Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.atv.hu/belfold/20240501/novak-elod-mi-hazank-naci-karlendites-majalis Ennek a katonaságotimád... (2024.05.02. 13:07) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.06.06. 04:39 Fabius

A trafikoligarcha siráma

Címkék: fidesz continental trafikmutyi

Nemzeti Kapadohányos nertárs hüppögésétől hangos a sajtó. A trafikoligarcha dohánytörvényíró azon vinnyog színes takonylufit eregetve az ormányából, mint behisztiző kisgyerek a kotonreklámban, hogy milyen ország ez a büdöspicsába már, őt nem hagyják nyugodtan mutyizni. 

 Mert a sajtó, na az tehet az egészről. 
 
A sajtó nélkül nem is lenne ügy a trafikmutyi. Ha a sajtó nem lenne, akkor mindenki boldog lenne, a körzeti párttitkár nertásak ajánlásai alapján szétosztott koncessziók tulajait már már az eufória túladagolástól kellene félteni. De a büdösgeci sajtót a rohattmultik fizetik, hogy szétfingják a dohányőrleményt, és direkte őtet' baszogassák. Csak mert volt bőr a képén a családtagokat és cégalkalmazottakat bevonni a bizniszbe, és volt pofája a 90 koncesszióját kezelőket 25 céggel egy lakásba bejelenteni. Mikor az így teljesen rendben van az ő kis világában, ahol magának írja a törvényt és a kormánybarát önszorgalomból csapja hozzá a hasznot. Brühühü. 
 

 Kilógó lólábból és cinikus faszkalapból is láttunk már eleget a rendszerváltás óta, de ez az idősebb Sánta túltesz mindegyiken. Andersen letenné a tollat szegényes szürke fantáziára hivatkozva a mesedélutánt hallgatva. Hekkertámadás, egymás sarkát taposó, családtagokhoz és alkalmazottakhoz köthető szerencsés véletlenek egész sora, városi legendákra alapozott kijelentések, és ugye az a rohadt lefizetett sajtó, amelyik gyártja a táblázatokat és megírja az egészet. 

 
Kedves újságírók és egyéb médiaszakmunkások, tegyétek össze a kezeteket, mert elmondhatjuk kurva nagy mázlitok van. Most merengjetek el egy pillanatig azon, hogy a dohány mellett a médiatörvényt is ez a Sánta írja. Megvan? 
 
Nehéz ezt így leírni, de akad egy oligarcha aki mellett még Simicska és Nyerges is visszafogott úriembernek látszik. Igaz, hogy nagyobb kanállal merítenek ők ketten a Nemzeti Moslékosdézsából, de azért arra vigyáznak, hogy legalább a kamu nyüszítésükkel ne hergeljenek föl minket a szükségesnél jobban. 
 
 
 

405 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr215346409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ez a cikk egy leírt beismerő vallomás. Egy normális országnam, az ügyészség előztesbe heélyeznés, a bíróság pedig súlyos évekkel jutalmazná a beismerőt és az érintetteket. A beismerő az őszinte, feltáró jellegű vallomását esetleg enyhítő körülményként értékelné... Itt?????????

Nem vagyok álmodozó, inkább realista. Ettől függetlenül bízom benne, hogy az elévülési időn belül lesz az országban egy tökös ügyész és egy nem megfélelmített bíró. és akkor... lesz sírás-rívás és fogaknak csikorgatása...

és a legszebb az egészben, hogy még csak nyomozáskiegészítést sem nagyon kellene elrendelni...
Szemelvények: (néhol kommantálva)

– Önökről tele a sajtó konkrétumokkal, másokról viszont se anyag, se táblázat. Azt írta: nem akar ujjal mutogatni „multinacionális cégekhez köthető nyertesekre.” Házi nyomozás nélkül is utalt valakire.

– Minden dohányforgalmazó cégnek nyertek a dolgozói. Talán nem olyan nagy számban, mint mi, de nyertek. Most álljak ki én is nevekkel?

----------------------------------

– Közleményében azt is írja, dolgozói a „dohánygyár szervezése nélkül, de annak érdekében” tevékenykedtek. Ez mit jelent?

– Azt, hogy nem központilag szerveztünk, de mindenkit bátorítottam a pályázatra. Reméljük, hogy ha hozzánk közel álló emberek nyernek, ők befogadják a Continental termékeit. Megtapasztalták ugyanis, mennyire nehezen vették be a boltok a cigarettáinkat. De a törvény nem a Continental érdekében született, hiába sulykolja ezt a sajtó, visszautasítom.

(teccenének normális dohányárút forgalmazni, nem az udvarról összesepert szart és finánlábat megpróbálni cigarettaként eladni. Nem a gaz multik, hanem a dohányos gecik minősítették a terméküket)

-------------------------------------

– Jelentkeztek is sokan. Íme, a konkrétumok: cége két vezetője, jó pár feleség, gyerek, egyéb családtag. Még az ön fiának a sógora is nyert jó néhány koncessziót szerte az országban.

– Nekik is én javasoltam a jelentkezést. Minél több hozzánk közeli nyer, annál könnyebben bejutunk a trafikokba.

– A Szeplast Compound nevű építőipari vállalkozás az Expressz minapi számában hirdetésben keres trafikokba munkaerőt. A cég a dohánykereskedelmet április 15-én vette fel a tevékenységi körébe, néhány nappal a koncessziós pályázatok eredményének kihirdetése előtt. A cég egyik tulajdonosa az ön sógora.

– A Szeplast Compound kft., nem bt., márpedig trafikot cégként csak bt.-k üzemeltethetnek. Ezek után kérdezem: mi közük a trafikoknak ahhoz, hogy bármilyen kft. dohány-kiskereskedelmi tevékenységet vesz fel a tevékenységi körei közé?

– Honnan tudta a cég képviselője előre, hogy nyer?

– Ezt senki nem tudhatta.

(ez kommentelhetetlen)
------------------------------------------

– Akkor miért vette fel egy építőipari cég az eredményhirdetés előtt tevékenységi körei közé a dohánykereskedelmet?

– Ahogy az előbb is mondtam: a kettőnek nincs köze egymáshoz. Egyébként nyilván bíztak benne, hogy nyernek.

– Nyertek is. Huszonhat koncessziót.

– Nyilván beadtak legalább nyolcvan pályázatot. A nagy számok törvénye alapján várható volt, hogy nyernek valamennyit.

– Várhattak volna egy hetet a bizonyosságig.

– Bármire megesküszöm: senki nem tudta, ki nyer.

– Ön a cég tulajdonosának sógora.

– Igen.

– Ennyi?

– Igen.

(mint ahogy abban is, hogy piros hó fog esni)

-----------------------------------

– Azzal a bajai lakással sincs gond, ahová huszonöt céget jelentettek be, összesen kilencven trafikgyőzelemmel?

– Nincs.

– A huszonöt céget a Trakord Kft. koordinálja. Egyik fele az ön cégének igazgatójáé, a másik fele pedig a cég felügyelőbizottságának a tagjáé.

– Mind igaz. És nincs benne semmi titkolnivaló. Miért ne vállalkozhatnának? Összeálltak, mert olcsóbb, ha közösen vesznek fel egy könyvelőt, aki intézi a rengeteg adminisztrációt. A trafikosoknak nem lesz erre idejük.

– A Trakordot már február 19-én bejegyezték, épp arra a bajai címre, amelyikre később a cégeket is.

– Nemcsak a continentalosokat, hanem más nyertest is ki akartak szolgálni, üzletet látnak benne.

(na, innen feladtam.)

-------------------------------------------------

Ha érdekel valakiz a teljes cikk, fab hivatkozásában megtalálja... esetleg még talán Polt Péter is.

Erre ébredni... megyek hányni... keserű lett a szám, nem a kávétól, a dohányfüsttől...
Még egy gyöngyszem:

– Az együttműködés hevében a törvénytervezet szövegét az ön IP-címén regisztrált számítógépen írták. Sőt a zárószavazás előtt a
Nemzetgazdasági Minisztérium azt a szöveget küldte ki Brüsszelbe, amely tartalmazta a parlament által később elfogadott módosításokat.

– Ön szerint odaadtam az NGM-nek a gépemet? Nonszensz!

– Nem erre gondoltam.

– Úgy tudom, a „szerző” rubrikában szerepeltem, de informatikusok megmutatták, hogy azt milyen egyszerű kicserélni. A mai hackervilágban ez könnyen kivitelezhető.

– Ha hackerügy lenne, a szövetség három másik tagja nem adott volna ki felháborodott közleményt, amely szerint „megdöbbenten szembesültünk a sajtóban megjelent állításokkal, a bekerült módosítások nem egyeznek a Dohányipari Befektetők Magyarországi Szövetségének számos alkalommal publikált javaslatával, senkinek semmilyen, a szövetség szakmai álláspontjától eltérő javaslat képviseletére nem volt mandátuma, így Sánta Jánosnak sem”.

– Visszaéltek a nevemmel. Valaki nyilván átjavította a szöveget, és kiküldte Brüsszelbe.
"– Nem is látta elfogadás előtt a tervezetet?

– De. Az utolsó módosítás volt talán az enyém. Véleményeztem a javaslatot.

– Kitől kapta?

– A Fidesz-frakciótól.

– Kinek küldte ki azt a képviselőcsoport?

– Nemcsak nekem, a multiknak is. Ez a gyakorlat.

– Ön mit módosított?

– Már nem emlékszem. Részleteket. Az biztos: kizárólag olyan rendszert támogatok, amelyben a multik nem adhatnak polcpénzt a trafikosoknak."
Nincs itten semmi látnivaló. Tessék továbbhaladni!
Éljen a Párt!
Éljen a Qrmány!
Éljen Trafik Viktor,és a Maffia megbonthatatlan barátsága!
Éljen a KIM,és a baltás gyilkosok szövetsége!
nekem a Carrefeur coton hírdetése gyütt be, jogos...ezt javasoljuk a magyar atyáknak és anyáknak mielőtt meggondolatlanúl orbánokat és lázárokat és hasonló bioszennyeződéseket nemzenek jobb az a kotonban és el is dobhatóak ma meg csak a lámpavas marad hogy kilógják magukat

brühüyyy
Egy országban, ahol a vezérelvtárs nélkül az árvíz sem árad
endresy.blogspot.hu/2013/06/orban-nelkul-viz-maskent-ar.html
Ez van. Tegnap amikor olvastam a hirt ejtettem, h.itt lesz róla szó. A trafikügybe Al Capone reinkarnálódik.
A két kijelentés között érzek némi antagóniát... más nem?

"– A régi szervezet felbomlott, alakult egy új, amelynek a fia lett az elnöke, és gyorsan deklarálta: „A szövetség a gazdasági és foglalkoztatottsági célkitűzések elérése és egy fenntartható modell kialakítása érdekében készen áll a kormányzattal történő együttműködésre.”

– Feltételeket szabtunk. Az egyik az volt, hogy a tervezett hat-hétezer koncesszió helyett tíz-tizenkétezer legyen. A másik pedig az, hogy árulhassanak más terméket is a trafikok."
---------------------------------------------------
"– Azt is támogatta, hogy tíz-tizenkét ezer elárusítóhely legyen?

– Ez ügyben beálltam a szövetség mögé, de az egyéni véleményem nem változott: bőven elég a hat-hétezer trafik."
-------------------------------------------------

És a végső konklúzió és a lényeg:

"Mindenesetre én türelmesen kivárom az ügy végét, addig is nyugodtan alszom. Minden csoda három napig tart."
@GeoCracker: "Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője 2013.06.05. 21:20:09
@DarthVader: Orbán Viktor nélkül a víz is másképpen folyik. "

Köszike! :-))) Nem kérek jogdíjat. A cím a tied grátisz:-))))
van egy sanda gyanúm: a közeljövőben valaki nagyon meg fogja verni ezt a pimasz, nagyképű csávót.
@GeoCracker: Azért van különbség... Leonardo POLIHISZTOR volt... emmeg.... PROLIHISZTOR
@GeoCracker: Kapcsolódóan a bejegyzésedhez, a mai jótanács:

Ha osztálykirándulásra mész, soha ne engedd, hogy a torna sor utolsó 3 tagja vegye át a vezetést.

Az egyik bevisz a susnyásba és végigröhögi az utat, mert csiklandozza a seggét a fű, te meg teli leszel csaláncsípássel és kóró karmolással.

A másik összetöri az íránytűt,

A harmadik pedig tábortűz rakás közben rád gyújta az erdőt.

Így járhatsz....
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
egy frászt

a zorbán egy prolihisztéria

brühüyyy

copyright Rodeo36
"Pécs, a balekváros, avagy a rezsicsökkentés hősi halottjai
2013. június 05., szerda, 06:00
Szerző: Stemler Miklós

Címkék: Pécs; Páva Zsolt; vízmű; Suez; rezsicsökkentés;

Kinyomtatom • Elküldöm • Hozzászólások (#11)
A rezsicsökkentéssel mindenki nyer, leszámítva a külföldi multikat és Pécs városát."

Tanulságos... előttünk a jövő...

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20130604_Pecs_a_balekvaros_avagy_a_rezsicsokkentes#rss
@rodeo36: A copyright engedély erre vonatkozott:-))

"Egy országban, ahol a vezérelvtárs nélkül az árvíz sem árad
endresy.blogspot.hu/2013/06/orban-nelkul-viz-maskent-ar.html"

"@GeoCracker: "Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője 2013.06.05. 21:20:09
@DarthVader: Orbán Viktor nélkül a víz is másképpen folyik. "
@rodeo36: abba kéne hagyni a blogolástot... már nem tudunk egymásnak ujjat mutatni:-)
"
[origo] címlap24 órakomment.huvidea[freemail]iWiWkeresés
magyar web

sikersztori pályázatok adózás finanszírozás munkaügy agrár-élelmiszer céghírek szabályok üzleti-tippek archívum

Utasbiztosítás Tipp
Napi párszáz Ft-tól! Kösse meg online!
Jön az állam, és dönt
[origo]|2013. 06. 06., 6:01|
Címkék:építőipar, adminisztráció

A kormány megelégelte, hogy a válság által kiütött korábbi húzóágazatunk, az építőipar továbbra is gyengélkedik, ezért júliusban új szervezetet állítanak fel. Ennek feladata az itthoni építkezések tömkelegét akár örökre lefagyasztó körbetartozások felszámolása és a vállalkozási környezet megbízhatóbbá tétele lesz.

A kormány nekilátott a hazai építőipar egyik legégetőbb problémájának kezeléséhez, legalábbis erről tanúskodik az, a Nemzetgazdasági Minisztériumban készült, már elfogadott törvény. Ebben létrehozzák a Teljesítésigazolási Szakértői Szervet (TSZSZ). A tervek szerint az új testület július 1-jén kezdi meg működését, feladata pedig olyan szakvélemények készítése lesz, melyek akár önmagukban is elegek lehetnek a vitás teljesítésigazolási ügyek eldöntéséhez."

vallalkozoi.negyed.hu/vnegyed/20130604-teljesitesigazolasi-szakertoi-szerv-harcol-a-lanctartozasok-ellen.html
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

erre már van copyright...

