Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: wmn.hu/kult/61888-a-rajzfilm-varazslat-es-tundermese--macskassy-gyula-tortenete Macskássy Gyula m... (2024.04.19. 16:33) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.04.29. 02:24 Fabius

Péniszpumpa és flittertanga: a nemzeti erkölcs

Trágár. Ha nem bírod gyomorral ne olvasd. Én szóltam előre. 

Na álljunk már meg egy szóra, he

Kik akarnak itt erkölcsi normákat felállítani? Minekünk? Mi?! He?! De télleg. Mostan már elég már. A mindennek is megvannak a határa. Jóhogy nemmár. Belebeszélnek meg kisajátíccsák, hogy egyenesen fingpertuzó valóságsós lantművésznek kell lenni egy jó kis faszlengetéshez, mer'a nemzeti érzelem az már smafu! Főműsoridőben. Mikor ottan az az indiai is csak faszkalap és nem faszlengető flittertangás kalap.

Boccsásálmeg. 

Merhogy a sólbuci elszíjja a kirájandris elől a gandzsát az is baszki. Oszt mekkora sztár. Mikorbazmeg ha ő felköp és a turha leesik annak ugyanolyan hangja van, mint a müllerniki szemgödrében gellert kapó sperma csattanásának a szemközti falon. Trutykó fókuszál oszt a kabaizoli kúrt nyócvan filmen oszkárospornósokkal? Pokoli történet, mi? Hát hun élünk? Ezek akarnak minekünk erkölcsről papolni? Demostaztán. 

Majd mi megmonnyuk ki a basznivaló egyiptológus, meg ki selejt aki a Pistának jó lesz! 

Nekünk ezek ne akarjanak rendértéket vagy mi a lófaszt felállítani! Áll az már, mint semjénzsolt fejében a fájás flittertangás férfipicsa láttán, áll keményen. Úgyhogy nem köll megmondani ki lehet nyilvánosan kúró, seggmutogató, faszverő, nemzeti érzelmű rúdtácos ember! Ez a söpredék ne akarjon (görbe)tükröt tartani mielénk, kiafasz kíváncsi a visszatükröződő látványra? 

bulizóna.jpg

Láttuk azt mink már eleget! Bár a SoDi recskán az én szemem is maradandó retinakárosodást szenvedett, azért csak el kéne mán rakni. Mer'a zagyvagyuszi megin' felizgul oszt bemonnya melyik romagádzsira áll föl neki éppen, és a buzifesztes ördögbotosoknak fog feljebb állni. Rázzuk már meg magunkat! Nem a rúdon, mit műveltek, hülyék! Mi az isten? Ja, egy az Isten. Fasza. 

465 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr705251911

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.04.29. 16:26:10

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szia Fabius!

Őszintén szólva, nem szoktam fennakadni senkinek az étkezési szokásain, azon főként nem, hogy a végén milyen deszertet fogyaszt, és azt sem hiszem hogy nagyon prűd lennék de a kép bal alsó sarkába illesztett gasztronómiai élvezet megjelenítését mellőztem volna.
Amúgy a veretes nyelvezet ellen nem emelek szót, mivel meghatódva emlékszem vissza arra az időszakra, amikor magam is annyi lófaszt emlegettem, hogy a monitort kellett cserélnem, mert a telítettség okán szétdurrant.
@negondolkozz!majdénmegmondom!: Így van. Kinek mi köze bulin készült képekhez?
Fejbe kéne lőni aki ilyesmit ellop és közzétesz.
Faszszopó zsidó stílus.
@negondolkozz!majdénmegmondom!: lehet én vagyok aberrált, de rólam még intimszférában sem készült faszlengetős, legfeljebb félkómás kép... persze lehet nálatok ez a módi... csak nem publikus... imádom ezt a gejl álszemérmességet és nyáladzást...
Más kérdés, hogy milyen nő az, akit egy faszcibálós, répamellé kötött lankadt péniszes, gusztustalan sörhassal szépelgő képpel lehet köszöntemi a születésnapján... és az milyen nő, aki gecivel a szájában vigyorog a kamerádba, a párttagkönyvét lobogtatva... szóval mehetsz a picsába kishaver...
@negondolkozz!majdénmegmondom!:

ezek a képek közkincsek. amúgy meg ezekkel a kérdésekkel Rózsikához tessen fordulni, hogy vegye bele az erkölcstani óravázlat idejológialjilag megfelelő metcetébe elvágólag.
@Anyátok picsája!: Nomen est women... látom töki meglested anyádat a tükörben...Teee vérmagor... a te farkad biztos olyan mint a visszacsapó íj... és amekkora nemzsidó vagy, gondolom, a fitymaszűkületedtől még hugyozni is nehezedre esik, az előbőrke alatti terület tisztára mosásáról már nem is szólva...
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

érzékelem, hogy nem vagy a humorodnál, és meg is tudom érteni, de annyi hír ömlött rám az elmúlt néhány hét alatt, hogy sírvaröhögős görcs állt belém.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Mi a szájbakúrt anyádat ugatsz, te fitymátlan geciszopó zsidó féreg?
@Anyátok picsája!: Nagy öröm ez nekünk, hogy leereszkedtél hozzánk, s legalább egy pillanat erejéig beláthatunk ősi, genetikailag tiszta, a világon egyedülálló egészenázsiamélymagyar kultúránk kincseket tároló bugyrába.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Rólad milyen képek készülnének, kretén, mikor ember nem áll szóba veled? Animal porno?
Akiről nem készültek faszlengetős képek, az nem is férfi, te szemüveges kis rejszolós gennygóc.
:)
A nőknek pedig gyakran szokott geci lenni a szájában, téged is inkább nyelt volna le az a csámpás anyád!
@Anyátok picsája!:

kedves mamanuna!

kegyed stílusa aztán maga a stílus.
@negondolkozz!majdénmegmondom!: Akkor az Istenhazacsalád csak egy jó vicc?

Tréfás fiúk és lányok vagytok ti, soha nem tudtam, mi a bajotok a melegfelvonulással, most már rájöttem, hogy sóvárogtok szekéren riszálni a pucér seggeteket.

Szánalomhalmaz vagytok, a pornós kiscsaj az egyetlen bátor köztetek.
@Anyátok picsája!: jól van belila... van még mondanivalód? netán a gaz motoros nem tett magáévá ezért vagy ennyire frusztrált? na csá...
index.hu/belfold/2013/04/29/sotetedik_az_uvegzseb/

Közpénzek után ezek szerint csakis a hivatal kutakodhat, így akarják megakadályozni, hogy civilek birtokába jussanak terhelő adatok.

|
@Anyátok picsája!:

"_Mi a szájbakúrt anyádat ugatsz, te fitymátlan geciszopó zsidó féreg? _"

Te picácka, hán évesz vad te, hod ijen bátor vad? ki asz apukád? lali báci, vad a jani báci, vad a lili báci? vad minegyik ed picit?
@jaegtoer: Közkincs a büdös kurva anyád a sarkon, nem az amit elloptak más ember gépét (lakását, szekrényét...) feltörve.
@Habakuk999: Te meg hugyozz a konnektorba, idióta szentfazék. Mi közöd más zártkörű buliján készült képekhez?
Vagy arra élvezel, te paszputtony, hogy másokat lesel?
@negondolkozz!majdénmegmondom!: nagyon mellélőttél kishaver... persze a nyomor nagy szavakra késztet... ha te embernek tartod magad, - bár ezt az állítást erősen kétlem, tekintettel arra, hogy a törzsfejlődés a te esetedben láthatóan megmaradt a szarunk, baszunk, falunk, nem gondolkodunk, verbálisan meg különösen nem kommunikálunk, de a mienk a lrgkisebb mobil, és a legnagyobb terepjáró, pinát a kupiban látunk, ha a haver befizet szintjén,- annyira nem is bánkódom. Amúgy azt hiszem, te szívesebben cserélnél velem, mint én veled:-) Szóval, nagyon kevés vagy, mondhatnám, egy, nullával szorzott, de ezt te úgysem érted...
@negondolkozz!majdénmegmondom!: remélem, egyébként, hogy a jerkédet azért megbecsülöd, még ha főzni nem is tud, és nem rúg oldalba a szalmán, amikor esténként kéjjelsóvárgva mögé kucorodsz...
@Habakuk999: De az meg nem is odavaló... a szájában az egész jövendő jobbik-fidesz-kdnp frakció...
@negondolkozz!majdénmegmondom!:

" Közkincs a büdös kurva anyád a sarkon, nem az..blabla"

akkor a Közgép is lopott holmi, erkölcsi főmegbízott kollega?
Ezt belinkelte már valaki? Ha igen, bocs.

„Az egész magyar társadalmat a trafikelképzelés hatja át. Mindenki vagyont akar szerezni, lehetőleg az állam révén. Az első dolga mindenkinek az, hogy magának trafikot szerezzen, a második pedig az, hogy minden más trafikot a környékről elpusztítson. Pesten háromszáz méternyire, vidéken nagyobb távolságra más trafikos nem nyithat boltot. Ez szörnyű gondolat.”

Itt máris le kell lőnünk a poént, a felszólalás ugyanis így folytatódott:

Ez a kaverna a keresztény társadalomban engem éppúgy megdöbbent, mint azok a tuberkulotikus kavernák, amelyeket kitűnő falukutató orvosaink a magyar nép tüdejében találnak meg.

Hát igen, a tuberkulózis a hatvanas évektől már nem volt népbetegség, a szónok pedig nem a ma élő ifj. Hegedűs Loránt, hanem egy másik református magyar ember, Hegedüs Lóránt (rövid ü, hosszú ó), az első (tulajdonképpen második) Teleki-kormány és a Bethlen-kormány pénzügyminisztere, a magyar óliberalizmus örököseinek egyike a Horthy-korszak Felsőházában. A felszólalás 1939. február 7-én hangzott el, és a második zsidótörvényre (1939. évi IV. tc.) reflektált,"

kapitalizmus.hvg.hu/2013/04/28/trafikugy-budos-hagyomany
@negondolkozz!majdénmegmondom!:

"Mi közöd más zártkörű buliján készült képekhez?"

Csak nem ott teccett lenni, hogy ilyen jól értesültnek teccik lenni tanító néni?
@negondolkozz!majdénmegmondom!: jól van kis debilke génhibbant jeszenszky ivadék... ha nem tetszik valami, kérd meg a két ügyvéd rokonyod valamelyikét, hogy szóljanak egy normális ügyvédnek, hogy neked problémád van:-) javaslom a gaudit, az úgyis csak akkor boldok, ha már a szájával is kavarja a szart...neked biztos jó lesz. a kistangát pedig vedd fel, ha ma este elmennél a kék orchideába egy kicsit idődizőzni...
@negondolkozz!majdénmegmondom!: én nem vagyok hívő, nektek van még az isten tudja hová is kereszt tetoválva.
Ti vagytok Mária országa erkölcsének hős védelmezői, elfelejtetted netalántán?

Megmondom őszintén, nem szívesen rúdtáncolnék még nemzeti hazafiasságból sem, olvasmányaimból nem is nagyon emlékszem a szittya vitézek ilyen irányú dicsőségére.

Ocsmány férget meg látok épp eleget, nem hiányzik a leselkedés utánuk.
Ezt a posztot képtelen vagyok lájkolni.
@negondolkozz!majdénmegmondom!:

"Mi közöd más zártkörű buliján készült képekhez?"

