Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: telex.hu/gazdasag/2024/04/27/v0-vasut-vonat-kina-szijjarto-beruhazas-epites-ferihegy-hitel "„A ko... (2024.04.27. 09:29) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.01.25. 03:39 Fabius

Orbán, a kátyúlovas

Címkék: gazdaság fidesz telefonadó e-útdíj

Meglepő fordulat van, hálelúja, bátraké a megnövelt esélyű szerencse, jippiájé, hurráéljen, járatlan utat ki nem hagyjuk, az aszfaltozott autópálya a hanyatló nyugat ópiuma! - írta ez a mi Gyurink a héten a tőle már megszokott párhuzamos világ értékelésben, és azt kell mondjuk most legalább részben igaza van. Tényleg van egy kis szerencsénk, mert a úgy álltunk a költségvetéssel megint fejre, mint az egyszeri szegény ember aki a háromlépcsős becsületsüllyesztőből kifelé megbotolva beleáll arccal a sárkaparóba, de nem törik ki a nyaka. Ám aggodalomra semmi ok, a kormány Audik bírják a gyűrődést járatlan úton is, legfeljebb kicsit hamiskás a mosoly az eltört rúgójú ülésből vigyorogva. 

matolcsy-jártalan-út.gif

Sebaj, ami nem rázza ki a vese, epe és fogtömést az megerősít! - tartja a kormánybölcsesség, legjobb gondolatok kátyús nyomvájú taposás közben jönnek a szerencsével együtt. Arra meg most éppen szükség lesz, mert Gyurka akár hányszor a telefonhoz nyúl abból baszás lesz. Nekik - és az országnak - meg, nekünk - és a következő kormánynak - meg rá. Végül is annyi mindent kifizettünk már nekik, miért pont a telefonszex számláját ne állhatnánk? Hiszen csak tucatszor mondták el az ágazati különadóként kivetett sarcara is, hogy sarokban térdelés lesz belőle, hiába szóltak itthonról is tavaly, hogy nem kéne ismét felpofoztatni magunkat, az unortodox vágynak - és az állandó kötelezetteségszegési eljárásnak - ki tudna ellenállni? 

Aggodalomra továbbra sincs ok, sőt. Szerintem Viktor még a héten bejelenti, hogy a telefonszex számláját is majd az állami beruházásként megvalósuló e-útdíjból fogjuk fedezni legrosszabb esetben, höjje aki ezt nem látja. Hogyhogyhogy? Ha az Állami Közgépvállalat hídelemet tud gyártani, akkor műholdat és műholdas nyomkövető rendszert is össze tud kendácsolni valahogy. Igen, ultrarövid határidőre akár, ez egészen nyilvánvaló. Már be is jelentette a simicska minisztérium beszélő feje, hogy naná, lesz közbeszerzés, központosított, amivel a "közbeszerzéseket" lacafacázás helyett néhány nap alatt le lehet zavarni. Meglesz itt minden időre kérem, hisz vak turul is találhat kitaposatlan légifolyosót, ha szerénysége alázatossággal, kíváncsisággal és optimizmussal párosul. Ez lebegjen a szemünk előtt és "szakítsunk a mély magyar pesszimizmussal", hogy a 2013-as költségvetés 24 nap alatt megdöglött. 

765 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr815042379

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Máltai Gyűlöletszolgálat 2013.01.25. 11:31:46

A rámpán Kozma atya emberei szelektálnak: a vigyorgók jobbra mennek, a komorak balra. Depressziós ember nem költözhet Ócsára. Annak se terem szállás a gettóban, aki nem isten jámbor báránya, hanem ateista, netán a zsidó hitet vallja. Az ócsai gettóban...

Trackback: Kinek kell itt megdögleni? 2013.01.25. 11:25:27

Hárommillió-háromszázezer magyar van útjában a kormánynak, akiktől bármi áron szabadulna. El nem tüntetheti őket fizikailag, kezdeni velük semmit nem tud, ezért csatateret, sőt katasztrófát vizionáltat, ahol ezeknek az embereknek el kellene pusztulniuk...

Trackback: Szárnyakat adtunk vágyainknak 2013.01.25. 09:57:28

Ha családi ház, akkor ugye udvar. Ha udvar, akkor már kert is. Ha meg kert, akkor állatok is. Haszonállatok. Na, ez a mi alapkoncepciónk, és most előrébb léptünk az ügy érdekében. A ház ugyebár, már megvan. Szegénykém, mostanában inkább hasonlít egy é...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

"A kötelezettségszegési eljárásokra vonatkozó uniós szabályok szerint Magyarországnak most két hónapja van, hogy eleget tegyen a bizottság felszólításának, azt követően a brüsszeli testület az luxembourgi Európai Bírósághoz fordulhat, hogy érvényt szerezzen követelésének."

Két hónap azonnali haladék, addigra megvan az MNB, ha nagyon kéne a pénz. A bírósági eljárás meg évekig is eltarthat, szóval nem kell ezzel foglalkozni, a szolgáltatók tejelnek, mi betörlesztjük nekik, és ha a végén mégis büntetés sülne ki a dologból, jól rá lehet majd mutatni az akkori népnyúzó kormányra, amiért ilyesmire bassza el az adófizetők pénzét, netán megemeli az ÁFA mértékét. Felelős kormányzás, az... 'stenbasszameg.
csak akarták, vagy meg is hozták azt a törvényt, hogy ha az ország büntetést kap, akkor ki lehet vetni a kifizetésére különadót? Vagy keverem az egészet valamivel?
tuggyátok felem, Turullandia már túltett régen a Hírcsárda és a Comedy Csennellll kombinált harcánál:

"Ha az Állami Közgépvállalat hídelemet tud gyártani, akkor műholdat és műholdas nyomkövető rendszert is össze tud kendácsolni valahogy. Igen, ultrarövid határidőre akár, ez egészen nyilvánvaló. Már be is jelentette a simicska minisztérium beszélő feje, hogy naná," és ide azután aztatatatat gunuldog amid agardog

kérdésem, mennyi tartaléka van ennek a Turullandiának hogy még nem ment csődbe? vagy csak titkoljátok

brühühühü
Nem is értem minek vagytok oda meg vissza! Törvényben van rögzítve, ha elbasznak valamit akkor joguk van a zembereken adó formájában bevasalni.
@Calibaan: Bocs nem vettem észre amit írtál. :) Nem mutatta csak "Legifarkas " hozzászólását.
Ez az egész egy nagy sz*r. Pocsékul csinálják, de mégis vezetik a közvélemény-kutatásokat. Dettó az emberek többsége szerint még sem csinálják olyan rosszul. Vagy az emberek félnek szembenézni a valósággal, és a 2/3 erejével.
15 kilométerenként lehet traffipax a sztrádákon
2013. január 25., péntek, 05:36

A rendőrség adatai szerint továbbra is a gyorshajtással magyarázható a balesetek 27 százaléka, ezért több mint tízmilliárd forintot költenek két év alatt azért, hogy még több traffipax működthessen az autópályákon - írja a Népszabadság.

A következő két évben megközelítőleg 12 milliárd forintot költ a rendőrség arra, hogy a sztrádákon akár 15-20 kilométerenként működhessenek traffipaxok - írja a pénteki Népszabadság.

A lap szerint a gyorshajtók ellen egyes útszakaszokon a ma még csak forgalom-ellenőrzési és -felügyeleti célokra használt kamerákat is bevetik, hogy az autók átlagsebességéből állapítsák meg az esetleges gyorshajtást.

A statisztikai adatok szerint tovább javult ugyan Magyarországon a közlekedésbiztonság, de a rendőrség újabb átfogó intézkedéssorozatra készül. A rendőrség adatai szerint továbbra is a gyorshajtással magyarázható a balesetek 27 százaléka, ezért továbbra is a gyorshajtók az "első számú közellenségek" az utakon - olvasható a Népszabadságban.
Ne nyissa meg, vírusos a Vodafone-tól származó e-mail
Első látásra e-mail címünkre küldött MMS-nek tűnik az a veszélyes levél.
Bírság vár a hajléktalanokra és a piásokra
7 hozzászólás
A VII. kerület ismét büntethet, például kocsmák előtt pohárral a kezükben dohányzókat.

Váratlanul kirúgták Orbánék egyik bizalmi emberét
Menesztették a Közigazgatási és Igazságügyi Hivatal elnökét – írta a PestiSrácok.hu.
A Közgép a Balatont is beveszi?
2013. január 23., szerda, 16:18 • Utolsó frissítés: 2013. január 23., szerda, 18:16
Szerző: hvg.hu

Világszínvonalú vitorlásbázis lesz Balatonfüreden – állapodott meg a város vezetése és a Magyar Vitorlás Szövetség. A szövetség vitorlás telepét a Közgép és a Swietelsky bevonásával turbózzák fel ehhez.

hvg.hu/kkv/20130123_A_Kozgep_a_Balatont_is_beveszi
@ariel12: olyan boldog vagyok, hogy az egyetlen olyan orszag polgara lehetek, ahol törvény mondja ki, hogy a kormàny a mi f@rkunkkal veri a csalánt.
@ariel12: legalább tökéletesen biztos vagyok, hogy jól emlékeztem :)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: remélem az m3-as mkskolc utani szakaszára nem, mert az záhony felè haladva egyre kihaltabb.
@V-PORT: az emberek zome a napi robot utan alfaban meghallgatja a jujdenem elfogult hiradot. Mindegy melyiket, mert a kertv se pártatlan. A többit nem is kell cifraznom.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Mertaz EMMI-től vonták el a legtöbbet a zárolásokkor.
Egészségügy, oktatás, kultúra stb.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Akkor is azt mondom, hogy lehet, hogy én nem látom a fejlődést. Kezdek kételkedni magamban. :(
Ami még jobban elszomorít, hogy már most olvasok olyan hozzászólásokat, hogy, ha "ezek" visszajönnek újból utcára vonulunk.
@V-PORT: ugyanazok akik utána kifejtik, hogy aki elmegy szavazni ugyanolyan nemzetromboló, mind minden párt kishazánkban?:)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ez már megint egy kongresszus lesz? Ennyi kongresszust még az Mszmp sem tartott, mint ezek.
Le vagytok maradva. :)

„Orbán briliáns megoldást alkalmazott” a cseh szociáldemokraták gazdaságpolitikusa szerint. A közvélemény-kutatásokban vezető cseh ellenzéki párt, a CSSD a magyar példát követve a lakosság válláról a nagyvállalatokra helyezné át az adóterheket a gazdasági fellendülés megindítása érdekében. A magyar mintát követve a CSSD eltörölné azt a törvényt is, amely lehetővé teszi az adófizetőknek, hogy társadalombiztosítási befizetéseik egy részét privát számlákra irányítsák át – írja a Bloomberg hírügynökség.

mandiner.hu/cikk/20130124_matolcsysta_utra_lepnenek_a_cseh_szocdemek
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Ne'baaaaaaa! A tiéddel is? :((
Ammá tényleg durva lehet! :)

"...hisz vak turul is találhat kitaposatlan légifolyosót, ha szerénysége alázatossággal, kíváncsisággal és optimizmussal párosul"

Ez a hét dumája.
Az amúgy csak növeli a pikantériát, hogy bevallottan nem is érdekli ezt töketlen narancsbolsi csürhét az esetleges büntetés, hisz egyértelműen annak a hatása már áttevődik egy következő kormányzati ciklusra, az összes terhével és kötelezettségével.

Nem hallom vonyítani a bolsevik kutyák talpnyalóit a felelősség és az elkövetkezendő terhek felelőssége miatt.
Tán nem véletlenül kussol a sok paraszt.
Vagy csak nem volt benne a napi kiadott körmailben a hozzá tartozó demagógia.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
A briliáns az benne, hogy pofátlanul le lehet húzni egy kis maszatolós és demagóg dumával az embereket, akiknek még tapsol is egy csökkent értelmi képességű rész ehhez. Ez a briliáns. Persze lesz, ahol ezért szimplán felhúzzák majd ezeket a "briliáns politikusokat" ha bepróbálkoznak, de az máshol, hisz idehaza a birkák és nyíróik ezt még fényezik is!
megy ez kérem, mondja valaki, hogy ezek nem zsenik, mi meg nem vagyunk birkák:

Lassan két év telt el a kormány nagyszabású reformprogramjának, a Széll Kálmán Tervnek a bemutatása óta és a friss 2012-es költségvetési adatok fényében már megítélhetjük, hogyan tudta teljesíteni fontos vállalásait. Megközelítő számításaink szerint a tervezett 550 milliárd forintos megtakarításból 350 milliárd forint megvalósult a tavalyi büdzsében, vagyis az eredeti célok közel kétharmada teljesült. Bár az elcsúszás nem drámai méretű, részben ez is magyarázatot ad arra, hogy a későbbiekben miért kellett még további 5 intézkedéssorozatról döntenie a kormánynak a 2012-es költségvetést illetően.

www.portfolio.hu/img/upload/2013/01/szktteljeshatas.png

www.portfolio.hu/gazdasag/megmutatjuk_mi_maradt_a_kormany_nagy_tervebol.178791.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox

-------------

Úgy gondolják Londonban, nem Matolcsy lesz a jegybankelnök
Független jelöltnek viszont csak 10% esélye van.

www.portfolio.hu/gazdasag/ugy_gondoljak_londonban_nem_matolcsy_lesz_a_jegybankelnok.178782.html
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: De jó, a südőrség elmondhatja majd, hogy minden kilométerkőnél ott vagyunk. Innen már csak egy lépés az autók országúton és autópályán történő használatának betiltása, és akkor teljesen megszűnik a gyorshajtás. Ezek hülyébbek, mint a sok éves átlag. Ha ennyire kell nekik a pénz, miért nem csöngetnek be minden lakásba és nyúlnak be a fiókokba és kezdik el személyesen begyűjteni?
Bocs nem ötleteket akarok adni nekik. De már a tököm kezd tele lenni ezzel a rablóbandával.

A telfon adóról meg az a véleményem, hogy őket nem igazán érdekli mi lesz vele. Ha 2014-et elbukják, akkor röhögnek a markukba, és a következő kormány csináljon azt amit akar, ha pedig nyernek, akkor legfeljebb kapunk egy újabb adót a nyakunkba - pl. EU büntetés kifizetése címen - és megint csak dörzsölik a markukat. Kérdem én, hol van az a határ, amikor a sok narancsbolseviknél elszakad a cérna, és leesik nekik, hogy a Bonsai Duce és Kusza Szem világmegváltó gazdaságpolitikája az az ő zsebükre is megy, mert ez narancsbolsevik párt vezetői egy fillért sem fognak maguktól kifizetni az országgal történő játszadozásért.
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: Az nem adó lesz, hanem hozzájárulás.
Átmeneti rendelkezések 29. cikk (1) bekezdése.
@Secnir:

Nem véletlenül imádom a pasast. Eszméletlenül jó duma:)))
Hajrá. Mi vagyunk Európa úttöri. Sőt kisdobosai is :-) Kisbíróként dobolva adjuk tudtára, hogy pirospettyes fenekű lovaink patája feltörte az összes járható utat.
Az álompárosról meg már korábban írtam a költségvetés kapcsán, hogy testületi ökrök.
endresy.blogspot.com/2012/10/gyarmati-apoltak-koltsegvetodese.html
A véleményem nem sokat fáltozott.
Matolcsy ezt már csak egy módon tudná fokozni: a szövegen már nincs mit, mert az fokozhatatlan, úgyhogy marad a megjelenés: meztelenül, faszra húzott hellokitty-s zokniban, lufiállattal a fején nyomná holnaptól a bullshitet.
Ja, nem tudom hallottátok-e: a Közgép holnap bejelenti, hogy embert küld a Marsra.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "A közvélemény-kutatásokban vezető cseh ellenzéki párt, a CSSD a magyar példát követve a lakosság válláról a nagyvállalatokra helyezné át az adóterheket a gazdasági fellendülés megindítása érdekében. "

Ha szétadóztatjuk a nagyvállalatokat, attól miért is indulna növekedésnek a gazdaság? Megj: miért, nálunk megindult???
Ti sötétben bujkáló eellenforradalmárok, rémhírterjesztők reszkessetek. Itt az igazság:
"Giró-Szász: Stabil az idei költségvetés
Forrás: MTI/M1 Ma reggel/Kossuth Rádió | 2013. január 25. péntek 08:39 | | A+ A- | Megosztás:
Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium több olyan javaslatot is benyújtott a kormánynak, ami stabilan tartja az idei költségvetést mind a bevételek, mind a határidők tekintetében - mondta a kormányszóvivő a Ma reggelben."
:)
vak vezet világtalant... VVV

amugy az életvezetési tanácsaira nagyon oda kell figyelni...
rajtunk múlik csak, meg a szerencsén...
ad1) van egy nagytehetségű jó adottságú ország és tessék itt tartunk...
ad2) vannak ezek tehetségtelen alkalmatlan bűnözők és mégis mijen sokra vitték...
@Vitéz László: ez így szok lenni azokban az országokban akikben nincs tartás.
@Penivaldes: épp tegnap hívták fel a kollégák a figyelmemet hogy

fennhangon teliszájjal RÖHÖGÖK pl a Kozmosz dalszövegein és
matolcsi-lézer-pintér stb megszólalásain az már izléstelen és
lehetnék együttérzőbb mert alapvetően ez 1 szomorú dolog hiszen
egy egész országot vágnak haza, rengeteg ember taszítanak le és
lehetetlenítenek el, akár a fizikai megsemmisítésüket is értve...

a diktatúra a legviccesebb álamforma...
hiszen mindig 1bohóc gondojja azt hogy ő a legokosabb/legügyesebb stb...
@Penivaldes: tudod... a szövegekben...

"Az nem lehet, hogy annyi szív... (hiába szív)"

"Hazudnak rendületlenül"

"a Habsburgok kérték és kapták a koronát, önkéntes gyarmat voltok sok koron át"

"hortiék is okosak voltak hadat üzenni az Szovjetuniónak"
Muhahaha.
A gif király. A vak turul is. :) (egyébként nem az, csak vakmerő!)

Szóvivő: A költségvetés stabil! Ezért máris módosítjuk, hogy legalább addig a stabilitás látszatát keltse, amíg visszük a jegybanki tartalékot!

Giró-szkóp ennyire élvezi, ha fel kell hánynia a levegőbe és aláállnia? Ennél azért értelmesebbnek tűnt.
vak turul is talál szemet(et)
van 1 dakota rondás:

„Ha észreveszed, hogy döglött lovon ülsz, akkor szállj le róla!”

"csendes tenger nem nevel tapasztalt tengerészeket"
-mongya a tengernagy úr...

index.indavideo.hu/video/Orban_nem_ker_az_olcso_poenokbol?s=85.63
@ariel12: A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium mióta stabilizálja a költségvetést? Nem az NGM feladata? Nem ott van a gazdasági tervezés?
Azért ez is jellemző kis hazánkra. banditapolitika.blog.hu/2013/01/24/kozgepesitett_e-utdij_beszerzes_nelkul?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2013_01_25&utm_campaign=index
Ha a vezényló úgy dönt, akkor nyugodtan fel lehet rúgni, a törvényes módszereket és utakat, így egyenesen a haveroknak lehet adni a megbízást. Mert abban ne bízzunk, hogy nem a Közgép fogja az e-útdíjat megcsinálni és üzemeltetni.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Kevered baszki! Az egy rajzfilmsorozat volt, "Egér a Marson" címmel. Essetudni....
a nyugati turisták jönnek megnézni
hogy európában mijjen qva romos ország is van...
ázsiát megnézni sokkal olcsóbb itt... európának közelebb van...
szerintem orbánnak (+fidesmafia) jó ötlete hogy ázsiát csinálunk az EU ban
elég unikális...
ráadásul egy időutazás is lehetséges "vissza a sötét középkorba"
@shinichi:
A Girosz? Értelmesnek? Kevered valakivel... Inkább az a Bunyós Pityu lesz! :) Mármint Giroszhoz képest....
@Orica Középföldi: @bella _ciao:

el szájmon mongya:

"és egy röhögő törpét követtem

akivel szétbaszott zsidó kurvák seggéről készítettünk

gipszlenyomatokat"

szép vers... nemzeti magyar nyelv öltészet...
@Vitéz László:
Tudod, az a "mentalitásból" adódik.
Amikor a gagyiárus cigány lebukik a gagyival a piacon, felháborodottan ordít és terel, kikéri magának, az anyja életére is megesküdve.
Itt sincs másról szó...
Mielőtt rasszista is leszek, megint...
@Orica Középföldi: @Vitéz László:

"L. Simon László már a szar szagát sem érzi, viszont lett neki kollektív tudata. Készen kapta, a szagát ennek sem érzi.

"és egy röhögő törpét követtem
akivel szétbaszott zsidó kurvák seggéről készítettünk
gipszlenyomatokat"
Ezt a három verssort ma már közismerten L. Simon László vetette papírra költőkorában. Nincs ezzel semmi baj, a művésznek az a dolga, hogy szabadon szárnyaljon, vagy alászálljon a poklokra, ha éppen olyan napja van. L. Simon erre már nem szívesen emlékszik."

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20130124_es_egy_rohogo_torpet_kovettem#rss

Ez igen! A keresztény, konzervatív szellemiségű kulturha lehet ez.
Akkor már értem, miért nem fekszik ez nekem...
Ha ezek a prominensei, akkor inkább egy Alföldi előadás, ez nem is kérdéses!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
:)
Nem úgy általában értelmesnek, hanem a gyorsnaszád (búvárharang) tisztikrához képest. De úgy tűnik tévedtem.
@Vitéz László:
RASSZISTA!!! :)) Pfújjj, köpködő!

www.youtube.com/watch?v=ZgNGTlmIapI

"Lehet, hogy tisztában voltak a spliter jelentésével a fordítók, csak úgy gondolták, így viccesebb. Ott van például az a jelenet, ahol Reg azt kiáltja: "Demagóg!". Ott az eredetiben egy egyszerű shut up! van, ami több mint valószínű, hogy nem fordítói benézés. :)"
Ideje lenne már optimistábbnak lenni, és látni az eredményeket. Trianonért éppen most állunk bosszút, midőn az Orbán pálinka lenyomja a Napoleon konyakot. Utána jön Mohács revansa, és a törökméz végnapja.
Nem is értem, miért van szarban az az ország, ahol ennyi okos ember van....
@shinichi:
Nagyot! Szinte megbocsáthatatlan! Jössz 2 láda sörrel és egy 3 napos utcabál árával! :))
Bazz! Aki 12 év egyetemi tanulmány alatt sem bírt ledoktorálni, mint Girosz pajti, az azért khmmmm... komoly kihívásokkal küzd.
Lehet, hogy még apjáékkal is lakik!
@Semper Fidelis:
Mert az okosakat nem engedik a kormányhoz a hülyék.
Ahogy csökken Fabius mondanivalója, úgy nő a lelkesedése....:))

Mi lesz itt 2014ben?
@Orica Középföldi: @Vitéz László:
A legnagyobb gond, hogy vizuális típus vagyok... és hát elképzeltem L. Simon ettárs leírása alapján, amint Piktort követve épp együtt kevergetik a gipszet és a muffot bebakoltatják...
Kicsit vitáznak, hogy eléggé szét.....-e, de majd megoldják, evégre egy országot is szét tudtak ba..ni! Akkor meg??? :(
azért egy elgondolkoztató kép az, amelyen egy idealista őrült a ngm élén azzal foglalkozik, hogy az amerikai sóbiznic legújabb "hogyan gazdagodjunk meg" termékeit olvasgatja, a tartalmukat még kis is forgatja, oszt ír belőle egy rezümét a baráti hetilapba. közben, mint az alanti cikkből kiderül, készíthetnek a minisztériumi csodafiúk akármilyen táblázatokat, összefoglalókat, le sem szarják őket, mert a fontos gazdasági kérdésekre úgyis a vajákos ad válaszokat sámándobok révületbe ejtő pergésének kíséretében.

Orbánék apparátusa: "Itt mindenki fél és túl van terhelve"

hvg.hu/gazdasag/20130123_Itt_mindenki_fel__fiatalok_a_kozszferaba
@Zuckerbrot:
Örülünk annak, hogy Te bezzeg 2 mondattal mindezt cáfolod, felülírod és leradírozod fényességes érveiddel, számokkal és tényekkel alátámasztva!
Csak így tovább, TANÍTS MÉG BENNÜNKET!
@Zuckerbrot: Hát, én nagyon szorítok, hogy te például valamelyik hídhoz láncolva azt sírd, üvöltsd, hogy úúúúújraszámolást!!!
@bella _ciao:
2014 után kell majd inkább félniük azoknak, akik részt vettek ebben és a többi hazaárulásban!
Mert egyszer mindenkinek el kell számolnia, van akinek a kasszánál, van akinek a bíróságon. Nem lehet kifogás, hogy "jogában áll" az állami pénzekkel "hülyének lenni"!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: @Vitéz László: @Orica Középföldi:

l. simon vallomása az unortodoxiáról:

"a probléma megközelítésekor

dilettáns kutatók szellemvilágról beszéltek

leegyszerűsítve ezzel az információközvetítés

e sajátos formáját

hiába bizonygattam

hogy a más tudatokkal való közvetlen kapcsolatteremtésnek

a spirituális állapota megtanulható"

magyar-irodalom.elte.hu/prae/pr/200206/24.html

így már értitek?
@Vitéz László: dehogynem lehet hiába...
nem voltunk gyarmat Habsburgok alatt
@bella _ciao:
Öööööö... hát tulajdonképp... izé... majdnem ezt akartam én is mondani! :)
A spirituális állapot eléréshez meg ott a fennen említett Orbános pálinka?
Házi főzet, vagy metilalkoholos, aromás, kevert?
@Penivaldes:
Bazz! Ezt a műveletlenséget! Erre nincs mentség! Ne is magyarázd... :((

www.youtube.com/watch?v=2YG_fatr0GI

"A kráterhivatal" c. rész, csak NEKED! :)
Ja, hogy címlap és azért indult meg a rajzás???
Ejj, elkezdődött a Lendvay utcában és a minisztériumokban is a munkaidő?
@Penivaldes: "nem voltunk gyarmat Habsburgok alatt"

lehet máskép is fogalmazni...

