Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: hirklikk.hu/kozelet/tetelesen-cafolja-orban-kampanynyito-beszedenek-allitasait-az-euronews/431552/... (2024.05.03. 21:25) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.04.11. 03:14 Fabius

Lázár: abcúg kommentelők!

Címkék: fidesz kommentelés feljelentés szólásszabadság lázár jános

Lézer Dzsonni is beiratkozott a Hogyan Legyünk Hülyébbek Gyurcsánynál Elit Klubba, aminek manapság egyetlen de annál stabilabb alapító tagja Papcsák Ferenc. Mert az mégse legyen, hogy a szabad véleménynyilvánítás országában róluk, a közszereplő országgyűlési képviselőről, polgármesterről, miniszerelnöki megbízottról, Miniszterelnökséget vezető államtitkárról csak úgy ukmukfukk véleményt mondjanak, kommenteljenek a bárkik a bárhol. Hízelegni és segget nyalni verbálisan is szabad, sőt, de negatívkodni nertelen árulás, amiért az alanyi jogon kijáró azonnali meglakolást szerintem időszerű lenne az alaptörvény ötödik kiegészítő sajtfecnijére rávésni. 

"Boldog békeidők", ugye, amiben szabadon lehetett Fletózni és gyurcsótányozni, böszmézni és elkúrózni, hazug szemét szarházit ordítani anélkül, hogy mondjuk a blog.hu kommentelőinek és bloggereinek háromnegyede bírósági tárgyalásra járt volna miatta, az azóta minisztériumi karriert befutott akkori rendszerkritikus Robin Mastersekkel az élen. Tetszik vagy sem, nemszeretemferi ilyen szempontból köröket ver rátok, remélem ettől aztán örö'é'bódottsá' van a szabadszóláskussolszköcsög(!)pártban. 

lázár-jános-komment.gif

A kriminalizált komment ennyi:

"Lázárt sem érdekli senki és semmi, engem sem érdekel Lázár. Nemhiába használt lézerblokkolót, és nyomták a közpénzt abba, hogy minél biztonságosabb autó védje a seggét, mert tudta, hogy állat módjára közlekedik. És igenis sajnálom, hogy nem ő maradt ott."

Vicces, nem? Ettől sokkal komolyabbakat naponta megélünk itt pro és kontra, minden oldalról, minden téma alatt. Lézer vajon melyik részétől izgatta fel magát, mint egy Viagra túladagolásos emós tinédzser, aki a priapizmustól fájdalmában már csak vinnyogni tud? A dögöjjémeg' véleményes mennyire ízléses, de virágnyelven fogalmazott, a közpénzen finanszírozott "minél biztonságosabb kocsi" tény a lézerblokkolóval együtt, aminek  egyenes következménye, hogy az ilyet használó emberről látatlanban születik a vélemény: biztos állat módjára közlekedik! Mert egyébként ugye minek? Nem is tudom, esetleg beperelhetné - vagy államosíthatná, ha az könnyebb - Lázár a gyártót, mert a szerkentyű csak a traffipaxtól véd a kommentelő-adófizető-választópolgárok előítéletétől meg nem. Hiába, egy igazságtalan világ terméke ez. 

Mindenesetre háború van, a cink.hu értesülései szerint ott tartunk, hogy 7 betűterroristát hallgattak már ki. A lázártitkárság magyarázkodik, szerintük egy darab feljelentés született, az is a Délmagyarország kiadója ellen. Belegondolni félek milyen következménye lesz ennek. Vajon a bíróságon a "statuálás lesz a lényeg", kiszabják rájuk a Legborzalmasabb Büntetést és rituálisan kizárják a sokat pofázókat a rezsicsökkentésből? 

Vagy mi a lófasz lesz, kedves Lázár? Mert az egész csimbumcirkusz szemétre lökése egy mozdulattal rajtad áll. Esetleg viselkedhetsz hisztispicsa helyett férfi módra, tudod ők azok aki nem csak adni, de kapni és elviselni is tudják a csapásokat és nem visítanak minden szirszarért, mint bazári majom mögött a fejhangú asszonykórus. 

Amíg János és a szájkosárjelűek pártja eldönti, hogy kívánnak viszonyulni hozzátok addig itt van pár tanács a hasonló helyzetek elkerülésre:

Hasznos tanács 1, Szily László ex-blogminisztertől:

A dörzsölt szakember szerint csak akkor bukhat le egy hazai kommentelő, ha van annyira zöldfülű, hogy magyar szolgáltató mailcímét használja, miközben a lap, ahol kommentelt, túlzottan is készséges a hatóságokkal. Ha ugyanis a kiadó csak pár napig őrzi meg az IP-címeket, akkor csak a júzer mailcímét tudja megadni a rendőrségnek vagy ügyészségnek, külföldi cég mailcímével, mondjuk egy gmailessel pedig szinte képtelenség lebukni. A magyar szolgáltatókat viszont törvény kötelezi a felhasználói adatok kiadására.

Hasznos tanács 2, a hvg.hu összeállításában, a proxy.org részt olvasgassátok

Hasznos tanács 3, tanulmányozzátok a TOR-t

Hasznos tanács 4: aki Chrome böngészőt használ az telepítse a GeoProxy bővítményt INNEN. Települ az eszközsávba egy ikonnal, amire kattintva megadhatod országnak mittom Albániát, a feldobott lehetőségek közül egy kattintással kiválasztasz egy tirana külsői proxy szervert és tádám, Lézer János a klubtagokkal együtt máris bottal ütheti a nyomaidat. Ha kikommentelted magad akkor csak rányomsz a "do not use proxy"  feliratra és minden visszaáll az eredeti formájába. Egyszerű, gyors, kényelmes. 

További hasznos kommentelést, Feleim! 

584 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr825216150

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.04.11. 20:26:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

milyen szép világ? a királyt megölni félnetek nem kell...köszi a trükköket, már műxik...mert csak...és pukkaggyon meg a lézerjanó és a bandájának minden tagja amúgyis olyan tagok olyan lóhímtagok vagy csak puhapöcs hisztis kurvák a világ legrosszabb kurvája az amelyik maga akar élvezni és nem azt élvezteti aki fizet neki...hát ilyenek mind a magyar politikérók (ez spanyol ból lett hungárferdítve: politikusbohócot jelent)

a kurva annyukat

brüühhühü

a többiek várnak a zúj blogra a tegnap előttin
szóval valami ilyesmi: a királyt megölni nem kell félnetek....hát a rendőrség két tagja már fél...nagyon...mert ölt

brühühühühü
Sajnálom, hogy Rapcsák András szavaival éljek, Drágult a faszárú nyalóka!
Ez a GeoProxy jó cucc!

Lázár basszon meg egy taliga aprómajmot. Viszont a cinkes linken a Délmagyar magyarázkodása kurva gázos. Be teccettünk szarni, aztán éljen soká az előmoderált kommenelés és a mi sem természetesebb öncenzúra.

Gyáva szarok. Ezek újságírók?
De jó, hogy én csak a Kedves Vezetőt szoktam szid... izé ÉLTETNI, ő meg nem tudja, mijafaszomaza zinternet*.

Bár állítólag az SMS és az e-mail közötti különbségeket már 10 év után sikerült felismernie (idézet Kubatov Gábortól, a Fradi tulajdonosától, tisztelt bíróság, kérem)

*Az internet a világot behálózó kommunikációs csatorna, ahol mindenki politikusokat fikáz, és pornót tölt le.
Hijjnye az anyját nékije. Ez azért már ölég durva, hogy proxizásra köll tanítani a népeket, mert komolyan, és viccen kívül fenyegetik őket!

Azt, aki nem létező bombával fenyegetőzik, megbüntetik. És az, aki bírósággal, börtönnel fenyegetőzik, milyen büntetést érdemel?
Amikor a szólásszabadság kérdése szóba kerül , akkor a kormánypárt szimpatizánsai nem győzik hangsúlyozni, hogy következmények nélkül lehet kommentelni és ,hogy a szólásszabadság él és virul , erre a Fidesz még erre is képes rácáfolni. Hihetetlen hova jutottunk 3 év alatt!
Még csak annyit, hogy ismerve a Fideszes retorikát ,ezért is majd Gyurcsány meg az "emútnyocév" lesz a hibás mint ,hogy azért is ,hogy a kormánynak újra kellett szabályozni az önkényuralmi jelképek használatát.

nol.hu/belfold/retvari_szerint_az_onkenyuralmi_jelkepekrol_is_gyurcsany_tehet_
@vitéz Thapóccay néma bárány:
De hiszen éppen ez az egész cili-buli indoka! Hogy többen beszarjanak, öncenzúrázzák magukat, vagy újságíróként mást.
Mert ezek szerint MÉGISCSAK van értelme kommentelni, mert ezek nem olyan tökös legények, mint Gyurcsány, aki állta, hanem olyan TEK-esek, akik csak adni szeretnek.
És akkor mégiscsak nem kizárólag kormánypropagandán élnek, és dereng nekik, hogy talán nem minden olyan szép és jó, és nem olyan egy tömbben állnak mögöttük a zemberek, ahogy mesélni szeretik! Banzáááj!
Mosdatják kifele egymást gőzerővel a disznóságokból.

Az emberek meg hullanak körülöttük, mint a legyek.

index.hu/belfold/2013/04/10/kihallgatas_kozben_agyonvertek_a_rendorok/
Ezelőtt hónapokkal jeleztem itt, (más volt a felhasználónevem) hogy jó lenne nem magyarországi szerveren megjelentetni a blogot mert gond lesz belőle. Talán annyi kiegészítést, hogy a regisztrációs e-mailt is proxi mögül kellene csinálni mert onnan is visszakereshető a felhasználó.
Néhány bejegyzés, tegnapról, tőlem:

"Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője 2013.04.10. 15:57:20
AZtm hiszem, ehhet nem lehet találni szavakat. Ez nem ember... egy álszent szarházi.
"Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető államtitkár személyiségi jogai megsértése miatt feljelentést tett egy komment miatt, amely tavaly ősszel az autóbalesetéről szóló Délmagyar-cikk alatt jelent meg. Az államtitkár a lapkiadó ellen indított eljárásban egymilliós kártérítést kér, amit a balesetben elhunyt nő családjának akar felajánlani."

Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője 2013.04.10. 16:03:44
Csak emlékeztetőül:

Nógrádi László 2000. május 31. 2000. november 30

Ő ember volt. A halálos baleset után lemondott... Ez meg? Perel.

Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője 2013.04.10. 17:28:03
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ez az egész történet jellemző Lázárra. Sunyi, gerinctelen, aljas és számító. Arra apellál, hogy a nagylelkűen a túlélőknek felajánlott 1 millió meghatja a bíróságot és megítéli a dolgot. Ennek 2 következménye van: Lázár tündökölhet a napfényben, a másik, hogy meglesz a precedens a kommentelők megbüntetésére...
Nekem nem tetszik a klub elnevezése. (Vagy lemaradtam valamiről?)Ti. azt sugallja, sőt ordítja, hogy Gyurcsánynál nincs hülyébb kishazánk legeslegújabbkori történetében. Holott de! Számosak, és klasszisokkal hülyébbek.
Ideje lenne egy kicsit leszállni Gyurcsányról. Ráadásul ezt a nincs hülyébbet nyomban, setéről, a második bekezdésben sajátszájúlag cáfolod is.

A poszt egyébként jó. Lézernél undorítóbb politikai férget még NERisztánban sem könnyű fellelni.
Ez a főmajom most a más pénzéből akar "jótékonykodni"?! Az, hogy ez bírt az eszébe ötleni, bármennyire is mosakszik, fényesen bizonyítja az ő bűnösségét és becstelenségét.
@BadSimpson:
Hihetetlen, hogy sokaknak csak most esik le.
Egyébként legyünk hálásak Lázárnak: enélkül szépen elfelejtették volna az áldozatot, most meg majd ez egy jó választási téma lesz.
Bár nincsenek kétségeim: a narancsdroidok képesek még azt is bemagyarázni maguknak, hogy az áldozat volt az oka, meg biztosan komcsi merénylő volt, de bezzeg Lázár milyen ügyesen kivédte... Meg különben is egy anyitisér nővel több vagy kevesebb, mit számít?
@BadSimpson:
Igen, és Gyurcsány szervezte március 15-ére is a hóvihart. Nem is értem, ha van egy ilyen kozmikus tehetségű politikusunk, minek kellett lecserélni egy HÉV-re? (helyi érdekű v........)
@kekex: Majd ezért Gyurcsány lesz a hibás.
Egyébként meg:
nol.hu/belfold/birosagra_mennek_az__adj_gazt___felvonulas_szervezoi
Vessetek rám követ, de örülök neki, jobban, mint az előző közleményüknek, hogy "tudomásul veszik" Ha győznek, Orbán reputációja rendül meg, hogy "még ezt sem tudta elintézni" ha viszont veszítenek, legalább az országot nem égetik tovább.
Tisztelt Fabius!

Egyszerűen nem értem kirohanásod.
Miért?
Szerinted helyes azt írni a mai vezető politikusokról, hogy hülyék, korruptak, szemforgató s álszent birkapásztorok, aljasok, stb., hazudnak egytől egyig? Arról már nem is beszélve, hogy egyesek maffiózóknak tartják őket, Bonsai Duce-t pedig csak úgy emlegetik, hogy Don.
Szerintem nem.
Én ilyet soha le nem írnék.
Még ha van benne igazság is akár.
Mert lehet.
A mai világban ugye semmi nem lehetetlen.
De akkor sem.
Helyesnek tartod, hogy a szaporodáshoz nélkülözhetetlen férfiúi gének hordozójaként aposztrofálják az egész Fideszt?
Példának okáért azt állítják, hogy Degecen született mind.

Az is lehet persze, hogy már arra is megsértődnének, ha valaki azt állítaná róluk, hogy az általuk oly nagyra tartott Vitéz Nagyonnagybányai korában nem lettek volna párbajképesek.
Pedig ebben speciel nem lenne igazuk.
El sem tudjuk képzelni, hogy hány (pár)bajra képesek...

Tisztelettel:
anonymand
@épészmérnök: a megfelemlitesrol beszeltunk nehany napja, es a mindent atszovo felelemtol, es arrol, hogy a csaladunk egyre tobbszor tiltana a kommentelesunket, meg ha visszafogott is, es mint latszik, van alapja a felelemnek. A modszer tokeletes a demokratikus ellenzek kinyirasara, ha vegzaljak a kommenteloket is, ki fog aktivkodni barmi masban?

Ki kell mondani, azt ami van, ezt nevezik normalis orszagokban: DIKTATURANAK
A hét végén jön a család 17 éves szaktekintélye, és megcsinálja nekem ezt a Proxy izét,addig is csak magamban mondom el a véleményemet erről a nagyszarű politikusról.
Kezdenek nagyon idegeskedni a fiúk,lehet éreznek valamit ?
"Ujjlenyomatot is olvas a rendőrök iPhone-ja
Speciális szenzorokkal felszerelt tok és különleges applikáció teszi rendőri eszközzé az Apple okostelefonját."
www.origo.hu/techbazis/20130410-retinaolvasot-es-hangfelismerot-kap-a-rendor-iphone.html

Okostelefont rendőr kezébe??????

Más: Benne van a paprikaspré, a gumibot és az elektrosokkoló is? Meg a rab agyonverő kézikészülék?
Azert ez a lazar nem kispalyazik. Minden egyes fillerjet a magyar adofizetoktol kapja isten tudja miota, es van pofaja azt hinni, hogy o nem egy megturt nyalonc a penzunkbol, hanem egy kapcanal tobbet ero urulekhalmaz. Holott messze nem.

Nyilvan fajdalmas a tudat, hogy kb. 7 millio magyar bontott volna pezsgot, ha lazar marad ott. Nem igy tortent, semmi orom nincs benne.
@avanivi: nem kell a házizseni. Ráklikkelsz a chromeból a Fab által megadott linkre. Hozzáadás, aztán kilépsz és... nicsak, ott figyel az áééapotsor jobb oldalán egy kicsi kék gombóc. Ráklikkelsz, az előugró ablakban kattintasz mondjuk Albániára, és havaj:-)) kb. 1 perc.
@anonymand: "El sem tudjuk képzelni, hogy hány (pár)bajra képesek..." hát még párban:-)
"Összeomlott a közlekedési hatóság rendszere
Nem értesítették előre a pótvizsgázókat, papírra írják a tanulók adatait. Lehetnek olyanok, akiknek teljes Kresz-tanfolyamot újra kell kezdeni."
totalcar.hu/magazin/kozelet/2013/04/10/elmaradnak_az_eheti_kreszvizsgak/
Ezek akarnak netnyomozni? Nem mellesleg tegnap, adóbevallás napján, órákra lebénult a kormányzati portál... Vicc.
"Hatósági eljárást indított a Médiatanács a Magyar Hírlap ellen Bayer zsoltnak a cignyokkal szemben uszító, január eleji írása miatt - írja a Népszabadság a panaszt tevő Nemzeti és Etnikai Kisebbségi Jogvédő Irodára hivatkozva. A Médiatanács megítélése szerint Bayer Zsolt írása "feltehetően alkalmas volt a roma kisebbség elleni gyűlöletkeltésre"."

Jó eggelt Kedves Médiatanács. Csak nem fel tetszettek ébredni?
@kekex: Ha a bíróság kizárólag a hatályos jogszabályokat nézi, akkor győzni fognak. Az viszont elég furcsa, hogy tavaly ugyanilyen néven és időben volt ez a rendezvény, mégsem hisztizett miatta senki.:)
"Újabb imázsháborút indít a kormány
Alternatív jogi szakvéleményt készíttetnek az alaptörvény 2.0-hoz - írja a Népszabadság."
hvg.hu/itthon/20130411_Most_irat_jogi_szakvelemenyt_a_kormany_az

Addig, amíg az ilyen lázárformák a fidesz húzóarcai, felesleges az erölködés...
Hasonlosag a jelennen, csak a veletlen muve:

- Petõfi Sándor -
Szöveggyûjtemény
AKASSZÁTOK FÖL A KIRÁLYOKAT!
Lamberg szivében kés, Latour nyakán

Kötél, s utánok több is jön talán,

Hatalmas kezdesz lenni végre, nép!

Ez mind igen jó, mind valóban szép,

De még ezzel nem tettetek sokat –
Akasszátok föl a királyokat!Kaszálhatd a fût világvégeig,

Holnap kinõ az, ha ma lenyesik.

Tördelheted le a fa lombjait,

Idõ jártával ujra kivirít;

Tövestül kell kitépni azokat –

Akasszátok föl a királyokat!

Vagy nem tanúltad még meg, oh világ,

Gyülölni méltóképen a királyt?

Oh, hogyha szétönthetném köztetek

Azt a szilaj veszett gyülöletet,

Mitõl keblem, mint a tenger, dagad! –

Akasszátok föl a királyokat!

Szivöknek minden porcikája rosz,

Már anyja méhébõl gazságot hoz,

Vétek, gyalázat teljes élete,

Szemétõl a levegõ fekete,

S megromlik a föld, melyben elrohad –

Akasszátok föl a királyokat!

Ezerfelé bús harcmezõ a hon,

Arat rajt a halál irtóztatón,

Itt egy falu, amott egy város ég,

Százezerek jajától zúg a lég;

S halál, rablás mind a király miatt –

Akasszátok föl a királyokat!

Hiába ömlik, hõsök, véretek,

Ha a koronát el nem töritek,

Fejét a szörny ismét fölemeli,

S akkor megint elõl kell kezdeni.

Hiába lenne ennyi áldozat? –

Akasszátok föl a királyokat!

Mindenkinek barátság, kegyelem,

Csak a királyoknak nem, sohasem!

Lantom s kardom kezembül eldobom,

A hóhérságot majd én folytatom,

Ha kívülem rá ember nem akad –

Akasszátok föl a királyokat!

(Debrecen, 1848. december.)
"Újabb imázsháborút indít a kormány
Alternatív jogi szakvéleményt készíttetnek az alaptörvény 2.0-hoz - írja a Népszabadság."
hvg.hu/itthon/20130411_Most_irat_jogi_szakvelemenyt_a_kormany_az

Addig, amíg az ilyen lázárformák a fidesz húzóarcai, felesleges az erölködés...
Viszont vannak dolgok, amiket saját maga mondott. Például: megteheti, visszaadja a szolgálati AS8-t.

nemzethir.gportal.hu/gindex.php?pg=16523375&nid=5861426
szarevő vásárhelyi cigánygyerek ez a lázáféle
ennyit tud a kotorék
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Náciknak nem kell tartaniuk semmitől. Őket megdicsérik ha terjesztik az eszmét.
@naugyemegmondtam: Jaja és már a TASZ meg a Helsinki Bizottság is simogatja a buksijukat. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
És ugyanabban a "tér"ben? A zsinagóga mellett?
Te biztosan jobban figyelemmel kíséred az ilyen náci izék "munkásságát". Talán ezt is tudod.
"A mentők teljes vezetését leváltják
Éppen csak megérkezett az új főigazgató, máris közölte a felső vezetőkkel, hogy meneszti őket."
www.origo.hu/itthon/20130411-a-mentok-teljes-vezeteset-levaltjak.html
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
A TASZ meg már megváltoztathatná a nevét TANSZ-ra: Társaság A Nácik Szabadságjogaiért.
Na, legfeljebb hozzátehetnék a végére az I-t (is)
"Az unió ostorozza a magyar adórendszert
A különadók több csatornán keresztül is rombolnak."
index.hu/gazdasag/2013/04/10/orszjelentes/
Csak 1 kérdés lázárjános!! Az autó ami neked volt a segged alá rakva, totálkáros lett! A casco-ban szerintem volt min. 10% önrész, ez kb. 1 millió, beszálltál az önrészbe, mint kár okozó??? Nálunk az önkorinál be kell!! Az érintett család, miért nem áll ki, hogy HA PÉNZT, TÁMOGATÁST AKAR ADNI LÁZÁR, TEGYE EZT SAJÁT ÓRIÁSI FELHALMOZOTT VAGYONÁBÓL!! NE AKARJON MÁS PÉNZÉVEL JÓTÉKONYKODNI!! Különben jános, arc, és név nélkül, svájcból utalgathatnád a családnak a havi támogatást, na akkor lennél ember, saját magad előtt is, de látom téged ez se érdekel!
"Ha elveszik tőlünk a 'kurva' szó használatának jogát, akkor már azt sem mondhatjuk, hogy 'a kurva anyját a kormánynak'.".

Oké, ne írja le senki, hogy "Bárcsak Lázár János halt volna meg!", de ezt ugye nem azok akarják kikényszeríteni, és nem azok kérik ki maguknak, akik majd' minden kommentjüket azzal zárják, hogy "ja, és dögöljön meg a gyurcsótány meg a libajnai"!?

Viszont Fab, ha annyira nem érdemes beletébolyodni ebbe a politikai árokásásba, hogy nőket verjenek miatta, akkor szerintem annyira sem, hogy bárki politikus halálát kívánja valaki, legyenek azok bármilyen írdatlan seggfejek.
@kekex: Nem kísérem figyelemmel, mivel én nem vagyok náci. Egyébként a minap Vona is elítélte a dolgot ha jól olvastam. :)

"Ahogy én látom az "Adj gázt!" ügyet

Az elmúlt napok komoly botrányává dagadt a Nemzeti Érzelmű Motorosok tervezett felvonulása. Az esettel nekem két problémám van. Az egyik a motorosok névválasztása, a másik az orbáni reakció. Nézzük akkor röviden mind a kettőt.

A névválasztás sajnos nem humoros, hanem annyira ízléstelen, hogy azt felesleges mentegetni, védeni, még akkor is, ha tényleg nem volt benne rossz szándék. Az a baj, hogy egyszerűen védhetetlen. Ez pedig kétféle káros hatással jár. Egyrészt ezzel a stílustalanul alacsony szinttel csupán lejáratja, kompromittálja a cionizmus világuralmi és magyarországi törekvései ellen folyó valódi küzdelmet, másrészt azoknak a malmára a hajtja a vizet, akik szinte alig várják a lehetőséget, hogy antiszemitizmust, holokauszttagadást és fajgyűlöletet kiáltsanak. Azoknak a malmára, akik minden egyes megszólalást - amely nevén nevezi Izraelt és a zsidóság világuralmi törekvéseit - azonnal bunkó, agresszív és gyűlölködő törekvésnek titulálnak. Úgy kellett nekik ez a névválasztás, mint egy falat kenyér. Engem senki sem vádolhat azzal, hogy ha kellett, nem álltam ki ebben a kérdésben és nem voltam egyértelmű. Nekem ez a kérdés sem tabu, gondoljon mindenki a nagykövetnek írt levelemre. De egyet jó lenne végre megérteni.

