Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.economx.hu/belfold/mutragya-termelok-nitrogenmuvek-koltsegek.789088.html Ukrajnából származó ... (2024.05.01. 21:14) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.05.28. 12:20 Fabius

Párválasztó: Simicska lehajolt az apróért

Megsajnáltam Soltész Miklós tegnap. Emberünk úgy néz ki a kormány kudarcba fulladt párválasztós ostobáskodása után, mint egy bélhurutos pitbull, akibe már csak hányni jár a lélek. Valahol megértem. Szar lehetett a kamerák előtt sanyarogva arról beszélni, hogy se az egykori KISZ tábor klubdélutánok, se a "Grúber Ernő" kiskisasszonyos kisgavalléros korszak hangulatidézése nem sikerült az érdeklődés elmaradása miatt

soltész-miklós-párválasztó.gif

Az egyetlen szerencséje, hogy akadt egy helyszínen pár vicces kedvű fiatal, és így legalább az alibinek szánt sztenderd Bajnai anarchistázást és kitűzőterroristázást el lehet nyomni, ha mást nem is. 

soltész mikolós párválasztó 2.jpg

Pech, hogy erre már csak ásít egyet az ember. Különösen, ha a figyelmét leköti, hogy Nemoligarcha Lajost látja a legfrissebb tízmilliárdok mellett a párválasztóból leeső aprópénzért is lehajolni. A milliócska is csak pénz, a ciklusból sok nincs már hátra, meg kell fogni az utolsó fillért is. Valami hasznot hozzon ez a kismiújság, ha már se a Fidelitas aktivisták se az ifjúkeresztények nem éreztek ellenállhatatlan párosodáskényszert bármennyire is erőltették nekik, és Gépont Fodor Gábor sem veszítette el legalább a kacsófogás szüzességét. 

A fentiek után nem csoda Soltész államtitkár gyászos ábrázata és szókereső rejtvényszerű megszólalása. A helyében én is ilyen keserű lennék ha arra gondolnék, nem volt elég ennyi ráfordítás sem, hogy Ágh Péter mellé olyan gondos leánykezet gründoljak, amelyik kinyúlásmentesen képes mosni a kötött pulóvert. Sebaj, azért a reményt feladni nem kell, a ner az a hely ahol az ostoba szűklátókörűség kitartással párosul, úgyhogy a kudarcnak nekifutnak ősszel újra. 

Nem is tudom srácok, a pofonerdőbe kirándulás mintha nemzeti tömegsporttá válna a pártban. De van egy áthidaló javaslatom: ha Nemoligarcha Lajosnak annyira kell ősszel is az a leeső milliócska, adjátok oda neki csak úgy. Bónusz. A fennmaradó kilencet meg próbáljátok valami értelmesebb dologra költeni. 

315 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr35321594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Orica Középföldi: van bizony, van. keresztény hang minden otthonban. én tuti megrémülnék ha egy hang megszólalna a szobámban..egyébként ha vki szereti halgassa
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: 13 percig nem érdekel, ne haragudj, ha leírod három sorban, elolvasom.:)

Sokkal érdekesebb, hogy mikor repteti már ki a rozsdafarkú a fiókáit a tornác alól, mint Vona legújabb perverziója.
@Habakuk999:

A jegybank fő feladata az infláció feletti őrködés. Őrült adóemelések közben, több mint 5% infláció mellett nem mert kockáztatni. Talán tényleg kicsit konzervatív volt, de emlékezz hogy a forint árfolyam csak akkor nyugodott meg, amikor kiderült, Matolcsy nem tapsolja el rögtön az egész devizatartalékot. Addig össze-vissza rángatták a forintot, Simor idejében.
@Orica Középföldi: Igen, ilyen írások vannak, el is olvassuk pár ezren.

Jó cikk és igaz, hasonlóan látom én is, erre a folyamatra figyeltem fel az elmúlt hetekben, csak és kizárólag az a hír, amit pozitívumnak mutatható be a maga pőreségében.

