Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: telex.hu/gazdasag/2024/04/27/v0-vasut-vonat-kina-szijjarto-beruhazas-epites-ferihegy-hitel "„A ko... (2024.04.27. 09:29) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.02.09. 02:38 Fabius

Simicska és a földoligarchák örülhetnek

Címkék: fidesz orbán viktor eu költségvetés

Kedves Lajosom, Miklósom, ciprusi barátaink szeretett népem!

Jipiájé! Megvan az Unió költségvetése, nem kerültünk arra a szopóágra amire kerülhettünk volna. A magyar gazdaság stabil, mint a februárban még talpon álló rohadt nád. Jelentős presztízs birtokában voltunk, az ország stabil költségvetése ez első módosítással megvárta a tavaszi ülésszakot, élt negyvenkét napot ahelyett, hogy január másodikán összeomlott volna. Ezt sikerként könyvelték el, nekem, mert ugye ki másnak, hiszen minden ami siker azt én egyedül követtem el az ország érdekében. Nem számít, hogy a Moody's továbbra is bóvliban tart minket és a középtávú gazdasági növekedési kilátásainkat gyengébbnek tartja minden környező országénál. Az sem számít, hogy a tárgyaláson csöndben ültem a sarokban, amíg a kohézió barátai csoport kijárta amire lehetősége volt. Én nyertem egyes egyedül és kész. Plusz aki felemlegeti, hogy volt még valaki aki a tárgyalássorozat előtt Magyarországért lobbizott Johannes Hahn regionális fejlesztési biztosnál, és esetleg ennek a körülménynek köze lehet az eddigi merev elutasítás feloldásához, az másodpercek alatt valamelyik busz hátuljára ragasztva találja magát! 

Gyerekek! Örvendezzetek, hisz tényleg a siker napja ez, a téli fonnyadt narancs lécsavarásának ünnepe! 

simicska-lajos.gif

Örvendezzetek és mondjatok hálát Istennek, azaz nekem a sikerért! Te, legkedvesebb Lajosom a kohéziós pénzek további felhasználásával újíthatod fel vidáman a vasútvonalainkat, kerül amibe kerül, vizsgál az OLAF amit akar! Te, kedves Seszták Miki cimborám tovább lobbizhatsz a már tuggyukik által tuggyukhol bejegyzett cégeknek az Unió új, határokon is átívelő netes hálózatfejlesztő pénzeiért. És végül, de nem utolsó sorban ti, kedves földoligarchák, akikre a következő ciklusban is a legtöbbet költi az Unió, örvendezzetek! Hisz ezért vívtuk sokszor könyöklős, hazudozós és időutazós harcunkat a kisbirtokosok kiszorításáért. Ezért vesztem össze Ángyánnal a földtörvényen, ezért a vigyorért küzdöttem inam szakadtáig, ami most Mészáros Lőrinc arcára kiült. 

Fellélegezhetünk most együtt édeseim, kincsei a nernek! Mert voltak pillanatok amikor ennek az egésznek annyi értelme látszott, mint Viagrával tömni egy eunuchot. Szerencse, hogy nem adtam fel, hogy a magyar gazdaság tündérmesébe illő sikersztori, mert a hét régiójából hat európa legszegényebbjei közé tartozik, és így 1,56 milliárd eurós bónusz is fel tudtunk nyalni miattuk. Mondtam én, hogy a negatív növekedés is növekedés amiért eurómilliárdot adnak. De ne higgyétek, hogy ez azt jelenti hazánk az egyik legszegényebb kódis az Unióban, egyszerűen csak unortodox gazdagok, tehetségesek és jómódúak vagyunk. De a fejenként jutó 712 ezer forint támogatásra, a listán elfoglalt második helyünkre a Jobbik is bekussolhat a lépjünk ki a zúnióból szövegével, mert ennyit szinte senki nem szakít a közös kasszából, mint mi!

Úgyhogy térdre, imához, szaporán hányjátok magatokra a keresztet, nehogy az Európa Parlamentnek eszébe jusson a vétójogával kukázni az egészet. 

Ölellek Benneteket, csókpuszi, Viktor! 

737 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr395070478

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Elégtételre köteleztek 2013.02.10. 11:14:17

" IGe -t elégtételre kötelezték + 5 milliós büntetést kapott. Na végre egy jó hírrel tudok szolgálni azoknak, akik állandóan és eddig sikertelenül a beperelésével és feljelentésével próbálkoztak. Itt egy sikeres és "jogerős" elmarasztalás ellene. T...

