Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: index.hu/belfold/2024/03/28/matteo-renzi-antifa-tamadas-jogallamisag-tiszteletben-tartas-magyarors... (2024.03.29. 08:07) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.02.11. 03:46 Fabius

A parasztot röghöz kell kötni és kész!

Címkék: fidesz felsőoktatás röghöz kötés

Fénylő Csillagunk és a szavazóautomata gépsor ismét kézivezérlésre kapcsolja az alkotmányozást. Mert a teringettét neki olyan nincs, hogy az erre tartott Alkotmánybíróság alkotmányellenesnek mond valamit és nem kezdünk pótlapokat matricázni a gránit tömb - muhahahahahaha - oldalára. Meg olyan sincs, hogy a büdösparasztot nem kötjük röghöz. Ha Werbőczy Pista uramnak lehetett - aki azért mégse volt egy orbánviktor, ugye - akkor mink'nekünk is lehet. Legfeljebb a vésett gránittömbünk úgy fog kinézni mire végzünk, mint egy óriásira nőtt nyálas papírgalacsin, de majd beleírjuk azt is, hogy fétisként imádatra ebben a formában is alkalmas. 

A röghöz kötés hírére a HÖOK értetlenségének adott hangot, és azt tudakolta vajon mekkora súlya van Balog Zoltán miniszternek a kormányban? Ha eddig nem volt világos gyerekek akkor most az lesz: amekkora Orbán Viktor igehordó öszvérének lehet, vagyis semekkora. 

balog zoltán.jpg

Balog úr természetesen nem érti miért baj a werbőczyzmus, és hogyhogy nem akartok mosolyogva ahhoz a röghöz kötve lenni, ami nekik és a gazdaságpolitikájuknak hála nem nagyon képződik már itthon. Balog szerint számos meg nem nevezett országban divat ez, úgyhogy ha ezek a meg nem nevezett országok egy Közgép gyártmányú hídelemmel a nyakukba kötve a kútba ugranak majd azt is utánozzuk, de előbb ezt a kötőféket kellene valahogy rátok erőltetni. Mert a magyar felsőoktatás hallgatói nem ellenzik egyáltalán, sőt, szinte van olyan aspektus amiből nézve inkább mintha egyenesen kérnék, hisz tavaly is aláírták miután nem maradt választásuk. Az apróságot, hogy ezért újraindulnak a diáktüntetések majd csak ma estétől fogja nem érteni, az összefüggések felismerésével nem szabad előre terhelni szegényt. 

Tudjátok az van, kedves diákok, hogy mi - a ti szüleitek - kicsit szégyelljük most magunkat. Mi még a kádárkor iskoláit jártuk, én például az első szabad választás évében érettségiztem és felvételiztem azzal a szent meggyőződéssel, hogy éppen az ország sorsát fordítjuk szocializmusból a demokrácia irányába. Azért zavartuk el a kommunistákat, hogy nektek már ne kelljen kézivezérelt ország legyintésalkotmánya szerint élnetek. Ezek a mostani arcok ott tolakodtak az ellenzéki kerekasztalnál és egymásra licitálva igyekeztek biztosítani minket, ők a  szabadság eszméjének hordozói, a demokrácia letéteményesei. Most meg azt nézzük, hogy az akkoriak jobban védik a pártállami besúgókat, mint bárki, együtt alkotmányoznak nekünk az őskommunista Pozsgay Imrével, vállvonással intézik el az alkotmányos kifogásokat, és nem, hogy szabadság nincs, de lánc és nyakörv van kilátásban számotokra. 

Sok mindent feltételeztünk akkor,de azt azért nem gondoltuk, hogy ennyire szaralakokra bízzuk a rendszerváltást. Ne haragudjatok! Gondoljatok arra, rendszert már váltottunk, veletek, 2014-ben első választókkal Orbán jutalmának kiutalása is menni fog. 

1089 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr865073653

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A kommunista Keresztapa 2013.02.11. 11:15:19

    "Orbán Viktor és Csányi Sándor kézfogása a bankvezetőkkel való találkozáson. Orbán az összes bankárral csak kezet fogott, a meghajlás csak Csányinak járt...."          "amikor a kormány pénze a bank...

