Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/tldr/2024/04/29/novak-katalin-sogornoje-es-egy-ot-eve-tarto-nyomozas-a-szegeny-donorok-pete... (2024.04.29. 19:05) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.03.09. 02:55 Fabius

Orbán a csúcson

Címkék: gazdaság fidesz orbán viktor alkotmányosság

Fénylő Csillagunk ragyogó tündöklése megkopni látszik, mint Bíró Ica poszter a Fidesz székház Deutsch Tamásról elnevezett recska feszültséglevezető kézimunkaszobája ajtajának belső oldalán. Higgy(!!) a gazdasági növekedés beindulásában - próbálták szuggerálni erősen - higgy Gyuriban, higgy az unortodoxia sikerében, és a székházvédő nyugdíjasok ordítás közben eltorzult arcát meg az erkölcsi kötelességről papoló istenbizony megjavult maffiózó kis kommünikéjét látva bizony elmondhatjuk, volt a társadalomnak olyan rétege, ahol sikerrel jártak. Aztán egyszer csak váratlanul, mint vaníliás karikával lesből támadó Selmeczi Gabriella ráront a valóság a nemzetre, elemzők azt szajkózzák egytől egyig, hogy szarszagú a töltelék a GDP palacsintában:

Goldman Sachs: -0,4%

Capital Economics: -0,5%

JP Morgan: -0,5%

EBRD: -0,1%

EB: -0,1%

Erre aztán még azt sem lehet ráfogni, hogy az EU és intézményei nem bíznak jobban a matolcsyzmusban, mint a pénzpiaci kereskedő és elemzőházak. Ennek ellenére az az egybehangzó gyászos végkövetkeztetése mindenkinek, hogy az évet a tavalyihoz hasonlóan recesszióban, GDP csökkenés mellett töltjük. Csuhaj, kiabáló kedvesnaccság, épül szépül az ország. Mármint lefelé, teccikéteni?

székházvédők.gif

Az a szomorú, hogy a kedves hölgy ebből sem azt érti meg, hogy kóklerek ülnek a gazdasági kormányzatban  és egy féleszű látnok vezeti/vezette őket, hanem, hogy a büdösgeci egészvilág bánccsa a Viktorkát, mert az amúgy egy Markszkárolyba oltott Csegevara, csak mindég elgáncsolik. Nem lesz meg neki, hogy a véleményezők között az a Goldman Sachs is ott virít, akikkel Viktorkáék a dollárkötvényezést lebizniszelték.  Nem lesz meg neki, hogy a minden kritikára azonnal ugró, a sajátjait is kormányoldalon leanyázni képes Matolcsyba belefagyott a szó mikor ezt meglátta, és dühében csak a forintot rúgta lejjebb megszólalás helyett

Nem, ennek a rétegnek az lesz meg, hogy a Barrózó Józsi örüljön, ha nem habonyozzák meg és döfik keresztbe egy sósavba mártott zászlópálcával, mer'azijjen telefonálgató egyebet nem érdemel. Ne figyelmeztesse csak a Viktorkát, akit minékünk a Jóisten küldött személyesen, hogy akkora lángosba készül belehajolni megint, aminek csattanásának rezgéseitől a legvérmesebb székházvédők fejében is fodrozódni kezd a létükör.  Ne kérlelje, ne emlékeztesse, ne molesztálja. Ne szajkózza, hogy a 4. alaptörvény módosításért már beszólt az Európa Tanács, az amcsik, a németek. Ne okoskodjon, hogy az Unió alapjogi biztosa mögött ott állnak már a dánok, németek, hollandok, finnek, akik szerint az Európai Bizottságnak gyorsabban és hatékonyabban kell a fingófára küldeni mindenkit, aki vét az európai alapértékek ellen. 

Ezek vegyék tudomásul, hogy Viktorka a Jóisten focistalábú és téeszelnök arcú, pufók angyal kinézetű megtestesülése, és húzzanak a picsába. Legfeljebb a péézt kűggyék továbbra is, de csak halkan. 

Orbán Viktor ezzel minden értelemben a csúcsra ért. Igen, nem tévedés, mióta voltak kedvesek elmagyarázni, hogy a negatív növekedés is növekedés, azóta ezt így mérjük. A mi szemünkben ettől sokkal szarabb már nem lehet: a gazdaság padlón és ott is marad. Ha megszavazzák a 4. módosítást akkor a lassan pártkatona többségű AB kontrollját is elhárítva gyakorlatilag azt tesznek alkotmányossá amit csak akarnak. Igen néni kérem, akár azt is, ha Viktorkának egyszer olyanja lesz, hogy a kiabáló öregasszony életvitel többé nem kívánatos Magyarországon.  A hívei meg ettől több mindenért már nem tudják imádni a vallásalapítót.

A mű kész, az alkotó pihenhet. Legfeljebb pihegés közben malmozhat azon, hogy vajon melyik táborból gondolják úgy többen, hogy neki is a csúcson kell abbahagyni. 

690 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr285124035

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: FIDESZ Őrség 2013.03.09. 22:03:01

Először két Wikipedia-szócikk, aztán egy mai hír: Az SA Sturmabteilung (rohamosztag) a Nemzetiszocialista Német Munkáspárt paramilitáris szervezeteként működött és kulcsfontosságú szerepet játszott a nemzetiszocialisták hatalomra jutásában, hiszen a...

Trackback: Lehet besírni 2013.03.09. 16:32:07

Mosmá, hogy így kifele kászálódok a takonyból, meg az egyéb légúti váladékokból, megpróbálok néhány keresetlen sort idesrájbolni, mer eddig akáhányszor nekifogtam, csak addig jutottam, hogy bazmeg. És ez nem lázálom volt.Itt vót nekünk ugye a szokásos ...

Trackback: Biztos savazók 2013.03.09. 14:12:56

Pártot választani tudó, biztos savazópolgárok lelkiismeretükre hallgatva kezükbe vették a Fidesz székház kiürítését, és láss csodát, a helyszínen tartózkodó rendőrök, mintegy varázsütésre, egyszerre másfelé kezdtek nézni A főtrógerről hamar elterjedt

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kövér László szerint Magyarországon szellemi és politikai értelemben vett hideg polgárháború zajlik, amelynek jegyében a baloldali értelmiség az emberekben lévő rosszra apellál és próbálja kikezdeni azokat az értékeket, amelyek összetartják a társadalmat, így az egymás iránti bizalmat, az együvé tartozást, valamint a jövőbe vetett hitet.
Kiemelte, az éppen napirenden lévő alkotmánymódosítást azok támadják, akik az elmúlt néhány év unortodox magyar gazdaságpolitikájának vesztesei voltak, vagyis elsősorban azok a külföldi érdekcsoportok, nagyvállalatok, akik nem tudtak belenyugodni, hogy a kormány nem az emberekről nyúzta le a hetedik és nyolcadik bőrt, hanem tőlük vár nagyobb teherviselést.
www.galamus.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=196082:koever-laszlo-hideg-polgarhaboru-zajlik-magyarorszagon&catid=76:hazai-vonatkozasu-hirek&Itemid=113
Már csak arra vagyok kiváncsi, hogy ma vayg holnap jelentik be a szavazás elhalasztását... megint megpróbálta fű alatt átverni, de a rohadt hanyatló nyugat résen volt.
@Dr. jenőke (jenőke):

Aki a " bizalmat és az együvé tartozást " kikezdi,

annak a focidrukker az egyetemen vágja el a torkát,

a béke-menő bácsi sósavat tol az arcára,

a fidesz-védő spontán példás családapák meg majd jól elvonszolják és bezárják.

Vazul néni nem tágít.

Majd meglátjátok, hogy milyen társadalmi alapértékek lesznek itt mindjárt.

Én már érzem is, hogy a rovott múltú béke-hadtest

bizalmat és együvé tartozást alapoz bennem társadalmilag

és spontán.
170000000000.00= 0,5% azaz 170 milliárd HUF

34000000000.00
= 0,1%-a a GDP-nek azaz 34 milliárd HUF

mivel útáljátok a számokat

és FAB imádom ezt a:

"Aztán egyszer csak váratlanul, mint vaníliás karikával lesből támadó Selmeczi Gabriella ráront a valóság a nemzetre, elemzők azt szajkózzák egytől egyig, hogy szarszagú a töltelék a GDP palacsintában:

Goldman Sachs: -0,4%

Capital Economics: -0,5%

JP Morgan: -0,5%

EBRD: -0,1%

EB: -0,1%

Erre aztán még azt sem lehet ráfogni, hogy az EU és intézményei nem bíznak jobban a matolcsyzmusban, mint a pénzpiaci kereskedő és elemzőházak."

brühühühühü

mosmitmongyak?

megmon'tam két és fél évvel ezelőtt de kiröhögtetek Cassandra syndroma

a többi meg mindegyforma Down syndrome
@Dr. jenőke (jenőke):

kövér laca meg van hibbanva régóta és fasiszta a többi ebből adódik

brüühhühühü
@Fabi

ez a "csúcs" az tényleg csúcs lett...mászik a hernyó a faágon felfele és egyszercsak nincs tovább faág kaja nuku, pia nuku pííííízzz a zablakban most hová másszak? kérdezhi az hernyó? és a válasz?

ott a űl a rigó és pont terád várt kedvesem

csúcs van csúcs és máris ebéddé váltál

sohatöbbé gond csak móka és kacagás meg tréfa

sósavval

brüühhühühü

a varnyúnéni meg mikor mondta hogy ne az én nyugdíjamból lébecoljatok meg a többi bölcsesség akkor annyira kezdtem röhögni, hogy meg kellett ismételni Ordító filepné Özvegyasszonyt amint hordta a házikészítésű plakáttyát rajta a kövérlaca összes ellenségével...otthon őrizte a spájzban a stelázsi alatt vagy megett meret kituggya mire lesz az jó de honnan volt ragasztóra meg Nagy Rudi-ra pénze?

szóval ez nagy só első hátsó

brühühühühü
Mit lehet még hozzátenni?
Éljen a Párt!
Éljen a Qrmány!
Éljen sósav viktor!
hogy belétek súlykoljak némi ismeretet...
"hanem, hogy a büdösgeci egészvilág bánccsa a Viktorkát, mert az amúgy egy Markszkárolyba oltott Csegevara, csak mindég elgáncsolik."

ugye csegevara a "Ché" Argentínában mindenki ché ez olyan mint öcsi vagy hajjakend vagy héteott (épészmérnök hozzátételét várom)

szóval a zeltolcsy még nem érkezett el arra a magasságra amire Ché elérkezett Habana-ban

mint a Cubai nemzeti bank Elnöke és Iparügyi Miniszter egyszemélyben látogatta az "egységeket" és meghallgatott mindenkit...

majd a sok panaszra egyszercsak megvilágosodott és felordított cshéj:
a pénz az oka mindennek, én mint felkent....(a többit gondoljátok hozzá) ezennel mexüntetem a pénzt!!!!!!!!!!!!! a kurva annyát (hijo de puta) és nem lesz gond tehát a megoldás

itt van ez a félcédula arra ráírta hogy 1 darab brúgó (zsölebazdmeg) meg a másik cédula 2 liter tej és aláírta mint a CNB elnöke és kiosztotta

mikor a Fidel ezt megtudta...akkor kicsit szomorú lett...és nagyon hamar talált neki forradalmakat messze a délamerikai dzsungelban

senki sem merte megsúgni a VILÁG ESZÉNEK (ez egyébként argentin betegség) hogy feltalálta a pénzt

na ez mikor lesz gyermekeim a zúrbany

brühühühü

ez még nem volt levédiában

bár amint hallom eltolcsy sajátkezű nélkűl nincs zsé...nabazmeg
Tök jók ezek a béke-aktivisták és polgári körök.

www.noltv.hu/video/4878.html

A nyugdíjukból épül a példás gyilkosnak a haza.
Nincs ebben túl nagy meglepetés. Szerintem kb. a polgári köröktől kezdve zajlott annak a fanatikus fideszita rétegnek a kinevelése, akikre gránittömbként lehet építeni, akiket a saját szemük vagy bármilyen logika sem zavarja a HITtel szemben. Az már tulajdonképpen a Fidesz zsenialitása volt (Finkelstein kiválóan tette a dolgát...), hogy ezt a réteget olyan számon (1-1,5 millió) tudta tartani, ami mellett tulajdonképpen elég az is, ha a bizonytalanok/nemszavazók számát növelik. Ilyenek persze vannak minden pártban (a komplett DK-t például nehéz nem egy rajongói klubnak tekinteni, de a Munkáspárt szavazói is érdekes figurák), csak közel sem ilyen tömegben, ilyen elszántsággal.

Szóval ez a kitartó munka tényleg mostanában érett be... bár szerintem inkább úgy másfél éve, amikor csont nélkül benyelték ezek az emberek, hogy az adójóváírás kivezetésével senki sem jár rosszabbul, mer'matocsiúraszon'ta, a matematikát meg úgysem szerették soha. De lehetne mondani a munkavállaló és munkáltató soha nem volt egyenlő tárgyalási pozíciójára építő Munka Törvénykönyvét, a földosztásokat, a lefelé növekedő GDP-t, a bulvár-vonalról meg a baltásgate-et, akinek a kiadása biztos megérte azt a pár szimpátiaszavazatot, amit idén az Eurovíziós Dalversenyen kapni fogunk az azeriektől. Akikkel azt sikerült elhitetni, hogy a szoci kormányok pénzosztása aljas kampányfogás, szavazatvásárlás volt, a Fidesz pénzosztása a rezsicsökkentéstől a pedagógus életpályamodell választás előtt fél évveli bevezetéséig viszont csak azért van, hogy az embereknek jobb legyen, azok menthetetlenek, meggyőzhetetlenek.

Az ellenzék pedig még mindig a saját szarában totyog, még mindig az aktuális Fidesz-szavazókat próbálja elcsábítani (vagyis a gránitot próbálja elhajlítani), esetleg egymás között osztják újra a szimpatizánsokat, és még mindig nem nagyon tudnak olyat mondani a Leszarom Párt "szavazóinak".

A politikai aktivitás növelése nélkül, józanság nélkül (ld. Bajnai ostoba nyilatkozatát a Népszaváról), a kormány teljesítményének reális értékelése nélkül az egész a veszett balta nyele. Ha a Fidesz arra építi a választási kommunikációt, hogy csinálhatják ők bármilyen szarul, de más sem tudná jobban csinálni (márpedig erre fogja), és az ellenzék azzal válaszol, hogy "De a Fidesznél senki sem szarabb", akkor Orbánnak le van vajazva az útja.
Vajon a sárga kabátos a zászlós néni unokája? Ez foglalkoztat most... ;)
@Rufus78:

Mit akarsz az ellenzéktől? Nem kell senkinek ellenzék.

Ezt akarták az emberek 2010-ben, hogy 4 évig ne legyen ellenzék,

és ezt akarod most te is, ezzel a szösszeneteddel.

Komcsivadászni akartok, zsidózni, meg bankot ostromolni és nyalni az Orbán kezét... ha más nincs.

A Bajnai, meg a többi csak ehhez igazodik.

Megkapjátok, amit akartok.
Engem Bencsik András nyilatkozata akasztott ki. Basszus! Te, hívtad őket oda, majd úgy teszel, mintha nem. Igazi Fideszes vagy!
Én megmondom, hogy miért állunk ilyen rosszul. Csak egy szót mondanék: Bajnai. :))
Nagyon jó poszt, és igazán sajnálom, hogy az ordító mámik, savazó pápik nem olvassák el.
@NaP:

"Vajon a sárga kabátos a zászlós néni unokája? Ez foglalkoztat most... ;)"

Genetikai átörökítést gyanítasz?
@rodeo36:

"itt van ez a félcédula arra ráírta hogy 1 darab brúgó (zsölebazdmeg) meg a másik cédula 2 liter tej és aláírta mint a CNB elnöke és kiosztotta
.
.
na ez mikor lesz gyermekeim a zúrbany"

Te csak ne fantáziálj, légyszi.
Mindig megfordul a fejemben, hogy 2/3-val, ami van nekik, és hozzáértéssel, ami nincs nekik, három év alatt hová juthatott volna ez az ország?
Azt gondolom, hogy igaza van a fiamnak,aki azt mondta, nem szabad most megnyerni a választást, dőljön rá a saját szaruk, de bőségesen. Temesse maga alá az egész inkompetens bandát. Saját szakértőiket szarják szájon, 2 idióta miatt. (itt a "naszádvezénylóra", meg a jobbkezére gondolok.
Kár, hogy mi is szívni fogunk. Másképpen nem megy, mert megmérgezi az egész politikai életet ez a társaság. Mindig lesz kommunikációs szakértőjük, aki meg tudja vezetni az ostobákat. És még élvezik is.
@NaP: @Orica Középföldi:

iiigen, amikor először láttam, a fejemet fogtam, mondom itt van Stefike, életnagyságban. aztán itt, az animgifen valahogy jobban kijött a személyisége, és azt kell mondjam, az a szeretetteljes nézés, amivel a nemzetmentő mamát nézi, egészen biztos orbáni szavazóbázison nyugszik.
@CSENDES:
A fiad biztos tudja, hogy az ilyen rezsim 20-40-70 évig szokott eltartani,

míg végelgyengülésben kimúl a vezetőség.

Aztán kezdődik az egész előről, hogyaszongya

szabadság, demokrácia, antikomcsik -> tetü Orbán.
Azt olvastam ma, hogy Kövér László szerint hideg polgárháború zajlik Magyarországon. Ja, Laci. Ha meleg polgárháború lenne, Te, sem hátrafordulni, sem lehajolni nem mernél. :)))
@Kőmíves Kelemen: Nem fogják bejelenteni, 15 előtt pláne nem, megszavazzák, majd Áder szépen visszaküldi továbbgondolásra...a jól bevált rendszer szerint. Az EU meg elmehet a picsába. Szintén szokás szerint.
@én már a fény gyermeke vagyok:

Jabocs. A tetü Orbán helyett a fasisztákat akartam írni.

Vagy végülis egyremegy.
@V-PORT:

Akkor a Kövér írjon ki előrehozott választásokat.

Mert ahol polgárháború zajlik, ott nincs már kormányzás.
@V-PORT: Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője 2013.03.08. 23:54:05
Kövér: Hideg polgárháború zajlik
A házelnök azt mondta, Bajnai Gordon az egyik a legarcátlanabb ellenzéki politikus.
index.hu/belfold/2013/03/08/kover_szerint_hideg_polgarhaboru_zajlik/

Már tegnap estétől tart a dolog:-)) Fagyos éjszakánk volt:-)
@rodeo36: :))

El kéne Hozzád küldeni tanfolyamra a fidesz gazdasági szakértő stábját.

Csak attól tartok, egyrészt túl hamar visszajönnének, másrészt képesek lennének félreértelmezni a szavaidat és visszaérkezést követő első napon megvalósítanák a kommunizmust.

EmicsodálatosGyurink szerintem a nyomdában toporog, hogy elkaphassa és bekeretezhesse az első általa aláírt cédulát.
Szerintem Kerényi már szervezi az asztalkákat a hivatalokba, hogy csodájára járhassanak a zemberek.
Őrizni se nagyon kell, mert a cédulácskák értéke nulla.
Szerencse, hogy az eslőtitkár elvtárs nem Vlad Tepes kedvenc lofas eszközének csúscán csücsül. Mi is lenne velünk? :-)
@én már a fény gyermeke vagyok: Nem tartom én azt valószínűnek, hogy ez most itt 20-40-70 évig tartana.
Szokás ide vagy oda, Azért csak éltünk már 20 évet ilyen-olyan demokráciában.
Inkább valami ilyesmi lehet a dolog:

"10. Bambusszal való felnyársaltatás
A bambuszról köztudott különleges szilárdsága, de más érdekesség is kapcsolódik hozzá. Vannak fajok, melyek naponta 10 cm növekedésre is képesek és rendkívüli hajlékonyságuk okán nagyon nehezen törnek. Ezt a két tulajdonságát használta fel jó néhány ázsiai civilizáció, mikor a náluk őshonos növényekkel egy lassú és ebből kifolyólag rendkívüli kínokat okozó kínzási módszert talált fel. A vélt vagy valós vétségen kapott delikvenst ülő, esetleg vízszintes helyzetben egy kihegyezett még növésben lévő bambuszszár fölé kötözték, majd egyszerűen hagyták, hogy az áldozat végbelén vagy más lágy részein át bele nőjön annak testébe. Elképzelhetetlen fájdalmakat okozva vele. Az ókori Kína, bizonyos dinasztiák alatt egyébként is híres volt részletes kínzási szabályrendszeréről. Nem csak a különböző vétségekért járt más-más büntetés, de különböző büntetést írt elő különböző társadalmi osztályoknak és a nemek szerint is volt megkülönböztetés. Ennek lett eredménye többek közt néhány olyan különlegesség is, mint pl. a „kínai harang”, illetve az „élve felszeletelés” módszere is."

Már csak a Keleti Szél szellemében...
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Áder 11-én megy Németországba, találkozni a német államfővel, és Merkellel. Szerinted?
@én már a fény gyermeke vagyok: Nem ezt akartuk.
Azt akartuk, hogy a szocik kapjanak egy büdös nagy pofontot, és reménykedtünk abban, hogy kedvesviktorunknak benőtt a feje lágya.

Kicsit túlságosan is jól sikerült mindkettő.
@CSENDES: Én nem hiszek abban, hogy meghajoljanak.
Nincs rá idő, és kedvező a gazdasági környezet.

Tudja finanszírozni az országot. Az ára nem érdekli.
Tudja, hogy mozgósítani lehet az embereket a gyarmatosítók bánccsák szegény viktort szöveggel.
Tudja, hogy a nyugati országok nem ronthatnak ajtóstul a házba.
Azt is tudja, hogy a négy ország javaslata az európai malomkerekeken lassan őrlődik, közvetlen veszély nem fenyegeti a kifizetéseket ebben a ciklusban.

orbán a politikai játszmákban nagyon jó.
Egy rohadt népét és hazáját eláruló esküjét megszegő lelkiismeretlen és érzéketlen hazudós majom.
De a játékban ügyes.
Ekkora médiafelülettel,megfelelően gátlástalan alak,csak fejlett országban nem tudja ezt elérni.Nagytudású politikusainknak az egész világon ideje ezt szabályozni!Berlusca most készül Olaszországot ujra bedönteni!Komolyan ujra kell szabályozni ezt a szektort,a nagyvállalatok méretét,mert a fejlett világ létét veszélyezteti!
Ma lesz a Jobbik - Mszp csata. Nagyon izgulok. :)))
@Habakuk999: A gond csak az, hogy a gazdaság ezt nem bírja el,s Orbán a saját gazdasági szakértőire sem hallgat. Csak a Matolcsy. Kinyitotta a száját a napokban Csaba László, Bod Péter Ákos is, sőt hosszú idő óta a Heim Péter (Századvég)is nyilatkozott.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Azért az emberiség nagyon leleményes a különböző kínzási módszerek kidolgozásában.
Egyebekben -mindenki jól éljen pl - kevésbé.
"A mű kész, az alkotó pihenhet."

Soha.

Emlékezzünk 2002 májusára, amikor már ügyvezető kormányként akarták lemutyizni az orosz államadósságot a világhírű Meinl bankkal, vagy amikor Tomi miniszter 400 milliós sportcsarnokot akart ajándékozni a 400 lakosú Felsőmocsoládnak.

Az utolsó másodpercükig ártani, rombolni, pusztítani fognak.
@CSENDES: Ez a kétharmad, akinek a Viktor kell,
nem élt demokráciában.

Ezek úgy tudják, hogy 65 éve kommunizmusban élnek.

Úgyhogy most nemzeti szocializmusban akarnak 65 évet.

Nem én találtam ki.
Szerintem is egyre rosszabb lesz. Ha az ellenzék erősödni kezd, mert szerintem kezdeni fog, ezek olyan dolgokat tesznek, hogy Putyin csak ámul, és irigykedik, hogy nem neki jutott eszébe.
@Habakuk999:
ez amit itt leírsz az nagyon ....hangzik (kísértetiesen meg maláriásan...) és elképzelhető hogy így is leszű

mindez engem az óvoda kiscsoportjára emlékeztet a 3-4 1/2 éves korig...amikor a kis ravasz elcsalja a többiek játékát pusztán abbeli öröme keltése okán, mert akkor azokat hülyéknek tudja meg azok mindenféle hisztériás rohamokat kapnak

tehát ebben nagyon nagy lehet és igazad lehet mert az isten barmai és a kiscsoportos óvoda ott volt békamenetelni a lévai utcában és a hisztéria is teljes volt akárcsak az óvoda homokozója körűl amíg a dadus oda nem ért és el nem vitte pöttömkét aludni vagy adott neki barackot a fejire a sok kiscsoportos óvodás mert a szövegek és tettek alapján ezek már annyira retardáltak, hogy IQ nélküliek

megvalósúlt az álma...miniszterelnök és teljhatalma van és azzal azt tesz amit a homokozóban és most nincs se dadus se a papa aki pofánbaszta hogy szédűlt és járóképtelen lett tőle de nem tanúlt csak a gyűlölet és gonoszság halmozódott benne mint egy nagy kétlábon járó fekély

ha nem váltjátok le akkor megérdemlitek

ajánlottam sok mindent a kora hajnali órákban az előző blogon azt kell csinálni nincs más megoldás

brühühühühü
@Habakuk999:

Most is pont ugyanott tartotok, ahol 2010-ben.
Mármint ti, a többség.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Van benne valami pikantéria, amikor Kövér vérkomancs family elvtárs azt mondja, hogy "Bajnai Gordon az egyik a legarcátlanabb ellenzéki politikus".
A legagresszívabb, a legtahóbb és legpofátlanabb narancskomcsi ezt meri elröfögni...
Ide tényleg Mohács kell.
@CSENDES: A kiindulási pont a rossz.
Te abból indulsz ki, hogy Magyarország, magyar nép, magyar gazdaság, kultúra stb.

orbán abból indul ki, hogy én.
Ő hatalmat akar, nem is akármilyent, hanem teljhatalmat.
Ebből az aspektusból minden a hatalmi pozíciók megszerzéséről és stabilan megtartásáról, s ennek az áráról szól.
Nem kér tanácsot a szakértőitől, hiszen ők is a magyar gazdaságról fejlesztéséről beszélnének s nem a hatalomhoz szükséges gazdasági alapokról.

Ez a középkor, az abszolutizmus gazdaságpolitikája és gondolkodása.
Nincs ország. csak hűbérbirtok, nincs nép, csak hűbéres.
Ha több pénzre van szükségünk keverjünk ezüstöt vagy rezet a pénzbe illetve keressünk templomosoknak álcázott gazdag boszorkányokat.
A következmények nem számítanak.
@én már a fény gyermeke vagyok:

Akarja a fene. Tehát szerinted aki nincs minden elvet, realitást és elvárást (mondjuk akár csak a populista kreténségeket és az elhasználódott dinó élvonalat) feladva veletek (bárki is legyen az, mert ez a "szösszenetedből" nem derült ki, de gondolom az MSZP), az már nem is igazi ellenzéki?