De: közérthető cáfolat három mondatban. Annak a kilencmilliónak, aki nem fog hvg cikket olvasni, azt hiányolom.
@Habakuk999:
Hát ja. Párszor én is elkaptam a királyi híradó egy-egy pillanatát. Aszerint minden qrva fasza meg heppi. Csak azt nem tudom, hogy akkor miért fogy el a fizetés hó végére, miközben emúttnyócévben azért sikerült félretenni is. De az egyszerieknek elég, ha azt mondják fasza minden, ők annak hisznek, nem a saját tapasztalataiknak. Ezekre épít a fidezsgöbbelsizmus, mint mondtam korábban.
@Habakuk999:

Ugyanígy vagyok. Túlcsordultam a mindkét oldali demagógiával, a köpködéssel, kritikákkal, az örökös sírással, nyavalygással, depresszióval. Oké hogy sz.r ami van, de akkor hogy? Sehol egy hogyan tovább.
@kifordított nagyanyó:
Persze, hogy hülyeség, mint a görbeuborkatilalom. De ezek képesek lesznek ezt is Brüsszel szidására és a forradalmi fülkeharc lelkesítésére használni. Kinézem, hogy olivamenetbéke indul.
@Orica Középföldi:

"Egyébként van Békesivel egy jó beszélgetés a 168 órában, a hatalom profitjáról. _"

nagyon kerestem, de nem találtam. valószínű, hogy a nemzeti együtt hülyülés rendszere teljesen behálózott engem. Segítenél egy linkkel?
@jaegtoer:

Nem tudok:)) Nyomtatott formában jár nekem.
@Husz_János_Puszita: Nincs kialakult véleményem, csak gondolkodom.
Nyilván tavaly még nem lehetett, ugyanakkor fed akcióját követően igen.
Mindegy végül is, nincs különösebb jelentősége, csak a nép láthatja, "ki is áll mellette és ki akar magas kamatokkal pénzt kivenni a zsebéből."
Ez egy aduász Matolcsy&Co-nak.

Én nagy valószínűséggel megléptem volna a vége felé az unortodoxot, ha másért nem, a reakciók tanulmányozása céljából is.
@Husz_János_Puszita: Az a baj, hogy a szocializmusban a legjobban azt utáltam, hogy hülyének néznek a hírek tálalói. Sok mindennel nem is volt bajom, főleg amikortól beindultak a gmk-ák.

Hogy manipulálták a híreket.

Tessék, ehun vagyunk-e ismét.
@Habakuk999:

A piac a Matolcsytól rémüldözött éppen nagy erőkkel. Előtte a végtörlesztéstől, bankadótól, tranzakcióstól. Kockázati felár az egekben. Az év elején tök mindegy volt már, mit csinál a Simor, a piac a Matolcsyt árazta.

A FED nem az idén üzemelte be a pénznyomdát, most már inkább finoman ki akarják vonni a pénzt, mert megint megjelentek a kis lufik. Az a rohadék finánctőke az istennek se oda megy, ahova a kormányok akarják.
@Orica Középföldi:

...hmmm...hát jó, köszönöm. akkor megnézem papíron. utolsó szám?

én most James Aldridge: A diplomata-ját olvasom.

meg HVG-t.
@Bakter: Jól van megcsinálva, nagyon ügyesek.
Nem nagyon lehet belekötni, mert amit mondanak, az látszatra igaznak is tűnhet.

( Már unom egy kicsit, hogy mindig az ellenzéket piszkálom ) de az ellenzék képtelen ugyanolyan közérthető formában lereagálni a valós folyamatokat.
Szánalmasan hülyéket tudnak mondani.
@Habakuk999:

"De: közérthető cáfolat három mondatban. Annak a kilencmilliónak, aki nem fog hvg cikket olvasni, azt hiányolom."

