Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/2024/04/28/ki-kell-adnia-az-mvm-gazkereskedojenek-hogy-kik-kereshettek-az-orosz-magyar-gaza... (2024.04.28. 17:47) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.01.22. 03:15 Fabius

Orbán király, adj közteret!

Címkék: fidesz március 15 milla

Szeretett tranzakciós adó áthárítással sújtott Népem! 

Mi nem félünk! De nem ám. Istenuccse, télleg. Amit a napokban hallani fogtok abból szó nem igaz. Ne higgyetek senkinek, főleg a mindenki másnak ne. Én mondom az igazat, a valódit, ti meg ne azt nézzétek amit teszek, hanem  kivételes csak hallgassátok amit mondok. Én. Mert a mások hazudnak. Azt, hogy félünk. Pedig nem. Hogy félnénk már? Gőgös Gúnárral a párna alatt?

Mindössze egy apró és jelentéktelen tévedésről van szó. A KIM és Navra Tibusz igazminiszter összekeverte a tavalyi brossúrát az idei terveinkkel. De ne hibáztassátok, az ilyen előfordul, mert a tavalyi melléfogás évfordulóját ünnepeltük éppen, és az irathalom kint maradt buli után az asztalon. Tibi meg beadta. Megint. Pedig azt már úgy meghaladta a kor, mint Selmeczi Gabika képességeit a befelé nyíló szolárium ajtó. Hallhattátok, Gulyás Gergőce is megmondta még a diáktüntetések idején, hogy : „Örömmel vesszük, hogy ma azok tüntethetnek a kormány ellen az Astoriánál, akik amikor kormányon voltak, ugyanezen helyszín kiválasztása miatt elmarasztalták a Fideszt”. Az meg könnyen belátható, hogy örömünkben eszünk ágában nincs kiszorítani az ellenzéket március 15-én a belvárosból, hülyét csinálni magunkból, hisz lubickolunk a boldogságban, hogy a gyülekezési jog Orbániában ekkora szabadsággal és ilyen széles körben gyakorolható. 

orbán-márc-15.gif

Nem tudom említettem-e már, hogy nem félünk. Mert tényleg nem, hiába mondják. Ezt a beadványt is visszavonjuk mindjárt, Tarlós Pityu és Gulyás Gergőce fogja megsemmisíteni rituális szertartáson a városháza udvarán. Mert nem félünk mi holmi Baj, izé, bajoktól, mert mi baj lehet abból, ha összejön ott az a pár tízezer ember ünnepelni? Mégse mehetnek a Baj, khmm, Bajkonurba, mert az messze van. Bár, ha Tengizen keresztül mennek és eltűnnek nyomtalanul, mint az egykori Vegyépszer holtak, lehet nem is akkora hülyeség ez ahogy elsőre hangzott rögtönzés közben. 

De bátorság! Kétharmad! Büszkeség! Győzelem! No fear! No kecmec! Lárifári! Nem félünk! Na jó, legfeljebb attól egy egész picit, hogy ennek a juhászpéternek is megvan még a tavalyi, száz évre szóló területfoglalási beadványa, és elő találja venni, aztán fel találja használni. De hátha nincs, mert a csalódások évfordulójának ünneplése elég unortodox hagyomány ahhoz, hogy ne csinálja rajtunk kívül senki. Na jó, meg még attól is félünk egy picit, hogy a gyülekezési joggal menőzés után rommá égünk ezzel a kiszorítósdival, az meg nagyon nem hiányzik a kampányévben. Rezsicsökkentést adunk a nép alá nem lovat, hélló! Úgyhogy biztosan orvosoljuk a tévedést, és ha habonyárpi úgy akarja személyesen is kimegyek a Baj, pfff, bajtársakat meghallgatni, hogy bizonyítsam mennyire nem félnek. Én. Ők. Vagy mi. 

Tényleg. Tuti. Biztosan nem, na. Higgyétek már el. Lécci. 

Csókpuszi, Viktor. 

690 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr835033668

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Apró félreértés 2013.01.22. 21:53:44

- Tibikém, gyere be!- Miniszterelnök úr!- Tessék fogd azt a széket, húzd ide az asztalhoz és helyezd le rá a hátsó feledet! Most miért nézel ilyen értetlenül?- Elég lett volna, ha csak azt mondod: ülj le!- Nézd, pontosan kell fogalmaznom, mert még egy ...

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.01.22. 10:39:03

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Trackback: Ki mit tud 2014 2013.01.22. 08:24:30

Elérkezett a várva várt döntő napja. Végre kiderül, sikerül-e legyőzni a korábbi győztest, az alcsúti illuzionistát, vagy marad minden a régiben. Élő közvetítés a 2014-es "Ki mit tud?" döntőjéről, csak itt, az Elvarázsolt Kastélyban. A négyszögl...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nem lesz itt senki első
Nem szeretnék pluszmelót a nyakadba varrni, de csinálhattál volna egy olyan térképet, Fabius, amin kiszínezve bemutatod a foglalás nagyságát, elhelyezkedését. Mondjuk a magamfajta vidéki bunkó kedvéért, akinek a lista nem sokat mond, és térképen keresgélni lusta. És mondjuk feketével színezve, egyszerre utalva a Fidesz gyászos viselkedésére, meg a kormánypárti fejekben uralkodó sötétségre.
(Kieg.: ellenzéki oldalon is sötétség van, a nyakam rá, hogy délutánra ez is kiderül, de mivel nem ők kormányoznak, ez majdhogynem érdektelen.)
A foglalás idő-intervallumát nem annyira értem. A hosszú hétvége előtti pár napot még csak-csak, beleférhet egy főpróba is, tökéletesre hangolás, ellenzéki plakátok leszedése, akármi; de utána minek az a két nap? Ekkora romhalmaz várható?
És hány fővel biztosít a rendőrség egy héten keresztül, és mennyire érinti ez majd a vidéki rendelkezésre állást?
Ja, hogy rossz helyen kérdezek :-)
Mellesleg, kell egy mozgó tüntetéshez helyfoglalás?
Miért félnének? Kósa is megmondta, hogy ők Kiszel Tündétől nem félnek. Nem is értem. A jobboldali sajtó is megmondta, hogy ő (és itt most nem írom le a nevét)kifulladt, és nem is kell vele foglalkozni, meg a Szanyi kapitány is véletlenül egy mondatban említette Gyurcsánnyal mostanában. Ők nem félnek. :)
mindenesetre elég pitiáner dolognak tűnik a "kétharmados többség" bűvöletébe rekedt párt kormányzati szerveitől egy ilyen gyerekes terület-foglalósdi játszadozás. ez a fajta mániákus "mindentakarás" és az ezt leplező álszent kommunikáció is inkább azt a vélekedést támasztja alá, hogy elsősorban saját egyéni gazdasági előnyök megszerzésére és megtartására szövetkezett a fidesz zrt. bármilyen áron, s ha szükséges a teljes népesség ellenében. ha kell, külföldi állampolgárokat is hozat tömegbázisának növelésére. kezd hajazni a dolog régebbi időkre. Grósz Károly fenyegetőzött azzal (talán az 1989?) decemberi pártaktíva értekezleten, ha kell, tankokkal is visszafoglalják az utcákat.
Szánalmas a narancsbolsi igyekezet, hogy elhallgattassák az ellenzéket. BolseViki és tettestársai itthon lesznek, vagy halaszthatatlan nyaralhatnékjuk lesz, elôre nem tervezhetô módon? Csak a hangulat miatt érdekelne...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Remélem lesz annyi önirónia bennük, hogy Észak Koreában találnak valami fontos nyaralni valót. Bár állítólag ilyenkor Venezuela is szép. És akkor a Bonsai Duce egyből be is rendezkedhetne a két ország valamelyikében. Bár én inkább Észak Koreát szeretném következő hazájának. A rezsicsökkentéses lázálmait ott jobban fogadnák, mint Venezuelában, vagy Európában.
@jaegtoer: nekem is ő rémlik erre a baromságra, de tudjuk vezényló sem a kommerek ellen küzdött, hanem a szűk körbe való bejutásért. Mára pont olyan lett mint amilyenek azok voltak, hisz ők a nép és a zország.
hmmm

hvg.hu/gazdasag/20130122_Mi_lesz_a_nagy_penztargepotlet_sorsa

--------------

Információink szerint az MVM a korábban kiszivárgott 800 millió eurós vételárnál olcsóbban, 600 millió euróért, jelenlegi árfolyamon mintegy 175 milliárd forintért veszi majd meg az E.On gázüzletágát. A vételárnál nagyobb problémát jelenthet, ha a kormány stratégiai elképzelések nélkül vág bele a százmilliárdos ügyletbe, ami miatt piaci pletykák szerint felmerült a teljes MVM-vezérkar lemondása is. A bevásárlást banki hitelből olcsóbban tudná finanszírozni a cég, ám annak több hátulütője is lenne. A kötvénykibocsátás a jelen piaci hangulatban viszonylag gyorsan lebonyolítható.

www.napi.hu/magyar_vallalatok/titokban_erre_keszul_a_kormany_nagy_arat_fizetunk.542932.html
@jaegtoer: Sajnos a Fidesz zrt. erre alakult. Őket csak egy dolog érdekli. A pénz. Ezért hajlandók bármire. Azzal kapcsolatban pedig ne legyen senkinek semmiféle álma, hogy ez a zrt. nem fog bármilyen lépést megtenni a hatalma megvédése érdekében. Már most is látható, hogy nem kispályás magán hadseregeket hoztak létre. És ezek bármikor tovább bővíthetők, hogy a zrt. nyomorult, beszart vezetőit (Bonsai Duce, Morcos Bajusz, stb.) megvédjék az ellenzék, és a nép jogos haragjától.
Idén is a két torony fog összecsapni, mert nem hiszem, hogy más képes tömeget mozgatni.
megint bedobom, hisz tegnap sokan átsiklottak rajta, pedig nem kellene, hisz ezek mind mind tesztek, és a reakcióktól függ, hogy mit lépnek:
/Patai nekem túl kérdéses, a felrúgott megállapodás és a csak látszat tutyimutyissága miatt, nem tudom kiverni a fejemből, hogy az a lemondás is a terv része volt/

Matolcsy-Patai páros jöhet a jegybank élére
A kormány egy páros összeállításában gondolkodik. A miniszter kaphatja az elnöki posztot.

www.portfolio.hu/gazdasag/matolcsy-patai_paros_johet_a_jegybank_elere.178583.html
@Légifarkas:
"Nem szeretnék pluszmelót a nyakadba varrni, de csinálhattál volna egy olyan térképet, Fabius, amin kiszínezve bemutatod a foglalás nagyságát, elhelyezkedését. "

előveszed a magyarország-térképet, és beszínezed soprontól gyuláig narancssárgára.
@Secnir: "előveszed a magyarország-térképet, és beszínezed soprontól gyuláig narancssárgára."

De azért néhány piros pöttyöt is kellene rakni rá nem??? :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
'De azért néhány piros pöttyöt is kellene rakni rá nem??? :) '

inkább fehér foltnak nevezném...
@Secnir: Meg egy kis barna is tarkállhat benne, Gabrielék örömire...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Szánalmas a narancsbolsi igyekezet, hogy elhallgattassák az ellenzéket. BolseViki és tettestársai itthon lesznek, vagy halaszthatatlan nyaralhatnékjuk lesz, elôre nem tervezhetô módon? Csak a hangulat miatt érdekelne...

Itthon lesz a szentem, gyerekekkel körülvéve, Q7-ek a Földművelési Minisztérium tetőpárkányán beélesítve, Ő pedig egy 5 méteres kokárda kellős közepin csücsül majd, mint egy pohos here. És illő módon fogja fogadni a seggnyaloncok hadár Schmitt Paja felvezetésével.

Bár egy zászlórúd felvonást szívesebben megnéznék:-)
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf:

"Remélem lesz annyi önirónia bennük, hogy Észak Koreában találnak valami fontos nyaralni valót."

Ez a változat is elképzelhető, mert a Hősök terén még nem készült el a 150 méter magas apostoli kerszt és a golyóálló dísztribün munkálatai is elég lassan haladnak. PEdig a Nemzeti írmaghivatal már teljesítésben van az orbánfejű búzakalászok nemtelenítésével.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Hehhe elképzeltem... Jézusom, de szép lenne... Hős Vezérünk halála után Balogpátert végigostorozzák a főuccán, mert nem zokogott elég hangossan:-)
@Secnir: előveszed a magyarország-térképet, és beszínezed soprontól gyuláig narancssárgára.

Vazze legyél már stílusos: Battonyától Nemesmedvesig:-)))
Tóta W.: Mit kíván a Magyarország Betéti Társaság?
2013. január 22., kedd, 07:55 • Utolsó frissítés: 13 perce
Szerző:
Tóta W. Árpád

Százezer cég mulasztotta el a kamarai regisztrációt, és vele az 5000 forintos hozzájárulás befizetését, ami örvendetesen nagy szám. Százezer vállalkozást már kicsit vadbarom dolog lenne emiatt törölni, úgyhogy most az lesz, hogy írnak emlékeztető levelet. Epekedve várom, és lenne néhány tanácsom is.

hvg.hu/w/20130122_kamara
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

Megdumáltál: St.Gallentól, (vesszenek a rohatt svejcibankók) - Abbáziáig:-)
"Először is nem ám bebújunk a miniszterelnök mellényzsebébe, és onnan zsarolgatunk diáktüntetőket kipotyogott adatokkal, meg elintézzük okosba’ a hídpénzt magunknak. Ezt már csak azért sem tesszük, mert nyilván csak a hülye adná jó szívvel egy olyan sötét alak kezébe az adatait, aki ennyire gátlástalanul él vissza az ilyesmivel. Szóval mindjárt az elején jól jönne egy tisztújítás, már csak azért is, nehogy úgy nézzen már ki az a kamara, mint egy kezdő oligarcha bébipolipja."

gyönyörű... Parragh meg elmehet a kedves édesanyjába bélpolipnak... valóban.
Királyunk nem komplett endresy.blogspot.hu/2012/09/kortunet-vizsgalat.html
Az emberei meg kontraszelektáltak.
Legfeljebb a tünetek....
Jó lenne már egyszer igazán őszintén együtt ünnepelni március 15-én,- nem magyarkodni, ellenségeskedni. Hogy gyerekeink is büszkék lehessenek, ne csak hazájukra, hanem az itt élő emberekre is.

Érdemes meghallgatni ezen a videón a két kisfiút.

www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=O25CJUao52g
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: majd vmelyik fullajtár mond beszédet, mint legutóbb,amikor mindenki külfőldön volt.
@Silverhaar: persze. Éljen majus elseje is. Talán a hatalom tehet mindig legtöbbet a gyűlölet ellen. De Orbán gyülölettel került hatalomba, és ők a gyűlölet kormánya. Elég Selmczit hallgatni ehhez. V. Bayert olvasni
Nertársak, nertársnők, kedves képviselőtársaim!

Biztosítani kell, hogy a klozettforradalom legyőzze a mocskos imperialista pénzeszsákokon szivarozó, a nemzet és Simicska Lajos vagyonát elveszejteni kívánó elemeket, mindenkit aki nem velünk és a Butamenet munkásmozgalmi harcosaival tart. Rákosi megmonnnta', ismétlem megmonnta' -mert ez egy dakota közmondás is-, drága barátaim, kedves képviselőtársaim: aki nincs velünk, az ellenünk van. ezért cselekedni kell, mert a nemzetközi helyzet fokozódik.

Az MSZMP PB, bocsánat a régi reflexek, kedves barátaim, tehát én Viktor, ma kormányhatározatot fogok benyújtani, amit Habony Árpi reggel a miniszterelnöki hivatal alagsor 00/2 számú, a fülkeforradalomról elnevezett mellékhelységében készített mocskos imperialisták által kizsákmányolt munkások által készített iPad-ján. Ennek alapján nemzeti ünnepeken csak az állami rendezvényeken engedélyezett a gyülekezési jog gyakorlása. A stencilgépek meg újra elzárattatnak, jaj bocsánat, mit mondok megint, képviselőtársaim tudjátok a régi párttikári reflexek. Szóval állami ünnepeken, és a Butameneten kívül a gyülekezési jog betiltásra kerül, nemzetbiztonsági okokból.

Éljen félázsiai nemgyarmat Magyarisztán!
@biturbo s - félázsiai bunkó állat:
"Éljen félázsiai nemgyarmat Magyarisztán! "

Grízbegisztán, Grízbegisztán, Grízbeg Ahmed Jankó védd meg hazánk!
OFF de érdekes.

Miközben a kormányok világszere a pénzügyi válság által hátrahagyott költségvetési hiány betömésével küszködnek, az olyan nagy vállalatok, mit az Apple, a Google vagy a Vodafone minimális adófizetéséről szóló beszámolók közfelháborodást váltottak ki Európában és az Egyesült Államokban.

