Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: index.hu/belfold/2024/03/29/magyar-peter-varga-judit-bayer-zsolt-valas-interju-balhe/ "És ugyanol... (2024.03.29. 14:36) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.04.12. 04:10 Fabius

Kanos egyetemisták hívják Viktor randivonalát!

Címkék: fidesz társkeresés közpénz iksz

Előre az új mozgalomért nertársak! Már ott tartunk a Nagy Országátalakításban, hogy GondosGazdánk államosítja a csajozást. A Nemzeti Gyermekütemezési Hivatal felállítására még picit várni kell, de a legjobb úton haladunk a kereszténykonzi mázzal leöntött kisztábor hangulat és szellemiség megidézése felé. 

Ne! Ne tiltakozzatok! Ez a mozgalom igenis hasznos! Képzeljük el, hogy így talán egyszer Ágh Péternek is lesz csaja, és sajnáljuk együtt, hogy a nagy előd Szijjártó már kivénült a mozgalmárkodásból. 

Nekem ugyan dugós-pettingelős hittantábor élményeim nincsenek, de azért a képzettársításért nem kell a szomszédba menni. Miskolcon eltöltött kamaszkorom meghatározó élménye volt az akkor a Csanyikban üzemelő KISZ táborból, a kis rogánantik meg kövérlacik társaságából inkább hozzánk háemcsékhez kiszökdöső lányhadak ezek szerint hittantábori metodikával történő szórakoztatása. Ez a boronáljuk össze az azonos ideológia alá terelhető fiatalokat rendszer már akkor sem nagyon működött, és bizony az összetereltek néha úgy csodálkoztak rá a való világra, mint egyszeri "Grúber Ernő kisgavallér" a tánciskola után kitárt pinára. 

kerdem.gif

De ez csak az egyik fele a dolognak. A másik, hogy ez a társkeresősdi nem új találmánya a kereszténykonzi nernek sem. Mióta a pápa lájkolta a kotont azóta nekibátorodtak, és az ifjúkeresztények Tranzit néven megpróbálkoztak összehozni "a jobboldali, konzervatív, kereszténydemokrata értékeket valló, illetve a kormányzatban dolgozó fiatalokat".  Mi ezzel a baj? Semmi az ég egy világon. Legfeljebb annyi, hogy nem hangos se a sajtó és az IKSZ honlapja a sikersztoriktól. Nem olvashatunk hétköznapi tündérmeséket, mint amilyen például Azbej Tristáné és kedves feleségéé. Nekem semmi bajom azzal, ha a túró rudi felelős Tristan itt is megpróbálja képviselni az álláspontjukat, amíg Azbejné Havancsák Izabella a családháló szóvivőjeként magyarázza meg nekünk, miért jó a kereszeszténykonziknak tüntetni egy alkotmánybírósági döntés ellen. Inkább ő, mint Selmeczi asszem ebben egyetérthetünk. Én legalábbis hamarabb hiszem el - még ha nem is értek vele egyet - egy 28 éves, családos, kisgyerekes anyukának, hogy amit mond azt hiszi is, mint a nyugdíjvédelmi Gripenszenátornak. 

Tényleg csak azt nem értem, mit remélnek mi fog változni? 

A szokásos csinnadratta és miskakancsó lengetés közben beharangoznak egy mozgalmat, ami a gyakorlatban egy létező de különösebben nem működőképes modell leöntése közpénzzel. Mitől lesz ez ettől vonzóbb vagy működőképesebb, mint eddig? Azt lássuk be, forráshiányra panaszkodni eddig se nagyon volt oka senkinek, aki itt társkeresőzni akart a kormányoldalon. Az erre fogékonyak és érdeklődést mutatók mehettek rendezvényekre eddig is, tolhatták az arcba a csipszes lecsót, kereshették a társaságot, és ha ezt semmilyen egyéb úton nem sikerült megtenniük, akkor végszükségből Kubatov Gábor kapcsolati listafelelőshöz is fordulhattak tanácsért.  Nem látom a koncepciót, ami szimbolikusan belengetett milliárdok ellentételezéseként legalább annyit megtenne, hogy stílustanácsot ad Ágh Péternek, hogyszaszongya: szépöcsém, a kötött pulcsi Lengyel Lászlóval együtt régen kiment a divatból, ma már a vállon átvetett zakóval pózolás a menő, halaggyá'má a korral, baszod

