Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: rtl.hu/hazon-kivul/2024/04/29/ivancsai-akkumulatorgyar-dolgozok-koreai-kultura-problemak-biztonsag... (2024.04.29. 06:48) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.04.12. 04:10 Fabius

Kanos egyetemisták hívják Viktor randivonalát!

Címkék: fidesz társkeresés közpénz iksz

Előre az új mozgalomért nertársak! Már ott tartunk a Nagy Országátalakításban, hogy GondosGazdánk államosítja a csajozást. A Nemzeti Gyermekütemezési Hivatal felállítására még picit várni kell, de a legjobb úton haladunk a kereszténykonzi mázzal leöntött kisztábor hangulat és szellemiség megidézése felé. 

Ne! Ne tiltakozzatok! Ez a mozgalom igenis hasznos! Képzeljük el, hogy így talán egyszer Ágh Péternek is lesz csaja, és sajnáljuk együtt, hogy a nagy előd Szijjártó már kivénült a mozgalmárkodásból. 

Nekem ugyan dugós-pettingelős hittantábor élményeim nincsenek, de azért a képzettársításért nem kell a szomszédba menni. Miskolcon eltöltött kamaszkorom meghatározó élménye volt az akkor a Csanyikban üzemelő KISZ táborból, a kis rogánantik meg kövérlacik társaságából inkább hozzánk háemcsékhez kiszökdöső lányhadak ezek szerint hittantábori metodikával történő szórakoztatása. Ez a boronáljuk össze az azonos ideológia alá terelhető fiatalokat rendszer már akkor sem nagyon működött, és bizony az összetereltek néha úgy csodálkoztak rá a való világra, mint egyszeri "Grúber Ernő kisgavallér" a tánciskola után kitárt pinára. 

kerdem.gif

De ez csak az egyik fele a dolognak. A másik, hogy ez a társkeresősdi nem új találmánya a kereszténykonzi nernek sem. Mióta a pápa lájkolta a kotont azóta nekibátorodtak, és az ifjúkeresztények Tranzit néven megpróbálkoztak összehozni "a jobboldali, konzervatív, kereszténydemokrata értékeket valló, illetve a kormányzatban dolgozó fiatalokat".  Mi ezzel a baj? Semmi az ég egy világon. Legfeljebb annyi, hogy nem hangos se a sajtó és az IKSZ honlapja a sikersztoriktól. Nem olvashatunk hétköznapi tündérmeséket, mint amilyen például Azbej Tristáné és kedves feleségéé. Nekem semmi bajom azzal, ha a túró rudi felelős Tristan itt is megpróbálja képviselni az álláspontjukat, amíg Azbejné Havancsák Izabella a családháló szóvivőjeként magyarázza meg nekünk, miért jó a kereszeszténykonziknak tüntetni egy alkotmánybírósági döntés ellen. Inkább ő, mint Selmeczi asszem ebben egyetérthetünk. Én legalábbis hamarabb hiszem el - még ha nem is értek vele egyet - egy 28 éves, családos, kisgyerekes anyukának, hogy amit mond azt hiszi is, mint a nyugdíjvédelmi Gripenszenátornak. 

Tényleg csak azt nem értem, mit remélnek mi fog változni? 

A szokásos csinnadratta és miskakancsó lengetés közben beharangoznak egy mozgalmat, ami a gyakorlatban egy létező de különösebben nem működőképes modell leöntése közpénzzel. Mitől lesz ez ettől vonzóbb vagy működőképesebb, mint eddig? Azt lássuk be, forráshiányra panaszkodni eddig se nagyon volt oka senkinek, aki itt társkeresőzni akart a kormányoldalon. Az erre fogékonyak és érdeklődést mutatók mehettek rendezvényekre eddig is, tolhatták az arcba a csipszes lecsót, kereshették a társaságot, és ha ezt semmilyen egyéb úton nem sikerült megtenniük, akkor végszükségből Kubatov Gábor kapcsolati listafelelőshöz is fordulhattak tanácsért.  Nem látom a koncepciót, ami szimbolikusan belengetett milliárdok ellentételezéseként legalább annyit megtenne, hogy stílustanácsot ad Ágh Péternek, hogyszaszongya: szépöcsém, a kötött pulcsi Lengyel Lászlóval együtt régen kiment a divatból, ma már a vállon átvetett zakóval pózolás a menő, halaggyá'má a korral, baszod

725 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr835217886

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

és akkor jött a tenkeskapitányahogyodacsapholsanyargatnilát

www.fidelitas.hu/agh_peter

hát ilyen ezek szarják a bölcsek kövét azért lehet kiönteni mert folyékonykő

kurvajó...Fabi te meg kis gonosz...a zéghpéter már összeházasodott a szijjártóval és a többiekkel valamint a fidel i tász szal

brühühühühü

egy a jelszónk a konyha melybe korgó gyomorral megyünk egy nagy cél érdekében tör előre ifjú seregünk...csak a nagyi meg ne tuggya mert lesz haddelhadd az a politikéro képző a corvinus-on az a foximaxi helyett van és ha ott diplomát adnak akkor rögtön lehetek államtitkár is? bejó idenekem a...szóal asztatis
bammeg mögette
brühühühü
www.fidelitas.hu/agh_peter

hát nem cuki a drága

brühühühü

és mennyi tapasztalata van meg milyen érett...csak le ne essen a zághról
Ez annak beismerése ugyebár, hogy a kereszténykonzik még ahhoz is hülyék, hogy önállóan elmenjenek a discoba, de majd a jóságos állambácsi kisegíti őket.

Basszus nem hiszem el, hogy ez velem történik! :D
Nem az a baj, hogy kretenek (hisz magyarok), de az mar kinos, hogy buszkek ra, es propagaljak. El akarnak tenni par milliot, akkor hagyjuk mar ezt a szanalmas szarsagot: zsebre vele, aztan jovan, van meg 1 ev elkolteni, aztan sajna X(
@nemecsek ernő áruló:

Nem keveredhetnek öszve a pórnéppel.
Hova vezetne ez ?

És ahol sok a kereszténykonzi, ott kell hogy legyen sok mélygarázs.
Kell a verdáknak.

Ez sok-sok milliárdos eszközigény.

Föl kell azt építeni, és Simicska drága.

És még csak az odajutást fizettük meg.

Sokba lesz ez még nekünk.

Hogy ezekből a kis pom-pom koleszosokból is szapora rózsadombi tenyészpárok legyenek.
Majd keresztenyileg meditalnak, ugy is megtanuljak azt is, onkent kotelezoen mert az olyan jo, es nemes.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Lehet, hogy ezek kuplerájt építenek maguknak ?
Vagy ahhoz a fideszesek túl alternatívok.
Ahogy mondják,béna gyereknek az anyja veri ki a faszát!A jövő reménységeiét pedig a nemzeti elit.Természetesen a pedofil papok szoros felügyeletével.Gondolom,ez gusztus dolga.

Hallom,megindul a repülő-járat Bakuba.
Nofene! A baltás túlórázik?Remélem a katasztrófa-védelem,és navra mindent megtesznek,hogy ne akadályozza áldásos tevékenységében se "hó-helyzet",se igazságszolgáltatás!
jó keresztényi haza szeretetből, egy Zuschlag nevezetű egyén nem ilyen tánciskola alapítás végett tölti napjait ott "túl a rácson" egy más világban?
@Megdobbent: "Nem az a baj, hogy kretenek (hisz magyarok)"

Ez ugye semmiképp sem számít általánosító bunkó magyaroschozásnak???

Néhány költői kérdés.

1. Ha én ugyanezt írnám mondjuk a sárkányfűárusokról, akkor már zsidóznék ugye?

2. Ha valaki így ír a saját fajtájáról az vajon magyarul beszélő micsoda?? ;)
@rodeo36:
ésésésakkor ilyen rohattnagy bulikat fognak szervezni??
www.fidelitas.hu/galeria/buli_a_livingroomban
@kormányzó: És hamarosan lesz fapados Dubai-ba is bár erre a járatra csak a gazdag táborozók és azok közül is csak a fiúk juthatnak fel, - bár kereszténykonzi politikus felebarátainktól a hímsovinizmus nem áll távol így ez rendben is van - de ezeken a dubai tanulmányutakon minden táborozó egyetemista fiúcska mellett ülni fog egy személyi instruktor akik szaktudásáról Kedves Ferenc milliárdos ad ki igazolást :D
@Megdobbent:
Ezt az épületes következtetést talán tényleg magadba fojthattad volna:(.

A poszthoz: Aztán az a jelszó mikor jön, kedves KDNP, hogy "Lánynak szülni dicsőség, asszonynak kötelesség!".

OFF: Ez a karakterkorlát a kommenteknél mióta él és miért lett rá szükség?
@Gniusz:
Ott nyitják a buzi-képzőjüket.
A Vallási-türelem jegyében.
Azt például nem lehetne, hogy egy felnőtt nertárs mondja meg a fiataloknak, ki kinek legyen a párja?
Akkor nem lenne összevisszaság és ki lehetne nevezni államtitkárt, aki összehangolja a táncválasztó-segítők munkáját, esetleg pályázatot lehetne kiírni médiamegjelenésekre.
@Megdobbent: kell az a pár milla jövőre, hisz nem lesz a pártoknak választási támogatása, hát nekik lesz az biztos
@Dr.Zomboss:
Ezt 2014-től tervezik bevezetni.
A bölcsődékben.
@Dr.Zomboss: az a szient szekta, igaz a fotyesz es a csatolt reszei is mar regen azok.
Minden töketlen szentfazék kerdem ifjúnak keresztyény hívő magyar p*nát szociális alapon! Keresztyény kuplerájokat! Dugóutalványt Cafeteriában! Bónusz akciót akcióban!
@kormányzó: Akkor elkezdem írni a pályázatot: Játékmackó választó-párválasztó, avagy: NER lehet elég korán kezdeni.
@nemecsek ernő áruló: Ezek még az apjuk IKKA boltban, párttagsági könyvvel vásárolt Plébojokra verik... kihal a magyar.
@Dr.Zomboss:
Ne feledd!
Az elsőnek csatlakozók előéletét,sosem vizsgálják!
Légy sorgalmas,és a cassa végre telik!
@Gniusz: semmi gond ezzel. az arabok köztudomásulag kedvelik a friss, ropogós fiúkákat is:-)
Jajjj Fab! Csanyik, KISZ tábor... furcsa bizsergést érzek alhastájon:-)))))
"Elhunyt Szalai Annamária

MTI/Index
2013. április 12., péntek 07:10 | "
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: @Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
szerintem Böröcz lesz az utódja. Más nem is szolgálhatná ki a rendszert nála alkalmasabban (részvétem szalai miatt, de nem tudom sajnálni, bocsánat)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: @Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: ez csak viccc ugye???????

akkor sorra jönnek a címlapos (halál)hírek ???

gebeggyen meg mind, rohat büdös komcsi náci g*cik

Isten nem bottal ver...

Isten ! picit mellé ment... picit jobbra picit fejjebbb !!!

amugy a klubrádió nagyobb bűn volt ezek szerint mint a rencer...
@Nap Pali: Nem vicc... szakmai berkekben kb. 1.5 éve tudott dolog volt a betegsége és a kb. hátralévő ideje...
Mint embert sajnálom, pályáját értékelje az utókor.
dr.L.János, dr.P.Sándor, dr.S.Lajos, dr.O.Viktor stb egéssége hogy szolgál?

nem dögöltek még meg ma reggelre??? nagykár... de ami késik nem mulik...
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: a többiekről nincs ijjen jó hír?

jo lenne tudni...

pl dr.O.Viktor nagyon szarul néz ki...

nem venném a szivemre ha tragikus hirtelenséggel megmurgelne
@poszt: vállon átvetett zakóval pózolás (béke)menet közben is menő:DD iksz.net/images/Galeria/2012/Bekemenet/thumbs/phoca_thumb_l_10268.JPG
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: ember volt?

szakmailag emberileg már rég halot volt...

egy elvtelen hitvány rencer csicskája...
Elhunyt Szalai Annamária, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) és a Médiatanács elnöke.
Szalai Annamária 1961-ben született Zalaegerszegen, diplomáit 1982-ben a szombathelyi Berzsenyi Dániel Tanárképző Főiskolán tanítói, 1990-ben az ELTE BTK népművelés szakán, majd 1998-ban a Pénzügyi és Számviteli Főiskolán szakközgazda, pénzügyi szak vállalkozási szakirányon szerezte - olvasható a Médiatanács honlapján.1982-1984 között a zalaegerszegi Ady Endre Általános Iskolában tanított, 1984-85 között a Zalai Hírlapnál újságíró, 1985-97-ig a Zala Megyei Moziüzemi Vállalatnál, majd jogutódjánál filmforgalmazó, filmiroda-vezető. 1997-2002-ig a zalaegerszegi Városi Hangverseny és Kiállítóterem igazgatója.Szalai Annamária 1998 és 2004 között országgyűlési képviselő volt, 2002-től pedig a Kodolányi János Főiskola kommunikáció tanszékén óraadó, 2003-tól adjunktus.
Az Országgyűlés 2004-ben és 2008. március 31-én az Országos Rádió és Televízió Testület (ORTT) tagjává választotta, 2010 augusztusában pedig az NMHH elnöke lett. Az Országgyűlés 2010. október 11-ével a Médiatanács elnökévé választotta.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: jolertesult vagy, egybol te jutottal eszembe, amikor hallottam a hirt, kezdek felni toled, te tegla ;)
Az utolsó linken az egész IKSZ tagság megjelenik a képeken? Akkor már csak egy kérdésem van. Ki a közlegény, mint a Pál utcai fiúkban a Nemecsek. Lennének egyéb kérdéseim is. Miért van egy kép eltüntetve a kép közepéről a sok alelnök közül? Miért van az, hogy csak egy nőnemű egyed van a rengeteg keresztény-konzervatív demokrata között, aki alkalmas alelnöknek? Megannyi kínzó kérdés.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Ne basssz! Most akkor a gyászra való tekintettel elmarad a Barátok közt, és a hétvégén nem lesz Szombat esti láz sem? Össze fog omlani a zemberek világképe. :-)
a fidescsicska emlékére a médiában 5 napos GYÁSZ szünetet, NÉMA vigyázálást rendel el az álampárt !
amugy azt nem értem hogyan hagyghatot it minket a rencer csak félig volt kész...

a klubrádión kívül még egy csomó adót ki kelet volna nyírna...
Egyszer a zenetáborban.....

Soltész nem röhögte el magát, vagyis komolyan mondta. Én viszont szénné röhögtem magam...szánalom!
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: "Miért van az, hogy csak egy nőnemű egyed van a rengeteg keresztény-konzervatív demokrata között, aki alkalmas alelnöknek? Megannyi kínzó kérdés."

Mert az irodában, ahol tartják, a szekrénybe csak egy nő fér be. Az csak leeresztve, összehajtogatva.
Az egész kerdembagázs olyan, de olyan Amerikai pit feelinget áraszt... csak az a gond, hogy a kattlik legények kb 10 évvel idősebbek a filmszereplőknél. Star dolog, ha a pubertás kor húszon felül kezdődik. De elég sok pitét rendelhetnek a pártházba.
"Állítsa be, mi történjen e-mailjeivel, miután meghal
Google új funkciójával mindenki beállíthatja, hogy mi történjen a Google-nél tárolt adataival, köztük a Gmailben lévő e-mailjeivel és a Drive-ban található dokumentumaival, miután meghal.
Az új funkció neve Inactive Account Manager, azaz inaktívfiók-kezelő. Az újdonság leírásánál nagyon finoman fogalmaz a Google, de a hivatalos bejelentésben egyértelművé tették, hogy ezt főleg a halál utáni adatkezelés miatt találták ki, amolyan e-adatos végrendeletként.
Az inaktív fiók kezelőjében lehetőség van beállítani, hogy ha 3/6/9/12 hónapig nem lépünk be Google-fiókunkba, akkor a rendszer mit tegyen.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: A reggeli hírről jutott eszedbe tán? mennyi is volt/van még Annamária hivatali idejéből?
(Isten, vagyki nyugosztalja, ha nem is békében!:-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Az a lárpurlár társkereső videó nagyon ott van:))) Telitalálat. Ezek a faszkalap ájtatós manók pont ilyenek.
Vastagbőr kommentek, sííírok a röhögéstől :D
A magyar monetáris politika egy autó, ami a ködben a fal felé halad

A magyar monetáris politika olyan, mint egy autó, ami a ködben egy fal felé halad. Nem tudjuk, hogy hol a fal, hogy meddig lehet elmenni, de tudjuk, hogy közeledik, és bele fogunk hajtani egyszer.

hvg.hu/gazdasag/20130411_A_magyar_monetaris_politika_egy_auto_ami
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Nagyon jó a videó, az viszont vérfagyasztó, hogy erre 10 milliárdot akarnak közpénzt kidobni. Ha demagóg lennék, akkor megkérdezném hány lélegeztető gép, mentőautó, egyetemista ösztöndíja stb jönne ki ebből az összegből.
Vagy már megvan az a megbízható káder, akinek a rendezvényszervező cégét kell ezzel a 10 milliárd közpénzzel támogatni?
Végülis ennek a kormánynak a soxor deklarált egyik célja a szabadságharc mellett a haza kkv-k helyzetbehozása (muhahaha, ez volt a hét vicce).
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Mert nem érted a NER-t, azért hümmögsz. Ha a negatív növekedés is növekedés, ha az államadósságnövekedés az valójában csökkenés, akkor a drágábban vásárolt gáz is valójában REZSICSÖKKENTÉS!!!!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Valóban beindult a "fantázia" odaát!
Lehet csemegézni, jobb(a)nál jobbak! .-D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ezek a mai fiatalok! Majd megtudják, ha gyermektelenségi adót kapnak a nyakukba dugási pótlékkal, ha nincs igazolásuk az Állami (Nemzetti) Pornóprogram (NPP) tagságukró'!
@aritus: ..és most meg is való(lova)sítják, mert nem beszélnek a levegőbe! O.V. a tanú erre, akinek nem a tetteit kell nézni, ugye?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: 10 milliárd Ft arra , hogy támogassa a párkeresést ???Ki az a barom akinek ez észébe jutott . Nagyon kiváncsi lennék rá,komolyan , ez eszem megáll,hol élnek ezek ?Ha úgy képzelik, hogy aki talált párt,az kap X millát, máris keresem a párom, felezünk:)
@avanivi: Látod, a Moszkv..pardony, Széll Kálmán téren sem sikerült az ifjúnak! Te szebb vagy tán? mert, ha nem ,kevés erre az öt milla, itt érző fiatal csajok vannak, nem csak a lovét kell virítani, más sem árt tán..:-P
"Bolond lukra bolond Széll sem fúj"

ismeretlen (pénz)költő, anno Domini 2013, Budapest, Europe, Earth, Galaxy right side
"Nemzeti Válasszon Párt a Párt !!!" egyesület lehetne

fideSS megfelelője a Lebensborn nak...

csak a kubatovlistát kel permutálni... az fajtiszta lista
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Az még gombócból is sok ugye..
Visszatérvén a témához:
"Itt már nem babra megy a játék, azonnal meg kell alapítani az ELTÁV-ot.
(Ellenzéki Társkereső Vállalat)"

Nem én vótam, de lopom tán..:-D
@avanivi: Szzerinted? A Boldogságkutató Intézet vajon mire való?
m.blog.hu/or/orulunkvincent/image/boldogs%C3%A1g.jpg
Ott pl. rögtön két kézilány:-)
Engem igazán egy dolog foglalkoztat: ki a szőke Rudolf és Kaszás mellett?
Az állam tízmilliárd forintot szán arra, hogy támogassa a párkeresést. Kipróbáltuk, hogy milyen lehet minisztériumi igazolással csajozni. Nem könnyű.

index.hu/video/2013/04/12/kiprobaltuk_az_allami_csajozast/
pua.hu

"Kapcsolat
Cégnév: Vonzó Férfi Kft.
Telefonszám: 06-70-427-8902
Székhely: 8220 Balatonalmádi Veszprémi út 16.
Adószám: 23424692-1-19
Bankszámla szám: 10409015-50526586-71521010 (K&H bank)
Külföldi utalási adatok:
Bank BIC (SWIFT) kódja: OKHB HU HB
IBAN bankszámlaszám: HU78 10409015-50526586-71521010
Átutalás címzettje: Vonzó Férfi Kft.
Bank címe: K&H Bank Zrt. 1051 Budapest Vigadó tér 1
Ha tanácsra van szükséged a csajozással, ismerkedéssel és nőkkel kapcsolatban akkor ide írj nekünk emailt:
info [kukac] pua.hu"
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): Jó, oké, csak kíváncsi lettem volna apám korosztálya kitől ment a falnak :)))
Azért eléggé szégyellősek... PUA... PUNA az szentjeim:-)
@Secnir:
1/17-en mingyárt ott van a selyemsálas is és mecsoda csajok...háááááááááááááááát

brühühühü
Soltész Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális és családügyért felelős államtitkára bejelentette, hogy Táncválasztó, párválasztó címmel mozgalmat indítanak egyetemista korú fiataloknak, hogy azokat is segítsék, akiknek elfoglaltságaik, a tanulás, a munka mellett gondot okoz a társkeresés.