De, ahogy írtam volt, minden oldalnak megvannak a maga minden józanságot nélkülöző fanatikusai...
@én már a fény gyermeke vagyok: Azt írod, hogy ez a 2/3. Itt azért már vitatkoznék, de tudom,hogy csak elkeseredésedben írsz ilyet.
Ez ugyanis csak parlamenti 2/3 volt a szavazáskor.
Ugyebár az összes szavazásra jogosult kb. 60 %-a ment el szavazni (5132 e fő), ebből 2706 e fő szavazott a Fideszre, amiből kb 1 000 e fő, agy 1200 e fő elkopott.
Nehogy már 1200e-1500 e fő nevében irányítsanak!
mai kis színes:

Papcsák konzultációval vág vissza
A helyi fideszesekkel is összerúgta a port a BVSC miatt, most aláírásgyűjtésbe kezdett.
index.hu/belfold/2013/03/08/leszavaztak_ezert_konzultacioval_vag_vissza_papcsak/
"Kövér László kitért Bajnai Gordonra is, akit a legarcátlanabb ellenzéki politikusnak nevezett Gyurcsány Ferencet leszámítva. A házelnök szerint Bajnai Gordon miniszterként, majd kormányfőként oda jutatta az országot, hogy a Fidesz 2010-ben az előre meghatározott hiány mértékénél 500 milliárd forinttal nagyobb deficittel tudta átvenni a kormányzást. "Bajnai Gordonnak azt kellett volna mondania, hogy szégyellem a pofámat, (...) el is megyek a fészkes fenébe" - tette hozzá."

A sarokba szorított veszett kutya egyre vadabbul és kiszámíthatatlanabbul vicsorog és ugat. Nem szeretnék vészmadárkodni, de tartok tőle, hogy Kövér és Kubatov elvtársak még fontos feladatokkal fogják megbízni a kampány során Sz. Ferit és barátait.
@rodeo36: Áder arcán az "Én kérek elnézést, hogy egy ekkora Ökörre bíztuk az MNB-t" Erre szokták mondani, hogy csoda, ha betalál a munkahelyére.
Most olvastam, hogy Puzsér is felszólal az Lmp gyűlésén (minden hónapban van ezeknél?). Fabius most sajnálhatja, hogy nem maradt velük. Schiffer és Puzsér. :)))
A siker mindenhol csak úgy tombol...

"Bukhat a rezsicsökkentési manőver, a lakosság fizetheti a plusz adókat

Pert nyertek a gázszolgáltatók az állammal szemben, és bár a döntés csak elsőfokú, ha jogerőre emelkedik, elbukhatnak a kormány rezsifaragási lépései.

Az előzetes várakozásokkal ellentétben első fokon a gázszolgáltatóknak adott igazat a Fővárosi Törvényszék a Magyar Energia Hivatal (MEH) rendszerhasználati díjakat meghatározó rendeletével szemben indított bírósági felülvizsgálat során − értesült a Napi Gazdaság."

hvg.hu/gazdasag/20130308_A_lakossag_fizetheti_meg_a_rezsicsokkente
@CSENDES:

Előtte is megvolt már. 2008-tól mindig megvolt a többség a jobboldalon.

És már 3 éve kormányoznak, és mindenki az ellenzék ellen tüntet és köpköd.

Még a diákok is elhajtják az ellenzéki pártokat.
Inkább a gyilkos-fideszessel állnak egymás mellé.

Mind Orbánhoz beszélnek a tüntetők.

Rogánnal egy pódiumon bármikor szivesen állnak.

Az ellenzéki pártokat meg leprásként kezelik.

Egy fideszes genyó bárhova mehet előadni a világnézetét a ballib hazaárulókról.
A tévétől a falvakig, vagy külföldre akár.

Az ellenzék meg egy kivert kutya mindenhol, aki még egy erősebb ejnyét se mondhat, mert akkor már szektás szanyikapitány lesz.
@ob.szerver:
Tisztelettel kérlek a kutyákat nem becsmérelni, nem lekövérezni!
Ez durva sértés egy értelmes és érző lénynek.
Férgezni, férgezheted Kövér elvtársat...
Ja kérem, szerepelni tudni kell. Le...

hvg.hu/vilag/20130308_Orban_megszallottsagarol_irnak_Belgiumban

Mindig valami megszállott fackalap miatt kerülünk mi magyarok, ezeknél címlapra.
@Rufus78: Épp most mondtam feljebb, hogy mi a gondom.

Szólítsál csak komenista ballibgecinek, vagy aminek akarsz.

Én ezt az ellenzék ellenes életérzést nem tudom követni.

Nem szeretem a politikusokat, de diktátorunk van, és nem is lesz soha más,
ha el nem zavarjuk.

És aki elzavarni nem akarja - a többség -, az megtartani fogja.

Úgyhogy nyalni köll a talpát végkimerülésig.
Jó étvágyat.
@CSENDES:
Pedig de! Sőt, az új választási rendszerrel, a bizonytalanok, nem szavazók magas számával és a szétaprózott ellenzékkel azzal az 1 millióval stabil kétharmadot lehet nyerni! Nincs második forduló, hogy a választási kudarc árnyékában utólag összefogdossanak az ellenzékiek meg lemondjanak egymás javára, meg hogy a protestszavazók az újrázástól megijedve mégis elmenjenek! Sőt, ha jól tudom, nincs lehetőség utólagos szövetkezésre sem, hogy utólag visszalépjenek és akkor a szavazataik összeadódjanak.

Ha jól értem a választási rendszert, ha kerületekben a Fidesz akár csak 35-40%-ot kap, a többiek meg összesen 60-65%-ot, akkor ott az +1 Fideszes körzet automatikusan. Ilyen módszerrel bőven elhozhatják a választókerületek, egyéni jelöltek 90%-át, (az a képviselői helyek 45%-a), meg listán viszik a közvélemény-kutatások másik 42%-át, ami még 21% képviselői hely. Az meg 66%.

Én is azt képviselem, hogy a pártok próbálják meg képviselni a szavazóikat, önmaguk is képesek legyenek változni a minél nagyobb politikai aktivitás érdekében, és ne az embereknek kelljen mindenáron betokozódni a pártok alá, de ez a húzd meg - ereszd meg legfeljebb a választás napjáig tarthat. Amit a szavazóknak sikerült kiverni és elérni a saját preferált pártjuknál a szavazás napjáig, és ahogy a Fidesz még kalapálgatja addig a választási törvényt (mert ne legyen kétség, fogja!), abból kell majd kiindulni.
Éppen a felvázolt tények miatt kell az ellenzéknek a lehető legrövidebb idő alatt beszüntetni a széthúzást, majd "die Reihe fest geschlossen!"
Most látom a hirdetést, hogy lehet jelentkezni a Miniszterelnökség gyakornoki programjába. Jelentkezem, és belülről bomlasztom a rendszert. :)))
@én már a fény gyermeke vagyok:

Nem szólítalak én semminek, nem szokásom.
Nem vagyok ellenzéki ellenes, de azt a töketlenkedést, ami 2002-től 2010-ig zajlott (igen, emúttnyócév!), azt baromira nem akarom csont és szó nélkül visszakapni! Az akkor kormányzó MSZP-nek pedig az égegyadta világon semmi olyan tette nem volt az elmúlt három évben, amivel akár csak sugallnák, hogy bármit is máshogy képzelnek el, mint akkor.

De megnyugodhatsz, ki tudom választani a legkevésbé undorítót a férgesdobozból, ha a szükség és a helyzet úgy hozza.

Viszont az se legyen már etalon, hogy aki bárhogy is kritizálni meri az ellenzéket, az Orbán szekértolója, mert úgy küldelek el a halál vérvörös faszára, de legalábbis a szűrőre, hogy térképpel se találsz vissza onnan! Kurvára ne próbáld már meg eldönteni és megítélni egy "szösszenet" alapján, hogy én mit miért és hogyan akarok!
@Rufus78: Akkor nincs más hátra,mint előre. Kivárjuk a választás napját és elmegyünk szavazni. Ez az amit meg tudunk tenni.
@ob.szerver: "...még fontos feladatokkal fogják megbizni a kampány során Sz.Ferit és barátait"Ugy tűnik, ez nem csak nekem jutott eszembe. Ha már nem lesznek elegek a savazó urak, meg az orditó-és kézcsókos matrónák,kockázatos, de utolsó módszert is képesek bevetni
@rodeo36: Lesz kézfogó jövőre. Azt nem tudom, mennyire sikerül majd megszólítani a nem szavazókat - kétféle volt 2010-ben, voltak, akik nem újságolvasók s abszolút nem érdekli őket ez az egész, s volt sok olyan, mint én, akik meg nem találtak a maguk finnyás ízlésének szavazni valót.
A hozzám hasonlók el fognak menni, de minket kompenzálnak a határon túliak, és a kitántorgott félmillió emberünk.

Érdekes lesz.
Én biztos vagyok abban, hogy komoly erők állnak az E14 mögött, s ha a szocik felélednek Csipkerózsika álmukból, összejöhet, bár nem lesz egyszerű.
Nem hagy nyugodni a gondolat, hogyan kerülhetett a kukába ,pont azon a bizonyos napon, pont az a bizonyos szemét ???
Valaki/k/ belüről,talán ? Pont...
@rodeo36: Kövér Laca nem fasiszta. Ezzel ne is rágalmazd meg. Ő egy igazi tősgyökeres kommunista.Anno az egyetemre is a papa 56-os érdemei miatt került be felvételi nélkül. Most csak kibukott belőle a munkásőr vér és eredet. Ő csak a kommunista vívmányokat akarja megvédeni a nemzetközi karvalytőkés csoportok ármánykodásaitól.
@Rufus78:
Én ne próbáljalak megitélni, de te egyből próbáltál megitélni, hogy én kinek a mije vagyok.

Ezt szeretem errefelé, hogy itt mindenki olyan magas elvárásokkal kommentel.

A vérvörös faszra meg cuppanj rá te nyugodtan, mert megérdemled, akkora karakter vagy.
@Ocsetacsang Szencsukó Maculi: Szerintem az első lépés megtörtént tegnap. Az E14 és a PM sok-sok év után létrehozott egy összefogást. Szerintem ez tök jó, Karácsonyt bírom, örülök, h csatlakoztak. Aszem ők fogták fel elsőként, h mit jelent az összefogás szó. Az E14-ben már így , h még csak ketten vannak, a fékek és ellensúlyok jobban működnek, mint a mostani parlamentben. Elolvastam a hésh oldalán a gazdaságról szóló vitaanyagot is. Aszem és ezt szeretném.
@Rufus78: "Nem vagyok ellenzéki ellenes, de azt a töketlenkedést, ami 2002-től 2010-ig zajlott (igen, emúttnyócév!), azt baromira nem akarom csont és szó nélkül visszakapni! "

Ehhez képest az volt a kánaán. Akkor még volt demokrácia, köztársaság, alkotmány gondolati és vallásszabadság, világi oktatás és magántulajdon. Úgyhogy én vissza akarom kapni ezeket. Te, meg a savas bácsi, úgy látszik nem.
@én már a fény gyermeke vagyok: @Rufus78:
Ha kianyáztátok magatokat, esetleg próbáljatok nem elbeszélni is néha egymás mellett és megkeresni a közös érdeklődést... :))
Segítsek?
blondegirls.blog.hu/2013/03/06/corinna
@Habakuk999: Mit akarsz azzal mondani,hogy minket pótolnak a kitántorgottak? Szerinted azért mentek el, mert annyira jó itt nekik? Annyira tetszik a rendszer, hogy kívülről szavaznak erre a kormányra?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Na, végre valaki rátapintott a lényegre:)!
Ő melyik párt színeiben indul:)?
@shinichi:
A lényeg az "Ehhez képest..."!
Rosszul látszik.
Megnéztem az üvöltözős videókat még egyszer, és rájöttem az egész sztori pszichológiájára. Az egész gyökere az lehet, h a fizess rajongóknak elképzelhetetlen az, h egyes embereknek lehet önálló gondolata. Elképzelhetetlen az is, h lehetnek emberek akik úgy gondolják, h lehet mással, másként csinálni a politikát és a gazdaságot, h a hitet felülírja a ráció, az érzelmeket a gondolatok. Számukra elképzelhetetlen az az értékmérő, miszerint nem a lojalitás az elsődleges, hanem a tettek és főleg az eredmények. Ezen visszásságok okoznak giga frusztrációt a gondolkodni, önálló véleményalkotásra, mérlegelésre, megértésre képtelen fejekben......aszem! :))
@én már a fény gyermeke vagyok: Tévedsz. Rufust nem ismételném, de 2010-ben elég volt a semmittevésből, s normális jelölt híján a Dunán inneni - keleti - vidék csalódott ballibsijei leszavazott jobb híján a jobbikra, a többiek a fideszre, a finnyásabbak pedig inkább elmentek túrázni szavazás helyett.

Elnézést kérek a törzsközönségtől, de ezerszer is előhozakodok a példámmal: 2005-től 2012-ig a magyar gpp növekedés kb 7 azaz HÉT százalék, a visegrádiak 23 illetve 39 és 41 %-hoz képest.

Nem orbán miatt kerültünk leszálló pályára, orbán csak segít, mint az egyszeri paraszt a jégverésnek, lássuk istenem, mire is megyünk mi ketten.

Ez most más helyzet, nem könnyebb egyáltalán, de megoldható.

Úgy gondolom, lesz választási szövetség. S az már csak az én nagyon személyes gondolatom, hogy a szabad világ kormányai, döntéshozói erősön ösztökélik a háttérben az ellenzéket az együttműködésre.
Többet érnek vele, mint a vadbarommal szembeni kemény fellépéssel, s ezzel szerintem sokkal tisztábban vannak vele, mint mi magunk.

Nagyon profi munka az E14, nem győzöm hangsúlyozni.

Nagy kár a libákért, ha azok nem lettek volna, fix kettesre tennék.
@CSENDES: Nem, pusztán arra, hogy elveszik félmilla nagy valószínűséggel józanul gondolkodó szavazat.
@Habakuk999:
"orbán a politikai játszmákban nagyon jó.
Egy rohadt népét és hazáját eláruló esküjét megszegő lelkiismeretlen és érzéketlen hazudós majom.
De a játékban ügyes."

a jó hamiskártyásra sem lehet azt mondani, hogy ügyetlen lenne.
aztán, amikor a balekok rájönnek, hogy ki is a partner, csak- csak előkerül a hatlövetű...
- Egyet kérünk és semmi mást: állítsák vissza változtatás nélkül a 23/1991-es kormányrendeletet az egyes bányászati dolgozók társadalombiztosítási kedvezményeiről. Erre március 21-ig adunk időt. Ha ez nem történik meg, a komlói pofon a kezdés volt, akkor bele kell verni a fejükbe, hogy mit kér a bányásztársadalom – mondta.

Rárobbantanák az épületet a Fideszre
www.pecsma.hu/vezeto-hir/tobb-pofont-adnanak-a-banyaszok/

"Ma a fiatalok bementek a Fidesz-székházba, kérdem én, ha mi, bányászok megyünk be, akkor mi lesz ott?! Ha nem engednek be a kerítésen, alábújással is be tudunk menni, rájuk robbantjuk az épületet, ha ez így folytatódik! Meg kell állítani ezt a szemét mocskos bandát, mert elveszíted a gyermekedet, az életedet, éhen döglesz – ordította a volt bányász indulatosan."
@Rufus78:
Nem tudom, de én meg... illetve rámász... szóval rászavaznék, na!
Megvesztegethetne például, vagy alkalmazhatna velem testi kényszert is! :)
@Habakuk999:

"Nagy kár a libákért, ha azok nem lettek volna, fix kettesre tennék."

Akkor lenne más. Egy kis/nagy hazugság mindig kéznél van náluk.
@Orica Középföldi:
Tehetségesek ebben, bár ez már a banditizmus kategória a kreatívoknál... :)
@Orica Középföldi:
Az attól függ! :)
Azon a kis szöszin a "kölcsönös örömszerzés" lenne a legjobb szó rá!
@Dr. jenőke (jenőke):
Az egyik oldalon savas bácsi, a másik oldalon robbantós bácsi, és mindkettő tökéletesen és kikezdhetetlenül meg van győződve a maga igazáról; mindkettő ideális alak arra, hogy a saját oldal a másik oldalt általánosítsa belőle, elindítsa a tematizálást és a rettegést. És közben két külföldi kommunikációs szakember bábozik szinte a komplett magyar pártelittel, persze jó pénzért... Valamiért úgy tűnik, egyedül ők érdekeltek az árkok szélesítésében és mélyítésében, és találtak ehhez egy balek kormányt és egy töketlen ellenzéket.
@Orica Középföldi: De a libák a fél országot érintették, tudod?
S nagyon ocsmány dolgok történtek, az erőfölénnyel való gátlástalan visszaélés tipikus esetei.
Nem véletlenül gágognak és gyarmatosítóznak.
Mert ez tényleg jelentős rétegnek kézzelfogható tapasztalat volt.
Egy légből kapott, megfoghatatlan, elméleti hazudozás jobban lepereg, kezelhető.

Néztem a reggeli híradót az E14-ről. A kendermagos tüntetéssel jellemezték.
S bármennyire is ökörség, a direkt propaganda hatékony.
@Habakuk999:
Igaz, mert az erre fogékonynak csak AZ fog megmaradni. Legalábbis csak arra akar emlékezni.
@nandras01: csak ez a hamiskártyás kiváló prédikátor és hazudozó.
Nagy dolognak kell ahhoz történni, hogy a hívek saját papjukban felismerjék az ördögöt.
@Habakuk999: "Nagy kár a libákért, ha azok nem
lettek volna, fix kettesre tennék."

"A Wallis még 1998–99-ben, Bajnai Gordon vezérigazgatósága előtt lett a Hajdú-Bét Rt. többségi tulajdonosa. A cég a víziszárnyaspiac összeomlása miatt 2003-ban – a megmentésére tett többszöri tulajdonosi próbálkozás ellenére – 5,5 milliárd forint adósságot hátrahagyva csődbe ment. Beszállítóinak jelentős része nagy veszteségeket szenvedett (egyikük emiatt öngyilkos lett[3]). Maga a Wallis csoport 10 milliárd forint veszteséggel szállt ki a befektetésből.

A média több hullámban foglalkozott az üggyel, amelynek során számos valótlan állítás látott napvilágot Bajnai és a Hajdú-Bét kapcsán. Későbbi bírói ítéletek több médiumot helyreigazításra köteleztek. Hamisnak bizonyult például az a feltételezés, hogy a céget nem fejlesztették és csak a pénzt vették ki belőle.[4][5] További helyreigazítások: FN FN II. MNO Hir TV"

Wikipédia
@Habakuk999:
Na ja, csak ezzel éppen annak a vérvádnak adnak táptalajt, hogy az ellenzéki erők mindegyike külföldi hatalmakkal paktált le, és idegen erők kezére akarják átjátszani az országot a "nemzeti" Fidesz megbuktatására.

A libáknál sokkal nagyobb hiba volt, hogy a baloldal hagyta, hogy a Fidesz kisajátítsa magának a "nemzet" szót és annak a képviseletét.
@V-PORT:
Ha igaza van Rodeo36-nak (és igaza van 0,1 %
GDP 34 mrd), és ha együtt mozgunk a régiós átlaggal, és -1,7 helyett + 1,3 lenne a GDP,
akkor 30 x 34 = 1020 mrd-al jobban állnánk/év.
Nem fizetnénk kamatfelárat 120 mrd/év, nem esett volna ki az Szja miatt 500 mrd, viszont fizetnénk a manyup-hozzájárulást -300 mrd.
Még mindig maradt volna gazdaságélénkítésre 1340 mrd/év, amihez nem kellett volna nyomorba dönteni a lakosság nagy részét, és fel lehetett volna tuningolni a felsőoktatást.
A jobbosok szerint "minden pénzt megér, hogy nem a balosok vannak hatalmon" de talán nem pont 4000 mrd-ra gondoltak. (1340 X 3 év)
@kekex: Ez olyan lenne, mint egy "feri tél". :))
@CSENDES: És ha lenn jogállam, akkor ilyet nem lehetne terjeszteni a helyreigazítást követően. Mert ugyan nem a médium mondja, hanem az abban fellépő politikusok libáznak, de a valótlan tényállítás terjesztése akkor is megvalósul.
@Habakuk999:

Rendkívül ostoba dolog a visegrádi országokat egymáshoz egy számmal összemérni.

10 millió embernek egy számmal volt gondja 8 évig? Lófaszt.

Akik gyorsabban fejlődtek, lehet, hogy padlóról indultak.
Vagy az is lehet, hogy voltak ásványkincseik, amikre alapozzanak.
Esetleg tengerük, amin kereskedjenek.

A visszaesésünk azért is következhetett be, mert elértük a maximumot, amit egy medencében elzárt civilizáció a homokból ki tud hozni.

Nem állítom, hogy így van, de egy szám, az nem egy értékelés.

Az Orbán-kormány viszont minden szempontból lefelé halad.
Az ország süllyed már 3 éve - minden módon.

Ráadásul úgy, hogy 3 éve még egy gyufaszál se eshet le az engedélyük nélkül.

Ez bizony csődkormányzás.

Ideje lenne lemondaniuk.

De csak kúrcsányozzatok és tartsátok Orbánt vasmarokkal egészen a Mariana árok mélyéig hatalomban.
@Habakuk999: "2005-től 2012-ig a magyar GDP
növekedés"
ezt az intervallumot, hogy találtad ki?
és ami ezen időszak alatt összességében történt az mi ellen és mi mellett érv?
@Habakuk999: A fél ország libát tartott, és nem volt rá vevő, aki megvegye.

Aztán a fél ország hitelre vett házat, kocsit, és a fél ország nem tudta kifizetni.

Hülyeség ellen hülyéket tettek a hatalomba.

És tovább hülyülnek.
@Rufus78:
A kockázatok és mellékhatások felől kérdezze meg esztergomi barátját vagy ismerősét!
Ugyanis ott volt fidesz-ellenes hangulat, de csak a polgármesterváltás miatt tudtak összefogni - a körzetekben egymás ellen indultak, és mindenhol az egyébként kisebbségben levő fideszes nyert, és az ellenzék csak listán szerzett helyeket, amivel kisebbségbe kerültek.
A választási rendszert ennek alapján alakították. Igaza volt Tétényi Évának: MINDENKI esztergomi lesz az országban!
@CSENDES: Én Bajnaira fogok szavazni, s szerintem az itteni mondókáim is eléggé egyértelműek.
Nincs értelme ezeket a bíróságosdikat ismételgetni, ez van, kész.

Sajnos, valóban szó szerint, arrogánsan jogászkodva raboltak ki embereket.
Ez tény.
Bajnai szerepét a bíróság tisztázta. Ez is tény.
Ettől még a mondásom szerintem igaz: nagy kár a libákért. Pont egy erős Bajnai érdekében nagy kár.
@Habakuk999: jaj Habakuk legalább Te ne libázzál már.Azok a Bajnaira vonatkozó libás hirek úgy születtek, mint most a fidesz székház szétverése, ahol rombolást tilos megtekinteni.
@punkfrog: @én már a fény gyermeke vagyok:

Igazatok van, én vagyok a hülye. Nem hét százalék, hanem 3,5, azaz HÁROMÉSFÉL SZÁZALÉK.

hvg.hu/gazdasag/20130118_KozepEuropa_szegenyhaza_leszunk

NO COMMENT, olvassatok.
@Myrath:
Nem, te bigott hívőket láttál, akik el sem tudják képzelni, hogy más hitben is lehet üdvözülni, és helyből gyűlölnek minden másvallásút.
@Habakuk999:
Szerintem libajnaizzál, gágogjál és kúrcsányozzál.
Az a te pályád.
Gyertek ki ma 15.00 hogy együtt állítsuk meg a további rombolást.
@Habakuk999: "jogászkodva raboltak ki embereket"

Kik? A rablás erőszakos bűncselekmény, kizárt tehát az, hogy jogászkodva követték volna el,mert az ún. fehérgalléros bűncselekmény lehetne.

Gondolom azért már hallottál a tartós fizetésképtelenségről?
Nem kell leegyszerűsíteni a dolgokat. És persze természetesen nyomorult egy helyzet az egyénnek, de nyilván a gazdasági társaságnak és annak tulajdonosainak is az volt.

És itt most befejeztem.
@kekex:

"és helyből gyűlölnek minden másvallásút."

- a keresztényi szeretet nevében.
@KÁTÉó53éúétr6: A héten Alföldön mászkáltam, találkoztam jó néhány partneremmel, ( agrárium ) a beszélgetések hatvan hetven százalékánál felmerültek a libák.

Erre írtam, hogy kár a libákért.
Hidd el, nem áll szándékomban libázni.
De mi a francot csináljak, ha úgy érzem, kár értük? :)
Nem szervesen idetartozik, de szerintem most valósult meg az, amit Bajnaiék akartak először az Lmp-vel. Van egy E14-Pm szövetség, és van a másik oldalon az Mszp aki próbálkozik olyan pártokkal akik inkább visznek, mint hoznak (Gyurcsány-Dk, Schmuck-Mszdp). Az E14-Pm vinni fogja a liberálisok nagy részét, a baloldalon is sokat elvisz, és a Fideszre 2010-ben szavazók egy csoportját. Én úgy látom, hogy nyárra ők lesznek erősebbek és nem az Mszp. Plusz azt hiszem, hogy sok pénzt fognak összegyűjteni, és nem csak ezresekből.
@én már a fény gyermeke vagyok:

"Szerintem libajnaizzál, gágogjál és kúrcsányozzál.
Az a te pályád. "

Ne túlozz. Nem szokott, csak írásban meditál és időnként vitatkozik önmagával is.
@Habakuk999: "2005-től 2012-ig a magyar GDP
növekedés"
ezt az intervallumot, hogy találtad ki?
és ami ezen időszak alatt összességében történt az mi ellen és mi mellett érv?
szerencsére most már növekedési pályára álltunk!:))))))
@én már a fény gyermeke vagyok:
Nem volt aki a libákat megvegye - miután beütött a Négy Mancs és a H1N5. De persze az volt a hülye, aki ezt nem látta előre.
És devizahitelt vettek fel, mert a forinthitel (hála Járainak) vagy 60 %-al drágább volt, és a szocik alatt évekig stabil volt a devizaárfolyam. Csak aztán beütött a pénzügyi VILÁGválság, meg a Kósa-Szájjalártó duó bohóctréfája. De persze az volt hülye, aki ezt nem látta előre!
@én már a fény gyermeke vagyok: A magyar politikai pártok értelmezése.
Kossuth Lajos pontosan fogalmaz: aki a Kárpát-medencében magyar hazát, országot, jövőt akar építeni, akit nem egyéni gondjai gyötörnek, de nemzete sorsáért aggódik, választhat. Vagy a kormány mellé áll, s elhiszi: a kormány akaratának engedelmeskedve hivatalnoktetteivel a haza érdekeit szolgálja, s lelke rajta, miképpen számol el szolgalelkű önmagával. Vagy megőrzi emberi-szellemi függetlenségét, az ellenzék soraiba lép, s erkölcsi feladatának tekinti a kormány országvesztő tetteinek bírálatát.
@Habakuk999: Ne haragudj, mégis muszáj még hozzátennem, az a kva nagy baj ebben az országban,hogy egy alföldi libatenyésztő annak idején nem rendelkezett gazdasági tapasztalatokkal, tudta, hogyan kell egy libát felnevelni, megetetni, de nem tudta felmérni a kockázatot. Ezért kellett volna minél több gazdálkodónak képzést kapnia, hogy legalább számolni tudjon a kockázattal. Mennyit fektet bele, mennyit kap az értékesítés után, mennyit veszíthet. És a mi napig nem képesek felfogni, hogy a nagy hozam reményében nagyot is lehet bukni. Inkább azt állítják, hogy ki lettek rabolva.
@KÁTÉó53éúétr6: @CSENDES: Figyeljetek, ez az egész mondat nem ért ennyi kommentet, de ha már így belemerültünk, csak az elvéről beszéljünk egy kicsit.