725 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr915217886

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

#2

most hogy többsége lett az AB-ben, nyugodtan viszakozhat ugye, úgy is az van amit ő akar

hvg.hu/itthon/20130412_Kiteszik_a_Fideszt_az_Europai_Neppartbol
faszom, kinek a nevében, az enyémben biztosan nem:

Felháborodott a nagykövet

Az NDR ezután felidézi az ARD kelet délkelet-európai tudósítójának, Stephan Ozvathnak az esetét, aki a magyar miniszterelnök berlini látogatása előtt egy rádiókommentárban rablóvezérhez hasonlította Orbánt. A tudósításban elhangzó "rablóvezér" és "Fidesz-banda" kijelentések ellen a Magyarországi Németek Szövetsége<<<<< tiltakozott egy levélben a rádió intendánsánál. A levélben arra kérték a rádió vezetését, hogy hassanak a tudósítójukra.
Magyar kereszttűzben a Velencei Bizottság
Répássy Róbert szerint kettős mércét alkalmaznak, a baloldali pártok alapos vizsgálatot kérnek.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F04%2F12%2Fmagyar_kereszttuzben_a_velencei_bizottsag%2F
Kizárják a Fideszt az Európai Néppártból?
A Fidesz egyetlen képviselőjét sem küldte el az Európai Néppárt (EPP) európai parlamenti frakciójának Dubrovnikba kihelyezett vezetőségi ülésére. Az Új Magyar Szónak a helyszínen névtelenül nyilatkozó források szerint eldőlt: ha a magyar kormánypárt egy héten belül nem enged az Európai Bizottságnak, névleg Viviane Reding igazságügyi biztosnak az alaptörvény negyedik módosításának kérdésében, akkor kitessékelik az EPP-ből.
Így pusztít a rezsipopulizmus - gazdasági csőd, politikai csapda
Katasztrofális gazdasági hatásai vannak az energiaárak alacsonyan tartásának.

www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/igy_pusztit_a_rezsipopulizmus_gazdasagi_csod_politikai_csapda.550615.html
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: @Farkasokkal táncoló:

Hülyeség lenne túl optimistának lenni, de a jelek szerint valamit tényleg lépni akarnak, és nem az fogja őket érdekelni, hogy mit mond az AB, hanem az, hogy ellenkezik-e az EU-joggal, ami az orbánista fércműben van.

Navracsicsot két perc alatt leintették, amikor azzal próbálkozott, hogy Barroso biztos nem is ért egyet Redinggel, ha pedig ez kirakósdi igaz, az hatalmas lenne.
nesztek:

A Parlament gazdasági és informatikai bizottsága által a letelepedési államkötvény kibocsátására Kínában és Vietnamban feljogosított vállalkozás, a Hungary State Special Debt Fund (89 Nexus Way, Camana Bay, Grand Cayman KYI-907) vállalkozás, bár a Kajmán-szigeteken bejegyzett, nem off-shore cég - állapította meg ki Rogán Antal, a bizottság elnöke írásos válaszában, amely Varju László, a Demokratikus Koalíció országgyűlési képviselője kérdése nyomán született.

www.napi.hu/magyar_vallalatok/egy_ceg_mitol_offshore_rogan_megmondja.550604.html
A volt hallgatónak nem kellene teljesítenie a rendelkezésben meghatározott feltételeket, ha három gyermeket szül.??????????? Lehetővé válna, hogy a felsőoktatási tanulmányokat megkezdő és egy vagy két félév után megszakító hallgatóknak - a képzési időtartamtól függően - ne kelljen teljesíteniük a visszafizetési kötelezettséget, mert ez az idő megfelelő arra, hogy a hallgató az esetlegesen meghozott helytelen döntését visszafizetési kötelezettség keletkezése nélkül visszavonja.

hvg.hu/itthon/20130412_Balog_benyujtotta_igy_modosul_a_felsookta
@Kowalski, helyzetjelentést!:

A Maszol.ro informátora szerint Joseph Daul, a néppárti EP-frakció elnöke, Viviane Reding és Antonio López-Istúriz White, az EPP főtitkára a Revelin erődben tartott csütörtök esti vacsoránál tárgyalt a Fidesz sorsáról. „Nem hiszem, hogy Viviane Reding miatt nem jöttek el, de mindenesetre nagyon rossz döntés volt a részükről, hiszen a színfalak mögött mindenki Magyarországról beszél” – mondta az igazságügyi biztos közvetlen környezetébe tartozó politikus. Hozzátette: a magyar kormánypárt elszigetelődött, „szövetségesek nélkül maradt” az EPP-ben.

