Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/2024/04/19/hatarozatban-tagadja-a-srebrenicai-nepirtast-az-orbant-kitunteto-dodik-es-a-parl... (2024.04.19. 07:21) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.06.06. 04:39 Fabius

A trafikoligarcha siráma

Címkék: fidesz continental trafikmutyi

Nemzeti Kapadohányos nertárs hüppögésétől hangos a sajtó. A trafikoligarcha dohánytörvényíró azon vinnyog színes takonylufit eregetve az ormányából, mint behisztiző kisgyerek a kotonreklámban, hogy milyen ország ez a büdöspicsába már, őt nem hagyják nyugodtan mutyizni. 

 Mert a sajtó, na az tehet az egészről. 
 
A sajtó nélkül nem is lenne ügy a trafikmutyi. Ha a sajtó nem lenne, akkor mindenki boldog lenne, a körzeti párttitkár nertásak ajánlásai alapján szétosztott koncessziók tulajait már már az eufória túladagolástól kellene félteni. De a büdösgeci sajtót a rohattmultik fizetik, hogy szétfingják a dohányőrleményt, és direkte őtet' baszogassák. Csak mert volt bőr a képén a családtagokat és cégalkalmazottakat bevonni a bizniszbe, és volt pofája a 90 koncesszióját kezelőket 25 céggel egy lakásba bejelenteni. Mikor az így teljesen rendben van az ő kis világában, ahol magának írja a törvényt és a kormánybarát önszorgalomból csapja hozzá a hasznot. Brühühü. 
 

 Kilógó lólábból és cinikus faszkalapból is láttunk már eleget a rendszerváltás óta, de ez az idősebb Sánta túltesz mindegyiken. Andersen letenné a tollat szegényes szürke fantáziára hivatkozva a mesedélutánt hallgatva. Hekkertámadás, egymás sarkát taposó, családtagokhoz és alkalmazottakhoz köthető szerencsés véletlenek egész sora, városi legendákra alapozott kijelentések, és ugye az a rohadt lefizetett sajtó, amelyik gyártja a táblázatokat és megírja az egészet. 

 
Kedves újságírók és egyéb médiaszakmunkások, tegyétek össze a kezeteket, mert elmondhatjuk kurva nagy mázlitok van. Most merengjetek el egy pillanatig azon, hogy a dohány mellett a médiatörvényt is ez a Sánta írja. Megvan? 
 
Nehéz ezt így leírni, de akad egy oligarcha aki mellett még Simicska és Nyerges is visszafogott úriembernek látszik. Igaz, hogy nagyobb kanállal merítenek ők ketten a Nemzeti Moslékosdézsából, de azért arra vigyáznak, hogy legalább a kamu nyüszítésükkel ne hergeljenek föl minket a szükségesnél jobban. 
 
 
 

