Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.youtube.com/watch?v=uOiTX8lF3R8 Isten éltessen Dani! Kívánom, hogy legyen úgy, ahogy szeretné... (2024.03.28. 14:23) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: @pollutio: naná :) (2024.03.21. 08:26) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.02.23. 03:22 Fabius

Orbán király beszéde

Címkék: fidesz orbán viktor évértékelő

Fénylő Csillagunk ismét világosságot hozott borús hangulatú közéletünkbe. Igaz, hogy engem leginkább egy gondosan felhúzott de szerencsétlen idézetkészlettel felinstallált, remegő kezű játékfestő által csálé nyakkendősre pingált kelj fel Jancsira emlékeztetett - mélyen alulmúlva önmagát - de sebaj, a beszéd remek békemenetlélek erősítő ahogy az "orbánviktor nem ebben a világban él"-ezésre is kitűnő alkalom

Pedig nem szarral gurigázott ez a remek ember, az egymásra halmozott történelmi párhuzamokból kiderült, ő  alapít államot, mint István, és vív szabadságharcot mintha Petőfi és Pongrátz Gergely egyszerre reinkarnálódott volna benne. Ennek szellemében választotta az évértékelő mottójául egyik példaképe, Bástya elvtárs örökbecsű gondolatait az öntömjénezésről és szerénységről. 

orbán szerény.jpg

De ezt még legalább eltalálta. Mert Márait már összekeverte Ottlik Gézával, a Reagan idézet pedig nem csak pontatlanra sikerült, de az ő szájából a rosszul idézettek szavak is olyan üresen kongtak a teremben, mint levert pléhbögre a felcsúti konyhakövön. "Uraim és hölgyeim! Utálom az inflációt, utálom az adókat és utálom a kommunizmust. Kezdjenek ezzel valamit!" - mondta eredetileg Reagan, de Viktor ebből csak az inflációt és a kommunizmust tartotta utálandónak, az adókat nem. Ez speciel nem is csoda, hisz áfából a rekord magasat szereti és a tavalyi év legnagyobb vívmányai is a rendkívül kreatív adókivetései voltak a nemmegszorítás-nemáthárítás kormányának. Az inflációrajongás tagadó megjegyzésére érdemes lenne visszakérdezni, hogy akkor vajon miért gerjesztik? Tavaly az is 5,7%-ra felcsökkent, aminek hatására az Unió 27 tagországából nálunk emelkedett a legjobban az élelmiszerek ára. (5,3%) Mi lenne, ha még kifejezetten szeretné is? 

A kommunizmus utálatán meg már egy jóízűt röhögni sem lehet. 23 évvel a rendszerváltás után Pozsgay elvtárs és Szűrös elvtárs még mindig a Fidesz páholy lakója, alaptörvény írója, a besúgó Böröcz elvtárs vezeti a Központi Hírhamisító Intézetet, az ügynöklisták nem lettek és nem is lesznek nyilvánosak, ahogy a kommunista nyugdíjakkal se lett csinálva a világon semmi. 2012 vívmánya, hogy a Fidesz az egyetlen párt, amelyik az ügynökök és besúgók - kétharmaddal felhatalmazott - védője maradt, Viktor meg itt poénkodik sután pirosról narancsra színváltós alsógatyákon, mintha Gyenesei István megint letolta volna a nadrágját valahol. Érdekes, hogy a Pozsgay Imre irháján virító MDP, MSZMP pártjelvények és az MSZP alapító okiratán szereplő aláírása minimálisan sem zavarja. De könnyen lehet az a titok, hogy Pozsgay nem villant kommunista bölényseggen virító színes alsógatyát, hanem elrágcsálja a parizervéget amit egykori mentoráltja időnként odalök neki. 

Kedves Vezetőnk éppen a siker szárnyán mennybe menő felhőjáró dagi pufók angyallá vált volna, mikor az elhamarkodott születésszámmal büszkélkedéssel igazán tökön rúgta saját magát, és csak nem sikerült az a mennybemenetel sehogy.

orbán-bohóc.gif

Micsoda pech, hogy nem csak az idézetekből, de a statisztikákból sem készült fel rendesen. Utóbbi akkora öngól, hogy az előbbiek nélkül akár tudatos habonyárpi merényletet is sejthetnénk a háttérben. Ha én lennék a habonyárpi sem tudnék ötletesebb és kínosabb módot kitalálni Viktornak a nyilvános rommá égéshez.  Mert amíg ő születéshez kedvet érző gyerekekről beszélt, addig az Index Chart Géza blogja előtúrta a statisztika kupacból azt a születés hogyvoltot:

ScreenShot476.bmp

 Gondolom nem azzal akart büszkélkedni, hogy Monnyále Feri kormányra kerülésétől bukásáig szárnyalt a gyerekvállalási és "születési kedv", amihez képest most a fasorban sincs. Elég nyomasztó lehet a hétvégén ezt feldolgozni, és szerintem a beszédírónak XXL méretű anál intrúdert tojik majd a húsvéti nyúl minimum. Nem csoda, hogy ennyi kavarodás után egy csekély értelmű fideszes komment troll szintjén egyszerre sírt a szocik államadósság halmozásáért és a Bajnai által eltörölt 13. havi nyugdíjért: 

"a magyar gazdaság 2008-as összeomlása mögött az áll, hogy a szocialisták felrúgták azt a megállapodást, hogy az ország nem vesz fel külföldi hitelt szociális kiadásokra." - mondta, mint akinek a 2008 előtti eseményeket törölték az agyából. Mert nekem úgy rémlik, hogy a szociális kiadások hitelből finanszírozása Megyó száznaposával kezdődött, amit voltatok szívesek megszavazni ti is a már akkor sikerként ünnepelt kamattámogatott lakáshiteltömeggel együtt, amire szintén csak hitelből telt és telik ma is, és hitelből fog telni még vagy tíz évig, mire lejárnak.  Ráadásul a 14. havi nyugdíjjal ti akartatok erre az egészre még rálicitálni. Úgyhogy az fasza, hogy a CÖF plakátszöveget sikerült fejből felmondani, de el kéne végre dönteni: a szocik dögöljenek meg, mert a ti asszisztálásotokkal az államadósság terhére hitelből finanszírozták a szociális kiadásokat, vagy a Bajnai dögöljön meg, aki eltörölte a tarthatatlan és finanszírozhatatlan rendszert. Mert a kettő együtt követelése jókora muhaha faktort és inkompetencia bizonyítványt hordoz magában. 