"egyenrangú" együttműködés volt:
a zosztrákok atták az adminisztrációt és az álamszervezetet
mogyorók meg a PARASZTOKAT...
mindenki tehecsége szerint...
Cséfalvay: szükség lehet az IMF-hitelre

www.vg.hu/gazdasag/gazdasagpolitika/csefalvay-szukseg-lehet-az-imf-hitelre-396411

"Bízom benne, hogy ez év júniusában kikerülhetünk az EU túlzottdeficit-eljárása alól, ha csak a számokat nézzük, ki kellene kerülnünk" - emelte ki Cséfalvay Zoltán .

kulcsmondat: "ha csak a számokat nézzük"

mert ha a számok környezetét is, akkor szar az ügy.
@bella _ciao:
Igaz, kicsit beledöglünk az új adókba, de az a mocsok Bokros, az, na az volt a megszorító még!

Nem Tündér Gyurci, aki immáron majd 3szor annyit szorított - ilyen apróságokkal meg azután végképp ne akarjátok összezavarni a NER hívőit!
Amúgy sem hiszik el, mert nem a Piktor mondta, a számok meg amúgy is valami kommunista találmány!
@Penivaldes:
Akkor neki lehet állni a sorozatnak! Majd linkeld be egérke haverodnak.
@Vitéz László: igen, a spanyol rész adóinak egy része ide ment
Hárman kiléptek a váci Fidesz-frakcióból!

A csütörtöki testületi ülésen Katonáné Doman Erika, Bánhidi Péter, és Csereklye Károly bejelentette, hogy kilépnek a váci kormánypárti frakcióból, értesült a Magyar Narancs. Ugyanakkor a lap úgy tudja, hogy a képviselők nem mondtak le a mandátumokról, hanem Pro Urbe néven új frakciót alapítottak.

Bánhidi Péter a testületi ülésen szakmai okokkal magyarázta a szakítás okát, ugyanakkor döntése okát részletesebben nem kívánta a nyilvánosság előtt kifejteni. Azt viszont elárulta, hogy az új frakció is jobboldali és keresztény értékek mentén kíván politizálni. És együtt is fognak működni minden olyan csoporttal, amely hasonló elveket vall. „Az eseményeket nem mi irányítottuk, eredeti szándékunk nem ez volt” - idézi a lap Bándit, aki az új frakció vezetője lett.
Rájöttek a gonosz törpe aljasságára és már ők sem bírták.
Sok helyen meglépték már, csak nem kerül nyilvánosságra!
Készülj és fogj össze a kormányváltásra!
@Penivaldes:
Ahogy "idement" a betelepülő németek, szlávok, románok, szerbek és egyéb nációk egy része is...
Azután ma mind MAGYAROK!
Mármint akit a vérmagyarok annak akarnak tartani, magukon kívül.
@Selmeczi a rusnya, buta fideszes szőke nő!:
Nem lesz hosszú életük... A Duna is közel van, a rokonok is éhesek lehetnek majd munka nélkül, lófejben sincs hiány.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: a Bakony is tele van német meg francia leszármazotakkal..magyar? egy sem
De ez kit érdekel? Bármikor bármit újra megszavazhat, amiben szembe köpi saját magát. És akkor mi van? A szavazógép jól működik, csak az elemeket kell cserélgetni a duracell nyuszikban...
@Penivaldes:
Ne légy negatív!
MAGYAROK azok is.
Persze nem fennhangon verik a nyálukat, mint a szláv ősökkel büszkélkedő jobbikos agyhalottak! :))
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: igen, mint az ördögre, hiszen

"isten keresése

alkotói válságot okozott

nem írtam

nem festettem

félig kidolgozott installációim

alkotóelemeit szanaszét szórtam

testrészek vettek körül

magtaláltam az ötös számút

egy szike állt a kezembe

mezítelenül ültünk az ebédhez

videóztunk

húslevest ettem

csigatésztával"

írja az államtitkár
@TrueY:
Attól függ. Mármint az elem méretétől. A fejét figyeld, ha "átszellemült", akkor benne van...
@bella _ciao:
Szívem elszorul, egy igazi művész... :( Megható...
Dögöljön éhen az ilyen kretén! A fost polírozta magyarán, de rájött, hogy a politikai seggnyalásból jobban megél. Evégre Rákosi ettárs seggét nyalva is sokan megéltek anno, no meg Fekete ettárs sem volt akkora ellenzéki, Kádár ettárs alatt.
Csak a segg változik, az ízlésük nem ezeknek!
@bella _ciao: Ez lassan kezd olyan lenni, mint a hamisított kínai cipőre rávarrni a nájki pipát,hátha sikerül valakit megtéveszteni.
Úgy dobálóznak az IMF-el, mint valami ki nem érdemelt,meg nem fizetett márkajelzéssel. Komolyan mondom nem tudom már máshoz hasonlítani a dolgot. Az IMF helyében meg minden alkalommal, amikor elhangzik az IMF-hitel, vagy megállapodás kifejezés a kormány részéről, kiszámláznék százezer dollárt, márkajelzés jogtalan használatáért.
@TrueY:
Ne sértegesd a duracell nyuszit. Az egy kedves, értelmes és energikus állatka ezekhez a tetűkhöz képest.
A forint közben megint erős, mint Bölcs Vezetőnk akaratereje.
Megmutatjuk a rohadt imperialistáknak! Nem szívesen lennék most a helyükben! Még hogy árstabilitás, hülyeség. Kiadtuk a jelszót: Legyen gyenge forint! És lett gyenge forint. Láthatja mindenki, Matolcsy nem a levegőbe ígérget.
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf:

mostanában többszöt voltam a M7-esen....

120-130-al én voltam a leggyorsabb, az átlagautós 100-110-el ment a jobboldali sávba...

Budapest-Balatonszentgyörgy között talán 4-5 autó előzött meg, Q7-es, bömös stb. de azok sem eszetlen sebességgel.

Főutakon lakott területen belül is az autósok 70-80 %-a még a megengedett sebességgel sem megy....

szóval én nem látom -legalábbis erre- azt a fenenagy gyorshajtást, sőt... Jobban irritálnak a lassú vezetők....
@Penivaldes:
Nincs is azzal gond, dolgos népek voltak ezek mind, azért is lettek betelepítve, csak sokan elfelejtik, honnan jöttek, kik is ők.
Amikor ezek osztják az észt és gyűlölködnek, ezek akarják fenntartani a jogot maguknak, hogy majd ők megmondják, ki a magyar - na akkor csak kiröhögni tudom a szánalmasságukat! :))
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Á ne is mondd. "Én már nem hiszek semmiben! A múltkor is bementem egy ajtón, amire
az volt írva, hogy NŐK, de csak budi volt." :)
@shinichi: nem számláznak ki, minek, majd akkor odateszik eléjük, ha vége a feritélnek, s már csak hozzájuk fordulhatnak
@Frank99:
Ezeken az utakon??? Olyanok, hogy apránként már a légpárnás járgány is sérülne rajtuk!
Ezekért az utakért fognak még több pénzt szedni majd... Remek, de tényleg!
Ausztriában olyanok az utak, mint az asztallap, ráadásul takarítják is. Felénk ma kezdték el csak... Majd 1 hete leesett a hó... :(
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Bazz, ez valami némi nemű nemi identitásprobléma lehet nálad! :)
Én speciel automatikusan a megfelelő helyen szoktam elvégezni a dolgom...
Jaaj már gyerekek!Már másfél hónapja nem volt semmilyen népnyú...ööö..megszo...izé na kiegészítő/egyenlegjavító csomag.
Most megint lesz 3 egymás után kéthetente.
Valamir majd csk ráfogják.
Európai válság,hófúvás,VV Veronika,Olaszfoci stb.....
@bella _ciao: a vége nem rossz, kifejezi a konzi értékeket...
Tessék jól megnézni a videót, az ott 53 millió forint, "Széchenyi" pénz!

index.hu/video/2013/01/25/szankopalya_az_alfold_mount_everestjen/

Na ja, kérem, egy ilyen gazdag országnak, mint mi, ez meg sem kottyan!
Hány ilyen "remek befektetés" lehet még...
@Frank99: helyek és szokások, sajna én az ellenkezőjével találkozok nap mint nap. 50 helyett 90-nál mennek át a falvakon, átlépik a záróvonalat, nem állnak meg a zebránál.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Na és akkor ehhez mit szólsz??? :) Ugye nem kell hosszútávon elviselnem azt a zavarba ejtően bizarr, és roppant kínos helyzetet, amiben egy Felcsuti Péterrel vagyok kénytelen egyetértésben lenni!? :)

A Haza és Haladás alapítója szerint szükséges lehet a sorkötelezettség visszaállítása

hvg.hu/itthon/20130124_felcsuti_peter_sorkatonasag
és a valóság:

Hol tartunk az egymillió új munkahelyben?

www.mfor.hu/cikkek/Hol_tartunk_az_egymillio_uj_munkahelyben__.html

"Összefoglalva: az egymillió új munkahelynek valamivel több mint tizede jött össze eddig köszönhetően a közfoglalkoztatásnak, valamint a mikrovállalkozásoknak, önfoglalkoztatóknak. A versenyszféra eddig még semmit nem tudott hozzátenni a munkahelyek számának növeléséhez, amit egy utolsó grafikonon szemléltetünk is."
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: na nekem azért nincsenek ennyire feltétlen jó véleményeim az osztrák utakról..a Graz felé vezető autópályáról főleg nem. az minden volt csak nem asztalsima.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

mijafasztakarsz katonásdit játszani? a homokban? te nem fogod tudni nemzetközi zsoldba adni az általad kirobbantott háborúkba a magyar legyényeket hogy dögöljenek egy kis zsuskáért?

anyád

brühühühühü
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
3-6 hónapnál többnek nincs értelme!
Viszont tényleg kellene... Viszont ha így folytatod, randa libsi leszel még a végire.
@kifordított nagyanyó:

vigyázó szemedet Davos-ra vessed

brühühühü
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Szerintem is bőven elég lenne a 3-6 hónap. Mi az hogy libsi leszek???? :) Én úgy emlékszem az eltörlést az SZDSZ-nek köszönhetjük. Vagy már ők sem voltak eléggé liberálisok?? ;)
Lofaszt kell ide sorkatonasag, minek, ha csak nem azert, hogy tudjanak jarszodni az idiota politikusok azzal is. Egy honap is tok felesleges, igaz a munkanelkulesi szamokba kiralyul mutatna, pont mint a koszmunka. Na meg a pogar befenyitese es megtorese, belevonva az esetleges renitens magancegeket, ki vagyon ez talalva megint.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Hát pedig, ahogy elnézem ezt most nem a fidesz "javasolja". :)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Wazze, elég volt féléig megnéznem a 4 perces filmet...
Megcsinálták Mo.-t 1:1000 hez, amiben a hegyeket az Everest személyesíti meg.
Az arabok elmehetnek a seggcsába a sivatagba épített sípályáikkal, amikor nekünk itt van a szánkóeverest.
@Bakter: Jah, ha jól emlékszem akkor ott a csalás, hogy az a pályázat nem csak ezt a "dombot" építette, de baromi jól hangzik, hogy valaki dombot épített sokmillióból. Szokásos indexes hazugság.
Megvan az oktatási reform szent grálja:

"Éhezve jobban tanulunk"
index.hu/tudomany/2013/01/25/ehezve_jobban_tanulunk/
@bella _ciao:

Cséfalvay egy nertelen marha. IMF hitelre nincs szükség, megélünk mi piaci kibocsátásból is! Büszkén! Legfeljebb a kamat kicsit - khmm -

"Magyarország rendre fizeti a kötvények után járó hozamot - ez számításaink szerint fél év alatt ez további mintegy negyedmilliárd dollárt jelent"

...és ezt csak Templetonnak fizettük, kamat címén, teccikéteni.

index.hu/gazdasag/2013/01/24/nagyot_kaszalt_rajtunk_a_fospekulans/
@$pi$:
Lófaszt hangzik jól, amikor mindenki tudja, hogy míg ezen "csámcsogunk", milliárdok csusszannak ki a hátsóajtó a nagyhalaknak.
@Fabius: ki is cséfalvay főnöke? gondolj bele, milyen kupleráj lehet abban az épületben.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: és ezzel mi a gond?
tán nem úgy közlakedünk, mint az állatok?
Debizony.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: figyi, leszarom, hogy ki javasolja, ha baromsag, akkor nem erdekel ki mondja, foleg ugy, hogy tapasztalatbol tudom, hogy mirol beszelek.
@Bakter: ezt régóta tudjuk, hogy a sok evés elnehezitit a agykerekeeket.
Természetesen Gyurcsány és az "elmúltnyolcév" hibája, hogy Orbán és Matolcsy hülyék.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

+1, semmi szükség rá.

Legfeljebb Bolit meg Gábrielt bezárjuk valamelyik üres laktanyába néhány hónapra, ha nekik ennyire hiányzik.
@bella _ciao:

Kupi? Az nincs. Csöndben írják a cáfolatokat Brüsszelnek és a magyarázkodást az Ecofinnak :-)
ehhez persze a legjobb felszerelés kell.
@Fabius: mehet Boli is, lasd mint fent ;)

Csak feltunt az is, hogy a Kard bloggal sok kozos gondolat jelenik meg :)
Majd megkukkolom, hogy a mai tema /lmp/ ott mire fut ki.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: ha az akkor min akarsz megsértődni? akkor örüljééé neki! Gondolom valami rokonod lehet az egér a rajzfilmben...
@Fabius: Bazz 26 év után, megint egy laktanyában lennénk??? ;)
@Penivaldes:

Német és francia leszármazottak piknikje a Bakonyban (Troll Tibor felvétele):

cache.gawkerassets.com/assets/images/9/2010/08/lotr_witn.jpg
@Fabius:
te is figyeld Davos-t

ott ilyen két pofát mint a levédiai surmóminielnököcskecskécske és a baljobbkezeamivelaseggéttörli na ott nem láccik ilyen majmokat nem kérdeznek a CNBC-n 24 órában de ezek...mintha a világ nem ismerné a mókát és vidámságot = anor todo xiá-tttttt

brühüühühühü

ahol mexorítanak ott ugyanakkor adnak is...és lesz új banxsabály lehet hogy hiába csücsülteti tetűt a mönöböbe már nem fog tudni
@rodeo36: Hurrá! Megmentettük a bankokat állami pénzből (ami ugye a mi adónk, mert az államnak nincs pénze). Így a bankárok el is hallgathatnak...
4 500 milliárd eurót toltak be 2008 és 2010 között a bankokba, bankmentés címén...
Magyarország 10,3 milliárd euróval szállt be a buliba. :)

fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/600917_10151035158940039_1167810770_n.jpg

Amúgy meg. :)

fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/64293_483106841726978_1993533766_n.jpg
@kifordított nagyanyó: t'odd mi az? gúglizz

brühühühü
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

kurva anyád

semennyi nincs rá szüxég ha te akarod csinyád otthun

bazdmeg

brühühühühü
@Penivaldes: Ja és lehet, hogy megint ugyanazon őrtoronyban is lehetnénk felváltva. :)
@rodeo36: bakker, nem vagyok egy rugalmatlan agyilag, de az utolso ket sort nem ertettem :)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

Magam ellen beszélek, de... helyeslem.
Mondjuk óra szerint 140-nél többel nem igazán megyek általában, de mégis...

És feleim, nézzük a jó oldalát: üzemanyagot spórol nekünk a kormány! És adjunk hálát a 130-ért, mert ha behoznák, ami a UK-ban van (110), hát... PLUSZ a sok trafipax... :)
@rodeo36: Ne bomolj! :) Nem ártana egy kis kiképzés a mai fiataloknak, még a kazárpalánták is jól járnának vele. :) De ettől függetlenül szólnának mellette más érvek is, lásd pld. a linkelt HVG cikk.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

úgy tűnik levédia nem olyan hogy a bankok megmencsék? talán túk anor todo xiás ok?

vagy csak szar a magyar pénzügyi irányítás

brühühühühü
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
???"ahol mexorítanak ott ugyanakkor adnak is...és lesz új banxsabály lehet hogy hiába csücsülteti tetűt a mönöböbe már nem fog tudni"

eltolcsy mexorít és nem ad semmit azaz: elvesz és ellopja

a többiek mexorítanak, azaz elvesznek de visszaadják majdnem az egészet

attól lesz fejlődésch

brühühühü

most jobb?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

akkor is a kurva anyád...szüxégtelen legyen iskola és taniccson bazmeg

nem rauzsizzon zsebhoki helyett

brühühühühü
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

vonúlj be bazmeg és "sakkozzál" 12 órát naponta, ha tudod mi is az

brühühühü

ja és fogkefével a rötyit miután a részeg őrvezető belehányt és beledugta a sörösüveget és amikor nem ment le akkor beledöngölte seprűnyéllel majd addig húzta a vizet amíg elöntötte a körletet a szaros lé te meg kaptál egy fogkefét és egy órát hogy feltakarítsd

milyen szórakoztató

brühühühü
@rodeo36: huh, basszus, annyi alkoholistát még nem láttam egy helyen, mint anno a seregben
@rodeo36: Nyugi én is voltam katona másfél évig és pontosan tudom, hogy sok szükségtelen ökörség is volt. Viszont a Boli által is említett rövid idő (3-6 hónap) bőven elég lehetne átadni a legszükségesebbeket a srácoknak.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Hát, inkább mint családtámogatásra. ;)
Magyarország nem nettó befizető az EU-ban. Így bár fizetünk be a költségvetésbe, és ki lehet számolni mennyi pénzünk van benne egy-egy közösségi buliban, de azért mi többet kapunk vissza. Tehát megint azt látod bele a dologba, amit szeretnél.
A 2008-as válság után egyébként a Magyarországi bankokat (jellemzően)az anyabankjaik tőkésítették fel. Abból a pénzből, amit emlegetsz, igen sok került Magyarországra. :) Mostanság mentik kifelé egy részét, a kormány zseniális gazdaságpolitikájának köszönhetően. A Marson kellett hogy éljen az utóbbi 5 évben az, aki azt hiszi, hogy ha bankoknak rossz, akkor nekünk jó. Nem esett még le a tantusz, hogy együtt ülünk a szopó-hullámvasúton?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Az egész világon ez megy, ezért van egyensúly, hát nem értitek? Jobb és bal, szegény és gazdag. Hogy értsétek: az egész világon, mármint a minket jobban érdeklő fejlettebbik felén egymást váltják a jobbos és balos kormányok.

Amit a jobbosok elbasznak, a balosok - ha tudják - valahogy összekaparják. A balosok alatt a jómódúaknak nem annyira jó, a jobbosok alatt összeszedhetik a balos kormány alatt felélhető tartalékokat.

Olyan szép ez a szabály, nem? Nézzétek meg a UK kivagyi kis jobboska miniszterelnökét, bazz. Jaj így jaj úgy, így szar EU, úgy szar EU így kilépünk, úgy kilépünk. Ja. Naná, hogy nem lépünk ki, mert a kis szigetünkről hogy útlevél kelljen, meg a UK marhahús exportjakor VÁM-ot fizessünk, az már nem kell. Meg aztán - lehet, hogy többet fizetünk az EU-nak, de azért kapunk mi is a fejlesztési forrásból, az se rossz (gondolom, kapnak azért ők is valamennyit).... pffff...

Szóval: jobbosok elcseszik, balosok megpróbálják helyrehozni mind gazdaságilag, mind külkapcsolatilag, aztán amit helyrehoztak a balosok, jönnek a jobbosok (időnként két cikluson át, ha a balosok nagyon helyrehozták 8 év alatt, a jobbosok mondjuk ugyanennyi idő alatt kúrják el...).

És így tovább. Így van egyensúlyban az élet.

JA,DE CSAK AKKOR, HA NINCS EGY ILYEN MINIDUCÉJUK, MINT NEKÜNK!!!!!!!!!!!
:'((((((((((((((((((
@bella _ciao: a főhadnagy ki akarta vetetni az angol tankönyvemet az éjjeli szekrényből mert az nem van a listán...majd -második éjjeli vizit- hosszas "beszélgetés" lett...utána már nem kellett kidobnom...igaz én csak 4 napig + 4 hét várakozásig voltam benn a lefüvezésre várva...ki is zöldűlt

nincs ott mit csinálni vagy egymást vagy a környék csajait és a söröskorsót vagy búskomor és akkor lelövi a búskomort

brühühühü
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

"Viszont a Boli által is említett rövid idő (3-6 hónap) bőven elég lehetne átadni a legszükségesebbeket a srácoknak."

Nem is rossz ötlet... egy hathónapos, bentlakásos szuperintenzív iskola, ahol a fiatalokat megtanítják középfokon angolul, a számítástechnika és a web2 alapjaira, az önéletrajz- és pályázatírásra, valamint a legalapvetőbb pénzügyi és jogi ismeretekre!

Ööööö... vagy nem erre gondoltál?
megint megasszonta viktor:

"A kecskeméti Mercedes-gyárban két sikertörténet egyesült: egy tradicionális, amelyet a Mercedes képvisel és egy új, a magyar gazdaság megújításának európai sikertörténete - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a kecskeméti Mercedes-gyár új modelljének hivatalos bemutatóján pénteken."

www.vg.hu/gazdasag/gazdasagpolitika/orban-olyan-magyarorszagot-akar-mint-az-uj-mercedes-cla-396427

biztos a gyárlátogatás előtt matolcsy cikket olvasott
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: a pályázatírás nem oktatható, azt a gyakorlatban lehet megtanulni, úgy hogy pályázatokat írsz
@rodeo36: valóban, nincs mit csinálni, én ott tanultam meg unatkozni
@Penivaldes:

A formai elemek oktathatók. Sőt, szerintem van is ilyen tanfolyam.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: amivel kinyalhatod a hátsód, feltéve ha elég hosszú a nyelved, hogy körbeérjen.
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA): Sajnos ezzel vitatkoznom kell. A politikai oldalak megnevezése nem tükrözi az általuk folytatott politikát.
Baloldali gazdaságpolitika, szociálpolitika okozza a bajt. Az állam túlhatalma, állami tulajdon erőltetése, központi, felosztó-kirovó jóléti rendszerek. stb.
A Fidesz elkúrásának fő elemei baloldali elemek. Családi adókedvezmény, magánnyugdíjrendszer szétverése. Állami nyugdíjasok kitömése a választások előtt. stb.
Ugyanez a szocikra is igaz. Ott a fő bűn nem Gyurcsány reform(kísérlete) volt, hanem hogy megakadályozták azt.

Egyébként Magyarországon nincs is jobboldali párt. Csak balos, mű-szocdem, kommunista, meg nemzetiszocialista. Ez a felhozatal.
@bella _ciao:
Mennyi köze is volt Piktor kispöcsnek ahhoz, hogy a Mercedes ide jöjjön??? Semmi... Az a mocsokgyurcsányahibás qrmány volt az, aki megegyezett és letárgyalta, aláírta a Mercedes betelepülését.
Sok mindent el is qrtak, de ezt spec. kár lenne magyarázni a trolloknak is... :)

@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA):
Nem értünk ebben egyet teljesen, nagyon nem, de sajnos most rohannom kell, nincs időm válaszolni, csak eléggé egysíkúan látod ezt... :(
Kissé elfogult vagy DRÁGA!
@bella _ciao:
Mit össze nem pózol ez a lótetű a mucskusgyurcsány által idehozott mucskusmulti gyárban. Bár érthető, máshol nem nagyon van mi előtt és főleg mivel pózolni.
@Bakter: pózolhatna Felcsút tábla előtt is egy labdával a kezében.
nem tudom, én mindig a fizetési határidő utolsó napján törlesztek minden tartozásomat

„Magyarország 607 millió eurót lejárat előtt fizetett vissza a 2008-ban felvett IMF-hitelből” - jelentette be Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter pénteken Kecskeméten.

A törlesztés február 12-ig lett volna esedékes, Magyarország azt japán jenben pénteken teljesítette - mondta a miniszter.

Matolcsy György szerint az idő előtti
törlesztés "a pénzügyi stabilitást, a befektetői biztonságot, és az ország erejét mutató lépés".

www.vg.hu/gazdasag/makrogazdasag/rogan-csak-stabil-koltsegvetesu-orszag-tud-elotorleszteni-az-imf-nek-396428
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Végül is...
A katonai szolgálat szerintem rájuk férne, 1 hónap kiképzéssel, majd 2 hónapot még a svájci mintára letudnia mit tudom én, mondjuk 5 év alatt.
Aki maradni akar a seregben, az meg 6 hónapig maradjon, az alapján kiderül, alkalmas e katonának vagy inkább hegedűművész, orvos, tanár lesz.... :)
(ismét) az a kép, az a kép. :D:D:D:D
Az haddsereg ártalmasságárúúú...

