Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: @Neytiri1: és mindekkor mire van pénz 24.hu/fn/gazdasag/2024/05/02/eximbank-hitel-hernadi-zsolt-sp... (2024.05.02. 18:03) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.01.23. 03:41 Fabius

Bayer és a bumbum cigányok

Hallál. Hallál. Halláál. Megfogtog dőgleni. A röhögéstől. Hasfaltartó öv és heresérvkötő legyen szorosra húzva mielőtt elolvassátok EZT. Én szóltam.

Szóval az van Feleim, hogy a bayeritisz - vagy magyarhirlapitisz - súlyosabb betegség, mint az éccbe oltott ebóla. Ha elkapod véged, mentálisan leteper, maga alá gyűr és bedarál, mint VV Veronyt a kurvaipar. Én már csak azon aggódom, hogy a Magyar Hírlap székházból az az egy Szajlai Csaba akit még újságírónak tartok kijutott-e valahogy a járvány előtt, vagy már ő is a hallucinációkkal fogócskázik a lépcsőházban. Mert abból aztán van a Zsótibalhé óta annyi, hogy Pataki Ferenc legyen a talpán aki ilyen sebességgel fejben összeadja. 

Először ügye az ötöst karaktergyilkolta orvul még a Navra Tibusz is, igaz utána alig győzte helyreigazítani magát, majd a DrágaBogárUrat megbecstelenítette a Heti Válasz, és most itt ez a levél meg a halál. Akarom mondani hallál, meg robbantás, meg vállról indítható szovjet tankhadosztály. És mire abba bírom hagyni a röhögést nem hiszem el, hogy ilyen van. Hogy nem bírnak beletörődni, ha a kretént a kreténségért fölpofozza a hazai közvélemény nagyobbik része, és a világ. Hogy azok pofáznak állatozva bárkiről, akiknek kurvára fogalmuk nincs a cigányokról, azok viselkedéséről, szokásairól, habitusáról. A levelet is megírja magának a sztereotípiái alapján, pedig lenne hasznosabb ujjgyakorlat amiben a rutinja is nagyobb. 

bayer-fika.gif

Azok a romák akik revansot vennének az állatozásért nem fognak levelet írni és előre bejelentkezni. Cigány ember nem levélben, hanem ordítva a szájával fenyeget. A betűvetéssel tökölés helyett megvárnak a székház előtt és nyolc napon túl gyógyulsz. Már abban az esetben, ha egyszer a székház valahol vidéken lesz, és nem a Thököly - Hungária kereszteződéstől ugrásnyira, a Zuglói vasútállomás mellett, ahol nincs egy forgalomtól mentes csöndes pillanat amiben meglincselhetnének az azonnali lebukás és esetleges közbeavatkozás veszélye nélkül. 

Ezen kívül egészen biztosan nem írnak levelet olyan írógéppel, amivel ma már legfeljebb a nosztalgiázó adminisztrátor nyugdíjasok és régimódi, konzervatív szerkesztőségek rendelkeznek. 

A Miskolcon leélt 35 év alatt sok dologgal halottam cigányokat fenyegetőzni, de speciel a hangtompítós távcsöves fegyver és a "válrol indítható szvjet rakéta" az nekem is új. Ahogy új a kurvádat is felrobbancsuk szöveg is, a roma "bosszúkultúrában"  az apák-fiúk bosszulnak egymáson, amiből a nők és gyerekek döntő többségében kimaradnak, utóbbiak legyilkolásával fenyegetőzni sem szoktak. Olyan alap dolgok ezek, amikkel csak a budai villából állatozó, alibi terroristát kiáltók nincsenek tisztában. Igaz, a végére azért a korrektor is érezte, hogy ez így kurva ciki lesz, és a képaláírással igyekezett legalább a "provokáció" nevű kiskaput meghagyni, de felesleges volt. Ilyen szórakoztató "terrorista" levelet még nem olvastam, kár elrontani a magyarázkodással.

Csak aztán a röhögés hatására nehogy felrobbantsátok tényleg a székházat, mert erre már rálicitálni csak azzal lehet.  

548 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr155036995

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.01.23. 10:26:02

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vártam. És tuttam :-) Mármint a témát. Azt a másikat, azt még most is tudom :-)

"Ha esetleg provokáció is lenne a szöveg, valaki akkor is megírta"
Meg bizony, és ahogy eszembe jut hajdani írógépes szenvedésem (szórakoztam egy rokonéval vagy fél évig), összesen nem ütöttem ennyi tabulátort vagy egybefüggő szóközt, mint itt van. Ír valaki írógéppel középre zárást szimulálva? Aligha. Szövegszerkesztő lesz az, valami ódivatú fontkészlet, nyomtatás után kicsi koszolás, kicsi hullámosítás, fénymásolóval / szkennerrel két-három másolat (egyikről a másikra) a festékmennyiséggel variálva, és készen is van a majdnem valósághű terrorfenyegetés.
Szóval megírta azt valaki, csak nem a cigányok.
Arról nem is beszélve, hogy aki így ír "helyesen" (elég Neduddki-s, Rejtő azért sírna rajta), az nem fog írógéppel szarakodni, sort törögetni (becsúszó extra sor nélkül), nem szán rá egy fél életet a pötyögésre, hanem lekörmöli kézzel, nyomtatott nagybetűvel az egészet. Ez kamu.

Viszont lenne egy tippem arra, hogy aki írta, az az első sornak megfelelően a saját nyakát is elvágná, ha ezzel a feszültséget szíthatná.
Kicsit azért büszke vagyok a cégünkre, amiért évekkel ezelőtt lemondták ezt a szar "újságot"...
Majd a robbantás után, elolvassuk a levelet.
Fabius!

Nyilván a levél hosszantartó hatása miatt sikeredett a posztban egy egyfüles hallás:))

Még röhögök.
@Ocsetacsang Szencsukó Maculi:
ott a poszt első sorában a link, de külön a te kedvedért most itt is:
www.magyarhirlap.hu/ujabb-tamadas-lapunk-ellen
Ez kb. olyan mint amikor a cigányok a saját környékükön kiírják valamelyik ház falára, hogy "rohatt cigányok mekk foktok dőgleni." a végére egy fordított horogkereszttel. ;)
mindenesetre a legszebb:
magyar hírlap online: újabb támadás lapunk ellen

és mi van a cikkben?

Tegnap ismeretlenek azzal fenyegették meg levélben az Echo Televíziót,

no comment.
Ha ehhez a valtozashoz kellett bayer, akkor az a cikk jo hogy megirodott. Mindenki eldontotte, hogy melyik oldalra all. De tenyleg jot rohogtem.
ez proszekturára ment, de ide is:

emberek, kicsit azért gondolkozzunk már :)
1. úgy néz ki, mintha írógéppel írták volna, igen. nekem volt szerencsém használni, ezért tudom, hogy az írógéppel NEM lehet középre igazítani, és (tudomásom szerint, bár rég láttam) írógépen NINCS TAB
2. a névtelen levél írója összeköti bayert, az echo tv-t, firc tamást és pelyt tamást. utolsó kettőről fogalmam sincs, ki az, de a levélíró tudja. rendben.
3. ennyi helyesírási hiba már feltűnő. volt szerencsém roma kézírásokat olvasgatni, és nem tagadom, volt benne hiba - de nem ennyi! ez már khm. túlzás. kevesebb több lett volna, ha érti a levél írója...
4. "vállról indítható szovjet rakéta, ez vár a cigány orsós szemétre" -gondolom ez viktor akar lenni, de a cigányok nem szovjeteknek, hanem oroszoknak hívják az oroszokat. ráadásul ha cigányról beszélnek, akkor nem hívják egymást cigánynak.
mindamellett a cigányok rohadtul gyűlölnek bármilyen fegyvert, ami nem kés. vállról indítható rakéta? ne vicceljünk, voltam katona. az a széle-hossza egy, 110 kg-s cigánygyerek, aki meg akarta verni egymaga a körletet (nem jött össze, de két napra rá már feledte), az AK47-est majdnem sírva vette kézbe, amikor mentünk aknákat robbantani (már hatástalanítva voltak), olyan fehér volt, hogy a hó hozzá ment színmintáért.
de késelni, azt persze tudott volna.
távcsöves puska és egy cigány, hogyne.

szóval, a véleményem az, hogy ez egy nagyon szarul összerakott ál-levél.
@Secnir: A 20 éves elektronikus írógépeken már volt tabulátor, mert számlanyomtatvány kitöltésére is használták.
Naja a cigany az ritkan levelez es fenyegetozik, ahogy irva vagyon, megvar nagycsoportosan, aztan nezhetsz butan a mogotted bezart szekhaz kapura, meg az a mogott rohogo portasra, akkor ugy kb. van 2 perced eljutni az "en nem ugy gondoltam, konyorgom ne bantsatok draga magyar testvereim!" szovegig, aztan tenyleg jon a 8 napon tuli sztori :> De majd meglatjatok, ugyis :) Mi meg majd pezsgot bontunk :>
@CSENDES:
bevallom, én annál régebben használtam :) húsz éve én már 386-ost vertem két kézzel és egy ujjal...
@Secnir: Azok voltak a szép idők. Én 486 DLC-vel kezdtem. No meg a tuti bolhapiacon vásárolt gémek. Ami már 6 db 1,2-es floppyn volt az már szupi jó játéknak számított. Hazaérve serényen aerjéztük ki majd EMS memmel futott is. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

"Ez kb. olyan mint amikor a cigányok a saját környékükön kiírják valamelyik ház falára, hogy "rohatt cigányok mekk foktok dőgleni." a végére egy fordított horogkereszttel. ;)"

...és mindezt óarany színű festékszóróval...
Írta maguknak egy fenyegető levelet, hátha megsajnáljuk szegény Zsótikát :(((
Szerintem ezt az Örmény Felszabadítási Front írta. Külföldiül, gugli fordítóval, szovjet írógépen, papiruszra!;)
Magukra haragították a Dörrög Zultánot.
Hüjék.
Megjegyzem, a szerkesztőség is hüje az ijen mondatért:
"Magyar Helsinki Bizottság azelőtt szólította fel a cégeket a csatlakozásra, hogy arról előzetesen egyeztetett volna velük."

Küldtek levelet. Oszt vagy csatlakoznak vagy nem. Hátha tudnak ottan olvasni.
@Secnir: " húsz éve én már 386-ost vertem két kézzel és egy ujjal... "
Este a paplan alatt? :))))))))))))))))
Hát ez már tényleg a szánalom kategória.
fides mafia komunikál...

gtratulálok...
@Ocsetacsang Szencsukó Maculi:

a blogban ott a link kékben

brühühühü

most újra nyitom, hogy leellenőrizzem tényleg írógép e vagy digitális kujtorgás
@Légifarkas:

lehetséges, hogy Fábi szuggesztiója az igaz, hogy bajerelvtárs saját magának írta mert még van neki egy régi gépe....eljátszogatott vele

és persze leközölte a nyomorság különben minek írták volna saját maguknak?

brühühühü
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Nagyjából. Mindig összetartja a kommunát, ha Bástya elvtársat meg kívánják gyilkolni az ürgebőrbe bújt békaemberek. A csekély értelműeknek jó kis gumicsont az ilyen.
amugy ha a diktatúra ijjen szórakoztató (és szánalmas hitvány embereken lehet szórakozni) akkor már sajnálom hogy nem éltem a szockó 40 évben (végig)...

nagy össznépi vicceskedés lehetett...
meg a háború előtti náci diktatúra is...
Az egyik lufi lett,
a másik lerohadt

A megfeneklett állami mobiltársaságra 1,5 milliárdot, a rendőrök, tűzoltók, mentők mobilrendszerére pedig közel 27 milliárdot fordított tavaly az állam.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F01%2F23%2F28_5_milliardot_koltott_tavkozlesre_a_kormany%2F
Ez az egesz annyira szanalmas, hogy ha valami reakciot az ugy ki is valtana belolem, akkor esetleg sirnek.
Igy aztan meglehetosen erdektelen, hogy maguknak irtak ezt a rettento felemetes fenyegetest, vagy csak valakik otthon rohognek ezeken a barmokon.

Merthogy en meg emlekszem mekkora musor ment a "szlovak-terroristak" ugyen felbuzdulva. Teny, hogy azota sem lehet igazan tudni, hogy annak a bejelentesnek volt-e akar fikarcnyi valosagalapja is.
De legalabb az alabbi anyag, meg ha uberszar is, de legalabb a gesztusokat tobbe-kevesbbe eltalatak:
http://video.xfree.hu/?n=tinka1951|2885ea1d99ae43e8b29a3310d4f1a096&elmult18=1&vcim=A%20Gyurcs%E1ny-korm%E1ny%20visszafenyeget#videoloc

Ha pedig valaki igazan valami mokasat akar (szormenten passzol ezekhez a kereszteny-konzervativ pozolo bajnokokhoz:
www.youtube.com/watch?v=zQ36S3d1CaU
Elbúcsúzhat 95 milliárdtól a kormány
Áprilisig nem kell lecserélni a pénztárgépeket, még nincs új határidő. A várt bevételtől el lehet búcsúzni.

www.napi.hu/ado/elbucsuzhat_95_milliardtol_matolcsy.543063.html
@Secnir:

ne variáld, az írógépen is lehet tabulálni még az Underwood-on is, legfeljebb a szóközt használja amikor tabulálást imitál, nem olyan komplikált az...én írtam ezzel a régi magasépítésű géppel csodakönnyű volt rajta billenteni sokkal könnyebb, mint a későbbi lapos gépeken (mechanika)

a lényeg nem ez a technika, hanem hogy a zsolti írta e saját magának vagy valakik ki akartak baszni vele és odacsempészték

bizonyos, hogy belső akció valakik túlórában vagy kituggya

brühühü
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

ha valaki a hokkedlin készít WC papírra költségvetést annak ez a sorsa, leszarják de legalábbis beszarozódik

brühühühühü
Ez egy komoly névtelen levél. Írógéppel írták. Van ok a fosásra, és a csúzlikőelhárító Maocetung rakéták telepítésére.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

onnan tudod, mert te szórtad fel? azóta van óarany körmöd?

brühühühü
Azért a békemenetet bele kellett venni nem? bájer biztosan benne van.

Csak azt nem tudom, hogy annyira hülye, hogy azt hiszi, hogy mások ezt komolyan veszik?

Bárki is írta meg végül (teljesen mindegy) a lényeg, hogy a lap magának, mivel leközlik nagy felháborodva, ahelyett, hogy valaki (na persze, ha valóban kapták volna) jót röhögött volna és papírrepülőt hajtogatott volna belőle.

Van olyan szar, mint a napraforgóblogos cucc
Megnéztem a linket, na ez a nem semmi, képaláírás a következő:

"Ha esetleg provokáció is lenne a szöveg, valaki akkor is megírta"

Elég ostobán kell kommunikálni az olvasokkal, úgy látszik ismerik az olvasok szellemi színvonalát.

Lehet, hogy provokáció, valaki akkor is megírta..... :D :D :D

HOgy a faszomba lehetnek ezek ennyire hülyék.

Más kéréds, hogy Bayer ominozus írásának egy részével egyet tudok érteni.
A romák valóban nem írásban fenyegetőznek. De egy-két idióta liberóból kinézem, hogy annyira beleélik magukat a "cigány vagyok" életérzésbe, hogy a Krav-Maga tudásukat erre hivatkozva próbálják gyakorolni.
@leonito77:
A szöveg egy félanalfabétára próbál terelni, az meg biztos olyan tájékozott, hogy tudja mi a békamenet. Csökken a példányszám, köll valami senzation.

@Mérges 1234:
Bizony, világossá kell tenni, hogy egy írást valaki megírt, nehogy a félbites olvasóközönség kombinálni kezdjen, és másfelé terelődjön az összeesküvés, mint emerre a szarkesztők szeretnék: nehogy a pirézek legyenek a célkeresztben terrorpistaként.
@Bakter:

Bizony, emelni kell pár tízmiliárddal a TEK, és Kövér bohóchadseregének a költségvetését.

No meg Zsótinak is kijár egy 100 millás páncélozott Audi.
Hagy fizessen Széles, van bőven a BKVból kitalicskázott lóvéból.
Há', bazzeg, végig sem tudtam olvasni azt a "fenyegetőzést".
Annyira kamu, hogy ennél sz@rabbat már kitalálni sem lehet. Pont olyan, mint amilyennek egy cigányt sosem (vagy csak messziről) látott, budai villalakó elképzeli, miként írna fenyegetést egy cigány. Szóhasználat, stilisztika, de még a helyesírási hibák sem stimmelnek.
Igaza van Fabiusnak, aki ismeri a valódi cigányokat, élt köztük, mellettük az nem veszi be ezt a baromságot.
Cigány ember nem fog levelet írogatni. Max jó hangosan elküld a ......anyádba, és alkalom adtán elkap és helybenhagy.
@rodeo36: Neeeem dehogy én a levelet írtam. :)
@Mérges 1234: ezer az egyhez az arány, ha azt nézzük, hogy a liberók hányszor szörnyülködtek a nyilvánvaló cigány önmerényleteken. (fordított horogkereszt, helyesírási hibákkal írt fenyegetősék a házfalra)
@Bakter: A békemenet? Azt se tudja egy olyan ember, aki így ír(na) helyesen, hogy ki az a Lázár vagy a többi említett név.

Nem sok eszecskéje volt annak aki ezt megkomponálta. Már, ha nem a röhejessé válás volt a cél, mert akkor visszaszívom.

Aki idáig süllyedt az tud még ennél is lejjebb.

Már várom a békemenetet. Mikor lesz?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: 485? Piha! Én még XT-vel kezdtem... 640 kbyte memóriával. :P
@hopptarisznya:

Na mi van, téged küldött a Párt, Bayer fostos gatyáját kimosni?