A fejlődő országokból nyereségüket kimentő multinacionális cégek ellen nemzetközi kampányt folytató Charity ActionAid közölte, hogy már kilenc hónapja tanácsokkal segíti olyan befektetési alapok munkáját, amelyek felelős közösségi magatartásra akarják késztetni a tulajdonukban levő vállalatokat.

Michael Lewis adótanácsadó elmondása szerint a jótékonysági szervezet útmutatót ad ki a jövő hónapban arról, hogy adóügyekben milyen eszközökkel lehet nyomást gyakorolni a vállalatokra. A Charity ActionAid útmutatója alapján a befektetési alapok idővel kidolgozhatják saját szűrési eljárásukat.

Elmondta, hogy számos befektetési alap annak az aggályának adott hangot, hogy az agresszív adóoptimalizálási gyakorlatot folytató vállalatok valószínűleg más területeken is túl kockázatos módon járnak el. A befektetők abban is tisztán szeretnének látni, hogy a nettó nyereségnek mekkora hányada származik a működés fenntartható nyereségkulcsából és mekkora hányada adóminimalizálási műveletekből - amit egy szigorúbb adóhatósági ellenőrzés egy pillanat alatt el is tüntethet.

www.veddamagyart.info/gazdasag/5392-igy-kenyszeritenek-adozasra-az-engedetlen-multikat

ON
@Secnir: jaj, ezen annyit nevettem amikor volt adásban. Nem tudom hogy adhatták le amikor nyilvánvalóan áthallásos a történet :)
nem omlik ösze az Or... khm... má én is...
ország !

magyarisztán élt. él és élen lesz !
a meggebedeusok fölgye az penge !
a hunorok az élen pengék ! a penge élen !
Bűzös gáz borítja Párizst

Egy roueni gyárból merkaptán szabadult ki, fél Párizs orrfacsaró szagra ébredt.

Dejó ezeknek a flanszijáknak. Náluk csak akkor van macskaszarszag, ha egy gyárból kiszabadul a gáz...
ja és ne vegyenek tartóstejet ! mert címlapos halálhírben lesznek !
Mondhat bárki bármit de az ilyen dolgok mutatják meg igazán a fidesz demokráciaérzékenységét. Ami alatt azt értem, hogy allergiás érzékenység. Mert, hogy nem tetszik nekik az biztos.
Ezdemegint.
Akkor most nézek inkább egy kis Sas-kabarét.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: A pénztárgépek NAV-hoz történő bekötése eleve halva született ötlet volt. Mert így ÁFA csalót találni eleve lehetetlen. Amit a boltos nem üt be a pénztárgépbe, az eleve ÁFA mentes. Az igazi nagy ÁFA csalókat keresse a NAV máshol. Ötleteket is tudok adni, még pénzt sem kérek érte. Nézzék meg a Közgép és a Nyerges birodalom munkavégzését, ott ellenőrizzék a számlákat, és ha ott minden rendben akkor jöhetnek a kisboltosok.
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: Azért menet közben az ilyeneket is sorra lehetne járni ugye?? :)

Eddig nem ismert részletek győri cigány maffia-ügyben

Elcsalt milliárdok, luxusautók, paloták, bizniszegyház, gyanús baleset és a Roma Police. Ezek nem egy most készülő krimisorozat kulcsszavai, hanem egy szemünk előtt kibontakozó monstre peré, amelynek szereplői csicskatartó cigánybűnözők, kihasznált strómanok, egy sztárügyvéd és Győr fideszes polgármestere.

Január 7-én győri színesfém-kereskedő bűnszervezetre csaptak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal kommandósai. A NAV múlt hét pénteken sajtótájékoztató keretében számolt be a magyar, cseh és szlovák bűnügyi szervek közös akciójának részleteiről. A milliárdos nemzetközi áfacsalási ügynek 19 magyar állampolgárságú gyanúsítottja van, közülük 15-en előzetes letartóztatásba kerültek, egyikük jogerős szabadságvesztését tölti, további három ember ellen pedig körözést adtak ki.

A társaság bűnszervezetben elkövetett adócsalásban lehet vétkes. A gyanú szerint strómancégeken keresztül (Csak Szlovákiában 20 darab ilyen volt) külföldön bruttó áron értékesítették a színesfémet, majd a visszaigényelt áfát „elmulasztották” befizetni. Az eddigi adatok szerint Csehországot közel egymilliárd, Szlovákiát több mint hatmilliárd forintnyi kár érte.

A kommandósok a helyszínen 230 millió forint értékben 19 luxusautót (Ferrari, Bentley, Maserati, Audi Q7), 62 millió forint készpénzt, hat kiló aranyat és egyéb ékszereket foglaltak le. A zár alá vett ingatlanokkal együtt az összelopott vagyon értéke meghaladja az egymilliárd forintot.

barikad.hu/eddig_nem_ismert_reszletek_gyori_cigany_maffia_ugyben-20130114
Mi a helyzet?
Bekakált a libatolvaj népe?
Na azért van amivel még engem is fel lehet idegesíteni. :)

Gyurcsány szerint jogos volt Trianon, Szanyi szerint zsigeri barmok a magyarok

barikad.hu/gyurcsany_szerint_jogos_volt_trianon_szanyi_szerint_zsigeri_barmok_a_magyarok-20130122
Lassan olyan lesz mint egy jó stratégiai játék élőben, az egyes csoportok egymástól foglalják el a területeket. A játék neve nercraft :o
Jó lenne lakatot tenni a bagólesőkre. És több empátiát a családvédelmi kormánnyal szemben. 365/24-ben dolgoznak, hogy aratás legyen idén, ezért igenis kijár nekik egy kis szórakozás, azaz hogy szabadon gyakorolhassák az elsődleges hobbijukat. Aminek keretében már mindent elloptak, és már nem maradt más, csak a tér maga. Hát már ezt is sajnáljátok tőlük, ballibbant libajnaisták?
Drága Viktorom, volt már olyan hogy kijárási tilalom volt, statárium, miegymás oszt mégis dőlt király/diktátorpajtás...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Persze az ilyen kirívó eseteket is fel kell deríteni a Közgép és a Nyerges birodalom zűrös ügyei mellett, de arra most megesküszöm, hogy a győrszentiváni romák legfeljebb strómanként működhettek, mert ennyi eszük és kapcsolataik nincsenek egy ilyen cégháló kiépítéséhez. Csórikáim csak élvezték a gyorsan jött pénzt, és azzal nem is törődtek, hogy ténylegesen kik állnak a háttérben. Szerintem az igazi elkövetők is megijedtek az elsíbolt pénz nagyságától, és gyorsan lebuktatták ezeket. Hiába, a győri polgármester és a sztárügyvéd haverja kevés volt egy ilyen biznisz levezényléséhez. És különben is a Fidesz Zrt. és Simicska nem tűrik a versenytársakat.
@Bakter: Én nem sajnálom tőlük, sőt akár segítek is nekik, hogy több terük legyen. Nagyon szívesen segítek nekik abban, hogy lefelé terjeszkedjenek a térben, és leássanak. Vállalom, hogy kibetonozom a kriptájukat. Még meg is erősítem nekik egy kis vassal, nehogy kiszabaduljanak onnan.
Ahol az ellenzék megjelenik egyszer, ott mindjárt sokéves átépítés kezdődik. Bástya eeetás, a nagy stratéga, tarhóspista meg ebem guba!;)
Nyílt levél!
Én, I. Bakter a Párhuzamos Sorompók Királya a megkoronázottak nevében felkérem a neves blogszerzőt, hogy ne illesse a csúti labdahergelőt a királyi jelzővel. Ez ugyanis sértés a fentebb nevezettekre. Köszönettel..."
A levél aláírói között szerepel VIII. Henrik, XIV. Lajos, Elvis Presley és Larry King is.
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf:
Inkább fölfelé menjenek, arra több a hely, és messzebbre is a kerülnek tőlünk. Javasolt irány: a központi feketelyuk a galaxis közepén.
Ez szép.
Az ballibsiknek mindég a másé kell.Hehe.
Nem elég nagy Budapest ?
@gavar csaba: ha volna egy csöppnyi eszed talán leesne, hogy itt valaki más kakált be. De persze nincs.
orbán kiráj ?

akkor most kirájság van ?

ahh az nem lehet, mert keresztyény demó krácia vagyunk...

legyen akkor magyarisztán neve: Orbánság
Zsír!

Örülök, hogy nem maradt már olyan nemzeti ünnepünk amit a kormány nem a saját politikai haszonszerzésére és a saját botjának a polírozására használ.

Lehetne, hogy ne nyilatkozzon senki? Lehet, hogy hagyjuk a politikát és a politikusokat és tiszteljük annak március 15-ét ami?

Kurvára kínos lesz megint a cenzúrázott 12 pont (ami nemkicsit aktuális by the way) és a Vikit körülvevő pénzért tapsolók tömege! A haverjaimmal azon gondolkodunk, hogy fogadunk abban honnan fogják hozni busszal a tapsolókat lassan..
@gavar csaba: "Ez szép.
Az ballibsiknek mindég a másé kell.Hehe.
Nem elég nagy Budapest ?"

Oh ugy nem azt akarod mondani hörcsögvirágszálam, hogy a fidesz immár közterületeket is birtokol?
@szóló szölö:
Ez így együtt kissé bizarr:
szóló szőlő
Matolcsy feneke
?
Lázár János balesetéről mindmáig semmi hír!

Tudjuk-e, hogy ki volt a hibás?

Közérdekű adat ugye, hogy mennyiért hozták helyre a valaki által vezetett, jogtalanul használt gépjárművet.

Eltelt 90 nap a baleset óta, és nincs felelős?

Félő, hogy Lázárt bevetik március 15-én. Nem tesz mást csak gépkocsival bejárja a foglalt területeket.
Kitöltitek??? ;)

Gyűlöletkvíz – Felismeri, ki kit gyaláz?

index.hu/belfold/2013/01/22/fideszmszpkviz/
Nem értem, miért nem foglaltak korábban a kedves felvonulók lefoglalni a megfelelő tereket?

Egyébként meg legyen falshmob a Kossuth téren! ;)
Jut eszembe, szerintetek ezt meg lehetne valósítani??? :)

Vénusz projekt

hu.wikipedia.org/wiki/V%C3%A9nusz_projekt
youtu.be/x20IrxiMsy8
@Vitéz László: legyen akkor magyarisztán neve: Orbánság

Buta Palacsintáskerál...

Ormánság, hogy Bráner Zsótinak is legyen egy jó napja.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

"Vazze legyél már stílusos: Battonyától Nemesmedvesig:-))) "

Ha semmi másból, ebből a mondatból tudható, hogy nem a legifjabb generáció képviselője vagy:)))
De rég hallottam.
@Squid: Kurvára kínos lesz megint a cenzúrázott 12 pont (ami nemkicsit aktuális by the way) és a Vikit körülvevő pénzért tapsolók tömege! A haverjaimmal azon gondolkodunk, hogy fogadunk abban honnan fogják hozni busszal a tapsolókat lassan..

Nekem több ötletem is van:

A PArtiumból a kiéhezett, sikertelen de annál éehesebb és gátlás nélküli megalázkodó kiszolgákat
vérfrissítés cáljábaól onevaj krokettel, letelepedési segéllyel, feltéve, ha a bányász-szekercéjüket is hozzák magukkal, észak-koreából diákcsere egyezmény keretében egy jelentősebb létszámot, Tadzsikisztánból pedig a gyorsbaltás egységet baráti segélyként...
"Pedig azt már úgy meghaladta a kor, mint Selmeczi Gabika képességeit a befelé nyíló szolárium ajtó."
Nagyon jóóóó és igaz.DDDD
@Orica Középföldi: há nem is... igaz megértem már XXX (no porno) krumplikapállást és én biza ottan álltam és énekeltem piros nyakkendóben, amikor a legenság IX. számú pánczélvonatot adták át a nagyközönségnek, mert felújította a helyi vasúti járműjavító:-) Télleg: nem tudja mi lett ezzel a legendás eszközzel? Jó lenne tudni, mert lassan szükség lesz rá:-)
@csak egy néző: Buta mondat. Minden kocsma- és szoláriumajtó ( főleg Gabesz értelmi képességeire tekintettel) csak kifelé nyílhat. Persze azért Ő vállvetve küzdhet vele:-)
@Squid: "Kurvára kínos lesz megint a cenzúrázott 12 pont"

Milyen 12.pontról beszélaz? Táncsicsot is a Landerer és Wagon R tette naggyá:-) Olcsó kereskedelmi fogás.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

"Bűzös gáz borítja Párizst

Egy roueni gyárból merkaptán szabadult ki, fél Párizs orrfacsaró szagra ébredt.

Dejó ezeknek a flanszijáknak. Náluk csak akkor van macskaszarszag, ha egy gyárból kiszabadul a gáz..."

Ahogyan a mi városunkat is ellepi időnként a bűz.Hetente akár többször is.
Hol az őszi trágyázásra próbálják rákenni, ha télen/nyáron/tavasszal tör elő, akkor nem is magyarázkodnak.
@FIDES AGITÁTOR: ???

arra gondolsz ami a major mellett volt?

a Vis major melet?

amugy lezárták a nyomozást... a nő volt a hibás mert keresztben parkolni a belsősávban TILOS!
amugy statuális akasztás járna neki, de a bíró mencségére, ezt enyhítő örülménynek tekintete hogy elhalálozott önkéntesen !
vagyis bevalota a bűnösségét ! a 1/2lőséségét !

amugy a 2/3 az nem 1/2-lős ! az 2/3-lős !
@Orica Középföldi: Különben is... én fess vagyok, meg snájdig, a kimenős cselédlányok is összevihognak, ha meglátják farkbojtomat, levegőrezgette sarkantyúmat, brillantínozott bajszomat a korzón:-)
@Silverhaar:

"Jó lenne már egyszer igazán őszintén együtt ünnepelni március 15-én,- nem magyarkodni, ellenségeskedni."

Egyetértek. Jó lenne. A jelen konstellációban kizárólag Áderrel tudnám elképzelni úgy, hogy egyetlen fideszes sincs a környékén.
Nem lenne baj, ha megelőzően nyilvánosan figyelmeztetne az eldurvuló hangnem visszafogására.
Ma senki nem tud úgy megszólalni a kormányból, hogy a gyűlölet, hazugság, etc. ne szerepelne amúgy semmitérő mondandójában.
Ez nem igazán ösztönöz a közös ünneplésre.
Amit meg az oktatással tesznek, az meg pláne nem ad nekik erkölcsi alapot az ünneplésre:((
Most mit 'izétok itt??? Ha kell a hely, hát kell--oszt annyi.
@HK417: Most mit 'izétok itt??? Ha kell a hely, hát kell--oszt annyi.
Jahh... a Lebentrauma:-)
455 ezer forint a szlovén átlagbér

455 ezer forint a szlovén átlagbér

Jahh, ha ők is 2 millió helyett 9 milliónyian lennének... náluk is meg lehet ne élni, havi 48 ezerből:-)
@Fabius: Héé szép hercegem. TE sosenem alszol? Különben meg jól megnézted a hevenyédet? a "o" km-felé senkisenem törekedik:-)
@Fabius: És egyetlen útelágazásosossuhinnyet sem vettél tekintetbe. Csak fröcsöfsz itten, oszt például Kispest, Dunavarsány, Rákosszentmihály töküres:-)
be kéne adni közterület foglalást a Duna lyegére !
gyorsan mielőt a fidesnek jut esszébe...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Nem tudom Pataival mit akarnak ellensúlyozni, de az igen, hogy mi nem fog sikerülni: a szervilis bohóc mellett Patai nem féknek és ellensúlynak, hanem bólogató kutyának fog látszani.

Elfelejtjük, hogy ő az az ember akit simán lenyomtak a bankadó megállapodással is, fél év se kellett hozzá.
@Fabius: Különben is: az ellenzék vonuljon... illegalitásba:-)
Győrnél már épülnek a hótorlaszok

Hinnye egy újabb zsíros Közgép megbízás? :-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

Márhogyne törekedne?

"Budán a Clark Ádám teret, a Döbrentei teret és a Szarvas teret, valamint az Attila utat (a Döbrentei tér és a Dózsa György tér között) foglalná le a minisztérium."

Teccikéteni?
@Fabius: érteni értem, csak fel nem foghatom... ingyenes BKV járatok az ünnepelők szállítására már megrendelve? Orjásplagátokkal... NEM LESZÜNK NEMÜNNEPLŐK!!! felirattal?
@Bakter: Az Alkatraz jelenleg üres, filmforgatási- és turistalátványosság. De megérne egy újranyitást:-) Adnék mellé csónakot és vakreményt:-)
@Orica Középföldi:

Ádernak esélye nincs ezzel megpróbálkozni. Nem csak a kormányoldal, de az ellenzék miatt sem. Sokan nem képesek őt a köztársasági elnökké válása óta a tettei alapján megítélni, és különválasztani a pártmúltjától.