Valós tényeket letagadni és hazudni róla szerintem butaság.
Ugyanezt csinálja a másik oldal. Szerintem egyszerűbb megoldás nyíltan szembenézni az eseményekkel - mellesleg ezt Bajnai azért nagyjából megtette - s tisztázni a viszonyokat, eseményeket.

Értitek, mit akarok kinyögni?
Egy tenyésztőt vagy húsost soha nem fogsz meggyőzni arról, hogy nem voltak csúnya dolgok. Mert saját szemével látta, hogy voltak.
Arról kell meggyőzni, hogy elhatárolódsz ezektől az eseményektől, magatartási formáktól, s hogy máshogyan akarod csinálni.
@V-PORT:

Annyi pofont fog kapni Mesterházi, hogy előbb-utóbb megérti hol a helye. Csak addigra teljesen leamortizálja a maszop tárgyalási pozícióját. Ez persze nem baj.

Az MSZDP olyan, mint az elnöke. Egy vicc. Persze ott is vannak ordító mámik:))
@Habakuk999: Oszt mik voltak azok a csúnya dolgok?
Mert én már láttam felszámolási eljárást. Úgy kezdődik, hogy megszűnnek a tulajdonos jogai, megszűnnek a vezető jogai,s minden vagyonnal és joggal a kijelölt felszámolóbiztos rendelkezik.
@kekex:
Viszont nem kell "előrelátás" csak némi józan körbenézés annak eldöntéséhez, hogy milyen károkat okozott az "orbánjárás".
És vérzik a szívem a libásokért, de azért egy ország tönkretétele mégiscsak egy más nagyságrend! Ahol hetente többen lesznek öngyilkosok, és 3 millió embert akarnak az árokba rugdosni, ne legyenek az út szélén a szem előtt, a régiótól való leszakadásunk reális veszélyéről már nem is szólva.
Hogy idézzek egy "klasszikust":
Szappanozott lejtőn csúszunk lefelé. Én már voltam ilyenen Bertchesghardenben: ott a 2. lejtő közepén már mindenki sikoltozik!
@Orica Középföldi: Sőt jobb egy Schiffer nélküli Pm, mint egy Lmp Schifferrel.
Mesterházy ma is el fogja hinni, hogy mennyi tömeget tud megszólítani, miközben lehet, hogy az, az összes szavazója.
@CSENDES:
Ha láttál "közelről" ilyesmit, akkor azt is tudod, hogy Kósa a 20 %-ával elbújhat a szerénysége miatt!
@CSENDES: Na, na, na, na!!! Miben éltünk 20 évet???
4 éves diktatúrák sorozatában!
Bizony, megfelelő távolságból szemlélve, egészen biztos, hogy bármi történjék is ott, Hátsó Hátasztánban, 20-30 évig csak a romeltakarítás fog tartani, majd csak ezt követheti az építkezés. Ennek az eredménye, újabb évtizedek múlva mutatkozik majd meg. Vagyis, 100 év körül is lehet, ennek 23+40 évnyi rombolásnak a "hozadéka". Kiemelkedő szerepet jáccottak ebben a rencerváltó "politikai erők", egytől, egyig! Nincs balos és jobbos, konzervatív, liberális, radikális.Nincs, csak a pusztítás van, aminek nincs színe, pártpreferenciája, csak szaga. Penetráns, dögletes bűze van. Ahol volt MSZMP-s káderek miniszterelnökök lehetnek '94-ben, ahol a KISZ, SZOT és teljes "állampárti" apparátus pozícióban marad 20 éven keresztül, ahol gyakorló elmebetegek gazdasági, pénzügyi döntéshozók... Cezaromániás, segédlabdarúgó szónokol és hazudik, volt KISZ-es elvtársával párhuzamosan, csak kicsit később. Ahol az ember nem számít, csak a politikai hozadéka a döntésnek, az már nem ország, nem a volt hazám.
@Habakuk999: én értettelek de azért kár libázni, mert irta itt valaki, /azt hiszem Bóli/hogy akkor lenne más a haugság gyártók profeszoraitól
@Habakuk999:

milyen libákról van ma szó? a vadlibák még nem tértek vissza elrepűltek a többieket meg vagy tömik vagy fosztják lehetséges hogy sütik

melyikkel van a baj? kicsi a mája?

brüühhühühü

ma 2013 március 9-e van
@Habakuk999: hagyjatok mar a libakat. Amugy mar nem a liba a meno, hanem a kacsa.
@rodeo36: a magyar libamaj mar nem a no1. A bolgar liba john minosegu.... Egy ujabb mitosszal kevesebb.
@V-PORT: nem szervezodik. Hanem mar van.Oket lattuk a lendvaynal.
@kekex:

Kedveském, aki vállalkozik, az nem csak nyerhet, hanem bukhat is.
Aki hamburgerezett 89-ben, mint én, annak beütött a vasfüggöny lebontás és a szomszédba a McDonalds.

Kértem én, hogy fizesd ki?

Aki meg házat épít 20 évre eladósodva odvasbükkönyön,
vagy egy szobást vesz 25 évre hitelből,
az azt gondolta, hogy 25 évig lesz állása egy nap hiány nélkül,

vagy azt, hogy itt ez a hülye fény gyermeke, majd megsegít, ha bebukom...?

Vagy itt a szentorbán, majd kitapossa a pénzt a panelprolikból, hogy arról koldulnak.

Ezek ilyenek.
@nincs_itt: Erre vonatkozott az "ilyen-olyan".
@V-PORT: nem volt drama olyan 10 korul. Volt egy bacsi aki kommunistazott. Par gardista kocsmalako, meg egy jobbikos zaszlos tomorules teblabolt.:)
@kekex: Hát igen, s az is tény, hogy még jelenleg is folyik a felszámolási eljárás, alig 9 éve, holott 2 év alatt be kellett volna fejezni.
@Habakuk999: de ugy-e azt nem kérdőjelezed meg, hogy a libás ágazatot szándékosan övön aluli ütéssel a Négy Mancs küldte padlóra.Azt kérdezem, hogyan tud egy gazdaságvezetó ilyen ütés elől elhajolni.Bajnai ezt kellene hogy elmondja hogy miért nem teszi? azt nem tudom,de van az a maffia-hálózat amitől illik félni
@én már a fény gyermeke vagyok: Gyurcsányozzon a halál.

Nagyon egyszerűen kell ahhoz gondolkodni, hogy aki meg meri említeni, hogy a szocik alatt sem volt minden fenékig tejfel, az ellenség és bántja szegényeket.

Ez a hátralévő egy év erről fog szólni: beszélgetni kell, KÖTELEZŐ olyan emberekkel is, akik neked nem tetsző dolgokat magyaráznak.
Mert csak így lehet elhajtani a búspicsába ezt a rabló, hazudozós csürhét.

Te most mérges ember vagy, az nem baj illetve a Te bajod. De ha javasolhatom, ne az orbáni jelszóhoz ragaszkodj, inkább a kádárihoz.
Aki nincs ellenünk, az velünk van.

"Aki nincs velünk, az ellenség", az hidd el, nem alternatíva.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Meg az, hogy pont Kubatov nem látja, hogy ettől a hírtől Bajnait erősítik. Plusz ott van az a gyilkosos sztori, ami szintén nem vet rájuk jó fényt, és akkor finoman fogalmaztam.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Meg kéne szavaztatni, hogy melyik a legtetűbb, legaljasabb stb kormánypárti tisztségviselő. Érdekes verseny lenne.
@rodeo36: Már láttam gólyát a Hortobágyon tegnapelőtt.
Ez a Tisza-tó jót tesz nekik, van egy nagy csomó koszt és kvártély számukra.

Amúgy libázik a nyavalya, b+ a libás mondatom értelme annyi, kár, hogy ilyen erős támadási felület volt Bajnai ellen, azóta meg nem bírok kivergődni belőlük.

Jöhetne már valamilyen troll, hogy leszálljanak rólam az állatvédők.
@kalaposinas: Lenne egy-két holtverseny:-)
@kalaposinas: Inkább azt, hogy ki nem. Azt sokkal könnyebb összeszámolni. Ott van..., nem ő nem. Vagy..., ő sem. :))
@KÁTÉó53éúétr6: a liba agazatot a gazdak vittek padlora. Mert nem voltak hajlandoak igazodni a piac igenyeihez.
@V-PORT: aki annyira el van telve magatol mint ok, mar nem a valosagot latja.
@Habakuk999: Állítólag van olyan gólya, amelyik nem megy el. Hányat láttál?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: A konfitált kacsamell vagy kacsacomb.

Ne is mondd!
@én már a fény gyermeke vagyok:

Nem haver. Ti tartotok pont ott ahol 2010-ben.

Nem tanultok, nem változtok és a hülyeségetekért mindenki más hibás. A sallert ti is megkaptátok és Orbán is meg fogja. Ha változtok segíthettek kiosztani. Ha nem akkor mentek a levesbe mert erre is alkalmatlanok vagytok.

Most jöhet hogy orbánista vagyok. Mást úgyse tudtok hebegni ilyenkor.
@KÁTÉó53éúétr6: Nem, valóban nem kérdőjelezem meg.

Tényleg nem akarok ezen vitatkozni, de egy ágazat leépülése történhet szépen pl szénbányászat, csúnyán ez az általános és kurvarondán, ez meg pl a libásoké.

De offolunk ebben a témában.

Amiről viszont körömszakadtáig hajlandó vagyok vitatkozni - Orica most ne figyelj lécci, kösz, hogy megvédtél - az a magatartási forma.

Hogy végre valahára ne tagadjuk már a tényeket, hanem mutassunk helyette kivezető utat.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

A víziszárnyas piacot Matolcsy vágta haza a piaci árak letörésével és Bábolna indokolatlan állami pénzzel tömésével a magáncégekkel szemben.
@CSENDES: Hármat.
Okosak ezek a madarak, mindig rácsodálkozok pl aratást vagy szántást látva, mennyien nyüzsögnek a traktorok nyomában.
Hozzászoktak az emberhez, így is van ez rendjén.
@Dr. jenőke (jenőke):
" ha mi, bányászok megyünk be, akkor mi lesz ott?! Ha nem engednek be a kerítésen, alábújással is be tudunk menni, "
+1

én mindig mondtam, az éppen aktuális (bármelyik kontinensen lévő) kormánynak a következőekkel nem szabad kekeckednie:
-rendőrök
-diákok
-bányászok
-katonák
-vasutasok

és akkor megérhetik a következő választásokat...
@vitéz Thapóccay néma bárány:

Így van.
Én nem változtam egy centit sem.

Orbánt 24 éve egy cigány bűnözőnek és a fideszét egy bűnszövetkezetnek tartom.

Nem volt rá szükség, hogy változtassak a nézetemen,
mert mindig minden engem igazolt.

Hogy közben éppen ti csírák emdéefesek, fideszesek, elempisták vagy éppen értékelvűek nemzetiek keresztények, polgárok, emberek, vagy mijalófasz vagytok,

az a ti önképzavarotok.

Fidesznyik jobbágyok - leginkább.

Csak a neveket koptatjátok magatok alatt.
@Habakuk999: nem nem akartalak támadni, csak szerettem volna elmondani amit liba-ügyben tudtam, Bajnai védelmében.
@vitéz Thapóccay néma bárány: valoszinu ennek is szerepe volt. De egy szakmabeli szerint a gazdak nagy reszt vallaltak benne.
@V-PORT:

Én inkább arra lennék kíváncsi, hogy Fabot is meghívták vagy Schiffer inkább elkerüli messziről amíg tudja? :-D:-D

Puzsért meghívni nem kockázat.
@vitéz Thapóccay néma bárány:

És milyen levesbe, te szerencsétlen tapló?

Már benn van az egész ország a levesben.

Te honnan kommentelsz? Külföldi vagy?
@punkfrog: Arra érv kedves testvérem az úrban, hogy el lehetne felejteni egyszer és mindenkorra a b-közepes mentalitást, s helyette teljesítményorientáltságra koncentrálhatnánk.

Megnézted a táblázatot, s elgondolkodtál egy picit?
Nem ártana.
Bokros hatását követően folyamatos leszakadásban vagyunk.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

" te kezdesz egyre szimpibb vagy."

Tegnap leszámolt vagy felszámolta a Gábrissal folytatott nulla eredményű küzdelmet/párbeszédet, és tényleg felszabadult:)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: mert nem voltak hajlandók igazodni a maffia követelményeihez
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: De tudok Neked két olyan mondatot írni, hogy kapásból leostobázol.:))))
no comment:

"____facebookon
Kubatov Gábor
csütörtök
Tudják, még vicces is lehetne…de egy cseppet se volt az. Látszólag most a politikáról fogok írni, de higgyék el, ma, most nem a politika a lényeg. Ma, jó néhányan, betörték a Fidesz székház ajtaját és megpróbálták elfoglalni az. Erőszakkal, demokráciát követelve. Be kell, hogy valljam, nem vagyok egy túl érzékeny gyerek, de ezt szerintem „túltolták”. Ugyanis itt dolgozik néhány nyugdíj előtt álló, tiszteletreméltó asszony, gyerekét nevelő anyuka, akiknek a szemükben láttam a rettegést. Ezek a srácok itt ma néhányan összekeverték a véleménynyilvánítást az erőszakkal…

Eduard Vanek B szia gabci! igazad van. ha valakik, hát a ti híveitek tegnap tényleg összekeverték a véleménynyilvánítást az erőszakkal… a felvételek tanúsága szerint. A tegnapi nap után már semmilyen közösséget nem vállalok veletek. Még azt is letagadom, hogyvalaha rátok szavaztam. Éppen úgy hazudtok reggel éjjel meg este mint az a régi klasszikus Balatonöszödről. te vele versenyzel? már lekörözted. gratulálok.
2 perce • Tetszik____"
@én már a fény gyermeke vagyok:

" Csak a neveket koptatjátok magatok alatt."

Persze persze kedves Szájmon, ez iszonyú vicces a századik nicked alól előadva :-D
A neved állandó változásban, de a mások hibàztatása és fidesznyikezése örök.
szervezik a székházvédő sereget. bármikor mozgosítható egyénekre hajtanak.
@vitéz Thapóccay néma bárány:

Na, most bevallom.

Igazából mindenki én vagyok. Te vagy egyedül a Varánusz olvasója.

Hát így jártál.
@én már a fény gyermeke vagyok:

A holdról kommentelek kedves Simon, vagy a Marsról ahonnan épp tetszik. De te mindenhonnan csak egy felelősséget maszatoló és másokra tologató megkeseredett faszinak látszol. Akit már a fidesznyikezésért leanyázni is unalmas.
@KÁTÉó53éúétr6: Nem vettem támadásnak.:)

Ugyanakkor nem gondolom, hogy meg kellene őt védeni, megvédi ő saját magát.

Azt saját tapasztalatból látom, a mai napig élő probléma.
Azt pedig tényleg a saját bőrömön éreztem, hogy volt HB-legények milyen mentalitással dolgoznak.
Velük tényleg csak az erő pozíciójából lehet tárgyalni, mást egyszerűen nem fogadnak el.
Nem véletlen a tenyésztők elemi fölháborodása.

Ez nyilván nem Bajnairól szól. Az ágazat történelme is bonyolult kérdés.

De ismétlem saját tapasztalatom alapján - akit nem tudtak legyűrni, de ez pusztán csak az én szerencsém - megértem az emberek elkeseredettségét.

( és ezt már tényleg csak nagyon zárójelesen és kisbetűvel, szoci hátszél mindenütt volt )
@én már a fény gyermeke vagyok: Orbán is meg van győződve a saját csalhatatlanságáról.
@GeoCracker:

Az Orbán minden héten mást mond csalhatatlanul.

De kövesd, ha akarod.

Olyan nemzeti és értékelvű, mint minden varánuszos.
@én már a fény gyermeke vagyok: valamiért provokátornak érezlek. :-) de szived joga. Vagy kötelessége :-)
@KÁTÉó53éúétr6: sajnalom, de a magyar gazdak mar szar minoseget allitanak elo. Maguktol. Mert te megveszed, Mert madzsar.
@én már a fény gyermeke vagyok: bator vagy, de Latina. Barany nem fidesznyik, de teged kicsontoz ezert.
@vitéz Thapóccay néma bárány: Tényleg hasonlít Szájmonra jobban belegondolva.

Legalább nácizni nem fognak!:))
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Ez se ennyire egyértelmű.
Mert sokan állítanak elő jó minőséget. Akiknek van fizetőképes, a minőséget megfizető piacuk.

Nehéz alkalmazkodni a piachoz. Mostanában - elmúttsoksokéve - a trend az alacsony minőség, a bóvli felé irányul.

Akarhatsz Te előállítani magas minőséget, ha itthon nem veszik meg, külföldre pedig nincs marketinged, nem beszélsz nyelveket, és nincs tőkéd, hogy versenyezhess a világgal.

Minden mindennek összefügg.
@Habakuk999: Én is láttam ilyet,pedig egy traktornak azért van hangja:-))
@Rufus78: Igen, ez a "nemzet" kisajátítás nekem is kurvára piszkálja a csőröm.

Ebben is rossz a ballibsi gondolkodás, mert igenis büszkének kéne lenni a magyarságunkra és nem lesajnálni a "nagymogyorókat".
Hanem szépen megértetni őket azzal, hogy többek lettek mostanában, nem csupán magyarok, de európai polgárok is.
Ami nem csupán a pénzről szól.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Ezt a bárányt, meg a többi kis értékelvűt is piszkosul unom.

Olyanok, mint a

Girosz-Törökgábor-Navracsics-Stumpf István

féle független politológusok vitái az elmúltnyolcévben.

Nem fideszesek, csak értékelvű polgári függetlenek.

Úgyhogy ... hazug kis fidesznyikek mind egy szálig.
@kalaposinas:
"Meg kéne szavaztatni, hogy melyik a legtetűbb, legaljasabb stb kormánypárti tisztségviselő. Érdekes verseny lenne."
Szoros a verseny, nagyon erős a felhozatal kreténből, úgyhogy nem lenne egyszerű dolog.

@Habakuk999:
Há'má tejjis fijjam Bluetooth...
SSteffykét visszasírod? :))
@Rufus78: a "nemzeti" Fidesz

:-)

Melyik nemzet érdekét képviseli a fityisz? Az eredményeiket, homályos pártállami múltjukat, a túlsúlyos orosz energetikai befolyást (gáz, olaj, urán) illetve ezek trendjét figyelve, elmélázok azon, lehetne-e az orosz érdekeknek jobban megfelelő kormány Mo-on, mint a mai?

Elismerve, a mindenoldali orosz eftársak, ahogy a mi pártállami gyökerű (a lényeg a gyökér :-)) elitünk, úgy az övéké is a saját maga társadalmát is gőzerővel veri szét.
Egy dolog már biztos, a klotyókulcsot egymás kezéből tépik ki szaporán:
hvg.hu/itthon/20130309_Kover_Bajnai_szegyellje_a_pofajat
@én már a fény gyermeke vagyok:

Ha unod vàlts nevet megint egybites, aztán próbáld századszor is újra definiálni magad. Segítek te tök, ha másnak akarsz látszani akkor a szóhasználaton és írásképen is változtatni kell. Ehhez mondjuk pont olyan hülye vagy, mint a felelősségetek felismeréséhez, de hátha egyszer majd legyőzöd magadban a tomboló szanyikapitányt.
@Habakuk999: Hogyne állítanának elő, csak nem a köznépnek, vagyis hát havi egyszer megveszed a magyarholland kecskesajtját. Viszont Csekknek is igaza van abban, hogy nincs igény, és sokan csak arra apelálnak, hogy magyar, meg pirosfehérzöld de nem ad mellé mínőséget, és bizonyos esetben még irracionálisan drága is. Nem megyek ki fonnyadt répákkal, nem hagyom földesen a krumplit, hanem letörölgetem, és nem vágom át a vevőt azzal, hogy eladom neki a spanyol paradicsomit magyarnak. Mert sajnos ez gyakori, főleg a nagyvárosi piacokon. és ezek után senki nem lepődjön meg, hogy sokan nem ugranak a magyar termékre. Mert szerintem annak nem lesz jó vége ha csak a nemzeti, a magyar szó lebeg a szemek előtt, a mínőség az meg le van szarva. az nem tud előrelépstr hozni mínőség terén. és főleg nem ebben a világban nem megengedhető, amikor a világ minden tájáról érkezik az árú.
Öszefoglalva nem az a legfontosabb, hogy magyar, hanem az, hogy legyen jó.
@Rufus78: hagyta, és mai napig nem akarja helyrehozni ezt a hibát.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Hogy mernék belepiszkálni a Te érdekörödbe?:)))

Steficica csak a tiéd.

Mindenesetre néha szórakoztatóbb volt, mint egyéb mindenre elszánt hívek.

Főleg, amíg nem lehetett tudni, karikatúra vagy tényleg kretén?
@én már a fény gyermeke vagyok:

Nem megyek kreténkén. Nem szívesen verném szájba a savazó apádat.
fides vallás, maffia, pufók angyal, életvitel szerű kiabáló nyanya, negatív növekedés, székházvédő nyugdíjasok és gyilgos maffiózó..

A mai magyarország lényegét jól összefoglaltad egy blogba. :-)
@Habakuk999: nem is tudom, tudod engem sosem hatott meg, hogy jé európai polgár vagyok, főleg mert ez csak egy jelképes valami, és főleg mert én meg az egész pereputtyom európainak érezte magát jóval azelőtt, hogy EU lett volna. ha már itt tartunk inkább azt kéne hangsúlyozni, hogy mi hogyan járultunk hozzá európa történelméhez, hogy legyen valami győkérzet a kontinenshez.
@Habakuk999:

A hasonlóság nem a véletlen műve. Minden nickje alatt pont ugyanezt és ugyanígy csinálja.

Nem először bukik le vele.
@vitéz Thapóccay néma bárány:

Ne túráztasd magad, kis hülye. Írni akartál nekem egy mélt és nini !
Hát nem simonmondja a levelezési címem.

Ennyire nagy titok volt, te csíra.

Sötét állat voltál világéletedben, te ősbamba.
@rodeo36: "mikor a Fidel ezt megtudta...akkor kicsit szomorú lett...és nagyon hamar talált neki forradalmakat messze a délamerikai dzsungelban"

Lelkecském galambocskám, mink ittend a Talygában szívesen láttyuk ezt a kedves embert, a Matolcsyt is. Van oljan mint a zőserdő, ha nem külömb. Malyd a lékhorgászok a Zob fojón rája bízzák a kukacokat. Számolgassa csak üket, kell az.
@Penivaldes: Van két szó, amiben én, a semmi másban nem hívő maradéktalanul hiszek.
Ezek a kereslet és a kínálat.

Ez a két szó véleményem szerint nem csupán a paradicsom életében fontos, hanem az élet egyéb területein is.

Lehet bármilyen nemzetiszínű masnival körbekötni bármit, a piac előbb utóbb meghatározza a valódi értékét.
Ezek kimutatták a foguk fehérjét.
Én féltem szegény diákokat. Komolyan.

Ez a rezsim gyakorlatilag egy bűnszövetség.
Csak az lehet tag aki bizonyítja odaadását és hitványságát. Na meg bűncselekményt követ el.
Köztörvényesek, autótolvaj, maffiózó, hűtlen-kezeléssel elítélt, elítélt garázda (bocs: habonyozó) csaló, MLM és piramisjáték lovag, Offshore biznicelők, pénzért jelentő nyilvántartott ügynök, kommunista besúgók, párttitkárok pártvezérek sosem-dolgozott kölkei, kisztitkárok, MSZMP funkcionáriusok, egykori munkásőrök és utódaik...

Röviden: Fidesz.
@Habakuk999: Már amennyiben van piacgazdaság. De ha állandóan eltérítik az árakat? Mit árazol be?
Ezek már évtizedek óta, már a '93-as fides székházügy óta előre menekülnek.

Ezek nem fognak visszavonulni: nincs hová.

Úgy kell majd kiverni mindet egyesével.

Már ha lesz kinek.
@Penivaldes: Pedig meghathatott volna.
Hogy otthon vagy a Felvidéken vagy Erdélyben éppen úgy, mint a Balaton partján.
Vagy Piránóban.

Nem árt ezt tudatosítani, a világ legnagyobb gazdasági birodalmának polgárai vagyunk.
@Habakuk999: igen, sőt mostanság még jobban.
nekem mindig a földtörvény jut eszembe..a magyar föld legyen magyar kézben. és belevannak ebbe szerelmesedve, mint ifjú a mennyasszonyába. pedig az igazán fontos az nem az, hogy milyen nyelven beszél a rajta lévő gazda, hanemm, hogy mit csinál a földön, egyaltalán csinál e valamit, vagy éli a világát, mert hogy ő magyar. és mi nyaljuk ki a seggét, mert ő a magyar gazda.
@Habakuk999: itthon annyira tudatlan a vasarlo, hogy el lehet neki adni a kcsamajat libamajkent. Mert az atlag vasarlo nem tudja felismerni a minoseget.
@Habakuk999: ne higgy, mert úgy jársz mint a Húsvét-szigeteki ősi kultúrnép. :-)

hvg.hu/vilag/20121031_husvet_szigetek_szobor_rejtely

Azok is hittek a végtelen kereslet-kínálatban amíg el nem fogyott az utolsó fa is.
@V-PORT:

Ezt pont ugyanígy látom én is, és Schiffer legnagyobb hülyeségének tartom, hogy megfúrta az egészet novemberben. Sokkal előrébb lennének.

Azért a friss párt névadása elég szarul sikerült. Ismételgethetetlen szar betűszó az egész, baromi nehezen fog berögzülni.
@én már a fény gyermeke vagyok: Te Szájmon, miért vagy ennyire megkeseredett?