Szólj a Szélesnek, hogy a szennylapját nevezze át kuruc.infonak, ezzel több sikere lesz, mint Zsóti két üveg vodka utáni hamisításaiból.

Ja, szervezi már a Párt a Békamenetet?
Ki van már jelölve a szolgálati mártír, akit megmerényelnek?
Kedves előítéletes,rasszista felebarátaim! Kár lenézni roma testvérkéinket,ordibálás mellett bizony írni is tudnak.Elég csak néhányuk Facebook vagy Iwiw bejegyzéseit megnézni.A szóhasználat,a "stilisztika",a helyesírási hibák
tömege,stimmel minden.Ettől persze még a Fidesz
is diktálhatta a levelet,mint ahogy a romák elleni sorozatgyilkosságokat is rendelhette Fletó.
BAJERZSÓTI SZALADJÁ
JÖNNEK AZ OLÁJ ROMA EGYESÜLÉS
SOÓS KUTBA TESZÜNK
ONNAN IS KIV ESZÜNK
KERÉK ALÁ TESZÜNK
ONNAN IS KIVESZÜNK
GÁZREUGEOTBA TESSZÜNK
ONÁN IS KIVESZÜNK
MIKOR JÖNNEK AZ OLÁJ ROMA EGYESÜLÉS
AGYONLÖVÜNK VÁLLRÓL INDITHATÓ SZOJ..SZOJV...SZVOJ...RUSZKI RAKÉTÁVAL MEG A KUTYÁDAT IS AGYONVERJÜK JÓL!

ALIEN VS PREDATOR!!!
Orbán Viktor azt várja a fideszes polgármesterektől, hogy fizessék vissza az év végén kapott jutalmukat, vagy fordítsák jótékonysági célra a pénzt.

Először kifizetjük az önkormányzatok adósságállományát év végére, - közpénzből. Másodszor az önkormányzatok polgármesterei meg ugye a dolgozói felveszik a "jól megérdemelt" jutalmukat év végén, - ebből is, abból is. Harmadszor megkérjük őket, hogy ugyan adják már vissza ezeket a pénzeket mert így valami nem stimmel.... Csak én érzem megint, hogy abnormális ez? ;)

www.hir24.hu/belfold/2013/01/23/nem-tarthatjak-meg-a-plusz-milliokat-a-fideszesek/
@Ocsetacsang Szencsukó Maculi:

Bayer számítógépén. Nem régen írta.
@vezér01: "Ettől persze még a Fidesz
is diktálhatta a levelet,mint ahogy a romák elleni sorozatgyilkosságokat is rendelhette Fletó."

Az utóbbit is simán el tudom képzelni.
Sokkal hatásosabb lett volna a levél ha nem szovjet ( most szeretjuk az oroszokat is) hanem zsidó rakétát írt volna a T. levélíró. Így csak félmunkát végzett. :)
@hopptarisznya:

Jaj, már megint!!!

Persze igazad van, de már annyiszor tistáztuk, hogy egyik oldal faszsága nem menti a másikat.

Be kellene végre látni, hogy a magyar politikai "elit" még a híg fossal sem ér fel. Legyen szó akár jobb akár bal oldalról.

Amúgy pont tegnap volt a hvg arról szó, hogy amíg az embrek nem látják be, hogy az egyik vagy másik oldal igéretei szart sem érnek mosmtmár, addig itt nem lesz rend.

Amíg te vígan nyalod Viktor seggét, mert elhiszed, hogy a Gyurcsányé büdösebb, addig itt nem lesz jobb élet.

Természetesen ez igaz azokra is, akik az MSZP seggét nyalják.

Ébresztő, a politikusaink hivatalból hülyék.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

"fizessék vissza az év végén kapott jutalmukat, vagy fordítsák jótékonysági célra a pénzt."

Mindegyik Fideszes górénak évek óta megvan már a saját alapítványa, amibe mossa a pénzt.
Majd befizetik oda. Jó lesz az a lóvé a kampányban.
@vezér01:

Aztán egy kis faszbúkolás után leül Kolompár Nintendó a nagyapa hagyatékából származó Royal írógéphez... mily hangulatos kis életkép...
@ariel12:

Rosszul látod. A romák a zsidók taktikai fegyverei, ezért nem lett volna helyes zsidó rakétákat írni. A helyes a svájci, vagy brüsszeli rakéta lett volna. :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
DDD

www.youtube.com/watch?v=uHhwBY9clio

"Bayer elvtársat már meg se akarják gyilkolni! Ő már szart se ér??"

TEK: plusz ötmilliárd okosba...
@hopptarisznya: Ez a levél nem a szerkesztőségnek szólt, hanem a hozzád hasonlóknak. Az önigazolás megerősítése volt a cél. És mint látható működik. :)
Ha nem a cigók, akkor a judeo-libsik esküdtek össze. Minden világos.
@shinichi: és a sok kamu zsidó és cigányellenes szórólap/felirat kinek szól? Neked. Akkor egy egy.

Tegyek be cikket 2006-ből, amikor Demszky sajtótájékoztatót hívott össze pár papírcetli miatt, amit a Margit-híd villanyoszlopain látott? Ilyen téren ezerszer nagyobb hülyét csinált már magából a libsi oldal.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Megédesítettétek a napomat, folyamatosan rettenetesen röhögök!:DDDD

Viszont én vagyok a legutolsó, aki egy jobbikos cikket idéz, de most az egyszer kivételt teszek csak az érdekesség kedvéért:
internetfigyelo.wordpress.com/2011/06/29/a-negyek-bandaja/
@hopptarisznya: Szeretnék megtudni valamit a mohácsi vész körülményeiről is. Hátha tudsz valami újat, amit a történelemkönyvek nem említenek...
@hopptarisznya: Lehet, de mindent megtesztek, hogy ledolgozzátok a hátrányt.
körülbelül ennyire komoly ügyről van szó, mint ez

Ovist büntettek meg terrorfenyegetés miatt az USA-ban

"Terrorisztikus fenyegetés" miatt 10 napos felfüggesztéssel büntettek meg egy ötéves óvodás kislányt Pennsylvania államban, mert azt mondta egyik ovistársának, hogy lelövi egy szappanbuborékokat eregető Hello Kitty játék pisztollyal.

hvg.hu/vilag/20130123_Oteves_ovist_buntettek_meg_terrorfenyeget
"Jelentem, nem értem. Ez egy komoly névtelen feljelentés volt... géppel írva."
@empatikus pszichopata: Bencsik "pályafutása" különösen cukiiiii. :)

"Vannak, akik ugyancsak megjárták a „hadak útját”! Ilyen a „négyek bandája” főintendánsa, Bencsik András is, aki bizony végigment a sűrű forgalmú damaszkuszi úton. Bencsik a Népszava és Népszabadság napilapoknál szocializálódott újságíróként, mint az MSZMP pártpolitikai rovatainak hű munkatársa. Aztán jött az úgynevezett rendszerváltás, és Bencsik is gyorsan rendszert váltott és belépett az MDF-be, ahol bizony nem találta meg megálmodott helyét, nem érvényesülhetett korábbi múltja. Kényszeres kiszolgálóként sokadik politikai ellenfelét és céltábláját Csurkában, a „szélsőjobboldaliban” találta meg, akit szintén hátba szúrt, mert a korábban baloldalt kiszolgáló fasisztázó Bencsiknek Csurka nem volt elég jobboldali az akkori használatos fogalmi rendszer szerint. Gyorsan döntött, maga mögött hagyva a pártot, mely döntését egyik fél sem bánta meg, mert nem hagyott maga mögött maradandó emlékeket. Az igazi jobboldaliságot a Fideszben találta meg, ahol a meghatározó többség vagy MSZMP vagy KISZ tag volt korábban, mint maga Orbán is."
@empatikus pszichopata: lehet, hogy van egy titkos levele szapolyaitól, amiben a csata lekésését a bkv-re fogta...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
....és látod, okos emberek mégsem a Te hireidet véleményezik, hanem egy számukra kitalált nevetséges levéllel foglalkoznak, ami nem érdemel többet, mint öt nagy hahotát.....hahahahaha
@empatikus pszichopata:
Mohácsi vész? Hát nem tudod? Gyurcsány hozatta a lerohanási bértörököket Izraelből Ron Werber Dácsiáján. Benne van az új rózsitantervben, szóval művelődj.
@bella _ciao:
"a kislány, akit az intézmény igazgatója másnap behívatott az irodájába és 10 napos felfüggesztéssel büntetett meg "terrorisztikus fenyegetés" miatt."

10 napig hová függesztették fel?

"A büntetést később két napra csökkentették, de a család szerint a kislányt nagyon megrázták a történtek."

valami kettőhuszas vezetékre függesztették fel?
@bella _ciao: ...amiről nyilván a Demszky tehet.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Lesz még bencsik maszopos is, miután kilépett E14-ből. Mert egy karriernek meg kell adni az ívét.
Kedves blogger!

Ezen állításoddal egyet kell hogy értsek:
"...az apák-fiúk bosszulnak egymáson, amiből a nők és gyerekek döntő többségében kimaradnak, utóbbiak legyilkolásával fenyegetőzni sem szoktak...."

Valóban nem a legyilkolással szokták őket fenyegetni, hanem azzal, hogy "széjjelkúrjuk", "szétverjük" stb... és ezt általában be is tartják... :-(
Rápillantva a levélre, napnál világosabb, hogy egy Apollinaire és Majakovszkij hatása alatt álló, formalista, aktuálpolitizáló vizuálköltészeti rapper alkotásával van dolgunk. Nem tudom, a Magyar Hírlapnál van-e versrovat. (?) Sztem egyszerűen félreértették a címzettet illetően a szándékot. Az írógép-problematika is ennek fényében vizsgálandó - vállaltan posztmodern mű áll előttünk, az írógép-tipográfiával utal a kérdéskör nem-mai eredetére, történelmi konnotációira.
@bella _ciao:

Valahol Európában meg elkobozták egy kislány laptopját torrentelés miatt. És milyen laptop volt??? HELLO KITTY-S!!!

Akiknek szemei vannak a látásra, lássák! :DDD

@Penivaldes:

Na mentem főzőcskézni... :D
@shinichi:

Pontosan, az ilyen elbaszott spermatarisznyákat akarta heccelni a Zsóti.
Hiányzik neki a Békamenet és az azon való narcisztikus celebkedés.
Ez mekkora egy rasszista poszt!:))
Mekkora öngól Fabius!:))
Méghogy a cigányok bántanának valakit?Dehát ők nem is! Azért a cigányok is szoktak családírtással fenyegetőzni.Szögi féle eset.
Meg hogy nem ismerik a cigányokat?
De igen is ismerik.Mint ebben az országban oly sokan.
Amúgy ebben a kérdésben az ország 70%-a egyetért bayerrel.Csak kínos lenne ezt bevallani.
Legfeljebb haveri társaságban.
Vazeg, hová bír még süllyedni ez a tébolyult mélyfideszes fosmédia?

De most komolyan.

Nagyon komolyan mondom, szerintem a következő lépés az lesz, hogy a nemzet trollja, Bayer Zsolt lemegy egy pincébe (ahol biztosan nincs szemtanú), jól összeveri magát, aztán véres fejjel nekilát ámokfutni a hírtévé "véletlenül" közelben tartózkodó kamerája előtt, hogy őt összeverték a cigány-terroristák...

Nem viccelek, kinézem belőle. Simán.
@Secnir: nekem is csak kérdéseim vannak. pl. mi lett a hello kitty-s buboréklövő pisztollyal? lefoglalták bűnjelként?
Emberek!

Látott már valaki, valaha, valahol egy cigányt írógéppel írni? :DD
De van egy jó hír is :)

Ez a levél bőven kimeríti a halálos fenyegetés tényállását. Azaz rendőri feljelentésre van szükség.

és amit szegény hülye Bayer nem tud, az az, hogy minden írógépnek egyedi lenyomata van, ami alapján épp úgy be lehet azonosítani az írógépet, mint egy embert az ujjlenyomata alapján. A levél betűinek mikroszkóp alatti vizsgálatával egy tökéletesen egyedi lenyomat-profilt lehet megállapítani, és ha megvan az írógép, összeköthető a levéllel.

Persze most hogy ezt leírtam, Bayer már padlógázzal megy a Duna felé, hogy bedobja az írógépét, nehogy már lebuktassa a bizonyíték :D

Édes istenem hová süllyednek még ezek...
@shinichi:
" Ez a levél nem a szerkesztőségnek szólt, hanem a hozzád hasonlóknak. Az önigazolás megerősítése volt a cél. És mint látható működik. :) "

+1
Minden ember tudja milyenek a cigányok, kivéve fligeauf benedeket és a belvárosi kávéházakból jogvédő balliberális idiótákat.

Ergo a levél simán lehet libsi-bibsi provokáció, a metélt majmok bármeddig képesek lesüllyedni.
ma hírcsárda van az egész országban:

Felépítették a Himaláját az Alföldön

Több mint 53 millió forint összköltséggel valósult meg a Kiskunsági Nemzeti Parkban az Alföld egyedülálló látványossága, egy nyolc méter magas szánkódomb - közölte a Turizmus Online.

hvg.hu/kultura/20130123_Felepitettek_a_Himalajat_az_Alfoldon#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2013_1_23

hiába nagyok vagyunk a kicsinyítésben, ha eu pénzekről van szó. volt valami kilátó is méreten alul
@Mérges 1234:
" Ébresztő, a politikusaink hivatalból hülyék. "
Szerintem nem hülyék, nagyon jól tudják, mit, miért tesznek.A hülyék azok, akik a hatalomba szavazzák őket, mert benyalják a választási hazugságokat.
@kifordított nagyanyó:
Nekem van receptem erre, mert szeretek főzöcskézni. Két grönlandi között egy bájer, megfejelve egy-két antibasszistával. Mindez összetűzve, de nem fogpityiszkálóval.
@hopptarisznya: "De egy-két idióta liberóból kinézem, hogy annyira beleélik magukat a "cigány vagyok" életérzésbe, hogy a Krav-Maga tudásukat erre hivatkozva próbálják gyakorolni."

+1
@sárkányfő:
Látáál már cigányt moziban feliratos filmet nézni?
@sárkányfő: Ez az írógépes dolog egész addig működött, amíg számosan kevés írógép volt az országban, és tudták, hogy azok kinél találhatók.... A fémhulladéktelepről beszerzhető leselejtezett írógépek korában ez már rég nem igaz, mert akár minden levelet másik géppel írhat az illető, amíg mindet be nem olvasztják.... Ez az egész olyan, mintha a lomisokra akarnák terelni a gyanút, mert ugye ki tárol odahaza ilyen értéktelen fém kacatot, amikor nem régiséggyűjtő, és még virágot sem lehet rá állítani :-)
@sárkányfő: vannak ilyen cigányok akik irógéppel irnak levelet,csak nem fenyegetőt és igy
@kennyking: "Láttál már cigányt moziban feliratos filmet nézni?"

:DDDD
Mondjuk a levél kurvajó és tényleg lehet rajta röhögni rendesen!XD
@hopptarisznya:
" Ilyen téren ezerszer nagyobb hülyét csinált már magából a libsi oldal."
Ne csúsztass!!!
A libsi oldal nem csinál magából hülyét, mert már alapból az.
@sárkányfő: "Látott már valaki, valaha, valahol egy cigányt írógéppel írni? :DD "

Ne bánccsada míniszterellnők Úrat!
Megfog dórgálni a minszterlenöksegg oszt majd jónapot!
Nem ér egy drága rakétát az egész.
ha igazán zavarna van arra egyéb megoldás, kiesik a 9 -ről, mint az az újságíró.
@kennyking:
@libbancs:
Különben is.Az nem feliratos,hanem olvasós!:))
@sárkányfő: Sőt, a névtelen levelek sem a stílusuk, amíg el lehet menni a ház elé iccaka és ott üvölteni: "gyereki a kva anyád, szét ütlek te szemétgeci..." és ezt hosszan és cizelláltan is képesek előadni... még hogy írni.... Írógéppel? Viccelsz? :-)
@hopptarisznya: Na ott a pont.Le kéne szarni,nem pedig felfújni az egészet.
@sárkányfő:

Dehogy, a Bayer féle lukinyulak annál gyávábbak.

Szerintem attól szabályosan összefosná magát, ha egyszer szemtől-szembe felelősségre vonná valaki azon milliók közül, akiket sértegetett, mocskolt, akik ellen uszított az elmúlt 15 év alatt. Van bőséggel, a proliktól kezdve, nyuggereken, rendőrökön, cigányokon, diákokon, tűzoltókon, rokkantnyugdíjasokon át a melegekig.

Amúgy aki ismeri a széljobbos szubkultúrát, az tudja, hogy az a szerencséjük ezeknek a kerítésen belülről kiugatni szerető vakarcsoknak, hogy nem veszi őket és a fröcsögéseiket komolyan senki, legfeljebb a széljobbos-jobbos konkurenciáik.
A Novák Elődöt is a Tomcat vágta pofán(aztán Novák visítva rohant a rendőrségre feljelenteni), és hosszan lehetne sorolni.
@Mérges 1234:

Ébresztő.
A politikus - ígér.
Te meg, mint választópolgár eldöntöd, melyik manipulációnak dőlsz be inkább.

(Illetve, ha van eszed és gondolkodsz, elgondolkodsz, melyik érában volt VALAMIVEL jobb azért és arra szavazol.)

Ne legyenek már illúzióink - a politikus ilyen állatfajta. Ígér, aztán nem tartja be, vagy csak kevéssé, és még akkor se tudja betartani, ha akarná (vö.: a sokszor emlegetett Igenis, Miniszter Úr! és Igenis, Miniszterelnök Úr! sorozatokat és bónuszként a Drót című sorozat 4. és 5. évadát).