De ezek a momentumok is kevesek voltak ahhoz, hogy a valóságba visszazökkentsék. Úgy tervezi fejben a következő 20 évünket, mintha a kedveslakosság túlnyomó többsége ünnepelné az irányt, és nem egy rakás szerencsétlenségnek tartaná minden közvélemény kutató mérése alapján. Ja, és mintha a gazdaság túlélne még néhány ilyen masszív recesszióban töltött évet. Sebaj Viktor ettől függetlenül elővezette A Tervet, amit ezúttal nem egykori híresemberről neveztek el, hanem a szerénység jegyében csak mestertervnek hívnak. Csudavilág lesz az, amiben már a CBA, Közgép nem Nemzeti Nagyvállalatok lesznek, hanem kontinens szintű multik, az életszínvonalunkra olyan sikerre éhesen néznek majd a németek is, mint lengyel vendégtüntetők a ligeti vattacukorra. Fizetős  Sikeres lesz felsőoktatás, a kultúra addigra beletörődik a feketegyörgyizmusba, és a rekordmagas államadósság is lecsökkenti magát majd valahogy 50%-ra. 

A jövő záloga a rög, amihez ha oligarcha gyerekek és hök aktivisták potyognak az égből is kötni kell az iskoláztatott szakembereket. Ugyanis az orbáni logika szerint gyerekeink nem az élhetővé tett és munkalehetőségekben gazdag ország miatt, hanem kizárólag pórázmuszájból fognak itthon maradni, hogy tudásukat unokáinknak átadják. Ezzel egyrészt megcáfolja a fényes jövőbe vetett saját hitét, másrészt meg elfelejti, hogy a hazai beruházások 97%-át finanszírozó Unió az apanázsért cserébe elvárja továbbra is a szabad munkaerő áramlás kötelezettségének betartását. Ellenkező esetben záródik a kassza, aminek már nem csak a zemberek nem fognak örülni, hanem a közbeszerzés és földtámogatás piacot lekaszáló Lajos és az oligarcha válogatott sem.

Ha ők szomorúak és elégedetlenek akkor már hiába kiabálod, hogy hajrá Magyarország, hajrá magyarok! 

620 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr145099490

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Évértékelők 2013.02.25. 00:37:55

Fletó nemzetmentő hévvel, szuggesztíven mondott sok szép semmit. Mármint azon kívül, hogy össze kell fogni. Nyilván vele is. A Mókus örs Gordonkája kicsit többet, bár kevésbé hatásosan. A helyzet értékelése pontos volt, bár amit Fletó ki tudott mondan...

Trackback: Az „Orbán bébik”, a látók. 2013.02.24. 07:08:07

A gyerekek látnak valamit, de az nem a Matolcsy mozi, hanem az, ami majd Grazban, Londonban, Stuttgartban, valahol vár rájuk....

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Mariann19: Ha minden összejön, egész jó hivatala lesz valamelyik rácsos intézmény házinyomdájában.
@Mariann19:

Isten nem ver bottal, a Parraghot is utol fogja érni.
@Tetovált Ppp. Csaknézek...: Erdedetileg a leosztásnál a "liberális buzizsidó vagyok"-ot kapta, de ez hosszú volt, nem tudta megjegyezni.
@Habakuk999: érdekes, én meg ahogy vénülök, egyre magasabbnak látom a csajokat :-)
Én a német doki pártján állnék, alapos vizsgálat születéskor, és célzott, egyénre szabott megelőző életmód, időnkénti felülvizsgálatokkal. De itt még a technológia sem tart, még mindig úgy babrálnak gének között vagy az agyban pl., hogy csak hiszik, értik az összefüggéseket. Szóval idő. Szándék pedig még több.
@Légifarkas: Amúgymeg eretnek leszek, lehet köpködni, de az álhumanizmusnak sem vagyok különösebben híve...
@Tetovált Ppp. Csaknézek...: Sajnos az van, hogy a régi "nagyok" már vagy megtértek, vagy kiábrándultak. Nekünk lassan már csak a resztli marad. Az ember kénytelen olyan trollal főzni, amilyet kidog neki a Lendvai ucca:-) Ez a nagy baja annak, ha nincsen megfelelő utánpótlásképzés és káderpolitika. Megérhetjük még, hogy személyesen Orbánnal, Szíjártóva, Lázárral, Matolcsival kell majd vérre menő trollvitákat folytatnunk:-) Tudod, magad uram, ha már szolgád sincsen:-)
@Légifarkas: A kérdéses 150-200 milliárdos kiigazításnál már tényleg erősen kell gondolkozni, hogy melyik az a terület, ahol úgy lehet elvonni, hogy ne legyen kontraproduktív.
Az IMF képviseletében lévő szakértő hölgy /Ivascseko?/ szerint a kormánynak nem a kiadások csökkentésében kéne gondolkoznia, hanem a bevételek növelésében. Ugyanis nem szabad tovább növelni a szegénységet.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: "az átlagélettartam növekedésével együtt az "aktív" időszak is erőteljesen kitolódott, főleg úgy, hogy a "munka" már többnyire nem fizikai szinten mozog"

Persze. Azok "kárára", akik a sor végén a fizikai részt is elvégzik, valahol a Távol-Kelettől Afrikáig, mert minden szellemi munka azért vagy abból van, hogy valaki fizikai eredménnyé formálja, vagy a fizikai eredménynek koronát tegyen a tetejére, beteljesítse.
Mit fog csinálni a világ, ha annyira összekapja magát a mai kizsigerelt fizikai réteg (lásd kínai, indiai tanulókat világszerte), hogy ő is szellemi munkát fog / akar végezni? Háborút, az eddigi trendek szerint, és új felállásban reload all...
@Mariann19: Én úgy vélem, hogy nem tudják olyan gyorsan a megbízható csókosokat beriasztani, és kiválogatni, amennyire a pénzt le kellene hívni. Nagy hátrány a kézivezérlés és a bizalmatlanság:-)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

"Megérhetjük még, hogy személyesen Orbánnal, Szíjártóva, Lázárral, Matolcsival kell majd vérre menő trollvitákat folytatnunk:-)"

Gondolod, hogy a zárt intézményekben engedélyezik a netezést? :o)
@Husz_János_Puszita: Gőzöm nincs, mit fognak kitalálni.
Nyilván valami nem megszorítást, amit a büdös vállalkozók majd átterhelnének, ha kiflitmajszolószoláriumcica nem védené meg a lakosságot.