Namármost, ha egy magánszemély gondoskodik arról, hogy társat találj - hacsak néhány órára is -, könnyen ráakasztják a kerítés címkét - és ez a kerítés nem kolbászból van.
Nincs is annál szebb és hazaffyasabb, mikor a férfiember fasza Semjén, Rétvári, és egyéb KDNP-s horpadtagyú védnöksége mellett csúszik a puneszba. Szigorúan csak gyermeknemzési okból persze.

Akarják tartani kézzel is tartani a brokit, nemzetileg segédkezve a behelyezésben, (nehogy esetleg a művészbejárón csusszanjon be), vagy megelégszenek a gyertya úgymond tartásával, illetve az aktus megtörténétének nemzeti célból történő adatbázisba regisztrálásával?

Éjen a Nemzeti Együttműködés és a Párt! Mindenki ideológiailag megfelelő faszát belesegítjük az ideológiailag megfelelő pinába! Nem leszünk gyarmat! Pusztiljanak ki a mocskos judeolibsi bajnaista szinglihordák! Gay Pride helyett Nemzeti Párfelvonulást!
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

nagyon feszéjezi őket a csajok jelenléte...a páter hiányzik aki meg...ja

szóval katlik az egész

brühühühü

olyan fidel i tassz
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: "Barátok közt" maradt, igaz? :-P
Vagyis "Jóban-rosszban", már (m)el(l)nézést!
"– Soha életemben nem vetkőztem eddig még sehol, nem vagyok egy magamutogató típus. Még a Csa-csa-csa című filmben is dublőr helyettesített a meztelen jelenetekben – mondta el megkeresésünkre először ingerülten Tallós Rita."
www.borsonline.hu/cikk.php?id=35179
"– Rita szenzációsan fest, élvezet volt őt fotózni. Bomba jó nő. Közel húsz éve ismerjük egymást, de csak egy jó ügy érdekében lehetett rávenni, hogy levetkőzzön – mondta el a fotós." Marjai Judit.

Nalátod, dublőz már akkor is volt!:-P
Nemzeti Együtműködés Rencere = NER

ezen belül:
Nemzeti Együttlét Rencere (NER 1)
Nemzeti Elgyengülés Rencere (NER 2)

a NER végig kiséri életedet !
ne légy NER telen ! a NER-rel könyebb !

a NER 2 keretében kérünk minden tisztességes álampolgárt, hogy
(vég)elgyengülése vagy baleseti elhalálozása előtt legalább
5 (azaz ÖT) munkanappal jelencse be az elhalálozási szándékát

kérjük a törvényeknek pontos betartással segíccsék a választűsi listáink pontos vezethetőségét !

nem fenyegetésül, csak tájékoztatásul közöjjük (továbbaikban: "NER Tájék"), aki a NER2-es adatszolgáltatási kötelezeccségének nem tesz eleget az életfogytot is kaphat, 1/2bezésnek heje nincs!

kiadta: a Nemzeti HumánKezelő Központ (HUKK)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Egyébként leszámítva a szokásos köröket, az ország szempontjából ez lenne az ideális gyermekszám.
ne legyen rencertelen !
mi rencert viszünk az életébe (és a halálába is) !

NER !
@Talicska Zsolti, államtitkár, 24Mrd Ft magánvagyon:

ez nem teljesen így van...mert ahol rétvári van ott puna szárazon hever mert elviszi a dákót friss meleg a rétvári, szijjgyártó és még sokan mások

brühühühü

és a papok? az ipafaipapnakfapipájavanígytehátazipafaifapipapapifapipa
@rodeo36: "ipafaipapnakfapipájavanígytehátazipafaifapipapapifapipa"

Egyszer úgy megnézném, hogy magyarázod el ennek a jelentését egy külföldinek?? :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: De honnan vegyek négy szőke gyereket, he?
Még SSteffyvel is kétsegges lenne a siker!:-(
Esetleg eljön az Egészséges Erotikából ismert kérdőívezés is a közszférákban dolgozóknál?

-Hetente hányszor? Se!
-Fogamzásgátlót? Válasz nem.
-Kielég? Nemelég.
-Szexuálprobléma? Nincs.
-Maszturbázis? Nincs válasz.
-Homoszex tapasztalat - fúj! Azt írja fúj!
-Menstruáció alatt? Se.
-Orgazmumus - nincs töltve, nincs töltve!!!
Ironfist kolléga a Vastagbőrről:

"KOPP-KOPP-KOPP
- Igen? - nyitok ajtót meglepetten, hisz nem várok senkit.
- Jó napot kívánok, Dr. Totyóné Dr. Tré Borbála vagyok, ő pedig a kollégám, Jámbor Balázs Kálmán, és a Nemzeti Társkeresési Hivatal Nemzeti Családsegítő alosztályától jöttünk, és azért kerestük fel, mert a legutóbbi Nemzeti Értekezés, Kubatovi alcikkelyében ön a "NEM HÁZAS" rubrikát jelölte be, és mi ezen szeretnénk segíteni.
-Köszönöm, de 10 éve van barátnőm.
-Ez természetesen nem bűn, ám kötelességem bejelenteni, hogy önnek kötelessége feleségül venni őt, ha nem teszi, kiutalunk maga mellé egy a Nemzet Érdekeit Szem Előtt Tartó Hivatal szerint önhöz illő hölgyet, akit el kell vennie.
-De kérem, két gyermekem van, hogy képzeli?
-Ne aggódjon miattuk, a Nemzeti Zabigyerek Megsemmisítő Irodában le lesznek darálva, és lóhúsként fogják őket árulni gyanús alvállalkozóknak, akik marhahúsként adják tovább őket..."
@Talicska Zsolti, államtitkár, 24Mrd Ft magánvagyon: Erről ez ugrott be:
"One arab in airport:
– Name?
– Abdul AlRazhib.
– Sex?
– Three to five times a week.
– No, no, I mean male or female.
– Yes, male, female, sometimes camel.
– Holy cow!
– Yes, cow, dog, even sheep.
– But isn’t that hostile?
– Horse style, doggy style, any style!
– Oh dear!
– No, no, deer run to fast! ! !"

Szkjúz!
Sunder úr:

"Haj, haj, aztán ha nem veszed igénybe a Nemzeti Érzelmű Párválasztók Fideszes AkcióSzervezetét (NÉPFASZ), akkor címre jön hozzád a Kubatov listák alapján a Személyi Adók, Reviziók, Jövedelmek és Bevételek Ellenőrzőcsoportja (rövidebb nevén SZARJBE) és rekvirálja 50 százalékát a spermakészletednek / petesejtjeidnek (megfelelő aláhúzandó), hogy ezzel biztosítsa a Mesterséges Genetikai Szaporulatot Organizáló Parlamenti Szervezet (úgy is mint MEGSZOPSZ) alapanyagellátását a jövő adófizetőinek létrehozásához.
oppá' Fidesz style!"
@Talicska Zsolti, államtitkár, 24Mrd Ft magánvagyon: Javítás az előbbihez, ungarische módira:
"Horse style, doggy style, Fidesz style!"

Bár ez KDNP-szag(v)(r)ú enkább, nem?
Napi Pali úr is a Vbőrön tette fel kérdéseit, amit most kénytelen vagyok itt is megörökíteni:

"3 kérdésem lenne csak a nemzeti hivatalos szerv felé
Kedves Nemzeti "Eszközkezelő" és Emberi Forráskezelő !

ad1) lehet-e kecskével ? (vagy előtte nőre kel cserélni?)

ad2) mi lesz abból ha egy fid eszes összebújik egy maszopossal?
sülhet-e ki abból, valami jó? vagy védekezni kel?

ad3) a víz alat szeretkeztünk ! teherbe eshetek-e?

ad4) tisztelt nemzésügyi előadó!
mi a párt álláspontya arról, hogy az anális szex megengedett-e? és nővel?

amugy van egy javaslatom a mozgalom nevére is:
Párválasztóban Nemzett Nemzet !"
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Ejnye, Te!
Ez nem "pár(t)választó" hozzáállás, még nem is tudod a pár(t9irányultságát nekije! (meg különben is, bevallotta, hogy kulák szer..vagyis dublőz vót'a!:-)
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): Nem muszáj hogy szőke legyen. Elég ha a szülei szeretetre és dolgos életre nevelik.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Akkor az miért férNE(R) szellemibe?
Hun tanálkozik össze, kérlek, fejtsd ki, lyó? (valahogy a "dolgos élet" és a "szeretet" kimaradt a mostan regnálók szótáriból, nem?)

jobban mondva a szótárukból nem azért..
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): Ebben a dologban bármelyik kormányt le kell szarni. Ha nem változtatunk közösen, akkor nemes egyszerűséggel kihalunk. :(
@Talicska Zsolti, államtitkár, 24Mrd Ft magánvagyon:
www.youtube.com/watch?v=X807xyF-iAM

"-Novákné..mit csinált, ívével?
-Az Uram átfutotta..
-Megverte,Jó! De ezzel mi történt?"...
"- Ez hivatalos ív! Megjárja, Novák!"
Már be is indult a projekt, Matolcsy új tizezreseivel:-)))

Fénymásolt tízezresekkel akart csajozni
A pannonhalmi férfi gazdagnak és menőnek mutatta magát, egy kis fűvel is lazította az imázst.
index.hu/belfold/2013/04/12/fenymasolt_tizezresekkel_akart_csajozni/
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): Én jobban örülnék a hagyományos népességnövekedésnek. :)
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Nekem is ez jutott eszembe. :)

Meg az orgazmumus. :D :D
fidesjugend (fidel itass) és az iksz (ifiúr keresztyények) megalapították a

NOR -t (Nemzeti Orgazmus Rencere) amit a
NOB (Nemzeti Orgazmus Bizocság) (él)vezet !

méjre behatolnak mindenki magánéletébe !
ha nem engeded előlről, jönnek hátulról sódalrul !

a pártok papjai !
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: akkor neked miért csak egy gyereked van. Nosza, a nemzet, appárdon a NEMZET érdekében szaporodj!
@aritus: Ennek a részleteit max. privátban osztanám meg veled.
Pedig miközben mi a fideszes lebensbornról értekezünk, ez itt a szomorú lényeg. Ebben pedig az összes párt sáros az elmúlt 20 évből. :(

Magyarországot kirabolták – itt vannak a tények…

Magyarországról a nyolcvanas évek óta 242 milliárd dollárnyi magántőkét menekítettek ki a világ különböző adóparadicsomaiba.

Most akkor ezt forintosítjuk, hogy a nagyságrend még jobban látszódjon: 48, 000, 000, 000, 000, azaz 48 ezer milliárd forintot!!! (200 forintos dollár árfolyamon)
Sajnos hazánk ezzel az eredménnyel a világon a 12. helyen áll a kirabolt országok között.
Sokkal korruptabb hírben álló országokat, például Ukrajnát, Törökországot és Kazahsztánt is megelőzzük, ezt egy nemzetközi jelentés állítja.
John Christensen a Hetek című újságnak ma elmondta, hogy példátlan, hogy egy ország a teljes államadósságának két és félszeresét külföldre engedje úgy, hogy abból semmiféle bevétele nem származik.

hir.ma/belfold/bunugy/magyarorszagot-kiraboltak-itt-vannak-a-tenyek/14313
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: akkor fogadj örökbe, az is elég hazafias mostanság. Ott sír a sok meg nem született csírasejt, nosza, jelentkezz örökbefogadónak.

Tudod, az emberek többségének nem hazafias kötelességből lesz gyereke, nem a NEMZET vagy a KORMÁNY oltárára helyezi a szaporpdását. Hanem "csak" kedve lesz ahhoz, hogy gyereke legyen, hogy szülő legyen, szerelemből, mweg ilyen csacskaságokból.
Aki elvi okokból lesz szülő, az aztán könnyen úgy tesz, mint a Göbbels szülők.
index.hu/kultur/klassz/goeb0422/
Jómagam is úgy tartom, hogy SZERELEMBŐL kell, hogy fakadjon a gyermekáldás, ez nem is lehet kérdés. Ebben biztos, hogy egyet értünk.
Linket kérek (nem ellinkeskedni!), hol lehet regisztrálni a Nemzeti Párszerző Hivatal Kamatylevelére? Fölállt már a Klienskapu rendszere, vagy még nincs meg a szerverszállító havericég? Tavasz van, csesszék meg, hormonális, ezek semmit sem tudnak időben megcsinálni?
@rodeo36: A névadó település: Ibafa
Tehát az ibafai papnak.......
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
"Jómagam is úgy tartom, hogy SZERELEMBŐL kell, hogy fakadjon a gyermekáldás, "

én meg úgy tartom, hogy a farkamból fakad. de ez a privát véleményem.
Napi színes a témához is kapcsolódva.

Orsósné elhanyagolta a pujákat - másfél évig üdülhet

Másfél év letöltendő börtönbüntetéssel sújtotta a lenti járásbíróság azt a mikekarácsonyfai nőt, aki életmódjával gyermekeit veszélyeztette.

Orsós Lajosné ellen a zalaegerszegi kórház gyermekintenzív osztályáról kapott jelzés után indult eljárás, a nő ugyanis olyan mértékben elhanyagolta kiskorú gyermekeit, hogy azok egyike azonnali orvosi ellátásra szorult. Az ügy tárgyalása február 21-én vette kezdetét, a vádlott gyerekei ápolatlanul, mosdatlanul jártak, bőrük piszkos, ruházatuk szennyezett, többnyire nem az évszaknak megfelelő, s hiányos volt.

zaol.hu/hirek/elhanyagolta-gyerekeit-bortonbuntetest-kapott-1538453
@Secnir: A kegyelem mindig a természetre épít. :)
Érdemes végigolvasni. Több aktualitása is van, Írta: a 18 éves József Attila.

www.mek.oszk.hu/00700/00708/html/kolto00000/kotet00001/ciklus00104/cim00153.htm
@Secnir: :))) kösz, ez jól esett. Agyfaszt kapok attól a nyálasságtól, amit Gabriel előad.
Szintén a vbőrről, ez is nagyon ott van:))))
www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=CPAwYQ7ZEi4
Meg zero kommentje:
" zero · vastagbor.blog.hu/ 2013.04.11. 11:49:38
Péter (25) andragógia szakon végzett, jelenleg a Nemzeti Dohány bolt 14511/2325-es egységében eladó. Párjával, Saroltával (24), aki jelenleg a Nemzeti Mobilfizetési Zrt-nél asszisztens, a Nemzeti Táncválaszón ismerkedtek meg. A közös Wass Albert olvasás, a jó hangulatú vasárnapi misék, a felejthetelen Békemenetek összehozták őket.
Ők már tudják: Magyarország jobban teljesít!"

Úgy látom, a jó kis magyar kreativitást, humorérzéket a félájult kómából ez a kormányzati akció felébresztette:)))
@aritus: Most én is leírjam, hogy én mitől kapok agyfaszt??? :)
@aritus: pontosan, leszarom a qrmanyt es a nemzetet is, a gyerekem nem nekik nevelem, ember vagyok elsosorban, es nem mindenek felett kereszteny es nem magyar
@aritus: "A közös Wass Albert olvasás, a jó hangulatú vasárnapi misék,"

Most akkor én meg írjam azt, hogy két drogozás között egy jó hangulatú életmenetezés hozza össze a jövő bajnaigárdistáit??? :)
@aritus: csak 1 kis gumicsont téma, miközben a háttérben más készül :))
OFF

Na hányasotok volt historikából?

index.hu/tudomany/tortenelem/2013/04/12/a_pap_aki_a_tataroknak_kemkedett/

Mindkét képen van 1-1 hiba. Tudod mi az?