Mellük nő a német díszszázad katonáinak
Vigyázni kell a puskával hadonászással, könnyen féloldalas gynecomastia lehet a gyakorlatokból.

index.hu/tudomany/egeszseg/2013/01/25/melluk_no_a_nemet_diszszazad_katonainak/

Kezdem érteni Gááábriella rajongását:-)
@Penivaldes:
Vagy az Antarktiszon jégcsappal a fejében.
@bella _ciao: Hacsak nem fog február 12-ig egy olyan név elhangzani a rossz helyen, ami hazavágja az árfolyamokat. :)))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: 3-6 napra gondoltál szerintem. Annyi alatt megtanulják hogy kell felvenni egy gázmaszkot. Másra meg ugy sincs szükség.
Illetve lenne, de annak semmi köze a sereghez.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Há nem is tudom... nekem 2 év 2 hétig tartott... okosabb nem lettem, de azért azt hiszem, majdnem haccsereg bajnok lettem a magam 157 nap szabaccságával, a heti váltásban rövid- és hisszú kimenőkkel, majd honvédként történő leszerelésemmel:-)
Arra külön büszke vagyok, hogy eccer lőttem vadtöööténnyel és egyetlen alaki kiképzésen és őrszolgálatoskodáson se nem voltam:-) Így elég könnyű vóóót:-) Ja, és idősebb voltam, mint a századparancsnokom, a szépbajszú KakiMakinál:-)
@shinichi: van megoldás rá, az átnevezés:

tandíj - nemtandíj
matolcsy - nemmatolcsy (még ha annak látszik, akkor sem)
@shinichi: El fog. A hatalomnak nem érdeke a recesszió, a szegénység, a hajléktalanság felzámolása. A jogvédők pedig jelenleg partnerek ebben. (endresy.blogspot.hu/2013/01/embersegi-demagogiak.html )

Akarva, akaratlanul, de jelenleg ellenzéki támogatást kap Orbán a hülyeségeihez, és emberei a hatalmi játékokhoz.
A merci áttért a pedálos kertitörpemobil gyártására? A Vityesz vitt vajon ajándokba a képmásával feltúrbózott házipálaszből? Jut eszembe: élőkről élőképmást kereskedelmi célzattal??? hmmm. elég érdekes... mongyuk egy diplomáciai fogadás, ahol a résztvevők kezükben viktoros páleszes üveggel sasszéznak és szidják a zországot: Húbazzz de szar ez a pálesz:-)
@Bakter: Az Trockij vóóót... nem a hóember:-) A nyomok pedig felszívódtak a homokban:-)
@bella _ciao: há majdnem, 2 héttel a korhatár betöltése előtt vonultattak, addig bírtam kihúzni:-)
@Bakter: jégcsappal? nem a jégvágóra gondolsz?
@Penivaldes: jégcsákány az... a jégvágó más történet:-) Azt a lovaskocsis jegesek használták anni, amikor még frigidernek hítták:-) Kis fedeles faszekrény, külön jégtartóval, leeresztő csappal. És télen nyitva lehetett hagyni az ajtaját, hogy menjen be egy kis hideg:-)
hogy is van? ha valamit nagyon nem akarsz megcsinálni, akkor állítsál fel rá bizottságot, munkacsoportot?

"A kormány munkacsoportot hozott létre a külföldre kerülő magyar pénzek követhetőségének vizsgálata érdekében, de 2013-14-ben a kabinet nem tervez érdemi változtatásokat az adórendszerben – mondta Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető államtitkár csütörtökön egy más témában tartott budapesti sajtótájékoztatón."

www.adoforum.hu/a-kulfoldon-levo-magyar-penzek-miatt-a-kormany-attekinti-az-adoszabalyokat-uniqueidRCViWTptZHJ5a5tKG2e9VU8g4dzobJst/?wa=hk10
@bella _ciao: Jól rá is basztak:-) NAde ne játsszunk bádogkatonát. Elmúlt igaz se volt...:-)
@Secnir: "index.hu/belfold/2013/01/24/harman_kileptek_a_vaci_fideszbol/
khm. csak jelezném, hogy vác közel van esztergomhoz... "

A hír azért érdekes, mert pont a váci KDNP-sek is lázadoztak a közelmúltban.

A racionális és kulturált sváboknak elegük kezd lenni?
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: tudom, hogy a jégcsákány a Trockij, a jégvágó meg elemi ösztön.
@bella _ciao: Hááát azért nagykaland volt, amikor gyakorlat gyanánt az akkor terrorelhárító sorállomány elindult Ferigheyger repülös terrorista elhárításra:-) A 3 db PSZH-ból egy jutott el ferihegy határába. Egy a laktanya bejáratánál döglött be, a második már el tudott menni Gödöllő határáig... és a maradék kilenc harcos gyalog rohamozta meg a gaz terroristákat, akik végignézték passzívan az akciót, majd térgyüket csapkodva röhögtek a harcosok felkészültségén... ezek, meg majdnem beszállókártyával egyenként csekkolva próbálták elhárítani az ellent:-)
@Penivaldes: Emlékeim szerint az elemi ösztön is jégcsákány:-) De régen láttam a mozit, már a Shalon puncija is csak egy emlék:-)
@Penivaldes: Nem én kezdtem:-) Gyűlölöm a fegyveres erúőszakot. Csak a verbálisat kedvelem:-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: jégvágó.
emlékszek rá.
emlék mi? mindjárt jössz a síkamlós kis történetekkel...na de én sem voltam mindig szűzlány..mindig is szerettem a férfiak társaságát. régebben..
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
háziszárnyas nem gondol semmit, neki van egy adag feljegyzése azokat másolja összevissza

ezt is a katonaságnál tanúlta

brühühühü

mert ő tanulékony...meg hatékony meg illékony meg afaszomtuggyamégmi
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: meg sétáljanak rajtad tűsarkú csizmában...vannak a férfiaknak fura vágyaik.
@bella _ciao: Az első legyártott CLA. Egyébként ez a médinkecskefalva:-))) gyönyörű:-))) Az EU tagállamokban tilos a termékek országjelzése. Lsd. Made in EU:-) KEcskefalva.... beszarok:-)
Amúgy meg a Dajmler is választhatott volna szimpibb reklámarcot:-)

És akkor most Steffike a seggébe dugandó kolásdoboz helyett egy komplett kipufogóval fog vírítani a gőzfürdőben? :-)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Úgy sem nagyon veszik észre, hogy ez nem arról szólna mint ami mondjuk a gulyáskommunizmusban volt. Ők bőven meg vannak elégedve a jobboldalon lévőkkel. :)

fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/72292_572411689439129_1391477800_n.jpg
@Penivaldes: Ne báncsuk a Bercit! :-) Biztos van nekije elég baja. Bár ha belegondolok, hogy neki mennyivel egyszerűbb egy végbéltökrözés:-)
Különben is... mostanság nagy divat a rejtőzködés. Nekije is az irodaajtajára az vagyon kiírva: Proctologia:-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

Rögtön két megoldás is eszembe jutott:

- Habszivacs puska
- Női díszszázad

@Penivaldes:

Még szép, hogy egy egér ki tudja nyalni a saját hátsóját, adok én a higiéniára.
Ismét csúcson a forint árfolyama
297 forintnál is többe kerül az euró.

Merjünk kicsik lenni....
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: most azt hiszem nem írom le amit gondolok, mert az piszkos fantazia
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
"Attól függ. Mármint az elem méretétől. A fejét figyeld, ha "átszellemült", akkor benne van..."

"Fakanál?" All right! ;)

@Bakter: "Ne sértegesd a duracell nyuszit. Az egy kedves, értelmes és energikus állatka ezekhez a tetűkhöz képest."

Most mi a bajod a tetvekkel? Bántottak azok téged? ;)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Ne vesszetek össze ezen. A jégcsap előkészíti a telepítést, a jégcsákány inicializál, a jégvágó meg formatál.
Ölég primitiv liberális hazudogépek lebzselnek itten. Fály nekik, hogy megy a szekér, és 2014-ben is a vesztesek közé fognak tartozni. Úgy legyen!
@TrueY: Most mi a bajod a tetvekkel? Bántottak azok téged? ;)

Értelmezési problémáid vannak... Te Tűk-ről volt szó. A szénakazalban:-)
@TrueY: főleg így, hogy már veszélyben is vannak :)))

A gyantázás miatt kipusztulhat a lapostetű

medipress.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=27898&Itemid=31
@kronosz6: fály...gratulálok kedves barátom.
a többiről nem is beszélve.
@kronosz6: frissíts, mert leb@sz a vezéred te agyhalott. ma már mercedesben üldögél, nem szekéren.
@bella _ciao: Életében eccer érezhette hősnek magát, meg valakinek. Aki megvédheti adott esetben Pannoniát a rárontó olasz maffiahordáktól:-) Csúzlival a tankok ellen, a kerékpáros gyorshadtest legfürgébb taposójaként:-)
@TrueY:
Az a fajta nagyon igen bánt, amit spuritus orangicus fidescus neveznek.
@kronosz6: Öcsém. Ekkora tálentummal, akár még államtitkár is lehecc:-) Dogozz szorgalmassan, és orcád fényre derül:-) Feltéve, ha időben letolod a gatyókádat:-)
@Vitéz László: "szerintem orbánnak (+fidesmafia) jó ötlete hogy ázsiát csinálunk az EU ban
elég unikális..."

Kicsit lehetne finomítani ezt az ázsiázást. Mongólia például genetikailag közel áll hozzánk, ez nem lehet vita trágya, hiszen két ízben is tettek róla, hogy marcona génjeik Európába is behatoljanak. Továbbá a nyereg alatt puhított kumisz kétségbevonhatatlanul összeköt bennünket. A fenséges mongol puszták felett köröző turulról nem is szólva.

Tehát a projekt nagyon is megalapozott!
@bella _ciao: mindig is kedveltem ezeket az egyszerű népfiakat akik a maguk bárdolatlan módján rohannak előre
Most jutott eszembe. Gyönyörű kép.. Matócsni bebattyog a kormányülésre, egy hasitasival a derekán... Fijuggg! Meghoztam az államkasszát:-) ÉS nem kérek számlát:-)
Na ezzel még egyet tudok érteni.:)

"Középkori krónikákban olvashatjuk, hogy annak idején amikor a tatársereg végighömpölygött Európán nem egy esetben igen drasztikus (de hatásos) cselt alkalmazott az ellenséges városokkal szemben, éspedig pestisben elhunyt, pestissel fertőzött katonák hulláit dobáltatták be a várfalakon át a leigázandók közzé.

A pestisek hullák meg is tették a magukét, s nem egyszer nem is a mongolok nyilai, hanem ezek a fertőző, oszló hullák bizonyultak a leghatásosabb fegyvereknek városállamok, népek elpusztításában, leigázásában. Nos, ez a hasonlat jutott ma eszembe, amikor a reggeli hírekben Gyurcsány Ferenc volt magyar szocialista miniszterelnök ismételten, a héten immáron sokadjára a Kossuth rádió reggeli műsorában is elmondta, hogy igenis hiba volt az elcsatolt részekre szorult magyarságnak visszaadni a magyar állampolgárságot, s az, hogy az önhibájukon kívül nemzetből kirekesztettekké vált határon túliak szavazati jogot is kapjanak, az már egyenesen felháborító, jelentette ki az őszödi linkmájszter."

erdely.ma/publicisztika.php?id=134534&cim=trianontol_oszodig_avagy_a_pestises_hullak_bedobalasa_erdelybe
@bella _ciao:
tréfálsz vagy tényleg nem tudod?

job : munka azaz "az egyes számú mű"

brühühühü
@épészmérnök: Vazze... Orbán helyett egy Orr Kánt? Szeretsz Te minket? :-) Akkor inkább ne:-)
@rodeo36: tévedésben vagyol... az egyes számúmű: Jobb-ik:-)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

teljesen igaza van, bárki igényelhesse a magyar állampolgárságot ha megfelel egy előre kialakított kritérium rendszernek, és fizessen érte, ez lenne demokratikus

brühühühühü
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

te nem lehecc polgármester Erdélyország valamelyik kies falujában? az ugye magyar, és neked miért nincs jogod rá? mert te?

szóval verd a sajátoddal

trianon meg nem lesz visszacsinálva ha beszartok se de még sokáig fogjátok a pofátokat tépni fölösklegesen elvesztettétek ha teccik ha nem és megbasztak benneteket

brühühühühü

milyen volt? vazelint adtak?
Újabb nagy Fidesz simli várható emberek!

Valami nagy simlire készül a fidesz banda megint, mert gyorsan hitelt törlesztettünk, olcsóbb áron. Egy várható orbán-matolcsy-lázár szájszellentésre romlani kezd a forint, a fidesz tőzsdései eladják a forintot és nagyot kaszálnak megint a jó oligarcháknak.

Ilyen a mi nemzeti szar kormányunk!
@rodeo36: Ha már ily éltesen kioktattál, megyek és zokogva felveszem a dzsobbingomat:-)
@rodeo36: különben is: jobb némber van:-)
Elfelejtetté má madzsarul? :-)
Élőben közvetíti a Reuters a Davos-i Világgazdasági Konferencia sajtótájékoztatóját

www.reuters.com/subjects/davos
@bella _ciao: mert nem próbáltad meg vektorosan kianálizaálni a dolgot:-) Mindig csak a könnyebb vége:-)
@épészmérnök: és ez bennünket mennyiben érint? Hogy Sanghájt, meg az ott élő nagynénit igen, azt megértem... de egy bolhafaszán a pattanást? :-)
@épészmérnök: Most éppen a vallási vezetők vitatkoznak a fegyverkezésről, és háborúkról. Most éppen egy izraeli rabbi támadja a tudományosságot és a felvilágosodást, mondván, ezeknek következtében több zsidót gyilkoltak meg, mint korábbi háborúkban.
@épészmérnök: maraggyunk annyiban, hogy a zsidók közt is akad némely csekéjértelmű medvebocs:-)
@épészmérnök:
a kdnp-sek már az elején is lázadoztak, csak nem jutott el a médiáig.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Mármint arra gondolsz, hogy a sorkatona annyi idő alatt megtanul lopni, inni és hazudni.
Ja, meg budit pucolni és gyűlölni a rendszert.
Új trükköt talált a főváros a hajléktalanok eltüntetésére
"Munkaterület" és "csúszásveszély" feliratú kordonokat tettek ki néhány metró aluljáróba. A körülzárások éppen azokat a területeket érintik, ahol általában a hajléktalanok húzzák meg magukat.

index.hu/video/2013/01/25/kordon/

Hnnye... mindég is tuttam:-) Ennek is a Bajnai KORDON az okja, meg az emúúútnyócév:-)
@shinichi: "A Fidesz elkúrásának fő elemei baloldali elemek."

Igen, a hajléktalanság kriminalizálása is pont baloldali, meg a munka törvénykönyve lebutítása, az ágazati kerekasztalok megszüntetése is.
www.origo.hu/itthon/20130125-orban-viktor-latogatasa-a-mercedes-kecskemeti-gyaraban.html

Elnézegetve a képeket akár Caucescu elvtársáról, vagy Kádárról, illetve Putyinról is készülhetett volna a képsorozat.
Az meg külön tetszik, hogy ez is példátlan sikertörténet. Még jó, hogy nem azt mondta, hogy tündérmese.
Ami meg a pirospaprika emlegetését illeti: arra gondol, amit higannyal, téglaporral dobnak fel?
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Ne emlegesd Stefit, mert megjelenik, biztos van egy külön progija, amivel figyeli az említéseket :-).
@rodeo36: Nem kell visszacsinálni. Kezdetnek bőven elég lenne az EU normák szerinti autonómia is.
@Selmeczi a rusnya, buta fideszes szőke nő!:

üzleti elképzelésed nem teljesen helyes?

nem gondoltad?

brühühühü

ha sok forintot kell adni a pénzért (ugye forint az csak levédiában ér szart) akkor nem eladom hanem én váltok pénzt forintra olcsón...nemdebár

vagy milyen üzletre gondoltál? micsináloligarhahahaha?

brühühühü
@Secnir: Nem csak közel van, de Vác is püspöki város, tehát a hagyomány okán is vallásosabb a többi városnál.
Másrészt akiben még egy atomnyi tisztesség maradt, annak erkölcsi kötelessége ezt meglépni.
Három váci ember lépett. Az egész fityiszben ennyien vannak, akikben még nyomokban kimutatható a tisztesség...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

intézd má' el...alig kell érte valamit tenni: meg kell kérdezni az erdélyieket és népszavazni? ha ott leégsz akkor nem marad még hamu sem utánad?

vagy van valami más ötlet? elfoglalni eunorma alapján az általad szervezett magyar hadsereggel, és annektálni a kurva annyukat 110 évig elszüktek a rohattal

brühühühühü

te benned is egy nagy demokrata és politikuss veszett el de jó mélyen
@Бабаяга: és a vácrátóti legényeket is:-) Ez így már majdnem a töppség:-)
@rodeo36: dejó, hogy nemlátom Gábriella vartyogásait. De érzem a visszakommentekből a jelenlétét. Nincs olamn szűrő, amelik a viszontválaszokat is negligállya? :-)

Látok , épp hiperaktív időszakát éli:-)
@épészmérnök:

brühühühü

még hajnalban beírtam a kutyát sem érdekelt sőt assem tutták eszik e vagy isszák

pedig?

brühühühühü
nafene, jól leamortizálódott a kocsi, milyen sofőr ez?

1:20:00 - 1:13:00

www.youtube.com/watch?v=o3uxt3Vao9Q
@Бабаяга: Csereklye kilépése külön fájdalmas lehet, mert a helyi közélet egyik fő alakja, mindenféle hagyományőrző huszárprogramok szervezője, tényleg, valóban, őszintén konzervatív ember. Véleményvezér, tekintély a városban. Ha ő kilépett, annak visszhangja lesz.
Aztabazmeg. Ha nem láttátok még akkor kötelező darab:

www.transindex.ro/images/__leo/cikkek/cikkek_50761.pdf

Szanyi kapitány helyreteszi az erdélyi magyarokat, és kontra. Dögöljek meg, ha ez az ember normális.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

ráakadt trianon revíziójára (tudod olyan vízió amit 3 orbán és 2 eltolcsy után kap be a sötét sarkon a VIII kerben tudod hol?

brühühühü

és annektálni akarja Erdélyt ha akarják az erdélyiek ha nem mert csak van ám demokráija
@rodeo36: Bánatosan konstatálom, hogy én sem találkoztam a hírrel, holott nem a magyar sajtóval kezdtem, hanem az emol.com-mal. Az itteni sajtót most teljesen lefoglalja az Európai Unió - CELAC csúcstalálkozó, amelyet Santiagoban tartanak.

(CELAC: Dél-Amerikai és Karibi Országok Szövetsége.)
@épészmérnök: Rajoy, Merkel és Rouseff is tárgyal Piñerával.
@rodeo36: Haggyad má.. Ez egy tülökorrú. Éppen tennap gondokodtam el azon, hogyha I.Józsi, meg Mária Trézanyánk nem telepíti be a szászokat Erdélyországba, és ezek a mezei emberkék nem visznek oda egy-két dolgot, aztán a Ferencjózsi Oligarchamonatchiája nem csinyááá semmit, vajha hol lennének a mi büszke erdélyi városaink? Lenne nehhány erődtemplony, meg millijó székelykapunk, és gerendaházunk... meg a lelkes önkiszolgáló birkanyáj... na persze meg aranybánya, meg sóbánya, de a hegyimóc valahol még a málnát zabálná, fehér sújtásos kisnadrában a mező szélin a nagy barnamacival... Szóval ennyit a nagy magyar-székely nemzettudatról, meg a nagy maszlagról.... (hozzáteszem persze, hogy kurvajó mesteremberek, feltéve, hogy nem kell gondolkodni mindenféle furfangokon) ÉS a mai napig a havasokban unalmukban farigcsálnák székelybibliát, akkurátus, míves róóóvásírással jobbról balra. ÉS MI EZEN NOSZTALGIÁZUNK?
@Fabius:
Szlovákiát, Horvátországot, Szlovéniát meg a GBR-t és az USA-t nem akarják annektálni mert ottisvannakmagyartezsvírek, ha akarják ha nem

egy emigrációs politika nem ártana és abba bele lehetne érteni akárkit és személyes sponzorálással behozni nem állami pénzből, a sponzor fizeti az első 10 évet, és munkát csak pályáztatás alapján a honiakkal azonos feltételek mellett vagy szigorúbban mert hátha kém vagy ellenség

én nem úgy látom, hogy bárki bárhonnan mert ángya térgye magyar volt 1878-ban

brühühühü

szóval én szerintem ez egy baromság és a trianoni idiótizmus is
@Fabius: Szanyi kapitány már vagy 10 éve öntökönszúrta magát a szablyájával. És azóte se gyúgyul. Kérdés?
@rodeo36: megvilágosodtam, magamtól, mert amit letisztáztál, azt pont értettem, na de ezt:

mönöböbe=MNB

na ezen kattogtam egy cseppet, mentségemre szolgáljon, közben dolgoztam :D
@épészmérnök:

drágám ez VILÁGTALÁLKOZÓ a mexico-i pénzügyminiszter 20 percet beszélt a CNBC-ben a az ECB elnöke 35 percet, az olasz pénzügyminiszter 20 perc 3x ismételve, finn pénzügyminiszter és soroljam az angolok megint beleszartak a ventilátorba és arra akarták terelni a főszót de leszarták őket és a maradtak a témánál: hogyan lehet javúlni és egyesűlni és főleg euroalkalmazó országokról beszélnek, ja és Lagarde is beszélt legalább fél órát

szóval keress rá úgy láccik valami készűl és a zeltolcsy mega farka nem kap szót?

brühühühühü
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: mönöböbe???? Tanulj már meg rodeózni végre:-) ( másodperc tömör gyönyör... ha tökön nem rúg közben a bika:-)
@rodeo36: Persze, hogy készül... Jön a világmegváltó unortodoxiocózis, mint a világ megváltója:-)
Tudod... az egyik szemem sír, a másik meg barna:-)
@rodeo36: ugyan már, svájcba max a báseli fifa gálára mennek.
@Fabius:
van ennek egy vonzata, a magyarországi munkanélküliségi ráta nagyon magas és még magasabb lesz ha ezeket állami sponzorálással behozzák és adnak nekik akármilyen de nagyon jól fizető állást

egyébként a vaygonukról is kellene beszélni hajlandók e bedobni az adóz termelő közösbe mint a többi magyar vagy azt kinnhagyják és a demokrácijja alapján csak élvezni akarnak mint a rossz kurva és nem csinálni semmit lásd a miskolci polgit és a többis szemetet

ez egy szar megoldás vagy nem megoldás de sokat lehet róla dumálni

javaslatomat fenntartom

arról vagyok hajlandó vitázni erről ami van nem és szarnak tartom

brühühühühü
@bella _ciao:

ha adnak nekik vízumot mert ugye ott sem mehet be akárki...a füstöt ottsem kedvelik környezetvédelmi okokból

brühühühühü
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Rádférne egy alapossabb szoftverfrissítés... A hardeveráról nem is szólava:-)
@épészmérnök: Valószínűleg. Annak idején minden konzervatív váci ismerősöm is egyértelműen azt mondta, hogy inkább Fördös, mint a fityiszes jelölt a sok hülye ígéretével, pedig a jelenlegi polgármestert ismerték minden hibájával. No, majd ha legközelebb arra járok, akkor meghallgatom őket, tuti, hogy még egy ideig beszédtéma lesz.
@Fabius: :-)

az alkohol megteszi hatását, ha hosszabb időn keresztül napi szinten fogyasztják

ilyen zombi lessz a mandri, élőhalott, aztán keveri a valóságot meg az álmokat

azt asziszi családias a hangulat
@épészmérnök:
a CNBC meginterviview-oltjai szerint (Soros Gy is) nem sok vizet zavar vagy mennyenek annyukba vagy pofa be...egyes dolgok másnak is eszébe jutottak a Cameron választásra készűl vagy csak az új elnök felhívta a pocsoly túlfeléről hogy bele kell ám rúgni mert túl jók kezdenek lenni és akkor ki fizeti az amerikai öntökönszúrást?

brühühühühü
@rodeo36: meg különben is a bankok körül sündörögnének egy puffkával, számlaadatokat követelve
OFF

Szerintetek ezt ki mondta?
„Engem az Együtt 2014 leginkább gyerekkorunkból a Pom Pom meséire emlékeztet. Egyszer ilyen alakzatot vesz fel, másszor olyan alakzatot vesz fel. Januárban még azt hallottam Bajnai Gordontól, hogy ők egy közpolitikai intézet, amely a pártoknak segítségére lesz a választási kampányban. Hallhattunk ugye olyan rendezvényszervező civil mozgalomról, amelyik meglehetős szkepszissel van a pártpolitika iránt. Hallottunk szakszervezeti mozgalomról. Hallottunk ellenzéki pártokat egybe verbuváló választói mozgalomról. És most úgy tűnik, hogy egy új liberális pártot alapítanak”
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: kemény vera?? remélem jó helyen kemény ;)
nyú förmver köll mán, egy csomó új cuccot már nem kezelek normálisan :D
@gnme: lennének páran, ha megalakulna a parlamentben az alkoholista frakció
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Két informatikus sörözés közben:
- Neked mi volt eddig a legkomolyabb kapcsolatod?
- 1024 mbps
Gazdák fizetik ki Ángyán büntetését, amelyet azért róttak ki rá, mert kiszavazott a frakcióból:

www.origo.hu/itthon/20130125-gazdak-fizetik-ki-angyan-bunteteset.html
@V-PORT: ezt mindenki tudja. a Pom Pomból rálehet jönni.)
@épészmérnök:

MUY INTERESANTE EL NUEVO UNIÓN PANAMERICANA EL SUENO DE FIDEL

A presidente Dilma Rousseff : a presença da presidente foi confirmada semana passada pelo ministro de Relações Exteriores, Antonio Patriota.
Santiago do Chile - Dilma Rousseff, Sebastián Piñera, Raúl Castro e Hugo Chávez, mesmo ausente, compartilharão com os europeus Angela Merkel e Mariano Rajoy o protagonismo da 1ª Cúpula CELAC-UE, que será realizada nos dias 26 e 27 em Santiago, no Chile.