Trackback: Árnyékboksz Bajnaival 2013.02.09. 22:44:49

Eljött a várva várt pillanat. Gyógyíthatatlan orbánfóbiások és megingathatatlan hitű nemzetmentők tömegei előtt ma este megmérkőzik egymással Bajnai Gordon és Orbán Viktor. Kapcsoljuk a felcsúti Kovács „Kokó” István Sportarénát, ahonnan kommentátorunk,...

Trackback: A Kubatov-fiúk esete Coubertin báróval 2013.02.09. 19:36:48

„Nem a győzelem, hanem a részvétel a fontos!" Avagy miként mutattak fityiszt egy kerület sportolóinak a Kubatov-fiúk. Pesterzsébet Önkormányzatának Képviselő-testülete a FIDESZ frakció tartózkodó szavazatainak köszönhetően úgy határozott, hogy 2013-b...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Spacecake:
Nono kis hamis!
Prolit a mandin keress, ott nem nehéz találnod!
Ha értelmes érvekkel, számokkal jössz, van itt néhány, nálad is tanultabb ember, aki segít eligazodni.
Mindig tanulok tőlük én is, nem szégyen az - hülyének maradni viszont vérciki...
@Spacecake: "Te nemcsak egy zokni vagy, hanem egy lajhár is."
Már fáradsz, egy sértő szót tudtál csak kipréselni magadból. Mi pedig most kezdünk el sziporkázni, elragadó humorunk van.
@Spacecake: Ecsém! Nézegesd már meg a sarkad. A tyúkszart le kéne ám lassan mosni: Eléggé orrfacsaró a bűz, ami belőled árad. A Lezsák főiskola nem végzett eléggé jó munkát. Menj, kérd vissza az iskolapénzt:-) Itt csak csicska lehetsz, ráadásul kiéhezett maradsz. Senki sem fog seggbedugni, bármennyire szeretnéd. Szopni úgyis orbánhoz jársz.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: én is kívánom h élvezd az életed!!!
Mivan,átmegyünk hitgyülekezetbe?:-)
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...: akkor mondd már meg, miért kulcsos?

most írtad, hogy hülyének maradni vérciki..:(
@Habakuk999: aszittem neked fellőtték a pizsit!!!:-)
paplan alól sutyiban telóról??:-)
@Habakuk999:
Miért, miért...? Mert kulcsos angyalföldi prolinak nevezett.
Nem gond, csak az már nem fért ki a nevem elé...
@Mariann19:
Hátha még innánk is!
Rodeo papa is beesne, ihajj... :D
@Spacecake: @Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...: basszátok meg a lovat, azt értem, hogy kulcsosnak nevezett, de mi a jelentősége a kulcsos jelzőnek.

Kulcsos gyerekről már hallottam, de mi az a kulcsos proli?
@Habakuk999: szegény.tényleg nagyon zoknik vagytok:-)
szegény H. egy fél órája ezt kérdezgeti...LOL
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...: Amilyen ökör vagyok, tényleg kimásztam az ágyból egy hazudós miatt.:(
@Habakuk999:
Baszki, honnan tudjak mindent? Csak 152-156 közt van az IQ-m, egy programozói diplomám, ne akarj tőlem mindent!
Vért ne adjak?
B negatív ha kell! :D

@Spacecake:
Ne kamuzz, valami pulóver is volt benne! Kérem a pulcsim, nem ellógni!
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ne lőjjük ki rá a sziporkáinkat, ez a fajta nem érti az intellektuális humort úgysem. Móricka vicceket meg nem ismerünk.
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...: Baszod, négy diplomával meg a töméntelen IQ-val megbuktunk.

Igaza van a kedvesvezírnek, szart se ér a felsőoktatás, ha azt se tudjuk, mi fán terem a kulcsosproli.