ON
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ne aggódj, mi is emberek vagyunk és utána magyarok vagy keresztények.
@aritus: Amúgy meg ha tőlem agyfaszt kapsz, akkor olvasd el a linkelt 18 éves József Attila sorait.:)

"Bölcs, vén könyvekben áll, hogy por vagyunk.
De én, aki a füvek beszédjét
S a kométák dübörgését delelőtökre terelem,
Tudom, hogy nemcsak por vagyunk:
Por és Istenpor vagyunk.
Visszahullván
A por a porral elkeveredik,
Visszahullván
Igy keveredik el Istennel a lélek.
Ki szagolta meg közületek az égi virágokat?
Ki állna nyugodtan robogó vonat előtt?
Lám, az örökké-könyörgők se
S mégis eltemetik a lelkük elevenen.
Le kéne vágni szemhéjukat, mert mindig lecsukják,
S akadna-e közülük is,
Aki élő izmait elásná?"
fabius! azért ez egy fehívás tristannak egy keringőre. kíváncsian várom a reagálását, mert a neres társkereső védhetetlen szerintem.

ha így próbálja meg, ahogy a blogjukon a stadionépítéseket védik, akkor kiröhögöm.

kerdem.blog.hu/2013/04/12/megeri-e_a_stadionepites
@aritus: "akkor neked miért csak egy gyereked van. Nosza, a nemzet, appárdon a NEMZET érdekében szaporodj!
" Ne kívánj már a gyerekeinknek ilyen rosszat. Nézd meg a gyereke apját.
@Bakter: "Fölállt már a Klienskapu rendszere, vagy még nincs meg a szerverszállító havericég?" Látom, Neked már ffelállt.-)
hofi ajánlotta anno a kommunista tudatú ifjúság részére a hettyem-pitty társasjátékot. jó lesz ez a fidesz-kdnp-seknek is.
Kanos TEKesekek ejaculatio pracox után nyilatkoznak:
"A TEK gyorsan reagált az elrabolt magyarra
2013. április 11., csütörtök 20:18 |
Már a két, Szíriában tavaly elrabolt magyar ügyében gyanús volt, hogy a Terrorelhárítási Központ (TEK) igazából csak fontoskodott, amikor magabiztos közleményekkel keltette azt a látszatot: ura a helyzetnek.

Valójában még az is nehézségekbe ütközött, hogy a TEK-esek vízumot kapjanak Szíriába.

A TEK közleményekben továbbra is erős: 19:57-kor adták ki az alábbi szöveget a Sínai-félszigeten elrabolt magyar rendőr ügyében:
Az Egyiptomban elrabolt rendőr ügyében összeült a Terrorelhárítási Központ válságstábja. Az ilyenkor megszokott protokoll szerint haladéktalanul megkezdődtek a felderítési és megfigyelési munkálatok.A krízisközpontban mindent megtesznek a férfi biztonságának érdekében.
Terrorelhárítási Központ
Kiadó: Terrorelhárítási Központ
A TEK gyorsan reagált az elrabolt magyarra

Index
2013. április 11., csütörtök 20:18 |
Már a két, Szíriában tavaly elrabolt magyar ügyében gyanús volt, hogy a Terrorelhárítási Központ (TEK) igazából csak fontoskodott, amikor magabiztos közleményekkel keltette azt a látszatot: ura a helyzetnek.

Valójában még az is nehézségekbe ütközött, hogy a TEK-esek vízumot kapjanak Szíriába. Cikkünket itt olvashatják>>>

A TEK közleményekben továbbra is erős: 19:57-kor adták ki az alábbi szöveget a Sínai-félszigeten elrabolt magyar rendőr ügyében:

Az Egyiptomban elrabolt rendőr ügyében összeült a Terrorelhárítási Központ válságstábja. Az ilyenkor megszokott protokoll szerint haladéktalanul megkezdődtek a felderítési és megfigyelési munkálatok.
A krízisközpontban mindent megtesznek a férfi biztonságának érdekében.
Terrorelhárítási Központ
Kiadó: Terrorelhárítási Központ
A fentiek megnyugtatók, még akkor is, ha a közlemény megjelenésének pillanatában már tudni lehetett: a Sínai-félszigeten elrabolt magyar rendőr közben kiszabadult.
"Így taszít válságba egy kormányt az offshore

Komolyan megrengeti a francia kormányt egy offshore-botrány. A francia költségvetési miniszter március végén kénytelen volt lemondani, miután kiderült, hogy euró százezreket rejtegetett évtizedekig egy svájci bankszámlán. Emellett pedig a nemrég nyilvánosságra került offshore adatbázisban is található legalább 130 francia név, így az ország gazdasági-politikai elitje nem érezheti magát biztonságban."
hvg.hu/gazdasag/20130411_Igy_taszit_valsagba_egy_kormanyt_az_offsh

DEjó, hogy nálunk ilyen veszéj nem fenyeget. Így a NER kormánya nyugodtan dolgozhat tovább állampolgárai megboldogításán.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: de ma ket helyen is levadasztak rossz fiukakat, akik kozul az egyik fityeszes volt :)
"Darabolós gyilkosságra készülhetett egy volt fideszes

2013. április 12., péntek, 11:09 • Utolsó frissítés: 12 perce
Kommandós akcióban fogott el kedden a Terrorelhárítási Központ (TEK) egy kettős gyilkosságra készülő csoportot a Veszprém megyei Balatonfűzfőn – írta a PestiSrácok.hu. A bérgyilkosság megrendelője a portál szerint H. Tamás ismert veszprémi ügyvéd, volt fideszes önkormányzati képviselő volt, aki két társával őrizetbe kerül"
hvg.hu/itthon/20130412_Darabolos_gyilkossagra_keszulhetett_egy_v
"Pert nyert az Átlátszó az NFÜ ellen

2013. április 12., péntek, 11:39
Szerző: hvg.hu

Az NFÜ először megtagadta egy 200 millió forintos uniós pályázat iratanyagának kiadását, ezért az Átlátszó bírósághoz fordult. A Fővárosi Törvényszék kedden kihirdetett, nem jogerős elsőfokú ítélete szerint az atlatszo.hu 90 százalékban pernyertes.

Az atlatszo.hu tavaly júniusban írt először arról, hogy szabálytalansági eljárás folyik egy több mint 200 millió forintos uniós pályázat ügyében, amelyben számos furcsaság fedezhető fel.

Az önerőt egy offshore cég biztosította, tízmilliókat számoltak el olyan gépekre, amelyek sokkal olcsóbban is beszerezhetők lettek volna, a klinika pedig doktornak feltüntetett természetgyógyászokat alkalmaz - részletezi a tényfeltáró portál."
hvg.hu/kkv/20130412_atlatszo_nfu

Dughatják a seggükbe. Hol vannak már azok a papírok, amik bizonyítanának is bármit...
Én már össze is gyüjtöttem egy kis szaporítóanyagot egy nagyobb ampullába. Hol lehet leadni? Igaz, munka közben a csődőr kicsit nyugtalan volt:-)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: A dohány, ha jól tudom, amerikából került be európába és ázyiába. Ammeg 1492-ig hivatalosan nem létezett.
@Marcellusca: Látom belinkelted.:))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Zero kommentje 2013.04.11. 11:49:38-kor.
Na az kész!XD
Persze lehet, hogy a képen szárított teveszart füstölgetnek.
ágh petike, cser-palkovics, rétvári - a magyar csődör archetípusai, angolkisasszonyok buja álmainak főszereplői.
"Tényleg csak azt nem értem, mit remélnek mi fog változni? "

10 milliárd fog mennie a Fideszes kádergyerekek nyaralására.
Ennyi.

Nehogy már a kőgazdag fater fizesse, ha állambácsival is ki lehet fizettetni.
Okostelefonnal el lehet téríteni a repülőket
Egy pilótavizsgás hacker olyan kódot fejlesztett ki Androidra, amely megzavarja a repülőgépek navigációs rendszereit.
www.origo.hu/techbazis/20130411-okostelefonnal-terithetok-el-a-repulok-egy-hacker-szerint.html

Nem tud valaki egy kormány- és Orbáneltérítő appot?
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Föl, föl, ti kanjai a földnek,
Föl, föl, te éhes dromedár.
A szex napjai jönnek...

Tovább nem tudom. Majd megyek nertanfolyamra.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: akiknek leadhatnád,otthon lapítanak a gép előtt,és nem mernek jelentkezni.vagy eligazításon vannak
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Meteoreltérítés kellene. A dinóknál elég jól bevált a módszer a hibás evolúciós folyamatok megállításához.
ha a TEK keres kimentem a Sparba (semiképp nem a CBA ba!)
@regress: Esetleg közvetlenül az úrállamtitkárelvtársnak gyorspostával?
@Bakter: Azon már dolgoznak az amerikaiak. Éppen tegnapi hír...
@regress: ahammm bőszen válogatnak a felhozatalból a rosszlanyok.hu-n. Jobb kezük a zsebükben... no nem azért, csak hasonlítani szeretnének a főnökükre...
@aritus: Ilyet a jogvédőknek szoktunk ajánlani cigány családdal.
Egy újabb pinológus, kondomszakértő, DNS búvár hitoktató szakértő

"Kövér tisztázott egy félreértést Európáról
2013. április 12., péntek, 12:01
Szerző: MTI
Címkék: Európa; Kövér László;
Az Országgyűlés elnöke szerint Európa sorsa az esetleges közhiedelemmel ellentétben nem a tőzsdei árfolyamokon múlik, hanem azon, hogy az európai nők és férfiak vállalják-e megszületendő gyermekeiket, a megszületett gyermekek pedig milyen családi és nemzeti közösségekben nőnek fel, milyen közösségi értékrendet sajátítanak el."
hvg.hu/itthon/20130412_Kover_tisztazott_egy_felreertest_Europaro
@le Látó:
" Mindkét képen van 1-1 hiba. Tudod mi az? "
:D
na ez megvolt. √
Itt valaki nagyon jól jár, mert amelyik egyetemista nem csajozik be, az társkeresővel sem fog. Aki pedig igen, annak a társkereső lassú, nincs is rá szüksége.
Ennek nagyon kamuszaga van.
A grafikát kb. a XVII, a fametszetet a XVI. század környékére teszem...
Jobban belenézve inkább az első XVIII. századi... persze hasonló stílben még az 1800-as években is rajzolgattak.
@Fejesrob: Nem kell illedelmesnek lenni, faszverés helyett a pénzverés jelenti itten az élvezetet.
@bella _ciao: A képen TYÚÚÚÚK:-) A nyúl nem buzi, csak animalista:-)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: így már értem. viszont, ha a nyúl animalista, nézve a nyúl formáját, kimondhatjuk, hogy a tyúk meg minimalista.
@bella _ciao: Neked is így hajlik a hátad amikor kefélsz... akkormeg????
Különben is húsvéti tojást csinyának a katlik gyerekeknek:-))
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: kövérnek nem begyűjtött anyagot küldenék.ráengedném a donort
Én a beépülést választom. Kiváló tapasztalataim vannak szép lelki keresztény lányok meggyőzésének ;)
És megtanított ezeket a kripliket bulizni is. Azt bomlik a párt ;)
@Fejesrob: legalább olyan büdös mint a rezsi csökkentés
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: te nem vagy NERmális. egy magyar nyúlnak még kefélés közben sem hajlik a háta. maximum a gerince a sütőben.
"A rendőrség honlapjára pénteken kitett közlemény szerint megölték azt a 16 éves szigetszentmiklósi lányt, aki csütörtökön tűnt el. A közlemény szerint emberölés gyanúja miatt a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya eljárást indított T. Zoltán 31 éves szigetszentmiklósi lakos ellen az ügyben."

Nem baszás-szervező hivatalt kell felállítani, hanem bitófát, kedves kormány. Már kurvára ideje volna.
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Szeva tökömöccse!
Mondtam már hogy megnyertétek a BL-t?
Most nézegetem a sorsolást.
49 éves férfi,Heteroszexuális és biszexuális 165 cm és 100 kg
Csillagjegyem: Ökör
Itt lakom:Budapest, XII. kerület Szeretnék egy új nőt! Ha randizás, akkor szeretek randizni, ismerkedés, tartós kapcsolat, flört, durva szeksz céljából.
Nemzetiségem:magyar focista
Családi állapotom:házas
Gyermekeim:5 gyerekem van, akik néha velem élnek
Szeretnék gyereket:nem szeretnék
Etnikai hovatartozásom: fehér/europid
Testalkatom: sörpocakos
Étkezési szokásom: Mindenevő, drága kaja a mindenem!
Megjelenésem: Elegánsan parasztos
Hajszínem: barna
Hajstilusom: Rövid, őszes
Szemem szine: véres
Politikai nézetem: változó
Vallásom: római katolikus, de aki többet fizet
Iskolai végzettségem: egyetem
Munkám: Életművész, állami alkalmazásban
Havi jövedelmem: 300,000,000,000.-500,000,000,000.HUF
Alkohol:Gyakran iszom alkoholt, vedelek, de állami költségen.
Intim borotválás a fenekemen
Szexualitásom: Intenzív, vad, perverz
Drog:folyamatosan
Testékszerem:van
Tetoválás:makkomon
Életfelfogásom:bunkó
Ezt a gyorsaságot. Már el is készült az első webszájt. És mind hívő, keresztény neveltetésű egyed:-)
rosszlanyok.hu/rosszlanyok.php?lang=hun&pid=szexpartner
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Az ilyenekről már nem is beszélve. :((

Újabb keresztényellenes bűncselekmény: ezt a temetőt is szétverték

"Nem hallottuk még ezidáig az állandóan a zsidó-keresztény gyökerekről papoló zsidó hitközségektől, hogy felemelték volna hangjukat a most már mindennapos sírgyalázások ellen. Nem tiltakoznak a mindenre harapó cigány szervezetek a rászizmus miatt, a liberális jogvédők sem üvöltik tele a világsajtót, hogy brutális kereszténygyalázás folyik Magyarországon. Egy magyar emlékhely, emlékjel, vagy temető szétverése a fősodor ingerküszöbét csak annyira éri el, hogy vandálokról tudósít, vagy legjobb esetben megtévedt, szegény, program nélküli kisfiúkról regél."

www.hunhir.info/?pid=hirek&id=63711
@Bakter: Itt az a gond, hogy a vezetők valójában baszáspróbára járnak majd a mi költségünkön.
Az első éjszaka joga a Fidesz_kdnp helyi zsarnokait illeti meg. Van, aki azt használja, van, aki a nyelvét! A nyelv használatban igazán profik.
Most akkor ez valami olyasmi lesz, hogy pl. az a kis huncut, Piktor képen felhevült SSteffy cic feldobja a kis hirdetését, dirndlis fotóval, Vaskereszttel a nyakában, özönvízzel a háta megett, két acélosan csillogó szurony között:

"Kanos, baranyai strapakanca, keresi népnemzeti, vagy árja, vagy más fajtatiszta deli legény ismeretségét. A vérvonal tisztaságának és a családfa igazolásának megléte keresztlevéllel szükséges, duplán és triplán csavarodó DNS előny, nemesi előnév ...SSY végződéssel alap (:))), további szükséges méreteket centiméterben csak telefonon, vagy négyszemközt - "Subler lesz nálam!" jeligére a népnemzeti tenyész kanca-ménes oldalon lehet jelentkezni."

Mert ha nem, akkor elszomorodom... :((
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Gondolj bele! Most egy ilyen escortos fidesz cégnél ki lesz a vezető? Selmeczi lesz a Madam?
Vagy Orbán családon belül tartja?
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Hallottam olyanról,hogy zsidók fogadtak örökbe cigány gyerekeket.
Csak valahogy a toleranciára felszólító bajnokok nem szeretik ha cigányok laknak a közelükben.
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Én nem láttam még, kit kaptunk? III. kerület TTVE? Ehhh, kit ámítok, még annak is a csatársora-középpályája-hátvédsora-kapusa-150 éves törzsszurkolója is kihívás a védelmünknek...
@red shield rapresentative:
A bitófa nem kérdez, csak lógva tart. Azt is, aki sokat költ a közösből magára. Igen hatásos és célszerű eszköz az.
amugy a pávalányt azt már a NER-es ismerkedés szellemében kereste meg egy szín patikus fiatalember ?
két lehetőség:

1. volt egy kis bennmaradt eu pénz amit ilyen marhaságra kell költeni.
2. valakinek közülük van egy társkereső cége...
@red shield rapresentative: nem a tiéd vélenül a 4-es,vagy a 6-os számú tagkönyv?
@doggfather:

Ezek képesek még rejszoló versenyt is szervezni eu pénzen a felcsúti bajnokok körében
@doggfather:
3. nem áll fel már neki, erre meg lehet pályázni, pénzt mosni
4. esélye sincs, hogy valami épkézláb, 2 lábú, 1 fejű, 2 kezű nőt összeszedjen, ezért azt hiszi, ezzel majd becsajozik
5. buzi, de leplezi...
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Bayern.
Elég kemények de elvileg nektek nem lehet akadály.
Aztán a döntőben egy meccsen lehet szerencsétek.:))
Most az fog történni, hogy egy ideológiai baromsággal leöntött koncepció jegyében eltapsolnak tíz milliárd forint közpénzt, aminek egyik részét ellopják, a másik részét hülyeségekre költik. Utána pedig hoznak egy sarkalatos törvényt, hogy minden 14. évét betöltött fiatal adatai automatikusan bekerülnek a rendszerbe. Ehelyett azt javasolnám, hogy inkább adjunk az IKSZ vezetősége kezébe:

1) Kettő milliárd forintot, készpénzben, bőröndben
2) Még 10 napig érvényes és utána önmegsemmisítő útlevelet
3) Csak odaútra szóló repülőjegyet, bárhová.

A megoldás előnyei:
1) Megspórolunk 8 milliárdot
2) Megússzuk az újabb hülyeség cunamit és ideológiai agymosást
3) Megszabadulunk egy rakás hülyétől, aki ha itt marad, még évekig rombolja a gazdaságot is, meg az agysejtjeinket is.

Ha ugyanezt követnénk a komplett MSZP, Fidesz és Jobbik sleppel, akkor a következő években okozott kár töredékéből megszabadulhatnánk a sok kártékony féregtől és új esélyt is kapunk egy élhető ország létrehozására.
"Az útlevelek és a személyik kiadása országszerte szünetel az okmányirodai rendszer leállása miatt."

Orbanistan jobban teljesít.
"Fénymásolt tízezresekkel akart csajozni. A pannonhalmi férfi gazdagnak és menőnek mutatta magát, egy kis fűvel is lazította az imázst."

kisstílű!!! a nagystílű NER módi ha 47ezres címleteket gyártasz matolcsi képpell...

arra buknak a birkák...
@zsg?:
Pénzt is? Ezeknek?
Hisz már évtizedekre előre összeloptak ennél sokkal többet, mindegyik oldalon.
Legfeljebb a jobbikos ecceriek még nem hiszik el a fajtájukról... Az ismeretségben lévő coci agyamentek már egy szinttel előrébb járnak, elismerik, hogy dicstelen vezetőik tényleg loptak, de... :((
A narancsbolsi és jobbikos agyhalottak viszont még mindig a tiszta kezű vezetőket látják csak, süketek, vakok, és hóóóóót hülyék... Beteg népség, mindegyik.
Állami bordélyokat kell építeni! (Simicska!)
Megyénként egy bordély az már szép eredmény!

