Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.youtube.com/watch?v=uOiTX8lF3R8 Isten éltessen Dani! Kívánom, hogy legyen úgy, ahogy szeretné... (2024.03.28. 14:23) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: @pollutio: naná :) (2024.03.21. 08:26) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.01.25. 03:39 Fabius

Orbán, a kátyúlovas

Címkék: gazdaság fidesz telefonadó e-útdíj

Meglepő fordulat van, hálelúja, bátraké a megnövelt esélyű szerencse, jippiájé, hurráéljen, járatlan utat ki nem hagyjuk, az aszfaltozott autópálya a hanyatló nyugat ópiuma! - írta ez a mi Gyurink a héten a tőle már megszokott párhuzamos világ értékelésben, és azt kell mondjuk most legalább részben igaza van. Tényleg van egy kis szerencsénk, mert a úgy álltunk a költségvetéssel megint fejre, mint az egyszeri szegény ember aki a háromlépcsős becsületsüllyesztőből kifelé megbotolva beleáll arccal a sárkaparóba, de nem törik ki a nyaka. Ám aggodalomra semmi ok, a kormány Audik bírják a gyűrődést járatlan úton is, legfeljebb kicsit hamiskás a mosoly az eltört rúgójú ülésből vigyorogva. 

matolcsy-jártalan-út.gif

Sebaj, ami nem rázza ki a vese, epe és fogtömést az megerősít! - tartja a kormánybölcsesség, legjobb gondolatok kátyús nyomvájú taposás közben jönnek a szerencsével együtt. Arra meg most éppen szükség lesz, mert Gyurka akár hányszor a telefonhoz nyúl abból baszás lesz. Nekik - és az országnak - meg, nekünk - és a következő kormánynak - meg rá. Végül is annyi mindent kifizettünk már nekik, miért pont a telefonszex számláját ne állhatnánk? Hiszen csak tucatszor mondták el az ágazati különadóként kivetett sarcara is, hogy sarokban térdelés lesz belőle, hiába szóltak itthonról is tavaly, hogy nem kéne ismét felpofoztatni magunkat, az unortodox vágynak - és az állandó kötelezetteségszegési eljárásnak - ki tudna ellenállni? 

Aggodalomra továbbra sincs ok, sőt. Szerintem Viktor még a héten bejelenti, hogy a telefonszex számláját is majd az állami beruházásként megvalósuló e-útdíjból fogjuk fedezni legrosszabb esetben, höjje aki ezt nem látja. Hogyhogyhogy? Ha az Állami Közgépvállalat hídelemet tud gyártani, akkor műholdat és műholdas nyomkövető rendszert is össze tud kendácsolni valahogy. Igen, ultrarövid határidőre akár, ez egészen nyilvánvaló. Már be is jelentette a simicska minisztérium beszélő feje, hogy naná, lesz közbeszerzés, központosított, amivel a "közbeszerzéseket" lacafacázás helyett néhány nap alatt le lehet zavarni. Meglesz itt minden időre kérem, hisz vak turul is találhat kitaposatlan légifolyosót, ha szerénysége alázatossággal, kíváncsisággal és optimizmussal párosul. Ez lebegjen a szemünk előtt és "szakítsunk a mély magyar pesszimizmussal", hogy a 2013-as költségvetés 24 nap alatt megdöglött. 

765 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr25042379

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Máltai Gyűlöletszolgálat 2013.01.25. 11:31:46

A rámpán Kozma atya emberei szelektálnak: a vigyorgók jobbra mennek, a komorak balra. Depressziós ember nem költözhet Ócsára. Annak se terem szállás a gettóban, aki nem isten jámbor báránya, hanem ateista, netán a zsidó hitet vallja. Az ócsai gettóban...

Trackback: Kinek kell itt megdögleni? 2013.01.25. 11:25:27

Hárommillió-háromszázezer magyar van útjában a kormánynak, akiktől bármi áron szabadulna. El nem tüntetheti őket fizikailag, kezdeni velük semmit nem tud, ezért csatateret, sőt katasztrófát vizionáltat, ahol ezeknek az embereknek el kellene pusztulniuk...