Jöhet a szép új világ
@Spacecake:
A francokat, tényleg, pulcsi nem volt benne... :(
"angyalföldi kulcsos proligyerekek"
@Spacecake: Szépfiú! Nálam nagyobb ateista azt hiszem héthatárban ninvsen. PERSZE NEM VÁROM EL TŐLEG, A SZÓ JELENTÉSÉNEK ISMERETÉT, ÖRÜLSZ, HA A 40iq-AL, A MAGAD ALÁ CSINÁLÁS PROBLÉMÁJÁT RELATÍVE INTELLIGENSEN MEGOLDOT, HOGY NE OKOZZ AZ ÁPOLÓKNAK NAGYOBB GONDOT, AZAZ MINDEN NAP 14 ÉS 16 ÓRA KÖZÖTT CSINÁLSZ MAGAD ALÁ, MERT AZÉRT LÁSSUK BE, EGY tIBI CSOKI, MINT MOTIVÁCIÓS TÉNYEZŐ, MÉG NÁLAD IS REVELÁNS tényezővé tud válni:-)
Mielőtt lebaszol, szólók, hogy nagyjából vakon gépelek, a caps lock nem kiabálás, hanem sima elütés. Annyit meg már megbocsáss, nem érsz, hogy ujjra gépeljelek. Már így is unlak eléggé, inkább te is húzz aludni, hogy holnap reggel mosolyogva tudd megsimizni remélem kevésbé fejlődőképes porontyaidat, és elvinni az állatkertbe főemlős rokonlátogatóba.
@Mariann19: Mariann kezd összeomlani:-)kicsit támogassátok már meg:-)
a sziporka szót harmadszorra írja le szegény.
@Habakuk999:
Bass.a kuty, majd iszunk inkább, igazad van!
Nyáron jössz evezni?
Az osztrák túra jun. 20-21. Jun. 22 Sárkány.
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...: Pulcsi-kulcsi teee szuperszenzitív túltenyésztett kan:-) Remélem a fajfenntartási idolod azért nem károsodott. A pulcsi azért annyira nem zsenánt:-) Emiatt nem kell besértődni. Főleg nem, ha pinamintás golfpulcsiról esett szó:-)
@Habakuk999: Barátunk nem bontotta ki a kulcsos jelzőt, így csak tippelni lehet, hogy ez miért fontos a számára. Szerintem még most is a nyakában lóg a kulcs és a kesztyű madzagon, maga elé nézett, látta, és gyorsan leírta. Míg el nem felejti.
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...: ok úgy tervezem, megyek
kőbe vésem, de nem úgy, mint az alaptörvényt:)
@Spacecake:

"te nem csak zokni vagy,hanem 1 lajhár is..:-)"

Nem tudom hány éves lehetsz, de abból, hogy egy nyilvános blogon egy női névvel rendelkező ( s ergo jó eséllyel vélhetően valóban hölgy) blogtársadat "lezoknizod" arra köetekztetek, hogy bármennyi is vagy, férfi (vagy felnőtt nő) biztosan nem vagy.

Lehet, hogy értelmesnek gondolod magad, de viselkedni nem tudsz.
@Mariann19:
De Móriczka vicceket is:

Az iskolában a tanárnő a következő kérdést teszi fel:
- Mondjatok gyerekek öt olyan állatot, amelyik az északi sarkon él!
Móricka majdnem kiesik a padból, úgy jelentkezik.
- Na, Móricka?
- Egy fóka és négy jegesmedve.

- Tetszik az új szobalány, Móricka?
- Ki nem álhatom. Legszívesebben belemarkolnék a hajába, és a nyakába harapnék, ahogyan apukám szokta.
@Habakuk999: Bocsi, csak szerényen mondanám: nekem önmgagamban 3 van:-) De ezt csak itt és most merem bevallani szűkölőkörben. Egyébként pszt:-) !!!!!
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: nem kell újragépelni te IT-guru vakon gépelés gyöngyszeme:-)
jobb egérgomb.....-)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Jóvanna... Én dolgoztam 19 éves koromtól, 3 szakmám mellett lett meg a programozói.
@Spacecake: Tényleg harmadszorra írtam le, de az ilyen gyengeelméjűnek kénytelen vagyok, hogy memorizálja többször, hogy majd képes legyen felfogni is.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Én csak Bolit számoltam nagy hirtelen, ha téged és Mariannt is beszámítjuk, az probléma, mert annyi ujja már nincs a delikvensnek, aztán esetleg eltűnik nagy kétségbeesésében.
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...: Derűs estét szereztél a barátunknak, ez az ő világa. Móricka.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

gránátos nyuszikám vérben szent őrizője igaz?

a szövegedben reveláns és releváns helyet kell cseréljen...hadd ne magyarázzam miért?