Diákok ingyenesen!

(nyugdíjasokat, katonákat, özvegy 35 alatti férfiakat azért bevenném ide! Deutsch véleményed?
@Bakter: ????

"Az útlevelek és a személyik kiadása országszerte szünetel az okmányirodai rendszer leállása miatt."

miért nem írják meg kézzel?

vagy ez egy NER trükk? így tarcsák ithon a fiatalokat?

a túrórudi hadművelet már kudarcot valot?
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Várható volt az összesorsolás, hogy most folyton az árulókopaszgeci legyen mindenhol, jól megpromózva hogy hová lép nyártól, hogy mindenki arra figyeljen majd
(istenem, akkor fogok vele egy városban élni amikor nem Barca-hős, szemétség)
@Bakter:
Egy sikertörténet, pláne az előző gépjárműrendszer leállásának tükrében...
Tegnap a NAV oldalain is voltak kreténségek.
Magyarország jobban teljesít!
(Legalábbis Simlicska ettárs zsebe így érzi.)
sportgeza.hu/sport/2013/04/12/gratulalok_hogy_ilyen_dogot_kormanyoz/
„Gratulálok, különösen magának, hogy egy ilyen dögöt kormányoz” – mondta a 16 éves Majornak, akinek még nincs is jogosítványa. Majd Orbán azt is bevallotta, hogy mindig is félt egy nagy monstrumtól.

Hát akkó, kedves miniszterelnök úr, ideje a helycserének. Ön megtanulhat "dögöt" vezetni, az ország meg igen nagy valószínűséggel jobban jár egy 16 éves jogsi nélküli miniszterelnökkel.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Ugye tudjátok hogy erre gyönyörű összeesküvéses elméletek is keringenek? Csak úgy leáll a magyarország.hu...klíma miatt...másnap, hogy az okmányirodák leálltak...aham...
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!:
Persze, Észak-Korea már az interfészben van. Mert Csimcsamdung regisztrálni akar párkeresőre. De állítólag lézert gyalázó kommenteket is ír "igazdemokrata" nicknéven.
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Talán azért "alakult így" hogy összejöjjön a nagydöntő.
Remélem találkozol a kopasszal és üdvözlöd őt.
Vagy invitálod,hogy ő találkozzon Mr. Kopasszal!:))
a féjszbukkon most olvastam (CIA és FBI üzemeltettén), hogy...

tuggyátok... Isler... ez egy ártalmatlan süti...
de ez? : ? "Fidesler" ?

ezen a néven támogatta dr.O.Viktort Soros alapítványa 1990-ben, ez volt a dakota fedőneve....

(fides = hit... khm)

én nem mondok többet... így is sokat fecsegtem...
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Remélem nem találkozom a kopaszgecivel...milyen kínos lenne ahogy nézek picit sértődötten, majd a nyakába borulok hogy köszönöm a sok feledhetetlen órát, szerettelek mindig...még a végén félreértené valaki :)))
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Igen van rá esély. Ugyanolyan gyökerek mint akik mondjuk zsidó temetőt rongálnak.

A különbség csak annyi, hogy olyankor mindenki antiszemitizmusról meg nácizmusról ajvékol a lakájmédiájukban is. Ha viszont keresztény temető az áldozat síri csend és hullaszag vagy max. egy "csupán gyerekcsínytevés történt" félmondat böffentése hangzik az éterben.
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:

Igen van rá esély. Ugyanolyan gyökerek mint akik mondjuk zsidó temetőt rongálnak.

A különbség csak annyi, hogy olyankor mindenki antiszemitizmusról meg nácizmusról ajvékol a lakájmédiájukban is. Ha viszont keresztény temető az áldozat síri csend és hullaszag vagy max. egy "csupán gyerekcsínytevés történt" félmondat böffentése hangzik az éterben.
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Szerintem nem értenék félre!:))
Ha el tudnánk viselni,hogy reggelente a Céerhét mosolyogjon ránk akkor nem.:))

Amúgymeg a fura az lenne ahogy magyarázod neki:Nem azért szeretlek ami most vagy hanem ami voltál.:))
@Nap Pali:
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Unortodox szerverek ezek: folyamatos menés helyett folyamatos leállásban vannak.
Vagy a bajnaista kukikommnadók betették nekik a moebius hurkot. Esetleg Gyurcsány hazudta be nekik az önmagába boruló bus-szekvenciát egy ősződtrójai vilmoskörtével.
"Várható volt, hogy az elmúlt évek legnyilvánvalóbb versenyjogsértése, a tavaly nyári dinnyekartell utáni eljárásból nem lesz semmi, hiába folyt az egész a nyilvánosság előtt. Az állam ugyanis úgy módosította a szakmaközi törvényt ősszel, hogy a GVH ne vizsgálhasson kartelleket agrártermékek ügyében, és ezt kiterjesztette a folyamatban lévő ügyekre is. Ez biztosan nem fér meg az uniós versenyjoggal, a minisztérium szerint viszont nem érinti a vonatkozó szabályokat."

egyszer volt budain dinnyevásár.
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Szerintem nem kellene magyarázni ha nem öltönyben vagyok éppen, ruhatáram sarokpontjai: Barca mez/Barca póló/Barca melegítőfelső/Barca trikó, értené hidd el :)
(az árnyékát se fogom látni, elviekben sok promival lakom egy városban, gyakorlatilag a tvn/stadionlelátón láthatom őket)
Ahogy írtam vala anno, amikor a Párt majd megmondja a tutit
endresy.blogspot.hu/2013/04/part-a-parttol.html
Most már csak ez életforrás-házak hiányoznak.
@Bakter: Ideje lenne ezeknek a rohadt stámítógépközpontoknak utána nézi és szer verőlegényeket állományba helyezni.
Ez jön Szalai Annamária után - Orbánnak 15 napja van dönteni

2022-ig töltheti be posztját a Médiahatóság új elnöke, akit Orbán Viktor kormányfőnek tizenöt napon belül kell megneveznie. Szalai Annamária pénteken hunyt el, a pártok részvétüket fejezték ki.
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Szóval ha arra járok,akkor a távcsövessel egy gránátalma vörös-és kék színekben pompázó idiótát kell keresnem.:))
"Répássy: elfogultak a Velencei Bizottság delegáltjai
A negyedik alkotmánymódosításról tárgyalt a bizottság delegációjával az igazságügyi államtitkár."

Ez a Réparudi is jobban tenné, ha nem az eszével, hanem a szépségével hódítana. Lehetne mondjuk A Randivona Kangörény tagozatának az arca.
@bella _ciao:
elkezdtem válaszolni, kíváncsian várom majd a reakciókat (a múltkori írásomra sem volt önként jelentkező).
Szeresd felebarátodat, mint tenmagadat:
""A cigányság bomlástermék" - sokkoló mondat egy keresztény konferencián
A Magyar Katolikus Újságírók Szövetségének konferenciáján Németh György szociológus tett furcsa kijelentéseket."
hvg.hu/itthon/20130412_ciganysa_kereszteny_konferencia
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:
Ezt láttad már???

Hazai és nemzetközi liberális, illetve érdekvédő szervezetek közösen tiltakoztak a szélsőséges keresztényellenesség miatt, és a vallásos emberek megsértése miatt.

Ja, nem.

Így képzeli el a Milla 2013-ban a párbeszédet Magyarországon (a kép a Minimum+ oldaláról készült)

fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/12420_497080840340884_339695092_n.jpg

www.minimumplusz.hu/2013/04/10/pedofilia-magyarorszag-jobban-teljesit/
"Művészeti pályázatokat írt ki az MMA
Összesen 160 millió forintra lehet pályázni például a zene, a színház és az irodalom területéről."

Újabb 160 milla ki huss az ablakon...
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Kb, de ugye tudod hogy a pólók/trikók/felsők nem mindig a klubszínekben pompáznak? Van pl. sima fekete pólóm címerrel :)
Na így kell sterilen repülni. :)

Temető felett repült át a gépe, ezért zsákba csomagolva ült a fedélzeten egy ortodox zsidó utas az egyik légi járaton. Fotója csütörtökön jelent meg az interneten, a járat valószínűleg izraeli volt. A műanyag védelemre a magyarázatok szerint azért lehetett szükség, mert a férfi kohanita, és a rájuk vonatkozó előírás szerint tilos halottakkal érintkezniük, illetve temetők felett átrepülniük.

hvg.hu/panorama/20130412_legiutas_zsak_vallas
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Tőlem azt írsz, amit akarsz. Csak mintha nem Bajnai, meg nem a "drogos" liberálisok (és zsidók, mert őket neked mindig muszáj elővenni, bazmeg olyan vagy mint a Móricka, csak sokkal betegebb, mert neki mindenről a kefélés jut eszébe, neked meg a zsidók) vannak kormányon, és nem nekik jutott eszébe, hogy kormányzati társkereső szervízt hozzanak létre alsó hangon 10 milliárd huf közpénzből.
Tehát zero mondata (" A közös Wass Albert olvasás, a jó hangulatú vasárnapi misék, a felejthetelen Békemenetek összehozták őket.") itt és most abszolút helyes, a helyzetet pontosan leírja, míg a te Bajnaizásodnak és alig burkolt zsidózásodnak kurvára nincs köze a posztban és a vbőr posztjában megénekelt újabb kormányzati dicsőséges meneteléshez.
@le Látó: szerinted mi készül a háttérben?
Nem vonom kétségbe, hogy valami disznóságra készül a kormány, mert nagyjából csak arra képesek, de szerintem mindentől függetlenül ezek tényleg ennyire kretének. Majd most jól szaporodásnak indul a magyar...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Gabriel valld be, hogy neked nagyon tetszik ez a Nemzeti Társkereső. Szépen felpántlikázva piros fehér zöld, meg árpádsávos lobogóval, aztán hajrá magyar kefélj és szülj!
@aritus: Mondjuk ez a Wass Albertes rész kicsit erős volt Zerotól,de még mindig az a blog tetszik a legjobban.
A komment viszont Zero régi fényét idézte!:))
@aritus: Te is azt írsz amit akarsz, még akkor is ha hülyeség.:)
@aritus: "A közös Wass Albert olvasás, a jó hangulatú vasárnapi misék, a felejthetelen Békemenetek összehozták őket." Azért a sekrestye homályában összebújó azonos- és különnemű párok huncutkodását megemlíthette volna:-)
Elképzeltem egy ilyen kerdemes diszkóbulit, egy hatalmas pinatron kivetítővel:-)
@Nap Pali:
linket, hamar.
hamár.
(961)
@Secnir: ?????

komojan akarod???? de akkor meg kel hogy öjjelek!
Mikor lesznek a kaphatók a kerényiféle bőrkötéses kapcsolatkotonok? Amiknek mindkét vége lyukas?
És persze az Uz Bence összes irodalmi elemzése sem lenne rossz program.
qrvaanyukkazt

Végleges a röghöz kötés
Eldőlt az utolsó vitás pont: a diploma utáni 20 évben kell itthon ledolgozni a tanulmányi időt.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F04%2F12%2Fvegleges_a_roghoz_kotes%2F
@Bakter: Rendes keresztyény ifjaknak 50% kedveznény az előbőrkötéses díszfaszkiadásból...
Szalai Annamária (1961-2013)

Beírta a nevét a magyar médiarendszer történetébe, de erre ráment a médiaszabadság maradéka. Polyák Gábor írása az NMHH most elhunyt elnökéről.

hvg.hu/velemeny/20130412_Szalai_Annamaria_19612013
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Vetted amit írtam? Majdnem biztos... persze ezt már vagy 3 hónapja bebrekegtem...
@aritus: "Úgy látom, a jó kis magyar kreativitást, humorérzéket a félájult kómából ez a kormányzati akció felébresztette:)))"

Ahogy a régi mondás tartja:

Ember, állat örül a tavasznak,
Lenn a sarkon a katkók is örülnek.
@Fejesrob: "Itt valaki nagyon jól jár, mert amelyik egyetemista nem csajozik be, az társkeresővel sem fog. Aki pedig igen, annak a társkereső lassú, nincs is rá szüksége.
Ennek nagyon kamuszaga van."

Nem kamu ez, gyermek. A választási kampánypénz-szivattyú működik.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "Szalai Annamária (1961-2013)"

Legyen neki nehéz a föld.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: vettem, emlékszem is rá, meg archiválva is van, na de attól még nem biztos semmi még, hisz dönthet mást a vezényló :D
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
"A műanyag védelemre a magyarázatok szerint azért lehetett szükség, mert a férfi kohanita, és a rájuk vonatkozó előírás szerint tilos halottakkal érintkezniük, illetve temetők felett átrepülniük.", az hagyján, de:
" A hiedelmek szerint a plasztik megvédi őket a halottaktól és a tisztátlanságtól, amely a temető felett repülve érheti őket. "

OMG.
és gondolom, a Tórában ezt így írta mózes, szó szerint (ie: 3000-ben):
és ha leend temető felett repkedsz az Úr segedelméből, burkoland magad be jól vala plasztikkal mellen méretes likakat vágjál önnönmagadnak megfuladásod elkerülésének céljabul. mert a polyetil vastag rácsszerkezete elkergeti a gonosz lelkeket, melyek tiédet veszik célba keresztüláltal a repülő szerkezeten!"
balfaszok.
az utaskísérő is. én átültettem volna a turistaosztályra, és elmondom neki, hogy itt a gép törzsén BELÜL folyamatos a műanyagburok.
Tecsör temetésén ott lesz dr.O.Viktor !

őszintén sajnálom hogy nem fordítva !
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Archiválsz Te beste? Kiaspiony?????

De akkor emlékezzünk emlékezetből egy kis aktuálissal az ouvre-ből:
"Seggbebasztunk néháby zsidó kurvát,
és a törpék hangosan röhögtek."
Valami illyesmi:-)))
@épészmérnök: Igézni csak pontosan szépen...
"Ember, állat örül a tavasznak,
Lenn a sarkon a katkók is örülnek. "

"Ember állat örül a tavasznak,
A lányok meg a szép magyar ....:-))
Szerintem sokkal olcsóbb lenne, ha ingyen puncimágnest osztogatnának az egyetemeken.
mottó: kéthétalatrendlett...

"Megvártam a boncolás végét, és bementem a bátyámhoz. Úgy nézett ki, hogy nem lehet azt elmondani szavakkal. Szét volt szaggatva a mellkasa, a hasa aljáig tiszta kék-zöld foltok voltak rajta. A homlokán is egy hatalmas vörös foltot láttam" – idézte a Kecskeméti Hírhatár a gyanú szerint rendőrök által agyonvert Bara József testvérét, Csaba Sándort."

nyilván leeset a lépcsőn... és mexúrta magát...

velvet.hu/blogok/helyszinelo/2013/04/12/szetszaggattak_az_izsaki_rendorok_az_aldozati_mellkasat/
@Bakter: És miért nem? Kulcsszerepet játszott a hazám tönkretételében.
@épészmérnök: Mert végülis csak egy pártkatona volt... narancsra tette.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: "Mert végülis csak egy pártkatona volt... narancsra tette."

Megtévedt, mi?
@épészmérnök:
"Ahogy a régi mondás tartja:

Ember, állat örül a tavasznak,
Lenn a sarkon a katkók is örülnek. "

ömmmm, nem így ösmerem.
"itt a tavasz, dagad a fasz"
de van újabb is:
"itt a tavasz zöld a fű
áll a faszom, naccerű"
"Embertenyészet

Tucker Dávid
2013. április 12., péntek 01:26 |
Nem kell megijedni, a helyzet reménytelen, de nem súlyos. Valószínűleg csak arról van szó, hogy a Fidelitasnak elfogyott a kólapénze, és rájöttek, hogy állami forrásból is lehet bulizni. Mert el nem tudom képzelni, hogy ezekre az állami társkereső hepajokra a biodíszletnek odavezényelteken kívül ki menne el? Akinek eddig nem volt társadalmi élete, annak ezután sem lesz, akinek meg volt, annak meg lesz továbbra is - legfeljebb egy másik országban. Kiváltképp, ha a program gyászos sikertelensége miatt kötelezővé tennék a részvételt, mint a tánciskolákban (ott legalább táncolni megtanultak), és az alaptörvény szerint is csak az számítana családnak, ahol apuci és anyuci egy ilyen párválasztó bálon ismerkedtek meg, és a frigyre Balog Zoltán is áldását adta."
index.hu/bloghu/piroslapok/2013/04/12/embertenyeszet
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Hát igen. És elölről ketyeg a kilenc év.

@Bakter: nem vagyok én a jóisten, hogy megbocsáthassak neki mindazért, amit tett.
@Nap Pali:
viszont megvan az előnye is: az izsákiak ötször meggondolják, átmenjenek-e a szomszédhoz lopni.
@Secnir: Egy izsáki a vállán egy zsákkal... máris gyanús:-)
@épészmérnök:
"Nem szabad haragudni arra, aki meghalt"- Rejtő.