405 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr595346409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bocsi a stílizálás alany-felállítmány egyeztetés, a múltjelen-jövő? idő egyzetetés felejtős, kimaradt, de vár a vacsora, siettem:-) Talán így is érthető:-) Sorry...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Töki! Te itt a Főnök meg a gátakon? Fújjj. Mink meg itten bizakodtunk,,, élezed az ásodat, mer eljött a Te "d" kis d) napod:-) Erre Te, Lopod a napot. Hussanj Győrszeniványba, hátka kezet tudsz csóklatani a Nagy Vezérnek, Viktor Viktátorovicc Mutyinnak:-) Muhina a tekerős filmfelvevőjével csakrát vár:-)
@Penivaldes: Akármi is lesz, én már meg is választom Rogán Antalt a legdivatosabb zsákpakoló politikusnak. Hiába, aki tud, az tud.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: a legtöbbet mondja ez a nap. megindító nézni a korabeli felvételeket.
Robert Capa meg a legnagyobb magyar a huszadik században.
@Penivaldes:
A képei valami eszméletlen jók, de nem hatásvadászok. Bezzeg VALAKIÉ ITT... :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: többfélében, egyrészt mint étket másrészt mint cukiságot..D
persze főleg mint étket..:)
Sántáék nem 90 koncessziót nyertek, hanem kb. 250-et. Majd lassan összeáll a kép.
magyar-kuwait meccs győrben, első félidő 0:0
és ez számunkra hízelgő. mellékszál: orbán győrben éjszakázik (biztos győr messze van felcsúttól. van az 50km is. vagy 60.)
@Secnir:
Ez a díszfasz mindent alárendel egy meccsnek. Lásd külföldi utak, látogatások...
Ennyire szánalom és átlátszóan primitív hogyan lehet valaki??? :(
Pofám leszakad a tv-ben futó politikai reklám láttán. Egyre szélsőségesebb, egy vadabb a hangneme, egyre jobban radikalizálni kell a hívőket a rezsicsökkentés című blöffel.
A cocik extraprofitot biztosítottak a külföldieknek, de ők megvédik most, nem tűrik ezt, nem engednek belőle...
Sok ecceri kérdezzen meg egy pécsit, hogy azóta, hogy átvette a helyi önkormányzat pl. a vízműt, mennyivel emelkedett a költsége??? Most abból pl. nagy kegyesen elengednek 10%-ot???
Oszt a szemfényvesztés működik, a sok ecceri beszopja. Az utóbbi évben, az önkormányzat által drasztikusan felemelt árak meg nem is zavarták a köcsögöt... Értem én... Setétség van...
És éppen Győrszetivánon árvízszemlézik, mert ott a legnagyobb a baj... Győrtől 8 km... elmegyám a picsába... minden le van szarva a senkiházi monomániásnak...
Erről az egészről a Wermer-féle cégek jutnak eszembe az előző etapból: Happy End, Ezüsthajó, Mert 2000. Utólag mindegyik jelentése értelmet nyert. Ez a mostani se más, forgatókönyvileg, csak az összegek már az égig érnek. Kicsit sok lesz már, azt gondolom.
El kell dönteni, hogy egy marék önjelölt neo-arisztokrata érdeke előbbre való, vagy a 10 millió magyaré. Én az utóbbira szavazok.
Kit érdekel, hogy a Continental tulaja hogy nyomorog? Egy ember csak a 10 milcsiből.
Nem kicsit van deja vu érzésem. Mai hír, hogy a főügyészség elutasította, hogy nyomozás induljon a trafikmutyi ügyben. Anno a fidesz elleni nyomozásokat is leállítatta a főügyészség és minő véletlen, akkor is Polt Petinek hívták a főügyészt.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: az ezzel a baj, hogy nép nem hülye.
Mert a rezsi, az egy dolog, de a kisebbik hányad. Előbb az evés van, meg némi ruházat, aztán a munkába-iskolába járás, költséghányad tekintetében. Igaz, hogy a villany, víz, gázszámlát 8-10%kkal csökkentette a kormány - az igaz, hogy nem a saját faszát dugta a csalán közé, hanem például a teljes energia szektor összes dolgozójáét -, ellenben az állami tankönyvkiadó számára 20% árrést biztosított törvényileg, verseny nélkül.

A rezsicsökkentést a szolgáltató állja, közben a tankönyvek árát magáncég zsebébe folyatja a miénkből, ami persze ismét nem került semmibe Orbánnak - csak a zembereknek.
Ki kit is néz hülyének tehát?
Ekkora geciségre nincs is jelző magyar nyelven. Bizonyára azért, mert nem volt még ekkora görény a nemzet élén 1100 év alatt.
@csak egy néző:
Nem, dehogy is, félreérted, csak a véletlenek, no meg a feddhetelenség... :)
Olyan izék vagytok... mindent félreértetek!
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Delegalábbis arrafelé van, a közelben.
Hazaffy.

