_-_Gangstas_Paradise_magyar_dalszoveg 2013.06.29. 09:42:58
@saravad: igen hanyatlik, csak egy kis életkép néhány napja München főteréről:
- Tér közepe a zenélő óra alatt:
Radikális szélsőjobb tüntetés néhány fasisztába hajló fiatallal, megafonok, és MUZULMÁN ellenes tacepaók, rohamrendőrök és sima rendőrök hada ami körbeveszi őket. A sorfalon kívül anarchista ellentűntetők, kezükben papírok amiken az általános megbélyegzés elleni jelszavak, németül és angolul:
/jogszerűséget, és csak az egyedi renitenseket számon kérő emberséges eljárást megjelenítve/
Számuk a jelentős rendőrségi készültséghez mérhető, egy közeli kis téren a bázis sátrakkal, és 1 azaz egy rendőr autóban ücsörgő közrendőrrel.
A széljobb obégató, -pedig megafonja is van- elnyomva az ellentüntetők kiabálásával. Eközben turisták, és helyi lakosok sétálgatnak a tereken, zsidó zenészek zenélnek, néha beszélgetnek egymás között oroszul, kínai muszlin, török, szerb, magyar, hol saját nyelvén, hol németül. A templom előtti téren kispályás jótékonysági fociverseny, benne magyarokkal, lakás nélküli szegény gyerekeknek és fiataloknak, igényesen megrendezve, emberien.
Ez csak egy város, és ugyan ez van azon a tájékon, függetlenül, hogy Tirol, avagy Bajor vidék. Erre jártunk, lehet északabbra más, de nagyon más nem lehet azt hiszem...
@Fabius:
Azonkívül Bajnai nem a szinpadon szerepel, hanem a nézők közt ül...
Arról már nem is beszélve, hogy időközben a führer is antirasszista lett, aki támogat mindenféle haladó toleranciát, de főképp a multi-kultit. :)

youtu.be/NCoWIszM364
@Bakter: Persze, főleg, hogy úgy garantált az állandó jókedv. :)
@Farkasokkal táncoló: Szeretted volna, hogy szerepeljen a színpadon is??? :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ezért kell a másságot elfogadni. Te elfogadod? Mert ha kiröhögöd az már nem annyira gáz, mintha minősítenéd, és megdobálnád.
@Lindalinda: Semmi gond, megértelek Lindácska. Te úgyis jól elvagy a németjuhászoddal:-)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Bökjél már rá legyél kedves hol szerepel a hivatalos és előre meghirdetett programban, hogy elmebeteg polgármonster fog buzifeszt irányt mutatni a gyerekeknek, amiből a szülők előre eldönthették, akarják ennek kitenni a gyerekeket, vagy sem:

onkormanyzat.mti.hu/hir/34414/vii_kistersegi_ifjusagi_es_sporttalalkozo

De ezek szerint, ha megfordítjuk az Orosz analógiát és azt mondjuk, Szetey ex államtitkár elmehet az iskolába aszondani 8-10 éveseknek, hogy vagy a buziskodás vagy el lehet menni Érpatakra(!!!), az rendeben lesz.
"Már várja Bajnaiékat a Fidesz
A Lendvay utcai székházra kikerült a maffiabaloldalos molinó. Este az ellenzék tüntet." :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))

hvg.hu/itthon/20130701_Bajnaiek_tuntetnek_ma_a_Fideszszekhaznal
\o/ Járai vajon mit fog szólni?

A temetkezés felé kacsingat a rezsicsökkentési munkacsoport

Július 1-jével újabb közüzemi díjak kerülnek kevesebbe, de a Fidesz továbbhaladna a rezsicsökkentési úton.

hvg.hu/gazdasag/20130701_A_temetkezes_fele_kacsingat_a_rezsicsokke
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Megint nagyvonalúan összemosol.

Ide önként mentek az emberek, ki ezért, ki azért.

Bajnait elnézve legalább akkora trauma érte, mint az Internacionálé éneklésekor:))Meg is értem, együttérzek vele.

A kisiskolás választhatott? Nem.

Tőlem messze áll bármiféle magamutogatás, ez a híradó-részlet meg egyszerűen szörnyű volt, de nem zavar, ha ezt valaki élvezi -szabadidejében. Engem spec nem érdekel.

Erről szól a demokrácia nyújtotta szabadság.

És nem! A polginak nincs ilyen szabadsága. Egyértelmű törvény szabályozza működési kereteit, lehetőségeit, kötelességeit, feladatait.

Amennyiben szűknek érzi, mondjon le. Ez esetben szabadon eljátszhatja a falu bolondját. Kutyát nem fog érdekelni.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: A következő választási törvény változás az lesz, hogy halottak is szavazhatnak. Nem véletlenül köszönte meg Orbán egy halottnak. :)
@Secnir: No akkor '14-ben meglátjuk,mit mondanak a polgármester munkájáról meg az érpataki modellről az ottaniak. Azt az egy évet már csak ki lehet bírni - az MSZP 8 évét is kibírtuk.
xd, hogy néz ez ki, mint egy bohóc :D Amúgy kitűnően végzi a munkáját, ennél jobban nehéz lenne lejáratni a jobbikot, mint az érpataki polgármester teszi, és akkor csodálkoznak a jobbikosok miért nem veszi őket senki komolyan :D
Fabius, te elmebeteg, el lehet húzni a picsába buzifesztezni.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Azért ha túl magasra mécc, és megpörkölődik a szárnyad, akkor arra ügyelj, hogy ne Tokióban kelljen kényszerleszállnod. Ott ugyanis sokmindenkiről nem tudnád eldönteni, buzi, bolond, retardált, elmebeteg, népviseletes vagy csak bohóc. Így aztán a felháborodás és a röhögőgörcs furcsa keverékében kellene vitustáncot járnod a zebra közepén.
Ezért jobb, ha az ember elnézőbb a "jelmezekkel" szemben, mert nem biztos, hogy azt jelentik, amit te annak tulajdonítasz. Engem pl nem zavarnak a homók, amíg szépen elvannak maguk közt, az sem, zavar, hogy egy évben egyszer felvonulnak, mert nem megyek oda idegesíteni magam rajtuk. Ahogy az sem zavar, ha degenerált pógármester sziámimacskát hord a fején a vízilabdamezhez és térdzoknihoz, de ne tegye nekem is kötelezővé, mert akkor csatlakozik a kőhordásra kijelöltek listájához.
@Sir Galahad: talalgassunk. Szabolcsi falu, ahol az egyeduli munka a kotores vagy a hacukaban arpad zaszlo lengetes. Biztos meglepi lenne ennek a bohocnak az ujravalasztasa.
@Orica Középföldi: Ezt a lemondósdit talán bízzuk a helyiekre. Ha szarul muzsikál úgyis leváltják a következő választáson nem??? :)
@Bakter: vicces ilyet hallani jobbikostol, mikor ok rudtancolnak borgatyaban. Raadasul az meg gusztustalan es csokkenti a szuletesszamot.:)
Az ilyen emberek voltak a legnagyobb jó káder komcsi pártitkárok az 50-es években. A szöveg is ugyan az, csak pár szó lett kicserélve benne: imperialisták elleni harc=liberalizmus, nyugat elleni harc; munkásosztály harca=nemzeti forradalom, kommunista erkölcsök=nemzeti hagyományok...

Másrészt mért van a fején a zsidó ünnepi kucsmához nagyon hasonló fejfedő :-)? Valaki szólhatna neki, hogy ő polgármester nem vásári mutatványos!
@Bakter: Szerintem nem teszi kötelezővé. Mindenesetre az ösztöneim azt súgják ettől jobban kell védeni a gyermekemet, mint mondjuk a fejtetőre tett sziámi macska viselettől. :)

fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/1011805_580690045295728_747401318_n.jpg
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Nagy széltoló/maszatoló vagy, nem akartam azt írni , nagy egér, megint a neked kellemesebb részt ragadtad ki.

A helyiek bármennyire imádják, a rá vonatkozó törvényt be kell tartania, és normális esetben ezt valakinek számon kéne kérnie.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Viszont te vagy a felvilágosult demokrata, aki semmiképp sem szokott általánosítani, pláne jobbikosok esetében.:)
@Orica Középföldi: Jó lenne ha Orosz Mihály lenne a legnagyobb "problémánk". :)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: A polgármester provokatív stílusát persze sokféleképp lehet minősíteni, de ez csak a felszín. Az érpataki modell esszenciája a szigorú rendpártiság. Nem tudom, ez mennyire eredményes, másutt lakom - aki érpataki, esetleg számoljon be a tapasztalatairól. Mindenesetre azt gondolom, a választások alkalmával az érpatakiak nem a polgármester megjelenéséről és szóhasználatáról fognak szavazni, hanem arról, hogy a rendpártiság tetszik-e nekik. Tényleg kíváncsi leszek a voksolás eredményére.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Mert a mezből indulsz ki, barátom. Ezek sem járnak állandóan így, ilyen viseletben. Vagy neked más a tapasztalatod?
Viszont ha egy sziámimacskafejű pl azt harsogja, hogy ezt vagy azt a csoportot ki kéne irtani, akkor szerintem nem ez előbbi párocska veszélyesebb a társadalomra meg a gyerekedre.
Ezért mondtam, hogy néz meg pár képet pl Tokióról, hogyan öltöznek ott a tömegek. Legyen némi kiindulási alapod a toleranciához.
@Sir Galahad: Arra én is kíváncsi leszek, főleg, hogy az ott élők sokkal inkább látják a teljes valóságot az ilyen-olyan rettegőkkel szemben. :)
@Sir Galahad: mondjuk, ha újraválasztják, az leginkább a helyiek szellemi színvonalát minősíti, nem a polgármester munkáját :D
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Ne bagatellizálj! A poszt erről szól, erről beszélünk:))

Abban egyetértek, ha kiskorú gyerekeddel ide kimész, nem vagy normális. Nem nekik szól.

