Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/04/20/lajtania-bezenye-beruhazas-nagy-istvan "a hitelezőknek – ingatlancége... (2024.04.20. 07:55) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.04.11. 03:14 Fabius

Lázár: abcúg kommentelők!

Címkék: fidesz kommentelés feljelentés szólásszabadság lázár jános

Lézer Dzsonni is beiratkozott a Hogyan Legyünk Hülyébbek Gyurcsánynál Elit Klubba, aminek manapság egyetlen de annál stabilabb alapító tagja Papcsák Ferenc. Mert az mégse legyen, hogy a szabad véleménynyilvánítás országában róluk, a közszereplő országgyűlési képviselőről, polgármesterről, miniszerelnöki megbízottról, Miniszterelnökséget vezető államtitkárról csak úgy ukmukfukk véleményt mondjanak, kommenteljenek a bárkik a bárhol. Hízelegni és segget nyalni verbálisan is szabad, sőt, de negatívkodni nertelen árulás, amiért az alanyi jogon kijáró azonnali meglakolást szerintem időszerű lenne az alaptörvény ötödik kiegészítő sajtfecnijére rávésni. 

"Boldog békeidők", ugye, amiben szabadon lehetett Fletózni és gyurcsótányozni, böszmézni és elkúrózni, hazug szemét szarházit ordítani anélkül, hogy mondjuk a blog.hu kommentelőinek és bloggereinek háromnegyede bírósági tárgyalásra járt volna miatta, az azóta minisztériumi karriert befutott akkori rendszerkritikus Robin Mastersekkel az élen. Tetszik vagy sem, nemszeretemferi ilyen szempontból köröket ver rátok, remélem ettől aztán örö'é'bódottsá' van a szabadszóláskussolszköcsög(!)pártban. 

lázár-jános-komment.gif

A kriminalizált komment ennyi:

"Lázárt sem érdekli senki és semmi, engem sem érdekel Lázár. Nemhiába használt lézerblokkolót, és nyomták a közpénzt abba, hogy minél biztonságosabb autó védje a seggét, mert tudta, hogy állat módjára közlekedik. És igenis sajnálom, hogy nem ő maradt ott."

Vicces, nem? Ettől sokkal komolyabbakat naponta megélünk itt pro és kontra, minden oldalról, minden téma alatt. Lézer vajon melyik részétől izgatta fel magát, mint egy Viagra túladagolásos emós tinédzser, aki a priapizmustól fájdalmában már csak vinnyogni tud? A dögöjjémeg' véleményes mennyire ízléses, de virágnyelven fogalmazott, a közpénzen finanszírozott "minél biztonságosabb kocsi" tény a lézerblokkolóval együtt, aminek  egyenes következménye, hogy az ilyet használó emberről látatlanban születik a vélemény: biztos állat módjára közlekedik! Mert egyébként ugye minek? Nem is tudom, esetleg beperelhetné - vagy államosíthatná, ha az könnyebb - Lázár a gyártót, mert a szerkentyű csak a traffipaxtól véd a kommentelő-adófizető-választópolgárok előítéletétől meg nem. Hiába, egy igazságtalan világ terméke ez. 

Mindenesetre háború van, a cink.hu értesülései szerint ott tartunk, hogy 7 betűterroristát hallgattak már ki. A lázártitkárság magyarázkodik, szerintük egy darab feljelentés született, az is a Délmagyarország kiadója ellen. Belegondolni félek milyen következménye lesz ennek. Vajon a bíróságon a "statuálás lesz a lényeg", kiszabják rájuk a Legborzalmasabb Büntetést és rituálisan kizárják a sokat pofázókat a rezsicsökkentésből? 

Vagy mi a lófasz lesz, kedves Lázár? Mert az egész csimbumcirkusz szemétre lökése egy mozdulattal rajtad áll. Esetleg viselkedhetsz hisztispicsa helyett férfi módra, tudod ők azok aki nem csak adni, de kapni és elviselni is tudják a csapásokat és nem visítanak minden szirszarért, mint bazári majom mögött a fejhangú asszonykórus. 

Amíg János és a szájkosárjelűek pártja eldönti, hogy kívánnak viszonyulni hozzátok addig itt van pár tanács a hasonló helyzetek elkerülésre:

Hasznos tanács 1, Szily László ex-blogminisztertől:

A dörzsölt szakember szerint csak akkor bukhat le egy hazai kommentelő, ha van annyira zöldfülű, hogy magyar szolgáltató mailcímét használja, miközben a lap, ahol kommentelt, túlzottan is készséges a hatóságokkal. Ha ugyanis a kiadó csak pár napig őrzi meg az IP-címeket, akkor csak a júzer mailcímét tudja megadni a rendőrségnek vagy ügyészségnek, külföldi cég mailcímével, mondjuk egy gmailessel pedig szinte képtelenség lebukni. A magyar szolgáltatókat viszont törvény kötelezi a felhasználói adatok kiadására.

Hasznos tanács 2, a hvg.hu összeállításában, a proxy.org részt olvasgassátok

Hasznos tanács 3, tanulmányozzátok a TOR-t

Hasznos tanács 4: aki Chrome böngészőt használ az telepítse a GeoProxy bővítményt INNEN. Települ az eszközsávba egy ikonnal, amire kattintva megadhatod országnak mittom Albániát, a feldobott lehetőségek közül egy kattintással kiválasztasz egy tirana külsői proxy szervert és tádám, Lézer János a klubtagokkal együtt máris bottal ütheti a nyomaidat. Ha kikommentelted magad akkor csak rányomsz a "do not use proxy"  feliratra és minden visszaáll az eredeti formájába. Egyszerű, gyors, kényelmes. 