Bankokat ebben a szorult helyzetben nemigen sarcolják tovább, nem tudom, milyen fogyasztási jellegű adót tudnak még kitalálni, én nem vagyok kreatív.:(
@Légifarkas: Jogos, de ez globálisan igaz. A fejlettek mindig is kihasználták a kevésbéeket. Ha poénkodni akarnék, nem a munka frontján, itt is csak használják a béközepet, egyébként szarnak se nézik.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: én sem - csak ne kelljen abban a székben ülnöm, ahol ilyesfajta döntéseket kell meghoznom.
@Tetovált Ppp. Csaknézek...: Persze, pszichogondolázási célból... ne legyenek már teljesen ingerszegény környezetben. Lehet majd mindenféle lövöldözős játékot is játszani, két nyálcsorgástörlés között...
@Knósszosz: (sóhaj)

...síkján a csikósbujtár lovára pattant és melle kitágult a puszta levegőjétől, ily dalra fakadt:

Én csikós bujtár bujtár vagyok:
Paripám a papné,
Nyergöm a rektorné,
Pokróczom a kasznárné;
Hevederem Julcsa,
Kengyelvasam Marcsa,
Kantárszáram Klára,
Farmatringom Sára:
Csókom utoljára!
@Quentin vagyok Montargis-ból !: A névadód kevésbé volt szófukar, mint te.

Vagy Pofa béééééé?
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: A csókosoknak előre leosztott lapok alapján járnak az eu-s pénzek. Jól bejáratott dramaturgia szerint, szüzsé nem kell ahhoz.
@Mariann19: Én mondjam Neked, hogy a jövedéki adó kiapaszthatatlan forrás? :-)
@Mariann19: A szélessávú pályázatnál mégis megborult a bili. Igaaz, ott túl mohók voltak.
@Légifarkas: "Mit fog csinálni a világ, ha annyira összekapja magát a mai kizsigerelt fizikai réteg (lásd kínai, indiai tanulókat világszerte), hogy ő is szellemi munkát fog / akar végezni? Háborút, az eddigi trendek szerint, és új felállásban reload all.."

Ne feledd, még ott vannak a majmok:-))
@Husz_János_Puszita: "Isten nem ver bottal, Parraghot is utól éri."
Gaskót sem érte utól semmi, él, mint hal a vízben milliókért, mint "érdekképviselet."
Ez az igazi antagonisztikus ellentmondás. Nemcsak a filozófiában létezik.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Mikor a kontraprodultivitásról beszéltem, pontosan ilyenre gondoltam. Nem lehet a fogyasztási adókat tovább emelni, mert leredukálja a fogyasztást magát. Ráadásul csökken az élelmiszerek Áfa-ja is, azt is be kell hozni valahol.
Látszik hogy ti depis libernyákok összeszartátok magatokat a pénteki beszéd hallatán. Viktor profi volt, statégiát, víziót vázolt fel, hogy hová szeretnénk eljutni 20 év múlva. Reményt, hitet próbált adni a magyaroknak.

Nektek se víziótok, se stratégiátok nincs az ország jövőjéről, reményt, hitet meg végképp nem akartok adni a magyaroknak.
@Mariann19: És persze a magánbankszámlák is figyelnek még a sublódfiókban. Harcikölcsönt is lehet esetleg jegyeztetni kötelező jelleggel. A tákolmányban a lehetőség adott...
@öszödi mém:

De jó hogy jöttél, most látom csak, hogy tényleg liberót kell váltanom!
Örök hálám üldözni fog!
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: valahogy nem tudom elképzelni, hogy én csinálom a rajzot, egy majom meg köti a sok színes tyúkbelet... :-)
Nem lesz könnyű világ pár évtized múlva; attól tartok, sírunk mi még azon, bárcsak OV lenne a legnagyobb bajunk :-( 7-8-10 milliárd ember jólétben, fenntarthatóan, a jelenlegi társadalmi és gazdasági berendezkedésekkel ezen a bolygón nem lesz képes megélni, és annak inni fogja a levét mindenki.
@Légifarkas: Neked bevallom, engem valszeg nem fog érdekelni már mi lesz 15-20 év múlva:-) Majd megoldják az akkoriak:-)
@Légifarkas: és különben is. Ne nézd le a majmokat. Intelligensebbek, mint sok honfitársunk:-)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Remélem az összes libernyák tetvedék elhúzz a csába.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: "Harci kölcsönt is lehet jegyeztetni..."
Milyen igazad van, és mennyire találó.
Szabadságharchoz harci kölcsön jár! Itt a megoldás.
@Mariann19: cigi, gumi, akksi, benzin, gyógyszer, pályadíj, világítótestek, írószer - van, aki így is, úgy is megveszi. Itt egy pici, ott egy pici, százas-ezres nagyságrend mellett pár forintra szinte már vállat se vonnak a népek. Azt nem tudom, mennyit hozhat, de szerintem többet, mint amennyi fogyasztót elriaszt.
@öszödi mém:

Kérlek, ne beszélj velünk ilyen kulturáltan és Einsteint megszégyenítő intelligenciával, mert bizonyosan súlyos kisebbrendűségi érzetünk támad vitathatatlan szellemi fölényed és mérhetetlenül magasabbrendű humanizmusod láttán...
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: baszhatjuk az intelligenciájukat, akármekkora is az, népet cserélni nem lehet...
Libernyákiában még mindig Pozsgay az egyik főellenség. Ezért IS nincs parlamenti pártotok. És van egy jó hírem: NEM IS LESZ!
@Légifarkas: most mosolygok azon, hogy milyen találékony vagy adóalapok tárgyában. Már csak egy lepkeháló kell Matolcsy kezébe, hogy összefogdossa az aprókat.
Tényleg úgy van, hogy az előző naphoz mérten 50%-os áremelést is csak vállrándítással intézzük el. Napi tapasztalat.
Elvonulok az álmok világába. Jó éjszakát Nektek!
@Mariann19: nem mondanám találékonyságnak, csak így csinálnám. Otthon is így spórolunk, minden szükségesből egy picit lecsípünk, hogy csak annyira fájjon, amennyit összebólintással nyugtázunk, aztán év végén örülünk. Lekopogom: még, de azért bízom magunkban.
Az 50% elég durván hangzik, de mondjuk ha kiég a nappali egy szem izzója, 100-ast már nem kapni, 40-esnél nem látni, akkor vesz a dógozó power energiatakarékosat, és ha az speciel 2000 péz helyett 2200 a ritkaföldfém-hulladék ártalmatlanítási termékdíja helyett (amit persze sosem költenek erre), egye fene, egyszer belefér.
És nem, bármennyire is úgy tűnhet, nem én vagyok Matolcsy :-)
@öszödi mém: mondd, te kis szaros pofájú vérkomcsi! A világ melyik részén vegetálsz? Mert hogy nem Magyarországon, az tuti...
@Habakuk999: én meg kíváncsi leszek, hogy ha itt maradsz munka és pénz nélkül három kölökkel, akkor mit fogsz csinálni! Mert lehet itt cigányozni, de attól a tény még tény marad: ha szarba kerülsz, te sem leszel különb, mint akármelyik, általad annyira lenézett szerencsétlen.
@Deathstick:

folytatva a nagyon érdekes és valós alapokon álló gondolataidat, a rettegés elűltetve azáltal, hogy tulképpen a kapitalizmus bevezette azt a "lehetőséget", hogy mindenedet elveszítheted és ha te magad nem tudod a saját hajadnál fogva kirángatni magad akkor ott is maracc...(tapasztalat: tárgyaltam egy üzletemberrel, szükségem volt beruházó csendes vagy hangos partnerre, a teljes transzparencia felmutatása után bele egyezett, hogy csinálja...volt egy üzlete spec autókat árúlt a közel keletre cash mindíg utólag...évekig ment, a mennyiség folyamatosan de lassan növekedett és amikor elért egy bizonyos szintet a pénz nem érkezett meg -én egy nappal ezelőtt állapodtam meg vele- és másnap már nem volt kihez beszélni ő tudta amit tudott és főbelőtte magát mert az uccára oda nem

namost a magyar ember még nem élte át eléggé ezt, hogy óvatosan kell élni...és sokat kockáztat illetve eszetlenűl

és itt az eredmény

és ez egy sakkbantartási lehetőség

állítom eze az adminisztráció rosszindulatú és senkinek -saját magán kívűl és még ez is kérdés kik ezek végűlis- sem kedvez, rabol amíg teheti

brühühühühü
@rodeo36:

"namost a magyar ember még nem élte át eléggé ezt, hogy óvatosan kell élni...és sokat kockáztat illetve eszetlenűl"

a többség a jól megérdemelt, vagy azt hiszi, jól megérdemelt komfortzónában dagonyázik...milyen kockázat, le megy a boltba...és evente evsz egy plazma tv-t...
@rdos: "1945 és 48 között 3 év alatt felépítették az országot eleink"

nem is tudom. hány bp-i Duna-híd lett visszaépítve 1948-ra? csak pl.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
te egy gonosz embör vagyol...nem annyira mint én...én már most kérdezgetés és tilitoli nélkűl kurvára felakasztanám az első lámpavasra és utána majd megbeszéljük ha még akarják a tuggyukkik

brühühühühü

ez lenne igazi jótétemény vagy a kacsinszkymóccer
Ez a zagyva lázálmos-víziós lózung-hazugságfolyam a csúszómászó narancszombiknak szólt. Más már nem veszi be. Akárhogy nézzük, a lassan elmúttháromév nagyságrendekkel nagyobb pusztítást végzett, mint az azelőtti elmúttnyóc. Ez a puszta valóság, még akkor is, ha ellenkezőjét hazudja valaki, vagy ismételgeti saját magára licitálva tébolyultságában. A tény az, hogy orkbán a pöcegödörben lefelé evez egyre elszánatbban és senki nem mer neki szólni, hogy a felszín távolodik.
@Felebarát:

nézd, jól látod....nincs szüxég annyi plazma tv-re ha egyáltalán az egy szüxéglet

én sokáig néztem a Panasonic trinitronomat ugyanaz a szar jött rajta, most a nagy lapos is ugyanazt aggya és kurvára gondolkodom, hogy lemondom az egész szart mert a sporton kívűl semminek sincs értelme se veleje se se semmi

de nem aggyák a sportot csatolt termékek nélkűl több mint 500 csatornából ha 25-30-at nézek azt sem mindíg és ha eltévedek csak azért van hátha a remény hogy lesz valami ami nem politikailag motivált

most a nagy film a szovjetunió ellenségessége a régenvoltamerikaielnökseggsége szerint...az már akkor is mesterségesen szított agymenés volt és kurvára féltek hogy végleg győznek és ez lett 1989 199ö meg a 2001 a tornyokkal ellenség nélkűl nem megy ha nincs akkor gyorsan kell ,valami most annyira nincs hogy már nekik is feltünő mit drónoznak és miért ellenség meg sehol hát marad izrael az 5 millió lakosával amely fél milliárd arabot tart sakkban persze joe bácsi segítségével mert ugye ha nincs ellenség akkor nincs haza amit kell védeni és akkor esetleg dolgozni kellene meg termelni kenyeret és citromot és az atombombát tankokat meg lehetne beolvasztani gyurmagyurkába

brühühühü

nem ismerős ez a duma otthonról?
@Habakuk999: Orbány-Torbány kormány. Elég régen vót mány- Most mámeginö a föminister? nmeuj
@Habakuk999: @Légifarkas: de mi legyen a hülyékkel? Ez itt a kérdés barátom!
@Quentin vagyok Montargis-ból !: nem tudom, mint ahogy azt sem, mi a hülyeség fokmérője, és hol a limit. Csak azt érzem, hogy baj lesz.
@rodeo36: Ezt a sportolót mutatják majd valahol szerinted?? :)