brühühühü
@De hol van Columbo felesége?: nick-edből vélve te is nő lehetsz,kicsit túlérzékeny,a baszatlan fajtából,vagy csak szimplán megjött??:-)
@Spacecake:
Baszki én a Ctrl+F keresés után a Ctrl+C - Ctrl+V kombinációval tettem. GOND???
@Spacecake:
Na baszki, én a helyedben meghúznám magam, rodeo papa beesett és már ki tudja mi folyt le a torkán... :D
@rodeo36: Így helyi idő szerint 0.36 körül már az is nagy teljesítmény, hogy magyarul próbálok írni. Most képzeld el mindezt ékes spanyol hablatyul:-)
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...:

most gyüttem friss meleg a troll, hogy' méritek? rőfben vagy literben?

brühühühü
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Jóvanna... Nem mondjuk meg a többi nyúlnak! Pszt. Nyáron elesz a rosseb felénk?
@Spacecake: Csak Neked bevallom, semmi közöm az IT szakmához... attól értelmesebb elfoglaltságom van:-) Bolibocsi:-)
@rodeo36:
Neked ajándék, tedd magadévá! :D
El is fordulok, nem bírom a most következőket, inkább zuhi és aluka!
Na, szép napot !
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...: Semmi gond. Én is betanított lakatosként kezdtem:-)
3,60 Ft-os órabérrel, kommunista szombatokkal:-)
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...: 'Na baszki, én a helyedben meghúznám magam, rodeo papa beesett és már ki tudja mi folyt le a torkán... :D'
és ő ki?egy alkesz kulcsos....??:-)
csak miheztartás végett kérdezem.
@rodeo36: Hekto helyett genyoliterben... nagyarc ám a csávó... bírja a szopatást:-) És még, mint Rómeó élvezi is:-)
@Spacecake: Trollseggberugdosó, vakvanyúhajhász, mellékáálásban ürfingszagtalanító.
hát ez így kezd uncsi lenni,kapjátok már össze magatokat,na...
@Habakuk999: angolosan távoztunk??!!.-)
remélem nem fogsz rosszat álmodni...:-)
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...:

jó jézus a jégen?

brühühühü

mondtam én, hogy mire az MNB-be be addigra lesz itt habzsi dőzsi

34000000000 EUR x400=1.36E+13
magyarúl trolloknak: 13 600 000 000 000

bötüvel: tizenháromezerhatszáz milliárd Ft = 1/2 büdös zsé per eltolcsy 2013

brühühühü
@Spacecake: Ha Te tudnád, hogy ki Rodeo, megkapaszkodnál egy székben úgy, hogy elfehérednének az ujjaid a megtiszteltetéstől.
A Colombonak írt sértésed alapján Te egy vérproli vagy a sarki 719.sz. Italbolt törzsvendége valamelyik külső kerületből.
A magad fajtát még reggeliért sem küldöm le a munkahelyemen.
Micsoda alvilági figura vagy!!!
@Spacecake: Mostanában Gedeonneutralizáló, impotensstimuláló, trolldezintagrátorkézikészülékmagtalanító állásom van, mindemellet uszómedencék méjmagyarsegglyukseggnyalóspermaszűrésével foglalatoskodom, termékenytelenítés és dezoktrojalinalitás célzatjából. Remélem kimerítő válaszom rövid időre kielégít.
Elvonulok alukába, ahogy Boli szokta mondani. Jó éjt Nektek!
@Mariann19: akárki is,TE miért hivatkozol másra v ékeskedsz vélt v valós tulajdonságával??!!ez a vérproli dolog.
@Mariann19: jóéjt!!!2 kilőve:-)
next please....-)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: ahogy nézem ehhez 4 perc kellett h összekukázd....viccesnek szánt,de gyenge próbálkozás...
@Mariann19: Haggyad má.. Eztet nem érdekli a női nem, de az igen sem... kulturkuruc, 4 éves percemberke, aki azt hiszi, a habzsi-dözsi örökké tart. 5 év múlva rákapcsolod az ablaktörlőt a Blahán, amikor ácsingózik eg fém ötszázasért és szélvédőt akar Neked mosni. És ott fogja árulni a "Segg nélkül" című Széles kiadványt narancssárga mellénykében, havi 47 ezer forintért mellékállásban.
@Spacecake:

Nagyon mellé.

Másrészt: Te 295 hsz-nél jársz. Én 3672-nél.
Nem, nem a mennyiség miatt írom ezt, ne gondold.
A mintegy 3700-at úgy hoztam össze, hogy 90%-ban érdemi hozzászólásom volt a témához.

