Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/2024/04/24/valasz-online-megsem-lehet-csak-ugy-elvenni-nagyvallalatokat?utm_source=rss_feed... (2024.04.25. 06:38) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.06.21. 04:56 Fabius

A trafikmutyi Kaya Ibrahimja

Címkék: fidesz continental sánta jános trafikmutyi

Mennyi? 30!  Öccázhuszonhét, há' mennyi lenne?

10% már csak kijár a Nemzeti Kapdohányosnak az 5378 trafikjogból, ha már így meg teccett neki írni a trafiktörvényt, hogy intézményessé tehető legyen A Párt hűbéresmutyija. Ne nézzél már ennyire ijedten, mint eltévedt semjénzsolt a Stones koncerten, mikor a Satisfaction alatt váratlanul megjelent neki a Sátán, mert nem csak mutyi, hanem érte járó hála is van a világon, vili? Most tényleg az kell, hogy Sánta nertárs a dohányfeldolgozó gép mellől elszakadva arra pocsékolja a drága idejét, hogy megmonnya neked: faszombaszmeg, már megint mivelünk van teli a médija, pedig még méltányos is voltam mikor csak a család takarítónőjének kértem pár trafikot a Dohány utcai ellátószemélyzet tagjai közül! Az önmegtartóztatás már szart ér ebben az országban?! 

sánta trafik.jpg

Széll József Szilveszterné, Márta néni szögre akaszthatja a porrongyot, fityulát, köténykét, és mehet tubákot árulni a "saját" bolthálózatába. Mert dehogy strómanja ő ezeknek a kapadohányoséknak, frászt. Ő ilyen vállalkozó szellem, aki hisz magában, az országban, a Sánta családban és még őnáluk is sokkal jobban a Zorbánviktorban. Mert nagyot álmodni és táttárárá, nicsak, máris itt andalog Fortunába karolva a cigimennyország kapuja felé. Még mondja valaki, hogy a ner nem gondoskodik a nyugdíjasokról. 

Meg amúgy is, legyünk empatikusak és képzeljük magunkat ezeknek a Nemzeti Kapadohányoséknak a helyébe: Itt ez a rohadt sok koncesszió amivel kezdeni kell papíron valamit, a szóba jöhető rokonságban és a cég melósaiban rejlő lehetőségeket már kimaxoltuk, de a koncesszió csak nem akar elfogyni a hálacsomagból. Erre ez a Márta néni meg csak itt lődörögve fókázza az előszoba padlót ahelyett, hogy ő lenne a trafikmutyi Kaya Ibrahimja. Persze nem központilag irányítva, asztat utolsó leheletünkig tagadjuk, hanem csak úgy magától. Mert biztos megtetszett neki a feladat, azért.

Különben is, a ner irigység nagy úr, ha Tállaiéknak a földmutyikor jutott egy műkörmös - pedig törvényt se szövegezet(!!!) - akkor nehogy már ne juthasson a trafikmutyiba egy takarítónő, nertársak! 

 

443 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr365371658

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.06.21. 11:13:34

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@V-PORT: Olyan változást szeretnék, ahol már nem ilyen olyan oldal, hanem a nemzetért elkötelezett kormány van hatalmon.
@Bakter: Nem hiszem, de tudok olyan képviselőről aki aktívan szokott küzdősport edzésre is járni. :)
@V-PORT: Magyarországon egyetlen dolog működött az átkosban: a TSZ-ek és az ÁG-ok. A Nyugat csodájára járt és ez lenne az egyetlen módja annak, hogy gazdaságosan, egyesített erővel lehessen a piacokra lépni. Ezt még Antall-ék szétcseszték, ovi-ék meg befejezik ezt a "föld-gyilkosságot". Persze kell most majd a zsellér, a sommás, a béres (soroljam még?) az új nagybirtokosoknak; milyen "kis- és középbirtok"? A háztájira gondol ez az IQ-lovag? Azzal váltjuk meg az unortodox gazdaságpolitikát? Keveset drágán? Brááávóóóó... Hát egyetlen tisztességes, épeszű ember nem maradt már a kormányzó párt soraiban ??????
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: De te is tudod, hogy ez nem így lesz. A Jobbik nem nyerni, a Fidesz az ő szavazataira is hajt. Ha a baloldal kerül hatalomra, a most csendben ülő, és mindenre bólogató jobboldali csürhe máris az utcán lesz.
Szerintem Márta néniről hamarosan kiderül hogy bizony ő is kereskedelmit végzett 56ban, és azóta is csak a lehetőséget várta hogy kibontakoztassa fantasztikus képességeit a kereskedelem terén, és most végre az Első Valódi Magyar, Nemzeti, Demokratikus Kormány jóvoltából végre megadatik neki a lehetőség!
@V-PORT: Ehhez képest: a gyáva szar nem szavazott, vagy hogy is van ez?
@Ellenőrző QR kód:

Kedves felebarátom, a választási csalás ügyből csak szarul tudtok kijönni.