Leia Mais

25/01/2013 | Venezuela tomará medidas legais contra jornal El País
24/01/2013 | Venezuela lamenta declarações de Kerry sobre transição
24/01/2013 | Chávez se recupera, mas batalha complexa estaria por vir
24/01/2013 | Farc estão dispostas a aceitar acordo com governo colombiano
A Comunidade dos Estados Latino-Americanos e Caribenhos (CELAC) foi criada em fevereiro de 2010, durante a Cúpula da Unidade da América Latina e do Caribe, realizada em Riviera Maya (México).

Grande parte das atenções do encontro em Santiago estará sobre o grande ausente: o presidente da Venezuela, Hugo Chávez. Eleito em outubro de 2012 para um quarto mandato, o líder venezuelano não jurou seu cargo no dia 10 de janeiro e permanece em Havana, em Cuba, onde está hospitalizado após realizar sua quarta operação contra um câncer.

A incerteza política gerada pelo estado de saúde de Chávez não se restringe ao seu país, atingindo toda a região, opinam muitos analistas.

JAJAJAJAJA

brühühühühü
@Penivaldes: A Pom Pomból? Hogy a búbánatba? :)
@rodeo36: Nekem itten ne beszéjjé má dik lúvárijul hééé:-)
@Fabius:

ez most érinteni fogja levédiát és a davos-i méginkább

exame.abril.com.br/brasil/noticias/cupula-celac-ue-tem-castro-rajoy-dilma-e-merkel

brühühühühü
"Diadalittasan vezette a kecskeméti autógyár közepére az új Mercedest Orbán Viktor, aki szerint ez a kocsi is bizonyítja, hogy a magyar gazdaság megújítása európai sikertörténet. A miniszterelnök láthatóan sokáig akarta élvezni a sikert, még sofőrülést is csavarozott, és egyetértett azzal a megállapítással, hogy a pirospaprika után immár Magyarország legmenőbb cucca "az új Mercedes made in Hungary"."

Csak kötnék oda már végre ahhoz a csavarózógéphez, ott aztán csűrhetné meg csavarhatná a másképp mondott tetteit.
Egyébként azt hittem az ungarn feritél Mo. legmenőbb cucca. Erre kiederül, hogy a téglapor meg a német kerekes csillag.
@rodeo36: izzé, mi a lényeg, ez nyelv tökre nulla, tudom az én hibám, na de még is :D
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

exame.abril.com.br/brasil/noticias/cupula-celac-ue-tem-castro-rajoy-dilma-e-merkel

Santiago de Chile-ben összlatinamerikai államfői Merkel és Rahoy részvételével...ami így összefügg Davos-szal nagyon mélyen

tanúlj egy kis brazil portugált, ha tudnál latinúl akkor nem lenne gond Európában a portugál áll a legközelebb a latinhoz

brühühühühü
@Bakter: Mikor döntött úgy a Mercedes, hogy megépíti a gyárat? Igaz nem az emút nyoc évben?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

exame.abril.com.br/brasil/noticias/cupula-celac-ue-tem-castro-rajoy-dilma-e-merkel

Santiago de Chile-ben összlatinamerikai államfői Merkel és Rahoy részvételével...ami így összefügg Davos-szal nagyon mélyen

tanúlj egy kis brazil portugált, ha tudnál latinúl akkor nem lenne gond Európában a portugál áll a legközelebb a latinhoz

brühühühühü
Én mindég is úgy tuttam, hogy brasseriében spanyollul beszzének, nem oportogulagul:-) dehát aki hülye, az azis marad, minta Berci:-) Oszt mégis milen sokkra vitte:-)
"Elárulta, hogy fiatalkorában még Trabantok és Skodák vonszolták magukat az utakon, ő egy Polski Fiaton tanult vezetni, és ha akkor valaki magyar gyártású Mercedest jósolt volna, azt gondolta volna az illetőről, hogy "nincs ki a négy kereke"."

Pedig akadt egy kisfiú, akinek Pinokkió volt a jele az oviban, no az megmondta, hogy lesz magyar Merci. Aztán nagyot álmodott, és lett. Hogy te tű beletehesd a fingos segged. Talán meg kéne említeni a Pinokkió jelű kisfiút is ezügyben. De hát a tisztesség meg ti...
@Bakter: Haggyad má szegínt... Felcsútról nézve, még egy hintalló is az álmok netovábbja. Mégha egy pártitkár kölke is a gyerök:-)
Amúgymeg hogy is van ez? Benyalunk csontig egy mocskosmultinak?... fúúúújjjjj.
@rodeo36: Jönnek ide pitizni a zeurópajiak... :-)

Dél-Amerika meg sem érezte a világgazdasági válságot. És amióta többé-kevésbé mindenütt a szélsőbaloldali ideológiával takarózó narkócsempész banditák nyakára léptek, őrülten megugrott a növekedés. Peru száguld, tele van ritkafémekkel, és olajat is találtak. És okosan menedzselik az országukat. Brazíliáról, Chiléről nem is szólva.
@rodeo36:

mindenkit megkövetek de leginkább a spanyol miniszterelnököt, az ő neve helyesen

Mariano Rajoy (ugye a j -t "h"-nak ejtik mert a "h" néma)

brühühühü
@épészmérnök: Ja, kivétel a nagy arcú, magát európainak tartó Argentina, amelyik bármely percben bedőlhet.
@épészmérnök: Fognak ezek a zargetinok még a Peronon sorbaállni kiskufferrel:-)
@rodeo36: Az indiánok a santiagoi Benito Martinez repülőtéren "Ahoj Rahoj" - kiáltásokkal üdvözölték a spanyol miniszterelnököt, és fűszoknyát akasztottak a nyakába :-)
@épészmérnök: Még mindég jobb, mintha Ahoj Poplacsekkel köszöntötték volna:-)
@rodeo36: tudom, annyi mindent kéne tanúúnni, ezt is meg ezer mást, sok dologban már menthetetlen vagyok
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: spec a portugált tudtam, spanyolnak ott van mexhóóó :D
@Bakter: Kiváncsian várom a márcziusi komingútját, amikor megvillan szőrős mellkasán a láncon, amásfélkilós merdzsócsillag:-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: viccóótam... asszem:-) Alapkvízkérdés... hol beszének oportugálul délámerikában? A hales válasz: Patagóniában:-)
@épészmérnök:

ez az a bizonyos eb elhantolása...a mexicói pénzügyminiszter azt mondta, hogy még akkor is tudnak +4.7%-ot ha az inflációt nem csükkentik mert arra is használható, hogy az adósságot csökkentse (chicanos regresen en masas de los EEUU por los últimos años)

és akkor amit te írsz a többiekről az USA 0,7 - 0,92% ot tervez

brühühühühü

és Kína is ott van beruház a délafrikai pénzügyminiszter nyilatkozott -szintén- hogy az ő növekedésük és rendcsinálásuk nagy hjatással van a többiekre is, Nigéria és a többi nehéz fiúk a problémák ellenére haladnak

mit csimál a vén kurva a +0,7% tervezettel?

a Soros majdnem elröhögte magát amikor mondta a régi nótát, vagy együtt vagy sehogy

brühühühü
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Nem hagyom. Amikor regnálni kezdett, volt egy jövendölésem, hogy ez nagyképű, cinikus, pofánkbahazudó banda semmi mást nem fog felavatni, csak azt, amit az "emúttnyócév"-ben tető alá hoztak a mucskuskomcsik. Három év után úgy tűnik, nem kicsit van igazam. Most már úgy néz ki, hogy a hobbiprioritást élvező, beígért stadionokat sem nagyon fogják felavatni ebben a ciklusban. Legfeljebb átfestik a Puskást, és átnevezik Oviarénának.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

lópimpili Patagóniában spanyolúl a portugált Brasilia nyelvének tartjuk

brühühühühü

és nem is azonos a kettő főleg a kiejtés de a szókészlet 35%-ka különböző

brühühühühü

azaz két nyelvet kell megtanúlnod mint én is

nekem sampa-i kiejtésem van
@rodeo36: Csak szólnék. Néhány napja, páran körberöhögtek, amikor az indiadiakónusok kínai ereddetéről regáltél. ehhez képest kb. 2 napja olvastam valahol, hogy a gényvozygálat alapján télleg kínaiak az indiánok:_)) Vagy a kyínaiak ibndiánok:-) Szóval bonyolult dolog ez:-) Persze, ha a sárkányra, meg a tollaskígyóra gondolok... :-)
@rodeo36: Vedd má észre, viccolok:-) És a viccolásba nem ismerek truffaut:-)
@rodeo36: kölömben is... nem is a portugálokok, hanem a németek fedezték fel Brasseiriát... ahogy a partra léptek azonnal leszögezték: Ma kell Haus:-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

beszélj erről épészmérnökkel:

a legszebb spanyolt Chile-ben, de a perui, argentin, venez, uruguadzso(!!!) colombiai, paraguay-i és a többi más és más mert más indiánok lakták ....de Argentínában sem érstesz meg mindent mindenhol mert Buenos Aires és a dél meg a pampa (Patagónia)a gaucho-t beszéli azt sem egyformán

úgyhogy nem árt tanúlnod

brühühühühü
@rodeo36: k...a nehéz a portugál kiejtés, találgatni lehet csak, hogy mit szipognak a zorrukon keresztül.
A brazil könnyebb valamivel. Így is fél évembe került megtanulni, pedig olyan progit használtam, ahol kiírták, megmutatták, és kiejtették a szavakat. Szóval, riszpekt.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Egyszerű. Kína északi területéről indultak, egyik részük nyugat felé, másik részük keletre. Akkor még megvolt az átjáró. Szépen leszivárogtak Patagóniáig, volt rá néhány tízezer évük. A nyugatiakat pedig megtekintheted Budapest utcáin.

Nagyot néznek az itteniek, amikor ecsetelem nekik, hogy bennem is mapuche vér csörgedez :-).
@rodeo36: már úgy is loplak, hisz Bolinak mán kűűtté progilinkeket, na hasznosítottam, már csak meg kell erőszakolni magamat meg a zidőmet, jahh és a felhasználókat, hogy hanyagoljanak egy cseppet :D
Mintahogy nem is "hétvezár" vóót, hanem nyóóóc- Mer amikóóó Árpás apánk béjött levédiábóóó, szétnézett a kárpátok genitáliáján, majd megszólalt: Huba, Szamek, de szép hejre kerüütünk:-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

a "Ma Kell Haus" az milyen nyelven van? sumér vagy Mars-i? esetleg a galaxison kívűlről?

brühühühühü

na terra onde vieres ter faz como vires fazer

ez egy csodálatos mondás és emiatt a portugálokat sohasem útálták mint a többi gyarmatosítótt mert ők így tettek

brühühühüh
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
De kihagytad, hogy az indiánná lett kínaiak a japán földről áthajózott ősmagyaroktól származnak.
@rodeo36: Ajaj... Chilében nem kasztíliai spanyolt beszélnek, mert ide századokon keresztül leginkább andalúz matrózok érkeztek. Közmegegyezés szerint a legszebb spanyolt Dél-Amerikában a peruiak beszélnek. Nem csoda, az Alkirálynak Limában volt az udvara, tele kasztíliai nemesekkel. A beszédjük, a konyhájuk, zenéjük, és nyilván a génjeik is szépen beszivárogtak a helyi kultúrába.

Tudtad te azt, hogy igen jelentős a latin-amerikai barokk zene? Az utóbbi időben százával találják meg a partitúrákat. A spanyol közigazgatás - kapaszkodj - már a 17. században zeneiskolákat állított fel, és az anyaországból hozta a legjobb zeneszerzőket és zenemestereket.
@Bakter: Persze, de legyünk nagyvonalúak, a szíriuszi duplaspirállal már nem terhelem őket:-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

azok tényleg jó és hatékony rendszerek, kipróbáltam, bár én minden nyelvet amit beszélek élőben tanúltam és utána helyesbítettem valamilyen tanárral de a partnereimet jól válogatva nem tanúltam meg a helyesírási hibákat

brühühühü
@épészmérnök: Nagyot néznek az itteniek, amikor ecsetelem nekik, hogy bennem is mapuche vér csörgedez :-).
Szóvicc, semmi más.
@rodeo36: Pont ugyanezt mondta Illyés Gyula:

Azt, hogy a nép fia vagy, igazolnod, sejh, ma nem azzal
Kellene: honnan jössz, - azzal, ecsém: hova mész!
Na sziasztok, jók legyetek, megyek hidegtálat készíteni. 33-ik házassági évforduló. Még kimondani is rémítő :-D
hmmmm:

A NAV-főnök sem tudja, mikor indul a kasszák ellenőrzése
A tervezettnél százmilliárd forinttal kevesebb áfabevétel folyt be tavaly a költségvetésbe - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnökhelyettese az InfoRádió Aréna című műsorában. Varga Árpád azt nem tudta megmondani, elindul-e a pénztárgépek ellenőrzése április elsejétől.

hvg.hu 12:32 - Gazdaság

hvg.hu/gazdasag/20130125_A_NAVfonok_sem_tudja_mikor_indul_a_kassz
@épészmérnök:

akkor én nem autentikus chile-iekkel beszéltem és nem autentikus a callao-i kiejtés sem amit a barátaim beszélnek bár, igaz ezeket jobban értem mint néhány mást...a zenéről tudok mert a zenetanárom elmesékte hogy a "rohadtconquistadorok" mit tanítottak a leigázottaknak a késő kőkorszakból a középkorba emelték őket...szükségből...és akkor mi van ma már nem ez eredmény a többi mese mint trianon

brühühühü

rejtett iarattárak meg kolostorok és más helyek a hegyekben sok mindent relytenek
@épészmérnök:
Hát mond azt, hogy a 33. évbe fordulóval lesz a házasságod hidegtálja.
@épészmérnök: na jó, megmagyarázom. Kb. azért, mert némelyek a MACHU pICHUT mATYÓPICSÁNAK, HÍJÁK, MERT ANNAK UGYI VAN VALAMI ÉRTELME:-) aMÚGY JÓ ÉTVÁGYAT, ÉS SOK 33-AT. bÁR UGYE jÉZUS kRISZTOFEL....
basszus megint rohadt capslock...
@épészmérnök: hát igen, az emberséges ember

minden jót az ünnepre, ha eddig kibírtátok egymást a többi 40 év már semmi

jó egészséget és derűt a többit meg ahogy tudjátok

brühühühühü
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Tervezett? Már nem azért, de mit tudnak ezek pontosan megtervezni, ami bonyolultabb egy babkarónál?
@Bakter:
"Aztán nagyot álmodott, és lett. Hogy te tű beletehesd a fingos segged."
Erre gondoltál?
www.youtube.com/watch?v=ujPSS7774Mo&feature=youtu.be
:)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

igen ám de: Machu Picchu

Machu Picchu (em quíchua Machu Pikchu, "velha montanha"), também chamada "cidade perdida dos Incas",

brühühühü

úgyhogy a matyó...sehogysemgyünössze

kiejtése:
mácsú pikcsú
@rodeo36: igen, normálisan, csak az eredeti nyelvi környezetben lehet megtanulni, többi csak színes máz
@Bakter:

hát a babkaró az egy bonyolúlt mert mire kihegyezi a baltájával addigra fogpiszkáló sem marad

brühühühühü
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

Ma·pu·che Noun /maˈpo͝oCHē/

Mapuches plural; Mapuche plural
A member of an American Indian people of central Chile and adjacent parts of Argentina, noted for their resistance to colonial Spanish and later Chilean domination
The Araucanian language of this people

Ma·pu·che Adjective /maˈpo͝oCHē/
Relating to or denoting this people or their language

brühühühühü
Köszöntő versike:

Harminchárom éves lettem én,
meglep, hogy még mindég kőkemény...

na télleg el dogozosba:-) báj.
@ariel12:
Egészen nagyon tökéletesen konvergáló pontossággal erre.:)

(A beépített egyáltalán nem rejtett kamerák szerint a T. tű segge által illetett autót a megfelelő védőöltözékbe öltözött szakmunkások azonnal a zúzdába szállították, és ott abszolválták. Ezért van az, hogy az eddigi magyarországi Mercik gyáriszáma ....0002-vel indul. Hungarikum.)
@rodeo36: Gondolod, kőkemény lingvisztikai levezetésed érdekli az ecceri magyar parasztot? Akkoris Matyó Picsa:-) Punktum:-)
@rodeo36: Prula az a vendégház, ahol plurálisan kezelnek? :-)
@rodeo36:
Mivel a jeles megmondta, hogy a pesszimista mentalitásán változtatni kell a népnek, én optimistán megelőlegeztem: egy babkarót már képesek legalább megtervezni. A megvalósítás a következő evolúciós emelet.
A vendégkönyv pedik a pluralista:-) Na elég volt... magam isunom:-))
@Bakter: Szerinted a Bercin kívül lett volna valaki aki megveszi ezt a szarzsákot? :-)
@Bakter: Haggyad má... ezeknek babkarót? Utol se érnék a futóbabot, hogy leszúrják:-)
@épészmérnök:
én portoiakkal tanúltam és amikor Lisszabonban beszéltem mindjárt megkérdezték, hogy ugye? arrafelé ez szokás és egész Latin Ameriká.ban is a madridi reptéren a taxis kérdezte, ugye Havannából jöttél?

szóval ez ilyen nekem kedves chilei barátaim és argentínok tanították de nagy ügyesen szerveztem Pesten egy Latin Amerika Club-ot és ott élvezkedtem közel egy évig majd távoznom kellett a pocsolyán át...

brühühühühü
@Bakter: Remélem azokat a munkásokat elkülönítve tartják megfigyelésre valamelyik fertőző osztályon mert mint tudjuk a felcsúti virus fertőző és nagyon gyorsan terjed. :)
@rodeo36: Köszönjük a lyókívánságokat, és hasonló lyókat kívánunk, kinek-kinek vágya szerint :-).
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
egészen pontos.-.-.-.-.

ég a város ég a házis nem is egyház hanem száz is (sokház!!!!! gyengéknek) jaj de messze a kanális...ég a város....
brühühühühü
@rodeo36: namégegy utósó, amíg felforr a víz:

Pablo Neruda, akit errefelé A Vátesz-nek hívnak, és ájultan imádják, pedig nagyon is földi embör volt, egyszer ellátogatott a Macchu Picchu-ra.
Újságírók hada követte, lesték, mikor csaphatnak le valami örökbecsű Mondásra.
Neruda ácsorgott egy darabig, nézegetett körbe. Egy türelmetlen médiamunkás odakiáltott neki: Mester! Mi jut eszébe erről a látványról?
Mire Neruda, jó chile módjára válaszolt:
Kiváló hely egy kis hússütögetésre!
@rodeo36: van még remény :D

Több milliárd bolygó van a galaxisunkban
A Kepler-űrtávcső adatai alapján 17 milliárd Föld méretű bolygó van Tejútrendszerben

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Ftudomany%2F2013%2F01%2F25%2Ftobb_milliard_bolygo_van_a_galaxisunkban%2F
@épészmérnök:

akkor a Neruda olyan Déritiboros lehetett?

imádom a száraz humorát és az egyenességét meg a mélységét

brühühühü
Valami nem stimmel az agrárkamarai választások körül
Az agrárkamarai küldöttválasztáshoz kapcsolódóan a MOSZ szerint egyre több információ és szervezet nyilatkozata erősíti meg a Mezőgazdasági Szövetkezők és Termelők Országos Szövetségének korábbi aggályait.

hvg.hu/gazdasag/20130125_Valami_nem_stimmel_az_agrarkamarai_valasz
konszolidáció, és az alkotó pihen:

Már látják a következő megszorító csomagot Londonban

Budapesten tettek tájékozódó látogatást a JP Morgan elemzői. Megszűnhet idén a túlzott deficit eljárás

www.portfolio.hu/gazdasag/mar_latjak_a_kovetkezo_megszorito_csomagot_londonban.178841.html
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

"Most jutott eszembe. Gyönyörű kép.. Matócsni bebattyog a kormányülésre, egy hasitasival a derekán... Fijuggg! Meghoztam az államkasszát:-) ÉS nem kérek számlát:-) "

Neked, aki annyi szépet látott, ilyen jusson eszedbe:))))
Biztos, hogy valami mutáns vírus lehet az oka. Elképzeltem, ahogy a hasitasira próbál fókuszálni:)))
@Bakter:
(A beépített egyáltalán nem rejtett kamerák szerint a T. tű segge által illetett autót a megfelelő védőöltözékbe öltözött szakmunkások azonnal a zúzdába szállították, és ott abszolválták. Ezért van az, hogy az eddigi magyarországi Mercik gyáriszáma ....0002-vel indul. Hungarikum.)

CSak egy költői kérdés: TE vennél ettől a lókupectől használt dakotalovat? Főleg úgy, hogy égnek áll a lába. És ráültetnéd e a gyerekedet? :-)
@Orica Középföldi:
Én egy másik gyönyörű képet látomásozok. Matócsi kimászik a tengerből a lakatlan szigeten gyereküléssel a nyakában: "Filyuggh, meghoztam viktort és nem kérek kókuszdiót".
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Nem vennék tőle semmit, mert egy úriember csak akkor hisz az ilyeneknek, amikor teve tejel a sírjukon.
Valaki reggel pedzegette, hogy bizonyos dolgok miért lehetségesek. Hogy támogathatják annyian orbánt. Ez egy korrekt magyarázat:
hvg.hu/velemeny/20130125_Kicsi_uszitas_a_nagy_egeszben
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Mikor tanulják már meg Londonban sej, hogy nincs megszorítás?! Mi nem megszorítunk.
Már annál is inkább, mert ez a kegyetlen nyomorgatás már túlnőtt a szorítás keretein.:S
Jut is eszembe Merre járnak a Trollhordák hava? Ez egy naggyon nyugis nap:-) Aggódok. Ma volt a nagy útelágasosssodás... holnap ujjrakezdjük. Vihar előtti csend. Valami naggyon búzlik Dániában...
@gazoló: nem kéne annyira épészt elkapatni:-) kétszer három, ahogy én számolom csak haz:-) És különben isnhidegtál kardhalból? :-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Nem szeretem az ilyen kétsorosokat, de most alkalmazom, e szerint a mai nap mottója lehetne:
"Ne fusson előlem
Csak egy van belőlem."
Ennyi.
@Mariann19: Nem futi... időbwosztásossi kicsizavar:-)
Amúgy Isten hozott a fedél zetem:-) De máris futok kutyaséta:-) Tánkésőbb:-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

Minden tisztelet annak a párnak aki eddig "bííírja,tuggyahogyvégigcsinájja"!!

"2x16-tal osztanám itt az észt..."
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: most gondolj bele milyen gáz a helyzet, ha még az enyémmel is, ami ugye nincs...:D
A fidesznyikek akkor látnának felelősséget, ha felírnánk egy táblára és belevernénk az orrukat.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Nekem ez a legjobb hír mostanában. :) Nagyon bízom benne, hogy valóban megvalósul.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: "Kicsi uszítás a nagy egészben."
Régen olvastam ilyen kíváló analízist, ráadásul szeretem is ezt a műfajt. Az utolsó bekezdésnél felcsillant a szemem arra a következtetésre, hogy az emberek egymás közötti beszélgetései az adott helyzetet illetően pozitívan hatnak. Mégis úgy tűnt, hogy nincs egzakt és végleges mód, hogy az emberek megszüntessék a velük való
sanda játszadozást.
E közben. :)

Újfent elmarasztalták az ATV-t a Jobbik miatt

barikad.hu/ujfent_elmarasztaltak_az_atv_t_a_jobbik_miatt-20130125

Valamint az utolsó MSZP-s kapcsolja le a villanyt! :)
Kíváncsi vagyok, hogy a jobbikot támogatók között hány ilyen agyalágyult ember, mint ez a taxis.
Félelmetesen sötét, és nem szabadna büntetlenül hagyni ezt:

atv.hu/cikk/20130125_eloallitottak_a_jobbikos_ellen_tuntetoket

A két előállított tüntetőnél egy kukába dobott horogkeresztet illetve egy „Heil Marci” feliratú, nyilaskeresztet és Gyöngyösi arcképét ábrázoló tábla volt.

Nem történt ugyanakkor semmilyen intézkedés a "Jobbik taxi" sofőrje ellen, aki gyűlölködő kijelentéssel igyekezett feloszlatni a tüntetést: "Menjetek a Dohány utcába! Mindjárt rátok engedjük a gázt! Mindjárt beleégetem a homlokotokba a horogkeresztet! Eléneklem nektek a himnuszt: Arbeit macht frei!"- mondta a helyi jobbikos a demonstrálóknak.
@Mariann19: Nincs, mert mindig lesz valaki akivel lehet játszadozni. A tapasztalatok szerint az emberek 2/3-a ilyen.
@Silverhaar: Ehem ehem. Végül is, meg kell védeni a pitbullunkat, nem igaz?
Nem állíthatjuk elő azt a hazafit aki még 7 éve tvházat ostromolt, meg 2010-ig gyurcsány takarodjot ordított minden nemzeti ünnepen.
Ismerd el, ez alávaló árulása lenne a fidesznek.
@Silverhaar: Én az ATV helyreigazítására vagyok már nagyon kíváncsi. :) Ja amúgy "Jobbik taxi" sohasem volt és most sincs.:)
Eseti lapszemle

Lázár svájci széfekben kotorna
Az államtitkár százmilliárdokat próbál megszerezni a névtelenül kivitt pénzekből, de vajon sikerül-e neki?
Vádat emeltek Zalatnay Sarolta ellen
A vád szerint a Csillagszem Állatvédelmi Alapítvány ellen követett el csalást, pénzt kért, nem adta meg.
Testvére vezette egyesületé
a balatonföldvári polgármester jutalma
Szerinte rossz az, aki rosszra gondol.
Felfüggesztettel megúszta a viperás rendőr
Az ügyészség pénzbüntetéssel is beérte volna. A bíróság kicsit szigorúbb volt a gödöllői férfival.
Hamarosan elindulhat a Malév-utód
Egyelőre európai úticélokra készülnek öt Airbusszal, de jövőre közvetlen amerikai járatuk is lehet.
47-en dobják össze Ángyán büntetését
A volt államtitkárt 250 ezerre büntette a Fidesz-frakció szavazási engedetlenségéért.
@Silverhaar: valóban nem kéne, de én azt gondolom, hogy a legnagyobb gond sosem az amikor valaki szennyes szavakat kiált, hanem az ha a többség erre bólogat magában.
@Penivaldes: És az utána következő lépcső: amikor azt látják a magukban még csak bólogatóan helyeslők, hogy ezt az egy szennyetkiáltót semmilyen hátrány nem érte a fröcsögéséért, - a bólogatókból könnyebben válnak szennykiáltóvá.