További hasznos kommentelést, Feleim! 

584 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr115216150

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.04.11. 20:26:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Mariann19:

Sajnos nem láttam ,mert nincs digim a livesporton meg karbantartás volt...talán jobb is,mert megúsztam infarktus nélkül...Nagyon örülök a győzelemnek,talán végre adöntőben is sikerrel járunk!
@sírbateszezazegész:

Sztem még egy reformáció előtti véres időszakot nem élne túl a mi világunk, már ha erre gondoltál.

Én pedig vagyok olyan önző és kicsinyes, hogy ne tekintsem reménysugárnak a pár ezer év múlva újra megjelenő kezdetleges életformákat.
@Ergosum: sőt agyon is verhetik

ez a RUTINELJÁRÁS
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): Vezettek a románok még a befejezés előtt lo perccel?
@gazoló: Végig aláztak minket, aztán tizenkét perccel a vége előtt, időkérés..és betartották, amit az edző mondott, utána csak egy gólt engedélyeztek az ellennek! Meglepő, de legalább mulatságos volt, igaz, a körmöm lerágtam kissé..!
sportgeza.hu/kezilabda/2013/04/11/veresegnek_soha_nem_orultek_igy_gyorben/
@Mariann19: A végén is vezettek, sőt, nyertek is, de minek? Olvasd a linkemet! :-)
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):

Ha találnál valami linket ahonnan felvételről,csökkentett üzemmódban megnézhetnék a kirekesztettek megköszönném...
@Légifarkas:

Nekem több ismerősöm is fanatikus hívő, szinte olyanok, mintha valami átkozott szekta vonzásába kerültek volna.

Nem a gyerekeik fényképe van az ágyuk mellett, nem érdeklik őket tények, érvek, semmi.
Csak imádnak vakon, feltétel nélkül.

Aztán vannak olyanok is, akik már nem hisznek. Senkiben. Ezt tudatosan és módszeresen elérték náluk. A karaktergyilkolászással, kabátlopási ügyekkel, totális kiábrándultság keltésével. Azzal, hogy ha valakit nem tudtak magukhoz láncolni, akkor az legalább undorodjon meg minden politikai oldaltól.

Aztán vannak, akik szarnak az egészre, mert alapból olyan típusok, hogy nem kell nekik jövőkép. Fizetéskor habzs-dőzsi, hó végén kölcsönért kunyerálás.

Van egy réteg, akinek nem tetszik a gazdasági helyzet, fuldoklik, de nem mer szólni, mert félti azt, ami még az övé.

Aztán van az a réteg, akinek nem a gazdasági helyzetével van gondja, hanem a morális nyomorral.

Aztán vannak a haszonlesők.

Jó nagy réteg, mi lehet a közös halmaz?
A genetikailag sérült bloggerek első helyen saját feltételezett jogaikat, a gyalázkodás jogát féltik és csak második helyen mérvadó a pártpreferencia.
Varánusz elvtárs sem különb.
@gazoló: Sajnos nem vettem fel és nem ismétlik ma..tán holnap..megtegyem?:-P
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: "Miért hagytuk, hogy így legyen?"

Mert nem hittük el, hogy így lehet, ráadásul jó sokan azt hitték, bármi lesz az MSZP után, csak jobb lehet. Tanul a társadalom, évismétlés kihalásig, de átugorható lépcső nincs - csak még ezt is meg kell tanulni. Kérdés, összeszedi-e magát a nebuló.
Őszintén örülnék neki, ha kényelmesen megérnéd a jobb időket, de aki ma ilyet ígér, az felelőtlen hazug. Egy kis falu 14 éves kölyke voltam a gengszterváltáskor, és három évvel ezelőtt jöttem rá, hogy gengszterváltás volt: a köztes idő kiesett. Senki nem mondta, hogy ezekkel a dolgokkal foglalkozni kéne, senki nem szólt, hogy a melón túl is van világ, nem volt igény a szerveződésekre, "felülről" sem volt ilyesmire igény, elvoltak ők a maguk belterjes módján - nagyon-nagyon sokan jártunk így, tudatlanul maradva, és sokaknak az a "három évvel ezelőtt" még a jövőben van. Ha, egyáltalán.
A gyerekem nem lesz tudatlan, ennyit ígérhetek.
@imres: Egy pártban vagytok? Már, mert le-elvtársaztad..nem is tudtam, hogy belelépett valamelyikbe? Melyik lehet a közös pártotok, ezen filózom..de már abba is hagytam, szerintem egyik sem?! :-D
@Légifarkas:

Ne haragudj, de akik bíztak és most csalódtak, mégis hol voltak 1998-2009 között?