És hogy NYUGAT-on szentek a politikusok? Hmmm. Én például Nixont így utólag is simán a pokolba kívánom, remélem, ott is ég szénné azért, amit anno csinált: fiatal amerikai srácok ezrei haltak meg csak azért, mert Nixon bácsi elintézte, hogy lehetőleg ne legyen korábban vége a háborúnak, mert az az opponensének kedvezett volna. A fiatal amerika srácok ezrei meg, akik ezalatt meghaltak - hát ki a francot érdekelt????

Szóval jegyezzük meg: a politikus mindenütt ILYEN. Ébredjünk fel! :)
Már megint a hülye általánosítások, jó magyar módra.
Az viszont tényleg életszerűtlen, hogy ezért írógépet ragadjon valaki. (amikor lenyomozható) miért nem újságkivágásból csinálták?:)
Fülig Jimmy mióta cigány? :-)
@ariel12: Anya!Nézhetem a szexújságot az ágyban?
-Igen ,de csak ha két kézzel fogod.
-De ha két kézzel fogom,akkor nem tudok lapozni.
@Secnir: Van tab. 10 karakter volt tab, vagy a hátoldalán volt két kis pöcök, a hasábok beállításához. A jobb gépeknél csengő is volt a tab határ elérésénél.
Még az Erikánál is volt.
@Fedor:

Ez nem a Fülig volt, hanem a Netuddki Népi Felszabadítási Front!
@Anyád, a szúnyogok!!!: Azért azt a 20-30 kiló különbséget észre lehet venni Novák meg a Tomketbéla között.
"Sousának nem volt elég jó a New York.
A Videoton volt edzője nem tudott megegyezni az amerikai klub vezetőivel. Jobb ajánlatra vár."

Tegnap még viccelődtem, hogy ő lesz az MNB elnöke. Ma már nem merek...
@bella _ciao: Na de hova függesztették fel mert azt nem írják? Nem mindegy, hogy egy fára a nyakánál fogva vagy csak nem mehet addíg oviba. :)Már az amcsik is kezdik a slendriánságot.
@kifordított nagyanyó:

Most hány ilyen Novákhoz hasonló "bátor" lukinyulat soroljak fel, aki egy tüsszentés után vinnyogva rohant az amúgy általa SÜNnek nevezett, és gyűlölt rendőrségre?

Ősszel a Lipuszt hányták meg Fideszesek vidéken, az is telenyafizta a kurucot a feljelentésével.
@kennyking: nem. bár moziba is ritkán járok.

@Magánvéleményem: félreértesz, azt írtam, hogy a levél a lenyomat alapján 100%-os biztonsággal összeköthető az írógéppel. Ez a tény.
Az viszont kétségtelenül kínos lenne, ha az írógépet Bayer szekrényében találnák meg, bár gondolom ott a fidesz rendőrsége nem is keresné, ha mégis, akkor nem találná... :)
@sárkányfő: Volt egy Columbo amiben pont így bukott le a tettes... az írógép miatt és a szekrényben volt az a régi írógép (azt hiszem fenyegető levelet írtak vele) :D

Ezek kérem plagizálnak
@bella _ciao: Ja, ja, 40 centis kilátó meg kutyafittness. :D

vastagbor.blog.hu/2009/10/09/kutyafitnesz_live

vastagbor.blog.hu/2009/10/29/napi_pofatlan_eu_s_palyazat_fatuskok

(A 40 centis kilátós poszt "nem található". Nem is értem. :( )
@Bakter: Azért lehet hogy Sousával jobban járnánk, így látatlanban.Főleg, ha tudjuk, hogy Simor még szakember is volt, tehát , ergo, a fideszes ember nem lesz az.
@Anyád, a szúnyogok!!!: Akármelyik oldalon vannak ilyenek.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Nem rossz.:))
@leonito77: Más filmben is volt ilyen.
Mondjuk nem tudom mennyire kopik egy írógép,illetve a betűk az évek alatt.
Talán nem sokat.
@leonito77:
Tudod mi a legszörnyűbb? Hogy ezen mindenki csak elröhögcsél vagy fogja a fejét, de abban egészen biztos vagyok hogy a saját olvasóik tövig beszopják ezt az egész bárgyú mesét. Nyomorultak...
A NER nem felejt, nem tanul semmit, de nem is bocsájt meg soha, nem könyörül. Nincs menekvés előle, olyan nem lehet, hogy nem az övék az utolsó szó.
"Jaj a legyőzötteknek!" Visszamentünk háromezer évet, az ókorban vagyunk megint.

www.origo.hu/itthon/20130123-uj-eljaras-indult-david-ibolyaek-ellen.html
jut eszembe, ha egy ilyen paródia-fenyegetést kitesznek a kirakatba, akkor elég kevés lehet a felhozatal.

Úgy értem, nem sok fenyegető levelet kaphatnak.

Ez azért elgondolkodtató, vajon miért?
@kifordított nagyanyó:

Azért azt nem tagadhatod, hogy a széljobbos szubkultúrában az a "hős", aki Martens bakanccsal pofán rúg egy szájkosaras, pórázon tartott rendőrkutyát és ha ráengedik, akkor visít, hogy neki jogai vannak és védjék meg.

Megjegyzen a tízéves cigánygyerekek ugyanezt csinálják, belédköt, aztán ha kap egy taslit, akkor rohan a bátyjáért.

Hogy hívják azt a III/IIIas besúgógyereket, akinek megvette a Fidesz a Hunhir.hut?
Ebből él. A provokációkért fizetik.
Na megvan, Kovács Kucu.
Őt is jobbosok szokták elhányni.
@kifordított nagyanyó: "Mondjuk nem tudom mennyire kopik egy írógép,illetve a betűk az évek alatt."

Hát a csé betűt se találták rajta.
Nem kell ide mesterségesen kreált vicclevél:
"Az előzetes bejelentésre azért volt szükség, hogy a MÁV fel tudjon készülni a kerekesszék beemelésére a vonatba. Emelőberendezés ugyan volt a szegedi és a kecskeméti állomáson is, de csak a szegedin dolgozott folyamatosan olyan munkatárs, akinek megvolt a vizsgája az emelő működtetéséhez. A kecskeméti állomáson csak úgy tudták ezt megoldani, hogy a ceglédi állomásról csoportosítottak át embert."
@sárkányfő:

És ugyan ki olvassa ezt az egyre jobban lezüllő balfaszt?

Mi.

A Magyar Hírlapnak 8000 előfizetője van, 2/3a, 80%a állami, önkormányzati hivatal.

Bayer a kuruc olvasóira hajtana, a Jobbikosokra.
Nekik írja az egyre bűzlőbb moslékait, mert ezzel bízta meg a Fidesz.
Szalámitaktika.
"Cigány ember nem levélben, hanem ordítva a szájával fenyeget."

A bejegyzés szerzője bunkó rasszista.
@Anyád, a szúnyogok!!!:
" akkor visít, hogy neki jogai vannak és védjék meg."
Érdekes, erről nekem nem a szélsőjobbos kultúra jut eszembe.
@Penivaldes: nekem is szórhatnának már. itt van az ötletem:

mátrában építhetnének egy mini nyugat-szibériai alföldet.

ugye a sífutókra is gondolni kéne, nemcsak a lesiklókra.

de régen volt már, amikor megénekelték a citrom ízű banánt
@willdataa:
inkább realista. Ellentétben veled nem csak díszcigányt látott.
@kennyking:

Tudom, csak épp az általam felsorolt konkrét példák meg is történtek, ott ünnepelitek rendszeresen a "hősöket" a kurucon.
Aztán nyafogva rohantok a rendőrségre feljelentgetni egymást és telefosott gatyesszal visongva követelni a jogaitokat a SÜNöktől. :O)))

Jut eszembe, Budaházy is csak az ellopott képviselőséggért nyafog mostanában és gyanusítgatja, basztatja a többi Jobbikost, a vazelinos sittes élményeivel nem dicsekszik :O))))
@shinichi:

szerintem ez izgalmasabb, a dávidibolyaügy gumicsont, már nagy szükségük van rá

de ez!!!

www.origo.hu/gazdasag/20130119-keretbiztositeki-jelzalog-karosultak-budapest-szeged-miskolc-debrecen-gyor-kalocsa.html

brühühühühü

és még senki sem lóg a lámpavason
@willdataa:

...mondja a faszkalap, aki az 1000 leütésen a fajelméletről és kertembe jössz lelőlekről osztja az észt.

Húzzanyádba, és még finom voltam.
OFF - csak a szokásos. :(

Simicskáék bekebelezik a Balaton-partot

Több más Balaton-parti érdekeltsége mellett most a milliárdos értékű balatonfüredi kikötőt készül megszerezni a Simicska Lajos által fémjelzett Közgép Zrt.

A kéthektárnyi területű, alsó hangon milliárdos értékű balatonfüredi vitorláskikötőt tavaly az állam nulla forintért, vagyis ingyen adta át a balatonfüredi önkormányzatnak. Ezzel nem is lett volna probléma, hiszen a bevételek az egyébként dinamikusan fejlődő város további gyarapodását segíthették volna elő.

A helyi önkormányzat azonban egy csekély összegű bérbeadási kontraktussal átjátszotta a terület használati jogát egy olyan konzorciumnak, amely tavaly még be sem volt jegyezve. A konzorciumban egyebek mellett szerepel az Orbán-kormány regnálása óta feneketlen kútként több tízmilliárdos megrendeléseket elnyerő Simicska-féle Közgép Zrt. és az a Fonyó Károly vállalkozó, aki Simicska cégbirodalmának, médiaérdekeltségeinek is az egyik legfontosabb szereplője.

Az ügy részleteiről a Jobbik két országgyűlési képviselője, Szilágyi György és Kepli Lajos 13 órakor tartanak sajtótájékoztatót.

barikad.hu/simicskaek_bekebelezik_a_balaton_partot-20130123

ON
@hopptarisznya: ez igen... ez a legvalószínűbb.... barom...
@Anyád, a szúnyogok!!!:
Tehát egy széljobbosnak nincsenek jogai.Nem nyithatja ki a pofáját, ha jogsérelem éri.Jogai csak a cigányaitoknak vannak ( joga van késelni, rabolni, nemi erőszakoskodni, stb), Joga van Dánielnek szobrot gyalázni, stb.Itt mindenkinek mindenhez joga van, csak a széljobbernek nem, mert nem tetszik neki, hogy másoknak olyan joagik vannak ebben az országban, ami neki nincs.
Éljen a liberális jogállam.
@sárkányfő:

azért te egy dög vagy, leleplezni a nagy kommilfót meg a zévszázad rémtettét?

hát milyen ember az ilyen?

Nobel díj criminológiából

brühühühühü
@Anyád, a szúnyogok!!!:
tehát, mert Novák Előd a rendőrséghez fordult, mert pofán verte valaki, az azt jelenti, hogy minden Jobbikos szavazó napjában háromszor szaladgál a rendőrségre siránkozni, mert elvették a kisautóját az oviban? De valamiért nagyon felhorgadtok, ha a késelő cigányokról ír valaki, mert ugye, az azt jelenti liberálisul, hogy minden cigány késel.Magyarul ( hogy értsd), ha egy széljobber sirdogál, akkor mind sirdogál, ha egy cigány késel ( bár jóval több az egynél), akkor csak egy cigány késel, a többi szorgalmasan tanúl az egyetemen.
Bocsi ha OFF:

Csúfos kudarcot vallottak az antiszemitázók az Európa Tanácsban

"A bizottság megállapította, hogy jobbikos képviselők mandátuma nem vitatható, demokratikus választások útján és a megfelelő eljárási szabályok betartásával vesznek részt az ET Közgyűlés munkájában. A mandátumot vitatók olyan eljárási indokokra hivatkozva terjesztették elő valótlanságoktól hemzsegő kérelmüket, amelyek alapján nem lehet egyetlen képviselőnek a legitimitását sem kétségbe vonni. Az Európa Tanács alapító statutuma szerinti értékekbe való ütközést csak a teljes nemzeti delegációk szintjén lehet vizsgálni, azonban ilyen kérelem Magyarország ellen nem volt. Rámutatott a bizottság arra is, hogy a politikai véleménykülönbségeket vitákkal kell tisztázni és nem a demokratikus intézményekből való kirekesztéssel."

barikad.hu/csufos_kudarcot_vallottak_az_antiszemitazok_az_europa_tanacsban-20130123

ON
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Lebuktál,Fűegér! A levelet tényleg Royal géppel írták,de ezt csak az tudhatta,aki írta. Fogkefét,pizsamát összekészíteni, Szolgálunk és védünk hamarosan felkeres!
Ehhh, bezzeg az ilyen uszító gyökerek nem érzik úgy, hogy disszidálniuk kéne, mint Kertész Ákos a Népszavás írása után. Sőt! Békemenetet szervez. Beszarok.
@vezér01:
A balalajkát is csomagolja be, akkor még népszerûbb lesz a kóterben! A Q7 már úton van.
@kifordított nagyanyó:

"Azért a cigányok is szoktak családírtással fenyegetőzni.Szögi féle eset."

A Szögi tragédiában sok minden megesett, egyedül a családirtás nem. A lányaira az apját meglincselők sem emeltek kezet. Ez kurvára nem mentség a történtekre, de neked éppenséggel lehet tanulság, ha nem akarsz Bayer szintű "témaszakértőnek" látszani.
@kennyking:

Nem barátom, ez csak azt jelenti, amit már feljebb írtam.
A széljobbosok csak kerítésen belűlről mernek kiugatni és hergelni az erre hajlamos agyhalottakat.

Pl. az említett Nováknak ez a megélhetés, biznisz, akárcsak Bayer Zsoltinak a bumbum levél és hasonlóak.
Édesfiam Fabius... te se onnan pofázz... gyere, elviszlek vidékre. Oda, ahol a muter lakik 83 évesen... és a zöldhályogos szemébe azt vágta a Norbika nevű cigánygyerek, miután már rendszeressé tette a lopásokat az udvarról úgy, hogy észre kellett vennie az orknak, hogy a kerítésen is átmászott. Szóval azt mondta ez a rühes disznó a muternak, hogy "A szemedet is ki fogom lopni magyar!" Mert a muter megkérdezte, hogy ezt hogyan gondolja? Most a rendőrségi aktákat e kiccsaládról nem mellékelem.
Édes egy fiam Fabius. Bármikor a szemedbe is vállalom. Te se onnan lamentálj, ahonnan cigányt te nem láttál még életvitelszerűen.
@vezér01: Szegény egér...na majd megsiratom, és sütök neki kalácsot.
@Fabius: Kezet azt nem, de olyanokat mondtak a lányainak, hogyha ugyanezt te gyerekeidnek mondják, akkor azt hiszem nem maradnak élve. :(
@vezér01:

"Ettől persze még a Fidesz
is diktálhatta a levelet"

...persze, és akár egy jobbikos képviselő is, ha már hejje sírás és stilisztika.

4.bp.blogspot.com/-CqrFg0ZmjlM/T5C7TBf14NI/AAAAAAAAF38/Mqaex2EtPUw/s1600/IMG1.jpg

Mennyire szimpatikus az elmélet, hogy a Jobbik megunta Bayer témalopását, és így sikerült a revans?

Ez is van annyira szimpatikus gondolat, mint Kolompár Nintendó és a faszbúk.
@kennyking:

Épp azt ragoztam feljebb, hogy a széjobbos szubkultúra PONT OLYAN, mint a tízéves cigánygyerekeké.

Provokálnak, kötözködnek, aztán rohannak a 120 kilós bratyeszért.

Éshogy ne lennének jogai?
Hisz az állam a tenyerén hordozza őket, milliárdokkal támogatja, pénzeli a kemény magot, a focihuligánokat. Egy stadionszétverést, egy metrógyújtogatást, városrész amortizációt nem tudsz megemlíteni, ahol elítélték volna a benarkózott-beivott bűnözőcsürhét, pedig kamerák tucatjai rögzítik a dühöngéseiket.
@Fabius:

A bejegyzés szerzője minden cigányra általánosított dehonesztáló kijelentést, én azonban ilyet soha nem tettem.
@átlátó:

Te, Andrsen, én a hétvégén is Miskolcon a számos utcákon barangoltam. Te merre jártál akkor faszorrú nagyapó?

varanus.blog.hu/2013/01/21/ide_roma_haza_ne_jojjon_miskolcon_mar_duborog_a_kampany

Kibaszott viccesek vagytok, detélleg.
@Anyád, a szúnyogok!!!:
Értem, a liberális viszont áll a vártán!
( Nagyon kemény vagy a gép mögött.)
@Anyád, a szúnyogok!!!:
" Épp azt ragoztam feljebb, hogy a széjobbos szubkultúra PONT OLYAN, mint a tízéves cigánygyerekeké."
RASSZISTA!
" ahol elítélték volna a benarkózott-beivott bűnözőcsürhét,"
Mert valószínű, hogy nem volt olyan.Persze a liberált urban legendben minden előfordulhat.Vajon Budai elszámoló miért nem talált bűnügyet az előző kormány működésében? Mert biztosan nem volt.
@willdataa:

Télleg?

"Én azt mondom hogy ha egy faluban az idősek rettegnek a cigány bűnözőktől"

"Én mint Jobbik-szavazó elvárom hogy az általam az országgyűlésbe juttatott tehát engem képviselő képviselő elégesse a rasszista apartheid rezsim zászlóját."

Legalább olyat hazudj ostoba, amit nem két kattintás megcáfolni.