Az meg egyszerűen nevetséges, hogy a tüntető tábláján vonalrajzon egy alak a horogkeresztet a kukába dobja, és ezért Őt elvitték a rendőrök.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Ahogy nézem pár napja mintha el lennének másutt. Hanyagolják úgy tűnik az ittenieket.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Valld be, SSteffika hiányzik neked, te kis hamis... ;)
Pedig ma is megnyilatkozott:
"Tisztelt Szerkesztőség! Orbán Viktor nem ebédelt Kecskeméten. Üdvözlettel: Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke"
@Penivaldes: Jól mondod. Ebből is látszik, hogy amit az szektATV írt olyan nincsen. Bár az is igaz, hogy megszokhattuk, hadilábon állnak ők is az igazmondással. :)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Kíváncsivá tett az esti lapszemléd, „Hamarosan elindulhat a Malév-utód” czímű figyelemfelkeltő
Utána néztem, és először azt hittem a Hírcsárdával hozott össze a végzetem. De nem, ami a zindexen megjelent, az a komoly hír értékkel bíró tudósítás kategóriájába tartozik.
Hungarian World Airways… már a névválasztás is kissé megalomán, de ezt tekintsük olyan apró hülyeségnek, amit minden induló vállalkozás hellyel-közzel elkövet.
Ennél fontosabb a létrejöttük oka, nevezetesen azért alakultak mag, hogy betöltsék a Malév által hagyott űrt a piacon.

Ja, a Wizz ezt abban a pillanatban megtette, amikor a MALÉV csődje világossá vált. Azóta fogták az összes fontos desztinációt, és vitték magukkal. Ugyan mi a lófaszt akar ez az új formáció ezek után?
Szerintem benyalhatnak Váradinak, annak meg jól fog esni. Hogy ki ő és mekkora valami izé, az megint más lapra tartozik. Sokan utálják, de egy valamit megcsinált: működő légitársaságot.
2009-ben 39darab A-320-as gépük volt, aztán még százhúsz(!) darabra kötöttek opcionális szerződést az Airbussal. Kellenek a madarak, mert bővül az útvonal hálózat. Ma jelentették be, hogy idén Málta is. Heti kétszer Budapestről…
Szóval elvitték az összes Malév útvonalat, semmit sincs már itt keresni, erre jön egy új formáció.
Európai útvonalakat akarnak repülni 320-asokkal, meg ezen túl lépve 330-as és 340(!!!)-es vasakkal, transzkontinentális járatokat is üzemeltetni szeretnének.
Aludj el szépen kisbalázs.
Oszt ugyan hová akarnak gazdaságosan repülni a széles törzsű szépségekkel? Meg kikkel rakják tele a decket?
Ezek a kérdések gazdasági szakembert igényelnek, ráadásul nem Kusza képesítésűeket. A Qatar Airways, az valami, ott köllene érdeklődni, basszunk-e ki ennyi pénzt a semmire?
Airbus A-340 magyar színekben… ja. Miért nem mindjárt a 380-as?

Tök röhej, én nem vagyok szakértő, csak rajongója a repülésnek. A szerelő barátom aki átlátja a dolgokat, száz éve Aeroplexes, végig élte a Malév virágzását, zokogva a csődjét, a Boeing minden vasára megvan a szakszója, az Airbust is tanfolyamálja, folyamatosan azt mondja, ez egy kurva nagy vicc. És én neki hiszek inkább, mint annak a seggfejnek aki légitársaságot akar gründolni, „magyar kis- és középvállalkozások pénzéből”, meg hitelből, aminek a mértékét csekély 600 millió euróra taksálja. Én ebben nem hiszek, de meglátjuk.

Kurva kíváncsi vagyok, egy ilyen tündérmese légitársaságba vajon nem száll be a zállam?
Ha befuccsol akkor meg jónapot?
Rosszindulatú volnék?
@Knósszosz: Szerintem adjunk neki esélyt. Biztos te is örülnél egy új Malévnak. Tőlem úgy is lehetne nemzeti légitársaság ha átfestenék a WIZZ gépeket. Azt hallottad, hogy idén megint lesz kecskeméti repülőnap?? :)

Ja és az Edelényi féle MALÉV visszaemlékezést láttad már?
@Knósszosz:
Mint mindig! :D
Ezek olyan balfaszok, hogy semmi pénz nem számít a balfaszságért. Egy vicc és komolytalan dolog, már csak a repülési engedélyek és kvóták miatt is. Arról nem is beszélve, hogy a hitelesség és megbízhatóság khmmm.. szóval enyhén deficites, hisz már bebizonyították, hogy egyik napról a másikra borulhat bármi. Te az előre kifizetett pénzed hol látnád biztonságban?
Egy komoly multi cégnél, még ha fapados is, vagy egy frissen gründolt, állami akárminél?
Lelke mindenkinek rajta...
@Knósszosz:
Ez megvolt?

"Moszkva az utolsó remény
A magyar kormányfő utolsó reménye Moszkva, ahol kifejezetten szeretni szokták az ilyen megszorult, és szorultságukban hozzájuk forduló EU-tagállamokat. Szemben ugyanis a többi keleti állammal, Oroszország az európai nagypolitika régi és ambiciózus szereplőjeként fontos küzdőtérként tekint Közép-Európára. Ráadásul befolyásának kiterjesztésére a Kreml nemcsak a diplomácia hagyományos eszköztárát alkalmazza, hanem az orosz állam rendkívül centralizált és autokratikus jellegét kihasználva rengeteg más csatornát is.
Ennek megfelelően teljességgel elválaszthatatlanok például a Roszatom (de említhettünk volna számos más nagy orosz céget is) érdekei az orosz államétól. Sőt, az orosz állam sokszor aktívan saját céljai érvényesítésére használja ezeket a cégeket. Mindez nem jó vagy rossz, pusztán tény. Amikor tehát Szijjártó Péter a magyar miniszterelnök látogatása kapcsán gazdasági kooperációs lehetőségekről beszél, akkor nem árt tudni, hogy odaát az orosz fél üzletet mond, de politikai befolyásszerzésre gondol."
velemenyvezer.blog.hu/2013/01/25/mibe_hajlando_belemenni_orban_moszkvaban?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2013_01_25&utm_campaign=index
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Max. ha ellopják a WIZZ gépeket, mert megvenni sem lenne pénzünk! Ne légy naiva!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Repnapból kifolyólag küldtem valami válaszfélét, nem kaptad meg?
Amúgy meg ne fessék át a Wizz gépeit, nagy ívben szarok a nemzetiessch léki társosákra.
A MALÉV az ő 66 évével nem pótolható, sehogyan sem.
Ha a függőleges vezérsíkra turul lesz festve az ő szarával amit potyogtat a levéd annya/fődre, az orrkúpján meg szentstephán fog díszelegni, azt is leszarom.
A büdös életben nem lesz olyan szellemisége egy újonnan alakult légitársaságnak, amilyen a Malévé volt, még ha kurváranemzetinek is lesz keresztelve.

Fülöp Andrások nem születnek csak úgy...
Nyilván tudod kiről beszélek, a többi meg nem érdekel.
Wizz csinájja a dógát, ez az új álom meg az marad ami.
Lószar...
"...az online szóvicckultúrából is a legrosszabbat hozta ki, általános kommentár például, hogy
-a Tesco burgerhús-eladási statisztikája továbbra is stabil (a "stable" szó istállót is jelent az angolban),
illetve a szintén érintett szupermarketre utalva a pónis rajzfilmet ma már
-My Lidl Pony néven illik emlegetni. Visszatérő poén az is, hogy egyes Tesco-termékek árcéduláin
-a vonalkódban zebra-DNS nyomait találták meg,
és persze új értelmet nyert az a brit szólás is, hogy
-olyan éhes vagyok, meg tudnék enni egy lovat."

index.hu/tech/mem/2013/01/23/mem_lett_a_teszkos_loburgerbol/
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Ez mán sok évvel ezelőtt kezdődött (a Malév szétbaszása), csak az utolsó szegmens belekalapálása a koporsóba, az a dongalábú foczistára maradt.
Mikor elbaszták a JFK-ra való slotot a 767-es Nyújorki járatának megszüntetésével, akkor kezdődött az igazi vég. A büdös életben oda nem fog kapni megint, littli hángérilyen légitársaság tácsdáun engedélyet. Csak sűrű nyalással, de ottan megnézik azé kinek a nyelve...
El van baszva, kár belesírni a kiömlött tejbe, gémóver és brühühühü.
De majd az új társaság kisvállalkozói mivolta, az majd vonzani fogja a befektetőinek a tökét.
Vesznek 150 millió dollár /darabért öt darabb A 340-es vasat, oszt azokkal majd gazdaságossan fogják nyomatni a BUD-Kisinyov járatot, mer azon má tizenkilenc utas is megfordult néha annak idejin.
Biznic klássz lesz az egész 340-es, húszra lesz beszékezve az egész madár, ami amúgy turhista osztályra csinálva majd nétyszász utasot tudna röptetni.
Te meg egy hüje 2-kedő vagy, hogyha nem hiszed el a szagértelemet, amivel a szagértelmezők rendelkeznek itten levédiában.

Gondoljad át az áláspontodat és ne fikázá hozzáértő szakemberekt, jó?
Alugyá inkább!...
A forint-€ árfolyamot láttátok?
Egy sikertörténet lesz, az is... :(
@Knósszosz:
Torgyán és a hasonló "légügyi dinasztiák"...
Kilőni őket a zűrbe!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
A mars misszió olyan embereket keres, akik csak mennek.
Visszafele nincs tikit.
Kurvára köll törnöm az agyam, kinek szavazzak bizalmat odafele.
Sokan vannak, de a legmocsdékabbakat kiválasztani nehéz feladat.
Az biztos, hogy egy nő is kell a kolóniát felépítő telepesek közé. Az ő személyét biztosan tudom, a többiekén még gondolkodom.
@Knósszosz: Persze hogy tudom mit jelent a 66 év. De pont ezért lenne jó ismét, hiszen oly sok értékes ember van még szerteszét, akik ismét bekapcsolódhatnának a közös szerelmünk érdekében. Hidd el nekem sem a turul számítana a gép farkán, hanem sokkal inkább az az érték amit kitermeltek ezek az évek. A gép vételt nem nagyon értem. Általában lízingelni szoktak nem? :)

Ha lesz időd nézd majd meg ezt a három részt.

www.youtube.com/watch?v=Rx1gzkRDGbA
www.youtube.com/watch?v=FGT0BZSzEN8
www.youtube.com/watch?v=KAjrbr3vQ_k
@Knósszosz:
Én tudok egy elszeparált helyen, a világtól régóta elzárkózottan élő hordát, akikért nem lenne kár, kompletten!
Izé, címet csak privátban, Kossuth tér jeligére adok...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Ezt akkor még által beszéljük, kíváncsi vonák, kikre is gondoltál.
Ezt jobb nem innen nézni, tegyük inkább balrúl, is.
Szarkeres Imre plö mennyivel volt kulomb, mint az elektronyosan feltöltött el N fele, a másik frázisjavító kohn-denzátor oldalrúl?
Imre leszállott a zégbűl helikopáterrel a kecskeméti repnapon. De nagyon szerettük.

Erre nem találsz magyar-áztatot biztos vagyok. Bene.
Az is focista volt, mindig ide lukad ki minden.
A foci!!

A spanyol, meg a brit, ja.
Magyar az nincs, de lehet elbaszni rá a BKV egész évi költségvetésének a felét.
Rodeó retorikája mikor ilyesmiről beszél, nem szalonképtelen.
Én sokkal durvábban fogalmaznék, de az én lelkem olyan, mint Harrincourt közlegényé.

Jó éjt, Mariannal kapcsolatban meg ne nyaligátorozz, mert bajod lesz, aszt meg ne akard!
Utóbbi sorok értelméről kérdezheted Fab-ot is, szerintem tudja az écát. Persze neked nehéz lesz magyarázni, de hátha van értelme...:-D

Ha +sértőnnél, akor nem van humor ézékelésed, de eztet nem fel-tételezem raúllad!:-))

Na alugyá evezős, jó jéjtet neked, meg mindenkinek!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
megtanítjál térden járni és egyszerre három faszt szopni...ezzel kezdődik

a többi kitrákotty mese

brühühühühü
@Knósszosz:

a Malév egy baráti, családi és megbízható társaság volt részét képezte a magyar dipolmáciai testületnek ragyogóan képviselte magyarországot bármerre járt

brühühühü

mindez a felcsúticigányra nem igaz és a bandájára sem
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

amibe ez a banda beteszi a koszos kezit oda csak bombát szabad tenni aki mást visz az hülye
te is

brühühühü
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
a ribanc kurva annyát a felcsúticigánynak először tönkretesz egy jól működő és jó gárdával dolgozó vállalatot utána jön a seggségével

dögöljön meg

és aki vele van az is

brühühühü
ahogy ezt itt improvizáljál az olyannyira amatőr, hogy kiscsoportos óvodában is ócska

de nagy pofájuk van, semmit sem csináltak csak újra kavarták a szart és rengeteg papírt megtöltöttek betűvel aminek semmi értelme másrészt teljesen szükségtelen azaz fölölsleges időpocsékolás

dehát dolgozni nem hogy nem akarnak de nem is tudnak nem szokta a cigány a szántást

ezért kifosztják az országot fizetik a törlesztést közben semmi új beruházás nincs ami van az rablás

a bérek szarok a jövedelmek méginkább vásárlóerő nincs vagy nem akar költeni mert fél

dögöljenek meg a rohadt gecik

brühühühühü
@rodeo36: Sajnos mélységesen egyetértek. :(
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: kedves Gábriel, nem érzed magadban furcsának azt, hogy nem azon akadsz ki, hogy vkik ilyeneket mondanak, hogy ezt égetjük meg azt égetjük, hanem azon, hogy nem helyesen nevezték meg a nemzeti (hihi) taxitársaságot..?
@Penivaldes: lajk, tanulsagos es zsenialis kerdes, ugy velejeig hatolo ;)
Ez nagyon OFF, de meg kell osztanom, csak hogy lehessen igazán röhögni.

Puzsér az év feladatának tekinti, hogy kicsinálja Hajdút.
"Nem is tudom, vajon az emlékezetes Orbán-interjú miatt éreztem-e a végső késztetést erre, amikor Hajdú olyan mélységekben járt a miniszterelnök ánuszában, hogy csak azért nem kellett sebészcsoport az eltávolításához, mert annyira nyálkás az egész lénye, mintha vazelint izzadna. Vagy lehet, hogy a Schobet-féle megtérésmisztériumhoz adott médiahátszél verte ki nálam a biztosítékot? Az ugyanis nem pusztán arról szólt, hogy Hajdú a fitneszapostolból az általa züllesztett, sötét tömegek számára lelki vezetőt formáljon, hanem eleve arról az elképesztő pofátlanságról, hogy lélek és szellem kérdéseiben fórummá próbáljon válni. De az is meglehet, hogy sosem volt szükség döntő lökésre. Talán lépésről-lépésre állt össze bennem az elhatározás, mely lépések során Hajdú egyetlen alkalmat sem múlasztott el arra, hogy emberi tragédiákból a reklámbevételek mellé piedesztált ácsoljon magának, eközben pedig nagy ívben köpjön mindarra, amit mi, a bolygó egyéb lakói etikának, emberségnek vagy tisztességnek nevezünk."

Két elképesztően önimádó celeb harca, noha kétségtelen, Puzsér IQ-val lényegesen jobban felszerelt.

Hajdú tényleg egy nyálkahegy, de Puzsér is taszító - nekem, nagyon fogom élvezni:))
@rodeo36:
Nem érted Te ezt! Ez itt Hunortodoxiában jelenleg épp a nagyarányú adócsökkentések kormánya(igen is van pár tízezer ember, aki nagyon is jóljárt!), akik fennhangon vonyítottak ellenzekként minden emelés ellen. Azóta ha jól tudom 36 új adófajtát vezettek be ezek a balfaszok és a Bokros-csomag majd háromszorosát verték rá a plebsre, akiknek egy számottevô része máig bárgyúan pislogva, vagy éppen cinikusan kikacsintva lelkesedik értük. Szóval ne lázíts, örvendezzen a lelked is, a légy és a szar összefüggésre utalva jegyezném meg, hogy itt is ki kell, hogy legyen zárva az Ô tévedésük és csalhatatlanságuk! KOMOLYAN!
Piktor és csürhéjén csodálkozok is, hogy É-Korea mintájára miért nincs új idôszámítás bevezetve - mondjuk a Viktoriánus Idôszámítás néven mehetne és most írhatnánk a 2. Minidúcse év 9. Szögletzászló havát, egy nappal azután, hogy a Nagy Vezetô megmutatja a sok kis senkinek, hogyan kell olyan autót vezetni, amit a legtöbben soha nem fognak! Ez lenne a korrekt naptár ám!
@Penivaldes: Hát kedves Peni az a nagy helyzet, hogy tegnap speciel pont beszélgettem a nemzeti taxisok vezetőjével, aki elmesélte, hogy tőlük nem volt ott semmilyen taxis. Innentől kezdve - és nézve az ATV-t sorozatban elítélő médiatanácsi határozatokat is, - "enyhe" fenntartásokkal kezelem az adott médium "híreit". :)

Azt is ezerszer megbeszéltük már, hogy a bunkó vagy embertelen szövegnek nem vagyok híve akárkitől is hangozzék el. Gondolom ti sem kértek állandóan bocsánatot mások helyett ha mondjuk liberálisok csinálnak baromságot, netán bűncselekményt.

De ha már rákérdeztél a bennünk rejlő furcsaságokra te nem érzed nevetségesnek - a témát illetően, - hogy a világnak lassan a jobbik létezése lesz a legnagyobb probléma??? :) Nem a kihalás, az elszegényedés, az erkölcsi és szellemi nihilizmus, az önkasztrálásig menő hamis tolerancia, stb.?

A képmutatásról meg ennyit (gondolom ezért nem fog leoltódni a Colosseum díszvilágítása):

"A Jobbik sajnálja, hogy nem akadt egy olyan magyarországi képviselő, aki az antiszemitizmus ellen küzdő interparlamentáris koalíció (ICCA) tagjainál rákérdezett volna, hogyan szabályozzák Izraelben a kettős állampolgárságú parlamenti képviselők jogállását nemzetbiztonsági szempontok alapján."

Persze tudjuk, hogy szerintük az az igazság, amit ők annak gondolnak, a Jobbik ettől függetlenül nagyon unalmasnak tartja a napi két-három alkalomra emelkedett rettegő félórákat. Ebből a szempontból a jobbik lelkiismerete tiszta: nem mi gyilkolunk, rabolunk, vagy fosztogatunk, s nem mi lopjuk el a közvagyont 22 éve, stb.

Ha az MSZP és a Fidesz tizedannyi energiát fordítana az emberek valódi problémáira, a tömeges elszegényedés és a szociális válság kezelésére, vagy éppen az oligarchák és a korrupció elleni küzdelemre, mint a különféle nemzetközi szervezetek parancsainak teljesítésére, nem itt tartana az ország. A narancsos-vörös nagykoalíció már észre sem veszi, hogy önmaguk karikatúráivá váltak.

Ezúton is köszönetünket fejezzük ki a NASA-nak, mint lassan az egyetlen szervezetnek a világon, amely ebben a szánalmas közéleti elhatárolósdiban még nem ítélte el a Jobbikot. :)
@Orica Középföldi:
Szerencsére csak olvasok ezekrôl, de Hajdú a tetû stílusával pont összeillik Piktorral, Norbikával. Most ebbe belesza.ni... :)
Basszus, most jutott eszembe Berci kománk, a kólásdoboz gyûjtô Ssteff. A Mercinél körülnéztek, hogy megvan-e még az az elsô autó, amit a NAGYEMBER praclija és segge érintett? Mert hát Bercink gyûjti az efféle trófeákat és ezt nem hagyhatta ki! Igaz majd kér új irodát és íróasztalt is, hogy ráférjen a cuccos... :)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: le vagyol maradva. TEnnap már említettem volt, hogy egést biztos tegnaptól egy kipufogóval rohangál a seggében:-)
www.stop.hu/belfold/sokkolo-bejelentes-hetekig-nincs-fizetes/1117843/
Dögöljenek meg!
Viszont megint engedélyezik gabrielék fasiszta vonulgatását "Becsület Napja" . A kurva anyjukat.
Komplettel. Említettem még tán azt is, hogy könnyű lészsesz néki a végbéltükrözés:-)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Ezt most hallottam egyik barátnőmtől: Norbi és Hajdú a periódusos rendszer azonos oszlopába tartoznak, pl. földfémek:)))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Költői kérdés, hisz láthatjuk, hogy rögtön terel, hogy mindenki bántja az ő imádottjait. És csak beszél, és csak beszél de nem mond semmit:))
@Orica Középföldi: na ezt magyarázd el, bocs de nincs érzékem a kémiai humorhoz..
Termelési riport 2013

"Orbán Viktor tucatnyi kamera előtt gratulált a bizonyára jó előre kiválasztott munkásoknak a kocsi előállításáért, és látszólag még órákig szívesen fürdött volna a sikerben. "Hogy csinálják? Tanítsanak be!" - javasolta két munkásnak, miközben fél kézzel kiszedte a sofőrülést az egyik félig összeszerelt autóból. Orbán ezután a kapott instrukcióknak megfelelően gondosan becsavarozta az ülést a helyére, kihúzta magát, és így szólt: "Betanítottak az urak, meg is van a tartalék állásom a miniszterelnökség mellett." Ezt kétszer is elismételte, nevetve legyintett, majd visszatérve a jelenlegi szerepéhez mégis inkább a kormányt kereste az autón."

"Németországban az 122 lóerős, benzines alapmodell 28 977 euróba, átszámítva körülbelül 8,4 millió forintotba kerül és már megrendelhető, a kereskedésekben viszont csak áprilisban jelenik meg a CLA."

Igazi népautó. Ilyet kap majd jövőre minden FIDESZRE szavazó. A dolgok jelenlegi állása szerint, mellé pedig a 13. havi nyugdíjat, feltéve, ha a 3,5 millió feleslege magyarról elmélkedő tetű (BOGÁR ) ideológiíi aktivista és Balogh páter felül nem írja addig e nemes terveket.
@ariel12: A fizetéssel kapcsolatos kritikádat elfogadom, a másikat annyira már nem. Egyrészt ez nem vonulgatás, hanem megemlékezés a hősökre és az áldozatokra.

Másrészt ha már megint beleszaladsz egy picit a gárdázásba, ezzel az erővel én meg retteghetek a zsidó gárdától, mert ugye sokadszor fordul elő, hogy amit a magyaroknak tiltanak, azt a zsidóknak vígan megengedik. Míg a kormány és a balliberális oldal azzal foglalatoskodik, hogy ellehetetlenítsék a magyarok közbiztonságáért létrejött Magyar Gárdát és Szebb Jövőért Polgárőr Egyesületet, addig ők nyugodtan szervezhetik saját önvédelmi egységeiket, ugyanis létrehozták a Tett és Védelem Alapítványt.

A Belügyminisztérium a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület (SZJPE) és Magyar Gárda kapcsán számtalanszor hangoztatta, hogy az erőszak állami monopólium, éppen ezért kíváncsian várom, hogy a zsidó szervezet ellen is fel kívánnak-e lépni, bár azt hiszem arra várhatok majd napestig.:)
Mielőtt leszólnátok: tudom, a tetű nem bogár, de a Bogár igenis tetű.
"Bónusz: Orbán Viktor Polski-Fiaton tanult vezetni, és ha valaki akkor azt mondta volna neki, hogy egyszer lesz még magyar Mercedes, biztosan nevetett volna."

Jahh a párttitkár gyerekek anno jellemzően csakis Kis-Polskiban ültek. A memória is véges...
@Penivaldes: amit eddig már összerombolt/barmolt, az javíthatatlan. Reménytelen vállalkozás a reparáció.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

Nagyon pikírt vagy:))
Bogár már tiltakozott. Nem úgy, nem azt...., nem tetű, csak hülye. Balogh páter viszont tetű.
Egyértelműsíteném, nekem tetű az, aki tudatosan tesz a rosszat.
@Penivaldes: Nem annyira "jobbik védő funkció" volt ez, - hiszen jómagam is sok dolgot kritikusan szemlélek velük kapcsolatban, - sokkal inkább az vezérelt, hogy árnyalva a képet a másik oldal szemszögéből is próbáljam láttatni ugyanazon történéseket vagy véleményeket.
@Orica Középföldi: Bogárra nem mondhatom, hogy galacsinhajtó, mert ezt egy szent szkarabeusz joggal kikérné magának. Akkor már inkább a galacsiny.
exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus 2013.01.25. 16:56:23
@Bakter:
(A beépített egyáltalán nem rejtett kamerák szerint a T. tű segge által illetett autót a megfelelő védőöltözékbe öltözött szakmunkások azonnal a zúzdába szállították, és ott abszolválták. Ezért van az, hogy az eddigi magyarországi Mercik gyáriszáma ....0002-vel indul. Hungarikum.)