Pedig, ha ott húzunk egy vonalat és csak a tényeket nézzük akkor részemről is mehetne egy ilyen beszéd.
@Fabius: A hevenyéden nem láttam elsőre a fekete karikát:-) De má látom:-) De nem lesz élőlánc a lánchídon? És a Söngyör Palota, A Kanászbástya? A Corvin-köz? Ellenzéki sasfészek?
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Se csónak, se vakremény. Csak cápák és aknazár.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

"érteni értem, csak fel nem foghatom"

A Lánchíd-Szabad sajtó út tradicionális Milla helyszín, a Clark Ádám tér meg tradicionális Szolidaritás helyszín. Ipiapacs, ennyi.
@Fabius: Ádernak esélye nincs ezzel megpróbálkozni. Nem csak a kormányoldal, de az ellenzék miatt sem. Sokan nem képesek őt a köztársasági elnökké válása óta a tettei alapján megítélni, és különválasztani a pártmúltjától.

Igazad van, de Snitt Pali bácsi helyettesként bevetésre készen áll:-)
@Fabius: Persze hogy értem. És azt is, hogy valszeg, márc 10-30 között ideiglenes hídzár lesz a Lánchídon, váratlan technikai mghibásodás miatt:-))

Mert a proletárok elvesztették láncaikat:-)
"Ha bármely más szervezetnek, rendezvényszervezőnek igénye van a lefoglalt közterületekre, és az nem ütközik a rendezvények időpontjával, azt maximális rugalmassággal kezeljük, ahogy tettük eddig is" - rögzítette Kovács Zoltán.
hvg.hu/itthon/20130122_Marcius_15_lefoglalta_a_KIM_az_egesz_varo
Március 16-án biztosan nem lesz ütközés.
@Fabius: Figy Fab. a Hősök tere még üres. Mehetne oda az E14/Milla és közben egy füst alatt megrendezhetnék a kazár gárda avatását is. Micsoda fricska lehetne a pincéreknek. :)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: @Fabius: igen ez szúrja az én szememet is, főleg a bankosoknál az alsó kasztokba is leszivárgó közvélekedés alapján is
Jó lesz látni, amikor a hős Telkesek hasalnak a nyelvetlen oroszlánok hátán a lánchídon, és céllövőversenyt tartanak a FerencJóska címerekre, felettük meg "én a kém" Eddie Murphy köröz egy Bell UH-1 -el:-)
Most ezek odaülnek az egész városra, hogy a többieknek ne jusson hely?
(ma találkoztam egy nénivel aki egy lámpaburát hordott a fején)
@Fabius:

" Sokan nem képesek őt a köztársasági elnökké válása óta a tettei alapján megítélni, és különválasztani a pártmúltjától."

Köztünk szólva elég nehéz is:))
Nem véletlen a kutya-szalonna közmondás.

Nyilván nem felejtette el a ridegtartást, nyilván lélekben nem sokat változott, de talán az esze győzedelmeskedik az érzelmein.
Még mindig megkockáztatom, hogy az európai gúnya alól alig lóg ki a .
Csak azt tudnám, miért kell mindig nemzeti ünnepen tüntetni? 2010 előtt sem tetszett, most sem tetszik.
Miért nem lehet mondjuk egy áprilisi vagy májusi hétvégén tüntetni, amikor már süt a nap, jó az idő, az emberek talán ki is mennek, nem fagyoskodnak és még az ünnepekkel sem ütközik?
@Palmer Eldritch: "Kovács Zoltán" Na, ez az emberke a legnagyobb görény az egész bagázsban. ÉS ráadásul sajnos értelmes is. Az ő lelkével csinálta a legnagyobb boltot a Fidesz...
@Fabius: ehhhh, az agyam eldobom.....

Újabb pozíciót kapott Deutsch Tamás

Deutsch Tamást az Európai Parlament Költségvetési Ellenőrző Bizottságának alelnökévé választották - közölte a hvg.hu-val maga a képviselő. Az idei eljárásban a fideszes képviselő az Európai Külügyi Szolgálat, az Európai Számvevőszék, valamint az Európai Bíróság zárszámadásának néppárti felelőse.

hvg.hu/vilag/20130122_Ujabb_poziciot_kapott_Deutsch_Tamas
@Távmunkás: Ebben van valami, én is szívesebben venném, ha a nemzeti ünnep nem arról szólna, hogy itt tüntetnek, amott meg fényezik maguk. na de ha egyszer akkor érnek rá...
@Fabius: "tradicionális" milla helyszín. ezen jót röhögtem. pár éve még a világon se voltak.
Sajnos nincs már hírértéke hogy a Fidesz hírből sem ismeri a fair play fogalmát.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

És ti hová mentek a Deákról? A Kazinczy utcára a Kőleves vendéglő elé? Mondjuk ti ott elfértek :-D

Imádom mikor úgy teszel, mintha titeket ez nem érintene.
@Bambulka: ballibekkel szemben csak a hülye alkalmaz fair-play-t.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ott is vannak öregedő, ám szeretetre vágyó aggleányok... és lássuk be, ebből a szempontból a Tompika, még így szétesve is eléggé kívánatos darab, főleg úgy, hogy nem beszél és nem kérdez:-) Legfeljebb twitterzik. A 160 karakterbe az egész szókincse belefér... Igaz, a a klaszzikus Kiafaszom... indítómondatát beleszámolom, a lehetőségek tárháza szűkül:-)
ehhh, ez is engem igazol

Itt az MNB új vezetésének listája?

Matolcsy György és Patai Mihály után újabb nevek bukkantak fel a Magyar Nemzeti Bank (MNB) vezetésének élére. Sajtóértesülések szerint Patai mellett Kovács Levente, a Bankszövetség főtitkára lehet a másik alelnök. <<<<<

hvg.hu/gazdasag/20130122_Itt_a_jegybank_uj_vezetesenek_listaja
@Orica Középföldi:

Nem könnyű az biztos :-)

De nem lehetetlen. Csak meg kell érteni hozzá, hogy más felelősség ál(l)amelnöknek mint pártkatonának lenni. Ádernak meg talán sikerül - eddig - ezt megérteni és elég komolyan venni.
@$$$=$$$: Ez az ország nem egy klasszikus angolpark 500 éve nyírott fűvel... a tradíció megteremtéséhez elég percnyi lét is:-)
@Fabius: majd mennek oda, ahol az ellenzék tüntet, ahogy már megszoktuk tőlük ;)
@Fabius: Ezzt szereten Benned, ezt a töretlen optimizmust... A csornai Csárlsz Bronson a Volt egyszer egy Vadkelet utolsó túlélője:-) Há persze:-)
Az ilyen aljas húzásokban, mint cseppben a tenger, tükröződik szépen a virtigli fideszes kisstílűség, aljasság, sunyiság, és khm, "demokrácia-felfogás".

Köszönöm istenem, hogy nem vagyok fideszes.
Minden fides által lefoglalt helyre be kell adni a többi pártnak is az igényt. Képtelenség, hogy minden helyen ott legyenek, annyi ideig. Aztán ha egy fideszes rendezvény se volt a lefoglalt területen, be kell őket perelni.

De addig akár egy törvénymódosítást is lehetne indítványozni, hogy csak azt a területet foglalhatja le egy párt ahol valóban rendez is valami rendezvényt. Ha Nem rendez akkor ki kell fizetnie a területfoglalási díjat a pártkasszából. Ennyi.
@$$$=$$$:

Értem. Ezzel ugye azt is mondod, hogy a fair play veletek szemben sem elvárás.

Kösz, ezt elteszem. A választás utáni zokogásözönben méccasarokba kártyának pont jó lesz.
De ezt már múltkor is javasoltam, hogy ha minden területet a fidesz lefoglalt, akkor akár a fidesz által szervezett rendezvényekre is lehet menni "orbán takaroggy" transzparensekkel...
@kovi1970: De addig akár egy törvénymódosítást is lehetne indítványozni, hogy csak azt a területet foglalhatja le egy párt ahol valóban rendez is valami rendezvényt. Ha Nem rendez akkor ki kell fizetnie a területfoglalási díjat a pártkasszából. Ennyi.

ÉSznél vagyol??? Törvénymódosítás? Erre? NEbasszmá. LEgfeljebb egy Papcsák soronkívüli, hogy a FIDESZ a NEMZET letéteményes, így csak őket jogosította fel a Nemzeti Ünnepeken a szent 2/3-ad a köztéri megjelenésre. A többi pampogó menjen Szibériába érdeket képviselni.
@kovi1970: nem kéne, én nem megyek évek óta ilyen helyekre, mert az ergész méltatlan...:(((
hmmmm

Erdélyben épülne a Magyar Olimpiai Bizottság hegyi edzőtábora

Sportközpont épülne Erdélyben, a Csicsói Hargitán, melyet a Magyar Olimpiai Bizottság edzőtáborozásra használna.

-----------

Himnuszos DVD-t kaptak a magyar és határon túli iskolák

Ünnepélyes keretek között átadta a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) vezérigazgatója a Himnusz új zenei és képi megjelenítését tartalmazó CD-t és DVD-t a magyarországi és a külhoni magyar általános iskolák képviselőinek kedden az Országházban.

-----------

Egy gyerekeknek szóló folyóiratot sem támogat kiemelten az állam

Nyílt levélben fordult Sándor Csilla főszerkesztő a Csodaceruza gyermekirodalmi folyóirat szerkesztősége nevében a kormányhoz azt kifogásolva, hogy a Nemzeti Kulturális Alap (NKA) Folyóirat-kiadási Kollégiumának döntése alapján idén egyetlen gyerekeknek szóló folyóirat sem kapott kiemelt támogatást.
@Fabius: Nyilvánvalóan fideses/lobbikos kötsögökkel szóbaállni? Minek? Ott a tahótlanítás, be kell őket rakni a TROLLTARTÓBA oszt' jó nagyot...

"$$$=$$$ 0 bejegyzést írt és 252 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban. 2012.12.09. óta tag."
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: 1-2 év és nevet változtat: Roncs Tamásként fogjuk megismerni... De amíg áll a zászló:-)
@Penivaldes: Igen, a másik választás meg ez...
Minek akarják a baloldaliak beszennyezni a nemzeti ünnepet? Ráadásul, miért akarják kivinni az utcára a politikát? Éveken át mondtátok, hogy az utcán annak nincs helye, aki az utcán van, szélsőséges.

Ja, persze ez igaz, a ballib szélsőséges.
@kovi1970:
Francokat. Jön a bérkemenet, oszt körbe-körbejár 15-20 ezer lábasfejű, amitől sokaságnak látszanak. Rémlik, hogy ezt már csinálták valahol sikerrel, ahol sok sört vedelnek.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Jöjjenek csak, kampányévben kapóra jön az "ellenzék", ami nem a kormány hanem az ellenzék lemondásáért tüntet.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: A sok fideszdroid nyilván nem szavazná meg, de csak azért, hogy tudják a(z elméleti) 2/3-tól elszállt agyukkal hol a helyük...
@Fabius: "Értem. Ezzel ugye azt is mondod, hogy a fair play veletek szemben sem elvárás."

igen. balliberálisok sose játszanak fair playt. ez összeférhetetlen a személyiségükkel.
Cigány fasiszta náci geci gyűlölködő harácsoló Orbán és bandája!
Oszd meg és uralkodj! A birka magyar nyáj meg csak nézi, hogyan fogy a bárány és a legelő!
Ezek a tetvek, ha forró lesz a lábuk alatt a talaj, majd szépen tipliznek kis hazánkból!
Gazdasági, kulturális,egészségügyi sivatagot hátra hagyva!
Miért nekünk kéne máshol boldogulni!
Egyszerűbb lenne, ha ők lennének a megboldogultak!

Remélem öntudatára ébred ez a nemzet és likvidálja ezt a szemetet az országból!
@kovi1970: héhó... ez már nem percemberke! Több mint egy hónapos trolll. AZ ilyenre vigyázni kell, mint a szemünk fényére, reggelnte óvatosan körbehugyozni, tűző nap ellen sötétségbe borítanui, Orbán összest délelőttönként neki felolvasni, és hangulatjavítóként napi váltásban Kormoránt, Ákost, és PAtaki Attilát jáccani neki értelme növelése céljából:-)
Reméljük március 15-én már szép idő lesz,
és kimehetünk egy kis szabad levegőre...
Majd valamelyik hegytetőről lenézünk,
és nagyon soká térünk csak vissza a városba.
Akkor is csak azért, mert tudjuk, lesz 16-a is.
És a sok (ellen)forradalmár addigra elfárad.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Látod, Kun Bélátok nem kúrja el Trianonnal, akkor most lennének normális hegyeink. De hát azt is lekúrtátok.
@vas fű: a nemzeti ünnep beszennyezéséről inkább senki ne szóljon. az egésze egy nagy poltikai golyó...normális ember ehhez nem asszisztál.
fölöslegesen iz mozik a fides...

beadtam területfoglalást jó előre a Duna jegére !

egész éves Hummer találkozót tartunk !
@vas fű: Kun Bélánk? ja értem, te is rövidebb vagy agyilag mint kéne.
@$$$=$$$: Agyturkászhoz kellene fordulnod, úgy vélem, hátha talál valamit, mélyen, legbelül..
@kovi1970: akár a fidesz által szervezett rendezvényekre is lehet menni "orbán takaroggy" transzparensekkel..

Oszt majd jól levernek a partiuni aktivisták a bányászfokosukkal, meg a birkapásztor botjukkal... és még a szelindekeket is jól ráduszítják:-) Oszt mehetsz haza megtépázott becsületű farkatlan kutyaként. És a nyugdíjastagozatot még nem is említettem. A kötött sapkás, járókeretes lódenkabátos, hátrahímnezett Nagymagyarországos nénéket, bácskákat. Elvégre megvolt a "nagy" nyukdíjemelés:-)
@vas fű: aha:

vas fű

Üzenetküldés
Aktivitás
Adatlap

Adatlap

vas fű 0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

2013.01.16. óta tag.
@Penivaldes: Sokkal, ez még a másiknál is sötétebb, hiába, a közoktatás romlandó..
@vas fű: Jahh értelek. A NERzeti Ünnepen, csak nektek van jogotok beleokádni a nagy büdös éterbe. Állami köztévés, dunatévés, közvetítéssel, angyalszárnyú 10 évesekkel körülvéve, nehogy egy kósza gólyafos leszarja a Haza mementóját:-)
Ismét jó lett az írás.:))
A vezér meg úgy beszari ahogy van.
@$$$=$$$:

Ezt is elteszem, a ciklus bullshitje 400 képviselői indítványra született törvény és a pártalkotmány után :-D :-D

Szórakoztatsz, még valami hasonló okosság amiért kiröhöghetünk?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Jajmán, kirekesztők vagytok, most kapta meg a személyijét és regisztrált, nem kellene ezért megfeddni, ugye?
Nem vagyunk mi államtitkárok vagy azok sameszei..
@Bakter: Nem kell itten a müncseni kórmenetre emlékeztetni a nagyérdeműt:-) az rég volt, igazse vóót.
-1???

Patai nem lesz MNB-alelnök
Gyorsan megjött az UniCredit cáfolata.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/patai_nem_lesz_mnb-alelnok.542958.html

---------
-2???

Magyar milliárdos üti ki Matolcsyt?
Az ÁKK-vezér Töröcskei István lehet a befutó az MNB elnöki posztján.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/magyar_milliardos_uti_ki_matolcsyt_orban_hamarosan_bejelentest_tesz.542934.html
@$$$=$$$: hülyegyerek a zsidódollár helyett választhattál volna valami autentikus szittyamagyar jelet is. Mondjuk egy birkát ágyastársként használó szittyamagyar hegyimócot megjelenítő róvásírásos szimboleumot:-)
@mamitirtok sír derék (kommensevik): á ezek a testvéreink akik szintén a nemzet tagjai, esetleg végtagjai két csoportba sorolják a nemzettesókat..
szeressük őket na!
@$$$=$$$: igen, erről a mentalitásról beszélek
bakker, ezek a szagértők, én egy utolsó senki is pont ezt mondtam reggel :D

"A Napi Gazdaság ugyanakkor úgy értesült, hogy a nemzetgazdasági miniszter mellett Töröcskei István ÁKK-elnök - nem mellesleg a 39. leggazdagabb honfitársuk - neve is a kalapban van az elnökjelöléskor. A következő hetek még könnyen találgatásokkal telhetnek, vélhetően most szondázza a kormány a lehetséges jelöltek népszerűségét."
@$$$=$$$: Hinnye SStefike kihúzta a seggéből a kólásdobozt, oszt a 30 napja regisztrált nikkjével idegyütt zavart kelteni:-) Hiába a pénz beszél, az ideológia marad:-)
"Magyarország Los Angelesben, San Franciscóban, Bostonban és New Yorkban keres nagybefektetőket."

Ha sokáig megyünk keletre, akkor a haldokló nyugatra érünk.
illegális uccai paradigmaváltóhejeket leplezte le...