Aki a cionizmus hódító törekvései ellen küzdeni akar, annak észnél kell lennie. Aki csak kocsmai szinten tudja műveli, az sajnos éppen nekik dolgozik, ha tud róla, ha nem, ha akarja, ha nem. Ezzel pedig pont az ellenkező hatást éri el, pont őket segíti,
mert alapot teremt a számukra, hogy a jogos felvetéseket félresöpörve rémüldözzenek, háborogjanak és elleplezzék a lényegi kérdéseket.

Most nézzük a másik kérdést, az orbáni felvetést a menet betiltására. Ez a karakánság akár szimpatikus is lehetne egy magyar kormányfő részéről, de jellemző módon általában csak ebben a témában szokott megjelenni. Az pedig, hogy egy-egy tüntetést, amihez elvileg mindenkinek joga van, a kormányfő így letilt, elég baljós jövőképet fest."
Kopipesz, oszt megint tematizalva vagyunk, Gabris kurva unalmas vagy
Laser Janit és a becsületsértés, ez oxymoron. Megsérteni csak létező tárgyat személyt vagy fogalmat lehet. Nevezett esetében a szóban forgó fogalom pusztán imaginárius, tehát immanens módon kizárható a nevezett tényállás.

Janikám, deríjjed ki, ki vagyok, és citálj bíróság elé. Rosszul jársz, mert igen hülyét csinálok belőled. Egy ország fogja megismerni, hogy szegény Rapcsák, Isten nyugosztalja, hogy törölte ki a seggét.

Egy takonygerincű senki, egy mindenféle, munkának halványan nevezhető tevékenységre is alkalmatlan politikusbűnöző, életében meg nem izzadt az ing a hátán, soha nem dolgozott (munka alatt személyi felelősséggel járó tevékenységet értek, pl. utcaseprés, buszvezetés vagy szívsebészet), és még ő sértődget. A pofáján levő bőr vastagsága vetekszik a litoszféra vastagságával, (lézerblokkoló, svejci bankszámla, partiképes gyermek, stb, stb), de a lelke olyan finoman cizellált, hogy hozzá képest egy karmelita apáca is bárcásnak hat. Megsértődik. Melyik nem tetszik neki? A dögöljön meg, vagy az összes többi?

Jani, kérlek, perelj be! Lécciléccilécci!
Ja, ha ez az idióta barom tényleg beperelne, Fabius, szólj, máris név, lakcím, telefonszám.

Tudod mit, Janikám? Dögölj meg :)
@anonymand:
hehe. Gyilkos. Don, az sándor nem vityka.
@DarthVader: :D úgysem fog, nem vagytok egy súlycsoport, ők csak a náluk gyengébbekkel és védtelenebbekkel erősek, aki nem tud visszaütni.
@Rufus78:

Alaptörvény :
"
VII. cikk
(1) Mindenkinek joga van a gondolat, a lelkiismeret és a vallás szabadságához. Ez a jog magában foglalja a vallás vagy más
meggyõzõdés szabad megválasztását vagy megváltoztatását és azt a szabadságot, hogy vallását vagy más
meggyõzõdését mindenki vallásos cselekmények, szertartások végzése útján vagy egyéb módon, akár egyénileg, akár
másokkal együttesen, nyilvánosan vagy a magánéletben kinyilvánítsa vagy kinyilvánítását mellõzze, gyakorolja vagy
tanítsa.
...
IX. cikk
(1) Mindenkinek joga van a véleménynyilvánítás szabadságához.
..."

Ha a Lázár viselt dolgairól nem lehet véleményünk, akkor legjobb, ha beleírják az alaptörvényükbe ezek a pofátlan fideszesek.

Ha Lázár nem akarja, hogy a köznek véleménye legyen róla, akkor adja vissza a közpénzt, amit eddig bezsebelt,

és keressen piacképes szakmát - munkaalapú társadalom...

Vásárhelyi rétinéger az uborkafán...

basszus.
kedves pártunk és kormányunk napmintnap a nép javán dolgozik...
ti meg áskálódtuk szurkálódtak...
a becsületes jómunkásember megy az ótópáján szépen óvatosan dógozni...

más... a rohat büdös náci feudális hazaáruló nemzetvesztő országrontó fidesmaflakormány minden tagja támogatója GEBEGGYEN MEG !!!!

Fabius!
elfeljeteted írni, hogy a gyanusítotti kihalgatéson a kedves "felhasználót" rutineljárásban AGYONVERIK
hogy is megy ez a proxy szerver ?
45 ezer magyar migránst számoltak össze Ausztriában

A magyarok alkotják a nyolcadik legnagyobb migráns csoportot Ausztriában 2012-es adatok szerint - olvasható az osztrák Integrációs Alap szerdán ismertetett tanulmányában

hvg.hu/vilag/20130411_45_ezer_magyar_migrans_szamoltak_ossze_Au
@rodeo36: -no comment-

Figyelő: Kínai buszgyár létesülhet Magyarországon

Még az idén beindítaná a magyarországi elektromos autóbuszok gyártását a kínai BYD elektronikai és járműipari csoport - írja a Figyelő.

hvg.hu/kkv/20130411_Figyelo_Kinai_buszgyar_letesulhet_Magyaro
amugy szerintem nagyon profi poszt...
a poszt címe lehetett volna: "kabbe dzsoni!"
@Nap Pali:
ha rákattintasz, addig beteszi seperc alatt a chrome-odba...nagyon fájintos

brühühühü
Jut eszembe: Kohn csaló gazembernek nevezi Grün-t, aki bepereli becsületsértésért.
Grün a bíróság előtt kéri, a bíró kötelezze Kohn-t, hogy mondja azt, hogy Grün nem csaló és gazember, és kérjen bocsánatot. Mire Kohn:
- Grün nem egy csaló, nem egy gazember? Már bocsánatot kérek!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Tévecc, a Tasz és a Helsinki bizotság hány az ilyen náciktól, nem a tüntetés TARTALMA mellett álltak ki, hanem a JOG mellett. Azt mondják, ha a gyülekezési tv-ben nincs olyan jogszabályi hely, ami alapján be lehet tiltani egy ilyen undorító tüntetést, akkor a rendőrségnek tudomásul kell vennie a megtartását (amit először a tv-nek megfelelően meg is tett), és arra kell figyelnie (a rendőrségnek), hogy ne történjen semmi törvénysértő, ha meg történik, akkor kellő eréllyel és szigorral lépjen fel ellene.
A tasz és a helsinki is azt képviseli, hogy a törvény semmibe vétele, a miniszterelnök kénye-kedve, hangulata, ízlése szerinti végrehajtás sokkal veszélyesebb, mint undorító nácik vonulása a törvény betartásával. És ebben nekik teljesen igazuk van.
Orbán 3 dolgott tehetett volna:
1, elmondja, hogy ő ettől az adj gáztól undorodik, elitéli
2, emiatt kezdeményezi a gyülekezési tv. módosítását
3, és/vagy elmegy a zsinagóga elé, és a jelenlétével védelmezi azt, elmegy az életmenetére.

De az nem megy, hogy egyik nap megvédi a "zsidait" törvénytelen módon, a másik nap 3 nácit tüntettet ki. A szokásos pávatánc. Egyet a szélsőjobbnak, egyet az uniónak. A jog meg le van szarva.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
na ez a szégyen...egy volt busz nagyhatalom...kínai buszokat

brühühühühü

Komáromban?
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: biztos eddig ballibsi módon ment a mentés... Ennek véget kell vetni, a zanyjakrausz!
@kekex: nagyon félreérted, amit a tasz csinál, ajánlom a kommentemet:@aritus:
Mond Fabius okvetlenül muszáj volt azonnal gyurcsányozni is egyet?
endresy.blogspot.com/2013/04/internetes-kocsmapandurok.html
Lázár külön megfigyelőket használ vajon, vagy a kormány fizet ezért besúgókat és netfigyelőket?
Anno volt ugyan egy megfigyelőcsapat, de azok szerintem nem bírnák.
@GeoCracker: szerintem nem volt könnyű dolga...

dr.L.Dzsonni amikor megölte a nőt...
akkor szerintem több millió kommentet kellett végig olvasnia...
amugy nem is értem miért ezt választotta feljelenteni...
ennél csak durvább volt mind a több milió... érdekes...
Szerintem Lázárt nem lehet megsérteni.
Lásd: DarthVader

Másrészt meg nehogy már félni kezdjek a véleményem miatt.
Kik ezek? Nem jegyzik őket sehol.
K Ö V E T E L E M HOGY A SZELLEMI HONVÉDSÉG NARANCSSZÍNBEN MASÍROZÓ GYORSREAGÁLÁSÚ TROLLJAI ÉS KÁPÓI CSAPJANAK LE A MOCSKOS JUDEOLIBSI, BAJNAISTA, ROMKOCSMÁBAN ÜLDÖGÉLŐ IMPERIALISTA EUROFÓB KOMMENTELŐKRE, AMELY ÉDES HAZÁNK, KÖZGÉPISZTÁN, ÉS DRÁGA VEZETŐI, MINIDUCE, KRETÉN, LÉZERFASZJANKÓ BECSÜLETÉBE GÁZOLNAK, MEGKÉRDŐJELEZIK A NYUGDÍJPÉNZEK ELLOPÁSÁT, ÉS NEVETSÉGESSÉ TESZIK A REZSICSÖKKENTÉS MENTÉN LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE BEVEZETENDŐ NEMZETI KOMMUNIZMUST!

Tényleg Fabius, mi a véleményed arról, hogy a narancsosbirkák immár a virtuális térben is menetelnek meg harcolnak? Két elit ezred vár a mocskos judeobolsi bajnaista kommentelők és EU-s társaik lenyomására. Erről írhatnál ;-)

#Metadata: én már TOR alól tolom, mióta a nemzeti porhanyós kutyaszar 4. módosítása életbe lépett. Lehet vadászni az IP címet, he he he. Sőt, a szerverem megy egy TOR relay kiszolgálófolyamat is -> ne csak használjuk, járuljunk hozzá is.
@Nap Pali: Elég valószínűtlennek tartom, hogy a teljes magyar internetforgalmat elolvasná. Még címszavas robot is csak előszűrni tud.
Oda emberek, besúgók, cenzorok kellenek.

A miértre: azt hiszem látványpékségi okokból. ezt ítélte kellően demonstratívnak és megfélemlítőnek.
Vagy. Ez a csóka volt olyan helyzetbe, hogy
1. bele lehetett rugni
és/vagy
2. érdemes volt belerugni.
@GeoCracker: ahh

a délmagyart támaggya... nyilván a heji viszonyokról szoktak igazat is írni... és ez sérti a kiráj érdekeit...
"Beperli Balogot a Népszava főszerkesztője
Németh Péter a Táncsics-díjat visszaadókat sértő miniszteri kijelentésekért perel."
hvg.hu/itthon/20130411_Beperli_Balogot_a_Nepszava_foszerkesztoje
Még egy: innentől kezdve bármelyik fidesztroll (wmiki, meg a többi) orrba-szájba fogja kapni, hogy besúgó, és jelenti a kommenteket pl Lézer Janinak. Megszívták... :)
Hova lett a komment? Blogmotor is TEK ellenőrzés alatt?

Mégegyszer:

Innentől mindegyik fidesztroll (wmiki meg a többiek) meg fogja kapni, hogy besúgó, és jelenti a kommenteket pl Lézer Janinak. Megszivták .... :))
hasznos tanács 4 (GeoProxy) ügyben: komment "Baffle Blend" felhasználótól:

"Apr 3, 2013

This is the seventh proxy I've tried. This is the seventh one that's been blocked. It's garbage like the rest."

chrome.google.com/webstore/detail/geoproxy/pooljnboifbodgifngpppfklhifechoe/reviews
Rohadt szemét semmirekellő blogmotor, dögölj meg! (perelj be, ha mersz, köcsög!)
Gábrielnek szeretettel:

"Tóta W.: Úgy hápog, mint egy náci, mi az?

2013. április 11., csütörtök, 07:59 •
Tóta W. Árpád

Ha nácizni becsületsértés, akkor mennyit ér a cionistázás és a komcsizás? Nem volna egyszerűbb észrevenni, hogy nácinak lenni butaság?

Nagyon udvarias idők készülődnek.
Vona Gábor feljelentette Balavány Györgyöt, amiért az náci- és nyilasszimpátiával vádolta meg őt, továbbá azt kívánta neki, hogy a rák egye ki az ő belét. Egyébként tényleg nem volna szép, ha a kollégából az ilyen szitkozódás csak úgy spontán törne elő. Viszont aligha lehet figyelmen kívül hagyni, hogy ezek a minősítések azután kerültek nagy nyilvánosság elé, hogy Vona a cigányok állítólagos szaporodását háborús veszélynek nevezte, majd előadta, hogy az államnak kellene korlátozni a születésszámukat. Tehát valahogy elérni, hogy a büdös cigányok belét a rák még megszületésük előtt kiegye.

Mármost ezek után elégtételt követelni amiatt, hogy a felületes és ingerült szemlélő a szónokot első közelítésben nácinak vagy valami hasonlónak titulálja, az azért rendkívüli arcbőrt feltételez.

Természetesen a náci vagy a nyilas nem pontos meghatározás, lehet ezt sokáig árnyalni. De az egyéb csúszómászókkal is úgy van az ember, hogy első ránézésre megállapítja, ez a randaság itt a pókszabásúak közé tartozik, aztán pontosítja a besorolást. Aki a fenti szöveget elszavalja, akinek a beosztottjai még a Jobbik számára is vállalhatatlan náculást szerveznek, az nyilvánvalóan a nácialkatúak rendjébe való. A cigánnyal ellentétben önszántából manőverezett oda. Világröhej, hogy ennek megállapítása büntethető legyen.
Már csak azért is, mert ők – a Fideszhez hasonlóan – egyáltalán nem haboznak kommunistának, bolseviknek, liberál-globalo-plutokrata komprádor muszkavezetőnek nevezni másokat, ennél sokkal távolabbi asszociációval. Elég ahhoz az is, hogy nem tetszik a pofájuk.

Sőt, az illető ellenségek szüleit is lekommunistázzák látatlanban; szóval ha Vona Gábor, Lázár János meg Papcsák Ferenc zokon veszi az effajta odamondást, azzal a saját kezükből is kiverik a fegyvert. Illetve kialakul egy sajátos társasjáték, ahol a játékosok sértéseket kiabálnak, aztán elperelik egymástól a zsetont.

Ehhez elég például kinyitni a Jobbik weboldalát, és elolvasni a közleményt, amely cionista bizniszegyháznak titulálja a Hit Gyülekezetét. Hűha, ez elég súlyos tényállás, különösen, hogy immár az Alaptörvény védi a vallásos meggyőződés sérthetetlenségét. Szóval most ha akarják, a gyülisek leperelhetik a bőgatyát a Jobbikról. És mindenki, akit lebuziztak, hazaárulónak neveztek, vagy akár csak idegenszerűnek.

Ebből a játékból az agresszív kismalacok nem jönnek ki jól; már amennyiben jogegyenlőség van. Megér egy pár próbapert mindenesetre. Ahol a becsületsértést büntetik, ott a náciknak hamar kiürül a zsebük. Viszont közben elfelejtünk beszélni egymással, mert ha majd mindenkit választékos beszédre nevelt a bíróság, akkor jönnek a perek amiatt, hogy "tökfej", "lókötő", "nagyotmondó", végül meg azért, hogy "Ön téved". Elvégre az is alkalmas a jó hírnév rontására.

A másik megoldás az lenne, ha a törvényhozók és végrehajtók nem feledkeznének bele az öncélú pereskedésbe, hanem megpróbálnák megoldani ezt a hülye helyzetet. Huszonhárom év tapasztalat elég ahhoz, hogy belássuk: az a dolgok rendje egy demokratikus országban, hogy időnként megsértődünk és megsértünk másokat. Ahol szólásszabadság van, ott mindenféle közszereplés szükségszerűen azzal jár, hogy lesznek kritikák, és azok között sértő minősítések. Valószínűleg nem ússzák meg a gyerekzenekarok sem. Annak, aki rasszista pártot üzemeltet, pláne meg kell szoknia, hogy ezért időnként lenácizzák.

Egyikünk sem beszélhet nyíltan, ha az ilyen szövegekért büntetés jár. És annak a szélsőjobb vesztese lesz, mert nekik minden mondanivalójuk sértő, eszük meg nincs annyi, hogy ügyesebben fogalmazzanak; de ha volna, a tufa rajongóik nem értenék. Jól teszik tehát, ha megcsókolják a szólásszabadság két orcáját, és megköszönik neki a létezésüket. Aztán ha már erre rácsodálkoztak, akkor akár elgondolkodhatnak a többi hülyeségükön is. Hátha némi töprengéssel felfejlődhetnek odáig, hogy ne legyen ok nácinak nevezni őket."
@DarthVader: nem egyforma...

bármejik és a mindegyik az nem ua.

az eredeti "orbaszájba" metafórája az költői volt...

amugy a RADARON figyeld... az tuti fix....

blog.hu/radar
Komolyan meglepődött ezen valaki? Ezek mind ott "fent" azt hiszik, ők valami szentek, akikre rossz szót szólni, a magyarság elleni merénylet. Dicső önimádatukon csak orbánimádatuk tesz túl. Csak segget nyalni tudnak, de ez, ezekben a pozíciókban elég. Lázár úr megsértődése meg csak arra volt jó, hogy rávilágítson, mennyire nullák emberileg ezek mind.
@Nap Pali: Nertársam a Szentháromságban (Lajos - Vika - Kretén), íme némi szaktudás a Nemzeti Pofabefogás Rendszerében alkalmazandó elkerülő megoldásokról:

hu.wikipedia.org/wiki/Proxy_szerver
Proxy-k TOR mellé még egy eszköz: Ultrasurf. Ezt a cuccot nem az ilyen magyarisztáni aprószarok ellen fejlesztették, hanem a kínai tűzfal megkerülésére. Azért azok a vörös férgek igencsak kemény forrásokat tolnak, hogy a Falon belülről ne lehessen kilátni. Hát ki lehet:

ultrasurf.us/

en.wikipedia.org/wiki/Ultrasurf
Lófaszt proxy izék meg mifene, Lázár János egy utolsó, nulla, hulladék, gátlástalan, gazember, a lézerblokkolójával és minden rohadt, cinikus cimborájával egyetemben. Ha tízezren leírnánk ezt, vagy hasonlót és nem trükköznénk mindenféle proxyval meg trükkös, jópofa beírásokkal, ha kimennénk tüntetni, ha nem csak szájkarate hősök lennénk, nem itt tartanánk. Cirbolya írta, hogy itt diktatúra van, nincs egyébként, nem is lesz. Itt csak egy végtelenül szomorú, rosszkedvű, ideges, fáradt ország lesz/van.
Addig amíg lehet: ez az egész kormány kormány nem ér egy kalap szart sem, mert azzal legalább trágyázni lehet. Ezek arra sem jók.
@Alonee: +1. A minősitéseket nem kopizom, de egyetértek.
@aritus: Nem tévedek, ott volt a szmájli is. Pontosan tudom, hogy a JOG miatt foglaltak állást a betiltás ellen.

Van viszont, ami zavar azzal kapcsolatban, hogy Viktor is menjen az élet menetére.

Tavaly meghívták és részt is vett a rendezvényen a parlament elnöke és alalnöke is. Természetesen kifütyülték őket.

"A beszédek után a sófár jelére rendőri felvezetéssel indult el az Élet menete a Szabadság hídon keresztül a budai oldalra, ahol folytatódott a megemlékezés. Itt a rendezők üdvözölték Lezsák Sándort és Kövér Lászlót is, amit a STOP riportere szerint a tömeg hangos fütyüléssel és fújolással fogadott."

stop.hu/belfold/kifutyultek-lezsakot-az-elet-meneten/1026208
www.noltv.hu//video/4304.html

Ebből is látszik, hogy ez a menetelés rég nem az áldozatokról való megemlékezésről szól, hanem egy kőkemény aktuálpolitikai demonstráció a részükről "megemlékezésbe" csomagolva. :(

Ez kb. olyan bunkóság, mintha egy gyász szertartásra meghívott vendéget kifütyülnének.
Ja és félre ne értsd, nem azt mondom, hogy nem lehetne őket is kifütyülni, de nem egy ilyen alkalmon, főleg ha meghívott vendégekről van szó.
Ezt a Robin Masters dolgot érteni kéne?
Mert le vok maradva.
anonymand kollégával abban maximálisan egyetértek, hogy bizonyos kifejezések, szófordulatok használata teljes felesleges, otromba és nem kívánatos. Ahogyan én sem szoktam elküldeni senkit sehova sem, még ha vitánkban különböző álláspontokat képviselünk is. Egyszerűen "képtelen" vagyok erre. Valahogy nem kívánkozik ki belőlem más gyalázása. Lehet, van olyan helyzet, amikor belőlem is ki tudna törni, mégis inkább kulturált módon igyekszem létezni.

A szólás szabadsága pedig nem egyenlő a szólás szabadosságával. A magyar nyelv kifejezetten alkalmas a véleményünk - legyen az akár indulatos is - kulturált megfogalmazására.

Szép napot!
A fent leírtaktól függetlenül pitiáner dolognak tartom, hogy egy ilyen ügy miatt a hatalom gyakorlója inkább visszaél vele. Abcúg Lázár! Mármint a perben.
@Alonee: "Ha tízezren leírnánk ezt, vagy hasonlót és nem trükköznénk mindenféle proxyval meg trükkös, jópofa beírásokkal, ha kimennénk tüntetni, ha nem csak szájkarate hősök lennénk, nem itt tartanánk."

Mondasz valamit. :)

fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/543131_447987178611773_759188726_n.jpg
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Tehát tótawéééé szerint, nekik is el kell fogadni, ha úgy érzik néha zsidózzák őket. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
ajánlom is, hogy egyetérts velem, különben jól elküldelek a ...

:)
Mitől van olyan érzésem, hogy ez a poszt nem fog kikerülni az Index-re, akárhány komment is lesz? :)) Az Index nem akar pereskedni :)
Most akkor verjünk rá mindent Jani haverjára?
Végülis elfér rajta:)
Nagyon helyes Jánosom, ha ebből sem tanulnak a liberálbolsizsidóhanyatlónyugatimocsadékszekértolói akkor lövess közéjük!
@aritus:
Mi leszünk Kína Tajvanja, de gyarmat az nem!
Lenin fiúknak bolsevik reflexeik vannak,nincs itt semmi látnivaló.Majd akkor változnak a dolgok ha nem lehet következmények nélkül bármit ellopni,bárkit megzsarolni...
@Farkasokkal táncoló: @AKIsTUDATLAN:

Tetszik vagy sem, Gyurcsány a társadalomnak ma is viszonyítási pont. Ugye nem újság, hogy a fidesz és táborában közte és a minden legalja között egyenlőségjel van.

Így aztán a saját hülyeségükkel szembesíteni leginkább úgy lehet őket ha azt mondod: ezt még a leghülyébb, a mindennek legalja sem tette meg kiskoma. Ebben az esetben ráadásul igaz is.
@Farkasokkal táncoló: hadd GYurcsányozzon....az ő dolga én meg annál jobban tisztelem,minél jobban hülyézik....és minálunk a férgek becsületét a biróságok védik az igazakat hülyézik....itt tartunk szegény hazám
@Talicska Zsolti, államtitkár, 24Mrd Ft magánvagyon:

A gyorsreagálású kuminista hadtestek bevetése nem újság :-) Bloggerből lett tótumfaktum kamingautja és tumblr-en tündöklése óta legalábbis nem számít annak.

Anno itt a bloghu-n gyorsan fényt kapott a kommentelőktől és átköltözött a nyugdíjas zónának számító figyelőre. Kíváncsi leszek a tumbászkodást meddig bírja cérnával.
@ Fabius

Apám idős ember, nem tudja és akarja kezelni a netet, de mindig letöltöm neki az írásaidat.

Amikor elmagyaráztam neki, hogy az általad leírt "biztonsági intézkedések" mit jelentenek, milyen célt szolgálnak a XXI. században - az internet korában - lefordította magának.

"Ez mind nem más, mint egy titkos konyha, titokban hallgatott Szabad Európa rádióval és a kabát, ami alatt hazacsempésztük Beszélőt."
Lázár János szép és okos férfi.
Várom a becsületsértési feljelentést. Mert miden szavam az volt, hiszen egyetlen állításomat sem tudom tényekkel alátámasztani.
@Fabius:
Te azt hiszen jobban képben vagy a következő kérdést illetően.
Te vagy valaki emlékszik hasonló esetekre az elmúcnyócból? Perelt kormánypárti tótumfaktum mezítlábas kommentelőt az előző ciklusban ilyenért?
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Frászt. Eddig tartott a birósági ítéletek kidolgozása, másodfokkal, a Tábla döntésével együtt.
Mindez a megfelelő fiókokban, indulhat a szemfényvesztés.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

"Tehát tótawéééé szerint, nekik is el kell fogadni, ha úgy érzik néha zsidózzák őket. :)"

Biztos neked van igazad és én érzek különbséget a nácizás és a zsidózás között.