Vagy tényleg csak munka az ittléted? Akkor Angyalról példát vehetnél. Ő nagy energiákkal műveli.
@Habakuk999:
Neeeeeeeeeeee...! Neked még kérdéses a dolog?
Natyon, natyon csalódott vagyok. :((
@Habakuk999: kulfuldon volt keletje a minosegnek. A buvos szakacson volt Errol szol. Nem politika, szakma szemszogebol.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Aha. Hát beszélgessetek, mint egyik kultúrember a másikkal a savazó apámról.
Jó mulatást.
@CSENDES: Az színvonalban jelentkezik.
Itt vagyunk és voltunk élő példának, lehetett itt évtizedekig térítgetni az árakat ide-oda, megjelent a hiány, és a színvonaltalanság, minőségromlás azonnal.

Mint ahogyan most is.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Csekk, adj az átlagvásárlónak európai átlagos fizetést és két hét alatt megtanulja a különbséget.
@Habakuk999: igen, de azt hiszem nem érted. elsőnek én ott érzem magam otthon ahol a szerettem vannak. nincsenek kötödéseim helyekhez, mint Petőfinek az Alföldhöz. hogy ez jó e ki tudja, így alakult.
ami fontos, hogy én a csatlakozás előtt is otthon tudtam magam érezni Erdélyben, és nem csak akkor mikor magyarszót hallottam és európainak éreztem magam Ausztriában is. Nekem nem jelent akkora érzelmi többletet a tagság, akkor jelente ha jöttem volna valami harmadik világbéli országból, és állampolgárságot kaptam volna egy európai országban akkor igen, de így már nem. ebben talán szerepet játszhat a korom is, hogy nem a vasfüggöny mögött születtem
@Penivaldes:
Olyan, de olyan megható is ez a magyar föld, magyar kézben c. szar duma.
2 hete egy ügyvédnél dolgoztam gépileg és zsinórban jöttek az osztrák gazdák átpapírozni a dolgokat. Működik ez, egyszerűen, sőt, mint azt elmondták, most pont hogy egyszerűbb lett a dolog, csak egy kis csavar kerül bele a szerződésbe, de az Ő SZÁMUKRA sokkal biztosabban működik... Erről, ennyit.
Egyáltalán nem kiba..ásnak érzik ők, az osztrákok, ellenkezőleg!
@aranyhorcsog: Ők pont nem hittek a kereslet kínálatban, csak a keresletben.:)))

Ugyanebben hisz Amicsodagyurink is. Ha sokat sóhajtozunk, hogy úgyis égig nőnek a fák, majd jó lesz nekünk.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Az a röhej, az átlagvásárló nem csak a májban, de a hájban, a kisütött zsír ízében, a pörcben, annak állagában sem tud különbséget tenni. Tízből kilenc az elé tett kész májról sem mondja meg melyiket eszi. Át is vannak vágva rendszeresen. Úgy viszik a madaras teszkóból a libahájnak eladott kacsahájat otthon kisütni, hogy öröm nézni.
@Habakuk999:
Nezsider, Merkur élelmiszer, az eladók kb. fele magyar, a vevőké szintén, hétvégén állítólag több is... :)
Magyarul megy a vásárlás, ott röhögtem, amikor a figura tört németséggel elkezdte magyarázni az eladónak a pultnál a sajtot, aki ékes magyarsággal szemberöhögve kérdezte, hogy akkor miből is és mennyit? :))
Spanyol eper 1 €, holland sajtok 2 €, 10 zsömi egyben összesen 0,5 € ... a kínálat nem magyar, a minőség sem.
@aranyhorcsog: Boccs hogy beleszólok, de a setétzöldségeket illik a helyükre tenni, elismerve hogy az 1szeri zöldek jó szándéka vitathatatlan, ahogy az is, ez a boldoguláshoz kevés (jó szándék, út, pokol).

Ha a klánvezérek törzsi társadalma a kereslet - kínálat rideg törvénye mentén szerveződött volna, a klánvezérek, az idő előrehaladtával, ahogy fogy a fa, és persze ahogy drágul, csak elméláztak volna azon, érdemes-e, egy újabb, nagyon látványos, amúgy semmire se jó beruházásra egyre többet költsenek?
@Habakuk999:

Azért itt vidéken az átlagvásárló gyakrabban találkozik ezekkel, mint mondjuk Pesten. A liba, kacsa nem az az izévalami aminek csak mája, melle és combja van, hanem a háztájiban totyogó, hápogó gágogó naponta látható haszonállatok. És mégse tud különbséget tenni.
Beleolvastam, hogy mi történik az Mszp gyűlésén. Te jó ég! Köszönöm Bajnai Gordon, hogy visszatértél. :))
@Habakuk999: biztos, hogy penz kerdes? Inkabb igenyesseg kerdese. Az is a te dontesed, hogy dragan szart veszel-e csak Mert Magyar. Vagy akar egy fabatkat is. Mert minden rossz aru amit megveszel taplalja a hamis magyar gazda tudja a tutit illuziot.
@én már a fény gyermeke vagyok: ertelmesebb vagy mint ahogy latszik, de ez a mai olyan narancstrollosra sikeredett, kar erted
@vitéz Thapóccay néma bárány: "Azért a friss párt névadása elég szarul sikerült. Ismételgethetetlen szar betűszó az egész, baromi nehezen fog berögzülni. "

Így van, emiatt fogunk bukni. Javaslom, Bajnai választási szövetségének a neve legyen "PINA!!!", az könnyen megjegyezhető, a lakossági fórumokat se kell túlspilázni, zacsikban mi is osszunk kokaint, osztjónapot.

Ha így teszünk, Vityának végképp nem marad más választása, mint elcsalni az egészet, és legalább másnap tudunk itt min vitatkozni, már, ha még lesz net.
Kubatov meg a sittes kommandó volt már?

m.index.hu/belfold/2013/03/09/kubatov_riadolancba_hivja_a_fideszeseket/

Szép látvány a beszervezett b közép. Huligándemokrácia.
@vitéz Thapóccay néma bárány: én sem tudok, az igaz, csak szakácskönyvből főzök.
csak azt tudom, itt már adtak vackot, a másik boltban pedig még nem vettem észre.
Alakul ez ettársak, majd még a nagy elődökre emlékezve nevet és fegyvert kell csak adni nekik...

"Kubatov pártőrséget szervez

"A Központi Hivatal védelmében várjuk azon Fidesz-tagok jelentkezését, akik a tegnapihoz hasonló agresszió esetén egy órán belül a helyszínen tudnak lenni" - áll egy pénteki levélben, melyet Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója küldött a Fidesznél emailcímmel regisztrált szimpatizánsoknak.
Címkékfidesz, kubatov gábor, székház
"A jövőben minden Fidesz-iroda számíthat hasonló törvénytelen megmozdulásukra. Éppen ezért arra kérünk benneteket, hogy ennek megfelelően alakítsátok ki irodáitok biztonságos, de békés védelmét. Amint az tegnap is bebizonyosodott, politikai ellenfeleink nem fognak válogatni az eszközökben." A jelentkezéseket a riadolanc@fidesz.hu címre várják." A Fidesz szimpatizánsainak kiküldött, drámai hangvételű levél szerint a pártellenes hangulat a jövőben fokozódni fog, és ezellen csak a párttagokra számíthatnak."
index.hu/belfold/2013/03/09/kubatov_riadolancba_hivja_a_fideszeseket/

Legyen a neve... a neve... a neve... MUNKÁSŐRSÉG.
Vagy mégse???

"Járási szinten is állítottak fel egységeket, ezek feladata a pártházak ôrzése és a párt rendezvényeinek a biztosítása volt. 1948-ban a pártfúziónál az SZDP gárdájával vonták össze ôket, majd a következô évben elsorvasztották a szervezetet. Halas az ÁVH-hoz, majd a Budapesti Hadkiegészítô Parancsnokság élére került. 1957-ig nem létezett hasonló, pártmilícia jellegû szervezet az országban.
A hazaiak mellett külföldi példák is szolgáltak a Munkásôrség megalakításához. A csehszlovák minta a Lidová Milícia, a német pedig a Kampfengruppe volt. Magyarországon a milícia típusú párthadsereg szervezése a forradalom elôtt vetôdött fel ismét."

"Nem kevesen voltak, akik még az 1989-es rendszerváltó évben is attól tartottak, hogy a Kádár-rendszer egyik szimbólumának tekintett munkásőrség erőszakkal akaszthatja meg a demokratizálódási folyamatot. A legújabban napvilágra került dokumentumok szerint azonban az 1957 februárjában felállított munkásőrség már alig néhány hónapos működése után elvesztette a hatalom kezdeti abszolút bizalmát.
„Magukat a legnagyobb, legigazságosabb kritika azzal érte, hogy létrehoztuk, létre kellett hoznunk a munkásőrséget" - jelentette ki 1957 februárjában a Honvédelmi Minisztérium pártaktíváján a Magyar Szocialista Munkáspárt második embere, Marosán György, aki akkor éppen a központi bizottság (kb) adminisztratív titkára volt. Ezt követően kifejtette, a pártvezetés „szinte örül" annak, hogy „az ellenség" a hírek szerint márciusban újabb akciókra készül, mert így - mondta a drasztikus megfogalmazásairól is ismert pártvezető - a gyakorlatban is bebizonyosodik majd, hogy „a katonasággal és a rendőrséggel ellentétben a munkásőrök nem fognak ingadozni".

Az 1957. január végén az MSZMP ideiglenes intézőbizottságának (iib) döntése nyomán „elsősorban 1919-es vöröskatonákból, volt partizánokból, 1944 előtti szervezett munkásokból, téesztagokból és szegényparasztokból" kellett volna megalakítani a párt (új) öklét. A rohamléptekben megszervezett munkásőrségben azonban majd ötvenszázalékos részvételükkel túlreprezentálták magukat az értelmiségiek, a párt-, az állami és a gazdasági vezetők, valamint az alkalmazottak (ezért a későbbről jól ismert „eredeti foglalkozás" rubrika bevezetésével közelítették a statisztikát az eredeti célkitűzéshez). Az új hatalom által felfegyverzettekben kezdettől magas lánggal égett a harci vágy. A pesti házfalakra mázolva és röpcédulákon ekkor tűnt fel a MUK (Márciusban Újra Kezdjük!) jelszó. Amire a pártseregben a HUKUK (vagyis: Ha Újra Kezditek, Újra Kaptok!) jelszóválasz fogalmazódott meg. Mindezt hangulatilag is alátámasztandó, március 21-én, a Tanácsköztársaság 38. évfordulóján mintegy tízezer, géppisztolyt szorongató egyenruhás munkásőr masírozott végig a főváros utcáin.

Más, nem mellékes kérdés, hogy az elmúlt években kutathatóvá lett pártdokumentumok tanúsága szerint a munkásőrséggel kapcsolatban korántsem volt olyan egységes a kommunista párt vezetése, mint azt az említett márciusi erőfitogtatás sugallta. Az 1956. november 4-én szovjet segítséggel hatalomra került Kádár János, úgy tűnik, már 1957 márciusában sem szavazott maradéktalan bizalmat a párt frissiben, egy hónappal korábban elnöki tanácsi rendelettel felállított hadseregének. Aminek csak az egyik ­ az akkori demonstrációban részt vevőket nem kevés háborgásra késztető - jele volt, hogy a félelmetesnek szánt szervezet a honvédség tartalékából kapott dobtáras géppisztolyaiba - a titkos parancs szerint ­ egyetlen éleslőszert sem tárazhatott be.

Pedig a munkásőrök korántsem operettkatonáknak gondolták magukat. „A munkáshatalom legelszántabb hívei szabadulni akartak a fegyvertelenséggel járó kiszolgáltatottság megalázó érzésétől, s ezért derékszíjukon még munka közben is sokáig ott lapult a pisztoly" - tudhatjuk meg a munkásőrség első országos parancsnokának, Halas Lajosnak 1986-ban közzétett emlékiratából."
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

A PINÁ t támogatom :-))

De a többit nem osztom. Szerintem lesz választás és elzavarhatóak a francba.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Nem tudom, milyen stílusú vagy, de nézzük meg az öltözködésedet:
Nyíregyházáról vagy csodás fővárosunkból ruházkodsz?
Ha látnálak, nagy valószínűséggel meg tudnám mondani.
mert nem azonos a kínálat.
Fizetőlépes kereslet nélkül hiába a fényességes kínálat, a bolt tönkre fog menni, mert nincs, aki megvegye.

Számomra a nők öltözködésén és ápoltságán lehet leglátványosabban lemérni egy adott város gazdasági fejlettségét.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ne is haragudj, de zzel csak a férfiakat tudnák megfogni. És velünk nőkkel mi lesz? Minket már ki sem akarnak..?:))
@Habakuk999:

Csak egyszer kell biztos helyről megvenni egyszerre a kettőt és onnantól nem vagy átverhető.

De pl egy tisztességes hentes is megmutatja mi a különbség ami első ránézésre is látszik. Fabnak van ilyen embere Pesten is.
@vitéz Thapóccay néma bárány: Én felületes vagyok és lusta.
Viszont általában ragaszkodom a bevált cuccokhoz, ugyanakkor szeretem kipróbálni az újdonságokat is.
Tipikus vásárló, hagyom, hogy adott esetben becsapjanak, legfeljebb az életben nem megyek oda többet.
Sok ilyen van.:)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Erre lehetett számítani.:(

Arra is, hogy választási vereség esetén polgárháborús helyzetet fognak teremteni.

Ritka nagy mocskok ezek a fiúk.

További jó szórakozást, megyünk szülőlátogatóba a friss jogosítványos lányom vezetésével.
Szóval izgalmasabb dolgok is vannak az életben a fideszőrségtől.:)))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: +Javaslom, Bajnai választási szövetségének a neve legyen "PINA!!!",

Fúúúúúúúj, ez megint egy himsoviniszta csökevény!
@nincs_itt: "s.Nincs, csak a pusztítás van, aminek nincs színe, pártpreferenciája, csak szaga. Penetráns, dögletes bűze van."

Ez kibaszott nagy túlzás. Nézz utána, hogy húsz év alatt mi minden épült. Először is, az egész országban teljes körű telefonszolgáltatás. Ezt te természetesnek tartod, noha a rendszerváltás idején vidéken a legtöbb helyen csak a postán volt telefon. Városon pedig csak az kapott telefonvonalat, akinek a párttitkár, a kisz-titkár meg a szakszervezeti titkár aláírta a papírját, hogy megbízható. A telefont a belügyminisztériumnál kellett igényelni, nem a postán.

Felépült a metró harmadik vonala.

Budapesten több városnegyedet felújítottak.

Az egész országban megtörtént a csatornázás.

Megépült többszáz kilométer autópálya.

Folytassam?
@Habakuk999: hú majdnem gratuláltam, mert amikor hirtelen idenéztem akkor azt olvastamm, hogy a lányod friss szülő lett. de látom nem:))
nol.hu/velemeny/20130309-suti_nem_suti

"Az csak remélhető, hogy úgy száz év múlva az orvostudomány már képes lesz arra, hogy a szóvivő asszony spirituszban őrzött agyának elemzéséből kiderítse, miért van az, hogy a kormányzópárt egyik potentátjának történelmi pillanatokban kizárólag sütemény, pogácsa és kifli jut az eszébe. Vajon volt-e már olyan helyzet az elmúlt húszvalahány évben, hogy az utcán üvöltöző tüntető vaníliás karika hatására visszavonta nézeteit, majd önnön transzparensét megszaggatva lógó orral hazaballagott?

Milyen fogalma lehet a szóvivőnek erről a világról, a való életről, Magyarországról, kérdezhetnénk, különös tekintettel arra, hogy a nápolyi kínálgatásakor Bencsik András fogatlan békemenetesei már a Lendvay utca elején zsidóztak, buziztak és kommunistáztak, a székházban pedig tíz évet ült biztonsági őr aktivizálta magát lelkiismereti okokból, a rend és a jogállam nevében."
@Habakuk999: "nagyon ocsmány dolgok történtek, az erőfölénnyel való gátlástalan visszaélés tipikus esetei"

Az erőfölénnyel való visszaélés az egész mezőgazdasági felvásárlási szisztémára jellemző, egyik kormány sem tudta/akarta megoldani.
@Habakuk999: "Arra is, hogy választási vereség esetén polgárháborús helyzetet fognak teremteni."

Kövér szerint ez már megvalósult, tegnap a hírtv-ben ezeket tudta mondani /fentebb már bemásoltam, hát nem figyuzol?/

hvg.hu/itthon/20130309_Kover_Bajnai_szegyellje_a_pofajat
@Penivaldes:

A nőknek a szülőszobában vagy a konyhában a helye, azt hittem, ez egyértelmű. Már az, hogy (a férfiak) megtanítanak bennetek olvasni, libsibolsi elhajlás. :DDDDDDD

Egyébként attól lettem ilyen pikírt, hogy a Lendvay-utcai balhé óta egyértelmű: ez a nyomorult ország azt is szó nélkül nyelné le, ha Jozef Fritzl lenne a Fidesz minielnök-jelöltje.

Könyörgöm, egy országot mondj Mordort leszámítva, ahol egy miniszterelnök ÖT KIBASZOTT PERCCEL túlélné, hogy a tanácsadója nyugdíjasokat rugdos az út szélén, a pártja székházát köztörvényes gyilkos maffiózó őrzi, a legjobb haverja meg nettó gazdasági bűnöző, aki talicskán tolja haza a közpénzt, és a csicskáit nevezteti ki miniszternek???

ATOMOT!
A saját jogaik ellen vívnak harcot a marhák. Majd ha a gyereke vagy az unokája elesik valamilyen családtámogatástól, vagy kiforgatják élettársi kapcsolat megszűnésekor a vagyonából, akkor néz mint a lukinyúl. Bár ezekből kinézem, a saját gyerekét kitagadja, ha Viktor azt kéri tőle.

A legjobb a sárga sapkás faszi. :D
@Penivaldes: "nem is tudom, tudod engem sosem hatott meg, hogy jé európai polgár vagyok, főleg mert ez csak egy jelképes valami"

Jelképes az apád fülét. Abszolút konkrét! Fiatal lehetsz, nem emlékszel arra, milyen az, amikor szigorúan őrzött határok vannak. Milyen az, amikor egy szlovákiai utazás - kaland. Amikor az import hónapokig tartó procedúra. Folytassam?
@vitéz Thapóccay néma bárány:

"Szép látvány a beszervezett b közép. Huligándemokrácia. "

"Szerintem lesz választás és elzavarhatóak a francba."

Skizofrén meg én vagyok.

:D
@Penivaldes: "az igazán fontos az nem az, hogy milyen nyelven beszél a rajta lévő gazda, hanemm, hogy mit csinál a földön, egyaltalán csinál e valamit"

Így igaz! A híres magyar borászatot kik teremtették meg? Figyelj: Olaszliszka, Bodrogolaszi mond valamit? A svábok hozták a sertésfeldolgozási módszereiket. A bolgárok a zöldségkertészetet. Küldjük őket vissza? Hol vannak egyáltalán? Beolvadtak.
Ezen a képen mintha az elmegyógyintézetet látnám megelevenedni
@Husz_János_Puszita:

Egy pár gyereket kitagadtak már az elmúlttízévben úgy, hogy a Viktor nem is kérte.
Tessék, itt a válasz. Ezekkel akartok (már aki) tárgyalni, szót érteni? Ezek nem értenek semmiből. Hétfőn kiírjuk magunkat a nyugati értelemben vett demokratikus Európából. Oszt' jónapot.

www.origo.hu/itthon/20130309-az-alkotmanybirosagnak-kedvez-a-fidesz.html
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Igenis, már megyek is a konyhába, ami egyben szülőszoba is, hogy egyszerre tudjam kinyomni, és megfőzni

Mordor. Szerintem az ehhez képest úri hely.
@épészmérnök: igen, de később írtam is, hogy ennek oka, hogy nekem semmilyen emlékem nincs arról, amikor még egy külföldi út kaland volt. mert abban a világban nőttem fel, amikor szabadon lehetett menni ide oda.
@épészmérnök: hát igen, és beolvadtak, és része lett a kultúránknak.
@Habakuk999: hiaba oltozkodnek akar parizsbol is oltozkodhetnek, ha csak a kinai piacos ruhat vehetnek vagyonokert?! Akkor hogy mondanad meg, hogy varosi vagyok vagy videki? Mert most kinai gumipapucsot soznak rad a piacon jimmy cho cipo araert. Es orulj neki, Mert hazai es kuss legyen, hogy nem eleg jo neked.
@Penivaldes: és micsoda sötét szöveget nyom.
@épészmérnök: az a másik, totális háború után sír, mint Joseph tanítványa.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: ma már nem mondható meg hogy városi vagy vidéki vagy e, mert mindenki kezd szakadt lenni
@Penivaldes:

:DDDDDD

Hát ez eléggé fekete humor volt... :D
@Penivaldes: Ilyen szöveget normális ember még viccből sem ír. Beszippantotta valami szerepjáték, és elveszítette a személyiségét. Pszichiátriai eset. És ez a miniszterelnök segédkommunikátora. Borzalom.
@Penivaldes:

Majd mesélheted az unokáidnak, hogy te még abban a világban nőttél fel, amikor szabadon lehetett utazgatni ide-oda... milyen szép lesz felidézni ezeket az emlékeket a Simicska Lajos Téren, a Dr Orbán Viktor Emlékmű árnyékában, egy szép tavaszi napon...

:DDD
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: igen, majd kivisznek az unokák akiket természetesen nagy vezetőinkről fognak elnevezni a gyerekeim az emlékműhöz, én meg majd mesélem, hogy amikor még fiazal voltam mennyire más volt. persze az unokák majd csititgatnak, hogy ne olyan hangosan mama, mert meghallja a térőrség.
Hello Stefike! Imádlak. Te sosenem alszol?:-)

Délutáni lapszemle:

Mesterházy a felcsúti Maradonát támadja
Az MSZP évértékelőjén a pártelnök keményen támadja a Fideszt. Tízezren vannak a helyszínen.
A Fidesz pártőrséget szervez
Kubatov várja azok jelentkezését, akik bármikor mozgósíthatóak egy Fidesz-iroda elleni akció esetén.
Főnökét ölte meg a Fidesz-székház védője

Háromszáz jobbikos tüntet Ponta ellen

Orbán levélben válaszolt Barrosónak
Szerinte a kormány elkötelezett az európai normák mellett. Barroso az alkotmánymódosítás miatt hívta.
Össztűz a kormányra az alkotmány miatt
Volt buszsofőr lép Chávez helyére
Nicolás Maduro ideiglenes államfő esküszik, hogy folytatja a szocializmus építését Venezuelában.
Nem fogunk kijönni a csúf gödörből
Londonban szomorú jövőt jósolnak a magyaroknak.
Külföldön ingyen van az időjárás
A meteorológiai törvénytervezet Szlovákiára és Romániára is hivatkozik, pedig ott sincs médiaadó.
Lali királyt néztem tegnap ahogy hebegett habogott,a pártszékház előtt,asszongya a pusztitást már nem tudja megmutatni mert fideszes műemlékvédelmi gyors és tmk műhely helyreállitotta.:))))izé a zsanért a tokot meg a zárat is.:)500.000ft kár milyen ajtó volt XIV.Lajos korabeli?
Már megint fut, menekül a gyáva...

"Orbán még gondolkodik, hol legyen március 15-én
Az Európai Unió ugyanis csütörtökön és pénteken csúcstalálkozót tart."
@Penivaldes: Ennyire. Van rá egy csomó szép latin szakszó. A lényeg, hogy agyára ment a hatalom.
@Penivaldes:

Nagymamám, akit már említettem neked, szokott ilyeneket mondani! :D

Nem csoda, hogy a sok nyugdíjas ilyen lelkes, a Focista nyilván a fiatalkorukra emlékezteti őket... bár emlékezetem szerint Kádár Elvtárs nem ambicionálta ennyire, hogy hetente minimum háromszor csináljon magából komplett hülyét ország-világ előtt.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Füegér, ez egy totálisan perverz alak, aki polgárháborút szít, és gyilkolásra uszít. Közben röhög azon, hogy a liberálisok ragaszkodnak az internet szabadságához, ezért nem fogják feljelentéssel fenyegetni.

Amit csinál, nem humoros egyáltalán. Torz, beteg ember. Egy szörnyeteg.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: milyeneket?:))) hogy egykor szabadon utazhatott???.))
az enyém nem, ő csak takarít,és fertőtlenít:))
@vörös meteor:

A bajnaista terroristák ellopták a Nemzeti Múzeumból lop... elv...kölcsönvett XIV Lajos korabeli ajtót! És... ("LAJOS, KUSSOLJ MÁR BAZMEG!!!")
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: "a sok nyugdíjas ilyen lelkes, a Focista nyilván a fiatalkorukra emlékezteti őket"

www.metropol.hu/files/gallery/1241430554majus_1_moszkva.jpg
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Kíváncsi vagyok, hogy a király tud e erről, hogy elvették az ajtót..
Ha ez nem jön össze, vagy nem mer elmenni a várható sallerok és kokik miatt, akkor biztos lesz valami halaszthatatlan focimeccs spanyolban, ahová soron kívül repülőgépet kell bérelni és feltétlenül jelen kell lenni. Én valamelyik Real meccsre gondolok, hogy szimpátiatüntetést tudjon szervezni Puskás meggyalázása miatt és hozza is a real B köznép tiltakozó levelét...
tudom már volt, de...

"Kövér: Bajnai szégyellje a pofáját
Az Országgyűlés elnöke szerint Magyarországon hideg polgárháború zajlik."

nagyjából kulturiában így szok nyiletkozni egy parlamenti házelnök... (okádik)
A retket kidobtam az összes hozadékával együtt szokás szerint.
@Penivaldes: héhó... a budiajtó veszett el, szakadt le, csak az ott lévő biztonságiak szaggatták le sürgősségileg, amikor meglátták a ház előtt a lincselni szánsdékozó tömeget. De aztán megjött Sz.esz-testvér és rendet vágott a cenkek sorában:-)
@Penivaldes:

Nem, hanem hogy: "Ne olyan hangosan, meghallja valaki!"

:DDD

@épészmérnök:

Én szívesen feljelenteném, csak sajnos nem érek rá. :DDD
@Fabius: ""A jövőben minden Fidesz-iroda számíthat hasonló törvénytelen megmozdulásukra. Éppen ezért arra kérünk benneteket, hogy ennek megfelelően alakítsátok ki irodáitok biztonságos, de békés védelmét. Amint az tegnap is bebizonyosodott, politikai ellenfeleink nem fognak válogatni az eszközökben." A jelentkezéseket a riadolanc@fidesz.hu címre várják."

A jelentkezéseket a ribancrendszam@fidesz.hu ímélcímre várják.
"350 fogyatékos vett új autót
A hónap végéig adhatják le a támogatásra jogosultak az igénylésüket a gépkocsiszerzési támogatásra."

