Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: MIT TAKARGAT A FIDESZ? „Kocsis Máté: Hagyjuk a hülyeséget, nem a pénz hiányzik Egy jó hírrel kez... (2024.04.17. 18:47) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.01.21. 03:13 Fabius

Ide roma haza ne jöjjön! Miskolcon már dübörög a kampány

Címkék: mszp fidesz romák jobbik miskolc

De szép is ez, Feleim! 15 hónappal a választás előtt Miskolcon már látszik milyen kampányunk lesz. Bemelegítés vagy főpróba? Döntsétek el magatok. Az viszont biztosnak látszik, hogy a 2014 Legnagyobb Hülyéje címért öldöklő közdelem és sugárban hányás várható a szocik, a Fidesz és a Jobbik között, amit itt ott zöld turhagombóccal fog az LMP színesíteni, ha egyáltalán eljut odáig. 

Acélvárosban manapság a szocik nyitottak mazochista frontot és azt élvezik, ha Bayer Zsolt pofozza fel őket. Sajnos ezúttal teljes joggal, tegyük hozza akkor is, ha Jobbikhelyettmajdénbeszélek Zsoltit egy kreténnek tartjuk. Mert az mégse legyen viccből sem, hogy a Gyöngyösi listázása ellen tüntetők pár héttel később ugyancsak listázásra szólítják föl a Kriza Ákos polgármestert. Akkor sem ha arra kíváncsiak, Kriza, a komák, sógorok és egyéb rokonok önkormányzati szálláscsinálója hány atyafit gyűjtött maga köré. Nem tudom, hogy ehhez elsősorban szocinak, mazochistának vagy hülyének kell-e lenni, de tény, nagyobb öngól ettől kevés van. A helyi LMP - igen, van ilyen - haladéktalanul kifejezte megdöbbenését, ami remek meg minden, csak az a kár, hogy a következő eseményeket - eddig - elfelejtették kommentálni. 

Mert éppen lenne mit. 

Szombaton megérkeztek a városba a Kanadai kormány üzenetét hordozó plakátok, az interneten pedig már olvasható az új menekültügyi rendszer tájékoztatója. Nem tették meg a Jobbiknak azt a remélt szívességet, hogy csak a cigányokra és csak ránk hivatkozva indokolták, mi is csak egyike vagyunk a felsorolt országoknak. Nem is indokolt ez 100%-ban, ugyanis nem csak romák, hanem magyarok is megpróbálkoztak odakint szép számmal. De azért álságos és felesleges szemforgatás lenne úgy tenni, mintha nem tudnánk: a kitelepülők között sok a roma, akik nem jó hírünket keltik a nagy pocsolya túloldalán, és ha Kanadának kicsit elege van, azt bizony meg lehet érteni. Ezzel pedig elérkeztünk megint oda, hogy kirobban a vita a rendszerint túlzásba eső jogvédők és a Jobbik, meg a Kriza Ákos és Bayer Zsolt féle kampányfideszesek között, aminek kimenetele rosszabb képet fest rólunk a kifogásolt kivándorlóknál is. 

Mert lássuk be, azért a Kanadai követségen elég nagyot néznek majd ha meglátják, hogy Miskolcon a város romák által sűrűn lakott részéhez legközelebb eső - a Vasgyári piac sarkán - óriásplakátjukat szorgos Lópici Gáspárok hatástalanították, éppen csak egy árulkodó csücsköt hagytak ki. 

P12603102.jpg

kriza-ákos-plakát.gif

Ráadásul ha egy kicsit beljebb merészkednek az Andrássy úttól a számos utcák környékén arról is meggyőződhetnek a saját szemükkel, hogy a romáknak menekülni éppen van honnan, és ha csak Bayer állatos cikkét olvassák mindjárt megvan a miért is. 

P12603172.jpg

Az ilyen látványért nem kell Hétesig menni, elég Miskolcon a kettes villamosra felülni és a Piac után a jobbra kicsodálkozni az ablakon, ha a gyalogláshoz kevés lenne a bátorság. Nem tudom Kriza Ákosnak életében sikerült-e egyszer is barangolni ezen a környéken, de az biztos, hogy a plakátok hírére haladéktalanul kijelentette: ide cigány haza ne jöjjönLehet csak nekem visszás, ha egy 1990-ben Erdélyből áttelepült ember kíván önhatalmú ki-bevándorlási atyaistent és Lópici Gáspárt játszani, de azt gondolom, hogy akit az anyaország befogadott az -pláne politikusként - gyorsan vegyen vissza ebből a mócföldi tempóból, és legyen sokkal szerényebb a ki hol telepedhet le, és térhet haza kérdésekben. Édeskevés a kampány fészekrakózás is akkor, mikor a város közepe a kelet-nyugati főúttól néhány száz méterre így néz ki. 