Na séta.
akkor most a kormány fog békemenetet szervezni a magyar hírlapért, és nem fordítva??
Komancsok levelet irtak ? akkó télleg komoly a helyzet.
Beletelt vagy 2 napba meg 2 liter pálinkába mire bepötyögték :-)))
@rodeo36: Igen, ez azért kemény. De ha valaki jóhiszeműen teljesíti a szerződés reá eső részét, akkor szerintem elég disznóság rajta követelni bármit is. A jogkövetkezmény csak nem lehet ugyanaz, mintha szerződést szegtek volna. Bár én nem vagyok jogász.
Mindenesetre azért az nem volt furcsa, hogy készpénzben kell fizetni a fővállalkozónak? Itt is hallgatott mindenki, csak amikor utoléri az embert a baj, akkor sipákol. Korábban miért nem nyomták fel a vállalkozót az APEH-nél? Mondjuk az első nap, amikor elhagyta a száját, hogy készpénz? Túl csábító volt a jóáras hitel?
Mi fog még kibukni? A devizahiteles mentés után jön a készpénzben-zsebbefizetős-hiteles mentes? Persze aki belement az elején, és röhögött a markába, hogy milyen olcsó megoldást talált, az most sem hibás. Csak a bank megint. Na mindegy. Látom már, hogy addig nem lesz nyugtom, amíg tízmillió ember lakását részben ki nem fizetem. Ez ebben az országban nem a lakástulajdonos, hanem az adófizetők dolga úgy látszik. Ez a társadalom még mindig kalákában építkezik.
@Anyád, a szúnyogok!!!:
"Provokálnak, kötözködnek, aztán rohannak a 120 kilós bratyeszért."
És nem lehet, hogy a 120 kilós bratyesz is széljobber.Vagy az csak liberális lehet, aki csak azért védi meg az ötven kilós netharcos széljobbert, mert a kisöccse?Miért van az, hogy a szljobber tipusról a húszéves, szemüveges vézna netharcos jön be, a liberális jogvédőről meg a 120 kilós bratyaesz? Láttál már széljobbert? Gondolom liberálist láttál már, ha nem, ott a tükör.(Az egész alakost javaslom, hogy a 120 kilódat is lásd.)
@Anyád, a szúnyogok!!!: Én speciel a bunkó embertelen viselkedést minden oldalról elvetem.

Viszont van egy olyan gyanúm, hogy a mai Magyarországon nem a focihuligánok által elkövetett bűncselekmények azok, amelyek a lakosság nagyobb részének az életét keserítik meg. :(
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Hogy én mit tettem volna az egy dolog.

Az meg egy másik, hogy felesleges azon okoskodni, hogy a nők-gyerekek is beletartoznak-e a bosszúba, mert még a Szögi tragédiában sem tartoztak bele. Pedig attól elvetemültebb dolgot nem tudunk mutatni, ugye.
@doggfather:

Menet nem lesz. Csizmadiacöf és Bencsik élőláncot alkotva a testével, a Pataky által leszervezett ufó légitámogatás mellett fogja Bayert és a székházat megvédeni.
Hohohoooooo :)

Előzetes regisztráció esetleg 2018-ban?

A Fidesz elnöksége január végén tárgyal a választási törvényről. Teljesen új törvény nem várható, de nem zárható ki, hogy 2018-ra mégis biztosítanák az előzetes választási feliratkozás alkotmányos védelmét.

nol.hu/belfold/20130123-elozetes_regisztracio_esetleg_2018-ban
@Fabius: Ebben nincs vitánk, viszont bennem egy picit keveredik a cigányok "szociókultúrája" kapcsán az általad említett "a nők-gyerekek nem tartoznak bele a bosszúba" és a gádzsókkal pláne mindent meg lehet tenni mentalitás. :(
"...fölpofozza a hazai közvélemény nagyobbik része..."
Ezt honnan lehet tudni?
@Fabius: Ööö ha jól tudom ment a fenyegetőzés miközben rugdosták,hogy majd mit csinálnak a gyerekeivel.Ő is csak a gyerekekért könyörgött.
Persze ez biztos nem igaz ahogy az sem,hogy az egyik azt kiabálta :Öljétek meg a magyart!
Tény és való,én sem hallottam,hogy cigány fenyegetőzött családírtással.
Na hagyjuk....
@Fabius: Mondjuk mire megölték megnyugodtak + a lányokat addig bemenekítették mások a házukba.
@Fabius: "Menet nem lesz. Csizmadiacöf és Bencsik élőláncot alkotva a testével, a Pataky által leszervezett ufó légitámogatás mellett fogja Bayert és a székházat megvédeni. "

Ejj, ezt de megnézném!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Ezek szerint még beléd nem kötöttek focidrukkerek, amikor véletlenül arra jártál, ahol csürhe módjára vonultak és esetleg pont a konkurens csapat szineit viselted a ruhazatoddal.
Vagy nem ültél metrón, amikor oda-elvonultak.

Igazad van, tényleg nem ezek a legnagyobb problémák, csak épp agyon vannak hallgatva.
@kifordított nagyanyó: Hát igen. Fabnak lehet ismét át kéne futni az eseményről szóló pontos beszámolókat ill tanúvallomásokat. :(
Gondolom ő abból a tényből indult ki, hogy a gyermekek végül túlélték a szörnyű lincselést.
@kennyking:

Hehe, akkor most tuliképp mit magyaráznál meg?
Igazolod, hogy Tomcat 30-40 kilója jogos a szemüveges, vézna Novákkal szemben.
Vagy a Lipuszt elhányó Fideszes verőlegények akciója is.
De akkor minek nyafognak, minek rohannak a gyűlölt Sündőrségre?
@Anyád, a szúnyogok!!!: Mivel annyira nem vagyok oda a magyar "fociért" való igaz, hogy kevés ilyen élményem van. Ami mégis akad belőle az számomra is lehangoló és teljesen el tudom fogadni azt amit írsz. Ezt is érdemes lenne rendbe tenni és nekem ugyanúgy nem fogadható el akármilyen ultrák bunkó és embertelen viselkedése, ahogy egyes cigányok állati tettei sem.
@kennyking:
"" ahol elítélték volna a benarkózott-beivott bűnözőcsürhét,"
Mert valószínű, hogy nem volt olyan."

Hazudsz, elég sokan élünk Újpesten, Ferencvárosban és vidéki alkalmi "hadiövezetekben" ahol látjuk mi megy egy-egy mecs alkalmával.

A Fidesz Kellerjét, Budai elvtársat meg ki nem szarja le?
Szerinted kiknek csinálják a hozzá hasonlóak a műsorokat?
Az agyhalottaknak, más tudja, hogy holló hollónak nem vájja ki a szemét.
Itt mindenki állami újraelosztásból gazdagodott meg. Hitel nem vész el, csak átalakul magánvagyoná.
@Anyád, a szúnyogok!!!:
Én is egy hadiövezetben lakom, nem tetszik amit látok, de ebből hogy jön a széljobberezés, meg a 120 kilós liberális báty, nem nagyon vágom.Én külföldre járok meccsre, ami itthon van az nem érdekel.Sem ami a pályán belül van, sem az, ami kívül.
Tomcat vs. Novák ügyben nem magyarázok semit.Novákot megcsapták, joga van ahhoz, hogy feljelentést tegyen.Ennyi.Szerinted meg aki Jobbik szavazó, annak nincsenek jogai.Szerintem meg mindenkinek ugyanaz a jog ai és kötelességei.Ettől vagyok a szemedben széljobber és ezt tőled dicséretnek veszem.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Volt, ahol nem élte túl a támadást a gyermek. Voltak akik helyénvalónak találták egy ötéves kisgyermeket agyonlőni. Bár nem tudni mit mondtak, miközben meghúzták a ravaszt.
@kifordított nagyanyó: @Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

No, akkor ismételjük át:

hu.wikipedia.org/wiki/Olaszliszkai_lincsel%C3%A9s

Én nem leszek a liszkai lincselők ügyvédje, emeljétek ki ti ebből, volt-e életellenes fenyegetés a lányok felé, vagy nem volt, esett-e bántódásuk miközben az apját agyonverték, vagy nem esett.

Aztán viszont kanyarodjunk vissza oda, hogy írnak-e a cigányok levelet, és benne olyat, hogy a kurvádat is felrobbancsuk, tíkteket meg lelövöldözünk vállról indítható szovjet hadosztállyal.
@shinichi:
Európai fülnek fura nyelven beszéltek.
@titan:
Olyan volt az első számítógép, amit élőben láttam.81-ben.
@Fabius: Bocs nem életellenes csak megerőszakolós fenyegetés volt.
Így már teljesen más.
A cigányok nem levelet írnak csak fordított horogkeresztet festenek a házukra.
A levelet meg nem kellett volna felfújni,mert baromság.
Csak úgy mint a másik oldalról a hasonlók.
@shinichi:
Erre szoktam mondani, hogy ugyanazzal a típusú, nagykaliberű gyógyszerrel kezelném a tanárlincselőket, mint amivel a romagyerekre házat rágyújtó és a kimenekülőket lesből agyonlövő "bátrakat". Nálam egy kasztba tartozó biológia kreatúra mindkét típus, amit szélsőségesen hatásos antibiotikummal kell kezelni.
(Borzasztó cizelláltan fogalmaztam.)
ugyanolyan szar próbálkozás, mint a napraforgóblog is volt. nem érzik valahogy.
@Fabius: "volt-e életellenes fenyegetés a lányok felé, vagy nem volt, esett-e bántódásuk miközben az apját agyonverték, vagy nem esett."

Az első kérdésed egyik felére, ott az elég nyilvánvaló válasz, az általad is linkelt wiki linken is:

"Ezalatt Kitti anyja kicsivel távolabbról - bujtogatva az ütlegelőket - azt kiabálta, hogy „Öljétek meg a magyart, mert meghalt a gyerek!”[4], holott esése után a lány a házuk udvarára beszaladt, és éppen "balesetének" hírét vett anyjának címezve mondta: "Ne sírjál anya! Élek!".

A második kérdéseddel nekem nem érdemes foglalkozni ugyanis egy percig nem vitattam, hogy ez egy kamu levél, amin csak röhögni lehet.:)
látom van igény a rasszizmusra

rohat náci minden mogyoró !
@Bakter: Egyetértek. Antiszociális véglények mind egy szálig. Embertelenségük, alapjaiban félresiklott szocializációjuk sokkal fontosabb ismérv, mint etnikumuk, vagy bőrszínük. De van akinek megnyugvás nem tudomást venni a lényegről, és a teljesen lényegtelen alapján ítélni.
@Bakter: @Vitéz László:

XD

Mi van szésőjobbon keihűlt az akol,hogy mindenki itt melegszik...

mek.oszk.hu/02100/02115/html/img/1-56.jpg
@shinichi:
Igazad van.Kesznyéten-en sem nézte az áram a tolvaj bőrszinét, agyonbaszta a tolvajt.( és ez az áram egyik jó liberális szokása.Nemre, fajra, korra, világnézetre tekintet nélkül agyoncsapja azt, aki hülye.)
ez nagyobb fake, mint Németh Lászlóné szakmai önéletrajza.
vagy a tavalyi IMF követelések.
@shinichi:
Én speciel szelektív rasszistának tartom magam. Megvannak a negatív tapasztalataim a tárgyalt kisebbséggel kapcsolatosan, bőven - ugyanakkor megvannak a pozitívak is. Sokat végérvényesen kivonnék a társadalomból, de voltak számosan osztály- és munkatársaim is közülük, nem egy bárkinél keményebben dolgozott.
Vannak olyan jelenségek, amiket kizárólag radikális megoldásokkal lehet már csak orvosolni. Ide tartoznak a "szurkolói flashmobok" is, ha már az is szóba került. Egy idő után a demokrácia erőtlen, eszközei hatástalanok, mert a deviáns elemek nem élnek, hanem visszaélnek velük. Ilyenkor szükséges lehet a diktatórikus módszerek tudatos, összehangolt alkalmazására. Sok esetben nem lacafacáznék, nem érdekelne, hogy csökken a népesség, nincs mindenkire szüksége a társadalomnak, főleg az olyanokra, akik éppen a társadalom írott vagy íratlan játékszabályait szegik meg rendszeresen.
@gazoló:
A szélsőjobbnak ballib vagyok, a ballibnek meg náci.:p
@kennyking: "Kesznyéten-en sem nézte az áram a tolvaj bőrszinét, agyonbaszta a tolvajt.( és ez az áram egyik jó liberális szokása.Nemre, fajra, korra, világnézetre tekintet nélkül agyoncsapja azt, aki hülye."

Milyen jó is tud lenni a demokratikus áram ugye??? ;))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Az igazi demokrata !
( Csak nincs a nyakában - mert nincs neki- tábla, hogy cigány vagyok.De elhisszük neki.Áram még nem hazudott.Ellentétben az ELMŰ-vel.)
@Bakter: Én is így vagyok vele.Ezért tartom magam szabad szelleműnek.Nem kötnek ideológiák.
off

www.origo.hu/itthon/20130123-megvan-a-megoldas-az-eutdij-beszedesere.html

Szerintetek ez azt jelenti, hogy felemelik az autópályadíjakat és kivetik a pénztárgépadót?

Mert én ezekből csak ennyit nézek ki...

Államilag megcsinálják, mint a mobilszolgáltatót... mit tudnak ezek létrehozni??? Nem ellopni, hanem valami újat teremteni, de nem átnevezéssel, meg letérkövezéssel.
A szöveg egyenesen Schmittpalitól jött. Kizárt, hogy más írta volna. Szegény jobboldalt, már a sajátjai is így támadják?
Eleve már az nevetséges, hogy ilyen kreálmányra hivatkoznak ezek az ártatlan együgyü seggnyalók.
Egyszer egy okos ember azt mondta egy filmben, hogy mindenki dugjon mindenkivel és akkor előbb-utóbb nem lesznek különbségek a rasszok között.

Tökéletes megoldás, én szívesen várom a világ minden részéről a jobb nőket, hogy terjesszem a "jó magyar" magomat. :)
@Bakter:

MOLDOVA: „A világ elment jobbra, én pedig a helyemen maradtam. Magam is megdöbbentem, hogy a baloldalon vagyok”---???
@kennyking:

Nem nagyon értettél meg semmit abból, amit írtam, és harcos jogvédőként csak a táborod jogait emlegeted, amit én nem vitatok, csak épp röhejesnek és álságosnak tartom, hogy hivatásos, megélhetési provokátorok nyafiznak, feljelentgetnek, rendőrségre rohangálnak, amikor azt kapják, amiért provokálnak.
Egy seggel ülnél meg két lovat, kettős a mércéd.
Vagyol te egy széljobbos jogvédő liberális?
Egy Jobbikba befurakodott kriptoszadeszos? :O)))

Szerintem keresd fel a Szegedi Csanádot, elmeséli hogy kell coming outolni. :O))))

Éshogy visszakanyarodjunk a témához.
Bayer évek óta provokál milliókat, és semmi meglepő nem lenne benne, ha egyszer valaki begurulna és kiosztana neki pár sallert vagy csak szemtől szembe leordítaná a haját. Biztos vagyok benne, hogy ott helyben befosna.
De Bástya elvtársat már le se szarják, így hát ír a közönségének egy bumbumos fenyegető levelet, hátha szánalmat éreznek iránta és hátha egybegyűlik a birkanyáj a védelmében egy Békamenetre.

Kiégett, kiöregedett, lepukkant divák csinálnak ilyet, akiket dobott a szeretőjük és a közönsége, olyan öreg narciszkák, akikre már a kutya se kíváncsi, de így még kaphatnak 5 perc reflektorfényt.
@Bakter: Lassan én is erre a sorsra jutok. :)
@kennyking:
Persze, a gyűlölködéshez nem kellenek ideológiák, az csak szimplán frusztráció. :)

Semmi baj, csak fölösleges ilyen negatív érzelmekre pazarolni az életet és az erőforrásokat. :)
@Bakter:

Nem bántani akarlak de a fidess fanok is mondhatnának ezt!
Mert ők nem írásban fenyegetnek. Az érdi Borgödör falán a graffitit - DÖGÖJETEK MEG PARASZTÓK" - is nyilván az MTA valamelyik doktora firkantotta oda.
@Anyád, a szúnyogok!!!:
" Bayer évek óta provokál milliókat,"
Itt már vagy huszonöt éve provokálnak kevesek milliókat, nem Bayer az egyetlen.
Ha valaki nem értet meg semmit, akkor az te vagy.De nem rovom fel neked, mert , mint liberális embernek, a kettős mérce az alapérték.
@Sárga Király:
Szerintem ezt egy olyan busszúálló Zorró követte el, aki nem kapott hitelt a karvalytőkés, kizsákmányoló kocsmárostól a következő nagyfröccsre :O)))
@nemi gaz: Vannak akik jobban gyűlölnek" minket, mint mi őket".:)
Egy szabd államban mindenki azt gyűlöl, akit, amit akar.Bár a liberáltak szeretik megmondani, hogy mikor , kit kell gyűlölni.( Most épp Bayert.)
Régi liberális mondás, amit a smasszeroknak adtak ki parancsba:-Nem csak őrizni, hanem gyűlölni is az őrizetest!
@gazoló:
Pedig bántasz, ha bárminemű hasonlósággal vádolsz egy fityesz fannal. Roppant becses személyem meg a fityesz egy sorban és egy mondatban csak ellentétes előjellel szerepelhet.
" Cigány ember nem levélben, hanem ordítva a szájával fenyeget."

Nocsak, nocsak, etnikai alapon sztereotipizálunk? :P
@kennyking:

Akkor megsúgnám neked, hogy én a liberális rémálmodnál is szörnyűbb bumbum vagyok: anarchista :O)))

Liberális jogvédőként te táncikálsz itt, mint egy arschgefickte Nikolaus :O)))

Jut eszembe, Budaházyt is egy ilyen liberális, volt szadeszos védi.
@kennyking: Már elnézést, hogy így közbeszólok így "kívülről", de úgy vélem, mikor konkrétan kérdeznek valamit akkor te terelni kellesz.