Trackback: Szárnyakat adtunk vágyainknak 2013.01.25. 09:57:28

Ha családi ház, akkor ugye udvar. Ha udvar, akkor már kert is. Ha meg kert, akkor állatok is. Haszonállatok. Na, ez a mi alapkoncepciónk, és most előrébb léptünk az ügy érdekében. A ház ugyebár, már megvan. Szegénykém, mostanában inkább hasonlít egy é...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Mariann19: nem nem, ezek 8 évesek... de minden évben jobbat készítek ezekről:-)
@Penivaldes: naugyi:-) Éééni tunni kőőő:-) Hosszabb távra tervezünk, vagy idén, vagy jövőre...
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: nem tudom, tudod én nem kerültem sosem közeli kapcsolatba a gyóntatószékkel..))
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: mindig is szerettem azokat a darabokat amik nyomot hagynak a ruhámon:))
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: és a papokat is csak úgy láttam, hogy bezárkozott egy sufniba...))
@Mariann19: gondolom erőszakkal...gazdasági abúzus.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: na nem arra kell gondolni amire te gondolsz, hanem arra, hogy egy sarokszobában volt a lelki táplálék. de én nem éltem vele
@Mariann19: @Penivaldes: Ezek az elméletek mégcsak nem is az övéi, hanem olvasta őket a 2-3 dolláros könyvekben, és sajnos a magáévá tette őket.

Pedig a 2-3 dollárosak harapnak, becsípnek és aszélük vág:-)
Leszögezem, hogy sok férfival voltam már, de ettől még erkölcstelen nem leszekl!:)
Meghalt Hegedűs Loránt
83 évesen hunyt el a református lelkipásztor, aki 56-ban megkongatta a Kálvin téren a harangot.

Nem mondanám Isten nyugosztalja...
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Isten nyugosztalja. Holtakkal nem harcolunk, mert nem vagyunk Alba hercegei
Nagyon érdekes beszélgetés van a 168-ban Fabricius Gáborral, aki egykor az LMP kreatív kommunikációs tanácsadója volt. Ma már kívülről nézi őket.

Az interjú címe is jó: Fejnehéz csapat.

Egy érdekes gondolatát ide teszem.

"Meggyőződésem, hogy ma Kelet-Közép-Európában, sőt a nyugati világban is csak radikalizmussal lehet jelen lenni a politikai mezőben. Olyannal, amelyik ellensúlyozza a Jobbik nacionalista, az állam "bármit megtehetek, de legalábbis megpróbálom" radikalizmusát, valamint az MSZP nihilizmusát, amely szintén passzívan romboló radikalizmus."

A lömpöpő nem értette meg az alternatív radikalizmusra tett javaslatát. Ha jól sejtem, akkor váltak el.
Úgy tűnik számomra, ez nagy hiba volt.
@Orica Középföldi: Nagyon érdekes beszélgetés van a 168-ban Fabricius Gáborral, aki egykor az LMP kreatív kommunikációs tanácsadója volt. Ma már kívülről nézi őket.
Én is ezt hiányolom: Ha kevesen vagyok, akkor hangosabban kiabálok... ez meg nincs...
@Penivaldes: Nagyon szánalmas dolog, ha valaki más ember aranyköpéseivel operál. Ez mindíg azt jelenti, hogy saját gondolatai nincsenek.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

"Nem mondanám Isten nyugosztalja..."