A Fidesz európai parlamenti képviselőcsoportjának sajtótitkára pénteken a Maszol.ro-nak elmondta: az EPP-frakció vezetőségének „öt vagy hat” fideszes tagja „más elfoglaltsága miatt” nem vett részt a dubrovniki kihelyezett ülésen.
@Farkasokkal táncoló:

Igen, itt örültem neki én is: varanus.blog.hu/2013/04/12/kanos_egyetemistak_hivjak_viktor_randivonalat/fullcommentlist/1#c19516449

Sajnos valszeg nem eszik olyan forrón a kását, de beszorult a Fidesz végre, az kétségtelen. Ha igaz, hogy eldöntötték, akkor "engednie" kell - kérdés, ez mit fog jelenteni. Remélhetőleg nem egeret szülnek a hegyek, mint eddig.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
"A volt hallgatónak nem kellene teljesítenie a rendelkezésben meghatározott feltételeket, ha három gyermeket szül.?"

mondhatom azt, hogy van olyan hallgató, aki ezt negatív diszkriminációnak éli meg? csak azért mert farka van?
de figyeld meg, mihelyst rájönnek, hogy baromság volt, azonnal bead valaki egy módosítót, hogy:
három gyereket szül, VAGY hármat csinál.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Nincs jelentősége az AB-nek ebben a játszmában. Ha az EB-nek elege van, és kenyértörésre viszi a dolgot, ez a legjobb megoldás. Így egyrészt a pártot nyírják ki, nem az országot, másrészt ehhez nem kell az uniós eljárásokkal szerencsétlenkedni. Ha tényleg megvan ehhez a politikai akarat az EPP-ben, és igaz, hogy elszigetelődött a Fidesz.

Amit ez az alelnök mond, az zavaros (vagy szarkasztikus?): "Marian-Jean Marinescu, az EPP parlamenti frakciójának egyik alelnöke szerint távolról sem dőlt még el a Fidesz sorsa, ugyanis Orbán Viktornak továbbra is nagyon erős pozíciói vannak a Néppártban, első számú támogatója maga az EPP elnöke, Wilfried Martens. „Másfelől Orbán már volt az ALDE alelnöke, biztos vagyok benne, hogy a liberálisok tárt karokkal várnák vissza” – mondta el a maszol.ro-nak a román EP-képviselő.

OV mint liberális alelnök? Guy Verhofstadt mellett, aki az egész EU-ban a legélesebben támadta a kis köcsögöt? :D
Érdekes fejlemények Chanád ügyben. :)

Folyik a hivatalos nyomozás Chanád ellen!

Ahogyan már jeleztem, bőven van muníció a tarsolyban ahhoz, hogy megfelelő válaszokat adjunk egy rutinos politikusbűnöző számára! A héten érkezett egy levél Eduardo Cano Romera-tól, aki az OLAF (Európai Csalásellenes Hivatal) Nyomozási Igazgatóságának vezetője. Mr. Romera udvariasan tájékoztatott, hogy körültekintően megvizsgálták az általam november és március folyamán benyújtott adatokat egy EP képviselő juttatásokkal kapcsolatos esetleges visszaélései kapcsán, és megállapították, hogy a 1073/1999. Európai Bizottsági rendelet alapján megindították a nyomozást Csanáddal szemben.

antiszegedi.com/2013-4-12/breaking-jews-folyik-hivatalos-nyomozas-chanad-ellen
@Dr. jenőke (jenőke):
nem lehetett mondani, mert a két bérgyilkost elkapták és nyílvánosan, ugyanazzal a módszerrel, mint ők Edward-ot kivégezték őket...nem kellett ujjlenyomat Edward üvöltése kilóméterekre hangzott...politikai ellenfeleit is elkapták, akik felbérelték a királygyilkosokat

csak a teljesség kedvéért

brühühühü
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: te gondolával érkeztél vagy csak úgy gyalog?