Közben meg folyik a gátépítés a Mosoni-Dunán, de valahogy nem jut oda elég vízügyes szakember. Az emberek helyenként ötletszerűen építkeznek, míg meg nem érkezik egy vízügyes, aki utasításokat osztogat, hogy hová kerüljön még egy sor, vagy honnan kell visszaszedni. „Ezt is biztos hólapáttal rakták meg” – mondja a csatárláncban a hvg.hu tudósítója mellett álló férfi, azon méltatlankodva, hogy a homokzsákot még nagyjából sem egyforma nehezek, így néha megrántják a pakolók kezét. Némelyik „másfél kiló, mint egy szép ponty”, a következő viszont szinte leszakítja az ember karját. „Úgy kikészül a karod, hogy még a f…..at sem tudod majd kiverni” – röhög hangosan egy szőke fiú, mire a társai még vaskosabb poénokkal igyekeznek kellemesebbé tenni a nehéz munkát. -:)))

A humor rendben van, de ettől a víz nem fog visszafordulni.
Fenti dialógus Dunaszentpál közelében hangzott el, a település a Mosoni-Duna egy nagy kanyarulatában fekszik, az árvíztől eddig csak egy 2002-ben, rohammunkában felhúzott nyúlgát védte. Pedig ha itt kiönt a folyó, a helyiek szerint víz alá kerül a környéken minden. „A győri városháza teteje egy szintben van Szentpállal, szóval ha itt kijön, akkor Győr is úszni fog” – magyarázza egy harcsabajszos férfi, aki két napja szinte éjjel-nappal a gáton van.
Exkjűűz moáá... ezt tudják az illetékesek is?
Valószínűleg ők tudják, de semmit az ég-világon önállóan nem csinálhatnak, ezt egy neve elhallgatását kérő góré nyilatkozta még tegnap. Szóval úgy kell védekezni, ahogyan a kárpát latrinagödör géniusza azt jónak látja.
Ha ez így van, kurva nagy baj lesz ebből.

A meccs eredménye érdekel(ne), fontos!
Ha nem tájékoztattok, pont leszarom - annyira.

(ja, Boli.. vélemény a helyzetről? Hitelesebb próféta vagy mint arrafelé a központi hidroglóbusz kirendeltjei, szóval??)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
szóval, visszatérve a meccsre:
lehet, hogy OV kint van, de nem mutatták. eddig.
a gólról annyit, hogy már bántam, hogy rátettem 1600 pénztet (1.33 volt a bwinen), másrészt örültem, hogy nem kombóban fogadtam meg (magyarok nyerik az első és a második félidőt is - kombóban 3.6). én már azt vártam -látva az első félidőt-, hogy a kuwaitiak rúgnak egy öngólt a 85. percben, hogy ne égjünk annyira.
hát kis híja volt, a faragó el van ájulva a góltól, én meg azt mondom, tegyék össze a két kezüket, hogy gól lett. egervári nem is őrjöngött, ahogy szokott, hanem az arcára volt írva, hogy igen, találtunk egy gólt a felső fiókban, ja.
játékban a két válogatott egál.

