Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: hirtv.hu/ahirtvhirei/nekiment-magyar-peternek-a-momentum-amiert-elveszi-a-szavazoit-video-2584335?... (2024.05.02. 22:33) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.04.29. 02:24 Fabius

Péniszpumpa és flittertanga: a nemzeti erkölcs

Trágár. Ha nem bírod gyomorral ne olvasd. Én szóltam előre. 

Na álljunk már meg egy szóra, he

Kik akarnak itt erkölcsi normákat felállítani? Minekünk? Mi?! He?! De télleg. Mostan már elég már. A mindennek is megvannak a határa. Jóhogy nemmár. Belebeszélnek meg kisajátíccsák, hogy egyenesen fingpertuzó valóságsós lantművésznek kell lenni egy jó kis faszlengetéshez, mer'a nemzeti érzelem az már smafu! Főműsoridőben. Mikor ottan az az indiai is csak faszkalap és nem faszlengető flittertangás kalap.

Boccsásálmeg. 

Merhogy a sólbuci elszíjja a kirájandris elől a gandzsát az is baszki. Oszt mekkora sztár. Mikorbazmeg ha ő felköp és a turha leesik annak ugyanolyan hangja van, mint a müllerniki szemgödrében gellert kapó sperma csattanásának a szemközti falon. Trutykó fókuszál oszt a kabaizoli kúrt nyócvan filmen oszkárospornósokkal? Pokoli történet, mi? Hát hun élünk? Ezek akarnak minekünk erkölcsről papolni? Demostaztán. 

Majd mi megmonnyuk ki a basznivaló egyiptológus, meg ki selejt aki a Pistának jó lesz! 

Nekünk ezek ne akarjanak rendértéket vagy mi a lófaszt felállítani! Áll az már, mint semjénzsolt fejében a fájás flittertangás férfipicsa láttán, áll keményen. Úgyhogy nem köll megmondani ki lehet nyilvánosan kúró, seggmutogató, faszverő, nemzeti érzelmű rúdtácos ember! Ez a söpredék ne akarjon (görbe)tükröt tartani mielénk, kiafasz kíváncsi a visszatükröződő látványra? 

bulizóna.jpg

Láttuk azt mink már eleget! Bár a SoDi recskán az én szemem is maradandó retinakárosodást szenvedett, azért csak el kéne mán rakni. Mer'a zagyvagyuszi megin' felizgul oszt bemonnya melyik romagádzsira áll föl neki éppen, és a buzifesztes ördögbotosoknak fog feljebb állni. Rázzuk már meg magunkat! Nem a rúdon, mit műveltek, hülyék! Mi az isten? Ja, egy az Isten. Fasza. 

465 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr685251911

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.04.29. 16:26:10

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ezek a faszkalapok* tényleg érnek ennyi karaktert?

*zsebnácik, magyaridióták, véglények, iqfighterek, szarjankók... (a nem kívánt törlendő, de akár egyszerre is érvényes)
gyerekek, afaszkiverés és seggbebaszás nem bűn...a bűn az amikor neki igen, neked meg nem, és kiaggya mi meg bevesszük...amúgy nedvesen, trutty van bőven ha ki nem száradt...ugye?

brühühühü
Ajjaj man megint bancsak a szent dzsobbikot, lesz itt vedes, napestig se gyozzuk :)
off... mellélöttem. nem 60-70 ft a cigi áremelkedés:
"A tervezett tíz százalékos minimum árrés dobozonként várhatóan 130 forintos áremelkedést eredményezne a dohánykereskedelemben, s ez rövid idő alatt a legális piac összeomlásához és a feketepiac felélénküléséhez vezetne - jelezte a Dohányipari Befektetők Magyarországi Szövetsége a Világgazdaságnak."
hvg.hu/kkv/20130429_Trafikmutyi_osszeomolhat_a_legalis_piac_j
on.
ez 40 eurocent dobozonként drága testvéreim... és kb. osztrák-német árszint. Vajha a jövedelmi szintek mikor lesznek itten?
Egy az Isten, kettő a here!
Hűha, hogy te miket olvasol és olvastatsz Fabius:)))

Maradandó nyomot hagyott bennem a "Nemzeti Érzelmű Ember" megfogalmazás. Tartalmilag is, képileg is.

Nem először derül ki,hogy nem egészen ugyanazt értjük a nemzet fogalmán.
@Fabius: jossz egy okos teloval, lehanytam a facseos szennytol, meg hat kiegett a processzora is, nem birt a fennkolt tartalommal, nem vagyon hozza szokva, ilyen magos szinvonalhoz.
En sem, amint latszik.:)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Hazánk/?/ egyetlen valamirevaló élmunkásának tervei szerint,a "munka-alapú" gazdaság kiépítésén fáradozunk./a munka és a fáradság a mienk,az alapokat ő és csapata birtokolja/
A siker érdekében, szigorúan szem előtt kell tartani az egykori "Vörös-báró" - ma "Plázák-hercege" - magvas gondolatát miszerint:" a szegénység a legjobb ösztönző a munkára,és ezt,könnyen el lehet érni!".E közgazdasági alapvetést mi sem bizonyítja jobban,hogy az általad vágyott bérszínvonalon élő melósok országa,a recesszió fertőjében fetreng,miközben a boldogtalan emberek hadai véres tömegtüntetéseken autókat,kukákat gyújtogatva követelik a "Magyar Csoda" országukban történő azonnali meghonosítását.
Józanul gondolkodva beláthatod,hogy Hazánk, a fidesz-nemzeti fasisztaland jövője érdekében, nem indokolt a letűnt kort (ma még) képviselő,elmaradott, pusztulásra ítélt osztrák-német bérszínvonal elérése.
(Kérjük, adóbevallásának határidőre történő elkészítéséről,ne feledkezzen meg!Az 1%-ot,a Nemzeti Elit számára utaltassa át.)
Kedves Fábiusz :) Most teljesen elbizonytalanodtam.
Volt nem is oly régen egy ilyen írásod:

" 2013.04.25. 04:58 Fabius
Társalogjunk nácikkal?"

Namost mivel mai írásod szintén a szarházi rühes kutyákról szól így nem értem most mi van.
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !):
Nézd, az SA jelentős része, majd az SS is elég jelentős meleg irányultsággal rendelkezett. Úgy látszik a hazai "radikálisok" is ebbe az irányba indultak.
Bár az ciki lesz, amikor nem lehet a Körúton eldönteni, hogy ez most a meleg fesztivál, vagy a "húúú de nemzeti érzelműek" felvonulása...
Minden esetre egy pár tangát érdemes bedobni nekik, szerintem összeverekednek rajta. Piktornak ennél kevesebbért is lefeküdtek. :)

Fabius meg egyre perverzebb?
Tulajdonképp nem, csak kishazánk egyre kreténebb egyedei kerülnek egyre előretoltabb helyekre.
Akik használják őket és szerepeket találnak ki nekik, kezdik elveszíteni az uralmat a bábjaik felett.
Most miért csodálkozzunk?
A nagy barna is a vízfelszínen úszik...
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Nind'a!
Nyulambulam előkerült.
Tessék egy kis ámokot futkározni, hiányoltak itt páran, bár nem egészen értem...
Pedig tegnap is megvédtelek - kikértem a személyedet ért hátrányos inszemináci... illetve inszinuációt! :))
Buzik voltak ezek internet elott is, extrabuzik most is. Semjen mar nyomtatja a kis fenti mozaikot a nehezebb idokre, netan a kormanyvaltas utanra, szegenyke :(
Mivel a magyar zemberek zöme homofob, elég jó módszer a Jobbik szecskázására egy ilyen poszt.
Ha már az eszméik ellen nem lehet ugyanilyen undort kiváltani - legalább a személyüket lehet amortizálni. Az talán visszahat majd az eszméik iránti undorra is.
Gyurcsány óta tudjuk, hogy az ilyesmi milyen hatékony politikai fegyver lehet.
Némi jóindulattal fogadjuk el tehát ezt is "politikai" posztnak.
Erről ennyit. Várom a következő posztot, ami értelmesen megvitatható lesz.
@kekex:
Nézd, ha nem tévedek a Piktori propagandagépezet elég szépen használta, használja a homofóbiát a saját érdekében.
Miközben ügye van olyan khmm... fidesznyik belső körös emberke, akit inkább a mocskos euig küldtek, a másság miatt, merthát...
Ezek a "vérmagyari", nagyon-nagyon "nemzeti", a langyos honfitársaink ellen fennhangon és provokatív módon tüntető szájhősök szimplán érintettek és ahogy Ranschburg anno kifejtette, saját vágyaikat igyekeznek megtagadni, amikor tüntetnek és támadják pl. a melegfelvonulást.
Erre ezekről is gerendányi szempiszkák vannak, amik nem szokták őket a látásban zavarni.
Szóval róluk ilyen nem lehetne írni, vagy nem szeretnéd hallani?
Ennyire nem térhet el mind stílusában, mind mondandójában Fabius a szokásostól?
NEEEEE... :((

SSteffykét próbáltad már? Mármint olvasni...
Na ő stabilan hoz egy igazi, seggnyalonc jogászköcsög formát a blogján.
Igaz mostanság hanyagolja, de tuttira beizzítja majd a választásokra.
van itt katyvasz rendesen. nem zeti zászló leng a harley-n, nagy magyarország matrica virít a szlovák gyártású kia-n, alsóörsön találkoznak a világ nemzeti érzelmű motorosai, aztán tiltakoznak a globalizáció ellen.
a magyar nemzetieknek javasolnám, motorról térjenek ét a buszra. nincs kéjesebb érzés, mint egy csuklós ikarust bedönteni a hegyi kanyarban, a hivőknek ott credo busz, misét is tarthatnak rajta, a huncutoknak meg eleve beszerelik a rúdat, hát legfeljebb nem kapaszkodni fognak rajta. szóval kedves nemzeti érzésű motorosok, nyergeljetek át a buszra, támogassátok a magyar ipart! széles jókedvre derítítek ezzel a szíriuszi energiagyárost is.
Fabius ezért minimum kettőskeresztre lesz feszítve!!

DDD

A K-téri húgyban fogant dzsobbikról és ő változatairól az ő tevékenységükről egyáltalán van olyan ami pozitív és úgy megállja a helyét,hogy vállalható és ne kapjon daedalon után a magyar?
Ugyanazt tudom mondani, mint elsőre is:

"Nem az a baj, hogy Jobbikosok elengedik magukat, lazulnak, minősítgetik kicsit a környékükön levő csajokat/pasikat, hogy ki kivel feküdne le, ki kinek lesz "jó", és éppúgy lehetnek nemzeti érzelmű pornósok, mint géplakatosok... csak azt a magas lovat "erkölcs-ügyben", azt kéne elfelejteni:)...".

Amíg nem jönnek rá arra, hogy a nemzeti érdeket lehet képviselni arról, hogy az ember a magánéletben letér a keresztényi erkölcsiségtől, addig kétségbeesetten és egyre hiteltelenebbül fogják kihajigálni maguk közül vagy éppen bevédeni azokat, akik eltérnek az általuk vetíteni kívánt képtől. Vagy csak papolni frankó arról, hogy (másoknak) mit hogyan kéne csinálni, csinálni már nem annyira?
atv.hu/cikk/20130428_orban_europa_egy_agressziv_es_csaladellenes_csapdaba_esett

Orbán: Európa egy agresszív és családellenes csapdába esett
A munka és az imádság becsületének visszaállítását szorgalmazta a miniszterelnök a jáki román stílusú templom részleges felújítása végeztével tartott ünnepségen. Orbán Viktor szerint Magyarország csak így tud megújulni egy - mint fogalmazott - agresszív szekuláris, internacionalista és családellenes látomás csapdájába esett Európában. A jáki templom felújítására most 150 millió forintot költöttek, de az egész rekonstrukció 1 milliárdba kerül, a kormány ehhez újabb forrásokat ígért.

2013.04.29. 05:20
Orbán: Európa egy agresszív és családellenes csapdába esett
A munka és az imádság becsületének visszaállítását szorgalmazta a miniszterelnök a jáki román stílusú templom részleges felújítása végeztével tartott ünnepségen. Orbán Viktor szerint Magyarország csak így tud megújulni egy - mint fogalmazott - agresszív szekuláris, internacionalista és családellenes látomás csapdájába esett Európában. A jáki templom felújítására most 150 millió forintot költöttek, de az egész rekonstrukció 1 milliárdba kerül, a kormány ehhez újabb forrásokat ígért.

Twitter
Facebook
Tumblr
Startlap

Betkicsinye
Betnagya
E-mail küldés
Nyomtat

r e k l á m
Otthon fűtés nélkül? Adó 1%-a segítség a rászorultaknak!Adószám: 18672772-2-42

Orbán Viktor miniszterelnök népes tömeg előtt mondott beszédet a Vas megyei Ják XIII. században épült román stílusú temploma előtt. Beszédében Európa fejlődését említve szólt arról, hogy Európa védőszentjének, Szent Benedeknek jelmondata volt az "Imádkozz és dolgozz! Orbán szerint ezek hiánya vezet Európa mostani nehéz helyzetéhez.

„Ma Európában azt látjuk, hogy lassan már sem az imádságnak, sem a munkának nincsen becsülete. Európa egy agresszív, szekuláris, internacionalista, és családellenes látomás csapdájába esett, ami logikusan vezet saját keresztényi hagyományainak feladásához” – mondta a miniszterelnök.

Orbán szerint ezért is kellett az alaptörvénybe foglalni a magyar államiság keresztényi gyökereit.

„Magyarországot olyan erőssé kellett tennünk, hogy, mint a középkori templom megvédjen minden hívő és nem hívő magyar embert a XXI. században ránk leselkedő veszélyektől” – tette hozzá Orbán.

A miniszterelnök szólt arról is, hogy a jáki templom felújítására a kormány további forrásokat biztosít a templom rendbetételéhez.

Orbán a nem hivatalos részben arról beszélt, hogy tíz éve a polgári körökkel közösen megfogadták, hogy elzavarják azokat, akiket nem éreznek eléggé hazafiasnak. Akkor megfogadták azt is, hogy nemzeti kormányt fognak alakítani, és azt is, hogy Magyarországot ismét erőssé fogják tenni, s ezen túl Magyarország büszke és tiszteletreméltó ország lesz. Ahogy mondta, ezen dolgoznak.

atv.hu
@gazoló: Te kérdezted és én röviden válaszoltam. :)

"az ő tevékenységükről egyáltalán van olyan ami pozitív...?"
@bella _ciao: A nemzetieskedő sületlenséget el kell tudni választani azoktól a kérdésektől, amelyek megoldása mindenkinek érdeke ebben az országban. Ezekben a kérdésekben kötelező összefogni, miközben tudjuk, hogy minden oldalon jelen van a szennyes emberi gyarlóság, amin mindig lehet csámcsogni és hirdetni, hogy márpedig mi vagyunk az igazán tiszta profi társaság a többiekkel szemben.:)
@Farkasokkal táncoló: Szerinted meddig fogja Európa tűrni hogy a mélynövésű csúti szardarab szórakozzon velük?

„Ma Európában azt látjuk, hogy lassan már sem az imádságnak, sem a munkának nincsen becsülete. Európa egy agresszív, szekuláris, internacionalista, és családellenes látomás csapdájába esett, ami logikusan vezet saját keresztényi hagyományainak feladásához” – mondta a miniszterelnök.

Nos szerintem Európa még a végén meg fogja mutatni a csúti szardarabnak hogy milyen az amikor valóban agresszívek lesznek vele szemben.
Mondjuk szar lesz amikor vízummal lehet csak Ausztriába, Szlovákiába, vagy éppen Horvátországba utazni.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Egyre kíváncsibbak a netezőkre az állami szervek

Minden eddiginél több kormányzati tartalomeltávolítási kérelem érkezett a Google-höz a tavalyi év második félévében - derül ki a keresőcég által közzétett friss átláthatósági jelentésből. Magyarországon a Jobbik listázási beszédét akarták volna eltávolítani, a magyar kormányzati szervek viszont egyre több felhasználói adatot próbálnak kikérni.

hvg.hu/tudomany/20130429_google_atlathatosagi_jelentes
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !):

Az még hagyján, de ezt is mi fogjuk megszívni természetesen. De én sem értem, hogy miért hagyják egyre jobban kiteljesedni ezt az őrültet, azért lenne pár szankció, amit bevethetnének ellene még a határok lezárása előtt... :-(
"Orbán a nem hivatalos részben arról beszélt, hogy tíz éve a polgári körökkel közösen megfogadták, hogy elzavarják azokat, akiket nem éreznek eléggé hazafiasnak. Akkor megfogadták azt is, hogy nemzeti kormányt fognak alakítani, és azt is, hogy Magyarországot ismét erőssé fogják tenni, s ezen túl Magyarország büszke és tiszteletreméltó ország lesz. Ahogy mondta, ezen dolgoznak."
Ez olyan szép hogy 10 perce sírok.
Elzavarják azokat akiket nem éreznek eléggé hazafiasnak.. aha,kisebb hiba hogy a csúti szarkupac szótárában a hazafias egyenlő a pofátlanul gusztustalan rablógyilkossal.
Magyarországot lehet hogy erőssé akarják tenni, de jelenleg egy orbánia nevű pöcegödörben élünk.
Magyarország büszke és tiszteletreméltó most is, viszont ha orbániára gondolnak Európában akkor megvetően köpnek egyet.
A csúti szarkupac szájából a "dolgozni" szó kissé vérlázító !
Én már a farokverő SoDi-nál megvilágosodtam.
Tudniillik honnét van ez a gyűlölet minden ami "libsi" és nem "nemzeti erkölcsös".