Tőlem nyugosztalhatja, de nagyon ártalmasan átlépte lelkészi feladatkörét.
Ezt nem biztos, hogy megbocsájtja neki.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
A 8 éves képek miért nem lehetnek tökéletesek? Nem Te vagy a képeken a főszereplő. Az viszont más kérdés, hogy a fotózás technikája javulhat Mesterem.
@Penivaldes: "inkább maradjon Orbán" hány éve is van már a porondon? Ki okozott nagyobb kárt? Molnár Csaba, Vadai Ági vagy ezek a lárárkósarogánok?
Nem tudlak komolyan venni.:D
@AKIsTUDATLAN: én se téged:))
sőt lényegében senkit sem
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: tegnap idéztem valahol Hankiss Elemérnek egy kutatását, amely egy általánosan ismert pszichológiai jelenség speciális megjelenése volt.
Hankiss a 70-es években csinált egy összehasonlító szociológiai kutatást. Pilisi cigány téglagyári munkások mentalitását hasonlította össze magyarokéval (a magyarok már nem emlékszem, milyen iparban dolgozók voltak).
Azt találta, hogy a cigányemberek jónak tartották a helyzetüket és a kilátásaikat, míg a magyarok rossznak, és romlónak.
Az volt az érdekes, hogy a cigányoknak a jövedelme és az életszínvonala szignifikánsan alacsonyabb volt a magyarokénál. De mivel úgy érezték, hogy van esélyük feljebbjutni, ezért a helyzetüket is pozitívabbnak érzékelték.

Mi következik ebből? Az, hogy a helyzet, bár romló, de másokhoz viszonyítva nem biztos, hogy annyira rossz. Továbbá azt, hogy aki lecsúszóban van, azt csak saját maga érdekli.

A környezetvédelem pedig mindennél, MINDENNÉL fontosabb és aktuálisabb. Bár sokak szerint a hajó már elment, a folyamatok visszafordíthatatlanok. Borzalmas, hogy mi vár a század második felétől kezdve az emberiségre. Ezt nem én mondom, hanem ökológus professzorok.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: hálám jele
"Előtted Mikáel
Mögötted Gábriel
Jobbodon Rafael
Balodon Uriel
És fölötted az Isten kegyelme"
@Penivaldes: Hálásan köszönöm. Én is küldök vaklami szépet, ami talán még a reformátusoknak is tetszhet. :)

Miatyánk, Te vagy a mennyekben,
S mi itt vagyunk vakon a földön lenn.
Csak álmodunk egy országról,
Álmodunk, de oly távol
Szívünktől ma már a menny...

Miatyánk, kenyeret adj nekünk,
De étken túl másra is éhezünk,
Felednénk a tegnapot,
De nem látunk új holnapot,
Tört remény az életünk.

Új földre, új égre vár
Ó, Atyánk itt e nép,
Várja Lelked tűzjelét.
Úgy kell a lángnyelv,
Mely messze űzi szívünk éjjelét!
Hozd el Őt, égi szél,
kell a tűz, kell a láng, kell a fény!

Miatyánk, nézd, ez a nemzedék
A szebb jövőt önmaga tépi szét,
A széles úton légy velünk,
Emelj fel, ha vétkezünk,
A szebb jövőt te add nekünk!

||: Új földre, új égre vár
Ó, Atyánk itt e nép,
Várja Lelked tűzjelét.
Úgy kell a lángnyelv,
Mely messze űzi szívünk éjjelét!
Hozd el Őt, égi szél,
kell a tűz, kell a láng, kell a fény! :||

Miatyánk, Te vagy a mennyekben,
S mi itt vagyunk vakon a földön lenn.
Csak álmodunk egy országról,
Álmodunk, de oly távol
Szívünktől ma már a menny...

www.youtube.com/watch?v=uk1h1s1Av78
@Penivaldes:

"sőt lényegében senkit sem"

esztmeglyegyesztem.
Elbuktak az LMP platformistái, szakad a párt?

Nem szavazták meg a Lehet Más a Politika (LMP) kongresszus küldöttei, hogy tárgyalásokat kezdjenek az Együtt 2014-el.