OV meg kapja be. aki ennyire focimániás, hogy gyakorlatilag minden nagyobb külföldi látogatását egy-egy meccshez, EB-döntőhöz, BL-döntőhöz, Barca-Realhoz köti, azt én egy külföldi kormány/állam/egyéb fő helyében alaposan megszopatnám. egy bayern/dortmund meccs napjára meghívnám münchenbe délután kettőre egy szimpóziumra, mint vendéget. és szóval tartanám úgy este 11-ig.
szerintem 8 után már mindenről beszélne (nagyrészt igazat is), csak hadd mehessen már a meccsre :D
@Mr. Waszabi:
Baszki, sötét egy ország ez... sötét népekkel..
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
a hozzá szólásaid alapján, mivel több honapja olvasom a blogot, néha beröffentek némii reakciót, te egyszer elküldtél a hazai vizekre, nem szóltam egy árva szót sem. építőiparban ahogy látom jó vagy, a hozzá szólásaiddal 95%-ban egyetértek, de néha te is megvezeted az amatőr(nem ép.ip.hozzászólókat,). Lehet hogy nagy ász vagy a szakmádban, de előtte vírícs egy
szakmai bemutatót, fényképpel, műszaki leírással, költségszámítással, előre tervezett nyereség számítással, és a menetközbe felmerülő (technikai, időjárás és egyéb előre nem kalkulálható tényezők) alapján. vagy tegyél fel egy általad tervezett
és kivitelezett létesítmény megvalósulásáról szóló dokumentumot. Addig napi 2 óra hozzászólás. Pssszt:)
@Knósszosz:
36 km és ráadásul felénk tök alacsony a víz. Igaz, ideáig nem duzzasztja vissza a Duna a Mosonit. Azt halottam, hogy szart mindenki eddig a gátakra, szóval akármi is lehet még.
A papoknál nagy forgalom van szerintem... :(
ehhez a videóhoz egy megjegyzés index.hu/belfold/2013/06/06/az_ev_katasztrofavedelmi_parbeszede/ : amikor katona voltam, soha, egyik felettesem jelenlétében sem engedtem meg magamnak (még ha barátkozott is velem), hogy a két kezemet zsebre téve ácsorogjak mellette.
@tristen2005:
Ez az! Lebacni! Mit képzel a marha nyula... :D
szóval magyar-kuwaiti meccs = siralmas. bogdán a legtöbbet foglalkoztatott magyar játékos. rajta múlt, hogy most még 1:0, nem 1:3.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
nem bántani akarom, csak felhívni a figyelmét, hogy egy-két hozzászólásával nagyon félre tudja vezetni az amatőröket!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Az ima aztán segíteni fog...
2010-ben én is könyörögtem piszkosul annak az izének ott fönn, hogyhamá létezik akkor csinájja mán úgy, hogy ez a... sose többet ne, de szart rám.

Figyelek és nagyon remélem, a szakértelem nem teljesedik ki olyan formában, mint a hónak gyövetelekor. Ez nem játék, noha az sem volt az. Viszont a hótól megvédtek minket!

A víztől is fog sikerülni?
Akkor meneküljön, ki-merre lát!
@Knósszosz:
Mindeki ujjon at egy masik csonakba! Onnel vagyunk. Belugymin.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
-:D
"Ha nincs masik csonak usszon, ha nem tud imadkozzon, segitunk!
Don Alessandro, belugy, Levedia"

Ja, mielőtt leszúrna valaki, a "kárpát latrinagödör" - címzés nem Magyarországnak szólt!
A regnáló politikai elitnek, de annak ezerszer hangsúlyozva.
Na most jöttem meg a gátról. (Graphisoft parknál)

t7.hu/0gwk

Volt homokzsák pakolás, talicskázás, stb. Nagyon jó volt a hangulat a sok önkéntessel a végén pedig az ott lakók még fincsi rántott hússal is megkínáltak minket. :)

Jó érzés volt átélni az ilyenkor megmutatkozó összefogás erejét és a bajtársiasság szellemét is.
@tristen2005:
gondolom, úgy lenne jogos, ha te a kritikáidat támogatnád meg a ziskolai háttereddel és szakmai gyakorlatoddal

mennyiért alkalmaznád Bunny-t ha minden olyan, mint amilyennek én gondolom

ezekután majd gyüssz azzal, hogy én honnan veszem a "hátszelem"-et...nem fogom itt publikálni...egyébként is csak a resumé-m másfél oldal, a CV-m meg 5 és akkor referenciák nincsenek benne

kérdezd nagyanyót is, neki most úgyis élesben kell bizonyítania, hogy tud e valamit és azt hogyan bármi is lett légyen az

szóval ki is vagy te? "@tristen" és egy csomó szám, vagy évszám 2005 akkor születtél "újra"

brühüyyy
@Knósszosz:
Don Alessandro Ministro de Internal Afferes, Levédia Inferior

ha már olasz, legyen olasz

brühüyyy
taljánország szépország
@Secnir: Hát persze, hogy Győrben éjszakázik,mert ha hazamegy, képes lesz a Duna és kiszökik
@rodeo36:
na ide figyelj fidel kasztro, nem cubában vagy, akkor válaszolj ha kérdeztek:)
@Secnir:
el is ájúltál volna attól amit én:

újonc, 3 napos, vasárnap délután egy kies északbalatoni laktanyában, a krumplivirágos aszongya -nekem- hogy katona vigye le a szemetet, én meg felkaptam a szemetet a "kert" végében volt a szemétlerakó, és leslattyogtam a lépcsőházon át ahol strázsáltak holmi egyenruhások de én le sem szartam őket nem voltak a rokonaim, mikor kilépek a koszos vederrel a kezemben (sapka nuku) 3 idősebb úr trécselt, az nem tűnt fel, hogy mindegyiknek arany vállapja van és sok nagy csillag rajta, mert a lépcsőt néztem nehogy leesek és szétttologatva őket -útban voltak- elvonúltam, azok meg levegőt nem kaptak, de ezt én még nem tudtam...visszafelé jöttömben ott álltak mint a Pokol őrei és feltartóztattak, hogy katona micsinál maga, mondtam, aszonta a Józsi, hogy vigyem le a szemetet, ráértem lehoztam, valami baj van?

ezek akkor már próbálták visszafogni a röhögésüket azaz megőrizni a komolyságukat és az egyik aki eléggé nem vonaglott a visszafogott röhögéstől elmagyarázta, hogyha nem lennék újonc mindezért legalább főbelőnének és akkor még nem is lennék eléggé de menjen újonc tovább, honnan jött? mondtam neki Budapestről de az meg, melyik századból? azt nem tudom de a III. emeleten vagyunk ...ezzel elsuhantam...amit a krumplivirágos kapott, azonnal hítták...utána türelmesek voltak velem

és ez tök igaz

brühüyyy
mindíg is leszartam a sarzsikat de ez még tudat alatti volt
Megy a börtönbe az öreg, az már biztos!
@rodeo36:
Szép bizony, imádom mert mediterrán.
Espana és Hellas nekem picit több, de az az én bajom.

Nem guglizom mit jelent pontosan amit olaszúúl pöttyintettél, de sejtem.
A "nyelvtudásommal" még lebuknék...-:)
Az általányos suliban is buktam plö oroszból, pedig gyönyörűen ejtettem az atyuska-bátyuska szavakat.

A tanárnő volt gyökér, hogy kettesre se értékelt, mosmán tudom.
@tristen2005:
felmászott a nyúl a fára, jajj be szépen kukorékol, piros csizma van a lábán nem süt a nap a szemébe

és jártam abalkaíd alatt és lepisáltam a falat aludj kedves álmoggyál senki sincs már ébren csak a nagymama pihen az éjjeli edényen

csak nem képzeled engedélyt fogok kérni holmi triszten-től bármire is pláne nem ha blogolni akarok mert éppen rámjött a blogolhatnék

akaszd föl magadat bár kár afaágért és kötélésrt elég ha elúszol az árral orral a vízben

brühüyyy
@tristen2005: hát tudod, az a nagy helyzet, hogy lehetetlent kívánsz tőlem. Soha semmit nem terveztem, nem kiviteleztem, mi több még csak épületben sem sokat fordultam elő. Így nem tudok ilyennel rendelkezésedre állani. Itt, ahol vagyok, nincs szükség efféle dolgokra... egy kis nektár, egy kis ambrozia... és minden rendben van. Időnként lenézek a Földre... Hááát, elég kókány munka. Ezzel tényleg nem lehet dicsekedni:-))))
@tristen2005: "nem bántani akarom, csak felhívni a figyelmét, hogy egy-két hozzászólásával nagyon félre tudja vezetni az amatőröket!"

esetleg valami konkrétabbat? Lehetne?
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
akkor mire vered a nyálad, a talicska nálad is nyikorog:)
Ez meg mijafasz??? :)

"Nem terheli adókötelezettség azokat, akik a jelen veszélyhelyzetben az árvíz megelőzése, hatásainak mérséklése érdekében ingyenes segítséget nyújtanak, nyilatkozta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter csütörtökön. A törvényjavaslat az Országgyűlés előtt van és zárószavazásra vár. (MTI)"
@tristen2005: mondjuk, mert jólesik... elég ennyi? amúgy kinél nem? továbbra is kérdés... mi a konkrétum? A95%-al megtisztelsz. Ez kurva jó arány:-) Büszke lehetek magamra:-)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ?????