Kiindulópontnak elfogadhatjuk azt az alap bölcsességet, hogy mindenki magából indul ki.
Itt volt ez a SoDi meg ez a nemzeti motoros gyerek. Náluk ugye az a nooooormááális, hogy az új videokameráját úgy próbálja ki, hogy felveszi a saját recskázását (én spec a kisfiam vettem fel, ahogy játszik, de nem lehet mindenki olyan nemzeti erkölcsös mint SoDi). Vagy azzal lepi meg a kedves hölgyismerőseit, hogy flitteres tangában rúdtáncol (én virágot meg desszertet szoktam venni, dehát én csak egy "elfajzott libsi" vagyok).

Namármost itt vannak ezek a derék erkölcsös jobbosok, akiknek ez a kiindulópont, hogy ez a normális viselkedés. Gondolom ezek után ebből vezetik azt le, hogy ha ők nooooormális erkölcsös emberek, akkor vajon mi a frászkarikát csinálhatnak az elfajzott libbancsok.....
@nemecsek ernő áruló: Például azok a dolgok, amikről FAB is írt a közelmúltban a "beszélgessünk -e nácikkal" posztjában. (pld. egykulcsos eltörlése) De én ide venném mondjuk ezt a múlt heti eseményt is.

jobbik.hu/hireink/hitelkarosultakkal-egyeztetett-jobbik

Aztán meg itt is vannak olyan területek, ahol összefogással lehetne előrelépni.

jobbik.hu/programunk

Persze csak akkor ha, minden tábor le tudná venni a saját szemellenzőjét.
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): Édesapám már meghalt, de ne zavarjon. Hozd csak nyugodtan a formád.:(
Ez a jobik video meg... nem is tudom mit mondjak, annyira nevetséges a pátoszos nemzeti baromságuk és a cselekedeteik közti különbség. És hülyék mint az éjszaka. Az egyik echte zsidó létére nekiáll zsidózni aztán mikor a család közli, hogy izé... te is az vagy nem tudtad? visszakozik és Izraelbe akar vádorolni, a másik recskázik, kamerák előtt, fenn van az interneten mégis jelölteti magát, a harmadik verekszik (Zagyva - jelzem nála a neve, a kinézete és a cselekedetei is olyan teljes összhangban vannak, hogy öröm nézni), és még folytathatnám. De erkölcsi útmutatást bírnak adni fene a belüket.
@Farkasokkal táncoló: Nem tudjuk hogy a csúti szar mit ígért a németeknek. De természetesen akkor is hazudott, hiszen a hazugság úgy kell neki mint a levegő.
Szerintem ha a németek átlátják hogy hogy a csúti szar , az ami. Egy beszélő szarkupac, akkor szó szerint feltörlik vele a kinti latrinát.
Sajnos mi sokkal jobban meg fogjuk szopni. Megelőzhető lenne ez, néhány akasztással.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Csak belenéztem a programba, nagyon még keresni se kellett, összezárult az íriszem egy esetleges jobbik kormánytól:

"Tárgyalásokat kezdeményezünk a törlesztés feltételeinek újbóli meghatározására"

Mondja már el nekem valaki, a technikai államcsőd miért tenne olyan jót Magyarországnak? A Jobbikkal egyeztető devizahitel-károsultak biztos örülnének egy 500-600 forint fölé is simán kilövő euro árfolyamnak.
@nemecsek ernő áruló: Ha Írország vagy Portugália a minap tudott kapni hitelkönnyítést, mi is elérhetnénk ilyesmit. Persze csak akkor, ha nem olyan kormányaink lennének, akik a "fizetünk ha beledöglünk is" elvet vallják már 23 éve. :(

alfahir.hu/adossagkonnyites_ki_mondta_hogy_szenvednunk_kell

"Elképesztő hitelkönnyítést kapott két EU-s ország. Itt a példa, hogy mindez elérhető ahelyett, hogy kivéreztetik a magyarságot.

Az Európai Unió pénzügyminiszterei pénteken megegyeztek abban, hogy hét évvel meghosszabbítják azoknak a sürgősségi hiteleknek a lejáratát, amelyeket Írország és Portugália kapott az Európai Uniótól – tudatta a Reuters. Az MTI-Eco híre szerint az intézkedés 40 milliárd eurónyi ír és 52 milliárd eurónyi portugál mentőhitelt érint. Az intézkedéssel javítják a piaci bizalmat."

Szóval itt megint le kéne venni az előítéletes szemellenzőket és összefogva lehetne javítani ezen a helyzeten is. Sajnos viszont úgy tűnik még mindig kényelmesebb egymást basztatni, mint a sorskérdésekben összefogni.:(
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): Van neked így is elég bajod, ahogy elnézlek, minek tetézed még jobban a hülyeségeiddel??? :)
@nemecsek ernő áruló: Az adósság leépítésének a mostani kormány által képviselt útja nem járható. A Fidesz és az MSZP nem különbözik e téren, a társadalom megszorítása árán hordják a pénzt az államadósság lukas hordójába. Illúzió az hinni, hogy kinőhető az államadósság. Az adósságpálya fenntarthatatlan, alternatív megoldásokat kell keresni, ez lehet futamidő-hosszabbítás vagy fizetési moratórium kérése. A lényeg, hogy a hitelezők engedjenek, hogy az ország gazdasága talpra álljon.

Márpedig a legfrissebb nemzetközi példákból láthatjuk, hogy ez nem lehetetlen. Ehhez viszont az kell, hogy a magyarság kivéreztetése helyett a kormány megkezdje az adósság újratárgyalását. Nekünk kell kérni, helyettünk nem fognak lépni.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Már megint magadról beszélsz, megértelek, gondolom a környezetedben pontosan tudják mi vagy,így szóba sem állnak veled,max leköpnek.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "mi is elérhetnénk ilyesmit"
Persze, hogy kaphatott Portugália, meg Írország hitel-könnyítést, de tudod az valahogy úgy van, hogy kábé a németek megmondták, hogy "ezt fogjátok csinálni" és megkötötték a gazdasági minisztert, mint egy jó kutyát, aki csak pincsi módjára végrehajthatja, amit mondanak neki. Kíváncsi lennék, ehhez a Jobbik mit szólna.

Azt meg minden hülye tudja, hogy az állami hiteleket kinőni kell, nem visszafizetni.
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): Ezt is rosszul tudod. Elég sokan szeretnek. Remélem téged is, igazán megérdemelnéd már. :)
@nemecsek ernő áruló: Nekem úgysem hiszed el, de esetleg kérdezd Rodeót. Biztos elég érthetően elmagyarázza majd, mit és hogyan lehet kinőni, de az államadósság tuti nem lesz közte. :)
@Farkasokkal táncoló:

"A munka és az imádság becsületének visszaállítását szorgalmazta a miniszterelnök "

Szerintem sokkal többen foglalják imáikba a kormányt és imádkoznak munkáért, mint az OV gondolná.

Ja, hogy melyik vallás nevében?

Örüljünk, hogy vallásszabadság van.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ettől függetlenül a technikai államcsődöt továbbra is rossz ötletnek tartom. Azért "fizetünk ha beledöglünk is" mert a másik út, amit a Jobbik kínál, az a kontrollálhatatlanul elszálló forint-árfolyam.
@nemecsek ernő áruló: Csak ez nem lenne technikai államcsőd, ugyanúgy mint az íreké vagy a portugáloké sem az.
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !):

Meg tudnál célozni egy kevésbé személyeskedő, kulturáltabb hangnemet?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Amit a Jobbik hirdet a honlapján gazdasági program címén, az gyakorlatilag az adósság bizonyos eleminek nem fizetése, a fizetés megtagadása ilyen, vagy olyan indokkal. Ezt úgy hívják, technikai államcsőd, ha a fejre állsz, akkor is.
@nemecsek ernő áruló: Ne arra gondolj, hogy ki mondja, nézd csak az előbb vázolt és aktuális nemzetközi példákat. Hidd el, hogy megvalósítható lenne, anélkül is, hogy elszállna a forint vagy hogy technikai államcsőd lenne.

Egyébként ha így haladunk előbb utóbb úgyis napirendre kell venni a jobbiktól teljesen függetlenül is.
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !):

Ez így kontraproduktív.
Vagy ne beszélgess vele, vagy szorítkozz szakmai cáfolatokra.
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): Neked mint liberális demokratának kötelező különbnek lenni, de úgy látom nem nagyon tudod megugrani ezt a lécet sem. :)

Egyébként hidd el szerencsésebb lenne felhagynod ezzel a stílussal, mert az jön le róla, hogy egy felvilágosodott orbánmentesítő libsi csak szimplán kretén, az állítólagos náci meg sokkal normálisabb, aki kulturáltan és tisztelettudóan beszél mindenkivel, még veled is. :)

Szóval ha folytatod, csak magadat járatod le, az eddigieknél is még nagyobb mértékben.
:) A netet olvasva a nagymagyar jobbikosok helyesírása elég egyöntetűen siralmas - ez szerintem utal a műveltség hiányára, ami viszont az önálló gondolkodás hiányát és a megvezethetőséget valószínűsíti..

Tetszett ez a cikk Boldogkői Zsolt intelligenciakutató genetikussal:

" Érdekes módon, bizonyos rasszok genetikai alávalóságát leginkább az IQ-görbe bal sarkából kiabálók hangoztatják. Az ilyen emberek érvrendszere azon alapul, hogy ők – szemben a másik nép tagjaival – egy tehetséges nemzet fiai. Ha továbbfűznénk ezt a gondolatsort, akkor úgy kellene folytatni, hogy e vélemény hangoztatói a nemzet magas átlagos intelligenciaszintjét elegendőnek vélik annak kompenzálására, hogy ők maguk személyesen szerény IQ-értékekkel rendelkeznek. Az embernek van egy beépített agyi mechanizmusa, amely saját magunkat különbnek láttat másoktól. Azzal, hogy más embereket lenézünk, attól mi magunk relatíve emelkedünk. "

nol.hu/tud-tech/20121201-genekben_az_intelligencia_
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
"Neked mint liberális demokratának kötelező különbnek lenni"
A fajtáddal szemben semmi kötelezettsége sincs egy liberális demokratának, egy konzervatív liberálisnak pláne nincs.
@Orica Középföldi:
Élőben a nácit megütöm, 3 ügyem van folyamatban e miatt, érdeklődve várom a fejleményeket. Eddig 4 alkalommal lettek elnapolva a tárgylások. 1 kihallgatás volt eddig,akkor a rendőr megkérdezte miért ütöttem meg a náci hulladékot. Mondtam neki azért mert zavart a penetráns avítt náci bűz, és arra buzdított ittasan hogy foglaljuk el a rendőrséget a megszerzett fegyverekkel fogjunk neki a zsidók kiirtásához.
A rendőr felnézett, azt kérdezte ez valóban így volt? Mondom igen, 5 tanú van rá.
A tanúkat meghallgatták azóta semmi.

Itt pedig azt kapja amit érdemel.
"szorítkozz szakmai cáfolatokra." ezt viccből írtad ugye ? :)
@Orica Középföldi: Ugye azért az neked is feltűnt hogy gabika még soha nem kérte ki magának hogy ő náci lenne ?
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): egyetértek @Orica Középföldi: -vel, nem kell lemenni a szintjükre, azon mélység a lételemük, ott sokkal otthonosabban mozognak
@whatsoever:

Kötelező olvasmánnyá kéne tenni:))
@Farkasokkal táncoló:
Mert kekeckedel...

Piktorunk és csürhéje már régen is az imádkozásra szólított fel.
Ezt valahogy feledik mostanság.

"Csuhások térdre! Imához!"

A parlamentben, igaz, akkor még liberálisként futották köreiket, Piktorka meg a Liberális Internacionálé Alálnoka volt.
De változnak az idők...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Ebéd előtt kötelező:

Európa és Magyarország csak akkor tud megújulni, ha az imádság és a munka hagyományát sikerül visszahelyeznie életfelfogása középpontjába - mondta Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap a jáki templom felújítási ünnepségén, bejelentve, hogy a kabinet további forrásokat biztosít az épület rendbetételéhez.

Az 1256-ban felszentelt templom nemcsak a magyarországi román stílusú építészet szimbolikus alkotásaként értelmezhető, hanem egy olyan épületként, amelynek története egyszerre fonódott össze a körülötte élő emberek, valamint az egész ország sorsával, és amely valódi mementóként hirdette a munka és az imádság kettős követelményét - fejtette ki a Vas megyei település világhírű templománál felállított színpadon, több száz ember előtt tartott beszédében a kormányfő, aki ezt megelőzően részt vett a délelőtti szentmisén.
Ma ezzel szemben azt látni - folytatta -, hogy Európában lassan már sem az imádságnak, sem a munkának nincs becsülete. "Európa egy agresszív szekuláris, internacionalista és családellenes látomás csapdájába esett, ami logikusan vezet a saját keresztény hagyományainak feladásához. (...) A hajdan égbe törő Európa a földhöz ragadt" - fogalmazott. Szavai szerint a kontinens és benne Magyarország csak akkor tud megújulni, ha sikerül visszatalálnia önmagához, és sikerül visszahelyeznie az imádság és a munka hagyományát életfelfogása középpontjába.

"Mi ezt a feladatot és helyzetet ismertük fel 2010-ben, amikor a választók ránk bízták Magyarország új alkotmányának létrehozását" - jelentette ki Orbán Viktor, jelezve, hogy ehhez először le kellett bontani a magyar alkotmányról "azokat a hagymakupolákat, amelyeket a kommunista rendszer épített rá".

Felidézte, hogy ennek szellemében az alaptörvénybe foglalták a magyar államiság keresztény gyökereit, és - mint fogalmazott - "magunkénak valljuk Szent István útját".

A miniszterelnök szerint "nekünk ezen a saját úton érdemes továbbmennünk, a saját felismert igazságainkat érdemes alkalmaznunk". Felhívta a figyelmet, hogy ehhez vállalni kell a saját út nehézségeit, ki kell állni a magyar érdekekért, és nem szabad megijedni "sem Brüsszeltől, sem a saját magunk árnyékától".

Orbán Viktor egyúttal bejelentette: megállapodás született arról, hogy a kormányzat további forrásokat biztosít a 13. században épült jáki templom, a magyarországi román stílusú építészet egyik legjelentősebb alkotása rendbetételéhez.

Beszéde végén azt mondta, hogy nem a kormány tartja meg az országot, hanem az ország nemzeti érzelmű emberei tartják meg a kormányt. A munka pedig még nincs elvégezve, mindenért meg kell dolgozni, meg kell harcolni, "és ha a mi polgári körös barátaink és a nemzeti érzelmű magyarok nem állnak ott naponta újra és újra a biztatásukkal (...), akkor még a kétharmad ereje is el tud fogyni". A kormányfő ezért támogatást kért az összegyűltektől, úgy fogalmazva, hogy a polgári körök az alkotó, elkötelezett, nemzeti érzelmű emberek gyülekezőhelyei, nélkülük az ország nem jutna semmire, és nem lenne nemzeti kormánya.
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): Mint oly sok mást ezt is rosszul tudod. Ettől függetlenül persze élvezet volt olvasni további méretes ökörségeidet. Folytasd csak nyugodtan. Ettől én nem leszek boldogtalanabb, úgy ahogy te sem boldogabb.:)

Tudod attól, hogy fingadót követelsz és orbánmentesítést nagyon nem fog változni a helyzeted. :) Ismered a mondást nem? "Szart ér a harag hatalom nélkül". :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ha én ilyen stílusban beszélnék itt bárkivel, el is ásnám magam. Remélem tudod miért. :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Szeretném kikérni a véleményed erről a mondatról:

"A munka pedig még nincs elvégezve, mindenért meg kell dolgozni, meg kell harcolni,"

Ne légy kíméletes :)
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !):
MARHA!
Mazochista vagyol?
Én nem olvasok ilyen fost, te meg beidézed...
Genya! :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Csak az idézet mondatról .... kééérlek :D

"A munka pedig még nincs elvégezve, mindenért meg kell dolgozni, meg kell harcolni,"
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !):
Mondja ezt a mondatot egy olyan pártitkár csemete, volt KISZ titkár, ifúgárdista ettárs, aki a párt védőszárnyai alatt végezte ingyenesen az iskoláit, a tetves életben nem dolgozott, azt sem tudja, mit jelent a MUNKA fogalma és kényszeres harcolhatnékkal küzd a démonjai mellett?