Megállíthatatlan a Turbános Tornádó

Az áprilisban már 102 éves versenyző 89 évesen, felesége halála után kezdett el futni – új életet szeretett volna kezdeni -, és a csontsűrűségi vizsgálatok azt igazolták: mindkét lába jobb állapotban van, mint a 35 éveseké.

sportgeza.hu/sport/2013/02/23/megallithatatlan_a_turbanos_tornado/

Amúgy meg jó éjt mindenkinek. :)

youtu.be/KTM7E4-DN0o
@rodeo36: feltaláltak a streamet és már van hd-ban is :D
@Felebarát:

nézd az én nézőpontom szerint, ha HD-ben vagy a stream-ben anyámvalagát szarosan mutogattyák akkor sem fogom sem megvenni sem megnézni

a GRUNDIG meglehetősen rövid életű volt, nekem a SATELLITE 2400-am volt azzal minden lehetséges hullámhosszon bárhonnani adást be lehetett hozni és magnót rákötve sőt extra hangfalakat élvezet volt a zene amit kikerestem vele Fekete Afrika közepén mindentől távol, és amikor becsuktam az ajtót akkor bárhová képzeltem magam

ma van Logitech Touchscreen-em amihez egy millió segédeszköz kell, hogy bármi bejöjjön vele de zsebben is elfér, lehet ha beledugnék valami abs -ot akkor a metroalagútban is lehetne fejhallgatóval dehát fejlődünk

volt egy kedves barátom az mindíg meghívott hogy hallgassunk szép zenéket de mindíg azzá minősűlt a szeánsz, hogy szétszedte a lemezjátszót és megnézte mi van benne ugyanazt a hangfalakkal keresve a decibeleket meg a dinamikát és ami belefér csupa üveggyapot lett tőle és hetek9ig vakaródzott de zene nem volt mert aznap már nem volt idő arra is ha már szétszedtünk mindent ami a polcon volt

tehát a cél és az eszköz

HD tv és a döglött ló farka a képen vagy Orion rádió és az Állami Opera élőben

brühühühü

imádom a technikát...de attól hogy van mikrofon még nem jelenti azt hogy hangtalan emberek vagy cerkófmajmok a Lakmé csengettyűáriáját próbálgassák ezer éven át mert ha nincs hangja akkor nincs aza mikrofon ami beletuszkolja nekijje
@Felebarát:

na ehhez adhacc akármilyen mikrofont és technikát ha nincs hangja a

www.youtube.com/watch?v=TenJ_F9Tqps

brühühühü
@rodeo36: "amely fél milliárd arabot tart sakkban"

ez hogy jött ki? mondtál egy nagy számot? kevesebb. 300 milla körül. asse kevés, és abból is kismillió az USA-ban, Argentinában, Spanyolhonban stb.
@Pantagruel:
te kis huncfut...az USA arabjai, az Argentinai arabok és a Spanyolországi arabok azok asszimilálódtak, vagy már van nekik különbejáratú és egyébként is kijalófasz lenne a hibás a toronybontásért? mag ellopták az Alhambra főterveit és most nem elég nedves?

szóval neked akkor mi is a kritikád? és miről?

megtámogattyák (a gatyák) a ziz ra eltet mert ...csak...és adnak sok ..."segítséget" a sok arab meg moszlim meg aki arrafelé lakik, hogy szétverjék amit több ezer éven át és most legyen farmerruha a burnusz helyett és a Mammon-ban nem pedig Allah-ban...pedighát

szóval adnál egy táblázatot hogyan is néz ez ki arrafelé megoszlásilag...és mit siratnak a siratófalon?

szóval várom mert én kurva is meg kíváncsi is vagynékvala

oszt még kora estve van...idő bőven

brühühühühü
@Pantagruel:

én ott álltam a karavánszerájban és egyesével mexámoltam űket...és úgyan gyütte ki magáta...
de ha nagy volt a por vagy a teve vagy csak annak fingja akkor félrenéztem. és amilyen firnyákok átvonúltak számolatlanúl

vagy ...brühühühühü

szóval mire való a gázai gáz övezet és ha nem lenne akkor mi lenne és ha jer u zsá lem nem lenne fővárosa senkinek hanem ünnepi pizzasütőde és hambürger sok ketsh ap pali és lángos

szóval

brühühühühü

Bölcs Salamon sem tudta megoldani hát még a régen ró náld a bokros ról nem is hangozva
@Pantagruel:

ja a nagy argentín focista: El Di Di ben Gauchó

és a spanyol El Siddiquí Brumzli Dodó aki góllövő

szóval ezek???

brühühühü
@Pantagruel:
te is fiam penta gábriel ali a szárnyas a ház 'b 'an?

mivel már belejavítottál a wiki-be ...
van arab bőven I' bn aslar ben bamba

szóval miről akarsz meggyőzni...de ilyen link módon

emberi szóval tetű nélkűl

brühühühü
@rodeo36: igazából semmirül, de, mondjuk, ha Washington D.C. privát kutatóintézetéről az arabisztika tanszék tanszékvezetője azt állítja, amit, vagy a CIA Ténytára, akkor nekem már nem kell utánaszámolni a szerájban - persze, nyilván hazudnak nagyokat :)
@Pantagruel:
Pa'n Ta Gru El

szóval az anyagot részletesen -villámgyorsolvasás- áttanúlmányozva eljutottam odáig, húgy: MINDENKI MINDENKINEK ROKONA csak nem vallja be

a hámiták és a sémiták (ez olyan biblikuszán hangzik salamonosch) az egy nagy megosztott városból származnak, EGYIK RÉSZŰK SZODOM A MÁSIK RÉSZÜK GÖMÖR...ÉS SOK SÓ VÁLASZTYA EL ŰKET

de a 2^40 faktorig leszámítolva azaz mindenki mindenkivel keresztezve van...Grósz vagyok El Ibn Gross'z

szóval miért ez a nagy izé

mit akarsz vele aszondani? és miért?