"Öt lövéssel végeztek egy szír paradigmaváltóval..."

a halál oka egyelőre ismeretlen...
a rendőrség paradigmaszakértők bevonásával nyomoz...
amugy a showvivő elmonta hogy nagy valószínűséggel ÖNgyilkos lett...
majd ezt követően betuszkolta magát egy kocsi csomagtartójába...

részleteket lásd: MTI/HCS közös közlemény
@Bakter: ahhhhha! már értewm unottodox megközelítése a nyugatnak....és a végén hazaérnek..világkörüli út..
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Nem kéne ezen annyit agyalni. Időben kiveti a nyeretest a NER-kerék vető:-)
@Penivaldes:
Arab világ, India, Kína, Vietnam, japán pötty, nyugati part, keleti part...
@Fabius: Ha ott leszek a Deákon, akkor onnan max. hazafelé megyek majd. Egyszer tényleg összefuthatnánk már, de én a jégbüféhez ilyenkor nem járok. Arrafelé csak akkor ha békeidőben krémest kell esetleg enni. :)
@Bakter: Jahh és utána azonnal Sousai mennyegző.. a Vezértáncos Orbán Rákel, Semmi rámes királynője..
No problem:
"Elméletileg a teherautók számára érvényes e-matrica díjának megemelésével lehetne a leggyorsabban orvosolni az e-útdíj problémát, erre azonban az uniós szabályok miatt nincs mód, így valami más és gyors megoldást kellene bevetni. Például további főutakra is kiterjeszthetnék a díjszedést."
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: kell? miért ez valami jobikos szokás., hogy békeidőben kréemest kell enni??????
Esetleg vendégművészkénz a Gazsi gyerök a lapdazsonglőr:-)
Van problem:
"Több milliárdos működési veszteségeket halmoznak fel a magyarországi − főként önkormányzati tulajdonú - fürdők, a költségek nagy részét a nem megfelelő energetikai megoldások nyelik el."
@Fabius: Töröcskei, vagy Torockai? Nem mindegy? Dől allé:-)
@Bakter: remek, megfelelő. így fogjuk kijátszani az ellenséget, mert mögéjük kerülünk..
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Lemaradtál?

Nem lesztek a Deákon, helló. Kálvin tértől egész a Bajcsyig stipistop van, ébresztő.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: a nem kénén már nem játszik, bibis a zagyam mint az Öszvérnek, szerencsére csak az ;)
@Penivaldes: Hát inni nem nagyon szoktam így marad a krémes. Tudod mint a "Sose halunk meg"-ben. :)

youtu.be/wFid2g2Ivt4
@Fabius: Jójó de a fideszpincsikkel kivételt tesznek nem??? :)
@Fabius: höhö, érdekes, ennyire nem voltam képben :D
Angyalék majd megoldják okosba, csücsiznek, mint a téren, és még vigyáznak is majd rájuk szervek ;)
@Penivaldes: Hehhe... Te is szeretnél asszem egy mögékerüléses cselt megtapasztaszolni:-)
Március 15-én az ellenzék bárhová elmehet szerintem, el is kell menni!

Fel kell szólítani mindenkit, ünnepeljük együtt Március 15-ét a FIDESZ szimpatizánsokkal és használjuk ki az alkalmat, adjunk hangot nemtetszésünknek.
viktor nem fog beszélni valahol?
Vagy megint sürgős és halaszthatatlan dolga lesz?:))
Azt hiszem, itt az ideje ezt a blogot kivenni a bookmarklistámból: egyre ostobább, színvonaltalanabb cikkek jelennek meg.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: igen, nálam is így kezdődött, mert egykor én is rendes gyerek voltam, de aztán rossz társaságba keveredtem, és így lettem én.:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Hááát, ha a vonagábor szentül megígéri, hogy a tavaszi ülésszak alatt is lesz amikor 20 perc alatt 180 fokot fordul, és együtt szavaz őfelségével, akkor lehet színház helyett most kaptok egy szabad járdát valahol :-D
Síppal, dobbal el kell menni az állami rendezvényre mindenkinek, oda kell menni, ahol orbán hazudni fog.
@Fabius:
úgy látom, a kossuth-tér üres...
@Penivaldes: Megnyugodtam, hogy nem a gólya hozott ugyan, de az, hogy önporzó lettél, érdekes, több, mint érdekes! :-P
tanulságos jogi csűrés csavarás, és a pofa is vastag nem kicsit, tekintsünk el az adott rádiótól, és csak a jogszerűséget szemléljük:

index.hu/kultur/media/2013/01/22/92_9_mhz_a_klubradio_kerese_ellenere_fellebbezett_az_nmhh/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Szerintem Gábrielnek is most esett le :-))
" Sokan nem képesek őt a köztársasági elnökké válása óta a tettei alapján megítélni, és különválasztani a pártmúltjától. "
Igen, pontosan azért mert pl. Pozsgainak sem igazán tudjuk feledni a pártállami múltját és joggal erős kételkedéssel fogadjuk bármit is mond.
@Secnir: Az nem üres, oda kétmillió MAGYARIT várnak, mi közöd lenne ahhoz? .-D
@mamitirtok sír derék (kommensevik): megszorításos módszer, és biztonságos, hisz csak olyan gyereked lesz mint amilyen te is vagy..:)))
@Secnir:

Kossuth téren állami rendezvény lesz, azt ilyenkor hiába is kéred. Ha meg nem kérik, akkor tökmindegy Kossuth tér vagy Bözsi híd.
@Fabius: Legfeljebb beállnak a FideSS rendezvényre úgyis egy a tábor egy a zászló. :)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

"1-2 év és nevet változtat: Roncs Tamásként fogjuk megismerni... De amíg áll a zászló:-)"

Vagy Puncs Tamás.
Mert ha már nem áll majd az a zászló, :-)sem,
47 ezerből nehéz lesz megélnie.
@vas fű:
"Látod, Kun Bélátok nem kúrja el Trianonnal, akkor most lennének normális hegyeink."

Húha, ez most nagyot szólt, mint Fábry Sanyi.
Nem csak normális hegyek kellenének, normális gondolkodás is.:)
@ariel12:

Azért az amit Pozsgay csinált MDP tagságtól államminiszterségig az nem egészen ugyanaz, mint amit Áder csinált.
@kifordított nagyanyó:

Geci bizony, mert mindenre emlékszem és a pincsizisre hajlamos vagyok előszedni az emléktárból a megfelelő információt :-))

varanus.blog.hu/2011/09/20/jobbik_a_fidesz_pincsije
na nekem most meg kell látogatnom nemzettársaimat...
@Penivaldes: Minden történelmi ténytől függetlenül talán meg kellene kérdeznie Kun Béla unokáját, hogy mi köze volt a nagypapinak az egészhez. Nem kellene messzire mennie :))
@Fabius: kéretik törölni az "is"-t, mert az érdekességet az MNB izékére értettem, a Rizikó szintű területfoglalósdit én spec letisztáztam magamban elsőre :D
@Penivaldes: Szaporodásügyben vagy szimplán csak nagyvécézni kell, Kedves Peni?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ne bántsd, még új gyerek itt. Még nem tanulhatta meg, hogy az imádott vezénylova is Kun Béla leszármazottjának tekinthető. Mert a vezényló soha nem a rendszer ellen harcolt.
@ariel12: Meg Károlyit, netán a trónörököst, hogy mija fenének kóricált ott Szar a jevóban, ugye?
@kifordított nagyanyó:
Nem fog beszélni. Helyette meglátogatja a minap újraiktatott Obama iktatási helyszíneit, hátha ismét nem tud majd beszélni egy amerikai elnökkel. Majd meglátogatja a "meleg tekintetű" Putyint, hogy nagy kegyesen megengedje az oroszoknak, saját pénzből felépítsék Paks 2-t, cserébe viszont olcsóbban adhatják nekünk a gázt.
@Fabius: Sok mindenben egyetértek veled de ebben nem. Ő is az előző rendszer hű kiszolgálója volt mint a tobbi. Slicc paja, szatyros matyi és nem utolsó sorban Boross! Nekem az utólagos megtérésük ugyanolyan hiteltelen mint Áder mostani porhintése.
@Penivaldes: Hááá tudod, nekem ez annyira nem játszik:-) A leejtem a szappant és lehajolok érte sem az én pályám:-)
@Fabius: Hát igen.A "szélsőbalos libsik" :)) rendszeresen összemossák a jobbikot a fidesszel.
A múltkor olvasom Nagy Bandó egyik írását a 168 órában.
A viktorhoz intézett levelében feltétlenül meg kellett említenie a jobbikot.
Én meg magamban,hogy:Ezt most miért?
@kifordított nagyanyó: mert számos a példa az összeborulásra, még ha sokan nem is akarják észre venni ;)
@ariel12: Én meg Veled nem értek egyet, Áder nem volt tudomásom szerint az előző rendszer kiszolgálója, adjuk meg az esélyt neki, egyszer, nem többször!
@Fabius: Gábriellának semmi sem esik le. Nem Perwoollal moszkva, hanem héliummal töltve:-)
@Bakter: Ki tudja.Hátha elég bátor lesz.:))
@ariel12: Nekem a szoci színekben maradt egykori mszmp-sek hitelesebbek.
@Penivaldes: na nekem most meg kell látogatnom nemzett-társaimat...

Olan de olan szar dolog, amikor az némber lyánya nem tud halesson írni:-)))
@ariel12:

Nem baj, ha nem értünk egyet ebben. Én nem teszem egy kalap alá Ádert az említettekkel, mert a régi rendszerben nem szolgált ki senkit.

Tőlem kapott egy esélyt, és eddig nem cáfolt rá. Oszt meglássuk mi lesz.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Erről jut eszembe szépemlékű voltanyósom aranyköpete: Összeborúúnak, minta levelesganyé :-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Van ilyen persze,de mondjuk múltkor a földkérdés nem igazán tetszett a jobbiknak.
Majd 2014 után derül ki igazán,hogy mi van/lesz.
@kifordított nagyanyó:

Elkerülhető lenne az összemosás, ha nem lettek volna az olyan dörgölőzések, mint ami a linkelt posztban is van.

Bazz, 20 perc alatt akkorát fordulni azért nem piti.
@ariel12: Na nemá... az nem Kun vóóót, hanem Kohn Béna. Eztet tarcsa a Nagy Nemzetti Emlékezett:-) És Szamuelly, - aki mint tudjuk propellerkapitányként lebegett Lenin Uljanovszkaja fej felezz_ essen enm volt egy rendős Söndör, hame, csak egy simaSamu:-)
@mamitirtok sír derék (kommensevik): De buta vagyoll. Az egy Nermzettti Norfaig Öregség... egy büdös, füstötthalszagú faló, Norddesk és Nyamigaard között:-)
Odajárnak KArácsonkor az igazmagorok megerősíteni pánhellén nemzetttudatukat, megsimogatni Rudi piros orrát, és felvenni az éves hozamukat:-)
"Brüsszelbe látogat jövő hét szerdán Orbán Viktor miniszterelnök, és mások mellett José Manuel Barrosóval, az Európai Bizottság elnökével tárgyal az aktuális európai ügyekről – jelentette be Szijjártó Péter."

Interpretálom:
- Hello, José...
- Leülsz és kussolsz!
@Fabius: Mééér? A Navra Bráner nyilatkozatos 20 óra smafu? :-) ÉS nem a bocsássátok meg szegíny hülyének, nem tudjamitbeszél volt a vezérmondat:-) Hanem, a ja? bocsi. MEgmontátok már értem én, csak fel nem foghatom, Zsóti igazmagyar, csak félbemagyarázták... Hányiger. Ez az ember azóta számomra kuka, Nemzeti egyetem ide, vagy oda. A véremet szívó poloskámat nem engedném oda...
@ariel12:

Egyet ne felejts el. Egyikük sincs semmilyen pozícióban. Pozsgait, Szűröst uszkve 20 éve nézi mindenki ripacs bohócnak. Borosst meg a sikertelen MVSZ-elnöki pályázat óta. Ott rendesen szarban hagyta OV, ő meg liheg a sarkában.
Ah, panoptikumi figura mind. Úgy is kezelik őket.

Áder aktív, fiatal politikai figura. Nem kell szeretni, de ha a pozíciójában korrekt, kijár
a respekt.
@Fabius: Hiába no,a pénz a pénz.
Ők még nem tudták összelopni magukat.:))
Nem tudom,ehhez a szavazáshoz ,nem lett volna e elég a kétharmad.
Egyébként viktoréknak ez is a szerencséjük,hogy van három egymásra köpő ellenzéki pártjuk.
Mondjuk,ahogy alakulnak a dolgok,talán jövőre még össze is fognak.:))
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Tök jó, akár lehetne fogadásokat kötne 2014 utánra. :)
Persze a véleményem szerint Áder a mostani rendszer hű kiszolgálója csak most úgy tesz mintha kritikusan fogadná a nagy nemzeti átalakítást. Tudomásom szerint Áder is a FideSS alapítója, namármost: elkezdték liberálisként a KISZ-s múltat akár le is vonhatjuk. Most pedig milyen színekben is utaznak? Szerintem aki úgy váltogatja a nézeteit mint nők a havis bugyit azt azért nem igazán tekintem hitelesnek.@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Jó-jó persze ez teljesen elkerülte a figyelmemet:)
@Orica Középföldi: Akár igazat is adhatnék neked csak éppen skicc paja az élő példa. Áderre visszatérve valami vakondok szavazás is rémlik nekem. :)
Tényleg szívből kívánom, hogy ne nekem legyen igazam de adassék meg addíg is a kételkedés joga.
@ariel12: Áder értékelésében inkább a te véleményedhez vagyok közel, néha látok Fabius véleményéhez is jeleket, óvatos vagyok, mert még érdemlegesen nem győzött meg, hisz súlyos kérdésekben eddig néma maradt...
@Fabius: :D zajlik felétek a zélet :D

Jogsértéssel vádolják a Papcsák vezette testületet

A zuglói önkormányzat jogszabálysértően kíván ülést tartani és ott határozatot hozni - írja a kerületi LMP képviselője.

hvg.hu/itthon/20130122_Jogslertessel_vadoljak_a_Papcsak_vezette
@ariel12:

A kételkedés bennem is erős:))) Ezen nincs vita.
De a remény is, hátha...
@Orica Középföldi: Ebben nagy a Finesz, elhinteni, hogy rosszabb is lehetne, aztán..na, maj' meglássuk, ahogy a vak is mondja, a süket meg hallgat rája, ugye?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Elképesztő!

Szerencsére Zuglóban egy képviselő van, aki a kerület lakóit és a törvényt képviseli. Hol a többi?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Állítólag Lázár János nem kérte fel dr. Papcsák Ferencet az október 24-én okozott gyilkos balesetével kapcsolatban.

Hát igen!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Szemérmetlen vádaskodás ez. A nevezett közszolgának már a feje is talpig becsületes.
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

Spec engem még a fidesz-fiúk semmivel nem tudtak megetetni:))
OV Hősök téri beszéde nekem tökéletesen elég volt a tisztán-látáshoz.
Azóta csipesszel figyelem őket, mint egy rovartudós az állandóan fejlődő mutációt.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
ez a papcsákos bohózat kezd esztergomra és megyesre hasonlítani, annyi eltéréssel, hogy papcsák nem független. a pénztől sem.
www2.echotv.hu/belfold/bayer_zsolt_megolesevel_es_az_echo_televizio_felrobbantasaval_fenyegetoznek.html
Ezt olvassátok el vazze, nem semmi. Ezeknél elkezdődött a kampány. Azért kíváncsi lennék,hogy melyik firkász írta ezt a kamu levelet.
@Orica Középföldi: hehe, a koporsós, szép kezdő pont volt az, én is azóta kuksizom a "kedvest" :D
@csak egy néző: elkezdődött, kb. 1989-től, csak a mód és a fordulatszám változott
@Orica Középföldi:
A rovartudósok használnak tűket is, nem, tablókészítéshez?
@Orica Középföldi:
Na, csináljatok már belőle fityesz szentet!
Nálam soha nem lesz neki riszpekt. Pont azért, amit már eddig csinált.
Különben is még ezután jön a fekete leves.
Majd mindenki meglássa:O)
mert kell a hely a fizetett tapsolóknak, megkereshetik a diákok a tandíjra valót.

dobbenet.tumblr.com/post/41185522340/fel-budapestet-lefoglalta-a-kormany-marcius-15-re
@AKIsTUDATLAN:

Na erről szó sincs. Amúgy sem hiszek a szentekben:)
Most csak azt vizslatom, hogy ebben a szerepkörben tud-e európai színvonalú alakítást nyújtani vagy nem.
Nálam egy esélye van. Ha lehúzzák a berögződések, vége.
"Lázár: Nem ígértünk 13. havi nyugdíjat"
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "Mára pont olyan lett mint amilyenek azok voltak, hisz ők a nép és a zország."

Sajnálom, de Kádár nem lopta szét az országot. Más miatt nem szeretjük. Nem tudsz olyan kommunista vezetőt mondani, akinek a magánvagyona akár csak a közelében lenne ezeknek a maffiózóknak. Egyszerűen nem léteztek ilyen dimenziójú magánvagyonok.