Náci, kommunista, liberális, konzervatív, néppárti, demokrata, stb...

Zsidó, keresztény, hindu, Krisna-hívő, Jehova tanúja, stb....

Zsidó, mongol, magyar, német, svéd, hottentotta, stb...

Én ilyen felosztás szerint értelmezem a dolgokat, és nem találom helyesnek a vigyorgásod.
Ez van, kérem. A Fidesz leendő elnöke, eljövendő miniszterelnök-jelöltje választott egy feltételezhetően gyenge ellenállást mutató médiumot, feljelentette egy, a vélhetően sok ezer közül randomgenerátorral kiválasztott komment miatt, és most vár. A médium készséges volt, egyből letolta a szart a kommentelőkre, ez tehát bejött; a rendőrség és az ügyészség lojális, mást nem is vártunk tőlük, azt hiszem. Lázárnak pedig lehet egy komolyabb sikerélménye, egyféle politikai pufinlekvár: erőt ad, és mindent lebíró akaratot.
A szerkesztők érteni fognak a szóból, és mindenkinél leeshet, hogy a vélemény szabadsága nem garantálja a véleményt mondó szabadságát is.
A cumi az egészben az, hogy ebből megint ürügy lesz.
@Ergosum:

Találó az öreged megfogalmazása.
@Bakter:

Emlékeim szerint senki soha.

Sajtóperek mindig voltak és lesznek is, de mezítlábas kommentelőt nem vadásztott Papcsákig senki.
"Sorsunk szépen elrendezve, méltóságunkra miniszterelnök vigyáz"
hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20130411_Sorsunk_szepen_elrendezve_meltosagunkra_m

Drága, aranyos Orbán Úr! Köszönöm ezt a felelősségteljes gondoskodást. Bízom benne, hogy méltó leszek a nagy kegyre, mellyel méltódám őrzi, Méltóságos Úr! Ha kicsi észrevételem mégis lehetne: Teccik tudni, a méltóságomat meg tudtam eddigelé is őrizni, a magánnyugdíjmegtakarításom pedig nem. Ha már aztat is őrizeni teccik, nem e kaphatnám mégiscsak valahogy vissza. Az asszony azt mondta - ez a céda egy NER ellenség de mit csináljak, jövőre lesz az aranylakodalmunk, hogy jobb heje lenne annak a kis pénznek a mi párnacihánkban, mert a nászajándékba kapott kelengyepárnában már összetört a libatoll. Én montam az asszonnak, hogy ne akarjon ilyt, mert tudom, hogy Öm, Nagyőfőfélméltóságú Urunk jobban úgy vigyáz erre a megvédett kis vagyonkára, mintha az Öné lenne. Nem is adja másnak:-) Mély tisztelettel...
"Tavaly került a minisztériumhoz
Böszörményi Nagy Gergely 2010 nyara óta dolgozik a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium Kormányzati Kommunikációért Felelős Államtitkárságán, a Stratégiai kommunikációs főosztály főosztályvezető-helyetteseként. A kormányzati kampány- és médiatervezésért, illetve marketingkommunikációs tevékenységekért felel.

Böszörményi mindössze 27 éves, de kormányzati megbízatása előtt már a Fidesz-közeli Nézőpont Intézet vezető elemzője, a reakcio.hu szerkesztőségének tagja és a Kommentár folyóirat rendszeres szerzője volt, 2008-ig pedig a budapesti Fidelitas alelnökeként tevékenykedett. Első diplomáját a Kodolányi János Főiskola nemzetközi kapcsolatok szakán, a mesterfokot pedig a Corvinuson szerezte. 2008-ban az Egyesült Államok külügyminisztériumának ösztöndíjasa, az elnökválasztási kampány megfigyelője volt."
@Légifarkas: tegnap kevésbé cizelláltan valami ilyesmitre utaltam:
"Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője 2013.04.10. 17:28:03
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ez az egész történet jellemző Lázárra. Sunyi, gerinctelen, aljas és számító. Arra apellál, hogy a nagylelkűen a túlélőknek felajánlott 1 millió meghatja a bíróságot és megítéli a dolgot. Ennek 2 következménye van: Lázár tündökölhet a napfényben, a másik, hogy meglesz a precedens a kommentelők megbüntetésére... "
"Az eredetileg cukrász Zsigó Róbertet Hoppál Péterrel együtt múlt héten nevezték ki Selmeczi Gabriella mellé szóvivőnek. Hoppál karnagyként kezdte a pályáját." :-)))
Persze Kubatov is egy autóreszelő:-)) EZ a fidesz értelmiség? Ja és a Snellcici pedig konyha- és kézilányként kezdte a zapja népetetőjében:-)

Alakul az új kommenyista munkásértelmiség:-)))))
@Fabius:
Én sem emlékszem ilyenre. Pedig Ferencék is kaptak igen szép "kritikákat" fórumokban és blogokban, kommentekben. Ez is markáns különbség. Ezek a szaros putrikból megtollasodott és hatalomhoz jutott rongyemberek az elegancia és a nagyvonalúság fogalmát sem ismerik, nehogy annak valós jelentését. Pedig egy "tiszteletben tartom az anonim kommentelő véleményét" típusú mondat minden szempontból kifizetődőbb és hasznosabb megoldása a hasonló problémáknak, mint valakit pitiáner módon bíróság elé rángatni. De hát az arrogancia hiperérzékeny.

A sajtóperek természetesen egészen más kategóriát képviselnek.
@Ergosum: Nálam is vannak olyan dolgok, amit mondjuk nem tartok helyesnek, de kb, kitörölhetem vele ezen a blogon. Tudod kifogásai mindenkinek vannak mint, lyuk ott hátul. :)

Egyébként meg már sokszor mondtam, hogy én az alábbihoz tartom magam.

"Senkit se itélek el a származása miatt, de senkinek a bűnét nem hallgatom el származása miatt."
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Már ránézésre is a egy tipikus fidelitasos, törtető nyálgép. Mintha tenyésztenének ezeket petricsészében. Kibaszott intellektüel, profi észosztó, de gyakorlatban egy villanykörtét sem tudna kicserélni, az hétszentség.
(ez most olyan izésértés volt, ami nekik nincs?)
"Recskre küldené az iskolásokat a Jobbik
2013. április 11., csütörtök, 11:41 "
hvg.hu/itthon/20130411_Recskre_kuldene_az_iskolasokat_a_Jobbik

Ha már liba legyen Kövér. Vegyüknk már bele a kötelezőbe egy "Arbreit mach Frei" kirándulást Auswiczba, egy másikat a Don kanyarba. Ott meg lehet esetleg nézni kb 200000 fejfát...
@Fabius: Fab, én milyen posztot tölthetek majd be a "Fényes Igaz Nagy Győzelem" (FING)után? :-P
@Bakter: Nem kell nekik villanykörte... a fejük világít a sötétbwen, még láthatósági mellény sem kell nekik. Gyakorkó melegvízfeltalálók, és szarpiamis-hegyesrenyalók...
"Nyergében él a nemzet

Szeretne távlovagolni vagy akár hintóval járni az erdő tulajdonosának hozzájárulása nélkül?
A kormánypártok segítenek! A szabadabb erdei lovaglásról szóló javaslatot nyújtott be két képviselő."

index.hu/belfold/2013/04/11/nyergeben_el_a_nemzet/

"...„Lovas nemzet vagyunk, ennek ellenére gúzsba kötnek bennünket saját jogszabályaink” – fakadt ki az Indexnek Potápi Árpád fideszes parlamenti képviselő. A politikus arra utalt, hogy a különböző lovas sportokat jelentősen megnehezítik a jelenlegi törvények..."
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
A Japán tengeri Pirosseggpötty-völgybe is kéne egy kirándulás, hogy tudják, honnan származunk. Mert a Szíriuszra egyelőre csak magánutakat lehet szervezni.
@Fabius: Jaj, hát Kerényi Imre rajzoltasson le, és tegye be a rólad készült művet a Porhanyós Kutyaszar következő módosítását publikáló kötetekbe, hát pontosan a mostani napok legfontosabb nemzeti eseményéről van szó, amikor a birkamenet tagjai politkai evolúciójuk okán nem csak lábukat és torkukat fogják használni, hanem bizony felkavarják majd a felcsúti ízesítésű salátalevet a koponyájuknak nevezett tartályban!

Erre gondolok, és ez bizony nagy nemzeti hazaffyas esemény. Fényes szelek fújása kezdődik:

piroslapok.blog.hu/2013/04/09/az_orban-garda_a_cof-tol_na_ezt_ne

maria.postr.hu/kulfoldre-tovabbitjak-adataid-a-szellemi-honvedok/

Előre a kommunizmus útján! Éljen a Párt!
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Edison, hogy népszerűsítse a villany világítást, többek között egy ilyen reklám kampányt rendeztetett:
Az egyik nagy amerikai város főbb utcáin sok-sok ember vonult fel, akiknek világított a kalapjába épített égő. Az energiaellátást úgy oldották meg, hogy mindegyik fogott egy központi, generátorba vezetett rudat, amin keresztül a villanyt felvezették a fejére az égőhöz. No már most, ezeknek a fillyugnak is azt ajánlanám, hogy fogjanak egy olyan dolgot, amit magas, több lábú fémszerkezetek tetején vezetnek ki Paksról. Lássuk, világít-e a fejük, mint az Edison csapatnak.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): Én a hejedben erőssen gondolkodnék a javaslatomon... Nehezebben találna meg a fekete ótóval a NER-TEK kommandó... Nyugodtan mondhatnád az ajtóberúg knak, hogy : "Nincs itthon a férjem!" :-)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Recskre kizavarni a sulisokat nem ördögtől való ötlet, látnának és tanulnának valamit a történelemből.
(mondjuk szólni kellene a jobbikos barmoknak hogy azok nem a szocik voltak ugye hanem a kommunisták) És akkor már ha kirándulgatunk előtte megnézhetnének a pesti gettót, hogy nem csak a komcsik öltek és rabosítottak és talán leesne a kölyköknek: diktatúra rossz, értem? erővel fenyegetni mást rossz, értem? megkülönböztetni másokat rossz, értem?
@Bakter: Megnyugtatlak, nem világítana. Ezek 10 centivel a föld felett járnak, vízen gyalogolni egyelőre nem tudnak, így nincs meg a földelés...
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Talán egy zsinagóga látogatás és egy Holocaust múzeum látogatás is beleférne. A Tenor -házát nem szeretném... ritka tendenciózus és uszító a gyüjtemény... Voltam, láttam, és nem vagyok kommunista...de még szoci sem...
- Ady Endre -
Szöveggyûjtemény
A magyar Ugaron

Elvadult tájon gázolok:

Õs, buja földön dudva, muhar.

Ezt a vad mezõt ismerem,

Ez a magyar Ugar.
Lehajlok a szent humuszig:

E szûzi földön valami rág.

Hej, égig-nyúló giz-gazok,

Hát nincsen itt virág?

Vad indák gyûrûznek körül,

Míg a föld alvó lelkét lesem,

Régmult virágok illata

Bódít szerelmesen.

Csönd van. A dudva, a muhar,

A gaz lehúz, altat, befed

S egy kacagó szél suhan el

A nagy Ugar felett.
Még egy:

- Petõfi Sándor -
Szöveggyûjtemény
A MAGYAR NEMES

Õseimnek véres kardja

Fogason függ, rozsda marja,

Rozsda marja, nem ragyog.

Én magyar nemes vagyok!

Munkátlanság csak az élet.

Van életem, mert henyélek.

A paraszté a dolog.

Én magyar nemes vagyok!

Jól készítsd, paraszt, az útat,

Mert hisz a te lovad vontat.

Csak nem járhatok gyalog.

Én magyar nemes vagyok!

Tán a tudománynak éljek?

A tudósok mind szegények.

Nem irok, nem olvasok.

Én magyar nemes vagyok!

Van, igaz, egy tudományom,

Ebben párom ritkán látom:

Enni, inni jól tudok.

Én magyar nemes vagyok!

Milyen jó, hogy nem adózok.

Gazdaságom van, de nem sok,

S van adósságom, de sok.

Én magyar nemes vagyok!

Mit törõdöm a hazával?

A hazának száz bajával?

Majd elmulnak a bajok.

Én magyar nemes vagyok!

Õsi joggal, õsi házban

Éltemet ha elpipáztam:

Mennybe visznek angyalok.

Én magyar nemes vagyok!

(Borjád, 1845. szeptember 26–október 7. között.)
Amúgymeg:Basszus mit kaphatnék én a zsidóktól meg a cigányoktól ezek után?!:))
Zsidózás,cigányozás,kipipálva!:))

Na akkor a témához:Néha van ilyen hülye politikus.Szociknál is volt ezeknél is van.
Hál istennek ahhoz képest,hogy mennyit kapnak,nem is sok az ilyen ügy.:))
@kifordított nagyanyó: Gondolj bele, ha egy zsidócigánynégerrel futsz össze:-)) Mondjuk nem Sammy Davis Jr.-el:-) Mer ammég félszemű is vóóót...
Minimum a zsebedben vinnéd haza a fitymádat, a bankkártyád helyett... csak hogy közhelyeskedjünk... a turultetoválást pedig lefejtenék a hátadról a bőröddel együtt... ilyenek ezek a svihákok...
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: egyenlo? Ugyan mar @kifordított nagyanyó: egy naci olyat nem ismer, csak az egyenlobbet, mint ahogy a verkomcsibol is hianyzik az egyenlo, lasd vezenylot, meg vonat, csak hogy a ket szelerol szemezgessek :)
@Marcellusca: Akartam válaszolni,hogy ezekre gondoltam,aztán rájöttem hogy csak te vagy az!:))
@Fabius:

Ehehe. Mekkora szánalomgombócok ezek, istenem, atyám! :)
Juj, Karcsika rosszat írt rólam! Juj, megsértett! Ajaj!

... ezért kommentelek én olyan gmail címről, ami mögött SEMMILYEN személyes adat nincs, ami rám utalna. Az is mekkora egy barom, aki lekövethetővé teszi magát FŐLEG MANAPSÁG!

OFF:

Figyelmetekbe ajánlom PuPu aktuális posztját:

www.pupublogja.hu/2013/04/a-koz-velemenye.html

ON

Mi a franc?! Korlátozod a kommentek hosszát? Besokalltál Gábrieltől? :)
(Esetleg tőlem - én is tudok jó hosszú kommentet írni... :D)
@kifordított nagyanyó: Oké, csak miattad még egyszer: támogatom, húzás Recskre, hogy tudják a komcsik nem jó gyerekek. Aztán húzás fasiszta mementóhoz hogy tudják, a nácik sem jó gyerekek. Hogy felfogják, diktatúra rossz, értem?
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Csak aztán egyszer ezek a csúnya náczik védik meg a seggeteket a cigányoktól esetleg....
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Nem.Ami rossz az a drog,értem?
De amíg a kommunista diktatúrában sokan szenvedtek,addig azelőtt csak a zsidók meg a cigányok szenvedtek.:))

De komolyra fordítva:Ne mondd el a többieknek de ezt a Recskre való utazást is hülyeségnek tartom.
Nem érdekel az ideológia.
És tényleg nem jó a diktatúra.
Viszont ha megnézed Jugoszláviát,ahol a csúnya diktatúra alatt nem öldökölték egymást az emberek.
Aztán rájuk tört a nagy szabadság és demokrácia és kitört a háború.
De amúgy igazad van.
@Bakter:
@Fabius:
Igen volt.Egy régi tanácselnök kinézetű szoci fazon.Marcell már linkelte.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: @Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Pont azért.Ha az egyik oldal szélsőségesen ilyen,akkor hallagassuk meg a másik felet is.
@kifordított nagyanyó: Én pedig kibaszottul támogatom hogy bele legyen minden nemzedék orra verve a múltba és annak minden, dicső és okádnivaló szakaszába.
Könyves Kálmán vagy Mátyás csak egy bajuszrajzolgatásra érett béna faszi a törikönyvben, holott ki lehetne vinni osztályokat neves helyszínekre, hogy látod ezt? Ebből volt vagy öt vagy ezer az országban, mekkora nemzet is voltunk.
Aztán go ha ott tart töriből meg go gettó vagy Andrássy út és nézd meg, itt meghaltak ezek mert elveik voltak vagy rossz származásuk.

A drog pedig nem rossz, csak megvan mindennek a helye meg az ideje.
A drognál az egyetem :))))))
@Marcellusca:
@kifordított nagyanyó:
Nem egy nevesincs vidéki átöröklött bunkóról volt szó, hanem egy magas párt, netán a kormányzati pozíciót betöltőről.
Én ennek a fazonnak a nevét sem hallottam. De ha így van, a fityesz akkor is nyerésre áll 2:1-s perkülönbséggel. És még nem is fújták le a meccset.
@Bakter: Mondom ahhoz képest nem rossz arány ez a pár eset,hogy mennyit szidják őket.:))
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
mint kerékpáros és néha lovas is, azt kell mondjam, túl szigorúak az előírások az erdőn, mezőn kerékpározással és lovaglással kapcsolatban.
Azzal a legmesszemenőbbekig egyetértek, hogy nem ész nélkül, mindenen átvágva kell e két sportot űzni. Azonban azt már túlzásnak tartom, hogy az egyik kishegységünkben lévő kb. 100km-nyi aszfaltozott erdészeti magánutat nem lehet a kerékpáros saját felelősségére megnyitni.

Jó volna, ha legalább ezeken az utakon szabad lenne a kerékpározás, illetve igen, vannak lótartók által jobban preferált helyek, itt pedig ki lehetne jelölni valamivel több lovas utat is.

De még egyszer hangsúlyozom, nem ész nélkül kell lazítani a jogszabályokon és továbbra is a kerékpárosnak és a lovasnak tiszteletben kell tartania a szabályokat.
@kifordított nagyanyó:
Ja, a negyvenkilós tizenéves divatnácik, mi?
@kifordított nagyanyó:
Erről kik tehetnek? A szidók, vagy a szidottak? Nekem van egy tippem.
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Persze a droggal meg a homokosokkal semmi gond ugye?
Hát ezért rühellik a libsi fajtádat.
Mert a nemzet és erkölcsromboló dolgokat támogatjátok ugye?:))
És hát persze,hogy szidod az igaz magyar királyokat.:))
Monjuk ők nem voltak kegyetlenebbek az akkor elfogadottnál.
Momdjuk ezzel a múlttal való szembenézéssel meg tele a tököm.
Viszont természetesen ártatlan embereket kivégezni csak úgy az bűn.
@kifordított nagyanyó: "Aztán rájuk tört a nagy szabadság és demokrácia és kitört a háború"

Sose felejtsd el, hogy a diktátor "pusztán" elégséges hatalommal rendelkezik ahhoz, hogy a meccsek kezdetét a jövőben tartsa, ám amint eltűnik (vagy végzetesen meggyengül) a diktátor, a lakosság mindet le fogja játszani. Mindet.
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!:
nekem is most, hogy a fiam iskolás lett, jött az az ötletem, hogy amiről éppen tanulnak magyar történelemből és elérhető, oda elvisszük
@Bakter: Bazsod zs helyett sz-t írtál....ja nem.:))
Naná hogy ezek a tetvek odafönt tehetnek róla.
@kifordított nagyanyó:
Bazsod, akartam is szóni, hogy az direkt "sz" nem "zs". Aztán nem, mert kíváncsi voltam, észreveszed-e a labdát a magasban.:P

Így van. Ha ilyen pofátlan arroganciával állnak mindenhez és mindenkihez, aki nincs egy akólban velük, akkor legyen a nem létező pucájukban annyi vér, amivel elviselik a köpködést. Elég jó pénzt keresnek ehhez.
@kifordított nagyanyó: Ja, és mingyá' a farkamra húzok két mókust hogy az ártatlan állatokat is idekeverjük, drogos-buzi-perverz vagyok...:/

A múlt pedig fontos, hiszen azok vagyunk. Nem benne kell élni, csak ismerni kell, hogy ne jussunk oda ahol már egyszer voltunk, tanulni belőle és okulni. Nem benne élni, csak tudni róla.
Sziasztok!

Itt jártam az imént és meglepő, hogy hány kommentelő törölte magát. Végül is... az is lehet 1 módszer: új nick, új mail-cím.

Végtelen sajnálatomra ismét nem olvas6om tovább szeretett szárnyasunk és kedvenc nagyink kommentjeit.
@Bakter: Reméltem...:))

Amúgy pontosan.Amíg ilyen rohadtul megéri nekik,ne pofázzanak!
@le Látó: Regeljem be magam én is valami új néven?? :)
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Nem fogunk oda jutni fogd már föl!
Ma ha a zsidókról beszélnek,nem a sarki fűszeressel van problémájuk.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Negró cukorkát szerettél volna mondani, nemde? Az jaú a világításra 1eseknek. :D
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Ne is monnnd vazze!
Gratula neki.
Bezzeg Pirlo mostanában nincs formában.:((
@le Látó: Hát hogy nem látod a kommentjeimet.
(nagyanyó)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Igen:
"Gábriel angyal a megtalált blog..." néven.
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: voltam szíves törölni őket Gábriellel egyetemben.
Köcsög, lenyelte a kommentemet...:/

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:
Szóval a legnagyobb, a legistenibb focista evör, nem tudna olyat kérni amire a válasz a nem lenne, végtelen kegy hogy létezik, isteni szerencse hogy nekünk :)))
@Bakter: És közben rendelek egy ilyen pólót is nem?? :)

http://www.sumosamtshirts.co.uk/ekmps/shops/sumosam/images/copy-of-bed-taker-t-shirt-[2]-652-p.jpg
"Magyarország "útkeresése" a munka és a termelés becsületének helyreállítására, valamint az adósságcsapdából való kiszabadulásra épül - mondta Orbán Viktor, aki szerint Magyarország képes volt egyszerre végezni ezt a munkát, ám még nincs vége a küzdelemnek, de "semmi okunk arra, hogy megálljunk félúton". Mára elmondható - folytatta -, Magyarországnak volt elég ereje ahhoz, hogy "mankó nélkül a saját lábára álljon". Előre kell haladni, mert aki a válságra hátrálással válaszol, a saját sírját ássa meg - fogalmazott."

Komment, no az nincsen
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Látod ez a rajongás sokkal szebb,mint a többi mániád!

@le Látó: Csak nem csúnya náczik vagyunk?:))
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Naaa4Azt azért nem...!:))

Mert ugye:CÉERHÉÉT A KIRÁÁÁÁÁÁLY!!! :))
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Mi a fasz az céerhét? Tvr-hétről már hallottam, nagyanyámék vesznek olyan tv újságot rendszeresen...:)))
Xavinál pedig nincs nagyobb. Nem is lesz, a klubhűség, a futballintelligencia, az elegancia, a sportszerűség, a sportemberi nagyság mintaképe, a tökéletes középpályás akinek büszkeség a nevét a hátadon hordani. Besztof evör :)
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!:

vita trágya kilőve CR7, Garreth Bale, és még sokan mások amíg belefér bárki is a bárcásokból

brühühühühü
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!:

an gól fón étika: best of ever >>>> besz'tovevör...

brühühühü
@rodeo36: Uramborogass, egy magyarosan írt, kb. a pattintott kőkorszakból származó olcsó viccbe belekötni mert egy házi blog kommentjében ellőttem..ez teljesítmény, engedd meg hogy gratuláljak hozzá...
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Nem a haverom...bár az lenne, hát nem öltönyben majomnak öltözve kommentelnék a megbeszélés unalma közben...:)))
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Szerintem te öltöny nélkül is majomnak tűnnél!:))
Na de tényleg csá!
@le Látó: kurvajó találat volt, azt hiszem.
Nem hiába mondják, hogy a jelen a múlt jövője...
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
hvg.hu/itthon/20120830_Navracsics_huszoneves_megmondoemberei

erre van szüksége a rencernek, a NER erre épűl, dumáljunk sokat és minél nagyobb lukat tudunk dumálni a mtöbbiek hasába annál előbbre jutunk, alkotó munkáról szó sincs, dolgozni nem kell szart kell keverni habosra...ez a jövő, a társadalom vízfeje
az ilyen szarok többet keresnek mint egy lemezlakatos, forgácsoló szakember, szerszámkészítő és a mezőgazdaságban fejlesztő parasztember akiktől a létünk függ mert ha nem alkotnak akkor nincs mit enni és nincs mivel enni
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
hosszú lett a kommentem:
ehelyett vannak ilyen szar politikusok, tömegeke az iskolákból és ifjúsági szervezetekből ömlenek kifelé mint szar a szennycsatornából, a linkelt cikk képén látható legalább 6 fiatal a bambán maga elé bámuló orbánt nézi tátott szájjal aki ugyanolyan darab szarból lett miniszterelnök egymásnak adják a stafétabotot és eltartatják magukat veletek úgy, hogy sokkal jobban élnek mint ti

kipofásodott 27 éves korára már világjártnak nevezhető és annyi szart kevert már hogy ember legyen a talpán aki el tuggya takarítani

ez van magyar jelen és jövő

kéne még belőlük 8 millió hogy egymást basztassák és ne tuggyanak megélni mert nem lesz miből

brühühühühü
mióta van 1000 karakterben meghatározva a hsz?

fejlődünk? vagy basszák meg

brüühühühühü
Allamositas es koszgepesites csak tessek csak tessek:

Lázár további rezsicsökkentést pedzeget
Lázuár János nem elégszik meg az energiaárak 10 százalékos csökkentésével. Szerinte rövidesen további 10 százalékos csökkentésre lenne szükség.