Trackback: A kommunista Keresztapa 2013.02.11. 11:10:28

    "Orbán Viktor és Csányi Sándor kézfogása a bankvezetőkkel való találkozáson. Orbán az összes bankárral csak kezet fogott, a meghajlás csak Csányinak járt...."          "amikor a kormány pénze a bank...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@zachary:
Már régóta rájárunk, többször volt itt ajánlva.
Olvastad, ahogy SSteffykénket alázta anno? Szép is volt... :D
@Pobjeda Rezső fémipari TMK-s: Tehát akkor ez a rezsim is tegye meg, hogy a jelenleg felvonulókat szétlője, és legyen véres, tömegbe lövető diktatúra. Aha. Értjük.

Meglehetősen egyszerű elme vagy. De nem baj, ne keseregj, vannak tőled még hülyébbek is.
@fal_adja_a_masikat: "Valamelyik szervezet tényleg előterjeszthetné a fizessünk mindenkinek, hogy menjen el dolgot."

Ideje lenne elmennetek a megyei tanácsba, akarom mondani, járásiba, előterjeszteni!

www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=LYUQIEAd8II

"Meg a kedves feleségét is!"
Nem csodálom, hogy degeneráltak vagytok. Itt hülyítitek egymás nap mint nap... Ha néha benézek mindig ugyanazt az öt bunkó lmp-szavazót látom.
Ahelyett, hogy boldog életet élnétek. Szerethiányos, megcsömörlött, öntelt debil idióták vagytok értelmes gondolatok nélkül.
Jól átvertek benneteket ezzel a felsőbbrendű választott baromsággal, szegénykéim :)
@SilenceOfTheMasses:
Egyenlőre csak a szelektív emlékezetű énedtől hányunk, de ennyi belefér, kezdtem felszedni kilókat így a télen.
@SilenceOfTheMasses: Vigyázz, a szád már habzik, lehet, hogy közvetlenül a roham előtt állsz. Valami stabil helyet keressél, nehogy megüsd magad esés közben.
@SilenceOfTheMasses:
Baszki, már olvasni sem tudsz? Nem becézgetlek sörnek, kiskancsó!
@SilenceOfTheMasses:
Na, győztél. Nálad nehezen tudnék undorító babát találni.
@Mariann19: Máig, hagyjunk holnapra is, nem?
Ínséges időkben be kell osztani a szórakoznivalót, paplany ide vagy oda, nem?:-)
@DarthVader:
Ez komoly motiváló tényező lehet neki, gondolom a monitorán háttérben ez van!
@Hermusi:
Vudu? Százas szögekkel? Lehet nagyobb is!
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...: Szia kiskancsó büdös bogárka! PPPPPSSSSsssssttttttttttTTT!...:D
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Hagyjunk holnapra is? Menjünk? Jó!
Akkor még egyszer jó éjt!
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ez tényleg sértő, mármint a serre nézvést, egy "f" bötűvel, igaz, legalább nem nagy az!
@Hermusi:
Te még nem tahótlanítottad???
@SilenceOfTheMasses:
Baszki, miért nem csodálkozom én ezen?
Mit értesz egyáltalán?
Hast du schon ins leben etwas schon verstanden?
Ah, lass das, geh lieber schlafen!
@Mariann19: Nem habzik! Miért kellene haboznia? Miért gyűlölködsz, hisz előbb még rámgondolva maszturbáltál! Kétségtelen, hogy gusztustalan látvány... meg elég szagos... de enek az agyatlan bagázsnak mégis milyen más igénytelen jutna csajból!?
@Kis ember: Nem, várjuk ,hogy lesújtson a bárd, vagy elálmosítson, de ennyire nem fontos!
@Mariann19:
Szia! Büdös Stefit itt hagyjuk, mérgezze a blogot? Szegény Fabius... :((
@Hermusi: ez rusnyaság, aki rámgondolva ujjazta magát előbb. Tudod, aki miatt majdnem elhánytad magad előbb!
@Kis ember:
Miért, tahó?
Ja, az, de nem biztos, ahogy semmi sem. D :-)
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...: Szia kiskancsó büdös bogárka! Mi van Allllahhhhallll? Vagy mi?
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Ilyen gyíkvért nem ontunk, még annyit adnának érte, mint egy rendes emberért!
@SilenceOfTheMasses:
Na, hogy ne unatkozz reggelig, a rólad elnevezett magazin, olvasgatni való.
Képek is vannak, hogy könnyebb dolgod legyen, de nem kifestős!

www.facebook.com/kreten.magazin
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...: Juuuujjj! Már nem csak erőszakkal, hanem gyilkossággal is fenyegetsz!!!...JJJJJJaaaajjjjj!
Azt nem lehetne kérni, hogy az idióták/rosszindulatúak/ostobák kerüljék ezt a blogot, de ha már itt vannak, ne sértegessék annak közönségét?