És mert olyan leszel, mint ők. Mint lézerjani, aki felajánlja a halott anya családjának a kommentelőtől elperelt pénzt. (A szóban forgó halálesetért sohasem gondoltam, hogy lézerjani a felelős, bármilyen rongy szarházinak is tartom egyébként.) Nem kell lemenni az ő szintjükre.
@Secnir: szóval, a helyzet az, hogy én csak parafrazeáltam az örökbecsűt, amely így szól:

Ember, állat örül a tavasznak,
lenn a sarkon a kutyák is b.... jaj, nem bírom kimondani!
@épészmérnök: Már várom az Ákos opuszt a temetésre. Előadja: Pitti katalin, Ókovács Szilveszter és a Demjén Pataki duó...
@épészmérnök: Ez valami Laczházi Slasszermann Hugó, vagy Nyomasek Bobó örökbecsű? :-)
De nagyon jo az a csaj az animacioban, ki az?
@épészmérnök: A kisérő zenekar a Kárpátia és a Magozott cseresznye Mága Zoltán vezetésével, a rendező Kerényi Imre és Koltai, a búcsúztatót mondja Balog páter, a díszlövést a kerdemes ifjak szolgáltatják.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Ó, nem. A Kádár-korban a média szemérmetes volt, ilyesmi el nem hangozhatott volna. Ez a nép (anyám szavaival szólva) egyszerű komplikált gyermekeinek ajkáról származik. Népköltés, de nem Kriza János gyűjtéséből.
Ja ez akkor olan, mint amit Gabriel énekelget kicsi lányának december 5-én.
" Hull a pelyhes fehér hó,
Jöjj el hozzánk Gastanyó. "
Tényleg, a Fuckingi kocsmában lehet olyat kapni?
@Zabaalint: Persze hogy lehet.. és perec helyett Muff-int:-) adnak korcsonyálnak:-)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: a NEP-be? Á inkább nem, tudom, tudom gaz vagyok, de semmi kedvem jelenleg ahhoz. hogy NEP-be menjek. Jelenleg nem vagyok nyitott semmi etyepetyre.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: mi történik, ha valaki kap egy munkát külföldön és az kedvezőbb mint bármilyen magyar ajánlat? elmegy és esze ágában sincs hazatérni...sohatöbbé, még látogatóba sem...hogyan hajtják be az akármit és mennyi az az anny, vagy csak idő és nem pénz értékű?

be kellene árazni folyó árakon és azt beírni a nyilatkozatba, hogy azzal az összeggel és semmi idővel tartozik...tehát, ha kifizeti egy jó külföldi állásból vagy vállalkozásból akkor kuss marad az államnak...és végűlis meg lehetne tudni mire értékelnek -ők maguk- oktatásnak nevezett akármités az mivel egyenértékű

lehetne ezt komolyan is csinálni nem csak turulos piros csíkos lepedő alatt

brühühühühü

a számok beszélnek a kuty ugat
@Penivaldes: Nem akarsz betársulni a Novaja Ekonomicsiszkaja Polityika rencerábe? Teee NEP ellenség! :-) Pedig "az" nem kopik, csak fényesedik:-)
@rodeo36:
Kimegy érte külfődre a RRNK (Röghöz Rögzítő Nemzeti Kommandó), oszt jól hazahozza, és egész hátralévő életében mosogatni fog a Nemzeti Párkereső Hivatal járási tánc- és randitermeiben a menzán.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Nem akarok, meg is írom nekik, hogy nekem ne szerezzenek partnert, már nem vagyok rá nyitott.
:)
Inkább választom a szinglihorda életet, minthogy elkezdjek szülni.
Jut eszembe. Ha van egy listám a potenciális párjelöltekről, akkor leszállítja nekem őket a Hivatal? Vagy én intézzem? Elvégre az én adómból finanszírozzák az intézményt, nehogymán nekem ezzel nekem külön munkám legyen. Ha rendelek, akkor jöjjön a futár a csajjal, és a nyolcnapos visszaváltási garanciával. A civilizáltabb helyeken ez így működik.
@Penivaldes:
"Inkább választom a szinglihorda életet, minthogy elkezdjek szülni."

Én is.
@Bakter: nyugodj meg, tudsz válogatni a paraméterek alapján. beírod, aztán kidobja neked.
@Bakter: és kihordják nekik a a kínai tápot házhoz az E-Wokok:-)
@Penivaldes: a 0 konvergál a nulla felé alsó-felső határ nélküli integrál devianciával a dementáltak mit kezdenek? :-)
@Penivaldes:
A faszom szül ezeknek gyereket, hogy aztán röghöz kössék. Ráadásul az orvostudomány sem tart még ott, hogy én szüljek.
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: nana, ilyet ti (ki az a ti? a széljobb seggfejek?), szóval maradjunk a TE-nél, biztos nem ajánlasz, mert én csírasejtekről írtam, nem megszületett gyerekekről.
És ahogy mutatod magad itt a neten, nem örülnél annak, ha olyan cigánygyerekek is megszületnének, akiket a szüleik nem szeretnének megszülni.
Ez tudod csak egy kis utalás volt az abortusz, mint gyilkosság helyett adj örökbe kampányra.
@Nap Pali: "a fidescsicska emlékére a médiában 5 napos GYÁSZ szünetet, NÉMA vigyázálást rendel el az álampárt !"
- Nem kellene a halálhírén gúnyolódni!
@Penivaldes:
Nem válogatok én, csak rámutatok: őt kérem.
@Bakter: és ha nem válik be, akkor ingyen becserélik. az ügyfélért mindent.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: nem menekülhetsz a végzet elől, ha rád mutatott, hát akkor nincs mese neked kell menned:)))
@Penivaldes:
Ahogy dukál.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Zsákbamacskát nem veszek. Meglehetősen meghatározott elvárásaim vannak, csak nem tudom, milyenek.
@belekotty: ne tőlünk kérdezd..már biztos kivágtak minden fát Baranyában, és elűztek minden pockot a fokosukkal. meg a hamburgi dokkmunkásokat is.
Hogy kerülök én ebbe a bejegyzésbe? :)))
@belekotty: SSteffi most éppen végbélszűkítási parasztikai beavatkozási sorszánváltásra vár... mer így nem fér hozzá a kerethez. De a kólásdobozt a biztonság okjáért. berakta a séfbe:-)
@Azbej Tristan: Hát mert te lennél mestestesítője a kerkonz ifjaknak. Rögtön rád gondolunk, ha..:)
@Azbej Tristan: Üdvözöllek dicső lovag,
Hülye vagy és nincs is lovad:-)
@belekotty:
A Nemzeti Bujaizmus keretében dolgoznak az übermenschen.
hmmmmmmmm

Gyermekelhelyezési ügyekben kötelező lesz a mediáció

Gyermekelhelyezési, családjogi ügyekben a jövő évtől már kötelező lesz a bíróságokon a mediáció alkalmazása - mondta az Országos Bírósági Hivatal (OBH) elnöke pénteken Körmenden, a vasi bíróságok bírói értekezletét követő sajtótájékoztatón.

hvg.hu/itthon/20130412_Gyermekelhelyezesi_ugyekben_kotelezo_lesz
@Penivaldes:
A hatalmasságok kiváltsága.
kiemelés tőlem:

Forrásaink szerint jelenleg a legnagyobb esélye Böröcz István, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) vezérigazgatójának van. Böröczöt két éve Szalai nevezte ki a Magyar Televízió, a Duna TV, a Magyar Rádió és az MTI mögötti gazdasági hátteret biztosító cég élére, ahol Fazekas Csabát, a Hír Tv vezérigazgatóját váltotta. Böröcz kinevezésével az erős emberért küzdő lobbi két legyet is ütne egycsapásra, mivel úgy tudni, hogy az MTVA-ban régóta hatalmi harc dúl Böröcz és Gazsó L. Ferenc vezérigazgató-helyettes között, így Gazsó is megkaphatná a posztot, amire vágyik, és elülne a belső csatározás.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: A mediáció, ha jól csinálják, hasznos és emberséges dolog.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: A Gazsó L. az ugye az Esti Hírlapos Gazsó?

Ifjabbak kedvéért, a legkedveltebb magyar napilap a Kádár-korban az Esti Hírlap volt, kevés politikával, majdnem, de csak majdnem bulvár. Ha jól emlékszem, a kilencvenes évek közepén szűnt meg.
@Penivaldes:

" @Bakter: Vérfertőzéas "
Ez így nem igaz.

Vérfartő-zés... nem szogájja a csalás a'la pítást, csak a léha élvezetteket:-)
Ennyire nem szeressük Hufnágel Bencét...
@épészmérnök: " A mediáció, ha jól csinálják, hasznos és emberséges dolog. "

Akik meg jól csinálják, kapnak egy "media talliont" ... há honne:-) Vagy a homlokkukikra, avagy a Vénusz gomblyukta tehetik...
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

nem medi-t-álás, hanem medi-álás. Magyarul közvetítés.

"A mediáció (magyarul közvetítés) egy speciális konfliktuskezelési módszer, amelynek lényege, hogy a két fél vitájában mind a két fél közös beleegyezésével egy semleges harmadik fél (mediátor) jár közben.

A mediátor a problémamegoldó folyamat keretében segít tisztázni a konfliktus természetét, segít olyan megoldást találni, amely mind a két fél számára kielégítő."

"A mediáció főbb elemei:

az egyezkedést segítő technikák alkalmazása,
a probléma megfogalmazása,
az álláspontok közelítése,
az egyezkedés folyamatának lépésekre bontása,
az empatikus kommunikáció fejlesztése,
alternatív megoldások keresése,
közös cél kialakítása,
a beszűkülés, bizalmatlanság, merev attitűdök kialakulásának megakadályozása."

hu.wikipedia.org/wiki/Medi%C3%A1ci%C3%B3
@épészmérnök: köcke... eddig hülye voltam, immár megvilágososfosodtam:-)
@épészmérnök: tegnap nem olvastad a központi meghatározást, mert ott felvállalva keresztényi meditációról hablatyoltak, ama főszert ottan az agitpropban meg nem ösmerem, de a tevékenységei alapján hogy mi volt lényegtelen intermezzo.
@épészmérnök: mehogy eddigelé fingom se volt, mi a meditálásés a mediálás között... Bunkó, ki a hASASOK KÖZT BÉNA:-)) iMÁDLAK! oLVASS MÉGEGYSZER, VAGY KURVÁRA "Korán" reggel van felétek:-)))))
@épészmérnök: a mediáció eddig is ment, kríziskezeléssel, meg miegymással, sőt szakmai ülnökökkel is, ha kiskorúakról volt szó a bíróságokon
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Fontoskodnak a kerdemek? Apropó, kerdem, az kereskedelmi demográfus rövidítése?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Szóval úgy adják el, mintha ők találták volna ki.

Daedalont!
@épészmérnök: ott fent a zilletékes kérdezd meg, igaz némileg csendben van, nem is értem miért :D
Csak kapkodom a fejem. De rájöttem: meditálva mediálom a médiumot. És táncol az asztal.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Pontosítsunk: Lacházi Smasszermann Arzén, a smoroszkai hős, aki legyőzte a buznyákokat!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: émmá legalább 60 zabszemet kikeltettem a köldökömben media terrorizálás közben:-) Jóízűk vóótak:-) Csak kicsit büdösek:-) De az esszencolaj mindent elnyomott:-)
Arthur Hugó Pálesz főkerdem elveszett?
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Szia Vérnyúl Barátom!
Alig merlek üdvözölni, úgy látom, nagyon felajzott Téged és az itt jelen lévő fiúkat is ez a Társkereső projekt.
Jobban vágytok rá, mint az egyetemisták.
Örömteli, hogy ilyen klassz, életerős fiúk vagytok.
Gratula!
@DR. INKVIZITOR: de legalább a város főterén felhajtott néhány ekzodiákus pulyát:-)
@épészmérnök: olyan modernek lettetek, meditáció, meg zsebhoki és balett meg svédtorna...és milyen tantárgyakat tanítanak? anny a tanulnivaló, hogy két meditáció között alig marad idő zsebhokira és IKSZ-ezésre meg a katlikni

hogy vagy az Esti Hírlap mindíg időben megjelent...már délelőtti kiadása is volt asszem -ha jól tévedek- volt több kiadása is naponta...és a Kudlik még nem volt olyan randa mint mostanság bár én a másikakat szerettem ...ez a karakterszámláló felbosszant olyan mint a taxióra csak nem visz sehová

brühühühühü
@épészmérnök: csak a szokásos, én sem tudtam volna, ha anyám nem ülnökösödik mostanság nyuggerként a tanítósága után. Vannak eddig is normálisan működött dolgok, ők csak piározzák magukat, hogy az egyszeriek örülhessenek.
@Bakter: Nagyon nem mindegy: asztalt táncoltatni, vagy asztalon táncolni.
@épészmérnök: hűbasszameg, van a gyogyódból nekem is?

Feljelentette a rendőrség az Izsákon agyonvert férfit

Hivatalos személy elleni erőszak miatt feljelentést tettek a halott férfi ellen annak a két rendőrnek a felettesei, akiket azzal gyanúsítanak, hogy az intézkedésük alatt hétfőn meghalt egy előállított férfi az izsáki rendőrőrsön.

hvg.hu/itthon/20130412_Feljelentette_a_rendorseg_az_izsakon_agyo
@Mariann19: Jó van ma. Ne utálj, hogy ne itéltess:-) Túlélted a rába orginya-orgiát? Amúgymeg kéne egyezkednünk... amikor feltünsz, nekem okom van... ez nem jó, mert
1.) asszed futok, minta nyúl,
2.) ez nemigaz, de vannak dolgok, amik halaszthatatlanok, mint a wc-re menés:-)

ííííía feljazottságról megannyit... Mr. Rezignált, -20 fogban hiperaktív a témában hozzám képest:-)
@rodeo36: a lovaglást ki tetszett hagyni, persze nyilazva, hátrafelé ;)
@Mariann19:
Neked megvan-é már a fényképes regisztrációd? A haza számít ránk, türelemnek helye nincs.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: azért van bőr a pofájukon, hihetetlen!
@Mariann19:
akinek társkeresőre áll fel annak nincs is mije ami felálljon csak medirál róla mély meditációban..."christian mingle" és hasonló baromságok...akit közvetíteni kell az olyan is annak annyija van...

mondd drágám már benn van? NINCS szól a zord válasz...érdekes....kinnsincs

na ez ZIKSZ mingle és a többiek és az a sok buzi akik ott sündörögnek, mint a zágh péter teljesen szűz mert annyira katlik, hogy kotlásra nem is jut neki ideje el van foglalva....nem is tuggya mire másra jó a pisilő? és szijjgyártó a dajcstomi titkos felesége

ez olyan modern rétvári elvtársnő sem akármi ott sün dörög a friss ropogós ifjak körűl csak a reverenda hiányzik neki

brühühühühü
@rodeo36: Kedvelt és tisztelt kollégám, Bagdi Emőke egy kékszemű, naív, árvalányhajas hölgy. Mivel évek óta dédelgetett projektjét felkarolta a fidesz, ugrándozik az örömtől, és fel sem merül benne, hogy a meditációs állapot biza ideális a verbálszuggesztióra. A verbálszuggesztiót rosszindulatú egyének agymosásnak is hívják.

Remélem legalábbis, hogy csak naív...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Jahhh... lefejelte a gaz az ajtófélfát, a falba verte a fejét, és a segébe dugta a vasalózsinórt... ilyenek ezek...
Lengyel László tényleg kiment a divatból...nemáhogymá...,detényleg...
A kötött pulcsit én sem bírom, LL-t viszont eléggé.
Mindegy legfeljebb nem leszek divatos. A pécsába!
Tudom sikerült megragadni a lényeget, de a többihez én már nem is tudok mit mondani...legfeljebb a régi KISZ táboros kérdezz-felelek formájú csatakiáltást:
-Kiszeramérabábatag?
-KISZ!
Na kösz, jó hétvégét.
@Penivaldes:
Hóhó, csak sorjában, nálunk a kezdeményezés, feminizmusnak itt nincs helye.
@osztrák piktor: és apinamintás pulcsidat is lecserélted egy nagymagyar turulosra... :-) Sic transit gloria mundér:-)
@épészmérnök: Bagdy Emőke egy vicc, láttad, hallottad őt előadni? Hihetetlen.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
űmint alább írám Miriamnak, hogy a rétvári elvtársnőről a reverenda hiányzik meg a gyóntatófülke hogy ki is próbálhassa ott frissiben a fiúkákat...a kis puhapöcs ághpéterke aki örök és megbonthatatlan frigyben él a ZIKSZ-szel és a többiekkel csakis fiúk meg cúnyácka jánykák mert aki mutat is az máshová jár nem katlikni

és a piros fehér sávos lepedőn megtenni a hazafiassht?
na az az igazi meg nyeregben

brühühühühü
@Penivaldes:
Látatlanban?
Meg aztán vigyázni kell, mert manapság már az is szexizmus és elítélendő, ha valakire az ember azt mondja "szép nő". Lásd Obama.
@épészmérnök: fogadjunk ezt is elasszák, kizárt, hogy normálisan meg tudnák csinálni:

A NAT-ban és a kerettantervekben jelenleg nem szerepel sok konkrétum arról, hogy pontosan mit is kellene oktatniuk a tanároknak. A dokumentumok szerint alsó tagozatban a relaxációs alapgyakorlatokat kell megtanulniuk a gyerekeknek (ellazulás, belső figyelem, önkontroll), felsőben a relaxáció különböző formáit (autogén tréning, a feszültség szabályozása), középiskolásoknak pedig már relaxációs és stresszoldó gyakorlatokat kell elsajátítaniuk. A középiskolásoknak emellett előírás "a relaxációs módszerek tudatos alkalmazása a pályaorientációt és jövőképet építő lelki munkában". A NAT szerint ez azért szükséges, mert a gyerekek így "jobban elviselik a stresszt, a fizikai, lelki és szellemi terheléseket, illetve stabilan képesek követni a szabályokat, elfogadni a normákat és mintákat".

www.origo.hu/itthon/20130411-hogyan-tanitjak-majd-az-iskolaban-a-relaxaciot-es-a-meditaciot.html
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ajjaj...lehet Orbán segébe dugja az Szájer-féle alaptörvényt az EU? Basszus... már látom Szájert, ahogy félrelökdösi a főnökét:-)
@Bakter: a vadfeministák a legnagyobb hülyék. ártanak csak. Obama meg nem csinált semmi rosszat.

nem velem kell. hanem akivel akarsz. megmondtam én nem vágyom rá.
@épészmérnök:

ezt olyanok csinájják akiknek már másra nem áll fel vagy nem nedvesedik?

hogy van ez IKSZ-ben (vagy jobb X-et írni?)

brühühühü

nekem már próbáltak...amikor csuklani kezdtem a visszafolytott röhögéstől akkor kibasztak...hogy alkalmatlan
@rodeo36:
Nyeregben, Árpádsávoson, visszafelé nyilazva kefélni rovásírásos tetkóval, az az igazi nationalis melgibzonizmus.
@aritus: Bagdy Emőke ritkán bagzik... láccik...ja,és akkor sem ürömködik.. kötelességet teljesít...
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
"Ne utálj, hogy ne itéltess." Hogyan is utálhatnálak!
Remélem, nem felejtetted el, hogy "nyuszi ül a fűben, ülve, szundikálva."
Miután Nyuszi lettem, megegyeztünk, Te vagy a sétáló párom.
Elkerüljük egymást, mert mikor feljövök, Téged elcsábítanak. A kutyu. Majd igyekszem.
Jelszó: unisono
@rodeo36: Mit csodákszol? Már régen tudott... a punci gusztustalan és ronda... Szemben ezzel egy ágaskodó hímtag... maga a menoraság:-)
@Bakter: "Türelemnek helye nincs."
Hűha, magyar fiúk!
Nálatok ez a projekt nem az álmodozások kora, mint látom.
Rohanok regisztrálni, minimum az esélyegyenlőség jegyében.
Bakter 2013.04.12. 16:23:38
@Penivaldes:
Hóhó, csak sorjában, nálunk a kezdeményezés, feminizmusnak itt nincs helye.