Erre mondta Bajnai, hogy háztól-házig kell kampányolni. Teszik is, de naná, hogy nincs róla normális hírközlés.
@Husz_János_Puszita: Nem is olyan kicsik azok a lufik.:)
A japánok is megláthatták.
@Habakuk999:

A manipuláció lényege, hogy mindig tartalmaz igazságmagot.
@Habakuk999:

a nemzeti bank le volt bénítva, hiszen a seggfejek (kósa, szijakárkifatya, viktor) összevissza ugattak amivel úgy rángatták a forintot, hogy a haverok nyugodtan tudják shortolni a HUF-ot.
Mit tudott volna tenni Simor? Bocs PénzVilág! a magyar kormányerők hazudoznak, és azt sem tudják mit makognak. Tehát...? Tette, amit tehetett.
@Habakuk999:

Részemről nyugodtabb vagyok, ha nem Selmeczy agymenései határozzák meg a jegybank monetáris politikáját. :D Legyen az csak olyan uncsi konzervatív.

Sedlacek szerint a fiskális politikát is ki kell venni a politikusok kezéből, ha jót akarunk magunknak. Az ő könyve lesz a következő olvasmányom, ha egyszer eljutok az olvasásig. A jó és a rossz közgazdaságtana.
@Penivaldes:

Szia Peni!

megtisztelő, de Aldridge nagyon jó... és örök érvényű, még párhuzamok is fellelhetők a mában pedig "nagyon" régi dolgokról ír... ne hagyd ki.
@Habakuk999: Nehéz kérdés. Nem volt látható, hogy ekkora nyugalom lesz a piacokon. Még most sem biztos, hogy kitart. Amit írtak itt előttem is, a jegybank fő feladata az árstabilitás megtartása. Ez most bejött, de egy mesterséges intézkedés miatt. Ha maradhatott volna Simor, és nem ültetik a nyakába a monetáris tanács külsős tagjait, valószínűleg csökkentette volna a kamatot mostanra magától is. Nem hiszem hogy még mindig 7% lenne, ha ő marad a kormányrúdnál, akkor sem.
Az erős forintárfolyam egy külső, az alacsony infláció egy belső mesterséges beavatkozás eredménye. Amint ezek kifutnak, nyakunkba szakad az igazság.
@jaegtoer:

Igen, máj.23., találó címlappal, Meddig szívunk még?

Az egy nagyon kiváló könyv:))) Én cca.30 éve olvastam.
@jaegtoer: majd besuvickolom a napirendbe.
jelenleg tréningezem
Két dolog foglalkoztat, hol és kik működnek az elérhetetlen Nemzeti Sratégiai Intézetben, hogy költik a pénzt (1,2 mrd Ft) ha nincsenek, és mivel fogják magyarázni, ha a hazai gyógyszer kereskedelmet padlóra küldik, mert akkor már a multikra nem lehet kenni a gyógyszerhiányt.
Az előzőekben többen szóltak már a hívőkről, de biztosan nem csak a vallásra gondoltak.
II. János Páp pápa 1999-ben Sevillai Szent Izidort nyilvánította az Internet védőszentjévé (ünnepe április 4.).
Ezt mondta többek között: "Kétségtelen, hogy az internet nem helyettesítheti azt a mély istenélményt, amelyet közvetlenül csak az Egyház liturgikus és szentségi élete nyújthat, mégis egyedülálló módon kiegészíti és elősegíti a közösségi találkozást Krisztussal, valamint az új hívők megkezdett hitbeli útjának gondozását is."
Végül a World Association for Christian Communication (Keresztény Kommunikáció Világszövetség véleményéből: "Pál apostol levelei ugyanúgy az egyház építését szolgálták, mint ma az Interneten szétküldött elektronikus körlevél, ami egy megbeszélésre hívja össze a résztvevőket."
@Orica Középföldi:

én 20 éve, de időnkánt előveszem, mert szinte tankönyv, éppúgy mint Waltari Mikael Hakimja és a többiek, persze erősen játszik Merle is
@jaegtoer:

Dehogynem lehet. A multikra mindent rá lehet kenni.
@Dr. jenőke (jenőke): Sevillai Izodor nagy ész volt, írt a testrészekről, hogy vannak csak hasznos részek, mint a belsőségek, vannak hasznos és szép részeink mint pl a kezünk, és vannak csak szép részeink mint pl a köldök.
@Penivaldes:

jól teszed, nem fogod megbánni.