Az egy másmilyen projekt volt. A fő célja az volt, hogy egy tisztes, de legalább minimális szinten létbiztonságot nyújtson, mindenkinek. Törvényileg korlátozta a vagyonosodást. Azon lehet vitatkozni, hogy mit ért el ezzel a filozófiával, és hogy hogyan.
@FIDES AGITÁTOR: "Fel kell szólítani mindenkit, ünnepeljük együtt Március 15-ét a FIDESZ szimpatizánsokkal és használjuk ki az alkalmat, adjunk hangot nemtetszésünknek. "

Lehet, hogy pont ezt akarják kiprovokálni.
@kifordított nagyanyó: miben különbözik a jobbik a fidesztől?
Szerintetek jövő március 15-én arra készülünk, hogy Orbán elmondja utolsó ünnepi beszédét egy nemzeti ünnepen, vagy búsongani fogunk, azon, hogy pedig majdnem megvolt?
@Orica Középföldi:
Áder kevésbé beteg, de romlott ő is.
A "jó fideszes" illyen:
nol.hu/velemeny/20130118-a_jo_fideszes_mitosza
„Hökkentő látni, ahogy a publikum egy része még ma sem hisz a saját szemének. Nem hiszi el, amit lát. Nem hiszi el, hogy ezek az emberek nem tévednek, nem hibáznak, nem tévútra keveredtek, nem: ők egészen egyszerűen rossz emberek. Romlottak.
Aki megpróbált a trenddel dacolni, az már rég nincsen közöttük. Aki mindmáig köztük maradt, az elvetemült. Arra a szabad, demokratikus Magyar Köztársaság újjáépítésében soha többet nem lehet és nem szabad számítani.
Aki mégis bízna bennük, az megérdemli sorsát.”
@AKIsTUDATLAN:

Bächernek vitathatatlanul igaza van.Kedvemre való pali.
Tudom, hogy Áder még annyira sem volt renitens, mint Pokorni, és engem ő sem hatott meg. Nem volt igazán bátor a faszi egyszer sem. Minden önálló arculat-felmutatásból megalázva került ki. Ha ez neki jó.....
De!
Főzni abból lehet ami van. Jót is, rosszat is.
@épészmérnök: igaz, de én nem az anyagiakra gondoltam elsősorban, hanem az ideológiai és hatalmi gőgre, amiben azért olyan nagy különbség nincsen, és nem a 80-as évek gulyás kommunizmusára gondoltam
"Rövid időn belül jegyzékváltást tervez a kormány Svájccal annak érdekében, hogy tárgyalások kezdődjenek az ottani bankokban elhelyezett magyar pénzekkel kapcsolatos információk átadásáról, később pedig Ciprussal is módosítani akarják a két ország közötti adószabályokat. Lázár János miniszterelnökségi államtitkár szerint a magyar pénzügyi elitben kevés olyan komoly szereplő van, aki nem érintett az adómegkerülést szolgáló ügyletekben, ez az általános mentalitás az oka, hogy Magyarország a világ legnagyobb offshore-vesztesei között van."

Sviccerlandban már rettegnek. Megúszták a nácikat, a jenkiket és az ufókat, de Lázár nevére összeszorul a zabszem a kloákájukban. Féljenek is, mert ha ellenkeznek, mennek a Gripenek. Tréleren.
@Bakter: Már alig várom, hogy kiderüljön, hogy Bajnainak is van ott számlája. :)
Én március 15-én arra készülök, hogy megdöntöm :

A - a helyben vörösborivás világcsúcsát
B - a kedvesemet
C - a rendszert

valamelyik csak sikerül!
@V-PORT:
Ezek már tuti átnyomták valahová a lóvéjukat, hogy most ennyire ugribugriznak. Előbb hiszem el Fogatlan Rozinak az út mellett, hogy szűz, mint ezeknek, hogy nem érintettek.
@christvhu:
Ne aprózd el az erődet - egymásután mindhármat. Mondom a sorrendet: CBA.
hmmm:

Az államtitkár szerint a kormány arra fog törekedni, hogy minden svájci számlát fel tudjanak deríteni, ami magyar ügyfélhez köthető, és a korábban adóoptimalizációs céllal kivitt pénzeket megadóztathassák. Svájc az államtitkár szerint már most is partner lenne, hogy a jövőben a jövedelmekre forrásadót vessünk ki, azonban a kormány azt is el akarja érni, hogy a vagyonra is vonatkozzon adó, vagyis a tőke ne kerüljön ki a közteherviselés alól. Rövid távon megoldásra nem lehet számítani, Lázár János azzal már elégedett lenne, ha 2015 elejétől életbe lépne a megállapodás - írta a portfolio.hu.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/a_vilag_egyik_legnagyobb_vesztese_magyarorszag_lazar_szerint.542979.html
@christvhu:

Ha jól szervezed a napot, valamennyi sikerülhet:))))
Azért ügyelj a sorrendre.
@christvhu: az 1.3. pont meglehet. A rozi még kicsit kéreti magát:-)
@Bakter: gyorsabb voltál, amúgy jahhh, ők már megoldották okosba, jahh és ez is csak PR lófaszt fognak kapni, nem hogy ilyen általános infót
Bár ez a veresborcsát nyaltam este, kicsit sanszos:-)
@Bakter: csak meg kell nézni hol voltak "tárgyalni".
Pl. Arabok, vagy Baltás-komámuramék akik bajdzsán néznek az unorthodox miniszterre.
@Bakter: Nem vagyok álszent, ha baromi sok pénzem volna, nekem is lenne Svájcban bankbetétem.
@christvhu:
"A - a helyben vörösborivás világcsúcsát
B - a kedvesemet
C - a rendszert"

radikálisan leegyszerűsödik a dolog, ha B (a kedvesed) megfogja az A (vörösboros üveget)-t, és távozik vele. És azt fogja énekelni (majd hallod a távolodó hangját: "Nem tetszik a rendszer..."

@Fabius: @Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
herr vona felébredt - rájött, hogy valaki metéli, izé metszi, vagyis darabolja a PÁRT-ot, és a kedves vezír az:
mandiner.hu/cikk/20130122_vona_gabor_a_fidesz_a_miep_feltamasztasara_keszul
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: NE legyél már ennyire negatív.-)
Hát nem szzemet gyönyörködtető lesz amikor a Lézarboldi az évnyitón előáll a svejci bamszámla betétkönyvével, rövidnadrágityóját csipkedve, elsusoglya... asztat monta az édesapám, aki a Jani a faluban: édesfijam... fedezd 1 hónapiga város ifjoncai amerikai tanulmányi kirándulását ebbe a zévbe, mert megérdemlitek? :-))
Jut is marad is jisfijamm... a hmvasi lyányok ezután is belepisilnek a napozójukba, mer te bizony egy életre eliszed őked havajba, banánszoknyás uccalánynak... feltéve, ha rendesen tejelnek a ribancok...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Pár napja már vázoltam a tárgyalás forgatókönyvét. Zanzásítva:
- szeretnénk megkapni a...
- nem!
- de szeretnénk...
- nem!
- de...
- nem!

Ja, és a másik fél a portás, a titkárnőig el sem jutnak.
@V-PORT: Svejc a prolik álomvára... igazi magyar a Kajmán szigeteken, meg Tovuha-Bohuntarcsa a pizit:-)
@V-PORT:
Ők meg nem szentek, tehát van/volt nekik ott.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Ezzel az a baj, hogy a bizonyos "svájci számlákhoz" (maradjunk ennél a sztereotípiánál) köthető magyarok már csak formailag magyar állampolgárok.

Ahogy a pénzt elvitték magukat is elhordták.
Kivéve azok, akik innen vagonozzák a pénzt és nem a saját tehetségükből.

A saját farkuba meg nem fognak beleharapni, szóval ez úgy fog befejeződni, hogy lézerjani a legsavanyúbb ábrázatával bejelenti, hogy sajnos a svájciak nem adnak se pénzt se adatot. Minő balszerencse, hogy nem tudjuk megvizsgálni a pereputtyunknak összelopott milliárdokat.
@maxval, a gondolkodni próbáló birca: " itt az ideje ezt a blogot kivenni a bookmarklistámból: egyre ostobább, színvonaltalanabb cikkek jelennek meg"

Ráértél volna hamarább is megtenni.
Meghatottan és könnyes szemmel, elfogadom a döntésed, ugyanakkor felhívnám a figyelmed arra, hogy rettenetesen ostoba, sőt egyenesen hülye vagy, mert eme véleményed ellenére mégis olvastad ezt a blogot. Egyedül vagy ilyen kretén, vagy vagytok még páran odahaza?
@Fabius: áder a kor áldozata. rosszkor született. ha megfelelő időben lett volna ott, akkor a politikai bizottság tagságig suopta volna magát fel. ezek ilyenek
@fvipera: politikai bizottság

politikai bigottság... és ugyan Szájer hova szopta volume fel magát?
mindenesetre a haszontróger kifejezés számomra új dimenziókat nyitott:-))
@Orbán Diktor:

Korábban előfordultak normális cikkek is, ezért olvastam. De ezentúl nem fogom, hacsak véletlenül nem.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: azt hiszem, a pb-nek több tagja is volt. talán kilenc. tehát a válasz: szájer is pont oda
@maxval, a gondolkodni próbáló birca: jahh, pont úgy, véletlenül, hogy elméc pisilni, oszt véletlenül 73-at húzol rajta:-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: látom, az igazi mélymagyarok trianonhoz hasonlóan, a mai napig nem bírták megeméaszteni a St.Galleniai sajnálatos eseménaeket. Bezzek a tatárjárás, meg a mohácsi vész nem fáj ennyire... mert rabló a rablónak nem harapja le:-)
@Fabius: érdekességek ;)

Puch Lászlót is bemártotta Hagyó Miklós sajtósa

A hatodrendű vádlott szerint Puch László cége is kapcsolatban állt a BKV Zrt.-vel - mondta a Hagyó-per egyik vádlottja, H. Éva a nyomozati vallomásában, amelyet a hagyó-per tárgyalásán ismertettek.

hvg.hu/itthon/20130122_Puch_Laszlot_is_bemartotta_Hagyo_Miklos_s

szerző MTI idő 17:06 - Itthon

A minisztérium szerint nem bukik az e-útdíj 75 milliárdja

A Nemzetgazdasági Minisztérium szerint nincs veszélyben az e-útdíjból származó idénre betervezett 75 milliárd forint. A minisztérium a nem aggódik a pénztárgépek online bekötésének csúszása miatt sem.

hvg.hu/gazdasag/20130122_NGM_nem_bukik_az_eutdij_75_milliardja
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: hehe, ők ezt írták:

Banai hangsúlyozta, "a 2013. évi költségvetésben 400 milliárd forint extra tartalék biztosítja, hogy esetleges bevétel-elmaradások esetén is biztonságosan tartható legyen a hiánycél".

és még nem is beszéltek az MNB-ről
@maxval, a gondolkodni próbáló birca: hja véletlenül... akkor ez elég nagy gáz, mert implancta benne van, hogy analfaBéla vagy:-)
@maxval, a gondolkodni próbáló birca: na ja, véletlenül, neked véged, megfertőződtél, már nincs menekvés, mi vagyunk a Borg, minden ellenállás hasztalan :D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Bajnai???? eszednél vagyol?
ja elolvastam, lementem a Birca szintjére. Odase néztem, csak rákettyintettem:-)
ennyi:

607 milliárd a költségvetés hiánya
Több adóból is kevesebb jött be a vártnál,
de sikerült tartani a megemelt hiánycélt.<<<<

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2013%2F01%2F22%2Faht%2F
@maxval, a gondolkodni próbáló birca: Nekem is eddig ez volt a benyomásom, éppen ezért nem értettelek. Esetleg meglengettek egy jelentősebb fizetésemelést? :-)
Bályer egy sunyi, aljas, szarházi, ötös számú fideszes!

Miközben az Orbán-kormány által erőszakkal államosított magán-nyugdíjpénztári vagyonnak már alig 15 százaléka van meg, egy átlagos magán-nyugdíjpénztári betét tavaly is több mint félmillió forint reálhozamot hozott .
A magánnyugdíjpénztári megtakarítások kiváló 2012-es hozamáról részletes adatok találhatók azenpenzem.hu portálon.

"Vagyis még az Orbán-kormány ki- és beszámíthatatlan gazdaságpolitikája sem bírta annyira felnyomni az inflációt, hogy ne érje meg nagyon a Fidesz látókörén kívül eső pénztárakban biztosítani a nyugdíjas éveket" - "De mivel az úgynevezett Nyugdíjreform és Adósságcsökkentő Alapról, illetve az emberek zsebéből kirabolt magán-nyugdíjpénztári vagyon sorsáról az ígéretek ellenére továbbra is csak találgatások vannak, a következő kérdésekre várjuk az Orbán-kormány világos válaszát:

Hol vannak az egyéni számlák? Mire költötték a 3000 milliárd forintos nyugdíjvagyont? Mikor kér bocsánatot a Fidesz azért, hogy közel három év alatt totálisan bizonytalanná tette hárommillió aktív munkavállaló jövőjét?" Mielőtt a reálhozamok alakulásáról szóló szokásos hazudozásba kezdenének, jelezzük: Magyarország ma már nem kíváncsi a fideszes kommunikációs trükkökre. A tényekre viszont igen."
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: a kurva annyukat, az adókat elsinkófálják saját zsebbe akkor mit várnak a magyar gazdaság fejlesztésétől, mennyi és milyen beruházás készült az új adminisztráció kezdeményezésére? az nem ér amit az előzőektől vártak ki

hol a rengeteg adó pénz és a többi ellopott zsuzsu? annak semmi látszatja akkor mit jár a pofája a szemét állatjának?

brühühühü
Egér barátunk kifordult önmagából:(
:)
@maxval, a gondolkodni próbáló birca:

"_Korábban előfordultak normális cikkek is, ezért olvastam. De ezentúl nem fogom, hacsak véletlenül nem. _"

végtelenül le vagyok sújtva. Jó hogy a világon vagy. jó értesülni az anomáliákról.
További jó tobzódást a kibertérben.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: kellemetlen de nem reménytelen..egy zseni számára a szabályok azért vannak hogy megszegjük őket.)
@Orica Középföldi: bármilyen fidesz relációs számomra nem ér semmit, már megint megettétek ezt a kefét

áder ugyanolyan fideszes mint a többi é szerepet játszik elég jól, valószínű jó szövegírója van

a többi: halál a fideszre

brühühühühühü
@jaegtoer: el kell fogadnunk a döntését. nekem sem tetszik a piros színű fotel de elfogadom ha valakinek igen.
@rodeo36:

pozitívíbban álljunk a dolgokhoz!!

Ma minden pirosfehérzöld...

piros: gingergirls.blog.hu/

fehér: http://m.cdn.blog.hu/ne/nempite/image/kurváraesikahó.jpg

zöld:

A szőlősgazdák Vince napján egyik pincéből a másikba járva szoktak együttesen áldomásozni. Voltak, akik vesszőt vágtak le, és a meleg szobában rügyeztetni kezdték. Ennek állásából, mértékéből azután az őszi termésre következtettek.

Ráadásul nemzeti válogatottunknak kéziben már csak három meccset kell nyernünk!!!

Ma jó magyarnak lenni!!!!
@kifordított nagyanyó: OFF: talán ha nem nyalnának állítólagos ellenzéki pártként mindig a Fidesz-KDNP alá és nem szerveznének az összes többi ellenzéki csoport ellen demonstrációkat Fidesz megbízásra, nem mosnák őket össze. /OFF
@gazoló: Erre igazán áll (hm) az, hogy ízlések és pofonok, ugye? .-D
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Ma elemedben érzed magad, végig olvastalak.
Csupa derű. Most már készítheted a tegnap megigért duplát.
ON: Megint a régi téma.
Igen felháborító, hogy ilyen dedós módon próbál meg a "demokratikus" kormány másokkal kiszúrni.

Ahogy az is felháborító, hogy egyesek agyilag képtelenek megérteni, hogy NEM a nemzeti ünnepeken kell tiltakozni, hanem előtte, utána, másik hétvégén, bármikor és akkor HOPP nem is akkora probléma!

Oké talán így kevesebb a rendőri biztosítás ára, de ez se biztos. De nem elég amikor a kormánypárt használja önfényezésre az ünnepeket, miért kell a többieknek is?
@mamitirtok sír derék (kommensevik): én mindig türelemmel viseltem az ízléskülönbségeket. a bácsi hogy van ezzel?
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

A területfoglalás is pofonegyszerű:mindenki a Kossuth térre mindenki 15-én.

nemzeti fórum és konzultáció,live...
@gazoló: Mindig jó, főleg mert én is az ország tagja vagyok. most igazán nem akarom magam dícsérni, de én tudok valamit...))
@gazoló: hajh, szeretnétek ti azt tudni..de peni nem árulja el legpengelesebb titkát..
@Penivaldes:

Kedves Peni!