Én naponta közlekedem ott, de még egyetlen felvonulást se láttam, sőt a közben nagykorúvá lett gyerekemet se érdekli, pedig tud róla.

A félelem akkor se jó kifejezés, ha ezt ijesztegetésnek használod. Rossz ötlet.
@Bakter: Nyilván te is tudod, hogy Orosz Mihály sem jár állandóan sziámimacskafejű viseletben. :) Amúgy meg ne ferdíts, mivel ő sosem harsogta senkiről azt, hogy ki kéne irtani.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Nem számít ez semmit, öregem. Sok faluban simán megszokásból leszavaznak többször is ugyanarra a pógármesterre, akkor is, ha lófasz sem történt településen. Tapasztalatból mondom. Egy döglött légy sem lett odébb rakva, oszt mégis mindig ugyanaz nyert. Az emberek sokaságába még az az bizony is egybit is csak hálni jár. És mivel a választás nappal van, akkor éppen máshol van ébren egybitjankó.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Nem konkrét személyről beszéltem, hanem a jelenségről. Ahogy egyébként te is.
"...A felmérésen túli szomorú valóság persze az, hogy olyannyira felháborodik, olyannyira megengedhetetlennek tartja mindezt a magyar átlagpolgár, hogy szó nélkül tűri a zavartalanul folytatódó közzabrálást: a Simicska-Nyerges féle cégek az elmúlt héten is arattak az NMHH pályázatán éppen úgy, mint az útépítésben, ahol egyébként sikerült egy olyan ajánlattal nyerni, ami az eredeti becsült érték nagyjából kétszerese lett.

Az MTI pedig mindennek a tetejébe simán lehozott egy két évvel ezelőtti hírt ugyanebben a témában. Senkinek nem tűnt fel, hogy ezt a pályázatot már egyszer megnyerték a csókosok, a lapok lehozták, mintha friss információ lett volna, és azóta sem javította ki senki...."

"Közben a trafikmutyiban gyorsan zajlik a professzionális nyommegsemmisítés. A nyeretlen pályázatokat nem őrzik meg, visszaküldik az érintetteknek, pedig ha a különböző vizsgálatok szabálytalanságot állapítanának meg, akkor fontos lenne tudni, melyik pályázó lett a második, de a jelek szerint ennek alig van esélye. A visszapostázott dokumentumokon ráadásul az is látszik, hogy még iktatva és lepecsételve sincsenek, esélyes tehát, hogy el sem olvasta őket senki. Időközben a régi trafikosok 300 beadványát egy hónap alatt sem sikerült elbírálni, pedig a mutyi idején ezresével volt képes az állami bürokrácia döntést hozni, a tiltakozó boltosok viszont máris arról számoltak be, hogy az üzleteiknél megjelentek "bizonyos" személyek, akik azt ígérték, hogy százalékért elintézik nekik az engedélyt. Egyetlen vigaszunk, hogy azért az emberek értik, mire megy ki a játék: a Medián szerint a megkérdezettek háromnegyede (ebben nyilvánvalóan vannak Fidesz-szavazók is) szerint "megengedhetetlen, hogy egy párt beavatkozzon a piaci folyamatokba, és politikai alapon biztosítson üzleti lehetőségeket a híveinek"..."

index.hu/bloghu/atlatszo/2013/07/01/heti_mutyimondo_a_velunk_elo_olajszokitok
@Bakter:

"Az emberek sokaságába még az az bizony is egybit is csak hálni jár. És mivel a választás nappal van, akkor éppen máshol van ébren egybitjankó."

Zseniális:))))))))))))
A liberalizmus szerintem azt jelenti, hogy bizonyos életkor fölött, mások beleegyezésével (körülmények részletesen szabályzandóak) mindenki azt csinál, amit akar, ha a többséget ezzel nem zavarja vagy károsítja.
Felőlem bármit lehetne tenni szabadon: eutanázia, emberkisérletek, nyilvános keresztrefeszítés, homoszexuális aktus vagy sado mazo jelenet a Nagykörúton, fegyverarzenál felhalmozása és használata, náci-nyilas-munkásőr-kommunista banda éles fegyveres felvonulása a hagyományaiknak megfelelő jeles napon, rabszolgatartás, droghasználat, embervadászat erre felajánlkozó áldozatokon akár élő TV közvetítéssel - feltéve, ha a a helyszínen lakók, arra járók, ott dolgozók, TV nézők, stb többsége ebbe beleegyezik és a részvétel önkéntes, megfelelően ellenőrzött. Meg kell adni a barmoknak, amit akarnak.
Amíg viszont nem egyezik bele a többség, addig a kisebbség viszont csak a nyilvános közösség elől elzárva folytathat másokat zavaró tevékenységet.
Természetesen a kisebbség megfelelő kompenzálása meg kell történjen, hogy cserébe ne bomlassza a többséget.
Ezzel viszont megfelelő magyar társadalmi elfogadottság híján lőttek a nyilvános melegfelvonulásnak, nyilvános homoszexuális házasságnak (privát helyen miért ne tarthatnának, ki a fenét érdekelnek?), illetve az általuk történő örökbefogadásnak, iskolai felvilágosító kampánynak, stb.
Viszont ezzel párhuzamosan automatikusan engedélyezi pld. zárt, közösségre nézve biztonságos, privát területen bármilyen, megfelelő korú és értelmi képességű, beleegyező nyilatkozatot ellenőrzötten aláírt humánok közötti bármilyen szexuális viszonyt, pld. nekrofíliát (ha a halott még a halála előtt beleegyezett), vagy akár halálig tartó szexuális kínzást (ki mit szeret, azt kap...), rabszolgatartást, kábítószerhasználatot, fegyvertartást és használatot, akár élő embereken, akik momentán épp erre vágynak, mivel hülyék mindig lesznek.
Szerintem ez a liberalizmus, de ez nagyon sok liberálisnak nem tetszene.
Pld. a többség beleegyezése esetén csak olyan politikusaink lehetnének, akik a ciklusuk végén vállalják, hogy negatív megitélés esetén levadásszuk és állatokkal élve széttépetjük őket, nyilvános TV adásban, 21-es korhatárkarikával.
Tetszene?
@Bakter: Még szerencse, hogy akkor is ugyanezt mondod majd, amikor nem jobber polgit választanak az országban. :)
@_most_: Az tipikusan a vesztesek hisztije, hogy a választópolgár a hülye, amiért így vagy úgy szavazott. Nem ér egy fabatkát se.
@Sir Galahad: hát, ebben a sztoriban leginkább az érpatakiak a vesztesek, az ország többi részének nagyjából tökmindegy ki ott a polgármester :D
@Bakter: "Nem konkrét személyről beszéltem, hanem a jelenségről."

Akkor most gyorsan kiderül az is, hogy a poszt nem Orosz Mihályról szól??? :)
@V-PORT: a kormany egyre murisabb. Velunk ioyan cimen leveleznek, ami ideiglenes volt, navnak sose adtunk meg es egy eve kijelentkeztunl onnan...... szoval hullajo otlet a halottak szavazasa, szerintem ehhez modositani se fognak tv-t.
Ez a fasz egy idiota barom, es az is aki ezt a faszparasztot vedi, kulonos tekintettel a kozonseg osszetelere. Ennel nagyobb bunt nem kovethet el kozszereplo a gyerekek ellen.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
A legnagyobb logikai anomáliákat a következő szöveggel szoktam megmagyarázni: ...abban az országban, ahol Orbán Viktor 2/3-t kaphat...
Ez szerintem mindenre magyarázatot ad, és minden elmebeteget valamint betegségét megindokolja.

Poszt arról szólt - viszont én nem, ahogyan ezt megírtam. Orosz csak az apropó. Nem keverendő Apróval, mert akkor gyorsan Gyurcsánynál kötsz ki.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "Ennel nagyobb bunt nem kovethet el kozszereplo a gyerekek ellen."

Biztos vagy te ebben? Ennél sokkal rosszabbakat is elkövetnek a közszereplők és még sziámimacsakfejűnek sem kell lenni hozzá. :)
@Bakter: "A legnagyobb logikai anomáliákat a következő szöveggel szoktam megmagyarázni: ...abban az országban, ahol Orbán Viktor 2/3-t kaphat..."

Mondasz valamit. Kissé azért megnyugtat, hogy én nem viktorra szavaztam és a jövőben sem tervezek ilyesmit. :)
@_most_: Ahhoz képest, hogy nem ott laksz, azért elég bátran nyilvánítasz véleményt az érpatakiakról, meg a polgármesterükről is. Lelked rajta.
@Bakter: vagy esetleg kipát netán tálit??? :)
@Sir Galahad: könnyen így jár az aki urban legendekből és sztereotipiákból rakja össze a saját véleményét. :)
Ha okos politológus lennék most írnék egy posztot a jobbik esete a bolond híveivel címmel.
Adva van egy párt, aki kénytelen kiállni minden lipótról-szökött figura mellett, ha azok kicsit is cigányoznak-b.ziznak-zsidóznak. Ha nem teszik, akkor elárulják az igaz magyar harcostársaikat, lepaktálnak a fenti csoportokkal és a leghangosabb, radikális híveik fordulnának velük szembe. Így meg szépen magukrahúzzák ezeket a szaniszló-szerű figurákat, velük vannak azonosítva, velük együtt válnak röhejessé.
Újabb hisztiblog.
Fabius a gerincbajnok.
No meg a sok megmondóember.
Ez aztán a tragédia.... az, hogy a fityesz szétlop mindent kedves Fabius az smafu. Arról mélyen hallgatsz, meg a sok szörnyűlködő aki sopánkodik a csúnyabeszéden, de a valóban fontos dolgokról lapítanak mint a fos a fűben.