Erik a qrmany es csahosainak eredmenye:

Századvég: a többség szerint nem jó, hogy EU-tagok vagyunk
A Századvég áprilisban készített közvélemény-kutatásának eredménye szerint a tavaly mérthez képest nőtt a magyar lakosság EU-val szembeni bizalmatlansága, a kutatóintézet mérései alkalmával először fordult elő, hogy többen vannak azok, akik úgy vélik, inkább hátrányos Magyarországnak az uniós tagság - közölte a Századvég csütörtökön az MTI-vel.

Nincs tobb kerdesem:

550 ezer aláírása van a Fidesznek
Az elmúlt három hétben 550 ezer aláírást gyűjtött a Fidesz a rezsicsökkentést támogató kampányában - erről Zsigó Róbert, a párt egyik új szóvivője beszélt csütörtökön Budapesten újságíróknak.
Na bazzzz. Itt a megoldás minden bajunkra. :)

Feltalálták az időgépet

Ali Razeghi, egy fiatal iráni kutató levédte Időgép nevezetű találmányát Irán stratégiai fejlesztések központjában.

„Találmányom nem nagyobb egy számítógépnél és a felhasználó elkövetkezendő 5-8 évét meg tudja jósolni. A gép nem viszi el Önt a jövőbe, de elhozza a jövőt Önhöz” – mondta Razeghi.

Elmondása szerint találmánya segítségével Irán hatóságai mostantól meg tudják majd jósolni katonai összetűzések esélyeit, a valuta árfolyamok változását és az olaj árának ingadozását.

A kutató már 179 találmányt hozott a világra, ezen a gépen pedig az elmúlt 10 évben dolgozott.

hungarian.ruvr.ru/2013_04_11/Feltalaltak-az-idogepet/
@rodeo36: úgy látom, blog.hu standard lett. Biztos gyorsan fogyott a szabad tárhely.
És a kommentekben keresés sem tart annyi ideig...
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!:

nagyon pontos vagy te a pattintott kőkorszakból való vagy, ez saját jellemzésed, nem is az enyém

halálpontos

brühühühühü
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: kicsit megkésve tudok válaszolni, mert vagy 2 órát nem voltam gépközelben.

Nézd, ha én mindennap bemásolnék _ide_ 1 linket az 1ik kedvenc tárhelyemről

www.ctan.org

akkor 1 idő után valszeg minden bajod lenne, már ha csak meglátnád a nickemet is!

Nos, cca. én is így vagyok, amikor örökösen Izrael választott népe és India némileg több pigmenttel megáldott egyedei az örökös témátok.

Nézd, ettől még lehetsz remek ember, esetenként akár együtt is sörözhetnénk(horribile dictu), de ehhez az örökös mantrához már nincs türelmem.

Nem veletek, hanem a folyamatosan mantrázott eszmékkel van bajom (bárhonnan jön is) és ez nagy 2! Ha félre tudnátok tenni és másról is lehetne beszélni, talán egész jól meglennénk.
@Légifarkas:

ojan moderny

mindíg tudod még mennyi az annyi...nem hagynak békén...tudnod kell addig és nem tovább

a behatároltak föggyén a behatároltak behetárolódtak és akkor vannak ezek a szépfiúk mint a rétvéribencebuzimegaböszörményinagygejzavagymijafaszombuzi

szóval televan a hócipőm

brühühühühü
"Lázár: 30 százalékos rezsicsökkentés kell."
Lézerjani napi 25 órát dolgozik, becsületét pereli, rezsit csökkent, sajtot tájékoztat, és még közben titkárolja az államot is.
Köszönöm János. Igazán szépen haladunk afelé a kívánatos cél felé, amivel a magyar emberek terheiről leveszitek a vállat: nemsokára a mocskos népnyúzó szolgáltató fizet majd azért, hogy a rühes csövét/kábelét bevezessem a kérómban. Ez így helyes. Bár a barlangban egyikre sem lesz szükség, ráadásul szart sem ér majd a cső/kábel, ha nem gyün benne semmi, csak fingszerű, néma sóhaj. Mert a túlsó végén a szolgáltató előbb-utóbb bele fog tojni.
Gyrcsány: El lehet menni...
Orbán: Haza lehet jönni... nosza

"Weboldal pótolja
a külföldön dolgozó fideszes képviselőt
A tartós ausztriai vendéglátózás ellenére sem akar időközit a Fidesz Siklóson."
index.hu/belfold/2013/04/11/weboldal_potolja_a_kulfoldon_dolgozo_fideszes_kepviselot/
Sérülékeny szabadságjogok

,,A sajtó-, vélemény-, szólás- és gyülekezési szabadság évszázados vívmányai a diktatórikus rezsimekben egyre jobban sérülnek, még akkor is, ha látszatra nincsenek ezt célzó korlátozások. A közszolgálati média lényegében a kormány(zó párt) szócsöveként működik, az ellenzéki médiát pedig gazdaságilag és a részrehajló jogalkalmazás eszközeivel lehetetlenítik el. Az országból elvándorolnak a gazdasági mobilitás szempontjából legfontosabb társadalmi csoportok (piacképes tudással rendelkező fiatalok, sikeres, szakmájukban nemzetközileg elismert üzletemberek, vállalkozók, tudósok, sportolók művészek) és velük együtt a gazdasági növekedéshez és fejlődéshez legfontosabb humán- és pénzügyi tőkeelemek.''

folyt. köv. a következő kommentben forrás megjelöléssel
"Lázár: 30 százalékos rezsicsökkentés kell
Szerinte a 10 százalékos csökkentés kevés."
index.hu/gazdasag/2013/04/11/lazar_30_szazalekos_rezsicsokkentes_kell/

Meg ingyen sör... meg lázáratlanítás...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

SZODOMA ÉS DODONA

a gomorrha és a gonorrhea kimaradt

ezzel már sokan soxor foglalkoztak

egy bölcs azért akadt

Alexander The Great

Gordion-nál szétcsapta a szart amit csomónak neveztek

ertre a böszörménynagygergely nem képes mert nincs kardja és nem képes csapni csak nyelvcsapások a zorbánseggében lefety

brühühühühü

van még ilyen szar betározva nálad? öntsd a budiba
"A jogállam ott kezdődik, ahol nem az erőé a jog, hanem a jogé az erő - mondta a házelnök a Független Rendészeti Panasztestület (FRP) létrejöttének 5. évfordulóján, a Parlament épületében rendezett csütörtöki konferencián."

Ki is írt új tákolmányt? Úgy reszelve a gránitvésetet, ahogy éppen percnyi érdeke kívánja.
Az ország nemzetközileg elszigetelődik, hiszen nemcsak nem tartja be nemzetközi kötelezettségeit, de szalonképtelenné is válik a nemzetközi gazdasági és politikai közösség szemében, páriaként szegényedik el a hatalmát egyre kétségbeesettebben megtartani akaró, és ezért a bukást egyre jobban gyorsító vezetés alatt.

Ez a vezetés nem szomorkodik a fenti társadalmi csoportok elvándorlása miatt, hiszen ezzel megszabadul ellenzékének legfontosabb támogatóitól. Ugyanígy nem zavarja a nemzetközi elszigetelődés sem, hiszen szíve szerint még az országhatárokat és a társadalmat a külvilággal összekapcsoló kommunikációs csatornákat is lezárná, de minimum korlátozná, különös tekintettel az internetre. Érdemes megnézni, hogy az internet és annak legnépszerűbb felületei milyen viszolygást váltanak ki a diktatórikus hatalmakból, amelyek a sajtó- és szólásszabadság, illetve választói és politikai szabadság korlátozásával próbálják szűkíteni annak használatát, különösen a politikai cselekvés céljaira.
Szerintem már készülőben van az a törvénymódosítás, amit - titokban - lézer jani fog beadatni, kidolgoztatni
ni az őket megsértő kommentelők miatt. Ennek érdekében, ha kell, akkor a gránit szilárdságú alkotmányt ismét módosítják! :D
"Iráni szenzáció: feltalálták az időgépet!
Legalábbis egy iráni tudós azt állítja, hogy neki sikerült. A szerkezet 8 évre lát előre a jövőbe."
index.hu/tech/2013/04/11/feltalaltak_az_idogepet/

Lázár Kankójankó, Vitya! Ne nézd meg! :-)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

ez a lázár teljesen hülye, mijazhugy 30% kurvannyát

100% és utána azonnal az fizet aki kitermeli azért hogy elvigyék a soxart mert ha nem akkor a nyakán marad

ez is már két ing...esetleg 3 ing

kituggya ebben a nagy bölcsiben

brühühühühühü
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Gyurcsány: "el lehet menni" - nem akart menni mindenki.
Orbán: "haza lehet jönni" - menni akar mindenki.
@le Látó:
a csikk címéhez:

apacukafundalukafundakávékamanduka

ezt még oviban tanyultug

brühühühühü
"Orbán fociőrületéről ír a külföldi sajtó
Miért ad Orbán eurómilliókat a focira? - ennek járt utána az AFP."
hvg.hu/sport/20130411_Orban_viktor_futball
ja... ab zug meg vonattal vagy huzattal ez egy nagy dilemma hogy a vonat miért nem húzat

brühühühü

amikor húzzák és ha nem húzzák akkor tolják

akkor a bécsi huzat-tal megyünk Sopronba?

ja és párnavonat mert bevonják és behúzzák
két vízügyi vezető "szív in far tust" kapott..

nem teccik a rencer?

index.hu/belfold/2013/04/11/majus_kozepeig_nezhetjuk_a_vizet/
Eldobható mobil-telefonszám - hátha ez is jó lehet még valamire:

"anonymous numbers come in handy for a variety of activities, such as getting quotes on a service when you don't want follow-up calls, first dates when you're really not sure if there will be a second one and, as in Sam's case, whenever you sell something online."

www.toptenreviews.com/newsletters/?nid=20130411t1&cmpid=nl-20130411
@rodeo36: köszönjük Emese, de én csak 5 évesen tanultam meg a betűket :(
"Vádlott lett Kriza Ákos, Miskolc polgármestere
2013. április 11., csütörtök, 15:28 "

hvg.hu/itthon/20130411_Vadlott_lett_Kriza_Akos_Miskolc_polgarmes

a kettes számú mocsok...
OFF:

Olvastátok a Tótaw-t ma? :)
Eszméletlen jó, még az átlagnál is jobb:
hvg.hu/w/20130411_Ugy_hapog_mint_egy_naci_mi_az

:)

ON
@le Látó: betűket tanulni minek? olvasnál inkább könyveket, vagy ha nem legalább meghallgatnád a regéket, melyet az öreg varázsló mondott.
A legfontosabb pedig az, hogy éjszaka ne egyetek meg senkit.
index.hu/gazdasag/penzbeszel/2012/12/01/diktatorok_kezikonyve/

elolvastam a cikket is meg a néhány hsz-et

egy hölgy azt merte beírni, hogy a Kung Fu Che kínai bölcs oktatási reformja alapozta meg a kínaiak lassú de egyenletes fejlődését...

igen az oktatás mindent oktatni de mint az ókori görögök és az igazán nagy római bölcsek a human oldalt forszírozták és joggal mert ha valaki nem ember -lásd a fidelitász és hasonló akarnok öntömjénező karrierista seggfejeit- az nem képes embereket a saját jól felfogott érdekeik szerint vezetni...nem lehet kívűlről beletömködött izével csak akkor ha a befogadó felismeri hogy ez jó neki

brühühühühü
atv.hu/cikk/20130411_lazar_janos_a_politikus_is_ember?source=hirkereso

Lázár János úgy fogalmazott: "a politikus is ember". Az államtitkár úgy véli, minden közéleti szereplőt megillet az emberi méltóság, attól függetlenül, melyik politikai párthoz tartozik, helyi vagy országos szinten végzi tevékenységét.

Érdekes, ez korábban nem játszott, mikor ők voltak az ellenzék és a kormánypártot kellet anyázni.
Sőt, most sem látom, hogy tekintettel lennének - vagy akár Lázár tekintettel lenne - bárki személyiségi jogaira.
rohat büdös aljas komcsi náci feudális maffia...
minden egyes tagja és támogatója GEBEGGYEN MEG!

mind végezzétek ki ! és pusztíccsátok el őket !
remélem ezek a proxi szerverek jól működnek:))))
@Evezős:
"Mindenki annyit ér, amennyije van." - lázár.
"Magyarországon ma nagyon sokan vannak, akik többet érnek, mint amennyijük van." - Bajnai.

"A politikus is ember, akit megillet az emberi méltóság." - lázár.
Csak nem egyforma mértékben - mondom én önnek, blokkolós, tiszteletre méltatlan gazember.
@Nap Pali: El kell, hogy szomorítsalak. A proxik hiába mükszenek jól, ha már egyszer bejelentkeztél a nickeddel és valós IP címmel akkor utána hiába bujsz proxi mögé. Uj nick uj email.
Ma van a költészet napja.

"...s az emberségen, mint rajta a rák,
nem egy szörny-állam iszonyata rág
s mi borzadozva kérdezzük, mi lesz még,
honnan uszulnak ránk uj ordas eszmék,
fő-e uj méreg, mely közénk hatol -
meddig lesz hely, hol fölolvashatol?...
Arról van szó, ha te szólsz, ne lohadjunk,
de mi férfiak férfiak maradjunk
és nők a nők - szabadok, kedvesek
- s mind ember, mert az egyre kevesebb...
Foglalj helyet. Kezdd el a mesét szépen.
Mi hallgatunk és lesz, aki csak éppen
néz téged, mert örül, hogy lát ma itt
fehérek közt egy európait."

1937. január elején írta József Attila. (THOMAS MANN ÜDVÖZLÉSE)

Azt kívánom a gyerekeimnek, hogy felnőttként majd csak a múlt szörnyűségének lenyomataként tekintsenek erre a versre, és ne napi aktualitásként, ahogyan ma mi.
Kapják be! Ne bújkaljunk már mintha valami bűnt követnénk el.
Fabius nem gondoltam volna, hogy te is gyáva vagy. Max kapunk egy szép kövér csekket amikor Strasbourg elküldi őket a picsába.
"Az államtitkár közölte továbbá, amennyiben a bíróság neki ad igazat, a kártérítést annak a családnak kell megkapnia, amelyben az a családanya halt meg, aki a baleset részese volt, ezért a pénzt az ő gyermekeinek ajánlja föl."

Tényleg fingja sincs arról, mi az elegancia.
Ez nem az, megsúgom. Ez ízléstelenség.
@Bakter:

Nem ízléstelenség.

Cinizmus.

Az rosszabb.
@semmiextra:

Ember, miután én fésztufész fórumokra is eljárok, ha akarnék se tudnék egy proxy mögé bújni.

Az egy lehetőség azoknak, akiknek van mit veszteni és nem óhajtanak 0-24 bíróságra járni egy véleményért.
@naugyemegmondtam: viccöltem... ugyanis nem írtam hogy ki gebeggyen meg... mindenki tuggya... de nem írok alanyt:)

uygis tuggyátok....

na ugye ? megmondtam !
@Bakter:

Egyébként kíváncsi lennék arra, mit lépne Lázár, ha holnap egy hajléktalan vagy egy mélyszegénységben élő ember vagy mondjuk az a "gyanúsított", akit Lázár beperelt, az emberi méltóságának megsértése miatt szintén beperelné Lázárt az ominózus mindenki annyit ér... dumája miatt.
@Ergosum: nem volna ügyvéd, aki ezt bevállalja a felperes oldalán...
@Fabius: "Üresen hagytad a szövegmezőt."
Eltűnt a hsz-em.
@Ergosum:
.......
"Bóbita, bóbita játszik,
Szárnyat igéz a malacra,
Ráül, igér neki csókot,
Röpteti és kikacagja.

Bóbita, bóbita épít,
Hajnali köd-fal a vára,
Termeiben sok a vendég,
Törpe-király fia-lánya."

...............................................................................................................Ki az a bóbita,törpe-király és a malac???
@Ergosum: na akkor én is

Táncolva suhannak a szőke sugárkák,
Hüs hold aranyával elöntve a lég,
Ott kinn, valamint csodaszép, szines árkád,
A méla nagy ablakok ív-sora ég.
Vén függönyömön kipirúl a virágdísz,
Rég elfeledett kezek ósdi müve:
Foszló violák, halovány, puha nárcisz
Mind, mintha virulna, oly édes, üde...

Ily este merül fel előmbe sok emlék,
Mint messze homálybul a tarka hajó,
Elébb remegő, pici fénye libeg még,
Majd kél a vitorla s piros lobogó.
S mint sík, ragyogó habu, méla vizekből
Felszökken a játszi, ezüstszinü hal,
Hűs lelkem ölébül ily este remeg föl
@Mariann19:

Előfordul sajnos, ha a blogmotor tréfás kedvében van.
dia.pool.pim.hu/html/muvek/KANYADI/kanyadi00603/kanyadi00306/kanyadi00306.html

Kányádi Sándor: A favágó és a fejsze

a fejsze végzi a maga
tervszerű végeznivalóját
hiszen arravaló a fa
ha már erdőnyi letarolják

és az se bánt ha belejő
s már-már eszelős mámorában
sikongat úgy is újranő
utódom kit nyomomba vágytam

csorbulnak itt még fejszeélek
köszörülhetik szüntelen
a favágó meg hadd rikoltson

nem gyűlölöm viselve sorsom
de a belőlem hasadt éket
mely belémhasít megvetem

----
mielőtt nekizuhanna mindenki a proxyknak meg egyéb okosságoknak, csak szólok, hogy a böngésző ip-je egy dolog, szinte mindenki router mögül nyomja és ott kicsit nehezebb elbújni. VPN kell, és azok között meg a free egy kalap kaka.

Megoldás kettő lehet:
- Igy-úgy összefogni ezek ellen a kretének ellen /kinek mi van, jogász az eszével, újságíró a hangjával, emberek a tömegükkel/

- Vagy venni a sátorfát, és itt hagyni az idiótákat, ha nincs meg a kritikus tömeg.www.napi.hu/magyar_gazdasag/fillerekert_vasaroljak_fel_a_magyar_ingatlanokat_a_kulfoldiek.550467.html

Köztes megoldás nincs, se nekünk, se az országnak.

hvg.hu/itthon/20130411_Tartaleklakokat_toboroznak_Ocsara

hvg.hu/gazdasag/20130411_varga_gazdasag_beinditasa_nemetek

www.napi.hu/magyar_gazdasag/fillerekert_vasaroljak_fel_a_magyar_ingatlanokat_a_kulfoldiek.550467.html
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Azt mikor könyveljük el tényként, hogy a Századvég és Nézőpont mindig, minden körülmények között azt fogja "mérni" amit a Vezér hallani - illetve mondani - akar?

Sokmilliárd okuk van rá, hogy ezt tegyék.
@rodeo36:Itt vannak Lázár fiataljai hvg.hu/itthon/20120914_Lazar_Janos_fiatal_titanjai?FullComment=true#comments
Nem én írtam, a linkhez tartozó komment, de tökéletesen egyetértek ezzel:"Ez a fiatalságkultusz pedig egyértleműen a diktatórikus (vagy arra hajazó) rendszerek tulajdonsága: a fiatalon beemelt (beidomtott) emberek nem kérdeznek, és még viszonylag kevésből megvehetőek (legalábbis az elején) - a centrumnak éppen azért kell gyakran átszervezni a struktúrákat, hogy az ilyenek ne stabilizálhassák a pozciójukat, befolyásukat. Ez a stabilitási hiány aztán persze átterjed az egész szevezetre, az eredményt bárki élőben tanulmányozhatja. (Folytatás a következőben)
@Penivaldes: köszönöm a jó tanácsot! Ha majd az abc minden betűjét megismerem (beleértve a ligatúrákat is), akkor elkezdek valami komolyabbat, mondjuk a Gőgös Gúnárt. Jó lesz így?

Addig hasonlókkal múlatom az időt:
www.google.hu/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&ved=0CDAQFjAA&url=http%3A%2F%2Fthinking-forth.sourceforge.net%2F&ei=gNlmUaVkp6TiBL71gaAH&usg=AFQjCNEJ5X4pMcuLhv-HOLJhGfwoLrAH3A&bvm=bv.45107431,d.bGE
@rodeo36: Nem véletlen, hogy pl. morális szempontok ezeket az embereket egyátalán nem foglalkoztatják a döntéseik alapján létrejövő helyzetekkel kapcsolatban: mivel túl korán kerülnek befolyással rendelkező helyekre, a világképük torz(a húszas éveikben vannak, ez még nem a szellemi megállapodás időszaka): azt hiszik, hogy az ő - alapvetően leginkább szervilizmusból fakadó - felívelésük valamiféle külsőleg is értékelhető "teljesítmény" eredménye, és ez kizárólag az ő érdemük - akinek pedig ez nem jött össze, az "annyit is ér". Rossz szabályozásokat ("törvényeket") alkotnak (ha egyátalán ők teszik ezt), majd az ezekben lévő inherens, szerkezeti hibákból adódó negatív hatásokat másokon (a törvények, szabályok eszenvedőin) kérik számon (magukat persze gyakran - akár újabb "ötletelt" szabályalkotással kivonva ezen hatások alól)"
@Mariann19:

Van mikor a posztot menteni se hajlandó, vagy éppen a komplett kommentelést tiltja magától, amíg ugyanazt a tartalmat egy másik posztba át nem húzom.

Nem tudunk vele mit csinálni. Ilyen.
Rövid de velős végszó:

Sokan sokszor elmondtuk, mi minden baj van a magyar gazdaságban, és a nagyszabású tervek egyike sem reagált semmilyen valódi gondra, ezért persze nem is csoda, ha mind zátonyra futott. A kormány (amelynek immár a Matolcsy-vezette Nemzeti Bank is a része, ha formálisan nem is, de ideológiailag és programját tekintve mindenképp) további lehetőségei azonban végtelenek. Mondjuk nem tudni, honnan vették, hogy a jegybanknak pont tizenhat eszköze van még, lehet, hogy ez csak egy szimpatikus, eléggé nagy számnak tűnt. De biztosak lehetünk benne, hogy mind a tizenhatot ki fogják próbálni, egyre nagyobb beharangozással, és egyre kisebb sikerrel. És amikor az egyikkel befürödnek, csak annyit fognak mondani: van másik.

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20130411_Matolcsy_es_a_repamese
@AKIsTUDATLAN:

Tisztelt AKIsTUDATLAN!

Tévedésemért perelsz-é?

Tisztelettel:
anonymand

Ps.: a maffiában a (leg)nagyfőnök a "Don".
Abban teljesen igazad van, hogy a kákabélű ragadványneve (mint eposzokban az állandó jelző) levakarhatatlanul ráégett...
@le Látó: i nkább olvasd a Mosó Masát gyermekem, én is abból tabnultam olvasni, neked is jól jön majd.
@Penivaldes: Kölcsönadod? Kapsz érte 1 csomag Negró cukorkát!
@Penivaldes:

Hja, mikor a saját posztom alól engem is kizár, mert olyan is volt már :-)))
@Fabius: nem értem mire célozgatsz, látom, te is áttértél a sorok közötti virágnyelves kommunikációra, olyan szél látni, hogy amit mi anno megtanultunk, azt kénytelen a mai ifjoncság is megtanulni. Hjaaa, így megy errefelé már egy jó ideje...

szánalmas idióták ezek, lassan elfogynak a szavak és jelzők rájuk:

hvg.hu/itthon/20130411_Kumin_nacimaoista_ujsag
@gazoló:

Nem vagyok én Weöres, hogy tudjam, mit gondolt a vers mögé.