Érdekes taktikát választott viszont a Jobbik. Ők is az óriásplakát erejében hisznek, és nem tudni milyen ötlettől vezérelve teleragasztották a környéket ezzel: 

P12603072.jpg

Szerintem eltévesztették a házszámot, vagy a kort, időt, valamit, mert a környékre kirakott plakátokkal jórészt a romákhoz szólnak. Most akkor vagy nem ismerik Miskolcot annyira, mint hiszik magukról, vagy célzottan a romáknak is szól az üzenet, miszerint szavazz ránk, ha kell még a gatyád. Innentől viszont kíváncsi leszek a reakciókra, mennyire fogja a Jobbik visszhangozni az ide aztán cigányt egyet se! - vonalat, mert az lesz számukra a teljes zsákutca: az itthon lévő "cigánybűnözők" szavazata az kéne, de haza ne jöjjön senki. 

Érdekes, hogy van nekünk mindenféle romaprogramunk, most már európai és kísérleti is, éppen csak látszatja nincs semminek. Az Orbán kormány egyetlen észrevehető és maradéktalanul támogatható intézkedése az iskoláztatáshoz kötött segély, ami számszerű eredményeket hozott a hátrányos helyzetűek iskolalátogatási hajlandóságában. De itt aztán megálltak, mintha minden el lenne intézve ennyivel. Pedig támogatható és fejleszthető eredményes modell éppen lenne, csak valamiért ennek a kormánynak is fontosabb, hogy a romákat egyrészt láncszavazásra és békemenetelésre használja, másrészt szándékosan benne hagyja a cigánykártyát a hogy nyúljunk szavazókat a Jobbiktól pakliban. 

Emlékszünk mit mondott Bayer, ugye? Ne a Jobbik tematizáljon. Na, ezt kell szem előtt tartani. Nem csak a romáknak. 

921 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr645029846

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Ki mit tud 2014 2013.01.21. 23:27:41

A négyszögletű kerek erdő lakóit négyévente egy tévéműsor tartja lázban. Nincs benne semmi látványosság, szépség vagy csillogás. Nincsenek benne művészi értékkel bíró produkciók sem. A fellépők egytől egyig jelentéktelen figurák, akiket egyetlen dolog ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

beZZEG A MI HAVI MÁSFÉLMILLÁS LÓVÉNKRÓL HALLGATTOK NYAVALYÁSOK. pEDIG MÁR bOLIT, MEG AZ OBJEKTÍVOT IS IZZÍTOTTAM:-)

@Mariann19: REndben. MEgdumáltuk:-) Porolász is bevállasz?

@mamitirtok sír derék (kommensevik): holnap lezs de képes feled:-)má mondja már meg valaki mi lesz itten? nászás, mászás, agybontó, vagy proszekálás? Nem mindegy, a szűrő mián:-)

Mos
@ariel12: Az nem volt még meg? Nyalka legény, az igaz, de nem magyar kézis! Igaz, Mariann?:-)
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

"_Rém izgatott lettem én is..._"

hja kérem... ha valaki tudja mi-ki a RÉM? akkor mit iszgatná a meccs?
azt tudom, 750 milláért protikrízisszaktanácsadóságot vállal... Girnyószáz a fasorbase:-)
@Fabius:
Én hülye, elkezdtem kuglizni.
Cserégettem a szavakat, inglist is beszúrva, ilyenek.
Jól megszívattál bazmeg...
@jaegtoer: Nem voltam itt tennap, tán ezért nem tudom, de engem is érdekelne ám!
Neked elárulom: Bolival mink leszünk kettesben a zoperatörök:-) Havi másfélmilláér fejenkint:-)
Alfonzin csak a lére hajt:-) Amúgy nem kő neki Fabius. Tiszta Pintér módszer az ajállata: ha nyelünk, felezünk:-)
Szegény Mariann pedig napközis lesz piros pöttyös napozóban:-)