Semmi közünk nem lenne hozzá, ha nem moralizálnátok hányásig egyfolytában.
@Scarlet Crusade: 10 éves szarokkak operálsz? kezdjek én is kotászni a szemétben? tudod mit? Nem teszem... L. Simon törpék által seggbebaszott vörös zsidó kurvái is csak bevillantak:-)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Ez nagyon szórakoztató lenne, ha nem lenne ennyire siralmas.:)

Az emberi ostobaság határtalan.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Szvsz jol allna neked ha vegre valami testhezallo melot valasztanal (pl guberalas)
Ne szivjad mellre, tul magas labda volt.
:)

PS: zsido not seggbekurni pedig jo dolog, probald ki.
:)
Kicsit én is besokaltam, mára fájfront... jócakall...
Bazz... Mi van itt?
A Kék Osztriga Bár többi prominense felháborodott a társuk lebukásán?
Komolyan ennyire érzékenyen érintette a privát szférájukat?
Ők is ott voltak???
Igaz, ha ennyire kretén lennék, engem is zavarna...
@Scarlet Crusade: Egyelőre úgy tűnik te görgeted a kőgolyóidat a pincében...ha akarod küldök neked egy diplomát a háromból, nehogy kisebbségi komlexusaid támadjanak:-) Nekem már nincs rá szükségem, neked jól jöhet a legközelebbi alcsúti elbeszélgetésen...
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Nem túlértékelni, még elbízza magát!
Ilyesmi IQ bajnokok lepték el a blogot?
Akkor legalább nem unatkoztatok.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: ááá csak beszartak, hogy esetleg az ő hipertangás seggvájój képik is kikerülnek a netre házassági hírdetés formájában. bár ebben az esetben elég kérdéses az isten, fasza csanád szentháromság realizálódása:-)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Ne dicsekedj, talpnyalási diplomád nincs, ennek a szerencsétlen nyálcsurgató baszatlan díszfasznak csak arra van szüksége.
@Habakuk999:
Most képzeld el... ha még fizetnék is őket... akkor szimpla hímringyók lennének... :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: értékelni? túl? ezeket? neviccolj már... a legyekkel is elbeszélgetek, mielőtt lefújom chemotox-szal... merő filantrópiából... bár a rovarok esetében sanszosabb, hogy értik, amit mondok nekik...
@Habakuk999: Vess meg érte, de ez tényleg szórakoztató volt nagyon. Főleg, hogy sikerült egyszerre elolvasni az egészet! Mindkét úriembernek ráadásul a fotója is passzolt most a stílusukhoz.
Körmendyzs cikke viszont elszomorító, mert a lényegre tapintott rá.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Azért ilyen szómágiától a legyek - szerintem - meg se várva az ölőnedűt, önként meghalnak:))
"Ne szivjad mellre" vörös pimpernel lovag ékes magyarsága:-))) szívjad-fujjadt:-) gyönyörű...
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
hat fonok, lehet hogy harom diplomad van (mondjuk a faszom se kerdezte, de beszedes, hogy ezzel jossz)
, de humorod es csajod, az fix, hogy nincs.

Sebaj, latom megjott fahejas csula; szorakoztassatok egymast.
:)
Igazából kezd egyre szimpatikusabb lenni a Jobbik, most, hogy kezdem őket közelebbről megismerni. :)
vonáról van intim képetek? ;)
vagy ő csak a kampány hajrában rukkol ki?
@Scarlet Crusade:

hülyegyerek! Látom, problémád van a szövegértéssel. Hol van itt leírva, hogy kié a három diploma????
"...ha akarod küldök neked egy diplomát a háromból.."