Valóban álszent kis szaremberek országa vagyunk. Ha nektek öltönyös, szépbeszédű, mosolygós hóhér kell akkor jó úton vagytok. Igaz, hogy az első perctől kezdve átver titeket, de a fontos, hogy a tv-ben szépen beszél....
Sznob agyhalottak gyülekezete...
Viszont a szektATV mindig kitesz magért. :)

ATV: Inkább maradjon felderítetlen egy bűncselekmény, mint hogy a Kuruc.infótól kérjen segítséget a rendőrség!

Néhány nappal ezelőtt elégedetten állapítuttuk meg, hogy van a rendőrségnél olyan is, aki tényleg azt teszi, amiért az adófizetők eltartják - s mivel a szóban forgó esetben a rendőrség a bűnt próbálja üldözni, nem pedig a hazafiakat, a Hitgyüli tévéje azonnal támadásba lendült.

atv.hu/belfold/20130701_a_kuruc_infohoz_fordult_segitsegert_a_rendorseg
@nedudki74: Mennyivel "jobb", amikor az öltönyös úriemberek szétlopták az országot nemdebár??? :)
Gábriel na persze, kár mentegetni egy barom faszkalap ennyi
ennyi:

Óvoda mellett is trafikot nyitottak

Az óvoda bejárata mellett nyílt nemzeti dohánybolt Szigetváron. Számos településen lesz trafik iskolák mellett is.

hvg.hu/gazdasag/20130701_Ovoda_mellett_is_trafikot_nyitottak
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Ne terelj. Túl sok reverenda érintett a szeressükakisfiúkat multinacionális játékban. Felesleges zsidózni.
Jéééééééééééééééééé????????????????,,
A takarékszövetkezetek államosítása jól illeszkedik a miniszterelnök tervébe. Orbán Viktor ugyanis azt mondta, szeretné, hogy legalább 50 százalékban belföldi kézbe kerüljön a magyar bankszektor. Sejtések szerint azonban cél lehet még az OTP súlyának csökkentse is. Pár napja Lázár János, a miniszterelnökséget vezető államtitkár nevezte újra az országot behálózó polipnak a legnagyobb – egyébként a legsikeresebb és ráadásul magyar irányítású – bank elnök-vezérigazgatóját, aki szerinte komoly kockázatú gazdasági túlhatalommal rendelkezik.

Az új, állami tulajdonú bankhálózat hamarosan versenytársa lehet az OTP-nek.

fn.hir24.hu/gazdasag/2013/07/01/az-otp-piacara-hajtanak-orbanek/~~fokusz
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Szerintem ő az elmúlthuszonháromév faszkalapjaihoz képest világító fáklya. :)
@Bakter: A terelést te sokkal inkább elkövetted, amikor a közszereplők hallatán egyből a reverenda ugrott be.:) Az pedig abszolút nem számít zsidózásnak, ha én más felekezetre is szerényen emlékeztetlek.
"Mutyitenderezik" a Jobbik a nemzeti dohányboltok nyitónapján

A Jobbik szerint "mutyitender" eredményeként kezdték meg működésüket hétfőn a nemzeti dohányboltok.

------------------------

Lázár-bábut akasztott a Fidesz-székházra a DK

Jelképesen szobrot állított Lázár Jánosnak a Demokratikus Koalíció (DK) a Fidesz Lendvay utcai székháza mellett. Varju László mindezt azzal indokolta, hogy Miniszterelnökséget vezető államtitkár a "legnagyobb trafikmutyi-gyáros".

------------

Átlátszó: A velünk élő olajszőkítők
Újraindulhat Magyarország rendszerváltás utáni történelmének legjövedelmezőbb maffiaüzlete - ezúttal a Fidesz által ellenőrzött keretek között.

index.hu/x.php?id=inxbkc&url=http%3A%2F%2Fatlatszo.blog.hu%2F2013%2F07%2F01%2Fheti_mutyimondo_a_velunk_elo_olajszokitok
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Mit óbégatsz? Majd akkor szólj, ha az óvodában lesz a nemzeti bagóbolt. Vagy a tüdőgondozóban. Minden szarba bele kell kötni, bajnaihordisták? Nektek semmi sem jó? Mikor most végre ellenőrzött keretek közé szorul ez a roppant káros szenvedély, nem lehet csak úgy bagót venni, ahol éppen rájön az emberre. Hanem diszkrét keretek között, amikor házhoz jön a nemnemzeti dohánykereskedő szakember, és a hülye zárjegyeket sem kell tépkedni a dobozról.
@Bakter: Jut eszembe, remélem ezt megnézted már. Nagyon érdekelne a véleményed. :))

youtu.be/NCoWIszM364
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
A reverenda eléggé közszereplő. Mondhatni, hiteles.
Gábriel ha ő fáklya, akkor én fekete lyuk, csak hogy semmi közös ne legyen benne és bennem
/igaz nem is van, hála az akárminek is, még azt is letagadom, hogy homo sapiens vagyok, leszek inkább fikusz/
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Majd ha lesz időm donaldkacsát nézni, akkor megnézem.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
A feketelyuk elnyelni a fáklyát. Csak szólok.
@Bakter: Lehet megint elszomorítalak, de én 99%-ban értékes reverendásokkal találkoztam. Ettől természetesen te még sugallhatod azt, hogy a minden katolikus pap pedofil. :)
@Bakter: igen értettem, kérek engedélyt meghunyászkodni, Laufenben trafikban vettünk néhány szuvenyircsikit, egy kedves öreg úrtól, Osztrákiában is jártunk sokban, kísértetiesen ismerős logóval a falon, na persze a családban nem dohányzik senki, és egyik üzlet sem volt, ilyen álságos, és még csak óvi, vagy iskola közelében sem ;)
@Bakter: Ne bazz ennek tök komoly mondanivalója van. Igazán szánhatnál rá 10 percet az életedből. Hidd el tanulságos kis történet miközben remek gondolatkísérlet. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Ez a kép egy katyvasz. A karszalagszív nem harmonizál a jelvény swastikájával, disszonáns. A fekete bajusz és a rúzs színe ne konvergál egymással.
És hogy lesz-e ilyen polgármester, ezt a kérdést a dzsobbiknak kell feltenned. A zsidózó zsidó, a családpárti pornós és a homofób rúdtácos mellett elfér egy meleg náci is.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Nem sugalltam, hogy mind, de ítélet mondta ki, hogy sok reverenda érintett.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Remélem mindennap bemész a legközelebbi nemzetibe, és nemdohányzó létedre is adakozol a családnak. A csúti családnak.
@Bakter: Jó bátor volt Jézus, hogy emberekre bízta az egyházat igaz??? ;)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: a többiek is, nem csak a jobbik, és ezzel semmi bajom sincs, elismertem eddig azt ami számomra elfogadható vélemény arról az oldalról is, de nem fogom befogni a számat a posztban szereplő baromságról, épeszű normális ember nem védi se a mutyit, se azt a barmot ott a posztban. Tetszik, nem tetszik, ugyan az a stílus, ugyan az a mentalitás, ugyan az a pusztulás. Ugyan az amiből nem kérek.
@Bakter: én e? Magadnál vagy, nyitáskor én leszek az első, zárásnál meg az utolsó, ha szemmel ölni lehetne, a legtöbb csókos már nem élne ;)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Nézd én ebben egyetértek veled és becsüllek is érte. Úgy a teljesen korrekt, ha az adott jelenségről, közleményről, állásfoglalásról, stb. mondunk véleményt és nem befolyásol minket, hogy az honnan származik.
@V-PORT: Na tessék, már megint a Bajnai gárdával van a baj. :)

"Kocsis Máté a sajtótájékoztatón úgy fogalmazott, este hat órakor "Gyurcsányék és a Bajnai gárda is tüntetni fog a Fidesz székházánál". Az eseményen ezúttal Bajnai Gordon is részt vesz – tette hozzá -, aki szerinte ezzel nyilvánvalóvá teszi, hogy a korábbi erőszakos akciók is az ő kérésére valósultak meg. Hangsúlyozta: a Fidesz most is erőszakos demonstrációra számít."
Olvasgatva érdekes változást látok. Jobbikos testvéreink, amikor egy falusi suttyó fix befutós bolondról szól egy poszt, már nem reklamálnak, kegfeljebb szóvá teszik, hogy bezony a FIDESZ táján ettől sokkalta érdekesebb dolgok történnek, inkább azzal kellene foglalkozni. Ellenben az alkalmazotti állományban lévő Lendvai utcai FIDESZtrollok hevenyen buziznak, kommunistáznak miegyebek. Lehet mégiscsak lesz itten előbb-utóbb vmilyen népnemzeti összefogás? .-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Nem akarlak elkeseríteni, de pont az a legvalószínűtlenebb. :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Tanulj meg írni, akkor hihetőbb lesz, hogy vannak érveid. Addig inkább megmosolyogtató.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Hungarogárda+bajnaigárda együtt, 2014-n, lerohanják a csúti stadiont, szemmel lőve ki a ficakot a nyugati kapuban? Te kis perverz.
Buzisággal lehet traktálni a gyerekeket, az nem baj. A nemzeti öntudat, Árpád-sávos zászló az rettenet.