Szóval minden megadatott. És a végén te is elsülhetsz:-)
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

Asztán, ha jól dogozik Fab, akkor hipokrízis, a választás éccakáján pedig paralízis tanácsoadózóvá válik:-)
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

azt írta @Mariann19: , hogy a fia, de ezt nem tudom elhinni.
Ja és a lényeg az elnászás a meleghemperműben:-)
dejazér Fab okos fiju... megpróbálkoztak véle a állaadósságit is bevállaltatni de erre szélesre tárt karokkal beintett. Aszt monta, hohy majd aztat a Budai:-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

affene! csak úgy/így röpködnek erre fele a visszautasíthatatlan ajánlatok? Még beleverem a fejem egybe, ha nem vigyázok. tényleg betört a fertő
@jaegtoer:
A kombány motorgya Ferrari, azt most szeretik ottan a csipkés házba, mer a hókotoró is ef 1-es márka. Hijába, gyorsan köll tóni a havat, főleg ha rogán.
Ahoz meg a fer ári passzol, bezony.
Kurvannyukat!
@jaegtoer: A Rém számomra egy troll, aki elől menekülésre kell venni a figurát.
Azért diszkrét maradok, úrilány vagyok.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): "Miskolc felé félúton."
Nem tudom mitől fog emelkedni az adrenalin szintem. A plakátok sugallatától, vagy az önkormányzat működésétől. Majd meglátom félúton...
@Mariann19:

"_Azért diszkrét maradok, úrilány vagyok."

Áááá! úrilány voltodat akkor sem vonnám kétségbe, ha ideiglenesen rugalmasan értelmeznéd a diszkréciót. csak most. csak nekem. mert megérdemlem.
@Knósszosz: Havas sztorijában most nemigen politikai felhang, inkább a humor jegyében adta elő a Civil a pályán műsorában.
Nekem nagyon jó a sztori. A tudatos szavazó jegyében, ugye.
@Mariann19: Hajó leszel elviszünk a bűnbarlangferedőbe is és megúsztatunk:-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

megkezdődött a kampáááány? hogy-hogy? deiszen aról volt szó, hogy 6 hetes lesz. akor most előrehozott lesz?:-)
@Mariann19: ugyanmá, a mai gondolta utószó megröggönyezteti magát, jövőre úgyis azis megszűnik:-)
@jaegtoer: DEmegám:-) mink is már savazunk ezerrel, oszt még csak besekellet regisztrárazni:-)
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Melyik nyalka legényre gondolsz a kéziseken kívül?
Namentem alukállani. Jócak all, M. holnap dufla adagot kapsz:-) Ma nem vót erőm-időm:-)
@Mariann19: Obamára, ki másra?
Bár csekk nincs itt, ecsetelhetné kissé..
Márc. 15: lefoglalja a köztereket a kormány
A KIM már megint beadta kérelmét tizenkét nagy közterületre, köztük az Erzsébet hídra.

Meg az ő annyukra...
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Te is piros pöttyös napozóba vizionálsz engem, Jaegtoer meg nem hiszi el, hogy van fiam.
Emberismeretből 1-es. Leülhettek.
Köszmindenki, de csak kéthetes ingyen varánusz jár az erőfeszítésért, mert a linkeltek nem azok az azok amit kerestem :-)

Abban valamék félhülye arról pampogott, hogy bezzeg 2006-ban, és mostan meg szabadon, ugyi, Astorián át is ahol az a bizonyos naggyűlés.

Szóval az még csak kéne, vagy én emlékszek rosszul de az kétlem.

Amúgy meg jó meccs volt, gyííííháááá! Irány a négy közé aztán meg a dobogóra gyerekek! :-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: "Ma nem vót erőm.. időm."
Mert kötözködtél. Holnapra csinálj rendet az anyagodban, és szépeket készíts elő. Jó éjt Neked.
@Mariann19:

Ha ide olyan troll jön, aki elől menekülni kéne azt én trolltartóba rakom. Visszakézből. Mink itt nem meneküjjünk. Meneküjjön a troll.
@Fabius: Na, ezeket felültetted, jóvanna! A nászról majd Boli tudósít tán, mint kiküldött..
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: A röntgen már márciusban megszűnik. Most komolyan. Az indoklás szerint azért a pár hajléktalan TBC-s felfedezettért nem éri meg kiadni rengeteg pénzt. Tegnap hallottam a rádióban az államtitkár asszonytól.
@Mariann19:

"_Emberismeretből 1-es. Leülhettek._"

ez tulajdonképpen kiváló érdemjegy, merthogy akkor elsők lennénk, de én inkább állnék.
@Mariann19: Nem a röntgen szűnik meg, mint olyan, csak a szűrés..rémhírterjesztő vagyol, a sugár nem szűnhet meg, csak átalakul, ugye?
@Fabius: Akkor megnyugodtam, van hátországom és menedékem.
A meccs után tele vagyok honleányi érzelemmel és nemzeti büszkeséggel, ez utóbbiban esszenciálisan. Javulok.
@Mariann19:

@jaegtoer:

emberismeret?

Nem, nem Kedves. szó nincs ilyenről. Ki ismeri a nőket? ugyan máááár!
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

Nem ültettem én fel senkit :-))

Mondtam, hogy a nászbeszéd holnap lesz? Nem mondtam.

Viszont az a buzi interjú tényleg kéne, de nem találom sehol.
@jaegtoer: Ma valahogy tele vagy vitalitással.
Bízol a jövőben, vagy valami jó történés volt?
@Fabius: Ha vársz kicsinyt, rákeresek, most pókerozom ippeg, az nemzetgazdagságilag előnyösebbnek tűnik, minta beszámolás..
@Mariann19:

Nyolcban ott vagyunk, a célkitűzés megvan, innentől minden meccs és eredmény ajándék :-)
A dánok foghatóak, negyediknek lenni meg lehet a VB-n is, amint az olimpián.

Remélem Mocsai kitalál valamit Hansenre, ha levesszük a pályáról nem lehet baj.
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

különbséget kell tenni, mert könnyen ráfaraghat a gyanútlan és védtelen férfiú.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Jól van, na. Tényleg nem a röntgen szűnik meg, hanem a szűrés. Kénytelen leszek jobban figyelni és stilizálni ilyen itész közelében, mint Te vagy.
Csak akkor a tartalom csökken, nő a forma, ennyi mindenre nem tudok egyszerre koncentrálni.
@Mariann19:

én mindig telve vagyok vitalitással, bízom a jövőben és hogy történés volt-e? meghiszem azt!
@Fabius:Nekem a nyolcadikban való részvétel is nagy örömet jelent és elismerést egyben.
Azért a dánokkal kemény lesz a meccs. Mocsai nagyon jó fej, a helyszínen képes lesz megoldásokat kiötleni.
@Mariann19:

nem hát. pont a nők ne tudnának párhuzamosan többszálon futó gondolatfolyamokat ellenőrzésük és uralmuk alatt tartani. cöcöcö.

és akkor még nem lett említve egy Mariann19 nick. höhöhö...

késő van, időnként spórolok egy-két betűt, de azért még éber vagyok!
@jaegtoer: Mindíg örülök, ha embertársaimnak jut az élet örömeiből is. Nemcsak a megpróbáltatások mindíg. Szerencse fia vagy!
@Mariann19:

én inkább abban bízok, hogy képesek lesznek legalább eggyel több gólt lőni, mint az épp soros ellen. ennyi épp elég is lenne.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): "Mi a formára is adunk." Én még eléggé új vagyok, ezek után tele leszek gátlásokkal, ha ilyen az igényszint.
@Mariann19:

Hm. az anyakönyvben egész más van írva. de! majd utána nézek!:-)
@Mariann19: Ne legyél, arra van nekünk Penink, gátlástalannak Csekk, Te tanálj ki mást, jó? :-)
@Mariann19:

"_ezek után tele leszek gátlásokkal, ha ilyen az igényszint. _"

tessen levetkőzni. gátlás nevű ruházatot nem kedveljük. lássuk a macit! kimittud?!
@Mariann19:

Nem lesz sétagalopp a dánokkal. De annyi előnyünk van, hogy nem 2-3-4 klasszist kell semlegesíteni, hanem csak egyet.