brühühühü
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "Az ingyenbenzin-politika felborítja az állami bevételek és a kiadások egyensúlyát, ami az államadósság brutális növekedéséhez vezet. A venezuelai kormány, amely a világ egyik legnagyobb olajhatalmát vezeti, 167 milliárd dollárral tartozik az ország hitelezőinek, szemben a Chavez győzelme előtti 28 milliárddal - derül ki a hivatalos helyi adatokból. "

Na ez tényleg unortodox... :DDD

Jellemző, hogy ezt a majmot orrba-szájba éljenzi a sok virággyermek... Összedől a gazdaság mint a kártyavár? Ki nem szarja le, de beszóltunk a Zusának!
@Kowalski, helyzetjelentést!: Ha jól értelmezem akkor EPPen egy orbitális szívatás látszik kibontakozódni...asszem ideje... nagypofa, ugatás, arcoskodás tényleges teljesítmény nélkül... plusz szaros csizmában a terített asztalra szarni... nem menő...
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
L'Afriquen pour Giacomo Meyerbeer Gregory Kunde Vasco da Gama 2013/11/13

www.youtube.com/watch?v=fKQrZ-C-IFY

brühühühühü
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Callas Sextet from Lucia with Encore - von Karajan
Von Karajan conducted an encore in order to prevent a riot, so wild was the hysterical response to Callas and the sextet in Lucia di Lammermoor that night.
Comprar "Lucia Di

www.youtube.com/watch?v=m5Kk_x3kw2s

mikor még szenvedélyek uralták a színházakat

brühühühü
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: hat vityat is ezert istenitik a droidok, beszol europanak, a nacionalista kommunista vezer
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

mi volt olyan kurva drága, ha -szerinted is- kurva nagy a nyomor

brühühühü

szerencsétlen venézek
@rodeo36: "Coco Chanel nácikkal csalta Franciaországot?

A franciák vízszintes kollaboránsoknak nevezik azokat a nőket, akik hanyatt fekve tettek szívességet a német megszállóknak a második világháború alatt. A világ talán legismertebb divatdiktátora, az istennőként tisztelt Coco Chanel arra is jól ráérzett, hogy három dolog: a stílus, az árulás és a szex soha nem megy ki a divatból."
hvg.hu/divat_design/20130412_Coco_Chanel_nacikkal_csalta_Franciaorszag
???
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Az csak egy gyenge kísérlet volt. Üzentünk már hadat is. De lehet, hogy hadat akartunk bérbe adni, csak rosszul fordították.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Te barom, verhovinát visszatoltad, mert az Adj gázt! elmarad. Ha direkt vagy ilyen akkor azért, ha véletlenül akkor azért!
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: na a divat az kimarad az életemből chanel meg a többi idióta

brühühühü

mindenképpen prostituáltak
@taga20: direkt, mert ideologiai felbujto, zongorazza az emberek erzekeny pontjat, es csak arra var, hogy valakit kiboritva tematizaljon ,arra az egy temara ami korul forogni tud a zagya
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Abban mi az érzékeny, ha nem utálom pl. a zsidókat? Egyébként vágom amit mondsz.:)
Soltész államtitkár korábbi nagy dobása:

Soltész Miklós államtitkár, ajtódíszt kap minden anya a szülés után
www.origo.hu/.../20110711
@taga20: Én meg azt hittem örülsz hogy elindítják a nyomozást. :)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

azt hiszem sokan bele pusztúlnának, ha egyszer a rasszizmust sikerűlne megszüntetni...de mindíg marad valami barom akinek anygai érdeke fűződik ahhoz, hogy kiszorítson valakiket a vájú mellől

ja...és a vallások az ő -végtelen számú- egy igaz isteneikkel

brühühühü

ennél nagyobb horpadt agyúságot nem is...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Én annak örülnék, ha lenne egy nap amikor te értelmes, emberi dolgokat írnál. Olyan nagy kérés?
@rodeo36: Rodeo , istent szádra!:)
nem ilyen halált érdemelt...

(majd reggel elmondom mijet...)
"Nincs alkalmasabb terep a csajozásra és pasizásra, mint a közös harc egy bornírt idiótákból álló kormány ellen. A felszabadult tüntetések, a kipirult arcok tömege, a szűkölő kormányhivatalnokok közös kiröhögése mind kiváló hangulatot kölcsönöz az ismerkedéshez.