1: Jogerős ítélet - vagyis nem népszínház - egyetlen esetben született, Papcsák baktalórántházi ügyében:

atv.hu/belfold/20100607_valasztasi_csalas_kotodott_a_fideszes_igazsagosztohoz

2: Dokumentálva is egyetlen eset van, amiben megszegitek az akkor hatályos választási törvény összes pontját, kézen fogva mutyizik a pártigazgató az EP és OGY képviselővel:

vimeo.com/55694118

Még valami amiben segíthetek emlékezni esetleg?
Milyen beszart fejjel nyomogatta a gombot a sok kártevő... :DDD
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "A kormány a megszorítások helyett a gazdaság megújítását választotta - mondta Orbán Viktor miniszterelnök pénteken Budapesten sajtótájékoztatón, miután megbeszélést folytatott Bernadette Ségollal, az Európai Szakszervezeti Szövetség (ETUC) főtitkárával. "

Hubazz!!!! Megint egy nő??? És még mondja valaki, hogy a Dunaparti Napoleonnak nincs sikere náluk:-) Hisz délceg, intelligens, jóképű, lóratermett... jujjj miket beszélek:-)))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: fel foglya kötni őket a Nép :)

előre élvezem:)))
úgyse láttam még élőben felkoncolást+akasztást+megkövezést stb:)))

éjjen p ártunk és k ormányunk !!!!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Azért az irónikus (vagy ikonikus) lesz, amikor a néptömegbácsi szájasarkában fityegő ukrán cigarettával, a közgép földgyaluival szántja be őket az elmutyizott földekbe.
"A magyar kabinet sok sikert kíván Törökország kormányának ahhoz, hogy stabilizálja a helyzetet, és folytathassa a megindított munkát – mondta Orbán Viktor miniszterelnök pénteki budapesti sajtótájékoztatóján arra az újságírói kérdésre: egyetért-e Németh Zsolt külügyi államtitkárral abban, hogy a török demokrácia jól működik."

Mondtam én, hogy a törökök megfenyegették őket, hogy visszajönnek nosztalgiázni és minaretet dugnak a seggükbe. A mecset mellé.
@Husz_János_Puszita: Kövér számított rá, hogy lesz valami, ezért átpasszolta L.-nak. Csak akkor kemény, amikor egy képviselővel keménykedhet.Gerinces, bátor, mint a főnöke..
@georgie58: A lényeg: van már nékünk 19-20? FŐISPÁNUNK! Orbán szerint... az idióta...
@Bakter: idézek neked klasszikust...

törökben demokrácia van hiszen az emberek kimehetnek az uccára...

sőt 56ban nálunk is demokrácia volt,
hiszen az emberek kimehettek az uccára...
sőőőt szabadon elhagyhatták az országot is...

ma is elmehetnek vagy kint lehetnek az uccán...
tehát ma magyarban nagyon nagy demokrácia van !

Finnországban
az emberek nem mehetnek ki az uccára (mer qva hideg van) tehát
DIKTATÚRA VAN !

a diktatúrában álamfő van,
a demokráciában pedig államfő...
Az emberek meg mindig csendben legelnek, mi kell ahhoz , hogy VEGRE ONTUDATUKRA EBREDVE, Elzavarjak a tetves maffiat, a vezerukel egyutt? Addig legelnek, amig minden a romlott narancsosoke nem lesz ?
"Orbán és Kövér nem szavazta meg a földtörvényt, pedig bent voltak
„NEM FOGJÁK KIPROVOKÁLNI,
HOGY BEHÍVJAM AZ ORSZÁGGYŰLÉSI ŐRSÉGET.”

Szarházi, gerinctelen senkiházik...
"10 százalékkal csökken a szippantás ára
MTI2013. 06. 21. 12:27"

Hinnye:-))) Ez az igazi hír:-))

www.origo.hu/gazdasag/20130621-10-szazalekkal-csokken-a-szippantas-ara.html
@E.Csaba:

Ja hallom a két főgerinces nem szavazta meg a saját kreálmányát. Miben fogadunk, hogy fogjuk még hallani tőle: én nem szavaztam meg? Amikor majd menteni kell az irháját, mert jön Bakter a földgyaluval.
Teljes pályás letámadás:-) A spermák ideológiai megrendsazbályozása mikor következik?