de hol tréningezel, valaki kérdezte mit keresel a szekrényben? csak nem ott tréningezel? az egy egész modern módi lehet.
:-)
@Dr. jenőke (jenőke): vallásról, az egyénileg megélt és megérett éretelmezése a Bibliának az alap. meg a valamit valamiért elv.
@jaegtoer: á ez a hogy gépeljünk csukott szemmel terv :)
azt írják hogy bánatos kövérek vagyunk.
@Husz_János_Puszita:

" A multikra mindent rá lehet kenni. "

az lehet, de az a kenés a visszájára fog elsülni, ha élhetek egy képzavarral.

mert ha nem fogják tudni olcsóbban beszerezni (nem fogják, mert már van amit nem hoznak be most sem, mert a támogatási rendszer a szar eladását támogatja), akkor sokakat nem fog érdekelni, hogy mit ugatnak, azt fogják mondani a népek, hogy legyen! az igazság előbb utóbb leteríti őket. ez politikai egyszeregy.
@Dr. jenőke (jenőke):

" az internet nem helyettesítheti azt a mély istenélményt,"

Azért volt ilyen könnyelmű a pápa, mert nem olvasta OV fácséjét:))
@Orica Középföldi:

"_Azért volt ilyen könnyelmű a pápa, mert nem olvasta OV fácséjét:)) _"

:DDDDDD a nap mondása.
A brüsszeli döntéstől függ a reklámadó sorsa
Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter az Aréna vendége.

index.hu/x.php?id=inxirb&url=http%3A%2F%2Finforadio.hu%2Fhir%2Fbelfold%2Fhir-564577
Jó éjszakát Mindenkinek, megyek olvasni.
@Husz_János_Puszita: Nem olvastam, a Diplomatát sem.:(
Én most Agrárgazdaságtannal küzdök, csak az a baj, ilyen jelszavak vannak az elején, hogy "Értékünk az ember", "Magyarország célba ér", katasztrófa avagy hányinger.
@jaegtoer:

Láttam a Profitban az ATV-n, már most sem jut hozzá a magyar beteg a korszerű gyógyszerek jó részéhez. Direkt lassítják az engedélyeztetést, hogy ne kerüljön pénzbe. Ezek nem fognak hiányozni, hiszen nem is tudnak róla.
@Habakuk999:

Negyven éves könyvből tanulsz vagy mi? :D
@Habakuk999:
Mint anno az öreg lakatos mondogatta, műszerésztanuló koromban, amikor a legramatyabb melókat velünk csináltatta:
"Ne légy finnyás, ha könyékig turkálsz a szarban..." :)
@Husz_János_Puszita:

"...már most sem jut hozzá a magyar beteg a korszerű gyógyszerek jó részéhez" - hát igen.

Ezt egy egész ország szívja, mert ha Piktornak valami korszerűbb cuccot adnának, talán javulna az állapota. :(
@Habakuk999:
Agymosottak is nézni fogják, vagy randa, liberális mételyként kerülni? :)
@Husz_János_Puszita: Csak néhány évesből, és nem tanulok csak szórakozom.:)
odin.agr.unideb.hu/hefop/

Bár gondolkodtam erősen, hogy be kéne ülnöm egyetemre tanulni egy kicsit.

Legalább versenyezhetnénk a gyerekeimmel, ki ússza meg kevesebb pótvizsgával.:)
@Orica Középföldi:
-:DDD

Mi az a "mély istenélmény"??
A magam verzióját (ha szabad) nem fejteném ki, a szerver megint szarakodna tőle, mint délelőtt.
Szóval?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Azt írja, népszavástól echos riporterig mindenféle nép fog dolgozni.

És főleg ejrópai híreket nyom majd.