Én így látom: Kisfiam, már megint bepisiltél...

Na jó, de a Petike is mindig bepisil.

Szuper.

Ébresztő.
@leonito77:

Hát igen, csak épp azt nem veszi észre a nagy behugyozásban, hogy a hugyos cimboráját állítja be magának példaképnek és ahhoz méri önmagát:O))))
@kennyking:
Nem gyűlölök senkit (se cigányt, se zsidót, se pirézt, de azt se, aki ártott nekem), mert elsősorban teljesen fölösleges érzelemnek tartom, amivel többnyire nem is másnak, hanem a saját lelkednek ártasz, másodsorban azért, mert hithű keresztény vagyok és a kereszténység alapvetése a szeretet és a megbocsátás. :)
@Bakter: Ez így elég korrekt megoldásnak tünik. :)
@leonito77: Mit terelek? Vadakat?
Liberálissal vitázni olyan, mint sajtreszelővel rejszolni.
@nemi gaz:
"...mert hithű keresztény vagyok és a kereszténység alapvetése a szeretet és a megbocsátás. :) "
Kéne írni bizonyos pártoknak ezügyben egy emlékeztetőt, mert sokszor megfeledkeznek az identitásuk alapvetéséről.
@kennyking: Gondolom az utóbbit is kipróbáltad és saját tapasztalatodat osztotottad meg a nagyérdeművel.
@Bakter: Sajnos a leggyűlölködőbb párt tartja magát a legnagyobb kereszténynek :)
@kennyking: Egyébként te keresztény vagy?
"A megyei seriff hivatalának közlése szerint a Silk Exotic klubból kaptak hívást, mely szerint két ember verekedett össze. A vita azon robbant ki, hogy az egyik látogató egy dollárt adott az egyik hölgynek, de egy másik elvette tőle. Ekkor kirobbant a vita, és a két nő percek alatt a földön ütötte egymást, húzogatták egymás haját, és kitartóan verekedtek. A többi táncos és a közönség végül szétválasztotta a harcias amazonokat. A nőket rendbontás miatt vették őrizetbe."

Az egy dollárt helyettesítsük be az EU-s pénzekkel, az acsarkodókat meg a regnáló haverekkel, és máris szép történet jön össze.
@Anyád, a szúnyogok!!!: Egyébként a Bakunyin-féle anarchista, vagy csak az A-betüket falragrafittiző kis hülyegyerek vagy.
@ariel12: Nem próbáltam, csak elképzelem és elég fájdalamasnak, azon kívül feleslegesnek tűnik.Pont, mint egy liberálissal vitázni.
@kennyking: Van az a vicc... a vadászos.

Biztosan ismered.
@kennyking: Ez reformátust jelentene (bocs, csak találgatok)?
A reformátusok is keresztények, az is a kereszténység egyik ága. Vagy nem? :)
@leonito77: Ismerem, de szerintem csak az a problémátok, hogy szoipokpdjátok egymás bögyörőjét, én meg nem szállok be.De egy liberális blogon ne csodálkozzon semmin az ember.Én sem teszem, tehát felőlem, azt csináltok egymással, amit akartok.Meggyőzni meg végképp nem akarlak.Nagy szükség van az országban a liberálisokra, hiszen kell a napi szellemi muníció, hogy miért ne akarjon senki liberálisokra szavazni.Szóval, engem szórakoztatnak ezeknek a blogoknak a kommentelői.
@gazoló: Megjegyeztelek, Te is kézi szurkoló vagy. Én már melegítek az esti meccsre, hamarabb is jöttem haza a tökéletes nyugalmas nézői környezetem kialakításáért.
A lelki nyugalmam nem biztos, hogy ilyen tökéletes lesz a meccs alatt, de majd fékezek.
@nemi gaz: Református és valóban az, csak pontosítottam, nehogy romkatnak gondolj.Őket álszentnek tartom.Hogy sok kedvelni való nincs bennük, azt a legjobban a KDNP reprezentálja.Feltéve, ha ők a K betű alapján és kizárolagosan a romkatokat értik.
@kennyking: én is akkoriban láttam, csak akkor még kicsi voltam :D aztán tönkrement a billentyűzet, és jött az Enterprise
Na kérem, Simicska elvtársnak kinéz egy 200 milliárdos biznisz:
"Az állam saját hatáskörében valósítja meg az elektronikus útdíjszedési rendszert - jelentette be a kormány döntését Orbán Viktor miniszterelnök szerdán Vásárosnaményban, a kihelyezett kormányülés után."

Ja, és indul a közmunkások átképzése pénztárgépműszerésznek, mert az 1200 pénztárgépes nem nagyon fog megbirkózni 400 ezer géppel áprilisig:
"A költségvetésben rendelkezésre fog állni az a bevétel, amelynek az e-útdíjból kell befolynia - mondta Orbán Viktor, hozzátéve: ugyanez igaz a pénztárgépeknek az adóhatósághoz történő bekötésére is.

Utóbbival kapcsolatban úgy fogalmazott: "mindenki tudja, hogy Magyarországon divatos jövedelemforrás az áfacsalás", a kormány azonban lépésről lépésre gátat akar szabni ennek. Az új rendszer bevezetésében nem lehetséges olyan csúszás, amely a tervezettnél nagyságrendileg kevesebb bevételt hozna ebből a forrásból a költségvetésnek - nyomatékosította. "
hvg.hu/itthon/20130123_Igy_oldjak_meg_Orbanek_az_eutdij_problem

Párthatározat meghozva, Pártfőtitkár elvtárs hátradől és nekieshet a szabolcsi tőtöttképosztának!
@Anyád, a szúnyogok!!!:
" mindenki tudja, hogy Magyarországon divatos jövedelemforrás az áfacsalás","
Meg a mindenféle adócsalás.Ha tud róla az a baj, ha nem , akkor az.Ugyanolyan haszontalan, hazug banda, mint az elődeik.
@kifordított nagyanyó: én azt hittem eddig, hogy te egy jó arc vagy.
pedig kurvára nem.
tahótlanító on.
@kennyking: Úgy tűnik nem sok fogalmad van a liberalizmusról, de valamiért nagyon utálod, mert minden kommentedben többször is elmondod.

Egyáltalán tudod te mit utálsz annyira?

hu.wikipedia.org/wiki/Liberalizmus
@kennyking: Böjte Csaba speciel katolikus. Ez nekem elég jó referencia arra, hogy köztük is sok értékes ember van. ;) Ótvar politikusok pedig mindig is voltak és sajna lesznek.
@kennyking:
Szia Kennyking!
De megnőttél! És az arcod is! Látom, fejlődőképes vagy, mert áhítod a tudás forrását, és itt vagy a liberálisok között.
Olvassál, jegyzeteljél, tanulj!
Hiszen Te írtad itt most: " Kell a szellemi muníció."
Ennek jegyében üdvözöllek.
@kennyking: Nem vagy te egy kicsit mazohista? Ideesel egy liberókkal teli oldalra miközben mélyen megveted őket. Nekem erre az a történet jut eszembe amikor Tel Avivban az egykori nagyon híres magyar étteremben dolgozó egy a Gundelból odament szakács szidta egyfolytában a zsidókat. Igaz a sztori mert előttem történt. :)
@leonito77: Szerintem neki nem a meghirdetett elvekkel van baja, sokkal inkább annak torz megvalósulásával.
@ariel12: Ilyeneket idehaza is ismerek csak itt a magyarokat szidják. ;)
@ariel12: Miközben a pörköltöt vizzel felhigítva készítette :) Aki tud főzni az tudja miről beszélek:)
@Mariann19:

Befújjuk Őket a négybe!!
Fejben,mentálisan fog eldőlni!!!
We can do it!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@willdataa:

Nem, nem az, csak ő is látott már roma perpatvart.
Ezek szerint Veled ellentétben....
@ariel12: Már említettem neki a vadászos viccet, azt mondta ismeri, de nem vette a lapot... :)

Szereti Na
@gazoló: "Befújjuk őket a négybe."
Bárcsak megtehetnénk ezzel a módszerrel. Máris gömbhallá változnék, és csak a meccs végén engednék le.
@Mariann19:

akinemszurkolrohatlibsibolsiidegenszivűkomcsigecicigány!!!
@ariel12: De, szerintem is van bennem egy kis mazohista attitüd:) De elég nehéz olyannal vitázni, akivel egyetértek.Akivel meg nem, azzal már lehet, aztán van a sajtreszelő tipus.na, az a fájdalmas.De egy liberális blogon nehéz elkerülni a sajtreszelőket.
Nekem az nem derült ki, hogy a helyzet annyira vicces, hogy "hasfaltartó öv és heresérvkötő legyen szorosra húzva", vagy ez a poszt.
Szerintem a helyzet szomorú, a poszt meg fos.
Fiúk,álljunk csak meg egy szóra.Megmondaná nekem valaki,hol hazudott Bayer.Aki olvasta a cikkeit és elgondolkozik rajta,az észreveheti,hogy minden szava IGAZ.Hogy egyeseknek rosszul esik,ez van,de nem hazugság amit leír.Engem se vesz fel a pénz,de eszembe se jut,hogy valakitől lopjak vagy raboljak.Inkább elmegyek dolgozni,s úgy osztom be a pénzt,hogy elég legyen,nem ülök a kocsmában egész nap,igyekszem tiszteségesen élni,igaz én ember vagyok.
@leonito77: Tudom.Nem a liberalizmust, hanem a magyarliberalizmust.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Oké! Ő tényleg nagy ember.Ritka, mint a fehér holló.
@eseslevi: A megoldással volt baj.
@Mariann19:
" De megnőttél! És az arcod is! Látom, fejlődőképes vagy, mert áhítod a tudás forrását, és itt vagy a liberálisok között.
Olvassál, jegyzeteljél, tanulj!"
No, szóval erről beszélek.Ez a típus a kedvencem.Átitatva az Abszolút Igazság és Mindent Tudás hitével.Aki nem magyarliberális, az csak valami mucsai, proli náci lehet, akinek csüggenie kell a liberális ajkain, melyen, mint mnéz folyik ki a megfellebezhetetlen igazság és tudás.
Röviden:-szórakoztatsz !
@gazoló: Este, a végén helyzetértékelés. Vagy táncolunk egy kopogósat, vagy üzembe helyezzük az aloe verával illatosított 100-as papírzsepi csomagunkat.
Bár én így is, úgy is imádni fogom továbbra is a csapatot. "Mert én magyar nemes vagyok!"
A vadászos vicc is jó.Hát 'iszen itt szét copatva a nemliberális, hiszen itt mindedenki liberális, tehát mindenki okos, jófej, humánus meg izé, nem liberálisnak lenni= szopás.
Szegénykéim ! ha ennyire egyszerű lenne a világ, mint ahogy ti látjátok...
@eseslevi:

Látod milyen hülye vagy?
Bayer Zsoca seftel, haveri állami megrendelésekkel mossa a lóvét, adót csal, meglopja az államot, önkormányzatokat, halálra keresi magát faszveréssel és iszik mint a gödény.
Te meg kulizol, hogy luxusban élhessen és hülyíthessen.

Ez a fasz egy hónapban annyit tesz zsebre tucatnyi forrásból, mint amennyit te 3 év alatt keresel.
Bár valszeg alásaccolom a Zsoca jövedelmét.
@kennyking: Vigyázz az itteni sajtreszelőkkel mert először csak kostolgatnak de a végén nagyon csúnyán ledarálnak! Ezeket a sajtreszelőket nem a kicsi occsó kinai gyárakban barkácsolták.
@Mariann19:

Gömhallá,turbinává is válnék csak sikerülne!Mennyi minden lehet egy magyarból!Mégis mind együtt fogunk szorítani /nácikkatolikusoklibsikomcsik/a vikingek ellen...
Nem semmi Fabius!

Először megírod a fenyegető levelet, aztán itt bloggolgatsz. Ez aztán a pofátlanság netovábbja!
A vélemény meg nem azért van, hogy te is elmond, baromarcú!
Valaki írja már le a viccet, én nem találtam a sajtreszelőm pöcsét.
Gabriel'
Mivel még a ketrecben tartalak azért nem igazán látom az írásaidat. A blogértesítő jelenik meg csak nálam. Egyébként petting szobában elhelyeztem neked való olvasnivalót.
103 év börtönre ítélték a pedofil ultraortodoxot

Mint a hvg.hu korábban megírta, a magyar eredetű szatmári ortodox zsidó szekta ismert tagja, Necsemja Weberman a vád szerint számos alkalommal orális szexre kényszerítette azt a most 18, akkor 12 éves lányt, akit a szülők hozzá küldtek oktatásra. A lány bűne az volt, hogy Cosmopolitant olvasott, és kétségbe vonta a szekta szigorú szabályait.
@kennyking:
Csak ezek olyan hülyék, hogy azt hiszik, hogy az ÁFA nélküli cuccost beüti a paraszt a pénztárgépbe!

A nagy lószerszámot, sehol nem szerepel a nyílvántartásban.

Ahol én anyagot vásárlok, ott azon a helyek felénél megkérdik, hogy kell-e számla vagy blokk, ha nem kell akkor 20%al olcsóbb minden.
@kennyking: Kennyking! A napokban történt ezeken az oldalakon, hogy a hozzád hasonló svádájú kommentelővel küzdelmet vívtunk hosszasan. Miután mi, liberálisok privátban is olyan stílust követünk, hogy az emberi méltóságot mindenek felett tiszteletben tartjuk, több órás, kellemes humorral fűszerezett nem is vitánk, inkább a végén évődésnek mondható beszélgetésünk valamiféle oldott hangulatot keltett ellentétes politikai beállítottságunkba.
Tudod, ez a valami! Amikor olyan elvek szerint élünk, hogy elismerjük a másik ember elvi hovatartozását, tiszteljül az emberi gondolat szabadságát még akkor is, ha az nem esik egybe a magunkéval.
Próbáld meg Te is ezt követni, nem bánod meg.
@Anyád, a szúnyogok!!!:

A nagy cégek, multik meg kihasználják az elkúrt ÁFA törvény kiskapuit és milliárdokat keresnek, igényelnek vissza az államtól az árú határokon való áthintáztatásával.
A bátrabbak, pofátlanabbak még az árút se mozgatják, hanem csak a számlákat.
@gazoló: Legalább a kéziben egységben a magyarok. Már azon is gondolkoztam, hogy egy ökölvívó csapattól bérbe veszek fogvédőt, mert ha felfokozott a drukk érzetem, szorítom a fogam, és egyszer csak nem lesz meg a 32.
@Anyád, a szúnyogok!!!:
Matócsni Wienbe jár soppingolni, honnan tudhatná. A csúti labdahergelő meg csak haveri bótba megy, ha kiengedik a civilizációba, ott nem kell fizetnie semmit (egyébként innen ered a nem a zemberek fizetik meg gazdasági csoda tündérmeséje).
@Bakter: De akkor miért vezet a Fidesz? Én olyannal nem találkozom a környezetembe, aki a Fideszre szavaz. De akkor ki?
@Mariann19:
" Miután mi, liberálisok privátban is olyan stílust követünk, hogy az emberi méltóságot mindenek felett tiszteletben tartjuk, "
:)
Én ezt nem veszem észre.Nem látod a gerendát?
@Anyád, a szúnyogok!!!:
Ez nekem is eszembe jutott.Szerintem más a motivációja a pénztárgép bekötésnek.
@Mariann19:
" Amikor olyan elvek szerint élünk, hogy elismerjük a másik ember elvi hovatartozását, tiszteljül az emberi gondolat szabadságát még akkor is, ha az nem esik egybe a magunkéval. "
Dupla:)
Tényleg Te vagy a legszórakoztatóbb !
@V-PORT:
Ha engem megkérdeznének, én is fityesz szavazó lennék. Hadd ringassák magukat tündérmesékbe, olvasván az eredményeket.
Egyébként pedig a potenciális maszop szavazók közül sokan a nem válaszolók/bizonytalanok közé soroltatják magukat. Ez már párszor bebizonyosodott a szavazatszámláskor. A fityeszesek meg önérzetes melldöngető agyalágyultak.
Fabius!
Szerinted mi lesz az E14? Tiszavirág lesz, vagy vannak ilyen hullámok minden párt életébe?
Amikor Bayer olyat mond, hogy a Hortobágyon azonnal lefagy az augusztusi délibáb:
www.vagy.hu/tartalom/cikk/2938_bayer_zsolt_fertalya
Nagyképű bunkókám.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Tudom, hogy tudod,de szívesen megosztom minden magyarliberálissal, hogy mi is a problémám ( és sokan másoknak,a lakosság cirka 95 %-ának) a magyarliberalizmussal.
" A liberalizmus nemes optimizmusába egy számítási hiba csúszott be.Alapfeltétele az volt, hogy a versenyben a legkülönb, legnemesebb, legelőkelőbb formák jutnak győzelemre, s hogy ez a verseny automatikusan kirekeszti a selejtest, erkölcstelent és tehetségtelent.Ez a számítás azonban nem vált be....Az újabb kutatások kiderítették, hogy a szabad verseny nem kedvez az értékesebb minőségnek, hanem éppen ellenkezőleg, a silányabb tömegek helyzetén javítja.A silány igénytelenebb, nagyobb számú és morálisan kevésbé finnyás, tehát a küzdelem feltétlenül egyenlőtlen.A felsőbbrendű egyének becsületessége, finom izlése és kisebb száma nem tud helytállni az egyre szennyesebbé váló küzdelemben, s inkább visszahúzódnak tőle.Az érték lemond a sikerről, s a siker az alsóbbrendüség bélyege lesz; a versenytér pedig a selejtes tömegek birtokába kerül teljesen.
A társadalmi szabad verseny csak akkor biztosítaná a kedvező szelekciót, ha nemcsak egyenlő feltételek mellett folyna, hanem a résztvevők is egyazon erkölcsi magatartással vennének részt benne....
A nemes individualizmus azt jelenti, hogy a szellem az egyénekben jelentkezik, tehát az egyént éppen a benne jelentkező szelem értékeiért illeti megbecsülés, nem pedig az egyén voltáért.Az alantas tömegek szemében azonban elvesztette minden szellemi jelentését az individualizmus;hedonista és utilista színt kapott, s minden eszköz igazolást nyert, ha anyagi javakat és társadalmi sikereket biztosít.Az eredmény a szellem szabadsága helyett annak rabszolgasága lett."
Joó Tibor:történetfilozófia és metafizika
Elég régen írta az arc ezt, de aktuális még mindig mint a Beatrice ki nem adott 81-es lemeze.
A lényeg az idézet utolsó sorában van.
@Mariann19:

Aszittem a női nem/sport365.hu/csajok,,galeria-a-legszexibb-meztelen-magyar-sportolonok-+18,15368/meg kézi közös nevező lehet magyar-magyarközt de állandó frusztrációval,kissebségiérzéssel megáldott ellenoldaliak jönnek,nyomulnak a maflásoké ide aztán meg megy a sírás a sajtreszelővel...
@kennyking: "Tényleg Te vagy a legszórakoztatóbb!" Megtisztelsz!
Ám, hogy még inkább kiérdemeljem ezt a véleményedet, elmondanám Neked, hogy én hogyan látom a liberálisok helyzetét itt, a mi kis hazánkban, remélve, hogy enyhet fog jelenteni haragvó lelkedben az antipátiádban.
A mi társadalmi berendezkedésünk úgy makroban nem vízszintes, hanem függőleges elrendezkedésű. Ez azt jelenti, hogy Fent és Lent. A liberálisok jellemzően az értelmiségiek közül kerülnek ki, ezért a társadalomban ők jelentik a Fentet, szűkebb a létszámuk, ezért a nagy többség számára ez a pozició már ab ovo ellenszenves. Az emberek már csak ilyenek.
A liberalizmus elveit választók mielőtt egy eszme mellett leteszik a voksukat, utána néznek, hogy melyek azok a tényezők, amelyek az értékrendjüknek megfelelnek. A nagy többség ezt nem teszi, nem tudja mi ellen ágál, csupán egy szellemi fölényt észlel, anélkül, hogy tartalmilag tisztában lenne a liberalizmus mibenlétéről.
Nem vitás, hogy erre a jelenségre az utóbbi években a jogvédők esetenkénti túlzott fellépése kártékony hangulatot eredményezett, a liberálisok megitélését mindez rontotta.
Gondolkozz el ezen a helyzetértékelésen, már az is eredmény lenne, ha némi enyhet jelentene haragos lelkivilágodban. Amennyiben nem, akkor vedd úgy, hogy gratis elszórakoztattalak, mert mi liberálisok elegánsak és nagyvonalúak is vagyunk.
@Mariann19:
Az én lelkem nem háborog, köszönöm jól vagyok.Amit leírsz, az csak a liberálisok önmentése, ez engem nem érdekel.Mármint, hogy mit gondolnak magukról a liberálisok.Én inkább hiszek a gyakorlatban és azt megmutatta a magát liberálisnak nevező alakulat, amikor hatalmon volt.Ebből , nem kérek, és ahogy elnézem, az ország túlnyomó többsége sem.( nem volt 200 001 szavazó).
Azt nem gondolom, hogy a liberálisok elegánsak és nagyvonalúak ( a liberális kommentek ezt nem támasztják alá), de Te lehet, hogy az vagy, ezért köszönöm a grátisz szórakoztatást.Azért mert nem egyeznek a nézeteink,fogadd nagyrabecsülésemet.
@kennyking: Látod, látod! Érveid nincsenek, nekünk vannak, képviseletként én közre is adtam. Ez nagy különbség a javunkra.
"A liberális kommentek ezt nem támasztják alá." A liberális kommentelő elsőre nem szokott támadni. Az viszont, hogy a támadásokra reagálva ki, milyen harcmodort választ, emberi attitűd kérdése, személyiségfüggő.
Egyet nem fogunk soha tűrni, ha emberi méltóságunkba megsértenek, ez az elveink alapköve. Nem tudtad?
@gazoló: "Megy a sírás a sajtreszelővel."
Legendásan türelmes vagyok, de gyakran minden érvem érvényesülésének reménye a porba hull.
Mit tegyek, ha ilyen higgadtnak születtem?
Azért a meccsen bejön ennek az ellentettje, az biztos.
@kennyking: "méltóságunkba" = "méltóságunkban"
@Mariann19:
Nincsenek érveim? Mivel kapcsolatban?
Ha ez a különbség a " javatokra", ám legyen.
" A liberális kommentelő elsőre nem szokott támadni."
:) Köszönöm a szórakoztatást, újfent.
" Egyet nem fogunk soha tűrni, ha emberi méltóságunkba megsértenek, ez az elveink alapköve. Nem tudtad? "
És tudod mi még az elveitek alapköve? Hogy mindenkit megsértetek emberi méltóságába, aki nem tagja az Abszolút Igazság és Minden Tudás szektájának. Nem tudtad?
@Mariann19
Nincs mit tenni, a szó, "liberális" pár évig még használhatatlan ebben a honban. Jómagam a "szabadelvű" kifejezést használom politikai hovatartozásomat illetően, attól furcsamód megnyugszanak...
@kennyking: Az abszolút igazsághoz hit kell (vallás, felsőbbrendű hatalom). Bár a liberális nem feltétlenül hitetlen.
@Myrath:
A liberalizmus egy atista vallás.:)
@Klarita:
Én is szabadelvűnek vallom magam.
@kennyking: "Hogy mindenkit megsértetek emberi méltóságában."
Az ilyen megállapításokra gondoltam, amikor érvekre gondoltam alátámasztásul. Kennyking! Igazán nem mondhatod, hogy vitánkban bármilyen fölényt észlelned kellett volna. Személyemben próbáltam képviselni azt a stílust, amely bennünket jellemez.
"Fogadd nagyrabecsülésemet."
Írónia vagy őszinte ez a mondatod? Amennyiben az utóbbi, köszönettel veszem, és mint "ellen"-től, nálam duplán számít.
A világ befogadása mindig nehéz, a kizáró, az elkülönülő, a fajvédő mindig elsorvad. A tolerancia és az együttműködés szellemében kell valahogyan próbálkozni!
@Klarita: "Szabadelvű" mint a hovatartozás meghatározása megint veszélyes. Azt tapasztalom, hogy aki nincs teljesen egy fogalom egzakt értelmezésével, a szabadelvűséget egy morális útvesztés követőjének tartja.
@kennyking: ahogy elnézem ezt a Balogot, hát semmivel nem vagytok kevésbé álszentek, mint a romkatok.

A másik: ez a liberális dolog neked valami értelmezhetetlen, de csúnya dolgot jelent, hiába tagadod, tökéletesen kiviláglik a frusztráltságod. Nyilván rendben érzed magad, ahogy a szkarabeusznak sincs kifogása a szargurigázás ellen.
Te egy csorba kis népiedény vagy, nem is mondom körmönfontabban. Tehát akkor én most libsi vagyok. Milyen egyszerű számodra a világ:)
@Parajpuding:
Nagggyon frusztrált vagyok.Ha te mondod, akkor csak úgy lehet.És ,hogy milyen frappánsan körmönfont vagy, az világi cukiság.Ilyen bonyolult világképpel nem könnyű egyszerűen fogalmazni.De most ide rittyentetted ezt, most már vagy valaki.Egy igazi Nethuszár! Ne stresszelj, itt a blogon már vagy valaki.
@Mariann19:
Először irónikusan értettem, de most már nem, valódi RESPECT !
Annyit a szabadelvüséghez, hogy előttem már leírták, a liberáltaknak náci vagyok, a náciknak liberált.Egy olyan skálán, ahol liberális vs. náci van, nehéz elhelyezni olyan személyt, aki egyik sem.
Üdv, mennem kell dolgozni!
@kennyking: A felsőbbrendű egyének becsületessége, finom izlése és kisebb száma nem tud helytállni az egyre szennyesebbé váló küzdelemben, s inkább visszahúzódnak tőle.Az érték lemond a sikerről, s a siker az alsóbbrendüség bélyege lesz; a versenytér pedig a selejtes tömegek birtokába kerül teljesen.

Látom ó királyom, Te egészen jól elhelyezted magad a palettán... Mást sem tettél ma, mint önkezüleg políroztad a bohócot, ebben az aljafertőben(ti.blog) bizonygattad nagyszerűséged. és hatalmas szellemi fölényed, de sajna egész napi tevékenységed az és meglátásom szerint sajna nem volt több, mint egy hosszan elnyúló szellemi onanizáció... sajnállak...
@Parajpuding:
Ja, ne nézd el Balogot.Én sem teszem.Pedig imádja a kedvenceiteket, szeretned kéne mint felebarátodat, Lákátosz Winnetout.
@Mariann19:
Mit tehetnék? Nem vehetem a világ összes búját-baját gyenge vállaimra...:)Már annak is örülhetünk, ha a feminizmus mostanság nem szitokszó...
Nézem a Médián felmérését, és nem értem. Elmondaná valaki, ha ennyire elegük van az embereknek miért vezet a Fidesz és az Mszp? Mi a programja az Mszp-nek? Én érzem úgy, hogy elég az, ha minél hangosabban kiabáljuk, hogy "Hülye Fidesz!" "Hülye Mszp!"? Kezdek rájönni, hogy mi sohasem fogunk kikerülni ebből a posványból, mert ez jó nekünk. Mi szeretünk ebben élni. :(
@kennyking
Az jó! Akkor nem kell egyetértenünk semmiben és mégsem sérül egyikünk joga sem a szabad vélemény nyilvánításhoz...
@Mariann19:

"A liberalizmus elveit választók mielőtt egy eszme mellett leteszik a voksukat, utána néznek, hogy melyek azok a tényezők, amelyek az értékrendjüknek megfelelnek. A nagy többség ezt nem teszi, nem tudja mi ellen ágál, csupán egy szellemi fölényt észlel, anélkül, hogy tartalmilag tisztában lenne a liberalizmus mibenlétéről.
Nem vitás, hogy erre a jelenségre az utóbbi években a jogvédők esetenkénti túlzott fellépése kártékony hangulatot eredményezett, a liberálisok megitélését mindez rontotta.
"

Ha javasolhatom, ilyeneket ne sűrűn mondogass, mert a vélt szellemi fölényed gyorsan megtépázódik vagy csak egyszerűen kiröhögnek.
@Klarita: "Már annak is örülhetünk, hogy a feminizmus nem szitokszó."
Erre kell gyúrnunk, hogy elfogadjanak minket szellemi partnerként is. Az örökös bizonyítási kényszer....
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

Nem olvastam végig a hsz-ket. A kommented első fele az idézet netán ettől a nagyszerűtől?
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

Erre gondoltam:

" A felsőbbrendű egyének becsületessége, finom izlése és kisebb száma nem tud helytállni az egyre szennyesebbé váló küzdelemben, s inkább visszahúzódnak tőle.Az érték lemond a sikerről, s a siker az alsóbbrendüség bélyege lesz; a versenytér pedig a selejtes tömegek birtokába kerül teljesen."
@Mariann19:
Ebben nem értünk egyet. Soha nem görcsöltem ezen, nem is volt soha ilyen gondom. Megfigyelésem szerint a férfias nőknek van ilyen gondja, akik "erőből" akarják lenyomni a férfiakat...
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

Légyszi használj idézőjelet!
Az első mondat után kihagyott a szívverésem:))
@Klarita: "A férfias nőknek van ilyen gondja, akik erőből akarják lenyomni a férfiakat."
A domina szerepkört betöltőkre jellemző ez a magatartásforma, melyhez nem társítják a domina felelősségvállalási kötelezettségét, csakis az uralmat. Helytelen!
@Orica Középföldi: fáradt vagyok kicsit, a front is fáj, megpróbálok a kézimeccsig ébren maradni... mára ennyire futotta... maj holnap. nem is akartam belevauzni a dologba, de ez a nagyarc túllépte az ingerküszöbömet. ha annyira alja ez a blog, akkor mijafasznak verte itten a nyálát egésznap úgy, hogy érdemi hozzászólása - már amennyit az önnyálazásából elolvastam - nemigen volt, csak önnön nagyszerűségének hite jött át minden hsz-n.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Szia Mókus! Nem jó a közérzeted? Annyira sajnálom! Tegnap is hiányoltalak, bár én is későn jöttem ide.
@kennyking: Tisztelt (?) Uram ! (nagy U)

A liberalizmus és az SZDSZ azonosságát vitatnám, ha még lenne kivel!

Amúgy, jósötétet, ez még mindig csak a beköszönés!

Dísz teleddel

akivagyok
@Klarita: Helyes hozzáállás, azt nem dobja ki valószínűleg a szókereső szoftver..
@Penivaldes: "A foglalkozásválasztásra gondolsz?"
Ahhoz semmi köze. Arra a tipusra, aki a döntés jogát magának vindikálja például, de van más tartalma is.
@Mariann19: Nem hisz az Úrnőkben eszerint, a dolgozó, tanuló lány szerepköre izgathatja! :-)
hmmm

Simicskáék kivonulnak az adóparadicsomból

Végelszámolás alatt áll Simicska Lajos és Nyerges Zsolt Fidesz-közeli oligarchák svájci cége, a Zürichi-tó partján fekvő Zollikonban jegyzett Basis Invest GmbH.

hvg.hu/gazdasag/20130123_Simicskaek_kivonulnak_az_adoparadicsombol
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Látom, átnyergelünk lassan a HVG-re!:-D
"A Facebookon barmozta az MSZP erdélyi vendégszereplésén megjelent ellentüntetőket Szanyi Tibor, amiből személyeskedő kommentharc lett a kommentelőkkel."
hvg.hu/vilag/20130123_Anyazasba_fulladt_a_hataron_tulikerdes
@Mariann19: oké, csak a a feminista részt értettem félre és a bizonyítási kényszert.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

tezsvér!

Melyiket? Én a műkorcsolyát,úszást meg a kézit!
@gazoló: Hát pld. vízilabda, kézi és persze a baseball. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Hand, water, base..van még? ja, foot..és kasket, de ez utóbbiban nem lehet részed!:-D
@kennyking:
„A liberalizmus egy atista vallás.” – gondolom a magánhangzó kihagyása csak pötyögési anomália, semmi gond, ilyesmi előfordul. Aztán 17:46:32-kor: „Én is szabadelvűnek vallom magam.”
Ez így egyben szép ( ha számít a véleményem ), mostantól tartalak valakinek! Valaminek. Te egy nagy darab szar vagy.

Marha szerencsém van, hogy az éteren nem jön át a szagod, mert nem tudnék vacsorázni a kommentek böngészése közben. A „lényegi mondanivalódat” nem minősíteném (kár karaktert pazarolni ilyesmire), csak arra szeretném felhívni a figyelmed, hogy Mariannal ne próbálkozz szellemi párbajt vívni. Nem látom értelmét egy olyan méltatlan harcnak, amelyben az egyik fél fegyvertelenül próbál győzelmet kicsikarni.

Üdv…
@Knósszosz: Be durva ma Kegyed, nem melegítette meg Csekk a konzervet netán?:-D
@Penivaldes: Én még most is imádnám, hidd el, ha a bokám és a szívem bírná..:-(!
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Te ugye tudod, hogy melyik tipusra gondoltam? Akik egymaguk döntenek mindenről, beleszólás nincs.
@Knósszosz: Ugy már mondtam, hogy imádlak?
@Mariann19: na én is magam döntök bársonykesztyűbe bújtatott vaskéz vagyok
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Csekk nem főz nekem, már a konzerv melegítés is rám vár. Pedig aszittem, hogy...
Ámán szik tranzit glórija munddi
@Penivaldes: "alakultok" Már megtörtént.
Ki felett gyakorolod a vaskezet? Hagyják netán?
@Knósszosz: Aki rossz helyen keresi a konzervet így jár
@Penivaldes: A vaskezeddel - ha úgy jön ki - fogsz nekem segíteni?
@Mariann19: :-)))
Ezmos yol eset!
Ájm tú!
Mongyad mos gyorsan, a resztelt májba nem okoz kibékíthetetlen anomáliát az ízvilággal, ha majorannát teszek bele?
Sürgős, majdnem kész!!!

Egyszer elbasztam a brassóit vele, pedig van fogalmam rúla, mi az a főzés.
(akkoriban még csak ismerkedtem vele)
Szóval??
@Knósszosz: én nem szoktam beletenni majorannaát, de jó lehet
kedves mama remélem jól van:

"A tapasztalatok megnyugtatóak, úgy látjuk: a folyamat rendben zajlik" - fogalmazott az államtitkár, aki kérdésre válaszolva hozzátette: a nagy átalakításokhoz hasonlóan a közoktatási rendszer megújítását is törvényalkotással kellett kezdeni, ami az eredeti elképzelésekhez képest elhúzódott és jelentősen módosult. A megvalósítás ezért valóban gyors, ám nem jár akkora fennakadásokkal, amekkorákat a változtatás ellenzői "vizionáltak" - mondta. Ezt támasztja alá a minisztériuma és több pedagógus-szakszervezet között a minap létrejött megállapodás is.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/rendben_zajlik_az_iskolak_allami_atvetele.543164.html
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Ő HÉV-el lyár, nim busszal. Tuthatnád.
Megnézem a kaját, bocs...
@Penivaldes: "Mit kapok cserébe?"
Megegyezünk, a feladat nagyságától függ.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): @Penivaldes:
Eztet köszönöm, most megnézem mi lessz belűle (májbul).
Arra vón kíváncsi a magam fajta, miként reseteli a májat a főnök, merugye azé nekije is van fogalmatossága a zabálásrúl.
Pláne ha volt arca szívatni a kommentelő közönségit szaros sztrapacskával+tschüllök a tetejibe rá, ugye...