Mindig is irritált, mikor valaki bántóan viszonyult a másikhoz.
Különösen, ha olyan valakit ért ez, aki láthatóan nem érdemelte ezt meg.
Neked fogalmad sincs, kit zokniztál le. Olvass utána.

Harmadrészt: a Columbo felesége nicknév egy aranyos sztori, kvázi egy belső poén eredménye, csakúgy, mint előző nicknevem.

Addig, amíg téged békén hagy e blog közönsége is, miszerint nickneved nem magyar szó (ugye most divat a magyarsággal, sőt, székelységgel virítani), addig légy szíves, te se illess más nickneveket kritikával/megjegyzéssel, pláne ne hím-soviniszta dedós baromságokkal.

Irtóra nem vicces ugyanis.
szegény Fabius-ra szégyent hoztatok,besír ha ezt végigolvassa:-)
@Spacecake: Jólvan Béla. Meghunyászkodhatsz. Most elmegyek aludni, Te láthatóan ki vagy már tiltva az asszony mellől, itt éled ki magad. Remélem elég papirzsepit készítettél be magad mellé, mert elég szar dolog lenne reggel pironkodni a foltos kókuszszőnyeg miatt az asszony előtt. Na pá. Ráhagylak a jobb kezedre, tegyétek boldoggá egymást. Én megyel.

Az, hogy lassan mindenki itthagy a faszba, az nem a Te győzelmed, hanem sima biológia. Nem éred meg az ébrenléted. Ma teljesítetted, mit a Párt elvár, hétfőn beállhatsz a sorba, lehet prémiumot is kpasz. NA csá.
@Spacecake: Nem jobb, csak forintban egy főre, a lakosságszám csökkenése és a gyenge forint miatt (az abszolút összeg 7060 md-ról 7080-ra - ez mekkora növekedés már ahhoz képest, hogy a forint mennyit gyengült),és ez a nyereség a gyenge forint okozta infláció miatt nem nyereség),
"Magyarország által a jelenlegi támogatási időszakhoz képest elveszített 4,6 milliárd euró jelenleg kb. 1400 milliárd forintnak felel meg. Magyarország a következő költségvetési időszakban a 2007-13 között rendelkezésre álló 25 milliárd euróval szemben csak 20,4 milliárd euróból gazdálkodhat."
Emellett az EP jogait meg nem gondolom, hanem tudom. Sőt. azt is, hogy jobban járnak, ha megvétózzák, akkor ugyanis marad a 2013-as keretösszeg.
@De hol van Columbo felesége?: ezt a hsz-számot nem tom értelmezni,h mire akarsz kilyukadni,bocs.

ha végigolvasnád,asszem kaptam én is elég szitkot tőle.nem szeretem az álszentséget,és a kettős mércét.
meg azt,amikor vkinél elfogy a cérna és a női mivolta mögé menekül.

ez sem vicces,söt,egyenesen szánalmas.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: hát persze!!! keresztbe lettetek csordástul lenyelve...
sebaj...next time.-)
@Spacecake:

Fabius határozottan szájon vág, ha tiszteletlenül beszélsz a lányokkal.
@Kuviklacz: lehet csűrni csavarni innen is onnan is...a teljes összeget csökkentették,ilyen még soha nem volt az EU történelmében,és ennek ellenéra nagyságrendileg ua.kapunk.
na és szerinted megvétózzák??:-)
igen v nem?
ha ismernéd az EP-t,akkor nem mondanál ilyet:-)
@Fabius: a korrektség nevében,ha visszaolvasod,és korrektnek tartod,és egyenlő mércével mérsz ilyen szempontból mindenkit,akkor tedd meg amit tenned kell:-)
ennyi!!
ha meg nem,akkor ne fenyegetőzz,mert nevetséges!!
@Spacecake:

Fenyegetőzni nem szoktam, a nőkkel agresszív kispöcsöket kibaszni igen. Ez a keresztény konzervatív stíl lehet otthon divat, itt nem, és nem is lesz az.