Valahol nagyon megcsúszott nálatok az értékrendek sebességváltójánál a kuplung, Isten szopásra választott barmai.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
mikor volt erőszak a fidesz székház előtt?
ne vicceljünk kérem, nem dugtak meg senkit akarata ellenére.
végül is, mi számít erőszaknak?
a) 'sósavat a pofátokba'
b) gyilkosságért elítélt végigvonszol HAHA-s aktivistákat
c) üldögélve kiabálni, és ezzel halálra rémíteni kocsis mátékát.
@BKV reszelő: ok, akkor küldöm szeretettel :)
mellékesen meg kérdezném, milyen írásra gondoltál, csak hogy tudjam mi alapján minősítettél. ugyanis blogokat nem írok, irodalmár és költő sem vagyok, csak egyszerű paraszti ésszel véleményezem a dolgokat körülöttem. Legkevésbé sem érdekel, ha valaki szerint hihető, vagy nem hihető az amit írok.
kommunizmus rilódid:

Felkészülni! - További 10-20%-os rezsicsökkentések jönnek
A fűtési szezon előtt csökkentenék a gáz, a villany valamint a távhő árát minimum 10, de akár 20 százalékkal is.

www.portfolio.hu/vallalatok/energia/felkeszulni_tovabbi_10-20-os_rezsicsokkentesek_jonnek.3.186047.html
-no comment-

"Itt nemzeti pénzmosoda nyílik"

Az LMP szerint a Fidesz tálcán kínál adóamnesztiát a bűnözőknek a Stabilitás Megtakarítási Számla konstrukciójával. Az SMSZ bármelyik banknál nyitható, azon legalább 5 millió forintot kell elhelyezni forint alapú állampapírban, és egy személynek akár több számlája is lehet.

hvg.hu/gazdasag/20130701_Itt_nemzeti_penzmosoda_nyilik
Már napok óta külföldön lévő járművek után is levonják útdíjat a folyószámláról, nem érkeztek meg időre a fedélzeti egységek, órákra leállt a rendszer - tesztidőszak híján így indult élesben és botrányosan az e-útdíj hazai rendszere olvasóink beszámolói szerint.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/botranyos_utdijsztorik_horrortortenetekrol_szamolnak_be_a_kamionosok.558170.html
"Pech, hogy az érpatakiak azt nem választhatják, hogy egy jelmezes idióta ne traktálja marhaságokkal a gyerekeiket."

Dehogynem. Ők választották ezt a jelmezes idiótát, és nem véletlenül. Persze, ha kicsit "kizoomolsz", akkor nem lehet ilyen frappáns posztot írni.

Szerintem katasztrofálisan rossz módszerrel próbálkozik Érpatak polgármestere a környéken nem egyedülálló nehézségek megoldására; de az is katasztrofális, amikor és ahogyan a liberálidióták pestről álszentkednek.

Na.
Belerázta a golyzikat Bajnai arcába, mutatva mire számítson 2014-ben. :)

youtu.be/bHuCyfassVk
Betiltják az e-cigarettát Magyarországon

SB

2013. július 1., hétfő 15:21 |

Júliustól bűnözőnek számít, aki engedély nélkül e-cigit árul. Az Unióban eközben készül a közös szabályozás, Magyarország viszont a dolgok elébe vág a lépéssel. Az amúgy sem túl egyszerű történetet tovább bonyolítja, hogy nincs egységes tudományos álláspont a készülék hatásaival kapcsolatban.

index.hu/gazdasag/2013/07/01/betilitjak_az_e-cigarettat_magyarorszagon/
Úgy látom sokan most is jól kibuzizták és kinácizták magukat a kommentekbe. Hiába kellenek ilyen posztok minden hónapban, hogy helyreálljon a rend. :))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: lemaradtál néhány kvaterkával a nagy bayerbeerezés okján... és a posztalkoholos sokkot is ideje lenne kipihenni:-)
fetishhuszár in denial. projekció akcióban. mesés, pazar, gyönyörű.
@V-PORT: hát igen... ez a varanus féle kibeszélősó:-) Aztán megnyugodva, kivasalt idegekkel lehet menni este a Kék Osztrigába, mert ugyi az egy meghitt, meleg családi fészek:-)
a buzivonulás hétvégén lesz.ma fontosabb dolog van.a judeobolsik hat órától erőszakos támadást akarnak intézni a magyarok ellen (Fidesz székház)
"Erőszakra számít este a Fidesz
Bajnaiék este tüntetnek a Lendvay utcai székház előtt. A Fidesz aggódik."

Ezekszerint zavar támadt az erőben. Nem érték el a szép Szőke herceget, meg a savazós bácsit:-)
@ephart: Ezeknek a iberlbolsevik fasisztáknak több sztétiksi érzéke van attól, hogy bevegyék Selmeczi Elvtrásnő tágra zárt kapuját:-)
liberálbolsevik... esztétikai... csak, hogy segítsek:-)
"Semjén szerint el lehet menni
Amelyik szolgáltató nem ért egyet a rezsicsökkentéssel, az menjen el."

Remélem valamlyik multi a vellanyszolgáltatója, és nála kezdik a lekapcsolást. Igaz észre se fogja venni... kiegyenlítődik a külső környezet és a fejáben dúló sötétség lumendifferenciája.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Nézzük az előnyét. Volt internacionálé, férfisztriptíz, most már az Mszp-vel való megegyezés kismiska lesz Bajnainak. Mindenre immúnissá vált. :)))
"A kormány takarékoskodik
2013. július 01., hétfő, 11:45 • Utolsó frissítés: 2 órája
Szerző: Tallián Miklós

Címkék: államosítás; takarékszövetkezet;

Ami úgy értendő, hogy megint zabrál."

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20130701_A_kormany_takarekoskodik#rss
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Ezeknek már egy önálló ötletük sincs csak Gyurcsányt tudják plagizálni. :)
@ephart: Töki! Olvasgass! Héber írás nincs... és itt nem verbálisan értekezünk. Ha kikupálódtál, (tudod, a gugli nagy barátod), akkor gyere vissta. Csá.
@V-PORT: Nemmondod:-) Gyurcsány lett a Fidesz megmondóembere? :-)
De jó, hogy egy (egészen pontosan két) gombnyomással láthatatlanná lehet tenni egyeseket.
Gordon helyében én 14-ben a vesztésre hajtanék,igyák még egy évig a fost aztán fulladjanak bele erős parlamenti ellenzéki tökmarkolások alatt..

Ezt az érpataki ufót meglőjék már ki a holdra...

"Fab"-nak jogosan megy fel a pumpa..

http://www.Retardáltmagyarország.hu!!!
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Lassan annyit bajnaiznak, hogy észre sem veszik, ha véletlenül Gyurcsányt idézik.

Ismét galaktikus siker, amihez nyúltak: e-útdíj. A vogonok úton vannak.
@gazoló:
"erős parlamenti ellenzéki tökmarkolások alatt"
Rettegnek is, hogy olyan erős ellenzékük lesz, mint most.
@Bakter: A Fidesznek is kellene ilyen gomb. :)))
@Bakter: Neked, ma reggelről:-)

"Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője 2013.07.01. 09:10:30
"Kibertámadással indult az e-útdíjfizetés
Hajnalban túlterheléses támadást indítottak az e-útdíjfizetést kezelő informatikai rendszer ellen."
hvg.hu/gazdasag/20130701_Kibertamadassal_indult_az_eutdijfizetes

Országos cimborám és Kíberszakértő Occam Elvtárs, visszaesküvési szakértő tájékoztatott a tényekről.

Röviden közölte:

Lófaszt mama! Nem kíbertámadás. A Lázár Boldika és Gány Béla NER-társak által vezetett konzorcium kivitelezésében megvalósult rendszer beüzemelése, a várakozásokkal ellentétben, meghaladta az abacus-tologatás bonyolultságát. Az eddigi ráolvasások és Uri Geller-féle "MÚÚÚKGGY" felszólítások ellenére a bizbaz, makacsul ellenáll. Ezt viszont bevallani orbitális égés lenne. De egy jó ellenség, mint a NER rendszerében minden elbaszott dolog magyarázata, mindig kéznél van.

A probléma csak pillanatnyi homok a rendszerben, a TEK Q7-es hibaelhárító kocsijai a stratégiai pontok felé már úton vannak, és a Parlamenti Gyászhuszároktól kölcsönkért egyenruhában feszítő problémaelhárító állomány kitelepítése folyamatban van.

Munkatársunk jelentése szerint az M3, M7, M2, M0 és M00 utak bevezető szakaszán az útzárak, sorompók és géppuskafészkek elhelyezésre kerültek, és az állomány a problémakezelést piros-zöld tárcsákkal a forgalmat irányítva, valamint a vasúti kalauzlyukasztóval érvényesített vonal-, és menettérti jegyek értékesítését megkezdte.

Fegyelmezett NER állampolgárként, aggódva a költségvetés bevételi oldalának teljesüléséért ( és az újabb nemmegszorítás elkerülése érdekében, bár tudom, úgysem úszom meg), két megoldási javalatot is teszek az itt olvasgató "szemlészek" részére megoldásként.

1. Le kéne nézni a szerverterem melletti közterületre, és az ott lószart sepregető sárgamellényes NER-munkások közül kiemelni az éppen ott dolgozgató egyik állástalan informatikust. Két virslivégért és egy szárazzsemléért sec-perc alatt megoldja a problémát.
2. Előte esetleg meg kellene keresni a szervergép hálózati csatlakozóját és egy erőteljesebb mozdulattal a konnektorba dugni. Lehet, csoda történne:-)

Lázár Boldit, Gány Bélát és Loppert Dávidot, pedig azonnal más fontosabb beosztásba helyezni! Selmeczit reaktíválni! Sajtótájékoztatót tartani! Békemenetet összerántani :-) NEM LESZÜNK ÚTGYARMAT, A NEMZETKÖZI JUDEOLIBERÁLIS KARVALYTŐKE MAGYAR A MAGYAR UTAT INGYÉÉÉ NEM TAPOSHASSA!
Ezt még az Úr sem tudná megbocsátani

Meg sem mukkant, de a fejét mélyen
a lába közé fúrta tárgyalásán az a férfi, aki a vád szerint gyűlölte a melegeket, ezért megölt egyet.

www.origo.hu/itthon/20130701-riport-a-homoszexualis-ferfi-ellen-elkovetett-gyilkossag-vadlottjanak-pererol.html
Kérem megmutatni az üresfejű orbán-rajongó jobbikosokat, amint árpádsávval borítva Semjén lemondását, és a közéletből való távozását követelik. Semjén ugyanis gyakorlatilag ugyanazoknak, szinte szó szerint ugyanazt mondta, mint Gyurcsány:

kepviselofunky.blog.hu/2013/07/01/most_semjen_mondta_el_lehet_innen_menni_402

Hogy szó ne érje a ház elejét, leellenőriztem a Jobbik.hu-t és a kuruc-ot ahol még minuszos hírben sem foglalkoznak a témával.