brühühühü

a zanyagból:

"Arab people, also known as Arabs (Arabic: عرب‎, ʿarab), are a panethnicity[14] primarily living in the Arab world, which is located in Western Asia and North Africa. They are identified as such on one or more of genealogical, linguistic, or cultural grounds,[15] with tribal affiliations, and intra-tribal relationships playing an important part of Arab identity.[16]
The word "Arab" has had several different, but overlapping, meanings over the centuries (and sometimes even today). In addition to including all Arabized people of the world (with language tending to be the acid test),..."

brühühühü

szóval aki nem arab az arab és aki arab az nem az de még lehet levéd és hungarikusch vagy magor és sváb
@Pantagruel:

tudod a cia is olyan, hogy célirányos...ha mond ez neked valamit meg az eszi nem eszi décé ugyanúgy

a pillanatnyi érdekek befolyásolják azt, hogy orbán vitya cigány volta befolyásolja e a tavasz eredettyét vagy csak az ellopott rézkábelek és vassinek valamint a ZEUTÁMOGATÁS 99.99999%-KAKAKAKAKAKAKAKA

szóval ez is hittan

én meg nem járok nem jártam nem fogok járni tanra sem hittre...

brühühühühü

most akkor nem győztél meg sem...maraggyunk ennyiben

legyen fény mondá Lucifer és Istenke befogá a szömit mert télleg lött fény és vala és istenkének ez nem tecce vala...mert akkor a pedro kaurik ugyi???????????
@Pantagruel:
T'Od a 'za Nyag nagyon Ga Rga' N' tuan -ra sikeredett wikiéknél...nehéz lenyelni

és egyébként is kikapott a werderbremen most sötétzöld

szóval mi acél ja a gázai gáz öv ezet nek vala a léttye? erre ha t'unnál?

i t'Tülök

brühühühühü
Szvsz nem a Viktor a legnagyobb baj. Hanem azok az igen értelmességi, jó iskolákat végzett, tehetséges hivatalnokok, akik megélhetésiből cinikusan vagy éppen főlehajtva asszisztálnak továbbra is ehhez a mókához. Nem őt kell hasonlítgatni mindenféle diktátorokhoz, hanem azokat kellene elővenni legközelebb itt a Varánon is, akik megteremtik és fejlesztik ennek az egésznek a környezetét és a legitimmé tételén fáradoznak.
@rodeo36: mi van faszpumpa,rosszat álmodtál?
Ha a magyar kormány röghöz köti a kiművelteket, akkor nem engedi, hogy más országba vigyék a munkaerejüket hasznosulni. De ez akkor igazságos, ha pl. a német kormány is ezt teszi, vagyis kifelé hazánkból a Merci, az Audi, a Suzuki, meg a többi multi nem magyar cég képzett embereivel, mert micsoda dolog, hogy nem a hazájukban dolgoznak. Skandalum. Aztán viktor, mire mégy nélkülük? Mert jelenleg az az egyetlen reményed, hogy a multik majd kihúzzák kishazánkat a szarból. Akkor hogy is van ez?
@svega: Hát ez az amiben tévedsz nem az egyetlen reményünk, csak az egyik a többi közül, legalább is Orbán víziójában. A csehek lennének a követendő példa, csak náluk az ilyen gazok mint Gyurcsány, Kóka az SZDSZ és Bajnai a liba szakértő nem juthattak pozícióba. Mert a csehek nemzetben gondolkodnak és nem szarházi uzsorásokban és jutalom júdás pénzekben. A hazaárulás és kifosztás náluk nem játszik.
@rodeo36: Rémesen vicces vagy imádom a szemita humort.
@Quentin vagyok Montargis-ból !:
Ha már ilyen szépen bemutatkoztál, akkor én is:
Boli vagyok!
@alfacharlybravo:
Örömmel áll Habakukk pontos információkkal a rendelkezésedre, hogy a csehek például miért tartanak előrébb.
Nem indulatból, pedig aztán Kókát, Drazsét utálta ő is rendesen. Viszont ő a zsigeri gyűlölködés helyett tényeket és számokat tud neked mondani...
De most tényleg, minden mocskos pártzászlót félretéve, nem lehetne mégis hogy a "nem kicsit, nagyon..." megszaggatott országunk KÖZÖSEN felvázoljon egy jövőképet?

Minden esetben az AKTUÁLIS vezető felvázolja az irányt. Nem a módszert, hanem az irányt. És esetleg abban vitatkozzunk mi az ami nekünk ebben az irányban nem felel meg.

Szerintem, ha a fő célokban kiegyeznénk, könnyebb lenne az odavezető útban is kiegyezni, és akkor könnyebb ellenzékben is lenni.

El szoktam olvasni az index és más főcsapás blogokat, és a kommenteket is, és itt igen elszomorító a kép. Tényleg nem tudom mi az a lelki igény, ami csak és kizárólag az egymás szapulásából, anyázásából, és "csakazértisakurvaannyját" gondolkodásból él. A világ pont olyan amilyennek látni szeretnéd.

Nem kell egyet érteni, elég csak azzal próbálkozni, hogy megpróbálom megérteni más miért úgy gondolja.

Érvként igen kevés a csúnya szó, a ledorongoló válasz. Amíg bárhol ez a stílus, addig csak közös sebnyalogatás lesz, meg dühödt bosszútól fűtött hatalomváltás. De valódi jövő nem.