Takarodó, bezárt a játszótér.
@Fabius: Lassan elhullottunk Morpheusz karjaiba. Ez a csodatroll telenyomta magát Benzedrinnel, oszt virít minta tejbetök:-) Nem mondom, ideje kilőni, szórakoztató figura, csak fárasztó. Érdemlegeset nem tud mondani, de legalább jól riprosztó, Na öld ki: Jó lesz holnapra, ha esetleg visszatöri a riposzt, nagyjából a töketlen fecske kategória. Hagyd meg szórakoztató udvari hülyének. Gábriellát már úgy is unjuk:-)
Hétfőn csodát kapsz:-)
@Spacecake:

Leírtam, de kérésedre kifejtem újra.

SZóval 3670 hsz. Ezalatt elég sok trollal volt dolgom, de azt hiszem sikerült úgy helyre tennem őket, hogy szinte soha nem voltam bántó. Ahhoz, hogy kifejezzem, mit gondolok a másikról, nem volt szükségem bántó szavakra. A legutóbbi nagy trollt, Stefit is így tettem be az őt "megillető ", kellő polcra.

Ha a szándékod az, hogy itt valóban komolyan vegyenek és valóban érdemi vita alakuljon ki az Eu-s pénzek nagysága (pardon, csökkenése) okán, akkor más taktikát kell választanod. Az itt lévők nem kispályások (rodeo különösen nem), nálad nagyobb habitussal rendelkező delikvenst is szanaszét szedtek már...vizsont, ha vitára kerülne sor, ők valóban érveket hoznak fel, nem kicsit vannak tisztában a dolgokkal - ráadásul: nem ballibsik, mint ahogy én sem vagyok az.

És bármily meglepő, nő sem vagyok, és azt is tudom, hogy hol van a feleségem.

Rakd össze mindezt magadban, ha okos fiú vagy, menni fog...
reméltem hogy csökkentik a támogatásokat sőt meg is kéne szüntetni. Csak akkor támogatni ha látható és érzékelhetően leszorítják a korrupciót... de hát ezek szerint nem csak a magyar állam korrupt, hanem az eu vezetősége is :) vagy csak hülyék?
@Spacecake: Nocsak, már nem nőtt, csak ugyanakkora maradt? Érdekes. Amúgy a teljes költségvetés 3,7 %-kal csökkent, a magyar részesedés 20-szal. Ennyit a nagyságrendekről (ugye a forint eléggé rossz mérce, hiszen ha kormányunk áldásos ténykedése nyomán a forint ismét normális árfolyamú lesz, akkor a forintösszeg csökkenni fog).
A Tanács az EP egyetértésének megszerzése után szavazhat. Igaz, az EP nem határozhat el módosításokat, de a vétó nem olyan veszélyes. Presztízsharc megy, és Lamassoure nem kispályás.
@sanyix: Egyszerűbb (ez az amit a sok lökött "Brüsszelező" nem fog fel): a döntést a tagállamok és a tagállamokból választott parlamenti képviselők hozzák, nem az "EU vezetősége".
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Nincs mese, ment a levesbe. Ha azt mondom a lányokkal szemben legalább annyit elvárok, hogy nem zoknizzuk őket, azt kommentálja hanem tudomásul veszi mindenki.

Uff.
@Fabius:

Akarom mondani NEM kommentálja, hanem.
@Spacecake:

mivel Mariann nem méltat arra, hogy elkűldjön anyádba arra itt vagyok én...

rohadt egy hülye seggfej vagy ahogy olvasom idétlenkedéseidet, remélhetősleg te magad tudod mijafasznak körmicélsz mert abból amit nem derűl ki...dehát ez a fidesz stylus...kis narancs rühes

brühühühühü
@Spacecake: nem találtad el bucika, és még nem is ment mellé, mivel célzóvized ócska lőre...elsuhant a semmibe

a kocsmai zsargont nem igen ismerem majd szüxég lesz némi fordításra...miről szoktál irigálni? ami a trolladból kigyün vagy amit beletöltesz a trolladba?

te is olyan kispöcs lehecc mint a szopós társad a zorbán te kis 69...persze a hájban megtalálni és a szőrt kiköpni azt élvezed igazán vagy avégső futamot amikor nem jön semmi mert olyan vagy mint a Vén Fehér Kobra a tudodhol? ha nem kérdezd Mawglee-t...szép sápadt és már nem áll fel sohasem igazán de most már megsemtalálod és ki van száradva és ülve pisilsz vagy guggolva? mert ugye sohasem lehet tudni trolléknál mi jön előbb...ja, míg el nem felejtem pelenkát melyik fajtát használsz, ha használsz vagy lapulevél?