- Keményen bírálta a platformistákat Schiffer

hvg.hu/itthon/20130126_Elbuktak_az_LMP_platformistai
Én már pozitívan nézem. Lehet, hogy 2014-ben Orbán nyer, de legalább az Lmp nem jut be a Parlamentbe.:)
Egy kérdés. A tagság is önállóság párti?
az jutott eszembe, hogy nyáladzott viktor, amikor az uniós csatlakozási ceremónia volt, hogy háttulajdonképpenmindazonáltalott őneki nattand kellene lenni, mera másik csak beleült a készbe.

Erre mit látok a mercédesz gyári onanizálásakor? komolyan mondom, tök hülye vagyok én is, hogy egy ilyen here genyó hernyó kispályás harmadrendű szaralak a miniszterelnök... hogy nem vettem észre, én, a kákán is csomót kereső kekec alak, hogy ez csak egy seggfej, de még annak sem elég karakán.
@V-PORT: drsiffer az nagyon hitvány... oda kívánom ahova a fidesmafia fő nemzetvesztő/hazaáruló/országrontóját...

semmivel sem különb...
@Fabius: És mi lesz a szavazók tömegeivel? :)
Mi lesz az Lmp-vel, és az E14-vel, szerinted?
@Fabius: figyi, azt a narancstrollos győzelmi ünnepi menetet lássuk majd, ami az ezt kifejtő poszt alatt lesz, tanulságos és elgondolkodtató az egész országra és jövőjére nézve is. Lófasz lesz itt, nem társadalmi fejlődés és előre lépés. Ilyenek vagyunk, és ennyit érünk. uff
@Fabius: viszont a lemp = drsiffer ...

vagyis a tisztességes nagyrésze most kiválik...

és lehet belőlük egy rendes normális tisztességes párt...

óriási lehetőség !!! szerintem
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Mert ugye ez az egész összefogás csak Bajnai érdeke lett volna, és nem az országé? Úgy néz ki, hogy mi ezt érdemeljük. Sajnos. :( Lehetek egy kicsit elkeseredve?
@V-PORT: lehetsz, én is el vagyok, egyre inkább kilátástalanabban látom az országban a jövőmet, és ez kibaszott szar érzés...
@Fabius: @Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

nekem mindenképpen nagy könnyebbség, mert könnyebb szívvel és biztosabban húzom be az x-et bajnaihoz, vagy az E2014-hez, bár még néhány svédcsavarnak tanúi leszünk a sorsdöntő X-ig.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Októberben volt egy pont, amikor azt éreztem, hogy lesz változás, és ezt mások is érezték. Aztán az önzés, a sértődöttség felülírta. Posvány. Mint oly sokszor. :(
@V-PORT:

AZ LMP arcon szarta a szavazóit, innentől a szavazói szarják arcon az LMP-t.

Ez lesz.

Profitálni ebből Bajnaiék fognak, mert a tábor kormányváltó része oda fog átszavazni.
@jaegtoer: ha lesz érdemi szavazás egyáltalán, vészmadárkodom tudom, de vannak kétségeim
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Felőlem ünnepelhetik. Veregessék meg Schiffer vállát, okos, ügyes, ül szépen, nem morog, jutifalat. Az a fasz meg hadd örüljön. Van még 15 hónapja ábrándozni aztán szevasz.
@jaegtoer:

Csavar lesz még elég, hajaj, csak legyen elég merevség és bátorság Bajnaiékban ellenállni neki.
@Fabius: De ezt ők nem tudják? Nem mondják el nekik? Nem beszélnek velük?
Nem kellett volna feladni semmit, hanem egyenrangúak lettek volna velük. Ezt nem lehet felfogni?
Most mit tehet az E14?
Elkeseredett és dühös vagyok!
@V-PORT:

Több, mint elégszer elmondtunk mindent minden eredmény nélkül. Én speciel innentől pont szarok bele, és ezt javaslom Bajnaiéknak is. Az E14 ennyit tehet, és remélem meg is teszik.