Igen jólesne, ha egy olyan blogra, ahol van szellemi fundamentum, vitázni és nem a másikat basztatni jönne a sok félhülye.

Másrészt: mindenki azzal és úgy szórakozzon, amit inverz esetben maga is elvisel.
Ennyi.
Köszi.

Bocs, ha indulatos voltam.

ON:
nincs itt másról szól, félig Kína/Oroszország után megyünk. Kár, hogy csak félig, mert ami működik e helyeken, azt bezzeg nem vesszük át tőlük.

Mennének inkább lábtengózni a fiúk, mintsem egy ország komoly dolgaival (ti. ergo a jövőjével, khm.), csőrrel passzolgatnak.
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

"Ha még ChT.-t szájára venné, el sem merem képzelni..patakvér, meg ilyenek!"

Azért még az evezőlapátot se sajnálná:)))
@SilenceOfTheMasses:
Segítek, ha már egyszer olvasási nehézségeit vannak a szövegértési mellett!

"Ilyen gyíkvért nem ontunk..."

Szótagoljam, ahogy a birkáknak szokta Piktor?

"I-lyen gyík-vért nem on-tunk..."

Értem én, hogy a gyíkból ismertél magadra, de nyugi...
@SilenceOfTheMasses: A sz@pást, konkrétan.
Nem kell válaszolni, ideje, hogy álmom elaltasson, ha már nem sikerült beszélgetnünk, mint szoktunk..mert valaki behányt a blogba!
@Orica Középföldi:
Csak a régi alu nyelüt próbálnám ki rajta! :)
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Az Írek.Na meg a Tennessee...Dániel
A pálinka fanokkal én is küzdök.sok a pancs(er)
@De hol van Columbo felesége?: Mit szólsz Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há. aka kiskancsó büdös bogárka erőszakkal tud csak érvelni, amikor már az sem elég akkor gyilkossággal fenyegeti vitapartnerét?!?
@SilenceOfTheMasses:

Ezt a hangot anyáddal otthon kisfiam rejszolás közben.

Takarodtál.
@punkfrog: Egy kis Jameson jól esne, valóban, leöblíteni azt, ami ettől az ..izétől..gyűlt a számban-torkomban%!
@SilenceOfTheMasses:
A dislexia komoly betegség, a képzelgés még durvább! :D
Mit szedsz?
Vagy ez szimplán az orbáni beszédektől van?
@punkfrog:
Az is dögös, kellemes, de a skót maláta, olyan jó karcosan... Hmm...
@Fabius:
Túl kemény voltál.
Ez csak egy kis retardált pöcs.
@Fabius:
Ilyenkor kell jönni? Mariannal pimaszkodott Stefike újabb énje. A kutya tudja már követni, apránként a csapból is ez folyik.
Illetve a lefolyóból...
@SilenceOfTheMasses:

Olvasd és értelmezd újra, kérlek.

Boli az ismert blog-világegyetem egyik legfurmámyosabb fickója és csupaszív - az ostobaság mellett nála leginkább Charlize kisasszony piszkálása dobja le az ékszíjat.

Mariannt "leprolizni" pedig nem volt szép dolog, nagyon nem.

Egy asztal kisfröccsödbe kerülne, ha kocsmatúrán lennénk. Plusz sakkoznod kellene egész éjjel, na jó...kapnál egy bástya-fórt.
@Hermusi:

Nőkkel itt így nem beszélünk. Se retardált pöcsként sem máshogy.