Csak gratulálni tudok az agyhalott jobbereknek! Szakadok rajtatok! :D
oops:

Mégsem lesznek mozgótrafikok

A Fidesz szóvivője szerint beindulnak!!!!!, de a Nemzeti Dohány Zrt. szerint nem.??????

www.origo.hu/itthon/20130701-megsem-lesznek-mozgo-trafikok.html
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Mivel hasonló vonalon dolgozom, már párszor szóba került a téma. Jönnek az ország minden pontjáról hozzánk az ügyfelek, régiek, újak, és mesélték-mesélik, hogy állami cégeknél, önkorikban beültették a posztba a kölköt, a rokonfilyát, a keresztgyereket, miközben természetesen ezzel párhuzamosan kirúgták az addigi szakikat. Aztán jóformán egy nyomtató installálásához is vissza kell hívni ezeket, mert a biteket nem érdekli a vérvonal, és ha lefagy a ringyóz, nem elég azt mondani, hogy "menymán mer éne vagyok apámfilya, aki a pógármester".
Tehát simán kinézem belőlük, hogy ezt a projectet is így hozták össze. De hát minden elszaródik, amihez ezeknek közük van. Ahogy bölcsen mondám egykor: ezeknek a kezében még a szög is legörbül.
@Bakter: Van remény. Ha a farkukkal is ez történik, ha hozzányúlnak:-) 50 év és meglesz a szabadulás egyiptomból:-)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: bakker, kinek van 50 éve ezt kivárni?
Jahhh, jut eszembe, a sört bírtam, a sokk a kilométerekben volt, szombat este beszélni is alig tudtam :D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: hadd oruljon:) a hetvegen bajtarsiasan egymast dobaljak kovel. Vegul is az is melegfelvonulas lesz, alternativ. :) Abortanga egyenruhanak szamit?:)
Írtátok már, hogy kivetít a fickó? Tulképen tranveszti és talált magának hozzá egy ideológiát. :D Meg vagyok győződve, ha valaki ennyire tagadja, akkor maga is az, vagy az akar lenni.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Te mióta csekkolod a jobbik.hu-t és a kurucot?? ;)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Vazze akkor menj el egy marrokkói királyi városok útra. 8 nap alatt 2400 km buszozás, plusz 2 repülőút. És sör is alig:-)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Azért szép lesz, amikor a türkizflitteres tangások szerpentinnel dobálják a foszforszínű tangásokat, és ordibálják egymásnak, hogy szopjál le:-))))
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Mindenesetre én elvonulok a tüntetés idején... melegebb éghajlatra:-)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: "Abortanga egyenruhanak szamit?:) "

Feltéve, ha a töktartóján Turul, a seggén árpádsávos nagymagyarország van kihímezve:-)
@nemecsek ernő áruló: Neked a fidesz eddigi legkeményebb lehazaárulózása már nem is elég?? ;)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: brrrrrr. Majd megkerjuk angyalt hogy meselje el elv es hittarsai miben paradeznak. Mert en meg nem nezem.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: az meseszep lesz. Aggodnunk nem is kell, hiszen ugyis egymast dobaljak fejbe kovel.:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ne keverj ernővel, amúgy előferdül, utána sok esetben ,egyek könnyíteni magamon, igazán jó fogyókúra
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: persze hogy nem, mert te mar lattad. Valiszinu akkor talaltad meg Jezust.:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: amiota rajott hogy a zsido fesztivalokrol leggyorsabban onnan tajekozodhat az ember. Nyilvanvalo, nem?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Nem. Mert nem állnak ki konzekvensen a dolog mellett, no földtörvénybe jól bele lehet kapaszkodni, mert "még a Zángyán is jól megmon'ta". Mint nagyanyám tacskója, aki ha nagyobb, ismerős kutya van mögötte, vagy pórázon van, akkor mer ugatni, de amint a pórázt elengedik, és magára marad, kussol, és liheg a gazdi nyakába. Ez nem teszi a tacsit bátorrá. Nagyjából ilyennek látom a jobbikot. Az esetek többségében csak kimondja, amit a fideszesek nem mernek, de egy követ fúj velük. Fidesz garázspárt. Várom, hogy bebizonyosodjon, hogy nem az. Eddig nem sikerült.
bréking

Orbán csillapította testőreit, akik elrángatták a 444.hu riporterét

A margitszigeti szökőkút átadóján akarta Orbánt kérdezni Plankó Gergő, a 444.hu újságírója, akit öltönyös gorillák vettek körül, ráncigálták és tapogatták -számol be a Cink.hu.

hvg.hu/itthon/20130701_Orban_csillapitotta_testoreit_akik_elrang
Nem mondjatok, hogy meg a hogyan keszul a gyerek temaban is jeleskednetek kellett?! A nap trollja: hogy keszul a gyerek. Epic.:)))))
@Hunyadi zokogna... ha látná......ezt:

Őttönyös ember? Minek az?

Majd ezek a kibelezett sziámi macskát tökfödőnek hordó, látnokzsályától pszichedelikus kómában deliráló sámánok kidobolják mi a stájsz. Ez nem mentális zavar, frászt, természetes viselkedés.
@nemecsek ernő áruló: mondj már lécci egy igazi ellenzéki pártot. ;)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: szoval a fradi b kozep kirendelve, hogy provokaljanak. Holnap minden tele lesz a bajnai gardistak barbar tetteivel. Hogy gyepaltak meg a bekesen k**va anyazo fradistakat. Biztos fel fog vonulni a sosavazo nyugdij tagozat is, halos szatyrokkal. :)
@V-PORT: az mszp politikaja mint szelsoseges?! Anyam borogass.:) Mi lesz a kovetkezo?! A bekegalamb haborus uszito?!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: a vegen kiderul hogy a hulye mszp-bajnai sajat rudifosztogato embereit lotte gumilovedekkel.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: A pedagógusok nem hülyék. Pár ezer forinttal nem lehet megvásárolni. Látja, hogy mi zajlik körülötte, főleg ha állami iskolában dolgozik.
Segítsen már valaki! éN MOSTAN MELYIK VILÁGBAN ÉLEK? aMIT LÁTOK ÉS TAPASZTALOK, VAGY AMIT hOPPÁRÉZIMI vetít nekem?

""Elképesztő a szocialisták észjárása"

Elképesztő, hogy azok után, hogy a Gyurcsány-Bajnai-szövetség több tízezer pedagógust tett az utcára és csökkentette a fizetésüket, még bírálja is a pedagógus-béremelést - reagált a fenitekre Hoppál Péter Fidesz-szóvivő.

A Fidesz, ahogy vállalta, teljesíti: az egészségügyi dolgozók béremeléséhez hasonlóan a pedagógusok béremelését is megkezdi. Annak köszönhetően, hogy a magyar emberek 2010-ben elzavarták a baloldalt veszélyes és szélsőséges politikájukkal együtt, Magyarország ma pénzügyileg elég erős ahhoz, hogy a pedagógus-béremelés is megtörténhessen - írta.

Míg a baloldal mindig is csak szavazóbábúnak nézte a pedagógusokat, a Fidesz-kormány visszaadja a pedagógusok erkölcsi és anyagi megbecsülését - zárta közleményét Hoppál Péter."
:) a HU-Go-t túlterheléses támadás érte ma hajnalban és napközben többször is.

Túlterheléses támadás érte az államkötvény-hozamokat is, ismételten 7% fölött járnak.

Szerintem legfőbb ideje volna körbehordozni a véres kardot Szíjjártó Petyának, talpra nemzetimagyar!!!
@V-PORT: irigylem az optizmusodat. Bar en nem osztom. Egy kis alamizsna csodakra kepes a kozalkalmazottnal. Es most mind kapni fog. Orvos, tanar, nover, gyogyszeresz.
Bocs hogy offolok, engem az a debil nem érdekel.
Progblogék jót írtak:

"Azt a „kultúrharcot” amely kirobbant az elmúlt napokban a „régi baloldal” körül, az a társadalmi igény táplálja, hogy legyen végre modern politikai erő az országban: olyan, amelynek a vezetői, szervezői és támogatói is egyértelműen „új identitással” rendelkeznek. Ezt az igényét a magyar társadalom ki fogja elégíteni: „élőhely nem marad üresen”, ahogy az evolúció törvénye előírja. Egyszerűen akkora már erre, ennek a valóban modern politikai erőnek a létére az igény, hogy ha valaki átgondoltan, konzekvensen és kompromisszumok nélkül áll elő ezzel a termékkel, igen gyorsan komoly támogatottságot fog szerezni!