"12 millióért zsibbasztják a gyerekeket
Ennyit fizet a KIM, hogy a blőd szóviccektől és az idétlen meséktől jogtudatosak legyenek."

index.hu/belfold/2013/06/21/12_millioert_zsibbasztjak_a_gyerekeket_navracsicsek/
@Husz_János_Puszita:
- én nem szavaztam meg
- én meg nem emelem följebb a gyalut.
A mai poszthoz írt reggeli hozzászólásomban arról írtam, hogy naponta abban lehet reménykedni, hogy a trafikmutyival bezárólag már nincs lejjebb.
A mai parlamenti botrány igazolta, hogy végeérhetetlenek ennek az országnak sötét bugyrai, amelynek mélységeibe belekényszerül az ország.
Az ellenzéki pártok a földtörvény kapcsán egy véleményt képviselnek, mégsem tudnak egységbe tömörülve, szervezetten felállni, mert nálunk még ezek a pártok sem hajlandóak egyezségre lépni.
Valahol meg lehet érteni azt, hogy a Jobbik mögé ideológiai okokból nem lehet állni. Ezért
az MSZP kivonulásával deklarálta állásfoglalását a törvénnyel szemben, a két kisebb párt a maga sajátos eszközével demonstrált.
Már ma, de holnap nagy valószínűséggel erről a botrányról harsog a világsajtó, amely ebben az esetben be tudja mutatni, hogy egy parlamenti demokráciát az önkény hogyan tudja az agyagba döngölni.
Egyre hihetőbb lesz ezáltal, hogy az eu részéről itt nincs kettős mérce, amiért az országot pellengérre állítják, az maga a valóság.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: tul kozel vagytok a fidesz fekete lyuk esemeny horizontjahoz, egyedul mar nem tudtok elszakadni, es tul sokban toltatok a fidesz szekeret, valamint lenyegtelen dolgokban radikalizalodtatok. Csak nehany, zsidozas, ciganyozas, zaszlo egetes, viktor vedes az euban, eu es toke ellenesseg, revizionizmus. Szepen vedd szamba, ebbol mennyit epitett magaba a fideszes agitprop, elszivta a levegot toletek, egyedul lettetek, van ket valasztasotok, vagy konszolidalodtok az ellenzk fele, vagy beolvadtok a fideszbe, es reszei lesztek az allampartnak, mint a kerdemek. Vagy utolso lehetosegkent, radikalis szeljobbkent hatalomhoz juttok mint 44 ben valakik, es katasztrofaba vezetitek az orszagot egyedul, a fidesz nelkul is.
Polgarhaboru, pusztulas, jelen pillanatban a kozos ellensegunk, a fidesz, ennel tobb pelda szerintem nem kell a gondolkodni tudo jobbikosnak sem.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Milyen szép életkép!
A fazékban fő ispánunk és emelgeti a fedőt.
Senki nem köszön vissza.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
"Orbán és Kövér nem szavazta meg a földtörvényt, pedig bent voltak"

azt már írtam többször (lehet itt is), hogy orbán, amikor kritikus dolgokról volt szó, sosem szavazott. csak ült, elégedetten, mosolygott, és ennyi. nem szavazta meg sem a 4 Kotmánymódosítást, sem a trafiktörvényt, sem ezt.

több oka lehet:
-gőg
látjátok, hátradőlök, mert akkora úr vagyok, hogy ahogyan csettintek, ezek úgy táncolnak.
-előrelátás
nyomkodjatok csak, ha baj lesz, nekem papírom lesz arról, hogy én egyiket sem szavaztam meg, legfeljebb azt mondom, hogy azért, mert nem értettem velük egyet, piha. igen, én a liberális demokrata.
-lenézés
látjátok 2/3. még szavaznom sem kell, akkor is átmegy, mocskos kommunisták.
@georgie58:
Nem értem én ezt!!!
Annak előrebocsátásával, hogy a Jobbikkal szinte semmiben nem értek egyet, de... Kövér László kitilthat egy olyan pártot a parlamentből amelyet többszázezer választó delegált oda??????
tökéletesen egyetértek witner máriával...
"engedtessék meg, hogy ne kejjen tisztelegnem egy HÓHÉRNAK!"

sőt... büdös rohat hazaáruló hitvány ügynöknek hívnám...