Lézer, Rogán, Kósa, Papcsák, Matolcsy, Rózsika, Balog páter, Szijártó, Illés Zotyó, Kövér, stb. vajon köztük van?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Láttam, kubatovgabi listázza a köztörvényeseket verőembernek. Végül is TEK, házőrség dísznek vannak, szüksége van a Magda Marinko szekció összehozásának is. Milyen jól jönne most egy baltás, ugye, pancserek?

A probléma annyi, hogy amitől Kubatov meg Viktor fosik attól nem tudják megvédeni őket az ultrák sem.
@Fabius: "A probléma annyi, hogy amitől Kubatov meg Viktor fosik attól nem tudják megvédeni őket az ultrák sem. "

Arra ott lesznek majd a "szellemi kardozók, lélekkufárok, a sámtángombafőzők, a ludvércírtók, az álomkovácsok, a para-normálisak:-) Ne hidd már, hogy Matolcsi példáján felbuzdulva nem fognak tömegesen jelentkezni a SAS behívóra:-)
Ja és a nemzeti érzelmű léleklátókat és vuduzókat majdnem kifelejtettem, mintahogy a szíriuszi táltosokat is:-)
1. teljesen felesleges és okafogyott a nagy horgadás,
2. már megint cinikusan belehazudnak a zemberek pofájába

"Rogán: gyakorlatilag az Alkotmánybíróság kérését hajtjuk végre
A Fidesz országgyűlési frakcióvezetője szerint az alaptörvény módosításával gyakorlatilag az Alkotmánybíróság (Ab) kéréseit hajtja végre a parlament, a döntést pedig kellően meggondolták."
atv.hu/cikk/20130309_rogan_gyakorlatilag_az_alkotmanybirosag_kereset_hajtjuk_vegre?source=hirkereso
@Habakuk999:

Én Bokrosra szavaztam legutóbb, második forduló nem volt a körzetben. Ha összeáll Bajnaival, nekem abszolúte vállalható formáció lesz, szocikkal vagy nélkülük. Összefogáspárti lettem, túl sok a hányinger manapság.
@Orica Középföldi:

Schmuck Andor brrrrrr mint egy csiga.
Anyámat kérdeztem, Mama ti szoktátok egymást szépkorúnak hívni? Körbekergetett a nappaliban.
@Spániel:

"Nő: - Ne! Nem!!!
Nyelvész: - Hmm... dupla tagadás egyenlő: igenlés..."
(Martin Perscheid)

:D
@Penivaldes:

Special Art Service: Kerényi Imre, Fekete György, Dörner György, Andy G-pont Wajna
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ikon Ákos, Pataki Attila, Vöröskeresztes Ildikó, Vidnyánszki, Eperjes-Széchenyi Károly, Nemtelencsák Károly...
A nemzetközi zsidóösszeesküvés már a konzervatívokat is elérte:

"Nikolas Busse felidézte: Guido Westerwelle német külügyminiszter és Michael Link, a német külügyminisztérium államminisztere korábban a FAZ-ban megjelent vendégkommentárokban is sürgették a beavatkozás lehetőségének megteremtését az EU számára a jogállamiság sérelmének esetére. A politikusok ezekben az írásokban arra hivatkoztak, hogy "mindkét esetben" bebizonyosodott, hogy az uniós jog korlátozott lehetőséget biztosít az EB számára, hogy fellépjen egy kormány ellen, amelyről "úgy tűnik, hogy semmibe veszi az emberi jogokat, a demokráciát és a jogállamiságot" - áll a német konzervatív lap beszámolójában."

„Úgy tűnik, hogy Orbán semmit sem tanult”
2013. március 09., szombat, 14:22
Szerző: MTI

FIGYELEM!!!! MTI ! HÍR!

hvg.hu/itthon/20130309_Ugy_tunik_hogy_Orban_semmit_sem_tanult
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Westerwelle buzi, úgyhogy a véleménye irreleváns. További információkért forduljon Dr (doktor) Semjén Zsolt doktorhoz. (doktorhoz)
Engem az is érdekelne, hogy a Kuba-féle gyorsreagálású hadtest szervezése mire való felkészülés? Szerintetek?
Lehet,hogy tényleg el kellene innen húzni?
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

"Főnökét ölte meg a Fidesz-székház védője"

Ez ad némi bizakodásra okot.
"Kedves elvtársak, jó napot kívánok" - mondta az oláhok miniszterelnöke az msz(m)p gyűlésén ma. NO COMMENT!:)
@Gyuri bá: Nem kell. Kubatov megtudta, hogy EU támogatással autószerelőképzést lehet indítani. Erre toboroz humanitárius indíttatással résztvevőket a fradi B-közép kevésbé iskolázott tagjainak, felemelendő őket a mocsárból a Mercedes gyár égető munkaerőszükségleteinek kielégítése céljából.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Egyébként is ez a Westerwelle echte kikeresztelkedett zsidó név:-)
Más kérdés, hogy hol van a pártfegyelem, ha már az MTI is ilyen destruáló híreket nyomat?
"Meleg papok a szaunában
A fülledt történeteket rejtő, háromszáz oldalas titkosított dosszié fontos szerepet játszik majd a pápaválasztáson."
Erdő is jó társaságba akar keveredni...
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Ha ő nem lenne, senki nem képviselné a szépkorúak érdekeit.
www.ertunk.hu/index.php/oktatas-karrier/item/1422-elo-kozvetites
---Alkotmányutca

extra.livesport.cc/index.php FRADI--VALCEA

kézimeccs--- hajrálányok...közben megy a Vác- párizs is...
nekikisegynagyhajrá...
@Penivaldes:

"Inkább legyen szar az a festmény, de hazafias!" :DDD
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: mi bajod vele? Szereti a népét és szolgálja.

Szemben a gazdáddal a bűnöző szociológussal és hasonszőrű polgári-körös kikupált társaival.
@Gyuri bá: nem tudom, de egy biztos: ezek bűnözők. És ez nem barokkos túlzás.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: most azért bámon, hogy visszavittem a John Lukacs könyvet. mert abban volt egy hasonló Hitler idézet...
Belenéztem ebbe az Mszp-s buliba. Hát. És akkor finoman fogalmaztam. Olyan Mszp-s volt. Gyerekek, ezek ugyanazt nyomják, mint négy-öt éve. Mesterházy haja még mindig zavar. És a stílusa sem tetszik. Annyira meg akarja mutatni, hogy az egész erőltetettnek tűnik.
@V-PORT: Igazából gáz volt, hogy Botka kúlabb arc volt nála:D
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Már ennyire zavaró a fejedben a sötétség?
@V-PORT: Hát akkor neked marad Vitya vagy a jobbik.
@V-PORT:
Miért, "A buli színe" kampány után a penetráns izzadtságszag még meglepő?
@taga20: Tévedsz én bajnaista vagyok, tagja a Bajnai - gárdának.
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy túl erőltették ezt az egészet, mikor szerintem Mesterházy is jól tudja, hogy mi a helyzet.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

"Igazából gáz volt, hogy Botka kúlabb arc volt nála:D"

Ez miért volt gáz? Nagyon érdekelne a véleményed. Más is így érzékelte vagy csak a te sólyom szemed/agyad?

Nekem nem kérdés, hogy nem egy súlycsoport a két pasi. Ezek szerint ez ma - ha nem is mindenkinek - nyilvánvalóvá vált.
@V-PORT:

Mesterházi nem tudja, hogy mi a helyzet:)
@V-PORT: Tudtam én, hogy gyanús vagy.:) De légyszi, azért mindenbe ne köss bele. Nekem úgy tűnt, hogy te még az alsógatyájában is találsz hibát.
@V-PORT:

Viszont kétszeresére emelik a minimálbért! Mert ők megtanulták 2010 tanulságát jól! Én hiszek az Attilának bazmeg! Te meg ne az én nyugdíjamból romkocsmázzál az egyetemen, jó!!! Székelyország a székelyországiaké, aki olvassa a történelmet, annak ez nézzél utána! (kiesett a kurva műfogsorom, erről is a viktor tehet!)
@taga20:

Nem tudom, milyen alsógatya volt rajta, nekem ennyi:
"Ígéretek: Megduplázzák a minimálbért, a munkakeresés idejét, rendbe teszik az egészségügyet. Meghirdette a fejlődés és szabadság programját." (Index)

a következő 50 évre elég Mesterházyból.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Figye he! Hol laksz? Mert megyek oszt magánilag megsértelek. Csak az a lényeg, hogy vaníliás karika legyen otthon. :)))))))))
@taga20: És ha nem volt rajta alsógatya? :)
@taga20: És mindig igazam van. Ezért vagy miniszterelnök vagy Mnb elnök leszek. :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Na akkor kijöjjön? Gondolom a matolcsy verzió nem nyert?
@V-PORT:

Összeütök egy kacsafarhát-pörit. :D

@taga20: Hát, ez az emeljük kétszeresére a minimálbért duma elég matolcsys... na mindegy, bízzunk benne, hogy csak hazudik, és nem csinálná meg. :D
@taga20: Mondtam. És most is igazam volt. Bár köztársasági elnök is lehetne belőlem, mert ezt most Besenyő Pista bácsitól plagizáltam. :)
Lassan feltámad a nemzet. Na, nem az, amelyet Orbán lapátolt össze vak emberekből, hanem az igazi - az ő ellenében. Nagyon büszke vagyok a fiatalokra, úgy látszik, minden generációban a fiataloké a vezető szerep. Nem szégyellem, hogy ők kezdeményeznek, talán ez minden generációnak jussa. De ott leszek, ahol kell, amikor kell, ha pogácsával, kajával, piával kell, akkor azzal támogatom a forradalmat, ha kell a fizikai jelenlétemmel, de megteszem, amit épp kell. A léybeg az összefogás egy jobb életért. Egy becsületesebb magyar nemzetért. Mert, amit Orbán itt összeszervezett, az sok mindennek nevezhető, de becsületesnek semmiképp. Most jön unortodoxia 2.0, amit nem ők képzeltek el.
@Mr. Waszabi: Egyre többet gondolok arra, hogy ne csak fotel ellenálló legyek.:)
@V-PORT:
"Annyira meg akarja mutatni, hogy az egész erőltetettnek tűnik."

Annak tűnik, mert az is. Az mszp - kuka. Ebben a mai formájában, szerintem.
Mesterházy felfoghatná végre, hogy ő nem lesz ebben az országban ME. Remélem.
@Mr. Waszabi:
"Lassan feltámad a nemzet. "

Irtó lassan, egy reumás csiga 200 métert verne rajtunk 100-on.

A nép perpill meglehetősen impotens. De ennek oka van: a többségnek fogalma sincs arról, mi folyik itt.
Csak nyomogatja a távkapcsolót/ájfónt, megnézi az aktuális sztárcsináló műsort és maximum bedob egy sört/páleszt, s ha anyu éppen migrénes, akkor fal felé fordul és ennyi.
@De hol van Columbo felesége?: Nem kerülnek kukába, csak nem ők fogják meghatározni a szövetségi politikát. Elismerem, hogy az Mszp nélkül nem fog menni. Szerintem egy E14-Pm-Mszp szövetség jön létre december körül, Bajnai lesz a ME jelölt. A másik oldalon meg ott lesz a Fidesz és a Jobbik. Lmp, Dk búcsú.
@V-PORT:

Én ezzel az mszp-vel leginkább nem kötnék semmilyen szövetséget.

lmp? Kész vicc.

A DK nagy kérdőjel. Sajnos.
Nem vagyok szavazójuk, de szerintem fontos helyen/nézőponton vannak ők a baloldalon.
Gyurcsányt 2006-os megatévedése ellenére tehetséges politikusnak tartom.

Ami ebben az országban nagyon hiányzik: egy-egy jó és erős közép-jobb és közép-bal párt.
@De hol van Columbo felesége?: Szerintem kivárnak (E14-Pm), mintha azt mondták volna, hogy ősz végén vagy a tél elején döntenek erről. Igazából még akkor is ráér.
Sajnos Gyurcsány többet visz, mint hoz. Neki inkább "kurva jó könyveket kéne írnia a baloldalról".
Az a gond, hogy az Mszp-nek azért volt ennyi százaléka, mert nem volt más alternatíva. Mint balost, ha engem megkérdeztek volna akkor vagy őket vagy az Lmp-t mondtam volna, igaz nem nagy örömmel.
@De hol van Columbo felesége?: igen, normális és realista pártokból hiány van, mert a tömegbázis erre szinte nulla, marad az agymosás és a birka szemlélet...
lassan már csak külföldön vannak gondolkodók, nem is értem miért...

Az alkotmánymódosítás ellen
demonstráltak Londonban is
Az alkotmány nem játék, hangoztatták a tüntetők.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fkulfold%2F2013%2F03%2F09%2Flondonban_is_az_alkotmanymodositas_ellen_tuntettek%2F
Hallom a hírekben, hogy bikicsunáj attis bazi nagy ikszre vágyik. ;)
A néniktől bácsiktól kérdezném: 2006-ban hol tetszettek lenni, hogy helyre utasítsák a focidrukker fiatalokat? Hogy emlékeztessék őket, mit szabad meg hogy? Ugye nem ott a helyszínen? Akkor ide erre a helyszínre valóban kár volt eljönniük. De komolyan...
"Ez a legnagyobb szociálpszichológiai emberkísérlet, amit valaha személyesen tapasztaltam, de érthetővé teszi mind a sztálinizmus, mind a nácizmus mechanizmusát, szemléletesebb a szakirodalomnál, de persze félelmetesebb is."

nepszava.com/2013/03/velemeny/para-kovacs-imre-putyin-pincsijei.html
A napokban egy politikustól hallottam egy plasztikus ábrázolást arról, hogy a kormány elleni állampolgári tüntetések, szervezett fellépések egy olyan learatott mezőre hasonlítnak, ahol több apró láng lobog, és ezek a lángok egyszercsak összeérnek, és egy nagy tűz keletkezik.
A Fidesznek ezt az összeérő tüzet kéne megakadályozni, azonban nem jó oltási technikát alkalmaz.
A Kubatos féle riadólánc megszervezése arra mutat, hogy a Fidesz a megfékezésre nem a rendőri védelmet tartja alkalmasnak, hanem továbbra is erőből lép fel. A tegnapi Lendvay utcai eseményeknél összerántotta párthadseregét, és híveinek arroganciájával próbálta elhallgattatni a fiatalokat. Izléstelen fellépés az, amikor egy idős ember a kora miatti támadhatatlanság birtokában inzultálja a fiatalt, akinek más a meggyőződése, aki őszintén az igazsága mellett áll ki. Szemben a sósavval fenyegető nyugdíjassal, akit oda trombitált a hatalom.
Az eset azt szimbolizálja, hogy a Fidesz nem mérlegel, csupán az erőt ismeri.
Ebben a tudatában nem zavarja az, hogy az ifjúság összetartó, minden körülmények között egymással akar azonosulni, és kiállnak egymásért a koruk miatti összetartozás jegyében.
A tegnapi események tanusága szerint a Fidesz taktikája nem az ifjúság megnyerése volt, hanem a leverése, mellyel szavazótáborát nem növelte.
A tanácsadói egy utat követnek, a hatalom arroganciáját, abban a hitben, hogy ez nyújt védelmet a további fennmaradáshoz.
Apolitikus és hibás taktika!
@Husz_János_Puszita: tanulságos kiemelés, én is pont ezt látom, a szélsőséges nemzetrontó technikák keveréke amit a fidesz alkalmaz, és a nép az isten adta nép döntő része meg csak néz, és most következik @Mariann19: kommentje
@gazoló: A Vác - Issy Paris mérkőzés az utolsó percig nyitott volt, kb. 17 mp-nél még egyenlő volt a helyzet, a Vác benyomott egy gólt.
Így nyertek, bravúros volt.
Sajnos az FTC-nek nem jött össze, de nincs minden veszve, ha jól tudom, az oroszokat kéne megverni.
@Mariann19: Szia!

...és a Valceának,ki kellene kapnia otthon,a Ljubjanától...Soha többet nem nézek egyszerre két kézimeccset...Egy adrenalinja is sok...de azért,szép volt lányok!!
Mi közpénzbe kerül a március 20-i kormányülés Kémesen a pár száz lakosú ormánsági faluban? Óriási pénzkidobás, de hát kit érdekel, ha úri passzióként erre van kedve a bóvli kormánynak. Este majd a szokás szerinti alpári berúgás Villányban a tiffán lőrétől!
Erre persze megint van pénz? 3 hete csekkolják a falut, vegzálnak mindenkit, mert jön a nagyvezír!
Jöjjön mindenki Kémesre, találkozhattok a nagy magyar valósággal és az átmeneti kormány tagjaival. Talán kérdezni is lehet, ha addig meg nem buknak!

Március 20, gyönyörű ormánsági falu, kirándulás, múzeum látogatás, lovaglás, fideszhalászlé, nemzetiségi találkozó, számháború, téged is vár!
Talán nem lesz itt a fideszes-békemenetes savazós bácsi, vagy?
@Mariann19:

Utána a híradóban Rogán Bajnaigárdázik és Selmeczi sodorja a baromságait...
anyámborogass!!!
Komunisták!

A székházfoglalókat is elkergettük, és titeket is, maradékokat is el fogunk zavarni!

Egy mai mérés szerint az ellenzéknek csúfolt szockólibsi gyülekezet a jobbikkal együtt sincs akkora, mint a FIDESZ!

Miniszterelnök Úr igazi államférfi, vezesse az országot még négy-öt cikluson át!

Csak az a baj, hogy ti is részesültök majd az eredményekből, pedig ne érdemlitek meg
@Kalmár Lajos: Lala te nem a hvg-n nyomtad?
@Kalmár Lajos: lali!
4-5 ciklust vizionálsz? te már a mostanit sem érted. gyereköd van? úúútálod, mert nem a tied, csak beesett a kakukkfióka? megértelek.
@Kalmár Lajos: Ha már ilyen jól összejöttünk, mondsza komám, mivel érvelnél, ha bizonyítanod kellene, hogy az Orbán-kormány annyira jó, hogy rá kellene szavazni?

Érdeklődéssel várom a bizonyító erejű, gondosan okadatolt érveket. Most szombat van, ráérek, írjál csak nyugodtan, megvárom.
@Kalmár Lajos:

Mi és a gyerekeink,csak a szívásokból a szégyenből és a bukásban részesülünk te gyökér!!! EZT MIND TI ÉRDEMELNÉTEK MEG!!!

Tudnék neked mesélni,mi közöm volt nekem és az itt írogatók legtöbbjének a kommunistákhoz te agyalágyultfizetettseggnyallernarancsbolsevik!
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Nyúl szerintem ezt a szaporodást ne forszírozd.
@épészmérnök: ezek szerint ma reggel már lekardztad a mai aktuális kardhalat. innen kezdve egy félnótás... laza csiklógyakorlat:-)
@taga20: mádemédene? hülyék is tudnak dugni... elég ha néhány mai közszereplő felmenőire gondolunk.
@gazoló: Nincs Digi Tv-m, ezért csak a Vácot tudtam nézni.
Nagyon bele tenyereltél, ha két meccs után még Rogánnal és Selmeczivel is összehozott a balsorsod.
Kérlek, vigyázz magadra, kivel fogom tudni megbeszélni a kézi történéseit?
A Kubatov kommandó máris bemelegít:
Asztallábbal gyilkoltak Budapesten
MTI|2013. 03. 09., 13:15|Utolsó módosítás:2013. 03. 09., 13:28|
Címkék:Budapest, kékfény, gyilkosság
@Kalmár Lajos: Miniszterelnök Úr igazi államférfi, vezesse az országot még négy-öt cikluson át!

Feleséged még menstruál?
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Régi, ezoterikus titok, hogy a kardhal fokozza a libidót :-)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Inkább olvastak volna helyette vagy zsebhoki? :) Én a sportra szavaznék.:)
Az első józan hang. Martonyi napjai megszámláltattak

Martonyi: Erdély nem lesz Magyarországé
A magyar külügyminiszter egy román hírtelevíziónak adott interjúban képtelenségnek tartotta a felvetést.

index.hu/belfold/2013/03/09/martonyi_erdely_magyarorszaghoz_valo_visszacsatolasa_teljes_keptelenseg/
@épészmérnök: kalmár elvtársat ezek szerint nem lekardozod, hanem lelibidózod:-) lelked rajta:-)
@taga20: olvasni? ezek? ne sértegesd őket. ezek a guttenberg-galaxist állami pénzen pasadenában, csillagászati távcsövön keresztül keresik:-)
@épészmérnök: áááá elrohant a kopipájsztjával minden blogot összeböfögni. őt blogszámkomment alapján fizetik:-)
@Mariann19:

DDD

nekem sincs,laptopon,onlinestreamen néztem a fradit..

/LiveSporT.cc/

most meg ez az elvtárs...
@épészmérnök: fél, hogy a romja 2 percen belül memória-információvesztést szenved, a kockás papírját meg elhagyta...
@épészmérnök: azért tudod kíváncsi lennék, hogy szakmailag a blogegerekből milyen konzekvenciákat vonsz le. persze a labirintusban mindegyikünk éhen hal:-) de ez a mi problemank:-)
@Kalmár Lajos: Lajos Lajosovics, lelkem galambocskám!
A te cárevicsed az a keménykötésű legény, aki a mútkor sok kisjányt meghágott?
Nékünk itten Szibériában pont ilyenekre van szükségünk, mert a mieink mán elvodkázták a libjigyójukat, vagy micsa.
Az a keskeny fejű kis legínke, aki a héten járt a mi kedves Nyikolájevicsünkné, nem kő. Nagyon kis kese. De az a Viktor Viktorovics, az igen! Küggyed ütet nékünk el, telybe-valyba fürdettyük, van, tudod, a Jenyisszej partyán az a feredőház, na abban. Kap sózott halat is, hogy meggyüjjön a kedve nékije. Várják mán a gyévuskák, meg a bárisnyák, hát siessék! Viktor Viktorovics, várjuk Szibirijában!
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Nyúl, te nevedhez híven kurva gyorsan "írsz".:)
@Kalmár Lajos:

"Miniszterelnök Úr igazi államférfi, vezesse az országot még négy-öt cikluson át!"

Lajcsi!

Egy kicsit hülyét csináltál magadból. Ugye tudod?
@Agafja_Karpovna: agafja, agafja... már megint mémeskeccc. és sunnyogsz. valld már be a rendes nevidet: aggafija kupakolna.-) nnnya:-) a lüttyőlajos hogyan találna meg szibirszkájában másképpen?
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Veled szívesen nézném, de úgy tudom, nincs ilyen orientációd.
Köszönöm szépen a két "adagot", ma reggel láttam, hogy küldtél, gondolom, Nőnapi ajándékként.
2013.03.09. 18:57 | beszédírók | 1 komment
Címkék: pr kommunikáció szijjártó péter államtitkár futsal magyar kormány politikai pr kisgatya dunakeszi kinizsi futsal klub
Kisgatyában látható a magyar kormány külügyi és külgazdasági ügyekért felelős államtitkára. Céda módjára szétvetett lábai mellett a jobb oldalán egy szőke nő masszírozza belső combja lágyékához közeli részét. A combizom húzódásának kezeléséről tudósító fotó nemcsak közönséges és gusztustalan, de egyben egy rossz PR- kommunikációs döntés visszavonhatatlan bizonyítéka.
beszedirok.blog.hu/2013/03/09/szijjarto_gatyaban
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Lehet, hogy kitört a tintaceruza hegye. Vagy túladagolta magát partidroggal, és nem tudta megnyálazni.
gondolom, petykó a hereverést önkezűleg végzi... a farokkal való csalánverést már tudjuk. ez a mi reszortunk...
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Mélyen keresztény ember vagyok!:) Ezt a dugást nem is értem.
@épészmérnök: hát ahogy olvastam at autofelláció képessége keveseknek adatott meg:-)
@taga20: szerintem meg csak megöregedtél:-) a keresztyénység és a tanai az egyéb képességek lanyhulásával fordított arányban nőnek:-)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Kalmár elvtárssal vigyázzatok, mert ő mindenhez ért. Egy másik blogon belementem vele egy közgazdasági f o g a l o m értelmezésébe, nem vettem észre az elején, hogy nem normális.
Blöfföl, hamar fel lehet ismerni, hogy nem ért semmihez.
@épészmérnök:

semmi,csak találtam és azt gondoltam hátha tényleg rájuk ég,mármint a kotmányuk...
@Mariann19:

Még csak nem is blöfföl, ez ab ovo ilyen hülye:)
Ezek az elemzők leginkább arról ismertek, hogy semmit nem szoktak eltalálni a magyar gazdasággal kapcsolatosan. :) Tény az, hogy januárban az ipari termelés (naptárhatással kiigazítva is) 3%-kal nőtt a decemberhez képest, áprilistól a Mercedes már szombaton is termel, és a beszerzési menedzserindexek is rég nem látott kedvező számokat mutatnak. Ezek elég kedvező hírek. Ha a mezőgazdaság is jó évet zár (ez csak nyártól mutatkozhat meg a számokban) , borítékolható a növekedés...
...ez a gergely úgy fel vót háborodva, hogy olga alig bírta megnyugtatni. nem csoda,látván az iszonyatos székházfoglalást. este meg vaniliáskarikát vettem idesanyámnak nőnapra...bárhogy is nézem: fasza nap volt a tegnapi e. én csak ennyit akartam mondani.
áldás, békesség.
@gazoló: Megdöbbentett a kép. Egyrészt az aláírás miatt. Másrészt azért, mert akár még ki is nézem a kormánypropagandistákból, hogy ilyen hamisítványokat terjesszenek, mint ez a tűz az ablakban. Lehet, egy picit már paranoid vagyok :-(
@taga20:
"taga20 2013.03.09. 20:03:13
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Nyúl szerintem ezt a szaporodást ne forszírozd."