Nem nagyok az elvárások, de aki a minimálisat se képes betartani az nem itt éli ki magát.
@Hermusi: Nem értek egyet, aki ilyen szóhasználattal él, és ilyen formában, az megérdemli azt, amit..mi is szoktunk itt évődni, ezért kapunk, utána (rövid időre) jókisfiúk leszünk, de ez sem vicces, sem "lauzon"-os nem volt!
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
bizony nekem is.és úgy látom ez egyre rosszabb lesz.
egészségedre!
@Hermusi:
Stefike volt személyesen, húzd ki magad, holnap a Kormányhivatalban is téma lehetsz! :)
A blogjáról ne is beszéljek, kész katasztrófa és a szervilizmus csúcsa!
Ha a seggnyalást szoborba öntik, az ő nyelve fog ott fickándozni!
@De hol van Columbo felesége?: Prolizni engem sikerült, Mariannal sokkal tiszteletlenebb volt, ezért járt ki néki a bárd, de nem a wales-i!
@De hol van Columbo felesége?:
"Olvasd és értelmezd újra..."
Nem akarsz te egy kicsit sokat ettől a szerencsétlentől?
Ráadásul egyszerre!
Piha...
@mamitirtok sír derék (kommensevik): @Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Kicsit sűrű a dolog manapság, de asszem tartunk egy pár pofozkodós napot ha megint jobban ráérek.
@Fabius:
Oké.
Nehogy azt hidd, hogy élveztem, többször hangot is emeltem.
De azt érzem, csak provokált.
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...: Stefike szerintem a másik, német nevű lehetett, ez inkább a bikájának tűnt, ha nem hermafrodita véletlenül..remélem, Mariann kicsit sem vette magára!:-(
Hm., két férfi egy eset.

Akit tegnap és ma intelmeimmel bombáztam, azokat Fabius rövid időeltolódással (és jogosan) seckó-jednó kipenderítte.

Szerintem jobb, ha nem írok ide többet, mert elfogynak a játékszerek...
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Arról nem volt szó, hogy kap is belőle...de jó, az asztal kisfröccsre jutó vízmennyiség (emlékeim szerint 16,9 liter) az övé lehet. A többiről gondoskodom. Pedig sörös vagyok.
@Hermusi:
Ez még a szolidabb verzió volt. Sokkal állatabb szokott lenni. Azután jön Fabius és prucccc...
A kis csótányi létének annyi...
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Ott még úgysem voltam téma. Állok elébe.
Vagy lehet, hogy mégse?...
@Hermusi:

Ezt csinálta tegnap is más névről ugyanezzel az eredménnyel. Mezei troll, beneveztem jómodor táborba.
@De hol van Columbo felesége?:
Kegyetlen tudsz lenni.
Jöhetsz velünk, ha így megy az ivászat! :D
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...:
na igen!szerintem a skótok néha ott felejtik a füstölőben a cuccot:)
@De hol van Columbo felesége?: Maradj, nem tehetsz róla, hogy elszemtelenedtek itt a legyek..
"— Öt söröm van meg egy kifli, virslivel. Most adjon még egy sligovicát, aztán mennem kell, mert le vagyok tartóztatva.
Bretschneider felmutatta a jelvényt Palivec előtt is, egy darabig a vendéglősre nézett, majd megkérdezte:
— Van felesége?
— Van.
— És a felesége, ha maga távol van, el tudja vezetni az üzletet?
— El.
— Akkor minden rendben van, vendéglős úr, — mondta vidáman Bretschneider, — hivja be a feleségét, adjon át neki mindent, este majd magáért jövünk.
— Sebaj, — vigasztalta a vendéglőst Svejk, csak hazaárulás miatt visznek be.
— De miért engem is? — nyögött Palivec. Hiszen olyan óvatos voltam. Bretschneider nevetett és diadalmasan mondta:
— Azért, mert azt mondta, hogy a legyek a császárunkra köptek. Majd kiverik a császárt a maga fejéből."

Há' ígyen!
@Hermusi:
Lehet, hogy nem akarnád!
Egy hülye kis jogászpöcs a figura, olyan terjedelmes és cirádás fogalmazásokat tud, hogy ihajj!
Ha olvasol Kormányszóvivői Iroda röffenést - na ő fogalmazza!
@Fabius:
Jómodor tábor?
Mennyi pénzed van?
Nem kell segítség? :-)
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

Leprolizta őt is. Ahogyan téged is, de én csak a Mariannak címzett kommentet láttam (bevallom, nem olvastam el legalább 950 hsz-t. Késő van).

Lásd:
SilenceOfTheMasses 2013.02.11. 22:49:27
@Mariann19: az igazán intelligens emberek a komentekben a tartalmi részre válaszolnak, a buták a helyesírásba belekötnek, mert az érdemi részébe nem tudnak. Sajnos meg kell állapítanom, hogy ezek alapján nem vagy elég inteligens egy valóban intelligens ember számára, csak a buta prolinak, aki te is vagy!

Micsoda modor ez????
@Hermusi: Te pízért már bármit? Akkor mégis SSteffy a zembered, nem? :-P
@De hol van Columbo felesége?: Tudja a fene, de valahogy úgy vagyok vele, mint az orkok Frodóval:
"Jól eljátszadozunk vele!"