mi lenne ???? azért nyilatkozta ezt mert EZ NEM ÍGY VAN !

a mai munkajogiszabájok alapján KELL ADÓT fizetni az "ingyen" társadalmi munka után is !!!! járulékokat mindenképpen és adót is...

volt egy ijjen ügyem... egyértzelműek a szabájok:)
NINCS INGYEN MUNKA:.. pontosabban:
a fizetésedről lemonhacc mint "felajánlás"
de a JÁRULÉKOKRÓL NEM ! azt mindenképp meg kell fizetni...
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Santo Coelho do Céu ao lado de Deus e dos arcangos...te envídio muitissimo quando tomes ambrózia e o nectárea do Céu

kkkkkkkkkkkkkk

brühüyyy
@tristen2005: Egyébként a leugatás félreértés volt... A kerdemes imagéppek kutyultalak össze, ezt te is tudod:-)
@Buga.Jakab:
rábaszott a dzsobbik az én próféta lelkem...igaz, nem is volt terveb véve még a távaltiba sem

brühüyyy
@rodeo36: de a lazák úgy csinájják mint zsemjén zsóti... havi 2milla fizu után adó nuku...

ő már csak tuggya... nem érdemes befizetni... úgyis ellopják...
@rodeo36: :-))))) hát de nem? :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
a triszten-ta Vizolda Trisztán Tartandó Panyókai Alfinghordozó-val a KERDEM főlakájával?

persze a triszten is egy pofátlan mindenbe beleugat a felnőttek dó'gába is

le kell baszni

brühüyyy
@Buga.Jakab:
meg annyival kevesebbet kell lopnia saját magától

brühüyyy
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
semmi kööm hozzá, toronydaru áll a vízben, kit érdekel, cekász mester nincs benne, ha leszerelik és újra építik a daru bérbeadójának (a magyar ép.ip. ismerve) nem a generál kivitelező a tulajdonosa, most lehet számolni az alvállalkozó pénzét. Egy pénzért kétszer bontom-építem. a generál mindenképp megkapja a pénzt, mert családtag, a nyomorult meg cumi.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
semmi kööm hozzá, toronydaru áll a vízben, kit érdekel, cekász mester nincs benne, ha leszerelik és újra építik a daru bérbeadójának (a magyar ép.ip. ismerve) nem a generál kivitelező a tulajdonosa, most lehet számolni az alvállalkozó pénzét. Egy pénzért kétszer bontom-építem. a generál mindenképp megkapja a pénzt, mert családtag, a nyomorult meg cumi.
@Buga.Jakab: Én nem így látom.:)

"Varga Mihály miniszter hangsúlyozta: az árvízi védekezés költségvetési fedezetének biztosítása mellett a tárca adóügyi intézkedések révén is elismeri a magánszemélyek és a vállalkozások által, ellenszolgáltatást nem várva nyújtott segítséget."
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

"Nem terheli adókötelezettség a... A törvényjavaslat az Országgyűlés előtt van és zárószavazásra vár. (MTI)"

vagyis VISSZAMENŐLEGES LESZ ????? vatdöfakk ???
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

brühüyyy

a gúgli nem tudta,mert a ragozott alakokat nem mindíg ismeri fel, bosszantandó a blogosokat használhatnád új jelszódnak 1:1-ben...nincs benne semmi "rejtelem"
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

az adó kötelezettség már MÚLT idő !
a jogszabájtervezet pedig JÖVŐ idő...