Tahótlanítok
Válasz erre
Penivaldes 2013.04.12. 16:24:34
@Bakter: akkor kezdeményezz.

Peni egy zseni :-)
@Mariann19: Ilyet ne írj, mert Rodeo letámad... maradjunk a kánkánban, vagy... basszus elfelejtettem... denmajd kijavít és megmoondja: Pál Peti Péter jól regelt... szóval ez:-)
"Utcabállal, társastánccal, táncházzal és a Bergendy zenekarral szeretne segíteni a kormány a fiataloknak, hogy könnyebben találjanak párt. Budapesten és az ország kilenc nagyvárosában szerveznek tízmillió forintból olyan rendezvényeket, amelyeken a kormány szerint "izgalmas és sokakat érintő pártalálással, párválasztással, családalapítással kapcsolatos beszélgetések és előadások is várják a résztvevőket"."

Istenem, borogass, vagy priznicelj!
Láttak ezek fiatalt? Élőben?
@Mariann19:
Nem én mondtam, hogy nincs türelem, hanem a magyar kihalásától félő illetékesek.
@Bakter:
hová kell küldeni a képet? cakhugytuggyam...van kép bőven...és geoproxy is szóval brühühühühü most megyek -virtuálisan- délghánából észak svarmbjörnlandra...hadd kövessenek nagy követ

brühühühü
@Mariann19: Nyulamhoz nyulunk hosszú nyulvánnyal...közben keressük a nyúlcipőt, nyulán kan, nyulánkkal nyullány-nyal :-)
@Bakter: mos mééé, fidesz is megnyalja a sót, pedig jó 50-es :D
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Szerintem is. :)
Némileg és nemileg összekuszálódtak az illusztrációkkal.
@rodeo36:
Rodeo! Nem vagytok egyformák. Van, akiben már a lehetőség is felcsillantja a reményteljes jövőt a Társkeresőben.
Elindul a fantázia, mint látom, igen heves mértékben.
Lehet, hogy még a langyossá váló hitvesi nyoszolyák is felizzanak. a
@Penivaldes:
Ha belegondolok, hogy ha én odaállítanék egy huszonéves csajhoz, hogy: helló gekko, jössz a párkapcsolati konferenciára a Bergendy szalonzenekar koncertjén...
@Penivaldes: ne vágd le a lényeget, van ott egy jelző is, az életkorra, itteni megtámadhatóság okján, nem bátorkodom kimondani eztet ;)
@aritus: Mielőtt válaszoltam neked, megnéztem Emőke egy előadását a youtube-on.

Teljesen korrekt, amit mond.
@Bakter: nézd az a generáció amit ezek ki akarnak tenyészteni még 16 év múlva sem lesz készen még meditációval sem a zorbánnak meg lejár a nyakkendője addigra és már a hamvaira sem emléxik senki majd

ez nekik népiesch vengerszkij kalcsőr

brühühühüh

Bergendy az még létezik?
@Bakter:
csinnbummcirkusz nem lesz?

brühühühühü
@Bakter: a karjaidba omolva követne a megszentelt nyoszolyádba, persze csak meditációra, csak semmi bűnös élvezet :D
@Bakter: Hehhe. Ül az ecceri ribanc a Szajna parton, a kikötőben egy db öntöttvas kikötőhormonon. Arra mén egy jasst, oszt kérgyé:
-Jössz?
válasz:
- Jessz...
Felálll. Cupppp....
Új plakát(narancsságra betűmező):
Csökkentettük a rezsit és növeltük a libidót!
Magyarország jobban kefél!
@rodeo36: néha leporolják magukat, a velük egykorú közönségnek :D
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
elnézegettem a képeket a galériákon a zix-ből...hát nem akármi...rosszabbak mint a jezsuiták

brühühühühü
@Bakter: "Ha belegondolok, hogy ha én odaállítanék egy huszonéves csajhoz, hogy: helló gekko, jössz a párkapcsolati konferenciára a Bergendy szalonzenekar koncertjén... "
Túlbanyalítod.
A kérdés?-Dugunk?
A válasz:
Há persze. Nekem kettő:-))
@Bakter: BERGENDY!!!

Már akkor égő volt, amikor én voltam egyetemista... Jajjjajjjj....

(Most már azért tudom, hogy jó zenészek, na de, hogy majd Bergendyre fognak párt keresni.... hüphüphüp)
@Bakter: "Nem én mondtam, hogy nincs türelem, hanem a magyar kihalásától félő illetékesek."
Sajnos, nem pontosítottál. Nem tudtam, hogy Te nem a Társkeresésre gerjedtél, hanem a nemzetérzés hatott át.
Nagyon nemes lelked van, tényleg.
@Mariann19: ne keverd össze angyallal, meg fog sértődni, és joggal :D
@rodeo36:
Az a generáció 16 éve kihalt.
É na kilencvenes években nyomta a talpalávalót a zifjúságnak. Sok mindent ment, sok mindent bevállaltam zeneileg, legtöbbször sikerrel, de Bergendy valahogy már akkor sem hiányzott senkinek.
Tehetségük és vitathatatlan zenei munkásságuk maradéktalan elismerése mellett - ez az ügy nem nekik ciki.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: viszont a tatárjárás korában aligha gyújtott rá bárki 1 pipára.
Max nótára vagy a szomszéd boszira :)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: és kövér munkahelyek várják -az 1 millió új munkahely- a frissen születettek annyát aptyát isch...pláne ha a HUF változik és 1 USD = 118 HUF lesz a váltás a zemenbéban alamattelkurcsy

brühühühühü

és a kamatok költségek valamint a jövedelmek

szóval a tőzsde amin a kövér is jáccik
@Penivaldes: Ez valahol megtisztelő.

Viszont ettől még nem fér a fejembe, hogy abból, hogy egy minisztérium pár egyesületet megpályáztat, hogy szervezzenek táncházat, hogy "lett levezetve" ez a bejegyzés + a kb. 400 kommentje, de OK. Ez egy ilyen műfaj. Meg különben is péntek délután van.
@regress: fél szem Viagrát nekije.
(le ne guruljon éjjel az ágyról)
@Mariann19: Hehhe... én már egy M betűtől gerjedek:-)
pl. M arhaperkelt:-)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
"Nyulamhoz nyúlunk...stb."
Ha így haladsz, túlnősz Deme László nyelvészünkön a jövevény szavaiddal.
Ő nem tudott ilyen összefüggéseket kitalálni.

Szellemes!
Most megyek, mert jött a hotdrót, hogy az egyik művház tele van Bergendyn felgerjedt, rám váró párnélküli csajokkal.
@Azbej Tristan: tőlem aztán nyugodtan szervezhetnek, amit akarnak, megmpondtam nem az én terepem többé a szerelem.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Ez a hetvenes években így hangzott:

Az autós száguld az országúton, az út szélén meglát egy stoppos csajt. Lefékez, és kiszól:
- Gyere, kisanyám, baszni.
A lány elpirulva válaszol:
- Megdumáltál!
@Azbej Tristan: Vazze! Táncolj Törő! Dacos kopogóst a csűr döngölőben...oszt fosszd a kukoricát, ne az államkasszát.
Ha valakit érdekel, a film fent van a jutubon, a mézeskucko 1:13:00-nál tekinthető meg (ha jól emlékszem).
@épészmérnök: hhhehhhhe no comment... de hogy lehet az, hogy lement a Balcsira 100 forinttal, oszt két hét múlva hazament tízezerrel? :-))
@Mariann19: régi magyar nyelvemlék:

Sirolmul sepedek, én nyúlhomnak alélottya...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
"Ne keverd össze Angyallal, meg fog sértődni, és joggal."
Ebben az erotikától fülledt atmoszférában kiesett a gondolataimból a politikai hovatartozás ügye.
Kénytelen leszek körültekintőbbnek lenni.
@GeoCracker: nagyon izgulok...

a gyanusítottként kihalgatandó GYILKOS RENDŐRÖKET hogy foglyák kihalgatni...

csak nehogy bajuk essen...
vagy majd bent a böriben...
@belekotty: "Nem kellene a halálhírén gúnyolódni! "

nem gúnyolódásnak
hanem méjséges megvetésnek és gyülöletnek szántam !

bocs ha 1/2érthető voltam
@épészmérnök: Szia Épészmérnök!
Alig tudom értelmezni. Rovásírással is írhattad volna, hogy kormányunk is örüljön, hogy bennünk követőkre találtak.
Na mégegyszer:
"Sirolmul sepedek, én nyúlhomnak alélottya..."
Hogy Te miket tudsz...
A klub rádió-nak 43 milliót dobott össze a hallgatóság tegnap! Itt, már meg volt az összefogás! Amikor meghirdették a nagy adósság csökkentő koncertet, valami nagyon kevés lokesz jött össze! Na ez a különbség a két oldal között! Nem ám, béke menet, komoly befizetés! Csak képesek a politikusok is az összefogásra! A PÉLDA ADOTT!
@Nap Pali: Hát igen, a börtönben ők lesznek a szépségkirálynők.
@Nap Pali: jó jó, de az elhunyt vádlott, sértettet, aztat hogyan, lesz ott por el géjsz, meg nyikorgó padló, kopogó szellemekkel
@Mariann19: Volék sirolm tudotlon. Sirolmul sepedek, buol aszuk, epedek. (itt jön valami, amire már nem emlékszem, aztán)

vérnyúlomnak alélottya
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Ne rontsd el ezt a fennkölt hangulatot a
M arha perkelt felemlegetésével.
Majd Knósszosszal megbeszélitek az éjszakában jobb híján.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: majd jáccanak velük a dakoták (böri lakók 98%-a)

-rabló-pandúros kihalgatóst
-papás-mamást... stb
@magándemokrata: a felét az FBI CIA ricsárd fílgye adta !!!!

mondgyuk a pénznek nincs szaga...
meg egész nap azt halgatom oszt én nem adtam:)

az öszefogdodásról enyiit...
jaa a bizonylatok alapján a befizetők adatai megvannak kubatovnak...
ennyi:

Így aláznak meg
egy tanút

Zsuzsa bűncselekmény szemtanúja volt, ezért azt tette, amit helyesnek gondolt: a rendőrségen, majd a bíróságon tanúskodott. Cserébe megalázták, kigúnyolták, és a vádlottakat sem sikerült elkerülnie

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F04%2F12%2Figy_alaznak_meg_egy_tanut%2F

---------

A rendőrök feljelentették az agyonvert férfit
A kihallgatásnál halálra verték, majd feljelentették hivatalos személy elleni erőszak miatt.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F04%2F12%2Fa_rendorok_feljelentettek_az_agyonvert_ferfit%2F
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Nem kalibráltam! Nagyon szép lány volt, de ma már több mint ötven éves. Igaz, ahhoz képest jól tartja magát.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: kerdemek biztos tudják, hogy viselkedik egy rendes lány. A hetvenes években szigorúak voltak az erkölcsök, és a következő volt a szabály:

Rendes lány kilenckor fekszik, hogy tíz órára hazaérjen.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
"1. Ha én ugyanezt írnám mondjuk a sárkányfűárusokról, akkor már zsidóznék ugye?"

Ha képtelen vagy felfogni, mi a különbség aközött, hogy valaki saját vagy más nemzetét szidja, akkor tökéletesen leképezed a tudatlan náci csürhe színvonalát.
@Mariann19: én erre szoktam azt mondani, hogy az lehet de a tied...szovjet látogatók a Zermitázsban modern szobrok...a fószer már ngyon únnya de végre valami egy hatalmas kőből faragott tojás benne egy hatalmas lyuk és abban egy kisebb tojás...címe: ANYA...Iván Ivanovics Pozdorjakov gondolkodik, körűljárja majd beír a vendégkönyvbe:

AZ LEHET, DE A TIED

brühühühühü
@épészmérnök: Mindenesetre kiírtam a füzetembe a teljes idézetet. Előfordulhat, hogy Vérnyulat ki kell valamiért engesztelnem egyszer, ezt leírom neki kedvesen, úgysem fogja pontosan tudni, mi ez, és örülni fog.
@Mariann19: na elég volt mára belőlem. Megyek ebédet főzni.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "fél év haladék"hümmm, addig lesz még az ingyenes frekvenciának is tárgyalása! Már ott sincs hova fellebbezgetni! Oda kell adni, elvileg 3 éve, meg van!
@rodeo36: Ez a tojás vicc jó!
Voltál az Ermitázsban?
Én voltam, és egy pillanatra én voltam a főszereplő.
Fel kellett venni a tűsarkamra azt a botost, és akkorát estem, hogy sikerült rám irányítani a nagyérdemű figyelmét.
@épészmérnök: Nem elég Belőled, de a kötelességtudat sajnos felülírja kedvenc elfoglaltságainkat.
Néha lázadok!
@Nap Pali: Most, hogy a halottat jelentették fel hatóság elleni erőszakért?
@Azbej Tristan: Mi az hogy táncházat!! Én nem kaptam sem ösztöndíjat, sem költségtérítést, pedig erősen propagálom itt a NER-t kint Amszterdamban két kávéház között, elsődlegesen nemzetünk nagyjainak felmenőire koncentrálva, ezt még megteszem a sajátomból. Na, de azt már te sem várhatod el én fizessem azt, hogy most hogy már leszerveztem az esti programot is az ablakoknál, merthogy nehezemre esett a választás, egyszerre kettővel, így az már párválasztás, azt most kiderül, hogy a 10 Mrd nem k@m@tyra, hanem táncházra van! Ne szop@ss! Vagy legalábbis ne engem! Szaladj már el egy Western Unionhoz azt küldjél már vagy egy 4-500 eurót, de ízibe! Nevet tudod, helyet írtam! Jelezz vissza, ha kész! Mutert üdvözlöm.
P.s.: Ha egy ezrest küldesz, esküszöm a gumit is kilikasztom, azt akkor teszek a népszaporulatért is!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
tudod mikor megyek tanuskodni...basszák meg, az áldozat küdjön, meg az ügyvédje

brühühühü
Nyulam-bulam Uram fura dundi puncit kúrna kurta futamban, a buta!
Előlegként..
@épészmérnök:
és újmagyarúl mit jelent? jelent valamit egyáltalán?

brühühühü
@rodeo36: Izés régiesch nyelvjáratásban jelnet! Okujj és tanujj,óh, kintre szakadott honunkfija!
@épészmérnök:
ez valami kibaszás? a gúglim -persze geoproxy-val- kirúgott vele

mija...sz ez

brühühühühü
@rodeo36: Rodi, honnan këne tudni az interndtező halandónak, hogy mi az az Ermitázs, a dácsa, vagy esetdg Seremetyevóaaaaa? Nem szocializálódtunk mi a Pravdán! :-)
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):

egyszerűen szoktam: lópina

brühühühü

nem foglalkozom rébuszokkal, a gúgli elküldött a picsába vele
@GeoCracker: Hetet! Tán József Attila ihlette, bár kétlem, hogy az Anyám tyúkján :-) kívül ismerne tőle valamit!
@rodeo36: Rodeo drága, ez az első magyar nyelvemlék (emléke rossz memóriámban), az Ómagyar Mária siralom (kiforgatása).
@épészmérnök: tehát ukmuksükmük...most már kristály tiszta...kösz

brühühühü

azaz narancsmáriasiralomturulfinggal
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): elkáposztásíthatatlanságoskodásaitoknaka

körtekerészetikörgugolászatitovalöködöm (ez mi?)

brühühühühü
@Kis ember: Akkor gondolom te is nyugodtan kreténezed a magyarokat, bár elvileg te is az vagy ha minden igaz. :)
Napi aktuális.

Ki mondta, hogy nem lehet adósságkönnyítést elérni? Írország és Portugália ma kapta meg a sokadik könnyítést a 2010-11-ben kapott óriáshitelükre. Ezúttal egy elképesztő, 7 éves (!!) futamidő-hosszabbítást kaptak (korábban volt pl. kamatcsökkentés is). Természetesen ezeket a könnyítéseket mindig tárgyalásos úton érték el. A Fidesz-MSzP kormányok viszont ilyen tárgyalásokról hallani sem akarnak... Egyedül a Jobbik tűzte ezt az ügyet a zászlajára, és - mint látható - egyáltalán nem irreális ez a szándékunk sem)!

www.globalpost.com/dispatch/news/thomson-reuters/130412/ireland-portugal-get-seven-year-bailout-loan-extension
@magándemokrata:
"...béke menet, komoly befizetés"???
NEM ÉRTEM...
Én eddig csak kifizetésről tudtam ott, hisz a business az business.
Persze az önkényes birkáknak, akik ott szopnak ingyen, azoknak szopás, de a vezetőiknek legalább megéri békamenetelni.
@Mariann19: Butus:-)

""Sirolmul sepedek, én nyúlhomnak alélottya..." "

Síromig lepedek, nyulamnak alélok:-)
@Mariann19:
természetesen voltam...ne szégyelld, Losonczy Elvtárs az Elnöki Tanács Elnöke Bécsben a Burg-ban...ott ugye tükörparkett van...és valami kedves magyar protokolos nem szólt és a szerencsétlen vadiúj bőrtalpú cipőt vett fel ...hát akkorát esett...mint a medve a jégen...

nekem a Szentpétervár-i Nagy Katedrális tetszett a 92 méter magas kupolatartó oszlopaival amik ugye azzal a kővel vannak burkolva amiből a cárok koporsója Kreml-ben...egy gramm többszöröse a színarany árának...és az inga

brühühühühü

de láttam amint a város hófehérbe fagyott, az összes kőburkolatra kifagy a pára és mintha cukorból lenne a város...és esti díszkivilágításban meseország ott értettem meg, hogy náluk már csak az indiaiak gazdagabbak a moszkvai Kongresszusi Palota ami amikor nem értekeznek operaház olyan volt amikor felépítették, hogy világelső a 4500 fős nézőterével és a büfék ahol szinte várakozás nélkűl mindenkit kiszolgáltak és annyi kaviárt életemben nem láttam

brühühühü
@Penivaldes:
Még ha csak rá "gondoltunk" volna... :)
Még sok, dicső pénzeltüntetőre is!
A szalonképtelenebb változatot meg nem is forszíroznám.
@Mariann19: "(A bokorba nyúl, előveszi a dobját.) Itt van pogány dobom. (Ráüt.) ..... sirolmol sepedek, búval aszok, epedek. ... én junhum olélottya. Világ világa, virágnak ..."
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
PERVERZ NYÚÚÚÚÚÚL!
Te, izé, kiskomám... A MUFF az nem nyúlszőrből készült? Csak úgy érdeklődém... :D

Két verziót is felteszek ide, az érdeklődők kedvéért... :))

girlsinwhitedressesblog.com/wp-content/uploads/2009/02/muff.jpg?w=300

www.ehx.com/assets/blog/billy-corgan-big-muff-pi.jpg
@rodeo36: már csAK AZTAT NEM TUDOM, MILYEN EGY TOJÁS-RÁNTÁS... DE MAJD MEGKÉRDEM KERDEMES PAJTÁSIKAT:-)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Hülye! AA muff az kívül szőrős, bélül lukas olyan valami, amibe ha bedugsz valamit, nem fagyik meg és nem lappad össze:-)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

majd publikáld lécci

"kerdem" az milyen betegség? mivel kezelitek?

brühühühü
Nem tudom eldönteni, hogy sírjak-e vagy röhögjek. Meglepetések tárháza ez a FIDESZ. Tényleg.
Normális, felnőtt ember azt gondolná (ha még mer ilyet, hogy gondolkodni), hogy a magán életéhez semmi köze a politikának. Aztán kiderül, hogy de. Lehet, hogy már van gondolatbűn is, csak Áder még nem írta alá a törvényt?
Komolyan, pár éve láttam a Fahrenheit 451-et, meg az Equilibriumot, akkor nem gondoltam, hogy ilyen közel van valóságosan. Nem ismerkedsz a törvényben előírtaknak? Azért nicns elég gyerek, vazze, puff, 2 év letöltendő nemzetkárosításért.