Egy a lényeg: senki és semmi másra ne koncentráljon, mint azokra, akik erre a politikai erőre várnak és az ő elképzeléseikre, elvárásaikra. Ne akarjon megfelelni az önmagukat a nemzeti oldalhoz tartozó, de a Fideszben csalódott szavazóknak"

progressziv.blog.hu/2013/07/01/ki_lesz_az_ellenzek
Az egykori Gödör klubot is túlterheléses támadás érte.

www.origo.hu/itthon/20130701-bezar-az-akvarium-klub.html
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: en nem szerettem. Altalanosba jartam es utaltamind a 8 evet. Nevetve csimaltam vegig a ballagast.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Szia!
"Lemegyek andalúz kutyának."
A vérnyúl jobb, és fajállat is vagy.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Aki a sok szemétség, ígéret, megalázás után ezekre szavaz pár ezer/tízezer forintért olyan minőségű ember is.
@Husz_János_Puszita: Már bocs, de nekem tetszik, így plagizállak:

"Ha pedig a szokásos politikai (ideológiai) kategorizálást fogadnánk el, akkor a „maradiakat” a Fidesz (jobboldali-nemzeti), míg a „haladókat” a szocik (baloldali-szocdem) alkotnák – pedig valójában mindkét csapat a „konzervatív oldalon” van. Mindketten csak addig képesek létezni, amíg marad a nem teljesítményalapú, hanem személyes függésekre alapozott magyar társadalmi berendezkedés – hiszen egyik társaságnál sem az számít, hogy „abszolút értelemben” jó teljesítményt nyújtsanak.

Így, ha egészséges politikát szeretnénk és véghez akarjuk vinni az elodázhatatlan modernizálást is, akkor gondoskodnunk kell a modernizálást képviselő politikai erőről is, mert az ma nincs!"
Káoszt hozott az útdíj
Bénázással és hosszú sorokkal indult az új rendszer. Dühöngő fuvarosok, rendszámokat írogató rendőrök, csalogató kiskapuk.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2013%2F07%2F01%2Futdij_ize%2F

Pénteken még nem tudták életre kelteni
Kemény volt a hajrá az e-útdíj rendszer felállításában, Orbán megmondta, július 1-jén induljon, nincs mese.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F07%2F01%2Fpenteken_meg_nem_tudtak_eletet_lehelni_a_rendszerbe%2F
@Habakuk999:

Megtisztelsz, de nem engem plagizálsz. :D
@V-PORT: Én másképp gondolom, szokás szerint.

Van egy nagy csomó ember, aki elhitte egyszer régen, hogy Orbán Viktor lánglelkű forradalmár.

Ma nem nagyon van olyan hiteles forrás, aki el tudná mondani tömegeket magával ragadva, hogy ez az ember egy majomparádé despotává vált.

Én nem hiszem, hogy a rajongói tehetnek erről.

Főleg úgy, hogy a propagandájuk mindig tartalmaz igaz, hogy ordasul csúsztatva, de részigazságokat.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Arra mész, amit a múltkor küldtél?

Csodaszép lesz, jó utat Neked!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Köcke. de a San Miguel elég szar... aztat ismerem. Maradnak a kommersz hagyományosak. És ahogy néztem, 34-36 fok... persze bánya a fene.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Július 1.-től nem üzemelhet pénztárgép online NAV kapcsolat nélkül. 400 ezer üzletnek zárva kellene tartania jelenleg.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
A továbbiakban el kell mélyednem a gyönyörűségekben.
2 hétig nem leszel?
@V-PORT: Egy ismerősöm 20 éve van az egészségügyben, 20 év után kap nettó 85k-t. Most kap nettó 3-5k-t jó esetben emelésként. Nem rongy ember, csak szegény... :)
Gaál Noémi trafikja még festékszagú

A TV2 dekoratív időjósa megnyitotta az üzletét. A boltban már lehet kapni cigit, üdítőt is, de még festékszag van.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Én nem szavazok a Fideszre, nem is tettem, bár az Mszp-re való szavazásomra sem vagyok büszke. Ezzel azt akarom mondani, hogy tudom, hogy hivatástudattal nem lehet jó lakni, és nem kapsz semmit a boltban, de nem is lehet rávenni, hogy rájuk szavazzunk.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Az indulásod időpontjára beszerzek egy keszkenőt, és integetek neked. Hosszasan.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Azért az borzasztó frusztráló lehet Mesterházynak, hogy a Fidesz mindent Bajnaihoz köt.
@Husz_János_Puszita: De jó, hogy betetted ezt az írást.
Jó olvasnivaló a törzsközönség részére is, ilyenek vannak benne:

Jelenleg a „Fidesz ellenfele”-pozíciót – gyakorlatilag kizárólagos igénnyel – olyan személyek, szervezetek és olyan kapcsolati hálózatok őrzik, akik-amelyek karrierjüket a szocializmus évtizedeiben indították be és akik mentalitása, „reflexei” a kádári világban alakultak ki, vagy akiket az a szerveződés „mustrált” és engedett akár vezető posztokra, amely értékrendjében és minden reflexében „maszoposként” írható le. Ez pedig egy alapvetően fantáziátlan, teljesítménynivelláló, a nulláról önállóan és kockázatot vállalva semmit fel nem építő világ és társaság. Még az úgynevezett „nyugatos típusú menedzserkarrierek” is csupán az így-úgy a szocializmus idejéről átöröklött, privatizált vagyonok és szervezetek eligazgatásából álltak: egyetlen igazi „self made man” sincs a szereplők között. Így amikor ők „kapitalizmusról”, „piacgazdaságról” és „versenyről”, vagy éppen „innovativitásról” beszélnek, akkor olyan területről szónokolnak, ahová közülük még senki a lábát be nem tette.

Igen: a „létező ballib oldalt” nem a semmiből hozták létre valamely kivételes képességű politikusok: az szigorúan véve nem más, csupán a szovjet világhatalom több kézen átment(ett) öröksége.
Bocs, de jó a cikk, nem tudom abbahagyni:

A konzervatív oldal azért foglalt emocionálisan, mert akik ma odatartozóknak érzik magukat, azoknak mindenkor fontosabb lesz az, hogy valamiképpen (valósan vagy legalább szimbolikusan) kivételesnek, kivételezettnek érezhessék magukat, mint az, hogy az ország jól teljesítsen és valóban is sikeres legyen, ne csak a HírTV-ben. A modernizáló oldal pedig sohasem fogja „államilag garantálni” nekik ezt az érzést. Inkább lenyomják a tudatalattijukba azt, hogy egy végtelenül korrupt és önző – és persze egyáltalán nem demokrata – politikai elitet támogatnak, mert ez az elit engedi őket „isten választott népének” szerepében tetszelegi, anélkül, hogy ezért cserébe valóságos teljesítményt, tudást, kiemelkedő képességeket, stb. várna el tőlük. Nem: ehhez elég a hűség – ebben meg van bőven gyakorlatuk: ez egy alapvetően „aulikus” társaság! Hiába tudják az eszükkel ezek az emberek, hogy igazi erőt, az ország valódi felemelkedését modernizáció híján nem lehet elérni, mert ők - minden nemzetieskedésük ellenére - bármikor készek egy olyan politikához adni a nevüket-szavazatukat, amely úgy garantál nekik „középosztálybeli létet”, hogy még egyet szorít a szegényeken. Igen: ezek a „nemzetiek” valójában nem tekintik a nemzet részének a szegényeket – amiben a „nemesi nemzet”-fogalom és -felfogás él bennük tovább.
@V-PORT: A Mesterházi szerintem ettől bolog. Azt hiszi, a Fidesz kikészíti Bajnait, így az ölébe fog hullni az a kb. 8% szavazat... a marhája...
ennek sem tudok ellenállni:

…Amit fentebb leírtam arról, hogy mit vár el és miért cserébe támogat egy politikai elitet a „nemzeti-keresztény” szimpatizánsok serege, azt apróbb módosításokkal leírhatjuk a „klasszikus baloldalt” támogatókról is. Ez is egy olyan klikk, amely „gazdáitól” elvárja, hogy teljesítményükre tekintet nélkül lehessenek pozícióban, kaphassanak „szubvenciót” és legyen „tekintélyük”. Ez a kádári „jól informáltak” társasága, akik megtanulták úgy kiszolgálni a pártot, hogy önmaguk is jól járjanak eközben. Nem látom, mi az igazán eltérő e mentalitás és a „nemzetiek” gondolkodásmódja között? És ha nincs igazi, lényegi különbség, akkor ők tulajdonképpen ugyanaz az oldal: a konzervatív, amely a magyar társadalom régi mozgatórugóinak, a régi reflexeknek a megtartásában érdekelt. Ez pedig nem mást bizonyít ismételten, mint hogy (mint fentebb írtam) a magyar politika féloldalas: csak konzervatív oldala van! Nincs olyan politikai erő az országban, amely mind szellemiségében, mind céljaiban, mind szereplőiben egyértelműen a modernitás testesítené meg – e felsorolt tulajdonságok közül egy vagy mind hiányoznak minden egyes, magát „ellenzékinek”, „baloldalinak”, liberálisnak”, „nyugatosnak” vagy „modernitáspártinak” hirdető erőnél.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

A meglévőkre is érvényes. Hogy a NAV nagy kegyesen nem büntet, nem ugyanaz. Bár még azt is kinézem belőlük, nem szoktak sokat lacafacázni, ha kell a zsé. Mindegy, hogy betartható a törvény vagy sem.
@Habakuk999:

Gondoltam, hogy neked tetszeni fog.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Mindenki figyeljen, mert bejelentést teszek!!!!
Ha Mesterházy lesz az ellenzéki szövetség miniszterelnök-jelöltje nem fogok szavazni. Elmegyek, de mivel a Fideszre nem, az Lmp-re, a Jobbikra, és Mesterházyra sem, ezért érvénytelen lesz a szavazólapom. Lehet, hogy ezzel Orbán marad, és lehet szidni, de hű maradok ahhoz, amiben hiszek, és az nem Mesterházy. Na most mondjátok, hogy milyen szemét vagyok!
@Husz_János_Puszita: Progresszív blog olvasót csináltál belőlem, pedig nem vagyok valami nagy kommentelő a Gyíkon kívül.
@Habakuk999:

Betettem neked egy linket a másik blogon.
@Habakuk999:

Mindig progresszivéknél kezdek + kapitalistáéknál
@V-PORT:

Sokat gondolok rá én is, de biztos hogy kibírunk még egy fideszkormányt, hmm???
Talán ráérek finyákolni utána is, nem tudom.
@Husz_János_Puszita: olvasom, próbálom megemészteni a grafikonokat, nem egyszerű, az ortodoxok alatt vagyunk.:(
@Husz_János_Puszita: Ha már emlegettétek átnéztem oda, és gyorsan meg is spammeltelek :-)
@V-PORT:

"
Ha Mesterházy lesz az ellenzéki szövetség miniszterelnök-jelöltje nem fogok szavazni. "

Ezt sokan ígérik:)) Előbb-utóbb csak eljut az idiótához.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Az biztos ettől a hoppáltól annyira rám jön a hoppáré, hogy elhatároztam, nem fogom el se olvasni. Mentálisan gyilkos.
Ez egy igazi rákosi reinkarnáció, a szolisütötte szőkenőt ötször felülmúlja baromságban. Pedig őt azért vonták a második sorba, mert már a fityeszesek is égőnek találták.
Az a fantázia-szegény, aki esetleg nem tudná elképzelni, milyen is volt az ötvenes évek első felében, a Rákosi-érában az állami propaganda, most egy az egyben, egyenes adásban élvezheti.
brrr
@V-PORT:
Na, ja. Hogyhogy most Gyurcsányt nem szőtted bele? Ki ne hagyd, az istenért!:)
@Orica Középföldi: Kezdem azt hinni, hogy nem hiszi el. De majd ráírom egy coca-colára és odaadom neki. Azt biztos, hogy látja, ha már annyi colát iszik. :)
@AKIsTUDATLAN: Ferenc most itthon sincs. Én most nem bántom. Nem csinált a héten semmit. Majd akkor ha tart egy beszédet, na majd akkor kap tőlem. :))
@V-PORT: Milyen szemét vagy:-)
@Mariann19:
Csak??? Üdítő lehet... :)
Répalé lesz? :D
@AKIsTUDATLAN:
Ezeket tenyésztik. illetve - a sci hagyományok alapján - képzik. A scientológia legszebb hagyományaira építve készülnek az ilyen "kormáyszóvivő" ettársak a PÁRTBAN.
Komoly pénzbe kerül a képzésük és az élettartamuk 1-1,5 év.
Utána polgármester, vagy államtitkár lesz azért, hogy szarrá alázta magát, nyílt színen.
Ez is egy életcél, bármilyen hihetetlen, hogy vannak ilyen szar alakok. :(
@Secnir: Ezzel a hülye @Sir Galahad: -al vitázol?
Ez egy agyatlan fideszzombi. Idézek neked:

"
Sir Galahad 2013.07.01. 08:45:59
Lehet, hogy én tudom rosszul, de azt hallottam, hogy az első rezsicsökkentést követően is ugyanakkora osztalékokat fizettek a nagy közműcégek, mint előtte. Ha ez igaz, akkor van miből tovább csökkenteni. Van valakinek erről konkrét információja?
Válasz erre
Ј.László 2013.07.01. 08:49:33
@Sir Galahad: Rengeteg eszed van. A rezsicsökkentés idén volt, az osztalékot pedig a tavalyi év eredménye után fizették. Ilyen kevés ésszel Ablakzsiráfot kellene színezned és nem blogokon hülyeségeket irkálni!
Válasz erre"
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Héééé, nyúúúúúúúúúúúúúúúúúúl! Térkép sehol? Most komolyan... Tabletták okék??? :D
@V-PORT: döntésed megerősítéséhez:

"Na vajon kik járnak megint jól?

MGM
2013. július 1., hétfő 18:39 |
Nem, nem ők.

"Sokan kérdezik tőlem, hogy kik járnak majd jól, ha az MSZP kormányra kerül" – csap bele a lecsóba legújabb videója elején Mesterházy Attila. A magunk részéről nem is feszítenénk tovább a húrt: a szocialista pártelnök véletlenül beleehetett Ron Werber varázsgombájába, vagy túl sokszor nézette meg vele a felkészítő csapat Gyurcsány Ferenc június 16-i, a politikai kommunikációs szakmában instant audiovizuális mérföldkővé avatott gyújtó erejű beszédét."
index.hu/bloghu/kepviselofunky/2013/07/01/na_vajon_kik_jarnak_megint_jol
@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]:
BAKKER!
TEZSVÍR!
Hugicát rég láttam!
Melyik út mellett "nyomatjátok" a kicsikét? Nehogy véletlenül meglássam, mert hát a gyomrom... :D
Erre inni kell!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: még nem olvastalak, de már írtam... kicsi gond, hogy holnap kapom vissza a szokás szerint megbízható nethuszártól a gépem:-) A telefonomom 4 hónapig izmozott... azóta csak a hívásfogadás műkszik rajta:-)
@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]:
Ez nagyon-nagyon... :DD
Szerintem túlértékelitek azzal az Ablakzsiráffal őket! :)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Szakemberhez kéne fordulni... Nálam 2 nap a max. átfutási idő!
A protekciósoknak, a "másnap". :D
Hehhe... ezt beadhatják az egybites emberkéknek... aki volt Barcelonában és látta AZT a szökőkutat... csak kaccantgatni tud:-)

"Budapest felveszi a versenyt Barcelonával
Legalábbis a 400 milliós új margitsziget szökőkút. Tarlós és Orbán adta át, zenél, Stonest is játszik." Faszbuzi hazug disznók.

index.hu/belfold/budapest/2013/07/01/budapest_felveszi_a_versenyt_barcelonaval/

Ja persze... a negatív szökőkút is szökőkút... legalábbis nálunk... egyéb helyeken csatornának hívják.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

vazze, ha másnap, akkor sose lesz kész... mer ugyi... nálod mindég másnap van:-)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Ja, parádés majmok, ha kiöltöznek...
Szép gyerekek, mint Szaros Pista, Jézus nevenapján.
A gummicsimma hiányzik a parasztjárúl! :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Bolikám!
Hát mit csináljak. Lelkesen integetni fogok, aztán keresek egy más fajállatot.
Nem szaporodásra.
Csak úgy, és répalé nélkül.
@Mariann19:
Ezt az igénytelenséget. :))
Mindenféle (izéke) állatka csak úgy....
Videónkat láttad? :D
Álcáztam magam, sikeresen.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
"Ezt az igénytelenséget."
Ha nem jön be a terv, majd bűnbánóan visszatáncolok.
A videon majd kinéztem a szememet, aztán kezdtem el tippelni, mikor megírtad, hogy félig takarásban hol vagy látható.
Küldhetnél egy egyértelműsíthető videot is, gyönyörködni akarok.
@Mariann19: csak nem paintingelési ambícionizmusod van az utóbbi időben? Painthouse-ba is jársz?.)
@Mariann19: Keresd azt a ladikot, ahol a fogtündérek csapatosan térgyelnek és ütemesen bólogatnak:-) És közben sellőként danolásszák: Igen fönök! Ó igen főnök... már majdnm sikerült betömnünk a léket! :-)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
"Na akkor ezt úgy tűnik, elviszed szárazon."
Mi fog hiányozni? A répalé vagy a könnyek?
Ki tudja, hogy a távollétedben milyen ambiciók törnek rám?
Addigra lehet, hogy politikus leszek, ahhoz nem kell törnöm-zúznom magam.
Teljes pompában tudlak örökbe fogadni.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: A sellők énekét hallani fogom?
Nem kéne inkább a legjobban kinéző evezőst megtalálni, és azt gondolni, hogy ez a mi Bolink?
@Mariann19:
Kis kéjenc... :D
2.00-nál a kimleiek mennek, akiknél hátul Gyurink kormányoz (Kimlei Sárkányok), akiből elsőre, hogy eljött a Lajta túrára, legenda lett... Elment pisilni a bokrokba, majd 8 órával később, 12 km-el arrébb került elő! :)) Van az úgy...
5.53-nál, szalmakalapban, a kenu orrában sikerül elslisszolnom... :D
6.41-nél pakolok ki kalapban a zöld kenuból, jobb oldalon. Utána jó, hogy nem látszik, mert akkora seggest ültem a dagonyba, ahogy húztam ki a kenut... :DD
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Irigy nyúúúúúúúúúúúúúúúl!
Van az úgy... majd kiválogatom a szombati képeket, ahol a csajok popsiriszába vannak! :D
@Mariann19: áááá ne légy maximalista! Elég, ha a körbehányt Kukát megtalálod:-9
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
OK!
Büszkeségtől áthatva foglak nézni a videon abban a tudatban, hogy ilyen nagy emberrel barátságban vagyok.
Tényleg.
Nyúl most eszi a kefét.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Nem is volt ott kuka, miért mondod?
Boli még a stábot is irányította, ha jól értettem az elmondását.
Szüksége volt a tiszta fejre, gondolom.
@Mariann19:
Mert egy irigy ku... izé, nyúúúúúúúúúúúl!
Meg különben is, egy lusta dicnó!
(Még alázhatom egy kicsit??? Léccci!)