Az az egy Mikkel Hansen viszont 2011 év férfi kézilabdázója, aki remekül irányítja a csapatot és hinti a gólokat, mint bolond a kölest. Ha egy emberfogással hatástalanítani tudjuk nyertünk. Ha nem...akkor véreset fognak pisálni a srácok, mi meg szét izgulhatjuk magunkat, mert lesz miért :-))
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

Várok és keresgélek, de annyira nem találom, hogy lassan dögöljön meg ahol van :-))
@Fabius: Az attól is függ, hogy Hansen milyen napot fog ki, hátha szerencsénk lesz. Fabius. Nekem van egy heppem. A szélsőket nem kéne jobban játékba hoznunk? Te ezt jobban kell, hogy tudjad. Ma egyébként a riporter utalt arra, hogy a szlovénok így nyertek, ezzel a felállással.
Légy erős, így is, úgyis szétizguljuk a fejünket az utolsó másodpercekig, ha még akkor is lesz esély. Egész nap erre fogok készülni.
@Fabius:

nem jók a kulcsszavak, azért nem találni
@jaegtoer: Ne nézz semminek utána, mert az azonosítók megtévesztőre vannak kitalálva , van körülöttem 3-4 keresztnév stb. Én vagyok a nagy titok!
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Tudod mit? Nem találok ki mást. Csak írok úgy mint eddig, aztán annyi. Az legalább én vagyok.
Elvonulok. Jó éjt mindenkinek.
@jaegtoer:

EZT KERESTEM! :-)))

Köszi!
@Mariann19:

jó éjszakát mindenkinek. Minden mocsoládé libsinek, minden hüje jobbosnak és mindenkinek, aki közte van, meg mellette. Aludjon mindenki jól. a ma úgyis jobb lesz mint a tegnap.
@Fabius:

akkor várjuk a beszámolót!
@Mariann19:

Szélen vannak gondjaink. Harsányinak nincs cseréje a jobboldalon, most is Lékai tehermentesítette egy kicsit, az ausztrálok ellen meg Krivo. Baloldalon Iváncsik Gerinek nem megy annyira most - önmagához képest - mint szokott, de a széljáték így is rá épül.

Szerintem nekünk a megoldás most abban lenne, hogy 5:1 felállásban emberfogást védekezünk, Zubai Szabival megfogatjuk Hansent amennyire lehet, és labdaszerzésekkel megpróbáljuk szétfutni őket.
@Mariann19:
Álym túú, pussz Neked iss!
@jaegtoer:

nem mintha meggyötört volna de kíváncsi vagyok, hátha tudsz segíteni, ki ez a senki a scarlett crusade sohasem volt előtte, bejött letámadott engem arrogánsan...ez valami újfajta troll vagy álnéven egy régi seggfej? nem értem...nem állt velem szóba lebaszott és ...

brühühühü

milyen emberaszabásúak gyalogolnak a porban?
@jaegtoer:

nehogy megfejtsd!!!!!!! a nő úgy jó ahogy el akarja maszkírozni a maszkját egy maszkkal

brühühühühü
Na, sokkal kisebb lett a vihar, mint gondoltam. Egyvalaki azonban továbbra is hiányzik nekem ebből a témából, egy fontos résztvevő: a cigány.
Nem mondom, hogy egy sem szól az országban, de igazából nem hallani a hangjukat; enélkül, nélkülük, nem fog menni. Nem kifejezetten Farkas Flóriánra gondoltam, vele és díszes társaságával úgy vagyok, hogy ha egyszer számonkérné őket a cigányság a sokba került nagy semmiért, én meg rendőrfőnök lennék, akkor átmenetileg oda sem néző rendőrfőnök lennék.
Hajdanában a vajdák gardírozták a cigányokat, nem tudom, hol áll most a tekintélyük (túlzott reményeim nincsenek), valami hasonló kellene most is. A cigány ugyanis nem szívesen hallgat ránk, többségiekre, azt gyanítva, hogy átverés készül. Ezt köszönjük szépen azoknak, akik tényleg át is verték őket.
Meg kéne állapodni a képviselőikkel néhány alapdologban, letisztázva, hogy mit tudunk adni, és mit várunk el ezért cserébe; az elsőre szükség van, a második jogos. Előkerülne néhány érzékeny téma, de ezeket nem nagyon lehet megúszni, ha rendet akar az ember a fejekben; a jó hír, hogy mind a cigányok, mind a többségi társadalom oldalán mindezt csak egyszer kellene alaposan átbeszélni és elfogadni, utána már "csak" tartani kell magunkat hozzá. Az sem egyszerű, de amíg az átbeszélés is elmarad, addig az indulatok beszélnek, a csitítás elmarad.
További jó hír, hogy senki nem ugrott a poszt "a rendszerint túlzásba eső jogvédők" összetételű kifejezésére; tisztul ez, ha nehezen is megy. Én szurkolok nekik, hogy rátaláljanak a középútra.
Kecskeméten voltam egyszer maszekban, egy olyan üzemben, ahol szerintem a dolgozók (szinte csak nők) legalább fele cigány volt. Rendesen hordták a munkaruhát, betartották a szüneteket, a normát, vidámak voltak, még velünk is rendesek, normálisak. Nem volna itt, északon semmi baj, basszameg, ha melóhely lenne, az nagyon fontos alapkő...
@rodeo36:

Szia! nem ismerem, hiába régi a nick, ritkán kommentel, így aztán nem botlottam még bele.
amúgy meg ne szívd mellre, gyakran elég érdes a modorod, és nyilván nem ismeri azt az "oldalad" ami sokkal többet és jót mutat belőled.

szép napot!

J.
@rodeo36:

dehogyis! vannak diók amit csak a kíváncsiság miatt soha nem szabad feltörni:-)
@Légifarkas:

"_Meg kéne állapodni a képviselőikkel_"

ez az egyik probléma. nincsenek képviselőik. és egyhamar nem is lesznek.
hacsaknem a szorgalmas, dolgos cigányokat/romákat nem tekintjük annak. talán őket kellene kérdezni és menedzselni. ahogy nekünk is megélhetési képviselőink vannak, úgy és addig nekik is csak olyan jut, mert két megélhetési jobban szót ért.
@jaegtoer:

de hiszen nem szóltam hozzá...jött és mondta a baromságát...nem is tudom miért?

ez egy megfejtendő majom vagy kecskebéka

brühühühü

én már régen túl tettem magamat ezen az incidenten

Brasil SP 103.3 Radio cultura ha akarsz

Miles Davis-t 1961, Telonius Monk-ot 1968
vagy mást Krónosz quartett és sok más 1981

meg 2010 Schubert négykezesei Hyperion valami mesés

és akkor minek emésszem magam egy darab szar miatt

brühühühüh

cSAK ANNYIRA VOLTAM KIVÁNCSI HOGY MITŐL LETTEM NEKI NO 1 KÖZELLENSÉG ANÉLKŰL HOGY

BRÜHÜHÜHÜ

Norma Corelli C. Ludwig Corelli és akkor már tudod, CD-ről
@jaegtoer:

nem lehet elkerűlni idő kérdése

brühühühü

és akkor ...
@Fabius: Mely országokban működőképes ez a KIP rendszer?
@ariel12: Ne náczizzuk már a görögöket is!
Csak azért mert nem akarják tönkrevágni a saját országukat,mint a nyugatiak!
@Légifarkas: Igen.Az egyik nagyon fontos dolog a gazdasági rész.
@jaegtoer: A szorgalmas dolgos cigány az dolgozni fog és nem dumálni.
Rohadt nagy ám a különbség:
A képviselőket választották, a zemberek, ha úgy tetszik, míg Miskolcon ezek az emberek a polgármester illetve az Önkormányzat kinevezettjei
A képviselők itt születtek, itt nevelkedtek, itt dolgoztak esetleg, ha meg nem, ennek tudtával lettek megválasztva
A zsidó a jobboldal számára szitokszó, az erdélyi/határon túli stb. magyar meg körüludvarolandó (lásd még határon túliak választójoga), tehát listájuk dicsőséglista, nem szégyenlista.
Gyöngyösi mindenkinek a személyes adatát akarta listázni a szocik egy konkrét listát nyújtottak be, akikről egyébként köztudott, hogy honnan jöttek.
Ráadásul Gyöngyösi az érintettek, sőt őseik vallását firtatta, csak a helyesbítésben lett belőle állampolgárság.
Ne keverjük már a gőzekét a Gizikével, urak!
@kifordított nagyanyó:

A KIP rendszert a Stanfordon dolgozták ki, és eredetileg a hátrányos helyzetű spanyol ajkú és egyéb bevándorlók felzárkóztatására és integrációjára szolgált az Usában. Az eredményeket látva rengetegen átvették a módszertant.
@Fabius: Hát nem akarok megint cigányozni (de igen)csak eszembe jut az a rendszer ahol a fiatalkorú elkövetőt szembesítik az áldozatával.
Erre írta valaki,hogy olyan helyen persze hogy be váltak ezek a módszerek ahol nincsen sok cigány.
Meg ugye az elkövető röhögve nézi a "kis köcsögöt" akit megvert.
Ami norvégiában vagy svédországban bejön az nem biztos,hogy itt is működik.
Én vegyesen a keményebb módszerekkel ezt szívesen látnám ha eredményes.
Egyébként kicsit más téma de a keményebb fellépésben a büntetések szigorítását is szívesen látnám.
Nyilván ez nem csak a romákra vonatkozik.
@kifordított nagyanyó:

„Szerdán megtartottam első KIP-es órámat!! Szuper volt! Az osztályommal (7. o.) tartottam. Jelenleg ők az iskola »rémei«. Mi vagyunk a suli legnépesebb osztálya, több tanulási és magatartási zavarral küzdő gyerek van itt. Év elejétől kezdve csoportmunkában dolgozunk, és rendszeresek a közösségfejlesztő játékok is. A szerdai órám legnagyobb élménye, eredménye az volt, hogy azok a gyerekek, akik csoportmunkáról eddig hallani sem akartak, már a keddi földrajzóránkon is aktívan vettek részt. A szerdai KIP-es órán pedig mintha csoda történt volna, ők vállalták a beszámoló szerepét."

1 tanár első élménye a KIP-ről. 2012, valahol Magyarországon.
@Fabius: Ez akkor működik leginkább,ha a 18 éves hetedikes Lakatos Alehandró nem tesz nyílt és hangos szexuális utalásokat óra közben a csinos tanárnőre.:))
Na,az ilyen oktatást minél hamarabb a gyermekkorban elkezdeni.
Viszont a szülőkkel is keménykedni kell,mert ha nincsenek megnevelve és szarnak a nevelésre akkor baj van.
Viszont én úgy vagyok,hogy a gyereknek meg kell adni az esélyt.
Érdekes vagy te.Néha azt mondod,hogy találkozzunk ,beszéljük meg,de amúgy általában a békés megoldást hirdeted.:))
@kifordított nagyanyó:

Mert egy végletekig békés ember vagyok, talán azért :-)

De ha keménykedni akar valaki abba is beleállok, mert azt nem velem fogja bárki.
Fabius gyermekem... hogy faszorrúzol, a te dolgod... anyádról vettem le egy kancigányt,Tolna-Mözsön. Anyád valahogy odakeveredett. De most éppen Bécsből közlöm veled mindezt... és még egy kicsit Andersenezek neked itt öcsi... fénykoromban előfordultam ott Miskolcon az Adyban, meg a Rónayban, meg a Sportcsarnokban, mindenféle beksztédzs ügyekben... többek között a Pege Aladár előtt is nyitogattam az ajtót, mielőtt a keverőpulthoz ültem... érted akkor dikkmáhe more, hogy szájba baszlak egy mikrofonállvánnyal bármikor.
@átlátó:

Nem vagy te ekkora legény Andersen. Tudom, Bécsből az a Rónai Műv Központ is Rónaynak látszik. Ha jártál volna ott egyszer is az életben, tudnád, faszorrú Andersen :-)))

Bazmeg, legalább hazudni tudnál rendesen.
@Fabius: Elnézést kérek a helyesírási vétekért, mert jól megragadtad a lényeget... minden más érvényben marad. Mi a hazugságban a gyenge láncszem bloggerkém? Majd neked bizonygatom, hogy mekkora az orrom és a formáját. :)... emlékeim szerint tán valamilyen DVTK pályán is előfordultam...meg emlékezem valamilyen lepukkant külvárosi helyre is, tán két öltöző van hátul, szocreál bejárat és mintha lejtene a nézőtér... égett a pofám, amikor a Comets ott lépett föl, (igen, az a Comets,tudod, a Bill Haley féle, majd utána nézel bloggerkém, gyíkarc) vagy 120 ember előtt... Miskolcon érted, a Comets és a Mystery Gang...te tudod jobban, lehet ott keráztad magad.
Meg van valamilyen művház még, ahol legalább rámpa volt hátul, szemben valamilyen vasmű vendégház volt, akkor talán Klicsu vagy kinek a neve hangzott arra jól. :) Előfordultam ott is, szerintem, de te biztosan jobban tudod ezt is, hiszen láttál már cigányt Miskolcon. Én meg nem. De Ózdon, a Kék Acélban biztosan.
süti beállítások módosítása