Mert ha azt mondod, hogy csipker(j)ózsikaként végig aludták az éveket, és nem látták, hogy mi fog következni, akkor azt mondom, örüljenek a királyfi(lány) csókjának. Az az övék marad.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Ahogyan olvastam a linket, nem csodálkozom, hogy infarktusveszély fenyegetett. Te jó ég!
Azért csak irigyellek, hogy láthattad, végre egy kis szín egyhangú életünkben, úgyis olyan sima itt minden, kell egy kis göröngyös terep is néha.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Köszi,holnap is jó lenne! Jó éjszakát mindenkinek!
@rodeo36: Szia Rodeo Barátom!
Mi van itt? Még a zsidó embereknél is előfordulhat ez a hatalom kézbe kerítése? Így?
Annyira összetartóknak láttam őket, és pont a vezetőik áruljál el őket ilyen módszerekkel?
A kérdés az, hogy ki látná el a legjobban az érdekképviseletüket.
@gazoló: Nem értettél meg, úgy tűnik! Linkeltem a végét, max. felvenni tudom, de azt hová tegyem?:-P
Jójcak, a döntőben a Győr, Borkai is örült, mi kell még?:-D
@Ergosum: nem közös réteg kell: ha mindenkivel ki akarsz egyezni, mindenkivel össze fogsz veszni. Egy határozott erő kell, egyszer az asztalra csapni, és azt mondani: elég, holnaptól nem így lesz. És pofán verni azt, aki akadályoz - a politikai erőszakosság nem feltétlenül jelenti az önmérséklet hiányát, inkább fordítva van az.
Én a bizalmatlanok közé tartozom: magamban bízom, de csak azért, mert régóta lakunk együtt :-) Őszintén szólva, tőlem vezethetné az országot Orbán is, meg Gyurcsány is, meg Té Tivadar útkarbantartó is, támogatásához egy feltételem van: ráteszem a kezem a nyakára, és ha nem tudja elfogadhatóan megindokolni, miért indulunk látszólag hülye irányba, szorítok egyet a gigáján, és leszarom a ciklusidejét, meg a mentelmi jogát is. Amíg értünk tesz, magammal védem, de amint ellenünk, páros lábbal rúgom seggbe. Na, olyan politikus, aki ezt nekem írásba adja, nincs - és nincs mellettem az a kétmillió sem, akik szintén szeretnének ilyen szerződést látni.
Bameg, ma sem alszom? Basel-Tottenham 2:2..lehet, hosszabbítás lesz?
@Ergosum: Mindent túlélünk. Azért vagyunk még itt. De nem ez lenne a cél. De nagyon efelé haladunk.
Más. 48 óráig megtagadhatják az ügyvéddel való kapcsolatot, azt, hogy érintkezzél vele. Legalábbis ez volt a tervezett. A pontos törvényi feltételeket most nem tudom linkelni, mivel nem találtam meg.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Most fejeztem be a záró részt. Nem volt semmi!
Lényeg, hogy összevontan nyertesek.
Hallottam a hírekben, hogy a parkoló tele volt rendőrautókkal. Már ott sincs egy kis béke?
@Ergosum: "csipker(j)ózsikaként végig aludták az éveket, és nem látták, hogy mi fog következni"

Így, ahogy tetszik mondani, tisztelt hölgyem. Pontosan így. Egy rohadt nagy hamis biztonságtudatban éltek a népek, azt hitték, döcög ugyan, de megy a szekér, néha kicsit kenni kell, néha itt-ott csalni kell, néha irtózatosan hajtani, de a kánaán is coming soon. Aztán jött a hoppá, és csinált egy kétharmadot.
Minden tiszteletem azoké, akik folyamatában foglalkoztak a dolgokkal, de tessenek elhinni, hogy a közember szintjén erre abszolúte nem volt szükség, igény, elvárás. Mindenki azt hitte, hogy maszektól az elnökig mindenki teszi a dolgát: és amennyire kényelmes volt akkor ezt hinni, annyira szokatlanul hangzik még ma is az, hogy nem négyévente kell egyet szavazni, hanem folyamatosan figyelni, és akár minden nap tízszer is dönteni. Ilyen alkalmazottaink vannak, még a seggükbe is videókamera kéne.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Miért csodálkozol? A kinti meccsen inzultus volt, Görbiczet személyében is sértették.
Gondolom az esetleges revans miatt volt ez a prevenció.
@sírbateszezazegész:

A linkelt szövegből úgy néz ki, hogy nem csak tervezet maradt.

Szuper:(

Mondjuk még egyszer sem voltam gyanúsított, de ki tudja....
@Légifarkas: Azért elég sokan jelezték a .. mondjuk baloldalról, hogy nem lesz jó az az országnak, ha a Fidesz túlnyeri magát. Csak, úúgye, hát kire szavaztál volna? A miniszterelnökét megbuktató MSZP-re? Nem is emlékszem, hogy volt-e akkor még SZDSZ? Esetleg rá? Talán a Kétfarkú Kutya Pártra (jól emlékszem)lett volna érdemes. Nagy kínálat nem volt. Toporogtam is a fülkében, mint a szarógalamb. Azt beadtam egy üres lapot.
@Ergosum: Hidd el, meg lehet szokni. Egy a szabály: semmit ne mondj. Abból lehet a legkisebb baj. :)
Egyébként nem vicceltem.
@imres: Mi van, geca? Jöttél kukkolni? Viszed a híreket rohanva, mi? Szóval ezért néztek be a blogokba, hogy be tudjátok súgni, kik gázolnak szügyig a tetvek nem létező becsülettyibe'. Szalaggyá' a LézerJanihoz, és mondd el neki nagy lihegve, hogy Darth Vater aszonta, hogy dögöljön meg cipőben.
@Légifarkas:

Nem közös réteg, hanem közös halmaz:)

Kellene lenni valami olyan társadalmi minimumnak, amit minden réteg el tud fogadni.
Ami most nincs.

Nem tudom ki mondta, hogy ami rossz az országnak, az jó nekünk.

Szóval ezt a mentalitást kellene kiiktatni.

És amiért én igazán kilátástalannak látom a helyzetünket az épp a totális erkölcsi posvány, ami napi szinte k9rülvesz minket.
Nem csak a politikában, hanem a hétköznapokban.
Mert az emberek többségét csak a hatalom hiánya teszi különbbé a mostani rezsimtől.
József Attila emlékére..(S)zárszónak:

KERESEK VALAKIT
Tele vágyakkal zokog a lelkem
Szerető szívre sohase leltem,
Zokog a lelkem.