Ezen már csak egy icipicit lendít, hogy az ellenfél még állami társkeresővel is égeti magát. Arra jó, hogy még többet lehet rajta együtt röhögni. Hogy aztán a kacagásból csók legyen, és az ökölrázásból kézfogás."

hvg.hu/velemeny/20130410_Nemzeti_Csajellato
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
ühüm, ahogy ezt én -mostmár mi- zenének tartjuk...Ojsztrah élőben a Zeneakadémián hogy irígykeggy

brühühühü
@taga20:

ami nincs azt nem lehet

sajnálom...ez van

brühühühühü
@rodeo36: kéne, mert sokaknak csak útban van. főleg a keresztényeknek van bajuk :)
@taga20: te, akit megcsapott az acélszag a Vöcsi-ban...csak nem? tudod a magam részéről keresem a helyét neki...és nem találom...valahogy az a képlet jön le, hogy a bolha a főszál tetjéről teremteni és teljhatalmat akar...amíg az első légy arra nem száll és be nem kapja

ez a méretek viszonya a végtelen és a zistenségek amiket mi emberek teremtettünk a mi -meglehetősen primőr- képmásunkként

sajnálom ki kell ábrándítsalak...nincs olyan hogy ...és nevezd annak aminek akarod

és ez -ha belegondolsz- sokkal félelmetesebb, mert magadra maracc a döntéseiddel és és az összes bajoddal meg örömöddel és csakis a hasonszőrűekkel tudod megosztani

mióta -tegnap- jött a hír a majom és az ember közös őse nagyon hasonlítanak...a gorrillának szebb frizurája van, mint ezek a "modern" pldalt felnyírt középen meghagyott és lakkozott, gorilla nem lakkoz neki magától áll...brühühü és milyen jó barát tud lenni, Kabindában jártamkor meséltek sok mindent ott az ucca túloldalán van
@taga20:
1000

... a dzsungel és őnagysága...szebb mint justinbieber

brühühühü
@rodeo36: Rodeo öcsém, de néha nem értem mit karattyolsz, apám:) mentségemre, nézem az F1-et.Itt nincs kamu, vagy igen? Jó nyomod:) hazudok!
@taga20: azt mondád, hogy istent a számra.... hát ami nincs azt nem tudom

brühühühü
hol van F1? ebben az órában?
@tucano: a kuty mennyivel bölcsebb mint néhány "gazdi"

brühühühü
@taga20: az nekem itt nincs...hol van a verseny?

brühühühü
@tucano: A kért oldal nem megjeleníthető. Lehet, hogy ideiglenesen nem elérhető, esetleg már nem létezik, vagy nincs jogosultságod megtekinteni.
@rodeo36: SBK Talmácsi, ezt sem vágod? Hol a bánatban élsz?:)
@rodeo36: Kínai demokratikus valami.:)
@taga20: itt holnap reggel 155-kor lesz élőben kínai nagydíj...ott mit adnak?

brühühühü
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: edzést itt majd a holnapi élő előtt adnak be

brühühühü
@taga20:

én itt élek te meg ott

brühühühü 9 órányira lemaradva tőled...minő hátrányok
@taga20: megyek skype-ra bye bye

brühühühühü
@rodeo36: Egy egyszerű kérdés. Hol élsz? A mai napig nem tudom.:) ha nem válaszolsz, nem sértődök.:)
@taga20: peru északi tartományában közel az átkoshoz

brühühühü
@rodeo36: danke sön, ha nem baszol át. Én itt Érden, ha tudod még ezeket?:)
@taga20: hallgasd ezt meg Egérnek is figyelmébe ajánlom

www.youtube.com/watch?v=bNwhHwFl_JE

brühühühühü@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
@taga20: volt ott két szép teélkünk hétvégi házzal a Rajk villa mellett

brühühühühü
@rodeo36: Kibaszott jó amit itt nyomsz! De az a reggeli punci jobban érdekel!:) bocsi. Egyébként látom a nagy arcod mögött egy érző ember lapul.:)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

erre azt mondta a Pavarotti ha egyszer, csak egyszer így tudná

www.youtube.com/watch?v=5MjnIcxCz8c&list=RD02bNwhHwFl_JE

brühühühühü

ő tudta mostmár ott űl a fülemben mélyen
@rodeo36: sírsz öcsém, látom rajtad. én is!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: ha értékeled élőben

www.youtube.com/watch?v=pFggRqk16Zo

ha valaki valaha meg tudná közelíteni

és akkor la divina

brühühühü
az egyetlen operában aminek nincs értelme csak szenvedélyek és harag meg gzűlölet annak tömény valóságában talán a végzet hatalma nagyobb ebben
de a callas itt?