Te, ez a hónap beszólása volt azért... :))
Majd alkalomadtán azért készülj a legrosszabbra, mert ez amilyen genyac...
@Blogger Géza: cselesek vótak ezek géza. tudod, a munkatörvénykönyvvel...amúgymeg kurvajók ezek az ájtatossággal és ezotériával átitatott, részletes kis gazdasági jóslatok. arannyal körbehímezve.
@Orica Középföldi: "Ez ab ovo ilyen hülye."
Igen. Pontosabban fogalmaztál!
@Blogger Géza:
Ha... , ha... és ha a nyuszi nem eszi meg a káposztát, akkor, talán... lehet, hogy...
Te, ez egy hangyafasznyit mintha arrébb lenne attól, amit gazdaságnak és tervezésnek hívnak.
A vezetést és a hosszútávú stratégiai tervezést már nem is forszíroznám...
A befektetőket kell megkérdezni, mennyire hiteles ez, nem téged.
Tudod, anno, a Merci mikor döntött erről a befektetésről ide?
Találgassunk a dátumról, vagy menni fog neked is?
Melyik majom is tárgyalta le velük?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Boli rendszeresen olvaslak benneteket!:) Nem fogom szívre venni. Más, szív hol a faxban van ennyi ideig?
@taga20:
A tegnapi helyzetjelzése alapján ma a tüntetésen... :)
A drága olyan lelkes!
Föllélegezhet a kétharmad: komoly támogatója akadt az alkotmánymódosításnak
Barroso, Schulz, a fél Európai Unió, az ellenzék, a jogászszakma ugyan nem, de a Magyar Asszonyok Érdekvédelmi Szövetsége támogatja az Alaptörvény módosítását.
hvg.hu/itthon/20130309_Follelegezhet_a_ketharmad_komoly_tamogato
@Kalmár Lajos:

megtarthatod amit ez a pöttömke termel neked és ha van légmentes pelenkád abban tárolhatod is...nem kérünk belőle a blog VIP-jei nevében

dr rodeo36

brühühühü
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Kicsit megborzongtam, jó hogy nem 1933-at írunk.
@Blogger Géza: Szia Géza! A mezőgazdaságtól számottevő %-os növekedést nem lehet várni matematikai összefüggésben sem. A mezőgazdaság a GDP hazai előállításában 3-4 %-ban vesz részt.
Ennek az ágazatnak egy 10%-os növekedése is mindössze 0.3%-ot jelenthet legjobb esetben.
Mindezt azért írtam le, mert ez egy új igéret a kormányzati kommunikációban, amely feltételezi, hogy az emberek beveszik, hiszen nem sokan járnak utána a számoknak.
@vénkujon: Látod, lelkem, ez a baj! Nagyralátók vattok. Még a budit is székháznak nevezitek. Aszt csudálkosztok, ha Olga Olgejevna kinevet benneteket.
Kedves Viktor!
Ha alkotmányba foglaltatik, hogy az MSZMP bűnös párt volt, akkor mi lesz a fideszes páttitkárokkal? Mi lesz Rózsikával, Kövér-elvtárssal, Martonyi Janival, Pozsgay Imre bácsival, Schmitt Copy Pállal és a fél fidesz-branccsal?
Szerintem is börtönbe velük! De én aggódom apukáért is, vagy akár a felcsúti polgármester... akarom mondani új-mezőgazdasági vállalkozó elvtárssal?

Ne nézz hülyének Viktor!!! Csúfos bukásod lesz.
@Blogger Géza: " Ezek elég kedvező hírek."

Gejza, ahhoz mit szólsz, hogy a szívmelengető hírek mellett, már 500 ezer adófizető magyar állampolgár dolgozik külföldön?
Ezek közül hányan jöttek haza, amióta a szoláriumba ragadt vezéred van hatalmon?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Egyébként te naponta nyomsz olyat, hogy beszarok rajtad, nekem havi egy sikerül, ha már egymás faszát szopjuk (ponyvaregény), bocs.:)
@Mariann19: Te továbbra is nagyon buta vagy, hiába hiszed magad okosnak. Tavaly kb 0,8%-os visszaesés volt a mezőgazdaság miatt. Nyilvánvaló, hogy ugyanakkora növekedés is simán elképzelhető, sőt...
@Mariann19: Az ilyen okos nőktől félünk
, mi férfiak.:)
@Mariann19:

nézd, ha az a pukkancs vétik nénnye aki ordítozta, hogy a ne a nyugdíjambóol dőzsöljetek az még azt sem tuggya, hogy a nyugdíját neki fizetik és nem ő fizeti másoknak, azaz kapja és nem aggya agya nincs csak ordít

a többi meg a plakátokkal ki adhatta ennek a picsának a plakátot a rudakon a sok képpel és a szöveggel mert hogy nem otthon a konyhaasztalon készítette az biztos

és akkor gyün Gejza a növekménnyel ami negatív de ő pozitívot csinyál belűle

kérd el tőle a különbséget készpénzben

brüühhühü

matematika ezek azzal pucolják az ablakot ha nem már ki nem törték a nagy viharban?
@taga20: Gejza kivétel! Lehet, hogy ő katolikus pap. Ez egy másik kaszt!:)
@Orbán Diktor: Nagyon helyes, inkább mint hogy itthon próbáljanak segélyből vegetálni. Mivel 2011-ben kulcsfontosságú EU országok nyitották meg még jobban munkaerőpiacukat, ez várható volt. Az EU keleti felében a cseheket leszámítva még mindig a magyar messze a legkevésbé mobilis, az össze többi országból többen vándoroltak ki, mint Magyarországról. Lásd ábra:

index.hu/gazdasag/penzbeszel/2013/02/27/mi_igaz_a_kivandorlasi_parabol/#comments
@taga20: Jó, hát lehet, hogy hozzád képest okos, hozzám képest, hát ugye...
@Agafja_Karpovna: hadd nevessen...kéne egy kép ennek az olgának a seggérő'.
@Blogger Géza: Így, így, lelkecském. Az asszonyok helye, ugyi, nálunk Szibirijában is a konyha, nem illendő belészólni a férfijak beszélgetésibe. Hisz ők jobban tuggyák, hogy mikor ívik az izé. Az a hal. Tudod, amihö a kukacot köll gyütögetni. Annak az érdekös szemünek ajánlottam is, gyüjjék ide, annyi kukacot számolgathat, hogy csak győzze.
@Blogger Géza:

Gejza én ennél sokkal nagyobb baromságot is el tudok képzelni nekem nagy méretű fantáziám van

de ekkorát mint a tied?

hát magyarázd csak számokkal mikor mitől és hogyan

ha a Goldman Sachs aki kölcsönt adott ugye a pöttömkének drága kamatra az csak megnézi mi is van és ha aszongya, hogy szerinte 0.5% negatív azaz csökkenés GDP az meg 170 milliárd forintocskácska elveszve

magyarázd már meg ezt a GS-nak? jó de szagszerűen és világosan excel kell? küldöm 2010-esem van

brühühühühü
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Fasz vagy öcsém! Szabó ferit miért nem raktad ki te naccionalista, te?
@taga20:
és ő is nonokisszakállas?

brühühühü

Gejza Gejza te kis huncfut te is 12 évesen szereted a fiúkat mint a whiskey-t?
@rodeo36: De utána meggyónja, mint a bíborosok!
@Blogger Géza:
Szegény Gézuka, ha nem mennek az érvek és számok, akkor jöhet a személyeskedés?
Te tényleg olyan primitív seggnyalonc vagy, mint amilyennek kinézel.
A Párt számít rád, kell ez az IQ oda...
Sőt, ezzel a 50-el király is lehetsz ott!
@Agafja_Karpovna:

Agafja nyanya...a fidesz székház annyira le van rottyanva hogy a te elhagyott dácsád is jobban néz ki pedig ezeknek annyi zséjük van, hogy ihaj kérjél tőlük valamennyit nyírfaháncsra

brühühühü
Mennyi-mennyi kérdés, mind Gézához...

Ez a Géza egy fontos ember!
@Blogger Géza:

Micsoda cinizmus! Itthon segélyből? Miről beszélsz?

Orbán kínjában szocialista módszerekhez fordul. Államosítás, vezérkultusz, egypártrendszer, járási rendszer kormánymegbízottak, az önkormányzatok szabadságának gátolása, a bíróságok kézi irányítása, hatósági árak, nyugat ellenesség (a szavazóbázisnak, mert egyébként tonna számra adják el a kötvényeket külföldieknek), az országgyűlés, AB formális szavazógéppé silányítása stb.

Már csak az van vissza, mikor hajtják ki a népet a Hősök terére integetni a Kedves Vezető tiszteletére.

Ide jutottunk. Egy a szabadsággal kezdeni mit sem tudó, rugalmatlan, elavult népcsoport próbálja ki, hátha mégis van ingyenebéd, hátha mégis lehet 5% nyugdíjat emelni 1,7% GDP csökkenés és csökkenő adóbevételek mellett. Biztosan sokáig. Orbánt és Matolcsyt már rég megbuktatták volna az első osztályban is.
@épészmérnök:
:))
Ráadásul a Magyar Hírlap is ilyeneket írogat:

"Recesszióval zártuk az évet
MHO - 2013. március 8., péntek

A KSH végleges adatai szerint 1,7 százalékkal esett vissza a GDP
Magyarország bruttó hazai terméke (GDP) 2012 negyedik negyedévében 2,7 százalékkal csökkent az előző év azonos időszakához viszonyítva, a gazdaság teljesítménye 2012-ben 1,7 százalékkal csökkent - áll a KSH pénteki közleményében.

Tavaly egyetlen alkalommal sem nőtt a magyar GDP az előző negyedévhez képest, ami azt jelenti, hogy a gazdaság a 2012 második negyedévétől kezdve technikai recesszióban van. A tavalyi egész éves visszaesést alapvetően a mezőgazdaság (-21,3 százalék) és az ipar (-1,2) teljesítményének zsugorodása okozta, míg az információ, kommunikáció, a szálláshely-szolgáltatás és a vendéglátás hozzáadott értéke nőtt.

A múlt év negyedik negyedévében a szezonálisan és naptárhatással kiigazított adatok szerint a gazdaság teljesítménye az egy évvel korábbihoz képest 2,8 százalékkal, az előző negyedévéhez képest 0,9 százalékkal esett vissza.

Az előző negyedévhez képest a mezőgazdaság és a szolgáltatások teljesítménye az ötödik negyedéve csökkent, míg a feldolgozó ipar és az építőipar mind a négy tavalyi negyedévben visszaesését mutatott."
www.magyarhirlap.hu/csokkent-a-gdp

Hát még ott sem tűnik ez valami mocsok nagy győzelmi jelentésnek...
Mi ez? Lázadás???
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Szerinted van értelmes ember aki ezt az Orbán klánt mentegeti? Géjza ezért pénzt kap, másképp nem tudom elképzelni.
@Blogger Géza: Eurostat statisztikák alapján látszik, h gyakorlatilag exponenciálisan kezdett el növekedni a külföldön munkát keresők száma. rajzold fel a számokat egy koordináta tengelybe, aztán nézd meg, milyen irányba mutat... jó szórakozást

"Jó, hát lehet, hogy hozzád képest okos, hozzám képest, hát ugye... " ööööö, hogy is van ez? itt mindenki hülye, csak én vagyok helikopter?
Olyan jó, h világosságod fényeskedik nekünk:-)
@taga20: "Egyébként te naponta nyomsz olyat, hogy beszarok rajtad, nekem havi egy sikerül, ha már egymás faszát szopjuk (ponyvaregény), bocs.:)
"

Ne legyéé má ennyire igénytelen, hogy ennek a féltökű, meztéllábas kulcsoproligyereknek vaskos és idétlen trufáin viháncolsz. Ólvasgasd inkább Bóher Geyza örökbecsűit, mert enélkül nem leszel eléggé ideológoiaig érett a Kubatobv Országmentő Gyorsrohadtest Felvételi Bizottsága előtt:-)
@tcom:
Mikor, mikor???
Amikor Bencsik (volt Munkásőr c. újság prominens ellenállója) balfac ettársa kiadja az ukázt, bár neki ismét majd halaszthatatlan útja támad valahová!
@taga20:
Nézd, van olyan aki nem pénzért... Szimpla hobbikurva. :)
@Blogger Géza: Hülyegyerek! Te komolyan gondolod, hogy akik külföldön munkát találtak és élnek, azok itthon segélyért kuncsorognának? Te tényleg ekkora barom vagy?
@Kalmár Lajos:
Mi is attól félünk, hogy veletek együtt fogunk részesülni az "eredményekből" Csak nekünk sajnos fogalmunk is van arról, hogy az mit jelent!
További "felcsökkenést" leszakadást, egyre melegedő polgárháborút....
@Husz_János_Puszita: egyébként Para-Kovács nagyon ott van. kösz a linket. egy élmény volt.:-)
@SünBalázs:
Szerintem túlértékeled te is Gézukát...
Jössz itt ilyen külföldi kifejezésekkel, hogy exponenciális, növekedés, koordináta tengely.
Sok lesz ez neki, még a végén túlterheled az agysejtjeit.
Elég neki az Orbán kép a kisjászol mellett!
@taga20: sztem a sósavas bácsi sem kapott semmit. viszont nagyon hisz... lehet, h Géza is ilyen
@épészmérnök:"..mondsza komám mivel érvelnél, ha bizonyitanod kéne ..."ne bántsd! neki se saját füle, se saját szája, se saját agya nincs, csak klaviaturát adtak a keze alá. Kár szóba állni vele
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: "Te komolyan gondolod, hogy akik külföldön munkát találtak és élnek, azok itthon segélyért kuncsorognának?"

Géza egy pozitív gondolkodó. Mindennek a pozitív oldalát nézi. Számára a legnagyobb pozitívum a háromkeresztes vizelet.
@Blogger Géza:

Nem olyan nagy gond ám kiábrándulni egy politikusból! Bevallom én is szavaztam Gyurcsányra. Meg is bántam, soha sem szavazok többet MSZP, DK és egyéb populista pártra. Ahol neked még nagy sikered lenne, az újnácik. Ott is elkél a ...
Meg aztán Orbán már biztosan nem emlékszik, de én igen, amikor a Jobbik 2002 Önk. választáskor számos városban szövetséget kötött a Jobbikkal.
Orbán tragédiája, hogy egyszerre próbál megelőzni két autót. Az egyik jobb oldalon halad, a másik a baloldalon és ő mindegyiken túl akar licitálni.

Ennek eredménye, hogy ha az új-Szállasi álmod valami bangyűlölő, nyugatellenes handabandát, akkor azt másnap Szijártó petike már kis is fröcsögi. Jelenleg ott tartunk, hogy Thürmer Gyuszibá kéri belépését a Fideszbe, ahol megkaphatná a nyugdíjvédelmi megbízott szerepét, mert julika átmegy kiflis-gripen védelmi meghízottnak.
Komunisták!

Fröcsöghettek, de ezt nézzétek meg
index.hu/bloghu/voksblog/2013/03/08/mandatumbecsles_februari_meresek_alapjan

Az indexen találtam, ahol a magatokfajták szeretnek tivornyázni.

Ne kérj konkrét példát, mit csinál jól Miniszterelnök Úr. Gyakorlatilag mindent (már ami a kormányzást és a Magyarok vezetését illeti)

És ezt tudja, érzi az igazi Magyarok többsége, és újra rá szavaznának most is! Na EZ MIÉRT IS VAN?

Hülyét csináltok magatokból mindannyian, Gyurcsányi-bérentzek
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Miért, te nagyokos, ha szerinted az a pár százezer (pontos számot senki sem tud, KSH 82 ezret "lát") magyar hirtelen felülne repülőre, buszra, majd leszállna itthon, azonnal lenne munkájuk? Frászt. Esetleg valaki mást szorítanának ki, és az menne helyettük segélyre.
@SünBalázs: Volt ott egy-két arc akit nem értettem! Például egy gyilkos aki az erkölcsről pofázik és nem a sitten van, véletlenül!
@De hol van Columbo felesége?:
Én is azt gondolom, hogy Gyurcsány tehetséges politikus, pont úgy, ahogyan Orbán is az.
Milliószor elhangzott már, hogy melyik mit csinált szarul, ebbe ne menjünk most bele. Az viszont biztosnak látszik kettejükkel kapcsolatban, hogy van miért tartaniuk egymástól.

Szerintem ezt mi sem bizonyítja jobban annál, hogy amióta a Cáratyuska második országlása elkezdődött, azóta permanens okádék kampányt folytat a ’súlytalan’ Feri ellen, bevetve minden létező eszközt a megsemmisítésére. Ha Feri annyira jelentéktelen figura, akkor miért szarja össze magát a nevének említésére is a mai napig a kerál? Annak idején egy videofelvétel tanulsága szerint ő maga mondta, hogy egy ember van a szervezeten belül (KISZ…), akire oda kell figyelni – azt Gyurcsánynak hívják. Nem volt elég a gond, tavaly októberben megjött Bajnai is Fletó mellé neki, csapás- csapás hátán. Lett is a világraszóló beszarástól BKV kampány, tarolóspista legnagyobb örömére. Azok a matricák tartják még össze, az Ikárosz 415-ös flotta kasztnijait, egy darabig.
Én nem értem a dolgot, de Botka mondott valami olyasmit ma, hogy összefogás köllene és várnak minden demokratát, akik csatlakozni akarnak hozzájuk.
Mostakkor??
Bajnai tavaly októberben ugyanezt mondta, spanyolviasz rilódid?
Vagy csak arról van szó, hogy nehogymá’ a 14-hez csatlakozzunk mi, csatlakozzanak ők mihozzánk!?
Tuggyák mán hol a helyük, ha rendszert akarnak váltani?

Valaki magyarázza már meg, mert gondolok mindenfélét, de egyetlen modellt sem értek.
Lécci, tényleg!
@Kalmár Lajos: Lajosom, valld be, hogy te csak hülyéskedsz.
@épészmérnök:

a Gejza? fontyos? nemtuttamna?

kérdezünk és válasz meg semmi pedig milyen fontos lenne

a MH meg MN engem nem érdekel de már azok is leközölték a csökkenést

erre Gejza ácskánk itt emelgeti a ballábát fa meg sehol hová pössencsen?

nagy bajban vagyon

brühühühühü
@Blogger Géza: még egyszer elolvastam a hsz-odat, sztem csúcs szuper:-) szmeélyes kedvencem: "Ezek az elemzők leginkább arról ismertek, hogy semmit nem szoktak eltalálni a magyar gazdasággal kapcsolatosan. :)" Figyu, Matolcsy melyik évben találta el a GDP változás irányát, mértékét vagy a költségvetés sarokszámait?:-)))

@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: nono, a növekedést ő is ismeri, csak a negatívat:-)
@tcom: Valóban, arra már nem emlékszem, amikor a Jobbik szövetséget között a Jobbikkal, ennyire jó memóriám nincs. :) Ezért szeretek ide járni, itt annyi "okos" ember van... :)
@Blogger Géza: Te tényleg ennyire hülye vagy? A legképzettebb emberek szaladtak világgá, itthon már lassan csak a hozzám hasonló félhülye bassza a parittyát (rólad nem is beszélve) És ezt Te dicső tettként fogod fel, mert legalább nekik nem kell munkát adni? Te... nemnormális biológiai hulladék...ki alófasz fogja befizetni a nyomorék nyugdíjravalódat? Mert te nem az biztos...
@taga20: gondolod, Géza az? :-)
@SünBalázs: Melyek évben nem volt 3% alatt a költségvetési hiány Magyarországon, amióta Matolcsy volt a miniszter?

De mondjál egy másik európai minisztert, aki évekre előre minden számot eltalál ebben hektikus válságkörnyezetben...
@Kalmár Lajos:
Lajos, Lajos... Hát ezt tanították neked a marxista iskolán? Jó, igen, ezt, de akkor is...
Qrva unalmas, hogy te még a régi rákosista verziónál ragadtál le.
Piktorék, Kövér elvtársék már a korszerűbb marxista rendszert tanulták, de vérciki nekik ez a sok rákosista barom, mint te is.
Itt a nyugati határ mellett sokat emlegetik a ... szóval az örömszerző foglalkozást űző kedves, legközelebbi nőrokonotokat!
Az összes pártköcsögét, a másik komcsi csürhéjét is.
A nyelvedet meg tűrd vissza, ha ide esz a rossebb, mert undorító, hogy nyáladzol, mint egy dog - vagy dög?
@Kalmár Lajos: Tündér lala a sátán basszon meg. Vágod te agyatlan fideszdroid!!!
Eltűnt Géza Blogger?

Azért én szeretném látni azokat a blogokat, amit ő indít!
-Viktor a lámpafény!

-A sok semmire kellő külföldön dolgozó, mikoözben Kubatov Bácsi adminisztrátorokat keres!

-Matolcsy, határok nélkül bízva bizzál.

...
@Blogger Géza: Csak egy kicsit fel akartalak idegesíteni, mint a régi szép időkben, Te kis dilettáns, ha már erre tévedtél.
@Blogger Géza: és mondd, Géza, hogy lehet, h nem csökkent a távozásukkal a munkanélküliség? és mondd, Géza, hogy lehet, h a szakmunkások (amiből itthon hiány van) teszik ki a túlnyomó részét a külföldön dolgozóknak? olyan nagy mértékben, ami még az itthoni népességen belüli arányukat is jóval meghaladja...
kérlek, taníts minket, ó Géza, még, még, még...:-)
@SünBalázs:

KSH szerint 3780 ezer foglalkoztatottból 82 ezren külföldön melóznak. Friss adat. 18 ezerrel, 33%-kal több éves bázison. Nyomozták, hogy miért tér el a két statisztika, a legalább 5 főt foglalkoztatóknál fogynak ugyanis a munkavállalók. Hát az előbbit kérdőívvel mérik reprezentatív mintán és a külföldi melóhely is beleszámít. Várj csak, megkeresem a linket, tanulságos szép ábra van ott.

www.portfolio.hu/gazdasag/munkaugy/itt_a_magyarazat_a_ksh-tol_a_foglalkoztatas-bovulesi_rejtelyre.180880.html
@Knósszosz:
Várjál csak, van itt egy-két narancskomcsi, majd ők adnak neked iránymutatást, hogy mit gondolj!
A számokat, a tényeket felejtsd el, csak arra figyelj, mit mondanak.
És HIGGY!
Csak a hiány a lényeg, a többi nem számít! Istenem, ha ezt Csaucseszku elvtárs is megérhette volna...
Shortoljátok a forintot.
Kell a pénz és már csak az MNB-ben van.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Nem, te vagy a hülye, beszopsz minden hülyeséget, amit a kis agyadba próbálnak sulykolni.

" A legképzettebb emberek szaladtak világgá"

Ezzel szemben a valóságban a szakmunkások mentek arányaiban nagyobb mértékben külföldre dolgozni. (Nyilván nem függetlenül a magyar építőipar kb 5 éve tartó válságától, teszem hozzá.)

"A kivándorlók között kissé alulreprezentáltak a szakképzetlenek (max. 8 általános), felülreprezentáltak viszont a szakmunkásképzőt végzettek, ők az összes kivándorló 40 százalékát adják. A felsőfokú végzettségűek aránya (21 százalék) viszont nem nagyobb a népességen belüli súlyuknál,"

index.hu/gazdasag/penzbeszel/2013/02/27/mi_igaz_a_kivandorlasi_parabol/#comments
@SünBalázs:
Mint az tudjuk - a narancsbolsi frakció jóvoltából - az lényegtelen, hogy milyen előjelű az a növekedés!
ÉS HA NEGATÍV?
KÖZÖD???? :))
@taga20: "Az ilyen okos nőktől félünk mi férfiak."
Te is eszes vagy! Térben oda helyezted ezt a kedves megjegyzést, ahová céloztad. Cseles!
Jól gondolom?
@Blogger Géza:

Bocs! A Fityesz a Jobbikkal! Így már érted? =;-)
Igaz 2002-ben még csak 18 voltál. Ekkor még fontosabbak a lányok. A sok hülye meg már gyermeket nevelt és esetleg aggódott, hogy az egykori lánglelkű liberális a nácikkal haverkodik a hatalom érdekében.
@Mariann19: Ahhoz te nagyon kevés vagy, picinyem. :) Ez a magyarázkodás meg elég szánalmasra sikerült - de már megszoktam. :)
@taga20:
Hőőőő... ez igen! Ilyen még Egérnek sem jutott volna eszében, pedig aztán elég állat tud lenni! :))
@tcom: Mivel akkor a Jobbik még nem párt volt, hanem egy Fideszhez közel álló ifjúsági szervezet. Aztán később a Fidesszel élesen szemben álló párt lett. Örülök, hogy ezt is elmagyarázhattam neked.
@Blogger Géza: egy szakmunkás nem szakképzett a szakmájában te hígagyúú. Lehet neked 6 diplomád, ha kitörik a kezedben a ceruza, 1 perc alatt elzavar a mocskos kapitalista a halálbánatos faszára... na elég volt belóled idióta...
@taga20:
szerintem meg blogger géza egyszerűen komcsi, ezért örömködik ingyen és bérmentve, hogy az eszméit látja megvalósulni. Rendes antikomcsi ezt nem is hagyhatja szó nélkül!
@Blogger Géza: De m4elyik évben nem kellett jópárszor módosítani a költségvetést, hogy kijöjjön az a szám, vagy ha az nem is, de valami közeli?
Maradjál már okoska.Nyomod azt a vakert, amit a TV-ben nyomnak.
@SünBalázs:

Ne bántsd Gézát! Ha a Spanyolokhoz hasonlóan nem lett volna hajlandó elmenni 500e ember, akkor a munkanélküliség 20%-os lenne. A tragédia az, hogy ebből 200e az, aki 2010-től hagyta el az országot.

Kínos kérdés az is, hogyha olyan világbajnok formában van Magyarország, akkor miért megy 3 év alatt annyi ember, mint az 56-os megtorlások után?

De ezek kínosak!
@SünBalázs: Kb 160 ezerrel több embernek van munkája ma Magyarországon, mint a kormányváltáskor. És nem a közmunkások miatt, azok 2012-ben is kb annyian voltak, mint 2010-ben, csekély a szerepük a foglalkoztatás növelésében.
@Blogger Géza:
"Mivel akkor a Jobbik még nem párt volt, hanem egy Fideszhez közel álló ifjúsági szervezet. Aztán később a Fidesszel élesen szemben álló párt lett."
Taníts még Gézuka bennünket, isszuk szavaidat! :))
(Te, így négyszemközt csak, remélem azért ezt csak ennek a libsi társaságnak szántad, mert azért komolyabb társaságban ne röhögtesd ki magad ezzel a szánalmas mesével. Bár ott eddig sem vehettek téged komolyan... Viszont a Kis Pipacsban, a térdig szaros gumicsizmás törzsközönség gondolom issza a szavad.)
@SünBalázs:
Honnan tudod, hogy nem a sósavas bácsit "tisztelhetjük"' benne?
@Blogger Géza: melyik évben is államosították a magánnyugdíjpénztárakat? és még meddig tart ki a pénz?

"De mondjál egy másik európai minisztert, aki évekre előre minden számot eltalál ebben hektikus válságkörnyezetben... "
én egyet sem tudok, nemhogy egy másikat:-)
@Mariann19: Van egy ilyen okos feleségem mint te, ezért csak a mentális szépségednek hódolhatok:)
@tcom: Talán mert 2011-ben Ausztria és Németország liberalizálta a munkaerőpiacát? Bár ez a 200 ezres szám túlzásnak tűnik.
@Blogger Géza: Hiába, Gézánk nagyobb távlatokban gondolkodik, ő már ott tart, hogy a finnugorok Európából vándoroltak kelet felé, és a finnugor rovásírásból fejlődtek ki a kínai-japán kandzsik.

Nagy elme ő, és főleg pozitív. Mint egy orvosi lelet. Lehet neki örülni.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

"Szerintem túlértékeled te is Gézukát..."