ne aggódj... nemzeti trafikárius strómannak ennyi ésszel is jó leszel. csak a bevételhez ne nyúlj, visszadni a vevőnek, meg aztán végképp ne próbálkozz... tudod... mindenkineek megvannak a maga határai. A te limesed, valahol a 40-es kör környékén manifesztálódtak:-)
@Buga.Jakab: Az annyira nen érdekes... ő csak huza-Vona... a többiek sokkal jobb kunsztokat tudnak.-)
"Terike azt mondta, megütöttem
Balogh József, fideszes képviselő állítja, nem ütött. Élettársa koponyaalapi törést szenvedett."

www.origo.hu/itthon/20130429-terike-azt-mondta-megutottem.html

végre egy őszinte ember. eddig ezeket olvastam tőle:
1. valami volt a páleszben, semmire nem emlékszik.
2. terike orrbavágta magát.
3.terike a kertben átesett a vak kuvaszon... de télleg... nem viccolok:-)
@Habakuk999: jahh odajárnak továbbképződni a malájvereskékeres fasztrigák:-)
@Buga.Jakab: Neked is van ízlésed, süsd meg.:(

Vona, mint csippendéli legény, nobazzz.
@Scarlet Crusade:
Mi van pöcsköszörű!
Nem teccik a rendszer?
Lehet tova húzni és továbbnyalni a bolsik seggét! Ennyi a tehetségetek...
'89 előtt te is KIS, vagy MSZMP ettárs voltál?
Mert akkor értelek...
@Scarlet Crusade:
Mi van pöcsköszörű!
Nem teccik a rendszer?
Lehet tova húzni és továbbnyalni a bolsik seggét! Ennyi a tehetségetek...
'89 előtt te is KISZ, vagy MSZMP ettárs voltál?
Mert akkor értelek...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Te kis hamis... ;)
Még a végén a Babettával behajtasz a sörért az Üvegtigrisbe is.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Így jár aki egy ilyen írástudatlan balfasszal leáll beszélgetni. :D
Lehet, ez még mindig ott pörög a rúdon...
WD40-et nyomjon maga alá, könnyebben megy.
@sírbateszezazegész: Te látod ezeket a kis bigyuszokat? Irigyellek.

A pszichológia nagy tudomány. A mai napot elnézve érdemes lenne kutatást végezni, mennyi elfojtott szexuális probléma, kudarc sodorja a szájhősöket a radikális csoportocskákba.

Azt hiszem, megdöbbentő eredmény születne.
Ajjaj inkább nem olvasok vissza. Van itt színvonal, apám!!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: haggyad már. ez az ügyeletes napinikkváltós finggyűrű bérnyalógép, aki azt hiszi, hogy hiperintelligens, persze a dolgok relativizmusával nincs tisztában... az, hogy a kommentcsoporttársai maguk alá vizelnek, és a kockás papírról max 3 asszót tudnak 6 betű perperc sebességgel bepötyögni, ő pedig jobb napokon hete, máris predesztinálva érzi magát a felsőbbrendűségi filfing magáévá tevésére... pedig unalmas és nem szórakoztató... de nekünk ezt forgatta ki a gép...

és tudod,,, vakok közt a féleszű...
Csupán az a tény kapott itten megerősítést, hogy a jobbik a fidesznél még retkesebb hulladékgyűjtő.
@Habakuk999:
Ezeket elnézve??? Nem hiszem, nem érik el azt sem.
A következő felvonulásukra remélem a környező fehérneműboltok tanga készleteit felvásárolják...
@Husz_János_Puszita:
Én is előbb estem be, nem semmi a felhozatal kreténből! :D
Akarom mondani a nemzeti radikális ratyivonalból...
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Nem is a fikusz IQ-ja mérvadó nekik, az csak egy irigyelt, távoli horizont...
@Habakuk999: Hát lehet, hogy én vagyok egyoldalúan tájékozott, de azért a szélsőbalról még nem hallottam ezt a saját nemhez való, ennyire erős vonzódást. Persze, lehet ez még ministráns korban alakult ki.
És most nem akartam megsérteni senkit. Csak úgy eszembe jutott.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Lótúrót, keresztényi szeretetből levadászott hiúzbőrből készült bugyikkal támogatja őket az egyház, cserébe a nemzeti erkölcs magas színvonalú védelméért.