Ügyes, nagyon ügyes. Ablak Európára európai szemmel.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Én tudnék javasolni megfelelő hatékonyságú orvosságot.
Légnemű alakban is szedhető.
@Habakuk999:
Elolvastam. A német verziót régebben néztem, a választásokkor talán lesz egy hiteles forrás.

Erre talán nem tudja a narancsbolsi csürhe rátenni a mancsát.
@Habakuk999:
Nono... A "Szíjjongázt" jókívánságot EGYESEK félreértenék! :)
@Habakuk999:

A Magyarország célba ér tényleg durva. :D Ángyánnak szóltak vajon?
"A név és a személyleírás hasonlósága miatt egy ártatlan férfin is rajtaütöttek a rendőrök, mielőtt hétfő este Szolnokon elfogták azt a férfit, aki a gyanú szerint fél nappal korábban megölt egy vállalkozót a városban - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője kedden.

A név és a személyleírás hasonlósága miatt hétfő délelőtt valóban egy másik férfit fogtak el a megyeszékhely Fácán utcájában, ahol egy időre a környéket is lezárták - erősítette meg a rendőrség. Az akció helyszínén hétfő délben azért tartottak sajtótájékoztatót, mert akkor még úgy tudták: a tettes került rendőrkézre.

"Ez nem egy olyan dolog, amin könnyen túlteszi magát az ember" - mondta el egy nagyobb sóhaj kíséretében Pintér István a Szoljon.hu-nak. Pintér István a mögé parkoló rendőrök felé indult, hogy megkérdezze, miben segíthet nekik - mesélte. Az is felvetődött benne, hogy mivel polgárőrként is tevékenykedik, talán amiatt keresték fel az egyenruhások. Azonban pár lépés után váratlan események áldozatává vált.

"Pár pillanat múlva már a hátamban éreztem egyikőjük térdét, kicsavarták a kezemet és megbilincseltek. Kemények voltak, a homlokom is megsérült. Egy szót sem szóltak mit akarnak tőlem, csak bevittek a megyei kapitányságra. Itt vette kezdetét az órákon át tartó kihallgatás, de közben fogalmam sem volt arról, miért is vagyok ott. Azt is csak később tudtam meg, hogy a családomat is bevitték, bár őket a városi kapitányságon faggatták a rendőrök" – mondta keserűen a Szoljonnak.

A Terrorelhárítási Központ munkatársaival, illetve kommandósokkal megerősített rendőröknek nem volt mérlegelési lehetőségük - írja már az MTI. Tudták, egy olyan férfit keresnek a csaknem 80 ezer lakosú nagyvárosban, aki fegyverrel embert ölt és menekül. Így az adott pillanatban rendelkezésükre álló adatok összességét figyelembe véve, azokból kiindulva a tévedés kockázatát is vállalniuk kellett a tettes mielőbbi kézre kerítése érdekében."
index.hu/belfold/2013/05/28/csak_egy_betut_tevedtek_a_rendorok/

Ezt a szar, szánalmas dumát... Szimplán alkalmatlan a felderítés. Ennyi. Ezt magyarázni mocsok ciki! :(
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Csak nehogy azon a drága torkán akaggyon.:) Csak azééért
@Knósszosz:

"Mi az a "mély istenélmény"??"

Egyszer - már nem emlékszem milyen apropóból - rákerestem OV fb-jára.
Hát azokat a dumákat, istenítéseket, köszönéseket, imába foglalásokat:)))

Tisztára olyan volt, mint egy kegyhely.
@Penivaldes:
A hitet csak azért hoztam fel, mert példa arra, hogy lehet rá államot építeni is. És a hit nem csak a vallást jelenti.
Lehet hinni a ufókban is. Az istentagadás is lehet hit kérdése.
@Orica Középföldi:
Jaa... értem már.
Mondottam volt tennap - vagy azelőtt? - mindegy, a lényeg az, hogy én ismerek olyanokat tucatszám, akik kegyhelyet alakítottak ki a lakásukban, ahol naponta többször is leróhatják a tiszteletüket az elbaszott népmesehős előtt.