"_el kell fogadnunk a döntését...._"

most is le vagyok sújtva, csakhogy most valóban. az előbbi irónia volt. ezek szerint "nem ment át".
nnnaaaaa???legféltettebbet!!!tán nem bástyaelvtárs nagyujja???
@gazoló: majdnem közel jársz hozzá, mert nem a nagyujja hanem a kisujja.
@jaegtoer: ne irónizáljunk kérem én vészterhes időkben. a helyzet komoly, nagyon komoly.
@Penivaldes:

"_mert nem a nagyujja hanem a kisujja_"

és melyik kisujja?
Megdöglök a kiváncsiságtól!!

netán a vörössel kapcsolatos???
"Tarlós elismerte, hogy a hóesés valóban sérti az emberi jogokat, például hóban kell járni. Megígérte, hogy az ombudsman részletes választ fog kapni Budapest főjegyzőjétől és az érintett vállalatok vezetőitől. Ő maga személyesen a gyóntatópapjával, a plébános úrral is konzultál az ügyben, és megpróbálja értelmezni az összefüggéseket."

Egy pillanatra azt hittem, hogy a Hírcsárdán járok!
index.hu/belfold/budapest/2013/01/22/az_ombudsman_vizsgalja_a_fovarosi_hokaoszt/
@Penivaldes:

ezt nem tudtam eddig. de most, hogy mondod, elgondolkoztattál. készülődök a zokogáshoz, de addig is elmondok egy viccet.

Az erdő állatai buliznak, és mindenkinek mondani kell egy viccet.

Mondja az oroszlán a magáét, nevetnek, és a manó aki oda keveredett azt mondja: -nadon jó!

elmondja a medve is a magáét nevetnek, a manó ugyan nem, de azt mondja: -nadon jó!

és így sorban mindenki elmondta a maga viccét, nagy nevetések, csak a manó nem, de minden vicc után mondja: -nadon jó.

Az állatok kórusban biztatják, mondjon egy viccet ő is.

Erre a manó: -punci.

-De hiszen ez nem vicc kiáltják kórusban az állatok.

Mire a manó:

Tudom, de nadon jó!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Nos, végszóra, itt a kedvenc témád, már kedvenc ombuds manód is támadt hozzá!
@Penivaldes: reszemrol az elvasalt farmer nem turheto kategoria:)
@rodeo36:

Semmi kefeevés:))
Tény, hogy Áder a KE, és az is marad még négy évig - amennyiben köztársaság maradunk. Tételezzük fel, hogy igen. Ebben neki nagyon nagy a felelőssége! Neki is vannak kötelezettségei, nekünk is.
Ebben indulatoknak, érzelmeknek nincs helye.
Olyat még nem tett, amiért hangosan kéne szidni. Úgy látom nagyon jó jogász csapat áll mellette/mögötte.
Pillanatnyilag Áder nem a Fidesz. A hangsúly a pillanaton van:)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Na, ez az, ami nem tartozik ránk, ugye? csak a havazás, mindig az..igaz, erre már kaptunk képet is, mikor kurvára esik..:-D
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Svejc lejárt lemez, valami gőzgazdász mondta tegnap a rédijóba.
Kajmán stimmel, az igazi magyar Malév is ott vakaródzott a 767-es nagyvasaival, lízing odavissza kifelebefele, Malévos ismerősöm mondta aki rálátott a témára. Öt évvel ezelőtt azt jósolta, hogy a csődre játszanak. Ahhoz képest elég sokáig ment a huza-Vona, ameddig lehetett belőle lopni, addig. Szóval Svájc almás, mán nem trendi.
Feri is mondta.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Nem, nem..a Híradóban (RTL, vagyis ratyiklub) is elhangzott az imént, most ippeg az energiaszámlákról megy a hülyítés..
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Megtehette volna, hogy nem küldi a KE az AB-hez azt a szart? Igen.
Megtehette volna, hogy nem azt vizsgáltat, amit? Igen.
Korrekt volt az eljárás? Igen.

Ez persze Áder János semmi előző szarságát nem feledteti és nem teszi megbocsájthatóvá.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

" ha o korrekt, en vagyok zagyva gyulus"

Nana! Ne kívánj olyat, ami teljesülhet:))
Maradjunk a galamblelkű vadászsólyomnál.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): ez a kis vacak 10 centis ho hol viszonylag nagy?! Kairoban? Ezek ugy kretenek ahogy vannak. Miert nincs nekunk normalis garniturank?! Muszaj mindig a defekteseket begyujteni?!
Ilyen keso van es meg nem vagyok otthon:(((
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Lassan visszafordulhatsz, valóban, de a rezsiszámlád ettől még nem lesz érthetőbb, ugye?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Miért, normális buszaink vannak? Ja, hogy Te másra gondoltál? Ízlések és Tarlós, különböznek!
@mamitirtok sír derék (kommensevik): sose vagyok zagyva, mert nem vagyok gyula:)
@Orica Középföldi: legalabb mar tudjak mit kell alaptorvenybe foglalni 4/5-del. Ez korrekt eljaras, hogy a nepszerusegert elkuldjuk, mert a fidesz ilyen jofej fuggetlen parttagot talalt. Oda ne rohanjak:S nem rad haragszom, de nem szeretem a hulyitesuket.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Sokszor gondolok ám Rád, mikor vagy öt-hat percet kell várni a HÉV-átjáróban a szabad jelzésre, mer' ellopták az alul-és felüljárót az előző komenisták anno Békáson!
@mamitirtok sír derék (kommensevik): igenis normalis buszaink vannak! Csupa vizatereszto mind! Megadjak a termeszet filinget, mert a buszban is hideg van es ugyaz a csapadek esik, mint kint. Tiszta roxfort filing!:))))
Index, már megint ejnye-bejnye..de ekkorában, nem telik ellenőrző progira?
"Hat biztosítóval vonatták viszza a tarifáit"
index.hu/gazdasag/2013/01/22/hat_biztositoval_vonattak_viszza_a_tarifait/
@mamitirtok sír derék (kommensevik): a fonokom meglepett azzal, hogy a holland fonok elott vitassuk meg, ki van jo helyen, kit lehet fejleszteni kiket nem. Hr-es vagyok, ha azt mondom o nem felel meg annak nagyon ronda vege lehet... Nekik. Plane, ha a megoldast elvetik elbol. Ezt egy jooo hosszu beszelgetesben.
tényleg nem akartok nekem segíteni szaporodásügyben?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Ez olyan kis "casting"-osnak tűnik, de gondolom, nem olyan vidám a befejezése..
@Penivaldes: ha valaki felajánlkozik, az gáz, másként kell elérni, hogy elepedjenek érted, nem érted? .-D
@Penivaldes: ugye?! Nem elvasalva es olyan felhajtassal, mintha elegans naci lenne!!:)
@mamitirtok sír derék (kommensevik): nem jol tudod. Nalunk az ngm. Csupa kis varazslo. Mert ezek az otletek amik jonnek onnan varazslotas.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): hat nem. Hogy mi lesz belole arrol meg a fonokomnek sincs sok rahatasa, mert cafolni nem tudta a problemat, es a kintiek nem sokat lacafacaznak.
@Penivaldes: Én is, kérdés, milyen szakos vagy, mert én nem vagyok erőszakos, kérem!
@Penivaldes: szaporodas, szakdoga, varanusz... Allatorvos leszesz?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: dehogy..még kezdetben írtam hogy szaporodásügyben írom:))
na beszélgessünk a gasztronómiáról..véres hurka
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
A trolik is ilyesmi zöldek.
A múlt héten arról is szó volt, hogy a trolibusz menetrendet sem tudja már a BKV tartani, mert nincs elég hadra fogható üzemképes jármű. Nem csodálkozom. Vannak olyan szóló orosz trolik, amelyek mellé ha odaállsz, a lukakon keresztül azt is látod amint a sofőr épp a tökét vakarja, úgy szét vannak rohadva. Oszt ebbe a rendszerbe akarják integrálni a vadiúj, csili-vili négyes metróvonalat. Oszt mibűl fog az járni??

Én azt olvastam, hogy a BKV éves költségvetése 139 milliárd forint, aminek egyenlőre a felét (se) lássák. Plusz egy metróvonal ezt mennyivel dobja meg? Valaki világosíccson föl, ha szabad kérnem. Ha meg is találják a 139 milliárd másik felét a zsebünkbe (mert hol máshol?), a plusz új vonal költségeit honnan szedik elő?
Az hagyján, hogy én mint teljesen hülye nem tudom, de ők se és ez a tragédia.
hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20130122_Idefigyeljetek_ocsik

"Elvégre szemben a taknyosokkal, mi igazán érettek vagyunk: tudjuk, hogy országunk bölcs vezetői, hívják őket Horthy Miklósnak, Rákosi Mátyásnak, Kádár Jánosnak, avagy Orbán Viktornak csak a mi javunkat akarják, és ha kellőképpen érett, azaz a mindenkori hatalomhoz lojális módon viszonyulunk a dolgokhoz, akkor lényegében bármeddig eljuthatunk olyanfajta éretlenségek nélkül, mint szaktudás, vezetői gyakorlat, tehetség."

Hát, igen..
@Penivaldes:
Épp most kezdem el írni...
Akkor most abba is hagyom.
@Penivaldes: Semmi gond, de hová ez a sietség?
"Egy apácákkal teli repülőgép lezuhan valahol az Atlanti-óceán fölött.
A katasztrófának egyetlen túlélője sincs, az összes apáca lelke felszáll a
Mennyország kapujába, ahol Szent Péter fogadja őket. Miután az apácák
libasorba állnak, Szent Péter odalép az elsőhöz.
- Mária nővér, terheli-e bűn a lelkedet, amint átléped a Mennyország
kapuját?
- Hát, az igazság az, hogy egyszer, még fiatal nővér koromban, megérintettem
egy hímvesszőt az ujjam hegyével.
- Minden rendben Mária nővér, csupán annyit kell tenned, hogy belemártod az
ujjad hegyét ebbe a tál szentelt vízbe. Utána szabadon léphetsz a
Mennyországba.
- Hát te, Teréz nővér, neked vajon terheli-e bűn a lelkedet? - kérdi Szent
Péter a második apácát.
- Nos, ami azt illeti, egyszer bizony én is félreléptem. Fiatal nővér
koromban egy alkalommal kézbevettem egy hímvesszőt.
- Semmi baj Teréz nővér, mártsd meg a kézfejed a szentelt vízben, s lépj be
a Mennyországba.
Mindeközben Szent Péter észreveszi, hogy az egyik nővér mindenkit
félrelökdösve tolakszik elore.
- Nóra nővér, hová ez a nagy sietség?
-Áááá semmi, csak gondoltam, hogy ha nekem majd gargarizálnom kell ezzel a
szenteltvízzel, akkor odaérjek, mielőtt Anna nővér beledugja a seggét.
@Penivaldes:
Kösz!
Na jó, a sósat még megnyalom, ha arrúl van szó:-)
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Ebben az esetben ez nem rele váncs, ha megtapasztalná mi is az, nem szeretné a kaland túrát, állítom.
@Penivaldes: A komenisták alatt, lyányom!
De lassan újra üzembe lesznek helyezve a sárga Beszkártosok, vagy a bugyikékek netán, amiről még tárgyalnak vélhetőleg odafent!
retronom.hu/files/images/1936_obudaitroli.preview.jpg
@Knósszosz: A szaporodásról sem álmodozna, ha véletlenül megtapasztalná, úgy véled? .-P
Na, most leszek kitahózva..
@Penivaldes: Akkó legyen édessch, nem bánom. Csak ne költözzön be, merakkor mán keserű lesz 1 idő utánna.
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Hát aztat én nem tudhatom.
Mongyuk nekem egy áramszedő látványa nem okoz libid Ó: növekményt, de fordítva se semmit.
Értesíccs ha a TH státuszt mekkaptad:-))
@Knósszosz: TH, azmijaz? Tahó netán? vagy csak tűrt hülye?
"Csönded vagyok"!
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Tökélletesen meg értelek.
Pedig ha tunná, hogy:
manna.ro/szines/noul-kellett-vennie-a-kecsket-2013-01-22.html
"Lehet-e a kecskével?"
Hátnanádehogy!!:-D
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Penire refluxáltam, szal most megkeresem a szóda bi karbonáriumot.
Meg egy szlatyi bazsánt, ma ő van ügyelletbe:-))
Még mindig HVG, egyre jobban tetszik:
"2013 elején az azóta példásan megérett Deutsch Tamás elvtársai tesznek meg mindent az éretlen, mondhatni tiszteletlen fiatalok megnevelése érdekében, noha a karrierjét hasonlóképpen tiszteletlen ifjúként kezdő Orbán Viktor pár évvel ezelőtt csak a szélsőjobbnak ígért atyai pofonokat - igaz, azok aztán el is maradtak."

Elmaradt, érdeklődés hiányában, mint várhatóan a diáktüntetés is megnyugszik..Petőfi megint nem tévedett?
www.youtube.com/watch?v=kq0HnB0dCDs
Nyüzsi, baszod, mekkora már!
"Azt is tudjuk, hogy Magyarországon minden megoldódik, hiszen olyan még nem volt, hogy valahogy ne lett volna. Az igazi veszély a tiszteletlenség és a rendbontás, ezért is nagyon helyes, hogy felnőtt ember módjára viselkedő kormányunk már jó előre lefoglalta a budapesti köztereket március 15-re, elvégre Petőfi Sándorra és egyéb nemzeti nagyjainkra méltóságteljesen kell emlékeznünk. Mit is szólna a nemzet költője, ha meglátná ezeket a hőbörgő ifjakat?"
Németh Szilárd
Az európai parlamenti választások után, 2004-ben dr. Őry Csaba, majd 2009-ben dr. Deutsch Tamás megüresedett helyére delegálta a Fidesz. Ő lett a Fidesz első csepeli parlamenti képviselője. Előbb a foglalkoztatási és munkaügyi, másodjára a mentelmi, összeférhetetlenségi és mandátumvizsgáló bizottságban folytatta törvényhozói munkáját.

Rendelet nem elég..törvénybe vele, sőt a Zalaptörvénybe!
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Mi tegnap a kakashere pörköltről értekeztünk a kolleginákkal... Állítólag finom....
Említettem, hogy szinglik vagyunk?:D
és a tört krumpli hagymával. torkoskodni a lrgjobb
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: szingli? ha! Rétváriék szerint nektek köszönhető hogy nincs elég ember a kdnp gyűlésen.)))

jujujuj..képzelem ahogy mamitirtok végigmegy az irodán..feltéve ha bírja:))
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: hányan? Mert azért csak-csak vénülök, mint Penike "finoman" emlékeztetett rá..
@mamitirtok sír derék (kommensevik): ez szerintem Csekk néninek szól..
én hétvégén otthon leszek:)
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Boli? :DDDDDD
dehogy ás el engem, nagyobb dög vagyok én annál:))
na jó még nem néni de közeleg felé:)
@Penivaldes:
Azt is lehet, de én örökölt reflux ellen használom. Tudod, amikor a sav támaggya torkod oszt erre mongyák: ég a belem, na.
Francnak sincs kedve kés alá... érted. Addig meg elvagyok.
Lebegni gyöhecc, de csak alacsonnyam, mer Ferihegy itt közel vón, oszt zavarnád a forgalomt..:-)
@Knósszosz: tudom, nagyimnak az van.
persze a Ferihegy miatt, meg azért mert ahogy öregszel csak közelről látod Penike bájait:)))
megértelek, hogy nem akarsz kés alá feküdni
@Knósszosz: Ferihegy nincs, nemvan és csak vót..most Liszt Ferihegy a böcsületes neve, Ner-ellenzéki!
Ma sem történt semmi érdekes Magyarországon?
A Kakaspörkölt témából gondolom csupán.@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Tényleg, hányan vagytok szinglik?

A fene egye meg, nekem véletlenül sincs olyan szerencsém, hogy ilyen szinglikolleginás partnerre bukkannék.
Nagy ronda férfiakkal tárgyalok mindig.:(
@Habakuk999: hát aki rossz helyen van anak csak ronda nagy férfiak jutnak
Csekk, véggy meg, ha Te nem teszed, megyek a nőtanácshoz!
@mamitirtok sír derék (kommensevik): én egy széken ami egy lakásban van ami egy faluban ami közel Füredhez.)
Vissza nyüzsihez:
"Akár kérdezik, akár nem, megosztjuk velük jó tanácsainkat: ne hőbörögjenek, hanem tanuljanak, legyenek jók az országnak, ahogy persze mi is azok vagyunk. Az a probléma ezzel a mostani nemzedékkel, hogy ahelyett, hogy tanulnának némi jó modort, inkább elhúznak külföldre, ahol már jó ideje nincsenek erkölcsök, értékek, maximum jólét. Nos, menjenek csak, ha akarnak, elvégre 1956-ban is elhúztak a rendbontók, mi pedig itt maradtunk rendben, békességben."