Tényleg csak halkan szóltam.
@rodeo36: Remélem ezt láttad már??? :)

Feltartóztatták a Los Angeles-i reptéren a palesztin filmest

Az amerikai hatóságok nem hitték el, hogy
a rendezőt valóban meghívták az amerikai filmakadémia díjkiosztó gálájára.

megneztem.blog.hu/2013/02/23/oscar-dij_feltartoztattak_a_los_angeles-i_repteren_a_palesztin_filmest
"Elemzők szerint 200-300 milliárd forintos kiigazító csomagra lehet szükség az Európai Bizottság téli prognózisának fényében. Mindez azt is jelenti, hogy az idei költségvetés esetében már a hatodik pakk készülődik."
www.portfolio.hu/img/upload/res/orig/nagycsomagok2013121120a2.png
www.portfolio.hu/gazdasag/mi_lehet_az_ujabb_megszorito_pakkban.180174.html

Na'bazz... Oszt még valamelyik a Bokrost a szájára meri venni?
Mert azt egyféleképpen teheti csak meg ezek után! :))

NEM LESZ-NEK MEG-SZO-RÍ-TÁ-SOK!
Szájtátó Petya stílusában...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Viktátorék alatt ez úgy megy, hogy olirénék a zejúban félévente előadják, hogy nem leszünk képesek tartani a 3%-os hiányt, erre zsebcirkálóék gyorsan megszorítanak amolyan szabadságharcosan, hogy kiszabaticcsák végre a hont a túlzottdefi alól.

Így mindenki jól jár, kivéve minket. :)
Petőfi és Pongrátz Gergely nevét légy szíves és a szádra ne vedd!
Látatlanban is megkockáztatom, hogy Petőfi Sándor Pongrátz Gergellyel vállvetve hányná az indexes képződményeket kardélre.

BTW Pongrátz Gergely a Jobbikra bízta az 56-os zászlót. Gyengébbek kedvéért: bennük látta a magyarok képviseletét. Csak bennük. Nem volt közte sem index, sem var-ánusz. Köszönettel.
@val:
Olyan szépen mondtad... :(( Olyan romantikus... Nem kéne annyi rózsaszín lányregényt olvasnod!
Te, Petőfi költő volt, csakhogy segítsek.
Ráadásul Petrovics néven anyakönyvezték, hátha segítek neked ezzel.
Ráadásul az önkény ellen emelte fel a hangját, a MAGYAR NEMZET, a NÉP szabadságáért, nem holmi kirekesztő ideológia mentén, mint te.
Magyar vagyok, magyarnak is érzem magam, az ilyen zsidózó és fröcsögő húszévesektől (előző bejegyzéseid erről árulkodnak, vmelyik egyetemen, vagy főiskolán csak nem bölcsész vagy - márha valamikor elkészül végre a diplomamunkád), mint te, hányni tudnék. Találkoztál már zsidóval, bántott téged, tett lehetetlenné?
Tanulni, tanulni, tanulni... hátha egyszer felnősz.
A jobbikban van a magyarok képviselete? Hőőőő... Kire is gondolhatsz? Előd? Igaz magyar példaképnek tűnik, csak az a mocsok Tomcat ne takarná meg időnként, hogy azután futás a rendőrségre feljelentősdit játszani.
Olyan igazi karakán csávó lehet...
Vagy a Zázrivecz, netán a Tóth család "magyarosított" leszármazottjaira gondoljunk? Netán Szegedi Csanád lesz az etalon? Vagy a kis langyi, faszpumpás csávó, a pornós kiscsajról nem is szólva?
Tényleg szép társaság, a magyar társadalom elég liberális szegmense, nekem kissé erősnek tűnnek, de hát mindenkinek a lelke rajta, máshol vannak a tűréshatárok.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Az elmeorvosi eset, ha valaki annyira rá van kattanva egy blogra, hogy nem csak a hazugságait (vö. Zázrivecz), de még a nyelvezetét is átveszi. Kérj segítséget! Menj orvoshoz, talán még tudnak rajtad segíteni. :)
Ettől függetlenül azért látom, hogy megértetted amit mondtam (különben nem lennél ennyire feldúlt).
@csakhalkanszólok: Azt tudtad, hogy a halk beszéd rejtett agressziót jelezhet?
Csak a kisördög rosszalkodik bennem, ne haragudj! :))

Amit halkan mondtál, sajnos igaz. Teljesen igaz.

És nem is lesz megoldás egyik pillanatról a másikra.
Amennyiben marad a fidesz, egy sötét, félelemmel manipuláló autokrata minibirodalom leszünk, ahol a sok sérelem Etnaként fog kitörni valamikor, ha nem nyer a fidesz, békaharcosok és magyar futballmeccseken szocializálódott legények veszik át az utcákon a hatalmat.

Szükség van az értelmiség, a politikai ellenzék saját magával történő tükörbe nézésére:
Uramisten, ezt nekünk sikerült megalkotnunk.

Szükség van a minden oldali párthívek és szimpatizánsok felébredésére is, hogy kedvenceik hülye lózungjainak szajkózása helyett lökdössék a tükör elé azt a drága embert.

Véleményem szerint Tied a nap kommentje.
@val:
Feldúlt?
Te kevés vagy ahhoz... :)
Látnál engem feldúlva!
Viszont ha odáig alacsonyodnék le, ahol te tengeted hétköznapjaidat, akkor én is ennyire fröcsögő seggfej lennék mint te, a bejegyzéseid alapján?
Szerintem (ellentétben veled) ugyanis magyar az, aki annak vallja magát, ismeri a nyelvünket, történelmünket és fel is vállalja ezt. A bőre színe, vallása nem érdekel, csak az, amit tesz EZÉRT a NEMZETÉRT, országért.
@val:

Szegény PG... én a jobbikban csak egy szerencsétlen páviánhordát látok, ahogy a seggüket mutogatják.
@val: Az evolúció vagy revolúció örök dilemmáját félretéve (evolúcióban hiszek), egy valamire szeretném felhívni a figyelmed a jobbklikk kapcsán.