Keresek Valakit s nem tudom, ki az?
A percek robognak, tűnik a Tavasz
S nem tudom, ki az.

Csüggedő szívvel loholok egyre,
Keresek valakit a Végtelenbe,
Loholok egyre.

Könnyim csorognak - majd kiapadnak:
Vágyak magukkal messzebb ragadnak -
Majd kiapadnak!

Búsan magamnak akkor megállok,
Szemem csukódik, semmitse látok -
Akkor megállok.

Lelkem elröppen a Végtelenbe,
Tovább nem vágyom arra az egyre,
A Végtelenbe.

1921. október 31.
@sírbateszezazegész:

Ahhoz jogom van, hogy 48 órán keresztül nem mondok semmit?

Vagy csak a személyi azonosítóm számát, mint az amcsi filmekben a hadifoglyok:)
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): Kösz. Akkor nem véletlen, hogy nem rájuk szavaztam. :)
@Légifarkas:

A fény minden szemnek világít, csakhogy nem minden szem tűri a világosságot.

Nem biztos, hogy pontosan idéztem, nem is rémlik, hogy ki mondta, de találó.
@Ergosum: Persze. De nem ezt írtam. Az egész nyomozati szak alatt csak annyit mondasz: nem teszek vallomást. Arra ráérsz majd a vádírat kézhezvétele után a bíróság előtt. Ez a legjobb. Még ha ártatlan vagy, akkor sem. Mert tudod, az igazságnál fontosabb a statisztika; attól függ a jutalom/prémium, mindegy minek hívom. Ha már elindult az ügy, annak eredménye kell, hogy legyen, különben romlik a statisztika. Azt hiszed viccelek? Pedig nem. Mint az adóhatóság. Ott is. Ha már kijelöltek ellenőrzésre, megállapítás kell, mert különben romlik a statisztika. Nem tudom máshogy leírni (elnézést, nem neked szól): V@zeg, ez egy ilyen ország!! Patyomkin-faluban élünk! Szétröhögöm magam, amikor a NAV közli mennyi áfát nem adtak vissza, mert az jogosulatlan! Csak azt nem mondják, hogy annak a 75-80%-a idő előtti volt, amit aztán következő időszakban visszaadnak. Na de a statisztika! Az jó! Ha ebben az országban valódi adatok kerülnének nyilvánosságra, Kusza Szem is elszaladna. Visítva!:) de inkább :(
@sírbateszezazegész: én el sem mentem. Rendszeres szavazó kollégák jellemzően azt kifogásolták, hogy az riogatott a Fidesszel, aki előtt ott volt nyolc év, hogy bebizonyítsa, mennyivel különb - így végül ők sem szavaztak, legalábbis ezt mondták. Nekik általában elhiszem.
De a politikai kínálat mindig a keresletet tükrözi vissza, ma is. Ha annyit mutat a paletta jövőre, mint most, akkor pártokon belüli zúgolódás is lesz, egy elveszített választást követően pedig úgy fognak gurulni az ellenzéki fejek, mint görögdinnyék a kirúgott lábú standról. Nem lesz minden veszve, csak másokkal kell megtalálni.
1., a kommentelő nem biztos, hogy beszámítható állapotban volt... ha van esze azt mondja részeg volt!
2., családtagjaink ellen nem vagyunk kötelesek tanúskodni... nem megállapítható ki ült a számítógépnél!
3., Nem találtam a szöveben semmi sértőt! A homo sapiens sapiens az állatok törzsébe tartozik, a gerincesek közé, a melegvérűekközé. az emlősek közé és a főemlősök közé... tehát minden ember állat...
4., Senki és semmi nem érdekli... nem sértő...
5., a kocsit nyilván közpénzből vette az állam...
6... segge mindenkinek van!
7., Lázár szó nem elég a jogi személy beazonosításához! Nem biztos, hogy a képviselő a sértett!

Ellenben a Lázár
Ellenben Bűncselekménnyel vádolni valakit, bűncselekmény!
Lázár alaposan megsértette egyszer a munkanélküliek becsületét!
Egyszer pedig a rovásírást használók ellen uszított...
Szóval a helyében visszavonnám a feljelentést...
@Légifarkas: Pont tegnap volt itt egy komment, talán Namely írta. Lényege az emberek nagy részének nem a Fidesz rendszerével van a baja, hanem a Fidesszel. És igaza van. Itt a nagy többségnek megfelel az, hogy kicsit, vagy több kevesebb szabadság, de az Állambácsi oldja meg az életét, ha baj van segítsen, csak ne kelljen felelősséget vállalni a saját életéért. És sajnos van abban igazság amit ír. Ha most az MSZP nyerne 2/3-t, akkor neki, ezekkel az arcokkal, totál megfelelne az a rendszer ami itt most kiépült. És a választók sem szólnának nagyon ellene.
Az jó, ha a gyerek nem lesz hülye, de akkor ne is itt éljen! Mondjuk, akkor majd nem is akar.
@Légifarkas:

Pártokon belüli zúgolódás?

Hmm. Amikor az Mszp elvesztette a választást, azt mondtam, nézzük a jó oldalát. Most legalább kénytelen lesz átalakulni, frissülni, megújulni.
Vagy elsüllyedni.
Tévedtem.