Így igaz, KISZ-esek előre!
@mamitirtok sír derék (kommensevik): na igen, 1956-ban is elment az elit a tengerentúlra, most is elmegy. na de maradnak az illedelmesek, akik majd ásák az árkot.
@Penivaldes: Az a közmunka, de legalább csökken a munkanélküliség..papíron!
Kubikus-felvétel helyben!
@mamitirtok sír derék (kommensevik): "ha valaki felajánlkozik, az gáz,"

Lófaszt gáz. :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Te is szoktál, rendszeresen Pennikének???
A dög meg nem akar kihasználni? Ilyenek ezek... :))
@Penivaldes:
Spártában? Leányanya? Vannak vágyaid...
@Habakuk999:

Gábrisnak ajánlhatod majd.

"Az izraeli kreativitás veri a világot
2013. január 22., kedd, 15:52
Az alig 7,1 millió lakosú Izraelben, amely nem rendelkezik természeti kincsekkel, területének felét sivatag borítja és folyamatosan hadiállapotban van, az Egyesült Államokat és Kínát leszámítva a legtöbb induló technológiai vállalkozás - ún. start-up cég - születik. Az amerikai technológiai tőzsdén (NASDAQ) több izraeli cég van bejegyezve, mint amennyi dél-koreai, japán, szingapúri és európai együttvéve."
hvg.hu/gazdasag/20130118_Izrael_startup
@Penivaldes:

Viccelsz? Ez az egyetlen esélyem! :DDD
hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20130122_Lukacs_evangeliuma_Farkashazy#rss
"A magyar helyesírástól kissé távol álló közlemény egyébként így végződik: „Felhívom szíves figyelmét, hogy ez a magatartás távol áll a liberális gondolkodástól. (is!)”. Ez meg azért érdekes, mert kormánypárti szóhasználatban a liberalizmus eddig az istentelenség és a morális züllés szinonimája volt. Ezek szerint megbocsáttatott neki, és beemelendő a Nemzeti Együttműködés Rendszerébe. A kivitelezés egyszerű lesz: kerüljön vissza a Büntető törvénykönyvbe a vallásgyalázás tényállása, mint a régi szép liberális időkben volt, 1878-tól 1961-ig; továbbá az Emberi Jogi, Kisebbségi, Civil- és Vallásügyi Bizottságot ruházzák fel bírói hatalommal. A fatva a tervszerű jogalkotási politika jegyében a 2014-es választások után jöhet."
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Lássuk, 11 fős iroda, 2 férfi ember, 4 férjezett.:D A többi vidám szingli.
Ne hagyd magad! Penit úgyis elássa Boli. Lenénizni engem!:O Botrány!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Elképzelem, hogy rámveti magát, és megerőszakol... (sóhaj)

:D
@Penivaldes: Erről a Kill Bill 2.jut eszembe valahogy..ásd ki magad, vagyis!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Én nem kínálkozom, mégis tegnap már megterveztük Fabiusszal a nászutunkat.:P
És ő csak egy pasi a sok közül!:D
@Penivaldes: Mármint, hogy lenénizel?! Az minden női társadalomban sértés.:) A fiúk örülnek ha apókázzák őket.:D
@Penivaldes: Ha én lenyanyázom, akkor soha többé nem áll szóba velem, vén kecskével, akkor meg mit nyalhatok?
A Vezényló valagát? Nem alternatíva!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Nem vagyok képes komoly témával foglalkozni, dolgozom, mint egy majom.
Ahogyan a mozgásokat látom, márciusban jöhet az új pekidzs.
Legfeljebb Nagyanyó Spurs-ös méltatlankodása érdekel.
Bár Csekk szinglicsapata is képes lenne megmozgatni a fantáziám.:)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Ööööö... mi nem szeretnénk ebben a "vizuális fertőben" részt venni! :)
PERVERZEK VAGYTOK!

@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Peni néni és Csekk néni kap egy-egy ásót, megküzdenek a csontért! A vesztest elásom... :)
@Habakuk999: Kis tüllszoknyában, a pálya mellett ugrándozva, szigorúan bugyi nélkül, feltéve, hogy fedett a létesítmény, ugyanis a közgyógy-ellátmány nem bírja a sok tangabugyist kikezeltetni!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Nászútra javasolnám a Galaxis Útikalauz ajánlásával azt a bolygót, amelyik csak tengerpartból áll, és állandóan szombat este nyolc óra van.
@Habakuk999:
Ezt nem értem, én eddig hajtottam, le vagyok maradva a mai napon is, a szinglicsócsálásod láttam, Csekk cica már ajánlgatja is őket!
Illetve dolgozok már otthon, egy pályázati anyaghoz kell megírnom ügyfélnek egy ajánlatot.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Az azért nem jó, mert Fabius éjjel szokta megálm..(ja nem, az Viktor és jobbkeze)megírni szösszeneteit, vagy hajnalban, a következő felláció alatt!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Te ittál? Vagy nem szeretsz már? A régi szép időkben még Fabiust is elástad volna.
@Habakuk999: Más is megmozdulna, szerintem.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Nincs rossz testem, bár a tüdőszűrő-gép a múltkor, amikor beleálltam, velőtrázóan felsikoltott, majd elájult. :)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Csak én vagyok feltétlen híved, igaz, a nászi aktus tán feledteti velem..:-(
@mamitirtok sír derék (kommensevik): A sors igazságtalan.:)
Az első egyetemen a tankörben nulla fő volt nő.
Az első munkahelyemen 1.100 emberből lehetett kb 20 nő.
Mostanában is legfeljebb kávét hoznak.:( És nem a férfisovinizmus beszél belőlem.

Mást kellett volna csinálnom, most már késő bánat.:(((
@Penivaldes: "A kor nem érdem, a tapasztalat az!"
(ismeretlen szerző valamikor az ezredforduló tájékán)
@mamitirtok sír derék (kommensevik): nekem van tapasztalatom, minidg figyelem a férfiakat az utcán
@Penivaldes:
Mostmán két ellenséged van.
Mamitírtok után engem is magadra harrachítottál.
Köllött ez Neked?
@Penivaldes: Nem ehhez kell gratulálni, hanem a sikeres váláshoz:D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Ittam! Kaukázusi kefírt. Vétkeztem!!!
Durva, mi??
Pálinkát kellett volna?
Attól még elások bárkit, aki rászolgál. Na de olyan bátor nem vagyok, hogy egy ilyen catfight-ba belemásszak! :)

@Penivaldes:
Csak a tisztelet miatt mondtam! Mos'mé????? :D
Egér haverod meg a tüdőszűrő gépet szédíti.
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Mán akinek, mer én egy betonyfejű kohnzervatív volnék, nekem csak Feri.
Kéretik esztet akcepotal, akecp,na szóval aztat ésúgy!
@Habakuk999: Rossz helyen dolgozol. Képezd magad át nőgyógyásznak vagy varrónőnek. Vagy közgazdásznak.:D
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Nászi aktus?! Hát lemaradtál a lényegről?! Nekem csak Fabius jövendő 760 misijnek a fele kell! Ezért házasodok, hogy jól elválhassak.:D
@Penivaldes:

Sajnos, nekem nem kellett a láncodat a számba venni. :)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Catfight. No de kérlek, én ahogy Orica mondta sólyom vagyok. A sólyom nem verekszik kiscicákkal, felfalja őket.:D
@Knósszosz: Látod, én sosem teszek ilyet. Mi egy hullámhosszon rezgünk.:D
(kivéve mikor nem)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Be ne rozsdásodjon az a piercing itt a nagy nyalásban...
@Penivaldes:
Aliennel? Nem értettél te félre valamit? Azért van fantáziád. A kikötözős bulitok nem volt elég?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Mán majnem keztem valaki lenni, erre a végén pofára esés...
szép, nem mondom:-((
@Penivaldes:
Szemtelenkecc itt a néni.., akarom mondani Cseek Királylánnyal! Te kis cociológgus!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: különben sem értem Egeret, miért akarja megenni a láncom ami nincs is rajtam
@Penivaldes:
Védjen a NŐTANÁCS! :))
Csekktől? Bojond vagy te jány...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: azért mert még védelemre szorulok, és egy férfiúi védelem..:)))))
A lányoknak egy kis szórakozás :)
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=yEH4Yum4nN4#!
Knósszosz! gyere kapsz enni..és utána..
@Knósszosz: Zavarban vagyok. Mert nem emlékszem, hogy vitáztunk volna, ezért nem mertem leírni, hogy totál együtt rezgünk.;)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Kérdezd meg Oricát, ezt ő mondta.:D
Nem én bántom Penit, senki sem bántja. Csak picit elásod, hogy ne nénizzen le.:D Ugye?:D
@Penivaldes:
Foglalt vagyok :)), de kóbor egered miért nem véd meg? Van itt még pár lovag, vagy ló... :D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Jó, de csak picit... Derékig és dobáljuk tojással?
Bár ilyen tojásáraknál..
@Penivaldes: Figyeled Peni, ariel szerint dundik vagyunk.....:D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Nagyanyó United drukker, és zokon vette a vasárnap esti pontvesztést, ahogy olvastam.:)

Én már sajtót nem olvasok, tévét sem nézek angol foci kivételével, mire ide benézek, már szépen elkószálnak a politikailag okosok.
Meg kell valljam, sokkal jobb beletemetkezni a könyveimbe, mint a sok szemétségről olvasnom.

Ráadásul szerintem már tiszta ügy minden.
Van egy rablóbanda a nyakunkon, ki kell védekeznünk a hátralévő másfél évet, aztán el kell hajtani őket a búsba.
Mégpedig oly módon, hogy a másik rablóbanda hatalomra kerülését csak komoly társadalmi és civil kontrollal támogassuk.
(A védekezés pedig mesterfokon működik. Nincs olyan partnerem, aki ne találna megoldást.
Erre írtam, hogy nem sokára jöhet az új pekidzs.)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Isten őrizz, hogy én ilyent gondoljak. Arra akartam utalni, hogy milyen egészséges a bicajozás. :)
Igaz mindennap szobabicajozok de ha kinézek az ablakon akkor csak a szomszéd nénit látom ahogy feji a Riskát. :)
@Penivaldes:
Bakker, több munkát adtok apránként mint a Párt dicsőséges seggnyaloncai!
@ariel12:

A Lila Elektromos Buzidémon Támadása! (by: SyFy Chanel: the pöcegödör of szörnyfilms!)
@ariel12:
Ez a két csaj megvadult, teljesen! :))
Te meg ha csak helyben tekersz, nem jutsz messzire. Abban semmi jó nincs...

@Habakuk999:
Na, világosodik. Egyetértünk.
@ariel12: Ne mááááár. Az gáz, hacsak nem csinos és fiatal. A szomszéd néni, nem a Riska.:P@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Hát vagy célozhatunk rá mazsolával is.:D
@Penivaldes: A Riska vagy a szomszédasszony? :)
Egyébként az ATV-n most meséli Pozsgai, hogy milyen ellenálló volt az előző rendszerben. Bocs de hánynom kellett :)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Francokat. Második egyetem közgáz vót.

Mégis a sok össze-vissza férfi között mozgok.

Jujj, én nőgyógyász nem szívesen lennék. Semmilyen orvos, de az aztán főleg nem.

Megpróbálom nem hazavinni a munkát. Brrr..
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Mindjárt azzal jössz, hogy dobáljuk meg mákkal, szemenként... :)
Ja, igen, Orbánc egy gyáva szar, jut eszembe...

És most következzék valami egészen más!
www.youtube.com/watch?v=K2P86C-1x3o
@Penivaldes: Simán, egy pillanat alatt:)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Nem rossz az. De egy hús-vér paliért jobban tekertek volna.:)
Aki penikét bántja, arra rászabadítom a Buzidémont!
@Penivaldes:

Szar a klavi, azér írtam kisbetűvel, ne báncs! :D
@gavar csaba:

Fideszesbuzi pógártárs, csihaggyá'!

Ketrecbe veled!
hvg.hu/itthon/20130122_Gyurcsany_DK_Vadai_kongresszus
„Ez a mi ajánlatunk az országnak, ez a mi ajánlatunk az ellenzéknek, ezzel tudunk részt venni az összefogásban az Orbán-kormány leváltásáért” – mondta Vadai Ágnes, aki szerint a DK a „szókimondó demokraták pártja”, így olyan, várhatóan nem túl népszerű témákat is érintenek a programban, mint például a tandíj, melyekről muszáj beszélni."

Na, erre kíváncsi leszek!
@Penivaldes: Lenyírhatom a füvet???
Komolyan?
@Penivaldes: Kis perverz! Már elástunk és mazsolával és mákkal dobáltunk. Ennyi nem elég? Most kérjem meg a völegényem, hogy védjen meg tőled?!
@Penivaldes:
Nem hát.
Csak elviselhetetlenek, ööö... néha:-))
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Ez már szimpatikusabb, pl fallabda oktató. Ez az!

Basszus, pályát tévesztettem. Te viszont nem, ha HR-esként így beletrafáltál ötödjére álmaim állására.:))
@Habakuk999:
Tudod, mint amikor nőgyógyász meló után bemegy a kocsmába és felsóhajt:
- Végre arcok! :)

@ariel12:
Tyőőőőőőőőőőőőőő... Izé, a kishölgyet egy dologra teremtette az Isten is! :)
Főzni is tud?
@Penivaldes:
Annak amúgy i sanyi lenne, ezt megmondom mostan!!

Meg holnap is.
(mit is montam az elébb...?)
@Habakuk999: nem rossz az, főleg ha külön vannak a lányok tesin..mi is mind a 13-an heklyes kis csajok voltunk:)))
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Mi, még együtt vagytok??? Akkor kit ásattál el velem múltkor? :((
@Penivaldes: Lehet, a vőlegénye is megjelenik a helyszínen, úgy vigyájjá, Egér nem véd meg, tudom!
@Penivaldes:
Nono... Nem vagyok én finnyás!
Amúgy az echte vörös csajok kimaradtak az életemből, talán ezért csócsálgatom a Gingergirls oldalt!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ne főzzön, főzök én. Ő csak azt csinálja amire az Isten teremtette. (csak kiméletesen) :)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Én mondtam már, hogy eltollak Soroksártól Békásmegyerig!
Ha lerohadt a HÉV-szerelvényed, aztat. Kombináló kanoknak kuss!
Nahátakkor értyük egy,mást asszem:-DD
@Knósszosz:
Ööööööö... no nem mondom, mert még a végén kombináló kannak titulálnának! :D
@Penivaldes: Protekciós vagyok, magas helyen vannak pasijaim. Pl a 10. -en is van egy...:D
@ariel12: Lehet. Ismerős volt a koreográfia.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Már tegnap is mondtam, hogy nem ásunk, válunk!:D Kell az a pénz. 380 misivel is szépen fogunk élni. Ne legyél telhetetlen.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Vedd el a borotváját egy hónapra és utána már világos lesz :)
@Knósszosz: Jaj tényleg, te ajánlottad fel. Ez tényleg annyira aranyos. Ahogy jöttem haza havazott, úgyhogy lehet hogy reggel jól jösz majd;)
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Elnézem szenilitásod, még nem gyógyultál fel egészen, betudjuk annak... :)
@ariel12:
Én válogatósabb vagyok, csak akkor hagyom magam, ha főzni is tud! :)) No meg beszélgetni, mert hát 24 órában nem lehet bagzani, még ha szeretnék sem...
@Knósszosz: Csalódtam benned, effendi, nagyot!
"Fent a hegytetőn nézik a bikák, hogy lent a völgyben
legelésznek a tehenek. A fiatal bika vérbe borult
tekintettel, türelmét elvesztve toporog apja mellett:
- Édesapám! Én nem bírom tovább! Én most lerohanok,
és azt a szélső gömbölyű farút megbúgom!
Az apabika szigorúan néz rá:
- Nyugalom, fiam. Majd szép lassan leballagunk, és
szép sorjában megbúgjuk mind!
A nagypapa bika eddig békésen legelészve hallgatta
őket,de most ő is megszólal:
- Fiatalság, bolondság! Nem megyünk sehova.
Aki búgni akar, úgyis feljön...! "
@Penivaldes: elhiszem, csak tudod egy harminc év korkülönbség nem akadály ugyan, de egy kicsit fura.
Volt alkalmam egy darabig 22 év korkülönbséggel létezni, tényleg nagyon hülye vén kecskének éreztem magam.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: aki magasan van nagyobbatg esik főleg ha kihúzom alóla a talajt
@Penivaldes: A lovag az lovag, ez a szakmánya, te érted félre vélhetően..
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Passz. Nem vagyok öreg, max. ma is fáradt a meló és a hülye, zárlatos számítógépaljakat kötő villanyszerelők miatt. :)
@Penivaldes: Van az a szakszerű jelenet a miben is..ja, megvan:
Excalibur..ahol a lovag a csata után magáévá teszi, páncélosan, hadd fájjon!
hvg.hu/itthon/20130122_Mendrey_szerint_Balog_miniszter_teved
"Mendrey László hozzátette, hogy ha rákényszerül a PDSZ és sztrájkot hirdet, akkor nem a szakszervezeti vezetőket, nemcsak saját és más szakszervezetek tagjait hívja, hanem minden munkavállalót, akit érint az oktatás átalakításának politikailag forszírozott, szakmai és gyakorlati szempontból problémás átalakítása. Ők pedig nagyon sokan vannak - fűzte hozzá.2

Egyre többen, úgy tűnik!
@Penivaldes: Lófaszt, más nejét! Pszt., el ne áruld a zifjú párnak, jó?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Amikor a döglött ÉS kikötözött nyulat nem találják el öt centiről: na az tiszta matolcsy.
@ariel12:
MARHA! Megnéztem, ma sem fogok aludni... :((
@Penivaldes: Miért, nem az élet értelméről és a történelem fő mozgatórugójáról volt szó?
Azt hittem.:(
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
A bölcsesség nagy erény, ha valaki tuggya mikor köll csönbe maranni, az mán sok minden mástis tud!
:-D:-D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Bár valamivel több értelem volt a képükön...
@Penivaldes: Alinda, na, ez egy csinos és értelmes nő, kérem szépen!
"Csak nem képzeled, hogy nálad van a hatalom attól, mer' egy vízitündér megdobott egy rozsdás karddal? -Elhallgass! -Ha azt mondogatnám, hogy király vagyok, mert egy elázott tyúk fejbevert egy buzogánnyal, rögtön kinyírnának"
ezt meg Viktornak!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Ha a békávé álapottyát nézem, huszo4 órás szolgálatba hejezhetném magam. Meg tenném, de mikor alstom-k akkor?
@Penivaldes:

Jó éjszakát!