Azzal nyugtattam magam 2 éve, hogy 1984 már elmúlt, jócskán, és hogy ez a múlt része marad örökre. Tévedtem. Itt még bármi lehet.
Most már nem csak azt akarják megmondani, hogy hogy neveljünk gyereket, hanem azt is, hogyan csináljuk? Fasza, más se kell. A végén még vissza jön az első éjszaka joga, hogy biztosan állami szabvány gyerekek szülessenek. Ezt az idióta bandát. A sajnos az, hogy a mi pénzünkön bohóckodnak.
@rodeo36: a második a bicigli, vagy velocipőd...

és a gőzpöfögészetitovalöködönc? És a nyaktekerészeti mellfekvenc? :-)))
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: gőzpöfögészeti tovalöködöncön ide-oda ugráló jegylyukadonc :D
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Szerintem fontos kérdés, hogy meddig áll el a répád a muffban. :D
Ezek is mind rohannak majd Bergendy-jegyet venni:

www.partypeople.hu/

hehe :)
@le Látó: mondá a kaller és hatalmas lukasztóját bégugta a szőrös vonativcs-féle tikitbe:-)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
AFASZT (Abszurdisztán Felszabadítását Akaró Szerelmesek Társasága)
Barroso: Eljárás indul Magyarország ellen
Orbán Viktornak írt levele szerint a negyedik alkotmánymódosítás uniós jogot sért.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Honnan tudod a fordítást? Vagy csupán a saját kútfejedből jött?
Mindenesetre nekem nagyon tetszik, vedd úgy, mintha én mondanám Neked.
Olyan kedveskedő, kissé mélabús/ez utóbbit kihagyom, mint nem jellemzőt/ a többi stimmel.
Dévaj kedved van, és ehhez megjött kicsi jó barátod, akit tökinek becézel.
Jókat írtok, csak egy kicsit pajzánok vagytok, írjatok, hogy legyen min vigyorognom.
Rapid Skoda ugrik a kutyaszarra
Hat új járőrkocsit avatott józsefvárosi közterület-felügyelet, több van belőle, mint rendőrautóból.

Jogos. A kutyaszar az ősellenség:-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "Bayer Zsolt, Bencsik András, Csizmadia László, dr. Csókay András, Dörner György, Fricz Tamás, Huth Gergely, Pataky Attila, Pozsonyi Ádám és Zárug Péter is aláírt."

Jól van, aláírta az összes balfasz... :D Ez a szerencsétlen Fricz nem tudom hogy tud borotválkozni röhögés nélkül...
@rodeo36: Jó példát hoztál, nyomdokaiba léptem Losonczy elvtársnak, és azért ő volt valaki.
Viszont nem szokott hozzá a parkettához gyermekkorában, később viszont a homokot rugdalta, amikor végig turnézta Afrikát politikai küldöttként.
Viszont jó vacak üzleteket csinált, az országunk által nyújtott hiteleket nemigen fizették vissza.
Kár, hogy nem vitt magával, bár akkortájt még kicsi voltam.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
"Persze, hogy saját műford."
Olyan alapon, ami csak úgy eszedbe jutott?
Na, nem rossz.Nem nyergelsz át erre a foglalkozásra?
Tudod, úgy mellékben, hogy pluszt hozzon a titkos büdzsédbe.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: elcsábítanád NEP (Nemzeti Együtt Párosodó) fiataljainkat? Így nem lesz meg az előírt keretszám! Occsó húsnak meg... :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:Félre érthető voltam? Céloztam arra, hogy a klub rádió fenn maradásáért, zsebbe nyúltak az emberek, nem csak vonulgatnak! Köszönet érte mindenkinek! A békemenet részvételéért, vajon hányan fizetnének? Sőt, a nagy adósság csökkentő koncerten max. 100-an lézengtek! Na, az meg volt a nagy jobb oldali összefogás!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: @Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"Egyre növekvő aggodalommal figyeljük ezeket a híreket, mivel a huszadik században nem egy esetben tapasztaltuk, hogy egy-egy bűnösnek kikiáltott ország elleni lejárató médiahadjáratot olykor valóságos katonai intervenció követ."

:DDD

Aham, megtámad minket a NATO - oh wait, annak nem vagyunk a tagja?
@Mariann19:
afrikai nem fizetés urban legend, nekem, mint aki ott dolgoztam, legfelső szinten, betekintésem volt a bankszámlákba, óramű pontossággal utalták a megjelölt svájci számlára, hogy utána állambácsi mit csinált vele az más kérdés...ne higgy a mesékben

ártanak

brühühühühü
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: @rodeo36:

"gőzmozdony, evezés"

Jaj, ne már, a nyaktekerészeti az a nyakkendő. :D
Nem lenne egyszerűbb a kupikat újra legalizálni?
:D
"Az Új Magyar Szónak a helyszínen névtelenül nyilatkozó források szerint eldőlt: ha a magyar kormánypárt egy heten belül nem enged az Európai Bizottságnak, névleg Viviane Reding igazságügyi biztosnak az alaptörvény negyedik módosításának kérdésében, akkor kitessékelik az EPP-ből."

nol.hu/kulfold/kitessekelik_a_fidesz_az_europai_neppartbol

Wow, ez túl szép lenne ahhoz, hogy igaz legyen.
@Kowalski, helyzetjelentést!:

Amíg ki nem basznak, ha megunják a Kínával, meg egyéb diktatúrákkal smúzolást...
@Kowalski, helyzetjelentést!:

én megelégednék azzal is ha a Place de Concord-on minden arrajáró egy napig seggberúghatná az orbányt és utána meg is pofozhatnák...lekötözve, oszlophoz

brühühühühü
@Mariann19: Próbáltam értelmezni, természetesen rámnézve pozitív kicsengettyüzéssel:-)
@rodeo36:

Annak sok haszna nem lenne. Ha az EPP-ből kibasznák őket, annak viszont igen.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Na igen. EU dettó. Remélem, odáig nem sikerül eljutni.
@huzzadneki shakespeare: A szintje talán Bodrié. Bár az is talán ki kérné magának.
@rodeo36: és a Concorde téri kis autodafé? Már rá se izgulsz a lehetőségre? Orbán boldog lenne, ha XVI. Lajos után hullna porba. Eb kúrta fakó:-)
@Penivaldes: Érdekös egy gyerök ez az Azbej... ha valamin elvihogja magát, nem szégyelli és nem agressziózik... lehet, hogy télleg értelmes?
@Penivaldes: Ez a nagyobb baj. Tudatosan lövi a lét... és lássuk be, igaza van..
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
én úgy vagyok ezzel, mint a kínai halálraítélt, az ítélet: kuccsikuccsi harakiri és fejet lecsap...azt kéri, hogy engedjék el a kuccsi kuccsit és a harakiri-t a döntés harakiri elengedve de kuccsikuccsi marad

na ezért előbb felpofozni és seggberúgni és csakis utána autodafé

brühühühü

fő a kuccsikuccsi
A bécsi magyar nagykövet privát e-maljeiért támadta az osztrák tudósítót
A német közszolgálati televízió regionális adása, az észak-német NDR újabb összeállítást. Az anyagban ezúttal arról van szó, miként próbálnak nyomást gyakorolni a német vagy osztrák tudósítókra a magyar nagykövetségek, valamint a Külügyminisztérium.

Egy túl durva riporter
Az adásban bemutatják Ernst Gelekset. A riporter korábban Észak-Írországban, Szíriában és Irakban is dolgozott, de ahogy a műsorban elmondta, sehol sem próbáltak meg rá olyan pressziót gyakorolni, mint Magyarországon.
Tudósításait már korábban is szóvá tették magyar kormányzati körökből, de egy eset minden határon túlment. A bécsi magyar nagykövet ugyanis amiatt panaszolta be őt a főnökénél, hogy Geleks a privát e-maijeit néha az "Üdvözlet Orbán-földről" köszöntéssel zárja.
index.hu/kulfold/2013/04/12/a_becsi_nagykovet_maganemaljei_miatt_tamadta_az_osztrak_tudositot/
@Kowalski, helyzetjelentést!:
Józsi bá nem fogja tudni, csak azt, hogy:
,,Má' megin báncsák ezt a szegény megnyomorított nemzetet!'' mert nincs netje, ahol utánanézne. És különbenis! Inkább tart a nyertesekkel, mint beismerné a mellette ugyanúgy követ törő rabnak, hogy a vesztes oldalon állt :)

index.hu/gazdasag/penzbeszel/2012/12/01/diktatorok_kezikonyve/

,,Az ellenség lehet etnikai kisebbség, más társadalmi csoport (pl. az értelmiség és a tőkések), vagy egyes szakmák képviselői (a történelem nagy részében a bankárok mindig ide tartoztak), illetve fejlődő országok esetében leggyakrabban külföldi hatalmak és multilaterális szervezetek (az USA, az EU, az IMF).''
@aritus: Úgymint sztojka,péntek?
Nekik érdemes volt de ez nem származásfüggő.

@Kis ember: Mi szidjuk saját magunkat is,de van aki magyar létére csak magyarozik.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
"Rám nézve pozitív kicsengettyűzéssel."
Vettem a lapot, mint látod. Őszinte híved vagyok tüzön-vizen át.
@rodeo36: A rendszerváltáskor a nagy elszámolások publikálásakor arról volt szó, hogy
ezek a követelések bedőltek, és nem is lehet a rendezésükre számítani.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: az autodafé az máglyahalál....a fővesztés az más kategórja

brühühühü

még a guillotin is
@rodeo36: Amúgy mondanám, Dr. Guillotin szabadalmaztatta termékét, mint kíméletes kivégző eszköztöt... szóval, hidd el, képben vagyok... ha keverem a dolgokat, szándékosan teszem, mert nekem így jobban tetszik:-)
@Mariann19: hazugság, ellopták azok akiknek volt hozzáférésük a svájci számlákhoz, mert nem az MNB kapta hanem a UBS és mindíg a magyaroknak kedvezőbb valutában jóváírva ez is benne volt a szerződésben, Sf, DM, USD, L, Ffr, a többit nem tudom

brühühühü

mit össze álnokoskodtak
@rodeo36: és lehet meglep, hallottam már Giordano Brunoról Rómában, a Pazza del Poppolón és Savonaroláról Firenében, a városháza előtti térről, ahol mostanság a Dávid szobornyamásolat áddigál, amit Michelangelo igazándiból a dóm tetejére szánt is, megvet is:-)))))
@rodeo36: Kiknek lehetett hozzáférésük a bankszámlákhoz? Szerintem ha így lenne, az ellenkező oldal leleplezte volna.
Ugyanis tudott dolog volt, hogy voltak ilyen kinnlévőségeink.
@rodeo36: és a fővesztés fejsze, bárd, katana, vagy phallos által... ez utóbbi a nőknél szokott beválni:-)
@Mariann19:

én példáúl, a személyes bevételeimet is abban vettem fel amiben pillanatnyilag nekem a legkedvezőbb volt, sőt volt olyan is, hogy a bankár azt mondta, hogy ma ez a jó de mire holnap odaérsz már a másik lesz vedd azt...1000 egységes traveller csekkekkel mert arra -anno- kamat is járt

brühühühü

látod hülyének néztek benneteket
@Mariann19: elvitte a lóvét a Czinege:-) Oszt liftté lényegült a Rauzsi dombon:-)
@Mariann19: kéz kezet mos

brühühühü

amit én tudok azt tudom

a többi urban legend
@le Látó: Szépember... keress már vissza valami délelőttre... már linkeltem, mint féligéretes fiatak Milfet:-) Esetleg összehajtható guminőt:-)
@Mariann19: "A rendszerváltáskor a nagy elszámolások publikálásakor arról volt szó, hogy
ezek a követelések bedőltek, és nem is lehet a rendezésükre számítani. " kellett a lóvé az mszp-nek, a fidecnek meg ott volt a tisztikaszinyó, a madöfnek meg a bem tér...
@rodeo36: La Fenice... az Venezia... volta ott égés előtt és után is... kívül-belül... cukk cukk:-)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

felőlem....bugyli bicska is lehet

csak

bár az én kedvencem a nyomorbánnak az a kínai izé amikor beássák nyakig, bedöngölik, és tesznek mézet e fejére és otthagyják a hangyák majd megtalálják

brühühühüh
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: pusszantlak Bugs Bunny kinőttek a tüskéid?

ki égett le? Giordano Bruno...meg a Belfegor

brühühühü
@rodeo36: "Látod, hülyének néztek benneteket."
Mit tegyünk, ha azok voltunk, és ez a mai napig sem változott.
@rodeo36: lófülét:-) fülem nü.... tán a La Fenice Velencében... tudod az opreaház, ahol a nézőtérrők két oldalt sunnyognak a zenészek a zenekari árokba, és ahol olyan nagy fogadó termek vannak, hogy félvelence benne áldogálhat és gongolával is mehecc a turan dot.comra:-) Brúnó meg az apja fia:-)

Belfegor meg világgá szaladt a Louvréból, mer megunta, hogy folyton ellopják a leplét meg a skara bajuszát.-)
@rodeo36:
II. Eduárd halála:kezeit, lábait összekötözték, hasra fektették, egy lefűrészelt ökörszarvat és azon keresztül izzó vasat dugtak fel a végbelébe, azért, hogy ne legyen rajta láthat nyom.
Akkoriban még nem volt új-lenyomat szerinti azonosítás.
Lehetett mondani, hogy égett a gyomra.
most hogy többsége lett az AB-ben, nyugodtan viszakozhat ugye, úgy is az van amit ő akar

Orbán megígérte Barrosónak, hogy cselekszik

Orbán Viktor válaszlevélben erősítette meg José Manuel Barroso európai bizottsági elnöknek, hogy a magyar kormány és az Országgyűlés elkötelezett az európai normák és értékek mellett, és biztosította őt arról, hogy a kormány mindenben együttműködik az aggodalmak eloszlatásában.

hvg.hu/itthon/20130412_Orban_megigerte_Barrosonak_hogy_cselekszi

-----------------

keleti gyarmat:

hvg.hu/gazdasag/20130412_Szijjarto_kinaiakkal_egyezett_meg_a_V0s

hvg.hu/kkv/20130412_Magyar_vizugyes_ceg_szerzodott_azeriekkel
@rodeo36: "bár az én kedvencem a nyomorbánnak az a kínai izé amikor beássák nyakig, bedöngölik, és tesznek mézet e fejére és otthagyják a hangyák majd megtalálják" egy hangyafasznyit kényelmetlen lehet, asszem ezt a tréfát afrikban is űzték:-)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: "Kellett a lóvé az mszp-nek, a fidecnek..."
Érdekes, hogy a rendszerváltáskor ez milyen nagy téma volt, és elhalt szép csendben.
Ez is egy megegyezés következménye lehet, hasonló, mint a sztráda építések áraiba beépített pártpénzek.
Erről írt Vári Attila a könyvében.
A mindenkori kormánypárt részesedése 70%, az aktuális másodvonalé 30%.
Dávid Ibolya parlamenti számonkérése e tárgyban nyilvánosan elhangzott.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Nem vagyok én abban olyan biztos.
Egy ilyen kis ország gazdaságában pártoktól függetlenül is nagy az átjárás, és ott kiválóak és barátiak a kapcsolati rendszerek, melyek sokat eltűrnek.
#2

most hogy többsége lett az AB-ben, nyugodtan viszakozhat ugye, úgy is az van amit ő akar

hvg.hu/itthon/20130412_Kiteszik_a_Fideszt_az_Europai_Neppartbol
faszom, kinek a nevében, az enyémben biztosan nem:

Felháborodott a nagykövet

Az NDR ezután felidézi az ARD kelet délkelet-európai tudósítójának, Stephan Ozvathnak az esetét, aki a magyar miniszterelnök berlini látogatása előtt egy rádiókommentárban rablóvezérhez hasonlította Orbánt. A tudósításban elhangzó "rablóvezér" és "Fidesz-banda" kijelentések ellen a Magyarországi Németek Szövetsége<<<<< tiltakozott egy levélben a rádió intendánsánál. A levélben arra kérték a rádió vezetését, hogy hassanak a tudósítójukra.
Magyar kereszttűzben a Velencei Bizottság
Répássy Róbert szerint kettős mércét alkalmaznak, a baloldali pártok alapos vizsgálatot kérnek.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F04%2F12%2Fmagyar_kereszttuzben_a_velencei_bizottsag%2F
Kizárják a Fideszt az Európai Néppártból?
A Fidesz egyetlen képviselőjét sem küldte el az Európai Néppárt (EPP) európai parlamenti frakciójának Dubrovnikba kihelyezett vezetőségi ülésére. Az Új Magyar Szónak a helyszínen névtelenül nyilatkozó források szerint eldőlt: ha a magyar kormánypárt egy héten belül nem enged az Európai Bizottságnak, névleg Viviane Reding igazságügyi biztosnak az alaptörvény negyedik módosításának kérdésében, akkor kitessékelik az EPP-ből.
Így pusztít a rezsipopulizmus - gazdasági csőd, politikai csapda
Katasztrofális gazdasági hatásai vannak az energiaárak alacsonyan tartásának.

www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/igy_pusztit_a_rezsipopulizmus_gazdasagi_csod_politikai_csapda.550615.html
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: @Farkasokkal táncoló:

Hülyeség lenne túl optimistának lenni, de a jelek szerint valamit tényleg lépni akarnak, és nem az fogja őket érdekelni, hogy mit mond az AB, hanem az, hogy ellenkezik-e az EU-joggal, ami az orbánista fércműben van.