HITELES!
NAGYON!!

Lipótmező meg bezárt...
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !):

Nem kell általánosítani és nem kell túlzásba esni. A verbális agresszió finom formáját műveli. Vagy felveszed a kesztyűt, vagy átlépsz - a blogon ennyi a lehetőség.

Géb annyi marhaságot linkel, hogy bőven sokan ugranak a tételes cáfolatokra - csak szmájlit váltva ki belőle.

Úgyhogy igen. Komolyan gondoltam a szakmai cáfolatot, ha kommunikációs kényszered van:)
@Orica Középföldi:
Igen csókolom, át kell lépni, mert ha belelépek olyan lesz a cipőm! :D
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: a nemzetieskedő sületlenséget gerjeszti a jobbik. tudod, a pilis csakráit jótékony homály borítja, ami alatt nemcsak motorozni, hanem rúdtáncolni is lehet. ha még hastáncolt volna, az legalább török eredetű.
hogy néz kir rovásírással a harley davidson? vagy a martens bakancs? hány piros pötty van egy japán honda kipuffogóján?
@bella _ciao:
Riga, Verhovina mocin mégsem száguldozhatnak... :D
A mocsok multi motoron lehet a legjobban tüntetni a mocsok multi ellen!
@bella _ciao: Attól, hogy sorolod a sztereotípiákat, miből gondolod, hogy "igazak" lennének valamint azt, hogy az általad felsoroltak lefedik mondjuk a jobbik szavazóit??? :)
@Orica Középföldi: Hát igen az valóban emelkedett verbalitás, amikor ő a szüleim halálát kívánja viccelődve, de nyilván én vagyok továbbra is a náci akitől rettegni kell, ő pedig a felvilágosult demokrata, aki jót akar az országnak.

Sosem fogjátok megérteni, hogy lehetne összefogást és békét teremteni ebben az országban.
@Orica Középföldi:
Ugyan, a Mosonin többet vagyok... Levetem a cipőt, mielőtt a kajakba szállok. Most ott bűzölögne mögöttem, a háló alatt?
Különben is, ellapátolok Halásziig, megiszok egy kisfröccsöt, szétröhögöm magam a sok látens homo népnemzeti agyagedényen...
Valamelyikünkben tényleg hiba lehet! :)
@magándemokrata: Pedig ezt hittem "okosabb" a srác, de nem. Bőven elég lenne, ha ember tudna maradni, minden körülmények között.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Nana! Pont az alpári stílusát tettem szóvá.
Tőled nem kell rettegni, szimplán fárasztó vagy.
A sötét konokságotok viszont tényleg nem szívderítő.

Ne gereblyézd egy kupacba a jobboldali gondolkodást a Jobbikkal és egyebekkel.
Messze nem azonos halmaz.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: aham, a magyarok szigete történelmi előadási szíriuszi magasságokban vannak. ki is szervezi őket? igen, semmi közük a jobbikhoz, csak néha arra ténfereg egypár képviselőjük. netán a pártelnökük.
nem gábriel, a pártod tudatosan hülyít. teszi ezt azzal is, hogy az ordas mondanivaló mellé becsempész néhány, a gondolkodók számára is jól hangzó kérdést. amit a rájuk feleletként adott féligazságok vágnak a szemétdombra. de vannak, akik kajálják, mondván válasszuk csak el a hülyeségeket az értelemtől, mert csillog ám itt valami. közben nem lehet elválasztani, mert az egész egy brand. nekem egy szanyi hülyesége hiteltelenné teszi a maszopot. nekem egy rúdon pajzánkodó motoros kétségeket ébreszt a jobbik épeszűségében. de mondhatnám a parlamentben elhangzott tiszaeszlári vérvádat.
@Fabius: nem tudok azonosulni a mai poszttal.
nem ez a válasz és főleg nem ilyen stílusban, az általad linkelt oldal hülyeségeire!
tudom ez egyéni szoc.problem.
@Orica Középföldi: Tudom, hogy te tetted szóvá. Ez mondjuk a minimum.
@Orica Középföldi: @bella _ciao: @magándemokrata:
Nézzétek, lelketek rajta, ha futtatjátok. Márpedig futtatjátok...
Nekem fárasztó, a sok sületlenség meg egyszerűen zavaró, ezért a magam paraszt, ecceri módján egyszerűen kinyomom.
Kicsit TI zavartok még :DDDDDDD, hogy egyébről sem szól a blog, mint ahogy Gábrisnak válaszolgattok... :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: kínában gyártott polóra nyomtatott rovásírás a menő. mondjuk rogán louis vutton hátizsákját is fel lehetett volna srófolni az árverésen, ha ráteteti a nagy magyarország matricát. a giccs az giccs, ha nemzeti, akkor is.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: nem futtatom. akkora strici még nem vagyok. bár biztos lenne ügyfélköre a motoros rúdtáncosok között.
hmmmmm, el vagyok veszve, kicsit megzavarodtam:

Surányi: a végtörlesztés az ország leminősítéséhez vezetett

Surányi György szerint jó irányba mutatnak Matolcsy intézkedései, a forint túl gyenge, a magánnyugdíjpénztárak államosítása pedig nem az ő elképzeléseire épült. A közgazdász az Indexnek adott interjújában arról is beszélt, hogy a végtörlesztés az ország leminősítéséhez, a forint árfolyam tartós leértékelődéséhez, és az állampapír kamatok hosszú hónapokig tartó emelkedéséhez vezetett.

hvg.hu/gazdasag/20130429_Suranyi_a_vegtorlesztes_az_orszag_leminos

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2013%2F04%2F29%2Fsuranyi_szamos_illuziotol_szabadultam_meg%2F

www.napi.hu/magyar_vallalatok/nem_teljesulhet_orban_nagy_alma.552112.html

www.napi.hu/magyar_gazdasag/oriasi_a_harc_matolcsy_otlete_korul.552124.html
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Én nem nyomok ki senkit, "szeretem" olvasni néha ahogy szenved, terel! Nálam ő nagyobb"tahó" a hátulról jövős szmájlik miatt, mint bár ki!
@bella _ciao:
Most akkor Tonyó hamis cuccot vett (ami ugye hát büntetőkategória...), vagy igazi a kis homártatyója, ami meg hát ugye eléggé ciki?
Tényleg furdal a kíváncsiság... :D
@magándemokrata:
MAZOCHISTAPISTA!!!!!!!!!!! :))
Üss még...?
@bella _ciao:
Hááát... megélnél! :)
Merdzsó, fuxok, neandervölgyi kinézet... Hiányzik az neked?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: "Tényleg furdal a kíváncsiság... :D"
kis kíváncsi! miért nem licitáltál rá? mondjuk égetné a hátad, az tuti!
@bella _ciao:
Mert nem cuki rózsaszín... ;))
Túl homárka!
Különben is, egy német BW hátizsák messze olcsóbb, tartósabb és használhatóbb, mint az a tonyó féle homártatyó.
www.youtube.com/watch?v=PJ_X9KJbQnA
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: neandervölgyi kinézet? ne cáfoljad már a japán-magyar eredetmondát, mert matolcsy lekacsint.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Aki a 2014-es választásokra itt kampányol egy önkoris képviselői bársonyszékért, annak illik kultúráltan megnyilvánulni. Ami nem sikerült 2010-ben, talán az jövőre összejön?

Vedd már észre, hogy Te is annak a csapatnak vagy a szerves része aminek a nagy része aljadék, nem tud tisztességesen még viselkedni sem. Ezek nem tudnak vagy nem akarnak álcát húzni magukra , mint aki angyalbőrbe bújik.
@magándemokrata: @Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: ugye nem lenne meglepő, ha a hátizsákot a házszomszéd vette volna meg? kiteheti a trafikjában.
@magándemokrata:
Egy ilyen kis nyomi zsákért pénzt sem lennék hajlandó adni!
Van viszont sok kretén aki elolvad érte, ezek szerint.
@OPHELIA: Nem aspirálok székekre. A kulturált megnyilvánulás meg pláne nem ezért van, hanem mert ugyanazt a tiszteletet kell megadnom másnak, amit magamnak is elvárok.
@bella _ciao:
Azért le kellett kutyába mennie.
Kezét is megnyalja Tonyónak? Vagy mást kért érte a kis huncut...
Meg kell mondjam, hogy csalódott vagyok a tisztelt plénumban..

Azt hittem már előbb felbuzog valaki szürkeállományában a rendőrakadémia örök érvényű jelenete a kék osztrigából. Valahogy a nemzeti motorosok és kőrszakállas fővezérük is erre hajaz.

youtu.be/PAIWcMrwBGA

Annual Tangó Konteszt vajon náluk is van e?
@Deepthroat: De hogy kerülne oda a pornós gárdistalány?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: A szomszéd üzlettársa a hamu, és gyémánt tulaj! Az ő felesége anitarináldi, gondolom neked, mond a név valamit!
Látom újabb jobbikfikázó posztot rendeltek Izraelből!:))
Ez a szocionista és cionrasszista blog meg hűen kiszolgálja a gyarmatosítókat.:))
Gratulálok Fabius!:))
Remélem jól fizetnek!:))

(persze ha van nálatok felvétel,akkor a fentiek nem érnek)
:))
@GeoCracker: ahogy egy műkörmös a szántóföldre. semmi sem lehetetlen.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Az első mondatot hazugság, a jobbik nem indított független képvislőjelöltet 2010-ben. A másodikra ismét azt mondom, hogy vedd már észre, hogy milyen emberekkel vagy körülvéve. Te intelligens ember módjára viselkedsz itt a poszton, feltételezem, hogy egyéb helyeken is.
Viszont a megnyilvánulásaid, reakcióid eléggé beszűkültek, nem a saját babérjaid. De asszem a szemüvegedet le kellene cserélni egy erősebbre, hogy lásd felebarátaiat, akiket szeretsz.
@kifordított nagyanyó:
NE'BA!
Itt hazudozik valamiről Fabius?
Lécci... homályosíts fel bennünket, ecceri halandó tudatlanokat, miben kamuzott netán Fab!
Ó Mester, isszuk szavaidat!
Tanga nem érdekel téged occón??? :))
A Privátbankáron nem műxik az aktuális árfolyam.
Be van dögölve reggel óta. Közben meg nyomatják, hogy erősödött a forint
@nemecsek ernő áruló: A szocik mindenáron fizetnének,a fidesz hangoskodik.
Valahogy a kettő között kéne.
És ilyenkor csúszni-mászni kéne egy kicsit a hitelezők előtt.
De nem úgy mint a szocik,hanem előtte kérni némi könnyítést.És utána.
Viszont ez EU-zászló égetéssel nehezen megy.:((
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Ki mondta hogy hazudott?!:))
A legújabb esetet nem ismerem.
Nikolettel meg hát elnéző vagyok.:))
Ne mondd,hogy te nem lennél az!:P
@kifordított nagyanyó: na tessék. elég kivillantani egy cicit, oszt nagyanyó hátán szánkózhatnak az iráni szittya rokonok.
Kedves Fábius!
Nem értem felháborodásodat, amit a fenti posztban kifejtesz. Neked örülni kellene, hogy az európai kultúra és értékrend fent vázolt megnyilvánulása kezd teret hódítani a jobboldal képviselőinek körében. Bár még tagadják és hangoskodnak ellene, egyre többen lesznek trendi europérek közölük. Még megéred, meglásd, hogy együtt parádéznak melletted a büszkeség napján, és akkor hogyan nézel majd a szemükbe? Ugye erre nem gondoltál?
@Csuhay Pityú vendéglős: Az európai kultúrának nem részei a náci homárok, és a náci pornószínészek sem.
@bella _ciao: Láttad azt a kiscsajt aki megölte a férjét és életfogytot kapott?
Húúbazzeg!
És azt csalta a férje!
Vele szemben is igen elnéző lennék!:P
@kifordított nagyanyó: tudod, mi az elnézés? állsz a kecske háta mögött, oszt elnézel a szarva között...
Mindenkinek tanulságképpen ->
Egy náci korcsból fidesz patkánnyá fejlődött galandféreg üríti bél tartalmát:
atv.hu/cikk/video-20130425_kocsis_mate
@kifordított nagyanyó: Szerintem nektek náciknak alapból járna 5-10 év szigorított. Aztán majd beszélünk.
@kifordított nagyanyó: nana! elég mazoichsta vagy, ha a fekete özvegyekre buksz. azért furán mutatnál késsel a hátadban.
@OPHELIA: Szerintem két malomban őrlünk, de ez legyen a legnagyobb problémánk. :)
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !):
Igen az ilyen emberek mint te viszont kiengednék Lakatos Leonsziót tíz év börtön után,merthát szegényke 17 évesen nem tudhatta,hogy nem kellett volna agyonvernie és megerőszakolnia a 80 éves Mari nénit,miközben elvitte tőle a nyugdíját,3 csirkéjét és a 3 üveg lekvárját.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Most ennyi ideig gondolkodtál egy udvarias elterelő mondaton vagy szólt egy kolléga, hogy nem találja az enter-t a klaviatúrán és elrohantál neki segíteni?

Részemről most fejeztem be.
"Bajnaiék feljelentést tesznek a trafikok kiosztása miatt
MTI|2013. 04. 29., 11:50|1 komment
Címkék:trafiktörvény, Együtt 2014

Hivatali visszaélésnek tartja a trafiktendert, ezért fejelentést tett a BRFK-n az Együtt 2014-PM. A politikai szövetség felszólította a kormányt, hogy írjon ki új tendert."
www.origo.hu/itthon/20130429-bajnaiek-feljelentest-tesznek-a-trafikok-kiosztasa-miatt.html

Ugyanmár... egy hónap múlva kisbetűs közlemény: jogszabálysértés nem történt, különben is, nem lehet semmit visszacsinálni, mert Lázár jani már megvette a cigarettatöltőt...
Miskolc, én így szeretlek...
"Lopott zsidó sírkövet építettek betonútba
A miskolci keresztény temetőben szennyvízaknát takartak le a méretre vágott sírkődarabbal."

index.hu/belfold/2013/04/29/zsido_sirkovet_loptak_betonutba_epitettek/
@kifordított nagyanyó: inkább ilyenben gondolkozzál:

Videó: Orbán Viktor 20 gyermekes, milliomos családnál tett villámlátogatást

hvg.hu/itthon/20130429_Video_Orban_Viktor_20_gyermekes_milliomos

mert ugye a népszaporulat növelése fontos a jobbiknak. sok kis nagyanyót nekünk!
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Vagy helycserés támadással a malacka szerelné fel azt a blokkolót a disznóra
"Még nagyobb cigarettadrágulás jöhet - Orbán emeli a tétet
Lázár szerint a trafikkoncesszió-nyertesek körüli polémia csak az irigységfaktorról szól."
www.napi.hu/magyar_gazdasag/meg_nagyobb_cigarettadragulas_johet_orban_emeli_a_tetet.552133.html
ha már apuka múltjával nem lehet dicskedni, marad az após:

Orbán egy kis sztorit is elmesél apósáról, aki kulák volt, "hazajött a frontról és elvették a földjét", ezért birkákat kezdett el tenyészteni a "maradék kis földjén".

hvg.hu/itthon/20130429_Video_Orban_Viktor_20_gyermekes_milliomos
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Te, milyen tolongás van a Vaterán a zsákra... Beszarás...
Mármint a kommentek ott... :)
A nyertes azért ugye egyértelműen valami lekötelezett lesz, akinek melegen ajánlották, hogy megvegye.
Majd azért villogni vele eléggé ciki lesz.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Már sokszor olvastam, hogy leköpik a monitort a röhögéstől... Na én ránéztem a képre, odaképzeltem, szörp a monitorra!!
@bella _ciao: Nekem mondod?

Hát nem itt prosperált anno Fejti, meg Bodnár elvtárs is? És nem itt éhgették halálra Vályit a kemencében?
Fehérerror Grósz karcsit már említeni sem merem...

Borsod az ország bibliai hétcsapása... nézd meg Varanuszt:-)
@bella _ciao:
3x4 méter maradhatott, a legeltetésre... :)
Ezek tényleg ennyire ecceriek.
Nem csodálkozni, nem röhögni. :)
@bella _ciao: ajjaj, derült égből villácsapásként belehasított a látogatás ötlete, az alagútban vett virágot és volt náluk néhány pántlikás könyv is

fogakra meg nem futja a milliókból
@bella _ciao:

" sok kis nagyanyót nekünk!"