hvg.hu/itthon/20130621_Horn_Gyula_Wittner_Maria_gyasz
@Secnir:

A mi jóságos apánk sosem bántaná az ő népét. Zembereket ő soha. Ül bölcsen, szemlélődik, ha baj van közbelép. Megment minket.
@Husz_János_Puszita: "Van még lejjebb, hidd el."
Nem nehéz elhinni a folyamatos bizonyítékok fényében.
@Buga.Jakab:
"én kint maradok ebből"
"szóval ne várja el tőlem senki, hogy a tisztesség nevében fölálljak"
ennyit tesz 8 általános.
offf... Schiffer pedig elmegy ám a nagy büdös picsába... om...

"A rövid válaszom: nem. A hosszabb, hogy nem véletlenül bocsát most százmilliós nagyságrendben közpénzt a Fidesz Schiffer pártjának azzal, hogy engedélyezi a frakció-alapítást. Ennek lehet oka pusztán az ellenzék további forgácsolása, lehet célja egy -- ma persze elképzelhetetlen -- relatív többségű Fidesz-győzelem esetén az abszolút többség biztosítása (elsősorban fővárosi szavatok révén), lehet csak az udvari ellenzék státusának létrehozása, de bárki bármit hisz erről, egy biztos: a Fidesz még soha nem tett gesztust senki felé a jövőbeni nyereség beszámítása nélkül. Olyan nincs, hogy Orbán alkotmányos, erkölcsi stb. megfontolásokból, vagy csak úgy -- nagyvonalú legyen."
index.hu/bloghu/hafr/2013/06/21/kizarhato-e_a_fidesz-lmp_koalicio

on "
"...És ott van a nyolcvannegyedik indok, Schiffer személye. Valamelyest ismerem az embert az LMP alapító kongresszusáról, amikor egy vele folytatott vita és plenáris szavazás után alulmaradtam, és kétórányi párttagságom feladva távoztam a teremből: hát az úr bír olyan jegyekkel, mint OV. Nyilvánvalóan más léptékben és más politikai elvek mentén, de a hatalmi és taktikai képességei, szerintem a hatalomvágya is, összevethető a miniszterelnökével. Márpedig, mint tudjuk, azért ez sokat számít egy pártvezér esetében egy olyan politikai kultúrában, mint a magyar.

Mégis olvassa mindenki jól a szavaimat: elsősorban nem Schifferen múlik Schiffer sorsa. Orbánon. Az, hogy Schiffer belemegy az utcájába és minimum lekötelezettjévé válik, viszont sokat elmond a helyzetről és a lehetséges kimeneteiről..."
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

". Schiffer pedig elmegy ám a nagy büdös picsába... om..."

Nem mondod, hogy voltak kétségeid egy másodpercig is?
@KÁTÉó53éúétr6:

Nem a pártot, a sallangot tiltotta ki, bár ez szerintem megtámadható.
Az ugyanis nem indok, hogy dühös vagyok:))
@Orica Középföldi: schiffner nekem már a lombrázó elmélet szerint is kínos volt elejitől fogva... igazi fideszes feje van, csakúgy, mint a cuppantott fejűnek, vagy lézerbunkójaninak... ebből a szempontból a főbálnavadász kicsit kilóg a sörböl... bár nemnagyon... egy relative okos értelmiséginek látszó a sudribunkók között... biztos megérte...
Már röhögni sincs kedvem:

"Az Index szerint azért nem szavazott a földtörvényre a miniszterelnök, mert elromlott a szavazógépe, és a jobbikos hangzavarban Latorcai János nem hallotta, hogy mit mond. A levezető elnök azt hitte, Orbán később akar felszólalni."

Ez már több, mint kínos. ZABÁLJÁTOK MAGUROK!
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Csókoljátok meg a Szabadságharcos Nagyvezír gombafoltos, ótvaros segét... Okádék.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

"egy relative okos értelmiséginek látszó a sudribunkók között... biztos megérte... "

Miniszter volt, tehát megérte. Megalázták, tehát nem érte meg. Polgi lett, nagyon megérte. Hoffmannrózsi szakmailag lealázta, tehát nem érte meg.
A balneológia sokat rontott az értelmiségi imázson.
Arról nem beszélve, honnan indult.