Fabius meg úgy lehet, mint Palivec:
"— Egyik vendég olyan mint a másik, — mondta Palivec, még ha török is. A mi számunkra, iparüző polgárok számára nincsen politika. Fizesd ki sörödet, ülj le és felőlem fecseghetsz, amit akarsz. Ez az én elvem. Hogy török vagy szerb, katholikus vagy mohamedán vagy egy ifjucseh követte el ezt a dolgot a mi Ferdinándunkkal, az nekem secko jednó."
@Hermusi:

Steffy ódát is írt már a Kulcsos fahéjasnak hasonló kiképzés után. Hidd el, elég hatékony vagyok az ilyesmiben :-D
@Hermusi: Pénzért előferdül, de még nem találtam olyan polityikusst, akiért lelkesedésbül megtenném ezen undorító dolgot, amit erretájt páran..pfúj, a perverzek!
@Fabius:
Folyamatosan követlek Benneteket.
Tanúja voltam ennek is.
Mégis szimplán provokációnak érzem.
Amúgy többször hangot adtam nemtetszésemnek.
Én is nő vagyok. :-)
@fal_adja_a_masikat: A jövő értelmi segge, nem érti meg az ország nem engedheti meg, hogy külföldnek képezzen! Ha el akar menni, fektessen be, a képzésébe!
@Szúrófény:
Már leírtam, csak neked akkor, még egyszer:

"Minap is valaki bőszen példálózott az orvosi képzéssel és azzal, hogy majd akkor most egy frissen végzett orvos nem fog kimenni külföldre, mert 6-8 millió forintot kéne kifizetnie.

Nem ebben a világban él, aki ilyen bődületes marhaságokat habog...

Az a mondjuk 8 misi, nincs 27e €, ami itt nagy pénz, de egy külföldi kórháznak, intézetnek, klinikának nevetséges aprópénz, EGY középkategóriás alapautó ára, vagy EGY takarítónő ottani éves bére!
Magyarán - a gyengébb képességekkel rendelkezők részére - kilóra, darabra veszik meg az orvosainkat majd, állami felügyelet mellett, miközben ecceri lelkek elégedetten dörzsölgetik a kezüket, hogy most megszívattuk a gaz kapitalistákat...
Saját megszívatásunk történik, kivásárolják az orvosainkat!
Nehogymár egy orvos és annak az "értéke" kevesebb legyen, mint a szaros seggű, tolvaj politikusé!
A töredékét keresi kezdőként, sokkal nagyobb stressz alatt - talán megbecsülni és megfizetni kéne és akkor nem menne el.
Ugyan ez igaz persze a többi, magas iskolázottságú szakmára is.
Nem pofázni, hanem MEGBECSÜLNI kéne."

Azt is értem, hogy nem tudja az ország fizetni a bécsi, londoni, berlini összegeket. De azért lenne az az összeg, amivel meg lehetne tartani az orvosokat, nem csak ugatni róla.
A milliós politikusi pénzek tükrében különösen.
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Látom, még mindig idegbeteg vagy.

"Igen, bakker a stadion, a "közbeszerzés", a haveri pályázatok, ezek mind bass.ák a csőrömet! Szóvá is tettük többször - az, hogy Te erről lemaradtál, nem az én hibám... "

Az meg nem az én hibám, hogy az irigységtől nem látsz.

További jó őrjöngést.
Hát valljuk be, a Höok emberei sem az eszükért vannak ott, ahol. Aki ma bármit elhisz, bevesz ennek a kormánynak az szimplán szellemi fogyatékos. Hányszor kell még bizonyságot szerezni, hogy orkbánnak és kormányának (meg a zombiseregének) sem írott, sem íratlan szabály, szerződés, törvény nem számít. Azt akkor és úgy veszik semmibe, ahogy akarják. Ezeket CSAK elzavarni lehet.
A mód a kérdés csak.
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...: @punkfrog: Azért, ha alakulna egy varánuszos whisky klubb, szóljatok majd. (amúgy single malt, lehetőleg kapjak tőle füstmérgezést)
@dávidzoli:
Jól hangzik! Fabius meg anti piás... :(
@Penivaldes:
Pech... Egérkédet meg a.... miért is? :)
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...: Egérkémet azért meg Egérkém nagy érzelmekkel viszonyul hozzám, és ez a szeretet meghatotta lelkemet..)
süti beállítások módosítása