Nagyon hülye vagy:))))))))))))))))))))))))))))
@kifordított nagyanyó: Pontosabban a szocik csendben fizetnének, és ha egy mód van rá alacsonyan tartanák az árfolyamot, mert valami elmebeteg "kapitalizmus" nevű dologról azt tanulták, hogy az adóságot illik visszafizetni. A fidesz meg folyton hangoskodik, és ezzel felkúrja az árfolyamot az egekbe. A Jobbik annyiban lenne "jobb", hogy az még a nem fizetéssel is fenyegetőzne, ami kiváló eszköz arra, hogy elriasszuk azokat, akik még hajlandóak finanszírozni a döglődő magyar gazdaságot.

Amíg a költségvetés nem termel többletet, addig kell az állampapír.
Amíg kell az állampapír, addig gazdasági növekedést, és külföldiek befektetését kell ösztönözni.

Addig a költségvetés pedig semmilyen nemzetieskedés, meg magyarkodás segítségével nem fog többletet termelni, amíg a MÁV/BKV, és a nyugdíjak terhelik a kasszát. Tetszik, nem tetszik, ez van.
@bella _ciao: Ne is mondd.
A múltkor gábris linkelte.
Csak akkor viki még nem pofátlankodott oda.
Most voltak ugye az adakozó gazdagok a tévében.
Demján is azt mondta,mint ez a család.
Ha adakoztak,egyből jött a sok jóindulatú feljelentő,hogy miből telik ezeknek.:((
@nemecsek ernő áruló: A jobbikról MONDJÁK hogy nem akar fizetni.
Ami nem igaz.
De ezt Antall idejében elbasztuk.
A kasszát meg sokminden terheli.
Most leginkább a fidesz kormány.
"Magyarország egy jobbikos beszédet távolított volna el.

A Google-jelentés Magyarországról azt írja: "Kaptunk egy kérelmet egy politikai párttól, hogy távolítsunk el egy olyan YouTube-videót, amely állítólag sérti a szerzői jogaikat. A videó egy olyan beszédről készült, amelyben egy másik párt tagja tiltakozik a panaszt tevő párt javaslata ellen, mely szerint össze kellene írni a Parlament zsidó származású tagjait. A videót nem távolítottuk el."

A felhasználói adatokra azonban ennél jóval többször voltak kíváncsiak: a magyar hatóságok a Google szerint először 2010 második félévében nyújtottak be egy-egy felhasználó nem publikus adatainak kiadására vonatkozó kérelmet az amerikai webvállalathoz. Akkor 68 kérelem futott be itthonról a Google-höz, a kérések száma pedig kis hullámzással, de növekszik: a tavalyi év második felében már 95 kérésben 151 felhasználó adataira voltak kíváncsiak a szervek."
hvg.hu/tudomany/20130429_google_atlathatosagi_jelentes

Ne örüljetek, a Freemail-es dolgokat nem is kell nagyon kérniük... :))

Van itt valaki, akit nem kérhettek még le???
@Orica Középföldi: gondoltam ez a húsz gyerek is kalákában, a régi hagyományban gyökrezik. nagyanyónk is bedobhatná magát. vona biztos a szárnyai alá venné. orbántól meg kapna földet. oszt tenyészthetne birkákat. elnézegetné őket.
@kifordított nagyanyó: Lakatosz Leonszió az ilyen emberektől mint én, (amennyiben minden kétséget kizárólag bebizonyosodott a bűnössége) börtönbe se kerülne. Két három baráti saller és koki után, (persze csak ha már felépült) menne szépen !!értelmes!! közmunkára.
@kifordított nagyanyó: Igaz, vagy nem igaz, a gazdasági programjuk így értelmezhető, és tekintve a masszív piac-ellenességet, amit folyamatosan hánynak, senkinek (se nekem, sem másnak) nincs oka feltételezni, hogy ne tagadnák meg a fizetést. Még Vona Gábor is tett ilyen kijelentéseket.
De jó nekünk. :)

Fodor Gábor zászlót bontott – bárkivel összeállna

mno.hu/belfold/fodor-gabor-zaszlot-bontott-tobb-liberalizmus-iger-1157483
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
A gugli szerinted mekkorát szarik egy közép európai kis pöcegödörből hallható lábszagú böfögésre ?
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !):
A gazdasági potenciálunk méretét elnézve? :))
Még annál is nagyobbat!
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !):
Te szemét okádék zsidó vadállat !!
MOST BETELT A POHÁR !!!
A MOCSKOS CIGÁNYZSIDÓ KURVA ANYÁD BELÉRE FOGUNK FELAKASZTANI !!!
Adjátok ki a nevét ennek az elállatiasodott zsidó szörnynek !!!
KI KELL IRTANI AZ ILYET VÉGLEG !!
ROHADJATOK MEG MIND ZSIDÓ VADÁLLATOK !!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Menetrendszerűen kimarad ebből a képletből két dolog:

1: "A tagállamok hiteleit az Európai Pénzügyi Stabilitási Eszköz (EFSF) biztosította, valamint az EU által támogatott Európai Pénzügyi Stabilitási Mechanizmus (EFSM)."

Vagyis a dolog kizárólag az EU jóindulatán múlik, amit se az írek se a portugálok nem harsány anyázással és zászlóégetéssel értek el. De javítsál ki nyugodtan, ha te másképp tudod.

2: "Természetesen az EU mindezt nem adja ingyen. A két országnak vállalnia kellett, hogy az eddigieknek megfelelően, a következő hitelezői negyedéves felülvizsgálatkor is rendben találják a konszolidációs program végrehajtását."

A konszolidációs program lefordítva megszorítást, az állami kiadások racionalizálását jelenti. Tudod, amit a büdösgeci IMF és az összes hiteladó kér. És ami ellen ordítva tudtok tiltakozni.

+1: csak a tényszerűség kedvéért: a hitelek nem "újratárgyalva" lettek, mindössze futamidő hosszabbításról beszélünk. Ráadásul a kamatterheken megint azok sírnak, akiknek az IMF olcsó hitele helyett a dollárkötvény és piaci feltételű állampapír "kamatterhe" kellett. Vicces ez, na. Ja, nem. Röhejes.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Látom te a haverja vagy a zsidó emberevő vadállatnak, NEKED IS ANNYI ZSIDÓBÉRENC KOMMUNISTA TÖGMÉSZÁROS !!!
@ZsidóÍrtó:
Elmebetegnek teccik lenni?
Kevéske vagy kisköcsög, na húzzál vissza a fagolyós számológépedhez és igyekezz meghúzni magad.
Anyu jól van???
@ZsidóÍrtó: Gabika gabika ... nem kellett volna új néven regisztrálni :)
Egyébként a "TÖGMÉSZÁROS" az mi ? Az vágja le a turult ?
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !):
Ja, hogy te ezzel az elmebeteggel ekkora cimbi vagy? :))
Az más, zavarom köreiteket... A krétát vedd el tőle, mert megeszi és a seggével akar köröket rajzolni a betonra.
@Fabius: Ennél már csak az a viccesebb, hogy a "hazai" kormányok miért nem lépnek, akár úgy is ahogy te leírtad. :)
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !):
TÖKMAGMÉSZÁROS akart az lenni, de remegett a keze szegénykémnek és hát széjjelbacta az ideg...
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): Ezt is benézted de rendesen. :) Ha nem hiszed kérdezd meg FAB-ot. Szerintem ő jobban rálát az új regelőkre is. :)
@Fabius:

"Vicces ez, na. Ja, nem. Röhejes."

Sírnivaló:(
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Gabikával régóta cimbik vagyunk :D Bár még a mai napig nem értem miért reggel új neveket, hogy egy jóízűt zsidózhasson.
Egyszerű világképe van a drágámnak, vannak ők a magyarok, meg zsidók és a kommunisták.
De hát ilyen is kell, hiszen a Lipótot bezárták.
@Fabius: Szia. Már régebben javasoltam, most megint :) Szerintem vidd át a blogot egy nem magyar szerverre, jobb félni mint megijedni.
Aktuális Tündérmese Mutatók (ATM)

Az idén az első negyedévben 3 millió 818 ezerre nőtt a 15–74 éves foglalkoztatottak száma, a 15–64 éves korosztály foglalkoztatási rátája 56,6 százalék volt, ami 0,9 százalékpontos javulás az egy évvel korábbihoz képest – közölte pénteken a Központi Statisztikai Hivatal (KSH). A munkanélküliek első negyedévi 509 ezres létszáma ellenben alig tér el az egy évvel korábbitól, vagy az egy hónappal korábbi 2012. december – 2013. februári adattól, és a 15–74 éves korosztályban 11,8 százalékos munkanélküliségi rátának felel meg. A KSH Statisztikai tükör című szerdai kiadványa szerint a magyar háztartások fogyasztási kiadásai havonta fejenként 65 790 forintra rúgtak tavaly, ez a 2011. évinél 2,1 százalékkal alacsonyabb. Az előzetes adatok alapján a háztartások élelmiszer-fogyasztása 0,6 százalékkal mérséklődött 2012-ben. A KSH szintén szerdai közlése szerint a kiskereskedelmi forgalom volumene 2,3 százalékkal csökkent 2013 februárjában az előző év azonos időszakához képest a három héttel ezelőtt előzetesen közölt 1,4 százalékkal szemben. A munkanaphatástól megtisztított volumenindex kisebb, 1,1 százalékos forgalomcsökkenést jelez. A KSH hétfői közlése szerint még alacsonyabb a 2012-es hiány a vártnál: a tavalyi mobilfrekvencia-tender bevételeinek eltérő elszámolásából adódóan 35 milliárd forinttal alacsonyabb volt 2012-ben az államháztartási hiány. Emiatt csökkent a korábban közölt 2,0 százalékról 1,9 százalékra a 2012. évi GDP-arányos hiányszám.
Valaki szóljon fingocskának meg bolinak, hogy félrecsúsztak elég rendesen. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Talán ahhoz lehet köze, hogy akinek ez megfordult a fejében az hazai helyett rögtön és most is "hazai" lesz részetekről, és ordítva vizionáltok nemzethalált.

Aztán mikor az írek és portugálok megcsinálják akkor jön az asztageci, ezeknek bezzeg sikerült, nekünk meg ménem?????!!!!!

Elégszer elmondtam én is: előbb gondolkodni könnyebb(lenne), mint utólag sírni.
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !):

Van nem publikus tükörblogja a Varánusznak külfődi szerveren. Egy kattintás láthatóvá tenni.

Ettől függetlenül azt gondolom, amíg Orbán szerint itt véleményszabadság van addig magyar szerveren is azt mondok amit akarok. Oszt' a rogántóni is csak kommentelni jár ide.
Azért a liberálisoknak annyira nem kell elszállni, mekkora dumát nyomtak 90-94-ig, aztán rendesen lerabolták az országot, még az MSZP-nél is korruptabbak voltak.

Mielőtt a libsik elégtétellel lennének eltöltve, gondoljanak arra, nem véletlenül buknak már meg kopogtató gyűjtés közben.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Az az igazság hogy Grűnbaum Gabika a neve, ha a doktornéni engedi jövőre már felveszik a bölcsibe. Persze árpádsávos turul lesz a jele :D
Viszont ilyen közel a 30-hoz már majdnem teljesen szobatiszta.

UI:
Az neked is feltűnt mielőtt gabika angyalkát tahótlanítottad hogy soha nem kérte ki magának ha lenáciztam ? :D
@Fabius:a "hitelek nem "újratárgyalva" lettek, mindössze futamidő hosszabbításról beszélünk."

Természetesen ezeket a könnyítéseket (futamidő hosszabbítás) mindig tárgyalásos úton érték el. A Fidesz-MSzP kormányok viszont ilyen tárgyalásokról hallani sem akarnak.

Szerinted miért nem???
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): Az feltűnt már, hogy neked meg aztán pláne nincs értelme szabadkoznom bármi miatt is. A te esetedben bőven elég, hogy én tudom mi az igazság ebben az ügyben. :)
@Fejesrob:

Matolcsy György életrajza (részlet)

1990 májusában Antall József miniszterelnök személyes gazdasági tanácsadójává nevezte ki, a Miniszterelnöki Hivatal politikai államtitkára, egyben a Gazdaságpolitikai Titkárság vezetője és a Gazdasági Kabinet titkára lett. 1990 decemberében lemondott államtitkári tisztségéről.

1991. januártól a Privatizációs Kutatóintézet ügyvezető igazgatói tisztségét töltötte be. 1991 októberétől három éven át a magyar kormány képviselőjeként a londoni székhelyű Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank (EBRD) igazgatótanácsában dolgozott, 1994-ben a bank igazgatója volt. 1995-ben a Privatizációs Kutatóintézet, majd az ebből alakult Növekedési Intézet igazgatója lett.
@Fabius: Attól tartok cselesebbek a fiúkák, pl. egyszer csak kapsz egy emilt az ISP-től hogy leszel szíves számlával igazolni azt hogy az az operációs rendszer melynek segítségével igénybe veszed a szolgáltatásaikat legálisan van a birtokodban. Régi cimbim pénteken kapott ilyen szép emilt.
Pedig csak a délmagyar honlapján szidta a rendszert.
A TEK "hacker" -ek is dolgoznak már gondolom.
Broáf! Nikicica szájában a jövő nemzedékével? Azért mindennek van határa! 18+ karika? Vagymi...
@Myrath: "1991 októberétől három éven át a magyar kormány képviselőjeként a londoni székhelyű Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank (EBRD) igazgatótanácsában dolgozott, 1994-ben a bank igazgatója volt."
Hát szépen leépült meg kell hagyni.
@Fabius: Ezt egy kicsit elszúrtuk Antall idejében is.
Ha valamit végre egyszer normálisan csinálnának,akkor nem vízionálnék nemzethalált.
Mondjuk a fideszbirkáknál meg amiért Bokros vagy fecó/bajnai hazaáruló volt,viki annak többszöröséért félisten a szemükben.
Lásd: @Fejesrob:
"Lázár János betiltaná a dohányzást
MTI|2013. 04. 29., 12:13|Utolsó módosítás:2013. 04. 29., 13:15|4 komment
Címkék:Lázár János, Orbán-kormány, trafiktörvény

Nem politikai alapon osztották ki a nemzeti dohányboltok üzemeltetési jogát - állította hétfőn Lázár János. Ha rajta múlna, teljesen betiltaná a dohányzást, de azért a kormány addig is rátesz még két százalékot a trafikok biztos profitjára."

www.origo.hu/itthon/20130429-lazar-janos-teljesen-betiltana-a-dohanyzast.html

Jánosom! Én pedig tudod, anyádnak tiltottam volna meg, hogy erre a vilgra hozzon. Mit képzelsz magadról te szarjankó? Ki a fasz vagy te? Hol vetted azt a kibaszott nagy szarzsák arcod? Ezek is elég komoly kérdések.

Hogy egy normális államban már egy vagyonosodási vizsgálat után szénaágyon rohadnál egy műintézményben, abban ugye te is biztos vagy, te embernek nem nevezhető biológiai kudarcos antagonisztikus félrelépés...

A helyedben nagyon lapos pofát nyitnék... egy szarházi táskahordozó szopógépből alaposan "felküzdötted" magad... ideje lenne leállnod...
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): Csak mert unalmas a náczizás.
Főleg egy illyen stílusú embertől.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Te! Ez a hozzászólásod mellément! Szerintem ide akartad írni:
www.fidesz.hu/index.php
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Nem értem min vagy kiakadva. Előbb felemeli 10%-ra az árrést, majd ezek után betiltja a dohányzást. Nem logikus??? ;)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Persze, hogy be akarja tiltani a dohányzást. De csak azért, hogy feketén árulhassa az ukrán cigit...
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: sőt! úgy hallottam, hogy a lézerblokkolót és a korrupciót is betiltaná. csak még egy kis időt kér, mert először ezeket tapasztalatból akarja megismerni.
@kifordított nagyanyó: Töki valóban unalmasok vagyok ti jobbikos emberszerű hulladékok. Miért nem húztok vissza a szíriuszra a turul hátán?
A múlt században már 2x bizonyítottátok mire vagytok képesek. Az egyik "esetnek" trianon lett a vége a másiknak 40 év szovjet megszállás.
El kellene ezen gondolkodnotok nem töki ?
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !):

Elég hülye a cimborád, ha ezt megkajálja. Az ISP cégnek kurvára semmi köze hozzá, mivel használom a szolgáltatását, a köztünk lévő előfizetői szerződésben egy betű nincs erről.(sem) Ráadásul adatbekérési joga sincs.

Szép is lenne, ha esetemben az UPC mint duplanulla magáncég kérdéseket tehetne fel, és ellenőrzési jogköre lenne.