Ha az LMP-nek nem kell szövetséges, akkor ne legyen nekik. Akkor se, ha majd nem tudnak jelöltet állítani mindenhol, és decemberben majd mennek alkut kunyerálni, mert lesz ilyen, emlékezzetek rá majd akkor.
@Fabius:

"csak legyen elég merevség és bátorság Bajnaiékban ellenállni neki."

Mire gondolsz?
Ha az LMP tudna is mindenhol állítani, akkor se nyerne egyedül sehol.
Az igazi Lmp-s szavazó nem fog a Fideszre szavazni, hanem arra, aki leválthatja. Ez pedig nem az Lmp lesz.
Most éppen pozitív dolgokat próbálok keresni. :)
@Fabius: Majd 15 hónap múlva mehet a Futó Barnabás mellé ügyvédkedni. Van már gyakorlata a kedves vezető védelmében :)
szomorú arány:

A hírek szerint 61 támogató szavazatot kapott az összefogási kezdeményezés a jelen lévő 141 tagtól.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Ajaj, annyi az eszkimó a Fideszben, nekik sincs elég fóka. Ahogy romlanak az esélyeik egyre erősebben fognak kapaszkodni a már meglévő székekbe.
Nem gondolhatod komolyan, hogy ott terem babér az LMP-nek:)))
Az szép lenne, ha Schiffert egyedül bevennék és majd osztódik a kis frakció katkókra Semjénnel, zöldekre Schifferrel. Gyönyörű lesz:)))) Cserébe pl. kimarad Pálffy, akinek azonnal kevéssé keresztényi gondolatok fognak eszébe jutni.
@Fabius: "Ha kiül valahová közönség elé akkor nem tudja elkerülni, hogy a föltett kérdésekre válaszoljon. Azt már kiharcoltam a pesti fórumszervező Gajárszki Áronnál, hogy ne legyen divat az előre, írásban leadott kérdés, hanem a vitafórumok fésztufész menjenek ahogy addig."

Ezt tisztelem benned. Lehet el kéne járnod MSZP és DK fórumokra is. :))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Nézd a jó oldalát a dolognak. A maradék 80 ember az LMP összes tagját és szimpatizánsát jelenti. A többieket visz az a 61. :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Ez az elmebeteg S. komolyan hiszi, hogy az LMP egyedül le tudja váltani a fideszt, ő pedig helyet cserél Orbánnal.
@Orica Középföldi: Pálffynak ott lesz a Nemzeti Színház.
Az Lmp-vel nem kell számolni. Aranyosak az akciói, de nincs olyan ember, aki húzó név lenne.
@V-PORT:

A két tucat tagjával? Komoly szövetséges :-D
@Orica Középföldi:

A szocik trükktára nem merült még ki, kritikus pillanatokban tudni kell Bajnaiéknak nemet mondani, ahogy tették most januárban.
"Sebaj, ami nem rázza ki a vese, epe és fogtömést az megerősít!"

Sírva röhögtem... de nem! Még most is röhögök :-DDD
@Fabius:

A szocik trükktára miatt nem aggódom egy percig sem:))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Az MSZP és a DK nem csinál ilyen fórumokat. Ott előadások vannak amit lehet tátott szájjal hallgatni. A Táncsics alapítvány szokott küldeni meghívót, de még nem éreztem rá késztetést :-)))
@Vitéz László:

schiffer és a tisztesség? ne röhögtess lécci

brühühühü
@Orica Középföldi:

Én se a szocik trükktára miatt aggódok :-)))

De azt tudni kell mennyire törékeny dolog a bizonytalanok részéről a támogatás. Bajnai csak addig marad előttük hiteles amíg leinti a túl gyors Kunczét és nem fél a nemet hangosan kimondani mikor kell.
@Fabius:

"Több, mint elégszer elmondtunk mindent minden eredmény nélkül. Én speciel innentől pont szarok bele, és ezt javaslom Bajnaiéknak is. Az E14 ennyit tehet, és remélem meg is teszik. "

Ezen nincs mit javasolni. Pont ezert nem is szoltam hozza a minapi politikai vitanapon az LMP-s poszthoz, mert tukeppen az sem valtoztatott volna szinte semmit, ha megis megfordul a hangulat es a platformosok javaslata atmegy.