brühühühü

kellemes vizelést
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

nyulambulam kedves drága...ezt jól kiókumláltad...kézigránátot is kűldtél neki titokban?

a kisfarkú szengétlen vitéz most izgúl bemutattatok neki és még nem volt része a "beavatásban" ha Fábi Úr kibassza -kár lenne mert akkor kit tudnánk közútálni_- sohasem tugga meg

ha nem, ... akkor majd adunk neki gumifaszt hadd emkélezzen milyen is az,,,olyan rövid esze van már a reggeli friss szopásra sem emléxik

brühühühühü
@Spacecake: te tetted ezt uncsivá...gondolatmentesítővel persze könnyű

mit szecc?

brühühühü
én Tanquerrey-t
@Spacecake:

te téri tortás miben üzletelsz a téren? vagy csak a sarkon?

brühühü

Sarkos Téri Tortás
CSOKI POZITIV: A Békemenet nagygyűlésén Bajnait temetkezési vállalkozóhoz hasonlították
A CÖF, a Békemenet és a CET képviselői közös nyilatkozatban támogatták a kormány munkáját.
nem élt ez a ktgvetés 42 napot.

Ez az a ktgvetés ami meghalt mielőtt elfogadták volna.

Azt mondta a kedvesvezető, hogy szeptemberre lesz, mire a sarokszámokat tolták-vonták és decemberre lett ktgvetés.

Tehát rekorderek, a ktgvetés megbukott még jóval elfogadása előtt.
Ezzel az úniós győzelemmel csak az a baj, hogy a mi fejenként 712 ezrünket a terveik szerint mindössze 10 (na jó, legyen 100) csókos fogja zsebre tenni.
Egyébként valaki, akinek megvannak az adatai és szeret statisztikákat gyártani, kiszámolhatná (és folyamatosan közzé is tehetné), hogy fejenként hány forintunkba is kerül nekünk a NER: a mol, az e.on, a malév, a pályázatokon kisíbolt milliárdok, a jó kis ügyvédi megbízások és a pervesztések utáni kártérítések, a nemzeti (és nemzetközi) konzultációk, a lejárató plakátkampányok és hirdetések, az IMF helyett a piacról felvett kölcsönök és még sorolhatnám...
Van egy fogadásom, hogy még akkor is buknánk ezen a bulin, ha az a 712 rongy tényleg mind a mienk lenne.
érdekes ez a gif. vajon személyiségi jogokat nem sért? van valami arcmáshoz fűződő jog a magyar törvényekben :)
Polgárok, ne bízzatok ebben a hazug kormányban!
Hajrá diákok már az egész világ figyel rátok!

Csak nem a szánalommenet "álcivilje" a fidesz tagságát letagadó szarházi Csizmadia elvtárs írogat?

A fegyvereket megkapta már a szennymenet, mert azt hallani kapnak?
És ha telefonon még egyszer hívogatnak pl. Gyulára menetelni és székelyműdalt danolászni, nem állok jót magamért!
@lonsdaleruha.5mp.eu: "személyiségi jogokat nem sért?"

ki a képen a szeméjiség????
és tényleg igaz. a kommunista annak örült volna, ha megszívjuk. most elképesztöen csalódott és szomorú, mert Magyarország a körülményekhez képest kifejezetten jól járt.

Döbbenet.

Nem baj. Így legalább nem kell félni attól, hgoy ez a baloldal 2014ben választást nyer. Ezt a mennyiségü emberi selejtet a magyarok többet nem juttatják kormányra, az biztos.
@dany82: Az Origon fenn van egy képgaléria a Bajnai féle rendezvényről. Hátborzongató.
Heller , Mécs , Kuncze , Frissnyugdíjas Kónya ,
Füves Juhász Péter.
Annyi hibát nem lehet elkövetni hogy ezeknek
esély teremjen.
@dany82: Ugye tisztában vagy vele, hogy manapság két kommunista párt van, és abból egyik sem az MSZP? Van egy MKP és a Fidesz. A fidesz milliárdszor kommunistább mint az elődjei. Ha nem hiszed, akkor: hu.wikisource.org/wiki/A_kommunizmus_alapelvei

@lonsdaleruha.5mp.eu: Majd megy a feljelentés a gif miatt, ne félj. :)
...akkor ezek szerint Fabius további 8 év fidesz kormányra számít...?!
süti beállítások módosítása