Na, ha nem szereti a májat, az megmagyarázza mér hallgat, mint rubintréka az emelt szintű történelem éreccségin.
@Mariann19: oké, van egy alapár, és a feladat nagyságától függően extrák (nyaralás, lakás, ruhák)
@Penivaldes: Nem vagy domináns nő oszt most meg a vaskesztyű, gládé helyett..bár, ki tudja?
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Általános megállapítás volt. Nem kérdezek rá, hogy miért nem kommentálod. Úri módon.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: "a versenytér pedig a selejtes tömegek birtokába kerül teljesen."

Nabizony, hamár, akkor nézzünk néhány sikert: Microsoft, Google, a Három Tenor.

Ők már a selejtes tömegek birtokában vannak. Óh, irgalom atyja, ne hagyj el!

Aki ezt a szöveget írta, liberálisnak nem liberális, de egyéb pozitívumokkal sem igen dicsekedhet. És aki egyetértőleg idézte? Hát, van még mit tanulnia, minimum.
@Mariann19: Sejtettem. De azért megpróbálta, igaz? :-)
Sajnos nem úgy kezdődik, ahogy szeretnénk..
@Mariann: "a jogvédők esetenkénti túlzott fellépése kártékony hangulatot eredményezett"

Ne a tükröt okold, ha a képed ferde.

Mariann, drága, nem kellene átvenni a jobbik érvkészletét.
@épészmérnök: a jogvédők is hibázhatnak, én is észrevettem, de nem észrevételeztem ezt!
Úgyhogy kösz, hogy megtetted helyettem, bár most nem fog reagálni a tetemrehívott, úgy vélem!
na jó pasiknak igen, de ők védelemre szorulnak.)
@kennyking:

"Szerintem más a motivációja a pénztárgép bekötésnek."

95 milliárdos extra bevételt terveztek be ebből a költségvetésbe, úgyhogy komolyan ezt gondolhatják, hogy a kereskedők a kasszagéppel csalnak ÁFAt.

Ha nem lenne ekkora plusz bevétel betervezve, akkor én is másra gondolnák. Pl. arra, hogy naprakészek akarnak lenni az állam bevételeivel kapcsolatban vagy Brüsszel és az EU akarja on-line ellenőrízni őket.
@Mariann19:

hagy a picsába egy troll és csak bosszantani akar szóba sem állnék ilyennel

brühühühü
@Knósszosz:
resztelt máj majoranna nélkűl szart sem ér de ne adagold túl és fekete bors, csípős paprika és kurva sok ropogósra sült hagyma amit ajánlok külön elkészíteni és a végén tálaláskor rátenni a sót nehogy elfelejtsd NE BELE TENNI mert cipőtalp lesz és a megfelelő idő

krumplival jó én a krumpli harnerungot kedvelem és uborka salátát sok fokhagymával

vörös bor jár hozzá

brühühühühü
Gyerekek, a jobbtól nem szégyen, csak az, hogy semmi tűz bennük..:-(
@Penivaldes: Hát én is!
Aszongyák a só meg keményíti.

Én azér eztet észbe tartom. A só nem olyan drága, mint a vijagra.
A nátrilyum klorid okoz merevedéset? Csak kérdezem, mert én megnyaltam a kanalat amivel a zuborka szalátába tettem a sót, oszt semmi.

Seföl, selenem.
Ennek mi lehet a zoka??
@rodeo36: a főtt burgonya tisztán, natúrban jó ellenpont a sok erős ízhez, bár egy marék petrezselyem nem árt meg neki.
@Knósszosz: "Ennek mi lehet a zoka??" Pácold sóba, s megtudod :-D
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Most transzban vagyok, mint egy kiszuperált indián.
@Knósszosz:
ugye a resztelt máj azzak kezdődik, hogy borotvaéles késsel megpucolod semmi fölösleges nem maradhat rajta amelyik hártya sok májat elvinne azt kapard le és 8 mm vastagra vágd a szeleteket 6-8 cento hosszú és 2,5 cm széles...disznózsíron piros paprikát pirítasz ügyesen hogy nehogy odaégjenn a fekete bors és majoranna belemegy a májjal együtt nem takarod le hanem folyamatosan és lassan kevered fakanállal nehogy túl pirúljon közben persze kurva sok hagymát ugyanúgy disznózsjron ropogósra sütsz és lassú tűzön tartod amíg nem tálalsz a krumplie garnierungot remélem hogyan készítjük az kulcskérdés sok sűlt hagymával úgyhogy 4-5 fej jó hagyma kell ehhez a májra mielőtt tálalod fröccswents rá fehér bort de csak nagyon keveset a savanykásból, vagy citromlét cseppekben a tányéron sózzuk kivéve a krumplit amit a serpenyőben kell megsózni pirítás közben resch re kell sütni pirítani az alját

a többit leírtam

brühühühühü
@rodeo36: Rodeo!Nincs igazad! Miért kéne lapítanunk? Úgyis harci kedvemben vagyok a kézi miatt, ne lohaszd le a hazafias érzületeimet!
@rodeo36:
Z'így yolesett, amúgy amistosamente.
Barcelona az valami volt.
Ott pár szó ragadt, de csak pár.
Veszont kibaszott szép nyelv, akár az olasz. Nekem pluszba a görög, az meg depláne.

Vartyogógurgolázó ámerikai inglisch az szar.
Viszont az eredeti az alap volna, ha tecikha nem.
@Mariann19: Én elszomorodtam kissé, helyretesznek minket ezek, úgy tűnik!
@épészmérnök: Mi van ma veletek? Orica is, Te is meg akarjátok mondani, hogyan érveljek. Most már az jön, hogy üljek a leghátsó padba?
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Nyugi! Még van egy félidő. Nézem most már, ne szomorkodj!
@Mariann19: Inkább az lehet a gond, hogy leállsz ilyenekkel..bár, délutáni szórakozásnak elmegy tán..nem dán!
@Mariann19: A kapus kivédi a szemünket, az is igaz, nekem is elmenne a kedvem ennyi védekezés láttán, no!
@rodeo36: A resztelt májnál csak a szalontüdő jobb :-)
@épészmérnök: Vagy velős máj netán..örülök, hogy Mariann nézi a meccset, máris jobbak vagyunk!
Bár egy tiszta, egyszerű főtt lábszárhús, rezgős, cupákos, tiszta fehér burgonyával és sóskával... na annak nincs párja.
@rodeo36: Ahh...
Te, ha minden kaját így dobsz be ide, akkor egy nagyon nagy tetű vagy.

Gourmandként,evvel tisztában köllene lenned.
Persze nem ez vezérel, csak a szívatás.
Mindegy, azért lökj emészthetetlen karib recepteket, majd megemésztem valahogy.

Azé mocsok vagy, valahhol..-:D:D
@rodeo36: Ez elég kóser? Ehetek-é ilyent? Mert amúgy jól hangzik. :)
@ariel12: A disznózsír mindenképpen..kezdünk feljönni, csak meglesz a szívinfarktus a végire?
@Mariann19: Mariann, drága, nekünk családilag volt dolgunk rasszista fenyegetésekkel, még a rendszerváltás hajnalán, és később másfajta rémségekkel. Te azt ott, a szép és kulturált székesfővárosban nem tudod elképzelni.

Nem lehet eléggé túlbecsülni ezt! A liberális fiúk szerintem ott követték el a hibát, hogy alábecsülték ennek a jelentőségét. Tehát az ellenkezőjét gondolom, mint te.

Részleteket nem mesélek, mert inkább a kajálásra koncentrálok, nem akarom felhúzni magamat.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Ó nekem olyan farktusom mán vót. :) 2006-ban kórházi páholyból nézhettem a nagy októberi TV forradalmat.:)
@ariel12: Tejis, fijjam, Burnusz, Mi van itt, elfekvő? (a csajokat kivéve, sajnos:-)?!
Főzőcske, sportolás (na, csak nézése) tévé előtt... Már megint?
Én meg tuttin lemaradtam a munkaidős trollokról, igaz? :(
Rohadt'élet!
Azoknak bezzeg kötött a munkaidejük, kiesik a klaviatúra a kezükből, nekem meg ameddig látok... Ha valaki tudja, hol lehet narancstrollnak jelentkezni (jópénzért, mert ilyen csicska SSteffyke státusz nem kell, köszi) szólhat!

Addig is, akkor én meg ezzel foglalom még az esti papírmunkáim mellett el magam:
(hátha ismeritek ezt a kissé régi elektro pop kultzenét)

www.youtube.com/watch?v=OQIYEPe6DWY

www.youtube.com/watch?v=VXa9tXcMhXQ

www.youtube.com/watch?v=68C-r9kSLNE

No és a másik régi kedvenc aus Österreich...
Auf Deutsch, igen, és???
www.youtube.com/watch?v=YwcgBVQ3rb0
Talán ismeritek ezt is.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Ja ja. Épp most adok a cukromnak egy jó nagy fülest mert kétpofára zabálom a konyakos meggyet. :)
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
garnierung

mivel a blogmotor kibaszott velem:

héjában főzzük a krumplit de nem teljesen puhára, kihűtjük a vizet leöntve, hidegen meghámozunk annyit amennyit meg akarunk enni azonnal, és sok hagymát diszózsíron megpirítunk félig, sót teszünk rábőven, és ráreszeljük a krumplit a krumpli reszelővel és együtt ropogósra sütjük vasserpenyőben

ezzel tálalom a resztelt májat amit rövid szafton szoktam készíteni egy kis paradicsomlé nem árt neki de vigyázni kell vele

vagy krumplipürét sok fokhagymával és szalonnával amit ropogósra kell sütni

brühühühü
@ariel12:
Lányommal a Mikuláscsokikat, meg valami drazséval töltött pingvint csócsáltunk...
@rodeo36:
Aljasnak tetszik lenni, így vacsora után rodeo bácsi! :((

Amilyen genyó vagy, most jön a desszert és az italok részletezése!
NEM KELL!!!
@ariel12: ajaj... a lányom most vigasztalt meg két jókora lekváros palacsintával. Egyből lenyugodtam.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Megjutalmaztam magam mert exnejemnek a laptopjára felvarázsoltam egy W8-t mielőtt visszamegy Törökországba. Hadd lássák a Jumurdzsákok, hogy milyen egy igazi magyar Windows :)
@ariel12:
A francokat, csak az exedet szívatod! :D
@ariel12:

olvasd el az összes bejegyzésemet és annak alapján KÓSER+++111!!!!!!!!!!

kóser vörösbor helyett valami vad vörösbort ajánlok, épészmérnöknek nincs 8igaza abban, hogy ezek vad ízek nem szabad vadra készíteni

ha krumplipürét csinmálsz azt vajjal és tejföllel kell és szalonnát rápirítani kurvasok fokhagymával az elkerüli a fark tust isch

brühühüh

meg a bor ha megfelelően jó mennyiségben bevágod a gallér mögé
@rodeo36: Nem értek egyet! (Ma ilyen napom van.)

A máj resztelése szálasra vágott, puhára dinsztelt hagymán történik, attól lesz szaftos, és enyhén édeskés. Mivel nagyon erőteljes, már-már wagner-i atmoszférájú kaja, a simán sós vízben, felkockázva megfőzött burgonya (lisztes, ella-típusú) tiszta íze a szívbemarkoló lírai ellenpontot képezi. A kettő együtt tökéletes harmóniát alkot.
@épészmérnök: Én meg a lányom karácsonyra kapott konyakos megyjét zabáltam fel. Reggel ha felébred valszeg nem lesz elragadtatva. Ígyjár az aki nem dugdossa el falánk őse elől az édességet. Mondjuk a cukros dokim biztos nem fog megdicsérni. :)
@ariel12: így is kell. Nincs szebb, mint a honszeretet modern kifejezése :-)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
desszert nek rumos trouffel, és Tanquerey Gin tonic-kal sok jéggel és két csepp citromlével

brühühühühü

ne melózz annyit az fárszató és elveszi az étvágyad
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Elment nyaralni és felszedett egy Mohamedet magának. :)Azért mondtam neki, ha nem akarja, hogy hamarosan a temetésén szipogjunk akkor rejtse el az izraeli útlevelét. :)
@épészmérnök: Most???????????? Setét van és félek a setétben :)
@rodeo36: a férjem meglepett egy nagy palack tonic-kal (miután én megleptem magam egy Bombay ginnel). Hát nem felszlapálták a gyerekek? Persze, gondoltak rám, a ginből azért hagytak valamennyit.
@épészmérnök:
Lebringázza, miközben a szobából a szomszéd Riksáját, ja nem, Riskáját látja! :))
@épészmérnök:

ezt így is lehet de a hagymát én bármilyen formában vörösre sütöm mert a főtt hagymát ki nem állhatom de ez személyes ügy
a többiben megegyezhetünk? nagyon fontos a máj előkészítése nem maradhat rajta semmi hártya mert akkor undorodni kezdek tőle amikor a fogam közé szorúl

brühühühühü

az hogy édeskés a sistergően erős pirospaprika után az nagy ügyességet kíván a paprika csak disznózsírban oldódik és sül meg ha nem égeted oda mert akkor ki kell dobni mert kurva keserű
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Ha felpörgeted az alapanyagcserédet, akkor bármi mehet, elégeted. (Szoktam én magamat vigasztalni.)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Már hogy ne ismernénk. :) A Kraftwerk tuti volt. Rájuk emlékszel még?? :)

youtu.be/k7X1ieCH7h4
Basszus, gyerekek, ha innen sem megy..a fene a beletekbe, simán is kikaphattunk volna, nem?
@épészmérnök:

a Bombay gin az jó...most a Tanquerey-t próbálom mert a Gordon-nak egy változata

tonic-ot donozban(can) mert a nagy palack ha kinyitod el kell fogyasztani azonnal mert elmegy a gáz belőle

jó kölkeid vannak ahelyett, hogy felkeltettek volna

brühühühühü
@rodeo36: Bizony, a paprikával vigyázni kell!

Itt, közel a paprika őshazájához, csak nagyon vacak őrölt paprikákat lehet kapni. Egyáltalán meg sem különböztetik a csípőset meg az édesnemest. És akármilyen márkát veszek, mindig keserű. Arra tippelek, hogy valami nagy fordulatszámú malomban őrlik, amelyben felforrósodnak és megégnek az illóolajai.
Azt hiszem, a kapusukkal vertek meg minket, Mikler mondjuk hatalmasakat védett, adjuk meg neki, a második félidőben jók voltunk, nem kicsit, na! Ez nem vigasz, tudom..
@épészmérnök: és nem szerzel be évente egy-egy kiló kalocsait? Ennyire leszakadtatok volna?
@rodeo36: Azt hiszem már tudom mit csinálok holnap ebédre :)
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Dolgozom olykor fiatal teniszezőkkel. Náluk tipikus probléma, hogy felkészültek, gyakorlottak, formában vannak, eljutnak az utolsó szerváig, és ott elkezd citerázni a térdük, és lelazul a karjuk. Veszítenek, pedig nyerhetnének.
Ez beállítódás és önbizalom kérdése.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Bazmeg, itt a világvége, megfenyegették a Nemzet televízilóját és ennyi?
Erre tellik csak,:-p
@épészmérnök: Ahhoz képest, hogy nem vagyunk igazán esélyesek, csak-csak megszorítottuk a dánokat is, ne feledd! Ha az aranylábú focistáink a feléig eljutnának, istenítenék őket és még több (üres) stadion épülne!
@ariel12:

gondosan és türelmesen

jó étvágyat

brühühühü
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Kevés magyar jár errefele. Most szerencsére idejött férjhez egy leányzó, a szüleinek kiváló kalocsai összeköttetései vannak, ő hozott egy kilót őstermelőtől.
Rizikós, mert borzalmasan szigorú élelmiszerbehozatali szabályok vannak, mivel Chile mentes egy csomó növényi és állati kórokozótól, erre iszonyatosan vigyáznak, hogy így maradjon.
Hatalmas, többezer dolláros büntetéseket kap, aki élelmiszert hoz be.

Jut eszembe, a kínai holdújév ünnepei során hagyományosan cseresznyét fogyasztanak. Az idei cseresznyeimport 90%-a Chiléből érkezik Kínába :-)
@épészmérnök: Megértem, a fehétr por mellet a veres is tiltás alatt lenne?
Vona nem cseresznyefan, azt hiszem, ebben nem konkurálunk majd!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Jaja valami rémlik.:) Bár én a Durant is nagyon szerettem, de most is szívesen hallgatom őket. Az új lemezük is tetszik.

youtu.be/ZHnohMl3T8I

Ezt a volt híres modellekkel forgatott klip is nagyon jó lett. :)

youtu.be/sSMbOuNBV0s

Egyébként ezt az új Ultravox albumot is hallgattad már?? :)

youtu.be/kxqZKyqmvKE
@mamitirtok sír derék (kommensevik): az indulási reptéren vásárolt szenyót is kidobatják. Nagyon durva. Ja, és ha turista az illető, visszafordítják, nem léphet be az országba.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Ez pont annyira irracionális, mint a legtöbb dolog Magyarországon. :-(
@épészmérnök: Úgy látszik, hogy Torgyán mégis csak tudott valamit a Chilei cseresznyéről :)
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Mijjen vizilovat???
Ennél vadabb dolgok lesznek, ez még csak a szoktatás része!
Ahogy közelednek a választások D.Clodó ettárs szolgálataira is komoly szükség ébred újra a bolsevik párt köreiben.
Evégre ő már bizonyított, úgyhogy a narancsbolsi párt újra kijátssza ezt a kártyát. Ennél durvább dolgok lesznek Bástya ettárs, csak figyeljen!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: elképesztő. Mi ez? Annyit sikerült kisilabizálnom, hogy a Lammermoori Lucia egyik áriája. De a körítéssel nem tudok mit kezdeni. Adj valami fogódzót.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Láttad, hogy a dánok szélről hány gólt lőttek? Az a Green gyerek - ha jól emlékszem - mintha csak erre lenne kiképezve. Szerencsére Hansen nem volt most akkora ász, mint szokott lenni.
A lényeg az, hogy a csapatunkat jegyzik a világon, mint az egyik legjobbat.
@épészmérnök:
A zene a fantasztikus! A filmrészletek az 5. elem... :D
@épészmérnök: Majd egyszer ha elmondanád, hogy mit éltél, éltetek át, megköszönném. Azért, mert több oldalról szeretek látni dolgokat.
Azt azonban nehezen viselem, ha előzmények nélkül bárki bántásokkal élni.
Lehet, hogy a vitastílusom magyarázó, türelmes volta nem mindenki számára elfogadható.
Azért választom ezt a figurát, mert a csupán odamondogatós, észt osztó modornál elegánsabb, és jobban ki lehet jönni belőle.
Ezen túl nem az marad meg a vitapartnerben, hogy a liberálisok alpáriak.
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

Nincs semmi ha,de ha az elején vagyunk ilyen kemények és céltudatosak meg lett volna..Így most marad a zokogás,de nagyon szeretjük Őket!