Pontosan olyan a jobklikk is, mint a bolsevikok (a közbeszédben a módszerváltás után a "kommunistázás" terjedt el, de ez a szóhasználat gyakorlatilag felmenti üket). Ők, és csak ők, aztán tudják a tuttit, és mindenki más az szimpla nemzetáruló. Aki nem képes, vagy nem akar kezet nyújtani más politikai nézetűeknek, aki megoszt, az nem lehet hazafi. Az idegen érdekeket kiszolgáló, nettó kollaboráns. Sajnos jellemzésem szinte minden politikai alakulatunkra igaz. :-(
@val:

"Látatlanban is megkockáztatom, hogy Petőfi Sándor Pongrátz Gergellyel vállvetve hányná az indexes képződményeket kardélre."

Rosszul gondolod. Petőfi legfontosabb eszméje a szabadság volt. Petőfi harcolt azért, amit sajtószabadságnak hívnak. Petőfi harcolna az ellen, amit ma a kormányhű média csinál:

- hírhamasítás
- hír elhallgatás
- nyílt cenzúra
- kitakarás
- Kodály betiltás
- megfélemlítés
- véleménykorlátozás
- hatósági terror a szólásszabadság ellen

Idézet egy korábbi blogból:

"Petőfit még Rákosiék sem merték cenzúrázni. Orbán megtette, méghozzá bértapsolók gyűrűjében."

Petőfit ezért a jobboldal SZÁJÁRA NE VEGYE. Különösen a Fidesz, mert Petőfi valószínűleg leköpné az összes FIDESZES hazudozó köcsögöt, Orbán Viktorral az élen.
@P.Freddy:
:)) Olyan kis kekec tudsz lenni...
Mostanában ezt a verset is hanyagolják.

"AKASSZÁTOK FÖL A KIRÁLYOKAT!

Lamberg szivében kés, Latour nyakán
Kötél, s utánok több is jön talán,
Hatalmas kezdesz lenni végre, nép!
Ez mind igen jó, mind valóban szép,
De még ezzel nem tettetek sokat –
Akasszátok föl a királyokat!

Kaszálhatd a fűt világvégeig,
Holnap kinő az, ha ma lenyesik.
Tördelheted le a fa lombjait,
Idő jártával ujra kivirít;
Tövestül kell kitépni azokat –
Akasszátok föl a királyokat!

Vagy nem tanúltad még meg, oh világ,
Gyülölni méltóképen a királyt?
Oh, hogyha szétönthetném köztetek
Azt a szilaj veszett gyülöletet,
Mitől keblem, mint a tenger, dagad! –
Akasszátok föl a királyokat!

Szivöknek minden porcikája rosz,
Már anyja méhéből gazságot hoz,
Vétek, gyalázat teljes élete,
Szemétől a levegő fekete,
S megromlik a föld, melyben elrohad –
Akasszátok föl a királyokat!

Ezerfelé bús harcmező a hon,
Arat rajt a halál irtóztatón,
Itt egy falu, amott egy város ég,
Százezerek jajától zúg a lég;
S halál, rablás mind a király miatt –
Akasszátok föl a királyokat!

Hiába ömlik, hősök, véretek,
Ha a koronát el nem töritek,
Fejét a szörny ismét fölemeli,
S akkor megint elől kell kezdeni.
Hiába lenne ennyi áldozat? –
Akasszátok föl a királyokat!

Mindenkinek barátság, kegyelem,
Csak a királyoknak nem, sohasem!
Lantom s kardom kezembül eldobom,
A hóhérságot majd én folytatom,
Ha kívülem rá ember nem akad –
Akasszátok föl a királyokat!

(Debrecen, 1848. december.)"

A 12 pontot értheti???
Vajon akkor leköpte volna ez a szerencsétlen, vagy valamelyik őse ezt, vagy az életét is hajlandó lett volna adni érte?
Már ha egyáltalán itt élt és beszélt magyarul persze az az ős...
Szegénykém tudhatja, hogy az aradi vértanúink közül hány volt az ő mércéjük szerint "magyar"?
Hisz volt nem egy, aki még csak nem is beszélt magyarul, de MAGYARNAK vallotta magát és az életét áldozta ezért a hazáért! Ami azért picikét több, mint a nagy hangon hőzöngő jobbikos csürhe agymenése.

"Mit kiván a magyar nemzet.

Legyen béke, szabadság és egyetértés.

1.Kivánjuk a' sajtó szabadságát, censura eltörlését.
2.Felelős ministeriumot Buda-Pesten.
3.Évenkinti országgyülést Pesten.
4.Törvény előtti egyenlőséget polgári és vallási tekintetben.
5.Nemzeti őrsereg.
6.Közös teherviselés.
7.Urbéri viszonyok megszüntetése.
8.Esküdtszék, képviselet egyenlőség alapján.
9.Nemzeti Bank.
10.A' katonaság esküdjék meg az alkotmányra, magyar katonáinkat ne vigyék külföldre, a' külföldieket vigyék el tőlünk.
11.A' politikai statusfoglyok szabadon bocsáttassanak.
12.Unio.

Egyenlőség, szabadság, testvériség!"
@rodeo36: te nagyon hiú ember :), egyszerűen csak érdekelt, hogy miért írtál félmilliárdot, nagyságrendileg vagy komolyan, nem kell mellre szívni
szánalmas...

a mafiakormány támasza már csak pár százezer náci zombirka...
O.Viktor bűnözővel, bűnszervezet (mafia) arcával/fejével értek egyet !

nagyon nagy gazdasági csodát látunk !!! nagy csodának vagyunk tanui !

mindennap egy ajándék !

ezer éve ijjen alkalmatlan+gerinctelen (=hitvány) mafikormánya az országnak nem volt !
ennyi adót(közpénzt) arányaiban még sose nyúltak le sehol a világon !

és létezik az ország ! működik a gazdaság!!!
köszönnyük feketegazdaság !!!

jajrá mogyorók! jajrá fasiszták!
Orbán Viktor igazi führerként viselkedett... neki (és beszédíróinak) csak az egészséges magyar a jó magyar:

arokkantisember.blog.hu/2013/02/23/a_magyarok_nagyszeruek_a_fogyatekkal_elo_magyarok_is
süti beállítások módosítása