Navracsicsot két perc alatt leintették, amikor azzal próbálkozott, hogy Barroso biztos nem is ért egyet Redinggel, ha pedig ez kirakósdi igaz, az hatalmas lenne.
nesztek:

A Parlament gazdasági és informatikai bizottsága által a letelepedési államkötvény kibocsátására Kínában és Vietnamban feljogosított vállalkozás, a Hungary State Special Debt Fund (89 Nexus Way, Camana Bay, Grand Cayman KYI-907) vállalkozás, bár a Kajmán-szigeteken bejegyzett, nem off-shore cég - állapította meg ki Rogán Antal, a bizottság elnöke írásos válaszában, amely Varju László, a Demokratikus Koalíció országgyűlési képviselője kérdése nyomán született.

www.napi.hu/magyar_vallalatok/egy_ceg_mitol_offshore_rogan_megmondja.550604.html
A volt hallgatónak nem kellene teljesítenie a rendelkezésben meghatározott feltételeket, ha három gyermeket szül.??????????? Lehetővé válna, hogy a felsőoktatási tanulmányokat megkezdő és egy vagy két félév után megszakító hallgatóknak - a képzési időtartamtól függően - ne kelljen teljesíteniük a visszafizetési kötelezettséget, mert ez az idő megfelelő arra, hogy a hallgató az esetlegesen meghozott helytelen döntését visszafizetési kötelezettség keletkezése nélkül visszavonja.

hvg.hu/itthon/20130412_Balog_benyujtotta_igy_modosul_a_felsookta
@Kowalski, helyzetjelentést!:

A Maszol.ro informátora szerint Joseph Daul, a néppárti EP-frakció elnöke, Viviane Reding és Antonio López-Istúriz White, az EPP főtitkára a Revelin erődben tartott csütörtök esti vacsoránál tárgyalt a Fidesz sorsáról. „Nem hiszem, hogy Viviane Reding miatt nem jöttek el, de mindenesetre nagyon rossz döntés volt a részükről, hiszen a színfalak mögött mindenki Magyarországról beszél” – mondta az igazságügyi biztos közvetlen környezetébe tartozó politikus. Hozzátette: a magyar kormánypárt elszigetelődött, „szövetségesek nélkül maradt” az EPP-ben.

A Fidesz európai parlamenti képviselőcsoportjának sajtótitkára pénteken a Maszol.ro-nak elmondta: az EPP-frakció vezetőségének „öt vagy hat” fideszes tagja „más elfoglaltsága miatt” nem vett részt a dubrovniki kihelyezett ülésen.
@Farkasokkal táncoló:

Igen, itt örültem neki én is: varanus.blog.hu/2013/04/12/kanos_egyetemistak_hivjak_viktor_randivonalat/fullcommentlist/1#c19516449

Sajnos valszeg nem eszik olyan forrón a kását, de beszorult a Fidesz végre, az kétségtelen. Ha igaz, hogy eldöntötték, akkor "engednie" kell - kérdés, ez mit fog jelenteni. Remélhetőleg nem egeret szülnek a hegyek, mint eddig.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
"A volt hallgatónak nem kellene teljesítenie a rendelkezésben meghatározott feltételeket, ha három gyermeket szül.?"

mondhatom azt, hogy van olyan hallgató, aki ezt negatív diszkriminációnak éli meg? csak azért mert farka van?
de figyeld meg, mihelyst rájönnek, hogy baromság volt, azonnal bead valaki egy módosítót, hogy:
három gyereket szül, VAGY hármat csinál.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Nincs jelentősége az AB-nek ebben a játszmában. Ha az EB-nek elege van, és kenyértörésre viszi a dolgot, ez a legjobb megoldás. Így egyrészt a pártot nyírják ki, nem az országot, másrészt ehhez nem kell az uniós eljárásokkal szerencsétlenkedni. Ha tényleg megvan ehhez a politikai akarat az EPP-ben, és igaz, hogy elszigetelődött a Fidesz.

Amit ez az alelnök mond, az zavaros (vagy szarkasztikus?): "Marian-Jean Marinescu, az EPP parlamenti frakciójának egyik alelnöke szerint távolról sem dőlt még el a Fidesz sorsa, ugyanis Orbán Viktornak továbbra is nagyon erős pozíciói vannak a Néppártban, első számú támogatója maga az EPP elnöke, Wilfried Martens. „Másfelől Orbán már volt az ALDE alelnöke, biztos vagyok benne, hogy a liberálisok tárt karokkal várnák vissza” – mondta el a maszol.ro-nak a román EP-képviselő.

OV mint liberális alelnök? Guy Verhofstadt mellett, aki az egész EU-ban a legélesebben támadta a kis köcsögöt? :D
Érdekes fejlemények Chanád ügyben. :)

Folyik a hivatalos nyomozás Chanád ellen!

Ahogyan már jeleztem, bőven van muníció a tarsolyban ahhoz, hogy megfelelő válaszokat adjunk egy rutinos politikusbűnöző számára! A héten érkezett egy levél Eduardo Cano Romera-tól, aki az OLAF (Európai Csalásellenes Hivatal) Nyomozási Igazgatóságának vezetője. Mr. Romera udvariasan tájékoztatott, hogy körültekintően megvizsgálták az általam november és március folyamán benyújtott adatokat egy EP képviselő juttatásokkal kapcsolatos esetleges visszaélései kapcsán, és megállapították, hogy a 1073/1999. Európai Bizottsági rendelet alapján megindították a nyomozást Csanáddal szemben.

antiszegedi.com/2013-4-12/breaking-jews-folyik-hivatalos-nyomozas-chanad-ellen
@Dr. jenőke (jenőke):
nem lehetett mondani, mert a két bérgyilkost elkapták és nyílvánosan, ugyanazzal a módszerrel, mint ők Edward-ot kivégezték őket...nem kellett ujjlenyomat Edward üvöltése kilóméterekre hangzott...politikai ellenfeleit is elkapták, akik felbérelték a királygyilkosokat

csak a teljesség kedvéért

brühühühü
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: te gondolával érkeztél vagy csak úgy gyalog?

brühühühü
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "Az ingyenbenzin-politika felborítja az állami bevételek és a kiadások egyensúlyát, ami az államadósság brutális növekedéséhez vezet. A venezuelai kormány, amely a világ egyik legnagyobb olajhatalmát vezeti, 167 milliárd dollárral tartozik az ország hitelezőinek, szemben a Chavez győzelme előtti 28 milliárddal - derül ki a hivatalos helyi adatokból. "

Na ez tényleg unortodox... :DDD

Jellemző, hogy ezt a majmot orrba-szájba éljenzi a sok virággyermek... Összedől a gazdaság mint a kártyavár? Ki nem szarja le, de beszóltunk a Zusának!
@Kowalski, helyzetjelentést!: Ha jól értelmezem akkor EPPen egy orbitális szívatás látszik kibontakozódni...asszem ideje... nagypofa, ugatás, arcoskodás tényleges teljesítmény nélkül... plusz szaros csizmában a terített asztalra szarni... nem menő...
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
L'Afriquen pour Giacomo Meyerbeer Gregory Kunde Vasco da Gama 2013/11/13

www.youtube.com/watch?v=fKQrZ-C-IFY

brühühühühü
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Callas Sextet from Lucia with Encore - von Karajan
Von Karajan conducted an encore in order to prevent a riot, so wild was the hysterical response to Callas and the sextet in Lucia di Lammermoor that night.
Comprar "Lucia Di

www.youtube.com/watch?v=m5Kk_x3kw2s

mikor még szenvedélyek uralták a színházakat

brühühühü
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: hat vityat is ezert istenitik a droidok, beszol europanak, a nacionalista kommunista vezer
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

mi volt olyan kurva drága, ha -szerinted is- kurva nagy a nyomor

brühühühü

szerencsétlen venézek
@rodeo36: "Coco Chanel nácikkal csalta Franciaországot?

A franciák vízszintes kollaboránsoknak nevezik azokat a nőket, akik hanyatt fekve tettek szívességet a német megszállóknak a második világháború alatt. A világ talán legismertebb divatdiktátora, az istennőként tisztelt Coco Chanel arra is jól ráérzett, hogy három dolog: a stílus, az árulás és a szex soha nem megy ki a divatból."
hvg.hu/divat_design/20130412_Coco_Chanel_nacikkal_csalta_Franciaorszag
???
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Az csak egy gyenge kísérlet volt. Üzentünk már hadat is. De lehet, hogy hadat akartunk bérbe adni, csak rosszul fordították.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Te barom, verhovinát visszatoltad, mert az Adj gázt! elmarad. Ha direkt vagy ilyen akkor azért, ha véletlenül akkor azért!
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: na a divat az kimarad az életemből chanel meg a többi idióta

brühühühü

mindenképpen prostituáltak
@taga20: direkt, mert ideologiai felbujto, zongorazza az emberek erzekeny pontjat, es csak arra var, hogy valakit kiboritva tematizaljon ,arra az egy temara ami korul forogni tud a zagya
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Abban mi az érzékeny, ha nem utálom pl. a zsidókat? Egyébként vágom amit mondsz.:)
Soltész államtitkár korábbi nagy dobása:

Soltész Miklós államtitkár, ajtódíszt kap minden anya a szülés után
www.origo.hu/.../20110711
@taga20: Én meg azt hittem örülsz hogy elindítják a nyomozást. :)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

azt hiszem sokan bele pusztúlnának, ha egyszer a rasszizmust sikerűlne megszüntetni...de mindíg marad valami barom akinek anygai érdeke fűződik ahhoz, hogy kiszorítson valakiket a vájú mellől

ja...és a vallások az ő -végtelen számú- egy igaz isteneikkel

brühühühü

ennél nagyobb horpadt agyúságot nem is...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Én annak örülnék, ha lenne egy nap amikor te értelmes, emberi dolgokat írnál. Olyan nagy kérés?
@rodeo36: Rodeo , istent szádra!:)
nem ilyen halált érdemelt...

(majd reggel elmondom mijet...)
"Nincs alkalmasabb terep a csajozásra és pasizásra, mint a közös harc egy bornírt idiótákból álló kormány ellen. A felszabadult tüntetések, a kipirult arcok tömege, a szűkölő kormányhivatalnokok közös kiröhögése mind kiváló hangulatot kölcsönöz az ismerkedéshez.

Ezen már csak egy icipicit lendít, hogy az ellenfél még állami társkeresővel is égeti magát. Arra jó, hogy még többet lehet rajta együtt röhögni. Hogy aztán a kacagásból csók legyen, és az ökölrázásból kézfogás."

hvg.hu/velemeny/20130410_Nemzeti_Csajellato
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
ühüm, ahogy ezt én -mostmár mi- zenének tartjuk...Ojsztrah élőben a Zeneakadémián hogy irígykeggy

brühühühü
@taga20:

ami nincs azt nem lehet

sajnálom...ez van

brühühühühü
@rodeo36: kéne, mert sokaknak csak útban van. főleg a keresztényeknek van bajuk :)
@taga20: te, akit megcsapott az acélszag a Vöcsi-ban...csak nem? tudod a magam részéről keresem a helyét neki...és nem találom...valahogy az a képlet jön le, hogy a bolha a főszál tetjéről teremteni és teljhatalmat akar...amíg az első légy arra nem száll és be nem kapja

ez a méretek viszonya a végtelen és a zistenségek amiket mi emberek teremtettünk a mi -meglehetősen primőr- képmásunkként

sajnálom ki kell ábrándítsalak...nincs olyan hogy ...és nevezd annak aminek akarod

és ez -ha belegondolsz- sokkal félelmetesebb, mert magadra maracc a döntéseiddel és és az összes bajoddal meg örömöddel és csakis a hasonszőrűekkel tudod megosztani

mióta -tegnap- jött a hír a majom és az ember közös őse nagyon hasonlítanak...a gorrillának szebb frizurája van, mint ezek a "modern" pldalt felnyírt középen meghagyott és lakkozott, gorilla nem lakkoz neki magától áll...brühühü és milyen jó barát tud lenni, Kabindában jártamkor meséltek sok mindent ott az ucca túloldalán van
@taga20:
1000

... a dzsungel és őnagysága...szebb mint justinbieber

brühühühü
@rodeo36: Rodeo öcsém, de néha nem értem mit karattyolsz, apám:) mentségemre, nézem az F1-et.Itt nincs kamu, vagy igen? Jó nyomod:) hazudok!
@taga20: azt mondád, hogy istent a számra.... hát ami nincs azt nem tudom

brühühühü
hol van F1? ebben az órában?
@tucano: a kuty mennyivel bölcsebb mint néhány "gazdi"

brühühühü
@taga20: az nekem itt nincs...hol van a verseny?

brühühühü
@tucano: A kért oldal nem megjeleníthető. Lehet, hogy ideiglenesen nem elérhető, esetleg már nem létezik, vagy nincs jogosultságod megtekinteni.
@rodeo36: SBK Talmácsi, ezt sem vágod? Hol a bánatban élsz?:)
@rodeo36: Kínai demokratikus valami.:)
@taga20: itt holnap reggel 155-kor lesz élőben kínai nagydíj...ott mit adnak?

brühühühü
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: edzést itt majd a holnapi élő előtt adnak be

brühühühü
@taga20:

én itt élek te meg ott

brühühühü 9 órányira lemaradva tőled...minő hátrányok
@taga20: megyek skype-ra bye bye

brühühühühü
@rodeo36: Egy egyszerű kérdés. Hol élsz? A mai napig nem tudom.:) ha nem válaszolsz, nem sértődök.:)
@taga20: peru északi tartományában közel az átkoshoz

brühühühü
@rodeo36: danke sön, ha nem baszol át. Én itt Érden, ha tudod még ezeket?:)
@taga20: hallgasd ezt meg Egérnek is figyelmébe ajánlom

www.youtube.com/watch?v=bNwhHwFl_JE

brühühühühü@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
@taga20: volt ott két szép teélkünk hétvégi házzal a Rajk villa mellett

brühühühühü
@rodeo36: Kibaszott jó amit itt nyomsz! De az a reggeli punci jobban érdekel!:) bocsi. Egyébként látom a nagy arcod mögött egy érző ember lapul.:)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

erre azt mondta a Pavarotti ha egyszer, csak egyszer így tudná

www.youtube.com/watch?v=5MjnIcxCz8c&list=RD02bNwhHwFl_JE

brühühühühü

ő tudta mostmár ott űl a fülemben mélyen
@rodeo36: sírsz öcsém, látom rajtad. én is!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: ha értékeled élőben

www.youtube.com/watch?v=pFggRqk16Zo

ha valaki valaha meg tudná közelíteni

és akkor la divina

brühühühü
az egyetlen operában aminek nincs értelme csak szenvedélyek és harag meg gzűlölet annak tömény valóságában talán a végzet hatalma nagyobb ebben
de a callas itt?

brühühühühü

tudom szereted a hangszereket de a hangszerek tanúltak

brühühühühühü
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
El debut de la Divina en la Scala en este rol. El último año de la Giovanne Callas, con esa voz torrencial, potente, ágil y metálica; Diciembre de 1953. Una performance interesante, la misma calidad vocal que en Mexico, en íntegras condiciones casi (excepto algunos sobreagudos que habia realizado como arreglos), con arreglos interpretativos del estilo Callas los cuales la caracterizaran años posteriores (por ejemplo ver final de 'D'amor sull'ali rose).
El sonido esta mejorado, remasterizado a estéreo.
Arte puro, del mejor, y para todos!
Comprar "Il Trovatore, Parte

brühühühühü
@taga20: most bezárkóztam

bye brühühühühühü
@rodeo36: A holló vájja a szívedet,tesvírem!:))
@taga20: most várjunk
ok még iszom
brühühühühühü
@rodeo36: Te iszol? nane azt hittem ezt a sok hülyeséget séroból nyomod.:)
@taga20: mim is a gond?
brühühühühüh
@rodeo36: semmi. feleségem alszik. Téged basztat valaki?:)
@rodeo36: Drága barátom, aki nem iszik az festi magát.:)
@taga20: nem...nyugodt vagyok

brühühühühü
@épészmérnök: tökéletes ábrázolása annak, hogy mennyire veszik komolyan az emberek az egész helyzetet, a Fideszt, a vészharangok kongatását, mindent.
És kiváló propagandaanyag a Fidesznek: "lám, ekkora a mi diktatúránk".
Szerintem inkább öngól, és két héten belül az "akkor még jó viccnek tűnt" szellemiségében leszedi a gazdája.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: és kedves Kormányzó,

én konkrétan a Dubaiban keményen dolgozó honleányainkra gondoltam a személyi instruktorok alatt akiknek a népnemzetimagyarkeresztényileg elfogadott népnemzetimagyarkeresztény nevében minimum egy "y' vagy "w" is szerepel. És velük töltik a tanulmányutakat, kimondottan a családalapítási technológiák és az óvszer nélküli fogamzásgátlás lehetőségeinek feltárása kapcsán, esténként pedig a helyi táncházakban az ottani néphagyományokat ápoló hastáncosokkal cserélnek eszmét a tánc közbeni helyes testtartásról. A "megesett" táncházas fiatalok érdekében - lévén az abortusz halálos bűn - egy nemzetközi örökbeadási program is indulhatna (M)olaj sejk projektnéven :D. Ráadásul kedves felebarátaim a család fogalmába a férfi és férfi közötti viszony nem fér bele, így nem is értem hogy NERniában ez hogy juthatott eszetekbe?? :D (a túl közeli férfibarátság kipróbálása egyébként is azonnali táncválasztó tagságuk megszűnésével is járna).
Nem tom hova járt a szerző stílustan órákra, de a baszoddal meg a pinával már nagy barátságban van.De, ha már itt tartunk nem lehetne egy dolgozatot rittyenteni arról, hogy Martin Schulz aki az EP elnöke, több elvonókúrát is megjárt alkesz, és nincs érettségije, mert kibukott a középiskolából? Az írás a Spiegelben jelent meg, és két főszerkesztő helyettest a percekben tettek onnan lapátra.
Fehérgalléros pártállami besúgó maffiózók meg kurvák futtatásában amúgy is komoly tapasztalatot szereztek már.
@narmer:

A stíluskurzus nevére már pontosan nem emlékszem, de az még megvan, hogy Kijafasz Tamás volt a szemináriumvezető.

Martin Schulzról is lehet dolgozatot írni, mondom hogyan, jófigyejjé: két kattintással nyitsz egy blogot, posztszerkesztőbe belépsz és már írhatod is.
süti beállítások módosítása