én kizárólag a: "prolihisztériá"-ra

kérem a copyright-ot

és Most Rodeo36 azaz a blog Cassandrá-ja:

mire eljő a választás forró időszaka a magyar GDP 25000 milliárd alatt lesz és a deficit 98,7% ami az államcsőddel azonos
volt a mandineren egy hsz, amit én beplagizáltam az előző blogra: melynek lényege: már nem lesz miből és nem lesz kitől elsarcolni mert kifogy

azaz egy adott gazdaság ha nem növexik azaz csökken akkor az elvehető -bármilyen címen- javak lenullázódnak...és hiába is sarcolják nem tudják kihasználni

magán vélemény: a külföld szépen fokozatosan de még ebben évben elhagyja a sűllyedő hajót és akkor a magyar senkiháziak már a saját pénzüket kell mozgassák

brühüyyy
Egy normális országban egy megjelent ilyen cikk után elkezdik a nyomozást az interjúalany után, de előtte még előzetes letartóztatásba is helyezik. Ez a görény még szabadlábon van?
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
kérdésem, ki az a marha aki egy kapavágást is csinál anélkűl, hogy megfelelő biztosítéka lenne (normális országokban az anyagköltséget előre kérik, anélkűl nem indúl semmi, és a bérköltséget kéthetente számla ellenében az első számla kiegyenlítetlensége esetén bíróság és leállás...a bíróság olyan kötbért vág a nyakába hogy arról koldúl)

ez a bolhafaszán a pattanás gittegylet nem lesz jó semmire

brühüyyy
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: Már csak egy kérdés maradt nyitott:
Lázár egyösszegű sikerdíjért, vagy jutalékért dolgozott...
@GeoCracker: Nincs semmi baj... van úgy, hogy dolgozik a tudatalatti és átfutott dolgok beugranak. Egyébként jótól jót és Neked bármikor bármit, ami megtetszik. Jogosítvány visszavonásig kiadva.
Nekem már csak egy kérdésem van.

Ki vezeti ezt az országot?

A kormány, vagy a FIDESZ frakció?

""– Nem is látta elfogadás előtt a tervezetet?

– De. Az utolsó módosítás volt talán az enyém. Véleményeztem a javaslatot.

– Kitől kapta?

– A Fidesz-frakciótól."
Látod látod Fab, lézerjanó neked is üzent a posztoddal kapcsolatban. :)

static.168ora.hu/db/00/54/2013-22-300-d0001A054a6f14cda507c.jpg
Tessék eldönteni, kinek hisztek!
A tényeknek, a kikerült infóknak - vagy Lézer Dzsonninak, aki megaszondta, hogy Isten biza nem volt ilyen, de'komolyan! Hülyeség... ja...
A novoszibirszki pátriárcha életére esküszik, vagy akár arra is, hogy Piktor nem volt Kisz titkár!

Amúgy a napi hírek közt az volt a legütősebb, hogy Piktorunk személyesen irányította a védekezést... Aha... Komolyan?
Na ott tessenek félni rendesen, mert hát amit ezek megirányítanak, meg megvédenek, annak bebacott rendesen. Gondolom az ott melózóknak ez a pöcsköszörű hiányzott már csak. Micsoda remek útmutatásokat tudott adni nekik...
Jobb ha nem gondolok bele, mert az É-Koreai minta jut eszembe róla, nem alaptalanul. Ő, AKI MINDENHEZ ÉRT! CSÜNGENEK SZAVAIN ÉS ÉLESLÁTÁSÁRA ALAPOZZUK A JÖVŐNKET! Na, ezért tartunk itt...
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

"esetleg még talán Polt Péter is."

Hát persze. Mégis mit várunk abban az országban, ahol a maffidesz magán titkosszolgálata, Csányi pénzén, törvénytelen eszközökkel meg akarta puccsolni egy másik párt vezetőjét, és az ügyészség az áldozatokat vádolta meg?

Ráadásul ez még Polt előtt történt, rávilágítva a szoclib elképesztő töketlenségére, hogy 8 év alatt sem tudták megtisztítani az államapparátust és az igazságszolgáltatást a fideszmocsoktól.

Most ugyanez fog történni, és Hadházy majd bíróság elé állhat. Nem tudom, hogyan lehet egy állatorvosi praxist ellehetetleníteni, de mindent el fognak követni ennek érdekében. Csak a miheztartás végett minden fideszes számára, aki esetleg meg akarná törni az omertát.
@ob.szerver:
Pedig lesz még pár ember, akinek nem tetszik ez a maffiastílus és beszélni fognak. Egyre több, egy durvább dolgokat mondanak majd el. Igaz, agyhalott bolsiknak ez nem oszt, nem szoroz, nekik csak egy stabil segg kell, ahová a nyelvüket beilleszthetik pár forintért...
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: "Ki vezeti ezt az országot?"

dr.S.Lajos tejhatalmú pártpénzutárnok !
Ha más követi ezt el a narancsmaffia kidagadt nyaki erekkel üvöltve követelné ennek az embernek börtönbe zárását!Elképesztő viktorka butasága,hagyja hogy ezek a selejt félszerzetek kilopják a NER gránitszilárdságú legitimációját.
fidesmaflaálam...

state capture
Kocsis Máté be akarja zárni a szegény romákat, pedig nem ők tehetnek arról, hogy épp akkor van árvíz, amikor lopni mennek.:)

Fidesz: börtön vár azokra, akik árvíz idején lopnak

nol.hu/belfold/fidesz__borton_var_azokra__akik_arviz_idejen_lopnak
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

"Egyre több, egy durvább dolgokat mondanak majd el."

Csak akkor, ha látótávolságon belül lesz a maffidesz bukása.

A maffia nem felejt. Hadházy majd megkapja méltó büntetését, és ha a bíróság nem is ítéli el, az ügyészség addig is alaposan megrángatja. Ezen túl pedig ott helyben ki fogják készíteni emberileg és szakmailag. Egy éven belül már Németországban fog praktizálni.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Játékos vetélkedő: ki okoz nagyobb kárt a nemzetgazdaságnak?

A: a cigányok
B: Kocsis Máté
C: Kocsis Máté, meg az összes idióta, akik gondolkodás nélkül torokra veszik a fideszes cuclit
Nemzeti Sport
Nemzeti Színház
Nemzeti Fejlesztési Ügynökség
Nemzeti Tankönyvkiadó Vállalat
Nemzeti Fejlesztési Minisztérium f
Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság
Nemzeti Regiszter
Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt.
Nemzeti Táncszínház
Nemzeti Filharmonikus Zenekar
Nemzeti Civil Alapprogram
Nemzeti Audiovizuális Archívum
Forster Gyula Nemzeti Örökséggazdálkodási és Szolgáltatási Központ
Nemzeti Innovációs Hivatal
Nemzeti Tehetség Program
Nemzeti Információs Infrastruktúra Fejlesztési (NIIF) Program
Magyar Nemzeti Szövegtár
Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság
Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt.
Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa
Nemzeti Filmiroda
Nemzeti Kulturális Alap
Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala
Magyar Nemzeti Szívalapítvány
Nemzeti Akkreditálási Rendszer
Nemzeti Közlekedési Hatóság (másodfokon)
Nemzeti Közlekedési Hatóság Útügyi, Vasúti és Hajózási Hivatala (első fokon)
Nemzeti Hírgyűjtő
Nemzeti Együttműködési Alap
Nemzeti Agrárszaktanácsadási, Képzési és Vidékfejlesztési Intézet
Nemzeti Tehetségsegítő Tanács
Nemzeti Védelmi Szolgálat
Nemzeti Filmszínház Nonprofit Kft.
Uránia Nemzeti Filmszínház
Nemzeti Közigazgatási Intézet
Nemzeti Munkaügyi Hivatal
Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat
Magyar Nemzeti Bibliográfia
Nemzeti Örökség Intézet
Nemzeti Történeti Emlékpark
Nemzeti Emlékhely és Kegyeleti Bizottság
Nemzeti Közszolgálati Egyetem
Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet
Nemzeti Kiválóság Program
Nemzeti Hírháló
Nemzeti Adó- és Vámhivatal
Hamisítás Elleni Nemzeti Testület
Nemzeti Taxi
Nemzeti Foglalkoztatási Alap
Magyar Nemzeti Digitális Archívum
Nemzeti Földalapkezelő Szervezet
Nemzeti Külgazdasági Hivatal
Nemzeti Jogvédő Alapítvány
Nemzeti Fenntartható Fejlődési Tanács
Pálinka Nemzeti Tanács
Székely Nemzeti Tanács
Nemzeti Segélyvonal
Hegyközségek Nemzeti Tanácsa
Nemzeti Lovarda
Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.
Magyar Nemzeti Filmalap Nonprofit Zrt
Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem
Nemzeti Kataszteri Program
Nemzeti Íjászszövetség
Nemzetközi Távlovas Verseny
Bábolna Nemzeti Ménesbirtok Kft.
@GeoCracker: Igazad van,kösz hogy szóltál.
@rodeo36:
A kotonba zárt szellem... nem rossz ...Ez valami arab mese?
@Dr. jenőke (jenőke): Nemzetközi Távlovas Verseny

kakuktolyás !!!!
@Dr. jenőke (jenőke): bocsika...

pont ez az egy nem kakuktolyás...

elenben az ÖSSZES TÖBBI kakuktolyás !
Orbán Viktor ismertette a várható vízmagasságokat: Komáromban 830 centin lesz a tetőzés. Esztergomban 795 centis csúccsal számolnak. Nagymarosnál 740 cm-es vízállással számolnak- Budapest 885 centit várnak, a becslési tévedés tartománya plusz/mínusz 20 centiméter.
hvg.hu/itthon/20130606_Orban_Viktor_arvizi_hireket_hozott#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2013_6_6
@Buga.Jakab:
Ez a felsorolás nem teljes, csak szemelvény.
Lehet kiegészíteni.
A nemzeti parkokat és színházakat direkt hagytam ki.
@Buga.Jakab:
nem, az az egy kakukktojás, a többi a "kakuktolyás".
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: "tökös ügyész és tökös bíró"?! olyan országban, ahol mindenki mindennel bizonyíték nélkül megvádolható?
@Dr. jenőke (jenőke):
Nemzeti Nemzet nemzés = kotonba zárt szellem

brühüyyy
már látom a jövő heti jobbanteljesítettünk sikersztorit: árvízi védekezés 671 km-en volt, 664 km-en mederben tartottuk a folyót, ami 99%-os hatékonyság (páratlan teljesítmény). Az a 48 x 500 méter, ahol önállósította magát a természet, elhanyagolható statisztikai hibaszázalék... az ezercsilliárdos kár fedezete megvan a költségvetési tartalék vismajor keretében, a holnap bejelentésre váró nemmegszorításcsomag nem hozható összefüggésbe a az egyébként professzionálisan kezelt természeti katasztrófával.
tessék kicsit visszafogni magatokat!:)
szavakat megválogatni!
a "savazás" után itt a nagy kés "beígérve":

www.youtube.com/watch?v=qH73D48PFiI
@Dr. jenőke (jenőke): A csúti tahó ismertette ... természetesen ekkor is hazudott:

"Országszerte több ezren vesznek részt az árvízvédelmi munkálatokban, köztük sok száz önkéntes is. Szerdán már a politikusok is ásót ragadtak és homokzsákok töltésével segítették a védekezést. Jelenleg 687 kilométernyi töltésen van árvízvédelmi készültség Magyarországon. Közben kiderült, hogy a !!!Duna 10 centiméterrel magasabban tetőzhet a fővárosban, mint azt korábban várták!!! ."
@guma: Ezt a videót korábban már én is linkeltem. Etelka néni biztos jól el tudna mondjuk beszélgetni Orbánmentesítőnkkel. :)
Mikor lesz már vége a ballib kiberbűnözők ármánykodása révén keltett trafikhisztériának?
Inkább lelkendezzetek: Kedves Vezetőnk/Fénylő Csillagunk/Pannon Géniuszunk a mostani árvíz alkalmával - a szó szoros értelmében is -bizonyította, hogy ki a legény a gáton!
A jobban teljesítő pöcegödör mai számai:
"Csütörtök reggel hét órakor egy euró 298,11 forintot ért a szerda esti 297,72 forint után. A svájci frankot 241,46 forinton jegyezték, szerda este hétkor 241,38 forinton állt. Egy dollár 227,44 forintot, egy japán jen 2,2890 forintot ért csütörtök reggel az előző esti 227,36 és 2,2934 forintot követően."
Felháborító, hogy semmilyen elvileg értünk létrehozott szervezetben nem lehet bízni. A rendőrség elmismásolja a nyomozást ha egyáltalán beindítják, az ügyészség csak piszlicsáré dolgokkal gyanusít a bíróság meg húzza a rétestésztát addig amíg valami totál mással el nem terelik a figyelmet, majd bizonyíték hiányában eldobják az ügyet.
Ha meg te vétesz valamilyen szabályt két napon belül a nyakadon a bírság és a következő évtizedben a NAV hetente seggberak.
Amíg Magyarországon a politikusok mindent megtehetnek mindenféle következmény nélkül addig itt mi csak ordíthatunk a nyomorba ameddig akarunk. Undorító egy ország. Teljes politikus generáció csere kellene...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Árvíz idején nem a romák szoktak lopni.

Vona nézzen jobban maga köré, oszt hátha lát pár potencionális elkövetőt ....
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Náci patkány nem nagyon lepődnék meg ha kiderülne hogy az elme roggyant vén patkány a náci jobbikkal szimpatizál :)
@Dr. jenőke (jenőke):
"plusz/mínusz 20 centiméter." - A zasszonnyal értekezett már ebben a kérdésben? :D
@Dr. jenőke (jenőke): Rákosi pajtás apánk megvédő "uralkodása" alatt minden Nép Népi volt.
Miért nem Orbán Rákosi Viktor ez!?...a tartalom ugyanaz
Megbízható bűnüldözési forrásból érkezett friss közlemény: "A sánta kutyát előbb utolérjük, mint a hazug Sántát!"
@Evezős: Ezt te honnan tudod ilyen biztosan? Te is az vagy esetleg?? ;)

Egyébként kár, hogy pont tegnap láttam zseblopásra készülő svéd cserediákokat a pünkösdfürdői töltésnél a dunai árvizet nézegetők sokaságában.