A fidesznek asszisztálva kinyírták az egyik karakteres emberüket, aki tömegeket tudott volna megszólítani.
Nem véletlen, hogy Orbánék rászálltak.
Mesterházit vagy az összes többit meg sem említik, még ma is Gyurcsány a mumus, mert nincs más, akit igazán ellenfélnek tekintenének.
Nyilvánvaló, hogy csak azt lehet karaktergyilkolászni, akinek van karaktere. Aki semmilyen, az nem tényező.

Bajnait sem tartják karakteresnek. Nem is nagyon tudnak fogást találni rajta, ezért általában Gyurcsánnyal mossák össze.

Na mindegy, lényeg, hogy nem tudom mennyire reális görögdinnyékről álmodozni.
@Ergosum: réteg, halmaz... mindegy az :-)
Nem, vagy csak fölöslegesen nehezen lehetne mindenki számára elfogadható alapokat találni, mert óhatatlan, hogy ne vegyél el ezt-azt, és ne biztosíts valamit másoknak: ki azt sérelmezné, hogy elvettél tőle, ki pedig azt, hogy neki nem (eleget) adtál.
Azt a csoportot kell megcélozni, amelyik várakozó állásponton van, nem fogadja el a szájába adott szavakat, de bármit hajlandó megvitatni, és ha úgy ítéli meg, önként enged mások javára, de elég bátor ahhoz is, hogy kikövetelje a magáét. Belőlük kell egy erős bázist létrehozni, mindenki más számára marad a betagozódás, a csendes tudomásul vétel, vagy az ellenállás: a végeredmény meg majd eldől.
Óva intenélek attól a gondolattól, hogy tízmillió ember kedvesnővérét várd: bárki belekezdene, szétforgácsolódna, és a végén üvöltő hisztérika válna belőle.
Lázárt sem érdekli senki és semmi, engem sem érdekel Lázár. Nemhiába használt lézerblokkolót, és nyomták a közpénzt abba, hogy minél biztonságosabb autó védje a seggét, mert tudta, hogy állat módjára közlekedik. És igenis sajnálom, hogy nem ő maradt ott
@sírbateszezazegész: pontosan így van, és ezért szoktam berzenkedve figyelni, mikor néhányan az MSZP, vagy Bajnai mellett agitálnak. Minden mondatukban tetten érhető a "csere, és minden fasza lesz" gondolkodás, amivel önmagukat húzzák csőbe.

Azt, hogy a gyerek hol akar majd élni, ő dönti el. Tőlem a kék és a piros tablettát is megkapja, összképet sem szépíteni, sem rontani nem fogok egyik döntés kedvéért sem. Heti átlagban 25 órákat alszom, baromi nagy szükségem van arra a puha párnára, amit a tiszta lelkiismeret ad :-)
De az még közel húsz év, hátha addigra ilyen döntéseket nem feltétlenül kell már meghozni.
@Mariann19: szerintem -miután a Basel győzött egy csodálatos lelkesedéssel a svuccok csodálatosak- nem ez a lényeg, a zsidók biblikusan is megosztottak és egymást írtják lásd Jézust aki trónkövetelő volt erre elárúlták és kiadták a rómaiaknak...azaz történelmileg árulók...és ez maradjon meg...eladják egymást húgyért szarért holmi pillnaatnyi dicsőségért a Slomo mint a rétvári buzi bence és a többi buzik

vedd ezt nagyon komolyan...lehet hogy nem vagyok zsilett éles de ez a lényeg
és a cigánysurmó megvette a zsidók egy részét is kilóra...van neki cigánya, van neki parasztja, van neki ...ja az nincs esze és szíve az nincs csak nagy hatalmas zsebe

brühühühühü
@Ergosum: két ciklus és egy világválság után azt mantrázni, hogy oké, nem figyeltünk, na de majd most, és különben is köcsög Orbán: beadható. Nem kevesen kapaszkodtak két kézzel a pártba, tudva jól, hogy ha az nincs, nekik végük, mivelhogy melózni nem igazán tudnak. A támogatottság ugyan csökkent, de a maradék ugyanolyan fanatikus, mint a másik oldal, csak csendesebb. Már amikor.
Négy év Orbán, világgá kiabált sérelmek, és a fennen hirdetett kormányváltó hangulat mellett legerősebb ellenzékiként választást veszíteni, és eközben a fültől fülig vigyorgó másik oldalt figyelni, na, az már dühítő lesz. Kérdések születnek és kurvaanyázások lesznek, a választóik kétségbe esnek, néhány ember elillan, a gazdasági háttér átgondolja a befektetés hasznosságát, céltalanság, tanácstalanság, nihil. Akár szakadhatnak is, ha a bűnösök keresésére nagy igény lesz.
@Ergosum: jó éjt, és köszönöm a tartalmas beszélgetést :-)
Köves Slomo valójában egy Eric Cartman nevű kisfiú álruhában.
MegbasztákazIstent is János...hát még anyádat...ebből lettél te, ami örömünkre... IP címem a szakszolgálatoknál.
@Légifarkas: Nézd én megkérdeztem a hozzám közel állót, hogy mit akar: legyek én is elvtelen, becstelen törtető (de akkor nem érezném jól magam a bőrömben, mert az megölné a lelkem)és akkor minden meglesz, vagy csináljunk mindent becsületesen -nem bambán, de becsületesen, erkölcsösen- és akkor nehezebb lesz ugyan, de tükörbe tudunk nézni. S legalább példát tudunk adni az utánunk jövőknek. Már nem is állunk egymáshoz közel. De a világ kerek, s mindig megadja azt ami neked jár. Így én nem panaszkodom. De az biztos, hogy soha mindig kiállok azért amiben hiszek. A becsület a legfontosabb. Annál többet nem tudsz adni az utánad jövőknek. Legalábbis szerintem. De nekem ez a valóság. Én soha nem akarom a ruhát mosni, mint Ágnes asszony (ha már a költészet napja van :)).
@sírbateszezazegész: én nem kérdeztem meg :-) Megmondtam és bemutattam, milyen vagyok, aztán lehetett választani, amikor akart választani: bírja és akarja és jön, vagy nem jön.
Messze nem én vagyok a becsület szobra, de vannak vonalak, amiket nem lépek át, legalábbis ma még így tudom. Hogy a gyerek mennyire fogja ezt követni... lutri.
@Ergosum: "A fidesz egy jól megkoreografált sémát követ, amit egész biztos vagyok benne, hogy tömegpszichózissal foglalkozó szakemberekkel dolgozott ki. "