Amúgy az oprenccert a laptoppal együtt föltelepítve vettem, oszt pont ki lehet nyalni.
@bella _ciao: Nem szabad bántani a volt polgármesteremet :D
Lézer dzsonsznál nagyobb szarházi rohadék férget nem hordott még a föld.
De jó gazdát választott, egy emberölést is gond nélkül megúszott.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Hát, sztem a csúti törpilla és a fityesz kabinet miatt. Igaz, hogy nem igazán tudnak kultúrlények, eu-sok, mit kezdeni vele, ezzel a rossz értelemben vett feneséggel, de azért simán kihagynak bennünket az ilyesmikből.
Kissé áttátelesebb módon is lehet leckéztetni.
Vagy nem.
@Fabius: Én is kerestem a jogszabályt, de eddig semmi. Nem spam volt a levélke, az invitel-től jött.
Azért volt nagyon meglepő mert a cimbi gépén opensuse 12.2 -van ....eddig leszarta az egészet, valószínűleg ezután is lefogja,
hmmmmmmmmmm

"Prioritást élvez"

A pedagógusképzés prioritást élvez - mondta válaszában Hoffmann Rózsa, majd hosszan sorolta saját eredményeit.

hvg.hu/itthon/20130429_Trafikmutyi_foldmutyi_parlament_percrol/b39496
siker! a híradó helyett is lehetne nyugodtan sportot közvetíteni. senkinek sem tűnne fel.

MTVA: a szombati meccsközvetítések idején az M1 volt a legnézettebb csatorna

www.hirado.hu/Hirek/2013/04/29/13/MTVA_a_szombati_meccskozvetitesek_idejen_az_M1_volt.aspx?
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): Egyébként te csak viktorka alatt vagy ilyen nagy legény, vagy kemény ellenzéki voltál már a Kádár rendszerben is??? :)
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): A szellemi elődeid meg kiszolgálták Rákosi Rosenfeld Matyit, vagy ti valójában folyamatosan kértétek, hogy intézze el a ruszkik kivonulását, csak sohasem akarták meghallani??? :)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Nyugalom. Isten malmai lassan őrölnek. Sőt, Isten nem bottal ver. Várjuk ki a végét.
Gondolkoztam (néha még nálam is előfordul) azon ami a tegnapi poszt témája volt.
Én teljes elkötelezettséggel tudnék azokra szavazni, akik azt ajánlanák, hogy esetleges nyerésük után a választásokig kidolgozott és addig bemutatott alkotmányt életbe léptetnék a következő módon:
1- a parlament megalakulása után azonnal létrehoznák az előre bejelentett összetételű kormányt, mely kvázi ügyvívő kormányként funkcionálna, s két tevékenysége lenne a) hogy kiírjon egy népszavazási kezdeményezést, mely feljogosítja a parlamentet az új és előre ismert szövegű alkotmány elfogadására; b) előre ismertetett szövegű új választási törvényt hozzon, az alkotmányba foglalt felhatalmazás alapján;
2- előre kijelenti, hogy az alkotmány és a választási törvény elfogadása után feloszlatja magát, s új választáyokat ír ki;
3- mindenki kijelenti, hogy a pártba/szövetségben induló és mandátumot szerző képviselő a kvázi "alkotmányozó nemzetgyűlés" idejére eltekint bármiféle díjazástól.
Azt a következő választásokon màr mindenki kampányolhat ahogy akar.

Tudnám még javasolni bármelyik párt részére, hogy jelezze, amennyiben kormányra kerül milyen módon alakítja át a "trafik-törvényt". Pl. a konszecció kiterjesztésével, annak mások számára való elérhetőségével, stb. Ha ez a fidesznek nem tetszik, foglalja az "tákolmányába" vagy tegye 2/3-t igénylő törvénnyé. Így legalább tiszta helyzet teremtődne mindenki számára.
Az "alkotmányozó nemzetgyűlés" esetén akárkivel választási szövetségre lépnék. Nem kell hosszú alkotmány. Csak ami szükséges egy normális államban, ideológia mentesen.
@sírbateszezazegész: Ezt már javasolta valaki.
Hogy a válsztások után egy új válsztást írjanak ki.
Ki adná fel a helyét szerinted?

Egyébként arra én is gondoltam,hogy a trafiktörvény benne lesz az 5. módosításban.:((
@kifordított nagyanyó:

Aszem a 4K! szeretné ezt, azé nem áll össze E14-el.
@sírbateszezazegész:
Pont most írtam a mandínerre,hogy:
Nem cukrászdát hanem trafikot lesz könnyebb nyitni Bécsben.:))
@kifordított nagyanyó: Ki adná fel? Legalább kiderűlne, hogy kinek mi a fontosabb: a jogállam, a demokrácia vagy a parlamenti képviselőket megillető tiszteletdíj és költségtérítés.
Nekem ez is megkönnyítené a választást.
De így le lehetne rakni a minimális alapokat. Abba a jobbik is belemehetne. Ha már parlamenti párt, s habár radikálisan nemzeti konzervatív, de a demokrácia fontos neki, nem?
Nem értem a fanyalgást. Magyarország az a hely, ahol a több adó befizetése az adócsökkentés, a jóval több adónem az adóegyszerűsítés, a nyugdíjak ellopása a megvédés, ahol 150 centis a (jelenkori) Legnagyobb Magyar, ahol nemdoktor doktor a köztársasági elnök, aki úgy védi a magyar nyelvet, hogy egy kétszavas mondatot nem tud hiba nélkül leírni, ahol földet eddig csak virágcserépben látott emberek nyerik el a szántóföldeket, ahol cigit még sosem látott emberek nyerik el a trafiktendereket, ahol az egyik legnagyobb zsidózóról kiderül, hogy részben maga is az - miért pont a jóerkölcs mércéi és megmondói ne lehetnének pornósok és gogo-boyok?

bio
@sírbateszezazegész: Az nyer aki sokat ígér sajnos.:((
És ezeknek a pozíció meg a pénz a fontosabb.

Na viszlát.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Két dolog.
1- senki nem kívánta szüleid halálát, ha érzékenyen érintett megértem, de lépj túl rajta, többen is kérték a kollegát moderáljon, ő ennek eleget is tett;
2- miért kell neked rákosit rosenfeldként hívnod?, ez zavar vagy az amit tett?, vagy a kettő között szoros összefüggést látsz?, ezért ilyen a megítélésed a blogon.
Az 1- alattira válaszolhatsz, a 2- alattira semmilyen körülmények között (ha átgondolod, szerintem nem kárbaveszett idő).
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Bajnaiék feljelentése arra lesz jó, hogy megkezdődjön az ujabb karaktergyilkosság, miszerint a jóságos fidesz a rezsit csökkentené, a gonosz Bajnai viszont azt szeretné, ha mindenki dohányozna és megbetegedne és meghalna.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Tisztára mint a Schindler listájában, csak ott az egész utca azokkal volt kirakva... :-(
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Szia Vérnyúl!
A reggeli hírek szerint maga a miniszterelnök javaslata szerint a 10%-os cigi árrést 12%-ra kell emelni.
Szerintem a jövőben a kormány nem fogja aprózni, at eddigi árrésekhez hozzátesz egy O-át, már csak helyiértékben fog gondolkozni.
Figyelni kell a mai parlamenti döntést.
A múltkor már mondtam, jön a mahorka Magyar Nemzetbe sodorva.
Teljesen egyet értek az előttem szólókkal. És osztom is a véleményüket!
@Mariann19: na, az lesz az igazán kemény drog. szellemi és testi leépülés csúcsra járatva.
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !):

Azééé a parasztságnak is van legalja.

Miből gondolod, hogy te értékesebb, értelmesebb, emberibb ember vagy, mint a jobbosok?
@bella _ciao: Melyik áremelési technika tetszik Neked ebből? Az apró lépéses, vagy a helyiérték
jobbratolásos módszere?
@Mariann19: igen,meg rúd/tánc/árpádsávosba csavarva.mindet beleültetném
@Mariann19: a magyar nemzetbe sodort mahorkára gondoltam. mindezt meggyújthatjuk a széles gyártotta, az egész lakást egyből bemelegítő öngyújtóval.
az árrés emeléséről meg az ugrott be, hogy divat lett licitálni mostanság a fideszben. hol egy hátizsák, hol egy cigi árrés.
de ugyanilyen piacfelmérés előzte meg a 10%-os rezsicsökkentést is. ezt nevezi a modern közgazdaságtudomány hasipacsi módszernek. a név alapján japán eredetű lehet.
ezek a fabius féle posztok, meg alatta a kommentek jobbak mint egy rádiókabaré. habár ez mondjuk nem is olyan nagy teljesítmény. ez pár libsi troll mennyi baromságot tud összehordani, és milyen hangosan. Sorostól megjött már az utalás, vagy csak élvezetből nyomjátok?
@Sütemény1975:
Basszus... Lemaradtam valamiről?
Én még ott tartok, hogy Soros Orbánékat finanszírozta utoljára, a Fideszt meg a Szadeszt, no meg a külföldi hírszerzők által felügyelt oxfordi külön iskolába látogató Piktorunk tanulmányait...
Netán újabbat is tudsz???
Mondjad!
@regress: "Az egész lakást egyből bemelegítő öngyujtóval."
Ezt jól kitaláltad, folyamatosan nevetek az elmésségeden.
Piacfelmérés rezsicsökkentésnél? Lehetséges marketing kérdés: "Kinek kell olcsóbban a gáz és Áram?"
Erre még aláírásokat is gyűjtenek...
Rajtunk röhög a világ.
@Sütemény1975: jaj! meg ne tudják, hogy lefitymálod a rádiókabarét, süti elvtárs! hát nem minden jobb mióta az mtva átvette az összes közmédia felett az uralmat? de elhiszem, ha azt mondod szar, akkor szar. nézd inkább a fábry sanyát!
@regress: "Árpádsávosba csavarva. Mindet beleültetném."
Mit szólsz az örökké a légtérben fennmaradó léghajóhoz? Az sem lenne egy rossz zsöllye.
A mi tisztelejegyünkkel fémjelezve.
@Mariann19:
Néger guminő nekik, héliummal felfújva???
Csak győzzön benne kapaszkodni... :D
@Mariann19: a világ változik, de mi maradunk a legvidámabb barakk.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Valami örökégő hélium nincs?Ez a régi még előbb-utóbb kihúny, az nem lesz jó.
Összeverte élettársát a fideszes honatya?
Súlyos arcsérülésekkel fekszik a kecskeméti kórházban Balogh József fideszes országgyűlési képviselő, Fülöpháza polgármesterének az élettársa. Az asszony vallomása szerint a párja ittasan, többször ököllel arcul ütötte. A nyomozást áttették a Központi Nyomozó Főügyészségre. Balogh áll a vizsgálat elébe, és ha kell, lemond a mentelmi jogáról.

Na asszonyverő is akad az erkölcsi magasságokban igaz? És vazze képviselő marad akkor is, pedig nem ez az első esete...

nol.hu/belfold/osszeverte_elettarsat_a_fideszes_honatya_
csak tessék-tessék hölgyeim és uraim. lehet licitálni!

Már 1,1 milliónál tart Rogán pelenkatartó luxustáskája

hvg.hu/divat_design/20130429_Mar_11_millional_tart_Rogan_pelenkatarto

@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: tuti, hogy beszálltál, mit neked bw hátizsák!
@Mariann19: csak nagyon szemlesütve szeretném megkérdezni, nem lehet-e, hogy a kedves hölgy összekeverte a léghajót a légvárral?
Az új évadban már a Nemzeti Közszolgálati Egyetem része a Bárka Színház

hvg.hu/kultura/20130429_Az_uj_evadban_mar_a_Nemzeti_Kozszolgalati

a parlamentet pedig összevonhatnák a valamelyikpszichiátriai intézettel. szerintem.
@bella _ciao: "de mi maradunk a legvidámabb barakk."
Mi itt a Varánuszon biztos.
Az ország? Lekéstünk.
Jó a léghajó, de csak az, amelyik nem talál vissza.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Kinek a megbilincselt keze látaszik a belinkelt képeden?

Bara Józsefé, akinek hátrabilincselték a kezét, aztán agyonverték Orbán rendőrei?
Ismét egy pószt, ami végre a lényegről szól,ugye.

Hej, hittel! - vagy mi az, amitől egy szubkultúra idegbajt tud kapni, bárhol, bármikor.
"a sólbuci elszíjja a kirájandris"

eccerűen ez a bugajakabos fides elvegyülő stílus....
nem vicces palizálni, schmittelni !
oops :D

Nemzeti emlékhely lett a Nemzeti Múzeum

Széchenyi Ferenc gróf születési évfordulóján nemzeti emlékhellyé avatták a Magyar Nemzeti Múzeumot. Az események tarlós István <<<<<<< főpolgármester mondott beszédet.
@Farkasokkal táncoló:
Nem érted. A komondor vak. És az asszony is! Azert esett a kanon az a szuka. Különben is a Fidesz keresztény part nem támogatja a családon belüli erőszakot. Kivéve ha az asszony cigány vagy zsido.
Különben is kikérem magamnak en egy tisztességes nemzeti érzelmű egyen vagyok aki ellen összefogott a vilag. En tisztességesen szét akarom dudálni mások megemlékezését halottaikról. Én egy tisztességes náci párt tagja vagyok akik csupán a cigányokat akarja gettóba zárni, a pirézeket nem, bár azokat is gyűloljük. En egy tisztességes swingeres vagyok, akik tudják tisztességes módon, ingyér hagyják megfogatni mással az asszonyt, nézem is közben lihegve, nehogymá baja essen, tiszta önzetlenül mert közben nekem más feleségét kell szopatnom. Ilyen tisztességes, szép magyar embör vagyok én, csak megint bántsanak....
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: nem rossz, ez vmi elterelő hadművelet lehet, hogy nehogy gyanút fogjanak
@bella _ciao: azta, vegyük meg már magunknak, aztán abba teszük majd az elemózsiát, aztán megyünk majd a Bakonyba kirándulni.
@Sütemény1975: várj meg kell néznem, hogy Gyuri átutalta e már a pénzt? nem sajnos még nem.
@bella _ciao: De már válaszoltak a hozzászólásokra. Az aukció zárt, csak az licitálhat, akit beengednek. Így nem lesznek publikusak az adataik. Ma este lejár az aukció, azt a kis pénzt 3 helyre elosztani???

"Köszönöm, köszönjük a segítséget mindazoknak, akik komolyan licitáltak, tudva és értve, hogy ez egy jótékonysági licit és a pénz nehéz helyzetben lévő emberek megsegítésére lesz fordítva. Örülök annak, hogy ezt sokan megértették, de ugyanakkor elszomorít, hogy sokan ezt is, mint mindent, harctérnek tekintették. Nem volt az. A férjem politikus, én politikus felesége vagyok, tudom, hogy minden, ami velünk összefügg, felhasználható politikai küzdelmekben. De talán vannak olyan esetek, helyek, ahol nem gyűlölködni kellene. A táska eredeti árának többszöröse jött össze, úgy érzem, ennél több már nem várható érte. Ezért, és azért, hogy az adományt váró család a lehető leghamarabb megkaphassa a támogatást, lezártam a licitet. Egymillió egyszázezer forint nagy pénz, többszöröse annak, amit ez a táska ér... - RoganCecilia 2013.04.29. 08:42:05
... ez is azt mutatja számomra, hogy aki komolyan licitált, csak azért tette ezt, mert tudta, hogy súlyos problémákkal küzdő családon segít ezzel. Nem táskát akartak venni, hanem másokon segíteni. A jelen példa azt mutatja, hogy másoknak és máskor is megérné indítani hasonló jótékonysági akciókat. A táskáért kapott összegből, ahogy ígértük, ki fogjuk fizetni egy nehéz helyzetben lévő belvárosi család rezsitartozását. A maradék pénzt a Cerny Alapítvány és az I. számú gyerekklinika javára fordítjuk. Rogán-Gaál Cecília - RoganCecilia 2013.04.29. 08:42:52"
@Mariann19: Annyira ne ürvedelj regress elménckedéseinek... A nevégől is adódóan leszálló ágban van:-) Mit is kezdenél egy gyakorló delirium tremenssel, vagy egy debilitus maxumussal, eszelet egy demencia archeotechtinussal? :-))
@Mariann19: "Mit szólsz az örökké a légtérben fennmaradó léghajóhoz? Az sem lenne egy rossz zsöllye.
A mi tisztelejegyünkkel fémjelezve." Természetesen az "ungaroszartroszférába" kilőve, ahol a szeles égehajlaban a vízből vonák ki a zoxigéntot:-)
@Penivaldes: ha már nem punci és elszállópálya a hívószó leblokkolsz? :-)) Nemá! Ettől sokkaldesokkal okosabb vagyol:-) Persze, hogy Te is érted, csak nemakarod:-)
@OPHELIA: Cilike valamit kurvára félrehalott.... Közpénz helyett köszpénzt értett... így ne csodáksszunk:-)
@Penivaldes: Csak nem tudja, hogy a licit lezárása azt jelenti, hogy zártkörű.