Vagy te is a Stuttgarti színházba jársz magyar valóságot nézni??? ;)

index.hu/kultur/2013/06/04/gardistak_verik_szet_a_ciganyokat_egy_stuttgarti_operaeloadasban/
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): Szerintem ez a tegnap esti Varga-féle m1-es tévéinterjúnak köszönhető.
Valami olyasmiről hadováltak, hogy a devizatartalékból előtörlesztést kellene intézni.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

nem nyitottam ki a vídeót, mert kiütéseket kapok a hangjától, a mondandója meg nem érdekel

az ő irányítása is ugyanolyan, mint a Fidel Castro-é, akit hosszú évekkel ezelőtt meg kellett műteni és köztudott, hogy csodálatos orvosaik vannak minden területen, igenám de El Jefe nem hagyta magát elaltatni és ő kezdte irányítani a saját műtétjét, a kimenetele fatális volt, éppen, hogy életben tudták tartani...utána hívtak spanyol orvost aki az orvosi konzíliumot vezette és azzal, kezdte, hogy itt és most ő a főnök vagy a beteg mehet a Pokolba sikeres is lett a műtét de az öreg sohasem lett a régi akkor adta át Raúl-nak

namost a zorbánnak nincs raúl-ja, önmagában sem bízik

a többit tudhatod

brühüyyy
@Állam-vizsga:
Tegnap meséli kolléga, hogy behívták a NAV-hoz, mert merészelt 50.000 Ft-ot visszaigényelni, mint tartós fogyatékkal élő. Egyik szemére gyakorlatilag vak.
Viheti a papírokat. 50.000 Ft miatt.
És mi van az 50-100 MILLIÓsokkal????
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Rosszul tudod. A cigányok (meg a bibildók természetesen) csinálták az árvizet, hogy lophassanak. Ha már.
@Marcellusca: Hát nem tisztem védeni a NAVot, de nagyobbakat zokszó nélkül kiutaltak rokonoknak/barátoknak. Vagy elcseszett valamit a bevallás kitöltésekor, vagy beleesett a "kisorsoltak" körébe.
Vigye be nyugodtan, ha pedig nem kap azonnal megnyugtató lezárást az ügyben azonnal menjen egy könyvelőismerőshöz, hogy az nézze meg mire akar a NAV rárepülni.
@DR. INKVIZITOR:
A hazugot értem, de miért kell kergetni egy szerencsétlen sánta kutyát? Nem akarja megenni a spenótot?
@Dr. jenőke (jenőke): az összes nemzeti faszom kivan... már tényleg lassan útálok magyarnak lenni...
@rodeo36: Remélem a római partos videót azért még megnézted. :)

Egyébként mindenkinek ajánlom a videót, tuti beszartok tőle. Asszongya viktorunk:

"Utasítottam a Komárom-Esztergom megyei főispánt". :)) Aztán megáll és megkérdezi, "mi is annak a rendes neve"??? :) Ja ez az a kormányhivatal vezetőt. :)) LOL

www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=-YRKU-Nac10#t=623s

Én padlót fogtam tőle. :))
@Dr. jenőke (jenőke):

"Orbán Viktor ismertette a várható vízmagasságokat"

És ezt az árvíz is tudja? Nehogy véletlenül eltérjen az engedélyezett magasságtól, mert megtorlás következik :))
@Marcellusca:
beíndúlt...az én próféta lelkem!

a GDP olyan mértékben csökken, hogy a deficit aránya már közelíti esetleg meghaladja a 100 %-ot!!!! és már nincs honnan elvenni -ezt ők jobban tudják- ha külfölditől az eladja a veszteségeit nekik és elmegy, megbaszhattyák a lába nyomát, ha magyar még a legkisebb kereső is, az már nem bírja, mert lassan többet kell befizetnie mint amennyit hazavisz...

jön a 35000 milliárd devíza tartalék...mert ha nem fizet akkor év vége 2013 vége előtt visszakapja túlzottdeficit eljárást és akkor azt már senkire sem tuggya fogni...ez az ördögi kör

brühüyyy
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: Viktorral nem ellenkezzen mert államosítja a Duna medrét ha nem tartja be a játékszabályokat, aztán mehet Brüsszelbe panaszra ha akar...
@Marcellusca:
és a rohadt Gyurcsány felvette ezt a kölcsönt és nem baszta el, hanem nagy bölcsen félretette, most jönnek a tékozló fiúk és 6 hónap alatt elbasszák

ég a város ég a ház is nem is egy ház hanem 100 is ég a város

és még árvíz is van

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
én kizárólag attól fogok padlót, hogy ez a tetű még él és dumál baromságokat jókat röhögcsél a saját hülyeségén, mert az árvíz az egy tréfa

brühüyyy

dögöljön meg
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
A videót a felhasználó (TEK????) eltávolította. :(((
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: nehogy úgy járjunk mint a malacfialásnál. ott sem tartotta be a tervet a malac.
egyébként sacperkábé mondta Orbán Viktor, +/- 20 cm.
@rodeo36: Ezt láttad már? Mintha valami hasonlót magyaráztál volna a napokban?? ;)

muon.hu/on-line-tartalom/1480-elmoshatja-az-arviz-a-parlamentet
@Penivaldes:
az hány millió köbméter +/-???

brühüyyy

mijaznekijje

400000 tonna homokkal több...kicsire nem adunk és röhög hozzá mint jó tréfán

mert neki mindez csak annyi a kiscsoportos óvodai homokozóban ahol övé a lapát meg a kisvödör és a kistalicska is rá is van írva NER orbán homokos

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
a parlamentet bizonyosan el fogja mosni mert most megbontották az oldalszigetelést és a víz befolyhat a betonlap és a mészkő alap közé amitől az síkos lesz, és elcsőszik, ha 100 valahány év alatt csak 2 cm-rel billent meg az most végzetes mert van merre csúsznia, semmi sem tartja, egy hét víz alatt vagy 3 hét: és a nedvesség ott marad nincs az módszer amivel onnan ki lehetne szárítani

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: olyan kedves, és vicces, persze ti nem értékelitek a miniszterelnök úr humorát..
@rodeo36: "most megbontották az oldalszigetelést "

ebben azért nem vagyok biztos...
sőt szerintem nincs is ijjen szigetelés,
hiszen akkoriban nem volt divat...

amugy meg a 44-es álapotot akarják visszaállítnai...
ahhoz meg van még mit rombolni... bombázni...
@Penivaldes: nincs humora... egy büdös rohat hazaáruló komcsi/náci feudál ügynök...

ideje lenne mikovec után sietnie...
@Buga.Jakab:
te érted e miről szóltam?

kérdezz, ne higgy...
nézd meg a képeket

brühüyyy
@Buga.Jakab: ejj, nem illendő más halálát kívánni, bízzuk azt a fentiekre.
@rodeo36: Csak azt kapjuk, amit megérdemlünk. Talán a Törökökről most az egyszer példát vehetnénk. OV minden egyes újabb - uralkodásban eltöltött - napja tízmilliárdos nagyságrendű veszteség. Lehet várni még egy évet, hátha megbuknak a választásokon. De az további néhány ezer milliárd bukta. Már a jelenlegi károk helyreállítása is évtizedes teher a jövőnkön. Biztos kell még várni?
@Penivaldes: patkánynak nem halála van, hanem "meggebedése" pusztulása...

@rodeo36: fejcsd ki...

a parlament lemezalapjának és pince oldalfalának szerintem elhanyagolható a vízszigetelése...
szerintem max utólagos készülhetett...

amugy nem látok különösebbveszéjt...
a másik irányból keress fotót (hossz irányú vagy légi)
az a fontos hogy a gödör mijjen mesze van az épülettől...
csak ebben a témában van kockázat...

illetve a gödörtől függetlenül a Duna rakparti közelségében is van/volt/lesz kockázat...

főleg a magyar közberuházások akkori menetét tekintve
(pl 140 cm széles pincefal = két sor tégla között egy méter sitt..)
@rodeo36: "betonlap és a mészkő alap "

főleg ezt fejcsd ki... mert mészkő alapozás BIZONYOSAN nincs sehol...

amugy ebből arra gondolok hogy közvetlen az épület melett van a gödör...
az oldalnyomás viszonyok megváltozása lehet probléma...
de egy befogott résfal ("konzolosan") ezt fel "tudhatja" venni
@rodeo36: Akkor leszel csak elkeseredve ha épp Fletóka is a parlamentben lesz, amikor jön a nagy parlament elmoshow műsor. :)
@Buga.Jakab:
jakabka

a képen világosan láthjató, ha megnézed és nem álmodol, hogy a Kossuth tér felől usque 60 azaz hatvan centiméter talajréteg választja el a parlament oldalától, a pincegarázs oldalfala kevesebb, mint fél méter vastag és legalább 20 méter mélyre le van ásva kitámasztás nélkűl

a fal felső szintje alacsonyabb, mint a rakpart felső szintje azaz a víz oda áramlik és ott marad valamint beszivárog a parlament alá, és el sem tud szivárogni mert a 3 méternél vastagabb vasbeton lap nem engedi azaz ottmarad és nedvesen tartja

a másik oldalon (a nemzeti kacsaúsztató másik végén lévó épület már megrepedt, pedig attól kb 50 méterre van a kacsaúsztató

de nézd meg az anyagot és ne találj ki dolgokayt meg ne legyen véleményed itt most tényekről beszélünk

Makovecz maga mondta nekik anno, hogy végzetes baromság ennek a gödörnek a kiásása

brühüyyy
@Buga.Jakab: Mészkő szerintem sem lehet alap, viszont a felépítmény tényleg abból van ha jól tudom. Ezért is van az, hogy valahol mindig fel van állványozva a parlament, ahol épp a mészköveket javítják. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
azért te egy egy nagy marha vagy, háziszárnyas

brühüyyy
@Buga.Jakab:
bazdmeg a hülyseégedet

az épület maga mészkő, azok a kövek is amelyeken álla a betonlapon

nem világos

de

brühüyy
@rodeo36: Segíthet a vitában ez a doksi. A 103. oldaltól érdemes tanulmányozni. :)

parlament.hu/fotitkar/konyv/konyv_2011.pdf
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
két zseni mikor összefutnak

egyik hülye másik hülyébb

az egész épület teőtől talpig mészkő

brühüyyy
@rodeo36: Akkor most marha vagy szárnyas??? ;)
@rodeo36: Azt írják pld. :)

"A több hónapos felfüggesztés után az építési munkák 1886. október 25-én indulhattak újra. Munkások százai dolgoztak óriási reflektorok fényénél még éjjel is. 1887. augusztus 31-ére
megtörtént a föld kiemelése. Időközben megkezdődött az alapzat készítése: a Duna közelsége miatt összefüggő betonréteget építettek, aminek átlagvastagsága elérte a két métert. A betonozás befejezése után fogtak hozzá a felmenő falak építéséhez."
@Buga.Jakab: @Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
szárnyas marha

brühüyyy

az egész épület mészkő nem volt más...milyen más lehet még benne tégla!!!!

ti itten fantáziáltok meg kitaláltok baromságokat

mi az hogy burkolat, mit burkol az épület szerkezete is kő, azaz mészkő, ha gránit (anny gránit a világon sincs és idő sem arra, hogy kifaragják)

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
a felmenő falak mészkő

érted pipike?

brühüyyy
Csipike a gonosz törpe (álmában óriás) megvalósítja az Erdőben a Szeretet Honát. Ennek érdekében megparancsolja Pataknak, hogy follyon visyzafelé és megtiltja a méheknek a nektárgyűjtést.
Aki ellenáll azt - példátlanul nagylelkűen- megrugdossa.
@rodeo36: "60 azaz hatvan centiméter talajréteg választja el a parlament oldalától, a pincegarázs oldalfala kevesebb, mint fél méter vastag és legalább 20 méter mélyre le van ásva kitámasztás nélkűl"

nagyon nem vagy képben....

60 cm pont nem lehet közte, mert akkor vagy "semmi", vagy ennél több...
illetve ez ha tényleg 0, akkor ez csak technikai "távolság" ott volt a résvezető gerenda...

a résfal ilyen méjséghez minimum 60 cm vastag...

a résfal "kitámasztása" az a födém lesz... amugy ki van horgonyozva a talajba, illetve alul az agyarétegbe be van fogva minimum 1,5-2,0 méter méjjen....

van még kérdésed ?
@Buga.Jakab:
nincs kérdésem hülyeségeket dumálsz arra sem vagy képes, hogy a legutóbb készűlt képeket megnézd csak büfögsz baromságokat

brühüyyy

ne fárassz, jó?
Nekem már csak egy kérdésem lenne:

(valami kiművelt jogász segíthetne)

A vesztegetés, a hivatali hatalommal való visszaélés, a korrupció gyanúja nem hivatalból üldözendő?
Indexről. :)

Gyurcsány a Margitszigetre tart a Demokratikus Koalíció aktivistáival, Varju László pártigazgató pedig már kora reggel óta segít a védekezésben. Ha Vadai Ágnes is feltűnik orbánölő tekintetével, gumicsizmában, a Duna félelmében azonnal tíz centit fog zsugorodni.
"A tizenhét éven át tartó munkák során mintegy 176 ezer köbméter földtömeget mozgattak meg, 40 millió téglát húztak fel, félmilliónál több díszkövet faragtak a falak díszítésére. A kor leghatalmasabb beruházásán a jelszó "magyar anyagból, magyar technikával, magyar mesterekkel" volt, ami egész iparágakat lendített fel. A 268 méter hosszú, középen 123 méter széles, a kupola tornyával 96 méter magasra emelkedő, 18 ezer négyzetméter alapterületű épület alapteste egyetlen, 2-5 méter vastag betonlemez, amely a dunai kavicsba vert vörösfenyő cölöpökön nyugszik. Az épületben 10 belső udvar, 27 kapu, 29 lépcsőház és 17 lift található, itt valósult meg az országban az első távfűtés, a kor első vonalába tartozott szellőzése és világítása is. Esztétikailag a Duna felőli oldal a főhomlokzat, de a hivatalos főbejárat a Kossuth térről nyílik. Az elrendezés a kétkamarás parlament funkcióihoz alkalmazkodik, az alsó- és a felsőház önálló két szárnyának összekötő kapcsa a hatalmas kupolacsarnok. Az épületet kívül 88, belül 152 szobor díszíti, a belső díszítésekre 40 kg aranyfüstöt használtak fel. A Kossuth téri főhomlokzat kiugró középrésze a delegációs termet és a barokk díszlépcsőházat foglalja magába, ennek freskóit Lotz Károly festette, a főkapu bronz oroszlánjait Markup Béla tervezte. Az Országházban 1894. május 5-én tartották a bokrétaünnepet, a félkész épületben 1896. június 8-án, a millennium idején gyűltek először össze a honatyák. Az első országgyűlést 1902. október 8-án tartották itt, a munkálatok teljesen 1904-ben értek véget. "
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

No, idefigyelj, te büdös, ótvaros fotelnáci!

(Nehezemre esik leszállni a posványba, ahol vegetálsz a hozzád hasonló mocskokkal és ahol ezt a stílust felszedted, de egyszeri alkalommal talán menni fog.)

A felvetésedhez mérten rettentő normális hangon próbáltam jelezni, hogy HAZUDSZ. Nem értetted, mert amit és ahogyan válaszoltál, abból nyilvánvaló. Ez fajta válasz viszont megengedi, hogy ismét, a te silány emberi és értelmi színvonaladon is megtegyem. Tehát:

katasztrófák idején az olyan büdös, retkes, magukat felsőbbrendűnek képzelő sunyi aljadékok lopnak, mint a banda, ahova tartozol. Nem részletezném az ún. "erkölcsiségeteket" de ha meg kéne tenne, akkor a következő szavak fordulnának benne elő: rúdtánc, férfiprosti, kurva, pornószínész és - színésznő, hazugság, képmutatás, alja beszéd, kitartott, tolvaj, gyilkos, erőszaktevő, garázda ...és még lehetne folytatni ezerrel.

Én ugyan nem vagyok cigány, de tudod mit, ha azzal megkülönböztethető vagyok a hozzád hasonló tapló náciktól, akkor szívesen azzá leszek.

Ha pedig a másik látatlanban való minősítésénél tartunk, akkor olyat én is tudok:

arra felvetésedre pedig, hogy embereket gyanúsítasz meg azzal, rablási-lopási céllal nézdegélnek a gátakon, azt tudom írni: MINDENKI MAGÁBÓL INDUL KI. És mint írod, te is arrafelé kukkolgattál .... aki látott, pontosan ugyanerre a következtetésre juthat veled kapcsolatban. Ha azt is tudja, hova tartozol, akkor meg pláne.

Régóta olvasok itt, sokszor nyúltam a tahótlanító gomb után a beszűkült (zsidózás, cigányozás) tudatodat jellemző firkálmányaidat olvasva, de eddig nem tettem meg. Most viszont igen.
Szégyene vagy az emberi életformának te is, meg az elvtársaid is.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: ???

ez tejjesen köztudomású... semmi kécség nem merült fel...

szigetelés meg zéró, vagy esetleg ólomlemez...
na erről keress valamit ez az izgalmas...

mészkőfal:) mészkőalap:)
@Evezős: Minek rakod fel a szokásos paneleket, miközben egy sem igaz belőlük? :)
Most, amikor a nerista összefogás (sic viktor) legyőzi a vizet, ti szemetek vagytok. Ezek a szerencsétlen vállalkozók emúttnyócévig rosszabbul éltek, mint most. Emikor végre fellendülne az üzletük, amit becsületes munkával, kezük verítékével tartottak egyben az ínséges időszakba, ti azonnal kötekedtek, meg mutyiztok. Szemetek.
Orbán: megkaptuk a vizet a szlovákoktól.
Meg bazzzdmeg, meg. De ne felejtsd el, hogy a szlovákok a németektől kapták a csehek közvetítésével, osztrák aszisztálással.
Szerintem sokkal jobb lenne a helyzet, ha befognád a pofádat, és nem turnéznál föltartani a zsákoló embereket.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Az a döngölő tökéletesen alkalmas arra, hogy egy lendülettel bassza ki az összes vigyorgó kancsó összes látható fogát. És nem vagyok se ideges, se rosszindulatú. Csak praktikus.
@Evezős:
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Békétísként szeretnék átnyújtani nektek egy eredeti bakter-szendvicset: két cigó között egy dzsobbikos, összetűzve egy paradicsomkaróval.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

brühüyyy

a jakab meg csak mongya mint...
na hagyom hadd mongya

tehát a "szerkezet" tégla amelyet mészkővel kombináltak néha borításként néha sarokkőként...
@Buga.Jakab: mijatúrónak keressek? Pontosan úgy van ahogyan mondod. Alapszigetelés nem volt divat, ólomlemez a Duna felőli falalapon esetleg elképzelhető... mássenem... ezt nagyjából minden szakember tudja...