Nem is lehet egyszerű, basszus, most gondolj már be a helyzetükbe.
Megígérték kedvesvezírnak, hogy igaz magyari babákat termelnek nagy hatékonysággal, oszt nő meg sehol, az egész projektből csak az álmodozás zsidó nők feneke után működik a fiús rúdtáncos bulik kivételével.

Ettől még a négyes metro is magasabb készültségi fokon áll.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

"ezek a színvonalról azt hiszik, hogy az az aszfalton egy piros csík.."

Lopom:)))))))))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Nyugi csula, ne kapkodj mint kezdo buzi a gozfurdoben; azt hittem ennel rutinosabb vagy..

Nem tetszik a rendszer, megsem megyek el mint a fajtarsaid; pl Becsbe cukit nyitni.
:))
@Habakuk999: Ezzel paralel viszont úgy vettem észre, hogy a humort valahogy jobban értékelik azok, akik nem egyértelműen elkötelezettek valamelyik párt irányába, hanem mondhatni kritikusak még a sajátjaikkal szemben is.
Persze ezt már biztos kutatják.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
"...küldök neked egy diplomát a háromból, "

Nem megy a magyar coreszkem? Segitsek?

Tudod mit, inkabb neked nem.

Na, nyaljatok korbe egymast lanyok, jo szorakozast.
:)
@Scarlet Crusade:
A film megjelenésekor és még utána sokáig szállóige volt:
"Bunkó vagy Bugsy!"

Nimphas értékelése ma is helytálló.
Rád nézvést nem kopott semmit sem, úgy vélem.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Én sörért bármivel bárhova behajtok. Csak át ne essek a komondoron.
@Scarlet Crusade:

Ékezetek nélkül kéred számon a magyart? Arcpálma.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Terike már i tudja hanyadszor vágódott el a vak kuvaszon (ill. leesett a létráról, ill még nem is tudom honnan, mert nem ez az első eset, mellesleg előző feleségével is ilyen problémák voltak), de érdekes módon mindig csak az orrára esik. Namármost én pl már sokszor estem el, beütöttem kezem-lábam-seggem, de speciel nem az orrom tört el és nem a koponyacsontom.

Szegény Terike úgy látszik fejnehéz mint a járni tanuló kisgyerek, lehet vagy 50 kilós feje vagy az orra 10 kiló, a fene tudja. És az előző asszonyka is ilyesfata alkatú lehetett fene a képviselő úr izlésébe... :-(
No, úgy látom a flittertanga picsás faszlengető különítmény idetalált, és kellően felizgulva a leckét is fölmondta.

Helyes. Ez volt a cél.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Az önkényuralmi jelképeket is leszarod adott esetben?
Én igen, sörben nem ismerek tréfát!
@Fabius:

Baszott ordenáré lett a mai poszt, a kurva életbe. Nem ehhez szoktam az angolkisasszonyoknál. :)
@Fabius: néha kibaszottul nem tudok egyetérteni a céljaiddal...
@sírbateszezazegész: Humor... Ezekben a vérzivataros időkben minden felelősségtudattal rendelkező állampolgár fogcsikargatva küzd az érdemtelen jó dolgodért, Te pedig hálátlanul a humorérzéküket kritizálod.

Ez csúnyaság.