Ugyanugy kerdes lett volna, hogy ki kezdemenyezzen ezek utan:
A kepentorolt Bajnai (akit alaposan megfogott az akkori dontes), akit raadasul nem is programja, hanem SZEMELYE miatt nem kedvel(t) az LMP tobbsege?
Vagy epp az ot egyszer mar elhajto LMP hajoljon meg ilyen rovid idon belul, es sonfordaljon oda a minap nagy mellennyel elhajtott Bajnaihoz?

Na ugye?!

Es ezek utan hogyan is tudott volna ez a ket tarsasag egyezkedni? Raadasul zaros hataridon belul, hiszen 4-5 honap mulva mar az MSZP-vel kellene a vegso egyeztetesek legjavaval bibelodni? Mikozben a zoldek (ha jol emlekszem) 5 honapot ultek a 6 (azaz HAT) oldalas alkotmanyos minimumon?

Vitaink ellenere is megertem keseruseged, mert nyilvanvaloan sokat invesztaltal ebbe a projektbe erzelmileg es idoben is.

A Clawfinger filozofus-csoport idevago passzusaval:"I wish that I could help you but there's nothing I can do"

Ha pedig a Fidesz "munkassaga" alapjan akar egyetlen dolgot is erdemes megtanulni:

Politikaban NE hallgass a szivedre!
@Fabius: Az LMP-ban szerintem sokan bíztak, és most az az érzésem, hogy be sem jutnak legközelebb a parlamentbe. Még én is nekik adtam a kopogtató cédulámat 2010-ben pedig nem rájuk akartam szavazni. Támogattam a népszavazási kezdeményezésüket is, megadva telefonszám e-mail mindent.És valahogy mégis kiábrándultam belőlük. Na most vagy a nagyobb pártok vették el az LMP levegőjét vagy csak a tesze-toszaságuk okozta a bajt. Nem tudom. de valahogy erőtlennek érzem őket, meg bocsánat de egy kicsit mostanra érdektelennek is. Ez utóbbit szégyenlem a legjobban...
@Fabius:

"A szocik trükktára nem merült még ki, kritikus pillanatokban tudni kell Bajnaiéknak nemet mondani, ahogy tették most januárban. "

Ami egyebkent piszok nagy hiba volt! Csak, hogy valaki ellent is mondjon ebben a kerdesben...

Meg a szocik erdelyi es pusztaszabolcsi baromsagai sem tudjak felulmulni, pedig ugy tunik, hogy azert az MSZP is rakapcsolt...
@Fabius:

"De azt tudni kell mennyire törékeny dolog a bizonytalanok részéről a támogatás. "