És még mondja valaki, hogy egy férfi lelke faék-egyszerű:))
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Schifferről olyan rossz véleményem van, hogy még a billentyűzet is tiltakozik a továbbadás miatt:)))
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: csak kevesen tudják - köztük azok, akik vele jártak a jogi karra -, hogy megveszekedett liberálisként indult ő is, ahogy az egykori vannabizsidó párttitkár parasztgyerek. amikor megjelent mentorának a könyve, napokig halmai könyvével a hóna alatt járt be órákra. másik példaképe a pető iván volt - annyira, hogy totál felvette annak morzdulatait, beszédstílusát, aztán jelentkezett - ezt se sokan tudják - a kis péter féle bit-be is. végül a sólyom-karátson gábor-féle ökovonalon kötött ki, majd jött az lmp.
Értitek?
Nincs olyan magyar cég, amit úgy hívnak, hogy MOL.
Sem gy egyszerűen, hogy MOL, sem MOL Rt, sem MOL ZRT, Sem Magyar Kőolajipari vállalat, de semmi hasonló!

Viszont van olyan, hogy MOL (de csak angol megnevezéssel) Amerikai cégnyilvántartásban szerepel.
Ennek a cégnek a bejegyzett székhelye New Yorkban található, amerikai, tehát oda is adózik!
Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium
Céginformációs és az Elektronikus Cégeljárásban Közreműködő Szolgálat
1055 Budapest, Kossuth tér 4.
Cégkeresés cég elnevezése alapján
(A cég nevének kezdete: Magyar Olajipari vállalat.)

2013. június 19. napján 20 óra 32 perckor Magyar Olajipari vállalat kezdetű cégnév a cégnyilvántartásban nem szerepel.

Készült: 2013/06/19 20:32:33. A szolgáltatott adatok a kibocsátás időpontjában megegyeznek a cégnyilvántartó rendszer adataival.
Microsec Céginformációs szolgáltató
_________________________________
@Orica Középföldi: Nem értek egyet! Hócman Józsit Ő alázta ezerrel... Bár lehet, hogy a demencia kínjai gyötörnek:-) Amúgy a Hegyvidék békés polgári állás. El lehet benne pilinckázni-dqgonyázni egy életet. Nagyobb veszéjek ( a'la Huba) nélkül. És felettébb megbízható FIDESZ-fészek.
@xvxvxv: Most mit mondjak, hogy ne legyek antiszemita és filoszemita egyszerre... okos zsidó:-)
@tristen2005: Jézusom! Megszünt a MOL? :-))) Rohanok az utolsó csepp naftát megvenni...és utána... jön a Mell Gibson story:-) Én leszek holnap reggeltől... a NERmax:-)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

nem szűnt meg

Viszont van olyan, hogy MOL (de csak angol megnevezéssel) Amerikai cégnyilvántartásban szerepel.
Ennek a cégnek a bejegyzett székhelye New Yorkban található, amerikai, tehát oda is adózik!

Akkor milyen üzemanyag Áfát, és egyéb járulékos szarságot meg az üzemanyagba épített útdíjat stb fizettetnek ezek velünk?
Mi a jó édes kurva anyjukról hadoválnak ezek?
Mi az, hogy Magyar Olaj...?
Hova lett az ÁFOR vagyona?
Kié lett, ha nem is a magyar államé, magyarországi bejegyzett cég ez a MOL?
Csak érdekesség képpen: A MOL egyik legfőbb részvényese Csányi Sándor.
Nem a Magyar Állam!!!!!!
Arról a MOL-ról van szó, aminek részvényeit ezermilliárdokért vásárolta vissza a Magyar Állam, a magyar adófizetők forintjaiból!
Viszont a cég nem a Magyar Államé!!!!!!
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Nagyon klassz volt, kösz:) Ez már nem szimpla tudás, ez művészet.
Amúgy szép Jézus-feje van a palinak.
@tristen2005: Ne boríts már billyt! Van most ezer gond. Légy beLátó:-) Trafikmutyi, földtörvény, Ensz beavatkozás, Bibendum tárgyalás. .. és még ez is? Nem győzikék trollal...lágy belátó:-))) Magor! Védd a Hazát! :-)
@xvxvxv:

Ismerem ezt az utat. Ez a pali tragédiája. Okos, de semmiben nem igazán átütő. És ebbe beledöglik.
@Orica Középföldi: Nem gonoszkodásból azért... de a füstölő a gitárnyakon... elnyomja a mosdatlan Mariska szagát.... de tudod mit? Ki nem szarja le. Ha egy utcai gitáros ilyet tud... elmehet az összes magyar kormány a szakértőivel... a tudod hová... és mink meg is érdemeljük öket. Mellékesen... a háttérből ítélve... ez asszem Bécs egyik része. Egy okkal több, hogy úúútáljuk a burkusokat.
Ez véletlenül nem hoax?
A MOL nem Zrt, hanem Nyrt.
Na nézz még körbe!
"Mell Gibson story" :)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