CSak egy költői kérdés: TE vennél ettől a lókupectől használt dakotalovat? Főleg úgy, hogy égnek áll a lába. És ráültetnéd e a gyerekedet? :-)
Gabriel!
Előszőr is ha a hősökre emlékeztek akkor miért kell náci vagy arra hajazó szimbólumokat használnotok. Ugye tagadjátok, hogy návik lennétek? A zsidó gárdával kapcsolatban érdekes módon rajtad kivül és a náci testvéredeiden kivül senki sem hallott. Speciel ha létezik ilyen akkor sincs miért csodálkoznotok mert ti szorgalmazzátok a zsidók összeírását (rémlik valami a zsidótörvényekről), ti vagytok akik embereket származása alapján ítéltek meg és ti alakítottátok meg annak idején az első gárdát amelyik nyíltan fajvédő, uszítő és emberek csoportjainak megfélemlítésére alakult. Amikor ellenetek lépnek fel akkor vinnyogtok mint disznó a böllér kése alatt!
Bocs egy-két elütés miatt.
"Szintén pár napja történt, hogy a vegyipari szakszervezet Ifjúsági Tagozata gyárlátogatásra hívta Mihalovics Pétert, az Új Nemzedék Programot kidolgozó miniszteri biztost. A 29 éves fiatalembert azután kérték fel arra, hogy ugyan, lesse már meg a vele egyidős, sőt nála jóval fiatalabb gyári dolgozók életét, hogy az egyik szakszervezeti egyeztetésen olyan büszkén számolt be arról, hogy milyen pompás programot hozott össze a fiataloknak. És igen, a vitairatban tényleg nagyon lelkes, illetve elégedett DJ-k, fiatal vállalkozók, énekesek nyilatkoztak, sok szó esik a városi fiatalság igényeiről, és senki sem vitatja, hogy például a Tranzit Fesztiválon jól elvoltak a Fidesz-yuppiek. Akik nyilván nem neolatin nyelven tanultak, hanem tudnak angolul is, tehát például megbirkóznak azzal a Lennon-idézettel is, miszerint "Would the people in the cheaper seats clap your hands. And the rest of you, if you'll, just rattle your jewelry".

Szóval egy javarészt tizen-huszonéves, roma gyári munkásokból álló gyárba kellett volna Mihalovics úrnak ellátogatni, de egyelőre nincs nagyon hír arról, hogy erre hajlandó lenne. Pedig lenne miről dumcsizni: miközben ezeknek a munkássrácoknak minden Matolcsy-sajtótájékoztató után egyre szarabb lesz az élete, hol a kajajegy agyonadóztatása, hol a távolléti díj variálása (értsd: ne legyél beteg), hol az új Munka törvénykönyve által szentesített újabb és újabb szívatások miatt. Csak kontrasztnak teszem ide, hogy mindezt honnan nézi a fiataloknak, saját korosztályának kidolgozó Mihalovics Péter. Képvisőként havi bruttó tiszteletdíja 394 230 forint, lakhatási támogatása 413 942 forint, választókerületi pótléka 115 950 forint, miniszteri biztosi fizetése 751 000 forint, önkormányzati képviselői fizetése 187 200 forint."
"a fő országrontó/nemzetvesztő/hazaáruló"
a nevét nem írom le már kisbetűvel sem... mert visszamenőleg akkor majd ennyivel is könnyebb lesz törölni mindenhonnan)

sosem hazudik...

"csak": C I G Á N Y K O D I K...

más néven: kamunikál...

amugy a mafiakormányzás szó sem alkalmazható...
kormányzásról szó sincs és nem is volt soha....
Az év blöffje a Malév-utód indulása
2013.01.26. 07:17 Hakapeszi Miki
Bombasztikus a hír, írja mindenki, a tévé is bemondta, hamarosan indulhat a Malév utódja. Dobbanhat a szív, szinte hihetetlen, hogy kibírtuk majd egy évig nemzeti légitársaság nélkül. Egy apró bökkenő van csak: a Hungarian World Airways nem több néhány idióta vágyálmánál és szinte biztosan lófasz sem lesz belőle.

mentalisdeficit.blog.hu/2013/01/26/az_ev_bloffje_a_malev-utod_indulasa
Magyar térerő

Politikai Ateista
2013. 01. 26 05:34:00 |
Amikor az igazgatóság elnöke és a vezérigazgató egyidejűleg dobta be a törölközőt, nagy kő esett le a szívemről, mert azt hittem, hogy végleg keresztet vethetek az állami mobilcégre. Tévedés. A makacs elhatározás hegyeket képes a csúcsára állítani.

A kapitulált fejesek nem pótolhatatlanok, de titokban reméltem, hogy a kormány majd veszi az adást, és talán elmélázgatnak a csúcsigazgatók lemondásában rejlő jelzésértéken.

Közben dehogy, a nép nagy távközlési projektje dübörög tovább, egy zsírúj vezetővel.

index.hu/bloghu/sorkoz/2013/01/26/magyar_terero
Átadták a Merci-gyárat, 2500 emberrel indul a termelés hivatalosan.
2012. március 29-től indul a B-osztály gyártása. A ceremónián megjelent Orbán Viktor kormányfő és Dieter Zetsche, a Daimler AG igazgatója.
A ceremóniára nem hívták meg Bajnai Gordon ex-kormányfőt, akinek állítólag komoly szerepe volt négy éve a gyár Magyarországra kerülésében. A miértre nem kaptunk választ a helyszínen.
www.vezess.hu/magazin/negyajtos_mercedes_kupe_keszul_kecskemeten/36175/
MÁS:
Rainer Schmücke, a Mercedes-Benz személyautó-üzletágának ügyvezetö igazgatója és Bajnai Gordon nemzeti fejlesztési és gazdasági miniszter a Parlamentben aláírta a német konszern új kecskeméti autógyárának létrehozásáról szóló együttműködési megállapodást.
A 800 milló eurós beruházás keretében felépülő kecskeméti gyárban 2012-től évi 100 ezer autó készül. Az új üzem 2500 embernek ad munkát közvetlenül, a beszállítókon keresztül pedig további 5-6 ezernek.
nol.hu/gazdasag/alairtak_a_kecskemeti_mercedes-gyarrol_szolo_szerzodest
@Orica Középföldi:
Akkor különösen nagy a gond! :(
Azok stratégiai alapanyagok, pl. emiatt kerülhetett Kína a vezető ipari helyre!
" "A Jobbik sajnálja, hogy nem akadt egy olyan magyarországi képviselő, aki az antiszemitizmus ellen küzdő interparlamentáris koalíció (ICCA) tagjainál rákérdezett volna, hogyan szabályozzák Izraelben a kettős állampolgárságú parlamenti képviselők jogállását nemzetbiztonsági szempontok alapján."
A mostani izraeli parlamenti választások alkalmábol a 120 tagú Knesszetbe bejutott 11 arab képviselő köztük az a nő aki gázai blokád megtörését próbáló török hajó fedélzetén tartózkodott!!!
Na erről ennyit galambom!
Nézd ez elsősorban egy történelmi eseményről való megemlékezés. Ennek okán pld. vannak olyan hagyományőrzők, akik mondjuk korhű ruhákban vesznek részt a túrán illetve a különböző ellenőrző pontoknál. Emiatt nácizni kb. akkora marhaság, mintha egy repülőnapon egy régi német vadászgép festése miatt húznátok a szátokat.(egyébként szoktak lenni korhű orosz katonai ruhák is).

kitorestura.hu/imagebrowser/ib_p020_1_9.jpg
kitorestura.hu/imagebrowser/ib_p020_1_23.jpg
kitorestura.hu/imagebrowser/ib_p020_1_26.jpg
kitorestura.hu/imagebrowser/ib_p020_1_26.jpg

Ami pedig a zsidó gárdát illeti, én pont a kettős mércét kritizálom. Amit nem szabad a magyaroknak, azt nektek már igen. Ebből a szempontból a hozzá adott körítés teljesen lényegtelen, hiszen minden szentnek úgyis maga felé hajlik a keze.:)
@ariel12: Kedves Galambom! Te ugye sokkal jobban ismered az ottani viszonyokat. Arról mesélj lécci, hogy az izraeli parlamentnek lehet -e tagja kettős állampolgár vagy sem??? :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

kiknek a hősei? minek az áldozatai?

nem únod még ezt a szart?

brühühühü
Bazz!
Rohadt élet, hogy a habonyárpi&narancsbolsi konföderácijó, továbbá a népi demokratikusssss é-korea egyeztet kommunikácijjóban! Ez TUTTIBIZTOS így van!
A retorika, a hivatkozások, a Pártba vetett bizalom már csak ilyen! :DD

"Észak-Korea szombaton megerősítette, hogy „a nép kérésére” teszi elvégzi harmadik atomkísérletét. „Nincs más lehetőségünk” – ez a címe annak a szerkesztőségi cikknek, amely a Rodong Szinmunban, a kommunista párt hivatalos lapjában jelent meg, írja a hirado.hu. Dél-koreai hírszerzési tisztségviselők azon a véleményen vannak, hogy a kísérlet a parancs kiadása után néhány nappal végrehajtható.

Az észak-koreai bázisdemokrácia, a közvetlen népakarat elve a legjobb pillanatban kezdett bimbózni: a kommunista állam külügyminisztériuma történetesen épp a héten jelentette be, hogy az ország védelmi célból erősíteni fogja haderejét, beleértve az elrettentést szolgáló nukleáris erejét. És szerencsére a nép, mint ez néhány napon belül kiderült, történetesen szintén éppen ezt akarja."
index.hu/kulfold/2013/01/26/onok_kertek_atombombaval_eszak-koreaban/
Kis koreai meg enne inkább egy marék rizzsel többet, de hát nem jut...
Kell a foci... izé atomra! :(
@rodeo36: Miért szerinted az ausztrálok, amerikaiak vagy bármelyik nemzet unja a sajátját??
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

én -többek között- egy valamit nem értek, mijafasznak annyi sms-t kűldeni, baromságokról az uccán és a tömegközlelekedésen sőt autóvezetés közben időt pocsékolni?

ez teljesen egy pótcselekvés azaz fölösleges nem képes emberi kapcsolatot létrehozni mert szemből szembe el sem meri mondani meg úgy sincs semmi értelme és ráadásúl egy csomó pénz kidobása

nekem volt 3 mobiltelefonom és állandóan csörögtek meg jöttek az sms-ek amik az ég világon nem jelenntettek semmit majd megjelentek a reklámok...ma egy sincs és ha a házi telefobnomon olyan szám csörög amit nem ismerek azt fel sem veszem sőt soxor le is tiltom utána és így minden nyugodt akivel akarok azzal élőben akivel meg nem azzal sehogyan sem

milyen egyszerű is

minek sírtok, hogy drága? nem is szükséges teljesen fölösleges kütyü

tanuljatok alkossatok és élvezzétek a pillanatot de nem azzal, hogy azt olvassátok sms-ben, hogy: KÉPZELD BESZARTAM ÉS MILYEN BÜDÖS vagy hasonló értékes információt

brühühühü
@rodeo36:
El van a gyerek, ha játszik! Addig sem emészti magát a jobbik seggnyalásával, az "ellenzéki" jobbik tüntetéseivel - izé, mármint ahogy az "ellenzékinek" nevezett jobbik akármi tüntet a többi ellenzéki párt ellen! :DD
Gábriska!
Mesélj arany bogaram, hol hallottál olyant, melyik országban ides lölköm, hogy egy magát "ellenzéki pártnak" nevező akármi (nioncs jobb szó rátok, mégsem mondhatom, hogy seggnyaloncok, mert akkor besértődnél, na ezért nem mondom, hogy seggnyaloncok vagytok) rendszeresen tüntet a többi ellenzéki párt ellen, azok megmozdulásai ellen - de soha nem tüntetett még egy kormánypárt megmozdulás és személy ellen sem?
Mármint értem én, hogy nem tudok magyarul, meg egyikünk fogalomzavarban is szenved, vagy csak szimplán értelmezési gondjai vannak...
A jobbik honnan is bújt ki? Valami mozgalomból, ahol a vezért Piktornak hívták...
A jobbik kik ellen tüntet?
A jobbik tüntetett már valaha is KORMÁNYPÁRTI POLITIKUSOK ELLEN?
A jobbik tüntetett már valaha is KORMÁNYPÁRTI FELVONULÁSOK ELLEN?
Tudom, hülye libsibolsi vagyok, mert nem akarok egyetérteni veletek...
A cocikkal sem tudok egyetérteni, a komcsikkal meg végképp nem.
Jut eszembe, a Thürmer elvtárssal olyan szépen összemelegedtetek mostanság... Ő is jobbikos lesz, vagy ti komcsik?
Izé, össze vagyok zavarodva, ebben a kur.a nagy egyetértésetekben...

Most akkor TI kormánypárti seggnyalók vagytok, vagy csak annak tűntök?

Köszönöm előre is a segítséget az eligazodásban!
@rodeo36:
Bakker, akkor ezért nem vetted fel, amikor hívtalak... :DD
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

mit törtetek már megint ki?

a kerítést, vagy a szomszéd fogát?

és azt minek ünnepelni?

kurva sok időtök van

brühühühü
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

semmi Boli rajta és a szám? hát xzf45sw7623 mintha KÖBÜKI LENNE A ZÉTÁRÓL

hát?

brühühühü
@rodeo36:
Na, pont ezt hívtam pedig! :))
Neked elküldtem az enyémet, ha errefelé esz a fene, azért csörögj már meg!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

ja...de több e-mail-emen is van bate papo (azaz csak magyarúl gügyögőknek: élődumcsi) úgyhogy azon azonnal és díjmentesen lehet akár órákat is édelegni a cserebogarak és egyéb haszonállatok halhatatlanságáról

brühühühühü

ja, az be van kapcsolva de csakis azzal műxik akinek már megvan az e-mail-je

újabb

brühühühü
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

skzpe-ot ismered? ingyen vídejóval

hajjjdejó

brühühühü

és a mobilcég máris éhenhalt
@rodeo36:

skype

qwertz -m van qwerty helyett csak miattatok és így tudok ékezettel írni igaz más van a billentyűn mint ami megy de erre van a zemberi memória

brühühühü
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
mikor, most néztem, még ott nincs, vagy régen volt?

brühühühü
@rodeo36: Rossz hejre címezted szépbátyám:-) Momentán 1 mtelem van, kb 30 db-os telkönyvvel, ebből 4 család, 5-6 barát, a többi az elengedhetetlen. SMS-t elvből nem írok, nem olvasok, hangyapostagalambot nem használok. Még a jelszavam sem tudom... tehát... valaki másnak szántad asszem:-)
@rodeo36:
SKYPE?? Soha nem hallottunk róla itt Levédiában... :D
Tudod a postagalamb is ritkán jár felénk, pláne informatikusoknál! :))
Küldjek egy magyari billentyűzetet? ;)
Gabriel!
Bocs még mindíg a ketrecben vagy így igazából csak az emilekből látom, hogy mit is válaszolsz :)
1 Lehet kettős állampolgár
2. Nem érek rá a hülyeségeiddel foglalkozni mert a saját laposomra telepítek épp W8-t.
Egyébként is ........ bő nyállal az egész csapatod persze a lónak a himbilimbijére gondoltam. :)
@rodeo36: kieg. Skype van, és a londoni barátainkon meg a párom barétnőjén kívül senki senem van rajta. Ez kell a kapcsolattartáshoz, de nem több:-)

ÍG nem ömlesztenek el a kéretlen reklámok, spa,mok stb. Facebook sose volt, még a családban sem, meg kijafaszomtwittersenem:-)
@rodeo36: szerintem Neked van kínai billentyűs klavid is. Tudod, az alapmandarinos, a 2600 karakteres:-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: @Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

akkor öröm, nem vagyok egyedűl : gazdaságos

brühühühü

a többiek meg hadd basszák el az életüket hülyeségekkel
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
kösz megvagyok ezzel, valaki ajánlotta, hogy vegyek védőborítót rá mert akkor...27 dolcsi a klaviatúra (két hónapos) vadiúj 11.25 brühühühühü

egyébként sem teszem a kávét sem a közelébe...így nincs veszélyben
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
azonkívűl: msn, gmail mindegyiknek van

gyerekek villamoson ülve 45 percig dumálnak és egy szót sem értek belőle, mert annyi zagyvaságot életemben nem halottam és jókat röhögnek közben

brühühühü
@rodeo36:
...mert akkor ... nem köpöd tele kávéval reggel, amikor olvasod Fabius legújabb agymenését!
Ezt már mondták többen! :))@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Kerestem Vérmókus Billt a Skype-on, de nem találtam...
A neten ez volt csak:
t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQUGJ6k7ork1KTcnphPegXu9RcU-2kB53YUscdV5G_pfpzmfIsOCg
@rodeo36: ja és kifelejtettem azt az 5-6 valaha volt halott rokont, barátot, akiket kegyeletből nem töröltem. Én így is emlékezem rájuk. Meg persze jó velük néha elbeszélgetni...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

keresgélhetsz nyugodtan a neten. Igyekszem a lehető legkevesebb digitális hulladéknyomot magam után hagyni:-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Ja, meg néhány tucat fotóalbum, köztük olyan, ahol ott a neved, a fényképed... De tényleg! :D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: milyennevem? héhóóóó, mit gondolzs? Majd a zigazit adom meg? :-) A Witz-re gondolsz? :-)) Cseréld le a betűket: Vicc:-))))))
@Penivaldes:
Milyen pofára esés volt? Csak érdeklődöm... :D
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Nem írom ki azért sem, milyen Csaba, hiába provokálsz!
A vigyori fejedre és bozontodra sem emlékszem... :D
Csaba keresztnév gyakorisága: A név tizenhét leggyakoribb férfi-i név közé tartozik. Első névként kb 0.911% viselik ezt a nevet (kilencvenegyezer-kilencvenhét férfi), második névként 0.1783% (tizenhétezer-nyolcszázhuszonhét férfi).
Egyéb infó: török-magyar eredetű - jelentése: pásztor, kóborló. :-))))
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: pofáraesés? az eveződet! azt. égési sérülés! te meg itt gonoszkodsz!
@Penivaldes:
Egérsütés közben? Vagy Jancsi és Juliskás játékot játszottál... :(
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Egérsütés közben, kénytelen voltam lefogni mert menekülni akart.)))
(nem csak rétest sütöttem)
@Penivaldes:
Hívd Egered, hogy szükség van a nyelvére! ;)
Mármint MÁSRA most, de ha már ott van...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Rendben.
Akkor
Egér, Egér a nyelvedre van szükségem!
(és ha nem jön ide akkor síkitozni fogok, és kikezdek valamelyikötökkel!)
@Penivaldes:
Ez durva volt azért!
Én most menekülőre fogom!
Sziasztok...
Dőlnek ki az állami cégek sztármenedzserei
2013. január 26., szombat
Szerző: HVG

Egymás után dőlnek ki a sorból a kormányváltáskor kinevezett sztármenedzserek, pótlásuk a második vonalból történik.

Megbillent a széke a Fidesz legbelső köreihez tartozó Petykó Zoltánnak, az uniós pénzek elosztására hivatott Nemzeti Fejlesztési Ügynökség elnökének, rövidesen az intézmény jogkörét is csorbítják. Távozott az állami vagyonkezelő éléről Horváth Gergely, a Magyar Posta Zrt. vezérigazgatói székéből pedig Geszti László. Leköszönt az állami mobilszolgáltató elnökségéről a Fidesz informatikai stratégája, Kalmár István, és felmondott a vezérigazgató Schmidt Pál, aki 2010 júniusától egy évig a Magyar Postát is menedzselte.

hvg.hu/hvgfriss/2013.04/201304_vezetocserek_allami_cegeknel_csillaghullas
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

Ezeknek a "sztármenedzsereknek" sok babér nem termett eddig, nincs ebben semmi meglepő. Inkább az riasztó, hogy őket most a második vonalnak nevezett izékkel helyettesítik szakemberek helyett, ami azért a közeljövőt ennél is bizonytalanabbá teszi.
@Fabius: nosss igen, de ha a legfelső szintet nézed, ebben nincs semmi meglepő... kontár kontár hátán... nem sorolom, tudod. lsd. posztkép...

más:

Gigabírságot kaphat a szlovák UPC

Index
2013. január 26., szombat 12:10 | |
Címkékszlovákia, bírság, upc
Horribilis, akár másfél millió eurós – forintban számolva majdnem négyszázötven milliós – büntetést kaphat Szlovákiában a UPC. A távközlési szolgáltató a „szerződések önkéntes megváltoztatásával kezdett illetéket felszámolni a papíralapú, levélben küldött számlák” után, ez verte ki a biztosítékot a Távközlési Hivatalnál.

index.hu/kulfold/2013/01/26/gigabirsagot_kaphat_a_szlovak_upc/
Sok van, mi csodálatos, de a Simicska-MSZP pártkassza tengelynél nincs, mi csodálatosabb lenne:

hvg.hu/hvgfriss/2013.04/201304_egy_partok_folott_allo_cegkapcsolat_furcsa_
@Fabius: Mi vagy TE? Vátesz? :-))

"Meglesz itt minden időre kérem, hisz vak turul is találhat kitaposatlan légifolyosót, ha szerénysége alázatossággal, kíváncsisággal és optimizmussal párosul."

Az év blöffje a Malév-utód indulása
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

Nem blöff az, légitársaság indítását és a piaci rés betöltését valóban tervezik.

A bibi annyi, hogy ezt az egészet Malév utódnak eladni jókora bullshit. Mert még véletlenül sem az lesz, semmilyen értelemben.
@Fabius: olvastam a cikkeket, hirtelen ezt a hivatkozást találtam, ami nagyjából fedi a kiltásáokat.
@Fabius: @exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: megnéztem a domaint, meg az oldalt, a hivatkozásokat és a neveket. Mit ne mondjak, ha nem blöff és komolyan gondolják, még rosszabb a helyzet. Sorredt, kidolgozottság, perspektíva hiány, vérszegény az egész.
@Fabius: nem is ojjan nagy baj.. ha nem lesz...

bár tudom a fides mafiaálam az jo gazda... jol megőrzi az adóm...

de azér mégis én jobban örülök hogy egy jukkal kevesebb a kölcségvetésen
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: @Vitéz László:

Amíg ezt nem állambácsi zsebére, hanem a befektetőkére teszik és gondolják addig nekünk különösebben hótmindegy.

Ez a Malév utód dolog emlegetés a sajtónak jó apropó egy bulváros címadásra.
@Fabius: erről van itt nagybaszó...

szabadországban élünk:)) mindenki szabadon válalkoz6,7,8...

amugy a fides/komcsi ügynök drsifferről lesz ma poszt ugye?

remélem kivetik magukból ezt a hitvány rohat komcsi/náci drsiffert

többre hivatott a többsége alapján ez a párt...
@Fabius: amugy most a klubrádió épp közvetíti pinokkió nagy dumáját...

duma az van... nagy duma...
@Vitéz László:

LMP poszt volt tegnapelőtt, még ma is kommenteljük. Innentől harcolják le ők a schifferizmus, és majd szóljanak ha sikerült dönteni.
@Fabius: akkor meg má kéne egy ojjan poszt hogy

a tisztességes embereket hogyan lehetne kimozdítani a közügyek felé...

a politika néven lejáratott intézményrencer hogyan kerülhető meg...

elő kell csalogatni a sikeresen és tisztességesen dolgozó "pékeket"

különben a hitványság spirál tovább szívja be az országot...

vagyis mijen kitörési pontok vannak az erkölcsi válságban lejáratott intézmény/"jog" rencer átugrására...
@Vitéz László: Magyarországon a 20. század eleje óta nagyrészt csak a pénzéhes piranhák mennek politikusnak.
@Vitéz László: tán azzal, hogyha azt éreznék, hogy igazi beleszólásuk van a dolgokba
@Vitéz László:

Az a baj a "pékkel", hogy ő pék és nem politikus akar lenni.

Ezen kívül azt is látni kell, hogy az Orbán által kialakított közjogi és választási rendszer pillanatnyilag nem teszi lehetővé új, ismeretlen pékeknek a sikeres megjelenést.

Erre legközelebb akkor lesz mód, ha a jelenlegiekkel kiválogatott felhasználásával sikerül az egészet rendbe tenni, az esélyeket normalizálni.

Ez az intézményrendszer nem kikerülhető. 400 törvénnyel tettek róla, hogy ne legyen az.
@Fabius: kérdés hogy a kiválogatottaknak mennyire érdeke az új pékek megjelenése
@Penivaldes:

A kiválogatottak - elvileg - azért lesznek kiválogatva, hogy rendbe tegyék amit kell, és ez ne lehessen kérdés Magyarországon.
@Fabius: majd azt követően szó nélkül félreállnak és felajánlják a helyeiket az új pékeknek? na jó zt nem hiszem.
én léátom, hogy annyira menne az a válogatás, olyan finomkodó módón megy hogy mindenkivel össze kell fogni a demokratikus oldalon. amiben én továbbra sem hiszek, de ne legyen igazam
@Fabius: "Az a baj a "pékkel", hogy ő pék és nem politikus akar lenni. "

ezzel nem értek egyet...

az összes szakmai szorgos-tisztes-gerinces képviselője világosan láttya, hogy erőfeszítései tejjesen hiábavalók "SZISZI FUSZ" mindenki, mert a fidesmafia egy pöcköléssel visszaguríttya a földgojót...

nincs értelme semmit csinálni míg ezt a disznóólat nem takarítottok ki...