brühühühühü

tudom szereted a hangszereket de a hangszerek tanúltak

brühühühühühü
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
El debut de la Divina en la Scala en este rol. El último año de la Giovanne Callas, con esa voz torrencial, potente, ágil y metálica; Diciembre de 1953. Una performance interesante, la misma calidad vocal que en Mexico, en íntegras condiciones casi (excepto algunos sobreagudos que habia realizado como arreglos), con arreglos interpretativos del estilo Callas los cuales la caracterizaran años posteriores (por ejemplo ver final de 'D'amor sull'ali rose).
El sonido esta mejorado, remasterizado a estéreo.
Arte puro, del mejor, y para todos!
Comprar "Il Trovatore, Parte

brühühühühü
@taga20: most bezárkóztam

bye brühühühühühü
@rodeo36: A holló vájja a szívedet,tesvírem!:))
@taga20: most várjunk
ok még iszom
brühühühühühü
@rodeo36: Te iszol? nane azt hittem ezt a sok hülyeséget séroból nyomod.:)
@taga20: mim is a gond?
brühühühühüh
@rodeo36: semmi. feleségem alszik. Téged basztat valaki?:)
@rodeo36: Drága barátom, aki nem iszik az festi magát.:)
@taga20: nem...nyugodt vagyok

brühühühühü
@épészmérnök: tökéletes ábrázolása annak, hogy mennyire veszik komolyan az emberek az egész helyzetet, a Fideszt, a vészharangok kongatását, mindent.
És kiváló propagandaanyag a Fidesznek: "lám, ekkora a mi diktatúránk".
Szerintem inkább öngól, és két héten belül az "akkor még jó viccnek tűnt" szellemiségében leszedi a gazdája.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: és kedves Kormányzó,

én konkrétan a Dubaiban keményen dolgozó honleányainkra gondoltam a személyi instruktorok alatt akiknek a népnemzetimagyarkeresztényileg elfogadott népnemzetimagyarkeresztény nevében minimum egy "y' vagy "w" is szerepel. És velük töltik a tanulmányutakat, kimondottan a családalapítási technológiák és az óvszer nélküli fogamzásgátlás lehetőségeinek feltárása kapcsán, esténként pedig a helyi táncházakban az ottani néphagyományokat ápoló hastáncosokkal cserélnek eszmét a tánc közbeni helyes testtartásról. A "megesett" táncházas fiatalok érdekében - lévén az abortusz halálos bűn - egy nemzetközi örökbeadási program is indulhatna (M)olaj sejk projektnéven :D. Ráadásul kedves felebarátaim a család fogalmába a férfi és férfi közötti viszony nem fér bele, így nem is értem hogy NERniában ez hogy juthatott eszetekbe?? :D (a túl közeli férfibarátság kipróbálása egyébként is azonnali táncválasztó tagságuk megszűnésével is járna).
Nem tom hova járt a szerző stílustan órákra, de a baszoddal meg a pinával már nagy barátságban van.De, ha már itt tartunk nem lehetne egy dolgozatot rittyenteni arról, hogy Martin Schulz aki az EP elnöke, több elvonókúrát is megjárt alkesz, és nincs érettségije, mert kibukott a középiskolából? Az írás a Spiegelben jelent meg, és két főszerkesztő helyettest a percekben tettek onnan lapátra.
Fehérgalléros pártállami besúgó maffiózók meg kurvák futtatásában amúgy is komoly tapasztalatot szereztek már.
@narmer:

A stíluskurzus nevére már pontosan nem emlékszem, de az még megvan, hogy Kijafasz Tamás volt a szemináriumvezető.

Martin Schulzról is lehet dolgozatot írni, mondom hogyan, jófigyejjé: két kattintással nyitsz egy blogot, posztszerkesztőbe belépsz és már írhatod is.
süti beállítások módosítása