"Hócman Józsit Ő alázta ezerrel... "

Az egy kis fájdalomdíj volt. Végül kikapott,
ehhez az eszközt OV-nek hívták. Ő meg engedelmesen visszavonult. Szar gyenge alak. Köszönjük!!
a mostani földtörvénynek a két nappal ezelőtt hozzátoldott szakasza a lényeg. nyilván azért csak tegnapelőtt írták bele, hogy ne beszéljen róla a média. tulajdonképpen a törvény kimondja, hogy

1, nem csak élő, természetes személy tulajdonolhat magyar földet, hanem egy bejegyzett ofsór-cég is, ill.;

2, az általa vehető földmennyiség lényegében korlátlan.

a jobbik aggódása alaptalan. fognak itt földet szerezni külföldiek nyilván, de nem ők lesznek túlsúlyban, hanem az oligarchák ofsór-cégei, amelyek hatalmas földbirtokokat fognak tulajdonolni, és ezért nem fognak itthon semmi adót fizetni. EZ A LÉNYEG! a munkát pedig kiadják alvállalkozóknak - akár egy oszi gazdának is.

a tetves, hazaáruló, legalja szarember SZARHÁZI ma kijelentette: a mai nappal az utolsó kocka is a helyére került a magyar gazdaság teljes átalakításában. és - most az egyszer - igazat mondott.

CSELÉDMAGYARORSZÁG, szevasz! bokázva köszöntsük Új Urainkat, csak tik, magyarok még nem tudtok róla, milyen úri világ jön hamarosan. sírva fogjuk visszakönyörögni a kommancsokat, de már hiába.
@tristen2005: ne kérdezz már ilyeneket a NER rendszerében! Megmondta a Palasziszi-fusi Győző! Magorország jobban teljesít! Hogy a multikulti-rohadtnyugaton fialtatják a túlélőpént... közöd? Valamiből nekik is túl kell élni. A pünkosd is csak vasárnap-hétfőn van nyitva.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

"de a füstölő a gitárnyakon... "

Az az átszellemültség kontinuitásához szükséges. Ne kekeckedj:))
@xvxvxv:

Asszem helyes a dörgés kisoroszlán:))
Erről még okádékabb a véleményem, mint Schifferről.
@xvxvxv: Mosmeg mit vartsogsz? Tudhatnád keblenc királunk keblens automárkája az "Hispano-Sousa:-)))
Gyengébbeknek: Hispano-Sousa...
Még gyengébbeknek: Hispano-Suisa..
www.google.hu/search?q=hispano+suiza&safe=off&rlz=1C1MDNC_huHU438HU438&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=K4jEUeCUCYPm4QS-vIHQCQ&ved=0CE0QsAQ&biw=1600&bih=767
"Jelszócsere a Nemzeti Ügyintézés Rendszerében

jackyll
2013. június 21., péntek 11:12 |
Már mindenki tudja, hogy az állam a legrosszabb gazda (BKV, MÁV, egészségügy, oktatás, stb). Nem az a legnagyobb probléma, hogy minden mozdíthatót ellopnak és szétosztanak a rokonaik/haverjaik között, hanem hogy az ennek palástolására létrehozott PR-front a kamuluftbullshittelésen kívül mást nem képes csinálni. Bármiféle szakmai tevékenység elképzelhetetlen, és mérhetetlen bosszúságot okoz a legkisebb hasznos munkavégzés kicsikarása is. Nem csoda hát, ha egy jelszó megváltoztatása a közszférában 15-30 napot vesz igénybe:

Közismert, hogy gyakorlati példákon keresztül mindig könnyebb szemléltetni egy tevékenységet, törvényszerűséget, módszert, mint a száraz elmélettel. Még az atomfizikusok is inkább brutáldrága LHC-t építenek, mintsem hogy papír-ceruza alapon keresgéljenek Higgs-bozont, vagy a fene tudja mit. Én a magam szerény tudásával mindössze annyival tudok hozzájárulni a Nemzeti Együtt-tanulási Programhoz, hogy kis példatörténettel illusztrálom egy informatikai feladat lehetséges megoldását a csúnya kapitalista karvalytőke piacán, illetve közigazgatási környezetben is.
Probléma: elfelejtett jelszó pótlása
Megoldás a versenyszférában: Az "elfelejtett jelszó" linkre kattintva a rendszer új, véletlenszerű jelszót generál, és kiküldi a felhasználó regisztrált e-mail címére.
Alkalmankénti időszükséglet: 15-30 másodperc
Megvalósítás költségei: 1 fő programozó 1,5 órás munkájának díja