10.18-nál jobbra egy fogászat az, amit kompletten viszek informatikailag. A Lajta partján van, most lesz a projekt keretében felújítva a partszakasz, beszállóval, mederkotrással.
5dent.com/
11.48. Balra, kék Volutás pólóban, szalmakalapban.
Nem ám egérkosztümben...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: A rezsicsökkentés miatt több pénz maradt az embereknél, így több a kuncsaft. :-))
@Mariann19: 6 picsarészeg tévés közt egy félkómás az értelmiségi:-) Ezek szerint Te még nem voltál tévéfelvételes tájoláson:-)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Szerintem te nem láttál ilyent. Ők nem ittak, visszamentek szerencsére este, de a társaság mártír módjára bevállalta helyettük!
Erről képet nem merek felrakni, mert másnap elásnának... :)
@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]:
Piktor után meg se kottyan még egy-két román kamionos neki...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Holnap felfüggesztem délelőtt kenyérkereső foglalkozásomat, és csak téged foglak nézni.
Átmegyek tüzetesbe.
Nyulacskát ne alázd, mert rossz hírem van a számára, alább meg is írom szegénynek.
@Mariann19:
Kikapjuk a bundácskájából?
Kést is hozok, majd le is csapom! :)
Nyúúúúúúúúúúúúúúzni, ki akarja? Ha nem, hát akkor bevállalom...
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Boli most felmagasztosul, mert értelmiséginek
minősítetted nagyon helyesen. A félkóma csak egy állapot, mit sem von le az értékeiből.
Viszont kétséges lehet a több hetes nyári vakációd. 70-80 Ft-tal megy fel a cigi, és ez csak a szoktató áremelés.
Sok grádics lesz még, mire elindulsz, csak egy szakadt hátizsák lesz a cók-mókod, mert az árréssel eljátszod az üdülési befektetésedet.
@Mariann19:
Nem bagózok, csak a munka a káros szenvedélyem! :D
A nőkről nem tudok! ;) Evezek, melózok. Másról nem tudok... (Ártatlan tekintet...)
@Mariann19:
Kinek kell az az szottyadt nyúúúúúúlhús? Ráadásul sörben pácolt, gyárilag... :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Nem is téged riogatlak az áremeléssel.
"Evezek, melózok. Másról nem tudok... /Ártatlan tekintet./"
Az nem baj, ha te tudsz magadról mindent. Csak más ne tudjon meg semmit. Mert amiről nem tudunk, az nincs.
Így az ártatlan tekintet hitelesnek tűnik.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Akkor a szottyadtat felajánljuk Szép Ferencnek.
Vállalkozó.
@Mariann19:
Helyes, helyes...
Különben is, kinek mi köze hozzá? Engem sem érdekel, ki kivel.
Itt van ez a "mongol traszvesztitának" öltözött idióta "vérmagyar", aki a lábon kihordott agyhalál jelképe lehetne. Imádják, a Gábris féle "idolok" egyike.
ÉRTEM ÉN!
Állítólag mindenki magához hasonló példaképet keres... :)) (A virágokat az öltözőmbe kérem!)
@Mariann19:
Nyúlnak adok vazelint is, hogy könnyebben menjen... :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: "Nyúlnak adok vazelint is."
Kegyes hangulatban vagy, de minek? Szép Feri állateledel gyáros majd mindent megold.
Láttam az érpataki polgit nemcsak a mongol szerkójában, hanem pitykés magyarosban, több videót megnéztem, hogy képben legyek.
Sőt, az egyik videon három számmal nagyobb bakancsban, valami harci ruhában, okuláréban, amit a fején megkoronázott egy bazi nagy autós szemüveggel a feje tetején.
Egész délután ezen röhögtünk a barátaimmal.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Te mázlista, a vágás után utánad evez sietőschen a piros kalapos csajszi??
Phűű... elboldogultál vele?
@Mariann19:
MERT KOMOLYTALANOK VAGYTOK!
Egy vérmagyari agyhalottat nem tudtok értékelni amerikai egyenruhában? Nem is értelek benneteket! :D
Pedig olyan kis hamiskás a mosolya. Valamelyik buzifesztiválon is igény lenne a kis cuki farmozgására... A Zagyváék Gyulusával még nem próbálkozott? Az megcsinálná! :)
@Knósszosz:
Ne! Hát'olyan vagyok én???
A kenuban ott ült mögöttem a gyógytornászom is (februárban beállt a derekam a semmittevéstől, bezzeg ilyenkor, 30 km evezésnél semmi bajom) és időnként beszólt! :))
ILYENEK EZEK A NŐK!!!
@AKIsTUDATLAN:
+1
Ha a fekália büdösségének lenne mértékegysége, az SI rendszerben 1 hoppál néven lenne etalonként említve, borzasztó.
Azért a senatorasszony még nincs eltemetve, képes meglepetést okozni ám, ha hagyják.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Nem mindegy, hogy a politikai életből milyen felvételeket nézünk? Ezen legalább röhögni lehetett.
Megyek aluba, ahogy szoktad mondani.
Jó éjsazkát!
@Knósszosz: Szia Knósszosz!
Neked is jó éjszakát!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Hájja...-:))
Azért Rodoszon csak szallaná utána lobogó herékkel, mikor a család nem figyel oda, nem? Én simán!
@Mariann19:
Sziaszia!!
Neked is! Látom te már szétnéztél itten (én is) és késő is van.
Jó éjt!
@Kurt S. Earp:
Down.
Ha valaki előttem nem, esetleg.
Sukár jó éjszakát!
@Fabius: Bajnai Gordon, Szél Bernadett és Schiffer András is részt vett a homoszexuális fesztívál nyító eseményén. Bajnai majdnem az első sorból "csodálhatott" meg egy vonagló aberráltat. Juhász Péter láthatólag élvezte a gusztustalan produkciót! Az arcokat, reakciókat érdemes figyelni! Miért nem erről írsz Erről nem mersz mi??? "A libatolvaj is mutogatta magát a buzeránsok nyitóbuliján"-
www.youtube.com/watch?v=hQkn1xA0rLg
@ménrót:
Dejszen aberráltról írt!
A posztot óemzéről csinálta, kell nála súlyosabb neoavar, ultraszittya, posztbesenyő aberrált?
Tuggyuk, merjük, tesszük... a kezelőorvosod szabadságon van, rút rót?
Mentálisan elég labilis lehetsz, ha komolyan is gondolod a röffenést és azt nem szódabikarbóna idézte elő.

Áldás, békesség.
Az Országgyűlés elnöke, Kövér László, hétfő este a Hír TV Magyarország élőben című műsorában kijelentette: „a realitások alapján úgy kell számolnunk", hogy Magyarországot az EP többségben lévő baloldali koalíciója - kommunisták, zöldek, szociáldemokraták, liberálisok - el fogja marasztalni „mindenféle mondvacsinált, kifejezetten hazug állítások alapján".

www.hir24.hu/belfold/2013/07/01/kover-elmarasztaljak-magyarorszagot/~~fokusz
@Dr. jenőke (jenőke):
Kövér és a realitás ?? inkább nem mondom.

Az Európai Parlament összetétele:
EPP: Európai Néppárt,
S&D: Európai Szocialisták és Demokraták Progresszív Szövetsége,
ALDE: Liberálisok és Demokraták Szövetsége Európáért,
G-EFA: Zöldek/Európai Szabad Szövetség,
ECR: Európai Konzervatívok és Reformerek,
GUE-NGL: Egységes Európai Baloldal/Északi Zöld Baloldal,
EFD Szabadság és Demokrácia Európája,
NA: Függetlenek

Kördiagram:
index.hu/kulfold/2011/01/19/orban_az_ep-ben/az_europai_parlament_osszetetele/
Az a szomorú, hogy ebben az országban egy ilyen idióta, baromarcú, hol amerikai tengerészgyalogosnak, hol szittya táltosnak beöltözött barom, aki otthon lehet, hogy árpádsávos tangában és női ruhában pózol a tükör előtt polgármester is lehet.
@csak egy néző: Ezt hívják szabadságnak. Amiről te ábrándozol, az a diktatúra.
@negondolkozz!majdénmegmondom!:
Komám az a diktatúra, amit ez a barom csinál a falujában, mint polgármester.
@csak egy néző: Miért? Azt teszi amire igény van, amivel megbízták.
Ez egy elvetemült hazátlan kisebbségnek nem tetszik. De attól még a többségnek igen.
@negondolkozz!majdénmegmondom!:
Okostojás komám. Nem ezzel bízták meg ezt a mocskos görényt, csak ma már az egész falu fél ettől a patkánytól.
"Érpatakon gyorsan híre megy, hogy újságíró van a faluban, és jönnek is sorban az emberek: panaszkodnak a polgármesterre. Feltűnő, hogy közel hajolnak hozzám, s lehalkított hangon beszélnek.

– De miért suttog az utcán? – kérdezem egy negyven körüli férfitól, mire egy közelben álló nőre mutat:

– Az ott a polgármester besúgója. Kis seggnyaló.

Aztán elárulja, hogy szerinte Orosz Mihály Zoltán diktátor, aki azt hiszi, hogy az élet csak a fegyelmezésből áll, miközben ő maga nem fegyelmezi magát, és mindenkit szidalmaz, aki nem ért vele egyet. Ezt hamarosan én is megtapasztalom: Nyíregyházán, a fehér koporsó mögött szeretnék interjút készíteni a polgármesterrel, de pár perc után feladom. Hiszen rögtön a liberálisokat kezdi szidni, majd mereven előreszegezett ujjal, emelt hangon kioktat, figyelmeztet és fegyelmez, mintha a beosztottja lennék. Nem vagyok az. Úgyhogy inkább otthagyom, de még ekkor sem hagyja abba, kiabál utánam, és a bűnös világot szidja. Szegény Érpatak."
@csak egy néző: Figyelj: Az ember szar csordanép. Ha nincs diktatúra, akkor szétrohad az egész társadalom.

És hidd el: szívből sajnálom, hogy így van!
süti beállítások módosítása