Szívtam eleget a szigeteletlen házakkal, hogy tudjam...

Nagyjából a 60-es évek közepéigház szigetelten kishazánkban nemigen épült, akkor is a csodaszer a csupasz bitumenes lemez volt...
@Buga.Jakab: Megoldás volt az angolaknás pincekiszellőztetés, a normális építőanyag, és a szerkezeti vastagság... igaz a pincében nem is volt elvárás a légszáraz állapot.
@rodeo36: dehogy... a 40 millió téglát a csókosok széthordták, esetleg az épület alatt elásták:-)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Mint közgizda és kétkezi munkából felmentett nemigen értem ezt a villongást, a lényeget tudhatom? Beázás-beomlás esély valami mert addig fúrtak ott gödröt az istenbarmai vagy hótbiztonságos minden és a bibliai árvíz után is a Parlament lesz az egyetlen épület ami itt marad nekünk? :)
Amúgy már megérte ezt a posztot megeriszteni, van egy új névjavaslatom: Mutyin Örökös Miniszterelnök úr. Minden benne van.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
ki az a Bubó?

brühüyyy

a mézga géza nagybátyja vagy a Köbüki?
@rodeo36: Nem Bubó, Buga... szerintem szakmabeli...(legalábbis nekem)
"Fidesz-közeli cégeket pénzelt a Szerencsejáték"
Hol itt a problem?
Bajnai kapott? Igen? Azonnali Pszáf, MNB, KGB, ENSZ vizsgálatot követelek, mert ami sok az sok. A libaöngyilkoló pártalapítványa ne kapjon közpénzt a játékalapból, amit nem sikerült megnyernem.
index.hu/gazdasag/2013/06/06/fidesz-kozeli_cegeket_penzelt_a_szerencsejatek/
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!:

Na ez az... nagyjából semmit se nem lehessen tudni... és nem a titkosítások mián...

ember nincs aki tudná, mi várható...

Ha az úszómedencét szarul csinálták meg és a víz elárasztja az épület északi? oldalát és alámossa a lemezalapot és ez a rész meg kíván süllyedni, akkor a Jóisten, meg a beton és a benne lévő húzásra méretezett acélmennyiség határozza meg, hogy mi történik. Csak halkan mondom, ilyen többletteherre ma sem szokás méretezni. Ha a víznyomás a résfal mögött és előtt kiegyenlítődik, akkor a víznyomás elhanyagolható, csak a leázásokkal kell foglalkozni. Külön sötét ló az épület alatti pincerendszer.

Mindenesetre, ha nem lesz látványos épülettöürés, akkor bármi történik belül, azt mi nem fogjuk a büdös életben megtudni.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

amit én írtam: (rövidebben itt) az épület több száz cölöpre állított vastag 2 - 5 méter rétegvastagságú vasbetonlemez alapon -szigetelés nélkűl, azaz a betonlapon állnak a tégla vagy/és mészkő szerkezetek, az épület lényegéből fakad az, hogy a tégla és a mészkő felvéltva szerkezeti és burkoló anyag

tehát, mivel a tégla és a mészkő direktben áll (habarcs?) a vasbeton lapon, ha oda víz kerűl és most arról van szó, akkor a mészkő a víz savas kémhatása miatt (a tégla méginkább) annyira nedves lessz, hogy csúszóssá válik, a vasbetonlap az évek során elveszítette teljes vízszíntességét azaz valamerre lejt és arra a szerkezet megcsúszhat, alőször repedést majd omlást okozva...kérdés mennyi víz jut be oda és meddig marad

namost mesélj a bubónak

nekem ne mert elegem van abból, hogy csak mai fényképeket nem néztek meg csak beszéltek a levegőbe és győzni akartok

tudod mit? nem érdekel győztetek csak hagyjatok már békén ezzel a seggséggel

beszéljétek meg a főépítésszel (emlékeztetlek, hogy a Makovecz is mondta nekik, hogy ne csináljanak gödröt oda mert életveszélyes az épületre

brühüyyy

erről ennyit

most le vagyok győzve meg igazatok is van vigyétek haza de ne írjatok több baromságot, jó?
Mindettől függetlenül a szerény szakmai véleményem amélygarázst illetően, azt oda és úgy betervezni Istenkisértés és szakmai kontárkodás volt. Ha megépül is, ezen a talajon, a kb. 3 évig tartó konszolidáció, és terhelési struktúra változást nem lehet előre kiszámítani. Ilyen esetben ilyet csak kalandorok tesznek.
@Dr. jenőke (jenőke): Üdv! Bánónál nem gfodor volt tegnap, hanem Balázs Zoltán! A stilus hasonló!
@rodeo36: Rodikám! Senki nem akar legyőzni. Megpróbáltuk reálisan felmérni a veszélyeket és a helyzetet... egy biztos. öszedölni a ház kicsi eséllyel fog, de, hogy megrongálódik, az eléggé nagyon valószínű. Itt nem az árvíz jelenti a poroblémát, mmet az elmúlt százegynéhány évben már volt itt magasvíz, hanem az odabaszarintott, ki tudja minőségben elkészített víztározó, és annak a hatása. Na és ez az, ami érdekessé teszi a kérdést. Mindenesetre elég erős kételyeket hagy bennem a munka minősége, ha annyira felkészült volt a kivitelező, hogy két darut nem volt képes elszállítani és otthagyta a 6 méter magas vízben állni. A másik kételyet ébresztő dolog pedig a vízből kiálló vasbetonpillér acélvázak, amik nagy valószínőséggel még nincsenek befejezve, így a víz a környéken szabadon kóricál. Van egy gyanúm, azért lett olyan sürgős feltölteni a munkagödröt, hogy palástolni tudják, hogy az aljza és a teknőszigetelés szart sem ér. Az ,ár csak pozitív tényező, hogy ezzel egyúttal a "felúszást" is talánm megakadályozták. Egyszóval: véleményem szerint csúnyán elbaszták. Természetesen bármi bekövetkezik, a vakkomondor, az EU és a víz lesz az oka.
Istenem, be nagy kár, hogy apád paraszt volt és te is az maradtál...

hvg.hu/itthon/20130606_Orban__jo_akkor_en_most_eppen_Felcsuton_v
@saravad: Mr. Viktorov Viktorovics Mutyin Crime mini-ster, The Feather of The Hungryan Peoples.
@shinichi: Kb. annyi köze volt a valósághoz, mint a stuttgarti opera előadásnak. :)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

itt a kép amiket Jávor Benedek készített napokkal ezelőtt

www.facebook.com/photo.php?fbid=544290495612420&set=pb.131797633528377.-2207520000.1370513522.&type=3&theater

ezekről beszélek

ez az északi azaz a főbejárat

a többi statika és mechanika

brühüyyy
ű
csak hogy legyen valami fogalmatok neked meg a bubónak miről beszélek én

végűlis te is azt írod amit én de ezek a képek után még keserűbb leszel a gödör másik végén lévő épület már meg is repedezett
@Spániel:
Az h. a gátakon mászkál ok. Dz a dolga ilyenkor.
Jobban erdekel h. 'Almasfuzito eleg magasan fekszik'.
Van ott egy vorosiszap tarozo is a Dunaparton. A lakossag mar csomagol.
@saravad: nade a stílus, ami ugye maga az ember.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Mond angyalka te direkt vadászod, hogy Gyurcsány minden mozdulatára rátalálj? Igen ott vannak. Nekik, MOST ez a LEGFONTOSABB dolguk,nagyon helyesen. Mi ennek a hírértéke?
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

a Jávor Benedek fotó mellett 96 hsz van az elején néhány mérnök akik mondják, hogy ez normális mert még a födém és egyebek...annyit hozzátennék a tieidhez is, hogy az alsó rakpart belső vonalán húzódik a hosszabbik fal, a nyugati, és annak teljes hosszán jelenleg semmiféle kitámasztás nincs és a vasbeton még nyers még ha szárították is kémiai anyagokkal, a szilárdsága??? a mélysége kb 20 méter egy 4 szintes garázsban minimum, a közepének a kihajlása veszélyes a benne jelenleg lévő víz támasztja semmi más, nem tudom mi az alapja az alsó rakpartnak?

az északi rövidebbik fal nem igen érdekes bár a tőle meglehetősen távol lévő épület már megrepedezett (az valószínű teljesen tégla építésű) hát még a Parlament ami a déli fal mellett van és ma az áradáskor mehet a víz alája és ott is marad a pincékről nem tudtam, de azok sok mindenben kritikusak lehetnek

mondod nem valószínű, hogy összadől? nem holnap lesz

ez a gödör még "él" és mint írod legalább 3 évig de ki tuggya a beton vetemedik

szóval

brühüyyy

nem vagyok megnyugodva szerintem kontár munka erőből mert csak
@Evezős:
Nagyjából egyet értek veled.
De azért épp most mesélte egy kollégám, hogy épp náluk otthon valamelyik nap végig túrták a temetőt és vittek mindent. Vagy , amikor a váci székesegyház eső elvezető csatornáit ellopják.
Szóval sajnos ilyen világban élünk. És ahogy a háborúkban ugyan úgy a katasztrófáknál is mindig fent áll ez a veszély. Hányszor lehet olvasni, hogy Amerikában a tornádók miatt evakuált részeket járőrök védik a fosztogatóktól.
Sajnos ezek létező dolgok!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ebben tökéletesen egyetértünk. :)
Már megbeszéltük. Vagy az vagy, amit Evezős leírt, vagy kivétel nélkül mindenki - tévesen - ezt gondolja rólad.
És ugyanúgy nem érted a stuttgarti opera botrány lényegét, mint Evezős mondanivalóját.

MÉG HA NEM IS IGAZ, MIÉRT EZ AZ ÁLTALÁNOS VÉLEKEDÉS?!? RÓLAD ITT A BLOGON, ÉS EZZEL PÁRHUZAMBAN A RÓLUNK A NAGYVILÁGBAN?

És erre a kérdésre csak egy logikus válasz van, nem igaz? Nem, nem a globalo-tzionista összeesküvésre gondolok, hanem arra, hogy ilyennek látszunk. És ha ilyennek látszunk, tökéletesen mindegy, hogy mi az igazság, a károkozás már megtörtént. Helyrehozása évekbe, évtizedekbe telik majd.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Szörnyűséges vagy! igen ott vannak, és igen tesznek valamit. egyszer az életben próbálj meg viszonlag normális lenni.
@shinichi:
ilyennek látszunk vagy ilyennek akar minket beállítani pár ember??
Ettől együtt persze van nálunk szélsőség bőven. Köszönhetően, hogy pl. senki nem foglalkozott a roma kérdéssel. Max. annyit, ha valaki panaszkodni , mert a velük való nehézségek miatt az le lett nácizva, azt jó napot.
És a logikád alapján akkor pl. a cigányokról kialakult képnek mi az oka? Mitől látszanak sokszor olyannak, hogy lopnak? Vagy akkor ez is csak rosszindulatú kitaláció?
Bár te mondtad nincsenek világméretű összeesküvések.
@irógép: megváltoznak veszélyhelyzetben az erkölcsök. de ezzel együtt a veszélyhelyzetek erőt is adnak.
@Penivaldes: Ez így van a legtöbb embernek erőt ad, de mindig lehetett hallani, hogy sokan háborúkban katasztrófákban meg fosztogatnak, ami az egyik legundorítóbb dolog szerintem!

És milyen jól összefog az összes politikus ilyenkor:)) Nem értem, miért kell ehhez árvíz???
Utána meg visszamennek a parlamentbe, és a szardobálásukkal ugyan úgy embereket tesznek tönkre, ahogy a víz most!
@rodeo36: kicsi pontosítás: a beton nem vetemedik.

Nem vagyok statikus, csak építész, de ezt a munkát nem vállaltam volna fel a világ legjobb statikusával sem.
A konszolidáció, ami 3 évig tart, az az új (építménnyel megjelenő) talajterhelési viszonyok és feszültségek kiegyenlítődésének ideje. Ez többnyira talajsüllyedéssel, rosszabb esetben néhol emelkedéssel, mégrosszabb esetben talajtöréssel jár. Na ez lesz majd az érdekes, amikor kb 3 év múlva beáll a "végleges" állapot.

A vízzel elárasztás valóban azért kellett, hogy a merevítetlen hosszanti szerkezet ne károsodjon az egyoldalú nyomástól. Ez szakmailag rendben van. Ami nincs, az a feltételezhetőan a teknő aljából előtörő víz, illetve a parlament alá átszivárgó víz. Ezt, amig a lukat ki nem ásták, az épület előtti töltés nagyjából lezárta, illetve olvastam valahol, de nem keresem vissza, hogy az építéskor az épület elé a Duna felől vmilyen szigetelőfalat húztak, épp az alámosás megakadályozására. MONDOM: A DUNA FELŐL, és NEM AZ ÉSZAKI HOMLOKZATI OLDALON! Ha ide víz bejut, és úgy tűnik bejutott, akkor már a dalnak vége, lehet harangozni.
@irógép:

info: Quebec (Canada autonom province) megtíltotta a foci pályákon és bármely fotballistának, hogy játék közben előtt és után turbánt viseljen, áll a bál, a mozlimok otthon sem használnak de ezek olyan ...

szóval van ahol ez is kérdés

de ha nem beszélnek és nem integrálják

a magyar helyzet kibaszott, annyi a munka hiány, hogy nem csak a cigányok de a többiek sem kapnak és mindenkivel ki van baszva mert ki vannak zsákmányolva a magyarok magyarokat zsákmányolnak pofátlanúl

én nem is dolgoznék egyiknek sem hacsak nem addig, hogy rágyújtsam a biznisszét

brühüyyy
Döbörürügünkgünk:
"Az emberek nagy többsége, 56 százalék azt szeretné, ha 2014-ben kormányváltás lenne. A csoportot megosztják a lehetséges ellenzéki vezérek, a legtöbben Bajnai Gordont tartják a legalkalmasabbnak, de Mesterházy Attila is egy hajszállal följebb került."

"Háromezer cég szűnik meg havonta. 2010-ben volt utoljára ilyen rossz a helyzet."
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!:

Teli pofaval rohognek mikozben olvasnam a hirt valami bulvar magazinban, hogy asszongya: A megerdemelt eletfogytig tarto fegyhaz bunteteset tolto Mr 20%-ot cellatarsa, a szinten fociBUZI - bar fradista -, egyebkent Szekhazvedo Szoke vegre kedveseve tette...

Amugy meg nem is tudjak ezek az elfajzott, buzulo, vagy azt csak elfogado nepek, hogy mit is muvelnek! Az Isten bocsassa meg nekik!

(Nem tudom, hevenyeszett tablazatom hogyan nez majd ki.)