jól látom ?
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
én az elsőben is el ismertem a tudásod, csak aki nem érti a humorba ágyazott, hozzászólásaidat. nagyon rossz következtetéseket tud levonni.
@rodeo36:
ide figyelj pinochet, én téged nem bántottalak, tegyél meg egy szívességet, ha hajnali négykor lemászol fáról, hozzál nekem is banánt:) kösz, csók puszi
@tristen2005: bevallom, itt általában értik, ezért is írok ide. Aki meg nem érti, az nem is érdemli:) Disznók elé nem vetünk igazi döröngyöt. Felesleges. Amúgyis pofára esik a saját lábában. Így felesleges energiapocsékolás lenne.
A 2 db. toronydaru valóban bassza a csőröm. Persze az Ács-gép ha jól sejtem a bérbeadót, magas ívben szarik a leamortizált herkentyűjére. Mi neki az a ócskavastelepes 30-35 millió... elvégre ki lesz rendesen fizetve. A Te, meg az én pénzemből. Feleslegesen.
@tristen2005:
nem minden majomnak adok a banánomból, csak semmi hisztéria

az az erős aki tűri és nem panaszkodik...semmi riposzt? csak a sirám a sarokban olyan "macho"

brühüyyyy
@tristen2005: Ha valóban olvasgatsz, akkor láthatod, szakmázni igen ritkán szoktam, csak akkor, ha orbitális hülyeségekkel felbasszák az agyvizem. Inkább kerülöm a témát:-)
"Kilógó lólábból és cinikus faszkalapból is láttunk már eleget a rendszerváltás óta, de ez az idősebb Sánta túltesz mindegyiken."

A Vörös Október MGTSZ párttitkára köszön vissza a kébzelt fotóról, amint a gépállomáson szemlézi a Zetor 25K univerzális traktor flottát.

Francba, szép volt... hüpp.
A gyerekkorom köszön vissza.
Gané egy komenyista vagyok, ez van.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
ha -a még kacsaúszstóvá válása előtti- képeiből jól sejtem az alapbetonba vannak bebetonozva, azaz csak lángvágóval vagy más ügyes eszközzel

ha nagyon ügyeskedik eldől és akkor feltépi a padozat betont...ami helyrehozhatatlan kár...bejárat a Pokolba

brühüyyy
Aranyosak vagytok! Hajráf egyik, ne hanyagold másik:-) Feleslegesen eszitek egymást, és főleg értelmetlenül.
Rodi! A fiú nem bántó, csak kiváncsi. Kap annyi infót, amennyit jónak látok. Szerintem ennyi elég is neki.-) Megvédem magam amennyire kell, és kösz a segítséget... inkább zenélj és ápolgasd a Walhallámat! Lóreálnak úgyis erősen hullik mostanság a szőke lobonca, Odin meg teljesen elkanászodott:-) A Siegfrid hattyúi meg döglőfélben, Oberon pedig világgá szaladt.-) Tégy rendet a nibeliebungalóban!
@rodeo36:
Érett?
Akkor lopok, lekfejebb letiltasz holnaptúl és vadászhatok tejjeskiőrlésű fűrészporra, by norr, by... bi?
@Knósszosz: Az hát Knosszi, helyed van mellettem az űr asztalánál.-)
@rodeo36: Nem hinném, toronydarut nem szoktak fixálni. A darutalapzatra rakott bazinagy betontömbökkel fixáljál, amit többnyire önmaga rak önmagára. Más estben, azt hiszem, itt nem ez történt, kicsi vasúti sinen közlekedik. Itt, mivel kettőt telepítettek sanszos a betontömbös fixálás, mert a kettő gémkinyúlása lefedi az egész építési és deponálási területet.
@rodeo36: A másik dolog: ezeket nem lángvágózzák. Ugynevezett önszerelő daruk, sajátmagukat rakják ssze és bontják el. Ügyes találmány.
@r@rodeo36:
a banánod a tiéd, gondolom jól el vagy vele, egyszer megkaptad, legyen szerencséd hozzá, utoljára hozzon bő termést. ezek után is tisztellek a pénzügyi ismereteid és a logikus számításaid alapján, de arcot kicsit rükverc.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
-:)))
Inkább ne ott, baszod!
Rodosz óvárosában, egy turhistamentes tavernában, ahol a helyiek kajálnak, jó?

Az egyen resztórantok nem adják az igazi kulináris élménytet. Ha Tabepva is van kiírva rájuk, akkor senem.
Űjjünk azé egyszer a zasztalho' bisztoss jó buli lenne, állítom!