Nem szeretem a "hivatalos" verselemzéseket, nekem egy vers a hangulatomtól függően akár naponta is jelenthet vagy adhat mást.

Adott verset értelmezhetem gyerekversként, egy tündérről, belekeverve akár a germán vagy kelta mitológiát is.

Lehet Bóbita egy kacér nő is, aki lazán szívatja a pasikat, flörtölget velük.

Aztán beleszőhetjük a napi politikai aktualitást is, ha malacként tekintünk a birka választókra.
És várjuk, hogy a nagy szórakoztató mester vagy ébredjen már végre fel a tündérmeséjéből, vagy maradjon...
De ezt nem folytatom, mert nincs kedvem bíróságra járni.:) vagy :(
egy ideje ugatom eme kettősséget, lassan leesik másoknak is ez a tény:

"Egy a fasiszta és kommunista eszméket vegyítő újság Orbán-kormányt támogató írásával illusztrálta a kabinet nemzetközi kapcsolatokét felelős helyettes államtitkára, hogy vannak külföldi támogatói Magyarországnak. Nem ez az első eset, hogy a kormány zavaros eszméket valló külföldi lapokra hivatkozik. "
@le Látó: nincs meg már nekem az fiam. én már kijártam az oskolát. emlékszem hogy vittem a palatáblát, délután meg gazoltuk a tekintetes asszony veteményesét.
index.hu/gazdasag/penzbeszel/2012/12/01/diktatorok_kezikonyve/

Poszthoz kapcsolódó része:

,,...Érdemes megnézni, hogy az internet és annak legnépszerűbb felületei milyen viszolygást váltanak ki a diktatórikus hatalmakból, amelyek a sajtó- és szólásszabadság, illetve választói és politikai szabadság korlátozásával próbálják szűkíteni annak használatát, különösen a politikai cselekvés céljaira...''
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
7.49 Te TÉNYLEG hülye vagy!
" a cionizmus világuralmi és magyarországi törekvései ellen folyó valódi küzdelmet,"???
Szerencsétlenek már azzal is meg lennének elégedve, ha Izraelben békével élhetnének, nem akarnák még egy egész világot a nyakukba venni!
@Penivaldes: ha nem lesz meg a Mosó Masa, akkor maradok műveletlen félázsiai. Ilyen helyre ilyen kell. Forth? vezérlőbe? Ugyammá!
Hátha mégis lesz vkinek beszkennelve. Addig meg nézegetem a képeket, h miket lehet két házilag készített wifi-antennával két számgép között.
linket meg nem adok, bi-bi-bííí

Persze ez nem ér fel a te Mosó Masád szintjéhez, de majdcsak kibírom valahogy.
Navracsics-cikk: megszólalt az EU

Komoly jogi aggályai vannak az Európai Bizottságnak (EB) a Magyarország által elfogadott legutóbbi döntésekkel kapcsolatban és a testület álláspontja ebben egységes - reagált a bizottság szóvivője csütörtökön az Alaptörvény negyedik módosításának bizottsági elemzését firtató egyik újságírói kérdésre. Korábban Navracsics Tibor egy brüsszeli lapban fogalmazta meg aggályait Viviane Reding EU-biztos kijelentéseivel kapcsolatban, amely a magyar tárcavezető szerinte "furcsán ellentmondani" látszanak az EB elnökének nyilatkozatával.

hvg.hu/vilag/20130411_Navracsicscikk_megszolalt_az_EU
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Mi munka lehetett megtalálni ezt a világlapot! Az fb-n 4.982 ember lájkolja.
rinascita.eu/
@sírbateszezazegész:
erre képesek, biztosan eltartott néhány embernek néhány napig :D
@Ergosum: És ott az örök nagy kérdés, hogy szegény Szárnyati Gézának miért kell malacra ülnie.

Valaki megírta (az írás pillanatában lefényképezett egy hangulatot), de egy másik embernek egészen mást jelent, a harmadik meg nem keres mögöttes tartalmat, ő csak szó szerint olvas.
És az a jó vers, ahol mögöttes dimenziók nyílhatnak meg, akár egy varázsigében!
Ne akarják kívülről megmondani, hogy ,,mire gondolt a költő''. Arany Jánost idézném: ,,Gondolta a fene!''
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Az EU és csatolt szervei lassan három éve mást sem tesznek, mint komoly aggályokat fogalmaznak meg.

Aztán a fidesz sorra nyeri az időközi választások zömét, köszöni jól van.

Mi, kisebbség, pedig egyre kevésbé.

Oszt lassan még az aggályainkat is csak ügyvédi ismeretség mellett fogalmazhatjuk meg.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "egy ideje ugatom eme kettősséget, lassan leesik másoknak is ez a tény"
Én is ezen gondolkozom azóta, hogy vajon hogy-hogy ezt olvassák? Azért az látszik, hogy nem egy FAZ, Corriera della Sera, vagy NYTimes, stb.. Hacsak nem "összenő, ami össze tartozik".:)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: azt eléggé nehéz ezen a frekvencián, de ha érdekel, adok linket.
Peer-to-peer hálózatnál szép dolgokat lehet csinálni, akár több tucat km-re. Átlagjózsi meg csak 1 szabvány műholdvevő lavórt lát. ;)
@le Látó: nem tudod hogy mit veszítesz, pedig ha kérted volna én elmondtam volna mi rejlik a Mosó Masában a sorok közt. No de aki nem akar tudni azt megeszi a sáska.
@Ergosum:
DDD

Weöres Sányi bácsitól meg utólag is bocs a párhuzamért...és ha már tavasz van,minden felhang nélkül...

Weöres Sándor: Déli felhők

Domb tövén, hol nyúl szalad,
S lyukat ás a róka:
Nyári fényben, napsütésben
Felhőt les Katóka.

Zöld fűszál az ajka közt,
Tenyerén az álla...
A vándorló felhő-népet
Álmosan csodálja.

Elől úszik Mog király,
Kétágú az orra,
Feje fölött koronája,
Mint a habos torta.

Fut mögötte a bolond
Szélesen nevetve,
Nagy púpjából szürke kígyó
Nyúlik az egekbe.

Törött kordén utazik
Egy kopasztott kánya,
S haját tépve Bogyóvére,
A király leánya.

És utánuk cifra ház
Gördül sok keréken,
Benn a cirkusz hercegnője
Öltözködik éppen.

Száz ruháját, ékszerét
Odaadná szépen,
Csak egy hétig futkoshatna
Lenn a nyári réten.
@le Látó:

Nem ült malacra.
A malacot hívták Szárnyati Gézának:)
www.eslared.org.ve/articulos/wndw.pdf
komplett építési leírással és teszteredményekkel.

8. fejezettől érdekesebb a téma :)
index.hu/x.php?id=inxpfb&url=http%3A%2F%2Fwww.portfolio.hu%2Fvallalatok%2Fkkv%2Fazerbajdzsanba_repul_a_wizz_air.182498.html

@le Látó: kűűűűűd ;)

@Ergosum: erre van fogadó készség a tömegekben, ha marad így, akkor megszoksz, vagy megszöksz

@sírbateszezazegész: már összenőtt, lásd az itthoni nyilatkozatokat külföld, bankok, államosítás, sok-sok együttműködést ideológiai megalapozást a narancs és a árpicsíkos voooonalagúúútot
@Ergosum: meglehet. Malacot malacra? Az emeletes malac, nemde? :D Disznólkodtak? :D
@Mariann19:

hajrá ETO!!!

19.00 sajnos a digin...
Lázár:

"A politikusokat lehet, sőt kell is kritizálni, ám szerinte az, hogy hozzászólók a halálát kívánták, nem abba a kategóriába tartozik, melyet el kellene viselnie."

Hát, pedig el kell, Jani, akár akarod, akár nem. Dögölj meg cipőben, cimbora :)

Még a szádra mered venni az "emberi méltóság" kifejezést? Te? Aki leszarod az alattad levőket, leszarod a szabályokat, politikai ellenfeleid emberi méltóságára mindig vastagon szartál, és még sérelmezed, ha valaki azt találja mondani, hogy ha választani kéne, egy családanya és egy Lázár közül ki haljon meg egy autóbalesetben, akkor rád voksolnának? Pedig a társadalmi hasznosságotok összemérhetetlen, és nem te vagy a nyerő, ember!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
itt 1 kép

www.hobbielektronika.hu/forum/files/1d/1d22cf686ff94348f2194938d77ca1b6.jpg
a fórumon meg többen is segítenek, ha kell. Mosó Masa könyvük nem mindnek lesz ugyan, de majd csak túléled! ;)
@Penivaldes:

nekem is...nem tehetek róla de itt is tolulnak az áthallások...

'azé' is lehet sittre menni,ha belül meghalljuk vagy gondoljuk??
@le Látó: bakker, az a virágtartó király, lassan itt tartunk tényleg, félrerakom rossz időkre :D
@Bakter:
16.21
"Magyarországon ma nagyon sokan vannak, akik többet érnek, mint amennyijük van." - Bajnai."
És mennyivel többen vannak, akinek SOKKAL többjük van, mint amennyit érnek? - kekex
@Ergosum: köbö. Eljátsszák az unni jóban a bukott, túlkoros rossz diák szerepét -- ti. meddig lehet még rosszalkodni makarenkói pofon nélkül. Aztán meg ,,bántottak, brühühü''.
@le Látó: Jótett helyébe..
szakma.nive.hu/letoltheto_anyagok/index.php
Itt megtalálod a Mosó Masa Mosodáját!
Nem kérek érte Negrót! (Tudod a tegnapi intellektuális különbség miatt még félreérteném, azt este nem tudnék aludni a nagy fénytől.):)
A múltkorában történt egy baleset egy autópályán. Van egy sejtésem, hogy hogyan történt. Egy kisbusz ködben, rossz látási viszonyok között - még 2 órával a történtek után is 100 m volt a látótávolság, ráadásul a történtek idején még sötét volt - valószinűleg 130-al, vagy ha lézerblokkoló üzemelt a fedélzeten, akkor ettől is többel , de a látási viszonyoknak megfelelő sebességtől jelentősen többel . Felbukkant előtte egy kis hengerürtartalmú autó, amelyet egy nem gyakorlott vezető vezetett. A visszapillantó tükörben a sávjában háta mögött hirtelen nagy sebességgel felbukkanó autó láttán a gyakorlatlan vezető ijedtében elkapta a kormányt, a belső sáv felé, esetleg kifelé, de az autó mozdulatára túlzottan ellenkormányzott. A kisbusz vezetője számára is hirtelen bukkant fel a rossz látási viszonyok között az előtte jóval lassabban haladó autó, és az is elkapta a kormányt, szintén a belső sáv felé. Igy találkoztak.

Ez természetesen a képzelet szüleménye. A kisbusz is, meg a baleset is.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: parabola, fém konzerves doboz és némi huzal. Ja és a koax (árnyékolt vezeték) + némikézügyességen múlik. Valaki USB-s wifit szerelt fel külső antennával ;)
Örülök, ha segíthettem.
@Penivaldes:
Váci Mihály: Te bolond!
www.szepi.hu/irodalom/vers/szavaloverseny/b2.html
"Már összeroskadsz, – végre mondd:
mit is akarsz hát, te bolond?
Ki biztatott e sorsra itt,
hogy szívedet rohamra vidd,

és kitárt mellel odaállj,
hol a veszély szíven talál?
Honnan vetted rá a jogot,
ki volt ki felhatalmazott,
hogy érte és a neviben
egy szót is szóljál? – Senkisem!...."
@Ergosum:

"fehérek közt egy európait"

Mint ebből a cikkből megtudtam, OV szerint ezt ő mondhatja az EU-ra. Mármint hogy ott vannak fehérek közt európaiak is.

Mennyire kínos ez a felkapaszkodott, akarnok senki.

galamus.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=202714:mindennek-van-hatara&catid=45:cslanczosvera&Itemid=72
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

A szökés lehetősége nem mindenkinek adatik meg, különböző okok miatt.

A szokás kényszere pedig nem mindenkinek tetszik vagy elfogadható. Csak nem tudnak mit tenni, mert a NER túszai.

De egyébként arra utaltam, hogy klassz az EU újabb aggálya, és?

Akarnak lépni csak nem mernek, vagy nem is akarnak?

Jó nekik ez a látszólagosság: mi megmondtuk, hogy ez helytelen viselkedés, ne tedd. Bár nem lesz semmilyen következménye.

Vagy félnek, hogy ha nem csak szólnak, hanem be is intenek, akkor Orbán (akit demokratikus választáson a többség választott meg) a nem kevés számú hívét belekergeti valami őrülten veszélyes harci játszadozásba.

Vagy megvárják a 2014-es választásokat, s mivel a mostani állás szerint azt is Orbán nyeri, ellenben nem demokratikusan, majd akkor lépnek?
@DarthVader:"Hát, pedig el kell, Jani, akár akarod, akár nem. Dögölj meg cipőben, cimbora :)"
De előtte nem lehetne tényleg egy kicsit munkára kötelezni? Csak úgy, csak azért, hogy megtudja az mit is ér? Mégis milyen? Gondolom az azért merőben új dimenziókat nyitna meg számára.:)
@Fabius: kibaszottul mindegy az, hogy te, meg még száz blogger, meg tízezer kommentelő mit gondol a Századvégről, Nézőpontról, akármelyikről: ti, azaz mi, a szavazóképes társadalom töredékét sem képviseljük, és embermilliókat egyáltalán nem érünk el, sem írásban, sem szóban. Nem szabad abba a hibába esni, hogy szerintünk mindenki tudja a tutit, mert ez veszettül nem így van, és igencsak heves pislogást fog jövőre okozni.

A Századvég minden egyes elemzése komoly lépéselőnyben van (ennélfogva jóval nagyobb meggyőző erőt képvisel) azokkal szemben, akik hiteltelennek tartják: a tömeg azt hallja, nem a cáfolatokat. Egy országos "ellen-dezinformációs" hálózat talán segíthetne a dolgon, és akkor te is nyugodtabban hátradőlhetnél, de ilyen hálózat nincs, így a te bizonyosságod - az majdhogynem csak a te bizonyosságod.
@gazoló:

Na most ezt a verset is tudnám úgy értelmezni, hogy meglegyen a bírósági papírom:)
@Fabius: Valszeg ez olyankor esik meg, amikor önmagaddal sem értesz egyet:-)
Nyihahha:-))))))))))))))))))))))))))

"Egy náci-maoista lap támogatásával büszkélkedik a kormány
A fasiszta és kommunista eszméket vegyítő olasz lap valóban kiállt Orbán mellett."

hvg.hu/itthon/20130411_Kumin_nacimaoista_ujsag
@sírbateszezazegész: köszönöm a linket, hátha jól jöhet még! mint a 451 Fahrenheit c. regény hőseinek.

Főként azért nem adok Negrót, mert nincs is :))
@sírbateszezazegész: "Dögölj meg cipőben, cimbora "

Felőlem mezítláb is megdögölhet.
@Légifarkas: "Egy országos "ellen-dezinformációs" hálózat talán segíthetne a dolgon, és akkor te is nyugodtabban hátradőlhetnél, de ilyen hálózat nincs,"

Kin múlik, hogy legyen?
Ha már Weöres Sándor, az abszolút klasszik: :D

Alva jár az Orbán,
Tornyot visz az orrán,
Trombitások ülnek benne
Három szekér polyván,
— Hú! — trombitások
Három szekér polyván.

Fújják egyre többen,
Polyva szerteröppen,
Rémes álmot lát az Orbán
Polyva-fellegekben,
— Hú ! — rémes álmot
Polyva-fellegekben.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: azért mielőtt felrohansz a tetőgerincre egy lavórral, a villámvédelem témáját gondold át, nehogy füstbe ment terv legyen a vége... :-)
@Penivaldes:
17.52 Verselemzés ügyében Arannyal értek egyet, akit egyszer kielemeztek, hogy a költő ezt-azt gondolt az írás közben.
"Gondolta a fene"
@Kowalski, helyzetjelentést!: ismertem.

Komor, mogorva férfiú
Volt Orbán,
Bár oly vidám hajnal pirult
Az orrán.
De hisz mogorva ép azért
Volt Orbán,
Mert oly vidám hajnal pirult
Az orrán.

Oka egyébiránt maga
Volt Orbán,
Hogy oly vidám hajnal pirult
Az orrán.
Temérdek borfélét ivott
Meg Orbán,
Vidám hajnal azért pirult
Az orrán.

Pest, 1845. február-március
@le Látó:

Helyes vers ez is, de Petőfi nem a jövőbe látott vele. :D
@Kowalski, helyzetjelentést!:

Természetesen nem minősítem a Miniszterelnök Urat.

Viszont ahogyan itt ücsörögtem, hirtelen -sokadszorra- eszembe jutott Orwell Állatfarmja.
A disznó, hiába költözik be a megvetett és gyűlölt "ember" házába, hiába viselkedik még az "embernél" is "emberebbül", attól még marad, ami volt, egy pejoratív értelemben vett, viselkedni képtelen disznó.
@DarthVader: "Ez természetesen a képzelet szüleménye. A kisbusz is, meg a baleset is. "

Láttam ilyet egyenesen élőben az M3-on... ott mondjuk egy motoros fasz volt a hunyó. A kocsi a belső sávban ment, a motoros pedig balról behúzott mellé. A csóka megijedt, berántott... na onnan nem volt megállás... folyamatos ellenkormányzás, majd levegőzés a jobboldali árok felé, kb 4 m magasan tarolva villanyoszlop és sok bukfent... a soför bekötve halt meg előttem, az utas ki a szélvédőn, a kocsitól kb 40 méterre. A motoros hátranézett és húzott egy kövér gázt... szóltam telefonon a rendőröknek, erre közölték, hogy az adott hely nem az ő területük... nem most volt, kb. 15 éve...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

itt a lényeg: "Állítólag. Csak hát ilyeneket állítottak már mások is, ők például készakarva ki sem számolták, nehogy idő előtt kiderüljön – hozzájuk képest maximum annyi a változás, hogy

könnyen elképzelhető: már olyan sincs a stábban, aki ki tudná számolni,

ha valaki egyáltalán akarná."

brühühühü
@épészmérnök: azt hiszem, az elhatározáson.
Ma azt feszegettük a kollégákkal, hogy itt a tavasz, felrebbennek a kisgépek mindenfelé - lehetne röplapokat szórni. Itt a net, a sok ráérő egész nap az okosbiszbaszát nyomogatja, lehetne posztokat, kommenteket terjeszteni. Aztán átgondoltuk még egyszer, de most sem világos, hogy mi az, amire rá lehet húzni az államellenes szervezkedés gyanúját, és mi az, amire nem: senkinek nem hiányzik egy vizsgálati fogság sem, mert azzal állást lehet bukni, meló meg nem nagyon van.
És van egy olyan baj, ami talán még nagyobb: nem elég azt elmondani, mi miért szar - alternatíva is kellene. Én ma egy olyat sem tudok mutatni, ami mellé őszinte szívvel odaállnék :-(

Túl sok feladatot kellene megoldani túl rövid idő alatt.
@sírbateszezazegész: "De előtte nem lehetne tényleg egy kicsit munkára kötelezni? " mondjuk egy kis földásás egy pitypalló zöldellő erdei tisztáson? :-)
@Kowalski, helyzetjelentést!: esélytelen.
Igazság_szolgáltatásnak_ hívják a magyar ítélkezési joggyakorlatot.

A szolgáltatásoknak meg sokféle fokozatai vannak, attól függően, hogy mennyit vagyunk hajlandóak bele invesztálni...

mindenesetre +++ az 5let!
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: és az árvizekkel mi lesz?
Nem ám a kolhoz répaföldjét szántatni közmunkába! :D:D:D
@le Látó: én konkrétan olyan nyakigérő félére gondoltam:-)))
Lázár bejelentésére megbírságolták az Erstét

Hárommillió forint bírsággal sújtotta a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete az Erste Bank Zrt.-t, mivel a pénzintézet az önkormányzat számlavezető bankjaként jogszabálysértő módon járt el Hódmezővásárhellyel szemben – közölte Lázár János csütörtökön.
Szeretném szííígorúan magánvéleményként jelezni,amennyiben lézer "jóparti" jános meg kívánna döglendezni,én,nem fogom feljelenteni!
Eme nemes - egyesek szerint igencsak elvárt - tevékenységében megakadályozni pedig,pláne nem.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

pedig milyen egyszerű, rákormányozni a motorosra amíg felkenődik a korlátra és gázt adni

a többit a hangyák elintézik

brühühühü

mongyuk velem nem tudta volna megcsinálni...nincs az a motoros...én még arra képes vagyok, hogy 86 mérföld per óra cruise control-lal a 91 Highway-en...igaz éjjel 10 után

brühühühü

mitől ijedt meg a fószer? ráfingott?
FIDESZ Fillentő

Volt az én kis pajtásomnak, „Fillentő”-nek más neve is, de már arra nem is emlékszem. Csak így hívták őt, mert SOSE MONDOTT IGAZAT. Mikor pedig erősen ráripakodtak egy-egy hazugság után, lesü­tötte kis konok fejét, s rendesen azt dunnyogta:
- ÉN NEM HAZUDOK.
- Hát?
- Csak fillentettem.
A sok füllentés után RÁSZÁRADT a Fillentő név, s még a tanító úr is így szólította:
- No, Fillentő, tudod-e a leckét?
Amire ő rövidesen azt füllentette, hogy:
- TUDOM.
Pedig bizony NEM TUDOTT Ő SOHA EGY LECKÉT SEM. Hanem ezért ki­füllentette magát a legnehezebb kérdés után is, mert EHHEZ AZTÁN ÚGY ÉRTETT, hogy MINDENKI BÁMULT RAJTA. Még a tanfelügyelő is azzal jött iskolát látogatni, hogy:
- Na, hadd lássam, hol az a híres füllentő!
A mi kis pajtásunk felállott, borzas fején százfelé meredezett a kócos haj, s pisze orrát olyan komikusan rángatta, hogy mi, többiek, rögtön elkezdtünk vihogni. Még a tanító úr is mosolygott a bajusza alatt,..
"Az utcán ünneplik Thatcher halálát
Szombaton több ezer embert várnak A boszorkány halott nevű redezvényre Londonban.
Orbán is ott lesz Thatcher temetésén"

Tanulmányút?
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: sejtettem, de a mélyszántás ideje ősszel van.
Különben is magas a talajvíz szintje.
@rodeo36: A belső sávban ment, mllette volt kb 1 m aszfalt, aztán a korlát... sportmotor volt, kb 60-70 km volt a sebességkülönbség. Erre a meglepire normális ember nem számít... ennyi...
@Kowalski, helyzetjelentést!:

galamus.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=202714:mindennek-van-hatara&catid=45:cslanczosvera&Itemid=72

a mocskos kezeiket meg jó lenne ha levennének a proletárköltőről...szájára ne vegye az egész országrontó,komcsizó fidessbagázs és vezénymalaca,idézni meg végképp ne próbálják!!
@Ergosum: ennyi

Légifarkas 2013.04.11. 18:44:17
@Fabius: kibaszottul mindegy az, hogy te, meg még száz blogger, meg tízezer kommentelő mit gondol a Századvégről, Nézőpontról, akármelyikről: ti, azaz mi, a szavazóképes társadalom töredékét sem képviseljük, és embermilliókat egyáltalán nem érünk el, sem írásban, sem szóban. Nem szabad abba a hibába esni, hogy szerintünk mindenki tudja a tutit, mert ez veszettül nem így van, és igencsak heves pislogást fog jövőre okozni.

A Századvég minden egyes elemzése komoly lépéselőnyben van (ennélfogva jóval nagyobb meggyőző erőt képvisel) azokkal szemben, akik hiteltelennek tartják: a tömeg azt hallja, nem a cáfolatokat. Egy országos "ellen-dezinformációs" hálózat talán segíthetne a dolgon, és akkor te is nyugodtabban hátradőlhetnél, de ilyen hálózat nincs, így a te bizonyosságod - az majdhogynem csak a te bizonyosságod.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Hát ha utána magára is lapátolja.. azt támogatom, de akkor már vihetné a brigádot is, ne legyen egyedül..:)
"„A hátulról megpöccintett herék fájnak a legjobban”

A jelentkezők egy része már átélt támadást, a másik fele félelemből jelentkezik. Az elmúlt hetek erőszakos cselekményei miatt megnőtt az érdeklődés, a női önvédelmi kurzusok iránt, ahol a hatékony fogásokon kívül rengeteg önbizalmat is kapnak a hölgyek. A hvg.hu a támadást kivédő módszerekkel ismerkedett egy női önvédelem tanfolyamon. Videóriport."

hvg.hu/divat_design/20130411_A_hatulrol_megpoccintett_herek_fajnak_a
@épészmérnök:"Felőlem mezítláb is megdögölhet."
Mi történt, nem voltál te ilyen vérmes. Vagy előtte teljes vagyonelkobzásra gondoltál? :)
(persze mi könnyen kommentelünk külföldről:))
"Ráförmed a parlament a kormányt kritizáló EU-s biztosra
2013. április 11., csütörtök, 18:26 • Utolsó frissítés: 1 perce
Szerző: hvg.hu

Címkék: Országgyűlés; Navracsics Tibor; ír gázoló; Viviane Reding; Tobin-ügy;

Kinyomtatom • Elküldöm • Hozzászólások (#1)
Elmérgesedett a vita a magyar kormány és Viviane Reding alapjogi biztos közt, így a fideszes parlamenti többség beveti a nagyágyút, és országgyűlési határozatban ítéli el az Európai Bizottság alelnökének egyik, az ír gázoló ügyében tett nyilatkozatát. Reding egyebek mellett a magyar alaptörvény-módosítást is vizsgálja, de Navracsics Tibor szerint félő, hogy nem tud elfogulatlan lenni.