Legelhetobb Hova “erdemes” Hol a legjobb anyanak lenni
orszagok 2011 [1] szuletni 2013 [2] 2013-ban? [3, 11.oldal]

1. NORVEGIA Svajc Finnorszag
2. AUSZTRALIA AUSZTRALIA SVEDORSZAG
3. HOLLANDIA NORVEGIA NORVEGIA
4. Egyesult Allamok SVEDORSZAG IZLAND
5. UJ-ZELAND DANIA HOLLANDIA
6. KANADA Szingapur DANIA
7. Irorszag UJ-ZELAND SPANYOLORSZAG
8. Liechtenstein HOLLANDIA BELGIUM
9. Nemetorszag KANADA Nemetorszag
10. SVEDORSZAG Hong Kong AUSZTRALIA

Azonos nemuek hazassaga Varhato eletkor (ev) a 2010-2015 kozott szuleto
legalis (az adott evtol) [4] lanyoknal [5,6] fiuknal [5,7]

1. HOLLANDIA (2001) 82.8 79
2. BELGIUM (2003) 82.8 77.2
3. SPANYOLORSZAG (2005) 85 79
4. KANADA (2005) 83 79
5. Del-Afrika (2006) 54.1 53.1
6. Uruguay (2008) 80.7 73.7
7. NORVEGIA (2009) 83.5 79
8. SVEDORSZAG (2009) 84 80
9. Argentina (2010) 79.9 72.4
10. IZLAND (2010) 84 80
11. Portugalia (2010) 82.8 76.8
12. DANIA (2012) 81.4 76.7
13. UJ-ZELAND (2013) 82.8 79
14. Franciaorszag (2013) 85 78.5

Magyarorszag: 78.5 70.8

A fold cirka 200 orszagat tekintve. Koincidencia, he?

[1] www.infoplease.com/toptens/mostlivablecountries.html
[2] www.economist.com/news/21566430-where-be-born-2013-lottery-life
[3] www.savethechildrenweb.org/SOWM-2013/
[4] www.livescience.com/29099-states-where-gay-marriage-is-legal-infographic.html
@irógép: mert mint mondtam háborúban csak egy erkölcs van, a túlélésé, és ha csak egy konzerv van akkor azt meg kell szerezni. viszont túlélni a borzalmat az csodás. és megszépítő

én a egymás marcangolásáról politikusi szinten mindig úgy véltem hogy színjáték a választók felé.
@Penivaldes: szivembol szoltal, igaz azt is tudom, hogy a keresed hatastalan lesz
@rodeo36: jó képet linkeltél...

de azért pontosítanék... hogy "ugyanazt" írod amit mi mondunk...

azért kicsit messzebbről indultál:)

suma sunárum... nincs nagy vész... ha van is az se a mostani gödör miatt...

az csak egyik apró tényező...
egy katasztrófához 3-4 balf@szságnak kell eygidőben tejjesülni...

1. kilopták az anyagot az építéskor
2. tervezési gondok az alsórakparttal, partfal esetleg nincs is alapozva
3. szigetelésnek nem volt technológiája...
4. összevissza feltöltésen áll...
5. plusz a gödör...
6. plusz az árvíz...

szóval van eséj kata strófára...

remélem bedől űlés alatt
és az a hitvány politikus gárda mind ott döglik meg a gödörben...
azt hiszem a 1910 óta tartó történelmünk "szép" és stílszerű lezárása lenne
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Nem is tudom minek szurkolok jobban:
a, hogy orbánc a parlamentarizmus után magát a Parlamentet is döntse romba.
b, az épület sértetlen maradjon, de önön nagyságától megrészegülve szédüljön bele abba vízzel telt gödörbe.
c, szédüljön a gödörbe, és dőljön rá a Parlament.
d, vigye el a víz örökre, messzire.
Asszem marad a d.
@Evezős: Az vótmán,hogy eltakarodsz a HAZUGSÁGAIDDAL a büdös francba???

@Penivaldes: ööö háború van?Éhínség,Középkor?
Ja nem.
Nahátakkormeg!
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: "konszolidáció, ami 3 évig tart"

agyagtalajban akár évtizedek is:)
ha meg egyenlőtlen a víztírtalom akkor kiszámíthatatlan
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
ez kérdés, a konszolidáció alatt a környező talaj beállását érted? ami számomra azt is jelenti, hogy megtámasztatlan falak és padlók jönnek létre azaz akkora üregek amiket csak röntgennel lehet, ha lehet kimutatni de feltölteni? és akkor az építmény azon része amly a levegőben áll önmaga szilárdságára hagyatkozik és a teljes terheléskor (átlagos autó 1.2 - 2.5 tonna) a megosztott terhelés adott esteben dinamikus terhelés...
szóval a függőleges oszlopok meg a födémek adnak egy rácsszerkezetet, de betont nem szoktak húzásra mértezni hanem csak nyomásra és a fentiek alapján jelentős húzó igénybevételek lehetségesek amik adott esetben dinamikusak

én most már károgok...

de a puszta tény, hogy valami seggfej kitalálta ezt a gödröt és átverték minden áron mert csak...na az nem fér a fejembe

be vannak szarva és kellett nekik egy betonbunker az autóiknak és maguknak? lehet hogy légó is lesz benne meg atombiztos?

brühüyyy
@Bakter: azzt gondolom a demokratikus jelkép "parlament" összedőlése az stílszerű... és időszerű

mint műemlék egy kicsit sajnálnám, de fontosabb ennél a pozitív társadalmi hatás

ha meg megdöglene az összes HITVÁNY bűnöző politikus az nagyszerű lenne !
@Buga.Jakab: Van szerinted olyan mázlink, hogy teljesül mind a 6 pont???:) Vona egyébként javasolta, hogy a jövő hét elején esedékes parlamenti ülésnapokat halasszák el az áradás levonulását követő napokra. Lehet, hogy ő is olvas téged??? ;)

alfahir.hu/jobbik_halasszak_el_a_parlament_hetfoi_ulesnapjat
És most jöjjön a buta náczi megint.

Hogy az öcsbe lehet megoldani,hogy ne jelenjen meg alul és oldalt egy sávban megjelenő hirdetés.
Minden frissítésnél előjön.
Be lehet csukni,viszont az Index címlapon a sáv is eltűnik vele együtt ahol megjelent.
@rodeo36: az épületet kár elemezgetned... az nagyobb ALTALAJ változás esetén nyilván összeomlik*, vagy nagyot "roppan" (eltörik) legalább is...

*egy ijjen épület nem romhalmazzá hanem "csak" süjjedéssel, töréssel pár boltozat beomlásával...
@Buga.Jakab:

eredetileg ez egy mocsár volt, sóder, agyag és homok de nem akármilyen homok (nem tudom a nevét de az üledékes bioszennyezett azaz élő homokról beszélek) amik így nem képeznek egy egységes szerkezetet

láttad a képet amit küldtem most?

brühüyyy

kösz, hogy lebasztál, most megyek parókát venni mert leégett a hajam

végűlis azért basztál le mert ugyanazt írtam mint te? csak napokkal korábban?

brühüyyy
@kifordított nagyanyó: gondolkodjál öregfiú..izé anyóka, és próbálj elvonatkoztatni. menni fog? vagy segítsek neked?
@rodeo36: Ha érdekel itt egy LiveCam amin nézheted hogy áll a Duna mifelénk. Igaz "csak" a Petőfi híd budai hídfőjét láthatod. :)

www.ustream.tv/a38
@Buga.Jakab:
az azért jó...a kupolaterem beomlik és közben üléseznek a viharban a fidesz már csak rossz emlék lesz de a nyomaik?

brühüyy

ez az ami dühössé tesz egy ilyen megalomániás őrűlt a Munkácsy volt vérbalyos aki azután csinált dolgokat de ezek a skizók ...és hagyják a nénik meg álgyák a kurva annyukat a néniknek
@kifordított nagyanyó:
drágám adblock ami nálam műxik semmi sem gyün

brühüyyy
Rodi!

Már leírtam. A betonnak o a húzószilárdsága, ezért kell bele az acél. Nem mellesleg azért használnak vasat, mert a beton és az vas hőtágulási együtthatója közel ugyanakkora... szóval:
"Ha az úszómedencét szarul csinálták meg és a víz elárasztja az épület északi? oldalát és alámossa a lemezalapot és ez a rész meg kíván süllyedni, akkor a Jóisten, meg a beton ÉS A BENNE LÉVŐ HÚZÁSRA MÉRETEZETT ACÉLMENNYISÉG határozza meg,"

kár, hogy itt nem lehet szöveget kiemelni...

azt hiszem írtam azt is, hogy az építés idején, (1900 környékén) még nemigen használtak acélt a lemezalapoknál tudomásom szerint. A húzást a szerkezetvastagsággal gyözködték legyőzni. A húzott-feszített vasbeton szerkezetek valamikor a harmincas években kezdtek el elterjedni.
@kifordított nagyanyó: Próbáltad már a CV-det megmutatni a monitornak? :-)) Biztosan hatásos lenne:-)))))))))
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: ki is dőlne a monitor egy életre, és nagyanyót eltudnánk tenni befőttnek:)
www.youtube.com/watch?v=n9Kl-32YZqk

Csak egy-két név, helyszín és dátum behelyettesítése szükséges, és megérkeztünk Magyarországra.
@Buga.Jakab:
uccsó mondatoddal messzemenően

tudod én csak gépész vagyok, de mikor szerkezetet tervezek akkor ilyen hosszú falnak adok oszlopzatott benne a falban méghozzá féltrapéz hasáb formában, de ez a seggfej építész csinált valami ...
szóval hagyjuk...ha te építész vagy tudod miről zengedezek

valami nekem statikailag és fől3eg dinamikailag nem stimmel ebben a gödörben

csúnya egy kacsaúsztató de nemzeti

brühüyyy
@irógép:

"ilyennek látszunk vagy ilyennek akar minket beállítani pár ember?? " -------->

"akkor pl. a cigányokról kialakult képnek mi az oka? Mitől látszanak sokszor olyannak, hogy lopnak? Vagy akkor ez is csak rosszindulatú kitaláció?"

Válaszoltál is magadnak. Erre mondtam: mindegy igaz-e vagy sem. A károkozás megtörtént. A romák részaránya a vagyon ellenes bűncselekmények elkövetése terén jelentős. Szimplán hülye, vagy hazudik, aki ezt nem ismeri el. De a bűnözés nem roma-probléma. A bűncselekmény elkövetője, a mondat alanya a "bűnöző" NEM pedig a "cigány". Az árvíz idején pedig a fosztogató fosztogat, nem pedig a romák.
Amíg ezt nem teszi magában helyre Gábriel és összes elvbarátja, képtelenek lesznek kezelni a problémát. A célpontjukat képező halmaz ugyanis nem a problémát okozó halmaz. És bár van jelentős átfedés a kettő között, nem akkora mint az általános vélekedés tartja. Magyarországon:
a bankár - sikkaszt
a politikus - hazudik
a vállalkozó - adót csal
a cigány - lop
a liberális - nemzetére ront
De ez nettó baromság.
@Bakter: Nem vagyok vicces kedvemben. Bocs.
@shinichi: 3 okkal magyarázható, hogy sztereotípizálunk.
1. szociológiai funkció-igazolja a csoport elutasításának jogosságát.
2, gyors megismerési funkció, fentartja a gyors megismerés lehetőségét
3. közösséget alkot, hiszen közös a tudás

na persze ez még nem gond, az előítélet inkább.
@kifordított nagyanyó: az nem, az már egy másik téma. ne keverj ide olyat amit nem ide kell keverni.
@irógép: Nem vitattam, hogy történnek ilyenek.
Mindössze azt, hogy ez a büdös patkány - aki magáról is azt állítja, hogy ott kukkolt a gáton -, hogy bárkire, akire rá van izgulva mentálisan (most éppen a cigányok, de írhattam volna a zsidókat, vagy Gyurcsányt is)ráfogja, hogy azért volt ott, mert a lopnivalót nézte ki magának éppen.
Én egy kis faluban lakom, két cigány család él az utcánkban. Az egyik - akikről, mint mondani szokták: "messziről lerí" - dolgos, szorgos, minden gyerekét taníttatta, a szülők már nyugdíjasok. A másik, akik másfél éve jöttek és bérlik a házat, bőrszínük alapján fehérebbek az utca túlnyomó többségénél (akik nagyrészt svábok) ... hát az öt férfiból és a három nőből a másfél év alatt még egyikük sem dolgozott, egy percig sem. A rendőrség úgy jár ki hozzájuk, mint a szórólapterjesztő: hetente kétszer. Ennyit arról, hogy ki a cigány és mi alapján.

Ezért aljas, náci mentalitás az, hogy a bőrszín alapján ítélkezik ez a gennyláda, illetve, hogy aki neki nem tetszik, azt rögtön lecigányozza.

Ezt pedig nem tudtam szó nélkül hagyni.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ez lesz az igazi SZOCIÁLIS TEMETÉS !!!

meg is ásták a gödröket !

csak nehaggyák soká várni... beledöglenek parlamentestül majd hányunk rá földet...
@irógép: Cormac McCarthy: Az út

moly.hu/konyvek/cormac-mccarthy-az-ut

Ha nem olvastad, tedd meg. Tanulságos e témában.
@rodeo36: mondom megásták a sírukat a rohat büdös hitvány ügynök gecik...
megásták a saját sírjukat

gebeggyen meg mind
@Bakter: Hiába reméljük a d) pontot, az összes előző is meg fog valósulni. Lehet, hogy nem fizikálisan, csak képletesen, de meg fog.
@kifordított nagyanyó: Tanulság, nem kell a pornóoldalakon mindenféle szirszarra kattintgatni :))))))
@Penivaldes: Pedig ez is része a dolognak.

@Evezős: Te nem neked írtam máshol,hogy: Ernő,új neved van?
@kifordított nagyanyó: kedves nagyanyó kifordított, megsúgom rózsás ajkaimmal füledbe, hogy te már az előítéletről beszélsz ami akkor valósul meg ha a pozitív tapasztalatok ellenére és fent tartasz egy csoportre vonatkozó állítást
ölellek keblemre
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Különösen nem a Gay meg Transsexual oldalakon ugye?:))

De tegnap kivételesen Mahjongot akartam letölteni.
Szerintem akkor kapcsoltam ki valami blokkolást.
@Evezős:
Képletesen már sok minden megvalósult abból, aminek nem lett volna szabad még képletesen se megtörténnie.
Viszont valaminek sürgősen meg kéne valósulnia - nem csak képletesen. Ezt a történelemkönyvek trónfosztásként szokták emlegetni.
@Penivaldes: Azt értettem, a bánat okát nem ....
@Penivaldes: Szóval ha a gárdista felsegít téged a buszon,akkor egyből szeretni fogod őket,ugye?
@kifordított nagyanyó: Mahjong, hát perszeeee, hű de elhittem :))))

Nézd meg a beállításokat, ott valszeg ki tudod kapcsolni ezeket a szarokat.
Ha nagyon nem megy a programok telepítése/törlése funkcit nézd meg és onnan töröld ki azokat.
Ha az se menne telepítsd újra a rókát vagy a színes gömböcöt (mert akkora lúzer még Te sem lehetsz hogy IE-t használj)
@kifordított nagyanyó:
keresd meg -ha tudod- mit? és akkor tudod letíltani, de először töröld vagy próbáld törölni amit beengedtél és akkor majd kiírja mijalófaszvolt és akkor ráereszteni az adblock-ot és frissíteni az oldalt

miket engecc be...nem nézed csak beengeded?