Ez halálosan biztos! Mérget vennék rá. Pontosan le lehet követni a módszereket, már az első kormány óta. Trash marketinget használnak, ahogy az Mária szépen megírta ma.
@imres:

Igazad van töki, nem vagyok különb. Legfeljebb nálad kommunistánál egy egész picit.

Merhogy nálatok komcsiknál első a Vezér akarata, és utána minden más. Sebaj, önálló akarat nélkül is lehetsz a legvidámabb unortodox barakk őre, és viheted tovább a hagyományt.
@Légifarkas: "Mit lehet - hatékonyan - tenni azért, hogy ne csak fuldokláskor fogadják el a segítő kezet, hanem még előtte, a parton, baráti kézként? "

A vízből mentés alapszabálya: először vágd kupán az illetőt, nehogy belédcsimpaszkodjon, és lehúzzon téged is. Csak így tudod a helyes fogást alkalmazni.

Boli? Így van?
@Ergosum: "Jó nagy réteg, mi lehet a közös halmaz? "
London
@sírbateszezazegész: "Az egész nyomozati szak alatt csak annyit mondasz:"
ne üssetek elvtársak, veletek vagyok! :D
@tucano: Ez nagyon jó! Az inget mellkasomon feltépve: én is Putyilov-gyári munkás vagyok!:) Végül is a mintákat onnan veszik. Mert hova járunk pénzért? Kína, Oroszhon, az Öböl-térsége. Hol korlátozzák a netet? Hát mindhárom helyen.
@Légifarkas: "mér' mondana le a belügyminiszter, drága hülye gyerekem, miért?"

Normális országokban a miniszter felelősséget visel mindenért, ami az alája rendelt intézményben történik! És lemond, ennél milliószor kisebb ügyek miatt is. A belügyminiszter felelőssége, hogy a rendőrök mit engednek meg maguknak, és hogy milyen az ellenőrzés. Ezért főnök, ezért fizetik meg igen jól.
@Fabius:
Rendben Fabius. Felmondtad az érvényes propaganda rizsát. Fél éve még fasiszta volt mindenki, aki nem a liberálbolsi nótát fújta. Fél év múlva megint az lesz mindenki. Olvasd szorgalmasan a brosurákat, nehogy lemaradj valamiről.
@J.László:

Fél éve is az volt fasiszta akinek Rommel volt a faszbúk profilképe, nertárs. Ez azóta semmit nem változott.

Hacsak ki nem basztad a szemétbe.

Ja, nem, úgy látom megvan még. Amúgy is örvend az én szívem, hogy pártunkat és kormányunkat ilyen naccerű nertársak védik a TdZ oldalán, mint te meg Gonda László.

Biztonságban a haza, a kutyák ugatnak, Viktor alhat nyugodtan.
@épészmérnök: elvonatkoztatva Pintértől: normális országok normális tisztviselői a világ legnagyobb faszságát követik el akkor, amikor egy kivédhetetlen, az életben hozzájuk nem köthető eset után a lelkiismeretükre hallgatva lemondanak, holott talán sokkal nagyobb szolgálatot tehetnének az országuknak aktívként. Nem kellene minden szart a lelkükre venni, inkább bizonyítsák be, hogy nem véletlenül vannak az adott poszton: el lehet várni az azonnali lemondást, csak akkor tele lesz mimózával a hivatal.
Vissza Pintérhez.
Laktanyába hétfő reggel beérkező századpékának jelenteni kellett a hétvégéről; ha nem volt szétverve a szint, és nem hallott vissza valamit másoktól, nyugtázta, kész. Egy parancsnok soha nem tud mindenről, muszáj bíznia az alatta lévőkben, azok az alattuk lévőkben, stb. Szabályzatot lehet írni ezret, de ellenőrizni nem lehet állandóan.
Nem mondom, hogy Pintér nem tudott a rendőrökről korábban, de ennek eddig semmi jele. Ha mégis rávetül a gyanú, szerintem is mondjon le.
A lézerblokkoló arra való, hogy a sofőr büntetlenül szeghessen törvényt. Aki ilyet szereltet a kocsijára, kinyilvánítja, hogy szarik a törvényekre, ezért mentálisan alkalmatlan közhivatal ellátására.
@Ergosum: A tanúvallomás megtagadásának a lehetőségéről a szabálysértésekről, a szabálysértési eljárásról és a szabálysértési nyilvántartási rendszerről szóló 2012. évi II. törvény rendelkezik. A törvény a 47. pontjában olvasható 60. paragrafusa ezt mondja ki:

60. § A tanúvallomást megtagadhatja az, aki

a) az eljárás alá vont személy hozzátartozója,

b) magát vagy hozzátartozóját szabálysértés vagy bűncselekmény elkövetésével vádolná, az ezzel kapcsolatos kérdésben,

c) médiatartalom-szolgáltató, vagy vele munkaviszonyban vagy munkavégzésre irányuló egyéb jogviszonyban álló személy, ha a tanúvallomásával a számára a médiatartalom-szolgáltatói tevékenységgel összefüggésben információt átadó személy kilétét felfedné, az ezzel kapcsolatos kérdésben.

folyt köv :)
@Ergosum:

Miféle kérdéseket tehetnek fel a kifogásolt kommenttel, és annak írójával kapcsolatban? Mi a megfelelő válasz? Például:

"Ön írta ezeket a kommenteket?"