De nem baj, reméljük, hamar belejön
@Sütemény1975: bazdmeg! Ha nem nyertél a dohánylutrin, nemigen lesz sütnivalód...
Örvendjünk, Hölgyeim és uraim!
Nem ismertek valódi pártfüggetlen közvélemény-kutatót, aki nem manipulatív kérdésekre készíti a statisztikáját?
Csak kell azért félni erősen, ha nem merik közvetlenül megkérdezni, ki is a jobb, hanem csak a nagy rezsicsökkentőként becézik a szeretett vezírt.:)

mno.hu/belfold/orban-minden-teruleten-kiuti-bajnait-1157863

"A válaszadók többsége (58 százaléka) szerint a két politikai szereplő közül inkább Orbán Viktor képes a minimálbéreket emelni, 59 százalékuk szerint pedig az államadósságot csökkenteni. Mintegy kétszer annyi válaszadó szerint Orbán Viktor alkalmasabb Bajnai Gordonnál az adócsökkentést és a munkahelyteremtést tekintve. Elmondható, hogy az összes felsorolt terület esetében többen vannak azok a megkérdezettek, akik inkább Orbán Viktort tartják képesnek a feladatok ellátására – olvasható a felmérés összegzésében"
@Penivaldes: Látom, megragadtad a taga 20-as Hím tagaját:-) Oszt nemereszt:-)
@Habakuk999: És elfelejtetted hozzátenni, hogy Orbán Viktor, ha nem tekeri fel a csörlőt, a Nap se kell:-)
Pláne, ha kappanhangon kukoricoolni is elfelejt...
@Habakuk999: Az Istenáldotta tehetségűKarinthink által, ezelőtt 70 évvel is megálmodott kiskarc szerint: Orbán a mi Lajounk a barackfán, a Simicska pedig a fénylő csattanós maszlagcsillag... Lázár pedig a féreg, mit mélabú járja át...
@Habakuk999:

Nem értelek. MNO-t olvasva hogy juthat ilyen kérdés eszedbe?
Méghogy pártfüggetlen kv-kutató:))))))
Itt tartunk... készül a szocialista embermodell, persze hullák a forgácsnok...

"Akiknek a kormány átírta az életét
17 hozzászólás

Államilag elbírált trafikjog, földpályázat, megvágott keretszámok, munkaképességi felülvizsgálat - csak néhány azon kormányzati intézkedések közül, amelyek az elmúlt három évben arra kényszerítettek családokat, hogy újratervezzék életüket. A hvg.hu szeményes történetekkel próbálja bemutatni, milyen az, ha valakinek egyik napról a másikra írja át az életét az állam."
hvg.hu/itthon/20130429_elet_ujratervezve
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Nem mellesleg... én is nagyon szívesen átírnám elégsok ember életét... ha ez nem segítene, ételét... oszt büszkén hörböljék a keserű bürök puharát, ha esse segít... (mellesleg ezekből sose lesz Sóra-kész)

Csak addig emlékeznek majd rájuk, míg az átkozódóak ki nem halnak...
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Én is csak azéé kelek fel reggelente, hogy örvendhessek és magasztalhassam szeretettünket.

Kétezer éve élnek pápák, de egy se vót közöttük, aki ijjen szépen megmondta vóna, mi is a mi dólgunk: imádság és munka.

Van ettől szebb és nemesebb gondolat?
Na ugye!

Pápai trónon szeretném látni a mi kedvesvezírünket!!!

Békamenetelnék, aláírnék, még narancsbíbor trikót is húznék az érdekében!
@Orica Középföldi: Komolyan kérdezem, van olyan Magyarországon?
@Habakuk999: Azért elküldenék nékije egy 220 voltos Paparázót:-)
@mitmiért?: "Kivéve ha az asszony cigány vagy zsido."
Ezt gondold át újra.
@Habakuk999: nincs, vagyis csak otthon, de munkában nincs
@Penivaldes: Ettüü vannak hagy-mázas álmaid? :-) A vágódeszk, pedig nem számítástechnikai eszközkezelő:-)
"Államilag elbírált trafikjog, földpályázat, megvágott keretszámok, munkaképességi felülvizsgálat – csak néhány azon kormányzati intézkedések közül, amelyek az elmúlt három évben arra kényszerítettek családokat, hogy újratervezzék életüket. A hvg.hu személyes történetekkel próbálja bemutatni, milyen az, ha valakinek egyik napról a másikra írja át az életét az állam."

csak úgy... jöhet a békemenet...
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Én nagyon szeretnék csodáxani. Főleg a mai rezsicsökkentős csomaggal. Ha élete párája beleíratná a pakkba, hogy a 2012.12.31-én érvényben lévő szemétszállítási díjat csökkentenék. Merhát, hogyhogynem a fideszes önkormányzatunk tulajdonában a szemétszállító cég. Aki minden előzetes félremagyarázást mellőzve potom 30%-al emelt. Akik megszüntették a 2 hetente történő ingyenes zöldhulladék szállítást. Helyette megemelte szintén 30%-al azoknak a zsákoknak az árát, amibe beletömködjük a füvet és gyimgyomot ami nem fér a kukába 430/db és INGYEN elviszik.

Így aztán lehet nagylelkűen csökkenteni
Üdv mindenkinek. Szevasz Gábriel! :)
Ez már volt? index.hu/belfold/2013/04/29/sotetedik_az_uvegzseb/

Aki kimondja, hogy trafik, az mehet Recskre.
"Közben meg flittertangában pózolnak."

Meg feleséget vernek, meg nagyjából azt csinálnak amit akarnak, mert KÉTHARMADUK van. Teccettek volna nem forradalmat csinálni, most nem tartanánk itt.
@shinichi:
Akkor már ezt se lehet mondani?:

"Az erősebb kutya trafik."
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Szia! Tényleg nagyon tömören fogalmaztál, az az egy szó viszont a teljes állásfoglalásodat tükrözi. Egyezik a sajátommal.
Itt már nem a vízből vonják ki az "oxigéntot, hanem belőlünk.
"Elménckedés." Ebben Te vagy a legjobb. Nem hiába hiányoltunk Téged nap mint nap.
Legalább szóltál volna, hogy majd leszel, nem aggódtuk volna szét magunkat.
Már infúziót is vizionáltam Rajtad.
@Penivaldes: "Vagy elvitte a ravaszdi."
Ám vissza is hozta, most már nyugiban vagyunk.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
"Arra kényszerítették a családokat, hogy ujra tervezzék az életüket."
Komolyra fordítva a szót. A szívem megszakad, amikor látom a riportokat a padlóra küldött emberekkel.Oda a befektetésük, az egzisztenciájuk, és a legdrámaibb körülmény az, hogy nincs az országban olyan reményteljes helyzet, hogy vállalkozni lehessen.
Idézet a metapediáról (Jobbik szimpatizáns szerkesztők), a Radnóti Miklós szócikkből:

"1926 őszén Hilbert Károly lakásában ismerkedett meg leendő feleségével, Fannival✡. 1927-28-ban elvégzett egy tanévet a csehországi Liberec (Reichenberg) textilipari főiskoláján. Mialatt Reichenbergben tanult, levelezésben állt Gyarmati Fannival✡, azonban szerelmes lett egy német lányba, Klementine Tschiedelbe is, akit költeményeiben Tininek nevezett. A lány sokáig emlékezett magyar udvarlójára, 1937 októberében Budapestre jött és találkozott az ekkor már nős költővel. Ezen látogatást követően írta meg Radnóti Emlék című költeményét. Ezt a Tinivel folytatott kapcsolatot az irodalomtörténet, éppen a Fannival való idilli házassága miatt, sokáig teljesen, vagy részben elhallgatta. Nem illett bele a hivatalos Radnóti képbe. Radnóti beszámolt Fanninak is a viszonyról.

„Figyelj ide, kicsi Egyetlenem! Nagyon kell, hogy szeressük Tinit mind a ketten. Mert talán ő tette azt, hogy ma az enyém vagy. Ha ő akkor nem imád, akkor talán sohasem lett volna kitartásom, bátorságom elviselni azt a sok szenvedést, amit egy kis matrózruhás diáklány,te drága, okozott nekem, aki szép, színes leveleket várt tőlem, és a legtöbb, amit ígért, hogy testvérül fogad, akkor, amikor én szerelmesen és bolondul szeretettem. Tini adott erőt, drága,ez a tudta, hogy ő imád, és hogy ő legszebb az összes diákbarátnőd között. Akkor tudtam, és hittem, hogy az enyém leszel. És nem gyávultam el, és nem lettem keserű, lemondó ember. Ezért szeressük őt, drága mindenem, nagyon. Az első asszonyom volt. Jó, szerelmes szerető. Fontos ez drága! A legtöbb fiú elmegy valahová, és egy sötét utcába, és összeáll az első útjába kerülő nővel, aki trágár, és akinek a nevét sem tudja. És mély sebbel megy neki az igazi szerelemnek.” Egyszóval miközben ebben az időben Fannihoz is írt verseket, aki ekkor nem volt több 16 évesnél, Tinihez is megírta ugyanolyan forró, és ugyanolyan mély szerelmes verseit. Neki ajánlotta, „Tininek, a kis gép íróleánynak” azt a verssorozatot, amelynek kéziratára később ezt írta: „ Szerelmi ciklus 1927-28- ból.” Tini később hosszas nyomozás után, 1937-ben Budapestre utazik, hogy még egyszer találkozzon fiatalkori szerelmével. Radnóti ekkor már nős volt, két éve volt házas, és amikor ezt Tini megtudta, sírva futott vissza a szállodába. A költő belement a találkozásba, és a Múzeum kávéházban újra találkoztak. Sőt, Fanni is találkozott vele!"
Mi ez a frusztralt rikacsolas fabius?

Nem jott ossze a meccs az asszonnyal tegnap?
Esteleg kihagytak a full monty-s swingerbulibol?
:)

Nem irigyellek wazz, valszeg meg varhatsz min. 4 evet mire eljon a simlis es a szende uj orszaglasa...
@Penivaldes: Aljas kis manipulátor banda, jobbik vagy szdsz, vagy milla, oda és vissza. Nem lepődnék meg ha a jobbik háttéremberei egyszerre dolgoznának a jobbiknak és a millának is. Viszont ebbe fosdobálózásba olyan emberek emlékét belevonni mint Radnóti... aki ezt írta a nádpálca körmöst érdemelne nyilvánosan a Kossuth téren.
@Habakuk999:
és ki az akit megkérdeztek? és ki az akit nem az mit mondott? kurva annyát a mono-nak

brüühühühü
Van valami értelme ennek a posztnak? Már úgy megkéredezem azokat, akik gondolkodnak, és úgy nézik az életet, hogy "ez a cikk vajon hozzátett-e a mai napomhoz". Hm...
@egyseg.org: Így van, néz körül az országban, a politikai kommunikáció 80 %-a gyűlölet propagandáról szól, oldalakról stb. Valóban ennyire szegényes az emberek inger iránti fogékonysága és igénye hogy erre van kereslet? A jobbik, milla, fidesz, mszp kommunikációban Győzike szelleme világít.
@egyseg.org:

nem mindegy neked? nem kötelező. ez nem NER, és nem ÁFA.
ha akarod elolvasod, ha akarod nem. itt van választásod. sőt....!
ma megtudtam erősebb vagyok mint hittem.
Ha valaki, ma még nem hányt volna...

"Lázárék Sopronban a valutabizniszt is felforgatják

A cigaretta mellett a valutázást is felbolygatja a kormány dohányértékesítési koncessziója. Sopronban mostantól a fideszes alpolgármester fia lesz az egyik góré.

"A Sopronból a határra vezető út a legfrekventáltabb pálya dohányértékesítési szempontból. Ez Bellák és a kis Simon felségterülete lett” – mesélte lapunknak egy szállító, aki éveken át terített Sopron környékén cigarettát. Bellák Péternek, aki korábban a soproni kaszinót is üzemeltette, már volt egy dohányboltja. Ő az egyedüli, aki a városban két koncessziós jogot is szerzett (Bellák Péter Istvánné révén). Simon Ádám a soproni alpolgármester fia, aki több, lapunknak nyilatkozó forrás elmondása szerint már februárban azzal kérkedett, hogy a határ felé vezető úton nyithat majd trafikot. Bár Sopronban 31 koncessziós jogot adtak ki, forrásaink szerint ezek lehetnek a legfontosabb üzletek.

Többdimenziós árrés
Az osztrák határszélen, Szombathely, Győr és Sopron környékén a koncessziós pályázatok nemcsak a dohánybiznisz szempontjából érdekesek, hanem legalább ennyire a valutázáséból is. Az osztrák vámszabályok értelmében Ausztriába ma minden különösebb magyarázkodás nélkül be lehet vinni négy karton cigarettát. Odaát a 850 forintos magyar cigaretta még a legolcsóbb trafikokban is 5.30 euróba kerül, ami 290 forintos árfolyamon 1537 forint. Márpedig ez a legalacsonyabb ár, miután a dohány Ausztriában szabadáras. Egy út alkalmával így elvileg akár 55 ezer forintot is meg lehet keresni, anélkül, hogy „a futár” bármit kockáztatna. Igaz, ennél jóval kisebb árrést eredményez pusztán az, hogy erre manapság sokan kaphatók. Napi két útból viszont akkor is meg lehet élni.
Bármelyik soproni kisokost felütve megállapítható, hogy errefelé a trafikok és a pénzváltók milyen jól megférnek egymás mellett. Sok a külföldi, sok cigarettát vesznek, ezért ha pénzváltás is van a dohányboltban, újabb haszonra tehetnek szert. A legkifinomultabb formája, ha a vállalkozónak van például egy benzinkútja és egy büféje, ahol van lehetőség euróval is fizetni, és ugyanott trafikot és pénzváltót is működtetnek. „Finánc legyen a talpán, aki képes tisztázni, hogy az ilyen helyen a különböző pénzátváltások hogyan, kinek, milyen áron történnek. És éppen ez a lényeg” – avat be a helyi üzleti filozófiába egy közös pénzváltó-dohányboltban érintett forrás. Állítja, a soproni pénzváltók eleve nyomott áron dolgoznak a vételi oldalon, így egy karton cigarettán – amit errefelé az osztrákok „úgy vesznek, mint más egy gombóc fagyit” – csak az átváltással meg lehet keresni 400 forintot. Pláne, hogy az olcsó euróért eladott cigiből befolyó valutát aztán nem helyben, hanem főként Budapesten „váltatják le”.
Errefelé mindenki így csinálja, főként a határnyitás óta, a különbséget köztük a méretek jelentik, de „én egy pénzváltót se ismerek itt, aki ne lenne ebbe benne – mondta a forrás.

Heti 80 bála cigaretta

A soproni cigarettaturizmus ma vélhetőleg erősebb, mint a fogászati turizmus, és helyiek szerint a fodrász- és étkezési turizmussal is felveszi a versenyt. Ebbe még az is belefér, hogy Lázár János egyéni képviselői indítványa megduplázza a trafikosok árrését, és emiatt 1000 forintig kúszhat fel egy jobb minőségű cigaretta dobozonkénti ára. Ha mindezt figyelembe vesszük, hatványozottan fontos, hogy Sopronban és a nyugati határszélen ki nyeri el a trafiknyitás koncessziós jogát.
A soproni nyertesek között több, a helyiek számára ismeretlen ember is van. Mint már megírtuk, Nyerges Kornél is köztük van, aki 23 évesen nemcsak Kapuváron duplázott, hanem összesen Sopronon kívül még négy településen győzött – elmondása szerint a jó üzleti tervnek köszönhetően. Feltehetően az sem mellékes, hogy a fiatalember a kapuvári Fidelitas egyik prominense. A helyi trafikosok által ismert nevek közt ott van Szalai Dávidé, akinek édesapja pénzváltót és éttermet visz Sopronban, Csiszár Ákos pedig korábban Bellák Péterrel vitte a soproni kaszinót. Az, hogy dohányboltot nyit, némileg ellentmond annak, hogy a helyi fociutánpótlás egyik edzőjeként a fiatalok egészséges életre nevelésén dolgozik.
A legfrekventáltabb, legnagyobb forgalmat bonyolító területekre azonban csak ketten mehetnek. Bellák és a kis Simon. Az, hogy határ közelében boltot működtetni havonta felér egy kisebb összegű nyereménnyel, azt is jelenti, hogy aki nem kiválasztott, annak ez tiltott terület. A bécsi úton egy-egy boltban akár heti 80 bála prémium kategóriás cigaretta is elfogyhat (egy bála 25 csíkot, vagyis 500 doboz cigarettát jelent), de a helyi szokásjog értelmében ott nem árulhat akárki.
folyt...
folyt...
bocs, de ez annyira undorító, hogy nem szerettem volna linkelni... ha ez a mai Mao, akkor én nem akarok magyar lenni...

"
Ez az útszakasz évekig két vállalkozó, Bellák Péter és Bősze Gyula felségterülete volt. Bősze, aki két éve még egy hat alkalmazottal működő non stop céget üzemeltetett, és még egy másik, belvárosi trafikot is vitt, most, koncessziós jog híján csak a bolt bezárásában gondolkodhat.