Valószínűleg példátlan"

Ők is nyitogatják a pofonládát. Hadat mikor üzennek? Noooormális??????

hvg.hu/itthon/20130411_Viviane_Reding_parlament_hatarozat
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "Lázár bejelentésére megbírságolták az Erstét"
Nem tőlük vették fel a hitelt? Mi volt a bűnük? Talán csak nem visszakérték? Nem értik az idők szavát ott az Erstében. Felháborító!:)
"...Navracsics csütörtökön az uniós ügyekkel foglalkozó European Voice című lapban megjelent írásában már kétségbe vonta az alaptörvény-módosítást vizsgáló Reding semlegességét. Írásában a magyar miniszter felidézte, hogy az alapjogi biztos Berlinben arról beszélt: az alkotmánymódosítás miatt a bizottság uniós források megvonását vagy az ország egyes jogainak felfüggesztését javasolja.

Pia-Ahrendkilde Hansen, az Európai Bizottság egyik szóvivője erre úgy reagált: már korábban is egyértelműen jelezték, hogy a Magyarország által elfogadott legutóbbi döntésekkel kapcsolatban komoly jogi aggályaik vannak, illetve a magyarországi helyzet megközelítését illetően Jose Manuel Barroso elnök és Reding alelnök teljes mértékben egyetért. A szóvivő nyilatkozatát az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete is közzétette..."
@sírbateszezazegész: De de... Lázár szépen megkérte őket vmikor 3 hónapja a rezsicsökkentésre, de azokagazok nem akarták...
Off. Azt szeretném, ha rákeresnétek az RTL ma esti híradójára (még nincs vége) majd szerintem megtalálható. Nézzétek az új tantárgyról való tudósítást, (meditálás) az egész osztályt altatják. Csak nekem rémisztő? Ez nem a szuggerálás előszobája?
A gyerek haza jön, oszt szembeköp, hajrá FIDESZ? Már a gyereket is ki kell menekíteni ebből az országból?
Ja ez kimaradt (LÁZÁRNAK is ) Ezek futóbolondok, vagy ami rosszabb, szemét állatok!
"Őket hívták meg Thatcher gyászszertartására"
hvg.hu/vilag/20130411_thatcher_gyaszszertartas_meghivottak

Nem látom sehol Orbánt... lehet oda is úgy megy, mint a BEK döntőre?
@puszt: Nyugi. A Gyurcsány vudubaba szurkálás oktatás csak szeptembertől jön...
...„Oldalamon csupán a Magyarországgal kapcsolatos különböző nemzetközi sajtótermékekben megjelenő cikkeket kívánom bemutatni, de szélsőséges szellemiségű lapokkal bármiféle közösség látszatát is szeretném elkerülni, ezért úgy döntöttem, hogy törlöm a korábbi rinascita.eu oldalra irányító linket. Elnézést a figyelmetlenségért!” – írta a Miniszterelnökség nemzetközi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára, miután törölte a posztot...
Navracsics őrült sok mindent csinált ma
Fejleszti a 8-as utat, sportoló gyerekeket nézeget, cikket ír az európai sajtóba, és még világos van.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F04%2F11%2Fnavracsics_tibor_orult_sok_mindent_csinalt_ma%2F
"Kim Lane Scheppele csak maradjon csöndben, mert ronda!
A Tutiblog karikatúrája szerint, ha belenéz a tükörbe, akkor Jabba néz rá vissza."
index.hu/bloghu/kepviselofunky/2013/04/11/kim_lane_scheppele_csak_maradjon_csondben_mert_ronda

Alakul...
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: már így is legalább 3 évet kommenteltem :D

Nem hasznosabb a gátépítés? Aztán lehet ültetni. :)
"Lamborghinit vett a dubaji rendőrség

Index/MTI"

index.hu/kulfold/2013/04/11/lamborghinit_vett_a_dubaji_rendorseg/

Mégiscsak szar országban élünk... A mi TEK-eseinknek csak moslék Q7-re telik...
@Légifarkas:

Szerintem a választók többsége sajnos nem fogékony a részletesen elmagyarázott bármire.
Se ideje, se türelme, se kedve, nincs ezzel foglalkozni, és hite sincs a magyarázókhoz.
A többséget elvi dolgok, mint jog, alkotmány, fékek, egyensúlyok, a fentiek miatt nem is érdeklik.

Azt gondolom (már írtam régebben is), hogy leegyszerűsített üzenetek kellenek, akár képi eszközökkel is, akár a humor oldaláról megközelítve, akár idézetekkel megoldva.

pl. Variációk tandíjra.

Tandíj ellenes népszavazás kontra mostani álláspont

Lehet ismertetni, hogy mennyibe került egy szemeszter pl. 2008-ban és u.az mennyibe kerül ma.

Aztán mellé lehet tenni, hogy az állam mennyit költött akkor és most a felsőoktatásra, illetve a stadionokra, a focira.

Stb.
@le Látó: A legfelháborítobb a folytonos Negro cukorkára való utalgatásod... Rasszista állat! :-)))
"Lemondott a plagizáló főrabbi
Blogger buktatta le Bernheim főrabbit, jogtalanul használta a filozófiaprofesszori címet is."

index.hu/kulfold/2013/04/11/lemondott_a_plagizalo_forabbi/

Ilyenek ezek a zsidók... :-))))
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Hihetetlen hogy ez történik az EU egyik tagállamában a XXI. század elején. A HVG Világnapló blog Bemutatkozás alatt a következő szerepel:"A szerző szerint nem Magyarország a világ közepe."
Annyira jó lenne, ha ezzel azért más is tisztába jönne. Valahol azért el kell tudni az embernek magát helyezni a táplálékláncban! A Fidesznek ez nem nagyon sikerült eddig. Nagy rábaszás lesz ennek a vége.. Főleg, hogy jönnek szeptemberben a német választások is.. Beleszaladunk egy nagy pofonba. Meg ez a közvélemény kutatás, hogy nem előnyös nekünk az EU. Mi van otthon, olajat találtak, vagy mi a f@szt? Megőrült ott mindenki? Pfü..nagyon kiakadtam, elnézést.:)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: és még cukros bácsi is valék, nem?

Minnyá leugrom 1 vecsierkába pár csomagért :D
@Ergosum: "Azt gondolom (már írtam régebben is), hogy leegyszerűsített üzenetek kellenek"
MINDENKI HÜJJE! :-) KÖZÖD? :-) MI KÖZÖD HOZZÁ? PUNK! :-)
Ilyenekre gondoltál? :-)
@DarthVader: a mese fojtatódik...

10 kövér tábornok vonult VOLNA a hejyszínre ha ez tényleg megtörtént volna (az index képgalériában jól láccik) hogy azon dolgozzanak hogyan lehet ELTUSOLNI a BŰNCSELEKMÉNYt
@puszt:

"Bagdy Emőke szerint a rendszeres relaxáció után a gyerekek könnyebben tanulnak majd, "kevésbé lesznek idegesek, a testük és lelkük egyensúlyba kerül". Hozzátette: nem a keleti kultúrából ismert eljárásokra kell gondolni, létezik "keresztény meditáció" is, illetve minden gyakorlat rendelkezik tudományos alapokkal."

eduline.hu/kozoktatas/2013/4/10/Kotelezo_lesz_a_meditacio_az_iskolakban_min_CUYYGE

Csesszék meg, amikor az én gyerekem ellazul vagy relaxál az órán, mindig beírást hoz haza!
@Ergosum: mert nem engedéllyel teszi...na de ezután
@Légifarkas: Na igen Escalade-re nem fussa:-) Meg még CIA ügynöknek néznék az operettkommandó parancsnokot, a tengerész szalagos idegenlégiós sapkájával:-)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Ez nem öngól, ez tendencia. Az egyik nem tudja kit tüntet ki, a másik nem tudja ki az író/főszereplő (Úz Bence), a harmadik nem tudja kire hivatkozik.. Viszont abból a szempontból előny, hogy teljesen csereszabatosak egymással, bárhova rakhatóak. Mind hülye és egyik sem ért semmit -nem ahhoz amit csinál-,de semmihez. Ez egy kabaré!
@sírbateszezazegész: "Mind hülye és egyik sem ért semmit" bocs... segghülye...más fokozat.
@Ergosum: "leegyszerűsített üzenetek kellenek"

Világos, csak lenne már világos az is, hogy kinek a dolga leegyszerűsített üzeneteket gyártani? Nekünk, itt, a blogon? Vagy esetleg várhatnánk azok szereplését is, akik önként és dalolva közszolgálatra adták a fejüket, s most ellenzéki pozícióból ácsingóznak a bársonyszékekre? Azt aztán várhatjuk.
Itt vannak az általad is említett magas labdák. Ma szóba került nálunk az iskolai meditációs tréning, kismilliomodszor vettem észre azt, hogy az emberek még a saját gyerekük érintettsége esetén is képesek kussolni, hiába nem értenek egyet a döntésekkel: nem akarnak, nem mernek beleszólni az oktatásba. És ez mindennel így van. Elkúrtunk egy rakás lóvét Gripenre, vállvonogatás: sok, sok, de ők tudják. Megy a lóvé faszságokra: sok, sok, de ők tudják. Mennek a földek bratyiból: ó, szent magyar anyaföld, de hátha jó lesz ez így. Mer' ők tudják.

Folyt. köv., bassza meg az 1000 karakteres limit kitalálóját egy talyiga aprómajom.
"Lázár az emberi méltóságáért perel
Hét embert kihallgattak, de Lázár azt állítja, nem ő tett büntető feljelentést ellenük kommentjeik miatt."

Tegnap ugyan már írtam, ha ez igaz és hivatalból indítottak eljárást, akkor sokkal nagyobb a baj, mint gondolnánk.
@Ergosum: Kösz, azért a híradó is érdekes, mert látszik a módszer.
@Légifarkas: Aki ezerben nem tudja elmondani, százezerben sem fogja tudni:-))))
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Nálunk is aktuális lenne egy szép, olyan igazi ágyútalpas temetés...
Zokognánk egy kicsit, a gazra valót is összedobnánk... :D
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Basszus bizony, mert nézd csak a definícióját:

elmélkedés, meditáció (lat.): lelki tevékenység, az imádság egyik fajtája, a nyugati kereszténységben a hit igazságainak és parancsainak logikusan következtető, személyes megfontolása. Célja az elmélkedő megszentelődése, ill. a szabadon formált belső imádság képességének megszerzése (→elmélet és gyakorlat). - Az ~t a →szemlélődéstől megkülönbözteti a logikus következtetés és a szándékos célzatosság, az egyszerű, jámbor gondolkodástól a módszeresség. A K-i meditációktól (→jóga, →Japán) racionálisabb jellege, valamint az Istennel való személyes kapcsolat keresése különbözteti meg.
webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:PXoQqLq3cGYJ:lexikon.katolikus.hu/E/elm%C3%A9lked%C3%A9s.html+&cd=1&hl=hu&ct=clnk&gl=hu&client=firefox-a
@Légifarkas:
Mi ez az 1000 karakteres akármi? Le vagyok maradva, most estem haza...
"És mégis fontos a kacsapénisz hossza
Műtojókat hágattak, hogy kiderüljön az igazság. Az eredmények a terhes nőkön is segíthetnek."
index.hu/tudomany/2013/04/11/es_megis_fontos_a_kacsapenisz-hossz/
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: ja jut eszembe ma is láttam egy kacsát úszni ott, ahol eddig szántás volt.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Megírsz egy tök összeszedett kis gondolatsort, de valami még hiányzik.

Erre rád szólnak, hogy maradj a 1000 karakteren belül.

Vagy tömörítesz, vagy tagolsz, vagy basszusozol.:)
@Penivaldes: émmeg pingvint láttam a sarkon. bibábú... én győztem:-)))
@Ergosum:
Engem a levitáció oktatás érdekel majd!
Állítólag Nepálból jött tanarak kellenek hozzá...
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: csak hiszed nyulacska, mert én meg egy Albatroszt láttam, ami a póznán ült, sőt megsúgom, hogy ma még kolibrit is láttam. úgyhogy neked répa...:))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Ja, ha csak ez kell, segítek.

Vingardium leviosa

Csak figyelj a megfelelő hangsúlyra.
@Ergosum:
Ja, hogy itt a blogon találták most ki???
Most tűnt csak fel a szövegdoboz bal alsó sarkában lévő sorocska.
(Szerintem Gábrist szopatják, direkte... :D)
@Ergosum: Én ateista vagyok, ha a gyerekemet ilyen faszságokkal kábítanák azt hiszem kicsit nagyon üvöltöznék. A kölyköm ne szentségesedjen meg meditálás közben!!! Fajtatiszta agymosás 2013-ba, Rohadékok...
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: ,,az eredmények a terhes nőkön is segíthetnek,,

Rajtuk már minek?
Aki meg még nem terhes? nagytökű kacsával? :D
@Penivaldes: Egy rendesebb répának te is örülnél:-) A szemedet tiszticcsa:-)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: és ki nem szarja le mi vagy? ez nem érdekel senkit majd jól megkeresztelnek
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: egy kis fű... oszt máris lebegsz:-) minek eztet oktatni? hogy túl ne lődd magad? :-))
@Légifarkas: folyt.
Nem merünk - tömegesen - sem szembenézni, sem mit kezdeni azzal, hogy az állam irányítását végzők nem értenek hozzá. Nem értjük, mi az az ezermilliárd forint, pénzről szólva kukk a tárcába, annyi, fasza. Nem tudjuk, mitől és hogyan működik a gazdaság, a világ, nem értjük a jog istenverte útvesztőit, és tapasztalatok híján nem tudjuk megkülönböztetni a hazugságot az igazságtól sem. Igen, mi, a tömeg, ennyire hülyék vagyunk. Hiába az egyszerű üzenet: oké, ezt akkor így ne, király. És helyette? És ott kezdődik a csend, vagy jönnek a számok, amikből megint egy kumma szót sem értünk.
Célok kellenek, nem kritikák. Egy olyan stratégiának kellene már rég kidolgozva lennie, ami megmutatja, hogyan lesz valakinek 8 általánossal, de diplomával is, melója; hogyan védi meg a hatóság a parkoló autót és a hétvégi házat; hogyan lesz akár kisebb, de jobb a közlekedés, a közszféra, a pétéká, a tökömtuggya. 3 éve ezen kéne dolgozni, de csak pozícióharcra futja: na, kérem, ez is üzenet.
@Penivaldes:
Ideje lenne ezt a sok kereszteletlen libsibolsit rendesen meg...keresztűni! :)
@Penivaldes:
Az attól függ! Ha megnézem, még mennyi melóm van mára, akkor nem annyira jól... :(
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: elmész a ..csába te is, ötezret szoktam hirtelen felindulásból bepötyögni úgy, hogy a felét még akkor sem mondom el. Nem receptből áll a világ, faszom :-)
@Ergosum:
Ez nagyon szép,és nagyon köszönöm ezt neked. A kívánságaiddal egyetértek, de a teljesülésükért nekünk is tennünk kell. Külön örülök, hogy "verslavinát" indítottál el...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: majd jól meglocsoljuk őket keresztvízzel, aztán majd megtisztulnak
@Légifarkas:

Sajnos én már nem hiszek abban, hogy az ellenzék tényleg kormányváltást akar.
Nem nagyon lennék meglepve, ha a választások előtt Bajnaiék valamilyen mondvacsinált ürüggyel visszalépnének.

Túl nagy az ellentét országon belül, ráadásul az egyik oldal választói hitbéli kérdésként kezelik a témát, hamis bálványt imádnak.

Igazi változásra akkor van esély, ha az a bálvány ledől, ledöntik. Azok, akik addig a magasba emelték.

Ahhoz pedig idő kell, ami nem tudom, hogy van-e még az országnak.
@le Látó:
Igazad van, egy verset nem kell elemezni. Olvasni kell, hallgatni kell és hagyni, hogy hasson ránk. Mindenkire másként, és ez így van jól.
@Légifarkas:

Forrás: MTI
2013. április 11., csütörtök 15:47

További rezsicsökkentésre lenne szükség – jelentette ki Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető államtitkár csütörtökön Hódmezővásárhelyen. Szerinte a közüzemi díjak 30 százalékos mérséklése már jelentősen javítaná a magyar emberek életviszonyait.
...
A kormányzat tervei között szerepel a víz-, a csatorna- és a szemétszállítási díj csökkentése, valamint a kéményseprés díjának megszüntetése is – tudatta az államtitkár."

Drága édes bogaram, el tudnád nekem mondani, hogy a talajterhelési díj hány százalékkal emelkedett, és mennyi bevételetek lett ezekből???
@Ergosum:
"Nem ült malacra.
A malacot hívták Szárnyati Gézának:) "

Ez nekem is szégyenletesen sokára esett le, pedig ezzel altattam az uncsijaimat :)
@le Látó:
"Igazság_szolgáltatásnak_ hívják a magyar ítélkezési joggyakorlatot."
Ki kell javítsalak: a jogászok az egyetem elvégzése után nem az igazságszolgáltatásra, hanem a jogszolgáltatásra tesznek esküt.
A különbséget tudod.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

akkor viszont öngyilkos lett az autós

brühühühühü
@Fabius: Dehát te magad is, meg minden okos, kijelentette már ezerszer, hogy Gy. politikai hulla/nulla. Közben meg mégis ő az alfa és az omega? Vonuljon vissza örökre, te is mondád: nem felejtjük, mit ígért.
Most akkor egy poén erejéig mélyfityeszes álcát öltöttél, mer' az olyan jól hangzik?
A karaktergyilkolászás súlyos bűn:)

Költészet napján egy gyönyörű vers:
mek.niif.hu/00700/00708/html/kolto00000/kotet00001/ciklus00383/cim00385.htm
@Ergosum: én már elég régóta nem hiszek ezekben az ellenzékekben, nem is szoktak szeretni érte az írástudók. PLSZ, ahogy jótündér mondaná.
Idő? Az ellenzéknek láthatóan van. Mintha a népnek is lenne még, blogokon kívül szinte nyoma sincs annak a nagyon szépen elszónokolt kormányváltó hangulatnak. Tökmindegy, mennyi időnk van - egy embert sem, de egy társadalmat meg pláne nem lehet akarata ellenére boldoggá tenni.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

Ó, én ezekben rutinos vagyok:)

A fiam különórára járt, és mivel hajlamos volt eltökölni az időt, mindig szóltam előtte, hogy legyen ideje lelkileg rákészülni.

- Fiam, ne felejtsd el, hogy ma Laci bácsi van!
- Hol?
- Hogyhogy hol? Ahol szokott.
- Miért, hol szokott lenni, és ki a fene az a Malaci bácsi?

Erre elmeséltem neki a hülye gyerekes viccet, amin jól megsértődött. (most pedig itt áll mögöttem és azt kérdezi, hogy a csecsemőkori meztelen fotóit is felteszem a fórumba?:) )

- Fiam, mnej le a boltba és hozzál hurkát.
- Hurkááát.
- 2 kg májasat.
- Máájasat.
- De ne véreset!
- Denevéreset?
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: Köszönöm a kiigazítást!
Részemről a hangsúly a szolgáltatás szón maradt, függetlenül attól, hogy pl. itt is és gyakorlatilag az összes híradásban is így szerepel:
www.kormany.hu/hu/mo/az-igazsagszolgaltatas-rendszere/biroi-szervezeti-rendszer

Ki nem mondott kérdésemet továbbra is fenntartom: milyen igazságra tarthatok igényt, ha annak a nevében is benne van a szolgáltatás szó, mint pl. távhőszolgáltató, stb.
A választ te is tudod.
@Légifarkas:

Nehéz megemészteni, hogy egy aktív és hangos kisebbség alkotja a többséget.
@Ergosum: már megijedtem, hogy engem bogaraztál le :-) Nem vettem sértésnek, elvégre az is egy állat.
A Fidesz feszíti a húrokat a végsőkig, az emberek pedig tapsolnak hozzá. Hagyni kell, nincs jobb ötletem. Élje át a sok segg, ha máshogy nem megy, hogy nem kotorják ki a kéményét és beledöglik a széngázba, hogy csatornafedeleken buzog fölfelé a szar a lerobbant telep döglött szivattyúi miatt, hogy műtét közben kialszik a lámpa és az EKG monitorja, hogy a csapvízben klórtól megdöglött ebihalak teteme kering, éljék át, aztán amikor tombolnak, akkor mindegyiknek szépen, módszeresen le kell baszni két kurva nagy fülest, és bele kell ordítani a megszeppent pofájába, hogy TE AKARTAD, BAZMEG!
És hátha akkor gyorsabban átmegy még a bonyolultabb üzenet is.
Ez az ország mintha elhatározta volna, hogy kihívja maga ellen a sorsot, és végigmegy a szakadék fölött egy kötélen, lehunyt szemekkel, kezek a farzsebben. Hajrá. Tízmillió hülye kamikaze.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Haj, ez a zsigó cukrász is jobban tette volna, ha marad a fakanálnál!
Ezeknek csak egybites hüjjék léteznek, ez a tipikus rákosista-kommunista szöveg csak azoknak jön be. Annyira ostobák, hogy az már szánalmas.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: köszönöm
:))

There was an old party of Lyme
Who married three wives at one time.
When asked: `Why the third?'
He replied: `One's absurd,
And bigamy, sir, is a crime.'
@Ergosum: egy demokráciában mindig a leghangosabb demokrata akarata érvényesül.
Ezer ember hallgatása sem tudja elnyomni egyetlen ember ordítását.
Undzovájter.
Indul a Baltajárat

Már Bakuba is elvisz a fapados Budapestről
A közvetlen bakui járattól az üzleti kapcsolatok további javulása mellett a budapesti turistaforgalom fellendülését is várják.
@Légifarkas: azt hiszem (de nem tudom biztosan), ennek az lehet a lélektana, hogy az emberek többsége mindig a pillanatnyi előnyök alapján választ.
Soxor olyankor is, amikor irreális és abszurd a szituáció (l. várostromoknál a falról menekülő ,,menti az életét'', pedig csak néhány percet kap.)

Kedves Vezérünk & Co. pedig pontosan azt adagolja, amit hallani szeretnének. Generációk fognak tragikus körülmények között élni és tengődni, de ez pillanatnyilag még az érintetteket sem érdekli.
Valamelyik majom linkelte már?? :D

"Így lesz konzervatívból liberális tíz perc alatt"

index.hu/tudomany/2013/04/11/igy_lesz_konzervativbol_liberalis_tiz_perc_alatt/
hmmm

Konzervatívból liberális tíz perc alatt
Egy svéd kísérlet szerint az emberek felének könnyedén manipulálható a politikai meggyőződése.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Ftudomany%2F2013%2F04%2F11%2Figy_lesz_konzervativbol_liberalis_tiz_perc_alatt%2F
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Töki! Te csak írsz, de nem olvasol? :-))

"Indul a Baltajárat
Már Bakuba is elvisz a fapados Budapestről"

A Baltakumba:-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Lemaradtál!
Lemaradtál!
Lemaradtál!
Lemaradtál!
Lemaradtál! :D
@le Látó: "emberek többsége mindig a pillanatnyi előnyök alapján választ"

Fene tudja... Az Alapítvány-sorozatban visszatérő elem volt, hogy a társadalmak csak akkor lendültek komolyan vehető mértékben mozgásba, ha már egy kivételével az összes lehetőség elfogyott előlük, azaz nem volt választás, csak kényszer. Úgy érzem, ez a gondolat jobban illik nem csak a magyarokra, de úgy általában más népekre is. Az már más kérdés, hogy ha a nagymértékű változás nincs előkészítve, akkor a sírásnak sem lesz rögtön vége, hiába is várnák azt az emberek.
Nem voltunk felkészülve a Fideszre, ez a kendőzetlen igazság. 20 év szabadsága ment a levesbe, elpocsékoltuk: a hatalom nem tanította a buta népet, mert pont megfelelt neki butaként, a buta nép pedig nem támasztott különösebb elvárásokat a hatalommal szemben, örült, hogy nem neki kell döntenie. Aztán jött egy vérgeci tanfelügyelő, a lógós diákokat mind egy szálig meghúzta, a tanárokat kirúgta, oszt' most egymást lessük az udvaron, tanácstalanul.
@Légifarkas:

Hasonlóan látom én is.:(
Csak az a gubanc, hogy nekem van mit veszítenem, nem csak a láncaimat, és nem nagyon bírom az ebihalakat sem.
"Orgoványon és környékén aláírásgyűjtést indítottak a lakosok a két becsületes és kedvelt rendőr felmentéséért."

becsületes rendes kedves rendőrök:))))) de legalább rend volt... nem volt ÉLŐ tolvaj !!!

velvet.hu/sztori/2013/04/11/izsak_orgovany_agasegyhaz_riport/
@Légifarkas:

Ma ilyen verselős hangulatban vagyok.