"A Szabálysértési Törvény 60. paragrafusa értelmében nem kell válaszolnom erre a kérdésre, hiszen előfordulhatna, hogy a válasszal magamat vádolnám."

"Tudja-e ki írta ezeket a kommenteket?"

"A Szabálysértési Törvény 60. paragrafusa értelmében nem kell válaszolnom erre a kérdésre, hiszen előfordulhatna, hogy a válasszal magamat, vagy hozzátartozómat vádolnám."

"Használta-e Ön a megjelölt időpontban a számítógépét?" "A Szabálysértési Törvény 60. paragrafusa értelmében nem kell válaszolnom erre a kérdésre, hiszen előfordulhatna, hogy a válasszal magamat vádolnám."

"Kik használták a megjelölt időpontban az Ön számítógépét?"

"A Szabálysértési Törvény 60. paragrafusa értelmében nem kell válaszolnom erre a kérdésre, hiszen előfordulhatna, hogy a válasszal magamat, vagy hozzátartozómat vádolnám."
ugyan gyerekek, lézerdzsonni felcsapott teszt bábunak, a lenullázott AB döntések utáni világban próbálja a kommentblokkolást, hisz most már egy jókáderesített testület fog dönteni, ha odáig jut az ügy

amúgy meg ofkorz egy féreg
@DarthVader: igen.. ha Lézer Jani bandája koporsókat meg akasztófákat állitanak fel nevekkel, az békés tüntetés. Ha Jani embert eltaposó tevékenységéról mondanak véleményt, az méltóságot becsületet sértő, mert ő micsoda értékes "ember"
Kiderült már, hogy Lázár Janinak sima, vagy farfekvéses süt kellene szarnia?
@Makkasz: " Lázárt sem érdekli senki és semmi, engem sem érdekel Lázár. Nemhiába használt lézerblokkolót, és nyomták a közpénzt abba, hogy minél biztonságosabb autó védje a seggét, mert tudta, hogy állat módjára közlekedik. És igenis sajnálom, hogy nem ő maradt ott"

Igazad van.
@épészmérnök:

"A fidesz egy jól megkoreografált sémát követ, amit egész biztos vagyok benne, hogy tömegpszichózissal foglalkozó szakemberekkel dolgozott ki"

Egy fenét. Csak tanulmányozza Németország történelmét 1923-tól.

"Kedves barátaim, hogy megvilágítsam nektek az MSZP politikáját, a legjobb, ha a következő idézetet hozom elő a Mein Kampfból: a gyűlölet a legalapvetőbb emberi érzés, a gyűlöletre kell alapozni a politikát, és a gyűlölettel kell megsemmisíteni az ellenséget."

Na ezt ugyan az MSZP politikájáról mondta, de akinek szeme van, az hallhatja :)

Szerencsétlenségünkre még csak 1939-nél tart, nem jutott el 1945-ig.
Lehet h Lázár vpn/proxy szolgáltatót fog indítani ezek után :D
@mojszipupi: A CBA hálózata mellé?
Egyébként lázárnál jobban már csak a rogánt utálom.
@DarthVader: Szerencsémre jövőre is kiszoptok mint a torkosborz aztán lehet oszolni. Basszátokmeg.
LázárJános=KádárJános

A parlamentbe is szerelhetnének már lázárblokkolót.
Úgy szeretném, ha ez a faszkalap beperelne...
Lézerjani nincs kedved szopni???
@BenFranklin: Te is szalaggyá' Janihoz gyorsan, spiclicske. Sugdosd a fülébe, hogy megint "báncsák a becsületit". Aztbazmeg.
Ezért jártok ide is, mi?
@Légifarkas:
"ha a bűnösök keresésére nagy igény lesz"

Tapasztaltál már ilyen igényt bármely pártban bármely választás után? Mert én legfeljebb szavakban, tettekben már annyira.
@BenFranklin: Jut eszembe: nekem fullra oké, hogy Viktor marad még. Annyit életemben nem röhögtem, mint az elmúltháromévben. Minden napomat bearanyozták, minden napra akadt egy jót röhögnivaló.

Ahogy nézem, nektek rossz most, mert keserű szájizzel kell a segget nyalni, és lehet, hogy úgy már nem is annyira finom.
@Ergosum: jogod az van, hogy 48 óráig nem mondasz semmit, csak közben veled szemben 2 db rendőr, aki szétveri az arcodat, hogy belehalsz
Olvassatok bele a Mandi kommentjeibe...

Az összes fidesz-bér-kommentelö azt harsogja, hogy:

= > "Kötelezövé KELL tenni a név szerinti regisztrációt a kommenteléshez, hogy a kommentekben ne lehessen aljas módon mocskolódni"

Ezt a Mandin írják a fidesz fanok.

Korábban már a fidesznyik "lencsés pista" is írta (kb 4 hete) hogy:

=> "Eljön még a névvel regisztrált kommentelés korszaka"

Ha tudni szeretnétek, ez a "lázáros" ÜGY csak az alibit szolgáltatta ehhez a (regisztrációs-kommentelös) törvény-tervezethez.