én senkit sem engedek be, még eddig nem bántam meg

a spam szűrőm is ok minden megy a spamba ahol nem mindent berakok amit nem ismerek, már mondtam a kapcsolatoknak, hogy jelezzék mert mennek a szemétbe

és a spam egyszer elment másodszor már csak ott spilázik, a kurvák akik el akarják magukat adni meg faszomtuggyamit azok sajnos előszőr klikkel de változtattyák a neveiket, de nem kinyitni az a lényeg mert azok vírusok egyúttal

brühüyyy
@kifordított nagyanyó: én szeretem a gárdistákat, amikor meglátom őket, szívemet megtölti a szeretet és legszívesebben átölelném őket. és tudom ők is engem, mert olyan szép ez..

gárdista? buszon? nem láttam még.))
@kifordított nagyanyó:
most látom te vagy CV-s

nabazdmeg

szóval rábasztál a kőkorszaki PC-del, töröld a mahjongot mert a mahjong visz magával nagymamit meg az unokákat ugyanúgy ahogy te készítetted a CV-det

már van állásod vagy csak bennünket akartál foglalkoztatni?

brühüyyy
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Aszem van egy olyan szabály is, h meglévő épület mellé a meglévő épület alapozási mélységével egyenlő oldaltávolságot kell hagyni, ellenkező esetben csak szakaszosan kivitelezhető az új alap. Kérdés, h a parlament cölöpjei milyen mélyen vannak.
Szerintem akkor lesz gáz, ha elmegy a víz. Akkor kell figyelni az esetleges süllyedéseket, rogyásokat.
@rodeo36: Igen,én vagyok.
Úgyhogy meg lesz a programotok a következő 3 napra.

@Penivaldes: Én valahol olvastam,hogy felszállt egy a buszra és a cigányok elkussoltak (ritka eset).
Biztosan ők is előítéletesek voltak.
@rodeo36: Ma is kaptam egy telefont az egy hete feladott önéletrajzomra.
Holnap megyek megnézni.
@kifordított nagyanyó: kedves nagyanyó drága, ebben bizonyára szerepet játszott a ruhája. arra gondolok hogy én is megilledőtöm ha egyenruhást látok.

olvastad? :)))
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Még egy. Nehezen tudom elképzelni, akármilyen alapja is van a parlamentnek, h a mellette épült mélygarázs támfalára (vagy főfal nemtom) ne terhelne rá. Márpedig ezen esetben a mélygarázs alapozása is fontos statikai tényező. Ha az felúszik, vagy alámosódik és mozdul, akkor "húzza" magával a parlamentet is.
Talajtörést írt valaki mint lehetséges problémát. Szerintem ha az lesz, akkor borul.
@Myrath: Sújts megvetéseddel, de azt, hogy ma éppen mi a szabály, meg nem mondom Neked. Az elmúlt 3 évben 45-ször módosították az Építési törvényt, most gyötrik és a napokban fogják 46-szor... én a magam részéről feladtam a dolgot... Nem jogszabályolvasó vagyok, hanem építészmérnök. Ha nagyon muszáj, akkor elbattyogok a Műszaki Osztályra, a Földhivatalba, az Árvaellátóba, A Katasztrófát védő Tűzoltókhoz, az összes Közműhöz, a Parlament Titkárságára, az engedéylező hatóság borospincéjébe, jól kifaggatom őket, papírt kérek... és csak azután kérdezem meg a megrendelőt, ha addig el nem unta, hogy tessen má megmondani:
ad.1. Komolyan teccett e gondolni?
ad.2. Mialófaszt is akart naccsád építeni? Házat? ÁÁÁÁ . Nem jó. Ma a szélkereket könnyebb engedélyeztetni. Nem e akar inkább aztat? Az különben is manapság jó befektetés. Na, ha sikerül meggyőznöm, akkor beajánlom egy szerkezetes és agy épületgépész kollegának... én meg kiszállok a torténetből.
Jellemző módon, a korszerűség jegyében már elektronikus úton kell benyújtani a terveket. Azért megkérezném, hol a picsába tárolják el 100 évig azaket a terveket, És 100 és múlva ki a picsa fogja megfejteni, hogy miafranc volt valaha a *.pdf állomány...
@Myrath: Talajtörésügyileg én voltam az elkövető. Ennek azt hiszem elég kicsi az esélye, persze ezt egy talajmechanikus tudná megmondani, fpleg úgy, hogy valóban az altalaj folyami öntési homok, meg még amit talicskával oda tudtak hordani. És az ülepedést sem nagyon várták meg a kivitelezés megkezdésével. Ettől függetlenül az akkori mesterek valamit nagyon tudtak...
@kifordított nagyanyó: MEgnézed, rajroltak e a képedre csacsifület meg Hitlerbajusztot? :-)
Mossuk a szaros pelenkát. hááátt ha 1 hónap alatt ezt bírta kitalálni a piár-brigád... ez már tényleg a kormány szintje...
"Hatalmasat bakiztak Balogék
Összekevertek két Kárpátia nevű együttest, eredetileg a táncházast tüntették volna ki."

hvg.hu/kultura/20130606_Hatalmasat_bakizott_Balog_nem_a_szelsojob

és a másik kitüntetett faszkalap? Az meg a Mári néne lett volna Vicinális-felsőről, csak éppen arra járt?
Egyetlen büdös percig bírtam nézni.
index.hu/belfold/2013/06/06/az_ev_katasztrofavedelmi_parbeszede/

Kibaszott ripacskodás. A végbelemet is kihányom tőle.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

:DD A Jávor fotóján az tűnt fel, h kurvaközelvan!
Azé gondolom, h teherviselő elem.
Talajtörés főleg lejtőn szokik lenni.
Remélem nem lesz baja a parlamentnek, mert valóban, őseink tudtak valamit! ;)
Polt Páter! Hogy szakadna rád a mutyiajtó! Ha tehetelen az ügyészség, akkor mia picsának van? Feloszlatni, a szügyészeket kirendelni közmunkára, a helyét meg bevetni sóval!

"Az ügyészség tehetetlen a trafikmutyival szemben

tebege POLITIKA ma 14:08 1 2
Nem indíthat pert az ügyész a trafikpályázat kiírására, elbírálására, a koncessziós szerződés megkötésére vonatkozó miniszteri döntéssel szemben, közölte a Fővárosi Főügyészség szóvivője az MTI kérdésére.

A kérdés azért merült fel, mert a trafikpályázat után számtalan kérelem érkezett az ügyészséghez hogy vizsgálja meg a pályázati eljárás törvényességét, mivel az az ügyészség közérdekvédelmi feladatkörébe tartozhat.

“A dohánytermék-kiskereskedelemi jogának átengedésekor a miniszter a nemzeti vagyonnal való gazdálkodás körébe tartozó döntést hozott. A gazdálkodás körében meghozott döntés nem tartozik az ügyészségről szóló törvényben meghatározott ügyészi törvényességi ellenőrzési hatáskörbe” – fogalmazott az ügyész.

Az ügyész még ahhoz is kevés egyébként, hogy a pályázatok értékelésének nyilvánosságra hozását kikényszerítse, ugyanis a bírói gyakorlat szerint a pályázati eljárás mellőzése esetén szokott fellépni a hatóság."

most.444.hu/2013/06/06/az-ugyeszseg-is-tehetetlen-a-trafikmutyival-szemben/
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

A szomorú az, hogy azt gondolják, hihető.
Miközben elég lenne arra gondolni, hogy vajh mindkét együttesnek ugyanaz az énekese? Esetleg elég egy pillantás a zenekarokról készült fotóra és tisztán látszik, hogy melyik másik ...
Persze, hülyeség ezen agyalni, hisz ők sem tették. Két hónap alatt valami csinovnyik egy folyosó végi félszobában, a rosszarcú Balog minisztériumában, ezt bírta kiötleni.
Irenke néni - vagy hogy hívták - meg, a Visszhangtévé új szubrettje ("Orbán Viktor, de majd tesz bele, csuhajja!") és a hozzá hasonlók pedig csont nélkül elhiszik.
Nem fektetnek ezek nagyobb energiát a hazugságokba annál, mint ami a népek kétharmadának még nem rezdíti meg az erkölcseit ....
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

"A dohánytermék-kiskereskedelemi jogának átengedésekor a miniszter a nemzeti vagyonnal való gazdálkodás körébe tartozó döntést hozott. " Ki a franc vitatta az átengedési jogot? Itt nem erről, hanem korrupcióról, befolyással való üzérkedésről, vesztegetésről van vastagon szó...

Nem a Minisztésium basztatása a cél, hanem az előterjesztó és a módosításokat benyújtó képviselő személyi felelősségéről, a pályázat kiírásáról elbírálásáról..
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Ezt a baromságot.
Miért kell ezért magyarázkodni.
Azt is szarul.
Mondjuk nekem zene zene,jöhet akárhonnan.
Néha még lehet olyan is,meg olyan is.
Az egy közös nyelv.
és arról, hogy hogy került a Sánta a leveses tálba, és hogyan készült az előterjesztés az ő gépén, mint tökoutszájder, amit Lázár lelkesen soron kívüli elfogadásra belengetett. És arról is, hogy mikéntt varázsolódott át a kisker haszonkulcs 5-ről 10 százalékra a pályázat lejártát követően.. ezek itt a rohadt nagy kérdések... és persze az is, amit a 168 órában ez a tetű vallomásként előadott a sógor-koma rokonságról, és a már 2010-ben eltervezett, most realizált teljes dohánypiac kisajátításáról FIDESZ/állami segédlettel...
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Tehát effektíve csak az előző kormány idején hozott nemzeti vagyoni gazdálkodási döntések vizsgálhatók, mint pl a sukorói cucc?
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: ellenben ha akarnak:

Polt intézkedett, rögtön bíróság elé állnak az árvízi csalók

Polt Péter rendelkezése alapján az ügyészségek az árvízzel kapcsolatos bűncselekményeknél soron kívül járnak el - közölte az ügyészség szóvivője.

hvg.hu/itthon/20130606_Polt_intezkedett_rogton_birosag_ele_allna
@kifordított nagyanyó:
számomra az előző volt a leguccsó, azután azt csinyász amit akarsz, be is fűthecc a PC-del meg fel is dughatod

brühüyyy
orbán hitvány viktor úgy néz ki mint egy micselin baba:)))

mekkora a gömböc:)

@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: lassu...

minek ehhez bíróság... nem lehet a hejszínen agyonverni? vagy az izsáki rendőrök nem érnek rá? akkor legalább megzsanettezhetnék őket statáriálisan !
Mindenhol megy a nyomeltakarítás ezerrel:

"A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség eltrafikosodása

Néhány héttel ezelőtt az NFÜ minden különösebb bejelentés nélkül újabb hatalmas lépést tett a támogatási döntések transzparenciájának felszámolása felé. Eltűnt ugyanis a nyertes pályázatok nyilvános adatlapjáról a projekt által elért „támogatás pontszáma” rovat. Eddig lényegében ez volt az egyetlen korlátlanul nyilvános adat arról, hogy az NFÜ által felkért értékelők milyennek minősítették az adott pályázatot."

atlatszo.blog.hu/2013/06/06/a_nemzeti_fejlesztesi_ugynokseg_eltrafikosodasa
A szélessávú 20 milliárdos "nemvagyok felügyelőbizottságitag" Seszták mutyipályázat összes adata is eltünt a honlapról.
Az NFÜ az érintettek kérdéseire a mai napig nem válaszolt.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: működnek az analóg és digitális darálók, a patkánylukban is mindig ezt szokták csinálni a "dicső" nemzetvesztők...
@Buga.Jakab: ehhhh

Agyonvertek egy hajléktalant Szegeden

Belehalt sérüléseibe egy hajléktalan férfi, akit társa vert meg Szegeden.

hvg.hu/itthon/20130606_szeged_hajlektalan_meghalt
@Buga.Jakab:
"csak nehaggyák soká várni... beledöglenek parlamentestül majd hányunk rá földet..."
helyesen:
"csak nehaggyák soká várni... beledöglenek parlamentestül majd hányunk rá."
Trafikcsúcs: állami meghívást kaptak a dohánymultik is

Az új dohánytermék-kiskereskedelmi rendszer bevezetése, "a törvények betartatásának hangsúlyozása", illetve a szakmai egyeztetés és "az együttműködés hatékony megerősítése" volt a célja annak a mai kerekasztal-beszélgetésnek, amelyet a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. hívott össze.

hvg.hu/gazdasag/20130606_Trafikcsucs_megbeszelesre_hivtak_a_multik
@Egyszer Kell Bukni de Akkor Nagyot:
"Tehát effektíve csak az előző kormány idején hozott nemzeti vagyoni gazdálkodási döntések vizsgálhatók, mint pl a sukorói cucc? "
Nem ez már a Mutyin-kormány színrelépése után volt.
@Egyszer Kell Bukni de Akkor Nagyot:
"Tehát effektíve csak az előző kormány idején hozott nemzeti vagyoni gazdálkodási döntések vizsgálhatók, mint pl a sukorói cucc? "
Nem ez már a Mutyin-kormány színrelépése után volt.
látommá mindent kétszer, mindent kétszer:-))))))
"Az ismertebb kormánytagok közül még Lázár Jánosnak volt külön adózó jövedelme, összesen bruttó 1,99 millió forint, míg államtitkárként és képviselőként 22,7 millió bruttót gereblyézett össze."

Jani! Jani! Levezényelted szaros 2 milláért az egész trafikmutyit? Én szégyellem helyetted magam. Mátol a te neved légyen Óccó János!
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Asszem amilyen jövő vár itten Szászra, boldogan emlékszik vissza a Nagy Verésre:-))
Na, Töki Proliboli asszem már élezi a lapátot:-))

"16:51
Győr-Moson-Sopronba ment tovább Orbán"

2013. június 06., csütörtök | 16:51
Győr-Moson-Sopronba ment tovább Orbán
Komárom-Esztergom után a szomszédos Győr-Moson-Sopron megyében is személyesen irányítja az árvízvédelmi munkálatokat csütörtök délután Orbán Viktor miniszterelnök - közölte Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke.

Tájékoztatása szerint Orbán Viktor Komáromból érkezett Győr-Moson-Sopronba, ahol Bakondi György katasztrófavédelmi főigazgató, Sallai Péter megyei katasztrófavédelmi igazgató és Széles Sándor megyei kormánymegbízott társaságában felkeresi az árvízi katasztrófahelyzetben különösen érintett Győrújfalut és Dunaszentpált.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Vajon, tavaly mennyi vót Occó Jani köccségtérítése? 15-ször korbeautózta a Főődet?
"Ne menjenek a Szigetközbe!
Csak halaszthatatlan ügyben menjenek az emberek a Szigetközbe - kérte Széles Sándor Győr-Moson-Sopron megyei kormánymegbízott. Mint mondta, az indokolatlan forgalom egyaránt gátolja a védekezésben részt vevők és munkába vagy onnan hazafelé tartó helyiek mozgását. Az egész Szigetközben súlyos a helyzet, de folyamatos a védekezés, hogy tartani tudják a gátakat. A legkritikusabb a helyzet Győrújfaluban."

Na, Prolibolinak megvan a kifogás, miért nem megy ma éccakára haza. Közben meg az előbbi Frajlandot vígasztalhatja:-)
"Átvágták a gátat Szentendrén"

Szegény Szent Endre... nehéz szülés lehetett...
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: Ezt ega rendes FIDESZ hívő magától hozzáteszi, mint az ima végin az Áment.
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf:
Nem értem mi a bajuk az anarchiával.
Rosszabb-e a hatalom nélküli rend e rend nelküli hatalomnál?
"Orbán Viktor az Isten

Felgyűrt ingujjban térképet olvas, telefonál, a lehetséges vészhelyzetről érdeklődik. Orbán Viktor kezébe vette az árvízi védekezést."