"...mert vétkesek közt cinkos aki néma."

Babits Mihály: Jónás könyve

mek.niif.hu/04300/04341/04341.htm
"B. Csongor hat éve rendőr, és "szívvel-lélekkel végezte a munkáját" "

:)))) szívvel lélekkel melózott a kihalgatásokon, meg IZOMMAL is
a rendőrökre nem volt panasz soha...

(minden kihalgatotat kinyúvasztottak)
normális országban ha ijjen előfordulna a BELÜGYMINISZTÁR AZONNAL LEMOND !!!!

(persze normális országban elő sem fordulhatna...)
Ha már ennyi verset hoztatok ma, én is hoznék egyet, stílszerűen József Attilát:

Karóval jöttél, nem virággal,
feleseltél a másvilággal,
aranyat igértél nagy zsákkal anyádnak,
s most itt csücsülsz, mint bolondgomba
-így rád, akinek van, gondja-,
be vagy zárva a Hét Toronyba,
és már sohasem menekülsz.

.......(az eleje lázadás, és a vége:)

Be vagy a Hét Toronyba zárva,
örülj, ha jut tüzelőfára,
örülj, itt egy puha párna,
hajtsd le szépen a fejedet.

Itt tartunk?!

(szívesen végigírtam volna az egészet, de az a fránya karakterlimit...)
@Légifarkas:

A fidesz egy jól megkoreografált sémát követ, amit egész biztos vagyok benne, hogy tömegpszichózissal foglalkozó szakemberekkel dolgozott ki.

Most nem konkrétan az egyes lépéseire gondolok, mert azokban kapkodás van.
Hanem a 2000-től folytatott főbb lépésekre.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: Milyen karakterlimit?

magyar-irodalom.elte.hu/sulinet/igyjo/setup/portrek/jozsefa/karoval.htm

(KARÓVAL JÖTTÉL...)
Karóval jöttél, nem virággal,
feleseltél a másvilággal,
aranyat igértél nagy zsákkal
anyádnak és most itt csücsülsz,

mint fák tövén a bolondgomba
(igy van rád, akinek van, gondja),
be vagy zárva a Hét Toronyba
és már sohasem menekülsz.

Tejfoggal kőbe mért haraptál?
Mért siettél, ha elmaradtál?
Miért nem éjszaka álmodtál?
Végre mi kellett volna, mondd?

Magadat mindig kitakartad,
sebedet mindig elvakartad,
híres vagy, hogyha ezt akartad.
S hány hét a világ? Te bolond.

Szerettél? Magához ki fűzött?
Bujdokoltál? Vajjon ki űzött?
Győzd, ami volt, ha ugyan győzöd,
se késed nincs, se kenyered.

Be vagy a Hét Toronyba zárva,
örülj, ha jut tüzelőfára,
örülj, itt van egy puha párna,
hajtsd le szépen a fejedet.

1937. október

..és még maradt 90 kar..82..na, izé, pár karakter!:-) kb. 50..46..40, azanyja, be fogy!:-D
Hát én meg nem fogok félni és proxizni. Jöjjenek.
@Husz_János_Puszita: én se!!!!

nem vagyok én sem Buga Jakab sem Tenkes Kapitánya...
hogy az erdőben bujkáljak... (bár még lehetek)
@anonymand: Dehogy per elek! Nem is tévedtél, inkább csak kiegészítettem a NER-szerte ismert maffiatérképet helyi nyelvjárással.:D
amugy dr.P.Sándor bűnöző lemondhatna akár egyenként is... minimum 3szor...

ad1) a HÓHEJZET... katasztrófa védése...

2) itt van ez a kéthét alatt rend lett témában:
index.hu/belfold/2013/04/11/a_nok_elleni_eroszak_miatt_tuntettek_pecsett/

3) aztán ott vannak a gyilkos sünök...

+1 és még ma sem tuggyuk mi törttént alsóörsön hogyan lőtte magát géppityuval fejbe a roszfiu és tete magát csomagtartóba...
@Légifarkas:
Nagyjából igazad van, de miért nem voltunk felkészülve a fideszre? Hát hiszen évek óta voltak markáns előjelek. Mitől váltunk süketté-vakká, és miért nem akartunk látni-hallani? Ezt nem bírom felfogni és megérteni, csak keseregni tudok. Nekem már nincs annyi időm, hogy kivárjam, amíg a dolgok (talán) jobbra fordulnak, és nem szeretném, ha félórás autózás helyett többórás repülés árán láthatnám gyerekeimet-unokáimat. Egy végigdolgozott élet után olyan nagy kívánság ez? Hát milyen világban élünk? Miért hagytuk, hogy így legyen? (Kommentrendőrség, jöhetsz!)
@Husz_János_Puszita: amugy beszáélhetünk VIRÁGNYELVEn...

így: az a fő akasztófavirág gebeggyen meg !
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Jóvanna, ne légy genya... rosszul saccoltam.
De a lényeg azért lejött, ugye?

A blogmotor meg kapja be, két kommentemet nyelte el egymás után.
@Ergosum: mindenkinek van. Nekem is. De mondja meg valaki, hogyan lehet szembe menni milliók vakhitével, és további milliók tompa nemtörődömségével? Mit lehet - hatékonyan - tenni azért, hogy ne csak fuldokláskor fogadják el a segítő kezet, hanem még előtte, a parton, baráti kézként? Semmit. Mindenki azt hiszi, úgy úszik, mint J. Weissmüller, baj nem lehet, és ha jelzed neki a kételyeidet, leköp, rád támad.
Igyekszem gondoskodni magunkról (raktam fel vízszűrőt is :-D ), segítek azoknak, akikkel megértjük egymást, készülök a borús jövőre, de nem félek tőle. Aki nem akar velem szót érteni, ahhoz egy hangom sincs: csinálja. Néha elfog a kísértés, hogy írjak egy kiáltványt ahhoz a pár millióhoz, akik még (vagy már) eszüknél vannak és várnak, de nem írok, mert nem tudok úgy írni, csak sokat. Írhatna, aki a szóhoz ért, de ha nem akar, nem én fogom noszogatni: kiadom magamból a blogon, immár 1000 karakterbe zanzásítva (ötletgazdának a háta legyen elöl), és végül megszököm, nehogy megszokjam.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: @Ergosum: @Légifarkas: Ne legyetek elkeseredve. Nem is lehetett volna felkészülni a Fideszre. Viszont át tudjuk élni a XVI. század vallásháborúinak légkörét. Legjobban az alábbi link fejezi ki mire gondolok.
nepszava.com/2013/04/velemeny/para-kovacs-imre-a-fidesz-nevu-bizniszegyhaz.html
Ma ezen töprengtem, hogy aki tud írni és olvasni, bekapcsolni a gépet, használni a netet AZ HOGY GONDOLHATJA AZT, A FIDESZ JÓ ÍRÁNYT KÖVET! Hát így. Nem racionálisan. Vakhittel. Erre mi hogy készülhetünk fel? Legfeljebb majd a megoldás is az lesz, mint akkor a XVI. században.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Szia! Mi ez az 1000 karakteres korlát? Délután láttam, el is ment a kedvem az egésztől. Most jöttem fel megnézni benneteket, látom, hogy Boli sincs képben.
Ki rendelte el, vagy mi a csuda ez?
"kis ország... egy csőcselékünk van csak!
ezzel kel mindent megoldani !" (Hofi)

www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=7cth2vjh-Mo#t=422s
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Szia! Most léptem be, hogy olvassalak benneteket. Egyelőre most eszmélek, hogy mi is ez a karaktergyilkosság.
Most nem igéző a tekintetem, hanem ádáz és vörös mint a spanyol bikáé.
@Mariann19: Szerintem Fab, Gabriel kopipésztjei ellen!
De mit szólsz a Győrhöz? Szétizgultam magam! :-)
@gazoló: Szia! Köszi az üzenetet, mi lett az eredmény? Semmit nem tudok, most kezdek el élni.
Láttad? Milyen volt?
Az Izsáki ügy kapcsán szeretnék tőletek kérni egy kis jogértelmezést.

"...Látható, hogy hová vezethet az 2011-es a törvénymódosítás, amely szerint a gyanúsítotti kihallgatás első két napján nem kell ügyvédi jelenlét – közölte megkeresésünkre Krémer Ferenc szociológus, akit az izsáki fogdában agyonvert gyanúsított esete apropóján kérdeztünk."

atv.hu/cikk/20130411_izsaki_halal_pinter_nem_meneszti_az_orszagos_rendorfokapitanyt

Mit jelent az hogy nem kell ügyvédi jelenlét?
Kérhetek, ha akarok, vagy hiába kérek, nem kell engedélyezniük?

Ha teszem azt az én kiskorú gyerekemet beviszik (mint a székházfoglaló fiatalokat), akkor kihallgathatják úgy, hogy sem szülő, sem ügyvéd nem lehet vele, és bent tarthatják akár 2 napra is?
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): De jó Neked, hogy van digid! Nem láttam. Ha szétizgultad magad, akkor a végén volt a döntő pillanat?
@Mariann19: Engem nem zavar, pont beleférnek a hozzászólásaim, mint látod! .-D
@Nap Pali: mér' mondana le a belügyminiszter, drága hülye gyerekem, miért? Fognia kéne tán minden embere kezét? Dehogyis, csak utálod, mint a szart, de tenni nem tudsz ellene, hát üvöltözésben éled ki magad. Az, hogy kontraproduktív vagy, kibaszott finom kifejezés.
A lakosság tudta, a közvetlen felettes alighanem tudta, a körzetparancsnok is nagy valószínűséggel tudta - épp csak senki nem szólt. Jó volt nekik így. Megfelelt, ahogy neked is megfelelne Fideszesek családostól való meggebedése, de még a leölésük is, kár is tagadnod, minden nap beírod. Különb vagy te valamivel attól a két rendőrtől, azt hiszed? Vagy azoktól, akik végig csendben dörgölték a kezüket azt mormolva, hogy dolgozik a jog? Ha Orbánt verik halálra, kitüntetést adnál még a falnak is, amire felkenték, mi? Az a két rendőr azt csinálta, amire te magad is vágysz, olyan emberek - még ha kimondatlan - igényeit elégítették ki, mint amilyen te vagy. Akár be is foghatnád, bár, gondolom, ez ugyanúgy nem hat meg, mint korábban.
@Mariann19: 10 perc alatt kellett hatot ráverni a románokra (részben volt olyan is köztük:-)!
Sikerült, bár nem bíztam ebben, a magyarokat ismervén (igaz, itt is lassan több a norvég, mint a magyar, nem?:-)!
@Mariann19:

Sajnos nem láttam ,mert nincs digim a livesporton meg karbantartás volt...talán jobb is,mert megúsztam infarktus nélkül...Nagyon örülök a győzelemnek,talán végre adöntőben is sikerrel járunk!
@sírbateszezazegész:

Sztem még egy reformáció előtti véres időszakot nem élne túl a mi világunk, már ha erre gondoltál.

Én pedig vagyok olyan önző és kicsinyes, hogy ne tekintsem reménysugárnak a pár ezer év múlva újra megjelenő kezdetleges életformákat.
@Ergosum: sőt agyon is verhetik

ez a RUTINELJÁRÁS
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): Vezettek a románok még a befejezés előtt lo perccel?
@gazoló: Végig aláztak minket, aztán tizenkét perccel a vége előtt, időkérés..és betartották, amit az edző mondott, utána csak egy gólt engedélyeztek az ellennek! Meglepő, de legalább mulatságos volt, igaz, a körmöm lerágtam kissé..!
sportgeza.hu/kezilabda/2013/04/11/veresegnek_soha_nem_orultek_igy_gyorben/
@Mariann19: A végén is vezettek, sőt, nyertek is, de minek? Olvasd a linkemet! :-)
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):

Ha találnál valami linket ahonnan felvételről,csökkentett üzemmódban megnézhetnék a kirekesztettek megköszönném...
@Légifarkas:

Nekem több ismerősöm is fanatikus hívő, szinte olyanok, mintha valami átkozott szekta vonzásába kerültek volna.

Nem a gyerekeik fényképe van az ágyuk mellett, nem érdeklik őket tények, érvek, semmi.
Csak imádnak vakon, feltétel nélkül.

Aztán vannak olyanok is, akik már nem hisznek. Senkiben. Ezt tudatosan és módszeresen elérték náluk. A karaktergyilkolászással, kabátlopási ügyekkel, totális kiábrándultság keltésével. Azzal, hogy ha valakit nem tudtak magukhoz láncolni, akkor az legalább undorodjon meg minden politikai oldaltól.

Aztán vannak, akik szarnak az egészre, mert alapból olyan típusok, hogy nem kell nekik jövőkép. Fizetéskor habzs-dőzsi, hó végén kölcsönért kunyerálás.

Van egy réteg, akinek nem tetszik a gazdasági helyzet, fuldoklik, de nem mer szólni, mert félti azt, ami még az övé.

Aztán van az a réteg, akinek nem a gazdasági helyzetével van gondja, hanem a morális nyomorral.

Aztán vannak a haszonlesők.

Jó nagy réteg, mi lehet a közös halmaz?
A genetikailag sérült bloggerek első helyen saját feltételezett jogaikat, a gyalázkodás jogát féltik és csak második helyen mérvadó a pártpreferencia.
Varánusz elvtárs sem különb.
@gazoló: Sajnos nem vettem fel és nem ismétlik ma..tán holnap..megtegyem?:-P
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: "Miért hagytuk, hogy így legyen?"

Mert nem hittük el, hogy így lehet, ráadásul jó sokan azt hitték, bármi lesz az MSZP után, csak jobb lehet. Tanul a társadalom, évismétlés kihalásig, de átugorható lépcső nincs - csak még ezt is meg kell tanulni. Kérdés, összeszedi-e magát a nebuló.
Őszintén örülnék neki, ha kényelmesen megérnéd a jobb időket, de aki ma ilyet ígér, az felelőtlen hazug. Egy kis falu 14 éves kölyke voltam a gengszterváltáskor, és három évvel ezelőtt jöttem rá, hogy gengszterváltás volt: a köztes idő kiesett. Senki nem mondta, hogy ezekkel a dolgokkal foglalkozni kéne, senki nem szólt, hogy a melón túl is van világ, nem volt igény a szerveződésekre, "felülről" sem volt ilyesmire igény, elvoltak ők a maguk belterjes módján - nagyon-nagyon sokan jártunk így, tudatlanul maradva, és sokaknak az a "három évvel ezelőtt" még a jövőben van. Ha, egyáltalán.
A gyerekem nem lesz tudatlan, ennyit ígérhetek.
@imres: Egy pártban vagytok? Már, mert le-elvtársaztad..nem is tudtam, hogy belelépett valamelyikbe? Melyik lehet a közös pártotok, ezen filózom..de már abba is hagytam, szerintem egyik sem?! :-D
@Légifarkas:

Ne haragudj, de akik bíztak és most csalódtak, mégis hol voltak 1998-2009 között?

Mert ha azt mondod, hogy csipker(j)ózsikaként végig aludták az éveket, és nem látták, hogy mi fog következni, akkor azt mondom, örüljenek a királyfi(lány) csókjának. Az az övék marad.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Ahogyan olvastam a linket, nem csodálkozom, hogy infarktusveszély fenyegetett. Te jó ég!
Azért csak irigyellek, hogy láthattad, végre egy kis szín egyhangú életünkben, úgyis olyan sima itt minden, kell egy kis göröngyös terep is néha.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Köszi,holnap is jó lenne! Jó éjszakát mindenkinek!
@rodeo36: Szia Rodeo Barátom!
Mi van itt? Még a zsidó embereknél is előfordulhat ez a hatalom kézbe kerítése? Így?
Annyira összetartóknak láttam őket, és pont a vezetőik áruljál el őket ilyen módszerekkel?
A kérdés az, hogy ki látná el a legjobban az érdekképviseletüket.
@gazoló: Nem értettél meg, úgy tűnik! Linkeltem a végét, max. felvenni tudom, de azt hová tegyem?:-P
Jójcak, a döntőben a Győr, Borkai is örült, mi kell még?:-D
@Ergosum: nem közös réteg kell: ha mindenkivel ki akarsz egyezni, mindenkivel össze fogsz veszni. Egy határozott erő kell, egyszer az asztalra csapni, és azt mondani: elég, holnaptól nem így lesz. És pofán verni azt, aki akadályoz - a politikai erőszakosság nem feltétlenül jelenti az önmérséklet hiányát, inkább fordítva van az.
Én a bizalmatlanok közé tartozom: magamban bízom, de csak azért, mert régóta lakunk együtt :-) Őszintén szólva, tőlem vezethetné az országot Orbán is, meg Gyurcsány is, meg Té Tivadar útkarbantartó is, támogatásához egy feltételem van: ráteszem a kezem a nyakára, és ha nem tudja elfogadhatóan megindokolni, miért indulunk látszólag hülye irányba, szorítok egyet a gigáján, és leszarom a ciklusidejét, meg a mentelmi jogát is. Amíg értünk tesz, magammal védem, de amint ellenünk, páros lábbal rúgom seggbe. Na, olyan politikus, aki ezt nekem írásba adja, nincs - és nincs mellettem az a kétmillió sem, akik szintén szeretnének ilyen szerződést látni.
Bameg, ma sem alszom? Basel-Tottenham 2:2..lehet, hosszabbítás lesz?
@Ergosum: Mindent túlélünk. Azért vagyunk még itt. De nem ez lenne a cél. De nagyon efelé haladunk.
Más. 48 óráig megtagadhatják az ügyvéddel való kapcsolatot, azt, hogy érintkezzél vele. Legalábbis ez volt a tervezett. A pontos törvényi feltételeket most nem tudom linkelni, mivel nem találtam meg.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Most fejeztem be a záró részt. Nem volt semmi!
Lényeg, hogy összevontan nyertesek.
Hallottam a hírekben, hogy a parkoló tele volt rendőrautókkal. Már ott sincs egy kis béke?
@Ergosum: "csipker(j)ózsikaként végig aludták az éveket, és nem látták, hogy mi fog következni"

Így, ahogy tetszik mondani, tisztelt hölgyem. Pontosan így. Egy rohadt nagy hamis biztonságtudatban éltek a népek, azt hitték, döcög ugyan, de megy a szekér, néha kicsit kenni kell, néha itt-ott csalni kell, néha irtózatosan hajtani, de a kánaán is coming soon. Aztán jött a hoppá, és csinált egy kétharmadot.
Minden tiszteletem azoké, akik folyamatában foglalkoztak a dolgokkal, de tessenek elhinni, hogy a közember szintjén erre abszolúte nem volt szükség, igény, elvárás. Mindenki azt hitte, hogy maszektól az elnökig mindenki teszi a dolgát: és amennyire kényelmes volt akkor ezt hinni, annyira szokatlanul hangzik még ma is az, hogy nem négyévente kell egyet szavazni, hanem folyamatosan figyelni, és akár minden nap tízszer is dönteni. Ilyen alkalmazottaink vannak, még a seggükbe is videókamera kéne.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Miért csodálkozol? A kinti meccsen inzultus volt, Görbiczet személyében is sértették.
Gondolom az esetleges revans miatt volt ez a prevenció.
@sírbateszezazegész:

A linkelt szövegből úgy néz ki, hogy nem csak tervezet maradt.

Szuper:(

Mondjuk még egyszer sem voltam gyanúsított, de ki tudja....
@Légifarkas: Azért elég sokan jelezték a .. mondjuk baloldalról, hogy nem lesz jó az az országnak, ha a Fidesz túlnyeri magát. Csak, úúgye, hát kire szavaztál volna? A miniszterelnökét megbuktató MSZP-re? Nem is emlékszem, hogy volt-e akkor még SZDSZ? Esetleg rá? Talán a Kétfarkú Kutya Pártra (jól emlékszem)lett volna érdemes. Nagy kínálat nem volt. Toporogtam is a fülkében, mint a szarógalamb. Azt beadtam egy üres lapot.
@Ergosum: Hidd el, meg lehet szokni. Egy a szabály: semmit ne mondj. Abból lehet a legkisebb baj. :)
Egyébként nem vicceltem.
@imres: Mi van, geca? Jöttél kukkolni? Viszed a híreket rohanva, mi? Szóval ezért néztek be a blogokba, hogy be tudjátok súgni, kik gázolnak szügyig a tetvek nem létező becsülettyibe'. Szalaggyá' a LézerJanihoz, és mondd el neki nagy lihegve, hogy Darth Vater aszonta, hogy dögöljön meg cipőben.
@Légifarkas:

Nem közös réteg, hanem közös halmaz:)

Kellene lenni valami olyan társadalmi minimumnak, amit minden réteg el tud fogadni.
Ami most nincs.

Nem tudom ki mondta, hogy ami rossz az országnak, az jó nekünk.

Szóval ezt a mentalitást kellene kiiktatni.

És amiért én igazán kilátástalannak látom a helyzetünket az épp a totális erkölcsi posvány, ami napi szinte k9rülvesz minket.
Nem csak a politikában, hanem a hétköznapokban.
Mert az emberek többségét csak a hatalom hiánya teszi különbbé a mostani rezsimtől.
József Attila emlékére..(S)zárszónak:

KERESEK VALAKIT
Tele vágyakkal zokog a lelkem
Szerető szívre sohase leltem,
Zokog a lelkem.

Keresek Valakit s nem tudom, ki az?
A percek robognak, tűnik a Tavasz
S nem tudom, ki az.

Csüggedő szívvel loholok egyre,
Keresek valakit a Végtelenbe,
Loholok egyre.

Könnyim csorognak - majd kiapadnak:
Vágyak magukkal messzebb ragadnak -
Majd kiapadnak!

Búsan magamnak akkor megállok,
Szemem csukódik, semmitse látok -
Akkor megállok.

Lelkem elröppen a Végtelenbe,
Tovább nem vágyom arra az egyre,
A Végtelenbe.

1921. október 31.
@sírbateszezazegész:

Ahhoz jogom van, hogy 48 órán keresztül nem mondok semmit?

Vagy csak a személyi azonosítóm számát, mint az amcsi filmekben a hadifoglyok:)
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): Kösz. Akkor nem véletlen, hogy nem rájuk szavaztam. :)
@Légifarkas:

A fény minden szemnek világít, csakhogy nem minden szem tűri a világosságot.