A fidesz-fanok máris ujjonganak a gyönyörtöl. És mivel 2/3-a az "országnak" fidesz-fan, a maffiának csak annyi dolga van, hogy köbe vési a legújabb habonyi-mantrát:

"A KOMMENT-REGISZTRÁCIÓHOZ NÉV, CÍM SZÜKSÉGES. A NICKET/JELSZÓT POSTAI ÚTON KÜLDJÜK EL A FELHASZNÁLÓNAK -minta a Vaterán-".
@Inkább_a_Lázár_hagyta_volna_ott_a_fogát...:

Mondjuk ha visszamenőleg perelni kezdene a baloldal a kommentekben elhangzottakért, akkor a fideszbuzik a gatyájukat kifizetnék.
Hány forintot érhet egy "Gyurcsótány" vagy egy "Libajnai"? Van egy millió vajon? Nem lennék a helyükben :)
Ugyan már ilyenkor a liberók fellátnak a szolsásszabadság miatt, és tiltakoznak a dolgok krimianalizálása miatt. De a nekik nem tetsző véleményeket (mindenféle szélsőségnek titulálva) csírájában fojtanák el legszívesebben. Csak ők nem állnak meg kommentek szintjén, hanem komplett filmeket tiltanak be, ezzel súlyosan korlátozva az alkotói függetlenséget.
@le Látó: öö..tudom a kérdés és a feltevés már maga a nettó rasszizmus és antiszemitizmus.
De lehet nem véletlen hogy velük van a legtöbb problémájuk egyeseknek?
Már persze a saját hülyeségünkön kívül.
varanus.blog.hu/2013/01/23/bayer_es_a_bumbum_ciganyok
Érdemes elolvasni, tanulságos, ahogy a baloldal kriminalizálja a neki nem tetsző véleményeket és azok képviselőit.

varanus.blog.hu/2013/03/21/szaniszlot_elgazoltak_a_tankok_vagy_lelottek_a_dronok
Íme egy másik ilyen eset, amikor valakit a véleménye miatt kriminalizálnak, és aláznak meg. Egy kommentet kitöröltetni se szép dolog, de valakitől azért elvenni az odaítélt díjat, csak azért, mert nem tetszik a véleménye...
Remélem hamarosan megpusztul ez a yuppi mint én mert akkor feltétlenül meg fogom keresni a sírját és rá fogok kakilni.
Az, hogy lézerjani az emberi méltóságra tekintettel perel kártérítésért, már önmagában szánalmas ótvar képmutatás. Ha mindenki beperelhetné őt hasonlóért, akkor az utódjai még 100 év múlva is a kártérítést nyögnék. Emlékezzünk csak pl. a "mindenki annyit ér, amennyije van" gennyes megjegyzésére.
Naná, hogy a baleset ügyének elsikálása sem sértett semmiféle emberi méltóságot, meg az se, hogy a felelősség az elhunytra lett tolva.
Ez a gusztustalanság a lézerblokkoló és megannyi ügy után cseppet sem meglepő.
Akkor most ez Argentin Komment?
Még a blog előtti boldog békeidőkben, amikor a honlapok html -ben íródtak tartja magát egy legenda a holland internetvilágban. Egy jóember a honlapján a közlekedésbiztonságról értekezett, csak úgy magának, meg persze azoknak, akik olvasták. Egy napon bekopogtak hozzá és arra kérték, ha van ideje menjen velük, mert van, aki beszélni szeretne vele. A hollandus, mint a királynő engedelmes alattvalója annyit mondott: Jól van, mehetünk. Akkor azonban holland létére is nagyot nézett, amikor a kísérői egyenesen egy állami hivatal nagyon magas rangú embere elé vezették. Meglepetése akkor vált teljessé, amikor a hivatal nagyrangú vezetője azt kérdezte tőle, kávét vagy teát kér.
Folytatás ....

A csésze kevergetése közben a nagy hatalmú hivatal vezetője azt mondta a jóembernek, hogy a hivatal emberei olvasták a honlapját, hogy az pont arra ad választ, amire a magas rangú hivatal évek óta keresi, de nem találja a megoldást. Mivel a honlapon olyan javaslatok olvashatók, melyek eredménnyel kecsegtetnek mondja meg mi kellene ahhoz, hogy azok meg is valósuljanak.

Ha vállalja a feladatot, megkap mindent, -magyarul azt mondanánk pénzt, paripát, fegyvert -amire szüksége van. Hogy a dologból mi lett, azt nem tudni, de nem is arról szól a történet, hanem arról, hogyha van valaki, akinek van „megoldása”, akkor nem számít, hogy „csak” honlapozó (blogozó) mégis megkap mindent, mert ami jó a királynőnek, az jó Hollandiának is.
@Nem tudom a nevem: Tündérbogaram. Te rohadtul el vagy tévedve a vélemények közepette.
Az általad idézett linkek miért is elérhetőek? Mert ott még hat a véleményszabadság képzete. Lázár elvtárs miért is sértődött meg? Mert valaki élt vele, és neki nem tetsző álláspontot képviselt. S nem akként reagált, hogy írt egy ellenvéleményt az ellenvéleményezőknek. Az egy internetkonform megoldás lett volna.
Nem. Lázár elvtárs elment az ügyészapuhoz, és telesírta az összes zsebkendőjét, miszerint bántssák a csűnyák.
Létezik az arányos védelem elve. Ellenvéleményt írnia, és viszontanyáznia joga lett volna. Rendőrért kiáltani az adott esetben baromság volt.
süti beállítások módosítása