Megoldás a közszférában: A felhasználónak lehetősége van az ügyfélszolgálati információs vonalat felhívni - kizárólag munkanapokon 8-tól 17 óráig -, ahol tájékoztatást kap arról, hogy a szervezet weboldalának melyik menüpontja alatt töltheti le a "Jelszó-visszaállítási igénylőlap" -ot. Ezt kinyomtatva, a szükséges adatokkal kitöltve (megjegyzés: az űrlap nagy számban kell, hogy tartalmazzon minden olyan adatot, az adószámtól a kapcsolattartási e-mail címig, melyek kitöltése tökéletesen szükségtelen, hiszen a szervezet rendszere úgyis tartalmazza, de legalább publikus adatbázisokból is elérhetőek, mindenesetre ezzel lényegesen megnehezítjük azoknak a gaz reakciósoknak a dolgát, akik a Nemzeti Ügyintézés Rendszerének fogaskerekei közé homokot kívánnának szórni), indokolva, aláírva, bélyegezve vissza kell küldeni a szervezet számára.
Tájékoztatni kell az ügyfelet, hogy érdemes faxon küldeni a nyomtatványt, mert az akár(!) egy órán belül is megérkezhet, míg az e-mail megnyitására csak 2-3 napon belül kerül sor. Amennyiben az ügyfél a témához szorosan nem kapcsolódó azon kérdésének adna helyt, hogy most tulajdonképpen 2013-at mutat-e a naptár, vagy csak ő lapozott túlságosan előre, ezt a telefonos ügyintéző nyugodtan ignorálhatja. A beérkező Jelszó-visszaállítási igénylőlapot annak tartalmi és formai ellenőrzését követően - 15 nap van mindenre, tehát inkább alapos, mintsem felületes munkát lehet és kell is végezni - át kell adni az informatikai főosztálynak, ahol az osztályvezető a feladatot a rendszerkarbantartási csoportvezetőre, az pedig valamely alkalmazottjára delegálja.
Az alkalmazott az igénylőlapon feltüntetetteknek megfelelően visszaállítja az eredeti - általuk generált, akár évekkel korábbi - jelszót. Amennyiben az ügyfél a jelszó visszaállításon kívül kérte annak újbóli megküldését is (mert nem csak a megváltoztatott jelszavát verte el a hülyéje, hanem még az eredeti, kötelezően megváltoztatandó jelszót tartalmazó levelet is kidobta az állatja - hát érdemes ezeknek nemzetet építeni??), akkor az ügy továbbításra kerül az ügyfélkapcsolati osztályra. A szokásos nagyfőnök-kisfőnök-droid ügymenetet követve a régi-új jelszót tartalmazó levél nyomtatásra kerül, majd előbb borítékban, utóbb a postázóban landol. (Innentől a Nemzeti Levélkézbesítők gondja... de az már egy másik fejezet lesz.) Ne feledjük, hogy az ügy kizárólag akkor tekinthető megoldottnak, ha a postázott csomag tértivevénye visszaérkezett a szervezethez!

Alkalmankénti időszükséglet: 15-30 nap

Megvalósítás költségei:
- 40-es körzetszámmal üzemelő telefonközpont kiépítése és fenntartása
- nyomtatás (összesen legalább 3 lap, de nem tértünk ki a belső munkafolyamatok naplózására)
- postázás (ajánlott-tértivevényes, 2 alkalommal)
- osztályvezetők és nemzeti kis-fogaskerekek összesen legalább 12 órányi munkaidejének díja (és a kapcsolódó juttatások)

(Forrás: Nemzeti Fejlesztési Ügynökség infó vonalán szerzett saját tapasztalatok. Kapcsolódó témakörök: Mi kerül ezen fotelen 7200 forintba? Creative commons jogok: Nevezd meg! - Ne add el! - Ígérd meg becsületszavadra, hogy soha, de soha nem használod fel problémamegoldási céllal ebben a formájában!)"
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Könnyekig meghatódtam.

És a lovasfutár költségeit (abrak, sör, csülköSbableves, könnyúvérű nök) fel sem számolják:-) ténleg ez minden világok legjobbikA:-)
@xvxvxv:

"megveszekedett liberálisként indult ő is, ahogy az egykori vannabizsidó párttitkár parasztgyerek."