Nem biztos, hogy pontosan idéztem, nem is rémlik, hogy ki mondta, de találó.
@Ergosum: Persze. De nem ezt írtam. Az egész nyomozati szak alatt csak annyit mondasz: nem teszek vallomást. Arra ráérsz majd a vádírat kézhezvétele után a bíróság előtt. Ez a legjobb. Még ha ártatlan vagy, akkor sem. Mert tudod, az igazságnál fontosabb a statisztika; attól függ a jutalom/prémium, mindegy minek hívom. Ha már elindult az ügy, annak eredménye kell, hogy legyen, különben romlik a statisztika. Azt hiszed viccelek? Pedig nem. Mint az adóhatóság. Ott is. Ha már kijelöltek ellenőrzésre, megállapítás kell, mert különben romlik a statisztika. Nem tudom máshogy leírni (elnézést, nem neked szól): V@zeg, ez egy ilyen ország!! Patyomkin-faluban élünk! Szétröhögöm magam, amikor a NAV közli mennyi áfát nem adtak vissza, mert az jogosulatlan! Csak azt nem mondják, hogy annak a 75-80%-a idő előtti volt, amit aztán következő időszakban visszaadnak. Na de a statisztika! Az jó! Ha ebben az országban valódi adatok kerülnének nyilvánosságra, Kusza Szem is elszaladna. Visítva!:) de inkább :(
@sírbateszezazegész: én el sem mentem. Rendszeres szavazó kollégák jellemzően azt kifogásolták, hogy az riogatott a Fidesszel, aki előtt ott volt nyolc év, hogy bebizonyítsa, mennyivel különb - így végül ők sem szavaztak, legalábbis ezt mondták. Nekik általában elhiszem.
De a politikai kínálat mindig a keresletet tükrözi vissza, ma is. Ha annyit mutat a paletta jövőre, mint most, akkor pártokon belüli zúgolódás is lesz, egy elveszített választást követően pedig úgy fognak gurulni az ellenzéki fejek, mint görögdinnyék a kirúgott lábú standról. Nem lesz minden veszve, csak másokkal kell megtalálni.
1., a kommentelő nem biztos, hogy beszámítható állapotban volt... ha van esze azt mondja részeg volt!
2., családtagjaink ellen nem vagyunk kötelesek tanúskodni... nem megállapítható ki ült a számítógépnél!
3., Nem találtam a szöveben semmi sértőt! A homo sapiens sapiens az állatok törzsébe tartozik, a gerincesek közé, a melegvérűekközé. az emlősek közé és a főemlősök közé... tehát minden ember állat...
4., Senki és semmi nem érdekli... nem sértő...
5., a kocsit nyilván közpénzből vette az állam...
6... segge mindenkinek van!
7., Lázár szó nem elég a jogi személy beazonosításához! Nem biztos, hogy a képviselő a sértett!

Ellenben a Lázár
Ellenben Bűncselekménnyel vádolni valakit, bűncselekmény!
Lázár alaposan megsértette egyszer a munkanélküliek becsületét!
Egyszer pedig a rovásírást használók ellen uszított...
Szóval a helyében visszavonnám a feljelentést...
@Légifarkas: Pont tegnap volt itt egy komment, talán Namely írta. Lényege az emberek nagy részének nem a Fidesz rendszerével van a baja, hanem a Fidesszel. És igaza van. Itt a nagy többségnek megfelel az, hogy kicsit, vagy több kevesebb szabadság, de az Állambácsi oldja meg az életét, ha baj van segítsen, csak ne kelljen felelősséget vállalni a saját életéért. És sajnos van abban igazság amit ír. Ha most az MSZP nyerne 2/3-t, akkor neki, ezekkel az arcokkal, totál megfelelne az a rendszer ami itt most kiépült. És a választók sem szólnának nagyon ellene.
Az jó, ha a gyerek nem lesz hülye, de akkor ne is itt éljen! Mondjuk, akkor majd nem is akar.
@Légifarkas:

Pártokon belüli zúgolódás?

Hmm. Amikor az Mszp elvesztette a választást, azt mondtam, nézzük a jó oldalát. Most legalább kénytelen lesz átalakulni, frissülni, megújulni.
Vagy elsüllyedni.
Tévedtem.

A fidesznek asszisztálva kinyírták az egyik karakteres emberüket, aki tömegeket tudott volna megszólítani.
Nem véletlen, hogy Orbánék rászálltak.
Mesterházit vagy az összes többit meg sem említik, még ma is Gyurcsány a mumus, mert nincs más, akit igazán ellenfélnek tekintenének.
Nyilvánvaló, hogy csak azt lehet karaktergyilkolászni, akinek van karaktere. Aki semmilyen, az nem tényező.

Bajnait sem tartják karakteresnek. Nem is nagyon tudnak fogást találni rajta, ezért általában Gyurcsánnyal mossák össze.

Na mindegy, lényeg, hogy nem tudom mennyire reális görögdinnyékről álmodozni.
@Ergosum: réteg, halmaz... mindegy az :-)
Nem, vagy csak fölöslegesen nehezen lehetne mindenki számára elfogadható alapokat találni, mert óhatatlan, hogy ne vegyél el ezt-azt, és ne biztosíts valamit másoknak: ki azt sérelmezné, hogy elvettél tőle, ki pedig azt, hogy neki nem (eleget) adtál.
Azt a csoportot kell megcélozni, amelyik várakozó állásponton van, nem fogadja el a szájába adott szavakat, de bármit hajlandó megvitatni, és ha úgy ítéli meg, önként enged mások javára, de elég bátor ahhoz is, hogy kikövetelje a magáét. Belőlük kell egy erős bázist létrehozni, mindenki más számára marad a betagozódás, a csendes tudomásul vétel, vagy az ellenállás: a végeredmény meg majd eldől.
Óva intenélek attól a gondolattól, hogy tízmillió ember kedvesnővérét várd: bárki belekezdene, szétforgácsolódna, és a végén üvöltő hisztérika válna belőle.
Lázárt sem érdekli senki és semmi, engem sem érdekel Lázár. Nemhiába használt lézerblokkolót, és nyomták a közpénzt abba, hogy minél biztonságosabb autó védje a seggét, mert tudta, hogy állat módjára közlekedik. És igenis sajnálom, hogy nem ő maradt ott
@sírbateszezazegész: pontosan így van, és ezért szoktam berzenkedve figyelni, mikor néhányan az MSZP, vagy Bajnai mellett agitálnak. Minden mondatukban tetten érhető a "csere, és minden fasza lesz" gondolkodás, amivel önmagukat húzzák csőbe.

Azt, hogy a gyerek hol akar majd élni, ő dönti el. Tőlem a kék és a piros tablettát is megkapja, összképet sem szépíteni, sem rontani nem fogok egyik döntés kedvéért sem. Heti átlagban 25 órákat alszom, baromi nagy szükségem van arra a puha párnára, amit a tiszta lelkiismeret ad :-)
De az még közel húsz év, hátha addigra ilyen döntéseket nem feltétlenül kell már meghozni.
@Mariann19: szerintem -miután a Basel győzött egy csodálatos lelkesedéssel a svuccok csodálatosak- nem ez a lényeg, a zsidók biblikusan is megosztottak és egymást írtják lásd Jézust aki trónkövetelő volt erre elárúlták és kiadták a rómaiaknak...azaz történelmileg árulók...és ez maradjon meg...eladják egymást húgyért szarért holmi pillnaatnyi dicsőségért a Slomo mint a rétvári buzi bence és a többi buzik

vedd ezt nagyon komolyan...lehet hogy nem vagyok zsilett éles de ez a lényeg
és a cigánysurmó megvette a zsidók egy részét is kilóra...van neki cigánya, van neki parasztja, van neki ...ja az nincs esze és szíve az nincs csak nagy hatalmas zsebe

brühühühühü
@Ergosum: két ciklus és egy világválság után azt mantrázni, hogy oké, nem figyeltünk, na de majd most, és különben is köcsög Orbán: beadható. Nem kevesen kapaszkodtak két kézzel a pártba, tudva jól, hogy ha az nincs, nekik végük, mivelhogy melózni nem igazán tudnak. A támogatottság ugyan csökkent, de a maradék ugyanolyan fanatikus, mint a másik oldal, csak csendesebb. Már amikor.
Négy év Orbán, világgá kiabált sérelmek, és a fennen hirdetett kormányváltó hangulat mellett legerősebb ellenzékiként választást veszíteni, és eközben a fültől fülig vigyorgó másik oldalt figyelni, na, az már dühítő lesz. Kérdések születnek és kurvaanyázások lesznek, a választóik kétségbe esnek, néhány ember elillan, a gazdasági háttér átgondolja a befektetés hasznosságát, céltalanság, tanácstalanság, nihil. Akár szakadhatnak is, ha a bűnösök keresésére nagy igény lesz.
@Ergosum: jó éjt, és köszönöm a tartalmas beszélgetést :-)
Köves Slomo valójában egy Eric Cartman nevű kisfiú álruhában.
MegbasztákazIstent is János...hát még anyádat...ebből lettél te, ami örömünkre... IP címem a szakszolgálatoknál.
@Légifarkas: Nézd én megkérdeztem a hozzám közel állót, hogy mit akar: legyek én is elvtelen, becstelen törtető (de akkor nem érezném jól magam a bőrömben, mert az megölné a lelkem)és akkor minden meglesz, vagy csináljunk mindent becsületesen -nem bambán, de becsületesen, erkölcsösen- és akkor nehezebb lesz ugyan, de tükörbe tudunk nézni. S legalább példát tudunk adni az utánunk jövőknek. Már nem is állunk egymáshoz közel. De a világ kerek, s mindig megadja azt ami neked jár. Így én nem panaszkodom. De az biztos, hogy soha mindig kiállok azért amiben hiszek. A becsület a legfontosabb. Annál többet nem tudsz adni az utánad jövőknek. Legalábbis szerintem. De nekem ez a valóság. Én soha nem akarom a ruhát mosni, mint Ágnes asszony (ha már a költészet napja van :)).
@sírbateszezazegész: én nem kérdeztem meg :-) Megmondtam és bemutattam, milyen vagyok, aztán lehetett választani, amikor akart választani: bírja és akarja és jön, vagy nem jön.
Messze nem én vagyok a becsület szobra, de vannak vonalak, amiket nem lépek át, legalábbis ma még így tudom. Hogy a gyerek mennyire fogja ezt követni... lutri.
@Ergosum: "A fidesz egy jól megkoreografált sémát követ, amit egész biztos vagyok benne, hogy tömegpszichózissal foglalkozó szakemberekkel dolgozott ki. "

Ez halálosan biztos! Mérget vennék rá. Pontosan le lehet követni a módszereket, már az első kormány óta. Trash marketinget használnak, ahogy az Mária szépen megírta ma.
@imres:

Igazad van töki, nem vagyok különb. Legfeljebb nálad kommunistánál egy egész picit.

Merhogy nálatok komcsiknál első a Vezér akarata, és utána minden más. Sebaj, önálló akarat nélkül is lehetsz a legvidámabb unortodox barakk őre, és viheted tovább a hagyományt.
@Légifarkas: "Mit lehet - hatékonyan - tenni azért, hogy ne csak fuldokláskor fogadják el a segítő kezet, hanem még előtte, a parton, baráti kézként? "

A vízből mentés alapszabálya: először vágd kupán az illetőt, nehogy belédcsimpaszkodjon, és lehúzzon téged is. Csak így tudod a helyes fogást alkalmazni.

Boli? Így van?
@Ergosum: "Jó nagy réteg, mi lehet a közös halmaz? "
London
@sírbateszezazegész: "Az egész nyomozati szak alatt csak annyit mondasz:"
ne üssetek elvtársak, veletek vagyok! :D
@tucano: Ez nagyon jó! Az inget mellkasomon feltépve: én is Putyilov-gyári munkás vagyok!:) Végül is a mintákat onnan veszik. Mert hova járunk pénzért? Kína, Oroszhon, az Öböl-térsége. Hol korlátozzák a netet? Hát mindhárom helyen.
@Légifarkas: "mér' mondana le a belügyminiszter, drága hülye gyerekem, miért?"

Normális országokban a miniszter felelősséget visel mindenért, ami az alája rendelt intézményben történik! És lemond, ennél milliószor kisebb ügyek miatt is. A belügyminiszter felelőssége, hogy a rendőrök mit engednek meg maguknak, és hogy milyen az ellenőrzés. Ezért főnök, ezért fizetik meg igen jól.
@Fabius:
Rendben Fabius. Felmondtad az érvényes propaganda rizsát. Fél éve még fasiszta volt mindenki, aki nem a liberálbolsi nótát fújta. Fél év múlva megint az lesz mindenki. Olvasd szorgalmasan a brosurákat, nehogy lemaradj valamiről.
@J.László:

Fél éve is az volt fasiszta akinek Rommel volt a faszbúk profilképe, nertárs. Ez azóta semmit nem változott.

Hacsak ki nem basztad a szemétbe.

Ja, nem, úgy látom megvan még. Amúgy is örvend az én szívem, hogy pártunkat és kormányunkat ilyen naccerű nertársak védik a TdZ oldalán, mint te meg Gonda László.

Biztonságban a haza, a kutyák ugatnak, Viktor alhat nyugodtan.
@épészmérnök: elvonatkoztatva Pintértől: normális országok normális tisztviselői a világ legnagyobb faszságát követik el akkor, amikor egy kivédhetetlen, az életben hozzájuk nem köthető eset után a lelkiismeretükre hallgatva lemondanak, holott talán sokkal nagyobb szolgálatot tehetnének az országuknak aktívként. Nem kellene minden szart a lelkükre venni, inkább bizonyítsák be, hogy nem véletlenül vannak az adott poszton: el lehet várni az azonnali lemondást, csak akkor tele lesz mimózával a hivatal.
Vissza Pintérhez.
Laktanyába hétfő reggel beérkező századpékának jelenteni kellett a hétvégéről; ha nem volt szétverve a szint, és nem hallott vissza valamit másoktól, nyugtázta, kész. Egy parancsnok soha nem tud mindenről, muszáj bíznia az alatta lévőkben, azok az alattuk lévőkben, stb. Szabályzatot lehet írni ezret, de ellenőrizni nem lehet állandóan.
Nem mondom, hogy Pintér nem tudott a rendőrökről korábban, de ennek eddig semmi jele. Ha mégis rávetül a gyanú, szerintem is mondjon le.
A lézerblokkoló arra való, hogy a sofőr büntetlenül szeghessen törvényt. Aki ilyet szereltet a kocsijára, kinyilvánítja, hogy szarik a törvényekre, ezért mentálisan alkalmatlan közhivatal ellátására.
@Ergosum: A tanúvallomás megtagadásának a lehetőségéről a szabálysértésekről, a szabálysértési eljárásról és a szabálysértési nyilvántartási rendszerről szóló 2012. évi II. törvény rendelkezik. A törvény a 47. pontjában olvasható 60. paragrafusa ezt mondja ki:

60. § A tanúvallomást megtagadhatja az, aki

a) az eljárás alá vont személy hozzátartozója,

b) magát vagy hozzátartozóját szabálysértés vagy bűncselekmény elkövetésével vádolná, az ezzel kapcsolatos kérdésben,

c) médiatartalom-szolgáltató, vagy vele munkaviszonyban vagy munkavégzésre irányuló egyéb jogviszonyban álló személy, ha a tanúvallomásával a számára a médiatartalom-szolgáltatói tevékenységgel összefüggésben információt átadó személy kilétét felfedné, az ezzel kapcsolatos kérdésben.

folyt köv :)
@Ergosum:

Miféle kérdéseket tehetnek fel a kifogásolt kommenttel, és annak írójával kapcsolatban? Mi a megfelelő válasz? Például:

"Ön írta ezeket a kommenteket?"

"A Szabálysértési Törvény 60. paragrafusa értelmében nem kell válaszolnom erre a kérdésre, hiszen előfordulhatna, hogy a válasszal magamat vádolnám."

"Tudja-e ki írta ezeket a kommenteket?"

"A Szabálysértési Törvény 60. paragrafusa értelmében nem kell válaszolnom erre a kérdésre, hiszen előfordulhatna, hogy a válasszal magamat, vagy hozzátartozómat vádolnám."

"Használta-e Ön a megjelölt időpontban a számítógépét?" "A Szabálysértési Törvény 60. paragrafusa értelmében nem kell válaszolnom erre a kérdésre, hiszen előfordulhatna, hogy a válasszal magamat vádolnám."

"Kik használták a megjelölt időpontban az Ön számítógépét?"

"A Szabálysértési Törvény 60. paragrafusa értelmében nem kell válaszolnom erre a kérdésre, hiszen előfordulhatna, hogy a válasszal magamat, vagy hozzátartozómat vádolnám."
ugyan gyerekek, lézerdzsonni felcsapott teszt bábunak, a lenullázott AB döntések utáni világban próbálja a kommentblokkolást, hisz most már egy jókáderesített testület fog dönteni, ha odáig jut az ügy

amúgy meg ofkorz egy féreg
@DarthVader: igen.. ha Lézer Jani bandája koporsókat meg akasztófákat állitanak fel nevekkel, az békés tüntetés. Ha Jani embert eltaposó tevékenységéról mondanak véleményt, az méltóságot becsületet sértő, mert ő micsoda értékes "ember"
Kiderült már, hogy Lázár Janinak sima, vagy farfekvéses süt kellene szarnia?
@Makkasz: " Lázárt sem érdekli senki és semmi, engem sem érdekel Lázár. Nemhiába használt lézerblokkolót, és nyomták a közpénzt abba, hogy minél biztonságosabb autó védje a seggét, mert tudta, hogy állat módjára közlekedik. És igenis sajnálom, hogy nem ő maradt ott"

Igazad van.
@épészmérnök:

"A fidesz egy jól megkoreografált sémát követ, amit egész biztos vagyok benne, hogy tömegpszichózissal foglalkozó szakemberekkel dolgozott ki"

Egy fenét. Csak tanulmányozza Németország történelmét 1923-tól.

"Kedves barátaim, hogy megvilágítsam nektek az MSZP politikáját, a legjobb, ha a következő idézetet hozom elő a Mein Kampfból: a gyűlölet a legalapvetőbb emberi érzés, a gyűlöletre kell alapozni a politikát, és a gyűlölettel kell megsemmisíteni az ellenséget."

Na ezt ugyan az MSZP politikájáról mondta, de akinek szeme van, az hallhatja :)

Szerencsétlenségünkre még csak 1939-nél tart, nem jutott el 1945-ig.
Lehet h Lázár vpn/proxy szolgáltatót fog indítani ezek után :D
@mojszipupi: A CBA hálózata mellé?
Egyébként lázárnál jobban már csak a rogánt utálom.
@DarthVader: Szerencsémre jövőre is kiszoptok mint a torkosborz aztán lehet oszolni. Basszátokmeg.
LázárJános=KádárJános

A parlamentbe is szerelhetnének már lázárblokkolót.
Úgy szeretném, ha ez a faszkalap beperelne...
Lézerjani nincs kedved szopni???
@BenFranklin: Te is szalaggyá' Janihoz gyorsan, spiclicske. Sugdosd a fülébe, hogy megint "báncsák a becsületit". Aztbazmeg.
Ezért jártok ide is, mi?
@Légifarkas:
"ha a bűnösök keresésére nagy igény lesz"

Tapasztaltál már ilyen igényt bármely pártban bármely választás után? Mert én legfeljebb szavakban, tettekben már annyira.
@BenFranklin: Jut eszembe: nekem fullra oké, hogy Viktor marad még. Annyit életemben nem röhögtem, mint az elmúltháromévben. Minden napomat bearanyozták, minden napra akadt egy jót röhögnivaló.

Ahogy nézem, nektek rossz most, mert keserű szájizzel kell a segget nyalni, és lehet, hogy úgy már nem is annyira finom.
@Ergosum: jogod az van, hogy 48 óráig nem mondasz semmit, csak közben veled szemben 2 db rendőr, aki szétveri az arcodat, hogy belehalsz
Olvassatok bele a Mandi kommentjeibe...

Az összes fidesz-bér-kommentelö azt harsogja, hogy:

= > "Kötelezövé KELL tenni a név szerinti regisztrációt a kommenteléshez, hogy a kommentekben ne lehessen aljas módon mocskolódni"

Ezt a Mandin írják a fidesz fanok.

Korábban már a fidesznyik "lencsés pista" is írta (kb 4 hete) hogy:

=> "Eljön még a névvel regisztrált kommentelés korszaka"

Ha tudni szeretnétek, ez a "lázáros" ÜGY csak az alibit szolgáltatta ehhez a (regisztrációs-kommentelös) törvény-tervezethez.

A fidesz-fanok máris ujjonganak a gyönyörtöl. És mivel 2/3-a az "országnak" fidesz-fan, a maffiának csak annyi dolga van, hogy köbe vési a legújabb habonyi-mantrát:

"A KOMMENT-REGISZTRÁCIÓHOZ NÉV, CÍM SZÜKSÉGES. A NICKET/JELSZÓT POSTAI ÚTON KÜLDJÜK EL A FELHASZNÁLÓNAK -minta a Vaterán-".
@Inkább_a_Lázár_hagyta_volna_ott_a_fogát...:

Mondjuk ha visszamenőleg perelni kezdene a baloldal a kommentekben elhangzottakért, akkor a fideszbuzik a gatyájukat kifizetnék.
Hány forintot érhet egy "Gyurcsótány" vagy egy "Libajnai"? Van egy millió vajon? Nem lennék a helyükben :)
Ugyan már ilyenkor a liberók fellátnak a szolsásszabadság miatt, és tiltakoznak a dolgok krimianalizálása miatt. De a nekik nem tetsző véleményeket (mindenféle szélsőségnek titulálva) csírájában fojtanák el legszívesebben. Csak ők nem állnak meg kommentek szintjén, hanem komplett filmeket tiltanak be, ezzel súlyosan korlátozva az alkotói függetlenséget.
@le Látó: öö..tudom a kérdés és a feltevés már maga a nettó rasszizmus és antiszemitizmus.
De lehet nem véletlen hogy velük van a legtöbb problémájuk egyeseknek?
Már persze a saját hülyeségünkön kívül.
varanus.blog.hu/2013/01/23/bayer_es_a_bumbum_ciganyok
Érdemes elolvasni, tanulságos, ahogy a baloldal kriminalizálja a neki nem tetsző véleményeket és azok képviselőit.

varanus.blog.hu/2013/03/21/szaniszlot_elgazoltak_a_tankok_vagy_lelottek_a_dronok
Íme egy másik ilyen eset, amikor valakit a véleménye miatt kriminalizálnak, és aláznak meg. Egy kommentet kitöröltetni se szép dolog, de valakitől azért elvenni az odaítélt díjat, csak azért, mert nem tetszik a véleménye...
Remélem hamarosan megpusztul ez a yuppi mint én mert akkor feltétlenül meg fogom keresni a sírját és rá fogok kakilni.
Az, hogy lézerjani az emberi méltóságra tekintettel perel kártérítésért, már önmagában szánalmas ótvar képmutatás. Ha mindenki beperelhetné őt hasonlóért, akkor az utódjai még 100 év múlva is a kártérítést nyögnék. Emlékezzünk csak pl. a "mindenki annyit ér, amennyije van" gennyes megjegyzésére.
Naná, hogy a baleset ügyének elsikálása sem sértett semmiféle emberi méltóságot, meg az se, hogy a felelősség az elhunytra lett tolva.
Ez a gusztustalanság a lézerblokkoló és megannyi ügy után cseppet sem meglepő.
Akkor most ez Argentin Komment?
Még a blog előtti boldog békeidőkben, amikor a honlapok html -ben íródtak tartja magát egy legenda a holland internetvilágban. Egy jóember a honlapján a közlekedésbiztonságról értekezett, csak úgy magának, meg persze azoknak, akik olvasták. Egy napon bekopogtak hozzá és arra kérték, ha van ideje menjen velük, mert van, aki beszélni szeretne vele. A hollandus, mint a királynő engedelmes alattvalója annyit mondott: Jól van, mehetünk. Akkor azonban holland létére is nagyot nézett, amikor a kísérői egyenesen egy állami hivatal nagyon magas rangú embere elé vezették. Meglepetése akkor vált teljessé, amikor a hivatal nagyrangú vezetője azt kérdezte tőle, kávét vagy teát kér.
Folytatás ....

A csésze kevergetése közben a nagy hatalmú hivatal vezetője azt mondta a jóembernek, hogy a hivatal emberei olvasták a honlapját, hogy az pont arra ad választ, amire a magas rangú hivatal évek óta keresi, de nem találja a megoldást. Mivel a honlapon olyan javaslatok olvashatók, melyek eredménnyel kecsegtetnek mondja meg mi kellene ahhoz, hogy azok meg is valósuljanak.

Ha vállalja a feladatot, megkap mindent, -magyarul azt mondanánk pénzt, paripát, fegyvert -amire szüksége van. Hogy a dologból mi lett, azt nem tudni, de nem is arról szól a történet, hanem arról, hogyha van valaki, akinek van „megoldása”, akkor nem számít, hogy „csak” honlapozó (blogozó) mégis megkap mindent, mert ami jó a királynőnek, az jó Hollandiának is.
@Nem tudom a nevem: Tündérbogaram. Te rohadtul el vagy tévedve a vélemények közepette.
Az általad idézett linkek miért is elérhetőek? Mert ott még hat a véleményszabadság képzete. Lázár elvtárs miért is sértődött meg? Mert valaki élt vele, és neki nem tetsző álláspontot képviselt. S nem akként reagált, hogy írt egy ellenvéleményt az ellenvéleményezőknek. Az egy internetkonform megoldás lett volna.
Nem. Lázár elvtárs elment az ügyészapuhoz, és telesírta az összes zsebkendőjét, miszerint bántssák a csűnyák.
Létezik az arányos védelem elve. Ellenvéleményt írnia, és viszontanyáznia joga lett volna. Rendőrért kiáltani az adott esetben baromság volt.
süti beállítások módosítása