és legyen bárkinek bérmekkora szakmai elhivatoccsága...
egy kis időre félre kell tenni és áldozatot hozni a hazáért...
@Vitéz László: ezt hogyan képzeled? leghet vki jó pék de attól még nem elsz érzéke a közélet kérdéseihez, és megeszik a cápák.
@Penivaldes: igen ebből az ördögi körből kell kitörni...

az erkölcsi válság: rohat büddős csaló bűnözők mire hatalomhoz jutnak a leghitványabbá kel váljanak...

az eredeti "politika" szó jelentése pusztán KÖZÜGYEK kel való foglalkozás...

minden tisztességes és alkalmas ember vágya hogy a KÖZÉLETET a környezetét formálja és kulturáját emejje...

jelenleg a lejáratott "közügyek" (=politikai") álapotok miatt minden tisztességes távoltartya magát és CSAK BŰNÖZŐK hitvány rohat gerinctelen alkalmatlanok gyülekező heje...

ez egy SPIRÁL...

ebből kell egy gordiusz nevű huszárvágással kiverekedni...
@Penivaldes:

Te valamit nagyon félreértesz.

Félreállásról szó nincs. Szó arról van, hogy 2014 után egy olyan közjogi helyreállításnak kell következnie, amiben nincs szükség az aktuális hatalom leváltásához összellenzéki összefogásra.

Az esélyegyenlőség helyreállításáról beszélünk, nem félreállásról.
Schiffer nem enged az LMP-kongresszuson
A frakcióvezető szerint 2014-ben egy önálló LMP-re szavazók tömegei várnak majd. Sorsdöntő a vita.

index.hu/belfold/2013/01/26/lmp-kongresszus_napirendi_pont_a_platform/

hajrá egyedűűű...
@Vitéz László: így van, a reformkor idején még nem azok mentek politikusnak akik pénzt akartak áldozni a közügy oltárán és nem elvenni, aztán ez szép lassan megváltozott.
viszont a közélet formálásához nem szükséges hogy annak hivatásos képviselőjhe légy
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: ez a kettészakadás érdekes...

a rohat bűnöző fideskomcsi drsiffer ügynök vs

az összes többi tag aki tisztességes becsületes normális...

érdekes "feleződés"

viszont a pénzt ő atta (fides pénz, fides kopogtatócetli stb)

érdekes felállás...
@Vitéz László:

Az lehet, hogy nem értesz egyet, de mutatni nem tudsz egyetlen önként és dalolva jelentkező "péket" sem.

Ezt neki is akarnia kell mert az kevés - illetve pont semmi - ha csak te akarod.
@Penivaldes: sőőőt

nemhogy ne tuggy lopni...

kvázi ingyenes KÖZFELJAÁNLÁS, felelősségvállalás a KÖZÜGYEKkel foglalokzás...

nem is értem miért kapnak pénzt a "politikusok"

miért nem ők dobnak be a közösbe...
@Fabius: nekem most sincs szükségem összellenzéki összefogástra főleg úgy ahogy a bukott ferenc fenyegetőzik.
a varjaknak hiányzik ez nem nekem. nagyon várom, hogy végre vki elküldje a picsába azt a bandát, mert ha ők bent lesznek az ellenzéki összefogásban akkor vesztettünk.
összellenzéki összefogás, az meg a másik...
@Fabius: mondom hogy egy erkölcsi válság spiráljából kell kitörni...

a Sziszi Fusz nevű pékekből kell Gordi Usz nevűeket !
hogy átvágják a csomót...

és ne kejjen megvárni a zerkölcsi válság szokásos ajját a

BELHÁBORÚT !!!
@Vitéz László: álmodba létezhet, ma magyarhonban nincs ilyen.
"Az Index információja szerint azonban napirendre vettek egy olyan javaslatot is, ami közel egy évvel elhalasztaná az LMP szövetségi politikájáról szóló stratégiai vitát.

Schmuck Erzsébet előterjesztése szerint leghamarabb csak decemberben kellene dönteni ebben az ügyben."

Schmuck Erzsébet az 1980-as években a KISZ Központi Bizottsága mellett működő Ifjúsági Környezetvédelmi Tanács nevű intézményt szervezte és vezette. Hosszú évekbe telt, amíg a környezetvédő mozgalmon belül elcsitult a harc a korábban főleg a Duna mozgalom környékén lévő, a rendszerváltók közé tartozó zöld mozgalmárok, és a Környezetvédelmi Tanácsban résztvevő szervezetek aktivistái között.

Az Ifjúsági Környezetvédelmi Tanácsba tartozott a BME Zöld Köre is, amelyben kiemelkedő szerepe volt Illés Zoltánnak.

Mielőtt elkezd mindenki hú-zni, meg há-zni, ennek a Tanácsnak pozitív szerepe volt a környezetvédelem megismertetésében, és a környezetvédők megvédésében.

Csak, hát... Schmuck Erzsébet a KISZ KB vezető tisztségviselője volt, és most a jelek szerint Schiffer fő támasza.
@Vitéz László: pedig lehet hogy a belháborúval jársz a legjobban
@Penivaldes:

Kit érdekel mit mond Ferenc? Az orbánváltás kurvára nem azon fog múlni amit Ferenc mond.

Ettől függetlenül a kérdés azért az lesz, hogy mondjuk a DK-tól el lehet-e fogadni egy Vadai Ágit vagy Molnár Csabát arcnak az összefogáshoz, vagy inkább maradjon Orbán? Mert válogatni is csak egy bizonyos szintig lehet.

Gyurcsány mellesleg bejelentette visszavonulását már régen a kormányváltás megvalósulása utánra. Ő nem lesz tagja a győztes kormánykoalának, ahogy nem lesz tagja Lendvai Ildikó sem.
@Vitéz László:

Ilyenkor szoktam azt mondani, hogy majd szólj, ha megtaláltad az ilyen "névváltókat" :-)

Nézz szembe a valósággal, könnyebb lesz úgy.
@épészmérnök:

Schiffert az ilyen és a Mile Lajos féle támaszok nem szokták zavarni. Ezeknek a támaszoknak nem kell a múlttal szembenézni :-))

Amúgy ez a Bözsi nem rokona a smukkandornak?
@Fabius: smuk=siffer=mille=hitvány rohat komcsi ügynökök...
ojanok mint a fidesnek a főországrontó triumvirátusa
@Fabius: Inkább Orbán maradjon minthogy Molnár Csaba. Vadaira ugyanez vonatkozik. meg a komplett DK-ra. Tőlük senkit sem kell arcnak elfogadni.
(Bár nekem mindegy, mert én arra készülök, hogy távolmaradok jövőre az urnáktól)
@Fabius: Tudtommal nem. Közgazdász, és hosszú évek alatt beletanult a környezet-, de főleg a természetvédelembe. Nagyon ügyesen tud politizálni, a kiszben tanulta a kamarillapolitikát. Kiváló szervező. A Magyar Természetvédő Szövetség alapítója, sok évig elnöke, jó nemzetközi beágyazottsággal. Nélküle nem lehet zöld pártot csinálni, mert az ő talpasai a vidéki szervezkedés támaszai. A Magyarországi Zöld Párt, a Zöld Alternatíva egyik alapítója. Ha tehát ő Schiffert támogatja, akkor ennek az ökopártnak is vége... :-(
@épészmérnök: az elvált férje vezetéknevét viseli, aki nem Sch. Andor.
@épészmérnök:

Az LMP ökopárti jellegének elég régen vége van. Szerintem rájöttek, hogy önálló zöldpártra bejutási küszöböt jelentő igény nincs ebben az országban. Schiffer - és a többiek - is inkább nyomják a jogállamiság-korrupcióellenesség vonalat, mint a ződséget.
Szerintem Schiffer és Orbán jól meglesznek. Mind a ketten figyelnek mások véleményére és kompromisszum készek. Plusz mind a kettőjük a haza érdekét tartja szem előtt, és a nem sértett hiúságát.
@Fabius:

"Ő nem lesz tagja a győztes kormánykoalának, ahogy nem lesz tagja Lendvai Ildikó sem."

Sőt, ahogy hallom, néhány régi arc Brüsszelbe menne.
Cirbolya_sentinel Narancs himnusz - · href.hu/x/ifbi2013.01.26. 17:05:12

@Fabius: @V-PORT: igen, megszületik a kistestvére vezénylóéknak, ugyan az játszódik le, mint amikor a fideszből kiléptek a Fodor vonulatos emberkék, az biztos, hogy 14-ben nem lesz tömeg az LMP-nél, 18-ban meg nem lesz LMP, és ha vezénylóékon múlik senki más sem, talán esetleg egy törpe mammutmaradékos maszop.

Schiffer nem enged az LMP-kongresszuson

A frakcióvezető szerint 2014-ben egy önálló LMP-re szavazók tömegei várnak majd. Sorsdöntő a vita.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F01%2F26%2Flmp-kongresszus_napirendi_pont_a_platform%2F
@Orica Középföldi:

Menjenek csak, ott sok kárt nem tehetnek. Elfekvő a dajcstomiknak és pelcznéknek, használják csak a szocik is erre.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"2014-ben egy önálló LMP-re szavazók tömegei várnak majd."

Schifferre meg egy rakás megválaszolandó kínos kérdés, ha lesz még bátorsága vitafórumon a választói közé merészkedni. Ezt garantálom, hogy így lesz.
@Penivaldes: oké kimaradsz, oké marad viktor, csak félve kérdezem, mire számítasz azok után, tudom nem lesz világ vége, de érdekelne, hogy ebben a forgatókönyvben milyennek látod az országot, a gazdaságot, és benne az embereket /oktatást, egészségügyet/
A biztos, hogy az emberek túlélésre vannak programozva, de azért én azt a világot és annak a hozadékát nem látom túl fényesnek. Remélem nem lesz igazam, de a jelek nem engem cáfolnak.
@Fabius: Pont ezt akartam kérdezni. 2014-ben be fogja ismerni, hogy ezt elcseszte, nem kicsit? Vagy másra fog hivatkozni?
@Fabius:
"ha lesz még bátorsága vitafórumon a választói közé merészkedni. "

szerinted az eddigi stílus, és vaskalaposság után, és nyomokban meglévő kompromisszum képességgel, ennek mekkora esélye is van?

Apró mozzanatokat látok csak hozzád képest, érzelmi és stílus rezdüléseket, ezek nekem mást súgnak.
@Fabius:

Egy a bibi. Annyi hely összesen nincs, mint ahányan menekülnének MA mellöl:))
@Fabius: Mindenesetre baromi nehéz lesz az elmult néhány évben totálisan szétkúrt mindenséget helyreállítani. El kellene lassan valamiféle kodifikációsdit játszani, keresgélni a civileket, a még meglévő érdekvédelmi szervezetek, a szakszervezeteket azt hiszem a jelenlegi felállás mellett erősen hanyagolnám, valamint, - lehet kegyetlen vagyok-, de egy rendesebb "b"lista összetétele és kiplagátolása sem ártana, persze nem nevekkel, hanem a feltétlenül személycserére érett szervezetek, intézmények összeállításával, mert az a töketlenkedés, amit a szocik 2002-ben csinált, látjuk, milyen eredménnyel járt. Belülről rohasztottak ezek az emberkék 8 évig. ÉS a humanitárius eszmék, és a törvényesség, meg az anyagi vonzatok, jó lenne, ha nem játszana... persze, ehhez meg kell találni a formát. Kb. olyan puccsszerűen kellene eljárni, ahogyan a Fidesz tette 2010-ben. Nem sok papmognivalójuk lenne ebben az esetben...
Én a magam részéről Vágóra és Karácsonyra tenném a hangsúlyt, bár munkásságukat annyira nem ismerem, de szerintem ők elfogadhatók lennének... és a Millával mindenképpen együtt kellene dolgozni, meg a Bajnaival... a DK necces, az MSZP pedig lépéselőnybe került... persze várjuk meg a tavaszt, mert - fokban az ember általában nemszok uccára menni... és persze kicsit bemozgatni a fiatalokat sem ártana...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: NEm biztos, mert lehet mégiscsak jobban járnánk, ha 2014 után még kihúznának 1-2 évet, míg totálisan a maguk szarába nem fulladnak és el nem zavarja őket az általános népharag...
@Fabius: SChiffer egy okoskodó, de nem túl intelligens ember, aki nincs tisztában a saját korlátaival. Emiatt rendkívül veszélyes. Nem lett volna szabad párton belül ekkora pozícióba engedni... ezt elbaszták a tisztaszívűek, de nagyon.
@Fabius: Nem lesz bátorsága.

A Facebook-on vezeték- és keresztnévvel, arccal sokan elmondták már neki (én is), hogy mit gondolnak a politikájáról. Az ilyenektől visszavonja a "barátságát", és nem lehet többet kommentelni.

Az az érzésem, hogy lejtőn van. Megmakacsolta magát, és már nincs neki visszaút. Ahogy orbánnak sem. Fáj a szívem, ahogy ezt leírom. Sajnálom nagyon, hogy ez a zöld párt is kudarc lett. És módfelett bosszant, hogy kvínnek lett igaza :-/. Kvín, igazad volt :-((((((
@Fabius: drsiffer ügynök rohat büdös komcsi náci fidescsicska mivolta egyértelmű lehetett az elejétől...

van aki csak a II. kerületi vissza (nem) lépés ügyénél kapcsolt...

van aki pedig csak most fogta fel...
hogy a hitványságnak nincs határa...

jó lenne már ha a naívok kihalnának az országból...
a zombi barmok, szavazógépek...
akinek mindegy hogy mosópor-e az elempé...
és persze nagyon kellene a vidéki bázisépítés, ami lássuk be elengedhetetlen, mert a vidéki paraszt, ha asse tudja miaz a tejeskávé, a büdös életben nem fogja magától megkóstlni, illtve az egész LMP-esdi pesti úrifiúk kicsi homokozójaként fog megjelenni a szemükben...
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: "Nem lett volna szabad párton belül ekkora pozícióba engedni"

azér ne légy naív

a lempet Ő ALAPÍTOTTA fides segédlettel és rohat zsidó pénzből...

kamu ellenzéknek...

csak ez TÚLNŐTT RAJTA...

túl sok ellenőrizhetetlen tisztességes ember is beszivárgot...

ergó az önmegsemmisítő gombot most megnyomta...
egy ellenség kezére került párt nagyon veszéjes lenne...
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: eladni nem kell az elveinket, erre mindig figyelni kell, mert annak mindig kegyetlen következménye van ha olyanból engedünk amiből nem szabad.
A poszthoz néhány gondolat.
Matolcsy megteremti a maga ars poeticáját a gazdaságirányításban, amely azonban nem a kőkemény gazdasági törvényszerűségeknek és az országra jellemző általános viszonyoknak optimalizált szintetizálását jelenti számára.
Amit szokásos heti interjújában előad, az inkább egy ernyedt elmélkedés az olvasmányaiból, és arra utal, hogy a gazdasági sikerek az emberi lélek viselkedése által jönnek létre, fő motívum a szerencse.
"Optimistáké a szerencse és a siker is." vagy: "Szellemi kiváncsiság is vonzza a szerencsét."
Minél jobban bízunk a növekedési fordulatban, annál közelebb jön."
"Energiaforrás az optimizmus."
Egy gazdaságot irányító miniszter eszerint a szerencsében bízik elsősorban, a csodában, melyet saját személyiségének optimizmusa teremt meg az ország számára.
A gazdasági játszmákban a gazdaság elméleti ismerete, az erre alapozott racionális gondolkodás és döntési szisztéma a legfőbb szempont.
Kizárólag a szerencsében bízni optimista módon, annak más neve van: hazardírozás.
Ahol közel 10 millió ember sorsa múlik azon, hogy hogyan alakul az élete, ott elsőrangú kérdés a felelősségérzet és kötelességtudás a szakmaiságon túl, mely evidencia.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Mo-n népharag? ne röhögtess, hosszú idő óta a diákok nyitották ki a szájukat, és mostanra ők is ledarálva és végletekig megosztva. Itt a népharagra sakkozni, ugyan akkora naivitás, mint a fideszben palotaforradalomra várni. Nem lesz semmi saját szarba fulladás, olyan csak a bűnbakoknak jut a világ másik táján, ott is nagyon ritkán, főleg ha báncsák a nagyok játékát, és itt nem számít melyik nagyról is beszélünk.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ez igaz, viszont ettől én még kimaradok, kivéve ha olyan mélytisztitász végeznek amit megemlegetünk, és ahol annak nem lesz előnye aki már volt képviselő meg miniszter, hanem ha mennie kell, akkor elküldik neki zsinórt. na ha ez sikerül az e14-nek akkor van nálam esélyük, de ha kerülgetik egymást mint forró kása az egerete, akkor annak rossz vége lesz.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Előbb-utóbb a ZEU is elunja, ha a farkával verik a csalánt...kicsi támogatás-forrásmegvonás, kicsi telkomadó, egyebek visszafizetés, ez ráterhelve a jónépre... fog ez menni... és a mocskoszeu retorika nem működik a végtelenségig...
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

Mint már többször is jeleztem, az LMP-nek VAN vidéki bázisa. Most azzal, hogy kiderült, Schmuck Erzsébet, a magyar civil természetvédők egyik vezető alakja is tagja az LMP-nek, most már világos. A Természetvédő Szövetségnek rengeteg helyi csoportja van, az egész országban, legalább harminc éve. Szilárdan kialakult rendszerben dolgoznak. Ha Schmuck Erzsébet azt mondja: gyerekek, segítsetek ajánló cédulákat gyűjteni, akkor mennek, és gyűjtik.

Azonban azon kívül, hogy lelkesen, önzetlenül védik a madarakat, a sünöket, a mindent (most ennek jelentőségéről ne nyissunk vitát, az én ismereteim szerint létfontosságú tevékenység), tehát a természetvédelem az, ami összeköti őket. Politikailag teljesen heterogének, és többnyire távol áll tőlük a liberalizmus.

Tehát itt a következő dilemmát látom kibontakozni: ha szóbaállnak az E14-gyel, akkor elveszítik a vidéki bázist, és fújhatják. Ha nem állnak szóba az E14-gyel, akkor a városi, liberálisabb beállítottságú, de szervezésre kevésbé mozgósítható városi, budapesti bázist veszítik el.

Melyik ujjamat harapjam? Ez itt most a kérdés a számukra.
@épészmérnök: pontosan ezt látom én is, és hogy a hiba elismerését és még azzal való szembenézés is a teljes személyiségét döntené romba, végletekig ki fog tartani. Minden kritikát és ellentmondást személyes megtámadásnak fog venni, jobban mint eddig. A mostani beszédeiben, már megjelent az ellenség kreálás, a belső platform és külső behatások képében, ebben az állapotban érdemleges és stratégiai döntésekre nem alkalmas.
@Mariann19: Elmélkedni tud, egyébként az irományai érdekes, csak nem működnek.
@épészmérnök: a vidéki bázisnak helyben van véleményvezér szerepe, a városinak (pestinek) meg országosan, a médiában.
@épészmérnök: NEm akarok vitatkozni VEled, de itt ahol élek, kurvára nem találkozom velük... pedig ez egy eléggé nagy város:-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: @épészmérnök: @exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

Én vitatkoztam már Schifferrel többször élőben, és még sose érdekelt mennyire leszek neki, vagy bárki másnak szimpatikus.

Ha kiül valahová közönség elé akkor nem tudja elkerülni, hogy a föltett kérdésekre válaszoljon. Azt már kiharcoltam a pesti fórumszervező Gajárszki Áronnál, hogy ne legyen divat az előre, írásban leadott kérdés, hanem a vitafórumok fésztufész menjenek ahogy addig. Ezért lehetett Gulyás Gergelytől is élőszóban kérdezni. Ha ezt visszacsinálják annak is jelzésértéke van, ami mellett nyilván nem fogok elmenni szó nélkül.
@épészmérnök:

"Mint már többször is jeleztem, az LMP-nek VAN vidéki bázisa."

Erre azért nagy tételben ne fogadjál. Nyomokban fölfedezhető, maradjunk ennyiben.
@Fabius: Meséd má el lécci épésznek, hogy mifelénk nem az a kardinális kérdés, hogy a sünök halhatatlanok e, és hogy öljünk hódot, hanem a mindennapi betevő... és nem a farkakra gondoltam... ehhez pedig normális programmal kell megjelenni, politikaival, gazdaságival, nem környezetvédelmivel... itt most nem az esőerdők megvédéséről van szó.
@Penivaldes: ilyen nagytisztítás soha nem lesz, hisz attól, hogy valaki eddig nem szerepelt miniszterként, vagy állami felső vezetőként, attól még az alapvető működési rendszerei ugyan olyanok, mint mindenki másnak. Nincs és soha nem lesz annyi szent és önzetlen ember, mint amennyi pozicióba kellene. Itt csak a kölcsönös és minél szélesebb kontroll és függés segíthet, ennek kialakítása meg a legszélesebb összefogással működhet csak. Politikusaink is ebből a társadalom jöttek, alapvetően nem különböznek tőlünk, elég csak megnézni az új pártokat, ők sem mások a többinél, és ha helyzetbe jönnek, nem is csinálnak mást, és nem csinálják más módon a politikát.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

figyelmedbe ajánlom:

exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus 2013.01.26. 17:25:27
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"Minden kritikát és ellentmondást személyes megtámadásnak fog venni, jobban mint eddig."

Már annak vesz. Mintha a 10 évvel ezelőtti Orbánt látnám. A platform megjelenésével és annak kezelésével kibújt a szög a zsákból.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: én nem szent emberekre várok, nem vagyok vallásos eléggé ehhez:)
arra utalok, hogy nálam annak nincs előnye aki már volt.
remélem így már érthető
@Penivaldes: ettől ez bonyolultabb.. ÉS ne feledjük a küzel 90%-is FIDESZES önkormányzatokat sem, igaz mostanság a "megmentetteken" kívül más nem sok barátja van a kormánynak, mégha ezelőtt lett is volna...
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

Bezony, így van. Amíg a miből lesz véve holnap kenyér kérdés van napirenden addig a sünök halhatatlansága sokadlagos szempont.

Az LMP sem ezzel szerzett tábort magának, ez is világosan látszik.
@Fabius: Orbánnak ehhez 15 évre volt szüksége, ez a nyikhaj azt hiszi a maga szemétdombján 3 év alatt meg tudja csinálni. Mondom, nem túl okos,ámde veszélyes... elviheti az egész ellenzéket a kútba, ha időben el nem távolítják...
@Penivaldes: ááá ezek még nem az igazika, akkor még csak tanulgattam... vannak sokkal jobbak, de tudod a félig romlott tányér cseresnye:-)
@Fabius: én is erre céloztam a Fodoros utalással, nem tudom hallottad-e ezt, azért belinkelem:

Az Orbán kormány leváltása, alapvető cél - LMP - 2013.01.25

A Párbeszéd Magyarországért elnevezésű platform, azt az álláspontot képviseli, hogy az ökopolitika és az Orbán rendszer leváltása, kéz a kézben járnak - fogalmazott Dorosz Dávid az LMP frakcióvezető helyettese a Klubrádió, Megbeszéljük c. műsorában.

www.klubradio.hu/cikk.php?id=16&cid=152216#c
Ha valami csoda folytán összefogna velem, honnan lennék benne biztos, hogy félév múlva nem gondolja meg magát? Hogy bíznék meg benne, ha annyira sem vesz emberszámba mint Orbánt?
@V-PORT: politikusban sose bízz... sose higgy nekik

csak ha már dakota ló legel a sírján
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: a puccsszerű nem fog menni, mert a lerombolás az működik, de utána az építkezés nem fog, lásd vezénylóék
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: szent szájat az ingerel amikor megérinti ajkaival a stóla szélét. .)
NA léptem, megest színház... tuggyátok, az első generikus értelmiségi lét... van mit tanúni, okoskodni:-)
@Penivaldes: momentán én konkréten nem egészen a stólra gondoltam... de kinek a pap, kinek a lánya. Főleg, ha a pap katolikus:-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: és miért nem a sokkal jobbakat mutogatod Mariannak, vagy nekem..?
nekem mutogasd a jobbodat!.))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: attól függ, mennyire kaparod meg a dolgot... nem kell nagyon... a kulik midig kulik maradnak... és ezek működtetik a rendszert...
@Penivaldes: Türelem, mindenre sor kerül... a lehetőségek széles kapuja nyitva áll:-) Istennek is 6 nap kellett... hát még nekem:-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Szia Vérmókus! Már azt hittem, hogy pártában maradok.
Ahogyan nézem a képeket, átjár egy pici irígység, mert ott járhattál, ahol ezeket a mesteri fotókat készítetted.
Minden rendben van!
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: van olyan plébános aki nrövidnadrágot hord a köppenye alatt vagy hogy híjják azt a cuccot amit hordanak, és amikor letérdel imádkozni akkor látszik neki a lába..:))
@Penivaldes: Ezek az elméletek mégcsak nem is az övéi, hanem olvasta őket a 2-3 dolláros könyvekben, és sajnos a magáévá tette őket.
@Mariann19: nem nem, ezek 8 évesek... de minden évben jobbat készítek ezekről:-)
@Penivaldes: naugyi:-) Éééni tunni kőőő:-) Hosszabb távra tervezünk, vagy idén, vagy jövőre...
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: nem tudom, tudod én nem kerültem sosem közeli kapcsolatba a gyóntatószékkel..))
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: mindig is szerettem azokat a darabokat amik nyomot hagynak a ruhámon:))
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: és a papokat is csak úgy láttam, hogy bezárkozott egy sufniba...))
@Mariann19: gondolom erőszakkal...gazdasági abúzus.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: na nem arra kell gondolni amire te gondolsz, hanem arra, hogy egy sarokszobában volt a lelki táplálék. de én nem éltem vele
@Mariann19: @Penivaldes: Ezek az elméletek mégcsak nem is az övéi, hanem olvasta őket a 2-3 dolláros könyvekben, és sajnos a magáévá tette őket.