Harcban az alpolgármesterrel
Bősze 2005-ben, a határnyitást követően annyit még el tudott érni az Ibusznál – korábbi munkáltatójánál –, hogy harmadmagával bérbe vehesse a cég határon álló helyiségeinek egyikét. A büfé-ital-pénzváltó-tabak vonalon mozgó vállalkozással addig nem is volt gond, míg az állami tulajdonú ingatlan vagyonkezelői jogai a városra nem testálódtak. Azonban amikor ez két éve megtörtént, a bérleti viszonyt nem sikerült rendezni. Bősze elmondása szerint hónapokig nem fogadták, és nem állt szóba vele senki a városházán, „majd küldtek egy levelet, hogy 8 napon belül menjek el onnan”.

A férfi ezt követően kierőszakolt egy találkozót Simon István alpolgármesterrel, aki elmondása szerint mentegetőzött, és azzal nyugtatta, hogy átgondolják az ügyet. Bősze két hétig reménykedett, aztán kapott egy újabb, az előzővel tartalmilag megegyező levelet. Ekkor vitte perre az ügyet, melyben tavaly nyáron a győri bíróság neki adott igazat, ám az önkormányzat beton terelőelemekkel lezárta a trafikjához vezető utat. Most emiatt perel."
Meglepő vagy sem, a belvárosi trafikjában – ahol korábban egyetlen ellenőrzés volt hét év alatt – egy év leforgása alatt hat hatósági vizsgálatot folytattak le. Így a pályázati kiírás megjelenésekor Bősze legfeljebb abban bízott, hogy amennyiben a pályázat elbírálásánál számít a szakmai érv is, nem mernek majd az ő pályázatára nemet mondani. A beszállítóinak azért jó előre elmondta: vannak fenntartásai.

Az ügyben megkerestük a soproni városházát is, ahol azt közölték, hogy "Bősze Gyulának, mint egyéni vállalkozónak a terület használatára vonatkozó szerződése 2010 augusztusában megszűnt, új szerződés nem jött létre. Azóta a területet álláspontunk szerint jogcím nélkül használja. A per tárgya a jogcímnélküli használat megszüntetése és a terület birtokba adása vissza az önkormányzatnak. Elbarikádozás nem történt, a szóban forgó terület gyalogosan és gépkocsival is megközelíthető". "
@Penivaldes: hajjajjjj.... baj van, baj van

ora et labori... helyett... ferdíts...
@rodeo36: Az mno majdnemigazat is tud írni a la Körmendyzsuzsa:

" Az Orbán-kabinet leváltására összefog tehát a kígyó meg a béka, a tücsök meg a bogár, sorompóba áll MSZP, Együtt 2014, Pityinger és hányinger, de ez már nem sokszínűség, hanem olyan mértékű eszmei-politikai szedett-vedettség, amihez a baloldali választó nem fog tudni viszonyulni. Ha nincs üzenet, akkor nincs tét. Ha nincs tét, akkor mi értelme szavazni? A baloldal hiába kapacitálja voksolásra megmaradt táborát, mert ha legnagyobb kispártjuk nem képes sem önmagán belül, sem partnereivel tisztázni, hogy a hatalom gyors megragadásán kívül valójában mit akarnak, akkor csak a veszett fejsze nyelét ragadták meg. Ütni azzal is lehet, de az élet bebútorozáshoz szükséges fa kivágása pusztán a nyéllel nem megy."
@Orica Középföldi: Miért? Van egy nagy csomó közvéleménykutató, egyetlen egy sem független?

Akkor tényleg jól bébaszott már nékünk a szentkúti búcsú, nem csak a szamarunk lopták el összes szerszámostul...
"Lövöldözés Üllőn: hárman meghaltak
Lövöldözés volt Üllőn az Akácfa utcában hétfő délután, hárman meghaltak."
hvg.hu/itthon/20130429_Lovoldozes_Ullon_harman_meghaltak

Indul a biznic? Aranykéz ucca mikor lesz?
Na de kedves Varánusz !

A liberál komcsiknál alap a buzibár és a rúdtánc, meg a drog.

Most tényleg akkor a hivatásos drogosokra, és kurvákra, buzikra szavazzunk, csak mert 1 ember felmászott a Jobbikból a rúdra ?
@Habakuk999: jahhh és nem maradt más nékünk,
Csak az apánk fasza,
Azt kantároztuk fel,
Azon, mentünk haza...
Szórakoztató Erkölcstan közösség megosztotta

535 ember kedveli · 464 ember beszél erről

www.facebook.com/SzorakoztatoErkolcstan
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

jó estét Vérnyúl Barátom, aki a szent izé igazi Őrizője!

ojjjan kicsinyeskedő lettél mostanában, hogy minden szirszaron fenn vagy akadva.

tessék életpályamodellt váltani, és beüzemelni, amíg meg nem mondják, mi legyél ha nagy leszel. már linkelődött az életújratervezés. és még van szép jelen is. és a jövőről nem is szóltam:-)
@Habakuk999:

"Mindig tudtam, a Varánuszt kultúrnépek lakják.:))) "

felkantározva!
@jaegtoer: Én felszerszámozva szoktam dúdolgatni.
@Habakuk999:

felszerszámozva?!:D esz egyre cifrább! mi lesz itt háromra?!
@jaegtoer: Nem ismered ezt az ősi népi - természetesen genetikailag válogatottan hősök és igazak népétől - bölcsességet sugárzó dalt? :)
Szánalmas dolog mások intim szférájából képeket lopni.

Aljas patkány tesz csak ilyesmit, de aki erre még hivatkozik is, az nem ember!
@jaegtoer: Bazdmeg! Ha a te répádat sajátítaná ki egy nejlontangás BUZI FIDESZES, TE NEM VÁLNÁL KICSINYESSÉ? Hogy esne, ha a nőkre bejáratott répácskád.... na nem is folytatom... megint elönt az agylob...
@negondolkozz!majdénmegmondom!: Szánalmas az ilyen jellgeű intimszférákat recskázás és egyéb okokból megörökíteni... normális ember (legalábris férfi, nem rúdtánsol egy szuszpenzorban és nem fényképezkedik így...
@Habakuk999:

Nem ezt mondtam. Annyi véletlenszerű vagy célzott van a kiválasztásban, hamis állítás a válaszokban, hogy ember legyen a talpán, aki egy közel valós kv-kutatási eredményt tud felmutatni.

Tudom, azzal mindig lehet takarózni, a válaszokból ez derül ki.Ez majdnem korrekt, de csak majdnem:))

Lényeg, nem elhinni és főleg nem készpénznek venni az eredményeket.
Szia Fabius!

Őszintén szólva, nem szoktam fennakadni senkinek az étkezési szokásain, azon főként nem, hogy a végén milyen deszertet fogyaszt, és azt sem hiszem hogy nagyon prűd lennék de a kép bal alsó sarkába illesztett gasztronómiai élvezet megjelenítését mellőztem volna.
Amúgy a veretes nyelvezet ellen nem emelek szót, mivel meghatódva emlékszem vissza arra az időszakra, amikor magam is annyi lófaszt emlegettem, hogy a monitort kellett cserélnem, mert a telítettség okán szétdurrant.
@negondolkozz!majdénmegmondom!: Így van. Kinek mi köze bulin készült képekhez?
Fejbe kéne lőni aki ilyesmit ellop és közzétesz.
Faszszopó zsidó stílus.
@negondolkozz!majdénmegmondom!: lehet én vagyok aberrált, de rólam még intimszférában sem készült faszlengetős, legfeljebb félkómás kép... persze lehet nálatok ez a módi... csak nem publikus... imádom ezt a gejl álszemérmességet és nyáladzást...
Más kérdés, hogy milyen nő az, akit egy faszcibálós, répamellé kötött lankadt péniszes, gusztustalan sörhassal szépelgő képpel lehet köszöntemi a születésnapján... és az milyen nő, aki gecivel a szájában vigyorog a kamerádba, a párttagkönyvét lobogtatva... szóval mehetsz a picsába kishaver...
@negondolkozz!majdénmegmondom!:

ezek a képek közkincsek. amúgy meg ezekkel a kérdésekkel Rózsikához tessen fordulni, hogy vegye bele az erkölcstani óravázlat idejológialjilag megfelelő metcetébe elvágólag.
@Anyátok picsája!: Nomen est women... látom töki meglested anyádat a tükörben...Teee vérmagor... a te farkad biztos olyan mint a visszacsapó íj... és amekkora nemzsidó vagy, gondolom, a fitymaszűkületedtől még hugyozni is nehezedre esik, az előbőrke alatti terület tisztára mosásáról már nem is szólva...
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

érzékelem, hogy nem vagy a humorodnál, és meg is tudom érteni, de annyi hír ömlött rám az elmúlt néhány hét alatt, hogy sírvaröhögős görcs állt belém.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Mi a szájbakúrt anyádat ugatsz, te fitymátlan geciszopó zsidó féreg?
@Anyátok picsája!: Nagy öröm ez nekünk, hogy leereszkedtél hozzánk, s legalább egy pillanat erejéig beláthatunk ősi, genetikailag tiszta, a világon egyedülálló egészenázsiamélymagyar kultúránk kincseket tároló bugyrába.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Rólad milyen képek készülnének, kretén, mikor ember nem áll szóba veled? Animal porno?
Akiről nem készültek faszlengetős képek, az nem is férfi, te szemüveges kis rejszolós gennygóc.
:)
A nőknek pedig gyakran szokott geci lenni a szájában, téged is inkább nyelt volna le az a csámpás anyád!
@Anyátok picsája!:

kedves mamanuna!

kegyed stílusa aztán maga a stílus.
@negondolkozz!majdénmegmondom!: Akkor az Istenhazacsalád csak egy jó vicc?

Tréfás fiúk és lányok vagytok ti, soha nem tudtam, mi a bajotok a melegfelvonulással, most már rájöttem, hogy sóvárogtok szekéren riszálni a pucér seggeteket.

Szánalomhalmaz vagytok, a pornós kiscsaj az egyetlen bátor köztetek.
@Anyátok picsája!: jól van belila... van még mondanivalód? netán a gaz motoros nem tett magáévá ezért vagy ennyire frusztrált? na csá...
index.hu/belfold/2013/04/29/sotetedik_az_uvegzseb/

Közpénzek után ezek szerint csakis a hivatal kutakodhat, így akarják megakadályozni, hogy civilek birtokába jussanak terhelő adatok.

|
@Anyátok picsája!:

"_Mi a szájbakúrt anyádat ugatsz, te fitymátlan geciszopó zsidó féreg? _"

Te picácka, hán évesz vad te, hod ijen bátor vad? ki asz apukád? lali báci, vad a jani báci, vad a lili báci? vad minegyik ed picit?
@jaegtoer: Közkincs a büdös kurva anyád a sarkon, nem az amit elloptak más ember gépét (lakását, szekrényét...) feltörve.
@Habakuk999: Te meg hugyozz a konnektorba, idióta szentfazék. Mi közöd más zártkörű buliján készült képekhez?
Vagy arra élvezel, te paszputtony, hogy másokat lesel?
@negondolkozz!majdénmegmondom!: nagyon mellélőttél kishaver... persze a nyomor nagy szavakra késztet... ha te embernek tartod magad, - bár ezt az állítást erősen kétlem, tekintettel arra, hogy a törzsfejlődés a te esetedben láthatóan megmaradt a szarunk, baszunk, falunk, nem gondolkodunk, verbálisan meg különösen nem kommunikálunk, de a mienk a lrgkisebb mobil, és a legnagyobb terepjáró, pinát a kupiban látunk, ha a haver befizet szintjén,- annyira nem is bánkódom. Amúgy azt hiszem, te szívesebben cserélnél velem, mint én veled:-) Szóval, nagyon kevés vagy, mondhatnám, egy, nullával szorzott, de ezt te úgysem érted...
@negondolkozz!majdénmegmondom!: remélem, egyébként, hogy a jerkédet azért megbecsülöd, még ha főzni nem is tud, és nem rúg oldalba a szalmán, amikor esténként kéjjelsóvárgva mögé kucorodsz...
@Habakuk999: De az meg nem is odavaló... a szájában az egész jövendő jobbik-fidesz-kdnp frakció...
@negondolkozz!majdénmegmondom!:

" Közkincs a büdös kurva anyád a sarkon, nem az..blabla"

akkor a Közgép is lopott holmi, erkölcsi főmegbízott kollega?
Ezt belinkelte már valaki? Ha igen, bocs.

„Az egész magyar társadalmat a trafikelképzelés hatja át. Mindenki vagyont akar szerezni, lehetőleg az állam révén. Az első dolga mindenkinek az, hogy magának trafikot szerezzen, a második pedig az, hogy minden más trafikot a környékről elpusztítson. Pesten háromszáz méternyire, vidéken nagyobb távolságra más trafikos nem nyithat boltot. Ez szörnyű gondolat.”

Itt máris le kell lőnünk a poént, a felszólalás ugyanis így folytatódott:

Ez a kaverna a keresztény társadalomban engem éppúgy megdöbbent, mint azok a tuberkulotikus kavernák, amelyeket kitűnő falukutató orvosaink a magyar nép tüdejében találnak meg.

Hát igen, a tuberkulózis a hatvanas évektől már nem volt népbetegség, a szónok pedig nem a ma élő ifj. Hegedűs Loránt, hanem egy másik református magyar ember, Hegedüs Lóránt (rövid ü, hosszú ó), az első (tulajdonképpen második) Teleki-kormány és a Bethlen-kormány pénzügyminisztere, a magyar óliberalizmus örököseinek egyike a Horthy-korszak Felsőházában. A felszólalás 1939. február 7-én hangzott el, és a második zsidótörvényre (1939. évi IV. tc.) reflektált,"

kapitalizmus.hvg.hu/2013/04/28/trafikugy-budos-hagyomany
@negondolkozz!majdénmegmondom!:

"Mi közöd más zártkörű buliján készült képekhez?"

Csak nem ott teccett lenni, hogy ilyen jól értesültnek teccik lenni tanító néni?
@negondolkozz!majdénmegmondom!: jól van kis debilke génhibbant jeszenszky ivadék... ha nem tetszik valami, kérd meg a két ügyvéd rokonyod valamelyikét, hogy szóljanak egy normális ügyvédnek, hogy neked problémád van:-) javaslom a gaudit, az úgyis csak akkor boldok, ha már a szájával is kavarja a szart...neked biztos jó lesz. a kistangát pedig vedd fel, ha ma este elmennél a kék orchideába egy kicsit idődizőzni...
@negondolkozz!majdénmegmondom!: én nem vagyok hívő, nektek van még az isten tudja hová is kereszt tetoválva.
Ti vagytok Mária országa erkölcsének hős védelmezői, elfelejtetted netalántán?

Megmondom őszintén, nem szívesen rúdtáncolnék még nemzeti hazafiasságból sem, olvasmányaimból nem is nagyon emlékszem a szittya vitézek ilyen irányú dicsőségére.

Ocsmány férget meg látok épp eleget, nem hiányzik a leselkedés utánuk.
Ezt a posztot képtelen vagyok lájkolni.
@negondolkozz!majdénmegmondom!:

"Mi közöd más zártkörű buliján készült képekhez?"

Semmi közünk nem lenne hozzá, ha nem moralizálnátok hányásig egyfolytában.
@Scarlet Crusade: 10 éves szarokkak operálsz? kezdjek én is kotászni a szemétben? tudod mit? Nem teszem... L. Simon törpék által seggbebaszott vörös zsidó kurvái is csak bevillantak:-)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Ez nagyon szórakoztató lenne, ha nem lenne ennyire siralmas.:)

Az emberi ostobaság határtalan.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Szvsz jol allna neked ha vegre valami testhezallo melot valasztanal (pl guberalas)
Ne szivjad mellre, tul magas labda volt.
:)

PS: zsido not seggbekurni pedig jo dolog, probald ki.
:)
Kicsit én is besokaltam, mára fájfront... jócakall...
Bazz... Mi van itt?
A Kék Osztriga Bár többi prominense felháborodott a társuk lebukásán?
Komolyan ennyire érzékenyen érintette a privát szférájukat?
Ők is ott voltak???
Igaz, ha ennyire kretén lennék, engem is zavarna...
@Scarlet Crusade: Egyelőre úgy tűnik te görgeted a kőgolyóidat a pincében...ha akarod küldök neked egy diplomát a háromból, nehogy kisebbségi komlexusaid támadjanak:-) Nekem már nincs rá szükségem, neked jól jöhet a legközelebbi alcsúti elbeszélgetésen...
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Nem túlértékelni, még elbízza magát!
Ilyesmi IQ bajnokok lepték el a blogot?
Akkor legalább nem unatkoztatok.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: ááá csak beszartak, hogy esetleg az ő hipertangás seggvájój képik is kikerülnek a netre házassági hírdetés formájában. bár ebben az esetben elég kérdéses az isten, fasza csanád szentháromság realizálódása:-)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Ne dicsekedj, talpnyalási diplomád nincs, ennek a szerencsétlen nyálcsurgató baszatlan díszfasznak csak arra van szüksége.
@Habakuk999:
Most képzeld el... ha még fizetnék is őket... akkor szimpla hímringyók lennének... :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: értékelni? túl? ezeket? neviccolj már... a legyekkel is elbeszélgetek, mielőtt lefújom chemotox-szal... merő filantrópiából... bár a rovarok esetében sanszosabb, hogy értik, amit mondok nekik...
@Habakuk999: Vess meg érte, de ez tényleg szórakoztató volt nagyon. Főleg, hogy sikerült egyszerre elolvasni az egészet! Mindkét úriembernek ráadásul a fotója is passzolt most a stílusukhoz.
Körmendyzs cikke viszont elszomorító, mert a lényegre tapintott rá.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Azért ilyen szómágiától a legyek - szerintem - meg se várva az ölőnedűt, önként meghalnak:))
"Ne szivjad mellre" vörös pimpernel lovag ékes magyarsága:-))) szívjad-fujjadt:-) gyönyörű...
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
hat fonok, lehet hogy harom diplomad van (mondjuk a faszom se kerdezte, de beszedes, hogy ezzel jossz)
, de humorod es csajod, az fix, hogy nincs.