Viktor Mutyin Atyuska félkézzel megfékezi a lángoló Dunát, gyermeket simogat, és sutkákat ereget...

www.origo.hu/itthon/20130606-video-orban-viktorrol-es-az-arvizi-vedekezesrol.html
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Orbán teátrális. De ő a miniszterelnök ez a dolga. Csinálja.
Ez az esernyős ürge videó volt már??? Faszikám jól elbeszélget a rendőrökkel is. :)

www.facebook.com/photo.php?v=10201039215090195
Biztos sokan fognak fanyalogni, egy, két politikus, meg celeb homokzsák pakolásán, de azt gondolom, hogy azzal a néhány homokzsákkal is segítettek, és most ez a lényeg. Ez is kampány, még ha azt mondják, hogy nem is az.
OFF

Frau Moses személyes valóságérzete messzebb van a tényleges valóságtól, mint észak-amerikai fehér főiskolás a profi kosárlabda-szerződéstől, de ez szintén nem számít.:)

www.tutiblog.com/2013/06/rasszizmus-csak-magyarok-lehetnek.html?v=1

ON
@V-PORT: Abban az esetben kampány ha csupán a tévéstáb előtt, meg a fotósok előtt lerak pár zsákot, majd elhúz. ha ott van egész nap nem.
"Orbán Viktor új filmje az árvízről!
Bede Márton ma 9:46 KATASZTRÓFA30 1036
Újabb katasztrófafilmben szerepel a népszerű filmcsillag, Orbán Viktor! A klasszikus szovjet színjátszóhagyományokat követve, talán egy kicsit túlságosan is Sztaniszlavszkij és V. Putyin mesterkurzusának hatása alatt, de továbbra is árvizihősként brillíroz a magyar sztár."
most.444.hu/2013/06/06/orban-viktor-uj-filmje-az-arvizrol/

Viktor Mutyin mostmár mindent tud. Leleplezte a Drávamenti csőszkunyhóban rejtőzködő gátmasszírozó könnyűbuvárokat, a paksi galuskában bujkáló hód-ellenforradalmárokat, viszont kimetett Dezsőt a disznó a karvaly töke karmaiból, gyorsan számolt, majd rezsicsökkentési céllel a békéscsanbai vágóhídra internáltatta.
A Párt vasökle kutyafuttában ProliBoli felé lever néhány durungot és czöveket, majd kvaterkázva elpresprilált az út szélén felejtett közeggel. Sanyi bácsi pedig piros narancssárga zászlóval a kezében futott a Birodalmi Lépegető előtt melyben a Nagymester, mindenki szeretett atyuskája izzadó homlokáról hajtotta a legyeket...

Hiába! Nehét Istennek lenni! (Strugackij)
Bocsi a stílizálás alany-felállítmány egyeztetés, a múltjelen-jövő? idő egyzetetés felejtős, kimaradt, de vár a vacsora, siettem:-) Talán így is érthető:-) Sorry...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Töki! Te itt a Főnök meg a gátakon? Fújjj. Mink meg itten bizakodtunk,,, élezed az ásodat, mer eljött a Te "d" kis d) napod:-) Erre Te, Lopod a napot. Hussanj Győrszeniványba, hátka kezet tudsz csóklatani a Nagy Vezérnek, Viktor Viktátorovicc Mutyinnak:-) Muhina a tekerős filmfelvevőjével csakrát vár:-)
@Penivaldes: Akármi is lesz, én már meg is választom Rogán Antalt a legdivatosabb zsákpakoló politikusnak. Hiába, aki tud, az tud.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: a legtöbbet mondja ez a nap. megindító nézni a korabeli felvételeket.
Robert Capa meg a legnagyobb magyar a huszadik században.
@Penivaldes:
A képei valami eszméletlen jók, de nem hatásvadászok. Bezzeg VALAKIÉ ITT... :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: többfélében, egyrészt mint étket másrészt mint cukiságot..D
persze főleg mint étket..:)
Sántáék nem 90 koncessziót nyertek, hanem kb. 250-et. Majd lassan összeáll a kép.
magyar-kuwait meccs győrben, első félidő 0:0
és ez számunkra hízelgő. mellékszál: orbán győrben éjszakázik (biztos győr messze van felcsúttól. van az 50km is. vagy 60.)
@Secnir:
Ez a díszfasz mindent alárendel egy meccsnek. Lásd külföldi utak, látogatások...
Ennyire szánalom és átlátszóan primitív hogyan lehet valaki??? :(
Pofám leszakad a tv-ben futó politikai reklám láttán. Egyre szélsőségesebb, egy vadabb a hangneme, egyre jobban radikalizálni kell a hívőket a rezsicsökkentés című blöffel.
A cocik extraprofitot biztosítottak a külföldieknek, de ők megvédik most, nem tűrik ezt, nem engednek belőle...
Sok ecceri kérdezzen meg egy pécsit, hogy azóta, hogy átvette a helyi önkormányzat pl. a vízműt, mennyivel emelkedett a költsége??? Most abból pl. nagy kegyesen elengednek 10%-ot???
Oszt a szemfényvesztés működik, a sok ecceri beszopja. Az utóbbi évben, az önkormányzat által drasztikusan felemelt árak meg nem is zavarták a köcsögöt... Értem én... Setétség van...
És éppen Győrszetivánon árvízszemlézik, mert ott a legnagyobb a baj... Győrtől 8 km... elmegyám a picsába... minden le van szarva a senkiházi monomániásnak...
Erről az egészről a Wermer-féle cégek jutnak eszembe az előző etapból: Happy End, Ezüsthajó, Mert 2000. Utólag mindegyik jelentése értelmet nyert. Ez a mostani se más, forgatókönyvileg, csak az összegek már az égig érnek. Kicsit sok lesz már, azt gondolom.
El kell dönteni, hogy egy marék önjelölt neo-arisztokrata érdeke előbbre való, vagy a 10 millió magyaré. Én az utóbbira szavazok.
Kit érdekel, hogy a Continental tulaja hogy nyomorog? Egy ember csak a 10 milcsiből.
Nem kicsit van deja vu érzésem. Mai hír, hogy a főügyészség elutasította, hogy nyomozás induljon a trafikmutyi ügyben. Anno a fidesz elleni nyomozásokat is leállítatta a főügyészség és minő véletlen, akkor is Polt Petinek hívták a főügyészt.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: az ezzel a baj, hogy nép nem hülye.
Mert a rezsi, az egy dolog, de a kisebbik hányad. Előbb az evés van, meg némi ruházat, aztán a munkába-iskolába járás, költséghányad tekintetében. Igaz, hogy a villany, víz, gázszámlát 8-10%kkal csökkentette a kormány - az igaz, hogy nem a saját faszát dugta a csalán közé, hanem például a teljes energia szektor összes dolgozójáét -, ellenben az állami tankönyvkiadó számára 20% árrést biztosított törvényileg, verseny nélkül.

A rezsicsökkentést a szolgáltató állja, közben a tankönyvek árát magáncég zsebébe folyatja a miénkből, ami persze ismét nem került semmibe Orbánnak - csak a zembereknek.
Ki kit is néz hülyének tehát?
Ekkora geciségre nincs is jelző magyar nyelven. Bizonyára azért, mert nem volt még ekkora görény a nemzet élén 1100 év alatt.
@csak egy néző:
Nem, dehogy is, félreérted, csak a véletlenek, no meg a feddhetelenség... :)
Olyan izék vagytok... mindent félreértetek!
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Delegalábbis arrafelé van, a közelben.
Hazaffy.

Közben meg folyik a gátépítés a Mosoni-Dunán, de valahogy nem jut oda elég vízügyes szakember. Az emberek helyenként ötletszerűen építkeznek, míg meg nem érkezik egy vízügyes, aki utasításokat osztogat, hogy hová kerüljön még egy sor, vagy honnan kell visszaszedni. „Ezt is biztos hólapáttal rakták meg” – mondja a csatárláncban a hvg.hu tudósítója mellett álló férfi, azon méltatlankodva, hogy a homokzsákot még nagyjából sem egyforma nehezek, így néha megrántják a pakolók kezét. Némelyik „másfél kiló, mint egy szép ponty”, a következő viszont szinte leszakítja az ember karját. „Úgy kikészül a karod, hogy még a f…..at sem tudod majd kiverni” – röhög hangosan egy szőke fiú, mire a társai még vaskosabb poénokkal igyekeznek kellemesebbé tenni a nehéz munkát. -:)))

A humor rendben van, de ettől a víz nem fog visszafordulni.
Fenti dialógus Dunaszentpál közelében hangzott el, a település a Mosoni-Duna egy nagy kanyarulatában fekszik, az árvíztől eddig csak egy 2002-ben, rohammunkában felhúzott nyúlgát védte. Pedig ha itt kiönt a folyó, a helyiek szerint víz alá kerül a környéken minden. „A győri városháza teteje egy szintben van Szentpállal, szóval ha itt kijön, akkor Győr is úszni fog” – magyarázza egy harcsabajszos férfi, aki két napja szinte éjjel-nappal a gáton van.
Exkjűűz moáá... ezt tudják az illetékesek is?
Valószínűleg ők tudják, de semmit az ég-világon önállóan nem csinálhatnak, ezt egy neve elhallgatását kérő góré nyilatkozta még tegnap. Szóval úgy kell védekezni, ahogyan a kárpát latrinagödör géniusza azt jónak látja.
Ha ez így van, kurva nagy baj lesz ebből.

A meccs eredménye érdekel(ne), fontos!
Ha nem tájékoztattok, pont leszarom - annyira.

(ja, Boli.. vélemény a helyzetről? Hitelesebb próféta vagy mint arrafelé a központi hidroglóbusz kirendeltjei, szóval??)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
szóval, visszatérve a meccsre:
lehet, hogy OV kint van, de nem mutatták. eddig.
a gólról annyit, hogy már bántam, hogy rátettem 1600 pénztet (1.33 volt a bwinen), másrészt örültem, hogy nem kombóban fogadtam meg (magyarok nyerik az első és a második félidőt is - kombóban 3.6). én már azt vártam -látva az első félidőt-, hogy a kuwaitiak rúgnak egy öngólt a 85. percben, hogy ne égjünk annyira.
hát kis híja volt, a faragó el van ájulva a góltól, én meg azt mondom, tegyék össze a két kezüket, hogy gól lett. egervári nem is őrjöngött, ahogy szokott, hanem az arcára volt írva, hogy igen, találtunk egy gólt a felső fiókban, ja.
játékban a két válogatott egál.

OV meg kapja be. aki ennyire focimániás, hogy gyakorlatilag minden nagyobb külföldi látogatását egy-egy meccshez, EB-döntőhöz, BL-döntőhöz, Barca-Realhoz köti, azt én egy külföldi kormány/állam/egyéb fő helyében alaposan megszopatnám. egy bayern/dortmund meccs napjára meghívnám münchenbe délután kettőre egy szimpóziumra, mint vendéget. és szóval tartanám úgy este 11-ig.
szerintem 8 után már mindenről beszélne (nagyrészt igazat is), csak hadd mehessen már a meccsre :D
@Mr. Waszabi:
Baszki, sötét egy ország ez... sötét népekkel..
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
a hozzá szólásaid alapján, mivel több honapja olvasom a blogot, néha beröffentek némii reakciót, te egyszer elküldtél a hazai vizekre, nem szóltam egy árva szót sem. építőiparban ahogy látom jó vagy, a hozzá szólásaiddal 95%-ban egyetértek, de néha te is megvezeted az amatőr(nem ép.ip.hozzászólókat,). Lehet hogy nagy ász vagy a szakmádban, de előtte vírícs egy
szakmai bemutatót, fényképpel, műszaki leírással, költségszámítással, előre tervezett nyereség számítással, és a menetközbe felmerülő (technikai, időjárás és egyéb előre nem kalkulálható tényezők) alapján. vagy tegyél fel egy általad tervezett
és kivitelezett létesítmény megvalósulásáról szóló dokumentumot. Addig napi 2 óra hozzászólás. Pssszt:)
@Knósszosz:
36 km és ráadásul felénk tök alacsony a víz. Igaz, ideáig nem duzzasztja vissza a Duna a Mosonit. Azt halottam, hogy szart mindenki eddig a gátakra, szóval akármi is lehet még.
A papoknál nagy forgalom van szerintem... :(
ehhez a videóhoz egy megjegyzés index.hu/belfold/2013/06/06/az_ev_katasztrofavedelmi_parbeszede/ : amikor katona voltam, soha, egyik felettesem jelenlétében sem engedtem meg magamnak (még ha barátkozott is velem), hogy a két kezemet zsebre téve ácsorogjak mellette.
@tristen2005:
Ez az! Lebacni! Mit képzel a marha nyula... :D
szóval magyar-kuwaiti meccs = siralmas. bogdán a legtöbbet foglalkoztatott magyar játékos. rajta múlt, hogy most még 1:0, nem 1:3.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
nem bántani akarom, csak felhívni a figyelmét, hogy egy-két hozzászólásával nagyon félre tudja vezetni az amatőröket!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Az ima aztán segíteni fog...
2010-ben én is könyörögtem piszkosul annak az izének ott fönn, hogyhamá létezik akkor csinájja mán úgy, hogy ez a... sose többet ne, de szart rám.

Figyelek és nagyon remélem, a szakértelem nem teljesedik ki olyan formában, mint a hónak gyövetelekor. Ez nem játék, noha az sem volt az. Viszont a hótól megvédtek minket!

A víztől is fog sikerülni?
Akkor meneküljön, ki-merre lát!
@Knósszosz:
Mindeki ujjon at egy masik csonakba! Onnel vagyunk. Belugymin.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
-:D
"Ha nincs masik csonak usszon, ha nem tud imadkozzon, segitunk!
Don Alessandro, belugy, Levedia"

Ja, mielőtt leszúrna valaki, a "kárpát latrinagödör" - címzés nem Magyarországnak szólt!
A regnáló politikai elitnek, de annak ezerszer hangsúlyozva.
Na most jöttem meg a gátról. (Graphisoft parknál)

t7.hu/0gwk

Volt homokzsák pakolás, talicskázás, stb. Nagyon jó volt a hangulat a sok önkéntessel a végén pedig az ott lakók még fincsi rántott hússal is megkínáltak minket. :)

Jó érzés volt átélni az ilyenkor megmutatkozó összefogás erejét és a bajtársiasság szellemét is.
@tristen2005:
gondolom, úgy lenne jogos, ha te a kritikáidat támogatnád meg a ziskolai háttereddel és szakmai gyakorlatoddal

mennyiért alkalmaznád Bunny-t ha minden olyan, mint amilyennek én gondolom

ezekután majd gyüssz azzal, hogy én honnan veszem a "hátszelem"-et...nem fogom itt publikálni...egyébként is csak a resumé-m másfél oldal, a CV-m meg 5 és akkor referenciák nincsenek benne

kérdezd nagyanyót is, neki most úgyis élesben kell bizonyítania, hogy tud e valamit és azt hogyan bármi is lett légyen az

szóval ki is vagy te? "@tristen" és egy csomó szám, vagy évszám 2005 akkor születtél "újra"

brühüyyy
@Knósszosz:
Don Alessandro Ministro de Internal Afferes, Levédia Inferior

ha már olasz, legyen olasz

brühüyyy
taljánország szépország
@Secnir: Hát persze, hogy Győrben éjszakázik,mert ha hazamegy, képes lesz a Duna és kiszökik
@rodeo36:
na ide figyelj fidel kasztro, nem cubában vagy, akkor válaszolj ha kérdeztek:)
@Secnir:
el is ájúltál volna attól amit én:

újonc, 3 napos, vasárnap délután egy kies északbalatoni laktanyában, a krumplivirágos aszongya -nekem- hogy katona vigye le a szemetet, én meg felkaptam a szemetet a "kert" végében volt a szemétlerakó, és leslattyogtam a lépcsőházon át ahol strázsáltak holmi egyenruhások de én le sem szartam őket nem voltak a rokonaim, mikor kilépek a koszos vederrel a kezemben (sapka nuku) 3 idősebb úr trécselt, az nem tűnt fel, hogy mindegyiknek arany vállapja van és sok nagy csillag rajta, mert a lépcsőt néztem nehogy leesek és szétttologatva őket -útban voltak- elvonúltam, azok meg levegőt nem kaptak, de ezt én még nem tudtam...visszafelé jöttömben ott álltak mint a Pokol őrei és feltartóztattak, hogy katona micsinál maga, mondtam, aszonta a Józsi, hogy vigyem le a szemetet, ráértem lehoztam, valami baj van?

ezek akkor már próbálták visszafogni a röhögésüket azaz megőrizni a komolyságukat és az egyik aki eléggé nem vonaglott a visszafogott röhögéstől elmagyarázta, hogyha nem lennék újonc mindezért legalább főbelőnének és akkor még nem is lennék eléggé de menjen újonc tovább, honnan jött? mondtam neki Budapestről de az meg, melyik századból? azt nem tudom de a III. emeleten vagyunk ...ezzel elsuhantam...amit a krumplivirágos kapott, azonnal hítták...utána türelmesek voltak velem

és ez tök igaz

brühüyyy
mindíg is leszartam a sarzsikat de ez még tudat alatti volt
Megy a börtönbe az öreg, az már biztos!
@rodeo36:
Szép bizony, imádom mert mediterrán.
Espana és Hellas nekem picit több, de az az én bajom.