Ez ki? Akire én gondolok, arra nem áll meg.
A wannabe, igen:))
mÁR CSAK HALKAN TESZEM HOZZÁ: FUT A NYÚL A MEZŐN, OSZT KIÁLTOZÁ... UTAT! KUTAT! tÜZET VISZEK, JELSZÓT VISZEK... MAJD MEGPIHEN, HOLIS A SZÉP sZŐKE HERCEG... AKI ELSŐ HELEN ÁLL A kUBATOV LISTÁN... BETŰZI... NEVE, ANYJA NEVE, Születési ideje, Rezsicsökkentési NERlevélre váklaszolt... bestriguláz..., majd egyeztett a csak számukra hozzáférhető népszámlálási adatokkal, majd "nemsürgős" megjegyzéssel a feliratot, laza mozdulattal a kukába dobja...
@Husz_János_Puszita: Nem vagyok formában... csak ma lett az összes tököm tele... és most nem tréfálkozom, hanem csendesen sirdogálok.. bocsi... kiverte az intelligencsija a biztosítékot...
@Orica Középföldi: hát a Balatazár. te atya úristen, én rendszeresen jártam '88 öszétől a jogi karon tartott fidesz-akadémiára. te jóságos isten... :)))
SchniffNER első interjúja a Blikknek:

"Összecuccoltunk és minden megváltozott
Minden kapcsolatban fordulópont az összeköltözés. Ugyanis akkor már nem lehet tovább leplezni semmit."
index.hu/bloghu/csajokespasik/2013/06/21/osszecuccoltunk_es_minden_megvaltozott
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: nyúl nem kéne az agyadból kiengedni a gőzt, mint a Szaffiban?:))
@xvxvxv: Így jár minden buzi pesti félértelmiségi, aki megteheti, hogy félrejár:-) Magadnak számolj el:-)
@xvxvxv:

"én rendszeresen jártam '88 öszétől a jogi karon tartott fidesz-akadémiára. te jóságos isten... :)))"

Ez most öröm, vagy megvilágosodás, vagy kései felismerés, vagy kritika, vagy összehasonlítás, vagy...?:))))
@taga20: Dolgozom rajta ezerrel... Staropramen - 998 - vonakóddal:-) dolgozikezerrel. Amúgy semmi baj, csak immár negyedszer nem tudunk elindulni a rendes tavaszi kirándulásunkra, és ez kicsit megvisel...
montam is... ha a jóisten vagy tegye akárki akárhová, negyedszer nem enged oda elmenni... akkor annak okja van... ergo.. másidő, máscél... de basszus... akkor is megyek!
Gyönyörű:-))) A mai nap legszebb zanzája:-) Karinthy tollára való:

"1912 óta nem látott
botrány a parlamentben
A kalauz nyúlkált, Ángyán kilépett, a hőség maradt, Orbán nem szavazott, a Jobbik foglalt."
@tristen2005:
A beutalót a Sas kabaréba továbbítom fénypostával. Problémák elkerülése végett, kéretik az ablakot kitárni.
@Palmer Eldritch:

ráugrottam egy facebook bejegyzésre, nem kellett volna:)))))
@Husz_János_Puszita: "Amikor majd menteni kell az irháját, mert jön Bakter a földgyaluval." Ó, bárcsak igazad lenne és valóban fizetnének ezért a pár évért börtönnel, vagyonelkobzással, de egyenlőre csírájában sem látom, hogy valaki felbukkanna és bevállalná a piszkos munkát az ellenzékből...sajnos. Lehet, hogy ha valamelyik lenne olyan tökös és ezzel(is)kampányolna, kapna néhány plusz százalékot...Bocs. elragadott a fantáziám.
@taga20: vazze! de figyelted? a sör milyen bravúrosan mentve? :-))
@Penivaldes: cica van egy másik blog, csak szólok:)
@E.Csaba:

Az ellenzékre kár várni, vajjal a fejükön nem mennek a napra. Túl sokat tudnak ezek egymásról ahhoz, bármelyik oldal ki merje borítani a bilit. Szerintem.
Wittnerhez a nevem menti linken a top-poszt is, de végső soron nem emeli a hölgy fényét.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Ez kurva jó!!
Télleg, Rodi??
Amúgy jobb ha most nem jön erre, a zenédet nem kedveli.
Nem baj, azért jól elvagyunk vele is.
Nagy csóka!
@GeoCracker: akkor egy qva... az se szégyen... arra is szükség van...
süti beállítások módosítása