Ittenség gyakori hiba, mert magából indul ki a kommentelő szaktárs! :o)

Hevenyészett szótárt teszek közzé - lehet bővíteni! - az efféle malőrök elkerülése végett:

- Te hülye (és szinonímái): bazmeg, igazad van!
- Komcsi bérenc/bérrettegő: a picsába, hát mégis mijafaszt mongyak arra, hogy "No ügynöklista!" és Pozsgay et. Co!?!?
- Bezzeg a Bajnai/Gyurcsány, etc: a qrva életbe, már megint elbaszták ott fenn! Rebetli! Fizetésemelést kérek! Kis pénz, kis troll!
- Na és mi a véleményed a bengáliai hópárducok kivételes üzleti érzékéről? : bazmeg, igazad van!
- Nem érted/kevés vagy te ehhez, etc.: mi a rézfaszú baglyot jelent az, hogy exponenciális, növekedés, koordináta tengely, meg ilyenek? Mér' kéne ezt nekem tudni?!
- Kis köcsög/nagy köcsög: beszarás, pedig annyira vigyáztunk a Bélával, hogy ne derüljön ki!

:o)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Igyekszik az ember, mint matocsi a pozitív növekedéssel?:)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
De nem érte meg dadus.
Gejzára gondolsz, mint magyarázóemberre?
Tisztelem Cipőt és minden létező jót kívánok neki, de szerintem ő is egy hasonló baromtól került abba a helyzetbe, ahol sajnos most is van.
Szívemből jobbulást kívánok neki!!
@épészmérnök:
No és a wasserman-pozitív? Az se semmi!
@Blogger Géza:

A Fidesz a Jobbikkal élesen szembenálló???
Remélem látom még a nevedet 2014-ben, amikor a választások után szövetséget köt a pártod a nácikkal!!!
Simább lesz, mint a Torgyán Jóskával. Azt is titkolták még az első forduló után is.
A helyzet, az hogy a Kedves Vezető akár az ördöggel is, ha neki csókolnak kezet az öregasszonyok.
@Blogger Géza: "a Fidesszel élesen szemben álló párt lett"

Ez különösen tetszik, izlelgessük. A jobbik a fidesszel élesen szembenáll.

Mit szól ehhez a néni, aki tegnap a pártbudit árpádsávos zászlóba burkolózva védte?
Segítek Gézukának, hátha még valahol az elszivacsosodott szervilis agysejtek közt újra épül egy sejtkapcsolat...

"Így szépítik a munkanélküliségi statisztikákat

3 komment|Megjelent: 2012.07.31. 12:48|Frissült: 2012.07.31. 14:39

Kicsit többen dolgoznak, mint eddig, de valójában Magyarország továbbra is az egymillió munkanélküli országa.

A munkanélküliségi adatokat mindig nagy figyelem övezi a gazdasági szakemberek körében: ezekből lehet ugyanis a leggyorsabban látni, hogyan alakul a vállalkozások és a munkavállalók helyzete. Ám a Fidesz kormányra kerülése óta különösen árgus szemmel követik, mivel a kincstári optimizmusban bővelkedő Nemzetgazdasági Minisztérium, az egyensúlyozni igyekvő Központi Statisztikai Hivatal és a sokszor borúlátó piaci elemzők gyakran más-más adatot, trendet emelnek ki, s ugyanarról a statisztikáról egyszerre hangzik el az, hogy „sokat javult a helyzet”, „nagy a baj” és, hogy „11 százalék”.

Nincs ez másképp most sem: a minisztérium reggeli közleményében azt állítja reflektorfénybe, hogy 67 ezerrel több ember van a foglalkoztatottak soraiban, míg mások azt emelik ki: 12 ezerrel több munkanélküli volt. Ismét mások pedig arról írnak: a fiatalok helyzete kilátástalan, hiszen a 15-24 éves korosztály negyede (a fiúk esetében harmada) volt állás nélkül.

Most akkor mi is a helyzet?

Ha valaki meg szeretné érteni a magyar társadalom helyzetét, érdemes kicsit belemerülni a részletekbe.

Kevesebb ember esik ki teljesen

Egyrészt a dolgozókorban lévő (15-64 éves kor) 6,7 millió magyar harmada olyannyira kiesett a munkaerőpiacról, hogy már nem is érzi értelmét annak, hogy munkát keressen. Több mint 2,4 millió fő gazdaságilag inaktív, tehát vagy nem keres állást, vagy ha szeretne sem tudna dolgozni, s ide számolják például a rokkantnyugdíjasokat vagy a gyesen lévőket is. A dolgozni tudók és akarók 4,3 millióan vannak.

Ez elég siralmas. De ebben legalább van javulás, ami nagy szó. Tavaly ilyenkorhoz képest az április-júniusi időszakig mintegy 128 ezer ember került ki a teljesen inaktívak közül, s majdnem ennyivel nőtt az aktívak száma. (Ennek nem csak demográfiai okai vannak, hisz a gazdaságilag aktívak aránya még 2008 elején sem érte el a mai 64,2 százalékot.) Ez azt jelenti, hogy sok ember, aki korábban el sem tudta képzelni, hogy rövid időn belül munkába tud állni, ma már a dolgozók vagy a munkát keresők táborát gyarapítja.

Nem enged a markából a munkanélküliség

De ez csak akkor tűnik így, ha nem nézzük meg jobban a helyzetet. Mint a munkanélküliekre vonatkozó adatokból is kiderül, még mindig tart a válság, s a közelében sem vagyunk a 2008 eleji „kellemes” 8 százalékos munkanélküliségnek, 10,9 százalékon álltunk júniusban, tehát 471 ezer ember keresett munkát (és egyébként további ezer nyugdíjas is). Ám a szomorú valóság az, hogy Magyarország valójában inkább egymillió munkanélküli országa."

www.hir24.hu/gazdasag/2012/07/31/igy-szepitik-a-munkanelkulisegi-statisztikakat/
@kekex:
bocs: két "n". Elkapkodtam
@épészmérnök:
Képzeld el, ha egyszer véletlenül felvonulna egy ilyen vérjobbikos különítmény valamelyik narancsbolsi házához tüntetni.
Ja, igaz, akkor max eltévednének, mert hát ők az ellenzéket keresték...
@Csaknézek...:

És igen, máris megjelenik a a bővítés!
Mert merítés van bőségesen! :o)

_ Te mijafaszt fröcsögsz, he?! : azt a qrva, már a mondat elejét sem értem...
@Blogger Géza: ezt a 160ezret honnan is kedves Géza?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Szerintem meg unortodox gazdaságban elképzelhető, hogy úgy lesz recesszió, hogy közben majdnem 160.000-rel többen dolgoznak egy tízmilliós országban. :))
@Kalmár Lajos:
Egyrészt csak olyan statisztikában hiszünk, amit magunk hamisítunk.
Másrészt rendületlenül bízunk Orbán-Murphyben:
amit elronthat, azt el is rontja a még hátralevő időben. Eddig is megbízhatóan szállította az ellenzékhez a szavazókat!
Harmadrészt: az Együtt még csak MOST alakul, és már elég szép eredményei vannak. Mi lesz ha be is indul?
@Blogger Géza:
Ez így nem korrekt.
155.999-nek.
Engem miért hagytatok elveszni? Nem vagyok elég jó?
Pedig sok mindenhez értek, spec segget nyalni nem tudok, de ha adnátok munkát, az bevétel lenne adó formájában nektek is.

Szóval? Van sanszom egy kis melóra?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Az a vicc, hogy az igazi idióták korábban rejtőzködő életmódot folytattak, többnyire csak éjjel másztak elő, a kocsmában. Érezték, hogy gázok. Most viszont lovat adtak alájuk, méltányolják őket a pártközpontban, fontosnak érzik magukat, ott vannak a dolgok közepében, és ehhez ragaszkodnak.
Minél inkább igazad van, minél frappánsabban bizonyítod, hogy téved, annál erősebb lesz benne a gyűlölet, mert elveszed tőle az önértékelését.

Valójában veszedelmes játék ez, mert megvadulnak.
@rodeo36: Van abban ráció, hogy olyan olyan riadóláncot épít ki Kubatov, amely állítólag 1 óra alatt mozgósítható. Ezek lesznek a nyugdíjasok, akik a nap bármely szakában összeránthatók, hiszen otthon vannak napközben is.
Itt a praktikumnak van privilégiuma, a kérdés az, hogy ez a párthadsereg milyen mély ideológiai megfontolásból áll az ügy mellé.
A Magyar Gárda mellett létrejött egy új gárda, vajon mi lesz a nevük?
@MikeBoy:
Úgy szokott lenni az!
Hülye kekec vagy! :))
Kusza Szem már bizonyított, ezért továbblépett. Te sem érted a sikert, látszik! :(
@Knósszosz: Időben kéne melóba menni és nem itt rinyálni:)
@Blogger Géza: Nehogy túlfeszítsd az idegrendszeredet, holnap munkanap lesz!
@Mariann19:

"A Magyar Gárda mellett létrejött egy új gárda, vajon mi lesz a nevük?"

Azt nem tudom, de a "Nemzeti" szó benne lesz.
@Blogger Géza: Ausztria már korábban is ügyesen manőverezett a belső jogszabályaival, ha megnézed a statisztikákat, ott nincs ugrás 2011től. Németo esetében tényleg van.

Jobbik, mint Fidesszel élesen szemben álló párt? hahaha. Szegény Vonának komoly tudathasadása lesz lassan, mert sosem tudhatja, h Viktor ma mit valósít meg a programjából éppen...:-)

@kekex: nem tudom
@épészmérnök:
Megnyugtatásképp ajánlok neki egy hatos csavaranyát, hogy szopogassa inkább az - a volt párt- és kisz titkár elvtársak bránere helyett!
Pár, ha a Kék Osztriga bár törzslakói, akkor úgyis minden mindegy.
@Blogger Géza:

Braking... Kim Dzsong Un elfogadta Orbán Viktor meghívását az április elején hazánkban tartandó szocialista internacionálé megrendezésére. Kim Dzsong Un a Demokratának kifejtette, hazája örömmel fogadja, hogy Magyarország visszatért a forradalmi országok sorába. A koreai Kedves Vezető segítségéről biztosította Orbán Viktort, amennyiben Magyarország is atomhatalmi státuszra vágyik. A Magyar Hírlap továbbá megtudta, milyen ajándékkal fog kedveskedni a koreai vezető Orbán Viktornak. Kiszivárgott, hogy a kedves ajándék egy a magyarok által az 50-es években baráti ajándékként ott hagyott orvosi szike lesz az. A rosszmájú források szerint ez volt az utolsó, amivel jelenleg is operációt végezhetnek. Az internacionálén részt vesz a világ demokratikus krémje, Venezuela, Kuba, Argentína, Fehéroroszország, Ukrajna, Tádzsikisztán, Üzbegisztán, Albánia képviselete is.

Fel fel ti rabjai a földnek... folytasd Géza!
@Mariann19:
Csoszogi Gárda, vagy Cavinton Club?
Még rágják a protkó mellett!
@taga20: "Van egy ilyen okos feleségem."
Ezt a mondatodat nagyon tudom értékelni. Meg is szoktad fogalmazni otthon? Mert a kimondott elismerés többszörösen számít.
@Csaknézek...: ha gyalog mennek bevetésre, akkor egyértelmű: Magyar Járda:-)
@Mariann19:
Persze, hogy elbízza magát a kicsike, mi??? :)
@Mariann19: Sőt rendszeresen én mosogatok. És szeretem is :)
@Csaknézek...: Nemzeti Őrsereg? ja, bocs olyan már van, az is jobbikos.
Hát nem is tudom. Egy ilyen zagyvalék post után elgondolkodom, hogy fogalmazni tanítják meg a gyereket az iskolában vagy szívni?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
"Csoszogi Gárda." Legyen ez!
Nekem az tetszett, amikor politikailag prosteltálniuk kellett volna, és az érvrendszerük a "Drogosok!" szitok szóban ki is merült.
@épészmérnök:

"Minél inkább igazad van, minél frappánsabban bizonyítod, hogy téved, annál erősebb lesz benne a gyűlölet, mert elveszed tőle az önértékelését.
Valójában veszedelmes játék ez, mert megvadulnak."

Igaz!

Egyfajta "celeblétről" - vagyis: senkiből "valakit" csinálnak, ott éppen a média, itt meg a "politika" által - van szó.

Mariann örökbecsű szavait felhasználva: az örökösen felfelé pislogó, sértődött, jogosan kishitű emberek irigységére utalok.
@taga20:
Miután megetted a vacsidat a küszöbön ülve, vagy a maradékokat kapod csak meg? 8-)
Én is tök lelkesen tudok mosogatni, 2-4 felszólítás után...
@taga20: hubazz ne áruld már magad ilyen direkte primkó módon... kerülgesd a forró kását egy kicst, valahogy így kezdd: dugni akarok! :-))
@taga20:
Lehet, igazad van.
Holnap vasár - szóval kialszom magam oszt hétfőn fél négykor utzu-:))
Hol vagy? Géza, hol vagy? gyere gyere, jöjj hát, egye fene :-)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

"ez teccik bazdmeg:-) na eztet hogy destafrizolizolod?:-)"

Hehe, sima ügy! :o)

Tehát: baszki, kihúzták a lottó ötösömet - FELMONDOK! :o)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Mit rinyálsz?
Félsz, hogy kiesel a püxoszbúl?-:))
@tundrazuzmo: öcsi... a zuzmó agyaddal, ráadásul kriológiai környezetben ne akarjámán itten atomagyat villantani... tudod fikázni bárki tud... valami értelmesebb megnyilvánulás? no állj! A monitort töröld le gyorsan... te sem sokat járhattál errearra... akkoer meg mitkérszszádon?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
"Persze, hogy elbízza magát a kicsike."
A tekintélyt ugye zárkózott magatartással kell fenntartani. Ravaszdi!
@tundrazuzmo: nem is tudom. neked melyik volt?:-)
@taga20: Magatartás: Jeles
Szorgalom: Jeles

Boli ettől megőrül.
@taga20:

Ja, rinyálni nem kéne!!!
Majd lesz valahogy oszt jónapot! Ha holnap azt vesszük észre hogy a pintőrség helyett valamilyen szarfaszú önjeleölt jobbikos nemzetvezető Közgépes markolóval irányítja a forgalmat, ha a könyvesbolban csak Bayer Zolt Bencsik András "Út a Népszabadság pártrovattól a szélsőjobbig" és "Orbán Viktor a Kárpát- medencék Géniusza" könyve kapható csak, akkor is lesz majd valahogy.

A sok hülye meg rinyál, ahelyett hogy kihúzna az országból. Oszt majd 20 év múlva megnézzük hogyan gyógyítja egyik 80 éves a másikat.
@Knósszosz: hádehonne... életem első potenciálisan látens nője:-)
@Knósszosz: Nem vagy te fideszes? Első parancsra mész melózni, időben lefekszel.:))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: dehogy, csak eltűnt. hová lett? pisiszünet, fellőtték a pizsit vagy igazatok lesz, és lejárt a délutános műszak 10kor?
@Csaknézek...: Boli kitalálta, akkor kiegészítjük: Nemzeti Csoszogi Gárda
@Mariann19: Köszönöm, és a nyelvem még nem is tapasztaltad.:)
@taga20:
Plátói kapcsolatot erősítitek csak meg vele?
Jó, Nyúúúúúúúúúúúlnál valószínűleg az előjáték része...

Feleség: - Drágám, mondj valami mocskosat!
Férj: - KONYHA!
@Blogger Géza:

Újabb upgrade a szótárhoz!

"a Fidesszel élesen szemben álló párt", mármint a Jobbik: Vazze, hát ezerrel tüntetünk ellenük! Csak valahogy mindig eltévedünk...
@SünBalázs: magába roskadt és melléült... nem bírja az alázást... épész még a végén kianalizálja és szembesíti a porló agyvelejében lévő számtalan defektussal
@tcom: Ennél jobban nem lehet összefoglalni amit én is érzek!
@taga20:
Hőőőőőő... khm... de direkt voltál! :D
Ennél azért diszkrétebben szoktak itt a többiek nyalni!
@taga20:
Beleihatsz a sörömbe, adok a sztrapacskábmól ( picit csak ), megdughatod az anyósomat ( brühühühü ), de ezt a sértést nem úszod meg szárazon, ha nem követsz meg!!
Mindennek van határa, ha nem is senegghemi vagymiafasz!
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

"dugni akarok! :-))"

KóLajostól csak pontosan, szépen, mert Rád dörren Annamária!

Tehát:
"Nem dugunk?"

:o)
Azok mind hülyék, mármint akik az előrejelzéáseket készítik... És vajon ez a megatahó Kövér hol él, hogy ilyeneket mond? Szégyenteljes egy macskalaci, nem is tudom, hogy lehet ilyen IQ-val valaki a parlament elnöke. Gyalázat ez az ország! A másik díszpéldány a Rogán! Szerinte itt bárki ellenük mer gondolni, tenni, az csak a szocik, Bajnaiék, vagy más ellenséges manipulátorok közbenjárására történhet.
Nem uraim, nem! A normális és gondolkodó magyarnak elege van ebből az ámokfutásból, a Fidesz képére naponta átformált - kőbe vésett (hehehe) - alkotmányból, meg mindenből, ami ezekre a velejéig önző, megalomán, gondolkodni nem képes véglényeket jellemzi! Hajrá Magyarország!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Hagyd, be van indulva a srác.
És még engem szoktál ostorozni...
@Knósszosz: Remélem 30 éves az anyósod, akkor tehermentesítelek.:)
@Airgüzü:

Te tetted a Pontot a végére. Én itt fejezném be.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Nem tudok csajozni, rögtön a puncira megyek. Így nevelkedtem:)
Na b@cca meg, holnap folytatódik szerintem a Lévay utcában megkezdődött valami, akár dafke alapon is.
Sok-sok tucat ’szurkolói koordinátor’ fogja a vasárnap délutánt emlékezetessé tenni, szóval lehet készülődni:
www.blikk.hu/blikk_sport/focihaboru-az-ftc-ujpest-merkozesen-2178213

Leges-leg először azt kérdezném, ugyan kit érdekel az a hatalmas rakás szar, amit levédiában focinak csúfolnak? Mert lesz itt minden, csak játék nem, az tuti!
Ezeknek a mérkőzéseknek nevezett izéknek az a lényege, hogy egy stadionnak nevezett helyen összeeresztik a Dózsa szimpatizáns nácikat, a Fradi szimpatizáns nácikkal, akik annyira sötétek, hogy még abban sem tudnak dűlőre jutni, melyikük a nácibb. Amíg ezek egymás kurvaanyázásával, rohattgyurcsányizással, libásozással, fújtiranonozással, rendőrök dobálásával elütik az időt, addig 22 ingyenélő szardarab céltalanul szaladgál a pályán teljesen fölöslegesen, ahelyett, hogy felásnák és bevetnék krumplival ami hasznot is hoz és a növekedésihöz nem köll partjelző meg bíró se, mer a Rózsa nem fut lesre az Ellával szembe.
A meccs végeztével, a stadion környékén jó eséllyel a tavaszi szél könnygázt áraszt.
A Fradi nácik végigdúlják a környéket, a Dózsa nácik meg aprólékos gondossággal szétverik a metró szerelvényt, amíg Újpest városközpontig érnek vele.
A végállomásra már csak a csupasz alváz gurul be, amit a motorkocsi vezetője a kerékre illesztett bakancsával fékez állóra. Ja, hogy mi volt a meccs eredménye? Hát 5 darab harminc napon túl, 19 darab nyolc napon túl gyógyuló sérülés, 12 rendőr kórházi ellátása, valamint 4.650.326 forint 30 fillér anyagi kár.

Ja, hogy a pályán mi volt a végeredmény??
Ki a faszt érdekel...
A lényeg az összefogás, a közösségformáló erő, a szellemiség, a magyarságtudat:
alfahir.hu/sites/barikad.hu/files/images/hooligans.jpg

Ha így lesz...
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Ne szerénykedj te kan nyúl, de miért akarod elterelni a figyelmet a fideszről.:)
Még utoljára megjegyezném, hogy Áder János most bekerülhet a történelem könyvekbe. Ha a józan eszére hallgat és jövőre gondol ellenszegül a feladatának és nem fogja szó nélkül hagyni.

Áder János! Rajtad a világ szeme!
@taga20:
Sajnos nem fogsz földöntúli élményeket átélni, nem szoktam gonosz lenni, most is csak picit voltam.
Ha jól akarsz aludni, ne kérdezd a szörnyű valóságot!-:))
@Csaknézek...:
Sejtettem! Tudtam, hogy erre megy ki a dolog, mégis csak igaza volt ennek a csókának!

"Szeva Viktorom!!!!!!!!!!!!!
Most olvasom, hogy kötelezően le akarjátok cseréltetni a rendszámokat, mert kell a zsé! Hatalmas ötlet! Komolyan! És erre még mindig nem mondhatja a köcsög ellenzék,hogy ez megszorítás,meg hogy adó! A lófaszt! Kurva jól kitaláltátok! Figyelj! Ha gondolod, lenne még ötletem! Mert ugye manapság minden... autóban van rádió! Mi következik ebből? ARTISJUS! E...nnyi, bazdmeg! Ha a kocsiban zenét hallgat, fizessen jogdíjat a köcsög! Hát nehogy már! Majd ingyen hallgatja,nem?! Aztán, arra is gondoltam,hogy mi lenne,ha bevezetnétek a kötelező átfényezést! Narancssárgára, ofkórsz! Ebből is lehetne kaszálni! Nem? Szerintem fasza ötlet! Sőt!,ha előtte még felemelnétek a festékek adóját 60%-ra,az még nagyobb kasza! Ezt figyeld:TANKOLÁSI DÍJ! Minden tankolásnál 300 ft (Elég? Lehet több!) kötelezően fizetendő,úgy mint a telefonnál a kapcsolási díj! Mi kifogás lehetne ellene?? Nem adó! Vagy igen? NEM! Na és ugye, ha valakinek utasa van?? Személyszállítási hozzájárulás!!! Vagy kötelezővé lehetne tenni a tetőcsomagtartót is! És lehetne egy olyat,hogy aki felrak a tetőcsomagtartóra egy fidesz transzparenst,az kedvezményt kap! Amilyen fillérbaszó népek ezek,minden kocsin lesz transzparens! Ezzel a választási kampányt is megspóroljátok, azt is el lehet lopni! Yee! Aztán még gondoltam olyanra is,hogy kötelező BKV bérlet! A vidékieknek is ám! Mert ne mondja nekem egy vidéki se, hogy nem járt még Pesten!? Akutyaúristenit! Hát már a kifogást keresi!! És hát sajnos egy adót is javasolnék, de meg lehetne azzal magyarázni,hogy jó-jó, adó, de ez az egy csak!! És ez az adó tudod mi lenne, Vitya? Istenem, ha kimondom, Gyurinak keresztbe fog folyni a könnye ettől a hazafias ötlettől,és a bánattól,hogy nem ő találta ki!
Na? Van ötleted? Nincs? Szabad a gazda?
JÁRDAADÓ baszdmeg!!!
Mekkora ötlet, mááár?!!
J Á R D A A D Ó !
Hát mutass egy embert, aki nem használja a járdát!? Ugyehogyugye!
Faszom! Ez alól nincs kifogás! És ehhez lehetne kapcsolni egy kötelezően kiváltandó - persze borsos áron - kártyát,amit mindenkinek kötelezően kellene hordania,és ha a rendőrök(vagy egy külön erre a célra felállított járdaőrség!)meglátják,hogy valaki nem fizette be a járdaadót, de mégis járdázik,annak teljes vagyonelkobzás!!!
Lesz itt rend!
Na, Vitya! Most mennem kell, de ha kérdés van, hívjatok nyugodtan! Ha kicsit iszom, még komolyabb ötleteim lesznek! Bár, ahogy elnézem, ti is valami pszichotróp anyagot nyomtok! Viki-Viki! Nagy huncutok vagytok ám.. ;)
Ölellek és kívánok sok erőt és kitartást!
P.S.: Édesanyádat üdvözlöm!!!!!! Sokat gondolok rá mostanában!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
@Knósszosz:

"A lényeg az összefogás, a közösségformáló erő, a szellemiség, a magyarságtudat"

Ezt is lefordítom: üsd a libsikomcsit, ahol éred!

Egyébként szép és kifejező a linkben látható rajz.
Aminek a mai Kubatov felhíváshoz persze semmi köze sincs, nyilván.
@Knósszosz: Ne idegesíts, az anyósoddal akartam álmodni! :))
@tcom:

"Áder János! Rajtad a világ szeme!"

De a "magasságosé" közelebb van!
@Knósszosz:

Nehogy azt hidd, azért kap a foci 60 milliárdot, mert a főnöknek ez a kedvenc időtöltése. Nem. Orbán tudja, hogy a nyugdíjasok lefizetésén túl választási győzelmet jelenthet, ha a magyar csapat kijut egy világeseményre. Pechjére nincs Puskása, Grosicsa, de még csak Albert Flórija sem. Ami nagy elődnek Rákosinak sikerült, az kevéssé sikerülhet Orbánnak még akkor sem ha talán már ő állítja össze a nemzeti 11-et is.
@tcom:

Egyébként drukkolok annak, hogy igazad legyen!
És mennyire örülnék, ha én tévednék!
@Knósszosz: "Félsz, hogy kiesel a püxoszból?"
Itt rám utaltál?
Vérmókus nálam örökös tag. És továbbra is Vérmókus.
@Husz_János_Puszita: átrágtam magam rajta, köszi. Döbbenet. már csak azért is, mert pont ma másonnan megkaptam a KSH 2012 IV. negyedéves ugyanilyen tábláját és azon az aktív népesség uszkve 1Mval kevesebb. Honnan lett 6.6ból hirtelen 7.6?
a másik amit nem értek, h a nem kíván dolgozni kategóriában miért nőtt hirtelen 1.9ről 2.9re a szám? és miért ide tartozik a nyugdíjas meg a gyesen lévő?
a harmadik pedig így nagy hirtelen, h a MEFen hogy jelennek meg a külföldön foglalkoztatottak? a KSH módszertan alapján ez egy mintavételes eljárás, és nem a rendelkezésre álló adatbázisokból rakják össze. vagyis ebből a szempontból erősen önbevalló jellegű, kicsi az esélye, h teljesen őszinte...
@Csaknézek...:
-Aminek a mai Kubatov felhíváshoz persze semmi köze sincs, nyilván.-
Hová is gondolsz?
Aki összefüggést lát, az hülye!-:)
@taga20:
Küldök egy fényképet, ha megtalálom.
Egyszer még hálás leszel nekem, hogy elszúrtam a randit...-:))
Erre én már csak egyvalakit tudok idézni:

"Elvtársak! Mi gazdaságilag igen is hogy állunk...
csak hogy benne. Télen volt szerencsénk, mert fagyott. Tudod mi a jelszó nyárra? Ne mozogj mert hullámzik!"

(Hofi Géza)

Nyugodjék békében!
@Mariann19:

"Bolié a DICS!"

Ezexerint DICS Ő?

Akkor hát dicsértessék! :o)
@tcom:
Szerintem meg azért kap kurva sok pénzt a foci, mert a kedves betegnek az a kedvence.
Lehet, hogy sokaknak tetszene, ha a magyar válogatott sikeres lenne ( nekem is ), de nem hiszem, hogy ettől tömegek nyalnák fel újra a miniszterelnöki pozícióba ezt a szardarabot.