Sebaj, latom megjott fahejas csula; szorakoztassatok egymast.
:)
Igazából kezd egyre szimpatikusabb lenni a Jobbik, most, hogy kezdem őket közelebbről megismerni. :)
vonáról van intim képetek? ;)
vagy ő csak a kampány hajrában rukkol ki?
@Scarlet Crusade:

hülyegyerek! Látom, problémád van a szövegértéssel. Hol van itt leírva, hogy kié a három diploma????
"...ha akarod küldök neked egy diplomát a háromból.."

ne aggódj... nemzeti trafikárius strómannak ennyi ésszel is jó leszel. csak a bevételhez ne nyúlj, visszadni a vevőnek, meg aztán végképp ne próbálkozz... tudod... mindenkineek megvannak a maga határai. A te limesed, valahol a 40-es kör környékén manifesztálódtak:-)
@Buga.Jakab: Az annyira nen érdekes... ő csak huza-Vona... a többiek sokkal jobb kunsztokat tudnak.-)
"Terike azt mondta, megütöttem
Balogh József, fideszes képviselő állítja, nem ütött. Élettársa koponyaalapi törést szenvedett."

www.origo.hu/itthon/20130429-terike-azt-mondta-megutottem.html

végre egy őszinte ember. eddig ezeket olvastam tőle:
1. valami volt a páleszben, semmire nem emlékszik.
2. terike orrbavágta magát.
3.terike a kertben átesett a vak kuvaszon... de télleg... nem viccolok:-)
@Habakuk999: jahh odajárnak továbbképződni a malájvereskékeres fasztrigák:-)
@Buga.Jakab: Neked is van ízlésed, süsd meg.:(

Vona, mint csippendéli legény, nobazzz.
@Scarlet Crusade:
Mi van pöcsköszörű!
Nem teccik a rendszer?
Lehet tova húzni és továbbnyalni a bolsik seggét! Ennyi a tehetségetek...
'89 előtt te is KIS, vagy MSZMP ettárs voltál?
Mert akkor értelek...
@Scarlet Crusade:
Mi van pöcsköszörű!
Nem teccik a rendszer?
Lehet tova húzni és továbbnyalni a bolsik seggét! Ennyi a tehetségetek...
'89 előtt te is KISZ, vagy MSZMP ettárs voltál?
Mert akkor értelek...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Te kis hamis... ;)
Még a végén a Babettával behajtasz a sörért az Üvegtigrisbe is.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Így jár aki egy ilyen írástudatlan balfasszal leáll beszélgetni. :D
Lehet, ez még mindig ott pörög a rúdon...
WD40-et nyomjon maga alá, könnyebben megy.
@sírbateszezazegész: Te látod ezeket a kis bigyuszokat? Irigyellek.

A pszichológia nagy tudomány. A mai napot elnézve érdemes lenne kutatást végezni, mennyi elfojtott szexuális probléma, kudarc sodorja a szájhősöket a radikális csoportocskákba.

Azt hiszem, megdöbbentő eredmény születne.
Ajjaj inkább nem olvasok vissza. Van itt színvonal, apám!!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: haggyad már. ez az ügyeletes napinikkváltós finggyűrű bérnyalógép, aki azt hiszi, hogy hiperintelligens, persze a dolgok relativizmusával nincs tisztában... az, hogy a kommentcsoporttársai maguk alá vizelnek, és a kockás papírról max 3 asszót tudnak 6 betű perperc sebességgel bepötyögni, ő pedig jobb napokon hete, máris predesztinálva érzi magát a felsőbbrendűségi filfing magáévá tevésére... pedig unalmas és nem szórakoztató... de nekünk ezt forgatta ki a gép...

és tudod,,, vakok közt a féleszű...
Csupán az a tény kapott itten megerősítést, hogy a jobbik a fidesznél még retkesebb hulladékgyűjtő.
@Habakuk999:
Ezeket elnézve??? Nem hiszem, nem érik el azt sem.
A következő felvonulásukra remélem a környező fehérneműboltok tanga készleteit felvásárolják...
@Husz_János_Puszita:
Én is előbb estem be, nem semmi a felhozatal kreténből! :D
Akarom mondani a nemzeti radikális ratyivonalból...
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Nem is a fikusz IQ-ja mérvadó nekik, az csak egy irigyelt, távoli horizont...
@Habakuk999: Hát lehet, hogy én vagyok egyoldalúan tájékozott, de azért a szélsőbalról még nem hallottam ezt a saját nemhez való, ennyire erős vonzódást. Persze, lehet ez még ministráns korban alakult ki.
És most nem akartam megsérteni senkit. Csak úgy eszembe jutott.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Lótúrót, keresztényi szeretetből levadászott hiúzbőrből készült bugyikkal támogatja őket az egyház, cserébe a nemzeti erkölcs magas színvonalú védelméért.

Nem is lehet egyszerű, basszus, most gondolj már be a helyzetükbe.
Megígérték kedvesvezírnak, hogy igaz magyari babákat termelnek nagy hatékonysággal, oszt nő meg sehol, az egész projektből csak az álmodozás zsidó nők feneke után működik a fiús rúdtáncos bulik kivételével.

Ettől még a négyes metro is magasabb készültségi fokon áll.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

"ezek a színvonalról azt hiszik, hogy az az aszfalton egy piros csík.."

Lopom:)))))))))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Nyugi csula, ne kapkodj mint kezdo buzi a gozfurdoben; azt hittem ennel rutinosabb vagy..

Nem tetszik a rendszer, megsem megyek el mint a fajtarsaid; pl Becsbe cukit nyitni.
:))
@Habakuk999: Ezzel paralel viszont úgy vettem észre, hogy a humort valahogy jobban értékelik azok, akik nem egyértelműen elkötelezettek valamelyik párt irányába, hanem mondhatni kritikusak még a sajátjaikkal szemben is.
Persze ezt már biztos kutatják.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
"...küldök neked egy diplomát a háromból, "

Nem megy a magyar coreszkem? Segitsek?

Tudod mit, inkabb neked nem.

Na, nyaljatok korbe egymast lanyok, jo szorakozast.
:)
@Scarlet Crusade:
A film megjelenésekor és még utána sokáig szállóige volt:
"Bunkó vagy Bugsy!"

Nimphas értékelése ma is helytálló.
Rád nézvést nem kopott semmit sem, úgy vélem.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Én sörért bármivel bárhova behajtok. Csak át ne essek a komondoron.
@Scarlet Crusade:

Ékezetek nélkül kéred számon a magyart? Arcpálma.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Terike már i tudja hanyadszor vágódott el a vak kuvaszon (ill. leesett a létráról, ill még nem is tudom honnan, mert nem ez az első eset, mellesleg előző feleségével is ilyen problémák voltak), de érdekes módon mindig csak az orrára esik. Namármost én pl már sokszor estem el, beütöttem kezem-lábam-seggem, de speciel nem az orrom tört el és nem a koponyacsontom.

Szegény Terike úgy látszik fejnehéz mint a járni tanuló kisgyerek, lehet vagy 50 kilós feje vagy az orra 10 kiló, a fene tudja. És az előző asszonyka is ilyesfata alkatú lehetett fene a képviselő úr izlésébe... :-(
No, úgy látom a flittertanga picsás faszlengető különítmény idetalált, és kellően felizgulva a leckét is fölmondta.

Helyes. Ez volt a cél.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Az önkényuralmi jelképeket is leszarod adott esetben?
Én igen, sörben nem ismerek tréfát!
@Fabius:

Baszott ordenáré lett a mai poszt, a kurva életbe. Nem ehhez szoktam az angolkisasszonyoknál. :)
@Fabius: néha kibaszottul nem tudok egyetérteni a céljaiddal...
@sírbateszezazegész: Humor... Ezekben a vérzivataros időkben minden felelősségtudattal rendelkező állampolgár fogcsikargatva küzd az érdemtelen jó dolgodért, Te pedig hálátlanul a humorérzéküket kritizálod.

Ez csúnyaság.

Amúgy csak félig igaz, mert az éppen porondon lévő párt aprítását derülve fogadják. Baj csak akkor van, ha a saját kedvencek a humor tárgyai.:)
@Fabius:
tényleg döbbenetes, hogy az a sok feszültség ami felgyülemlik egy egy ilyen politikai kurvában mint a rogántonya (már millión felűl az árverés a használt -fake- hátizsákjáért) a gójmotoros a kis csicsás szakállával amibe olyan jól törölgeti a gecis faszát a Máté meg a többi cuppogós...és sikoltoznak bedrogozva, hogy mekkora motorost sikeredett nekijjek felcsípni...pedig ingyen is lemgy ha hagyják motorozni

a zorbánnak mennyi a bogyóadagja, mert egy egy ilyen minisztertanácsi értekezlet megvisleheti a használt és egyébként is leértékelt idegeit olyankor kappanhangon üvöltözik egy kicsit azután visszadzsal?

olyan szépek lehetnek egy egy ilyen zártkörűn, még kibaszott nagy szerencs, hogy a közönséget nem filmezte...mik derűltek volna ki

brüühhühü
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
pedig az nem is kupleráj?

brühühühü

te is filmezed...a duflaélményért?
@Fabius: Hmm. Ha már mindenképpen ismerkedési esték szervezésére adtad a fejed, bejelenthetjük a kívánságlistánkat?

Boliék szerintem képekkel is tudnák illusztrálni.
@rodeo36:

Ha Svájcból nézném, remekül szórakoznék ezen az országon. Na, de azért csak magamat hibáztathatom, hogy még mindig itt szívok. :)
@Fabius:
ez nem automata kamera, ezt a bence filmezte amíg a Máté és a Szíjjártó felkészűlt a rudihoz...a semjén meg utt kucorgott benedvesedve a kinőtt alpakka öltönyében és ...

szóval jó ki buli lehetett...állati

brühühühü
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ gaz

brühühühü

szerinted a Bence filmezte vagy az volt a világosító?
@Habakuk999:

nincs kívánságlista, tények, a FIDELITAS SZERVEZTE ZÁRTKÖRŰ CSAK MEGHÍVOTTAKNAK
a rétvári elvtárs volt a titkos attrakció meg az egyik rendező, a semjén segítségével

brühühü
Végre kiderült, hogy mi a fenéért érdemes a Jobbikba belépni. Miért nem ezzel kezdtétek? Végre valami emberi (hacsak nincs animál szekció, mert akkor állati), jöttök itt mindig a bibeszezéssel, amikor mennyi, de mennyi érdekes téma/buli/arc van körülöttetek.
@Fabius:
Persze, hogy idetaláltak.
Az árpádsávos, bugyogó különítmény ki van hegyezve az ilyesmire.
Ha az volt a célod, hogy szembesítsd őket a saját baromságaikkal és jót röhögj az ettől begőzölt trollseregen, akkor szereztél egy jó estét nekem is.

Igyekeznek minden létező retorikai fordulatot bevetni a kurvanyázástól a köcsögecizésig (bocs), ez őket minősíti. Én is szoktam picsázni meg ilyesmi, de szerintem erről az oldalról nem kellene követni az ő színvonalukat.
Burkolt fákjúzás elmegy (sokan többre is rászolgálnának), de azért nem ártana egyeseknek picit visszafogottabban… ez nem a kuruc.

Amúgy, ha a tisztelt zikkájl oldalnak nem teccik a zértékelésem, nyalják ki a seggem!
Osztjónapot…

Ja, ha én mánuel lennék, ráadásul józsi, ettől biztosan behánynék:
hvg.hu/itthon/20130429_Elitelte_Viviane_Redinget_a_magyar_parlam
Szerintem eljön egyszer az a pillanat, amikor kiteszik ők is a taccsot.
Azt mondja a fáma, hogy bizonyos dolgokban az EU az neeem szól bele belügyekbe, meg ilyesmi.
Ez nem belügy, pofán szarja a kormány azt a tömörülést, amelyhez mellesleg úgy csatlakoztunk, hogy lécciléccimán! Akiktől ez a gazdaságilag-morálisan lerohasztott szeméttelep olyan pénzeket kap, amit sikerként kotkodácsolnak egyfolytában, mer sose egy lakosra jutó ennyit még…
Akkor?

A nudista csigában több kálcium van, mint ezekben.
@Knósszosz: Knossi! A lehetőségek végső határáig én megpróbáltam kultrember maradni:-) Asszem sikerült:-) Nem anyáztam például máma csak eccer:-)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Nem is Néked címeztem.
A stílusod irodalmi mivoltához, kétség sem férhet!-:)))

Nem szeretnék piszkálni senkit, szerintem az érintett maga is tuggya, hogy...
amúgy 'stenbizony semmi bajom vele, sőt!
@Fabius: Engem ez a veszély nem fenyegetett. :) Jut eszembe ha legközelebb ballib tüntetést fog viktátor kézi vezérléssel Pintérnél betiltani, arról azért lesz szó ugye??? :)
@Knósszosz: fel vagyok borzolva

MANDINER CIKK

Rodeo36 2013. április 30. 04:16
Rajcsány Gellért, tanúlj meg nyelveket és ne mferdíccs...

LOS AMANTES PASAJEROS, mint Almódovar magyarázza magyarúl a következő:

MÚLANDÓ SZERELMEK

majd ha mgyar zsurnaliszta meg is ért egy idegen nyelvet és nem csak szótáraz a Q18-as szintjével akkor majd értékelni is tudja az elementáris humort ami árad belőle ha ugyanezt a mai magyar 2010-2013 ról csinálná egy Almódovar akkor értenéd meg addig nem

tanúlj nyelveket és főleg tanúld meg megérteni...utána írjál sokkal jobb cikke5t mint ez a szar

válasz erre
Rodeo36 2013. április 30. 04:06
Los amantes pasajeros sokféleképpen fordítható de nem ajánlatos ferdíteni...az a repulőgép aminek az oldalára az van festve, hogy: FÉLSZIGET Peninsula azaz Spanyolrszág népies neve, a felhők fölött kereng mint bolond istók és mindenki aki benne van valami múlandó szerelemről, vágyról elmélkedik vagy tesz és az összes mimikának meg mosolynak sajátos jelentés van ahogy azt a rendező és a színészek részletesen és lelkesen elmesélik az előzetesben

los amantes pasajeros = a szeretők múlandósága azaz amit valaha imádtál ma már hol a francban van elmúlt se pasó azaz egy pasajero (az utas nem jó fordítás semmit sem ad vissza abból a sziporkából amire Almódovar annyira ügyel a humor a részletekben van és hatalmas elementáris humor letaglózza azt végigélte az örökkön örökké elmúló szerelmeket...brühühühü

szerencsétlen cikkíró mit hagytál ki?

válasz erre
Rodeo36 2013. április 30. 03:49
mivel szemmel láthatóan a cikkíró nem tud spanyolúl, nem is értheti, már a címe reveláció, persze spanyolajkúaknak: Los amantes pasajeros aminek valóban az az értelme, hogy a szerelmek múlandók mint minden más (los pasan)és az egész kelekótya ország amely persze Sapnyolország a valamikori világbirodalom ott kőröz a semmiben mialatt az összes "utasai" egyik szerelemből azaz kábulatból a másikba esnek a pasajero ebben a korrelációban a múlandóságot is jelzi ahogy a szerelmek: son pasajeros azaz jövő menő szerelmek érzelmek és minden egyéb emberi...izé ami itt bejön ott kimegy és ahogy a három steward(ess) eljáttsza a mariconería máximá-t azaz a "kibaszottság" hülyeségét (a spanyolajkúaknak a mariconeria az nem buziság hanem mindenféle kibaszás egyik kibaszottól a másik kibaszottig...) szóval kedves cikkíró fussál neki mégegyszer kurva jó film mint a Monthy Pithon spanyol változata

brühühühü

szerencsétlen magyar zsurnal iszta
süti beállítások módosítása