Pedig a 2-3 dollárosak harapnak, becsípnek és aszélük vág:-)
Leszögezem, hogy sok férfival voltam már, de ettől még erkölcstelen nem leszekl!:)
Meghalt Hegedűs Loránt
83 évesen hunyt el a református lelkipásztor, aki 56-ban megkongatta a Kálvin téren a harangot.

Nem mondanám Isten nyugosztalja...
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Isten nyugosztalja. Holtakkal nem harcolunk, mert nem vagyunk Alba hercegei
Nagyon érdekes beszélgetés van a 168-ban Fabricius Gáborral, aki egykor az LMP kreatív kommunikációs tanácsadója volt. Ma már kívülről nézi őket.

Az interjú címe is jó: Fejnehéz csapat.

Egy érdekes gondolatát ide teszem.

"Meggyőződésem, hogy ma Kelet-Közép-Európában, sőt a nyugati világban is csak radikalizmussal lehet jelen lenni a politikai mezőben. Olyannal, amelyik ellensúlyozza a Jobbik nacionalista, az állam "bármit megtehetek, de legalábbis megpróbálom" radikalizmusát, valamint az MSZP nihilizmusát, amely szintén passzívan romboló radikalizmus."

A lömpöpő nem értette meg az alternatív radikalizmusra tett javaslatát. Ha jól sejtem, akkor váltak el.
Úgy tűnik számomra, ez nagy hiba volt.
@Orica Középföldi: Nagyon érdekes beszélgetés van a 168-ban Fabricius Gáborral, aki egykor az LMP kreatív kommunikációs tanácsadója volt. Ma már kívülről nézi őket.
Én is ezt hiányolom: Ha kevesen vagyok, akkor hangosabban kiabálok... ez meg nincs...
@Penivaldes: Nagyon szánalmas dolog, ha valaki más ember aranyköpéseivel operál. Ez mindíg azt jelenti, hogy saját gondolatai nincsenek.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

"Nem mondanám Isten nyugosztalja..."

Tőlem nyugosztalhatja, de nagyon ártalmasan átlépte lelkészi feladatkörét.
Ezt nem biztos, hogy megbocsájtja neki.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
A 8 éves képek miért nem lehetnek tökéletesek? Nem Te vagy a képeken a főszereplő. Az viszont más kérdés, hogy a fotózás technikája javulhat Mesterem.
@Penivaldes: "inkább maradjon Orbán" hány éve is van már a porondon? Ki okozott nagyobb kárt? Molnár Csaba, Vadai Ági vagy ezek a lárárkósarogánok?
Nem tudlak komolyan venni.:D
@AKIsTUDATLAN: én se téged:))
sőt lényegében senkit sem
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: tegnap idéztem valahol Hankiss Elemérnek egy kutatását, amely egy általánosan ismert pszichológiai jelenség speciális megjelenése volt.
Hankiss a 70-es években csinált egy összehasonlító szociológiai kutatást. Pilisi cigány téglagyári munkások mentalitását hasonlította össze magyarokéval (a magyarok már nem emlékszem, milyen iparban dolgozók voltak).
Azt találta, hogy a cigányemberek jónak tartották a helyzetüket és a kilátásaikat, míg a magyarok rossznak, és romlónak.
Az volt az érdekes, hogy a cigányoknak a jövedelme és az életszínvonala szignifikánsan alacsonyabb volt a magyarokénál. De mivel úgy érezték, hogy van esélyük feljebbjutni, ezért a helyzetüket is pozitívabbnak érzékelték.

Mi következik ebből? Az, hogy a helyzet, bár romló, de másokhoz viszonyítva nem biztos, hogy annyira rossz. Továbbá azt, hogy aki lecsúszóban van, azt csak saját maga érdekli.

A környezetvédelem pedig mindennél, MINDENNÉL fontosabb és aktuálisabb. Bár sokak szerint a hajó már elment, a folyamatok visszafordíthatatlanok. Borzalmas, hogy mi vár a század második felétől kezdve az emberiségre. Ezt nem én mondom, hanem ökológus professzorok.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: hálám jele
"Előtted Mikáel
Mögötted Gábriel
Jobbodon Rafael
Balodon Uriel
És fölötted az Isten kegyelme"
@Penivaldes: Hálásan köszönöm. Én is küldök vaklami szépet, ami talán még a reformátusoknak is tetszhet. :)

Miatyánk, Te vagy a mennyekben,
S mi itt vagyunk vakon a földön lenn.
Csak álmodunk egy országról,
Álmodunk, de oly távol
Szívünktől ma már a menny...

Miatyánk, kenyeret adj nekünk,
De étken túl másra is éhezünk,
Felednénk a tegnapot,
De nem látunk új holnapot,
Tört remény az életünk.

Új földre, új égre vár
Ó, Atyánk itt e nép,
Várja Lelked tűzjelét.
Úgy kell a lángnyelv,
Mely messze űzi szívünk éjjelét!
Hozd el Őt, égi szél,
kell a tűz, kell a láng, kell a fény!

Miatyánk, nézd, ez a nemzedék
A szebb jövőt önmaga tépi szét,
A széles úton légy velünk,
Emelj fel, ha vétkezünk,
A szebb jövőt te add nekünk!

||: Új földre, új égre vár
Ó, Atyánk itt e nép,
Várja Lelked tűzjelét.
Úgy kell a lángnyelv,
Mely messze űzi szívünk éjjelét!
Hozd el Őt, égi szél,
kell a tűz, kell a láng, kell a fény! :||

Miatyánk, Te vagy a mennyekben,
S mi itt vagyunk vakon a földön lenn.
Csak álmodunk egy országról,
Álmodunk, de oly távol
Szívünktől ma már a menny...

www.youtube.com/watch?v=uk1h1s1Av78
@Penivaldes:

"sőt lényegében senkit sem"

esztmeglyegyesztem.
Elbuktak az LMP platformistái, szakad a párt?

Nem szavazták meg a Lehet Más a Politika (LMP) kongresszus küldöttei, hogy tárgyalásokat kezdjenek az Együtt 2014-el.

- Keményen bírálta a platformistákat Schiffer

hvg.hu/itthon/20130126_Elbuktak_az_LMP_platformistai
Én már pozitívan nézem. Lehet, hogy 2014-ben Orbán nyer, de legalább az Lmp nem jut be a Parlamentbe.:)
Egy kérdés. A tagság is önállóság párti?
az jutott eszembe, hogy nyáladzott viktor, amikor az uniós csatlakozási ceremónia volt, hogy háttulajdonképpenmindazonáltalott őneki nattand kellene lenni, mera másik csak beleült a készbe.

Erre mit látok a mercédesz gyári onanizálásakor? komolyan mondom, tök hülye vagyok én is, hogy egy ilyen here genyó hernyó kispályás harmadrendű szaralak a miniszterelnök... hogy nem vettem észre, én, a kákán is csomót kereső kekec alak, hogy ez csak egy seggfej, de még annak sem elég karakán.
@V-PORT: drsiffer az nagyon hitvány... oda kívánom ahova a fidesmafia fő nemzetvesztő/hazaáruló/országrontóját...

semmivel sem különb...
@Fabius: És mi lesz a szavazók tömegeivel? :)
Mi lesz az Lmp-vel, és az E14-vel, szerinted?
@Fabius: figyi, azt a narancstrollos győzelmi ünnepi menetet lássuk majd, ami az ezt kifejtő poszt alatt lesz, tanulságos és elgondolkodtató az egész országra és jövőjére nézve is. Lófasz lesz itt, nem társadalmi fejlődés és előre lépés. Ilyenek vagyunk, és ennyit érünk. uff
@Fabius: viszont a lemp = drsiffer ...

vagyis a tisztességes nagyrésze most kiválik...

és lehet belőlük egy rendes normális tisztességes párt...

óriási lehetőség !!! szerintem
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Mert ugye ez az egész összefogás csak Bajnai érdeke lett volna, és nem az országé? Úgy néz ki, hogy mi ezt érdemeljük. Sajnos. :( Lehetek egy kicsit elkeseredve?
@V-PORT: lehetsz, én is el vagyok, egyre inkább kilátástalanabban látom az országban a jövőmet, és ez kibaszott szar érzés...
@Fabius: @Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

nekem mindenképpen nagy könnyebbség, mert könnyebb szívvel és biztosabban húzom be az x-et bajnaihoz, vagy az E2014-hez, bár még néhány svédcsavarnak tanúi leszünk a sorsdöntő X-ig.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Októberben volt egy pont, amikor azt éreztem, hogy lesz változás, és ezt mások is érezték. Aztán az önzés, a sértődöttség felülírta. Posvány. Mint oly sokszor. :(
@V-PORT:

AZ LMP arcon szarta a szavazóit, innentől a szavazói szarják arcon az LMP-t.

Ez lesz.

Profitálni ebből Bajnaiék fognak, mert a tábor kormányváltó része oda fog átszavazni.
@jaegtoer: ha lesz érdemi szavazás egyáltalán, vészmadárkodom tudom, de vannak kétségeim
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Felőlem ünnepelhetik. Veregessék meg Schiffer vállát, okos, ügyes, ül szépen, nem morog, jutifalat. Az a fasz meg hadd örüljön. Van még 15 hónapja ábrándozni aztán szevasz.
@jaegtoer:

Csavar lesz még elég, hajaj, csak legyen elég merevség és bátorság Bajnaiékban ellenállni neki.
@Fabius: De ezt ők nem tudják? Nem mondják el nekik? Nem beszélnek velük?
Nem kellett volna feladni semmit, hanem egyenrangúak lettek volna velük. Ezt nem lehet felfogni?
Most mit tehet az E14?
Elkeseredett és dühös vagyok!
@V-PORT:

Több, mint elégszer elmondtunk mindent minden eredmény nélkül. Én speciel innentől pont szarok bele, és ezt javaslom Bajnaiéknak is. Az E14 ennyit tehet, és remélem meg is teszik.

Ha az LMP-nek nem kell szövetséges, akkor ne legyen nekik. Akkor se, ha majd nem tudnak jelöltet állítani mindenhol, és decemberben majd mennek alkut kunyerálni, mert lesz ilyen, emlékezzetek rá majd akkor.
@Fabius:

"csak legyen elég merevség és bátorság Bajnaiékban ellenállni neki."

Mire gondolsz?
Ha az LMP tudna is mindenhol állítani, akkor se nyerne egyedül sehol.
Az igazi Lmp-s szavazó nem fog a Fideszre szavazni, hanem arra, aki leválthatja. Ez pedig nem az Lmp lesz.
Most éppen pozitív dolgokat próbálok keresni. :)
@Fabius: Majd 15 hónap múlva mehet a Futó Barnabás mellé ügyvédkedni. Van már gyakorlata a kedves vezető védelmében :)
szomorú arány:

A hírek szerint 61 támogató szavazatot kapott az összefogási kezdeményezés a jelen lévő 141 tagtól.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Ajaj, annyi az eszkimó a Fideszben, nekik sincs elég fóka. Ahogy romlanak az esélyeik egyre erősebben fognak kapaszkodni a már meglévő székekbe.
Nem gondolhatod komolyan, hogy ott terem babér az LMP-nek:)))
Az szép lenne, ha Schiffert egyedül bevennék és majd osztódik a kis frakció katkókra Semjénnel, zöldekre Schifferrel. Gyönyörű lesz:)))) Cserébe pl. kimarad Pálffy, akinek azonnal kevéssé keresztényi gondolatok fognak eszébe jutni.
@Fabius: "Ha kiül valahová közönség elé akkor nem tudja elkerülni, hogy a föltett kérdésekre válaszoljon. Azt már kiharcoltam a pesti fórumszervező Gajárszki Áronnál, hogy ne legyen divat az előre, írásban leadott kérdés, hanem a vitafórumok fésztufész menjenek ahogy addig."

Ezt tisztelem benned. Lehet el kéne járnod MSZP és DK fórumokra is. :))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Nézd a jó oldalát a dolognak. A maradék 80 ember az LMP összes tagját és szimpatizánsát jelenti. A többieket visz az a 61. :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Ez az elmebeteg S. komolyan hiszi, hogy az LMP egyedül le tudja váltani a fideszt, ő pedig helyet cserél Orbánnal.
@Orica Középföldi: Pálffynak ott lesz a Nemzeti Színház.
Az Lmp-vel nem kell számolni. Aranyosak az akciói, de nincs olyan ember, aki húzó név lenne.
@V-PORT:

A két tucat tagjával? Komoly szövetséges :-D
@Orica Középföldi:

A szocik trükktára nem merült még ki, kritikus pillanatokban tudni kell Bajnaiéknak nemet mondani, ahogy tették most januárban.
"Sebaj, ami nem rázza ki a vese, epe és fogtömést az megerősít!"

Sírva röhögtem... de nem! Még most is röhögök :-DDD
@Fabius:

A szocik trükktára miatt nem aggódom egy percig sem:))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Az MSZP és a DK nem csinál ilyen fórumokat. Ott előadások vannak amit lehet tátott szájjal hallgatni. A Táncsics alapítvány szokott küldeni meghívót, de még nem éreztem rá késztetést :-)))
@Vitéz László:

schiffer és a tisztesség? ne röhögtess lécci

brühühühü
@Orica Középföldi:

Én se a szocik trükktára miatt aggódok :-)))

De azt tudni kell mennyire törékeny dolog a bizonytalanok részéről a támogatás. Bajnai csak addig marad előttük hiteles amíg leinti a túl gyors Kunczét és nem fél a nemet hangosan kimondani mikor kell.
@Fabius:

"Több, mint elégszer elmondtunk mindent minden eredmény nélkül. Én speciel innentől pont szarok bele, és ezt javaslom Bajnaiéknak is. Az E14 ennyit tehet, és remélem meg is teszik. "

Ezen nincs mit javasolni. Pont ezert nem is szoltam hozza a minapi politikai vitanapon az LMP-s poszthoz, mert tukeppen az sem valtoztatott volna szinte semmit, ha megis megfordul a hangulat es a platformosok javaslata atmegy.

Ugyanugy kerdes lett volna, hogy ki kezdemenyezzen ezek utan:
A kepentorolt Bajnai (akit alaposan megfogott az akkori dontes), akit raadasul nem is programja, hanem SZEMELYE miatt nem kedvel(t) az LMP tobbsege?
Vagy epp az ot egyszer mar elhajto LMP hajoljon meg ilyen rovid idon belul, es sonfordaljon oda a minap nagy mellennyel elhajtott Bajnaihoz?

Na ugye?!

Es ezek utan hogyan is tudott volna ez a ket tarsasag egyezkedni? Raadasul zaros hataridon belul, hiszen 4-5 honap mulva mar az MSZP-vel kellene a vegso egyeztetesek legjavaval bibelodni? Mikozben a zoldek (ha jol emlekszem) 5 honapot ultek a 6 (azaz HAT) oldalas alkotmanyos minimumon?

Vitaink ellenere is megertem keseruseged, mert nyilvanvaloan sokat invesztaltal ebbe a projektbe erzelmileg es idoben is.

A Clawfinger filozofus-csoport idevago passzusaval:"I wish that I could help you but there's nothing I can do"

Ha pedig a Fidesz "munkassaga" alapjan akar egyetlen dolgot is erdemes megtanulni:

Politikaban NE hallgass a szivedre!
@Fabius: Az LMP-ban szerintem sokan bíztak, és most az az érzésem, hogy be sem jutnak legközelebb a parlamentbe. Még én is nekik adtam a kopogtató cédulámat 2010-ben pedig nem rájuk akartam szavazni. Támogattam a népszavazási kezdeményezésüket is, megadva telefonszám e-mail mindent.És valahogy mégis kiábrándultam belőlük. Na most vagy a nagyobb pártok vették el az LMP levegőjét vagy csak a tesze-toszaságuk okozta a bajt. Nem tudom. de valahogy erőtlennek érzem őket, meg bocsánat de egy kicsit mostanra érdektelennek is. Ez utóbbit szégyenlem a legjobban...
@Fabius:

"A szocik trükktára nem merült még ki, kritikus pillanatokban tudni kell Bajnaiéknak nemet mondani, ahogy tették most januárban. "

Ami egyebkent piszok nagy hiba volt! Csak, hogy valaki ellent is mondjon ebben a kerdesben...

Meg a szocik erdelyi es pusztaszabolcsi baromsagai sem tudjak felulmulni, pedig ugy tunik, hogy azert az MSZP is rakapcsolt...
@Fabius:

"De azt tudni kell mennyire törékeny dolog a bizonytalanok részéről a támogatás. "

Hát, ha ezt valaki igazán pontosan tudja, az Szigetvári. És ő a is szocikat kívül-belül ismeri:))
@Fabius: Most hogy kezd érdektelenné válni az LMP a számodra is, szerinted az E14 fog majd tartani olyan fórumokat, ahol te vagy bárki fésztufész kérdezhet majd??
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Tudom, nem nekem szántad a kérdést, de ha nem bánod... Szerintem ha megnézzük a palettát, a legvalószínűbb ahol "fésztufész" kérdezni lehet az az E14.
Más :)
"A helyi vízisport egyesületnél landolt a balatonföldvári polgármester jutalma, pont ott, ahol a polgármester öccse a vezető - írja a Sonline.hu. Holovits Huba szerint a legeredményesebb civil szervezetet támogatta."
Családban maradt :)
Ja, és akkor mondja valaki, hogy a FideSS nem családbarát:)
@Fabius:
a magyar politikai élet egy ócska bolhacirkusz, egyrészt megpróbálnak "lemenni" a nép szintjére másrészt meg nincs hová felemelni a népet mert a pártok is szarok...innen ahonnan én nézem (a távolság mindíg "megszépít") a Bajnai személyében van igazi profi a porondon és a Kónyát nem hallom eléggé bár szerintem kellene benne láttam kurázsit és elég okosságot ahhoz, hogy vezessen és legyenek tömegmozgatási ötletei megvalósítva!!! a többieket nem említem és én magam a részéről a Fleto-t nagyra tartom és egyre inkább ahogy az idő múlik, az őszödi beszéddel kapcsolatos "ellenféli" konspiráció (nagyrészt személyes féltékenységből másrészt jogos kisebbségi komplexusból származott valamint a fideszt aki bevonta tudta, hogy az gyilkossággá válik, tehát a magyar politikai bolhacirkusz nagyon "tetves" és "redves"...a Fleto sajnos már nem tud labdába rúgni, egyetlen esetben ha elmenne nagyon messzire és valami gazdasági sikert mutatna fel a magyar gazdaságra hatva vele a kapcsolatai és az esze megvan hozzá és azzal leteperhetné és eltaposhatná a senkiháziakat

brühühühü

ez nagyon hosszú lett volna ha nem hagyom abba
@Fabius: Na,akkor jól választottál nagyokos!:))
Amúgy sajnálom.
@jaegtoer: Baszod!Én a múltkor nagy fideszbirkának néztelek.
Pont beleszaladtam ebbe is,hogy vikike menőzött a gyáravatón.
Mostanában sok ilyen fideszes dologba beleszaladok,pedig van hogy csak 2 percre kapcsolok oda ahol éppen megy.
Mázlista vagyok.:))
@ariel12: És még csak meg sem lepődtem... Na ez a gáz... :-(
@ariel12: "Nézd a jó oldalát a dolognak. A maradék 80 ember az LMP összes tagját és szimpatizánsát jelenti. A többieket visz az a 61. :)"

Ebben van valami!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Szerintem fog tartani. Ha egy kis esze van, és tényleg meghaladva a gyakorlatot párbeszédre törekszik a potenciális választóival.

Én, ha Bajnainak, Kónyának és Juhásznak lennék elég gyorsan hozzáfognék.
@rodeo36:

Én sokszor elmondtam már itt, hogy mit tartanék jónak a jövőre nézve, és ebben Fletó nem szerepel.

Megmondom miért: az orbáni autokrácia egy kretén dolog, de az meg kibaszott gyengeség, ha valakit úgy seggbe tud kúrni a saját pártja, ahogy Fletóval megtették a szocik.

- Őszödi beszéd,
- reformok elgáncsolása,
- válságkezelés teljes elkúrása

mind olyan dolgok, amiknek nem lett volna szabad megtörténnie egy erőskezű mégis demokratikus vezető alatt.

Fletó nem volt az.
@simple observer 1.0:

Szerintem nem volt hiba. A sarokkövek lerakásának és a stratégiai nemek kimondásának most van itt az ideje. Ezt jól csinálták, a szocik kezdeményezése ezzel meg is döglött.

Mert, az nem szövetség, ahol kizárólag az egykori szoci-szadi kormány mára megmaradt részecskéi vesznek részt, és csak a szociknak van ezek közül tábora is bármihez. Ez kormányváltáshoz édeskevés, tudjuk mi is meg ők is.
@Fabius: káááááááááááár

brühühühühü
@kifordított nagyanyó:

"_Baszod!Én a múltkor nagy fideszbirkának néztelek._"

1.) Igenis, szoktam.

2.) Megesik ez olykor-olykor. A főnök nem tudja, hogy a fülkeszarradalomkor fogcsikorgatás közepette húztam be neki az X-et és velem együtt még legalább 500000 konzinak szorult össze az állkapcsa, és volt egy rosszérzésünk, hogy beszarás lesz a vége, de nem tehettünk akkor, abban a helyzetben és választékkal mást. így maradt a beszarás konzervatívoknál fidesz módra a la donvittore orbanis et mattolchy de el'kurmanyis... itthon a konzervatívok az abszolút politikai árvák, mert párt az névlegesen van, de már mindent el-, és kiárult ami konzervatív eszme és érték. Most már a totális megsemmisítés folyik, amikor 150 éves intézményeket és épületeket szüntetnek meg vagy lehetetlenítenek el.

(pl. a hittan kötelezővé tétele a tipikus elriasztó és ellentétes intézkedés a hiélettől. Nem is értem, hogy az Opus Dei miért tűri? Ma nyernek vele 100 lelket, holnap veszitenek vele 100.000-et.
@ariel12: "A mostani izraeli parlamenti választások alkalmábol a 120 tagú Knesszetbe bejutott 11 arab képviselő köztük az a nő aki gázai blokád megtörését próbáló török hajó fedélzetén tartózkodott!!! Na erről ennyit galambom!"

Csak, hogy rögzítsük a makacs tényeket. :)

Izrael: Le kell modnaniuk kettős állampolgárságukról

A következő kneszet hét új parlamenti képviselőjének kell a február 5-ei felesketése előtt lemondania külföldi állampolgárságáról a Jerusalem Post angol nyelvű izraeli napilap internetes portáljának jelentése szerint.

Izrael bevándorló társadalom, ezért saját jogukon vagy szüleik révén sokaknak van kettős állampolgársága. Az izraeli törvények szerint a parlamenti képviselőknek le kell mondaniuk esetleges külföldi állampolgárságukról, és erről már értesítették is az érintetteket.

Naftali Bennettnek, a Bájt Hajehudi (Zsidó Otthon) párt vezetőjének szülei Amerikából vándoroltak Izraelbe és maga is rendelkezik amerikai állampolgársággal. Dov Lipman, a Jes Atid egyik képviselője nyolc éve költözött Izraelbe az amerikai Marylandből, neki is le kell mondania amerikai útleveléről.

Két képviselő szülei révén francia állampolgár is. Móse Feiglin, a Likud szélsőjobboldalát vezető telepes politikus ausztráliai útlevéllel is rendelkezik családja révén, de még sosem járt Ausztráliában, és nem okoz gondot számára, hogy megváljon második állampolgárságáról a Makor Rison című izraeli lap szerint.Beválasztottak az új parlamentbe még egy izraeli-német és egy izraeli-litván kettős állampolgárt is.
Gabriel!
Először is mondtam már, hogy hagyj a picsába engem. Másodszor meg te menj a picsába! Harmadszor: "Makor Rison című izraeli lap szerint.Beválasztottak az új parlamentbe még egy izraeli-német és egy izraeli-litván kettős állampolgárt is."
Most cáfoltad meg saját magad.
Negyedszer pedig told le a gatyádat és nézd meg, hogy a makkodon van-e előbőr vagy te is a Csanszi "fajtársa" vagy és azért érzel ennyire elkötelezettséget, hogy titkold a származásod.
Ötödször: amennyiben jól tudom neked van egy gyermeked, miért nem vele foglalkozol inkább, hogy ne legyen olyan idióta mint az apja. Na pá!
@ariel12: Azt nem értem miért foglalkozol mocskos náci patkányokkal ....
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): Igazad van csak teleszemeteli a postaládámat az értesítései aztán ma épp "jó" hangulatban talált. :)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
"Értelmezési problémáid vannak... Te Tűk-ről volt szó. A szénakazalban:-)"

Ja! Azok fokán kell a tevét áthúzni? ;)

@Bakter: "Az a fajta nagyon igen bánt, amit spuritus orangicus fidescus neveznek."

De az nem tetű! Különben is a katicák majd lelegelik azokat!;)

@bella _ciao: "főleg így, hogy már veszélyben is vannak :)))"
De ezektől mi vagyunk végveszélyben! Na látod, hogy nem tetvek! ;)
süti beállítások módosítása