Bár, ki tudja? Akár igazad is lehet, ismerve az elmúlt 23 év történéseit...
@Knósszosz:

"Aki összefüggést lát, az hülye!-:)"

Öööö, már megbocsáss a brutálisan indiszkrét kérdés miatt: Hülye-e vagy? :o)

Mert a fenti miniteszted szerint én igen...
@Knósszosz: OK tesó, akkor küldj egy 20 éves fiatal asszonyt! remélem ezt azért meg tudod oldani?:)))
Most neztem meg a Mesterhazit. Elpufogtatott egy csomo politikai kozhelyet, kiosztott hirtelen par ezer milliardot.

Nezzetek en szivesen megszavazom nektek a szocikat, ha akarjatok, de aztan pucolok, mert ezt mar nem kivanom megfinanszirozni.
@Blogger Géza: Gézus! Most butaságot próbálsz elnyomni, tehát ezt hagyd abba! Akkor nem fognak kinevetni. Ölel barátod: sk.
@Mariann19:
Ugyan, dehogy!
Pusztán piszkálódtam, de hiába van akkora füle, bedugult úgy látszik. Vagy csak álmos.
Egy nyúlnak is köll pihegés ilyen késő tájt, úgy vélem.
@Csaknézek...: Tehát a végeredmény:
Nemzeti Csoszogi Gárda
Király!
Az elnevezésért megosztott díjat kaptok, Te és Boli.
Megérdemlitek.
@Csaknézek...:

Jójó! Én is csak reménykedem. Bizonyára biztosra mennek. Gondolhatjuk mit trenirozzák Ádsert, hogy biztosan aláírja.

De azért lesz egy lista a szavazógépekről is. Mind a 200 fideszes képviselő örökre kiteheti a vitrinbe. Részt vett a gyalázatban, az elképzelhetetlenben, a világszégyenben.

A világ együtt fogja emlegetni Magyarországot Fehéroroszországgal, Venezuelával.
@HaCS: A szart te aztán tudod cifrázni!:)Hofi Géza miért az ilyen arcoknak kell idő előtt meghalni???
@Airgüzü:
Rogán Tonyó, szintén volt gimnáziumi KISZ titkár elvtárs és pajtás. Bazz, ahová nézek, mindenhol tele minden ezzel a sok szarfaszú ellenállóval, akik bentről bomlasztották a pártot, a rendszert.
Vagy még spiclik, elhárítók, munkásőrök voltak.
És manapság ezeknek a hívei engem komcsiznak le... Megható is ez a gondoskodás, ezért szeretem ezeket az ecceri népeket én! :)
@taga20: minek az nkeed, hé? nem azt mondtad, h van már egy és még szereted is?:-)

na, egy élmény volt ma veletek, jó éjt! Gézát üdvözlöm, ha visszatévedne:-)
@Knósszosz: Jó, jó, pihegjen a belga óriás.
Megkaptad a köszönő privit?
@taga20:
Szolidáris vagyok kan társaimmal, de abban az esetben ha belefutok(?) egy ilyen állagú képződménybe, kurva önző leszek, nem baj?
Keress magadnak, ha találsz szólj nekem is!
@komissarlajos:

"Akkor nem fognak kinevetni."

Eddigi életművéből fakadóan szinte automatikusan jár neki ez a reakció.

Mert kivívta azt magának, és egyre erősíti eme pozícióját.
@Csaknézek...:
Nono... van katolikus pap a családban, de távolt tudjuk tartani egymást azért! Nem vagyok egy összejárós típus a rokonsággal, pláne nem a képmutató tagozattal.
@Mariann19:

"Az elnevezésért megosztott díjat kaptok, Te és Boli."

Ragaszkodom hozzá, hogy Bolié legyen a nagyobb rész!
A "Nemzeti" jelző elég magas labda volt.
@Mariann19:
Efharíszto, hogy stílusos legyek.
Igen, de nem akartalak már fárasztani a viszonttal. Van privát szférája is az embörnek, nem?
Éééss, most van egy fogadásom, mi következik...-:))

Nem Tőled, nem...
@Knósszosz:
Nálunk a foci a mocskos lukas városi költségvetésből évi 60.000.000 forintot kap és seholse jegyzik a helyi bazdelőrét!
A vízisport egyesület az ország 38 egyesülete közül a 9. legeredményesebb és kap 700.000 forint támogatást... A többit magunk teremtjük elő.
Sejted a véleményem a hazai fociról?
@Knósszosz: Te sóher, nem akarsz jót anyukának? Vő az ilyen?:))
@Csaknézek...: Akkor csináljuk úgy, hogy Boli aranyérmes lesz, Te pedig az ezüstérmet kapod meg.
Mint az olimpián.
Így jó lesz?
@SünBalázs:

Be tudod linkelni? Holnap megnezem most muszaj aludnom. Csa
@tcom:

"A világ együtt fogja emlegetni Magyarországot Fehéroroszországgal, Venezuelával."

A Fehéroroszországgal való összehasonlítás emlékeim szerint már megtörtént.
(Bocs, de nem emléxem, hol és mikor olvastam erről.)

És a hazánkban zajló folyamatok elég egyértelmű irányba mutatnak. :o(
@taga20:
Nem emberkereskedő, de egy 20 éves mosógépet simán tud neked küldeni. Az is jó lesz gerjedelmed csillapítására? :))

Én ezen a kis szöszin vagyok még mindig leakadva.
blondegirls.blog.hu/2013/03/06/corinna
Valaki megadhatná az emailjét...
@Csaknézek...:
Köszönöm, majd kiszögelem az ásóm mellé! :)
@Csaknézek...:
Dehogy, félre értettél!
Egy Matolcsy interjú hatása alatt vagyok, ilyenkor néha elbassza az ember a fogalmazástot, bocsi...-:))
@Knósszosz:
öööööööööö... csak nem arra gondolsz, hogy..... nyaligépnek foglak nevezni???? :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Te el vagy tévedve! Nem nézed a tévét, a vízisport le van szarva! 3 év múlva lesz olimpia!!!
@Mariann19:

"Mint az olimpián.
Így jó lesz?"

Teljesen!
Erős mezőnyben szépen csillog az ezüst is! :o)
@tcom:

Előbb fog az Antarktiszi Rozmárválogatott sakkolimpiát nyerni, mint hogy ez a kilométer falábú tippmixhuszár kijusson egy világversenyre.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
A vázoltak alaptyán, azt hiszem sejtem.
Ugyan nyilván nem vígasztal, de egy nagy rakás sportág a szaros foci primátusa miatt szív hatalmasat.
Én szeretem a focit, nem azért károgok.
Az El Clásicót, a Serie A-t, meg a többi élvezhető bajnokságot.
Az NB I (??) az az albán IV. osztály levéd megfelelője, ezerszeres higításban, terhelve egyéb szarral, mint thurulsáv, árpád dögkeselyű etc...

Asszem az én véleményem is világos...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: És mi van, ha én meleg vagyok és katolikus? Nekem már egy ánuszrózsa sem jut? :))
@Knósszosz:
Sokat nem is kellett várnom rá,
Boli nem hagyta ki:
öööööööööö... csak nem arra gondolsz, hogy..... nyaligépnek foglak nevezni???? :D

Jajaja-:))
@tundrazuzmo: jobb helyen szövegértelmezésre/is/, de ahhoz legalább 40-esIQ kellene
@Knósszosz:

"Egy Matolcsy interjú hatása alatt vagyok, ilyenkor néha elbassza az ember a fogalmazástot, bocsi...-:))"

Akkor hát a kor szellemének engedelmeskedvén: a magamra ruházott önjogomtól felhatalmazva felódalak fijam, a Tuggyukki nevében! :o)
@Knósszosz:
Csak a címzett maradt le.
Mariann
@Mariann19:

"Lovag vagy!"

Ööööö, azt eddig nem mondtad, hogy ütni is fox! :o)
@Csaknézek...:
Nagy kő esett le a szívemről...-:D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Ne kamuzz Egér! Rendszeresen ott van a Te pénzeden is, ez a falábú balfasz a világversenyeken.
Igaz időnként aláírják, hogy Ferenc Gyurcsany, de ott van! (Amikor már másodszor is megcsinálták vele, akkor azt mondtam, hogy direkt szivatják!)
Most elköszönök. Jó éjszakát!
@taga20:
A gyóntatófülke magányában, mivel ütöd el az időt, az a te dolgod. :))
Katolikusnak katolikus vagyok én is, de a puncit preferálom!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

"Amikor már másodszor is megcsinálták vele"

És mivel nagyon tisztelnek minket a nagyvilágba', ezért harmaccor is van rá sansz.
Mert három a ... :o)
@Csaknézek...:
Ideje már, mert csak így lehet veletek normálisan beszélni! :)
Na, én is húztam aluba, reggelre Fabius remélem megörvendeztet bennünket valami újdonsággal.
@Knósszosz: hátha irigyelsz? a szüzsé nagyon alkalmas a magyar viszonyok lefestésére csak az sokkal rohadtabb...most ezzel és Pisco-val vagyok elfoglalva:

This 2013 Metropolitan Opera Don Carlo is star studded.

Barbara Frittoli: Elisabeth de Valois
Anna Smirnova: Princess Eboli
Ramón Vargas: Don Carlo
Dmitri Hvorostovsky: Rodrigo, Count of Posa
Ferruccio Furlanetto: Philip II
Eric Halfvarson: Grand Inquisitor

Metropolitan Opera Orchestra and Chorus
Lorin Maazel, conductor

brühühühü

5 óra tömény dráma, líra és tragédia meg sok sok zene
@taga20:
Még a pap néni sem! :(

Az a kis szöszi viszont nagyon. De ez a barna is beállhatna a sorba!

brunettes.blog.hu/2013/03/01/rebecca_carter_612
@Mariann19: Hát neked is jóccakát.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Az isten áldjon meg, hogy ilyen ismerőseid vannak!:)))Na teszed el a jobb kezedet te!
@rodeo36:
Na tényleg mentem, csak jut eszembe, én meg ezt a nénit ismerem Bécsben. Olvasd el, miért érdekes... :D

"Nem lehet Nő a Bécsi Filharmonikusok tagja

Mindig meglepődöm, ha egy újabb titkos férfiklubra bukkanok (most a Népszabadságban), akik a különböző szabályaik miatt legálisan képesek kizárni a nőt a társaságból. Mert az legális, hogy esetleg nem tartják ügyesnek, tehetségesnek, vagy nem dolgozik eleget. De hogy valakit azért dobjanak ki a Bécsi Filharmonikusoktól, mert nő?

Mindezt Jelinek országában. Jelinek is zenélt (ld. Zongoratanárnő). De mindegy.

Ennél is borzalmasabb (vagy szebb?), hogy egy nő 27 év után rendes tag lehetett. Küzdés az élet maga."

piroska.blog.hu/2007/01/23/nem_lehet_no_a_becsi_filharmonikusok_tag
@rodeo36:
Van lineked is pajti?
hónap ránéznék, ha...
szóval?
Komunisták!

Ahelyett, hogy egymást szopkodjátok, miért nem válaszol valaki:

MIÉRT ÁLLUNK MOST IS BŐVEN NYERÉSRE? ÉS TI A JOBBIKKAL EGYÜTT IS MIÉRT VAGYTOK KEVESEK?
@Knósszosz:

ha kinyitod ezt akkor ezen keresgélned archiv felvételként, mivel ez ma élőben ment, de elérhető...ne add fel

music.cbc.ca/#/Saturday-Afternoon-at-the-Opera

brüühhühü

a Maazel mint mindíg nagyszerű volt és az énekesek a listában nem szerepel egy magyar basszus aki valamilyen Marcel vagy hasonló ő csinálta V. Károly szerepét a legvégén és ott bizonyítani kell, az opera 3 nagytudású basszust követel és egy osztályon felüli baritont a tenor mezzo meg a szoprán a világ legnehezebb szerepeit kapták de megéri
@Kalmár Lajos:

nyerjétek le...brühühühü
@tcom: Ez nagyon gyenge volt.. Egyelőre az MSZP és Ponta ölelkezik elvtársiasan itt Budapesten.
@tcom: Nem lesz szükség a Jobbikra 2014-ben a kormányzáshoz.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

én ezt nem tudtam, csak annyit, hogy a világ legjobb zenekarai között is az elsők között arat több mint száz éve bármely karmesternek megdicsőülés elvezényelni valamit
www.youtube.com/watch?v=5eKf349WP3M

hogy valami Venezuelából Dudamel

brühühühühü
@rodeo36:
Kösz tesó, holnap átnézem
hirtelen ezt tanátam ez a Vargas nem gyenge mosmá az ő neve is rögzül
és a videó katpliktikó!

Irigyellek, kurva gazdag vagy bazmeg.
Ha nem lenne semmid, akkor is... érted
Jó éjt/estét??
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

itt egy nő aki énekel a Wiener Filharmonik-kel Bruno Walter 1936

www.youtube.com/watch?v=yUgEd2oTs80

ez egyik zene ami engem le szokott "tarolni"

brühühühühü
@Kalmár Lajos: Ne szólj bele a felnőttek "beszédjébe" senkit nem érdekelsz
@rodeo36: ugy sajnálom, hogy mire ideértél elálmosodtam.
@Kalmár Lajos:
Mi komenisták a jobbikkal együtt?
Lajos, Lajos...
Te is olyan vagy, mint az egyszeri sósavas bácsi a Lendvay utcában:
"mostakkor mii vaan, együttem hazúrról, vagy ez még az ekhótévé kivetíttője a szomszéd nappalijába, ahun gukkerrel szokom nézni a pippsót?"

Nem kellene már neked ily kései órán csicsikálnod? Vagy nincs aki altatót mondana néked? Szegény, nehéz gyermekkorod lehetett, akkor tessék:
Pihen a Lajos, kikötötték
Benne alszik a sötétség...

Ismételgesd mindaddig, míg lefejeled a klaviatúrát, én kedvellek azért.
@tcom:

"Államosítás" Ez egy elég demagóg szó, valójában az állam tulajdonrészt vásárolt 2 társaságban, hűha. Számos EU országbab magasabb az állami tulajdon aránya, mint nálunk.

"vezérkultusz". Akinek itt fel próbálják építeni most a kultuszát, az Bajnai, de elég gyenge eddig az eredményessége.

"egypártrendszer" ahhoz képest most ha jól számolom (nem egyszerű a feladat), épp 9 párt képviselője ül a parlamentben, házi feladat a lista összeszedése. :)

"járási rendszer" oszt ezzel meg mi a baj? Így racionalizálni lehet a működést, mert túl sok feladatot kapott a közigazgatásban a legalsó szint.

"kormánymegbízottak" eddig is voltak, működik a kormány, ez is baj?

"az önkormányzatok szabadságának gátolás" az önkormányzatok szabadsága eddig leginkább az eladósodásban öltöt testet, nagyon helyes, hogy ezt gátolják.

" a bíróságok kézi irányítása" hát ezt meg honnan szedted? az utolsó érdekes ítéletek a bíróságokról egy szoborrongálást progresszív cselekedetnek kifejtő indoklás és pár korrupciós ügybe keveredett szocialista politikus felmentése volt...

" hatósági árak," nem tudok róla, hogy bármi is hatósági áras lenne most, ami előtte nem volt az

"nyugat ellenesség" ez sem igaz, nem általános nyugatellenesség, csak a küldetéstudattal megáldott liberális beállítottságú (nem feltétlenül liberális pártban lévő!) nyugat-európai (és amerikai) politikusoknak kell néha elmagyarázni, hogy nem ők kormányozzák Magyarországot

"AB formális szavazógéppé silányítása" hát ahhoz képest épp nem rég kötöttek bele az átmeneti rendelkezésekbe...

Szóval nagyon gyenge volt ez a lista is...
@Knósszosz:

ehhez meg fogsz tanúlni spanyolúl?

Cuccurucu, ...

www.youtube.com/watch?v=ToPMF6ZYaPg

brüühhühühü
@Knósszosz:

ha a CBC.ca -n nem tudod próbáld meg ezen itt találsz kincseket

www.metoperafamily.org/en/archives/met-history/

brühühühü
a Magyar Nép miért nem olyan " tökös" nemzet minta Román?????
A Románok LEÖLTÉK A DIKTÁTORT mint egy disznót!!!!
Mi meg csak "tüntetgetünk", miközben fát vágnak a hátunkon és abból más tüzel a kályhába!!!!
Milyen csúcson? A Tajgetoszén? UGORJ!
Gulyás karrierista takonypóc is nagyon kapaszkodik a " csúcsra". Pedig még nem tudja, hogy milyen " magasra fog kerülni"--ha a Nép MEGDÜHÖDIK !
nem tudtam mi lesz velünk a napi KUSZA SZEM nélkül, de a markszkárolyba oltott csegevaránál lemaradtam és még mindig röhögök...:)
Ezt a mocskos Fideszt el kell zavarni 2014-ben! A haza nem lehet ellenzékben!
@Blogger Géza: Gézám, hát csak visszatértél. Ugyan a kérdéseimre még nem válaszoltál, és emiatt lehet, hogy már sosem fogok megvilágosodni, de lszi ne hagyd abba a tanításunkat:
államosítás - nem csak 2 társaságban vásárolt tulajdonrészt, hanem konkrétan egész piacokat nyúlt le, pl magánnyugdíjpénztár, étkezési jegy, ÉS vásárolt pár céget is, pl MOL, Rába, Idomsoft. Kérlek, taníts, mennyi a szokásos EU állami cég hányad (mert ugye a fentieken kövül már volt alapból egypár nálunk) és azt honnan lehet tudni, hogy nekünk (értsd egy jó hazafinak) mi a jó mérték?

vezérkultusz - A Fidesz egyéni választókerületi jelöltjeinek kiválasztása hónapokon keresztül folyt Orbán Viktor pártelnök felcsúti házában. (Wikipedia)

egypártrendszer - lehet, h most 9 párt van a parlamentben, de a Fidesz által létrehozott választási rendszer a pártok számának radikális csökkenését eredményezi. Volt vmi kimutatás, még a törvénytervezet kapcsán kialakult vitában tavaly, amely kimutatta, ha az egész ország narancs szinu lenne a 2010es választási részvétel és szavazati arányok mellett. ha csak egy párt jut a parlamentbe, akkor az micsoda szted? egyébként kicsiben ezt már a MAGOSZban megcsinálták: nertars.blog.hu/2013/02/26/agrarkamarai_valasztas_magosz_vagy_magosz?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2013_02_27&utm_campaign=index
Hazafias Népfront vagy Hazafias Népfront jelöltre lehet szavazni. én ezt egyszer már láttam testközelből. Kösz, nem kérek belőle még egyszer.

járási rendszer - ezzel az a probléma, h az igazi döntéshozók, és a pénzek nagy részével gazdálkodók, egy olyan rendszerben lesznek, akiket nem választott senki, a kormány nevezi ki. Teljesen tartalmát veszti az önkormányzatiság.

kormánymegbízottak - kormányhivatalok, kormányablakok. amit esetleg eddig el lehetett intézni helyben, azért minimum járási székhelyig kell menni, de most még ez is csak távoli álom. nem tart itt még a rendszer kiépítése. és a kormánymegbízottak egyesével utasíthatják a jövőben az eljáró hatóságok vezetőit a kiemelt jelentőségű beruházások ügyében. korrupciós lehetőség a köbön. és még sorolhatnám...

az önkormányzatok szabadságának gátolása - tényleg voltak olyan önkormányzatok, ahol gátlásatalanul adósították el a településeket. lehet, h újdonság neked, de ez pl a fideszes vezetésű helyekre volt a legigazabb. pl újpestnek addig nem volt devizás kötvénye amíg egy független vezette, a fideszes Wintermantel meg egy 5Mrdos kötvénykibocsátással kezdte. Az önkormányzati adósság átvállalásért cserébe visoznt minden prudensen gazdálkodóval (is) jól kibabráltak. Újabb (helyi) adók nélkül gyakorlatilag nem lesznek képsek ellátni a meghagyott feladataikat.

a bíróságok kézi irányítása - csak egy picit gugliztam, lehet neked sem ártana nol.hu/archivum/20120524-szemben_a_tobbsegi_akarattal
hvg.hu/itthon/20130226_Kezi_vezerles_Hando_Tunde_leleptette_a_ne

hatósági árak - pl a gyógyszereknél, rezsiben, most ippeg a legújabb a bankkártya költségnél.

nyugat ellenesség - minden lemeznek 2 oldala van. az általad említett elmagyarázást mások, mint pl én is, nyugatellenességnek s láthatjuk. Pláne, ha Viktor ilyeneket mond, h hanyatló nyugat, meg Brüsszel nem Moszkva, vagy Matolcsy azt mondja, h Brüsszel direkt rosszul számol, stb.

AB formális szavazógéppé silányítása - a legutóbb, amikor az AB belekötött egy jogszabályba, hirtelen elvették a fiskális eszközök alkotmányosságát vizsgáló jogkörüket, a mostani belekötés után pedig gyakorlatilag minden mérlegelési, korábbi joggyakorlatban már felépített alkotmányossági tartalmakat értelmező, továbbfejlesztő jogkörüket elveszik. a legnagyobb cinizmus mellett...
@SünBalázs:

"Kérlek, taníts, mennyi a szokásos EU állami cég hányad"

Teljesen mindegy.
A dolog nem úgy működik, hogy az EU gazdaságpolitikájának ezer paraméteréből hivatkozunk húszra, ha kedvünk tartja, miközben úgy nagyjából unortodox módon meg elutasítjuk.
a legnagyobb bűnük hogy 2/3-dal nem léptek meg semmilyen nagy elosztórendszer reformját, a hívek miatt még a torkunkon is le lehetett volna nyomni normális, hozzáértő reformot.
ha egy 300ft-os vizitdíj abban az évben pozitivba tudta nyomni a tb kassza egyenlegét, néhány ezer ftos tandíj meg nagyjából önfenntartóvá az egyetemeket, már jobban állnának e rendszerek, kevesebb vérveszteséggel és hisztivel a baloldalon.
"Az a szomorú, hogy a kedves hölgy ebből sem azt érti meg, hogy kóklerek ülnek a gazdasági kormányzatban és egy féleszű látnok vezeti/vezette őket, hanem, hogy a büdösgeci egészvilág bánccsa a Viktorkát"

Kedves Fabius, ne légy már ennyire naív! A "kedves hölgy"-nek nyilván megvan a maga oka amiért a viktorkájért kiáll. Valami hasznot csak húzhat a viktorka rendszeréből ha ennyire vehemensen nem átall felkerekedni és nem keveset ingyen tömegközlekedni érte.
Lassan el kéne jutni oda, hogy nem zsigerből lehülyézni őket hanem megérteni mi motiválja őket? Engem komolyan érdekelne. Nem csodálkoznék ha a háttérben lenne egy-két ÁVH-s, 3/3-as ügy.

Mottó: Csinibaba.
- ...amikor a Simonbá az ÁVH-nál...
- Hazamenni... Nem kéne már?
@jog-ász: Sajna nem volt "ezeknek" semmilyen programjuk. Az összes programjuk belefért ebbe: "Nyerjük meg aztán lesz valahogy". Egy biankó csekket kaptak a kezükbe, ennyit tudtak belőle kihozni, ennyit is érnek. Most mondjam azt, hogy kb. ennyit néztem ki a fideszből a 2000-es "teljesítményük" alapján? Csak sajnos az én életemből is újabb 4 évet lqrtak a semmire...
Az egész fidess bürokrácia úgy fog összeomlani,ahogy a MALÉV.
Egyik napról a másikra kakukk lesz,mert nincs aki kitermelje az eltartásukhoz szükséges összeget.
Ennyi.
@hot-spot: "Az egész fidess bürokrácia úgy fog összeomlani,ahogy a MALÉV."

Ez mit jelent pontosan? Gyurcsányék adnak pénzt Orbánnak csak úgy, utána pár év múlva az EU megállapítja, hogy nem volt jogszerű és vissza kell fizetni. Orbánéknak meg nincs hirtelen pár 100 milliárdjuk, így csődöt jelentenek?
Csak érdeklődöm :)
@kovi1970: " Sajna nem volt "ezeknek" semmilyen programjuk. Az összes programjuk belefért ebbe: "Nyerjük meg aztán lesz valahogy". Egy biankó csekket kaptak a kezükbe, ennyit tudtak belőle kihozni, ennyit is érnek. "

Ennél jobban meg sem lehetett volna forgalmazni a problémát! Ezért nem szabad soha többé olyan pártokra/politikusokra szavazni, akik mindössze annyival állnak elő, hogy most az a lényeg, hogy leváltsuk xy-t, utána majd lesz valami. Soha.
a Fidesz úgy fog kimúlni, hogy egyik nap lelőnek egyet..!!!Aztán a Nép fellázad a többi gazember ellen!!
@Önnek megyünk: A politikai elitnek saját magát kell eltartani lévén hogy a rabszolgák megszöktek.
Jelenleg az EU tartja el őket meg a hitelek.
Na de meddig megy ez így szerinted?
@Önnek megyünk: Mit vársz ezektől úgy még is?
Mind jogász,fingjuk sincs a gazdasági dolgokhoz.
Ezek nem üzletemberek és nem gazdasági szakemberek,hanem jogászok.
Olyan,mint ha a kőmívesnek kéne agyat operálni,na.
Vagy sikerül a műtét,vagy nem.
"vélekedtek a Commerzbank elemzői. Tekintettel erre 2013-ban Magyarországon 0,8 százalékos, Lengyelországban 1,0 százalékos, Csehországban 1,1 százalékos gazdasági növekedéssel számolnak."

"http://www.portfolio.hu/gazdasag/a_nemet_hatszel_segithet_az_iden_a_magyar_gazdasagnak.181221.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox"
Úgy látom, az elvtársak ezt az örömködést is elsiették, mint legutóbb az IMF hitel újrafelvételi kérelméhez fűződő reménykedéseiket is:D

MTI| 2013. április 13.
A Néppárt cáfolja a Fidesz feletti ítélkezést
Teljesen alaptalannak nevezi a maszol.ro hírportál értesüléseit az Európai Néppártnak és a párt frakciójának szombati közleménye a dubrovniki kihelyezett pártvezetőségi ülésen tartott vacsorával kapcsolatban, amelyen állítólag a Fidesz esetleges kizárása is napirenden lett volna.

A Kosztasz Szaszmatszoglu szóvivő által jegyzett kommüniké szerint Joseph Daul, a néppárti képviselőcsoport vezetője, Antonio López-Istúriz White, a párt főtitkára, és Viviane Reding, a konzervatív európai pártcsaládhoz köthető, alapjogokért, igazságügyért és állampolgárságért felelős unós biztos nem tartott olyan vacsorát, amelyen a Fidesz jövője lett volna a téma."

-------

Hát így lett a "maszol.ro " információjából...maszop.hu..:D

Bruhahah:)
@MACISAJT: ...TE..ITTEN-E NAGYON-NAGYON-NAGYON FÉLSZ !!!!! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
süti beállítások módosítása