A hűtőgép általában kedvelt formája a szakrális tevékenységeknek, mert fémből van az ajtaja, nem kell baszkódni különösebben vele, a viktorosfideszes hűtőmágnes tapad rá, lehet imádkozni előtte a familiának. Legfeljebb ha pont az imádtság közepette támad gusztusa az onokának Túró Rudit majszolnia a méla undor okán és kinyissa a zajtaját, rá lehet fogni, hogy az szárnyas oltár.

Oszt jónapot.
@Knósszosz:

"rá lehet fogni, hogy az szárnyas oltár."

De hülye vagy:))))))))))))))))))))
@Orica Középföldi:
Nem, katolikus!
Amikor becibáltak a pap úr elé, még nem voltam a magam ura, ma már szarban lenne a szentatya, ha megpróbálna engem ottan inzultáni desztillált vízzel, vagymiatúróval??

Állítólag majdnem sikerült szembepisálnom, de ez csak amolyan családi legenda.
Vagy mégse?
Már akkor is ellenálló lehettem... tán?
@Knósszosz:

Nem:) Az csak a váratlan - hideg víz okozta -sokkra adott természetes reakció.
@Orica Középföldi:
-:)))
Belőlem se lesz forradalmár, kurva életbe.
Pedig fontos a hitélet nekem, ezt mindenki láthassa...

Na, megyek dögleni, jó éjt Kedves Orica esmindenki-nek!
@Fabius:
hát, ba'mmeg kibaszott jó lett, a zárósorok epikusak, mint az Oidipáis zárójelenete, vagy Euripidés nem keverendő összve a Zeju Repedéssel

szóval ennek a darab szar simlicskának -aki ilyen ilyen kisszerű- a péterfillérek is számítanak, vagy mert a gömbös megeszi a legnagyobb részeket pártkassza helyett valami rejtekre vagy vagy mindkettő, hamár arra járt felemelte a morzsát is

az esemény olyan undorító hogy arra szó nincs és a ZIX meg a KÖDMÖNÖSÖK A RÉTVÁRI NACCSOSKISASSZONNYAL ÉA NAGYNÉNJÉVEL A ZSEMLEI MŰLOVARNŐVEL még csak arra sem jártak, csak nem éppen valami kis géjes party volt a dajcstomi meg a szijjtépő kisasszony és a dámák a rétvári kisasszony meg a többi onnan a székházból éppen el voltak foglalva dugással tudod az a klassz rúdtáncos fiú volt a felvezető és a többi lánykák a rétváriék legnagyobb lánya bencécske ott emelgette a szoknyáját?

brühüyyy

így azután hogyan fognak szaporodni? géj van géj
@Fabius:
a kimi 12. lett ha jól emléxem?

volt valami herce hurca a mexico-ival? Perez? aki utána ki is esett?

brühüyyy
@Husz_János_Puszita: mongyál számokat, lécci, ez egy merő tévedés

brühüyyy

vagy narancs
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
tévecc

nincs himnusz

brühüyyy

számolj a duma nem ér
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
válaszoltam arra amit Mariantól kérdeztél, leszartad

brühüyyy

egyébként tévutakon jársz
@Habakuk999:
ez így baromság, mi az, hogy alacsony meg magas kamat? mihez képest?

gondolkoggy má'

és számokkal...Boli-nak igaza van ne szedd a viagrát mert ott áll fel ahol nincs fasz...brühüyyy

meg vagytok gárgyúlva
@shinichi:
miért javasolta a kinai nemzeti bank elnöke, hogy vegyék el a dollár hegemóniáját és legyen egy új közös elszámoló számlapénz majd lehessen ebből nemzeti valuta ott ahol akarják?

az usa le akarja inflálni a 13.5 (amerikai trillió) de europai billió tartozását...és jól halad vele mert a dollárt még a csomolungmán is elfogaggyák

brühüyyy
@Knósszosz:
meg is csókolják?