Jó éjt, tapsihapschhi!!
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
igen, a toronydaruk felállításánál figyelemben veszik a gém kinyúlást és az egymás átfedését, a nagyobb teherbírású a magasabb.
@Knósszosz: nekünk saját halsütödénk van az óvárosban a főtér egyik sikátorában:-) kb 9 asztal a macskakövön, papírabrosz, 2 hűtő, benne a halakok, mega rákokok... fedett fogyasztótér nyista. Az összes környékbeli éhenkórász bótos ott zabál. És isteni a polipkarimájuk, meg a porkcsopjuk, amit nekem, nem halevőnek külön készítenek:-)
@tristen2005: ha már felvetetted a megvezetést, kérdeztem és nem válaszoltl: hol történt és mi tárgyban az általam elkövetett és ésrelmezett megvezetés?
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Genyó!-:))
Semmi procc, csak papírabrosz, vagy kocekáss terítő... ilyesmi.
Na, ez a nekem való, úúútálom a csilivilit, nem érzem magam jól olyan helyen.
Haniá, piac(csarnok), na ott...

Most nem részletezem, azért nekem is van szívem... bazmeg!!
És Tarragona nem tengerpart felőli részén, "La Bodega" -ban zabálni kasztíliai paellát... mikor az nem is ottani, mer az Katalónia, mindegy.

Nahaggyámán, jó!
Vagyénhaggyalakinkább-:))

Szép napot hónnapra!
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Sir Bunny your wish is an order, being complied...

"Niebelinbungalo" shall be in order as you wish, soon I'll send some new arrangements

brühüyyy
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
A vörös márna a legfinomabb hal, amit életemben...
Efharíszto, kali nihta!
@tristen2005:
hagyd má' abba akkor én is abbahagyom, ráadásúl Coelho is kérte

szent a béka?

brühüyyy
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
azt ismerem saját magát összeszereli és magasítja meg lebontja de nem láttam az alaplábazatát ami egy sajátos acélszerkezet mintha a betonból nőtt volna ki ezért említettem...és ki is szokták kötni

de hagyjuk nem az én darvam

brühüyyy
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
na ezek amik nem láccanak a még száraz medence fenéken

a többit ismerem

brühüyyy
@Knósszosz:
recept, ha nem ismernéd, illatozó majdnem barnuló banán kell hozzá (a gyümölcsbanán és nem a többi 50 féle)

a banánt héjatlanítás után azonnal elkevered porcukorral, tejszínhabbal és jamaica-i rummal, pépesre, és banánonként ráütsz egy egy tojást és azzal felkevered hogy majdnem egységes legyen

teflonban kevés olajban nagyhőmérsékleten sütöd meg, amíg a karamell illatát nem érzed akkor tálalni

és Metaxa-val fogyasztani

brühüyyy

meséld el nyúlnak is
@Buga.Jakab: és akkor az "ingyenmunka" adó-és járulék alapja a Semlyén havibére?...mert ő nem fizet adót?
Elolvastam a cikket, aminek apropóján írodott ez a blogbejegyzés. Hát ez a Continentálos faszkalap olyan cinikus, hogy ő lehetett a Joszif Toth meg a Kaya Inrahim egy személyben.
Ráadásul regisztrált is!
és egyre több ilyen "vállalkozó" lesz sajnos.
Nem többek ők a kigyúrt, kopasz fekete béemvés "vállalkozóktól", csak futja öltönyre is, meg van valaki aki megtanítja öltözködni őket.
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: "Egy normális országban egy megjelent ilyen cikk után elkezdik a nyomozást az interjúalany után, de előtte még előzetes letartóztatásba is helyezik. Ez a görény még szabadlábon van? "

Egy normális országban egy ilyen interjú megjelenése után önmagát adja fel a hatóságoknak, és vádalkut köt és a tanuvédelmi programba való felvételét kéri, még azelőtt, hogy a társai találnák meg őt, és egy mály tó közepére dobnák a lábára kötött 30 kg-os nehezékkel együtt.
@fehérfarkas:

Igen. Egy normális országban. De ez Magyarország.
süti beállítások módosítása