@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Civilben meg akármelyik Python a kormány bármelyik tagját háromszor megkerülné agyilag, mire azok egyáltalán megmozdulnának.
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
A zöreg bika bölcsessége mi?
Kurva yo bz!
:-D:-D
@Knósszosz: Na jó, de jösz nekem egy forró csokival a zimankós csuszkálásért...:D
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

Kis színes: azt tudtad, hogy amikor a Gyalog-galoppot csinálták, egy stúdió sem mert belevágni, a forgatás költségeit végül a Deep Purple finanszírozta. :)

Kíváncsi lennék, azóta hányszorosát hozta be.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Nem befektetési, népnevelési célzatú lehetett, a KDNP biztos betiltatta volna!
@Knósszosz: Szia Knósszosz Barátom! Mintha valami kamara darabot néznék egy színházban. Rövid párbeszédek, sejtetések...
Vérmókus mikor volt?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Rendbe, vállalom. Van a melóhelyen rezsó? Akkor visszafele addig összeüthetnél egy veresboros marhaperkeltet cserébe.
Barter bizniccileg, mer ugye erőllét köll a tolásho' azt gondolom.
"A hvg.hu-nak eligazítást kellett mellékelnie, miszerint: „Farkasházy Tivadar a napokban azt mondta, szentté avatná Hoffmann Rózsa oktatásért felelős államtitkárt, mert egy órán belül ötször jelent meg neki az ATV képernyőjén, majdnem annyiszor, mint a fátimai Madonna”."
hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20130122_Lukacs_evangeliuma_Farkashazy#rss

Ez vicces, a helyreigazíttatás kevésbé, nem?
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Tunyó az rendbe, szeretem.
Legfeljebb berágnak rám ezér a sohert rajongók:
www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/schobert-norbi-eneketol-lefagyott-a-net-2169923
brühühühühü
Na, férjezett..mint Csekk lesz lassan, de tán túlteszem ezen magam..
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Nem a technika számít, csak a végeredmény érdekes. Tőlem borszesz égőn is főzheted, bár az kissé maczerás lenne, úgy vélelmezem...
@Knósszosz: Elkezdi reggel, estére megfő, vár téged, meleg szeretettel és büdös lakással, odaégett-kozmált vacsival..de fő a szerelem, nem?
@Mariann19:
Szia Mariann!!
Volt, persze. De szerintem sürgős ehetnék-ihatnékja (mittomén) támadt, mert berekesztette az ülést itten.
Szerintem úgy se bírja ki reggelig, hogy ne nézzen Rád!:-)))
@ariel12: Elsősegély-doboz van nálad, ráférne a kicsikére egy alapos bekrémezés, ugye?
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Te valamit tudhatsz, ha ilyen részletessen adod elő. Nem zavar, hogy eztet Csekk is láttya??
@Knósszosz: Engem nem, volt olyan is, mikor a lányok haját húzgáltuk és mégis szerettek minket, nem?
Jó, ez fényévekkel ezelőtt, de akkor is..
@ariel12:
Szegénykém, mekkorát tanyázott... :(
Helyes a szomszéd csaj!
Mariannt én is idvezlem és vígasztalásul: Rossz pénz nem vész el, de, ha mégis, Gollam rálel eccercsak!
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Bezony, azt a vellanyt amit akkor gyújtottam föl, annak a fénye még most is valahun az Arcturus környékin se jár.
Peninek igaza vón, nem mai kecskék valánk mán...
Úgy látom van az a pénz, amitől korpásodik...
Nem semmi!

"Orbántól kérdeztek, a Microsoft válaszolt"

"Érdekes fordulatott vett a Microsoft és a nemzetközi Nyílt Dokumentum Formátum Szövetség (ODFA) csörtéje azután, hogy a szervezet magyar tagozata nyílt levélben kérte számon a kományon a korábbi ígéreteit. Az ODFA többek között arra volt kíváncsi, hogy a kormány, miután szóban elkötelezte magát a nyílt szabványok alkalmazása mellett, végül miért a Microsofttal kötött stratégiai megállapodást.

Az ODFA eljutatta hozzánk a választ, de az nem a miniszerelnöki hivataltól érkezett, hanem a Microsoft Magyarországótól:

"Tisztelt Elnökség,
2013. január 21-én kelt, Magyarország Miniszterelnökéhez intézett nyílt levelükben több ponton is utalnak a Kormány és a Microsoft Magyarország között megkötött stratégia megállapodásra, a Digitális Otthon illetve a Nemzeti Közoktatási Portál programokra.
Levelük és annak végén feltett kérdések alapján, fontosnak tartom az ODFA magyar tagozata elnökségének pontos tájékoztatását. Annak érdekében, hogy erre mielőbb sort keríthessünk, személyes találkozóra szeretném meghívni Önöket.
A találkozó időpontját kollégáim fogják egyeztetni titkárságukkal!
Együttműködésüket előre is köszönöm,
Papp István
Microsoft Magyarország"
index.hu/tech/2013/01/22/orbantol_kerdeztek_a_microsoft_valaszolt/

Ja kérem, szövegben elkötelezett, most meg pár milliárd becsúszott ott is...
@Knósszosz: Ne cifrázzuk, veszek konzervet, oks?:D
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Persze, hogy nem pénzért! Hiszen nekünk már történelmünk van.:D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: mi ebben a csoda? Nyílt levél volt, persze, hogy megválaszolták az illetékes helyről, nem?
Ja, egy kis előzmény!

"Nyílt levél Orbán Viktorhoz"

www.odfalliance.hu/doc/nyiltlevel_odfa_2013_januar_21.pdf

"Az ajándék ló foga
Az ODFA Magyarország a sajtóból értesült arról, hogy a Microsoft 52 milliárd forint értékben ajánl fel olyan ingyenes szolgáltatásokat, amelyeket más szolgáltatók is ingyenesen biztosítanak a felhasználók részére. Lázár János bejelentése szerint a kormány a felajánlás kapcsán együttműködési megállapodást kötött a Microsoft-tal. Szövetségünk nem ismeri a megállapodás részleteit, ugyanakkor számos szempontból aggályosnak látja a megállapodást, amely alkalmas arra, hogy az amerikai szoftvercég amúgy is meglévő monopolhelyzetét erősítse."
Jó éjt uraim! Legyenek jók reggelig. D e csak addig.:D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Tudod mit mondanak az ingyenes szolgáltatásokról informatikai körökben? Megéri az árát...:D
Na nyugodalmasat mindenkinek. Megyek megnézni, hogy Bibi hogyan végzett a mai napon.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Ennyire vén lennék, lehet, már okítanak is az egyetemen és Peni is tanul rólam? A párzási szokásainkról netán? Rövid történet lesz azért, nem kell hozzá egy teljes fakul tán s!
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Ugyan már, te vén?! Butaság. Bebeszéled magadnak. A végén szerzel mamuszt, meg kockás takarót, meg kacsát. Na, akkor jól fogunk kinézni.:D
@Knósszosz: Mókus ma nagyon elemében volt.Annyit röhögtem a kommentjein, ki is írtam egy-két jó kiszólását. Majd vissza olvasom neki, mert úgyis elfelejti.
Későn jöttem ma fel, pár perce, mondom, megnézem, hogyan rosszalkodtok.
Nem csalódtam.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Mert a MS még azt mondja...
Tele van a gépem ingyenes programokkal. Szövegszerkesztőnek is Libre Office-t használok.
A MS szerveinek egy része is Linuxos...
@Mariann19: Ennek örülök, én is élveztem kissé a beszélgetés el/lefolyását!
Sajnálom, de én is megyek, pedig pajzánkodnék még, de korán kelős nap lesz valahogy..
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Mert nem olvastad végig a kommenteket, azért maradtál le. Te csak a dialógusokat szereted, mert kell a társaság.
Remete vagy amúgy?
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Mi az hogy korán kelős napod lesz? Kiírtak már a táppénzről? Vagy kezelésre mész? Az előbbit valószínűsítem, mert dévajkodtál, olvastalak.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Az nem ugyanaz, de nem bánom, Tőled ezt is emelt fővel!!:-D
(ja, azér nem tolom a HÉV-etet!!)
vagymégis...?
@Mariann19:
Nem, csak dolgozok napközben... Nem mindig tudok olvasgatni, ma üzemcsarnok, szerver telepítés, pc aljzatok újrakötése lökött villanyszerelők után.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ilyen monstre kivitelezésbe kezdtél? Örülj neki, nem vagy munkanélküli.
A cégedet bejelentettétek a cégbíróságon? Február 1. Csak szólok.
@Mariann19:
Tudom. Már lebeszéltem a vérszívókkal... :D
@Mariann19: Szerintem ha be nem is, fel már biztosan!
Már jóideje "dolgozom", ha szabad ezt mondani a szerencsétlenkedésemre!:-D
Bööööööeeeeeeeeeeeee...
Tömören ennyi.
nol.hu/lap/mo/20130121-ilyen_egyenruha_nincs__es_most_megis_van

Bővebben: először is az lenne a tiszteletteljes kérdésem, hogy az egyenruhát tervező csapat tagjai (gondolom többen voltak, mert egy ember ekkora okádékhalmazt nem tud egymaga kihányni), mikor élték át utoljára egy tisztességes orgazmus élményét? Nyilván nagyon régen, ezért jelenik meg a nemi élet teljes nélkülözésének kifejeződése, eme minősíthetetlen produktumban.

Mi ez a valami elképesztően gusztustalan, mosladék, színvilágában a lágy libafost Barbie rózsaszínnel ötvöző, felcicomázott, fakabát-agyrém?? Hát aki a kormányzatnak dolgozik, azokból mindegyikből kiveszett a jó ízlés? Hasonló izé volt az olimpiai egyenruha is, emlékezzünk csak vissza rá. Annyira jól sikeredett ez a förtelem, hogy ha már a korhűséget tartják szem előtt az alkotók, adjanak mindegyik kezébe egy lyukasztót, oszt már mehetnek is BKV-ellenőrnek a nosztalgiavillamosokra, csak a BSZKRT feliratot köll fölvarrni még a zubbonyukra. Különösen a hölgyek fejére megálmodott szemetesedény fedél fogta meg a fantáziámat, pont olyasmi, csak nem zsanérral van rögzítve a hátuk közepére. Vadnyugat a Kossuth téren, mi? Colt is lesz a nők oldalán, meg Winchester szíjjal a hátukon?? Ilyen bémeg nincs!!
Arról nem is beszélve, ugyan mi a lófasz köze van ehhez az egész dologhoz Bekk Máriának? Annyi elég, hogy a szarosbajusz felesége? Az ma elég alapot arra, hogy a parlamentben feszelegjen valaki, mert a közeli hozzátartozója képviselő, netán magának a háznak az elnökje? Lassan ki lehet tenni a réztáblát a parlament bejáratai fölé, hogy "Familia KFT"!
Ismét sikerült az egész világon nevetségessé tenni az országot. Izlandtól Patagóniáig szakadnak a röhögéstől, minden civilizált országban. Mi nem annyira, mert ez az egész szarhalmaz 2.3 milliárd forintunkba került. Utánanéztem a hivatalos adatoknak, ezt írják.

Ennyi pénzt erre a gusztustalan kinézetű gittegyletre költeni, a minősített bűncselekmény kategóriájába tartozik. Oszt akkor az őrség 400 ezer/fő havi fizetése, az még külön tétel.
De Laca játéka, mindenek felett…
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Csak azért említettem meg, mert nagyösszegű bírságot helyeztek kilátásba.
Elvonulok én is alukába, ahogy szoktad mondani
Aludj jól Boli!
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Neked is jó éjszakát, húzd fel az órát, el ne késs reggel.
@Mariann19: A lukába pasik vonulnak, javallom, ne vedd át!
Ideje, hogy álmom elaltasson..
@Knósszosz: Hát, mit ne mondjak, nem állt fel tőlük..csak a szőr, a hátamon!
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Álmod altasson, Allah vigyázza lépéseid az iccakában hatalmas Efendi!
Uff, én ittam!
@Knósszosz: A nemzeti hagyományok ápolása Európa boldogabbik felén összetartóvá és büszkévé tesz egy népet – jegyzi meg Tóth László, és sajnálattal veszi tudomásul, hogy „nálunk ez másképpen zajlik”. Egyesek – tudatlanságból vagy szándékosan – azonnal nyilas- vagy náciveszélyt kiáltanak egy szép történelmi egyenruha, például Bocskai-ruha láttán. Mások megpróbálják kisajátítani és aktuálpolitikai célokra felhasználni. A vége ugyanaz: Tóth László szerint történelmi viseleteinket és szimbólumainkat járatjuk le, amivel mindnyájan csak veszíteni fogunk.

Már csak azt veszíthetjük lassan...de azért kár, a többiért kevésbé!
@Knósszosz: Rögtön az olimpiai öltözék jutott az eszembe, ahogy elkezdtem olvasni a kommentedet.Az is egy rettenet volt.
Miért kell ilyen múltat idéző szerelést kiválasztani. Szerintem inkább a funkcionalitást kéne szem előtt tartani, másodsorban az esztétikai megjelenést.
Nézem az USA eegyenruháit, ott látom ennek a két szempontnak az egységét.
@Knósszosz: Jó éjt Knósszosz Barátom!
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
A valódi nemzeti jelképekért kár, de ez a házőrségi akármi, az nem az.
Meg amúgy, kinek mi. Nekem a turul sem. Meg az árpádiasch sávos zászló sem.
Ízlések és nemzeti pofonok, ugye.

Az én nemzeti ízlésemnek az felelne meg, ha azt sem tudnám ki a miniszterelnök. Csak élném egy vacak brüsszeli polgár életét, leszarva a politikát. Na, akkor büszke lennék a magyarságomra, hogy nekem olyan marhaságokkal nem kell foglakoznom, ki a lófasz a miniszterelnök. Nem az én dolgom.
Az én dolgom élni, meg a családomnak is az.
Legfeljebb ha nem tetszik ki a fasz a főnök, akkor elmegyek és elixelem a francba.

Na, ezekből itt semmi sem működik.
Ha szeméttelepnek nevezem Magyarországot, azt ezért teszem. Nem a természeti szépségeiért, nem a történelme értékelhető részeiért, hanem azért, ami majd huszonöt év óta történik. Egyesek szerint inkább ezer éve, részben van vélelmezhető igazság abból a megközelítésből is.

Szóval a ma esti tanulság: Pina!
Jó éjt...
@Mariann19:
Puszi, akartam még a témában valamit, de már fáradok. Holnap megkapod, lehet priviben.
Jó éjt, szép álmokat!

(mocsok Boli, ne reagálj, ha kérhetem...)
@Fabius: hálás köszönet :-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

"Itthon lesz a szentem, gyerekekkel körülvéve, Q7-ek a Földművelési Minisztérium tetőpárkányán beélesítve, Ő pedig egy 5 méteres kokárda kellős közepin csücsül majd, mint egy pohos here. És illő módon fogja fogadni a seggnyaloncok hadár Schmitt Paja felvezetésével.

Bár egy zászlórúd felvonást szívesebben megnéznék:-)....".......én most széjjeszakadtam és a sütemény darabjai a billentyűzeten/ben.5méteres kokárda kellős közepe.....és megjelent előttem a festett kép-és kész:))))isten áldjon ezért a mondatért.
süti beállítások módosítása