Amúgy csak félig igaz, mert az éppen porondon lévő párt aprítását derülve fogadják. Baj csak akkor van, ha a saját kedvencek a humor tárgyai.:)
@Fabius:
tényleg döbbenetes, hogy az a sok feszültség ami felgyülemlik egy egy ilyen politikai kurvában mint a rogántonya (már millión felűl az árverés a használt -fake- hátizsákjáért) a gójmotoros a kis csicsás szakállával amibe olyan jól törölgeti a gecis faszát a Máté meg a többi cuppogós...és sikoltoznak bedrogozva, hogy mekkora motorost sikeredett nekijjek felcsípni...pedig ingyen is lemgy ha hagyják motorozni

a zorbánnak mennyi a bogyóadagja, mert egy egy ilyen minisztertanácsi értekezlet megvisleheti a használt és egyébként is leértékelt idegeit olyankor kappanhangon üvöltözik egy kicsit azután visszadzsal?

olyan szépek lehetnek egy egy ilyen zártkörűn, még kibaszott nagy szerencs, hogy a közönséget nem filmezte...mik derűltek volna ki

brüühhühü
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
pedig az nem is kupleráj?

brühühühü

te is filmezed...a duflaélményért?
@Fabius: Hmm. Ha már mindenképpen ismerkedési esték szervezésére adtad a fejed, bejelenthetjük a kívánságlistánkat?

Boliék szerintem képekkel is tudnák illusztrálni.
@rodeo36:

Ha Svájcból nézném, remekül szórakoznék ezen az országon. Na, de azért csak magamat hibáztathatom, hogy még mindig itt szívok. :)
@Fabius:
ez nem automata kamera, ezt a bence filmezte amíg a Máté és a Szíjjártó felkészűlt a rudihoz...a semjén meg utt kucorgott benedvesedve a kinőtt alpakka öltönyében és ...

szóval jó ki buli lehetett...állati

brühühühü
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ gaz

brühühühü

szerinted a Bence filmezte vagy az volt a világosító?
@Habakuk999:

nincs kívánságlista, tények, a FIDELITAS SZERVEZTE ZÁRTKÖRŰ CSAK MEGHÍVOTTAKNAK
a rétvári elvtárs volt a titkos attrakció meg az egyik rendező, a semjén segítségével

brühühü
Végre kiderült, hogy mi a fenéért érdemes a Jobbikba belépni. Miért nem ezzel kezdtétek? Végre valami emberi (hacsak nincs animál szekció, mert akkor állati), jöttök itt mindig a bibeszezéssel, amikor mennyi, de mennyi érdekes téma/buli/arc van körülöttetek.
@Fabius:
Persze, hogy idetaláltak.
Az árpádsávos, bugyogó különítmény ki van hegyezve az ilyesmire.
Ha az volt a célod, hogy szembesítsd őket a saját baromságaikkal és jót röhögj az ettől begőzölt trollseregen, akkor szereztél egy jó estét nekem is.

Igyekeznek minden létező retorikai fordulatot bevetni a kurvanyázástól a köcsögecizésig (bocs), ez őket minősíti. Én is szoktam picsázni meg ilyesmi, de szerintem erről az oldalról nem kellene követni az ő színvonalukat.
Burkolt fákjúzás elmegy (sokan többre is rászolgálnának), de azért nem ártana egyeseknek picit visszafogottabban… ez nem a kuruc.

Amúgy, ha a tisztelt zikkájl oldalnak nem teccik a zértékelésem, nyalják ki a seggem!
Osztjónapot…

Ja, ha én mánuel lennék, ráadásul józsi, ettől biztosan behánynék:
hvg.hu/itthon/20130429_Elitelte_Viviane_Redinget_a_magyar_parlam
Szerintem eljön egyszer az a pillanat, amikor kiteszik ők is a taccsot.
Azt mondja a fáma, hogy bizonyos dolgokban az EU az neeem szól bele belügyekbe, meg ilyesmi.
Ez nem belügy, pofán szarja a kormány azt a tömörülést, amelyhez mellesleg úgy csatlakoztunk, hogy lécciléccimán! Akiktől ez a gazdaságilag-morálisan lerohasztott szeméttelep olyan pénzeket kap, amit sikerként kotkodácsolnak egyfolytában, mer sose egy lakosra jutó ennyit még…
Akkor?