Hát, ha ezt valaki igazán pontosan tudja, az Szigetvári. És ő a is szocikat kívül-belül ismeri:))
@Fabius: Most hogy kezd érdektelenné válni az LMP a számodra is, szerinted az E14 fog majd tartani olyan fórumokat, ahol te vagy bárki fésztufész kérdezhet majd??
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Tudom, nem nekem szántad a kérdést, de ha nem bánod... Szerintem ha megnézzük a palettát, a legvalószínűbb ahol "fésztufész" kérdezni lehet az az E14.
Más :)
"A helyi vízisport egyesületnél landolt a balatonföldvári polgármester jutalma, pont ott, ahol a polgármester öccse a vezető - írja a Sonline.hu. Holovits Huba szerint a legeredményesebb civil szervezetet támogatta."
Családban maradt :)
Ja, és akkor mondja valaki, hogy a FideSS nem családbarát:)
@Fabius:
a magyar politikai élet egy ócska bolhacirkusz, egyrészt megpróbálnak "lemenni" a nép szintjére másrészt meg nincs hová felemelni a népet mert a pártok is szarok...innen ahonnan én nézem (a távolság mindíg "megszépít") a Bajnai személyében van igazi profi a porondon és a Kónyát nem hallom eléggé bár szerintem kellene benne láttam kurázsit és elég okosságot ahhoz, hogy vezessen és legyenek tömegmozgatási ötletei megvalósítva!!! a többieket nem említem és én magam a részéről a Fleto-t nagyra tartom és egyre inkább ahogy az idő múlik, az őszödi beszéddel kapcsolatos "ellenféli" konspiráció (nagyrészt személyes féltékenységből másrészt jogos kisebbségi komplexusból származott valamint a fideszt aki bevonta tudta, hogy az gyilkossággá válik, tehát a magyar politikai bolhacirkusz nagyon "tetves" és "redves"...a Fleto sajnos már nem tud labdába rúgni, egyetlen esetben ha elmenne nagyon messzire és valami gazdasági sikert mutatna fel a magyar gazdaságra hatva vele a kapcsolatai és az esze megvan hozzá és azzal leteperhetné és eltaposhatná a senkiháziakat

brühühühü

ez nagyon hosszú lett volna ha nem hagyom abba
@Fabius: Na,akkor jól választottál nagyokos!:))
Amúgy sajnálom.
@jaegtoer: Baszod!Én a múltkor nagy fideszbirkának néztelek.
Pont beleszaladtam ebbe is,hogy vikike menőzött a gyáravatón.
Mostanában sok ilyen fideszes dologba beleszaladok,pedig van hogy csak 2 percre kapcsolok oda ahol éppen megy.
Mázlista vagyok.:))
@ariel12: És még csak meg sem lepődtem... Na ez a gáz... :-(
@ariel12: "Nézd a jó oldalát a dolognak. A maradék 80 ember az LMP összes tagját és szimpatizánsát jelenti. A többieket visz az a 61. :)"

Ebben van valami!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Szerintem fog tartani. Ha egy kis esze van, és tényleg meghaladva a gyakorlatot párbeszédre törekszik a potenciális választóival.

Én, ha Bajnainak, Kónyának és Juhásznak lennék elég gyorsan hozzáfognék.
@rodeo36:

Én sokszor elmondtam már itt, hogy mit tartanék jónak a jövőre nézve, és ebben Fletó nem szerepel.

Megmondom miért: az orbáni autokrácia egy kretén dolog, de az meg kibaszott gyengeség, ha valakit úgy seggbe tud kúrni a saját pártja, ahogy Fletóval megtették a szocik.

- Őszödi beszéd,
- reformok elgáncsolása,
- válságkezelés teljes elkúrása

mind olyan dolgok, amiknek nem lett volna szabad megtörténnie egy erőskezű mégis demokratikus vezető alatt.

Fletó nem volt az.
@simple observer 1.0:

Szerintem nem volt hiba. A sarokkövek lerakásának és a stratégiai nemek kimondásának most van itt az ideje. Ezt jól csinálták, a szocik kezdeményezése ezzel meg is döglött.

Mert, az nem szövetség, ahol kizárólag az egykori szoci-szadi kormány mára megmaradt részecskéi vesznek részt, és csak a szociknak van ezek közül tábora is bármihez. Ez kormányváltáshoz édeskevés, tudjuk mi is meg ők is.
@Fabius: káááááááááááár

brühühühühü
@kifordított nagyanyó:

"_Baszod!Én a múltkor nagy fideszbirkának néztelek._"

1.) Igenis, szoktam.

2.) Megesik ez olykor-olykor. A főnök nem tudja, hogy a fülkeszarradalomkor fogcsikorgatás közepette húztam be neki az X-et és velem együtt még legalább 500000 konzinak szorult össze az állkapcsa, és volt egy rosszérzésünk, hogy beszarás lesz a vége, de nem tehettünk akkor, abban a helyzetben és választékkal mást. így maradt a beszarás konzervatívoknál fidesz módra a la donvittore orbanis et mattolchy de el'kurmanyis... itthon a konzervatívok az abszolút politikai árvák, mert párt az névlegesen van, de már mindent el-, és kiárult ami konzervatív eszme és érték. Most már a totális megsemmisítés folyik, amikor 150 éves intézményeket és épületeket szüntetnek meg vagy lehetetlenítenek el.