láttad a Szent Péter nagyujját Rómában? lecsókolták az évszázadok alatt a bronzot, már nincs nagyujja a jobb lábán

brühüyyy

amíg ez lehetséges ne várjunk haladást, most is az égi seregeket várják sokan és a kisgömböc érkezik szamárfaszán csimpaszkodva
@Orica Középföldi:
amikor az emberek "búcsútjárnak" és csodára várnak...egészen normálisnak tűnő egyedek egyszercsak hinni kezdenek és olyan könyveket kezdenek olvasni amelyben azt "bizonyíttyák", hogy van egy felsőbbrendű mert anélkűl? és akkor jönnek a CERN és a többi agyament egyedek és adnak lovat alája beng...csak úgy szól mint az ólajtó mikor rábasszák a cocára a levágás előtti estén

brühüyyy

szomorú dolgok ezek

nem veszik észre ez nem old meg semmijüket de amikor én akinek nem meri aszondani, hogy hülye vagyok azt kérdezem, mire jó ez neked? akkor aszongya, megnyugtat, mert lennie kell valaminek ott valahol ami aki megolgya mert mi nem tuggyuk...és ez az ember élete során sikeres és bölcs de mint mindenkinek neki is vannak/voltak nehéz pillanatai és akkor ...
és ezt nem
A fideszes közlemény az eseményről:
2millió fiatal gyűlt össze az első pártválasztó párválasztón. Minden második fiatal talált pártot magának a bulin és nagyon jól szórakoztak. Aki mást mond az hazudik és ballibsi bajnaista bérenc.
@kovi1970: így van,az átlagéletkor pedig 65 év volt.
de ma azért lenyomott egy ródsót reggel a tv2nél, hogy híj de mennyire sikeres volt az akció, és igen, mert nagy volt az érdeklődés ők csak azért is folytatják!
@Bakter: Asszem ezzel igazán a dél európai államoknak van gondja.
@doggfather: "mennyire sikeres volt az akció, és igen, mert nagy volt az érdeklődés ők csak azért is folytatják!"

Lefordítsam magyarra?

sikeres volt az akció = bejött a számítás, sikerült a közpénzt lenyúlni.

nagy volt az érdeklődés = sok fideszes haver érdeklődött, hogyan részesülhetnének ők is a lenyúlásból
@kovi1970: Nemcsak, hogy talaltka part, de mar van harom gyerekuk is!
az egész kormány a kisztitkárelvtársúrral az élen, elmehet a tetves kurva anyjába...
ez a véleményem.
@kovi1970: hát még ha a bajnaianarchisták se lettek vona ott
@GeoCracker:

Várom a megugró fogyasztási adatokat, bedöglött a bojlerem.
@rodeo36:

Hallgatlak. Javítsd ki a tévedéseim kérlek.
@GeoCracker:
Ja, persze... emlékszem már...
Megöli a szakértelem szerencsétlent-:)))

Azt nem értem, hogy ez a kákabelű anorexiás mezei egér lassan eljátssza ugyanazt, amit Kusza Szem (na jó, kicsit lálytosabban) és mégis azt mondják róla, hogy: valaki!

Közösségi oldalon nem illik leírni olyasmit, amit például evvel a megállapítással kapcsolatban gondolok.
A fantáziádra bízom.
Amúgy szoktalak olvasni amott, remélem nem hagyod abba?

Üdv Néked!!
@Husz_János_Puszita: :-)))

@Knósszosz: Néked is üdv :-) S köszönöm a biztatást. Eddig még írkálok.
@guma:

Köszönöm a linket.

J.
@GeoCracker:

"__köszönöm a biztatást. Eddig még írkálok.__"
az az igazság Te is csak a WC pereme alatt kapargatod a szart.(by Pilu copy right) Már megbocsáss!:))

persze azé írggyá nekünk tudatlanoknag!!:D
@jaegtoer: Az az igazság, hogy annak írok, aki elolvassa. Ellentétben a nép nagy vezérének szólamaival, nem vagyok kötelező olvasmány :-)

Arról meg nem tehetek, hogy a kormány már a WC pereme alá is képes odaszarni. Azután az asztal után, ahonnan különben enne.
süti beállítások módosítása