A nudista csigában több kálcium van, mint ezekben.
@Knósszosz: Knossi! A lehetőségek végső határáig én megpróbáltam kultrember maradni:-) Asszem sikerült:-) Nem anyáztam például máma csak eccer:-)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Nem is Néked címeztem.
A stílusod irodalmi mivoltához, kétség sem férhet!-:)))

Nem szeretnék piszkálni senkit, szerintem az érintett maga is tuggya, hogy...
amúgy 'stenbizony semmi bajom vele, sőt!
@Fabius: Engem ez a veszély nem fenyegetett. :) Jut eszembe ha legközelebb ballib tüntetést fog viktátor kézi vezérléssel Pintérnél betiltani, arról azért lesz szó ugye??? :)
@Knósszosz: fel vagyok borzolva

MANDINER CIKK

Rodeo36 2013. április 30. 04:16
Rajcsány Gellért, tanúlj meg nyelveket és ne mferdíccs...

LOS AMANTES PASAJEROS, mint Almódovar magyarázza magyarúl a következő:

MÚLANDÓ SZERELMEK

majd ha mgyar zsurnaliszta meg is ért egy idegen nyelvet és nem csak szótáraz a Q18-as szintjével akkor majd értékelni is tudja az elementáris humort ami árad belőle ha ugyanezt a mai magyar 2010-2013 ról csinálná egy Almódovar akkor értenéd meg addig nem

tanúlj nyelveket és főleg tanúld meg megérteni...utána írjál sokkal jobb cikke5t mint ez a szar

válasz erre
Rodeo36 2013. április 30. 04:06
Los amantes pasajeros sokféleképpen fordítható de nem ajánlatos ferdíteni...az a repulőgép aminek az oldalára az van festve, hogy: FÉLSZIGET Peninsula azaz Spanyolrszág népies neve, a felhők fölött kereng mint bolond istók és mindenki aki benne van valami múlandó szerelemről, vágyról elmélkedik vagy tesz és az összes mimikának meg mosolynak sajátos jelentés van ahogy azt a rendező és a színészek részletesen és lelkesen elmesélik az előzetesben

los amantes pasajeros = a szeretők múlandósága azaz amit valaha imádtál ma már hol a francban van elmúlt se pasó azaz egy pasajero (az utas nem jó fordítás semmit sem ad vissza abból a sziporkából amire Almódovar annyira ügyel a humor a részletekben van és hatalmas elementáris humor letaglózza azt végigélte az örökkön örökké elmúló szerelmeket...brühühühü

szerencsétlen cikkíró mit hagytál ki?

válasz erre
Rodeo36 2013. április 30. 03:49
mivel szemmel láthatóan a cikkíró nem tud spanyolúl, nem is értheti, már a címe reveláció, persze spanyolajkúaknak: Los amantes pasajeros aminek valóban az az értelme, hogy a szerelmek múlandók mint minden más (los pasan)és az egész kelekótya ország amely persze Sapnyolország a valamikori világbirodalom ott kőröz a semmiben mialatt az összes "utasai" egyik szerelemből azaz kábulatból a másikba esnek a pasajero ebben a korrelációban a múlandóságot is jelzi ahogy a szerelmek: son pasajeros azaz jövő menő szerelmek érzelmek és minden egyéb emberi...izé ami itt bejön ott kimegy és ahogy a három steward(ess) eljáttsza a mariconería máximá-t azaz a "kibaszottság" hülyeségét (a spanyolajkúaknak a mariconeria az nem buziság hanem mindenféle kibaszás egyik kibaszottól a másik kibaszottig...) szóval kedves cikkíró fussál neki mégegyszer kurva jó film mint a Monthy Pithon spanyol változata

brühühühü

szerencsétlen magyar zsurnal iszta
süti beállítások módosítása