(pl. a hittan kötelezővé tétele a tipikus elriasztó és ellentétes intézkedés a hiélettől. Nem is értem, hogy az Opus Dei miért tűri? Ma nyernek vele 100 lelket, holnap veszitenek vele 100.000-et.
@ariel12: "A mostani izraeli parlamenti választások alkalmábol a 120 tagú Knesszetbe bejutott 11 arab képviselő köztük az a nő aki gázai blokád megtörését próbáló török hajó fedélzetén tartózkodott!!! Na erről ennyit galambom!"

Csak, hogy rögzítsük a makacs tényeket. :)

Izrael: Le kell modnaniuk kettős állampolgárságukról

A következő kneszet hét új parlamenti képviselőjének kell a február 5-ei felesketése előtt lemondania külföldi állampolgárságáról a Jerusalem Post angol nyelvű izraeli napilap internetes portáljának jelentése szerint.

Izrael bevándorló társadalom, ezért saját jogukon vagy szüleik révén sokaknak van kettős állampolgársága. Az izraeli törvények szerint a parlamenti képviselőknek le kell mondaniuk esetleges külföldi állampolgárságukról, és erről már értesítették is az érintetteket.

Naftali Bennettnek, a Bájt Hajehudi (Zsidó Otthon) párt vezetőjének szülei Amerikából vándoroltak Izraelbe és maga is rendelkezik amerikai állampolgársággal. Dov Lipman, a Jes Atid egyik képviselője nyolc éve költözött Izraelbe az amerikai Marylandből, neki is le kell mondania amerikai útleveléről.

Két képviselő szülei révén francia állampolgár is. Móse Feiglin, a Likud szélsőjobboldalát vezető telepes politikus ausztráliai útlevéllel is rendelkezik családja révén, de még sosem járt Ausztráliában, és nem okoz gondot számára, hogy megváljon második állampolgárságáról a Makor Rison című izraeli lap szerint.Beválasztottak az új parlamentbe még egy izraeli-német és egy izraeli-litván kettős állampolgárt is.
Gabriel!
Először is mondtam már, hogy hagyj a picsába engem. Másodszor meg te menj a picsába! Harmadszor: "Makor Rison című izraeli lap szerint.Beválasztottak az új parlamentbe még egy izraeli-német és egy izraeli-litván kettős állampolgárt is."
Most cáfoltad meg saját magad.
Negyedszer pedig told le a gatyádat és nézd meg, hogy a makkodon van-e előbőr vagy te is a Csanszi "fajtársa" vagy és azért érzel ennyire elkötelezettséget, hogy titkold a származásod.
Ötödször: amennyiben jól tudom neked van egy gyermeked, miért nem vele foglalkozol inkább, hogy ne legyen olyan idióta mint az apja. Na pá!
@ariel12: Azt nem értem miért foglalkozol mocskos náci patkányokkal ....
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): Igazad van csak teleszemeteli a postaládámat az értesítései aztán ma épp "jó" hangulatban talált. :)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
"Értelmezési problémáid vannak... Te Tűk-ről volt szó. A szénakazalban:-)"

Ja! Azok fokán kell a tevét áthúzni? ;)

@Bakter: "Az a fajta nagyon igen bánt, amit spuritus orangicus fidescus neveznek."

De az nem tetű! Különben is a katicák majd lelegelik azokat!;)

@bella _ciao: "főleg így, hogy már veszélyben is vannak :)))"
De ezektől mi vagyunk végveszélyben! Na látod, hogy nem tetvek! ;)
süti beállítások módosítása