Nem guglizom mit jelent pontosan amit olaszúúl pöttyintettél, de sejtem.
A "nyelvtudásommal" még lebuknék...-:)
Az általányos suliban is buktam plö oroszból, pedig gyönyörűen ejtettem az atyuska-bátyuska szavakat.

A tanárnő volt gyökér, hogy kettesre se értékelt, mosmán tudom.
@tristen2005:
felmászott a nyúl a fára, jajj be szépen kukorékol, piros csizma van a lábán nem süt a nap a szemébe

és jártam abalkaíd alatt és lepisáltam a falat aludj kedves álmoggyál senki sincs már ébren csak a nagymama pihen az éjjeli edényen

csak nem képzeled engedélyt fogok kérni holmi triszten-től bármire is pláne nem ha blogolni akarok mert éppen rámjött a blogolhatnék

akaszd föl magadat bár kár afaágért és kötélésrt elég ha elúszol az árral orral a vízben

brühüyyy
@tristen2005: hát tudod, az a nagy helyzet, hogy lehetetlent kívánsz tőlem. Soha semmit nem terveztem, nem kiviteleztem, mi több még csak épületben sem sokat fordultam elő. Így nem tudok ilyennel rendelkezésedre állani. Itt, ahol vagyok, nincs szükség efféle dolgokra... egy kis nektár, egy kis ambrozia... és minden rendben van. Időnként lenézek a Földre... Hááát, elég kókány munka. Ezzel tényleg nem lehet dicsekedni:-))))
@tristen2005: "nem bántani akarom, csak felhívni a figyelmét, hogy egy-két hozzászólásával nagyon félre tudja vezetni az amatőröket!"

esetleg valami konkrétabbat? Lehetne?
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
akkor mire vered a nyálad, a talicska nálad is nyikorog:)
Ez meg mijafasz??? :)

"Nem terheli adókötelezettség azokat, akik a jelen veszélyhelyzetben az árvíz megelőzése, hatásainak mérséklése érdekében ingyenes segítséget nyújtanak, nyilatkozta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter csütörtökön. A törvényjavaslat az Országgyűlés előtt van és zárószavazásra vár. (MTI)"
@tristen2005: mondjuk, mert jólesik... elég ennyi? amúgy kinél nem? továbbra is kérdés... mi a konkrétum? A95%-al megtisztelsz. Ez kurva jó arány:-) Büszke lehetek magamra:-)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ?????

mi lenne ???? azért nyilatkozta ezt mert EZ NEM ÍGY VAN !

a mai munkajogiszabájok alapján KELL ADÓT fizetni az "ingyen" társadalmi munka után is !!!! járulékokat mindenképpen és adót is...

volt egy ijjen ügyem... egyértzelműek a szabájok:)
NINCS INGYEN MUNKA:.. pontosabban:
a fizetésedről lemonhacc mint "felajánlás"
de a JÁRULÉKOKRÓL NEM ! azt mindenképp meg kell fizetni...
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Santo Coelho do Céu ao lado de Deus e dos arcangos...te envídio muitissimo quando tomes ambrózia e o nectárea do Céu

kkkkkkkkkkkkkk

brühüyyy
@tristen2005: Egyébként a leugatás félreértés volt... A kerdemes imagéppek kutyultalak össze, ezt te is tudod:-)
@Buga.Jakab:
rábaszott a dzsobbik az én próféta lelkem...igaz, nem is volt terveb véve még a távaltiba sem

brühüyyy
@rodeo36: de a lazák úgy csinájják mint zsemjén zsóti... havi 2milla fizu után adó nuku...

ő már csak tuggya... nem érdemes befizetni... úgyis ellopják...
@rodeo36: :-))))) hát de nem? :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
a triszten-ta Vizolda Trisztán Tartandó Panyókai Alfinghordozó-val a KERDEM főlakájával?

persze a triszten is egy pofátlan mindenbe beleugat a felnőttek dó'gába is

le kell baszni

brühüyyy
@Buga.Jakab:
meg annyival kevesebbet kell lopnia saját magától

brühüyyy
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
semmi kööm hozzá, toronydaru áll a vízben, kit érdekel, cekász mester nincs benne, ha leszerelik és újra építik a daru bérbeadójának (a magyar ép.ip. ismerve) nem a generál kivitelező a tulajdonosa, most lehet számolni az alvállalkozó pénzét. Egy pénzért kétszer bontom-építem. a generál mindenképp megkapja a pénzt, mert családtag, a nyomorult meg cumi.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
semmi kööm hozzá, toronydaru áll a vízben, kit érdekel, cekász mester nincs benne, ha leszerelik és újra építik a daru bérbeadójának (a magyar ép.ip. ismerve) nem a generál kivitelező a tulajdonosa, most lehet számolni az alvállalkozó pénzét. Egy pénzért kétszer bontom-építem. a generál mindenképp megkapja a pénzt, mert családtag, a nyomorult meg cumi.
@Buga.Jakab: Én nem így látom.:)

"Varga Mihály miniszter hangsúlyozta: az árvízi védekezés költségvetési fedezetének biztosítása mellett a tárca adóügyi intézkedések révén is elismeri a magánszemélyek és a vállalkozások által, ellenszolgáltatást nem várva nyújtott segítséget."
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

"Nem terheli adókötelezettség a... A törvényjavaslat az Országgyűlés előtt van és zárószavazásra vár. (MTI)"

vagyis VISSZAMENŐLEGES LESZ ????? vatdöfakk ???
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

brühüyyy

a gúgli nem tudta,mert a ragozott alakokat nem mindíg ismeri fel, bosszantandó a blogosokat használhatnád új jelszódnak 1:1-ben...nincs benne semmi "rejtelem"
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

az adó kötelezettség már MÚLT idő !
a jogszabájtervezet pedig JÖVŐ idő...

jól látom ?
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
én az elsőben is el ismertem a tudásod, csak aki nem érti a humorba ágyazott, hozzászólásaidat. nagyon rossz következtetéseket tud levonni.
@rodeo36:
ide figyelj pinochet, én téged nem bántottalak, tegyél meg egy szívességet, ha hajnali négykor lemászol fáról, hozzál nekem is banánt:) kösz, csók puszi
@tristen2005: bevallom, itt általában értik, ezért is írok ide. Aki meg nem érti, az nem is érdemli:) Disznók elé nem vetünk igazi döröngyöt. Felesleges. Amúgyis pofára esik a saját lábában. Így felesleges energiapocsékolás lenne.
A 2 db. toronydaru valóban bassza a csőröm. Persze az Ács-gép ha jól sejtem a bérbeadót, magas ívben szarik a leamortizált herkentyűjére. Mi neki az a ócskavastelepes 30-35 millió... elvégre ki lesz rendesen fizetve. A Te, meg az én pénzemből. Feleslegesen.
@tristen2005:
nem minden majomnak adok a banánomból, csak semmi hisztéria

az az erős aki tűri és nem panaszkodik...semmi riposzt? csak a sirám a sarokban olyan "macho"

brühüyyyy
@tristen2005: Ha valóban olvasgatsz, akkor láthatod, szakmázni igen ritkán szoktam, csak akkor, ha orbitális hülyeségekkel felbasszák az agyvizem. Inkább kerülöm a témát:-)
"Kilógó lólábból és cinikus faszkalapból is láttunk már eleget a rendszerváltás óta, de ez az idősebb Sánta túltesz mindegyiken."

A Vörös Október MGTSZ párttitkára köszön vissza a kébzelt fotóról, amint a gépállomáson szemlézi a Zetor 25K univerzális traktor flottát.

Francba, szép volt... hüpp.
A gyerekkorom köszön vissza.
Gané egy komenyista vagyok, ez van.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
ha -a még kacsaúszstóvá válása előtti- képeiből jól sejtem az alapbetonba vannak bebetonozva, azaz csak lángvágóval vagy más ügyes eszközzel

ha nagyon ügyeskedik eldől és akkor feltépi a padozat betont...ami helyrehozhatatlan kár...bejárat a Pokolba

brühüyyy
Aranyosak vagytok! Hajráf egyik, ne hanyagold másik:-) Feleslegesen eszitek egymást, és főleg értelmetlenül.
Rodi! A fiú nem bántó, csak kiváncsi. Kap annyi infót, amennyit jónak látok. Szerintem ennyi elég is neki.-) Megvédem magam amennyire kell, és kösz a segítséget... inkább zenélj és ápolgasd a Walhallámat! Lóreálnak úgyis erősen hullik mostanság a szőke lobonca, Odin meg teljesen elkanászodott:-) A Siegfrid hattyúi meg döglőfélben, Oberon pedig világgá szaladt.-) Tégy rendet a nibeliebungalóban!
@rodeo36:
Érett?
Akkor lopok, lekfejebb letiltasz holnaptúl és vadászhatok tejjeskiőrlésű fűrészporra, by norr, by... bi?
@Knósszosz: Az hát Knosszi, helyed van mellettem az űr asztalánál.-)
@rodeo36: Nem hinném, toronydarut nem szoktak fixálni. A darutalapzatra rakott bazinagy betontömbökkel fixáljál, amit többnyire önmaga rak önmagára. Más estben, azt hiszem, itt nem ez történt, kicsi vasúti sinen közlekedik. Itt, mivel kettőt telepítettek sanszos a betontömbös fixálás, mert a kettő gémkinyúlása lefedi az egész építési és deponálási területet.
@rodeo36: A másik dolog: ezeket nem lángvágózzák. Ugynevezett önszerelő daruk, sajátmagukat rakják ssze és bontják el. Ügyes találmány.
@r@rodeo36:
a banánod a tiéd, gondolom jól el vagy vele, egyszer megkaptad, legyen szerencséd hozzá, utoljára hozzon bő termést. ezek után is tisztellek a pénzügyi ismereteid és a logikus számításaid alapján, de arcot kicsit rükverc.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
-:)))
Inkább ne ott, baszod!
Rodosz óvárosában, egy turhistamentes tavernában, ahol a helyiek kajálnak, jó?

Az egyen resztórantok nem adják az igazi kulináris élménytet. Ha Tabepva is van kiírva rájuk, akkor senem.
Űjjünk azé egyszer a zasztalho' bisztoss jó buli lenne, állítom!

Jó éjt, tapsihapschhi!!
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
igen, a toronydaruk felállításánál figyelemben veszik a gém kinyúlást és az egymás átfedését, a nagyobb teherbírású a magasabb.
@Knósszosz: nekünk saját halsütödénk van az óvárosban a főtér egyik sikátorában:-) kb 9 asztal a macskakövön, papírabrosz, 2 hűtő, benne a halakok, mega rákokok... fedett fogyasztótér nyista. Az összes környékbeli éhenkórász bótos ott zabál. És isteni a polipkarimájuk, meg a porkcsopjuk, amit nekem, nem halevőnek külön készítenek:-)
@tristen2005: ha már felvetetted a megvezetést, kérdeztem és nem válaszoltl: hol történt és mi tárgyban az általam elkövetett és ésrelmezett megvezetés?
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Genyó!-:))
Semmi procc, csak papírabrosz, vagy kocekáss terítő... ilyesmi.
Na, ez a nekem való, úúútálom a csilivilit, nem érzem magam jól olyan helyen.
Haniá, piac(csarnok), na ott...

Most nem részletezem, azért nekem is van szívem... bazmeg!!
És Tarragona nem tengerpart felőli részén, "La Bodega" -ban zabálni kasztíliai paellát... mikor az nem is ottani, mer az Katalónia, mindegy.

Nahaggyámán, jó!
Vagyénhaggyalakinkább-:))

Szép napot hónnapra!
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Sir Bunny your wish is an order, being complied...

"Niebelinbungalo" shall be in order as you wish, soon I'll send some new arrangements

brühüyyy
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
A vörös márna a legfinomabb hal, amit életemben...
Efharíszto, kali nihta!
@tristen2005:
hagyd má' abba akkor én is abbahagyom, ráadásúl Coelho is kérte

szent a béka?

brühüyyy
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
azt ismerem saját magát összeszereli és magasítja meg lebontja de nem láttam az alaplábazatát ami egy sajátos acélszerkezet mintha a betonból nőtt volna ki ezért említettem...és ki is szokták kötni

de hagyjuk nem az én darvam

brühüyyy
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
na ezek amik nem láccanak a még száraz medence fenéken

a többit ismerem

brühüyyy
@Knósszosz:
recept, ha nem ismernéd, illatozó majdnem barnuló banán kell hozzá (a gyümölcsbanán és nem a többi 50 féle)

a banánt héjatlanítás után azonnal elkevered porcukorral, tejszínhabbal és jamaica-i rummal, pépesre, és banánonként ráütsz egy egy tojást és azzal felkevered hogy majdnem egységes legyen

teflonban kevés olajban nagyhőmérsékleten sütöd meg, amíg a karamell illatát nem érzed akkor tálalni

és Metaxa-val fogyasztani

brühüyyy

meséld el nyúlnak is
@Buga.Jakab: és akkor az "ingyenmunka" adó-és járulék alapja a Semlyén havibére?...mert ő nem fizet adót?
Elolvastam a cikket, aminek apropóján írodott ez a blogbejegyzés. Hát ez a Continentálos faszkalap olyan cinikus, hogy ő lehetett a Joszif Toth meg a Kaya Inrahim egy személyben.
Ráadásul regisztrált is!
és egyre több ilyen "vállalkozó" lesz sajnos.
Nem többek ők a kigyúrt, kopasz fekete béemvés "vállalkozóktól", csak futja öltönyre is, meg van valaki aki megtanítja öltözködni őket.
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: "Egy normális országban egy megjelent ilyen cikk után elkezdik a nyomozást az interjúalany után, de előtte még előzetes letartóztatásba is helyezik. Ez a görény még szabadlábon van? "

Egy normális országban egy ilyen interjú megjelenése után önmagát adja fel a hatóságoknak, és vádalkut köt és a tanuvédelmi programba való felvételét kéri, még azelőtt, hogy a társai találnák meg őt, és egy mály tó közepére dobnák a lábára kötött 30 kg-os nehezékkel együtt.
@fehérfarkas:

Igen. Egy normális országban. De ez Magyarország.
süti beállítások módosítása