Ekközben itt disznózsírfolyt a monitorokról?Legjobb vigasz holnap egy nagy zabálás.

https://www.facebook.com/pages/Hentesnél-evők-baráti-köre/219460661408319?ref=ts&fref=ts
@épészmérnök: helyesen:"bántásokkal akar élni"
@mamitirtok sír derék (kommensevik): "örülök, hogy Mariann nézi a meccset, máris jobbak vagyunk."
Rossz hírem van, az első félidőt is végig néztem, és nagyon rosszak voltunk. Én végig reménykedtem, mert láttam már olyan meccset, ahol 9 gólos hátrányt dolgoztak le a játékosok, a végén győztek.
@Mariann19: nem a modoroddal nem értettem egyet, hanem a mondanivalóddal.

Minket ezerszer kevesebb bántás ért, mint pl. Szívet, de ez a kevés is több volt, mint elég. A rasszizmus ellen fel kell lépni, és nem kellett volna hagyni az elején, hogy elkanászodjanak. Ebben hatalmas hibát követtek el a liberálisok, amikor azt mondták, hogy mindenki mondhat, amit akar.

A túl sok rasszizmus-ellenesség fából vaskarika. Csak azért, hogy úgymond, szót értsünk, nem veszem át a vitapartnerem véleményét.
@Mariann19: Sejtettem ám ezt, csak mégis..a lepényhal meg utoljára, ugye?:-)
De hagyjuk. Szombaton magyaros hidegtálat akarok készíteni a vendégeinknek. Javaslatok?

Megjegyzendő, hogy kiváló spanyol kolbászokat és felvágottakat lehet kapni, továbbá - hála az ideszármazott németeknek - minden olyan disznóságot, ami otthon is van.

A sörökről nem is beszélve, tele van az ország kézműves sörfőzdékkel.
@épészmérnök: Spanyol kolbász, német ser, chilei paradicsom meg bagett?
Magyarosch lesz, már látom!:-D
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Paprikát csakis háztól érdemes venni ugyanattól a termelőtől. 1 kg éves szinten kevés, nem?
@épészmérnök: "Csak azért, hogy úgymond egyet értsünk, nem veszem át a vitapartnerem véleményét."
A jogvédők túlzott fellépésére utalsz, amit megemlítettem. Ezt a véleményemet továbbra is fenntartom, mert ellenérzést vált- és váltott ki az, hogy a közvélekedéssel szemben védelmükbe vettek embereket, ügyeket, amelyek az emberek morális tradícióival ellentétesek voltak. Ezeknek a következményit a liberálisokra hárították. Miért értettem én egyet a vitapartneremmel. Erről ez a véleményem, és pont.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): itt kellett rádöbbennem, hogy rengeteg minden, amiről azt hittem, echte magyar, valójában átvétel a sógoroktól, meg a németektől, a hazai németség közvetítésével. De ugyanezek megtalálhatók Spanyolországban is, hiszen a Habsburg birodalomban együtt voltunk velük. Hogy mást ne mondjak, a spanyol királynő híres lovasiskolájában gyönyörű lipicai lovak vannak.
Még a mexikói kultúrára is hatással voltak a sógorok, Miksa császár hadai "behurcolták" a háromnegyedes ritmust, és a rézfúvósokat.
A spanyol uralom alól felszabadult országokban a 19. században németek szervezték meg a gyalogságot, angolok a hadiflottát, és olaszok a csendőrséget. A katonazenekarok nagy hatással voltak az indián kultúrára is.
Ha ez nem osztrák rézfúvós katonazene, akkor nem tom, mi - a tánc a híres perui marinera.
www.youtube.com/watch?v=9_SLznIYHp0
Na, jüjcak ,elfáradtam a szurkelésbe, ideje..ja, Csekknek, ha már nem tolta ide a képit ma:
"A parasztbácsihoz odamegy egy turista:
- Mondja bátyám, hogy jutok el leggyorsabban Budapestre?
- Gyalog van, vagy autóval?
- Autóval.
- Akkor szerintem autóval..."

Jó utat a sógorok felé..
@épészmérnök: Tök jó ez a pulykatánc, kár, hogy a zenét nem tudom párosítani hozzá valahogy!
@mamitirtok sír derék (kommensevik): "Skaliczky Mariann tanítványa lenne szélső ügyben?"
Ezt miért írod?
Csak diétásosat eszel? Akkor a "Kaja, ital, nők" trióból egy már kiesett. Most mi lesz?
@Mariann19: A sorrend időnként változhat, én meg füllenthetek, nem?:-D
Azért írtam, mert Laci bácsi úgy nyilatkozott, ahogy Te kifogásoltad!
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Értem!
Pihend ki magad, ha ennyire elfáradtál a sport adta izgalmaktól. Azért vigyázhatnál jobban is magadra, hiszen lábadozóban vagy.
@Mariann19: Inkább rugdalódzóban..de menek, levezetem a feszültséget egy kis pókerrel vagy showder klubbal, estleg ezek vegyítésével!:-)
@Mariann19:
Sport izgalom... LOL!
A tévében! :)
Nekem a sport az, amit én magam is csinálok, nézni a tévében meg olyan, mintha kukkolna az ember... :((
Sötétbe borul a Colosseum a Jobbik miatt

Lekapcsolják a Colosseum világítását a magyarországi Jobbik elleni tiltakozásként január 27-én, a holokauszt nemzetközi emléknapján - jelentették be szerdán Róma városa és a Római Zsidó Közösség kezdeményezését.

www.origo.hu/nagyvilag/20130123-a-jobbik-ellen-tiltakozik-roma-varosa.html

jócakall
@épészmérnök:
mióta cubai ve3ndégeimnek megtetszett a disznósajt és nagy örömükben melegszendvicset csináltak belőle, a többit lépzeljétek el

szóval ha Chile-ben vagy, akkor magyaros tál(???)

friss rozskenyér aminek a fele mennyiségét ropogósra sütöd zsírban és bekened libazsírral amit persze meg kell sózni, a libazsírra pulykamellet -füstöltet- vékonyra szeletelve és a reszelt sajtot valamint reszelt tormát belegyöngyölni és valami hagymaszárral átkötni, prosciutto azaz magyaros füstölt sonkát papírvékonyra szeletelve és ugyanolyan vékonyra szelt sajtot (ementhali) rockfort-sajttal tölteni amit előtte reszelt zöldhagymával és citromcseppekkel valamint kis vajjal elkeverünk villával, ezt belegönygöljük a sonkás sajtba és ugyanúgy átkötjük a zöldhagyma szárával friss pörcöket csinálj melegen szolgáld fel a söröket rádbízom, minék vadabb annál jobb

csinálj egy koktélt ami a kedvencem:

egy üveg jéghideg barna sör, fél deci citromlé egy fél deci vodka vagy bármilyen erős likőr, egy pici barna cukor és mangójuice jégkockákkal a mixerbe hogy a jég frappé legyen és nagy sörös korsóban szolgáld fel, azaz legalább 12 sört és a megfeleő izéket elő kell készíteni, mert fogy mint a forrásvíz, ja elfelejtettem 2/3 sör és juice 1/3 tonic

egészségedre

a pörcöt tudod hogyan készítjük?

egy collos kockákat vágunk malaccombból teljesen tiszta húsból és forró disznózsírban amibe füstölt szalonnát teszünk, hogy legyen íze kisütjök és szűrőkan
állal szolgákjuk fel forrón, de ha meg akarod bolondítani a kockákat bele kell göngyölni füstölt szalonnába és abban kisütni úgy, hogy kívűl recsegő belűl hófehér malac

brühühühühü

ja a disznózsírba bele kell önteni egy fék kiter tejet hogy friss íze legyen
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
NEM IS IGAZ!
A Gyúrcsánnyahibbás! :)
Én is húúúúztam aluba...
@gazoló:

te dög...ezt csak hentesnél lehet

ti már nem emlékeztek a Keleti bal oldalán a Thokoly úton volt egy hentes ahol csak ezt lehetett kapni és csakis frissen várni kellett rá mert olyan sokan voltunk éjjel nappal a sörért a restibe mentünk, a világos korsóban

a régi szép gulyáskommunizmus?

brühühühühü

nem sok felé lehetett kapni ugyanezt odazarándokloltunk de a nagy Utasellátóban a Keleti másik oldalán a Kandó mellett volt még hasonló ragyogó zabálda olyan prágai sonkát adtak ubival és friss kenyérrel, hogy 7 nyelven beszélt
@rodeo36: Remek! Nagyon inspirálók a leírásaid, figyelembe fogom venni őket! :-)
A végeredményről majd tudósítok.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Na akkor angyalunk büszke lehet magára és a csapatára, hogy ennyire híresek lettek :( Nem lesz ennek jó vége :(
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

a taxi állomással volt szemben ami persze a nagy Portálos északi oldali Keleti oldalbejárat ami a pénztárakhoz vezetett, és nem volt árkád alatt és nem volt sarkon, mint látom szétbaszták az egészet...és nem vált előnyére...bár lehet, hogy valamit betuszkoltak az újonnan létrehozott árkádok alá...az egész Baross tér egy architektónikus disaster lett már 35 év óta...annak idején a 69-es villamos körbejárt a városon a keleti mellől indúlt a gödöllői HÉV végállomásáról ahonnan a többi is indúlt Nagyiccén befordúlt Sashalom Rákosszentmihály felé majd folytatta Rákospalota felé és veégűl visszaérkezett a Thököly úton a Keletihez amit előtte megkerűlve visszaállt ugyanoda, direkt járattal lehetett a Cinkotai Strandra járni, mindezt szépen -lépésenként- szétbaszták ugyanúgy mint a budai oldali HÉV vonalakat amelyek rengeteg gondot megoldottak és közvetlen kapcsolatuk volt a két érdi vasútvonalhoz és a Pusztaszabolcsra menővel is ami a dolgozók és a kiskereskedők mozgását olcsóvá tette és meglehetősen gyors volt (erről nosztalgiázott a BKV mostani vezérigazgatója és kurvára igaza van) egy nagyon jól működő rendszert szétbasztak csak azért hogy legyen metro amire persze szükség van de nem úgy...nem mertek bontani mint Napoleon csinálta Páris-ban ami mai napig meghatározza a párisi életet és közlekedés és nekik van vagy 12 metróvonaluk ha nem több és express vonal ami 35 éve műxik és a 125 km és város végek között 40 perc alatt lehetett közlekedni sima metro jeggyel (1977)

szóval a nagy okosok most mit csinálnak már mindent lehet modellezni a PC-n és nem sikerűl nekik mert a politikusok belepofáznak és mari néni aki azt sem tuggya eszik e vagy isszák

brühühühühühü

a Körvasút még mindíg nem szállít személyeket? anno jó teherfuvar volt olcsón és gyorsan bárhonnan
Nem tudom, hogy mennyire igaz de most hallottam ezt a sztorit. :
"Amikor 1969-ben Armstrong a Holdra lépett, ez volt az első mondata:
- Ez egy kis lépés az embernek, de egy nagy lépés az emberiségnek! A második pedig (állítólag) ez volt: "Sok szerencsét Mr. Gorsky!"
Ennek a mondatnak az értelmét sokáig nem tudta rajta kívül senki. Csak nemrég mesélte el, hogy mi is volt ez a 2. mondat:
- Amikor gyerek voltam ez a Mr. Gorsky volt a szomszédunk, és meglehetősen mogorva ember volt. Mindig haragudott ránk, ha átpattant a labdánk az ő kertjébe. Nem mertük elkérni tőle, inkább átosontunk hozzá úgy, hogy ne vegye észre. Egy ilyen osonás alkalmával (nyitva volt a ház ablaka) hallom, hogy Mr. Gorsky éppen
orális szexre akarja rábírni feleségét. Mire az asszony:
- Tudod mikor veszem én a te farkad a számba? Majd ha a szomszéd gyerek a Holdon ugrál!
@ariel12: www.urbanlegends.hu/2004/06/sok-szerencset-mr-gorsky/
De az kétségtelen, hogy az embernek alaposan át kell gondolnia, milyen feltételeket szab ahhoz, hogy megtegyen, vagy ne tegyen meg valamit :-)
@Mariann19:

"_Mi van ma veletek? Orica is, Te is meg akarjátok mondani, hogyan érveljek. Most már az jön, hogy üljek a leghátsó padba? _"

bár az én véleményem sem irány-, sem mérvadó, de azért megosztom:-) úgy vélem, hogy az érveléstechnikád, stílusod, modorod teljesen rendben van. Valószínű hogy nem egy táborba tartozunk, és nem is fogunk, én elég "vonalas" konzervatív vagyok* mégis meglep, mennyi mindenben egyet tudok érteni veled, vagy megértem, ha nem is elfogadható számomra, mégis tisztelhető, méltányolható az álláspontod. leginkább a megoldások, kivitelezések módjában van más álláspontunk. mindez azt jelenti, hogy kellemes vitapartner vagy, a magyarázós stílus pedig nagyon jó. kedvelem. Volt egy Bambanő nick-kel írogató hölgy(?) mesés hozzászólásai voltak, imádtam. ő is magyarázott. imádnivaló csajszi.
persze a szelíd szó sokakat megtéveszt. úgy kell nekik!:-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

a palesztínok és a terroristák ellen/miatt sose kapcsolták le. lehet találgatni
meglepődtem kissé, azt hittem, Bayert és a bumbum cigányok esetét fogjuk Górcső alá vetni, vagyis fikázni, ehelyett kiváló minőségű recepteket meg Mark Knopflert ajánlanak itten.... :-)
nem bumbum, hanem bubum!!!!klasszikusoktól csak pontosan...
@SzénAtom: ahogy nézem itt sokan nem ismerik. Ford Fairlane című film magyar változatában volt egy mondat "Olyan vele beszélgetni, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de inkább fájdalmas"
@jaegtoer: "Persze a szelíd szó sokakat megtéveszt, úgy kell nekik."
A helyzetértékeléshez hozzá teszem, hogy ez az utasító hangnem csak úgy, l' art pour l'art szándékával történt, amelyet nem tudok hova tenni az értelmetlensége miatt. Sajnos erre volt már egyeset, de nagyvonalúan túlléptem rajta. Most is ezt teszem, mert az ügyek elsímulnak, én pedig a másodlagosság szerepében sem fogom rosszul érezni magam.
Különösen akkor, ha van aki világosan látja, hogy miről van szó. Ez vagy Te, kösz.
@rodeo36:

" régi szép gulyáskommunizmus?"

Mozaikjaiban őrzi még a város ezt a szép nosztalgikus szentélyeket..pld.a Nyugatival szembeni húsboltban,ezer éve isteni a fejhúst,tarját,hurkát,sültkolbászt, lehet csápolni..Érdemes megkeresni helyeket arról az oldalról,meglátogatni az "úrasztalát,ahogy egyik kedves kiszolgálóhölgy szoktavolt mondani.Az sem baj ,ha spriccel a kolbászzsír és az almapaprika az emberre a szomszédasztal felől...kultikusautentikuskurvajó "félingje" van!

1. Véres és májas hurka: Budafoki út 28.
2. Bőrös sült csülök: Belvárosi Disznótorosból. Károlyi Mihály u. 28.
3. Főtt fejhús: Csillaghegy, HÉV Megálló és Teréz krt. 51., (a nyugatinál)
4. Filézett csirke felsőcomb rántva: Visegrádi u. 12.
5. Sült cserkész: Ráday u. 49.
6. Sült kolbász: Ica mama: Bartók Béla u. 64.
7. Dagadó: Hajós u. 21.
8. Rántott tarja: Tátra u. 11.
9. Vasi pecsenye: Balláék, Városház u. 6.
10. Káposztás csirkemell: Balláék, Városház u. 6
11. Bundázott csirkeszárny: Csanády u. 8
12. Rántott májas szárnya: Semmelweis utca közepe.
13. Sült tarja: Üllői út 121 (Nagyvárad tér.)
14. Oldalas, és tócsni: Csömöri út 9. (Bosnyák térnél).
15. Főtt debreceni: (Benczúr utcai hentes)
16. Sült pörc: Pacsirtamező út. 22.
17. Sült erdélyi szalonna: Alkotás út 12. (Nagyenyed sarok)
18. Libacomb hagymás almalekvárral: Böszörményi út 52.
@melchi zadok: Na most pont ezzel a kommentemmel mi bajod volt????
süti beállítások módosítása